ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Καύλες στις 3 το πρωί!

Ήταν τρεις το πρωί όταν ξύπνησα από τον φίλο μου τον Αλέξη φιλώντας το λαιμό μου.
-Γιατί είναι αυτό? Ρώτησα με ελαφρώς κομμένη την ανάσα, ενώ το μουνί μου ήταν ήδη καυτό και μου άρεσε όταν μου φίλησε το λαιμό μου.

-Ξύπνησα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ και …μου φίλησε ξανά τον λαιμό και ένιωσα ότι οι σηκωμάρες του ήταν ανεξέλεγκτες. Είχε ζυγώσει κοντά μου και με έσπρωχνε και με πίεζε με το φουσκωμένο του εργαλείο.
-Μου σηκώθηκε, μου είπε και μου έδειξε στο σλιπάκι του

Τράβηξε το νυχτικό μου πάνω από το κεφάλι μου και έμεινα ολόγυμνη, ακριβώς σαν κι αυτόν. Άρχισε να φιλάει το σώμα μου, να γλύφει τις ρόγες μου ρουφώντας τις βαθιά μέσα στο στόμα του, μετά να φιλάει το κάτω μέρος του στήθους μου και γλείφοντας την κοιλιά μου έφτασε μέχρι το υγρό μου σημείο..



Έβαλε ένα δάχτυλο μέσα, το στριφογύρισε και μετά το έβαλε σαν γλυφιτζούρι στο στόμα του, το έγλυψε και μετά ρούφηξε την κλειτορίδα μου.
-Ωωω μωρό μου.. μην σταματάς, ψιθύρισα και εκείνος συνέχισε ευχαριστημένος που με κάβλωνε.

Επέστρεψε στο πρόσωπό μου και με φίλησε αναγκάζοντας τη γλώσσα μου να μείνει στο στόμα μου ώστε να μπορώ να νιώσω την γεύση του.

- Μπορώ να σε γαμήσω τώρα; με ρώτησε.

Χωρίς καν να του απαντήσω, τον φίλησα παθητικά και τον τράβηξα κοντά μου. Ένιωσα τον πούτσο του πολύ σκληρό να μπαίνει μέσα μου. Άφησε έναν αναστεναγμό που με κάβλωσε ακόμα περισσότερο και χωρίς να περάσει πολύ ώρα, αιστάνθηκα τα υγρά του να πετάγονται καυτά μέσα μου σαν συντριβάνι. Μόλις έχυσε κατέρευσε δίπλα μου και απλώς άκουγα την ανάσα του βαριά.

-Ήταν όμορφα, του είπα. Πάω να φρεσκαριστώ τώρα λίγο.

Πήγα στο μπάνιο και έριξα λίγο νερό στο πρόσωπό μου να δροσιστώ. Όταν βγήκα έξω, με περίμενε ακουμπισμένος στην πόρτα. Με τράβηξε έξω από το μπάνιο και με έσπρωξε στον τοίχο. Μπήκε στα γρήγορα μέσα μου ενώ είμασταν όρθιοι, κάτι που ποτέ δεν το είχε κάνει μέχρι τώρα και ένιωσα τόσο όμορφα όπως ποτέ στην κρεβατοκάμαρα.

-Είσαι τόσο σέξυ γαμιόλα μου.., μου ψιθύρισε στο αυτί μου.

Αφού σφυροκόπησε άγρια το μουνί μου με πονούσε. Αλλά αυτός ο πόνος ήταν γλυκός και μου άρεσε. Μου σήκωσε τα πόδια μου και τα τύλιξε γύρω από την μέση του και με χτύπαγε στον τοίχο όπως μπαινόβγαινε σκληρά και γρήγορα.

-Ωχ, χύνω… φώναζε ο Αλέξης και αφού μου σφυροκόπησε και πάλι το μουνί μου, το γέμισε για δεύτερη φορά με χύσια.

Ξαπλώσαμε και οι δυό αποκαμωμένοι στο πάτωμα και βαριανασαίναμε. Ο Αλέξης έβαλε τα δύο του δάχτυλα στο υγρό από τα τόσα χύσια μουνί μου και αποκοιμηθήκαμε γυμνοί στο πάτωμα.

Κρυφό γαμήσι


Ήρθε από πίσω μου, ενώ ήμουν αποσχολημένη και τακτοποιούσα κάποια πράγματα στο γραφείο μου. Τύλιξε τα χέρια του γύρω από τη μέση μου και μου ψιθύρισε στο αυτί μου:

-Σε θέλω..

Το σώμα μου αντέδρασε αμέσως. Το στήθος μου πρήστηκε, μια ζέστη με διαπέρασε και η αναπνοή μου έγινε πιο γρήγορη. Η καρδιά μου χτυπούσε άγρια όταν άρχισε να δαγκώνει και να γλύφει το αυτί μου, δίνοντας μου χρόνο για να αντιδράσω στην πρόταση του. Έχοντας ακόμα τα χέρια του γύρω από την μέση μου, γύρισα και τον κοίταξα βαθιά στα μάτια και έβαλα και τα δικά μου χέρια γύρω από το λαιμό του και μετά ακολούθησαν τα χείλη μου στο ίδιο σημείο.

-Πάρε με λοιπόν.. του είπα με κομμένη την ανάσα.

Με φίλησε με πάθος, μετακινώντας γρήγορα την γλώσσα του μέσα και έξω από το στόμα μου με λαχτάρα, ενώ έσπρωχνε το σώμα μου κόντρα στο γραφείο. Τώρα που με είχε πλησιάσει περισσότερο, μπορούσα να αισθανθώ τον σηκωμένο πούτσο του και καταλάβαινα πως ήθελε την ζεστασιά του μουνιού μου. Έβαλε το ένα του χέρι κάτω από τα ρούχα μου και όπως ήταν κρύο ανατρίχιασα από το άγγιγμα του. Άρχισε να αγγίζει το στήθος μου με το παγωμένο χέρι του, ενώ με το άλλο μου έβγαλε το πουκάμισό μου και αφού το πέταξε μακριά μου ξεκούμπωσε το σουτιέν μου. Στα μάτια του είχε φωτιά όταν έσκυψε και πήρε το στήθος μου στο στόμα του και άρχισε το πιπίλισμα. Έσκυψα το κεφάλι μου πίσω από την ευχαρίστηση και βόγγηξα. Ο ήχος από το βογγητό μου τον έφερε πίσω στην πραγματικότητα και ενώ γύρισα το κεφάλι μου προς το μέρος του, συνέχισε να με φιλάει στο στόμα. Όπως κατέβηκε και φίλησε το λαιμό μου, μου ψιθύρισε στο αυτί μου:

-Γιατί είμαστε ακόμα ντυμένοι?

Ξεκούμπωσα την ζώνη του και το παντελόνι του άρχισε να γλιστράει κάτω. Έβγαλε το πουκάμισό του, το έριξε στον καναπέ και μου έκλεισε το μάτι. Ενώ κοίταζα το μποξεράκι του, ξεκούμπωσα το παντελόνι μου και ανάσανα με ανακούφιση γιατί ήταν πολύ στενό για να τονίζει τους μεγάλους γοφούς μου. Τον είδα να με παρατηρεί και να είναι απόλυτα γοητευμένος από το σώμα μου. Τώρα, φορούσα μόνο τα κόκκινα εσώρουχα μου που ήταν από λεπτή και διάφανη δαντέλα. Με έσπρωξε πάλι και με την καθοδήγηση του, κάθισα επάνω στο γραφείο και εκείνος τύλιξε τα πόδια μου γύρω του. Τράβηξα το μποξεράκι του και όταν του το έβγαλα είδα ότι η στύση του ήταν τόσο όμορφη που το μόνο που μπορούσα να το κάνω, ήταν.. να προσκυνήσω..

Τον μετακίνησα στο πλάι και άλλαξα θέσεις. Του είπα να ακουμπήσει στο γραφείο και έβγαλα το εσώρουχό μου. Όταν το είχα κάνει, εκείνος άρχισε να χαϊδεύει τον πούτσο του που τον είχε έξω για μένα. Του έπιασα τα χέρια και τον σταμάτησαν να το κάνει και έπεσα αμέσως κάτω στα γόνατά μου.

Άρχισα με το γλείψιμο πάνω και κάτω στο μακρύ και λεπτό πούτσο του. Η αντίδραση του ήταν έντονη. Όπως τον είχα στο στόμα μου, μπορούσα να αισθανθώ πως σε κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε, η στήση του ήταν και πιο έντονη και ο πούτσος γινόταν όλο και πιο σκληρός, αν και δεν είμαι σίγουρη πως αυτό ήταν δυνατό να γίνει, γιατί ήταν ήδη τεράστιος . Τον άρπαξα με το χέρι μου και άρχισα χαϊδεύοντας τον να του τον παίζω. Κάνοντας αυτό, άρχισα να του τον πιπιλάω στην κορυφή, στο κεφάλι και να κάνω εναλλαγή μεταξύ γρήγορου και αργού γλυψίματος, κάνοντας τον να με ικετεύει να μην σταματήσω. Σε λίγα λεπτά, όταν ήταν έτοιμος να χύσει, του τον στριφογυρίσα στο στόμα μου, κάθισα στο γραφείο και τον ανάγκασα τον βάλει στον κόλπο μου που έσταζε και δεν μπορούσε να περιμένει άλλο.

Ξέροντας ότι αυτό ήταν το φόρτε του, άρχισε να πιέζει τον εαυτό του για να κρατήσει λίγο περισσότερο για να με ευχαριστήσει και εμένα. Έμπαινε βαθιά μέσα μου και μετά τραβιόταν έντονα έξω, κάνοντάς με να φωνάζω το όνομά του, σιγά στην αρχή, μετά να ουρλιάζω, μετά πιο γρήγορα, πιο σκληρά και μετά, ω ναι! Με όλη του τη δύναμη έχυσε μέσα μου, τα υγρά του τα αισθάνθηκα ζεστά και υπέροχα μέσα στο μουνί μου και με την τελική του ώθηση εγώ κορυφώθηκα από κάβλα και ήθελα να χύσω μαζί του. Αυτή η καινούργια υγρασία ήταν τόσο ζεστή για μένα που με τρέλλανε.. Ξαπλώσαμε στο χαλί του γραφείου μου και έχυσα μέχρι που ούρλιαζα για έλεος και να μην βγει ποτέ από μέσα μου.

Μετά από μερικές στιγμές που η ανάσα μου είχε αρχίσει να γίνεται καλλίτερη, ανέβηκα σιγά-σιγά επάνω του. Τον φιλούσα στο στήθος, στο στομάχι του, και φυσώντας τον απαλά, ο κρύος αέρας επάνω στον πούτσο του τον έκανε να εξακολουθεί να έχει σκληρό και σηκωμένο πούτσο. Τότε εγώ όπως ήμουν ανεβασμένη επάνω του, ανασηκώθηκα και τον κάρφωσα πολύ αργά όλον μέσα μου. Αυτό το αίσθημα του σηκωμένου και σκληρού πούτσου του μέσα μου με έκανε και έγινα άγρια. Προσπάθησα να κρατήσω το πάθος μου σε αργές κινήσεις, αλλά ένιωσα τόσο κοντά στην κορύφωση και στον οργασμό, που πάλι τον οδήγησα με τον τρόπο μου να κάνει ορισμένες από τις κινήσεις που ήξερε πως ήταν καθοριστικές για μένα αυτή τη στιγμή.

Εγώ απλά έγειρα προς τα πίσω, σχηματίζοντας αψίδα με την πλάτη μου και βάζοντας τα χέρια μου πάνω από το κεφάλι μου και πίσω στον λαιμό μου, δίνοντάς του μια πλήρη εικόνα από το στήθος μου και την κοιλιά μου. Αυτός κρατούσε κόντρα και με δύο – τρία πηδήματα επάνω του, έχυσα ξανά.

