ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Η ΑΡΑΠΙΝΑ


 Κοίτα να στο στορίσω, να'ουμ, τι έπαθα καλοκαίρι ο άμοιρος. Με λένε Σωτήρη κι είμαι κερκυραίος, κρεοπώλης στο επάγγελμα. Πάντα μου άρεσε η σάρκα, να'ουμ, να την πιάνω, να την σφίγγω.. Κι αν είναι ζωντανή ακόμα καλύτερα, να παίζω με το μπιχλιμπίδι τις.


Είχα πάει βενζινάδικο, ξέρεις, να πάρω καπότες γιατί είχα μεγάλες καύλες μια βραδιά, ήθελα να την ξεράνω. Και βλέπω εκεί ένα τζιπακι πολύ απελευθερωμένο, μια αραπίνα πάνω. Εγώ, αραπίνα καυλώνω! Με φτιάχνει το μουνί της που είναι σαν τα χείλια της, πιατέλα καυλωμένη....την βλέπω από πίσω, λέω, ξένη θα ναι, ωχ αδερφέ αγγλεζικα δεν τα μιλώ. Στο σχολείο με είχαν διώξει, θα σας πω παρακάτω, καλύτερα σε άλλη ιστορία γιατί βαριέμαι να γράφω ρε παιδί, αλλά τέλος πάντων δεν τα ομιλούσα. Περνάω από πίσω "τι κωλάρα ειν'αυτη" λογιάζω, κουνιέται καθώς ξεκαβαλα το τζιπακι. "σου αρέσει?" μου λέει, μέσα λέω, "πολύ" μου λέει, "πολύ" τις λέω. Παραξενιαστικα αρκετά μπορώ να πω, που τα μιλούσε τα δικά μας?

Να μην σου τα πολυλογάω, την χαϊδεύω από πίσω, με φτιάχνεις λέω, πάμε στην γουβια που μένω? "μέσα καβλιαρη" μου λέει. Ιιιιι, ξέχασα να σας πω πως είμαι! Είμαι 1-θ7 ψηλός, με μαύρη μαλουρα άγρια προς τα πίσω, αν ήταν πιο μακριά θα ήταν κοτσίδα, αλλά δεν είναι, δεν κάνει για το μαγαζί να έχω πολύ τρίχα. Από μέσα, το στήθος μου γουνακι - όλες καυλώνουν να τρίβονται πάνω του. Ο Ζώης-έτσι τον φωνάζω και με φωνάζουν και τα κολλιταρια μου- είναι 19αρης. Εκατοστά όχι ίντσες, ρε! Σώμα αθλητικό, είχα ξεκινήσει να ξεφορτώνω κάποτε, δυνατά μπράτσα και κοιλιακούς, όλα ωραία δηλαδή. Μάτια εντάξει καστανά, αλλά όταν καβαλάω τα έχω κλειστά, άρα έχει σημασία? Ανεβαίνω στο τζιπακι της, εγώ έχω παπί το άφησα εκεί, και πάμε στο λημέρι μου, να'ουμ.
Της λέω κάτσε. Κάθισε. Φορούσε η λυσσαλέα η πουτάνα ένα μπουστακι, ο αφαλός έξω στρογγυλός. Η κολάρα της καλή, θα σας πω μετά γιατί τότε δεν την έβλεπα, καθόταν με δαύτη! Είχε όμως κάτι βιζαρες....μα κάτι βιζαρες! Η ρόγα πέταγε, φαινόταν πάνω από το μπουστακι, μα την παναγιά! Είχα καυλώσει, αλλά δεν ήθελα έτσι να πετάξω τον Ζώη έχω, θέλουμε και λίγο τακτ με τις γυναίκες. Την πλησίαζα. Γέλαγε κλαραχτα αλλά το έπνιγε μέσα, σαν να την στραγγαλίζουν.... Οι ποδάρες της ήταν σταυροπόδι, κουνιόντουσαν όμως λίγο. Όπα, είπα, καύλωσε! Την πλιαζω, την ακουμπώ στο μπούτι, σαν να πιάνεις πυλώνα τις ΔΕΗ: σφιχτό και σε ηλέκτριζε. Το δέρμα όμως, φιλαρα, βελούδο!! Πωπω, υπουργός είμαι σκεφτόμουν!

