ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Το ξενοδοχείο της ηδονής

Είμαι η Μάχη 19 χρόνων 1.80 καστανή με στητο κώλαρακι και στήθος νούμερο 4. Ήταν αρχές καλοκαίρι ότι είχα πάει διακοπές στην ροδο έμεινα σε ένα ξενοδοχείο για ένα μήνα..
Στις αρχές περνούσα πολύ ωραία σε μπαρακια με τους φίλους (τρια αγόρια και ένα κορίτσι)να γίνομαστέ κάθε βράδυ τούμπανο..

Η φίλη μου η μαρία κάθε μέρα έπαιρνε στους 2 απο τους 3 τον κώστα και τον γιάννη κάθε μέρα μου έλεγε πόσο καλα τους γαμουσε και ποσο μεγαλη ψωλη εχουν. Ο γιαννης την ειχε 20 ποντους και ο κωστας 18… Μια μερα ο αλεξης(ο τριτος) ειχε μιλήσει με την μαρία να έρθει στο δωμάτιο μου (εγώ εμένα με την μαρία).


Είχε ξεχάσει κάτι η φίλη μου ήρθε να το πιασει. Εγώ απο την ζέστη κοιμόμουνα με το στρινκ και με ενα κοντο μπλουζακι χωρις σουτιεν.. όταν μπήκε στο δωμάτιο εγώ νόμιζα ότι ήταν η φίλη μου και δεν σκέπαστηκα με το σεντόνι.. ξαφνικά αισθάνομαι να με χαιδεύει κάποιος στην πλάτη και μετα στον λαιμό όταν γύρισα είδα τον αλέξη γυμνό μόνο με το μποξερακι εκεί έπαθα την πλάκα μου ο πουτσος του ήταν πάνω άπο 20 πόντους..

Δεν είχα ξανάδει άπο τόσο κοντά πουτσο άντρα γιατί ήμουν παρθένα. Στην αρχή φοβήθηκα αλλά μου έπιασε το μούνακι και μου έσκυσε ότι φορούσα άρχισα να καβλωνω παρα πολυ.. Στην αρχή με φιλί σε παθιάσμενα η γλώσσα του ενώθηκε με την δικιά μου.. στην συνέχεια άρχισε να με χούφτωνει με έβαζε δάχτυλακια στο υγρό μουνακι μου.. εγώ φώναζα άπο καβλα αχχχ ναι βάλε μου και αλλά..

εκείνος συνέχισε τότε μου ήρθε η ώρα να σε σκισω άπο εκεί που δεν σε έχει πάρει κανείς.. εγώ του απάντησα γίνε ο γαμιας μου κάνε με το πουτανακι που σκισε το μουνακι μου.. τότε βγάζει έξω το παλουκι του και αρχισε να με γαμαει σιγά-σιγα όταν μπήκε όλος μέσα μου αισθάνθηκα να σπάει επιτέλους η παρθενια..

άρχισε να μου λέει τι μουνι είσαι εσυ..και εγώ να του λέω να με σκισεί με την μεγάλη του ψωλη..ο πρώτος μου οργασμός δεν άργησε να έρθει μετα άπο λίγο μου είπε ότι θέλει να χύσει μέσα στην μουναρα ότι θέλει να με γκαστρώσει.. Αρχίσε να φωνάζει πάρτα χύσια μου αχχ πάρτα και τότε ένιωσα του μουνακι μου καίει άπο τα χύσια του..

τότεκατέβηκε άπο πάνω μου με σήκωσε στην αγκαλιά του και με πήρε στο μπάνιο για να πλυθουμε τότε άρχισα εγώ κάθομαι πάνω στην τεράστια ψωλη του και να κούνιεμαι πάνω κάτω τότε εχυσα για δεύτερη φορά.. με σήκωνει και στα όρια μου τον χωνει απίστευτη ηδονή αυτό κράτησε μια ώρα εχυσα πάνω άπο 5 φορές και ξανά εχυσε στην μουναρα μου μέσα.. είχαμε κουράστει και οι δύο ξάπλωσαμε και μας πήρε ο ύπνος..

Υ.Γ. Μετα άπο ένα μήνα παντρευτηκαμε γιατι έμεινα έγκυος τώρα έχουμε 2 παιδιά και πάντα με γαμαει σαν την πρώτη φορά.

Η Εύη η καυλιάρα

Γεια σας ,διαβάζοντας των άλλων φίλων τις ιστορίες σε ώρες περίεργες και μοναχικές ομολογώ ότι με κάνανε να νιώθω όμορφα ,να φαντάζομαι διάφορα , να σκέφτομαι δικές μου προσωπικές στιγμές ,ξεχασμένες μέσα στο χρονοντούλαπο .

Σκέφτηκα λοιπόν ότι είναι κακό να είμαι αχάριστος και έτσι αποφάσισα και εγώ να γράψω μια αληθινή δική μου εμπειρία ,κάτι που μου συνέβη πριν 6 χρόνια στην Γερμανία ,εκείνη την εποχή λοιπόν είχα δεσμό με μια κοπέλα την Εύη εγώ ήμουν 30 180 αρκετά γεροδεμένος ,αρρενωπός με ομολογουμένως πλούσια προσόντα και αυτή 21 ετων ξανθιά ψηλή με ένα καταπληκτικό σώμα όχι το σώμα του μοντέλου αλλά με πλούσια πιασίματα τορνευτό κωλαρακι στητό στήθος κανονικό και με ένα περπάτημα και χάρη που σε καύλωνε αμέσως μόλις την έβλεπες ,παρέλειψα να πω ότι της αρέσει παρά πολλή το γαμήσι σε σημείο που γαμηθεί η όχι το βράδυ για να κοιμηθεί θα πρέπει να χαϊδέψει το μουνάκι της .

Λοιπόν και οι δύο μας έχουμε καιρό να γαμηθούμε και τα τελευταία βράδια που τα λέγαμε η κουβέντα μας από μόνη τις πήγαινε στα περασμένα αναπολώντας παλιές ερωτικές στιγμές και κάθε φορά και εγώ αλλά και αυτή το κάναμε μόνοι μας ,όποτε αποφάσισα να πάω εκεί να περάσουμε καλά για μια βδομάδα, αυτή πέταξε από τη χαρά της μόλις τις το είπα και μου υποσχέθηκε και μια έκπληξη.

Έφτασε λοιπόν η ώρα να βρεθούμε στο σπίτι της ,δεν προλάβαμε καλά , καλά να μπούμε μέσα μόλις που πρόλαβα να αφήσω τα πράγματα μου με πιάνει κάπως απότομα και με πετάει στο κρεβάτι αμέσως μου έβγαλε το παντελόνι σκύβοντας απαλά αρχίζει να μου κάνει ένα τσιμπούκι τέτοιο που μόνο αυτή ξέρει να κάνει ,εγώ εκείνη τι στιγμή ένοιωσα κάπως άβολα αλλά σύντομα (συντονίσθηκα που λένε) και άρχισε να με καυλώνει πολύ αυτή η φάση, την έβλεπα είχε αρχίσει να τα δίνη όλα, τα χείλη της απαλά αλλά και με μεγάλη μαεστρία είχαν αρχίσει να σφίγγουν το καυλί μου και να ανεβοκατεβαίνουν από το μεγάλο πουτσοκεφαλο μου προς τη βάση του μαλακού μέχρι εκείνη τη στιγμή πούτσου μου και ταυτόχρονα να ρουφάνε περιμένοντας το πηχτό χύση μου ,ταυτόχρονα τα χέρια της είχαν αρχίσει να με χαϊδεύουν παντού και στριφογυρίζοντας λίγο το σώμα της βρεθήκαμε να κάνουμε 69 .

Η γλώσσα της άρχισε μετά τον πούτσο μου που είχε γίνει τεράστιος να γλείφει και τα αρχίδια μου ,μμμμμμμμμ τέτοια καύλα είχα καιρό να νιώσω έβλεπα το μουνάκι της να συσπάται ,η γλώσσα μου έκανε καλή δουλεία είχε χωθεί στο εφηβικό ξυρισμένο μουνάκι της νιώθοντας το να κατεβάζει παρά πολλά υγρά ,ήμουνα παρά πολύ καυλωμένος ,με καύλωνε όλη αυτί η φάση βλέποντας το μουνάκι τις καυλωμένο να συσπάται , από τα βογκητά της κατάλαβα ότι την έβρισκε κατάλαβα ότι ήθελε να τα δώσει όλα εκείνο το βράδυ .

Μμμμμμ ναι καυλιάρη μου ,ναιιιιιιι ελααααα ,τρελανεμε αποψεεεεεε κανεμε να τρελαθώ από καύλα ,αφήνοντας το μουνάκι της άρχισα να φιλάω αλλά και να σαλιώνω πιο πολύ την κωλοτρυπίδα της αυτή τη ροζ αλλά σύγχρονος μαγευτική τρυπούλα της που σκάφτοντας τη ότι τη γαμάω είχα τραβήξει του κόσμου τις μαλακίες ενώ με τα δάχτυλα μου προσπαθούσα σιγά σιγά να χαλαρώσω τη σφιχτή σούφρα της πράγμα που τα κατάφερα μετά από λίγο και άρχισα να βάζω δάχτυλα και στο μουνάκι της αλλά και στο κωλαρακι της , ήταν η πρώτη φορά που με άφηνε να κάνω κάτι τέτοιο δηλαδή να της βάλω κωλοδαχτιλο ,αμέσως το μυαλό μου πήγε στην έκπληξη που ήθελε να μου κάνει ,ναι επιτέλους όπως πάμε θα με άφηνε να την γαμήσω από το κώλο μια κολάρα που τι βλέπεις σπάνια σε γυναίκα ,με όχι μόνο τις τέλειες αναλογίες αλλά και είναι και πολύ προκλητικός .

Μην αντέχοντας άλλο την έβαλα να κάθετε στα τέσσερα με όσο μπορούσε ανοιχτά τα ποδιά της ,το μουνάκι της ήταν πλέον έτοιμο να πάρει μέσα το καυλί μου που από την καύλα που είχα ,οι φλέβες του είχαν πεταχτεί και φαίνονταν πολύ χοντρές ,επιτέλους έφτασε η ώρα και το καυλί μου έμπαινε σιγά σιγά μέσα τις .

Η Εύη άφησε ένα μακρόσυρτο βογκητό ααααααααχχχχχχχ ναι μωρό μου πόσο περίμενα αυτή τι στιγμή θέλω να με σκίσεις να με ταπεινώσεις ,θέλω να με κανείς έρμαιο του πούτσου σου απόψε κανεμε ότι θες γαμιά μου ,ένα πράγμα που τις άρεσε πάντα ήταν να της κάνω ήταν το turbo,δηλαδή να την έχω όπως τώρα στα τέσσερα και να τη γαμάω παρά πολύ δυνατά και όσο μπορώ πιο γρήγορα, όταν τις το κάνω τρελαίνεται ,δεν ξέρει τι κάνει ,τι λέει, γενικά χάνετε στη καύλα της και αφήνετε ,αρχίζοντας λοιπόν σιγά σιγά άρχισα, όλο και ποιο γρήγορα .

Η Εύη από την καύλα τις άρχισε να κλαίει από καύλα ναιιιιιι μωρό μου ναιιιιιιιιιιι παρεμεεεεεεεεε ρε πούστη κάντο ποιο δηναταααααα ναιιιιιιιιιιιιιι .

Αυτό ήταν η Εύη δεν ήξερε τι έκανε είχε αφεθεί εντελώς όσο πιο δυνατά έσπρωχνα τον πούτσο μου στο μουνί τις τόσο και αυτή έσπρωχνε το μουνί τις πάνω μου μμμμμμ ναι καύλα μου φώναζα και εγώ βλέποντας την κωλοτρυπίδα της ορθάνοιχτη να με περιμένει τις ανοίγω διάπλατα τα κολομαγουλα και την σταθεροποιώ περιττό να σας πω ότι ο πούτσος μου κόντευε να εκραγεί από την καύλα που ένιωθα .και ακουμπάω το πουτσοκεφαλο μου απαλα στην κωλοτρυπίδα της μμμμμμμμμμμ ναιιιιιιιιιιιι επιτελους τη γαμαω στην αρχη ο κολος τις ηταν πολύ σφιχτός και πονούσε τρομερά , αααααχχχχχχχχ πωναωωωωω μωρό μου με σκιζειςςςς ελα δεν αντεχωωωω βγες έλα γάμα ξανά το μουνάκι μου ,δεν με λυπάσαι όσο και αν επέμενε αυτή εγώ ήθελα να τις σκίσω το κωλαρακι της .

Έλα μωρό μου χαλάρωσε τις έλεγα ,έλα καύλα μου έλα να νιώσεις τι θα πει γαμήσι να νοιώσεις άλλη καύλα πρωτόγνωρη ,σιγά και αφού είχε χαλάρωση αρκετά ο πόνος μετετραπικε σε ατελείωτη καύλα μμμμμ ναι ρε πούστη άντρα το καταφερεςςςς γαμιοληηηηηη ναιιιιιιιιι ,ελααα πιο γρήγορα τώρα πω πω τι καύλα νιώθω ,τη έχανα η μαλακό τόσο καιροοοοοο ναι μωρό μου σκίσε μου τη κολάρα μου ναι πάρε με γέμισε μου τις τρύπες πούτσο , βρισκόταν σε παροξυσμό από τη πολλή καύλα ήταν υπέροχα μμμμμμμ ναι καύλα μου της λέω ,η Εύη από την πολύ καύλα είχε βάλει τόσες δυνατές κραυγές που μάλλον μας άκουγαν και τα δίπλα σε αυτή διαμερίσματα ,ναι μωρό μου βαλε και στο μουνάκι μου κάτι θέλω να γευτώ δύο πούτσους βαθιά μέσα μου ,τότε βλέποντας ένα κερί αρκετά μεγάλο θα έλεγα της το έχωσα στο μουνί της και άρχισα να τι γαμάω με αυτό ταυτόχρονα έχοντας το καυλί μου στον κώλο της.

Ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία η Εύη δεν ξαναειχε ζήσει κάτι παρόμοιο από τη μια να την γαμάω δυνατά από το κώλο της και παράλληλα σαν δεύτερος πούτσος να της σκίζω το μουνάκι της μμμμμμμ ναιιιιιιιι ρε γαμιά μουυυυυυυυ γαμαμεεεεεεεε σκισεμεεεεεεεεεεεε κοντευοοοο ναιιιι χυνωωωωωωω ναιιιιι τη καυλααααα ,τότε τραβήχτηκα και τον ξαναέβαλε μέσα στο στομα της και άρχισε να τρομπάρει ναι να ρουφάει ταυτόχρονα , ο πούτσος μου καυλωμένος όπως ήταν έφτανε μέσα βαθιά στο λαιμό τις , ναιιιιιιιιι άρχισα να βογγαωωωωωω ναι μωρό μου χινοοοοοοοοοοοο τις έπιασα το κεφάλι και τις το γαμούσα όπως ήθελα εγώ ναι τι καύλα ήταν αυτηηηηηη πω πω εγώ έχυνα στο στοματης και η Εύη βάζοντας δάχτυλο στο μουνάκι της και το κερι αυτή τη φορα στο κολαρακι της ξανάχυνε και χύναμε ταυτοχρονααααα μμμμμμμμμ καταπληκτική εμπειρία .φυσικά μέχρι να φύγω από εκεί κάναμε και αλλά πράγματα ,αλλά ότι και να κάνω πάντα απο τοτε και περα ήθελε να της γαμάω και το κώλο της ,φυσικά είχε χαλαρώσει και το απολαμβάναμε κάθε φορά.

Για μένα αυτή ήταν από τις πιο καλές εμπειρίες .

Ευχαριστώ για τι φιλοξενία

Η σαραντάρα χωρισμένη μουνάρα

Η Νίκη είναι μια 40άρα χωρισμένη μουνάρα με την οποία εδώ και καμιά βδομάδα τη σκίζω συνεχώς. Έτυχε να τη γνωρίσω από chat room… είναι κοντά στο 1.62 55κιλά καστανόξανθη και καμπυλάτη… Χτες το μεσημέρι μου έστειλε μήνυμα που έλεγε «μπορείς να μπεις στο ίντερνετ?θέλω να μιλήσουμε….»…ανησύχησα μην αρχίσει τα σχέσεις κλπ..

Αλλά τελικά άλλα είχε κατά νου…ανοίγω το μέσεντζερ,τι χαιρετάω και μετά τα τυπικά μου λέει «τέτοια γαμήσια είχα χρόνια να φάω…πότε είσαι πάλι ελεύθερος?» αφού τις είπα ότι και αυτή ήταν κάβλα της είπα για το βράδυ…αλλά υπό έναν όρο… «μου λέει δεκτός πριν καν τον πεις», «ωραία….θέλω να ντυθείς πολύ προκλητικά με ότι σου πω για να είσαι σαν κανονική πουτάνα…»

Γούσταρε πολύ στην ιδέα… «μμμμ…για πές μου τι θές….???» μου είπε…εκείνη τη στιγμή της είπα… «καταρχήν θέλω να γυαλίζει το δέρμα σου και ειδικά το μουνάκι σου γιατί θέλω να το γλύψω για πολύ….θέλω να φοράς κολλητό και ελαστικό φορεματάκι με ντεκολτέ κοντέ χωρίς σουτιέν ,ψηλοτάκουνα πέδιλα και κορδονάκι στρινγκ διάφανο!! και δεν τελειώσαμε εδώ….!» για κάνα δίλεπτο δεν μίλαγε…κάποια στιγμή μου λέει…

«με έχεις καβλώσει…πές μου τι άλλο θές να κάνω να γίνω η πουτάνα σου???»«ωραία αλλά δεν τελείωσε ακόμα…θέλώ και το φορεματάκι να είναι διάφανο…»εκεί πραγματικά σκάλωσε… «ντρέπομαι να το κάνω αυτό….πως θα βγώ από το σπίτι???»μου είπε, «δε ξέρω τι θα κάνεις αλλά έτσι θέλω να έρθεις…»της είπα… «καβλώνω πολύ στην ιδέα αλλά μην το παρακάνω…ενάξει…θα το κάνω» είπε, «τέλεια…στις 11 σπίτι μου» της είπα.

Την περίμενα με πολλές κάβλες… κατά τις 11 μου στέλνει μνμ και μου λέει «άνοιξε,είμαι από κάτω»της ανοίγω και μετά από δευτερόλεπτα μου χτυπάει τη πόρτα του σπιτιού…Ανοίγω…. Είχα μείνει…δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο πουτανιά είχε μέσα της…κλείνω την πόρτα και πριν κάνει δυο βήματα την γυρνάω και την αρχίζω στα γλωσσόφιλα!!της σήκωσα το φόρεμα και της χούφτωνα το κώλο…της άνοιγα τα κωλομάγουλα από χαμηλά και ένιωθα το μουνάκι της μούσκεμα…της παραμερίζω το στρίνγκ και της βάζω δάχτυλο στη σούφρα και δυο δάχτυλα στο μουνάκι της……πραγματικά έσταζε…μου δάγκωνε το αυτί και τον λαιμό και μου έλεγε… «είδες πόσο πουτάνα μπορώ να γίνω???

θέλω να γαμήσεις πραγματικά σαν πουτάνα σήμερα και συνέχεια!!»Είχα καβλώσει πραγματικά όσο ποτέ…της έσκισα το στρίνγκ και εκείνη τη στιγμή την ένιωθα να έχει σπασμούς και να μου λέει «σε χύνωω…σε χύνω…»την νιώθω να τρέμει και να αρχίζει να μου σφίγγει τα δάχτυλα που είχα στο μουνί της και να κοντεύει να μου σπάσει την παλάμη… συνέρχεται και αρχίζω να της ρίχνω χαστούκια στο κώλο και να της χουφτώνω τις βυζάρες…την πηγαίνω προς την κρεββατοκάμαρα ενώ την χούφτωνα παντού την πετάω στο κρεββάτι και της σκίζω το στρινγκάκι που είχε μουλιάσει.

Ήθελα να ασχοληθώ με τις ρώγες της που φαινόντουσαν καβλωμένες στο κολλητό και διάφανο φόρεμα…Τις πιπίλαγα και τις δάγκωνα…κατέβηκα προς το υγρό μουνάκι της που μοίριζε τέλεια και γυάλιζε σπό τα υγρά της. Πιπίλαγα την κλειτορίδα της και τα μουνόχειλα της που είχαν γίνει τεράστια… «γάμησε με…γάμησε με,μη με ταλαιπωρείς άλλο…θέλω να με γαμάς μέχρι το πρωί..» σηκώθηκα και την έβαλα να με τσιμπουκώσει και να μου βάλει καπότα με το στόμα…τον ρούφαγε μια αργά μια γρήγορα…τον σάλιωνε…μου έγλυφε τα αρχίδια…..έβαζε όλο το καβλί μου στο στόμα της και της πίεζα το κεφάλι και πνιγόταν…μου έβαλε την καπότα και έφτυσα στο μουνάκι της….

την είχα μπροστά μου να με περιμένει να την ξεσκίσω «θα σε ξεσκίσω σήμερα κάβλα μου!!» της είπα…μπήκα λίγο αργά μέσα της και μόλις είδα ότι του μουνί της ήταν χαλαρό μετά το γλύψιμο και τα δάχτυλα επιτάχυνα κατευθείαν…είχε γατζωθεί πάνω μου…δαγκωνόταν…βόγγαγε… «ξέσκισέ με!!!πιο δυνατά γάμα με!!».. «στήσου στα τέσσερα…ΤΩΡΑ!» της είπα.. τρούλωσε το κωλαράκι της ,έφτυσα στο μουνί της και συνέχεισα να την πηδάω…δάγκωνε το μαξιλάρι για να μην βογγάει,της σφαλιάριζα τον κώλο και της τράβαγα τα μαλλιά…είχε τρελλαθεί μέχρι που την είδα να τρέμει και να διπλώνει…ήρθε σε οργασμό…τα πόδια της δεν την κράταγαν… συνέχεισα μέχρι που μου είπε… «μη όχι άλλο τώρα..πονάω»

ήθελα να την ξεσκίσω πραγματικά..την έβαλα να γονατίσει και ξεκίνησα να της γαμάω το στόμα… της κράταγα το κεφάλι και την πίεζα πάνω μου. Πνιγόταν μέχρι που δάκρυσε..όταν κατάλαβε ότι θα έχυνα πήγε να τραβηχτεί για να την χύσω παντού..δεν την άφησα,κατάλαβε ότι ήθελα να τα καταπιεί και κυριολεκτικά με στράγγηξε. είχα τόση κάβλα που ήθελα να την πηδάω όλη μέρα..τη γύρισα σε 69 και τις έβαζα δάχτυλα στο μουνί και στον κώλο..

Η πουτάνα έπαιρνη τη ψωλή μου όλη στο στόμα της και έκανε παιχνίδια με τη γλώσσα της,ήταν απίστευτη στα τσιμπούκια.. κάποια στιγμή πιάνει τις καπότες και μου βάζει μια..εκεί κατάλαβα ότι ήθελε πολύ γαμήσι ακόμα.Αφού μου έγλυψε την πούτσα λίγο ακόμα για να σαλιώσει καλά και το προφυλακτικό σηκώθηκε και ήρθε να με καβαλήσει… «τώρα πραγματικά θα δείς πόσο θέλω να γαμιέμαι!!»μου είπε…σάλιωσε το χέρι της,έτρυψε το χέρι της και με καβάλησε!!

κίνησε λίγο κυκλικά τη μέση της για να με καβλώσει κι άλλο και μετά ξάπλωσε πάνω μου.Ξεκίνησε να κουνάει αργά μόνο τη λεκάνη της πάνω κάτω και επιτάχυνε…πήγαινε σα δαιμονισμένη!!της χαστούκιζα το κώλο,της είχα βάλει δύο δάχτυλα στο κώλο και τρελλαινόταν!δάγκωνα τα βυζιά της..ότι μπορούσα το έπιανα… «κοίτα πόσο πουτάνα είμαι άμα θέλω!!θέλω να γαμιέμαι έτσι συνέχεια!!».τρελλάθηκα..της πίεζα τον κώλο προς τα πάνω μου και τώρα κινιώμουν μόνο εγώ.. «σκίσε με…γάμησε με!!μη σταματάς!!» φώναζε. «ξάπλωσε να σε σκίσω κανονικά τώρα καριόλα!»της είπα.

την έβαλα να ξαπλώσει και ξεκίνησα να τη γαμάω γρήγορα..την νιώθω να μην μπορεί να μιλήσει και να ανασάνει…τελείωνε για 3 φορά «μη σταματάς…σκίσε με!!» έλεγε..τώρα πραγματικά δε σταμάταγε…ένιωθα το μουνί της να μου πιέζει τον πούτσο και τα πόδια της να μου πιέζουν τη μέση… «σε έχυσα γαμιά μου!!»όσο μίλαγε τόσοο κάβλωνα!! δεν σταμάταγα για κανένα λόγο…της έρχεται και τέταρτος οργασμός σε λιγότερο από πέντε λεπτά…δεν άντεχε άλλο….με έσπρωχνε από πάνω της.

Όταν βγήκα από μέσα της για να αρχίσει να με τσιμπουκώνει είδα ότι το μουνί της είχε ανοίξει διάπλατα…Ξεκίνησε να με τσιμπουκώνει μέχρι να χύσω παντού πάνω της.Στο στήθος της,στο πρόσωπο της.Έχυσα απίστευτα πολύ για δεύτερη φορά..Εκείνη τη μέρα την πήδηξα άλλες τρεις φορές,συνολικά μπορεί να είχε και 9 οργασμούς.Την επόμενη το μεσημέρι μου έστειλε μήνυμα και μου είπε «γαμιά μου δε μπορώ να περπατήσω σήμερα μετά τα χτεσινά…μη νομίζεις ότι σήμερα δε θα με γαμήσεις όμως ….

Το μασάζ της γυναίκας μου

Με λένε Τόλη και θα σας πω μια αληθινή και γρήγορη ιστορία της γυναίκας μου. Είχαμε πάει για μπάνιο είμαστε σε ένα απόμερο σημείο και είχαμε βγάλει τα ρούχα και κάναμε μπάνιο.Εκεί που είμαστε ήρεμοι πέρασε ένας κύριος γύρω στα 60 και σταμάτησε και ρωτούσε κάτι την γυναίκα μου. Δεν άκουγα γιατί ήμουν μέσα στην θάλασσα. Ντράπηκα πάρα πολύ που έβλεπε την γυναίκα μου γυμνή και σκεφτόμουνα τι θα έλεγε τώρα ο άνθρωπος.

Αλλά είδα και αυτός μπροστά στην γυναίκα κατέβασε το παντελόνι του και δεν φορούσε σλιπ και βγήκε έξω η ψωλή του. Πήρα και εγώ το θάρρος και βγήκα έξω του ζήτησα συγνώμη για την παρουσίαση της γυναίκας μου. Μα τι μου λέτε μου είπε, η γυναίκα σας είναι εκπληκτική και μάλιστα της πρότεινα να της κάνω ένα ωραίο μασάζ. Αν θέλει κάνω πολύ καλό.

Του είπα βεβαίως αν μπορείτε να της κάνετε. Σηκώθηκε και πήρε το τσαντάκι του και έβγαλε από μέσα ένα προφυλακτικό. Εγώ τρελάθηκα και τον ρωτάω τι το θέλει και μου είπε το φοράει όπως της κάνει το μασάζ να μην την ακουμπάει γυμνά με τον πούτσο του.

Πολύ κύριος τελικά, ξεκινάει από πίσω στην πλάτη με λάδι της έκανε πάρα πολύ ωραίο μασάζ. Την ξεκινούσε από τους ώμους και κατέβαινε μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών. Της άρεσε πάρα πολύ και ευτυχώς που φόρεσε προφυλακτικό γιατί την ακουμπούσε συνέχεια από πίσω.

Τελείωσε το μασάζ από πίσω και της είπε να γυρίσει μπροστά την άρχισε μπροστά στα βυζιά της κατέβηκε στην κοιλιά. Καθόταν γονατιστός ανάμεσα στα πόδια της με ανοιχτά τα πόδια της γυναίκας μου της έκανε πολύ σχολαστικό μασάζ. Τελικά είμαστε πολύ τυχεροί που τον γνωρίσαμε μετά από μισή ώρα σχολαστικού μασάζ μπροστά. Μου είπε ότι αν θέλω να της κάνει με το πέος του μασάζ εσωτερικά στους αδένες του μουνιού της.

Εγώ δεν ήξερα ότι γίνετε και εκεί μασάζ αλλά το ήξερε και η γυναίκα μου και έτσι του είπα να της κάνει. Έβγαλε τότε από το τσαντάκι του ένα μπουκάλι, νόμιζα ότι ήταν λάδι αλλά ήταν λιπαντικό. Της σήκωσε τα πόδια και έριξε μπόλικο μέσα στο μουνί της και μου εξηγούσε πόσο καλό θα της κάνει αυτό το μασάζ.

