ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Η ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΜΕΛΙΝΑ


 Με τον Φάνη είμαστε μαζί 2 χρόνια. μου είναι πιστός και εγώ το ίδιο .τουλάχιστον όσο μπορώ να μαι σίγουρη. η ζωή μαζί του είναι υπέροχη συζούμε απ τα 19 μου. τώρα είμαι 21 και ο Φάνης 27. Με λένε Μελίνα, έχω ξανθά μαλλιά ως τη μέση πράσινα μάτια αρκετά ψηλή και με πολλά πιασίματα... δεν παινεύομε αλλά δεν περνάω σε καμία περίπτωση απαρατήρητη.. έχω πολύ πολύ πλούσιο στήθος και πεταχτό κωλαράκι. Ο Φάνης είναι ψηλός γεροδεμένος με καστανά μαλλιά και μελιά μάτια.. κακό αυτό αλλά το πρώτο πράγμα που πρόσεξα απάνω του ήταν ο κώλος του.


Τελοσπαντον ο Φάνης είναι άνδρας με τα όλα του πάντα με ικανοποιεί στο σεξ γλύφει υπέροχα το μουνάκι μου και είναι υπέροχος εραστής σε όλα του. αλλά.......έχει ένα μειονέκτημα που στην αρχή δεν με πείραζε αλλά αργότερα σε μεγάλο βαθμό. είναι υπερβολικά τρυφερός. με πιάνει σαν κούκλα λες και θα σπάσω. οι κινήσεις του είναι απαλές δεν μ αφήνει να τον γλύψω πάνω από 5 λεπτά και είναι πάντα ήρεμος και χαλαρός.
Κάποια στιγμή άρχισε να με χαλάει...το συζητήσαμε και του πα πως θέλω να γίνει λίγο άγριος...λίγο πρόστυχος είπε πως είμαι το μωρό του και δεν μπορεί. τι να κάνω κι εγώ...αποχή απ το σεξ. ξάπλωνα δίπλα του γυμνή με έβλεπε να χαϊδεύομαι να βάζω τα δάχτυλα μου στο μουνάκι μου να δαγκώνω το στήθος μου να φωνάζω...πήγαινε να μ αγκιξει και έφευγα πήγαινα στο σαλόνι και κοιμόμουν. Αυτό συνεχίστηκε 2 εβδομάδες.. ένα μεσημέρι μου στείλε ένα μήνυμα στη δουλειά που έλεγε αγαπώ πολύ και θα κάνω τα πάντα για σένα...του απάντησα με 2-3 πρόστυχα μηνύματα...του έγραψα πως-θέλω να με ρίξει στο πάτωμα να μου σκίσει τα ρούχα να με βάλει να τον γλύψω να με πηδήξει άγρια και να χύσει στο στόμα μου.. μάλλον σοκαρίστηκε γιατί δεν απάντησε. Το βράδυ λοιπόν γύρισα πολύ νωρίς ήξερα πως τίποτα δεν θα γινόταν έβαλα ένα ποτάκι κι έκατσα στο pc.

Άνοιξα τη σελίδα σου και άρχισα να διαβάζω ιστορίες.. είχα καυλώσει αρκετά αλλά απογοητευόμουν παράλληλα. μετά από κάνα μισάωρο ήρθε ο Φάνης ήρθε πίσω μου με φίλησε στο λαιμό απαλά όπως πάντα... Δεν ξέρω γιατί αλλά σηκώθηκα ψιλονευριασμενη και καυλωμένη και έφυγα απ το δωμάτιο. μπήκα έκανα ένα μπανακι και φόρεσα ένα διάφανο μαύρο νυχτικό και ένα στρινγκακι για να δι τι χάνει.. μόλις βγήκα καθόταν στο pc και διάβαζε την σελίδα σου.. πλησίασα να πάρω το ποτό μου και να πάω να δω κάνα εργακι και με τράβηξε κοντά μου...

Αλλά δεν πρόλαβα να σκεφτώ πολλά άνοιξε το παντελόνι του και με βαλε να πάρω τον πούτσο του στο στόμα μου με κράταγε σφιχτά. θα σε σκίσω απόψε καύλα μου θα κάνω το μουνάκι σου να στάζει μου πε. νόμιζα πως απλά ονειρευόμουν. Με πέταξε στο πάτωμα όπως ρούχα γράψει στο μήνυμα μου σήκωσε το νυχτικό μουσκισε το κιλοτάκι και μου βαλε 2 δάχτυλα στο μουνάκι μου απότομα.. με πόνεσε και άρχισε να με γλύφει αλλά όχι ήρεμα και τρυφερά...με δάγκωνε ρουφούσε την κλειτορίδα μου και μου βαλε κολοδαχτιλο κάτι που δεν το χε κάνει ποτέ. μου δάγκωνε τις ρόγες το λαιμό με ρούφαγε κανονικά αφού πονούσα.. γδύθηκε μου δάγκωσε τα χείλη και μπήκε μέσα μου με δύναμη

Με γάμαγε δυνατά και γρήγορα έβαζε τα δάχτυλα του στο στόμα μου, έβγαινε τελείως και με κάρφωνε δυνατά.. σήκωσε τα πόδια μου στους ώμους του και άνοιγε το μουνάκι μου με τα δάχτυλα του.. με γύρισε στα τέσσερα μου δάγκωνε το κωλαράκι μου και χάιδευε τον πούτσο του στο μουνάκι μου. . τον έβαζε λίγο και τον έβγαζε. με τυραννούσε μου έβαζε δάχτυλο στο κωλαράκι μου και γω τον παρακαλούσα να με πάρει δυνατά.. όχι μου είπε αφού αρέσει η αγριάδα θα δις.. μπορώ να πω ότι πάγωσα γιατί ένοιωσα τον πούτσο του στο κωλαράκι μου να τρίβετε και δεν τον είχα πάρει ποτέ. τραβήχτηκε και άρχισε να με γλύφει ήμουν αρκετά σφιγμένη. νομίζω πως τελικά τον καύλωνε κι αυτόν η όλη φάση. θα στο σκίσω το κωλαράκι σου καργιολιτσα να πονάς και να με παρακαλάς να σταματήσω που με τυραννούσες τόσες μέρες ...έτσι μου λεγε.

Πήγα να τραβηχτώ και μου έβαλε το 20ποντον καυλί του στο κωλαράκι μου Πέθανα απ τον πόνο άρχισα να κλαίω αλλά δεν σταμάταγε.. μου λέει μωρό μου απόλαυσε το...μου γαμούσε το κωλαράκι μου και τσιμπούσε την κλειτορίδα μου.. μετά από λίγο άρχισε να μ' αρέσει αν και εξακολουθούσα να πονάω έβαζε 2-3 δάχτυλα στο μουνάκι μου και έμπαινε βαθιά στον κώλο μου. έχυσα 2 φορές στα χέρια του. του πα πως δεν αντέχω άλλο και βγήκε απ το κωλαράκι μου ήρθε μπροστά μου και το βαλε στο στόμα μου τον έγλυφα κάνα δεκάλεπτο τον δάγκωνα του τον έπαιζα μέχρι που έχυσε στο στόμα μου. ελπίζω να σου άρεσε μωρό μου μου είπε και είχε ένα σατανικό χαμόγελο...και βέβαια μου άρεσε. Πήγαμε μαζί για ντουζακι όπου επακολούθησε συνέχεια αλλά θα σας την πω άλλη φορά. πάντως από κει και πέρα άλλαξε η σεξουαλική μου ζωή.. προς το καλύτερο φυσικά. μάλλον βοήθησετε και εσεις.

Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ


 Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη πριν από λίγες ημέρες στον Πύργο. Εκεί κάνει το αγροτικό τις μια πολύ γοητευτική γιατρός που κάποτε είχαμε μια αρκετά όμορφη σχέση. Μια κοπέλα πανέξυπνη, φοβερός χαρακτήρας και με ένα υπέροχο σώμα...γεμάτο καμπύλες. Το πρόσωπο της, γλυκό και με δυο υπέροχα καστανά μάτια. Για ευνόητους λόγους, δεν θα ήθελα να δώσω το όνομα της.


Τυχαία λοιπόν, την συναντώ κοντά στο νοσοκομείο του Πύργου. Τι κανείς , πως είσαι , πως κυλάει η ζωή σου οι γνωστές κλισέ φράσεις Αποφασίζουμε λοιπόν να πάμε για καφέ να μιλήσουμε περισσότερο. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, προσπαθούσα να τραβήξω το βλέμμα μου από το γεμάτο υποσχέσεις. στήθος της... Το πουκαμισάκι που φορούσε, αναδείκνυε με το καλύτερο τρόπο τα σφιχτά της βυζάκια...Θεέ μου, είπα από μέσα μου. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, μιλήσαμε για το σπίτι που είχε νοικιάσει εκεί κι έδειξε αρκετά πρόθυμη να μου το δείξει (ήξερε ότι έχω μια λατρεία γενικότερα στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων).

Φτάνοντας σπίτι της, είδα ότι ο χώρος της ήταν προσεγμένος και άψογα διακοσμημένος. Αυτή η ντελικάτη γυναίκα είχε γούστο...Το ήξερα. Πάω να κάνω ένα ντους, είπε κάποια στιγμή. Αν θες να φας κάτι , έχει στο ψυγείο. Τι να φάω...που η σκέψη μου ήταν συνεχεία μέσα στο μπάνιο. Φανταζόμουν αυτό το θεϊκό κορμί και η νευρικότητα μου είχε φτάσει στο μάξιμουμ. Βγαίνοντας από το μπάνιο, φορούσε ένα λευκό baby-doll, ενώ τα φρεσκολουσμένα καστανά της μαλλιά άφηναν ένα σαγηνευτικό άρωμα. Ήρθε στη κουζίνα. Δεν τρως . ; μου λέει. Θες να φτιάξω κάτι να φάμε παρεουλα ; Ναι , ναι...απάντησα μουδιασμένα... Η σκέψη μου βέβαια, μόνο στο φαγητό δεν ήταν. Έτσι όπως την έβλεπα μπροστά μου, με το babydoll, ξυπόλητη, να κινείται με αυτές τις ντελικάτες και γεμάτες χάρη, κινήσεις της στον χώρο, δεν άντεξα και ήρθα πίσω της. Τα χέρια μου τυλίχτηκαν γύρω από την κοιλίτσα της. Βασίλη...τι κανείς...μη...πρόλαβε να ψιθυρίσει. Ήδη όμως τα χείλη μου της φιλούσαν το λαιμό κι εκείνη γύρισε το πρόσωπο της και με φίλησε παθιασμένα. Τα χέρια μου τώρα είχαν κατεβεί προς τα πάνω στις ρωγιτσες της. Τις χάιδευα πάνω από του ρουχαλάκι της, και τις ένιωσα να σκληραίνουν στο άγγιγμα μου. Δεν άντεξα άλλο...Τις κατέβασα βίαια τα τιραντακια και χούφτωσα με δύναμη τα βυζάκια της παίζοντας αργά και ηδονικά μαζί τους...Την γύρισα προς το μέρος μου ξαφνικά, και φιλώντας την, το χέρι μου κατέβηκε στο μουνάκι της. ήταν μούσκεμα. Μη, τη κανείς...με τρελαίνεις. Άσε με... είπε.

Εκείνη τη στιγμή όμως έσκυψε, μου κατέβασε το φερμουάρ και έβγαλε αμέσως το εργαλείο μου. Η γλωσσίτσα της το έγλειψε κατά μήκος, επιμένοντας στο κεφάλι του καυλιού μου και τελικά το πήρε όλο στο στοματάκι της...Έβγαλα ένα μουγκρητό ικανοποίησης, ενώ αυτή με κοίταζε με πονηρό βλέμμα όση ώρα μου έπαιρνε πίπα... Καύλα μου, είπα. πάμε στο δωμάτιο. Θέλω να σε σκίσω...δε το καταλάβαινε; Δεν την άφησα να απαντήσει. την σήκωσα στα χέρια μου και την πήγα στο υπνοδωμάτιο. Την άδειασα στο κρεβάτι και ξάπλωσε μπρούμυτα, αφήνοντας τον θεϊκό κωλαράκι της σε μια υπέροχη θέα...Πάντα ήθελα να της σκίσω τον σφιχτό ποπό της. όμως γιατρός αυτή, έλεγε δεν κάνει, μπορεί να δημιουργηθεί ρήξη σφικτήρα και άλλα τέτοια. τώρα όμως δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο...Έπεσα πάνω της και κόλλησα το στόμα μου στο κώλο της...

