ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ


 Είμαι ο Νίκος 24 ετών . Θα σας περιγράψω την εμπειρία που μου συνέβη ένα χρόνο περίπου πριν . . τον προηγούμενο χρόνο λοιπόν πήγα στην Αγγλία για ένα τετράμηνο με ένα πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών . .


Οι δυο μεγαλύτερες φαντασιώσεις μου ως τότε που δεν είχα πραγματοποιήσει ποτέ ήταν πρώτον το να πάω με μια αρκετά μεγαλύτερη μου γυναίκα και δεύτερον να πάω με ένα ζευγάρι . . ευτυχώς στην Αγγλία για μεγάλη μου τύχη μπόρεσα να τα κάνω και τα δυο . .
περίπου ένα μήνα αφότου ήμουν στην Αγγλία μια μέρα ήμουν στο νετ σε μια σελίδα με αγγελίες από ζευγάρια που ψαχναν είτε άλλα ζευγάρια είτε άλλη γυναίκα είτε άλλο άντρα . .

σε κάποια φάση βρήκα μια αγγελία από ένα ζευγάρι 46 και 44 χρόνων που ήταν από την περιοχή που ήμουν και εγώ και ψαχναν άντρα στρειτ . . αφού το σκέφτηκα αρκετά τους έστειλα ένα εμαιλ όπου τους έλεγα κάποια πράγματα για μένα και ότι θα ήθελα να βρεθούμε και να περάσουμε καλά . . να πω την αλήθεια δεν περίμενα να μου απαντήσουν αλλά για μεγάλη μου έκπληξη μετά από περίπου 4 μέρες πήρα απάντηση τους . . μου λέγον ότι θα ήθελαν να γνωριστούμε να πάμε για ένα ποτό και αν ταιριάζουμε σαν παρέα και αν όλοι μας επιθυμούμε να συνεχίσουμε να το κάναμε . . Κλείσαμε λοιπόν ραντεβού σε ένα καφέ της πόλης στις 8 . όταν πήγαινα στο ραντεβού ένιωθα πάρα πολύ αμηχανία και ντροπή . . να πω εδώ ότι στο σαιτ είχαν μόνο μια φωτογραφία τους της γυναίκας αλλά φαινόταν μόνο ο κώλος της και αυτός όχι καλά και έτσι δεν είχα πλήρη εικόνα τους . . μου είχαν πει ότι θα πάνε λίγο πιο νωρίς εκεί και ότι θα έχουν ένα περιοδικό πάνω στο τραπέζι . . μόλις μπήκα στο μαγαζί τους είδα . . ο άντρας ο Paul όπως έμαθα λίγο μετά ήταν γύρω στο 1 . 75 με κοιλίτσα αλλά αρκετά γοητευτικός για την ηλικία του . . Η Jayne ήταν μια γυναίκα αρκετά ψηλή γύρω στο 1 . 72 με καμπύλες . . δεν ήταν εντυπωσιακά όμορφη αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το στυλ της . . πολύ ωραίο ντύσιμο και πραγματικά αυτό που λέμε ΓΥΝΑΙΚΑ . φορούσε μπλούζα από πάνω μαύρη και φούστα μακριά αλλά κολλητή από κάτω . .


με το που κάθισα μαζί τους ένιωθα πολύ αμήχανα . . ευτυχώς αυτοί ήταν πολύ άνετοι και άρχισαν συζητήσεις γενικές ρωτώντας με τι κάνω στη ζωή μου κτλ . . και με έκαναν έτσι να νιώσω πολύ άνετα . . το καλό είναι ότι τους έβλεπα πολύ φιλικούς με μένα αλλά είχα αγωνία για το πως θα συνεχιστεί η φάση . . τελικά αφού καθίσαμε στο καφέ περίπου μια ώρα και είχαμε αποκτήσει αρκετή οικειότητα μου πρότειναν να πάμε σπίτι τους για να πιούμε κρασάκι . . δέχτηκα και έτσι μετά από περίπου δέκα λεπτά ήμασταν στο πολύ όμορφο σπίτι τους και πίναμε κρασάκι . .

το κλίμα ήταν πολύ καλό και εγώ μόνο με την σκέψη ότι μάλλον θα πραγματοποιούνταν η φαντασίωση μου μετά από χρόνια ήμουν πολύ καυλωμένος . . σε κάποια φάση η jeyn σηκώθηκε και είπε ότι πάει να κάνει ένα μπανακι . . μόλις μείναμε μόνοι ο Paul με ρώτησε αν θα ήθελα να συνεχίσουμε . . εγώ του είπα φυσικά ναι και αυτός χαμογέλασε λέγοντας μου ότι άρεσα πολύ στη jeyn . .

μετά από κάνα δεκάλεπτο η jeyn φώναξε στον άντρα της ότι ξέχασε να πάρει πετσέτα και να της πάει μια . . ο άντρας της μου έδωσε μια πετσέτα και μου λέει πάνε εσύ και μου έκλεισε το μάτι . .

είχα τρελαθεί από καύλα . . χτύπησα την πόρτα της τουαλέτας και της είπα ότι έφερα την πετσέτα της . . μου είπε πέρνα μέσα . . όταν μπήκα μέσα ήταν το καλύτερο θέαμα που είχα δει ποτέ . . η jeyn oολόγυμνη να μου χαμογελάει . . τα βυζιά της ήταν αρκετά μεγάλα περίπου νο4 αλλά αρκετά στητά για την ηλικία της με σκουρη μεγάλη ρόγα . . το μουνάκι της ήταν όλο ξυρισμένο . . με πλησίασε και άρχισε να με φιλάει . .

