ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

δύο-δύο-τα-καυλιά

Ξεκίνησα τα γαμήσια με τον ψιλικατζή της γειτονιάς. Μια μέρα έφερε και τον συμπαίκτη του στο ποδόσφαιρο. Δεν ήξερε ότι κάνω παρτούζες, αλλά μάλλον το κατάλαβε από το πόσο γαμιόλα είμαι όταν πηδιέμαι.  Διηγόταν στο φίλο του το πόσο καριόλα είμαι κι ο άλλος είχε ανάψει, του είχε βγει το καυλί έξω από το παντελόνι και τον παρακαλούσε να μου πει να ρθει κι αυτός.  Κι οι δυο τεράστια καυλιά, όρθια συνέχεια. Και κορμιά απίστευτα. Τέλεια. Η χαρά της πουτάνας. Δεν ήξερα σε ποιον πούτσο να πρωτοορμήσω. Με σκίσανε. Δεν πήρα ούτε ανάσα. Με είχαν τουλάχιστον επί μισή ώρα και με τους δυο πούτσους μέσα. Τρελό γαμήσι. Ούρλιαζα από την καύλα. Δεν ξαναήρθανε μαζί όμως, γιατί ο ένας είχε σχέση και δεν ήταν πολύ άνετος. Ο άλλος όμως ερχόταν συχνά πυκνά να με σκίσει με την τεράστια πούτσα του. Έμπαινε στο σπίτι ήδη καυλωμένος. Μου ‘λεγε πως καυλώνει μόλις στρίβει στη γωνία του σπιτιού μου.
Mε πήρε τηλέφωνο σήμερα λοιπόν ο ποδοσφαιριστής. Με ρώτησε αν θα συναντιόμασταν απόψε. ‘Ημουν ακόμα στη δουλειά, του είπα όταν τελειώσω, να συναντηθούμε. Χθες με είχε σκίσει ένας παντρεμένος Είχε φέρει ένα μαστίγιο παλιό και φθαρμένο από τα πολλά κορμιά που είχε δείρει. 'Ημουν ακόμα καυλωμένη από το γαμήσι και το μαστίγωμα. Το πρωί είχα τραβήξει μαλακία με τη φαντασίωση να με πηδάνε οι δυο ποδοσφαιριστές καθισμένος ο ένας στον καναπέ με εμένα πλάτη πάνω στην πούτσα του να μου σκίζει την κωλοτρυπίδα και τον άλλο να μου ξεφτιλίζει τη μουνάρα στο γαμήσι.
 Με ρώτησε για να φέρει και τον ξάδερφό του. Τον ρώτησα αν είναι καλός κι αν έχει μεγάλη πούτσα. Μου είπε πως είναι εγγύηση και του είπα ότι τον εμπιστεύομαι. Εξάλλου έχω  πέραση στα ξαδέρφια. Όλοι σχεδόν θέλουν να με πάρουν με τους ξάδερφούς τους.  Δεν έχω πρόβλημα. Καλά καυλιά να είναι μόνο, να αντέχουν, να είναι ντούρα. Περίμενα τα ψωλιά φορώντας ψηλοτάκουνα κι ένα μαύρο σετάκι σκέτη καύλα, που μου ‘δωσε η κουμπάρα μου για να γαμιέμαι και να φτιάχνομαι.
 Ήρθαν τα καυλωμένα μου μωρά, ωραίος ο ξάδερφος, στα γούστα μου, μελαχροινός, ψηλός, τριαντάρης. Κάθισα ανάμεσά τους κι ενώ μου ‘λεγε ο ξάδερφος το όνομά του, εγώ του έπιανα την πούτσα. Μου είπε ότι είμαι πολύ όμορφη και καύλα. Τους κέρασα μπύρα, αλλά δεν πρόλαβαν να πιουν ούτε γουλιά. Πριν καλά καλά το καταλάβω, είχα βρεθεί με τον ένα πούτσο στο στόμα και τον άλλο στο μουνί. Χοντρός και μεγάλος ο πούτσος του ξάδερφου, όπως γουστάρω να είναι τα ψωλιά που με σκίζουν. Μου άρεσε να τον έχω στο στόμα. Αυτός βόγγαγε συνέχεια. Βόγγαγα κι εγώ με την καυλόπουτσα του άλλου στο μουνί μου. Μου ‘λεγε τι θες μωρή πουτάνα και φωνάζεις? Την ξέχασες την πούτσα μου?
Μετά με γάμησε κι ο ξάδερφος  από το μουνί…αχ…τα γράφω και ξανακαυλώνω… Ζήτησα από τον ποδοσφαιριστή να μου ανοίξει τον κώλο. Με πονούσε με την ψωλάρα του, ο κώλος μου πονούσε ακόμα από το χθεσινό ξέσκισμα του παντρεμένου, αλλά γούσταρα πολλή ψωλή. Σιγά σιγά μου τον έχωσε όλον βαθιά. Τότε πήρα τον πούτσο του ξάδερφου και τον έβαλα στη μουνάρα μου. Τους φώναζα να μου γαμάνε δυνατά και τις δυο μου τρύπες, ότι έτσι μου αρέσει να πηδιέμαι, με δυο καυλιά μέσα μου, μου λέγανε ότι θα μου φέρουν και τρίτο πούτσο να μου γεμίσουν και το στόμα. Μου ρίχνανε σφαλιάρες στον κώλο και στο πρόσωπο.  Με σκίσανε έτσι για πολύ ώρα και μετά μπήκε από πίσω ο ξάδερφος, ενώ ο άλλος κοίταζε και την έπαιζε. Μου ΄ριξε ένα πολύ δυνατό κωλοπήδημα, αχ…έχω γίνει μούσκεμα…………και χύσαμε μαζί, η ψωλάρα του είχε γίνει τεράστια και μου είχε κατακαυλώσει την κωλάρα. Με πήδαγε στα τέσσερα, μ’ έσκισε. Μετά άρπαξα την ψώλα του ποδοσφαιριστή στο στόμα και του πήρα μια περιποιημένη πίπα, που του άξιζε, μετά από το γαμήσι που μου ΄κανε, μέχρι που μου γέμισε όλο το στόμα με χύσια.

Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Αυτό-κι-αν-ήταν-τρίο



Μόλις είχα μαλακιστεί και μέσα στην καύλα πήγα να πιω ένα ποτό σε ένα μπαράκι. Δεν είχε πολύ κόσμο, κάθισα στο μπαρ και παράγγειλα . Μετά από κανά δεκάλεπτο έσκασε μύτη κάποιος άντρας πάρα πολύ όμορφος. Κάθισε δίπλα μου, παρήγγειλε και με κοίταξε με ένα πολύ σέξι βλέμμα από πάνω μέχρι κάτω. Με ρωτάει "το ονοματάκι σου?" "Ράνια" του λέω και γυρνάω από την άλλη...αυτός χαμογέλασε και ήρθε από πίσω μου...""λοιπόν καύλα...πως θα γίνει να σε γαμήσω σήμερα" αν έχεις χρήμα όλα γίνονται"τζάμπα θα σε γαμήσω και θα με παρακαλάς για αυτό"". για να μην πολυλογώ συνεχίσαμε να μιλάμε στο μπαρ για καμιά ώρα με το ίδιο ύφος και κάποια στιγμή μου λέει "πάμε"...

Πήγαμε στο σπίτι του. Με έσπρωξε στο κρεβάτι και μου είπε "μαλάκισε λίγο το μουνάκι σου και έρχομαι " δεν ήξερα που πήγε αλλά ήμουν πολύ καυλωμένη για να αντισταθώ. Άρχισα λοιπόν να χαιδεύω το μουνί μου και να του βάζω ένα ένα τα δάχτυλα μου. Μπήκε μέσα μετά από λίγο, με άρπαξε από τα μαλλιά και μου είπε "ο ρόλος σου εδώ μέσα είναι να εκτελείς...ότι και να σου πω θα το κάνεις κι αν όχι με το καλό με το ζόρι.. όπως κάνεις και στην δουλειά σου." ήθελα να του πω ότι κατάλαβε λάθος αλλά δεν με ενδιέφερε κιόλας. Με έσπρωξε πάλι στο κρεβάτι και μου είπε "γδύσου.. θέλω να χύσεις για πάρτη μου... μαλακίσου και χύσε" του ζήτησα να μου βάλει τα δάχτυλα του κι εκείνος απάντησε "που ξέρω εγώ μωρή ψωλα με ποιον πηδήχτηκες πριν?" και μου έριξε 2 χαστούκια δυνατά...συνέχισα να μαλακίζομαι και να χύνω κι ήθελα κι άλλο. Αυτός δεν έκανε τίποτα. Απλά καθόταν με κοίταζε, με χτύπαγε που και που στο πρόσωπο και μου έλεγε ότι είμαι ξεφτιλισμένη αφού το μόνο που με ένοιαζε ήταν να χύνω. Κάποια στιγμή σηκώθηκε έφερε το καυλί του από πάνω μου και μου είπε "θέλω να γαμήσω το στόμα σου ενώ εσύ μαλακίζεις το μουνί σου" Τον πήρα αμέσως στο στόμα μου και άρχισα να παίζω με την γλώσσα μου ενώ το μουνί μου ήταν μούσκεμα...

Εκείνη την ώρα μπήκε μια κοπέλα μέσα με τέλειο σώμα φορώντας μόνο ένα στρινγκακι και μας πλησίασε."πάλι πουτάνες γαμάς? "το δώρο σου είναι " της απάντησε ενώ εγώ παρόλο που ένιωσα άβολα συνέχισα να μαλακίζω το μουνί μου και να τον παίρνω στο στόμα μου. "μου αρέσει αυτή" είπε εκείνη. "δες της τα χέρια. θέλω να σε ακουμπάω μόνο εγώ " αυτός με έπιασε απότομα με έδεσε στο κρεβάτι και εκείνη μου έφερε το μουνί της να το γλύψω. Το έκανα με μεγάλη ευχαρίστηση ενώ αυτός μου έφτυνε το μουνί μου και έβαζε πότε τρία πότε τέσσερα δάχτυλα μέσα του. Είχα γίνει μούσκεμα και έγλυφα ένα μουσκεμένο μουνάκι που κατά "ένα περίεργο τρόπο έβρισκα υπέροχο. "πιο ξεσκισμένο μουνί από το δικό σου γαμιόλα δεν έχω ξαναδεί.. πόσοι σε γαμήσανε μωρή καριόλα σήμερα???"