Μου χαμογελά η πόρνη, με φιλά...τα χείλια τις σαρκώδη, ζουμερά, σαν να είναι ζουλού. Γλάρωνε το μάτι καθώς φιλούσε, εγώ όταν φιλώ τα έχω ανοιχτά, υπάρχουν μερικές που σηκώνουν πορτοφόλια, ξέρεις. Την πιάνω, της κάνω μια κουνγ-φου κίνηση την πετάω χάμω. Της λέω, τι μανάρι είσαι εσύ, θα παλέψουμε! Και τον πετάω τον Ζώη έχω και της τον βάζω στο στόμα. Αυτή κραύγαζε από την καύλα, τραβά το μπουστακι της πάνω, πωπω! Έχω τα βυζομπαλα, σαν μπαλάκια του πινγκ-πονγκ ήτανε! Βυζολασο δεν Φορούσε, τα είχε να κρέμονται!

Πιάνω τον Ζώη, τον σφίγγω λίγο να ηρεμήσει, και την πλησιάζω. Πέφτω πάνω της, κι αρχίζω να γλύφω.....οι ρόγες καβλωτικες, τα βυζιά αφράτα σαν μοσχαράκι γάλακτος...τα έπιανα, τα έσφιγγα, γαζέλα η γυναίκα λέω κι όμως από βυζί τετρακιλο! Πωπω! Αρχίζει να στενάζει, της τραβώ το αποκατω που φορούσε.. Με καυλώνεις μαναρ'μου της λέω, τι Φορούσε? Ένα κωλοκόφτη κρεμ. Πωπω. Ωραία αντίθεση με το δερματοχρωμα της....

"Καριόλα" φωνάζω κι ορμάω με την μουσούδα στην μουνιθρα της.. Ξυρισμένο δυο γραμμούλες μόνο δεξιά αριστερά, κόκκινο και να φωσφορίζει.. Τρελάθηκα από την καύλα. Άρχισε σ ένα σημείο να σφίγγει τα γυμνασμένα ποδάρια της γύρω από την κορμαρα μου, έχυνε η πουτάνα. Την σφίγγω κι εγώ, χώνω την γλώσσα με βαρθολομεϊκη στροφή κακάριζε κι αναστέναζε.. Έτσι μου είσαι, λέω, βάζω τον Ζώη υπερκαβλωμενο μπροστά λέω καντον γλειφιτζούρι. Αρχίζει να με πιπωνει.ωωωωω!!!!!!! Φώναζα, σαν κόμπρα ένιωθα!!! Η τσουτσα τον πιπίλαγε, έβαζε την γλώσσα στην αποφτελια, έπαιζε πολύ καλά με τις πέτσες, να την έπαιρνα στο μαγαζί! Τι μου κάνεις αστέρι μου, βόγκαγα καθώς έχυνα γάργαρα μέσα στο λαιμουδακι της!

Μου αστράφτει μια χαστουκα, τρελάθηκα, πήγα να την χορτάσω μπουνια, γιατί οι άνδρες δεν χαστουκίζουνε γυναίκες. Γάμα με μου λέει. Αλλάζω γνώμη, μέσα λέω! Την κολλάω στο παράθυρο, το μάγουλο να στρουβουκωνει, και την παίρνω πισωκολιτα. Βόγκαγε, ούρλιαζε. Μάλλον τριβόταν με τον Ζώη η κλειτουριθρα της, μου άρεσε πολύ η ιδέα αυτή! Τέλος πάντων, έχυσα μέσα της, ξένη ήτανε λες και μ ένοιαζε, αλλά της άρεσε της καύλας!

