ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ


 Ήμουνα ψάρι, νέος, ορεξάτος και είχα την εντύπωση οτί, ότι πέσει μπροστά μου, θα το τσακίσω. Μαλακίες βέβαια γιατί εγώ το ήξερα. Ήταν βραδύ, ήταν αρχές ακόμη και στο πανεπιστήμιο είχαν οργανώσει γιορτή υποδοχής για τους καινούριους φοιτητές. Πάμε λέω στον κολλητό μου που είχαμε πάει μαζί στην Αγγλία.


Στο παρτύ ήταν πάρα πολύς κόσμος. Έχανε η μάνα το παιδί και...Βρήκαμε μια γωνία να ελέγχουμε (τι να ελέγχουμε δηλαδή, να κοιτάμε καλύτερα) Πάρα πολύς κόσμος, με τους περισσότερους Κινέζους. Βαρεμάρα, αηδία, η μπύρα νερωμένη μεχρι αηδίας, οπότε λέω στο τακίμι, «ουίσκυ εδώ δεν έχουν, γιατί φημίζονται;» Έχουν μου λέει αλλά είναι “pay-to-play”.

Το νερό, η μπύρα δηλαδή ήταν τσάμπα, αλλά για το ουίσκυ έπρεπε να πληρώσεις. Δε γαμιέται λέω να το πληρώσω που πίνω νερό τόση ώρα λες και θα κάνω εξετάσεις ούρων. Καί κατευθύνθηκά στο bar που ήτανε δίπλα στην είσοδο. Βαβούρα, φασαρία, κόσμος, αλλά εγώ αποφασισμένος να πάρω ουίσκυ.
Κάνανε τσιριμώνιες στην αρχή, θέλανε διαβατήριο, λές και δεν φαινόταν οτί ήμουνα πάνω από τα 18. Κοντά 25 ήμουνα, αλλά οι ¶γγλοι είναι πολύ μαλάκες με τους κανόνες, τους τυπούς και αυτά. Τέλος πάντων για να τελειώνουμε, δίνω διαβατήριο καί περνω το ουίσκυ.

Μια τύπισα δίπλα μου, που παρακολουθούσε το όλο νταβαντούρι γέλαγε. Όταν τελείωνω τη βλέπω πιο χαλαρά,. Η γκόμενα ήταν μια μαύρη γκόμενα. Λίγο πιο κοντή απο μένα (186 πόντους -), με καλό βυζί, με πεταχτό κόλο και δύο χείλια, αστέρια για τσιμπούκια. Το όνομα σου, το όνομα μου,απο που είσαι, απο που είμαι, τι κάνεις και τα λοιπά. Εκεί βέβαια ξέχασα την πατρίδα μου, το όνομα μου βοήθαγε και έτσι το έπαιξα Ιταλός. Εκείνη ήταν από τη Νότια Αγγλία, (εμείς τότε ήμασταν στο Newcastle), τη λέγαν Σούζαν (σπάνιο εκεί) και είχε έρθει με κάποια φίλη της να γραφτεί (η φίλη).

Να μην τα πολυλογω θα ηπια 3-4 ουίσκυ εγώ, η Σούζαν μάλλον τα ίδια, είχαμε αρχίσει τις διαχύσεις και αποφασίζουμε να την κάνουμε. Ούτε θυυμάμαι πως φτάσαμε σπίτι. Ας είναι καλά ο Πακιστανός ταρίφας και το χαρτάκι με τη διευθυνσή που είχα (σα βλαχος κινούμουν τότε). Φτάσαμε, αλλά μέχρι τότε η γκόμενα με είχε τρελάνει. Το μπαζούκας μου είχε χάσει τον έλεγχο. Χτύπαγε τρελό συναγερμό, Όταν πια μπαινουμέ στο σπίτι άρχιζει το πανηγύρι. Πέφτει σχεδόν αμέσως στα γόνατα και ξεκουμπώνει το παντελόνι μου για να πάρει τον πούτσο μου στο στόμα

Αυτός που ασφυκτυούσε τοσή ώρα μέσα στο παντελόνι, ήταν περηφανωδώς κάγκελο. Συνήθως κρατιέμαι, αλλά ήταν τόσο καλή που δεν άντεξα πολύ και άδειασα όλο το φορτίο μου στο στόμα της. Και αυτή το ρούφηξε όλο και το κατάπιε μέχρι την τελευταία σταγόνα (να μη με προσβάλει κιόλας !!!)

Συνήθως όταν τελείωσω, εχω τελειώσει για κάποια ώρα. Αλλά η Σούζαν ήταν τόσο καυτή με αποτέλεσμα να πιάσω δουλειά!!! αμέσως. Το στήθος της, το οποίο ήταν από την αρχή ο απαγορευμένος καρπος , κρυβόταν σε ένα σέξυ μπέζ σουτίεν το οποίο έκανε τρελλή άντιθεση με το μαύρο της δέρμα. Το τράβηξα και άρχισα να γλύφω και να δαγκώνω τις ρώγες της για κάνα πεντάλεπτο.

Βέβαια ο χρόνος τέτοια ώρα ήταν σχετικός μιά και όπως ήμουν μόνο χρόνο δεν μπορούσα να υπολογισώ. Γυρίσαμε σε 69 και συνέχισε να μου τρομπάρει τον μισοπεσμένο πούτσο και εγώ είχα το μουνακι της μπροστά μου. Έγλυφα και την γάμαγα με τη γλώσσα μου η οποία τιμούσε τη μαυρή δύναμη. Θα έκανα καλή δουλειά γιατί την ακουσά να βογγαεί με ευχαρίστηση και κάβλα. Ο πούτσος μου είχε σκληρύνει και πάλι. Τη γύρισα για να τη βλέπω και της τον έσπρωξα από μπροστά στο μουνί της. Το έσπρωχνα όλο με γρήγορες και δυνατές κινήσεις, ενώ της δάγκωνα τις ρώγες. Σε λίγο τελέίωσε, Πρέπει να έχυσε το Νιαγάρα και ταυτόχρονα κι εγώ άδειασα και πάλι

Ολο το υπόλοιπο βράδυ το περάσαμε έτσι Φόρτωνα, αδείαζα. Για τον κόλο δεν έκανα κίνηση . Γιατί να το κρύψουμε; Αλλά αυτό το καλωσόρισμα στην Αγλλία μου έχει μείνει αξέχαστο. Και αν τίποτα δε μάθαμε συνεισφέραμε στις σχέσεις Αγγλίας Ε λλάδας. Γιατι το Ιταλός το πρωί της ειπά οτι δεν είμαι.

Τη Σούζαν την ξαναείδα άλλες δυό-τρείς φορές . Τη φίλη...την είδα, αλλά δεν άξιζε μία. Λευκή, χοντρή και άσχημη. Μετά σραφήκαμε αλλού. Αλλά για αυτές ίσως αναφερθώ αργότερα.

Αυτά από τα χρόνια των σπουδών

Η ΣΚΛΑΒΑ ΜΟΥ

 Κάπου γνωριστήκαμε, περάσαμε καλά κάποια βράδια, κάποια στιγμή κάναμε έρωτα που δεν μπορώ να θυμηθώ καν πως ήταν. Όμως η σχέση βελτιωνόταν και ήμασταν και οι δυο αρκετά καλά ανακαλύπτοντας ο ένας τον άλλον. Είχε έρθει σπίτι μου μια Κυριακή απόγευμα και κουτσομπολεύαμε και κανονίζαμε τι θα κάναμε το βράδυ. Δεν είχα καμία όρεξη να βγούμε έξω και πρότεινα να παίξουμε κανένα παιγνίδι και να περάσουμε τη βραδιά οι δυο μας σπίτι. Η κουβέντα αφού περιστράφηκε σε διάφορα θέματα πήγε στα βιβλία μου για τα οποία είμαι πολύ περήφανος. Κάνοντας μια ξενάγηση στα βιβλία μου πέσαμε πάνω στον Εμπειρίκο και το Μέγα Ανατολικό. Μου ήρθε τότε η ιδέα να διαβάσουμε λίγο από το βιβλίο. Αν κάποιος δεν το έχει διαβάσει χάνει. Αν όχι για άλλους λόγους επειδή είναι πολύ ερεθιστικό. Έλπιζα έτσι να βελτιώσω την ποιότητα της ερωτικής μας ζωής. Δεν τολμούσα όμως να ονειρευτώ το τι επακολούθησε.


Διάβαζα πότε εγώ και πότε η Β. και μετά από λίγη ώρα που ξεπεράσαμε την αμηχανία μπήκαμε στο ρόλο μας και διαβάζαμε χωρίς διακοπές, με θεατρικό στην αρχή μετά με φυσικό τόνο κρυφοκατασκοπεύοντας ο ένας τον άλλον συνηδειτοποιούσαμε ότι καυλώναμε.

Η ατμόσφαιρα είχε γίνει καυτή αλλά το άσχημο ήταν ότι μας διέκοψε μια περίπου ωριαία επίσκεψη ενός φίλου μου κατά τη διάρκεια της οποίας ερωτοτροπούσαμε με ανυπομονησία. Όταν έφυγε ο φίλος μου επιτέλους, πήγαμε κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα. Τότε άρχισα το παιγνίδι. Χαϊδεύμασταν, φιλιόμασταν και μιλούσαμε ταυτόχρονα για το βιβλίο και για ποιο περιστατικό ερεθιστήκαμε περισσότερο.
Η χαρά μου ήταν απίστευτη όταν συνειδητοποίησα ότι είχαμε τα ίδια γούστα στις φαντασιώσεις μας. Της άρεσε πολύ η σχέση απόλυτης υποταγής μιας νεαρής στο βιβλίο που δεν ξεκαθαρίζεται απόλυτα αν είναι αποτέλεσμα ή όχι ύπνωσης πάντως η ηρωίδα υποχρεώνεται από τον εραστή της να κάνει ότι πιο πρόστυχο περνάει από το μυαλό του αφέντη της. Αυτός συνειδητοποιημένος σαδιστής την υποβάλει σε δοκιμασίες που καταλήγουν σε ερωτικές σκηνές. Δεν είναι όμως οι ερωτικές σκηνές που μας ερέθισαν όσο η υποταγή της ηρωίδας και ο επιτακτικός τρόπος του αφέντη της. Δεν υπήρχε περίπτωση να αντέξουμε άλλο την καύλα και κάναμε έρωτα.