βρισκόμουν στον παράδεισο . . αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να χαϊδευόμαστε σαν τρελοί . . το πάθος της ήταν απίστευτο . . σιγά σιγά μου έβγαλε όλα τα ρούχα μου και με οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα . . με ξάπλωσε στο κρεβάτι και άρχισε να μου κάνει το καλύτερο τσιμπούκι της ζωής μου . . μετά από λίγο ήρθε και ο Paul γυμνός και καυλωμένος . . ξάπλωσε την γυναίκα του και με έβαλε να της γλείψω το μουνάκι . . όταν ακούμπησα την γλώσσα μου στο ξυρισμένο μουνάκι της ήταν υπέροχα . . ήταν πάρα πολύ υγρή . . άρχισα να την γλείφω σαν τρελός ενώ παράλληλα αυτή έπαιρνε τσιμπούκι από τον άντρα της . . σε κάποια φάση ο άντρας της άρχισε να την χύνει στο πρόσωπο και μετά από λίγο άρχισε και αυτή να χύνει τους χυμούς της στο στόμα μου . . μετά με πλησίασε και μου λέει σειρά σου να χύσεις . . και άρχισε να μου κάνει ένα απίστευτο τσιμπούκι χώνοντας παράλληλα το ένα της δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα μου . . μετά από λίγο δεν άντεξα άλλο και άφησα το σπέρμα μου ελεύθερο . . το ήπιε με φοβερή βουλιμία . . ήταν τέλεια . .

βέβαια η βραδιά δεν τελείωσε εκεί . . απλά το αφήνω για την επόμενη φορά . . δεν ξέρω αν εδώ στην Ελλάδα υπάρχουν ζευγάρια σοβαρά εχέμυθα που να θελαν έναν στρειτ νέο σαν εμένα είτε για ανταλλαγή εμαιλ είτε για γνωριμία . . θα χαρώ πολύ αν υπάρχουν να μου στείλουν ένα εμαιλ . . επίσης περιμένω email από κοπέλες η άντρες για σχόλια η οτιδήποτε άλλο θέλουν . .
σας ευχαριστώ και συγνώμη αν κούρασα .

Καύλες στις 3 το πρωί!


 Ήταν τρεις το πρωί όταν ξύπνησα από τον φίλο μου τον Αλέξη φιλώντας το λαιμό μου.

-Γιατί είναι αυτό? Ρώτησα με ελαφρώς κομμένη την ανάσα, ενώ το μουνί μου ήταν ήδη καυτό και μου άρεσε όταν μου φίλησε το λαιμό μου.

-Ξύπνησα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ και …μου φίλησε ξανά τον λαιμό και ένιωσα ότι οι σηκωμάρες του ήταν ανεξέλεγκτες. Είχε ζυγώσει κοντά μου και με έσπρωχνε και με πίεζε με το φουσκωμένο του εργαλείο.
-Μου σηκώθηκε, μου είπε και μου έδειξε στο σλιπάκι του

Τράβηξε το νυχτικό μου πάνω από το κεφάλι μου και έμεινα ολόγυμνη, ακριβώς σαν κι αυτόν. Άρχισε να φιλάει το σώμα μου, να γλύφει τις ρόγες μου ρουφώντας τις βαθιά μέσα στο στόμα του, μετά να φιλάει το κάτω μέρος του στήθους μου και γλείφοντας την κοιλιά μου έφτασε μέχρι το υγρό μου σημείο..



Έβαλε ένα δάχτυλο μέσα, το στριφογύρισε και μετά το έβαλε σαν γλυφιτζούρι στο στόμα του, το έγλυψε και μετά ρούφηξε την κλειτορίδα μου.
-Ωωω μωρό μου.. μην σταματάς, ψιθύρισα και εκείνος συνέχισε ευχαριστημένος που με κάβλωνε.

Επέστρεψε στο πρόσωπό μου και με φίλησε αναγκάζοντας τη γλώσσα μου να μείνει στο στόμα μου ώστε να μπορώ να νιώσω την γεύση του.

- Μπορώ να σε γαμήσω τώρα; με ρώτησε.

Χωρίς καν να του απαντήσω, τον φίλησα παθητικά και τον τράβηξα κοντά μου. Ένιωσα τον πούτσο του πολύ σκληρό να μπαίνει μέσα μου. Άφησε έναν αναστεναγμό που με κάβλωσε ακόμα περισσότερο και χωρίς να περάσει πολύ ώρα, αιστάνθηκα τα υγρά του να πετάγονται καυτά μέσα μου σαν συντριβάνι. Μόλις έχυσε κατέρευσε δίπλα μου και απλώς άκουγα την ανάσα του βαριά.

-Ήταν όμορφα, του είπα. Πάω να φρεσκαριστώ τώρα λίγο.

Πήγα στο μπάνιο και έριξα λίγο νερό στο πρόσωπό μου να δροσιστώ. Όταν βγήκα έξω, με περίμενε ακουμπισμένος στην πόρτα. Με τράβηξε έξω από το μπάνιο και με έσπρωξε στον τοίχο. Μπήκε στα γρήγορα μέσα μου ενώ είμασταν όρθιοι, κάτι που ποτέ δεν το είχε κάνει μέχρι τώρα και ένιωσα τόσο όμορφα όπως ποτέ στην κρεβατοκάμαρα.

-Είσαι τόσο σέξυ γαμιόλα μου.., μου ψιθύρισε στο αυτί μου.

Αφού σφυροκόπησε άγρια το μουνί μου με πονούσε. Αλλά αυτός ο πόνος ήταν γλυκός και μου άρεσε. Μου σήκωσε τα πόδια μου και τα τύλιξε γύρω από την μέση του και με χτύπαγε στον τοίχο όπως μπαινόβγαινε σκληρά και γρήγορα.