Ένιωθα παράξενα αλλά το μόνο που ήθελα ήταν να γαμηθώ. Η κοπέλα έχυνε ασταμάτητα και εγώ έχωνα την γλώσσα μου στο μουνί της όσο πιο βαθιά μπορούσα. "Μόλις εκείνη έχυσε σηκώθηκε και πήγε κοντά του."δεν βλέπεις ότι η πουτάνα θέλει το καυλί σου? " τον ρώτησε.."θα τον φάει όποτε γουστάρω εγώ"της είπε και ήρθε στο πρόσωπο μου. Άνοιξα τα μάτια μου να δω τι θα έκανε και με δυνατό χαστούκι μου είπε ¨ποιον κοιτάς μωρή? χαμηλά το κεφάλι. δεν γουστάρω να με κοιτάνε πουτάνες απλά να τις γαμάω θέλω και εσύ όπως βλέπω είσαι για πολλά γαμήσια¨ ¨σε παρακαλώ του είπα θέλω να με γαμήσεις" Πρώτα θα γαμήσω αυτήν ,είπε, θα της χύσω τα βυζάκια, θα της τα γλείψεις καλά, θα την κάνεις να χύσει πολλές φορές και ίσως μετά γαμημένο πουτανάκι γαμήσω τον κώλο σου γιατί από το μουνί δεν θα καταλάβεις τίποτα" Η κοπέλα ξάπλωσε δίπλα μου άρχισε να με φιλάει με λύσσα ενώ αυτός της τον έχωνε βαθιά στο μουνί της. όταν ήρθε η ώρα να χύσει την τράβηξε κοντά του και της έχυσε τα βυζάκια της ενώ εκείνη τα άπλωσε παντού με τα χέρια της.. Αυτή ξάπλωσε δίπλα μου και εκείνος με έλυσε και αφού με κοίταξε σαν να με λυπάται μου είπε "εμπρός μωρή καριόλα. γλύψτης τα βυζάκια." άρχισα να την γλύφω με ευχαρίστηση ενώ αυτός μου έλεγε "έτσι ..καθάρισε την καλά. για αυτό σε έφερα εδώ. να σε κάνουμε ότι θέλουμε. Την έγλυψα με μανία, και καύλωνα ακόμη παραπάνω. "σας παρακαλώ γαμήστε με"έλεγα και ένιωθα όλη την ξεφτίλα .

Με χτύπησε τότε εκείνη και μου είπε "γλύψε μου το μουνί σαν καλή πουτάνα, κάνε με να χύσω και θα τον αφήσω να σου γαμήσει όλες σου τις τρύπες. Κατέβηκα γρήγορα να της το γλύψω όσο πιο καλά μπορούσα νιώθοντας το χέρι του στην κωλοτρυπίδα μου. "τρίψτε τα μουνάκια σας " μας είπε και το κάναμε με πολύ όρεξη... θα έκανα τα πάντα για να γαμηθώ μαζί του και με μεγάλη ευκολία. Τώρα φιληθείτε και αμέσως αρχίσαμε να γλύφουμε η μία την άλλη σαν τα σκυλιά. Κι ήταν όλα τόσο καυλωτικά. Με τράβηξε αυτός από τα μαλλιά με έβαλε στα τέσσερα αυτή ήρθε μπροστά μου και του είπε "θέλω να την γαμήσεις δυνατά όσο αυτό το πουτανάκι με κάνει να χύνω με την γλώσσα της" μου τον έχωσε με δύναμη, ενώ εκείνη μου κρατούσε το κεφάλι ακριβώς στο σημείο που καύλωνε παραπάνω.

Κάποια στιγμή αυτός φώναξε "χύνω παλιοπούτανο" και ένιωσα τα χύσια του στον κώλο μου. Τραβήχτηκε, πήρε το κινητό του τηλέφωνο και έγραψε με την κάμερα τον κώλο μου που έσταζε.. Η κοπέλα σηκώθηκε του είπε "δεστην πάλι" και έφυγε. Εκείνος το έκανε γρήγορα, λέγοντας μου "εμείς θα βγούμε για ποτό. εσύ θα κάτσεις εδώ καυλωμένη χωρίς να ακουμπάς το ξεσκισμένο σου μουνί και θα μας περιμένεις. Αν έχω καύλες μπορεί και να σε γαμήσω λίγο. Αλλιώς θα χύνεις από ανυπομονησία. Είσαι η γαμημένη μας πουτάνα και από δω και πέρα θα σε γαμαμε όποτε γουστάρουμε. Τα λέμε" με αφήσανε στο κρεβάτι και εξαφανίστηκαν. Ήθελα να ουρλιάξω από καύλα αλλά το μόνο που έκανα ήταν να περιμένω με ανυπομονησία...

Ήμουνα ήδη κανα 2ωρο μόνη μου. Οι σκέψεις μου όμως για το τι θα γινόταν δεν άφηναν το μουνάκι μου να στεγνώσει. Ένιωθα τα υγρά μου να τρέχουν και σκεφτόμενη την κοπέλα αλλά και εκείνον καύλωνα ακόμη παραπάνω. Εκεί που φαντασιωνόμουν ότι επιτέλους μου γαμάει ο τυπάς το μουνί μου τον άκουσα να έρχεται λέγοντας στην κοπέλα "είναι όλη δική σου. Γάμησε την "

Αυτή ήρθε μέσα έβαλε το χέρι της στο μουνί μου που ήταν μούσκεμα και μου είπε "τι έγινε πουτανίτσα. ακόμη καύλες?"πολλές" της απάντησα. έβαλε 4 δάχτυλα στο μουνί μου ενώ με κοιτούσε και μου έλεγε "τι να καταλάβει η μούνα σου μωρή ξεφτιλισμένη? όχι απλά δεν θα πάρεις φράγκο αλλά θα μας δώσεις κιόλας" τότε μπήκε και εκείνος μέσα. "τι έγινε μωρή καριόλα? σε γαμάει και σου αρέσει ε? σκέτη ξεφτίλα είσαι μωρή. περιμένεις 3ώρες να γαμηθείς και η μούνα σου είναι ακόμη βρεγμένη" ψιθύρισα "σε παρακαλώ γάμησε με. θα κάνω ότι θες απλά γάμησε με " εκείνος γέλασε, έριξε ένα γλωσσόφιλο στην άλλη και της είπε να μου κρατήσει τα πόδια ανοιχτά. τα άνοιξα μόνη μου..."κοίτα γαμιόλα που βρήκαμε σήμερα " της λέει. "χώστης τον πούτσο σου στο μουνί" του είπε. Εκείνος τον πασάλειψε με τα υγρά μου, λέγοντάς μου ότι είμαι μεγάλη καριόλα και ότι αν δεν του το ζητούσε εκείνη δεν θα λέρωνε το καυλί του για μια τέτοια τσούλα, και μου τον έχωσε.

Τον πήρα όλο και καύλωσα. Αυτή έφερε το μουνί της από πάνω μου και μου είπε "σου κάνω την τιμή να μου το γλύψεις μέχρι να σου χύσει το στόμα σου ο άντρας μου". την έγλειφα και αυτός με γαμούσε με μανία. Όταν ήρθε η ώρα να χύσει τον έφερε στο στόμα μου και τα κατάπια όλα. Αυτή με έλυσε, μου έδωσε τα ρούχα μου, και μου είπε "δρόμο τώρα" δεν σε χρειαζόμαστε άλλο "θέλω να ξανάρθω" είπα. Τότε σηκώθηκε εκείνος με κοίταξε και μου είπε "αν ποτέ ξαναχρειαστώ ξεφτιλισμένο τσουλί θα σε πάρω. γράψε το τηλέφωνο σου και βλέπουμε. είσαι πολύ υπάκουη σκλάβα όμως. μπράβο. τώρα σήκω φύγε γιατί τις πουτάνες δεν τις θέλω γύρω μου χωρίς λόγο."με έπιασε από τα μαλλιά και με τράβηξε στην εξώπορτα. "άσε με να ντυθώ" του είπα. "γιατί ντρέπεσαι μωρή γαμιόλα. Άντε μαλακίσου έξω αν γουστάρεις..."και με έσπρωξε έξω από την πόρτα.

Τους άφησα το τηλέφωνο μου στην πόρτα, ντύθηκα και εξαφανίστηκα...

Από τότε με γαμάνε όποτε έχουν καύλες, και μου αρέσει αφάνταστα...