Όχι… δεν ήταν όνειρο


 Όχι… δεν ήταν όνειρο… επιτέλους θα σε ξανάβλεπα μετά από μια αιωνιότητα. Λίγες ήταν οι μέρες αλλά φάνταζαν πολλές για μένα. Στο συνηθισμένο μέρος που βρισκόμασταν ήταν αδύνατο να βρεθούμε σήμερα. Ο λόγος; Επισκέπτες!!

Έτσι σκέφτηκα να πάμε κάπου ψηλά στην πόλη εκεί που δεν έχει αδιάκριτα μάτια για να σε σφίξω επιτέλους στην αγκαλιά μου.
Μπήκες στο αμάξι και αναστατώθηκα μόλις σε είδα. Κάθε φόρα που σε συναντώ αυτό παθαίνω!! Νιώθω ένα κάψιμο να ξεκινά απ τα νύχια μέχρι το κεφάλι με αποκορύφωμα φυσικά ο πούτσος μου να θέλει να βγει έξω απ το τζιν!

«Για σου μωρό μου» είπες και έσκυψες να σου δώσω ένα φιλί στα χείλη.

Ανατρίχιασα!!
Γρήγορα ξεκίνησα για το δασάκι. Αν και νύχτα πια, η ζέστη ήταν μεγάλη ακόμη. Καλοκαιράκι βλέπεις.
Στην διαδρομή λέγαμε διάφορα αλλά το μυαλό μου (και τα μάτια μου) ήταν στο βαθύ ντεκολτέ και στις καμπύλες που ξεχύνονταν έξω από την μπλούζα σου.. αδυναμίες βλέπεις.!! Μετά βίας συγκρατήθηκα να μην απλώσω το χέρι μου και χουφτώσω τα μεγάλα και σφιχτά στήθη σου.
Φτάσαμε. Ανάμεσα στα δένδρα σταμάτησα το αμάξι έσβησα την μηχανή και γύρισα σε άρπαξα και σε πήρα στην αγκαλιά μου! Απ τα ωραιότερα παθιάρικα φιλιά που μου έχεις δώσει ήταν..

«Μωρό μου, μου έλειψες πολύ» σου λέω...

«Και συ αγόρι μου» απαντάς...

Αδιάκριτα το χέρι μου ανεβαίνει στο στήθος σου και με μια κίνηση χώνεται και αγγίζει τη ρώγα σου που ήδη ήταν σκληρή.
Ακούω απ τα χείλη σου να βγαίνει ένας αναστεναγμός και καταλαβαίνω πως έχει ήδη μουσκέψει το μουνάκι σου. Χωρίς να χάσω χρόνο, αφήνω το χέρι μου να κατέβει χαμηλά και αγγίζω με το δάχτυλο μου το μουνάκι σου πάνω απ’ το μικρό στρινγκ!
Όντως μούσκεμα ήταν! Παραμερίζω το λεπτό ύφασμα και νιώθω τα πρησμένα μουνόχειλα υγρά στα δάχτυλα μου. Ήσουν καύλα!! Ανασηκωμένη η φούστα και τα βυζιά σου να είναι έξω απ’ το σουτιέν με τις ρώγες μεγάλες και όρθιες!! Ήθελα επειγόντως να σε γαμήσω!

«Πάμε έξω απ’ το αμάξι» σου είπα...

Πως έχασα την παρθενιά μου


 Ημουν φοιτητρια 18 χρονων .δυο μηνες αφοτου περασα στ πανεπιστημιο της θεσσαλονικης…. Η αληθεια ειναι οτι παντα μ καυλωναν οι τσονες και τις παρακολουθουσα συχνα οταν ημουν μονη στ σπιτι…ωστοσο ποτε δεν ειχα ολοκληρωσει με κανεναν συντροφο μου μιας κ φοβομουν τη διεισδυση.Συχνα πυκνα ονειρευομουν τ βραδυ να με σκιζουν καλογυμνασμενα αγορια με τεραστιους π….ς….