Προσπάθησα συνειδητά να είναι είμαι σιγά σιγά όλο και πιο βίαιος ρωτώντας της αν την ενοχλούσε όταν για παράδειγμα δάγκωνα λίγο παραπάνω τις ρόγες της. Δεν βιαζόμουν. Ήξερα ότι είχα βρει το δρόμο προς την ευτυχία. Τώρα έπρεπε να απολαύσω τη διαδρομή! Κάναμε έρωτα δεν ξέρω για πόση ώρα πάντως η ένταση ήταν μοναδική. Κοιμηθήκαμε ευτυχισμένοι ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Η ένταση της εργασίας του επόμενου διημέρου μας υποχρέωσε να μιλάμε μόνο στο τηλέφωνο το βράδυ κυρίως για πολλές ώρες όπως κάνουν τα ζευγαράκια. Αφήναμε όμως υπονοούμενα για την βραδιά της Κυριακής και υποσχέσεις για να τα πούμε από κοντά για λεπτομέρειες που δεν λέγονται από το τηλέφωνο. Όταν την Τετάρτη επιτέλους που σχολάσαμε και οι δυο νωρίς συναντηθήκαμε δεν ρώτησα καν που θα πάμε και της ανακοίνωσα με απόλυτο τόνο ότι θα έπρεπε να είναι στο σπίτι μου στις 7.

Έτσι και έγινε. Η κουβέντα δεν πρόλαβε καν να πάει στα καθημερινά μας και μου εξομολογήθηκε ότι την φόβιζε η όλη φάση. Δεν φοβόταν παρά τον εαυτό της, η ερωτική της εμπειρία ήταν σχετικά μικρή και όχι ιδιαίτερα συναρπαστική, έτσι τουλάχιστόν έλεγε και δεν έχω κανένα λόγο να μην την πιστέψω αλλά και κανένα τρόπο να το ξέρω σίγουρα. Ταυτόχρονα όμως παραδεχόταν ότι την καύλωνε πολύ η φάση «το παιχνίδι» όπως το λέγαμε τότε. Άλλο που δεν ήθελα. Ψάρευα ξεκινώντας από τα ρηχά και προχωρώντας γρήγορα στα βαθιά τον τρόπο με τον οποίο σκεφτότανε προσδιορίζοντας με τη μέθοδο αρχικά αθώων και μετά πιο πονηρών ερωτήσεων τις απαντήσεις που ήθελα και που ανακάλυπτα με χαρά πως ήθελε και αυτή να δώσει αλλά ήθελε σπρώξιμο.

Ο τόνος μου στην αρχή έδειχνε ενδιαφέρον μετά έγινε ανυπόμονος και όταν το «παιχνίδι» σοβάρεψε επιτακτικός. Το σκηνικό άλλαξε και ήταν πλέον μια καυλωμένη σκλάβα προς εκπαίδευση. Μετά από το βράδυ εκείνο μετακόμισε στο σπίτι μου. Δουλεύαμε και οι δυο πολύ αλλά το βράδυ ήμασταν οπωσδήποτε μαζί και «παίζαμε». Η Β. ήταν σκλάβα στις επιθυμίες μου και εγώ έψαχνα όλες τις ώρες να σκεφτώ τι διαταγές θα της έδινα το βράδυ. Δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα άλλο. Η βία που ασκούσα δεν ήταν σοβαρή σωματικά, έτρωγε πότε πότε κανένα χαστούκι αλλά ήταν μάλλον για υπενθύμηση του ποιος είναι το αφεντικό. Δεν χρειαζόταν άλλωστε παρά για να ανάβει τα αίματα όταν «το παιχνίδι» έκανε κοιλιά για να θυμηθούμε τους ρόλους μας. Η Β. ήταν υπάκουη και πειθήνια σε κάθε μου φαντασίωση είχε πολλές φορές βέβαια τις αντιρήσεις της που όμως έβρισκε τον πιο ταπεινό και υποτακτικό τρόπο για να τις εκφράσει ήταν συνειδητά πλέον υποτακτικής φιλοσοφίας και ήξερε ότι αν επέμενα δε είχε άλλη επιλογή παρά να κάνει ότι της έλεγα. Η βία ήταν ψυχολογική και η όλη φάση στηριζόταν στο μυαλό. Το κάθε βράδυ είχε το δικό του «παιχνίδι» και δεν υπήρχε βράδυ που να μην κάναμε τρελό έρωτα, τα σαββατοκύριακα δε, γινόταν πάρτυ…

Ένα Σάββατο πρωί έπρεπε να πάω σε μια δουλειά οπωσδήποτε κατά τις 11 και έτσι ενώ ξεκινήσαμε το πρωί έπρεπε να σταματήσουμε. Την διέταξα να κάνει ένα καυτό μπάνιο, να με σκέφτεται και να χαϊδεύεται όχι όμως να έρθει σε οργασμό. Έπρεπε όμως να έχει τελειώσει όταν θα έφτανα και να είναι γονατιστή μπροστά στο κρεβάτι μόνο με τα εσώρουχα και τις ζαρτιέρες της γιατί αλλιώς θα υπήρχε τιμωρία. Η τιμωρία σπάνια ήταν ξύλο όπως είπα πριν, τις περισσότερες φορές που την τιμώρησα μάλιστα θα μπορούσα να πω ότι επιζητούσε την τιμωρία. Ήταν συνήθως διαταγές που είχα δεχτεί να μην τις εκτελέσει, αφού με είχε παρακαλέσει και με υποτακτικό τόνο είχε εκφράσει τα επιχειρήματά της, τα οποία για να γίνουν δεκτά ως τα τέτοια έπρεπε να ξεκινούν, καθένα ξεχωριστά, με την δήλωση ότι αν η απόφασή μου ήταν διαφορετική θα εκτελούσε έτσι κι αλλιώς.

Εγώ αποφάσιζα αν τελικά θα έκανε ότι ήθελα τελικά ανάλογα με το πόσο το ήθελα να το κάνει. Αν αργούσε λοιπόν το μπάνιο και δεν ήταν την ώρα που θα γύριζα γονατιστή και υποταγμένη με την ερωτική της περιβολή θα την τιμωρούσα πολύ αυστηρά. Θα ήταν υποχρεωμένη να ομολογήσει μπροστά σε πρόσωπο που θα επέλεγα εγώ την σχέση της μαζί μου. Ότι την έκανα ότι ήθελα και κατόπιν διαταγής μου επειδή έτσι καυλώνω ρε αδερφέ το ομολογούσε για να δείξει τι υπάκουη σκλάβα είναι γιατί της αρέσει να την εξευτελίζουν. Μην φαντασθείτε ότι υπήρχε περίπτωση να κάνει κάτι τέτοιο σε κάποιον φίλο ή έστω γνωστό. Το πιο πιθανό θα ήταν να την έβαζα να πάρει το 141 και ενώ το μαγνητοφωνημένο μήνυμα είναι πχ. Η ώρα είναι … να μιλάει ή στην χειρότερη να πάρει μια κάρτα από το περίπτερο για καρτοκινητό και να πάρει κάποιον μαλάκα, που δεν την ήξερε, αλλά τον ήξερα εγώ (χεχε) τηλέφωνο αλλά που δεν θα έλεγε ποιος είμαι και ούτε υπήρχε η παραμικρή περίπτωση να καταλάβει με ποιον μιλάει.

Ήξερε πως ήμασταν ζευγάρι και την σεβόμουν απόλυτα οπουδήποτε εκτός από την κρεβατοκάμαρα. Όμως η τιμωρία είναι τιμωρία και πρέπει να επιβάλλεται είναι μέρος του «παιχνιδιού» απαράβατος όρος. Και είχε δεχτεί με χαρά τους όρους. Πάντως εκείνο το Σάββατο η τιμωρία αυτή περιόριζε τον χρόνο της. Ήξερε ότι μπορεί να επέστρεφα ανά πάσα στιγμή ούτε εγώ δεν ήξερα τι ώρα θα γύριζα, μπορεί να ήταν σε μια ώρα μπορεί και σε πέντε. Το άργησα μάλιστα επίτηδες κατά μισή ώρα (δεν άντεξα παραπάνω) γύρισα λοιπόν κατά τις 2. Ήταν όπως την είχα διατάξει δεν έδειξα όμως κανένα ενδιαφέρον μπήκα στο δωμάτιο και την τιμώρησα με ένα συμβολικό χαστούκι επειδή γύρισε να με κοιτάξει και δεν κοίταζε όπου της είπα. Πήγα στο καθιστικό βάζοντας δυνατά την τηλεόραση. Ήξερα ότι δεν είχε κουνηθεί από την θέση της.

Μετά από μερικά λεπτά μπήκα στο δωμάτιο και της ανακοίνωσα ότι είμαι ευχαριστημένος και δεν θα την τιμωρούσα για την στάση της αλλά θα έπρεπε να μου περιγράψει με λεπτομέρειες τι σκεφτότανε όταν έκανε μπάνιο για να είμαι σίγουρος ότι εκτέλεσε όλες τις εντολές μου. Στο μεταξύ θα έπρεπε να με γδύνει και να με γλύφει όπου της λέω και όπως της λέω. Και επειδή βαριόμουν να κάθομαι και να την ακούω να έρθει στο καθιστικό για να παρακολουθώ και τηλεόραση στα τέσσερα. Έτσι και έγινε. Η Β. ήρθε στα τέσσερα μέχρι το δίπλα δωμάτιο και άρχισε να με γδύνει. Ξεκινώντας από τα παπούτσια μου έβγαλε το παντελόνι με τα ανάλογα υποτιμητικά σχόλια από μεριά μου όποτε δεν έπαιζα με το τηλεκοντρόλ.

Μετά ξεκίνησε μια πίπα έτσι η διήγηση ήταν με διακοπές αλλά πολύ παραστατική. Το νερό ήταν καυτό και το έκανε όσο καυτό μ’αρέσει έμένα αν και αυτή το θέλει λίγο πιο κρύο. Ήταν όμως υποχρεωμένη να σκεφτεί πως ήμουν εκεί. Σκεφτόταν το προηγούμενο βράδυ που την είχα βάλει να χαϊδεύεται μπροστά στον καθρέφτη ενώ παρακολουθούσε το είδωλό της. Πότε πότε έμπαινα στο σκηνικό και της τον έδινα στο στόμα ενώ της μιλούσα εξευτελιστικά: «κοιτά τσουλά πως είναι να στον βαζουν βαθιά στο στόμα, ρούφα τον όλο μέσα σαν καλή πουτάνα» Μετά την έβαλα να πέσει στα τέσσερα και να βάλει βαζελίνη στην τρύπα της και αφού με γλύψει να με παρακαλέσει να την γαμήσω. Το γλύψιμο ξεκίναγε πάντα από την πούτσα αλλά ανάλογα το νόημα που της έκανα πήγαινε κι αλλού. Αφού μου έκανε τσιμπούκι μέχρι να τη διατάξω να σταματήσει με ρώταγε πως ήθελα να συνεχίσει. Μπορούσα να τη ρωτήσω τι ξέρει να κάνει ή να τη διατάξω να κάνει ότι της έλεγα. Το μενού ήταν διαμορφωμένο και το ήξερε απ’ έξω.