Άρχισε με τo πέος του και πήγαινε γύρω γύρω στα μουνόχειλα της και η γυναίκα μου είπε χαλαρώνει το σώμα της. Είναι πολύ τεχνίτης τελικά, το γύριζε γύρω γύρω και μετά το έκανε πάνω κάτω και ακουμπούσε την κωλοτρυπίδα της μου είπε σιγά σιγά θα ανοίξει η τρύπα της και θα της κάνει και εσωτερικά. Συνέχισε και πέρασε περίπου ένα τέταρτο με την κίνηση αυτή πράγματι έβλεπα ότι άνοιξαν και οι δυο τρύπες της.

Σιγά σιγά είδα να μπαίνει μέσα στο μουνί της και να της κάνει εσωτερικά μασάζ της άρεσε πάρα πολύ μου έλεγε. Μετά την άρχισε το ίδιο και πίσω στην κωλοτρυπίδα της, την χαλάρωσε τελικά τελειώσανε το μασάζ και μπήκαμε στην θάλασσα να δροσιστούμε. Της είπα της γυναίκας μου να τον ευχαριστήσει και να του πει πότε θα τον ξαναδούμε.

Πήγε κοντά του τον αγκάλιασε μέσα στην θάλασσα και του είπε να τον ευχαριστήσει κόλλησε τα χείλη της στα δικά του και τον φιλούσε με μανία της λέω τι κάνεις εκεί. Μην κοιτάς μου είπε θέλω να τον ευχαριστήσω, πήγαινε αν θέλεις μέχρι το αυτοκίνητο και έλα σε μισή ώρα μου ειπε. Έκανα αυτό που μου είπε, γιατί νευριάζει μετά και δεν θέλω να τσακωνόμαστε.

Έκανα ότι έφυγα και κρύφτηκα πίσω από ένα βράχο και κοιτούσα. Κάτσανε κάτω τον αγκάλιασε και συνέχισε να τον φυλάει στο στόμα, μετά κατέβηκε σιγά σιγά και του έγλυφε την πούτσα του. Εγώ είχα λυσάξει από την ζήλια μου, ήθελα να το σταματήσω αυτό που έβλεπα, αλλά φοβόμουνα γιατί θα τσαντιζότανε. Πήδηξε πάνω του και του έδωσε το μουνί της στο στόμα του.

Κάνανε 69 πιστεύω να σταματήσουν εκεί και να μην συνεχίσουν, γλύφονταν για 15 λεπτά σταμάτησαν για λίγο και κάτι της έλεγε, μάλλον της είπε ότι δεν έχει άλλο προφυλακτικό οπότε ωραία θα σταματήσουν. Πήγα να ξεκινήσω να πάω εκεί και πριν σηκωθώ και με δουν η γυναίκα μου ανέβηκε πάνω του.

Αυτός δεν ήθελε ο άνθρωπος να κάνει κάτι αυτή άρπαξε την πούτσα του και την έχωσε ολη μέσα με λύσσα. Είχε τρελαθεί από καύλα και δεν ήξερε τι έκανε, του στήθηκε μετά πισοκολητά και του άρπαξε τον πούτσο και τον οδήγησε στην κωλοτρυπίδα της. Δεν ήξερα τι να κάνω την γαμούσε αρκετή ώρα και τον έβγαλε τον πήρε στο στόμα και την γέμισε με χύσια.

Τελειώσανε και μπήκανε στην θάλασσα, μετά εμφανίστηκα και μου είπε η γυναίκα μου που είσαι τόση ώρα βαρεθήκαμε να περιμένουμε βγήκε έξω και μας είπε ότι θα φύγει και ότι θα τα πούμε την άλλη Κυριακή. Τον χαιρετήσαμε και τον ευχαρίστησα τον άνθρωπο για το μασάζ που έκανε στην γυναίκα μου. Όταν μείναμε μόνοι της είπα της γυναίκας μου τι έγινε όταν έλοιπα και μου είπε ότι δεν έγινε τίποτα. Απλά τον φίλησα μου είπε, μου το έκρυψε το τι έγινε. Δεν πειράζει ξέρω ότι με αγαπάει γιαυτό δεν μου το είπε και εγώ την αγαπάω πολύ είναι το μωρό μου.

Υγρές αλχημείες

Ειμαι η Τσοσμη, και ιστορια που θα σας πω είναι ακρως αληθινη.Ολα ξεκινησαν μια νυχτα που κουρασμενη από το διαβασμα γ την εξεταστικη αποφασισα να μπω σε ένα διαδυκτιακο chat να ξεχαστω. Η μακροχρονια και πλεον βαρετη σχεση μου, ειχε ηδη αποκοιμηθει αν και οι συζητησεις μας ηταν τοσο ξενερωτες που θα μπορουσα απλα να πεθανω από βαρεμαρα.


Παραυτα εκεινη την φορα μπηκα , η αληθεια είναι πως τα κατεκρινα λιγο αυτά. Ολη η διαδικασια ηταν πολύ ανιαρη για μενα. Οι κλασσικες ερωτησεις τυπου –τι κανεις , τι νεα, και από πού εισαι ηταν τοσο τετριμμενες που απλα ηθελα να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο με την ανικανοτητα των ανδρων να ‘’παιξουν’’ μπαλα.

Αποφασισα λοιπον να κανω εγω το πρωτο βημα και να στειλω . Στη συνομιλια ηταν αρκετα ατομα παρα την περασμενη ωρα. Διαλεξα από την γκαμα ανδρικων ονοματων 3 που μου εκαναν περισσοτερο εντυπωση, και τους εστειλα. Οι συζητησεις με τους αλλους 2ηταν αρκετα ανιαρες και παρα τις επιμονες προσπαθειες μου να ξεφυγουμε από τα βαρετα επιπεδα των διαδυκτιακων συζητησεων τα αποτελεσματα ηταν μαλλον απογοητευτικα. Στον τριτο όμως, ειχα βρει τον νικητη της βραδυας, το ονομα του Αλεξανδρος.

Με τον Αλεξανδρο, οι συστασεις εγιναν πολύ γρηγορα, και καθως η ωρα το επετρεπε οι συζητησεις μας ηταν σαφως σεξουαλικου περιεχομενου. Δεν αργησα να φτιαχνομαι με όλα οσα μου ελεγε, και αρχισα να τον φαντασιώνομαι. Καθε μερα μιλουσαμε ολο και πιο πολύ, τα χερια μου κάθε φορα κατεβαιναν σε πιο χαμηλα σημεια. Μαλιστα μου ειχε εκμυστηρευτεί πως και εκεινος, αν και ηταν στην δουλεια, δεν αντεχε να μην τον παιξει. Εγινε συνηθεια πλεον, ηταν το ατομο που κάθε βραδυ με εκανε να αναστεναζω στο κρεβατι μου.

Το αρνητικο του Aλεξανδρου και γενικοτερα εκεινης της εποινωνιας ηταν η αποσταση, εκεινος κυπρο και εγω Ελλαδα. Παραυτα η καυλα δεν μειωνόταν καθολου, τα cybersex μας απειρα. Ο πουτσος του ηταν το μονο πραγμα που σκεφτομουν. Οσο για την κακομοιρη μακρονια σχεση κάθε φορα που με πηδαγε εγω σκεφτομουν τον Αλεξανδρο. Καμποσο καιρο αργοτερα συναντηθηκαμε για να κανουμε πραξη όλα οσα μ ειχε υποσχεθει. Συναντηθηκαμε στη σταση του μετρο και μετα από εκει πηγαμε σπιτι μου.

Στο δρομο που περπατουσαμε επικρατουσε ένα κλιμα αμηχανιας κοιτουσα κατω , και ελεγα ασχετα πραγματα. Δεν το ειχα ξανακανει , εννοω να μιλαω στο τσατ με έναν αγνωστο και με εκεινον να απαταω την σχεση μου ,και ενιωθα σαν παρθενα, πραγμα που ανατραπηκε λιγη ωρα αργοτερα. Στο δρομο σε ένα σημειο με επιασε και με φιλησε.. το σωμα μου το διαπερασε ένα ριγος και ηδονη. Επιτελους το αγορι που με καυλωνε κάθε βραδυ ,με φιλησε. Κολλησε πανω μου και ενιωσα τον χοντρο πουτσο του να με τρυπαει. Οταν σταματησε να με φιλαει, εριξα τα ματια μου στο παντελονι του κλεφτα για να δω αυτό που καποιες στιγμες αργοτερα με εκανε να ουρλιαζω από ηδονη.

Πρεπει να με ειδε, μου χαμογελασε, αλλα δεν μιλησε..Συνεχισα να περπαταω , νιωθωντας το κορμι μα να θελει να τον βαλει κατω , εκει στην μεση του πουθενα.. Ενιωθα μεγαλη ντροπη και καβλα μαζι. Φτασαμε,στο σπιτι. Προσπαθησα να μην δειχνω απεγνωσμενη, αν και με το που μπηκαμε ηθελα να του κατεβασω το παντελονι και να αρχιζω να τον γλειφω ανελεητα .Επρεπε να συγκρατηθω, Επρεπε..το εβλεπα στα ματια του πως ηθελε να με σκισει.. στο δρομο τον επιασα να μου τσεκαρει τον κωλο, σιγουρα ηθελε να γαμησει από πισω..

Πριν προλαβω να μιλησω ,πηγαμε στην κρεβατοκαμαρα, και μεσα σε κλασματα δευτερολεπτου βρεθηκα με την γλωσσα του στο στομα μου.. Τα χερια του ακουμπουσαν κάθε εκατοστο του κορμιου μου,.. ειχε ανεβει από πανω μου και ημουν εντελως παραδωμενη στα χερια του.. Δεν αντεξα , οι σεμνοτυφιες δεν ηταν αλλωστε και ποτε το στυλ μου,τον καβαλισα, και τον φιλουσα με παθος.Ενω ημουν πανω του του εκανα λιγο πισω ώστε να μπορει να με απολαυσει ενώ αρχισα σιγα σιγα να γδυνομαι, το καβλι του κοντευε να σκισει το παντελονι και εγω το απολαμβανα.. Εβγαλα την μπλουζα και αφησα να αποκαλυφθει το πλουσιο στηθος μου.. Τον ειδα που ανοιξε διαπλατα τα ματια ηξερα τι σκεφτοταν του χαμογελασα και κοιταξα με νοημα το πουτσο του.

Ηθελα τοσο πολύ να μου κανει ισπανικο, ονειρευομουν την στιγμη που τα στρογγυλα και μεγαλα βυζια μου θα επνιγαν τον καφτο του πουτσο . Υστερα κατεβασα το παντελονι μου, και γυρισα γ να δει την κωλαρα μου κανοντας του να καταλαβει πως ηξερα πως με κοιτουσε και πως τωρα του τον προσφερω στο πιατο και ειμαι διατεθημενη να κανω ότι θελει. Οσο γδυνομουν, ειχε ειδε βγαλει τα απαραιτητα. Λιγα λεπτα αργοτερα, τον φιλουσα ενώ τα χερια μου ειχαν ηδη κατευθυνθει στο καβλωμενο πουτσο του , τον κοιταξα στα ματια και του ψιθυρισα στο αφτι ‘’εισαι ,ετοιμος?’’

Χωρις να περιμενω απαντηση η γλωσσα μου από το στομα του αρχισε σιγα σιγα να κατεβαινει και να διασχιζει ολο το κορμι του με πρωτη σταση τα αρχιδια του .Ηταν τοσο μεγαλα και καλοσχηματισμενα δεν αντεχα να μην τα γλειψω, πρωτα το ένα, και μετα το άλλο και μετα και τα δυο μαζι. Εκεινος, ετρεμε, και εγω το απολαμβανα, με το ένα χερι του την επαιζα, με το άλλο χαιδευα την περιοχη και το στομα μου το ειχα αφιερωσει στο να τον ικανοποιω. Ο πουτσος του ηταν ετοιμος να εκραγει, ηθελα να τον τυραννησω τοσο που ενώ εβλεπα τις φλεβες του να ξεπεταγονται, εγω συνεχιζα να του γλειφω τα αρχιδια. Τα πρωτα προσπερματικα βγηκαν.

Δεν τα αφησα όμως να πανε χαμενα και πηρα την γλωσσα μ σιγα σιγα από τα αρχιδια και εγλειψα την πουτσα του από το τελος εως το πουτσοκεφαλο του που ειχε πλυμμηρισει με προσπερματικα. Προθυμα τα εγλειψα γυρω γυρω το κεφαλακι ενώ τον κοιτουσα στα ματια .Εκεινος δαγκωνε τα χειλια του και εγω αρχισα να του ρουφαω το πουτσοκεφαλο ενώ του την επαιζα. Με ειχε καβλωσει τοσο , που ενιωθα να μ τρεχουν τα υγρα. Ηθελα την πουτσα του μεσα μου απεγνωσμενα, Όμως η σωματικη του γευση ηταν απιστευτη. Δεν ηθελα να σταματησω να τον γλειφω.

Του ζητησα να μ πιασει το κεφαλι και να με καθοδηγει ο ιδιος. Παντα μ αρεσε να ειμαι υπο. Εκεινος μου γαμαγε το στομα, ενώ εγω εγλειφα και ρουφαγα συγχρονως. Ημουν παντα της αποψης ότι το καλο σεξ από την πιπα φαινεται. Δεν μπορεσε να αντεξει άλλο, και με εβαλε κατω. Αρχισε να με τυρανναει κ εκεινος όμως, επιασε την πουτσα του και μ την ετριβε στην ερεθισμενη κλειτοριδα μου. Δεν μπορουσα άλλο, τον παρακαλεσα ξανα και ξανα να μου τον βαλει. Εκεινος χαμογελουσε πονηρα, ημουν ετοιμη να κλαψω από καυλα και τον ικετευα. Μου ειπε οχι’’αποψε εισαι δικια μου και θα κανω ότι θελω εγω’’ Απεγνωσμενη , σηκωσα την λεκανη μου περασα τα ποδια μου γυρω από εκεινον και τον εσπρωξα με φορα μεσα μου.

Μου τον εχωσε βαθεια και εγω ουρλιαξα από ηδονη και πονο..ανοιξα τα ποδια μου καλα γ να μπορει να με σκισει καλυτερα.. δεν μπορουσα να σταματησω να βογγαω, τα νυχια μου και τα δοντια ειχαν αφησει το αποτυπωμα τους στην πλατη του. Δεν μπορουσα να πιστεψω ποσο καλος γαμιας ηταν. Του ζητησα να με βριζει –ηξερα από τις συζητησεις μας πως του αρεσε- και αρχισε να με αποκαλει πουτανα ενώ το χοντρο καβλι του μου τρυπαγε το μουνακι μου. Το μουνακι μου ειχε γινει τοσο υγρο, εκεινος με κοιτουσε να ουρλιαζω και το απολαμβανε, οι ρωγες μου ειχαν κατακαβλωσει , και το στερνο μου ειχε κοκκινισει , η καρδια μου χτυπουσε σαν τρελη.

