ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Η ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ


 Μάκης και γω καθόμασταν σκεπτικοί στο γραφείο και φουμάραμε το τσιγαράκι μας.Ο Αλέκος πιο πέρα καθότανε και χάζευε τις γκόμενες που περνούσαν απ΄'εξω απ΄το παράθυρο.

-"Καριόλες",ανφώνησε σε μια στιγμή απελπισίας.Εγώ με τον Μάκη κοιταχτήκαμε και αφήσαμε ενα χαζογέλιο να μας ξεφύγει..Τον καταλάβαινα.Τελευταία τα χάλασε με μια πολύ γαμάτη γκόμενα και τώρα έχει να δει μουνί πολύ καιρό. -"Με ποιούς πάτε και γαμιέστε αν δε γαμιέστε με μένα,το απόλυτο αρσενικό", συνέχισε με τον ίδιο τόνο...
-"Καλά ρε μαλάκα,πως κάνεις έτσι",τόλμησα να πω. -"Μα τι θες να κάνω",μου λέει,"έχω πήξει στη μαλακία".
-"Φίλε",του λέω,"δεν είναι λύση αυτή".
-"Ρε μαλάκες",παρενέβη ο Μάκης,"αφού θέλετε γαμήσι γιατί δεν πάτε σε καμιά πουτάνα ή τελοσπάντων να βρείτε καμιά γκόμενα". -

"Ε,τώρα",είπα,"ξέρεις εγώ δεν έχω ανάγκη απο γυναίκες". Οι άλλοι δύο μαλάκες αρχίσανε να γελάνε και ο Μάκης μου λέει : -"Άντε ρε Αντρέα,μήπως είσαι και πούστης και μας το κρύβεις;Δηλαδή αν τώρα ξαφνικά έτσι όπως καθόμαστε μπεί μέσα μια γαμάτη γκόμενα,δεν θα θες να την πηδήξεις;" Ακόμα δεν πρόλαβα να μιλήσω και μπήκε μέσα η καινούργια ιδιωτική γραμματέας του διευθυντή.Τι μουνάρα ήταν αυτή!!! Εμείς όμως είχαμε ξεραθεί στα γέλια από την σύμπτωση. Ο Μάκης σηκώθηκε όρθιος με ένα ύφος εύθυμης επαγγελματικής σοβαρότητας και πλησίασε την απορημένη κοπέλα. -"Κρυφάκουγες καριόλα";,της είπε. Δεν πρόλαβε να τελειώσει και η κοπέλα τσίριξε:"Οριστεεεεεεεεε.....";;;;;;;;!!!!! -"Καλά ντε,πως κάνεις έτσι";,είπε ο Αλέκος . -"Tέλος πάντων", είπε,"εδώ ήρθα γιατί ο διευθυντής μου ζήτησε να σας φέρω αυτά τα έγγραφα να τα υπογράψετε". -"Άστα εκεί",της είπα και παράλληλα την έκατσα σε μια καρέκλα. -"Τι θα πιείς",είπε ο Αλέκος ενω κοιτούσε εμένα και τον Μάκη που με το χαμόγελό μας του δίναμε το πράσινο φως. -"Εεεε....συνήθως δεν πίνω", είπε,"αλλάαα...τι έχετε να μου προσφέρτε";… Στο άκουσμα αυτής της φράσης ο Μάκης σηκώθηκε ,έκανε μια στροφή και ανοίγοντας το ντουλαπάκι του μπάρ της έριξε μια καυτή ματιά και της είπε: "Εξαρτάται τι είναι αυτό που θες".
-"Αχάααααα.....!!!",είπε,"πονηρούληδες,κατάλαβα τι θέλετε να κάνετεεε...."και μας θύμισε εκείνα τα κρύα ανέκδοτα με τις ξανθιές μιας και αυτή ήταν ξανθιά. Εγώ την πλησίασα,της έπισα τα βυζιά(καύλαααα......)και της είπα :"Λοιπόν,αφού το ξέρεις,.......αρχίνα"!!! Όλοι μαζί ξεκουμπώσαμε τα παντελόνια μας και βγάλαμε έξω τις ψωλάρες μας. Του Αλέκου ήταν η πιό μεγάλη,αλλά αυτά θα κοιτούσαμε τώρα; Μας τις έπιασε όλες μαζί ένα μάτσο και τις έγλυψε με όλη της την τεχνκή. Την πιάνω λοιπόν και τις τον έμπηξα κατευθείαν στο μουνί. "Ώχ,γαμιάδες μου,σκίστε με ,ναι",φώναξε... Οπότε κι εμείς πήραμε από ένα πόστο ο καθένας και αρχίσαμε τις ρυθμικές κινήσεις. Σε μια στιγμή μου έπιασε τ'αρχίδια και της τον έδωσα στο στόμα λέγοντας: "Έλα μωρή πουτάνα,έτσι φάτο,ναι,ειναι μεγάλο,ειναι πολύ μεγάλο και ξέρεις τι;Είναι ΟΛΟ δικό σου.Φάτο λοιπόν όπως ξέρεις και σ'αρέσει.Είναι μόνο για σένα." "Και τώρα τι θες; Θες απο πίσω,ε; απο πίσω;Έλα γύρνα λοιπόν". Kαι λέγοντας αυτά την γύρισα μπρούμυτα και έβαλα το κεφαλάκι του καβλιού μου μέσα στην κωλοτρυπίδα της,ενώ ο Μάκης της την έδινε πίπα και ο Αλέκος της έκανε ένα θεϊκό γλυφομούνι.Τι κώλος ήταν αυτός!!!Λές και έπαιρνα παρθένο κώλο. Αλλά αυτή φαινόταν να έχει συνηθήσει γιατί τα βογγητά της έδειχαν ηδονή και όχι πόνο.Θα μου πείς στ'αρχίδια μου και να πονούσε.....

Αλλάξαμε πόστα με τους άλλους κάπου τρείς ή τέσσερις φορές.Στο τέλος την άρπαξα απ΄το μαλλί και της είπα:"Κάρια του κώλου,σου υπσχεθήκαμε να σου προσφέρουμε ένα ποτό,τι λές γι'αυτο;".Πρίν προλάβει να συνειδητοποιήσει τι είπα και οι τρείς μαζί χύσαμε μέσα στο στόμα της.Η πουτάνα!!!Τα κατάπιε όλα.Τι καύλαααααα..... Όταν πια τελειώσαμε σκουπιστήκαμε και ντυθήκαμε. Ενώ έβγαινε απο την πόρτα μας κοίταξε όλους και με βραχνή καυλιάρικη φωνή μας είπε:"Εμείς οι τέσσερεις δεν τελειώσαμε.Θα τα ξαναπούμε......'γαμιάδες'μου"!!! Ξανακαθήσαμε στις καρέκλες μας ευχαριστημένοι απο το πρόσφατο συναδελφικό πήδημα Ο Αλέκος έριξε μια ματιά εξω απο το παράθυρο και μας κοίταξε σκεπτικός. Ο Μάκης τον κοίταξε και του είπε:"Λοιπόν...Αλέκο";"Είδες"; -"Είδα,είδα.Αλλά ξέρεις σκέπτομαι το εξής...:Τι άλλο μας περιμένει μ'αυτό το μανουλι"; Τραβώντας μια τζούρα απο το τσιγάρο μου τον κοίταξα με ένα βλέμμα χαλαρότητας Και μέσα από τον καπνό που σκέπαζε το πρόσωπό μου του είπα....:"Θα δούμε".........

Με δυο ζευγάρια σε κινηματογράφο


 Ένα δροσερό βράδυ του Οκτώβρη του 2001 μου συνέβει ίσως η πιό συγκλονιστική εμπειρία της ζωής μου, τη καλύτερη ερωτική ιστορία. Αλλά ας πάρω τα πράγματα από την αρχή. Έκανα μιά βόλτα το βράδυ η οποία είχε ξεκινήσει γύρω στις 11:00 μμ.


Αφού είχα πάει σε κάποιο internet-cafe και μετά σε κάποιο κλάμπ με ξένη μουσική στο κέντρο της Αθήνας αποφάσισα γύρω στις 3:00 πμ να πάρω το δρόμο του γυρισμού για το σπίτι μου. Καθώς περνούσα απο την οδό Αθηνάς με το αυτοκίνητό μου στην κατεύθυνση από Ερμού προς Ομόνοια είδα δύο ζευγάρια να κινούνται κάπως "ύποπτα" στην ίδια κατεύθυνση με εμένα. Και τι εννοώ λέγοντας ύποπτα. Οι άντρες είχαν χουφτώσει άγρια τις γυναίκες χωρίς να ενδιαφέρονται καθόλου για τα αυτοκίνητα που περνούσαν από τον δρόμο, πού παρά το προχωρημένο της ώρας ήταν αρκετά. Σκέφτηκα λοιπόν να τους ακολουθήσω με τα πόδια και φυσικά από κάποια απόσταση. Ξαφνικά τα δύο ζευγάρια έστριψαν σε κάποιο κάθετο δρόμο και για λίγο τους έχασα. Αφού άνοιξα το βήμα μου έφτασα και εγώ στην ίδια γωνία που είχαν στρίψει, τους είδα να μπαίνουν σε κάποιο πορνό σινεμά που ήταν ακόμη ανοικτό. Η καρδία μου άρχισε να κτυπά σαν τρελή.

"Είναι σίγουρο ότι είναι έτοιμοι για τρελά γαμήσια" σκέφτηκα και μπήκα και εγώ στο σινεμά.

Η αίθουσα ήταν πολύ σκοτεινή και εγώ δεν τους έβλεπα πουθενά. Αποφάσισα να καθίσω εως ότου συνηθίσουν τα μάτια μου στο σκοτάδι. Στην οθόνη έπαιζε μια σκηνή όπου μια υπέροχη ξανθιά μουνάρα με τεράστια βυζία τσιμπούκωνε ένα αράπη πού είχε ένα τεράστιο καυλί.

Μετά από δύο περίπου λεπτά διέκρινα το περίγραμμα τεσσάρων κεφαλίων που βρισκόντουσαν τρείς σειρές μπροστά απο εμένα. Η ορατότητα που είχα από την θέση που καθόμουνα δεν ήταν καλή, γιατί είχαν χωθεί μέσα στα καθίσματά τους, αλλά το παράξενο ήταν ότι οι γυναίκες βρισκόντουσαν στις εξωτερικές θέσεις.

Το σινεμά είχε το πολύ δέκα με δώδεκα άτομα μέσα. Κάποιος λοιπόν από τους θαμώνες πήγε και κάθισε δίπλα σε μια από τις δύο γυναίκες. Ήμουν περίεργος να δω τι θα γίνει. Δυστυχώς όμως ο τύπος μετά από δύο τρία λεπτά σηκώθηκε και απομακρύνθηκε. Εκεί πάγωσα.
"Τι έγινε ρε, αυτοί είναι έτοιμοι να γαμηθούν. Τόν έδιωξαν;" σκέφτηκα και αποφάσισα να κινηθώ πιο συγκρατημένα. Σηκώθηκα από την θέση μου και πήγα και κάθισα ακριβώς από πίσω τους, για να έχω καλλίτερη θέα. Την στιγμή που καθόμουνα γύρισαν και οι τέσσερις και με κοίταξαν, αλλά εγώ συγκράτησα τα χαρακτηριστικά μόνο της γυναίκας που βρισκόταν πιο κοντά σε εμένα. Είχε μακριά μαλλιά και ένα πολύ γλυκό μα συνάμα καυλιάρικο πρόσωπο. Νομίζω οτι διέκρινα κάποιο χαμόγελο να σχηματίζεται χωρίς όμως να είμαι απολύτως σίγουρος. Ήταν αυτή που φορούσε ένα άσπρο κολάν και ένα δετό λευκό μπουστάκι, που είχα δεί όταν τους ακολουθούσα.

