ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ


 Με κάλεσε μία φίλη μου στο σπίτι της για τριήμερο, (μένει με το αγόρι της) στο Λαγονήσι. Το αγόρι της δεν το είχα γνωρίσει ακόμη γιατί είχαμε πάρα πολύ καιρό να τα πούμε. Όταν έφτασα, χάρηκα πάρα πολύ που την ξαναείδα, αναστατώθηκα μπορώ να πω, πάντα μου άρεσε ερωτικά. Είναι αδύνατη και με ωραίο στητό στήθος. Όταν συζητάγαμε πάντα είχαμε το σεξ στην κουβέντα μας. Πάντα ήθελα να την πηδήξω αλλά δεν είχε τύχει να γίνει ακόμα. Με σύστησε και στο αγόρι της τον Κώστα, έναν 25άρη, εμφανίσιμο και κάπως γεροδεμένο, όχι πολύ όμως.


Κατά το μεσημέρι, πήγαμε για μπάνιο στην παραλία για κάνα τρίωρο. Όταν γυρίσαμε η Μαρία μπήκε για μπάνιο και εγώ έκατσα με τον Κώστα στο μπαλκόνι και αρχίσαμε να συζητάμε για την Μαρία, το πόσο καλή κοπέλα είναι, το πόσο όμορφη είναι, για το σώμα της και φτάσαμε στο ερωτικό επίπεδο. Βασικά αυτός έφτασε την κουβέντα εκεί, βέβαια χωρίς εμένα να με ενοχλεί καθόλου. Καθώς μου περιέγραφε τις φαντασιώσεις τους και της εμπειρίες τους, με έκανε να καυλώσω στην σκέψη όλων αυτών που μου έλεγε. Νομίζω ότι το κατάλαβε και συνέχιζε να μου λέει και άλλες. Μέσα στις φαντασιώσεις όπου είχαν ήταν και ένα τρίο, μία λεσβιακή και ένα ομοφυλοφιλικό. Εγώ δεν άντεχα άλλο και περίμενα πώς και πώς η Μαρία να βγει από το μπάνιο ώστε να πάω να κάνω ένα κρύο ντους για να «ηρεμήσω».

Τελικά η Μαρία βγήκε από το μπάνιο και ετοιμάστηκε για να πάει για να ψωνίσει για το βράδυ. Μπήκα γρήγορα μέσα στο μπάνιο, ξεντύθηκα και μπήκα στην μπανιέρα για ένα ντους. Το καυλί μου ήταν στα κέφια του. ?νοιξα το κρύο νερό και άρχισα να ηρεμώ. Είχα γυρισμένη την πλάτη μου προς την πόρτα όταν ξαφνικά ένιωσα κάποιον πίσω μου. Γύρισα και είδα τον Κώστα γυμνό με τον κάπως μεγάλο για πεσμένο πούτσο του, να κάθετε και να με κοιτά, τον ρώτησα τι ήθελε και μου είπε να κάνουμε μαζί μπάνιο τώρα που έφυγε και η Μαρία για να μην κάθετε μόνος του αν δεν με πείραζε. Βασικά ντράπηκα να είμαι γυμνός μαζί του γιατί εγώ δεν είμαι τόσο προικισμένος, αλλά άρχισα να το συνηθίζω. Έκανα στην άκρη για να φθάσει και αυτός το νερό. Έπιασα τον εαυτό μου να κοιτά με ενδιαφέρων τον Κώστα να βρέχει και να τρίβει με το σφουγγάρι το σώμα του. Αυτή η φάση μου προκαλούσε μία περίεργη αίσθηση που ποτέ δεν είχα κοντά σε άλλον άντρα.
Μετά από λίγο χύσαμε και οι δύο στο στόμα του άλλου καταπίνοντας και οι δύο τις μεγάλες ποσότητες άσπρων υγρών που είχαμε να δώσουμε ο ένας στον άλλο. Υποσχεθήκαμε ότι το βράδυ θα περάσουμε ακόμα πιο όμορφα και με την Μαρία ανάμεσά μας. Βγήκαμε από το μπάνιο ντυθήκαμε και κάτσαμε να δούμε τηλεόραση. Φυσικά εγώ δεν έβλεπα τίποτα μπροστά μου εκτός από τις φαντασιώσεις που έκανα για την Μαρία και τον Κώστα το βράδυ.

Έφτασε το βράδυ και η Μαρία φόραγε ένα αραχνοΰφαντο φόρεμα χωρίς σουτιέν. Ήταν τόσο λεπτό και τόσο διαφανές που φαινόταν οτι δεν φορούσε εσώρουχο από μέσα. Εγώ είχα συμφωνήσει με τον Κώστα να μην φορέσουμε εσώρουχο για να κάνουμε έκπληξη στην Μαρία. Μου είπε να προσπαθήσω να κάνω την Μαρία να βλέπει το φούσκωμα που δημιουργούσε ο πούτσος μου έτσι ώστε να καυλώνει βλέποντάς το και να θέλει να μου τον πάρει στο στόμα της. Έτσι και παραπάνω έκανα, αφού δεν φορούσα εσώρουχο, καθόμουν συνέχεια απέναντί της αφήνοντας να φαίνονται λίγο τα αρχίδια μου από το σορτσάκι μου, με τρόπο που να την κάνει να θέλει να δει και το υπόλοιπο.

Ξαφνικά ο Κώστας άρχισε να την φιλά στο στόμα και να κατεβάζει το χέρι του προς το μουνάκι της. ?ρχισε ο πούτσος μου να ξυπνά από το θέαμα. Η Μαρία φαινόταν να ντρέπεται λίγο που ήμουν εγώ μπροστά. Ο Κώστας της πείρε το χέρι και την έβαλε να του βγάλει τον πούτσο. Η καύλα μου ήταν απερίγραπτη να βλέπω τον Κώστα να τις χώνει τα τρία το μεσαία δάχτυλα το ροδοκόκκινο μουνάκι της και η Μαρία να του βαράει μαλακία και να του γλύφει τα αρχίδια.

Εκείνη της στιγμή ακούω την Μαρία να μου λέει, «Τι θα γίνει αγόρι μου, θα κοιτάς για πολύ ώρα; Το μουνάκι μου θέλει να γαμηθεί από σένα καύλα μου.» Αυτό ήταν, η διαταγή ήταν ξεκάθαρη. Κατεβάζω το σορτσάκι μου, ελευθερώνω το καυλί μου και αρχίζω να τις κάνω ένα γλυφομούνι τραβώντας μαλακία προετοιμάζοντας το για την εισχώρηση. Της πιάνω και ανοίγω τα πόδια της χώνοντάς της απότομα το υπερκαυλωμένο κοντάρι μου. Τότε ο Κώστας έρχεται ανάμεσα στα πρόσωπά μας και βάζει την Μαρία να του πάρει ένα τσιμπούκι και μένα να του γλύψω τον άτριχο και πεντακάθαρο κώλο του, προετοιμάζοντάς τον για να χωθώ ύστερα μέσα του χαρίζοντάς μου μία απίθανη εμπειρία να γαμάω έναν άντρα.

Έβλεπα το σώμα του Κώστα να κάνει κάποιους σπασμούς ηδονής από τα γλειψίματα που του χαρίζαμε εγώ με την Μαρία από μπροστά και από πίσω.

Η Μαρία ήταν φυσικά συνηθισμένη στο μέγεθος στον πούτσο του Κώστα που ήταν ποιο μεγάλος από εμένα. Έτσι ο Κώστας ήρθε και χώθηκε από πίσω από την Μαρία ξεσκίζοντας της τον κώλο. «Ο ναι, γαμήστε με αρχίδια μου» μας φώναξε, «Κάντε με να λιποθυμήσω από καύλα.». Καταλαβαίνοντας ότι κόντευε να χύση, τραβήχτηκα και λέω του Κώστα να έρθει να την ξεσκίσει με τον μεγάλο του πούτσο από μπροστά ώστε να του χαρίσω μία ατελείωτη απόλαυση από πίσω, ώστε να χύσουμε όλοι μαζί. Και έτσι έγινε, ο Κώστας ήρθε από μπροστά και έμπηξε με μεγάλη δύναμη το κοντάρι του μέσα τις λέγοντάς της «Πάρτα μωρή, θα σου τον βγάλω από το στόμα, θα σου ξεσκίσω τον πάτο, θα σου βάλω και τα αρχίδια μου μέσα σου καύλα.. Πουτάνα γυναίκα.» και έτσι όπως φώναζε του πιάνω τα κωλομάγουλα και του χώνω την ήδη υγρή πούτσα μου με όση δύναμη μπορούσα μέσα στον στενό του κώλο λέγοντάς του «θα σου ξεσκίσω την κωλοτρυπίδα γαμιά μου, θα σου πάρω την παρθενιά του κώλου σου μια για πάντα.». ?ρχισε να βογκά και να μου ζητά την μία να σταματήσω και την άλλη να συνεχίσω ποιο βαθιά. Η καύλα μου και ο πόνος μου ήταν απεριόριστη, αφού δεν είχα ξαναγαμήσει τόσο στενή τρυπούλα ποτέ στην ζωή μου.

Αρχίσαμε να βογκάμε και να κουνιόμαστε όλοι μαζί στον ίδιο ρυθμό προκαλώντας μία μεγάλη αλυσίδα από ιδρωμένα σώματα που έμπαινε το ένα μέσα στο άλλο προσφέροντας μια μεγάλη επιθυμία να εκτονώσουμε την λαγνεία που είχαμε χύνοντας μέσα μας ταυτόχρονα. Έφτασε η στιγμή που χύσαμε τα καυτά χύσια μας νιώθοντας μία έκρηξη να δημιουργείται, τα σώματά μας να έχουν ατελείωτους σπασμούς και οι φωνές καύλας να ακούγονται σε όλο το τετράγωνο.

Μετά από αυτό το υπέροχο χύση, κάτσαμε όλοι στο καναπέ και αρχίσαμε να γλειφόμαστε και να παίρνουμε πίπες ο ένας στον άλλο χαρίζοντας μία ήρεμη και ήσυχη εκτόνωση σε αυτό το μοναδικό γαμήσι.

Φυσικά τις άλλες δύο μέρες περιττό να σας πω πώς τις περάσαμε. Δεν βγήκαμε λεπτό από το σπίτι, αφού δεν σταματήσαμε να γαμιόμαστε ούτε για να φάμε.

Ένα θερμό βράδυ με τον συγκάτοικο


 Τραβάω δυνατά τον καπνό, τον κατεβάζω βαθιά μέσα μου και τον κρατώ. Το νιώθω να με καίει αλλά ταυτόχρονα με παραλύει ευχάριστα από το κεφάλι ως τις άκρες τον δακτύλων μου. Ο Α. με κοιτά πονηρά και μου ζητάει να φυσίξω τον καπνό στο στόμα του. Τα χείλη μας ακουμπούν και οι γλώσσες μας αρχίζουν να παίζουν.


