ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Η ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ

 Ξεχνιέμαι πολλές ώρες διαβάζοντας της ιστορίες σου και αποφάσισα να σας στείλω και εγώ της περιπέτειες μου που τραβάω με την κουμπάρα μου!


Είναι 34 χρόνων και έχει χωρίσει εδώ και δυο μήνες από τον άντρα της, επειδή εκείνος πηδιόταν με μια συνάδελφο του, της κουμπάρας μου της έχω μεγάλη σεβαση λόγο της αξιοπρέπεια της : δεν μου έχει δώσει ποτέ την παραμικρή αφορμή, από παλιότερες συζητήσεις με τον κουμπάρο μου ήξερα όμως ότι είναι τέλεια στο γαμήσι και δεν κωλώνει μπροστά σε τίποτα !!!


Πριν λίγες μέρες μετακόμισε σε διπλανή πόλη και πιο μικρό διαμέρισμα , μου ζήτησε να την βοηθήσω, με το σοι της είναι μαλωμένη λόγου του διαζυγίου και δεν ήθελε και να μάθουν όλοι που μετακομίζει. Νωρίς το Σάββατο άρχισε το ξεστισιμο τον ντουλαπιών και τον υπολοίπων επίπλων, στο μεταξύ τον αναδεχτό μου θα τον φίλαγε η γυναίκα μου! Μετά από πολλές ώρες σκληρής δουλειάς μεταφέραμε τα πράγματα στο καινούργιο διαμέρισμα, είχε πάει μεσημέρι και λόγου της ζέστας είχαμε γίνει σαν βρεγμένες γάτες, οι περισσότεροι είχανε φύγει μια και το μεγάλο μπενελικι είχε τελειώσει, μείναμε οι δυο μας να αδειάζουμε καταϊδρωμένοι βαλίτσες και χαρτόνια!


τελικά φτάσαμε στην κρεβατοκάμαρα, και εγώ είχα αρχίσει να στήνω το κρεβάτι ! η κουμπαρούλα είχε πάει να φέρει κάτι να φάμε ! μετά το γεύμα γρήγορα τελείωσα το κρεβάτι και τα ντουλαπάκια και τη ρώτησα αν χρειάζεται τίποτα άλλο ? και εκεί άρχισε το παιχνίδι. όχι κουμπάρε κάνε κάνα μπάνιο να φρεσκαριστείς γιατί βασικά τελειώσαμε!

Αυτό ήταν καλή ιδέα γιατί κολλούσα από τον ιδρώτα! δεν κατάφερα να κάνω 2 λεπτά ντουζ άνοιξε η πόρτα του μπάνιου και η κουμπάρα μου χώθηκε γυμνή μέσα στην μπανιέρα! τα έχασα και δεν έβγαλα κουβέντα, δεν χρειάσθηκε όμως γιατί ήδη είχε αρχίσει να μου χαϊδεύει τον πούτσο λέγοντας : κανόνισες τα έπιπλα τώρα κανόνισε και εμένα. Ο πούτσος μου ήδη έκανε παλμούς στον αέρα, και την αμαρτία μου την λέω, γούσταρα και εγώ να γαμηθούμε, φιλιόμασταν και ο ένας σαπούνιζε το κορμί του άλλου! μάλλον η κουμπάρα μου μόνο τον πούτσο μου σαπούνιζε ! Με ξέπλυνε γονάτισε μπροστά μου και άρχισε ένα παθιασμένο τσιμπούκι, πετούσα, τα είχα χάσει ήξερε καλά να τον παίζει και πόλη γλήγορα έχυσα στο στόμα της ! τώρα έλα μου λέει να δούμε αν έστησες καλά το κρεβάτι! φτάνοντας στη κρεβατοκάμαρα άρχισα εγώ το γλιφομουνι που έδειχνε να την ανακουφίζει, φαίνονταν ότι είχε να χύσει πόλη καιρό γιατί μόλις της κάρφωσα ένα δάχτυλο στο μουσκεμένο της μουνάκι έβγαλε ένα δυνατό αναστεναγμό: ΟΟΟΟΟ0ΥΥΥΥΥ χυνοοοοοοοοο!


έτρεμε τινάζονταν και το στήθος της είχε γίνει φωτιά κόκκινο, δεν έχασα χρόνο και της έχωσα τον ήδη πάλι σηκωμένο πούτσο μου στο μουνί της : ΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧ ναί γάμα μεεεεεεεεεε, με κράταγε από τα κωλομάγουλα έτσι που ήμουνα καρφωμένος μέχρι τι μήτρα τις, φιλιόμασταν ενώ τώρα την κάρφωνα αργά και καρφωτά, είχε τυλίξει τα πόδια της γύρω από τι μέση μου και άκουγα την ανάσα της να βαραίνει : ααααααααααα ναί γάμα εκεί ναιεεεε έτσι σκισεεεεεεε! Ρούφαγα τα αφράτα της στήθια ενώ ταυτόχρονος γαμιόμασταν με μανία: παρτον γαμιολα θα σου μετακομίσω το μουνί !! ναιεεεε πήδα, με σκίσε μεεεεεεε, χυυυσε μεεεεσαααααα!!!! Ακριβώς εκεί πετάχτηκαν τα χυσια μου στα βάθη του μουνιού της που σισπαζονταν από Καύλα: ΧΥΥΥΥΥΝΟΟΟΟΟ ούρλιαζε και έτρεμε λες και θα ξεψύχαγε!


πέσαμε λαχανιασμένοι χωρίς να αλλάξουμε ούτε κουβέντα! Άναψα τσιγάρο και χάζευα το ταβάνι , είχα τύψεις!!! έλα μου λέει δεν έγινε και τίποτα η πρώτοι είμαστε, γάμησες την κουμπάρα σου και τι με αυτό????? είχε και δίκιο, δεν ήμαστε οι πρώτοι! κάτσαμε στην κουζίνα που ήταν χάος σκέτο και αποφάγαμε ότι είχε μείνει από το μεσημέρι, είχε πάει 20:00 και δεν ήθελα να φύγω γιατί ο πούτσος μου είχε ακόμα σχέδια ! Το κατάλαβε και μου λέει: Τι έγινε; θα έχουμε συνεχεία ; κατευθυνθήκαμε στο σαλόνι και την κάθισα στο καναπέ, δεν άργησε και άρχισε πάλι να μου γλύφει τα αρχίδια τρομπερνοντας τον πούτσο μου, μετά κάθισε πάνω του και τον καβαλούσε κάνοντας μασάζ στα βασανισμένα μου αρχίδια : ΑΑΑΧΧΧΧ αυτά είναι αρχίδια, γααααμααααα με γάμα με, την έριξα στα τέσσερα στο πάτωμα και την κάρφωνα σαν σκύλα: ΜΜΜΜΜΜΜΧΧΧΧΧΧ αααααχχχχχχ ναί αυτό είναι ναιεεεε! ενώ την κάρφωνα αλύπητα και γρήγορα την κρατούσα από τα κωλομέρια, δίνοντας της και από κανένα κολοσκαμπιλο: νεεεε δώστο ολοοοοοο ούρλιαζε και έλεγε διάφορα, είχε φτάσει στο αμήν, αυτό εμένα με έφτιαχνε περισσότερο: θα σου δώσω να τα πιεις όλα μωρή, θα κάνω το στόμα σου να μπουκώσει από σπέρμα! μόλις έχυνε Στάθηκα μπροστά της και την ανάγκασα να πιει τα χυσια μου! ούτε σταγόνα δεν άφησε! ήμουνα εξαντλημένος και δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου! 8 ώρες μετακόμιση και μια ώρα γαμήσι με είχαν τελειώσει! έφτασα κατά της 22:30 στο σπίτι και έπεσα τελειωμένος στο κρεβάτι!


Την άλλη μέρα ξύπνησα κατά της 8:00 μόλις έφτασα να κάνω καφέ χτυπάει το τηλέφωνο! το σηκώνει η γυναίκα μου και ακούω να λέει: για σου κούκλα, ναί θα τον ρωτήσω ναι ! Γυρνάει η γυναίκα μου και μου λέει: αγάπη μου μπορεί να πας να βοηθήσεις την κουμπάρα με το κρεβάτι! Κοίτα θράσος λέω μέσα μου!!


Κλείνοντας το τηλέφωνο μου λέει: έλα σε παρακαλώ πάνε, ξέρω είσαι κουρασμένος αλλά και αυτή κρίμα δεν είναι!!!!!!!!!! Με την ευκαιρία πήγα και έκανα γενική επισκευή στο μουνάκι της κουμπάρας μου, δεν έφτασα να μπω την πόρτα της και φιληθήκαμε σαν νεοερωτευμένο ζευγάρι! μέχρι το κρεβάτι δεν φτάσαμε, το πάτωμα του σαλονιού τα είδε όλα! με ξέντυσε και χωρίς να χάσει χρόνο οδήγησε τον πούτσο μου στο γλυκό της στοματάκι, ρούφαγε έγλυφε και κατάπινε το καυλί μου σαν να ήτανε σταρ τσόντας, κάθισε γονατισμένη στα τέσσερα και μου ζήτησε να της σκίσω όλες της τρύπες, δεν της χάλασα χατίρι, το κωλαράκι της εκείνη την ημέρα της το ξετίναξα, φαίνονταν ότι πονούσε αλλά έχυνε και έτσι το παιχνίδι συνεχίζονταν: ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ μου πέταξες την σουφρααααα εεεεξοοοοοο, με μια δυνατή και καρφωτή σπρωξιά τα χυσια μου πλημμύρισαν το έντερο της!


