ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Μια αξέχαστη φορά


 Επιτέλους ήρθε η καινούργια συνάδελφος που θα μας βοηθούσε στις καλοκαιρινές άδειες.

Με το που μπήκε μέσα , τράβηξε το βλέμμα μου αμέσως.
Όχι γιατί πλέον θα ξεκουραζόμασταν λίγο αλλά γιατί είχε τα ποιο υπέροχα πράσινα μάτια που είχα δει.
Κοντό μαλλί με ανταύγειες σε στυλ καρφάκια, μικρό αλλά στητό στήθος με τη ρώγα να θέλει να τρυπήσει την μπλούζα και 2 δυο ολοστρόγγυλα οπίσθια συμπλήρωναν τον «άγγελο».

Οι μέρες κυλούσαν βασανιστικά. Είχε μια πολύχρονη σχέση και έδειχνε ότι δεν κοιτούσε αλλού.
Αλλά το ένιωθα. Ένιωθα τα μάτια της επάνω μου, κάθε φορά που ήμασταν δίπλα δίπλα.
Έσκυβε τυχαία για να ρωτήσει κάτι, και μέσα από το ανοιχτό πουκάμισο όλο τυχαία φαίνονταν η διχάλα του στήθους. μου έδειχνε το ωροσκόπιο της όταν έγραφε τι άρεζε σε μια ταυρίνα στο σεξ.

Το άρωμα της με ακολουθούσε όλη τη μέρα.
 Όποτε πηγαίναμε για φαγητό πάντα φρόντιζε να κάθεται απέναντι ή δίπλα  και να ακουμπά τα πόδια της στα δικά μου.
Δεν άντεχα. Της το είπα Πέρασαν έτσι δυο μήνες και κάθε μέρα τα ίδια. Έβλεπε καθαρά τα αποτελέσματα της εμφάνισης της επάνω μου και το ευχαριστιόταν.

Με άναβε και μόνο που με κοιτούσε.
Ένα βράδυ ήρθε στο σπίτι στις 2 το βράδυ. Είπε ότι ήταν κοντά σε ένα μπαρ με φίλες της και είπε να πει ένα γεια. Ο φίλος της δούλευε όπως πάντα. Έφυγε από το μπαρ γιατί ο κλιματισμός της χτυπούσε την πλάτη και πιάστηκε.
Άρχισα να της τρίβω την πλάτη ( ήταν κάτι που το έκανα συνεχεία στη δουλειά και ήξερα πόσο της άρεσε). Τα χέρια μου όλο και περισσότερο ακουμπούσαν την γυμνή πλάτη μέσα από το πουκάμισο, ώσπου ακούμπησαν τις ρώγες της.
Το απολάμβανε και γύρισε προς το μέρος μου. Αν και το φως ήταν χαμηλωμένο, τα πράσινα μάτια της γυάλιζαν.
Της έβγαλα τα ρούχα και την ξάπλωσα μπρούμυτα.
Έβγαλα και εγώ τα δικά μου και κάθισα επάνω της.
Άλειψα λάδι επάνω της και άρχισα να την χαϊδεύω παντού. Ένιωθε την ένταση μου και κουνούσε τον κώλο της ρυθμικά. Τα δάχτυλα μου όταν κατέβαιναν προς τα κάτω άγγιζαν φευγαλέα  τα χείλια του μουνιού της. Ξάπλωσα επάνω της και άρχισα να της χαϊδεύω τα χείλη πλέον με τον καυλωμένο πούτσο μου.

Δεν έμπαινα μέσα της, απλά πηγαινοερχόμουν κάνοντας μασάζ και στην κλειτορίδα της.
Είχα περάσει και το ένα χέρι από μπροστά και την χάιδευα ταυτόχρονα.
Της δάγκωνα το λαιμό προσέχοντας να μην της κάνω σημάδι.
Δεν άντεχε και συνέχεια κουνούσε το κώλο της ψάχνοντας τον πούτσο μου για να τον βάλει μέσα της. Πέρασε έτσι αρκετή ώρα κάνοντας και τα δυο κορμιά να στάζουν από ιδρώτα αλλά ποιο πολύ να προσμένουν την είσοδο. Όταν μπήκα μέσα της επιτέλους τα συναισθήματα δεν περιγράφονταν. Καυτό, υγρό, γλυκό, οι λέξεις περισσεύουν.

Όταν κατάλαβε ότι  θα χύσω, τραβήχτηκε και τον πήρε στο στόμα της. Δεν πήραμε καμία προφύλαξη και δεν ήθελε εκπλήξεις.
Τα δάχτυλα μου πλέχτηκαν στα μαλλιά της και άρχισα να χύνω. Έτρεξε στη τουαλέτα να ξεπλύνει το  στόμα της και μετά ήρθε και χώθηκε στην αγκαλιά μου.

Μου εκμυστηρεύτηκε ότι είχε χύσει 4 φορές εκείνο το βράδυ, και το χρειαζόταν γιατί εδώ και 2 χρόνια ο φίλος της δεν την ακουμπούσε πλέον.
Από τότε και για 3 χρόνια περάσαμε αξέχαστα.
Ο καθένας πήρε το δρόμο του αλλά πάντα τη θυμάμαι.
 

Άτιμα θηλυκά

 Είμαι είκοσι έξι χρόνων, δάσκαλος και μετά το στρατιωτικό δήλωσα διορισμό και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της πατρίδας μας. Ο λόγος είναι προφανής. Δεν ήθελα να περιμένω δέκα χρόνια και βάλε μέχρι να διοριστώ κάπου κοντά στο σπίτι μου ή σε μεγάλη πόλη. Δε με έπαιρνε άλλο να ζω από το χαρτζιλίκι του πατέρα μου. Έτσι δεν ήταν δύσκολο να βρεθεί θέση για μένα κι ο πρώτος μου διορισμός, έστω και σαν αναπληρωτής, ήταν γεγονός.


Ήταν σ' ένα πανέμορφο χωριουδάκι, με θάλασσα στη μια πλευρά κι ένα καταπράσινο βουνό στην άλλη. Το σχολικό κτίριο καινούριο ήταν νεόπλουτοι Είχα λίγους μαθητές κι αυτό ήταν πολύ ευχάριστο, αφού δεν ξέρω αν θα κατάφερνα να τα βγάλω πέρα με περισσότερους από τον πρώτο κιόλας χρόνο της επαγγελματικής μου δραστηριότητας. Έτσι ο καιρός άρχισε να κυλά ήσυχος και κάθε μέρα που περνούσε αποκτούσα όλο και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Σε δύο τρεις εβδομάδες ήταν σαν να δίδασκα όλη μου τη ζωή. Οι μαθητές μου ήταν αρκετά αφοσιωμένοι στα μαθήματα, αν και φυσικά, σαν παιδιά, ήταν πολύ ζωηρά στα διαλείμματα. Οι σκανδαλιές δεν έλειπαν ούτε μέσα στην τάξη, αλλά αυτό ήταν κάτι που μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Ανάμεσα στα αγοράκια της πρώτης τάξης, ήταν και δύο πανέξυπνα μουτράκια που έκαναν όλο ζαβολιές και πειράγματα, αλλά ήταν και οι πρώτοι στα μαθήματα. Δεν είχα λοιπόν λόγους να ανησυχώ και εξάλλου πάντα αγαπούσα ιδιαίτερα τα ζωηρά παιδιά. Στα διαλείμματα καθόμουν στην έδρα μου και πρoετoιμαζόμουν για την επόμενη ώρα ή πήγαινα στο γραφείο του διευθυντή, όπου πίναμε καφέ και συζητούσαμε επαγγελματικά ή τα πολιτικά δρώμενα της χώρας. Επίσης κουτσομπολεύαμε σαν γυναικούλες τους υπόλοιπους κατοίκους της μικρής μας κοινότητας.

Έτσι κυλούσε η ζωή μου μέχρι που ένα απόγευμα βγήκα έξω στο προαύλιο να χαζέψω τα παιχνίδια των παιδιών. Ξαφνικά ακούω φωνές, γέλια και τσιρίγματα. Έτρεξα αμέσως γεμάτος περιέργεια και τι να δω! Δύο κοριτσάκια φώναζαν κι έβριζαν τα δύο αγοράκια που σας έλεγα, ενώ όλα τα υπόλοιπα παιδιά είχαν σκάσει στα γέλια. Τι είχε συμβεί; Τα διαολάκια είχαν σηκώσει τα φουστανάκια των κοριτσιών και κοίταζαν τα βρακάκια τους και τα πείραζαν. Προσπάθησα να ησυχάσω τα αίματα και έδιωξα όσους δεν είχαν άμεση σχέση. Πήρα τα παιδιά, τα δύο κοριτσάκια και τους δύο μικρούς διαβόλους στην τάξη κι άρχισα να συζητώ μαζί τους, όσο περισσότερο φιλικά μπορούσα και όχι σαν δάσκαλος που τα μαλώνει. Η κύρια δικαιολογία των αγοριών ήταν ότι αγαπούσαν τις συμμαθήτριες τους κι ήθελαν να δείξουν με αυτό τον τρόπο την αγάπη τους.