Η γκόμενα είχε υπέροχο σώμα.
Ξαφνικά η γυναίκα με το λευκό μπουστάκι σήκωσε πιο ψηλά το ένα της γόνατο και το κόλλησε στη θέση που βρισκόταν μπροστά της. Τότε είδα ότι είχε κατεβάσει το κολάν της. Πήρα έτσι θάρρος και έβγαλα και εγώ επιδεικτικά τον πούτσο μου έξω απο το παντελόνι μου και αφού φόρεσα προφυλακτικό άρχισα να χαϊδεύω το καυλί μου σιγά σιγά.

Τότε ο άντρας που καθόταν δίπλα της πέρασε το χέρι του στο μουνί της και άρχισε να την χαϊδεύει. Εκείνη έγυρε πίσω το κεφάλι της και αφού γύρισε προς το μέρος μου και είδε για τα καλά το καυλί μου έκλεισε αργά και ηδονικά τα μάτια της λιωμένη από την καύλα.

Πήρα και εγώ θάρρος και έγυρα μπροστά και χούφτωσα τα βυζιά της. Είχε ένα υπέροχο στητό στήθος και τεράστιες καυλωμένες ρόγες. Αφού μείναμε έτσι για λίγες στιγμές η γυναίκα έσκυψε μπροστά και πήρε στο στόμα το καυλί του συνοδού της που ήδη το είχε βγάλει έξω και το έπαιζε με δύναμη. Αυτή η κίνηση μου έδωσε μια καταπληκτική θέα της κωλάρας της.

Σηκώθηκα από την θέση μου και πήγα και κάθισα δίπλα της. Εκείνη κατάλαβε οτι βρισκόμουν δίπλα της αλλά όμως δεν σταμάτησε το τσιμπούκι που έπαιρνε στον άλλο. Το μόνο που έκανε ήταν να τουρλώσει ακόμη περισσότερο την κωλάρα της προς το μέρος μου. Αυτή η κίνηση έφτασε την καύλα μου στα ύψη. Άρχισα έτσι με το ένα χέρι μου να χαϊδεύω τον κώλο της και με το άλλο μου χέρι να παίζω με τον πούτσο μου. Εκείνη τότε με μια γρήγορη κίνηση ήρθε και κάθισε πάνω στο καυλί μου χωρίς όμως να σταματήσει ούτε για μια στιγμή το τσιμπούκι που έπαιρνε στον άλλο. Ο συνοδός της χαμογέλασε και μου είπε με χαμηλή φωνή :

"Είναι πολύ καυλιάρα και της αρέσει να γαμιέται συνέχεια"

"Είναι φανταστική" του απάντησα, με φωνή που έτρεμε από καύλα, ενώ η γκόμενα άρχισε να κινείται πιο γρήγορα πάνω στο καυλί μου.

Ανασηκώθηκα λίγο για να κοιτάξω τι γινόταν και με το άλλο ζευγάρι που καθόταν από την άλλη πλευρά και είδα ένα άλλο θαμώνα του σινεμά ο οποίος είχε πάρει θέση ανάλογη με την δική μου. Είχε πετάξει έξω τα βυζιά της άλλης γκόμενας και της τα έγλειφε με δύναμη, ενώ ο συνοδός της άλλης είχε χώσει βαθειά τα δάχτυλά του στο μουνί της και εκείνη έδειχνε να βρίσκεται στον έβδομο ουρανό από την ηδονή.

Η όλη κατάσταση με είχε κάνει να χάσω το φώς μου. Η γκόμενα που γαμούσα εγώ άρχισε να λέει κάτι χαμηλόφωνα στο συνοδό της. Τότε αυτός γύρισε και μου είπε:

"Χύνει, χύνει με το καυλί σου μάγκα μου, Είδες πόσο γαμιόλα είναι το μωρό μου", ενώ εκείνη άρχισε να χτυπιέται σαν τρελή πάνω στο καυλί μου.

Ρώτησα τότε τον τύπο που καθόταν δίπλα μου:


"Μήπως θέλετε να πάμε κάπου αλλού;"

"Έχεις χώρο;" με ρώτησε.

"Όχι" του απάντησα "αλλά θα μπορούσαμε να πάμε σε κάποιο ξενοδοχείο όλοι μαζί."

Εκείνος μου έγνεψε αρνητικά και μου είπε να πάω να γαμίσω και την άλλη γυναίκα. Του είπα όμως ότι ήταν ο άλλος τύπος και μου είπε "πήγαινε και να δεν θέλει έλα να ξαναγαμίσεις την δικιά μου."

Γαμώτο σκέφτηκα και δεν είχα καν χύσει ακόμη. Σηκώθηκα όμως σιγά σιγά, η γυναίκα φάνηκε να δυσαρεστήθηκε γιατί την είχε καταβρεί επάνω στο καυλί μου, και πήγα από την άλλη πλευρά, όπου καθόταν η άλλη γκόμενα ανάμεσα στους δύο άλλους τύπους, οι οποίοι της είχαν βγάλει εντελώς το πουκάμισο και της είχαν κατεβάσει το παντελόνι μέχρι τους αστραγάλους. Μπήκα και εγώ ανάμεσα στα καθίσματα και πήγα και στάθηκα με το ορθομένο μου καυλί ακριβώς μπροστά στο
προσωπό της έχοντας την πλάτη μου προς την οθόνη. Εκείνη έπιασε με δύναμη τον πούτσο μου και τον έχωσε βαθειά στο στόμα της χαρίζοντας μου στιγμές ατέλειωτης καύλας.

Αφού απόλαυσα για λίγο το τσιμπούκι της με κλειστά μάτια έχοντας στο μαυλό μου συνέχεια το μουνάκι που γαμούσα μόλις πριν απο λίγο, συνειδητοποίησα οτι και οι υπόλοιποι θαμώνες είχαν αρχίσει να πλησιάζουν προς το μέρος μας και ένας τύπος να έχει χουφτώσει τα βυζία της γκόμενας που τσιμπούκωνα, καθισμένος ακριβώς από πίσω της, ενώ τέσσερις πέντε άλλοι παρακολουθούσαν από κοντά. Εκείνη την στιγμή η γκόμενα φαίνεται πως κουράστηκε ή φοβήθηκε ή έχυσε ατελείωτα, ομολογώ πως δεν κατάλαβα τι έγινε, σταμάτησε το τσιμπούκι και κάτι είπε στο συνοδό της. Αμέσως σηκωθήκανε και οι δύο και είπανε στους άλλους οτι φεύγουνε. Ταυτόχρονα σηκώθηκε και η γκόμενα με το λευκό κολάν από τη θέση της. Σκέφτηκα οτι θα φύγουν όλοι μαζί.

Αντί αυτού όμως ήρθε και κάθισε μια σειρά πίσω από τη θέση που στεκόμουνα όρθιος. Πρίν προλάβω να αντιδράσω τέσσερις απο τους υπόλοιπους θεατές την περικύκλωσαν και άρχισαν ο ένας να της χαϊδεύει τα βυζιά, ο άλλος την μουνάρα της και οι άλλοι που βρισκόντουσαν από πίσω της να την τσιμπουκώνουνε. Ομολογώ οτι η θέα που είχα από τη θέση που βρικόμουνα ήταν καταπληκτική και το θέαμα άκρως ερεθιστικό. Καρφωμένος και εγώ στη θέση μου άρχισα να παίζω με τον πούτσο μου, μην μπορώντας να τραβήξω τα μάτια μου από πάνω τους. Ξαφνικά ένας από τους τύπους που την τσιμπούκωναν πρέπει να έχυσε στο προσωπό της γιατί εκείνη ζήτησε από τον συνοδό της χαρτομάντηλα και άρχισε να σκουπίζει το προσωπό της από τα χύσια του άλλου. Στο μεταξύ ο συνοδός της που είχε πλησιάσει και εκείνος αρκετά της είπε:

"Σήκω καυλιάρα μου όρθια και στάσου στην κολώνα να σε γαμήσουν όλοι με τη
σειρά"

Εκείνη χωρίς να φέρει αντίρρηση σηκώθηκε αμέσως και πήγε και ακούμπιε τα χέρια της, σκυμμένη ελαφρώς, πάνω στην κολώνα που βρισκόταν δίπλα μας, στήνοντας έτσι την υπέροχη κωλάρα της η οποία έδειχνε οτι διψούσε για πούτσο. Χωρίς να χάσω χρόνο πήγα και κόλλησα από πίσω της και της κάρφωσα με δύναμη τον πούτσο μου μέσα στην μουνάρα της. Δίπλα της ο συνοδός της μου έλεγε:

"Ξέσκισέ την καριόλα, δεν βλέπεις πόσο της αρέσει" και εγώ άρχισα με μια απίστευτη ταχύτητα να την γαμάω πισοκολλητά. Έσκυψα και άρχισα να της γλύφω το σβέρκο αφού παραμέρησα πρώτα τα μακριά της μαλλιά, τα οποία ήταν γεμάτα από τα χύσια του άλλου τύπου που είχε τελειώσει επάνω της, ενώ με τα δύο μου χέρια είχα χουφτώσει με δύναμη τα στήθια της. Η αλήθεια είναι ότι δεν άργησα να χύσω μέσα στη μουνάρα της το φορτίο μου ενώ εκείνη έλεγε συνέχεια:

"Αχ τι καυλί είναι αυτο που με γαμάει. Με κάνεις να χύνω συνέχεια. Τρέμουν
τα πόδια μου από την καύλα." ενώ δεν σταματούσε καθόλου το κούνημα πάνω στον
πούτσο μου.

Τραβήχτηκα από πίσω της και αμέσως πήρε τη θέση μου ο συνοδός της ο οποίος άρχισε και εκείνος να την γαμάει πισωκολλητά. Κάθισα σε μια θέση ακριβώς δίπλα τους παρακολουθώντας συνέχεια όλη τη φάση από πολύ κοντά. Μετά από λίγες στιγμές γύρισα το κεφάλι μου τριγύρω. Όλοι οι υπόλοιποι που βρισκόντουσαν στο σινεμά είχαν πλησιάσει γύρω από το ζευγάρι που γαμιώτανε στα όρθια εκτός από δύο τύπους που βρισκόντουσαν πέντε με έξι σειρές πιο πίσω, οι οποίοι παρακολουθούσαν από μακριά την δράση και τσιμπούκωναν ταυτόχρονα κάποιον τρίτο άντρα που καθόταν αναμεσά τους.

Ξαναγύρισα και κοίταζα πάλι το ζευγάρι το οποίο συνέχιζε να γαμιέται στα όρθια και φυσικά ο πούτσος μου σηκώθηκε ξανά έτοιμος για δεύρο γύρο. Μετά από λίγο τελείωσε και ο συνοδός της γκόμενας και ήρθε και κάθισε δίπλα μου. Έκανα να ξανασηκωθώ αλλά κάποιος άλλος άντρας με πρόλαβε και έχωσε την πούτσα του μέσα στην μουνάρα της γκόμενας η οποία πλέον πρέπει να είχε πλημμυρίσει από τα χύσια.

