ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Απολυτη καυλα

 Η γυναίκα μου κι εγώ είμαστε παντρεμένοι 3 χρόνια. Έχουμε έντονη σεξουαλική ζωή και περνάμε καλά. Τον τελευταίο καιρό η γυναίκα μου έλειπε για διακοπές στον τόπο καταγωγής της. Πολλές φορές κάναμε βίντεο κλήση και χαϊδευόταν στην κάμερα επιδεικνύοντας γυμνό το σώμα της και εγώ τον έπαιζα.


Μια μέρα της αποκάλυψα μια επιθυμία μου, ότι θα ήθελα να τη δω να κάνει με κάποιον άλλο έρωτα. Αυτή μου είπε ότι εγκεφαλικά την ερεθίζει αλλά δε θα μπορούσε. Της μίλαγα αρκετές μέρες για αυτό και κάνοντας σεξ μέσω βίντεο κλήσης το λέγαμε και το φανταζόμασταν.

Μια μέρα με εξέπληξε. Με κάλεσε βράδυ που είχα έρθει από τη δουλειά και μου είπε ότι θέλει να μου πει κάτι, αλλά φοβόταν μη θυμώσω. Αφού τη διαβεβαίωσα ότι δε θα γινόταν αυτό, μου είπε ότι το απόγευμα είχε βγει με ένα φίλο της που μένει εκεί για καφέ. Τη ρώτησα μόνο φίλος;… και μου απάντησε ότι παλιά πριν από έμενα το έκαναν μερικές φόρες. Της είπα τι έγινε και μου είπε ότι κατά τη διάρκεια του καφέ τη φλέρταρε ενώ προχώρησε και πιο επιθετικά λέγοντας ότι τον καυλώνει πολύ και ότι ήθελε να το κάνουν. Μάλιστα κάποια στιγμή που σηκώθηκε από την καρέκλα για να πάει στην τουαλέτα η γυναίκα μου, όπως πέρασε από μπροστά και καθώς αυτός σηκώθηκε λόγω στενότητας του τραπεζίου ο κώλος της τρίφτηκε πάνω στο παντελόνι του και αντιλήφθηκε ότι η πούτσα του ήταν καυλωμένη.

Τη ρώτησα πως ένιωσε και μου είπε ότι ερεθίστηκε σκεπτόμενη όλες τις κουβέντες που είχαμε πριν μέρες αλλά και την προηγούμενη εμπειρία μαζί του. Σκεφτόταν λοιπόν να προχωρήσει αλλά σταμάτησε. Του είπε ότι έχει παντρευτεί αν και από μέσα της σκεφτόταν έντονα να πάνε στο σπίτι του και να μου στείλει φώτο, αλλά δεν το ένιωθε απόλυτα. Έτσι μετά από λίγο τον χαιρέτησε.

Της είπα ότι με καύλωσε πολύ αυτό που μου λέει και μου είπε:

- Θα ήθελες να πάω μαζί του;

- Ναι.

Μου λέει ότι δεν της έβγαινε απόλυτα, ότι θα το συζητήσουμε και ότι αν το ήθελα πολύ θα το σκεφτόταν. Της λέω το θέλω και την ίδια ώρα έτριβα το πουλί μου από καύλα. Την επόμενη ημέρα μου επιφύλασσε τεράστια έκπληξη. Η γυναίκα μου του έστειλε μήνυμα και βρέθηκαν στο σπίτι του. Αφού τον έβαλε να τη φωτογραφίσει πρώτα με τα εσώρουχα της ένα κόκκινο δαντελωτό στρινγκ χωρίς σουτιέν άφησε το κινητό της πλάγια και το έβαλε να καταγράφει.

Το ίδιο βράδυ όταν με κάλεσε χαμογελούσε πονηρά και μου λέει:

- Θέλω να σου στείλω κάτι να δεις.

- Στειλ' το.

To viber χτύπησε και μόλις το άνοιξα έμεινα άφωνος. Την είδα σε φώτο ξαπλωμένη σε ένα κρεββάτι σε διάφορες προκλητικές στάσεις ημίγυμνη. Καύλωσα απίστευτα και σκεφτόμουν από που είναι αυτές. Μόλις είδα παρακάτω το βίντεο σάστισα για λίγο. Λέω τι θα δω; Το ανοίγω και μένω άφωνος. Είδα ένα γυμνό άντρα, πιο μεγάλο από εμένα, γύρω στα 40 να στέκεται πάνω από τη γυναίκα μου στο κρεββάτι να τη φιλάει και να τη χουφτώνει. Την έλεγε μωρό μου και τη φίλαγε παθιασμένα ενώ η γυναίκα μου αναστέναζε.

