ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ


 Τη γνώρισα στο νετ. Χιλιάδες τέτοιες γνωριμίες συμβαίνουν κάθε μέρα εμένα όμως πρώτη φορά μου συνέβαινε. Από την αρχή υπήρχε χημεία. Δεν μας έκανε καρδιά να κλείσουμε το pc. Μετά ήρθαν τα τηλέφωνα κι ένα βράδυ του Μαίου σηναντηθήκαμε στο Καλλιμάρμαρο. Δεν ήταν κεραυνοβόλος ο έρωτας, ήρθε σιγά σιγά γι' αυτό και το πρώτο μας ερωτικό βράδυ ήταν σκέτη αποκάλυψη!

Γυναίκες κι οι δύο που δυστυχώς δεν μένουν μόνες. Μόνο καταφύγιο του έρωτά μας το αυτοκίνητό μου. Μια πολύ ζεστή βραδυά πήγαμε στο Καβούρι. Κάπου, μακρυά από τα αδιάκριτα βλέμματα μοιραστήκαμε στιγμές ηδονής και πάθους.

Ξεκινήσαμε με φιλιά. Πεταχτά, σχεδόν παιδικά στην αρχή που όμως σύντομα έχασαν την αθωότητά τους κι έγιναν βαθιά, γεμάτα πάθος. Οι γλώσσες μας εξερευνούσαν το στόμα μας και τα δόντια μας δάγκωναν ηδονικά τα χείλη μας. Τα χέρια της με κρατούσαν σφιχτά στην αγκαλιά της και τα δικά μου έπαιζαν με τα σγουρά κοντά μαλλιά της.
 

Τραβήχτηκε και με κοίταξε βαθιά στα μάτια. Δεν μου είπε κουβέντα, το βλέμμα της τα έλεγε όλα. Μου ξεκούμπωσε το πουκάμισο και τράβηξε το σουτιέν μου προς τα κάτω απελευθερώνοντας έτσι και τα δύο στήθη μου. Έσκυψε και πήρε στο στόμα της τη μια μου θηλή. Με το που με άγγιξε νόμισα ότι θα πεθάνω. Μου κόπηκε η αναπνοή. Aρχισε να ρουφάει τη ρόγα μου και να τη γλύφει. Που και πού σκόρπαγε πεταχτά φιλάκια στην κορυφή της ή την δάγκωνε ελαφρά. Εγώ αναστέναζα ηδονικά και ένοιωθα την υγρασία να κυλά ανάμεσα στα πόδια μου.

Συνεχίζοντας να φιλά το στήθος μου, έβαλε το χέρι της κάτω από την φούστα μου κι άρχισε να χαιδεύει το μουνάκι μου, πάρα πολύ απαλά, πάνω από το στρινγκ κιλοτάκι μου. Ήταν ένα ανεπαίσθητο άγγιγμα που όμως αρκούσε για να με απογειώσει. Την ήθελα απελπισμένα. Την ήθελα σαν τρελλή. Ήθελα να νοιώσω το μικρό χεράκι της μέσα μου να με γαμάει δυνατά. Εκείνη συνέχισε για ώρα έτσι να με βασανίζει και να μου ψιθυρίζει κουβέντες άκρως ερωτικές και ερεθιστικές μέχρι που έτσι απλά χωρίς ουσιαστικά να με αγγίξει είχα τον πρώτο μου οργασμό. Ένα σύννεφο ήρθε να με τυλίξει κι απ' το λαρύγγι μου βγήκε ένα παρατεταμένο βογγητό καύλας.

Όταν το χέρι της κατέβηκε στην ευαίσθητη περιοχή ανάμεσα στα πόδια μου με τίναξε ηλεκτρικό ρεύμα. Ένοιωθα τα δάκτυλά της να χαιδεύουν το υγρό μουνάκι μου και το μόνο που ήθελα ήταν να μπει μέσα μου. Όμως εκείνη συνέχισε έτσι να με βασανίζει γλυκά κι ηδονικά με το χέρι της στην ερεθισμένη φύση μου και το στόμα της στο στήθος μου. Την παρακαλούσα να σταματήσει το μαρτύριο και να με πάρει γρήγορα όμως τα λόγια μου έπεφταν στο κενό. Τελικά ώρα μετά έκανε την πολυπόθητη κίνηση και μπήκε μέσα μου. ?ρχισε να με γαμά άγρια ενώ ταυτόχρονα ρούφαγε τα στήθη μου. Εγώ έτριβα σαν τρελή την κλειτορίδα μου και φώναζα το όνομά της. Ξαφνικά την άκουσα να αλλάζει θέση και βρέθηκε σκυμένη πάνω από το μουνάκι μου. Τράβηξε το χέρι μου και τη θέση του πήρε η γλώσα της. Με έγλυφε υπέροχα και με το χέρι της να με γαμάει δεν άργησε να έρθει και ο δεύτερος οργασμός μου ο οποίος ήταν και από τους πιο δυνατούς στη ζωή μου. Κράτησε πιο πολύ απ'ότι συνήθως και στο τέλος του δάκρυα ικανοποίησης και καύλας πλημμύρισαν τα μάτια μου.

Με άφησε να ηρεμίσω λίγο και με φίλησε στα χείλη ψιθυρίζοντας μου γλυκόλογα. Συνέχισε να με φιλάει μέχρι που με κατέστησε έτοιμη για ένα νέο γύρο. Ήταν η σειρά μου τώρα να της δώσω πίσω λίγη από την ηδονή που τόσο απλόχερα μου χάρισε πριν από μερικά λεπτά κι εκείνη.

Γύρισα προς το μέρος της και έριξα πίσω τα καθίσματά μας. Χάιδεψα το περίγραμμα του προσώπου και των χειλιών της και έσκυψα από πάνω της. Ένοιωθα την ανάσα της γοργή στο πρόσωπό μου. Έκλεισε τα μάτια κι ετοιμάστηκε για το φιλί που επρόκειτω να έρθει. Και πράγματι την φίλησα σε αυτό το υπέροχο και απολύτως αισθησιακό της στόμα. Η γεύση της ήταν συναρπαστική και το άρωμά της υπέροχο. Την φιλούσα ώρα μέχρι που την έννοιωσα έτοιμη και για τα υπόλοιπα χάδια μου. Ανέβασα την μπλούζα της πάνω κι ελευθέρωσα τα στήθη της από το σουτιέν της. Έχει υπέροχο στήθος, μικρό, σφηχτό και στητό και ένα μικρό τατουάζ με μια φτερωτή καρδούλα το στολίζει. Θαύμασα για λίγο αυτό το αριστούργημα της φύσης και κατόπιν έσκυψα και άρχισα να αφήνω μικρά, πεταχτά φιλάκια στις ερεθισμένες της θηλές. Όσο την άκουγα να βαριανασένει και που και που ν' αναστενάζει τόσο έπερνα θάρρος και τα φιλιά μου στο στήθος της γίνονταν όλο και πιο τολμηρά μέχρι που έπαιρνα ολόκληρο το στήθος της στο στόμα μου και το ρούφαγα και δάγκωνα ελαφρά την ορθομένη του θηλή.

Ενώ φιλούσα το στήθος της ξεκούμπωσα το κουμπί του παντελονιού της και κατέβασα το φερμουάρ. Έσπρωξα το παντελόνι προς τα κάτω παρασέρνοντας και το εσώρουχό της μαζί. Εκείνη ανασήκωσε τους γοφούς της για να με διευκολύνει. Σχεδόν γυμνή, ήταν πια έρμαιο των χαδιών μου. Φιλώντας την στο στόμα έβαλα το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια της. Έννοιωσα την υγρασία της πριν ακόμα αγγίξω το καυλωμένο της μουνάκι. Με το πρώτο μου άγγιγμα, τινάχτικε σαν να ηλεκτρίστηκε. Η αισθηση ήταν υπέροχη. Να αισθάνομαι τον ερεθισμό της και να βλέπω το προσωπάκι της να βυθίζεται στον ωκεανό της καύλας της. Aρχισα να την χαιδεύω γύρω γύρω από την κλειτορίδα της κι εκείνη βογγούσε και με παρότρινε να συνεχίσω. Έβαλα ένα δάχτυλο μέσα στο μουνάκι της κι εκείνη άρχισε να κουνά τους γοφούς της στο ρυθμό που την ευχαριστούσε. Με το άλλο μου χέρι άρχισα να χαιδεύω την κλειτορίδα της κι όταν είδα ότι αυτό την ευχαριστεί περισσότερο απ' ότι το να είμαι μέσα της άρχισα να ασχολούμε αποκλειστικά με αυτήν. Ξάπλωσα στο κάθισμά μου και την τράβηξα πάνω μου. Τα βογγητά της όσο πήγαιναν γίνονταν όλο και πιο δυνατά και πιο συχνά."Ναι μωρό μου" μου έλεγε με το πρόσωπό της χωμένο στο λαιμό μου, "Ναι, έτσι", κι εγώ ακολουθούσα τις υποδείξεις της ... και ξαφνικά κλείνει τα πόδια της γύρω από το χέρι μου και άφησε ένα μακρόσυρτο βογγητό, σημάδι ότι τελειώνει. Αμέσως το χέρι μου πλημμύρισε υγρά από το μουνάκι της.

Αυτή την βραδυά ακολούθησαν κι άλλες πολλές, γεμάτες έρωτα, ηδονή και παιχνίδια διάφορα που όμως θα τις κρατήσω για τον εαυτό μου.

Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΙΑΣ ΜΟΥ


 Με λένε Κώστα, είμαι 33 χρονών και είμαι οικονομικός σύμβουλος. Έχω αρκετά μεγάλη εμπειρία με τις γυναίκες από τα 17 μου περίπου που ξεκίνησα να έχω ερωτική ζωή. Έζησα μερικά χρόνια και στο εξωτερικό για σπουδές και όπως καταλαβαίνετε το γλέντησα με κάθε φυλή και κάθε τύπο γυναίκας. Αυτά για εισαγωγικά για μια πρώτη γνωριμία. Στο ζουμί τώρα. Είμαι αρκετό καιρό αναγνώστης της σελίδας σου και όλο έλεγα να γράψω κάποιες από τις περιπέτειες μου. Τελευταία μου καρφώθηκε μια καλύτερη ιδέα όμως….

 
 Από καιρό γούσταρα την ξαδέρφη της αρραβωνιαστικιάς μου. Την λένε Εύα και δουλεύει μπαργούμαν σε ένα καλό μαγαζί της πόλης μας (Δεν λέω που γιατί είναι μικρή κοινωνία και όλοι είναι γνωστοί). Η Εύα λοιπόν είναι 24 χρονών, γύρω στο 1.70 μελαχρινή (λίγο από τσιγγάνικο αίμα στο σόι της μάνας της), σγουρό μαύρο μαλλί, με υπέροχες και στητές βυζάρες και σφιχτό ολοστρόγγυλο κωλαράκι. Κάθε φορά που βρισκόμασταν ήμασταν στα τυπικά γιατί είχα και την δικιά μου από κοντά και μεταξύ συγγενών στο σόι. Το μουνάκι έχει όμως μια προστυχόφατσα που καυλώνει και καλόγερο. Δεν είναι τυχαίο το ότι στο μαγαζί κάνει το καλύτερο ταμείο και οι «αρραβωνιαστικοί» τα στάζουν κάθε βράδυ στο μπαρ για να εντυπωσιάσουν.
 
