ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Παρτούζα με τον κολλητό μου και την καινούργια του γκόμενα

Ο Αντώνης ήταν ο καλύτερος φίλος μου. Για έξι χρόνια που τον γνώριζα, τα αισθήματα μου ήταν μία τρυφερότητα και μια ερωτική κρυφή επιθυμία γι ‘αυτόν. Για μένα, ήταν η τελειότητα του άνδρα. Για αυτόν, ήμουν η καλύτερη και έμπιστη φίλη του αλλά με κοίταζε σαν αδελφή του. Κάποιες φορές νόμιζα πως έβλεπα την ερωτική επιθυμία στα μάτια του όταν κοίταζα βαθιά μέσα τους, κάτι που το έκανα συχνά, κοκκίνιζα όταν συνειδητοποιούσα ότι ήμουν γεμάτη φαντασιώσεις και πάλι..
Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, αλλά αισθάνθηκα άσχημα όταν με ρώτησε αν θα ήθελα να γνωρίσω την καινούργια του φιλενάδα. Ζητούσε συχνά την γνώμη μου σε τέτοια πράγματα, και αυτό με έκανε να νοιώθω πολύ άβολα. Ήμουν κυριευμένη από ζήλια και κάθε φορά που συναντούσα μία από τις καινούργιες του, αναρωτιώμουν, γιατί αυτές και όχι εγώ?
-Αυτή είναι η τελευταία φορά Τζένη, είπα στον εαυτό μου vehemenently, όταν ο Αντώνης μου ζήτησε να τον συναντήσω και να γνωρίσω το κορίτσι του την Σοφία.
Όταν την είδα, ήξερα γιατί τον τράβηξε. Ήταν πανέμορφη. Δεν ήταν όπως τα άλλα κορίτσια που γνώρισα πριν, αυτό το κορίτσι ήταν εκπληκτικό!! Και το κατάλαβα από την έκφραση στο πρόσωπό του, όταν μπήκα μέσα και συστήθηκα, ότι ήταν διαφορετική.
-Γαμώτο, σκέφτηκα. Πώς θα μπορούσα να συναγωνιστώ μαζί της?
Η Σοφία ήταν ψηλή, ξανθιά και λεπτή. Το δέρμα της ήταν λευκό κρεμώδες, όπως η πορσελάνη. Αντίθετα με τον Αντώνη που ήταν καταμελάχροινος. Ήταν ότι δεν ήμουν εγώ. Αν και ήμουν περήφανη για την εμφάνισή μου, ήμουν σχεδόν ανύπαρκτη μπροστά της με το 1,63 ύψος μου. Χρυσές μπούκλες έφταναν κάτω από την πλάτη της και εγώ δεν μπορούσα να σταματήσω να την κοιτάζω.
-Γεια σου, είμαι η Σοφία. Έχω ακούσει τόσα πολλά για σένα, μου είπε και μου χαμογέλασε γλυκά ενώ μου άπλωσε το χέρι της.
Εκείνο το βράδυ καθήσαμε να μιλάμε μόνο οι τρεις μας και έπιασα τον εαυτό μου να απολαμβάνει την παρέα της Σοφίας. Ήμουν έκπληκτη με τον εαυτό μου. Είχα συνηθίσει τα αστεία του Αντώνη, αλλά η Σοφία ήταν κάτι το διαφορετικό. Βρήκα πολλά κοινά μαζί της και διασκέδασα τόσο που νομίζω ότι το παρατήρησε και ο Αντώνης.
-Θα πάω με το αυτοκίνητο εδώ στο κοντινότερο σούπερ μάρκετ να πάρω κρασί, είπε ο Αντώνης κλείνοντας την πόρτα πίσω του.
Όταν είχε φύγει, η Σοφία άρχισε να με ρωτάει για τη σχέση μας.
-Έχετε ποτέ πηδηχτεί με τον Άντώνη? με ρώτησε σιγά-σιγά και χαζογελούσε.
-Τι? γέλασα εγώ. Ο Αντώνης και εγώ είμαστε και θα είμαστε πάντα απλοί φίλοι. Οι καλλίτεροι φίλοι.
-Έχω δει τον τρόπο που τον κοιτάζεις Τζένη, μου είπε και χαμογέλασε πονηρά. Αλλά μην ανησυχείς, δεν έχομε και τίποτα σοβαρό, απλώς περνάμε καλά. Δεν με πειράζει αν σου αρέσει..
Δεν ήμουν σίγουρη για το πώς να της απαντήσω, όταν έβαλε το χέρι της στο μπούτι μου.
-Τζένη, είσαι ένα πανέμορφο κορίτσι, θα ήταν τρέλλα για μένα αν δεν προσπαθούσα να σε ρίξω στο κρεβάτι, μου είπε.
Το χέρι της αναπαύονται στο μπούτι μου και αισθάνθηκα μία περίεργη φαγούρα από ευχαρίστηση στην κλειτορίδα μου. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ, ούτε είχα αιστανθεί ερωτική επιθυμία για μία γυναίκα μέχρι εκείνη την ώρα. Ένοιωθα πολύ μπερδεμένη. Και πολύ υγρή.. Εκείνη τη στιγμή χτύπησε το τηλέφωνο της και την άκουγα που μιλούσε.
-Τι? Είσαι καλά? Εντάξει, ναι, θα σε περιμένω εδώ. Γειά σου.
-Ο Αντώνης με πήρε. Του πήραν το πορτοφόλι του στο ταμείο του σούπερ μάρκετ και θα πάει στο τμήμα για να κάνει δήλωση. Μην ανησυχείς, είναι καλά μου είπε και χαμογέλασε. Ελπίζω να υπάρχει κανένα μπουκάλι με αλκοόλ εδώ μέσα είπε και εξαφανίστηκε στην κουζίνα.
Ενώ εκείνη είχε φύγει, το μυαλό μου είχε κολήσει εκεί που είμασταν πριν μας διακόψει το τηλέφωνο.
Είδα τον κώλο της μέσα στο στενό τζιν της και βρέθηκα μέσα στην καύλα. Αναρωτήθηκα πως να ήταν το μουνί της. Ήταν αποτριχωμένο σαν το δικό μου, ή μήπως αυτή είχε κάνει το βραζιλιάνικο στυλ?…. Τα βυζιά της ήταν μικρότερα από τα δικά μου? Άραγε τι θα αισθάνομαι με το γλείψιμο και το δάγκωμα στις ρόγες μου από μία γυναίκα? Ήμουν βέβαια ότι θα ήταν κάτι το διαφορετικό από έναν άνδρα…
-Τι σκέφτεσαι για μένα Τζένη? σε βλέπω ότι γλύφεις και δαγκώνεις τα χείλια σου, μου είπε η Σοφία ενώ στάθηκε από πάνω μου κρατώντας ένα μπουκάλι βότκα και δύο σφηνάκια.
-Ω, τίποτα, χαμογέλασα. Ελπίζοντας ότι δεν θα μπορούσε να διαβάσει τις σκέψεις μου που είχα κάνει γι ‘αυτήν. Ας παίξουμε ένα παιχνίδι τώρα. Θα λέμε και οι δύο από μία αλήθεια.
Βάλαμε βότκα στα ποτήρια μας και αφού ήπιαμε τα 2-3 πρώτα, ξεκίνησε εκείνη.
-Ποτέ δεν έχω παραβεί το νόμο, αλλά σήμερα έκλεψα ένα λεμόνι από το μανάβικο, μου είπε η Σοφία και αρχίσαμε να γελάμε και οι δύο.
-Εντάξει, εντάξει. Ποτέ δεν έχω φιλήσει γυναίκα, της είπα ενώ έπινε το ποτό της.
Άφησε το ποτήρι της στο τραπέζι και μου είπε σοκαρισμένη με γουρλωμένα μάτια:
-Τι εννοείς? θέλεις να μου πεις ότι δεν έχεις φιλήσει ΠΟΤΕ σου γυναίκα? Εγώ φιλάω γυναίκες όλη την ώρα, μου είπε έκπληκτη. Θέλεις να με φιλήσεις? με ρώτησε χαμογελώντας και μου πρότεινε τα χείλη της.
-Όχι, της είπα και γέλασα. Λοιπόν, ναι. Αλλά .. δεν είμαι σίγουρη. Ξέρεις τι εννοώ.. Είμαι μπερδεμένη. Ένα φιλί μόνο..
Η Σοφία έσκυψε και με φίλησε απαλά στα χείλη.
-Τώρα, Τζένη. Αυτό ήταν ένα φιλί που θα σου έδινε και η γιαγιά σου. Δοκίμασε κάτι σαν αυτό, ψιθύρισε και άρχισε να γλείφει αργά το κάτω χείλος μου, μετά το επάνω χείλος, να τα γλύφει μαζί και να μου ρουφάει τη γλώσσα μου με απαλές κινήσεις.
Άρχισα να γλείφω και εγώ τη γλώσσα της τώρα. Οι γλώσσες μας είχαν γίνει υγρές από τα σάλια της μίας στην άλλη. Στη συνέχεια, τραβήχτηκε από το στόμα μου και την αισθανόμουν όπως κατέβαινε στα μάγουλα μου και στο λαιμό μου. Άφησα ένα βογγητό από ευχαρίστηση καθώς έβαλε το χέρι της στο στήθος μου.
-Σου αρέσει? ψιθύρισε ενδιάμεσα σε ένα φιλί και γλείψιμο στο λαιμό μου.
-Με κάνεις να τρέμω από κάβλα, κατάφερα να απαντήσω.
-Άγγιξε το στήθος μου, μου ζήτησε φιλώντας ακόμα το λαιμό μου.
Άπλωσα δισκτακτικά το χέρι μου και άρχισα να τρίβω τα βυζιά της από πάνω από το μπλουζάκι της. Μου το ανταπόδωσε αμέσως.
-Έχεις μεγάλα βυζιά Τζένη, παρατήρησε και το χέρι της γλίστρησε κάτω από την μπλούζα μου.
Αιστάνθηκα μεγάλη απόλαυση και το μουνί μου να μυρμηγκιάζει και να σφίγγει. Ξεκούμπωσε το σουτιέν μου και το στήθος μου είχει χυθεί έξω και γέμιζε τα χέρια της. Το στόμα της κινήθηκε πεινασμένο και πάλι για το δικό μου ενώ ακόμα τα πρησμένα βυζιά μου ήταν στα χέρια της και γονάτισε.
-Άσε με να δω αυτά τα τεράστια βυζάκια μου ψιθύρισε και τράβηξε την μπλούζα μου επάνω, μέχρι το λαιμό μου.
Έβγαλε την μπλούζα της και την πέταξε μακριά με επιδεξιότητα και τράβηξε το δικό της σουτιέν κάτω και είμασταν απέναντι κοιτάζοντας η μια τα βυζιά της άλλης.
-Τρίψε τα βυζιά σου επάνω στα δικά μου, μου έδωσε εντολή.
Κάθησα και εγώ στα γόνατα μπροστά της και αρχίσαμε να τρίβουμε τις σκληρές ρόγες μας μαζί, αγγίζοντας η μία τα βυζιά της άλλης και γεμίζοντας τα φιλιά.
-Γαμώτο, είμαι τόσο καυλωμένη, είπε. Θέλεις να το κάνουμε στην κρεβατοκάμαρα?
Κούνησα το κεφάλι μου και την ακολούθησαν μέσα. Είμασταν και οι δύο με τα βυζιά έξω και καβλωμένες..
Όταν φτάσαμε εκεί, εκείνη ξάπλωσε ανάσκελα και άρχισε να τραβάει κάτω το τζιν της. Φορούσε ένα μικροσκοπικό και λεπτό κόκκινο σατέν στρινγκάκι και όπως είχε ξαπλώσει τα πόδια της έβλεπα το μικρό κομμάτι από ύφασμα στον καβάλο να είναι υγρό. Παραμέρισε το βρακί της από την μία πλευρά και άρχισε να αγγίζει την κλειτορίδα της με τα δύο δάχτυλα.