Είμασταν και οι δυο μας ξαπλωμένοι μαζί στο πάτωμα του γραφείου βαριανασαίνοντας και αναστενάζοντας, απλά κρατώντας ο ένας τον άλλον αγκαλιά μέχρι που αποκοιμηθήκαμε, γυμνοί, πνιγμένοι στο άρωμα του έρωτα, που τον ζούσαμε μόνο στο γραφείο και πάντα κλεφτά..

Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

οι-δυο-συμμαθητριες

Αφου εχω διαβασει αρκετες απο τις ιστοριες σας αποφασισα και εγω να σας γραψω μια απο τις ιστοριες οι οποιες θα μου μειμουν για απαντα στην μνημη μου.

Η ιστορια που θα σας πω εγινε μερικα χρονια πριν και συγκεκριμενα οταν ημουν 16 χρονων. Καταρχας με λενε Βαγγελη και γενικα παντα ημουν ενα ντροπαλο παιδι παρ' ολα αυτα παντα ειχα τις κατακτησεις μου μιας και ειμαι ωραιο παιδι απο οτι μου εχουν πει. Ολα αρχισαν μια μερα στο σχολειο. Ηταν μια κοπελα η Θεανω η οποια με καυλωνε παρα πολυ. Ηταν γυρω στο 1,65 χωρις να εχει ΤΟ σωμα αλλα ειχε υπεροχες βυζαρες. Ηταν μελαχρινη στο σωμα και ειχε μαυρα μαλλια. Αυτο ομως που με τρελεναι σε αυτην ηταν το καυλωτικο της βλεμα και το οτι ηταν προκλητικη. Μια μερα λοιπον φορουσε μια γκρι κολλητη φορμα χαρις την οποια αποκαλυπτονταν τον μικροσκοπικο στριγκακι που φορουσε. Εγω ειχα κατσει και την κοιτουσε και αυτη το ειχε καταλαβει. Τοτε μου κανει ενα νοημα και φευγει προς τα μεσα. Εγω χωρις να ειμαι σιγουρος και χωρις να θελω να καρφωθω κιολας αφηνω να περασουν 1-2 λεπτα και πηγαινω προς τα μεσα. Στριβω στο διαδρομμο και την βλεπω να με περιμενει.

- Σου αρεσει η κωλαρα μου; με ρωταει

Και αμεσως χωρις να με αφησει καν να απαντησω με πηγαινει στις τουαλετες. Εκει μπαινουμε σε μια κλειδωνει και την πορτα και αρχιζουμε τα γλωσσοφιλα. Και ξαφνικα σκυβει μου κατεβαζει το σορτσακι και πανω που παει να τον παρει στο στομα της χτυπαει το κουδουνι. Μου ανεβαζει το σορτσακι και μου λεει

- Σορρυ μωρο μου αλλα δεν μπορουμε εδω. Ελα στις 15:00 στο σπιτι μου που οι γονεις μου θα λειπουν. Και μου δινει αλλο ενα γλωσσοφιλο.

Περασαν οι ωρες και επιτελους η ωρα ειχε φτασει. Βρισκομουν εξω απο το σπιτι της. Χτυπαω το κουδουνι και με το που ανοιγει η πορτα εμεινα καγκελο. Η Θεανω οπως ακριβως την φανταζομουν. Μονο με τα σεξυ της μαυρα εσωρουχα. Μπαινω μεσα και βλεπω οτι εκτος απο την Θεανω στο σπιτι ειναι και η κολλητη της η Χριστινα. Η χριστινα δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο. Ηταν γυρω στο 1,70 χωρις ωραιο σωμα ξανθια και με ενα συμπαθητικο στηθος. Τοτε μου λεει η Θεανω

- Δεν πιστευω να σε πειραζει που ειμαστε τρεις ετσι;

- Φυσικα και οχι καυλα μου απαντησα εγω

- Ωραια τοτε μωρο μου καθισε στον καναπε και θα σε κανονισουμε εμεις ειπε η Θεανω

Καθισα στον καναπε και αρχισαν να βγαζουν τα εσωρουχα τους. Το θεαμα ηταν απιστευτο! Αφου γφυθηκαν εντελως ειχε ερθει η δικη μου σειρα. Σηκωθηκα ορθιος και αρχισαν η Χριστινα να μου βγαζει την βερμουδα και τον μποξερακι και παππουτσια και η θεανω την μπλουζα και αρχισε να με φιλαει στο στομα στον λαιμο στο στηθος. Οταν η Χριστινα μου εβγαλε το μποξερακι ο πουτσος μου βγηκε εξω και τον κοιταγαν και οι δυο με θαυμασμο ( παρολο που η Θεανω τον ειχε ξαναδει) μια και ο πουτσος ειναι αρκετα μεγαλος 19 εκατοστα

- Τι πουτσαρας εισαι εσυ μου; λεει Χριστινα και της λεει η Θεανω

- Οχι σαν του μαλακα τους Γιαννη (πρωην της Χριστινας του οποιου εμαθα οτι ηταν μολις 13)

- Ποσα εκατοστα ειναι μου; λεει η Χριστινα

- 19 μουναρα της λεω και ειναι δικη σας

Και τοτε τον παιρνει η Θεανω στο στομα της και αρχιζει να μου παιρνει μια υπεροχη πιπα και η Χριστινα αρχιζει και μου γλυφει τα αρχιδια. Ενιωθα οτι θα χυσω και τοτε τον βγαζει απο το στομα της και ανεβαινει πανω μου και μου φερνει τις βυζαρες της στην μουρη μου ενω η Χριστινα συνεχιζει την πιπα. Η πιπα που επερνε η Χριστινα ηταν πολυ καλυτερη απο αυτη της Θεανω (παρολο που δεν της το ειχα) και με μολις νιωθει οτι ειμαι ετοιμος να χυσω τον βγαζει απο το στομα της και αρχιζει να μου τον μαλακιζει με αποτελεσμα να γεμισω ολη την μουρη της με χυσια. Τοσο πολυ δεν ειχα ξαναχυσει. Αφου υπιε οσα χυσια μπορουσε αλλαξαν ρολους και αρχισε η θεανω να μου παιρνει πιπα μεχρι να μου σηκωθει κατι που δεν αργησε να γινει. Αμεσως μετα η Θεανω καυαλησε τον πουτσο και αρχισε να ουρλιαζει απο καυλα. Καποια στιγμη η Θεανω σηκωνεται και καθεται η Χριστινα στην πουτσα και κουνιεται στην αρχη σιγα και μετα πιο γρηγορα. αααααααα ωωωωωωωω τι μου κανεις καυλιαρη μου ουρλιαζε. ολη αυτη η σκηνη  με εκανε να μην αντεχω αλλο. Θα χυσωωωω φωναξα και τοτε η θεανω πηρε την πουτσα την εβαλε στον στομα την και καταπιε και την τελευταια σταγονα. Μετα η Χριστινα ανελαβε να με ξανακαυλωσει με την υπεροχη πιπα της και μετα η Θεανω γυρισα στα τεσσερα και μου ζητησε να της τον χωσω απο πισω. Αρχισα να της τον χωνο στην αρχη σιγα και μολις ενιωσα οτι η κολοτρυπιδα της χαλαρωσε αρχισα πιο γρηγορα και αργοτερα της τον εχωνε με ολη μου την δυναμη και η Θεανω ουρλιαζε ααααα ναιιιιιιιιιιιι τι καυλι ειναι αυτο που εχεις πουτσαρα μου μεχρι που ημουν ετοιμος να χυσω και τον εβγαλα απο μεσα της γυρισε και εχυσα στην βυζαρες της. Μετα μου πηρε μια πιπα παλι η Χριστινα καθισα στον καναπε και καθισε στην πουτσα μου (ειχα θεα τον κωλης αυτην την φορα) και αρχισε να κουνιατε με απιστευτη δυναμη και να φωναζει μεχρι που που την σηκωσε γονατισαν και οι δυο μπροστα μου και τις εχυσε στην μουρη. Τοτε ξανακαθισα στον καναπε και αυτες μετα απο λιγο ηρθαν και αρχισαν να μου παιρνουν μια τελευταια πιπα εναλλαξ. Τις εχυσα και τις δυο στις βυζαρες τους και χαλαρωσα

- Σου αρεσε ψωλαρα μου; με ρωτησε η Θεανω

- Εμας παντως παρα πολυ ειπε η Χριστινα

- Παρα πολυ μουναρες μου ειπα εγω

Μετα απο κανα 10λεπτο φυγαμε

ο-κολλητός-μου-και-η-γειτόνισα

Το 2ο χρόνο των φοιτητικών μου χρόνων ήρθε να μείνει δίπλα μου η Δήμητρα και στην ουσία τα σπίτια του ορόφου ήταν το δικό της και το δικό μας. Ένα απόγευμα ενώ καθάριζα το σπίτι μου μου χτυπάει η Δήμητρα κουδούνι.

-Γεια σου είμαι η Δήμητρα, μόλις μετακόμισα δίπλα . Μπορείς να μου δώσεις τον κωδικό σου απ το Wi fi σου?

-Γεια σου,την λέω.... Γράφεις κάπου τον κωδικό?

Μου λέει μισό λεπτό έρχομαι. Γυρνάει παιδιά και βλέπω μια κωλάρα αυτήν την τέλεια που έχουν οι 19ρες. Είχε έρθει με τις ροζ πυτζάμες τις η Δήμητρα μελαχρινή, με μεγάλο βυζί λεπτό κορμί και όταν γύρισε να πάρει χαρτί να σημειώσει τον κωδικό έπαθα σοκ.... Τέλος πάντων μετά απ αυτό το συμβάν δεν έδωσα και πολύ σημασία γιατί έβλεπα ότι ερχόταν συχνά ένας γκόμενος μεγάλος σε ηλικία με μηχανή μεγάλου κυβισμού και τον φιλούσε από κάτω απ την πολυκατοικία.

Ο κολλητός μου ο Γιώργος είχα καιρό να τον δω για καμιά βδομάδα και ένα πρωί στις 6 τα ξημερώματα μου χτυπάει το κουδούνι. Ανοίγω με την τσίμπλα στο μάτι και βλέπω τον Γιώργο και μου λέι δε φαντάζεσαι ποια γάμησα... -Ποια?

-Τη γειτόνισά σου, μόλις ήρθα απ το σπίτι της....

-Μπράβο! και πέφτω για ύπνο

Την άλλη μέρα μου πε ότι βγήκε βόλτα σε ένα μαγαζί με κάτι παιδιά και ήταν κοινή παρέα με τη Δήμητρα. Σπουδάζαμε σε επαρχία όποτε αυτό ήταν αναμενόμενο.

-Δε μου αρέσει όμως... Είναι ξενέρωτη. Δε θα ξαναασχοληθώ μαζί της

-Όπως θες,του λέω

Μετά απ αυτό το γεγονός 2 βδομάδες αργότερα άρχισα να κάνω παρέα με τη γειτόνισα, συζητούσαμε, βλέπαμε ταινίες και άρχισα να τη γουστάρω πολύ. Πλησιάζουν τα γενέθλιά μου και έπρεπε να καλέσω και τον Γιώργο και τη Δήμητρα. Βγαίνουμε όλοι μαζί και άλλοι πολλοί και λέω στο Γιώργο ότι τη γουστάρω πολύ μη δώσεις σημασία και είπε εντάξει. Αυτή φαινόταν είχε ξενερώσει με το Γιώργο και όταν γυρίσαμε σπίτι ήρθε απ το δικό μου χωρίς να την πω εγώ και νόμιζα ότι ήρθε η ώρα να κάνω κάτι αλλά μου έριξε άκυρο και στεναχωρήθηκα πολύ. Μετά από 1 βδομάδα ήμουν έξω με το Γιώργο και ήταν και η Δήμητρα με κάτι φίλες της. Σουρώσαμε εκείνο το βραδυ.

-Θες να την πω να έρθει σπίτι σου?