Στο μπάνιο το σκεφτόταν και το επαναλάμβανε δυνατά Την έβαλα να το επαναλάβει: 1. Συνεχίζω το τσιμπούκι ώσπου να χύσεις στο στόμα μου Αφέντη αν θες ή στα βυζιά μου ή στην κωλοτρυπίδα μου ή όπου αλλού θες Αφέντη.
2. Σου γλύφω τα αρχίδια όπου μπορώ να κατευθυνθώ σιγά σιγά πιο κάτω ή πιο πάνω, όπου θες Αφέντη.
3. Κάθομαι στα πόδια σου για να με τιμωρήσεις με χαστούκια στον κώλο ή όπου αλλού θες Αφέντη.
4. Πέφτω στα τέσσερα και περιμένω διαταγή αν και παρακαλάω να μου τον βάλεις σε όποια τρύπα έχεις όρεξη Αφέντη.

Ισχυρίστηκε ότι της ήταν πολύ δύσκολο να μην χύσει και βιάζεται να την αφήσω γιατί είναι τρελά καυλωμένη. Την έβαλα να ξαπλώσει μπρούμυτα και να τουρλώνει το κωλαράκι της προς τα πάνω και να χαϊδεύεται. Τρέμαμε και οι δύο από την καύλα. Της άπλωσα βαζελίνη στην κωλοτρυπίδα της και άρχισα να την γαμάω πότε από μπροστά και πότε από πίσω. Η Β. σφάδαζε και με το χέρι της έτριβε πότε το μουνάκι της και πότε χάιδευε τα αρχίδια μου. Δεν μπορούσα να κρατηθώ και πολύ μετά από όλο το σκηνικό άλλωστε γιατί να το κάνω είχαμε όλη τη μέρα μπροστά μας να «παίζουμε». Όταν συνειδητοποίησα ότι ήταν η ώρα να χύσω την έπιασα απ’ τα μαλλιά και την υποχρέωσα να γονατίσει ξανά μπροστά μου.

Με έγλυφε και προσπαθούσε να καταλάβει που ήθελα να την χύσω. Συνήθως έχυνα στο στόμα της αλλά εκείνη τη μέρα ήθελα τα βυζιά της. Της τα έδειξα και άρχισε να τα χαϊδεύει και να γλύφεται μουγκρίζοντας από την καύλα. Τίναξα τα χύσια μου στα βυζιά της και παραλίγο να πάθω συγκοπή όταν την είδα να τα τρίβει πάνω τους, να τα μαζεύει με προσοχή και να τα γλύφει καταπίνοντάς τα, δεν την είχα εκπαιδεύσει για κάτι τέτοιο. Και να σκεφτείτε ότι όταν άρχισαν όλα δεν ήθελε να χύνω στο στόμα της.

Την μέρα εκείνη την περάσαμε με συνεχές «παιχνίδι».
Το γιατί χωρίσαμε είναι μεγάλη ιστορία αλλά φτάνει. Σας κούρασα ίσων μια άλλη φορά

ΣΕΞ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ


 Εγώ μόλις άκουσα την Μαρία να μου λέει για το Σαββατοκύριακο, έψαχνα να βρω τον κατάλληλο άνθρωπο για να τον γνωρίσω στην Εβελην! Σημειώστε πως δεν ήξερα το τι ήταν η Έβελην!!! Με αποτέλεσμα να σκέφτομαι μην γνωρίσω κανένα μπάζο σε κανέναν φίλο μου και μου την πει κιόλας! Μετά σκέφτηκα τι λες ρε φίλε ούτος η άλλως καλή παρέα θα είμαστε! Οπότε την επόμενη μέρα (Τετάρτη) πήρα τηλέφωνο τον κολλητό μου τον Γιάννη και του το είπα (σημειώστε ότι ο Γιάννης ήταν κολλητός μου) και ήξερε για την παράλληλη σχέση μου που είχα με μία φίλη του!!! Αλλά όλα πηγαίνανε με ωραίο τρόπο και με κάλυπτε! Κανένας άλλος δεν ήξερε τίποτα! Ούτε και η Βούλα είχε καταλάβει τίποτα (σημειώστε ότι εγώ και η Βούλα θα κλείναμε 5 μήνες μαζί)


Συνεχίζω με τον Γιάννη ο οποίος επειδή ήξερε την Μαρία (το ότι ήταν ωραίο μουνάκι) δέχτηκε για να έρθει παρέα μας το Σ/Κ με μεγάλη ευχαρίστηση (πιστεύοντας ότι και η Έβελην θα είναι εξίσου ωραίο μουνί με την Μαρία)

Για να μην πολυλογώ πήρα τηλέφωνο την Μαρία και της είπα ΟΚ για το Σάββατο αρκεί βέβαια να βγούμε παρέα με την Έβελην και τον Γιάννη πριν φύγουμε για να γνωριστούν (και είπε και αυτή με την σειρά της ΟΚ)
Έτσι και κύλησαν οι μέρες, Εγώ την Τετάρτη το βράδυ ήμουν με την Βούλα παρέα! Την Πέμπτη το απόγευμα με την Μαρία και το βράδυ ως συνήθως πήγα στην Βούλα αλλά δυστυχώς ήταν η αδερφή της εκεί και έτσι ήμουν τυπικότατος! Η μικρή τώρα είχε ορεξούλες (η Βούλα ήταν 18 χρονών και η αδερφή της 20 στα 21) Βλέπετε η αδερφή της πολύ γατόνι με αποτέλεσμα μας έκανε κήρυγμα εγώ με την σειρά μου τσαντίστηκα με αποτέλεσμα είπα στην Βούλα να πάμε καμιά βολτούλα!

Έτσι και την κοπανήσαμε (πήγαμε στην ταράτσα να αράξουμε μέχρι να ηρεμήσω) Εκεί μείναμε αγκαλιασμένη μέχρι που ξεκίνησε ένα ΕΡΩΤΙΚΟΤΑΤΟ παιχνίδι! Με τον φόβο μην μας δει κάνει μπήκαμε μέσα στην πολυκατοικία πάλι. Εκεί καθίσαμε στα σκαλάκια και παίζαμε!

Τις σήκωσα την μπλουζίτσα και τις έγλυφα τις ρογουλες και τις χάιδευα το μουνάκι πάνω από το σορτσάκι της! Κάποια στιγμή μου πιάνει τον πούτσο μου και ξεκίνησε να μου τον χαϊδεύει

Κάποιος όμως μπήκε στην πολυκατοικία και εμείς με την σειρά μας σταματήσαμε τα παιχνίδια! Τελικά ο άνθρωπος που ερχότανε σταμάτησε περίπου στον τρίτο! Με αποτέλεσμα Έτσι όπως ήμασταν όρθιοι να την πιάνω από τα χέρια και να την κολλάω πάνω στα καγκελα της πολυκατοικίας! Ταυτόχρονα να την βάζω να σκύψει και αυτή σαν καλό κοριτσάκι πιάνεται από τα κάγκελα και σκύβει Της ανοίγω το φερμουάρ και το ξεκουμπώνω το σορτσάκι της και τότε μένω έκπληκτος επειδή δεν φορούσε καθόλου το στρινγκακι της! Αυτό με τρέλανε

Ξεκινησα να της γλείφω το μουνάκι της και αυτό να σιγομουρμουριζει μην τυχών και μας πάρουν χαμπάρι!

Τότε ξεκίνησα να πιπιλάω την κλειτορίδα της είχε σκληρύνει παρά πολύ! Την έγλυφα και σιγά σιγά της την δάγκωνα ! αυτό την έκανε να ανασκιρτιζει συνεχεία! Να με παρακαλάει πως θέλει τον πούτσο μου! Να τον νιώσει μέσα στο μουνάκι της! Εγώ όμως δεν ήθελα! ήμουν αποφασισμένος εκείνη την ημέρα να της ξεσκίσω το κολαρακι που τόσο πολύ ήθελα και αυτή δεν με άφηνε και καλά ότι θα πονέσει αφού και καλά πονάει όταν στις γαμάω το μουνάκι της! Παρολες της φορές που πήγαινα να της τον ξεσκίσω τον κολαρακο της Τελικά δεν μπορούσα! Ήταν πολύ σφιχτή αλλά εκείνη την στιγμή Ήταν το μόνο που ήθελα!

Την έπιασα από τα χέρια και σιγά σιγά ξάπλωσα έξω από το δώμα της πολυκατοικίας της είπα να κάτσει απάνω στον πούτσο μου, αυτή με προθυμία έπιασε τον πούτσο μου και σιγά σιγά ξεκίνησε να τον βάζει στην μουνοτρυπουλα της! Τότε την πιάνω από την μέση της και την τραβάω με δύναμη προς τα κάτω! Αυτό Ήταν ένα ατελείωτο ουρλιαχτό! Μας άκουσε όλη η πολυκατοικία! Την είχα κατασκισει!

Αυτή Ήταν και η ευκαιρία που περίμενα! Την σηκώνω με την μια! Την ξαναστηνω στα κάγκελα Και Τότε σαν μανιασμένος ξεκινάω να την χτυπάω στα κωλομέρια της!

Παρόλο που Ήταν σκοτάδι έβλεπα της κοκκινίλες και ένιωθα τα κωλομέρια της απόλυτα καυτά! Αυτό Ήταν λέω Την πιάνω από τα μαλλιά της Την γυρίζω προς εμένα! Και τις λέω να γονατίσει μπροστά μου! αφού γονατίζει Τότε πιάνω τον πούτσο μου με το ένα χέρι και με το άλλο να την τραβάω από τα μαλλιά της της χώνω τον πούτσο μου μέσα στο στόμα της! μπήκε τόσο βαθιά που την έκανα να ψιλοπνιχτει! Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να γεμίσει με σάλια τον πούτσο μου!

Εγώ Τότε και καλά τσαντισμένος της ρίχνω ένα χαστούκι και την σηκώνω όρθια η Βούλα είχε ξεκινήσει να κλαίει! Και αφού μένει σκυμμένη πάνω στα κάγκελα της τον χώνω βαθιά και πάλι μέσα στο μουνί της! Όσο δυνατά την γάμαγα τόσο της πείραζα με το δάχτυλο μου την κωλοτρυπίδα της! Κάποια στιγμή το εξαφάνισα μέσα στην κωλοτρυπίδα της και αυτή με αναφιλητά και σιγά κιόλας για να μην μας ακούσουν μου έλεγε να σταματήσω γιατί την πονάω! Τότε Εγώ ξεκινάω να την τραβάω από τα μαλλιά της και να της λέω Μωρή καριόλα αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα πάθεις!

Τότε η Βούλα Ήταν που κατάλαβε τις προϋπόθεσης μου! Και έκανε να αποτραβηχτεί! Αυτό με τρέλανε! Την έπιασα από τα μαλλιά (το ήξερα ότι την πόναγα) αλλά παρόλα αυτά Εγώ είχα θολώσει! είχα καρφωμένο βαθιά μέσα στο μουνί της που έσταζε συνεχεία τον πούτσο μου και να την τραβάω από τα μαλλιά της τόσο που έβλεπα την πλατουλα της να κάνει τόξο!