Εδώ και δυο μήνες τώρα 2 φορές την εβδομάδα την σκίζω, και δεν έχω σκοπό να την κόψω αυτήν την σχέση γιατί έχω να βγάλω πολλά απωθημένα ακόμα, και η κουμπάρα είναι βιτσιόζα!!!!

ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗ

 

Με λένε Τέλη και μόλις τελείωσα τις πανελληνιες. Είμαι 18 χρονων και η πρωτη μου φορά ήταν στην πενθημερη εκδρομη πριν λιγους μήνες με μια συμμαθήτρια μου! Όπως θα ξέρετε πριν από λιγες μέρες βγήκαν τα αποτελεσματα των εξετάσεων και ημουν πολύ χαρούμενος γιατι μαλλον περνουσα στην σχολή που ήθελα και οι φίλοι μου το ίδιο!! Για να γιορτάσουμε την επιτυχια μας οι φίλοι μου και εγώ αποφασίσαμε να πάμε σε ένα ξενυχτάδικο στην παραλιακή.Μαζί μας κόλλησε και ο αδερφός μου, Σπύρος με τη γκόμενά του την Ναταλία. Αυτό όμως τελικά δεν με πείραξε και πολύ μιας και θα ερχόταν μαζί τους η Χp. Έλλη (…που πνιγει και το κουνελι ?) . που αποτελούσε για πολλα χρονια ανεκπλήρωτη φαντασίωση μου. Είναι γύρω στο 1,70 , ξανθιά ,25 χρόνων, με αρκετη εμπειρια στο γαμησι, με μεγάλα βυζια και σφιχτό κωλαράκι. Επειδή ημασταν 9 άτομα πήραμε δυο αυτοκίνητα και εγω πήγα μαζί με τον αδερφό μου την γκομενα του και την Έλλη. Έκατσα στην πισω θέση και μόλις είδα την Έλλη να κάθεται δίπλα μου σχεδόν πήδηξα από χαρα.


Σε όλη την διαδρομή προσπαθούσα να κοιτάζω διακριτικά το βαθύ ντεκολτέ της. Κάποια στιγμη όμως ενώ ήμουνα καρφωμένος στα βυζιά και ο πούτσος μου είχε γίνει κονταρι εκείνη απότομα γύρισε και με κοίταξε χαμογελώντας πρώτα στα μάτια και μετά στο παντελόνι μου που με ζόρι άντεχε την πίεση. Περιττο να σας πω ότι δεν εχω νοιώσει πιο άβολα σε ολόκληρη την ζωή μου.


Όταν πια φτάσαμε στο κέντρο και καθήσαμε στο τραπέζι, το πρόγραμμα είχε αρχύσει. Δεν μου αρεσε ιδιαιτερα το πρόγραμμα και ενιωθα άσχημα από το συμβάν του αυτοκινητου. Η Έλλη πάντως ηταν μια χαρα. Είχε ανέβει μαλιστα πάνω στο τραπέζι και χόρευε όλο παθος ακριβώς από πάνω μου!! Φανταζεστε την έκπληξή μου όταν διαπιστωσα ότι δε φορούσε εσωρουχο!!! Επιτέλους κοίταζα live το μουνάκι των πιο καύτων μου εφηβικών φαντασιώσεων. Το θέαμα ηταν απιστευτο και το καυλι μου ήταν πλεον εκτος ελέγχου και για να μη χύσω μεσα στο παντελόνι μου σηκώθηκα να πάω στην τουαλέτα για να την παίξω.

Δεν πρόλαβα να κάνω λίγα βήματα και η Έλλη με άρπαξε από το πουκάμισο, με τραβηξε επάνω στη πίστα. Αρχισε να χορεύει τριβοντας το κωλαρακι της στο σκληρο μου πούτσο. Ευτυχως λόγω του πολύ κόσμου δεν φαίνομασταν και μπορουσαμε να συνεχισουμε το παιχνιδι μας σχεδον ανενοχλητοι αν και η τραγουδίστρια κατι πρέπει να είχε παρει χαμπαρι. Ημουν μεθυσμενος από ηδονη και χαιδευα δείλα το υγρό της μουνακι. Τότε μου ψιθυρισε καυλιαρικα στο αυτι : «Γάμησε το μουνάκι μου με το δάχτυλο σου πουτσαρα μου!» Αυτό σε συνδυασμο με την αίσθηση της κωλάρας της στο εργαλείο μου ήταν η χαριστικη βολη και αδειασα τα χύσια μου στο παντελόνι μου. Η Έλλη νιωθοντας το τίναγμα γυρισε και με ρώτησε : «Τι; Αυτό ήταν μόνο;» Εγω το μονο που μπόρεσα να απαντησω ενώ ημουν ακομα ζαλισμένος ηταν ένα βλακώδες : «Εεε…συγγνώμη…δεν το ήθελα…». Εκείνη γέλασε υποτιμητικα , κατεβηκε από τη πίστα και έκατσε στο τραπέζι.


Πραγματικά ευχόμουν να τελειωνε αυτή η νυχτα και από την ντροπη μου δεν μιλουσα σε κανενα. Τέλοσπάντων καποια στιγμη είπαμε να φύγουμε και αρχυσαμε να μαζευουμε τα πράγματα μας αλλα η Έλλη μας είπε ότι ήθελε αυτόγραφο από την τραγουδιστρια. Ολοι απορησαμε τι να το κανει το αυτογραφο από μια ασημη τραγουδιστρια της παραλιακης!


Αφού πέρασε κανα εικοσάλεπτο η Ναταλια με εστειλε να τη βρω. Η πόρτα του καμαρινιού ηταν μισάνοιχτη και αυτό που είδα ηταν απιστευτο: Η Έλλη ηταν ανάσκελα με την τραγουδιστρια να βρισκεται αναμεσα στα ποδια της κανοντας ένα μανιασμενο γλειφομουνι παιζοντας παραλληλα με το μουνι της!!! Μεχρι τοτε δεν είχα συνειδητοποιησει ποσο ερεθιστικο θέαμα ηταν δυο γυναικες να γαμιουνται μεταξυ τους.


Το πουλι μου αρχισε να σηκωνεται και κρύφτηκα πισω από την πορτα για να τραβάω μαλακια χωρις να με βλεπουν. Οι κραυγες ηδονης που εβγαζαν τα δυο πουτανακια με είχαν στειλει στα ουρανια!! Προσπαθωντας να βρω μια θέση με καλύτερη θέα παραπατησα και βρέθηκα μπροστα στην πόρτα γυμνός από τη μεση και κατω. Η Έλλη με είδε και χωρις να ξαφνιαστει είπε : «Μπα έχει κι άλλο ακομα; Αν αντέχεις μικρούλη ελα να μας κάνεις παρέα!» Χωρίς δευτερη σκέψη έχωσα το φουσκωμενο καυλι μου στο στομα της και εκεινη αρχισε να μου παίρνει ένα ονείρεμενο τσιμπουκι( το πρωτο μου)! Ενώ το στομα της ανεβοκατέβαινε στην ψωλη μου η τραγουδιστρια έπιασε με το ένα χέρι τα αρχιδια μου και με το άλλο εβαζε δαχτυλο στην μουσκεμενη σουφρα της Έλλης.


Πλησίαζα να χυσω και τοτε σκεφτηκα ότι πρεπει πρωτα να την παρω για να νιωσει τι θα πει γαμησι. Σήκωσα την Ελλη και με μια αποτομη κινηση την γυρισα και την εστησα στα τεσσερα. «Τωρα θα δεις ποσο αντεχω μωρη!» της είπα και εκεινη μου έριξε μια ματια ολο καυλα!! Ενώ την γαμουσα η τραγουδιστρια είχε κάτσει σε μια καρέκλα και μαλακιζοταν φωναζοντας από ευχαριστηση. Ευτυχως ειχα κλεισει την πορτα και δεν μας ακουγε κανεις οσο και να φωναζαμε! Με μια κινηση εβγαλα την πουτσα ,μου από το μουνι της και την διεταξα να κατσει πανω μου για να μπορω να γλειφω τα βυζομπαλα της!!! Η Έλλη υπακουσε και αρχισε να χορευει πάνω στη πουτσα μου. Όταν πια αρχισα να γλειφω τις ρωγες αρχισε να λεει : «ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥΤΣΑΡΑ ΜΟΥ! ΞΕΣΚΙΣΕ ΜΕ! ΓΑΜΑ ΓΑΜΑ ΓΑΜΑ ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩ!!»