Ηθελα να του χυσω το καβλι όμως συγκρατιωμουν. Με ειχε αναψει τοσο που με μια κινηση ,βρεθηκα από πανω του. Ο γαμιας μου, ειχε πιασει πατο , το καταλαβε και του χαμογελασα, εσκυψα πανω του, το στηθος μ κολλησε στο δικο του και αρχισα να κουναω την λεκανη μου γρηγορα. Ο ιδιος δεν μπορουσε να το πιστεψει , ηξερε από τις συζητησεις μας πως ημουν καλη όμως δεν το περιμενε τοσο, τον ‘’πηδαγα’’ και του χαμογελουσα γεματο πουτανια , εκεινος τα ειχε παιξει. Αρχισα να του λεω πως ημουν το πουτανακι του και θελω να μου σκισει τον πατο. Ενω ημουν από πανω του και κουνουσα την λεκανη μου εκεινος με χτυπουσε και μ χουφτωνε τα κωλομερια.

Ηθελα τοσο πολύ να με χτυπαει. ηθελα να μ τον κανει κοκκινο να μ αφησει μελανιές και την επομενη μερα να τα δειχνω στις φιλες μου..Υστερα βρεθηκα στα 4 σαν καλο σκυλακι και περιμενα να μ τον χωσει.. μπηκε πολύ αγρια μεσα μου κανοντας την κλειτοριδα μου να δονηται. με επιασε από τα καπουλια και αρχισε να με γαμαει με τοση δυναμη που ενιωθα να μ σκιζει τον κωλο. Τα βυζια μου πηγαιναν πανω κατω ενώ στο σπιτι αντιχουσε ο ηχος των κωλομεριων μ να σκανε δυνατα στο σωμα του. Εκει τον παρακαλεσα να με σφαλιαρισει τον κωλο. Εκεινος διστασε να με χτυπησει δυνατα γτ φοβοταν μην με πονεσει. Αν και πιστευω πως απλα ηθελε να με ακουει να τον παρακαλαω γ να με πονεσει.

Ετσι αρχισε να με σφαλιαριζει με οση δυναμη με γαμαγε. Μου επιασε τα μαλλια και με εσειρε και με κολλησε πανω του ενώ ο πουτσος του συνεχισε να μπαινοβγαινει με δυναμη. Μου ειχε γυρισει πλαγια το κεφαλι, με φιλουσε και μ το άλλο μ επιανε τα βυζια. Μετα με πεταξε, με δυναμη κατω και μ ζητησε να κουνιεμαι μονο εγω. Υπακουσα στις διαταγες του. Οταν πια ηταν ετοιμος να χυσει.. μ ζητησε να να γονατισω.. Ηρθε η ωρα να χορτασω σπερμα.  υποταχτηκα και αρχισα να του γλειφω με μανια πουτσο και αρχιδια ενώ τον κοιτουσα.. μου φωναξε ‘’χυνω μωρη καριολα’’και το στομα μου γεμισε με καφτα χυσια…Οσα δεν καταφερα να καταπιω τα εγλειψα με την γλωσσα μου από τα σαγονια.

Τα αγρια γαμησια συνεχίστηκαν για άλλες 5 μερες, που μεναμε μαζι. Εκεινος εφυγε όμως η σωματικη μας χημεια ηταν ενας από τους λογους που αποφασισαμε να ειμαστε μαζι. Το φραγκατο γκομενο τον χωρισα, ποτε δεν εμαθε την αληθεια. Ο Αλεξανδρος από την αρχη ηξερε την υπαρξη του όμως το δεχτηκε γιατι δεν ημουν σε θεση να παρατησω τα λουσα για ένα πηδημα, πραγμα που εν τελει ανατραπηκε. Σε λιγες μερες θα ειμαστε παλι μαζι και σκεφτομαστε να γυρισουμε τσοντα . Αν γινει ,θα ενημερωσω ;) Υγρο σας βραδυ.

Ευα, η καλοκαιρινη καυλα

Γεια σας.Με λενε Γιωργο και ειμαι 20 χρονων. Αυτο το περιστατικο συνεβη πριν 2 χρονια. Ηταν καλοκαιρι του 2011 και παρακαλουσα να τελειωσει γιατι δεν αντεχα αλλο. Δεν πηγα πουθενα διακοπες και η κατασταση στην Αθηνα το καλοκαιρι ειναι αφορητη. Η καθημερινοτητα μου ειχε γινει μια ρουτινα, καθε μερα εβγαινα εξω με την παρεα μου για καφε η κατι τετοιο. Το θεμα ηταν πως ειχα φαει κολλημα με μια απο την παρεα μου (Ευα το ονομα της). Ηταν 2 χρονια μεγαλυτερη μου (δηλαδη 20 τοτε) και ηταν ΚΑΥΛΑ. Ειχε υψος 1.80 περιπου (το ξερω αρκετα ψηλη) και τελειες ποδαρες. Το σωμα της δεν ηταν τοσο αθλητικο αλλα ειχε τις ιδανικες καμπυλες. Επισης ειχε τελεια κωλαρα και απο προσωπο μετριο προς καλο. Ομως το πιο καυλωτικο χαρακτηριστικο πανω της ηταν οι ΒΥΖΑΡΕΣ της.  Ειχε μεγαλα, στητα βυζια και πανω απο ολα φυσικα. Αν και κανεις θα νομιζε οτι ειχε κανει επεμβαση στο στηθος της τοσο μεγαλο που ηταν. Καναμε πολυ παρεα, περισσοτερο απο το συνηθισμενο, και δεν ημουν σιγουρος αν με εβλεπε μονο σαν φιλο και τιποτα παραπανω. Εγω σιγουρα δεν την εβλεπα φιλικα.

Μια απο τις συνηθειες μας ηταν να μαζευομαστε ολη η παρεα σπιτι της και να βλεπουμε ταινιες και μιας και ειμασταν τοσο κοντα με την Κωνσταντινα αυτη συνιθιζε να καθεται διπλα μου ή να ξαπλωνει και να ακουμπαει το κεφαλι της στα ποδια μου. Μια μερα λοιπον, ειχαμε μαζευτει ολη η παρεα σπιτι της, ομως κανεις δεν ειχε ορεξη για ταινια και ετσι μετα απο λιγο εφυγαν ολοι αφηνοντας μας μονους. Εγω θελοντας να περασω χρονο μονος μαζι της ειπα δεν ειχα προωλημα να δω ταινια. Ετσι και εγινε. Αυτη τη φορα ετσι οπως ημουν καθισμενος στον καναπε και εβλεπα την ταινια η Ευα ηρθε και ξαπλωσε στην αγκαλια μου και εγω μπορουσα να σχεδον ολο το βυζι της πανω απο το κεφαλι της. Αμεσως καυλωσα τοσο πολυ!! και φοβομουν μην το προσεξει. Δεν ειχα καυλωσει ετσι ξανα στην ζωη μου ηθελα τοσο πολυ να την πηδηξω. Η πουτσα μου ειχε γινει τοσο σκληρη και σιγα σιγα το πουτσοκεφαλο αρχιζε να υγραινεται πολυ. Σχεδον για ολη την υπολοιπη ταινια εμεινα καυλωμενος και λιγο πριν τελειωσει εγινε το μοιραιο. Σηκωθηκε ορθια γιατι ηθελε να αλλαξει σταση και καθισε πανω στα ποδια (δηλαδη πανω στην καυλωμενη πουτσα μου, επισης να σημειωθει οτι εκεινη την μερα φορουσα φορμα). Εγω ειχα αγχωθει τοσο πολυ γιατι δεν ηξερα πως θα το παρει μολις το συνειδητοποιησει. Και τοτε εγινε. Μετα απο λιγα δευτερολεπτα αφου καθισε πανω μου με κοιταξε στα ματια και μου χαμογελασε.

Εγω δεν ηξερα πως να αντιδρασω και αφου τα προσωπα μας ηταν τοσο κοντα το μονο που σκεφτηκα ηταν να την φιλισω και αυτη μου το ανταποδωσε. Αμεσως με καβαλησε και συνεχισαμε να φιλιομαστε. Φιλιομασταν για πολυ ωρα ομως μονο στο στομα και στον λαιμο (παρεπιπτοντως εκανε παρα πολυ ωραιες πιπιλιες) ετσι προσπαθησα να το παω στο επομενο επιπεδο και αρχισα να της χουφτωνω τον κωλο της  οσο πιο καλα μπορουσα. Αυτη ειχε αναψει τοσο πολυ αφου ακουμπουσε το καυλι μου τοση ωρα αλλα νομιζω πως δεν ηταν σιγουρη οτι ηθελε να χαλασει τη φιλια μας για παντα. Ομως μετα απο κανα 5 λεπτο προκαταρκτικα εβγαλε το μπλουζακι της και οι τεραστιες ΒΥΖΑΡΕΣ της ηταν σχεδον μεσα στο προσωπο μου. Τοτε εγω αμεσως της εβγαλα το σουτιεν και αντικρυσα οτι πιο ωραιο εχω δει στη ζωη μου.Τα βυζια της ηταν με μια λεξη τελεια.

Στητα και με τελειες ρωγες. Αρχισα να την γλειφω και να την φιλαω σε ολο της το σωμα και ιδιαιτερα στο στηθος. Σχεδον εχυσα μεσα στο παντελονι μου με την καυλιαρα. Τοτε γδυθηκαμε και οι δυο τελειως και μολις ειδε ποσο καυλωμενος ημουν με κοιταξε παλι στα ματια και μου χαμογελασε. Επιασε τη ψωλη μου και αρχισε να μου την παιζει, ομως πολυ γρηγορα αρχιζε να μου παιρνει πιπα χωρις να το καταλαβω και στα πρωτα δευτερολεπτα εχυσα στο στωμα της και εκεινη τα καταπιε ολα. Εγω ειχα μεινει εκπληκτος και εκεινη ομιζοντας οτι τελειωσα με κοιταξε περιεργα αλλα εγω της ειπα να συνεχισει. Με πιπωσε τοσο καλα που ακομα θυμαμαι τα χειλια της στο πουλι μου. Μετα απο λιγα λεπτα την σηκωσα,την ξαπλωσα στον καναπε και αρχισα να της κανω γλειφομουνι και να της βαζω δαχτυλο. Εβλεπα ποσο της αρεσε και το συνεχισα για αρκετη ωρα. Ωσου αποφασιε να μου ξαναπαρει πιπα και καναμε για να μην μεινει κανεις παραπονεμενος καωαμα την 69 ξαπλωμενοι στον καναπε. Επιτελους ηρθε και η στιγμη που της το εβαλα. Καταλαβαμε οτι ηρθε η ωρα και εκεινη ξαπλωσε πισω και ανοιξε τα ποδια. Εγω αρχισα να της το χωνω σιγα και με αυξανομενο ρυθμο και ταυτοχρονα φασωνομασταν που και που. Εκεινη φωναζε δυνατα αφου απ' οτι φαινεται το απολαμβανε. Αλλαξαμε πολλες στασεις την πηρα στα 4, το καναμε πανω στο τραπεζι του σαλονιου κ.α. Περασαν 15 λεπτα που γαμιομασταν και τελικα ηρθε η ωρα να χυσω. Εβγαλα την πουτσα μου  απο μεσα της και καταλαβε τι επρεπε να κανει. Γονατισε και μαζεψε τα βυζια της ωστε να ριξω ολο το χυσι εκει. Η στιγμη που εχυσα ηταν απεριγραπτη, ενιωσα τελεια, το κρατουσα μεσα μου για πολυ ωρα. Μετα απο αυτο συνεχισαμε να γαμιομαστε για 2 ωρες με διαλλειματα. Ωσπυ πηγε 7 η ωρα και μου ειπε οτι θα ερχοταν η μητερα της. Ετσι εγω χωρις σκεψη την πηρα και πηγαμε σπιτι μου που δεν ηταν κανεις τετοια ωρα και ηταν σχετικα κοντα με το δικο της. Με το που πατησαμε μεσα αρχισαμε να φασωνομαστε και να βγαζουμε τα ρουχα μας. Ακουλουθησε αλλο ενα 2ωρο σεξ. Το καναμε παντου στο σαλονι, στο δωματιο και στο τελος στο ντουζ. Η Ευα ηταν καυλα τα εκανε ολα και εγω ομως νομιζω δεν την αφησα παραπονεμενη. Την εφερα πολλες φορες σε οργασμο και καταλαβε απο τις φωνες τις ποσο της αρεσε. Ετσι συνεχιστηκε για ολη τον μηνα, την γαμουσα σχεδον καθε μερα και πολλες ωρες. Τελικα αποδειχτηκε ενα απο τα καλοκαιρια εκεινο το καλοκαιρι. Εγω με την Ευα ημασταν μαζι για καποιους μηνες ομως μετα επρεπε να χωρισουν οι δρομοι και μου λειπει πολυ η καυλιαρα.

Η βίζιτα ήταν η θεία μου (Μέρος 2ο)

Η ωρα της αναμονής δεν κυλούσε με ανησυχία όπως θα περίμενα,αλλα μάλλον με χαλαρότητα και έντονο ερεθισμό. Το μόνο μικρό μου άγχος, ηταν το κατα ποσο θα ήταν διακριτική η πρόσβαση της βίζιτας στο διαμέρισμα, αν μας πάρουν χαμπάρι απο την πολυκατοικία ή αν θα τη δει κανείς να ανεβαίνει.

«Αλήθεια πως αναγνωρίζει κανείς ένα call girl αν το συναντήσει στο δρομο ?» αναρωτήθηκα.

Καθιστός στον καναπέ του καθιστικού του διαμερίσματος υπό τον διακριτικό ήχο του κλιματιστικού, συνέχιζα τις φαντασιώσεις μου κανοντας υποθέσεις για το πως θα ήταν η ώριμη κυρία της οποίας το κορμί θα απολάμβανα.Το οργανο μου ηταν σε μεγάλες πιένες.

Ειχα αποφασίσει να παραμείνω με το μποξεράκι χωρίς παντελόνι και έτσι να υποδεχθώ την Ράνια, απελευθερομένος επιτέλους απο καθωςπρεπισμό που δεν θεωρούσα οτι ταίριαζε με την περίσταση – την πληρωνα για την γαμήσω και θα την περίμενα με το κοντάρι όρθιο και ετοιμοπόλεμο.