Το-πιο-άγριο-ξέσκισμα-της-ζωης-μου-part-v

Η Μαρία δεν άργησε να μπει στο ψητό και από ότι εμαθα αργοτερα εξηγησε αμεσως στον Αντώνη ότι ήρθε για ένα καυτό τριο… άλλο που δεν ήθελε και εκεινος! Ήταν καθισμένος στον καναπε και η Μαρια ολογυμνη του επαιρνε δυνατα πιπα.. ουτε αυτή μπορουσε να ρουφηξει ολο το καυλι του στο στομα! Καποια στιγμη με πηρε ειδηση αλλα της εκανα νοημα να συνεχισει και πηγα για το μπανακι μου!
Επιστρεψα στο σαλονι ανανεωμενη και κρυμμενη παλι πισω από τον τοιχο τους εβλεπα… Η Μαρια ειχε ανεβει πανω στο καυλι του Αντώνη και τον καβαλουσε με δυναμη λες και ηθελε να του το ξεκολλησει! Μεχρι που και εκεινος εκανε μορφασμους πονου…
-Πιο σιγα καργιολιτσα θα μου το ξεκωλησεις! Της ειπε και της βαρουσε δυνατα χαστουκια στον κωλο
-Ελα μεσα μωρο μου μου φωναξε η Μαρια και παιξε δυνατα το μουνι σου οσο ο γαμιας μου με ξεσκιζει δυνατα!
Εκατσα διπλα τους στον καναπε και αρχισα να χαιδευω το μουνακι μου…
-Φερε τους δονητες σου ! Ολους! Μου ειπε η Μαρια και επεστρεψα στο σαλονι κρατωντας 6 μεγαλους δονητες!
Λατρευω τα παιχνιδια αυνανισμου και λατρευω να χυνω ασταματητα! Ολοι τους είναι πανω από 24cm με μεγαλο παχος για εντονα ξεσκίσματα…
Εβαλα ένα μαυρο μεγαλο κατευθειαν στο μουνι μου χωρις να το υγρανω πρωτα και βογκηξα από το γλυκο τσουξιμο… ο Αντωνης χαιδευε τις ρωγες μου και γω γαμουσα διπλα τους το μουνακι μου…
-Μουσκεμα εγινες πουτανακι ε??? Μου ειπε γελωντας … Στηθείτε και οι δυο στα 4 πάνω στον καναπέ διέταξε και μεις υπακούσαμε… θα σας ξεσκισω  αγρια και τις δυο  από παντου γαμιολες…
Πηρε 4 δονητες και γεμισε τις τρυπουλες μας!
-Με το ένα χερι θα γαματε την κλειτοριδα σας και με το άλλο θα γαματε το μουνακι σας! Τα κωλαρακια σας θα τα αναλαβω εγω!
Ενιωθα τοση καυλα! Εκεινος αγρια και δυνατα μπαινοβγαζε τους δονητες μεσα στα κωλαρακια μας και μεις γαμιομασταν υπεροχα!
-Την φιλεναδα σου δεν την πηρα από τον κωλο μου ειπε και βγαζοντας της τον δονητη της εχωσε δυνατα το καυλι του στον κωλο… Η καημενη η Μαρια ψιλοπαρθενα και αυτή από τον κωλο αρχισε να μυξοκλαιει…
-Μηηηη τοσο δυνατά πονάωωωωωω  σε παρακαλώ σταμάταααα πιο αργά… εκείνος όμως δεν καταλάβαινε τίποτα! Αρχισε να μας γαμαει λυσσασμένα ποτε την μια και ποτε την άλλη!
-Χυνω καριόλες ελάτε να τα πιείτε…. Φώναξε και γεμισε τα προσωπακια μας με χυσια… Μοιραστηκαμε τα χυσακια του σαν καλα κοριτσακια στο στοματακι μας και τα διναμε η μια στην άλλη… ηταν πολύ νοστιμα και γλυκα!
-Θελω να γαμησετε η μια την άλλη μας ειπε και καθισε να μας παρακολουθει…
Καναμε ένα υπεροχο 69 με εμενα από πανω… γλυφαμε σαν τρελλες η μια το μουνακι της αλλης και χωναμε ασυναισθητα τους δονητες μεσα!!!
-Χύνωωω φωναξε η Μαρια και ο Αντώνης ισα που προλαβε να βαλει το προσωπο του πανω στο μουνι της… Της τα ήπιε όλα!
Ζηλεψα και του ειπα με παραπονο …
-Και το δικο μου το μουνακι ; Δεν θα το κανετε να χυσει?
Ο Αντωνης αρχισε να με γαμαει δυνατα από τον κωλο ενώ από κατω μου η Μαρια εγλυφε την κλειτοριδα μου και τα σρχιδια του!
-Χυνωωωω η πουττάααανααα του φωναξα και με καρφωσε ακομη πιο δυνατα στον κωλο!
Η Μαρια γευοταν τα χυσακια μου ενώ ο Αντωνης γαμουσε διαδοχικα την μια και την άλλη τρυπουλα μου!
-Τι κωλο εχεις παιδι μου εσυ; Μου φωναξε ! Δεν χορταινω να σε γαμααωωω!
Εχυσε μεσα στον κωλο μου και εδωσε το καυλι του στην Μαρια να το γλυψει! –Γλυψε τα χυσια μου όπως βγαινουν από το κωλο της διεταξε την Μαρια η οποια εγλυφε την υγρη μου κωλοτρυπιδα…
-Γρηγορα στο μπανιο να παιξετε διεταξε ο Αντώνης και βρεθηκαμε οι δυο μας στην μπανιερα να πλενουμε η μια την άλλη ενώ εκεινος μας εδινε οδηγιες και τραβουσε με την καμερα του κινητου του…
Μπηκε λιγο αργοτερα στην μπανιερα και ο ιδιος… Μας εστησε εμενα με την πλατη στον τοιχο και την Μαρια με το προσωπο στα πλακακια και αρχισε να μας γαμαει στα ορθια … εμενα το μουνι μου και την Μαρια στον κωλο….
Γονατισαμε και σαν καλα κοριτσακια ηπιαμε για ακομη μια φορα τα χυσακια του…
Πηγαμε στον καναπε και ο Αντωνης ειπε :
-Εγω πρεπει να φυγω μωρα μου… εσεις συνεχιστε σαν καλα κοριτσακια τα παιχνιδια σας…
Τον πηγα μεχρι την πορτα και μου ψιθυρισε:
-Εμεις θα τα ξαναπουμε συντομα μωρο μου… ευχαριστω για το υπεροχο σκ…
Η Μαρια καιγοταν να μαθει τι ειχα κανει ολο το διημερο οποτε και αρχισα να της διηγουμαι με λεπτομερειες τα οσα καναμε οι τρεις μας …. Βρεθηκαμε και οι δυο στο πατωμα ξαπλωμενες να παιζουμε η μια το μουνι της αλλης…. Βαζαμε δαχτυλακια ιδιως στα κωλαρακια μας… Η αληθεια είναι ότι το λεσβιακο δεν μου αρεσει ιδιαιτερα όμως εκεινη την ημερα δεν κρατιομουν…
Εβαλα την καμερα πανω στην βιβλιοθηκη απεναντι μας και συνεχισαμε… και τοτε της ειπα ….
-Τι λες να δουμε ποια εχει το πιο φαρδυ μουνακι; Γελασε και κουνησε καταφατικα το κεφαλακι της…
Την εστησα στα 4 και αφου πηρα ένα όχι και τοσο χοντρο δονητη μου της το μπαινοβγαζα στο μουνι που πνιγοταν από τα χυσια της… χωρις να την προειδοποιησω της χαιδεψα το μουνακι με ένα δευτερο δονητη και αρχισα σιγα σιγα να πιεζω την γεματη τρυπουλα της…
-Μηηη ποναωωωω μου ειπε αλλα το μουνι της εδειχνε αλλα….
-ΣΣΣ  μη μιλας της ειπα. Απολαυσε το… θα σου αρεσει πολύ!
Προς εκπληξη της ο δευτερος δονητης μπηκε μεσα της εξισου βαθεια οσο και ο πρωτος! Η Μαρια τσιριξε από καυλα!!
-Θελω κι άλλο ! Χωστο μου καριολα! Ουτε αντρας δεν με γαμαει ετσι!
Ηταν μουσκεμα! Ετρεμε από την καυλα!
-Θελεις να το ξεσκισω και άλλο; Την ρωτησα γελωντας!
-Ναι σε ικετευω… ξεσκισε με την καριολα μου φωναξε η Μαρια σχεδον κλαιγοντας από την καυλα!
Πηρα ένα 26αρη δονητη μου και αρχισα να πιεζω την κωλοτρυπα της που ηταν ερμητικα κλεισμενη λογω της πιεσης του μουνιου της!~
-Κάντο μου ειπε γυριζοντας να με κοιταξει στα ματια!Σκιστο μου τωρα! Μην με λυπηθεις!
Εσπρωξα αργα το δονητη στην κλειστη τρυπουλα που αντιστεκοταν! Αρχισα να τον σπρωχνω πιο βιαια, πιο δυνατα ωσπου μπηκε μεσα το κεφαλακι του!
Η Μαρια πλεον εκλαιγε… πονουσε και το λατρευε !
-Σειρα σου τωρα μου ειπε… μην τυχον και  μου τους βγαλεις! Σε σκοτωσα!
Στηθηκα στα τεσσερα ενιωσα τον δονητη να μου γεμισει το μουσκεμενο μου μουνακι! Τι υπεροχο που ηταν! Γρηγορα μου εβαλε και δευτερο μεσα! Ετσουξε λιγο αλλα η καυλα ηταν μεγαλυτερη!
-Πιο βαθεια πιο δυνατα καριολα της φωναξα! Γαμησε με πιο δυνατα ! Πιο βαθειά!
Τα εχωνε και τα δυο μη συγχρονισμενα για μεγαλυτερη καυλα και ημουν μουσκεμα… επαιζα την κλειτοριδα μου και περιμενα να παρω και τον τριτο στον κωλο μου…
Δεν αργησε να το κανει! Αλλα όχι όπως εγω που την περιποιηθηκα αργα και προσεχτικα! Τον καρφωσε στο κωλο μου τοσο δυνατα που δακρυσα από τον πονο!
-Εισαι τρελη της φωναξα νευριασμενη…
-Σκασε και απολαυσε το μου ειπε και συνεχισε να με γαμαει ανενοχλητη!
Στην αρχη πονουσα αλλα μετα μου αρεσε… εχυσα πανω από τρεις φορες και εκεινη ταυτοχρονα μαζι μου…
Ξαπλωσαμε στο πατωμα στο πλαι και βαλαμε μπρος τις δονησεις στους δονητες…. Τρεμαμε από καυλα… ουτε καν αγγιζομασταν… όμως χυναμε σαν τρελλες….
Όταν τελειωσαμε… και τους βγαλαμε οι τρυπουλες μας ηταν ορθανοιχτες και κατακοκκινες…. Δωσαμε ένα φιλι στην καμερα και την κλεισαμε…
Όταν εφυγε η Μαρια ξεθεωμενη εκατσα στον καναπε μου… σκεφτομουν όλα οσα εχω κανει εκεινο το τριημερο… σιγουρα ηταν τα καλυτερα γεννεθλια της ζωης μου!!!!  
 

Το-πιο-άγριο-ξέσκισμα-της-ζωής-μου-part-iv

Ξαπλώσαμε και οι τρεις στο κρεββάτι μου με εμένα ανάμεσά τους… Όσο τώρα για πόσο κοιμηθήκαμε ;;;…. αυτό στο επομενο μαιλ μου….