"Δεν πρόλαβα" σκέφτηκα "αλλά υπάρχει και άλλος τρόπος" είπα από μέσα μου και με γρήγορες κινήσεις έχωσα τον καυλωμένο μου πούτσο στο στόμα της ενώ ταυτόχρονα της έκανα μασαζ στην πλάτη.Την γαμούσαμε ταυτόχρονα και οι δύο πράγμα που πρέπει, από οτι κατάλαβα να την κάνει να χύνει συνέχεια, ενώ ο άντρας της από δίπλα της έδινε συνέχεια συγχαρητήρια για τις "επιδόσεις" της. Το τσιμπούκι που μου έπαιρνε ήταν καταπληκτικό και έτσι με έκανε να χύσω για δεύτερη φορά. Μόλις τελειώσα σταμάτησε χωρίς να περιμένει τον άλλο που την γαμούσε από πίσω να τελειώσει. Άρχισε να σηκώνει τα ρούχα της και να προσπαθεί να τακτοποιηθεί όπως όπως. Μαζί της σηκώθηκε και ο συνοδός της ο οποίος την πήρε από το χέρι και κατευθύνθηκαν μαζί προς την έξοδο.

Τους ακολούθησα με γρήγορο βήμα. Όλοι οι υπόλοιποι είχαν καρφωθεί στις θέσεις τους αποσβωλομένοι από το θέαμα που μόλις είχαν δει το οποίο πρέπει να ήταν δεκάδες φορές καλλίτερο από αυτό που παιζόταν στην οθόνη του σινεμά.Τους πρόλαβα έξω απο το σινεμά.

"Θέλετε να ξανασυναντηθούμε;" τους ρώτησα.

Τότε γύρισε η γκόμενα, με κοίταξε και αφού μου χαμογέλασε αινιγματικά μου είπε:

"Ποιός ξέρει, μπορεί κάποια μέρα να ξανασυναντηθούμε" και απομακρύνθηκαν προς το αυτοκίνητό τους.

Απογοητευμένος γύρισα προς το αυτοκινητό μου. Κάποιος που βρισκόταν μέσα στο σινεμά είχε παρκάρει ακριβώς μπροστά μου και μιλούσε σε κάποιον στο κινητό και φαινόταν να του περιγράφει τη φάση που είχε συμβεί μέσα στο σινεμά.

"Άσε ρε φίλε" του λέω "Οτι και να του λες στο τηλέφωνο δεν πρόκειται να σε πιστέψει."

"Τι ήταν αυτό ρε φίλε" μου είπε "ήταν απίστευτο."

"Πράγματι" του είπα και πήγα προς το αυτοκίνητό μου.

Κοίταξα το ρολόι μου. Η ώρα ήταν 4:30 πμ.

Ένα ευτυχισμένο ζευγάρι

 Γνώρισα το Στέφανο και τη Μίρκα σ ένα μπαρ από µια κοινή φίλη. Αμέσως µου έδωσαν την εντύπωση του τέλειου ζευγαριού. Πέντε χρόνια είναι μαζί και τα δύο τελευταία είναι παντρεμένοι. Κανένα σύννεφο ζήλειας ή αντιπαράθεσης δεν φαίνεται να σκιάζει την κοινή τους ζωή. Και το κυριότερο είναι ότι βρίσκουν πάντα τρόπους να κρατάνε ζωντανή την επιθυμία και να χαίρovται τον έρωτα. Δεν κρύβω ότι τους ζήλεψα. Μακάρι να έβρισκα κι εγώ έναν άντρα, που να μπορεί να διατηρεί έτσι αμείωτο το ενδιαφέρον µου!

Αργότερα άκουσα διάφορες ιστορίες να λέγονται γι αυτούς. Το μεγαλύτερο µέρος από αυτές αφορούσε διάφορες παρτούζες που έκαναν κάθε τόσο. Πάντα όμως µ ένα άτομο ακόμα, άντρα ή γυναίκα. Η περιέργειά µου μεγάλωσε και από τότε άρχισα να εντείνω τις προσπάθειές µου να τους γνωρίσω καλύτερα. Είμαι µια πολύ απελευθερωμένη κοπέλα και δεν θα είχα καμιά αντίρρηση να συνευρεθώ μαζί τους ερωτικά.

Εδώ που τα λέμε, ήταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ. Ο Στέφανος είναι αρκετά ωραίος άντρας, ψηλός, λεπτός, µε μυώδες σώμα και αρμονικά χαρακτηριστικά. Δεν θα με πείραζε καθόλου να νιώσω βαθιά στο μουνάκι μου το δυνατό καβλί του. Αλλά και η Μίρκα δεν πάει πίσω. Είναι μoυνάρα με τα όλα της. Έχει μακριά ξανθά μαλλιά, κορμί όμορφα μαυρισμένο στον ήλιο, σφιχτά βυζάκια, λεπτή μέση και κώλο πεταχτό σε σχήμα καρδιάς.

Δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα ο λεσβιακός έρωτας, αλλά για τη Μίρκα θα πουλούσα και την ψυχή μου για να τη γλείψω και να με γλείψει. Έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου για να τους δείξω τις προθέσεις μου και μετά από λίγο καιρό τα κατάφερα. Με κάλεσαν να τους επισκεφτώ με την πρώτη ευκαιρία. Το ίδιο Σάββατο ξύπνησα κεφάτη και άρχισα τις ετοιμασίες. Μετά από ένα αναζωογονητικό μπάνιο σε καυτό νερό, αρωματίστηκα και φόρεσα τα πιο σεξουαλικά μου εσώρουχα. Διάλεξα ένα μαύρο κοντό φόρεμα, στενό στη μέση που κάνει τα βυζάκια µου να φουσκώνουν και να αναδεικνύονται οι τέλειες καμπύλες τους.
Είναι κάπως πιο φαρδύ στη λεκάνη και αρκεί το παραμικρό αεράκι για να το σηκώσει ψηλά, αποκαλύπτοντας τα μακριά λεπτά µου πόδια και τα στρογγυλά κωλοµέρια µου.

Ξεκίνησα και έφτασα σπίτι τους μισή ώρα τουλάχιστον πριν τη συμφωνημένη ώρα. Δεν έδειξαν να εκπλήσσονται, αντίθετα µάλλον µε περίμεναν σίγουροι ότι θα βιαζόμουν να τους συναντήσω. Όπως µου ομολόγησαν αργότερα, µε είχαν βάλει στο μάτι από την πρώτη στιγμή και φρόντισαν να διαρρεύσουν οι σχετικές πληροφορίες που θα έκαναν τη φαντασία µου να οργιάσει και θα άναβαν το ενδιαφέρον µου γι αυτούς. Ήπιαμε ένα ποτό και µιλήσαµε περί ανέμων και υδάτων µέχρι να σπάσει ο πάγος. Μετά η κουβέντα ήρθε φυσιολογικά στα ερωτικά µας γούστα.

Κάθισα όσο πιο άνετα μπορούσα, σταύρωσα τα πόδια µου και η φούστα µου σηκώθηκε ψηλά, αφήνοντας τα μπούτια µου γυμνά στην αποκλειστική διάθεση των ματιών τους. Το βλέµµα µου έπαιζε προκλητικά από τον ένα στον άλλον. Τη µια στιγμή κοιτούσε το καβάλο του Στέφανου όπου κάτι άρχισε να φουσκώνει εκεί και την αμέσως επόμενη στιγμή κάρφωνα τα µάτια µου στα υπέροχα δίδυμα βουναλάκια που πετάγονταν αυθάδικα από το βαθύ ντεκολτέ της Μίρκας.
Το άρωμα της έφτανε µέχρι τα ρουθούνια µου και µε κάβλωνε. Αλλά κι εκείνοι µε εξερευνούσαν µε τον ίδιο τρόπο. Ένιωθα τα µάτια τους να ταξιδεύουν στα μπουτάκια µου, στα μπράτσα, στους στρογγυλούς µου ώμους και στη διχάλα των βυζιών µου. Κατέβασα το πόδι µου και άνοιξα τα γόνατά µου. Η λεπτή δαντέλα της κιλότας µου μαγνήτισε το βλέμμα τους και μισάνοιξαν τα στόματα τους. Ύγραναν τα χείλη τους µε τις γλώσσες τους κι η ατμόσφαιρα γέμισε ερωτισμό και κάβλα.

Αρκούσε µία µόνο λέξη για να πέσουμε κι οι τρεις στο κρεβάτι να γαµηθούµε σαν τρελοί. Τουλάχιστον εγώ ήμουν έτοιμη για όλα. Τελικά τη σιωπή έσπασε η Μίρκα λέγοντας µου πόσο όμορφη είμαι και πλησιάζοντας µε φίλησε στην ωμοπλάτη µου απαλά. Έπιασε το χέρι µου και µε οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα τους. Πήγα να βγάλω το φουστάνι µου αλλά µε σταμάτησαν.

Μου ζήτησαν να κατεβάσω την κιλοτίτσα µου και να τους την πετάξω. Το έκανα και την άρπαξαν στον αέρα. Την έφεραν στο πρόσωπό τους και ρούφηξαν το άρωμα του µουνιού µου. Έγδυσαν ο ένας τον άλλο, χαϊδεύοντας τα κορμιά τους και κρατώντας από µια άκρη της κιλότας µου στα δόντια τους.

Όταν έμειναν ολότελα γυµνoί ο πoύτσος του Στέφανου ήταν στητός και σκληρός, έτοιμος για γαµήσι. Από το µουνάκι της Μίρκας έσταζε η πολύτιμη υγρασία της. Ένιωσα τον κόλπο µου να υγραίνεται στη θέα των δύο όμορφων κορμιών, που στέκονταν μπροστά µου ολόγυμνα. Εκείνοι, όμως, είχαν άλλα σχέδια για µένα και άρχισαν να µου εξηγούν. “Σήκωσε το φουστάνι σου όσο πιο ψηλά μπορείς”, είπε ο Στέφανος, “και κάθισε µε γυμνό το κωλαράκι σου στα μαξιλάρια”. Έκανα όπως µου είπε και κάθισα στο χαμηλό σοφά που ήταν σκεπασμένος µε πολύχρωμα πουπουλένια μαξιλάρια. Μετά η Μίρκα µε πλησίασε, σήκωσε τα μαλλιά µου και κατέβασε λίγο το φερμουάρ του φορέματος στην πλάτη µου. Ξανάριξε πίσω τα μαλλιά µου και µου ζήτησε να γείρω το κορμάκι µου πίσω και να αισθανθώ όσο πιο άνετα γίνεται. Τράβηξε το ρούχο προς τα κάτω και τα βυζάκια µου έκαναν την εμφάνιση τους. Σταµάτnσε λίγο πιο κάτω από τις ρογίτσες µου. Επέστρεψε δίπλα στον άντρα της και κόλλησε το κεφάλι της στο δικό μου. Με τα μάγουλα τους ενωμένα εξέτασαν το αποτέλεσμα και χαζογέλασαν ικανοποιημένοι.
“Τώρα θέλουμε να µας κοιτάς και να αρχίσεις να μαλακίζεσαι”, είπαν και οι δύο μαζί µε μια φωνή.

