ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΣΕΞ


 Το πρώτο βράδυ κιόλας ήξερε το Λενάκι μου ότι πρέπει να με αφήσει για να περιποιηθώ την ξαδέρφη μου που μετά τον χωρισμό από τον άντρα της, με περιμένει όπως όπως για να την ικανοποιήσω! Μόλις μείναμε μόνοι στο σαλόνι την τράβηξα κοντά μου και φιλιόμασταν για πολύ ώρα, μέχρι που μου έβγαλε τον πούτσο έξω και μου λέει: αυτή είναι το γιατρικό μου πούστη άντρα, με έκανες αμαρτωλή πουτάνα, και χωρίς να χάσει χρόνο τον ρούφαγε! είχα να την γαμήσω τρεις μήνες από την τελευταία της επίσκεψη στην Γερμανία, και έδειχνε τελειωμένη από καύλα! Γουστάρεις πούστη άντρα ε, θέλεις να σε τσιμπουκωνω σαν πουτάνα! αυτό ήτανε δεν άντεξα και τα χυσια μου πετάχτηκαν στο λαιμό της με οργή! ΑΧΧΧ ναι και τώρα γλύψε με πούστη, γλύφε το μουνί τις πουτάνας σου ξαδέρφης! τι να πω σκέτος δυναμίτης η γυναίκα, το ίδιο και η κόρη της, η μόνη διαφορά : 17 χρόνια !!!!!! Αλλά ξέρει να γαμιέται και συγχρονιζόμαστε τέλεια, και στο κρεβάτι και καθημερινά! ¶ρχισα να την ξεντύνω και να της τρίβω τα βυζομπαλα, που από τα μπάνια δείχνανε σαν μετάξι: Ναι γαμιά μου πιπίλισε μου τις ρόγες! υπάκουσα, με το χέρι μου να τρίβει την κλειτορίδα της, ρούφαγα λαίμαργα τα βαριά βιζομπαλα της! μετά την γονάτισα και κάρφωσα την γλώσσα μου στο μουνί της! συνηθισμένη αίσθηση, χτυπιόταν σαν σκύλα ενώ τα μπούτια της είχαν πλημμυρίσει όπως πάντα από τα υγρά της! Με έφτιαξες καριολι, πούστη, έλα τώρα βαλτον στο μουνί έλα! δεν της χάλασα χατίρι και ο πούτσος μου άνετα γλίστρησε μέσα! ΑΑΑΑΑΑΥΥΥΥΥ, πούστη με γαμαααας σαν σκυλααα! η γυναίκα έσβηνε, δεν έφτανε η κούραση του ταξιδιού, είχα και να σβήνω υποχρέωση όλο το βράδυ! Καβάλησε τον πούτσο μου, στηρίζοντας με τα χέρια τις στο στήθος μου τώρα έδινε το ρυθμό στην αρχή σιγά, και μετά σαν μανιασμένη μέχρι, που το πρόσωπο της αγρίεψε και κατάλαβα ότι έχυνε. ΑΑΑΑΑχ πούστη με τελιοσεεεεες, χυυυυυνο η πουτάνα χυυυυυνοο!

Έπεσε με βαριά ανάσα πάνω μου και με φίλησε! έλα χύσε με στον κώλο έλα άντρα μου! πήρα υγρά από το μουνί της τα πασάλειψα στον κώλο της και με λίγη δυσκολία μπήκα: Με σκίζεις πουστιιιιιιι, με τελειώνεις! Μετά από λίγες κινήσεις κατάλαβα ότι τελείωνα καταπληκτικά όπως πάντα όταν πηδιέμαι με την Ειρήνη! Της γέμισα το έντερο με χυσια ώσπου έχυσα, και έπεσα πτώμα στο καναπέ! έσκυψε με φίλησε! Δεν πέρασε πολύ ώρα και ο πούτσος μου βρέθηκε πάλι στο στόμα της, καμαρωτός και σκληρός σαν πέτρα, συνέχισε ξέφρενο γαμήσι, δεν αφήσαμε στάση. καταλήξαμε στην μπανιέρα να της τον έχω καρφωμένο και το ντουζ να μας πιτσιλίζει για δροσιά : Αχχχχ πούστη άντρα τελιοοοονο, έχυσε δυο φορές μέσα στη μπανιέρα και εγώ άδειασα μέσα στο μουνί της!!!!!! Πήγαμε για ένα τσιγάρο στο μπαλκόνι( όπου όλα άρχισαν κάποτε), και μετά έπεσα πτώμα για ύπνο!

Κατά το μεσημέρι ξύπνησα από ένα ζεστό και συνηθισμένο αίσθημα στον πούτσο μου, το Λενάκι ήθελε την δόση της ( από το μάτι που μας είχε πάρει είχε καύλες)! Με τσιμπούκωνε με το γνωστό τρόπο που ξέρει πως που αρέσει, τον έπαιρνε βαθιά και σφιχτά στο στόμα ενώ ταυτοχρόνως χάιδευε σκληρά τα αρχίδια μου: αυτό δεν θέλεις άντρα μου, θα σε κάνω εγώ τώρα μου λέει, και συνέχιζε να με τσιμπουκώνει , την γύρισα σε στάση 69 και πασπάτευα όλες τις τρύπες της. όταν άνοιξε αρκετά ο σουφρος της, την ξέσκισα σαν λυσσασμένος το κωλαρακι: Αντραααα μουυυυ, ααααχχχ ναι παρε με , πήδα το γυναικάκι σουυυυ αχχχχ! τόσο καιρό που τα έχουμε έχει γίνει αστέρι στο κρεβάτι! Και το καλύτερο: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΜΠΟΥ, όλες η τρύπες στη ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ! έχυσε δυνατά φωνάζοντας το όνομα μου όπως πάντα όταν τελειώνει ! Τον πήρε ανάμεσα στα στήθια της, και εγώ έχυσα με ένα φοβερό ισπανικό στα μούτρα της! Οι μέρες πέρναγαν όπως πάντα, μια να γαμάω την ξαδερφούλα μου, μια την ανιψιά μου! Την ξαδέρφη μου ειδικά την περιποιήθηκα πιο έντονα γιατί την έχω μόνο τρεις μήνες το χρόνο! και όπως ξέρετε τις γουστάρω και τις δυο! Της ξαδέρφης μου τον κώλο τον εξασκήσαμε για πολλές ώρες αλλά μέχρι σήμερα δεν κατάφερε να χύσει από τον κώλο, που θα πάει όμως θα το καταφέρουμε και αυτό!! Για να σας πω την αλήθεια, αυτό που θα μου άρεσε πολύ θα ήτανε να τις γαμήσω και τις δυο ταυτόχρονες, πράμα που όμως φαίνεται αδύνατον (και το καταλαβαίνω)! Το καλύτερο γαμήσι αυτού του καλοκαιριού το έκανα όμως με την ξαδέρφη μου στην παραλία της Πρέβεζας μεσάνυχτα! Πήγαμε για νυχτερινό μπάνιο σε μια έρημη παράλια, και μόνο μπάνιο δεν κάναμε!

Αμέσως με πλάκωσε στα τσιμπούκια, (πάντα φροντίζουνε και οι δυο να με τσιμπουκωνουν στην εντέλεια ξέρουν το φετίχ μου)! Η ξαδέρφη μου όμως το κάνει βασανιστήριο κρατώντας με για πολύ ώρα σε κύμα ηδονής μέχρι να με αφήσει να αδειάσω όπου γουστάρω!

Για ευχαριστώ εκείνο το βράδυ την ξέσκισα μέχρι τα χαράματα γεμίζοντας τις τρύπες της με το καυτό μου σπέρμα! Της κάρφωνα το κώλο αλύπητα ενώ εκείνη ούρλιαζε: πούστη με σκίζεις! η καυλιαρικη φωνή και η πείρα όταν γαμιόμαστε, με κάνει πάντα έξαλλο και την κάνω να πεθαίνει από καύλα και ηδονή! Τα χυσια της γεμίζουν τα μπούτια της, δεν έχω ξαναδεί γυναίκα να χύνει έτσι! και αυτά τα βυζομπαλα της είναι σαν μιας δεκαεξάρας!

Της Μπούκωσα τη σούφρα και μετά την έχυνα σαν πουτάνα στα στήθια και στα μούτρα, είναι ωραίο πράμα να μπορείς να ζεις τις φαντασιώσεις σου ελευθέρα, Με τις γερμανίδες που πηδούσα ποτέ δεν ένοιωσα τέτοια ευχαρίστηση! Σαν την Ελληνίδα δεν υπάρχει στο κρεβάτι, κακά τα ψέματα! Μια βραδιά πήγαμε με τι ξαδέρφη μου ξανά στο ξενοδοχείο που της έσκισα για πρώτη φορά τη σούφρα, και εκεί έγινε το σώσε, άφησε τον εαυτό της ελεύθερο, με κάθε οργασμό ούρλιαζε: ναι γαμιαααα μουυυυ, πουτάνα ιμεεεεε πήδα με! Με έφερε σε τέτοια καύλα που δεν την γαμούσα πια, την βίαζα, στημένη στα τέσσερα ο πούτσος μου σφυροκόπαγε στο έντερο της, ενώ εκείνη έτριβε την κλειτορίδα της! Κάθισε πάνω μου και πηδιότανε από τον κώλο καρφώνοντας τι γλώσσα της στο στόμα μου! εκείνο το βράδυ μου χάρισε και άλλη μια εμπειρία που την είχαμε ξανακάνει! με άδειασε τσιμπουκονοντας, με ένα δάχτυλο της στο κώλο μου να πασπατεύει τον προστάτη μου! αυτό με έκανε έξαλλο να την βρίζω από καύλα: ναι πουτανακι ρούφα, ρούφα τσούλα να πιεις τις κρέμες μου! όπως πάντα δεν άφησε σταγόνα, αντί να βάλω κάνα κιλό στην άδεια γύρισα με χαμένα κιλά αλλά ευτυχισμένος και με τον πούτσο μου να τσούζει από το καθημερινό γαμήσι! Για να καταλάβετε τι με κάνει να τις γουστάρω και τις δυο, σας στέλνω και κάτι φωτογραφίες από το φετινό μας καλοκαίρι, και θα με καταλάβετε!!!!!!!!! Εύχομαι να τις δημοσιεύσεις είναι κάμποσες!!!!!

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ


 Tα δικά μου πλησίαζαν και το μωρό μου η Ρανία είχε ήδη κάνει παράδοση να μου κάνει κάποια έκπληξη αυτή την ημερα,οπως και εγώ στα δικά της .

 
Φέτος ήταν ημέρα Πέμπτη και δεν βόλευε πολύ για να κανονίσουμε κάτι με κάποιο φιλικό ζευγάρι. Η Ρανία όμως πάντα κάτι θα κανόνιζε για να είναι και αυτά τα γενέθλια αξέχαστα.!!! Το πρωί της Πέμπτης ξύπνησα όλο κέφι και με μια πούτσα κάγκελο μόλις άνοιξα τα μάτια μου το χέρι μου πήγε ασυναίσθητα στο καυλί μου που ήταν σκληρό σαν πέτρα!!!
 