 Γούσταρα κάθε φορά που η δικιά μου έλεγε πως στην παρέα θα ερχόταν και η Εύα. Φανταζόμουν τρελές καταστάσεις και φρόντιζα να μαθαίνω με έμμεσο τρόπο αν έχει παράπονα από τις σχέσεις της, πότε δουλεύει και γενικά προετοίμαζα το έδαφος. Πριν κανένα μήνα λοιπόν το μουνάκι χώρισε από τον δικό της και έκανε παράπονα στην δικιά μου του στυλ «Τι καλά που είσαι με τον Κώστα, εγώ δεν μπορώ να εμπιστευτώ σε αυτή τη φάση κάποιον άντρα». Θα μου πείτε η γκόμενα θα μπορούσε να έχει όποιον ήθελε κάθε βράδυ λόγο δουλειάς, αλλά αυτήν την πήρε από κάτω και είχε βαρεθεί και το σκηνικό στο μπαράκι. Ήξερε καλά το ποίημα. Τους καύλωνε όλους, άλλαζε τηλέφωνα και τους άφηνε με την ψωλή στο χέρι. Ήρθε λοιπόν η δικιά μου και μου τα είπε χωρίς να ξέρει τα δικά μου σχέδια. Το σκηνικό άρχιζε να στρώνει επικίνδυνα. Ήρθαν οι γιορτές και γίναμε τακτικοί θαμώνες στο μπαράκι που δουλεύει. Η Εύα κάθε φορά ανοιγόταν όλο και περισσότερο. Καρφωτές ματιές, πλακίτσες, όλο και περισσότερο άγγιγμα μέχρι που στο τέλος μου μιλούσε και μου κρατούσε συνέχεια το χέρι. Η δικιά μου δεν υποψιαζόταν τίποτα και το διασκέδαζε που ήμουν τόσο άνετος με το σόι της. Δύο τρεις μέρες συνεχίστηκε το ίδιο σκηνικό λοιπόν ώσπου ήρθε η παραμονή της πρωτοχρονιάς. Μαζευτήκαμε στο σπίτι της δικιάς μου μέχρι να αλλάξει ο χρόνος και μετά κάπου 6 άτομα, τα αδέρφια της, η γκόμενα του αδερφού της και μια άλλη ξαδέρφη της δικιάς μου ξεκινήσαμε για το μαγαζί που δουλεύει η Εύα. Μετά το σχέδιο έλεγε μπουζούκια κάτι που ποτέ δεν έγινε. Το μαγαζί ήταν τρία τετράγωνα από το πατρικό της αρραβωνιαστικιάς μου. Μπήκαμε μέσα και καθίσαμε στο τραπέζι που μας είχε κρατήσει από νωρίς η Εύα. Σήμερα δούλευε μάρκα (είναι η πιο παλιά εκεί) έξω από το μπαρ. Καύλωσα με το που την αντίκρισα και πρέπει να κατάλαβε την αλλαγή στο ύφος μου. Αφού είπαμε τα κλασικά «Χρόνια πολλά» και φιληθήκαμε τυπικά έκατσε μαζί μας για λίγο μέχρι να γεμίσει κόσμο το πόστο της. Σήμερα το μουνάκι ήταν μια θεά. Φορούσε μια μαύρη μπλούζα χωρίς τιράντα και με ένα αποκαλυπτικό μπούστο που άφηνε να ξεχωρίζουν υπέροχα τα βυζιά της μέχρι σχεδόν λίγο πάνω από την ρόγα. Αυτό που σκέφτηκα όταν λέγαμε «Χρόνια πολλά» ήταν πόσο ήθελα να βάλω αυτές τις ρόγες της στο στόμα μου και να τις ρουφάω, να τις γλύφω… Η τύπισσα σήμερα έδινε ρέστα. Ήταν περισσότερο εύθυμη και χαρούμενη από κάθε άλλη φορά και δεν έλεγε να πάρει τα μάτια της από πάνω μου. «Αυτό ήταν είπα. Σήμερα θα το φάω αυτό το μουνάκι και ας γίνει ότι θέλει. Πρέπει να βρω τρόπο να το ξεσκίσω και να το τρελάνω. Θα το βγάλω στο κλαρί για πάρτι μου, για τις καύλες που μου είχε δώσει μέχρι τότε! Θα το γαμήσω όπως δεν γάμησα ποτέ καμιά. Όπως σίγουρα δεν την γάμησε κανένας!». Μέσα στον όλο ενθουσιασμό πρέπει να  πώ,  ότι σκέφτηκα «Θα την ξεσκίσω και θα τα γράψω όλα στην σελίδα σας». Από παλιά έκανα τέτοιες μαλακίες. Έβαζα στόχο κάποιες γκόμενες και το δούλευα μέχρι να τις πηδήξω. Κάτι σαν προσωπικό στοίχημα ας πούμε. Τώρα στην ιδέα ότι αυτό που θα έκανα θα το μάθαιναν και άλλοι με καύλωνε και με πείσμωνε περισσότερο.

Τα πρώτα ποτά ήρθαν και έβαλα σε εφαρμογή το σχέδιο μου. Γενικά αντέχω στο ποτό, ειδικά όταν πίνω κάτι ποιοτικό και όχι καμιά φόλα τρίτης διαλογής ουίσκι. Πήρα λοιπόν το special μου με τα φρουτάκια μου και τους ξηρούς καρπούς και την είδα «πριγκιπέ ολέ». Οι υπόλοιποι της παρέας μικροί και άπειροι το ρίξανε στα μπερδέματα και στα χημικά (αυτές τις μαλακίες που βγάλανε τελευταία με ρούμι και ταυρίνες). «Ωραία, θα τους κάνω φέσι» σκέφτηκα. Μετά τα δεύτερα άρχισα τα σφηνάκια. Χαλαρά στην αρχή μην μας πάρουν γραμμή αλλά μετά πείραζα το μαλάκα τον αδερφό της δικιάς μου για συναγωνισμό. Δίπλα στη θέση μου είχε ένα μεγάλο φυτό από αυτά τα διακοσμητικά εσωτερικού χώρου. Εκεί κατέληξαν τα περισσότερα από τα δικά μου σφηνάκια. Η δικιά μου ξέρω ότι με δύο ποτά νυστάζει και με 4-5 είναι λιώμα. Η Εύα είχε αφήσει ουσιαστικά το πόστο γιατί είχε έρθει το ένα από τα αφεντικά και έκατσε δίπλα στην ταμιακή. Τώρα ήταν πάνω στο μπράτσο από τον καναπέ απέναντί μου και πείραζε τον αδερφό της δικιάς μου. Μιλούσα με όλη την παρέα στα αριστερά μου και με την άκρη του ματιού έβλεπα την Εύα κάθε φορά που άλλαζε πόδι. Φορούσε μια σχεδόν μίνι φούστα, μαύρη με σκίσιμο στο πλάι που άφηνε να φανούν τα μπουτάκια της αρκετά ψιλά επάνω. «Έχει ωραίο πόδι η πουτανίτσα, γυμνασμένο» σκέφτηκα. Η Εύα πήρε γραμμή ότι τη χάζευα και μου έδωσε ένα πονηρό χαμόγελο. Της άρεσε που την κάρφωνα. Η δικιά μου και οι υπόλοιποι χόρευαν, σκοντάφτοντας κάποιες φορές στα χαμηλά σκαμπό που είχε δίπλα. Η Εύα ήρθε και έκατσε δίπλα μου. «Περνάς καλά; Γιατί δεν χορεύεις;» με ρώτησε. Το βλέμμα της είχε αυτό το πουτανίστικο που βγάζουν οι γυναίκες της νύχτας όταν κάνουν παιχνίδι. Νούμερο 5 φωνή, αισθησιακή και λίγο γλείψιμο στα χείλη για να γυαλίζουν. «Μια χαρά, αλλά θα μπορούσα και καλύτερα» της απάντησα παίρνοντας ένα ύφος γεμάτο υπονοούμενα. Η μικρή το έργο το είχε ξαναδεί και δεν ήθελε και πολύ πρόλογο. «Να σου φέρω κανένα φρούτο από την κουζίνα;» ρώτησε. Για μια στιγμή απογοητεύτηκα. «Τι γύρισμα έκανε τώρα» σκέφτηκα. «Τι μαλακίες μου λέει». Μέχρι να τελειώσω την σκέψη μου σηκώνεται και πάει στην κουζίνα δίπλα στις τουαλέτες. Έτσι όπως είναι το μαγαζί η κουζίνα είναι στο βάθος του διαδρόμου που είναι οι τουαλέτες. Κοίταξα για λίγο τους άλλους που χορεύανε στο βάθος. Λίγο λίγο είχαν ξεφύγει αρκετά μακριά από το τραπέζι. Δεν με έβλεπε κανείς. Η γυναίκα που είχε το μαγαζί για κουζίνα είχε σχολάσει γιατί την πήρε το μάτι μου δίπλα στο αφεντικό να πληρώνεται. «Τώρα είναι η ευκαιρία» σκέφτηκα. «Του πούστη, τόσο καιρό με καρφώνει, δεν μπορεί να μη γουστάρει. Θα την ξεμοναχιάσω και αν δεν κάτσει θα το ρίξω στην πλάκα μην γίνουμε και ρεζίλι».

Μπήκα μέσα στην κουζίνα. Βρήκα την Εύα να κοιτάει κρατώντας τον πάγκο σαν να σκέφτεται κάτι. Πήγα σιγά από πίσω της και την αγκάλιασα για να την τρομάξω. «Που είσαι εσύ» είπα έντονα και για μεγάλη μου έκπληξη τινάχτηκε λίγο αλλά έγειρε το κεφάλι της πίσω αριστερά και έμεινε έτσι ακίνητη στην αγκαλιά μου. Τα μαλλιά της μύριζαν υπέροχα. Το είχα προσέξει και ήταν μέρος της φαντασίωσης που είχα όλο αυτό τον καιρό με την πάρτι της. Ο λαιμός της ήταν μερικά εκατοστά από την ανάσα μου και αυτό την ξεσήκωνε. Παραπατήσαμε και οι δύο μαζί προς τα μπροστά και την κόλλησα κόντρα στον πάγκο. Ένοιωθα τα κωλομέρια της όλο και περισσότερο έτσι όπως τούρλωσε τον κώλο της. Είχε νοιώσει πόσο καυλωμένος ήμουν και άρχισε να κουνιέται αργά, σπαρταρώντας κάποιες φορές από την ένταση της στιγμής. «Τι συμβαίνει μωρό μου» της ψιθύρισα στο αυτί. «Σου αρέσει;» «Πολύ» μου απάντησε αναστενάζοντας και γυρίζοντας το χέρι της στα μαλλιά μου.

«Θέλω να σε πάρω τώρα εδώ» της είπα επιτακτικά. Ένα «Ναιιιιιιι» και ένας αναστεναγμός ήταν η απάντηση. Πίσω από το μεγάλο ψυγείο είχε έναν ανοιχτό χώρο σαν αποθήκη για τις κάσες με τα αναψυκτικά. Το βλέμμα μου πήρε ένα τραπέζι με μερικά κιβώτια από ουίσκι. Την τράβηξα μέχρι εκεί. «Θέλω να σε σκίσω σήμερα καυλάκι μου» είπα με τα δόντια σφιγμένα. «Και εγώ σε θέλω, πάρε με τώρα» μου απάντησε και το χέρι της χούφτωσε τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι. Κόντεψα να χύσω από την καύλα. Τέτοιο απωθημένο δεν είχα με καμιά. «Θα πεθάνει στο γαμήσι το μουνάκι» σκέφτηκα. «Τώρα που μου έκατσε θα της το δώσω στο χέρι το μουνί. Θα ματώσει». Δεν με ένοιαζε πλέον τίποτα. Ούτε πόση ώρα ήμασταν στην κουζίνα, ούτε αν μας πήραν χαμπάρι οι άλλοι, ούτε τι θα γίνει με τις οικογένειες, τίποτα. Έπρεπε να μπω στο ζεστό της μουνάκι, ήθελα να την χύσω, ήθελα να μην σταματάω να την χύνω. Ήθελα να τις γεμίσω όλες τις τρύπες με χύσια!

Κατέβασα με τη μία την μπλούζα της στη μέση και πήρα στα χέρια μου τα βυζιά της. Η πουτάνα δεν χρειαζόταν σουτιέν. Νούμερο 4 και στητά σαν να είχε σιλικόνη (Δεν είχε κάνει κάτι τέτοιο). Έσκυψα για λίγο και από τα πλάγια άρχισα να γλύφω γύρω γύρω την ρόγα της ενώ αυτή μου ξεκούμπωνε το παντελόνι. Η γεύση ήταν απίθανη! Το σώμα της είχε μια ιδιαίτερη μυρωδιά και γεύση που με τρέλαινε. Δάγκωσα απαλά την ρόγα της και τινάχτηκε. Έσφιξε δυνατά τον πούτσο μου και γυρνώντας γονάτισε για να τον πάρει στο στόμα. Η έκπληξη της ήταν για μένα μια ακόμα ικανοποίηση όταν μου είπε «Είναι τόσο μεγάλος, μμμμ» και χαμογελώντας με κοίταξε πονηρά και είπε «θέλω να τελειώσεις στο στόμα μου». Έπαθα την πλάκα της ζωής μου. «Που το βρήκα αυτό το κελεπούρι» σκέφτηκα. Η δικιά μου άρχισε να το κόβει το τσιμπούκι τον τελευταίο καιρό. Περικοπές και γαμήσι με εκπτώσεις. Σιγουράντζα ότι θα της μείνει ο γκόμενος ότι και να κάνει, και το γύρισε στα πατροπαράδοτα. ?ντε και λίγο κώλο στις γιορτές. Με τέτοια μυαλά εννοείτε ότι ξενογαμάω αρκετά.

Η Εύα ήταν άπαιχτη στο τσιμπούκι! Τέλεια πίπα! Σάλιωνε τον πούτσο μου μέχρι την βάση και μετά τον κατάπινε χωρίς ούτε μια φορά να ακουμπήσει δόντι επάνω. Ταλέντο μιλάμε! Κάθε φορά που τραβιόταν πίσω έπαιζε με το χέρι στριφογυριστά τον πούτσο μου που κόντευε να σπάσει από την καύλα. Έβλεπα τις φλέβες μου να χάνονται στο στόμα της και αυτήν να με κοιτάει στα μάτια. Ήμουν ο πιο τυχερός άνθρωπος στον πλανήτη εκείνη τη στιγμή. Η Εύα ήξερε πώς να ικανοποιεί έναν άντρα! Ήταν γυναίκα ρε παιδί μου! Γυναίκα και το γούσταρε!

