ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Η ΠΩΛΗΤΡΙΑ


Το όνομα μου είναι Χάρης και το περιστατικό έγινε ένα βράδυ που η Σοφία (γυναίκα μου) όμορφη ψηλή, με καρέ καστανόξανθα μαλλιά, μακριά πόδια και πλούσιο στήθος, θα πήγαινε σε ένα κέντρο όπου είχε εκδήλωση η εταιρία που δουλεύει… Ντύθηκε αρκετά προκλητικά με ένα μίνι φόρεμα βινίλ με αρκετά μεγάλο ντεκολτέ που κάνει και τονίζει πάρα πολύ το στήθος, ασορτί μπότες που καταλήγουν σε στιλέτο τακούνι και ένα παλτό ολόσωμο. Βαμμένη όχι έντονα αλλά ερεθιστικά που τόνιζε όμορφα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Καλησπέρα παιδιά. Μια μέρα το καλοκαίρι πήγα να αγοράσω μαγιό. Ήταν περίπου οκτώ και ήταν μέσα μόνο μια πωλήτρια...

-    «Κλείσατε;», ρωτάω.
-    «Ναι. Εγώ μόνο ήθελα να δοκιμάσω ένα μαγιό», μου λέει.

-    «Κι εγώ πέντε λεπτά μόνο θα κάνω. Ένα μαγιό θέλω να πάρω».

-    «Ωραία!», μου λέει.

Μου βγάζει να δοκιμάσω καμιά δεκαριά.

-    «Πάρε ένα και δοκίμασε πάνω από το εσώρουχο κι έρχομαι. Πάω να δοκιμάσω ένα κι εγώ. Δεν μπορώ να βρω εύκολα…»

-    «Γιατί;»

-    «Έχω σκούρες ρώγες και άμα βραχεί φαίνεται…»

Μπαίνω μέσα, δοκιμάζω ένα και βγαίνω. Τη φωνάζω και η πουτάνα έρχεται με το μαγιό. Πράγματι οι ρώγες της φαίνονταν πάνω από το μαγιό. Έρχεται να δει αν είναι καλό και βάζει το χέρι της από μέσα για να δει αν είναι φαρδύ. Ακουμπάει όμως πάνω από το βρακί τον πούτσο μου και ψιλοκαυλώνω. Το καταλαβαίνει και χαμογελάει.

-    «Θα το πάρω..», λέω και ξαναμπαίνω μέσα να το βγάλω.

Είχα καυλώσει και φαινόταν πλέον. Αυτή ξέροντας ότι φοράω βρακί από κάτω μπαίνει ανενόχλητη μέσα αλλά εγώ τον είχα βγάλει έξω για να τον βολέψω και να μην με ενοχλούν οι τρίχες. Μπαίνει μέσα και τον βλέπει…

-    «Συγνώμη…», μου λέει.

-    «Δεν πειράζει, έλα!», της απαντάω.

Μου δίνει ένα άλλο μαγιό και το βάζω αλλά πλέον φαινόταν ότι καύλωσα.

-    «Να δω αν είναι καλό ή θα σου φτάσει απέναντι!», μου λέει.

-    «Βάλτο χέρι σου μέσα και θα δούμε…»

Το βάζει κανονικά πάνω απ’ το μποξεράκι αλλά της το πιάνω και το κρατάω πάνω στον πούτσο μου. Τραβιέται αλλά την συγκρατώ και βγάζω το μαγιό και το μποξεράκι. Σκύβει και μου κάνει ένα απίστευτο τσιμπούκι και χύνω πολύ γρήγορα αλλά ξανακαυλώνω αμέσως.

Της βγάζω το σουτιέν και βγαίνουν κάτι βυζάρες…! Κατεβάζει μόνη της το μπικίνι και βλέπω ένα μουνάκι ελαφρώς τριχωτό. Πάω να της το χώσω και μου λέει «όχι» και γυρνάει και βλέπω τον καλύτερο κώλο που έχω δει ποτέ! Της τον ανοίγω με δύο δάχτυλα και γλύφω την τρυπάρα της. (Ωπ μισό λεπτό έχυσα και μόνο που τα γράφω) (Επέστρεψα) Της τον χώνω μέσα και ξαναχύνω μετά από πέντε λεπτά. Μετά λέει:

-    «Τώρα θέλω να με ξεσκίσεις και να χύνω μέχρι αύριο!»

Τη γυρνάω παθιασμένος και πάω να της τον χώσω μέσα. Με σταματάει και μου βάζει καπότα καθώς μου τον γλύφει. Πηδιόμαστε ανελέητα και χύνουμε ταυτόχρονα αλλά ξανακαυλώνουμε και μου λέει:

-    «Τώρα θέλω να προκαλέσεις πόνο…»

Της τραβάω τις τρίχες από το μουνί και τις ρώγες. Της δαγκώνω τα βυζιά και την χαστουκίζω στον κώλο. Μου φωνάζει:

-    «Θέλω παρτούζα…»

Παίρνω τηλέφωνο δυο φίλους μου και σε τριάντα λεπτά ήρθανε και την γαμήσαμε από κάθε τρύπα που είχε. Την έχυσα στα βυζιά αλλά ήθελε κι άλλο. Αλλάξαμε θέσεις και κάναμε σαν να την βιάζαμε. Πιο πολύ την δέρναμε παρά την γαμούσαμε.

Οι άλλοι δύο την έχυσαν στο μουνί και στον κώλο αλλά εγώ δεν ξαναέχυσα. Μετά πήρε ένα μπουκάλι κόκα κόλα και άρχισε να το βάζει μόνη της στο μουνί της. Μετά φύγαμε όλοι μαζί γιατί είχε ματώσει στα βυζιά, στην κοιλιά και στα μουνόχειλα.

ΓΛΕΝΤΗΣΑΝ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ

Το γλέντι ήταν μόνο για τους υπαλλήλους της εταιρίας. Την πήγα εκεί και την άφησα και μου είπε ότι θα την φέρει πίσω ένας συνάδελφος της (Πέτρος) που μένει κοντά μας τον οποίο γνωρίζω και έχουμε βγει έξω και έχω παρατηρήσει ότι την κοιτάει κάπως περίεργα…

-    «Περίπου τι ώρα;», την ρώτησα.

-    «Γύρω στις τρεις…», μου απάντησε.

Έφυγα και στη διαδρομή αποφάσισα να πάω κατά τις δύο να πάω και να την περιμένω για να την παρακολουθήσω…

Κατά τις δύο ήμουνα κοντά στο κέντρο,  χωρίς να φαίνεται το αμάξι, αλλά έβλεπα καλά την είσοδο του μαγαζιού. Κατά τις δύο και τέταρτο την βλέπω να βγαίνει μαζί με άλλους συναδέλφους της, να χαιρετιούνται και να κατευθύνεται προς το αμάξι του Πέτρου μαζί με άλλους δύο άντρες.

Ξεκινήσανε με κατεύθυνση προς το σπίτι και μέχρι ένα σημείο πήγαιναν καλά. Όμως κάπου κοντά στο σπίτι, αντί για δεξιά έστριψαν αριστερά που ήταν ένα μεγάλο πάρκο που έχουμε 500 μέτρα κοντά στο σπίτι. Το μέρος γνωστό μου γιατί έχουμε πάει και μαζί. Το αμάξι του Πέτρου σβήνει όταν φτάσανε στο πάρκο κι εγώ πήγα λίγο πιο κάτω, κατέβηκα και πλησίασα με τα πόδια να δω.

Τότε κατάλαβα πως το γλέντι της εταιρίας τότε ξεκίναγε για τον Πέτρο και τους άλλους…

Αφού την κατεβάσανε από το αμάξι και άναψαν τσιγάρο, άρχισαν τα πρώτα χουφτώματα από τον Πέτρο και έναν άλλο. Η αντίδραση της δεν έδειχνε να την πειράζει, αντίθετα ανταποκρινόταν. Δεν άργησε να γονατίσει και να βρεθεί με τρία καυλιά μπροστά της. Εναλλάξ πότε το ένα πότε το άλλο τα ρούφαγε στο στόμα της.

Εγώ είχα πλησιάσει αρκετά κοντά, σε σημείο που άκουγα και έβλεπα τα πάντα. Όσο τσιμπουκωνόταν, αυτοί άρχιζαν σιγά - σιγά να της λένε και να την στολίζουν με αρκετούς εξευτελιστικούς χαρακτηρισμούς.

-    «Γλύφε τις πούτσες μας καριόλα! Και όσο σε τσιμπουκώνουμε απαιτούμε να μας κοιτάς στα μάτια!»

-    «Γλύψε μας και σου υποσχόμαστε να σε κάνουμε να μην μπορείς να κάτσεις για μια βδομάδα. Έτσι, γλύφε γονατιστή πουτάνα, γαμιόλα που μας καύλωσες με αυτά που φόρεσες!»

-    «Έτσι, γλύφε και τα αρχίδια μας και να μας κοιτάς!»

Κάποια στιγμή της ζήτησαν να τουρλώσει τον κώλο της και δεν άργησε ο πρώτος να επισκεφτεί το μουνί της και να χώσει το καυλί του μέσα της και να πει στους άλλους δυο πόσο μούσκεμα ήταν.

Όσο την είχαν σάντουιτς ο άλλος πήρε από το αμάξι μια κουβέρτα και την έστρωσε.

-    «Τώρα γαμιολάκι θα αρχίσει το γλέντι για σένα…»

Και αυτός που έστρωσε την κουβέρτα ξάπλωσε και την πρόσταξε να κάτσει πάνω στο καυλί του τουρλώνοντας περισσότερο τον κώλο της για να γευτεί και μια πούτσα εκεί. Η γυναίκα μου υπάκουσε σαν καλή πουτάνα και ο Πέτρος άρχισε να χώνει το καυλί του στον κώλο της μέχρι που το πήρε όλο μέσα της. Έτσι βρέθηκε με ένα καυλί στο στόμα, ένα στο μουνί και ένα στον κώλο.

-    «Πουτανάκι! Έχεις φοβερό κώλο! Από σήμερα παιδιά θα γίνει το πουτανάκι μας. Να το γαμάμε όποτε θέλουμε!!!», και γέλαγαν.

-    «Παιδιά, η πουτάνα χύνει ασταμάτητα! Γουστάρεις πουτάνα γαμήσι; Θα στο δίνουμε όποτε καυλώνουμε. Και άκου και κάτι: στη δουλειά θα έρχεσαι με μίνι για γρήγορες ξεπέτες στην τουαλέτα. Κατάλαβες;»

Και εκεί ήρθε και το πρώτο χαστούκι.

-    «Μάλιστα γαμιάδες μου…», απάντησε με έντονο το ύφος της καύλα της.

Την είχαν κάνει ρολόι και την γαμούσαν εναλλάξ από το μουνί τον κώλο και το στόμα. Αφού την ξέσκισαν καλά και ο κώλος της δεν έφερνε καμία αντίσταση, η Σοφία βρέθηκε με δυο καυλιά στον κώλο και τότε άρχισαν τα σχόλια από τους γαμιάδες της:

-    «Καριόλα! Καυλώνεις με δυο καυλιά στον κώλο σου; Εσύ είσαι γεννημένη πουτάνα! Συμφωνείς;», την ρώτησαν.

Η Σοφία απάντησε θετικά μετά από ένα χαστούκι που δέχτηκε. Ο ένας που την τσιμπούκωνε παίρνει το κινητό του και της λέει:

-    «Τα δυο καυλιά που τρως από τον κώλο πρέπει να τα αποθανατίσω!», και άρχισε να την τραβάει βίντεο.

Τότε κατάλαβα ότι η γυναίκα μου έχασε ολοκληρωτικά το παιχνίδι με τους συναδέλφους της και τώρα την έχουν στο χέρι. Πριν προλάβω να τελειώσω την σκέψη, τον ακούω να της το λέει:

-    «Καριόλα, τώρα θα κάνεις ότι σου λέμε για να μην βγει το βίντεο πιο έξω. Κατάλαβες;»

Έκανε να αντιδράσει… λίγο όμως η καύλα, λίγο τα δυο καυλιά στον κώλο της που έτρωγε εκείνη την ώρα, συμφώνησε. Άλλωστε τι θα μπορούσε να κάνει σε τρεις άντρες την ώρα που την είχαν ξεσκίσει με την θέληση της;

Μετά από κάποια ώρα και αφού της είχαν κάνει τον κώλο μου πραγματικά πηγάδι (δυο καυλιά ταυτόχρονα) ήρθε η ώρα να την χύσουν.

-    «Τσούλα ετοιμάσου! Πάρε θέση να χύσουμε τα μούτρα σου και το στόμα σου. Φρόντισε να μας παρακαλάς ξεφτιλισμένη και να μας κοιτάς στα μάτια για να βγει καλά το βίντεο και να φαίνεσαι!»

Κι εκεί αρπάζει ένα χαστούκι. Γονατίζει υπάκουη σαν σκλάβα και αρχίζει να παρακαλάει σαν την πιο φτηνή πουτάνα (άλλωστε έτσι την κατάντησαν).

-    «Χύστε την πόρνη σας γαμιάδες μου! Λούστε με, με τα χύσια σας. Σας παρακαλώ… θέλω να καταπιώ τα χύσια σας και να καθαρίσω τις πούτσες σας!»

Την έβαλαν να κοιτάει την κάμερα του τηλεφώνου και να δηλώνει:

-    «Από δω και πέρα θα είμαι η πουτάνα σας. Θα με γαμάτε όποτε θέλετε…», και τέτοια.

Τότε άρχισαν να την χύνουν στα μούτρα και στο στόμα και αυτή να τα καταπίνει με λαιμαργία μπροστά στην κάμερα και κάτω από σχολιασμούς και τα γέλια τους. Ο Πέτρος, που ξέχασα να πω, είχε ετοιμαστεί να χύσει στα μούτρα της, ζήτησε να τουρλώσει για μια άλλη φορά τον κώλο της για να την χύσει εκεί τραβώντας την με το κινητό που τράβαγε βίντεο για να φαίνεται καθαρά.

Αφού την χύσανε την έβαλαν να καθαρίσει τα καυλιά τους ενώ εκείνοι έστελναν ο ένας στον άλλον το βίντεο που τραβήχτηκε.

-    «Ξέρεις πόρνη, θέλω να ξέρεις ότι όταν θα βγούμε με τον άντρα σου για καφέ θα φοράς μίνι πάντα και όταν θα σου κάνω νόημα θα πηγαίνεις τουαλέτα για μια ξεπέτα, αλλιώς θα το δει το βίντεο…»

Που να ήξερε ότι το είδα ζωντανό!

-    «Και κάτι ακόμα: Μην τολμήσεις και παραιτηθείς από την δουλειά γιατί θα παίξει στο ίντερνετ. Κατάλαβες γαμιόλα;»

-    «Μάλιστα…», απάντησε αυτή γνωρίζοντας πια ότι είναι έρμαιο στις προθέσεις τους.

Η γυναίκα μου γύρισε σπίτι με τα πόδια και νομίζει ότι δεν γνωρίζω τίποτα, και όταν την ρώτησα πως πήγε το γλέντι απάντησε απλώς καλά, έχοντας πια στο κεφάλι της τι θα ξημερώσει πια γι’ αυτήν.

Τώρα ψάχνω τρόπο να την εκδικηθώ μπροστά της.

ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΠΑΡΤΟΥΖΑ


Ξύπνησε πριν χαράξει, τα μάτια της άνοιξαν και κίνησε το χέρι της χωρίς θόρυβο προς τα κάτω. Ήταν σχεδόν μούσκεμα το μουνί της, έσταζε μάλλον παντού. Το έπιασε και απαλά άρχισε να το παίζει και να το τρίβει καυλωμένη από το όνειρο που μόλις είχε δει…

…Εκείνη ήταν ντυμένη με λεπτά άσπρα σοσονάκια και μπέιμπι ντολ με φράουλες. Φιογκάκια στα μαλλιά και τσαντούλα με πάνες και ταλκ. Χωρίς εσώρουχα βέβαια μόνο με πάνα βρακάκι. Κανονική μπεμπέκα.

Γύρω της όλα τα είδη από λιοντάρια, τίγρεις, μαϊμούδες, μέχρι πρίγκιπες και αμαζόνες. Από ανθρώπινα σκυλάκια με κολάρο μέχρι μαύρα ντόμινο και μάσκες.

Ανάμεσά τους η φραουλένια να ξεγλιστράει, από τα δάχτυλα που την έπιαναν, από τα χέρια που της ανασήκωναν το μπλουζάκι, από τα τσιμπήματα στα βυζάκια της που απαλά διαγράφονταν.

Ο πρώτος εμφανίσθηκε ξαφνικά. Ήταν ντυμένος πιερότος, δεν πρόλαβε να του ξεφύγει την έπιασε από κάτω και έσφιξε τα καπουλάκια της στα χέρια του…

-     «Χορεύουμε;», της ψιθύρισε ενώ απαλά την τράβηξε προς μια διπλανή σάλα όπου μασκαρεμένοι χόρευαν μπλουζ.

Αφέθηκε στις παλάμες του που της χούφτωσαν τον κωλαράκι μέσα από την πάνα, ενώ το στόμα του στο αυτί της κοντανάσαινε. Τράβηξε απότομα τα χέρια του και της έπιασε τα βυζιά.

Εκεί εμφανίστηκε ένας δεύτερος και της κόλλησε από πίσω. Τα δικά του χέρια μπήκαν στην πάνα από εμπρός και τρύπωσαν στο μουνάκι της που ήταν ήδη ωκεανός.

Άρχισε η φραουλένια να τρελαίνετε και να τρέμει από ηδονή. Ο ένας της έπαιζε τη κλειτορίδα και ο άλλος της έτριβε το στήθος ενώ η γλώσσα του έψαχνε το στόμα της.

Ξαφνικά βρέθηκε σε ένα κρεβάτι ανάσκελα με ανοιχτά χέρια και πόδια. Η πάνα-βρακάκι είχε εξαφανισθεί, καθώς και το μπέιμπι ντολ. Μόνο τα σοσονάκια υπήρχαν και τρία τεράστια καυλιά από πάνω της. Τα δύο τα πήρε στα χέρια της το τρίτο στο στόμα της.

Μπουκώθηκε καλά. Ο ένας άρχισε να την πηδάει κανονικά. Ίσα που τον ένιωθε να μπαινοβγαίνει στο μουνί της ήταν φοβερά μουσκεμένη.

Ο δεύτερος, φόρεσε προφυλακτικό και την πήρε απ’ τον κώλο. Αυτό της άρεσε περισσότερο. Άρχισε να τρέμει και να μουγκρίζει γιατί το στόμα της ήταν βουλωμένο από τον πούτσο του τρίτου.

Και μετά ξανά άλλαζαν... Άλλαζε και εκείνη στάση, πότε όρθια, πότε μπρούμυτα, γονατιστή, χιαστή, στο πάτωμα, μισή μέσα στη μπανιέρα, μισή έξω.

Άρχισαν να την χύνουν όλοι μαζί. Ένας της πλημμύριζε το στόμα με τα καυτά χύσια, ο άλλος στο μουνί της και ο τρίτος έχυνε στον κώλο της ουρλιάζοντας… Εξουθενωμένοι και ολόγυμνοι όπως ήταν έπεσαν στο κρεβάτι και αποκοιμήθηκαν..

«Τι όμορφο όνειρο! Μακάρι να ήταν πραγματικότητα…», ψιθύρισε. Γύρισε στο πλευρό και ένιωσε ένα σώμα να κολλάει πίσω της και ένα χέρι να της ξανά ανοίγει το στόμα, για να τη μπουκώσει.

-    «Ξύπνησες ερωτιάρα και θέλεις κι άλλο, ε;»

-    «Τώρα θα σου δείξουμε εμείς. Θα σε βγάλουμε πάλι νοκ-άουτ!»

-    «Άνοιξε το στοματάκι σου και τούρλωσε το πισινό σου».

Η μάνα της γκόμενάς μου

Οι περισσοτεροι από εμας, ειδικα στην εφηβεια, εχουμε τη φαντασιωση να το κανουμε με μια ωριμη γυναικα. Αυτό όμως που εγω δεν περιμενα ηταν ότι η φαντασιωση αυτή θα γινοταν πραγματικοτητα.Στα 22 μου τα ειχα με τη Λενα, ένα ωραιο μωρο στα 18. Εμενα όμως το απωθημενο μου ηταν η μητερα της. Από την πρωτη στιγμη που πηγα στο σπιτι τoυς δεν μπορεσα να μην την προσεξω, κι αυτη παντα μου εδειχνε ότι με συμπαθουσε πολυ.Η Λιτσα ηταν τοτε 43 ετων, αρκετα ομορφη, με πολύ ωραιο σωμα για την ηλικια της, με ωραιες καμπυλες, μεγαλο στηθος κι έναν φοβερο κωλο. Μια γυναικαρα που αν φτιαχνοταν λιγο εβαζε κατω πολλες 20αρες.

Ειχε χωρισει τα τελευταια 6 χρονια και από τοτε δεν ειχε κανει καποια σχεση. Κι ενώ η Λενα με καλυπτε αρκετα ερωτικα, τον τελευταιο καιρο όταν το καναμε ειχα αρχισει να φανταζομαι ότι το κανω με τη μητερα της. Τον ειχα παιξει πολλες φορες γι’αυτην, και μαλιστα ειχα φτασει σε σημειο να παρω και 2 φορεμενες κιλοτες της.Ενα Σαββατο πρωι λοιπον περασα από το σπιτι της Λενας. Μου ανοιξε η μητερα της φορωντας ένα ασπρο νυχτικο μεσα από το οποιο φαινοταν η μαυρη κιλοτα της ενώ από ότι προσεξα δεν φορουσε σουτιεν.-Καλως τον! ειπε και με φιλησε.



-Καλημερα κυρια Λιτσα, τι κανετε;
-Καλα… Η Λενα πηγε για ψωνια και μετα θα περασει από την αδελφη μου, μπορει να αργησει. Θελεις να περιμενεις;-Να πηγαινω καλυτερα; Μην ενοχλω…-Όχι, δεν με ενοχλεις…Ελα, καθισε να μου κανεις λιγο παρεα!Την ακολουθησα στην κουζινα, εφτιαξε καφε και καθισαμε στο τραπεζι. Πιασαμε ασχετη κουβεντα. Καθως μιλουσαμε ειχα καρφωθει στα βυζια της που διαγραφονταν καθαρα, ενώ όπως καθοταν σταυροποδι εβλεπα και τα μπουτια της σχεδον μεχρι πανω.

Ετσι όπως την εβλεπα δεν αργησα να καυλωσω, και ισως αυτη να το καταλαβε.Σε καποια στιγμη σηκωθηκε και πηγε στην τουαλετα. Μολις μπηκε μεσα πηγα προσεκτικα στην πορτα και κοιταξα από την κλειδαροτρυπα. Η κυρια Λιτσα καθοταν στη λεκανη με την κιλοτα κατεβασμενη ως τα γονατα και κατουρουσε. Βλεποντας την δεν μπορεσα να κρατηθω, τον εβγαλα κι αρχισα να τον παιζω όπως ειχα κανει τοσες φορες γι’αυτην. Όταν την ειδα να σηκωνεται μαζευτηκα βιαστικα και πηγα παλι μεσα. Μολις ηρθε κι αυτή με κοιταξε λιγο περιεργα, σαν να με ειχε καταλαβει, αλλα δεν ειπε τιποτα.

Πηγε στο νεροχυτη κι αρχισε να πλενει κατι πιατα ενώ συνεχισαμε να μιλαμε για ασχετα θεματα. Στο μεταξυ δεν μπορουσα να ησυχασω. Κοιταζα τον κωλο της, η μαυρη κιλοτα της φαινοταν καθαρα μεσα από το νυχτικο της. Με ειχε καυλωσει τοσο που δεν κρατιομουνα. Ουτε κι εγω ξερω πως βρηκα το θαρρος να κανω αυτό που εκανα. Πηγα πισω της και την αγκαλιασα κολλωντας πανω της.

-Αχ! Τι κανεις εκει; εκανε ξαφνιασμενη.
-Κυρια Λιτσα σε θελω…Με καυλωνεις!Την εσφιξα πιο πολύ πανω μου κι αρχισα να τη φιλαω στους ωμους ενώ προσπαθουσα να της σηκωσω το νυχτικο.
-Μη, τι κανεις; εκανε προσπαθωντας να αντισταθει.Τη φιλουσα στο λαιμο ενώ χουφτωνα τα μπουτια της. Το φυσικο αρωμα της με τρελλαινε. Σε λιγο εβαλα το χερι μου μεσα στην κιλοτα της.
-Μη…Σταματα…

-Καυλα μου… της ελεγα ενώ χαιδευα το μουνι της που ειχε αρχισει να υγραινεται.Ειχα κολλησει πισω της κι αυτή ειχε σταματησει να αντιστεκεται τωρα.-Μμμμ…Μη, δεν είναι σωστο…Μη…εκανε. Γυρναει τοτε και δινουμε ένα γλωσσοφιλο σκετη καυλα ενώ μου χουφτωνε τον πουτσο πανω από το τζιν. Γονατισε μπροστα μου και μου τον εβγαλε εξω. Αμεσως αρχισε να τον ρουφαει δυνατα.
-Αχ καυλα μου τι μου κανεις… της ελεγα.
-Σ’αρεσει καυλιαρη μου; εκανε αυτή και συνεχισε. Κρατιομουν με δυσκολια να μην χυσω.
-Σιγα, θα χυσω…της λεω.

-Όχι, οχι ακομα….εκανε και σηκωθηκε.Πηγαμε στην κρεβατοκαμαρα, γδυθηκα βιαστικα ενώ εβλεπα τη Λιτσα να βγαζει το νυχτικο και την κιλοτα της. Ξαπλωσε στο κρεβατι ανοιγοντας τα ποδια της. Το μουνι της ηταν εντελως αξυριστο, σκετη καυλα!
-Ελα… εκανε χαιδευοντας το μουνι της.Γονατισα μπροστα της κι αρχισα να την γλυφω δυνατα. Η μουναρα της ηταν σκετη καυλα, δεν χορταινα να την γλυφω.
-Αχχχ, τι μου κανεις! Τι καυλα είναι αυτή…εκανε ενώ ρουφουσα τα υγρα της που κυλουσαν.-Σ’αρεσει καυλα μου;
-Αχ, ναι, γλυψε με…αχ, χυνω, ααχχχ…εκανε καθως την ενιωθα να τελειωνει.

-Ελα…ελα, χωστον μου! μου λεει τοτε. Της τον εχωσα ολον με μια κινηση.
-Αχχχ καυλα…Ναιιι! εκανε. Η μουναρα της ηταν μουσκεμα, η αισθηση αυτή ηταν υπεροχη. Τη γαμουσα δυνατα ενώ μου ελεγε:
-Ετσι, σκισε μεεε…δυνατα…χωστον μου…Φιλουσα τα βυζια της ενώ χουφτωνα τα μπουτια και τον κωλο της.
-Αααχχχ…Αχ, τι καυλα…ελεγε.
-Αχχχ, ναι…ετσι, δυνατα…σκισε με…παιδι μου εσυ!-Παρτον καυλα μου! της ελεγα καθως τον εχωνα στην καυτη μουναρα της.

-Ναι, ετσι…Αχ, δεν αντεχω αλλο, χυνω…αχ, χυνωωω! εκανε καθως εχυνε για δευτερη φορα.Δεν κρατιομουν άλλο.
-Θα χυσω…της λεω.Αυτή σηκωνεται τοτε, γονατιζει μπροστα μου, μου τον πιανει και μου λεει:-Ελα, χυσε με!
-Χυνω…Παρτα κυρια Λιτσα! εκανα καθως εχυνα στα βυζια της. Δεν ξερω πως καταφερα να χυσω τοσο πολύ. Αφου τελειωσα τον πηρε λιγο στο στομα της καθαριζοντας τον. Σηκωθηκε ενώ εσταζε στην κυριολεξια.
-Πωπω, εχυσες παρα πολύ…χαλια με εκανες…εκανε γελωντας.Πηγε στο μπανιο και σκουπιστηκε με μια πετσετα ενώ εγω ντυνομουν. Ηρθε μεσα και ντυθηκε κι αυτή. Κοιταχτηκαμε για λιγο χωρις να ξερουμε τι να πουμε, η αληθεια είναι ότι ενιωθα αρκετα αμηχανα. Ερχεται τοτε και μου δινει ένα γλωσσοφιλο.

-Το σημερινο θα το ξεχασουμε οκ; Εξαλλου εχεις σχεση με την κορη μου.
-Ναι…ότι θελεις.Μετα από λιγο εφυγα. Η Λιτσα ειπε στην κορη της ότι περασα, δεν την βρηκα κι εφυγα. Ευτυχως η Λενα δεν καταλαβε τιποτα. Με τη Λιτσα δεν ξανακαναμε τιποτα αφου μετα από ένα μηνα περιπου χωρισαμε με την Λενα και μετα από καιρο χαθηκαμε αφου μετακομισα σε άλλη περιοχη, για αρκετο καιρο όμως δεν μπορουσα να βγαλω από το μυαλο μου ότι εγινε εκεινη τη μερα.

Τηλεφωνικό σεξ

Τα σεξ τηλέφωνα ήταν το πάθος του Γιώργου. Γούσταρε να κάνει τηλεφωνικό σεξ με άγνωστες γυναίκες και έψαχνε να βρει καινούριες ροζ γραμμές για να καλεί και να ικανοποιεί το πάθος του. Είχε βρει μια ιστοσελίδα για γνωριμίες στο ίντερνετ και ψάρευε γκομενάκια. Η στρατηγική του ήταν να στέλνει εκατοντάδες μηνύματα σε όσες περισσότερες γκόμενες έβρισκε στο σαιτ γνωριμιών περιμένοντας κάποια να του απαντήσει.



- Κερνάω ποτάκι, γουστάρεις να γαμηθούμε; Πω, πω τι καυλιάρα είσαι εσύ, θέλω να σε γαμήσω….Το 95% των γυναικών δεν του απαντούσαν και ο Γιώργος τραβούσε μαλακία στον καμπινέ του ίντερνετ καφέ όπου ξημεροβραδιαζόταν σε μια προσπάθεια να βγάλει γκόμενα.

