ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Ενα καυτό τρίο

Τα ονοματα των πρωταγωνιστων εχουν αλλαξει αλλα η ιστορια ειναι 100% αληθινη! Enjoy!
Καποτε, που ασχολιομουν με το κομπαρσιλικι, γνωρισα μια μουναρα, την Ελενη.
Μια απιθανη 39αρα με κορμακι που σκωτωνει! Ξερετε τι εννοω. Μετριου αναστηματος, πυροξανθα μαλλια, μικρο αλλα στητο βυζακι, πεταχτο ολοστρογγυλο κωλαρακι, με λιγα λογια... Μ Ο Υ Ν Α Ρ Ο Σ!

Ειχα παρει το τηλεφωνακι της (γοητευτικο τεκνο που ειμαι! ) και ειπαμε να κανονισουμε για κανα καφεδακι. Κανα δυο φορες που την πηρα τηλεφωνο, ολο και κατι προεκυπτε.

Ειχα αρχισει να απελπιζομαι! Μεχρι που ενα Σαββατο συμφωνησε να βγουμε. Ανασταση! Ενω ειπαμε να βρεθουμε κατα της 10 το βραδυ, με παιρνει τηλεφωνο κατα τις 8:30 και με ρωταει αν μπορει να φερει και εναν φιλο της μαζι (?). Ε, ξερετε τωρα, ψιλοετοιμαστηκα για χυλοπιτα αλλα αστραπιαια μου περασε απο το μυαλο και η περιπτωση του τριολε! Συμφωνω τελοσπαντων και ετσι θα ερχοταν και ο φιιιλοοοοος... (για καλη μου τυχη!)

Οταν συναντηθηκαμε, με συστηνει με τον φιλο της τον Χαρη. "Και που θα παμε τωρα?" ρωταω. "Εδω κοντα εχει ενα καλο μπαρακι αμα θες" λεει με καποιο ιχνος απο υπονοουμενο η Ελενη. "Και δεν παμε." λεω.

Το "καλο μπαρακι" που ελεγε ηταν ενα λεσβιαδικο στα Εξαρχεια. Δεν χαλαστηκα καθολου ομως! Μπαινουμε μεσα και παιρνουμε το ποτο μας. Μετα απο λιγο, η Ελενη αρχισε να πηγαινει με καποια συχνοτητα στην τουαλετα και αυτο μας εδωσε με τον Χαρη πολυτιμο χρονο να γνωριστουμε.

Του λεω του Χαρη οτι εχω καλη συλλογη απο τσοντες στο σπιτι και μου λεει "Αληθεια? Πολυ ενδιαφερον αυτο! Λεω να τα ριξουμε καμμια ματια." Εδω πηρε η μηχανη μπρος για τα καλα! Του λεω "Οπωσδηποτε να'ρθετε! τι λες για αποψε?" Με κοιτα μ'ενα βλεμμα γεματο υπονοουμενο και μου λεει "Καθολου ασχημη ιδεα!" Δεν ειμαι απ'αυτους που χανουν τον χρονο τους, οποτε, μολις γυρναει η Ελενη, προτεινω να παμε στο σπιτι μου, μολις τελειωνουμε το ποτο μας, για κανα ποτο και λεει "Και γιατι οχι?" με καυλιαρικο υφος. Αυτο ηταν! Ειχε κανονιστει (σχεδον) το νταλαβερι και εμεινε το κλεισιμο!

Οταν φτανουμε στην γκαρσονιερα μου, βαζω τα ποτακια και λεω στον Χαρη "Μαλλον θες να δεις και την 'συλλογη' μου τωρα." με υφος γεματο υπονοουμενα. "Και βεβαια θελω! Το συζητας?!" -"Ποια συλλογη?" ρωταει ανηξερη η Ελενη. Ανανταω με δηθεν αδιαφορια "Τιποτα. Κατι πεταλλουδες που εχω στο βιντεο..." και βαζω μπρος το βιντεο. Η σκηνη ηταν με μια γκομενα να παιρνει ενα καταπληκτικο τσιμπουκι σ'εναν τυπο. "Ωραιες πεταλουδες!" λεει με σαρκασμο η Ελενη, δηθεν προσβολημενη. Μ' αυτο, την κανω για το μπανιο να "φρεσκαριστω" και καλα.

Οταν βγαινω, βλεπω τον Χαρη να εχει ανοιξει το παντελονι της Ελενης και να χαιδευει το μουνακι της αλλα και τα βυζια της. "Βλεπω οτι τις απολαμβανεις τις πεταλουδες τελικα!" λεω και καθομαι κοντα τους. Οταν αρχιζει να γλειφει την μια ρωγα της, μου λεει ο Χαρης "Ελα και 'συ να γευτεις τις λαχταριστες ρωγες της!" Δεν ηθελα αλλο! Της αρχιναω την αλλη ρωγα και αρχιζει να παραδινεται στην ηδονη η Ελενη.