Παρόλη την φασαρία από το μαγαζί άκουγα τα μουγκρητά ικανοποίησης που έβγαζε σε όλη τη διάρκεια. Έχυσα με φοβερούς σπασμούς μέσα στο στόμα της. Πρέπει να πέρασαν απίστευτες ποσότητες έτσι όπως τις ένοιωσα. Η Εύα ξαφνιάστηκε από την ποσότητα και άρχισε να καταπίνει κοιτάζοντας με στα μάτια κάπως ικετευτικά. Αυτό με έκανε περισσότερο θηρίο. Κατάπιε κάθε σταγόνα και έγλυψε καλά καθαρίζοντας τον πούτσο μου. Πήρα μια αναπνοή. «Πρέπει να πάμε μέσα» σκέφτηκα κοιτάζοντας προς τα εκεί. Η Εύα με είδε και συμφώνησε σιωπηλά. Ντυθήκαμε στα γρήγορα και δώσαμε ένα υγρό φιλί στην πόρτα. «?σε το κινητό σου ανοιχτό. Θα τους αδειάσω σπίτι και έρχομαι να σε πάρω» της είπα φεύγοντας πρώτος προς τα μέσα.

Της Καρίολας


 Τη Λάουρα την παντρεύτηκα ένα Σάββατο βράδυ πριν από 2 χρόνια, μετά από «σφοδρό» δεσμό μόλις 6 μηνών...


Είχε την αθωότητα των 18χρονων στο βλέμμα της, παρ ότι είχε κλείσει τα 22...

Το σώμα της πάντα μου δημιουργούσε ένταση, και οι ερωτικές μας επαφές, ήταν καθημερινές...

Τα ίδια συναισθήματα, προκαλούσε και στους γύρω μας και δεν ήταν λίγες οι φορές, που «τσάκωνα» φίλους μας, άντρες και γυναίκες, να την κοιτούν με πόθο...

Αυτό, με «ξεσήκωνε» ακόμα περισσότερο, γιατί, βλέπετε, κατά κάποιο τρόπο, πάντα είχα στο αίμα μου τον ματάκια...

Πλην όμως «ελαχίστων περιπτώσεων», που κατόρθωνα τη Λάουρα, να προσφέρει θέαμα στους επισκέπτες μας, με σηκωμένα φουστάκια και ανοιχτά μπουτάκια, για να βλέπουμε το καυλωμένο τους βλέμμα και να «παίρνουμε δουλειά» μετά, για τις ερωτικές μας στιγμές, του τύπου, την ώρα που πηδιόμασταν, «τον είδες πως κοιτούσε μέσα , το μουνί μου ?», δεν είχα κατορθώσει κάτι το ιδιαίτερο, να γίνει πραγματικότητα...

Τώρα , στα 24 της, πριν 7 μήνες, έμεινε έγκυος...Και , Ω ! του Θαύματος !, οι «ορέξεις» της, χτύπησαν ταβάνι... Δεν σταματήσαμε ούτε στιγμή να κάνουμε προσεχτικά έρωτα...

Ειδικά γύρω στους 4 μήνες της εγκυμοσύνης της, ήταν μονίμως καυλωμένη, φτιάχνοντας και λέγοντάς μου συνεχώς ερωτικές ιστορίες στο κρεβάτι με άλλους και με άλλες, θέλοντας ίσως η ίδια να επιβεβαιωθεί, ότι μετράει ακόμα σα γυναίκα...

Τώρα εγώ, έχω κι έναν καλό μου φίλο, τον Τάκη, επαγγελματία φωτογράφο, που είχαμε συνηθίσει να μοιραζόμαστε τις «γυναίκες» της ζωής μας τα τελευταία 15 χρόνια, και ο οποίος, πάντα ψιλόβαζε χέρι στη Λάουρα, όποτε έβρισκε την ευκαιρία, χωρίς εγώ να του το χαλάω, ελπίζοντας ότι θα κατόρθωνε να την ρίξει κάποια μέρα στο κρεβάτι, μπροστά μου...

Έτσι, πριν 10 περίπου μέρες, την ώρα που η γυναικούλα μου βρισκόταν δίπλα μου στο κρεβάτι κι εγώ της χάιδευα τη πλατούλα, την ώρα που η ίδια χάιδευε το μουνάκι της, της το «έριξα»...

«Το κορμάκι σου, με τη καινούργια σου κοιλίτσα, έχει γίνει πιο ερωτικό από ποτέ» της είπα...

«Με φτιάχνει όσο τίποτε άλλο στο κόσμο...Είναι κρίμα να μη κρατήσουμε αυτή τη στιγμή για πάντα»...
«Και γω το θέλω» μου απάντησε, «αλλά πως θα γίνει αυτό ?»...

«Τι θα λεγες να φωνάζαμε τον Τάκη, να σε φωτογράφιζε ?» ρώτησα...

«Μα είσαι τρελός ? Θα με δει ο φίλος σου γυμνή ?»...είπε, αλλά τα μάτια της μισόκλεισαν κι έσπρωξε το κωλαράκι της, στο πούτσο μου...

Της τον ακούμπησα προσεχτικά στα μουνόχειλα, και τα νοιωσα μουσκεμένα...

Άρχισα να της τον βάζω, λέγοντάς της, «Τον έχω δει πως σε κοιτάζει όλο αυτό τον καιρό... Ειδικά τώρα που είσαι έγκυος... Φαντάζεσαι να βρίσκεσαι απέναντί του , ολόγυμνη, και να τραβάει φωτογραφίες , στην αρχή απ τα βυζάκια σου, και μετά τη κοιλίτσα σου, με ορθάνοιχτο το μουνί σου ?» είπα, σπρώχνοντας τον πούτσο μου, όσο πιο βαθιά γινόταν...

«Και θα του χει σηκωθεί, και θα θέλει να μου τα γλύψει όλα , και μετά να μου τον βάλει ! », είπε με λιγωμένη φωνή κι άρχισε να χύνει σα να μην είχε ξαναχύσει ποτέ μέχρι τότε...

Μείναμε στο κρεβάτι για λίγο...

«Το εννοούσες αυτό που μου πες, η ήταν φαντασίωσή σου ?» με ρώτησε, με μια κρυμμένη αγωνία στη φωνή...

«Θα μ άρεσε να σ έβλεπα με ανοιχτά μπούτια μπροστά του μωρό μου» της είπα...

«Και όχι μόνον σ αυτόν...Όλοι θέλω να σε βλέπουνε γυμνή και να τον παίζουνε...»

«Ναι...Αλλά μέχρι εκεί...Να μου βγάλει φωτογραφίες και να τον καυλώσω, για να χουμε μετά να «παίζουμε»...

Φοβάμαι και ντρέπομαι έτσι που είμαι τώρα...Δε θέλω να με γαμήσει κανείς άλλος εκτός από σένα...» μου είπε, αλλά ένοιωσα πως εννοούσε ακριβώς το αντίθετο...

«Θα τον φωνάξω την Τετάρτη το βράδυ, που δεν δουλεύει τα απόγευμα» της είπα, και μου κανε εντύπωση η ταχύτητα που συμφώνησε...

Πήρα το Τάκη, του τα πα, και ξετρελάθηκε...

Την Τετάρτη, η Λάουρα , όλη μέρα έκανε σα να την είχε τσιμπήσει σφίγγα !!

Έκανε μπάνιο από νωρίς και φόρεσε ένα φαρδύ κοντό φορεματάκι με τιραντάκια, χωρίς να βάλει τίποτε από μέσα...

Ο Τάκης έφτασε γύρω στις 6 τα απόγευμα...

Έβλεπα τη πούτσα του κάτω απ το παντελόνι, να είναι πιο μεγάλη απ τον «τρίποδα» της φωτογραφικής του μηχανής !!

Βάλαμε από ένα ποτό, και η κουβέντα περιστράφηκε γύρω απ το πόσο ωραίο και θελκτικό γίνεται το γυναικείο σώμα, όταν η γυναίκα μένει έγκυος...

Η Λάουρα είχε κολλήσει επάνω μου στον καναπέ...

«Τι λέτε λοιπόν παιδιά...Να ξεκινήσω να βγάζω φωτογραφίες ?» είπε με αβέβαιη φωνή ο Τάκης...

Η Λάουρα κόλλησε πιο πολύ επάνω μου, ψιθυρίζοντας στ αυτί μου «φοβάμαι ! φοβάμαι ! σου λέω ...Ας τ αφήσουμε καλλίτερα...» κοιτάζοντάς με μ ένα βλέμμα που έλεγε «επέμεινε σε παρακαλώ...»

«Σήκω αγαπούλα μου» είπα αδιαφορώντας εγώ...Έβγαλα το μπλουζάκι μου κι έμεινα γυμνός απ τη μέση και πάνω, για να μην αισθάνεται άβολα...

Ο Τάκης έβγαλε κι αυτός το δικό του...

Η Λάουρα, σηκώθηκε τρέμοντας...Της τράβηξα κατευθείαν κάτω το φόρεμα...

Ο Τάκης, μ ένα λιγωμένο βλέμμα, μας είπε «αδιάφορα»...

«Πάμε πρώτα στο μπάνιο, να της ξυρίσεις το μουνάκι, γιατί πιστεύω πως θα δείχνει πολύ ωραιότερο έτσι»...

Έστησε τη μηχανή απέναντι απ τη μπανιέρα και μεις μπήκαμε μέσα...

Άπλωσα τον αφρό στο μουνάκι της και άρχισα να το ξυρίζω...Μετά από 10 λεπτά, με τον Τάκη να έχει μείνει μόνο με το σλιπάκι του και να βγάζει ατελείωτες φωτογραφίες, κοντινές και μακρινές, της το έκανα σα μικρού κοριτσιού...

Βγήκαμε απ τη μπανιέρα και η Λάουρα έριξε επάνω της ένα ριγέ πουκάμισο, που ίσα που κάλυπτε το μουνάκι της, κρατώντας το σφιχτά κλειστό μπροστά της...

«Ντρέπομαι πολύ...» μου είπε

«Ναι, αλλά καυλώνεις ...» της ψιθύρισα...

Πήγαμε στη κουζίνα, με τον Τάκη να μεταφέρει εκεί τα σύνεργα...

«Σήκωσε τα χεράκια σου ψηλά» της είπε, πιάνοντάς της συγχρόνως το πουκάμισο, και ανοίγοντάς το, κάνοντας τα βυζάκια της να πεταχτούνε έξω !

Τα χέρια του περάσανε φευγαλέα από πάνω τους, κάνοντάς την να ανατριχιάσει...

«Κάτσε στο τραπέζι και άνοιξε τα μπούτια σου...» της είπε...

Η Λάουρα ανέβηκε και τα άνοιξε , δίνοντάς μας ένα υπέροχο θέαμα...

«Ξάπλωσε ανάσκελα, και άνοιξε τα πόδια σου» της είπε ο Τάκης...

Άρχισε να βγάζει τη μια φωτογραφία μετά την άλλη...

Η Λάουρα είχε παγώσει, αν και την ένοιωθα ν ανοίγει τα μπούτια της όλο και πιο πολύ, χωρίς να της το ζητήσει κανείς...

«Παίξε με το μουνάκι σου» έδωσε εντολή ο Τάκης, ξεθαρρεύοντας με τις αντιδράσεις της Λάουρας, που λειτουργούσε πια σαν υπνωτισμένη...

Πλησίασε την κάμερα πολύ κοντά, ακούμπησε τον τηλεφακό στο μουνί και πιάνοντάς τον με το δεξί του χέρι, άρχισε να τον στριφογυρίζει επάνω του...

Η Λάουρα βόγκηξε και άνοιξε τελείως τα πόδια της, κρατώντας σηκωμένα τα γόνατά της...

Της τον έσπρωξε μέσα και της τον έχωσε όσο βαθιά γινόταν, ενώ το αριστερό του χέρι της χούφτωσε το βυζί...

Γδύθηκα τελείως, και πήγα δίπλα στο κεφάλι της...

Της τον έδωσα στο στόμα, που ήταν διάπλατα ανοιχτό...Τον ρούφηξε λες και ήθελε να τον φάει...

Ο Τάκης, άφησε τη μηχανή, την τράβηξε στην άκρη του τραπεζιού και άρχισε να της γλύφει τη κωλοτρυπίδα, έχοντας χώσει 3 δάχτυλα μες το μουνί της...

Της την έγλυψε για τρία-τέσσερα λεπτά, και μετά ανασηκώθηκε...

Όπως ήταν ξαπλωμένη έξω έξω στο τραπέζι, ο πούτσος του έφτανε ακριβώς στο ύψος της κωλοτρυπίδας της...