- Έλα να σε πάω πίπα κώλο, γουστάρεις να έρθω να σε ξεκωλιάσω μουνάρα, θέλεις να βγούμε απόψε, τι στριγκάκι φοράς…Τα πρόστυχα τα μαύρα τα γυναικεία εσώρουχα ήταν το απόλυτο φετίχ του. Έκανε συλλογή από γυναικεία εσώρουχα από όλες της γυναίκες που κατάφερνε να πηδήξει. Υποχρεωτικά μετά το γαμήσι έπαιρνε τα κιλοτάκια τους, αφού πρώτα τα πασάλειβε με μουνοχίσια για να του μυρίζουν και να του θυμίζουν ποια γάμησε. Τρελαινόταν στην θέα τους. Τα κρατούσε στο σπίτι του σε ένα μεγάλο ντουλάπι και κάθε βράδυ τραβούσε μαλακία μυρίζοντας τα λερωμένα βρακιά.

Αφού του σηκωνόταν το καυλί καλούσε το ροζ τηλέφωνο και άρχιζε τα δικά του: – Έλα να σκίσω το μαύρο κιλοτάκι που φοράς, πουτανίτσα, καριολάκι, σκρόφα θα σε γαμήσω στον κώλο και στο μουνί, 300 ευρώ θα σου δώσω για να μου κάνεις πίπες, θέλω να σου γλύφω το μουνάκι….

Η γυναίκα στην ροζ τηλεφωνική γραμμή έκανε την δουλειά της και τον κρατούσε αναμμένο λέγοντας του προστυχόλογα και καυλώνοντας τον ακόμη περισσότερο. Ο Γιώργος έχυνε στο τέλος και την επόμενη μέρα την καλούσε ξανά. Ήταν πολύ καυλιάρης τύπος. Οι φίλοι του τον φώναζαν κάθαρμα. Ήταν μούτρο που δούλευε στην νύχτα ως πορτιέρης σε ένα κωλόμπαρο με πουτάνες και κάθε βράδυ έβλεπε τους πελάτες να παίρνουν της πουτάνες και να της γαμάνε, όμως ο Γιώργος δεν είχε τα φράγκα αφού δούλευε για ένα μισθό του κώλου, και βολευόταν με το να ψάχνει άπειρα γκομενάκια στο σαιτ για γνωριμίες. Εκεί παρίστανε τον χουβαρντά

- Θα σου δώσω 200 ευρώ για να σε γαμήσω πουτανάκι, γουστάρεις τρελό γαμήσι, θέλω να σου φάω το μουνάκι, θα σε σκίσω απόψε…. Οι γυναίκες που έκαναν τον κόπο να του απαντήσουν χωρίζονταν σε δυο κατηγορίες. Η πρώτη ήταν οι επαγγελματίες πουτάνες. Όπως αυτές στο μαγαζί που δούλευε. Δεν της ενδιέφερε ποιος θα της γαμούσε αλλά πόσα φράγκα θα έβγαζαν το βράδυ, οπότε του δίναν το τηλέφωνο τους και κλείνανε συνάντηση σε κάποιο ξενοδοχείο του κώλου όπου το κάθαρμα της γαμούσε και της πλήρωνε.

Η δεύτερη κατηγορία γυναικών από τα σαιτ για γνωριμίες τον λυπόντουσαν και νόμιζαν ότι ήταν ψυχικά ασθενής και προσφέρονταν να τον βοηθήσουν. Ο Γιώργης δεν απαντούσε στα μηνύματα τους και έψαχνε νέες γυναίκες που δεν τον ήξεραν για να γράψει τα δικά του μηνύματα και να καυλώσει για να πάει μετά στον καμπινέ του καφέ και να τραβήξει μαλακία.

- Θέλεις να σε σκίσω καριολάκι, κάνω καλό γλυφομούνι, γουστάρεις πίπα από 20άρι πούτσο, κερνάω ποτάκι, γουστάρεις να γαμηθούμε;…. Δεν τον ενδιέφερε τόσο να βρει κάποια για να γαμήσει το βράδυ αλλά γούσταρε την τρελή φάση να την πέφτει σε γυναίκες από την οθόνη ενός υπολογιστή. Μετά καλούσε στο ροζ τηλέφωνο όπου η γκόμενα τον είχε σταθερό πελάτη και του έκανε τα ανώμαλα χατίρια του. Αφού την «γαμούσε» μέσα από το τηλέφωνο τραβούσε μια παχιά μαλακία σοβαντίζοντας τον τοίχο του δωματίου του και πήγαινε στο καφέ για να συνεχίσει. Ο Γιώργος είχε απίστευτες αντοχές. Έτσι «διασκέδαζε» την αρρώστια του νομίζοντας ότι είναι μάγκας και γαμιάς.

Είναι καλή φάση τα σεξ τηλέφωνα όμως είναι καλύτερα να πας σε ένα μπουρδέλο και να γαμήσεις μια αληθινή πουτάνα για να ξεχαρμανιάσεις….

Η σαραντάρα χωρισμένη μουνάρα


Η Νίκη είναι μια 40άρα χωρισμένη μουνάρα με την οποία εδώ και καμιά βδομάδα τη σκίζω συνεχώς. Έτυχε να τη γνωρίσω από chat room… είναι κοντά στο 1.62 55κιλά καστανόξανθη και καμπυλάτη… Χτες το μεσημέρι μου έστειλε μήνυμα που έλεγε «μπορείς να μπεις στο ίντερνετ?θέλω να μιλήσουμε….»…ανησύχησα μην αρχίσει τα σχέσεις κλπ..

Αλλά τελικά άλλα είχε κατά νου…ανοίγω το μέσεντζερ,τι χαιρετάω και μετά τα τυπικά μου λέει «τέτοια γαμήσια είχα χρόνια να φάω…πότε είσαι πάλι ελεύθερος?» αφού τις είπα ότι και αυτή ήταν κάβλα της είπα για το βράδυ…αλλά υπό έναν όρο… «μου λέει δεκτός πριν καν τον πεις», «ωραία….θέλω να ντυθείς πολύ προκλητικά με ότι σου πω για να είσαι σαν κανονική πουτάνα…»



Γούσταρε πολύ στην ιδέα… «μμμμ…για πές μου τι θές….???» μου είπε…εκείνη τη στιγμή της είπα… «καταρχήν θέλω να γυαλίζει το δέρμα σου και ειδικά το μουνάκι σου γιατί θέλω να το γλύψω για πολύ….θέλω να φοράς κολλητό και ελαστικό φορεματάκι με ντεκολτέ κοντέ χωρίς σουτιέν ,ψηλοτάκουνα πέδιλα και κορδονάκι στρινγκ διάφανο!! και δεν τελειώσαμε εδώ….!» για κάνα δίλεπτο δεν μίλαγε…κάποια στιγμή μου λέει…

«με έχεις καβλώσει…πές μου τι άλλο θές να κάνω να γίνω η πουτάνα σου???»«ωραία αλλά δεν τελείωσε ακόμα…θέλώ και το φορεματάκι να είναι διάφανο…»εκεί πραγματικά σκάλωσε… «ντρέπομαι να το κάνω αυτό….πως θα βγώ από το σπίτι???»μου είπε, «δε ξέρω τι θα κάνεις αλλά έτσι θέλω να έρθεις…»της είπα… «καβλώνω πολύ στην ιδέα αλλά μην το παρακάνω…ενάξει…θα το κάνω» είπε, «τέλεια…στις 11 σπίτι μου» της είπα.

Την περίμενα με πολλές κάβλες… κατά τις 11 μου στέλνει μνμ και μου λέει «άνοιξε,είμαι από κάτω»της ανοίγω και μετά από δευτερόλεπτα μου χτυπάει τη πόρτα του σπιτιού…Ανοίγω…. Είχα μείνει…δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο πουτανιά είχε μέσα της…κλείνω την πόρτα και πριν κάνει δυο βήματα την γυρνάω και την αρχίζω στα γλωσσόφιλα!!της σήκωσα το φόρεμα και της χούφτωνα το κώλο…της άνοιγα τα κωλομάγουλα από χαμηλά και ένιωθα το μουνάκι της μούσκεμα…της παραμερίζω το στρίνγκ και της βάζω δάχτυλο στη σούφρα και δυο δάχτυλα στο μουνάκι της……πραγματικά έσταζε…μου δάγκωνε το αυτί και τον λαιμό και μου έλεγε… «είδες πόσο πουτάνα μπορώ να γίνω???

θέλω να γαμήσεις πραγματικά σαν πουτάνα σήμερα και συνέχεια!!»Είχα καβλώσει πραγματικά όσο ποτέ…της έσκισα το στρίνγκ και εκείνη τη στιγμή την ένιωθα να έχει σπασμούς και να μου λέει «σε χύνωω…σε χύνω…»την νιώθω να τρέμει και να αρχίζει να μου σφίγγει τα δάχτυλα που είχα στο μουνί της και να κοντεύει να μου σπάσει την παλάμη… συνέρχεται και αρχίζω να της ρίχνω χαστούκια στο κώλο και να της χουφτώνω τις βυζάρες…την πηγαίνω προς την κρεββατοκάμαρα ενώ την χούφτωνα παντού την πετάω στο κρεββάτι και της σκίζω το στρινγκάκι που είχε μουλιάσει.

Ήθελα να ασχοληθώ με τις ρώγες της που φαινόντουσαν καβλωμένες στο κολλητό και διάφανο φόρεμα…Τις πιπίλαγα και τις δάγκωνα…κατέβηκα προς το υγρό μουνάκι της που μοίριζε τέλεια και γυάλιζε σπό τα υγρά της. Πιπίλαγα την κλειτορίδα της και τα μουνόχειλα της που είχαν γίνει τεράστια… «γάμησε με…γάμησε με,μη με ταλαιπωρείς άλλο…θέλω να με γαμάς μέχρι το πρωί..» σηκώθηκα και την έβαλα να με τσιμπουκώσει και να μου βάλει καπότα με το στόμα…τον ρούφαγε μια αργά μια γρήγορα…τον σάλιωνε…μου έγλυφε τα αρχίδια…..έβαζε όλο το καβλί μου στο στόμα της και της πίεζα το κεφάλι και πνιγόταν…μου έβαλε την καπότα και έφτυσα στο μουνάκι της….

την είχα μπροστά μου να με περιμένει να την ξεσκίσω «θα σε ξεσκίσω σήμερα κάβλα μου!!» της είπα…μπήκα λίγο αργά μέσα της και μόλις είδα ότι του μουνί της ήταν χαλαρό μετά το γλύψιμο και τα δάχτυλα επιτάχυνα κατευθείαν…είχε γατζωθεί πάνω μου…δαγκωνόταν…βόγγαγε… «ξέσκισέ με!!!πιο δυνατά γάμα με!!».. «στήσου στα τέσσερα…ΤΩΡΑ!» της είπα.. τρούλωσε το κωλαράκι της ,έφτυσα στο μουνί της και συνέχεισα να την πηδάω…δάγκωνε το μαξιλάρι για να μην βογγάει,της σφαλιάριζα τον κώλο και της τράβαγα τα μαλλιά…είχε τρελλαθεί μέχρι που την είδα να τρέμει και να διπλώνει…ήρθε σε οργασμό…τα πόδια της δεν την κράταγαν… συνέχεισα μέχρι που μου είπε… «μη όχι άλλο τώρα..πονάω»


ήθελα να την ξεσκίσω πραγματικά..την έβαλα να γονατίσει και ξεκίνησα να της γαμάω το στόμα… της κράταγα το κεφάλι και την πίεζα πάνω μου. Πνιγόταν μέχρι που δάκρυσε..όταν κατάλαβε ότι θα έχυνα πήγε να τραβηχτεί για να την χύσω παντού..δεν την άφησα,κατάλαβε ότι ήθελα να τα καταπιεί και κυριολεκτικά με στράγγηξε. είχα τόση κάβλα που ήθελα να την πηδάω όλη μέρα..τη γύρισα σε 69 και τις έβαζα δάχτυλα στο μουνί και στον κώλο..

Η πουτάνα έπαιρνη τη ψωλή μου όλη στο στόμα της και έκανε παιχνίδια με τη γλώσσα της,ήταν απίστευτη στα τσιμπούκια.. κάποια στιγμή πιάνει τις καπότες και μου βάζει μια..εκεί κατάλαβα ότι ήθελε πολύ γαμήσι ακόμα.Αφού μου έγλυψε την πούτσα λίγο ακόμα για να σαλιώσει καλά και το προφυλακτικό σηκώθηκε και ήρθε να με καβαλήσει… «τώρα πραγματικά θα δείς πόσο θέλω να γαμιέμαι!!»μου είπε…σάλιωσε το χέρι της,έτρυψε το χέρι της και με καβάλησε!!

κίνησε λίγο κυκλικά τη μέση της για να με καβλώσει κι άλλο και μετά ξάπλωσε πάνω μου.Ξεκίνησε να κουνάει αργά μόνο τη λεκάνη της πάνω κάτω και επιτάχυνε…πήγαινε σα δαιμονισμένη!!της χαστούκιζα το κώλο,της είχα βάλει δύο δάχτυλα στο κώλο και τρελλαινόταν!δάγκωνα τα βυζιά της..ότι μπορούσα το έπιανα… «κοίτα πόσο πουτάνα είμαι άμα θέλω!!θέλω να γαμιέμαι έτσι συνέχεια!!».τρελλάθηκα..της πίεζα τον κώλο προς τα πάνω μου και τώρα κινιώμουν μόνο εγώ.. «σκίσε με…γάμησε με!!μη σταματάς!!» φώναζε. «ξάπλωσε να σε σκίσω κανονικά τώρα καριόλα!»της είπα.

την έβαλα να ξαπλώσει και ξεκίνησα να τη γαμάω γρήγορα..την νιώθω να μην μπορεί να μιλήσει και να ανασάνει…τελείωνε για 3 φορά «μη σταματάς…σκίσε με!!» έλεγε..τώρα πραγματικά δε σταμάταγε…ένιωθα το μουνί της να μου πιέζει τον πούτσο και τα πόδια της να μου πιέζουν τη μέση… «σε έχυσα γαμιά μου!!»όσο μίλαγε τόσοο κάβλωνα!! δεν σταμάταγα για κανένα λόγο…της έρχεται και τέταρτος οργασμός σε λιγότερο από πέντε λεπτά…δεν άντεχε άλλο….με έσπρωχνε από πάνω της.

Όταν βγήκα από μέσα της για να αρχίσει να με τσιμπουκώνει είδα ότι το μουνί της είχε ανοίξει διάπλατα…Ξεκίνησε να με τσιμπουκώνει μέχρι να χύσω παντού πάνω της.Στο στήθος της,στο πρόσωπο της.Έχυσα απίστευτα πολύ για δεύτερη φορά..Εκείνη τη μέρα την πήδηξα άλλες τρεις φορές,συνολικά μπορεί να είχε και 9 οργασμούς.Την επόμενη το μεσημέρι μου έστειλε μήνυμα και μου είπε «γαμιά μου δε μπορώ να περπατήσω σήμερα μετά τα χτεσινά…μη νομίζεις ότι σήμερα δε θα με γαμήσεις όμως 

Πάρτυ οργίων


Με τον Κώστα γνωριστήκαμε πριν από έξι μήνες. Ο Κώστας είναι 45 χρονών, ευγενικός με αρρενωπά χαρακτηριστικά. Είναι επιχειρηματίας και του αρέσει η άνετη και πλούσια ζωή και συχνά με παίρνει μαζί του σε ταξίδια στο εξωτερικό. Εγώ είμαι 24 χρονών αδύνατη, ψηλή με όμορφες αναλογίες. Στο τελευταίο του ταξίδι στην Αγγλία βρεθήκαμε σε ένα πριβέ πάρτυ ανταλλαγής συντρόφων. Ο Κώστας ξέρει καλά ότι δεν κολλάω να βρεθώ στο ίδιο κρεβάτι με άνδρα η γυναίκα και ότι μου αρέσουν οι νέες προκλήσεις.

