ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Ο καλύτερος γαμιάς


 Ήταν βράδυ Παρασκευής και με την κολλητή μου, είπαμε να πάμε καμιά βόλτα προς Ψυρρή για να ξεσκάσουμε λίγο. Δεν ξέραμε σε ποιο ακριβώς μαγαζί να μπούμε και τελικά καταλήξαμε σε ένα που άρεσε σε εκείνη(πιο πολύ ο πορτιέρης παρά το μαγαζί).


Η ώρα περνούσε και εγώ βαριόμουν ελεεινά, ώσπου ήρθε δίπλα μου και κάθισε ένας θεογκόμενος. Ψηλός, μελαχρινός, μυστήριο βλέμμα και πολύ σέξι. Τον εντόπισα αμέσως και προσευχόμουν να με προσέξει και εκείνος. Γνωριστήκαμε μέσω κοινού γνωστού που σύχναζε στο μαγαζί. Μιλήσαμε ελάχιστα αλλά μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση. Περιττό να συμπληρώσω ότι είχα ανάψει τρελά. Το μουνί μου είχε γεμίσει υγρά από την καύλα. Από εκείνη την ώρα, είχα τις πιο τρελές φαντασιώσεις. Μέχρι το καλοκαίρι δεν έτυχε να βγούμε όλοι μαζί, παρά μόνο δύο φορές ακόμα. Φυσικά, ήμουν στα κρυφά πολύ ερωτευμένη, το ίδιο και αυτός όπως μου εξομολογήθηκε αργότερα…



Ώσπου ήρθε το καλοκαίρι και μια μέρα κανονίσαμε να πάμε με παρέα γύρω στα έξι άτομα για μπάνιο στο Πόρτο Ράφτη. Και αυτός εννοείται. Όλη την ώρα με κάρφωνε με τα μάτια του, αλλά έκανα πως δεν έδινα σημασία, ενώ από μέσα μου έβραζα και ήθελα να τον πάρω αμέσως.

Κάποια στιγμή, ανακαλύψαμε ότι είχαμε ξεμείνει από σνακ και αναψυκτικά. Ο Αντώνης πρότεινε να πάει με το αμάξι για να φέρει, μιας και δεν υπήρχε εκεί κοντά καντίνα. Ρώτησε αν ήθελε κάποιος να τον συνοδέψει και φυσικά τα υπόλοιπα μουλάρια, είπαν όχι. Και μια κοπέλα μου λέει «Πήγαινε εσύ». Εγώ προσποιήθηκα ότι δυσανασχέτησα, αλλά μέσα μου πέταγα από χαρά. Φόρεσα πρόχειρα το παρεό πάνω από το μαγιό και τον ακολούθησα.

Στη διαδρομή έριχνα κλεφτές ματιές στο καλοσχηματισμένο του σώμα και στο επίμαχο σημείο που διαγραφόταν κάτω από το κολλητό μαγιό. Πρέπει να το κατάλαβε, αλλά δε μίλησε γιατί και εκείνος τα βυζιά μου κοιτούσε και μάλιστα είχε καρφωθεί εντελώς. Μιλούσε περί ανέμων και υδάτων, ενώ αντιλαμβανόμουν ότι είχε κατακαυλώσει αφού η ανάσα του ήταν βαριά και ίδρωνε από αμηχανία. Σε λίγο φάνηκε κάτι να φουσκώνει δειλά μέσα από το μαγιό. Εγώ κόντευα να λιώσω από επιθυμία για την πάρτη του και λαχταρούσα να κάνει έστω μια κίνηση – ένα φιλί. Ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα και πιθανότατα μην αντέχοντας να παριστάνει τον αδιάφορο, άρχισε να μου χαϊδεύει τον ώμο και τα μαλλιά. Εγώ αυθόρμητα αναστέναξα καυλιάρικα και με κοίταξε σα να περίμενε αυτό για να πάρει μπρος. Μείωσε ταχύτητα και έγειρε προς το μέρος μου φιλώντας απαλά το λαιμό μου. Εγώ δεν έκανα και σα λυσσάρα, αλλά προσπάθησα δήθεν να τον εμποδίσω, αλλά εκείνος κατάλαβε ότι μόνο αυτό δεν επιδίωκα και συνέχισε λίγο πιο παθιασμένα.

«Σε θέλω τώρα», μου είπε.
«Κι εγώ», απάντησα.

Έστριψε μέσα σε κάτι χωράφια και βρεθήκαμε σε ένα απομονωμένο οικοπεδάκι που δεν περνούσε ψυχή. Τον άρπαξα από το λαιμό και άρχισα να τον φιλάω στο στόμα παθιασμένα. Μου χάιδευε το στήθος πάνω από το μαγιό και οι ρόγες μου είχαν γίνει πέτρες. Μόλις το κατάλαβε αυτό, άρχισε να τις πιπιλάει και να τις φιλάει με λαχτάρα. Εκείνη την ώρα από το κολλητό του μαγιό διαγραφόταν ο καλοσχηματισμένος πούτσος του και εμένα μου έτρεχαν τα σάλια για να τον γευτώ ολόκληρο. Εντωμεταξύ η αλμύρα που νότιζε τα κορμιά διέγειρε τις αισθήσεις για ένα τρελό γαμήσι. Μετά χάιδεψα πάνω από το μαγιό την ψωλή του και προετοιμάστηκα.

Μου πρότεινε να του την παίξω για να καυλώσουμε γερά κι άλλο. Κατέβασα όπως – όπως το μαύρο του μαγιό και του την άρπαξα με μανία. Άρχισα να την κουνάω πάνω κάτω με απίστευτο ρυθμό και εκείνος βογκούσε από καύλα και ηδονή. Τον είχα φέρει σε νιρβάνα. Ταυτόχρονα τον φιλούσα βάζοντας όλη μου τη μαεστρία και του έδινα την αίσθηση ότι το χέρι μου που μπαινόβγαινε ο πούτσος του, ήταν η καυτή μου τρύπα που σε λίγη ώρα θα ξεπαρθένιαζε, καθώς ξέχασα να πω ότι μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα συναντήσει το αρσενικό που θα άξιζε να του κάνω τέτοιο δώρο. Αυτός όμως το άξιζε και με το παραπάνω όπως αποδείχτηκε.

Αφού λοιπόν τα καυτά του χύσια πετάχτηκαν προς την πλευρά του τιμονιού, μου ζήτησε να μου κάνει γλυφομούνι. Εγώ τρελάθηκα. Το περίμενα καιρό, ειδικά με αυτό τον πουτσαρά να βάζει την γλώσσα του στη μουνάρα μου. Έγραψε όλο το αλφάβητο μέσα μου. Ήδη τα πρώτα υγρά κυλούσαν στο πρόσωπό του και εκτίναξαν τον πούτσο του στα ουράνια. Δε γινόταν να του σηκωθεί άλλο. Είχε γίνει σαν ξύλο, ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.

«Και τώρα μωρό μου», λέει, «ετοιμάσου για το καλύτερο και μεγαλύτερο γαμήσι της ζωής σου. Κάθε φορά που θα το θυμάσαι θα νοσταλγείς τον πούτσο μου». Και εγώ απαντώ:

«Κι εσύ Όταν θυμάσαι αυτό το πήδημα, όπου κι αν είσαι, ακόμα και σε δημόσιο χώρο, σε τρόλεϊ, μπαρ, σινεμά, γραφείο, θα καυλώνεις απίστευτα, θα πετάς έξω την ψωλάρα σου και θα αρχίζεις να την μαλακίζεις σαν τρελός».