-Μπορείς?

-Ναι ρε με γουστάρει

-Οκ, του λεω

Πάμε σπίτι εγώ Γιώργος και η Δήμητρα και μετά από λίγο της λέει

-Θες να σου κάνουμε μασάζ?

-Τρελαίνομαι για μασάζ

- Θα μας κάνεις και εσύ όμως

-Οκ,λεει

Και πάμε στην κρεβατοκάμαρά μου που το κρεβάτι ήταν διπλό. Έμενα σε μεγάλο δυάρι. Αρχίζουμε και την τρίβουμε εγώ τα πόδια της και ο Γιώργος την πλάτη της.Αλλάξαμε και θέσεις. Καυλώσαμε πολύ. Φορούσε επίσης μια γκρι φούστα και βλέπαμε τα πάντα από μέσα όπως ήταν ξαπλωμένη στο κρε΄βατι μου. Και αυτή γούσταρε αλλά μας έλεγε ο΄τι είναι μικρή η κοινωνία και άμα ήμασταν αλλού θα εκφραζότανν ελεύθερα και εμείς είχαμε τρελαθεί. Φεύγει αφήνοντας μας καυλωμένους και κάναμε σχέδια και όνειρα τύπου άμα την καταφέρναμε θα τη γαμούσαμε μια βδομάδα ασταμάτητα μαζί και τέτοια. Την άλλη μέρα μου στέλνει μηνύμα η γειτόνισα.

-Είστε δίπλα?

-Ναι

-Ωραία έρχομαι

Εμεις γουστάραμε πολύ και ήρθε με ένα μπουκάλι κρασί...

-Κούπες,μας είπε και το κατεβάσαμε γρήγορα. Πάμε πάλι για μασαζ. Την είχαμε βάλει στη μέση και εγώ προσπαθούσα να τη βάλω δαχτυλο αλλά ματαια. Εν τω μεταξύ το πουτανάκι την έπαιζε στο φίλο μου χωρίς να το βλέπω εγώ. Με κοιτούσε ο Γιώργος και γώ του δειχνα ότι μου τράβάει το χέρι .Μετά από λίγο σηκώνεται και πάει τουαλέτα. Πάει κ ο φίλος μου και ερχεται. -Μαλάκα είναι καυλωμένη μου τον έγλειψε λίγο πρέπει κάποιος να τη γαμήσει σήμερα -Γάμησέ την εσύ, του λέω αλλά άμα σου ζητήσει παραπάνω από μια φορά πες μόνο παρτούζα. -Οκ , και πηγαίνουν στο σαλόνι μου.... Μετά από λίγο καυλωμένος και εγώ με τις σκέψεις δεν άντεξα και πήγα να τους δω. Κρύβομαι πίσω απ τον τοίχο και βλέπω το Γιώργο να τη γαμάει σε κανονική στάση τη γειτόνισα μου στον καναπέ. Είχα καυλωσει φουλ. Χτυπάω την πλάτη του Γιώργου και του λεω τέρμα καυλωμένος με νοήματα...εγώ τι κάνω? δείχνοντάς του την καυλωμένη πούτσα μου. Βλέπεις ήμασταν πιτσιρικάδες και δε μας ξανα είχε τύχει κάτι τέτοιο...Αμέσως πανικοβλήθηκε τρόμαξε με το θέαμα και μετά γέλασε.Εγώ ξανακρύφτηκα στον τοίχο -Γιατί γελάς? -Έτσι όπως κουνιέσαι, και τη γυρνάει στα 4 Εκεί που την ξεσκίζει έβλεπα το ροζ μουνί της εύκολα τώρα και είχα τρελαθεί απ την καύλα και μπαίνω και εγώ φάτσα φόρα στο σαλόνι.Αυτή λέει ξενέρωσα και σταματήσαν...Δε μιλάει ο Γιώργος και εγώ λέω σόρρυ και φεύγω...Ξαναγυρίζω στο δωμάτιό μου και από την καύλα δεν άντεξα και πήγα να τους πάρω μάτι. Αυτή τη φορά τη γαμούσε στα όρθια στην τέρμα άκρη του σαλονιού και δε με εβλεπαν ενώ εγώ την έπαιζα. Πρίν τελειώσω πάω στο δωμάτιό μου και χύνω πάνω σε ένα φανελάκι μου. Μετά από λίγη ώρα έρχεται ο Γιώργος στο δωμάτιό μου και του λέω -Ψηλέ έγινε μαλακία σήμερα -Τι? -Τον έπαιξα για πάρτυ σου! και πέθανε στο γέλιο. Μετά αυτή ήθελε και άλλο αλλά την είπε ότι μόνο με παρτούζα.Αυτή τον είπε να πανε σπίτι της αλλά ο Γιώργος αρνήθηκε. -Ξέρω ότι είναι στη φαντασία σου να σε πάρουμε μαζί με τον Κώστα -Ούτε καν.... Αλλά μου πε ο Γιώργος ότι γέλασε πολύ πονηρά!!!

η-λια-και-η-αννα


Ήμασταν σε κάποιο μπάρ με την κολλητής της την Λία και το αγόρι της Πέτρο. Καθώς η νύχτα προχωρούσε πρόσεξα ότι ο Πέτρος φλέρταρε την Άννα αλλά δεν έδωσα σημασία. Ήταν 3 τα ξημερώματα όταν φεύγαμε και η Άννα μου είπε κάτι που ενώ στην αρχή με σόκαρε μετά με καύλωσε.

-Μωρό μου τι λες? Θες να πάμε στο σπίτι του Πέτρου και να ανατλλάξετε γυναίκες?

Από καιρό την συζητάμε την παρτούζα και να μας δόθηκε η ευκαρία... Η Λία και ο Πέτρος είναι σύμφωνοι, εσύ τι λες?

-Εννοείται μωρό μου φύγαμε.

Ανρβήκαμε στην μηχανή και τα παιδιά μπήκαν στο αυτοκιμνήτο τους.

Φτάσαμε γρήγορα σε μια μονοκατικοία όπου και μπήκαμε μέσα. Έπαθα πλάκα.

Ένα σπίτι χλιδάτο όπου πρόδιδε ότι ο Πέτρος ήταν πλούσιος.

Κάτσαμε στο σαλόνι και ο Πέτρος χαμήλωσε τα φώτα. Η Λία και η Άννα δεν έχασαν χρόνο κι άρχισαν να φιλιούνται και να χαϊδεύονται.

Ξεκούμπωσα το παντελόνι κι άρχισα να παίζω τον πούτσο μου όπως το ίδιο έκανε και ο Πέτρος. Τα κορίτσια πολύ γρήγορα είχαν μείνει γυμνές. Στη θέα αυτών των δύο γυναικών τα έπαιξα. Η Λία ήρθε σε εμένα κι άρχισαμε να φιλιόμαστε με πάθος όπως ο Πέτρος με την Άννα. Τα δύο πουτανάκια μας άρχισαν να μας γλύφουν ταυτόχρονα.

-μαλάκα, τι πίπα η δικιά σου? μου είπε ο Πέτρος.

_ και η δικιά σου μαλάκα πάιρνει τέλειο τσιμπούκι.

Η πίπα συνεχίστηκε για κανένα εικοσάλεπτο μέχρι που και οι δύο χύσαμε σχεδόν στο στόμα των πουτανάκιων μας. Η Λία τα ήπιε όλα κι εγώ έμεινα μαλάκας καθώς η Άννα δεν τα έπινε ποτέ.

Αρχίσα να κάνω γλυφωμούνι στην Λία ενώ ο Πέτρος γαμούσε ήδη την μουνάρα της Άννας.

_Σου αρέσει μωρό μου να βλέπεις να σου γαμάνε την γκόμενα? Έτσι γαμιά μου σκίσε με την πουτάνα, σκίσε μου τον κώλο κάυλα μου, ναι μωρό μου έτσι δυνατά γάμησε την πουτάνα ξεκώλιασε με. έλεγε συνέχεια η Άννα και με καύλωνε όλο και ποιο πολύ. Πάιρνω την Λία την ξαπλώνω στον άλλο καναπέ και τις έχωσα με δύναμη την ψωλή μου στον κώλο χωρίς σάλιο.

Ο Πέτρος τώρα είχε την Άννα σε 69 και της έγλυφε το μουνί ενώ εκείνη τον τσιμπούκωνε.

Γάμε με μωρό μου ξέσκισε μου την κωλοτρυπίδα. Αχ ναι χώστον όλο μου βαθιά όλο. Ξεφτίλισε με την καριόλα... Χύνω πουτσαρά μου χύνω η πουτάνα πάνω στην ψωλή σου. Η Λία έχυσε, εγώ σηκώθηκα και την έστησα στα τέσσερα και άρχισα να μπαινοβγαίνω μέσα της, να της τραβάω τα μαλλιά και να της χυπάω τα κωλομάγουλα. Ο Πέτρος και η Άννα γαμιόντουσαν στην πολυθρόνα με την Άννα να κοιτάει εμένα.

Και μου ήρθε μια ιδέα ξαφνικά! Βγαίνω από τον κώλο της Λίας και μπαίνω στης Άννας... Την γαμούσαμε ταυτόχρόνα εγώ και ο Πέτρος μέχρι που χύσαμε και οι δύο μέσα της. Η Λία όταν βγήκαμε από τον κώλο της Άννας έγλυψε τις πούτσες μας και φιλήθηκε με την Άννα. Εκείνο το βράδυ εγώ και ο Πέτρος χύσαμε άλλες 4 φορές ο καθένας καθώς τα κορίτσια μας ήταν αχόρταγα.

Κοιμηθήκαμε εκεί. Τώρα ο Πέτρος και η Λία ετομάζουν τον γάμο τους κι εμείς τον δικό μας. Θα γίνουμε κουμπάροι ο ένας στον άλλον γάμο. όποτε, ο κουμπάρος την κουμπάρα....Ξέρετε....Ευχαριστώ που διαβάσατε την ιστορία μου!!!

δύο-ζευγάρια-σε-εξωτικό-νησι

Με τη Μαρία, μετά την ιστορία στην «όργιο στο γραφείο της γυναίκας του», ψαχνόμασταν για περιπέτεια...

Της είχε μείνει η όλη φάση κολλημένη στο μυαλό, και σχεδόν κάθε βράδυ, στο κρεβάτι, μου ανέφερε την ώρα που πηδιόμασταν, «αποσπάσματα» απ αυτήν, περιγράφοντάς μου τι ένοιωσε, κάνοντάς με να χύνω πριν την ώρα μου...

Στα 30 της χρόνια, πρώτη φορά είχε ξεσηκωθεί έτσι... Ήθελε κι άλλο...
Αυτά τα πράγματα όμως, δεν γίνονται κάθε μέρα, και δεν γίνονται πάντα με τους καθημερινούς γνωστούς, γιατί πάντα υπάρχει και η ντροπή , του πως θα τους ξαναδείς και πως αυτοί θα αντιδράσουν αύριο...

Εγώ πάλι, είχα ξετρελαθεί με το στη σκέψη της γυναικούλας μου, να την γλύφουν και να τη ξεσκίζουν...
Ποιο πολύ μ άρεσε που την είδα να γαμιέται, παρά που συμμετείχα...
Η «επόμενη φορά», είχε γίνει καθημερινό θέμα συζήτησης...

Έτσι, αποφασίσαμε το ταξίδι, πριν από ένα μήνα, σε κάποιο νησί του εξωτερικού, που, και παραλία γυμνιστών είχε, και δεν θα μας ήξερε κανείς...

Μετά από ταξίδι 9 ωρών, φτάσαμε, αφήσαμε τα πράγματά μας στο ξενοδοχείο, και πήγαμε για ένα καφέ στη πισίνα...