Βρήκα την ιδέα πολύ ερεθιστική και υπάκουσα χωρίς δεύτερη κουβέντα. Έβαλα πρώτα το μεσαίο µου δάχτυλο και τον δείκτη στο στόμα µου και τα σάλιωσα. Πέρασα αργά τα δάχτυλα πάνω στη σχισμή του µoυvιoύ µου και γαργάλησα τα µουνόχειλά µου, υγραίνovτας µε τη γλώσσα µου τα μισάνοιχτα χειλάκια µου. Άφησα ένα βαθύ αναστεναγμό και πήρα το βλέµµα µου από τα πρόσωπά τους. Έτσι κι αλλιώς ούτε αυτοί µε κοίταζαν στο πρόσωπο. Είχαν καρφωμένα τα µάτια τους στο µουνάκι µου και τα δάχτυλά µου το χάιδευαν αργά. Κοίταξα το καβλί του Στέφανου που παλλόταν στον αέρα και το µουνάκι της Μίρκας που ανοιγόκλεισε σαν πονηρό ματάκι. Έχωσα το δάχτυλο ανάμεσα στα µουνόχειλα και έτριψα την κλειτορίδα µου που σκλήρανε στη στιγμή. Με τη βοήθεια του δεύτερου χεριού µου έπιασα τα παχιά εξωτερικά χείλη του µουνιού µου και τ άνοιξα διάπλατα. Έσκυψαν να εξετάσουν καλύτερα την ορθάνοιχτη µουνότρυπα κι αναφωνητά χαράς βγήκαν από τα στόματα τους.

”Κοίτα τι ωραίο µουνάκι που έχει η Σόνια”, είπε η Μίρκα.
“Ναι, ναι! Μαύρα µουνόχειλα και ροδοκόκκινη τρυπούλα”, είπε η ο άντρας της ξεροκαταπίνοντας.
“Και η κλειτορίδα της; Έχεις δει μεγαλύτερη κλειτορίδα;”
“Είναι μεγαλύτερη από τη δική σου νομίζω. Για να σε δω και σένα για να μπορώ να κάνω τη σύγκριση”.

Η Μίρκα άνοιξε το µουνάκι της και µας έδειξε την πιο γλυκιά κλειτορίδα που έχω δει. Ήταν πράγματι πιο μικρή από τη δική µου, αλλά ήθελα να σκύψω και να τη γλείψω µε µανία µέχρι να χύσει. Εκείνος άπλωσε το χέρι του και την άγγιξε, ξεστομίζοντας ένα μακρόσυρτο «Ωωω!» Του αποµάκρυνε το χέρι και στράφηκε σε µένα.
“Μπορώ να την ακουμπήσω;” ρώτησε τον άντρα της.
“Αν το θέλει κι η Σόνια”, της απάντησε αυτός.



Αν το ήθελα λέει! Έγνεψα καταφατικά κι εκείνη ίσα που άγγιξε µε το ακροδάχτυλό της το κουμπάκι µου. Ένιωσα όμως ένα ηλεκτρικό ρεύμα να µε διαπερνάει. Βόγκηξα από κάβλα και µια σταγόνα µουνόχυµα κύλισε στο χέρι της. “Είναι πολύ πιο σκληρή από όσο φαίνεται”, στράφηκε και είπε στον άντρα της.
“Δυστυχώς η συμφωνία που έχουμε κάνει δεν σου επιτρέπει να την αγγίζεις κι εσύ”.
“Ε, τότε η συμφωνία χαλάει και όχι µόνο θα την αγγίζω αλλά θα την γαµήσω κιόλας”, έκανε αυτός πεισµωµένος.
“Δεν θα σε αφήσω”, του αντιγύρισε. “Θα την πάρω εγώ πρώτη και όταν θα έχω τελειώσει, μετά δεν θα έχει μείνει τίποτα για σένα”. Εγώ συνέχιζα να κρατάω ανοιχτό το µουνάκι µου και τα είχα χαμένα µε όσα άκουγα. Δεν ήξερα τι να κάνω ή τι να πω για τη συνέχεια.
“Θα χώσω τη γλώσσα µου στη λαχταριστή της μουνότρυπα”, μούγκρισε η Μίρκα.
“Θα δαγκώσω τα µoυνόχειλά της, θα γλείψω ανελέητα την κλειτορίδα της και θα ρouφήξω όλα τα υγρά του κόλπου της”. “Σιγά τα λάχανα! Καλό το γλειφoµoύνι δε λέω, αλλά τέτοιο µουνάκι θέλει µια βαρβάτη ψωλάρα να την ξεσκίσει. Θ ακouµπήσω πρώτα το χοντρό πουτσoκέφαλο στα µουνόχειλά της, θα το τρίψω δυνατά στην καβλωµένη κλειτορίδα της και μετά θα το καρφώσω στα βάθη του κόλπου της. Τα αρχίδια µου θα χτυπήσουν βαριά πάνω στα αφράτα κωλοµέρια της και θα τη γαµήσω µέχρι να λιπoθυµήσει”. “Σιγά ρε συ!”, τον ειρωνεύτηκε η γυναίκα του.

”Δεν µε πιστεύεις;” της αντέτεινε. “Πιάσε τον πούτσο µου να δεις”. Αμέσως αυτή έπιασε τον χοντρό κορμό της καβλωµένης ψωλής και άρχισε να κουνάει το χέρι της πάνω κάτω.
Τραβούσε το πετσάκι αφήνοντας ακάλυπτο το πρησμένο καβλί του και μετά το κάλυπτε σχεδόν ολόκληρο. Κάθε φορά όμως που επαναλάμβανε την κίνηση το δεύτερο γινόταν όλο και πιο δύσκολο. Σιγά σιγά το καβλί έστεκε περήφανο και ροδοκόκκινο να κοιτάει το ταβάνι.
Το βλέµµα µου είχε κολλήσει στην επιδέξια µαλακία που του βαρούσε και θα ήθελα να ήμουν στη θέση της. Εγώ μάλιστα δεν θα έμενα εκεί. Θα του έκανα και ένα σπέσιαλ τσιμπούκι απ αυτά που µόνο εγώ ξέρω να κάνω. Και θ απολάμβανα το σπέρμα τoυ σαν να ταν το νέκταρ των Θεών ταυ Ολύμπου.
“Και τα βυζάκια της, τι σου λένε τα βυζάκια της;” αναφώνησε ξαφνικά η Μίρκα σταματώντας να µαλακίζει τον πούτσο ταυ.
“Είναι τέλεια”, της απάντησε, “το ομορφότερο δίδυμο που έχω αντικρίσει ποτέ. Κρίμα που τ αφήνει παραπονεμένα», συμπλήρωσε µε νόημα δείχνοντας τα χέρια μου που εξακoλουθoύσαν να κρατάνε ορθάνοιχτα τα μουνόχειλά µου. Έπιασα αμέσως το υπονοούμενο και πήρα µια γερή δόση από το µoυνόχυμα µου και πασάλειψα τις ρώγες στα βυζάκια μου. Ζούληξα τα στήθη µου στο πλάι και τα πρότεινα φουσκωμένα προς το µέρος τους. Πέρασα µε αργές κυκλικές κινήσεις τα δάχτυλά µου γύρω και πάνω στις ερεθισμένες ρωγούλες µου, που σκλήραναν σαν πέτρες.

”Κοίτα πως έγιναν οι ρώγες της. Έχεις ξαναδεί τέτοιο θαύμα;”
“Ποτέ! Τα δικά σου βυζιά δεν είναι τόσο σφιχτά και στητά σαν της Σόνιας”, είπε σχεδόν µε κακία ο Στέφανος και χούφτωσε τα βυζιά της γυναίκας του. Τα έτριψε µε δύναμη και εκείνη άρχισε να βογκάει από ηδονή. Έβαλε το άλλο του χέρι στο µουνάκι της και το µαλάκισε επιδέξια.

Το θέαμα ήταν τόσο ερεθιστικό που δεν κρατήθηκα και άρχισα να βαράω µαλακία τόσο δυνατά που τα μουνόχειλα μου πόνεσαν. Με είδαν να χτυπιέµαι µούσκεµα στον ιδρώτα και έκαναν το ίδιο. Σηκώθηκαν όρθιοι, στάθηκαν ο ένας απέναντι στον άλλον και άρχισαν να µαλακίζονται κοιτάζοντας µια τους εαυτούς τους και µια εμένα. Ο Στέφανος έχυσε πάνω στην κοιλιά της γυναίκας του, εκείνη έχυσε στα μπούτια της και εγώ πάνω στα μαξιλάρια. Όταν τους είπα ότι περίμενα παρτούζα και όχι αυτό που κάναμε χαζογέλασαν και μου εξήγησαν ότι είναι τόσο ερωτευμένοι µμεταξύ τους που δεν θέλουν να μοιράζονται τα κορμιά τους µε τρίτους. Οι φαντασιώσεις τους όμως είναι άλλο πράγμα. Όχι µόνο τις μοιράζονται αλλά και το επιδιώκουν για να δυναμώνουν τον έρωτα τους.

Δύο αχώριστες φίλες


 Το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισα να κάνω διακοπές στο εξοχικό της φίλης μου της Καίτης ύστερα από τις τόσες φορές που με είχε καλέσει. Με την Καίτη είμαστε από μικρές φίλες κι έχουμε ιδιαίτερο θάρρος. Συνηθίζαμε λοιπόν, να καθόμαστε γυμνές και να διαβάζουμε ερωτικά περιοδικά, αλλά μέχρι εκεί. Δεν είχαμε χαϊδέψει ποτέ η μία την άλλη ούτε είχαμε φιληθεί. Κάπου όμως ένιωθα ότι ήταν ζήτημα χρόνου. "Όμως όλα ανατράπηκαν με τον ερχομό της Λέτας.


Η Λέτα ήταν μια ψηλή κοκκινομάλλα αρκετά μεγαλύτερη μας, που ήταν οικογενειακή φίλη και είχε έρθει κυριολεκτικά απρόσκλητη. Είχα δυσαρεστηθεί στην αρχή αλλά δεν γινόταν να τη διώξουμε. Τελικά αποδείχτηκε αρκετά ωραίος τύπος και άρχισα να την συμπαθώ. Αρχικά υποχρεωθήκαμε να ντυνόμαστε άλλα το γεγονός ότι κυκλοφορούσε κι εκείνη αρκετές φορές γυμνή ανάμεσά μας, μας έκανε ν' αλλάξουμε άποψη. "Έτσι γρήγορα κι οι τρεις βρεθήκαμε να κυκλοφορούμε γυμνές κι η ατμόσφαιρα στο σπίτι έγινε πιο ερωτική παρά πότε.

Ένα βράδυ περασμένες έντεκα, έβλεπα τηλεόραση ενώ η Καίτη είχε κιόλας πάει για ύπνο. Η Λέτα είχε βγει και γυρίζοντας με βρήκε γυμνή με ένα ποτήρι μπίρα μπροστά στην τηλεόραση. Κάθισε κοντά μου κι αρχίσαμε να χαζεύουμε ένα χαζό αισθηματικό έργο. Πρόσεξα πως η Λέτα όλο και κρυφοκοίταγε τις Θηλές και τα μπούτια μου, αλλά δεν έδωσα σημασία. Σηκώθηκε και πήγε στην κρεβατοκάμαρα της για να ξαναγυρίσει γυμνή. Δεν ήταν η πρώτη φορά που την έβλεπα αλλά όταν κάθισε δίπλα μου κι έριξα ασυναίσθητα μια ματιά στις θηλές της τις είδα σηκωμένες. Την κοίταξα παραξενεμένη.