-Ωχ, χύνω… φώναζε ο Αλέξης και αφού μου σφυροκόπησε και πάλι το μουνί μου, το γέμισε για δεύτερη φορά με χύσια.

Ξαπλώσαμε και οι δυό αποκαμωμένοι στο πάτωμα και βαριανασαίναμε. Ο Αλέξης έβαλε τα δύο του δάχτυλα στο υγρό από τα τόσα χύσια μουνί μου και αποκοιμηθήκαμε γυμνοί στο πάτωμα..

Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΦΟΡΑ


 Γεια σας .Με λένε Γιώργο ,είμαι 19 χρονών από το Ηράκλειο της Κρήτης και θα ήθελα να σας διηγηθώ ένα γεγονός που μου συνέβη πολύ πρόσφατα. Λοιπόν καταρχήν θα ήθελα να μάθετε κάποια πράγματα για μένα, είμαι 1.86 και 80 κιλά καστανόξανθα μαλλιά και πράσινα μάτια . Δεν θα μπω στην διαδικασία του αν είμαι ωραίος η όχι ,αυτό το κρίνουν οι άλλοι και όχι εγώ αλλά μπορώ να πω ότι με σιγουριά ότι δεν είμαι και κανένα μπάζo. Είχα κάνει αρκετές σχέσεις κατά διαστήματα χωρίς όμως να έχω ολοκληρώσει σε κάποια από αυτές μέχρι πριν από μια βδομάδα ! ακούστε λοιπόν την ιστορία μου και θα καταλάβετε πως !

 
 Σαν νεαρός και εγώ νόμιζα ότι οι κοπέλες στην εποχή μας θέλουν αληθινή αγάπη και όχι μόνο σεξ αλλά δυστυχώς έκανα λάθος και άργησα να το καταλάβω, για αυτό λοιπόν πέρυσι το καλοκαίρι έβαλα στόχο να γαμήσω αλλά δυστυχώς απέτυχα όχι γιατί δεν είχα ευκαιρίες αλλά γιατί απλά κολλούσα και γινόμουνα ρόμπα ! δεν φανταζόμουν την πρώτη μου φορά ως one night stand αλλά ως μαλάκας που ήμουνα την φανταζόμουν ρομαντική και τα σχετικά...φυσικά όπως κάθε άτομο στην ηλικία μου έτσι και εγώ πριν δυο χρόνια είχα πάει σε μπουρδέλο αλλά εκεί δεν είχα ούτε άνχος ούτε ντρεπόμουν .Όσο να νε άλλο να το κάνεις με την κοπέλα σου και άλλο με πουτάνα έτσι δεν είναι ;
 
 Πριν τρεις εβδομάδες εγώ και ένα φιλαράκι μου μετά από έναν αγώνα ποδοσφαίρου (είμαι ποδοσφαιριστής) είπαμε να πάμε για ένα καφεδάκι και έτσι και έγινε..καθώς φτάσαμε εκεί παρατήρησα δυο κοριτσάκια γυρς στα 18 να μας κοιτάνε περίεργα έτσι λοιπόν το έκανα τον εξής διάλογο με τον φίλο μου
  -Ρε μαλάκα αυτές οι δυο μας κοιτάνε περίεργα
-Ναι ρε μάλλον κάτι “θέλουν’’ ! γιατί δεν πας να ρωτήσεις ;
-Μα τι λες ρε γροθε ; σιγά μην πάω..
-Αφού είσαι κότα !
-Δεν είμαι κότα απλά δεν γουστάρω να πάω
-Θέλεις να πάω εγώ για σένα ; δεν έχεις αρχίδια να πας ;

Έτσι και εγώ τα πήρα στο κρανίο και είπα τι έχω να χάσω ; δεν πα να γαμηθεί θα πάω !!! Να μην σας πολυλογώ πήρα τα κινητά τους..! Η μία κόκκινο μαλλα με πολύ βυζί και ένα κολαράκι να τραβάει μαλακία και ο beckham..η άλλη ξανθιά με τρυπούλα στο φάλι και κάτι γάμπες αλλά αντριανα !Ο φίλος μου ο Νίκος μετά από 2 μέρες τα έφτιαξε με την Μαρία την κόκκινομαλλα και από ότι μου είπε έκανε καλό γαμήσι όμως εγώ ήμουν ακόμα παρθένος :( και έπρεπε κάτι να κάνω τι όμως ;

Καθώς λοιπόν καθόμουνα μια μέρα στο κρεβάτι και έκανα προσευχή μπας και γαμήσω ποτέ καμιά έγινε το Θαύμα !! το κινητό μου χτύπησε το σήκωσα και ήταν η Ελένη !!! η ξανθιά που είχα γνωρίσει στην καφετέρια . ΄

Έκλαιγε και μου είπε να πάω σπίτι της να μιλήσουμε (!) έτσι και πήγα .Την είδα ταραγμένη και αρχίσαμε να μιλάμε για το τι πράγμα την απασχολούσε αυτό που μου απάντησε δεν το περίμενα Σε γουστάρω μου λέει γιατί νομίζεις ότι σε κοιτούσα έτσι και σου έδωσα το κινητό μου ; για να μείνουμε φίλοι ; ( τι μαλάκας είμαι είπα από μέσα μου )

Τελικά τα φτιάξαμε και ήμουν πολύ χαρούμενος για αυτό.Όμως και πάλι δεν είχα γαμήσει , έτσι αποφάσισα πως αυτό το θεϊκό μωρό θα ήταν η πρώτη μου.