Πολλές φορές μου συμβαίνει αυτό τα πρωινά αλλά τόσο έντονο όχι, άρχισα να χαϊδεύω το καυλί μου και να το χουφτώνω μέσα από τα σκεπάσματα, ρίγη ηδονής με διαπέρασαν μαζί με το γλυκό μούδιασμα από το ξύπνημα. Η Ράνια είχε ήδη σηκωθεί και είχε ετοιμάσει τα παιδία να πάνε σχολείο, ήμουνα μόνος στην κρεβατοκάμαρα και την άκουσα που μιλούσε στο τηλεφωνο.Αρχισα να παίζω τον πούτσο μου τον είχα πιάσει σφιχτά με το ένα χέρι και με το άλλο χάιδευα τα σφιγμένα μου αρχίδια που και αυτά συμμετείχαν στην καύλα μου.
 
 Είχα ξεφύγει τελείως μέσα στην γλυκεία φαντασίωση που έφτιαχνα στο μυαλό μου,τι θα μου ετοίμαζε άραγε? Η πούτσα μου είχε πεταχτεί έξω από το σλιπάκι μου και την έπαιζα με μανία.
 
 Κατέβασα το σλιπάκι μου να μη με ενοχλεί και συνέχισα μα τον παίζω!!! ναι αυτή η στιγμή είναι δικιά μου και θέλω να χύσω όσο ποιο έντονα μπορώ!!! Δεν ξέρω μετά από πόση ώρα είδα την πόρτα να ανοίγει η Ράνια με το νεγκλιζέ της και αυτή από τον ύπνο με κατάλαβε ότι τον παίζω!!! Κάθετε στην άκρη του κρεβατιού και χώνει χωρίς να μου πει κουβέντα το χέρι της κάτω από το παπλωμα,μωρο μου λέει τι παλούκι είναι αυτό? ποτέ πρόλαβες να ξυπνήσεις έτσι? Χωρίς άλλη κουβέντα με ξεσκεπάζει και μου λέει "παιξτον θέλω να σε βλέπω να μαλακίζεσαι με τρελαίνει"!!! Αρχισα να τον παίζω πάλι με μανία και αυτή να με φτιάχνει δείχνοντας μου από απέναντι το μουνάκι της!! Η καριόλα πόσο καλά ξέρει να με παίζει!!! όταν είδε ότι ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να εκραγεί γονατισε πανω στο κρεβάτι και τον πήρε στο στόμα της!!! μμμμμ δεν πιστεύω ότι υπάρχει ποιο γλυκό και καυλωτικο πράγμα να ξυπνάει κανείς έτσι !!!

Κάνει φοβερή πίπα τον παίρνει σχεδόν όλο στο στόμα της και μετά τον βγάζει σιγά ρουφώντας το κεφαλάκι μου!!!Έπαιξε τα αρχίδια μου με τη γλώσσα της και κατέβηκε ποιο χαμηλά στην κωλοτρυπίδα μου...αχ τι καύλα!!! άρχισε να μου την γλύφει να τη σαλιώνει και να μου την πηδάει με τη γλώσσα της.!!! Έλειωνα από καύλα μου έπαιζε τον πούτσο και μου γαμούσε το κωλαράκι με τη γλώσσα και μόνο σαν εικόνα με τρέλαινε!!!

Αρχισε πάλι να ανεβαίνει ποιο ψηλά να μου τον γλύφει πάλι στο πουτσοκεφαλο μου και μετά όλο μέσα στο στόμα!!! Τον έβαζε βαθιά και εκείνη τη στιγμή ένιωσα να μου βάζει δυο δάκτυλα στην σαλιωμένη κωλοτρυπίδα μου και να τα κουνάει!!! Αυτό ήταν...Δεν άντεξα άλλο άρχισα να χύνω σαν τρελός μέσα στα καυτά χειλάκια της!!! Μου τα πήρε όλα δεν άφησε τίποτα να πάει χαμένο με τρέλανε σπαρταρούσα στο κρεβάτι σαν να με είχε χτυπήσει ρεύμα!! Μου λέει σήκω και ντύσου τα υπόλοιπα το βράδυ δεν θα σε έχω γυμνό εδώ όλη μέρα γιατί δεν θα κάνουμε τίποτα σήμερα... Ευχαριστημένος και καλοχυμενος ντύθηκα και βγήκα να πάω στο γραφείο είχα κάτι δουλείες να τελειώσω . Το μεσημεράκι με πήρε τηλέφωνο η Ράνια και μου λέει μωρό μου επειδή είναι καθημερινοί σήμερα και δεν είναι κανείς διαθέσιμος για ποτάκια και ξενύχτια λέω να κάνουμε τη γιορτή το Σάββατο ,και απόψε να βγούμε για ένα ποτάκι δυο μας. Οκ της λέω μωρό μου χαλαρά ας γίνει έτσι λέω και κλείσαμε. Μετά από λίγο χτύπησε το κινητό μου ήταν ο Σπύρος με τη Νίνα ένα πολύ φιλικό μας ζευγάρι και καλά παιδία που ήξεραν ότι έχω γενέθλια(τα είχαμε γιορτάσει μαζί πέρσι) χεχε!! και πήραν να μου ευχηθούν.

Τους είπα να πιούμε ένα ποτάκι μαζί το βραδάκι και τα παιδία δέχτηκαν. Μου λέει ο Σπύρος αν είναι να περάσουμε τα μισά από την περσινή γιορτή κερνάμε εμείς τα ποτά!!! Είπαμε να τηλεφωνηθούμε το βραδάκι να τους πούμε που θα βρεθουμε. Γυρισα σπίτι κατά τις 9 η Ράνια είχε κανονίσει τα παιδία είχε κάνει το πανάκι της και ήταν με το μπουρνουζακι της έτοιμη να ντυθεί. Πάω να κάνω και εγώ ένα πανάκι και φεύγουμε της λεω, οκ μωρό μου και εγώ ετοιμάζομαι!!! Βγήκα με το μπουρνούζι μου στάζοντας και τη βλέπω με το καινούργιο μουστάκι της το στριγακι το δερμάτινο και τις ζαρτιέρες με μαύρες διχτυωτές κάλτσες!!! Ένοιωσα το καυλί μου να ξυπνάει χέζε το κατάλαβε και μου λέει ντύσου γρήγορα γιατί δεν θα πάμε πουθενά στο τέλος!!

Έβαλε ένα μικρό δερμάτινο φουστακι και από πάνω ένα μαύρο σχεδόν διάφανο μαύρο μπλουζάκι. Βγαίνοντας της είπα για τα παιδία ότι θα έρθουν για ποτό μαζί μας και πολύ χάρηκε μου λέει "άντε πάλι από το τίποτα κανόνισες και παρέα απόψε" Πήγαμε για φαγητό πρώτα τα δυο μας σε ένα πολύ ωραίο εστιατόριο στη Βουλιαγμένη με κεράκια και πολύ άψογη ατμόσφαιρα, Ήπιαμε ένα μπουκάλι καλό κρασί και μου ευχήθηκε να είμαι πάντα έτσι και πάντα καυλωμένος!!!

Περάσαμε πολύ όμορφα κα ξεκινήσαμε να πάμε στο μαγαζί που είχαμε πει να βρεθούμε με το Σπύρο και τη Νίνα. Στο αμάξι μέσα είχα βάλει το χέρι μου κάτω από το φουστακι της και τις χάιδευα το μουνάκι πάνω από το μικροσκοπικό strigaki της. Με εμπόδιζε όμως να κάνω αυτό που ήθελα και με μια κίνηση το τραβάω απότομα και μου μένει στο χέρι!!! Καύλωσα που θα είχα το πουτανακι μου ξεβράκωτο στο μαγαζί απόψε!!! Φτάσαμε στον Αλιμο εκεί ήταν το μαγαζί ,τα παιδία μας πήραν στο κινητό ήταν στο δρόμο από Πειραιά είχε κίνηση. Μπήκαμε μέσα Πέμπτη βράδυ χλωμό το μαγαζί κάποιες παρέες σκόρπιες αλλά όχι πολλά πράγματα. Δεν μας χάλασε καθόλου άλλωστε το ξέραμε ότι κάπως έτσι θα ήταν . Μου λέει η Ράνια που θα καθίσουμε? Στο bar της λέω με την ωραία κοκκινομάλλα!!! Μμμμ καριολη μου λέει την είδες ε? πρόλαβες? Ηταν ένα παιδί τρελά να σε κάνει μόνο να το χαζεύεις ψηλή με κοντοκουρεμένο μαλί κατακόκκινο ένα μπουστάκι θάνατος και μια φουστιτσα που κόλαζε και άγιο. Καθίσαμε και ήρθε να μας πάρει παραγγελία, Της λέω, απόψε έχω γενέθλια και είχα σκοπό να πιω κανένα ποτάκι αλλά τώρα που σε είδα φέρε μωρό μου ένα μπουκάλι και βλέπουμε!!!

Η Ρανία δίπλα μου άκουγε γελώντας η κοκκινομάλλα κόμπλαρε λίγο με κοίταξε και μου λέει χρόνια πολλά λοιπόν όμορφε είμαι η Ξένια και απόψε θα φροντίσω να περάσετε καλά στο μαγαζί!! Δεν ήθελα και πολύ να πιάσουμε κουβέντα δουλεία πολύ δεν είχε, Ποτήρι της βγάλαμε και ήρθαν και τα παιδία τα δικά μας!!! Ο Σπύρος αγκάλιασε τη Ράνια και της έδωσε ένα φιλί στο στόμα και η Νίνα έπεσε πάνω μου να μου πει τα χρόνια πολλά με ένα καυτό φιλί ακόμα!!! Η κοπέλα από το bar μας κοιτούσε με περιέργεια για αυτή την άνεση που είχαμε!!! Τη φουκαριάρα ακόμα δεν είχε δει τίποτα!!! Ένα ποτό είχαμε πιει!!! Η Νίνα μου έδωσε τότε το δωράκι που είχε πάει μόνη της να μου πάρει ένα πολύ όμορφο βοχερακι που στο μέρος που άνοιγε είχε μια κοπέλα γυμνη!!Το έβγαλε και το άνοιξε πάνω στο bar η Ξένια το άρπαξε και το έκανε σημαία και άρχισε το πανηγύρι!!!

Η Ξένια η κοπελιά του bar αρχικά μας έπαιζε σαν πελάτες γιατί δεν είχε και τίποτα να κάνει καλύτερο και επειδή είδε και το μπουκάλι που πήραμε είπε να βγάλει άκρη να περάσει και η βράδια της ευχάριστα αλλά εδώ είχε υπολογίσει λάθος!!! Κατά τις 3 το πρωί η Ξένια χόρευε πάνω στην μπάρα μαζί με την Ρανια το "ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ"!!! Ο Σπύρος από κάτω βάραγε παλαμάκια και έπαιρνε μάτι τα μωρά να χορεύουν τσιφτετελι,η Ρανια δεν φορούσε τίποτα από κάτω (της το είχα σκίσει πριν στο αμάξι),εγώ είχα χώσει το χέρι μου κάτω από το φουστακι της Νινας και είχα κάνει το μουνάκι της να στάζει φορούσε ένα χρυσό strigaki και με παρακάλεσε να μη το σκίσω είναι Δώρο και το ήθελε!!! Μου υποσχέθηκε ότι θα το βγάλει μόνη της και έτσι έγινε, με μια κίνηση την ώρα που τελείωνε το κομμάτι και κατέβαιναν οι κοπέλες από τη bara η Νινα το έβγαλε και μου το έδωσε στο χέρι!!!

