ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Τρίο στις διακοπές


 εια σας, είμαι η Εβελίνα και η ιστορία που θα σας διηγηθώ έγινε πριν 3 χρόνια στις διακοπές που πήγα Σαντορίνη με την κολλητή μου. 19 χρόνων και οι 2, πήγαμε στο νησί με διάθεση να ξεσαλώσουμε και να περάσουμε ωραία. Αφού πέρασε το πρώτο βράδυ χωρίς κάτι ιδιαίτερο, το δεύτερο βράδυ η φίλη μου κανόνισε με ένα παιδί που γνωρίσαμε στην παραλία να βρεθούν στο δωμάτιο μας. Οπότε εγώ θα έβγαινα καμία βόλτα μέχρι να τελειώσει η φίλη μου και μετά θα βγαίναμε μαζί για κάνα ποτάκι. Προκειμένου να μην περιμένω στους δρόμους μπήκα σε ένα μαγαζί για ένα ποτάκι. Εκεί όπως έπινα το ποτάκι μου στο μπαρ με πλησίασαν 2 παιδιά ο Νίκος με το Σάκη. Με ρώτησαν πως και μόνη τους εξήγησα τι φάση και μου πετάει εκεί ο Νίκος «αδικία όμως η φίλη σου να κάνει σεξ κι εσύ που είσαι τόσο όμορφη κοπέλα να μένεις έτσι. Γέλασα και του είπα ότι και μια μέρα να περάσει έτσι δεν χάθηκε τίποτα.


Η κουβέντα συνεχίστηκε χαλαρά χωρίς πολλά υπονοούμενα η παιχνίδια, μου κέρασαν αλλά 2 ποτάκια και μετά από λίγη ώρα μου λέει ο Σάκης¨

- Θες να πάμε από το δωμάτιο μας να πιούμε κάνα ποτάκι εκεί να τα πούμε και πιο άνετα;

Η φίλη μου εν το μεταξύ δεν είχε στείλει ακόμα τίποτα οπότε λέω άντε ας πάω γιατί η αλήθεια είναι ο Νίκος μου άρεσε πολύ και δε θα με χαλούσε αν γινόταν κάτι. Φτάσαμε στο ξενοδοχείο των παιδιών και λέω:

- Λοιπόν θα βάλετε να πιούμε τίποτα;

- Εδώ δεν ήρθαμε να πιούμε ποτάκι…

Απαντά ο Νίκος, με πιάνει και αρχίζει να με φιλάει. Ταυτόχρονα νιώθω και το Σάκη να με χουφτώνει και να μου κολλάει από πίσω. Εκείνη τη στιγμή είχα ανάψει για τα καλά αλλά ένιωθα και λίγο άβολα γιατί δεν είχα ξανακάνει κάτι ανάλογο. Πριν προλάβω να πω τίποτα και οι 2 είχαν κατεβάσει τα παντελόνια τους και ένιωθα 2 πούτσες να με χαϊδεύουν. Το μόνο που είπα ήταν ένα «τι κάνετε βρε…» και ο Νίκος μου απάντησε «έλα μωρό μου, θα σου αρέσει» και με έκάνε να σκύψω. Δίχως να αντισταθώ έπεσα στο γόνατα έχοντας μπροστά μου δύο σηκωμένες πούτσες. Του Νίκου ήταν κανονικού μεγέθους αλλά με αυτού που έπαθα σοκ ήταν του Σάκη. Άρχισα να τους γλείφω εναλλάξ, δείχνοντας παραπάνω προτίμηση βέβαια στου Σάκη.

- Σάκης: Τι ψωλοαρπάχτρα είσαι εσύ ρε καυλιάρα, το έπαιζες και ντροπαλή!

- Νίκος: Θα σε χορτάσουμε πούτσο απόψε πουτανάκι…

Μετά από λίγη ώρα με σηκώνουν πάνω και αφού με ξεντύνουν με ρίχνουν στο κρεβάτι και με στήνουν στα 4. ο Σάκης έρχεται μπροστά και μου βάζει την πούτσα του στο στόμα και ο Νίκος αφού φοράει προφυλακτικό μπήκε, αφού με σάλιωσε λίγο, στο μουνί.