Θέλω να του δαγκώσω τα χείλη παιχνιδιάρικα. Νιώθω τα χέρια του να κρατάνε με δύναμη τα μαλλία μου. Μου αρέσει όταν το κάνει αυτό, όταν με αρπάζει και να μου επιβάλλεται όπως ξέρει αυτός. Έχω γίνει μούσκεμα και νίωθω ότι καίγομαι ολόκληρη. Θέλω να με γαμήσει όσο τίποτα.

Εκείνος προσπαθεί να μου βγάλει την μπλούζα για να δει το καινούργιο μου piercing στην ρόγα. Στην αρχή διστάζω γιατί ντρέπομαι, αλλά είμαι τόσο ερεθισμένη από το άγγιγμα του που δεν μπορώ να αντισταθώ. Άρχιζεί να μου γλύφει τη ρόγα κυκλικά, που και που τη δαγκώνει ελαφρά και με κάνει να ανατριχιάζω.

Μεταφερόμαστε στο κρεβάτι, ανεβαίνω από πάνω του και βάζω το χέρι μου στον πούτσο του, πανω απο το παντελόνι. Είναι σκληρός και μεγάλος. Θέλω να του τον γλύψω μέχρι να μην αντέχει άλλο. Βγάζει όλα του τα ρούχα και έτσι επιδίδομαι με πάθος. Πότε τον γλύφω απαλά από την μια άκρη στην άλλη, κάνοντας κύκλους με την γλώσσα στην κορυφή, πότε τον παίρνω όλο στο στόμα μου, τόσο βαθία που μου κόβει την ανάσα.

Τραβώντας με από τα μάλλια με ανεβάζει πάνω του και νίωθω τον σκληρό πούτσο του να με σκίζει. Τον θέλω όλο μέσα μου, τόσο βαθιά που με πονάει. Κουνιέμαι έτσι ώστε να αισθάνομαι όλο μου το σώμα να τρέμει. Όταν κάποιες στιγμές δεν μπορώ να κρατηθώ και αναστενάζω, εκείνος βάζει το χέρι του μπροστά στο στόμα μου. Με ρωτάει αν μου αρέσει, και θέλω να ουρλάξω «ναι», αλλά δεν μπορώ. Θέλω να με πηδάει έτσι όλη την νύχτα μέχρι να μην μπορώ να κουνηθώ. Θέλω να πιάσει απο τα μαλλιά και να έρθει από πίσω μου. Είναι έτοιμος να τελειωσει.

Ανοίγω το στόμα μου, θέλω να τα καταπιώ όλα. Μετά αρχίζει να παίζει με έμενα. Το δάκτυλο του αρχίζει να με χαδευέι απάλά αναμεσα στα πόδια και να γλυστράει μέσα μου. Μία παίζει με την κλειτορίδα μου και μία χώνεται βαθιά μέσα μου. Αρχίζει τρίβει κλειτορίδα μου πιο βίαια και ταυτόχρονα μου γλύφει την ρόγα μου που είναι έτοιμη να εκκραγεί. Αρχίζω να τρελαίνομαι και ξαφνικά κάθε εκατοστό του σώματος μου παραλύει.

Παίρνω το χέρι το και βάζω τα δάκτυλα μου βαθιά μέσα μου. Θέλω να με ξαναγαμήσει. Ανεβαίνω από πάνω και τον παίρνω όλο μέσα μου. Το νιώθω να με ξεσκίζει και δεν θέλω να σταματήσω. Δεν μπορώ να φωνάξω, δεν μπορώ να κουνηθώ πολύ και πάλλομαι πάνω στον καυλωμένο πούτσο του, τρίβοντας τις ρόγες μου πάνω στο σώμα του. Τελειώνω και το μουνί μου συσπάται απο την ηδονή πανω στον πούτσο του.

Μετά από λίγο είναι και εκέινος έτοιμος να χύσει. Τα υγρά του ειναι τωρα στο στόμα μου, στο πρόσωπο και στο στήθος μου. Ξαπλώνω και κουρνίαζω δίπλα του, με το ενα πόδι μου να αγκαλιάζει το δικό του. Εκείνος είναι έτοιμος να κοιμηθεί πια, ενώ εγω σκέφτομαι ότι άργησε πολύ να κάνει την κίνηση και θέλω να με ξαναβουτήξει. Αρχίζει να ξημερώνει και εκείνος φεύγει πριν προλάβει να ξυπνήσει κάνεις. Μένω ξαναμμένη στο κρεβάτι μου, οπού με παίρνει ημύγυμνη ο ύπνος.

Ένα βαρετό πάρτυ


 Στην αρχή βέβαια βλαστήμησα που την άκουσα και την ακολούθησα χωρίς να έχω προσωπικά κανένα γνωστό εκεί πέρα. Μου έχει ξανασυμβεί ωστόσο να πάω κάπου εντελώς άγνωστος μεταξύ αγνώστων και να κάνω του κόσμου τι, γνωριμίες. Αφήστε και τα άλλα τυχερά!.. Η κατάσταση όμως εκεί που με κουβάλησε έτσι άρον-άρον η αδερφούλα μου ήταν όχι απλώς ξενέρωτη αλλά σπαστική του κερατά. Μαζεμένοι όλοι οι κλασικοί δημόσιοι υπάλληλοι που έγλειφαν τους ανωτέρους τους με επίκεντρο κάνα δυο τύπους γεvικoύς γραμματείς.


Όταν δεν συνωστίζονταν γύρω από αυτούς τους μαλάκες, την έπεφταν στους μπουφέδες με τους μεζέδες και μιλούσαν ακατάσχετα και δυνατά. Μετά από λίγη ώρα τα αφτιά μου άρχισαν να πονάνε. Περισσότερο από τις μαλακίες που άκουγα παρά από τη μουσική, που όλος παραδόξως ήταν καλή, αν και μάλλον χαμηλή για την περίσταση και τα γούστα μου. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, σχεδόν κανείς δε μου έδινε σημασία πέρα από μια αρχική χειραψία και τα τυπικά «χαίρω πολύ\" που ακολουθούν τις συστάσεις. Βέβαια δε με ενόχλησε ιδιαίτερα το γεγονός αυτό, αφού δεν έβρισκα και κάποιον που να με ενδιαφέρει, αλλά άρχισα να βαριέμαι του θανατά.

Περιμένοντας να περάσει λίγο η ώρα και να ψήσω την αδερφή μου να φύγουμε η τoυλάχιστoν να μπορέσω να την κάνω εγώ χωρίς να της δημιουργήσω πρόβλημα, τριγυρνούσα ανάμεσα στο πλήθος και κατέληξα να κολλήσω δίπλα στο τραπέζι με τα ποτά. Εκεί ήταν που είδα την Εβελίνα και από εκείνη τη στιγμή πήρα στροφή εκατόν ογδόντα μοιρών και όλη η βραδιά απέκτησε ενδιαφέρον. Είχε έρθει να γεμίσει το ποτήρι της και έδειχνε λίγο έξω από τα νερά της όπως και εγώ, αν όχι περισσότερο. Εκείνο που τράβηξε αμέσως την προσοχή μου ήταν το απίθανο λυγερό κορμί της και το κουκλίστικο πρόσωπο με τα βαθιά μπλε μάτια, τα ψηλά ζυγωματικά και τα ζωγραφιστά κατακόκκινα χείλη.

Έτσι όπως στεκόταν, το γόνατο της είχε πεταχτεί έξω λυγισμένο ελαφρά και η μακριά χυτή γάμπα της έτσι κατάλευκη που ήταν ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με το μαύρο του φορέματος της. Σκύβοντας μπροστά φάνηκε μέσα από το ντεκολτέ της σημαντικό τμήμα της σφιχτής σάρκας των βυζιών της, ενώ το στρογγυλό κωλαράκι της τούρλωνε προκλητικά προς τα πίσω. Με έπιασε ένα σφίξιμο στο στομάχι που κατέβηκε σύντομα χαμηλότερα και πίεσε τα γεννητικά μου όργανα. Προσπαθούσε να φτάσει τα παγάκια που κάποιος μαλάκας τα είχε σπρώξει στο βάθος και δεν τα έφτανε. Βρήκα λοιπόν την ευκαιρία να την πλησιάσω, να πιάσω το μπολ με τα παγάκια και να ρίξω δύο στο ποτήρι της. Με κοίταξε με τα πελώρια μάτια της και μου χαμογέλασε γλυκά. Την ρώτησα τότε αν ήθελε περισσότερα και κούνησε αρνητικά το κεφάλι της. Προς στιγμήν τα έχασα και δεν έβρισκα τι να πω στη συνέχεια. Εκείνη όμως εξακολουθούσε να με κοιτάει κατάματα και ανέκτησα το θάρρος μου. Της συστήθηκα και έσφιξε απαλά τα μακριά δάχτυλα της, με το άψογο μανικιούρ στην παλάμη μου. Με ρώτησε αν ήμουν γνωστός του τύπου που έκανε τη δεξίωση και όταν της είπα χαμογέλασε με κατανόηση. Στη δική μου σχετική ερώτηση όμως απέφυγε μια σταράτη απάντηση και αρκέστηκε σε ένα αινιγματικό «πως τον ήξερε κομμάτι». Προχωρήσαμε μαζί μέσα στον κόσμο και κανείς δε μας έδινε σημασία. Ξαφνικά η Eβελίνα παραπάτησε. Πρόλαβα και τη συyκράτησα τυλίγοντας το μπράτσο μου γύρω από τη λεπτή της μεσούλα. Στήριξε το χέρι της στον ώμο μου και πίεσε ασυναίσθητα τα μυτερά της βυζάκια στα πλευρά μου. Ακόμα και όταν ξαναβρήκε την ισορροπία της δεν τράβηξα το χέρι μου, αντίθετα το έσφιξα περισσότερο στο ζεστό κορμί της. Τέντωσε το λαιμό της και ψιθύρισε στο αυτί μου αν ήθελα να τη συνοδέψω στον κήπο για να πάρει καθαρό αέρα. Με μεγάλη μου χαρά, αποκρίθηκα με ενθουσιασμό και γλιστρήσαμε αθόρυβα από τη μεγάλη κατάμεστη αίθουσα. Έτσι κι αλλιώς κανείς δεν πρόσεχε την απουσία μας.

Η αδερφή μου είχε όλη της την προσοχή στραμμένη στον προϊστάμενο της, όπως και οι περισσότεροι εκεί μέσα. Όσο για την Εβελίνα, μάλλον και αυτή δεν θα είχε πολλούς γνωστούς εκεί πέρα και αυτοί με τη σειρά τους θα χαζολογούσαν αλλού, όσο παράξενο και αν μου φαινόταν κάτι τέτοιο! Να υπάρχει εκεί μέσα ένα θεσπέσιο πλάσμα όπως εκείνη και να μη της δίνουν σημασία ήταν κάτι που δεν μπορούσα να το διανοηθώ, όσο και αν τελικά απέβαινε προς όφελος δικό μου. Βγήκαμε έξω και προχωρήσαμε σε ένα σύδενδρο. Η γκόμενα πήγαινε πρώτη μπροστά και εγώ την ακολουθούσα λίγο πιο πίσω σε απόσταση ασφαλείας μην τυχόν και μπερδευόταν με τα ψηλά τακούνια που φορούσε. Όπως είχα τα μάπα μου καρφωμένα έφτανε στο υψος του απίθανου πισινού της και μια βαθιά αναστάτωση με συνεπήρε.