Ετσι καθώς καθόμουν και με τον ιδιόρυθμο τρόπο που λειτουργεί καμμιά φορά το ανθρωπινο μυαλό σε στιγμές φόρτισης, μου πέρασε αστραπίαια ( αλλα αισθητά ) η σκέψη :
“Φαντάσου λέει η βίζιτα να είναι η θεία Μαίρη”

Η σκέψη οσο αστραπίαια ήρθε αλλο τοσο γρήγορα έφυγε, οταν ο αλλος μου εαυτός με επανέφερε στην πραγματικότητα, επισημαίνοντας μου οτι απόψε θα πραγματοποιούσα μια φαντασίωση μου, το σεξ με 40άρα και θα έπρεπε να το απολαύσω οσο το δυνατόν περισσοτερο. “Mόλις μπει η γκόμενα θα της χουφτώσω κατευθείαν τον κώλο” “ Θα γόυσταρα να την χύσω στη μούρη.Θα το δεχθεί ?” “Ακάποτο τσιμπούκι παιζει αραγε?”

Ο ήχος του κινητού διέκοψε το τραίνο των σκέψεων μου.

- Η κοπέλα είναι απο κάτω θα της ανοίξεις σε παρακαλώ? με ρώτησε η παιχνιδιάρικη φωνή της τηλεφωνήτριας.
- Σε ευχαριστω κούκλα.
- Καλά να περάσεις.

Ολα τα υπόλοιπα έγιναν σε απροσδιοριστο χρόνο.Ετρεξα στο θυροτηλέφωνο, ετρεξα με εντονο καρδιοχτύπι να ανοιξω την εξωπορτα, παρακολουθούσα τη φωτεινή ένδειξη του ασανσερ που εδειχνε οτι ανεβαίνει,η πόρτα άνοιξε…. και βρεθηκα στο καθιστικό ορθιος απέναντι απο την θεία Μαίρη.

Τα παντα ειχαν παγωσει και γύριζαν γύρω μου.Δεν ήξερα αν αυτό που ζούσα ήταν πραγματικοτητα ή αν πρωταγωνιστουσα σε ταινία με αντικείμενο τις σεξουαλικές μου φαντασιώσεις.

Η Μαίρη έκρυψε επιδέξια ενα φευγαλέο ξάφνιασμα που έδειξε να εχει αρχικά και έμεινε ορθια να με κοιτάζει με ενα βλέμμα επιδοκιμασίας μαζι με ενα απροσδιόριστα προκλητικό χαμόγελο.

- Πάντα χαίρεσαι όταν με βλέπεις αγορίνα μου! είπε με τα ματια
καρφωμένα στο φουσκωμένο μποξεράκι μου.
-……………..( είχα καταπιεί τη γλώσσα μου )

Φορούσε ενα ολόσωμο καλοκαιρινο κόκκινο φόρεμα αρκετά πανω απο το γόνατο, εκείνα τα πέδιλα με τις διαφανείς μπριτέλες και τα δάκτυλα των περιποιημένων ποδιών της με νύχια σε εντονο κόκκινο χρώμα.

- Μου επιτρέπεις βέβαια να καθίσω! συνέχισε και καθησε χαριζοντας μου ενα ακόμα απο τα υπέροχα σταυροπόδια της – αυτά που με εκαναν τουρμπο.

Το φορεμα ειχε ανασηκωθεί και πανω απο το ηλιοκαμμενο μπουτι της φαινόταν η μαυρη γραμμή απο το κυλοτάκι.

- Τι θα γίνει δεν θα μιλήσεις? με κοιταζε στα μάτια
- Δεν ξερω τι και αν πρεπει να πω.. ψέλλισα

Εβγαλε απο την τσαντα της ενα slimline και τό άναψε με την περίσσεια αυτοπεποιήθηση που εχει συνηθως αυτός ο τύπος των γυναικών.

-Χα..χα, μα μην κάθεσαι εκει, ελα εδω δίπλα μου για αυτό δεν με έφερες εδω?

Χτυπησε με το κατω μέρος της παλάμης της τη θεση διπλα της στον καναπέ. Χωρις δεύτερη σκεψη πήγα και κόλλησα το σωμα μου δίπλα της περιμένοντας απο εκείνη την επόμενη κίνηση. Εσκυψε και πλησιασε το στομα της στο αυτί μου ψυθιριζοντας :

- H θεία πουτάνα και ο ανηψιός πουτανιάρης. Ενδιαφέρον ακούγεται!

Ταυτόχρονα σχεδόν πέρασε το χερι της πανω απο το μποξεράκι και με αποφασιστικότητα μου χούφτωσε τον πούτσο.

- Νομίζω ότι έτσι είναι αρκετά καλύτερα…..ειναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα μεταξύ μας.

Με ανυπομονησία πέρασα το ένα χερι μου στο πλαι της προς την πλάτη αρχικά και κατεβαίνα προς τα κατω προς τους γλουτούς. Με το αλλο χάιδεψα τον λαιμό της προπαθωντας να κατεβάσω την μπριτέλα του φορέματος της.

-Καλύτερα απο τι εννοείς?

Τα εμπειρα δακτυλα της μου ανέβαζαν το T-shirt αφηνοντας με ημίγυμνο και έτοιμο να εκραγώ απο καύλα.

-Εννοώ οτι είναι προτιμότερο να με «πάρεις» ως πουτάνα, παρα να έρχεσαι σπιτι μου και μου ασπρίζεις τα εσώρουχα και τα καλσόν με το υπέροχο χύσι σου, καυλιάρικο αγοράκι μου.
-Ωστε.. ώστε έιχες καταλάβει ?

Ειχα ανέβει επανω της και φιλούσα με παθος και έγλυφα ολο το τμημα του κορμιού της απο τον λαιμο μεχρι τα tanlines του επάνω μέρους του στηθους.Το φόρεμα είχε κατέβει ως την μέση και το Bra ανοιξε αφήνοντας τα μπαλκονάτα στήθη της ακριβώς σε αποσταση αναπνοής απο την γλώσσα μου.

-Ναι τεκναρα μου, και κολακευόμουν ιδιαίτερα οταν συνηδειτοποιούσα οτι με παίρνεις μάτι.Εξάλλου αυτη είναι η δουλειά μου. Θελω όμως το σπέρμα σου να το νιώσω και επάνω μου και μέσα μου.

Με μανία ρούφηξα την μία ρωγα ή οποία σκλήρυνε σχεδόν αμέσως και στην συνέχεια κατευθύνθηκα για να ρουφήξω και την επόμενη γλύφοντας το ενδιάμεσο «έδαφος». Ταυτόχρονα ένιωσα τα δακτυλά της να μου αγκαλιάζουν το περήφανο δόρι, και τοτε άκουσα και την ανάσα της να γίνεσται πιο αργή και πιο βαριά.

(…συνεχίζεται…)

Η βίζιτα ήταν η θεία μου (Μέρος 1ο)

Πάντα με καύλωνε ανεξέλεγκτα.Πολλές δεκάδες φορές είχα στραγγίσει το σηκωμένο εργαλείο μου μονο και μονο επειδή είχα δεί ενα σταυροπόδι της, λίγο απο τις χυτές σμιλεμένες γάμπες της ή τα θεικά μπούτια της τυλιγμένα σε υπέροχο μαυρο καλσόν.

Υπέφερα με τον πούτσο να κοντευει να τρυπήσει το παντελόνι μου, κοιτώντας τον σφικτό τουρλωτό κώλο της να διαγράφεται μαζί με τη γραμμή απο το κυλοτάκι της μέσα απο την μαυρη φουστα, καθώς έσκυβε μπροστά μου σε ανύποπτες ( για αυτήν ) στιγμές.

Η θεία Μαίρη 45 ετών κοκκινομάλα και ανύπαντρη, με το πρόσωπο και το σώμα της πουτάνας που όλοι οι νεαροί ωνειρευόμαστε στα υγρά μας όνειρα να ξεσκίσουμε, ήταν για τον 24χρονο πούτσο μου η απολυτη φαντασίωση αλλα και η αιτία να τον παίζω ασύστολα
σε διαφορα μέρη και χρόνικές στιγμές.

Οι συνομίληκες μου κοπέλες με τις οποιες κατα καιρούς σχετιζόμουν
δε με ικανοποιούσαν ούτε στο ελάχιστο.Τις πηδούσα διεκπεραιωτικά.Πάντα είχα στο νου μου το μεστό βαρύ κορμί της θείας Μαίρης, τα χαωτικά καπούλια της και την έκφυλη πουτανόφατσα της.

Πάντα έψαχνα την ευκαιρία να πάω σπίτι της και να χωθώ στην τουαλέτα για να βρω ένα κυλοτάκι της ή σουτιέν ( μαυρα κυρίως ), να τα τυλίξω γύρω απο το εργαλείο μου και να τα ποτίσω με έναν χείμαρο απο χύσι μεσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.
Αναζητώντας τις πιο απίθανες προφάσεις προσπαθούσα να βρισκομαι κοντά της.

Ακόμα θυμάμαι το καρδιοχτύπι και την ανυπέρβλητη καύλα όταν
ενα μεσημερι (εχοντας αγνοια κινδύνου ) την πήρα ματι μεσα απο την κλειδαρότρυπα του μπανιου της να κατεβαζει τη φούστα της και να καθεται στη λεκάνη. Εγω μη αντέχοντας εβγαλα το φουσκωμένο καυλί μου και αρχισα να το παίζω γονατιστός όπως ήμουν. Η τύχη
με έκανε να σηκωθω και τιναχτω στο σαλόνι μαζεύντας αρον αρον τον αποχυμωμένο πούτσο μου, λιγα δευτερόλεπτα πριν η θεια ανοιξει την πόρτα και βγεί απο την τουαλέτα, πατώντας με τα τακουνάκια της πανω στο χύσι μου που λίμναζε εξω απο την πόρτα.

Ακόμα θυμάμαι το φθινοπωρινό απόγευμα, που χρειάστηκε να κατέβει απο το σπίτι για λίγη ώρα ενω ημουν εκεί, και εγω αναψοκοκκινισμένος όρμησα στην κρεβατοκάμαρα της, αρπαξα απο το συρτάρι της ένα καλσόν και επιτόπου το πέρασα στην ψωλή μου εκτοξεύοντας μέσα σε αυτό οτι σπέρμα ειχα μέσα μου.

Πέρασα ολο το βραδυ τραβωντας δεν ξερω και γω πόσες μαλακίες στο κρεβάτι μου, στη σκέψη και μονο οτι η 45αρα μουνάρα θεια μου θα περάσει το καταχυμένο καλσόν στα καυλιάρικα πόδια της.

Ηταν η πρωταγωνίστρια στις φαντασίωσεις μου πότε ως καμαριέρα
με ζαρτιέρες που την ξεπάτωνα στα 4, πότε ως πουτάνα σε μπουρδέλο που της έβαζα τα χρήματα ανάμεσα στα βυζιά πριν της σκίσω το μουνί, πότε ως λυσσασμένη ώριμη κυρία που με «βίαζε» ως τεκνό της για ικανοποιησει την ακόρεστη σεξουαλική της δίψα.

Ηθελα σαν τρελός να την γαμήσω, να την ξεσκίσω, να την χύσω.

Πρέπει εδω να πω ότι η θεία Μαίρη αποτελούσε πάντα αντικείμενο έντονου ενδοοικογειακού κουτσομπολιού εξαιτίας του γεγονότος οτι ηταν ανυπαντρη , οτι κυκλοφορούσε με διάφορους γκόμενους κατα καιρούς και οτι ζουσε μια ανεξήγητα άνετη ζωή : Noίκιαζε ωραιότατο διαμέρισμα στο Μαρούσι, οδηγούσε 4χ4 κανονικό offroad, ντυνόταν απο ακριβά καταστηματα στην Κηφισιά κλπ.

Το κουτσομπολιό ανέφερε οτι της τα «ακουμπούσαν» οι διάφοροι γκόμενοι της.

Ενα καλοκαίρι πριν απο 2 περίπου χρόνια, χτυπημένος άπο την ανυπέρβλητη καύλα μου αποφάσισα ότι έπρεπε να βρω τρόπο να εκτονώσω την ορμή μου αν όχι με τη θεία μου, τουλάχιστον με κάποια άλλη 40άρα ( το νεαρό καυλί μου οσες 20άρες και να πηδουσα δεν ηρεμούσε με τίποτα ).

Η καλύτερη λύση ήταν να πάρω μια βίζιτα (call girl ) και να εκτονωθω επάνω της μήπως και ηρεμήσω λιγο.

Εκμυστηρεύτικα την απόφαση μου στον φίλο μου και συμφοιτητή Πάνο, ο οποίος επανειλημένα μου είχε πει ότι έφερνε βίζιτες στο σπίτι του και περνούσε φίνα.

-Τελεια ρε φίλε, μου είπε, θα σου δωσω εγω το τηλ. ενός
«γραφείου» και θα σου στείλουν γκόμενα θεα, μιλάμε για τρελά
γαμίσια.Και πουσαι εγω σε λιγο φευγω για το χωριο (καλοκαιρι)
θα σου αφησω τα κλειδιά του διαμερίσματος να την φέρεις εδω.

- Σε ευχαριστώ ρε man, αλλα πες μου 40αρα θα βρω ?

- Υep, θα ζητήσεις να στείλουν την Ράνια, την εχω πάρει και εγω
τρελό milf με ειδικότητα να πηγαινει σε πιτσιρικάδες.

Περασα τις επόμενες ημέρες με την ερεθιστική προσμονή να γαμήσω επιτελους μια γυναικα τετοιου τύπου.

Ετσι ενα βραδυ Πέμπτης, εφυγα ξαναμμένος απο το σπιτι και πηγα τρεις δρόμους παρακάτω στο αδειο πλεον διαμέρισμα του φίλου μου.

Εκλεισα πόρτες και παράθυρα, και άραξα στον καναπέ πιάνοντας το κινητό και παιρνοντας διστακτικά τον αριθμό που μου είχε δωσει.

Η φιλική φωνή της τηλεφωνήτριας με χαλάρωσε.Της περιέγραψα με
καποιο τρακ ποιαν ζητούσα να μου στείλει ( Ράνια ).Αμέσως η φωνή της έγινε πηρε υφος γεματο υποννοούμενα :

- Τη Ράνια ? ποσο χρονων εισαι εσυ αγορι μου ? ααα.. μάλιστα ναι, τώρα καταλαβαίνω χιχι (γελάκι ) , μη μου ανησυχείς μαναρακι, η Ρανια θα ειναι διαθεσιμη σε 1 ωρα στο χωρο σου.