Σκαρφίστικα λοιπόν ένα κόλπο , μια μέρα την κάλεσα σπίτι μου και αφού τα ήπιαμε για τα καλά είπα τώρα είναι η στιγμή να γίνει! Αφού είχα ξεθαρρέψει χάρη στο ποτό άρχισα να την φυλάω και να την γλύφω γλυκά στα αυτάκια της! Μωρό μου έχω κάτι να σου πω μου λέει και της λέω τι ; ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ μου λέει ψιθυριστά....(ωχ την έκατσα πάλι λέω από μέσα μου¨) ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΥ !!!! μου ξανάλεει...

Με μια τρελη χαρά αρχίζω τα προκαταρκτικά και λέγοντας της γλυκόλογα της έβγαλα τα πάντα . Το απόλυτο θηλυκό με σφικτο,ομορφο βυζάκι και ολόξανθο μουνάκι γραμμούλα . Είχα φτιαχτεί τρελά στην καύλα και δεν μπορούσα να μην της κάνω γλυφομούνι έτσι και άρχισα μμμμμμμμμμμ υπέροχος χυμός και ενώ αυτή ούρλιαζε από ηδονή εγώ κατεβάζω το boxeraki μου και ήμουν έτοιμος να μπω μέσα της ... είχα ήδη χύσει όμως !! και έπρεπε να το καθυστερήσω λιγάκι έτσι έφερα λίγη σαντιγί ,της έβαλα στα βυζάκια και άρχισα να την γλύφω και να της βάζω δαχτυλάκιΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧ τρελάθηκε και έχυσε 4 φορές σε 20 λεπτά .

Φώναζε και μου λέει μπες μπες μέσα μου σε θέλω τώρα δεν αντέχω άλλο . Εεε και εγώ ήμουν έτοιμος για αυτό που ονειρευόμουν 19 ολόκληρα χρόνια να γαμήσω επιτέλους αυτή που πραγματικά μου άρεσε ! έβαλα το προφυλακτικό ,και πήγα να ξεσκίσω το παρθενικό υμένα της..τόσο αίμα δεν είχα ξαναδεί ποτέ μου ! ούτε σε ταινίες τρόμου που λέει ο λόγος .

Πονάω πονάω πολύ μου έλεγε αλλά εγώ ήμουν στον 7ο ουρανό και δεν άκουγα τίποτα παρά μόνο την καύλα μου. Είχε πολύ σκληρό μουνάκι αλλά άνοιξε μετά από 8-9 διεισδύσεις και ένιωθα τα υγρά της να περικλείουν τον πούτσο μου ααχχχχχ

Γούσταρα πολύ και δεν ήθελα να τελειώσουμε ποτέ αλλά δυστυχώς όλα τα ωραία έχουν κάποτε ένα τέλος έτσι και εγώ έπρεπε να χύσω...βγαίνω από τον κόλπο της και βγάζω το προφυλακτικό τότε το Μωρό μου έρχεται και μου βάζει όλο τον πούτσο μου στο γλυκό στόμα της .

Αυτό ήταν έχυσα μέσα της και μάλιστα τα κατάπιε !! δεν το περίμενα αυτό όμως αργότερα μου είπε ότι δεν θα μου έπαιρνε πίπα αλλά ήθελε να με ευχαριστήσει για αυτό που περάσαμε μαζί και ότι την έκανα να νιώσει την απόλυτη ευχαρίστηση . Η πρώτη μου φορά ήταν ακριβώς όπως την φανταζόμουν και μάλιστα όταν ξύπνησα το πρωί δεν πίστευα αυτό που είχα καταφέρει , είχα ξεπαρθενιάσει κοπέλα και μάλιστα μουνάρα αφού να φανταστείτε ότι το μποξεράκι μου είχε χύσια καθώς την ονειρεύτηκα ακόμα και στον ύπνο μου !!!

Από εκείνη την μέρα όλα άλλαξαν . κάθε φορά και καλύτερη και όχι μόνο....

Φοιτητικά Κατορθώματα

 

Πριν 2 μέρες είχα πάει στη λέσχη για φαγητό. Απέναντί μου καθόταν μία ξένη Ξανθιά κοπέλα με υπέροχο σώμα και ενα εξαιρετικά αποκαλυπτικό μίνι που φορούσε. Δε μπορούσα να μην κοιτάζω τα πόδια της. Αυτή το κατάλαβε φυσικά γιατί κοίταζα επίμονα μα δε φάνηκε να ενοχλείται. Άρχισα να καβλώνω ελαφρά. Μετά από δυο τρία λεπτά άρχισε να με κοιτάζει και αυτή, μου χαμογέλασε. Και μου έδωσε την αίσθηση ότι δεν της ήμουν αδιάφορος. Έκανα το πρώτο βήμα της χαμογέλασα και την χαιρέτησα. Αυτό ήταν σηκώθηκε πήρε το δίσκο της και ήρθε στο τραπέζι μου. Μου είχε πια σηκωθεί και επειδή φορούσα βερμούδα ήταν εμφανές. Το παρατήρησε κοιτώντας αδιάκριτα. Τη λένε Τατιάνα και πριν περάσουν 4-5 λεπτά της είπα ότι τη θέλω σαν τρελός. ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ!!!