Κάποια στιγμή μπήκε μέσα της και η γυναίκα μου ούρλιαξε από καύλα ενώ άρχισε να τη γαμάει. Την έπαιρνε με δύναμη και η γυναίκα μου συνεχώς αναστέναζε. Μετά τη γύρισε στα 4 και αυτή τούρλωσε τον απίστευτο της κώλο. Τον έβαλε ακάποτο στο μουνί της και άρχισε να την παίρνει ενώ την κρατούσε σφιχτά από τη μέση. Της τον κάρφωνε με μανία ενώ άρχισε να της λέει διάφορα.

- Τον ήθελες παλιοπουτάνα, δεν τον ξέχασες ποτέ, σε γαμάει έτσι ο άντρας σου καργιόλα;

- Ναι, ναι, δεν τον ξέχασα, είσαι μεγάλος γαμιάς…

- Πουτάνα όποτε έρχεσαι θα σε γαμάω σκύλα.

- Θέλω να μου το σκίζεις!

Άρχισε να τη χτυπάει κωλοσκάμπιλα και να της λέει «χυμένη θα πας στον άντρα σου βρώμα». Ενώ τη γαμούσε άρχισε να φωνάζει «θα χύσω…» και αυτή να του λέει «μη, μη, βγες». Γύρισε αυτή γρήγορα και τον πήρε στο στόμα της και άρχισε να τον ρουφά λυσσασμένα ενώ αυτός άρχισε να βογκάει και τα υγρά γέμισαν τα χείλη της αλλά και τις ρώγες της καθώς τον πήγε προς το στήθος της. Την πήρε αγκαλιά και ξάπλωσαν ενώ αυτή κάποια στιγμή σηκώθηκε και έκλεισε την καταγραφή.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο συνεχώς τον έπαιζα και συνέχισα ώσπου έχυσα. Μετά από λίγο την κάλεσα. Της είπα ότι μου έκανε ένα πολύ όμορφο δώρο. Τη ρώτησα πόση ώρα μείναμε μαζί και μου είπε ότι αφού έκατσαν αγκαλιά για ώρα το ξαναέκαναν άλλη μια φορά. Με ρώτησε αν θύμωσα και της είπα ότι μου άρεσε. Μου λέει ότι και αυτής της άρεσε και ότι ήθελε να το ξανακάνει. Την παρότρυνα να το ξανακάνει. Με ρώτησε ξανά αν με πειράζει και της είπα όχι, ότι την αγαπώ και ότι μου αρέσει αυτό.

Την είδα που χαμογέλασε και μου είπε, είσαι πολύ γλυκός. Της είπα ότι μέχρι να γυρίσει να το ζήσει. Η απόλυτη καύλα.

Μπύρα και καύλα


 Με την Άντρεα αρχίσαμε να μιλάμε μέσω ίντερνετ. Ήταν νέα στην εταιρεία και δεν είχαμε μιλήσει ποτέ καθώς εργαζόταν σε άλλον τομέα. Ήταν μια ψηλή γυναίκα με στητό μεγάλο στήθος και στητά οπίσθια ,από ότι έμαθα τα γύμναζε καθημερινά. Μια γυναίκα νταρντάνα η οποία όμως ντυνόταν πολύ απλά καθημερινά. Το κάθε σημείο του κορμιού της θα μου δινόταν η ευκαιρία να το εξερευνήσω πολύ καλά. Σχολίασα μια ανάρτηση της όπου έπινε μπύρα μόνη της. Ο διάλογος είχε ως εξής. (Ε=εγώ, Α=Άντρεα)


Ε. - Με τόση ζέστη μια μπύρα ίση με καμία.

Α. - Με την κατάλληλη παρέα δε θα σταματούσα στη μία.

Ε. - Πιστεύω πως σίγουρα έχεις την παρέα που θες.

Α. - Αν ήσουν εδώ ίσως.

Στο τελευταίο μήνυμά της κόλλησα. Δεν ήξερα πως να απαντήσω. Το σκέφτηκα λίγο και αυτή η αργοπορία την έκανε να μου στείλει μια φωτογραφία της, με την παγωμένη μπύρα ανάμεσα στο στήθος της και να φαίνεται ελάχιστα το κάτω μέρος του προσώπου της με ένα πονηρό χαμόγελο. Με καύλωσε αμέσως και ήμουν βέβαιος πως με την συγκεκριμένη θα περάσουμε δυνατές στιγμές.