 Όπως λαγοκοιμόμουν ένιωσα ένα χέρι να χαιδεύει τις ρώγες μου και να με δαγκώνει απαλά στο λαιμο… και ένα άλλο να χαιδεύει τα κωλομάγουλά μου … δεν αντέδρασα… ένιωθα όμως αρκετά ξεκούραστη για να ξαναρχίσω τα παιχνίδια…

Ο Γιάννης μου άνοιξε τα πόδια ελαφρά όπως ήμουν γυρισμένη στο πλάι και εκείνος πισω μου και έβαλε την παλάμη του πάνω στο στεγνό μουνί μου και άρχισε να με χουφτώνει δυνατά… άνοιξε τα μουνόχειλα και πέρασε το χέρι του πάνω στην κλειτορίδα… ενώ με τον δείχτη έτριβε την κωλοτρυπίδα μου…

Μόλις κατάλαβε ότι άρχισαν να έρχονται οι πρώτες σταγόνες καύλας μου έτριψε το καυλωμένο του πούτσο πάνω στην κωλοτρυπίδα μου και τον έχωσε αργά και βασανιστικά στο μουνάκι μου…

-Αχχχχ έκανα από γλυκειά ηδονή και άρχισα να κουνιέμαι ρυθμικά ενώ με κάρφωνε δυνατά… μην σταματάς του είπα μου αρέσει πολύ… Έβαλε ένα δάχτυλο στο κωλαράκι μου και τώρα με γαμούσε δυνατά κουνόντας όλο το κρεββάτι… -

Πουτανίτσα πάλι γαμιέσαι μου είπε ο Αντώνης που τον ξυπνήσαμε και χάιδευε τον πούτσο του… Μαζί σου δεν έχει ησυχία… το μουνί σου και καλόγερο αρρωσταίνει… Και ανέβηκε στην κορυφή του κρεβατιού πάνω από το κεφάλι μου…

-Γλύψε μου τα αρχίδια πουτανίτσα ρούφα τα…. Το έκανα με μεγάλη όρεξη ενώ ο Γιάννης άρχισε να με γαμάει λυσσασμένα… Μου κάρφωσε το καυλί του στο στόμα και είπε:

-Μη με κάνεις να χύσω καριόλα θέλω να γαμήσω τον κώλο σου ξανα και ξανά! Ηταν τέλειο…. Ήμουν ανάσκελα πλέον και είχα δύο γαμιάδες με χοντρά καυλιά να με ξεσκίζουν πάνω κάτω….

-Σήκω ελάχιστα να έρθω από κάτω σου μου είπε ο Αντώνης και βρέθηκε ακριβώς από κάτω μου…

-Δεν το έχω ξανακάνει αυτό του είπα…

 -Μαζί μας θα τα κάνεις όλα μωρό μου μου ψιθύρισε καθώς ετοιμαζόταν να χώσει το καυλί του μέσα στο κωλαράκι μου….

Αντί για το κωλαράκι μου όμως το έβαλε μέσα στο μουνί μου !!!! Τσιριξα!!! Εκεί είχε το καυλί του και ο Γιάννης! Δεύτερη φορά που με γαμούσαν δύο καυλιά στην ίδια τρύπα! -Πονάωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω τσούυυυυυυυυυυζζζζζεεεεεεεεεειιιιιιιι τους φώναξα αλλα δεν σταμάτησαν… μάλλον καύλωσαν περισσοτερο και με συντονισμένες κινήσεις δύο τεράστια καυλιά γαμούσαν το μουνάκι μου!

-Θα χύσω…. Δεν αντέχω άλλο τους φώναξα….. Ένιωσα να χύνω τόσο έντονα και δυνατά όσο ποτέ άλλοτε… τσιριζα φώναζα από καυλα αλλά αυτοί απτόητοι!

 -Και τώρα η σειρά για το κωλαράκι σου είπε ο Αντώνης…

Έβγαλε το καυλί του και μου το έβαλε αργά στο κωλο μου… πονούσα πολύ γιατι ο ερεθισμός από τα προηγουμενα γαμήσια δεν είχε περάσει αλλά δεν είπα τίποτα… το ήθελα και ας μην μπορούσα να καθίσω ένα μήνα μετά…

Με γαμούσαν άγρια και δυνατά για ώρα ώσπου άλλαξαν στάση… ο Αντώνης πάνω μου και ο Γιάννης κάτω μου… έτρεμα από καύλα και δεν θυμάμαι πόσες φορές έχυσα…

-Θα σε χύσω μωρή ξεκωλιάρα μου είπε ο Αντώνης και μου κάρφωσε το καυλί στο λαρύγγι… τα αρχίδια του χτυπούσαν πάνω στο πηγούνι μου τόσο δυνατά που με πόνεσε…

 Πιες τα πουτάνα του κερατά μου φώναξε σε χύνω τσόλι σε χύνω πουτάνααααααααααα Κόντεψα να πνιγώ από τα χύσια…. Βίαια άγρια ξεχύθηκαν μέσα στο λαρύγγι μου και δεν είχα άλλη επιλογή από το να τα καταπιώ… τίναξε το καυλί του πάνω στα βυζιά μου και γελώντας μου είπε:

- Σταγόνα δεν άφησες μωρό μου ε? - Χύνω μου φώναξε ο Γιάννης … και ένιωσα τα χύσια του να πετάγονται μέσα στο κωλαράκι μου… Χύνω γαμιόλα…. Πάρτα όλα στον κώλο σου….

Ικανοποιημένοι πήγαμε και οι τρεις στην μπανιέρα και κάναμε ένα ντουζάκι ενώ ψιλοχαιδευόμασταν…

- Σε λίγη ώρα θα πρέπει να φύγουμε μου είπε ο Γιάννης… νιώθω πως θα ξεκολήσει το καυλί μου από το σώμα από το πολύ γαμήσι… Πήγαμε στο σαλόνι χωρις να ντυθούμε και βάλαμε ένα ποτό να στανιάρουμε…

- Οι τρύπες σου είναι κατακόκκινες μωρό μου μου είπε ο Αντώνης!

 -Με τέτοιο ξέσκισμα που έφαγαν τι περιμενεις; Τον ρώτησα γελώντας..

Ο Γιάννης άρχισε να ντύνεται …

-Εγω σας χαιρετώ μας είπε , θα τα πούμε στο γυμναστήριο εμείς και μου έκλεισε το ματι πονηρά…

-Εγώ λέω να μείνω λίγο ακόμη παραπονέθηκε ο Αντώνης και πήγε στην κουζίνα…

Χτύπησε το τηλ… μια φίλη που που ξέχασε κάτι στο πάρτυ… Της ψιλοδιηγήθηκα το τι γινόταν αφού έφυγαν και μετά και καύλωσε πολύ!

-Ο Αντώνης είναι ακόμη εκεί δηλαδή με ρώτησε -Ναι θέλεις να έρθεις την ρώτησα;

-Φυσικά αλλά μην του το πεις θα είναι έκπληξη μου απάντησε…και κλείσαμε..

Ο Αντώνης γύρισε από την κουζίνα κρατώντας ένα δίσκο με διάφορα επάνω του…

-Τι έγινε του λέω πείνασες και είπε να αδειάσεις το ψυγείο;

 -Όχι απλά θελώ να ικανοποιήσουμε μερικές μου φαντασιώσεις πριν φύγω, τι λες θα το κάνουμε;

-Φυσικά του είπα γελώντας.

Μου άλειψε με σαντιγί τις ρώγες και άρχισε να με γλυφει άγρια δαγκώνοντάς τες…

-Τώρα είσαι απόλυτα δική μου μου φώναξε και το μάτι του γυάλιζε! Έβαλε σαντιγι πάνω στο μουνάκι μου, πήρε λίγη με το καυλί του και μου το έχωσε στο στόμα…

-Ετσι για να σε γλυκάνω μου είπε γελώντας! Και όντως ήταν πολύ γλυκό! Δεν με αφησε όμως για πολύ να το γλυφω… Έσκυψε ανάμεσα στα ορθάνοιχτα πόδια μου και άρχισε να γλύφει την κλειτορίδα μου… πάρε τα κεράσια μου έιπε… και δίνε μου τα ένα ένα…

Υπάκουσα καυλωμένη από την ιδέα και ένιωσα το δάχτυλό του να τα βάζει ένα ένα μέσα στην υγρή μου τρυπούλα!

-Τι κάνεις του είπα ψιλοτρομαγμένη! Και αμα δεν βγουν;

 -Θα στα βγάλω εγώ μωρό μου όλα… -Δώσε μου το ζαχαρούχο γάλα μου είπε και βάζοντας και τα 5 του δάχτυλα μέσα τα κατέβασε πανω στην κωλοτρυπα μου και άρχισε να με αλείφει! Στην αρχή έβαλε 1 μετά 2 μετά 3 δάχτυλα….

Μπαινόβγαιναν με άνεση πλέον και τοτε μου είπε το καταπληκτικό:

-Δώσε μου το αγγούρι….!!!!! Δεν το είχα προσέξει…. Του το έδωσα και άρχισε να μου το καρφώνει με κυκλικές κινήσεις στο κωλαράκι μου!

-Σου αρέσει κουκλάρα μου με ρώτησε και κούνησα καταφατικά το κεφάλι! Το έβαλε τόσο βαθειά που ούτε το καυλί τους δεν είχε φτάσει εκεί! Άρχισε να με γλύφει δυνατά στο μουνί και μου είπε

-Όταν χύσεις θα πεταχτούν τα κερασάκια γαμιόλα μου… με έγλυφε και με γαμούσε τοσο δυνατά που ένιωσα τα χύσια μου έτοιμα να πεταχτούν στο πρόσωπο του

 -Χύνω πουτσαρά μου του φώναξα! Χύνω η πουτάνα! Χύνω γαμιά μου! Το μουνί μου πλημμύρισε από τα καυτά μου χύσια και εκείνος έκλεισε την τρυπούλα μου με τα χείλη του και τα ρουφούσε δυνατά… ένιωσα τα κερασάκια να βγαίνουν από μέσα μου και με ερεθιζε ακόμη περισσότερο όλο αυτό…

-Είδες που βγήκαν όλα μου είπε και κατάπιε και την τελευταία μου σταγόνα… Επειτα πήρε ακόμη ένα αγγουράκι από το δίσκο το αλοιψε με ζαχαρούχο γαλατάκι και μου το κάρφωσε στο μουνί!