Τότε εκείνος με το λάγνο του βλέμμα, όρμησε κατά πάνω μου σαν πύραυλος. Έφερα το κάθισμά του στο ύψος που βολευόμουν. Ο πούτσος του βρισκόταν σε ορθή γωνία. Τότε του χαϊδεύω τα μαλλιά και με μια απότομη κίνηση κάθομαι ορμητικά επάνω του. Ο πόνος που ένιωσα ήταν τεράστιος μα η ηδονή ακόμα μεγαλύτερη. Εκείνος είχε μείνει άφωνος, γιατί σίγουρα δεν το περίμενε και μου έπιασε δυνατά τα κωλομέρια και άρχισε να τα μαλάζει γιατί η καύλα που του είχα δημιουργήσει, τον έκανε να θέλει να κρατηθεί από κάπου γιατί αλλιώς, θα λυνόταν ολόκληρος από επιθυμία. Μικρές κραυγές ηδονής έβγαιναν από το στόμα του καθώς ανεβοκατέβαινα νωχελικά πάνω στον καυλωμένο πούτσο του. Τον φιλούσα στο λαιμό και στο σβέρκο και τον τρέλαινα.

«Καύλα μου, ηρέμησε. Θα με κάνεις να χύσω από τώρα, πριν καν αρχίσω να σου επιδεικνύω τα προσόντα μου».

Τον νιώθω να θέλει να τελειώσει και κάθομαι περιμένοντας τα καυτά του χύσια στην κοιλιά μου. Μόλις γίνεται αυτό, αρχίζω να τρίβω παραλυτικά το στέρνο του, στέλνοντάς τον κανονικότατα στην κόλαση. Μετά από αυτόν τον εξαίσιο ερωτικό γύρο, που κράτησε γύρω στο μισάωρο, δεν γινόταν να με αφήσει έτσι. Με αρπάζει και με πετάει στα πίσω καθίσματα του τζιπ του.

«Μικρή μου καυλίτσα, είσαι το πιο καυτό θηλυκό που έχω συναντήσει. Πρέπει να σε πείσω ότι και εγώ είμαι κάτι αντίστοιχο για σένα στην αρσενική έκδοση».

Έρχεται από πάνω μου και περνά το ένα πόδι μου στον ώμο του και με το άλλο εγώ τον σφίγγω στη μέση. Το καυλί του όδευε προς την τρύπα μου, που είχε γίνει κατακόκκινη και περίμενε ακόμα μια φορά να το δεχθεί. Το μακρινάρι του ακούμπησε τα μουνόχειλά μου με απίστευτη ορμή και άρχιζε η διείσδυση. Μου είχε πετάξει τα μάτια έξω. Κι εγώ εκείνου από ό,τι κατάλαβα, γιατί δεν είχε ξαναπηδήξει τόσο καυτή γκόμενα. Και αυτό εννοείται μου ανέβασε το ηθικό και την καύλα. Με το ένα του χέρι μου χούφτωνε τα βυζιά και με το άλλο τον κώλο. Βρισκόμασταν σε έκσταση! Είχε διεγείρει όλα μου τα σημεία. Οι ρόγες μου από το χούφτωμα είχαν γίνει πέτρες, ο κώλος μου ήταν έτοιμος να μου βάλει δακτυλάκι, η εξαίσια πούτσα του στο μουνάκι μου και το στόμα του να μου φιλάει παθιασμένα το δικό μου. Δεν ήθελα άλλο τίποτα. Μου έφερε τρεις απανωτούς οργασμούς, αλλά από ό,τι μου είπε αργότερα εγώ του έφερα πέντε. Αυτά είναι! Ύστερα με γύρισε στα τέσσερα και με έβαλε ολόκληρη πάνω στο κάθισμα. Ήταν μεγάλα καθίσματα –για αυτό. «Κουκλίτσα μου, καυλάκι μου, να σε πάρω από πίσω;»

«Μην σταματάς πουτσαρά μου. Κάνε με ό,τι θες.»

Μόλις πήρε το πολυπόθητο ok, μου άνοιξε την κωλοτρυπίδα με τα δάκτυλα και μετά έχωσε την ψωλάρα του. Ήταν απόλαυση! Ένιωθα να με σκίζει ολόκληρη, έκλαιγα από τον πόνο, αλλά δε θα το άλλαζα με τίποτα. Τα αρχίδια του με χτύπαγαν στα κωλομέρια. Με το ένα του χέρι μαλάκιζε το στήθος μου και με 2 δάκτυλα γαμούσε το μουνί μου. Απίστευτη αίσθηση! Εγώ ήθελα κι άλλο, κι άλλο…

«Είσαι ο καλύτερος γαμιάς του κόσμου!», του είπα και τον «έστειλα».

Μόλις τα άκουσε αυτά συνέχισε πιο ορμητικά με απίστευτο ρυθμό και ένταση. Αυτό κράτησε γύρω στη μια ώρα. Τέτοια αντοχή δεν την περίμενα. Κελεπούρι μου έτυχε για πρώτη φορά. Κόντευε να χύσει και πήγε να αποτραβηχτεί.

« Πού θες να σε χύσω μουνάρα μου;»

«Στην κωλοτρυπίδα. Τώρα γιατί τελειώνω και εγώ!»

Χύσαμε μαζί και γεμίσαμε παντού το χώρο με υγρά. Ξέπνοοι καθίσαμε λίγο στο κάθισμα πήραμε βαθιές ανάσες και αμέσως φιληθήκαμε καυλιάρικα.

Μου είπε ότι δεν θα με άφηνε να γεύεται τέτοιον θησαυρό άλλος μαλάκας και μου ζήτησε να γίνω το κορίτσι του. Εννοείται πως δέχτηκα. Πού θα έβρισκα καλύτερον εραστή; Γυρίσαμε μετά από μιάμιση ώρα στην παραλία με τη δικαιολογία ότι συνάντησα το θείο και την ξαδέρφη μου που έμεναν εκεί και πιάσαμε την κουβέντα.

Τώρα, είμαστε ακόμα μαζί και περνάμε τέλεια! Εκτός από εξαίσιο γαμήσι, κάνουμε και εξαίσιες συζητήσεις και ταξίδια. Τον λατρεύω.

Με την τολμηρή φίλη του στη Σκιάθο


 Είπα λοιπόν να γράψω μια ξεχωριστή κατά τη γνώμη μου εμπειρία ,κάτι που μου συνέβη πριν λίγα χρόνια ένα καλοκαίρι στη Σκιάθο ,εκείνη την εποχή λοιπόν είχα δεσμό με μια κοπέλα την Κατερίνα , μια κοπέλα με ομολογουμένως πλούσια προσόντα, 22 ετών, ξανθιά ,ψηλή, με ένα καταπληκτικό σώμα όχι το σώμα του μοντέλου , αλλά με πλούσια πιασίματα, τορνευτό κωλαρακι ,στητό στήθος, κανονικό και με ένα περπάτημα και χάρη που σε καύλωνε αμέσως μόλις την έβλεπες ,παρέλειψα να πω ότι της άρεσε παρά πολλή το γαμήσι σε σημείο που γαμηθεί η όχι ,το βράδυ για να κοιμηθεί θα πρέπει να χαϊδέψει το μουνάκι της .


Λοιπόν αποφασίσαμε και οι δύο μας να πάμε διακοπές στη Σκιάθο ,δεν μας ένοιαζε αν είναι όμορφο το νησί αλλά πιο πολλή θέλαμε να μείνουμε μόνοι μας και να χαρούμε τον ερωτά μας ,είχαμε καιρό να βρεθούμε μόνοι μας χωρίς να μας κυνηγάει ο χρόνος ,βρισκόμασταν στα γρήγορα κάναμε κάτι ψιλά ,στην καλύτερη περίπτωση ένα γρήγορο γαμήσι και αφού την πήγαινα σπίτι, τα βράδια, συνεχίζαμε να τα λέγαμε από το τηλέφωνο περιττό να σας πω ότι η κουβέντα μας από μόνη τις ,πήγαινε σε περασμένες φάσεις που μπορούσαμε να είμαστε όλη νύχτα μαζί, αναπολώντας παλιές ερωτικές στιγμές και κάθε φορά και εγώ αλλά και αυτή το κάναμε μόνοι μας . Περιμέναμε πως και πώς λοιπόν να έρθει η μέρα που θα ξεκινάγαμε.