Η Ξένια που την είδε την βλέπω να λέει κάτι με τη Ράνια και μετά να βγάζει κοιτώντας με στα μάτια με μια κίνηση και το δικό της!!! Είχαμε ξεφύγει τελείως μα τελείως!!! Ευτυχώς το μαγαζί ήταν δικό μας, ότι κόσμος υπήρχε είχε φύγει και μάλλον μας περιμένανε για να κλείσουν!!!

Μας κουνούσε το κόκκινο strigaki της και είχε και αυτή ξεσελώσει!!! Πλησιάζω το μωρό μου και της λέω θέλω να πάρουμε μαζί μας το μωρό από το bar μαζί με τα παιδία και να σας πάω κάπου? Μου λέει η Ρανία τη νόμιζες ότι κάνω τόση ώρα? Τ ο μωρό με ρώτησε τη παίζει και το έχω στην καύλα!!!! Ο Σπύρος και η Νινα γούσταραν πολύ να πάμε όλοι μαζί να ξεσκιστούμε η καύλα μας είχε φτάσει στο ζενίθ!!! Αλλη μια σειρά σφινακια από το κατάστημα και η μουσική τέλος!!! Βλέπω την Ξένια να μιλάει με τη Ρανια και κάτι να λένε κοιτώντας συνωμοτικά προς το μέρος μου!! Έρχεται αποφασισμένη με βουτάει και μου δίνει ένα φιλί στο στόμα με γλώσσα χουφτώνοντας ταυτόχρονα και τον πούτσο μου!!! Το μωρό σου μου λέει μου είπε αν θέλω να είμαι το Δώρο σου για απόψε και με έχει κωλώσει φοβερά η ιδέα πως σου φαίνετε?

Φύγαμε όλοι μαζί της λέω σε περιμένουμε στο αυτοκίνητο ελα. Βγαινουμε έξω και ήμασταν σε μεγάλα κέφια όλοι με ρωτούσαν που θα πάμε... Το ξενοδοχείο ήταν απόμερο και ειδικό για τέτοια κόλπα η Ρανια το ήξερε άλλωστε πολλές φορές είχαμε πάει πάλι εκεί και οι δυο μας και με παρεα!!!Πηρα την βενετσιάνικη σουίτα ένα μεγάλο δωμάτιο με μεγάλο στρογγυλό μπάνιο για τέσσερα άτομα και υδρομασάζ. Ο Σπύρος και η Νινα ήταν παρά πολύ καυλωμένοι για να αντέξουν άλλο και με το που μπήκαμε στο δωμάτιο τον πέταξε πάνω στο κρεβάτι και άρχισε να του παίρνει μία πολύ δυνατή πίπα.

Η πούτσα του είχε γίνει πέτρα έτοιμη να εκραγεί!!!! Εγώ με την Ξένια και την Ράνια γεμίσαμε την μεγάλη μπανιέρα απέναντι τους γδυθήκαμε και μπήκαμε και οι τρεις μέσα απολαμβάνοντας το θέαμα που μας πρόσφεραν τα παιδία από το κρεβάτι απέναντι μας.

Η Νινα είχε γδυθεί και είχε γυρίσει ανάποδα τώρα και ο Σπύρος της έγλυφε το μουνάκι της. Εγώ στη μέση σαν εορταζων μου είχαν ανοίξει τα ποδιά τα μωρά και με έγλυφαν και τα δυο μαζί με είχαν τρελάνει!!!!

Η Ξένια είχε αναλάβει το καυλί μου και Η Ρανια τα αρχίδια μου τι καύλα είναι να σε γλύφουν μαζί δυο όμορφα μωρά!!! Τραβάω την Ξένια από το καυλί μου την ανεβάζω δίπλα μου στην εσοχή της μπανιέρας και χώνω τη γλώσσα μου στο μουνάκι της να κάνω μια πρώτη εξερεύνηση. Αρχίζω να τη γλύφω και να της ρουφάω την κλειτορίδα της σαν τρελός ενώ η Ρανια μου έγλυφε τον πούτσο. Τα παιδία δίπλα μας έβλεπαν και φώναζαν από καύλα την είχε τη Νινα στα τέσσερα ο Σπύρος και τη γαμούσε με πρόσωπο προς εμάς. Η Ρανια τότε αφήνει προς στιγμή την πούτσα μου και πάει στη φίλη της που γαμιόταν ξαπλώνει μπροστά της πιάνει το κεφάλι και τη βάζει να της γλύφει το μουνάκι της που ήταν μουσκεμα!!!Το θέαμα ήταν απίθανο το τρίο ήταν πολύ καυλωτικο η Ξένια βλέποντας τους άρχισε να με χύνει στο στόμα και να χτυπιέται, μόλις άρχισαν οι σπασμοί της σηκώνομαι τη γυρνάω προς τους άλλους να είναι κοντά και να βλέπει και της καρφώνω το καυλί μου πισωκολητα και εγώ!!!! Δεν ξέρω πόσες φορές μου το έχυσε πάντως οι φωνές της ακούγονταν σίγουρα μέχρι το διάδρομο.

Ο Σπύρος τώρα είχε αλλάξει στάση και είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι και από πάνω του είχε κάτσει και πηδιόταν με λυσσά η Ρανια και η Νινα του έγλυφε τα αρχίδια και έπαιζε με το μουνάκι της. Έσπρωξα την Ξένια ποιο κοντά της και την είδα ότι δεν είχε πρόβλημα να πέσει με τα μούτρα στο μουνάκι της Νινας και νάτο γλύφει με μανία όσο εγώ της πηδούσα το δικό της,η σκηνή ήταν υπέροχη και οι πέντε ήμασταν σε απόλυτη καύλα!!!! Η Νινα φώναζε τώρα πόσο όμορφα τη γλύφει το πουτανακι και ξαφνικά φεύγει σηκώνετε πάει στην τσάντα της και βγάζει ένα δονητή χοντρό με αρχίδια και ζώνη για να τον φοράει στη μέση!!!!

Τη βλέπω με έμπειρες κινήσεις να τον φοράει και έρχεται κοντά μου γλυψτον καριολη μου λεει,γλειψε τον πούτσο μου με αυτόν πηδάω τον φίλο σου!! Μου τον έβαλε στο στόμα και η Ρανια που είχε γυρίσει καρεκλατο πάνω στον Σπύρο ήρθε να τη γλύψουμε μαζί !!! Αφησα την Ξένια λίγο και σηκώθηκα όρθιος πάνω στο κρεβάτι τσιμπουκωνοντας τη γυναίκα μου που χοροπήδαγε πάνω στο καυλί του Σπύρου!! Η Νινα είχε βάλει την Ξένια να τη γλύφει και την βλέπω να την γυρνάει στα τεσερα και να της χώνει όλο το μεγάλο καυλί που είχε φορέσει στη μέση της στο μουνάκι της!!! Νόμιζα ότι θα χύσω δεν άντεχα άλλη καύλα αλλά η Ρανια με επανέφερε στην ταξη,μου λέει νομίζεις ότι δεν θα με πηδήξεις καριολη αποψε?Και με τη μια κατεβαίνει από το Σπύρο και ξαπλώνει με τα ποδιά ψηλά σαν κατάρτια να της τον χώσω!!! Έχω πέσει από πάνω της και τρομπάρω το καταχυμενο μουνί της με την πούτσα μου και βλέπω δίπλα τον Σπύρο να τσιμπουκωνει την Ξένια που την πηδούσε η γυναίκα ου με το strap on σε λίγο άλλαξαν και πήγε ο Σπύρος πίσω της και η Νινα της τον έδινε στο στόμα να δοκιμάσει τα υγρά της!!!! Ένοιωσα όπως ήμουν από πάνω από τη Ράνια κάτι να μου πειράζει την κωλοτρυπίδα μου!!!Ηταν η Νινα με τη θήκη γλώσσα της είχε την μικρή και έγλυφε την πούτσα της και αυτή είχε έρθει και μου έγλυφε την κωλοτρυπίδα μου !!!

Με τρέλανε στην καύλα και όταν κατάλαβε ότι τα δυο δάκτυλα που μου είχε βάλει δεν έφταναν άφησε τη μικρή και γύρισε με το μεγάλο καυλί της και μου λέει τώρα μωρό θα σε κάνω σάντουιτς να σε δω να χύνεις από όλες τις μεριές και ξέρω πόσο σ αρέσει!!!! μου τον κάρφωσε αργά αλλά με σταθερό τέμπο μέχρι ν μου τον βάλει όλο!!! ενώ η Ρανια άρχισε να χύνει και να φωνάζει η Ξένια σπαρταρούσε δίπλα ο Σπύρος της είχε καρφώσει το καυλί του στο κλαράκι της και φώναζε από πόνο και καύλα μαζί!!! Ένοιωσα ένα ποτάμι από καύλα να με τρελαίνει χάθηκα άρχισα να χύνω με τον κώλο με τον πούτσο με όλα τα όργανα που έχουν αισθητήρα καύλας. Είναι τέλεια καύλα να έχω τον κώλο μου ανοικτό με ένα τέτοιο καυλί και τον πούτσο μου σφηνωμένο μέσα στο καυτό μουνάκι της γυναίκας μου. Έχυσα τόσο έντονα που για λίγο είχα χάσει τον χρόνο και δεν καταλάβαινα τη γινόταν!!! Έμεινα στο κρεβάτι να βρω την αναπνοή μου και έβλεπα τη Νίνα με το καυλί της ήθελε να μας πάρει όλους!!! Είχαν βάλει την Ξένια με το Σπύρο την κάνανε και αυτή σάντουιτς!!!

Η Ξένια από κάτω την είχε καθίσει στο μεγάλο πλαστικό καυλί της και ο Σπύρος της όργωνε το κλαράκι με γρήγορες κινήσεις και είχε χάσει τον χρόνο και αυτη!! Αρχισε να χύνει ο Σπύρος φωνάζοντας από καύλα τον έβαλε από τον κώλο της Ξένιας και της γέμισε τα κωλομέρια με τα χρυσία του!!! Αποκαμωμένη έπεσε στο πάτωμα προσπαθώντας να βρει την ανάσα της!!! Είχε ξημερώσει σχεδόν και είχαμε λειώσει από την καύλα και την ένταση της φάσης Μπήκαμε όλοι μέσα στο υδρομασάζ να πλυθούμε από τα χρυσία που είχαν κόλληση πάνω στα κορμιά μας και η Ξένια μας έλεγε πόσο της άρεσε και ούτε που μπορούσε να φανταστεί μέχρι πριν λίγες ώρες ότι μπορεί να ένοιωθε τόση ηδονή και να κάνει τέτοια πράγματα με τους πελάτες της!! Ντυθήκαμε αποκαμωμένοι ο Σπύρος και η Νινα κανόνισαν να μη πάνε για δουλεία δήλωσαν άρρωστοι αλλά άξιζε τον κόπο!!! Φύγαμε με πολλά φίλια και χρόνια πολλά σε μένα και με την παράκληση να μη περιμένουμε πάλι του χρόνου στα γενέθλια μου να το ξανακάνουμε!!!!