Κατεβήκαμε με τα μαγιό μας, (η Μαρία με ένα μαυρόασπρο μπικίνι, που τόνιζε καλά το σώμα της), και κάτσαμε σε κάποιο τραπέζι για καφέ...
Μικρός που είναι ο κόσμος... Δίπλα μας βρισκόταν ένα ζευγάρι, που μιλούσε Ελληνικά...
Ο Μίλτος, ένας γεροδεμένος 28χρονος, από τη Θεσσαλονίκη, με την αρραβωνιαστικιά του την Λίνα, μια 24χρονη μελαχρινή κοπελίτσα , με μαυροκόκκινα μαλλιά, μπουκιά και συχώριο...


Είχανε δυο μέρες παραπάνω από μας εκεί...
Χαρήκανε για τη γνωριμία και αποφασίσαμε να πάμε όλοι μαζί, σε μία ερημική και «άγρια» περιοχή του νησιού για μπάνιο...
Η περιοχή ήταν βραχώδης, ερημική κι έτσι σε 2 λεπτά είχαμε πετάξει όλα μας τα ρούχα, κάνοντας μπάνιο και ηλιοθεραπεία ολόγυμνοι...

Η Μαρία, ξάπλωσε στα βράχια, αποκαλύπτοντας το κορμί της και στους δύο , όσο μπορούσε περισσότερο...

«Σ αρέσουν μωρό μου ?» της ψιθύρισα στ αυτάκι...
«Πολύ...Αυτός είναι πολύ γεροδεμένος, αλλά και η Λίνα, έχει ωραίο σώμα και πολύ γλυκό και προκλητικό μουτράκι για φίλημα», μου απάντησε μισοκλείνοντας ερωτικά τα μάτια της...

Πήρα τη φωτογραφική μηχανή, και της έβγαλα 3-4 φωτογραφίες...
 

Τα μάτια του Μίλτου, αλλά και της Λίνας δεν ξεκολλούσαν από πάνω της, και τους έβλεπα μόλις γύριζα αλλού το βλέμμα μου, να σιγοψιθυρίζουν μεταξύ τους και να χαϊδεύονται...

Ο ήλιος ήταν πολύ δυνατός, δεν τον άντεχες για πολύ ώρα κι έτσι αποφασίσαμε να γυρίσουμε...
Φάγαμε και πήγε ο καθένας στο δωμάτιό του...
Η Μαρία γδύθηκε και ξάπλωσε, κοιτώντας με, με νόημα...


Το «θέμα» φυσικά, δεν ήταν άλλο, από τους δυο τους...
«Θέλω να τους καυλώσεις μωρό μου...Θέλω να τους κάνεις να σε σκέφτονται συνέχεια...Θέλω να σε δω να σε γαμάνε και οι δυο μαζί...» της είπα την ώρα που τη γαμούσα πισωκολλητά...
«Ναι...Ναι...Θέλω να τον πάρω μέσα μου και η Λίνα να με γλύφει κι εσύ να παίζεις μαλακία, χωρίς να μ αγγίζεις...» φώναξε, καθώς χτυπιότανε...
Έχυσε σε δευτερόλεπτα...
Έκανε ένα γρήγορο ντουσάκι, και μου πε..
«Λες να τους αρέσουν τα ξυρισμένα μουνάκια ?»...
«Μάλλον θα αφήσω και λίγες τριχούλες, γιατί ο Μίλτος δείχνει άγριος και ίσως να του αρέσω περισσότερο έτσι...»
Και λέγοντας αυτό, πήρε ένα ψαλιδάκι κι άρχισε να τις κόβει...
«Θέλω να τους αρέσω, αν γίνει κάτι...Να μη με ξεχάσουν ποτέ !!»...
Έκανε σαν ερωτευμένη γυναίκα, με πολύ αγωνία και προσμονή...Ήταν κάτι τελείως δικό της...Ήξερα ότι αυτή τη φορά, θα μ άφηνε «απ έξω»...
Ήθελε να το ζήσει, σαν να τανε κάτι αποκλειστικά δικό της, κι αποφάσισα να βλέπω και να την αφήσω να το χαρεί...

Το βράδυ, πήγαμε στο club του ξενοδοχείου...
Διάβαζα και στα μάτια τους, ότι σκεφτόντουσαν τα ίδια πράγματα...

Πήρα τη Λίνα να χορέψουμε κι ο Μίλτος τη Μαρία...
«Ξέρεις...Συζητούσαμε με τη Μαρία, το πόσο ωραίο ζευγάρι είσαστε...Και σαν άτομα, αλλά και σαν εμφάνιση»...της είπα...
«Αυτό ακριβώς λέγαμε και εμείς...Μάλιστα ο Μίλτος μου είπε, ότι η γυναίκα σου, έχει εφηβικό κορμάκι...Και του αλήτη, του αρέσουν τα μικρά...Αλλά κι εγώ δεν πάω πίσω, πάντα θαυμάζω το ωραίο, είτε είναι αρσενικό, είτε θηλυκό», μου απάντησε γελώντας, και με κοίταξε έντονα, προσπαθώντας να δει την αντίδρασή μου...
«Το ωραίο, δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, πρέπει να το μοιράζεσαι με όλους !», της «πέρασα» το μήνυμα...
Κόλλησε επάνω μου, ξεφυσώντας με ανακούφιση...

«Έχω την αίσθηση, ότι θα περάσουμε εξαιρετικά καλά οι τέσσερις μας» είπε...
Τα χέρια του Μίλτου, εν τω μεταξύ, ανεβοκατέβαιναν στη πλάτη της Μαρίας, που φορούσε ένα κοντό φόρεμα , τελείως ανοιχτό πίσω, που σταμάταγε εκεί που άρχιζε το κωλαράκι της...
Τα χέρια της, είχαν δεθεί σφιχτά πίσω από το γεροδεμένο του λαιμό, και το πρόσωπό της, που ίσα που του έφτανε στο στήθος, ακουμπούσε με το μάγουλο πάνω του, μέσα από το ανοιχτό πουκάμισό του...

Δεν έγινε τίποτα παραπάνω εκείνο το βράδυ...Συμφωνήσαμε να πάμε μαζί για μπάνιο, σε μια παραλία γυμνιστών την επομένη...

Η παραλία είχε μια υπέροχη αμμουδιά...
«Θα σε πείραζε να βγάλω μερικές φωτογραφίες της Λίνας ?» τον ρώτησα...

«Έτσι για να τη θυμόμαστε, τις κρύες νύχτες του χειμώνα» είπα με νόημα...
«Καθόλου...Αν συμφωνεί και η ίδια, δε βλέπω το λόγο γιατί όχι» μου απάντησε...
\
Η Λίνα στήθηκε σαν επαγγελματίας μοντέλο, κι εγώ έκανα τη δουλειά μου...


«Είσαι υπέροχη...Θα μου ανοίξεις και λίγο τα πόδια σου σε παρακαλώ?», τη ρώτησα με αγωνία, περιμένοντας να μου το αρνηθεί...
Αντί γι αυτό όμως, η Λίνα γύρισε προς το μέρος μου, ακούμπησε πίσω και μου πρόσφερε την υπέροχη θέα απ το μουνάκι της...

Όλοι, φλερτάρανε όλους, για ώρες, με το Μίλτο, να βάζει και να ξαναβάζει αντηλιακό στη Μαρία, με τα χέρια του να της χαϊδεύουν κάθε τόσο τον κώλο, και μ εμένα να το παίζω αδιάφορος, έχοντας ρίξει στη γυμνή μου πούτσα μια πετσέτα, για να κρύψω το ότι είχε γίνει κοντάρι που ανεβάζεις σημαία !!!
Η Λίνα είχε ξαπλώσει δίπλα τους, με το αριστερό της μπουτάκι ν ακουμπάει στο πλάι τη Μαρία, της είχε πάρει το χέρι στο δικό της και της μίλαγε σαν ερωτευμένη...

Στην επιστροφή, η Μαρία κι εγώ , καθόμασταν στο πίσω κάθισμα του νοικιασμένου αυτοκινήτου...
Μου χε πιάσει τον πούτσο και δεν έλεγε να τον αφήσει!!
«Τους θέλω τώρα...Ακούς ? ΤΩΡΑ !!!», μου πε, με τη γλώσσα της να έχει χωθεί βαθιά μέσα στ αυτί μου...

Φτάσαμε, και πριν προλάβουμε να τους πούμε κάτι, η Λίνα μας κάλεσε για ένα ποτό στο δωμάτιό τους...
Δεν θέλαμε δεύτερη κουβέντα...Η Μαρία μ έσερνε στο διάδρομο, λες κι είχε πιει νέφτι...

Ο Μίλτος έκλεισε τα παράθυρα...
«Κάτσε στον καναπέ...Δε σε θέλω τώρα μαζί μου...Θέλω να το απολαύσω...»
με διέταξε η Μαρία...

Πετάξανε τα ρούχα τους στο πάτωμα και πέσανε στο κρεβάτι...

Η γυναικούλα μου άνοιξε διάπλατα τα πόδια της κι ο Μίλτος της τον ακούμπησε στο μουνί...
Η Λίνα ξάπλωσε πίσω της κι άρχισε να της ρουφάει τη γλώσσα...

Αρχισα να βγάζω φωτογραφίες, απολαμβάνοντας το υπέροχο θέαμα...
Ο Μίλτος της τον έχωσε όλο μέσα, έχοντας πάρει στο στόμα του τα δάχτυλα του δεξιού της ποδιού και της τα πιπίλαγε...
Η Λίνα, τη φίλαγε όπως δεν την είχα φιλήσει ποτέ εγώ, όπως δεν την είχε φιλήσει ποτέ κανείς...

Την τράβηξε έξω απ το κρεβάτι, στα όρθια και της τον έβαλε στο κώλο, απότομα, χωρίς προεργασία, τραβώντας την με δύναμη απ τη μέση...Βόγκησε
και ούρλιαξε, αλλά δεν κουνήθηκε να ξεφύγει...

Η Λίνα δεν περίμενε δευτερόλεπτο...
Ξάπλωσε ανάσκελα, άνοιξε τα μπούτια της, κι έγειρε πίσω το κεφάλι...
Η Μαρία μου , της έχωσε όλη της τη γλώσσα μες το μουνί...


Έπιασα το πούτσο μου, κι άρχισα να παίζω μαλακία, αργά και βασανιστικά...
Δεν ήθελα να χύσω...Δεν ήθελα να τελειώσει...
Αλλά, άλλα ήθελε ο οργανισμός μου που δεν κρατιόταν...
Σηκώθηκα και ακούμπησα το πούτσο μου στα δάχτυλα της Λίνας...
Έχυσα πάνω τους ποτάμια, κρατώντας τη φωτογραφική μηχανή με το αριστερό μου χέρι και αποθανατίζοντας τη στιγμή...

Πρώτη έχυσε η Λίνα, ουρλιάζοντας απ τη καύλα, και μετά με διακεκομμένες κραυγές, που ακολουθούσαν τα χτυπήματα του πούτσου του Μίλτου μες το κώλο της, η Μαρία...
Τελευταίος ο Μίλτος, πάνω στη πλάτη και στα μαλλιά της γυναικούλας μου !

Δε βγήκαμε σχεδόν απ το δωμάτιο για τις επόμενες δύο μέρες, παρά μόνο για να φάμε και να επιστρέψουμε...
Η Μαρία στο διάστημα αυτό, δεν με άφησε να της κάνω έρωτα, ούτε μία φορά...
«Εσύ, στο σπίτι μόνο...» μου είπε
«Αυτό είναι μόνο δικό μου...Κάτσε, βλέπε και απόλαυσέ το...»

Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

παρτούζα-με-τους-μαύρους

Καλημέρα. Η ιστορία που θα σας πω είναι πρόσφατη και πραγματική, τα ονόματα αλλαγμένα φυσικά και έγινε πριν μερικούς μήνες. Είμαι ο Γιάννης, σκιτσογράφος στο επάγγελμα με συνεργασία με κάποια περιοδικά και ένα μεγάλο διαφημιστικό γραφείο. Παράλληλα ζωγραφίζω και πουλάω τα έργα μου, κάτι που μου αποφέρει αρκετά έσοδα.