«Το ξέρεις ότι είσαι πολύ όμορφη και μ' ερεθίζεις πολύ;» μου είπε με βραχνή φωνή.

Έγειρε πάνω μου και τα χείλη της χωρίς καμιά προειδοποίηση κόλλησαν στα δικά μου. Δεν πρόλαβα ν' αντιδράσω κι ένιωσα τη γλώσσα της να με πιέζει στα δόντια. Μισανοιξα το στόμα μου και την άφησα να με κατακτήσει ενώ ήδη οι θηλές μου είχαν ορθωθεί. Χωρίς να το καταλάβω είχα κιόλας ερεθιστεί.
Η Λέτα αποδείχτηκε ιδιαίτερα δραστήρια και έμπειρη. Με ξάπλωσε στον καναπέ χωρίς να πούμε κουβέντα κι άρχισε να μου γλείφει τις θηλές. Βόγκηξα κλείνοντας τα μάτια μου κι άνοιξα ανεπαίσθητα τα πόδια μου. Το μουνάκι μου γινόταν όλο και πιο υγρό καθώς τα χάδια της Λέτας γινόταν όλο και πιο επίμονα. Τα χείλη της στάθηκαν στην απαλή καμπύλη της κοιλιάς μου κι ανατρίχιασα ολόκληρη. Ήθελα πολύ αυτό που ετοιμαζόταν να κάνει. Έτσι άνοιξα κι άλλο τα πόδια μου ενώ η Λέτα κατέβαινε αργά προς το φουντωτό θαμνάκι, ανάμεσα στα πόδια μου. Η κλειτορίδα μου χτυπούσε στο ρυθμό της καρδιάς μου. Η αίσθηση ήταν πρωτόγνωρη. Το κορμί μου ηλεκτρισμένο, παράλυτο σχεδόν άκουγε μόνο τα χάδια της Λέτας. Και τότε τα χείλη της ακούμπησαν επιτέλους στην κλειτορίδα μου και το κορμί μου τινάχτηκε. Μούγκρισα από ηδονή καθώς η γλώσσα της ανεβοκατέβαινε στα μουνόχειλά μου και σταματούσε στην κλειτορίδα μου για να τη δαγκώσει. Αυτή η δαγκωματιά με τίναξε στον έβδομο ουρανό. Καταλάβαινα πως κι η Λέτα θα ήταν ερεθισμένη αλλά δεν είχα το κουράγιο να κάνω τίποτα. Ήδη έφτανα στον πρώτο μου οργασμό. Εκείνη ωστόσο συνέχισε και πιάνοντάς με, με γύρισε καθιστή στον καναπέ και πέρασε τα πόδια μου πάνω από τους ώμους της. Το στόμα της ρούφηξε κυριολεκτικά το μουνάκι μου κι η κλειτορίδα μου ορθωμένη έτρεμε κάθε φορά στο δάγκωμά της. Και τότε καθώς μου άνοιγε για μια ακόμη φορά το μουνί μου με τη γλώσσα της, έχωσε άξαφνα ένα ολόκληρο δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα μου.

Τινάχτηκα ανήμπορη ν' αντιδράσω κι άρχισα ξανά να χύνω απανωτά όσο κράταγαν τα χάδια της φίλης μου. Εκείνο το βράδυ θα πρέπει να έχυσα τουλάχιστον είκοσι φορές. Κάποια στιγμή φαίνεται ότι κάναμε φασαρία γιατί στο άνοιγμα της πόρτας φάνηκε αγουροξυπνημένη η Καίτη.

«Βλέπω ότι περνάτε καλά εσείς οι δύο», είπε με κάποια ζήλια στη φωνή της.
«Δεν έχεις παρά να έρθεις να μας κάνεις παρέα», χαμογέλασε η Λέτα.

Γρήγορα βρεθήκαμε κι οι τρεις σ' ένα απίθανο σύμπλεγμα που χώρισε μόλις τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν αποκαμωμένες πια κοιμηθήκαμε η καθεμιά στο κρεβάτι της. Όλο τον υπόλοιπο καιρό μέχρι να φύγει η Λέτα, καθημερινά και μάλιστα τις πιο πολλές φορές την ημέρα κάναμε έρωτα. Βλεπόμαστε ακόμη τακτικά με την Καίτη, η Λέτα χάθηκε αλλά ελπίζω ότι σύντομα uα μεγαλώσουμε την παρέα μας με μια ακόμη φίλη που θ' αρέσει και στις δύο.

Η ΚΑΙΤΟΥΛΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ


 Η γυναίκα μου, η Μαρία,, ήταν πάντα πολύ κοινωνικό άτομο...

Πολλές φίλες και φίλοι απ τα παλιά...Άλλοι ανύπαντροι, μα οι πιο πολλοί παντρεμένοι και με παιδιά...

Στο εξοχικό μας, στη Σαντορίνη, πάντα τις μέρες των εορτών και το καλοκαίρι, φιλοξενούσαμε πολλούς απ αυτούς...
Το σπίτι έχει δύο ορόφους...Στο ισόγειο είναι το σαλόνι, η κουζίνα και 2 υπνοδωμάτια για τους φιλοξενούμενους, ενώ στον επάνω όροφο, που χωρίζεται στη μέση από ένα διάδρομο, υπάρχουν άλλα 2...

Έτσι φέτος το Πάσχα, εκτός από την αδελφή της Μαρίας, και την Κλειώ, (με το γαλάζιο σορτσάκι στις φωτογραφίες), ήρθε κι ένα ζευγάρι , ο Νότης (37 χρονών), η Λίζα (36) και η Καιτούλα, η κορούλα τους 19 ετών, που ήταν μέχρι πέρσι συμμαθήτρια της Κλειούς...

Η αδελφή της Μαρίας πάντα θέλει να κοιμάται στο ισόγειο μαζί με τη Κλειώ κι έτσι διάλεξε το ένα από τα δύο δωμάτια...
Στο άλλο, άφησε τα πράγματά του το ζευγάρι, ενώ η Καιτούλα , πήρε το ένα απ τα δωμάτια του επάνω ορόφου, ακριβώς απέναντι απ το δικό μας...

Μετά το ξέσκισμα του αρνιού, ανήμερα Κυριακή του Πάσχα, όλοι εκτός από μένα και την Κλειώ, πήγανε σ ένα διπλανό σπίτι για γλυκό...

Η Κλειώ ξάπλωσε, γιατί είχε πιει και το κρασάκι της, κι εγώ περιορίστηκα να της τραβήξω μερικές φωτογραφίες, χωρίς να δοκιμάσω «τίποτε άλλο», γιατί δεν ήξερα ποιος απ όλους θα επέστρεφε στο σπίτι ξαφνικά...

Το βραδάκι ήταν όλοι κουρασμένοι από νωρίς, και μετά από λίγη κουβεντούλα και χάζι στην ΤV, πήγαμε στα δωμάτιά μας...

Γδυθήκαμε με τη Μαρία και πέσαμε στο κρεβάτι...

Η πόρτα μας ορθάνοιχτη, με τη πόρτα της Καιτούλας μισάνοιχτη...

Η Μαρία με σκούντησε...
«Ωραίο κορμάκι έχει η μικρή...» μου είπε...Γύρισα το βλέμμα μου και πρόλαβα να αντικρίσω τη Καιτούλα να φοράει ένα ροζ διάφανο νυχτικό, πάνω από ένα ροζ κυλλοτάκι...

Κατ ευθείαν , έπιασα το μουνί της Μαρίας, και κολλώντας όλος επάνω της, άρχισα να της παίζω μαλακία...
«Φαντάζεσαι να το χαμε ανάμεσά μας και να του γλύφαμε τα βυζάκια ?» της ψιθύρισα στ αυτί...
«Μμμμμ !!!»...έκανε ηδονικά...
«Καλά θα τανε, αλλά δεν αντέχω το ρεζιλίκι και τη φυλακή...» μου απάντησε, ανοίγοντας τελείως τα μπούτια της...
Άρχισα να της τον βάζω πισωκολλητά, ενώ απ την ανοιχτή πόρτα, φαινόντουσαν πια, μόνο δύο υπέροχα πόδια, απ το ανασηκωμένο νυχτικό της Καιτούλας, μιας και είχε ήδη ξαπλώσει...

Κάναμε έρωτα , όσο μπορούσαμε πιο ήσυχα, για να μη μας ακούσει...

Είχε περάσει καμιά ώρα, όταν είπα στη Μαρία...
«Θα τη φωτογραφήσω έτσι όπως κοιμάται, για να την «έχουμε» κοντά μας, όποτε θέλουμε...
«Είσαι τρελός...» μου απάντησε...
«Κι αν ξυπνήσει και σε δει ?»...
«Μη φοβάσαι ...Θαμαι έτοιμος να πηδήξω έξω απ το δωμάτιο...» της είπα...

Πήρα τη φωτογραφική μηχανή, και ξυπόλητος, με σιγανά βήματα, μπήκα στο δωμάτιο της Καιτούλας...
Κοιμόταν μπρούμυτα, του καλού καιρού...

Η Μαρία, δεν άντεξε και με ακολούθησε...
Εγώ στήθηκα στα πόδια του κρεβατιού και η Μαρία πήγε από το πλάι...
«Σήκωσέ της το νυχτικό, όσο γίνεται» της είπα...
Της το σήκωσε μέχρι τη μέση, αποκαλύπτοντας δυο υπέροχα , γεμάτα μπουτάκια, κι ένα πεταχτό κωλαράκι...
Τράβηξα 2-3 φωτογραφίες...
«Κατέβασέ της το σλιπάκι» της είπα...
Της το έπιασε από τα πλαϊνά και προσπάθησε να το τραβήξει προς τα κάτω...
Η μικρή στριφογύρισε στο κρεβάτι και γύρισε ανάσκελα...
Η Μαρία εξαφανίστηκε στο δωμάτιό μας τρομοκρατημένη...
Τράβηξα μερικές ακόμα και άφησα τη μηχανή...

Η Μαρία, καυλωμένη, μόλις είδε ότι δεν έγινε τίποτα , επέστρεψε...
Ολόγυμνη όπως ήταν, άνοιξε τα μπούτια της και κάθισε σιγά σιγά, ανοίγοντας τα μουνόχειλά της, στο πέλμα της μικρής, βάζοντας τα δαχτυλάκια της Καιτούλας, προσεχτικά και αργά, μέσα στο μουσκεμένο μουνί της...
Αυτή τη φορά, η Καιτούλα, δεν κουνήθηκε...
Η Μαρία , άρχισε να γαμιέται, με το μουνί της να ξεχειλώνει όλο και περισσότερο με το κάθε ανεβοκατέβασμα, δαγκώνοντας τα χείλια της, για να μη ξεφωνίσει απ τη καύλα, μέχρι που το χώρεσε όλο μέσα κι έμεινε εκεί...
Άρχισε να παίζει σα τρελή με τη κλειτορίδα της, χύνοντας συνέχεια πάνω στο πόδι της Καίτης...

