ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΕ


 Ο Νίκος ήταν γόνος μια σχετικά ευκατάστατης οικογένειας από την Θεσσαλονίκη, ο πατέρας του ήταν εργολάβος οικοδομών, έτσι όταν ο Νίκος τελείωσε το λύκειο έδωσε εξετάσεις για πολιτικός μηχανικός και πέρασε στην Ξάνθη περίπου στα τέλη της δεκαετίας του �80.

Είχαν περάσει περίπου τρία εξάμηνα από την στιγμή που εγκαταστάθηκε στην Ξάνθη και η φοιτητική ζωή καλά κρατούσε. Με τις παρέες του ήταν όλο στα ταβερνάκια της πόλης στα μπαράκια η σε κάποιο σπίτι μαζεμένοι να τα πίνουν. ήταν ωραίο παιδί και μετά από αυτά κατέληγε με καμία πιτσιρίκα στο σπίτι του να κάνουν έρωτα, η να προσπαθεί τουλάχιστον να κάνει γιατί υπήρχαν πάντα και οι χαζοπαρθενες.

Σε ένα ταβερνάκι με φοιτητές, που ήταν ένα βράδυ, με τον κολλητό του τον Γιάννη και έπιναν ένα κρασάκι, πρόσεξε δυο γυναίκες γύρω στα 45 χρόνων που καθόντουσαν δυο τραπέζια παραδίπλα. ήταν πολύ όμορφες με ωραία σώματα και με πολύ προκλητικό ντύσιμο που φώναζε από μακριά ότι ήταν πολύ ακριβό. Το θέαμα ήταν ασυνήθιστο για το κουτουκάκι με τους φοιτητές που βρισκόντουσαν.

Ο Νίκος ενθουσιάστηκε, είχε βαρεθεί να ασχολείται με τα κοριτσάκια που δεν έπαιρναν πρωτοβουλίες στον έρωτα και ήθελε κάτι πιο έμπειρο, αυτές οι δυο που είχε μπροστά του ήταν το τέλειο. Ρώτησε τον Γιάννη αν είναι μέσα και αυτός και αφού συμφώνησε άρχισαν να τις κοιτάνε και να παίζουν το παιχνίδι τους. Η Βίκυ και η Λένα όπως τις λέγανε, τους κεράσανε ένα κρασί και σε λίγο έγιναν μια παρέα, η βραδιά συνεχίστηκε σε κάποιο νυχτερινό κέντρο και κατέληξαν στο ξενοδοχείο που έμεναν, σε ξεχωριστά δωμάτια μάλιστα γιατί οι γυναίκες είχαν προβλέψει ότι θα γυρνούσαν με παρέα μετά την έξοδο τους.
Ο Νίκος πέρασε το βράδυ με την Βίκυ και ο Γιάννης με την Λένα.

Η Βίκυ ήταν όμορφη με πολύ ωραίο σώμα με καμπύλες και δυο υπέροχα χείλια πρόστυχα βαμμένα με ένα έντονο κραγιόν, φορούσε μπότες μέχρι το γόνατο και μια φούστα μέχρι το γόνατο αλλά με ένα σκίσιμο μπροστά που άφηνε σε κοινή θέα το κόκκινο δεντελοτο κυλοτακι της.

Η βραδιά που πέρασε ο Νίκος μαζί της ήταν φανταστική. Χρησιμοποίησε τον Νίκο σαν μαθητούδι και του έλεγε τι να της κάνει και που να δώσει σημασία, άνοιξε τα πόδια της και του είπε να βάλει την γλώσσα πάνω στα μουνοχειλα της και να την σύρει πάνω σε αυτά ύστερα να αγγίξει την κλειτορίδα της και να παίξει μαζί της μέχρι να ερεθιστεί και να πρηστεί, και να την χώσει βαθιά μέσα στο μουνί της για γευτεί τα υγρά της. μετά τον φιλούσε στο στόμα για να τα γευτεί και η ίδια. Πήγε στο μπάνιο και πήρε κρέμα και ξυραφάκι και τον ξύρισε προσεκτικά από την κωλοτρυπίδα μέχρι τον πούτσο του και μετά έβαλε την γλώσσα της και τον έγλυφε τα αρχίδια και τον πούτσο. Κατέβηκε πιο κάτω εκεί στην καλοξυρισμένη κωλοτρυπίδα του και αφού την έγλυψε και έχωσε την γλώσσα της όσο πιο βαθιά μπορούσε, πήρε ένα δονητή και του γάμησε τον παρθένο κώλο του. Ο Νίκος δεν άντεξε και άρχισε να χύνει μέσα στο χέρι της Βίκυς . πήρε τα χυσια του και τα έγλυφε μέσα από το χέρι της και του τα έδινε με την γλώσσα της στο στόμα του να τα γευτεί όπως είχε κάνει και αυτός πριν λίγο.θα κάνεις το ίδια του είπε. Και στήθηκε στα τέσσερα με την κωλοτρυπίδα της να περιμένει την γλώσσα του Νίκου, την ακούμπησε ανάμεσα στα κωλομέρια και σέρνοντας την την έβαλε βαθιά μέσα στον κώλο της. Η Βίκυ βογκούσε γάμησε μου την κολάρα με την γλώσσα σου καυλιάρη μου φώναζε και ο Νίκος την γαμούσε πιο έντονα.

Όταν άνοιξε για τα καλά ο κώλος της του είπε να την γαμήσει στο μουνί και αφού η πούτσα του Νίκου υγράνθηκε από τα υγρά της είπε να της τον χώσει στον κώλο της . Ο Νίκος ακολουθούσε τις οδηγίες και την γαμούσε όπως του είπε, με το ζόρι κρατιόταν και έχυσε μέσα στον κώλο της.
Σχεδόν μαζί του η Βίκυ είχε έναν δυνατό οργασμό τρίβοντας την κλειτορίδα της καθώς την γαμούσε τον κώλο ο Νίκος.

Ο Νίκος έχυνε όλο το βράδυ μέχρι που εξαντλήθηκε και τον πήρε ο ύπνος.
Η Βίκυ τρελάθηκε από την καύλα και ήρθε σε απανωτούς οργασμούς την τρέλαινε ο ρόλος της δασκάλας και του πρωτάρη και ήθελε να τον κρατήσει εραστή της και όχι μόνο .

Η ιστορία της Βίκυς δεν ήταν τόσο απλή. Δεν ήταν μια απλή σαραντάρα που ήθελε να ξεφύγει από τα στενά όρια του γάμου της και να έχει μια ερωτική περιπέτεια.

Η Βίκυ ήταν από την Κομοτηνή παντρεμένη με έναν βιομήχανο και η ίδια ασχολιόταν με την ερωτική απόλαυση τόσο την δική της αλλά και του άντρα της. Πήγαινε στην Ξάνθη η σε άλλες πόλεις, γιατί στην Κομοτηνή την ήξεραν και έβρισκε νεαρούς, κυρίως, φοιτητές, γιατί αυτοί ήταν ανεξάρτητοι και μπορούσαν να λείπουν και να κοιμούνται αλλού χωρίς να δίνουν λογαριασμό.
Στην Κομοτηνή είχαν ένα κλειστό κλαμπ από 10-12 άτομα άντρες γυναίκες με κέντρο αυτήν και τον άντρα της και οργάνωναν όργια σε διαφορετικά σπίτια. Η ίδια ήταν η οργανώτρια όλων αυτών γιατί είχε τον χρόνο να ασχοληθεί.
Έτσι και εκείνο το βράδυ είχε πάει με την φίλη της την Λένα στην Ξάνθη να βρούνε νέο αίμα για τα όργια τους.

Το κόλπο το είχαν ξανακάνει έβρισκαν δυο αγοράκια και πηδιόντουσαν μαζί τους για κάποιο χρονικό διάστημα, μετά το έκαναν και οι τέσσερις μαζί και σιγά σιγά τους έκαναν μέλη των οργίων τους, με την προϋπόθεση να φέρνουν και φίλες τους, για να τις γαμάνε οι άντρες τους αλλά και οι ίδιες.
Κάποιοι από του συμμετέχοντες των οργίων ήταν γιατροί και είχαν ιατρικά εργαστήρια και του έκαναν εξετάσεις για να μπορούν όλοι να γαμιούνται χωρίς προφυλακτικά, να πίνει ο ένας τα χυσια του αλλού ακόμα και να κατουράνε πάνω τους.

Για δυο χρόνια ο Νίκος με τον Γιάννη ήταν μέλη αυτού του κλειστού κλαμπ, είχαν φέρει και τρεις κοπέλες γύρω στα 20 χρόνων που είχαν γίνει αντικείμενα του σεξ. μπορούσαν να γαμιούνται με δέκα πούτσους και να γλύφουν αλλά τόσα μουνιά και κώλους σε ένα βράδυ.
Γαμιόντουσαν από το μουνί και τον κώλο με αληθινούς αλλά και με πλαστικούς. πούτσους έπιναν με λαιμαργία τα χυσια τους αλλά και τα ούρα των παρτενέρ τους.

Γενικά τα μέλη του κλαμπ έκαναν τα πάντα χωρίς αναστολές αρκεί να το ήθελαν και ο Νίκος και οι φίλοι του που ήταν μέλη περνούσαν πολύ καλά και έκαναν τα πάντα για να ικανοποιήσουν τις καύλες του αλλά και τις καύλες των άλλων.

Οποίος ήταν μέλος αυτού του κλαμπ δεν είχε οικονομικό πρόβλημα αλλά και αλλά προβλήματα όπως με τα μαθήματα, για κάποιο παράξενο τρόπο τα περνούσαν χωρίς να διαβάσουν, τα μέλη του κλαμπ είχαν πρόσβαση και στο πανεπιστήμιο.

Δυο χρόνια ήταν υπέροχα αλλά έπρεπε να τους διώξουν γιατί είχαν καθίσει πολύ στο κλαμπ, πάνω από ένα χρόνο δεν καθόταν σχεδόν κανένας αλλά αυτοί είχαν φέρει πολύ καλά μουνιά και αυτό τους κρατούσε ενεργά μέλη.
Κάποια στιγμή τους είπαν ότι δεν μπορούν να μείνουν παραπάνω γιατί πρέπει να γίνει ανανέωση και ότι αν μαθευτεί πουθενά το κλαμπ, τότε όπως περνούσαν τα μαθήματα χωρίς να διαβάσουν έτσι δεν θα περάσουν ποτέ κανένα μάθημα. έτσι όλοι όσοι αποχωρούσαν σιωπούσαν και δεν μπορούσαν να κάνουν και αλλιώς.

Ο Νίκος τελευταία είχε μυήσει την Αναστασία μια πρωτοετή 19 χρόνων πολύ καυλιάρα, πανέμορφη και πολύ έκφυλη, τρελαινόταν να πίνει χυσια και να την κατουράνε και να την ξεσκίζουν πολλές πούτσες μαζί ειδικά από τον κώλο.
όλο αυτόν τον καιρό πηδιόντουσαν και εκτός του κλαμπ και ήταν κατά κάποιο τρόπο η κοπέλα του.
Όταν ο Νίκος έπρεπε να φύγει από το κλαμπ την μίλησε και την είπε ότι δεν θέλει να κάτσει γιατί είναι ερωτευμένος μαζί της και δεν θέλει να πηγαίνει μόνη της εκεί.