Ε. - Δε με εμποδίζει τίποτα να έρθω τώρα!

Α. - Πολύ θα το ήθελα να μου κάνεις παρέα. Αλλά είμαι στη Γερμανία για επαγγελματικό ταξίδι. Εκτός αν δε πρόσεξες πως έλειπα από το γραφείο!

Ε. - Έτσι εξηγείται που δε σε έβλεπα δύο μέρες τώρα (η συνομιλία ήταν Τρίτη απόγευμα).

Α. - Ναι, θα γυρίσω την επόμενη Τετάρτη.

Ε. - Φτου… και αυτή η μπύρα θα ήταν πολύ δροσιστική τώρα εκτός αν δε μέναμε εκεί.

Αυτή τη φορά άργησε αρκετά να μου απαντήσει. Θεώρησα πως το βιάστηκα αρκετά αλλά έκανα λάθος. Καθώς μου έστειλε μια φωτογραφία όπου φαινόταν μόνο ο κορμός της. Κόντεψα να ξεροχύσω γιατί ήταν η πρώτη φορά που είδα το στήθος της. Ήταν στητό και μεγάλο, με υπέροχες σκληρές ρώγες, οι οποίες ήταν έτοιμες για πιπίλιμα και δάγκωμα.

Ε. - Αυτό που κάνεις είναι επικίνδυνο. Καθώς έχω καιρό να κάνω σεξ και με προκαλείς.

Α. - Κι εγώ έχω καιρό να κάνω σεξ. Και τώρα παίζω το μουνί μου.

Να πω την αλήθεια, τόσο καιρό χωρίς σεξ (6 μήνες) αυτή η φωτογραφία με έκανε να χαϊδεύω τον πούτσο μου, που αμέσως σκλήρυνε. Άρχισα να τον παίζω διαβάζοντας το μήνυμά της. Και αποφάσισα να στείλω φωτογραφία τον καυλωμένο μου πούτσο.

Ε. - Σε βοηθάει αυτό;

Α. - Πάρα πολύ.

Μαζί με την απάντησή της έστειλε ένα μικρό βίντεο όπου έπαιζε το μουνί της και βογκούσε. Τα επόμενα λεπτά μαλακιζόμασταν και στέλναμε βίντεο ο ένας στον άλλον. Στο τέλος χύσαμε και οι δύο. Για τις επόμενες ημέρες μιλούσαμε από το πρωί ως το βράδυ και χύναμε ξανά και ξανά. Την εβδομάδα που γύρισε αποφασίσαμε να βρεθούμε δύο μέρες μετά. Παρασκευή βράδυ, καλοκαίρι, Αύγουστο μήνα. Βγήκαμε στην πόλη που μέναμε και καθίσαμε σε ένα μέρος να πιούμε το ποτό μας. Μιλούσαμε γενικά και αόριστα. Με είχε καυλώσει καθώς είχε φορέσει ένα σκούρο πράσινο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και σκίσιμο στο πλάι μέχρι ψηλά στη μέση. Πίνοντας αργά το ποτό μας καθυστερήσαμε το αναπόφευκτο. Θέλαμε να κάνουμε πιο έντονη τη στιγμή. Κάποια στιγμή με ρώτησε εάν θα πάμε σπίτι μου για μια μπύρα. Πότε πληρώσαμε, πότε βρεθήκαμε σπίτι μου… ήταν όλα τόσο γρήγορα. Φτάσαμε και κάθισε στο τραπέζι της αυλής μου. Πετάχτηκα μέσα και της έδωσα το μπουκάλι της μπύρας. Κάτσαμε απέναντι και πίνοντας την μπύρα μας συζητούσαμε. Η καύλα μου ήταν τεράστια. Μου ζήτησε να πιούμε μια δεύτερη μπύρα όσο θα έκανε το τσιγάρο της. Γυρνώντας και ενώ ήμουν κοντά της με τα δύο της χέρια με έπιασε από τη ζώνη και με τράβηξε κοντά της. Μου έλυσε την ζώνη και το παντελόνι. Κατέβασε το παντελόνι μαζί με το εσώρουχο και ο καυλωμένος μου πούτσος πάλλονταν στον αέρα.

Α. - Μπύρα και πούτσος… είναι το καλύτερο μου (κοιτώντας με στα μάτια).

Ε. - Σήμερα θα έχεις και τα δύο καυλιάρα μου.