Το εργαλειο μου ειχε ηδη σηκωθεί σαν κονταρι σημαίας.Εδωσα το κινητο μου στην τηλεφωνήτρια, για να με ενημερωσει οταν η «κοπελα» θα έχει φθασει κατω απο την πολυκατοικια.

( συνεχίζεται….. )

Λεσβιακός παροξυσμός

 Το όνομα μου είναι Δανάη, είμαι μια 30χρονη χυμώδης ξανθιά που της αρέσει να ζει έντονες γεμάτες πάθος εμπειρίες. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι ίσως η πιο καυτή ερωτική εμπειρία που έχω ζήσει έως τώρα. Όλα ξεκίνησαν ένα απόγευμα όταν χτύπησε το κουδούνι της εξώπορτας. Ανοίγοντας βλέπω μια όμορφη νεαρή με ένα άδειο φλυτσάνι στο χέρι να μου χαμογελά.

«Μπορώ να έχω λίγη ζάχαρη, παρακαλώ»

«Μετά χαράς» της λέω και την περνάω στο σαλόνι.

«Αν την θέλεις για καφέ, μόλις έκανα για εμένα κάτσε να μου κανεις παρέα.»

«Πολύ ευχαρίστως, ευκαιρία να γνωριστούμε» μου είπε φανερά ευδιάθετη.

«Με λένε Αναστασία, μετακόμισα στην πολυκατοικία πριν δυο μήνες λόγο της νέας μου δουλειάς στο Αεροδρόμιο.»

Εγώ δίστασα για λίγο. «A ναι, είσαι η καινούργια με την στολή. Νόμιζα ότι είσαι αεροσυνοδός.»

 «Όχι δουλεύω στο αεροδρόμιο, πρέπει να φοράμε στολή» είπε η Αναστασία.

«Πάντως είσαι κούκλα με την στολή, σου πάει πολύ», και της έκλεισα το μάτι.

«Σ’ ευχαριστώ. Αυτό με κολακεύει ιδιαιτερα όταν το ακούω από μια πολύ όμορφη γυναικα.»

Έτσι πιάσαμε την κουβέντα. Μου μίλησε για την ζωή της τα ενδιαφέροντα της, και διαπιστώσαμε ότι συμφωνούμε σε πολλά θέματα και έχουμε τις ίδιες προτιμήσεις. Όταν η κουβέντα πήγε στα ερωτικά και την ρώτησα αν έχει αγόρι η απάντηση της με εξέπληξε. Μου εκμυστηρεύτηκε ότι δεν έχει σχέση εδώ και δυο χρονια. Γενικά με τους άνδρες δεν τα πάει καλά και ότι προτιμά την γυναικεία φιλία. Τότε πήρα το θάρρος να της ομολογήσω την προτίμηση μου στο γυναικείο φύλο.

«Μόνο οι γυναίκες ξέρουμε τι μας αρέσει.»

Συμφώνησε μαζί μου και από αυτή την ημερα έχουμε γίνει κολλητές. Βγαίνουμε μαζί σχεδόν κάθε μέρα, είτε για αγορές είτε για διασκέδαση. Έχουμε δέσει πολύ σαν παρέα και όταν δεν θα πάμε κάπου, θα είναι όλη μέρα στο σπίτι μου. Υπάρχει μεγάλη οικειότητα πλέον μεταξύ μας και δεν είναι λίγες οι φορες που θα με δει γυμνή στο μπάνιο η να ντύνομαι μπροστά της.

Έτσι όταν μια μέρα έκανα ντούς, γδύθηκε και ήρθε να κάνουμε μαζί. Το υπέροχο σώμα της με αναστάτωσε. Οι ερεθισμένες της ρόγες φανέρωναν ότι και αυτή είχε καυλώσει όπως και εγώ.

Κάποια στιγμή όπως ήταν από πίσω μου ένιωσα να πιέζει την λεκάνη της στα κωλομάγουλα μου και να χουφτώνει τα βυζακιά μου. Ένιωσα τα γόνατα μου να λυγίζουν και ο κόλπος μου να πλημμυρίζει με τα προερωτικά μου υγρά. Με το καυτό της στόμα γέμισε με φιλιά και γλειψίματα, το λαιμό και τους ώμους μου. Γύρισα και αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος ενώ χαϊδεύαμε η μια την άλλη ηδονικά. Κάποια στιγμή άρχισε να γλύφει το στήθος και να κατεβαίνει στην κοιλια μου. Σε λίγο η αχόρταγη γλώσσα της βρέθηκε να παίζει με την κλειτορίδα μου. Η καύλα είναι απίστευτη άρχισα σπαρταράω από ηδονή κρατώντας το κεφάλι της κολλημένο ανάμεσα στα πόδια μου.

«Γλύψε με μωρό μου, το κανεις τόσο ωραία.»

Πριν προλάβω να συνέλθω με γύρισε από την άλλη και κόλλησε τα χείλη της στα κωλομάγουλα μου, τα άνοιξε με τα χέρια της και βύθισε την καυτή της γλώσσα στη κωλοτρυπίδα μου. Κύματα καύλας πλημμύρισαν το κορμί μου παραδίνοντας με στις ανώμαλες διαθέσεις της. Ένας απίστευτος οργασμός με συγκλόνισε ολοκληρώνοντας το ερωτικό σοκ που βίωνα.

Η συνέχει δόθηκε στην κρεβατοκάμαρα όπου δοκιμάσαμε πολλές στάσεις με πιο αγαπημένη μου αυτή του 69. Γλύφαμε παθιασμένα τα μουνάκια μας χωρίς σταματημό, οδηγώντας την ηδονή στα όρια. Η κορύφωση ήρθε με ένα ταυτόχρονο οργασμό με σπασμούς που μας έκανε να παραλύσουμε σφαδάζοντας από ηδονή. Αποκαμωμένες και η δυο αγκαλιαστήκαμε συνειδητοποιώντας ότι ήμασταν πλασμένες η μια για την άλλη.

Οι κοπέλες της καφετέριας

Η παρακάτω ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή και, για να πω την αλήθεια, τώρα που το σκέφτομαι, απορώ και εγώ, για το γεγονός, οτι είναι αληθινή! Όλα ξεκίνησαν ένα απόγευμα, πριν 2 εβδομάδες, στην καφετέρια της γειτονιάς μου, που είχα πάει για να δω έναν αγώνα.

Μπαίνοντας, είδα δυο πολύ ωραίες γυναικάρες, περίπου στα 40. Εντελώς τυχαία -λέμε τώρα- πήγα και κάθισα στο διπλανό τραπέζι, για να «κόψω κίνηση». Για να μην «καρφωθώ» έβγαλα το τάμπλετ και άρχιζα να χαζεύω στο ίντερνετ. Αυτές συζητούσαν τα δικά τους, μέχρι που ήρθε μια σερβιτόρα και λέει στη μια: «κυρία Στέλλα, εγώ φεύγω, έκλεισα ταμείο».


Κατάλαβα, λοιπόν, οτι η μια ήταν η ιδιοκτήτρια. Και τι ιδιοκτήτρια! Γύρω στα 40, με ύψος περίπου στο 1,70, ωραίο κώλο και βυζί στητό, για την ηλικία της, ξανθιά (όχι βαμμένη). Αμέσως σκέφτηκα, οτι πρέπει με κάποιο τρόπο να κάνω παιχνίδι. Μετά από μια, δυο μπύρες, που λόγω και καλοκαιριού και επειδή ήταν παγωμένες, τις ήπια για να σβήσω την καύλα μου, με βλέπει η ιδιοκτήτρια που παρήγγειλα και τρίτη μπύρα (όχι τελικά δεν έγινα αλκοολικός!), γυρνά και μου λέει αυτή είναι κερασμένη από εμένα. Έτσι πιάσαμε την κουβέντα. Η ώρα περνούσε, συζητώντας περί ανέμων και υδάτων.

Λίγο πριν τη 1 τα μεσάνυχτα με ρωτά η φίλη της (σημειωτέον, οτι ήταν σχεδόν ίδια με την πρώτη, αλλά είχε πιο μεγάλα βυζιά, κάτι που είχε εξάψει τη φαντασία μου), «επειδή έχουμε βάλει ένα στοίχημα, εσύ σαν νέος, 28 ετών, με ποια από τις δυο μας θα πήγαινες;». Έχοντας πιει τρεις μπύρες και νιώθοντας για κανα 3ωρο καυλωμένος, έδωσα μια απάντηση, που υπό άλλες συνθήκες, θα σήκωνε βρίσιμο. «Γιατί θα πρέπει να είναι μια από τις 2 και όχι και οι 2;» ρώτησα.

Αυτό ήταν! Για πότε βρέθηκα στο διαμέρισμα της μιας (της ιδιοκτήτριας), έχοντας γαμήσει και τις 2 δεν το κατάλαβα. Όμως η ιστορία δεν τελειώνει εδώ (ευτυχώς για μένα).

Όπως έμαθα το άλλο πρωί, η ιδιοκτήτρια είναι παντρεμένη και εκείνο το βράδυ ο άντρας της έλλειπε. Η άλλη φίλη της, δασκάλα στο επάγγελμα -και στο κρεββάτι-, έμενε μόνη της. Εννοείται, οτι το επόμενο βράδυ δεν έχασα ευκαιρία και στέλνω μήνυμα στην δασκάλα για να βρεθούμε. Εκείνη μου είπε, πως η φίλη της είχε φύγει εκτάκτως ένα επαγγελματικό ταξίδι και κανονίσαμε να βρεθούμε μόνοι μας. Αφού ήπιαμε μια μπύρα ξεκίνησε να μου λέει πόσο ωραία ήταν την προηγούμενη ημέρα και πόσο θα ήθελε να την ξεσκίσω και πάλι. «Κάνε με να νιώσω φθηνή τσούλα» μου είπε. Ε, αυτό ήταν!

Σηκώνομαι και την διατάσσω να μου κατεβάσει το παντελόνι και να μου γλύψει τον πούτσο, πράγμα που κάνει άμεσα. Η πίπα δεν ήταν το καλυτερο της σημείο -σε αντίθεση με τη φίλη της, που είχε κοντέψει να μου τον ξεριζώσει-, αλλά και πάλι με καύλωσε πολύ το πουτανάκι. Αφού ολοκλήρωσε το έργο της, την γυρίζω στα 4 και αρχίζω να της περιεργάζομαι το κωλαράκι. «Όχι μου λέει εκεί σε παρακαλώ, θα σου πω εγώ πότε».

Καταλαβαίνοντας την καύλα της και το γεγονός, οτι θα έκανε τα πάντα για να περάσω και να περάσει καλά, της λέω «αν δεν έχει κώλο σηκώνομαι και φεύγω!». «Όχι, όχι» λέει, «σε παρακαλώ! Έλα γάμησε με χωρίς προφυλακτικό, χύσε και μέσα μου, κάνε ό, τι θες, αλλά όχι κώλο, σε εκλιπαρώ». Με είχε καυλώσει απίστευτα η πόρνη.

Σηκώνομαι και τη στήνω στα 4, βάζοντας βαθιά μέσα τον πούτσο μου και γαμώντας την δυνατά. Της χτυπούσα τα κωλομάγουλα και την τραβούσα απο τα μαλιά, όπως κάνει ένα ςκαλός καβαλάρης με το άλογό του, μέχρι που δεν άντεξε και έχυσε. Εγώ όμως κράταγα ακόμη. Βγαίνω και τη διατάσσω να μου τριφτεί πάνω στον πούτσο μου, κάτι που κάνει άμεσα. Αυτή η στάση, όπως αποδείχτηκε, ήταν το δυνατό της σημείο! Μέσα σε 2 λεπτά της λέω δεν αντέχω άλλο «χύύύύύύύνωωωωω» και τα πέταξα μέσα της. Εκείνο το βράδυ το κάναμε άλλες 2 φορές.

Συνεχίσαμε για να το κάνουμε για 4, 5 ημέρες, μέχρι που ένα βράδυ έρχεται η φίλη της. Τις βρήκα στο σπίτι της πρώτης που τσακώνονταν. «Τι έγινε ρε κορίτσια;» ρωτάω. «Μπα!», μου κάνε η καφετζού. «Έλειπα εγώ και γαμήθηκες με την τσουλίτσα από εδώ. Και καλά εσύ, πούτσο έχεις και δεν κρατιέσαι, αυτή που μου έκανε τη φίλη;». Και τι πειράζει, της κάνω; Έλα αν θες να σε πηδήξω εδώ και τώρα μπροστά της.

«Και βέβαια θα με γαμήσεις και μάλιστα χωρίς καπότα, έτσι για να πάρω εκδίκηση». Και πριν προλάβω να καταλάβω τι μου έχει πει, αρχίζει και μου παίρνει το πούτσο στο στόμα της. Έχω καυλώσει απίστευτα και της λέω θέλω τώρα να σε γαμήσω στο όρθιο. «Έλα πουτανάκι μου, έλα μωρή τσούλα να σε σκίσω». Υπάκουη αυτή μου κάθεται τουρλώνει το κωλαράκι της και με τη μια σκίζω το στρινγκάκι που φορούσε.

Αρχίζω και τη γαμάω δυνατά, ενώ παράλληλα κοιτούσα την φίλη της, η οποία έτριβε το μουνάκι της. Τη γαμούσα έτσι για κανά 5λεπτό, ώσπου της λέω δεν μπορώ άλλο χύνω και κάνω να βγω. «Όχι, μέσααααα μου τα θέλω» και πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση της, αρχίζω να τα πετάω μέσα στη μούνα της, κοιτώντας όμως παράλληλα τη φίλη της.

Από τότε γαμάω και τις 2, πότε κάνοντας τρίο και πότε μια- μια και περνάω υπέροχα…

Πως με έκανε φιλενάδα της...

Πως με έκανε φιλενάδα της...

Με λένε Μάριο και είμαι 24 ετών,εδώ και κάποια χρόνια κατάλαβα ότι είχα αλλάξει πεποιθήσεις όσον αφορά τον ερωτικό μου τομέα.Βέβαια για να σας δώσω να καταλαβετε..πήγαινα και με γυναίκες κανονικά μέχρι να μου τύχει το συμβάν που θα σας διηγηθώ.Τα τελευταία χρόνια έχω γνωρίσει και κάνω πολυ παρέα με μια κοπέλα,την Αγγελική να την πούμε..γενικότερα με την κοπέλα αυτή αρχίσαμε να τα πάμε πολύ καλά...βέβαια όχι ως κάτι παραπάνω από φίλοι και μόνο.