Της άνοιξα τα κωλομαγουλα με δύναμη και η γλώσσα μου άρχισε να παίζει με την παρθένα κωλοτρυπίδα της...ΜΗΗΗ!! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ; ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ&; είπε. Δεν έδωσα σημασία...η γλώσσα μου είχε χαλαρώσει λίγο τον σφικτήρα-δακτύλιο του κώλου της και ήδη ένα δάχτυλο έμπαινε αργά , αργά μέσα της...Μμμμσσσ...Πονάει...μη... είπε ψιθυριστά. όμως έβλεπα ότι τα υγρά της έκαναν το σεντόνι μούσκεμα και εκείνη δειλά, δειλά άρχισε να χαϊδεύει το μουνάκι της. ΅Αγάπη μου είπα. Ετοιμάσου για το δεύτερο. ΅ΜΗΗΗ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ; ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ...ΑΑΑΑΑ...ΠΟΝΑΕΙΕΙ!!!... όμως δυο δάχτυλα ήδη ήταν στη παρθένα σούφρα της και της τρόμπαραν τον ποπό απαλά. Ένιωσα τον σφικτήρα της να χαλαρώνει λίγο και εκείνη σιγά σιγά να σιωπά και να αποδέχεται τη μοίρα της. άρχισε να κάνει ήδη να κουνάει τη λεκάνη της προσπαθώντας να πάρει μέσα της περισσότερο τα δάχτυλα μου.

Ηρέμησε γλύκα μου της λέω. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα κι εκείνη τη στιγμή, παίρνω από το κομοδίνο της με το αριστερό χέρι μια κρέμα χεριών, ενώ ο δείχτης και το μεσαίο δάχτυλο του δεξιού ήταν ακόμα μέσα στο πάτο της... Βγάζοντας απαλά τα δάχτυλα μου από μέσα της, ξεκίνησα να αλείφω το καυλί μου με την κρεμά και στη συνέχεια άλειψα και την τρυπούλα της, κάνοντας ένα μασάζ, ώστε να χαλαρώσει κι άλλο. Βασίλη...μη...θα πονέσω... πρόλαβε να πει.

Το χοντρό πουτσοκεφαλο όμως ήδη είχε ακουμπήσει τον σφικτήρα δακτύλιο της και τον παραβίασε!!! ΑΑΑΑΧΧΧ... ΜΗ! ΜΕ ΣΚΙΖΕΙΣ!!! ΜΗ! είπε. ήδη όμως ο πούτσος μου είχε μπει ο μίσος μέσα. Τραβήχτηκα και την έβαλα να στηθεί στα 4.

Υπάκουσε χωρίς αντίρρηση. Ξαναμπήκα μέσα της με περισσότερη ευκολία τώρα, ενώ αυτή δάγκωνε από τον πόνο το μαξιλάρι. Ένιωθα όμως ότι έσπρωχνε, για να με πάρει πιο βαθιά μέσα της. Θες να με ξεσκίσεις...σκίσε με για τα καλά...αντέχω....Με μια συγχρονισμένη κίνηση, ο πούτσος μου καρφώθηκε στα σπλάχνα της, ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ, ΘΕΕ μου που διάολο χώρεσε 22 πόντους...!!!Έβγαλε μια κραυγή ΑΑΑΑΑ...ΜΕ ΣΚΙΖΕΙΣ!!!! ΜΦΦΦΦ!!! ΠΟΝΑΩΩΩ... και μετά ψιθυριστά πονάω, μη σταματάς.

Τι να σταματήσω...ο πούτσος μου της τρόμπαρε με σταθερό ρυθμό τώρα το κωλαρακι της που χαλάρωνε, ενώ αυτή την ένιωθα να σπρώχνει προς τα πίσω, για να τον πάρει όλο και πιο βαθιά μέσα της, ενώ παράλληλα χάιδευε το μουνάκι της.

Το στενό της κωλάντερο με έσφιγγε με ένα πολύ ηδονικό τρόπο...Οι σφικτήρες της έπαιζαν με ένα πολύ σαδιστικό παιχνίδι στο καυλί μου, ερεθίζοντας το περισσότερο. εκείνη άρχιζε να λέει σιγανά με την τόσο καυλιαρικη φωνουλα της ναι...ναι...έτσι...μμμμ...άνοιξε μου καλά το κωλαρακι...καλά...,κάνοντας το καυλί μου να πρήζεται από την καύλα μέσα της. Ο ρυθμός μας έγινε ξέφρενος τώρα. Της τρόμπαρα με όλη μου τη δύναμη το μέχρι πριν λίγο παρθένο κωλαρακι της και εκείνη ούρλιαζε...ΑΑΑΧΧΜΜΜ...ΝΑΙΑΙΑΙ...!!!!. Τα αρχίδια μου χτυπούσαν με δύναμη τα κωλομαγουλα της. Ήταν όμως η στιγμή που αισθάνθηκα ότι δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο. Θα χύσω καύλα μου...Που θες να σε χύσω...;Γύρισε το κεφάλι της και τα χείλη της αναζήτησαν τα δικά μου. Ανταλλάξαμε ένα παθιασμένο γλωσσοφιλο. Στον κώλο. βαθιά μέσα μου. Αυτό ήταν. Με δυο-τρία τινάγματα στο πάτο της σούφρας της και αισθάνθηκα να αδειάζω το καυτό μου φορτίο μέσα στο έντερο της...Θεέ μου τι καύλα.... Μη τραβιέσαι...συνέχισε λίγο ακόμα μέσα στο κωλαρακι μου... είπε. Συνέχισα λίγο ακόμα τις κινήσεις μου μέσα στο ξεσκισμένο κωλι της όταν εκείνη έκανε ένα αααχχχ..ΑΑΑΑ...ΝΑΙ...ΒΑΣΙΛΗ... και μετά ψιθυριστά Βασίλη, μωρό μου...τι κωλοξεσκισμα ήταν Αυτό.... Τραβήχτηκα πια από μέσα της, αυτή όμως πλησίασε το καυλί μου και άρχισε να το καθαρίζει με το στοματάκι της (πάντα της άρεσε Αυτό).Έπειτα ήρθε στην αγκαλιά μου και αποκοιμηθήκαμε. από τότε είμαστε και πάλι μαζί.

Η ΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΤΗΣ


 Έχω και εγώ την δικιά μου ιστορία με μια θεια μου πολύ καυλιάρα είμαι 25 παντρεμένος και αυτή 52 και αυτή παντρεμένη και μες στην καύλα Μεγάλες βυζαρες και μια κολάρα όλο καύλα. Μια μέρα ο άντρας της θα έλειπε για αγώνα, είναι προπονητής σε μια ομάδα. ήτανε μεσημέρι και χτύπησε το κινητό μου και μου λέει δεν έρχεσαι για κάνα καφέ αφού θα λείπει και ο θειος να περάσει και μένα η ώρα μου να μην είμαι μόνη (πολλές φορές πίναμε καφεδάκι σπίτι της αλλά ποτέ δεν έτυχε τίποτα και ούτε μου πέρασε απ το μυαλό αυτό που θα συνέβαινε).


Πάω σπίτι της ήτανε με την αδερφή της μια γκόμενα 45 χρόνων όχι πολύ όμορφη αλλά αυτό που λέμε για τρελά γαμήσια. Έκατσα και μου έφερε η θεια μου καφέ να πιω . Σιγά σιγά η συζήτηση απόκτησε σεξουαλικό χαρακτήρα μου λέγανε για τους άντρες τους ότι δεν τις γαμάνε ότι γυρνάνε στα καφενεία και δεν τις προσέχουν. Τις είπα και εγώ τότε - μήπως δεν τους ικανοποιείτε και δεν σας προσέχουν? Τότε λέει η αδερφή της όλα τους τα δίνουμε αλλά αυτοί τίποτα. τότε λέω κι εγώ τι τους κάνετε δηλαδή Άννα ? Τότε αυτή ήρθε και έκατσε δίπλα μου και μου λέει ρώτα τους να σου πούνε. Πετάγεται η θεια μου και λέει τους παίρνουμε πίπες τους δίνουμε τα κολαρακια μας και αυτοί δεν θέλουν να τα γαμήσουν τι άλλο να τους κάνουμε Σπυρακο μου (εγώ)-κάντε ακόμα μια προσπάθεια θεια μου βάλτε τα δυνατά σας. (με την συζήτηση ο πούτσος μου είχε γίνει τουρμπο και προσπαθούσα να τον κρύψω όσο γίνεται αλλά η Άννα το κατάλαβε και μου λέει χαλάρωσε αγόρι δεν είναι ανάγκη να ζορίζεσαι και εμείς καυλωμένες είμαστε δες και μόνος σου και πιάνει το χέρι μου και το βάζει στη μουναρα της που ήτανε υγρή έρχεται και η θεια μου κάθεται και αυτή και κάνει το ίδιο έκανα να τραβηχτώ λέγοντας δεν είναι σωστό τότε σκύβει η θεια μου και μου ξεκουμπώνει το τζιν και μου παίρνει τέτοιο τσιμπούκι που έχυσα αμέσως αφού τα σκούπισε όλα με τη γλώσσα της έσκυψε και η άλλη και τότε ένιωσα την απόλυτη καύλα δυο πουτάνες να μου παίρνουν πίπα και τι πίπα άλλο πράμα.

Σε λίγο ο πούτσος μου ήτανε πάλι όρθιος και έτοιμος για δράση στήνω τη θεια μου στα τέσσερα και της τον καρφώνω στην υγρή μουναρα της ενώ η Άννα της χούφτωνε τα βυζομπαλα- σκίσε με καυλιάρη ανιψιέ αφού δεν το κάνει ο θειος σου ξεσκίσαμε εσύ. τότε της χώνω δυο δάχτυλα στον κώλο και ούρλιαζε από ηδονή τόσο πολύ που φοβήθηκα μην μας ακούσουν από δίπλα. τότε έσκυψα και της έγλειψα τον κώλο τότε βλέπω την Άννα να σκύβει και να με ικετεύει να την γαμήσω της βάζω την ψωλή μου και φώναζε από πόνο ήτανε πολύ στενή η καριόλα και δεν έμπαινε ο πούτσος - θεια έχεις καθόλου βαζελίνη λέω στην θεια και φέρνει ένα βαζάκι μου αλείφουν την πούτσα καλά και τότε την χώνω στην Άννα που φώναζε από πόνο ξέσκισε με μαλακά πονάω αλλά μ΄αρεσει μην σταματάς πούστη αυτά τα βρομόλογα με ερέθισαν αφάνταστα και τότε έρχεται η θεια μου εμένα δονητή με πολύ βαζελίνη και μου λέει να το βάλω στον κώλο της Άννας όσο την γαμάω την μουναρα της λέω την θεια μου να της το βάλει αυτή τότε έχυσα πάνω στην πλάτη της Άννας . Ητανε πολύ καυλιάρικο να βλέπεις τις δύο αδερφές να γαμιούνται με τον δονητή. Τότε μου παίρνουν μια πίπα και πάλι ο πούτσος μου ήτανε έτοιμος για δουλεία.

Μου λέει η θεια μου να την πάρω από πίσω αλλά σιγά για να μην πονέσει τότε της τον καρφώνω και ένιωθα τη κολάρα της να έχει συσπάσεις τότε της λέω χύνεις θείτσα μου? έρχεται η Άννα και στήνεται δίπλα και γαμούσα ποτέ τη μια ποτέ την άλλη για πολύ καύλα σας λέω φώναζα χύνω και αφού τα ρουφήξανε μέχρι την τελευταία σταγόνα κάτσαμε στον καναπέ και ήπιαμε άλλο ένα καφεδάκι τότε λέω τη θείτσα μου ότι είναι πολύ καυλιάρες και θα ξαναβρεθούμε τότε λέει η Άννα να πάω σπίτι της καμία μέρα να τα πούμε φυσικά και θα πάω τώρα που σας βρήκα θα σας ξεσκίσω.

Η ΑΠΑΤΗΜΕΝΗ ΣΥΖΥΓΟΣ


 Κατέβηκα τον Ιούλιο από Αθήνα στο χωριό για διακοπές στην θεια μου την Χαρίκλεια, Είναι 36 χρόνων και η μικρότερη από τις αδερφές της μάνας μου, και λόγω της ηλικίας , εγώ είμαι 19 με βλέπει σαν ξάδερφο και έχουμε πολύ καλαμπούρι μαζί! Είναι παντρεμένη με ένα ξυλουργό, που έχει δικό του εργοστάσιο επίπλων λίγο έξω από το χωριό μας! Τον άντρα της δεν τον πολυπάω, Είναι 43 χρόνων και μου το παίζει πάντα έξυπνος και παρατηρητικός! Γιάννη πρόσεχε τις κακές παρέες, μη μπλέκεις εκεί στην Αθήνα, να είσε καλός μαθητής και ...................!