-Αποτριχωμένο!! ξεφούρνισα, χωρίς να το σκεφτώ..
-Εεεε? με ρώτησε ξαφνιασμένη.
-Τίποτα.. σκεφτόμουν το μουνί σου νωρίτερα και πως θα ήταν.. της απάντησα ενώ κοκκίνησα ακούγοντας τα λόγια μου.
-Αλήθεια? Μήπως σε καβλώνει περισσότερο να βλέπεις το αποτριχωμένο μου μουνί τώρα? ρώτησε.
Κούνησα το κεφάλι μου συμφωνόντας και δεν μπορούσα να ξεκολλήσω τα μάτια μου από τα περιποιημένα χέρια της με τα τεράστια νύχια που ακόμα σκάλιζαν την κλειτορίδα της. Χωρίς να πω τίποτα, ξεκούμπωσα το φερμουάρ από την φούστα μου και την άφησα να πέσει στο πάτωμα και φάνηκε το άσπρο δαντελωτό στρινγκάκι μου. Ξάπλωσα δίπλα της στο κρεβάτι και άρχισα να πιπιλίζω τις ρόγες της απαλά στην αρχή, στη συνέχεια άγρια και όσο ένοιωθα ότι την κάβλωνα ήμουν εκτός ελέγχου ποιότητας ενώ οι αναστεναγμοί της ακουγόντουσαν όλο και πιο δυνατά.
-Ναι Τζένη, γλύψε τα τέλεια βυζιά μου, έτσι.. ναι έτσι κάβλα μου, ψιθύριζε.
Χωρίς να το σκεφτώ πήγα στο κάτω μέρος του κρεβατιού και της έβγαλα το στρινγκ και το πέταξα κάτω.
-Θέλω να σου πω και κάτι άλλο Σοφία. Δεν έχω γλύψει ποτέ μουνί, είπα κοιτάζοντας την στο πρόσωπο ενώ εκείνη δάγκωνε τα χείλια της από την ανυπομονησία. Πήγα κοντά και της φίλησα τα μπούτια και το στομάχι πριν της φιλήσω τα μουνόχειλα.
-Γλύψε μου την κλειτορίδα, σε παρακαλώ απλά γλύψε την. Το θέλω τόσο πολύ..
Έβαλα το πρόσωπο μου ανάμεσα στα μπούτια της και το στόμα μου χώθηκε στο μουνί της. Εκείνη αναστέναξε και ταράχτηκε επάνω μου.
-Κάνε ότι θέλεις στο μουνί μου τώρα πουτανάκι μου.. Φτύστο για να το υγράνεις πιο πολύ, κάντο ότι θέλεις.. είναι για σένα!
Δεν μπορούσα να αντισταθώ άλλο στην όμορφη σχισμή της πια και την έγλυψα από την κωλοτρυπίδα της μέχρι την κλειτορίδα. Εκείνη σχεδόν ούρλιαζε από την ευχαρίστηση, πιάνοντας τούφες τα μαλλιά μου όση ώρα εγώ την έγλυφα και να τις τραβάει. Τα χείλια μου της πιπίλιζαν την κλειτορίδα και η γλώσσα μου της πείραζε την μικροσκοπική της κλειτορίδα μέχρι που της έκανα υγρή όπως ήθελα εγώ την τρύπα της. Μετά της την γαμούσα με την σκληρή μου γλώσσα. Ξεκίνησε να κινείται πάνω κάτω προσπαθώντας να γαμιέται πιο έντονα από την γλώσσα μου και τα υγρά της κάλυπταν το πρόσωπο μου. Άρχισα να της γλύφω εναλλακτικά το μουσκεμένο της μουνί και την κωλοτρυπίδα με την σκληρή μου γλώσσα, έκπληκτη με τον εαυτό μου και το πως συμπεριφερόμουν. Ποτέ δεν θα μπορούσα να σκεφτώ πόσο πόρνη μπορούσα να γίνω με μια γυναίκα. Η Σοφία έσταζε υγρά τώρα και έφτανε όλο και πιο κοντά στον οργασμό. Το μουνί της ήταν πάρα πολύ βρεγμένο και το δικό μου έκανε μικρές συσπάσεις, ενώ εγώ απεγνωσμένα ήθελα να είχα ένα στραπόν ή απλά ένα δονητή για να της το γεμίσω και μετά το δικό μου.
-Ναι Τζένη, συνέχισε να μου γλύφεις το μουνί μου, είμαι έτοιμη να χύσω, απαίτησε η Σοφία ενώ μου έσπρωχνε το πρόσωπο και το έχωνε βαθιά στο μουνί της.
-Όχι ακόμα, εσείς οι δύο πρέπει να με περιμένετε.. ακούσαμε μία ανδρική φωνή. Ήταν ο Αντώνης που καθόταν στο μισοσκότεινο χωλ και στηριζόταν στην πόρτα, κρατώντας το χοντρό καβλί του στο χέρι του.
-Εσύ Τζένη θέλω να συνεχίσεις το γλύψιμο στο μουνί της Σοφίας με διέταξε ο Αντώνης. Θέλω τόσο πολύ να φάει η μία το μουνί της άλλης και θα μου επιτρέψετε να σας κάνω εγώ να τελειώσετε..
Γονάτισε πάνω από εμάς στο κρεβάτι, το καβλί του ήταν τεράστιο και όταν σκέφτηκα ότι θα με γαμήσει το μουνί μου πονούσε. Ξάπλωσα πίσω, χωρίς να μπορώ να πάρω τα μάτια μου από το παχύ παλούκι του και άλλαξε θέση με την Σοφία. Εκείνη φίλησε με πάθος τον Αντώνη ενώ μου τραβούσε το βρακί μου κάτω, στους αστραγάλους μου. Και αμέσως άρχισε να μου γλύφει τα μουνόχειλα που ήταν πια.. εντελώς μούσκεμα.
-Ωχ, γαμιόλα Τζένη.. δεν μπορώ να πιστέψω πόσο υγρό έκανα το μουνί σου, είπε η Σοφία όταν άρχισε να με ρουφάει.
Ο θόρυβος της γλώσσας της που έδινε χαστούκια στην κλειτορίδα μου και ο θόρυβος από τα υγρά μου ήταν αρκετά για να φέρουν τον Αντώνη στα όρια του.
-Γλύψε με.. μουρμούρισε πρι να βάλει το σκληρό κρέας του στο στόμα μου.
Σχεδόν με φίμωσε με το δυνατό του καβλί, όπως το έμπηξε μέσα και έξω από το λαιμό μου. Είχα πάντα αιστανθεί περήφανη για το βαθύ λαρύγγι μου, αλλά τώρα περισσότερο από ποτέ, όπως πήρα τον πούτσο του όλο και πιο βαθιά. Με τις μεγάλες μπάλες του χαστούκιζε το μάγουλο μου όπως μου γαμούσε το πρόσωπο. Σε λίγο τον έβγαλε γιατί θα έχυνε και δεν ήθελε ακόμα.
-Γαμιώλα Τζένη.. Σκέτη κόλαση είσαι.. Σοφία κάτσε επάνω στο πρόσωπο της ενώ εγώ θα της γαμάω τις μεγάλες της βυζάρες, έδωσε εντολή ο Αντώνης.
Τόσο η Σοφία όσο και εγώ πειθαρχήσαμε και κάναμε όσο μπορούσαμε πιο καλά αυτά που μας είπε. Εκείνη καβάλησε το πρόσωπο μου και ήταν σε απόσταση από τον Αντώνη και έκανε το μουνί μου να ταράζεται από κάβλα από τα καβλωμένα της χείλια. Ο Αντώνης πήρε τις ρόγες από το κάθε βυζί μου και τις ένωσε μαζί. Τις έφτυνε και τις έγλυφε και στο τέλος έβαλε το καβλί του να στριμώχνεται καβλί ανάμεσα τους.
-Γαμώτο, αυτά τα βυζιά είναι τόσο μεγάλα, βόγγηξε όπως μου τα γαμούσε και τα δύο. Εγώ πήρα δύο δάχτυλα και τα γλίστρησα μέσα της ενώ εκείνη συγκλόνισε το στόμα μου και ήρθε σε οργασμό. Έχυσε άγρια. Ο χυμός από το μουνί της πετάχτηκε στο στόμα και στο πηγούνι μου.
Μάζεψα το σαγόνι μου που είχε εξαντληθεί από το πιπίλισμα στην κλειτορίδα της Σοφίας και στον χοντρό πούτσο του Αντώνη. Εκείνος μου χαμογέλασε και με έβαλε να καθήσω στα τέσσερα στο στόμα της Σοφίας.
-Σειρά σου τώρα να σε περιποιηθεί η Σοφία και να γλύψει το μουνί σου ενώ εγώ θα σου βάζω δάχτυλο, μου ψιθύρισε στο αυτί μου.
-Ω ναι γαμώτο, να το κάνει για μένα τώρα, είπα αγκομαχώντας. Κατέβασα τα φρεσκοαποτριχωμένα μουνόχειλα μου κάτω στο στόμα της Σοφίας και ούρλιαξα. Ο Αντώνης πίεζε το πρησμένο κεφάλι του πούτσου του όλο και βαθύτερα μέσα μου. Μέχρι να φτάσει στον πάτο του μουνιού μου και να θαφτεί μέσα μου, μου φάνηκε μια αιωνιότητα. Τελικά τον ένοιωσα να τεντώνεται και να ζορίζεται καθώς έβγαινε από μέσα μου.
-Το μουνί σου είναι πολύ σφιχτό Τζένη και θα με κάνει να χύσω σε δευτερόλεπτα, μου είπε και προσπάθησε να κρατηθεί.
-Γάμησε με άγρια και θα χύσω σε λίγα δευτερόλεπτα, τον παρακάλεσα.
Μου έκανε την χάρη και άρχισε να καρφώνει την τρύπα μου άγρια και γρήγορα χουφτώνοντας άγρια τα ηλιοκαμμένα κωλομέρια μου με τα γυμνασμένα του χέρια. Η Σοφία αναστέναζε ενώ η μύτη της ήταν κάτω από την κλειτορίδα μου και τιναζόταν στην προσπάθεια της να γλύφει και τα αρχιδια του Αντώνη που του άρεσε να χαστουκίζει το πρόσωπο της με τα μπαλάκια του.
Ένοιωθα το καβλί του σαν ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ μέσα μου, μακρύ και παχύ και αυτός συνέχιζε να καρφώνει το μουνί μου.
-Είμαι κοντά Αντώνη, γάμα με πιο άγρια, ούρλιαξα.
Έγλυψε δύο δάχτυλα του και τα γλίστρησε στην παρθένα κωλοτρυπίδα μου χωρίς προειδοποίηση και εγώ ούρλιαζα από οργασμό. Γαμιώμουνα από το χοντρό καβλί του και από τα δυνατά του δάχτυλα και ένοιωσα τον πιο έντονο οργασμό μέσα στο σώμα μου.
-Χύνωωω, χύνωω, χύνωωω, προειδοποίησε ο Αντώνης την Σοφία καθώς έχυνε και τράβηξε το καβλί από την τρύπα μου και μας πιτσίλισε με το παχύ του σπέρμα εμένα και την Σοφία στο πρόσωπο.
Τα υγρά του έτρεχαν κάτω στα πηγούνια μας και στα βυζιά μας και εμείς τα σκουπίζαμε με τις γλώσσες μας η μία της άλλης. Ο ιδρώτας και το σπέρμα του είχε αναμειχθεί και ήταν σε όλο το σώμα μας. Και οι τρεις μας είχαμε ξαπλώσει κουρασμένοι στο κρεβάτι και αποκοιμηθήκαμε.
Ελπίζω ότι θα είστε ευχαριστημένοι αν ακούσετε ότι ο Αντώνης και η Σοφία είναι τώρα παντρεμένοι και ότι εγώ εξακολουθώ να είμαι μέρος της ερωτικής ζωής τους. Τι το καλλίτερο θα μπορούσα να περιμένω?