Κατέβασα λίγο το βλέμμα μου και θαύμασα το γυμνό της πόδι με τον ολοστρόγγυλο αστράγαλο και τη κατάλευκη επιδερμίδα. Το καυλί μου αντέδρασε όπως ήταν αναμενόμενο. Σάλεψε πρώτα επιτακτικά μέσα στο μπoξεράκι μου, ύστερα τεντώθηκε και άρχισε να σκληραίνει, να μακραίνει και να πιέζει τον καβάλο μου. Δε μπορούσε να με δει και έτσι έχωσα το χέρι μέσα στο παντελόνι μου και το τράβηξα προς τα πάνω. Μπορεί αυτό να μην έλυσε το πρόβλημα μου, ανακούφισε πάντως την καύλα μου, έστω και προσωρινά.

Χωθήκαμε ανάμεσα στα δέντρα και εκείνη σταμάτησε και ακούμπησε το μπράτσο της σε μια βελανιδιά. Πήγα και στάθηκα δίπλα της. Πέρασα το χέρι μου τρυφερά στον ώμο της και αμέσως κόλλησε το κορμάκι της πάνω μου. Η ταραχή μου αυξήθηκε όταν ένιωσα τα βυζάκια της να αyγίζoυν το στήθος μου και το αγαλματένιο μπούτι της να τρίβεται πάνω μου. Την γύρισα προς το μέρος μου, έσκυψα και την φίλησα απαλά στα χείλη. Μου πέταξε τη γλώσσα και τη ρούφηξα άπληστα. Τύλιξε τα χέρια της στο σβέρκο μου και έχωσε το πόδι της ανάμεσα στα σκέλια μου. Χάιδεψα την γυμνή της πλάτη και γλίστρησα τις παλάμες μου χαμηλά στο κωλαράκι της. Χούφτωσα τα πεταχτά της κωλομάγουλα και τα έσφιξα ξαναμμένος. Έτριψα την σκληρή ψωλή μου στο μπούτι της, πασπάτεψα το στήθος της και βόγκηξα καυλωμένος. Αναστέναξε βαθιά και έχωσε το πρόσωπο της στο στήθος μου. Με γέμισε φιλιά, αλλά μόλις πήγα να ανασηκώσω το φόρεμα της με σταμάτησε με το χέρι της και τραβήχτηκε μακριά μου. Την κοίταξα απορημένος και τη ρώτησα τι έγινε. Μήπως έκανα κάτι που την πρόσβαλε χωρίς να το καταλάβω.

«Όχι!» απάντησε αμέσως χαμηλώνοντας το κεφάλι της. «Εσύ είσαι υπέροχος σε όλα. Εγώ φταίω που δεν σου είπα όλη την αλήθεια. Είμαι αρρεβωνιασμένη και πρόκειται σύντομα να παντρευτώ. Έχω υποσχεθεί μάλιστα να μην αφήσω κανένα να γαμήσει το μoυνάκι μου εκτός από το μέλλοντα άντρα μου. Μπορεί να σου φαίνεται χαζό όμως τηρώ πάντα τις υποσχέσεις μου, έστω και αν το έχω ήδη μετανιώσει». μου είπε μάλιστα και το όνομα του μνηστήρα της που δεν ήταν άλλος από τον προϊστάμενο της αδερφής μου. Την έπιασα από το πηγούνι και ανασήκωσα το όμορφο προσωπάκι της. Της είπα ότι δεν πειράζει. Με όσα είπε την εκτιμώ περισσότερο και άλλα τέτοια καθησυχαστικά. Από μέσα μου βεβαίως έβραζα ολόκληρος αλλά κατάφερα να το κρύψω και το κόλπο έπιασε. Έβαλε το κεφάλι της στον ώμο μου και ήταν έτοιμη να βάλει τα κλάματα λέγοντας μου ξανά πως ήθελε να κάνει έρωτα μαζί μου όσο τίποτε άλλο στον κόσμο εκείνη τη δεδομένη στιγμή, αλλά ...

\"Για το μουvάκι σου έδωσες υπόσχεση», της είπα τότε σε μια κρίση εξυπνάδας που εξέπληξε και έμενα τον ίδιο, «για πίπα, δεσμεύτηκες καθόλου;»

Με κοίταξε με μια βαθιά ματιά και σιγά-σιγά ένα φωτεινό χαμόγελο απλώθηκε στο πρόσωπο της. Με τράβηξε πάνω της και κόλλησε τα βελούδινα χείλη της πάνω στα δικά μου με ανανεωμένο πάθος. Ξεκούμπωσε βιαστικά τα κουμπιά στο πουκάμισο μου και άρχισε να γλείφει και να πιπιλάει λαίμαργα τις ρώγες μου. Τράβηξα το φερμουάρ στην πλάτη του φoρέματoς της και πέταξα έξω τα σφιχτά στητά βυζάκια της. Έτριψα τις φουσκωμένες θηλές της και αμέσως την στήριξα στον κορμό του δέντρου.

Έσκυψα και άρπαξα τις πρησμένες ρώγες της στα χείλη μου. Τις πιπίλησα με βουλιμία και έγλειψα με πάθος τη λαχταριστή διχάλα του στήθους της. Ζούληξα τα βυζάκια της και τα δάγκωσα τρυφερά. Μετά ανασήκωσα την μακριά της τουαλέτα και κατέβασα το μικροσκοπικό, μυρωδάτο κιλοτάκι της με τη λεπτή δαvτελίτσα στο πλάι. Τίναξε τη λεκάνη της μπροστά και έχωσα το πρόσωπο μου ανάμεσα στα σκέλια της. Κόλλησα τα χείλη μου στο ζουμερό μoυvάκι της και της πάτησα μια γερή γλειψιά σε όλο το μήκος της σχισμούλας της. Δάγκωσα τα τρυφερά της μoυνόχειλα, τα παραμέρισα με τα δόντια μου και τίναξα τη γλώσσα μου στην κλειτορίδα της. Την πιπίλισα με θέρμη και την έτριψα δυνατά με τα δάχτυλα μου. Βύθισα τη γλώσσα μου στην καυτή της μουνότρυπα και σκάλισα τα υγρά τοιχώματα του κόλπου της. Πίεσε το κεφάλι μου στο μουνάκι της και με ένα βαθύ αναστεναγμό έχυσε τα πλούσια υγρά της στο στόμα μου. Κατάπια το ζεστό παχύρρευστο μουνόχυμα και πασπάτεψα τον σφιγκτήρα του κώλου της με το μεσαίο μου δάκτυλο.

Με τράβηξε πάνω και γονάτισε μπροστά μου. Κατέβασε το παντελόνι και το σλιπάκι μου και το καυλί μου τινάχτηκε σαν ελατήριο στο πρόσωπο της. Το άρπαξε στα χείλη της και το πιπίλησε λαίμαργα, ζουλώντας συνεχώς τα βαριά μου αρχίδια. Κάρφωσε το πρησμένο μου πουτσοκέφαλο στο λαρύγγι της και μούγκρισε καυλωμένη. Δεν άντεχα άλλο! Έπρεπε να τη γαμήσω επειγόντως και της το είπα. Ήξερα βέβαια την υπόσχεση που είχε κάνει στον εαυτό της κυρίως, όμως η καύλα μας ήταν τέτοια που μπορεί και να την έσπαγε. Έχωσε τα μυτερά της δόντια στη βάση της ψωλής μου και τα τράβηξε αργά προς τα κάτω. Μου χαμογέλασε γλυκά και σηκώθηκε όρθια. Moυ γύρισε την πλάτη, τύλιξε το φόρεμα ψηλά στη μέση της και τούρλωσε το πεταχτό της κωλαράκι προς το μέρος μου, διευκρινίζοντας μου πως ούτε για την πίσω τρυπούλα της είχε δώσει καμία υπόσχεση. Δε χρειαζόταν να πει τίποτα άλλο. Έπεσα αμέσως στα γόνατα και γέμισα φιλιά και γλειψίματα τα αφράτα της κωλομάγουλα. Έσυρα τη γλώσσα μου στη χαράδρα του πισινού της και σάλιωσα τον ζαρωμένο της σφιγκτήρα.

Έσπρωξα τη γλώσσα μου στην στενή της κωλοτρυπίδα και σκάλισα τα τοιχώματα του πάτου της. Στάθηκα κατόπιν όρθιος πίσω της και πίεσα το xoντρό, έτοιμο να εκραγεί, καυλί μου στην πίσω τρυπούλα της. Το έτριψα δυνατά και με ένα απαλό τίναγμα της λεκάνης μου το κάρφωσα στα βάθη της σούφρας της. Ούρλιαξε από το απότομο τσούξιμο αλλά έσπρωξε το κωλαράκι της προς τα πίσω για να δεχτεί όλο το μήκος του καυλωμένου πούτσου μου μέσα της. Μπαινοβγήκα πίσω της μερικές φορές, σφίγγοντας με το ένα μου χέρι τα βυζάκια της ενώ με το άλλο έτριβα την ερεθισμένη της κλειτορίδα με μανία. Έχωσα δυο δάχτυλα στον υγρό της κόλπο και άδειασα το άφθονο καυτό μου ψωλόχυμα στον όμορφο πισινό της, ενώ εκείνη έχυνε ξανά στην παλάμη μου. Φιληθήκαμε με άσβεστο πάθος και συμμαζευτήκαμε. Πήραμε το δρόμο του γυρισμού και βαδίζαμε με προσοχή, αφού δεν ήμασταν και στην καλύτερη φυσική κατάσταση ύστερα από αυτό το ανεπανάληπτο γαμήσι. Επιστρέψαμε στην αίθουσα της δεξίωσης και ανακαλύψαμε άτι όντως κανείς δεν είχε παρατηρήσει την απουσία μας. Καμιά ώρα αργότερα φύγαμε με την αδερφή μου που δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί ήμουν τόσο ενθουσιασμένος. Όπως δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί την έτρωγα κάθε μέρα σχεδόν αν γίνεται καμία άλλη δεξίωση για να την συνοδέψω.

ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΣΕΞ


 Εκείνο το βράδυ, αποφάσισαν να βγουν και να πάνε σ' ένα καινούργιο κέντρο, που τους είχαν συστήσει, για φαγητό και χορό. Μπαίνοντας στο κέντρο, διάβασαν πάνω απ' την είσοδο μια επιγραφή που έλεγε: "ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΣΑΣ".

 
 Γέλασαν. Η Μαίρη είπε: «Για να δούμε. Κέφι σερβίρουν, αν το ζητήσεις;»
 
«Πού ξέρεις;», απάντησε ο Γιώργος, «Μπορεί το μενού να ‘χει κάτι που σου φτιάχνει το κέφι.» Και προχώρησαν και κάθισαν σ' ένα απόμερο τραπέζι.
 