Χωρίς να βγάλει τα δάχτυλά του απ το μουνί, της τον ακούμπησε και της τον έβαλε μέσα...

Η Λάουρα πήγε να σηκωθεί, αλλά ο Τάκης την πίεσε κάτω απ τη κοιλιά κι εγώ απ τα βυζιά...

Έβγαλε ένα δυνατό ΟΧΙ !!!, όπως της έσπασε το κώλο !!!

Ο Τάκης είχε γείρει επάνω της και με τον πούτσο του μέσα της, της έγλυφε το γεμάτο στήθος της, ενώ τα χέρια του της χάιδευαν την τεράστια κοιλιά της...

Τα πόδια της, είχαν κλείσει τώρα γύρω απ τη μέση του όσο γινόταν και τον τραβούσαν επάνω της...

Δεν άντεξα... Τα χύσια μου, μου φύγαν με δύναμη μέσα στο στόμα της...

Μου τον είχε βουτήξει με το χέρι της, και κρατώντας τον σφιχτά, μου τον έπαιζε μέσα στο στόμα της, και, ενώ ποτέ άλλοτε δεν το χε ξανακάνει, τα κατάπινε όλα, προσπαθώντας να μη της ξεφύγει σταγόνα !!!

Ο Τάκης, βλέποντας την εικόνα, τον έβγαλε κι άρχισε να την χύνει στη κοιλιά...

Του τον έπαιζε με το ελεύθερό της χέρι και τον σκούπιζε παντού στην κοιλίτσα της...

Έχυσε συγχρόνως και η ίδια, ουρλιάζοντας τόσο δυνατά, που φοβήθηκα ότι θα μας διώξουν απ το σπίτι...Η Λάουρα έμεινε ακίνητη, σαν να θελε να κρατήσει όσο γινόταν περισσότερο τη στιγμή, σχεδόν αναίσθητη και καταχυμένη παντού...

Με τα χέρια της, πασαλειβόταν με χύσια που τα βαζε στο στόμα της και τα γλυφε...

Σήμερα ο Τάκης, έχει υποσχεθεί να φέρει και την γυναίκα του σπίτι, για να παίξουμε χαρτιά, και απ το πρωί, η Λάουρα διαλέγει εσώρουχα, αν και της λέω ότι δεν χρειάζονται...-

Οι διακοπές μας


 Ήμασταν στο καράβι για Πάρο. Η γυναίκα μου Εύη κι εγώ μετά από ένα πολύ κουραστικό χειμώνα αποφασίσαμε να δώσουμε στον εαυτό μας λίγη ξεκούραση. Αφήσαμε πίσω μας κάθε έγνοια και ξεκινήσαμε για ένα 10ήμερο χαλάρωσης και διασκέδασης.

Το πλοίο ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Ευτυχώς είχαμε κλείσει καμπίνα και έτσι μετά από κάμποση ώρα που περιπλανηθήκαμε στο κατάστρωμα, αποφασίσαμε να πάμε να χαλαρώσουμε λίγο.

Λίγο η καλή διάθεση, λίγο το όχι και τόσο γνώριμο περιβάλλον, δεν ήθελε και πολύ να βρεθούμε να κάνουμε έρωτα. Ήταν πολύ όμορφα… Δεν κάναμε τίποτα το διαφορετικό ή το ιδιαίτερο, αλλά νοιώσαμε και οι δύο πολύ πιο έντονα την επαφή μας. Όταν τελειώσαμε, μʼ αγκάλιασε και με ύφος σχεδόν σαν να με ικέτευε μου ζήτησε να περάσουμε 10 αξέχαστες μέρες. Της το υποσχέθηκα… Κι εγώ κι αυτή το είχαμε ανάγκη…
Μετά από λίγο έκανε ένα μπάνιο και μου είπε ότι θα πήγαινε για καφέ. Εγώ έμεινα στην καμπίνα να κοιμηθώ καμία ώρα και να χαλαρώσω.
Όταν ξύπνησα η Εύη δεν είχε γυρίσει ακόμα. Έκανα κι εγώ ένα ντους και ανέβηκα στην καφετέρια του πλοίου να την βρω.
Καθόταν σε ένα τραπεζάκι κι έπινε το φραπέ της αλλά όχι μόνη. Ήταν μαζί με άλλα τρία άτομα. Δύο άντρες και μία γυναίκα. Δεν ξέρω τι με έκανε να μην πάω εκεί που ήταν αλλά διάλεξα μια θέση στο μπαρ, από την οποία είχα οπτική επαφή με το τραπέζι της γυναίκας μου. Τους έβλεπα να συζητάνε, γελώντας πολλές φορές και μάλιστα διέκρινα μια …παράξενη οικειότητα με τον ένα από τους δύο άντρες. Ήταν ένας αρκετά συμπαθητικός εμφανισιακά, 45 με 50 χρονών.

Κάποια στιγμή η γυναίκα μου κοίταξε προς το μπαρ και με είδε, αλλά εγώ με το χέρι μου της έκανα νόημα να μείνει εκεί. Αυτή με κοίταξε παραξενεμένα αλλά έκανε αυτό που της είπα. Ώρα με την ώρα η οικειότητα γινόταν όλο και πιο έντονη. Ήταν φανερό πως η Εύη βρισκόταν κάτω από το ασφυκτικό πρεσινγκ, του, ας τον πούμε εργένη της παρέας. Μου έριχνε κλεφτές, αμήχανες, ματιές, αλλά εγώ πάντα με το δικό μου βλέμμα την καθησύχαζα. Καθόμουν εκεί και έβλεπα κάποιον άγνωστο να φλερτάρει τη γυναίκα μου και δεν αντιδρούσα. Αντίθετα ένοιωθα αρκετά περήφανος που κάποιος προσπαθούσε να κερδίσει την δικιά μου την γυναίκα. Χωρίς να περιμένω να δω τη συνέχεια σηκώθηκα και πήγα στην καμπίνα για να ετοιμάσω τα πράγματα μας.