 

Το πάρτυ ξεκίνησε χαλαρά, οι περισσότεροι είχαν γνωριστεί μέσο internet εξάλλου ο θεσμός των swingers είναι διαδεδομένος στην Αγγλία. Καθώς απολάμβανα το ποτό μου στον απέναντι καναπέ είδα μια μελαχρινή να παίρνει πίπα στον διπλανό της. Σύντομα η κοκκινομάλλα που καθόταν στο ίδιο καναπέ διεκδίκησε και εκείνη μερίδιο από το ερεθισμένο εργαλείο του τυχερού άνδρα. Λίγο πιο πέρα δυο ξανθιές αντάλλασσαν παθιασμένα φιλιά και χάδια. Το καυτό θέαμα άρχιζε να με ερεθίζει. Ήταν φανερό ότι το ερωτικό παιχνίδι είχε ξεκινήσει για τα καλά.

Ένας όμορφος ξανθός 30αρης έκατσε κοντά μου, το χαμόγελο του με έκανε να του χαμογελάσω και εγώ. Δεν έχασε ευκαιρία και κόλλησε τα χείλη του στα δικά μου. Εγώ τύλιξα τα χέρια μου γύρο από το λαιμό του και τον κόλλησα πάνω μου. Το δυνατό κορμί του έκανε την καρδιά μου να χτυπά σαν τρελή.

 

«Έλα μου λέει, πάμε κάπου πιο ήσυχα» και με άρπαξε από το χέρι για να με οδηγήσει σε κάποιο άλλο δωμάτιο.

Η παρτούζα είχε ξεκινήσει και σε κάθε δωμάτιο βρισκόταν κάποιοι να πηδιούνται. Επιτέλους βρήκαμε ένα άδειο γραφείο που ο μεγάλος δερμάτινος καναπές ήταν ότι έπρεπε για την περίπτωση. Μου έβγαλε το φουστάνι με πολύ άγριο τρόπο και με πέταξε στο καναπέ. Όρμηξε στο πλούσιο στήθος μου και άρχισε να το γλείφει λαίμαργα. Η καύλα ήταν απίστευτη οι ρόγες μου ερεθίστηκαν άμεσος. Μου άνοιξε τα πόδια, τα σήκωσε ψηλά και κάρφωσε το χοντρό πούτσο του στο στενό ακόμα μουνάκι μου. Έβγαλα ένα βογκητό σχεδόν ουρλιαχτό καύλας παραδομένη στις άγριες ορμές του.

Πριν προλάβω να χορτάσω γαμήσι στο δωμάτιο μπήκε ένας γεροδεμένος μελαχρινός, γυμνός με το εργαλείο του σε πλήρη στύση. Με άρπαξε από τα μαλλιά και με ανάγκασε να πάρω στο στόμα μου τον ερεθισμένο ανδρισμό του. Σύντομα αλλάξαμε στάση και βρέθηκα ανάμεσα στα δυο άγρια αρσενικά που ξεσκίζαν βίαια τις καυτές μου τρύπες. Η χοντρή πούτσα του ξανθού άνοιξε σαν τριαντάφυλλο την κωλοτρυπίδα μου κάνοντας με να χύνω ατέλειωτα. Στο τέλος βρέθηκα γονατισμένη εμπρός τους να δέχομαι τα καυτά τους χύσια. Μερικά τα κατάπια κάποια άλλα τα άπλωσα στο ιδρωμένο μου κορμί. Ήταν μια εμπειρία που θα μου μείνει σίγουρα αξέχαστη.

Ευα, η καλοκαιρινη καυλα

Γεια σας.Με λενε Γιωργο και ειμαι 20 χρονων. Αυτο το περιστατικο συνεβη πριν 2 χρονια. Ηταν καλοκαιρι του 2011 και παρακαλουσα να τελειωσει γιατι δεν αντεχα αλλο. Δεν πηγα πουθενα διακοπες και η κατασταση στην Αθηνα το καλοκαιρι ειναι αφορητη. Η καθημερινοτητα μου ειχε γινει μια ρουτινα, καθε μερα εβγαινα εξω με την παρεα μου για καφε η κατι τετοιο. Το θεμα ηταν πως ειχα φαει κολλημα με μια απο την παρεα μου (Ευα το ονομα της). Ηταν 2 χρονια μεγαλυτερη μου (δηλαδη 20 τοτε) και ηταν ΚΑΥΛΑ. Ειχε υψος 1.80 περιπου (το ξερω αρκετα ψηλη) και τελειες ποδαρες. Το σωμα της δεν ηταν τοσο αθλητικο αλλα ειχε τις ιδανικες καμπυλες. Επισης ειχε τελεια κωλαρα και απο προσωπο μετριο προς καλο. Ομως το πιο καυλωτικο χαρακτηριστικο πανω της ηταν οι ΒΥΖΑΡΕΣ της.  Ειχε μεγαλα, στητα βυζια και πανω απο ολα φυσικα. Αν και κανεις θα νομιζε οτι ειχε κανει επεμβαση στο στηθος της τοσο μεγαλο που ηταν. Καναμε πολυ παρεα, περισσοτερο απο το συνηθισμενο, και δεν ημουν σιγουρος αν με εβλεπε μονο σαν φιλο και τιποτα παραπανω. Εγω σιγουρα δεν την εβλεπα φιλικα.

Μια απο τις συνηθειες μας ηταν να μαζευομαστε ολη η παρεα σπιτι της και να βλεπουμε ταινιες και μιας και ειμασταν τοσο κοντα με την Κωνσταντινα αυτη συνιθιζε να καθεται διπλα μου ή να ξαπλωνει και να ακουμπαει το κεφαλι της στα ποδια μου. Μια μερα λοιπον, ειχαμε μαζευτει ολη η παρεα σπιτι της, ομως κανεις δεν ειχε ορεξη για ταινια και ετσι μετα απο λιγο εφυγαν ολοι αφηνοντας μας μονους. Εγω θελοντας να περασω χρονο μονος μαζι της ειπα δεν ειχα προωλημα να δω ταινια. Ετσι και εγινε. Αυτη τη φορα ετσι οπως ημουν καθισμενος στον καναπε και εβλεπα την ταινια η Ευα ηρθε και ξαπλωσε στην αγκαλια μου και εγω μπορουσα να σχεδον ολο το βυζι της πανω απο το κεφαλι της. Αμεσως καυλωσα τοσο πολυ!! και φοβομουν μην το προσεξει. Δεν ειχα καυλωσει ετσι ξανα στην ζωη μου ηθελα τοσο πολυ να την πηδηξω. Η πουτσα μου ειχε γινει τοσο σκληρη και σιγα σιγα το πουτσοκεφαλο αρχιζε να υγραινεται πολυ. Σχεδον για ολη την υπολοιπη ταινια εμεινα καυλωμενος και λιγο πριν τελειωσει εγινε το μοιραιο. Σηκωθηκε ορθια γιατι ηθελε να αλλαξει σταση και καθισε πανω στα ποδια (δηλαδη πανω στην καυλωμενη πουτσα μου, επισης να σημειωθει οτι εκεινη την μερα φορουσα φορμα). Εγω ειχα αγχωθει τοσο πολυ γιατι δεν ηξερα πως θα το παρει μολις το συνειδητοποιησει. Και τοτε εγινε. Μετα απο λιγα δευτερολεπτα αφου καθισε πανω μου με κοιταξε στα ματια και μου χαμογελασε.

Εγω δεν ηξερα πως να αντιδρασω και αφου τα προσωπα μας ηταν τοσο κοντα το μονο που σκεφτηκα ηταν να την φιλισω και αυτη μου το ανταποδωσε. Αμεσως με καβαλησε και συνεχισαμε να φιλιομαστε. Φιλιομασταν για πολυ ωρα ομως μονο στο στομα και στον λαιμο (παρεπιπτοντως εκανε παρα πολυ ωραιες πιπιλιες) ετσι προσπαθησα να το παω στο επομενο επιπεδο και αρχισα να της χουφτωνω τον κωλο της  οσο πιο καλα μπορουσα. Αυτη ειχε αναψει τοσο πολυ αφου ακουμπουσε το καυλι μου τοση ωρα αλλα νομιζω πως δεν ηταν σιγουρη οτι ηθελε να χαλασει τη φιλια μας για παντα. Ομως μετα απο κανα 5 λεπτο προκαταρκτικα εβγαλε το μπλουζακι της και οι τεραστιες ΒΥΖΑΡΕΣ της ηταν σχεδον μεσα στο προσωπο μου. Τοτε εγω αμεσως της εβγαλα το σουτιεν και αντικρυσα οτι πιο ωραιο εχω δει στη ζωη μου.Τα βυζια της ηταν με μια λεξη τελεια.

Στητα και με τελειες ρωγες. Αρχισα να την γλειφω και να την φιλαω σε ολο της το σωμα και ιδιαιτερα στο στηθος. Σχεδον εχυσα μεσα στο παντελονι μου με την καυλιαρα. Τοτε γδυθηκαμε και οι δυο τελειως και μολις ειδε ποσο καυλωμενος ημουν με κοιταξε παλι στα ματια και μου χαμογελασε. Επιασε τη ψωλη μου και αρχισε να μου την παιζει, ομως πολυ γρηγορα αρχιζε να μου παιρνει πιπα χωρις να το καταλαβω και στα πρωτα δευτερολεπτα εχυσα στο στωμα της και εκεινη τα καταπιε ολα. Εγω ειχα μεινει εκπληκτος και εκεινη ομιζοντας οτι τελειωσα με κοιταξε περιεργα αλλα εγω της ειπα να συνεχισει. Με πιπωσε τοσο καλα που ακομα θυμαμαι τα χειλια της στο πουλι μου. Μετα απο λιγα λεπτα την σηκωσα,την ξαπλωσα στον καναπε και αρχισα να της κανω γλειφομουνι και να της βαζω δαχτυλο. Εβλεπα ποσο της αρεσε και το συνεχισα για αρκετη ωρα. Ωσου αποφασιε να μου ξαναπαρει πιπα και καναμε για να μην μεινει κανεις παραπονεμενος καωαμα την 69 ξαπλωμενοι στον καναπε. Επιτελους ηρθε και η στιγμη που της το εβαλα. Καταλαβαμε οτι ηρθε η ωρα και εκεινη ξαπλωσε πισω και ανοιξε τα ποδια. Εγω αρχισα να της το χωνω σιγα και με αυξανομενο ρυθμο και ταυτοχρονα φασωνομασταν που και που. Εκεινη φωναζε δυνατα αφου απ' οτι φαινεται το απολαμβανε. Αλλαξαμε πολλες στασεις την πηρα στα 4, το καναμε πανω στο τραπεζι του σαλονιου κ.α. Περασαν 15 λεπτα που γαμιομασταν και τελικα ηρθε η ωρα να χυσω. Εβγαλα την πουτσα μου  απο μεσα της και καταλαβε τι επρεπε να κανει. Γονατισε και μαζεψε τα βυζια της ωστε να ριξω ολο το χυσι εκει. Η στιγμη που εχυσα ηταν απεριγραπτη, ενιωσα τελεια, το κρατουσα μεσα μου για πολυ ωρα. Μετα απο αυτο συνεχισαμε να γαμιομαστε για 2 ωρες με διαλλειματα. Ωσπυ πηγε 7 η ωρα και μου ειπε οτι θα ερχοταν η μητερα της. Ετσι εγω χωρις σκεψη την πηρα και πηγαμε σπιτι μου που δεν ηταν κανεις τετοια ωρα και ηταν σχετικα κοντα με το δικο της. Με το που πατησαμε μεσα αρχισαμε να φασωνομαστε και να βγαζουμε τα ρουχα μας. Ακουλουθησε αλλο ενα 2ωρο σεξ. Το καναμε παντου στο σαλονι, στο δωματιο και στο τελος στο ντουζ. Η Ευα ηταν καυλα τα εκανε ολα και εγω ομως νομιζω δεν την αφησα παραπονεμενη. Την εφερα πολλες φορες σε οργασμο και καταλαβε απο τις φωνες τις ποσο της αρεσε. Ετσι συνεχιστηκε για ολη τον μηνα, την γαμουσα σχεδον καθε μερα και πολλες ωρες. Τελικα αποδειχτηκε ενα απο τα καλοκαιρια εκεινο το καλοκαιρι. Εγω με την Ευα ημασταν μαζι για καποιους μηνες ομως μετα επρεπε να χωρισουν οι δρομοι και μου λειπει πολυ η καυλιαρα.

