ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

ξέσκισμα-στο-beach-bar



ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ 55 ΕΤΩΝ.ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΑΛΕΚΑ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΗΓΗΘΩ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΚΡΙΒΩΣ 25 ΧΡΟΝΙΑ.ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ (ΠΑΡΙΣΙ) ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ Σ/Κ ΣΕ ΕΝΑ CAMPING, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ. Η ΑΛΕΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΗ (1,68), ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΒΥΖΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΞΑΝΘΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ.ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΣΤΥΛ ΔΗΛΑΔΗ , ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ CAMPING ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΗΤΟ, ΣΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ 2 ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ Σ/Κ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.
- ΤΙ ΜΟΥΝΑΡΟ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΡΕ ΚΩΛΟΦΑΡΔΕ; ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΘΩΣ Η ΑΛΕΚΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ
- ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ. ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ:
-SORRY ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ.ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣΑΜΕ.
ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΑΣ, ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΣΤΟ BEACH BAR ΤΟΥ CAMPING ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΤΑΚΙ. ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΩ, Η ΑΛΕΚΑ ΚΑΙ 1 ΠΑΡΕΑ 5 ΑΝΔΡΩΝ.ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.Ο BARMAN ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ CAMPING Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ (DJ , BARMAN ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ) ΚΑΙ ΚΕΡΝΟΥΣΕ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΚΑΝΕ ΜΥΤΗ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ,ΟΛΟΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΙ.
-ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΤΕ;ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.
-Α ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΝΕΡΩΤΟ ΜΠΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΧΩΡΙΟ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΗΡΘΑΜΕ ΕΔΩ ΝΑ ΤΑ ΠΙΟΥΜΕ. ΕΙΠΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΑΝΔΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΑΛΒΑΔΙΑΖΑΝΕ.
-ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ;ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ; ΕΙΠΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ.
ΤΟΤΕ Η ΑΛΕΚΑ ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ ΕΤΣΙ.ΟΠΟΤΕ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ:
- ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ (ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΟΥ ΠΙΝΑΝΕ)
-ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΜΑΣ,ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΣΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ
ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο BARMAN ΚΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΓΥΡΑ ΤΕΚΙΛΕΣ, ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΕΒΑΖΕ ΚΑΤΙ ΣΚΑΤΟΛΙΚΕΡΑΚΙΑ.
ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ BEACHBAR ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ 500 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΙΣ 2 ΠΑΡΕΕΣ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΨΥΧΗ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ.
ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ 3 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΚΙΛΕΣ ΓΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΚΟΛ. ΤΟΤΕ Ο ΒΛΑΚΑΣ DJ-BARMAN ΕΒΑΛΕ ΡΕΓΚΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΞΑΥΤΩΝ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΕ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΙ.ΑΥΤΗ ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ ΕΝΑ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΦΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΕΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΤΗΣ (ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ) ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ ΠΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΡΕΟ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΗ, ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ:
-ΒΓΑΛΤΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΤΗ.ΘΑ ΦΑΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΣ.
ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ Η ΑΛΕΚΑ ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΟ, ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΤΗΣ.ΟΛΟΙ ΤΟΤΕ ΒΓΑΛΑΝΕ ΕΝΑ ΕΠΙΦΩΝΗΜΑ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΑΝΕ ΣΑΝ ΖΩΑ.ΕΓΩ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΦΗΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΕΡΑΣΕ Ο BARMAN, ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ OFF ΟΡΙΣΤΙΚΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΟΤΟ, ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΚΑΙ 1 ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑ.ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΗΓΗΘΩ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΩΣ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΖΑΛΙΣΜΕΝΟΣ,ΕΙΧΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΙΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΟΛΑ ΘΟΛΑ.
Ο ΧΟΡΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΤΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΥΚΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΑΝΕ ΓΥΡΩ ΤΗΣ.Η ΠΑΡΕΑ ΔΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΩΝ ΠΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΙΔΑΝΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΟ,ΤΗΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΙΠΤΙΖ.
ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΥΘΥΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΑΝ ΧΑΖΟ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΡΕΓΓΕ.