Κατεβαινει ο Χαρης και της παταει ενα φοβερο γλειφομουνι και 'γω της δινω την ψωλαρα μου να πιπιλησει. Το πηρε κατ' ευθειαν μεσα η καργιολα! Πιστεψτε με, ξερει να παιρνει πιπα η γκομενα! Οσο μ'επαιρνε πιπα με με μαεστρια η Ελενη, ο Χαρης της χωνει το παλαμαρι του στην μουνοτρυπα της με αποτελεσμα να με ρουφαει ακομα πιο απληστα! Με την διπλη 'διεισδηση' που της καναμε, δεν αργησε να παρει φωτια και να χυνει τον Χαρη με αποτελεσμα να μην κρατιεται αλλο ο Χαρης και να την χυσει στα στηθια και να φωναζει "Σε χυνω μουναρα μου! Σε χυνω και παιρνεις πιπα ετσι οπως το ειχες φανταστει!"

Μ'αυτο, βγαζω την ψωλη μου απο το στομα της και το χωνω επιτελους στην στην καυτη της καυλοτρυπα! Πω-πω, τι αισθηση! Η μουναρα της ηταν οσο σφιχτο οσο μιας δεκαοχταχρονης! Ειχε πλυμμυρισει απο μουνοχυμα και πλατσουριζε η ψωλαρα μου μεσ'την σφιχτη τρυπαρα της! Την ιδια ωρα, καθαριζε τον πουτσο του Χαρη με ιδιατερη βουλιμια! Δεν αντεξα για πολυ ομως και αδειασα και'γω το ψωλοχυμο μου στα ομορφα βυζακια της και τα πασαλειβω σε ολο το κορμακι της. "Ετσι χυνουν οι καυλιαρηδες γαμιαδες!" φωναζει η Ελενη.

Παμε τουμπαλιν παλι με την Ελενη στα τεσσερα να καθαριζει την ψωλαρα μου και ο Χαρης να την κομπρεσσαρει δυνατα πισοκολλητα. Τι καυλα που ειναι να βλεπεις το μουνι που γαμουσες πριν λιγες στιγμες να γαμιεται απο αλλη ψωλαρα ενω εχεις ενα τρυφερο στοματακι να σου καθαριζει τον πουτσο σου!

Ετσι πηγε για κανα τριωρο σερι ωσπου ειχε ξημερωσει και επρεπε να πανε σπιτι. Ειχα χυσει τρεις φορες και ενοιωθα υπεροχα! Αφου φυγανε, εκανε μιση ωρα να ηρεμησει η πουτσα μου! Απο τοτε, εχουμε ξαναβρεθει μερικες φορες και καθε φορα ειναι καλυτερη απο την αλλη! Την τελευταια φορα, μαλιστα, καταφεραμε διπλη διεισδυση (μουνι/κωλο εννοειται!) για πρωτη φορα!

Αν σας αρεσε η ιστορια αυτη, να δωσω και τις συνεχειες. Μονο αν εχει καλη ανταποκριση ομως. Μεχρι τοτε, φιλακια στα μαγουλακια! (Τα κωλομαγουλακια εννοειτε! )

