ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Πόσο Έλληνες είναι "ανοιχτοί" στην ανταλλαγή συντρόφων "swinging";

Το swinging  είναι αρκετά διαδεδομένη μόδα στο σεξ στο εξωτερικό κυρίως στην Αμερική.   To swingingείναι μια μορφή σεξ που ο ένας ή και τα 2 άτομα από ένα ζευγάρι με σταθερή σχέση κάνουν σεξ με άλλους παρτενέρ ή τους ανταλλάσουν.
                       
Στην Αθήνα έχουν αρχίσει να δημιουργούνται κλαμπ και μέρη όπου συναντιούνται οι swingers με σκοπό να ανταλλάξουν συντρόφους οι οποίοι δηλώνουν  ότι το swinging φέρνει εκπληκτικά αποτελέσματα και βελτιώνει  την σχέση τους .
Έρευνα που έγινε σε έλληνες swingers  έδειξε  ότι ο γάμος τους ή η σχέση τους είναι πολύ πιο υγιής μετά το swinging, νιώθουν χαρούμενοι, πλήρεις και δεν αισθάνονται συναισθήματα ζήλιας που δηλητηριάζουν και φθείρουν την σχέση.
Αντίθετα, Έλληνες που συμμετείχαν στην έρευνα και δεν κάνουν swinging, δήλωσαν ότι δεν κάνουν πια πολύ σεξ με τη σύντροφό τους, έχουν χάσει την έντονη επιθυμία τους, νιώθουν καταβεβλημένοι και κακόκεφοι
Κατά πόσο η Ελλάδα μπορεί με τα παραδοσιακά πρότυπα που έχει να υιoθετήσει αυτή τη νέα επαναστατική αντίληψη για το σεξ είναι πολύ νωρίς ακόμα να πούμε με βεβαιότητα.
Ενθαρρυντικό είναι πάντως πως όλο και περισσότερα ελληνικά ζευγάρια σκέφτονται ότι αφού θα κάνει καλό στη σχέση τους είναι "ανοιχτοί" να πειραματιστούν. Εσείς;  

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

About us ... We are a married couple 44 and I 49 Those with good sex life as you see fantazomai.Kaname our profile here to see fotos and movies and manage deixoume.To profile I (the husband) she comes to see the comments and see me for a little pragmata.Na you say that we do not want their men dating .Parakalo Well see comment but until ekei.Psolarades and fucks full of people but we thank you not take

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Δεκτα ολα τα σχολια, καλοπροαιρετα και μη, απλα θα θελαμε να ενημερωσουμε οτι δεν ψαχνομαστε για κατι, οτι κανουμε το κανουμε για μας για να γουσταρουμε εμεις, απλα ειναι τυχεροι οσοι βρισκονται εκεινες τις στιγμες κοντα μας.Το αναφερουμε για να μην στελνετε μηνυματα για γνωριμιες κλπ.
Ευχαριστουμε.




Ερωτικό ζευγάρι


Γειά σας ΚΑΙ Καλώς σας βρήκα
ειμαστε παντρεμένο Ζευγάρι ΚΑΙ Εχουμε φαντασιώσεις ομαδικού: Η ίδια αίθουσα σεξ αλλά η σύζυγος δεν τολμά να προχωρήσει και μένουμε στις φαντασιώσεις και το ρόλο παίζουν.
Αναζητώ αντίστοιχο παντρεμένο ζευγάρι με αντίστοιχες ανησυχιες αρχικά για πιπεράτη κουβέντα και γνωριμία .
Τα σχόλιά σας καλοδεχούμενα και απαραίτητα.
Θα σας παρακαλέσουμε τα μηνύματα που μας στέλνετε να είναι στα ελληνικά και οχι σε greeglsh.
Το μήνυμα μας είναι argymeleni@gmail.com
Skype όνομα χρήστη meleni.arg















 






Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...