Η Αναστασία τον άκουσε και έμεινε μαζί του μιας και ήταν ερωτευμένη.
σχεδόν μαζί τελείωσαν το πανεπιστήμιο και για να μην φύγει στον Βόλο από που ήταν, αρραβωνιάστηκαν για να μπορέσει να μείνει μαζί του στη Θεσσαλονίκη.

Η ζωή τους ήταν πλέον κοινή, πήγε φαντάρος και γύρισε να αναλάβει την δουλεία με τις οικοδομές του πατέρα του, παντρευτήκανε και ζούσανε σε ένα διαμέρισμα που είχαν στην Καλαμαριά.
Η ερωτική του ζωή ήταν πολύ καλή, ήταν τελείως απελευθερωμένη και πηδιόντουσαν και με άλλους φίλους τους, ότι ήθελε ο καθένας το έκανε χωρίς αναστολές. Στο μυαλό τους ήταν πάντα το κλαμπ της Κομοτηνής και η ηδονή και την απελευθέρωση που τους πρόσφερε.

Ο Νίκος πήγαινε πολύ καλά στη δουλεία του και μέσα σε μια πενταετία είχε γίνει ένας πολύ επιτυχημένος εργολάβος στη Θεσσαλονίκη, κάποια στιγμή βρήκε και αγόρασε ένα οικόπεδο στο Πανόραμα και το κρατούσε για να χτίσει το μελλοντικό σπίτι τους.

Το οικόπεδο ήταν τέσσερα στρέμματα και έβγαλε ένα σχέδιο με τέσσερις βίλες που θα τις πουλούσε πολύ προσεκτικά μιας και θα ήταν οι μελλοντικοί γείτονες του. άρχισε να χτίζει τα σπίτια και δεν θα τα πουλούσε αν δεν τελείωναν πρώτα, αυτό έγινε σε δυο χρόνια περίπου και τα έκανε όπως ονειρεύονταν.
ήταν τέσσερις βίλες περίπου 300τμ η κάθε μια στις τέσσερις γωνίες του οικοπέδου με 500 μέτρα κήπο η κάθε μια και στα δυο στρέμματα που περίσσευαν έφτιαξε, στο κέντρο του οικοπέδου μια πισίνα, ένα πολύ μεγάλο τζακουζι, ένα μικρό γυμναστήριο ένα μπαρ και μπαρμπεκιου και τα εξόπλισε με έπιπλα και ότι άλλο καλύτερο υπήρχε. Όλα αυτά σκεπάζονταν με μια γυάλινη οροφή που άνοιγε το καλοκαίρι. όλοι οι ιδιοκτήτες των σπιτιών θα ήταν ισότιμοι στην χρήση αυτών των εγκαταστάσεων.

Τις βίλες τις πουλούσε πολύ φθηνά όσο ήταν το κόστος για να μπορέσει να βρει τους αγοραστές που ήθελε. υπήρχαν πολλοί αγοραστές με αποτέλεσμα να βρει αυτούς που ήθελε, νέα ζευγάρια κοντά στην ηλικία τους .
Για τους επιλέξουν αυτός και η Αναστασία έπρεπε να συμφωνούν και οι δυο, έτσι επιλέξανε δυο ζευγάρια, ένα ζευγάρι που ήταν γιατρός ο άντρας ο Δήμος και η γυναίκα του η Αλεξία είχε μαγαζί με εσώρουχα και έναν επιχειρηματία έμπορο ξυλείας τον Αντώνη με την γυναίκα του την Γεωργία η οποία δεν δούλευε, έτσι θα είχε παρέα η Αναστασία τις περισσότερες μέρες που καθόταν στο σπίτι. Το τρίτο σπίτι θα το έπαιρναν οι κουμπάροι τους ο Βασίλης και η Μαρία που ήταν και οι κολλητοί τους.

Ο Νίκος δεν το είχε πει πουθενά αλλά ήθελε να φτιάξει το δικό του κλαμπ της Κομοτηνής.

Μετακόμισαν την άνοιξη και έτσι είχαν το καλοκαίρι μπροστά τους για να χαρούν το νέο τους σπίτι καθώς και την πισίνα. Στο συγκρότημα έμεναν σχεδόν όλη την μέρα η Αναστασία με την κουμπάρα της τη Μαρία και η Γεωργία, αφού έφευγαν οι άντρες τους το πρωί για δουλεία συναντιόντουσαν για καφέ στην πισίνα φορώντας τα μαγιό τους για να είναι έτοιμες για καμιά βουτιά και ηλιοθεραπεία.

μετά από μερικές μέρες η Αναστασία είπε θα έμενε γυμνή γιατί ο Νίκος δεν θέλει να φαίνεται το σημάδι από το μαγιό όταν κάνει ηλιοθεραπεία και έτσι λιαζόταν γυμνή στον καυτό ήλιο, την ακολούθησαν και οι άλλες, το θέαμα ήταν υπέροχο με τα γυμνά ιδρωμένα κορμιά δίπλα στην πισίνα.
Η Γεωργία ήταν πληθωρική γυναίκα με βυζαρες και κολάρα που κόλαζε τους άντρες και τις γυναίκες, κοντό ξανθό μαλλί και ξυρισμένο μουνάκι χωρίς ίχνος τρίχας επάνω του με τεράστια φουσκωμένα μουνοχειλα και μεγάλη κλειτορίδα που ήθελες να την πάρεις στο στόμα σου μέχρι να χύσει τα υγρά της μέσα σε αυτό .

Το θέαμα ήταν πολύ καυλοτικο και τα κορίτσια άρχισαν να ερεθίζονται .

Η Αναστασία ήθελε πολύ να γλύψει την μουναρα της κουμπάρας της και δεν θα ήταν η πρώτη φορά αλλά ήταν μπροστά η Γεωργία. έπρεπε βρει τρόπο να ικανοποιήσει τις καύλες, όχι μόνο σήμερα αλλά και για όλο το καλοκαίρι μιας και θα συναντιόντουσαν όλοι στην πισίνα. έτσι σηκώθηκε πήγε στο μπαρ και τις έβαλε από ένα ποτό και μουσική για να χαλαρώσουν. μετά από μερικά ποτά η Αναστασία είχε καθίσει στη ξαπλώστρα της Γεωργίας για να συζητούν πιο φιλικά για τις σχέσεις τους με τους άντρες τους και η συζήτηση πήγε στο σεξ. Βάλανε την Γεωργία να τις διηγηθεί μια ιστορία με τον άντρα της τον Αντώνη για μια φορά που πηδιόντουσαν στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου που έκαναν διακοπές και του έβλεπαν οι διπλανοί. Η Αναστασία είχε καθίσει δίπλα της και της ζήτησε να την αλείψει αντηλιακό λάδι, η Γεωργία έλεγε την ιστορία καυλωμένη και συγχρόνως έτριβε τα πόδια της Αναστασίας με το λάδι.

Το σχέδιο της Αναστασίας είχε πετύχει οι ρόγες της Γεωργίας είχαν πεταχτεί έξω και η αναπνοή της πρόδιδε την καύλα της. Η Αναστασία σηκώθηκε λίγο και έβαλε το λαδωμένο γόνατο της στο μουνί της Γεωργίας και το έτριψε πάνω στα μουνοχειλα, να σου βάλω λάδι την ρώτησε, δεν απάντησε καν έγνεψε με το κεφάλι της ναι και έγειρε πίσω για να διευκολύνει την Αναστασία στο έργο της. Αυτή την έτριβε από τον λαιμό κατέβαινε στο πληθωρικό στήθος της ενώ το γόνατο της είχε σχεδόν μπει μέσα στο μουνί της και ένιωθε την υγρασία, έκανε ένα νόημα στην Μαρία και αυτή πήγε σε ένα ντουλάπι στο μπαρ και γύρισε με ένα κουτί με δονητές και αλλά πράγματα, πήρε η Αναστασία έναν δονητή και τον έβαλε στο μουνί της Γεωργίας η οποία έφτανε κιόλας σε οργασμό. Η Μαρία είχε βάλει την γλώσσα της το γνώριμο μουνί της κουμπάρας της και την γαμούσε με αυτή, η Γεωργία είχε ήδη χύσει πάνω στον δονητή που κρατούσε η Αναστασία και τον έβγαλε γλύφοντας τον και μετά φιλούσε της Αναστασία χουφτώνοντας τα βυζιά της και τσιμπούσε τις ρόγες της. Η Αναστασία τελείωνε πάνω στην γλώσσα της κουμπάρας της που έπινε τα υγρά της.

Η Αναστασία είπε στην Γεωργία ότι τώρα θα γαμήσουμε αυτήν την πουτάνα που με έκανε και έχυσα και τις έβαλε να κάνουν ένα 69 ενώ αυτή την γαμούσε ένα δονητή το μουνί και έβαζε ερωτικές μπάλες στον κώλο της που ήταν ήδη λαδωμένος από τα αντηλιακά. Η Μαρία έφτασε σε έναν οργασμό χύνοντας το στοματάκι της Γεωργίας που ήταν η πρώτη φορά που γευόταν γυναίκα από ότι της είπε αργότερα.

Βούτηξαν στην πισίνα όλες μαζί και φιλιόντουσαν στο στόμα λέγοντας ότι αυτό θα το κάνουν κάθε μέρα στο ραντεβού τους στην πισίνα.
Το βράδυ ο Νίκος με την Αναστασία ήταν με τους κουμπάρους τους και τους διηγήθηκαν τι έκαναν με την γειτόνισσα το μεσημέρι. Καύλωσαν και επιδόθηκαν στο αγαπημένο σπορ και των τεσσάρων, σε μια παρτουζα μέχρι πολύ αργά το βράδυ.

Στο τέλος οι γυναίκες είπαν ότι θα μυήσουν και την άλλη γειτόνισσα τους.
μετά από μερικές μέρες αφού οι τρεις γυναίκες πηδιόντουσαν κάθε μέρα συμφώνησαν όλες ότι έπρεπε να γαμήσουν και την Αλεξία την τέταρτη γυναίκα του συγκροτήματος και αυτό έπρεπε να γίνει την Κυριακή μιας και η αλεξια είχε μαγαζί και δεν μπορούσε να φύγει άλλη μέρα.

Το σχέδιο ήταν ο Νίκος να πάρει τους άντρες την Κυριακή με το φουσκωτό για μια βόλτα για να μείνουν οι γυναίκες μόνες τους, και έτσι έγινε.
είπαν οι τρεις γυναίκες την αλεξια να τις φέρει ότι πιο σέξι εσώρουχα είχε στο μαγαζί για να τα δοκιμάσουν για να κάνουν έκπληξη στους άντρες τους.
Την Κυριακή ήταν μαζεμένες στην πισίνα γυμνές πάλι εκτός την αλεξια που ήταν η πρώτη της φορά αλλά σε λίγο τα έβγαλε και εκείνη με τις παροτρύνσεις των άλλων. Η αλεξια ήταν μικροκαμωμένη μελαχρινή αδύνατη αλλά με υπέροχο σώμα και ακόμα πιο υπέροχο δέρμα το μουνάκι της ήταν περιποιημένο με κοντές κομμένες τριχουλες επάνω του, είχε κάτι το εξωτικό πάνω της και τα πιο ερωτικά μάτια μου έχετε δει.