Εγώ είχα ξαπλώσει στο κρεβάτι, ανάποδα απ τη Καιτούλα, παίζοντας μαλακία σε απόσταση 5 πόντων απ το μουτράκι της, έχοντας πάρει μέσα στο χέρι μου το άλλο της πέλμα...
Το φερα στο στόμα μου κι άρχισα να της γλύφω τα δαχτυλάκια...Το χωσα όλο μέσα, σχεδόν το κατάπια...
Ένοιωσα ότι θα χύσω...
Σηκώθηκα στα γόνατα, έφερα τα δάχτυλά της κάτω απ το πούτσο μου, και της τα έχυσα...

Η Μαρία έβγαλε το πόδι απ το μουνί της, το βαλε στο στόμα της, κι άρχισε να σκουπίζει με τη γλώσσα της μια το ένα πέλμα και μια το άλλο, απ τα δικά της και τα δικά μου χύσια...Το κορμί της τραντάχτηκε ,κι έχυσε και η ίδια...

Την σκεπάσαμε και επιστρέψαμε στο κρεβάτι...Που όρεξη για ύπνο...
Γαμηθήκαμε άλλες 4 φορές ως τα ξημερώματα , με τη σκέψη μας κολλημένη στη Καιτούλα, ευχόμενοι ν ακούει τα βογκητά μας ...

Η Δευτέρα του Πάσχα, πέρασε αργά και βασανιστικά, μέχρι να ρθει το βράδυ...Ξέραμε ότι αύριο θα φύγουμε και θέλαμε να επαναλάβουμε τα πάντα κι ακόμη περισσότερα...

Επιτέλους, γύρω στα μεσάνυχτα, όλοι ξεραθήκανε στον ύπνο...

Τρέξαμε με τη Μαρία στο δωμάτιο, ρίχνοντας μια ματιά στην Καιτούλα, που είχε ανέβει μια ώρα νωρίτερα...Κοιμόταν με μια υπέροχη έκφραση στο πρόσωπό της, κουρασμένη τόσο , που δεν είχε βγάλει ούτε τη γκρίζα φόρμα γυμναστικής που φόραγε όλη μέρα...

Πότε πρόλαβε και γδύθηκε η Μαρία, δεν μπόρεσα να καταλάβω ποτέ μου...
Γδύθηκα κι εγώ...
«Πάμε...πάμε...» μου είπε με αγωνία...
«Αυτή τη φορά , θα τραβήξω εγώ φωτογραφίες, και θέλω να της τον βάλεις και λιγάκι...»...μου είπε...

Μπήκαμε στο δωμάτιο...
Ήταν πάλι μπρούμυτα...
Η Μαρία άρχισε να τραβάει φωτογραφίες από παντού...
«Βγάλ της τα....βγάλ της τα...» μου ψιθύρισε με τρεμάμενη φωνή...

Πήγα απ το πλάι και της σήκωσα τη φόρμα...Φορούσε ένα γαλάζιο σουτιενάκι χωρίς κούμπωμα, και ήταν αδύνατο να το βγάλω χωρίς να τη ξυπνήσω...
«Κατέβασέ της τα...» με διέταξε η Μαρία...

Άρχισα να της κατεβάζω το παντελόνι της φόρμας, μαζί με το πράσινο βρακάκι που φορούσε...Κατέβαινε δύσκολα...Έφτασαν μέχρι τη μέση απ τα μπουτάκια της, αποκαλύπτοντας ένα μουνάκι, που πρέπει να το χε ξυρίσει πριν από καμιά δεκαριά ημέρες, γιατί είχε βγάλει κάποιες, ελάχιστες τριχούλες...

Της άνοιξα το αριστερό κωλομέρι, δίνοντας στη Μαρία την ευκαιρία, να φωτογραφίσει την κωλοτρυπίδα της...Άπλωσε το χέρι της και της την χάιδεψε...
«Θέλω να της τον βάλεις εκεί...» μου είπε με αγωνία...

Πήγα στο δωμάτιο και άλειψα το πούτσο μου με λιπαντικό...
Το ίδιο και το δάχτυλό μου...
Της ακούμπησα πρώτα το δάχτυλο και το σπρωξα μέσα, τόσο αργά, που μου φάνηκε χρόνος...Της μπήκε μέχρι το σφιγκτήρα της, χωρίς η Καιτούλα να κουνηθεί...
Την καβάλησα κι ακούμπησα το πούτσο μου στη τρύπα της...
Απ το φόβο, μουχε μισό πέσει...Της τον έσπρωξα μέσα ένα δυο πόντους κι έμεινα ακίνητος...Μετά από μισό λεπτό, άλλο λίγο...Ο πούτσος μου , άρχισε να φουσκώνει και να την ανοίγει...
Δεν τον πίεσα πιο μέσα...Άρχισα να τον κουνάω μέσα έξω με αργές, ηδονικές κινήσεις...
Η Μαρία, είχε λιπάνει τα δάχτυλα του δεξιού της χεριού , και τα χε χώσει ανάμεσα στο κρεβάτι και το σώμα της Καιτούλας, χαϊδεύοντάς της το μουνάκι...
Με το αριστερό της, έτσι όπως ήταν καθισμένη στο πάτωμα, έπαιζε μαλακία στο δικό της, έχοντας χώσει μέσα του 4 δάχτυλα...

Η Καιτούλα άρχισε να κουνιέται και να βογκάει, βγάζοντας έναν ήχο, κάτι ανάμεσα σε ευχαρίστηση γι αυτό που ένοιωθε, και δυσαρέσκεια που κάποιος τη ξυπνούσε απ το βαθύ της ύπνο...
Ήταν πολύ αργά να σταματήσουμε πια...

Άνοιξε τα μάτια της διάπλατα και μας κοίταξε με απορία, μαζί με φόβο και ξάφνιασμα...

Της έκλεισα το στόμα με το χέρι μου...
«Μη φωνάξεις...Εμείς είμαστε»...της είπα, αντικαθιστώντας σιγά σιγά το χέρι μου με το στόμα μου, γλύφοντάς της το πρόσωπο...
«Τι μου κάνετε ?» ρώτησε πανικόβλητη...
«Μη φοβάσαι μωρό μου...Σε χαϊδεύουμε και σε γλύφουμε...» της απάντησα χώνοντας συγχρόνως όλη μου τη γλώσσα μέσα στ αυτί της...

Κοίταξε μια εμένα και μια τη Μαρία, και βγάζοντας έναν αναστεναγμό, σαν να χε ησυχάσει, μαζί με ηδονή, είπε αυτό που κανείς μας δε περίμενε...
«Σας άκουγα όλο το βράδυ χτες που κάνατε έρωτα, και είχα πάθει...»
Η Μαρία πήγε να τραβήξει το χέρι της, αλλά η Καιτούλα της το άρπαξε !!
«Μη σταματάς...μη σταματάς...τρίβε με...τρίβε με...» της φώναξε...
Η Μαρία δε περίμενε δεύτερη κουβέντα...Της έχωσε δύο δάχτυλα βαθιά μέσα στο μουνί...

Δεν κρατιόμουν άλλο...Ήδη της τον ψευτόβαζα για πάνω από 10 λεπτά, κι ο πούτσος μου κόντευε να σπάσει...
Τον έσπρωξα απότομα μέσα...
Έβγαλε ένα Όχιιιιιιιι !!!, πνίγοντάς το μες το μαξιλάρι, κι άρχισε να με βοηθάει, πιέζοντας με όση δύναμη είχε, το κώλο της προς τα πίσω...

Δεν άντεξα...Στις πέντε κινήσεις, πετάχτηκα έξω και, με τη Μαρία να της κρατάει το κεφαλάκι, της τον έχωσα στο στόμα, κι άρχισα να τη χύνω !!!
Ότι ξέφευγε, το έγλυφε απ τα μάγουλά της η Μαρία...

Η Μαρία, που πήρε θέση ανάμεσα στα μπουτάκια της, κι άρχισε να τη γλύφει με μανία...
Την έκανε να χύσει με σπασμούς !!!

Στήσαμε όλοι αυτί, μήπως και ακούσουμε τίποτα από κάτω...Δεν ακουγόταν το παραμικρό...

Η επόμενη μέρα ήταν της αναχώρησης...

«Μ άρεσε φοβερά μπαμπά εδώ...» είπε η Καιτούλα...
«Θέλω οπωσδήποτε να ξανάρθουμε...»
«Αν δεν έχουν χρόνο οι γονείς σου την άλλη εβδομάδα που θα έρθουμε, είσαι ευπρόσδεκτη να έρθεις μαζί μας, αν σ αφήνουν οι γονείς σου...» είπα εγώ...
«Ε...Δεν είναι και μωρό να μας παίρνει την άδεια...Έτσι κι αλλιώς, με εσάς θα ρθει, ανθρώπους της εμπιστοσύνης μας...» είπαν μ ένα στόμα, μια φωνή, οι γονείς της.-

Παιχνίδια στον Ηλεκτρικό

 Με λένε Άκη και είμαι 25 χρονών. Την περασμένη εβδομάδα μου συνέβη μια περιπέτεια που αξίζει τον κόπο να σας διηγηθώ. Είμαι ψηλός, αδύνατος, με καστανά μαλλιά και μάτια. Δουλεύω σε μια εταιρεία εισαγωγών στον Πειραιά και τελειώνω κάθε μέρα στις 7 το απόγευμα. Μια μέρα έκανα υπερωρία και τελείωσα στις 10 το βράδυ. Μένω στα βόρεια προάστια και για να γυρίσω σπίτι μου από τη δουλειά, χρησιμοποιώ τον ηλεκτρικό. Εκείνο το βράδυ ήμουν πολύ κουρασμένος και ξαπλώθηκα σχεδόν στο κάθισμα του βαγονιού που ήταν σχεδόν άδειο. Στον επόμενο σταθμό μπήκε στο βαγόνι μια νέα κοπέλα με μίνι φούστα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω, ήρθε και κάθισε κοντά μου, ακριβώς απέναντί μου. Φορούσε ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν, μια μαύρη μίνι φούστα, μαύρες διχτυωτές κάλτσες και μαύρα μυτερά παπούτσια. Είχε κοντά μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, μέτριο ανάστημα και υπέροχο χυμώδες στόμα. Εγώ φορούσα ένα πουκάμισο, τζιν παντελόνι, αθλητικά παπούτσια και είχα μαζί μου και μια τσάντα. Η κοπέλα είχε μισάνοιχτα τα πόδια της, όχι αρκετά για να μπορώ να δω τι κυλοτάκι της, αλλά το άνοιγμα τους και η υπόσχεση που έκρυβε, έφτανε για να φαντασιώσω. Ξαφνικά, άρχισα να αισθάνομαι το πέος μου να σκληραίνει.


Γαμώτο, σκέφτηκα, κάτω από το παντελόνι θα φαινόταν η σκληράδα του κι έτσι έβαλα αμέσως την τσάντα πάνω στα γόνατά μου, κρύβοντας τη στύση μου. Η κοπέλα με κοίταξε για μια στιγμή σαν να καταλάβαινε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και μετά το βλέμμα της ξαναγύρισε στο άπειρο. Εμένα το βλέμμα μου όμως ήταν καρφωμένο στο άνοιγμα της φούστας και στα μπούτια της. Το πέος μου σκλήραινε όλο και περισσότερο. Αυτή η γκόμενα με καύλωσε απίθανα. Γλίστρησα το δεξί μου χέρι μέσα στην τσέπη του παντελονιού μου.


