ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Με γάμησε και μου άρεσε

Γεια σας. Είμαι ο Γιάννης (ψεύτικο όνομα) 24 χρονών και θέλησα να μοιραστώ την πιο ανώμαλη εμπειρία που είχα ποτέ. Πριν από 2 χρόνια γνώρισα την Έλενα (ψεύτικο όνομα) σε ένα chat.
Κουβέντα με την κουβέντα, φτάσαμε και στο ζουμί, όπως γίνεται συνήθως σε πολλές περιπτώσεις. Καταλήξαμε στο τηλεφωνικό σεξ, όπου διαπίστωσα ότι η Ελένη είχε πολύ καύλα φωνή. Από τότε μιλούσαμε κάθε μέρα στο ίντερνετ και κάναμε όλο και πιο πολύ τηλεφωνικό. Είχαμε φτιαχτεί και οι δυο. Ο ένας είχε μάθει τα βίτσια του άλλου και δώσαμε ραντεβού από κοντά για να γαμηθούμε.

Εκείνη τη μέρα ήμουν καυλωμένος από το πρωί. Είχα τρελαθεί στην καύλα. Θα την έκανα να μην μπορούσε να κάτσει...
Βρεθήκαμε. Η Ελένη ήταν όπως στις φωτό: λίγο πιο χοντρούλα, κάτι που δεν με χάλαγε καθόλου. Μόλις βρεθήκαμε, έμαθα τα δυσάρεστα. Είχε περίοδο και δεν μπορούσαμε να πηδηχτούμε. Ξενέρωσα, αλλά λέω δεν γαμιέται θα την βγάλουμε με καμιά πίπα.

Πάμε σπίτι μου και σε λίγο, με τα ποτά που κατεβάσαμε, αρχίζουμε τη φάση. Μου κατέβασε το παντελόνι και μου έκανε μια απίστευτη πίπα… μέχρι που τα πήρε όλα στο στόμα της.

Συνεχίσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο και πολλές φορές τη βγάζαμε σε κάποιο ξενοδοχείο. Αλλά ακόμα δεν την είχα γαμήσει.
Παράξενο ε; Είχε ένα πρόβλημα στο μουνί της και όποτε πήγαινα να το βάλω πόναγε πολύ. Μόνο πίπες και γλυφομούνια.

Μια μέρα όμως όλα ήταν διαφορετικά. Καυλωμένοι και οι δυο και την ώρα που μου έπαιρνε πίπα, άρχισε να μου χαϊδεύει την κωλοτρυπίδα. Παραξενεύτηκα λίγο αλλά δεν την απώθησα. Σε μια στιγμή μου λέει:

-    Γύρνα!
Κοιτάζω απορημένος...
-    Γύρνα είπα! Λέει με αυταρχική φωνή.

Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Γύρισα.
Η Ελένη με τα δυο της χέρια μου έχει ανοίξει τα κωλομάγουλα και γλύφει την τρύπα μου. Μετά άρχισε να μου ρίχνει χαστουκάκια στον κώλο και μου λέει:

-    Σου αρέσει μανάρι μου αυτό; Ε;
-    Ναι, πολύ! Απαντάω.

Και συνέχισε να το κάνει πιο γρήγορα. Είχα πεθάνει από καύλα. Μια στιγμή, νιώθω στην κωλοτρυπίδα μου ένα δάχτυλο να την χαϊδεύει, όπως και πριν. Εκείνη την ώρα και μετά από πολύ γλύψιμο και ενώ ο κώλος μου ήταν υγρός, μου βάζει ένα δάχτυλο (ίσα - ίσα). Και άρχισε να με γαμάει.

Ήμουν στα τέσσερα σαν πουτάνα και η Ελένη με γαμούσε. Ήρθε δίπλα στο αυτί μου και μου έλεγε διάφορα ενώ με γαμούσε. Μετά μου έπιασε τον πούτσο, μέχρι που έχυσα. Ήταν η πρώτη μου τέτοια εμπειρία.

Η καλύτερη φορά όμως ήταν όταν βρεθήκαμε μετά από ένα κλαμπ. Ήμασταν και οι δυο φτιαγμένοι από το ποτό. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε και όλα τα σχετικά.
Εγώ ήμουν ανάσκελα και η Ελένη μου έπαιρνε μια τέλεια πίπα. Μου έγλυφε τα αρχίδια και ξαφνικά, μου σηκώνει τα πόδια και άρχισε να μου γλύφει την κωλάρα (μμμμ… τι καύλα ήταν...)! Τότε της λέω:

-    Μωράκι μου θέλω να με γαμήσεις...!
Και μου χώνει απότομα ένα δάχτυλο στον κώλο καθώς συνέχιζε την πίπα. Το έκανε όλο και πιο δυνατά και ξαφνικά μου βάζει και δεύτερο. Και με γάμαγε. Σαν πουτάνα! Και μου τον έπαιζε. Είχα τρελαθεί...!!! Μια γκόμενα μου άνοιγε τον κώλο... Με ξέσκιζε!
Της λέω:

-    Μωρό μου πονάω.
-    Σκάσε! Απαντάει. Έτσι πρέπει μωρό μου. Οι πουτάνες πονάνε. Πάρτα καριόλα. Έτσι σε γαμάω εγώ μαλάκα. Πάρτα!

Τα είχα δει όλα. Δεν άντεχα άλλο. Με γάμαγε, με έβριζε και με πίπωνε μέχρι που έχυσα απίστευτη ποσότητα σπέρματος μέσα στο στόμα της.
Από τότε χαθήκαμε. Πήγαινα για να γαμήσω και βγήκα γαμημένος.

Από τότε, έχω συνέχεια φαντασιώσεις να με γαμάνε γυναίκες και θέλω να το κάνω ξανά. Αν είναι και μεγάλη ακόμα καλύτερα

Φοιτητικά Κατορθώματα

Με λένε Νίκο Είμαι 24 χρονών και φοιτητής στη Θεσσαλονίκη.

Πριν 2 μέρες είχα πάει στη λέσχη για φαγητό. Απέναντί μου καθόταν μία ξένη Ξανθιά κοπέλα με υπέροχο σώμα και ενα εξαιρετικά αποκαλυπτικό μίνι που φορούσε. Δε μπορούσα να μην κοιτάζω τα πόδια της. Αυτή το κατάλαβε φυσικά γιατί κοίταζα επίμονα μα δε φάνηκε να ενοχλείται. Άρχισα να καβλώνω ελαφρά. Μετά από δυο τρία λεπτά άρχισε να με κοιτάζει και αυτή, μου χαμογέλασε. Και μου έδωσε την αίσθηση ότι δεν της ήμουν αδιάφορος. Έκανα το πρώτο βήμα της χαμογέλασα και την χαιρέτησα. Αυτό ήταν σηκώθηκε πήρε το δίσκο της και ήρθε στο τραπέζι μου. Μου είχε πια σηκωθεί και επειδή φορούσα βερμούδα ήταν εμφανές. Το παρατήρησε κοιτώντας αδιάκριτα. Τη λένε Τατιάνα και πριν περάσουν 4-5 λεπτά της είπα ότι τη θέλω σαν τρελός. ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ!!!