Στο δρόμο έμαθα ότι είχε έρθει στην Ελλάδα με ERASMUS πριν 4 μέρες, είχε ακούσει από φίλες της πως γίνεται χαμός στο sex. εδώ καθώς κοπέλες σαν αυτή έχουν πέραση. Είναι από τη Δανία και 19 χρονών. Φτάσαμε σπίτι της. Μόλις έκλεισε την πόρτα την τράβηξα και άρχισα να τη φιλάω με πάθος. Της σήκωσα γρήγορα τη φούστα και άρχισα να παίζω με το σώμα της. Της σήκωσα το κυλοτάκι και έβαλα το δάχτυλο μου στο υγρό της μουνί. Καύλα..!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρχισα να κουνώ το χέρι μου ρυθμικά και έβαλα μέσα της και δεύτερο δάχτυλο. ?άρχισα να κουνάω τα δάχτυλα μου και αυτή ξετρελάθηκε. Μου έβγαλε με μια κίνηση βερμούδα και μποξεράκι και με παρακάλεσε να την πάρω. Της ειπα όχι πριν μου κάνει στοματικο sex. Αμέσως έσκυψε και άρχισε να τον παίρνει στο στόμα της.

Ο πούτσος μου είχε φτάσει στα όρια του. Τη σήκωσα και την πέταξα στο κρεβάτι. Της τον έβαλα αργά και άρχισα να τη γαμάω ,αυξάνοντας σταδιακά το ρυθμό. Γρήγορα άρχισε να φωνάζει και να μιλάει στη γλώσσα της. Μου ήρθε τότε μία ιδέα της έλεγα τι θέλω να την ακούσω να λέει και αυτή επαναλάμβανε μετά από μένα με σπαστά ελληνικά σκίσε με, γάμησε με, γουστάρω τον πούτσο σου, κτλ γεγονός που με ερέθιζε περισσότερο. Σκέφτηκα πως ποτέ δεν είχα γαμήσει από κώλο. Οπότε την έβαλα να μου πει «Πάρε με από τον κώλο>>. Μόλις το άρχισα να της βάζω το δάχτυλο από πίσω και αυτή φάνηκε να γουστάρει. Συνέχισα όλο και εντονότερα και βιαιότερα καθώς αυτή φώναζε και ούρλιαζε από ηδονή ξαφνικά με σταμάτησε λέγοντας μου ότι δεν θέλει να το κάνει από πίσω καθώς δεν το είχε κάνει ποτέ.

Της είπα τότε αμέσως να πει «Πάρε με από τον κώλο>>. Και τη γύρισα αμέσως μπρούμυτα και της τον έβαλα. Τη γαμούσα άγρια και την έβαλα να μαλακίζεται ταυτόχρονα. Μου ήρθε να χύσω και το έκανα πάνω της την έβαλα να μου στραγγίζει τον πούτσο. Και την πήρα αγκαλιά μου είπε πως την πονά αλλά της άρεσε. μετα απο δυο μερες βρισκομαστε με μια φιλη της. Είδα με έκπληξη την πιο όμορφη κοπέλα.... Νάντια την έλεγαν 22 ετών... Καστανόξανθα μακριά μαλλιά 1.75 ύψος λεπτή (στήθος κανονικό αλλά πολύ στητό) μαλλιά μάτια... τρελάθηκα.... Όπως και αυτή εμένα βέβαια...Η Τατιάνα έπιασε την αμοιβαία έλξη και μας άφησε μόνους μετά από λίγο.Τοτε εγώ χωρίς περιστροφές της είπα να πάμε σπίτι μου.....

Στο δωμάτιο με το που γδύθηκε και είδα ένα τέλεια ξυρισμένο μουνάκι  τρελάθηκα.... Τότε ήρθε με φίλησε απαλά και ένοιωσε που η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει από το τόσο ωραίο μουνάκι που είχα απέναντι μου... Τότε μου είπε να μην ανησυχώ δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι και μου είπε να γυρίσω να μου κάνει massage… Εκεί ένοιωθα τα χεριά της στην πλάτη της και τρελαινόμουν... ξαφνικά σκύβει και οι ρόγες της άρχισαν να κάνουν massage στην πλάτη μου... ενώ ταυτόχρονα να μου ψιθυρίζει ότι είμαι αρκετά εμφανίσιμος και ότι την καβλώνω πολύ...με το που γύρισα για να της μιλήσω είχε κατέβει κάτω και άρχισε να με γλύφει.... Ένοιωθα για πρώτη φορά στη ζωή μου να μου γλύφουν τον πούτσο χωρίς προφυλακτικό τρελάθηκα....  Ήταν υπέροχη θέα του μουνιού της.... Άνοιγε σαν τριαντάφυλλο και ταυτόχρονα έβλεπα έναν από τους πιο τέλειους τουρλωτούς κώλους... Δεν ξέρω τι με έπιασε και άρχισα να βάζω την γλώσσα μου βαθειά στο μουνί της... Εκείνη έβαζε όσο πιο βαθειά μπορούσε τον πούτσο μου... Ξαφνικά ανέβηκα λίγο και άρχισα να της γλύφω τον κώλο... Ξεφώνισε.... Μου είπε ότι από πίσω το είχε κάνει μόνο 2 φορές και δεν το ξαναέκαμε γιατί πονούσε Αλλά της άρεσε . αυτό που της έκανα... Έβαλα τότε ένα δάκτυλο στον κωλο της ένα δάκτυλο στο μουνί της και άρχισα να γλύφω με μανία την κλειτορίδα της... Εκείνη βογκούσε σαν τρελή .... και άρχισε να ρουφάει και να δαγκώνει με μανία τον πουτσο μου. Ξαφνικά άρχισε να κουνάει με ρυθμό την λεκάνη της και εγώ έγλυφα με μανία την κλειτορίδα της ενώ έβαζα όσο πιο αργά μπορούσα ένα δάκτυλο στο κωλο της και ένα δάκτυλο στο μουνί της... Άρχισε να βογκάει και σε μια στιγμή άρχισε να ξεφωνίζει.... χύνοντας στη γλώσσα μου και στο πρόσωπο μου... Με το που τελείωσε εγώ δεν σταμάτησα αλλά συνέχισα να γλύφω τώρα απαλά την κλειτορίδα της και να μαπινοβγάζω όσο πιο αργά μπορούσα τα δάχτυλα στον κώλο και στο μουνάκι της.... άρχισε πάλι να βογκάει... Ο πούτσος όλη αυτή την ώρα είχε δεχτεί ένα βασανιστικό γλείψιμο από αυτήν...καθώς και πολλά δαγκώματα.....!!!! Την βλέπω έτσι καβλωμένη σηκώνεται μου φοράει ένα προφυλακτικό και κάθεται πάνω στον πούτσο μου.... Εκεί έβγαλε μια κραυγή ηδονής.... και άρχισε να κουνιέται αργά ενώ εγώ έγλυφα τα στήθια της και έβαζα ένα δάκτυλο στον κώλο της.... Έτσι σε αυτή την στάση ήρθε ξανά λύτρωση για εκείνη χύνοντας μέσα σε ουρλιαχτά. Εγώ ήμουν έτοιμος να τελειώσω... τότε εκείνη σηκώθηκε... έβγαλε το προφυλακτικό σκούπισε με μια πετσέτα τον καβλωμένο πούτσο μου κια μετά τον έβαλε στο στομα... Αρχισε να μου βυζαίνει τον πούτσο και ταυτόχρονα τα αρχίδια μου χαιδευόντουσαν απο τα δάκτυλά της... Δεν άντεξα.... Αρχισα να χύνω σαν τρελός... Ελάχιστες φορές έβγαλα τόσο σπέρμα... και εκείνη ρουφούσε και συνέχισε.... Οταν σηκώθηκε... με ευχαρίστησε γιατί λέει είχε να έρθει σε οργασμό 5μήνες... Μετα απο τοση κούραση αγκαλιαστήκαμε και κοιμηθήκαμε...