Ύστερα από λίγο γελούσαμε όλοι μαζί και θεώρησα το γεγονός λήξαν. Βλέπετε δεν έχω καμιά σχέση με τους ηλίθιους Αμερικανούς που αποβάλλανε ένα εξάχρονο αγοράκι επειδή φίλησε μια συμμαθήτρια του. Δυστυχώς όμως είχα πέσει έξω. Τα παιδιά βλέπετε μίλησαν στους γονείς τους για το συμβάν και έτσι την άλλη μέρα όλη η κοινότητα ήξερε τι είχε συμβεί. Στο καφενείο οι άντρες γελούσαν αλλά οι γυναίκες, κυρίως όσες είχαν κορίτσια, έλεγαν ότι έπρεπε να τιμωρηθούν τα παλιόπαιδα και μάλιστα αυστηρά γιατί αλλιώς ποιος ξέρει τι θα κάνουν αργότερα όταν μεγαλώσουν λίγο και ξυπνήσει μέσα τους η σεξουαλικότητα. Ούτε λίγο ούτε πολύ, τα έβλεπαν σαν επίδοξους βιαστές. Το απόγευμα με φώναξε ο διευθυντής στο γραφείο όπου με περίμενε μαζί με τις μαμάδες των συγκεκριμένων κοριτσιών. Άρχισαν να φωνάζουν και να απειλούν θεούς και δαίμονες. Επέμεναν να τιμωρήσω τα αγόρια που τόλμησαν να βάλουν χέρι στα κοριτσάκια τους. Έκανα μερικές απεγνωσμένες προσπάθειες να τις πείσω ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα αλλά που να με ακούσουν. Άρχισαν μάλιστα να αναθεματίζουν τους γονείς των αγοριών που τους θεωρούσαν ξένους στον τόπο τους αν και είχαν γεννηθεί εκεί. Τι μπορούσα να απαντήσω σε αυτά τα πράγματα; Ο διευθυντής τότε τις καθησύχασε, λέγοντας τους ότι θα τους μιλούσε κι όλα θα τακτοποιούνταν µια χαρά. Όταν έφυγαν τελικά, µου έκλεισε το µάτι και µου πρότεινε να καλέσω τους γονείς των παιδιών µπας και ξεµπερδέψουµε µε αυτή την ιστορία. Έτσι κι έγινε.

Τι ήταν αυτό που αντίκριζαν τα µάτια µου! Δύο μήνες σ' αυτό τον τόπο είχα ξεχάσει ότι κυκλοφορούσαν τέτοια εντυπωσιακά πλάσματα στον κόσμο. Οι δυο γυναίκες απέναντι µου πρέπει να ήταν πάνω από τριάντα αλλά έμοιαζαν το πολύ συνομήλικες µου. Ήταν οι μητέρες των δύο αγοριών που είχαν ξεσηκώσει όλη τη φασαρία κι ήταν το κάτι άλλο. Η μία ήταν κατάξανθη με πράσινα μάτια κι η άλλη μελαχρινή με γκριζωπές ανταύγειες στις αμυγδαλωτές ματάρες της. Και οι δύο όμως φορούσαν κοντά φορέματα, με μαύρες δικτυωτές κάλτσες, κι ήταν βαμμένες σαν να επρόκειτο να πάνε σε μια σημαντική κοσμική εκδήλωση στην πρωτεύουσα. Κι εκτός από το προκλητικό ντύσιμο, τις απίθανες κομμάρες τους, ήταν και κουκλάρες από πάνω οι πoυτάνες. Έχασα τα λόγια μου και προσπαθούσα να κρατήσω το βλέμμα μου μακριά από τα μπούτια τους όσο δύσκολο κι αν ήταν. Κάθονταν όμως σταυροπόδι, με τα φορέματα σηκωμένα ψηλά και με κοιτούσαν με πονηρό χαμόγελο.

«Πιστεύετε ότι έκαναν κάτι κακό τα παιδιά;» με ρώτησε πρώτη η ξανθιά. Άρχισα να εκφράζω τη γνώμη μου, τονίζοντας τους ότι η μικρή κοινωνία που ζούσαμε δεν ήταν συνηθισμένη σε τέτοιες εκδηλώσεις και ότι εύκολα παρεξηγούσαν τέτοιες συμπεριφορές. Πήγα να πω για την τηλεόραση αλλά με έκοψε η μελαχρινή.

«Εσείς τι πιστεύετε, τα παιδιά μας είναι ανώμαλα;»
«Κάθε άλλο», απάντησα. «Είναι πολύ φυσιολογική η περιέργεια που δείχνουν σε αυτή την ηλικία για το αντίθετο φύλο, αλλά ... »

Δεν με άφησαν να συνεχίσω την ανάλυση μου. Τέντωσαν τα κορμιά τους προς τα εμπρός οι διχάλες του στήθους τους, όπως ξεπρόβαλλαν μέσα από τα βαθιά ντεκολτέ τους, μου έκοψαν την ανάσα. Ξεροκατάπια και άνοιξα το στόμα μου να συνεχίσω, όταν είπε η ξανθιά .

«Μόνο σ' αυτή την ηλικία είναι φυσική η περιέργεια που λέτε;»
Έπαιζαν μαζί µου, όπως η γάτα µε το ποντίκι. Ξαναγερναν προς τα πίσω και ανασήκωσαν τα πόδια τους σηκώνοντας έτσι τις φούστες τους πιο ψηλά. Φάνηκαν τα κορδονάκια από τις ζαρτιέρες τους και µου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Το καυλί µου σηκώθηκε και τράβηξα όσο πιο διακριτικά μπορούσα το πουλόβερ µου προς τα κάτω για να το κρύψω. Δεν ξέρω αν τα κατάφερα γιατί εκείνες αντάλλαξαν ένα πονηρό χαμόγελο και καταλαβαίνοντας φυσικά ότι µε είχαν φέρει σε δύσκολη θέση, είπαν ότι θα μιλούσαν στα αγόρια και θα µε ενημέρωναν για το αποτέλεσμα. Έφυγαν κι εγώ δεν τολμούσα να σηκωθώ από την καρέκλα µου μέχρι να κατακάτσει η ταραχή που µου είχαν προκαλέσει. Το βράδυ, μετά από ένα ζεστό μπάνιο, φόρεσα τις πιτζάμες µου και διάβαζα ένα βιβλίο μέχρι να περάσει λίγο ακόμα η ώρα και να μπορέσω να κοιμηθώ.

Ένα σιγανό χτύπημα ακούστηκε στην πόρτα και πήγα ν' ανοίξω όπως ήμουν πιστεύοντας ότι θα ήταν είτε ο σπιτονοικοκύρης μου, είτε ο διευθυντής που συνήθιζε να περνάει τα βράδια για λίγη κουβεντούλα μιας και δεν υπήρχε τίποτα άλλο να κάνει κανείς εδώ πέρα. Αν ήξερα πόσο έξω είχα πέσει στις εκτιμήσεις μου ίσως να μην είχα ανοίξει την πόρτα. Ήταν οι δυο γυναικάρες που με είχαν επισκεφτεί το απόγευμα στο σχολείο. Φορούσαν άλλα ρούχα, αλλά ήταν εξίσου προκλητικά και αποκαλυπτικά των προθέσεων τους. Έλα όμως που είχα ανάγκη τη δουλειά και αν τις είχε πάρει κανένα μάτι κινδύνευα να απολυθώ! Στεκόμουν άφωνο ς κι εκείνες με κοιτούσαν από πάνω ως κάτω χαμογελώντας. Τότε συνειδητοποίησα ότι ήμουν με τις πιτζάμες και μάλιστα το πάνω μέρος ξεκούμπωτο με το στήθος μου γυμνό. Ψέλλισα αμέσως συγνώμη.

«Σιγά καλέ, ξένοι είμαστε», είπε η ξανθιά και προχώρησε μέσα παρασέρνοντας και τη φιλενάδα της. Κάθισαν στις δύο καρέκλες που υπήρχαν στο δωμάτιό μου κι εγώ βολεύτηκα στο ντιβάνι μου. Άρχισαν να μου λένε για την κουβέντα που είχαν με τα παιδιά τους. Κοντολογίς σύντομα ήρθαν και κάθισαν στο κρεβάτι και βρέθηκα στη μέση. Είχα γίνει κατακόκκινος ως τα αφτιά κι αυτές το διασκέδαζαν. Με πείραζαν και με άγγιζαν παντού στο σώμα. Πρώτη ήταν η μελαχρινή που έβαλε το χέρι της στα σκέλια μου και χούφτωσε τα γεννητικά μου όργανα. Ο πούτσος μου αναδεύτηκε και εκείνη ξεφώνησε χαρούμενη.

«Ολαλά! Τι έχουμε εδώ; Το αγόρι μας είναι έτοιμο για μάχη».Τα χέρια της άρπαξαν το παντελόνι της πιτζάμας και η ξανθιά τράβηξε τα μανίκια του πάνω μέρους. Μέχρι να πεις κύμινο, ήμουν ολόγυμνος και ξαπλωμένος ανάσκελα στο κρεβάτι με την ψωλή μου ορθωμένη. Εκείνες στεκόνταν όρθιες από πάνω μου και με κοιτούσαν ξερογλείφοντας τα αδηφάγα χείλη τους. Άρχισαν να γδύνονται αργά, λικνίζοντας τις κορμάρες τους κάνοντας ένα ανεπανάληπτο στριπτίζ μόνο για πάρτη μου . Το καυλί μου χοροπηδούσε ανυπόμονο καθώς πετούσαν ένα ένα τα ρούχα τους σε βασανιστικά αργό ρυθμό. Μόνο τις κιλοτίτσες τους έβγαλαν σχετικά πιο γρήγορα και δίνοντας μια βουτιά βρέθηκαν δίπλα μου στο κρεβάτι. Κόλλησαν τις κορμάρες τους πάνω μου και τα βυζιά τους τρύπησαν την επιδερμίδα μου. Άρχισαν να με γλείφουν στο λαιμό και δάγκωσαν τους λοβούς των αφτιών μου, ενώ τα χέρια τους χάιδευαν το στήθος μου, τα πλευρά μου και τα μπούτια μου. Κατέβασαν τα χείλη τους κι άρπαξαν από μία ρώγα μου. Τις πιπίλισαν, τις έγλειψαν κι αφού τις καύλωσαν, βύθισαν τα δόντια τους στη σάρκα μου. Γλίστρησαν τις γλώσσες τους στην κοιλιά μου και κατέβηκαν στα γεννητικά μου όργανα. Έχωσαν από ένα αρχίδι στο στόμα τους και τα γυρόφεραν στον ουρανίσκο τους. Έγλειψαν όλο το μήκος της ψωλής µου ξεκινώντας από τη βάση και κατέληξαν στην κορυφή του πουτσοκέφαλου, όπου και φιλήθηκαν μεταξύ τους.