Το σχέδιο ήταν γνωστό είπαν την αλεξια να φέρει τα εσώρουχα που διάλεξε γι αυτές και η Γεωργία έβαλε τα ποτά. ήταν πλέον γυμνές στην πισίνα και φτιαγμένες από τα ποτά. Η Μαρία σηκώθηκε και άρχισε να δοκιμάζει εσώρουχα, το οποία ήταν υπέροχα, ενώ οι άλλες ήταν ξαπλωμένες στις ξαπλώστρες αυτή περνούσε προκλητικά από μπροστά τους με τα σέξι εσώρουχα και τα ψηλά τακούνια που φορούσε. κάποια στιγμή σταμάτησε μπροστά τόση και έβαλε το ένα πόδι της πάνω στο τραπεζάκι, ανοίγοντας τα πόδια της έδειξε προκλητικά το στρινγκ που είχε μπει μέσα στο μουνί της στην αλεξια λέγοντας την τι λες αλεξια θα μπορούσε να αντισταθεί ο άντρας μου και να μην γλύψει αυτό το υγρό μουνάκι;

Ax μωρό μου εδώ δεν αντέχω να μην το γλύψω εγώ θα αντισταθεί ο άντρα σου και απλώνει το χέρι της και τρίβει την κλειτορίδα της Μαρίας.
Η Μαρία κάθισε πάνω στο στόμα της Αλεξίας και αυτή την άρχισε να την γλύφει. Οι άλλες ξεπεράσανε το αρχικό σοκ από την αντίδραση της και ήδη φιλιόντουσαν με τις γλώσσες τους χωμένες βαθιά στο στόμα της άλλης και τα δάχτυλα τους να ψάχνουν τα μουνιά τους.

κάποια πήγε και πήρε το γνωστό κουτί με τα ερωτικά βοηθήματα, το παιχνίδι με τους δονητές και τα στραπον άρχισε. σχεδόν όλες οι τρύπες τους είχαν η έναν δονητή η μια γλώσσα να τρίβεται πάνω τους. Η μια μετά την άλλη έφτανε σε οργασμό και έχυνε στην γλώσσα κάποιας άλλης, το σκηνικό ήταν άκρως ερεθιστικό και όταν σταματούσε κάποια για να χαλαρώσει, καύλωνε ξανά από το θέαμα που πρόσφεραν οι άλλες και ξαναέμπαινε στο παιχνίδι. μετά από αρκετή ώρα και επανειλημμένους οργασμούς, υγρές από τον ιδρώτα και τα χυσια του ηρέμησαν αγκαλιασμένες να τρίβονται η μια στην άλλη από ικανοποίηση.

Η αλεξια αποδείχθηκε έμπειρη στο λεσβιακό έρωτα μιας και τον είχε δοκιμάσει από την εποχή που πήγαινε ακόμη σχολείο και ήταν από τις αγαπημένες της ασχολίες. Εξομολογήθηκε αργότερα στα κορίτσια ότι από την μέρα που τις είδε πολύ ήθελε να γαμήσει κάποια από αυτές αλλά αυτό που προέκυψε ούτε στα πιο υγρά όνειρα της.

Ο Νίκος τα πληροφορήθηκε όλα το βράδυ από την Αναστασία. Καύλωσε πολύ αλλά δεν έκαναν σεξ γιατί ήταν εξαντλημένη από το σχεδόν ολοήμερο γαμήσι με της φίλες της. έτσι αρκέστηκε ο Νίκος σε μια ταινία πορνό και μια μαλακία από την Αναστασία ρουφώντας τα χυσια του γιατί δεν μπορούσε να αντισταθεί σε αυτό το ερωτικό υγρό που τόσο της είχε λείψει όλη μέρα.

Το κλαμπ που είχε φανταστεί γινόταν πραγματικότητα, είχε απομείνει μόνο το μεγάλο πάρτι και ήδη θα ήταν 8 άτομα-μέλη του.
Αφορμή ήταν τα γενέθλια του μετά από 15 μέρες. Ενημέρωσε τον κουμπάρο του και τις γυναίκες αφού αυτοί ήταν ήδη εραστές ότι στο πάρτι θα έβαζαν και τους άλλους δυο στο παιχνίδι.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ήταν η τέλεια ώρα και μέρα . Κανόνισε να μην φύγει κάνεις και οργάνωσε το πάρτι σε όλες τις λεπτομέρειες.
είχε φέρει μια εταιρία κετερινγκ για να μην ασχολείται κάνεις με το φαγητό και το ποτό και αντί για το προσωπικό της εταιρίας έφερε μια κοπέλα και έναν άντρα από ένα στριπτιτζαδικο για να κάνουν show. ήταν ντυμένοι σερβιτόροι και όταν θα τους έκανε νόημα θα έκανα στριπτίζ χωριστά και μετά θα έκαναν έρωτα μπροστά τους.

Το Σάββατο είχε έρθει το σκηνικό είχε στηθεί. ένας μπουφές με ότι τραβάει η όρεξη τους και τον μπάρμαν και την σερβιτόρα στη θέση της. είχε στηθεί ένα πλαίσιο με μαλακό ροζ πλαστικό από πάνω στο μέγεθος μιας πίστας.
μουσική λατιν μιας και θα ήταν βραζιλιάνικο το σκηνικό με τα στρινγκ δίπλα στην πισίνα και το γνωστό κουτί με τα ερωτικά βοηθήματα ανανεωμένο με νέα πράγματα.

όταν ήρθαν όλοι αρχίσανε με κάποια ελαφριά ποτά για να κάνουν κέφι και με μερικά μεζεδάκια. αργότερα το κέφι άναψε με πιο δυνατή μουσική και πιο πολλά και δυνατά ποτά και χορό. Οι γυναίκες είχαν ήδη ανάψει αφού η μια βοηθούσε την άλλη στο άλειμμα του αντηλιακού και τρίβανε τα λαδωμένα κορμιά του στους άντρες του για να καυλώσουν. Η Μαρία η κουμπάρα του Νίκου είχε χωθεί στην αγκαλιά του και έτριβε τον κώλο της πάνω στην στύση του. Η Αναστασία ζήλεψε και το ίδιο είχε κάνει με τον κουμπάρο της τον Βασίλη, τον είχε καυλώσει με το κωλαρακο της, ο πούτσος του τριβόταν στα κωλομαγουλα της και είχε γίνει τεράστιος, δεν άντεξε και τα χέρια του ανέβαιναν από την μέση της στα βυζιά της.

Της έβγαλε το πάνω μέρος του μαγιό της και έπιασε τα στήθια της και έτριβε τις ρόγες της, η Αναστασία αναστέναζε χωρίς να δώσει σημασία στους άλλους που δεν περίμεναν να δούνε αυτό το θέαμα.

Ο Νίκος έκανε νόημα στο ζευγάρι από το στριπτιτζαδικο. Ανέβηκαν στη μικρή σκηνή που είχε στηθεί και έκαναν στριπτίζ. Το στριπτίζ εξελίχθηκε σε γαμήσι μεταξύ τους αφού είχαν καυλώσει από το όλο σκηνικό. Οι άλλοι κοιτούσαν απορημένοι, και ερεθισμένοι συνάμα .

Η Αναστασία που συνέχιζε να παίζει με τον κουμπάρο της είχε πλέον πάρει την πούτσα του στο στόμα της και την ρουφούσε αδιαφορώντας για τους άλλους. Οι υπόλοιπες γυναίκες σιγά σιγά έπαιρναν τους πούτσους από τους άντρες τους και τους έπαιζαν .

Το όργιο είχε πάρει φωτιά, από κάθε σημείο γύρω από την πισίνα άκουγες αναστεναγμούς και βογκητά. Στην σκηνή η στριπτιζέζ γαμιόταν από τον κώλο ενώ ο Νίκος της έδινε τσιμπούκι, την Αναστασία την πηδούσε ο Βασίλης και η Μαρία έγλυφε το μουνί της Γεωργίας και την γαμούσε με ένα δονητή ενώ αυτή έπαιρνε τσιμπούκι τον άντρα της τον Αντώνη. Ο Δήμος με την αλεξια ήταν σε στάση 69 και παίζανε με τα παιχνιδάκια που βρήκαν στο κουτί με τα όργανα. Ο Δημος προσπαθούσε να βάλει τον πιο μεγάλο δονητή στον κώλο της Αλεξίας και τον άλειφε με τζελ για να γλιστράει, οι άλλοι που είδαν την φάση πήγαν εκεί κοντά και είπαν ότι σήμερα θα ξεσκίσουμε την αλεξια. είχε πάρει τις πούτσες τους και τις έπαιζε με τα χέρια ενώ είχε άλλων ένα στο στόμα της. Τα κορίτσια την γαμούσαν με του δονητές τον κώλο και το μουνί της και της γλύφανε την κλειτορίδα.

Η αλεξια πονούσε που της είχαν ξεσκίσει τον κώλο αλλά φώναζε να μην σταματήσουν είχε ήδη χύσει δυο φορές. Ο πρώτος άντρας έχυνε στο στόμα της και συνέχισαν να την χύνουν στο πρόσωπο, τα χυσια έτρεχαν από το στόμα της στο πηγούνι και μετά στα βυζιά της η Αναστασία τα έπαιρνε με την γλώσσα της και της τα έδινε πάλι στο στόμα και μερικά τα έπαιρνε με τα δάχτυλα και τα έχωνε στο μουνί της και τρίβοντας το έχυσε.

Καθίσανε λίγο για να ηρεμήσουν ώστε να συνεχίσουν αργότερα.
Ο Νίκος χαμογελούσε πίνοντας το ποτό του έβλεπε το θέαμα χαϊδεύοντας την πούτσα του ικανοποιημένος, το κλαμπ του ήταν πλέον γεγονός.

Στο μυαλό του τριγυρνούσε η Βίκυ, από αύριο κιόλας τα μέλη του δικού του κλαμπ θα αναζητούσαν νέο αίμα.
Την συνταγή την ήξερε καλά και αυτός και η Αναστασία.