Στην διαφημιστική έχω μια συνεργάτιδα και φίλη, την Τζένη, που δουλεύει στο διπλανό γραφείο, στο εμπορικό τμήμα ως γραμματέας αλλά παράλληλα με βοηθάει και στο γραφείο μου. Η Τζένη είναι 30άρα, ξανθιά κοντά, πλατινέ μαλλιά, 1,65 περίπου στο ύψος, πολύ ωραίο κορμάκι  και αρκετά μεγάλο στήθος. Το δυνατό της σημείο όμως είναι η κωλάρα και τα σφιχτά καλλίγραμμα  μπούτια της, τα οποία επιδεικνύει συνεχώς με σφιχτά κολανάκια και κοντές φουστίτσες. Οι φήμες λένε ότι ήδη αρκετοί συνάδελφοι τα έχουν γευτεί…

Από την πρώτη στιγμή κάναμε παρέα γιατί είναι τύπισσα πρόσχαρη, με χιούμορ. Όλοι στο γραφείο της μιλάνε και φυσικά την φλερτάρουν. Γνωρίζω και τον αρραβωνιαστικό της, ο οποίος είναι αδιάφορος ως προσωπικότητα, αλλά μαζί και με 3 - 4 άλλους συναδέλφους κάνουμε παρέα συχνά. Ένα αρνητικό έχει η Τζένη, που το έχει κολλήσει από τον αρραβωνιαστικό της τον χρυσαυγίτη. Είναι ρατσίστρια και μάλιστα τρώει κολλήματα με το θέμα αυτό ώρες ώρες, αν και ποτέ δεν μπορεί  να εξηγήσει τίποτα με επιχειρήματα. Π.χ. σε μία συνάδελφο που δουλεύει στο δίπλα γραφείο δεν της μιλάει γιατί λέει ο άντρας της είναι από την Ινδία και άρα κατώτερος και ανάξιος. Ήθελα να την ξεκολλήσω όμως…

Όπως είπα ζωγραφίζω και κάνω και πορτραίτα, έτσι σε κάποια γιορτή της Τζένης της έκανα δώρο ένα πίνακα της ημίγυμνο. Όταν της έκανα την πρόταση να την ζωγραφίσω, δέχτηκε με ενθουσιασμό, ο αρραβωνιαστικός της λίγο ξύνισε τα μούτρα αλλά τελικά δεν είπε τίποτα. Της έκανα το  ημίγυμνο πορτραίτο  κι έτσι είχα την ευκαιρία να δω και το ωραίο βυζάκι της. Όταν το τελείωσα και το είδε της άρεσε πολύ και της πρότεινα, εάν χρειαζόμουν σε κάποια δουλειά, να κάνει το μοντέλο, επί πληρωμή, και δέχτηκε αμέσως.

Μία μέρα στην δουλειά που με είχε τσατίσει αφάνταστα λέγοντας μου ότι όλοι οι μάυροι και οι πακιστανοί είναι κατώτεροι, σε μια στιγμή έκλαμψης ήρθε η ιδέα στο κεφάλι μου…

Την επόμενη μέρα της λέω «Τζένη έχω μια παραγγελία για ένα πίνακα, θα ήθελες να ποζάρεις». «Αμέ» μου απαντάει. «Θα πληρωθείς κιόλας, 500 ευρώ» της είπα και είδα ότι αμέσως γιάλισε το μάτι της. Συνέχισα «Είναι ημίγυμνο το έργο, στο οποίο θα παρουσιάσω τις ερωτικές αντιθέσεις». «Μου αρέσει» μου είπε. «Θα έχει ακόμα ένα ή δύο μοντέλα που θα είναι και αυτά ημίγυμνα, και ίσως να πρέπει να αγκαλιαστείτε κτλ για την σύνθεση» είπα. «Κανένα πρόβλημα, πες μου μόνο τι πρέπει να κάνω, και δεν θα σε απογοητευσω» μου απάντησε. Ωραία, σκέφτηκα, «Απλά βάλε ένα στριγκάκι,  την υπόλοιπη σε θέλω γυμνή για να σε ζωγραφίσω και έλα το Σάββατο το πρωί κατά της 9 να ξεκινήσουμε».

Εννιά και πέντε το Σάββατο ήρθε σπίτι. Εγώ είχα στήσει ήδη καβαλέτο και τα σύνεργα μου. Μπάνει μέσα και βλέπει τα άλλα δύο μοντέλα που θα ζωγράφιζα. Εκεί την είδα ότι δίστασε λίγο αλλά δεν είπε τίποτα. Πέρασε το πρώτο τέστ. Τα μοντέλα ήταν ο Σεντίκ και ο Χουάν, δύο μάυροι που τους ήξερα χρόνια και είχαμε συνεργασία. Ο Σεντίκ είναι 1.85, πολύ γυμνασμένος με κοντό μαλλί και ο Χουάν γύρω στο 1.80 πιο αδύνατος με μακρύ μαλλί. Ήταν ήδη ημίγυμνοι και οι δυο, φορούσαν μόνο σλιπάκια, έτσι μπόρεσε να δει τα γυμνασμένα κορμιά τους αμέσως. Τους σύστησα, η Τζένη είπε ένα δειλό χάρηκα πολύ και της είπα να πάει στην κρεβατοκάμαρα να αλλάξει.

Σε λίγα λεπτά ήρθε στο μεγάλο σαλόνι , φορώντας μόνο το στριγκάκι της, λιγο διστακτική. «Είσαι υπέροχη» της είπα «το νοιώθω ότι το έργο θα πάει πολύ καλά». Αν μπορείς κάτσε με τον Σεντίκ στα δεξιά σου και τον Χουάν στα αριστερά σου να βρούμε μία πόζα». Το έκανε, αν και την έβλεπα ότι δίσταζε. Εκείνη την στιγμή ο Χουάν που ήταν δίπλα της της είπε «Είσαι πολύ όμορφη, ο Γιάννης θα κάνει ένα ωραίο πίνακα είμαι βέβαιος» με άπταιστα Ελληνικά μιας και μένει στην Ελλάδα από 5 χρονών και είναι 30. «Συμφωνώ, χαλάρωσε» είπε και ο Σεντίκ σε άπταιστα ελληνικά και αυτός και την άγγιξε απαλά στον ώμο. «Ευχαριστώ» απάντησε και λίγο άρχισε να χαλαρώνει.

«Πρέπει να χαλαρώσετε όλοι, για να γίνει αυτό θα σας αφήσω λίγο χρόνο να εξοικιωθείτε ο ένας δίπλα στον άλλο. Ταυτόχρονα μπορείτε να σκεφτείτε κάποια πόζα και να την δοκιμάσετε» τους είπα. Αφού κάτσαν ένα δύο λεπτά έτσι, ο Σεντίκ γύρισε και ακούμπησε τα χέρια του στους ώμους της Τζένης και τους χάιδεψε ελαφρά. Ο Χουάν καθόταν δίπλα της με το ένα χέρι στην μέση του και με το άλλο κράτησε το αριστερό της χέρι. Η Τζένη άρχισε να χαλαρώνει σιγά σιγά και άπλωσε το δικό της δεξί χέρι και έπιασε από την μέση τον Σεντικ. «Ωραία, έτσι, γνωριστείτε για να βγει φυσικό» είπα. Αφού για μερικά λεπτά αλλάξαν κάποιες θέσεις, κυρίως στα χέρια και μιλουσαν μεταξύ τους ανάλαφρα, είδα ότι η Τζένη είχε χαλαρώσει.

«Ας ξεκινήσουμε να βρούμε την πόζα» είπα. «Τζένη γύρνα προφίλ σε εμένα το κορμί σου, θέλω να βλέπω όλη τη σιλουέτα σου. Χουάν κάτσε μπροστά από την Τζένη. Τζένη τύλιξε τα χέρια σου στην μέση του. Χουάν μισό βηματάκι πίσω ίσα ίσα να ακουμπήσει στα στήθη της η πλάτη σου» είπα και αφού το έκαναν είδα τις ρώγες της Τζένης να ερεθίζονται ακαριαία και τα χέρια της να ψάχνουν μια καλύτερη θέση στους κοιλιακούς του Χουάν. «Σεντίκ κάτσε πίσω από την Τζένη και με το αριστερό χέρι σου αγκαλιασέ την από την μέση. Κόλλησε το κορμί σου πάνω της και το δεξί σου χέρι φέρτο κάτω ακριβώς από το στήθος της» είπα και το έκανε φέρνοντας το χερι του κάτω από το στήθος της και ακουμπώντας το ελαφρά με τον αντιχειρά του και χαιδευωντάς το.

«Ωραία καθίστε να σας δω λίγο, αισθάνεστε άνετα, Τζένη όλα όκ;» ρώτησα. «Ναι» απαντήσαν «Ναι κανένα πρόβλημα έχω χαλαρώσει και μου αρέσει» είπε χαμογελώντας η Τζένη. «Ωραία, Τζένη αν μπορείς κατέβασε το χερι σου λίγο πάνω από τον κάβαλο του Χουάν και ανέβασε το αριστερό στο στήθος του. Σεντίκ πιάσε απαλά το στήθος της Τζένης και με το αριστερό χέρι ακούμπησε απαλά το μπούτι δίπλα από του μουνάκι της». Η Τζένη αναρίγησε ελαφρά αλλά έκαναν ότι τους είπα. Έκατσα για λίγο και τους κοίταγα και είπα «Κάτι δεν μου αρέσει, κάντε 2 λεπτά διάλλειμα να το σκεφτώ».

Μετά από δύο λεπτά τους είπα «Θα δοκιμάσουμε κάτι άλλο, Σεντίκ και Χουάν βγάλτε τα σλιπάκια σας. Τζένη εσύ αν θες βγάλε το στρινγκ σου, αν δεν θες δεν πειράζει». Αφού είδα ότι το σκεφτόταν με ρώτησε «Θα το βγάλω αλλά γιατί;» «Θέλω φυσικότητα από όλους. Να νοίωσετε τα κορμιά σας, να νοιώσετε τις αντιθέσεις. Άντρας – γυναίκα, λευκός – μαύρος αλλά και την έλξη, αν δεν θες πες το μου να το ακυρώσουμε ή αν θες παραπάνω από 500 ευρώ κανένα πρόβλημα, θα πληρωθώ καλά για τον πίνακα. Θα σου δώσω 1000 οκ;» είπα και είδα ότι αμέσως γιάλισε το μάτι της και έβγαλε το στριγκ της. «Κανένα πρόβλημα, απλά ρωτάω, αισθάνομαι άνετα και είμαι βέβαιη ότι θα ζωγραφίσεις κάτι καλό, ότι μου πεις το κάνω». Είδαμε το μουνάκι της ξυρισμένο και υπέροχο.

«Ωραία, Τζένη στάσου στα γόνατα με το κορμί σου τεντωμένο όρθιο και κοίτα προς τα εμένα. Σεντίκ και Χουάν καθίστε δεξιά και αριστερά της. Τζένη ακούμπα το κεφάλι σου στο πόδι του Σεντίκ και πιάσε με το αριστερό σου χέρι τον κώλο του Χοάν» τους είπα και το έκαναν χωρίς αντίρρηση. Αφού τους άλλαξα λίγο καλύτερα την πόζα είπα «Κάτι κάνουμε, Τζένη δείχνεις υπέροχη. Σεντίκ πιάσε με το δεξί σου χέρι το εργαλείο σου και κάντο να μεγαλώσει, εσύ Τζένη κοίτα το απλά με ένα βλέμα λαίμαργο. Το αριστερό σου χέρι άστο στον κώλο του Χουάν. Χουάν πιάσε κι εσύ το εργαλείο σου με το αριστερό χέρι και κάνε το ίδιο».