Πότε η µία και πότε η άλλη έπαιρναν το καυλί µου στο στόμα τους. Εκείνη που µε τσιµπούκωνε κάρφωνε τον πούτσο στο λαρύγγι της και μούγκριζε αφήνοντας διάφορους περίεργους λαρυγγισμούς και η άλλη πίεζε τα αρχίδια µου και φιλούσε το εσωτερικό των ποδιών µου. Όταν η μελαχρινή ανεβοκατέβαζε µε υγρούς θορύβους το κατώφλι της πάνω µου, η ξανθιά µε έγλειψε κάτω από τα αρχίδια κι η γλώσσα της τινάχτηκε στην κωλοτρυπίδα µου. Έσπρωξα τη λεκάνη µου προς τα πάνω και βόγκηξα δυνατά. Χαμογέλασαν και η ξανθιά µε καβάλησε πρώτη. Βούτηξε το καυλί µου στο χέρι της και έτριψε το πρησμένο σαν μανιτάρι πουτσοκέφαλο στην κλειτορίδα της αρχικά, στα βρεγμένα της µουνόχειλα στη συνέχεια, για να το µπήξει στην υγρή της µουνότρυπα τελικά.

Άπλωσα τα χέρια µου και χούφτωσα τις πληθωρικές της βυζάρες. Οι τεράστιες φουσκωμένες της ρώγες σκλήραναν ακόμα πιο πολύ στο άγγιγμα µου. Η µμελαχρινή παραμέρισε τα χέρια µου κι άρχισε να γλείφει η ίδια τα βυζιά της φίλης της. Άρπαξα το κωλαράκι της κι έχωσα το μεσαίο µου δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα της. Στέναξε καυλιάρικα και καβάλησε το πρόσωπό µου. Πίεσε το µουνάκι της στα χείλη µου και έγλειψα τα σφιχτά της µουνόχειλα. Δάγκωσα την κλειτορίδα της δυνατά και μόλις ξεφώνισε βύθισα τη γλώσσα µου στη µουσκεµένη τρυπούλα της. Τα τοιχώματα του κόλπου της έκλεισαν γύρω από τη γλώσσα µου και γεύτηκα τα προερωτικά της υγρά. Αλλά και το µουνάκι της φίλης της δούλευε εξίσου καλά. Τα παχιά της µουνόχειλα είχαν τυλιχτεί γύρω από τη βάση του πούτσου μου και ανεβοκατέβαζε το σώμα της πάνω του. Ο κόλπος της συσπάστηκε και η κρεµούλα πληµµύρισε τα σωθικά της και έλουσε το καυλί µου. Τίναξα τη λεκάνη µου προς τα πάνω να χωθώ πιο βίαια µέσα της.

Την ίδια στιγμή και η άλλη έσπρωξε το µουνί της στο στόμα µου και έχυσε το άφθονο µουνοχυµα στα χείλη µου. Το ρούφηξα διψασμένα και φρόντισα να το καθαρίσω από κάθε υποψία υγρών. Όταν τελείωσα ήταν στεγνό και καθαρό σαν να είχε μόλις κάνει μπάνιο. Ανασηκώθηκε από πάνω µου η ξανθιά έριξε όλο το βάρος της στο στήθος µου. Έτριψε τις ερεθισμένες της ρώγες στις δικές µου και µε δάγκωσε στη βάση του λαιµού. Έσφιξα τα κωλοµαγουλά της και της έβαλα ένα περιποιημένο κωλοδάχτυλο. Την έπιασαν σπασμοί και το µουνάκι της άδειασε τους χυμούς της καταπίνοντας ταυτόχρονα το σπέρμα µου που ξεχύθηκε µε ορμή στον κόλπο της. Αναστενάξαμε βαθιά δύο τρεις φορές και σηκώθηκε από το καυλί µου. Η αχόρταγη µμελαχρινή, βούτηξε την ψωλή µου και την έχωσε στο στόμα της. Εξαφάνισε µε τη γλώσσα της κάθε ίχνος ψωλοχύµατος μαζί µε τα υπολείµµατα της παχύρρευστης κρεµούλας της φιλενάδας της. Μετά ήρθε και µε φίλησε χώνοντας τη γλώσσα της στο στόμα µου για να µου δώσει µια μικρή γεύση των οργασμών µας.

Έκανα να ανασηκωθώ αλλά µε ξαναέριξαν στο στρώμα. Με ξανάγλειψαν παντού και μόλις µου σηκώθηκε πήγε να µε καβαλήσει η μελαχρινή. Δε λέω µου αρέσει ιδιαίτερα αυτή η στάση, είναι και πιο ξεκούραστη, αλλά την είχα βαρεθεί πια. Και ύστερα όλο µουνί και µουνί, µπούχτησα. Έγλειψα ένα, γάµησα ένα, καιρός για αλλαγή. Την έσπρωξα πέρα και σηκώθηκα στα γόνατα µου. Την άρπαξα και τη γύρισα ανάποδα. Κράτησα σφιχτά την πούτσα µου στο χέρι και την οδήγησα ανάμεσα στα σφιχτά της κωλοµέρια. Πίεσα το καυλί µου στο σφιγκτήρα του κώλου της και το έσπρωξα αργά µμέχρι τη μέση. Πήρα µια βαθιά ανάσα και το κάρφωσα στο βάθος της κωλοτρυπίδας της.

Η ξανθιά µε κοίταξε λαίμαργα και ήρθε πίσω µου. Κόλλησε τη µουνάρα της στον κώλο µου κι άρχισε να σπρώχνει μαζί με μένα. Τα γεμάτα της βυζόμπαλα πίεσαν την πλάτη μου και οι μουνότριχες της γαργαλούσαν τ' αρχίδια μου. Άρχισα να τινάζω τη λεκάνη μου πιο γρήγορα και να ξεσκίζω την κωλάρα της μελαχρινής που χτυπιόταν και ούρλιαζε λιγωμένη. Η ξανθιά γονάτισε πίσω μου κι άρχισε να μου γλείψει τ' αρχίδια και τη βάση της ψωλής όποτε έβγαινε από τη στενή τρυπούλα της φίλης της. Ξαφνικά έχωσε τη γλώσσα της στην κωλοτρυπίδα μου και δεν άντεξα άλλο. Άδειασα το ψωλόχυμα μου στον πάτο της μελαχρινής και τράβηξα το καυλί μου σκληρό και στητό ακόμα. Το κάρφωσα στο στόμα της ξανθιάς που το ρούφηξε λαίμαργα και μετά μου πρόσφερε μόνη της στη φαρδιά κωλάρα της να τη ξεσκίσω. Η μελαχρινή έγλειψε τ' αρχίδια μου και τον κώλο μου. Την τράβηξα από τα μαλλιά, την ανασήκωσα και βάλθηκα να γλείφω τα σφιχτά βυζάκια της και να δαγκώνω τις καυλωμένες ρωγίτσες της.

Γλίστρησα το δάχτυλο μου στο κωλαράκι της και τη φίλησα στο στόμα. Μου έβαλε κι αυτή κωλοδάχτυλο και έχυσα στον κώλο της ξανθιάς, ενώ τα δάχτυλα μου μούσκεψαν από την κρεμούλα της μελαχρινής. Ξαπλώσαμε και οι τρεις εξουθενωμένοι στο κρεβάτι και μετά ντύθηκαν να φύγουν. Στην έξοδο, αφού βεβαιώθηκαν ότι κανείς δεν έβλεπε μου είπαν ότι αν μου άρεσαν τα παιχνίδια τους να μη διστάσω να τις καλέσω όποτε μου καυλώσει. Το κόλπο το ήξερα πια. Τα παιδιά τους όλο και κάποια αταξία θα έκαναν και θα έπρεπε να τις ειδοποιήσω, να συζητήσουμε σχετικά. Θα ήταν η καλύτερη κάλυψη. Ο διευθυντής του σχολείου ποτέ δεν κατάλαβε εκείνη τη χρονιά γιατί δύο κωλόπαιδα δεν έκαναν τίποτα άλλο από αταξίες.

ΚΥΡΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ


 Είχα τον παππού μου στο νοσοκομείο όπου τον επισκεπτόμουν συχνά και δίπλα ήταν άλλος ένας γέρος που κάθε μέρα που πήγαινα στον παππού στο επισκεπτήριο ήταν εκεί η νύφη του! Ήταν μια κυρία γύρο στα 45 αλλά με ένα φοβερό σώμα και μια πολύ καβλίαρικη φάτσα μελαχρινά χαρακτηρίστηκα και τέλειο κώλο!