Πήγαμε την Ξένια σπίτι της και αλλάξαμε τηλεφωνά να τα ξαναπούμε, αυτό είναι σίγουρο της υποσχεθήκαμε και πήραμε το δρόμο της επιστροφής στο σπίτι μας!! Ήταν 10 το πρωί και ο κόσμος κυκλοφορούσε αγχωμένος στο δρόμο για να κάνει τις δουλείες του και εγώ σκεφτόμουνα τι όμορφα μεγαλώνω!!!

Στο λεωφορείο του νησιού


 Δε δυσκολευτήκαμε να βρούμε από που έφευγαν τα λεωφορεία και σε λίγη ώρα είχαμε ξεκινήσει για την παραλία. Μετά από μισή ώρα διαδρομή και χωρίς πολλές στάσεις αφού ήταν σχετικά κοντά στη χώρα του νησιού είχαμε φτάσει. Είχε αρκετό κόσμο, οι περισσότεροι μικρής ηλικίας και κυρίως ζευγάρια. Ήταν αρκετά ήσυχο νησί, το ξέραμε, γιαυτό το είχαμε διαλέξει. Πολλά ζευγάρια, ηρεμία, πολλά αξιοθέατα, πολλά ρομαντικά μέρη, ότι έπρεπε δηλαδή για μια βδομάδα αισθησιακών διακοπών, χωρίς σκοτούρες και με πάρα πολύ σεξ στο πρόγραμμα ...


Είχε πάρα πολύ καλή μέρα. Παρόλο που ήταν απόγευμα, περασμένες 5, ο ήλιος έκαιγε αρκετά και η θάλασσα ήταν πολύ ζεστή. Μετά από ένα γρήγορο καφεδάκι, διαβάζοντας την εφημερίδα μου αποφάσισα να βουτήξω. Εσύ ήθελες να προλάβεις όσο περισσότερο ήλιο μπορούσες και είπες να δοκιμάσεις τη θάλασσα αργότερα. Το νερό ήταν σκέτη απόλαυση ... κάτι τέτοιες ώρες δεν μπορούσα να καταλάβω τη μανία σας με την ηλιοθεραπεία.

Δεν πήγα πολύ βαθιά, πλατσούριζα στις αρχές της παραλίας. Μπορούσα να παρατηρήσω από τη μια εσένα που είχες γυρίσει μπρούμυτα και απολάμβανες τον ήλιο και από την άλλη όλο τον υπόλοιπο κόσμο στην παραλία. Άλλοι κάναν ηλιοθεραπεία, άλλοι μπάνιο και αρκετά ζευγάρια σε διάφορα σημεία είχαν επιδοθεί σε χαμούρεμα ... ειδικά ένα ζευγάρι μου κέντρισε το ενδιαφέρον ... ήταν μέσα στη θάλασσα, όχι πολύ βαθιά ούτε μακριά μου. Η κοπέλα έκανε topless μπάνιο και είχε από τα πιο ωραία στήθη που είχα δει. Μεγάλα, στητά, με τεράστιες ρώγες. Κόλλησα για κάποια ώρα να τα κοιτάω και ευτυχώς δε με πήραν χαμπάρι γιατί τα γυαλιά ηλίου δεν τα είχα βγάλει. Η κοπέλα αυτή είχε κολλήσει πάνω στο αγόρι της και είχαν ξεκινήσει ένα πολύ αισθησιακό φιλί. Τα χέρια και των δυο ήταν μέσα στο νερό και δεν ήταν δύσκολο να καταλάβει κανείς τι έκαναν. Χωρίς να το καταλάβω είχα καυλώσει στη θέα τους. Για λίγη ώρα είχα ξεχάσει πως δεν είχα έρθει μόνος στο νησί και ζήλευα τον τύπο για την τύχη του.
Τις σκέψεις μου τις διέκοψες εσύ. Τόσο απορροφημένος ήμουν με το θέαμα του ζευγαριού που δεν κατάλαβα πότε ήρθες δίπλα μου. Είχες έρθει πίσω μου και ένιωσα απότομα τα χέρια σου γύρω από τη μέση μου ...
" τί έγινε αγοράκι?" ... μου είπες ... "βλέπω δεν μπορούσες να με περιμένεις και ήδη έχεις καυλώσει μόνος σου" ...
Γύρισα λίγο αμήχανα και σε παρατήρησα να με κοιτάς γελώντας πονηρά. Φυσικά και είχες καταλάβει τον λόγο της κατάστασης μου. Πριν προλάβω να πω τίποτα μου είπες ...
" δεν πάμε πιο βαθιά να σου πω κάτι?"

Δεν αργήσαμε να φτάσουμε σε σημείο που ίσα ίσα πατούσαμε ... χωρίς κουβέντες σε πήρα αγκαλιά και κολλήσαμε σε ένα πολύ αισθησιακό φιλί. Πέρασες τα πόδια σου γύρω από τη μέση μου και ένιωσα τον πούτσο μου να ακουμπάει την ευαίσθητη περιοχή σου πάνω από τα μαγιό μας. Τα χέρια μου περιπλανήθηκαν στην πλάτη σου, σε πίεζα σε μερικά σημεία, ενώ μετά κατέβηκαν και έσφιξα τα κωλομέρια σου. Άρχισα να σε φιλάω στο λαιμό ενώ τα χέρια μου παραμέρισαν το μαγιό σου και άρχισαν να τρίβουν τις τρυπούλες σου. Σιγανοί αναστεναγμοί βγήκαν από το στόμα σου και έδειξες πως δεχόσουν χωρίς αντίσταση τα χάδια μου. Όχι για πολύ όμως ...

Σε λίγο με σταμάτησες .. με κοίταξες γελώντας και μου είπες
" όχι εδώ μωρό μου ... ξέρω τι σκέφτεσαι αλλά θα πρέπει να περιμένεις ως το βράδυ ... έτσι για τιμωρία που "ανέβηκες" μόνος σου" ...

Κάτι πήγα να πω αλλά είχες ήδη βουτήξει μέσα στο νερό και σε λίγο είχες απομακρυνθεί από μένα. Μετά από πέντε λεπτά είχες βγει από τη θάλασσα και αφού σκουπίστηκες με την πετσέτα κάθισες να στεγνώσεις στον ήλιο. Εγώ ήθελα να βγω αλλά υπήρχε ένα μικρό προβληματάκι ... θα έπρεπε πρώτα να ηρεμήσω λιγάκι ... δεν ήμουν σε θέση να βγω τώρα ...

Κανά μισάωρο αργότερα ένιωσα πιο άνετος να βγω από το νερό. Είχε πάει ήδη περίπου 7 η ώρα. Το τελευταίο λεωφορείο θα έφευγε από εκεί στις 9 οπότε είχαμε αρκετή ώρα να κάνουμε βόλτα στο χωριό και να πιούμε κι ένα καφεδάκι. Η ώρα πέρασε γρήγορα, με πολλά πειράγματα ενδιάμεσα και από τις δυο μεριές. Είχαμε προετοιμάσει πολύ ο ένας τον άλλο για το πώς θα περνούσαμε το πρώτο μας βράδυ στο δωμάτιο και από ένα σημείο και μετά ήμασταν αρκετά ανυπόμονοι να γυρίσουμε εκεί ...

Αγκαλιασμένοι ανεβήκαμε στο λεωφορείο και κάτσαμε σχετικά πίσω. Δεν είχε πάρα πολύ κόσμο, άντε να ήταν άλλα 6-8 άτομα ακόμα και όλοι κάθισαν πιο μπροστά από εμάς. Τότε παρατήρησα κάτι. Οι πιο κοντινοί μας, δυο θέσεις πιο μπροστά ήταν εκείνο το ζευγάρι της παραλίας. Δεν μπορούσα να ξεχωρίσω και πολλά αλλά τα κεφάλια τους φαίνονταν και ήμουν σίγουρος πως ήταν αυτοί. Δεν πέρασαν 1-2 λεπτά από τότε που ξεκίνησε το λεωφορείο και τους είδαν να φιλιούνται. Και μόνο στη σκέψη αυτού του γεγονότος και του αντίστοιχου στην παραλία, καύλωσα ξανά. Γύρισα προς τα σένα. Τους είχες παρατηρήσει κι εσύ. Κοιταχτήκαμε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να μιλήσουμε και μετά κολλήσαμε ο ένας στον άλλο. Ο χαμηλός φωτισμός, η κατάστασή μας και το μπροστινό ζευγάρι μας είχαν κάνει να θέλουμε όσο τίποτε άλλο ο ένας τον άλλο.

Τα χέρια μου κατέβηκαν και χάιδεψα τα πόδια σου. Ήταν τόσο απαλά και η αίσθησή τους με καύλωσε περισσότερο. Εσύ πέρασες το χέρι σου μέσα στη φανέλα μου και άρχισες να μου χαϊδεύεις το στήθος και την κοιλιά. Τα στόματά μας είχαν κολλήσει και συνεχίσαμε με πιο ερεθιστικά χάδια. Σε λίγο το χέρι μου ήταν κάτω από το ραντάκι σου, χάιδευα απέξω από το μαγιό το στήθος σου. Οι ρώγες σου είχαν σκληρύνει και ήθελα πάρα πολύ να τις νιώσω. Κατέβασα το σουτιέν και ελευθέρωσα τα βυζάκια σου. Ήταν ακόμα υγρά από τη θάλασσα αφού το μαγιό δεν είχε στεγνώσει καλά. Έσκυψα και άρχισα να στις γλύφω και να στις δαγκώνω.

Το χέρι μου ξεκούμπωσε το σορτσάκι σου και σε λίγο ήταν μέσα στο μαγιό σου. Ήσουν πάρα πολύ υγρή. Έβαλα ένα δάχτυλο μέσα σου και άρχισα να το κινώ γρήγορα μέσα έξω ενώ ταυτόχρονα έγλυφα τις ρώγες σου. Εσύ με χάιδευες στην πλάτη με το ένα χέρι ενώ το άλλο το είχες στο στόμα σου για να καλύψεις τους αναστεναγμούς σου που είχαν αρχίσει να γίνονται πιο έντονοι. Ανασηκώθηκα λίγο, έβγαλα το χέρι μου από το μουνάκι σου και γεύτηκα τους χυμούς σου. Άνοιξες τα μάτια σου και με κοίταξες πονηρά. Με έσπρωξες πίσω στο κάθισα και μου είπες να το κατεβάσω όσο γινόταν πιο κάτω και να ξαπλώσω. Σε λίγα δευτερόλεπτα το είχα κάνει.