και ενιωσα τα καυτα υγρα της να τρεχουν πανω ατα αρχιδια μου. Συνεχισε να κουνιεται πανω κατω και εγω εκλεισα τα ματια για να το απολαμβανω περισσοτερο ακουγοντας την να μου λεει με πουτανιστικο υφος : «Ποσο θα αντεξεις ακομα; Σε περιποιηθηκα καλα πριν ετσι;» και

«Τι πιστονι είναι αυτό αγορι μου;;;».


Ξαφνικα ενιωσα κατι ζεστο και μαλακο πάνω στο στομα μου. Αμεσως καταλαβα ότι ηταν το άλλο μουνακι που είχε αναγκη και αυτό από περιποιηση…Η γλωσσα μου εγλειφε με μανια την ποτε την κλειτοριδα της και ποτε τα μεγαλα της μουνοχειλα. Ταυτοχρονα με τα δυο ελεύθερα χερια μου έπαιζα με τις ρώγες της Έλλης. Πλεον και οι δυο μουνιτσες ουρλιαζαν από καυλα καθως με νιωθαν μεσα τους. Δεν αντεχα άλλο ,σηκωθηκα και εχωσα το καυλι μου αναμεσα στα χυμωδη βυζια της Έλλης που μου εκανε ένα τέλειο ισπανικο ενώ η γλωσσα της ειχε χαθει στο στόμα της τραγουδιστριας. Όταν καταλαβα ότι ημουν ετοιμος να τελειωσω φωναξα : «Τωρα θα παρεις το αυτογραφο σου ξεκωλο» και πλησιασα την πουτσα μου στα προσωπα τους που περιμεναν καρτερικα το καυτο μου σπερμα. Τα χυσια μου πεταχτηκαν σε μεγαλη αποσταση αλλα οι δυο αχορταγες πουτανιτσες καταφεραν να παρουν τους 2-3 τελευταιους σπασμους στο στόμα τους.

«Μμμμ καλός ησουν μικρουλη» μου είπε η Ελλη με τα χυσια στο στομα της «αλλα θα μπορουσες να κρατησεις και περισσοτερο»! Τοτε της απαντησα : «Περιμενε μεχρι την επομενη φορα που θα σε γαμαω ολη μερα πουτανιτσα».

Ντυθηκαμε χωρις να ανταλλαξουμε κουβεντα και σαν να μη συνεβαινε τιποτα φυγαμε από το καμαρινι! Η Ελλη μαλιστα πηρε και το αυτογραφο( το κανονικο!) για να το δείξει στους αλλους οι οποιοι εχιαν ηδη φυγει. Δεν με ενοιαζε όμως που ειχαν παει και το πώς θα γυριζα σπιτι αφου είχα περασει μια από τις ομορφοτερες νυχτες της ζωης μου…

ΟΡΓΙΟ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ

 Έχω ένα φίλο που γουστάρει να δει την γυναίκα του να κάνει σεξ με άλλους και το είχαμε συζητήσει αλλά δεν ήξερε πως να της το πει και αν το έπαιρνε στραβά , την αγαπούσε, αυτός ο φίλος λεγόταν Τάκης και η γυναίκα του Ειρήνη εγώ Σπύρος . Του προτείνω την ιδέα να έρθω με κάτι φιλαράκια σπίτι του να βάλω ένα φίλο στα κρυφά να της την πέσει να κόψουμε αντιδράσεις . Την σκεφτήκαμε πολύ αυτήν την εκδοχή, μάλιστα με ρώτησε αν ξέρω καλά αυτό που θα του πω και πως δεν θα συνεχίσει κάτι κρυφά από μένα με την γυναίκα του. Του είπα θα τον γνωρίσεις, μετά από σκέψη μου λέει σκέφτηκα το έχεις θα φέρεις αύριο τρεις φίλους στο σπίτι για να πιούμε ποτά, η Ειρήνη δεν το αντέχει καθόλου άρα με το ποτό με διάφορες καταστάσεις μπορεί να γίνει το σκηνικό. Οκ του λέω και το κανονίζω, φτάνουμε με δύο φίλους τον Αλέξη και το Χρήστο. (και οι τρεις 20 χρόνων , ο Τάκης 32 και η Ειρήνη 34, 1.65 μελαχρινή μακρύ μαλλί με πεταχτό κώλο και μεγάλα βυζιά).


Φτάνουμε φορούσε μια φούστα πολύ κοντή όχι κολλητή, αρχίσαμε να πίνουμε αυτή μετά το δεύτερο ποτό είπε πως δεν θα πιει άλλο γιατί θα μεθύσει. Τότε της είπαμε έστω ένα ακόμα για μας , μας έκανε το χατίρι. μετά είπαμε να παίξουμε θάρρος η αλήθεια χαμηλώσαμε την μουσική και ζητήσαμε να φέρει ποτάκι η Ειρήνη , προσφέρθηκα να πάω να την βοηθήσω στην κουζίνα της είπα πως λερώθηκε από πίσω όταν κρατούσε τα ποτήρια και μου είπε να την καθαρίσω. Της έπιασα το κώλο (πάνω από την φούστα) αλλά δεν της τον τίναζα τον χούφτωνα. Αυτή το κατάλαβε και μου είπε ..πρέπει να καθάρισε τώρα πάμε . Εγώ άρχισα ήδη να καυλώνω. Όπως και αυτή μετά το χούφτωμα αλλά κρατούσε ακόμα χαρακτήρα. Επειτα ξεκινήσαμε το παιχνίδι στην αρχή γενικές ερωτήσεις γιατί όλοι λέγαν αλήθεια και όχι θάρρος και μετά πέρασε ο Τάκης σε ερωτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου για το πια στάση μας αρέσει και εμείς την θέσαμε και σε αυτούς. Μετά είπε ο Τάκης στην Ειρήνη που είπε θάρρος να πιει 6 σφινακια συνεχόμενα. Στην αρχή αρνήθηκε αλλά μετά τις πιέσεις τα ήπιε, καθόταν μετά πολύ άνετα φαινόταν το κόκκινο στρινγκ της , καθόμουν απέναντι της και το έβλεπα. Ο Τάκης είπε θάρρος και τότε η Μαρία είπε να πάει στον γείτονα τον χασάπη να ζητήσει βαζελίνη η ώρα ήταν 3 το πρωί και δεν έχον και τις καλύτερες σχέσεις με τον γείτονα της διπλανής πόρτας παρόλα αυτά ο Τάκης γέλασε κάτι ήξερε (όπως μας εξήγησε μετά ήξερε πως έλειπε ταξίδι και ήταν εκεί η καινούρια του γκόμενα αλλά το έπαιζε ανίδεος) χτυπά και ανοίγει η Χρύσα (φίλη του χασάπη) έντρομη και έτοιμη να βάλει τις φωνές εμείς κοιτάγαμε από την χαραμάδα της πόρτας πρώτη κοίταγε η Ειρήνη σκυμμένη πολύ ώστε φαινόταν το στρινγκ της, εμείς κοιτούσαμε από πιο ψηλά αλλά όλοι μας ακουμπούσαμε τους πούτσους πάνω στις Ειρήνη τυχαία δήθεν αυτή δεν είχε δώσει σημασία. Ο Τάκης της λέει σορρυ για την ενόχληση αλλά χρειάζομαι βαζελίνη εκείνη ξαφνιάζετε και του λέει 3 η ώρα τη να την κάνεις; έχεις καύλες και θες να γαμήσεις την Ειρήνη από το κώλο . Θα σου φέρω υπό έναν όρο θα σου αλείψω την πούτσα με την βαζελίνη και του κατεβάζει τα παντελόνια και τον πιπωνει. Τα χάσαμε όλοι κοιτούσαμε, η Ειρήνη δεν έκανε κίνηση είχε κοκαλώσει πηγαίνω από πίσω της και της σηκώνω την φούστα και της μετατοπίζω το στρινγκ αυτή δεν αντιδρά έρχονται και οι άλλοι και της χουφτώνουν τον κώλο. Της βγάζουμε το στρινγκ, της βάζουμε δάχτυλα στο μουνί και στον κώλο.

Αυτή δεν είχε γυρίσει να κοιτάξει πίσω σαν να μην γινόταν τίποτα μόνο αναστέναζε μόλις της χώναμε δάχτυλο. Τότε σηκώνετε χύνει την Χρύσα ο Τάκης και ντύνετε να έρθει , τότε σηκώνετε η Ειρήνη και λέει έρχεται ο Τάκης μαζευτείτε παίρνω το στρινγκ από κάτω και καθόμαστε όλοι στον καναπέ σαν να μην είχαμε πάρει χαμπάρι τίποτα. Ερχεται ο Τάκης και μας δείχνει την βαζελίνη και λέει την έφερα και γελά , βλέπει πως δεν υπάρχει καμία αντίδραση από την Ειρήνη και νομίζει ότι δεν είδε τι έγινε. Είπαμε να συνεχίσουμε , από εκεί που ήμουν έβλεπα καθαρά το μουνάκι της Ειρήνης. Λέω θάρρος και μου λένε βγάλε το μποξερακι σου στο μέσα δωμάτιο και φέρτο. έγινε. Μετά λέμε στην Ειρήνη στον Τάκη που είπε αλήθεια τι έκανε και γλίτωσε από τον χασάπη; εμείς του κάνουμε νόημα ότι είχε δει η Ειρήνη. Το καταλαβαίνει και της λέει ότι έγινε και ότι την ξάφνιασε. Εκεί έγινε μια διένεξη ανάμεσα τους και η Ειρήνη τα πήρε με τον Τάκη. Της λέει μετά ο Τάκης όταν είπε αυτή θάρρος φέρε έναν δονητή σου και πάρτου πίπα. Το έφερε τον πιπωνε , όλοι τα χαμε παίξει.