Παραλία και πάλι παραλία


 Το καλοκαίρι που ήμουνα 23 χρονών, το πέρασα στο εξοχικό μας στην Χαλκιδική. Σπούδαζα τότε και οι καλοκαιρινές διακοπές συνδυαζόταν με δουλειά σε ένα beach bar και με πολύ χαβαλέ. Η παρέα μου τότε ήταν 1 φίλος και 2 φίλες, στην ίδια ηλικία, χωρίς όμως να υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ μας. Οι υπόλοιποι, σπουδαστές όλοι, δεν είχαν ανάγκη να δουλεύουν καθώς ήταν πιο χαλαρά οικονομικά. Μου άρεσε να πηγαίνω μόνος μου για μπάνιο σε μία παραλία που δεν είχε πολύ κόσμο λόγω τοποθεσίας. Μάλιστα δεν είχα πει σε κανέναν τίποτα για την υπέροχη ακτή. Ενίοτε, όταν δεν είχε πολύ κόσμο, έκανα και γυμνισμό (εκ του ασφαλούς πάντοτε!!).


Μία μέρα, όπως είχα πάει και ήταν έρημη η παραλία, αποφάσισα και πάλι να γυμνωθώ και να αφήσω τον ήλιο να κάνει την δουλειά του στα απόκρυφα μέρη του σώματός μου. Ξαφνικά έρχεται ένα ζευγάρι και κάθεται στα 30 μέτρα περίπου από μένα. Φυσικά γύρισα μπρούμυτα λόγω ντροπής. Το ζευγάρι ήταν γύρω στην ηλικία μου με αρκετά όμορφα σώματα από ότι μπορούσα να διακρίνω. Δεν είχαν τις αναστολές που είχα εγώ και ξεγυμνώθηκαν εντελώς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο νέος είχε ένα πολύ καλοσχηματισμένο σώμα, σχεδόν ξυρισμένος παντού, πράγμα το οποίο έδινε έμφαση στο πουλί του, το οποίο φαινόταν ιδιαίτερων διαστάσεων. Η νεαρά, με πολύ ωραίο σώμα, στήθος μεσαίου μεγέθους το οποίο δεν είχε επηρεαστεί από την βαρύτητα και ιδιαίτερα περιποιημένη στην ευαίσθητη περιοχή με μόνο μία γραμμή να ξεχωρίζει.

Για να μην τα πολυλογώ, και αφού δεν υπήρχαν άλλα άτομα στην παραλία, αποφάσισα να ξεπεράσω τις ντροπές μου και να γυρίσω ανάσκελα. Το ζευγάρι βούτηξε στην θάλασσα και μπορούσα να τους διακρίνω να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται μέσα στο νερό. Φυσικά, ο «κάτω κύριος», έστελνε διάφορα μηνύματα, τα οποία τον έκαναν να μεγαλώνει σιγά-σιγά. «Δεν γαμιέται» σκέφτηκα, «και ας με (τον) δουν. Το πολύ-πολύ να φύγουν μία ώρα αρχύτερα.»  Βγαίνοντας το ζευγάρι από την θάλασσα, μπόρεσα να διακρίνω τον πούτσο του νέου, ο οποίος ήταν μισοσηκωμένος, δηλώνοντας τα παιχνιδάκια που είχαν προηγηθεί μέσα στο νερό.

Ξάπλωσαν στις πετσέτες τους και το οπτικό μου πεδίο περιείχε την γυναίκα πρώτα και από πίσω της τον άντρα με τον πούτσο του να ξεχωρίζει πάνω από το σώμα της. Εγώ έκανα πως διάβαζα ένα περιοδικό και με τα μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου που φορούσα δεν μπορούσαν να δουν που κοιτάω. Αλλά τα μάτια μου ήταν καρφωμένα πάνω τους. Κάπου-κάπου, η νεαρά γυρνούσε και κοιτούσε προς το μέρος μου και αφού υποπτευόταν ότι δεν κοιτάω αυτούς, πείραζε το πουλί του συντρόφου της, με αποτέλεσμα αυτό να γίνει πέτρα και να ορθώνεται σαν κατάρτι. Φυσικά, και ο άντρας δεν έχανε ευκαιρία και πείραζε μία τα βυζιά της και μία το μουνί της. Εμένα μου είχε σηκωθεί και είχε γίνει πέτρα αλλά δεν κουνιόμουνα μην χάσω την οπτική επαφή. Φυσικά και μπορούσαν να δουν την έξαρσή μου.
Μπορεί και να τους επηρέασε αυτό (το ότι έβλεπαν πόσο καυλωμένος ήμουνα και εγώ) και η γυναίκα έχασε κάθε αναστολή και άρχισε να ανεβοκατεβάζει το χέρι της στον πούτσο του νέου. Του τον έπαιζε και παράλληλα κοιτούσε εμένα να δει κάποια αντίδραση. Αυτόν τον άκουγα να βογκάει ενώ με το ένα του χέρι έπαιζε στο μουνί της γυναίκας. Φυσικά και αυτή δεν πήγαινε πίσω από βογκητά. ‘Όταν σηκώθηκε η γυναίκα και κάθισε πάνω στον ορθωμένο πούτσο του άντρα κατάλαβα ότι έφτασε ο καιρός να παρατήσω το θέατρο και να τους κοιτάξω κατάματα. ‘Έτσι και αλλιώς, μάλλον δεν θέλανε να κρυφτούνε πλέον. Κάθισα λοιπόν και έβγαλα τα γυαλιά μου και τους κοίταξα, δηλώνοντας ότι έγιναν αντιληπτοί και την πρόθεσή μου να τους πάρω μάτι ενόσω γαμιούνται.

Ενώ περίμενα κάποια αντίδραση και ίσως να κρυφτούν, η γυναίκα συνέχιζε να καβαλάει τον πούτσο του άντρα, να με κοιτάνε και μάλιστα να βογκάνε ακόμα πιο δυνατά. Εγώ άρχισα να πιάνω τον πούτσο μου και να μαλακίζομαι, κάτι το οποίο έγινε μάλλον αμέσως αντιληπτό αφού σταμάτησαν για λίγο και μιλούσαν χαμηλόφωνα. Μάλλον θα τρόμαξαν σκέφτηκα και μάλιστα όταν είδα τον άντρα να σηκώνεται και να έρχεται στο μέρος μου είπα από μέσα μου ότι θα γίνει καβγάς.

Ο άντρας ήρθε μπροστά μου και μου είπε ότι αν θέλω μπορώ να πάω πιο κοντά και να τους βλέπω καθώς θα γαμιούνται αλλά φυσικά δεν μπορώ να λάβω μέρος για ιατρικούς λόγους. Μου είπε επίσης ότι τους αρέσει να τους παίρνουν μάτι καθώς το κάνουν και ότι ανεβάζει την αδρεναλίνη τους στα ύψη. Χωρίς να το σκεφτώ πολύ, πήρα την πετσέτα μου και πήγα δίπλα τους. Ξεκίνησαν από εκεί που είχαν σταματήσει. Η κοπέλα κάθισε πάνω στο καυλί του άντρα της και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει. Είχα μία πλήρη θέα του καυλιού του άντρα καθώς έμπαινε μέσα στο μουνί της γυναίκας. Ήταν τόσο καυλωτικό που ασυναίσθητα το χέρι μου έπιασε τον πούτσο μου και άρχισε να τον παίζει. Δεν το πίστευα ότι μπροστά μου γαμιόταν ένα ζευγάρι και εγώ τραβούσα μία απίστευτα θεσπέσια μαλακία.

Μετά από λίγο γύρισαν στα τέσσερα με τα βυζιά της να πηγαίνουν μπρος-πίσω κάθε φορά που έμπαινε με ορμή μέσα της. Κάθε λίγο και λιγάκι έβγαινε και μου πρόσφερε μία πανοραμική θέα του μουνιού και του κώλου της γυναίκας. Πήρα θάρρος και έβαλα το χέρι μου πάνω στον κώλο της και αφού δεν είδα καμιά αντίδραση προχώρησα και έπιασα το βυζί της και το έσφιξα τόσο πολύ όση ήταν και η καύλα μου. Έπαιξα με την ρώγα της κάτι που είδα να την ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Πήγα πάλι πιο χαμηλά και έβαλα τον δείκτη μου μέσα στην κωλοτρυπίδα της και ένιωθα από κάτω τον πούτσο του άντρα να μπαινοβγαίνει.

Ήμουνα στο πάρα-πέντε να χύσω όταν άκουσα τον άντρα να φωνάζει ότι τελειώνει, να βγάζει τον μουσκεμένο από τα υγρά της κοπέλας πούτσο του έξω και να χύνει πάνω στον κώλο της το βαρύ του φορτίο.  Αμέσως μετά ήταν η σειρά της γυναίκας να χύσει ξεφωνίζοντας και ενώ με το ένα χέρι έτριβε την κλειτορίδα της με το άλλο χέρι της έπιασε τον πούτσο μου και άρχισε να τον παίζει ανελέητα ενώ εγώ έχυνα επάνω της.
Αφού τελειώσαμε και οι τρεις και ήμασταν μέσα στα χύσια, πέσαμε για μια βουτιά μέσα στη θάλασσα για να ξεπλυθούμε. Τότε συστηθήκαμε κιόλας. Ήταν ο Γιώργος και η Ελένη από την Βέροια και ήταν αρραβωνιασμένοι. Μου εκμυστηρεύτηκαν ότι από την στιγμή που με είδαν στην παραλία ήθελαν να γίνει ό,τι έγινε και σχεδίασαν την φάση όσο ήταν μέσα στη θάλασσα. Ήταν η πρώτη τους φορά που κάνανε sex μπροστά σε ένα ξένο και το ευχαριστήθηκαν πολύ. Φυσικά δεν μπορούσα να κρύψω το γεγονός ότι και για μένα ήταν κάτι το φανταστικό.
Μιλήσαμε για λίγο ακόμα περί ανέμων και υδάτων, αποχαιρετιστήκαμε και έφυγα γιατί έπρεπε να πιάσω δουλειά στο beach bar που εργαζόμουνα.
Δεν μίλησα σε κανέναν από την παρέα μου εκείνο το βράδυ για το τι μου είχε συμβεί. Είχα μόνο ένα ατελείωτο χαμόγελο ευχαρίστησης κολλημένο στα χείλια μου.

Να συστήσω και την παρέα μου. Ο Γιάννης μετρίου μεγέθους γκόμενος αλλά πολύ πλακατζής. Η Γιάννα, ένα κορίτσι που σε παραπέμπει σε άλλη εποχή, με άσπρο δέρμα, αγνά χαρακτηριστικά και πολύ ωραίο σώμα, λίγο συνεσταλμένη και πουριτανή. Και η Κατερίνα, με τα υπερφυσικά μπαλόνια της και τον πιο όμορφο κώλο που έχω συναντήσει, είναι έξω καρδιά και πολύ τολμηρή. Όπως είπα και πριν δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ μας.
Την επομένη τους είπα ότι ανακάλυψα μία πολύ ωραία παραλία και θα πήγαινα για μπάνιο και αν θέλανε να πάμε όλοι μαζί. Όλοι συμφωνήσανε και έτσι την άλλη μέρα ξεκινήσαμε με τα μηχανάκι μας για την παραλία. Η ώρα ήταν περασμένες 3.00 και αυτό γιατί η Κατερίνα άργησε να ξυπνήσει μετά από ένα ατελείωτο μεθύσι που έκανε.