ΤΟΤΕ ΕΝΑ ΛΕΣΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΤΗΣ.ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ , ΜΕ ΜΙΑ 2η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΑΡΧΙΖΑΝ ΝΑ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΘΕΑΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΑΝΕ:
-ΟΡΜΑΤΕ ΡΕ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ; ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ;
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΤΟΠΛΕΣ,ΕΡΕΘΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΑΦΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟ. Η ΔΕ ΑΛΕΚΑ ΤΗΣ ΦΑΝΗΚΕ ΑΣΤΕΙΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟΠΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΚΟΥΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ.
ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ. ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟ JAGERMEINSTER ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΥΣΕ ΣΤΙΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΤΗΣ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΡΩΓΕΣ ΤΙΣ ΑΛΕΚΑΣ ΝΑ ΕΚΤΙΝΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΤΕ ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΓΛΥΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ:
-ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.
ΚΑΙ ΟΡΜΗΞΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 2 ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΧΩΣΟΥΝΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΡΩΓΕΣ ΤΗΣ.ΑΥΤΗ ΓΕΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΕΙΠΕ:
-ΣΙΓΑ ΚΑΛΕ.ΜΗΝ ΜΕ ΔΑΓΚΩΝΕΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΣΚΙΣΕΤΕ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΕΣΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΗΣ, ΤΗΣ ΕΓΛΕΙΨΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ:
-ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΗΣ , ΤΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΤΗΣ.
Η ΑΛΕΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΑΛΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΑ 2 ΑΠΟ ΤΑ 3 ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ.
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ Ο BARMAN ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΙΚΟΥ BAR ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ ΧΩΡΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΟ ΨΥΓΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕΣΑ. ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΥΑΙΝΕΣ,ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ BAR ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΞ΄ΑΥΤΩΝ ΕΙΠΕ:
-ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΡΕ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ.ΨΟΦΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΥΤΣΟ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ;
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΜΑΓΙΩ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ. Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ, ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΤΑ ΠΗΡΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΦΩΣΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ.Η ΑΛΕΚΑ ΒΟΓΓΗΞΕ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΝΑ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΓΑΜΗΣΙ.ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΑΝΕ ΚΑΙ ΖΟΥΛΟΥΣΕ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΤΡΙΒΕ ΤΙΣ ΡΩΓΕΣ ΤΙΣ.ΑΥΤΗ ΕΔΕΙΧΝΕ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΨΙΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΑΠΩΘΗΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΡΕΘΙΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΦΥΡΙΖΑΝΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ:
-ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ.
-ΔΩΣΤΗΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
-ΧΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑ
-ΣΜΠΡΩΞΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΛΑ
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΥΡΙΣΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΑΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ:
-ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ
Η ΑΛΕΚΑ ΗΤΑΝ ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΔΕΙΧΝΕ ΝΑ ΧΥΝΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ.
ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΧΥΣΕ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΠΗΡΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ.ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.το 2ο ΓΑΜΗΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΠΗΔΗΞΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΑΜΟΥΣΕ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΙΑΙΟΤΗΤΑ ΠΙΑΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ.ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΑΚΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΗΔΗΞΕΙ ΚΑΙ ΟΙ 4 ΚΑΙ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΡΕΧΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ. Ο BARMAN ΔΙΣΤΑΖΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝ ΚΑΙ Η ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΡΕΞΕΙΣ.ΕΤΣΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΝ ΕΣΜΠΡΩΞΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ:
- ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.ΑΔΕΡΦΗ ΕΙΣΑΙ;ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ;
Η ΑΛΕΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΖΑΛΙΣΜΕΝΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ. Ο ΒΑΡΜΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ ΘΙΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΖΗΛΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 2 ΛΕΠΤΑ ΕΧΥΣΕ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ.ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ:
- ΤΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕΣ ΕΣΕΙΣ.ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΡΥΦΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡ.
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΦΑΦΛΑΤΑΣ ΕΙΠΕ:
-ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΒΑΛΩ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΟ, ΠΟΥ ΧΥΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ.
Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΥΜΩΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΠΥΡΑ ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ:
ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΦΑΞΩ.ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ.