- Σάκης: Εσύ δε θα μιλάς μόνο θα τσιμπουκώνεις όσο σε γαμάμε.

- Νίκος: Πω… έχει και ένα μουνάκι στενό, ότι πρέπει για γαμήσι. Θα στο ανοίξουμε για τα καλά απόψε!

Εγώ χωρίς να μιλάω απολάμβανα τη μεγάλη πούτσα του Σάκη που είχα στο στόμα μου. Εν τω μεταξύ το κινητό χτυπούσε συνέχεια, προφανώς θα με έψαχνε η φίλη μου αλλά εγώ δεν ήθελα να σταματήσω. Άσε που δε θα με άφηναν να σταματήσω. Μετά από λίγο αλλάξανε θέσεις και ενώ εγώ ήδη είχα τελειώσει, ο Νίκος ενώ τον είχα στο στόμα μου άρχισε να τελειώνει και μου κρατούσε σφιχτά το κεφάλι.

- Νίκος: Πιες τα όλα πουτανάκι μην μου αφήσεις σταγόνα!

Εγώ αν και γενικά δε συνηθίζω να καταπίνω, υπάκουσα πρόθυμα και άρχισα να καταπίνω τα καυτά χύσια που γέμισαν το στόμα μου. Αφού τον σκούπισα και τον έγλειψα απαλά όλον, σηκώθηκε και έμεινα με το Σάκη που συνέχισε να με πηδάει το μουνάκι. Δεν άργησε και ο Σάκης και ξαφνικά βγαίνει, βγάζει το προφυλακτικό και αρχίζει να με χύνει στο πρόσωπο πριν προλάβω να τον πάρω στο στόμα. Αφού είχα ήδη φάει τα πρώτα στο πρόσωπο τον έβαλα στο στόμα και κατάπια ότι έβγαλε ακόμη. Μετά από αυτό έμεινα λίγο ξαπλωμένη στο κρεβάτι

- Νίκος: Σου άρεσε πουτανάκι μου; Είδες που πέρασες καλά;

Σηκώθηκα πήγα στο μπάνιο να ξεπλύνω λίγο το πρόσωπο μου από τα χύσια. Κάποια είχαν πάει στα μαλλιά μου και κολλούσαν. Μετά βγήκα ντύθηκα και φεύγοντας μου κάνει ο Νίκος:

- Νίκος: Αύριο σε περιμένουμε μαζί με τη φίλη σου πάλι αν θες.

Γέλασα και χωρίς να απαντήσω έφυγα…

Πως το Google μου απέδειξε πως είμαι κερατάς: Η Γυναίκα μου και ο Αποθηκάριος


 Υπενθυμίζω ότι με τη βοήθεια της εφαρμογής των χαρτών του google ανακάλυψα εντελώς τυχαία πως η γυναίκα μου κάθε Τρίτη με κερατώνει με ένα συνάδελφο της 25αρη, πράγμα που της ζητούσα καιρό αλλά εκείνη αρνιόταν επίμονα. Αυτή είναι μια μουνάρα 40αρα, εγώ όμως είμαι 55 και πλέον το μόνο που θέλω είναι να τη βλέπω να γαμιέται. Την παρακολούθησα, ανέβηκα στο ξενοδοχείο και κατέγραψα με ακρίβεια ένα καταπληκτικό γαμήσι με τον πιτσιρικά. Την περίμενα λοιπόν με το υλικό για να της πως τώρα πια θα γαμιέται παρουσία μου και πως θα καταγράφω τα υπέροχα γαμήσια της. Γύρισε από τη δουλειά και χωρίς να χάσω χρόνο της ανέφερα ακριβώς τι είχα ανακαλύψει, τι είχα συλλέξει και τι επιθυμούσα από εδώ και μπρος.


Δεν ξαφνιάστηκε καθόλου λες και το περίμενε. Μου είπε όμως κάτι που πραγματικά με εξέπληξε. Μου είπε λοιπόν:

«Συμφωνώ αφού αυτό θέλεις. Όμως όχι με το μικρό. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που βρεθήκαμε. Θα συνεχίσω με άλλον».

- Με ποιον ρώτησα απορημένος.