«Γιάννη, εεεεε, απλά… όχι μωρέ εντάξει… εεε…. γιατί να;;; εεεεε…..  ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ……» είπε η Τζένη και έμεινε να κοιτάζει το τεράστιο εργαλείο του Σεντίκ που είχε σηκωθεί από τον ύπνο του. Πραγματικά ο Σεντίκ έχει γιγάντιο πούτσο ακόμα και για μαύρο. Είναι μεγάλος, χοντρός, όρθιος και γιαλιστερός. Η Τζένη είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό και ανοιγόκλεισε 2-3 φορές τα μάτια. Ο Χουάν είχε σηκώσει το εργαλείο του και αυτός, το οποίο ήταν αρκετά μεγαλύτερο από το συνηθισμένο και αυτό αλλά όχι σαν του Σεντίκ, σε φυσιολογικά όρια.

«Γιάννη, έχμμμμ, είμαστε οκ τώρα; Θα ζωγραφίσεις;» με ρώτησε η Τζένη που δεν είχε σταματήσει να κοιτάει το γιγάντιο καυλί του Σεντίκ. «Χμμμμμ, δεν ξέρω να δω λίγο» είπα και έκανα βόλτα γύρω τους. «Λοιπόν μερικές ρυθμίσεις» είπα και άρχισα: Τζένη όρθια, Χουάν πιάσε το κώλο της Τζένης απαλά, Σεντίκ γύρνα την πλάτη σου στην Τζένη, Τζένη αγκάλιασε τον Σεντίκ και πιάσε το εργαλείο του με το δεξί σου χέρι, Χουάν πιάσε και το στήθος της Τζένης». Ότι είπα το έκαναν αμέσως χωρίς κανένα δισταγμό.

«Έφτασε η στιγμή» σκέφτηκα, «το κάστρο έπεσε». «Τζένη παίξε λίγο το εργαλείο του Σεντίκ και εσύ Χουάν παίξε με το στήθος της Τζένης». «εεεε….. ααα…αμέσως» τραύλισε η Τζένη και αρχισε να παίζει με το γιγάντιο καυλί του. Ο Χουάν άρχισενα χαιδεύιε το στήθος της και συνέχισε αργά αργά μέχρι το μουνάκι της Τζένης βάζωντας ένα δαχτυλάκι ενώ έτριβε το καυλί του στην πλάτη της. Την άκουσα να βογκάει ενώ πήγα να κάτσω σε μία πολυθρόνα για να απολαύσω το θέαμα.

«Εεεε ….Γιάννη; εεεεεεε, αχχχχχ, Γιάννη τι συμβαίνει; Εγώ δεν… αλλά αν…. τι;;;;» με ρώτησε η Τζένη. «Ε, γνωριστείτε της είπα, κάντε ότι θέλετε θα βοηθήσει στο έργο» κι εκείνη την στιγμή γύρισε ο Σεντίκ και της κατέβασε απαλά το κεφάλι στο γιγάντιο καυλί του. Η Τζένη το άρπαξε σαν πεινασμένος λύκος και άρχισε να το γλύφει, να το ρουφάει και να το χαιδεύει με μανία. Κρυφογέλασα και έκανα νόημα στον Χουάν να της γλύψει το μουνάκι. Την ανασήκωσε και την έβαλε στα τέσσερα, ενώ είχε ακόμα το πούτσαρο του Σεντίκ στο στόμα της, και άρχισε να της γλύφει το μουνάκι. Η Τζένη βόγγαγε, αναστέναζε, ρούφαγε και είχε κοκκινήσει από την κάυλα όλοκληρη.

Δεν κρατήθηκα και ρώτησα «Σου αρέσει Τζένη; Να συνεχίσουν;». «Να μου κάνουν ότι θέλουν» απάντησε. «Χαχαχαχα, όλα για την τέχνη…» είπα και είπα στο Χουάν και το Σεντίκ «Ακούσατε τι είπε… Κάντε ότι θέλετε…» και ο Χουάν τότε άρχισε να ρίχνει μερικά χαστούκια στον τουρλωμένο σφιχτό της κώλο. Βόγγηξε και έδειξε να την αρέσει έτσι συνέχισε με πιο δυνατά χαστούκια για λίγο μέχρι που ο Σεντίκ τράβηξε το τεράστιο καυλί του και πήγε από πίσω της. Το έχωσε στο μουνάκι της και το βογγητό της ήταν τόσο δυνατό που τρόμαξα. Ο Χουάν πάλι πήγε από μπροστά και της έδωσε το δικό του καυλί στο στόμα. Την πηδούσαν και οι δύο και η Τζένη βόγγαγε. Εγώ κάυλωνα και χαίδευα το καυλί μου μέσα από τη βερμούδα.

Μετά από λίγο τους έκανα νόημα να απομακρυνθούν από την Τζένη και είπα: «Πιστεύω ότι γνωριστήκατε αρκετά, Τζένη θες να συνεχίσουμε το πίνακα ή το γαμήσι;» «Εεεε, εγώωω, ότι πεις δεν ξέρω, εεεεεεεε να γνωριστούμε καλύτερα…..». Γέλασα δυνατά και ρώτησα τον Σεντίκ «Σεντίκ τι θες να κάνουμε τώρα;» «Να την γαμήσουμε όλοι… για να μας γνωρίσει» είπε. Κοίταξα την Τζένη η οποία είχε κοκκινήσει και της έκανα νόημα να πλησιάσει. «Συμφωνείς;» ρώτησα κατεβάζοντας την βερμούδα μου και βγάζοντας έξω τον ήδη καυλωμένο πούτσο μου, και έκατσα πάλι στην πολυθρόνα. «ννναι…. αααχ… ναι».

Την τράβηξα τότε και έχωσε το προσωπάκι της στο καυλί μου, αν και αρχικά δεν είχα πρόθεση να την γαμήσω, είχα καυλώσει με το γυμνό της κορμί και το ξέσκισμα που της ρίχναν. Άρχισε να ρουφάει το πούτσο μου ο οποίος φυσικά δεν ήταν σαν του Σεντίκ ούτε καν σαν του Χουάν αλλά δεν είναι και μικρός, αρκετά ικανοποιητικός θα έλεγα. Ο Χουάν πήγε από πίσω της τότε και αφού της έδωσε μερικά χαστουκάκια ακόμα στο κώλο άρχισε να της γλύφει την κωλοτρυπούλα της.

Το ρούφηγμα στο καυλί μου συνεχιζόταν και το απολάμβανα όταν ο Σεντίκ τράβηξε τον Χουάν και έκατσε στα γόνατα πίσω της βάζοντας γρήγορα το παλαμάρι του στο μουνάκι της και άρχισε να την σφυροκοπά. Η Τζένη βόγγηξε πάλι και δυσκολευόταν να συνεχίσε να με γλύφει γιατί πήγαινε μπρος πισω σαν βάρκα. Ο Σεντίκ έπαιξε με την κωλοτρυπίδα της και της έχωσε το μεσαίο του δάκτυλο σιγά σιγά και δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου. Βόγγαγε και έπαιζε το καυλί μου με τη γλωσίτσα της. «Έχεις υπέροχο κώλο, το ξέρεις φυσικά, σου αρέσει το δάχτυλο του Σεντίκ;» «Πολύ» μου γουργούρησε. «Το καυλί του να σε ξεσκίζει» «Πάρα πολύ» βόγγηξε. «Θέλω κι εγώ να παίξω με το κωλαράκι σου» της είπα…. «Αλλά όχι σήμερα. Αύριο θα ξαναέρθεις εντάξει;» «Ναι!» είπε.

Ο Σεντίκ συνέχισε να την σφυροκοπά για αρκετή ώρα και ο Χουάν είχε κάτσει κι αυτός στην πολυθρόνα και η γλωσσίτσα της Τζένης πήγαινε από το καυλί του στο δικό μου. Ο κώλος της είχε κοκκινήσει από το γαμήσι και τα χαστουκάκια, το μουνί της έτρεχε υγρά. Κάποια στιγμή έβγαλε το γιγάντιο καυλί του ο Σεντίκ και έχυσε ένα κιλό χύσια στο κωλαράκι και την πλατούλα της. Η Τζένη εμφανώς ζαλισμένη και καυλωμένη πήγε να σηκωθεί αλλά της τραβήξαμε τα χέρια και της ξάπλωσαμε το κορμί της στη πολυθρόνα, πήγα από πίσω της και άρχισα να  την γαμάω δυνατά. Περίμενα ότι μετά το τεράστιο πούτσο του Σεντίκ θα βρω χάος και δεν θα με καταλάβει καλά καλά αλλά έπεσα έξω, το μουνάκι της ήταν σφιχτό αν και μούσκεμα και συνέχισε να βογγάει από καύλα.

Είχα καυλώσει πολύ. Την γάμησα δυνατά, ρίχνοντας χαστουκάκια στο κώλο της συνεχώς. Ο Σεντίκ είχε πάει για ένα ντους και ο Χουάν χαίδευε τα βυζάκια της και το καυλί του, εξάλου είχε σειρά. Μετά από λίγο τραβήχτηκα και έχυσα κι εγώ στην πλάτη της. Η Τζένη πήγε να σηκωθεί τότε, αλλά ο Χουάν την κράτησε κάτω. «Μη… Εεεε, Γιάννη να σηκωθώ λίγο…». «Δεν σου αρέσει; Θες να σταματήσουμε;» «εεεεε, ναι… όχι… εννοώ να συνεχίσετε απλά….» «Χουάν γαμησέ τη» είπα και έκατσα απέναντι στον καναπέ.

Όπως ήταν με τουρλωμένο κώλο και μούσκεμα το μουνάκι της μπήκε ο Χουάν και άρχισε να σφυροκοπά κι αυτός το μουνάκι της ενώ χούφτωνε με μανία την κωλάρα της και της έριχνε χαστουκάκια. Ο Χουάν την γάμαγε γρήγορα! Πολύ γρήγορα και η Τζένη έλεγε συνέχεια «αχχχ, μηηη, ναιι,,, μμμμμ, μμμμμ, όχι, ναι… πρόσεχε…. γάμα με…. αχχχχχ» και αυτό συνεχίστηκε για αρκετή ώρα. Όταν τελείωσε και ο Χουάν στην πλάτη της, η Τζένη ήταν αποκαμωμένη, καυλωμένη, ο κώλος της κατακόκκινος και είπε με σιγανή φωνή «Χουάν, Γιάννη σηκώστε με έχω πιαστεί… αλλά μου άρεσε τόσο!».

Την σήκωσα και την συνόδεψα μέχρι το μπάνιο όπου έκανε ένα ντους. Της έδωσα το μπουρνούζι μου ενώ μπήκε στο μπάνιο ο Χουάν και πήγαμε στο σαλόνι πάλι, όπου ο Σεντίκ καθόταν γυμνός ακόμη και με το τιτάνιο καυλί του πάλι σηκωμένο. Έκανε νόημα στην Τζένη να κάτσει δίπλα του κι εκείνη το έκανε χωρίς δισταγμό. Της τράβηξε το μπουρνούζι και την άφησε γυμνή. Άρχισε να την φιλάει στο λαιμό και να την χαιδεύει παντού ενώ τράβηξε το χέρι της στο τιτάνιο καυλί του. Η Τζένη ανταποκρίθηκε θερμά κι έτσι μετά από λίγο βρέθηκε καθισμένη στο πούτσαρο του να βογγάει. Έκανα κι εγώ ένα ντους και όταν βγήκα βρήκα την Τζένη μπρούμυτα στο καναπέ να βογγάει από καύλα πάλι και τον Σεντίκ να οργώνει το μουνάκι της από πάνω της. Ο κώλος της ήταν ακόμα κατακόκκινος.