Παίρνοντας μάτι τη γυναίκα του

Η γυναίκα μου είναι 35 χρόνων αλλά μοιάζει για 25. Ύψος 1.75 , 55 κιλά μπλε μάτια με κάτι ωραία στήθια που κολλάς τα μάτια μόλις τα βλέπεις.
Όλα έγιναν ξαφνικά. Μια μέρα βγήκα με έναν φίλο για καφέ και μιλούσαμε για γυναίκες παντρεμένες που γαμιούνται για χρήματα κλπ. Μου λέει , θα σου πω κάτι αλλά μην θυμώσεις. Όχι του λέω, λέγε. Και η δικιά σου γαμιέται από καιρό. Εγώ του λέω ότι κάτι έχω καταλάβει αλλά δεν το έψαξα. Μου λέει ότι κάνει όργια παρτουζες με λεφτάδες, και αν θέλω μπορεί να μου δείξει και κασέτες που έχουν τραβήξει η να κανονίσει να με πάει να δω ο ίδιος. Εντάξει κανόνισε το του λέω.
Μετά από δυο μέρες μου λέει σήμερα το βράδυ θα πάμε κάπου. Εγώ έκανα τον αδιάφορο στην γυναίκα μου όπως πρώτα. Μου είπε ότι θα πάει με μια φίλη της για σινεμά. Φεύγω βρίσκω τον φίλο μου και πάμε με το αμάξι του σε μια βίλα. Είχε νυχτώσει. πάμε μέσα και ήταν ένας άλλος ,γνωριστήκαμε του είπε ότι είμαι γνωστός και ήθελα να δω και εγώ, αλλά όχι ότι είναι η γυναίκα μου.
Σε λίγο χτυπάει το κινητό μιλάει ο άλλος και λέει, εντάξει ήρθε η γαμιολα και ανοίγει μια τηλεόραση και βλέπουμε ένα σαλόνι μεγάλο με πέντε άντρες μέσα. ήταν μετάδοση με κάμερα. Σε λίγο χτυπάει το κουδούνι και ένας άνοιξε και βλέπω να μπαίνει η γυναίκα μου μέσα με άλλους δυο τύπους. ήταν πολύ μουναρα, με το μίνι το κοντό μπλουζάκι το ντεκολτέ με τις βυζαρες να βγαίνουν οι μισές έξω.
Ο φίλος μου με κοίταξε με νόημα. Δεν είπα τίποτε μόνο κοιτούσα. πάει η γυναίκα μου στους τύπους κάθετε ανάμεσα τους και αυτοί αρχίσανε να την χουφτώνουν. άλλος τα βυζιά άλλος τα μπούτια και να λένε , γαμιολα θα σε ξεσκίσουμε την μουναρα, θα σε χύσουμε στην μάπα κλπ. Η γυναίκα μου τους λέει βγάλτε τα ρούχα ρε μαλάκες να δω τις πούτσες σας. αυτοί τα βγάλανε και τότε άρχισε να τους παίρνει πίπα με την σειρά. αυτοί λέγανε τα δικά τους , τι πουτάνα είσαι τι τσιμπούκι είναι αυτό, η γυναίκα μου δεν μιλούσε αλλά δούλευε με μανία τους πούτσους που είχε μπροστά της.
Μετά από ώρα αφού τους έκανε κάγκελο τους λέει, ελάτε να δω πόσο αντέχετε ρε γαμιάδες. τότε ξαπλώνει ο ένας κάθεται πάνω του ο άλλος της τον καρφώνει στον κώλο δυο παίζουν τις βυζαρες τις δυο την δίνουν πίπες και ο άλλος την χάιδευε την πλάτη με τον πούτσο.
Η δικιά μου τους έβριζε , γαμάτε ρε μαλάκες ,πιο βαθιά σκίστε τις τρύπες μου έτσι μπράβο. αυτοί βογκούσαν από γκαβλες πουτάνα σ αρέσει, είσαι πολύ γαμιολα μεγάλη κουφάλα, θα σε τρελάνουμε σήμερα. Σε λίγο ο ένας μετά τον άλλον άρχισαν να αλλάζουν τρύπες όλοι πέρασαν από την μουναρα της και τον κώλο της αλλά η γυναίκα μου δεν καταλάβαινε τίποτε. μετά από ώρα άρχισαν να χύνουν επιτέλους. Χύνω γαμιολα στην μουναρα σου εγώ στον κώλο σου ρούφα τα όλα στον λάρυγγα ο άλλος στα βυζιά της παντού την γεμίσανε χυσια, και τότε άρχισε να χύνει και αυτή ένα άγριο χύσιμο, πρώτη φορά την είδα έτσι, δεν ήξερε τι να γλύψει πρώτα, με τα δάχτυλα έπαιρνε τα χυσια και τα κατέβαζε με μανία.
Οι γαμιάδες κάτσανε λαχανιασμένοι και η γυναίκα μου πήγε και έγλυφε ότι χύσιμο έβλεπε στον καθένα. Τους καθάρισε σαν να κάνανε μπάνιο τέτοιο γλείψιμο έκανε. Έλα ρε μαλάκες τι έγινε δεν μπορείτε άλλο αυτό ήταν τους λέει. Περίμενε λίγο ρε σκύλα λέει ένας θα δεις σε λίγο τι θα πάθεις και πάει παίρνει ένα μαύρο μαστίγιο και όπως ήταν η γυναίκα μου ξαπλωμένη το σηκώνει και το κατεβάζει με δύναμη στα βυζιά της.
Αχχχχχ βόγκηξε αυτή ναι γουστάρω πούστη τον λέει….