Η ΚΑΗΜΕΝΗ Η ΑΛΕΚΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΑΛΛΟ ΓΑΜΗΣΙ ΑΦΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕ ΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΖΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΤΑ ΛΕΣΙΑ ΟΜΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΑΝ ,ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ.Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΤΕ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΝΟΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΙ. ΑΥΤΟΣ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΗΓΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ, ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΝΑΝ 2ο ΓΥΡΟ.ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ 2 ΓΥΡΟ ΟΜΩΣ ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΗΚΑΝ. ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΓΑΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣΙΑ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΑΝ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ.ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΚΑΤΟΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ,ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΜΠΡΩΞΩ.
-ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕΣ.ΕΙΠΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΤΟΥΣ.
ΜΟΝΟ Ο BARMAN ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΒΑΡ ΑΠΟ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.
ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΝΤΥΣΑ, ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΝΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΛΥΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΝΤΟΥΖΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ.ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ, ΤΗΝ ΞΑΠΛΩΣΑ ΚΑΙ ΕΦΕΞΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΙ.
ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑ ΕΤΡΕΧΕ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΗΣ.ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ Η ΑΛΕΚΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΓΛΥΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΕΒΗ.
ΕΣΚΥΨΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΛΕΙΨΑ ΚΑΛΑ,ΝΟΙΩΘΩΝΤΑΣ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΒΛΩΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.
-ΟΧΙ ΑΛΛΟ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΤΟΝ ΕΠΑΙΞΑ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΥΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΠΙΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΓΥΜΝΗ.
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΠΛΕΟΝ, ΑΦΟΥ Η ΕΠΗΡΕΙΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ.ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΚΑΙ ΨΑΞΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΑΝΕ.Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΦΥΓΕΙ.Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ. ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΒΑΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΙΝΑΝ 3 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΡΕΧΑΝ ΣΕ ΑΤΜ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ.
ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑ:
ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΗΔΙΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ.

ερωτικές-διακοπές



Καλοκαιράκι, Αύγουστος και φυσικά διακοπές, οι οποίες γίνονται σε μικρό νησάκι των Κυκλάδων μαζί με το αγόρι μου με τον οποίο σήμερα είμαστε παντρεμένοι. Δεν θα σας πω όνομα του νησιού, όσοι καταλάβουν από τις περιγραφές κατάλαβαν…
Τέταρτη μέρα στο νησί και ήδη περνάμε τέλεια. Το πρωί μπανάκι και το βράδυ έξω μέχρι τελικής πτώσης. Φυσικά sex ατελείωτο, αφού και οι δύο μας γουστάρουμε πολύ. Όλα αυτά, όπως είναι φυσικό έχουν συμβάλει στο να περνάμε πολύ ωραία.
Ο Στέφάνος από την πρώτη μέρα, που μας είπε μία παρέα από το δίπλα δωμάτιο για την παραλία γυμνιστών στο νησί, σχεδιάζει να πάμε και μου λέει ότι θα είναι η απόλυτη ελευθερία. Εγώ φέρνω αντιρρήσεις συνέχεια, αλλά μέσα μου θέλω να πάμε. Ντρέπομαι όμως λίγο. Το προηγούμενο βράδυ συζητούσαμε πάλι με την Μαίρη, την Λένα και τον Τζίμη για την παραλία αυτή και είναι γεγονός ότι μου κινήθηκε η περιέργεια.. Ο Τζίμης με την Μαίρη είναι ζευγάρι και οι Λένα φίλη τους και μένουν στο δίπλα δωμάτιο από εμάς.
Εντέλει τέταρτη μέρα στο νησί και αφού έχουμε ξυπνήσει και τσιμπάμε κάτι, φεύγουμε τελικά για την παραλία. Ο Στέφανος γελάει όλη την ώρα και μου λέει ότι θα σπάσουμε πλάκα, εγώ πάλι έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Με πειράζει όλη την ώρα και μου λέει:
-    Νάντια, θα βγάλεις έξω τα βυζάκια σου; Θα κοκκινίσουν από ντροπή όμως, όχι από τον ήλιο…
-    Κόφτο ρε Στέφανε αλλιώς γυρνάμε πίσω, του λέω.