 -Παίξτα για πάρτη μου και γω θα σε καμαρώνω μου είπε και το έκανα σαν καλο κορίτσι… Αρχισε να παίζει το καυλί του δυνατά καυλωμένος από το θέαμα…. Δεν κρατήθηκε πολύ ήρθε πάνω μου και με έχυσε σε όλο μου το σώμα! Τα σκάγια με πήραν παντου… πρόσωπο στήθος κοιλιά μουνί….

-Είσαι μεγάλη πουτάνα μου έιπε….

 -Πάω στο μπάνιο του λέω, εσύ τι θα κάνεις?

-Θα ετοιμαστώ να πάω σπίτι μου ναξεκουραστούμε και λίγο..

-Καλά του λέω, αν χτυπήσει η πορτα άνοιξε γιατι περιμένω κόσμο… Και πήγα στο μπάνιο…

μόλις άνοιξα τη βρύση η πόρτα χτύπησε.. άκουσα φωνές να μιλούν και είπα να αφήσω λίγο την φίλη μου να απολαύσει ανέμελη το μεγάλο καυλί του Αντώνη χωρίς την παρουσία μου….

Αφησα το νερό να τρέχει και πήγα αθόρυβα ως την γωνια του τοίχου στο σαλόνι και κρυφοκοίταξα…

ΟΥΑΟΥ ….. το θέαμα ήταν γαμάτο…. Θα σας το αποκαλύψω αύριο…. Στο επομενο μαιλ μου… φιλάκια προς το παρον 

Το-πιο-άγριο-ξέσκισμα-της-ζωής-μου-part-iii

Και όντως έλεγε αλήθεια! ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ….

-Πάω να κάνω ένα μπανάκι να ηρεμήσω λίγο τους είπα και τους άφησα ξαπλωμένους στο κρεββάτι…

Το κρύο νερό κάπως με συνέφερε ενώ το κωλαράκι μου ακόμη υπέφερε… σκεφτόμουν πως θα πάω στη δουλειά την Δευτέρα… συνειδητοποίησα πως πέρασα ένα ολόκληρο βράδυ με τρεις πουτσαράδες να με ξεσκίζουν … ήταν ήδη Σάββατο!

Και ενώ χαλάρωνα με το νερό να τρέχει στο γυμνό μου κορμί… η πόρτα άνοιξε και μπήκαν και οι τρεις μέσα…

- Θέλεις παρέα μου είπαν….

- Όχι τους απάντησα θέλω να χαλαρώσω λίγο …

- Μα εμείς δεν θα κάνουμε τίποτα απλά θα σε βλέπουμε είπε ο Αντώνης και έβγαλε το κινητό του και άρχισε να με τραβάει… δεν ξέρω γιατί αλλά μου άρεσε η ιδέα (είμαι και γω μεγάλη πουτανα τελικά) το ίδιο έκανε και ο Κώστας ενώ ο Γιάννης μπήκε μαζί μου μέσα στην μπανιέρα και άρχισε να με τρίβει απαλά την πλάτη…

-Είσαι σκέτη καύλα το ξέρεις μου είπε γλυκά και με γέμισε σαπουνάδα… Παίζαμε αρκετή ώρα στο μπάνιο πλένοντας ο ένας τον άλλο ενώ οι άλλοι δύο τραβούσαν στα κινητά την σκηνή.

-Για να δω το κωλαράκι σου πως είναι μου είπε ο Γιάννης και με λύγισε με μια κίνηση στα 4. - Μαλάκες το μωρό άρχισε να κλείνει τους είπε και εκείνοι πλησίασαν να δουν καλύτερα με τα κινητά… Μου χαίδεψε απαλά τα κωλομέρια και άρχισε να μου τρίβει ελαφρά την τρυπούλα καθώς έπεφτε το νερό πάνω της… έτριψε αργά την κλειτορίδα μου και την τσίμπισε ελαφρά…

-Μη του είπα,,,, πονάω λίγο…..

-Δεν μπορώ να αντισταθώ μωρό μου με καύλωσες πάλι μου απάντησε! Πάρε μου μια δυνατή πίπα τώρα και γω θα αφήσω το κωλαράκι σου σε ησυχία!

Οι άλλοι δύο ενθουσιάστηκαν και ήταν σχεδόν μπροστά στην μπανιέρα με τα κινητά την μια να τραβούν φωτογραφίες και την άλλη να γράφουν την σκηνή…

Γονάτισα και το πηρα όλο στο στόμα μου! Σκεφτόμουν πως είναι δυνατόν να είναι καυλωμένοι όλο το βράδυ και οι τρεις…. (αργότερα έμαθα το πώς)…

Ήταν πολύ σκληρό το καυλί του και όπως ήταν υγρό το πήρα αργά και βαθειά στο στόμα μου… τώρα πλέον είχα μάθει πώς να τσιμπουκώνω μεγάλα και χοντρά καυλιά !

-Ρε μαλάκες το πήρε όλο μόνη της! Μπράβο καύλα μου φώναξε ο Γιάννης και το απολάμβανε!

-Δηλαδή εμείς τίποτα; Είπε ο Κώστας και κρατώντας το κινητό του έφερε το καυλί του πάνω στο στήθος μου! Πάρτο καριολίτσα! Πάρτο τώρα και το δικό μου! Υπάκουσα πρόθυμα και ρουφούσα μια τον ένα πούτσο και μια τον άλλο! Ο Γιάννης κάθισε στο μάρμαρο του μπάνιου και με έβαλε με μια κίνηση να κάτσω πάνω του!

-Το μουνί σου θέλω μωρό μου είπε, πάρτο αργά και ήρεμα όλο μέσα σου!

Και ενώ με γαμούσε το πονεμένο μου μουνάκι εγώ συνέχιζα να παίρνω τα καυλιά των άλλων δύο….

-Θα σε χύσω στα βυζιά και θα τα γλύψεις όλα με διέταξε ο Αντώνης και πριν προλάβω να το καταλάβω με είχε γεμίσει με τα καυτά του χύσια!

-Γλύψτα καύλα γλύψε τα βυζιά σου και κοίταζε την κάμερα! Το έκανα κοιτάζοντας τον φακό όσο πιο πρόστυχα μπορούσα!!!

-Χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ψώλα μου φώναξε ο Κώστας και πετάχτηκαν σε όλο μου το πρόσωπο τα χύσια του! Παααααααααααααααρταααααααααααααα καριόλα!!!!!!!!!

Με γέμισε ψωλοχύματα ο κερατάς! Άφησα να τρέχει το νερό στο πρόσωπό μου ενώ ο Γιάννης με γαμούσε ακόμη στο μουνάκι μου!

-Θέλεις να πιεις και τα δικά μου τώρα έτσι? Με ρώτησε γελώντας και έτριβε δυνατά την κλειτορίδα μου καθώς με έσκιζε το μουνάκι μου!

-Ναι του είπα κουρασμένη… χύσε με και συ!

Δεν άργησε ευτυχώς και βρέθηκα να καταπίνω για πολλοστή φορά τα χύσια του!

Πλύθηκαν και βγήκαν από την μπανιέρα αφήνοντας με να ξεκουραστώ επιτέλους…

Όταν τελείωσα έβαλα το λευκό μου μπουρνούζι και πήγα στο δωματιο μου… ήταν και οι τρεις ξαπλωμένοι στο κρεββάτι μου και ροχάλιζαν του καλού καιρού… πήγα στο σαλόνι και αποκαμωμένη ξάπλωσα…με πήρε αμέσως ο ύπνος…

…. Ώρες αργότερα ένιωσα ένα χέρι πάνω στις ρώγες μου να παίζει μαζί τους… δεν ήθελα να ανοίξω τα μάτια μου… ήμουν και κουρασμένη και έτσι το έπαιξα κοιμισμένη…

Μια υγρή γλώσσα άρχισε να γλύφει μια την μια και μια την άλλη και να τις ρουφάει …. Μισοανοιξα τα μάτια και ήταν ο Κώστας… τα ξαναέκλεισα…

Με έγλυψε από τις ρώγες μέχρι τον αφαλό και συνέχισε πάνω στα χειλάκια μου… όπως ήμουν ξαπλωμένη ανάσκελα μου κατέβασε το ένα πόδι από τον καναπέ και άνοιξε τα μουνοχειλά μου… άρχισε να τρίβει την κλειτορίδα και να την γλύφει τρυφερά …. Δεν άργησα να μουσκέψω…δεν ήθελα να του δείξω ότι μου αρέσει όμως και προσπαθούσα να συγκρατήσω τα βογκητά μου… έβαλε το δαχτυλάκι του μέσα στην υγρή μουνότρυπα και το μπαινόβγαζε συνέχεια! Όλο και πιο βαθεια όλο και πιο γρήγορα…

-Χύσε με μωρό μου είπε χύσε με θέλω να τα πιω όλα! Έβαλε δύο δάχτυλα στο μουνάκι μου, τρία …. Τέσσερα και τότε βόγκηξα!

-Ασε με να ξεκουραστώ λίγο του είπα ναζιάρικα!

-Όχι σε θέλω τώρα να με χύσεις! Είναι διαταγή και συ σαν καλή πουτανίτσα θα την εκτελέσεις!

Συνέχισε να με γλύφει και να με γαμάει με τα δάχτυλά του … η γλώσσα του έφτασε και στην ερεθισμένη μου κωλοτρυπίδα…

-μμμμμηηηηηηηηηηηη όχι εκεί του είπα πονάω πολύ!

- Θα σου περάσει μου είπε και άρχισε να την γλύφει…. Ήμουν ερεθισμένη αλλά πονούσα ταυτόχρονα! Σε θέλω τόσο πολύ μου είπε και έβαλε αργά έναδαχτυλάκι μέσα της αργά αργά ….

Έκανα ένα μορφασμό και μάλλον τον καύλωσε…. Το έβαλε και πιο βαθειά και μου ρούφηξε τα μουνόχειλα!

