ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Λεσβιακό παραλήρημα

Το όνομα μου είναι Μαρία και αποφάσισα να σας διηγηθώ την ιστορία που έμελλε να μου αλλάξει την ζωή. Όλα ξεκίνησαν πριν δυο χρόνια όταν λίγες ημέρες μετά τα δέκατα όγδοα γενέθλια μου έμαθα από τους γονείς μου ότι αποφάσισαν να χωρίσουν. Τον πρώτο χρόνο μετακόμισα μαζί με την μητέρα μου στην Γαλλία που είναι και η χώρα καταγωγής της. Η ζωή στην Γαλλία δεν μου άρεσε καθόλου και αποφάσισα να επιστρέψω στην Ελλάδα.

Όταν γύρισα στο πατρικό μου μια δυσάρεστη έκπληξη με περίμενε. Ο πατέρας συγκατοικούσε πλέον με μια νεαρή Ρωσίδα που είναι σχεδόν συνομήλικη μου. Βλέπετε ο πατέρας μου είναι γνωστός επιχειρηματίας και η μεγάλη του οικονομική επιφάνεια τραβά σαν το μαγνήτη νεαρές αιθέριες υπάρξεις όπως η Νατάσσα, που το μόνο που τις ενδιαφέρει είναι μια πλούσια και άνετη ζωή.
Τον πρώτο καιρό απέφευγα κάθε συνάντηση μαζί της, αφού αφιέρωνα όλο μου τον χρόνο στην συνεχίσει των σπουδών μου στο πανεπιστήμιο. Ο πατέρας μου δεν μου επέτρεπε να νοικιάσω δικό μου σπίτι γιατί ήξερε ότι θα αποξενωθούμε. Από την μια το βαρύ πρόγραμμα λόγω των επιχειρήσεων του από την άλλη η δυσαρέσκεια μου που επέλεξε μετά τον χωρισμό να έχει για σύντροφο του μια νεαρή Ρωσίδα έφερε ψυχρότητα και κατήφεια μέσα στο σπίτι.
Η Νατάσσα προσπαθούσε να σπάσει τον πάγκο και να ομαλοποιήσει τις σχέσεις της μαζί μου. Πάντα όμως συναντούσε ένα τοίχο αδιαφορίας από την πλευρά μου. Μια ημέρα που έκανα ηλιοθεραπεία δίπλα στην πισίνα, φόρεσε το μαγιό της και ήρθε να μου κάνει παρέα. Εγώ μόλις την είδα σηκώθηκα αμέσως και πήγα στο δωμάτιο μου. Αυτή με ακολούθησε αγανακτισμένη και μου ζήτησε τον λόγο.
– «Γιατί με αποφεύγεις, τι σου έχω κάνει» με ρώτησε
– «Φύγε και άσε με ήσυχη» της απάντησα
– «Όχι, δεν σε αφήνω» μου είπε με έντονο ύφος.
Εγώ, την χαστούκισα εξαγριώνοντας την περισσότερο. Αυτή, με μια βίαιη κίνηση με έριξε στο κρεβάτι και ρίχτηκε πάνω μου, με άρπαξε από τα χέρια και με ακινητοποίησε. Έκλεισα τα μάτια περιμένοντας να μου ανταποδώσει το χαστούκι που της έδωσα. Η Νατάσσα, όμως έσκυψε και μου έδωσε ένα καυτό φιλί. Τα έχασα, αυτή η κίνηση ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενα να συμβεί. Εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια μου και άρχισε να με φιλά με περισσότερο πάθος.
Τα χάδια της ξύπνησαν μια ερωτική έξαρση που δεν μπορούσα να ελέγξω. Παραδομένη απολάμβανα την καυτή γλώσσα της να γλείφει το στήθος, μετά την κοιλιά και τέλος να καταλήγει ανάμεσα στα πόδια μου. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω πως ο γυναικείος καυγάς εξελίχθηκε από την μια στιγμή στην άλλη σε λεσβιακό γλειφομούνι.
Η επιδέξια γλώσσα της, πλημμύρισε το μουνάκι μου και κύματα ηδονής διαπέρασαν όλο μου το κορμί. Πριν προλάβω να συνηθίσω την πρωτόγνωρη απόλαυση με γύρισε μπρούμυτα και με την υγρή της γλώσσα επιτέθηκε στην ευαίσθητη, ροζ τρυπούλα του κώλου μου. Μούδιασα ολόκληρη αδυνατώντας να συνειδητοποιήσω αυτό που ζούσα. Το μόνο που ήθελα πλέον ήταν να απολαύσω κάθε δευτερόλεπτο μαζί της.
Μετά από λίγο βρεθήκαμε σε στάση 69 να γλείφουμε η μια την άλλη. Το υγρό μουνί της έγινε τώρα στόχος της δικής μου γλώσσας που φρόντισα να γλείφω και να ρουφάω όσο πιο παθιασμένα μπορούσα. Τα ηδονικά βογκητά της, μου φανέρωναν ότι τα κατάφερνα αρκετά καλά. Ένας έντονος οργασμός μας συγκλόνισε ταυτόχρονα οδηγώντας μας στον ερωτικό παράδεισο.
Μερικά λεπτά αργότερα καθώς ήμουν ακόμα συγκλονισμένη από την πρωτόγνωρη εμπειρία, δέχθηκα ένα παθιασμένο φιλί αποχαιρετισμού από την Νατάσσα πριν με αφήσει μόνη στο δωμάτιο. Έκλεισα τα μάτια και ονειροπόλησα την γλυκιά ερωτική μας συνεύρεση.
Την επόμενη ημέρα ξέροντας ότι ο πατέρας μου λείπει σε ταξίδι κατέβηκα στο κήπο και βρήκα την Νατάσσα να κάνει μπάνιο στην πισίνα. Ερεθισμένη από το γυμνό κορμί της γδύθηκα και βούτηξα και εγώ. Τα κορμιά μας ενώθηκαν σε ένα ερωτικό χορό μέσα στο νερό. Δεν χόρταινα τα φιλιά και τα χάδια της. Το μόνο που με ενδιέφερε πια ήταν να απολαύσω το υπέροχο κορμί της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...