Η πρώτη παρτούζα με την κουνιάδα μου και την πεθερά μου

Ο πούτσος μου ήταν σκληρός σαν πέτρα. Έβλεπα την αδερφή της γυναίκας μου που μόλις είχε κατέβει από το λεωφορείο. Είναι δασκάλα και γύριζε από το σχολείο. Κρατούσε τα βιβλία της στο ένα χέρι και περπατούσε νωχελικά. Είχα καρφωθεί στον σέξι παχουλό κώλο της που πέταγε μέσα από το στενό τζην της. Συνήθιζα να την βλέπω κάθε μέρα που κατέβαινε από το λεωφορείο και πήγαινε στο σπίτι της. Αλλά αυτή την ημέρα ήταν μόνη της στο σπίτι γιατί η μάνα της έλειπε και το αυτοκίνητό της δεν ήταν στο υπόστεγο. Με προσκάλεσε μέσα.
Της πήρα τα βιβλία και τα έριξα στον καναπέ. Πήρε το χέρι μου και με οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα της. Με φίλησε παθητικά με γλώσσα. Της χούφτωσα και της έσφιξα τον κώλο. Ξεκούμπωσε το πουκάμισο μου και τα χέρια της τρέχανε επάνω στο μυώδες στήθος μου. Το χέρι της έφτασε στον πούτσο μου που σπαρταρούσε από ηδονή. Σταμάτησε να με φιλάει στο στόμα και κοίταζε τον πούτσο μου με θαυμασμό.
-Ωωω.. πόσο σου έχει σκληρήνει..
-Ναι.. γιατί όλη την ημέρα σε σκεπτόμουν.
Με κοίταξε και χαμογέλασε. Άρχισε να ξεκουμπώνει την ζώνη μου και μετά το τζην μου. Γονάτισε και μου κατέβασε το παντελόνι και το σλιπάκι. Οδήγησε με ευλάβεια τον πούτσο μου στο στόμα της.
-Ωχχχ.. μωρό μου, το νοιώθω τόσο καλό.. μου είπε και συνέχισε να με ρουφάει.
Το τέρας μου ήταν μέσα και έξω από το στόμα της . Όταν το έβγαλε έξω, το έπιασε με τα χέρια της και το χάϊδευε απαλά. Μετά με έσπρωξε στο κρεβάτι και μου έλυσε τα κορδόνια από τα παπούτσια μου. Μου έβγαλε προσεκτικά τις κάλτσες και έβγαλε ένα βαζάκι με βαζελίνη από το κομοδίνο της. Ήμουν πολύ στρεσαρισμένος και κοίταζα να δω τι ήθελε να κάνει με την βαζελίνη, γιατί την έβλεπα ότι ανοίγει το βάζο και βυθίζει τα δάχτυλά της μέσα στο λιπαντικό.
-Μην ανησυχείς, μου είπε. Θα σου αρέσει.
Με απαλές κινήσεις πίεσε απαλά τα δύο δάχτυλα της επάνω στον παρθένο κώλο μου και έκανε μασάζ στον προστάτη μου . Παίρνει το πουλί μου πάλι στο στόμα της και απαλά ακουμπάει τα αρχίδια μου στο σαγόνι της. Περνάω τα δάχτυλά μου μέσα από πυκνά ξανθά μαλλιά της και την τραβάω πίσω όσο πιο πολύ μπορώ.
-Με έχεις φτιάξει τόσο πολύ που είμαι έτοιμος να τελειώσω.. της είπα.
Εκείνη με τσιμπουκώνει πιο σκληρά και με το ελεύθερο χέρι της κρατάει τα αρχίδια μου. Έχυνα τόσο πολύ που το στόμα της πλημύρισε από το σπέρμα μου. Ένα μικρό ρυάκι έτρεχε και από τις δύο γωνίες του στόματος της. Σκουπίστηκε από το σπέρμα και έγλυψε τα δάχτυλα της και μετά τις παλάμες της.
-Γαμώτο ! Πού έμαθες να γλύφεις έτσι? την ρώτησα.
-Παρατηρώντας την μαμά μου, είπε και μου χαμογέλασε με υπερηφάνεια.
Σηκώθηκε, έκανε μερικά βήματα πίσω και κοιτάζοντας με προκλητικά, ξεκούμπωνε την μπλούζα της. Την έβγαλε και την έριξε επάνω στο κομοδίνο. Μετά ξεκούμπωσε το σουτιέν της και το πέταξε κάτω. Κρατούσε τα μεγάλα βυζιά της και τα χάϊδευε ενώ από το μασάζ που τους έκανε, οι ρόγες της κοκκινήσανε.
-Σου αρέσουν τα βυζιά μου? με ρώτησε με παθιάρικη φωνή.
-Ναι καβλιάρα μου, έχεις τις ωραιότερες βυζάρες που έχω δει.
Κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό όταν άρχισε να βγάζει το τζην της και να βλέπω σιγά σιγά να εμφανίζεται ο παχουλός της κώλος μέσα από το ροζ στρινγκάκί. Πόσον καιρό περίμενα και κρυφοκοίταζα τον κώλο της για να μην με πάρει χαμπάρι η αδερφή της και γυναίκα μου.. Εκείνη το κατάλαβε και έβγαλε το παντελόνι και το βρακάκι της γρήγορα. Πήδησε στο κρεβάτι κοντά μου ανάσκελα.
-Είναι η σειρά σου τώρα.. μου είπε.
Βύθισα το πρόσωπο μου στο μουνί της και άρχισα να το τρώω. Την έγλειφα αλλά έχωνα και τα δάχτυλα μου μέσα της. Έφτασα να της βάζω 4 δάχτυλα και να τα βγάζω ξαφνικά για να την καβλώσω πιο πολύ. Εκείνη βογγούσε από την ηδονή που της χάριζα, κρατώντας τα μουνόχειλα της ανοιχτά και με τα δύο της χέρια. Τότε άρχισα να της ρουφάω την κλειτορίδα και να βάζω τα δάχτυλα μου μέσα στον κώλο της. Φώναζε, δεν μπορούσε να κρατηθεί άλλο και ήρθε σε οργασμό. Είχε κλειδώσει τα μπούτια της γύρω από το κεφάλι μου.
Τότε, άλλαξε στάση. Σηκώθηκε και γονάτισε.
-Θέλω να με γαμήσεις και να είμαι στα τέσσερα, μου ζήτησε.
Ανέβηκα επάνω της από πίσω. Ο πούτσος μου γλιστράει δεξιά μέσα και οι μύες από το μουνί της, σφίχτηκαν γύρω του. Έβλεπα στον καθρέφτη του κομμό τα μεγάλα βυζιά της να ταλαντεύεται μπρος και πίσω. Οι μπάλες μου χαστούκιζαν το μουνί της και η μεγαλύτερη τιμωρία της ήταν όταν της χαστούκιζα τον αφράτο και παχουλό της κώλο.
Απολάμβανα το καλλίτερο γαμήσι της ζωής μου. Αλλά αισθανόμουν παράξενα και ότι κάποιος μας έβλεπε κρυφά. Κοίταξα κατευθείαν στην πόρτα και είδα έκπληκτος την μάνα της γυναίκας μου, την πεθερά μου.. Φορούσε μία άσπρη μπλούζα και μία μαύρη φούστα. Είχε έρθει κατευθείαν από την δουλειά της και η τσάντα της κρεμόταν ακόμα στον ώμο της. Τα μάτια μας συναντηθήκανε. Χωρίς να μου δώσει ή να ζητήσει εξηγήσεις, σήκωσε την φούστα της και μου έδειξε το τριχωτό μουνί της.
Κάβλωσα τόσο που σταμάτησα με την κουνιάδα μου και τράβηξα μαλακία παίζοντας τον πούτσο μου μέχρι που τελείωσα. Έχυσα επάνω στην πλάτη και τον κώλο της κουνιάδας μου. Εκείνη παίρνει το χέρι της, σκουπίζει τα ζεστά χύσια μου και τα γλύφει πάλι.
-Το ήξερες ότι μας έβλεπαν? με ρώτησε.
-Το αισθανόμουν.. της είπα.
Ντυθήκαμε και πήγαμε στην κουζίνα. Εκεί ήταν και η πεθερά μου που είχε ξεντυθεί και ήταν με μία σέξι κοντή ρόμπα και παντόφλες. Έφτιαξε κάτι πρόχειρο για φαγητό, αλλά τα μάτια της ήταν συνέχεια επάνω στον καβάλο μου.
Μόλις φάγαμε, μας πήρε η πεθερά μου και ανεβήκαμε για ένα αξέχαστο τρίο στην δική της κρεβατοκάμαρα αυτή την φορά..
Αυτή ήταν η πρώτη φορά. Το ξανακάναμε πολλές και το κάνουμε ακόμα, αλλά η γυναίκα μου δεν ξέρει τίποτα…

Το πρώτο μου τρίο στο νησί

Ήταν σχεδόν ένας χρόνος από τότε που είχα επισκεφθεί το νησί μου και δεν είχα δει την καλύτερη μου φίλη την Αναστασία αλλά όταν έλαβα ένα τηλεφώνημα που με ικέτευε να πάω να την δω δεν άντεξα και πήρα την απόφαση μου. Η Αναστασία επέμενε ότι μπορώ να μείνω σε φίλους της ή και το σπίτι της για την εβδομάδα που είχα προγραμματίσει την επίσκεψη αλλά μου είπε ότι ένα από τα δωμάτια του σπιτιού της θα ήταν πάντα ελεύθερο για μένα και θα το αισθανόμουν σαν «δικό μου».
Το βράδυ έφτασα στο νησί και αφού άφησα τα πράγματα μου στο σπίτι της φίλης μου, πήγαμε στην τοπική μπυραρία για κάποια ποτά, με μερικούς άλλους φίλους που δεν είχα δει για ένα χρόνο, αλλά όλο το βράδυ, ο φίλος της Αναστασίας ο Στηβ (τα είχε με Άγγλο τώρα) μου είχε πιάσει τη συζήτηση και είχαμε φιάξει την δική μας μικρή κουβεντούλα. Τα ποτά δίνανε και πέρνανε, αλλά η συζήτηση γύρισε σύντομα στο ερωτικό και τώρα μιλούσαμε όλοι μαζί στην παρέα.
Αφού επιστρέψαμε αργά το βράδυ στο σπίτι της Αναστασίας και του Στηβ, αποφάσισα να κάνω ένα ντους και να φορέσω το νυχτικό μου. Το μπάνιο ήταν στον επάνω όροφο και όπως κατέβαινα τις σκάλες βρήκα την Αναστασία καθισμένη στην αγκαλιά του Στηβ με τα πόδια ανοιχτά και να φαίνεται το γυμνό ξυρισμένο μουνί της ανοιχτό, ενώ ο Στηβ της έτριβε απαλά την κλειτορίδα της με το ένα του δάχτυλο και αργά γλίστρησε και ένα άλλο μέσα και το έχωνε και το έβγαζε έξω από το μουνί της. Επίσης είχε αρχίσει να γλείφει απαλά τη θηλή της και η Αναστασία άφηνε μικρά βογγητά από ηδονή και έγλειψε τα χείλη της όπως γύρισε να με κοιτάξει.
Σοκαρίστηκα που δεν σταμάτησαν όταν με είδαν και ο Στηβ συνέχισε και ενώ είδε ότι τους κοίταζα το έκανε πιο έντονα, αλλά εγώ είχα επίσης να καβλώνω απίστευτα.
Η Αναστασία με ένα πήδημα σηκώθηκε από τον Στηβ και βρέθηκε κοντά μου χωρίς να φοράει βρακί αλλά μόνο την μίνι φούστα που φορούσε νωρίτερα. Έπιασε το χέρι μου και έβαλε το χέρι της γύρω από τον ώμο μου και με φίλησε με πάθος. Άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο να ακολουθήσει το παράδειγμά της με το φιλί και στη συνέχεια τράβηξε τις τιράντες του νυχτικού μου και ενώ έτριβε τα δύο θηλές μου με φίλησε με πάθος στο στόμα.
Εγώ προχώρησα πάνω στα βυζιά της και άρχισα να τα χουφτώνω και να τα πιέζω και η Αναστασία να μου χαϊδεύει και να μου φιλάει απαλά το εσωτερικό πάνω μέρος των μηρών μου και στη συνέχεια να κινεί απαλά τα χείλη της πάνω στην κλειτορίδα μου. Στην αρχή έπαιζε για ένα λεπτό και μετά αρχίζει να εξερευνά ολόκληρη την κλειτορίδα μου με την γλώσσα της, να με γλείφει και να με ρουφάει, ενώ εξακολουθούσε το τσίμπημα στις θηλές μου.
Μου ξέφυγε ένα δυνατό μουγκριτό και αισθανόμουν πως ήμουν στα πρόθυρα για να έρθω σε οργασμό όταν σταματά και μου ζητάει να της κάνω και εγώ τα ίδια. Εγώ αμέσως θέλοντας να της επιστρέψω την χαρά που μου είχε δώσει, μετακινούσα την γλώσσα μου πάνω-κάτω και γύρω και μέσα στο μουνί της πριν από τη πάω στην κλειτορίδα της. Ο Στηβ, ο οποίος μας παρακολουθούν στη γωνία με πλησίασε όπως ήμουν κάτω κοντά στο μουνί της Αναστασίας, έσκυψε για να ρουφήξει λίγο τα υγρά από το ζουμερό μουνί της.
Αυτό τον κάβλωσε πολύ και μπήκε χωρίς να χάσει χρόνο στο καβλωμένο μουνί μου από πίσω και εξαγριωμένος με άρπαξε από τους γοφούς μου και με άγριες κινήσεις να μπαινοβγαίνει βαθειά μέσα μου. Ήμουν σχεδόν με κομμένη την ανάσα, όπως μου τον έχωσε και εγώ συνέχιζα να γλύφω την Αναστασία.
-Έχει το μουνί της καλή γεύση μωρό μου? με ρώτησε.
-Ναι, του απάντησα.
-Μμμ.. ναι σου αρέσει, αλλά την επόμενη φορά θα της πω να μην έχει πλυθεί και να είναι βρώμικο το μουνί της, γιατί και εσύ είσαι μια βρώμικη τσουλίτσα.. μου φώναξε, σφαλιαρίζοντας τον κώλο μου δύο φορές.
Εγώ ούρλιαξα από πόνο και από ευχαρίστηση και το ίδιο έκανε και η Αναστασία που το ζούσε μαζί μου. Ήταν στο χείλος του οργασμού και επειδή δεν μπορούσε να έχει τον πούτσο του γιατί τον είχα εγώ, αυτή έχωσε το μουνί της πιο βαθειά στο στόμα μου και κουνούσε και τους γοφούς όπως της το έγλειφα γρηγορότερα.
Ο Στηβ τότε βγήκε από μένα και αυτή τη φορά ξάπλωσε ανάσκελα. Διέταξε την Αναστασία να καθίσει στο καβλί του και να τον καβαλήσει και τότε μου ζήτησε να καθίσω στο πρόσωπό του. Έγλειφε και ρουφούσε την κλειτορίδα μου και το μουνί μου λαίμαργα ενώ η άλλη χοροπηδούσε επάνω και κάτω για να χωθεί το καβλί του πιο βαθειά στο μουνί της. Έβλεπα τα βυζιά της να κουνιούνται επάνω και κάτω και άρπαξα το ένα στο χέρι μου σαν βεντούζα. Η Αναστασία έσκυψε επάνω μου και εμείς φιλιόμασταν και τρίβαμε τα βυζιά μας, ενώ ο Στηβ μας έδινε με τον τρόπο του τόσο ευχαρίστηση και κάβλα.
Τώρα αισθανόμουν ότι ερχόμουν γρήγορα σε οργασμό και ο Στηβ, πρόθυμος να με φέρει πάνω από τα όρια μου με έγλειψε με ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό. Ήταν επίσης και εκείνος κοντά στο χύσιμο, κουνούσε τους γοφούς του ταράζοντας την Αναστασία μέχρι που έβγαλε μια δυνατή κραυγή κάβλας και την άρπαξε τόσο δυνατά από τα μπούτια που την έκανε να πονέσει.
Και οι τρεις μας είχαμε πλέον καταρρεύσει από την κούραση και κοιμηθήκαμε όλοι μαζί αγκαλιά και ευτυχισμένοι εκεί στο σαλόνι εκείνο το βράδυ..
Όσο για το υπόλοιπο της παραμονής μου ήταν κάτι παραπάνω από απολαυστικό!