Εντέλει φτάνουμε με το ΚΤΕΛ στο σημείο που πρέπει να κατέβουμε, και αφού περπατάμε για 10 λεπτά περίπου φτάνουμε στην παραλία. Το πρώτο πράγμα που παρατηρώ είναι ότι δεν έχει πολύ κόσμο, γύρω στα 30 με 40 άτομα διασκορπισμένα.. «Καλό αυτό», σκέφτομαι. Κατηφορίζουμε και βάζουμε κάτω τις πετσέτες μας. Ο Στέφανος κατευθείαν τσιτσιδώνετε και μου λέει να κάνω το ίδιο. Φυσικά κάνω topless μόνο. Αφού καθόμαστε και σιγά – σιγά αρχίζει ο ήλιος να χαϊδεύει τα κορμιά μας, και εμείς τα δικά μας απλώνοντας αντηλιακό, έχω ήδη χαλαρώσει. Με μία δεύτερη ματιά γύρω μου, βλέπω άτομα όλων των ηλικιών, αλλά οι πιο πολλοί κάτω των τριάντα. Δύο – τρεις φοράνε μαγιό, ενώ λίγο παρακάτω ένα ζευγάρι φιλιέται και χαμουρεύεται, με εμφανή τα σημάδια στο πέος του αγοριού.
Αυτό ήταν, μου έφυγαν οι αναστολές και ενώ ήδη έχω αρχίσει και φτιάχνομαι με το θέαμα τους δείχνω στο Στέφανο που έχει πέσει ξερός και κάνει ηλιοθεραπεία. Αφού τους βλέπει μου λέει «Ζηλεύεις;» και μου πειράζει το στήθος…. Στην αρχή του λέω να σταματήσει αλλά η αλήθεια ότι έχω φτιαχτεί ήδη και μου αρέσει.
Ξανακοιτάω γύρω μου και βλέπω 2 παίδαρους να παίζουν ρακέτες ολόγυμνοι και τα αρχίδια τους να πηγαίνουν πάνω κάτω. Δέκα μέτρα αριστερά μας βλέπω άλλο ένα ζευγάρι ξαπλωμένο, κορμάρες και οι δύο. Πρέπει να σας πω ότι θαυμάζω τα ωραία κορμιά, αντρικά η γυναικεία. Έχω ήδη φτιαχτεί με το θέαμα λοιπόν και λέω στο Στέφανο «Ώρα να βουτήξουμε».
Αφού βγαίνουμε από την θάλασσα και πάμε προς τις πετσέτες μας, κάπως πιο ήρεμη τώρα, και με τον Στέφανο να χαζογελάει όλη την ώρα και να μου λέει να βγάλω και το μπικίνι μου, βλέπουμε ότι κάποιος έχει ξαπλώσει δίπλα από τις πετσέτες μας. Όταν φτάνουμε βλέπουμε ότι είναι η Λένα, από το δίπλα δωμάτιο, εντελώς γυμνή να βάζει αντηλιακό στην, ομολογουμένως, κορμάρα της.
-    Γεια σας παιδιά τι κάνετε, μας λέει.
-    Πολύ καλά, απαντάει ο Στέφανος και την κοιτάζει από πάνω μέχρι κάτω.
Εγώ ζηλεύω λιγάκι αλλά δεν μπορώ να μην την κοιτάξω κι εγώ. Είναι σοκολατένια σε όλο της το κορμί, ακόμη και στο ξυρισμένο της μουνάκι.
-    Προσπαθώ να πείσω την Νάντια να βγάλει το μπικίνι της, λέει ο Στέφανος ενώ κάθεται.
Εγώ τον σκουντάω, αλλά αφού το ξανασκέφτομαι κάθομαι στην πετσέτα και το βγάζω. Η Λένα βλέπω ότι καρφώνεται στο περιποιημένο μουνάκι μου και μετά στην υπέροχη ψωλή του Στέφανου. Κολλάω λίγο και ενώ ψάχνω το αντηλιακό μου διαπιστώνω ότι έχει σχεδόν τελειώσει.
«Η Μαίρη και ο Τζίμης που είναι», ρωτάει ο Στέφανος και απαντάει η Λένα «Κάπου εδώ γύρω». Έπειτα αφού βάζω αντηλιακό στον Στέφανο προσέχοντας ιδιαίτερα τα σφιχτά του αρχιδάκια, τον βλέπω να καυλώνει λίγο. Παρατηρώ με την άκρη του ματιού μου την Λένα να κοιτάει το πούτσο του, και λίγο ζηλεύω, λίγο φτιάχνομαι με την σκέψη ότι κοιτάει την ψωλή του.