Να σημειώσω ότι η παραλία αυτή είναι μετά από ένα ανάχωμα, οπότε δεν έχεις οπτική επαφή με τον χωματόδρομο που αφήσαμε τα μηχανάκια μας.
Πήραμε τις ομπρέλες μας, τις μάσκες μας και όλα τα συναφή και κατευθυνθήκαμε στην παραλία. Επειδή εγώ τους οδηγούσα έφτασα και πρώτος στην κορυφή. Τότε είδα ότι ο Γιώργος και η Ελένη ήταν και πάλι εκεί και λιάζονταν γυμνοί. Φυσικά δεν είπα τίποτα και προχώρησα. Όταν τους παρατήρησαν και οι υπόλοιποι κοντοστάθηκαν και η Γιάννα ήθελε να φύγει. Φυσικά τους είπα ότι τόσο δρόμο που κάναμε δεν τον κάναμε τζάμπα και ότι 8α καθόμασταν οπωσδήποτε. Τελικά πείστηκαν και κατεβήκαμε στην παραλία. Ο Γιώργος και η Ελένη με είδαν αλλά τους έκανα νόημα να κάνουν ότι δεν με γνωρίζουν και συνέχισαν ατάραχοι την ηλιοθεραπεία τους.

Όταν στρώσαμε τα πράγματά μας δεν απείχαμε και πολύ από τα παιδιά. Μπορούσαμε να βλέπουμε ξεκάθαρα τα γεννητικά τους όργανα αν και η Γιάννα δεν πρέπει να έριξε ούτε μια ματιά.  Ο Γιάννης όλη την ώρα μου έλεγε τι ωραίο μουνί που είναι αυτό δίπλα μας και δεν μπορούσε να ξεκολλήσει τα μάτια του πάνω από την Ελένη. Η Κατερίνα από την άλλη, δεν ξεκολλούσε τα μάτια της από τον πούτσο του Γιώργου, ο οποίος ήταν σε μισοκοιμισμένη κατάσταση.

Βγάλαμε τα ρούχα μας και μείναμε με τα μαγιό. Η Κατερίνα φορούσε ένα μπικίνι που μετά βίας χωρούσε τα στήθη της, η Γιάννα ένα ολόσωμο και εγώ και ο Γιάννης κολλητά εφαρμοστά μαγιό, που αναδείκνυαν τα προσόντα μας. Εγώ πήρα την μάσκα μου και πέσαμε όλοι στην θάλασσα για μία βουτιά. Όσο ήμουν κάτω από την επιφάνεια, πέρασα πίσω από την Κατερίνα και έκπληκτος διαπίστωσα ότι το ένα της χέρι ήταν μέσα στο μαγιό της και μάλλον τριβόταν. Από την άλλη, του Γιάννη πρέπει να του είχε σηκωθεί με αυτά που είδε και φαινόταν καθαρά πάνω από το μαγιό ο πούτσος του. Η μόνη που δεν  έδειξε να επηρεάζεται ήταν η Γιάννα, η οποία απολάμβανε το μπάνιο της.
Μετά από λίγο βγήκαμε και ξαπλώσαμε στις πετσέτες μας. Αρχίσαμε και μία συζήτηση για την απελευθέρωση από τα δεσμά των ρούχων και την αποδοχή του γυμνισμού και τελικά καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι είναι δικαίωμα του καθενός να είναι όπως θέλει, ντυμένος ή γυμνός, αρκεί να μην προσβάλλει κανέναν. Η συζήτηση περί γύμνιας άναψε την ατμόσφαιρα. Επιπλέον το γεγονός ότι δίπλα μας υπήρχε ένα γυμνό ζευγάρι, μας έκανε να ρίχνουμε συνεχώς κλεφτές ματιές. Ξάφνου, η Κατερίνα αποφασίζει να βγάλει το πάνω μέρος από το μπικίνι, αφήνοντας να ξεχυθούν τα μεγάλα της στήθη. Ήταν η πρώτη φορά που τα έβλεπα και εγώ και ο Γιάννης, με αποτέλεσμα να κολλήσουμε για λίγο επάνω τους τα μάτια μας. Ήταν μεγάλα, χωρίς να είναι πεσμένα, με μεγάλες καστανές ρώγες. Όπως ήταν επόμενο, μας σηκώθηκαν κατευθείαν τα πουλιά μας και κάναμε απελπισμένες προσπάθειες να κρύψουμε τον ερεθισμό μας. Η Κατερίνα και η Γιάννα μας είδαν φυσικά και χαχάνιζαν, ώσπου η Κατερίνα μας είπε ότι την τιμά που μας τους σήκωσε και δεν χρειαζόταν να κρυβόμαστε. Έτσι και εμείς κινούμασταν φυσιολογικά με τα πέη μας να διαγράφονται ερεθισμένα κάτω από τα μαγιό μας.

Η όλη φάση έγινε αντιληπτή από τον Γιώργο και την Ελένη. Μετά το μικρό στριπτίζ της Κατερίνας, το πουλί του Γιώργου άρχισε να ζωντανεύει και να παίρνει τις κανονικές του διαστάσεις, πράγμα που είδε η Ελένη και άρχισε να τον πειράζει. Αυτό το είδε και η Κατερίνα, η οποία άρχισε να κοιτάει επίμονα κατά εκεί και να της τρέχουν τα σάλια. Άρχισε λοιπόν να μας πειράζει όλους και να μας προτρέπει να βγάλουμε τα μαγιό μας. Φυσικά σε μία τέτοια πρόκληση απαντήσαμε και εμείς με πρόκληση, ότι αν βγάλουμε τα δικά μας θα βγάλουν και αυτές τα δικά τους. Η Κατερίνα ήταν σύμφωνη αλλά η Γιάννα διαφωνούσε κάθετα. Αφού το συζητήσαμε συμφώνησε να βγάλει το μισό και αφού θα ήμασταν όλοι γυμνοί θα το σκεφτόταν σοβαρότερα.

Πρώτη, χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά, ξεκίνησε η Κατερίνα. Έβγαλε το κάτω από το μαγιό της και μας φανέρωσε ένα φρεσκοξυρισμένο μουνάκι και το υπέροχο κωλαράκι της. Μετά η Κατερίνα κατέβασε το πάνω από ολόσωμό της, αποκαλύπτοντας δύο βυζάκια τόσο στητά που κοιτούσαν τον ουρανό. Οι ρώγες της ήταν σκληρές, πράγμα που σήμαινε ότι είχε καυλώσει. Φυσικά οι πούτσοι μας είχανε γίνει κάγκελο. Μετά ήταν η σειρά μου. Γύρισα από την άλλη, έβγαλα το μαγιό μου, και κάτω από τις επευφημίες των παιδιών τους έδειξα τα προσόντα μου. Παράλληλα και ο Γιάννης έβγαλε μεμιάς το μαγιό του. Τα κορίτσια μείνανε με το στόμα ανοιχτό. Μπροστά τους, σε απόσταση αναπνοής, είχανε 2 καυλιά πλήρως ορθωμένα. Ακόμα και η Ελένη κοιτούσε. Ήταν η σειρά της Γιάννας η οποία αποφάσισε να βγάλει το μαγιό της. Το μουνάκι της δεν ήταν ολότελα ξυρισμένο. Είχε μία τούφα πάνω από την σχισμή που το έκανε πολύ χαριτωμένο. Μετά από αυτό πέσαμε για μία βουτιά στα κρύα νερά για να σβήσουμε λίγο τις κάψες μας.
Μέσα στο νερό αρχίσαμε να παίζουμε με τα νερά και σε κάποια φάση προτάθηκε να πάρουμε τα κορίτσια στους ώμους μας και να διαγωνιστούμε σε μάχη. Πήρα εγώ την Γιάννα και ο Γιάννης την Κατερίνα και αρχίσαμε να αγωνιζόμαστε. Είχα την Γιάννα στους ώμους μου και το μουνάκι της τριβόταν στο πίσω μέρος του λαιμού μου. Ένιωθα τις τρίχες από το μουνί της να μου γαργαλάνε τον σβέρκο και τον πούτσο μου να γίνεται πιο σκληρός από ποτέ. Το ίδιο φαντάζομαι θα ένιωθε και ο Γιάννης. Κατά την διάρκεια του αγώνα έπιανα φυσικά ό,τι μπορούσα από την Γιάννα. Λίγο κώλο, λίγο στήθος αλλά πάντα σε καταστάσεις που να φαίνεται ότι γίνεται κατά λάθος. Η Γιάννα δεν έδειχνε να πειράζεται από κάτι τέτοιο και από ότι έβλεπα ούτε η Κατερίνα.

Όταν βγήκαμε έξω ήμασταν πιο ξαναμμένοι και πιο καυλωμένοι από πριν. Και ενώ πριν τα κορίτσια μας κορόιδευαν, τώρα μας κοιτούσαν με πιο πονηρές ματιές. Φαίνεται ότι και αυτές είχαν ανάψει με τα παιχνιδάκια μας μέσα στην θάλασσα. 
Εντωμεταξύ, ο Γιώργος και η Ελένη άρχισαν τα παιχνιδάκια έξω στην παραλία. Η πούτσα του Γιώργου ήταν εντελώς σηκωμένη και την χάιδευε και η Ελένη είχε αρχίσει να μαλάζει τα βυζιά της, ενώ οι ρώγες της είχαν συρρικνωθεί και είχαν σηκωθεί. Κάπου-κάπου προχωρούσε το χέρι της προς τα κάτω στο μουνί της και έπαιζε λίγο μαζί του.

Βλέποντας αυτά η Κατερίνα, πήρε θάρρος και πηγαίνοντας στον Γιάννη, άρχισε να τον αγγίζει και να τον αγκαλιάζει και να τρίβει τα μεγάλα βυζιά της επάνω του. Ο Γιάννης, άλλο που δεν ήθελε, σκύβει και αρχίζει να της φιλάει τα βυζιά και να πιπιλάει τις ρώγες της. Η Κατερίνα πιάνει τότε τον ήδη ορθωμένο πούτσο του και αρχίζει να τον παίζει. Από την άλλη μεριά, η Ελένη είχε πέσει επάνω στον πούτσο του Γιώργου και του έκανε ένα τσιμπούκι, χώνοντας όλο το παλούκι του μέσα στο στόμα της, ενώ ο Γιώργος της έβαζε 2 δάχτυλα στο μουνί της ενώ με τον αντίχειρά του μάλαζα την κλειτορίδα της.