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

DARK PASSIONS



Μετα απο μηνες ατελειωτων διαδυκτιακων συζητησεων ,απροσωπα αλλα με πολυ κοκκινες διαγραμμισεις....απιστευτες καυλωτικες συζητησεις ,απο εκεινες που δεν τα κανεις με τον συντροφο σου ειτε λογω ρουτινας ειτε γιατι δεν ειναι ολοι ετοιμη για αλματα στο κενο,αποφασισαμε να το σοβαρεψουμε.
το πλαισιο ειχε μπει .....οι κανονες ηταν απο την αρχη ξεκαθαροι και αποδεκτοι και απο τους δυο...απλα θα γινοταν μια προσπαθεια σεξουαλικης ικανοποιησης εξω απο τα συνηθη....καθαρο σεξ μονο ...ουτε εκατεροθεν συναισθηματα...ουτε συναψη σχεσης...εξαλου ηταν φανερο απο την αρχη οτι δεν θα μπορουσαμε να εχουμε αλλη σχεση στην οποια θα μπλεκοταν συναισθηματα....ετσι απλα και ομορφα.
μετα απο μια σχετικα αργη διαδικασια αποφασισαμε να βρεθουμε σε ενα ξενοδοχειο,φροντιζοτας τις καταλαληλες δικαιολογιες και τα προγραμματα μας ,ακομα και ενα τετοιο περιστατικο δεν ειναι ευκολο οταν εχεις δομημενη ζωη και υποχρεωσεις ...
το ραντεβου ειχε κλειστει βραδυ και εγω ειχα ηδη παει στο ξενοδοχειο εχοντας μαζι μου τα απαραιτητα ..ξεροντας τι ακριβως ζητουσαμε και οι δυο.
γυρω στις 8 το κινητο δονηθηκε απο το εισερχομενο....ειμαι απο κατω...ανεβα στο 469 της εγραψα ....η πορτα θα ειναι ανοικτη...αλλα πριν μπεις στειλε μου μυνημα...της εγραψα...με τονο που δεν σηκωνε αντιρησεις..οκ ...απαντησε με τον προσφιλη της τροπο...
3 λεπτα αργοτερα ενα νεο εισερχομενο ηρθε....ειμαι απεξω......κεινη την στιγμη ταραχτηκα ,δεν περιμενα να αντιδρασω ετσι ,,αλλα ενα ελαφρυ αισθημα αβεβαιοτητας φυσηξε διπλα στο αυτι μου.........εισαι βεβαιη ?της απαντησα...μην ξεροντας τι γραψει...οχι μου εγραψε ..το μυαλο μου αλλα λεει ,,,αλλα το μουνι μου ειναι ηδη υγρο.....οποτε....τι κανουμε?
Η τελευταια φραση εκανε το καυλι μου καγκελο και σαν κλασσικος αντρας ξεχασα αμεσως την παραινεση του πανω κεφαλιου και αποφασισα να ακολοθουσω το κατω .....ανοιξε την πορτα και μπες ....εγραψα....
Η πορτα ανοιξε με ελαφρα διστακτικο τροπο και το φως του διαδτομου μπηκε στο σκοτεινο δωματιο αλλα με τροπο που δεν φαινομουν καθισμενος σε μια πολυθρονα στο βαθος του δωματιου.....κλεισε την πορτα ...της ειπα με αργη φωνη...και ακου με προσεκτικα...
Η πορτα...εκλεισε και μαζι με αυτη εκλεισε ο οποιοσδηποτε τροπος να κανουμε πισω .και......η θα φαινομουν ανταξιος αυτων που εγραφα τοσους μηνες η θα παθαινα μια ηττα μεγαλειωδων διαστασεων...
Το αρωμα της πλυμμηρισε το δωματιο και φανηκε οτι πραγματικα ηταν μια κυρια,,,ακριβως ετσι οπως την ειχα φανταστει ,σοβαρη...και οχι κανενα ξεκωλο που το μονο που ηθελε ηταν απλα ενα σκληρο γαμησι.....ετσι για να ξεφυγει απο τα κοινοτυπα πηδηματα των συνομηλικων ,,,εδω ειχαμε να κανουμε κατι που μονο ως σεξουαλικο παθος οριζετε....με οτι αυτο θα εφερνε στην συνεχεια...
Στην γωνια του κρεβατιου υπαρχει μια μασκα ..της ειπα ...φορεσε τη....χωρις να μιλησει εκανε υπακουα αυτο που της ειπα...εισαι ετοιμη την ρωτησα?...ναι.... ειπε με φωνη που φανερωνε οτι πλεον ειχε μπει σε μονοπατι που δεν υπηρχε γυρισμος....
Ειχε ερθει η ωρα...σηκωθηκα και πηγα απο πισω της...εισαι ανετα ?ρωτησα.....ναι ...ειμαι....
Της εβγαλα το παλτο που φορουσε και ειδα οτι ειχε κανει κατα γραμμα αυτο που της ειχα πει....μονο εσωρουχα μαυρα με ζαρτιερες και καλτσες στο ιδιο χρωμα καθως και μαυρα ψηλοτακουνα ....μονο και μονο το θεαμα με αναστατωσε......ηξερα οτι σωματοτυπικα ηταν στα απολυτα γουστα μου αλλα το κορμι της κολακευε πραγματικα αυτα που φορουσε....μια πραγματικη γυναικα...
... με οτι αυτο συνεπαγετε...
ετσι οπως ημουν απο πισω ενοιωσε καλα το ποσο καυλωμενος ημουνα ηδη....μμμμ μ αρεσει αυτο που νοιωθω απο πισω μου ...ειπε με πολυ σταθερη φωνη ....χωρις να μιλησω χαιδεψα το στηθος της πανω απο το δαντελωτο σουτιεν ..οι ρωγες ειχαν σκληρυνει και ακομα δεν ειχαμε ξεκινησει.......κατεβασα το ενα χερι μου προς τα κατω και ενω ειχα γραπωσει το βυζι της και την δαγκωσα ελαφρα στο λαιμο..εβαλα το χερι μου μεσα απο το εσωρουχο της,,,τελεια αποτριχωμενο μουνι...και ηδη πολυ υγρο....βογγηξε και στο στηθος της ενοιωσα ενα φουσκωμα απο την καυλα της ............
Την επιασα απο την μεση και την οδηγησα στην πολυθρονα ...κατσε...γιατι?.....θα δεις της ειπα....
Εκατσε και τραβηξα το βαλιτσακι ακατω απο το κρεβατι και εβγαλα ενα κομματι ναυλον σκοινι....εισαι ετοιμη ρωτησα για οτι θα ακολουθησει?
ΕΙΜΑΙ ηταν η αμεση απαντηση της
Αρχισα να της δενω τα χερια στην πολυθρονα και ρωτησα αν ειναι σφιχτα,,,οχι ειμαι ενταξει απαντησε....μολις τελειωσα και σιγουρευτηκα οτι πλεον ηταν καλα δεμενη πλησιασα στο αυτι της .....τωρα πουτανιτσα εισαι δικη μου....τουλαχιστον για αποψε μου ανηκεις...........δεν απαντησε .....και δεν ηθελα κιολας ....θα φαινοταν στην συνεχεια αν γουσταρε η οχι....
Απομακρυνθηκα λιγο και αρχισα να ξεντυνομαι....ειχα κανει και εγω οτι ακριβως της αρεσε....ξυρισμενος παντου και διακριτικα αρωματισμενος....εβγαλα τα ρουχα μου μενοντας γυμνος,,,,το καυλι μου ηδη ηταν ετοιμο να τρυπησει και τοιχι απο το θεαμα που εβλεπα αλλα επρεπε να εχω υπομονη.....ειχα υποχρεωση να την στραγγιξω πρωτα και μετα να χυσω....
Πλησιασα και αρχσα να κανω ταξιδι τα χερια μου πανω της...ακουμπωντας τον λαιμο της κατεβηκα προς τα υπεροχα βυζια της τα οποια εβγαλα απο την φυλακη του σουτιεν και αρχισα να τα ζουλαω με δυναμη .....ναι...ετσι....ειπε...αρχισα να τις τσιμπαω με τροπο που να ποναει αλλα οχι υπερβολικα κει εβλεπα τα ποδια της να τεντωνοντε με κινηση που εδειχνε οτι την καυλωναν αυτα τα κολπα....
Σ ΑΡΕΣΕΙ ?................ΝΑΙ ...ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΥΛΙΑΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ,,,,,,,,,ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ειπα και αρχισα να δαγκωνω και να ρουφαω τις ρωγες της ......................ναι....ετσι καριολη δυνατα .........μουγκρισε με καυλα..........σ αρεσει ε?πουταναρα μου....εσυ... μ αρεσεις που κανεις σαν τρελη....
Επρεπε να σταματησω λιγακι γιατι σε λιγο θα εχυνα χωρις μου καν αγγιξει το πουτσο εξαλου ειχαμε ωρα ακομα........γιατι σταματησες ρωτησε λαχανιασμενη .....δεν ωρα ακομα να το τραβηξουμε ειπα...και ηπια μια γουλια νερο να ηρεμησω αφηνοντας την τυφλη και δεμενη....................
Καθησα λιγο να ηρεμησω απο την εξαψη που μου χε προκαλεσει η γευση της ρωγας στο στομα μου και πηγα και γονατησα μπροστα στα ανοιχτα ποδια της........
της σηκωσα το ποδι και της εβγαλα την γοβα ,,,,και εσκισα τη ακρη της καλτσας και αρχισα να ρουφαω το μεγαλο δαχτυλο του ποδιου της....μμμμμ ετσι καριολη με τρελενεις ,,,,,,,,,,,,,,και οι παλαμες της αρπαξαν σφιχτα την ακρη της πολυθρονας....ειχε ερθει η ωρα ωρα ...να δοκιμασω αυτο που εβλεπα τοσο καιρο μονο σε φωτογραφια.....αυτο το αχορταγο μουνι που σε καλουσε μανιασμενα να το γευτεις ......
Την αρπαξα απο τα κωλομερια και την εβαλα να καθησει πιο βολικα ωστε τα ποδια της να ειναι πιο ανοικτα και της εσκισα την κιλοτα με ατσαλια.....και εμφανιστηκε μπροστα μου μια μουναρα διαπλατη και φουλ μουσκεμενη και τα υγρα ειχαν φτασει στην εξισου ομορφη κωλοτρυπιδα της....
πλησιασα και ενοιωσα το ποσο καυτο ηταν πλεον και με παρακαλουσε να χωσω βαθια την γλωσσα μου μεσα του ....οχι ακομα.....επρεπε να κανω και τα δικα μου γουστα.....εβαλα το χερι μου στο βαλιτσακι και εβγαλα μια ατσαλινη σφηνα οτι επρεπε για την κωλαρα της και αρχισα να την παιζω κυκλικα γυρω απο την κολοτρυπα της.....μμμ τι ειναι αυτο? ρωτησε.....κατι που χρειαζεσε καριολα ,,,,,,,,και αφησα την σφηνα στην ακρη.........της επιασα τα κωλομερια και τα ανοιξα καλα μεχρι να εχω γλωσσικη προσβαση στη ροδαλη πισω πορτα......και εχωσα την γλωσσα μεσα να γλυστραει καλα ..........και αρχισα να παιζω πλεον με τον δεικτη μου....καθε φορα εκατοστο εκατοστο πιο βαθια....... και με καθε μιση περιστροφη να ακουγετε ενα μικρο βογγητο καυλας....σ αρεσει καυλιαρα γυναικα να σου πειραζουν την κωλοτρυπα ε?.....μμμμμ μα αρεσει πολυ ....εισαι πολυ καριολης.......
πηρα την σφηνα και με αργη κινηση την εχωσα στην κωλοτρυπα της....βογγηξε απο καυλα καθως την τραβηξα αποτομα εξω και την ξαναχωσα για τα καλα στην στενη τρυπα της.....κανοντας τη να βγαλει ακομα ενα βογγητο....
Επιτελους ειχε ερθει η ωρα να ασχοληθω με την καυτη μουναρα της τωρα που ειχα φροντισει η πισω πορτα να ανοιξει ....εχωσα τα δυο δαχτυλα στο τρελαμενο απο ζουμια μουνι της και τα φερα στο στομα της.....γλυψε καριολα τα καυλιαρικα υγρα σου ψιθυρισα ,,,,γευσου την ιδια σου την καυλα .......ναι ....και ρουφηξε με παθος τα δαχτυλα μου .......εσκυψα και αρχισα με αργες κινησεις να παιζω με την γλωσσα μου απαλα με την κλειτοριδα της.....εκαιγε.....εισαι μεγαλη πουταναρα ειπα....ειμαι καριολη.... απαντησε... και αποψε εισαι ο γαμιας μου που θα με σκισει...
αρχισα να ρουφαω τα γεματα ηδονη ζουμια που ειχε και με γρηγορες κινησεις αρχισα να ανεβοκατεβαζω την γλωσσα μου σε ολος το μηκος και πλατος την μουναρας την ναι ....ναι...φωναξε....ετσι καριολη ...ρουφα τα ολα ,,,γλειψε με ...ναι....πιο γρηγορα......με πεθαινεις ............ο μονολογος της συνεχιζοταν αδιακοπα τρελαμενη απο ηδονη......και εγω ειχα αφοσιωθει πληρως να χορτασω με γλυψιμο αυτη την απυθμενη μουναρα..........ωσπου ενοισα οτι ηταν ωρα να την δωσω και αλλο γλυκο να δοκιμασει......
Πλησιασα τον πετρωμενο απο καυλα πουτσο μου με μια αποτομη κινηση της τον εχωσα μεσα την κανοντας να να βγαλει ενα βαθυ αχχ απο το στομα της ....και βγηκα εξισου αποτομα........σε αρεσε ψωλα ?το θες βαθια μεσα σου?.....ναι γαμια μου σκισε με τωρα ............οχι απαντησα δεν ειναι ακομα ωρα ,,,,,,,,,της εκλεισα τα ποδια και πηγα διπλα της ,,,,θες σκισμο καριολα ε?θελω ....θελω να μου σκισεις το μουνι αποψε ,,,θελω να ουρλιαξω απο καυλα παλιοκαριολη που με εχεις τρελανει..............θα γινει και αυτο απαντησα....και ανεβηκα στην πολυθρονα και πιανοντας το κεφαλι της της βυθισα το πουτσο μου βαθια στο λαρυγγι της ,,,,ρουφα τον και ασε τα λογια της ειπα....ωρα να δουμε αν εισαι τοσο πουταναρα οσο γραφεις....ειμαι.......και αρχισε να να κανει ενα τσιμπουκι με τοση μαεστρια που μονο σε πορνο μπορεις να δεις και μονο απο σταρ του ειδους...ρουφουσε με παθος το καυλι μου και ολο με πιο γρηγορες κινησεις την γαμουσα απο το στομα κρατωντας σφιχτα το κεφαλι της ....σ αρεσει ο πουτσος μου βρωμα?ειναι στα δεδομενα σου να σε χορτασει αχορταγη καραπουταναρα?ναι....μου κανει....παλιοκαριολη ....φατον λοιπον ολον ...ρουφα τον ψωλα να δω το αν θα χορτασεις,,,,,,,,,,και το τσιμπουκι που της εδινα μου δειχνε οτι δεν την κανεις ευκολα καλα αυτη την ψωλα....αχορταγη....ειχαμε παρασυρθει σε ενα τρελο σκηνικο που δεν μπορουσα να το ελεγξω πλεον ,,,επρεπε να αυτοσχεδιασω γιατι αν συνεχιζε το ρουφηγμα δυο λεπτα ακομα θα την επνιγα με τα καυτα μου χυσια.....τραβηχτηκα και ο πουτσος μου εσταζε απο το σαλιο της που ειχε φτασει μεχρι τα αρχιδια μου και σηκωθηκα ορθιος..........
Την ελυσα απο την πολυθρονα και την αφησα να με αγγιξει στον πουτσο που κοιτουσε το ταβανι κοκαλωμενος απο καυλα...γονατησε και συνεχισε να μου γλυφει αυτη τη φορα το πουτσο χρησιμοποιωντας και τα χερια της ρουφουσε ανελεητα και τα αρχιδια μου μαζι με τοση δυναμη που οιμισα οτι θα τα καταπιει .............ετσι καυλιαρη μου πετρα ειναι ....με αυτο θα με σκισεις γαμια μου .......ηταν ωρα....την εβαλα στα τεσσερα στο κρεβατι ..........και εριξα μερικα δυνατα χαστουκια στην τουλρωμενη κωλαρα της που κοιτουσε τον καυλωμενο πουτσο μου ετοιμο να μπει βαθια μεσα της.....θα σε σκισω μωρη καριολα .....ναι γαμιολη σκισε με....ειμαι δικη σου για αποψε....σκισε με κανε να ουρλιαξω απο ηδονη .......ξεσκισε με ........πλησιασα και κρατωντας τον πουτσο μου αρχισα να της αγγιζω τα μουνοχειλα με το πουστοκεφαλο μου.......βαλτοννν καριολη μεσα μου ,,,,το θελω μεσα μου τον πουτσο σου ,,,,,χωστον βαθια......σκισε με .......και μια κινηση βυθισα το καυλι μου μεσα της και αρχισα να την γαμαω δυνατα ,,,χαστουκιζοντας ταυτοχρονα την κωλαρα της.....σ αρεσει παλιοπουταναρα ετσι δυνατα.....σκισε με χτυπα χτυπα...πιο δυνατα ...ειπε .μουγκριζοντας απο καυλα,,,,,
μετα απο 5 λεπτα αδιακοπου σφυροκοπηματος ενιωσα τα καυτα υγρα της να γενιζουν τον πουτσο μου και να ουρλιαζει απο καυλα και ηδονη ,,,,,,,με εσκισες παλιομαλακα ....οχι ακομα ειπα....σε λιγο θα σε σκισω παλιοπουτανα,,,,ετσι οπως σου αξιζει..........
Πηγα μπροστα της και της ξαναδεσα τα χερια ,,,,εισαι ετοιμη?οτι θες κανε με .......θα σε σκισω στ αληθεια τωρα παλιοπουτανα θα σε ξεφτιλισω και θα πονεσεις ...............ετσι πεσμενη στα τεσσερα σαν σκυλα θα σε ξεσκισω ............πηγα ξανα απο πισω και αρχισα να μπαινοβγαζω την σφηνα που φορουσε ολη την ωρα που την γαμουσα ,,,,,,,στο χουν ξανακανει ετσι το κωλαρακι καριολα ? ετσι...οχι ....καλυτερα .......μ αρεσει που θα στον ξεσκισω εγω ετσι πρωτος παλιοψωλα........και εβγαλα την σφηνα σιγα σιγα μεχρι που φανηκε η ροδαλη κολοτρυπα σε ολο της το μεγαλειο....τις ανασηκωσα λιγο τα κωλομερια να και εγλυψα την τρυπα της ,,,,,θα πονεσεις παλιοπουταναρα..............ναι......σκισε με ............αργα και προσεκτικα αρχισα να βαζω το πουτσοκεφαλο μεσα στην κωλαρα της .........αρχισε να βγαζει πνιχτα βογγητα ........πονας?........ναι...............ετσι....πρεπει....καριολα....και συνεχισα να σπρωχνω τον πουτσο μου βαθια στην σκοτεινη τρυπα της .....αφου εφτασε μεχρι το τελος πλησιασα το αυτι της ,,,εισαι ετοιμη.....ειμαι....σκισε με περα για περα.....και αρχισα στην αρχη σιγα σιγα και μετα απο λιγο πιο δυνατα με πιο πολυ ενταση να της ανοιγω την κωλαρα ,,,,,,,,,ναι ..ναι.....ετσι....αχχχ ....γαμιολη τι μου κανεις.......σε σκιζω καριολα ....ετσι σου αξιζει....μαι .....μου αξιζει...ειμαι παλιοπουτανα ...σκισε με σκισε με.....μετα απο κανα δεκαλεπτου αργου και γρηγορου ξεσκισματος ενοιωσα την καυλα μου να χτυπαει κοκκινα........τραβηχτηκα αποτομα και την εβαλα να γονατησει μπροστα μου...παρτον στο στομα σου ,,,,και αρχισε να ρουφαει δυνατα ....μμμμ .....μμμ.....καριολα ....με εχεις τρελανει...και εσυ παλιομαλακα με τρελανες αποψε.................και ξαφνικα ενα καυτος χειμαρος σπερματος περασε ολη την ραχοκκοκαλια μου και εκτοξευτηκε μεσα στο στομα της .....ρουφα τα ολα καριοολα καταπιε το χυσι μου ...ναι...ναι....ιδρωμενος πλεον με τις σταγονες του σπερματος να τρεχουν απο το στομα της επεσα σαν σακι στην πολυθρονα και απεμεινε εκει με την μασκα στα ματια και τα χερια δεμενα,,,,,,,,,,την σηκωσα και την εβαλα να ξαπλωσει στο κρεβατι....ελπιζω να ανταποκριθηκα στις προσδοκιες σου της ψυθιρισα στο αυτι......με εσκισες παλιοκαριολη οπως δεν με εχει ξεσκισει κανεις μεχρι σημερα
.....θα με λυσεις τωρα?....οχι ακομα ...ξεκουρασου λιγο θελω να σε κρατησω στην μνημη μου ετσι οπως εισαι τωρα ειπα ..... και πηγα στο μπανιο να κανω ντους...........τελειωσα και βγηκα εξω ,,,,την ειχε παρει ενας γλυκος υπνος.....της ελυσα απλα τα χερια και την αφησα με τη μασκα........ντυθηκα βιαστικα και της εδωσα ενα φιλι στο μαγουλο........αφηνοντας στο κρεβατι ενα κοκκινο τριανταφυλο και μια καρτα με ενα ευχαριστω γραμμενο επανω..........μαζεψα τα πραγματα μου και βγηκα απο το δωματιο...........βγαινοντας εξω ...καπου μακρια αστραφτε.......ερχοταν μπορα.......μπηκα στο αυτοκινητο και αναψα ενα τσιγαρο.............τα ωραια σε αυτη την ζωη κρατανε λιγες στιγμες.........επιστροφη στην πραγματικοτητα ....εβαλα μπρος και πηρα τον δρομο μου.........καλο βραδυ......ηταν δεδομενο οτι δεν θα γινοταν δευτερη φορα........οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλου

Γεμάτη... καύλα!


Μετά από αρκετό καιρό αποφάσισα κι εγώ να σας διηγηθώ μια από τις ερωτικές μου περιπέτειες που μου έχουν συμβεί. Είναι 100% αληθινή. Ήταν πριν κάποια χρόνια, που ήμουν σε μια σχέση με μια κοπέλα η οποία ήταν πολύ καλή, αλλά στο σεξ… τζίφος! Λίγα πράγματα. Όσο και αν προσπαθούσα, δεν μπόρεσα να την κάνω να ανοιχτεί περισσότερο, με αποτέλεσμα να «ψάχνομαι» για κάτι πιο … πικάντικο. Τότε ήμουν 32-33 χρονών και απ’ ότι καταλάβαινα, άρεσα στις γυναίκες. Δεν σας κρύβω ότι είχα κάποιες περιπετειούλες με αρκετά όμορφες κοπέλες. Η αναζήτησή μου όμως ποτέ δεν σταματούσε. Έτσι, κάποια μέρα, μέσα από ένα site γνωριμιών άρχισα να συνομιλώ με μια κοπέλα συνομήλικη μου. Λογικά, η κουβέντα άρχισε να κινείται γύρω από το sex και τις επιθυμίες μας. Είδα ότι είχαμε κοντινά γούστα και οι συζητήσεις που ακολούθησαν είχαν αρχίσει να θερμαίνονται επικίνδυνα! Υπήρξε κάποια ανταλλαγή φωτογραφιών, αλλά δεν ήταν αυτό που λέμε ξεκάθαρες και αυτό με έκανε κάπως διστακτικό στο να βρεθώ μαζί της. Οι συνομιλίες μας όμως (στον υπολογιστή πάντα) έιχαν αρχίσει να ξεφεύγουν και να γίνονται πολύ περιγραφικές και άκρως καυλωτικές. Στις κουβέντες μας είχαμε γαμηθεί με όλους τους τρόπους και έιχαμε χύσει και οι δύο αρκετές φορές. Ξεκινήσαμε να μιλάμε και στο τηλέφωνο και εκεί τα πράγματα έιχαν ανάψει περισσότερο! Δεν θα αργούσε η στιγμή που θα τα λέγαμε κι από κοντά.

Μετά από λίγες μέρες αποφασίσαμε να βρεθούμε και κανονίσαμε να τα πούμε σε ένα μπαράκι. Πήγα εγώ εκεί από νωρίς, ήπια τα ποτάκια μου και την περιμένα να έρθει. Μετά από καμμιά ώρα, έρχεται μια κοπέλα γεμάτη, με βυζάρες και έναν ολοστρόγγυλο τροφαντό κώλο. Είχε ένα πολύ καθωσπρέπει look και ένα συντηρητικό θα έλεγα ντύσιμο. Μακρύ μαλλί καστανόξανθο ίσιο και γενικά συμπαθητική. Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα μόλις την είδα, αλλά οι συνομιλίες που είχαμε κάνει με κράτησαν εκεί γιατί ήταν όντως πολύ κοντά σε αυτά που μου άρεσαν. Μετά την αρχική παγωμάρα κάποια αστειάκια και κάποια (αρκετά) ποτά, αποφασίσαμε να φύγουμε. Στο αυτοκίνητο άρχισε να μου αρέσει η ιδέα πως θα ήταν να τον έβαζα στην κωλάρα της, αλλά δεν ήξερα αν κι αυτή θα μου καθόταν από τη πρώτη φορά. Λέω, ας κάνω την κίνησή μου, κι ότι είναι να γίνει ας γίνει. Περνάω επίτηδες από ένα ξενοδοχείο και σταματάω απ’ έξω. Τις λέω:

-Δεν πάμε μέσα να δούμε αν όλα αυτά που λέγαμε τόσες μέρες είναι έτσι;

-Πάμε μου λέει διστακτικά.

Παρκάρω και μπαίνουμε μέσα. Πάμε στο δωμάτιο και αρχίζουμε τα γλωσσόφιλα. Αρχίζω να την χουφτώνω στις βυζάρες τις και να της τραβάω τα εσώρουχα, μέχρι να βγουν έξω. Πέφτω με ορμή και αρχίζω να της γλύφω τα βυζιά (με τεράστιες ρώγες) και να την χουφτώνω στον κώλο. Στις κουβέντες μας, το να την πάρω από πίσω ήταν σχεδόν συνηθισμένο. Άλλο όμως η πραγματικότητα. Αφού την έγλυφα και την χούφτωνα, άρχισε κι αυτή να παίρνει θάρρος και άρχισε να μου τρίβει τον πούτσο, πάνω από το παντελόνι. Είχα αρχίσει να καυλώνω πολύ και τα αρχίδια μου να γεμίζουν χύσια. Της σηκώνω την φούστα και βλέπω το κιλοτάκι της μούσκεμα από τα υγρά της καύλας της. Το παραμερίζω και χωρίς να της το βγάλω αρχίζω ένα γλυφομούνι με πολύ ένταση! Αυτή έχει τρελλαθεί τελείως και αρχίζει να βογκάει και να σκούζει, προσπαθώντας ταυτόχρονα να μου βγάλει το παντελόνι και να μου τον ρουφήξει. Εγώ να τραβιέμαι και να μην την αφήνω να με γδύσει και να την γλύφω με μανία, μέχρι που τα πρώτα χύσια της άρχισαν να τρέχουν έξω από τα μεγάλα της μουνόχειλα! Αφού έχυσε μια φορά, ήταν η σειρά μου λέω. Ξεκουμπώνω το παντελόνι, το κατεβάζω μέχρι τα γόνατα και της τον δείχνω μπροστά στην μούρη της. «Φάτον τώρα» της λέω! Εκείνη ξεκινάει να τον φιλάει και μετά να τον παίρνει στο στόμα της όλο και πιο μέσα! Αρχισα να της γαμάω το στόμα και να της τραβάω τα μαλλιά με δύναμη. Όσο πιο πολύ δύναμη έβαζα, τόσο πιο λυσσασμένα με πίπωνε! Αισθανόμουν έτοιμος να χύσω, αλλά δεν ήθελα να τα καταπιεί, ήθελα να δω το προσωπό της χυμένο. Όταν πλέον δεν άντεχα άλλο, την τραβάω απότομα από τον πούτσο μου και με το ένα χέρι τον κρατάω και με το άλλο την πιάνω από το πάνω μέρος των μαλλιών της, αρχίζει να καταλαβαίνει τι θέλω και φωνάζει δυνατά «Χυσε με στα μούτρα!» και την «σημαδεύω» στο πρόσωπο από απόσταση μερικών εκατοστών και της αδείαζω ένα ψολόχυμα… άσπρισε η μούρη της! Άφού τα μάζεψε όσα ήταν κοντά στην γλώσσα της, τα υπόλοιπα τα σκούπισε με ένα χαρτομάντηλο. Κάτσαμε για λίγο μιλώντας και σιγά σιγά ξεκινήσαμε το χαμούρεμα πάλι. Αυτή την φορά ήθελα να με καυλώσει με τα βυζιά της και της τον έβαλα ανάμεσα μέχρι να μου ξανασηκωθεί. Όταν ήταν πλέον έτοιμος, πίεζα τα βυζιά της πάνω στον πούτσο μου και τον έφτανα κοντά στο στόμα της και μέχρι την άκρη της γλώσσας της. Μετά από λίγα λεπτά παιχνιδιού, τον βγάζω και αρχίζω να παίζω με το μουνί της το οποίο ήταν και πάλι υγρό. Βάζω ένα δάχτυλο, μετά δυό, τρία, τέσσερα και αρχίζω βίαια να σπρώχνω το χέρι μου βαθιά μέσα της. Αυτή έχει τρελλαθεί από την καύλα και μου φωνάζει «Γάμα με πια την καριόλα, γιατί με παιδεύεις; Γάμα με όπως μου έχεις γαμήσει το μυαλό τόσες φορές». Με μια κίνηση, βγάζω το χέρι μου και την στήνω στα τέσσερα και της τον χώνω μεσα στο μουνί της. Αρχίζω να μπαινοβγαίνω γρήγορα μέσα της και να της δίνω χαστούκια στον χορταστικό κώλο της, μέχρι που κοκκίνησε για τα καλά. Ταυτόχρονα της έλεγα ότι θα την ξεσκίσω από παντού και προπάντων την κωλάρα της που την έβλεπα μπροστά μου και τρελλαινόμουνα! Μετά από λίγο, την γυρνάω ανάσκελα με τα πόδια της ψηλά, να βλέπω τις μπουτάρες της και της τον καρφώνω πάλι στην μουνάρα της. Έχω αρχίσει να της μιλάω πολύ πρόστυχα, «δες τον γαμιά σου πως σε σκίζει, πίεζε τα βυζιά σου όταν σε γαμάω και γλύφτα μωρή ξεκωλιάρα» και αυτή να φωνάζει «ναι, είμαι ξεκωλιάρα, θέλω να με γαμάς και να με βρίζεις, σκίσε μου το μουνί και τον κώλο, ξεφτίλισε με στο γαμήσι» και άλλα παρόμοια. Η κατάσταση είχε ξεφύγει εντελώς και άρχισε να φωνάζει «Χύνω πάνω στον πούτσο σου, νιώσε τα χύσια μου πάνω στ’ αρχίδια σου καυλιάρη» και να συσπάται το μουνί της με δύναμη. Δεν άντεξα κι εγώ πολύ και άδειασα τα χύσια μου πάνω στην κοιλιά της και εκείνη τα απλωσε πάνω της μέχρι τα βυζιά της. Είχα σχεδόν εξουθενωθεί, είχα αράξει πλέον στο κρεββάτι, αλλά στην θέα του κώλου της δεν μπορούσα να ησυχάσω. Την ρωτάω αν το έχει κάνει ποτέ από πίσω και μου λέει ότι το είχε προσπαθήσει αλλά δεν είχε πετύχει. Τις λέω «τώρα θα πετύχει, θες δεν θες. Από εδώ μέσα με παρθένο κώλο δεν βγαίνεις.» «Αντέχεις ακόμα;» μου λέει. «Δώσε μου λίγο χρόνο και αύριο δεν θα μπορείς να κάτσεις σε καρέκλα» τις λέω. Αφού κάναμε κανα δυό τσιγαράκια και λίγη κουβεντούλα, τις λέω ξερά «ετοίμασε το κωλαράκι σου για πούτσα», «τι να κάνω;» μου λέει; «άρχισε να με πιπώνεις και μόλις σηκωθεί για τα καλά, σάλιωσε την κωλότρυπά σου και στήσου να τον φας» τις λέω. Όντως, άρχισε το τσιμπούκι και μόλις καύλωσα, στήνεται και άρχισε να βάζει σάλιο στην κωλοτρυπίδα της. Έτσι όπως την έβλεπα στημένη να προετοιμάζεται με καύλωνε ακόμα πιο πολύ στην ιδέα ότι μόνη της ετοιμάζεται για να ξεκωλιαστεί. Αφού έβαλε αρκετό, μου έκανε νόημα να πάω από πίσω της. Βλέπω την κωλάρα της στημένη και ο πούτσος μου είχε γίνει κάγκελο! Αρχίζω να της πιέζω το πουτσοκέφαλο στην τρύπα της και ήταν πολύ στενή. Ήταν αλήθεια ότι δεν είχε ξαναγαμηθεί από εκεί. Σιγά σιγά τον σπρώχνω μέσα της και εκείνη άρχισε να βογκάει και να δυσανασχετεί στον πόνο. Ήταν τόσο στενή που είχε αρχίσει να πονάει και το καυλί μου, αλλά δεν σταματούσα με τίποτα. Τον έπρωξα όλο μέσα της, όσο πιο βαθιά μπορούσα και εκείνη φώναζε από τον πόνο και την καυλα μαζί. Όταν πλέον ήταν όλος μέσα, σταμάτησα και τον άφησα ακίνητο για κανα δυό λεπτά για να ανοίξει τελείως. Αυτή να τραβάει τα σεντόνια από τον πόνο, αλλά να μην θέλει να βγώ και να μου λέει «πονάει ο κώλος μου, αλλά με τρελλαίνει που τον έχεις μέσα μου» και άρχισα να τον κουνάω μέσα έξω, σιγά στην αρχή και πιο έντονα όσο πέρναγε η ώρα. «Σ’ αρέσει μωρή γαμιόλα που ξεσκίζεσαι από τον κώλο;» την ρωτούσα και μου απαντούσε «Ναι, σκίσε μου την κωλότρυπα, πήδα με δυνατά» και γυρνώντας προς τον καθρέφτη του δωματίου τις λέω «Κοίτα στον καθρέφτη και δες ποιος σου γαμάει τον κώλο» και κοιτώντας αυτή «Ναι σε κοιτάω να με γαμάς, να σκίζεις την κωλάρα μου» και αυτό άρχισε να με καυλώνει πιο πολύ, να με βλέπει που την έσκιζα και άρχισα να την γαμάω πολύ δυνατά τραβώντας την από την μέση και να μπαίνει όλη η πούτσα μου στην κωλάρα της και αφού εκείνη άρχισε να φωνάζει από τον πόνο και την καύλα «Χύνω, χύνω η ξεκολλιάρα, χύνωωωω…» δεν κρατήθηκα κι εγώ άλλο και χύνω μέσα στον κώλο της και ένιωθα το κωλάντερό της να ζεσταίνεται από τα χύσια μου. «Τι γαμήσι είναι αυτό που έφαγα σήμερα η άμοιρη» μου λέει. «Θα έχει και συνέχεια» τις λέω «αλλά αφού δοκίμασα τον κώλο σου, από εδώ και πέρα μόνο αυτόν θα γαμάω» τις λέω. «Το μουνί σου κάντο ότι θες, ξέσκισέ το με όποιον θές, αλλά ο κώλος σου μου ανήκει», «Ναι καυλιάρη μου, ο κώλος μου είναι δικός σου, αφού μου τον ξεπαρθένεψες, μόνο εσύ θα τον πηδάς» είπε. Ντυθήκαμε και μετά από λίγη κουβέντα φύγαμε.