Εγώ τον είχα πάντα για τέλειο αλλά μια μέρα τι έγινε: Χάλασε το αμάξι της θείας μου και εμείς θέλαμε να πάμε για μπάνιο, έλα μου λέει να με πετάξεις με το παπάκι μέχρι το εργοστάσιο να πάρουμε ένα αμάξι της εταιρίας, μόλις φτάσαμε όλα φαινότανε ήρεμα και δεν βλέπαμε κανέναν εργάτη, μάλλον όλοι βρίσκονταν στο ξυλουργείο! Σε μια στιγμή ακούγαμε από το συνεργείο μέσα: νεεε γλυφέ με ΑΑΑΧΧΧΧ γάμα με την πουτάνα, η θεία μου κάπως άλλαξε ύφος και σιγά πλησίασε στο παράθυρο πλάι του εργοστασίου, την ακολούθησα και τι να δούμε: Ο μπάρμπας μου γονατιστός, μπροστά από μια πιτσιρίκα υπάλληλο του πωλήτρια, να την γλύφει και να της χουφτώνει τα βυζομπαλα!
Έμεινα , η θεία μου άλλαξε 1000 χρώματα και την άκουγα: α καριολη, πουτάνας γιε, καλά κατάλαβα εγώ γιατί προσέλαβες αυτό το πουτανακι, αν δε σε κάψω εγώ. Θα δεις να με κερατώνεις μαλάκα άντρα ! Ενώ έλεγε αυτά η πιτσιρίκα τώρα έγλυφε το παπάρι του μπάρμπα μου, σαν να ήτανε παγωτό και ο καριολης την τράβαγε από τα μαλλιά! Πάμε μου λέει, έλα σιγά σιγά μη μας πάρουν χαμπάρι, και θα τον κάνω εγώ τον καριόλη ! Έπρεπε να σπρώξω την μηχανή κοντά ένα χιλιόμετρο για να μη μας πάρουν χαμπάρι!!!! Μόλις φτάσαμε σπίτι η θεία μου άναψε τσιγάρο, και έβριζε λες και ήμασταν στην λαχαναγορά! και τώρα τι λέω τι κάνουμε, θα του το πεις, άμα Είναι να την κάνω για τι γιαγιά μι με μπλέκετε εμένα! Οοοοχι αγόρι μου εδώ θα κάτσεις, δεν θα πούμε τίποτα, ακόμα, αστον να νομίζει ότι κοιμάμαι, θα έρθει η ώρα!!!!!! Το βράδυ κάτσαμε για φαΐ και όλα ήτανε όπως πάντα, η θεία ψύχραιμη, δεν καταλάβαινε τίποτα, εγώ περίμενα κάθε ώρα να γίνει μακελειό, αλλά άμα δεν ήξερα το τι είχε γίνει, θα έλεγα όλα είναι όπως πάντα! Το βράδυ είπα να βγω σε ένα club στη διπλανή πόλη όταν μου λέει η θεία μου μπροστά στο μπαρμπα μου: θα πας τουριστικό; άμα δεν σε ενοχλώ θα έρθω και εγώ!!!! Έχω καιρό να βγω βλέπεις ο θειος κουράζετε πόλη στη δουλεία!!!! Οχ είπα τώρα θα γίνει τις πουτάνας!!! Ναι αγάπη μου λέει ο θειος μου πάνε, γιατί όχι καλή ευκαιρία να ξεσκάσεις, εγώ είμαι πτώμα και αύριο με περιμένει πόλη δουλεία!

Κοιτά τον πούστη είπα μέσα μου έχει και το θράσος να το παίζει κουρασμένος!!!! Ντυθήκαμε και μπήκαμε στο αμάξι του θειου μου, ένα πολυτελέστατο τριάρι BMW με δερμάτινο σαλόνι και όλα τα έξτρα!!! Για το τουριστικό θέλαμε κάνα εικοσάλεπτο και σε όλο το δρόμο η θεία μου τον είχε θάψει στο βρισίδι! άμα δεν σου ξενογαμηθώ εγώ απόψε εμένα να με δεις πουτάνα ................! Με το φοβερό μίνι και το διαφανές πουκάμισο η θεία μου δείχνε αστέρι, γιατί είναι γυναικάρα αλλά έτσι φουρτουνιασμένη έλεγε, και αυτά που άκουγα να λέει με καυλώνανε κάπως!!!! Μόλις φτάσαμε χαμός, το μαγαζί φίσκα η ορχήστρα βαρούσε τα σουξέ λαϊκά και ο κόσμος χόρευε στα τραπέζια! η θεία μου παραγκείλε μπουκάλι και άρχισε για τα καλά να κατεβάζει τη βότκα σαν νερό! Μπήκαμε στο κέφι και χορεύαμε μέχρι τις δυο το πρωί, είχαμε γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα και το διαφανές πουκάμισο της θείας μου τώρα μου έδινε το πλήρες θέαμα τον πλούσιων και σφιχτών βυζομπαλων της! Σκέτος πειρασμός ήτανε, μπορεί να είχε πιει αλλά τα είχε πεντακόσια ακόμα, δεν έδειχνε μεθυσμένη, μόνο πλήρες φτιαγμένη! όταν φτάσαμε στο παρκινγκ, αντικρίσαμε πολλά ζευγαράκια, μέσα στα αμάξια να πηδιούνται, να φιλιούνται, να γίνεται το σώσε, χαζεύαμε μπανιστήρι τα τρελά γαμήσια γύρω μας και είχαμε φτιαχτεί, εμένα το παπάρι μου εσφιγκε το τζιν, και δύσκολα μπορούσα να κρύψω την καύλα μου! η θεία μου μάλλον το ίδιο γιατί είχε κοκκινίσει φοβερά στο πρόσωπο χαζεύοντας μια γκόμενα να τσιμπουκονει ένα μάγκα στο πίσω μέρος ενός αγροτικού!

Μόλις κάτσαμε στο αμάξι μας, με ρωτάει. και τώρα που θα με πας Γιάννη;;;; Δεν θέλω να παω σπίτι σε αυτόν το μαλακά! Δεν ξερω τι λές, τι γουστάρεις;;; Οδήγα και θα σου πω!!! Καθώς οδηγούσα την έβλεπα αναμμένη στο κάθισμα να τρίβετε και να δείχνει κάπως φτιαγμένη!!!! Περάσανε χίλιες σκέψεις από το μυαλό μου, Ήθελα να τη βάλω χέρι και εκεί έγινε, όπως άλλαζα ταχύτητες μου πιάνει το χέρι, και το χαϊδεύει κάπως παράξενα: Γιάννη, πως με βλέπεις σαν γυναίκα;;;; Θα γούσταρες να με γαμήσεις;;;; Ξεροκατάπινα, δεν έβγαλα άχνα;;;; η μαγκιά μου είχε φύγει και κάπως το στομάχι μου έπαθε κράμπα! Είπα θα κάνω εμετό!!!! Με κατάλαβε, και μου έπιασε τα αρχίδια : Γιάννη δεν είμαι μεθυσμένη, απλώς θέλω να με γαμήσεις απόψε από παντού, όχι μόνο για εκδίκηση! Έχω καυλώσει και από ότι νοιώθω και εσύ δεν πας πίσω!!!!

Μου άνοιξε το φερμουάρ και ο πούτσος μου καμαρωτός και σκληρός πατάχτηκε έξω. Έχω ένα καλό χάρισμα εχω μια χοντρή και κάπως λίγο μεγάλη πούτσα, αυτό μόλις το ένοιωσε η θεία μου άκουσα ένα: ααααα θα φάμε καλά απόψε! Με το που τελείωσε τη λέξη εξαφάνισε το πούτσο μου στο στόμα της! Αμάν πήγα να χάσω το έλεγχο από το αμάξι!! μέχρι να καταφέρω να ξαναβρώ το κοντρόλ, ήδη είχα αδειάσει το σπέρμα μου στο στόμα της!!!!!! Είδες μου λέει αφού ήξερα ότι έχεις καύλες!!!! Ελα μου λέει στρίψε εδώ στο στενό και φτάσαμε στο εργοστάσιο! άνοιξε την είσοδο και πήγαμε στη έκθεση κρεβατιών ! δεν φτάσαμε καλά καλά, αρχίσαμε να γδυνόμαστε και να φιλιόμαστε, ξάπλωσε στο πρώτο διπλό κρεβάτι που είδε, πέταξε τα ρούχα της και με τράβηξε κοντά της: έλα κάνε με ότι θέλεις. απλώς σβήσε την καύλα μου έλα! Έσκυψα και άρχισα να τη γλύφω, και να της ρουφάω την κλειτορίδα:ΑΑΑΧΧΧΧ ναι ΑΑΑΧΧ γλιφεεεεεε, δεν το πίστευα, έκανα γλιφομουνι στην αδερφή της μάνας μου ενώ εκείνη μου χάιδευε το παπάρι και τα αρχίδια, έτσι γλύφοντας έχυσε για πρώτη φορά!

Με τράβηξε στο κρεβάτι και άρχιζε να πιπιλίζει πάλι το καυλί μου, τον έπαιρνε με δυσκολία είπαμε είμαι λίγο γεροδεμένος: τι πούτσα Είναι αυτή που θα φάω έλεγε, θα με σκίσει αυτό το εργαλείο!!!! ενώ μου τα έριχνε συνέχιζε να πιπιλίζει και να δοκιμάζει να τον βυθίσει όλον μέσα στο στόμα της, Τον έβγαλα από το στόμα της και τον ακούμπησα στην κλειτορίδα της, αναστέναξε:ααααα θα με σκίσει αυτό το παλούκι έλα χοστοοοοον! Της τον έβαλα απαλά αλλά πάλι την άκουγα να λέει;. οοοοου πεθαίνω τι μήκος είναι αυτοοοοοααααααα, θα με σκίσεις στα δυο γαμιά μουυυυυυ! τώρα ήτανε όλος μέσα της αλλά όπως και με άλλες γυναίκες που είχα πηδήξει μου φαίνονταν πολύ στενή και δεν είχα την πλήρη ελευθέρια!!!!! Έσκυψα και την ξαναεγλιψα μέχρι που έσταζε σαν καυλωμένη σκύλα , της τον ξανακάρφωσα και τώρα έμπαινε πολυ πιο εύκολα: Αχχχχ μου άνοιξες τη μήτρα παίδαρε μου σκίσε το μουνιιιιιι ααααα! η γυναίκα την έβρισκε και βαρούσε το κεφάλι στα σεντόνια: ναι έλα ααααα ναι χυυυυυνοοοοο ααααααααα ναι ααααααααααα! Ένοιωσα σαν να μου πνίγει τον πούτσο ο μουναρος της την ώρα που έχυνε!!!!!!! Γονάτισε στα τέσσερα και την κάρφωνα τώρα για να χύσω αλλά δεν κατάφερνα έτσι ούτε μισός να μπω. Μόλις έδωσα μια δυνατή σπρωξιά για να φτάσω πιο βαθιά ούρλιαξε: μιιιιιιιι οοοοοχχχ Γιάννη μιιιιιι αγόρι μου με πέθανες! Σωριάστηκε από τον πόνο! Τον έβγαλα, τον πήρε δυνατά στην παλάμη της και τον τρομπερνε μπροστά στα μούτρα της, γλύφοντας και το πουτσοκεφαλο μου: τι πούτσα Είναι αυτή ρε γιανιιιιιι, αντικρίζοντας αυτή τη θέα δεν άντεξα και το σπέρμα μου έλουσε το πρόσωπο της και τα στήθια της !!!!!! ναι χύσε ααααχ έτσι ναι, τον πήρε πάλι στο στόμα και τον καθάρισε εντελώς! Ξαπλώσαμε και φιλιόμαστε για πόλη ώρα στο κρεβάτι!!!!!