Τότε έβγαλα τον πούτσο μου μέσα από την μουνοτριπα της τον είδα Έτσι όπως γυάλιζε από το μουνοχιμα της και τον ακουμπάω στην κολοτρυπιδουλα της αυτό την έκανα να πεταχτεί αλλά Τότε την ξανατραβάω ακόμα πιο πολύ από τα μαλλιά που ο πόνος όπως κατάλαβα Ήταν ακόμα πιο πολύ γιατί πάνω στις κινήσεις τις για να φυγή από κοντά μου και με το τράβηγμα που τις έκανα από τα μαλλιά την έκανε να κάνει προς τα πίσω και Έτσι το πουτσοκεφαλο μου μόλις εισχώρησε ελάχιστα μέσα στην κωλοτρυπίδα της! Ξαφνικά ένιωσα το πουτσοκεφαλο μου να αιχμαλωτίζεται να το σφίγγει η κωλοτρυπίδα της! Και εμένα να με στέλνει στα ουράνια! Να ψιλοσπρωχνω αλλά ο πούτσος μου να μην μπαίνει.

Πλέων η Βούλα είχε εντελώς παραδοθεί και μούγκριζε συνεχεία! Πιο πολύ βέβαια από πόνο αλλά όπως ένιωθα η καύλα της Ήταν απίστευτη έπιασα το μουνί της το οποίο όχι απλά έσταζε άφθονο μουνοχιμα αλλά έκαιγε παρά πολύ! Τις έπιασα τις ρόγες και Ήταν τόσο πολύ τσιτωμένες που έλεγα πως θα εκτοξευτούν σαν τορπίλες! Τότε ξεκίνησα να τις τσιμπάω με δύναμη! Και αυτή να θέλει ακόμα πιο δυνατά!

Πλέον είχε παραδοθεί εντελώς Ήταν η καυλιτσα μου το τσουλάκι μου! Ήταν έρμαιο των διαθέσεων μου! Έτσι όπως Ήταν ο πούτσος μου ελάχιστα μέσα στην κωλοτρυπίδα της, τον σπρώχνω πιο δυνατά και Πλέον όπως Ήταν εισχώρησε ακόμα πιο πολύ! Πλέον το μικρό μου πουτανακι ξεκίνησε από μόνο του να θέλει και άλλο πιο βαθιά μέσα στον κολαρακο της τον πούτσο μου και Έτσι κουνιόταν σιγά σιγά προς τα πίσω για να μπαίνει ακόμα πιο πολύ! Κάπου Κάπου τις ξέφευγαν Κάποια μακρόσυρτα αχχχ και άλλο! Βάλτων και κάτι τέτοια!

Στο τέλος με μια απότομη κίνηση της τον κάρφωσα όλον μέχρι τον πάτο της τα αρχίδια μου ακούμπησαν πάνω στο μουνί της! Το οποίο Ήταν συνεχεία σαν ένας καταρράχτης! Κάποια στιγμή όπως γαμιόμασταν σαν σκυλιά την ένιωσα να πιάνει τα αρχίδια μου με το χέρι της από κάτω από το μουνί της και αφού μου τα ζούλαγε μου τα τράβαγε με δύναμη πάνω στο μουνί της! Όπως καταλαβαίνετε και ο δικός μου ο πόνος έγινε αφόρητος! Της σκάω ένα κολοσκαμπιλο και βγαίνω από μέσα της. Τότε αυτή γυρίζει και μου λέει << γιατί σταματάς αγάπη μου?>> Τότε ξαπλώνω κάτω και της λέω να έρθει να κάτσει πάνω μου! Τότε έρχεται η Βούλα και μου πιάνει τον πούτσο μου γυρίζει την πλάτη της και τον χώνει βαθιά μέσα στο μουνί της

Μου ψιθύριζε δες πως έχεις κάνει την μουναρα μου διψάει για τα χισια σου Χύσε με αγάπη μου θέλω το μουνί μου να σε γευτεί θέλω να μπερδευτούν οι χυμοί μας! Αυτό με τρέλανε! Το μικρό μου χοροπηδούσε πάνω στον πούτσο μου και άξαφνα βγάζει τον πούτσο μου σκύβει τον παίρνει στο στόμα της και τον γλύφει! Να με κοιτάζει να τον βγάζει και να μου ξανάλεει χύσε με μωρό μου!

Σηκώνετε και πάλι! Και τον ξαναπιάνει μόνο που αυτήν την φορά αντί να τον βάλει στο μουνάκι της τον χώνει στον κώλο της που μπήκε με σχετική ευκολία! Εγώ έβλεπα να χάνετε ο πούτσος μου βαθιά μέσα στο κολαρακι της! Αυτό με τρέλαινε! Κάποια στιγμή και ενώ είχε πιάσει πάτο ο πούτσος μου άρχισε να κινείτε κυκλικά ! μου ζούπαγε τα αρχίδια μου με το μουνί της και τα ένιωθα να είναι πρησμένα ! Ήταν γεμάτα ψωλοχυμα που ήθελε να βγει

Μην μπορώντας να αντέξω άλλο της λέω πως ήμουν έτοιμος να χύσω

Τότε η Βούλα άρχισε με ακόμα πιο πολύ δύναμη να χοροπηδάει κυριολεκτικά πάνω στον πούτσο μου! Και Εγώ Τότε ξεκίνησα να βογκάω και να χύνω ασταμάτητα μέσα στο κολαρακι της! Χωρίς να βγάλει τον πούτσο μου από τον κώλο της ήρθε και ξάπλωσε απάνω μου! Μου είπε ότι Ήταν ότι πιο τέλειο έζησε και θέλει να το ζει συνεχεία! Όταν μαζευτήκαμε και πήγαμε κάτω στο σπίτι (Παρόλο που πολεμούσαμε για να στεγνώσουμε) η αδερφή της τα κατάλαβε όλα και μας πέταγε συνεχεία υπονοούμενα!

Το ίδιο βράδυ κοιμηθήκαμε μαζί αλλά ο πούτσος μου Ήταν σφηνωμένος μέσα στον κώλο της! μέχρι που ξυπνήσαμε τα ξημερώματα από την φωνή της αδερφής της!

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΔΥΣΚΟΛΗ


 Κάποτε (πριν 6 χρόνια) ήμουν 26 χρονών γνώρισα σε μία καφετέρια μία κοπέλα ηλικίας 22 χρονών! Το όνομα της είναι Μαρία! Αφού γνωριστήκαμε ξεκινήσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων!


Τελικά μετά από δύο μέρες τα φτιάξαμε! Είχαμε πάει βόλτα στην παραλιακή και σταματήσαμε στις καντίνες στο καβούρι. Εκεί κατεβήκαμε από το αμάξι της και πήγαμε μια βολτούλα στην αμμουδιά. Πιασμένη χέρι χέρι περπατάγαμε! Φορούσε ένα μίνι άλλο πράμα! Και από πάνω μια μπλουζίτσα που ίσα ίσα κάλυπτε τα στήθη της! Δεν αργήσαμε να καθίσουμε στην αμμουδιά και να ξεκινήσουμε τα χάδια! Τις έπιανα τα σφιχτά της στήθη και ένιωθα τις καυλωμένες τις ρώγες να πάνε να σκίσουνε το μπλουζάκι! Δυστυχώς αυτό ήταν και το τελείωμα τις όλης φάσης και αυτό γιατί ερχόταν και άλλο ένα ζευγαράκι προς εμάς!

Σαν αποτέλεσμα είχε να πάμε προς το αμάξι να φύγουμε επειδή είχε κιόλας αργήσει! (έπρεπε να γυρίσει νωρίς στο σπίτι γιατί δεν είχε ελευθερία!) Όπως περπατάγαμε της έπιανα και χάιδευα το κολαράκι της! Ήταν και αυτό σφιχτό και πολύ υπέροχο (σαν αχλαδακι) Βλέπετε έχω πολύ μεγάλο πάθος με τα γυναικεία κολαρακια.
Με το που φτάναμε στο αμάξι την κολλάω στην πόρτα και έτσι όπως την γυρίζω χωρίς πολλά περιθώρια για αντίδραση την φιλάω και ξεκινάω να τις χαϊδεύω τα στηθακια της Δεν κρατήθηκα και σηκώνω κατευθείαν την μπλούζα της και ορμάω με μιας να της δαγκώνω το σουτιέν και να πολεμάω με το στόμα μου να της το αφαιρέσω Δυστυχώς όμως δεν με άφησε και με μια απότομη κίνηση κατεβάζει την μπλούζα της και ανοίγει και μπαίνει μέσα στο αμάξι! Ο πούτσος μου είχε γίνει κάγκελο

Τελικά μπήκα και εγώ μέσα στο αμάξι και έβαλε μπροστά και φεύγαμε Στον δρόμο για το σπίτι της (κοντά εκεί είχα παρκάρει και εγώ το αμάξι μου) της χάιδευα συνέχεια το πόδι της

Ένιωθα το πόδι της αρκετά ζεστό, την ένιωσα να χάνετε κάποια στιγμή και τότε προχώρησα προς τα πάνω το χέρι μου μέχρι που έφτασα στο κιλοτακι της! Ένιωθα πως είχε πιάσει φωτιά! Και εγώ δεν έχασα χρόνο και της χάιδευα το μουνάκι της πάνω από το κιλοτακι.

Κάποια στιγμή μου είπε να σταματήσω γιατί δεν άντεχε άλλο! Και έτσι όπως ήταν μάλλον δεν θα φτάναμε ποτέ στον προορισμό μας! Της είπα ότι δεν γίνετε ήθελα να την νιώσω! Τότε όπως πλησιάζαμε προς το σπίτι της στο Βύρωνα με πήγε σε ένα σχολείο από πίσω (μάλλον ήξερε πολύ καλά τα σημεία)

Μόλις φτάσαμε εκεί σταμάτησε έσβησε την μηχανή και γύρισε και με φίλησε όσο πιο παθιασμένα γινόταν! Μιλάμε για πολύ τέλειο γλωσοφιλο! Τότε και εγώ ξεκίνησα να την χαϊδεύω σιγά σιγά στα βυζάκια της που οι ρόγες της ήταν πολύ σηκωμένες!! Είχε κατακαυλωση! Και αυτό με τρέλαινε! Όλο το αυτοκίνητο μύριζε καταπληκτικά! Κατέβασα τα χέρια μου σαν μεθυσμένος στο μουνάκι της και της το χάιδευα! Τότε και αυτή με την σειρά της μου έπιασε τον πούτσο πάνω από το τζιν μου, έμεινε ενθουσιασμένη από αυτό που ένιωθε!

Μου τον ζούλαγε και μου έπιανε τα αρχίδια πάνω από το τζιν! Πολέμησε να το ανοίξει αλλά δεν τα κατάφερε έτσι και εγώ έλυσα την ζώνη και το ξεκούμπωσα! Τότε με μιας χίμηξε και τον έβαλε με την μια μέσα στο στόμα της!! « ΜΜΜΜΜμμμ μωροο μου το θελωωωω> αυτά ήταν τα λόγια της την στιγμή που όρμαγε.