Την άλλη μέρα, μου στέλνει ένα μήνυμα στο κινητό «Είπες ότι δεν θα μπορούσα να κάτσω και νόμιζα ότι μου έκανες πλάκα. Τώρα κατάλαβα ότι δεν ήταν αστείο.»

Από τότε όποτε βρεθήκαμε, μόνο από πίσω την έπαιρνα.

Του γάμησα τη γυναίκα και τελικά γούσταρε


Η ιστορία αυτή που θα σας διηγηθώ μου συνέβη γύρω στα 28 μου όταν ήμουν αρραβωνιασμένος με την πρώτη μου γυναίκα. Τότε ήμουν αρκετά ντροπαλός και γενικά δεν έπαιρνα εύκολα πρωτοβουλίες. Με τα χρόνια αυτό έχει αλλάξει φυσικά, αλλά… πάμε κατευθείαν στο περιστατικό που μου συνέβη τότε και είναι από τα πιο καυλωτικά που μου έχουν τύχει.

Την τότε αρραβωνιαστικιά μου την έλεγαν Ειρήνη, Ξανθό κοντοπούτανο με μικρό βυζάκι και τέλειο πεταχτό κωλαράκι, γυμνασμένη μιας και έκανε χρόνια κολύμβηση. Μαλλάκι μακρύ που συνήθως το είχε κοτσίδα και καταγάλανες ματάρες. Γενικά πολύ καυλιάρα και κάναμε φοβερά γαμήσια, ήταν πολύ ωραίο τυπάκι και μέσα σε όλα.

Αρχές καλοκαιριού τότε, Ιούνιος και κανονίζουμε να πάμε ένα τετραήμερο σε ένα παραθαλάσσιο μέρος κάπου στη βόρεια Εύβοια για μπανάκια, χαλάρωμα κλπ.

Την πρώτη μέρα που φτάνουμε η Ειρήνη μιλάει με την αδερφή της τη Νάνσυ και εκείνη της λέει αν έχει κανένα δωμάτιο εκεί που μένουμε για να έρθει την επόμενη μέρα με τον άντρα της το Γιώργο μιας και καταφέρανε να πάρουνε μερικές μέρες άδεια μαζί και να είμαστε παρέα. Μιας και το συγκρότημα που μέναμε ήταν ενός φίλου μου και ήταν πολύ νωρίς το καλοκαίρι, τους βρήκαμε εύκολα δωμάτιο και τους περιμέναμε να έρθουν την επόμενη.

Τα παιδιά φυσικά τα είχα γνωρίσει αλλά δεν είχαμε γενικά πολλές επαφές λόγω καθημερινότητας και απόστασης. Έμεναν αρκετά μακριά από εμάς στην Αθήνα και γενικά τα προγράμματα όλων μας με τις δουλειές ήταν πολύ περίεργα.

Είχαμε πάει μερικές φορές για καφέ και μια φορά σπίτι τους για φαγητό. Γενικά ωραία τυπάκια. Ο Γιώργος, λίγο πιο ήσυχος από την Νάνσυ. Εκείνη φαινόταν πιο έξω καρδιά και ανοιχτή. Ή Νάνσυ ήταν κοντά στα 40 και ο Γιώργος 5 χρόνια μεγαλύτερος της περίπου.

Η Νάνσυ μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, με τα σημάδια της ηλικίας να αρχίζουν να φαίνονται στο πρόσωπο και στο σώμα. Είχε τα πιασιματάκια της που της πήγαιναν πάρα πολύ είναι η αλήθεια. Είχε κωλάρα όπως διαπίστωσα αργότερα όταν την είδα γυμνή και εκπληκτικά μεγάλο στήθος. Μια γυναίκα γενικά που δεν περνούσε απαρατήρητη αν και δεν προκαλούσε καθόλου ούτε με το ντύσιμο ούτε με τη συμπεριφορά της. Σεμνή σοβαρή με το χιούμορ της και την όρεξη στα μάτια της για ζωή. Είχε και εκείνη γαλάζια μάτια σαν την αδερφή της και στόμα που την πρώτη φορά που την συνάντησα το πρώτο που σκέφτηκα είναι ότι θα παίρνει εκπληκτικά τσιμπούκια. Δεν έπεσα έξω όπως αποδείχτηκε αργότερα. Θα φτάσουμε όμως κι εκεί.

Εγώ με το που έμαθα ότι θα έρθουν τα παιδιά χάρηκα γιατί όπως είπα τους συμπαθούσα. Την πρώτη μέρα που ήμασταν μόνοι μας με την Ειρήνη προμηθευτήκαμε μπυρίτσες στο δωμάτιο και κάνα δυο μπουκάλια ουίσκι και τα σχετικά μιας και γενικά πίναμε στις διακοπές μας και οι δύο αρκετά. Χωρίς να μας πειράζει όμως ή να μας χαλάει.

Όλη μέρα ήμασταν στην παραλία, μπανάκι και ηλιοθεραπεία και κατά το απογευματάκι, φαγητό και την αράξαμε στο δωμάτιο πίνοντας τα ποτάκια μας και κάνοντας σεξ μέχρι τα ξημερώματα. Ξέχασα να πω ότι ακόμα τότε ήμασταν στις αρχές σχετικά που είχαμε γνωριστεί και όπως καταλαβαίνετε γαμιόμασταν συνέχεια. Και πόσο μάλλον στις διακοπές μας που είχαμε ξεφύγει από τις υποχρεώσεις και ήμασταν χαλαροί. Γενικά όμως η Ειρήνη είχε τον τρόπο να σε καυλώνει χωρίς όμως να γίνεται πρόστυχη. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω. Μερικές γυναίκες έχουν τόση θηλυκότητα που ξεχειλίζει. Φυσικά καύλωνε τρελά τους άντρες και αυτό το παρατηρούσα συνεχώς. Αλλά δεν το έκανε επίτηδες. Συνέβαινε λόγο της αύρας της.

Την επόμενη μέρα το πρωί ήρθαν και ο Γιώργος με τη Νάνσυ. Φιλιά, χαμόγελα και γενικά γουστάραμε που ήμασταν όλοι παρέα.

Αφού πίνουμε το καφεδάκι μας αλλάζουμε και φεύγουμε για παραλία. Μόλις φτάνουμε και αρχίζουμε να βγάζουμε τα ρούχα μας, τα είδα όλα με τη Νάνσυ. Φορούσε ένα μικροσκοπικό μαγιό που με το ζόρι συγκρατούσε τις βυζάρες της και το από κάτω ήταν τόσο μικρό που της έμπαινε συνεχώς στον κώλο και γινόταν σχεδόν μπραζίλιαν. Το θέμα ήταν πως σαν να έδειχνε ότι θέλει να προκαλεί. Εγώ να προσπαθώ να μην καρφωθώ όλη μέρα και οι καύλες μου να έχουν χτυπήσει κόκκινο. Αυτή η αντίφαση στο ντύσιμο και στη συμπεριφορά της με παραξένεψε αλλά ήταν απόλυτα ευχάριστο για μένα και δεν έδωσα τόση σημασία.

Γενικά τα κορίτσια ήταν μέσα στις 5 τοπ γκόμενες εκείνο το πρωί στην παραλία και γενικά τραβούσαν βλέμματα.

Αφού περνάει όλη η μέρα με βουτιές, ηλιοθεραπεία και γενικά αρκετό χαβαλέ, έχει φτάσει αργά το απόγευμα και λέμε να γυρίσουμε να κάνουμε τα μπανάκια μας και να έρθουν τα παιδιά από το δωμάτιο μας να αράξουμε στο μπαλκόνι μας που ήταν αρκετά μεγάλο σα βεράντα. Γενικά έτσι ήταν όλα τα δωμάτια όπως και το δικό τους.

Την ώρα που η Ειρήνη κάνει το ντουζάκι της και βλέπω τις γραμμές που τις έχει αφήσει το μαγιό από το μαύρισμα, είμαι και σούπερ καυλωμένος όλη μέρα με το θέαμα, μόλις βγαίνει από το μπάνιο τυλιγμένη με την πετσέτα, την βουτάω την στήνω στα τέσσερα στο κρεβάτι και αφού σαλιώνω τον πούτσο μου της τον καρφώνω και την γαμάω δυνατά για αρκετά λεπτά. Γενικά η Ειρήνη γούσταρε πολύ να την πηδάω έτσι απότομα και χωρίς προκαταρκτικά, γινόταν αμέσως μούσκεμα και έχυνε σχεδόν αμέσως.

Αφού έχυσε έχυσα κι εγώ πάνω στο κωλαράκι της και εκείνη ακριβώς την στιγμή χτυπάει η πόρτα μας. Βουτάω την πετσέτα και την τυλίγω γύρω μου για να πάω να ανοίξω και η Ειρήνη μπαίνει στο μπάνιο για να πλυθεί και να ετοιμαστεί.

Μόλις ανοίγω την πόρτα, τα μάτια της Νάνσυ πέφτουν κατευθείαν στην πετσέτα και στον πούτσο μου που είναι εμφανώς καυλωμένος μιας και δεν έχω χάσει ακόμα την στύση μου.

- Τι έγινε ρε παιδιά; Δεν κρατιέστε μου φαίνεται έ;…

λέει η Νάνσυ και ο Γιώργος συμπληρώνει:

- Γιατί να κρατηθούν ρε μωρό μου; Διακοπές είναι. Άσε τα παιδιά να το ευχαριστηθούν.

Αυτά βέβαια γελώντας και σε φάση χαβαλέ και πολύ άνετοι. Η Νάνσυ φόραγε σαγιονάρες και ένα λευκό σορτσάκι και από πάνω ένα t-shirt που φαινόταν ξεκάθαρα ότι δε φόραγε σουτιέν. "Βυζάρες…" σκεφτόμουν.

- Πάω να ντυθώ κι εγώ παιδιά κι έρχεται κι η Ειρήνη να αράξουμε.

Αράζουμε λοιπόν στη βεράντα. Έχει πολύ ζεστή και γλυκιά βραδιά για Ιούνιο και αφού έχουμε φάει μια πίτσα, πίνουμε τα ποτάκια μας και λέμε γενικά χαζομαρούλες και κάνουμε χαβαλέ.

Η Νάνσυ όπως κάθεται απέναντί μου κάποια στιγμή βγάζει την σαγιονάρα της και ακουμπάει το πόδι της στην καρέκλα μου ανάμεσα στα πόδια μου εντελώς φυσικά σαν να ήθελε να βολευτεί, χωρίς να με ακουμπάει εμένα βέβαια. Έχει κάνει γαλλικό και έχει πολύ καλοσχηματισμένα ποδαράκια και δάχτυλα. Εγώ έχω τρελαθεί. Από τη μία βλέπω τις βυζάρες της χωρίς σουτιέν σε κάθε κίνηση να κινούνται πέρα δώθε και από την άλλη αυτό με έστειλε. Σκέφτηκα αμέσως την πατουσίτσα της πάνω στον πούτσο μου και τρελάθηκα. Βλέπω ότι ο Γιώργος το παρατήρησε αυτό και φάνηκε ότι δεν του έκατσε καλά αλλά δεν είπε τίποτα. Τέλος πάντων, όπως τα λέμε, ανάβουμε κι ένα φωτάκι να χαλαρώσουμε και είμαστε σε πιο ερωτική φάση. Αγγίγματα, χαϊδέματα κανένα φιλάκι πεταχτό που και που, αστεία, γελάκια. Το μυαλό μου είναι συνεχώς στο πόσο θέλω να δω τις βυζάρες της Νάνσυ γυμνές μπροστά μου.

Την έχω πιάσει κάνα δυο φορές να κοιτάει τον πούτσο μου που φαίνεται ότι είναι καυλωμένος. Όχι τελείως αλλά είναι αυτή η φάση που νιώθεις ότι με το παραμικρό θα σου γίνει κάγκελο και είσαι γεμάτος σεξουαλική ενέργεια. Και φυσικά με έχει παρατηρήσει που την κόβω όλη μέρα και έχω καρφωθεί στα βυζιά της. Κάποια στιγμή η Νάνσυ σηκώνεται να πάει στην κουζίνα να φέρει μερικές μπύρες ακόμα. Σηκώνομαι κι εγώ για να φέρω να φάμε λίγο παγωτό.

Το κουζινάκι είναι έτσι που δε φαινόμαστε καθόλου. Μόλις πάω στην κουζίνα και έρχομαι δίπλα της στο ψυγείο για να βγάλω παγωτό, με το ένα της χέρι βάζει το δάχτυλο στα χείλη της δείχνοντας μου να κάνω ησυχία και βάζει το άλλο πάνω από την βερμούδα μου και ίσα που μου χαϊδεύει τον πούτσο. Μένω άναυδος μιας και δεν το περίμενα με τίποτα και η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει σαν τρελή. Εκείνη μου κλείνει το μάτι και χαμογελάει πονηρά. Εντάξει τα είδα όλα! Μόνο αυτό δεν περίμενα.