 Μόλις κάθισαν, τους πλησίασε το γκαρσόνι, ένας ψηλός και σφριγηλός νέος όλο ζωντάνια, για να πάρει παραγγελία. Καθώς παράγγελναν, η Μαίρη περιεργάσθηκε μ’ ενδιαφέρον το νέο άντρα. Ήταν πολύ ελκυστικός, φαινόταν δεμένος και αθλητικός και σίγουρα θα είχε επιτυχίες στις γυναίκες. "Νά κάποιος να σου φτιάξει το κέφι", αναλογίστηκε, "Αν απόψε, μετά το φαγητό, γύριζα στο σπίτι μ' αυτόν τον παίδαρο, αντί για τον Πάνο, μόνο άκεφη δεν θα ‘μουν σίγουρα. Κοίταξέ τον πόσο ωραίο παλικάρι είναι. Σαν αρχαίος θεός του πολέμου". Όταν ο νεαρός ξανάλθε να τους σερβίρει κι έσκυψε πάνω απ' τη Μαίρη, η αναπνοή του χάιδεψε το γυμνό ώμο της κι αυτή αισθάνθηκε ένα περίεργο κύμα ανατριχίλας να διατρέχει το κορμί της. Ο άντρας της διαισθάνθηκε την ταραχή της και, παρατηρώντας το νεαρό, είδε τα μάτια του να καρφώνονται από πάνω στο ανοιχτό ντεκολτέ της. Όταν αυτός απομακρύνθηκε κι άρχισαν να τρώνε, ο Πάνος σχολίασε πειρακτικά:
«Σ' ερέθισε ο νεαρός; Να στον προσφέρω γι' απόψε;»

«Αχ, μακάρι να γινόταν», απάντησε προκλητικά η Μαίρη, «Δες τον πόσο ωραίος και αγέρωχος είναι. Σαν θεός του πολέμου.»

Οπότε, εκείνος πειράχτηκε και συνέχισε αμίλητος το φαγητό του.

Όταν τέλειωσαν, σηκώθηκαν να χορέψουν. Όσο χόρευαν, ο Πάνος παρατηρούσε τη γυναίκα του να στριφογυρνά το κεφάλι και να παρακολουθεί όλες τις κινήσεις του νεαρού σερβιτόρου, μέσα στην αίθουσα. Το βλέμμα της είχε κολλήσει πάνω στο νέο άντρα, σαν να ‘ταν μαγνήτης.

Γύρισαν στο τραπέζι κι ο Πάνος προσπάθησε να την ευθυμήσει με αστειάκια, αλλά αυτή χάζευε απαθής και θλιμμένη. Τη λυπήθηκε. Σκέφτηκε πως είναι πραγματικά αδικία, αυτός να ‘χει τη γκαρσονιέρα του και να μπορεί οποτεδήποτε να διασκεδάζει με όποια γυναίκα τον τραβάει, και η γυναίκα του να είναι καταδικασμένη σε μια υποτονική μονογαμία που είχε στερέψει τις ορμές της.

Παρατηρώντας τη να χαζεύει άκεφα, τη φαντάσθηκε γυμνή στην αγκαλιά του στιβαρού σερβιτόρου κι ερεθίστηκε. Αλήθεια, θα θελε πραγματικά απόψε να δει τη Μαίρη γυμνή στην αγκαλιά ενός ξένου άντρα; Θα ήταν και γι' αυτόν μια ποικιλία και - πού ξέρεις; - ίσως ξαναζωντάνευε το ενδιαφέρον του γι' αυτήν.

Σηκώθηκε, δήθεν πως πάει στην τουαλέτα, και επιστρέφοντας σταμάτησε το νεαρό και κάτι κουβέντιασε μαζί του στα όρθια.

Γυρνώντας πίσω, η γυναίκα του τον ρώτησε με περιέργεια:

«Παρήγγειλες τίποτα στο σερβιτόρο;»

«Ναι», απάντησε ο Πάνος, «Σου παρήγγειλα τον ίδιο. Είναι όλος δικός σου γι' απόψε!»

«Με δουλεύεις;» ρώτησε εκείνη.

«Κάθε άλλο», συνέχισε αυτός, «Ρώτησα το νεαρό, αν θα ήθελε να περάσει τη νύχτα μαζί σου κι αν μπορεί να πάρει άδεια και να φύγει. Του είπα πως θα του δώσω διπλά όσα θα έβγαζε απόψε και δέχτηκε. Σε λίγο, θα είναι κοντά μας.»

Η απορημένη γυναίκα ταράχτηκε. Η χειρονομία του άντρα της την είχε ξαφνιάσει. Ούτε που μπορούσε να τον φαντασθεί ν’ αντιδρά έτσι μοντέρνα. Η ιδέα τής άρεσε πολύ, αλλά ο πουριτανισμός της τη συγκράτησε.

«Ασε τις τρέλες», είπε στον Πάνο, «Αυτό δεν γίνεται. Δεν μπορώ ξαφνικά να ξαπλώσω μ' έναν άγνωστο, ούτε να σε πικράνω.»

«Σαχλαμάρες», της απάντησε εκείνος, «Αφού κατάλαβα πως τον κάνεις πολύ κέφι. Περιπέτεια μιας νύχτας θα ‘ναι, δεν θα γίνει εραστής σου. Και, να σου πω την αλήθεια, μ' ερεθίζει και μένα η ιδέα. Εξάλλου, τώρα πια έκλεισα συμφωνία και σε λίγο θα ‘ναι στο τραπέζι μας».

Η Μαίρη έμεινε άφωνη. Αισθάνθηκε τη θηλυκότητά της να διεγείρεται και τις ρόγες της να φουσκώνουν. Και πριν καλά-καλά συνειδητοποιήσει την εξέλιξη, ο νεαρός σερβιτόρος, ντυμένος μ' ένα στενό παντελόνι κι ένα σπορτίβ μπλουζάκι, τους πλησίασε.

«Κυρία μου, με λένε Αρη και είμαι στη διάθεσή σας. Είστε πολύ όμορφη», είπε στη Μαίρη και κάθισε δίπλα της.

«Χαίρω πολύ», απάντησε αμήχανα η Μαίρη κι αισθάνθηκε το σφιχτό μπούτι του άγνωστου άντρα να πιέζει το γλουτό της και να την ανατριχιάζει.

Ο Πάνος, παριστάνοντας τον αδιάφορο και το μοντέρνο, σερβίρισε ποτό και στους τρεις και σχολίασε αστειευόμενος προς τη γυναίκα του:

«Τι σύμπτωση! Τον θεό του πολέμου δεν ζήτησες; Νατος λοιπόν ο Αρης, όλος δικός σου!», και στρεφόμενος προς το νέο φίλο τους, πρόσθεσε: «Αντε, εις υγείαν του φίλου μας που θα μουρνταρέψει απόψε τη γυναίκα μου. Μόνο, όπως είπαμε: Όχι πρωτοβουλίες. Εγώ θα παραγγέλνω κι εσύ θα εκτελείς. Σύμφωνοι;»

«Σύμφωνοι», απάντησε ο νεαρός, ενώ η Μαίρη παρακολουθούσε απορημένη τους δυο άντρες να τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους και να κλείνουν συμφωνία κυριολεκτικά πάνω στο κορμί της...

«Λοιπόν», συμπλήρωσε ο Πάνος προς το νεαρό, «Ας αρχίσουμε. Βάλε το χέρι σου κάτω απ' το φουστάνι της και χάιδεψέ της απαλά τα πόδια».

Η Μαίρη, που δεν φανταζόταν ότι θ' άρχιζαν απ' το κέντρο, ντράπηκε και τα ‘χασε. Μέχρι να καλοσκεφτεί τι της συμβαίνει, αισθάνθηκε το χέρι του Αρη να της τρίβει απαλά τη γάμπα και ν' ανεβαίνει αργόσυρτα προς τα πάνω. Αναστατώθηκε. Το αντρικό χέρι ταξίδευε τελετουργικά πάνω στην επιδερμίδα της και την ανατρίχιασε. Της χάιδεψε για λίγο το γόνατο και μετά προχώρησε πιο μέσα, προς το μπούτι της. Την έτριψε αρκετή ώρα και μετά, βάζοντας το χέρι του ανάμεσα στα μπούτια της της τα 'σφιξε δυνατά, αναστατώνοντάς την.

Σε λίγο, ένιωσε το χέρι του νεαρού άντρα να προχωρεί ανάμεσα στα σκέλια της και να παίζει με το τριχωτό του μουνιού της, που ξεχείλιζε απ’ το κιλοτάκι. Νιώθοντας το χέρι τού άγνωστου άντρα να βρίσκεται τόσο κοντά στο μουνί της, ερεθίστηκε υπερβολικά κι αισθάνθηκε τον κόλπο της να πλημμυρίζει από υγρά και τις ρόγες της να φουσκώνουν. Την ώρα που ο Αρης σήκωνε την άκρη της κιλότας της, για να βάλει το δάχτυλό του στο μουνί της, ο Πάνος τους έκοψε και είπε: «Παιδιά, αρκετά. Τι λέτε; Πηγαίνουμε;»

Πράγματι, βγήκαν απ' το κέντρο και μπήκαν στο αυτοκίνητο. Η Μαίρη κάθισε κανονικά, δίπλα στον άντρα της που οδηγούσε, και ο Αρης ακριβώς πίσω της. Ξαφνικά, μέσα στα σκοτεινά, ο Πάνος είπε στον Αρη:

«Τι λες, νεαρέ; Δεν της φιλάς λίγο το λαιμό, να τη ζεστάνεις;»

Εκείνος έσκυψε μπροστά και, αφού πέρασε τα χέρια του μπροστά και την κόλλησε στην πλάτη του καθίσματος, χουφτώνοντάς την απ' τα βυζιά, πλησίασε το πρόσωπό του στο γυμνό της σβέρκο κι άρχισε να τον δαγκώνει ελαφρά. Η Μαίρη, νιώθοντας τα δόντια του αρσενικού να ξύνουν το σβέρκο της και τους ώμους της και τη ζεστή ανάσα του να της καίει το λαιμό, τεντώθηκε απ' την καύλα. Αυτός, γλείφοντας ηδονικά το λαιμό της και ανεβαίνοντας αργά- αργά προς το αυτί της, βύθισε τη γλώσσα του μέσα στο εσωτερικό του αυτιού της και την έπαιξε γύρω-γύρω.

Καθώς της έγλειφε και της δάγκωνε τα αυτιά κι εκείνη αισθανόταν να 'χει και πάλι φουντώσει πολύ, αισθάνθηκε το χέρι του να εισχωρεί μέσα στο μπούστο της και να της τσιμπάει τις ρόγες. Μια ανυπομονησία την κυρίευσε, πότε να φτάσουν στο σπίτι, για ν' απολαύσει με κάθε τρόπο τον παίδαρο που της έκανε δώρο ο άντρας της απόψε. Η αποφασιστικότητα και το πάθος, που την κρατούσε ο νεαρός μέσα στο αυτοκίνητο, υποσχόταν μεγάλες απολαύσεις για όταν σε λίγο θα την κρατούσε γυμνή στο κρεβάτι.