-Χύυυυυυυυυυυυυυυυννννννννννννννννωωωωωωωωωωωωωωωωω γαμιιιιιιιιιιιιιιιααααααααααααααααα μμμμμουυυυυυυυυυυυυυ του φώναξα μην αντέχοντας άλλο! Πάρτα τα χύσια μου και πιες τα όλα! Και το έκανε! Δεν ξέρω και γω ποση ώρα με έγλυφε! Δυστυχώς οι κραυγές μου ξύπνησαν και τους άλλους!

-Τι έχουμε πριβέ παρτάκι εδώ μου φώναξε ο Αντώνης ! Είπαμε και μεις να σε αφήσουμε να ξεκουραστείς λίγο αλλά τα θέλει το μουνί σου!

Και πήρε την θέση του Κώστα!

-Μόλις έχυσα του είπα… ε

-Ε και ? Θα το ξανακάνεις! Ήσουν τόσο καλή πουτάνα πριν που σου αξίζει να χύσεις ξανά και ξανά! Με έγλυφε πιο άγρια από τον Κώστα πιο δυνατά λες και ήθελε να το ξεριζώσει το μουνάκι μου! Εβαζε τα δαχτυλά του βίαια μέσα στο υγρό μουνάκι μου ενώ οι άλλοι δύο έπαιζαν τα καυλιά τους!

-Χυσε με καριόλα γιατι θα γαμήσω διαφορετικά τον κώλο σου και θα κλαις από τον πόνο μου φώναξε άγρια γιατι αργούσα να χύσω…. Μόλις όμως έβαλε το δαχτυλό του στο κωλαράκι μου ξετρελάθηκα!

-Χυνω γαμιά μου χύνω πουτσαρά μου του φώναξα! Πάρτα ! ΧΧΧΧΧΧΥΥΥΥΥΥΥΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!! Τσίριξαν και του έδωσα την πιο μεγάλη δόση από χύσια που είχε δει!

-Τι μουνί είναι αυτό μωρό μου μου είπε! Τι χύσια είναι αυτά και άρχισε να τα πίνει και να τα ρουφάει όλα!

Αγριοκοίταξα τον Γιάννη και του είπα:

-Δεν νομιζω να θες και συ τώρα! Κλείσαμε!!!

Γέλασαν και οι τρεις… και εκείνος δεν απάντησε…

Τους παράτησα και πήγα στο μπάνιο….



Επιστρέφοντας τους βρήκα ολόγυμνους στην κουζίνα να τρώνε…

-Έλα κουκλίτσα να μας κάνεις παρέα… το γαμήσι ανοιγει την όρεξη…

Με πήρε αγκαλιά ο Γιάννης και με ταιζε τρυφερά στο στόμα… το ρίξαμε στην συζήτηση… πως ποτε δεν είχαν κάνει τέτοιο γαμήσι, πως καιρό με έιχαν στο μάτι, θα το ξανακάνουμε αν το θέλω και γω και τέτοια….ανοιξαμε και ένα μπουκάλι κρασί και χαλαρώναμε…

Πήγαμε στο σαλόνι βάλαμε μια ταινία δράσης να δούμε και γω καθόμουν στον καναπέ ανάμεσα στον Αντώνη και στον Γιάννη ο Κώστας καθόταν ανάμεσα στα πόδια μου στο πάτωμα…Ξαφνικά σηκώνεται πάει στην κουζίνα και γυρίζοντας με τα χέρια πίσω από την πλατη μου λέει…

-επειδή σε καμιά ώρα θα πρέπει να φύγω θέλω μια τελευταία χάρη…

-Πες μου του είπα…

-Θέλω να με ταίσεις κάτι με τον τρόπο που θέλω εγώ απάντησε…

-Δηλαδή;

-Να μου λεει δείχνοντάς μου την μπανάνα και ένα μπουκάλι σαντιγυ που κρατούσε…αυτήν την μπανανούλα θέλω να με ταίσεις…



-Σύμφωνοι του λέω και πως θέλεις να την φας?

-Θα δεις μου λέει… ξάπλωσε πάνω στο τραπέζι….



Το έκανα ενώ οι άλλοι παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον…μου άνοιξε ελαφρά τα πόδια … και με χαιδεψε με την μπανάνα… έβαλε σαντιγι και κάλυψε τις ρώγες μου και ξεφλούδισε την μπανάνα… οι άλλοι πήραν θέση στις καρέκλες του τραπεζιού και έβγαλαν πάλι τα κινητά τους…

Εβαλε σαντιγύ πάνω στα μουνοχειλα μου και με το στόμιο από το μπουκαλι ανοιξε ελαφρά την μουνοτρυπα μου! Ένιωσα μια γερη δοση σαντιγι να γεμιζει το σχεδον στεγνο μουνακι μου!

-Τι μου κάνεις του ειπα γελώντας!

-Θα δεις … είναι μια φαντασίωση που είχα καιρο μου είπε…

Εβαλε σαντιγί και πάνω στην κωλοτρυπα μου και έπειτα πήρε την μπανάνα και άρχισε σιγά και προσεχτικα να την βάζει μέσα στο μουνάκι μου!

-Εισαι σκέτη καύλα μου είπε και άρχισε να γλύφει τις ρώγες μου…



Μαλάκες φάτε και σεις λίγο βυζάκι με σαντιγι τους είπε και άρχισαν να μου τις γλύφουν ο ένας αριστερά και άλλος δεξιά…

Ο Κωστας έσκυψε ανάμεσα στα πόδια μου και κυριολεκτικα έτρωγε το μουνί μου! Έκανε σαν τρελός… ρουφούσε έγλυφε… τσιμπούσε …

-Θα χύσω του φώναξα… βγάλε την μπανάνα…



-Όχι πουτανίτσα μου θέλω να την μουσκέψεις με τα χύσια σου… Εχυσα σε λίγα λεπτά με την μπανάνα σφηνωμένη μέσα στο μουνί μου!

-Μαλάκες ώρα για το γλυκό τους είπε και την έβγαλε αργά από μέσα μου…. Άρχισαν να τρώνε και οι τρεις την μπανάνα γελώντας και κοιτώντας με πονηρά…

Σηκώθηκα να πάω στο μπάνιο αλλα ο Αντώνης είχε καυλώσει πάλι (και όχι μονο αυτός ) με έστησε στα 4 πάνω στο τραπέζι και μπήκε μεσα στο μουνι μου με μια κίνηση!

-Δεν έχω γαμήσει ποτε τετοιο μουνι καριόλα μου φώναξε και με ξέσκιζε δυνατά !

-Θέλω και γω μου φώναξε ο Γιάννης και έβαλε μπροστά μου το καυλί του!

-Πάρτο μωρό μου δυνατά…. Έλα ψώλα πάρτο!

Υπάκουσα για ακόμη μια φορά ενώ ο Κώστας ντυνόταν για να φύγει…

- Θα μείνουμε οι τρεις μας να γαμιόμαστε όλο το ΣΚ είπε ο Αντώνης και μου κάρφωσε το καυλί του τόσο δυνατά στο μουνί μου που ο πουτσος του Γιαννη βρέθηκε στο λαρύγγι μου!

- Κάντης το άλλη μια φορά ρε μαλάκα του φώναξε ενθουσιασμένος ο Γιάννης!

Με πηδούσαν για ώρα έτσι μπρος ο ένας πίσω ο άλλος…

-Θα χύσω πάνω στο κώλο σου καριόλα μου φώναξε ο Αντώνης και ένιωσα ένα καυτό χύσι να τρέχει στην λεκάνη μου και στα κωλομέρια μου!

-Τώρα έρχονται και τα δικά μου! Ειπε ο Γιαννης και με μια αποτομη κίνηση με έχυσε σε όλο μου το προσωπο…..

Ενιωθα κομμάτια,… ήθελα μόνο να κοιμηθώ… πήγαμε και οι τρεις φανερά κουρασμένοι στο μπανιο και κάναμε ένα ήρεμο (όλως παραδόξως) μπάνιο….

-Πάω για ύπνο γιατι ειμαι κουρασμένη.. τους ειπα εσεις τι θα κάνετε; Θα μείνετε ή θα φύγετε;

-Μένουμε είπε ο Γιάννης.. έλα να πάμε και μεις για ύπνο γιατι δεν την παλέυω είπε στον Αντώνη…

Ξαπλώσαμε και οι τρεις στο κρεββάτι μου με εμένα ανάμεσά τους… Όσο τώρα για πόσο κοιμηθήκαμε ;;;…. αυτό στο επομενο μαιλ μου….

το-πιο-άγριο-ξέσκισμα-της-ζωής-μου-part-ii



-Θέλετε παρέα είπε ο Αντώνης και γω γέλασα ελαφρά..

- Αντωνάκη μου μόλις με γάμησαν για πρώτη φορά από το κώλο και με έχουν ξεσκίσει… πονάω πολύ…άστο καλύτερα για άλλη φορά..

-Μη σε νοιάζει κουκλίτσα θα στον κάνω εγώ να περάσει μου είπε και με την πλήρη αποδοχή των άλλων δύο που γελούσαν συνομωτικά γονάτισε στα πόδια του κρεββατιού με τράβηξε κοντά του και μου ειπε : -Γύρνα μπρούμυτα και απόλαυσέ το…

Γύρισα υπάκουα και άνοιξα τα πόδια μου…

-Πω πω σε έχουν ξεσκίσει όντως πουτανάκι μου είπε γελώντας αλλά σε λίγο θα θέλεις και άλλο συνέχισε…

-Μηηηηη σε παρακαλώ μην το κάνεις να πονέσει τον ικέτεψα… σχεδόν παρακλητικά…

Γέλασαν και οι τρεις και είδα και τους άλλους δύο να κατεβαίνουν προς τα πόδια του κρεββατιού και να κοιτούν τον Αντώνη…

Ένιωσα την γλώσσα του απαλά πάνω στην τρυπούλα μου που και μόνο που την άγγιξε έτσουξα…

-Σε παρακαλώ μηηηη πονάω…του είπα

-Θα σταματήσεις την γκρίνια μου φώναξε ψιλοεκνευρισμένος ! Αφησέ με να κάνω αυτό που πρέπει….