Αφού είπα στον Χουάν ότι αναβάλλεται ο πίνακας γελάσαμε, ντύθηκε και έφυγε, ενώ ο Σεντίκ συνέχιζε να σφυροκοπά την Τζένη που είχε παραδοθεί τελειώς. Αφού τελικά μετά από αρκετή ώρα πηδήματος την σήκωσε και έχυσε μέσα στο στόμα της την άφησε και πήγε να κάνει ντους κι αυτός πάλι. Η Τζένη έμεινε στον καναπέ αδύναμη να κουνηθεί μετά από τόσο γαμήσι.

Δεν κρατήθηκα και την ρώτησα «Ο κώλος σου είναι υπέροχος αλλά κατακόκκινος. Ο αρραβωνιαστικός σου τι  θα πει αν τον δει;» «Δεν θα τον δει γιατί θα μείνω εδώ σήμερα, δεν θα πήγαινα σπίτι ούτως ή άλλως». «Χμμμμ, χμμμμ» είπα «Ναι ίσως, αλλά περιμένω 3 φιλαράκια το βράδυ να δούμε τον αγώνα δεν γίνεται να είσαι εδώ» «Γιατί δεν γίνεται;» με ρώτησε. «Γιατί θέλουμε να είμαστε άνετα, και με τέτοια ζέστη θα είμαστε με τα σορτσάκια μας, με τις μπύρες μας, με τα μπινελίκια μας, και εσύ θα μας αποσπάς την προσοχή». «Μπορώ να σας φέρνω τις μπύρες, και κάθομαι κι εγώ με το σορτσάκι δεν έχω πρόβλημα». «Χμμμμ, θα έχουμε εμείς όμως. Δεν θα χωράνε τα καυλιά των φίλων μου στο σορτσάκι τους αν σε δούνε ημίγυμνη» είπα με νόημα… «Κάτι θα κάνω και για τους φίλους μου είπε….». «Έκανα ότι το σκέφτομαι και απάντησα «Καλά, οκ, αλλά δεν θα πεις τίποτα ότι και να γίνει» «Όχι, τίποτα εγώ απλά θα σας κάνω παρέα και ότι θέλετε….» είπε.

Φυσικά το τι έγινε το βράδυ είναι μία άλλη μεγάλη ιστορία που θα σας περιγράψω...

Το ελευθερο-camping-fucking

Με την Έφη είμαστε παντρεμένοι 2 χρόνια, ευτυχισμένοι θα έλεγα και τα βρίσκουμε απόλυτα στο κρεβάτι. Είμαι 35 ετών, 1.85 στο ύψος, αδύνατος, με καστανά μαλλιά κουρεμένα πάντα κοντά και όχι ιδιαίτερα γυμνασμένος. Η Έφη είναι 29 ετών, 160 στο ύψος, με κοντοκουρεμένα κόκκινα βαμμένα μαλλιά, πράσινα μάτια και πολύ πλούσιο στήθος σε ένα κορμί φωτιά. Τέλειο κωλαράκι, τουρλωτό και στρογγυλό. Όλο το παρουσιαστικό της είναι αυτό που λέμε καύλα, μόνο που είναι σχετικά κοντή.

Φέτος τον Ιούλιο είχαμε πάει διακοπές στο Ρέθυμνο. Περνούσαμε φανταστικά με εκδρομές, βόλτες και πολύ σεξ! Ενώ ήμασταν ήδη μία εβδομάδα διακοπές, αποφασίσαμε να πάμε να διανυκτερεύσουμε σε μία ερημική παραλία που είχαμε βρει εξερευνώντας με το τζιπ κάποια μέρη στην Νότια μεριά του νησιού, για μία ή δύο βραδιές. Φορτώσαμε λοιπόν σκηνή και προμήθειες και νάμαστε στην ερημικότατη παραλία, κατά τις 13:00.

Στήσαμε την σκηνή κάτω από 2 δέντρα και βουτήξαμε αμέσως στην θάλασσα, ολόγυμνοι εννοείται. Κολυμπήσαμε απολαμβάνοντας το νερό στα γυμνά κορμιά μας. Μετά αράξαμε κάτω από μια σκιά να πιούμε μία βότκα με πορτοκάλι και να φάμε τα φρούτα μας.

Η ηρεμία μας όμως και η επαφή με την φύση δεν κράτησε πολύ. Ακούσαμε ένα φουσκωτό να έρχεται. Κοιτάξαμε και το είδαμε στην άκρη του κολπίσκου. Δεν μπορούσαμε να διακρίνουμε καλά αλλά φαίνονταν αρκετά άτομα πάνω του. Στα γρήγορα έβαλα το μαγιό, το ίδιο και η Έφη, αλλά μόνο το στρινγκάκι, γιατί σουτιενάκι δεν το είχε πάρει καν μαζί της, πιστέυωντας ότι δεν θα βρίσκαμε κανέναν.

Καθώς πλησίασαν είδαμε ότι πάνω στο φουσκωτό ήταν πέντε άτομα, τρεις άντρες και δύο γυναίκες, οι οποίες όπως είδαμε έκαναν και αυτές τόπλες. Η Έφη μου είπε τότε εμφανώς ανακουφισμένη "Εντάξει ζευγαράκια είναι και αυτοί, θα κάτσουν λίγο και θα φύγουν."

Η παρέα μας είδε και μας χαιρέτησε από το φουσκωτό που έριξε άγκυρα 5 μέτρα από την παραλία, χαιρετήσαμε κι εμείς. Αμέσως οι δύο γκόμενες της παρέας βούτηξαν στο νερό και άρχισαν να πλατσουρίζουν. Έπειτα βούτηξαν και οι τύποι και κολυμπούσαν γύρω γύρω.

Μετά από κάποια ώρα η Έφη σηκώθηκε και μου λέει "πάω να δροσιστώ λίγο". Με την άκρη του ματιού μου είδα τους 2 τύπους που εκείνη την ώρα βγαίναν στην παραλία 2 μέτρα πιο δεξιά να την γλυκοκοιτάνε και να λέει κάτι ο ένας στο άλλον δείχνοντας με τα χέρια του 2 στήθη μεγάλα. Κατάλαβα βέβαια ότι μιλάγαν για τα μεγάλα στήθη της Έφης. Τσαντίστηκα λίγο αλλά σκέφτηκα: έτσι κοιτάτε τι μουνάρα έχω εγώ μαλάκες.

Μέσα στην θάλασσα πλησίασαν κολυμπώντας την 'Εφη οι δύο γκόμενες και έπιασαν την κουβέντα. Ο ένας από τους τύπους είχε ανέβει πάνω στο φουσκωτό και είχε αράξει και οι δύο που ήταν στην παραλία ήρθαν και μου έπιασαν κι αυτοί την κουβέντα.

Μιλώντας μου είπαν ότι θα κάτσουν για διανυκτέρευση στην παραλία (-ξενέρωσα με αυτό-). Συστήθηκαν Πέτρος και Θοδωρής, και οι δύο περίπου στο ύψος μου αλλά πιο αθλητικοί, και μου πρόσφεραν παγωμένη μπύρα. Κουβέντα στην κουβέντα τους είπα ότι είμαστε παντρεμένοι με την Έφη δύο χρόνια, μου είπαν ότι δεν ήταν ζευγάρια αυτοί, ότι τις πηδούσαν τις γκόμενες εδώ και 3 μέρες που τις είχαν γνωρίσει σε ένα beach bar και - πονηρά γελώντας - μου είπαν να ξεμοναχιάσω όποια ήθελα να την ξεσκίσω. Γέλασα και αστειευόμενος απάντησα ότι και να ήθελα με την Έφη εκεί δεν γινόταν, κάποιος θα έπρεπε να την απασχολεί. Αυτοί γέλασαν και είπαν ότι όλα γίνονται.

Εκείνη την ώρα βγήκε και η Έφη με την μία από τις γκόμενες και ήρθαν και έκατσαν δίπλα μας. Μου την σύστησε ως Σάντρα. Η Σάντρα ήταν ψηλή, έριχνε ένα κεφάλι στην Έφη με ωραίο σώμα αλλά λίγο αδύνατη για τα γούστα μου (μου αρέσουν οι καμπύλες και τα χουφτώματα πολύ) με μακριά ίσια μαύρα μαλλιά και φορούσε μόνο ένα μικροσκοπικό brazilian και από πάνω τίποτα. Ήταν μαυρισμένη σοκολατένια και η αλήθεια είναι ότι καύλωσα όταν έκατσε δίπλα μου και σκέφτηκα αυτό που είχε πει ο Πέτρος.

Η Έφη ήταν πολύ άνετη, παρόλο που ήταν σχεδόν γυμνή και ήταν τόσοι ξένοι γύρω μας. Πήρε μια μπύρα από το ψυγειάκι και αυτή και μου ζήτησε να της βάλω αντιηλιακό. Η Σάντρα τότε που καθόταν πιο κοντά προσφέρθηκε να της βάλει αυτή, και άρχισε να το απλώνει στο κορμί της γυναίκας μου πάρα πολύ αισθησιακά, υπερβολικά πολύ αισθησιακά, τόσο που το καυλί μου το ένιωσα να σηκώνεται και σκέφτηκα ότι ευτυχώς που φόραγα το μαγιώ. Η Έφη είχε χαλαρώσει πάρα πολύ και το απολάμβανε και την στιγμή που η Σάντρα άπλωνε στα λευκά τεράστια βυζιά της γυναίκας μου το λαδάκι ο Θοδωρής είπε γελώντας δυνατά «ΤΥΧΕΡΗ Έφη», η Έφη χαζογέλασε και ο Πέτρος είπε «ΤΥΧΕΡΗ Σάντρα» που αγγίζει τέτοια στήθη. Εγώ τον λοξοκοίταξα και πήγα να πω κάτι αλλά η Έφη γέλασε και είπε, «ευχαριστώ πολύ» ρίχνοντας μου μια πλάγια ματιά.

Οι άλλοι δύο που ήταν στο φουσκωτό αφού τους είδα να χαμουρεύονται λίγο, τσιτσιδωθήκαν τελείως και βούτηξαν και ήρθαν έξω και αυτοί. Βγήκαν ολόγυμνοι με απόλυτη φυσικότητα και έκατσαν δίπλα μας. Συστήθηκαν, ο Σήφης, λίγο πιο κοντός από εμένα, μακριά σγουρά μαλλιά, αρκετά τατουάζ, με ελαφριά κοιλίτσα και κρεμόταν μια τεράστια παπαρδέλα –κάτι που με έφερε σε μεγαλύτερη αμηχανία - το φουσκωτό ήταν δικό του. Η Έλενα, πιο κοντή από την Σάντρα, με περισσότερα πιασίματα, πολύ γυμνασμένο σώμα, σφιχτή τουρλωτή κωλάρα την οποία χάζεψα αρκετή ώρα, χωρίς ούτε μια τριχούλα πουθενά, με κοντό ξανθό μαλλί.

Ο Σήφης με τον πούτσο του να κρέμεται είχε κάτσει ακριβώς δίπλα από την Έφη που εκείνη την ώρα είχε ξαπλώσει στην ψάθα της πλάγια κοιτώντας μας, απέχοντας το καυλί του από το στόμα της λίγα εκατοστά. Ήμουν βέβαιος ότι το έκανε επίτηδες και ήμουν έτοιμος να πω κάτι αλλά πάλι επειδή δεν είδα την Έφη να ενοχλείται και είχαμε αρχίσει τα αστεία και το χαβαλέ το προσπέρασα.