Οι διακοπές μας μόλις άρχιζαν…
Λίγα λεπτά μετά που πήγα στην καμπίνα, ήρθε και η Εύη…
Γιατί δεν ήρθες στο τραπέζι που καθόμουν, με ρώτησε…
Και γω της απάντησα αόριστα, ότι δεν πήγα γιατί δήθεν δεν είχα όρεξη για κουβέντες και διάφορες άλλες μαλακίες.
Μου είπε τότε ότι τα τρία άτομα με τα οποία καθόταν ανήκαν σε μια ομάδα πλασιέ που πήγαιναν κι αυτοί στην Πάρο συνδυάζοντας δουλειά και διακοπές. Ο Μάνος, ο άντρας για τον οποίο σας έγραψα παραπάνω, ήταν ο επικεφαλής, ενώ η Βάσω με τον Μιχάλη, ήταν ζευγάρι και δούλευαν σʼ αυτή τη δουλειά 12 χρόνια, πάντα με το Μάνο, υπεύθυνο και μάλιστα είχε γίνει και κουμπάρος στο γάμο τους.
Ο Μάνος ήταν 52 χρονών, ο Μιχάλης 37 και η Βάσω 32. Πλήρη βιογραφικό για όλους.
Από τα λόγια της ήταν φανερό πως τους είχε συμπαθήσει, κάτι που επιβεβαίωσε και το γεγονός ότι με τη Βάσω αντάλλαξαν τηλέφωνα για να βρεθούμε κάποια στιγμή στο νησί. Τους είχε πει πως είναι παντρεμένη και ταξιδεύει με τον άντρα της.
Εδώ ίσως να πρέπει να σας γράψω και μερικά πράγματα για μας. Εγώ είμαι ο Γιώργος, 42 χρονών, …αξιοπρεπή εμφάνιση, επιχειρηματίας. Η γυναίκα μου είναι 10 χρόνια μικρότερη, 32 δηλαδή, πολύ όμορφη με λίγα παραπάνω κιλά, αλλά στα …σωστά σημεία, κάτι που τονίζει την θηλυκότητα της.
Μέχρι τότε, ήμασταν ένα πολύ μετρημένο και ίσως λίγο συντηρητικό ζευγάρι, στο οποίο αν προσθέσεις και τα 13 χρόνια γάμου, τότε καταλήγεις στο συμπέρασμα, ότι έχεις να κάνεις με ένα κλασικό ζευγάρι παντρεμένων που ζει μέσα στη συνήθεια η οποία δημιουργεί την απόσταση ανάμεσα τους αλλά και την επιθυμία για κάτι καινούριο.
Επιστρέφω όμως στην ιστορία μας.
Στην Πάρο, μας περίμενε ένα αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο… Οι πρώτες δύο μέρες μας στο νησί πέρασαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Το τρίτο βράδυ, καθισμένοι σε ένα εστιατόριο, η συζήτηση ήρθε στα παιδιά που γνώρισε στο πλοίο. Της είπα να τους πάρει τηλέφωνο και να βγούμε όλοι μαζί κάποιο βράδυ. Αμέσως η Εύη άνοιξε το κινητό της και πήρε τον αριθμό της Βάσω.. αφού μίλησαν για λίγα λεπτά την αποχαιρέτησε λέγοντας, <θα τα ξαναπούμε σε λίγο…>. Μου είπε πως τα παιδιά μόλις τέλειωσαν τη δουλειά τους και είχαν δώσει ραντεβού με τον υπεύθυνο, το Μάνο δηλαδή, σε μισή ώρα στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου τους, για να πάνε για φαγητό. Ακριβώς σε μισή ώρα χτύπησε το κινητό της γυναίκας μου και ήταν η Βάσω… θα πήγαιναν για φαγητό σε ένα μαγαζί που θα πλήρωνε η εταιρία αλλά μετά θα έβγαιναν και για ποτό. Έτσι κανόνισαν μόλις θα τελείωναν να ξαναμιλούσαν. Μπορεί να έχετε ήδη καταλάβει ότι εγώ ήμουν σίγουρος πως ο Μάνος φλέρταρε τη γυναίκα μου και αυτή είχε ανταποκριθεί. Έτσι ήθελα να σπρώξω τα πράγματα σε ακραίες καταστάσεις για να δω αντιδράσεις. Σε μια ώρα περίπου ξαναμίλησαν και κανόνισαν που θα συναντηθούμε για ποτό. Λίγη ώρα αργότερα βρεθήκαμε…. Δεν είχε περάσει μισή ώρα και είχα γίνει …κολλητός με το Μάνο… πολλά κοινά ενδιαφέροντα και ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο… Δύο ώρες μετά δεν υπήρχε κανείς άλλος στην παρέα για μένα πέρα από αυτόν. Μιλάγαμε για δουλειές, για ποδόσφαιρο, και γυναίκες πολιτική, αλλά και για τους γάμους μας. Είχε ακριβώς τα διπλάσια χρόνια παντρεμένος από μένα, και πολλές περισσότερες, λόγω της δουλειάς του, εμπειρίες. Το βράδυ μας κύλησε πολύ ευχάριστα και τα ξημερώματα που διέλυσε το παρεάκι δώσαμε ραντεβού για μπάνιο στις κολυμπήθρες την άλλη μέρα. Γυρνώντας στο ξενοδοχείο μας η γυναίκα μου με ρωτούσε συνεχώς το τι λέγαμε όλο το βράδυ με το Μάνο και πως κολλήσαμε έτσι. Η απάντηση μου περιείχε και μια πρόκληση στη μοίρα μου. Της είπα λοιπόν πως,<αν ποτέ με απατήσεις αγάπη μου με ένα άντρα σαν το Μάνο θα ήθελα να το κάνεις… είναι φανταστικό άτομο>.
Την άλλη μέρα φτάσαμε πρώτοι στην παραλία και μπήκαμε κατʼ ευθείαν στη θάλασσα. Απομακρυνθήκαμε αρκετά από την παραλία και αρχίσαμε να χαϊδευόμαστε μέσα στη θάλασσα. Τα δάχτυλα μου ήταν μέσα στο μουνί της και αυτή είχε τραβήξει έξω την πούτσα μου και μου έπαιζε μαλακία… κάποια στιγμή κοίταξε στην ακτή και είδε τους καινούργιους γνωστούς να φτάνουν και να κοιτάνε δεξιά κι αριστερά, προφανώς ψάχνοντας μας. Βγήκαμε έξω, αλλά και οι δυο ήμασταν κατακαυλωμένοι.
Αφού τους χαιρετήσαμε εγώ κάθισα με το Μάνο και αρχίσαμε να συζητάμε διάφορα. Πρόσεξα τότε πως ενώ η γυναίκα μου μιλούσε με τους άλλους, η προσοχή της ήταν σε μας. Κι ο Μάνος όμως συνεχώς κοιτούσε προς τη μεριά της. Κατάλαβα ότι μεταξύ τους γινόταν κάποιο παιχνίδι… δεν ένοιωσα ζήλια, ούτε και με πείραξε. Αντίθετα άρχισα να σκέφτομαι την πιθανότητα να με απατήσει η Εύη με το Μάνο και στη σκέψη αυτή καύλωσα. Έβλεπα πως το φλερτ που της έκανε, της άρεσε. Ήξερα ακόμα πως ήταν κατακαυλωμένη λόγω του ότι πριν λίγο την γαμούσα με τα δάχτυλα μέσα στη θάλασσα. Τότε τη φώναξα κοντά μας… ήρθε χωρίς καθυστέρηση. Μαζί της όμως ήρθαν κι ο Μιχάλης με τη Βάσω. Αρχίσαμε να μιλάμε για τους γάμους μας, ώσπου κάποια στιγμή η Εύη σηκώθηκε και είπε ότι θα πήγαινε να βουτήξει. Καλή ιδέα της είπε ο Μάνος και σηκώθηκε κι αυτός και γω βρήκα την ευκαιρία να τους …αφήσω μόνους. Έκανα όμως λάθος γιατί και ο Μιχάλης με τη Βάσω βρήκαν ωραία την ιδέα και θέλησαν κι αυτοί να βουτήξουν. Αρχικά απογοητεύτηκα αλλά μετά είδα κάτι που με παραξένεψε… όπως σηκώθηκε ο Μιχάλης φάνηκε στο στενό μαγιό του μια καυλωμένη πούτσα. Μια πούτσα που μου φάνηκε τεραστία. Μπήκαν στη θάλασσα και γρήγορα ο Μιχάλης με τη Βάσω απομακρύνθηκαν αφήνοντας μόνους τους άλλους δύο. Ξάπλωσα κλείνοντας τα μάτια μου για δέκα περίπου λεπτά. Όταν ανασηκώθηκα να τους εντοπίσω δεν δυσκολεύτηκα. Δυο ήταν τα ζευγάρια που είχαν ανοιχτεί στα βαθιά. Καταλαβαίνεται ποια… δεν μπορούσα να διακρίνω κάποια ιδιαίτερη κίνηση, αλλά ήταν αρκετά κοντά μεταξύ τους και η Εύη κοιτούσε συνεχώς προς το μέρος μου. Τότε σκέφτηκα να τους αφήσω λίγο ακόμα μόνους και ξαναξάπλωσα… Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε η γυναίκα μου έξω. Ήταν σίγουρα αναστατωμένη, φαινόταν στο πρόσωπο της, τη ρώτησα αν είναι καλά, ναι μου είπε, μια χαρά… Σε λίγο ήρθε και ο Μάνος, φανερά αλλαγμένος, ήμουν σίγουρος ότι στη θάλασσα κάτι είχε γίνει. Κάθισαν μακριά ο ένας από τον άλλο και δεν αντάλλασσαν ούτε βλέμμα. Πόσο φυσιολογικό είναι αυτό ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που πριν λίγο κολυμπούσαν για μισή ώρα μαζί;
Φύγαμε και δώσαμε ραντεβού το βράδυ για φαγητό και ποτό. Όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο η Εύη μπήκε κατευθείαν για ντους… την ακολούθησα. Ήμουν καυλωμένος και ήθελα να κάνω σεξ. Το κάναμε στα όρθια μέσα στο μπάνιο… πριν χύσω της ζήτησα να μου τον γλύψει… έχυσα στο στόμα της και τα ήπιε όλα. Πρώτη φορά, τόσα χρόνια παντρεμένοι ποτέ, εκείνο όμως το απόγευμα το έκανε… κατάλαβα πως τα πράγματα ήταν αρκετά σοβαρά. Όταν βγήκαμε από το μπάνιο της είπα ότι μου άρεσε αυτό που έκανε και ότι θα ήθελα σε αυτές τις διακοπές να κάναμε πράγματα που δεν έχουμε ξανακάνει. Με κοίταξε και γέλασε… αν νομίζεις πως θα με γαμήσεις από τον κώλο σε γελάσανε, μου είπε.
Το βράδυ ενώ ετοιμαζόμασταν να βγούμε η γυναίκα μου καθόταν μπροστά στον καθρέπτη αρκετή ώρα. Ήταν φανερό πως έδινε ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνιση της. Της είπα τότε να κάνει κάτι για πρώτη φορά, με ρώτησε τι εννοούσα, της είπα να μη φορέσει κυλοτάκι, με είπε τρελό και με ρώτησε γιατί… γιατί θέλω να είσαι συνέχεια καυλωμένη σʼ αυτές τις διακοπές της είπα, μα είμαι, μου απάντησε με ένα αινιγματικό χαμόγελο. Εγώ επέμενα και τελικά τα κατάφερα να την πείσω. Απλά άλλαξε την επιλογή που είχε κάνει στο φόρεμα. Ενώ αρχικά είχε σκοπό να φορέσει μια κοντή φούστα, τελικά φόρεσε κάτι πιο μακρύ, όχι ιδιαίτερα, αλλά την έκανε να νοιώθει ποιο άνετα όπως μου είπε.
Στο δρόμο που περπατούσαμε να πάμε στο εστιατόριο, είχα το χέρι μου συνέχεια στον κώλο της, την χάιδευα και τη ρωτούσα αν με αγαπάει, μου έκανε εντύπωση η απάντηση της… Εσύ; Μʼ αγαπάς; Πες μου σε παρακαλώ πως μʼ αγαπάς… είσαι ότι καλύτερο είχα ποτέ στη ζωή μου, της είπα και φυσικά το εννοούσα.
Φτάσαμε και οι υπόλοιποι μας περίμεναν. Εγώ κάθισα δίπλα στο Μάνο και στην άλλη πλευρά μου Εύη. Κάποια στιγμή πέρασα το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να τη χαϊδεύω ώσπου τα δάχτυλα μου έφτασαν στο μουνί της. Στην αρχή προσπάθησε να αντιδράσει αλλά όταν κατάλαβε ότι δεν είχα σκοπό να σταματήσω άνοιξε απλά λίγο περισσότερο τα πόδια της.
Έβλεπα στα μάτια της ότι είχε καυλώσει… θέλεις να γαμηθείς, τη ρώτησα… ναι, μου είπε. Τότε σταμάτησα… όταν φύγαμε από το εστιατόριο με προορισμό το μπαρ με ρώτησε γιατί το κάνω αυτό. Γιατί θέλω να είσαι έτοιμη να γαμηθείς, της απάντησα με την απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της. Στο μπαράκι έπιασα επίτηδες κουβέντα με το Μιχάλη και τη Βάσω έτσι ώστε να αφήσω το Μάνο και την Εύη μόνους. Μία ώρα μετά και αφού κατεβάσαμε δυο τρία ποτά ο καθένας, οι συμπεριφορές και τα …ήθη είχαν χαλαρώσει. Ο Μάνος βλέποντας με να μην με ενοχλεί που είχε αποκτήσει μεγάλη οικειότητα με τη γυναίκα μου την είχε στριμώξει, και το χέρι του είχε περάσει κάτω από το φόρεμα της, όπου φυσικά θα διαπίστωσε πως δεν φορούσε εσώρουχο. Τότε όμως ένοιωσα ένα μεγαλύτερο σοκ. Η Βάσω με πλησίασε και αφού έφερε το στόμα της στο αυτί μου, μου είπε να φύγουμε και να πάμε για νυχτερινό μπάνιο. Δεν παρέλειψε να περάσει και τη γλώσσα της γύρω από το αυτί μου. Τα χασα γιατί εκεί που έβλεπα το παιχνίδι του Μάνου και της Εύης ξαφνικά μπήκα κι εγώ σε μια κατάσταση που δεν περίμενα. Μου άρεσε όμως… Πλησίασα την γυναίκα μου και της είπα για την πρόταση της Βάσως. Σήκωσε αμήχανα τους ώμους της. Τότε το είπα και στο Μάνο ο οποίος χαμογέλασε και βρήκε την ιδέα φανταστική.
Πληρώσαμε το λογαριασμό και βγήκαμε έξω από το μαγαζί όπου πήραμε ένα ταξί και ζητήσαμε από τον ταξιτζή να μας πάει σε μια έρημη παραλία για μπάνιο. Σε 5 λεπτά είχαμε φτάσει… χωρίς πολλά πολλά, πρώτα εγώ, μετά ο Μάνος και στη συνέχεια οι υπόλοιποι γδυθήκαμε τελείως και μπήκαμε στη θάλασσα. Η Εύη ήρθε μαζί μου και εγώ την πήρα αγκαλιά και άρχισα να την φιλάω και να την χαϊδεύω παντού. Δάχτυλα έμπαιναν στο μουνί της, δάχτυλα τσιμπούσαν τις ρόγες της και αυτή αδιαφορώντας για το γεγονός ότι σε απόσταση λίγων μέτρων υπήρχαν κι άλλα άτομα είχε πάρει την πούτσα μου στο χέρι της και με μαλάκιζε. Κοίταξα τους άλλους και είδα πως μας παρατηρούσαν χαμογελαστοί. Έκανα νόημα στο Μάνο να έρθει κοντά μας… ήρθαν και οι τρεις. Σαν να ήταν κάτι το απόλυτα φυσικό, αγκαλιαστήκαμε όλοι μαζί και φιλιόμασταν. Γίναμε ένα σύμπλεγμα από 5 κορμιά και ειλικρινά δεν μας ενδιέφερε αν φιλάγαμε άντρα ή γυναίκα, αν χαϊδεύαμε αντρικό ή γυναικείο κορμί. Μετά από λίγη ώρα βγήκαμε στην παραλία και συνεχίσαμε. Το ποιος το έκανε με ποιόν δεν έχει σημασία. Αυτό που μου έμεινε όμως ήταν, όταν ο Μάνος γαμούσε τη γυναίκα μου λίγους πόντους δίπλα μου και γω γαμούσα τη Βάσω πισωκολητά κάποια στιγμή που πήγα να χύσω τραβήχτηκα και τον έβαλα στο στόμα της Εύης. Τότε ο Μάνος πήρε την πούτσα μου και άρχισε να τη γλύφει ταυτόχρονα μʼ αυτήν. Έχυσα στο στόμα και των δύο. Δεν έχω ξανανιώσει, έτσι όπως ένοιωσα τότε.
Αφού τελειώσαμε και οι 5, ξαναμπήκαμε στη θάλασσα, εκεί η Βάσω ήρθε κοντά μου και με σχεδόν απολογητικό ύφος μου είπε ότι είναι η πρώτη φορά και γιʼ αυτούς που κάνουν κάτι παρόμοιο, αλλά είχαν προηγηθεί πολλές συζητήσεις μεταξύ τους πριν. Ο Μάνος γούσταρε υπερβολικά τη γυναίκα μου και τους είχε ζητήσει να τον βοηθήσουν. Έβαλαν λοιπόν και τους εαυτούς τους στο παιχνίδι… Λίγο μετά ήρθε κοντά μου η Εύη… θέλω να μου πεις πως ένοιωσες, με ρώτησε… όπως κι εσύ της απάντησα, το απόλαυσα και δεν νοιώθω καθόλου άσχημα. Εσύ; Δεν μπορώ να πω με σιγουριά, μου είπε, ήταν κάτι έξω από την λογική μου, αλλά το έκανα και μου άρεσε… σε έβλεπα να το κάνεις με τη Βάσω και σκεφτόμουν ότι μπορεί να τσατιζόσουν μαζί μου που ήμουν με το Μάνο… πες μου κάτι να μου διώξεις την ανησυχία. Την πήρα αγκαλιά και της είπα: σʼ αγαπώ, όπως πριν, ίσως σʼ αγαπώ πιο πολύ… την φίλησα μʼ ένα παθιασμένο τρόπο. Είχα καυλώσει ξανά… η Εύη το πρόσεξε και χαμογέλασε, την πήρα από το χέρι και βγήκαμε στη παραλία. Οι άλλοι ήταν ήδη εκεί… της ζήτησα να μου κάνει πίπα, το έκανε, οι άλλοι μας κοιτούσαν και ήταν φανερό πως είχαν ερεθιστεί ξανά. Τους φώναξα κοντά μας, η Βάσω άρχισε να χαϊδεύει πότε εμένα και πότε αυτήν. Οι άντρες όρθιοι δίπλα μας έπαιζαν με τα καυλιά τους, ένοιωθα κολασμένος και συνάμα ευλογημένος. Ο Μιχάλης πήγε πίσω από τη γυναίκα μου και λίγο μετά το καυλί του γαμούσε το μουνί της. Αυτή συνέχιζε να μου γλύφει την πούτσα, είχε χάσει πάλι τον έλεγχο… ο Μάνος το έκανε με τη Βάσω… είχαμε γίνει όλοι ένα κουβάρι. Στο τελείωμα μας, πρώτα εγώ μετά ο Μιχάλης και τέλος ο Μάνος, αδειάσαμε τις πούτσες μας στο στόμα της Εύης. Κοιμηθήκαμε στην παραλία… Γυμνοί, αγκαλιασμένοι… Με το πρώτο φως της ημέρας ξυπνήσαμε, πήραμε πάλι ένα ταξί και γυρίσαμε στα ξενοδοχεία μας. Όταν φτάσαμε στο δωμάτιο μας η Εύη έβαλε τα κλάματα. Δεν θέλω να μʼ αφήσεις ποτέ, μου είπε, αν σε πείραξε αυτό που έγινε συγχώρεσε με… Την πήρα αγκαλιά, την ξάπλωσα στο κρεβάτι και της έκανα τρυφερά έρωτα. Όταν ξυπνήσαμε ένα μήνυμα στο κινητό της από τη Βάσω μας ευχαριστούσε για την υπέροχη εμπειρία και μας αποχαιρετούσε καθώς οι μέρες τους στο νησί τελείωσαν και έπρεπε να γυρίσουν Αθήνα. Όποτε θέλαμε μπορούσαμε να τους τηλεφωνήσουμε για να βρεθούμε. Νοιώθω πολύ καλύτερα που έφυγαν μου είπε η Εύη… κι εγώ της απάντησα, αυτές οι διακοπές είναι δικές μας. Μόνο για σένα κι εμένα…
Πέρασαν άλλες δύο μέρες… όμορφα, με υπέροχη διάθεση και σεξ 2 με 3 φορές κάθε μέρα. Κάποιο βράδυ, πριν βγούμε έξω, της είπα να κάνουμε κάτι διαφορετικό… να πάμε στο ίδιο μέρος και οι δύο αλλά όχι σαν ζευγάρι. Χωριστά… μετά από συζήτηση συμφώνησε αλλά με την προϋπόθεση, πως ότι κι αν γίνει να φύγουμε από κει μαζί. Ντύθηκε σέξι, αρκετά έως υπερβολικά σέξι θα έλεγα, άσπρη λινή φούστα διάφανη, μαύρο πουκάμισο διάφανο και αυτό και ένα σουτιέν που απλά στήριζε τα βυζιά της (δεν ξέρω πως τα λένε). Μια εμφάνιση που φώναζε από μακριά, γαμήστε με…
Πήραμε δύο διαφορετικά ταξί και πήγαμε στο ίδιο κλαμπ. Ασφυκτικά γεμάτο με κόσμο που διασκέδαζε τις διακοπές του… καθίσαμε στο ίδιο μπαρ, σε απόσταση, αλλά με οπτική επαφή ο ένας με τον άλλο…