Μια μέρα βρέθηκα μόνος μου στον παππού είχε περάσει μια εβδομάδα από τότε που την γνώριζα και είχαμε πολύ καλές σχέσεις (και με τον άντρα της) μια και δεν την ένοιαζε και τόσο για τον πεθερό της ! Ήταν εκεί μια άλλη κυρία που όπως έμαθα ήταν κόρη του παππού. Φορούσε όπως συνήθως ένα μαύρο κολλητό παντελόνι και πάλι δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της! Πολύ έξυπνη όπως ήταν το είχε πάρει γραμμή! Είχε πάει κάπου η άλλη και τότε με πλησίασε και μου είπε—θα πάω σε λίγο τουαλέτα άμα θέλεις έλα! Τι να έκανα και χωρίς να ξέρω τι θα γίνει αποφάσισα να πάω αν και φοβήθηκα ότι θα μου την ‘πεί’ για το ότι ήμουν πολύ αδιάκριτος.

Με το έφτασα στην τουαλέτα με άρπαξε και με έβαλε στις γυναικείες τουαλέτες χωρίς να χάσει χρόνο—τι νομίζεις μικρέ μου , δεν έχω καταλάβει τόσες μέρες τον τρόπο που με κοιτάς (ήμουν μόλις 26 και μικρός για αυτήν) άμα είσαι μάγκας εδώ σε θέλω και χωρίς πολλά αρχίσαμε τα φιλία με γλώσσα! Ο πούτσος μου είχε γίνει τούρμπο! Ιδίως όταν ένιωσα το χέρι της να προσπαθεί να μου ανοίξει το φερμουάρ ενώ με το άλλο είχε πιάσει το χέρι και το έβαζε να τρίψω την μουνάρα της δεν άργησα και τότε έβαλα το χέρι μου από μέσα για να αγγίξω την υγρή και τριχωτή μουνάρα της και αυτή έπαιζε με τον πούτσο μου ενώ όλη αυτή την ώρα δε σταματήσαμε τα φίλια και εκεί που δεν ήξερα τι θα γίνει ξαφνικά μου λέει-- φτάνει και με παρατάει και μου λέει—αύριο σε θέλω να έρθεις προετοιμασμένος να έχεις μαζί σου καπότες!!!

Την άλλη μέρα περίμενα πως και πώς να πάω να δω !!!!!!!!!!!!!!!!! τον παππού.

Πήγα με την μικρή αδερφη μου και αυτή ήταν εκεί μόνη της τρελάθηκα έγινε ανελέητο παιχνίδι μεταξύ μας αλλά δεν έγινε τίποτα έκτος από το ότι έμαθα ότι ο άντρας της στρατιωτικός έχει φύγει έκτος και θα μείνει όλο το σ/κ! (ήταν Παρασκευή) Μέχρι και η αδερφή μου κατάλαβε και σε στιλ πλάκας μου είπε ότι – η διπλανή στο γέρο πρέπει να σε γουστάρει. Τότε αποφάσισα να την βάλω και αυτή στο παιχνίδι λέγοντάς της τι είχε γίνει και της ζήτησα με μια δικαιολογία να φύγει όπως και έγινε.

Χωρίς να χάσουμε χρόνο και με μια δικαιολογία βρεθήκαμε στην τουαλέτα και πάλι αρχίσαμε τα φιλία. Ελπίζω να πήρες ότι σου είπα και αφού της έδωσα το προφυλακτικό το πέρασε στον πούτσο μου ενώ μου γύρισε την κολάρα της.

Άρχισα να της γαμάω το τριχωτό μουνί της ενώ αυτή δάγκωνε τα χείλη της για να μην βογκάει και καθώς την γαμούσα έσπασε το προφυλακτικό και τελειώσαμε απότομα με παράτησε και έφυγε!

Το σ/κ το περάσαμε μαζί και από τότε όταν λύπει ο άντρας της τα λέμε …

Κρυφό γαμήσι


 Ήρθε από πίσω μου, ενώ ήμουν αποσχολημένη και τακτοποιούσα κάποια πράγματα στο γραφείο μου. Τύλιξε τα χέρια του γύρω από τη μέση μου και μου ψιθύρισε στο αυτί μου:


-Σε θέλω..

Το σώμα μου αντέδρασε αμέσως. Το στήθος μου πρήστηκε, μια ζέστη με διαπέρασε και η αναπνοή μου έγινε πιο γρήγορη. Η καρδιά μου χτυπούσε άγρια όταν άρχισε να δαγκώνει και να γλύφει το αυτί μου, δίνοντας μου χρόνο για να αντιδράσω στην πρόταση του. Έχοντας ακόμα τα χέρια του γύρω από την μέση μου, γύρισα και τον κοίταξα βαθιά στα μάτια και έβαλα και τα δικά μου χέρια γύρω από το λαιμό του και μετά ακολούθησαν τα χείλη μου στο ίδιο σημείο.

-Πάρε με λοιπόν.. του είπα με κομμένη την ανάσα.

Με φίλησε με πάθος, μετακινώντας γρήγορα την γλώσσα του μέσα και έξω από το στόμα μου με λαχτάρα, ενώ έσπρωχνε το σώμα μου κόντρα στο γραφείο. Τώρα που με είχε πλησιάσει περισσότερο, μπορούσα να αισθανθώ τον σηκωμένο πούτσο του και καταλάβαινα πως ήθελε την ζεστασιά του μουνιού μου. Έβαλε το ένα του χέρι κάτω από τα ρούχα μου και όπως ήταν κρύο ανατρίχιασα από το άγγιγμα του. Άρχισε να αγγίζει το στήθος μου με το παγωμένο χέρι του, ενώ με το άλλο μου έβγαλε το πουκάμισό μου και αφού το πέταξε μακριά μου ξεκούμπωσε το σουτιέν μου. Στα μάτια του είχε φωτιά όταν έσκυψε και πήρε το στήθος μου στο στόμα του και άρχισε το πιπίλισμα. Έσκυψα το κεφάλι μου πίσω από την ευχαρίστηση και βόγγηξα. Ο ήχος από το βογγητό μου τον έφερε πίσω στην πραγματικότητα και ενώ γύρισα το κεφάλι μου προς το μέρος του, συνέχισε να με φιλάει στο στόμα. Όπως κατέβηκε και φίλησε το λαιμό μου, μου ψιθύρισε στο αυτί μου:

-Γιατί είμαστε ακόμα ντυμένοι?

Ξεκούμπωσα την ζώνη του και το παντελόνι του άρχισε να γλιστράει κάτω. Έβγαλε το πουκάμισό του, το έριξε στον καναπέ και μου έκλεισε το μάτι. Ενώ κοίταζα το μποξεράκι του, ξεκούμπωσα το παντελόνι μου και ανάσανα με ανακούφιση γιατί ήταν πολύ στενό για να τονίζει τους μεγάλους γοφούς μου. Τον είδα να με παρατηρεί και να είναι απόλυτα γοητευμένος από το σώμα μου. Τώρα, φορούσα μόνο τα κόκκινα εσώρουχα μου που ήταν από λεπτή και διάφανη δαντέλα. Με έσπρωξε πάλι και με την καθοδήγηση του, κάθισα επάνω στο γραφείο και εκείνος τύλιξε τα πόδια μου γύρω του. Τράβηξα το μποξεράκι του και όταν του το έβγαλα είδα ότι η στύση του ήταν τόσο όμορφη που το μόνο που μπορούσα να το κάνω, ήταν.. να προσκυνήσω..

Τον μετακίνησα στο πλάι και άλλαξα θέσεις. Του είπα να ακουμπήσει στο γραφείο και έβγαλα το εσώρουχό μου. Όταν το είχα κάνει, εκείνος άρχισε να χαϊδεύει τον πούτσο του που τον είχε έξω για μένα. Του έπιασα τα χέρια και τον σταμάτησαν να το κάνει και έπεσα αμέσως κάτω στα γόνατά μου.

Άρχισα με το γλείψιμο πάνω και κάτω στο μακρύ και λεπτό πούτσο του. Η αντίδραση του ήταν έντονη. Όπως τον είχα στο στόμα μου, μπορούσα να αισθανθώ πως σε κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε, η στήση του ήταν και πιο έντονη και ο πούτσος γινόταν όλο και πιο σκληρός, αν και δεν είμαι σίγουρη πως αυτό ήταν δυνατό να γίνει, γιατί ήταν ήδη τεράστιος . Τον άρπαξα με το χέρι μου και άρχισα χαϊδεύοντας τον να του τον παίζω. Κάνοντας αυτό, άρχισα να του τον πιπιλάω στην κορυφή, στο κεφάλι και να κάνω εναλλαγή μεταξύ γρήγορου και αργού γλυψίματος, κάνοντας τον να με ικετεύει να μην σταματήσω. Σε λίγα λεπτά, όταν ήταν έτοιμος να χύσει, του τον στριφογυρίσα στο στόμα μου, κάθισα στο γραφείο και τον ανάγκασα τον βάλει στον κόλπο μου που έσταζε και δεν μπορούσε να περιμένει άλλο.

Ξέροντας ότι αυτό ήταν το φόρτε του, άρχισε να πιέζει τον εαυτό του για να κρατήσει λίγο περισσότερο για να με ευχαριστήσει και εμένα. Έμπαινε βαθιά μέσα μου και μετά τραβιόταν έντονα έξω, κάνοντάς με να φωνάζω το όνομά του, σιγά στην αρχή, μετά να ουρλιάζω, μετά πιο γρήγορα, πιο σκληρά και μετά, ω ναι! Με όλη του τη δύναμη έχυσε μέσα μου, τα υγρά του τα αισθάνθηκα ζεστά και υπέροχα μέσα στο μουνί μου και με την τελική του ώθηση εγώ κορυφώθηκα από κάβλα και ήθελα να χύσω μαζί του. Αυτή η καινούργια υγρασία ήταν τόσο ζεστή για μένα που με τρέλλανε.. Ξαπλώσαμε στο χαλί του γραφείου μου και έχυσα μέχρι που ούρλιαζα για έλεος και να μην βγει ποτέ από μέσα μου.