Έβαλε την γλώσσα του μέσα στην τρυπούλα και προσπάθησα να μην τσιρίξω…την μπαινόβγαζε στην αρχή αργά και μετά πιο έντονα… μου άρεσε αν και πονούσα πολύ…

-Τσούζει… είπα ψιλοδακρυσμένη…

-Εδώ άλλα μας λέει το μουνί σου μου είπε ο Κώστας και τότε κατάλαβα πως είχα γίνει μούσκεμα πάλι… Ένιωσα δάχτυλα να βυθίζονται στο μουνί μου διαδοχικά και προσπάθησα να επικεντρωθώ στο μουνάκι μου και όχι στον πόνο…

-Ρε μαλάκες δείτε πόσο άνοιξε το μουνί της! Πηρε δάχτυλα και από τους τρεις μας!

Μου άρεσε η ιδέα να με γαμάνε και οι τρεις … αλλά φοβόμουν κιόλας!

Κάτι ψιθύρισαν μεταξύ τους και μου λένε.

-Και τώρα θα κάνεις ακριβώς αυτό που θα σου πούμε εμείς!

Συμφώνησα… ανήμπορη από την καύλα που έσταζε από το μουνί μου!

Ο Γιάννης ήρθε από κάτω μου και χώθηκε με την μια μέσα στο μουνί μου!

-Σκύλα…. Με ρούφηξες ολόκληρο ε;;;;;;;;;;;;;;; αααααχ τι σε περιμένει να ξερες!

Με γαμούσε δυνατά και πριν προλάβω να γυρίσω να δω τι κάνουν οι άλλοι βρέθηκα με τον πούτσο του Κώστα στο στόμα! Τεράστιο και καυλωμένο όπως ήταν το κάρφωνε με δύναμη στο στόμα μου κόβοντάς μου την

αναπνοή! Μου κρατούσε δυνατά το κεφάλι σταθερό και με γαμούσε… ήθελα να φωνάξω από ηδονή… Και τότε ήταν …. Που ένιωσα το μεγάλο καυλί του Αντώνη με δύναμη να μπαίνει στο κώλο μου!!!!! Στην προσπάθειά μου να ουρλιάξω το καυλί του Κώστα μου καρφώθηκε στο λαρύγγι και το μουνί μου άνοιξε τόσο που ο Γιάννης γρύλισσε άγρια!

-Σου αρέσει μωρή καριόλα;; με ρώτησε ο Αντώνης! Σας το είπα μαλάκες αυτό θέλει για να συμμορφωθει! Πονούσα αφόρητα! Δεν μπορούσα να μιλήσω αλλα από την άλλη ήμουν τόσο καυλωμένη που αποφάσισα να το απολαύσω όσο γινόταν!

Ο Αντώνης με πηδούσε τόσο δυνατά που τρανταζόταν το κρεβάτι! Μπαίναν και τα δύο καυλιά μέσα μου ακανόνιστα και με ξέσκιζαν!

Και τότε ήταν που άκουσα έντρομη τον Αντώνη να λέει

-Γιαννάκη αγορίνα μου τι λες να την περιποιηθούμε βασιλικά την πουτάνα;

Δεν κατάλαβα τι εννοούσε αλλά είδα τον Γιάννη να χαμογελά ικανοποιημένος!

Ξαφνικά ο Αντώνης βγήκε από τον κώλο μου και τσίριξα από τον πόνο ενώ ο Κώστας με χτυπούσε πουτσοσκάμπηλα!

-Ηρέμησε και απόλαυσέ το μου έιπε…

-Ποιο πράγμα ρώτησα έντρομη!

Και τότε ένιωσα κάτι να προσπαθεί να μπει στο μουνί μου ενω είχα το καυλί ήδη του Γιάννη μέσα μου! -Είστε τρελλοί τους φώναξα! Θα με πεθάνετε!

-Ναι στο γαμήσι μου είπε ο Αντώνης και έβαλε το καυλί του στο μουνί μου!

Πρώτη φορά με παίρναν δύο ταυτόχρονα στο μουνί! Δεν το πίστευα ότι μπορούσε να γίνει!

Ένιωσα ένα γλυκό πόνο και το μουνί μου να χύνει!

-Χυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυνννννννννννννννννννννννννννωωωωωωωωωωωωωωωωωω τους φώναξα! Χυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυννννννννννννννννωωωωωωωωωωωωωωωω η πουτάνα!!! Σκίστε με γαμιάδες μου! Πάρτε με από παντού! Δεν αντέχω άλλο!

Απτόητοι συνέχισαν να με γαμάνε ταυτόχρονα στο μουνί μου ενώ ο Κώστας κάρφωσε με δύναμη το καυλί του στο στόμα μου και με έπνιξε με τα χύσια του!

-Πάρτα μωρή ξεκωλιάρα! Πάρτα κωλάρα του κερατά! Πάρτα ξέκωλο όπως σου αξίζει!!!! Δεν μπορούσε να σταματήσει να χύνει! Πρώτη φορά ήπια τόσα χύσια!!!

Ένιωσα τον Αντώνη να βγαίνει από μέσα μου και να μπαίνει στον κώλο μου ξανά!

Φώναξα … αλλά ποιος με άκουσε!

-Θα σε ξεσκίσουμε απόψε μωρή καριόλα! Δεν θα μπορείς να περπατήσεις για μήνες! Ο κώλος σου θα γίνει τεράστιος!!!

Με τρυπούσαν και οι δύο με τόση δύναμη που ένιωθα ότι θα μπουν στην μήτρα μου!

- Ετοιμάσου να πιείς τα χύσια μου τσουλάρα μου φώναξε ο Γιάννης και βγήκε από το μουνί μου! Ήρθε μπροστά στο στόμα μου και μου το κάρφωσε! Σε δευτερόλεπτα ένιωσα το καυτό του χύσι να τρέχει στο λαρύγγι μου!

-Στέγνωσέ το όλο! Σαν καλή πουτάνα! Μην τυχόν και μείνει τίποτα!

Υπακουσα και απόλαυσα το καυλί του!

Ο Αντώνης έβγαλε το καυλί του από τον κώλο μου και μου είπε:

-Πρώτη φορά γαμάω τετοιο κώλο καύλα μου! Έλα να πάρεις την πληρωμή σου τώρα για τον κόπο σου…

Με κόπο γύρισα ανάσκελα και πήρα το καυλί του στο στόμα… με έχυσε απότομα…. Δυνατά …. Και με γαμούσε το στόμα ταυτόχρονα!

Οι άλλοι δύο ήταν ξαπλωμένοι διπλα μου και γελούσαν ικανοποιημένοι! -Πονάς με ρώτησε ειρωνικά ο Αντώνης! -Ναι πολύ του είπα…

-Κάτσε να δεις τι σου κάναμε μου είπε…

Κατέβηκε στα υγρά μου πόδια τα ανοιξε και βόγκηξα από πόνο… έβγαλε φωτογραφίες τις τρυπούλες μου και μου τις έδειξε γελώντας!

Τρόμαξα! Το κωλαράκι μου είχε μια τεράστια τρύπα ερεθισμένη τελείως και το μουνί μου ήταν ορθάνοιχτο κατακόκκινο!

-Τι μου κάνατε τους είπα; Ψιλοεκνευρισμένη!

-Αυτό που σου άξιζε ! μου είπε ο Γιάννης και μην γκρινιάζεις γιατι δεν τελειώσαμε! Και όντως έλεγε αλήθεια! ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ…. (συνεχίζεται!)

πιο-άγριο-ξέσκισμα-της-ζωής-μου-part-i


Με λένε Άννα και είμαι 28 ετών. Είμαι 1,81 (δυστυχώς) με μαύρα μακριά μαλλιά και καστανοπράσινα μάτια,, γυμνάστρια στο επάγγελμα πρώην αθλήτρια. Κατά γενική ομολογία έχω ένα σώμα που «φυσάει».. Η δική μου ιστορία συνέβει πριν δύο μήνες…

Βράδυ Παρασκευής γιορτάζω τα γεννέθλιά μου κάνοντας ένα μεγάλο πάρτυ στο σπίτι μου με αρκετούς καλούς φίλους και συνεργάτες…φρεσκοχωρισμένη από μία σχέση που ο πρώην δεν με ικανοποιούσε καθόλου ερωτικά.. και σαφώς πεινασμένη για ένα άγριο πήδημα…

Ανάμεσα στις παρέες και ο Γιάννης, νέος συνάδελφος, με ύψος 1,98 και άψογο σώμα γραμμωμένο ως εκεί που δεν πάει, μοντέλο… και μόνο που τον σκεφτόμουν το μουνάκι μου μούσκευε… Δίπλα του καθισμένος ο Κώστας (κολλητός του όπως συστήθηκε) γυμναστής και εκείνος με ύψος 1,97 και σώμα εξίσου γυμνασμένο… Μόλις τους είδα έπαθα την πλάκα μου… οι ρώγες μου άρχισαν να ερεθίζονται και να φαίνονται μέσα από το μικροσκοπικό φόρεμα που φορούσα… και το αποφάσισα…

Πήγα στον καναπέ τους και με προφάσεις όλη την νύχτα σχεδόν ασχολιόμουν μαζί τους, λες και δεν υπήρχε κόσμος τριγύρω…

Το πάρτυ τελείωσε κατά τις 5,30 και οι δυό τους (ή έτσι νόμιζα εκείνη την στιγμή) είχαν μείνει έντεχνα τελευταίοι…

- Να πηγαίνουμε και μεις μου λέει ο Γιάννης και χαμογελούσε..

- Μα καλά νωρίς είναι ακόμη… καθίστε λίγο ακόμα του είπα κοιτώντας τον πονηρά … Τώρα αρχίζουν τα ωραία…

- Δηλαδή; Με ρώτησε ο Κώστας..

Σηκώθηκα, χαμήλωσα τα φώτα, άλλαξα μουσική και άρχισα να λικνίζομαι πάνω στην πολυθρόνα άκρως

αισθησιακά… σήκωνα ελαφρά το φόρεμα για να δουν τις μαύρες ζαρτιέρες μου και το σχεδόν ανύπαρκτο στρινγκάκι μου…

Δεν χρειάστηκε πολύ για να μπουν στο χορό μαζί μου…έβγαλαν τα πουκάμισά τους και σιγά σιγά ενώ χορεύαμε μου έβγαλαν το φόρεμα…

Ανεβήκαμε στην κρεββατοκάμαρά μου για να είμαστε πιο άνετα..