Η Πωλήτρια

Καλησπέρα παιδιά. Μια μέρα το καλοκαίρι πήγα να αγοράσω μαγιό. Ήταν περίπου οκτώ και ήταν μέσα μόνο μια πωλήτρια...
-    «Κλείσατε;», ρωτάω.
-    «Ναι. Εγώ μόνο ήθελα να δοκιμάσω ένα μαγιό», μου λέει.
-    «Κι εγώ πέντε λεπτά μόνο θα κάνω. Ένα μαγιό θέλω να πάρω».
-    «Ωραία!», μου λέει.
Μου βγάζει να δοκιμάσω καμιά δεκαριά.
-    «Πάρε ένα και δοκίμασε πάνω από το εσώρουχο κι έρχομαι. Πάω να δοκιμάσω ένα κι εγώ. Δεν μπορώ να βρω εύκολα…»
-    «Γιατί;»
-    «Έχω σκούρες ρώγες και άμα βραχεί φαίνεται…»
Μπαίνω μέσα, δοκιμάζω ένα και βγαίνω. Τη φωνάζω και η πουτάνα έρχεται με το μαγιό. Πράγματι οι ρώγες της φαίνονταν πάνω από το μαγιό. Έρχεται να δει αν είναι καλό και βάζει το χέρι της από μέσα για να δει αν είναι φαρδύ. Ακουμπάει όμως πάνω από το βρακί τον πούτσο μου και ψιλοκαυλώνω. Το καταλαβαίνει και χαμογελάει.
-    «Θα το πάρω..», λέω και ξαναμπαίνω μέσα να το βγάλω.
Είχα καυλώσει και φαινόταν πλέον. Αυτή ξέροντας ότι φοράω βρακί από κάτω μπαίνει ανενόχλητη μέσα αλλά εγώ τον είχα βγάλει έξω για να τον βολέψω και να μην με ενοχλούν οι τρίχες. Μπαίνει μέσα και τον βλέπει…
-    «Συγνώμη…», μου λέει.
-    «Δεν πειράζει, έλα!», της απαντάω.
Μου δίνει ένα άλλο μαγιό και το βάζω αλλά πλέον φαινόταν ότι καύλωσα.
-    «Να δω αν είναι καλό ή θα σου φτάσει απέναντι!», μου λέει.
-    «Βάλτο χέρι σου μέσα και θα δούμε…»
Το βάζει κανονικά πάνω απ’ το μποξεράκι αλλά της το πιάνω και το κρατάω πάνω στον πούτσο μου. Τραβιέται αλλά την συγκρατώ και βγάζω το μαγιό και το μποξεράκι. Σκύβει και μου κάνει ένα απίστευτο τσιμπούκι και χύνω πολύ γρήγορα αλλά ξανακαυλώνω αμέσως.
Της βγάζω το σουτιέν και βγαίνουν κάτι βυζάρες…! Κατεβάζει μόνη της το μπικίνι και βλέπω ένα μουνάκι ελαφρώς τριχωτό. Πάω να της το χώσω και μου λέει «όχι» και γυρνάει και βλέπω τον καλύτερο κώλο που έχω δει ποτέ! Της τον ανοίγω με δύο δάχτυλα και γλύφω την τρυπάρα της. (Ωπ μισό λεπτό έχυσα και μόνο που τα γράφω) (Επέστρεψα) Της τον χώνω μέσα και ξαναχύνω μετά από πέντε λεπτά. Μετά λέει:
-    «Τώρα θέλω να με ξεσκίσεις και να χύνω μέχρι αύριο!»
Τη γυρνάω παθιασμένος και πάω να της τον χώσω μέσα. Με σταματάει και μου βάζει καπότα καθώς μου τον γλύφει. Πηδιόμαστε ανελέητα και χύνουμε ταυτόχρονα αλλά ξανακαυλώνουμε και μου λέει:
-    «Τώρα θέλω να προκαλέσεις πόνο…»
Της τραβάω τις τρίχες από το μουνί και τις ρώγες. Της δαγκώνω τα βυζιά και την χαστουκίζω στον κώλο. Μου φωνάζει:
-    «Θέλω παρτούζα…»
Παίρνω τηλέφωνο δυο φίλους μου και σε τριάντα λεπτά ήρθανε και την γαμήσαμε από κάθε τρύπα που είχε. Την έχυσα στα βυζιά αλλά ήθελε κι άλλο. Αλλάξαμε θέσεις και κάναμε σαν να την βιάζαμε. Πιο πολύ την δέρναμε παρά την γαμούσαμε.
Οι άλλοι δύο την έχυσαν στο μουνί και στον κώλο αλλά εγώ δεν ξαναέχυσα. Μετά πήρε ένα μπουκάλι κόκα κόλα και άρχισε να το βάζει μόνη της στο μουνί της. Μετά φύγαμε όλοι μαζί γιατί είχε ματώσει στα βυζιά, στην κοιλιά και στα μουνόχειλα.

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...