Παρα τς ενδοιασμους μ ομως και μετα απο πολυ σκεψη αποφασισα να παω σε ενα sex shop με μια φιλη μ οπου αγορασαμε εναν δονητη…παρολα αυτα εγω δεν τολμησα να τον χρησιμοποιησω ποτε διοτι οπως ανεφερα και παραπανω φοβομουν μηπως πονεσω…


Στην πολυκατοικια που εμενα διαχειριστης ηταν ενας πολυ ωραιος και κομψος αντρας, γυρω στ 45 ο οποιος απο οσο εμαθα αργοτερα ηταν παντρεμενος και ειχε και 2 παιδια. Σα νεα στην πολυκατοικια τον ειδα για πρωτη φορα μετα απο ενα διμηνο δλδ οταν ηρθε ν εισπραξει τα κοινοχρηστα. Μολις τον ειδα θυμηθηκα ολες εκεινες τις προστυχες σκεψεις που εκανα τα βραδια και αποφασισα πως ενας τετοιος αντρας θελω να με γαμησει και να με σκιζει αλυπητα. Αυτος για τν οποιο θ γινομουν τ πουτανακι του.

Ηταν πολυ ευγενικος μαζι μ και η ματια τ ηταν διαπεραστικη και μου φανηκε γεματη υποσχεσεις…Στο τελος καθε μηνα ερχοταν και εισεπραττε τ κοινοχρηστα και με αναβε καθε φορα ολο και περισσοτερο με τ σοβαροτητα και τ διαπεραστικο τ βλεμμα.Ηθελα να με βαλει κατω και να μου ξεσκισει το πεινασμενο μου μουνακι . Ωσπου τον προηγουμενο μηνα π μ χτυπησε την πορτα του ειπα ν περασει μεσα προκειμενου να του εκφρασω τα παραπονα μου για τς ενοικους τ πανω οροφου.

Προχωρησα μπροστα και αυτος ερχοταν απο πισω…Καποια στιγμη καθως προχωρουσαμε ενιωσα τ χερι τ ν χωνεται αναμεσα στ ποδαρακια μ και ν χουφτωνει τ μουνακι μ.Αιφνιδιαστηκα αλλα μ αρεσε παρα πολυ και δεν τραβηχτηκα.Επιτελους ειχε ερθει η στιγη π τοσους μηνες περιμενα..Κολλησε απο πισω μου και αρχισε ν μ χουφτωνει παντου λεγοντας μ »θελω να σκισω το μουνακι σου και να γλυψω τα βυζακια σου» Αναστεναξα και πηγα να αποτραβηχτω…. Αυτος ομως με μια κινηση μ ξαπλωσε στν καναπε, εσκισε την μπλουζα μ και αρχισε να ρουφαει με λυσσα τ βυζακια μ.

Αυτη του η κινηση με τρελανε και καυλωμενη οπως ημουν χουφτωσα τν πουτσο τ εξω απο τ παντελονι του. Γυρισε και μ ειπε »Απο την πρωτη στιγμη καταλαβα ποσο μεγαλο πουτανακι εισαι» και με μια κινηση με γυρισε μπρουμυτα, μ σηκωσε τ φουστα μ κ με δυναμη εσκισε τ εσωρουχο και αρχισε να γλυφει με μανια το μουνακι μ…
Αναστεναζα δυνατα και τον παρακαλουσα να με σκισει σαν πουτανα.Συντομα ο πουτσος τ αρχισε να καρφωνει με δυναμη τ μουνακι μ…Μ αρεσε παρα πολυ και τν παρακαλουσα να μη σταματησει..Αυτος συνεχιζε να με σκιζει με μανια και στ τελος με εχυσε στ προσωπο.