- Σήμερα το πρωί μου λέει κατέβηκα στην αποθήκη να δώσω μια έκτακτη παραγγελία. Ήταν μόνος του ο Αποθηκάριος μιας και τα φορτηγά είχαν φύγει για παραδόσεις και είχαν πάρει μαζί και τους βοηθούς. Πλησίασα και είναι αλήθεια πως είδα το μάτι του που γυάλιζε. Δεν έχασε χρόνο μου έπιασε τον κώλο στα ίσα και μου είπε πως ξέρει πως με έχει ξεσκίσει στον πούτσο ο πιτσιρικάς και πως από την πρώτη μέρα που με είδε τον έπαιζε για πάρτη μου και ήθελε σαν τρελός να με ξεσκίσει. 42άρης παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια με μια χοντρή και άσχημη γυναίκα φορτωμένος καύλα. Εν τω μεταξύ ήξερα από την πρώην βοηθό μου την Ελένη που την είχε σκίσει πως έχει ένα μεγάλο και χοντρό καυλί. Πραγματικά μόλις ένιωσα το χέρι του να ψάχνει ανάμεσα στα πόδια μου καύλωσα όσο δεν έπαιρνε άλλο. Του είπα που εδώ, τώρα; Τώρα μου λέει θα μου πάρεις μια ωραία πίπα και θα κανονίσουμε που και πως. Τον πέταξε έξω και πραγματικά τρελάθηκα. Τον άρπαξα και άρχισα να τον βάζω και να τον βγάζω στο στόμα μου. Που να χωρέσει αυτό το εργαλείο. Του τον ρούφηξα για ένα τέταρτο και έχυσε ουρλιάζοντας. Με γέμισε παντού χύσια. Αυτή η αίσθηση του αγριμιού με είχε τρελάνει. Ήξερα πως από εδώ και πέρα θα τρώω πολύ πούτσα και αυτό με έκανε να στάζω.
Κλείσαμε ραντεβού λοιπόν. Μου είπε για την Κυριακή το πρωί στις 11.00 στην αποθήκη μιας και μόνο εκεί μπορούσε για να πείσει τη γυναίκα του. Της λέει πως περιμένει έκτακτη νταλίκα. Ετοιμάσου… την Κυριακή το πρωί η επιθυμία σου θα γίνει πραγματικότητα και θα δεις τη γυναίκα σου να ξεπατώνεται μπροστά σου.

Μετά μια ώρα χτύπησε το τηλέφωνο μου και είδα πως ήταν ο αποθηκάριος. Το σήκωσα και μου λέει:

- Φίλε πραγματικά συγνώμη γι’ αυτό αλλά από την άλλη αφού θέλει να γαμιέται κι εσύ θέλεις να τη βλέπεις γιατί να μην την γαμάει κάποιος γνωστός και εχέμυθος.

Του είπα πως δε με πειράζει και πως είχε δίκιο μιας και ήταν αλήθεια πως τον προτιμούσα από τον πιτσιρικά.

- Φίλε, μου λέει, δε σε πειράζει που θα την σκίσω από όλες τις τρύπες;

- Το αντίθετο, του απάντησα.

- Οκ λοιπόν, ραντεβού εκεί… μου λέει.

Κυριακή πρωί ντύθηκε σαν πουτάνα και στις 11:00 ήμασταν στην αποθήκη. Εμφανίστηκε με ένα μαύρο παντελόνι και με μια μαύρη κοντομάνικη μπλούζα που τόνιζε το γυμνασμένο κορμί του σε αντίθεση με το δικό μου. Άνοιξα την κάμερα, την έστησα μπροστά σε μια καρέκλα που είχε στη μέση της αποθήκης και περίμενα. Την άρπαζε σα θηρίο. Τα χέρια του χώθηκαν κάτω από την φούστα της κάνοντας στην άκρη το κωλοκόρδονο της. Της έχωνε τα δάχτυλα μία στο μουνί και μία στην κωλάρα την ίδια στιγμή που η γλώσσα του έπαιζε με τη δικιά της. Η πουτάνα μου έσταζε από καύλα και είχε αρχίσει ήδη να του ζητάει πούτσο. Τότε έγινε κάτι που πραγματικά με ξάφνιασε αλλά και με καύλωσε. Έβγαλε από το συρτάρι ένα ζευγάρι χειροπέδες και την έδεσε αφού πρώτα την είχε αφήσει με το μαύρο κορδόνι της