Μετά από μερικές στιγμές που η ανάσα μου είχε αρχίσει να γίνεται καλλίτερη, ανέβηκα σιγά-σιγά επάνω του. Τον φιλούσα στο στήθος, στο στομάχι του, και φυσώντας τον απαλά, ο κρύος αέρας επάνω στον πούτσο του τον έκανε να εξακολουθεί να έχει σκληρό και σηκωμένο πούτσο. Τότε εγώ όπως ήμουν ανεβασμένη επάνω του, ανασηκώθηκα και τον κάρφωσα πολύ αργά όλον μέσα μου. Αυτό το αίσθημα του σηκωμένου και σκληρού πούτσου του μέσα μου με έκανε και έγινα άγρια. Προσπάθησα να κρατήσω το πάθος μου σε αργές κινήσεις, αλλά ένιωσα τόσο κοντά στην κορύφωση και στον οργασμό, που πάλι τον οδήγησα με τον τρόπο μου να κάνει ορισμένες από τις κινήσεις που ήξερε πως ήταν καθοριστικές για μένα αυτή τη στιγμή.

Εγώ απλά έγειρα προς τα πίσω, σχηματίζοντας αψίδα με την πλάτη μου και βάζοντας τα χέρια μου πάνω από το κεφάλι μου και πίσω στον λαιμό μου, δίνοντάς του μια πλήρη εικόνα από το στήθος μου και την κοιλιά μου. Αυτός κρατούσε κόντρα και με δύο – τρία πηδήματα επάνω του, έχυσα ξανά.

Είμασταν και οι δυο μας ξαπλωμένοι μαζί στο πάτωμα του γραφείου βαριανασαίνοντας και αναστενάζοντας, απλά κρατώντας ο ένας τον άλλον αγκαλιά μέχρι που αποκοιμηθήκαμε, γυμνοί, πνιγμένοι στο άρωμα του έρωτα, που τον ζούσαμε μόνο στο γραφείο και πάντα κλεφτά..

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Ο ΝΕΑΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ


 Με λενε Τασο και ειμαι 22 χρονων φοιτητης. Ειμαι εδω και καιρο με μια κοπελα και μπορω να πω πως δεν εχω προβλημα στην ερωτικη μου ζωη. Μετα την σελιδα σου διαπιστωσα πως ισως δεν εχω ποικιλια.........!τον τελευταιο καιρο, μετα τις φανταστικες ή οχι ιστοριες η σκεψη μου οργιαζει και με παρασερνει σε διαφορες τρελες ερωτικες περιπετειες που ουτε τολμουσα να φανταστω νωριτερα.


Η πρωτη ιστορια που θα σου διηγηθω ειναι απολυτως αληθινη. Πριν απο ενα μηνα ανελαβα διαχειριστης της πολυκατοικιας που μενω, στην οποια μενουν κυριως φοιτητριες και 2-3 οικογενειες. Στον πανω οροφο μενει μια 37αρα με την κορη της, που αν και απο προσωπο δεν λεει και πολλα (με αριστα το 10 βαζω 7) εχει μια κωλαρα που συναγωνιζεται τον πιο καυλιαρικο κωλαρακι 18χρονης και σχετικα μικρο στηθος αλλα με ρωγα που βγαζει ματι. Ο αντρας της ειναι ναυτικος και ετσι καταλαβαινεις τι αγαμιες μπορει να εχει.

Ειχε ερθει λοιπον καποιο βραδυ κατα τις 10 να πληρωσει τα κοινοχρηστα, εγω εκεινη την ωρα περιμενα την δικια μου να της ριξω κανα πουτσο γιατι ειχα χαρμανιασει, και οπως φανταζεσαι ειχα φτιαξει ατμοσφαιρα: χαμηλος φωτισμος, απαλη μουσικη......... και μολις ειχα βγει απο το μπανιο και ημουν μονο με την πετσετα!!!

Χτυπαει το κουδουνι και παω με την χαρακτηριστικη ανεση που με διακρινει και την ψωλη μου μισοσηκωμενη και ανοιγω!!! Φορουσε 1 κολαν ασπρο χωρις εσωρουχο και απο πανω ενα τιραντακι που χωρις δυσκολια φανερωνε τις τεντωμενες απ' το κρυο ρωγες τις.........!
Εμεινα να κοιταω μια τα μουνοχειλα της, μια τις πεταχτες της ρωγες. Ειχα καυλωσει και φαινοταν. «τι γινεται τασουλη» με ρωτησε ριχνοντας μια ματια στο σηκωμενο μου παπαρι... «ολα καλα γεωργια μου» ειπα προσπαθωντας να το παιξω ηρεμος αλλα ματαια, η πουτσα μου δεν ελεγε να πεσει. Τον παγο εσπασε η γεωργια που παρολα αυτα συνεχιζε να κοιταει κατω «ηρθα για τα κοινοχρηστα, και ισως κανενα ποτακι αν θες και Εσυ.........», ξαφνικα εβλεπα το σκηνικο να αλλαζει και απο εκει που ημουν η ρομπα της υποθεσης να παιρνω το πανω χερι. Ηθελα πολυ να γαμησω αυτη την μουνιτσα αλλα σε λιγη ωρα θα ερχοταν η δικια μου και δεν ειχα περιθωρια χρονου. «θα το ηθελα πολυ αλλα απο στιγμη σε στιγμη ερχεται η κοπελα μου.........», «δεν πειραζει, καταλαβαινω.........», «τι λες για αυριο?»,ειπα και εγω ο ιδιος παραξενευτηκα απο το υφος και τον τονο της φωνης μου......... «θα δειξει» ειπε και εφυγε κουνωντας προκλητικα το κωλαρακι της.

Μετα απο 5 λεπτα ηρθε και η κοπελα μου και για να μην πολυλογω μετα την πρωτη πιπα την εσκισα κυριολεκτικα πισω και μπρος, η δε καυλα της ηταν τοση που δεν ηθελε και πολυ να σηκωσει την πολυκατοικια στο ποδι με τις φωνες της.........καποια αλλη φορα ισως σας πω κανα περιστατικο με το μωρο μου. Την επομενη μερα ξυπνησα πολυ νωρις γιατι ειχα κατι δουλειες οι οποιες τελικα μου 'φαγαν ολη την μερα.

Αργα το απογευμα καθομουν στο σαλονι με το εσωρουχο και 1 ποτηρι ουΐσκυ για να χαλαρωσω. Τοτε ηταν που χτυπησε το τηλεφωνο. Ηταν η γεωργια «τι θα γινει με εκεινο το ποτο?» «τωρα θα σε επερνα, τι λες σε μιση ωριτσα?» «εγινε». Ειχα ξεχασει εντελως το ραντεβου μας. Αφου συμμαζεψα λιγο περιμενα κανα 10λεπτο ωσπου να χτυπησει το κουδουνι.........ηταν αυτη. Το θεαμα ηταν καταπληκτικο: φορουσε μια κοντη τζιν φουστα και απο πανω στραπλες μπλουζακι χωρις σουτιεν. Τα μαυρα της μαλλια ηταν πιασμενα αλογοουρα και τα σαρκωδη χειλια της ηταν βαμμενα κοκκινα.

Με τα πολλα μπηκε καθισε και μου ζητησε βοτκα λεμονι. Η συζητηση στην αρχη περιστρεφοταν γυρω απο θεματα της πολυκατοικιας, επειτα για τους ενοικους και τελος επικεντρωθηκαμε σε εμενα. «δεν μπορεσα να κλεισω ματι χτες, και φταις εσυ για αυτο» μου ειπε. «γιατι βρε γεωργιτσα μου, τι εκανα?» «οι φωνες της κοπελας σου με αναστατωσαν, με καυλωσαν αφανταστα και δεν ειχα που να ξεδωσω. Με εφαγε η μαλακια χτες βραδυ εξαιτιας σου» ειχα μεινει αφωνος. Πριν προλαβω να πω τιποτα συνεχισε: «απο τον αυγουστο εχω να γαμηθω, θελω να ειμαι πιστη στον αντρα μου αλλα ειναι πολυ δυσκολο, οι πειρασμοι ειναι πολλοι» ειπε και εριξε μια φευγαλεα ματια στο ορθιο καυλι μου. Ειδα οτι ειχε βουρκωσει και ηταν προφανες οτι αν δεν εκανα την επομενη κινηση ισως να εφευγε και να εμενα με το πουλι στο χερι. «ελα χαλαρωσε, θες να σου κανω μασαζ?» «γιατι οχι!» καθως γυρισε μπρουμυτα τουρλωσε τον φοβερο της κωλο μπροστα στο προσωπο μου και ειδα την μαυρη στριγκια που ειχε φορεσει.

Ξεκινησα κλασσικα απο τους ωμους και αργα- αργα κατεβηκα μεχρι την μεση της. Μου ειχε ζησει ηδη να κατεβασω το μπλουζακι της. «εχεις τιποτα ελαια?» «ναι χρησιμοποιει η κοπελα μου οταν ερχεται» «γιατι δεν δοκιμαζεις να με τριψεις με αυτα?» καταλαβα οτι η γυναικα ηθελε γερο γαμησι και ειχε ερθει αποφασισμενη.