Μόλις έφτασαν στο σπίτι, κατευθύνθηκαν και οι τρεις στην κρεβατοκάμαρα κι ο Πάνος ζήτησε απ’ τον Αρη να γυμνωθεί τελείως. Εκείνος γδύθηκε κι αποκάλυψε στην εκστατική γυναίκα ένα, θεϊκό πραγματικά, σφριγηλό κορμί κι ένα τεράστιο μακρύ πέος. Τότε, ο Πάνος πήρε τη Μαίρη απ' το χέρι, την έβαλε να γονατίσει μπροστά στο γυμνό άντρα και της ζήτησε να του τον πάρει τσιμπούκι. Αυτή, απλώνοντας το χέρι της και πιάνοντας το γυμνό πούτσο, ένιωσε τη σκληράδα του κι ερεθίστηκε πολύ. Τον έχωσε βιαστικά μέσα στο στόμα της κι άρχισε να τον ρουφάει σφιχτά. Αισθάνθηκε τον ερεθισμένο άντρα να πλημμυρίζει από καύλα και το μουνί της να πλημμυρίζει από υγρά.

Καθώς αυτός καύλωνε πολύ και η Μαίρη έκανε επί ώρα με όρεξη το πιο απίθανο τσιμπούκι που είχε κάνει ποτέ, ήρθε ο Πάνος και την αποτράβηξε, βάζοντάς την να καθίσει στο κρεβάτι.

«Έλα», είπε στον Αρη, «Ξεκούμπωσέ της το φόρεμα, να παίξεις όσο θέλεις με τα στήθια της». Ο καυλωμένος άντρας την πλησίασε, ξεκούμπωσε βιαστικά το φόρεμά της, έλυσε το σουτιέν και πέταξε έξω τα δυο χυμώδη λευκά βυζιά της, με τις ολοστρόγγυλες φουσκωτές ρόγες.

Τα χάιδεψε τρυφερά και σιγά-σιγά άρχισε να τα σφίγγει δυνατά. Η φουντωμένη γυναίκα ερεθίστηκε. Το αρσενικό ζώο την πονούσε κι αυτή ευχαριστιόταν. Αφησε μια παρατεταμένη κραυγή πόνου κι εκείνος, τότε, έβγαλε τη γλώσσα του και της έγλειψε τα βυζιά απαλά και στοργικά. Κάποιες στιγμές ρουφούσε επίμονα τη ρόγα της, μέσα στο στόμα του, όπως ρουφάει το μωρό την πιπίλα, κι εκείνη του χάιδευε τρυφερά τα μαλλιά.

Αλλά παρενέβη ο Πάνος και ζήτησε απ' το νεαρό να της γλύψει τα πόδια. Ο Αρης υπάκουσε κι, αφού τράβηξε το φόρεμά της και την άφησε μόνο με την κιλότα, έσκυψε κι άρχισε να πιπιλάει με μακριές διαδρομές τα μπούτια της απ’ το γόνατο μέχρι το τρίγωνο της αμαρτίας, ενώ τα χέρια του της χάιδευαν σφιχτά τις γάμπες. Όταν το στόμα του κι η καυτή αναπνοή του πλησίασαν στο αιδοίο της, η Μαίρη ανατρίχιασε και ψιθύρισε στον Πάνο: «Πες του να μου γλείψει το μουνί, σε παρακαλώ. Πες του, μη με βασανίζεις».

Ο άντρας της όμως, με απάθεια και σαδισμό, τη διέταξε να γυρίσει μπρούμυτα πάνω στο κρεβάτι κι έδωσε εντολή στον επιβήτορα της γυναίκας του να της βγάλει το βρακί και να της φιλήσει τον κώλο και την πλάτη. Ο Αρης, κατεβάζοντας την κιλότα της κι αποκαλύπτοντας τον ωραιότατο πισινό της, αισθάνθηκε το καυλί του να τσιτώνει μέχρι να σπάσει. Αρχισε να της χαϊδεύει τον κώλο και να της τον φιλάει, σκαλίζοντας πού και πού την κωλοτρυπίδα της με τη γλώσσα του, ενώ τα χέρια του έσφιγγαν και έτριβαν δυνατά τα τροφαντά της μπούτια. Μετά, αφού έγλειψε κυκλικά και απαλά τα κωλομέρια της, έβαλε τη γλώσσα του στη μέση της κι άρχισε να τη σέρνει αργά προς τα πάνω, διαγράφοντας τη σπονδυλική της στήλη.

Ταυτόχρονα, ο άντρας της τής ψιθύριζε:

«Αχ! Πόσο καυλώνω, να βλέπω τη γλώσσα του γαμιά σου να σέρνεται αργά πάνω στην πλάτη σου και να γεύεται τη σάρκα σου. Την αισθάνεσαι;»

«Ναι, την αισθάνομαι», απάντησε εκείνη, «Έχω ανατριχιάσει ολόκληρη».

Ώσπου ο Αρης, γαργαλώντας με τη γλώσσα του τη ράχη της, έφτασε πάνω-πάνω κι άρχισε να της γλείφει και να της δαγκώνει τους ώμους, ενώ είχε πέσει ολόκληρος επάνω της και ο πούτσος του τριβόταν με δύναμη ανάμεσα στα κωλομέρια της και τα χέρια του χούφτωναν με δύναμη τα βυζιά της. Νιώθοντας η Μαίρη το πεινασμένο αρσενικό να την έχει ακινητοποιήσει και να τη δαγκώνει με βουλιμία, σα' να θέλει να την κατασπαράξει, και το σκληρό του πέος να χαϊδεύει τη σχισμή του κώλου της, ερεθίστηκε πάλι πολύ και ούρλιαζε όλο καύλα.

Οπότε, μπήκε ξαφνικά στη μέση ο Πάνος και, χωρίζοντάς τους, άρπαξε τη γυναίκα του, τη γύρισε ανάσκελα και ανοίγοντάς της τα πόδια, έδωσε εντολή στον Αρη να σκύψει και να της πιπιλίσει το μουνί. Καθώς η γλώσσα του νέου άντρα άγγιξε την κλειτορίδα και τα μουνόχειλά της, η Μαίρη εκτινάχθηκε απ' την ηδονή κι άφησε άναρθρες κραυγές ικανοποίησης. Αισθάνθηκε την πυρωμένη γλώσσα να εισχωρεί ανάμεσα στα χείλη του αιδοίου της και να βυθίζεται μέσα στον κόλπο της και λιγώθηκε τελείως.

«Αχ!», βόγκηξε, «Τι γλυκός, που είσαι. Χώσε μου τη μυτερή σου γλώσσα. Γλείψ' το το μουνί μου. Θέλω να με γαμήσεις με κάθε τρόπο απόψε, να μου κάνεις όλα τα ερωτικά κόλπα που ξέρεις». Και η παιχνιδιάρα γλώσσα, μυτερή σαν πούτσα εφήβου, συνέχισε για ώρα τα παιχνίδια με την κλειτορίδα και τα μουνόχειλα τής μεθυσμένης από καύλα γυναίκας, ώσπου αυτή άρχισε να του ζητάει εναγωνίως να τη γαμήσει ολοκληρωτικά.

Τότε, ο Πάνος αποτράβηξε το νεαρό σαδιστικά και του ζήτησε να σταθεί όρθιος, μακριά από τη γυναίκα του, και να παίξει την ψωλή του. Πράγματι, ο Αρης απομακρύνθηκε και, κοιτάζοντας τη γυμνή γυναίκα που περίμενε ολόγυμνη πάνω στο κρεβάτι, άρχισε ν' αυνανίζεται. Βλέποντας η Μαίρη το γυμνό άντρα να την κοιτάζει από μακριά με λαιμαργία και να παίζει μανιωδώς τον τεντωμένο του πούτσο μέσα-έξω, φούντωσε κι άνοιξε τελείως τα σκέλια της, δείχνοντάς του το φουσκωμένο μουνί της και προκαλώντας τον να τη γαμήσει. Αυτός όμως, αν και αισθανόταν σαν πύραυλος που τον είχαν ήδη πυροδοτήσει και ήταν έτοιμος να ορμήσει επάνω της και να την ξεσκίσει, κρατιόταν με το ζόρι, περιμένοντας το σύνθημα του άντρα της. Αλλά εκείνος, αφού τους είχε πυρώσει και τους δυο, διασκέδαζε σαδιστικά, κρατώντας τους σε απόσταση βολής μεταξύ τους. Δεν βιαζόταν καθόλου, αλλ' αντίθετα, το απολάμβανε και το φουμάριζε.

Αφού τους άφησε αρκετά να βλέπονται γεμάτοι βουλιμία και να ζουν με την προσδοκία της ολοκληρωτικής επαφής τους, αναπάντεχα, σε στιγμή που δεν το περίμεναν, έδωσε επιτέλους το σύνθημα, λέγοντας προς τον Αρη:

«Τώρα είσαι ελεύθερος. Μπορείς να της κάνεις ό,τι γουστάρεις. Είναι όλη δική σου».

Η Μαίρη ανατρίχιασε. Είδε το ολόγυμνο αντρικό κορμί με το τεντωμένο πέος να ‘ρχεται με φόρα κατά πάνω της κι άνοιξε τελείως τα πόδια της. Αυτός, μ’ έναν πήδο, έπεσε πάνω της με όλο του το βάρος και βύθισε με μιας το τεράστιο καυλί του μέσα στον κόλπο της. Εκείνη, νιώθοντας το νεανικό αντρικό όργανο να εισχωρεί βαθιά μέσα στα σπλάχνα της, ούρλιαξε από τον πόνο και την ηδονή, τύλιξε τα μπράτσα της γύρω του και του φώναξε: «Πλάκωσέ με, πηδηχταρά μου. Γάμα με. Χώσου όσο πιο βαθιά μπορείς μέσα μου».

Ο Αρης πέρασε τα χέρια του κάτω από τα μπράτσα της και, κολλώντας την επάνω του, έχωσε τον πούτσο του ως το τέρμα, όσο πιο μέσα μπορούσε. Ενώ η γαμημένη γυναίκα, τύλιγε τα πόδια της γύρω απ’ τον κώλο του, λες και ήθελε να τον πιέσει προς τα κάτω για να χωθεί ακόμα πιο πολύ μέσα της. Ο Πάνος, βλέποντας τη γυναίκα του να επιζητεί το βαθύ γαμήσι, ανέβηκε στο κρεβάτι και ξάπλωσε με τα ρούχα πάνω στο γυμνό άντρα, προσθέτοντας και το δικό του βάρος, οπότε η ηδονή των δυο σφιχταγκαλιασμένων εραστών αποκορυφώθηκε.

Έτσι, για πολλή ώρα, η Μαίρη έπαιρνε μέσα της το χοντρό πούτσο με όλο το βάρος των δυο αντρικών κορμιών, ο Αρης αισθανόταν να κάνει το πιο βαθύ γαμήσι της ζωής του και είχε χώσει το κεφάλι του στα βυζιά της, δαγκώνοντάς τα με μανία, κι ο Πάνος φίλαγε απανωτά το πρόσωπο και τα χείλη της γυναίκας του, φωνάζοντάς της:

«Πάρ' τον, μωρή καριόλα. Ξεσκίσου. Δώσ' τα όλα. Να δούμε, θα αισθάνεσαι τώρα ανία;»

«Αχ, άντρα μου», του απαντούσε εκείνη, «Σ' ευχαριστώ. Είναι καταπληκτικός ο γαμιάς που μου βρήκες. Θέλω να με γαμάει όλη νύχτα. Αυτό το γαμήσι θα μου μείνει αξέχαστο».