Συνέχισε να με γλύφει σκυμμένη από το κάθισμα του οδηγού! Και εγώ Τότε ξεκίνησα να ψάχνω να βρω το μουνάκι της, παραμέρισα το κιλοτακι της και ένιωσα τα υπέροχα μουνοχειλακια της! ήταν πολύ περιποιημένο! Λίγες τριχουλες στα μουνοχειλακια και γενικά πολύ καυτό και υγρό! Το χάιδευα συνεχεία και αυτή Τότε μου κατέβασε απότομα το κάθισμα μου και το δικό της (με αυτήν την αλλαγή έχασα το μουνάκι της που τελικά μετά από πολύ κόπο το βρήκα επειδή ο πούτσος μου ήταν χαμένος μέσα στο στοματάκι της! Τον ρούφαγε σιγά σιγά! όσο πιο βαθιά μπορούσε να τον βάλει! Μου χάιδευε τα μπαλάκια μου λες και ήταν πολύ ευαίσθητα και στο τέλος μου άφησε τον πούτσο μου και ξεκίνησε να μου τα πιπιλάει!

όσο μου τα πιπιλούσε μου τρόμπαρε όσο πιο γρήγορα γινόταν τον πούτσο μου! Ένιωθα υπέροχα! ήταν το τέλειο. Της ζήτησα να με ρουφήξει ολόκληρο και τελικά σαν υπακούω κοριτσάκι ξεκίνησε και πάλι να μου τον παίρνει στα υπέροχα χειλάκια της! εγώ καθόμουν και χάζευα το κεφαλάκι της όπως ξεκίνησε να αγκαλιάζει με τα χειλάκια της το πουτσοκεφαλο μου! Τότε εγώ μην μπορώντας να κάνω πολλά έπιασα το μουνάκι της το χάιδευα και Ένιωθα το πόσο υγρό ήταν! ξεκίνησα να χαϊδεύω την κλειτορίδα της που ήταν ήδη πρησμένη πολύ! Ήθελα να την γλείψω και εγώ!

Το μόνο που μου είπε είναι πως αυτήν την φορά θα κάνει αυτή ότι μα ότι θέλει! Και έτσι και συμφώνησα!

Κάποια στιγμή ανασηκώθηκε, ήρθε απάνω μου, έπιασε τον πούτσο μου με τα μικροσκοπικά της χεράκια, τον οριζοντίωσε με την μουνοτρυπουλα της, και αφού τον χάιδεψε πάνω στα μουνοχειλακια της ξεκίνησε να αιχμαλωτίζει το πουτσοκεφαλο μου μέσα στην καυτή της μουνοτρυπα! ήταν τόσο μα τόσο υγρή που αμέσως το πουτσοκεφαλο μου χώθηκε μέσα της!

Αυτή με την σειρά της πολεμούσε να κάτσει όσο πιο πολύ μπορούσε απάνω μου <μμμμμμμμ μωρό μουυυ αυτή ειναιιι καβλαα> το Ήθελα το θέλω σκίσε μεε! Αυτά ήταν τα λόγια της! Και εγώ με τον τρόπο μου και αγκομαχώντας πολεμούσα να της τον καρφώσω μέσα της!της έβγαλα ταυτόχρονα την μπλουζίτσα της και σήκωσα τα βυζάκια της για να αποκαληυθουν από το σουτιέν της!

Τότε δάγκωσα την ρόγα της και έβγαλε μια κραυγή τόσο πόνου όσο και καύλας! Και αμέσως κάθισε όσο πιο πολύ μπορούσε πάνω στον πούτσο μου <<ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχχχχχχχχχχχ αυτοοοο ειναιιιιι ναιιιι γάμα το γάμα το μουνί μου δεν μπροωωω ξεκαβλωσε μεεεε, πήδα μεεε> Παρτα μωρή τσούλα που μου το παίζεις μιξοπαρθεναααα! Δεν ήθελες να σε γαμήσω όταν μου έκανες τον πούτσο αεροπλάνο!

Τώρα θα δεις μωρή καυλιάρα τι θα πάθεις! Και κατευθείαν την βάζω να ξαπλώσει στα πλάγια στην θέση του συνοδηγού και με μιας πιάνω τον πούτσο μου και τον καρφώνω μέσα στην καυτή της μουνοτρυπα! Δεν ξέρω πόση ώρα την γάμαγα έτσι! Δεν ξέρω πόσες φορές Είχε χύσει! Το μόνο που κατάλαβα Κάποια στιγμή είναι όταν άρχισε να ξεφωνίζει τόσο πολύ ότι την έχω σκίσει! Ότι την άνοιξα στα δύο και δεν νιώθει καθόλου το μουνί της!

Και εκείνη την στιγμή αρχίζει ο πούτσος μου να κολυμπάει για ακόμα μια φορά μέσα στο μουνοχιμα της! Ένιωθα την κάψα και την καύλα του μουνιού της που με απογείωνε! << Χύσε με μωρό μου θέλω να σε νιώσω>> μωρή καυλιάρα θέλω να μου τα ρουφήξεις όλα!! Αυτά ήταν και τα δικά μου λόγια! Και έτσι όπως ήμουν ανασηκώθηκα και της έπιασα το κεφάλι!

Έχωσα με δύναμη το πούτσο μου μέσα στο στόμα της! Αυτή έπιασε τον πούτσο μου και εκείνη την στιγμή αμέσως ξεκίνησα να χύνω! ήταν τόσο πολύ το ψωλοχυμα μου που την Ένιωθα να πνίγετε! αλλά παρόλα αυτά μου γράπωνε τον πούτσο λες και ήταν φλασκί με νερό και δίψαγε όσο ποτέ άλλοτε! Με το ένιωσε και την τελευταία σταγόνα του σπέρματος μου, μου τον έγλυψε λιγάκι ακόμα και Τότε με φίλησε στα χείλη! ένιωσα και εγώ την αλμυρά του σπέρματος μου και Τότε είπα πως την θέλω ακόμα! Η απάντηση δεν ήταν η αναμενόμενη!

Μου είπε πως ήρθε η ώρα να γυρίσει να πάει σπίτι της και αν είναι να κανονίσουμε να πάμε σαββατοκύριακο στο εξοχικό μου! Αρκεί να έρθει η φίλη της η Εβελην που εμπιστεύονται οι δικοί της και κανένας φίλος μου για την Εβελην.

ΜΕ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΜΟΥ


 Ηταν τα δεκαταενατα γενέθλιά μου. Η κολλητη μου Νανα με προσκαλεσε σε ενα διπλο ραντεβου με τον 25-χρονο αγόρι που εβγαινε μέχρι σήμερα. Επισης εβγαινε με εναν 23-χρονο τύπο εκεινο το καιρο,φιλο του δικου της.


Εγω δεν ειχα κανει πολλες σχεσεις μεχρι τοτε ,και οσες εκανα τις τελειωνα αδοξα. Εκανα μονο «one night stands».Ήταν πραγματικά διασκέδαστικο ,το χομπυ μου,και ανέμενα με ενδιαφέρον ενα καλο και αγριο ραντεβου.Η Νανα ήταν άγρια και πολύ σεξουαλικη. Μου είχε πει για μερικούς από τους τύπους που είχε βγει. Μου είπε οτι εκεινη ειχε άρχισει τη σεξουαλική επαφή με τα αγόρια όταν ήταν ένδεκα.

Ο Μακης, ο τύπος που είχα ραντεβου, ειχε γαμηθει με την Νανα αρκετές φορές. Μου ειχε πει η Νανα οτι είχε έναν όμορφο πουτσο και ήξερε πώς να τον χρησιμοποιει. Και οι δύο γελαγαμε και η κιλότα μου άρχισε να γινεται υγρη. Η μητρια μου μου εδινε αντισυλληπτικα εδω και ενα χρονο. Ήξερε τι που ήμουν ικανη να κανω, με είχε πιάσει με το δονητή της στο λουτρό να γαμαω το μουνι μου . Έτσι έχασα τη παρθενια μου στο λουτρό ,στο πάτωμα με το δονητή .

Επρόκειτο να φορέσω ενα καινουργιο μου μίνι στο ραντεβου μας με τη φιλεναδα μου και τα αγορια της . Φορεσα μια μαυρη κιλοτα και μια κοκκινη μπλουζα χωρις σουτιεν .Τα στήθη μου ήταν πολύ μεγαλα . Τα μαλλια μου και αρκετά μακριά κάτω απο τη μέση της πλάτης μου. Έχω πράσινα μάτια και 1.75 υψος .Η Νανα ήρθε μετα φορωντας ενα μακρυ φορέμα τζην που είχε μια σχισμή κάτω από τη μέση που φαινοταν το στρινγκ της οταν καθοταν. Είναι τόσο καυτή, τα κοντα ξανθα μαλλια της ηταν ανεμελα. Τα μάτια της είναι μπλε του πάγου . Είναι πιό κοντη από μενα και τα πόδια της είναι πολύ ομορφα. Δεν φοραγε στηθόδεσμο και διακρινονταν οι ρογες της. Φόρουσε ψηλά τακούνια .
Φόρεσα και γω ψηλά τακούνια Η μητρια μου μας ευχηθηκε να περασουμε καλα . Ηρθε και μας πηρε ο κολλητος του Μακη,ο Αντωνης και πήγαμε στο σπίτι του Μακη. Ακουσαμε μουσικη για λιγο ,πίνοντας κρασί και μιλαγαμε. Ο Μανος με σηκωσε να χορεψουμε .Με φίλησε και με τράβηξε κοντά του πιανοντας μου τον κωλο μπροστα στα παιδια. Αλλάξαμε καβαλιερους με τη Νανα καθως χορευε και κεινη με τον Αντωνη.Ο Αντωνης που ηταν ψηλοτερος αρχισε να με φιλαει στο λαιμο και να μου τριβει τα κωλομαγουλα .Αρχισα να καβλωνω πολύ!

Ο Μακης φιλούσε τη Νανα και το χέρι του ήταν μεταξύ των ποδιών της τρίβοντας το μουνι της.Αισθανομουν το σκληρό πουτσο του Αντωνη να με πιεζει και αρχισα να τον τριβω . Ήταν μεγάλος και παχύς .Εριξα μια ματια στον Μακη ο οποιος έβγαζε το φόρεμά της Νανας. Ελυσα τη ζώνη του Αντωνη και κατεβασα τα εσώρουχά του . Ο πουτσος του αναπήδησε και κατέβηκα στα γόνατά μου μπροστά του. Παντα μαρεσε να ρουφαω πουτσο. Τον πήρα στα χέρια μου και άρχισα να τον τριβω. Ήταν υγρός στην άκρη και έβαλα το δάχτυλό μου πανω του και το δοκιμασα. Ήταν λίγο αλμυρός .Αρχισα να τον γλυφω.