Μισή ώρα μετά οι πρώτοι άντρες άρχισαν να πολιορκούν την γυναίκα μου. Από 18 μέχρι 60 χρονών άντρες την πλησίαζαν, την κερνούσαν ποτά, προσπαθούσαν να την κατακτήσουν. Μία ώρα μετά η Εύη έχοντας πιει αρκετά ποτά αλλά πιο πολλά σφηνάκια, είχε πιάσει συζήτηση με τρεις νεαρούς, 20 με 22 χρονών τους έκοβα, οι οποίοι την είχαν κυριολεκτικά εγκλωβίσει. Πλησίασα λίγο πιο κοντά… η γυναίκα μου με είδε και μου χαμογέλασε. Πήγα και σταμάτησα ακριβώς δίπλα τους… άπλωσα το χέρι μου και το έβαλα στον κώλο της… οι νεαροί μπροστά μου της έλεγαν διάφορα κι εγώ την χάιδευα. Είχε καταλάβει τι γινόταν και της άρεσε. Μου ζήτησε φωτιά να ανάψει το τσιγάρο της και της έδωσα. Με ευχαρίστησε ευγενικά… Ακούω κάποιον να της ζητάει να πάνε στην τουαλέτα. Του είπε να κεράσει σφηνάκια και μετά… τα ήπιαν …και έφυγαν. Χάθηκαν στο πλήθος και εμένα με έτρωγε η επιθυμία να τους ακολουθήσω.. δεν το έκανα. Μετά από λίγο γύρισαν και ήταν φανερό πως ο νεαρός ήταν ευχαριστημένος. Συζήταγε με τους φίλους του και όλοι χαμογελούσαν. Κοιτούσα την Εύη και προσπαθούσα να μαντέψω… το αινιγματικό της χαμόγελο με προβλημάτιζε ακόμα περισσότερο.

Το πρωί στο ξενοδοχείο μου είπε όλα όσα είχαν γίνει… οι νεαροί της κόλλησαν, αυτή στην τουαλέτα είπε στον ένα πως είναι πουτάνα και το κάνει μόνο για τα λεφτά και εκεί έκλεισαν συμφωνία να την γαμήσουν όλοι για 600 ευρώ. Την πήραν ένας ένας στην τουαλέτα και μετά μου έβγαλε τα λεφτά από την τσάντα της. Το έκανα κι αυτό μου είπε, ήταν η φαντασίωση μου να με πληρώσουν και να με γαμήσουν. Την έβαλα και μου περιέγραψε ακριβώς τι έγινε… καύλωσα, ζαλίστηκα κυριολεκτικά από την καύλα. Τη γάμησα άγρια και τη φώναζα πουτάνα….
Της ζήτησα να ξανά πάμε στο ίδιο κλαμπ αλλά δεν ήθελε. Τελείωσε αυτό μου είπε…

Τρεις μέρες μετά ξανά ανεβαίναμε στο καράβι να γυρίσουμε σπίτι. Δεν ξεκόλλαγε από την αγκαλιά μου. Καταλάβαινα πως την είχε κυριεύσει η ανασφάλεια. Δεν την ήθελα έτσι… βάλαμε τα πράγματα μας στην καμπίνα και αγκαλιασμένοι ανεβήκαμε στο κατάστρωμα. Αρχίσαμε να μιλάμε και να λέμε πράγματα που δεν είχαμε πει ποτέ. Σκέψεις, φαντασιώσεις, περιπέτειες… Είχαμε γίνει οι καλύτεροι …φίλοι. Της είπα πως φαντασίωση μου ήταν να τη δω να γαμιέται με κάποιον άλλο και να βλέπω στο πρόσωπο της την ηδονή, μου είπε πως καύλωνε όταν σκεφτόταν πως ήταν πουτάνα και την πληρώνουν για να τη γαμήσουν, μου είπε πως πολλές φορές έχει φανταστεί να τη γαμάνε 2 άντρες μαζί, μου είπε ακόμα πως στο σπίτι μας έχει μαλακιστεί πολλές φορές, χρησιμοποιώντας διάφορα υποκατάστατα με αγαπημένο το τηλέφωνο του ντους. Μου είπε τέλος πως μια φορά παραλίγο να το κάνει με τον υδραυλικό (σικ), όταν είχε έρθει να φτιάξει κάτι στο μπάνιο μας. Είχε καυλώσει πολύ βλέποντας τον να φοράει μια ολόσωμη φόρμα, μάλλον χωρίς εσώρουχο, αφού η πούτσα του ήταν όρθια και διαγραφόταν καθαρά. Τότε μόλις αυτός έφυγε, η γυναίκα μου, μου εξομολογήθηκε πως έχυσε δυο φορές έχοντας στο μουνί της το τηλέφωνο του ντους.

Φτάσαμε στο λιμάνι μας… πήραμε το αμάξι μας να γυρίσουμε στην πόλη μας. Στη διαδρομή και οι δυο ήμασταν αναμμένοι. Έβγαλα έξω την πούτσα μου και πέρασα το χέρι μου μέσα στα πόδια της. Στη μέση της διαδρομής μου ζήτησε να σταματήσω να το κάνουμε. Της είπα πως θέλω να τη δω να παίζει μόνη της με τον εαυτό της. Άπλωσε τα πόδια της στο ταμπλό και άρχισε να χαϊδεύει το μουνί της. Εγώ οδηγούσα και τη χάζευα. Έπαιζα την πούτσα μου με το ένα χέρι και με το άλλο οδηγούσα… δεν ξέρω αν μας έβλεπαν από τα άλλα αυτοκίνητα, πιθανότατα ναι, αλλά η Εύη έχυσε πολλές φορές μέχρι να φτάσουμε.

Πριν μπούμε στο σπίτι μας, η γυναίκα μου, μου είπε: σε λατρεύω, δεν θέλω να σε χάσω ποτέ και να ξέρεις πως οι επιθυμίες μας, μόνο αν είναι κοινές, μπορούν να πραγματοποιηθούν. Σε ευχαριστώ που με έκανες να σε νοιώσω τόσο δικό μου…

Η πρώτη μου φορά


 Γεια σας, με λένε Βίκυ, είμαι 24 και είμαι φοιτήτρια (αιώνια!) στην Αθήνα στα ΤΕΙ. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ παρακάτω συνέβη πριν από 6 χρόνια στα 17 μου περίπου τέτοια εποχή, και ήταν η πρώτη φορά που πήγα με άντρα. Ας τα πάρουμε από την αρχή.


Ήταν 2007 λίγο πριν τις απολυτήριες εξετάσεις του λυκείου. Τότε είχα αρχίσει και μάθαινα να κάνω chat στο #hellas του irc. Έμπαινα κυρίως για να περνά η ώρα (και να λέω καμία μλκια!). Σε αυτό το chat γινόταν της τρελής, ο καθένας με το μακρύ του και το κοντό του, βροχή τα prive από ηλίθιους που μιλούσαν χυδαία και αντί να λένε γεια έλεγαν ‘’ατάκες’’ του στυλ θες γ@μιθουμε, εχω καυλες κτλπ.


Ένα βράδυ είχα μπει και ξαφνικά μου γράφει κάποιος «γεια!». Σκεφτόμουν να του απαντήσω; Να μη του απαντήσω; Τελικά του μίλησα. Τον έλεγαν Γιάννη και ήταν 45 από Αθήνα, παντρεμένος. Του απάντησα ότι εγώ είμαι 17 από Πάτρα. Μου είπε ότι έχω ωραίο nickname (το nickname ήταν BertheMorisot) «ξέρεις ποια ήταν ή το έβαλες τυχαία;». Του απάντησα ότι ξέρω ότι ήταν Γαλλίδα ζωγράφος του ιμπρεσιονισμού.
«Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν κορίτσια στην ηλικία της κόρης μου που την ξέρουν!» απάντησε. Του εξήγησα ότι έχω σκοπό να ακολουθήσω καλλιτεχνικές σπουδές. Κατά σύμπτωση είχε και αυτός σχέση με τα καλλιτεχνικά, ήταν γραφίστας. Με τον Γιάννη ανταλλάξαμε mail και μιλάγαμε ανά διαστήματα.

Πέρασε ο καιρός τελικά πέρασα στο ΤΕΙ στην Αθήνα, στη σχολή καλλιτεχνικών σπουδών και όπως ήταν φυσικό ήρθα να μείνω εδώ στην Αθήνα. Ήρθα εδώ στις αρχές Αυγούστου μόνη για να τακτοποιήσω το χώρο μου. Τυγχάνει το σπίτι μου να είναι ιδιόκτητο οπότε γλύτωσα το ψάξιμο. Ένα μεσημέρι είχα ανοίξει το msn να μιλήσω με κανένα να περάσει η ώρα.

Ξαφνικά εμφανίστηκε ο Γιάννης, είχαμε καιρό να τα πούμε. Του είπα ότι είμαι στην Αθήνα και ότι πρόκειται να μείνω εδώ. Μιλήσαμε για λίγη ώρα και με ρώτησε αν ήθελα να βγούμε για καφέ να γνωριστούμε. Απ ότι μού είπε ότι η γυναίκα του και η κόρη του έλειπαν διακοπές και αυτός είχε μείνει στην Αθήνα γιατί δούλευε, οπότε μου πρότεινε να βγούμε γιατί βαριόταν στο σπίτι. Κανονίσαμε να βρεθούμε στο Θησείο.

Ετοιμάστηκα, φόρεσα μια μαύρη φούστα, ένα φούξια πουκάμισο και τακούνια (δεν είμαι και πολύ ψηλή 1,68). Πήρα την τσάντα μου, πήγα στον ηλεκτρικό, πήρα το τραίνο και σε 5 λεπτά ήμουν εκεί. Το πρόβλημα που υπήρχε εκείνη τη στιγμή είναι ότι κανείς μας δεν είχε δει τον άλλο . Ξαφνικά χτυπά το τηλέφωνο. Ήταν αυτός. Με ρώτησε τι φοράω για να με δει, του είπα και σε ένα λεπτό εμφανίστηκε μπροστά μου.

Ήταν ψηλός 1.85+ μελαχρινός, δεν έμοιαζε πάνω από 40, αρκετά εμφανίσιμος. Πήγαμε για καφέ σε μία καφετέρια, μιλούσαμε κυρίως για την τέχνη και το αντικείμενο που σπουδάζω. Όταν τελειώσαμε τον καφέ μου πρότεινε αν θέλω να πάμε στο σπίτι του να μου δείξει διάφορα σχέδια του και να μου κάνει και το τραπέζι. Δίσταζα λίγο στην αρχή αλλά τελικά συμφώνησε. Είχε ένα πολύ ωραίο σπίτι με θέα στην Ακρόπολη. Ήταν πολύ ωραία διακοσμημένο είχε αρκετούς πίνακες και γλυπτά, καταλάβαινες ότι εκεί μένει καλλιτέχνης. Μου έδειξε τις δουλείες που είχε κάνει στον υπολογιστή του αλλά και σε χαρτιά.