Παντρεμένη MILF γαμιέμαι με τεκνό

Καλησπέρα και από εμένα. Με λένε Χρύσα και είμαι παντρεμένη με ένα γιο και 52 χρονών. Εργάζομαι σε μια εταιρεία σαν τηλεφωνήτρια και η ζωή μου ήταν σκέτη ρουτίνα μέχρι που γνώρισα τον Μάκη. Το μωρό μου όπως του αρέσει να τον λέω. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ έγινε τον περασμένο μήνα.

Ήταν Δευτέρα και μετά από πολύ καιρό είχα ρεπό από την δουλειά μου και έτσι αποφάσισα να μείνω μόνη στο σπίτι και να βάλω πλυντήριο. Μια φίλη μου μου τηλεφώνησε και ήθελε να πάμε για καφέ, γι ‘αυτό άλλαξα τα σχέδια μου και της είπα να πάμε κάπου κοντά το μεσημέρι. Όπως ήμουν έτοιμη και με τα κλειδιά στο χέρι για να φύγω, πήρα ένα μήνυμα από τον Μάκη που μου έλεγε:

-Μου λείπεις μωρό μου…

Χωρίς καν να το σκεφτώ, του απάντησα:

-Εμένα μου λείπεις πιο πολύ μωρό μου…

Η σχέση μας ξεκίνησε πολύ χαλαρά, αλλά μεγάλωσε περισσότερο και ακόμα περισσότερο και ένιωσα σαν να έχουμε γίνει ένα με τον Μάκη αλλά για μένα δεν ήταν απλώς μια κανονική σχέση, αλλά μια παράνομη σχέση. Το επόμενο μήνυμα του ήταν:

– Ωχχ, δεν ήθελα να το στείλω σε σένα το μήνυμα.. συγνώμη…

Έγινα έξαλλη από ζήλια και τον ρώτησα:

-Γιατί μου το κάνεις αυτό Μάκη μου?

Ήμουν πολύ στενοχωρημένη από το μήνυμα του, ήμουν τόσο ερωτευμένη μαζί του και αυτό το μήνυμα είχε τη δύναμη να καταστρέψει πραγματικά την ημέρα μου. Πήρα το αυτοκίνητό μου και οδήγησα μέχρι την καφετέρια για να συναντήσω τη φίλη μου. Όλη την ώρα ήμουν με την φίλη μου εγώ σκεφτόμουν τον Μάκη. Όπως καθόμασταν με την φίλη μου από την πλευρά της τζαμαρίας που έβλεπε στο δρόμο. Ξαφνικά πήρα ένα καινούργιο μήνυμα από τον Μάκη:

-Μόλις τώρα σε είδα να πίνεις καφέ σε μια καφετέρια, εγώ έχω παρκάρει στο πίσω δρομάκι, έλα για λίγο.

Ακόμα κι αν πήρα χαρά από το μήνυμα του, είπα να το παίξω σκληρή για να πάρει ένα μάθημα και του απάντησα:

-Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή.

Παρατήρησα όμως ότι το αυτοκίνητό του ήταν πίσω από την καφετέρια, κοντά στο πάρκινγκ. Αμέσως μετά του έστειλε και εγώ μήνυμα:

-Σε βλέπω… και εκείνος μου απάντησε:

-Σε βλέπω και εγώ και ο πούτσος μου έχει γίνει σκληρός σαν πέτρα..

Όταν διάβασα το μήνυμα του με κάβλωσε πολύ. Του είπα:

-Μπορούμε να πάμε στο σπίτι σου?

Μου είπε ότι δεν μπορεί γιατί έπρεπε να πάει στο σχολείο (είναι δάσκαλος) και ήταν σημαντικό ειδικά για σήμερα, γιατί ήταν η πρώτη μέρα σε καινούργιο σχολείο. Ζήτησα συγνώμη από την φίλη μου και της είπα ότι έπρεπε να πάω στην τουαλέτα. Με τρόπο μου βγήκα από την καφετέρια και κατευθύνθηκα στο αυτοκίνητό του και τον έβλεπα όπως πήγαινα ότι κοίταζε στον καθρέφτη και έφιαχνε τα μαλλιά του. Κάθησα στο κάθισμα του συνοδηγού του και έσκυψα και τον φίλησα με γλώσσα για ένα καλό και ρουφυχτό φιλί που κράτησε ένα λεπτό περίπου.

Ήμουν τρελλαμένη που τον είδα και ήταν πραγματικά αναπάντεχο, έτσι συνέχισα να τον φιλάω με πάθος. Χωρίς να μου πει ούτε μια λέξη, τραβάει έξω από το παντελόνι του τον πούτσο του, κοιτάζει να δει αν κάποιος ερχόταν και σπρώχνει το κεφάλι μου προς τα κάτω. Ο πούτσος του ήταν τόσο σκληρός, που άρχισα να τον γλείφω σαν γλειφιτζούρι και όταν προσπάθησα να μιλήσω, μου είχε πει να το βουλώσω.

Τσιμπούκωνα τον πούτσο του όλη την ώρα και αυτό τον έκανε να λαχανιάσει και να προσπαθεί να αναπνεύσει λίγο αέρα. Εγώ του έγλυφα τον πούτσο και έπαιζα με τα αρχίδια του τόσο έντονα, που μούγκριζε δυνατά χωρίς να τον νοιάζει. Ο Μάκης όμως κοίταζε μήπως έρχεται κανένας από το δρομάκι της καφετέριας, αλλά ειλικρινά εμένα δεν με πείραζε ακόμα και να μας βλέπανε, συνέχισα το τσιμπούκωμα στον πούτσο του. Όταν τον χόρτασα, σταματήσα το γλύψιμο και του είπα:

-Θέλω να με γαμήσεις. Ανέβηκα στα μπούτια του και άρχισα να τον καβαλάω.

-Σ’ αγαπώ τόσο πολύ Μάκη, του ψιθύρισα που μπορώ να κάνω τα πιο τρελλά πράγματα μαζί σου.

Αρπάζει τη μέση μου και με κάνει να χοροπηδάω άγρια απάνω στον πούτσο του. Άρχισα να φωνάζω δυνατά όπως είχα έρθει σε μεγάλο οργασμό και μετά σταμάτησα και πήρα μια βαθιά αναπνοή γιατί όλο αυτό που έζησα με έκανε να αισθάνομαι πολύ αδύναμη. Ο Μάκης διατηρούσε ακόμα την κάβλα του και συνέχισε να με γαμάει άγρια, παρόλο που ήμουν τόσο κουρασμένη και αδύναμη. Δεν με κρατούσαν τα γόνατα μου…

Τελικά μετά από 10 λεπτά οδήγησης που ήμουν έτσι από πάνω του, έχυσε μέσα μου και μετά άρχισε να με φιλάει με γλώσσα. Άρχισα να τρέμω και να έχω ρίγους από το σκληρό γαμήσι που μου είχε κάνει. Έβαλα το βρακί μου και πήγα τρέχοντας πίσω στο σημείο όπου με περίμενε η φίλη μου.

Αργότερα την ίδια ημέρα ήμουν στο σπίτι και μαγείρευα για τον γιο και τον άνδρα μου όταν ο Μάκης μου ξανάστειλε μήνυμα:

-Πριν λίγη ώρα χωρίσαμε και μου λείπεις πολύ. Θέλω να έρθεις να με δεις στο σχολείο.

Του είπα ότι θα προσπαθήσω να πάω πριν σχολάσει. Μου απάντησε:

-Εντάξει, θα σχολάσω στις 8 το βράδυ.

Κοίταξα το ρολόι μου και ήταν 6:30 τώρα. Παίρνω τις πληροφορίες και ζητάω τη διεύθυνση του σχολείου. Κατά ειρωνικό τρόπο, το σχολείο ήταν στο ίδιο κτίριο που δουλεύει και ο άνδρας μου επίσης σαν δάσκαλος, απλά σε διαφορετικό όροφο. Είχα πει στον άντρα μου ότι θα πήγαινα σε κάτι φίλους μας πράγματα που είχαν ξεχάσει στο σπίτι μας για να δικαιολογηθώ.

Βλέπω την μπροστινή πόρτα του κτιρίου ανοικτή και τον Μάκη να έρχεται με τα πόδια προς το αυτοκίνητό μου και ήταν πιο σέξυ από ποτέ με το μαύρο του πουκάμισο ανοιχτό στα επάνω κουμπιά και να φαίνονται οι τρίχες του. Εγώ αμέσως άρχισα να υγραίνομαι και πραγματικά κάβλωσα. Δεν μπορούσα να περιμένω για να πάρω τον πούτσο του στο στόμα μου. Μπαίνει στο αυτοκίνητό μου, εγώ ξεκινάω να οδηγώ και ο Μάκης με ρωτάει:

-Που?

-Δεν μπορώ να σε τσιμπουκώσω εδώ γιατί έχει πάρα πολύ φως.

Οδηγώ και πάμε στο πίσω μέρος του κτιρίου και κρατάω το τιμόνι με το ένα μου χέρι, ενώ προσπαθώ να λύσω τη ζώνη του με το άλλο χέρι.

Αυτό τον κάβλωσε, ίσως η στάση που είχα πάρει και μου άρπαξε και χούφτωσε πιέζοντας τα βυζιά μου. Πάρκαρα το αυτοκίνητο και πέταξα τα βυζιά μου έξω από το πουκάμισό μου και έβγαλα τον πούτσο του από το παντελόνι του και άρχισα να του κάνω μια καλή πίπα. Συνέχισε να πιέζει τα βυζιά μου και να τσιμπάει τις ρόγες μου καθώς εγώ ρουφούσα τον πούτσο του από πάνω προς τα κάτω. Του ομολόγησα ανάμεσα στα ρουφίγματα ότι θα μπορούσε πάντα να με έχει όποτε και όπου ήθελε.

Του είπα ότι μου άρεσε να είμαι η πουτάνα του και μου είπε:

-Και εγώ το θέλω γιατί γουστάρω πολύ όλη τη φάση μαζί σου.

Μετά μου ζήτησε να του τον πάρω βαθύ λαρύγγι. Όταν του τον ρούφαγα, αυτός κρατούσε το κεφάλι μου κάτω για πολύ ώρα, μέχρι που μου ήταν δύσκολο να αναπνεύσω. Εμένα πραγματικά μου άρεσε πολύ, ήταν κάτι καινούργιο που ποτέ δεν είχα ξανακάνει. Πρέπει να του το έκανα πραγματικά καλά όπως καταλάβαινα και θα μπορούσα να το κάνω για όση ώρα μου το ζητούσε για να τον ευχαριστήσω.

Είχε αφηνιάσει μέσα σε δυνατά μουγκρίσματα και βογγητά, ενώ με φίμωνε με τον πούτσο του και γαμούσε το στόμα μου. Ο Μάκης μπορεί να ήταν μόνο 23, αλλά ήταν πολύ έμπειρος με τις γυναίκες. Ήμουν με ένα 23 χρονών αγόρι που έχει τον τρόπο του να γαμιέται καλά με μια γυναίκα 52 ετών που του έκανε τα πάντα…

Σε ευχαριστώ Μάκη που είσαι στη ζωή μου!!!