Έφτασε λοιπόν η ώρα, βράδυ ,γύρο στις 10 να βρεθούμε στο νησί , μόνοι μας χωρίς τους περιορισμούς των γονιών της , στην ερωτική μας φωλίτσα ,που καλά καλά δεν προλάβαμε να μπούμε μέσα, μόλις που πρόλαβα να αφήσω τα πράγματα μου με πιάνει κάπως απότομα και βιαστικά και με τραβάει στο μπάνιο αφού κάναμε μαζί μπάνιο και χαλαρώσαμε αρκετά με πέταξε στο κρεβάτι και αμέσως χωρίς να χάσει χρόνο , έσκυψε απαλά και αρχίζει να μου κάνει ένα τσιμπούκι τέτοιο που μόνο αυτή ξέρει να κάνει , εγώ εκείνη τη στιγμή ένοιωσα κάπως άβολα αλλά σύντομα άρχισε να με καυλώνει πολύ αυτή η φάση, την έβλεπα είχε αρχίσει να τα δίνη όλα, τα χείλη της απαλά αλλά και με μεγάλη μαεστρία είχαν αρχίσει να σφίγγουν το καυλί μου και να ανεβοκατεβαίνουν από το μεγάλο πουτσοκεφαλο μου προς τη βάση του μαλακού, μέχρι εκείνη τη στιγμή πούτσου μου και ταυτόχρονα να ρουφάνε περιμένοντας το πηχτό χύση μου ,ταυτόχρονα τα χέρια της είχαν αρχίσει να με χαϊδεύουν παντού και στριφογυρίζοντας λίγο το σώμα της βρεθήκαμε να κάνουμε 69 . Η γλώσσα της άρχισε μετά τον πούτσο μου που είχε γίνει τεράστιος να γλείφει και τα αρχίδια μου ,μμμμμμμμμ τέτοια καύλα είχα καιρό να νιώσω έβλεπα το μουνάκι της να συσπάται ,η γλώσσα μου έκανε καλή δουλεία είχε χωθεί στο εφηβικό ξυρισμένο μουνάκι της νιώθοντας το να κατεβάζει παρά πολλά υγρά ,ήμουνα παρά πολύ καυλωμένος ,με καύλωνε όλη αυτη η φάση βλέποντας το μουνάκι της καυλωμένο να συσπάται , από τα βογκητά της κατάλαβα ότι την έβρισκε κατάλαβα ότι ήθελε να τα δώσει όλα εκείνο το βράδυ .

Μμμμμμ ναι καυλιάρη μου ,ναιιιιιιι ελααααα ,τρελανεμε αποψεεεεεε κανεμε να τρελαθώ από καύλα ,αφήνοντας το μουνάκι της άρχισα να φιλάω αλλά και να σαλιώνω πιο πολύ την κωλοτρυπίδα της αυτή τη ροζ αλλά σύγχρονος μαγευτική τρυπούλα της που σκεφτοντας τη ότι τη γαμάω είχα τραβήξει του κόσμου τις μαλακίες, ενώ με τα δάχτυλα μου προσπαθούσα σιγά σιγά να χαλαρώσω τη σφιχτή σούφρα της πράγμα που τα κατάφερα μετά από λίγο και άρχισα να βάζω δάχτυλα και στο μουνάκι της αλλά και στο κωλαρακι της , ήταν η πρώτη φορά που με άφηνε να κάνω κάτι τέτοιο δηλαδή να της βάλω κωλοδαχτιλο ,χαϊδεύοντας την στο κώλο εγώ ,άρχισε και αυτή με τη σειρά της μαζί με τον πούτσο μου και τα αρχίδια μου να μου γλείφει και την κωλοτρυπίδα μου ,μμμμμμμμμμμ σκέτη καύλα κάτι τέτοιο το ένοιωθα για πρώτη φορά στη ζωή μου, η καυλα μου είχε ανέβει στα ύψη ,δεν καταλάβαινα τίποτα ότι και να μου έκανε , ακούγοντας με να βογκάω από καύλα άρχισε και αυτή σιγά σιγά να μου βάζει δάχτυλο ,αργά αργά σαλιώνοντας πολλές φορές ,ώσπου το καταλάβαινα βαθιά μέσα μου ,ξέχασα να πω ότι η Κατερίνα σπούδαζε γενετική ,που σημαίνει ήξερε βασικά πράγματα ,που ερεθίζουν έναν άντρα όπως ο προστάτης που χάιδευε εκείνη τι στιγμή .

Είχαμε φτάσει σε φάση παροξυσμού και οι δύο , ο ένας έχωνε βαθιά στον άλλο κολοδαχτιλα παίζοντας τα γρήγορα μέσα έξω ώσπου σε μια στιγμή ένιωσα κάτι πιο κρύο από το δάχτυλο της αλλά και πιο σκληρό, και πιο χοντρό πιέζοντας την κατά άλλα παρθένα κωλοτρυπίδα μου ,γυρίζω και βλέπω ,είχε ένα κερί στα χέρια της και προσπαθούσε να μου το βάλει στον κώλο μου ,μια περίεργη καύλα είχε πάρει τη θέση του έντονου πόνου που αισθανόμουνα μέχρι εκείνη τη στιγμή ,που νιώθοντας έτσι πραγματικά δεν ήξερα τι έλεγα από την καύλα τη μεγάλη , φώναζα ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ,ελαααααααααα ,καυλαααααααααααααα μμμμμμμμμμ σκίσε μεεεεε πουτάνα τότε άρχισε να μπαινοβγαζει το κερί με δύναμη στα βάθη του κώλου μου ,παίρνοντας μου ταυτόχρονα πίπα και κάνοντας το πουτσοκεφαλο μου κατακόκκινο έτοιμο να χύση ,μμμμμμμμμμ ναι τι πουτάνα είσαι εσύ ,έλα μωρό μου κανεμε να χύσω φώναζα .

Τότε η Κατερίνα σταμάτησε και με έβαλε να φορέσω πάλι το σλιπάκι μου αλλά με το κερί μέσα στο κώλο μου ,αφού το φόρεσα έβγαλε τον πούτσο μου πλάγια από το εσώρουχο μου και μου στήθηκε στα τέσσερα ,έλα μωρό μου σήμερα θέλω να γαμηθούμε και οι δύο από το κώλο ,ναι ήταν απερίγραπτη καύλα είχα ένα κερί στον κώλο μου και ετοιμαζόμουνα να ξεσκισω ένα γυναικείο κωλαρακι που κόλαζε και Αγιο ,η καύλα μου είχε φτάσει στο ζενίθ ,πιάνοντας στην από τα κωλομέρια τον έσπρωχνα σιγά σιγά μέσα της ,νοιώθαμε και οι δύο απέραντη καύλα, σε λίγο έσπρωχνα άνετα τον πούτσο μου μέσα της και όταν τραβιόμουνα έμπαινε το κερί μέσα μου όλο και πιο βαθιά ,ναι τι καύλα ήταν θεέ μου , νοιώθαμε απέραντη καύλα και οι δύο ,ώσπου ταυτόχρονα βογκώντας χύσαμε αγκαλιασμένοι.

Περιττό να σας πω ότι το γαμήσι το είχαμε κάνει ιατρική συνταγή πρωί , μεσημέρι , βράδυ , με αρκετές καινούργιες στάσεις , παίζοντας με διάφορα πράγματα, κεριά, αλλά και άλλα παιχνίδια που αγοράσαμε από εκεί , αφήνοντας τι φαντασία μας ελεύθερη .