Στο δρόμο έμαθα ότι είχε έρθει στην Ελλάδα με ERASMUS πριν 4 μέρες, είχε ακούσει από φίλες της πως γίνεται χαμός στο sex. εδώ καθώς κοπέλες σαν αυτή έχουν πέραση. Είναι από τη Δανία και 19 χρονών. Φτάσαμε σπίτι της. Μόλις έκλεισε την πόρτα την τράβηξα και άρχισα να τη φιλάω με πάθος. Της σήκωσα γρήγορα τη φούστα και άρχισα να παίζω με το σώμα της. Της σήκωσα το κυλοτάκι και έβαλα το δάχτυλο μου στο υγρό της μουνί. Καύλα..!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρχισα να κουνώ το χέρι μου ρυθμικά και έβαλα μέσα της και δεύτερο δάχτυλο. ?άρχισα να κουνάω τα δάχτυλα μου και αυτή ξετρελάθηκε. Μου έβγαλε με μια κίνηση βερμούδα και μποξεράκι και με παρακάλεσε να την πάρω. Της ειπα όχι πριν μου κάνει στοματικο sex. Αμέσως έσκυψε και άρχισε να τον παίρνει στο στόμα της.
Ο πούτσος μου είχε φτάσει στα όρια του. Τη σήκωσα και την πέταξα στο κρεβάτι. Της τον έβαλα αργά και άρχισα να τη γαμάω ,αυξάνοντας σταδιακά το ρυθμό. Γρήγορα άρχισε να φωνάζει και να μιλάει στη γλώσσα της. Μου ήρθε τότε μία ιδέα της έλεγα τι θέλω να την ακούσω να λέει και αυτή επαναλάμβανε μετά από μένα με σπαστά ελληνικά σκίσε με, γάμησε με, γουστάρω τον πούτσο σου, κτλ γεγονός που με ερέθιζε περισσότερο. Σκέφτηκα πως ποτέ δεν είχα γαμήσει από κώλο. Οπότε την έβαλα να μου πει «Πάρε με από τον κώλο>>. Μόλις το άρχισα να της βάζω το δάχτυλο από πίσω και αυτή φάνηκε να γουστάρει. Συνέχισα όλο και εντονότερα και βιαιότερα καθώς αυτή φώναζε και ούρλιαζε από ηδονή ξαφνικά με σταμάτησε λέγοντας μου ότι δεν θέλει να το κάνει από πίσω καθώς δεν το είχε κάνει ποτέ.
Της είπα τότε αμέσως να πει «Πάρε με από τον κώλο>>. Και τη γύρισα αμέσως μπρούμυτα και της τον έβαλα. Τη γαμούσα άγρια και την έβαλα να μαλακίζεται ταυτόχρονα. Μου ήρθε να χύσω και το έκανα πάνω της την έβαλα να μου στραγγίζει τον πούτσο. Και την πήρα αγκαλιά μου είπε πως την πονά αλλά της άρεσε. μετα απο δυο μερες βρισκομαστε με μια φιλη της. Είδα με έκπληξη την πιο όμορφη κοπέλα.... Νάντια την έλεγαν 22 ετών... Καστανόξανθα μακριά μαλλιά 1.75 ύψος λεπτή (στήθος κανονικό αλλά πολύ στητό) μαλλιά μάτια... τρελάθηκα.... Όπως και αυτή εμένα βέβαια...Η Τατιάνα έπιασε την αμοιβαία έλξη και μας άφησε μόνους μετά από λίγο.Τοτε εγώ χωρίς περιστροφές της είπα να πάμε σπίτι μου..... 
Στο δωμάτιο με το που γδύθηκε και είδα ένα τέλεια ξυρισμένο μουνάκι  τρελάθηκα.... Τότε ήρθε με φίλησε απαλά και ένοιωσε που η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει από το τόσο ωραίο μουνάκι που είχα απέναντι μου... Τότε μου είπε να μην ανησυχώ δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι και μου είπε να γυρίσω να μου κάνει massage… Εκεί ένοιωθα τα χεριά της στην πλάτη της και τρελαινόμουν... ξαφνικά σκύβει και οι ρόγες της άρχισαν να κάνουν massage στην πλάτη μου... ενώ ταυτόχρονα να μου ψιθυρίζει ότι είμαι αρκετά εμφανίσιμος και ότι την καβλώνω πολύ...με το που γύρισα για να της μιλήσω είχε κατέβει κάτω και άρχισε να με γλύφει.... Ένοιωθα για πρώτη φορά στη ζωή μου να μου γλύφουν τον πούτσο χωρίς προφυλακτικό τρελάθηκα....  Ήταν υπέροχη θέα του μουνιού της.... Άνοιγε σαν τριαντάφυλλο και ταυτόχρονα έβλεπα έναν από τους πιο τέλειους τουρλωτούς κώλους... Δεν ξέρω τι με έπιασε και άρχισα να βάζω την γλώσσα μου βαθειά στο μουνί της... Εκείνη έβαζε όσο πιο βαθειά μπορούσε τον πούτσο μου... Ξαφνικά ανέβηκα λίγο και άρχισα να της γλύφω τον κώλο... Ξεφώνισε.... Μου είπε ότι από πίσω το είχε κάνει μόνο 2 φορές και δεν το ξαναέκαμε γιατί πονούσε Αλλά της άρεσε . αυτό που της έκανα... Έβαλα τότε ένα δάκτυλο στον κωλο της ένα δάκτυλο στο μουνί της και άρχισα να γλύφω με μανία την κλειτορίδα της... Εκείνη βογκούσε σαν τρελή .... και άρχισε να ρουφάει και να δαγκώνει με μανία τον πουτσο μου. Ξαφνικά άρχισε να κουνάει με ρυθμό την λεκάνη της και εγώ έγλυφα με μανία την κλειτορίδα της ενώ έβαζα όσο πιο αργά μπορούσα ένα δάκτυλο στο κωλο της και ένα δάκτυλο στο μουνί της... Άρχισε να βογκάει και σε μια στιγμή άρχισε να ξεφωνίζει.... χύνοντας στη γλώσσα μου και στο πρόσωπο μου... Με το που τελείωσε εγώ δεν σταμάτησα αλλά συνέχισα να γλύφω τώρα απαλά την κλειτορίδα της και να μαπινοβγάζω όσο πιο αργά μπορούσα τα δάχτυλα στον κώλο και στο μουνάκι της.... άρχισε πάλι να βογκάει... Ο πούτσος όλη αυτή την ώρα είχε δεχτεί ένα βασανιστικό γλείψιμο από αυτήν...καθώς και πολλά δαγκώματα.....!!!! Την βλέπω έτσι καβλωμένη σηκώνεται μου φοράει ένα προφυλακτικό και κάθεται πάνω στον πούτσο μου.... Εκεί έβγαλε μια κραυγή ηδονής.... και άρχισε να κουνιέται αργά ενώ εγώ έγλυφα τα στήθια της και έβαζα ένα δάκτυλο στον κώλο της.... Έτσι σε αυτή την στάση ήρθε ξανά λύτρωση για εκείνη χύνοντας μέσα σε ουρλιαχτά. Εγώ ήμουν έτοιμος να τελειώσω... τότε εκείνη σηκώθηκε... έβγαλε το προφυλακτικό σκούπισε με μια πετσέτα τον καβλωμένο πούτσο μου κια μετά τον έβαλε στο στομα... Αρχισε να μου βυζαίνει τον πούτσο και ταυτόχρονα τα αρχίδια μου χαιδευόντουσαν απο τα δάκτυλά της... Δεν άντεξα.... Αρχισα να χύνω σαν τρελός... Ελάχιστες φορές έβγαλα τόσο σπέρμα... και εκείνη ρουφούσε και συνέχισε.... Οταν σηκώθηκε... με ευχαρίστησε γιατί λέει είχε να έρθει σε οργασμό 5μήνες... Μετα απο τοση κούραση αγκαλιαστήκαμε και κοιμηθήκαμε.

Ερωτικές ανταλλαγές

Με λένε Έλενα. Είμαι 26 ετών και έχω σχέση με ένα παιδί τον Γιάννη πολλά χρόνια. Περνάμε καλά οι δυο μας και είμαστε αγαπημένοι. Η σχέση μας είχε τα πάνω και τα κάτω της αλλά πάντα βρίσκαμε τρόπο να ξεπεράσουμε τα εμπόδια.
Είχαμε κάνει συζητήσεις πολλές πάνω στο θέμα ''έρωτος'' και σεξ. Θέλαμε και οι δυο εμπειρίες. Έτσι αυτή η επιθυμία μας, μας έκανε να βρεθούμε με ένα ζευγάρι εν τέλει στο ίδιο σπίτι, στο ίδιο κρεβάτι... μας άρεσε πολύ με τον Τάκη και την Σόνια αλλά δεν θέλαμε να ''κολλήσουμε '' μαζί τους ώστε να μην έχουμε ''προβλήματα'' στη σχέση μας. Καταλαβαίνετε... ζήλιες συγκρίσεις κτλ κτλ.