Η Γιάννα είχε μείνει με ανοιχτό το στόμα και εγώ άρχισα να παίζω τον πούτσο μου σχεδόν μπροστά της. Βλέποντας αυτό η Γιάννα, ξεπέρασε τις όποιες αμφιβολίες της περί ηθικής και άρχισε να παίζει με το μουνάκι της προσκαλώντας με κοντά της. Με το που προχώρησα λίγο, αρπάζει τον πούτσο μου και χωρίς δεύτερη σκέψη τον βάζει στο στόμα της. Μόλις ένιωσα την ζεστασιά του στόματός της, ήταν σαν να με διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα. Άρχισε να τον γλείφε με μία μανία και να τον βάζει όλο μέσα στο στόμα της, που απόρησα αν αυτή που μου έπαιρνε τσιμπούκι ήταν πράγματι η Γιάννα. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ήμουν έτοιμος να χύσω, οπότε σταμάτησα την Γιάννα από την δουλειά που τόσο καλά έκανε, γιατί δεν ήθελα να τελειώσει αυτό που ζούσα. Έπεσα ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να της γλύφω το μουνί. Έπαιζα την γλώσσα μου στην κλειτορίδα της, την έχωνα βαθιά μέσα στην τρύπα της ενώ παράλληλα έπαιζα τον δείκτη μου στην κωλοτρυπίδα της. Η Γιάννα είχε τρελαθεί από την καύλα και βογκούσε όλη την ώρα και πιο δυνατά.

Φυσικά βογκητά ακουγόταν όχι μόνο από εμάς αλλά και από τους υπόλοιπους της παρέας. Ο Γιώργος είχε καβαλήσει την Ελένη και της τον έχωσε βίαια και βαθιά. Μπορούσα να δω ξεκάθαρα το παλούκι του καθώς μπαινόβγαινε μέσα στο μουνί της. Η Κατερίνα είχε στηθεί στα τέσσερα και ο Γιάννης από πίσω της, της τον έχωνε βαθιά μέσα στον κώλο. Φώναζε πιο πολύ από όλους μας γιατί ο Γιάννης είχε ένα πούτσο και μακρύ και χοντρό.
Με το που τέλειωσα το γλυφομούνι στην Γιάννα, με παρακαλούσε να μπω μέσα της. Την γύρισα στο πλάι και της τον έχωσα όσο πιο βαθιά μπορούσα, ενώ παράλληλα έπαιζα με την κλειτορίδα της. Το μουνί της ήταν τόσο υγρό από την καύλα που σχεδόν δεν καταλάβαινα τίποτα. Αποφάσισα τότε να προχωρήσω λίγο παραπάνω και να προσπαθήσω να παραβιάσω την πίσω πόρτα της. Δεν βρήκα αντίσταση και της τον έχωσα στον κώλο. Εκεί τα πράγματα ήταν πιο στενά και η απόλαυση ήταν και για τους δύο μας. Δεν άντεξα παραπάνω από 2 λεπτά και ενώ έβλεπα και τα άλλα 2 ζευγάρια να γαμιούνται με πάθος, έχυσα μέσα στον κώλο της. Παράλληλα και ο Γιάννης, φωνάζοντας ότι χύνει, βγάζει τον πούτσο του από τον κώλο της Κατερίνας, και χύνει επάνω στα πληθωρικά της στήθη. Άσπρισαν τα βυζιά της από το βαρύ φορτίο του Γιάννη. Τέλος, είδα τον Γιώργο να χύνει μέσα στο στόμα της Ελένης και επειδή ήταν πολλά, να τρέχουν έξω από το στόμα της στο πηγούνι της και να πέφτουν πάνω στα βυζιά της.
Εξουθενωμένοι όλοι, γνωριστήκαμε και εκμυστηρεύτηκα στους φίλους μου τι έζησα την προηγουμένη με τον Γιώργο και την Ελένη. Μετά κάναμε μία βουτιά όλοι μαζί για να ξεπλυθούμε και χωρίσαμε.

Με τους φίλους μου δεν συνέβη ποτέ ξανά κάτι (για να μην χαλάσουμε και την παρέα), αλλά πολλές φορές αναπολούμε τις στιγμές εκείνες. Αν ο Γιώργος και η Ελένη διαβάσουν την ιστορία αυτή, θέλω να ξέρω ότι πολλές φορές τους σκεφτόμαστε και έχουν πολλά χαιρετίσματα.
Δεν ξέρω αν θα δημοσιευτεί η ιστορία αυτή. Ήταν πάντως κάτι που θα ήθελα να μοιραστώ με τους αναγνώστες σας. Είναι στο χέρι σας. Πάντως στο χέρι πολλών αντρών και γυναικών που θα διαβάσουν την ιστορία θα βρεθεί κάτι άλλο.

Βρήκα την τέλεια γυναίκα


 Στέλνω τις εμπειρία μου από την Ρόδο! Πριν δυο εβδομάδες κατέβηκα διακοπές στην Ρόδο με κάτι φιλαράκια! Την πρώτη βραδιά στο ξενοδοχείο που ήταν γεμάτο με ξένους τουρίστες, γνώρισα στο μπουφέ την Άννα.

Ροδίτισσα που μάθαινε μαγειρική στο ξενοδοχείο! Στέκονταν ντυμένη μάγειρας στο μπουφέ και μοίραζε φαγητά στα πιάτα! Δεν έχασα χρόνο και της μίλησα και κλείσαμε ραντεβού για το βραδάκι!

Στις έντεκα το βράδυ ήρθε με το αμάξι της και με πήρε από το ξενοδοχείο, πήγαμε βόλτα στη παλιά πόλη και απολαύσαμε ένα ωραίο μπουζουξίδικο λίγο έξω από την Ρόδο! Τα είχε πιει για τα καλά, και μου την έπεσε!

Κατά τις τρεις γυρίσαμε στο ξενοδοχείο και ανεβήκαμε στο δωμάτιο μου. Ο πούτσος μου ήδη δεν κρατιόταν άλλο και αμέσως καταλήξαμε στο κρεβάτι να φιλιόμαστε! Την ξέντυσα και έπαθα πλάκα! Τέλειο σώμα με μισοξυρισμένο μουνάκι και πολύ ωραία στήθια!

Έβγαλα την ψηφιακή μου κάμερα πάνω στο μεθύσι και τράβαγα φωτογραφίες από το τσιμπούκι που μου είχε αρχίσει! Φάνηκε να της αρέσει, και έτσι συνέχιζα να τραβάω ενώ εκείνη με είχε πεθάνει στην πίπα!!! Ρούφαγε λαίμαργα τα αρχίδια μου και την βάση του πούτσου μου ενώ με το άλλο της το χέρι έτριβε την κλειτορίδα της!

Την γύρισα σε στάση 69 και τώρα σειρά μου να της ανταποδώσω! Τράβαγα με τα δόντια μου τα μουνόχειλά της που είχαν πρηστεί και έσταζαν από μουνόχυμα!!!! Δεν άντεξε για πολύ και την άκουγα με βαριά βράχνα φωνή να μου λέει:

-    Ναιιιι… έτσι… εκεί… ναιιιι!!! Χύυυυνωωωωωω!!!

Και τα ζουμιά της γεμίσανε το στόμα μου! Κατέβηκε και συνέχισε το τσιμπούκι μέχρι που τα χύσια μου πετάχτηκαν στο στόμα της! Δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη!

Κάτσαμε για λίγο ξαπλωμένοι να συνέρθουμε αλλά εκείνη ήδη είχε αρχίσει να τρομπάρει πάλι τον πούτσο μου.

-    Έλα τώρα… θέλω να με γαμήσεις!
Την ξάπλωσα και γαμώντας το τέλειο μουνάκι της τράβαγα φωτογραφίες μέχρι που η καύλα μου έφτασε στα ύψη και η κάμερα στο τραπεζάκι του κρεβατιού! Την γύρισα στα τέσσερα και την κάρφωνα αλύπητα!

-    Ααααααααααα… ναιιιιι… έτσι… ναιιιιι!

Την γαμούσα σαν σκύλα ενώ εκείνη ξερίζωνε τα σεντόνια του κρεβατιού από καύλα! Ταυτοχρόνως με το γαμήσι τώρα της είχα βάλει και κωλοδάκτυλο. Δυσκολεύτηκα λίγο γιατί είχε παρθένο κωλαράκι, αλλά από το αλκοόλ φαίνεται εκείνη είχε χάσει κάθε τύψη…

-    Χώστο μέσα! Έλααα…. δεν το έχω ξανακάνει. Άνοιξε μου την σούφρα… έλα!

Σάλιωνα τον κώλο της και κάρφωνα τα δάχτυλα μου μέσα για να ανοίξει! Δεν άργησε πολύ και το κωλαράκι της χαλάρωσε.

-    Έλα… βάλτον μου στον κώλο… σκίσε με! Έλαααααα!

Σιγά-σιγά της τον έβαλα με λίγο δυσκολία, και άρχισα να την ξεπατώνω. Δεν άντεξα πολύ και έχυσα μέσα στον κώλο της!

-    Κακό παιδί είσαι! Μου λέει. Μόλις με έφτιαξες έχυσες.

Γύρισε και με φίλησε τρυφερά!
-    Αλλά δεν πειράζει… αύριο έχω ρεπό, και έτσι δεν βιαζόμαστε!

Μόλις ανέκτησα πάλι δυνάμεις, την ξάπλωσα μπρούμυτα και χωρίς πολλά κόλπα απευθύνθηκα στο κωλαράκι της…

-    Ελαααααα…. Γάμααααα!!!!

Είχε καυλώσει υπερβολικά και έσπρωχνε το κωλαράκι της προς τον πούτσο μου!

Από τα χύσια μου τώρα η κωλάρα της ήτανε ορθάνοικτη και δεν δυσκολευόμουν καθόλου!!! Γαμιόμασταν σαν τα ζώα και η Άννα έχυσε ουρλιάζοντας:

-    Ααααααααααααχχχχχ…. Ναιιιιιι… Χύυυυυνωωωωωωωω!

Μόλις συνήρθε τον πήρε στο στόμα της και με ξεζούμισε!

Περάσαμε κάθε βράδυ μαζί, και γαμιόμασταν ξέφρενα. Ερωτευθήκαμε…
Τελικά θα μετακομίσει στην Αθήνα για να μείνουμε μαζί, γιατί βρήκα την τέλεια γυναίκα: και καλή μαγείρισσα, και αστέρι στο κρεβάτι!!!

Αννούλα μου σε αγαπάω!!!!!!!!!!!!!!

ΤΡΕΛΛΟΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΟΔΙΑ


 Παντα ειχα μια απεριγραπτη ελξη για τα γυναικεια ποδια .θα σας πω μια απο τις ιστοριες μου που συνεβη τον περασμενο αυγουστο στην αδεια αθηνα .ηταν αρχες αυγουστου και μολις ειχα μετακομισει στο καινουργιο μου σπιτι ειχα μεταφερει σχεδον ολα μου τα πραγματα και μετεφερα κατι τελευταιες σακουλες απο το αμαξι μου. Περιμενα το ανσασερ για να ανεβω αφου μενω στον 6. Ανοιγει η πορτα του ανσασερ και βγαινει ενα πλασμα αγγελικο γυρο στα 18 καστανοξανθο μαλι , γαλανο ματι θεϊκο κορμι και τελεια ποδια .