Την άλλη μέρα ξυπνήσαμε κατά το μεσημέρι, και αμέσως πήγα στη κρεβατοκάμαρα της θείας, κοιμότανε ακόμα τελείως γυμνή, ο μπάρμπας έλειπε, και έτσι πήρα την πρωτοβουλία, τράβηξα το σεντόνι και την έβγαλα φωτογραφία: Τι κάνεις άμα τις δει κανένας με έκαψες, σηκώθηκε και κάθισε σε μια μπαμπού καρέκλα! εγώ κάθισα στην άλλη και την χάζευα με το πούτσο να χτυπάει το στομάχι μου από καύλα! Το κατάλαβε και κάθισε μπροστά μου, τον ξαναπήρε στο στόμα και έγλυφε όπως δεν μου τον έγλυψε καμία(ήτανε η αίσθηση τις στιγμής)!!! Μετά τον καβάλησε και τον πήρε όλο!!!!! μέσα της, ούρλιαξε αλλά από το χτεσινό ήδη είχε ανοίξει διάπλατα!!!! Γαμιόταν σαν μανιασμένη, και μετά από λίγο για πρώτη φορά(όχι όμως τελευταία) Της έχυσα όλη την καύλα μου στο μουνί της!!!!! πήγαμε στο μπάνιο και πρώτη μου φορά ένοιωσα τι θα πει πραγματική καύλα! Καθώς με σαπούνιζε, μου έτριβε απαλά τα αρχίδια και με έφτιαχνε να τελειώνω από καύλα. Γονάτισε και με άφησε να την ξεσκίσω πάλι στα τέσσερα: σιγά όμως Γιάννη, ήδη όμως της τον είχα μπήξει ως την μήτρα και από την καύλα μου δεν καταλάβαινα τίποτα ούρλιαζε από ηδονή: νεεεε γαμιά μου τι πούτσα Είναι αυτή Αααααααα, ναι! την γαμούσα για κάμποση ώρα έτσι μέχρι που την ρώτησα αν με αφήσει να της γαμήσω τον κώλο! Δισταξε λίγο! Πάμε κρεβατοκάμαρα μου λέει και θα δούμε! πήρε ένα μπουκάλι με body lotion, πασάλειψε τον πούτσο μου και τον κώλο της, και ξάπλωσε: βαλε μου δάχτυλο να με ανοίξεις, υπάκουσα και της έχωσα σιγά δυο δάχτυλα στο πάτο:οοοοουυυφφφφ αναστέναξε, την περιποιήθηκα έτσι για πόλη ώρα μέχρι που χαλάρωσε λίγο, πήγα να μπω μέσα της αλλά κατάφερα μόνο λίγο, ήτανε πόλη σφιχτή: σιγααααα αχχχ μι άλλο μιιιι! Προσπαθήσαμε ξανά αλλά δεν καταφέραμε πλήρες εκείνη την μέρα και έτσι την γάμησα ακόμα δυο φορές από το μουνί! αφού όταν σηκώθηκε από το κρεβάτι, τα χυσια μου κύλαγαν από το μουνί της, την είχα πλημμυρίσει!!!!!!

Όταν έφυγα πάλι για Αθήνα μου ορκίσθηκε πως όποτε μπορεί θα έρχεται για να την πηδάω, έτσι και εγώ απόχτησα και αποχτώ αφάνταστες εμπειρίες του έρωτα! Δεν μπορώ να την ξεχάσω και τραβάω αφάνταστες μαλακίες για εκείνη, μέχρι και σεξ διαμέσου τηλεφώνου κάνουμε!!!!!! από τότε όποτε βλεπόμαστε και μπορούμε, πηδιόμαστε σαν τα ζώα, από τον άντρα της δεν λέει να χωρίσει αφού βρήκε τώρα παρηγοριά!!!!!! Και εγώ δεν λέω προς το παρόν να βρω γκόμενα αφού με ικανοποιεί και με το παραπάνω!!!!!

Για ότι νεότερο, δεν χανόμαστε!!!!!

Η ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΜΕΛΙΝΑ


 Με τον Φάνη είμαστε μαζί 2 χρόνια. μου είναι πιστός και εγώ το ίδιο .τουλάχιστον όσο μπορώ να μαι σίγουρη. η ζωή μαζί του είναι υπέροχη συζούμε απ τα 19 μου. τώρα είμαι 21 και ο Φάνης 27. Με λένε Μελίνα, έχω ξανθά μαλλιά ως τη μέση πράσινα μάτια αρκετά ψηλή και με πολλά πιασίματα... δεν παινεύομε αλλά δεν περνάω σε καμία περίπτωση απαρατήρητη.. έχω πολύ πολύ πλούσιο στήθος και πεταχτό κωλαράκι. Ο Φάνης είναι ψηλός γεροδεμένος με καστανά μαλλιά και μελιά μάτια.. κακό αυτό αλλά το πρώτο πράγμα που πρόσεξα απάνω του ήταν ο κώλος του.


Τελοσπαντον ο Φάνης είναι άνδρας με τα όλα του πάντα με ικανοποιεί στο σεξ γλύφει υπέροχα το μουνάκι μου και είναι υπέροχος εραστής σε όλα του. αλλά.......έχει ένα μειονέκτημα που στην αρχή δεν με πείραζε αλλά αργότερα σε μεγάλο βαθμό. είναι υπερβολικά τρυφερός. με πιάνει σαν κούκλα λες και θα σπάσω. οι κινήσεις του είναι απαλές δεν μ αφήνει να τον γλύψω πάνω από 5 λεπτά και είναι πάντα ήρεμος και χαλαρός.
Κάποια στιγμή άρχισε να με χαλάει...το συζητήσαμε και του πα πως θέλω να γίνει λίγο άγριος...λίγο πρόστυχος είπε πως είμαι το μωρό του και δεν μπορεί. τι να κάνω κι εγώ...αποχή απ το σεξ. ξάπλωνα δίπλα του γυμνή με έβλεπε να χαϊδεύομαι να βάζω τα δάχτυλα μου στο μουνάκι μου να δαγκώνω το στήθος μου να φωνάζω...πήγαινε να μ αγκιξει και έφευγα πήγαινα στο σαλόνι και κοιμόμουν. Αυτό συνεχίστηκε 2 εβδομάδες.. ένα μεσημέρι μου στείλε ένα μήνυμα στη δουλειά που έλεγε αγαπώ πολύ και θα κάνω τα πάντα για σένα...του απάντησα με 2-3 πρόστυχα μηνύματα...του έγραψα πως-θέλω να με ρίξει στο πάτωμα να μου σκίσει τα ρούχα να με βάλει να τον γλύψω να με πηδήξει άγρια και να χύσει στο στόμα μου.. μάλλον σοκαρίστηκε γιατί δεν απάντησε. Το βράδυ λοιπόν γύρισα πολύ νωρίς ήξερα πως τίποτα δεν θα γινόταν έβαλα ένα ποτάκι κι έκατσα στο pc.

Άνοιξα τη σελίδα σου και άρχισα να διαβάζω ιστορίες.. είχα καυλώσει αρκετά αλλά απογοητευόμουν παράλληλα. μετά από κάνα μισάωρο ήρθε ο Φάνης ήρθε πίσω μου με φίλησε στο λαιμό απαλά όπως πάντα... Δεν ξέρω γιατί αλλά σηκώθηκα ψιλονευριασμενη και καυλωμένη και έφυγα απ το δωμάτιο. μπήκα έκανα ένα μπανακι και φόρεσα ένα διάφανο μαύρο νυχτικό και ένα στρινγκακι για να δι τι χάνει.. μόλις βγήκα καθόταν στο pc και διάβαζε την σελίδα σου.. πλησίασα να πάρω το ποτό μου και να πάω να δω κάνα εργακι και με τράβηξε κοντά μου...

Αλλά δεν πρόλαβα να σκεφτώ πολλά άνοιξε το παντελόνι του και με βαλε να πάρω τον πούτσο του στο στόμα μου με κράταγε σφιχτά. θα σε σκίσω απόψε καύλα μου θα κάνω το μουνάκι σου να στάζει μου πε. νόμιζα πως απλά ονειρευόμουν. Με πέταξε στο πάτωμα όπως ρούχα γράψει στο μήνυμα μου σήκωσε το νυχτικό μουσκισε το κιλοτάκι και μου βαλε 2 δάχτυλα στο μουνάκι μου απότομα.. με πόνεσε και άρχισε να με γλύφει αλλά όχι ήρεμα και τρυφερά...με δάγκωνε ρουφούσε την κλειτορίδα μου και μου βαλε κολοδαχτιλο κάτι που δεν το χε κάνει ποτέ. μου δάγκωνε τις ρόγες το λαιμό με ρούφαγε κανονικά αφού πονούσα.. γδύθηκε μου δάγκωσε τα χείλη και μπήκε μέσα μου με δύναμη

Με γάμαγε δυνατά και γρήγορα έβαζε τα δάχτυλα του στο στόμα μου, έβγαινε τελείως και με κάρφωνε δυνατά.. σήκωσε τα πόδια μου στους ώμους του και άνοιγε το μουνάκι μου με τα δάχτυλα του.. με γύρισε στα τέσσερα μου δάγκωνε το κωλαράκι μου και χάιδευε τον πούτσο του στο μουνάκι μου. . τον έβαζε λίγο και τον έβγαζε. με τυραννούσε μου έβαζε δάχτυλο στο κωλαράκι μου και γω τον παρακαλούσα να με πάρει δυνατά.. όχι μου είπε αφού αρέσει η αγριάδα θα δις.. μπορώ να πω ότι πάγωσα γιατί ένοιωσα τον πούτσο του στο κωλαράκι μου να τρίβετε και δεν τον είχα πάρει ποτέ. τραβήχτηκε και άρχισε να με γλύφει ήμουν αρκετά σφιγμένη. νομίζω πως τελικά τον καύλωνε κι αυτόν η όλη φάση. θα στο σκίσω το κωλαράκι σου καργιολιτσα να πονάς και να με παρακαλάς να σταματήσω που με τυραννούσες τόσες μέρες ...έτσι μου λεγε.

Πήγα να τραβηχτώ και μου έβαλε το 20ποντον καυλί του στο κωλαράκι μου Πέθανα απ τον πόνο άρχισα να κλαίω αλλά δεν σταμάταγε.. μου λέει μωρό μου απόλαυσε το...μου γαμούσε το κωλαράκι μου και τσιμπούσε την κλειτορίδα μου.. μετά από λίγο άρχισε να μ' αρέσει αν και εξακολουθούσα να πονάω έβαζε 2-3 δάχτυλα στο μουνάκι μου και έμπαινε βαθιά στον κώλο μου. έχυσα 2 φορές στα χέρια του. του πα πως δεν αντέχω άλλο και βγήκε απ το κωλαράκι μου ήρθε μπροστά μου και το βαλε στο στόμα μου τον έγλυφα κάνα δεκάλεπτο τον δάγκωνα του τον έπαιζα μέχρι που έχυσε στο στόμα μου. ελπίζω να σου άρεσε μωρό μου μου είπε και είχε ένα σατανικό χαμόγελο...και βέβαια μου άρεσε. Πήγαμε μαζί για ντουζακι όπου επακολούθησε συνέχεια αλλά θα σας την πω άλλη φορά. πάντως από κει και πέρα άλλαξε η σεξουαλική μου ζωή.. προς το καλύτερο φυσικά. μάλλον βοήθησετε και εσεις.

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Η ΑΠΙΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ


 

Η ΑΠΙΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ

Αποφάσισα να σας γράψω και να σας διηγηθώ κάτι που έχει συμβεί, παίρνοντας θάρρος από όλους όσους έχουν στείλει τη δική τους ιστορία. Αφορά την μητέρα μου. Είναι 40 ετών, ψηλή και με εκπληκτικό σώμα. Μεγάλο και στητό στήθος, τρομερό κώλο και υπέροχα πόδια. Ακόμη και τα δάχτυλα των ποδιών της, είναι πανέμορφα! Η μητέρα μου είναι πολύ καλός άνθρωπος, ήσυχη και ποτέ δεν είχε ακουστεί το παραμικρό κουτσομπολιό για αυτή. Αυτό πίστευα πάντα κι εγώ. Πως είναι πιστή στον πατέρα μου. Αυτά όμως, μέχρι πριν λίγους μήνες.

Ο πατέρας μου είχε φύγει για αρκετές μέρες για μια δουλειά και είχαμε μείνει οι δυο μας στο σπίτι. Εκείνες τις μέρες, παρατήρησα πως η μητέρα μου, μιλούσε πολλές φορές στο τηλέφωνο χαμηλόφωνα. Μου μπήκαν κάποιες υποψίες αλλά δεν έδωσα σημασία. Μια μέρα όμως, την ακούω να λέει: "Ελα αύριο το απόγευμα. Δε θα είναι κανείς στο σπίτι. Σε περιμένω. Δεν αντέχω άλλο...". Πραγματικά, έπαθα σοκ!! Ημουν σχεδόν σίγουρος πως είχε γκόμενο! Την επόμενη μέρα, της λέω πως θα πάω καμιά βόλτα και θα γυρίσω μετά από τρεις ή τέσσερις ώρες. Φεύγω από το σπίτι, αλλά δεν απομακρύνθηκα. Κρύφτηκα και περίμενα να δω ποιος θα έρθει. Κάποια στιγμή μετά από λίγο, σταματάει έξω από το σπίτι μας ένα αμάξι. Οταν κατέβηκε ο οδηγός, έπαθα ξανά σοκ! Ηταν ο μεγάλος εχθρός του πατέρα μου!! Σε διάφορα θέματα! Τρελάθηκα στη σκέψη πως η μητέρα μου έχει δεσμό με αυτόν! Περιμένω και μετά από περίπου ένα εικοσάλεπτο, μπαίνω αθόρυβα στο σπίτι. Ανεβαίνω πάνω και άκουγα συνομιλία από την κρεβατοκάμαρα της. Κρυφοκοιτάω από την κλειδαρότρυπα και τρελαίνομαι! Αυτός ήταν γυμνός ξαπλωμένος στο κρεβάτι και η μητέρα μου όρθια, μπροστά από το κρεβάτι!