Αργότερα παρήγγειλε απ έξω να μας φέρουν να φάμε. Κατά τις 10 έφτασε το delivery και στρώσαμε να φάμε. Κατά τη διάρκεια του δείπνου συζητούσαμε περί ανέμων και υδάτων. Μόλις τελειώσαμε το φαγητό πήγαμε στο σαλόνι και καθίσαμε να πιούμε το κρασί μας. Κάποια στιγμή άρχισε να με ρωτά για προσωπικά θέματα. Με ρώτησε αν έχω σχέση, του απάντησα πως όχι. Αργότερα με ρώτησε αν έχω κάνει ποτέ σεξ.

Κοκκίνισα εκείνη τη στιγμή, του είπα ντροπαλά, όχι. «Δεν θες, ή δεν έτυχε;» Του είπα ότι απλά δεν έτυχε. «Τι θα έλεγες να δοκιμάσεις τώρα;» ρώτησε. «Τώρα; Μ’ εσένα; Μα είσαι παντρεμένος!» είπα. «Θα κάνω μία εξαίρεση για σένα» είπε. Μου χάιδευε τα χέρια εκείνη τη στιγμή. «Φοβάμαι …» είπα. «Τι φοβάσαι μωρό μου; Δεν είμαι κανένα άπειρο αγοράκι της ηλικίας σου». Μου χάιδευε τα μαλλιά εκείνη τη στιγμή. «Τι λές;» ρώτησε «Οκ» είπα. Ξαφνικά με φίλησε στο στόμα, με πάθος θα έλεγα.

Φίλαγε υπέροχα (σαν το Ιούδα της Γλυκερίας!), μεθυστικά θα έλεγα. Μετά με φύλαγε στο λαιμό και ταυτόχρονα χάδευε τα μπούτια μου. Αργότερα μου ξεκούμπωσε λίγο το πουκάμισο και έβαλε το χέρι του μέσα και μου χάδευε το στήθος πάνω από το σουτιέν. Ανατρίχιασα εκείνη τη στιγμή μου σηκώθηκε η τρίχα αλλά και οι ρόγες μου έγιναν πέτρα. Κάποια στιγμή με σήκωσε στα χέρια του και με πήγε στην κρεβατοκάμαρα. Με ακούμπησε στο κρεβάτι και κάθισε δίπλα μου.

Άρχισε πάλι να με φιλά και ταυτόχρονα είχε βάλει το χέρι του κάτω από τη φούστα και μου χάιδευε το μουνάκι πάνω από το εσώρουχο. Κάποια στιγμή άρχισε να μου βγάζει τα ρούχα και με άφησε με τα εσώρουχα. Έβγαλε και τα δικά του στη συνέχεια. Είχε ωραίο σώμα και γυμνασμένο. Συνεχίσαμε τα φιλιά και τα χάδια και μετά μου έβγαλε το σουτιέν και μου είπε ότι έχω ωραία βυζάκια (δεν είναι ούτε πολύ μικρά αλλά ούτε πολύ μεγάλα μέγεθος D).

Άρχισε να γλύφει και να ρουφάει τις καυλωμένες ρόγες μου και ταυτόχρονα είχε βάλει το χέρι του μέσα από το εσώρουχο και μου έτριβε αργά του μουνάκι. Ύστερα έβγαλε το μποξεράκι του και έμεινα άναυδη μόλις είδα πόσο μεγάλο πούτσο είχε (πρέπει να ήταν τουλάχιστον 20). «Σου αρέσει μωράκι;» ρώτησε. Δεν απάντησα, τα μάτια μου είχαν καθηλωθεί στο ‘’τέρας’’. Τον έφερε μπροστά μου και μου ζήτησε να τον γλύψω. Τον έγλυψα σαν να ήταν γλειφιτζούρι.

Μετά μου ζήτησε να ανοίξω το στόμα μου και τον έβαλε μέσα και άρχισε να το γ@μαει σε αργό ρυθμο. Αργότερα μου έβγαλε το στρινγκακι μου και άρχισε να γλύφει το ήδη υγρό μουνάκι μου. Έγλυφε πολύ ωραία. Μετά από 10 λεπτά ασταμάτητου γλειψίματος, σταμάτησε. Πήγε στην ντουλάπα και έβγαλε από μέσα ένα προφυλακτικό και το φόρεσε. Ήρθε κοντά μου και άρχισε να τον τρίβει στα ‘’χειλάκια μου’’. Μετά ,με το δάχτυλο του έτριβε την κλειτορίδα και ξαφνικά εκείνη τη στιγμή τον βύθισε όλο μέσα μου.

Όπως ήταν φυσικό πόνεσα από το σπάσιμο του υμένα αλλά μετα από 1 λεπτό ο πόνος είχε γίνει καυλα. Αρχικά μπαινόβγαινε αργά και μετά γρήγορα. Με γάμαγε σε ιεραποστολική στάση και ταυτόχρονα με φίλαγε. Μετά συνέχισε με με γαμάει πλάγια. Αναστέναζα από ηδονή όπως οι πορνοστάρ στις τσόντες. Κόντευε να φτάσει στο τέλος, σταμάτησε έβγαλε το προφυλακτικό και άρχισε να τον παίζει μπροστά μου μέχρι που άδειασε το καυτό του σπέρμα πάνω στο σώμα μου.

Καθαρίστηκα και ξάπλωσα δίπλα του. Με ρώτησε αν μου άρεσε. Φυσικά του απάντησα ναι. Μετά από λίγη ώρα άρχισε να μου κάνει μασάζ στο σώμα για να χαλαρώσω. Μου είπε ότι έχω ωραίο κωλαράκι. Άρχισε να το τρίβει. Ξαφνικά άνοιξε το ντουλαπάκι στο κομοδίνο και έβγαλε μια κρέμα και έσταξε στα κωλομάγουλα και άρχισε να τους κάνει μασάζ. Μετά από λίγο ξαναέριξε αυτή την κρέμα αλλά αυτή τη φορά την έριξε στη σουφρίτσα μου και άρχισε να την τρίβει. «Τι κάνεις εκεί;;;» του λέω. «Έλα μωράκι μου, μη μου πεις ότι δεν σου αρέσει». Η αλήθεια ήταν ότι με είχε ερεθίσει.

Τον άφησα να συνεχίσει. Μετά έβαλε σιγά-σιγα δαχτυλάκι στην τρυπούλα. Επι 15 λεπτά έπαιζε με την τρυπούλα μου. «Μωρό μου θές να κάνεις και από εδώ;» «Όχι θα πονέσω» αποκρίθηκα. «Μην ανησυχείς δεν θα σε πονέσω, θα μπω σιγά σιγά» Τελικά με έπεισε, έβαλε ένα προφυλακτικό, έβαλε μπόλικη κρέμα πάνω στην τρυπούλα μου και άρχισε να την πιέζει με το πουτσοκέφαλο του. Μου είπε να χαλαρώσω για να μη με πονέσει.

Μπήκε όλος μέσα μου. Ένοιωσα ένα μικρό τσούξιμο. Ταυτόχρονα μου χάιδευε τα βυζάκια μου. Μπαινοέβγαινε στην αρχή αργά και μετά πιο γρήγορα. Με γάμαγε στα 4 και άρχισε να με σφαλιαρίζει ταυτόχρονα. Είχα καβλώσει φουλ, βογκούσα από καύλα, ευτυχώς που είχε κλειστά παράθυρα γιατί θα μας άκουγαν οι γείτονες. Μετά σταμάτησε, έβγαλε το προφυλακτικό και μου είπε να σηκωθώ γονατιστή και να ανοίξω το στόμα μου, σαν υπνωτισμένη το έκανα.

Άρχισε να τον παίζει μέχρι που έχυσε στο στόμα μου. Ήταν κάπως αρμυρό θα έλεγα. Μου ζήτησε να τα καταπιώ και το έκανα. Μετά ξαπλώσαμε αγκαλιά και κοιμηθήκαμε μέχρι το πρωί. Με τον Γίαννη συνεχίσαμε να βρισκόμαστε στο σπίτι μου για 2 χρόνια. Είχα γίνει η ερωμένη του και αυτός ο γ@μιας μου. Κατά διαβολική σύμπτωση αργότερα ανακάλυψα ότι η κόρη του είναι συμφοιτήτρια μου οπότε αυτό στάθηκε αφορμή για να σταματήσουμε τη σχέση μας.

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Τα τυχερά του σούπερ μάρκετ


 Με λένε Χρήστο,είμαι 28,1.92 ύψος,καστανός και κανονικά κιλά.Τα περιστατικά ξεκίνησαν πριν από δυο εβδομάδες περίπου και εντός της βδομάδας που πέρασε απογειώθηκαν…. Την προηγούμενη τρίτη είχα πάει σε γειτονικό σούπερ μάρκετ για τα απαραίτητα ψώνια αφού μένω μόνος. Καθώς περιτρυγύριζα και έβαζα τα ψώνια στο καρότσι είδα μια καμπυλάτη γυναίκα.1.65 ήταν περίπου,ξανθιά βυζαρού και κωλαρού κοντά στα 40,μπορεί και λίγο παραπάνω. Τρελλή μιλφάρα,προσεγμένη όσο δε πήγαινε.Με τα πεδιλάκια της,νυχάκια βαμμένα. Φόραγε ένα φορεματάκι εφαρμοστό και το στρινγκάκι της διαγραφόταν… Είχα σαστίσει. Περπάταγα αργά για να χαζεύω την κωλάρα της.


Κάποια στιγμή ανταμώσανε τα μάτια μας αλλά έκανε την κινέζα και κοίταζε αλλού. Με είχε καβλώσει όσο δε πήγαινε. Ήθελα να τη σκίσω. Πήγα σκοπίμως πίσω της στο ταμείο και εκεί άρχισε να τρουλώνει το κώλο της.. Θα έχουμε κάνα ατύχημα λέω…
Έφυγα προς το αμάξι και πήγα σπίτι. Μετά από 2 μέρες την είδα πάλι στο σούπερ μάρκετ.Το ντύσιμο της ανάλογο…Πρέπει να κινηθώ,σκέφτομαι.
Πάλι περιφερόμουν και κάποια στιγμή τη βλέπω που έψαχνε κάτι στα ράφια με τα καθαριστικά.
-»…. Πάρτε.Καθαρίζει όπως κανένα»της λέω.
-»Λες;το…. παίρνω συνήθως.»Απαντάει σοβαρή.
-»ε δοκιμάστε κάτι καινούριο….»της λέω μεταξύ πονηρού και σοβαρού.
-»Γιατί όχι???…»λέει όλο γελάκια
-»Χρήστος,Χάρηκα»Της είπα.
-»Παρομοίως,Στέλλα»Απαντάει γελαστή.
Προχωρήσαμε προς το ταμείο και μου έλεγε διάφορα.Κατάλαβα ότι ψήνεται για κατάσταση όταν μου είπε ότι λείπουν τα παιδιά της από το σπίτι και καθόση ώρα μιλάγαμε κοίταζα τα βυζιά της και αυτή τα πρόβαλε περίφανα.

Σκοπίμως κάνω να πάρω προφυλακτικά και παίρνω μια 6αδα.
-»Ορεξάτος είσαι βλέπω»λέει και γελάει.
-»ό,τι μπορώ κάνω…»της λέω.
Πήγαμε στο ταμείο,πήρα κατάλληλη θέση και χάζευα τις βυζάρες της όσο πέρναγε τα πράγματα από το ταμείο.Είχα καβλώσει και το κατάλαβε και μάλλον της άρεσε και συνέχισε ακόμα πιο επιδεικτικά.
Αφού πληρώσαμε τη ρώτησα που μένει και της πρότεινα να τη πάω με το αμάξι εφόσον ήταν με τα πόδια από ότι έμαθα.Μπήκαμε στο αμάξι και ξεκίνησαμε.

-»Διακοπές δεν έχει φέτος?»τη ρώτησα
-»Θα φύγω στις 10 του μήνα να πάω στα παιδιά στη Λήμνο,εσύ?»μου είπε
-»Μέχρι τώρα τίποτα δεν έχω κανονίσει.Θα δω»της απάντησα.
-»Μάλιστα!»απάντησε.
Όσο οδηγούσε χάζευα διακριτικά τις μπουτάρες και τις βυζάρες της, αλλά μάλλον το κατάλαβε και τα τόνιζε και αυτή διακριτικά.Είχα καβλώσει τέρμα και προσπαθούσα να κρατηθώ.
Φτάσαμε σπίτι της,μια τυπική μονοκατοικία και ξεφόρτωσε τα πράγματα.Έρχεται στο παράθυρο μου προστάζει τα στήθη της,κυριολεκτικά
-»έλα να κεράσω ένα καφέ για το ευχαριστώ!!»