Βούτηξε τον πούτσο μου και τον εξαφάνισε στο στόμα της. Άρχισε να με πιπώνει χωρίς χέρια και να γεμίζει υγρά τον πούτσο μου. Σταματούσε για να κάνει μια τζούρα τσιγάρο ή να πιει μια γουλιά μπύρας. Πιστεύω το έκανε για να με καυλώνει περισσότερο. Της έλεγα πόσο πουτάνα γυναίκα είναι. Πως θα την πηδήξω σήμερα χωρίς έλεος (που να ήξερα) και πως θα την χύσω. Πέταξε το τσιγάρο, ήπιε μια τελευταία γουλιά μπύρα και με κοίταξε στα μάτια ενώ χάιδευε τα αρχίδια μου.

Α. - Αφέντη σε παρακαλώ δώσε μου να πιω τα χύσια σου.

Και άρχισε να μου φτύνει τον πούτσο να τον παίζει με το ένα χέρι ενώ με το άλλο να μαλάζει τα αρχίδια μου. Συνέχισε να με πιπώνει και να τον παίζει μέχρι που δεν άντεξα.

Ε. - Χύνω γαμιόλα μου. Χύνω πουτάνα. Πιες τα όλα.

Ένιωσα το σώμα μου να συσπάται έντονα ενώ άδειαζα το σπέρμα μου στο στόμα της. Το κατάπιε με λίγες σταγόνες να πέφτουν στο στήθος της. Τις πήρε με τον πούτσο μου και τις έβαλε στο στόμα της ξανά. Τράβηξε μια γουλιά μπύρας και με κοίταξε. Αυθόρμητα εντελώς, ένα χαστούκι έσκασε στο δεξί της μάγουλο. Την ξάφνιασε και την καύλωσε σίγουρα.

Ε. - Πάμε μέσα να σε σκίσω τώρα τσούλα.

Α. - Ναι αφέντη. Ότι θες θα κάνω.

Ήξερε πως να με καυλώνει χωρίς να της πω τον τρόπο. Μπήκαμε στο σπίτι. Την τράβηξα κοντά μου και φιλιόμασταν παθιασμένα. Πήγα από πίσω της και της τράβηξα το φερμουάρ. Δαγκώνοντας τη στο λαιμό. Το άφησε να πέσει. Δε φορούσε σουτιέν αλλά μόνο ένα λευκό στρινγκ. Την έσπρωξα στο κρεβάτι. Αμέσως άρχισε να χαϊδεύει το μουνί της ενώ με μια κίνηση έβγαλε το στρινγκ. Γδύθηκα και γονάτισα ανάμεσα στα πόδια της. Την έγλειψα όσο καλύτερα μπορούσα ενώ ταυτόχρονα της τσιμπούσα τις ρώγες ή χαστούκιζα το στήθος της. Μετά από πολύ ώρα γλείψιμο την ένιωσα να τρέμει ενώ με τα χέρια της με πίεζε πιο μέσα στο μουνί της. Έχυσε στο στόμα μου και έγλειψα κάθε της σημείο. Σηκώθηκα και ο πούτσος μου ήταν σκληρός πάλι. Τον έφτυσα και με τη μια τον έχωσα στο μουνί της. Δε βρήκε καμία αντίσταση με τόσα υγρά και αρχίσαμε να πηδιόμαστε βογκώντας και βρίζοντας. Είχα χύσει και θα αργούσα ξανά. Της κρατούσα τα πόδια ανοιχτά και την κάρφωνα ενώ έπαιζε με το ένα χέρι της το μουνί της και με το άλλο έριχνε σφαλιάρες στο στήθος της ή τσιμπούσε της ρώγες της.

Ε. - Στα τέσσερα σκύλα μου.

Α. - Ναι αφέντη. Γάμα με και χτύπα με αφέντη μου.

Με την κωλάρα της μπροστά μου άρχισα να την πηδάω μανιασμένος και να της τη χαστουκίζω δυνατά. Έχυσε ξανά πάνω στον πούτσο μου τρέμοντας. Τη γύρισα και την έπιασα από τα μαλλιά βάζοντάς τη να μου γλείψει τον πούτσο για να χύσω. Έγλειψε τα χύσια της από το καυλί μου και τον σάλιωνε πιο πολύ.

Α. - Γάμα τα βυζιά μου αφέντη μου…

και έχωσε τον πούτσο μου ανάμεσα στις βυζάρες της κάνοντας τον να χαθεί εκεί μέσα. Συνέχισε το ισπανικό μέχρι που της είπα πως θα χύσω και τον έβαλε στο στόμα της κάνοντάς με να αδειάσω.