Φορούσε μαύρο σουτιέν, μαύρο στρινγκ, μαύρο καλσόν και ψηλοτάκουνες γόβες! Στεκόταν όρθια και τον κοιτούσε! Ηταν σαν πουτάνα που περίμενε να γαμηθεί! Αυτός της έδινε εντολές. "Βγάλε σιγά σιγά το καλσόν σου και χάιδεψε τα πόδια σου". Η μητέρα μου υπάκουε! " Τώρα βγάλε τα εσώρουχα σου και χάιδεψε το σώμα σου". Ξανά, η μητέρα υπάκουε σαν καλή σκυλίτσα! Στο τέλος, έβγαλε και τις γόβες και ξάπλωσε στο κρεβάτι. Αρχισαν να χαιδεύονται και να φιλιούνται! Δεν ήξερα τι αισθανόμουν! Και ντροπή, αλλά και καύλα στη σκέψη πως ο εχθρός του πατέρα μου, ετοιμαζόταν να γαμήσει τη μητέρα μου!

Την βάζει από κάτω και αρχίζει να την γλύφει παντού. Ξαφνικά, μπάινει μέσα της και αρχίζει να τη γαμάει τρελά! Σε όλες τις στάσεις! Ηταν εκπληκτικό πήδημα, αν κρίνω και από τις αντιδράσεις της μητέρας μου, που έκανε σαν τρελή! Τα λόγια που έλεγε ο ένας στον άλλον, ήταν κάτι το απίστευτο!

Μετά από αρκετή ώρα, την γυρνάει ξαφνικά στα τέσσερα και αρχίζει να της χαιδεύει τον κώλο! Εκεί, η μητέρα μου πάγωσε. "Σε παρακαλώ...όχι από πίσω..σε παρακαλώ! Δεν το έχω ξανακάνει από τον κώλο" του είπε αλλά αυτός δεν έλεγε να σταματήσει. Συνέχισε να παίζει με το δάχτυλο του στην κωλοτρυπίδα της, όσο αυτή δεν ήξερε τι να κάνει. Τον παρακάλεσε ξανά, με το φόβο της να είναι εμφανής, καθώς δεν μπορούσε να μιλήσει καλά καλά. "Σκάσε πουτανίτσα! Τώρα θα δεις πως τιμωρώ τις σκλάβες μου, παλιοπόρνη! Θα σου πάρω την παρθενιά του κώλου σου, για να θυμάσαι πάντα πως σε γαμάω! Θα σε κάνω ό,τι θέλω" της είπε και μάλλον κι αυτή κατάλαβε, πως δε μπορούσε να το αποφύγει. Αρχισε να μπαίνει μέσα στον κώλο της και εκεί ανησύχησα μην τους καταλάβει όλη η γύρω περιοχή! Τα βογκητά της μητέρας μου, ήταν τρομερά! Ούρλιαζε από πόνο αλλά και από καύλα, καθώς φώναζε συνεχώς: "Ναι, ναι, ναι, ναι....τρέλανε με! Σκίσε με...είμαι η σκλάβα σου! Ξεπαρθένιασε την κωλάρα μου"!! Την πηδούσε από τον κώλο αρκετή ώρα! Πρέπει να της έγινε κατοστάρικο! Είχα καυλώσει ανεπανάληπτα! Δεν περίμενα ποτέ, ότι θα δω τη μητέρα μου να γαμιέται τόσο τρελά, από έναν άλλον!

Του πήρε πίπα και την έχυσε αρκετές φορές, σε όλο της το σώμα! Είχαν ξαπλώσει στο κρεβάτι και συζητούσαν για αυτό που έγινε αλλά και για το αν η μητέρα μου είχε κι άλλους εραστές στο παρελθόν. Η απάντηση της, ήταν πως είχε γαμηθεί και με άλλους και θα συνέχιζε να το κάνει, καθώς της αρέσει η σκέψη του απαγορευμένου πηδήματος! Παραπονιόταν πως πονούσε πολύ ο κώλος της, αλλά της άρεσε! Κάπου εκεί έφυγα, για να μη με καταλάβαιναν αν έβγαιναν από το δωμάτιο! Από εκείνη τη μέρα, έχω τρελαθεί! Ακούω πολλές φορές τον πατέρα μου να κατηγορεί για διάφορα θέματα, μπροστά στη μητέρα μου, τον εραστή της (που να το ξέρει ο καημένος ότι είναι εραστής της) και η μητέρα μου συμφωνεί μαζί του! Παίζει πολύ καλό θέατρο!

Επειδή η μητέρα μου έχει κάνει κι άλλα και από ό,τι έχω καταλάβει, αρκετοί την "ξέρουν πολύ καλά"...θα σας διηγηθώ κάποια προσεχώς.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ


 Θα διηγηθώ μια ιστορία που συνέβη όταν ήμουν 18 χρονών. Τότε έμενα μόνος τον περισσότερο καιρό αφού οι γονείς μου είναι σε κάποιο νησί και δουλεύουν, και τους βλέπω μόνο 1 μήνα το καλοκαίρι και 1 μήνα τον χειμώνα. Ήμουν στο δεύτερο έτος στην σχολή μου και κολοβάραγα ανελέητα! Έμενα σε μια μονοκατοικία από τις εργατικές κατοικίες σε μια περιοχή της Αθήνας, οι γειτονιά συμπαθητική και αμέσως με συμπάθησαν αφού ήμουν εργένης και όλες οι γειτόνισσες (άνω των 50) με πρόσεχαν και μου έφερναν και φαγητό.... Μια από τις γειτόνισσες είχε και μια κόρη.... Την «γειτόνισσα», 28 χρονών χωρισμένη και με υπέροχες, καταπληκτικές καμπύλες και φοβερά μάτια... φαινόταν έμπειρη και πολύ προχωρημένη, άπλωνε τα εσώρουχα της στην αυλή και κάθε φορά που τα έβλεπα τρελαινόμουνα! ώσπου κάποια μέρα της είπα ότι είναι πολύ πρόκληση τα εσώρουχα της κρεμασμένα έτσι και ότι θα της τα κλέψω.


Έτσι και έγινε, έκλεψα ένα και όταν το κατάλαβε με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να της το δώσω... με έλουσε κρύος ιδρώτας και της απάντησα ότι για να το πάρει πρέπει να έρθει και να φύγει φορώντας το... καλά απάντησε και το κλείσαμε.... Οι υπόλοιπες μέρες κυλήσανε ήρεμα, μιλάγαμε μπροστά σε άλλους χωρίς υπονοούμενα αλλά όποτε έβρισκε ευκαιρία και δεν άκουγε κανείς, μου πέταγε ότι «θα έρθω και θα το πάρω!», «θα σου δείξω εγώ..» κτλ, εγώ την έσπρωχνα και της έλεγα ότι όλο λόγια είναι και τέτοια... μετά από λίγο μπροστά σε όλους με ρωτάει για μια ταινία αν είναι καλή και της είπα ότι δεν την έχω δει, και απάντησε να την πάρω σε βίντεο και να την δούμε, συμφώνησα και έτσι έγινε, την επόμενη μέρα πέφτει μήνυματακι ότι έχω και την ταινία και το stringακι... σε περιμένω... απαντάει, θα είμαι εκεί στις 8.00. Έτσι και έγινε, κατά τις 8 ήρθε, εγω είχα κάνει μπάνιο και είχα ετοιμάσει το έδαφος κατάλληλα. Ήρθε με μία λινή μπλε ρομπίτσα που ώμος δεν έβλεπα τίποτα από μέσα, σουτιέν σίγουρα δεν φορούσε, όπως πάντα άλλωστε αφου είχε κάτι στητότατα στήθη με τέλειες ρόγες, αλλά αυτά τα ανακάλυψα αργότερα. Μπαίνει κάθετε στην πολυθρόνα και βάλαμε την ταινία... βαρεμάρα η ταινία και αρχίσαμε να μιλάμε, κατευθείαν στο ψητό εκείνη με ρώταγε που είναι και φερτό μου να μου το βάλεις... Η ρομπίτσα της όμως είχε ανοίξει λίγο και είχα χαζέψει κάποια στιγμή άγρια, και με κοιτάει και μου λέει «τι έγινε αγοράκι?

Δεν έχεις δει παρόμοια?» και ανοίγει την ρόμπα της να φαίνονται μόνο τα στήθη της. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό, δεν μίλαγα, συνεχίζει εκείνη «δεν σου αρέσουν? Είναι καλύτερα των συμφοιτητριών σου? Να τα κρύψω?» και εκείνη την στιγμή την κλείνει την ρόμπα, συνέρχομαι από το σοκ και της λέω, «δεν την ξανανοίγεις, μου φαίνεται ότι θέλουν ρούφιγμα» την πλησιάζω και την ανοίγω μόνος μου, σκύβω και τα φιλάω.... Υπέροχα, τόσο απαλά που θα μπορούσα να τα γλύφω και να τα πιπιλάω όλη την νύχτα, εκείνη μου είχε πιάσει το κεφάλι και το πίεζε απαλά πάνω της, συνεχίστηκε για πολύ ώρα και εγω είχα καυλώσει αφάνταστα, το χέρι μου χάιδευε, χούφτωνε και κατηφόριζε προς το μουνάκι της, δεν κατάλαβα ούτε ίχνος τρίχας, συνέχισα την κατρακύλα μου προς τα κάτω και αισθάνθηκα το μουνάκι της πλημμυρισμένο στα υγρά της και άρχισα να της χαϊδεύω την κλειτορίδα και τα μουνόχειλα της. Υπέροχη αίσθηση, ήταν τόσο απαλά και υγρά που όση ώρα το έκανα αισθανόμουνα τα δάχτυλα μου να μουλιάζουν, μετά από λίγο μου πιάνει το κεφάλι και το σπρώχνει λέγοντάς μου «στάματα αρκετά με καύλωσες, η σειρά μου τώρα» εγώ όμως γούσταρα πολύ να την ακούω να βαριανασαίνει και έτσι της αντιστάθηκα όταν πήγε να σηκωθεί και την έσπρωξα λέγοντας της ότι «δεν τελείωσα ακόμα, περίμενε την σειρά σου», έτσι την γύρισα της άνοιξα τα πόδια και χώθηκα ανάμεσα στα πόδια της, και άρχισα να την γλύφω στο μουνάκι της και ιδιαίτερα στην κλειτορίδα, έβαζα το δάχτυλο μου μέσα της και μετά καθώς την έγλυφα μου λέει να της βάλω και άλλο, στο τέλος της είχα βάλει τρία δάχτυλα μέσα της, βογκούσε και ανάσαινε πολύ βαριά και έλεγε ενδιάμεσα κάποιες οδηγίες του στυλ, πιο γρήγορα, πιο βαθιά, βάλε την γλώσσα σου όλη μέσα, ρούφα μου την κλειτορίδα, μετά άρχισε να αναπνέει πιο γρήγορα και να μου πιέζει το κεφάλι μου στο μουνί της και να φωνάζει δυνατά... σίγουρα ακούστηκε στην γειτονία αλλά λίγο την ένοιαζε, έχυνε για αρκετή ώρα ώσπου όταν τελείωσε με έπιασε από τα μαλλιά με σήκωσε παίρνει το χέρι μου που της είχα βάλει στο μουνί της και βάζει ένα ένα τα δάχτυλά μου στο στόμα της, τα έγλυψε και μου λέει, «τώρα η σειρά μου, θα σου ρουφήξω το μεδούλι και θα σε κάνω να μην μπορείς να περπατήσεις.

Κάθομαι εγώ στον καναπέ και αυτή ανάμεσα στα πόδια μου κατεβάζει το μποξεράκι μου, και λέει «θα φάμε καλά σήμερα, είσαι πολύ μεγαλύτερος απ ότι φαίνεσαι, μου φαίνεται θα σταματήσω να σε λέω μικρούλι» (λόγω ηλικίας). Ήμουν ήδη καυλωμένος και πολύ χοντρός όπως έχω καταλάβει από την μέχρι τώρα εμπειρία μου. Άρχισε και μου τον χάιδευε βλέποντας τον για αρκετή ώρα, μετά τον έγλυφε γύρο γύρο με την γλώσσα και πιπίλαγε το κεφάλι μου, και προσπαθούσε να βάλει και άλλο μέσα αλλά δεν τα κατάφερνε, έκανε καλό τσιμπούκι, αλλά όχι το καλύτερο που μου έχουν κάνει, τότε ήταν από τα πρώτα μου και φυσικά μου άρεσε, τρόμπερνε τον πούτσο μου και μου έγλυφε το κεφάλι, τον κορμό, από πάνω μέχρι κάτω, και έβαζε τα αρχίδια μου στο στόμα της, ήταν σκέτη καύλα! Δεν άργησα να χύσω και εγώ, εκείνη το κατάλαβε και πριν της πω εγώ τίποτα μου λέει «έλα πουτσαρά μου, λούσε με» και μου τον έπαιζε γρήγορα στα στήθια της, έχυσα και την πέτυχα στα βυζιά της και στο πρόσωπο της. Σηκώνετε και μου λέει, «με λέρωσες, πάω να πλυθώ, όταν έρθω θέλω να ξεσκίσεις με αυτήν την πουτσα!». Ανέβηκε στο μπάνιο και εγώ προσπαθούσα να βρω την αναπνοή μου... Όταν κατέβηκε, με βλέπει και λέει «μου φαίνεται ότι σου έπεσε λίγο, κάτσε λίγο ακόμα μέχρι να στην σηκώσω και μετά με σκίζεις» γονατίζει και αρχίζει απαλά και μαλακά να την γλύφει και να την χαϊδεύει ώσπου έγινε πάλι τον διαστάσεων που ήθελε.