Αναστέναξε καθως ρουφηξα την άκρη του στο στόμα μου. Μου αρεσε η αισθηση του πουτσου στο στομα μου .Τον ρουφηξα οσο πιο βαθια μπορούσα στο στόμα μου. Ο Μακης και η Νανα μας παρακολουθουσαν από τον καναπέ και η Νανα του επαιρνε πιπα και παντα προσέχοντας εμας. Εγλέιψα γυρω γύρω τα αρχιδια του και βαρυανασενε. Η Νανα μου είχε πει τι αρεσει στα αγορια της και εβαλα τα δυνατα μου για να το απολαυσουν. Τον ρουφηξα σκληρότερα και γρηγορότερα και γέμισε το στόμα μου απο τα πολλα χυσια του.

Τον εγλέιψα αργά και τα καταπια σχεδον ολα και η Νανα ήρθε και με φίλησε γλείφοντας τα χυσια του από τα χείλη μου, τη γλωσσα και το πηγούνι μου. Φιλιομασταν ετσι για λιγη ωρα ενω ο Μακης ηρθε και άρχισε να μου γλυφει τον κωλο και το μουνι μου, από πίσω και καθως ημουν ξαπλωμενη πανω στη Νανα εσπρωξε το πουτσο του μεσα στη μουναρα μου από πίσω . Ηταν θαυμάσιος καθώς τράβηξα τα γόνατά μου επάνω απο τη Νανα και εσπρωχνα πισω για να συναντω τον πουτσο. Η Νανα κουνηθηκε προς επάνω έτσι ωστε να μπορω να γλειφω το μουνακι της. Εγλειψα βαθιά στο μουνι της καθως φωναζα γιατι ο Μακης με γαμουσε δυνατα τωρα..Εχυσα και ο Μακης βγηκε και εχυσε πανω στο κωλο μου και η Νανα σηκωθηκε γρηγορα και ξεδιπλωσε τη μακρια γλωσσα της για να μου καθαρισει τα κωλομαγουλα που ετρεχαν τα χυσια του Μακη .Ετσι γυρισε προς το μερος μου και μου εδωσε τη γλωσσα της που ρουφηξα οσο πιο βαθια μπορουσα δινοντας ένα σοου στους αντρες.

Ο Αντωνης με ξαπλωσε στο κρεβατι μπρουμυτα σε σταση 69 ,πανω από τη Νανα και αρχισε να μου γλυφει τη κωλοτρυπιδα μου ενω η Νανα ρουφουσε δυνατα τη κλειτοριδα μου,ενω εγω ειχα τρελαθει από καβλα τελειως .Ενιωθα τη κωλοτρυπιδα μου να χαλαρωνει .Μου εχωσε το μεσαιο του δαχτυλο ,μετα δυο και τρια δαχτυλα μεσα και εξω από τη κωλοτρυπιδα μου και η Νανα με γαμαγε ποτε ποτε με τα μανικιουρισμενα δαχτυλακια της .Μετα ενιωσα ένα παλουκι να πιεζει τη κωλοτρυπιδα μου ,και πονο ,οσο και αν προσπαθουσα να τον αφησω να με γαμησει δεν αντεχα το πονο.

Ο Μακης ο φιλος του(γιατι οι φιλοι στις δυσκολες στιγμες φαινονται)εφερε ένα κουτακι βαζελινη και με μια μεγαλη ποσοτητα ,λυπανε ολη τη περιοχη γυρω από τη κωλοτρυπιδα μου,εχωσε το δαχτυλο του μεσα στο κωλο μου και προσθεσε λιγη ακομα ,και ο φιλος του καταφερε να εισελθει σιγα σιγα μεσα στο κωλαρακι μου εντελως που ξεσκιζοταν αργα-αργα και η Νανα ενθαρρυνε το αγορι της«γαμα τη φιλη μου μωρακι μου,σκισε τη κωλαρα της όπως σκιζεις και τη δικια μου σκιστη ,της αρεσει σου λεω!!!».

Ο Αντωνης μου πηδαγε το κωλο για πολύ ωρα καθως μια φορα με εχυσε από μεσα και άλλη μια στα κωλομαγουλα ενώ αμεσως μετα η Νανα ανελαβε και παλι να με καθαρισει,ρουφωντας τα χυσια που ετρεχαν πανω της (καθως ημουν ξαπλωμενη πανω της),και μετα ρουφωντας τη κωλοτρυπιδα μου που τωρα ειχε διαμετρο τουλαχιστον 5 εκ.

Ο Αντωνης με σηκωσε από τη Νανα και με ανεβασε πανω του βαζοντας με να κατσω στο πουτσο του παιρνοντας τον από το κωλο ,κοιταζοντας τη πλατη μου .Ο Μακης που τοση ωρα η Νανα τον τσιμπουκωνε, πηρε τη θεση του στο μουνι μου .Οποτε τωρα με πηδαγανε ταυτοχρονως τα δυο αγορια της φιλης μου ,και κεινη επαιζε με το μουνι της και το γαμουσε με τα δαχτυλα της, παρακολουθωντας παντα το θεαμα του τριου.

Μετα από πολλες ωρες ,εξαντλημενοι και οι τεσσερις ,γυρισαμε σπιτι μου εγω με τη Νανα και η μητρια μου μας ρωτησε εάν το διασκεδασαμε .Τοτε η Νανα της ειπε ότι περασαμε καταπληκτικα και όταν το επαναλαβουμε θα φροντισουμε να τη παρουμε μαζι μας.

ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ''ΜΕΓΑΛΟ'' ΓΚΡΕΚ


 Πριν 3 χρόνια λοιπόν,όταν τελειωσα το πανεπιστήμιο,πηγαμε με συμφοιτήτριες στην Κω να το γιορτασουμε και αποφασισμενες να τα σπασουμε!!! Ιδιαίτερα εγω,που ειχα βγει προσφατα απο χωρισμο ηθελα να απολαυσω τα προσοντα κάθε ωραίου στο νησι και να ζησω κατι πρωτόγνωρο,αν και,γενικοτερα ημουν ατομο με αρκετές σεξουαλικες εμπειριες.


Για να μην τα πολυλογω,γνωρισα απ΄τις πρωτες μερες τον Γκρεκ,μαυρος,21, με πατερα νηγιριανο και μανα ελληνιδα που ζουσε στο Παρισι.Απ'τους γοητευτικότρους και πιου ευγενικους αντρες που εχω γνωρισει.Αφήστε δε τη σωματαρα και το ολο στυλακι του.

Με πλησίασε πρωτος ενα βραδυ σε ενα κλαμπ που γινοταν του χαμού,με κερασε και δε σταματησαμε να χορευουμε και να μιλαμε ολο το βραδυ,με εναν ερωτισμο διαχυτο στην ατμοσφαιρα!Καποια στιγμη μου προτεινε να παμε στο δωματιο που νοικιαζε.Δεχτηκα χωρις δισταγμο..
Με το που μπαινουμε με κολλαει στον τοιχο και με αρχιζει στα παθιασμενα γλωσσοφιλα και δαγκωματα,τριβοντας την ερεθισμενη κλειτοριδα μου.Ξαφνικα με πεταει στον καναπε, μου σκιζει το μουσκεμένο στρινγκ και αρχιζει να μου κανει το καλυτερο γλειφομουνι της ζωης μου!!Ενιωθα μια τη γλωσσα του βαθια στο καυτο μουνακι μου και μια να ρουφαει καυλωτικα την κλειτοριδα.Οπως καταλαβαινετε δεν αργησα να χύσω μες στομα του κι αυτος καταπιε μ'ευχαριστηση τους χυμους μου.

Ηθελα να ανταποδωσω αμεσως αλλα μολις του εβγαλα το παντελονι τσιριξα! Ειδα εναν καυλωμενο,ορθιο και σκληρό πουτσο πανω απο 30εκ.Εσκυψα κι αρχισα να τον πιπώνω ενώ αυτος μου βαζε δαχτυλο μια στον κωλο μια στο μουνι.Τον ενιωθα να μεγαλωνει και να σκληραιναι ακομα πιο πολύ στο στομα μου και δεν αργησα να ξανακαυλωσω.Το καταλαβε,με ξαπλωσε κι αρχισε να μου τον τριβει στο μουνί.Δεν ανεχα και φωναζα:''ΓΑΜΑ ΜΕ ΠΟΥΤΣΑΡΑ ΜΟΥΥΥ!!ΧΩΣΤΟΝ ΜΟΥ ΤΩΡΑΑΑ! Με μια αποτομη κινηση μου τον καρφωνει μεχρι μεσα κι εγω που δεν ειχα ξαναφαει τετοιον τεράστιο πουτσο ουρλιαξα απ'τον πονο και την ηδονη!!

Μπαινοβγαινε εναλλαξ αργα και ερεθιστικα,καθως και γρηγορα και βιαια κι εγω τρελαινομουν.Ηθελε να χυσει αλλά οχι ετσι..Με στηνει λοιπον στα τεσσερα και χωνει την ψωλαρα του στον κωλο μου δινοντας μου κωλομπατσα!Απεριγραπτη η αίσθηση ενος μεγαλου μαυρου πεους στην κωλοτρυπα..ΣΚΙΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΓΑΜΙΑ ΜΟΥΥΥ!! του φωναζα...Μπαινοβγαινε παρα πολυ γρηγορα και τ'αρχιδια του χτυπουσαν στον κωλο,εγω εχυσα τρεμοντας απ΄την ηδονη και μολις ηταν ετοιμος να τελειωσει τον πηρα στο στομα μου και καταπια ολα τα ασπρα υγρα του....

Απο τοτε βλεπομαστε καμια φορα τα καλοκαιρα με τον Γκρεκ και κανουμε τα γαμησια της ζωης μας!! Αν ποτέ σας δωθεί η ευκαιρια να πάτε με μαυρο μην τη χασετε! Η πραγματικότητα ξέπερνά το μύθο.....

Η ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ


 Δούλευα τότε σε μια εταιρεία που κατασκεύαζε ανδρικά και γυναικεία εσώρουχα. Έγώ είχα αναλάβει τις πωλήσεις και διεύθυνα το team των πωλητών. Όλοι οι πωλητές ήταν άνδρες. Λόγω υπερβολικής δουλειάς καθόμουν μέχρι αργά το βράδυ για να οργανώσω τις πωλήσεις.


Μία μέρα λοιπόν κι ενώ ήταν χειμώνας Παρασκευής γύρω στις οκτώ το βράδυ μουδιασμένος από την καρέκλα και το pc που έβγαζα τα στατιστικά των πωλήσεων είπα να φτιάξω ένα καφεδάκι μιας και είχα αρκετή δουλειά ακόμα.