Έτσι είπαμε να πάμε για ''αλλά''…

Ήταν το 2005 τον Φεβρουάριο. Πλησίαζε η γιορτή των ερωτευμένων και είπαμε να πάμε μια εκδρομούλα να ξεφύγουμε λίγο από το άγχος της δουλειάς και να ξεκουραστούμε. Αφού ψάξαμε όλα τα πιθανά μέρη που θα μπορούσαμε να πάμε αποφασίσαμε να βρεθούμε στο Πήλιο στην Μακρινίτσα. Βρήκαμε από το ίντερνετ ένα δωμάτιο σε ένα παλαιό αρχοντικό με τζάκι τζακούζι κτλ...

Φορτώσαμε το αυτοκίνητο με πράγματα και ξεκινήσαμε. Φτάσαμε εκεί απογευματάκι κουρασμένοι και αφού κάναμε ένα ντουζάκι να χαλαρώσουμε ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και κάναμε άγριο σεξ. Το βραδάκι πεινάσαμε και βγήκαμε να φάμε σε μια τοπική ταβέρνα. Βρήκαμε ένα τραπεζάκι δίπλα στο τζάκι και παραγγείλαμε φαγητό.

Στο διπλανό τραπέζι από εμάς καθόντουσαν δυο παλικάρια και δυο κοπέλες. Ήταν μικρότεροι σε ηλικία από εμάς. Θα έλεγα γύρω στα 22-23 ετών. Τρώγανε και είχανε πιει πολύ από ότι κατάλαβα από τα πολλά άδεια μπουκάλια κρασιού πάνω στο τραπέζι. Γελούσαν δυνατά και εν πάση περιπτώσει φαινόντουσαν να διασκεδάζουν πάρα πολύ. Ήρθε το φαγητό μας και το κρασάκι και πέσαμε με τα μούτρα. Εμένα με ''πιάνει'' αμέσως το κρασί και δεν άργησα να έρθω στο κέφι. Του Γιάννη του πήρε φυσικά ένα μπουκάλι κρασί παραπάνω από ότι εμένα ώστε να έρθει και αυτός στο κέφι.

Κάποια στιγμή με αφορμή έναν αναπτήρα που ζήτησε ο Γιάννης από τα παιδιά για να ανάψει το τσιγάρο του πιάσαμε συζήτηση με τα παιδιά και μας προσκάλεσαν στο τραπέζι τους.

Ήταν φοιτητές της νομικής από Θεσσαλονίκη που είχαν έρθει εκδρομούλα στο Πήλιο. Ο Γιώργος ένα παιδί ψηλό με ωραίο σώμα μελαχρινός με γαλανά μάτια, ο Χρήστος λίγο παχουλός αλλά με πολύ όμορφα χαρακτηριστικά, η γεωργία μια κοπέλα μάλλον ψηλή θα έλεγα ξανθούλα με γαλάζια μάτια πολύ ωραίο σώμα και χαμόγελο και τέλος η Νατάσσα η οποία ήταν ''πληθωρική'' με μεγάλο στήθος και πεταχτό κωλαράκι... Πολύ τσαχπίνα θα έλεγα. Πιάσαμε συζήτηση για τα μαθήματα και την άγρια φοιτητική ζωή που κάνανε και θυμηθήκαμε και τα δικά μας. Τα ωραία χρόνια που ήμασταν φοιτητές, τα οποία χρόνια έχουν περάσει ανεπιστρεπτί πια. Και η βραδιά κύλησε έτσι με ποτό... Ποτό... Ποτό... Ποτό... Ποτό... Και πάλι ποτό. Είχαμε γίνει όλοι λιώμα.

Πρόσεξα από την πρώτη στιγμή που κάτσαμε στο τραπέζι μαζί τους τις πονηρές ματιές που έριχναν τα αγόρια πάνω μου. Με έτρωγαν με τα μάτια τους. Εγώ τους ανταπόδιδα τις ματιές. Κάπου-κάπου γυρνούσαν ο ένας στον άλλο και ψιθύριζαν κάτι στο αυτί και έριχναν τις ματιές τους και πάλι σε εμένα.

Το άλλο που πρόσεξα ήταν ότι ο Γιάννης μου είχε καρφώσει το βλέμμα του στα βυζιά της πληθωρικής Νατάσσας και τέλος πάντων μπορούσα να καταλάβω ότι γίνεται παιχνίδι.

Η ώρα είχε περάσει πια. Είχε πάει 4 το πρωί, και το μαγαζί έκλεινε από ότι καταλάβαμε από τις άγριες ματιές του σερβιτόρου ο οποίος μας έφερε τον λογαριασμό χωρίς να τον ζητήσουμε.

Έτσι σηκωθήκαμε να φύγουμε. Στον δρόμο για το ξενοδοχείο ο Γιώργος ρώτησε σε ποιο ξενοδοχείο μένουμε. Εγώ του απάντησα και με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι όχι μόνο μένουμε στο ίδιο ξενοδοχείο αλλά και στο παραδίπλα δωμάτιο με αυτούς.

Έτσι φτάσαμε όλοι μαζί στο ξενοδοχείο και ο Χρήστος πρότεινε να πάμε όλοι μαζί στο δωμάτιο για ένα ποτηράκι κρασί, ρίχνοντας πονηρές ματιές σε μένα και μάλλον φοβισμένες στον Γιάννη αφού δεν ήξερε τις προθέσεις του.

Ο Γιάννης με κοίταξε χαμογελώντας πονηρά. Το δωμάτιο τους ήταν μεγαλύτερο από το δικό μας. Ήταν ένα μεγάλο τετράκλινο με δυο τεράστια κρεβάτια. Το τζάκι ήταν αναμμένο και πάνω σε ένα τραπεζάκι είχε 5-6 μπουκάλια κρασί. Καθίσαμε όλοι μαζί γύρω από το τζάκι και πιάσαμε μια σεξουαλικού περιεχομένου κουβέντα με πάρα πολλές-πολλές πονηρές ματιές να δίνουν και να παίρνουν ανάμεσα μας.

Υπήρχε ένας περίεργος ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα...

Η Νατάσσα και η Γωγώ πρότειναν να φορέσουμε όλοι κάτι πιο άνετο. Έτσι εμείς φύγαμε στο δωμάτιο μας για να βάλουμε... Η μάλλον να βγάλουμε κάτι από πάνω μας και να φορέσουμε κάτι άλλο...

Εκεί ο Γιάννης γύρισε και με ρώτησε αν μου αρέσει η ατμόσφαιρα και η κατάσταση που βλέπαμε ότι πήγαινε να δημιουργηθεί. Το είχαμε νιώσει και οι δυο. Δεν ήταν ιδέα μου. Με ρώτησε αν νιώθω άνετα να κάνω κάτι. Εγώ του απάντησα ότι και ο Γιώργος και ο Χρήστος ήταν πολύ όμορφα παιδιά και πολύ σέξι και ότι θα ήθελα πολύ να κάνω κάτι μαζί τους. Αυτός μου απάντησε ότι τα βυζιά της Νατάσσας τον είχαν καυλώσει πάρα πολύ αλλά και το υπέροχο σώμα της Γωγώς τον είχαν ενθουσιάσει.

Το αποφασίσαμε!!!

Μόνο που... Εγώ ήθελα κάτι άλλο. Κάτι που φοβόμουν να πω στον Γιάννη μου... Δίσταζα.

-    Γιάννη ωραία το αποφασίσαμε μόνο που...

-    Τι Έλενα; Έχεις αναστολές; Δεν θέλεις να το κάνουμε;

-    Όχι, όχι Γιάννη. Το αποφάσισα. Μόνο που...

-    Τι βρε; Πες μου.

-    Ξέρεις… θα ήθελα να βρεθώ μόνη μου με τον Γιώργο και τον Χρήστο.

-    Χωρίς εμένα;

-    Ναι! Είναι κάτι που φαντασιωνόμουν εδώ και καιρό. Να βρεθώ μόνη μου σε ένα κρεβάτι με δυο άγνωστους άντρες. Εσύ μπορείς να πας με την Νατάσσα και την Γωγώ και να κάνεις ότι θέλεις. Θέλω να μείνω μόνη μου μαζί τους για μια ώρα. Μετά αν θέλετε βρισκόμαστε όλοι μαζί και συνεχίζουμε.

-    Δεν αισθάνομαι και πολύ άνετα με την ιδέα αυτή Έλενα, αλλά αφού είναι κάτι που σε καυλώνει πολύ και το ονειρευόσουν, να το κάνουμε.