Σηκώνετε και ανοίγοντας τα πόδια της κάθεται πάνω μου και λέει «τώρα θα μου αλλάξεις τα φώτα!» ακουμπάει το πουτσοκέφαλο στα μουνόχειλά της και το σπρώχνει μέσα, ή έκφραση του προσώπου της έδειχνε ότι ζοριζόταν να τον πάρει, ανασηκώνεται και ξαναπροσπαθεί, βάζω και εγώ τα δάχτυλά μου και χαϊδεύω την κλειτορίδα της και εκείνη άνοιγε τα μουνόχειλά της. Σιγά σιγά τον πήρε μέσα και κάθισε πάνω μου σαν να είχε κουραστεί, μόνο και μόνο από αυτό, μετά άρχισε να ανεβοκατεβαίνει σιγά σιγά μέχρι να το συνηθίσει μέσα της. Με κρατούσε από τους ωμούς και εγώ της χούφτωνα τα στήθη, μετά έβαλα το ένα μου χέρι χαμηλά στο μουνάκι της και χάιδευα την κλειτορίδα της, άρχισε να το συνηθίζει και να το απολαμβάνει και άρχισε να κάνει μεγαλύτερες κινήσεις πάνω στον πούτσο μου, αισθάνθηκα στον πούτσο μου τόσο ζεστά και απαλά, και με πολύ λίγες εμπειρίες τότε μου ήρθε να ξαναχύσω και την σηκώνω και την βγάζω από τον πούτσο μου και της λέω «περίμενε να φορέσω κάτι που ίσως βοηθήσει» παίρνω και φοράω προφυλακτικό με λιπαντικό, την πλησιάζω την φιλάω και της λέω «γύρνα, αρκετά κουράστηκες εσύ» γυρνάει, βάζει τα χέρια της στον καναπέ και ο κώλος της ψηλά, τον ακουμπάω στο μουνί της και τον σπρώχνω σιγά σιγά, έσπρωχνα απαλά αλλά δεν έμπαινε, μου λέει εκείνη «σπρώχτο με δύναμη!» και το κάνω, ακούστηκε ένα δυνατό ΑΑΑΑΑαααα!!!!!!!! Αλλά δεν βγήκα από μέσα της, άρχισα να κάνω ήρεμες κινήσεις μέσα της, εκείνη ώμος γούσταρε πιο άγρια και άρχισε να κουνάει τον κώλο της πάνω μου, πήρα θάρρος και εγώ και άρχισα να την παίρνω πιο γρήγορα και πιο βαθιά, ακουγόταν ο ήχος του κώλου της στην κοιλία μου και τα αρχίδια μου στο μουνί της, όσο πιο γρήγορα τόσο πιο πολύ βόγκαγε και φτιαχνόμουν και εγώ, αλλάζουμε θέσεις και ξαπλώνει στον καναπέ πάω από πάνω της και μπαίνω μέσα της, πολύ ευκολότερα αυτή την φορά. Όπως την γάμαγα την κράταγα από τους γοφούς και έβλεπα τα στήθη της να ανεβοκατεβαίνουν και το θέαμα με καύλωνε μέχρι τέλους, παίρνει το ένα μου χέρι βάζει το μεσαίο μου δάχτυλο στο στόμα της και μου λέει, «πιο γρήγορα πουτσαρά μου, πιο γρήγορα» η επιθυμία της, διαταγή μου, άρχισα και εγώ να μπαίνω στην τελική ευθεία, με το ένα χέρι μου στο ένα της βυζί να το χουφτώνω και το άλλο μου στο στόμα της να μου το γλύφει, εκείνη με το ένα της χέρι κράταγε το χέρι μου που είχα στο βυζί της και το πίεζε και με το άλλο έπαιζε με την κλειτορίδα της, άρχισε να χύνει δαγκώνοντάς μου το δάχτυλο (για να μην φωνάξει, απ ότι μου είπε μετά) και να αισθάνομαι τις συσπάσεις του μουνιού της στον πούτσο μου, δεν χρειάστηκα πολύ, και έχυσα και εγώ βγάζοντας έξω τον πούτσο μου και βγάζοντας το προφυλακτικό εκσφενδόνισα τα χύσια μου στην κοιλιά της....

Εκείνη με ανοιχτά τα πόδια άλειφε τα χύσια μου στην κοιλιά της και ήταν η σειρά μου να της πώ «σε λέρωσα, πήγαινε πλύσου και σε περιμένω για τον επόμενο γύρο» «επόμενο?!?! Δεν είσαι καλά μου φαίνεται!» καθίσαμε λίγο αγκαλισμένοι και αργότερα σηκώθηκε και πήγε να πλυθεί, γυρίζοντας μου λέει «και που είναι ατό που ήρθα να πάρω?» «δεν σου φτάνει αυτό που ήδη πήρες? Θες κι άλλο?» της απάντησα, μετά από λίγο έφυγε.

Την άλλη μέρα το πρωί μου έστελνε μηνύματα από την δουλεία της, ότι περπατάει λες και τον πήρε από τον κώλο για πρώτη φορά και διάφορα άλλα για μια φίλη της που το πρόσεξε και της είπε την ιστορία και κανονίσανε να με πάρουνε μαζί... αλλά αυτό είναι άλλο επεισόδιο. Το αποτέλεσμα είναι ότι τώρα που έχω μετακομίσει δεν την βλέπω και έμαθα ότι αρραβωνιάστηκε κάποιον, καλά να περνάει και αυτή και αυτός, εμείς πάντως τότε περάσαμε πολύ καλά και όχι μόνοι μας αλλά και με την φίλη της στην παρέα αλλά και με έναν φίλο μου που της άρεσε και ήταν ο μόνος που πήρε από τον κώλο γιατί έλεγε ότι εγώ ήμουν πολύ χοντρός και θα την ξέσκιζα!

ΣΕΞ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


 Η φίλη μου Άνδρια 36 ετών κι εγώ 35 πηγαίνουμε τακτικά σε απομονωμένες παραλίες της Αττικής για γυμνισμό. Εκείνη την ημέρα είχαμε επιλέξει μια καταπληκτική κοντά στο Λουτράκι. Πρέπει να σημειώσω ότι με την Άνδρια δεν είχαμε ερωτική σχέση παρ' ότι στο παρελθόν υπήρχε μια φλόγα από μέρους μου.


Το πρωί η παραλία είχε λίγο κόσμο, μετά το μεσημέρι όμως ήμασταν πλέον μόνοι μας. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ερωτική και έτσι πήρα το θάρρος κι έκανα εγώ την πρώτη κίνηση.

Όπως ήμασταν ξαπλωμένοι γυμνοί στην παραλία γύρισα, την αγκάλιασα κι τη φίλησα στο στόμα. Εκείνη στην αρχή ξαφνιάστηκε αλλά δεν τραβήχτηκε. Άρχισα πολύ γλυκά να της δαγκώνω τα χείλια, να παίζει η γλώσσα μου με τη γλώσσα της. Της έγλυφα του λοβούς των αυτιών της χαϊδεύοντας τα μαλλιά της. Με τη γλώσσα μου ρουφούσα στο λαιμό της κάτω από το πηγούνι της.
Άρχιζε να βαριανασαίνει χωρίς να αρθρώνει λέξη. Της σήκωσα τα χέρια και έγλυφα και φιλούσα κάτω από τις μασχάλες της, ενώ ο πούτσος μου είχε αρχίσει πλέον να δείχνει τις προθέσεις τις δικές μου και τις δικές του... Πότε δάγκωνα και πότε πιπίλαγα τις ρόγες της. Το στήθος της είναι εφηβικό αλλά έχει κάτι ρόγες που έβγαζαν μάτι. Σάλιωνα τη μια και τσίμπαγα την άλλη. Τα πρώτα της βογκητά ακούστηκαν και τότε σκέφτηκα να κάνουμε ένα διαλειμματάκι.

Την πήρα στην αγκαλιά μου και πλησιάσαμε στη θάλασσα. Άρχισα να της ρίχνω νερό στην κοιλιά και στο μουνάκι της. Να αναφέρω ότι η Άνδρια δεν πρέπει να το έχει ξυρίσει ποτέ, είναι όμως φυσική ξανθιά κι έτσι δεν με πείραζε καθόλου.

Τότε ήταν που η Άνδρια έκανε κι εκείνη την πρώτη κίνηση. Έβρεχε το χέρι της στο νερό και μου χάδευε το πουλί καλμάροντας κάπως την καύλα μου. Σκέφτηκα να γίνω λίγο πιο βίαιος αν και καταλάβαινα ότι παρά τα λεγόμενά της και την ηλικία της δεν είχε και τόσο μεγάλη εμπειρία. Της σήκωσα ψηλά τα πόδια κι άρχισα να τη χαϊδεύω και να την φιλάω στις πατούσες, πίσω από τα γόνατα και όλο και πιο ψηλά στα μπούτια χουφτώνοντας πλέον δυνατά και τα κωλομέρια της. Πλησίαζα με τη γλώσσα μου προς το μουνί της που έτρεχαν τα υγρά της αλλά ποτέ δεν έφτανα φουντώνοντας την καύλα της. Είχε αρχίσει πλέον να χάνει το έλεγχο. Άρχισε να χαϊδεύεται μόνη της στο στήθος και βογκούσε βαριά δαγκώνοντας τα χείλη της. Τη γυρίζω στα τέσσερα και σκύβω από πίσω της.

Με το ένα χέρι της τραβούσα απαλά τις μουνότριχές της και με το άλλο έχωνα τα σαλιωμένο δάχτυλό μου στη μουνότρυπά της. Η καύλα μας ήταν απίστευτη αλλά ο δρόμος χωρίς επιστροφή. Το ένα δάχτυλο έγιναν δύο και μετά τρία. Εκεί μου είπε να σταματήσω γιατί δεν μπορούσε άλλο από τον πόνο. Ωραία της είπε τότε πρέπει να συνεχίσουμε αλλού... Τη ρώτησα αν ανήκει στις three hole women (πως να το μεταφράσει κανείς). Εκείνη δεν έδειξε να καταλαβαίνει παρότι γνωρίζει άπταιστα αγγλικά. Τότε πέρασα το δάκτυλο από το μουνί στην κωλοτρυπίδα της.

Εκείνη σταμάτησε τα βογκητά και γύρισε τρομαγμένη το πρόσωπό της προς το δικό. Όχι μου είπε, δεν το έχω ξανακάνει και δεν θα μου άρεσε. Δεν της έδωσα καμία σημασία και συνέχισα με τη γλώσσα μου πλέον καθώς τα χέρια μου είχαν ακινητοποιήσει τα δικά της. Έμοιαζε πλέον με βιασμό αλλά δεν ήταν γιατί πολύ γρήγορά άρχισε να το απολαμβάνει πάλι. Αντί να βάλω κι άλλο δάχτυλο φόρεσα ένα προφυλακτικό κι της ζήτησα να μου πάρει πίπα. Αυτό ήξερε να το κάνει και μάλιστα πολύ καλά. Της εξήγησα ότι δεν πρέπει να μου δείξει τώρα όλη της την τέχνη με το προφυλακτικό, αλλά αργότερα που ο πούτσος μου θα ήταν γυμνός. Τώρα ήθελα απλά να τον λιπάνει καλά.

Όταν της τον έχωνα στην κωλοτρυπίδα ήμουν πολύ προσεκτικός. Σιγά σιγά όμως γινόμουν όλο και πιο βίαιος καθώς την έσκιζα στα δύο. Η καύλα της ήταν φανερά πρωτόγνωρη και με παρακαλούσε να μη σταματήσω. Το έκανα μόνο όταν έχυσε. Εγώ με το ζόρι κρατιόμουν ήξερα όμως ότι έπρεπε να χύσω στο στόμα της. Έβγαλα το προφυλακτικό και γυρίζοντάς την πριν καταλάβει τη ήθελα να κάνω τον χώνω στο στόμα της. Τώρα έπρεπε να ευχαριστήσει κι εμένα και μου έκανε την πίπα της ζωής μου. Μπαινόβγαινα με δύναμη πλέον στο στόμα της ενώ της χάιδευα τρυφερά τα μαλλιά. Έμπαινα πολύ βαθιά, ενώ η γλώσσα της έπαιζε με το πουλί μου και τα δάχτυλά της χάιδευαν τα αρχίδια μου. Το σπέρμα άρχιζε να γεμίζει τη γλώσσα της και τότε με τράβηξε έξω για να συνεχίζει να πιτσιλάει το πρόσωπό της και το στήθος της.