Κι ενώ ο Πάνος χαμογελούσε ικανοποιημένος, η Μαίρη αγκάλιασε το λαχανιασμένο πρόσωπο του Αρη που ξεφυσούσε επάνω της, του φίλησε με πάθος τα χείλη και του φώναξε: «Πήδα με, άντρακλα. Σου ανήκω απόψε. Τέτοιο πούτσο δεν έχω γευτεί ποτέ μου. Μου 'χεις ξετινάξει τα σπλάχνα. Διάλυσέ με».

Τότε, ο Αρης καύλωσε πολύ, τίναξε το κορμί του προς τα κάτω και βύθισε τον πούτσο του μέχρι την καρδιά της καυλωμένης γυναίκας, που άρχισε να τρέμει υστερικά απ' τον οργασμό και να φωνάζει μονότονα:

«Αχ, χύνω, χύνω, χύνω, χύνω...». Και καθώς τέλειωνε γεμάτη ηδονή, συμπλήρωσε: «Με ξέσκισες, παλιόπαιδο. Με διέλυσες».

Την ίδια στιγμή, ο νεαρός άντρας εκσπερμάτωνε μουγκρίζοντας μέσα στο μουνί της κι ο άντρας της έχυνε κι αυτός, ερεθισμένος, μέσα στο παντελόνι του.

Ενώ ο Πάνος πήγε στο μπάνιο για να πλυθεί, η Μαίρη άρπαξε το υγρό καυλί του Αρη και ήπιε μανιωδώς όλα του τα χύσια που είχαν περισσέψει. Μέχρι που ξανακαύλωσαν και κόλλησαν και πάλι τα κορμιά τους, συνεχίζοντας το ορμητικό τους γαμήσι.

Όταν γύρισε στο δωμάτιο ο άντρας της, βρήκε τον εραστή της γυναίκας του να της χώνει το καυλί του περιοδικά, μια στο μουνί της και μία στην κωλοτρυπίδα της, και να της έχει διαλύσει κυριολεκτικά τις τρύπες. Η Μαίρη έχυνε και ξανακαύλωνε συνεχώς, ενώ ο νεαρός επιβήτορας που την πηδούσε μπαινόβγαινε στα σωθικά της ασταμάτητα σαν ταχεία ατμομηχανή.

Προς το πρωί, αποκοιμήθηκαν κι οι τρεις αποκαμωμένοι και ήρεμοι. Το απόγευμα της Κυριακής, όταν ξύπνησαν, η Μαίρη που αισθανόταν να ‘χουν ξυπνήσει μέσα της τα ένστικτα του θηλυκού, τους πήρε από ένα γλυκό τσιμπούκι, τους καύλωσε και τους έβαλε να τη γαμούν από λίγο, πότε ο ένας και πότε ο άλλος. Όταν ερεθίστηκε πολύ, ίππευσε τον Αρη, κάθισε πάνω στο όρθιο καυλί του και, χοροπηδώντας με το καυλί του μέσα της, ηδονίστηκε και ξανάχυσε μ' όλη της την όρεξη και τη δύναμη.

Έτσι, το Σαββατοκύριακο της Μαίρης, αντί για ανιαρό, εξελίχθηκε σε πρωτοφανές σεξουαλικό γλέντι, που της έμεινε αξέχαστο. Ευχαρίστησε τον άντρα της για την πρωτοβουλία του και συμφώνησαν να το επαναλαμβάνουν πότε-πότε, για ν' ανανεώνεται και να αναζωογονείται κι η δική τους συζυγική-σεξουαλική ζωή.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ


 Tα δικά μου πλησίαζαν και το μωρό μου η Ρανία είχε ήδη κάνει παράδοση να μου κάνει κάποια έκπληξη αυτή την ημερα,οπως και εγώ στα δικά της .

 
Φέτος ήταν ημέρα Πέμπτη και δεν βόλευε πολύ για να κανονίσουμε κάτι με κάποιο φιλικό ζευγάρι. Η Ρανία όμως πάντα κάτι θα κανόνιζε για να είναι και αυτά τα γενέθλια αξέχαστα.!!! Το πρωί της Πέμπτης ξύπνησα όλο κέφι και με μια πούτσα κάγκελο μόλις άνοιξα τα μάτια μου το χέρι μου πήγε ασυναίσθητα στο καυλί μου που ήταν σκληρό σαν πέτρα!!!
 
Πολλές φορές μου συμβαίνει αυτό τα πρωινά αλλά τόσο έντονο όχι, άρχισα να χαϊδεύω το καυλί μου και να το χουφτώνω μέσα από τα σκεπάσματα, ρίγη ηδονής με διαπέρασαν μαζί με το γλυκό μούδιασμα από το ξύπνημα. Η Ράνια είχε ήδη σηκωθεί και είχε ετοιμάσει τα παιδία να πάνε σχολείο, ήμουνα μόνος στην κρεβατοκάμαρα και την άκουσα που μιλούσε στο τηλεφωνο.Αρχισα να παίζω τον πούτσο μου τον είχα πιάσει σφιχτά με το ένα χέρι και με το άλλο χάιδευα τα σφιγμένα μου αρχίδια που και αυτά συμμετείχαν στην καύλα μου.
 
 Είχα ξεφύγει τελείως μέσα στην γλυκεία φαντασίωση που έφτιαχνα στο μυαλό μου,τι θα μου ετοίμαζε άραγε? Η πούτσα μου είχε πεταχτεί έξω από το σλιπάκι μου και την έπαιζα με μανία.
 
 Κατέβασα το σλιπάκι μου να μη με ενοχλεί και συνέχισα μα τον παίζω!!! ναι αυτή η στιγμή είναι δικιά μου και θέλω να χύσω όσο ποιο έντονα μπορώ!!! Δεν ξέρω μετά από πόση ώρα είδα την πόρτα να ανοίγει η Ράνια με το νεγκλιζέ της και αυτή από τον ύπνο με κατάλαβε ότι τον παίζω!!! Κάθετε στην άκρη του κρεβατιού και χώνει χωρίς να μου πει κουβέντα το χέρι της κάτω από το παπλωμα,μωρο μου λέει τι παλούκι είναι αυτό? ποτέ πρόλαβες να ξυπνήσεις έτσι? Χωρίς άλλη κουβέντα με ξεσκεπάζει και μου λέει "παιξτον θέλω να σε βλέπω να μαλακίζεσαι με τρελαίνει"!!! Αρχισα να τον παίζω πάλι με μανία και αυτή να με φτιάχνει δείχνοντας μου από απέναντι το μουνάκι της!! Η καριόλα πόσο καλά ξέρει να με παίζει!!! όταν είδε ότι ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να εκραγεί γονατισε πανω στο κρεβάτι και τον πήρε στο στόμα της!!! μμμμμ δεν πιστεύω ότι υπάρχει ποιο γλυκό και καυλωτικο πράγμα να ξυπνάει κανείς έτσι !!!

Κάνει φοβερή πίπα τον παίρνει σχεδόν όλο στο στόμα της και μετά τον βγάζει σιγά ρουφώντας το κεφαλάκι μου!!!Έπαιξε τα αρχίδια μου με τη γλώσσα της και κατέβηκε ποιο χαμηλά στην κωλοτρυπίδα μου...αχ τι καύλα!!! άρχισε να μου την γλύφει να τη σαλιώνει και να μου την πηδάει με τη γλώσσα της.!!! Έλειωνα από καύλα μου έπαιζε τον πούτσο και μου γαμούσε το κωλαράκι με τη γλώσσα και μόνο σαν εικόνα με τρέλαινε!!!

Αρχισε πάλι να ανεβαίνει ποιο ψηλά να μου τον γλύφει πάλι στο πουτσοκεφαλο μου και μετά όλο μέσα στο στόμα!!! Τον έβαζε βαθιά και εκείνη τη στιγμή ένιωσα να μου βάζει δυο δάκτυλα στην σαλιωμένη κωλοτρυπίδα μου και να τα κουνάει!!! Αυτό ήταν...Δεν άντεξα άλλο άρχισα να χύνω σαν τρελός μέσα στα καυτά χειλάκια της!!! Μου τα πήρε όλα δεν άφησε τίποτα να πάει χαμένο με τρέλανε σπαρταρούσα στο κρεβάτι σαν να με είχε χτυπήσει ρεύμα!! Μου λέει σήκω και ντύσου τα υπόλοιπα το βράδυ δεν θα σε έχω γυμνό εδώ όλη μέρα γιατί δεν θα κάνουμε τίποτα σήμερα... Ευχαριστημένος και καλοχυμενος ντύθηκα και βγήκα να πάω στο γραφείο είχα κάτι δουλείες να τελειώσω . Το μεσημεράκι με πήρε τηλέφωνο η Ράνια και μου λέει μωρό μου επειδή είναι καθημερινοί σήμερα και δεν είναι κανείς διαθέσιμος για ποτάκια και ξενύχτια λέω να κάνουμε τη γιορτή το Σάββατο ,και απόψε να βγούμε για ένα ποτάκι δυο μας. Οκ της λέω μωρό μου χαλαρά ας γίνει έτσι λέω και κλείσαμε. Μετά από λίγο χτύπησε το κινητό μου ήταν ο Σπύρος με τη Νίνα ένα πολύ φιλικό μας ζευγάρι και καλά παιδία που ήξεραν ότι έχω γενέθλια(τα είχαμε γιορτάσει μαζί πέρσι) χεχε!! και πήραν να μου ευχηθούν.

Τους είπα να πιούμε ένα ποτάκι μαζί το βραδάκι και τα παιδία δέχτηκαν. Μου λέει ο Σπύρος αν είναι να περάσουμε τα μισά από την περσινή γιορτή κερνάμε εμείς τα ποτά!!! Είπαμε να τηλεφωνηθούμε το βραδάκι να τους πούμε που θα βρεθουμε. Γυρισα σπίτι κατά τις 9 η Ράνια είχε κανονίσει τα παιδία είχε κάνει το πανάκι της και ήταν με το μπουρνουζακι της έτοιμη να ντυθεί. Πάω να κάνω και εγώ ένα πανάκι και φεύγουμε της λεω, οκ μωρό μου και εγώ ετοιμάζομαι!!! Βγήκα με το μπουρνούζι μου στάζοντας και τη βλέπω με το καινούργιο μουστάκι της το στριγακι το δερμάτινο και τις ζαρτιέρες με μαύρες διχτυωτές κάλτσες!!! Ένοιωσα το καυλί μου να ξυπνάει χέζε το κατάλαβε και μου λέει ντύσου γρήγορα γιατί δεν θα πάμε πουθενά στο τέλος!!