Η τσέπη μου ήταν τρύπια και κατέβασα διακριτικά το μπροστινό μέρος του σλιπ μου στριμώχνοντας και σφίγγοντάς το κάτω από τα αρχίδια μου. Μπορούσα τώρα να χαϊδέψω το πέος μου. Ήδη, μόνο και μόνο το γεγονός ότι χάιδευα τον πούτσο μου μπροστά σε μια άγνωστη γυναίκα, με ερέθιζε τρομερά. Άρχιζα σιγά σιγά να μαλακίζομαι. Η ματιά μου πήγαινε από τα μπούτια της κοπέλας στο στήθος της και από το υπέροχο στόμα της ξανά πίσω στη χαραμάδα της φουστίτσας της. Φανταζόμουνα τα χείλια της γεμάτα από το σπέρμα μου, φανταζόμουνα τα χέρια μου να μαλάζουν και να τσιμπάνε τα βυζάκια της, φανταζόμουνα τον εαυτό μου να χαϊδεύει τα μπούτια και τους γοφούς της, να της τρίβω την κλειτορίδα και να της χώνω το δάκτυλό μου στο μουνάκι της. Ο πούτσος μου είχε γίνει τεράστιος, την ήθελα πολύ. Πότε τον άφηνα να στέκεται ντούρος και όρθιος μέχρι τον αφαλό μου χαϊδεύοντάς τον απαλά σε όλο του τον κορμό μέχρι επάνω και πότε έσφιγγα δυνατά τη βάση του και τα αρχίδια μου και πότε τράβαγα μαλακία. Γινόμουνα όλο και λιγότερο διακριτικός και το χέρι μου ανεβοκατέβαινε όλο και γρηγορότερα. Είχα γίνει κατακόκκινος.

Η γκόμενα με κοίταξε μια στιγμή παραξενεμένη και το βλέμμα της βυθίστηκε ξανά στην αόριστη παρατήρηση του τοπίου που έτρεχε γρήγορα πίσω μας. Πρέπει να είχαμε περάσει τέσσερις, πέντε σταθμούς καθισμένοι έτσι ο ένας απέναντι στον άλλον. Δεν υπήρχαν παρά δύο μόνο άνθρωποι στο βάθος του βαγονιού και ήταν καθισμένοι από την αντίθετη πλευρά, μη μπορώντας να μας δουν. Τα μάτια μου δεν άφηναν πια τα μπούτια της γκομενίτσας και το χέρι μου ανεβοκατέβαινε γρήγορα, ελεύθερα. Από αυτό το σημείο και μετά η ματιά της στάθηκε επίμονα επάνω μου, πάνω στο χέρι μου και μετά επάνω στα πόδια μου που έτρεμαν.


Απόφευγα το βλέμμα της γιατί ντρεπόμουν. Η ψωλή μου ήταν στα αλήθεια έτοιμη να απελευθερώσει τα χύσια της. Το τρένο σταμάτησε. Τι θα έκανε αυτή; Θα κατέβαινε; Όχι. Όχι τώρα, όχι τώρα που θα έχυνα. Το τρένο ξαναξεκίνησε. Η κοπέλα δεν είχε κουνηθεί από τη θέση της. Τώρα έπρεπε να βιαστώ, ήθελα να χύσω όσο τίποτε άλλο με αυτήν την άγνωστη απέναντί μου που με είχε καυλώσει τόσο άγρια. Ξαφνικά, δεν ξέρω τι ακριβώς με έπιασε, κατέβασα την τσάντα από τα γόνατά μου.


Ο πούτσος μου τέντωνε το παντελόνι μου όσο δεν έπαιρνε άλλο. Ήταν αδύνατο να μην κατάλαβε ότι ήμουν καυλωμένος. Η έκφραση άλλαξε στο πρόσωπό της όταν είδε το φούσκωμα στο παντελόνι μου. Δεν είπε τίποτα. Έβαλα το χέρι μου μέσα στην τσέπη μου και έπιασα ξανά τον καυλωμένο πούτσο μου.


Η κοπέλα συνέχισε να είναι σιωπηλή και να ρίχνει απλά μικρές ματιές στο κάτω μέρος της κοιλιάς μου. Τώρα πια τραβούσα για τα καλά μαλακία μπανίζοντας τα μπούτια της. Η κοπέλα παρακολουθούσε με το βλέμμα της στηλωμένο στην κίνηση του χεριού μου κάτω από το παντελόνι μου. Κοντεύαμε στον επόμενο σταθμό. Θα είχα όλο το χρόνο να τρέξω και να βγω από το βαγόνι αν διαμαρτυρόταν κι έλεγε τίποτα. Τότε, κατέβασα το παντελόνι μου. Αλλά όχι, η κοπέλα δεν κουνήθηκε. Η ψωλή μου και τα αρχίδια μου έβγαιναν από το σλιπ μου. Ο πούτσος μου ήταν ορθωμένος και τα αρχίδια μου σκληρά και φουσκωμένα. Αυτή παρακολουθούσε χωρίς να λέει τίποτα. Άρχισα ξανά να τραβάω μαλακία μπροστά της, δεν άντεχα άλλο. Και τότε μου ήρθε ξαφνικά η επιθυμία να δω το μουνάκι της. Έσκυψα μπροστά, χαμηλώνοντας το βλέμμα μου, προσπαθώντας να δω όσο μπορούσα μέσα στα μπούτια της. Απαλά, άνοιξε τα πόδια της, αφήνοντάς με να ανακαλύψω ένα μικροσκοπικό μαύρο κυλοτάκι ανάμεσα από τις μαύρες διχτυωτές κάλτσες της. Τραβούσα δυνατά μαλακία με το ένα μου χέρι, σφίγγοντας με το άλλο τα αρχίδια μου.
Την είδα να μετακινεί ελαφρά προς τα εμπρός τη λεκάνη της στην άκρη του καθίσματος, τεντώνοντας το μουνάκι της προς το μέρος μου. Υπήρχαν πάντα οι δυο άνθρωποι στο βάθος του βαγονιού. Και τότε ξαφνικά, έχυσα. Το σπέρμα μου έλουσε το σλιπάκι και τις κάλτσες της. Μεγάλα και παχιά άσπρα φλόκια στόλισαν την περιοχή γύρω από το μουνί της.


Έκλεισε ξανά τα πόδια της και ίσιω


σε τη φούστα της. Της χαμογέλασα και έκανε το ίδιο. Έβαλα την ψωλή μου πάλι μέσα στο παντελόνι μου. Το τρένο σταμάτησε, η κοπέλα σηκώθηκε και βγήκε. Την ακολούθησα, ήθελα να δω το σπέρμα μου να κυλάει από τα μπούτια της στο δρόμο. Δεν έκανε καμία προσπάθεια, κανένα σήμα για να μου δείξει αν έπρεπε να φύγω ή να μείνω. Μπήκε σε ένα μικρό μπαράκι που ήταν ανοιχτό και την ακολούθησα. Κάθισε σ’ ένα ψηλό σκαμπό στον πάγκο του μπαρ και παρήγγειλε μια μπύρα. Βολεύτηκα κι εγώ σ’ ένα σκαμνί δυο μέτρα μακριά της και παρήγγειλα το ίδιο.


Η κοπέλα έπρεπε να ξέρει αυτό που ήθελα. Κι αυτό που περίμενα τόσο, συνέβη. Ένα πολύ μικρό ρυάκι από σπέρμα, αόρατο σχεδόν, άρχισε να κυλάει κατά μήκος του εσωτερικού σημείου των μηρών της που είχε στρέψει προς το μέρος μου. Θα υπήρχαν καμιά δεκαριά άνθρωποι στο μπαρ αλλά μόνο αυτή κι εγώ ξέραμε τι συνέβαινε. Θα έπρεπε να ένιωθε πραγματικά πολύ ερεθισμένη από όλη αυτή την περίεργη περιπέτεια. Κάποια στιγμή, ακούμπησε το ποτήρι της στον πάγκο και κατευθύνθηκε προς τις τουαλέτες. Περίμενα κανα δυο λεπτά νιώθοντας την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά και τον πούτσο μου να ζωντανεύει και να πάλλεται από την καύλα μέσα στο παντελόνι μου. Σηκώθηκα και την ακολούθησα. Δεν υπήρχε παρά μόνο μια τουαλέτα και η πόρτα της είχε μείνει ελαφρά μισάνοιχτη. Την έσπρωξα και ξαναβρέθηκα μαζί της. Έκλεισα τον σύρτη της πόρτας κι αυτή χωρίς να πει λέξη σήκωσε τη φούστα της. Έπεσα στα γόνατα και κόλλησα το πρόσωπό μου στο στομάχι της, πάνω στο μουσκεμένο με σπέρμα μικροσκοπικό βρακάκι της. Ρούφαγα τις μυρωδιές της, έγλυφα τα ίδια μου τα χύσια από τα μπούτια της κι ένιωθα ξανά τον πούτσο μου σκληρό, καυλωμένο και πανέτοιμο.


Αυτή με χάιδευε στο κεφάλι, περνώντας τα δάκτυλά της στα μαλλιά μου, μπήγοντας τα νύχια της στο σβέρκο μου. Της δάγκωσα το βρακάκι και το κατέβασα με τα χέρια μου αποκαλύπτοντας ένα υπέροχο μουνάκι, απαλό, μυρωδάτο, με μια πλούσια τούφα από μαύρες τρίχες να το περιβάλλει. Πέρασα τη γλώσσα μου ανάμεσα στα σαρκώδη της μουνόχειλα και την πίεσα πάνω στην κλειτορίδα της. Το μουνάκι της ήταν ήδη αρκετά υγρό και η κοπέλα αναστέναξε ελαφρά από την καύλα, στήριξε την πλάτη της στον τοίχο και έγειρε την λεκάνη της προς το μέρος μου, προσφέροντάς μου το ανοιχτό μουνί της. Άρχισα να της γλύφω και να τις ρουφάω με φρενίτιδα τα μουνόχειλα και την κλειτορίδα νιώθοντάς την να σκληραίνει κάτω από τα απανωτά χτυπήματα της γλώσσας μου. Ενώ το μουνάκι της πλημμύριζε από τα υγρά της καύλας της, πέρασα το ένα μου χέρι πίσω της και χάιδεψα τα στρογγυλά και σφιχτά της κωλομέρια κατεβαίνοντας μέχρι την μικρή σχισμή της κωλοτρυπίδας της. Την ένιωσα να ριγεί από πόθο κι αφού μούσκεψα λίγο το δείκτη μου στα υγρά του μουνιού της, άρχισα να τον χώνω στον τουρλωμένο κώλο της ενώ η γλώσσα μου δούλευε ξέφρενα πάνω στην κλειτορίδα της. Με το άλλο μου χέρι είχα κατεβάσει το παντελόνι μου και έπαιζα την χοντρή ψωλή μου που παλλόταν ορθωμένη από την καύλα. Η γλώσσα μου χτύπαγε ανελέητα την κλειτορίδα της ενώ το δάχτυλό μου μπαινόβγαινε βαθιά μέσα στην κωλοτρυπίδα της.
Την ένιωσα να κοντεύει να χύσει και έκανα ακόμα πιο γρήγορο το ρυθμό μου χώνοντας και το μεσαίο μου δάκτυλο στον κώλο της. Μ’ ένα μουγκρητό, που πρέπει να ακούστηκε μέσα στο μπαρ, τα πόδια της άρχισαν να τρέμουν ενώ πίεσε την κλειτορίδα της στη γλώσσα μου ακινητοποιώντας το κεφάλι μου με τα χέρια της κι ένιωσα τον κώλο της να σφίγγει σαν μέγγενη τα δυο μου δάκτυλα που ήταν χωμένα μέσα της. Το πρόσωπό μου πλημμύρισε από τους χυμούς της. Ανασηκώθηκα, κάθισα στη λεκάνη της τουαλέτας και την έβαλα να γονατίσει μπροστά μου ενώ έσφιγγα το χοντρό μου παλαμάρι μπροστά στη μύτη της. Της έδωσα να γλύψει τα δυο μου δάχτυλα πλημμυρισμένα από τους χυμούς του κώλου της και μετά της κάρφωσα το παλούκι μου βαθιά στο λαρύγγι της. Όπως ήμουν ήδη έτοιμος να εκραγώ, έχυσα βαθιά μέσα στο στόμα της με σπασμούς. Με άφησε μισολιπόθυμο από την ευχαρίστηση και βγήκε τρεκλίζοντας από την τουαλέτα. Όταν βγήκα είχε εξαφανιστεί και δεν την ξαναείδα ποτέ πια.