Του έδωσα ένα πολύ παθιασμένο φιλί στο στόμα και έτρεξα να βάλω ότι πιο πρόστυχο είχα στην βαλίτσα μου. Τελικά μετά από σκέψη φόρεσα ένα κόκκινο νυχτικό από σατέν και έβγαλα το στρινγκάκι μου. Ήταν πολύ κοντό με αποτέλεσμα αν καθόμουν να φαίνονται όλα. Ο Γιάννης φόρεσε ένα μποξεράκι και την καλή του την πιτζάμα. Πήγαμε δίπλα...

Τα αγόρια είχαν φορέσει φόρμες και είχαν μόνο το φανελάκι από επάνω. Η Γωγώ φορούσε ένα μπέιμπι ντολ ασημί και η Νατάσσα μια πιτζαμούλα και είχε ανοιχτά δυο κουμπιά ώστε το μισό της στήθος να είναι στο έλεος των βλεμμάτων μας.

Κάθισα στην πολυθρόνα και έπιασα το κρασί. Τα πάντα αποκαλύφθηκαν κάτω από το κόκκινο σατέν νυχτικό μου. Οι άντρες γούρλωσαν τα μάτια τους. Είχα γίνει μούσκεμα μόνο που με κοίταζαν.


-    Σας αρέσει το θέαμα;; Ρώτησα.

-    Πάρα πολύ! Απάντησαν αυτοί με ένα στόμα.

-    Θέλετε να το συνεχίσουμε κάπου οι τρεις μας να αφήσουμε και τα κορίτσια να κάνουν ότι θέλουν με την άνεση τους;

-    Αν δεν έχουν αντίθετη άποψη τα κορίτσια και ο Γιάννης γιατί όχι; Απάντησε ο Χρήστος κοιτώντας τον Γιάννη πρώτα διστακτικά.

-    Μην αισθάνεσαι άβολα. Απάντησε ο Γιάννης. Είναι όλα οκ. Του είπε ανάβοντας το ''πράσινο'' φως στα αγόρια.

Ο Γιώργος σηκώθηκε με πήρε από το ένα χέρι και ο Χρήστος με έπιασε από το άλλο, και προχωρώντας αργά φύγαμε από το δωμάτιο αφήνοντας την Νατάσσα και την Γωγώ πίσω με τον Γιάννη μου.

Μπήκαμε στο δωμάτιο με τον Χρήστο και τον Γιώργο και εγώ ξάπλωσα στο κρεβάτι.

-    Τι περιμένετε;;; Τους είπα. Για να κοιταζόμαστε ήρθαμε εδώ;

Έριξαν μια μάτια ο ένας στον άλλο και όρμηξαν και οι δυο ταυτόχρονα πάνω μου...

Ο Γιώργος μου σκίζει το νυχτικό και πέφτει με τα μούτρα στα βυζιά μου ενώ ο Χρήστος με φιλάει παθιασμένα έχοντας βάλει τον χέρι του στο μουσκεμένο από καύλα μουνί μου.

Αφού χαμουρευτήκαμε για λίγη ώρα ανασηκώνομαι από το κρεβάτι και με γρήγορες κινήσεις κατεβάζω την φόρμα του Χρήστου με το εσώρουχο του. 

Έμεινα άφωνη με το μέγεθος της πούτσας που αντίκρισα. Μαυριδερή και τριχωτή, ο Χρήστος δεν έχασε καιρό και με πίεσε στο κεφάλι χώνοντας τον μεγάλο μακρύ πούτσο του μέσα στο στόμα μου.

Ο Γιώργος ξεντύθηκε γρήγορα και πλάγιασε γρήγορα δίπλα μου. Εγώ άπλωσα το χέρι μου και έπιασα μια μακριά πούτσα στο ίδιο μήκος με του Χρήστου αλλά σχεδόν διπλάσια σε πάχος από του Χρήστου. Ήταν τεράστιο.

Ξάπλωσα και το έβαλα στο στόμα μου με δυσκολία λόγω του μεγέθους του ανοίγοντας και τα πόδια μου ώστε να έχει εύκολη πρόσβαση ο Χρήστος στο καλοξυρισμένο μου μουνί. Άρχισα να ρουφάω το τεράστιο πούτσο ενώ ο Χρήστος έβαζε την γλώσσα του μέσα στο υγρό μου μουνί. Προσπαθούσα να βάλω όσο περισσότερο μπορούσα την τεράστια πούτσα στο στόμα μου μέχρι που έφτασε σχεδόν στο λαρύγγι μου.

-    Καριόλα! Θα σε ξεσκίσουμε!!! 

Φώναξε ο Χρήστος ξαπλώνοντας ανάσκελα στο κρεβάτι και τραβώντας με πάνω του. Με έβαλε να καθίσω πάνω του με πλάτη στο πρόσωπο του. Εγώ καθισμένη έτσι ανασηκώθηκα ελαφριά ώστε να βάλει την πούτσα του στο μουνί μου αλλά αυτός είχε βάλει στόχο άλλη τρύπα. Καθίσαμε με τη σφιχτή μου κωλοτρυπίδα πάνω στο πούτσο του και αυτός την άνοιξε με μεγάλη ευκολία. Μου την είχε βάλει όλη μέσα. Πονούσα αλλά το μουνάκι μου έχυνε υγρά σαν τρελό. 

Ξαπλώνω με την πλάτη στο στήθος του και αυτός με γαμούσε σκληρά στον κώλο. Ο Γιώργος με την τεράστια πούτσα του πλησίασε και άρχισε να μου βάζει τον τεράστιο πούτσο του στο μουνί μου. Θεέ μου ήταν τεράστιο!!! Νόμιζα ότι θα μου κοπεί στα δυο. Σε λίγο είχα και τις δυο μου τρύπες γεμάτες με δυο τεράστια καυλιά να με ξεσκίζουν. Δεν θυμάμαι πόσες φορές τελείωσα. Όλο το γαμήσι αυτό ήταν ένας τεράστιος οργασμός.

Με γαμούσαν σκληρά και με έβριζαν. Πουτάνα, καριόλα και τι δεν άκουσα εκείνο το βράδυ. Πρώτος τελείωσε ο Γιώργος μέσα στο ξεσκισμένο μου μουνί. Μόλις έβγαλε τον πούτσο του από μέσα μου άρχισε να τρέχει το καυτό του σπέρμα από το μουνί μου κυλώντας και μουσκεύοντας την κωλοτρυπίδα μου και τον πούτσο του Γιώργου που τελείωσε και αυτός μετά από 2 λεπτά μέσα μου. 

Έτρεχε σπέρμα από παντού. Μου έδωσαν τα καυλιά τους στο στόμα και άρχισα να τα γλύφω με μανία καθαρίζοντας ότι σπέρμα είχε μείνει πάνω τους και ξάπλωσα στο κρεβάτι εξαντλημένη με το σπέρμα που έτρεχε από τις δυο μου τρύπες να μουσκεύει το σεντόνι.

Ξαφνικά η πόρτα άνοιξε και μπήκαν στο δωμάτιο ο Γιάννης με την Νατάσσα και την Γωγώ. Ο Γιάννης αντίκρισε το θέαμα και η πούτσα του σηκώθηκε αμέσως.

-    Σε χύσανε μωρή; Μου λέει.

-    Ναι μωρό, με σκίσανε.

Ήρθε από πάνω μου όπως ήμουν ξαπλωμένη και μου έδωσε τον πούτσο στο στόμα μου. Ο τρίτος εκείνη την βραδιά.

-    Αφού σου γέμισαν αυτοί τις δυο σου τρύπες να μην σου γεμίσω και εγώ την τρίτη;;;

Άρχισα να τον πιπώνω άγρια ζουλώντας του τα αρχίδια. Δεν άργησε να τελειώσει στο στόμα μου και στο πρόσωπο μου. Ήπια πολύ μα πολύ σπέρμα και έγλυψα με ευχαρίστηση τα χείλη μου.