Έβαλε ένα μικρό δερμάτινο φουστακι και από πάνω ένα μαύρο σχεδόν διάφανο μαύρο μπλουζάκι. Βγαίνοντας της είπα για τα παιδία ότι θα έρθουν για ποτό μαζί μας και πολύ χάρηκε μου λέει "άντε πάλι από το τίποτα κανόνισες και παρέα απόψε" Πήγαμε για φαγητό πρώτα τα δυο μας σε ένα πολύ ωραίο εστιατόριο στη Βουλιαγμένη με κεράκια και πολύ άψογη ατμόσφαιρα, Ήπιαμε ένα μπουκάλι καλό κρασί και μου ευχήθηκε να είμαι πάντα έτσι και πάντα καυλωμένος!!!

Περάσαμε πολύ όμορφα κα ξεκινήσαμε να πάμε στο μαγαζί που είχαμε πει να βρεθούμε με το Σπύρο και τη Νίνα. Στο αμάξι μέσα είχα βάλει το χέρι μου κάτω από το φουστακι της και τις χάιδευα το μουνάκι πάνω από το μικροσκοπικό strigaki της. Με εμπόδιζε όμως να κάνω αυτό που ήθελα και με μια κίνηση το τραβάω απότομα και μου μένει στο χέρι!!! Καύλωσα που θα είχα το πουτανακι μου ξεβράκωτο στο μαγαζί απόψε!!! Φτάσαμε στον Αλιμο εκεί ήταν το μαγαζί ,τα παιδία μας πήραν στο κινητό ήταν στο δρόμο από Πειραιά είχε κίνηση. Μπήκαμε μέσα Πέμπτη βράδυ χλωμό το μαγαζί κάποιες παρέες σκόρπιες αλλά όχι πολλά πράγματα. Δεν μας χάλασε καθόλου άλλωστε το ξέραμε ότι κάπως έτσι θα ήταν . Μου λέει η Ράνια που θα καθίσουμε? Στο bar της λέω με την ωραία κοκκινομάλλα!!! Μμμμ καριολη μου λέει την είδες ε? πρόλαβες? Ηταν ένα παιδί τρελά να σε κάνει μόνο να το χαζεύεις ψηλή με κοντοκουρεμένο μαλί κατακόκκινο ένα μπουστάκι θάνατος και μια φουστιτσα που κόλαζε και άγιο. Καθίσαμε και ήρθε να μας πάρει παραγγελία, Της λέω, απόψε έχω γενέθλια και είχα σκοπό να πιω κανένα ποτάκι αλλά τώρα που σε είδα φέρε μωρό μου ένα μπουκάλι και βλέπουμε!!!

Η Ρανία δίπλα μου άκουγε γελώντας η κοκκινομάλλα κόμπλαρε λίγο με κοίταξε και μου λέει χρόνια πολλά λοιπόν όμορφε είμαι η Ξένια και απόψε θα φροντίσω να περάσετε καλά στο μαγαζί!! Δεν ήθελα και πολύ να πιάσουμε κουβέντα δουλεία πολύ δεν είχε, Ποτήρι της βγάλαμε και ήρθαν και τα παιδία τα δικά μας!!! Ο Σπύρος αγκάλιασε τη Ράνια και της έδωσε ένα φιλί στο στόμα και η Νίνα έπεσε πάνω μου να μου πει τα χρόνια πολλά με ένα καυτό φιλί ακόμα!!! Η κοπέλα από το bar μας κοιτούσε με περιέργεια για αυτή την άνεση που είχαμε!!! Τη φουκαριάρα ακόμα δεν είχε δει τίποτα!!! Ένα ποτό είχαμε πιει!!! Η Νίνα μου έδωσε τότε το δωράκι που είχε πάει μόνη της να μου πάρει ένα πολύ όμορφο βοχερακι που στο μέρος που άνοιγε είχε μια κοπέλα γυμνη!!Το έβγαλε και το άνοιξε πάνω στο bar η Ξένια το άρπαξε και το έκανε σημαία και άρχισε το πανηγύρι!!!

Η Ξένια η κοπελιά του bar αρχικά μας έπαιζε σαν πελάτες γιατί δεν είχε και τίποτα να κάνει καλύτερο και επειδή είδε και το μπουκάλι που πήραμε είπε να βγάλει άκρη να περάσει και η βράδια της ευχάριστα αλλά εδώ είχε υπολογίσει λάθος!!! Κατά τις 3 το πρωί η Ξένια χόρευε πάνω στην μπάρα μαζί με την Ρανια το "ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ"!!! Ο Σπύρος από κάτω βάραγε παλαμάκια και έπαιρνε μάτι τα μωρά να χορεύουν τσιφτετελι,η Ρανια δεν φορούσε τίποτα από κάτω (της το είχα σκίσει πριν στο αμάξι),εγώ είχα χώσει το χέρι μου κάτω από το φουστακι της Νινας και είχα κάνει το μουνάκι της να στάζει φορούσε ένα χρυσό strigaki και με παρακάλεσε να μη το σκίσω είναι Δώρο και το ήθελε!!! Μου υποσχέθηκε ότι θα το βγάλει μόνη της και έτσι έγινε, με μια κίνηση την ώρα που τελείωνε το κομμάτι και κατέβαιναν οι κοπέλες από τη bara η Νινα το έβγαλε και μου το έδωσε στο χέρι!!!

Η Ξένια που την είδε την βλέπω να λέει κάτι με τη Ράνια και μετά να βγάζει κοιτώντας με στα μάτια με μια κίνηση και το δικό της!!! Είχαμε ξεφύγει τελείως μα τελείως!!! Ευτυχώς το μαγαζί ήταν δικό μας, ότι κόσμος υπήρχε είχε φύγει και μάλλον μας περιμένανε για να κλείσουν!!!

Μας κουνούσε το κόκκινο strigaki της και είχε και αυτή ξεσελώσει!!! Πλησιάζω το μωρό μου και της λέω θέλω να πάρουμε μαζί μας το μωρό από το bar μαζί με τα παιδία και να σας πάω κάπου? Μου λέει η Ρανία τη νόμιζες ότι κάνω τόση ώρα? Τ ο μωρό με ρώτησε τη παίζει και το έχω στην καύλα!!!! Ο Σπύρος και η Νινα γούσταραν πολύ να πάμε όλοι μαζί να ξεσκιστούμε η καύλα μας είχε φτάσει στο ζενίθ!!! Αλλη μια σειρά σφινακια από το κατάστημα και η μουσική τέλος!!! Βλέπω την Ξένια να μιλάει με τη Ρανια και κάτι να λένε κοιτώντας συνωμοτικά προς το μέρος μου!! Έρχεται αποφασισμένη με βουτάει και μου δίνει ένα φιλί στο στόμα με γλώσσα χουφτώνοντας ταυτόχρονα και τον πούτσο μου!!! Το μωρό σου μου λέει μου είπε αν θέλω να είμαι το Δώρο σου για απόψε και με έχει κωλώσει φοβερά η ιδέα πως σου φαίνετε?

Φύγαμε όλοι μαζί της λέω σε περιμένουμε στο αυτοκίνητο ελα. Βγαινουμε έξω και ήμασταν σε μεγάλα κέφια όλοι με ρωτούσαν που θα πάμε... Το ξενοδοχείο ήταν απόμερο και ειδικό για τέτοια κόλπα η Ρανια το ήξερε άλλωστε πολλές φορές είχαμε πάει πάλι εκεί και οι δυο μας και με παρεα!!!Πηρα την βενετσιάνικη σουίτα ένα μεγάλο δωμάτιο με μεγάλο στρογγυλό μπάνιο για τέσσερα άτομα και υδρομασάζ. Ο Σπύρος και η Νινα ήταν παρά πολύ καυλωμένοι για να αντέξουν άλλο και με το που μπήκαμε στο δωμάτιο τον πέταξε πάνω στο κρεβάτι και άρχισε να του παίρνει μία πολύ δυνατή πίπα.

Η πούτσα του είχε γίνει πέτρα έτοιμη να εκραγεί!!!! Εγώ με την Ξένια και την Ράνια γεμίσαμε την μεγάλη μπανιέρα απέναντι τους γδυθήκαμε και μπήκαμε και οι τρεις μέσα απολαμβάνοντας το θέαμα που μας πρόσφεραν τα παιδία από το κρεβάτι απέναντι μας.

Η Νινα είχε γδυθεί και είχε γυρίσει ανάποδα τώρα και ο Σπύρος της έγλυφε το μουνάκι της. Εγώ στη μέση σαν εορταζων μου είχαν ανοίξει τα ποδιά τα μωρά και με έγλυφαν και τα δυο μαζί με είχαν τρελάνει!!!!

Η Ξένια είχε αναλάβει το καυλί μου και Η Ρανια τα αρχίδια μου τι καύλα είναι να σε γλύφουν μαζί δυο όμορφα μωρά!!! Τραβάω την Ξένια από το καυλί μου την ανεβάζω δίπλα μου στην εσοχή της μπανιέρας και χώνω τη γλώσσα μου στο μουνάκι της να κάνω μια πρώτη εξερεύνηση. Αρχίζω να τη γλύφω και να της ρουφάω την κλειτορίδα της σαν τρελός ενώ η Ρανια μου έγλυφε τον πούτσο. Τα παιδία δίπλα μας έβλεπαν και φώναζαν από καύλα την είχε τη Νινα στα τέσσερα ο Σπύρος και τη γαμούσε με πρόσωπο προς εμάς. Η Ρανια τότε αφήνει προς στιγμή την πούτσα μου και πάει στη φίλη της που γαμιόταν ξαπλώνει μπροστά της πιάνει το κεφάλι και τη βάζει να της γλύφει το μουνάκι της που ήταν μουσκεμα!!!Το θέαμα ήταν απίθανο το τρίο ήταν πολύ καυλωτικο η Ξένια βλέποντας τους άρχισε να με χύνει στο στόμα και να χτυπιέται, μόλις άρχισαν οι σπασμοί της σηκώνομαι τη γυρνάω προς τους άλλους να είναι κοντά και να βλέπει και της καρφώνω το καυλί μου πισωκολητα και εγώ!!!! Δεν ξέρω πόσες φορές μου το έχυσε πάντως οι φωνές της ακούγονταν σίγουρα μέχρι το διάδρομο.

Ο Σπύρος τώρα είχε αλλάξει στάση και είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι και από πάνω του είχε κάτσει και πηδιόταν με λυσσά η Ρανια και η Νινα του έγλυφε τα αρχίδια και έπαιζε με το μουνάκι της. Έσπρωξα την Ξένια ποιο κοντά της και την είδα ότι δεν είχε πρόβλημα να πέσει με τα μούτρα στο μουνάκι της Νινας και νάτο γλύφει με μανία όσο εγώ της πηδούσα το δικό της,η σκηνή ήταν υπέροχη και οι πέντε ήμασταν σε απόλυτη καύλα!!!! Η Νινα φώναζε τώρα πόσο όμορφα τη γλύφει το πουτανακι και ξαφνικά φεύγει σηκώνετε πάει στην τσάντα της και βγάζει ένα δονητή χοντρό με αρχίδια και ζώνη για να τον φοράει στη μέση!!!!