Κατερίνα σε ευχαριστώ όπου και να σε ,δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο είχα απελευθερωθεί ερωτικά και πόσο άνετα ένοιωθα μαζί σου ,να σε πάντα καλά!!

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Γνωριμία μέσω του σαιτ

 Με λένε Έυη. Θα σας εξιστορήσω την πρόσφατη ιστορία μου με τον Θέμο , αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.


Βράδυ Σαββάτου μετά από ένα κουραστικό πενθήμερο αφού έκανα ένα γρήγορο ντους , κάθισα στον υπολογιστή μου για serf στο Internet.

Ανοίγωντας τα Αγαπημένα έκανα κλικ στο site σας. Είχα όρεξη να διαβάσω πιπεράτες ιστορίες. Αφού διάβασα κάποιες , το μάτι μου έπεσε πάνω σε μία με τον τίτλο Καυτό καλοκαίρι στην Φοινικούντα.

Φυσικά με έφαγε η περιέργεια να την διαβάσω, μιας και το προπερασμένο καλοκαίρι είχα επισκεφθεί την περιοχή αυτή. Η ιστορία με είχε συνεπάρει. Οι ρώγες μου είχαν πεταχτεί και το μουνί μου άρχισε να υγραίνεται. Έβαλα το δακτυλάκι μου και . ταλαιπωρούσα λίγο την κλειτορίδα μου. Δεν σας κρύβω ότι διάβασα την ιστορία και δεύτερη φορά . Ήταν σαν την ζούσα. Ένιωθα περίεργα συναισθήματα καύλα, ευχαρίστηση , αλλά και ζήλια. Ναι ζήλια ! για την Ρένα την πρωταγωνίστρια της ιστορίας . Είχα φουντώσει και δεν ήξερα πως θα σβήσω την φλόγα μου.

Δάγκωσα απαλά το δακτυλάκι μου και αφού το πολυσκέφτηκα αποφάσισα να του στείλω e-mail.

Την ακριβώς επόμενη μέρα μου απάντησε και, αφού ανταλλάξαμε μερικά mail , μετά από ημέρες , συμφωνήσαμε να συναντηθούμε.

Καθ' οδόν η νοσηρή φαντασία μου προσπαθούσε να σχηματίσει την μορφή του. Χίλιες δυο σκέψεις πέρασαν από το μυαλό μου .
Aγγλος στο ραντεβού του , μου πρότεινε ένα καφεδάκι στην κοντινή καφετέρια.
Μετρίου αναστήματος με πολύ γλυκά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο , καστάνα μαλλιά , υπέροχα γαλανά μάτια, και σώμα μυώδης όχι ιδιαίτερα γυμνασμένο και με φαρδιές πλάτες .
Λιγομίλητος σχετικά με λίγο σοφιστικέ στυλ, και ντυμένος αρκετά ωραία.

Με την συζήτηση ο πάγος έσπασε και συζητούσαμε ενώ απολαμβάναμε το απογευματινό καφεδάκι μας .
Με εξέπληξε η ηρεμία του και ο τρόπος να συζητά τα πάντα με την ίδια ευκολία από τον καφέ μέχρι το σεξ. Όλες εκείνες οι αναστολές που με είχαν πιάσει άρχισαν να εξαφανίζονται και απολάμβανα τις στιγμές. Μου πρότεινε να φάμε σε ένα εστιατόριο. Φυσικά δέχθηκα.
Ενώ τρώγαμε κάτι ελαφρύ μου είπε ότι του αρέσω πολύ. (όχι ότι έχω και σώμα μανεκέν).
Μου έδωσε ένα ζεστό φιλί και ένοιωθα να φουντώνω.
Ζούσα ένα όνειρο . Ένοιωθα μέσα μου το αίμα μου να βράζει . Την αδρεναλίνη μου να ρέει. Τον ήθελα πολύ ! Με κοίταξε βαθιά στα μάτια και μάλλον κατάλαβε αυτό που ένοιωθα.

Ο χρόνος από αυτή την στιγμή αυτή μέχρι το δωμάτιο του ξενοδοχείου μου φάνηκαν αιώνες .
Η πόρτα έκλεισε πίσω μας και, αφού με αγκάλιασε με φίλησε παίζοντας την γλώσσα του με την δική μου.

Ήξερα ότι ήμουν δική του. ¨Ένοιωθα έκσταση , αλλά και επιθυμία να του φιλήσω κάθε μέρος του σώματος του. Φίλησα το τριχωτό του στήθος , κατόπιν κατέβηκα χαμηλότερα και , αφού του ξεκούμπωσα το φερμουάρ του αποκαλύφθηκε ένας υπέροχος πούτσος . Μου έκανε εντύπωση όχι τόσο το μήκος του όσο το πάχος του. Aρχισα να τον πιπιλάω και να τον μπουκώνω αχόρταγα. Τον έγλυφα σε όλο του το μήκος και τον ρούφαγα μέχρι τέλους.

Αυτός έδειχνε να ευχαριστιόταν και απολάμβανε το όλο σκηνικό.
Αφού ξαπλώσαμε άρχισε να μου κάνει ένα υπέροχο γλυφομούνι με την γλώσσα του. Το μουνί μου άρχισε να συσπάται και να υγραίνεται .
Έλα αγόρι μου του είπα , δεν ξέρεις πόσο περιμένω αυτή την στιγμή. Μπήκε μέσα μου και ένοιωθα να με γεμίζει. Με είχε κάνει δική του. Με μαεστρία θάλεγα έγλειφε τις ρώγες μου, και ερεθιζόμουν όλο και πιο πολύ. Έβγαζα επιφωνήματα ευχαρίστησης . Ηταν σίγουρο ότι μας άκουγαν δίπλα αλλά λίγο με ένοιαζε .

Τον Θέμο πάντως αυτές οι φωνές τον κάβλωναν όλο και πιο πολύ αν σκεφτείς με τον ρυθμό που με ερέθιζε. Θα είχα χύσει πάνω από πέντε φορές , και δεν έβλεπα μπροστά μου.
Θεέ μου, μην τελειώσει αυτή η ηδονή , φώναζα.

Αλλάξαμε διάφορες στάσεις και δεν χόρταινα. Γονάτισα ελαφρά , και ακούμπησα το κεφάλι μου στο μαξιλάρι. Μπήκε μέσα μου. Τον ένοιωθα σε όλο του το μεγαλείο. Δεν ήξερα και εγώ τι έλεγα. Λόγια πρόστυχα, για να τον ερεθίζουν όλο και πιο πολύ! Αυτός έβαζε το δάκτυλο του στην κωλοτρυπίδα μου και με ερέθιζε ακόμα πιο πολύ ενώ ήταν μέσα μου. Δεν ξέρω και εγώ πόση ώρα είχε περάσει . Είχα στεγνώξει και τον ένοιωθα όλον μέσα μου , όπως και την πρώτη στιγμή.
Από τον επιταχυνόμενο ρυθμό του κατάλαβα ότι θα χύσει. Γλίστρησα στο πλάι και αφού τον πήρα στον δεξί μου χέρι έβαλα το προσωπό μου κοντά του και τον κούνησα τέσσερις ίσως φορές .

Το καυτό του σπέρμα μου έβρεξε την γλώσσα , μου πλημμύρισε το στόμα και το πρόσωπο. Έκλεισα τα μάτια έγλυψα απολαμβάνοντας το γυαλιστερό καυλί του με την υφάλμυρη γεύση.
Ξαπλώσαμε. ακούμπησα το κεφάλι μου στο στήθος του ενώ αυτό με χάιδευε απαλά.

Τσιμπιόμουν μερικές φορές μήπως αυτό που ζούσα είναι ένα όνειρο.
Ευτυχώς για μένα ήταν είναι μία γλυκιά πραγματικότητα και όχι ένα απατηλό όνειρο!!!!