Ο γείτονας


 Όλο το βράδυ έβλεπε στον ύπνο της πως έκανε άγριο σεξ με τον καινούργιο της γείτονα. Αυτόν τον κούκλο του διπλανού διαμερίσματος που δεν της είχε πει ποτέ τίποτα παραπάνω από "γεια σου". Τον έβλεπε να την αρπάζει με τα μυώδη του μπράτσα, να την υποχρεώνει να σκύψει και να κοιτάζει την γατούλα της. Να γονατίζει και, αφού την χαϊδέψει απαλά με τα χέρια του, να ακουμπάει με την γλώσσα του το ευαίσθητο σημείο της. Μετά να σηκώνεται και να τρίβει πάνω της το τεράστιο πέος του. Να την πιάνει από τη μέση και να μπαίνει μέσα της από πίσω. Και αυτή να πονάει αλλά ταυτόχρονα να τρελαίνεται από ηδονή. Να βογκάει και να ουρλιάζει, να νιώθει μια έκρηξη μέσα της να φουντώνει...


Όταν ξύπνησε ένιωθε μια ζεστή υγρασία στο μουνάκι της. Έβαλε το χέρι μέσα στο μαύρο, δαντελωτό της κιλοτάκι και χάιδεψε την απαλή γουνίτσα της. Έβαλε το δάχτυλο της βαθιά μέσα στον κόλπο της και μετά το έγλυψε.         

Δεν άντεχε άλλο. Τον ήθελε σαν τρελή. Όλο της το σώμα είχε ανάψει. Ήθελε να γλύψει το πέος του (που πάντα διαγραφόταν τεράστιο μέσα από το παντελόνι του)και να του τον πάρει από πίσω. Ήθελε να την ξεσκίσει και να δοκιμάσει μαζί του όλες της τις φαντασιώσεις. Το αποφάσισε. Θα τον έπαιρνε τηλεφωνώ και θα του έλεγε να έρθει για έναν καφέ. Σε λιγότερο από μια ώρα, ο διπλανός παίδαρος έπινε καφέ μαζί της. Εκείνη, ντυμένη με μια αραχνοΰφαντη νυχτικιά, του έδειχνε με κάθε δυνατό τρόπο ότι θέλει να την ρίξει κάτω και να την πάρει από όλες τις μεριές. Και αυτός ώμος δεν έμενε αμέτοχος. Δεν έπαιρνε τα μάτια του από το πλούσιο στήθος της που οι ρόγες του είχαν ήδη σκληρύνει. Και τότε, αυτός, τέλειος αναπάντεχα της ζήτησε να του δείξει το σπίτι της. Αφού του έδειξε όσο πιο γρήγορα μπορούσε τα αλλά δωμάτια έφτασαν στην κρεβατοκάμαρα. "Θες αυτό που φαντάζομαι;" την ρωτάει πονηρά. "τι φαντάζεσαι;" απαντάει αυτή. "Θες να σε ρίξω στο κρεβάτι;" λέει αίνο ήδη το χέρι του χάιδευε το υγρό μουνάκι της. "Όχι. Αυτό που θέλω είναι να με πάρεις εδώ και τώρα. Στο κρεβάτι, στην κουζίνα, στο πάτωμα. Θέλω να με κάνεις να νιώσω γυναίκα. Θέλω να με τρελάνεις, αγόρι μου. Να με ξεσκίσεις!". Δεν χρειάστηκε φυσικά να του πει τίποτα άλλο. Σε κλάσματα δευτερόλεπτου είχε μείνει μόνο με το κιλοτακι της. Του χάιδευε το πέος που, δεν είχε κάνει λάθος, ήταν όντως τεράστιο. Του κατέβασε το παντελόνι και άρχισε να γλύφει το μεγάλο όργανό του. Αυτός βογκούσε και της κρατούσε το κεφάλι. Σε μια στιγμή, την σήκωσε και την έριξε στο κρεβάτι ανάσκελα. Έπιασε το δαντελωτό κιλοτακι της με τα χέρια του, το χάιδεψε και το έσκισε, ερεθίζοντας την ακόμη περισσότερο. Φέρνοντας το υγρό ύφασμα στο στόμα του το ακούμπησε με τη γλώσσα του και βόγκηξε. Έσκυψε και ακούμπησε την γλώσσα του στην τρυπούλα της. "Μμμμμ... μυρίζει θαυμάσια" της είπε ερεθισμένα. Αφού την έγλυψε επιδέξια, συνέχισε με την κλειτορίδα της.