Στ συνεχεια εχωσε τ δαχτυλα του στο κωλαρακι μου και αυτο μ απογειωσε…Ηθελα να με σκισει και απο πισω και να ζησω οσα ειχα χασει τα προηγουμενα χρονια εξαιτιας των αναστολων μου…. Ωστοσο αυτο δεν εγινε μιας και χτυπησε το κινητο του και μας διεκοψε. Ντυθηκε, μου εριξε μια βιαστικη ματια κ εφυγε χωρις ν μου πει τιποτα…Ηξερα οτι αυτο που εγινε εκεινη τη μερα δυσκολα θα μπορουσε να εχει συνεχεια μιας και ηταν παντρεμενος.
Εγω ομως απο τοτε περιμενω το τελος του επομενου μηνα να μου ξαναχτυπησει την πορτα και να με ξανασκισε

Εγώ εκείνη ένα μπουκάλι κρασί και το τζάκι


 Της μίλησα μου και κανένα 10λεπτο μετά μου απάντησε. Η ας πούμε Μαρία ήταν από την ίδια πόλη με μένα και ήταν 6 χρόνια μεγαλύτερη μου, στέλεχος σε μια πολυεθνική με απίστευτα φορτωμένο πρόγραμμα . Μιλάγαμε αρκετό καιρό ώσπου συναντηθήκαμε τελικά.

Θυμάμαι ήταν σε μια καφετέρια στο λιμάνι της πόλης. Κουβεντιάσαμε αρκετές ώρες. Με μάγεψε ο τρόπος που μίλαγε. Τα υπέροχα μάτια της, τα μαλλιά της, το άρωμα της. Πραγματικά κόντεψα να την ερωτευτώ από την πρώτη μέρα.
Βράδιασε χωρίς καλά-καλά να το πάρουμε χαμπάρι. Αποχαιρετιστήκαμε και πήγε ο καθένας στο σπίτι του.

Εκείνο το βράδυ δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Δεν μπορούσα να την βγάλω από το μυαλό μου νόμιζα πως ακόμα μυρίζω το μεθυστικό της άρωμα.

Το πήρα απόφαση… έπιασα το κινητό μου και της έστειλα μήνυμα λέγοντας της πόσο καλά πέρασα μαζί της και πως δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου το χαμόγελο της.
Τα μηνύματα άρχισαν να πέφτουν το ένα μετά το άλλο. Δεν ξέρω πόσα μηνύματα στείλαμε ο ένας στον άλλο. Στα τελευταία της μηνύματα είχα διακρίνει ότι προσπαθούσε να πάει την κουβέντα στο ερωτικό αλλά εγώ έκανα τον Κινέζο και το σταμάτησα έχοντας καταλάβει πως δεν της ήμουνα αδιάφορος ερωτικά.

Την επόμενη μέρα πήρα τον κολλητό μου να φύγει από το σπίτι του και για ένα βράδυ να μείνει στης κοπέλας του. Το σπίτι του κολλητού μου είναι ένα μικρό δυάρι αλλά αυτό που το έκανε καλύτερο από το δικό μου είναι ότι μέσα έχει τζάκι.

Της έδωσα ραντεβού εκείνη την μέρα το απόγευμα. Την πήρα με το αμάξι μου και πήγαμε στο σπίτι. Όταν άνοιξε την πόρτα βρήκε το τζάκι αναμμένο, μπροστά στο τζάκι ένα μικρό τραπέζι με δυο μαξιλάρες που πάνω του είχε ένα μπουκάλι άσπρο κρασί δυο ποτήρια και τα σχετικά κεράκια.

Όταν πια έφτασε το μπουκάλι στην μέση την είχα πάρει αγκαλιά. Και τα χείλη μου αγγίζουν τα δικά της σε ένα απαλό αισθησιακό φιλί που σιγά-σιγά γινόταν παθιασμένο.

Έβγαλα το τραπεζάκι από την μέση, την ξάπλωσα στην φλοκάτη, της έβγαλα τα ρούχα και πήρα ένα αρωματικό λάδι μασάζ και έριξα μερικές σταγόνες στην πλάτη της αρχίζοντας να της κάνω απαλό χαλαρωτικό μασάζ. Τα χέρια μου άγγιζαν κάθε σημείο της πλάτης της και σιγά-σιγά έσκυψα, της παραμέρισα τα μαλλιά και άρχισα να την φιλάω στο λαιμό. 