Τον πέταξε έξω και της τον πήγε απευθείας στο στόμα. Δεν είχα ξαναδεί μεγαλύτερο. Φοβήθηκα πως θα την πνίξει. Άρχισε να του τον ρουφάει και τον έφτασε μέχρι τα αρχίδια αφήνοντας με άφωνο. Ένα ανελέητο τσιμπούκι που κράτησε πολύ. Τη γύρισε απότομα και χωρίς να καθυστερήσει της τον έχωσε στη μουνάρα. Μια κραυγή ηδονής ακούστηκε από το στόμα της ξεσκίστρας μου.

- Γάμα με τώρα, σκίσε με μπροστά στον άντρα μου, κάνε με πουτάνα, γέμισε με με την ψωλάρα σου γαμιά μου.

Τη γαμούσε και την έβριζε.

- Πάρ' τα μωρή ξεκωλιάρα πάρε το καυλί μου. Θα σε σκίσω, θα στην ανοίξω την πατούρα. Θα σε κάνω σουρωτήρι.

Ένα γαμήσι δυνατό μπροστά στα μάτια μου. Ένα ανελέητος γαμιάς ξέσκιζε την γυναίκα μου και εγώ κατέγραφα ευχαριστημένος. Την έλυσε. Κάθισε στην καρέκλα και την έφερε πάνω στην ψωλάρα του. Άρχισε να μπαίνει στο μουνί της μέχρι που χάθηκε όλη. Νέο ανελέητο κάρφωμα ξεκίνησε. Νέες βρισιές και νέο σφυροκόπημα.

- Πάρ' τα γαμιόλα, πάρ' τα που το έπαιζες και κυρία. Κοίτα πως σε ξεμουνιάζω μπροστά στον άντρα σου.

- Γάμα με, σκίσ' τη μου, άνοιξε με, κάρφωσε με. Θέλω την ψωλάρα σου μέσα μου συνέχεια!

Τα έλεγε όλα αυτά και θα πρέπει να είχε χύσει 4 φορές. Ο άλλος τη γαμούσε κοντά 40 λεπτά και ακόμα δεν είχε χύσει. Την ξαναγύρισε και την έβαλε να γονατίσει. Άρχισε να της τον χώνει στο στόμα με μανία. Είχε γίνει κατανοητό πως ετοιμάζεται να χύσει. Ένα ατέλειωτο χυσίδι την έλουσε. Αυτή δεν άφηνε την ψωλάρα του να φύγει από το στόμα, προσπαθώντας να μην πάει χαμένη ούτε σταγόνα. Θεώρησα πως τελειώσαμε. Έτσι νόμιζα όμως. Είχα κάνει λάθος.

Αφού πέρασαν δέκα λεπτά το καυλί του ήταν και πάλι τέντα και μην πω πως ήταν σε καλύτερη κατάσταση.

- Έλα, της λέει. Ήρθε η ώρα της σούφρας σου!

Την έβαλε να ακουμπήσει στην καρέκλα, πήγε από πίσω και άρχισε να της γλείφει και να της φτύνει την κωλοτρυπίδα. Της έβαλε ένα δάχτυλο, ύστερα δεύτερο και ύστερα τρίτο. Η σούφρα είχε ήδη ανοίξει. Σηκώθηκε, ετοίμασε την ψωλάρα του και άρχισε να της τη χώνει. Μετά από δύο τρία λεπτά είχε χαθεί μέσα στην κωλάρα της. Δεν πίστευα στα μάτια μου. Άρχισε να την κοπανάει ανελέητα και να την ξεσκίζει.

- Θα στην ανοίξω την κωλάρα μωρή γαμιόλα, της έλεγε, θα στην κάνω χωνί. Πάρ' τα ξεσκίστρα.