Έσκυψες και το κεφάλι σου ακούμπησε στην κοιλιά μου. Άρχισες να με γλύφεις στην κοιλιά και ταυτόχρονα ξεκούμπωσες το φερμουάρ από τη βερμούδα μου. Με προσεχτική κίνηση κατέβασες από μέσα το μαγιό μου και ελευθέρωσες τον σκληρό και φουσκωμένο πούτσο μου. Δεν άργησα να νιώσω τα χείλη σου να έρχονται σε επαφή μαζί του. Ξεκίνησες ένα παιχνίδι με τη γλώσσα σου και τα χειλάκια σου μαζί του και προσπάθησα να το απολαύσω όσο πιο πολύ γινόταν. Εκείνη την ώρα είδα κάτι που με αναστάτωσε περισσότερο. Το ζευγάρι μπροστά μας ήταν σε ανάλογη φάση με μας. Είχαν χαμηλώσει τα καθίσματα και φαινόταν μόνο κεφάλι του τύπου. Ανασηκώθηκα λιγάκι και παρατήρησα το κεφάλι της κοπέλας να ανεβοκατεβαίνει μπροστά από τον τύπο. Αυτός είχε γείρει το κεφάλι του και απολάμβανε τα δικά της παιχνίδια.

Ήταν από τα πιο αισθησιακά πράγματα που μου είχαν συμβεί. Αφέθηκα στη γλώσσα και στα χειλάκια σου όπως είχε αφεθεί και ο άγνωστος μπροστά μου. Αλλά και εσύ ήσουν πολύ φτιαγμένη με την όλη κατάσταση. Η γλώσσα σου έπαιζε με μαεστρία τον πούτσο μου και με είχε φέρει σε λίγα λεπτά σε πού άσχημη θέση ... ένιωσα να μη θέλω πολύ να εκραγώ. Τότε, ο τύπος μπροστά ανασηκώθηκε ... σήκωσε την κοπέλα του, τη φίλησε και γύρισαν στο πλάι. Σε λίγο μια σιγανή κραυγή ακούστηκε από την κοπέλα και άρχισαν να κουνιούνται προσεκτικά στο κάθισμα. Δεν άργησα να τους μιμηθώ. Σε σήκωσα, σε φίλησα και στους έδειξα κλείνοντας σου το μάτι. Μου χαμογέλασες και γύρισες στο πλάι, κατεβάζοντας το σορτσάκι και το μαγιό. Με μια γρήγορη κίνηση έβγαλα ένα προφυλακτικό που πάντα υπήρχε στο πορτοφόλι μου. Δεν ήθελα να φορέσω αλλά δεν ήθελα να λερώσω και το κάθισμα!

Το φόρεσα γρήγορα, γύρισα στο πλάι, ανασήκωσα το πόδι και σε λίγο ο πούτσος μου ήταν όλος μέσα στο μουνάκι σου. Αναστέναξες έντονα και σου πέρασα το χέρι στο στόμα σου. Άρχισα να κουνιέμαι πολύ γρήγορα μέσα σου ενώ το άλλο χέρι ήταν ήδη στην κλειτορίδα σου και έπαιζε δυνατά μαζί της. Ένιωθα πως προσπαθούσες να κρατηθείς να μη φωνάξεις ... τα δόντια σου δάγκωσαν δυνατά το χέρι μου ... αυτό με καύλωσε περισσότερο και συνέχισα πιο δυνατά να μπαινοβγαίνω στο καυτό σου μουνάκι. Ήξερα ότι δε θα αντέχαμε πολύ σ'αυτό το ρυθμό και ούτε έπρεπε κιόλας γιατί σε λίγη ώρα θα φτάναμε. Σε μερικά δευτερόλεπτα ένιωσα τα πόδια μου να μη με κρατάνε άλλο ... με μερικές απότομες κινήσεις ξέσπασα και το σπέρμα μου ξεχύθηκε μέσα σου ... δεν άργησες και εσύ και τελείωσες λίγο πιο μετά ματώνοντας σχεδόν τα δάχτυλά μου από την ένταση ...

Μείναμε για λίγη ώρα να ηρεμήσουμε ... το ζευγάρι μπροστά μας είχε τελειώσει και αυτό ότι έκανε ... η κοπέλα έφτιαχνε λίγο τα μαλλιά της και το αγόρι φορούσε τη φανέλα του. Πέντε λεπτά πιο μετά φτάσαμε στον προορισμό μας. Ο οδηγός μας χαιρέτησε όλους ... τότε καταλάβαμε ότι ήταν ξένοι αυτοί ... μάλλον γάλλοι από την προφορά τους ... φεύγοντας άκουσα τον οδηγό να λέει σε ένα φίλο του ...
" αυτοί οι ξένοι δεν έχουν ούτε ντροπές ούτε τίποτα ... "

... ήταν από τις πιο γαμάτες εμπειρίες που είχα ως τώρα ... φυσικά υπήρξε και η ανάλογη συνέχεια αργότερα στο δωμάτιο ... αλλά στο λεωφορείο ήταν κάτι που έκανα για πρώτη φορά ... όχι όμως για τελευταία

Η νοσοκόμα ηταν φωτιά


 Ήμουνα παραλία λοιπόν μ ένα μωρό 41χ. χωρισμένη αυτή είναι άλλη ιστορία κάναμε μπανακι και καταλαθος πάτησα ένα γυαλί μεγάλο κόψιμο, τρέξαμε νοσοκομείο για ράμματα, είμαι στο ιατρείο μέσα μ ένα γιατρό και μια νοσοκόμα φωτιά 1, 70 κοκκινομάλλα γύρω στα 38 με κάτι βυζαρες για γλείψιμο και μια κωλαρα να το γαμάς και να μην σταματάς.


Εγώ ήμουν με την βερμούδα το εργαλείο με το ζόρι κρυβόταν, γι αυτό είχα και την πετσέτα πάνω μου, κάποια στιγμή τελείωσε ο γιατρός μένω με την νοσοκόμα σε κάποια φάση την λέω αν μπορεί να δώσει την πετσέτα στο μωρό που περίμενε έξω, εγώ ξάπλα και σίγουρος πως θα φανεί το εργαλείο μου, την τραβάει και βλέπει το εργαλείο να διαγράφεται κάτω από την βερμούδα το κοιτάει για λίγο και μετά βγαίνει να δώσει την πετσέτα, ξαναμπαίνει κλείνει την πόρτα και μου λέει με χουν δει πολλοί άντρες αλλά ποτέ δεν έχω δει να έχουν τέτοιες καύλες, τότε γελάω και της λέω πως δεν έχει δει ακόμα τίποτα και μου λέει πως θέλει να το δει

Τότε πιάνω το ένα μπατζάκι από την βερμούδα και το σηκώνω και βγαίνει στην φόρα το εργαλείο μου, έρχεται πιο κοντά και το πιάνει, μου λέει είμαι μάνα με δυο παιδιά αλλά αυτό το εργαλείο πρέπει να το δοκιμάσω, τότε την λέω αν γουστάρει να έρθει στο σπίτι που μένουμε η δικιά μου δεν έχει πρόβλημα, αυτή κολλάει και μου λέει πως δύσκολα να έρθει με τα πολλά κουτσαίνοντας φεύγουμε, στην διαδρομή τα λέω όλα στην δικιά μου και μου λέει αφού είδε το εργαλείο δεν πρόκειται να κάνει πίσω, το βράδυ όπως ήμουνα ξάπλα η δικιά μου για να με κάνει να ξεχαστώ έπιασε το εργαλείο μου και το κατά ξέσκισε.

Την άλλη μέρα το μεσημέρι αραχτοι στο μπαλκόνι βλέπουμε ένα αυτοκίνητο να ρχετε και ήταν η νοσοκόμα ήρθε και καλά να με κάνει αλλαγή, καθόμαστε στο σαλόνι και λέει η δικιά μου την νοσοκόμα να κάτσει να δει πως γαμιέται τότε μου βγάζει την βερμούδα και βγαίνει το εργαλείο μου και αρχίζει να το τσιμπουκωνει πέφτει στα γόνατα και το πιάνει μια το γλείφει από πάνω μέχρι κάτω και μια βάζει ότι μπορεί στο στόμα της η νοσοκόμα σηκώνετε και βγάζει τα ρούχα της και γονατίζει και αυτή αρχίζουν ένα τσιμπούκι τέλειο η μια γλείφει από πάνω και η άλλη από κάτω, μου το χουν κάνει σαν κεραία σηκώνετε η νοσοκόμα και έρχεται πλάτη σ εμένα και μου πιάνει το εργαλείο και το βάζει σιγά σιγά μέσα στη ξυρισμένη μουναρα της, αφού γέμισε υγρά το εργαλείο μου πήγαινε σαν τρελή Σε κάποια φάση φέρνει ένα δονητή η δικιά μου και βάζω την νοσοκόμα όπως ήταν να γείρει μπροστά να δω την κωλάρα της αρχίζω να της χώνω ένα δάχτυλο και σιγά σιγά της βάζω τον δονητή αυτή άρχισε να διαμαρτύρεται τότε της πιάνει τα χέρια η δικιά μου και την ξέσκιζα τις τρύπες, σε κάποια φάση σηκώνετε και κάθετε δίπλα μου προσπαθώντας να συνέρθει, έρχεται η δικιά μου και σαλιώνει την κωλάρα της και σιγά σιγά αρχίζει να το βάζει μέσα της.

Σε κάποια φάση ξαπλώνει με την πλάτη πάνω μου και γαμιέται σαν τρελή τότε παίρνω τον δονητή και της τον χώνω στην μουναρα της, σε κάποια φάση ήμουν έτοιμος να τελειώσω και σηκώνετε και πιάνει το εργαλείο μου και παίρνει τα υγρά μου, η νοσοκόμα έρχεται και πιάνει το εργαλείο μου και μου λέει πως το θέλει στην κωλαρα της την λέω να ηρεμίσω λίγο και μετά αλλά αυτή δεν μπορούσε να περιμένει αρχίζει να με τσιμπουκωνει και το πιάνει και σαλιώνει την κωλάρα της και αρχίζει να το βάζει σιγά σιγά, ήταν η πρώτη φορά που πονούσα και γω αλλά αυτή περισσότερο αφού το γέμισε με τα υγρά της ξάπλωσε πάνω μου και άρχισε να γαμιέται σαν τρελή παίρνω το δονητή και της τον βάζω στη ξυρισμένη μουναρα της.

Σε κάποια φάση άρχισε να χτυπιέται βγάζω τον δονητή και χαρίζει να βγάζει τα υγρά της σαν σιντριβάνι παράλληλα έβγαινε σιγά σιγά, ξάπλωσε στο καναπέ και έπιανε την κοιλιά της έτρεμε σαν το ψάρι, εγώ με το εργαλείο όρθιο έρχεται η δικιά μου και μου τον παίζει μέχρι να χύσω, ήμασταν όλοι ψόφιοι πιο πολύ απ όλους η νοσοκόμα που προσπαθούσε να συνέρθει, μετά πολλά ηρεμήσαμε η νοσοκόμα ντύθηκε και έφυγε, την ξαναείδα όταν έβγαλα τα ράμματα, ανταλλάξαμε τηλ. Αλλά μέχρι σήμερα δεν ξαναβρεθήκαμε, γι αυτό παίδες ότι κάνουμε είναι καλό γιατί μερικά κρατάνε λίγο!