Βγήκα από το γραφείο και περπατούσα στον διάδρομο που οδηγούσε στην κουζίνα της Εταιρείας. Έλειπαν όλοι ή μάλλον έτσι πίστευα. Άλλες πόρτες γραφείων ήταν ανοιχτές και άλλες τελείως κλειστές. Ησυχία παντού σε βαθμό που σ'έκανε να ανατριχιάζεις. Πήγα στην κουζίνα έφτιαξα το καφεδάκι μου και πήρα πάλι τον δρόμο προς το γραφείο μου. Παντού ερημιά. . . τόση ησυχία που μπορούσα να ακούσω τα βήματά μου στην μοκέτα του διαδρόμου. Πλησίαζα προς το γραφείο και ανοίγωντας την πόρτα ακούω έναν θόρυβο από ένα άλλο γραφείο. Πραγματικά ταράχτηκα. Άφησα τον καφέ και πήγα διστακτικά να δω. Η πόρτα μισάνοιχτη κι ένα φως αναμένο όχι πολύ δυνατό. Ανοίγω την πόρτα αλλά τίποτε δεν βλέπω. Ξαφνικά μέσα από ένα εσωτερικό χώρο του γραφείου παρουσιάζεται η Αμαλία.
Είναι μια από τις σχεδιάστριες της Εταιρείας. Καστανόξανθη,γύρω στο 1,75 , 25 χρονών λεπτή, πλούσιο στήθος και χείλη όλο υποσχέσεις. . . Τρόμαξε και η ίδια όταν με είδε. . .

Μου εξήγησε ότι έπρεπε να παραδώσει κάποια σχέδια και ότι έπρεπε να τελειώσει απόψε. Την ρώτησα αν την πείραζε να έκανα ένα τσιγαράκι και μου είπε πως και η ίδια ήθελε ένα διάλειμμα. Έτσι βρεθήκαμε να καθόμαστε στον καναπέ του γραφείου και να συζητάμε για την εταιρεία. Η Αμαλία είναι το κλειδί της εταιρείας και τα σχέδια τα δείχνει μόνο στο αφεντικό. Παραδόξως μου είπε πως ήταν πολύ προβληματισμένη μιας και δεν ήξερε αν τα σχέδια που έβγαλε θα άρεσαν. Της πρότεινα να μου τα δείξει και ύστερα από αρκετή σκέψη δέχτηκε με επιφύλαξη. Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσαν αλλά δεν ήθελα και να την απογοητεύσω. Έτσι η απάντησή μου ήταν πως αλλιώς δείχνουν στο χαρτί κι αλλιώς οταν είναι φορεμένα.

Γέλασε και μου λεέι: Δίκιο έχεις. . . περίμενε μισό λεπτό.

Πραγματικά σε λιγάκι βγαίνει φορόντας μία ρόμπα δεμένη στη μέση και πηγαίνει προς την πόρτα. Κλειδώνει κι έρχεται μπροστά μου. Ανοίγει την ρόμπα και με ρωτάει πως φαίνεται τώρα που το φοράει. Έπαθα πλάκα. . . .

Δεν τα έχασα και αφού κοίταξα επαγγελματικά το εσώρουχο έκανα την παρατήρηση αν η εφαρμογή του θα είχε διάρκεια μιας και είχε αρκετή δαντέλα το σχέδιο. Πλησιάζει πιο κοντά και μου προτείνει να δω την ελαστικότητά του. Άπλωσα το χέρι μου και νόμιζα πως θα καώ. Γύρισε την πλάτη της για να δω το σχέδιο κι από πίσω. . . Φυσικά και ήταν string!!!Αφού της είπα πως πραγματικά ήταν τέλειο με βιαστικές κινήσεις σηκώθηκα ξεκλείδωσα την πόρτα και πήγα στο γραφείο μου. Δεν μου αρέσει να κάνω μαλακίες στην δουλειά μου.

Ήπια με μιας το μισό καφέ και με δυο ρουφιξιές κάπνισα ένα τσιγάρο. Πάνω που ηρεμούσα κι έλεγα να συνεχίσω την δουλειά μου ακούω χτύπο στην πόρτα. Ανοίγει και ήταν η Αμαλία. Ντυμένη κανονικά με τα ρούχα της.

Έρχεται και μου ζητάει φωτιά για να ανάψει ένα τσιγάρο. Με ρώτησε γιατί έφυγα έτσι απότομα και βρήκα μια ηλίθια δικαιολογία. Καθόταν απέναντί μου και κάπνιζε. . . Ξαφνικα σηκώνει την φουστα και ανοίγει τα πόδια της κι άρχιζε να χαιδεύει το μουνλακι της πάνω από το εσώρουχο. Έκλεισε τα μάτια κι έγειρε το κεφάλι πίσω στην καρέκλα. Οι καλτσοδέτες της τέλειες. . . Βαριά ανάσα που όλο και δυνάμωνε. Ανοίγει τα μάτια και με κοιτά. Εκεί θα μείνεις με ρωτάει?Δεν απάντησα. . . Η αποψή μου ήταν . . . όχι στην δουλειά. . . !!!

Σηκώνεται και έρχεται προς το μέρος μου. Σηκώνει την φούστα και κάθεται στα γονατά μου. Χαμηλώνει και αρχίζει να ξεκουμπώνει το φερμουαρ του παντελονιού μου. Πλέον δεν μπορούσα να αντισταθώ. Τον βγάζει έξω και με μια κραυγη ενθουσιασμού τον βάζει στο στόμα της. Πώς χώρεσαν 20cm στο στόμα της δεν μπορώ να το καταλάβω. Έκανε ένα τσιμπούκι τέλειο. Πότε έγλειφε τον πούτσο μου και πότε τα αρχίδια μου. . .

Την σηκώνω και την ακουμπώ στο γραφείο. Σηκώνω την φούστα κι αρχίζω να φιλώ τα πόδια της. Μύριζε υπέροχα. . . Μόλις έφτασα στο μαύρο strigaki μου ήρθε η μυρωδιά από τα υγρά της. Την το έβγαλα με τα δόντια κι άρχισα να της κάνω ένα αργό και βασανιστικό γλειφομούνι. . . Φώναζε ούρλιαζε. . .

Γλείψε με γαμιά μου. . . Θέλω την γλώσσα σου στην μούνα μου. . . Έχει τρελαθει από την καύλα. . . Γάμα με τη πουτάνα. . . Θέλω πολύ γαμήσι απόψε. . . Ναι. . . Ναι. . . χύνω παιδαρά μου. . . . Χύνω η γαμιόλα. . . . Χύνωωωωωωωωωω. . . . . !!!!

Τα χύσια της γέμισαν το πρόσωπό μου που άρχιζε να τα γλείφει. . . Σηκώνεται γδύνεται τελείως και ανεβαίνει στο γαρφείο τουρλώνοντας την κωλάρα της. . . Στην δουλειά όλοι για την κωλάρα της λέγαμε. . .

Τον τέντωνε όσο μπορούσε και με τα χέρια άνοιγε τα κωλομάγουλα. . . Τί περιμένεις γαμιά μου? Γάμα μου την μούνα. . . Θέλω να με σκίσεις. . . Δεν το βλέπεις πόσο γαμημένη γυναίκα είμαι. . . ? κι άνοιγε οσο μπορούσε την κωλάρα της.

Ο πούτσος μου είχε πιάσει κόκκινα. . . Με την μία της τον κάρφωσα βαθειά μέσα της. . . Ουρλιαξε από καύλα. . . Βαθειά ψωλαρά μου. . . Σκίσε την σε παρακαλώ. . . Τι γαμήσι τρώω απόψε η γαμιόλα. . . !!!

Της τον έβαζα όσο πιο βαθειά μπορούσα και οσο το δυνατόν πιο γρήγορα. . . !!!Κούναγε την λεκάνη της για να μπεί ακόμα πιο πολύ. . . Άπατη ήταν. . . !!! Γυρίζει ανάσκελα και μου ανοίγει τα πόδια. . . Τα υγρά της έτρεχαν στα μπούτια της. . . Με μιας βυθίστηκα πάλι μέσα της. . . Σήκωνω την λεκάνη και ούρλιαζε. . .

Σταματώ και την βάζω μπρούμητα στη μοκέτα. . . Της σηκώνω την κωλάρα και με μια κίνηση τον βυθίζω στην κωλάρα της. . . Ούρλιαξε από καύλα κι άρχιζε πάλι να παραλειρεί. . . !!!Αυτό ήθελα γαμιά μου. . . Αχχχχ. . . . Ναι. . . . . Τί καυλί είναι αυτό. . . ?Τον θέλω όλο. . . Κάνεμε να μην μπορώ να περπατήσω. . . Γάμα την πουτάνα . . . Γάμα με την ξεκωλιάρα την γυναίκα που θέλει τον πούτσο σου. . . . Τί γαμήσι μου κάνεις. . . !!!! Οι βυζάρες της είχαν βγει από το σουτιεν και παλόντουσαν. . . Τις άρπαξα με τα χέρια και τις μάλαζα ενώ την γαμούσα από τον κώλο. . .

Ξαφνικά κοιτάζω δίπλα μου και βλέπω ένα διακοσμιτικό κερι που ήταν στο τραπεζακι. . . Το αρπάζω και χωρίς να το καταλάβει της το κάρφωσα στην μουνάρα της. . . Έτσι δεν σου αρέσει να γαμιέσαι μωρή πουτάνα. . . ?της είπα. . . Ναι μωρό μου αυτό είναι σκισεμε την καργιόλα από παντού. . . τα θέλω και στις δύο τρύπες μου. . . έλα χύνω η πουτάνα . . . . . χυυυυνωωωω. . . η καργιόλα η γυναίκα. . . !!!Χύνωωωωωωωωωω. . . !!!!

Πραγματικα το κερί πήγε να λιώσει από την φωτιά που είχε το μουνί της. . . Δεν σταμάτησα και συνέχισα να την καφώνω από πισω. .

Τελειώνω της λέω και γυρίζει απότομα και μου τον παίρνει στο στόμα. . . Θέλω να τα καταπιώ όλα . . . τα θέλω όλα. . . και με μιας άρχισε να καταπίνει τον πίδακα που έβγαζα. . . Τα ήπιε όλα με έγλυψε τόσο που δεν χρειαζόταν να σκουπιστώ. . . Σηκώθηκε ντύθηκε. . . και πήγε προς την πόρτα. Σταμάτησε γύρισε πίσω,πήρε το κερί και χάθηκε στον διάδρομο προς το γραφείο της. Δεν μου είπε ούτε κουβέντα. . . ούτε ένα γειά. . . !!!

Αφού έκανα ένα τσιγάρο βλέπω τα mail μου και μου είχε στείλει ένα που έλεγε. . . Το ήθελα εδώ και έξι μήνες να με γαμήσεις. . . Τα σχέδια ήταν πρόφαση. . . Αν χρειαζόταν θα καθόμουνα όλο το βράδυ για να βρω ευκαιρία και να με γαμήσεις. . . Το αν θες να ξαναγίνει το αφήνω στην κρίση σου. . . το κερί θα μου θυμήζει το αποψινό. . .

Και κάτι τελευταίο. . . όταν μπήκα στο γραφείο σου την πόρτα την έκλεισα,αλλά όταν βγήκα η πόρτα ήταν μισάνοιχτη. . . !!!

ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΞΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ


 Ειμαι απο επαρχια αλλα χρονια τωρα ζω στην συμπρωτευουσα.Ο γαμος της ξαδερφης μου εγινε στο χωριο απο το οποιο ειμαστε.Η ξαδερφη μου ειχε αποφασισει να παντρευτει το αφεντικο μου ο οποιος διατηρουσε club.Εγω δουλευα απο μικρος εκει. Οπως ολοι ετσι και η ξαδερφη μου μια μερα πριν απο τον γαμο θα γλεντουσε με την παρεα της.Α!Ξεχασα να σας οτι η ξαδερφη μου σπουδαζε Καλων Τεχνων.Οι παρεες τις ηταν απο ολη την ελλαδα λογω τις σχολης της.


Εγω δυστυχως δεν μπορουσα να γλεντησω μαζι της γιατι δουλευα.Ο μελλον αντρας της ξαδερφης μου θα γλεντουσε στο μαγαζι του με την παρεα του.Εγω ειχα αναλαβει τα παντα στο μαγαζι για εκεινη την ημερα.

Λογω του τρεξιματος για τον γαμο δεν ειχα προλαβει να δω κανεναν απο την παρεα της ξαδερφης μου που ηρθαν για τον γαμο.

Ετσι ξεκινησε το γλεντι του γαμπρου στο μαγαζι και της ξαδερφης μου σε ενα αλλο φιλικο μαγαζι.Εγω ετρεχα πανικοβλητος να προλαβω τα παντα στο μαγαζι.Το αφεντικο χορευε με την παρεα του,και εγω ουτε ποτο δεν ειχα προλαβει να πιω.Ειχε περασει η ωρα και ουτε που το καταλαβα,ειχε παει κοντα 3 ωσπου ανοιγει η πορτα και μπαινει μεσα στο μαγαζι η ξαδερφη μου με την παρεα της.Φαινοταν ολοι οτι ηδη ειχαν πιει και το γλεντι θα πηγαινε μεχρι το πρωι. Μολις τους ειδα ανεβηκα ψυχολογικα γιατι θα γλεντουσα και εγω με την ξαδερφη μου εστω και λιγο.

Μεσα απο την παρεα της ξεχωρισα μια παρα πολυ ωραια κοπελα.Φορουσε ενα προκλητικο μινι και ενα μπλουζακι με πολυ βαθυ ντεκολτε.Λεω εγω,εδω ειμαστε αλλα μετα σκεφτηκα οτι αυτη ηταν τουλαχιστον 25-26 και εγω 18-19 και ετσι το εβγαλα απο το μυαλο μου γιατι σκεφτηκα οτι δεν εχω καμια τυχη. Αρχισαν ολοι να χορευουν να αλευρωνονται και γενικα να γινεται ενας χαμος μεσα στο μαγαζι.Σε καποια φαση εκει που χορευα και εγω ερχεται και με πιανει το χερι να χορεψουμε η φιλη της ξαδερφης μου.Εγω κολλησα για λιγο αλλα λεω δεν γαμιεται ολοι χορευουν και ετυχε να πιασει εμενα.

Αρχισαμε να χορευουμε αλλα τα σωματα μας κολλησαν.Σε καποια φαση χωρις να καταλαβω πανω στον χωρο εσκυψε και αρχισε να με φιλαει στον λαιμο αργα και αισθησιακα.Τραβιεμαι και την κοιταζω,σαν να μην συνεβαινε τιποτα αυτη συνεχισε να χορευουμε.Εμενα ομως μου ειχε μπει στο μυαλλο.Μετα απο λιγο ξανα σκυβει και με ξαναφιλαει στον λαιμο και ανεβαινε προς το αυτι,εμενα ο πουτσος μου πλεον ειχε γινει πετρα.Περνω και εγω το θαρρος και σκυβω να την φιλησω αλλα αυτη τραβηχτηκε με τροπο.Αυτο συνεβαινε για πολυ ωρα.Σε καποια φαση χωρισαμε και πηγαμε και οι δυο αλλου.Με τα πολλα περασε η ωρα και βρεθηκαμε να χορευουμε ξανα.Αυτη ξεκινησε ξανα τα ιδια να μου κανει και παλι δεν δεχοταν να την φιλησω. Εγω πλεον δεν αντεχα και της λεω,ρε κοπελια μας κοροιδευεις?Και γυριζει και μου απανταει,καυλωσες μωρο μου?και μου πιανει τον πουτσο πανω απο το παντελονι και τον χαιδευει.Ειδε οτι ο πουτσος μου ειναι ετοιμος να σκισει το παντελονι και μου λεει παμε εξω να κανουμε ενα τσιγαρο.

Κατευθειαν καταλαβα τη θα ακολουθουσε αναμεσα μας.Βγαινουμε εξω και παμε στο πλαι του μαγαζιου που ειχε κατι σκαλοπατακια,καθομαστε και παω κατευθειαν απο την καυλα που ειχα να την φιλησω και γυριζει και μου λεει "βιαζεσαι μικρε". Εγω τρελλαθηκα εκεινη την στιγμη και γυριζω και της λεω "ακου να σου πω κοπελια αν θες να παιξεις και να κοροιδεψεις αλλου" και κανω την κινηση να φυγω και ξαφνικα με αρπαζει απο το μπρατσο και μου λεει,που πας μικρε?Της λεω αντε και γαμισου και με τραβαει προς το μερος της και αρχιζει να με φιλαει σαν τρελλη. Εμενα τα χερια μου κατευθειαν αρχισαν να ψαχουλεουν ολο της το σωματακι.Χωρις ομως δευτερη σκεψη της βγαζω το καλσον και κανω στην ακρη το string και αρχιζω να της παιζω το μουνακι,εκανε πισω και της ξεφυγαν καποια βογγητα καυλας.Οταν την ακουσα συνεχισα με πιο γρηγορο τροπο να της παιζω το μουνακι της και να της χωνω δαχτυλα,ωσπου αυτη απο την καυλα της αρχισε να φωναζει "γαμησε με μικρε,κανε με να χυσω,θελω να με σκισεις ειμαι η πουτανα σου" Εκεινη την ωρα βγαζω εξω το καυλι μου και της το χωνω στο στομα της.Μου εκανε απιστευτο τσιμπουκι η γκομενα και μεσα σε 5λεπτα εχυσα στο στομα της.Τα ρουφηξε ολα δεν αφησε σταγονα να παει χαμενη.Της ανοιγω τα ποδια κανω στην ακρη το στρινγκακι της και της βυθιζω τον πουτσο μου στο υγρο μουνακι της.Αρχισε να φωναζει σαν πουτανα και να λεει ετσι γαμια μου σκισε το μουνακι μου,ειμαι η πουτανα σου.Εγω οσο την ακουγα τοσο πιο δυνατα την γαμουσα και σε καποια στιγμη αρχιζε να φωναζει χυνωωωωωωωωωωω πουτσαρα μου χυνωωωωωωωωγια παρτυ σου.Θελω να με γαμησεις το κωλαρακι μου θελω να το σκισεις με τον πουτσο σου.Την γυριζω στα 4 με τα χερια της να ακουμπανε στα σκαλοπατια και της χωνω με δυναμη τον πουτσο μου στην κωλοτρυπιδα της.Αρχιζω να μπαινοβγαινω μεσα στο κωλαρακι της με δυναμη.Με το ενα χερι την βαρουσα σφαλιαρες στα κωλομαγουλα και με το αλλο της μαλακιζα το μουνακι της.Αρχισε να τρεμει και να φωναζει οτι θελει πιο δυνατα.εγω δεν της χαλασα το χατηρι και σφυροκοπουσα την κωλοτρυπιδα της πιο δυνατα και αρχισε να λεει οτι θελει να χυσω μεσα στο κωλαρακι της ωσπου μετα απο λιγο εχυσα μεσα της.Αρχισε να λεει μετα οτι θελει και αλλο και μου παιρνει τον πουτσο ξανα στο στομα της. Ο πουτσος μου ξανακαβλωσε μεσα στο στομα της.Με τραβουσε μαλακια ενω ειχε στο στομα της μονο το κεφαλακι απο το καυλι μου.

μεχρι εκεινη την στιγμη απο την καυλα μας δεν σκεφτηκαμε αν μας ψανει κανεις.Αυτη ενω τσιμπουκωνε το καυλι μου μαλακιζε το μουνακι της και γυριζει και μου λεει οτι θελει να νοιωσει τον πουτσο μου μεσα της.της ανοιγω τα ποδια και αρχιζω να την γαμαω το μουνακι της αλλα αυτη την φορα πιο σιγα.Αυτη βογγουσε και μου ελεγε οτι της αρεσει και δεν θελει να τελειωσει γρηγορα οταν καποια στιγμη ακουμε την πορτα απο το μαγαζι να ανοιγει(ακουστηκε η μουσικη και το καταλαβαμε)αλλα δεν δωσαμε σημασια και συνεχισαμε αλλα για κακη μας τυχη ηταν η ξαδερφη μου που βγηκε απο το μαγαζι και ηρθε απο πισω και μας βλεπει να ξεσκιζομαστε.Τραβηχτηκαμε και ερχεται πιο κοντα μας και αρχιζει να φωναζει σαν τρελλη και ειδικα την φιλη της.Εγω εμεινα μαλακας και σκεφτηκα απο μεσα μου"καλα ηλιθια ειναι η ξαδερφη μου?αντι να χαρει που ο μικρος ξαδερφος γαμαει αρχιζει και φωναζει?"Βιαστηκα την τραβηξε απο το χερι και την πηρε μεσα στο το μαγαζι.Εγω δεν μπορουσα να καταλαβω ακομα τι εγινε.Μπαινω και εγω μεσα στο μαγαζι και μετα απο 5λεπτα φευγουνε.Μεχρι να παω για υπνο σκεφτομουν το γιατι αλλα τιποτα δεν μου ερχοταν για να υπαρχει αυτος ο λογος.

Την αλλη μερα παω στο σπιτι της ξαδερφης μου που την ντυνανε οι φιλες της.Σε καποια φαση βλεπω την φιλη της ξαδερφης μου και παω να της πω ενα γεια αλλα μολις με βλεπει φευγει.Εμεινα με ενα τεραστιο ερωτηματικο στο κεφαλι.δεν ξαναμιλησαμε με την φιλη της ξαδερφης μου. Εμενα ομως μου εμεινε στο κεφαλι και περιμενα να γυρισει η ξαδερφη μου απο το ταξιδι που πηγε με τον αντρα της.Ηρθε η στιγμη μετα που γυρισε να μιλησουμε και της λεω"εισαι χαζη?τι εκανες εκεινο το βραδυ,γιατι φωναζες?και γυριζει και μου λεει οτι εγω ειμαι χαζος γιατι η φιλη της ηταν αρραβωνιασμενη και ετοιμαζοταν να παντρευτει συντομα.".

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...