Είπαμε όλη αλήθεια μετά και μας ρώταγε για φαντασιώσεις και αυτή πήρε θάρρος και τις λέμε να κάνει στριπτίζ έως τα εσώρουχα ξέροντας ότι της είχαμε βγάλει το στρινγκ αυτή λέει με μια προϋπόθεση ο Τάκης δεν θάναι μπροστά είμαι νευριασμένη μαζί του να πάει στην Ειρήνη . Ο Τάκης σηκώνεται και μου λέει στο αυτί ...μέχρι τα εσώρουχα όχι τίποτα παραπάνω εγώ πάω μέχρι το περίπτερο έχω κλειδιά να ξέρεις..... Βγάζει τότε την μπλούζα και είναι με το σουτιέν και βγάζει και τη φούστα και είναι μόνο με το σουτιέν έρχεται και στήνετε στο κομοδίνο και σηκώνομαι και την πλησιάζω , ήξερα ότι ο Τάκης δεν έφυγε αλλά κρυφοκοίταζε. Κατεβάζω το παντελόνι μου και πετάγεται έξω το θηρίο και αφού την φιλάω στο στόμα και της το χώνω απευθείας στον κώλο και την γαμάω σηκώνονται οι άλλοι και γδύνονται. Αυτή τους πιάνει τα καυλιά και το ένα το παίζει και το άλλο το πιπωνει. Είμαι έτοιμος να χύσω όπως σχεδόν όλοι μας, κάθεται κάτω και την χύνουμε όλοι , σπρώχνει τον Χρήστο στον καναπέ και τον καβαλάει, ο Αλέξης την παίρνει από πίσω και εμένα πίπα . Μας λέει πως θα έρθει ο Τάκης πρέπει να ντυθούμε και μόλις ντυθήκαμε μπήκε ο Τάκης.

ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

 Στις 9:45 την είδα να σκάει μύτη με την οικογένεια της. (16 είναι αυτή και εγώ 18) μετά από πολύ ώρα ηλιοθεραπείας αποφάσισε να μπει στη θάλασσα. Εγώ είχα μπει 2-3 λεπτά νωρίτερα και ετοιμαζόμουν με την μάσκα να μαζέψω κοχύλια. Καθώς κολυμπούσα την είδα ξαφνικά μπροστά μου. Κάθισα και χάζευα το καλόγυμνασμένο κωλαρακι και τα στητά της βυζάκια. Αυτή με κατάλαβε και με μια απότομη κίνηση κατέβασε το κόκκινο μαγιό της αποκαλύπτοντας το εντελώς ξυρισμένο μουνί της και τον κώλο της. όλα αυτά καθώς κολυμπούσε.


Σηκώνομαι από αυτή την ευχάριστη έκπληξη και την ρωτάω αν αυτό το κάνει σε όλους. Ερχεται κοντά μου και πιάνοντας τα αρχίδια μου, λέει "όχι αλλά για πάρτη σου έχω τραβήξει αρκετές μαλακίες". χωρίς δεύτερη σκέψη της πιάνω το ένα βυζί και της λέω σε 5' να πει στους δικούς της πως πάει μια βόλτα στα βράχια. Βγαίνω και παίρνω τις καπότες που έχω στο πορτοφόλι μου για κάτι τέτοιες στιγμές και πηγαίνω στα βράχια.


Σε λίγο ήταν εκεί, γεμάτο καύλες απ' ότι κατάλαβα από τις σκληρές της ρόγες που διαγράφονταν στο εφαρμοστό μαγιό της. Αφού δεν υπήρχε κανείς γύρω μας ξαπλώνω και αυτή έρχεται από πάνω μου.

Βάζει την γλώσσα της στο στόμα μου και σιγά σιγά βρέθηκε να μου παίρνει μια τρελή πίπα. Την έβλεπα να προσπαθεί να βάλει όλο το καυλί μου στο στόμα της ρουφώντας το και γλύφοντας το πουτσοκεφαλο μου. Εγώ πότε της έπιανα τα βυζιά και πότε το μουνί της. Αφού έχυσα στο στόμα και στο πρόσωπο της, πίνοντας μερικά , την πίεσα να συνεχίσει να με πιπωνει μέχρι να μου ξανακαβλωσει. Η παλιοπουτανα συνέχισε μέχρι που τον ξανάκανε τουρμπο..... της λέω σειρά μου και την γυρνάω ανάσκελα. Βάζω τα μπούτια της στους ωμούς μου και κάνω γλυφομουνι στο στενό της μουνάκι. Της έχωνα με μανία την γλώσσα μου όσο πιο βαθιά μπορούσα σε γρήγορους ρυθμούς. Μου λέει να σταματήσω γιατί ήθελε να κατουρήσει αλλά εγώ συνέχιζα. αχχχ αχχχχ αχχχχχχχ φώναζε και τα χυσια της γέμισαν το πρόσωπο μου. Είχε νιώσει τι σημαίνει γυναικείος οργασμός.


Χωρίς να χάσω χρόνο σηκώνω τα ποδιά της πιο ψηλά στους ωμούς μου και μπαίνω όλος μέσα της. Τα βογκητά της ξεπαρθενιας από πούτσα κράτησαν για λίγο ώσπου το στενό μουνί της να συνηθίσει το μέγεθος του πούτσου μου. Με εκλιπαρούσε να την γαμάω όσο πιο γρήγορα μπορούσα και έτσι έκανα. μετά από κάνα δεκάλεπτο της είπα να σηκωθεί και να στηθεί στα τέσσερα ανοίγοντας τα ποδιά της μέχρι να βλέπω καλά το ξεχαρβαλωμένο πια μουνί της. Της το ξανακαρφωνω βίαια ως τον πάτο του μουνιού της χωρίς να βγάλει μιλιά. η μικρή ήταν τόσο καυλωμένη που μπορούσα να την γαμάω ως το πρωί χωρίς καμία αντίσταση. αυτό σκέφτηκα και είπα να γαμήσω κι εγώ για πρώτη φορά ένα ωραίο και καλοσφιγμενο κωλαρακι. Αυτή είναι η ευκαιρία μου σκέφτηκα από μέσα μου και θα φάει το καυλί μου είτε το θέλει είτε όχι. της λέω να τουρλώσει το κωλαρακι της και την ρώτησα αν τον έχει φάει από πίσω. Αυτή εκτελώντας την διαταγή μου, μου απάντησε με κόφτη ανάσα πως είχε τραβήξει μόνο μαλακίες στο μουνί της. Ακούγοντας τα όλα αυτά με καύλωσε περισσότερο γιατί μπροστά μου είχα ένα παρθένο κώλο που με φώναζε να το εξερευνήσω.


Βγάζω την πούτσα από το μουνί της και της γλύφω την κωλοτρυπίδα. Είχε στενέψει τόσο πολύ που φοβήθηκα πως δεν θα της μπει ποτέ. Σαλιώνω δυο δάκτυλα και της τα βάζω με προσοχή. Γυρνάει τότε η Μαρία και μου φωνάζει" καλά πόσο μαλάκας είσαι? ποιος σου είπε να προχωρήσεις τόσο πολύ?" Νευρίασα τόσο πολύ που την πιάνω από τα μαλλιά και της χτυπάω το κεφάλι στην αμμουδιά λέγοντας της "σκάσε μωρή καριόλα και κοιτά να το απολαύσεις" της ρίχνω 5-6 κωλοσκαμπιλα μέχρι να ηρεμήσει από τα νεύρα και να χαλαρώσει τα κωλομέρια της. Κρατώντας της ακόμα τα μαλλιά βάζω το άλλο χέρι μου χαμηλά στη μέση της και με τα ποδιά μου της "κλειδώνω" κατά κάποιο τρόπο τα δικά της. Ετσι όπως ήμασταν και οι δυο στα τέσσερα της ανοίγω πανηγυρικά και για πάντα την πίσω πόρτα. Ο κώλος της ήταν πραγματικά τόσο σφιχτός που ούρλιαζε από τον πόνο. φώναζε και έκλεγε αλλά έχω συνέχισα να την γαμάω αλύπητα. κατά κάποιον τρόπο ήταν σα να τη βίασα. Στο τέλος αφού είδε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα πια, της άρεσε και μου ζήτησε να την γαμάω μέχρι να την χύσω μέσα της. (όχι που δεν θα της άρεσε)λίγο πριν την χύσω έχυσε εκείνη για δεύτερη φορά. όταν τελειώσαμε μου είπε πως παρ'ολο που ξέφυγα από τα όρια ήταν ότι καλύτερο της είχε συμβεί και πως ήθελε να συνεχίσουμε.