«Να σου βάλω αντηλιακό από το δικό μου:» με ρωτάει η Λένα με ένα πονηρό γελάκι. Απαντάω ναι και τότε ξεκινάει να μου το απλώνει σε όλο μου το κορμί, και να χαϊδεύει ιδιαίτερα τα καυτά μου σημεία. Ε, δεν θα σας πω ψέματα. Είχα καυλώσει αφάνταστα.
Εκείνη την στιγμή βλέπω τον Στέφανο να έχει γυρίσει και να μας κοιτάει με το πούτσο του καυλωμένο και να χαζογελάει. Θέλω να τον βάλω στο στόμα μου εκείνη την στιγμή αλλά κάνω υπομονή.
Αφού έχουμε βάλει το αντηλιακό ξαπλώνουμε στις πετσέτες μας και πιάνουμε ψιλοκουβεντούλα, ρίχνοντας συνεχώς ματιές απροκάλυπτες ή καλυμμένες ο ένας στα γεννητικά όργανα του άλλου. «Δεν πειράζει», σκέφτομαι «όπως είμαι εγώ γυμνή έτσι είναι όλοι».
Δίπλα μας έχει κάτσει μία παρέα γύρω στα εφτά – οκτώ άτομα, αγόρια και κορίτσια οι οποίοι τσιτσιδώνονται και αυτοί. Θέλω να χαϊδευτώ, θέλω να νοιώσω τον πούτσο του Στέφανου στο μουνί μου.
Κρυφογελώντας, τότε, η Λένα μας ρωτάει πως την βρίσκουμε την παραλία και απαντάμε ωραία.
-    Έχετε πάει στην Σπηλιά; μας ρωτάει.
-    Όχι, απαντάμε, που είναι;
-    Πάμε να δείτε!
Αφού βουτάμε στην θάλασσα και κολυμπάμε περίπου πενήντα μέτρα βγαίνουμε σε κάτι βραχάκια από την δεξιά μεριά της παραλίας, τα ανεβαίνουμε και από την μέσα τους μεριά έχει μία μικρή σπηλιά η οποία δεν φαίνεται ότι υπάρχει και δεν έχει πρόσβαση από παραλία, περίπου πενήντα μέτρα παρακάτω από εκεί που έχουμε ανέβει.
Αρχίζοντας να κατεβαίνουμε, ακούμε φωνές και κοιτάζοντας βλέπουμε ότι είναι ένα ζευγάρι στην σπηλιά και κάνει sex! Από το σημείο που είμαστε πίσω από ένα βράχο με σκιά δεν φαινόμαστε. Ρωτάει ο Στέφανος «Να φύγουμε;» «Όχι απαντάει η Λένα, γελώντας πονηρά, ενώ κι εγώ λέω ότι αφού ήρθαμε ως εδώ ας περιμένουμε και πάμε μετά μέσα. Τότε ο Στέφανος λέει:
-    Ο Τζίμης και η Μαίρη δεν είναι αυτοί;
-    ΝΑΙ! Απαντάει η Λένα. Ωραία καθίστε να τους πάρουμε μάτι, και ξαναγελάει.
Εγώ ξαπλώνομαι στο βραχάκι μπρούμυτα, το ίδιο και ο Στέφανος δίπλα μου και η Λένα μισό μέτρο πιο κάτω και κοιτάμε.
Εκείνη την ώρα ο Τζίμης έχει βάλει το πρόσωπο του στο μουνάκι της Λένας και ακούω τα βογκητά της και καυλώνω. Είμαστε σε δέκα μέτρα απόσταση και τα βλέπουμε όλα. Ο Στέφανος δίπλα μου έχει καυλώσει, τον βλέπω να αναστενάζει.
Εκείνη την στιγμή σκέφτομαι ότι δεν είναι σωστό, αλλά η καύλα μου δεν με αφήνει να σκεφτώ. Νοιώθω το κεφάλι μου να βουίζει.
Ο Στέφανος τότε ρωτάει την Λένα αν τους έχει ξαναδεί, και απαντάει εντελώς φυσικά πως ναι. Δεν αντέχω άλλο, πιάνω την όμορφη πούτσα του Στέφανου και την παίζω, ενώ αδιαφορώ για την λάγνα ματιά της Λένας πάνω μας.