- Κάρφωσε με, του έλεγε η γυναίκα μου , άνοιξε μου τον πάτο. Γάμα με σου λέω…

Χαστούκια στον κώλο, βρισιές ήχοι από ζουμιά, και ένα απίστευτο θέαμα καύλας και ηδονής ξετυλίγονταν μπροστά στα μάτια μου. Τη γάμησε έτσι τουλάχιστον για 20 λεπτά και όταν πλησίαζε να χύσει τον έβγαλε και της τα ‘έριξε ανάμεσα στο μουνί και την κωλοτρυπίδα. Γέμισε ο τόπος ζουμιά που στάζανε από την κωλάρα της.

- Φίλε, μου λέει, σε ευχαριστώ. Δε φανταζόμουν ποτέ πως θα γαμήσω τέτοιο μουνί και πως θα νιώσω τέτοια καύλα. Να την χαίρεσαι φίλε, αν και από εδώ και πέρα θα την χαίρομαι κι εγώ…

μου είπε κλείνοντας μου το μάτι. Φύγαμε και οι δύο ευχαριστημένοι. Αυτή γιατί είχε φάει το γαμήσι της ζωής της κι εγώ επειδή πραγματοποίησα την μεγαλύτερη μου φαντασίωση. Ήξερα πως τα καλύτερα έρχονται…

Στο δρόμο για το σπίτι


 Γυρνούσα από μια κοντινή σε απόσταση από το σπίτι μου καφετέρια-μπαρ το βράδυ της 17 Νοέμβρη και περί ώρα δέκα. Ο δρόμος που ακολούθησα με έφερε να διασχίσω μια νεόκτιστη πλατεία κι εκεί σε ένα παγκάκι είδα μια κοπέλα στα είκοσι να κάθεται και να καπνίζει. Περνώντας από μπροστά της, εντόπισα το βλέμμα της να με ακολουθεί και κατά κάποιον τρόπο ένοιωσα τα μάτια της να καρφώνονται στη φιγούρα μου. Σταμάτησα και έκανα επιτόπια μεταβολή. Πλησίασα προς το μέρος της, κάθισα δίπλα της και βάλθηκα να στρίβω ένα τσιγάρο.


Η νεαρή είχε κοντό μαλλί, περίπου τέσσερις με πέντε πόντους μήκος, καστανά μάτια και ήταν γύρω στο 1.60, λεπτή και με μικρό στήθος.

- Θες φωτιά;… με ρώτησε.

- Όχι ευχαριστώ.

Έβγαλα τον αναπτήρα μου και άναψα το τσιγάρο. Πήρα μια γερή τζούρα και στράφηκα προς αυτή.

- Είναι καλός ο κώλος μου;… τη ρώτησα. Σε κατάλαβα που με χάζευες!

- Έχω δει και καλύτερους, μου απάντησε.

- Δε σε αμφισβητώ, ανταπάντησα χαμογελώντας. Τι κάνει ένα τόσο καλό παγκάκι σε μια κοπέλα σαν κι εσένα;

- Με αφήνει να αράξω, απάντησε γελώντας.

- Το τρόλεϊ δεν περνά από δω. Απέχει περί τα 210 χιλιόμετρα.

- Είσαι ετοιμόλογος για γέρος.

- Σαράντα είναι γέρος; Εγώ νόμιζα πως είμαι απλά… σιτεμένος!

- Χα, χα, χα! Να σε δω πως θα σηκώσεις το πουλί σου!

- Δεν έχεις ιδέα! Με φάρμακα και γερανό από οικοδομή ίσως να τα καταφέρω, αλλά δεν είναι σιγουράκι...

Γελάσαμε κι οι δύο κι εκείνη σηκώθηκε. Πέταξε τη γόπα της κάτω και την πάτησε γερά. Κατόπιν κινήθηκε προς μια πολυκατοικία απέναντι από την πλατεία, περπατώντας προκλητικά. Έγνευσα το κεφάλι μου καταφατικά και την ακολούθησα. Πριν μπούμε στην είσοδο, έσβησα το δικό μου τσιγάρο. Εκείνη προχώρησε και άναψε τον κεντρικό φωτισμό και στη συνέχεια ανέβηκε τις σκάλες για τον πρώτο όροφο. Άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος της και αφού έκανε δύο βήματα μέσα, έβγαλε το μπουφάν, τη μπλούζα, το σουτιέν, τα μποτάκια, το τζιν παντελόνι και κατέβασε το εσώρουχο. Εγώ στεκόμουν μπροστά στην πόρτα και θαύμαζα το θέαμα. Στη συνέχεια έκλεισα την πόρτα πίσω μου και την είδα να πηγαίνει στον τοίχο.