Αμέσως γίνομαι κατακόκκινος και της κάνω νόημα να πάρει τις μπύρες και να πάει στο μπαλκόνι. Μένω μπροστά στην ανοιχτή κατάψυξη και προσπαθώ να συνέλθω από το σοκ. Νιώθω ενοχές για την Ειρήνη, καύλες, σκέφτομαι το Γιώργο κι ότι μπορεί να γίνει μαλακία κλπ. Αφού συνέρχομαι μαζεύοντας κουταλάκια, το παγωτό και ένα σιρόπι σοκολάτα, γυρνάω κι εγώ στο μπαλκόνι.

- Άντε μωρό μου… δέκα ώρες κάνεις… θέλω παγωτάκι…

λέει η Ειρήνη φανερά νυσταγμένη και ζαλισμένη.

- Ε ναι… λέω όσο πιο άνετα μπορώ.

Ενώ τρώμε το παγωτάκι μας και η ώρα περνάει, η Ειρήνη λέει:

- Παιδιά με συγχωρείτε αλλά εγώ νύσταξα. Λέω να πάω να ξαπλώσω αλλά εσείς συνεχίστε. Δεν ενοχλούμαι. Απλώς μην κάνετε πολύ φασαρία.

- Ε τότε να πάμε κι εμείς στο δωμάτιο μας ρε μωρό μου να αφήσουμε τα παιδιά να κοιμηθούν… λέει ο Γιώργος κι εγώ πετάγομαι ότι δεν νυστάζω.

- Καθίστε μωρέ λίγο ακόμα… δε θα κάνουμε φασαρία.

- Έλα εσύ στο δικό μας δωμάτιο. Ίδια βεράντα έχουμε εξάλλου. Κι εκεί άνετα θα είμαστε. Ε Γιώργο; Δεν πιστεύω να νυστάζεις κι εσύ;

- Εντάξει, άντε πάμε, λέει εκείνος κάπως απρόθυμα.

Αφού παίρνουμε μερικές μπυρίτσες, πάμε και την αράζουμε στην βεράντα τους συζητώντας διάφορα. Κάποια στιγμή το θέμα έρχεται στο σεξ και τη ζήλια και το πόσο μπορεί να αντέξει ένα ζευγάρι μέσα στα χρόνια και να μη βαρεθεί.

- Πόσα χρόνια είστε παντρεμένοι; Ρωτάω.

- 12 είμαστε παντρεμένοι και άλλα 3 περίπου είμαστε μαζί πιο πριν. Λέει ο Γιώργος. Όπως και να έχει, μέσα στα χρόνια επέρχεται η κούραση της καθημερινότητας, η βαρεμάρα, το ότι έχεις αρχίσει να συνηθίζεις και να βαριέσαι σεξουαλικά τον άλλον. Θέλει ποικιλία. Και άμα δεν πας και με άλλες γυναίκες…

Βλέπω τη Νάνσυ να αγριεύει κάπως.

- Σου έχω πει και έχουμε συζητήσει τόσες φορές να βάζαμε και άλλους στο παιχνίδι όπως και άλλες και λες ότι ζηλεύεις… του λέει η Νάνσυ.

Εγώ δε μιλάω καθόλου μόνο ακούω την συζήτηση τους

- Καλά τι λες τώρα ρε Νάνσυ μπροστά στο Δημήτρη; Δεν είμαστε μόνοι μας. Εξάλλου δε ζηλεύω τόσο όσο νομίζεις

- Ε εντάξει... του λέει… δε φαίνεται και χθεσινός. Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι, αλλά απόδειξε το ρε. Άμα δηλαδή με έβλεπες για παράδειγμα να του παίρνω μια πίπα δε θα καύλωνες;… τον ρωτάει.

Εγώ άναυδος και αμίλητος. Κοιτάζω κάτω νιώθοντας την ένταση ανάμεσα τους και τη σεξουαλική ένταση που υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Ο Γιώργος την κοιτάζει αμίλητος.

Η Νάνσυ σηκώνεται από την καρέκλα της με πλησιάζει και έρχεται στο πλάι και αρχίζει να μου χαϊδεύει το στήθος κατεβαίνοντας σιγά-σιγά προς την κοιλιά μου και σταματώντας λίγο πιο πάνω από το σορτσάκι μου κοιτάζοντας τον άντρα της που κάθεται απέναντι μου πάντα στα μάτια με ένα βλέμμα σαν να του λέει «να κοίτα με τι θα κάνω¨.

Εγώ ακίνητος και αμίλητος και ο Γιώργος απέναντι μου το ίδιο κρατώντας τη μπύρα του στο χέρι κοκαλωμένος. Μας έχει κοπεί και στους δύο η ανάσα. Βάζει το χέρι της μέσα από το σορτς μου και μου πιάνει τον πούτσο νιώθοντας τον αμέσως να μεγαλώνει στο χέρι της. Αρχίζει να μου τον παίζει αργά. Σκύβει στο αυτί μου και μου λέει "σ' αρέσει;". Ψελλίζω "ναι…" κοιτώντας κάτω.

- Θέλεις να με δεις να του τον γλείφω; Ρωτάει τον άντρα της.

Εκείνος ξεροκαταπίνει.

- Κατέβασε το σορτσάκι σου και πίστεψε με θα το απολαύσεις μου λέει. Γλείφω καταπληκτικά!

Κοιτάζω το Γιώργο και το φούσκωμα στο παντελόνι του και το ότι είναι αναψοκοκκινισμένος δε μου αφήνει πια καμιά αμφιβολία ότι θέλει να συνεχιστεί αυτό.

- Σα μαγεμένος κάνω ότι μου λέει. Ο πούτσος μου όρθιος, σκληρός και έτοιμος να εκραγεί.

Κοιτάζοντας πάντα τον άντρα της, με τα νύχια της μου ξύνει απαλά τα αρχίδια και σκύβοντας αρχίζει να μου γλείφει το πουτσοκέφαλο, να το σαλιώνει και μετά αρχίζει πόντο-πόντο να παίρνει το καυλί μου μέσα στο στόμα της. Το νιώθω καυτό.

- Σήκω όρθιος, μου λέει η Νάνσυ. Θέλω να βλέπει ο άντρας μου καλύτερα πως σε τσιμπουκώνω.

Σηκώνομαι και εκείνη γονατίζει μπροστά μου ξεκινώντας ένα εκπληκτικό τσιμπούκι. Το βάζει όλο μέσα στο στόμα της μέχρι τη ρίζα παρ' όλο που δεν τον έχω μικρό και πότε-πότε κοιτάζει το Γιώργο.

- Να τη γδύσω; Τον ρωτάω. Θέλω να δω το στήθος της…

- Ναι… κάνε ότι θες μαζί της...

και ταυτόχρονα βγάζει τον πούτσο του έξω και αρχίζει να τον παίζει. Αυτό ήταν. Μου έδωσε το πράσινο φως και γούσταρα που κι εκείνος καύλωνε με το θέαμα. Πήρα θάρρος. Της σηκώνω τα χέρια, της βγάζω το μπλουζάκι και αποκαλύπτονται δύο πανέμορφες βυζάρες με μεγάλες σκούρες θηλές. Όπως με τσιμπουκώνει, απλώνω το χέρι μου και της χαϊδεύω. Την πιάνω από τα μαλλιά ελαφριά και σηκώνοντας το καυλί μου τη βάζω να μου γλείψει τα αρχίδια.

- Το κάνει εκπληκτικά. Λέω στον Γιώργο. Θέλω να με αφήσεις να στη γαμήσω απόψε.

Ούτε εγώ δεν πίστευα ότι βρήκα το θάρρος να πω κάτι τέτοιο αλλά η καύλα και η στιγμή τα κάνουν αυτά. Ο Γιώργος κούνησε συγκαταβατικά το κεφάλι του καθώς τον έπαιζε με κομμένη την ανάσα.

- Πάμε στο κρεβάτι;… λέω στη Νάνσυ και τη σηκώνω από το χέρι. Εκείνη με ακολουθεί χαμογελώντας. Μπαίνουμε και οι τρεις μέσα.

Ο Γιώργος κάθεται δίπλα στο κρεβάτι σε μια πολυθρόνα να μας βλέπει. Αφού γδύνομαι τελείως, γδύνω και την Νάνσυ. Αυτή ανεβαίνει με τα τέσσερα στο κρεβάτι. Την ακινητοποιώ όπως είναι ανοίγοντας της τα κωλομάγουλα και αρχίζω να τη γλείφω από την κωλοτρυπίδα της μέχρι το μουνί. Αυτή να αναστενάζει αισθησιακά. Τη βάζω να κρατήσει τον κώλο της ανοιχτό και περνώντας τα χέρια μου από κάτω χουφτώνω τις βυζάρες της ενώ συνεχίζω να τη γλείφω μέχρι που χύνει με σπασμούς.

- Ναι, ναι, ναι, χύνω, χύνω, χύνω…

Γυρνάει ανάσκελα με ένα χαμόγελο στα χείλη. Κοιτάζω το Γιώργο που έχει ήδη χύσει μια φορά και συνεχίζει να τον παίζει μιας και δεν του έχει πέσει από την καύλα. Κοιτάζοντας η Νάνσυ το Γιώργο του λέει:

- Μετά από τέτοιο γλείψιμο και χύσιμο νομίζω ότι πρέπει να το ανταποδώσω. Τι λες Γιώργο;

- Ε ναι… της λέει αυτός.

Ξαπλώνω ανάσκελα και αρχίζει ξανά ένα τσιμπούκι με όλη της τη μαεστρία. Μου γλείφει πότε τα αρχίδια και πότε τον πούτσο. Κατεβαίνει σιγά-σιγά και μου γλείφει και τον κώλο. Τέλεια γλώσσα!

- Τώρα θέλω να σε γαμήσω καύλα μου... της λέω.

Την ξαπλώνω ανάσκελα σηκώνω τα πόδια της και ακουμπάω τον πούτσο μου στα υγρά μουνόχειλα της. Σιγά-σιγά και βασανιστικά αρχίζω να τη γαμάω. Το μουνί της είναι φωτιά. Μπαίνω λίγο ξαναβγαίνω, μπαίνω πιο πολύ, τη γαμάω πότε αργά και πότε γρήγορα, πότε την καρφώνω και πότε τον βγάζω έξω και τρίβω την κλειτορίδα της.

- Δε χορταίνω να γαμάω τη γυναίκα σου! Είναι σκέτη καύλα. Αυτές οι βυζάρες και αυτό το ζεστό μουνάκι είναι μόνο για γαμήσι.

- Γάμησε τη και από τον κώλο, μου λέει. Θέλω να δω να της τον σκίζεις.

- Ναι, ναι, σκίσ' τον μου... έχω καιρό να τον φάω από πίσω.

Τη γυρίζω στα τέσσερα και αφού παίρνω αρκετά από τα υγρά της αρχίζω να τη γαμάω με τα δάχτυλα μου μέχρι να ανοίξει λίγο τρίβοντας ταυτόχρονα την κλειτορίδα της,

- Είμαι έτοιμη…

Στήνομαι πίσω και κοιτάζοντας το Γιώργο του λέω:

- Κοίτα τώρα πως θα της σκίσω το κωλαράκι! Θέλω να βλέπεις την γυναικούλα σου να έχει τον πούτσο μου στον κώλο της και να χύνει.

Ακουμπάω το πουτσοκέφαλο μου και αρχίζω να σπρώχνω σιγά-σιγά μέχρι που μπήκε όλος. Ήταν πολύ σφιχτή αλλά δεν έβγαλε άχνα. Μένω ακίνητος για λίγο μέχρι να αρχίζει να ανοίγει και αρχίζω να κουνιέμαι μέσα έξω σιγά-σιγά. Σε λίγη ώρα έχει ανοίξει.

- Η κωλάρα της έχει ανοίξει για τα καλά! Τώρα πουτανάκι θα σε σκίσω.

Μόλις άκουσε "πουτανάκι" άρχισε να χύνει σαν τρελή ενώ εγώ γαμούσα δυνατά τον κώλο της. Αφού έχυσε περνάει το χέρι της από κάτω και άρχισε να μου χαϊδεύει τα αρχίδια.

- Θα χύσω καύλα μου!

- Χύσε στα βυζιά μου, μου λέει.

Βγαίνω και σηκώνομαι όρθιος ενώ αυτή είναι στα γόνατα μπροστά μου. Αρχίζω να τη χύνω στο πρόσωπο και τις βυζάρες της με ορμή. Αφού τελειώνω και είναι μέσα στα χύσια γυρνάει στον Γιώργο και τον ρωτάει:

- Σου άρεσε που με είδες να γαμιέμαι;

- Πολύ! Ήταν καύλα. Τώρα μου χρωστάς όμως.

Αφού πλενόμαστε και ανοίγουμε από μια παγωμένη μπύρα ο καθένας, πίνουμε χωρίς να μιλάμε. Εγώ κι εκείνη γυμνοί και ξαπλωμένοι στο κρεβάτι και ο Γιώργος στην πολυθρόνα. Η Νάνσυ είναι δίπλα μου ακουμπώντας τα βυζιά της στον ώμο μου και με χαϊδεύει το στήθος και την κοιλιά. Ο Γιώργος πάει να κάνει κίνηση να έρθει και αυτός στο κρεβάτι και τον σταματάει

- Απόψε μόνο θα με βλέπεις να γαμιέμαι. Κάτσε να τον παίζεις να το απολαύσεις και μην ανησυχείς. Θα έρθει και η δικιά σου ανταμοιβή. Σου άρεσε;

- Ναι πολύ… της λέει. Νιώθω ζήλεια και καύλα μαζί.

- Νομίζω ότι κι εγώ έτσι θα νιώθω άμα σε δώ με άλλη.

Πίνει μια γουλιά από την μπύρα της και κατεβαίνει και παίρνει τον πούτσο μου στο στόμα της έτσι όπως είναι μισοσπασμένος. Μου σηκώνεται αμέσως. Τη γυρνάω σε 69 και γλειφόμαστε για ώρα. Το μουνί της έχει πολύ ωραία γεύση. Αφού σαλιώνω καλά το δάχτυλο μου και το ανακατεύω με τα υγρά από το μουνί της, αρχίζω να της γαμάω την κωλοτρυπίδα. Ρουφάω την κλειτορίδα της και την γαμάω με τα δάχτυλα μου. Εκείνη έχει πάρει τον πούτσο μου όλο μέσα στο στόμα της μέχρι το λαρύγγι της. Χύνει μουγκρίζοντας με τον πούτσο μου μέσα στο στόμα της και αφού τελειώνει εγώ δε σταματάω και συνεχίζω να τη ρουφάω και να τη γλείφω!

- Με έχεις τρελάνει…

μου λέει ξέπνοα ενώ γλείφει το πουτσοκέφαλο μου κα αρχίζει να μου τον παίζει.

- Θα με γαμήσεις ξανά ή θέλεις να χύσεις;

- Θέλω να σε ξαναγαμήσω, θα σε πεθάνω στο γαμήσι απόψε… δε σε χορταίνω! Εξάλλου ο Γιώργος δεν έχει πρόβλημα, του αρέσει να σε βλέπει να γαμιέσαι!

Την ξεπάτωσα εκείνο το βράδυ. Δεν ήταν το τελευταίο όμως. Η ιστορία αυτή συνεχίστηκε για λίγο καιρό, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.
Published by DimitrisL
 

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...