Οι άντρες απομακρύνθηκαν από το κρεβάτι και αμέσως έπιασαν δουλειά η Νατάσσα με την Γωγώ. Έσκυψαν και άρχισαν να γλύφουν ότι σπέρμα μπορούσαν να βρουν πάνω μου, μέσα στις τρύπες μου, στο σεντόνι... Παντού. Με το γλείψιμο τους αυτό καύλωσα τόσο πολύ που τελείωσα γι ακόμα μια φορά. Έπεσα εξαντλημένη σε λήθαργο. Όταν συνήλθα ήταν πλέον μεσημέρι. Άνοιξα τα μάτια μου και είδα ότι κοιμόμουν στο κρεβάτι με το Χρήστο και τον Γιώργο. Ο Γιάννης μου με τις κοπέλες είχαν πάει στο άλλο δωμάτιο.

Παρακαλούσα πότε επιτέλους θα ξυπνήσουν τα αγόρια. Πότε ε; Πότε;

Ήταν ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Με τα παιδιά δεν ανταλλάξαμε ούτε τηλέφωνο. Εξαφανιστήκαμε και πάμε για άλλες εμπειρίες τώρα

Ο γείτονας μου γαμούσε την μάνα μου

Από μικρός μου άρεσε πολύ το μάτι. Έβλεπα την αδερφή μου που την γάμαγε ο φίλος της, έβλεπα την μάνα μου όταν έκανε μπάνιο, και αυτό συνεχίζεται μέχρι τώρα. Μια μέρα λοιπόν έβαλα κρυφές κάμερες στο δωμάτιο της αδερφής μου,...
της μάνας μου στο σαλόνι και έτσι έβλεπα τα πάντα. 

Μια μέρα ήμουν μόνος σπίτι με την μάνα μου. Πήγα νωρίς για ύπνο ενώ είχα τις κάμερες σε λειτουργία. Κάποια στιγμή άκουσα το κουδούνι της πόρτας και είδα ότι μπήκε ο γείτονας μου ο Κώστας είναι γύρω στα σαράντα πέντε, εύσωμος με μεγάλη κοιλιά. Κάθισε στον καναπέ και ρώτησε την μάνα μου αν είναι μόνη και του είπε το παιδί κοιμάται. Του έφερε μια μπύρα να πιει και κάθισε και αυτή δίπλα του. Φορούσε ένα μικρό νυχτικό που ίσα-ίσα κρατούσε τα βυζιά της. 

Εκεί που κουβέντιαζαν ο Κώστας έβαλε το χέρι του πάνω στο γόνατο της μάνας μου. Αυτή ταράχτηκε και πήγε να σηκωθεί. Του είπε πως δεν είναι σωστό και πως δεν είχε πάει ποτέ με άλλον άντρα από όταν παντρεύτηκε. Ο Κώστας τότε καύλωσε. Την έβαλε να καθίσει πάλι και έβαλε το χέρι του μέσα, έπιασε το κιλοτάκι της και της είπε: -    «Ήρθε η ώρα πουτανίτσα να κερατώσεις τον άντρα σου!» 

Η μάνα μου τα έχασε! Του είπε: 

-    «Θα μας ακούσει το παιδί…» 

Αυτός την καθησύχασε. Ξεκούμπωσε το παντελόνι του και έβγαλε τον πούτσο του έξω. Ήταν τεράστιος και πολύ χοντρός. Της είπε να τον πάρει στο στόμα της και αυτή έσκυψε δειλά και έβαλε το χοντρό του πουτσοκέφαλο στο στόμα της. Αυτός της πίεσε το κεφάλι και τον πήρε σχεδόν όλον μέσα. Τα αρχίδια του χτυπούσαν στο σαγόνι της. Την έβριζε και της έριξε δυο χαστούκια ενώ της έλεγε: 

-    «Πουτάνα ήρθε η ώρα να γαμήσω το μουνάκι σου!» 

Την σήκωσε, έβγαλε το νυχτικό, την έριξε στον καναπέ, άνοιξε τα πόδια της και με μια δυνατή κίνηση τον κάρφωσε στο μουνί της. Η μάνα βογκούσε δυνατά. Την έσκιζε με δύναμη και την έβριζε συνέχεια… 

-    «Καριόλα! Σ’ αρέσει ο πούτσος ε; Πουτανάκι, δεν θα παίρνεις τα πόδια σου μετά το γαμήσι που θα φας!» 

Η μάνα μου δεν είχε συνηθίσει σε τέτοια λόγια και καύλωνε περισσότερο σε σημείο που ξέχασε πως εγώ και καλά κοιμόμουν, και γαμιόταν σαν πουτάνα πλέον. Μετά από λίγο την έστησε στα τέσσερα και την κάρφωνε πισωκολλητά για κανένα δεκάλεπτο και μετά τον έβγαλε και της είπε: 

-    «Πουτανίτσα, ετοιμάσου τώρα να σου σκίσω το κωλαράκι!» 

Η μάνα μου πετάχτηκε πάνω και του είπε πως μια φορά το έχει κάνει από πίσω και πονούσε πολύ. Αυτός της έριξε δυο χαστούκια και της είπε θα της αρέσει τέτοιος χοντρός πούτσος να είναι μέσα στην κωλάρα της. Η μάνα μου αφού δεν μπορούσε να το αποφύγει, στήθηκε στα τέσσερα και ο Κώστας ακούμπησε το χοντρό πουτσοκέφαλο του στην στενή τρυπούλα της. Στη αρχή μπήκε το πουτσοκέφαλο του μέσα και κόπηκε η ανάσα της μάνας μου. Βογκούσε τόσο δυνατά που το άκουγα στο δωμάτιο χωρίς να ακούω από την κάμερα. Του έλεγε: 

-    «Κώστα σταμάτα! Πονάω! Αχ… Αχ… Αααααααααα! Πονάωωωωωωωωω!!!» 

Ο Κώστας έμεινε για λίγο ακίνητος και όταν άνοιξε λίγο το κωλοτρυπίδι της, τον έβαλε όλον μέσα. Η μάνα μου έκλαιγε από πόνο. Τον παρακαλούσε να σταματήσει αλλά αυτός την είχε πιάσει από την μέση και την γαμούσε γρήγορα. Της έλεγε: 

-    «Καριόλα, δεν θα μπορείς να κάτσεις σε καρέκλα μετά από αυτό!» 

Μετά από λίγο ο Κώστας της είπε: 

-    «Χύνωωωωωωωω! Χύνωωωωωω! Μέσα στο κωλαράκι σου πουτανίτσα!!!» 

Έριξε όλο το ψωλόχυμα μέσα της. Τον έβγαλε και της τον έδωσε στο στόμα… 

-    «Πάρτον καριόλα να τον καθαρίσεις!» είπε. 

Η μάνα μου τον έγλυψε και δεν έμεινε σταγόνα από τα χύσια του. Σηκώθηκε, ντύθηκε, έκανε ένα τσιγάρο και της είπε: 

-    «Τώρα που κάναμε την αρχή, αύριο θα έρθω με έναν φίλο να σε πάρουμε μαζί να σε ξεσκίσουμε πουτανίτσα!» 

Η μάνα μου τα έχασε! Νόμιζε πως θα τελείωνε εκεί. Ο Κώστας έφυγε και η μάνα μου έκανε ένα μπάνιο και ξάπλωσε ξεθεωμένη από το γαμήσι. Δεν μπορούσε να καθίσει… Εκείνο το βράδυ έπαιξα τρεις μαλακίες και έπεσα για ύπνο. 

Την άλλη μέρα ήρθε πάλι ο Κώστας με έναν φίλο του γύρω στα εξήντα πέντε. Ο πατέρας μου δεν είχε επιστρέψει απ’ το ταξίδι, η αδερφή μου ήταν στον γκόμενο, και εγώ έπεσα από νωρίς για ύπνο -και καλά- και περίμενα να δω αν θα ερχόταν ο Κώστας. Λέει ο Κώστας στην μάνα μου: 

-    «Αυτός είναι ο φίλος μου ο Νάσος. Ήρθε για να σε τρελάνουμε στο γαμήσι και οι δυο!» 