Οι κοπέλες της καφετέριας


 Η παρακάτω ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή και, για να πω την αλήθεια, τώρα που το σκέφτομαι, απορώ και εγώ, για το γεγονός, οτι είναι αληθινή! Όλα ξεκίνησαν ένα απόγευμα, πριν 2 εβδομάδες, στην καφετέρια της γειτονιάς μου, που είχα πάει για να δω έναν αγώνα.


Μπαίνοντας, είδα δυο πολύ ωραίες γυναικάρες, περίπου στα 40. Εντελώς τυχαία -λέμε τώρα- πήγα και κάθισα στο διπλανό τραπέζι, για να «κόψω κίνηση». Για να μην «καρφωθώ» έβγαλα το τάμπλετ και άρχιζα να χαζεύω στο ίντερνετ. Αυτές συζητούσαν τα δικά τους, μέχρι που ήρθε μια σερβιτόρα και λέει στη μια: «κυρία Στέλλα, εγώ φεύγω, έκλεισα ταμείο».


Κατάλαβα, λοιπόν, οτι η μια ήταν η ιδιοκτήτρια. Και τι ιδιοκτήτρια! Γύρω στα 40, με ύψος περίπου στο 1,70, ωραίο κώλο και βυζί στητό, για την ηλικία της, ξανθιά (όχι βαμμένη). Αμέσως σκέφτηκα, οτι πρέπει με κάποιο τρόπο να κάνω παιχνίδι. Μετά από μια, δυο μπύρες, που λόγω και καλοκαιριού και επειδή ήταν παγωμένες, τις ήπια για να σβήσω την καύλα μου, με βλέπει η ιδιοκτήτρια που παρήγγειλα και τρίτη μπύρα (όχι τελικά δεν έγινα αλκοολικός!), γυρνά και μου λέει αυτή είναι κερασμένη από εμένα. Έτσι πιάσαμε την κουβέντα. Η ώρα περνούσε, συζητώντας περί ανέμων και υδάτων.

Λίγο πριν τη 1 τα μεσάνυχτα με ρωτά η φίλη της (σημειωτέον, οτι ήταν σχεδόν ίδια με την πρώτη, αλλά είχε πιο μεγάλα βυζιά, κάτι που είχε εξάψει τη φαντασία μου), «επειδή έχουμε βάλει ένα στοίχημα, εσύ σαν νέος, 28 ετών, με ποια από τις δυο μας θα πήγαινες;». Έχοντας πιει τρεις μπύρες και νιώθοντας για κανα 3ωρο καυλωμένος, έδωσα μια απάντηση, που υπό άλλες συνθήκες, θα σήκωνε βρίσιμο. «Γιατί θα πρέπει να είναι μια από τις 2 και όχι και οι 2;» ρώτησα.

Αυτό ήταν! Για πότε βρέθηκα στο διαμέρισμα της μιας (της ιδιοκτήτριας), έχοντας γαμήσει και τις 2 δεν το κατάλαβα. Όμως η ιστορία δεν τελειώνει εδώ (ευτυχώς για μένα).

Όπως έμαθα το άλλο πρωί, η ιδιοκτήτρια είναι παντρεμένη και εκείνο το βράδυ ο άντρας της έλλειπε. Η άλλη φίλη της, δασκάλα στο επάγγελμα -και στο κρεββάτι-, έμενε μόνη της. Εννοείται, οτι το επόμενο βράδυ δεν έχασα ευκαιρία και στέλνω μήνυμα στην δασκάλα για να βρεθούμε. Εκείνη μου είπε, πως η φίλη της είχε φύγει εκτάκτως ένα επαγγελματικό ταξίδι και κανονίσαμε να βρεθούμε μόνοι μας. Αφού ήπιαμε μια μπύρα ξεκίνησε να μου λέει πόσο ωραία ήταν την προηγούμενη ημέρα και πόσο θα ήθελε να την ξεσκίσω και πάλι. «Κάνε με να νιώσω φθηνή τσούλα» μου είπε. Ε, αυτό ήταν!

Σηκώνομαι και την διατάσσω να μου κατεβάσει το παντελόνι και να μου γλύψει τον πούτσο, πράγμα που κάνει άμεσα. Η πίπα δεν ήταν το καλυτερο της σημείο -σε αντίθεση με τη φίλη της, που είχε κοντέψει να μου τον ξεριζώσει-, αλλά και πάλι με καύλωσε πολύ το πουτανάκι. Αφού ολοκλήρωσε το έργο της, την γυρίζω στα 4 και αρχίζω να της περιεργάζομαι το κωλαράκι. «Όχι μου λέει εκεί σε παρακαλώ, θα σου πω εγώ πότε».

Καταλαβαίνοντας την καύλα της και το γεγονός, οτι θα έκανε τα πάντα για να περάσω και να περάσει καλά, της λέω «αν δεν έχει κώλο σηκώνομαι και φεύγω!». «Όχι, όχι» λέει, «σε παρακαλώ! Έλα γάμησε με χωρίς προφυλακτικό, χύσε και μέσα μου, κάνε ό, τι θες, αλλά όχι κώλο, σε εκλιπαρώ». Με είχε καυλώσει απίστευτα η πόρνη.

Σηκώνομαι και τη στήνω στα 4, βάζοντας βαθιά μέσα τον πούτσο μου και γαμώντας την δυνατά. Της χτυπούσα τα κωλομάγουλα και την τραβούσα απο τα μαλιά, όπως κάνει ένα ςκαλός καβαλάρης με το άλογό του, μέχρι που δεν άντεξε και έχυσε. Εγώ όμως κράταγα ακόμη. Βγαίνω και τη διατάσσω να μου τριφτεί πάνω στον πούτσο μου, κάτι που κάνει άμεσα. Αυτή η στάση, όπως αποδείχτηκε, ήταν το δυνατό της σημείο! Μέσα σε 2 λεπτά της λέω δεν αντέχω άλλο «χύύύύύύύνωωωωω» και τα πέταξα μέσα της. Εκείνο το βράδυ το κάναμε άλλες 2 φορές.

Συνεχίσαμε για να το κάνουμε για 4, 5 ημέρες, μέχρι που ένα βράδυ έρχεται η φίλη της. Τις βρήκα στο σπίτι της πρώτης που τσακώνονταν. «Τι έγινε ρε κορίτσια;» ρωτάω. «Μπα!», μου κάνε η καφετζού. «Έλειπα εγώ και γαμήθηκες με την τσουλίτσα από εδώ. Και καλά εσύ, πούτσο έχεις και δεν κρατιέσαι, αυτή που μου έκανε τη φίλη;». Και τι πειράζει, της κάνω; Έλα αν θες να σε πηδήξω εδώ και τώρα μπροστά της.

«Και βέβαια θα με γαμήσεις και μάλιστα χωρίς καπότα, έτσι για να πάρω εκδίκηση». Και πριν προλάβω να καταλάβω τι μου έχει πει, αρχίζει και μου παίρνει το πούτσο στο στόμα της. Έχω καυλώσει απίστευτα και της λέω θέλω τώρα να σε γαμήσω στο όρθιο. «Έλα πουτανάκι μου, έλα μωρή τσούλα να σε σκίσω». Υπάκουη αυτή μου κάθεται τουρλώνει το κωλαράκι της και με τη μια σκίζω το στρινγκάκι που φορούσε.

Αρχίζω και τη γαμάω δυνατά, ενώ παράλληλα κοιτούσα την φίλη της, η οποία έτριβε το μουνάκι της. Τη γαμούσα έτσι για κανά 5λεπτό, ώσπου της λέω δεν μπορώ άλλο χύνω και κάνω να βγω. «Όχι, μέσααααα μου τα θέλω» και πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση της, αρχίζω να τα πετάω μέσα στη μούνα της, κοιτώντας όμως παράλληλα τη φίλη της.

Μια παράξενη αγγελία


 Το πρώτο πράγμα που διαβάζω όταν αγοράζω εφημερίδα είναι οι μικρές της αγγελίες. Στο παρελθόν απάνταγα σχεδόν σε όλες όσες ζητούσαν άντρα με πείρα στον έρωτα που να τα κάνει όλα και ομολογώ πως δεν ήταν λίγες οι φορές που μετά από σύντομη αλληλογραφία έκλεινα με την ενδιαφερόμενη ραντεβού που κατά κανόνα κατέληγε σε άγριο ατελείωτο γαμήσι. Μάλιστα μια απ\' αυτές, την Άννα, την είχα ερωτευθεί κι αν δεν μ\' έπιανε να πηδάω μια από τις φίλες της τότε πιθανότατα σήμερα να την είχα παντρευτεί.

Κάθε μια απ\' αυτές τις αγγελίες είχε και τη δική της ιδιαιτερότητα. Άλλες μου ζητάγανε να τις γαμάω κλασικά, από μπροστά, άλλες τον ήθελαν από τον κώλο και φυσικά δεν έλειπαν και τα σχετικά τσιμπούκια που έκαναν τον πούτσο μου να αδειάζει ολόκληρο το φορτίο του από το παχύρρευστο ψωλόχυμα στα στοματάκια τους. Σ\' ένα από τα τελευταία τεύχη το βλέμμα μου έπεσε σε μια αγγελία που μου έκανε αρκετή εντύπωση.

”Νέα δεκαοχτώ ετών ζητάει κύριο, έμπειρο να τη φέρει σε οργασμό μόνο με τη γλώσσα του”.
Στην αρχή δίστασα. Σκέφτηκα πως θα ήταν κανένα ηλίθιο πλάσμα που δεν γνώριζε πως ένας έμπειρος άντρας πέρα από τη γλώσσα του έχει κι ένα εκπαιδευμένο πούτσο που μπορεί να την κάνει να πετάξει στον ουρανό από κάβλα.

Από εκείνη τη στιγμή η αγγελία αυτή μου έγινε έμμονη ιδέα. Στο τέλος αποφάσισα ν\' απαντήσω. Στο κάτω κάτω σκέφτηκα τι έχω να χάσω; Το πολύ πολύ να μου παρουσιαστεί κανένα μαλακισμένο. Θα τη στείλω από \'κει που ήρθε.

Είχαν περάσει δέκα περίπου μέρες, είχα ξεχάσει την αγγελία, όταν ένα απόγευμα χτύπησε το τηλέφωνο. Απάντησα. Ήταν εκείνη. Τη λέγανε Νάντια. Πιάσαμε κουβέντα. Από την πρώτη στιγμή τα βρήκαμε. Άρχισα να τη ρωτάω διάφορα. Για το πού εργάζεται, πώς διασκεδάζει και ότι άλλο μπορεί να κάνει δύο ανθρώπους γνωριστούν μέσα από μια τηλεφωνική γραμμή. Σύντομα η κουβέντα μας ήρθε και στην αγγελία. Της εξήγησα πως με παραξένεψε το ότι ζήταγε έναν άντρα να κάνει έρωτα μόνο με το στόμα.