Για να μην σας τα πολυλογώ με την φίλη μου (έχει την ίδια ηλικία με εμένα) βγαίνουμε αρκετά και γενικότερα περνούσαμε αρκετές ώρες μαζί...ώσπού κάποια στιγμή (στην αρχή δεν ήξερα αν θα μου έβγαινε σε καλό..) μέσα από μια κουβέντα που είχαμε γενικότερα για  τις σχέσεις..τις αποκάλυψα ότι είχα αλλάξει τις προτιμήσεις μου στο ερωτικό κομμάτι και από str8....ήμουνα...bi.Δεν μπορώ να πω ότι ξαφνιάστικε ιδιαίτερα..γενικώς είναι ελεύθερο άτομο η φίλη μου και θα το δείτε σίγουρα πιο κάτω.

Πρίν από καιρό η Αγγελική έκανε σχέση με ένα παιδί..είχαμε γνωριστεί και από κοντά..αλλά δεν είχαμε αναπτύξει και πολλές επαφές μπορώ να πω.Η Αγγελική βέβαια είχε κρατήσει στο μυαλό της ότι εγώ δεν είχα και πολλές εμπειρίες με άτομα του ίδιου φύλου..οπότε όταν σε μια συζήτηση που είχε με το αγόρι της κατάλαβε ότι δεν θα είχε πρόβλημα το αγόρι της να γαμήσει ένα άτομο του ίδιου φύλου του το πρότεινε σαν ιδέα.Βέβαια η Αγγελική δεν θα έκανε τίποτα εκτός του αγοριού της όπως και η ίδια  ήθελε.Οπότε μετά από ακόμα κάποιες συζητήσεις που είχε η φίλη μου με το αγόρι της τον έψησε και...το κανόνισε για να μου κάνει έκπληξη!!(Τα έμαθα αργότερα φυσικά εγώ αυτά).

Οπότε ένα βράδυ πρόσφατα..έχοντας βγεί νωρίτερα με την Αγγελική για καφέ..μετά όπως γυρνούσαμε...μου λέει: "Πάμε από τον Γιάννη (το αγόρι της να πούμε για παράδειγμα)..μας περιμένει να αράξουμε" Εγώ δεν είχα καμία αντίρρηση και όπως καταλαβαίνετε σε λίγη ώρα είμασταν στο σπίτι του αγοριού της...να πούμε εδώ ότι είναι μικρότερος 22 ετών.Καθόμαστε λοιπόν και παρακολουθούσαμε τηλεόραση...ήπιαμε και λίγο ποτό... και μετά από ώρα φεύγει ο Γιάννης να πάει τουαλέτα...και μένω εγώ με την Αγγελική..περνώντας κάποια λεπτά μου λέει η Αγγελική: "Μα που πήγε ο Γιάννης;" και φεύγει και η φίλη μου μέσα για να δει....μένοντας εγώ μόνος μέσα χωρίς να έχω καταλάβει τι ακριβώς παιζόταν εκείνη την ώρα στο μέσα δωμάτοο...Όταν λοιπόν περνάνε λίγα λεπτά πάλι...ακούω την φίλη μου...να μου φωνάζει: "Μπορείς να μας βοηθήσεις λίγο;" και φυσικά της απαντάω: "Ναι!"...πηγαίνοντας προς τα μέσα χωρίς να ξέρω τι θα συναντούσα....και μπαίνω στο δωμάτιο του αγοριού της...

Κομπλάρω αμέσως...γιατί τους βλέπω και τους δύο ολόγυμνους μπροστά μου...την φίλη μου και το αγόρι της...και αρχίζουμε και κοιταζόμαστε ο ένας με τον άλλο....ώσπου πετάγεται η Αγγελική και μου λέει: "Άντε...για βγάλε και εσύ τα περιτά σου ρούχα"...και έρχεται πρός το μέρος μου και με βοηθάει να αρχίσω να γδύνομαι...όπως και έγινε.Μέσα σε λίγα λεπτά ήμουνα και εγώ γυμνός μπροστά τους...για να με βοήθήσει η κολλητή μου...με πιάνει από το χέρι και πάμε μπροστά στο αγόρι της...και μου λέει: "Γονάτισε μαζί μου..." όντως γονατίζουμε μπροστά του...την κοιτάω και χωρίς να χάσει λεπτό αρπάζει με το χέρι της το καυλί του αγορίού της και αρχίζει να τσιμπουκώνει μπροστά μου...ένιωθα αμήχανα....Μολίς το καυλί του Γιάννη είχε αρχίσει και γινόταν πέτρα και πραγματικά μεγάλο ...το αφήνει και γυρίζει σε εμένα και μου κάνει..."Έλα τώρα κάνε ότι και εγώ...."

Την κοιτάω και όντως απλώνω το χέρι μου και πιάνω το καυλί του Γιάννη...και αρχίζω να του το παίζω..σταθέρα και λίγο αργά,πάω πιό κοντά και ανοίγω το στόμα μου,βγάζω την γλώσσα μου και αρχίζω να τον γλείφω...Ακούγοντας και τα μουγκριτά του..καταλάβαινα ότι του άρεσε οπότε άρχισα να το γλείφω χωρίς να κομπλάρω. και το έβαζα μέσα στο στόμα μου..οπότε το καταλαβαίνει και η Αγγελική και μόλις σηκώνεται από δίπλα μου...έρχεται από πίσω μου και μου σπρώχνει το κεφάλι μέχρι που μπήκε όλη η ψωλή του φίλου της στο στόμα μου...δεν μπορούσα να ανασάνω..κόντευα να πνιγώ...είχα δακρύσει και ήμουνα μπουκωμένος με την πούτσα του αγοριού της στο στόμα μου μέσα...Μετά από λίγο φεύγει η Αγγελική και παεί και κάθεται στον καναπέ...ανοίγει τα πόδια της...και την βλέπω με την άκρη του ματιού μου όπως ήμουνα με το καυλί του φίλου της στο στόμα να χαιδεύει το μουνί της....άρχισα να νιώθω και εγώ την καύλα της φάσης....και ο Γιάννης είχε καυλώσει τόσο πολύ που μου γαμούσε το στόμα σε κάποια φάση..με μπούκωνε  μέχρι το λαρύγγι μου σχεδόν όταν ακούω την Αγγελική να λέει στον Γιάννη....: "Στήσε τον μπροστά μου..." και όντως με αρπάζει κατευθείαν ο Γιάννης και με στήνει όρθιο και μου ανοίγει τα πόδια μπροστά στην Αγγελική...μόλις με στήνει νιώθω το πουτσοκέφαλο του να πιέζει την κωλοτρυπίδα μου....και ξαφνικά να μπαίνει μέσα μου....

Καυλωμένη και η Αγγελική από το θέαμα συνέχιζε να παίζει το μουνί της μπροστά μου πλέον..και ο Γιάννης να μου βάζει το καυλί του στον  στημένο κώλο....οπότε του κάνει η Αγγελική..."Θέλω να σε δώ να τον κάνεις φιλενάδα μου"....Σταματάει λίγο ο Γιάννης και της λέει: "Είσαι σίγουρη;" βλέποντάς την να κουνάει καταφατικά το κεφάλι της....και ξαφνικά νιώθω απλά ένα χτύπημα και να πέρνει φόρα μέσα-έξω ο Γιάννης.....με κάρφωνε στην κυριολεξία με την ψωλάρα του που την ένιωθα μεγάλη.....ένιωθα να ανοίγω στα δύο,έβγαινε με φόρα-έμπαινε με δύναμη και συνέχεια πιό γρήγορα.....και τον ακούω να λέει: "Θα γίνεις γυναικάκι τώρα...."μόλις τον ακούει η Αγγελική μούγρκριζε παίζοντας το μουνί της μπροστά μου...και πέρνει περισσότερη φόρα που τρανταζόμουνα τόσο πολύ και σκύβω μπροστά και βλέπω  την Αγγελική να μου λέει....:"Κοίτα το μουνι μου φιλενάδα γιατι σε λίγο τέτοιο θα έχεις και εσύ....."....εκεί πραγματικά δεν ήξερα και από αυτά που άκουγα αλλά και από το γαμήσι που έτρωγα...το καυλί του με ξέσκιζε μπροστά  στην κολλητή μου και την έβλεπα να καυλώνει και καύλωνα και εγώ... με έκανε φιλενάδα της....Με έσκιζε σαν πουτάνα και δεν άντεξα και ούρλιαζα από την καύλα νόμιζα ότι όντως είχα μουνί σε κάποια φάση..με είχε συνεπάρει το όλο σκηνικό...ένιωθα ότι ήμουνα όντως γυναικάκι....με τον κώλο μου να είναι μουνί πλέον... η φίλη μου γελούσε κιόλας και έλεγε και στον Γιάννη... "Ανοιξέ της το ψωλαρά μου..κάνε την μουνάρα.." και άλλα τέτοια εκείνη την ώρα που άλλα τα άκουγα και άλλα δεν μπορύσα να τα ακούσω έτσι όπως αισθανόμουνα εκείνη την ώρα.Και μόλις τραβιέται ο Γιάννης έξω...του κάνει η Αγγελική....: "Η φιλενάδα μου στο στόμα...." και μου πετάει το ψωλόχυμα του στο στόμα όλο... μου έλουζε το στόμα με το σπέρμα του..και η Αγγελική να λέει "Πιές....τα".....και όντως τα έπινα όλα είχα ανοίξει το στόμα μου και όπως με έχυνε τα κατάπινα....πραγματικά με έκανε να είμαι φιλενάδα της...μόλις ο Γιάννης με έχυσε και τελείωσε..με κοίταζε με χαμόγελο η Αγγελική!!

Αργότερα και όταν ο Γιαννης είχε τελειώσει με εμένα.. πήγε η κολλητή μου μπροστά του και όπως με είχε βάλει πρίν εμένα στα γόνατα...έπεσε μπροστά του και με φώναξε.. "Τώρα δες πως ήσουνα εσύ πρίν.." μου είπε και όπως ήμουνα ξαπλωμένος γυρνάω το κεφάλι μου και την βλέπω όπως και εμένα πρίν στα γόνατα να τσιμπουκώνει την ψωλάρα του Γιάννη...Αμέσως μετά μόλις το καυλί του ήταν πέτρα από την καύλα..της γάμησε το στόμα μέχρι που την έβλεπα να δακρύζει...μπροστά του όπως τον τσιμπούκωνε....

Φτάνοντας σε απόλυτη καύλα την σταματάει...την πιάνει και την και στήνει μπροστά μου όπως και εμένα στην Αγγελική πρίν....και όντως όπως την στήνει...βλέπω την Αγγελική να μου λέει "Έτσι ήσουνα και εσύ πρίν μωρή.." και μόλις το λέει την καρφώνει στην κωλοτρυπίδα της....και άρχιζε να ουρλιάζει σαν τρελή όπως εγώ πρίν...πήρε φόρα ο Γιάννης και την ξεκώλιασε πραγματικά....την κάρφωνε με τέτοια ένταση όπως έμενα πρίν....την έβλεπα να ουρλιάζει και να χτυπιέται όπως εγώ....Όπως τον έπαιζα και εγώ δεν μπόρεσα να κρατηθώ άλλο και έχυσα.....καθώς και η Αγγελική δεν άντεξε και γονάτισε....από το γαμήσι που έτρωγε και αυτή...Ο Γιάννης μόλις βγήκε από την ξεκωλιασμένη πλέον κωλοτρυπίδα της...άνοιξε το στόμα της και την έλουσε και αυτήν στο χύσι.....το οποίο ήπιε και ι ίδια....μόλις τελείωσε ο Γιάννης ...γυρνάει η Αγγελική και μου κάνει.. "Τώρα είμαστε φιλενάδες κανονικές.." και χαμογελούσε..

Από εκείνη την ημέρα η Αγγελική με φωνάζει φιλεναδά της και πλέον θέλει να πηγαίνουμε μαζί και για ψώνια ακόμα στα γυναικεία θέλει να την ακολουθώ...και όπως μου είπε από εκείνη την ημέρα...θέλει να με κανεί την καλύτερη μουνάρα!!

Η άπιστη φοιτήτρια

Γεια σας,ειμαι η Αθηνα,19 χρονων,και ειμαι φοιτιτρια. Η ιστορια που θα σας δοιηγηθω ειναι αληθινη,και αν και δε ξερω για ποιο λογο την κοινοποιω,ειναι ο,τι συναρπαστικοτερο εχω ζησει μεχρι σημερα.. Αρχικα,λιγα λογια για εμενα..Ειμαι 1,60 και 47 κιλα,μελαχρινη με μαυρα ματια,με καλοστημενο μικρο στηθος και(απο ο,τι μ λενε δλδ) πολυ ομορφο πεταχτο ποπο…:)


Προσφατα χωρισα με τον Μιχαλη,με τον οποιο περνουσα πολυ καλα στον ερωτικο τομεα,και γενικως ενιωθα πολυ ικανοποιημενη,δε χρειαζοταν να κοιταξω αλλου..! Ισως να μην εκανα ποτε απιστια, αλλα στην ιστορια που θα σας αφηγηθω,μου ηταν πραγματικα αδυνατο..! Δουλευω σε ενα καφε/κλαμπ ως σερβιτορα,και οπως καταλαβαινετε ερχομαι..»αντιμετωπη» με πολλα αρσενικα βλεμματα πανω μου..ειμαι και σχετικως προκλητικα ντυμενη, οποτε το πραμα για αυτους γινεται πιο..λιανο!

Ενα σαββατο βραδυ που δουλευα λοιπον,περνουσα πολυ καλα,ειχα πιει καπως παραπανω,και ετυχε να βρεθει στο μαγαζι,ενα πολυ ωραιο παιδι,24 χρονων,ψηλος και γεροδεμενος,ο οποιος συχνα πυκνα φροντιζε να δειχνει τον θαυμασμο του για μενα..! Ειχε ερθει αρκετες φορες στο μαγαζι,μου μιλουσε σε καθε ευκαιρια,αλλα και εγω σε καθε ευκαιρια τον απεφευγα,λογω της σχεσης μου και του οτι ημουν ικανοποιημενη οπως σας ελεγα.. Απλως αναγνωριζα ως τοτε οτι ειναι πολυ ωραιο παιδι!! Ειχα καταλαβει πολυ καλα πως με γουσταρει,αλλα ειχα φροντισει να εχω τις καταλληλες αποστασεις!