Η μάνα μου άρχισε να τον βρίζει: 

-    «Μαλάκα τι νόμιζες; Επειδή σου κάθισα χθες ήρθες με τον φίλο σου τώρα;» 

Ο Νάσος της είπε: 

-    «Ηρέμησε πουτανίτσα…» 

Χούφτωσε τον κώλο της ενώ ο Κώστας την τράβηξε κοντά του και την φίλησε στον λαιμό. Η μάνα μου άρχισε να καυλώνει και μετά από λίγο δεν έφερνε καμία αντίσταση. Τελικά της άρεσε της πουτάνας. 
Έβγαλαν τα καυλιά τους και την έβαλαν να τους πάρει πίπα. Ο Νάσος δεν είχε τόσο μεγάλο πούτσο σαν του Κώστα αλλά ήταν πάρα πολύ πιο χοντρός. Η μάνα μου όταν τον είδε τα έχασε. Πήρε πρώτα του Κώστα πίπα και μετά του Νάσου. Ο Νάσος της γάμαγε το στόμα τώρα και η μάνα μου πνίγηκε από το πάχος. 

Ο Κώστας ξάπλωσε κάτω, έβαλε την μάνα μου να καθίσει πάνω στο καυλί του ενώ ο Νάσος της τον έδινε στο στόμα. Ο Νάσος έλεγε: 

-    «Καλά ρε μαλάκα, που το βρήκες αυτό το πουτανάκι;» 

Πήγε από πίσω της και της είπε: 

-    «Ετοιμάσου να σε σκίσω από τον κώλο!»

Της τον έβαλε απότομα με δύναμη και η μάνα μου έκλαιγε από τον πόνο και έλεγε: 

-    «Πονάωωωωωω… σταμάτααααααααα… ααααχχχχ… αααχχχ… αααχχχ… Ααααααα… πονάω!!!» 

Την γαμούσαν και οι δυο συντονισμένα και μετά από λίγο άλλαξαν θέση. Την γαμούσαν δυνατά και η μάνα μου ούρλιαζε. Ήταν η πρώτη της παρτούζα. Μετά από λίγο είπαν: 

-    «Σε χύνουμεεεεεε! Τσουλίτσα!» 

Ο Νάσος άδειασε στο μουνί της και ο Κώστας στον κώλο της. Έμειναν για λίγο ξαπλωμένοι και μετά πήγαν να φύγουν και της είπαν πως θα πήγαιναν με άλλους τρεις φίλους την επόμενη φορά. Η μάνα μου δεν μπορούσε να περπατήσει. 

Όση ώρα έβλεπα που την γαμούσαν, έπαιξα δυο μαλακίες απανωτά και κοιμήθηκα. Μετά από καιρό ο Κώστας και ο Νάσος έφεραν άλλα τρία άτομα και ξέσκισαν την μάνα μου αλλά αυτή την ιστορία θα σας την πω άλλη φορά.

Σκίζοντας γκόμενα με τα αδέλφια μου

Πριν δυόμισι χρόνια είχαμε πάει διακοπές με τους γονείς μου και τα τρία μεγάλα αδέλφια μου όλα αγόρια. Ο μεγαλύτερος είκοσι πέντε κι εγώ ο πιο μικρός. Εκεί ήταν και κάποιοι οικογενειακοί και παλιοί φίλοι που καθόλου δε γούσταρε κανένας, αλλά μας πρήξανε.
Πήγαμε τελικά το καλοκαίρι όλοι μαζί, μένοντας στο ίδιο σπίτι και οι δύο οικογένειες!

Θυμάμαι ότι είχανε και τρία παιδιά αυτοί οι φίλοι και η μεγαλύτερη κόρη ήταν δέκα οκτώ. Την τελευταία φορά που την είχα δει ήτανε πολύ μικρούλα και μου είχε μείνει στο μυαλό ως ένα άχαρο κοριτσάκι. Όταν την ξαναείδα όμως, με τις βυζάρες και το στρογγυλό κωλαράκι, ε τότε έμεινα! Την γούσταρα τρελά. Είχε γίνει πλέον γυναίκα.

Αυτό το πουτανάκι όμως κουνιότανε και στον άλλο αδελφό μου, (19 χρονών) και γενικά μας κόλαζε και τους τέσσσερις. Δεν ντρεπότανε δήθεν να βγαίνει τυλιγμένη με την πετσέτα από το μπάνιο ή να κυκλοφορεί με ένα απλό φανελάκι χωρίς σουτιέν από μέσα και το μποξεράκι της από κάτω.

Για να μην τα πολυλογώ μια μέρα αποφασίσαμε με τα αδέλφια μου να πάμε μόνοι μας για μπάνιο και οι γονείς της μας ζητήσανε να την πάρουμε μαζί μας γιατί με τα μικρά της αδελφάκια θα βαριότανε. Φύγανε λοιπόν όλοι οι άλλοι για την παραλία, μείναμε και εγώ με τους αδελφούς και την κοπελιά σπίτι για να φύγουμε πιο μετά. Και σκάει μύτη το τσουλάκι με το μαγιό, με τις βυζάρες έτοιμες να πεταχτούν απέξω και το κωλαράκι να σπαρταράει στο μαγιό. Προσπάθησα να ηρεμήσω τον πούτσο μου αλλά που αυτός. Της ζήτησα λοιπόν να με φιλήσει (μετά θα έκανα όλα τα υπόλοιπα.) Αυτή το έπαιζε δύσκολη. Τότε ο μεγαλύτερος από τα αδέλφια μου της λέει: 

-    «Έλα ρε! Τον έπρηξες τον άνθρωπο. Σε κοιτάει και καυλώνει κι εσύ του αρνείσαι ένα φιλάκι;» 

Αυτή ψηνότανε και τέλος πάντων αφού ρίξαμε κάτι άγρια γλωσσόφιλα της λύνω το κορδονάκι από το πάνω μαγιό. Έμεινα με το θέαμα που είχαν οι βυζάρες της! Τεράστιες, στρογγυλές, να ανεβοκατεβαίνουν καθώς ανέπνεε, οι ρώγες της σκληρές και κόκκινες, μεγαλύτερο και καλύτερο από στήθος εικοσάρας.

Άρχισα να γλύφω και να πιπιλάω, να βάζω το κεφάλι μου και νιώθω τον πούτσο μου να σηκώνεται. Ο αδελφός μου μπαίνει μέσα και κάνει:

-    «Ε, ρε παρτάκια, την θες όλη δικιά σου;» 

Αυτή δε γούσταρε αλλά εγώ ήμουν τόσο τρελά καυλωμένος που δεν άντεξα, κατέβασα το μαγιό και της έβαλα την ψωλή στο στόμα. Ο αδελφός μου πήρε κι αυτός σειρά και άρχισε το γλυφομούνι. Στο καπάκι έρχονται και οι άλλοι δυο και δεν ήθελαν πολύ, ο ένας την πήρε από τον κώλο και ο άλλος την έβαλε να του τον παίζει. 

Αυτό έγινε για λίγο και στο τέλος τη χύσαμε, στα μαλλιά, στο λαιμό, στις βυζάρες της, στο κωλαράκι της, παντού. Μετά εγώ και ο αδελφός μου που την έγλυφε είπαμε ότι θέλουμε και εμείς λίγο κωλαράκι και ότι έπρεπε να τσιμπουκώσει τους άλλους δυο. Αυτή άρχισε να ουρλιάζει λέγοντας ότι δεν μπορούσε δυο μαζί αλλά εμείς είχαμε καυλώσει απίστευτα.

-    «Δεν θα μας πεις εσύ μωρή καριόλα από που θα σε γαμήσουμε και πόσοι κιόλας! Εσύ είσαι απλώς μια πουτάνα που μας ικανοποιεί» 

Καλά εκεί έπεσε η φωνή αλλά κατά βάθος την έβρισκε. Της βάλαμε λοιπόν, (με κάποια δυσκολία) και οι δυο τις πούτσες στον κώλο, (μόνο τα πουτσοκέφαλα χωρέσανε) ενώ οι άλλοι δύο της χώνανε τις πούτσες τους στο στόμα. Αυτή προσπαθούσε να τις γλύψει και τις δυο ενώ εμείς της λέγαμε:

-    «Ντροπή σου μωρή γαμιόλα, να σε παίρνει ένα ολόκληρο σόι!»  