Πίνοντας μπύρες και σφηνάκια βότκα, κάνοντας και μερικές βουτιές για να ξεθολώσει το κεφάλι, πέρασε η ώρα και είχε αρχίσει να σουρουπώνει ήδη. Είχαμε κάνει κεφάλι από το τις βότκες και κάποια στιγμή καταλάβαμε ότι είχε τελειώσει και το τρίτο μπουκάλι. Ο Σήφης είπε τότε: «Ποιος θα φέρει άλλο ένα μπουκάλι από το σκάφος;» Ο Πέτρος και ο Θοδωρής είχαν πάει να μαζέψουν ξύλα για να ανάψουμε φωτία έτσι είπα ότι θα πάω εγώ και αμέσως βούτηξα και κολύμπησα μέχρι το φουσκωτό. Ανέβηκα πάνω αλλά δεν μπορούσα να ανοίξω το ψυγείο γιατί ήταν κλειδωμένο. «Είναι κλειδωμένο» φώναξα και τότε ο Σήφης έδωσε τα κλειδιά στην Σάντρα να μου τα φέρει. Μαζί με τη Σάντρα κολύμπησε μέχρι το φουσκωτό και η Έλενα. Μόλις ήρθαν ανεβήκαν στο φουσκωτό και μου δώσαν τα κλειδιά χαιδεύωντας και οι δύο το καυλί μου πάνω από το μαγιώ μου.

Κόμπλαρα στιγμιαία και κοίταξα έξω να δω αν κοιτάει η Έφη. Δεν με κοίταγε καθόλου. Είχε ξαπλώσει μπρούμυτα και μίλαγε και γέλαγε με τον Σήφη. Είχε ξαπλώσει υπερβολικά κοντά στο καυλί του Σήφη όπως είδα, ο οποίος εξακολουθούσε να είναι γυμνός. Πριν προλάβω να αντιδράσω η Έλενα άρπαξε το κλειδί και έσκυψε μπροστά μου τουρλώνοντας την γυμνή κωλάρα της για να ξεκλειδώσει το ψυγειάκι. Η Σάντρα άρπαξε τότε γερά το καυλί μου με το ένα χέρι και με το άλλο χούφτωσε τη κωλάρα και μου είπε «Ωραίο κωλαράκι έχει η Έλενα έ; Θες να το γαμήσεις;». Εκεί στιγμιαία απάντησα «Θέλω… αλλά… Ναι αμέ… μα...».

Η Σάντρα τότε με μία κίνηση έσκυψε και μου κατέβασε το μαγιό και έβαλε στο στόμα της το ήδη καυλωμένο πούτσο μου. Κοκάλωσα και κοίταξα προς τα έξω αλλά ευτυχώς η Έφη ήταν ακόμα ξαπλωμένη μπρούμυτα και γέλαγε με τον Σήφη ρίχνωντας του μερικές σπρωξιές. Δεν με κοίταγε. Η Έλενα άνοιξε το μπουκάκι τη βότκα, ήπιε μια γουλιά και μου το έδωσε ενώ έσκυψε και αυτή στο καυλί μου. Είχα καυλώσει αφάνταστα και τράβηξα άλλη μια γουλιά βότκα. Οι γκομενάρες με τσιμπουκώναν δυνατά αλλά εγώ όλο κοίταγα έξω φοβούμενος μην με δει η Έφη.

Μετά από λίγο η Σάντρα άρχισε και χαμουρεύεται με την Έλενα και με τραβήξαν κι εμένα να ξαπλώσω δίπλα τους στο φουσκώτο. Ξαπλωμένοι κάτω στο μεγάλο φουσκώτο δεν φαινόμασταν και δεν βλέπαμε καθόλου έξω. Η Σάντρα άρπαξε το καυλί μου τότε ξαφνικά και το έχωσε στο μουνάκι της ξαπλωμένη πλάγια ενώ η Έλενα τη χούφτωνε και χαίδευε απαλά το δικό της μουνάκι. Είχα χάσει την αίσθηση του τι γινόταν. Καυλωμένος γάμησα για λίγη ώρα τη Σάντρα μέχρι που τραβήχτηκε και ήρθε η Έλενα από πάνω μου λέγοντας μου «Θέλω να κάτσω κι εγώ στον πούτσο σου, καυλιάρη».

Ανασηκώθηκα και έριξα μια ματιά έξω και… έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Η Έφη ήταν ακόμα μπρούμυτα αλλά είχε αρπάξει το μεγαλο καυλί του Σήφη και το έγλυφε. Δεν πρόλαβα να το σκεφτώ καν όταν η Έλενα καβάλησε το πούτσο μου και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει με δύναμη. Την χούφτωνα παντού ενώ η Σάντρα μας κέρασε μια γύρα βότκα ακόμα.

Το βλέμα μου όμως ήταν καρφωμένο έξω. Έβλεπα την Έφη να τσιμπουκώνει με μανία το χοντρό καυλί του Σήφη. Είχε ανασηκωθεί και καθόταν με τα τέσσερα με τουρλωμένο το κωλαράκι της προς τη μεριά που ήμασταν. Δεν ήξερα αν μας είχε δει ή τι συνέβαινε. Η Σάντρα τότε τράβηξε την Έλενα και έκατσε αυτή στο πούτσο μου ενώ ξανακοίταξα έξω. Είχαν επιστρέψει και ο Πέτρος και ο Θοδωρής και γλύφαν και οι δύο το μουνάκι της Έφης! Είχα καυλώσει πολύ και κόντευα να τελειώσω. Το είπα στη Σάντρα και τράβηξε το μουνάκι της και έπεσε με τα μούτρα στο καυλί μου. Μετά από λίγο ρούφηγμα τέλειωσα μέσα στο στόμα της.

Έξω η Έφη ακόμα στα τέσσερα γαμιόταν από πίσω από το Θοδωρή ενώ συνέχισε να τσιμπουκώνει εναλλάξ τον Σήφη και τον Πέτρο. Την άκουγα να βογγάει και ζήλευα. Δεν μπορούσα να πω τίποτα όμως. Έτσι ξαναέστρεψα την προσοχή μου μέσα στο σκάφος όπου η Σάντρα και η Έλενα συνεχίζαν το γαμήσι μεταξύ τους με πολύ καύλα κάνοντας ένα 69. Τις παρακολούθησα για λίγο ενώ το καυλί μου είχε σκληρήνει πάλι ήδη. Η Σάντρα το πρόσεξε και το είπε στην Έλενα. Τότε έπεσαν και οι δύο στα τέσσερα και μου είπαν: «Διάλεξε ποια θες να γαμήσεις, καυλιάρη;» «Και τις δύο απάντησα με τη σειρά» και έχωσα το καυλί μου στο μουνάκι της Έλενας και άρχισα να την σφυροκοπώ.

Έριξα μια ματιά έξω πάλι και είδα ότι η Έφη ήταν μπρούμυτα στις ψάθες και την είχε καβαλήσει ο Σήφης γαμιώντας την δυνατά. Ο Πέτρος και ο Θοδωρής την χούφτωναν και χαίδευαν στο στόμα και τα στήθη της με τις πούτσες τους. Εκείνη τη στιγμή την σήκωσαν και την ξαναέριξαν – αρκετά απότομα – στα τέσσερα και άρχισαν αν τις ρίχνουν και οι τρεις χαστουκάκια με τα καυλιά τους και με τις παλάμες τους στο κώλο. Η Έφη βόγγαγε και έλεγε «ΝΑΙ ΝΑΙ» «Ξεσκίστε με» και άλλα τέτοια, τα άκουγα καθαρά! Και αυτό έκαναν. Την ξέσκιζαν… Ένας ένας τη γάμαγαν πισωκολλητά ενώ το ίδιο έκανα κι εγώ στη Σάντρα και την Έλενα.

Γαμηθήκαμε δυνατά και τελειώσαμε και το άλλο μπουκάλι βότκα, το κεφάλι μου γύριζε και η Σάντρα είχε ήδη αποκοιμηθεί στο σκάφος και το ίδιο ετοιμαζόταν να κάνει και η Έλενα. Εγώ κρατιόμουν ακόμα αν και κλείναν τα μάτια μου, γιατί κοίτα έξω το γαμήσι της Έφης. Είχαν ήδη τελειώσει και οι τρεις τους στο στόμα και το στήθος της Έφης όση ώρα γαμιόμουνα κι εγώ με τη Σάντρα και την Έλενα και ήδη την είχε ξαπλώσει ο Σήφης πάλι κάτω και της έγλυφε το μουνάκι.

Μετά από λίγο μπήκαν στην δράση και οι τρεις πάλι και την περικυκλώσαν με τις πούτσες τους σηκωμένες. Η Έφη άρχισε να τους τσιμπουκώνει εναλλάξ ενώ την χουφτώναν παντού. Ο Θοδωρής την έστησε στα τέσσερα πάλι και της έδωσε το καυλί του στο στόμα της να συνεχίσει να το ρουφάει ενώ ο Σήφης έβγαλε από το τσαντάκι του κάτι, μετά κατάλαβα ότι ήταν λαδάκι και άρχισε να το βάζει στην τρυπούλα της κωλάρας της. Η Έφη δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου παρόλο που το γαμήσι από το κώλο το κάναμε σπάνια και με το ζόρι σχεδόν. Έτσι μετά από λίγη ώρα μέσα στην υπέροχη κωλάρα της Έφης ήταν το χοντρό καυλί του Σήφη.

Άκουγα τα βογκητά της από εδώ που ήμουν ενώ τα μάτια μου έκλειναν από τη νύστα, τη κούραση και το μεθύσι. Παρόλαυτα κρατιόμουν ακόμη, ενώ η Έλενα τελικά δεν κοιμήθηκε αλλά είχε ξαπλώσει δίπλα μου και χαίδευε το καυλί μου. Δεν θα το πιστέψετε αλλά μου ξανασηκώθηκε. Έβλεπα ένα χοντρό καυλί να ξεσκίζει την Έφη και μου χαιδευε το δικό μου καυλί μια μουνάρα. Άρχισα κι εγώ να την χαιδευω στο μουνάκι της το οποίο ήταν μούσκεμα.

Έτσι βρεθήκαμε να παίρνουμε μάτι το ξέσκισμα της Έφης, την οποία εκείνη τη στιγμή γάμαγε ο Πέτρος από το κώλο ενώ ο Σήφης είχε τελειώσει στην πλάτη της και ο Θοδωρής της είχε χώσει το πούτσο στο στόμα. Χαίδευα την Έλενα και η Έλενα μου τον έπαιζε κι έτσι ξανατελείωσαμε και οι δύο… Εκεί κάπου αποκοιμηθήκαμε ενώ ξεσκίζαν ακόμα την Έφη…

Το πρωί με τον δεν ξύπνησα με τον πρώτο ήλιο, λόγω μεθυσιού έτσι κατά της 9 αφού ήδη με έκαιγε ο ήλιος άνοιξα τα μάτια μου. Η Έλενα και η Σάντρα ήταν άφαντες.. Σηκώθηκα και κοίταξα στην παραλία όπου έμεινα άναυδος με αυτό που είδα! Η Έφη πεσμένη στα τέσσερα και ο Σήφης από πίσω της να την γαμάει! Πάλι! Αυθόρμητα μου ήρθε να φωνάξω. Δεν το έκανα. Έψαξα με το βλέμμα να βρω το Πέτρο και το Θοδωρή, δεν φαίνονταν πουθενά, ξαφνικά όμως τους βρήκα. Ήταν στην άκρη της παραλίας και γαμιόντουσαν με την Έλενα και τη Σάντρα. Τσατίστηκα και βούτηξα στο νερό. Μέχρι να βγω στην επιφάνεια και να κοιτάξω έξω πάλι ο Σήφης και η Έφη είχαν γίνει άφαντοι!

Σκέφτηκα τι έγινε και κατάλαβα ότι είχαν μπει στη σκηνή μας. Κολύμπησα μέχρι έξω, ενώ το κρύο νερό με χαλάρωσε. Βγήκα και πήγα στη σκήνη. Μπήκα μέσα και εκείνη την στιγμή η Έφη τσιμπούκωνε το Σήφη έτσι χωρίς να με καταλάβει της έχωσα το πούτσο μου και άρχισα να τη γαμάω δυνατά! Σάστισε αλλά δεν είπε τίποτα, μόνο ρούφαγε και γαμιόταν! Κι έτσι συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, να την γαμάω εγώ και ο Σήφης σε όλες της στάσεις και με όλους τους συνδυασμούς!

 

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...