ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Η φωτογράφιση της κοπέλας μου


 Εγώ είμαι 1.72 μελαχρινός, 75 κιλά, με λίγο κοιλίτσα και η κοπέλα μου 1.65, με μεγάλο στήθος, πεταχτό κωλαράκι, στα 70 κιλά και ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη...

Αυτή η ιστορία έγινε λίγες μέρες πριν στο Γκάζι σε Airbnb. Εγώ είμαι 1.72 μελαχρινός, 75 κιλά, με λίγο κοιλίτσα και η κοπέλα μου 1.65, με μεγάλο στήθος, πεταχτό κωλαράκι, στα 70 κιλά και ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη. Κανονίσαμε να κλείσουμε το Airbnb γιατί είχε και πισίνα στην ταράτσα, όχι ότι κάναμε μπάνιο, αλλά ήθελε πολύ να κάνει και φωτογράφιση. Φτάνουμε, φτιάχνουμε τα πράγματα μας, κάνουμε σεξ κατευθείαν, τη χύνω στα πόδια της, αρχίζει και τα τρίβει πάνω μου και μου λέει ότι θα μου κάνει ότι θέλει όσο είμαστε εκεί. Καύλωσα πάλι!

Πάμε πάνω στην ταράτσα και βλέπουμε μια απίστευτη θέα, ένα μπαρ, ξαπλώστρες και μια σχετικά μικρή πισίνα αλλά ήταν ότι πρέπει για αυτό το χώρο. Καθόμαστε, φιλιόμαστε και μετά μου έλεγε πως θέλει τις φωτογραφίες. Η πουτσα ήταν έτοιμη να εκραγεί γιατί σκεφτόμουν και το καινούργιο μαγιό που είχε πάρει και που το κάτω του ειδικά ήταν κόλαση. Ήταν ένα τρίγωνο που της έμπαινε όλο μέσα στον κώλο. Με μεγάλη πουτανιά μου λέει πάμε "πάμε...".
 
Παμε κάτω, αλλάζει και ετοιμάζεται. Έγινε μια αληθινή πορνοστάρ έτοιμη για περιοδικό. Έρχεται στο αυτί μου και μου λέει "σ' αρέσω;" πιάνοντας μου την πούτσα. Ήμουν σαν μεθυσμένος εκείνη τη στιγμή. Μου δίνει ένα φιλί και μου λέει πάμε πάνω. Όταν φτάσαμε πάλι στην ταράτσα είχε πάει μια παρέα από 3 αγόρια ηλικίας 25-30. Να τονίσω ότι εγώ εγώ είμαι 22 και η κοπέλα μου 23ων χρόνων. Όταν μας είδαν, σταμάτησαν λίγο να μιλάνε μέχρι που κάτσαμε στις απέναντι ξαπλώστρες. Είχα αρχίσει και ζήλευα γιατί την κοιτούσαν έντονα, κυρίως όταν έκατσε μπρούμυτα. Ο ένας από τους 3 ήταν ένας γεροδεμένος μαύρος που καταλάβαινες μόνο που τον έβλεπες τι θα κρύβει εκεί κάτω. Η δικιά μου το κατάλαβα και με ρωτάει:
 
- Μωρό μου ζηλεύεις που κοιτάνε τον κώλο μου;
 
- Ναι... δε μ' αρέσει και ο μαύρος σε έχει φάει.
 
- Εμένα μ' αρέσει να με κοιτάνε όμως...
 
μου λέει, πάει να σηκωθεί και στήνεται επίτηδες στα 4 και τους τούρλωσε την κωλάρα της στα μούτρα. Γύρισε, τους κοίταξε, χαμογέλασε πονηρά και έρχεται και κάθεται πάνω μου με πλάτη σε αυτούς. Ξεκινάει να με φιλάει σα σκύλα, πάει πάλι στο αυτί μου και μου λέει ότι γουστάρει πολύ που την κοιτάνε κι εγώ ζηλεύω. Μου ζήτησε αν τυχόν και της μιλήσουν να μη βγάλω άχνα και μου υποσχέθηκε ότι και να έρθουν να της κάνουν το οτιδήποτε, δε θα κάνει κάτι με κανέναν εκτός και αν της δώσω εγώ το οκ, αλλά όχι για σεξ.
 