Οταν γυρισα στο καθιστικο ηταν ξαπλωμενη φορωντας μονο ην στρινγκαρα της. «συνεχιζουμε?» «μμμμμμμμμ.........» πηγα απο πανω της και αρχισα να την αλειφω.........σιγα-σιγα κατεβηκα πιο κατω και τωρα τα χερια μου ετριβαν αυτο το κολαρακι που πολλες φορες μ' ειχε καυλωσει. Της ανοιγα τα κολομερια και αφου ετριβα περιμετρικα την τρυπα της τα ζουλουσα. Αυτο φαινεται πως την καυλωσε γιατι αρχισε να ανασαινει βαρια και να ξεροκαταπινει. Ειχα κατεβει ηδη χαμηλοτερα και ετριβα την κλειτοριδα πανω απο το εσωρουχο οταν την ακουσα να ψυθιριζει «γλυψε με» δεν εχασα καιρο και σκιζοντας το στρινγκ της ακουμπησα την γλωσσα μου πανω στην κολοτρυπα Της που ανοιγοκλεινε απο την καυλα της.

Η ψωλη μου βαρουσε κοκκινα ηθελα ομως να κανω αυτη την πουτανα να μα παρακαλεσει να την γαμησω. Μετα την κολοτρυπα της σειρα ειχε η κλειτοριδα της. Την γυρισα ανασκελα και της εκανα το καλυτερο γλυφομουνι που θυμαμαι να εχω κανει. Το μουνι της ηταν ανοιγμενο σαν ωριμο συκο μπροστα στο στομα μου. Σε δυο λεπτα ειχε χυσει γεμιζοντας τα σκεπασματα με το καυτο της μουνοχυμα. Ανεσαινε βαρια ακομη απο τον οργασμο οταν σηκωθηκα και πηγα πανω απο το κεφαλι της.κατεβαζω το παντελονι και πεταω εξω το χοντρο μου παπαρι και της το βαζω στο στομα, στην αρχη δεν το περιμενε και παραλιγο να πνιγει αλλα γρηγορα συνηθισε και αρχισε να με τσιμπουκωνει κανονικα γλυφοντας μια την πουτσα μια τα αρχιδια μου.

Το πουτσοκεφαλο μου τριβοταν πανω στην γλωσσα της δινοντας μου μια υπεροχη αισθηση καυλας. Ετσι πηγε περιπου 15 λεπτα οταν πια εχυσα. Ειχα καιρο να χυσω ετσι, η πρωτη παρτιδα πηγε απευθειας στο λαρυγκι της, μου τον εβγαλε και τον μαλακισε πανω απο το κεφαλι της και τα υπολοιπα κατεληξαν στο προσωπο της και τα βυζακια της. Δεν σταματησε εκει, συνεχισε να μου τον γλυφει κανενα 5 λεπτο ακομη, ηταν διψασμενη η γυναικα και αφου ηπιε και την τελευταια σταγονα σπερματος απο το καυλι μου και το στηθος της πηγε να φρεσκαριστει. Γυρισε πολυ γρηγορα και ξαπλωσε πανω μου «κουραστηκες μικρε? Καλα γλυφεις αλλα δεν ειδαμε ακομα πως γαμας.........» δεν ηθελα παραπανω, η κυρια ηθελε ενα καλο μαθημα, την πεταω στο πατωμα και ανεβαινω πανω της, καρφωσα την πουτσα μου τοσο δυνατα μεσα στο ζεστο μουνι της που δεν μπορεσε να κρατηθει και φωναξε αρκετα δυνατα για να μας ακουσουν οι γειτονες. Απτοητος συνεχιζα να την γαμαω αγρια.

Τα υγρα της καναν θορυβο καθως εβαζα την ψωλη μου οσο πιο βαθια μπορουσα στο ξυρισμενο της μουνι γρηγορα εχυσε με φοβερους σπασμους μεσα στην αγκαλια μου, μετα απο δυο λεπτα τελειωσα και εγω χυνοντας πανω στην κοιλιτσα της. Παρα το χυσιμο η ψωλη μου δεν ελεγε να πεσει, τελικα το ειχα απωθημενο να γαμησω τον πατο της. Οπως ειχα ακομη τα υγρα της πανω μου την εστησα στα 4 της ανοιξα τα μουνοχειλα και αφου αλειψα την πισω τρυπα της με τα υγρα της εσπρωξα αργα τον πουτσο μου μεσα στο αντερο της.

Εκανε πως διαμαρτυρεται αλλα 2 κολομπατσα ηταν αρκετα για να σκασει. Οταν αρχισα να μπαινοβγαινω με ευκολια την αρπαξα απο την αλογο ουρα και της λεω «ετοιμασου να σε σκισω πουτανιτσα» «σκισε με αγορι μου, πετα μου εξω το κολαντερο» ειπε προσπαθωντας να μην φωναξει απο το πονο και την υδονη. Αυτο μου ηταν αρκετο για να κανω τον κολο της γαρυφαλλο. Επι μιση ωρα την γαμουσα στα 4 απο την πισω πορτα, ειχε γινει κατακοκκινη και ανα τακτα διαστηματα εχυνε πανω στο χερι της καθως εβαζε δαχτυλο της στο ξεχειλομενο της, πλεον μουνακι. Δεν μπορουσα να ανασανω απο την ενταση της στιγμης και αποφασισα να σταματησω, βγηκα απο τον κωλο της και τον εχωσα στο μουνι της.

Το γυρισαμε στο καθιστο. Ανεβοκατεβαινε αργα πανω στο σκληρο μου παλουκι κανοντας αργες περιστροφικες κινησεις, ηξερε καλα την δουλεια της η πουτανα. Οι ρωγες της κουνιοταν πανω κατω μπροστα στα ματια μου και ηταν αδυνατο να μην ασχοληθω και μ΄αυτες. Αρχισα να τις πιπιλαω και να της δαγκωνω ελαφρα. Αυτο την αναψε και ανεβασε τον ρυθμο της, σε λιγη ωρα χτυπιοταν στην κυριολεξια σαν τρελη πανω στον πουτσο μου ενω εγω της δαγκουσα πιο δυνατα το στηθος της και εβαζα 2 δαχτυλα στο ανοιγμενο της κωλαρακι «χυσε μεεεεεεε, χυσε με την πουτανα» φωναζε και πραγματικα δεν αργησα πολυ το σπερμα μου πεταχτηκε με δυναμη μεσα στην μητρα της «παρτα αρρωστη, μεσα στο μουνι σου καργιολα, παρτα να με θυμασαι ποτανα» .

Οοταν ειδε οτι τελειωσα κατεβηκε και μου εγλυψε το πεσμενο μου παπαρι, λεγοντας μου πως ηταν το καλυτερο γαμησι που ειχε φαει εδω και χρονια και πως επρεπε να γυρισει σπιτι της γρηγορα. Συμφωνησαμε να το επαναλαβουμε καποια στιγμη, ντυθηκαμε και αφου με φιλησε αρκετες φορες με γλωσσα εφυγε

Η τριαντάρα με το τεράστιο στήθος


 Δούλευα πριν λίγο καιρό σε μια εταιρία και η δουλειά μου ήταν να ταξιδεύω στην επαρχία πλασάροντας στα καταστήματα διάφορα προϊόντα! Σε μια μικρή επαρχιακή πόλη είχα ένα ραντεβού σε ένα κατάστημα το οποίο πήγαινα μια φορά το μήνα. Προς μεγάλη μου έκπληξη όταν μπήκα με υποδέχτηκε μια νέα Γυναίκα (συνήθως ήταν μια πενηντάρα λιγομίλητη και ξερακιανή) γύρω στα 30 και πολύ όμορφη! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά κάτω από το φαρδύ μπλουζάκι της μπορούσε κανείς να διακρίνει ένα τεράστιο στήθος. Τη ρώτησα αν ήταν εκεί η κυρία που μου έδινε τις παραγγελιές κι εκείνη μου εξήγησε πως είχε αγοράσει το μαγαζί και πως ήταν αυτή υπεύθυνη για τις παραγγελιές. Έπειτα μου είπε πως αν ήθελα μπορούσαμε να ανέβουμε στο διαμέρισμα της για να δούμε τα προϊόντα με την ησυχία μας.


Με οδήγησε στη σκάλα και με έβαλε να κάτσω στο μικρό σαλονάκι της, ενώ η ίδια πήγε στη κουζίνα να φτιάξει ένα καφέ. όταν γύρισε στο σαλόνι, ο πούτσος μου ορθώθηκε αυτόματα! Βλέπετε είχε βγάλει το φαρδύ μπλουζάκι της και φορούσε ένα διάφανο πουκάμισο κι από κάτω τα τεράστια βυζιά της αγωνιζόταν να απελευθερωθούν, απειλώντας να σπάσουν τα μικροσκοπικά κουμπάκια! Κάθισε απέναντι μου, σταυρώνοντας τα πόδια της και επιτρέποντας μου να δω τα μπούτια της και το σημείο που τελείωναν οι κάλτσες της. Νόμιζα πως θα χύσω επιτόπου, χωρίς καν να κουνηθώ. είχα πια ξεχάσει όλα αυτά που ήθελα να της εξηγήσω και το μόνο που με ενδιέφερε ήταν τα τεράστια βυζιά της και τα αφράτα μπουτάκια που είχα απέναντι μου. Στη διάρκεια της πεντάλεπτη συζήτηση μας έμαθα πως την έλεγαν Γιάννα και πως είχε χωρίσει τρία χρόνια !

Βασικά δεν θυμάμαι και πολλά από ότι λέγαμε γιατί όλη η προσοχή μου ήταν στραμμένη στα υπέροχα εκείνα μπαλόνια που ήταν στριμωγμένα στο τεράστιο σουτιέν της. Φαίνεται πως το κατάλαβε ότι είχε ένα ωραίο και χοντρό πούτσο έτοιμο να πέσει στα χέρια της, γιατί χωρίς πολλές περιστροφές είπε - Θα ‘θελες να μου σφίξεις τα βυζιά, έτσι δεν είναι?

Δεν πίστευα στα αφτιά μου και το μόνο που κατόρθωσα ήταν να ψελλίσω

- Ναι πολύ.