Ένιωσα το σώμα της να συσπάται και κραυγούλες απόλαυσης άρχισαν να βγαίνουν από τα χείλη της. Έφυγα από το λαιμό της, έφτασα στο αυτάκι της και μετά άρχισα να κατεβαίνω στην πλάτη της. Την φιλάω παντού και συνεχίζω να κατεβαίνω. Φτάνω στη σχισμή του κώλου της, την ανοίγω απαλά και δίνω ένα απαλό φιλάκι στην τρυπούλα της.

Το ταξίδι μου συνεχίζει. Φτάνω στο πίσω μέρος από τα γόνατα, στις γάμπες και τέλος στις υπέροχες πατούσες της. Αρχίζω να την φιλάω στις πατούσες και εκείνη αρχίζει να γαργαλιέται. Της λυγίζω το πόδι όπως βρισκόταν μπρούμυτα και αρχίζω να της γλύφω τα δάχτυλα του ποδιού της.

Ήταν πια εμφανές ότι είχε ανάψει όσο δεν πήγαινε άλλο. Την γύρισα ανάσκελα και άνοιξα τα πόδια της. Έσκυψα και έχωσα το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της. Δεν άγγιξα όμως ακόμα την κλειτορίδα της θέλοντας να την ανάψω ακόμα περισσότερο.

Εκείνη δεν άντεξε άλλο… έπιασε το κεφάλι μου και το πίεσε στο μουνάκι της με δύναμη προτρέποντας με να την γλύψω. Υπάκουσα… άλλο που δεν ήθελα. Πιπίλαγα έγλυφα την κλειτορίδα της και τα γύρω μέρη. Επιστράτευσα το χέρι μου. Με τον αντίχειρα έκανα κυκλικές κινήσεις λίγο πάνω από την κλειτορίδα έτσι ώστε όταν φτάνει στο χαμηλότερο σημείο ο αντίχειρας μου να αγγίζει ελάχιστα την κλειτορίδα της και τα χείλια μου άρχισαν να γλύφουν την κλειτορίδα της από την μέση και κάτω φτάνοντας στην αρχή του κόλπου.
Αυτό την έκανε σε ελάχιστο χρόνο να τελειώνει με φωνές.

Σταμάτησα να την αφήσω να απολαύσει τον οργασμό της ο οποίος κράτησε αρκετά.
Μόλις συνήλθε με ξάπλωσε ανάσκελα και ανέβηκε πάνω μου. Καθισμένη πάνω μου να κινείται με αργούς ρυθμούς ενώ και πάλι ο αντίχειρας μου βρισκότανε στο πάνω μέρος της κλειτορίδας της κάνοντας κυκλικές κινήσεις συγχρονισμένες με τις κινήσεις που έκανε εκείνη.

Τέλειωσε και δεύτερη φορά και μου λέει ότι θέλει να τελειώσω κι εγώ μέσα της.
Όπως ήταν ξάπλωσε πάνω μου με αγκάλιασε και άρχισε να με φιλάει παθιασμένα. Με την μέση της έκανε μια κίνηση απίστευτη που με έστειλε αδιάβαστο. Μόλις όμως ένιωθε ότι κόντευα να τελειώσω, χαμήλωνε το ρυθμό την και τον ανέβαζε ξανά κάνοντάς με να τρελαθώ από καύλα.

Δεν άντεχα άλλο… την παρακάλαγα να με αφήσει να τελειώσω.
Εκείνη επιτάχυνε τους ρυθμούς της. Τέλειωσα αλλά εκείνη δεν σταμάτησε να ανεβοκατεβαίνει πάνω στον πούτσο μου ώσπου μερικά δευτερόλεπτα μετά από μένα νιώθω πως τελειώνει και αυτή.

Μείναμε έτσι για αρκετή ώρα.
Με πήρε αγάλια και αποκοιμήθηκε. Φαινόταν τόσο γαλήνιο το πρόσωπο της. Μετά από λίγο λαγοκοιμήθηκα κι εγώ.

Με την ας πούμε Μαρία είχαμε σχέση περίπου 3 μήνες ώσπου εκείνη έφυγε για να δουλέψει στο εξωτερικό και έμεινε μια γλυκιά ανάμνηση.

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...