Εκεινο το βραδυ λοιπον,και μετα απο εναν σχετικα μικρο καυγα με τον Μιχαλη,το αγορι μου,και ενω ειχα χαλαρωσει και περνουσα καλα στο μαγαζι..τσουπ! Ο Γιαννης..!Φυσικα δν ειχε αλλαξει η σταση μου..δν ηθελα κατι καινουριο..ημουν απλως λιγο τσαντισμενη με το αγορι μου..εγω πηγαινα τα ποτα στους πελατες,και παρατηρουσα πως ειχε κολλησει το βλεμμα του πανω μου..! δε με φοβισε,δεν ενιωσα αβολα,ημουν πολυ χαλαρη και ευδιαθετη,και ειπα να…γελασουμε λιγο αποψε :P αρχισα να τον κοιταζω και εγω λιγο,και του χαμογελουσα..!

δεν περασαν 2 λεπτα και ξαφνικα βρισκεται διπλα μου με το ποτο του..η μουσικη δε μας αφηνε να ακουσουμε ο ενας τον αλλο..προσπαθησε να μ πει κατι στο αυτι,αλλα τον απεφυγα ευγενικα αλλα με χαριτωμενια..! Επεμεινε..κανοντας μια αποτομη κινηση,πλησιασε πολυ κοντα μου και μ ειπε ψυθιριστα στο αυτι…»σημερα εισαι καυλα…! «Σαστισα λιγο,ηταν αποτομο και τον κοιταξα εμφανως ενοχλημενη.. Δεν εδειχνε να καταλαβαινει ομως..!

Μου ζητησε να παμε λιγο στις τουαλετες να μου πει κατι..Αρχισα να ανησυχω,ειχα καταλαβει πως αυτος αποψε,κατι ηθελε..του αρνηθηκα φυσικα και συνεχισα τη δουλεια μ..Πραγματι ομως,εκεινη τη νυχτα ημουν μια κουκλιτσα..:P φορουσα ενα μαυρο,αρκετα κοντο φορεμα με ψηλες κοκκινες γοβες λουστρινι..Για την επομενη μιση ωρα,δε με ενοχλησε..

Μεχρι τη στιγμη που με ειδε να μιλαω στο κινητο με το αγορι μ..!Καυγαδιζαμε λιγο,και δε ξερω αν το καταλαβε εκεινος,παντως δν πηρε στιγμη τα ματια του απο πανω μου,οσο μιλουσα,και γελουσε πολυ πονηρα..Το αγορι μου ζηλευε,και προσπαθουσα να τον ηρεμησω..Κοιταξα για λιγο τον Γιαννη,και ενιωσα πολυ παραξενα..! Κλεισαμε με το αγορι μ…οχι με τον καλυτερο τροπο ! με τσιτωσε παλι,αλλα ειχα υποσχεθει απο νωρις στον εαυτο μου οτι δε θα αφησω κανεναν να μου χαλασει τη διαθεση..

Μετα απο 10 λεπτα,πηγα στην τουαλετα να ριξω λιγο νερο στο προσωπο μου και να φρεσκαριστω λιγο..Ειχα πιει αρκετα,αλλα ευτυχως ηξερα πολυ καλα τι μου γινοταν,και το ελεγχα..απλως ειχα ευφορια και με εκανε να ξεχναω τον καυγα μου με το αγορι μ.. Με ξαναπηρε τηλ..και δε το σηκωσα..Παλι θα μαλωναμε,παλι σε κακο θα εβγαινε αυτη η ιστορια..το αφησα απλως να χτυπαει..Και Ξαφνικα…ακουω μια φωνη απο πισω μου…»Δε θα του το σηκωσεις Αθηνουλα..;;;;»!!Τα εχασα..!!

Ο Γιαννης βρεθηκε στην τουαλετα απο το πουθενα..δν καταλαβα τιποτα!Ειχε καταλαβει οτι με παιρνει το αγορι μ..του απαντησα..»Εχεις προβλημα εσυ;;;»Ειχα αρχισει να νευριαζω με την περιπτωση του..γινοταν σχεδον ενοχλητικος!Μου απαντησε»Ισα ιδα,δε θελω να μας ενοχλει..!»Και επιτοπου,οπως εγω φτιαχνομουν στον καθρεφτη,ηρθε απο πισω μου και προσπαθησε να με φιλησει στο λαιμο..!

Τραβηχτηκα αμεσως,αν και οταν με φιλουν στο λαιμο,πραγματικα παραλυω!Τρομαξα,αυτη τη φορα ξεπερασε τα επιτρεπτα ορια κατα πολυ..εκεινος με ξαναπιασε..και αυτη τη φορα δεν ηταν ευκολο να τον αποφυγω..οχι οτι με κρατουσε δυνατα και με πονουσε,απλως ηταν τεραστιος μπροστα μου,και μια απλη αγκαλια του εφτανε για να με ακινητοποιησει..!!Με φιλουσε στο λαιμο και μου ψιθυριζε»Ξερω πολυ καλα πως το θες και εσυ…!

«Ειχα ανατριχιασει ολοκληρη..!Ξεχασα τα παντα σε μια στιγμη..με ειχε κερδισει,δε ξερω πως,δε ξερω γιατι τοσο ευκολα..αλλα δεν καταφερα να βγαλω λεξη..Με φιλουσε τοσο τρυφερα στο λαιμο και πισω απο το αυτι..!!Ο Μιχαλης επαιρνε παλι τηλεφωνο..!!Εκει ειναι που επανηλθα,και προσπαθησα να τον αποφυγω.. Με επιασε σφιχτα αυτη τη φορα..μου ειπε»Αστο..!Αποψε εισαι δικη μου..!»Του απαντησα»Οχι,σταματα τωρα,θα φωναξω!!!»Σαν να μη με ακουσε καν..με γυρισε και κολλησε πισω μου ενω ξεκινησε παλι να με φιλα..ειχε κολλησει πανω μου!!

Ενιωθα κατι πολυ σκληρο στον ποπο μου..ημουν σιγουρη απο καιρο πως ηταν προικισμενος..Αλλα πολυ πολυ κακως εκανα εκεινη τη σκεψη..ηταν η λαθος στιγμη!Ειχε ηδη αρχισει να με γλειφει στο λαιμο..η κατασταση ξεφευγε,και εγω αντι να προσπαθω να το αποφυγω ολο αυτο,ειχα τοσο πολυ ερεθιστει,που ειχα αρχισει τα πρωτα μουγκριτα και τα πρωτα ααχ..για μια στιγμη ενιωσα πως δε μπορω να το αποφυγω ολο αυτο..και το κυριοτερο ηταν..πως ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ..!!

Ο Μιχαλης επαιρνε παλι τηλεφωνο..Δε γινοταν να μη το σηκωσω..Ειπα στον Γιαννη..»Σε παρακαλω μη βγαλεις αχνα..ασε με να μιλησω..!» Το σηκωσα,ο Μιχαλης ηταν εξω φρενων που δεν ειχα απαντησει στις προηγουμενες κλησεις..προσπαθουσα να τον ηρεμησω και να του πω πως ολο αυτο που κανει ειναι βλακεια και δε χρειαζεται να ανησυχει…Και ξαφνικα…

Σηκωνω το βλεμμα μου,και βλεπω τον Γιαννη να εχει ξεκουμπωσει το παντελονι του…!Εμεινα αναυδη..!Κατεβασε το μποξερακι του και πεταχτηκε με δυναμη σκληρος και καυλωμενος ο πουτσος του..ηταν πραγματικα ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ..τουλαχιστον 22 ποντους και πολυ χοντρος…Δεν ειχα ξαναδει ποτε κατι τοσο μεγαλο.!! Αρχισε να με πλησιασει…Εκλεισα γρηγορα το τηλεφωνο στον Μιχαλη,λεγοντας πως με φωναζουν στο μαγαζι και οτι εχω δουλεια..!!

Δεην ηξερα πως να αντιδρασω…!Ηρθε διπλα μου και με φιλησε στο στομα..Ο σκληρος πουτσος του ακουμπησε στο φορεμα μου και αφησε μερικα υγρα…με λερωσε!!Δε μπορουσα να πω λεξη..ειχα καταλαβει μεσα μου οτι δε θα το αποφυγω..και ειχα σκοπο να το απολαυσω πολυ!!!

Με εσπρωξε λιγο να γονατισω και βρεθηκα μπροστα στο μεγαλο καυλι του…Αμεσως ανοιξα το στομα μου να τον βαλω μεσα..ηταν τοσο χοντρος που γεμιζε το στοματακι μου..Ηταν τοσο απολαυστικος!! Ηθελα να τον νιωσω ολοκληρο μεσα μου..Ηθελα να με κανει να νιωσω μεγαλο πουτανακι..Να μου γαμησει το στοματακι μου και να χυσει παντου…! Ηταν υπεροχη η αισθηση..δεν ηθελα να σταματησω να τον τσιμπουκωνω..προσπαθουσα να τον βαζω καθε φορα και πιο πολυ μεσα στο στομα μου..!!

Το μουνακι μ ηταν τοσο υγρο..ενιωθα πως και μονο με το αγγιγμα του θα εχυνα αμεσως.!!Μουγκριζα απο ηδονη καθως τον επαιρνα στο στομα μου..!Δε θα μεναμε εκει ομως..με σηκωσε πανω,και αφου μου εδωσε ενα παθιασμενο γλωσσοφιλο,με γυρισε παλι και μου ανεβασε το φορεμα..Πεταχτηκε το κοκκινο στρινγακι μου και το ομορφο κωλαρακι μου και τον εκανε τρελο…!!Χωρις να χανουμε καθολου χρονο,μου κατεβασε και το στρινγκακι και αρχισε να χαιδευει με τον πουτσο του το μουνακι μ…!!Ο Μιχαλης ξαναεπαιρνε τηλ..!!!

Ηταν αδυνατο να το σηκωσω..ειχα παραλυσει ολοκληρη!Ουτε ο Γιαννης εδωσε σημασια και αμεσως εχωσε το τεραστιο καυλι του μεσα στο μουνακι μ…!Εβγαλα μια κραυγη ηδονης!!Ηταν ο,τι καλυτερο που ειχε τυχει ποτε..Με επαιρνε δυνατα με τον χοντρο πουτσο του και με χτυπουσε στο κωλαρακι μ…τα ειχε καταφερει!!! Ενιωθα πουτανακι του..ετοιμη να κανω ο,τι μου ζητησει!Εχυσα αμεσως..γεμισα τον πουτσο του με υγρα μου και αυτος δε σταματησε καθολου..!!με εσκιζε…αλλα δε μπορουσα να το σταματησω ολο αυτο..ημουν τοσο καυλωμενη που απλως εκανα ο,τι μ ελεγε..Με γυρισε και με πηρε στα χερια του..Με ανεβοκατεβαζε πανω στον τεραστιο πουτσο του..

Τον ενιωσα ολο μεσα μου!!Ηταν τοσο φοβερο..!!Ουρλιαζα απο την καυλα..ηθελα να κλαψω απο την ηδονη..Ο Μιχαλης επαιρνε παλι..Για πολυ λιγο το ακουσα.!! Δε το σηκωσα παλι,προτιμησα να καρφωνομαι δυνατα πανω στο καυλι του Γιαννη και να τον εκλιπαρω να συνεχισει να με σκιζει…!!με αφησε κατω…με γοονατισε παλι..! Ειχα χυσει 3 φορες μεσα σε 15 λεπτα..! Δεν ηξερα που βρισκομουν..ηθελα απλα τον Γιαννη και τον τεραστιο πουτσο του..Δε με ενοιαζε τιποτα αλλο…τιποτα απολυτως!!

Με χτυπουσε στο προσωπο με τον μεγαλο πουτσο του και εγω του εγλειφα με ικανοποιηση τα μεγαλα αρχιδια του..Τα ρουφουσα με τοση καυλα..!!!ηξερα πως ειχε ερθει η ωρα να με γεμισει με το καυτο του σπερμα..ηθελα τοσο πολυ!!! Το τηλεφωνο δεν αργησε να χτυπησει παλι…προσπαθησα να το σηκωσω απλα και μονο για να βρισω τον Μιχαλη!!!το κρατουσα στο χερι μου κοιτωντας την κληση και ο γιαννης εβαζε στο στοματακι μου το μεγαλο του καυλι..!!Ακομα και τωρα που το περιγραφω,μου φαινεται αποστευτο αυτο που εκανα..αλλα εκεινη τη στιγμη ηταν τοσο καυλα..!!

Μου γαμουσε το στομα και εγω σηκωσα το τηλεφωνο..για λιγα δευτερολεπτα δε μιλησα…ημουν μπουκωμενη τοσο πολυ που θα καρφωνομουν αμεσως..Ο Γιαννης θελησε να μν κανει φασαρια..Μιλησα στον Μιχαλη…»Αγαπη μου τι εχεις παθει…Σου λεω εχω δουλεια!»Ουτε που προσεξα τι μ ειπε..εβλεπα τον Γιαννη να παιζει δυνατα τον μεγαλο του πουτσο μπροστα στο προσωπο μου και ανυπομονουσα να με γεμισει σπερμα..!Πηγα να πω κατι στον Μιχαλη..και εκεινος μου γεμισε το στομα αμεσως…!

Προσπαθησα να μη μουγκρισω…ολο αυτο που ζουσα με καυλωνε αφανταστα..!!τον εβγαλε απο το στομα μου και τον επιασα με το χερι μου,κοιτωντας στα ματια τον Γιαννη..!»Μωρο μου πρεπει να κλεισω..σαγαπω πολυ!»Στο σαγαπω..ο γιαννης αρχισε να με χυνει με μανια και εγω σχεδον καρφωθηκα…!Εκλεισα το τηλεφωνο γρηγορα και πηρα ολα τα καυτ υγρα του στο προσωπακι μ…!!

Ηταν εντυπωσιακο..ηταν τοσο πολλα…με λερωσε παντου..ετρεμε απο την καυλα..συνεχιζα να τον παιζω δυνατα μπροστα μου και εκεινος δε σταματουσε να με πυροοβολει με το καυτο του σπερμα!!αναστεναζα απο την καυλα!!! Τον εβαλα στο στομα μου..ηθελα και την τελευταια του σταγονα…! Ειχα γεμισει παντου χυσια..τα μαλλια μου,τα μαγουλα μου,το στομα μου,τα χειλη μου..ηταν αξεχαστο..!! Πλυθηκα οσο πιο καλα μπορουσα…Ο γιαννης κουμπωθηκε…με φιλησε στον ωμο και εξαφανιστηκε…εμεινα να κοιτιεμαι στον καθρεφτη για να καθαρισω το σπερμα του απο πανω μου..και παραλληλα να σκεφτομαι τι εκανα μολις…..!

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...