Τελικά αφού ξανάχυσαν τα αδέλφια μου πάνω της την αφήσαμε λίγο κάτω να ηρεμήσει.
Μετά από πέντε λεπτά όμως θέλαμε κι άλλο γι' αυτό την βάλαμε να ανοίξει με τα χέρια της το μουνάκι της και φτύσαμε μέσα με δύναμη. Κατεβήκαμε στην κουζίνα και πήραμε κουτάλια, πήγαμε στο μπάνιο βρήκαμε χτένες και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς και της τα χώσαμε μέσα στο στενό της μουνάκι. Ύστερα φτύσαμε μέσα με όλη μας τη δύναμη. Τελικά αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι άλλο. Της κλείσαμε τα μάτια και αποφασίσαμε με κλήρο ποιος θα τη γαμήσει.
Την προκαλέσαμε να βρει ποιος το έκανε. Αν έβρισκε λάθος θα συνεχίζαμε να την γαμάμε αλύπητα. 

Ο κλήρος έπεσε σε μένα και αφού έχωσα τα δάχτυλα μου στο μουνάκι της και έγλυψα τα χύσια της (της έδωσα κι αυτής να γλύψει λίγο) ξεκίνησα να την σκίζω κυριολεκτικά. Της τον έχωσα όλο μέσα και κουνιόμουνα με βία μέσα της! Τελικά τελειώσαμε μαζί και ήταν μια μοναδική αίσθηση. Τα αδέλφια μου μας μπανίζανε και τραβάγανε αλύπητη μαλακία (σε κάποια φάση νομίζω ότι ο μεγαλύτερος τον έπαιξε σε έναν αλλά δεν πρόσεχα γιατί έσκιζα την καυλίτσα) Αυτή ούρλιαζε: 

-    «Σκίσε με, σκίσε με! Μην με λυπάσαι την πουτάνα!» 

Εμείς φωνάζαμε όλοι για να μην καταλάβει: 

-    «Μόνο για να τρως πούτσες είσαι. Μόνο για να σου την χώνουν. Μόνο στο γαμήσι είσαι καλή. Την επόμενη φορά θα φέρουμε όλη την παρέα να σε πάρουμε ομαδικά, έξω στο μπαλκόνι να μάθουν όλοι τη καριόλα είσαι!» 

-    «Ναι, ναι, το αξίζω. Αχ, η ψωλάρα σου με τρελαίνει!» 

Δεν κατάφερε να βρει ποιος ήμουνα και τελικά συνεχίσαμε τα τσιμπούκια, να της γλύφουμε το σώμα (γεμάτο χύσια) και τις βυζάρες αλλά ήμασταν πτώματα όλοι για να συνεχίσουμε το γαμήσι.

Ήταν τέλεια εμπειρία. Χύσαμε τέσσερις-πέντε φορές όλοι και αυτή ήρθε σε πολλαπλούς οργασμούς. Τελικά πήγαμε όλοι να πλυθούμε. Με τα αδέλφια μου δεν το συζήτησα ποτέ. Όσο για την μικρή, δεν την έχω ξαναδεί αλλά πολύ θα ήθελα να ξαναπεράσουμε τόσο καλά.

Ένιωθα λίγο αμήχανα για τα αδέλφια μου αλλά τι σκατά, λίγες ήταν οι φορές που τραβήξαμε ομαδική μαλακία ή που τις μετράγαμε; 

Ήταν τόσο ωραία εμπειρία. Αργότερα την θυμόμουν και καύλωνα και μόνο στην σκέψη

Στιγμές από την ζωή μου με την Λένα

Μετά από εκείνο το πρώτο ραντεβού με την Λένα και το άγριο ξέσκισμά μας, αρχίσαμε όχι μόνο να γαμιόμαστε αλλά και να βγαίνουμε συχνά. Εγώ την ερωτεύθηκα κεραυνοβόλα. Στο πρόσωπο της βρήκα όλα όσα ήθελα σε μια γυναίκα αλλά και εκείνη σε μένα όσα γύρευε από κάποιον άντρα.
Στους τέσσερις μήνες περίπου αρχίσαμε να συζούμε. 
Επειδή οικονομικό πρόβλημα δεν υπήρχε αποφασίσαμε με την Λένα να σταματήσει να δουλεύει πια για να έχει τον χρόνο να απολαμβάνει όλα όσα της άρεσαν, χουζούρι στο σπίτι, βόλτες, ψώνια και καφέδες με φίλες, και όλα όσα κάνουν οι γυναίκες. 
Και εγώ από πλευράς εργασίας δεν είχα μεγάλη πίεση οπότε απολαμβάναμε ταξιδάκια εκδρομές και διασκεδάσεις. 

Τον πρώτο καιρό αφοσιωθήκαμε ο ένας στον άλλο παρόλο που κανένας μας δεν είχε κτητικές τάσεις προς τον άλλο. Δεν ενοχλούσε καθόλου την Λένα να γαμηθώ χωρίς αυτήν είτε με κάποια άλλη γυναίκα είτε με άντρα και δεν ενοχλούσε ούτε εμένα αν γαμιόταν η Λένα, αντίθετα μας καύλωνε πολύ η αίσθηση ότι μπορεί να ξενογαμιόμαστε. 
Στα άμεσα πλάνα μας μάλιστα ήταν να ξεσκιστούμε και με άλλα άτομα είτε μαζί είτε χώρια. Με την Λένα δίπλα μου ήταν αδύνατο να υπάρξει στιγμή που να είμαι ξεκαύλωτος παρά την ηλικία μου…
Η γυναίκα μου ήταν μεγάλη καυλώστρα και πουτάνα. 

Ένα πρωί μετά από ένα δυνατό γαμήσι μας, μου είπε πως είχε αρχίσει να γουστάρει τρελά να γαμηθεί πάλι με ένα μουνάκι. Η ιδέα με ενθουσίασε. 

-    «Τι περιμένεις καυλίτσα μου και δεν το κάνεις;» της είπα. 

Έφυγα για την δουλειά και την άφησα σπίτι ξαπλωμένη στο κρεβάτι γεμάτη χύσια και ξανά καυλωμένη. 
Εκείνη την μέρα είχα λίγο φορτωμένο πρόγραμμα και γύρισα λίγο αργούτσικα σπίτι. 
Την βρήκα γυμνή με μια μικροσκοπική διάφανη ποδιά μόνο γύρω από την μέση της και ψηλοτάκουνες κόκκινες γόβες να μαγειρεύει. 
Αν και κουρασμένος είχα καύλες τρελές. 

Μπήκα στο μπάνιο να διώξω την ένταση της μέρας και μετά ξάπλωσα γυμνός στον καναπέ.  Έφερε τα πιάτα με τους μεζέδες που είχε ετοιμάσει στο τραπεζάκι του σαλονιού και κρασί. 
Πήγαινε και ερχόταν και κουνιόταν πάνω στις ψηλοτάκουνες γόβες… όλο το σώμα της γυάλιζε και μοσχομύριζε από αρωματικά έλαια.. οι βυζάρες της χοροπηδούσαν ατίθασες και γυάλιζαν, και κάθε που τοποθετούσε κάτι στο τραπεζάκι, έσκυβε και μου αποκάλυπτε τις τρύπες της που γυάλιζαν και αυτές.

Με τέτοια πουτάνα γυναίκα και νεκρός να ήταν κανείς, ήταν αδύνατον να μην έχει σηκωμένο συνέχεια τον πούτσο του. 

Τσιμπήσαμε και είπαμε τα νέα της ημέρας. Σηκώθηκε, χαμήλωσε τα φώτα και μετά ένα γλωσσόφιλο καυτό μου είπε με ύφος πονηρό και πρόστυχο: 

-    «Μωρό μου σου έχω μια έκπληξη…» 

Σηκώθηκε, πήγε ως το έπιπλο της τηλεόρασης και έβαλε ένα dvd στο dvd player.
Μετά από λίγα δευτερόλεπτα είδα στη οθόνη της τηλεόρασης την Λένα γυμνή στον κρεβάτι να μαλακίζεται. Δεν ήταν η πρώτη φορά που βιντεοσκοπούσε τα παιχνίδια που έκανε μόνη της στο σπίτι με τα διάφορα παιχνίδια και βοηθήματα που είχαμε στην συλλογή μας και μου τα έδειχνε μετά. 