Εκείνη άρχισε σιγά σιγά να ξεκουμπώνει τα κουμπιά του πουκαμίσου της

- Βγάλε και εσύ τα ρούχα σου λοιπόν, είπε. Θέλω να δω τον πούτσο σου να μεγαλώνει ενώ θα γδύνεσαι!

Η τύχη μου ήταν απίστευτη, πέταξα τα ρούχα μου σε χρόνο ρεκόρ… μόνο που εκείνη δεν μπόρεσε να δει τον πούτσο μου να μεγαλώνει, ήταν ήδη τεράστιος! Φαίνεται ότι το θέαμα άρεσε στην Γιάννα, γιατί μου είπε πόσο της ήθελε να της τον χώσω στο μουνί της. Στο μεταξύ είχε βγάλει το πουκάμισο της και ετοιμαζόταν να βγάλει το σουτιέν της.

- Είσαι έτοιμος για αυτό που θα δεις, μου είπε γελώντας καθώς ξεκούμπωνε το τεράστιο εσώρουχο. Δεν θυμάμαι τι της απάντησα. αλλά σίγουρα δεν θα ξεχάσω ποτέ το θέαμα εκείνων των τεράστιων σάρκινων βουνών, που πετάχτηκαν έξω κι έπεσαν προς τα κάτω! Έπειτα η Γιάννα σηκώθηκε όρθια κι έβγαλε τη φούστα της. άρχισε να κατεβάζει τις κάλτσες τις ενώ τα βυζιά της χτυπούσαν στα γόνατα της καθώς έσκυβε! έβγαλε το κιλοτακι της που όπως με πληροφόρησε ήταν μούσκεμα. Κόντευα να τρελαθώ από την καβλα. Η Γιάννα ήρθε κοντά μου και εγώ βούτηξα μέσα σε εκείνα τα κολοσσιαία βυζιά ρουφώντας τα άπληστα και μανιωδώς. Τότε η Γιάννα ήρθε και γονάτισε στο πάτωμα μπροστά μου, για να μου κάνει το καλύτερο τσιμπούκι της ζωής μου. Στο μεταξύ μου ήταν αδύνατο να σταματήσω την επίθεση μου στα μεγάλα μπαλκόνια της που λικνίζονταν προκλητικά στην κάθε κίνηση της! Η Γιάννα κατάλαβε ότι κόντευα να χύσω και τραβήχτηκε.

Οι πρώτες σταγόνες από το σπέρμα μου άρχισαν να εκτοξεύονται με δύναμη πάνω στο πελώριο στήθος της. Έτριψε με το σπέρμα μου τις ρώγες της και ύστερα το άλειψε παντού βογκώντας από ηδονή. Και μόνο που την έβλεπα να χαϊδεύει με τα χέρια της εκείνες τις βυζαρες φτιαχνόμουν! μέσα σε λίγα λεπτά ήμουν ξανά έτοιμος να της γαμήσω το ωραίο ξυρισμένο μουνάκι της! αυτή τη φορά την πήρα από πίσω, γονάτισε στο πάτωμα κι εγώ έμπηξα το κοντάρι μου στην βαθιά της τρύπα, κρατώντας την από τα γιγάντια στήθια της. Η Γιάννα αναστέναζε και έβγαζε άναρθρες κραυγές ηδονής και καθώς έχυνε χώνει το πρόσωπο της σ ένα μαξιλάρι για να μην ακούγονται οι φωνές της έξω στο δρόμο!

Όταν μπήκε στο μπάνιο για να πλυθεί, σκέφτηκα να κλέψω το σουτιέν της και να το κρατήσω για σουβενίρ… σε όποιον το έχω δείξει αυτό το σουτιέν έμεινε με το στόμα ανοιχτό!

Κανένας δεν πίστευε ότι υπάρχει Γυναίκα με τόσο μεγάλα βυζιά!!!

Λαίμαργοι και παθιασμένοι


 Το τελευταίο διάστημα είχα αποσυρθεί από την «ενεργό δράση» μιας και δεν είχε τύχει κάτι τόσο ενδιαφέρον ώστε να μπω στη διαδικασία να απατήσω (για μια ακόμη φορά) τη γυναίκα μου.

Είμαι παντρεμένος αλλά δεν λέω ποτέ όχι σε όμορφες προκλήσεις, που αν θέλετε τη γνώμη μου, είναι και αυτές που εν τέλει μας κρατάνε ζωντανούς.

Στο προκείμενο τώρα, να σας αφηγηθώ την εμπειρία μου.
Αυτή λοιπόν συνέβη πριν από τρεις μέρες, το Σάββατο. Είχα πάει στη βάπτιση της κόρης της πρώτης μου ξαδέλφης και εκεί ήταν που ξεκίνησε η αμαρτία. Στον οίκο του Θεού.

Όπως καθόμουν στην καρέκλα μου περιμένοντας υπομονετικά ο παπάς να βουτήξει τη μπέμπα και να πάμε να φύγουμε, το βλέμμα μου έπεσε σε μια υπέροχη παρουσία. Ξανθό μαλλί, αδύνατη, τρομερό κορμί, κανονικό προς το μικρό στήθος και ένα ζευγάρι καστανοπράσινα μάτια που με αφήνιασαν.

Από τη στιγμή που την είδα, το βλέμμα μου καρφώθηκε πάνω της. Σε λογικά πλαίσια δηλαδή αφού ήμουν μετά της συζύγου κι εκείνη επίσης. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια των πολλών «τυχαίων» ματιών μας διέκρινα ένα ήπιο χαμογελάκι που μου έδωσε το μήνυμα πως κάτι καλό τρέχει.

Για να μην πολυλογώ η κατάσταση κύλησε έτσι. Η μπέμπα βαφτίστηκε (να σου ζήσει ξαδερφούλα) και όλοι μπήκαμε στη σειρά να χαιρετήσουμε. Εγώ με διάφορους τρόπους κατάφερα και βρεθήκαμε δίπλα, δίπλα στην ουρά. Και εκεί άρχισε το παιχνίδι να παίρνει άλλη τροπή.

-    «Γεια σου πως είσαι;»

Με ρώτησε ξαφνιάζοντας με και μαζί με εμένα τη γυναίκα μου και μαζί και τον άνδρα της!!!

-    «Καλά βρε! Δε με θυμάσαι καθόλου;»

Εκεί κόμπιασα.

-    «Να πω ότι θυμάμαι, ψέματα θα πω…» Της απάντησα κάνοντας παράλληλα ένα μανιώδες σκανάρισμα του μυαλού μου μήπως και θυμηθώ από πού ήξερα το θείο βρέφος.
Εξυπακούεται πως η γυναίκα μου και ο άνδρας της είχαν ένα εκνευρισμένο βλέμμα του στυλ «καλά εδώ βρήκαν να τα πούνε οι παλιοί γκόμενοι;»

-    «Καλά μην το βασανίζουμε» συνέχισε, « Είμαι η Μαρία και μεγαλώσαμε μαζί στην ίδια γειτονιά. Καλά δεν θυμάσαι τίποτα»;

Εκεί που ήρθε η έκλαμψη. Η Μαρία ήταν ένα κοριτσάκι συνομήλικο μου (29) με το οποίο παίζαμε κρυφτό τα μήλα και άλλα όμορφα παιχνιδάκια μέχρι που στα 13 της μετακόμισε λόγω αγοράς δικού τους σπιτιού. Που να συνδέσω λοιπόν ο άνθρωπος τη γυναικάρα που είχα δίπλα μου με το μυξιάρικο που μια ζωή με έλεγε ζαβολιάρη.

Ε, όπως καταλαβαίνετε αρχίσαμε τα χαμόγελα ατάκες του στυλ «άστα ρε Μαρία μεγαλώσαμε», «από εδώ ο άντρας μου», «από εδώ η γυναίκα μου» και τέτοιες χαζομάρες «να δώσεις πολλά χαιρετίσματα στο μπαμπά σου που με κυνήγαγε επειδή του ξεσήκωνα την κόρη» και τέτοια… χαριτωμένα.

Ηρέμησαν και οι σύζυγοι και όλα πήραν το δρόμο τους. Εκεί λοιπόν εγώ έχασα τις ελπίδες μου για «παιχνίδι» αφού πίστεψα πως οι ματιές και τα χαμόγελα ήταν στο πλαίσιο το reunion και όχι κάτι άλλο. Μέχρι που η Μαρία μας ρώτησε αν θα πάμε στο τραπέζι. Εκεί εγώ τσίμπησα αμέσως και είπα πως ψιλοβαριόμαστε αλλά θα πάμε γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά.

Πήγαμε λοιπόν στην ταβέρνα, καθίσαμε σε διπλανά τραπέζια και το πράγμα ηρέμησε. Εγώ όμως έβραζα. Άσε που η ιδέα της μεταμορφωμένης παιδικής μου φίλης σε απόλυτο φονικό όπλο με είχε τρελάνει.

Κάποια στιγμή λοιπόν την είδα που σηκώθηκε και χόρευε με τα ξαδέρφια μου. Εγώ έβραζα! Δεν ήξερα τι να κάνω για να πάω να κολλήσω, μέχρι που ο καλός Θεός (παράδοξο αλλά όποτε είναι να κάνω αμαρτίες, ο καλός θεούλης βάζει το χεράκι του) έστειλε τον πρώτο μου ξάδερφο, τύπο από αυτούς που στο γλέντι παίρνει σβάρνα τα τραπέζια και σηκώνει κόσμο και αρχίζει να με τραβάει. «Βρε δε θέλω». έλεγα εγώ τώρα «βρε σήκω» έλεγε εκείνος. Τι να κάνω κι εγώ σηκώθηκα. Μη στενοχωρήσω και τον ξάδερφο. Χιχιχι!