Στιγμές σιωπής. Άκουγα την ανάσα της βαθιά και γρήγορη. Μου εξήγησε. Ήταν αρραβωνιασμένη μ\' ένα νέο οποίος ήταν φαντάρος. Ήταν παρθένα και αυτό ο αρραβωνιαστικός της το ήξερε. “Όπως καταλαβαίνεις”, μου είπε, “δεν τολμώ να κάνω έρωτα. Θα το καταλάβει αμέσως και θα με εγκαταλείψει. Έχω τρελαθεί στη μαλακία. Όμως δεν αντέχω άλλο. Έχω την ανάγκη να χωθώ στην αγκαλιά ενός άντρα. Να αισθανθώ μπράτσα του να με σφίγγουν. Την ανάσα του να χαϊδεύει το κορμί μου και τα δάχτυλα του να παίζουν με τις ευαίσθητες μου περιοχές και να γεμίζουν το σώμα μου με ρίγη. Καταλαβαίνεις;”

Κατάλαβα τα προβλήματά της και υποσχέθηκα ότι θα σεβαστώ την επιθυμία της να παραμείνει παρθένα. Κλείσαμε ραντεβού για την επομένη το απόγευμα. Πέρασα ένα εικοσιτετράωρο με το μυαλό μου να είναι γεμάτο από την Νάντια. Έκανα διάφορες εικόνες. Από τις χειρότερες μέχρι και τις ωραιότερες. Και επιτέλους η ώρα του ραντεβού έφτασε. Καθόμουν στο κεντρικό ζαχαροπλαστείο που είχαμε κλείσει το ραντεβού και κοιτούσα με αγωνία δεξιά κι αριστερά. Κάθε γυναίκα που πέρναγε έκανε την καρδιά μου να χτυπάει παράξενα. Κοίταξα το ρολόι μου. Απογοητεύτηκα. Είχαν περάσει είκοσι ολόκληρα λεπτά και η Νάντια δεν είχε εμφανιστεί. Έψαχνα με το βλέμμα μου να βρω το γκαρσόνι. Να πληρώσω και να φύγω. Ξαφνικά, μπροστά μου στάθηκε μια κοπέλα. Με κοίταξε ερευνητικά. “O κύριος Φώτης;” με ρώτησε. Τινάχτηκα από την πολυθρόνα. “Η Νάντια;” ρώτησα. Κούνησε το κεφάλι της καταφατικά. Την προσκάλεσα να καθίσει. Άρχισε ν\' απολογείται για την καθυστέρηση που είχε αλλά εγώ δεν άκουγα τίποτα. Την κοιτούσα σαν ηλίθιος που έβλεπε πρώτη φορά στη ζωή του γυναίκα. Ήταν πανέμορφη. Ψηλή και αδύνατη. Φορούσε ένα κοντό φόρεμα που τύλιγε το κορμί της αποκαλύπτοντας με κάθε λεπτομέρεια όλες της τις καμπύλες. Τα στήθη της αρκετά μεγάλα πίεζαν το ύφασμα λες και ήθελαν να δραπετεύσουν ενώ φαίνονταν ολοκάθαρα οι δύο κύκλοι που σχημάτιζαν οι ρώγες της. Σταύρωσε ανέμελα τα πόδια της. Το φόρεμα της ανασηκώθηκε αποκαλύπτοντας σχεδόν ολόκληρη την επιφάνεια από τα σφιχτά καλογυμνασμένα της μπούτια. Ρίγησα. Αυτό το πλάσμα, σκέφτηκα, θέλω να το πάρω σήμερα.

Ένιωσα τον πούτσο μου να τινάζεται και να πιέζει το παντελόνι μου. Τ\' αρχίδια μου άρχισαν να διαμαρτύρονται μέσα στη φυλακή τους. Έψαχνα απεγνωσμένα μια καλή δικαιολογία για να την παρασύρω στο διαμέρισμα μου. Φοβόμουν πως αν μέναμε ακόμη λίγη ώρα μαζί υπήρχε κίνδυνος να κάνω το παντελόνι μου χάλια από το ψωλόχυμα που ήταν έτοιμο να τιναχτεί από τη στενή τρυπούλα του πούτσου μου.

“Τι θα πάρεις;” τη ρώτησα. “\'Όχι, τίποτα”, μου απάντησε ταραγμένη. “Δηλαδή θα \'θελα έναν καφέ, αλλά όχι εδώ μη μας δει κανένας γνωστός”. Η μικρή είχε πέσει μόνη της στην παγίδα. “Έλα πάμε”, της είπα. “Εδώ πιο κάτω ξέρω έναν ήσυχο μέρος. Δεν πρόκειται να μας δει κανένας”. Σηκωθήκαμε. Σ\' ένα τέταρτο φτάσαμε στην πολυκατοικία που μένω. Με κοίταξε μ\' ένα πονηρό βλέμμα. Δεν είπε λέξη. Μ\' ακολούθησε. Μπήκαμε στο διαμέρισμά μου. Κλείδωσα την πόρτα και έπεσα σαν πεινασμένος πάνω της.

”Όχι, όχι έτσι. Έπειτα κάναμε μια συμφωνία. Μόνο με τη γλώσσα. Νομίζω ότι τα είπαμε”.

Αναστέναξα απογοητευμένος. Πώς είναι δυνατόν να \'χω απέναντί μου ένα τόσο υπέροχο πλάσμα και να μην μπορώ να χώσω το καβλί μου στο βάθος της μουνότρυπάς της. Συμφώνησα. “Εντάξει, εντάξει. Μόνο με τη γλώσσα”. Αναστέναξε ανακουφισμένη.
Η Νάντια μ\' έσπρωξε απαλά και μ\' ανάγκασε να καθίσω στον καναπέ. Στη συνέχεια στάθηκε στο κέντρο του σαλονιού και με αργές κινήσεις κατέβασε τις ράντες του φορέματός της.
Το λεπτό ύφασμα γλίστρησε και έπεσε στο πάτωμα. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή. Τα στήθη της τινάχτηκαν προς το μέρος μου. Δύο oλoστρόγγυλα στητά στήθη με δύο πανέμορφες σκληρές ρώγες στην κορυφή τους.

Το βλέμμα μου κατέβηκε αργά διασχίζοντας το κορμί της. Σταμάτησα στο μικροσκοπικό λακκάκι του αφαλού της. Ρίγησα. Ένα καστανόξανθο χνουδάκι ξεκινούσε από τον αφαλό της και χάνονταν κάτω από το μικροσκοπικό λευκό της κιλοτάκι. Έκανα μια κίνηση να την πλησιάσω.

Μ\' ένα αυστηρό νόημα με σταμάτησε. Έπιασε με τα δύο της χέρια τις άκρες του εσωρούχου της και αργά, βασανιστικά άρχισε να το κατεβάζει. Τα βυζιά της κρέμονταν προκλητικά. Ξαφνικά, λες και αυτό που έκανε ήταν ντροπή έστρεψε το σώμα της. Έβλεπα την πλάτη της, ολόισια και βελούδινη. Το κιλοτάκι της είχε κατέβει τόσο όσο να διακρίνω τη χαράδρα ανάμεσα στα κωλομάγουλά της. Ένιωσα τον πούτσο μου να υποφέρει. Τον έπιασα με το χέρι μου. Είχα καβλώσει υπερβολικά. Τώρα το κιλοτάκι της είχε φτάσει μέχρι τα γόνατά της. Έσκυψε και σήκωσε ένα της πόδι. Ανάμεσα στη χαράδρα του κώλου της διέκρινα τα μουνόχειλά της που κρέμονταν προκλητικά. Δεν άντεξα. Σηκώθηκα και την άρπαξα βίαια.
Την ξάπλωσα στο πάτωμα και γέμισα την παλάμη μου με το καυτό μουσκεμένο της μουνάκι. Αισθανόμουν τα μουνόχειλά της και την κλειτορίδα της να σπαρταράνε μέσα στο χέρι μου. Βύθισα ένα μου δάχτυλο μέσα της. Παρακαλούσα να μου έλεγε ψέματα ότι ήταν παρθένα. Το δάχτυλό μου βρήκε αντίσταση πάνω στο λεπτό δερματάκι που κάλυπτε με επιμέλεια την είσοδό της. Ήταν πράγματι παρθένα.

Αισθάνθηκα απογοήτευση. Για μερικά δευτερόλεπτα έμεινα ακίνητος. Δεν ήξερα πώς ν\' αντιδράσω. Από την αμηχανία μ\' έβγαλε η Νάντια. Με ξάπλωσε στο πάτωμα και καβάλησε το κεφάλι μου. Έβλεπα το μουνάκι της να χαμηλώνει και να πλησιάζει το στόμα μου. Τα μουνόχειλά της χάιδεψαν τα χείλη μου. Τίναξα τη γλώσσα μου προς το μέρος της. Τα μουνόχειλά της παραμερίστηκαν και η γλώσσα μου χώθηκε μέσα της. Βογκούσε και αναστέναζε. Με το ένα μου χέρι άρχισα να τρίβω την κλειτορίδα της ενώ το άλλο μου χέρι χάιδευε την πίσω τη είσοδο. Έκανε σαν τρελή από την κάβλα που της προσέφερα. Άδειαζε όσο μουνόχυμα έκρυβε στα σωθικά της μέσα στο στόμα μου. Το κατάπινα με ευχαρίστηση. Ξαφνικά η Νάντια κατέβασε με δύναμη το σώμα της προς το μέρος μου. Το μουνί της γέμισε το στόμα μου. Άρχισε να ουρλιάζει.

”Γλείψε μου το μουνάκι. Γάμησε το με τη γλώσσα σου. Βάλε μου κωλοδάχτυλο. Με τρελαίνεις. Τι γλειφομούνι είναι αυτό που μου κάνεις. Χύνω, τελειώνω, αδειάζω όλο μου το υγρό στο στόμα σου”.

Έχυνε ασταμάτητα. Ήταν τόσο έντονος ο οργασμός της που έπεσε στο πάτωμα ανίκανη ν\' αντιδράσει. Έκανα σαν τρελός. Κατέβασα το παντελόνι μου και μπήκα ανάμεσα στα μπούτια της. Έσπρωξα το καβλί μου στο βάθος της μουνότρυπάς της. Ένιωσα μια μικρή αντίσταση. Έσπρωξα απαλά. Η Νάντια ούρλιαξε από πόνο ενώ τα νύχια των χεριών της χώθηκαν στην πλάτη μου. Είχε γίνει γυναίκα. Τη γαμούσα πότε βίαια και πότε τρυφερά. Ένιωσα το κορμί μου να τραντάζεται. Τ αρχίδια μου τίναξαν το ψωλόχυμα μου που γέμισε ολόκληρο το σπήλαιο της μουνότρυπάς της. Την ίδια στιγμή έχυνε και η Νάντια. Ήταν το πρώτο της χύσιμο μ\' έναν πούτσο μέσα της.