Εμένα εκεί η καύλα μου βάρεσε κόκκινο και η πούτσα μου έγινε πέτρα. Ξεκίνησε να φτιάχνει την κάμερα και μου είπε να σηκωθώ. Φυσικά δε σηκώθηκα όρθιος, ήμουν καθιστός στην ξαπλώστρα. Πάει στην άκρη της πισίνας, κάθεται στα γόνατα και ξεκινάει πόζες. Πέφτει μπρούμυτα μετά ξανά σηκώνεται και σε κάποια φάση μετά από 200 φωτογραφίες παρατηρώ ότι ο μαύρος έχει κολλήσει τα μάτια του πάνω της και πιάνει τον πούτσο του έξω από το σορτσάκι. Δεν είπα κάτι εκείνη την ώρα αλλά για καλή μου τύχη μετά από 2 λεπτά σηκώθηκαν και κατέβηκαν κάτω στο διαμέρισμα τους. Το κτήριο είχε 4 διαμερίσματα. Όταν επιτέλους σταματήσαμε, κάτσαμε μαζί στην ξαπλώστρα για να τις δούμε. Όπως άλλαζε τις φωτογραφίες στην κάμερα, παρατηρεί ότι από πίσω ήταν ο μαύρος με το χέρι του στο καυλί του αλλά ήταν θολό λόγω της φωτογράφησης και με ρωτάει αν το είδα αυτό. Της απαντάω ναι και τότε μου λέει:
 
- Πω, πω μωρό μου, πρέπει να με κοίταζαν πολύ ε;
 
- Ναι... ειδικά ο μαύρος σε έφαγε.

Δαγκώνει τα χείλια της και γυρνάει και μου λέει:
 
- Σ' άρεσε που με κοίταζε και έπιανε το καυλί του;
 
Δεν ήξερα τι να απαντήσω αλλά με πρόδωσε το φούσκωμα στο σορτσάκι μου. Τότε με κοιτάει, σηκώνεται και μου λέει γελώντας δυνατά:
 
- Τι έπαθες μωρό μου;
 
- Τι να πάθω... αν ήξερες πως σε κοίταζε θα καταλάβαινες.
 
- Πρέπει να έχει πολύ μεγάλο καυλί!
 
- Θες να πεις κάτι με αυτό;
 
- Όχι μωρό μου, αλλά ξέρεις τι λένε για τους μαύρους και εδώ που τα λέμε αν είναι έτσι όπως το φαντάζομαι θα είναι πολύ πιο μεγάλο από το πουλάκι σου!
 
Εκεί δεν άντεξα, την πιάνω, τη φιλάω και πάμε κάτω στο διαμέρισμα. Με το που βγαίνουμε από το ασανσέρ βλέπουμε ότι ανοίγει η δίπλα πόρτα, βγαίνει ο μαύρος με μαγιό άσπρο και μας χαιρετάει με νόημα. Η δικιά μου κατέβασε κάτω το βλέμμα της στο καυλί του. Όταν το είδα άρχισα να βγάζω υγρά από την πουτσα μου. Μπαίνουμε μέσα, πάμε στο κρεβάτι, γδυνόμαστε και μου παίρνει μια απίστευτη πίπα. Δε με είχε ξανά γλείψει έτσι ποτέ. Έρχεται, κάθεται πάνω μου και κατευθείαν ξεκινάει να με πηδάει. Στην κυριολεξία το μουνί της είχε τόσα υγρά που σχεδόν δεν ένιωθα τίποτα. Μου λέει:
 
- Μωρό μου είδες πως φούσκωνε το μαγιό του; Πρέπει να είναι τεράστιο το καυλί του! Θα σου άρεσε να με έβλεπες μαζί του να τον γλείφω;
 
Εγώ από την καύλα μου της λέω "ναι... θα ήθελα πολύ".
 

- Χύνω μωρό μου, ναι, θέλω να τον πάρω ολόκληρο μέσα μου, να με σκίσει και εσύ να μας κοιτάς, αχ, χύνω...