Τον ξαναπήρε στο στόμα της και ρουφούσε και τις τελευταίες σταγόνες, δαγκώνοντας το πουτσοκέφαλό μου.

Περιττό να σας πω ότι από τότε γαμιώμαστε πλέον τακτικά στις παραλίες της Αττικής..

ΤΑ ΗΘΕΛΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ


 Πριν 3 χρόνια δούλευα σε μια επιχείρηση όπου γνώρισα μια νεαρή secretary πολύ όμορφη. 1,65, ξανθιά, γαλανά μάτια, τέλειες αναλογίες και ιδιαίτερα όμορφο στόμα.


Εγώ, πολύ ντροπαλός, ποτέ δεν θα τολμούσα να της μιλήσω και αφού το κατάλαβε έκανε αυτή την αρχή. Μου είπε ότι αγαπούσε πολύ την Ελλάδα και ότι όταν πήγε μια φορά σε ένα νησί πέρασε της καλύτερες διακοπές της. Μου εξήγησε ότι εκεί γνώρισε ένα παιδί που της άφησε αξέχαστες αναμνήσεις μετά ρώτησε αν όλοι οι έλληνες είμαστε έτσι με τις γυναίκες.

Αφού κατάλαβα που το πήγαινε, μπήκα και εγώ στο παιχνίδι της και απάντησα ότι αν εννοούσε για το γαμήσι είμαστε πράγματι όλοι από καλοί έως και εξαιρετικοί ! Γελώντας είπε ότι έχουμε την φήμη ότι είμαστε οι περισσότεροι πούστηδες. Απλώς είπα ότι δεν πρέπει να κρίνει βάση του τι λένε οι άλλοι αλλά να βεβαιωθεί από μόνη της !
Ενώ χαμογέλασε κοίταξε προς το παντελόνι μου και κουνώντας το κεφάλι είπε ότι δεν ξεγελιέται με λόγια . . . απαιτούσε αποδείξεις ! Αμέσως κατάλαβα ότι θα την γαμούσα την ίδια μέρα ! Ήθελα όμως και να την τιμωρήσω γι αυτό που είπε.

Της πρότεινα καθώς σχολάσουμε να βρεθούμε κάπου για ποτό. Δέχτηκε λέγοντας ότι κοντά στο μπαρ Σκορπιός υπήρχε και ένα μικρό ξενοδοχείο . . .

Αφού τελειώσαμε το πρώτο ποτό μου είπε αν ήμουν έτοιμος να δώσω μάχη για να υπερασπίσω τους Έλληνες ! Αμέσως πήγαμε στο ξενοδοχείο . . . εγώ μόνο που την έβλεπα να ανεβαίνει μπροστά μου τη σκάλα αισθανόμουν το εργαλείο μου να ξετινάζεται μέσα στο παντελόνι μου, και με το που μπήκαμε στο δωμάτιο χούφτωσε τον πούτσο μου για να ζυγίσει αν θα φάει καλά . . . της είπα πως οι Έλληνες άνδρες δεν ανέχονται τέτοιες χειρονομίες και την έσπρωξα άγρια στο κρεβάτι. . . τα έχασε για λίγο ! Της είπα ότι θα πλήρωνε με δάκρυα αυτό που είπε για την φήμη των ελλήνων ! . . . σήμερα θα έκλαιγε από τον πόνο και την επόμενη δεν θα μπορούσε να καθίσει. Άρχισα να ξεντύνομαι σιγά σιγά . . . όταν είδε τον πούτσο μου έμεινε με ανοιχτό το στόμα ! μόνο 20 πόντους είναι . . . αλλά 6 πόντους πάχος !

Θα φας καλά σήμερα της λέω αλλά πρώτα θα κάνεις ότι σου πω ! χωρίς να πει λέξη κούνησε το κεφάλι δίνοντας με να καταλάβω ότι ήταν έτοιμη !

Της έβγαλα τα ρούχα χωρίς πολύ πολύ να προσέχω . . . αλλά αυτή τη φορά εγώ έμεινα χωρίς φωνή ! Τέλειο σώμα, δυο όρθια βυζιά και ένα ξυρισμένο μουνάκι ακριβώς όπως τα αγαπώ ! Άρχισα να την αγγίζω παντού . . . έπρεπε να ζυγίσω και εγώ το σημερινό μενού !

Το λιγότερο που μπορούσα να κάνω είναι να αρχίσω να της γλύφω το μουνάκι της . . . ήταν ήδη υγρό και είχε εξαιρετική γεύση . . . έδειχνε να το απολαμβάνει . . . συνέχισα βάζοντας της δάχτυλο πράγμα που την έκανε να αρχίσει να βογκάει.

χωρίς καλά καλά να το καταλάβει βρέθηκε στημένη στα τέσσερα με ανοιχτά τα κολομαγουλα. Καθώς η γλώσσα μου πέρασε από το μουνάκι της στην πιο μικρή τρυπούλα της έδειχνε να αντιστέκεται λίγο. Δεν το έκανα ποτέ από εκεί μου λέει . . . μη μου το ζητάς . . .

Και εγώ της απάντησα δεν πήρα ποτέ καμία από τον κώλο αλλά σήμερα αυτόν θα σου

σκίσω πρώτα για να μάθεις να μη λες ότι οι έλληνες είναι όλοι πούστηδες, μετά κανε και πάρε ότι θέλεις !

Άρχισε να κλαίει παρακαλώντας να μην το κάνω . . . ζητούσε συγγνώμη γι αυτά που είχε πει !

εγώ βλέποντας την ροζ τρυπούλα της δεν μπορούσα να κρατηθώ . . . της έχωσα ένα δάχτυλο στο στόμα και μετά άρχισα να το σπρώχνω στην τρυπούλα της. . . . ήταν πραγματικά πολύ στενή, κάνεις δεν την είχε επισκεφτεί ακόμη !

Μη μπορώντας πια και χωρίς να έχει ακόμη χαλαρώσει έφτυσα και τον πούτσο μου και άρχισα να τον σπρώχνω σιγά σιγά μέσα . . . βογκούσε από το πόνο αλλά και εγώ άρχισα να πονάω . . . σταμάτησα για λίγο και της έκανα μασάζ με ένα και μετά με δυο δάχτυλα και αφού αισθάνθηκα ότι χαλάρωνε ξανά πήρα τον πούτσο μου αποφασισμένος να φτάσει το έντερο της ! αυτή τη φορά άρχισε να το δέχεται καλύτερα ώστε αυτή η ίδια έσπρωχνε τον κώλο της προς εμένα . . . ώσπου τελικά με μια τελευταία και γερή προσπάθεια μπήκε εντελώς μέσα. σιγά σιγά ο πόνος άφησε τη θέση στην ηδονή ! άρχισα ένα βίαιο πήγαιν-έλα μέσα της, τα μουγκρητά της πρέπει να ακουγότανε μέχρι το ισόγειο. Για μια στιγμή εφόσον αισθάνθηκα έτοιμος βγήκα από μέσα της και τελείωσα με το χέρι μου στα κωλομέρια της.

Τώρα της λέω , αφού σε τιμώρησα, μετά από ένα ντους θα είμαι δικός σου για ότι γουστάρεις !

Πρώτη μου και πρώτη της . . . από τότε κάναμε τα πάντα και παντού μαζί. Και τρις και τέσσερις βρεθήκαμε μαζί αλλά αυτά τα αφήνω για άλλη φορά.

Πάντως ποτέ δεν είπε ξανά ότι οι έλληνες είναι . . .

Επειδή είμαι 39 ετών και δεν θέλω να πεθάνω χωρίς να γαμήσω γνήσιο ελληνικό μουνάκι περιμένω αλληλογραφία από αναγνώστριες σου.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΡΙΟ


 Για εμάς όμως πάντα ο κύριος στόχος ήταν μια κοπέλα μόνη. είμαστε όμως πολύ άτυχοι (οι ελάχιστες οι κοπέλες που τελικά το κάνουν αυτό και μάλιστα με γνωριμία μέσω ιντερνετ) οπότε μέχρι πριν λίγο καιρό δεν είχαμε ούτε μια συνάντηση με μόνη κοπέλα.


Όλα αυτά άλλαξαν όμως πριν από ένα μήνα. Δεχτήκαμε ένα μήνυμα από μια κοπέλα και χωρίς πολύ σκέψη κλείσαμε ραντεβού σε ένα πολύ γνωστό καφέ της Θεσσαλονίκης όπου βέβαια και μένουμε.
Hταν πολύ τυπική στην ώρα της αλλά και πολύ κατασταλαγμένη σε αυτά που έλεγε τα οποία ήταν σχεδόν ταυτόσημα με αυτά που πιστεύουμε και εμείς. Η εμφάνιση της δεν ήταν τέλεια αλλά έβγαζε ένα διαφορετικό ερωτισμό που δεν είχαμε συναντήσει μέχρι τότε. Μελαχρινή με ύψος γύρω στο 1,70 κανονική με ίχνος λίπους επάνω της και ένα στήθος που χωρίς να είναι ιδιαίτερα μεγάλο σε προκαλούσε για χάδια. - (η γυναίκα μου είναι περίπου στο ίδιο ύψος με πολύ αθλητικό κορμί αλλά με περισσότερες καμπύλες σωστά μοιρασμένες. Eγώ πάλι με την σειρά μου είμαι 1.80 με αρκετά γυμνασμένο σώμα αλλά και με κάποια επιπλέον κιλά -σε σχέση με την εποχή που γυμναζόμουν εντατικά κάνοντας πρωταθλητισμό - ευτυχώς κατανεμημένα σωστά. Οι ηλικίες μας? εγώ 37 η γυναίκα μου 33 και η άλλη κοπέλα 32).- εκείνο όμως που μου άρεσε περισσότερο στην Λίτσα ήταν τα μάτια της. Πράσινα αμυγδαλωτά και πάρα πολύ εκφραστικά.

Στην πρώτη μας συνάντηση απλά τα είπαμε και συμφωνήσαμε ότι θα βρεθούμε μέσα στο σαββατοκύριακο. της προτείναμε να μείνει σπίτι μας και το δέχτηκε. Περιττό να σας πω ότι και εγώ αλλά και η Γιάννα μετρούσαμε τις μέρες μια μια μέχρι το Σάββατο που τελικά ήρθε. Ηταν και πάλι απλά ντυμένη αλλά για μια ακόμη φορά το καταπληκτικό στήθος της μας έκανε και τους δυο να έχουμε το βλέμμα εκεί καρφωμένο. Το μεσημέρι αφού φάγαμε είπαμε να ξαπλώσουμε για λίγο μεσημεριανό υπνάκο. Έτσι και έγινε. Με την διαφορά ότι η Λίτσα (έτσι την λένε) γδύθηκε εντελώς και αφού μας έδωσε μια καλή άποψη του ομολογουμένως πολύ θηλυκού κορμιού της φόρεσε μόνο ένα στρινγκακι που κάλυπτε το φρεσκοξυρισμένο της μουνάκι. Ξαπλώσαμε και οι τρεις στο κρεβάτι με την Γιάννα στην μέση (επιθυμία της Λίτσας γιατί λέει ότι οι γυναίκες είναι πιο οικείες μεταξύ τους).

Δεν πρέπει να πέρασαν πάνω από 10 λεπτά και αισθάνθηκα το χέρι της Γιάννας να μου χαϊδεύει απαλά τον πούτσο. Άνοιξα τα μάτια μου και είδα τις δυο γυναίκες να φιλιούνται. Το θέαμα ήταν εξαιρετικό. Δυο πολύ ερωτικά γυναικεία κορμιά με έντονη αντίθεση ( η Γιάννα είναι λίγο πιο γεμάτη από την λιτσα με πλούσιες καμπύλες σε σύγκριση με το περισσότερο στεγνό κορμί της Λίτσας αλλά και η λευκή της επιδερμίδα σε σύγκριση και πάλι με το πολύ μαυρισμένο σώμα της λιτσας). Έπαθα πλάκα. ήταν κάτι πολύ πιο όμορφο από ότι το φανταζόμουνα σε τέτοιο βαθμό που τραβήχτηκα μακρυά τους για να έχω πιο σφαιρική και ολοκληρωμένη εικόνα.