Περιττό να σας πω πως, τυχαία βρέθηκα δίπλα από τη Μαρία. Με τα μάτια των συζύγων καρφωμένα πάνω μας όμως λίγα μπορούσαν να συμβούν. Έτσι πήρα τη μεγάλη απόφαση.

-    «Πως θα γίνει να βρεθούμε να πούμε τα παλιά, χωρίς συζύγους;»

Της είπα χαμογελαστά.

-    «Η ξαδέρφη σου έχει το κινητό μου. Ζήτησε της το, της έχω πει»

Απάντησε, και για να μην δώσουμε άλλο στόχο αλλάξαμε παρτενέρ στο χορό και καθίσαμε. Από τότε η μόνη φορά που ξαναμιλήσαμε ήταν όταν φεύγαμε. Τυπικός χαιρετισμός «χαρήκαμε» και τέτοιες χαζομαρούλες. Ούτε να κανονίσουμε για κανένα καφέ, ούτε τίποτα.

Φύγαμε πήγαμε σπίτι, η γυναίκα μου ήρεμη και χαλαρή χωρίς περίεργες ιδέες για την Μαρία και όλα εντάξει.

Την Κυριακή το μεσημέρι, έστειλα ένα sms στην ξαδέρφη:
«Έχεις κάτι για μένα» της έγραψα. Κι εκείνη μου έστειλε το κινητό με κάτι μπινελίκια.
«Κόψτε τις μαλακίες παντρεμένοι άνθρωποι».

Η συνέχεια λίγο έως πολύ αναμενόμενη. Τη Δευτέρα (για να είμαι σίγουρος πως δεν θα γίνει καμιά στραβή το έκανα εργάσιμη ώρα) έστειλα ένα sms στη Μαρία.
«Λοιπόν θα θυμηθούμε τα χρόνια της παιδικής αθωότητας; Ανδρέας» και εκείνη μου απάντησε:
«Πότε θες να μιλήσουμε για τη χαμένη μας αθωότητα; Μαρία!»

Το ραντεβού κλείστηκε στο γραφείο μου όπου μπορώ να κινηθώ εξαιρετικά άνετα. Για ευνόητους λόγους κλείστηκε σε ώρα γραφείου για να μην κινηθούν υποψίες. Έτσι κι έγινε. Ήρθε λίγες ώρες μετά όπως είχαμε συμφωνήσει.

Μόλις άνοιξε η πόρτα και την είδα, κυριολεκτικά έλαμπε. Τα μάτια της φεγγοβόλαγαν! Φορούσε ένα όμορφο τζην όχι πολύ εφαρμοστό, αλλά αρκετά θανατηφόρο σε συνδυασμό με το κορμί της και ένα λευκό πουκάμισο.

-    «Καλώς την παιδική μου φίλη!»

Της είπα και φιληθήκαμε στο μάγουλο. Καθίσαμε στον καναπέ στο γραφείο μου και αφού ξεμπερδέψαμε με τις μαλακίες του στυλ «τι να κεράσουμε και τέτοια» μπήκαμε στο ψητό.

Όση ώρα μιλούσαμε, τα μάτια μας ήταν καρφωμένα. Κοιτιόμασταν βαθιά και γενικά είχε δημιουργηθεί μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Ο διάλογος που σας μεταφέρω είναι ενδεικτικός:

-    «Καλά, όταν μου μίλησες η γυναίκα μου τρελάθηκε. Νόμιζε πως έκανα πως δεν σε ξέρω, λόγω παλιάς φάσης»

-    «Και ο άντρας μου δεν πήγε πίσω. Όταν σου μίλησα έμεινε μαλάκας»

-    «Εγώ να δεις τι έπαθα όταν διαπίστωσα πως η κούκλα που κάρφωνα στην εκκλησία ήταν μια παιδική μου φίλη»

-    «Έλα τώρα… υπερβολές»

-    «Κρίνοντας πλέον εκ των υστέρων θεωρώ πως η μετακόμιση σας τελικά μου στέρησε πολλά»

-    «Ποτέ δεν είναι αργά…»

Εκεί έπεσε σιγή…
Ειλικρινά σας λέω κόμπλαρα. Σκέψεις έτρεχαν στο μυαλό μου καταιγιστικά. «Τώρα ζω εγώ αυτό; Είμαι και φλερτάρω με την παιδική μου φίλη που έχει μεταμορφωθεί σε άγγελο που μου την πέφτει; Τι γίνεται εδώ;»

Όλα συνέβαιναν πολύ γρήγορα. Τα δευτερόλεπτα έτρεχαν, η καρδιά μου χτυπούσε γρήγορα. Είχα σαστίσει. Ήμουν στη φάση που έπρεπε να κάνω κάτι να προχωρήσω αλλά ένιωθα σαν εφηβάκι που δεν ξέρει πώς να ρίξει το κορίτσι.

Τελικά χρησιμοποίησα την παρορμητικότητα μου. Την πλησίασα και χωρίς να πω λέξη άγγιξα τα χείλια της. Εκείνη ήρθε πιο κοντά και αφού οι ματιές μας άρχισαν να φωνάζουν την επιθυμία τους, ήρθε η σειρά των χειλιών μας. Φιληθήκαμε γλυκά πολύ γλυκά σαν ερωτευμένο ζευγαράκι. Όσο περνούσε η ώρα, το πάθος γινόταν πιο έντονο, πιο δυνατό το φιλί πιο έντονο παιχνίδι με τη γλώσσα.

Ήρθαμε πιο κοντά και όπως καθόμασταν στον καναπέ, εκείνη ήρθε και κάθισε πάνω μου. Το καυλί μου είχε πετρώσει εκείνη το ένιωθε και τριβόταν πάνω μου. Λαίμαργη, ερεθισμένη γινόταν όλο και πιο πιεστική. Εγώ τη φίλαγα παθιασμένα. Ήταν σαν να κάναμε σεξ αλλά φορούσαμε ρούχα.

Κατέβηκα στο λαιμό της. Τα χέρια μου άρχισαν να ξεκουμπώνουν το πουκάμισο της. Άγγιξα το στήθος της. Οι ρώγες της ήταν υπέροχες. Είχαν σφίξει και τα αγγίγματα μου έκαναν πιο βαριά την αναπνοή της. Τα πνιχτά βογγητά της με συνεπήραν. Ήθελα να τη νιώσω… να μπω μέσα της βαθιά… να της κάνω έρωτα, να κάνουμε σεξ, να γαμηθούμε.

Όσο περνούσε η ώρα η επιθυμία με κυρίευε. Πλέον δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα. Ήμουν παραδομένος στο πάθος στην επιθυμία.

-    «Σε θέλω…» της ψέλλισα με την αναπνοή μου να με πνίγει.

-    «Κι εγώ μωρό μου αλλά δεν γίνεται τώρα. Τεχνικός λόγος»

Μου απάντησε και συνέχισε να τρίβεται πάνω μου παθιασμένα. Εγώ τα είχα δει όλα. Είχα αλλάξει διάσταση… ήμουν αλλού… ταξίδευα.

Μου άνοιξε το πουκάμισο και άρχισε να μου γλύφει το στήθος. Δεν έμεινε όμως πολύ. Κατέβηκε πιο χαμηλά. Άρχισε να δαγκώνει το διογκωμένο πούτσο μου πάνω από το παντελόνι. Ήθελα να απελευθερωθώ. Ήταν μαρτύριο. Είχα γίνει σκληρός σαν να ξαναζούσα τις τρελές εφηβικές καύλες. Μόνο πόθο μόνο επιθυμία τίποτα άλλο. Σύντομα η ζώνη του παντελονιού είχε λυθεί και το εργαλείο μου βρισκόταν στα καυτά της χέρια. Το τρόμπαρε με δύναμη χάιδευε τα αρχίδια μου και ταυτόχρονα τα έγλυφε.

Ξαφνικά, κατεβάζει όλο το πετσάκι μου κάτω απελευθερώνοντας το κατακόκκινο πρησμένο πουτσοκέφαλο μου και έχωσε όσο χώραγε από τους 19 πόντους μου μέσα στο στόμα της. Έκαιγε… ήταν υπέροχη! Έγλυφε με μανία… δεν μπορούσα να ανασάνω. Παρακαλούσα να κρατηθώ κι άλλο, δεν ήθελα να τελειώσει αυτό αλλά η ένταση ήταν τέτοια που δεν άργησα να απελευθερώσω ένα καυτό πίδακα σπέρματος μέσα στο στόμα της.

Αυτή δεν σταμάτησε καθόλου. Ρούφαγε και κατάπινε. Εγώ σπαρτάραγα σαν ψάρι. Έτρεμα από την καύλα. Εκείνη συνέχισε μαλάζοντας παράλληλα τα αρχίδια μου σαν να τους ζητούσε κι άλλο περισσότερο.

Ειλικρινά θόλωσα από την καύλα. Ήταν απίστευτο. Αφού έμεινε για αρκετά λεπτά να γλύφει τον κατακόκκινο πούτσο μου, σηκώθηκε και συνεχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος.

Πρώτη φορά έκανα τόσο έντονο σεξ χωρίς καν να ακουμπήσω μουνάκι.

Κανονίσαμε να βρεθούμε μέσα στις επόμενες ημέρες όταν κι εκείνη «τεχνικά» θα είναι έτοιμη. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να περιμένω μετά από τέτοια φάση. Αν ένα χαμούρεμα με πίπα με τρέλανε τόσο, τι θα γίνει όταν μπω βαθιά μέσα της;

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...