Η παρτούζα της γυναίκας μου

Με τη Νικη ειμαστε πολλα χρονια παντρεμενοι και η σεξουαλικη μας ζωη ειναι αρκετα καλη. Ειναι πολυ ερωτικη γυναικα, με ομορφο σωμα, με καμπυλες και υπεροχα μεγαλα βυζια με τεραστιες ρωγες. Οταν κυκλοφορει, τα βλεμματα των αντρων γυρνανε πανω της, παντα. Στην παραλια με μαγιω, οι βυζαρες της ξεσηκωνουν πολλους αντρες που βλεπω αχορταγα να την τρωνε με τα ματια τους.
Αυτο με ερεθιζει τρομερα και με κανει να τη γαμαω μολις βρω ευκαιρια. Στο κρεβατι ειναι φωτια, λατρευει να παιρνει πιπες και το εντελως ξυρισμενο μουνι της υγραινεται ευκολα δινοντας μου τελεια εικονα απο τα μεγαλα της μουνοχειλα να σταζουν προσμενοντας τον πουτσο μου. Μου αρεσουν οι τσοντες και βλεπω σε καθε ευκαιρια μενοντας μονος μιας και η Νικη δεν προτιμαει να τις βλεπει. Προτιμαω τις ερασιτεχνικες γιατι με ερθιζουν περισσοτερο απο τις στημενες επαγγελματικες.
Σε μια που αγορασα,στην δευτερη σκηνη βλεπω εκπληκτος μια γυναικα που μοιαζει καταπληκτικα στη Νικη με το ιδιο σωμα, τις βυζαρες ακομα και το κουρεμα ηταν ιδιο. Η περεργεια για την ομοιοτητα με ερεθισε ακομα περισσοτερο και αρχισα να παρακολουθω την σκηνη ξαναμμενος. Η σωσιας της Νικης λοιπον ηταν μια νοικοκυρα που μετα το μπανιο κατεβηκε στην κουζινα φορωντας μονο ενα μπουρνουζι. Εκει ξαφνιαστηκε βλεποντας οτι ειχε ερθει ενας φιλος του αντρα της και επιναν ποτο γελωντας. Οταν την ειδαν την καλωσορισαν βαζοντας της και αυτης ποτο.Σε καποια στιγμη ανοιξε το μπουρνουζι αποκαλυπτοντας της βυζαρες της στα ματια του φιλου που κολλησε με λαχταρα στο θεαμα. Αμηχανα αυτη μαζευτηκε ζητωντας συγνωμη αλλα ο αντρας της της ειπε οτι το θεαμα ειναι υπεροχο και να μην απολογειται. Ρωτησε τον φιλο του αν συμφωνει και κεινος λιγωμενος συμφωνησε απολυτα. Γιατι δεν μας τα δειχνεις ολογυμνα την παροτρυνε ο αντρας της ρωτωντας το φιλο του αν θα το θελε. Αυτος παραδεχτηκε ποσο το θελει και σε λιγο την ειχαν γυμνοστηθη να απολαμβανουν τις βυζαρες της.
Ο αντρας της χουφτωσε το ενα της βυζι καλωντας το φιλο του να χουφτωσει το αλλο να δει ποσο καυλωτικα ειναι.Αυτος με χαρα το εκανε και σε λιγο την χουφτωναν και πιπιλιζαν τις ρωγες της και οι δυο. Σε συντομο χρονο την γαμουσαν παρτουζα απολαμβανοντας την και οι δυο αλλα φαινοταν ξεκαθαρα ποσο το ευχαριστιοταν και η ιδια. Αφου τη γαμησαν με πολλουσ τροπους την γονατισαν και της εδωσαν τις ψωλες τους να τις γλειφει και τις δυο. Εγω ειχα καυλωσει απιστευτα φανταζομενος οτι ειναι η γυναικα μου που βλεπω και τον επαιζα σαν τρελλος.
Την εχυσαν και οι δυο στο προσωπο γεμιζοντας με χυσια τα χειλια, τα μαγουλα και το λαιμο της. Αυτη τα απολαμβανε ξεκαθαρα και εγλειφε τις ψωλες τους στραγγιζοντας τις τελευταιες σταγονες σπερμα, αφηνοντας ρυακια απο χυσια να κυλανε στις βυζαρες της. Κρατωντας σε καθε χερι ενα πουτσο μαζευε τα χυσια τους και τα εγλειφε πινοντας τα. Εχυσα σαν τρελλος. Καταλαβα τοτε ποσο με καυλωνε η ιδεα να γαμιεται παρτουζα η γυναικα μου. Ενιωσα λιγο ντροπη και δεν ηξερα πως να το αντιμετωπισω.Η καυλα που μου εδινε ομως η ταινια και η σκεψη οτι ειναι η γυναικα μου που γαμιεται με δυο αντρες ηταν πρωτογνωρη και ετσι το αποδεχτηκα βλεποντας οσο συχνα μπορουσα την ταινια. Ενα βραδυ που νομιζα οτι η Νικη κοιμαται πηγα γρηγορα να απολαυσω το μυστικο μου, και επαιζα τον πουτσο μου που ειχε γινει πετρα. Τοτε μπηκε ξαφνικα η Νικη στο σαλονι βλεποντας με να τον παιζω με μανια. Ηταν ανωφελο να κρυφτω ετσι εσβησα την ταινια και της ειπα ενοχα αλλα παιχνιδιαρικα με επιασες.Τι βλεπεις βρε αχορταγε σεξομανη και εισαι τοσο καυλωμενος?με ρωτησε. Εγω μη θελοντας να κρυφτω και να της αποκαλυψω το αναπαντεχο ερεθισμα μου,της εξηγησα οτι τυχαια βρηκα μια ταινιουλα που η πρωταγωνιστρια της μοιαζει εκπληκτικα και κανει παρτουζα με τον αντρα της και ενα φιλο του και ανακαλυψα οτι με καυλωνει τρελλα και ελπιζω να μην την ενοχλει αυτο. Της ειπα οτι φαντασιωνομαι αυτην να κανει παρτουζα με δυο αντρες και φτιαχνομαι απιστευτα.
Την διαβεβαιωσα οτι δεν ειναι κατι που θελω να γινει στην πραξη, μονο η φαντασιωση με καυλωνει απιστευτα. Μην ανησυχεις μου ειπε ξερω οτι δεν θα εσπρωχνες να γινει κατι που με προσβαλλει, η φαντασιωση ειναι κατι καλο που δεν εχει ενοχες γιατι το κανει η σεξουαλικοτητα μας και μας καυλωνει. Και γω εχω φαντασιωσεις και τις κραταω κρυφες, αλλα δεν εχω ενοχες γιατι δεν ειναι κατι που θελω να κανω πραγματικοτητα. Τοτε ειναι ευκαιρια να μου τις πεις την παρακινω, μιας και γω στο αποκαλυψα. Συμφωνοι μου λεει, αλλα θελω πρωτα να δω την ταινια που σκεφτεσαι οτι πρωταγωνιστω εγω.
Απελευθερωμενος συμφωνω και βαζω την ταινια. Αμεσως εκπληκτη λεει οτι η γυναικα ειναι ολοιδια με αυτην και οταν τη βλεπει να αρχιζει να κανει παρτουζα με τον αντρα και τον φιλο τους με ρωταει βραχνα αν ερεθιζομαι παλι. Το παραδεχομαι και μου βγαζει τον πουτσο και μου τον παιζει παρακολουθωντας αχορταγα την ταινια. Οταν χυνουν και οι δυο στο στομα της βογγαει και σκυβει παιρνοντας τον πουτσο μου στο στομα της κανοντας με να χυσω. Με κοιταει πονηρα και μου λεει Η σωσιας μου απολαυσε δυο πουτσους να την χυνουν,εγω πρεπει να αρκεστω στον ενα. Θα θελες να ειχες και συ δυο πουτσους να σε χυνουν καυλα μου?την ρωταω.
Η αληθεια ειναι ομολογει βραχνα οτι θα θελα. Εκπληκτος και καυλωμενος την ακουω να ομολογει οτι η μυστικη φαντασιωση που μου αποκαλυπτει ειναι να την γαμανε δυο αντρες παρτουζα και ειναι ολοιδια με τη δικια μου. Απο τοτε απελευθερωμενοι περιγραφουμε ο ενας στον αλλο σεναρια που εχουμε φανταστει που με διαφορες ιστοριες η Νικη γαμιεται με δυο αντρες. Καταληγουμε και οι δυο οτι οταν ο ενας αντρας ειμαι εγω ο αλλος ειναι φιλος μας και γνωστος γιατι δινει οικειοτητα να την μοιραζομαι.Οταν δε συμμετεχω,οι αντρες που τη γαμανε ειναι αντρες κυριως αγνωστοι αλλα και γνωστοι που της δειχνουν ποσο τους καυλωνει και την φτιαχνουν και αυτοι. Καθε φορα στο κρεβατι διηγουμαστε ο καθενας ενα σεναριο με καθε προστυχη λεπτομερεια και οι οργασμοι μας ειναι τρομερα εντονοτεροι απο πριν. Ακομα φτιαχνουμε νεα σεναρια ξεκινωντας ο ενας και συνεχιζει ο αλλος βαζοντας κομματι κοματι ο καθενας μας σε μια νεα ιστορια που η γυναικα μου γαμιεται παρτουζα με δυο αντρες περιγραφοντας με λεπτομερειες πως τη γαμανε.Βλεπουμε και ταινιες με το ιδιο θεμα παιζοντας το σεναριο οι δυο μας εχοντας ενα δονητη για τον δευτερο αντρα αναπαριστωντας την παρτουζα της ταινιας οι δυο μας. Φτανουμε σε απιστευτους οργασμους και απελευθερωμενοι μιλαμε ανοιχτα για οτιδηποτε. Μετα απο ενα τρελλο βραδυ,αποκαμωμενοι απο την καυλα,με ρωταει αν πιστευω οτι μπορει να γινει στ αληθεια η κοινη μας φαντασιωση. Της λεω οτι πιστευω οτι μπορει να γινει μονο στην παραλλαγη να γαμηθει με δυο αλλους αν μπορεσει να απελευθερωθει, γιατι εγω για να παρω μερος πρεπει να μαι σιγουρος οτι η ιδια μπορει για να νιωθω ανετα και να βρεθει και ενας φιλος που θα τη θελει ξεκαθαρα και θα τον θελουμε και οι δυο.
Αν το εχει κανει πρωτα και ειναι ανετη μονο τοτε μπορει να φτασουμε στην εκδοχη να την γαμαω με καποιον αλλο. Εσυ τι πιστευεις? της λεω,περιμενοντας με ενδιαφερον τη γνωμη της. Συμφωνω απανταει, για να το κανουμε μαζι πρεπει να νιωθω σιγουρη και για τον εαυτο μου οτι μπορω αλλα και για σενα οτι στ αληθεια το θες. Και σιγουρα ο αλλος να με θελει ξεκαθαρα και να καυλωνει για μενα. Δυσκολες προυποθεσεις καταληγει,και μαλλον αδυνατο να γινει. Ας αρκεστουμε στο παιχνιδι μας. Που ειναι και απιστευτα καυλωτικο της λεω και συμφωνει. Μονο μια περιπτωση σκεφτομαι της λεω που τα καλυπτει ολα. Τι εννοεις? μου λεει με περιεργεια. Αφου εισαι σιγουρη οτι οχι απλα δε με πειραζει αλλα το θελω κιολας,της εξηγω, αν σου τυχουν δυο ξενοι που σου δειχνουν οτι τους καυλωνεις και σε καυλωνουν και αυτοι,να βρεις το θαρρος να το δοκιμασεις.Αν γινει καλα,εχουμε την βαση να δοκιμασουμε και το αλλο αν βρεθει ενας φιλος που σε θελει,πραγμα που δεν ειναι δυσκολο αν σκεφτω πως σε κοιτανε πολλοι απο τους φιλους μας. Το εννοεις αληθεια αυτο?αν μου τυχει και το κανω δε θα σε χαλασει? με ρωταει με αγωνια. Φυσικα το εννοω,αντιθετα θα με φτιαξει τρελλα αν γινει. Και μακαρι να μπορουσα να το δω αν γινει,αλλα θα ικανοποιηθω με το να μου το περιγραψεις με καθε λεπτομερεια,το υποσχεσαι?την ρωταω.
Εννοειται μωρο μου απανταει,στην απιθανη περιπτωση που γινει θα σου περιγραψω καθε προστυχη λεπτομερεια ενω θα με γαμας. Μακαρι αναστεναζω και της κανω γλειφομουνι μεχρι να χυσει. Περναει καιρος και το παιχνιδι μας δεν εχει ορια, φτιαχνοντας νεα σεναρια προσθετοντας εμπνευση απο τσοντες που μια γυναικα γαμιεται παρτουζα. Ενα βραδυ μετα απο ξεφαντωμα σε μπαρακια με ποτα, καταληγουμε στο κρεββατι και η Νικη βγαινει απο το δωματιο για να επιστρεψει σε λιγο με ενα διαφανο κοντο νυχτικο που αφηνει να φαινονται οι ελευθερες απο σουτιεν βυζαρες της και το μικρο στριγκακι της.
Καυλωνω και της λεω ποσο ερεθιστικη ειναι ετσι αποδεικνυοντας το λογο μου βγαζοντας τον πουτσο μου να τον δει σηκωμενο και σκληρο απο το θεαμα αλλα και απο αυτο που ξερω οτι θα ακολουθησει. Βογγαει με καυλα και σκυβει παιρνοντας τον στο στομα χαριζοντας μου ενα δειγμα απο τις ανεξαντλητες ικανοτητες της στα τσιμπουκια. Χουφτωνω τις βυζαρες της που κρεμονται ελευθερα και βογγαω,βλεποντας τη με τον πουτσο μου στο στομα της. Τραβιεται παιχνιδιαρικα λεγοντας μου να μη βιαζομαι. Υπακουω προσμενοντας αυτο που θα ακολουθησει.βγαζει το νυχτικο και το στριγκακι της δειχνοντας μου το εντελως ξυρισμενο μουνι της,το ανοιγει και αρχιζει να το χαιδευει,βαζοντας με και μενα να παιζω τον πουτσο μου.
Με καυλα περιμενω οτι εχει ετοιμασει απολαμβανοντας τισ γυμνες βυζαρες της και τη μουναρα της ανοιχτη και υγρη. Θυμασαι που μου ειπες οτι αν τολμουσα να το κανω θα σε εφτιαχνε και οχι θα σε χαλουσε με ρωταει βραχνα. Το θυμαμαι απανταω με σιγουρια και το εννουσα, Αν γινοταν στ αληθεια θα ενιωθες το ιδιο? με ρωταει. Σιγουρα της λεω και αφου δεν θα μπορουσα να το δω θα θελα περγραφη με καθε λεπτομερεια ομολογω βραχνα. Λοιπον μωρο μου το εκανα στ αληθεια και ηταν τελειο μου λεει. Αληθεια λες ρωταω εκπληκτος,το απολαυσες? Ναι τρομερα ,πιο πολυ απο οτι περιμενα. Με τρελλαινεις απανταω και ο πουτσος μου ειναι ετοιμος να εκραγει. Πες μου καθε λεπτομερεια παρακαλαω βραχνα.
Εχω κατι καλυτερο μου λεει,το εγραψα με καμερα να το δεις αν θελεις. Τρελλαινομαι απο την απιστευτη εξελιξη και την παρακαλαω να το βαλει να το δουμε μαζι. Αυτη το βαζει και χαιδευοντας το μουνι της μου λεει οτι ανακαλυψε οτι δυο φιλοι μου που τους φιλοξενουσαμε ελεγαν μεταξυ τους χωρις να ξερουν οτι τους ακουει ποσο θα θαλαν να τη γαμησουν παρτουζα. Τοτε εμφανιστηκε, τους προκαλεσε και εγινε. Ειναι απιστευτο,της λεω πως εγινε?
Να σου εξηγησω και μετα να το δουμε.Κατεβηκα να τους παω καφε και ειδα οτι εβλεπαν την ταινια που η γυναικα μου μοιαζει τρομερα. Ελεγε ο ενας στον αλλο ποσο μου μοιαζει και ποσο καυλιαρα ειναι. Φανταζεσαι τη Νικη να κανει παρτουζα αναρωτιεται ο ενας. Ο αλλος λεει οτι θα μουν απιστευτη και θα θελε να με γαμησει. Συμφωνει και ο πρωτος και αρχιζουν να λενε πως θα με γαμουσαν παρτουζα, Τοτε μπαινω ξαφνικα και δηθεν εκπληκτη τους λεω οτι ξεχασα την ταινια και ντρεπομαι που την βρηκαν. Γιατι ντρεπεσαι με ρωτανε,και απανταω οτι μου αρεσει που η πρωταγωνιστρια μου μοιαζει καταπληκτικα και φτιαχνομαι να τη βλεπω γιατι το απωθημενο μου ειναι να με γαμησουν δυο αντρες ταυτοχρονα. Απο κει και περα απελευθερωθηκαν και με γαμησαν οι δυο τους,αλλα καλυτερα να το δεις μου λεει και βαζει να παιξει η ταινια..