Όλο το βράδυ πηδιόμασταν σαν τα σκυλιά. Μας πήρε ο ύπνος κοντά στις 5 το ξημέρωμα. Το πρωί με ξύπνησε με πίπα και μόλις είδες πως είχα ξυπνήσει με καβάλησε. Τελειώσαμε ταυτόχρονα. Έχυσα μέσα της ενώ έχυνε τον πούτσο μου. Κατέβηκε και έκατσε απέναντί μου και με τα δάχτυλά της μάζευε τα χύσια μας και τα έτρωγε.

Από τη θεία


 Ας ξεκινήσουμε με εμένα, είμαι ο Κώστας, μετρίου αναστήματος, μελαχρινός, χωρίς περιττά κιλά αλλά όχι αδύνατος. Πότε δεν πέρναγα απαρατήρητος από το γυναικείο φύλο και πάντα μετά από λίγο κυνήγι είχα αρκετά τυχερά.


Ήρθε η ώρα για την ιστορία μας. Τα ονόματα και βέβαια θα αλλαχθούν γιατί το ένα είναι σπάνιο. Όπως γράφω και στον τίτλο η αρχή έγινε με τη θεία.

Μετά από μια κουραστική σεζόν γύρισα Αθήνα τον Νοέμβριο του 2009 αφού πέρασαν περίπου 15 μέρες με ιστορίες από τα παλιά στην Αθήνα, με ποτά με φίλους κτλ. Αποφάσισα να βρω κάτι εφήμερο χωρίς δεσμεύσεις από το μέσω κοινωνικής δικτύωσης που ήταν πανίσχυρο εκείνη την εποχή (όχι τώρα ότι δεν είναι). Θυμάμαι ήταν Παρασκευή μεσημέρι η φάση. Μετά από λίγο ψάξιμο μου έκανε κλικ μια όμορφη γυναίκα γύρω στα 45 χωρισμένη με παιδιά που έψαχνε ακριβώς ότι και εγώ, ας την πούμε Άννα.

Αφού μιλήσαμε για κανένα 3ωρο αποφασίσαμε να πάμε για ποτάκι σε γνωστή καφετέρια της Κυψέλης.

Αλλά η Άννα είχε αλλά σχέδια. Μόλις πλησίαζε η ώρα και σχεδόν είχα ντυθεί για το ραντεβού με κάλεσε και μου είπε ότι αφού ξέρουμε που θα καταλήξουμε είναι καλύτερα να παρακάμψουμε το καφεδάκι και να ‘ρθει απ’ ευθείας στο σπίτι μου. Αμέσως άλλαξα και φόρεσα φόρμα και περίμενα. Σε 10 λεπτά ήταν σπίτι μου, χτύπησε και είδα ακριβώς αυτό που περίμενα. Ένα καυλιάρικο κάστανο κοντοπούτανο-μιλφάκι.

Δεν πρόλαβα να πω καλησπέρα ή να κλείσω την πόρτα, αμέσως έπεσε στα γόνατα κατέβασε τη φόρμα μου και ξεκίνησε ένα επικό τσιμπούκι. Είχα χρόνια να νιώσω γυναίκα να παίρνει ακόμα και τα αρχίδια στο στόμα της.

Δεν άντεξα πολύ ώρα τα πέταξα όλα στο στόμα της και τα κατάπιε.

- Ποτάκι κερνάς; Χάρηκα, Άννα.

- Να κλείσω την πόρτα; Εγώ να δεις, Κώστας.

Αφού έβαλα ποτάκι και αράξαμε μετά την πρώτη γουλιά με καβάλησε και αρχίσαμε τα φιλιά. Της χούφτωσα τον κώλο, την κόλλησα πάνω στην πούτσα μου και αμέσως ένιωσα το καυτό της μουνάκι να τρίβεται υγρό πάνω μου.

- Καργιολάκι ήρθες ξεβράκωτη, τόσο πολύ ήθελες να γαμηθείς;

- Για να κάνω την πρόσβαση πιο εύκολη και να μη σε κουράσω.

- Θα περιμένεις λίγη ώρα ακόμα για το επικό γλείψιμο που σου υποσχέθηκα.