Η ΚΑΥΛΙΑΡΑ ΣΟΦΙΑ

 Αλλά το μεγάλο μου ενδιαφέρον το ξύπνησε η καλύτερη φίλη της αδερφής μου η Σοφία, 19 ετών και σκέτη αφορμή! Ξέρει καλά τι θέλει και άμα βάλει σκοπό το καταφέρνει. Τώρα με τις ζέστες πηγαίναμε συχνά για μπάνια και έτσι γνωρίσθηκα καλά με την Σοφία που έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον για μένα! Σιγά σιγά και μέρα με την μέρα το έβαλα σκοπό να το γαμήσω, η μάλλον έτσι που με καύλωνε με τα υπονοούμενα :να την ξεσκίσω!


Πριν πέντε μέρες ενώ η δικοί μου λείπανε για σαββατοκύριακο στην γιαγιά μου εγώ κανόνισα να βρεθούμε με τη Σοφία στο σπίτι μας! Κατά τις 5 το απόγευμα έφτασε το πουλάκι μου! ντυμένο καυλιάρικα με ένα στενό τζιν και ένα μακό T shirt και χωρίς σουτιέν! έδειχνε λίγο νευρική και κάπως ντροπαλή γιατί ήξερε τι την περιμένει, κάτσαμε στο δωμάτιο μου και μιλάγαμε για διάφορες βλακείες μέχρι που σε μια στιγμή, πήρα όλο το θάρρος και την φίλησα! , ανταπέδωσε αμέσως και οι γλώσσες μας δένανε κόμπο, φιλιόμασταν και τριβόμασταν μέχρι που είχα τρελαθεί από καύλα και άρχισα να την ξεντύνω, Μόλις την ξέντυσα πήρα την ψηφιακή κάμερα και άρχισα να τραβάω φωτογραφίες από αυτό το καυλιάρικο πουτανακι, που έδειχνε να του αρέσει να ποζάρει, είχα κανονίσει και τη βιντεοκάμερα στο ράφι για να τραβήξω μια προσωπική τσαντούλα!!!!!!!!!!!!!! Δεν άργησε πολύ και η Σοφία έμεινε με την πούτσα μου στο στόμα ρουφώντας και γλύφοντας την σαν πουτάνα, φαινότανε ότι είχε φάει κάμποσες πούτσες έτσι που έγλυφε, τον έπαιρνε χωρίς δυσκολία όλον μέσα στο στόμα της και τον πιπίλιζε σαν πουτάνα του δρόμου, δεν άντεξα πολύ και το σπέρμα μου πετάχτηκε στον λάρυγγα της, ούτε που την ενδιέφερε, σαν πορνοσταρ ήπιε μέχρι και την τελευταία σταγόνα!
Την έστησα στα τέσσερα και άρχισα να τις γλύφω το μουνάκι, ήτανε ποτάμι από κάτω, και έβγαζε μουγκρητά και ακατανόητες κουβέντες: ΜΜΜΜΧΧΧ ναι πουτσαρα μου νεεεε γλύψε με την πουταααανααααα ααααχχχ γλύφε με καριολη! Εκεί τα πήρα εμένα καριολη? Θα σε μάθω εγώ σκέφτηκα , κα άρχισα να τις βάζω κολοδαχτυλο! Ναιεεεε πούστη αντραααα ναι γάμα με από τον κώλο ναι εκεί χοοοοστο!!!!

Το πουτανακι ήτανε δουλεμένο από παντού ούτε διαμαρτυρίες, αντιθέτως τον ήθελε!!! Σιγά σιγα της τον έχωσα στο μουνάκι και την γαμούσα παθιασμένα και καρφωτά: Ναιεεεε πούστη μου πήδα με την πουυυυτανααααααα! Τα είχα παίξει 19χρόνων, και ήξερε να πηδηχτεί και καλύτερα από τις 25 και 30αρες που είχα ξεσκίσει εκεί στην Πάτρα! Καθώς την γαμούσα οι κάμερες δούλευαν στο φουλ. καλά που δεν είχε καταλάβει την βιντεοκάμερα!!!! Δεν άντεξε πολύ και έτσι στα τέσσερα έχυσε και πλημμύρισε τον πούτσο και τα αρχίδια μου: νεεεε πουυυυστι με έκανες να χυσοοοοο αχ ναι ναι ναι χυυυυυυνοοοοοο! Ούρλιαζε και τιναζότανε καθώς οι σπασμοί την είχανε φτάσει στα ύψη της καύλας!!!!

Τον έβγαλα από το μουνί της και της έδωσα για δεύτερη φορά να γευτεί τα καυτά μου χυσια, που τώρα έβγαινε τεράστια ποσότητα, και αυτό έδειχνε να την ενθουσιάζει! Μόλις συνήρθαμε γυρνάει και μου λέει: καλά, τη ποσότητα χυσια ήτανε αυτή, θα με έπνιγες! και μου έσκασε ένα τρυφερό φιλί στον πουτσοκεφαλο!

Μείναμε για πολύ ώρα αγκαλιασμένοι έτσι στο κρεβάτι! Παραγγείλαμε μια πίτσα και μόλις τελείωσε το γεύμα, και μετά από ένα αφράτο ντουζ, πήγαμε για δεύτερο γύρο στο κρεβάτι μου! Μόλις κάθισε στο κρεβάτι εξαφάνισε τον πούτσο μου στο στόμα της, έγλυφε και ρούφαγε ενώ πατούσε και τσίμπαγε τα αρχίδια μου! Τώρα κυριαρχούσε μόνο μια σκέψη μέσα μου: Το Κωλαράκι της! Της ζήτησα να ξαπλώσει και άρχισα να της γλύφω απαλά και με πολύ σάλιο την ροδέλα που σιγά σιγά χαλάρωνε: νεεε γλύψε μου τον κολοααααααααα, ναι Γιάννη έλα γάμα με στο κώλο!!! αυτό ήταν το σινιάλο και χωρίς να χάσω χρόνο της τον κάρφωσα ως την ρίζα στο έντερο, το μόνο που άκουσα ήτανε ένα : ΑΑΑΑΑΑΑ ναι πήδα με πούστη, γάμα μου τον κώλο! φαινότανε ότι η κοπέλα τις είχε καλά δουλεμένες όλες τις τρυπούλες, η σούφρα της ήτανε σφικτή αλλά μου άφηνε περιθώριο να την γαμάω άνετα, και μετά τρελάθηκα, είχε τέτοιο αυτοκοντρολ στο σώμα της που επίτηδες μου στένευε το τούνελ, και όταν ήθελε τον χαλάρωνε: έλα γαμιαααα μου θα σε φτιάξω εγώ να χύσεις περισσότερο κρέμα από πριν!

Το πουτανακι με είχε φτιάξει κανονικά τώρα, την γαμούσα αλύπητα ενώ εκείνη γύρισε και καβάλησε με το κωλαράκι της τον πούτσο μου, τώρα αυτή με γαμούσε και ο πούτσος μου άρχισε να τσούζει: τώρα εεεελαααα γαμιά μου χυυυυυνοοοοο αχ ναι ναι ναι αααααααα! και άρχισε να αυξάνει το ρυθμό ενώ η κωλοτρυπίδα της έπνιγε τον πούτσο μου με σπασμούς οργασμού!