Και τότε ήταν η μεγάλη έκπληξη…

Λες και συνεννοημένοι κατέβασαν τα παντελόνια τους και εμφανίστηκαν δύο τεράστιοι καυλωμένοι πούτσοι… δεν είχα ξαναδεί τόσο μεγάλους και ψιλοτρόμαξα…

- Είσαι έτοιμη καύλα μου για ένα άγριο γαμήσι μου φώναξε ο Γιάννης και πριν προλάβω να μιλήσω μου έσκισε το στρινγκάκι και έχωσε το πρόσωπό του μέσα στο υγρό μουνί μου… κάρφωσε κατευθείαν την γλώσσα του στην μουνότρυπά του και άρχισα να τρέμω… δεν πρόλαβα να του μιλήσω και ο Κώστας με άρπαξε από τα μαλλιά και μου κάρφωσε το καυλί του στο στόμα..

- Ρούφα το μωρή καριόλα… μου φώναξε και το έσπρωχνε μέσα με δύναμη… λατρεύω να παίρνω πίπες άγρια και δυνατά όμως τόσο μεγάλο και χοντρό δεν είχα ξαναπάρει… ένιωθα ότι θα σχιστεί το στόμα μου… εκείνος όμως απτόητος συνέχισε να το σπρώχνει μέσα… το ένιωθα να χώνεται στο στόμα μου και να με πιέζει ως το λαρύγγι…

- Τι μουνί έχεις πουτανάκι μου φώναξε ο Γιάννης και ένιωσα τα δάχτυλά του να καρφώνονται στο μουνί μου δυνατά… ούτε να βογκήξω δεν μπορούσα όπως ήμουν μπουκωμένη… απλά κουνήθηκα απότομα… - Τι; Θέλεις και άλλα δεν σου έφτασαν δύο αχόρταγη μουνάρα; Και μου έβαλε τέσσερα δάχτυλα με δύναμη… ήθελα να τσιρίξω από πόνο και ηδονή ταυτόχρονα αλλά το τεράστιο καυλί που γαμούσε το στοματάκι μου δεν με άφηνε…

- Και τώρα αλλαγή ρόλων είπε ο Γιάννης και επιτέλους ελευθερώθηκε το στόμα μου…

- Να σας πω ένα μικρό μυστικό ψέλλισα με φόβο…

- Είμαι παρθένα στο κωλαράκι… να είστε καλοί μαζί μου…

- Θα στο περιποιηθούμε με μαεστρία μωρό μου είπε ο Κώστας και κοίταξε πονηρά τον Γιάννη…

Μου άνοιξε τα πόδια διάπλατα και μου δάγκωσε κατευθείαν την κλειτορίδα… πόνεσα αλλά μου άρεσε ταυτόχρονα… βόγκηξα δυνατά και ένιωσα το μουνί μου να μουσκεύει ακόμη περισσότερο…

Ο πούτσος του Γιάννη ήταν πολύ χοντρός και με δυσκόλευε…

- Πάρτο όλο καυλιάρα μου όλο στο στόμα σου… θα σε ξεσκίσουμε όπως σου αξίζει σήμερα μου φώναξε…

Ο Κώστας μου ρουφούσε το μουνί με τόση δύναμη που ήμουν έτοιμη να χύσω όταν… σταμάτησαν και οι δύο εντελώς ξαφνικά!

- Στήσου στα τέσσερα με διέταξε ο Γιάννης και κατάλαβα ότι κάτι είχαν συννενοηθεί… υπάκουσα και γονάτισα σηκώνοντας ελαφρά τα κωλομέρια μου προς το μέρος τους..

-Και τώρα ετοιμάσου να ξεπαρθενευτείς… θα το θυμάσαι για πάντα μου είπε ο Κώστας και ένιωσα δάχτυλα να μπαίνουν στο μουνάκι μου και να μουσκεύουν… πρέπει να έβαζαν και οι δύο τα δάχτυλά τους ταυτόχρονα γιατί ένιωθα να μπαινοβγαίνουν άπειρες φορές μέσα μου και πολλά μαζί…

-Μαζί θα την ανοίξουμε μαλάκα είπε ο Γιάννης και ένιωσα δύο δάχτυλα να παίζουν με την κωλότρυπά μου… στην αρχή κυκλικά και μετά να εισχωρούν ταυτόχρονα…

- Σιγά είμαι σφιχτή τους φώναξα και πήγα να κουνηθώ αλλά μου τα κάρφωσαν απότομα και οι δύο μέσα… έτσουξε αλλά μου άρεσε… δεν το περίμενα…

-Είσαι τόσο σφιχτή αλλά σε λίγο να δεις πως θα γίνεις μου είπαν και ένιωσα δάχτυλα να μπαίνουν μέσα στο μουνί μου και ένα πουτσοκέφαλο να πλησιάζει στην κωλότρυπά μου…

-Σιγά σιγά ικέτεψα… σιγά σιγά…

-Εγώ θα σε σκίσω πρώτος είπε ο Γιάννης και καθώς θυμήθηκα το χοντρό καυλί του πήγα να κουνηθώ προς τα μπρος αλλά με συκρατούσε ο Κώστας.

Ένιωσα το πουτσοκέφαλο να ακουμπά στην τρυπούλα μου και … κρακ….

Το κάρφωσε μέσα… Τσίριξα από πόνο…

-Μηηηηηηηηηη σε ικετεύω…………. Μηηηηηηηηηηηη πονάωωωωωωωωω

Του φώναζα αλλά εκείνος δεν με άκουγε….. το έσπρωχνε πιο βαθειά…..

- Πάρε μια βαθειά ανάσα και θα σου αρέσει σε λίγο… θα ανοίξεις παρθενάκι μου μου φώναξε ο Κώστας ενώ το καυλί χωνόταν όλο και πιο βαθειά στο κωλαράκι μου….

- Σταμάτα… τσούζει…. Του είπα με ξεψυχισμένη φωνή…

- Όχι μωρό μου θα το πάρεις όλο βαθειά σαν καλό πουτανάκι μου είπε ο Γιάννης …

Ένιωθα να ξεσκίζεται… πονούσα απίστευτα αλλά ταυτόχρονα μια πρωτόγνωρη ηδονή με πλημμύριζε… το μουνί μου είχε γίνει μούσκεμα και το καυλί χωνόταν όλο και πιο βαθειά… Σε κάποια στιγμή το έβγαλε έξω και πήρα μια βαθειά ανάσα…

- Και τώρα η σειρά μου είπε ο Κώστας και το έβαλε αργά αυτή την φορά… έτσουζε πολύ… σφίχτηκα….

- Ηρέμησε μωρό μου χαλάρωσε και θα δεις πόση καύλα θα νιώσεις μου είπε ενώ συνέχισε να μπαινοβγάζει το καυλί του στο κωλαράκι μου…

Ο πούτσος του Γιάννη βρέθηκε να μπαινοβγαίνει πάλι στο στόμα μου… είχε μια γλυκειά γεύση…

-Σου αρέσει μωρό μου; Με ρώτησε

-Ναι πολύ… του είπα αν και πονούσα πολύ…

Ξαφνικά ο Κώστας βγήκε από μέσα μου και με διέταξαν να καθίσω πάνω στο καυλί του Γιάννη… το ρούφηξα όλο μέσα στο μουνί μου που καιγόταν από καύλα…

-Ξεσκίστε με γαμιάδες μου τους φώναξα… πιο άγρια… ξεσκίστε με την πουτάνα….

Πηδιόμουν άγρια πάνω στο πούτσο του Γιάννη όταν κατάλαβα ότι θα με έπαιρναν ταυτόχρονα..

- Μηηηηηηηηηηηηηηηη φώναξα, μμμμμμμμμηηηηηηηηηηη θα πονέσωωωωωωωω

Ήταν αργά όμως … το καυλί του Κώστα χώθηκε στην κωλότρυπά μου και ούρλιαξα…

Δεν σταμάτησαν!!! Με γαμούσαν και οι δύο ρυθμικά και ανελέητα…. Άρχισε να μου αρέσει…

Το συνήθισα….. Δεν θυμάμαι πόση ώρα κράτησε το γαμήσι μου…. Πονούσα παντού και έτσουζα… αλλά δεν με ένοιαζε… ένιωθα τόσο πουτάνα… που δεν ήθελα να σταματήσουν…

- Ξεκωλιάρα μου θα σε χύσω, έλα να τα πιείς όλα μου φώναξε ο Κώστας.. τα ήθελα τόσο πολύ… Έσκυψα… άνοιξα το στόμα μου και ρούφηξα όσο καλύτερα μπορούσα το χοντρό καυλί του… δεν άργησε να χύσει… προσπάθησα να το βγάλω… αλλά με κρατούσε το κεφάλι σταθερά με χωμένο το καυλί του… έχυσε και τα ένιωσα να κυλούν όλα στο λαρύγγι μου… ένιωθα ότι θα πνιγώ… δεν μου το είχαν ξανακάνει… Το έβγαλε ελαφρά και μου είπε:

-Ετσι κάνουν τα καλά πουτανάκια τα καταπίνουν όλα …

Το θέαμα πρέπει να αποτελείωσε και τον Γιάννη γιατί πριν προλάβω να πάρω ανάσα μου έχωσε και το δικό του πούτσο στο στόμα

-Σειρά μου να σε χύσω καριόλα… μου φώναξε… πάρταααααααααααα

Ήταν τόσο γλυκά τα χύσια του που τα κατάπια χωρίς δεύτερη λέξη…

Δεν άφησα σταγόνα σε κανέναν τους να πάει χαμένη…. Ξαπλώσαμε στο κρεββάτι εγώ να πονάω αφόρητα στις τρυπούλες μου και εκείνοι να βαριανασαίνουν..

-Έχεις απίστευτο κώλο μου είπε ο Γιάννης…. Ότι πρέπει για άγρια γαμήσια… Πήγα να τον ευχαριστήσω και τότε άνοιξε η πόρτα…. Ήταν ο Αντώνης… φίλος από το πάρτυ που είχε μεθύσει και κοιμόταν σε διπλανό δωμάτιο…

-Θέλετε παρέα είπε;……

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...