Οταν την ειδα παγωσα .μου λεει καλημερα και φευγει .εγω σκεφτομαι ''αμαν λες να μενει εδω, αν ναι θα φαμε καλα''

Ανεβαινω στο διαμερισμα ου αλλα το μυαλο μου μενει εκει, ανοιγω την πορτα μου και πεταγομαι στο μπαλκονι κοιταω κατω βλεπω την μικρη να βγαινει απο το γωνιακο ψιλικατζιδικο και να ερχεται ξανα στην πολυκατοικια βγαινω στον διαδρομο να δω σε ποιον οροφο θα σταματησει το ασανσερ 1.....2.......3.....4....5.... Οχ ανεβαινει και αλλο σταματαει στον 6 εγω παω να μπω μεσα με βλεπει ομως -εσεις ειστε ο αγοραστης του απεναντι διαμερισματος;

Εγω ειχα παγωσει αλλα μπορεσα να ψελλισω

-ναι εγω.
-α.. Ωραια!!!!

Πριν προλαβω να πω τιποτα αλλο μπηκε στο διαμερισμα της.. Η μερες περναγαν εμαθα οτι τελικα ειναι 17 μενει με την μητερα της που ειναι χωρισμενη και καθε πρωι της ελεγα καλημερα απο το μπαλκονι μου που ηταν διπλα στο δικο της!...

Ηταν σαββατο πρωι η μανα της ηταν τριημερο με καποιον αγνωστο που. Εγω εφτιαχνα κατι γλαστρες στο μπαλκονι μου και ξαφνικα βγαινει εξω δεν χανω ευκαιρια :

-καλημερα τι κανουμε;
-καλα.
-πως και νωρις νωρις σημερα;
-κοιμηθηκα νωρις χθες για αυτο.
-κερναω καφε θες
-΄ναι γιατι οχι..... Αλλα καλυτερα δεν ερχεσαι εσυ απο δω να τον πιουμε γιατι βαριεμαι να ντυνομαι (φορουσε πιτζαμες)
-οκ πλενω τα χερια μου και ερχομαι...........

Παω σπιτι της, ηταν ξυπολητη, μου βαζει καφε και καθομαστε στο μπαλκονι της δεν ξεκολλαγα τα ματια μου απο τα πανεμορφα ποδια της συζηταγαμε για καμποση ώρα ειχαμε πιει και τους καφεδες και μου λεει ''δεν σε πειραζει να φερω ενα μανο να βαψω τα νυχια μου''. ''φυσικα και οχι'' ''οκ πιο χρωμα σου αρεσει'' ''μμμ το μαυρο ειδικα στα νυχια των ποδιων....''

Παει μεσα και φερνει δυο μανο ''τι θα ελεγες ενω εγω βαφω τα νυχια των χεριων μου να βαψεις τα νυχια των ποδιων μου'' εμεινα ημουν ξυπνιος η κοιμομουν αλλα απανταω ''οκ, αν και προτιμω να βλεπω τα γυναικεια ποδια γλυμμενα και οχι βαμμενα...''

'' τι εννοεις;'' τοτε αρχισα να της λεω για το fetish μου και για διαφορες εμπειριες ωσπου μου λεει και τι αναπαντεχο αλλα και αναμενομενο απο τοσα που της ειχα πει. ''τι θα ελεγες να γινεις ο σκλαβος μου'' ''οτι θες αφεντρα μου !!!!'' ''δειξε μου ποσο πολυ μ΄αγαπας''

Πιανω στα χερια μου ενα απο τα θεϊκα ποδαρακια της και αρχιζω να το φιλαω αισθησιακαa αργα αργα απο το μεγαλο δακτυλο μεχρι την φτερνα την μετα το αλλο και τελος και τα δυο μαζι μετα αρχιζω να γλυφω ενα ενα τα θεϊκα δακτυλακια της μεχρι που κατεληξα ανασκελα με τα ποδια της στο στομα μου μετα αρχισα να της τριβω τα ποδια της πανω στο στηθος μου και στον καυλωμενο πουτσο μου της εδειξα πως να κανει footjob και μου εκανε ενα footjob τοσο τελειο που εχυσα μεσα σε ενα λεπτο απο ηδονη στην αρχη σοκαριστηκε αλλα μετα το απολαμβανε αφου εκεινη την μερα μου εκανε 7 footjob.

Πηγαμε στο μπανιο οπου της επλυνα τα ποδια απο τα χυσια και αρχισα να τα ξαναγλυφω δεν τα χορταινα τελος πηγαμε στο δωματιο της μανας της οπου ειχε ενα διπλο σιδερενιο κρεβατι ανοιξε την ντουλαπα και μου εδειξε κατι χειροπεδες και κατι μαστιγια στης μανας της με εδεσε στο κρεβατι της με τις χειροπεδες χειροποδαρα και κρατωντας το μαστιγιο και μαστιγωνοντας με ελαφρα γιατι της ειχα πει οτι δεν μου αρεσε πολυ το μαστιγωμα εκατσε πανω μου και καναμε τον ωραιοτερο ερωτα της ζωης μου

Περιττο να σας πω οτι παρομοιες σκηνες εξελισσονται οποτε βρισκομαστε μονη στο σπιτι μου η στο δικο της

Σαββατοκύριακο στην εξοχη


 Η τελευταία αυτή βδομάδα στην πόλη με είχε κουράσει τρομερά και με μεγάλη ευχαρίστηση δέχτηκα την απρόσμενη πρόσκληση ενός φιλικού μού ζευγαριού να περάσω ένα Σαββατοκύριακο στο εξοχικό τους. Και τώρα έτρεχα να ξεφύγω απ' τη μεγαλούπολη, σαν να με κυνηγούσαν ακόμη τα άγχη, οι ευθύνες και το νέφος της.


Προσπάθησα να τα βγάλω όλα αυτά απ' το μυαλό μου και να χαρώ το εξοχικό τοπίο που απλωνόταν μπροστά μου. Η θέα του όντως σε ηρεμούσε. Κάθισα πιο χαλαρά, και σκέφτηκα με ευχαρίστηση τις δύο μέρες πού θα πέρναγα στο σπίτι των φίλων μου.

Ήταν ένα πολύ συμπαθητικό ζευγάρι, άνθρωποι ήρεμοι και ευχάρι­στοι, ακριβώς η κατάλληλη παρέα για να ξεχαστώ λίγο απ' τα άγχη της πόλης. Επρεπε όμως να συγκεντρωθώ στο δρόμο, γιατί σε λίγο θα έστριβα σε ένα μονόδρομο, που το τέρμα του οδηγούσε στη θάλασσα και στο κτήμα τους. Εφτασα εκεί καθώς σουρούπωνε.

Το σπίτι τους ήταν μια καλαίσθητη μονοκατοικία, χτισμένη λίγα μέτρα μακριά απ' τη θάλασσα κι απομονωμένη από τον υπόλοι­πο οικισμό που απλωνόταν πιο πέρα.

Ακρι­βώς ότι χρειαζόμουνα.

Πάρκαρα μπροστά στην είσοδο και βρήκα τους φίλους μου να με περιμένουν στη βεράντα με ένα δροσιστικό ποτό.

Περάσαμε ένα ευχάριστο βράδυ, χαζεύο­ντας την ήρεμη θάλασσα που έλαμπε κάτω απ' τις ακτίνες του φεγγαριού.

Γρήγορα η ηρεμία του τοπίου κι η ευχάριστη παρέα επέδρασαν στα τεντωμένα νεύρα μου ηρε­μώντας με κι ένιωσα ξαφνικά να νυστάζω.

Καληνύχτισα τους οικοδεσπότες και πήγα στο δωμάτιο μου, με σκοπό να κοιμηθώ νωρίς, ώστε να 'χω όλο τον καιρό να χαρώ την αυριανή μέρα στη θάλασσα, με το αγα­πημένο μου ψαροντούφεκο. Νομίζω πως ο ύπνος με πήρε, μόλις ακού­μπησα το κεφάλι μου στο μαξιλάρι.

Πρέπει να κοιμήθηκα βαριά για κανένα δύωρο.

Και ξαφνικά, κάτι με ξύπνησε.

Στην αρχή, δεν κατάλαβα τι ήταν.

Γρήγορα όμως το αυτί μου εντόπισε τον ήχο που είχε ενοχλήσει τον ύπνο μου.

Ήταν ερωτικοί αναστεναγμοί και βογγητά, ανακατεμένα με τον ήχο των κυμάτων που έρχονταν απ' την παραλία, λίγα μέτρα πιο κει...

Χαμογέλασα.

Το ζευγά­ρι των φίλων μου, δεν βρίσκονταν σίγουρα στην πρώτη τους νεότητα, αλλά ήταν ελκυστικοί κι αγαπημένοι μεταξύ τους κι η κρεβα­τοκάμαρα τους βρισκόταν δίπλα στο δωμά­τιο που κοιμόμουν.

Σίγουρα απ' εκεί προέρ­χονταν οι ήχοι που είχαν διακόψει τον ύπνο μου.

Γύρισα απ' την άλλη και προσπάθησα να ξανακοιμηθώ.

Οι αναστεναγμοί όμως της γυναίκας συνεχίζονταν και ξαφνικά αισθάν­θηκα τρομερά ερεθισμένος.

Τώρα πια ήταν αδύνατο να κοιμηθώ.

Σηκώθηκα κι άνοιξα το παράθυρο να αναπνεύσω λίγο φρέσκο θαλασσινό αεράκι.

Το συρταρωτό παντζού­ρι δεν έκανε κανέναν ήχο καθώς το έσυρα αποκαλύπτοντας το φεγγαροφωτισμένο τοπίο.

Τα μάτια μου όμως ήδη συνηθισμένα στο σκοτάδι, άνοιξαν διάπλατα αντικρίζοντας ένα θέαμα απρόσμενο, που διαδραματιζό­ταν λίγα μέτρα μακριά απ' το παράθυρο μου.

Οι αναστεναγμοί που μ' είχαν ξυπνήσει δεν προέρχονταν από τη διπλανή κρεβατοκά­μαρα, καθώς είχα νομίσει, αλλά από μια κοπέλα, που μισόγυμνη. λίγα μέτρα μακριά μου. χαιρόταν τα χάδια του εραστή της.

Στο λιγοστό φως, έμοιαζε σαν γοργόνα, με το κεφάλι της ριγμένο πίσω, τα μακριά της μαλλιά να χαϊδεύουν την πλάτη της και τα στρογγυλά στήθη της στητά στα χάδια του άντρα.

Αυτός ξεκούμπωσε το μπλου τζιν της κοπέ­λας και το κατέβασε μέχρι τα γόνατα της, αφήνοντας να φανούν ένα ζευγάρι υπέροχα χυτά πόδια κι ένα άσπρο, νταντελενιο κιλοτάκι.

Η κοπέλα αναστέναξε ξανά.

Δεν μπορούσα να δω καθαρά το πρόσωπο της, αλλά δεν έμοιαζε πάνω από είκοσι χρονών.

Ο ύπνος μ' είχε εγκαταλείψει εντελώς και ο ερεθι­σμός μου είχε φτάσει στο κατακόρυφο.

Ο άντρας γλίστρησε αργά το χέρι του μέσα στο νταντελενιο κιλοτακι.

Η κοπέλα, έβγαλε μια πνιχτή κραυγή.

Ασυναίσθητα, άγγιξα το τεντωμένο όργανο μου.