Καθώς πιπίλιζα τις ρόγες της, και μη σταματώντας εκείνη το καβαλητο ένιωθα τα αρχίδια μου να τσούζουν, και το σπέρμα να θέλει να πεταχτεί στο έντερο της! και έτσι έγινε, λίγα δευτερόλεπτα μετά, μια τεραστία ποσότητα σπέρματος άδειασε μέσα στο έντερο της: έλα γαμιά γέμισε με έλα έλα!! Καθώς έχυνα με φιλούσε με τέτοιο πάθος, που μου κόπηκε η ανάσα! Έμεινε μέχρι τις 10 το βράδυ ,αλλά έπρεπε να επιστρέψει σπίτι! Τι να σας πω ρε παιδιά, τώρα με τη Σοφία τα έχουμε φτιάξει! Αν μου φέρνετε πάντα όπως τώρα, δεν θα την αφήσω να φύγει με τίποτα, γιατί? Καμία άλλη γυναίκα δεν κατάφερε να μου βγάλει τόσο ψολοχυμα από τα αρχίδια, και μετά την βρίσκω να πηδιέμαι μαζί της! Σεξουαλικά και ανθρώπινα ταιριάζουμε τέλεια! Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους, και να περνάτε πάντα καλά!!

Πρωτάρα στον έρωτα

 Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν πρωτοέπιασα δουλειά σε μια εταιρεία σαν βοηθός λογιστού. Ήταν η πρώτη μου δουλειά και εργαζόμουν από το πρωί έως το βράδυ θέλοντας να αποδείξω τις ικανότητές μου. Αυτό που δεν φανταζόμουν, ήταν ότι στο γραφείο θα μου δινόταν η ευκαιρία να αποδείξω και τις ικανότητες μου στον σεξουαλικό τομέα!



Ήταν μια Τετάρτη απόγευμα και είχα μείνει μόνος στο κτίριο. Ξαφνικά μια κοπελίτσα γύρω στα δεκαοχτώ μπήκε μέσα. Μου συστήθηκε σαν Έλλη και μου εξήγησε πως ήταν η κόρη του λογιστή της εταιρίας. Έψαχνε τον πατέρα της και της είπα πως μόλις είχε φύγει \"Καλά ... αν δεν σε πειράζει θα κάτσω λίγο να ξεκουραστώ. Έσπασα τα πόδια μου στα μαγαζιά όλη μέρα ... », είπε και θρονιάστηκε στην πολυθρόνα του. Της είπα πως ευχαρίστως μπορούσε να ξεκουραστεί και της έφερα μια δροσερή πορτοκαλάδα από το ψυγείο. Η φιλική μου στάση την έκανε να χαλαρώσει και μου χαμογέλασε. Αυτό που ξεχώριζε έντονα πάνω της ήταν η αθωότητά της και ομολογώ πως ήταν και ο μόνος λόγος που μου κίνησε το ενδιαφέρον, αφού σαν γκόμενα δεν έλεγε και πολλά.

Βυθισμένη στη μεγάλη πολυθρόνα απέναντί μου, με κοίταξε με εκείνα τα μεγάλα μπλε μάτια που δήλωναν απειρία, κάνοντας έτσι τη ψωλή μου ιδιαίτερα ανήσυχη. Θολωμένος από καύλα έκλεισα την πόρτα και της έπιασα κουβέντα. Πάντα είχα τον τρόπο μου με τις γυναίκες. Ξεκίνησα μιλώντας για τον εαυτό µου κι εκείνη άρχισε να µου λέει τα δικά της.

Μου αποκάλυψε πως μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε δεσμό και ντρεπόταν για αυτό. «Νιώθω πως κάτι µου λείπει» συνέχισε βαθυστόχαστα. Έτσι όπως καθόταν χαλαρά στην πολυθρόνα, µε τα πόδια ανοιχτά, φορώντας ένα κοντό φορεματάκι, φανέρωνε ότι κάτω από την δειλία της απειρίας, κρυβόταν ένα τολμηρό και προκλητικό πλάσμα. Της απάντησα πως είχα τρόπο να της δώσω αυτό και σκύβοντας από πάνω της ακούμπησα τα χείλη µου στα δικά της.

Ανταποκρίθηκε θερμά κι οι γλώσσες µας µπλέχτηκαν σε ένα τρελό χορό. Παράλληλα, έχωσα το χέρι µου κάτω από τη φούστα της. Την χάιδεψα για λίγο, ακούγοντας τη λαχανιαστή ανάσα της. «Όμορφα δεν είναι; Έλα ... κάντο μόνη σου», την παρότρυνα.

Με κοίταξε απορηµένη και τα μάγουλα της φλογίστηκαν. «Δεν το έχω ξανακάνει», ψιθύρισε αλλά ακούμπησε δειλά το μεσαίο της δάχτυλο στην κλειτορίδα της. Εγώ µε μια απαλή κίνηση παραμέρισα το εσώρουχο της στο πλάι και τη βοήθησα να αυνανιστεί πιο άνετα. Μου άρεσε που ήταν έτσι συνεσταλμένη και όταν χαλάρωσε έβγαλε τελείως το εσώρουχο και τη βοήθησα να στηρίξει τα πόδια της ανοιχτά στα μπράτσα της πολυθρόνας. Κάνοντας τη φωνή µου ιδιαίτερα ερωτική τη διαβεβαίωσα πως ήταν πολύ μουνάρα και πως ήμουν πολύ καυλωµένος για πάρτη της.

Κατέβασα το παντελόνι μέχρι τα γόνατα και έπιασα το έτοιμο να χύσει παλαμάρι µου. Εκείνη βόγκηξε από ευχαρίστηση και είδα το μουνάκι της που παλλόταν από ηδονή να χύνει ασταμάτητα μουσκεύοντας ακόμα και τις μουνότριχες της µε άφθονους χυμούς. Με τα µάτια καρφωμένα στα ορθάνοιχτα μπούτια της βάρεσα µια απίθανη μαλακία και εκσπερμάτωσα πάνω στην επίπεδη κοιλιά της. Έγειρε το κεφάλι της πίσω και συνέχισε µε τα ακροδάχτυλά της να χαϊδεύεται ερεθιστικά, αδιαφορώντας για το καυτό σπέρμα µου που έτρεχε προς τα κάτω. Κουνήθηκε αισθησιακά απολαμβάνοντας µε όλες της τις αισθήσεις τα όσα έκανε στο μουνάκι της και εγώ ακούμπησα και πάλι το χέρι µου πάνω στο ερεθισμένο πέος µου. Η φιλήδονη πιτσιρίκα έτριψε τα κωλοµάγουλά της και έπειτα χαϊδολόγησε τη σχισμή του κώλου της.

Με το ένα χέρι στο μουνί της και το άλλο στον κώλο της παρουσίαζε ένα εξαιρετικό θέαμα που έκανε την καύλα µου να δυναμώνει ολοένα και περισσότερο. Ιδιαίτερα όταν από τα χείλη της βγήκαν άναρθρες κραυγούλες, μαρτυρώντας το διπλό οργασμό που χάρισε στον εαυτό της. Η ηδονή μου ήταν πολύ μεγάλη και θέλοντας να χύσω μέσα της την άρπαξα στην αγκαλιά μου και την ξάπλωσα στο πάτωμα. Εκείνη παραδόθηκε στις σεξουαλικές μου ορέξεις και ήταν φανερό πως ανυπομονούσε να τη γαμήσω από παντού.

«Καυλιάρα μου» της είπα ξέπνοα μόλις άνοιξε τα πόδια της και με κοίταξε προκλητικά.
«Θέλω να με πάρεις .. », μου είπε τρελή από πόθο. «Ήρθε η ώρα να ξεπαρθενιαστώ!» Και φυσικά της έκανα τη χάρη….

Ευτυχώς κανείς δεν έμαθε τα όσα συνέβησαν εκείνο το πρωί στο γραφείο. Η μικρή με ευχαρίστησε για τη μύηση της στον έρωτα και έφυγε λάμποντας από ευτυχία. Την επόμενη μέρα μου τηλεφώνησε και μου πρότεινε να βρεθούμε για καφέ. Πάνε τρεις μήνες τώρα που τα έχουμε, αλλά ακόμα δεν το έχει μάθει ο πατέρας της.