Ανταλλάξαμε τηλ. και έφυγα. στην μανά της είπε πως ήπιε καφέ με ένα παλιό της φίλο που συνάντησε. φυσικά κάθε βδομάδα θυμόμαστε εκείνες τις ώρες..........;)

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Η-πρώτη-εμπειρία

 Ονομάζομαι Έλενα και είμαι 26 ετών. Είμαι με ένα παιδί τον Γιάννη από το Λύκειο. Η ερωτική μας ζωή είχε τα πάνω της και τα κάτω της. Ήθελα να κάνω πολλά πράγματα πάνω στον ερωτά αλλά ποτέ δεν τολμούσα να τα πραγματοποιήσω , ίσως για να μην χαλάσω την ιδέα που είχε ο Γιάννης για εμένα ίσως ήταν απλά φόβος. Ποιος ξέρει?

Τώρα τελευταία μου είχε μπει η ιδέα να κάνουμε κάτι το πολύπλοκο.
Ήθελα να κάνω μια παρτουζα. Ήθελα άντρες. Και οι γυναίκες δεν με χαλούσαν......
Δεν είχα δοκιμάσει ποτέ. Ούτε με αηδίαζε αλλά Ούτε με τρέλαινε η ιδέα. Με τον Γιάννη είχαμε μιλήσει για τέτοιες εμπειρίες και δεν φαινόταν να είναι αρνητικός στην ιδέα αρκεί να ήταν παρούσα και μια γυναίκα.
Aρχισα να ψάχνω έτσι για πλάκα στην αρχή στο ιντερνετ να βρω κάτι ενδιαφέρον για να πραγματοποιήσω τις φαντασιώσεις μου.

Έψαχνα Έψαχνα Έψαχνα μέχρι που το πέτυχα. \'\'Ζευγάρι έμπειρο από Θεσσαλονίκη ψάχνει Ζευγάρι για στιγμές χαλάρωσης αισθησιασμού και ερωτά\'\'. Ηλικίες 28 ο άντρας 26 η γυναίκα. Χμμμ σκέφτηκα είμαστε πολύ κοντά. Τακης και Σονια. Είδα τις Φώτο τους και καύλωσα. Στην μια ήταν ένα παλικάρι καθισμένο στον καναπέ με σβησμένο το πρόσωπο του (για ευνόητους λόγους), Η Σονια καθόταν στα πόδια του και αυτός την γαμούσε. Ήταν σκυμμένη εμπρός με τον κώλο τουρλωμένο για πίσω και πίσω της ακριβώς ήταν ο Τακης και έβαζε τον χοντρό του πουτσο στην κωλοτρυπιδα της. Έδειχνε να το ευχαριστιέται. Σε μια άλλη φωτο ήταν η Σονια με μια κοπέλα στο κρεβάτι και η κοπέλα της έγλυφε το μουνάκι της.
Και ο Τακης και η Σονια είχαν όμορφα κορμιά και πολύ σεξουαλικά. Μεγάλο πούτσο ο Τακης με ωραίο σφιχτό κορμι και κώλο. Η Σονια ήταν λίγο κοντούλα με τέλειες αναλογίες και μεγάλο στήθος.
Τα διάβασα όλα αυτά, τα ξαναδιάβασα......... είδα τις φωτο.... τις ξαναείδα. Είχα φουντώσει. Έβαλα το χεράκι μου μέσα στο βρακακι μου και έχωσα 2 δάκτυλα μέσα και ’ρχισα να μαλακίζομαι μέχρι που τέλειωσα μέσα σε σπασμούς.
Το ίδιο βράδυ αποφάσισα να μιλήσω στον Γιάννη.
Καθίσαμε και τα συζητήσαμε όμορφα και ωραία. Μου είπε ότι και αυτός είχε την ίδια φαντασίωση αλλά είχε ενδοιασμούς για εμένα και για το αν θα έκανε καλό στην σχέση μας.
Αποφασίσαμε να βγούμε μαζί τους για ένα ποτάκι να τους γνωρίσουμε με σκοπό να δούμε αν ταίριαζε η χημεία μας και μετά..... βλέπαμε.
Τους έστειλα mail και αυτοί απάντησαν. Ήθελαν να δουν μια Φώτο μας. Τους την έστειλα. Την επόμενη μέρα μου απάντησαν καταφατικά. Το ραντεβού κλείστηκε σε κεντρικό μαγαζί-καφέ της Θεσσαλονίκης στην Αριστοτέλους. Κατά τις 10 ήμασταν εκει. Είχα μεγάλη αγωνία να τους δω live. Φοβόμουν και την αντίδραση του Γιάννη......
Τελικά μετά από 10 λεπτά ήρθαν. Γνωριστήκαμε, ήταν και οι δυο πολύ ευχάριστοι. Στην αρχή βέβαια υπήρχε μια σχετική αμηχανία και από τις δυο πλευρές αλλά μετά από 3-4 ποτάκια χαλαρώσαμε και αρχίσαμε την συζήτηση. Είχαμε πολλά κοινά ενδιαφέροντα και ήταν άνθρωποι με πολύ χιούμορ. Ο Τάκης φορούσε ένα ωραίο γκρι κοστούμι και ήταν πολύ σέξι. Η Σονια ένα κοντό φόρεμα με δικτυωτό καλσόν και ανοιχτό ντεκολτέ και έβλεπα τον Γιάννη να έχει κολλήσει το βλέμμα του πάνω της. Εγώ φορούσα μια μίνι φούστα αεράτη με σέξι κάλτσες και κάπου κάπου έκανα σταυροπόδι με σκοπό να σηκωθεί λίγο η φούστα παραπάνω ώστε να κάνω τον Τακη να κοιτάξει. Πράγμα που ήταν πολύ εύκολο εν τέλη όπως αποδείχτηκε στην πορεία. Είχε καρφώσει το βλέμμα του πάνω μου και με έτρωγε με τα μάτια του. ’ρχισα να νιώθω το μουνάκι μου να υγραίνεται πολύ.
Κάποια στιγμή γύρω στις 2 το βράδυ ο Τακης έριξε την ιδέα να πάμε όλοι μαζί στο σπίτι τους για ένα ποτάκι. Αμέσως μετά έφυγαν και οι δυο τους στην τουαλέτα με σκοπό από ότι κατάλαβα να μας αφήσουν να το σκεφτούμε λίγο με τον Γιάννη και να αποφασίσουμε και οι δυο. Υπήρχε χημεία και αυτό φαινόταν. Συμφωνήσαμε να πάμε.
Πήγαμε στο σπίτι τους στο Πανόραμα. Ένα ωραίο σπίτι με μεγάλη αυλή και γρασίδι και με καταπληκτική θέα σε όλη την Θεσσαλονίκης.
Καθίσαμε στο σαλόνι και ο Τακης άναψε το τζάκι και η Σονια άνοιξε ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί.
Καθίσαμε αρχίσαμε να συζητάμε πρώτα για διακοπές και χαζομάρες που έχουμε κάνει.................... μετά η συζήτηση πήγε στο σεξ. Μας είπαν για τις εμπειρίες τους. Είχαν κάνει πράγματα πρόστυχα και τρελά. Ο Τακης πρότεινε να καθίσω δίπλα του και η Σονια δίπλα στον Γιάννη μιας και καθόμασταν αναλογίες ζευγάρι σε δυο αντικριστούς καναπέδες. Κοιτάχτηκα με τον Γιάννη στα μάτια και σηκώθηκα διστακτικά και κάθισα πλάι στον Τακη. Είχαν πια χαλαρώσει πολύ από το ποτό και αισθανόμουν πολύ άνετα. ’ρχισα να συζητάω με τον Τακη για σεξ μια και ο Γιάννης με την Σονια είχαν πιάσει άλλο θέμα. Ένιωσα το χέρι του γύρω από τους ώμους μου. Ταράχτηκα αλλά δεν τραβήχτηκα. Με ρωτάει ο Τακης ‘’μωρό θες να σε φιλήσω?’’ ταράχτηκα ακόμα πιο πολύ και γύρισα να κοιτάξω τον Γιάννη. Τον είδα να φιλάει με πάθος την Σονια και να έχει βάλει το ένα του χέρι μέσα στα βυζιά της. Σοκαρίστηκα. Δεν είχαν φανταστεί ποτέ ότι θα έβλεπα τον Γιάννη με άλλη γυναίκα........ Έσκυψα και φίλησα τον Τακη. Μόλις είδε αυτός ότι εγώ του άναψα \'\'πράσινο φως\'\' όρμησε πάνω μου. Έβαλε το χέρι του ανάμεσα στα πόδια μου και μου έπιασε το μουνι. Αισθάνθηκε το υγρό μου μουνι. Το κιλοτάκι μου ήταν μούσκεμα.
Μου κατεβάζει βίαια το κιλοτάκι , μου σηκώνει την φούστα και χώνει την γλωσσά του βαθιά μέσα στο μουνι μου πίνοντας όλα μου τα υγρά. Απέναντι έβλεπα την Σονια ολόγυμνη να έχει κατεβάσει το παντελόνι στον Γιάννη και να του παίρνει πίπα. Το όλοι θέαμα ήταν πολύ ερεθιστικό. Τελείωσα μέσα σε σπασμούς. Ο Τακης σηκώθηκε και έβγαλε το παντελόνι του και το πουκάμισο και τα εσώρουχα.....
Ένας μεγάλος χοντρός και μακρύς πουτσος σηκωμένος με περίμενε. Γονάτισα και τον πήρα στο στόμα μου. Τον ρουφούσα με μανία, του ζουλούσα τα μπαλάκια του ... τον είχα σαλτάρει.. ξαφνικά ένα μεγάλο κύμα σπέρματος πλημμύρισε το στόμα μου. Ήταν καυτό και παχύρευστο ... το κατάπια και καθάρισα με την γλωσσά μου ότι είχε μείνει πάνω του.
Απέναντι έβλεπα τον Γιάννη μου να έχει βάλει στα τέσσερα την Σονια και να της αλλάζει τα φωτά στο γαμίσι.
Ο Τακης με άρπαξε από την μέση και με ρίχνει στα τέσσερα. Αρχίζει να μου γλύφει την κωλοτρυπίδα, βάζει ένα δάκτυλο μέσα και συνεχίζει να μου την γλύφει. Αυτή άρχισε να ανοίγει σιγά σιγά και ο Τακης έβαλε και δεύτερο δάκτυλο. Πονούσα μιας και δεν το κάναμε συχνά με τον Γιάννη από πίσω , πονούσα αλλά μου άρεσε. Είχα τρελαθεί. Βγάζει τα δάκτυλα του και μου βάζει τον χοντρό του πουτσο στην πλέον ανοιχτή μου κωλοτρυπίδα και αρχίζει να με σκίζει. Τι πόνος... τι ηδονή..... με έσκιζε. Έβαλα δυο δάκτυλα στο μουνι μου και μαλακιζόμουν όσο αυτός μου άνοιγε τον πάτο....... τέλειωσα ξανά και άπειρα υγρά μου γέμισαν τον καναπέ. Ο Τακης τέλειωσε μέσα μου, μέσα στον κώλο μου. τα χυσια του έτρεχαν από την κωλοτρυπίδα μου και κυλούσαν στο μουνι μου.
Απέναντι ο Γιάννης με την Σονια είχαν πέσει εξαντλημένοι στον καναπέ και ξεκουράζονταν. Άνετοι όλοι μας πια ήπιαμε λίγο κρασάκι ακόμα και μετά ανεβήκαμε όλοι μαζί στο πάνω πάτωμα , στην κρεβατοκάμαρα.