Τη βλέπω με έμπειρες κινήσεις να τον φοράει και έρχεται κοντά μου γλυψτον καριολη μου λεει,γλειψε τον πούτσο μου με αυτόν πηδάω τον φίλο σου!! Μου τον έβαλε στο στόμα και η Ρανια που είχε γυρίσει καρεκλατο πάνω στον Σπύρο ήρθε να τη γλύψουμε μαζί !!! Αφησα την Ξένια λίγο και σηκώθηκα όρθιος πάνω στο κρεβάτι τσιμπουκωνοντας τη γυναίκα μου που χοροπήδαγε πάνω στο καυλί του Σπύρου!! Η Νινα είχε βάλει την Ξένια να τη γλύφει και την βλέπω να την γυρνάει στα τεσερα και να της χώνει όλο το μεγάλο καυλί που είχε φορέσει στη μέση της στο μουνάκι της!!! Νόμιζα ότι θα χύσω δεν άντεχα άλλη καύλα αλλά η Ρανια με επανέφερε στην ταξη,μου λέει νομίζεις ότι δεν θα με πηδήξεις καριολη αποψε?Και με τη μια κατεβαίνει από το Σπύρο και ξαπλώνει με τα ποδιά ψηλά σαν κατάρτια να της τον χώσω!!! Έχω πέσει από πάνω της και τρομπάρω το καταχυμενο μουνί της με την πούτσα μου και βλέπω δίπλα τον Σπύρο να τσιμπουκωνει την Ξένια που την πηδούσε η γυναίκα ου με το strap on σε λίγο άλλαξαν και πήγε ο Σπύρος πίσω της και η Νινα της τον έδινε στο στόμα να δοκιμάσει τα υγρά της!!!! Ένοιωσα όπως ήμουν από πάνω από τη Ράνια κάτι να μου πειράζει την κωλοτρυπίδα μου!!!Ηταν η Νινα με τη θήκη γλώσσα της είχε την μικρή και έγλυφε την πούτσα της και αυτή είχε έρθει και μου έγλυφε την κωλοτρυπίδα μου !!!

Με τρέλανε στην καύλα και όταν κατάλαβε ότι τα δυο δάκτυλα που μου είχε βάλει δεν έφταναν άφησε τη μικρή και γύρισε με το μεγάλο καυλί της και μου λέει τώρα μωρό θα σε κάνω σάντουιτς να σε δω να χύνεις από όλες τις μεριές και ξέρω πόσο σ αρέσει!!!! μου τον κάρφωσε αργά αλλά με σταθερό τέμπο μέχρι ν μου τον βάλει όλο!!! ενώ η Ρανια άρχισε να χύνει και να φωνάζει η Ξένια σπαρταρούσε δίπλα ο Σπύρος της είχε καρφώσει το καυλί του στο κλαράκι της και φώναζε από πόνο και καύλα μαζί!!! Ένοιωσα ένα ποτάμι από καύλα να με τρελαίνει χάθηκα άρχισα να χύνω με τον κώλο με τον πούτσο με όλα τα όργανα που έχουν αισθητήρα καύλας. Είναι τέλεια καύλα να έχω τον κώλο μου ανοικτό με ένα τέτοιο καυλί και τον πούτσο μου σφηνωμένο μέσα στο καυτό μουνάκι της γυναίκας μου. Έχυσα τόσο έντονα που για λίγο είχα χάσει τον χρόνο και δεν καταλάβαινα τη γινόταν!!! Έμεινα στο κρεβάτι να βρω την αναπνοή μου και έβλεπα τη Νίνα με το καυλί της ήθελε να μας πάρει όλους!!! Είχαν βάλει την Ξένια με το Σπύρο την κάνανε και αυτή σάντουιτς!!!

Η Ξένια από κάτω την είχε καθίσει στο μεγάλο πλαστικό καυλί της και ο Σπύρος της όργωνε το κλαράκι με γρήγορες κινήσεις και είχε χάσει τον χρόνο και αυτη!! Αρχισε να χύνει ο Σπύρος φωνάζοντας από καύλα τον έβαλε από τον κώλο της Ξένιας και της γέμισε τα κωλομέρια με τα χρυσία του!!! Αποκαμωμένη έπεσε στο πάτωμα προσπαθώντας να βρει την ανάσα της!!! Είχε ξημερώσει σχεδόν και είχαμε λειώσει από την καύλα και την ένταση της φάσης Μπήκαμε όλοι μέσα στο υδρομασάζ να πλυθούμε από τα χρυσία που είχαν κόλληση πάνω στα κορμιά μας και η Ξένια μας έλεγε πόσο της άρεσε και ούτε που μπορούσε να φανταστεί μέχρι πριν λίγες ώρες ότι μπορεί να ένοιωθε τόση ηδονή και να κάνει τέτοια πράγματα με τους πελάτες της!! Ντυθήκαμε αποκαμωμένοι ο Σπύρος και η Νινα κανόνισαν να μη πάνε για δουλεία δήλωσαν άρρωστοι αλλά άξιζε τον κόπο!!! Φύγαμε με πολλά φίλια και χρόνια πολλά σε μένα και με την παράκληση να μη περιμένουμε πάλι του χρόνου στα γενέθλια μου να το ξανακάνουμε!!!!

Πήγαμε την Ξένια σπίτι της και αλλάξαμε τηλεφωνά να τα ξαναπούμε, αυτό είναι σίγουρο της υποσχεθήκαμε και πήραμε το δρόμο της επιστροφής στο σπίτι μας!! Ήταν 10 το πρωί και ο κόσμος κυκλοφορούσε αγχωμένος στο δρόμο για να κάνει τις δουλείες του και εγώ σκεφτόμουνα τι όμορφα μεγαλώνω!!!

Η ΚΑΛΗ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ


 Την πρώτη βραδιά στο ξενοδοχείο που ήταν γεμάτο με ξένους τουρίστες, γνώρισα στο μπουφέ την Αννα (Ροδιανη) που μάθαινε μαγειρική στο ξενοδοχείο! Στέκονταν ντυμένη μάγειρας στο μπουφέ και μοίραζε φαγητά στα πιάτα! Δεν έχασα χρόνο και της μίλησα και κλείσαμε ραντεβού για το βραδάκι! Τις έντεκα το βράδυ ήρθε με το αμάξι της και με πήρε από το ξενοδοχείο, πήγαμε βόλτα στη παλιά πόλη και απολαύσαμε ένα ωραίο μπουζουξίδικο λίγο έξω από την Ρόδο! Τα είχε πιει για τα καλά, και μου την έπεσε!


Κατά τις τρεις γυρίσαμε στο ξενοδοχείο και ανεβήκαμε στο δωμάτιο μου, ο πούτσος μου ήδη δεν κρατιόταν άλλο και αμέσως καταλήξαμε στο κρεβάτι να φιλιόμαστε! Την ξέντυσα και έπαθα πλάκα! Τέλειο σώμα με μισοξιρισμενο μουνάκι και πολύ ωραία στήθια! Έβγαλα την ψηφιακή μου κάμερα πάνω στο μεθύσι και τράβαγα φωτογραφίες από το τσιμπούκι που μου είχε αρχίσει! Φάνηκε να της αρέσει, και έτσι συνέχιζα να τραβάω ενώ εκείνη με είχε πεθάνει στην πίπα!!! Ρούφαγε λαίμαργα τα αρχίδια μου και την βάση του πούτσου μου ενώ με το άλλο τις το χέρι έτριβε την κλειτορίδα της! την γύρισα σε στάση 69 και τώρα σειρά μου να της ανταποδώσω! τράβαγα με τα δόντια μου τα μουνοχειλα της που είχαν πρηστεί και έσταζαν από μουνοχυμα!!!! Δεν άντεξε για πολύ και την άκουγα με βαριά βράχνα φωνή να μου λέει: Νεεεε έτσι εκεί νεεεε χυυυυνοοοοοο! και τα ζουμιά τις γεμίσανε το στόμα μου! κατέβηκε και συνέχισε το τσιμπούκι μέχρι που τα χυσια μου πετάχτηκαν στο στόμα της! Δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη!
Κάτσαμε για λίγο ξαπλωμένοι να συνέρθουμε αλλά εκείνη ήδη είχε αρχίσει να τρομπερνει πάλι τον πούτσο μου: Έλα τώρα θέλω να με γαμήσεις! Την ξάπλωσα και γαμώντας το τέλειο μουνάκι της τράβαγα φωτογραφίες μέχρι που η καύλα μου έφτασε στα ύψη και η κάμερα στο τραπεζάκι του κρεβατιού! Την γύρισα στα τέσσερα και την κάρφωνα αλύπητα! ΑΑΑΑΑΑΑ νεεεε έτσι ναιεεεε! Την γαμούσα σαν σκύλα ενώ εκείνη ξερίζωνε τα σεντόνια του κρεβατιού από καύλα! Ταυτοχρόνως με το γαμήσι τώρα της είχα βάλει και κωλοδαχτυλο, δυσκολεύτηκα λίγο γιατί είχε παρθένο κωλαράκι, αλλά από το αλκοόλ φαίνεται εκείνη είχε χάσει κάθε τύψη: Χωστο μέσα ελααα δεν το έχω ξανακάνει, άνοιξε μου την σούφρα έλα!

Σάλιωνα τον κώλο τις και κάρφωνα τα δάχτυλα μου μέσα για να ανοίξει! Δεν άργησε πολύ και το κωλαρακι της χαλάρωσε: έλα βαλτον μου στον κώλο σκίσε με ελαααααα! Σιγά σιγά τις τον έβαλα με λίγο δυσκολία, και άρχισα να την ξεπατώνω δεν άντεξα πολύ και έχυσα μέσα στον κώλο της! Κακό παιδί είσαι μου λέει μόλις με έφτιαξες έχυσες, γύρισε και με φίλησε τρυφερά! αλλά δεν πειράζει αύριο έχω ρεπό, και έτσι δεν βιαζόμαστε!

Μόλις απεχτισα πάλι δυνάμεις, την ξάπλωσα μπρούμυτα και χωρίς πολλά κόλπα απευθύνθηκα στο κωλαράκι της: ΕΛΑΑΑΑΑΑ γαμααααα, είχε καυλώσει υπερβολικά και έσπρωχνε το κωλαράκι της προς τον πούτσο μου!

Από τα χυσια μου τώρα η κωλάρα της ήτανε ορθάνοικτη και δεν δυσκολευόμουν καθόλου!!! Γαμιόμασταν σαν τα ζώα και η Αννα έχυσε ουρλιάζοντας: ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ ναιεεεεε Χυυυυυνοοοοο! Μόλις συνήρθε τον πήρε στο στόμα της και με ξεζούμισε!

Περάσαμε κάθε βράδυ μαζί, και γαμιόμασταν ξέφρενα, ερωτευθήκαμε, τελικά θα μετακομίσει στην Αθήνα για να μείνουμε μαζί, γιατί βρήκα την τέλεια γυναίκα και καλή μαγείρισσα και αστέρι στο κρεβάτι!!!

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...