Τώρα η Γιάννα ήταν από επάνω και κοιτούσε στην αντίθετη πλευρά από εμένα ενώ η λιτσα κοιτούσε εμένα και η μια έγλυφε το μουνάκι της άλλης λες και το είχαν κάνει αμέτρητες φορές μεταξύ τους. μετά από λίγα λεπτά πήγα κοντά τους και άρχισα να τις χαϊδεύω και να τις φιλάω πότε την μια και πότε την άλλη σε ολόκληρο το μήκος του κορμιού τους. Ήδη είχαν αρχίσει και βογκούσαν ρυθμικά και μετά από λίγο έγιναν πιο τολμηρές βάζοντας και δάχτυλα η μια στο μουνάκι της άλλης.

Έκλεινα τα μάτια μου και τα ξανάνοιγα προσπαθώντας να καταλάβω αν είναι αλήθεια η ονειρο. ήταν αλήθεια. Στην ατμόσφαιρα ήδη υπήρχε η μυρωδιά των υγρών τους που και οι δυο τώρα πια έβγαζαν άφθονα. Αρχισα να γλύφω και εγώ μαζί με την Γιάννα το μουνάκι και τον κώλο της λιτσας. Τρομερή γεύση χωρίς καμία δυσάρεστη μυρωδιά και πολύ γλυκά υγρά κάτι που μου άρεσε ιδιαίτερα και προσπάθησα να συνεχίσω για αρκετή ώρα. Η Γιάννα όμως μου έκανε νόημα ότι την ενοχλούσε αυτή η μοιρασιά και έτσι πήγα στο μουνάκι το δικό της ελπίζοντας να μην με διώξει και η Λιτσα. Εκεί τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Η λιτσα όχι μόνο δεν με έδιωξε αλλά διέκοπτε το γλυφομουνι που έκανε στο εξίσου πεντανοστιμο μουνάκι της γυναίκας μου και με φιλούσε παθιασμένα στο στόμα. Μετά από λίγο μου είπε: Έλα θέλω να σε δω να την γαμάς Ήμουν πολύ καυλωμένος και μπορεί να μην έχω τεράστιο εργαλείο όπως ισχυρίζονται οι περισσότεροι αλλά είναι κανονικό στο μήκος και πολύ χοντρό σε σημείο που τα γυναικεία δάχτυλα δεν μπορούν να τυλιχτούν γύρω από τον κορμό του χωρίς να αφήσουν μεταξύ τους κενό. Αυτό η Λιτσα το πρόσεξε και έτσι πριν να με αφήσει να μπω στο μουνάκι της Γιάννας έτσι όπως ήταν χωμένη από κάτω μου το έπιασε σφιχτά και αφού πρώτα τον φίλησε τον σάλιωσε καλά και μετά τον πίεσε να μπει μέσα.

Ως συνήθως η πρώτη αντίδραση της Γιάννας ήταν να βογκήξει δυνατά βγάζοντας μέσα από τα πνευμόνια της τον αέρα. άρχισα σιγά σιγά να την γαμάω ενώ η λιτσα από κάτω μια έγλυφε το μουνάκι της γυναίκας μου μια τον πούτσο μου και μια την κωλοτρυπίδα μου. (εδώ θέλω να διευκρινίσω ότι πότε μου δεν έχω σκεφτεί ερωτικά κάποιον άντρα αλλά στις γυναίκες επιτρέπω να μου κάνουν τα πάντα). Ετσι δεν διαμαρτυρήθηκα απεναντίας εκτίμησα την πρόθεση της να μου προσφέρει την απόλυτη ευχαρίστηση. Και το έκανε πολύ καλά η αφιλότιμη. σιγά σιγά και ενώ εγώ γαμούσα την Γιάννα δυνατά κρατώντας την από τους ώμους πήρε περισσότερο θάρρος και μου έχωσε ένα δάχτυλο στην ήδη μαλακή από το γλείψιμο τρύπα μου. εγώ δεν αντιδρούσα γιατί άλλωστε αφού αυτό το κάνουμε πολλές φορές με την Γιάννα και μάλιστα αρκετές φορές την έχω αφήσει να με γαμήσει με το strapon που έχει πάρει (κάτι που δεν μου προσφέρει σαρκική ευχαρίστηση αλλά ευχαρίστηση που προέρχεται από την απόλυτη παράδοση άνευ όρων στον σύντροφο σου και από την αίσθηση της αλλαγής των ρόλων ενεργητικού και παθητικού).

Μετά από λίγο θελήσαμε να αλλάξουμε στάση και έτσι απελευθερώθηκε και η Λιτσα. Γύρισα την Γιάννα ανάσκελα της έπιασα τα πόδια της από τους αστράγαλους και τα σήκωσα ψηλά σε σημείο που να σηκώνεται στο αέρα και ο ολοστρόγγυλος πισινός της. Η λιτσα άρχισε πάλι να μας χαϊδεύει και να μας φιλάει και μετά από λίγο σάλιωσε πάλι τον δείκτη της και προσπάθησε να τον χώσει στον κώλο μου χωρίς όμως επιτυχία αφού η στάση δεν το επέτρεπε. έτσι έσκυψε από πίσω μας και άρχισε πάλι να μας γλύφει αυτήν την φορά τα αρχίδια μου που χτυπούσαν τώρα πια δυνατά πάνω στα άτριχα μουνοχειλα της Γιάννας το μουνάκι της Γιάννας και λίγο τον κώλο της. Σε λίγο η Γιάννα με αγκάλιασε και με τράβηξε κοντά της. Το σκύψιμο μου αυτό έκανε την λιτσα να δει ξανά την κωλοτρυπίδα μου και άρχισε πάλι να την γλύφει με πολύ μαεστρία.

Μετά από λίγο πάλι δάχτυλο και αυτήν την φορά και δεύτερο και τρίτο. έκανε κάτι σαν τεστ για να δει πως θα αντιδράσω. Η μόνη μου αντίδραση ήταν να αρχίσω να βογκάω περισσότερο μια και είχα πάρει τον δρόμο χωρίς επιστροφή, τον δρόμο για τον οργασμό μου. Το κατάλαβε και ελάττωσε τον ρυθμό της ενώ συγχρόνως τύλιξε με τα δυο της δάχτυλα του άλλου της χεριού της βάση από τα αρχίδια μου και άρχισε να μου τα τραβάει δυνατά προς τα κάτω. Τα δάχτυλα της τώρα έμπαιναν αργά μέσα στον κώλο μου σταματούσαν για λίγο και μετά έβγαιναν σχεδόν μέχρι έξω και ξανά πάλι χώνονταν βαθιά μέσα μου. Κατάλαβα ότι ήθελε να με κόψει δεν κατάλαβα όμως τον λόγο που το έκανε αυτό.

Μετά από λίγο τράβηξε τα δάχτυλα της απότομα και ενώ εγώ συνέχισα να ξεσκίζω το μουνάκι της γυναίκας μου αυτή απομακρύνθηκε από κοντά μας όχι όμως για περισσότερο από 2-3 λεπτά. ήρθε πάλι από πίσω μου και αυτήν την φορά άρχισε να με γλύφει από την πλάτη μέχρι τις πατούσες. εγώ γυρνούσα να την δω αλλά το μόνο που έβλεπα ήταν τα μακρυα μαλλιά της να σέρνονται πάνω στην πλάτη μου. Η Γιάννα εν τω μεταξύ άρχισε να φωνάζει: γάμησε με αγόρι μου σκίσε με στα δυο πιο δυνατά και ενδιάμεσα να βγάζει και στριγκλιές δείχνοντας μου ότι είναι εκτός ελέγχου. Την γαμούσα ήδη για πάνω από μισή ώρα και το μουνάκι της είχε πάρει φωτιά.

Είχα αρχίσει να ετοιμάζομαι να χύσω όταν αισθάνθηκα να μπαίνει χωρίς καμία προειδοποίηση στον κώλο μου κάποιος δονητής. Έκανα να τραβηχτώ αλλά η αγκαλιά της Γιάννας ήταν πολύ δυνατή και η λιτσα είχε πέσει ολόκληρη επάνω μου σφηνώνοντας το σώμα μου ανάμεσα στα δυο γυναικεία κορμιά.

Δεν είχα αλλά περιθώρια αντίδρασης και δεν ήθελα να χαλάσω και το όλο σκηνικό από την στιγμή που δεν ήταν και η πρώτη μου φορά οπότε και δεν πονούσα και ιδιαίτερα. Σε λίγο αισθανόμουν το strapon της λιτσας να έχει τερματίσει στον κώλο μου και κάθε φορά που έπιανε πάτο να μου χτυπάει με δύναμη τα ψεύτικα αρχίδια επάνω στα δικά μου. τώρα με είχε πιάσει γερά από την μέση και με γαμούσε σαν ένας καλός γαμιάς αρκετά όμοια με το στυλ της Γιάννας όταν μου το κάνει αυτή.

Είχα φτάσει σε σημείο παροξυσμού. κάθε φορά που τραβιόμουν έξω από το μουνάκι της γυναίκας μου αισθανόμουνα το μακρύ αλλά ευτυχώς λεπτό δονητή να χώνεται βαθιά στον κώλο μου. Και όταν καρφωνόμουν μέσα στην Γιάννα ο δονητής σχεδόν άφηνε μέσα μου μόνο το λεπτό του κεφάλι.

Η λιτσα άρχισε να βογκάει και αυτή μαζί με εμένα και την γυναίκα μου δείγμα ότι της άρεσε πολύ αυτό που μου έκανε. Σε λίγο άρχισε να μου λέει: σου αρέσει πούστρα το γαμήσι που σου κάνω? Σου το κάνω καλά? Θα σου σκίσω την σούφρα σου αγοράκι. Θα σου δώσω το έντερο στο χέρι. Σαν αστραπή πέρασε μια σκέψη από το μυαλό μου συγκρίνοντας την τρυφερότητα που είχε δείξει στην Γιάννα με την αγριάδα που έβγαζε επάνω μου. ήθελε να πάρει εκδίκηση. Να με κάνει ρεζίλι μπροστά στην γυναίκα μου. Να δείξει ότι είναι η κυρίαρχος του παιχνιδιού. γιατί άραγε τα έκανε τελικά όλα αυτά?

Με έβγαλε μέσα από τις σκέψεις μου το ουρλιαχτό της Γιάννας που ήρθε σαν από μηχανής θεός να σώσει την κατάσταση γιατί παρέσυρε και την λιτσα στον δικό της οργασμό. άρχισε να χύνει και αυτή λέγοντας: σου χύνω παλιοπουστρακι σου χύνω στην κωλοτρυπα σου και με ένα Αααααααααααααααα μακρόσυρτο, σαν στριγκλιά στην αρχή και μετά ξέπνοο τραβήχτηκε από μέσα μου και έπεσε στο κρεβάτι δίπλα στην Γιάννα. Τόση ώρα που με γαμούσε αισθανόμουν ότι ήθελα να χύσω αλλά δεν μπορούσα. Με το που τραβήχτηκε ήταν σαν μου τράβηξε κάποιος την τάπα από την ουρήθρα μου και μεγάλη ποσότητα σπέρματος τινάχτηκε μέσα στο μουνί της γυναίκας μου.

Έχυνα και είχα σπασμούς μέχρι που ρίγησα και άρχισα να τρέμω ολόκληρος. Τα πόδια μου αν και γυμνασμένα και δυνατά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το σώμα μου και έπεσα σχεδόν λιπόθυμος ανάμεσα τους(ίσα που πρόλαβαν να τραβηχτούν για να μην της πλακώσω). Η γυναίκα μου άρχισε να μου χαϊδεύει τα μαλλιά και το πρόσωπο και να με φιλάει τρυφερά στα χείλη και η λιτσα απαλά την πλάτη και σηκώνοντας ελαφρά το σώμα της έφερε το στόμα της κοντά στο αυτί μου και αφού πρώτα μου το έγλυψε μου ψυθιρiσε : συγνώμη Φίλησα την γυναίκα μου και μετά γύρισα και έκανα το ίδιο και στον μέχρι πριν λίγο γαμιά μου. Αυτή με την σειρά της έκανε το ίδιο στην Γιάννα και μετά ξάπλωσε πάλι πίσω μου. έτσι μας πήρε ο ύπνος.

Οταν ξυπνήσαμε κάναμε όλοι μπανακι και αφού ετοιμαστήκαμε βγήκαμε για νυχτερινή διασκέδαση. εκεί είχα πάλι τις ίδιες σκέψεις γιατί άραγε το έκανε αυτό? Και τι τελικά την οδήγησε να ζητήσει συγνώμη?

Αυτό όμως θα σας το πω στην επόμενη ιστορία που θα σας στείλω.

Εκείνο όμως που θέλω να συμβουλέψω σε άντρες και γυναίκες είναι να μην έχουν στο σεξ ενδοιασμούς και να προσπαθούν να δοκιμάζουν πάντα κάτι καινούργιο. Είναι το αλατοπίπερο στην σχέση κάνοντας την πιο δυνατή και ακλόνητη σε κάθε είδους αναποδιές που μπορεί να τύχουν σε αυτήν την ζωή.

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...