Εκείνη βογκούσε σαν τρελή. Έσκουζε από ηδονή. Του φώναζε "Δεν άντεχα άλλο, πάρε με. ξέσκισε με". Εκείνος την σήκωσε και την πήρε στα πόδια του. Καθώς της έγλειφε τα ερεθισμένα στήθη με τις ροδοκόκκινες ρόγες, μπήκε μέσα της. Τον είχε ανάψει τρομερά. Όσο για εκείνη, πρώτη φορά ένιωθε τέτοια ηδονή. Πρώτη φορά έμπαινε μέσα της ένα τόσο μεγάλο πέος.

Ο οργασμός της, όπως ήταν φυσικό δεν άργησε να έρθει. Εκείνος την ξανάριξε μπρούμυτα στο κρεβάτι και της ψιθύρισε "να σε ξεσκίσω δεν θες; τώρα... θα τον νιώσεις από πίσω". Στηρίζοντας το βάρος του στα χέρια του, μπήκε μέσα της από τον όμορφο της κώλο. Καθώς μπαινόβγαινε εκείνη πέθαινε από τον πόνο και βόγκαγε από την ηδονή. Βγαίνοντας από μέσα της, μπήκε από κάτω της και ενώ της έγλειφε το τρυφερό της μουνάκι αυτή του έπαιρνε ένα θαυμάσιο τσιμπούκι. Τελείωσαν μαζί. αυτή σπαρταρώντας σαν ψάρι και αυτός ρίχνοντας ποτάμια σπέρματος μέσα στα σαρκώδη χείλια της. μετά από όλη αυτή την ηδονή, εξαντλημένοι καθώς ήταν, αποκοιμήθηκαν.

Η καυλιάρα φίλη μου


 Ηταν καλοκαιρι του 2011 και παρακαλουσα να τελειωσει γιατι δεν αντεχα αλλο. Δεν πηγα πουθενα διακοπες και η κατασταση στην Αθηνα το καλοκαιρι ειναι αφορητη. Η καθημερινοτητα μου ειχε γινει μια ρουτινα, καθε μερα εβγαινα εξω με την παρεα μου για καφε η κατι τετοιο. Το θεμα ηταν πως ειχα φαει κολλημα με μια απο την παρεα μου (Ευα το ονομα της). Ηταν 2 χρονια μεγαλυτερη μου (δηλαδη 20 τοτε) και ηταν ΚΑΥΛΑ.



Ειχε υψος 1.80 περιπου (το ξερω αρκετα ψηλη) και τελειες ποδαρες. Το σωμα της δεν ηταν τοσο αθλητικο αλλα ειχε τις ιδανικες καμπυλες. Επισης ειχε τελεια κωλαρα και απο προσωπο μετριο προς καλο. Ομως το πιο καυλωτικο χαρακτηριστικο πανω της ηταν οι ΒΥΖΑΡΕΣ της. Ειχε μεγαλα, στητα βυζια και πανω απο ολα φυσικα. Αν και κανεις θα νομιζε οτι ειχε κανει επεμβαση στο στηθος της τοσο μεγαλο που ηταν. Καναμε πολυ παρεα, περισσοτερο απο το συνηθισμενο, και δεν ημουν σιγουρος αν με εβλεπε μονο σαν φιλο και τιποτα παραπανω. Εγω σιγουρα δεν την εβλεπα φιλικα.

Μια απο τις συνηθειες μας ηταν να μαζευομαστε ολη η παρεα σπιτι της και να βλεπουμε ταινιες και μιας και ειμασταν τοσο κοντα με την Κωνσταντινα αυτη συνιθιζε να καθεται διπλα μου ή να ξαπλωνει και να ακουμπαει το κεφαλι της στα ποδια μου. Μια μερα λοιπον, ειχαμε μαζευτει ολη η παρεα σπιτι της, ομως κανεις δεν ειχε ορεξη για ταινια και ετσι μετα απο λιγο εφυγαν ολοι αφηνοντας μας μονους. Εγω θελοντας να περασω χρονο μονος μαζι της ειπα δεν ειχα προωλημα να δω ταινια. Ετσι και εγινε.

Αυτη τη φορα ετσι οπως ημουν καθισμενος στον καναπε και εβλεπα την ταινια η Ευα ηρθε και ξαπλωσε στην αγκαλια μου και εγω μπορουσα να σχεδον ολο το βυζι της πανω απο το κεφαλι της. Αμεσως καυλωσα τοσο πολυ!! και φοβομουν μην το προσεξει. Δεν ειχα καυλωσει ετσι ξανα στην ζωη μου ηθελα τοσο πολυ να την πηδηξω. Η πουτσα μου ειχε γινει τοσο σκληρη και σιγα σιγα το πουτσοκεφαλο αρχιζε να υγραινεται πολυ. Σχεδον για ολη την υπολοιπη ταινια εμεινα καυλωμενος και λιγο πριν τελειωσει εγινε το μοιραιο.