Εθισμένη στην παρτούζα No2

Με αυτον το τροπο οι φιλοι μου που απολαμβαναν τη φαση μιας και η γυναικα μου σε καθε νεα παρτουζα τους ικανοποιουσε και περισσοτερο αποκτωντας ανεση αλλα και μαθαινοντας καλυτερα τι ευχαριστει τον καθενα τους ιδιαιτερα, δεν εχαναν ευκαιρια να την γαμησουν. Η ιδια η Νικη το απολαμβανε εξισου αλλα και γω βλεποντας πια ζωντανα τις παρτουζες τους κρυμμενος αλλα και σιγουρος οτι θα καταφερουμε να συμμετεχω μαζι τους,αυξανοντας για ολους την ικανοποιηση και κυριως για τη Νικη που θα βιωνε να τη γαμανε τρεις αντρες μαζι.
Στις καλοκαιρινες διακοπες πηγαμε ολοι μαζι σε ενα υπεροχο ξενοδοχειο εχοντας δωματια με ιδιωτικη πισινα το καθενα.
Οι φιλοι μου ειχαν τις κοπελλες τους μαζι, αλλα ηταν εκδηλο σε μενα που ηξερα το μυστικο τους, οτι εψαχναν ευκαιρια να γαμησουν τη γυναικα μου.Το συζητησαμε γελωντας με τη Νικη και αποφασισαμε να τους δωσουμε μια ευκαιρια. Ενα βραδυ λοιπον,ανακοινωσα οτι την επομενη μερα θα κατεβω στην πολη για δουλειες που εκρεμουσαν και θα γυρισω το απογευμα. Η Νικη ειπε στην παρεα οτι δεν θα παει στη θαλασσα,και θα μεινει στο δωματιο.
Το πρωι λοιπον κρυφτηκα στον κηπο που ειχε ιδιωτικο το δωματιο εχοντας θεα στην πισινα.Ειχαμε κανονισει με τη Νικη αν ερθουν να ειναι στην πισινα κανοντας ηλιοθεραπεια ολογυμνη. Ετσι θα την γαμουσαν εκει προσφεροντας μου ξεκαθαρη θεα να απολαυσω. Πραγματι σε λιγο χτυπαει το κουδουνι και η Νικη τυλιγει μια πετσετα γυρω της και ανοιγει. Ειναι οι φιλοι μου που της λενε οτι με μια δικαιολογια αφησαν τις κοπελλες τους να πανε στη θαλασσα και ηρθαν ξεροντας οτι θα λειπω,γιατι τους ελειψε η καυλα της και θελουν να τη γαμησουν.Πολυ καλα κανατε πονηροι τυποι….τους λεει με χαμογελο γεματο υποσχεσεις, και μενα μου ελειψαν οι μεγαλες πουτσες σας και λαχταραω να με γαμησουν. Εκανα ηλιοθεραπεια γυμνη να μαυρισω παντου συνεχιζει και πεταει την πετσετα μενοντας ολογυμνη στην ξαπλωστρα αναμεσα τους,επιδεικνυοντας το εντελως ξυρισμενο μουνι της και τις τεραστιες βυζαρες της με τις μεγαλες ρωγες σκληρες απο την καυλα.
Εισαι απιστευτα καυλωτικη μωρο μου λεει ο ενας και ο αλλος συμπληρωνει οτι εγω ειμαι τυχερος που χαιρομαι τετοια γυναικαρα.
Τωρα ειστε και σεις μωρα μου τους απανταει παιχνιδιαρικα η Νικη,αφου με χαιρεσται και σεις,και ο Κωστας ισως και να χαιροταν αν το μαθαινε.
Μακαρι της απαντανε και αρχιζουν να την χαιδευουν και οι δυο.
Θελω να με γαμησετε εδω αγορια μου τους προκαλει η Νικη,αλειψτε με με αντηλιακο αν δε σας κουραζω.
Τι λες τωρα απαντα ο ενας, ευχαριστηση μας.
Σε λιγο οι δυο φιλοι μου αλοιβουν παντου τη γυναικα μου με λαδι φροντιζοντας να περιποιηθουν ιδιαιτερα τις βυζαρες της και συντομα η επαλειψη γυρναει σε αχορταγο χουφτωμα και τα μεγαλα της βυζια μοιραζονται σε τεσσερα αχορταγα χερια και το ανοιχτο μουνι της δεχεται μεσα του δαχτυλα του ενος που αλλαζουν με του αλλου, αλλα και ταυτοχρονα και των δυο μαζι. Η Νικη χυνει σπαρταρωντας με τα δαχτυλα τους να τη γαμανε και τα βυζια της να τα γλειφουν δυο στοματα.Εχω καυλωσει απιστευτα και τον παιζω φροντιζοντας να μη χυσω για να απολαυσω ολη την παρτουζα. Τωρα θελω να γλειψω τις ψωλαρες σας μωρα μου τους λεει βραχνα και μενει στην ξαπλωστρα που εχει στηθει για να εχω καλυτερο θεαμα. Οι φιλοι μου υπακουν προθυμα μενοντας γυμνοι και της προσφερουν τις δυο ψωλαρες τους ενας απο καθε πλευρα και η γυναικα μου παιρνει ενα πουτσο σε καθε χερι της αρχιζοντας να τους κανει πιπα μαζι φροντιζοντας να μην παραμελει κανεναν.Εχει ανοιξει διαπλατα τα ποδια της δειχνοντας μου το υγρο ανοιχτο μουνι της και οι φιλοι μου απολαμβανουν την πιπα της γυναικας μου ενω χουφτωνουν τις βυζαρες της και χαιδευουν το μουνι της. Η Νικη χυνει και γυρναει στα τεσσερα δινοντας μου εικονα να απολαυσω.
Γαμηστε με αγορια μου τους διαταζει και γρηγορα μια ψωλαρα την ξεσκιζει πισοκολλητα και αλλη μια μπουκωνει το στομα της.Το θεαμα ειναι τρελλα καυλωτικο να βλεπω τις ψωλαρες των φιλων μου να μπαινοβγαινουν στο μουνι και το στομα της γυναικας μου ενω οι βυζαρες της κρεμονται βαριες και αιωρουνται ενω καθε λιγο καποιο χερι τις χουφτωνει. Η Νικη ξαναχυνει και εγω με υπερπροσπαθεια κρατιεμαι.
Βγαζοντας τον μεγαλο πουτσο απο το στομα της λεει παιχνιδιαρικα΄
Φανταζεσται να μας εβλεπε απο μια μερια ο Κωστας?
Θα μας σκοτωνε απαντα ο ενας μου φιλος.
Εγω λεω οτι ισως και να του αρεσε και να εμπαινε κι αυτος συνεχιζει πονηρα η Νικη.
Ποτε δεν ξερεις λεει ο αλλος μου φιλος και ξαπλωνει ανασκελα βαζοντας τη γυναικα μου να καθησει πανω στην πελωρια πουτσα του. Η Νικη καθεται αργα απολαμβανοντας το αλλα και δειχνοντας μου πως ανοιγει η μουναρα της για να τον παρει. Τελικα με ενα βογγητο καθεται εντελως παλουκωμενη απο την ψωλαρα του φιλου μου. Αυτος χουφτωνει τις βυζαρες της και δεχεται ευχαριστα τις κινησεις που κανει η Νικη με την λεκανη της δινοντας απολαυση στο γαμια της αλλα παιρνοντας κι αυτη απο τον πουτσο που γεμιζει τη μουναρα της.
Ο αλλος φιλος μου δινει τον πουτσο του στο στομα της γυναικας μου που τον περιποιειται τελεια καυλωνοντας απο την πιπα. Και αυτος χουφτωνει τις βυζαρες της γυναικας μου μοιραζοντας τες με τον φιλο του.Κρατιεμαι πολυ δυσκολα να μη χυσω και βλεπω τη Νικη να χυνει εχοντας τον ενα πουτσο στο μουνι της και τον αλλο στο στομα της.
Τοτε με εκπληξη ανακαλυπτω δυο νεαρους υπαλληλους του ξενοδοχειου να εχουν τρυπωσει κρυφα απο το φραχτη και να παρακολουθουν εκστασιασμενοι τη γυναικα μου να γαμιεται παρτουζα με τους φιλους μου.
Αποφασιζω να μην αντιδρασω γιατι θα αποκαλυφθω. Σε λιγο η ενοχληση που ενιωσα μετατρεπεται σε ερεθισμο
βλεποντας τους καυλωμενους νεαρους να παιζουν τις πουτσες τους παρακολουθωντας το ιδιο με μενα θεαμα
ενω οι φιλοι μου δεν ξερουν οτι τους παρακολουθω και εγω αλλα και αλλοι και η γυναικα μου δινει παρασταση καθως τη γαμανε παρτουζα για να την απολαυσω εγω χωρις να ξερει οτι υπαρχουν και αλλοι θεατες.