Εκεί υπήρχε ένα τεράστιο κρεβάτι υπέρδιπλο με σατέν μοβ σεντόνια. ξαπλώσαμε όλοι μαζί και αρχίσαμε τα χάδια. Δεν άργησαν οι άντρες να σηκώσουν και πάλι τα εργαλεία τους.
Τότε όμως ένιωσα την Σονια να με χαϊδεύει στο στήθος. Σοκαρίστηκα. Ήταν η πρώτη φορά που με άγγιζε έτσι μια γυναίκα. Η Σονια έσκυψε και με φίλησε με πάθος στο στόμα χώνοντας την γλωσσά της μέσα μου. Οι άντρες είχαν αποσυρθεί στο πλάι και κοιτούσαν. ’ρχισε να μου πιπιλάει τις σκληρές μου ρώγες και να με χαϊδεύει παντού. Εγώ έβαλα δειλά τα χέρια μου και έπιασα πρώτα το στήθος της και μετά το καλοξυρισμένο μουνάκι της. Έβαλα 3 δάκτυλα μέσα. Ήταν πολύ υγρό και ζεστό. Η Σονια τραβήχτηκε και έβαλε το κεφάλι της ανάμεσα στα ανοιχτά μου σκέλια και με έγλυφε. Έχωνε την γλωσσά της μέσα βαθιά και έπαιζε με την κλειτορίδα μου έχοντας ένα δάχτυλο βαλμένο στον κώλο μου. Τελικά κανείς άντρας δεν γλύφει όπως γλύφει μια γυναίκα. Αυτή ξέρει όλα τα μυστικά............... τέλειωσα για τρίτη φορά εκείνο το βράδυ. Η Σονια μου ζήτησε κοιτώντας με στα μάτια να της προσφέρω την ίδια ικανοποίηση. Με πολύ αργές κινήσεις και όχι τελείως σίγουρη για το τι πάω να κάνω έσκυψα και πιπίλισα τις μεγάλες στητές της ρώγες που είχαν πεταχτεί και έβαλα διστακτικά την γλωσσά μου μέσα στο μουνι της. Παράξενη γεύση αλλά πολύ γκαβλωτικη..... μου άρεσε τρομερά. Μου είπε να ανοίξω τα πόδια μου και να γυρίσω στο πλάι και εγώ υπάκουσα. Τότε έβαλε σταυρωτά τα πόδια της ανάμεσα στα δικά μου και τα υγρά καυτά μουνάκια μας άγγιξαν το ένα το άλλο. Αρχίσαμε να τρίβουμε τα μουνάκια μας απαλά. Η Σονια χτυπιόταν με σπασμούς πάνω στο κρεβάτι και όταν τέλειωσε εγώ άρχισα να της γλύφω όλα της τα υγρά με μανία.
Ήρθε ο Γιάννης από πίσω μου με αγκάλιασε και ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι. Ο πουτσος του ήταν σηκωμένος και σκληρός. Ανεβήκαμε πάνω του και αρχίσαμε να τον γαμαω βίαια. Ο Γιάννης με τραβάει μπροστά ώστε το δικό μου στήθος να αγγίξει το δικό του. Η ορθάνοικτη πλέον κωλοτρυπίδα μου ήταν τουρλωμένη και διαθέσιμη στον πουτσο του Τακη ο οποίος ήρθε από πίσω και άρχισε να μου τον βάζει από πίσω αργά αργά. Ένας λεπτό αργότερα είχα 2 γκαβλια μέσα μου να με σκίζουν. Στην αρχή πονούσα αλλά ο πόνος αυτός ήταν ευχάριστος , μου άρεσε . Συντόνισαν τις κινήσεις τους και με γαμούσαν και οι δυο με τον ίδιο παλμό. Με ξέσκιζαν. Η Σονια μου έδινε παθιασμένα γλωσσοφιλα στο στόμα μην αφήνοντας με να πάρω ανάσα.
Πρώτος τέλειωσε μέσα στο μουνι μου ο Γιάννης και ακολούθησε ο Τακης βαθιά μέσα στην κωλοτρυπίδα μου αμέσως μετά. Εν το μεταξύ εγώ είχα τελειώσει 2 φόρες σε ολόγυμνη αυτό το διάστημα. Βγάλανε και οι δυο τις ψωλες τους από μέσα μου και μου τις έδωσαν στο στόμα να τις καθαρίσω από τα χυσια τους και τα υγρά μου, πράγμα που έκανα με πολύ ευχαρίστηση. Η Σονια έσκυψε και άρχισε να γλύφει τα χυσια του Γιάννη και του Τακη που έτρεχαν από το ξεσκισμένο μου μουνι και από την ορθάνοικτη κωλοτρυπίδα μου.
Πέσαμε όλοι μαζί εξαντλημένοι και κλείσαμε τα μάτια μας. Το πρωί σηκωθήκαμε. Η Σονια είχε ετοιμάσει πρωινό. Φάγαμε ήπιαμε και φεύγοντας ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το άλλο Σαββατοκύριακο.
Ανυπομονώ να έρθει......... Από τότε κάθε βράδυ ξεσκιζόμαστε με τον Γιάννη στο σπιτι. Μας ανανέωσε

Φοιτητικές-αμαρτίες

 Όταν ήμουν 19 χρονών πήγα στην Πάτρα από την Αθήνα που έμενα. Έμεινα ένα χρόνο σαν φοιτήτρια και όσο ήμουν εκεί δούλεψα σε ένα σουπερμάρκετ γνωστής αλυσίδας. Μέσα σε αυτό το σουπερμάρκετ εγώ, άλλη μια ταμίας, ο διευθυντής και άλλοι δυο υπάλληλοι, ο χασάπης και ο αποθηκάριος, κάναμε παρτούζες.


Οι παραπάνω τέσσερις που ήταν ντόπιοι έκαναν αυτή την δουλειά πριν ξεκινήσω εγώ να δουλεύω εκεί. Στην αρχή μου τα έριξε ο Διευθυντής και κάναμε σχέση και μετά με έπεισε να συμμετέχω η Ελένη, η άλλη υπάλληλος. Η Ελένη ήταν η ψυχή της υπόθεσης, δεν χόρταινε το σεξ με τίποτα. Υπήρχαν και άλλες τέσσερις γυναίκες και δυο άντρες υπάλληλοι αλλά δεν συμμετείχαν και δεν ήξεραν τίποτα. Μπαίναμε αργά το βράδυ μέσα στο σουπερμάρκετ και το κάναμε σαν τρελοί.