Έχουν περάσει τρεις μήνες. Η Νάντια είναι έγκυος. Περιμένει το δικό μας παιδί. Τον άλλο μήνα παντρευόμαστε. Την αγαπάω υπερβολικά. Το ίδιο κι εκείνη. Όσο για τις αγγελίες; Τις διαβάζω αλλά πλέον δεν απαντώ. Ας πάρουν σειρά άλλοι…

Βραδινό μπανάκι στη Σκιάθο

 

Ένα βράδυ βγήκαμε σε ένα κλαμπάκι για ποτό μαζί και με ένα γνωστό μας κάτοικο του νησιού το Σ… που είχαμε γνωρίσει στο παρελθόν και προθυμοποιήθηκε να μας ξεναγήσει στη νυχτερινή ζωή του νησιού. Η Νίνα μου φόραγε ένα αρκετά αποκαλυπτικό φουστανάκι που άφηνε αρκετά από το ηλιοκαμένο λεπτό κορμί της σε κοινή θέα, και μπορώ να πω πως αν και μικροκαμωμένη έχει όμορφο πλούσιο στήθος και καυλιάρικα λεπτά πόδια και συγκέντρωνε αρκετά αντρικά βλέμματα πάνω της που σίγουρα την έγδυναν με τα μάτια και την φαντάζονταν να την παίρνουν κάπου στα όρθια μιας και ο όγκος της βολεύει για κάτι τέτοιο! Τα ποτά και τα σφηνάκια έρεαν άφθονα και ανάλογα και το κέφι, το κλίμα ήταν αρκετά ερωτικό και είναι λογικό με τόσες ηλιοκαμένες παρουσίες τριγύρω που σε καύλωναν αφάνταστα..

Όπως προανέφερα ο Σ… ήταν γνωστός μας με τον οποίο όμως ποτέ δεν είχαμε ιδιαίτερες επαφές απλά και μόνο μια γνωριμία, αν και στη πορεία της βραδιάς βρήκαμε αρκετά κοινά στοιχεία μεταξύ μας. Ο Σ… είναι άτομο χωρίς αναστολές και ταμπού όπως είμαι εγώ (θέλω να πιστεύω) σε αντίθεση με τη Νίνα …(και το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών που θέλουν να το παίζουν χαμηλών τόνων…) Κάποια στιγμή τον βλέπω να χαζεύει τα ηλιοκαμένα μπούτια της γυναίκας μου η οποία όπως καθότανε στο σκαμπό έδειχνε κατά λάθος και λίγο από το στρινγκάκι της (πολύ την γουστάρω που φοράει μόνο τέτοια εσώρουχα..)και της έκανε ένα πολύ όμορφο κομπλιμέντο και εκείνη φυσικά το χάρηκε.

Εμείς με τον Σ.. έχουμε πιάσει διακριτικά κουβέντα για παρτούζες sex και τα συναφή και έχουμε αρχίσει να ανάβουμε.. Κάποια στιγμή ο Σ…. προτείνει να πάμε για βραδινό μπάνιο (είναι ήδη 2:30) το λέω στη γυναίκα μου και εκείνη αν και πολύ διστακτικά και επηρεασμένη ίσως από το αλκοόλ συμφωνεί. Δεν ξέρω αν είχε καταλάβει τι της ετοιμάζαμε αλλά σίγουρα ήταν πολύ καυλωμένη και το μουνάκι της είχε υγρανθεί..

Ξεκινάμε και οι τρεις και καταλήγουμε σε μια πολύ όμορφη έρημη παραλία, εγώ και ο Σ…. βγάζουμε τα ρούχα μας και πέφτουμε γυμνοί κατευθείαν στο ζεστό νερό και προτρέπουμε στη Νίνα να ακολουθήσει! Εκείνη αρχικά αρνείται αλλά τελικά με τα πολλά το πουτανάκι βγάζει τη μπλούζα της και με τα βυζιά της στον αέρα καταλήγει μόνο με το στρινγκάκι της στη θάλασσα μαζί μας! Εννοείται ότι καυλώσαμε απίστευτα και οι δύο! Ο πούτσος μου είχε γίνει κοντάρι κάτι που σίγουρα κατάλαβε και ο Σ…. αφού ένιωσα το ένα χέρι του να μου χαϊδεύει τη πούτσα μου και το άλλο χέρι του να χαϊδεύει το ξυρισμένο γατάκι της γυναίκας μου!! Εγώ την αγκαλιάζω και της πιάνω το ζουμερό στήθος και εκείνος με μια κίνηση της βγάζει το στρινγκ και βάζει τη γλώσσα του στο γεμάτο αλμύρα μουνάκι της, περιττό να πω πως η λίμπιντο είχε χτυπήσει κόκκινα! Η καριολίτσα αναφώνησε ένα επιφώνημα ξαφνιασμού το οποίο μετατράπηκε αυτόματα σε επιφωνήματα καύλας..

Έτσι όπως είμαστε αρχίζουμε να βγαίνουμε από το νερό ενώ ο Σ…. έχει κολλημένο το στόμα του στο μουνάκι της δικιάς μου και έχει αρχίσει δουλειά! καταλήγουμε και οι τρεις σε κάτι ξαπλώστρες που βρίσκονταν στη παραλία. Ο Σ….. άρχισε να της κάνει τρελό γλυφομούνι για ατελείωτες ώρες ασχολήθηκε με το μουνί της γυναίκας μου το οποίο ήταν πάντα περιποιημένο και έσταζε από καύλα, την έκανε να χύσει αρκετές φορές με την γλώσσα του και μαζί να ξεχάσει οποιοδήποτε ενδοιασμό είχε για τον τρίτο που βρίσκονταν ανάμεσα μας. Όταν ο Σ…. έκοψε τον ρυθμό του την τράβηξα προς το μέρος μου και άρχισε να μου γλύφει τη ψωλή μου. Ο Σ…. έκανε μια βουτιά στη θάλασσα για να συνέλθει τι να συνέλθει δηλαδή η ψωλή του είχε γίνει τούμπανο και μόλις αντίκρισε την γυναίκα μου στα τέσσερα να με τσιμπουκώνει δεν δίστασε καθόλου και καρφώνει τη ψωλάρα του κατευθείαν στη μουνάρα της Νίνας της οποίας της γύρισαν τα μάτια και πρόλαβε να αναφωνήσει ένα αχχχ…. από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ένα τρελό γαμήσι.. Περιττό να πω ότι και εγώ ξαφνιάστηκα γιατί δεν είχαμε σχεδιάσει τίποτα απλά το αφήσαμε όπου βγει..

Ο Σ…. σφυροκόπαγε τη Νίνα με την ψωλάρα του, τη ξέσκισε κανονικά! και εκείνη έχυνε ξανά και ξανά, τα αρχίδια του χτύπαγαν με δύναμη στο κολαράκι της και εκείνη φώναζε από καύλα, φυσικά όλη αυτή την ώρα δεν άφηνε από τα χέρια (και το στόμα της) το πούτσο μου. Ο τύπος είχε μεγάλες αντοχές και πραγματικά την ξεθέωσε.. Αν και δεν το είχα φανταστεί ποτέ ήταν πολύ ερεθιστικό κάποιος άλλος να περιποιείται τη γυναίκα σου και να είσαι θεατής.. παρόλο που σε κυριεύει η ζήλια η καύλα είναι μεγαλύτερη.. Στο φινάλε κατεύθυνα το κεφάλι της προς το μέρος του και του χάρισε και σε εκείνον ένα από τα καταπληκτικά τσιμπούκια της, τον είχε αρπάξει είχε κλείσει τα μάτια και τον ρούφαγε δυνατά…

Ήδη είχε αρχίσει να ξημερώνει και μαζί τελείωναν και οι διακοπές μας, ήταν η τελευταία μέρα στο νησί! Η Νίνα μου κράταγε μούτρα για τις επόμενες μέρες και αν και δεν το παραδέχτηκε ποτέ πιστεύω πως πολύ γούσταρε το σκηνικό (όπως πιστεύω και όλες οι γυναίκες) και σίγουρα έχει μαλακιστεί αρκετές φορές μόνη της..

Πολλές φορές έχουμε σαν φαντασίωση εκείνη τη νύχτα και ξεσκιζόμαστε στο γαμήσι..

Της έχω τάξει να την πάρουμε και οι δύο ταυτόχρονα μια φορά χμμμ … αλλά εκείνη αρνείται.!”

Εμπειρία με την κοπελιά μου


 Ήθελα να σου αφηγηθώ την ιστορία μου όπως πολλοί έχουν κάνει.. Λοιπόν ήμασταν εγώ και η Νίκη στο σπίτι μου και βλέπαμε βίντεο όμως περιείχε η ταινία και πρόστυχες σκηνές.. Έτσι ώστε να μην σας τα πολυλογώ αρχίζαμε να γδυνόμαστε με μανία.. Μέχρι που καταλήξαμε να είμαστε αυτή από κάτω και εγώ από πάνω να τις σκίζω το μουνάκι τις που είχε γίνει μούσκεμα από την καύλα.. Κατέβηκα πιο κάτω και άρχισα να τις το γλείφω για να ηρεμήσει.. Καθώς ταυτόχρονα τις έβαζα δάχτυλο από πίσω.. Και πονούσε..


Όταν μου έλεγε να σταματήσω εγώ συνέχιζα.. Και την καύλωνε περισσότερο... Όταν την είχα σκίσει και είχε τους αλλεπάλληλους οργασμούς και χαλαρώσαμε.. Και ήταν στην αγκαλιά μου .. Μου είπε ότι είχε κάνει κάποιες φαντασιώσεις που την καύλωναν.. Και πραγματικά όταν έπιασα το μουνάκι τις ήταν υγρό και μόνο που μου τα έλεγε.. Μου είπε προστακτικά.. Ότι θέλει να τις κάνουμε τώρα! Και είπα καλά... Μου είπε να ξαπλώσω και να μην αντιδράσω σε όσα θα μου κάνει..
Έτσι και έκανα..

Ξάπλωσα και μου είπε να ανοίξω τα πόδια.. Aρχισε με μανία να μου γλύφει να αρχίδια και τον πούτσο μου είχε γίνει πάλι πέτρα από την καύλα.. Σιγά σιγά όμως ένιωθα την γλώσσα τις να φτάνει στην τρυπούλα μου .. Και πήγα να την πω να σταματήσει όμως μόλις πήγα να τις το πω νιώθω το δάχτυλο τις να βυθίζεται μέσα.. Ένιωσα ένα ρίγος να διαπερνά το κορμί μου .. Μου άνοιξε τα πόδια και την είπα να σταματήσει αλλά είπε "εδώ τώρα εγώ διατάζω".. Τρελάθηκα γιατί δεν την είχα συνηθίσει σε τέτοιο ρόλο.. Συνέχισε να μου το βάζει με δύναμη και εγώ να πονάω...

Της άρεσε πολύ το θέαμα.. Ταυτόχρονα μου έκανε πίπα.. Είχα ζαλιστεί από την ηδονή.. Όταν κατάλαβε ότι πήγα να τελειώσω μου το έχωσε με δύναμη και εγώ έχυνα σαν τρελός μέσα στο στόμα τις... Τα κατάπιε όλα και μου τον έγλυψε.. Καθώς έγλυψε και την τρυπούλα μου για να ηρεμήσει λέει.. Ήταν μια εμπειρία που ήταν πρωτόγνωρη για μενα και έγινε πρόσφατα.. Το ε-μειλ μου ας δημοσιευτεί.. Και περιμένω ε-μαιλ από όλες όσες θέλουν να στείλουν για σχόλια ,ερωτήσεις, η.. Και νέες εμπειρίες..! Για σας.. Και σας ευχαριστώ που αφιερώσατε το χρόνο σας για να διαβάσετε την εμπειρία μου..


Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...