Oι πειραματισμοί της Νίκης

Εχοντας πια απελευθερωθει η γυναικα μου η Νικη, συμπαρασυροντας και μενα και τους φιλους μας να δοκιμαζουμε καθε ερεθιστικο σεναριο που μας ανταμοιβε παντα με ανειπωτες καυλες ολους μας, αρχισε να σκεφτεται σεναρια που την διεγειραν απο παντα αλλα ντρεποταν να τα ομολογησει.
Ενα βραδυ λοιπον πιωμενοι ολοι μας και αφου μας ειχε στραγγισει εμενα και τους φιλους μου, μιας και την γαμουσαμε παρτουζα δυο ωρες, μας αποκαλυπτει οτι την φτιαχνει η ιδεα να γδυθει μπροστα σε αγνωστους οπως στα strip club. Το βρισκουμε καυλωτικο ολοι και ο ενας φιλος μου της λεει πως μπορει να το κανονισει μιας και εχει γνωστο εναν ιδιοκτητη στριπτιζαδικου. Ενθουσιαζεται η γυναικα μου και λεγοντας οτι θα φορεσει μασκα να μη την αναγνωρισει καποιος γνωστος, ζηταει απο τον φιλο μου να το κανονισει.
Αυτο γινεται σε λιγες μερες και η Νικη επισκεπτεται το μαγαζι. Ο ιδιοκτητης ενθουσιαζεται μιας και εχει τη δυνατοτητα να προσθεσει στο προγραμμα μια ερασιτεχνη, πολυ θηλυκη με τεραστια φυσικα βυζια. Της εξηγει οτι στο χορο που θα κανει πρεπει να γδυθει τελειως και η Νικη το δεχεται. Της ζηταει να δοκιμασει ενα χορο και η Νικη τα καταφερνει περιφημα μιας και αυτο ηταν απαγορευμενο της ονειρο.Μενοντας ολογυμνη στο τελος ο ιδιοκτητης την επευφημει για το εντελως ξυρισμενο μουνι της και τις καυλωτικες βυζαρες της με τισ τεραστιες ρωγες. Δεν υπαρχει αντρας που να μη καυλωσει βλεποντας σε μουναρα μου της λεει,οριστικοποιωντας οτι τη δεχεται. Της εξηγει πως θα κανει πριβε χορο σε οποιον τη ζητησει και της λεει πως αν τη ζητησουν στο ιδιατερο δωματιο, αν δεχτει θα πληρωθει τριπλασια αλλα θα πρεπει να αφησει αυτον που την παιρνει να τη χουφτωσει.
Αν εχεις προβλημα,δεν δεχεσαι απλα της λεει. Η Νικη ερχεται ξαναμμενη στο σπιτι εξηγωντας μου τι εγινε στη συναντηση. Θα χες προβλημα να δεχτω ωα παω στο ιδιαιτερο δωματιο?με ρωταει ξαναμμενη. Κανενα καυλα μου,αρκει να μου περιγραψεις μετα τι εγινε,απανταω. Συμφωνοι απαντα χωρις να κρυβει τη διεγερση της. Η μερα που θα εκανε το ντεμπουτο της η γυναικα μου σαν στριπερ,φτανει,και γω με τους φιλους μου παμε σαν ασχετη παρεα στο μαγαζι.
Εχει αρκετο κοσμο και συντομα το προγραμμα αρχιζει. Μετα απο τρεις επαγγελματιες, ανακοινωνεται στα μεγαφωνα μια νεα συμμετοχη απο ερασιτεχνη γυναικα, σαν ατραξιον. Το κοινο αιφνιδιασμενο περιμενει, μεχρι που εμφανιζεται η γυναικα μου φορωντας μασκα και προστυχα ρουχα. Αρχιζει να χορευει προκλητικα και το κοινο δειχνει να επικροτει. Σε λιγο μενει γυμνοστηθη αφηνοντας τισ βυζαρες της στα αχορταγα ματια των αντρων που παρακολουθουν.Αρχιζουν επευφημιες και η Νικη παιρνει θαρρος δινοντας ενα show ακρως ερεθιστικο. Σε λιγο βγαζει αργα το στριγκακι της δινοντας στο λαγνο κοινο της να δει πεντακαθαρα το ξυρισμενο μουνι της, οι αντιδρασεις κορυφωνονται και μεσα σε πανδαιμονιο στηνεται στα τεσσερα να δειξει στους θαυμαστες της τα ανοιγμενα της κωλομαγουλα σαν να τους προσκαλει.
Μαζευει τα ρουχα της και φευγει απο τη σκηνη,απολαμβανοντας ενα οργιο σχολιων και κολακειων. Οι φιλοι μου και γω εκπληκτοι συνειδητοποιουμε ποσο καυλωτικη ηταν η γυναικα μου, βλεποντας αμεσως ποσες προτασεις της στελνουν για πριβε χορο, Απολαμβανω την καυλα να βλεπω τη γυναικα μου να γυριζει απο τραπεζι σε τραπεζι και να γδυνεται σε αμετρητες παρεες που ξελιγωνονται να απολαυσουν απο κοντα γυμνα τα μεγαλα της βυζια και το ξυρισμενο της μουνι με τα τεραστια μουνοχειλα να ανοιγουν σταζοντας απο καυλα.
Οι φιλοι μου μου λενε οτι καταλαβαινουν ποσο με φταχνει αυτο μιας και οι ιδιοι καυλωνουν. Σε λιγο δυο Αραβες καλουν τη γυναικα μου στο τραπεζι και της ζητανε να πανε στο ιδιαιτερο δωματιο. Μου κλεινει φευγαλεα το ματι και τους ακολουθει μεσα. Και εγω και οι φιλοι μου ερεθισμενοι φανταζομαστε τι να γινεται εκει μεσα. Μετα απο πολυ ωρα εχοντας πληρωσει διπλα βγαινουν και σε λιγο η Νικη σχολαει, και παμε ολοι μαζι σπιτι.Στις γεματες περιεργεια ερωτησεις μας για το τι εγινε μεσα, μας λεει πως θα μας τα διηγηθει αναλυτικα στο σπιτι, Πραγματι, φτανοντας σπιτι και λεγοντας μεταξυ μας ποσο πετυχημενη αρχη εκανε, μας γδυνει και τους τρεις οπως μενει και η ιδια γυμνη, μας καθιζει στον καναπε, και αρχιζει να γλυφει τους πουτσους μας διηγοντας μας το τι εγινε στο ιδιαιτερο δωματιο μα τους Αραβες…

Η αφήγηση της γυναίκας μου

Μιας και τωρα διηγειται η γυνακα μου,το δευτερο αυτο κομματι της ιστοριας θα ειναι με τα δικα της λογια.
Ο αντρας μου και οι φιλοι του γεματοι λαγνα περιεργεια περιμεναν να τους πω τι εγινε στο ιδιαιτερο δωματιο με τους Αραβες. Εμεινα ολογυμνη στηθηκα στα τεσσερα και αρχισα να γλειφω τις τρεις ψωλες τους αργα και ηδονικα. Καθε που αλλαζα πουτσο στο στομα μου τους αφηγουμουν κομματι κομματι πως γδυθηκα εντελως χορευοντας προστυχα μπροστα τους και σε λιγο δεχομουν ενα αχορταγο χαμουρεμα απο τους δυο Αραβες συνδευομενο με σχολια για το ποσο καυλιαρα ειμαι.
Δεχομουν προθυμα τα χερια τους που δε χορταιναν τα βυζια μου αλλα και δαχτυλα που εμπαιναν στο ανοιγμενο μου μουνι και απο τους δυο τους. Οι πουτσες του αντρα μου και των φιλων του ειχαν γινει πετρα στο στομα μου. Συνεχισα την αφηγηση λεγοντας πως εληξε ο χρονος και αυτοι αμεσως πληρωσαν για οσο χρειαστει. Χαρηκα για την εξτρα αμοιβη και συνεχισα να χορευω ολογυμνη αναμεσα τους αφηνοντας χωρις δισταγμο τα χερια τους να απλωνονται σε καθε σημειο του κορμιου μου και τα δαχτυλα τους να ειναι ευπροσδεκτα στο μουνι μου και τον κωλο μου.Ειχα καβλωσει τοσο που εχυσα σπαρταρωντας. Τοτε με ευγενεια μου χαμογελασαν ευχαριστωντας με και αναπαντεχα ο ενας μου ειπε πως θα θελε παρα πολυ να επισκεφτω το ξενοδοχειο τους για να κανω το ιδιο show, με μια τεραστια αμοιβη. Με διαβεβαιωσε οτι μονο αυτο ζητανε και θα μαι ελευθερη να φυγω οποτε το θελησω. Εσεις τι λετε?ρωτησα τους εραστες μου συνεχιζοντας να γλειφω τις πουτσες τους που ειχαν γινει πια πετρα. Αν σου ρχεται, να το κανεις απαντησε ο αντρας μου, λεγοντας πως θα ειναι εξω απο το δωματιο αν τυχον θελησω να φυγω και δεν με αφηνουν.
Οι φιλοι μας συμφωνησαν παρεχοντας μου καθε ασφαλεια, ετσι μπορεσα να παραδεχτω οτι θελω να παω. Ησυχοι πια ολοι μας αφεθηκαμε σε μια πρωτοφανη σε ενταση παρτουζα οπου με εκαναν να χυσω αμετρητες φορες και γω τους ανταμοιψα καταφερνοντας τους να με χυσουν δυο φορες ο καθενας γεμιζοντας το προσωπο και τα βυζια μου ατελειωτες ριπες απο χυσια.
Εχοντας τη συγκαταθεση αλλα και τη σιγουρια οτι ο αντρας μου και οι φιλοι του θα ναι εξω απο το δωματιο, αποφασισα με σιγουρια να δεχτω την προταση. Καλεσα στο τηλεφωνο που μου εδωσαν και με γεματη χαρα φωνη ο ενας που μου ειχε κανει την προταση μου απαντησε ποσο χαιρεται που δεχτηκα κλεινοντας μου ραντρβου για το ιδιο απογευμα. Ετοιμαστηκα προσεκτικα ξυριζοντας εντελως το μουνι μου και απλωνοντας στο σωμα μου μια υπεροχη κρεμα.Ντυθηκα προκλητικα αλλα οχι προστυχα και σε λιγο χτυπουσα το κουδουνι της σουιτας του.Ο αντρας μου και οι φιλοι του πηραν θεσεις ωστε αν χρειαστει να επεμβουν αμεσα. Με υποδεχτηκε αυτος που με καλεσε με τοση ευγενια που ελυσε σχεδον καθε ανησυχια μου. Μου προσφερε ποτο κα σε λιγο μπηκε και ο φιλος του στο μεγαλο σαλονι. Οπως σου εξηγησα μου ειπε με τρελλανε το σοου σου και θελω να το ξαναδω χωρις την παρουσια τοσου κοσμου.
Χαιρομαι που δεχτηκες και για να εισαι απολυτα ησυχη εχω ετοιμασει κατι. Σε λιγο εμφανιζονται αλυσιδες που τις χρησιμοποιουν να δεσουν τα χερια και τα ποδια τους σε σιδερενια στηριγματα στον τοιχο. Ετσι λοιπον εισαι ελευθερη να δωσεις το απιστευτα ερεθιστικο σου σοου μου λενε. Ησυχη οσο και καυλωμενη,βαζω τη μουσικη μου και τους προσφερω το αισθησιακοτερο στριπ μπροστα τους δινοντας τους οσο καλυτερη εικονα απο το ανοιχτο ξυρισμενο μουνι μου,τα μεγαλα βυζια μου να τους τα δινω στο στομα να πιπιλισουν τις ρωγες μου,και να βαλουν δαχτυλα στο μουνι μου .
Χυνω χωρις να ντρεπομαι, και τους προσφερω δωρο αλλα πεντε λεπτα το κορμι μου να το χαμουρεψουν Αυτοι βογγανε απο την καυλα και ο νεος που με καλεσε μου ζητα να μου προτεινει κατι. Γεματη περιεργεια,τον ακουω να μου προσφερει 20000 ευρω αν δεχτω να τους παρω πιπα και τους δυο. Μην προσβληθεις μου ζηταει,το κανω για να σου δωσω μια δικαιολογια να το δεχτεις, γιατι το θελουμε σαν τρελλοι. Εχοντας μεινει αφωνη,του ψελιζω οτι θα το κανω κυριως γιατι το θελουν τοσο πολυ και κολακευομαι, αλλα και τα χρηματα με βοηθανε να δικαιλογω τετοια προστυχη συμπεριφορα.
Σε λιγο ολογυμνη καθως ειμαι βρισκομαι γονατισμενη αναμεσα στους δυο Αραβες που γδυνονται, αφηνοντας δυο τεραστιες ψωλες να κρεμονται σε καθε πλευρα του προσωπου μου. Δειχνω ξεδιαντροπα ποσο μου αρεσουν οι μεγαλες πουτσες τους που ειναι τοσο μαυρες που νιωθεις οτι γλειφεις μαυρο ψωλαρα, με το να τις παρω αργα και απολαυστικα στο στομα μου. Η περιποηση που τους κανω μου κερδιζει κομπλιμεντα για το ποσο καλη τσιμπουκλου ειμαι.
Τους σιγουρευω αυτο που λενε κανοντας τους να χυσουν σχεδον μαζι στο στομα μου που ανοιχτο αφηνει πολλα χυσια να απλωθουν στο προσωπο το λαιμο και τα βυζια μου. Ενω οι Αραβες βογγανε χυνοντας τα τελευταια ζουμια των μεγαλων ψωλων τους,εγω κρατωντας ενα πουτσο σε καθε χερι μαζευω οσα χυσια μπορω και τα γλειφω καταπινοντας τα.Απολαμβανω τοσο πολυ να γλειφω πουτσες αλλα και να με χυνουν στο στομα,που συνεχιζω αργα να βυζαινω τις ψωλαρες τους. Εκπληκτη νιωθω να σκληραινουν και να μεγαλωνουν στο στομα μου. Τοτε ο Αραβας που με καλεσε,μου λεει… Ειναι απιστευτο ποσο μας καυλωνεις. Ξερω οτι αποκλειεται να δεχτεις αλλα αν δε σου το προτεινω θα μετανιωνω μια ζωη.
Θελω να δεχτεις να σε γαμησουμε παρτουζα γιατι μας εχεις τρελλανει και σαν δικαολογια θα παρεις 100000 ευρω. Ποσο θα θελα να ειναι ονειρο και να δεχτεις..συνεχιζει. Δεν χρειαζεται να ναι ονειρο,απανταω, με τρελλαινει που σας καυλωνω τοσο πολυ, και αλλωστε με καυλωνετε και σεις το ιδιο. Ελατε γαμιαδες μου, τους προσκαλω,γαμηστε με παρτουζα, καυλωνω τρελλα στη σκεψη να με παιρνουν δυο τετοιες ψωλαρες μαζι.
Οι Αραβες μη πιστευοντας οτι δεχτηκα,ορμανε αχορταγα χουφτωνοντας με παντου και αρχιζουν να με γαμανε δινοντας μου την πιο αναπαντεχη αλλα ερεθιστικη παρτουζα. Το τι εγινε θα το περγραψω συντομα, ελπιζω να σας ενδιαφερει.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Οι πιο κρύες ατάκες για καμάκι!!!