Χωρίς να περιμένει άλλο, της σήκωσα τη φούστα και την κάρφωσα βαθιά μέσα στο μουνάκι της. Ούρλιαξε αλλά δεν έδωσα σημασία. Την άρπαξα από τα μπούτια και την πήγα γαμώντας έως την κρεβατοκάμαρα. Αφού τη γάμησα λίγο στα όρθια την κόλλησα πάνω στη ντουλάπα και συνέχισα με δυνατό ρυθμό ώσπου να χύσει μέσα σε ουρλιαχτά.

Και εδώ ξεκινάει το παράδοξο. Άρχισε να χτυπά το κινητό της. Την αφήνω να κατέβει και κάθομαι στο κρεβάτι περιμένοντας να γυρίσει από το σαλόνι.

Γύρισε αμέσως με το κινητό στο αυτί και μιλώντας με την ανιψιά της, το έμαθα μετά.

- Έλα Ειρήνη μου, ναι έφτασα. Στον Κώστα είμαι Ακριβώς όπως σου είχα πει ότι το περίμενα...

Αμέσως θόλωσα την άρπαξα και την γύρισα στα 4 ενώ μίλαγε στο τηλέφωνο. Αρπάζω τον πούτσο και χωρίς προετοιμασία και προειδοποίηση τον κάρφωσα στην κωλοτρυπίδα της.

- Μου σκίζει την κωλοτρυπίδα το κωλόπαιδο αλλά μου αρέσει Ειρήνη μου. Με διαλύει αλλά καυλώνω ακόμα περισσότερο. Θα στείλει τη θεία σου αύριο ξεσκισμένη στο σπίτι μωρό μου...

Εκεί καύλωσα και θόλωσα ακόμα περισσότερο. Επιτάχυνα και έγινα ακόμα πιο βίαιος. Καρφωνόμουν ακόμα πιο κοφτά και απότομα στην κωλοτρυπίδα της, την τράβαγα πάνω στην πούτσα μου από τη ρώγα της και της κοπάναγα με μίσος το κωλομάγουλο.

Αλλά το μυαλό μου έκανε αλλά σχέδια και είχε και αρκετές απορίες. Μετά από 10 λεπτά ενώ συνέχιζε να μιλάει με τη μικρή, την αρπάζω, τη βάζω να γονατίσει και της βάζω τον πούτσο μου στο στόμα της. Το τηλέφωνο δεν έφυγε από το αυτί της πάρα μόνο αφού φώναξα ότι χύνω και έκλεισε η μικρή το τηλέφωνο.

Με την Άννα γαμιόμασταν όλο το βράδυ. Η γυναίκα ήταν ηφαίστειο και με καύλωνε πάρα πολύ.

Αλλά αυτό που με πόρωνε και με τσάντιζε περισσότερο ήταν ότι όλο το βράδυ σχεδόν μίλαγε με τη μικρή.

Εκείνο το βράδυ γαμιόμασταν από τις 10:30 το βράδυ έως και τις 06:30 το πρωί έπρεπε να πάει σπίτι μην ανησυχούν τα παιδιά της. Φεύγοντας μου λέει:

- Έπαθα την πλάκα μου απόψε, θα τα ξαναπούμε έτσι;

- Και βέβαια μουνάρα μου, αρκεί να κάνεις κονέ να γνωρίσω την ανιψιά σου.

- Είσαι σοβαρός; Την ανιψιά μου; Την κόρη του αδελφού μου;

- Και βέβαια, όλο το βράδυ το Ρηνάκι μας άκουγε που γαμιόμασταν και σίγουρα έτριβε το μουνάκι της και έχυνε. Είναι κρίμα να μην τη γαμήσω.

- Κονέ δε σου κάνω και κάνε ότι θες. Αν θες βέβαια μπορώ να σου δώσω το όνομα που έχει στο προφίλ της. Τίποτα άλλο.

- Δε θέλω κάτι άλλο Άννα μου. Με εσένα θα τα πούμε την Κυριακή το βράδυ γιατί απόψε έχω σκοπό να περάσω παρέα με την ανιψιά σου.

- Είσαι μεγάλος αλήτης

- Γι’ αυτό με γουστάρεις. Άντε τώρα πήγαινε σπίτι σου για να μην σε ψάχνουν τα παιδιά σου και για να κάνω αίτημα φιλίας στην μικρή.

Μόλις έφυγε άνοιξα το λάπτοπ την βρήκα και της έκανα αίτημα φιλίας. Μπήκα για μπανάκι και την ώρα που βγήκα είχε κάνει δεκτό το αίτημα φιλίας και είχε στείλει μήνυμα.

Συνεχίζεται...

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...