 
και ξεκάνει να τρέμει πάνω μου σαν τρελή. Βγαίνει και μου φέρνει τα πατουσάκια της στο στόμα.

- Γλείψε τα πόδια μου να τα καθαρίσεις...

και μου τα έβαζε μέσα στο στόμα σαν παγωτό. Σηκώνομαι και τα βάζει κάτω από την πουτσα μου και χύνω πάλι πάνω τους. Τα έτριψε λίγο και μου τα έφερε στο στόμα. Όταν τα καθάρισα καλά μου λέει ότι το βράδυ θα πάει πάνω στην ταράτσα μόνη της κι εγώ θα κάτσω έδω να σκέφτομαι τι μπορεί να γίνει...
 
Συνεχίζεται...

Ατελείωτα μπαλκόνια


 Δούλευα πριν λίγο καιρό σε μια εταιρία και η δουλειά μου ήταν να ταξιδεύω στην επαρχία πλασάροντας στα καταστήματα διάφορα προϊόντα. Σε μια μικρή επαρχιακή πόλη είχα ένα...

Δούλευα πριν λίγο καιρό σε μια εταιρία και η δουλειά μου ήταν να ταξιδεύω στην επαρχία πλασάροντας στα καταστήματα διάφορα προϊόντα. Σε μια μικρή επαρχιακή πόλη είχα ένα ραντεβού σε ένα κατάστημα το οποίο πήγαινα μια φορά το μήνα. Προς μεγάλη μου έκπληξη όταν μπήκα με υποδέχτηκε μια νέα Γυναίκα (συνήθως ήταν μια πενηντάρα λιγομίλητη και ξερακιανή) γύρω στα 30 και πολύ όμορφη. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά κάτω από το φαρδύ μπλουζάκι της μπορούσε κανείς να διακρίνει ένα τεράστιο στήθος. Τη ρώτησα αν ήταν εκεί η κυρία που μου έδινε τις παραγγελιές κι εκείνη μου εξήγησε πως είχε αγοράσει το μαγαζί και πως ήταν αυτή υπεύθυνη για τις παραγγελιές. Έπειτα μου είπε πως αν ήθελα μπορούσαμε να ανέβουμε στο διαμέρισμα της για να δούμε τα προϊόντα με την ησυχία μας.

Με οδήγησε από τη σκάλα και με έβαλε να κάτσω στο μικρό σαλονάκι της, ενώ η ίδια πήγε στην κουζίνα να φτιάξει ένα καφέ. όταν γύρισε στο σαλόνι, ο πούτσος μου ορθώθηκε αυτόματα. Βλέπετε είχε βγάλει το φαρδύ μπλουζάκι της και φορούσε ένα διάφανο πουκάμισο κι από κάτω τα τεράστια βυζιά της αγωνιζόταν να απελευθερωθούν, απειλώντας να σπάσουν τα μικροσκοπικά κουμπάκια. Κάθισε απέναντι μου, σταυρώνοντας τα πόδια της και επιτρέποντας μου να δω τα μπούτια της και το σημείο που τελείωναν οι κάλτσες της. Νόμιζα πως θα χύσω επιτόπου, χωρίς καν να κουνηθώ. είχα πια ξεχάσει όλα αυτά που ήθελα να της εξηγήσω και το μόνο που με ενδιέφερε ήταν τα τεράστια βυζιά της και τα αφράτα μπουτάκια που είχα απέναντι μου. Στη διάρκεια της πεντάλεπτη συζήτηση μας έμαθα πως την έλεγαν Γιάννα και πως είχε χωρίσει τρία χρόνια .

Βασικά δε θυμάμαι και πολλά από ότι λέγαμε γιατί όλη η προσοχή μου ήταν στραμμένη στα υπέροχα εκείνα μπαλόνια που ήταν στριμωγμένα στο τεράστιο σουτιέν της. Φαίνεται πως το κατάλαβε ότι είχε ένα ωραίο και χοντρό πούτσο έτοιμο να πέσει στα χέρια της, γιατί χωρίς πολλές περιστροφές είπε:

- Θα ήθελες να μου σφίξεις τα βυζιά, έτσι δεν είναι;

Δεν πίστευα στα αφτιά μου και το μόνο που κατόρθωσα ήταν να ψελλίσω...