Και τότε η κοπέλα, με μια ξαφνική κίνηση, τραβήχτηκε μακριά οπ' τον εραστή της, μάζεψε με μια γρήγορη κίνηση το πεταμένο μπλουζάκι της και εξα­φανίστηκε τρέχοντας προς το σπίτι.

Σ' ένα λεπτό, άκουσα την εξώπορτα να ανοιγοκλείνει σχεδόν αθόρυβα.

Έμεινα άφωνος απ' την έκπληξη.

Ώστε εδώ έμενε;

Ποια ήταν λοιπόν και γιατί δεν την είχα γνωρίσει στο βραδινό;

Επρεπε να περι­μένω ως το πρωί για να λύσω όλα τα ερωτή­ματα μου.

Επεσα πάλι στο κρεβάτι.

Το θέαμα που μόλις είχα παρακολουθήσει και το ερεθισμέ­νο όργανο μου, μου πρόσφεραν έναν ύπνο γεμάτο ερωτικά όνειρα, όπου η μυστηριώ­δης γορνόνα της νύχτας είχε πρωταγωνι­στικό ρόλο.

Επιτέλους, ξημέρωσε.

Ασυναίσθητα, καθυ­στέρησα να κατέβω, προσπαθώντας να φροντίσω την εμφάνιση μου.

Ξυρίστηκα, και χάζεψα λίγο τον εαυτό μου στον καθρέφτη.

Η κούραση της πόλης είχε φύγει απ' τα μάτια μου κι ο ύπνος στον καθαρό αέρα έμοιαζε να μ' έχει ξανανιώσει.

Όταν έφτασα στη βεράντα, οι φίλοι μου, έπιναν ήδη τον καφέ τους.

Με καλημέρισαν και μου γέμισαν ένα φλιτζάνι.

Κι εκείνη τη στιγμή, η γοργόνα της νύχτας, έκανε την εμφάνιση της. και κάθισε στο τρα­πέζι μας.

Μου τη σύστησαν σαν ανηψιά τους που περνούσε μερικές μέρες μαζί τους και που δεν πρόλαβα να κάνω τη γνω­ριμία της το προηγούμενο βράδυ, γιατί ως συνήθως, είχε εξαφανιστεί στην κοντινότε­ρη ντισκοτέκ...

Στο φως της ημέρας έμοιαζε πάρα πολύ νέα.

Αλλά τι κορίτσι, θεέ μου...

Φορούσε ένα κοντό σορτσάκι που άφηνε ελεύθερα τα ηλιοκαμμένα πόδια της και μόνο το πάνω μέρος του μαγιό της, που έκρυβε ένα πολύ καλοσχηματισμένο στήθος.

Τα μάτια της, σ' ένα παράξενο χρώμα, σχε­δόν μενεξεδένια, είχαν ένα βλέμμα αθωό­τητας με μια κρυμμένη πρόκληση, σαν να ήξεραν καλά την ερωτική δύναμη που ανά­δινε, έτσι που όταν με κοίταξε, ένιωσα άθελα μου μια κρυφή ανατριχίλα.

Η κοπέλα, καθησε, δίπλα μου και με ύφος αδιάφορο, άρχισε να τρώει το πρωινό της.

Το μυαλό μου ήταν γεμάτο απ' την οπτασία της νύχτας και με δυσκολία μπορούσα να παρα­κολουθηθώ τη συζήτηση των φίλων μου. που οργάνωναν τα σχέδια της ημέρας.

Ξαφνικά, κάτω απ' το μακρύ τραπεζομάντιλο ένιωσα το μπούτι της μικρής, ν' αγγίζει το δικό μου.

Το ύφος της, συνέχιζε να είναι τελείως αδιάφορο κι αμέτοχο.

Ηταν τυχαία κίνηση;

Αποφάσισα να το παίξω το ίδιο αδιάφορος.

Ο φίλος μου, ερασιτέχνης ψαράς πρότεινε νσ περάσουμε την ημέρα μας σ' ένα νησάκι απέναντι, ψαρεύοντας με τη βάρκα του.

Εγώ όμως προτιμούσα τη συντροφιά του ψαροντούφεκού μου.

Την ώρα που δήλωσα πως δεν θα τους ακο­λουθούσα, ένιωσα την πίεση στο πόδι μου να μεγαλώνει.

Αυτό δεν μπορεί να ήταν τυχαίο, κι ωστόσο, δεν μπορούσα νσ κάνω τίποτα.

Οι φίλοι μου ετοίμασαν τις προμήθειες τους για τη βάρκα κι εγώ πήρα το ψαροντουφεκό μου, Συμφωνήσαμε να βρεθούμε το απόγευ­μα, για να συγκρίνουμε τις ψαριές μας...

Βούτηξα στο δροσερό νερό και γρήγορα ο ζωντανός βυθός απορρόφησε την προσοχή μου.

Κολύμπησα κάνα δύο ώρες, μέχρι που ένιω­σα κρύο.

Αρχισα να κολυμπάω προς τα έξω και τότε την είδα

Κολυμπούσε ολόγυμνη, λίγα μέτρα μπροστά μου, χωρίς να μ' έχει πάρει είδηση

Κρυμμένος κάτω απ' το νερό, μπορούσα να απολαμβάνω με όλη μου την άνεση τις αρμονικές κινήσεις των ποδιών της. τα υπέροχα στήθη της και το καστανόχρυσο τρίχωμα ανάμεσα στα πόδια της.

Ενιωσα πάλι έντονο ερεθισμό.

Ηθελα ν' αγγίξω αυτήν τη γοργόνα, να γλείψω τις μικρές της ρώγες, να μυρίσω τη θαλασσινή υγρασία ανάμεσα στα πόδια της...

Η θέση μου ήταν εξαιρετικό δύσκολη.

Περίμενα, με τον ερεθισμό μου να μεγαλώνει, μέχρι που εκείνη βγήκε απ' το νερό.

Αφησα να περάσουν λίγα λεπτά και βγήκα κι εγώ.

Το κορίτσι, δεν φαίνονταν πουθενά.

Στέγνωσα στον ήλιο και μπήκα στο σπίτι.

Ενιωθα έντονη την ανάγκη για ένα ποτό.

Ψαχούλευα στην κουζίνα και βρήκα ένα μπουκάλι ουίσκι.

Γέμισα ένα ποτήρι με παγάκια και κατέβασα δύο γερές γουλιές, προσπαθώντας να ηρεμήοω.

Το σπίτι, έμοιαζε τελείως έρημο.

Και ξαφνικά, νόμισα πως με γελούν τ' αυτιά μου.

Πάλι ο ίδιος αναστεναγμός, σαν χτες το βράδυ μόνο πιο αχνός...

Δεν ήταν δυνα­τό.

Εμεινα ακίνητος κι αφουγκράστηκα.

Ναι. ήταν η φωνή της.

Ασυναίσθητα σχεδόν, προχώρησα προς τα εκεί που ακουγόταν ο ήχος.

Βρέθηκα μπροστά στη μισάνοιχτη πόρτα μιας κρεβατοκάμαρας.

Το θέαμα που αντίκρισα, μου 'κοψε την ανάσα.

Η κοπέλα ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της και αυνανιζόταν.

Το χέρι της είχε παρα­μερίσει το μικρό κομματάκι οπ' το ύφασμα που την ενοχλούσε, αφήνοντας να φαίνεται ένα γυαλιστερό κομμάτι υγρής σάρκας τρι­γυρισμένης από χρυσοκάοτανο τρίχωμα, πάνω στο οποίο το δάχτυλο της πηγαινοέρ­χονται/ με αρμονικές, ερεθιστικές κινήσεις.

Τα μάτια της ήταν κλειστά, κι απ' τα μισάνοι­χτα χείλη της έβγαιναν μικροί αναστεναγ­μοί.

Δεν άντεξα άλλο. Χωρίς να σκεφτώ τίποτα μπήκα στο δωμάτιο κι έγειρα δίπλα της.

Ανοιξε τα μάτια της και με κοίταζε.

Δεν είπε λέξη.

Εσκυψα και δάγκωσα τις ορθωμένες ρώγες της.

Βόγκηξε απαλά.

Τα στήθη της, θα μπορούσαν να είναι το όνειρο κάθε άντρα, σφι­χτά, στρογγυλά, με μικρές ροζ ρώγες, που τις ένιωθα ερεθισμένες κάτω απ' τη γλώσσα μου.

Γλίστρησα το χέρι μου μέσα στο μικροσκοπικό της μπικίνι και πήρα τα χείλια της στο στόμα μου.

Η γλύκα κι η υγρα­σία ήταν η ίδια και πάνω και κάτω.

Το τεντωμένο όργανο μου, κόντευε να σχίσει το μαγιό μου.

Και τότε, η μικρή Λολίτα, ανασηκώθηκε και με απαλές κινήσεις μου κατέβασε το μαγιό.

Το όργονό μου πετάχτηκε όρθιο, περιμένοντας.

Εκείνη τότε, γυρισε, προσφέροντας μου μια υπέροχη θέα, κατέβασε και το δικό της μαγιό και έσκυψε πάνω μου.

Η γλώασα της άγγιξε απαλά το όργανο μου, κάνοντας με ν' ανατριχιάσω.

Μπροστά στα μάτια μου, το υπέροχο θέαμα του χρυσοκάστανου τριχώματος, που έσταζε υγρασία σαν σταγόνες μέλι, με τρέλαινε.

Το πήρα όλο στο στόμα μου και ένιωσα το σπασμό της.

Η μυρωδιά της είχε κάτι απ' τον βυθό της θάλασσας κι η γεύση της, απ' άγριο μέλι.

Εχωσα τη γλώσσα μου όσο πιο βαθιά μπο­ρούσα σ' αυτό το υγρό, σχεδόν παιδικό ακόμα κορμί.

Η κλειτορίδα της, τεντωμένη και πρησμένη, έδειχνε τον ερεθισμό της, έτοιμο να ξεσπάσει. και τότε, μ' ένα βαθύ αναστεναγμό, έχωσε όλο τ' όργανο μου στο στόμα της.

Ένιωσα το σπέρμα μου να ξεπηδάει σχεδόν παρά τη θέληση μου και να πλημμυρίζει το στόμα της, ενώ την ίδια στιγμή αισθάνθηκα τους σπασμούς της και μια καινούρια υγρασία γέμισε τη γλωσσά μου.

Ο σπασμός της κράτησε ώρα και την άφησε αποκαμωμένη, με κλειστά μάτια, ξαπλωμέ­νη στο κάτω μέρος του κρεβατιού.

Ξαφνικά, συνειδητοποίησα, πως δεν είχαμε ανταλλάξει λέξη.

Τι παράξενο κορίτσι!

Γιατί κρατούσε κλειστά τα μάτια της;

Μήπως ντρεπόταν να μ' αντικρίσει;

Σηκώθηκα και βγήκα απ' το δωμάτιο της.

Είχα ακόμα μια νύχτα και μια μέρα μέχρι το τέλος του Σαββατοκύριακου.

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...