- Έλα να μου γλείψεις το μουνί…

είπε λάγνα και άνοιξε τα πόδια της ενώ με τα δάχτυλα και των δύο χεριών χώρισε τα λεπτά μουνόχειλα της.

Γονάτισα μπροστά της και κόλλησα το στόμα μου στη σάρκα της. Έγλειψα τα εξωτερικά τοιχώματα, την κλειτορίδα και κατόπιν τον κόλπο της για σχεδόν μισή ώρα, ενώ εκείνη έχυνε εκστατικά πάνω στη γλώσσα μου, βογκώντας και λέγοντας κάθε λίγο:

- Έτσι μπράβο! Ξέρεις να γλείφεις…

Η πούτσα μου είχε καυλώσει μέσα στο παντελόνι και χωρίς να το σκεφτώ πολύ την απελευθέρωσα. Κατόπιν σηκώθηκα όρθιος, της έπιασα το δεξί μπούτι και το ανασήκωσα. Κέντραρα με το καυλί μου και το έχωσα σχεδόν βίαια μέσα στο υγρό μουνάκι της.

- Έτσι… γάμα με γρήγορα…

μου είπε στο αυτί. Ξεκίνησα να τη γαμάω όσο πιο δυνατά μπορούσα. Εκείνη άρχισε να κραυγάζει δυνατά. Άκουσα μια συρόμενη πόρτα να ανοίγει πίσω μας και μια γυναικεία φωνή να λέει:

- Μαίρη! Δεν το πιστεύω…

- Χύνω… αναφώνησε η γκόμενα που γαμούσα. Μη σταματάς, πιο γρήγορα!

Ακούμπησα τα χέρια μου στον τοίχο και παίρνοντας φόρα αύξησα το ρυθμό μου στο μέγιστο. Πραγματικά ο κόλπος της συσπάστηκε δυνατά και εγκλώβισε την πούτσα μου μέσα της. Η άλλη κοπέλα ήρθε δίπλα μας.

- Μωρή καργιόλα! Πάλι γαμιέσαι με άντρες;

Μέσα από τις κραυγές της η Μαίρη απάντησε:

- Αφού εσύ δε θες να μου γαμάς το μουνάκι, πρέπει κι εγώ να βρίσκω λύσεις...

Κάτι στην όλη φάση μου φάνηκε αστείο και κάγχασα ειρωνικά. Έβγαλα την πούτσα μου από μέσα της, έπιασα τη Μαίρη από το σβέρκο και την τράβηξα κάτω.

- Θα τα πιείς όλα, της είπα και έβαλα την πούτσα μου στο στόμα της.

Εκείνη κατάπιε όσο μπορούσε και άρχισε να μου την παίζει. Η άλλη κοπέλα δίπλα μας άρχισε να την βρίζει χυδαία κι εγώ χωρίς να δώσω σημασία άδειασα τα αρχίδια μου στο στόμα της. Ένα λεπτό αργότερα κουμπώθηκα και καληνύχτισα. Είχα ήδη μαντέψει ότι και οι δύο κουφαλίτσες ήταν αμφισεξουαλικές και πως αυτό ήταν ένα παιχνίδι που έπαιζαν μεταξύ τους.

- Δε θα γαμήσεις τη φίλη μου;… με ρώτησε η Μαίρη καθώς άνοιγα την πόρτα.

- Λυπάμαι αλλά έχω πιο σημαντικά πράγματα να κάνω, απάντησα.

Μέχρι να κατέβω στο ισόγειο είχα στρίψει τσιγάρο και μόλις βγήκα από την πολυκατοικία το άναψα. Λίγο αργότερα βρέθηκα στο σπίτι μου. Αργά το βράδυ κάθισα με τη φίλη μου από την Αίγυπτο και της ανέφερα το περιστατικό. Το μόνο που μου είπε σχετικά με το θέμα ήταν το εξής:

- Πλέον παράγεις τις δικές σου φερομόνες!

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...