- Ναι πολύ.

Εκείνη άρχισε σιγά σιγά να ξεκουμπώνει τα κουμπιά του πουκαμίσου της

- Βγάλε και εσύ τα ρούχα σου λοιπόν, είπε. Θέλω να δω τον πούτσο σου να μεγαλώνει ενώ θα γδύνεσαι.

Η τύχη μου ήταν απίστευτη, πέταξα τα ρούχα μου σε χρόνο ρεκόρ. Μόνο που εκείνη δε μπόρεσε να δει τον πούτσο μου να μεγαλώνει, ήταν ήδη τεράστιος. Φαίνεται ότι το θέαμα άρεσε στην Γιάννα, γιατί μου είπε πόσο ήθελε να της τον χώσω στο μουνί της. Στο μεταξύ είχε βγάλει το πουκάμισο της και ετοιμαζόταν να βγάλει το σουτιέν της.

- Είσαι έτοιμος για αυτό που θα δεις;...

μου είπε γελώντας καθώς ξεκούμπωνε το τεράστιο εσώρουχο. Δε θυμάμαι τι της απάντησα. αλλά σίγουρα δε θα ξεχάσω ποτέ το θέαμα εκείνων των τεράστιων σάρκινων βουνών, που πετάχτηκαν έξω κι έπεσαν προς τα κάτω. Έπειτα η Γιάννα σηκώθηκε όρθια κι έβγαλε τη φούστα της. άρχισε να κατεβάζει τις κάλτσες τις ενώ τα βυζιά της χτυπούσαν στα γόνατα της καθώς έσκυβε. Έβγαλε το κιλοτάκι της που όπως με πληροφόρησε ήταν μούσκεμα. Κόντευα να τρελαθώ από την καύλα. Η Γιάννα ήρθε κοντά μου και εγώ βούτηξα μέσα σε εκείνα τα κολοσσιαία βυζιά ρουφώντας τα άπληστα. Τότε η Γιάννα ήρθε και γονάτισε στο πάτωμα, μπροστά μου, για να μου κάνει το καλύτερο τσιμπούκι της ζωής μου. Στο μεταξύ μου ήταν αδύνατο να σταματήσω την επίθεση μου στα μεγάλα μπαλκόνια της που λικνίζονταν προκλητικά στην κάθε κίνηση της. Η Γιάννα κατάλαβε ότι κόντευα να χύσω και τραβήχτηκε.

Οι πρώτες σταγόνες από το σπέρμα μου άρχισαν να εκτοξεύονται με δύναμη πάνω στο πελώριο στήθος της. Έτριψε με το σπέρμα μου τις ρώγες της και ύστερα το άλειψε παντού βογκώντας από ηδονή. Και μόνο που την έβλεπα να χαϊδεύει με τα χέρια της εκείνες τις βυζάρες φτιαχνόμουν. Μέσα σε λίγα λεπτά ήμουν ξανά έτοιμος να της γαμήσω το ωραίο ξυρισμένο μουνάκι της. αυτή τη φορά την πήρα από πίσω, γονάτισε στο πάτωμα κι εγώ έμπηξα το κοντάρι μου στη βαθιά της τρύπα, κρατώντας την από τα γιγάντια στήθια της. Η Γιάννα αναστέναζε και έβγαζε άναρθρες κραυγές ηδονής και καθώς έχυνε χώνει το πρόσωπο της σ ένα μαξιλάρι για να μην ακούγονται οι φωνές της έξω στο δρόμο.

Όταν μπήκε στο μπάνιο για να πλυθεί, σκέφτηκα να κλέψω το σουτιέν της και να το κρατήσω για σουβενίρ. Σε όποιον το έχω δείξει αυτό το σουτιέν έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

Κανένας δεν πίστευε ότι υπάρχει γυναίκα με τόσο μεγάλα βυζιά.

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...