Προσοχή!!! Μην προσπαθήσετε να ρίξετε κοπέλα με κάτι τέτοια...

1. Γειά σου κούκλα. Θέλεις να κερδίσεις 20 χιλιάρικα;

2. Ξέρεις αν κόψεις τα χέρια σου θα μοιάζεις με την Αφροδίτη της Μήλου.

3. Αν σε πονούν τα πόδια σου είναι γιατί τρέχεις στην σκέψη μου συνέχεια.

4. Το φόρεμά σου θα πήγαινε πολύ ωραία με το χαλάκι δίπλα στο κρεβάτι μου.

5. Όλες αυτές οι υπέροχες καμπύλες σου κι εγώ δεν έχω φρένα.

6. Ξέρεις τι θα σου πήγαινε όμορφα με αυτό το φόρεμα; Εγώ.

7. Έχασα το αρκουδάκι μου, θα κοιμηθείς μαζί μου απόψε;

8. Τ΄ όνομά μου είναι Bond. James Bond.

9. Θές να παίξουμε την ζυγαριά; θα κάτσεις πάνω μου κι εγώ θα μαντέψω τα κιλά σου.

10. Αν έχεις χάσει την παρθενιά σου μπορείς να μου δώσεις το κουτί της;

Γλυκά μηνύματα για να του πεις καλημέρα!

1. «Καλημέρα όμορφε!» Μπορεί να είναι ένα απλό μήνυμα αλλά τα κομπλιμέντα είναι πάντα ευπρόσδεκτα και μας τονώνουν την αυτοπεποίθηση.

2. «Καλημέρα αγάπη μου!» Ό,τι πιο γλυκό μπορεί να ακούσει πρωί- πρωί… Μια επιβεβαίωση ότι είναι η αγάπη σου.

AdTech Ad
3. «Alert! Ο πιο «καυτός» άνθρωπος του κόσμου μόλις ξύπνησε». Ίσως το συγκεκριμένο μήνυμα να σου φαίνεται ανόητο αλλά να είσαι σίγουρη ότι θα τον κάνει να χαμογελάσει και θα τονώσει το «εγώ» του.

4. «Είσαι η πρώτη μου σκέψη μόλις ξυπνήσω». Αυτή η φράση θα του επιβεβαιώσει ότι είναι στο μυαλό σας από το πρώτο λεπτό που θα ξυπνήσετε. Αυτός και κανένας άλλος.

5. «Ξέρω ότι με εσένα στο πλευρό μου, κάθε μέρα θα είναι γεμάτη χαρά». Ένα πολύ γλυκό μήνυμα που θα του ομορφύνει τη μέρα.

6. «Εύχομαι να έχεις μια υπέροχη μέρα». Μπορεί να φαίνεται τυπικό μήνυμα αλλά δείχνει ότι τον νοιάζεσαι πραγματικά.

7. «Σε ονειρευόμουν όλη νύχτα». Αυτό το μήνυμα θα τον κάνει να αισθανθεί μοναδικός, αφού μονοπωλεί και τα όνειρά σας.

8. «Μετράω τα λεπτά ένα- ένα μέχρι να συναντηθούμε». Το μήνυμα αυτό θα τον κάνει να ανυπομονεί να συναντηθείτε.

9. «Καλημέρα! Μόνο καλή μπορεί να είναι η μέρα, όταν σε έχω στη ζωή μου». Με αυτό το μήνυμα του δείχνετε πόσο σημαντικός είναι στη ζωή σας.
10. «Εάν ήμουν εκεί, θα σε ξυπνούσα με ένα γλυκό φιλί και ένα υπέροχο πρωινό».Σε ποιόν άνδρα δεν αρέσει να απολαμβάνει το πρωινό ή ένα φαγητό που έχει ετοιμάσει η αγαπημένη του;
11. «Μου ‘λειψες το βράδυ». Με αυτό μήνυμα του δείχνετε πόσο πολύ θα θέλατε να έχετε περάσει μαζί το βράδυ αγκαλιά και τον κάνετε να αισθάνεται επιθυμητός και μοναδικός.
12. «Ανυπομονώ να έρθει η στιγμή που θα ξυπνάμε μαζί». Έτσι του δείχνετε πόσο σοβαρά παίρνετε τη σχέση σας. Για να ανυπομονείτε μάλλον είναι ο άντρας που θέλετε να περάσετε μαζί του το υπόλοιπο της ζωής σας.
13. «Είδα ένα πολύ ωραίο όνειρο χθες, αλλά εσύ είσαι το όνειρο που έγινε πραγματικότητα». Τί πιο γλυκό μήνυμα από αυτό;
14. «Καλημέρα στον άνθρωπο που κάνει τις ευχές και τις επιθυμίες μου πραγματικότητα». Αυτό το μήνυμα θα τον κάνει να χαμογελάσει και θα τονώσει το «εγώ» του.
15. « Το μπλουζάκι σου ήταν τόσο άνετο. Πώς θα μπορούσα να κοιμηθώ χθες το βράδυ χωρίς αυτό;». Ένα από τα πιο ωραία μηνύματα!
16. «Νομίζω ότι το μαξιλάρι μου σε μισεί, επειδή ξέρει ότι θέλω να το αντικαταστήσω με τον ώμο σου». Χαριτωμένο και αστείο μήνυμα που θα τον κάνει να χαλογελάσει.
17. «Μήπως ήσουν κόκκος καφέ στην προηγούμενη ζωή σου; Μάλλον ναι, γιατί δεν μπορώ να ξεκινήσω τη μέρα μου χωρίς εσένα». Πολύ έξυπνο μήνυμα, δεν βρίσκεις;
18. «Καλημέρα. Κοιμήθηκες καλά; Ή με ονειρευόσουν όλη νύχτα;». Χαριτωμένο, αστείο και γεμάτο φλερτ μήνυμα.
19. «Καλημέρα. Η μέρα δείχνει τέλεια, τί θα έλεγες για ένα πικνικ;». Μια ωραία πρόταση που σίγουρα θα βρει ενδιαφέρουσα ο αγαπημένος σου.
20. «Τί κάνει ο πιο όμορφος άνθρωπος στον πλανήτη, αυτό το τέλειο πρωινό;». Ακόμα και αν ο αγαπημένος σας έχει μια δύσκολη μέρα, αυτό το μήνυμα σίγουρα θα του την κάνει καλύτερη.
21. «Ξύπνα αγάπη μου». Απλό, λιτό και απέριττο μήνυμα που θα του αρέσει πολύ.
22. «Καλημέρα. Λοιπόν, τί χρώμα μποξεράκι θα φορέσεις σήμερα το πρωί;». Αστείο μήνυμα που θα τον κάνει να γελάσει.

10 ατάκες που θα την κάνουν να λιώσει!

10. «Πώς ήταν η μέρα σου;»
Όταν θα κάνεις αυτήν την ερώτηση, έχει αμέσως κερδίσει το υπόλοιπο της ημέρας. Και της νύχτας! Και αυτό γιατί της δίνεις την ευκαιρία να μιλήσει για ό,τι της συνέβη και να ξελαφρώσει. Επίσης, δείχνει πως σε νοιάζει να είναι καλά! Το γεγονός πως είναι τόσο γενική η ερώτηση –άρα και η απάντηση θα διαρκέσει… πολύ- είναι το ντισαβαντάζ… Υπομονή. Σκέψου μόνο τα οφέλη!


9. «Είσαι τόσο σέξι»!
Αυτή η ατάκα λειτουργεί σε όλες τις γυναίκες και παντοτινά. Εκεί που λειτουργεί άψογα, είναι σε μακροχρόνιες σχέσεις και γάμους. Το γεγονός πως ακόμη κοιτάς κάπως τον κώλο της, είναι από τα μεγαλύτερα κοπλιμέντα για εκείνη! Τι παραπάνω θέλεις δηλαδή να διαβάσεις;

8. «Πώς αισθάνεστε για [κάτι];»
Ρωτώντας αυτήν την ερώτηση, είναι σαν να δηλώνεις στη σύντροφό σου πως ενδιαφέρεσαι για τα συναισθήματα που έχει. Οι γυναίκες αγαπούν να εξωτερικεύουν όσα νιώθουν. Αυτό βγάζει και μια πλευρά συντροφικότητας, που καλό είναι να τη δείχνεις που και που. Πάντως, αν θέλεις να παρακολουθήσεις το ματσάκι στην tv, ποτέ μην κάνεις αυτήν την ερώτηση, ακόμη και αν είναι δύο ώρες μετά. Α, και να έχετε φάει, πριν ρωτήσεις! Θα είναι μια μακρά νύχτα…

7. "Από τις φίλες σου, εσύ είσαι η πιο όμορφη."
Τοποθετώντας την στο υψηλότερο βάθρο αυτής της κατηγορίας, αυτομάτως της κάνεις ένα από τα καλύτερα κοπλιμέντα. Κάθε γυναίκα θέλει να νιώθει, έστω και κρυφά, πως είναι η ψυχή της παρέας. Επίσης, εκτός από την αποθέωση στο αισθητικό μέρος της υπόθεσης, υπάρχει και ένα άλλο… Πως δεν απειλείται από εκείνες που θα γλιτώσει από πιθανούς πονοκεφάλους κάποια ημέρα!

6. «Είσαι πολύ έξυπνη."
Αναγνωρίζοντας την εξυπνάδα της, επικοινωνείς το γεγονός πως αναγνωρίζεις και το μυαλό της, εκτός από το σώμα της. Τι καλύτερο για μια γυναίκα να ξέρει πως εκτιμώνται όλα τα ατού σου από εσένα; Το καλύτερο από όλα, είναι πως αμέσως θα σκεφτεί για εσένα είναι ότι βλέπεις πέρα από τη σάρκα και είσαι πνευματώδης!

5. «Είσαι καταπληκτική στο κρεβάτι»
Άλλη μια ατάκα που θα την κάνει να αισθανθεί εξαίσια! Ακούγοντας αυτήν την ατάκα, ξέρει πλέον πως εκτιμάς τη σεξουαλικότητά της αλλά και πως ξέρει να ικανοποιεί τον άνδρα της. Αυτό μπορεί να διώξει και κάποιες αναστολές που έχει γύρω από το σεξ… Για σκέψου το λίγο!

4. "Θέλω να περάσω τη ζωή μου μαζί σου."

Πρόκειται για μεγάλη ατάκα! Είσαι σχεδόν ένα βήμα μακριά από την πρόταση γάμου. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως δεν λέγεται εύκολα, αλλά όταν θα το πεις, να ξέρεις πως και επίσημα, θα σου παραδώσει το φωτοστέφανο! Άλλες φράσεις, λίγο πιο light, στο ίδιο πνεύμα, είναι: "Μόνο εσείς μπορείς να με κάνεις τόσο ευτυχισμένο," και, "δεν θα ήθελα να είναι με κάποια άλλη."

3. «Είσαι ο καλύτερος φίλος μου."
Της λες πως αισθάνεσαι πέρα από κάθε σεξουαλικό πλαίσιο, άρα δεν θα σε λατρέψει; Καταλαβαίνει πως πιστεύεις σε εκείνη όχι απλά σαν σύντροφο, αλλά και σαν άνθρωπο! Αυτή η ατάκα σου αλλάζει αμέσως επίπεδο… Από τον τύπο που απλά της κάνει πηγαίνεις στον τύπο που μαζί του θέλει να κάνει! Κοινώς, αλλάζεις πίστα μεγάλε!

2. «Θα γίνεις καλή μητέρα».
Το όνειρο των περισσοτέρων γυναικών είναι να κάνουν παιδιά μια μέρα. Και πολλές αγωνιούν για το αν θα είναι καλές μητέρες. Εσύ της δίνεις αυτοπεποίθηση! Και παράλληλα την κάνεις ευτυχισμένη! Απλά, να το πεις σε γκόμενα που γουστάρει να κάνει παιδιά. Αυτό!

1. «Κάνεις τη ζωή μου ολοκληρωμένη».
Σαν να της λες δηλαδή πως είναι η μοναδική για σένα! Άλλη μια ατάκα που όλες οι γυναίκες θέλουν να ακούσουν! Με αυτή τη σκέψη, πως την έχεις αποδεχθεί πλήρως, μπορεί να γελάει για ημέρες!

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...