Ξεκίνησα να σκέφτομαι διάφορα για τα επόμενα κλάσματα του δευτερολέπτου ….
-»Ναι,γιατί όχι.Περίμενε μόνο να παρκάρω το αμάξι.»απάντησα.
-»Βάλε το μέσα,στο πάρκινγκ.»
Παρκάρω και μπαίνουμε μέσα.Το σπίτι ήταν εντυπωσιακό,ωραία διακοσμημένο με γωνιακούς καναπέδες,τραπεζάκια,βιτρίνες.
Βάζει τα πράματα στο ψυγείο και καθόμουν στον πάγκο της κουζίνας.Εκεί με τρέλλανε.Τι στηνόταν στα 4,τι έσκυβε…Αφού τελείωσε προχώρησε προς την καφετιέρα.
-»Τι να σου φτιάξω?»ρώτησε.
-»Αν δεν είναι κόπος,θέλω έναν καπουτσίνο φρέντο περιποιημένο»της είπα.
-»Α ωραία,θα φτιάξω και σαντιγύ.»απάντησε με νάζι και υποννοούμενο

Έκανε τα μαγικά της εκεί πέρα και της λέω
-»Η τουαλέτα?που είναι?»
-»Μισό να πάω να δω αν είναι όλα εντάξει.Έχω μια στίβα άπλυτα,και δεν μ’αρέσει να τα βλέπουν.»απάντησε
Πάει μέσα για λίγο.Και επιστρέφει. Παρατηρώ ότι η πουτάνα έχει βγάλει το σουτιέν της…. Εδώ είμαστε.ήμουν σίγουρος ότι θα τη πήδαγα. Απλά έπρεπε να πάω τουαλέτα να σκεφτώ κάτι καλό να της πώ,αν και ήμουν σίγουρος ότι θα με «βοηθούσε» ή ότι θα μου το έλεγε εκείνη.
Πάω και βλέπω μια λεκάνη με ένα μαύρο διάφανο στρινγκάκι κορδόνι με κρίκους και το σουτιέν της.Εδώ είμαστε λέω.Κάνω την ανάγκη μου και γυρνάω σκεπτόμενος το στρινγκάκι που είδα.
-»Αυτό το στρινγκάκι που φοράς δέν είναι κορδόνι?»τη ρώτησα
-»Πως δεν είναι,είναι και το αγαπημένο μου!!»απάντησε.Εκεί λέω πάμε,φουλ επίθεση.
-»Για να το ελέγξω.»Της είπα.

Σηκώνει το φορεματάκι της και μου τρουλώνει το κώλο της.Ήταν πολύ καλύτερος από ότι φαινόταν κάτω από το φόρεμα. Τον χαϊδεύω,πάω πάνω από το μουνάκι της και την νιώθω μούσκεμα. Χαϊδεύω και τις βυζάρες της πάνω από το φόρεμα και ήταν τούμπανες. Σφιχτές,μεγάλες και με ρόγα απίστευτη. Κανονική σε μέγεθος και τέρμα σκληρή. Της βγάζω το φόρεμα και της γλύφω το λαιμό,ξεκινάει να βαριαναστενάζει και να δαγκώνεται.
-»Γύρνα.»Της είπα.
-»Όοοοοοοοοοοχχχχχχχχιιιιιιιιι…..»μου είπε περιπεκτικά καθώς τριβόταν πάνω μου.
Ε δεν ήθελα και πολύ..Τη γυρνάω απότομα και ξεκινάμε τα γλωσσόφιλα ενώ χούφτωνα τη κωλάρα της και ό,τι άλλο έβρισκα. Ομολογώ ότι η αίσθηση της κωλάρας της όσο την χούφτωνα γινόταν όλο και καλύτερη. Της σκίζω το στρινγκ,πράγμα που την κάβλωσε από ότι κατάλαβα από την κραυγή έκπληξης που ξεφώνισε και την βάζω να κάτσει στο τραπέζι. Της βάζω δάχτυλο στο μουνί της πού ήταν μούσκεμα και έκαιγε.

-»θες να δεις αν είμαι καβλωμένη?»μου λέει
-»όχι να σε προετοιμάσω κι άλλο για το σκίσιμο θέλω.»της είπα και ξεκινάω να της γλύφω τις ρόγες.Τι αίσθηση…Προχώρησα προς τα κάτω και πήγα στο φρεσκοξυρισμένο της μουνάκι..Την έγλυφα και έτρεμε.
-»Σήκω!!Πάμε στο καναπέ!!»μου είπε.
Ανάβει το κλιματιστικό,με ξαπλώνει και με γδύνει.Γονατίζει,μου φτύνει το πούτσο και ξεκινάει να με τσιμπουκώνει με λύσσα.Έκανε σα τρελλή.Της έπαιρνα τα χέρια για να με τσιμπουκώνει μόνο με στόμα και κάβλωνε και άλλο.Της πίεζα το κεφάλι,πνιγόταν,τραβιόταν μου έφτυνε το πούτσο πάλι και συνέχιζε πιο άγρια ενώ με κοίταζε στα μάτια.Δεν άντεχα ήθελα να ξεδώσω.
-»Μη κουνιέσαι»της είπα.Της πιάνω το κεφάλι και αρχίζω να της γαμάω το στόμα κυριολεκτικά.Πήγαινε να τραβηχτεί και δεν την άφηνα.Την είδα να δακρύζει και συνέχισα για λίγο ακόμα.Τραβήχτηκε,είχε πνιγεί,έβηχε.
-»Έλα για 69!»της είπα.Εκτελούσε χωρίς να μιλάει.μόνο βόγγαγε.Το να χαζεύω τη κωλάρα της,να την γλύφω και να σπαρταράει από κάβλα ενώ με τσιμπούκωνε ήταν άλλη αίσθηση.Της έβαζα δάχτηλα και λύσαγε.Όποτε της έριχνα παλαμιές στη κωλάρα δαγκονόταν και έσταζε κι’άλλο το μουνάκι της.Με έβαλε σε σκέψεις το γεγονός ότι όποτε χάιδευα τη σούφρα της πάγωνε.Σταμάταγε,δεν έκανε τίποτα.

Δεν άντεχα άλλο,πλησίαζα.
-»Σήκω!θέλω να σε χύσω στο πρόσωπο και να σε βλέπω!!»της είπα και απλά υπάκουγε.
Γονάτισε και μου έγλυφε τα αρχίδια.
-»Δώστα μου όλα παντού!Κάνε με τη τελευταία πουτάνα!!»Μου έλεγε και τρελλαινόμουν.
-»Σε χύνω καριόλα!!ΣΕ χύνω!!»φώναζα.Την τράβαγα από τα μαλλιά και την έχυνα στο πρόσωπο.Έβγαλα πολύ πράμα.Τα μάζεψε όλα με το δάχτυλο της και τα κατάπιε ότι δεν πήγε μέσα στο στόμα της.
-»Μμμμμμμμ…Νόστιμα ήταν!!Έχουμε και συνέχεια όμως…»Μου είπε.
-»Έτσι θα σε αφήσω πουτάνα μου?»Της είπα.
-»Κάβλωσε με κι άλλο!Βρίζε με!!»Μου είπε.
Αυτό ήταν.Τη τράβηξα από τα μαλλιά να την σηκώσω , κατάλαβα τα γούσταρε τα άγρια,τη φίλαγα και ξανάρχισα να βάζω δάχτυλο στο μουνί της.Κάποια στιγμή ξεκινάω και για το κώλο της.
-¨Μη,όχι εκεί…Είμαι πολύ στενή και δεν έχω δοκιμάσει τίποτα!»μου είπε.
Άστραψα!!Αυτό ήταν.Είχαμε μεγάλο στόχο για τη βραδυά!! Όσο και αν μου έπεσε που την έχυσα,αμέσως κάβλωσα πάλι. Πιάνει τις καπότες από το κομοδίνο και μου φοράει μια,τη πετάω στο κρεβάτι και της ανοίγω τα πόδια. Της χάιδευα το μουνί με το πούτσο μου και την έβλεπα να τρέμει.

-»Γάμησε με!!Σκίστο μου!!Μη με ταλαιπωρείς άλλο τη γαμιόλα!!»έλεγε.
ξεκίνησα…λίγο αργα,σταμάτησα να πάρω καλή θέση για να δίνω με δύναμη και ξεκίνησα.
-»Αχχχ…Αχχχ..Αχχχ…Γάμε με!!!πιο δυνατά!!!Μη σταματάς!!!»φώναζε.
Ήμουν μια στο λαιμό και τα χείλια της και μια στις ρόγες της!!Είχε γίνει μούσκεμα από τον ιδρώτα.Σταμάτησα λίγο για να βάλω τα πόδια της κάτω από τα χέρια μου για να της ανοίγω το μουνί πιο βαθιά.
-»Όχι έτσι,πονάει»είπε….Τι ήθελε και το έλεγε….Έδωσα και άλλη πίεση.
-»Μου έσκισες το μουνί!!!Με ξεφτύλισες τη γαμιόλα!!!Γάμε με!!Σκίστο μου!!Σκίστο μου!!!Σε χύνω!!Σε χύνω!!»Φώναζε και νιώθω τα υγρά της στα πόδια μου.
-»Πουτάνα μου…ήθελες να με προκαλέσεις ε??»Της το λέω και την φτύνω στο πρόσωπο.Τρελλένεται.έχυνε κι άλλο.
-»Σήκω…στα 4!!»της είπα.
Παίρνει θέση και χαϊδεύει το μουνί της.Το σαλιώνει αν και ήταν ήδη μούσκεμα.Αυτό το ωραίο στενό μουνάκι με τα μικρά μουνόχειλα είχε πλέον ανοίξει για τα καλά.Ξεκινάω ενώ την είχα στα 4.Της τράβαγα τα μαλλιά,την βάραγα στο κώλο.Η πουτάνα οριόταν.

-»Αχχχ…Αχχχ…τι γαμήσι είναι αυτό γαμιά μου?Άκου το κρεβάτι!!Γάμα με!!!έλεγε και το μουνί της έχυνε…Σαλιώνω τα δάχτυλα μου ενώ την γάμαγα και κάποια στιγμή σταματάω και αρχίζω να της χαϊδεύω τη σούφρα.
-»όχι εκεί σου είπα!!!»φώναζε.Απλά τη χάιδευα μέχρι να το συνηθίσει,ξαναρχίζω και ξαφνικά της καρφώνω 2 δάχτυλα στο κώλο…
-»Με διάλυσες γαμιόλη!!»φώναζε…Δεν έπρεπε να με βρίσει…νευρίασα.Τη πηδάω ακόμα πιο δυνατά και τα δάχτυλα μου ήταν για κάνα δύο λεπτά στη σούφρα της να την ανοίξω.σταματάω και βγαίνω από μέσα της…
-»Γιατί σταμάτησες?τι έγινε?»Με ρώτησε..Η σούφρα της είχε χαλαρώσει πολύ.ήταν πλέον ό,τι έπρεπε.Την κάρφωσα..
-»ααααααααααχχχχχχχχχχχχχχ………με έσκισες ,με έσκισες!!!»Χτυπιόταν,κοπάναγε το στρώμα,το μαξιλάρι,σχεδόν έκλαιγε.
Ξεκινάω να τη πηδάω από το κώλο και βογγάει…
-»Ααααχχχχχχχ….τι έχανα η γαμιόλα??Τι γαμήσι είναι από κώλο???γάμησε με πιο δυνατά!!σκίσε μου το πάτο!!»
δεν άντεξα πολύ ακόμα.
-»Γύρνα!»

Έρχεται μπροστά μου και για πότε έβγαλε τη καπότα και ξεκίνησε να με τσιμπουκώνει για να τη χύσω ούτε που το πήρα πρέφα.Με ρούφηξε!!!Την έχυσα στο στόμα και τα κατάπιε όλα!!!
-»Ευχαριστήθηκα γαμήσι,σήμερα…»Μου είπε
-»Εγώ να δείς,αλλά δεν τελείωσε»Της είπα και χαμογέλασε.
-»Θέλω να με ξεκωλιάζεις!!!θέλω να με κάνεις τη πιο ξεφτιλισμένη πουτάνα!!»είπε και πήγαμε για μπάνιο,χαλαρώσαμε και συνεχίσαμε με παρόμοια γαμήσια μέχρι το ξημέρωμα.την επόμενη μέρα που ξαναπήγα να τη γαμήσω δε μπορούσε να περπατήσει…γιατί άραγε???
Τέτοια γαμήσια συνεχίζονται μέχρι και σήμερα και θα συνεχίζονται καμπόσες μέρες ακόμα.Μου δήλωσε ότι με περιμένει και μια έκπληξη πριν φύγει ή μόλις γυρίσει από διακοπές.
Τη περιμένω πως και πως.

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...