Ένα απίθανο μωρό

 Η Χριστίνα έσκιζε στο πάρτι. Μπορεί να υπήρχαν και άλλες γκόμενες, µερικές µάλιστα πιο όμορφες και πιο προκλητικά ντυμένες, αλλά εκείνη απέπνεε έναν αέρα ερωτισμού που δεν γινόταν να την προσπεράσεις χωρίς να σε αγγίξει. Έβλεπα γύρω µου ένα σωρό µουνάκια µε κοντές φουστίτσες, µικροσκοπικά µπουστάκια που δεν έκρυβαν σχεδόν τίποτα, ή µακριά φορέματα µε βαθύ σχίσιμο στο πλάι που άφηναν γυμνά τα καλλίγραμμα πόδια τους και κολλητό μπλουζάκι με βαθύ ντεκολτέ που τραβούσαν τα βλέμματα.


Η Χριστίνα από την άλλη, φορούσε ένα μαύρο εφαρμοστό κολλάν και ένα φαρδύ μαύρο πουκάμισο από πάνω που σκέπαζε το κωλαράκι της. Και έτσι ντυμένη, δεν μπορούσε να κρύψει τις άψογες γραμμές του κορμιού της. Αντίθετα, ίσως γι\' αυτό ακριβώς το λόγο, προκαλούσε μεγαλύτερη εντύπωση, τουλάχιστον σε εμένα. Έβαζε τη φαντασία μου να δουλεύει και προσπαθούσα να αποκρυπτογραφήσω τη γεωμετρία του σώματος της. Εξάλλου πάντα είχα ιδιαίτερη αδυναμία στα
μαύρα ρούχα, κάτι σαν φετίχ δηλαδή, αρκεί βεβαίως η γυναίκα που τα φοράει να λέει σαν γκόμενα.

Επιπλέον είχε μακριά ίσια κατάμαυρα μαλλιά που έπεφταν κυκλικό στο κατάλευκο προσωπάκι της.
Ήταν εντελώς άβαφη, όμως τα σαρκώδη χείλη της είχαν το πιο όμορφο κόκκινο χρώμα εκεί μέσα. Τα αμυγδαλωτά, ελαφρώς σχιστά σε ανατoλίτικo στυλ, μάτια της και τα ψηλά ζυγωματικά, συμπλήρωναν την εικόνα της πιο ποθητής γυναίκας εκείνη τη βραδιά. Δεν ήταν λοιπόν παράξενο που δεν μπορούσα να ξεκολλήσω το βλέμμα μου από πάνω της. Την κοιτούσα κατευθείαν στα μάτια, με έκδηλο τον πόθο που είχε ξυπνήσει μέσα μου, κάνοντας όλα τα ανθρωπίνως δυνατά να τραβήξω την προσοχή της.

Φυσικά η κυρία ήταν γάτα και το έπιασε με την πρώτη. Μου έριχνε φλογερές ματιές όποτε συναντιόνταν τα βλέμματα μας, μετά ίσιωνε την πλάτη της και έδινε στο κορμάκι της μια δήθεν αδιάφορη στάση καθώς μιλούσε άνετα με τους διπλανούς της. Το στήθος της φούσκωνε κάτω από το φαρδύ πουκάμισο που δεν μπορούσε πλέον να κρύψει το ζηλευτό σχήμα των μεγάλων στητών βυζιών της.
Διάφορες πιτσιρίκες, γνωστές και άγνωστες, με πλησίαζαν και μου άνοιγαν κουβέντα με προφανή τον απώτερο σκοπό τους. Σε άλλη περίπτωση δε θα έχανα την ευκαιρία και θα έκανα το καμάκι που περίμεναν από μένα. Ίσως μάλιστα και να γαμούσα το ίδιο βράδυ, αν η προσοχή μου δεν ήταν στραμμένη αποκλειστικά στη Χριστίνα. Γιατί οι πιτσιρίκες κάθε άλλο παρά μαλακισμένες ήταν.

Έβλεπαν που τους μιλούσα σχεδόν μηχανικά και κοιτούσα την άλλη. Άλλες μου έριχναν απλώς ένα βλέμμα υποτιμητικό έως φαρμακερό, άλλες έδειχναν ότι είναι απογοητευμένες και κάνα δυο με σκυλόβρισαν, χωρίς φυσικά να τους δίνω άδικο. Και εγώ στη θέση τους το ίδιο θα αισθανόμουν. Ξέρω βέβαια, όπως και εκείνες προφανώς, ότι δε γίνεται κάποιος, άντρας ή γυναίκα να αρέσει σε όλους και θα υπάρξει και απόρριψη. Όχι όμως με τέτοιο άξεστο τρόπο. Η Χριστίνα παρακολούθησε κάνα δυο από τις φάσεις αυτές και στα μάτια της φαινόταν καθαρά η επιδοκιμασία για τη στάση μου. Ένα ελαφρό μειδίαμα στις άκρες των χειλιών της έδειχνε ότι, όχι απλώς με ενέκρινε, αλλά με προσκαλούσε επίσης να πάω κοντά της. Το βλέμμα της μου έκανε σαφές πως δεν θα με απoγoήτευε αν έκανα την πρώτη κίνηση. Αυτό βέβαια μια κουβέντα ήταν! Πως να την πλησιάσω όταν δεν ήταν στιγμή μόνη, αλλά περιτριγυριζόταν από ένα σωρό κόσμο;

Παρέμενα λοιπόν αναποφάσιστος και έπινα το ένα ποτό πίσω από το άλλο με την πλάτη μου ακουμπισμένη στο τοίχο και τα μάτια μου καρφωμένα πάνω της. Κάποια στιγμή που η μουσική άλλαξε στο πιο χορευτικό, οι φίλοι της μαζεύτηκαν στο κέντρο του δωματίου για να χορέψουν. Κάνα δυο από την παρέα της μάλιστα της ζήτησαν να χορέψει μαζί τους. Κούνησε αρνητικά το κεφάλι της, χαμογελώντας τους ευγενικά, ενώ με κάρφωνε με τα πελώρια σκοτεινά μάτια της, σαν να μου έλεγε πως αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσω αν ήθελα. Ήταν λοιπόν ή τώρα ή ποτέ! Αν αργούσα μερικά λεπτά ακόμα, σίγουρα θα δεχόταν την πρόταση κάποιου άλλου για χορό. Ήδη είχε αρχίσει να λικνίζει το κορμάκι της στο ρυθμό της μουσικής. Άδειασα το ποτήρι μου και το άφησα πάνω στο σώμα του καλοριφέρ.

Σκούπισα τα υπολείμματα του ποτού από τα χείλη μου και πήγα κοντό της. Της ζήτησα να χορέψουμε και με έπιασε απαλά από τον καρπό του αριστερού χεριού. Με τράβηξε στην αυτοσχέδια πίστα και χορέψαμε με την ψυχή μας. Όταν μάλιστα οι μάγκες στα πικάπ το γύρισαν στα σλόου κομμάτια, την έσφιξα στην αγκαλιά μου και λικνιστήκαμε, ερωτικά περισσότερο με τα κορμιά μας κολλημένα. Μετά άρχισαν τα λαϊκά, ζεϊμπέκικα και τσιφτετέλια. και μας το χάλασαν. Πλάκωσαν όλοι και χόρευαν, χωρίς να ξέρουν που πάνε τα τέσσερα. Την πήρα από το μπράτσο και αποτραβηχτήκαμε από το συρμό. Χωθήκαμε στην κουζίνα και φιληθήκαμε με πάθος. Πέταξε κι την ευκίνητη γλώσσα της στο στόμα μου και ρούφηξε άπληστα τη δική μου. Έχωσε το μπουτάκι της ανάμεσα στα σκέλια μου και το πίεσε δυνατά στα γεννητικά μου όργανα. Ο πούτσος μου σκλήρυνε στη στιγμή και χούφτωσα τα στρογγυλά σφιχτά της κωλομάγουλα. Μούγκρισε καυλωμένη και έπλεξε τα δάχτυλα της στα μαλλιά μου, σπρώχνοντας τις μυτερές της ρωγίτσες στο στέρνο μου. Ξεκολλήσαμε τα χείλη μας για να πάρουμε μια ανάσα και αναστενάξαμε βαθιά και οι δύο μαζί. Την κοίταξα με πόθο στα μάτια και έπεσα ορμητικά στο λαιμό της. Τίναξα τη γλώσσα μου πίσω από το αυτάκι της και την έσυρα μέχρι τη λακκούβα στην αρχή του ώμου της. Αγκάλιασε το κεφάλι μου και το έσφιξε δυνατά πάνω της.