Στα ταμία, στους διαδρόμους, στην αποθήκη παντού. Τις περισσότερες φορές η Ελένη έπαιρνε τους δύο και εγώ έναν αλλά όχι πάντα. Δυο φορές που έλειπε τους πήρα και τους τρεις.


Το καλοκαίρι πριν γυρίσω στην Αθήνα έγινε και μια φάση με πέντε άντρες. Οι τρεις οι δικοί μας, άλλοι δύο που έκαναν τροφοδοσία στο σουπερμάρκετ, εγώ και η Ελένη. Οι δυο μας φτάσαμε στο σουπερμάρκετ στην μια το βράδυ. Πάντα μπαίναμε από την είσοδο για τα εμπορεύματα που τότε είχαν αράξει ένα φορτηγό μπροστά της και ήταν ποιο σκοτεινά. Οι πέντε άντρες ήταν ήδη μέσα. Εγώ ήμουν αγχωμένη για τους άλλους δυο αλλά η Ελένη καθόλου.


Εμείς μείναμε μόνο με τις κιλότες και αυτοί άλλοι ήταν εντελώς γυμνοί και άλλοι φόραγαν τις μπλούζες ή τα πουκάμισα τους. Κανένας τους δεν είχε μεγάλη ψωλή, έκαναν τοίχος μπροστά μας και εμείς τους παίρναμε πίπα με την σειρά. Το τι ακούγαμε εκεί μέσα από αυτούς δεν λέγεται. Εμένα με πήρε ο διευθυντής μου και ο αποθηκάριος, ακούμπησα με την κοιλιά σε μερικές κούτες γάλα και ο διευθυντής μου τον έχωσε από το μουνί και ο άλλος από το στόμα. Την Ελένη την είχαν ξαπλώσει στο πάτωμα πάνω σε χαρτόνια από χαρτοκιβώτια για να μην κρυώνουν και ένας από τους καινούργιους είχε πέσει από πάνω της και την γάμαγε με δύναμη.


Εμένα δεν με άλλαξαν στάση, και καλύτερα γιατί έτσι έβλεπα την Ελένη, αλλά άλλαξαν θέση οι δύο τους. Ο Χασάπης μόλις σηκώθηκε ο καινούργιος την γύρισε στα τέσσερα και την πήρε πισωκολλητό. Η Ελένη το απολάμβανε, το καταλάβαινα. Έτσι πήγαινε η δουλεια, τα παιδία άλλαζαν θέσεις πάνω μας πολύ γρήγορα και για αυτό είχαμε χαλαρώσει μέχρι που άκουσα μια κραυγή από την Ελένη. Ένας καινούργιος μπήκε με δύναμη στον κώλο της και την ξέσκιζε. Φώναζε σε όλη την διάρκεια και κανένας δεν της έκλεινε το στόμα.


Ήταν πολύ καυλωτικό να βλέπεις την φίλη σου να ξεσκίζεται μπροστά σου με αυτό τον τρόπο και με έφερε ποιο γρήγορα στον δεύτερο οργασμό μου. Είχαμε τελειώσει και οι δυο από δυο φορές τουλάχιστον και τώρα θα έχυναν την Ελένη στο πρόσωπο. Η Ελένη το είχε ζητήσει από τον διευθυντή για να το κανονίσει. Εγώ καθόμουν κολλητά με την Ελένη και τα παιδιά είχαν μαζευτεί γύρω μας και έπαιζαν τις ψωλές τους.


Πρώτος έχυσε ένας τροφοδότης, είχε την πιο μικρή ψωλή αλλά έχυσε τόσο πολύ που της γέμισε το πρόσωπο. Μόνο που δεν χειροκροτήσαμε όταν τελείωσε. Μετά ήρθαν και άλλα παιδιά στο προσωπό της και την έκαναν χάλια. Είχε κολλήσει τόσο πολύ σπέρμα επάνω στο μούτρο της που δεν την αναγνώριζες ακόμα και από κοντά.


Η Ελένη μου είπε να πάρω από την τσάντα της μια φωτογραφική μηχανή που είχε και να τραβήξω όλο το φιλμ. Φωτογραφήθηκε και με τα παιδιά αλλά μόνο από την μέση και κάτω με άφησαν να τους τραβήξω. Τώρα είμαι 28 χρονών και θεωρώ οτι αυτό είναι το ποιο ακραίο πράγμα που έχω κάνει.

Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Ενα-τρίο-άλλο-πράγμα

 Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Πριν μερικές ημέρες είχα μια πολύ όμορφη εμπειρία με ένα ζευγάρι και θα ήθελα πολύ να την μοιραστώ μαζί σας όπως κάνω κάθε φορά.


Εκείνο το βράδυ λοιπόν η δουλειά με είχε κρατήσει μέχρι πολύ αργά στο γραφείο μαζί με τους δυο συνεταίρους μου. Ενημέρωσα κι εγώ τη γυναίκα μου οτι θα αργήσω πολύ (το τελευταίο διάστημα μια καινούργια δουλειά με κρατάει πολλές ώρες στο γραφείο κι έτσι δεν υπήρχε πρόβλημα) και συνέχισα τη δουλειά έως τη μία μετά τα μεσάνυχτα.


Αφού τελειώσαμε με τα φιλαράκια όλα αυτά που μας κρατούσαν στο γραφείο πρότεινα διασκέδαση. Αρχικά είπαμε για Πάρνηθα στο καζίνο, αλλά επειδή βαριόμουν να οδηγήσω αποφασίσαμε για Ρωμαίο.


Πήγαμε λοιπόν κι οι τρεις καθίσαμε σε ένα τραπέζι και παρακολουθήσαμε το πρόγραμμα που παρεμπιπτόντως υστερεί κατά πολύ σε σχέση με τις άλλες χρονιές. Κάποια στιγμή διαπίστωσα οτι απέναντι μας καθόταν ενα ζευγάρι. Εκείνος γύρω στα 45 κι εκείνη κάπου 30. Πολύ όμορφη. Χυμώδης, ξανθιά, με υπέροχα πόδια, σηκωνόταν συνεχώς στην πίστα και χόρευε αναστατώνοντας κυριολεκτικά τη νύχτα μου.


Λίγο το ποτό, λίγο η ώρα λίγοι οι? ορέξεις μου, με έκαναν και ξεπέρασα τις όποιες ανησυχίες είχα για το γεγονός ότι συνοδευόταν και άρχισα να πετάω αραιά και που λουλουδάκια προς τη μεριά της. Αρχικά δεν έδωσε σημασία, μετά από μερικά γαρίφαλα όμως άρχισε να ανταποδίδει.


Τα βλέμματα μας άρχισαν να γίνονται όλο και περισσότερο ζεστά μέχρι που καταλήξαμε σε ένα παρατεταμένο κάρφωμα γεμάτο νόημα και υπονοούμενα. Κάποια στιγμή άρχισε να κάνει μια «επίθεση πάθους» στον δικό της με τρελά γλωσόφυλα που συνοδεύονταν παράλληλα με εξαιρετικά πρόστυχες ματιές προς την πλευρά μου.


Η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει γρήγορα και οι ματιές μου άρχισαν να γίνονται επιθετικές? πολύ επιθετικές. Της ψιθύρισα από μακριά «Σε θέλω» κι εκείνη δάγκωσε τα χείλια της πονηρά. Δεν απάντησε τίποτα . Καταλαβαίνεται βέβαια πως για να μην γίνουμε και ρόμπα στο μαγαζί όλα αυτά γίνονταν με προσοχή.


Από εδώ αρχίζει η ιστορία όμως να χοντραίνει.


Κάποια στιγμή η ομορφη αυτή γυναίκα που με είχε κάνει να βγάζω ατμούς από τα αυτιά σκύβει και μιλάει στο αυτί του άντρα της. Εκείνος γύρισε προς τη μεριά μου και με κοίταξε διερευνητικά. Ωχ, λέω πέσαμε σε σουρωμένη που κοκορεύεται στον άντρα της για τις κατακτήσεις της. Περιττό να σας πω πως εκείνη τη στιγμή μου μυρίστηκε άγριος καυγάς.


Αντι αυτού όμως ο τύπος φώναξε το γκαρσόνι και δείχνοντας με κάτι του ζήτησε. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα το γκαρσόνι ήταν δίπλα μου και με? κούφενε. «Οι φίλοι σας από εκείνο το τραπέζι ρωτάνε αν θέλετε να καθίσετε μαζί τους» μου είπε ο τύπος κι εγώ έχασα τη μιλιά μου.


«Ρε παιδιά σας πειράζει να πεταχτώ μέχρι το απέναντι τραπέζι για ενα ποτάκι; Είδα κάτι ξαδέρφια της γυναίκας μου και πάω να πω ένα γειά» είπα στην παρέα μου στην οποία δεν ήθελα να δώσω δικαιώματα.