Από την μια την είχα δίπλα μου να γυαλίζει ολόκληρη προκλητικά από τα λάδια, ολόγυμνη μόνο με μια μικροσκοπική ποδιά και τις γόβες της και από την άλλη να βλέπω την μουνάρα της ορθάνοιχτη και καυλωμένη στην οθόνη. 
Πόσο να αντέξει το καυλί μου; Σηκώθηκε και ήταν έτοιμο να φτάσει ως το στόμα μου.

Πέρασα τα δάχτυλα μου πάνω στο πουτσοκέφαλο αργά και ηδονικά. 
Στην Λένα άρεσε να με βλέπει να τραβάω μαλακία και στον πούτσο και στον κώλο μου. 
Ξαφνικά βλέπω να ανοίγει η πόρτα του εσωτερικού στην κρεβατοκάμαρα μας μπάνιου, και να ξεπροβάλλει μια άλλη μουνάρα, αρκετά πιο ψηλή από την Λένα, γεματούλα αρκετά με κοντό σχεδόν λευκό μαλλί.  Φορούσε ένα μαύρο ολόσωμο κορμάκι διάφανο που όμως άφηνε ακάλυπτο και το στήθος της και το μουνί και τον κώλο της και μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες. 

Πλησίασε, ανέβηκε στο κρεβάτι και άρχισε να γλύφει το μουνί της Λένας. 
Η Λένα χάιδευε, έτριβε και τσίμπαγε τις βυζάρες και τις ρώγες της. 
Η άλλη επιδόθηκε σε ένα γλυφομούνι με τέτοια μανία που νόμιζες πως θα καταπιεί όλο το μουνί της Λένας. 

Γονατισμένη στα τέσσερα με το πρόσωπο χωμένο ολόκληρο μέσα στην μουνάρα της γυναίκας μου, φαινόταν καθαρά και η μουνότρυπα της και η σούφρα του κώλου της. 
Δίπλα τους στο κρεβάτι σκορπισμένοι δονητές της συλλογής μας διαφόρων μεγεθών μπάλες και σφήνες για τον κώλο. 

Η άλλη, Δήμητρα την έλεγαν όπως μου είπε η Λένα, σταμάτησε για λίγο να ρουφάει το μουνί της γυναίκας μου, πήρε δύο τάπες, σάλιωσε την μία και την έχωσε στον κώλο της Λένας και την άλλη την έδωσε στην Λένα που την πύρωσε για λίγο, την σάλιωσε, της την έδωσε και την έχωσε η Δήμητρα μόνη της στην τεράστια κωλάρα της. 
Καβάλησε η Δήμητρα την γυναίκα μου και με τις τάπες στον κώλο τους άρχισαν να κάνουν πλακομούνι και να δίνουν γλωσσόφιλα. 

Ένιωσα την τρύπα μου να ανοίγει. Έσυρα το χέρι μου και χάιδεψα την κωλοτρυπίδα μου.  Η Λένα σηκώθηκε και επέστρεψε μετά από λίγο με μια τάπα, μου την σάλιωσε και μου την έδωσε. Την έχωσα με μια κίνηση στον κώλο μου και συνέχισα να μαλακίζω την ψωλή μου. 
Η Λένα δίπλα μου χάιδευε το μουνί της. 

Στην οθόνη τώρα οι δυο καυλωμένες πουτάνες είχαν γυρίσει σε 69 και γλύφονταν με μανία ζουλώντας τα τεράστια βυζιά τους. 
Η Δήμητρα είχε ακόμα μεγαλύτερα βυζιά από την γυναίκα μου και τα έτριβε πάνω στο υγρό μουνί της Λένας και έχωνε τις ρώγες της στην καυτή μουνότρυπά της. 
Πάνω από τέταρτο κράτησε αυτό. 

Η Λένα δίπλα μου τώρα είχε πάρει και αυτή μια τάπα και την είχε χώσει στον κώλο της και έτριβε έναν δονητή στα μουνόχειλα της. 
Η Λένα στην οθόνη σηκώθηκε από το 69 φόρεσε το στραπόν και έστησε την Δήμητρα στα τέσσερα και της το κάρφωσε στον κώλο με την μία. Η άλλη ούρλιαξε για λίγο αλλά μετά τα ουρλιαχτά του πόνου έδωσαν στην θέση τους τα ουρλιαχτά της καύλας... 

Τρελαινόμουν να βλέπω την γυναίκα μου να γαμάει με το τεράστιο χοντρό στητό στραπόν. 
Η άλλη βούτηξε ένα δονητή, τον πίπωσε πρώτα και μετά τον έχωσε στην μουνάρα της. 
Γαμιόταν από μουνί και κώλο άγρια και ούρλιαζε. Μετά από λίγο άρχισε να χύνει παραληρώντας. 

Η Λένα της στέγνωσε με την γλώσσα όλα τα μουνοχύματα και στήθηκε και αυτή να γαμηθεί. Η Δήμητρα της τράβηξε την τάπα από τον κώλο και άρχισε να της τον γλύφει ενώ έχωσε στο μουνί της ένα χοντρό μαύρο δονητή. Έχωνε την γλώσσα βαθιά στην κωλότρυπα της γυναίκας μου και την γάμαγε με την γλώσσα. Της ρούφαγε το έντερο στην κυριολεξία! Μετά άρχισε να της χώνει ένα-ένα τα μπαλάκια να τα τραβά και να τα ξαναχώνει, να τρίβει τα μαστάρια της πάνω στα κωλομάγουλα της Λένας και να τρίβει τις ρώγες της γύρω από την σούφρα της. 

Στο τέλος της κάρφωσε το στραπόν που ήδη είχε φορέσει και της γάμησε με αυτό την κωλάρα της ενώ ο δονητής έμενε καρφωμένος στον μουνί της Λένας. Την έσκιζε με δύναμη από μουνί και κώλο μέχρι που η δικιά μου άρχισε να χύνει με σπασμούς και να ουρλιάζει σαν σκύλα. 

Έμειναν κάμποσο στο κρεβάτι χαϊδεύοντας η μία την άλλη παίρνοντας διάφορες προκλητικές πόζες μπροστά στην κάμερα, ζουμάροντας στις τρύπες τους και τις βυζάρες τους και μετά πήγαν στο μπάνιο. 

Αυτό που είδα στην συνέχεια με έστειλε από καύλα…! 

Η Δήμητρα ξάπλωσε στην μπανιέρα με τα πόδια ορθάνοιχτα, η γυναίκα μου από πάνω της όρθια με τα πόδια ανοιχτά στηριγμένη στα πλαϊνά της μπανιέρας, άρχισε να μαλακίζεται κι έχωσε τον δονητή στο μουνί της. Η Δήμητρα έχωσε και αυτήν από έναν σε μουνί και κώλο. Άρχισαν να γαμιούνται έτσι για κάμποση ώρα. Ξαφνικά η γυναίκα μου έβγαλε τον δονητή από το μουνί της, άνοιξε με τα χέρια τα μουνόχειλά της και άρχισε να κατουράει την Δήμητρα στο πρόσωπο στα βυζιά και στο μουνί κι η άλλη να χύνει με τους δονητές στις τρύπες της να σπαράζει και να ρουφάει τα κάτουρα της γυναίκας μου με λύσσα. 

Η Λένα δίπλα μου στον καναπέ γάμαγε με δύναμη το μουνί της με τον χοντρό δονητή και είχε την τάπα στον κώλο. Εγώ με το ένα χέρι μαλάκιζα το καυλί μου και με το άλλο έβγαλα την τάπα από τον κώλο μου και έχωσα έναν άλλο δονητή. Σε λίγο χύσαμε και οι δύο. Πέσαμε σε εξήντα εννέα, γλύψαμε ο ένας τα χύσια του άλλου και πήγαμε για μπάνιο και ύπνο. 
Στο κρεβάτι αγκαλιά είπα της Λένας πως ήθελα να γαμήσουμε την Δήμητρα να μας γαμήσει και να δω την γυναίκα μου να κατουράει ζωντανά την Δήμητρα που τρελαινόταν να την κατουράνε. 

Η Λένα γουργουρίζοντας σαν γάτα χούφτωσε τον πούτσο μου που ακόμα ήταν σκληρός και μου υποσχέθηκε πως σύντομα θα κανόνιζε ένα καυτό ξέσκισμα των τριών μας.

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...