Σηκωθηκε ορθια γιατι ηθελε να αλλαξει σταση και καθισε πανω στα ποδια (δηλαδη πανω στην καυλωμενη πουτσα μου, επισης να σημειωθει οτι εκεινη την μερα φορουσα φορμα). Εγω ειχα αγχωθει τοσο πολυ γιατι δεν ηξερα πως θα το παρει μολις το συνειδητοποιησει. Και τοτε εγινε. Μετα απο λιγα δευτερολεπτα αφου καθισε πανω μου με κοιταξε στα ματια και μου χαμογελασε.

Εγω δεν ηξερα πως να αντιδρασω και αφου τα προσωπα μας ηταν τοσο κοντα το μονο που σκεφτηκα ηταν να την φιλισω και αυτη μου το ανταποδωσε. Αμεσως με καβαλησε και συνεχισαμε να φιλιομαστε. Φιλιομασταν για πολυ ωρα ομως μονο στο στομα και στον λαιμο (παρεπιπτοντως εκανε παρα πολυ ωραιες πιπιλιες) ετσι προσπαθησα να το παω στο επομενο επιπεδο και αρχισα να της χουφτωνω τον κωλο της οσο πιο καλα μπορουσα.

Αυτη ειχε αναψει τοσο πολυ αφου ακουμπουσε το καυλι μου τοση ωρα αλλα νομιζω πως δεν ηταν σιγουρη οτι ηθελε να χαλασει τη φιλια μας για παντα. Ομως μετα απο κανα 5 λεπτο προκαταρκτικα εβγαλε το μπλουζακι της και οι τεραστιες ΒΥΖΑΡΕΣ της ηταν σχεδον μεσα στο προσωπο μου. Τοτε εγω αμεσως της εβγαλα το σουτιεν και αντικρυσα οτι πιο ωραιο εχω δει στη ζωη μου.Τα βυζια της ηταν με μια λεξη τελεια.

Στητα και με τελειες ρωγες. Αρχισα να την γλειφω και να την φιλαω σε ολο της το σωμα και ιδιαιτερα στο στηθος. Σχεδον εχυσα μεσα στο παντελονι μου με την καυλιαρα. Τοτε γδυθηκαμε και οι δυο τελειως και μολις ειδε ποσο καυλωμενος ημουν με κοιταξε παλι στα ματια και μου χαμογελασε. Επιασε τη ψωλη μου και αρχισε να μου την παιζει, ομως πολυ γρηγορα αρχιζε να μου παιρνει πιπα χωρις να το καταλαβω και στα πρωτα δευτερολεπτα εχυσα στο στωμα της και εκεινη τα καταπιε ολα. Εγω ειχα μεινει εκπληκτος και εκεινη ομιζοντας οτι τελειωσα με κοιταξε περιεργα αλλα εγω της ειπα να συνεχισει.

Με πιπωσε τοσο καλα που ακομα θυμαμαι τα χειλια της στο πουλι μου. Μετα απο λιγα λεπτα την σηκωσα,την ξαπλωσα στον καναπε και αρχισα να της κανω γλειφομουνι και να της βαζω δαχτυλο. Εβλεπα ποσο της αρεσε και το συνεχισα για αρκετη ωρα. Ωσου αποφασιε να μου ξαναπαρει πιπα και καναμε για να μην μεινει κανεις παραπονεμενος καωαμα την 69 ξαπλωμενοι στον καναπε. Επιτελους ηρθε και η στιγμη που της το εβαλα. Καταλαβαμε οτι ηρθε η ωρα και εκεινη ξαπλωσε πισω και ανοιξε τα ποδια. Εγω αρχισα να της το χωνω σιγα και με αυξανομενο ρυθμο και ταυτοχρονα φασωνομασταν που και που.

Εκεινη φωναζε δυνατα αφου απ’ οτι φαινεται το απολαμβανε. Αλλαξαμε πολλες στασεις την πηρα στα 4, το καναμε πανω στο τραπεζι του σαλονιου κ.α. Περασαν 15 λεπτα που γαμιομασταν και τελικα ηρθε η ωρα να χυσω. Εβγαλα την πουτσα μου απο μεσα της και καταλαβε τι επρεπε να κανει. Γονατισε και μαζεψε τα βυζια της ωστε να ριξω ολο το χυσι εκει. Η στιγμη που εχυσα ηταν απεριγραπτη, ενιωσα τελεια, το κρατουσα μεσα μου για πολυ ωρα. Μετα απο αυτο συνεχισαμε να γαμιομαστε για 2 ωρες με διαλλειματα. Ωσπυ πηγε 7 η ωρα και μου ειπε οτι θα ερχοταν η μητερα της.

Ετσι εγω χωρις σκεψη την πηρα και πηγαμε σπιτι μου που δεν ηταν κανεις τετοια ωρα και ηταν σχετικα κοντα με το δικο της. Με το που πατησαμε μεσα αρχισαμε να φασωνομαστε και να βγαζουμε τα ρουχα μας. Ακουλουθησε αλλο ενα 2ωρο σεξ. Το καναμε παντου στο σαλονι, στο δωματιο και στο τελος στο ντουζ. Η Ευα ηταν καυλα τα εκανε ολα και εγω ομως νομιζω δεν την αφησα παραπονεμενη. Την εφερα πολλες φορες σε οργασμο και καταλαβε απο τις φωνες τις ποσο της αρεσε. Ετσι συνεχιστηκε για ολη τον μηνα, την γαμουσα σχεδον καθε μερα και πολλες ωρες. Τελικα αποδειχτηκε ενα απο τα καλοκαιρια εκεινο το καλοκαιρι. Εγω με την Ευα ημασταν μαζι για καποιους μηνες ομως μετα επρεπε να χωρισουν οι δρομοι και μου λειπει πολυ η καυλιαρα.

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...