ΜΕ ΔΥΟ ΠΙΠΙΝΙΑ


 Ήταν δευτέρα πρωί μετά από μια κυριακάτικη κραιπάλη χτυπάει το κουδούνι κατά τις 9 το πρωί. Ήταν η Μαρία και η Άρτεμις 2 φίλες τις αδερφής μου. Μπορούμε λένε να κάτσουμε μέχρι τις 2 να μπούμε στο internet έχουμε ρωτήσει την Νάντια (αδερφή μου).


Μόλις είδα τα μωρά (18 ετών) το μποξερακι μου κόντεψε να σκιστεί από την καύλα. Καθίστε λέω. Πάω στο δωμάτιο μου και ξαπλώνω να κοιμηθώ να ηρεμήσω από το θέαμα που αντίκρισα προινιατικα. Δεν περνάνε 10 λεπτά και έρχεται μέσα η Άρτεμις και με ρωτάει αν έχω κανένα ποτό. Πολύ δεν ξεπεταχτήκατε της λέω? Πρωινιατικα ποτό θα πιείτε? Φτιαχτε ένα καφέ.

Τότε έρχεται και κάθετε πάνω μου και μου λέει. . Έλα μωρέ Νικολάκη γιατί είσαι ξενέρωτος? Εντωμεταξύ φόραγε μια φορμουλα τόσο λεπτή που όταν κάθισε πάνω μου ο πούτσος μου εφάρμοσε τέλεια ανάμεσα στο κωλαρακι της. Τι κάνεις τώρα τις λέω? Και πριν προλάβω να τελειώσω σπρώχνει με το χέρι της την πόρτα να κλείσει και σκύβει και μου δίνει ένα γλοσοφιλο που με έκανε να αναστενάξω από την καύλα. Με φίλαγε για κάνα 10λεπτο ενώ εγώ είχα χουφτώσει για τα καλά το κωλαρακι του και έτριβα το μουνάκι του πάνω από την φόρμα.

Κοίταξε να δεις τις λέω εγώ δεν είμαι πιτσιρίκι. εγώ θα σε βάλω κάτω και θα σε σκίσω αν συνεχίσεις. Σταμάτησε για λίγο με κοιτάει με ένα πρόστυχο βλέμμα και με μια απότομη κίνηση βγάζει το μπουστακι του πιάνοντας τα χέρια μου και βάζοντας τα πάνω στα λευκά μεγάλα και στρογγυλά βυζάκια της. Το κορίτσι ήταν τρέλα στην κυριολεξία αν και να πω την αλήθεια εγώ την Μαρία είχα βάλει στο μάτι αλλά δεν τολμούσα να κάνω κίνηση(αυτή 18 και γω 27). Όπως καθόταν πάνω μου βάζω το χέρι μου από κάτω και το άλλο στον σβέρκο της την σηκώνω και την γυρνάω ανάσκελα στο κρεβάτι. Βγάζω το μποξερακι μου και όπως ήταν ανάσκελα πάω από πάνω τις και της δίνω το καυλί στο στόμα. Έπαιζε τόσο ωραία με την γλώσσα τις που θα την ζήλευε και η καλύτερη πουτάνα. ενώ όσο με έγλυφε είχε κατεβάσει και την φορμουλα της. ήταν η ποιο ωραία πίπα που μου είχαν κάνει. Ήθελα να βγω να την σκίσω και δεν έλεγε να με αφήσει είχε χουφτώσει τα κωλομέρια μου και με έσπρωχνε με δύναμη μέσα στο στόμα της. ήταν σκέτη τρέλα αυτό το αγγελικό προσωπάκι με τα κόκκινα μαλλάκια και τα σαρκώδη χειλάκια να έχει την ψωλαρα μου στο στόμα της. ενώ λοιπόν είχα αφεθεί στα χειλάκια του μωρού ακούω την Μαρία να φωνάζει έχω από το δωμάτιο. Άρτεμις τι κάνεις? Τρελάθηκα γιατί αν έμπαινε και μας έβλεπε θα γινόμουνα ρόμπα στην αδερφή μου αν έλεγε τίποτα. Τότε η Άρτεμις βγάζει για λίγο την ψωλή μου από το στοματάκι της και τις λέει(έλα να δεις). Όλα για όλα Νίκο λέω μέσα μου.

Μπαίνει μέσα και η Μαρία και αντικρίζοντας το θέαμα γούρλωσε τα καταπράσινα ματάκια της. Μαρακι της λέω αν θες κάτσε να βλέπεις. Αν θες πάλι μπορείς να έρθεις και σι στην παρέα μεταξύ μας θα μείνει. ενώ όσο τις μίλαγα κοίταγε την Άρτεμη που είχε πάρει την ψωλή στο στόμα και αφού ξεροκάταπιε μου λέει με τρεμάμενη φωνή(και γω τι να κάνω τώρα? )γδύσου τις λέω. βγάζει το τζιν μπουφανακι της βγάζει το μπλουζάκι της και μένει με το εφαρμοστό τζιν παντελονάκι τις και τα βυζάκια της (τι βυζάκια δηλ που τέτοια βυζιά θα τα ζήλευε και η πετρουλακη). Χωρίς να χάσω χρόνο τα χουφτώνω με το ένα χέρι (αφού με το άλλο στηριζόμουνα).

Και την διατάζω να βγάλει και το παντελονάκι τις. Με κλειστά μάτια και κατεβάζει το παντελονάκι του καυτό κιλοτακι του. όσο η Άρτεμις μου είχε κάνει την ψωλή κάγκελο από το γλείψιμο εγώ έπαιξα με το μουνάκι της Μαρίας που είχε γίνει μούσκεμα από την καύλα . (δεν το χω ξανακάνει αυτό μου λέει)θες να με γλύψει και σι τις λέω? Δεν το χω ξανακάνει μου λέει και δεν ξέρω αν θα σου αρέσει. Κάντο όσο ποιο τρυφερά μπορείς τις λέω. Σηκώνομε ξαπλώνω ανάσκελα βάζω τις Άρτεμις να κάτσει με το κωλαρακι τις πάνω στο στόμα μου και αρχίζει να με γλύφει η Μαρία βασανιστικά από τα πόδια μέχρι να φτάσει στο καυλί μου κόντεψα να μείνω από καρδιά. Δεν το πίστευα αυτό που γινότανε. Κάθε τόσο ανασήκωνα λίγο την Άρτεμις για να μπορώ να βλέπω την Μαρία στημένη στα τέσσερα να γλύφει το καυλί μου και τα βυζάκια της να φαίνονται διπλάσια όπως ήταν κρεμασμένα και τριβόντουσαν πάνω στα μπούτια μου.

Δεν άντεχα άλλο ήθελα να γαμήσω το κωλαρακι τις Μαρίας που από καιρό είχα βάλει στο μάτι. Έτσι λοιπόν σηκώνομε όπως ήταν στα τέσσερα πάω από πίσω τις και αρχίζω να τις γλύφω το μουνάκι και το κωλαρακι. Την είχα γεμίσει σάλια. ενώ η Άρτεμις τις χάιδευε τα μαλλιά με το ένα χέρι και με το άλλο την πλάτη και η Μαρία είχε σφιχτεί με τα χεράκια της τα σεντόνια και δάγκωνε τα χειλάκια της από την καύλα. Πως θέλετε να σας πάρω μωρά μου τις ρωτάω.

Τρυφερά η θέλετε άγριες καταστάσεις? Αν ήθελα τρυφερά θα πήγαινα με το αγόρι μου απαντάει Άρτεμις ενώ η Μαρία δεν απάντησε. Κατάλαβα λέω. Και με μια κινήσει καρφώνω το πούτσο μου στο μουνάκι τις Μαρίας τόσο δυνατά που της κόπηκε η ανάσα από τον πόνο. Έτσι θες πουτανακι τις λέω τραβώντας τις τα μαλλιά? ήταν τόσο ντροπαλή που με τρέλαινε. την γαμούσα με δύναμη από πίσω ενώ με το άλλο χέρι τις χτύπαγα το κωλαρακι. Φώναξε μωρό μου μην ντρέπεσαι τις λέω. Πονάω σταμάτα μου έλεγε με λυγμούς.

Σκάσε τσουλάκι. ενώ η Άρτεμις με κοίταγε στα μάτια με απορία. Δεν με είχε ξαναδεί έτσι και ήταν και η πρώτη φορά που θα έκανε σκληρό σεχ. έλα από πίσω και γλύψε μου τα κωλομέρια της λέω τώρα. όπως ήταν στα 4 η Μαρία την βάζω τελείως μπρούμυτα και εφαρμόζω το καυλί μου μέσα βάζοντας την να κουνιέται όπως και έκανε. ενώ η Άρτεμις μου είχε γεμίσει τα κωλομέρια με σάλια. Σε κάποια στιγμή νιώθω την γλώσσα της να γαργαλάει την κωλοτρυπίδα μου. είχα ανατριχιάσει ολόκληρος είχα μείνει ακίνητος και απολάμβανα.

Δεν άντεχα άλλο θα έχυνα μέσα στη Μαρία. σηκώνομε όρθιος και τις βάζω να με γλύψουν και οι 2 μέχρι που έφτασα στο αμήν και καρφώνω το καυλί μου στο στόμα της Μαρίας γεμίζοντας το με σπέρμα(πάντα ήθελα να το κάνω)ενώ όσο κατάπινε με κοίταγε στα μάτια. Καυλαααααα. Άρτεμις της λέω εσύ έμεινες παραπονεμένη .

Δεν πειράζει μου λέει δεν θα χαθούμε. ενώ η Μαρία είχε ξαπλώσει κοιτώντας το ταβάνι σαν να είχε μετανιώσει γι αυτό που έγινε μου λέει η Άρτεμις να βγούμε το βράδυ.

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...