Όκ μου είπαν, πήρα το ποτάκι μου και διστακτικός για να είμαι ειλικρινής πήγα προς τα εκεί. Εκείνη τη στιγμή θα πρέπει να ήμουν πολύ κόκκινος από την κάψα και την ντροπή μου αλλά όταν το κάτω κεφάλι αποφασίζει όλα είναι δυνατά.


Γειά και ευχαριστώ για την πρόσκληση τους είπα χαιρετώντας τους. «Κάθισε όμορφε» μου απάντησε η κυρία που μετά τις συστάσεις μου είπε πως την έλεγαν Κατερίνα και τον σύζυγο Αντώνη (ονόματα έχουν αλλαχθεί).


Ξεκινήσαμε μια συζήτηση περί ανέμων και υδάτων, με τι ασχολείστε, πως κι από εδώ και τέτοιες μαλακίες. Η Κατερίνα με κοίταζε συνέχεια στα μάτια και ο Αντώνης εξαιρετικά χαλαρός μιλούσε λες και ήμασταν κολλητοί από το στρατό.


Η νύχτα προχωρούσε και ποτάκια στα ποτάκια η κατάσταση είχε γίνει εκρηκτική. Εγώ δε, δεν μπορούσα να καταλάβω τι γίνετε. Μέχρι που άρχισαν τα τσιφτετέλια και η Κατερίνα χωρίς να μου πεί τίποτα με τράβηξε στην πίστα. Ο χορός μαζί της ήταν η χαριστική βολή. Τριβόταν συνέχεια πάνω μου και όσο ένιωθε ότι σκλήραινα γινόταν όλο και πιο «πισετική». Σκύβει στο αυτί μου και με τη γλώσσα της κυριολεκτικά να μου το γλύφει μου λέει «Έχεις κάνει ποτέ τρίο με ζευγάρι;» Σάστισα αλλά ευτυχώς που έχω κι εγω τις εμπεριίες μου και της απάντησα καταφατικά. «Ο Αντώνης γουστάρει να με βλέπει να γαμιέμαι με νεώτερους άντρες και σήμερα του είπα οτι γουσταρω την παρέα σου στο κρεβάτι μας».


Όπως καταλάβατε όλα πλέον ήταν ξεκάθαρα. Κατεβαίνοντας καθίσαμε στο τραπέζι μας και τα αίματα πήραν φωτιά. Εκείνη έβγαλε τη γόβα της και κόλλησε την πατούσα της στο πετρωμένο εργαλείο μου που αν είχε στόμα θα εκλιπαρούσε να λυτρωθεί. Παράλληλα με το δικό μου χούφτωμα φύλαγε με πάθος τον άνδρα της προκαλώντας μου ρίγη καύλας.


Ο Αντώνης ζήτησε το λογαριασμό και με μια μοναδική χαλαρότητα μου είπε «Κωστάκη τι έγινε τα κανονίσατε με το Κατερινάκι; Έχουμε μια υπέροχη συλλογή γραμματοσήμων θα τη δεις;» Αφού σκάσαμε στα γέλια και οι τρείς εγώ πήρα τη σκυτάλη και απάντησα «Θέλω πολύ να τη δω αλλά και να σας βοηθήσω να την?κολλήσετε».


Αφού πήγα στην αρχική μου παρέα λέγοντας κάτι χαζες δικαιολογίες, τους χαιρέτισα και φύγαμε .


Η Κατερίνα προθυμοποιήθηκε να έρθει μαζί στο αυτοκίνητο μου για να μην χαθώ και ο Αντωνης έφυγε με το δικό τους.


Όπως οδηγούσα η Κατερίνα άρχισε να χουφτώνει άγρια τον πούτσο μου και να μου λέει διάφορα για το πόσο ερεθισμένη ήταν. Σιγά σιγά κατέβασε το φερμουάρ και με μαεστρία μοναδική τον εξαφάνισε όλο μέσα στο καυτό στόμα της. Εκεί διαπίστωσα πόσο καλός οδηγός είμαι.


Αφού με είχε τρελάνει στο γλύψιμο μου είπε προστακτικά σταμάτησε κάπου δεξιά θέλω να με γαμήσεις τώρα. Εγω μηχανικά σαν τυφλός που έβρισκε το φως του έκανα δεξιά σε ένα σκοτεινό σημείο της Κηφισίας και με ένα σάλτο βρέθηκα πάνω της. Με σύντομες κινήσεις σήκωσα τη φούστα της και αφού παραμέρισα το μικροσκοπικό στρινγκ της μπήκα μέσα σε έναν καυτό και υγρο παράδεισο.


Οι φωνές της με τρέλεναν όλο και περισσότερο και η κραυγή της που μου ζηταγε να μπω πιο βαθιά με υπνώτιζε. Όπως ηταν φυσικό δεν άρχισα να τελειώσω. Εκείνη ασθαμαίνοντας μου ζήτησε να μείνω μέσα της λίγο ακόμη. Αφού έβγαλα το προφυλακτικό με στράγγιξε κυριολεκτικά και συνεχίσαμε το δρόμο μας.


Λίγα λεπτά αργότερα φθάσαμε στο σπίτι τους κάπου στην Ερυθραία. Ο Αντώνης είχε ανάψει κεριά και φορούσε ενα μπουρνουζι. «Αργήσατε ρε παιδιά τι έγινε χαθήκατε» μας είπε με ενα πονηροτατο ύφος κι εκείνη ριχνωντας μου ενα βαθυ γλωσόφυλλο απάντησε «Να ο Κωστάκης δεν ξέρει καλά τους δρόμους».


Αν θες να κάνεις ενα ντουσάκι θα σου δείξει η Κατερίνα μου είπε ο Αντωνάκης που φίλησε τη γυναίκα του με πάθος.


Εκείνη με πήρε από το χέρι και με οδήγησε σε ενα τεράστιο μπάνιο. Μπήκαμε και οι δύο μαζί στο ντους όπου με όμορφες και καυλωτικές κινήσεις με έπλυνε εκείνη. Βγήκαμε μαζί και πήγαμε στην κραβατοκάρα όπου ο Αντωνης είχε βάλει μια τσοντα που όπως έιδα ήδη τον είχε ανεβάσει.


«Θα με βοηθήσεις να τιθασεύσουμε αυτό το κτήνος ρε φίλε;» μου είπε γελώντας ο Αντώνης αρπάζοντας το στηθος της Κατερίνας που είχε κάτι υπέροχες ροζ πεταχτές ρόγες. «Μετά χαράς» του απάντησα και έριξα τη γλώσσα μου με μανία κι εγω στην άλλη ρογα της χαιδευοντας παράλληλα με τον Αντωνη το καλοξυρισμένο καυτό μουνάκι της. Αυτή με πνιχτούς αναστεναγμούς μου ζήτησε να την γλύψω σε όλο της το κορμί και χωρίς να χάσω χρόνο έχωσα τη γλώσσα μου βαθιά μέσα στις τρυπούλες της που ήταν μοναδικά γλυκές και ερεθισμένες. Εκείνη κουνιόταν ρυθμικά πάνω στη γλώσσα μου και μου ζητούσε να τη γλύψω ασταμάτητα. Σταμάτησα να την γλύφω μόνο όταν ο Αντώνης μου είπε πως είναι σειρά του να φαει «γλυκό» Εγω ανέβηκα ξανά στις ρώγες της μα εκείνη ήθελε να μου χαρίσει ένα ακόμη υπέροχο τσιμπούκι.


Η γλώσσα της με έκανε να παραμιλώ ενω σύντομα ήρθε και ο Αντωνης. Με το στομα της γεμάτο απο δυο καυλωμένα εργαλεία έμοιαζε λες και είχε όλον τον κόσμο στο στόμα της.


Συντομα όμως η κατασταση θα γινονταν πιο ομορφη. Μας έβγαλε απο το στόμα και κοιτοντας κιαι τους δυο στα μάτια μας είπε με μια φωνή που από μόνη της σε κάνει να χύσεις. «Θέλω να γινετε οι γαμιάδες μου? θέλω να με ανοίξετε».


Εγω ξάπλωσα στο κρεβάτι κι εκείνη ήρθε και ξαπλωσε απο πάνω μου. Με αργές κινήσεις το καυλί μου βρισκόταν πάλι μέσα της αυτη τη φορά στον σφιχτό και καυτό κολαράκο της. Ακολούθησε από πάνω της ο Αντωνης που ανέλαβε να γεμισει το υπέροχο μουνάκι της που έτρεχε σαν αχόρταγο ηφαίστειο χαρίζοντας μας μια ηδονική λάβα.


Πότε πνιχτά και πότε δυνατά η Κατερίνα βόγκαγε μέσα σε ένα υπέροχο παραλήρημα. Αλλάξαμε πολλές στάσεις και μου χάρισε αρκετές φορές τον κολαράκο της που ηταν θεϊκός.


Το πρώτο χύσιμο της το χαρίσαμε ταυτόχρονα εγω και ο Αντωνης. Δεν αφησε σταγόνα να παει χαμένη και με μοναδική μαεστρία φρόντισε να μας κρατήσει και τους δυο σκληρούς και όρθιους για ολόκληρη τη νύχτα.

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...