Ένα περιπαιχτικό ξεροβήξιμο ακούστηκε πίσω μας και στραφήκαμε ξαφνιασμένοι Η οικοδέσποινα που μας είχε καλέσει στο πάρτι των γενεθλίων της στεκόταν στην πόρτα της κουζίνας και χαμογελούσε πονηρά .

« Σπίτια δεν έχετε για να τα κάνετε αυτά;», πέταξε κοροϊδευτικά, με πλήρη κατανόηση όμως. «Την κουζίνα μου βρήκατε για να βγάλετε τα μάτια σας;» Χαμογέλασα αμήχανος, μην βρίσκοντας τι άλλο να κάνω ή να πω, κοκκινίζοντας ως τα αυτιά παράλληλα, αλλά η Χριστίνα ξέσπασε σε εύθυμα γέλια. Η εορτάζουσα την μιμήθηκε και στο τέλος τις ακολούθησα και εγώ. Μας χτύπησε φιλικά, ενθαρρυντικά θα τολμούσα να πω, πήρε τα παγάκια για τα οποία είχε έρθει και έφυγε, αφήνοντας μας μόνους ξανά. Συμφωνήσαμε όμως και οι δύο πως δεν ήταν και τόσο ασφαλές να παραμένουμε εκεί μέσα και αποφασίσαμε να την κάνουμε διακριτικά. Χαιρετήσαμε μόνο την οικοδέσποινα και σπεύσαμε να φύγουμε όσο πιο γρήγορα ήταν δυνατόν. Στο ασανσέρ πέρασα το χέρι μου στους ώμους της και κόλλησε το κορμάκι της πάνω μου. Πίεσε τα μεγάλα σφιχτά της βυζόμπαλα στα πλευρά μου και το χέρι της κινήθηκε τρυφερά στο στήθος μου. Το κατέβασε χαμηλότερα στην κοιλιά μου και σταμάτησε στον καβάλο του παντελονιού μου.

Έσκυψα και την φίλησα με πάθος. Χάιδεψε τον καυλωμένο μου πούτσο πάνω από τα ρούχα και εγώ μπαλαμούτιασα τις βυζάρες της. Στο τσακ ήμουν να της τις πετάξω έξω και να τις γλείψω μέχρι σκασμού. Φτάσαμε όμως στο ισόγειο, η πόρτα του ασανσέρ άνοιξε και μερικοί καθυστερημένοι για το πάρτι όρμισαν μέσα. Μόλις που προλάβαμε να βγούμε και σκάσαμε στα γέλια, αφού η φάση γινόταν όλο και πιο τρελή εκείνο το βράδυ.

Βγήκαμε έξω στο δρόμο και αναπνεύσαμε καθαρό αέρα. Προχωρήσαμε αργά, σφιχτά αγκαλιασμένοι και ανταλλάσσαμε μικρά πεταχτά φιλάκια κάθε τόσο. Η ζεστασιά του κορμιού της άναβε πυρκαγιές μέσα μου και δυο τετράγωνα πιο κάτω δεν κρατήθηκα άλλο. Στρίβοντας στην πρώτη γωνία, την άρπαξα και την κόλλησα στον τοίχο. Άνοιξα τα χέρια της, πίεσα το στήθος μου στα βυζιά της και τη λεκάνη μου στη δική της. Η κοφτή ανάσα που βγήκε από τα χείλη της έκαψε το πρόσωπο μου και τη φίλησα με άγριο πάθος. Οι γλώσσες μας έγιναν μία και έτριψα το σκληρό καυλί μου πάνω της. Τύλιξε τα μπράτσα της στο σβέρκο μου και τα χέρια μου την χάιδεψαν παντού, όπου έφταναν δηλαδή. Έκανα λίγο στο πλάι και έχωσα το χέρι µου ανάμεσα στα σκέλια της. Τα δάχτυλά µου πασπάτεψαν το µουνάκι της πάνω από το κολλάν. Ήταν τέτοια η καύλα της που αισθάνθηκα αμέσως ένα κάψιμο στην παλάμη µου.

Ένιωσα σχεδόν και την υγρασία του κόλπου της να µουσκεύει το κιλοτάκι της από κάτω. Γλίστρησα το άλλο µου χέρι κάτω από το πουκάμισο της και ζούληξα αγριεμένος την αφράτη σάρκα του βυζόµπαλού της. Η µυτερή της ρώγα πετάχτηκε σκληρή και στητή προς τα έξω. Την έτριψα µε τον αντίχειρα µου και την πίεσα δυνατά προς τα µέσα. Βόγκηξε σιγανά και έτριψε την παλάμη της στο καυλί µου πάνω από το παντελόνι. Το ένιωσα να συσπάται, να φουσκώνει και να µακραίνει κάτω από το χάδι της. Πίεσα τα δάχτυλά µου στα µουνόχειλα της, τα έσυρα κάπως ψηλότερα εκεί που κανονικά θα έπρεπε να είναι η κλειτορίδα της και έκανα διάνα µε την πρώτη. Η ανάσα της έγινε αμέσως βαριά και κοφτή. Την κοιτούσα βαθιά στα µάτια και µαλάκιζα το γλωσσίδι του µουνιού της σαν μανιακός. Ξερογλείφε τα χείλη της και αναστέναζε λιγωμένη από ηδονή. Έσφιξε δυνατά την ψωλή µου στην παλάμη της και χούφτωσε τα αρχίδια µου µε το άλλο της χέρι. Έβαλε τέτοια δύναμη που πόνεσα. Βόγκηξα σιγανά και τσίμπησα άγρια την φουσκωμένη της ρώγα.

Avαζήτησε τα χείλη µου και έχωσε την διψασμένη της γλώσσα στο στόμα µου. Την ρούφηξα λαίμαργα και έτριψα πιο γερά το µουνάκι της. Το κορμάκι της άρχισε να τρέμει και µε µια βαθιά πνιχτή κραυγούλα, έχυσε στο βρακάκι της. Τα καυτά φιλιά µας συνοδεύονταν από άγρια μουγκρητά και άρχισε να τρίβει το καυλί µου γρήγορα για να χύσω κι εγώ µε τη σειρά µου. Έπιασα το χέρι της και της πρότεινα να πάμε σπίτι µου. Εμένα μόλις δυο βήματα από εκεί και θα φτάναμε μέχρι να πεις κύμινο.

«Γιατί τότε δεν µου το πρότεινες από την αρχή και τριβόμασταν εδώ στη γωνία σαν ξαναµµένοι σκύλοι;», ρώτησε βραχνά η Χριστίνα µε όλο της το δίκιο. «Αυτό ήθελα εξ αρχής, µόνο που δεν μπόρεσα να κρατηθώ μέχρι να φτάσουμε σπίτι», της απάντησα λιγωμένος.
«Πειράζει;»

« Πάμε σπίτι σου και θα σου δείξω πόσο!» χαμογέλασε πονηρά εκείνη.
Και µου το έδειξε δυο λεπτά αργότερα µε τον καλύτερο τρόπο: Μια φανταστική πίπα και ένα ανεπανάληπτο γαµήσι!

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...