Κάτω ο η Μαίρη γλύφει την πούτσα του Τζίμη και μου έρχεται να κάνω κι εγώ το ίδιο. Και το κάνω. Η Λένα τότε γελώντας, αρχίζει να με χαϊδεύει και ξαφνικά βάζει την γλωσσίτσα της στο υπέροχο μουνί μου. Στην αρχή κολλάω αλλά αυτό μόνο για μια στιγμή. Καυλώνω και μου αρέσει…. Με μία κλεφτή ματιά κάτω βλέπω την Μαίρη να έχει καβαλήσει στην πούτσα του Τζίμη και να ανεβοκατεβαίνει με δύναμη.
Η Λένα εκείνη την στιγμή έχοντας σταματήσει να γλύφει το υγρό μουνί μου, έρχεται πιο κοντά και λέει:

- Στέφανε έχεις υπέροχο πούτσο, θέλω να τον γλύψω!
Ο Στέφανος γελάει, κι εγώ ζηλεύω λίγο, αλλά χαίρομαι που ο Στέφανος έχει όντως υπέροχο πούτσο, και με καυλώνει η ιδέα να τον δω στο στόμα της. Και έτσι γίνεται, ενώ εγώ γλύφω της ρώγες στα μεγάλα στήθη της Λένας.
Τότε μας λέει η Λένα να πάμε κάτω στην σπηλιά που είναι πιο άνετα. «Τώρα θα κολλήσουμε; Όχι φυσικά», σκέφτομαι, και πάμε κάτω. Εκεί ο Τζίμης και η Μαίρη μας βλέπουν και αντί να σταματήσουν όπως σκέφτηκα μας χαμογελάνε και συνεχίζουν πιο δυνατά.
Ο Στέφανος τότε με βάζει κάτω και χώνει τον υπέροχο πούτσο του στο υγρό μου μουνί. Η Λένα κοιτάει από κοντά και μου χουφτώνει τα βυζιά ενώ η γλωσσίτσα της κατεβαίνει αργά προς το μουνάκι μου. Έχοντας μέσα μου την πουτσάρα του Στέφανου και την γλωσσίτσα της Λένας στο ξυρισμένο μουνάκι μου, ενώ το δικό της επίσης ξυρισμένο και σοκολατένιο έχει φτάσει στο δικό μου στόμα, σε μία στάση 69 νοιώθω ότι θα έχω άγριο οργασμό. Χουφτώνω το σφιχτό κωλαράκι της άγρια και της γλύφω την κλειτορίδα ενώ ο οργασμός μου έχει έρθει. Αφού χύνω, ο Στέφανος σηκώνεται με φιλάει και στήνει την Λένα στα τέσσερα, χώνοντας τον πούτσο του μέσα στον υγρό της μουνί. Δίπλα η Μαίρη γλύφει την πούτσα  του Τζίμη που φωνάζει ότι τελειώνει. Μετά από λίγο τελειώνει και ο Στέφανος πάνω στο στήθος μου, ενώ έχω εξαντληθεί.
Μετά από μερικά λεπτά ησυχίας, ίσως και αμηχανίας, μας εξομολογείτε η Λένα ότι το είχαν σχεδιάσει από την αρχή με την Μαίρη και τον Τζίμη , μάλιστα από την πρώτη μέρα που μας είχαν ακούσει να κάνουμε έρωτα φωνάζοντας ερωτόλογα δυνατά.
Είχα έναν υπέροχο οργασμό, και μία εμπειρία, που είχα περάσει μαζί με τον Στέφανο, που δεν θα την ξεχνάγαμε ποτέ. Αλλά, ευτυχώς, δεν τελείωσε εδώ αυτή η μέρα. Μετά από κάνα μισάωρο, αφού με ρώτησε ο Στέφανος πως ένοιωθα όταν μου έγλυφε το μουνάκι η Λένα, και του είχα απαντήσει ωραία, είχε ο Τζίμης μία ιδέα. Να κάτσουν στην άκρη με τον Στέφανο και να μας αφήσουνε να «παίξουμε» μόνες μας, εγώ, Μαίρη και η Λένα. Η Λένα και η Μαίρη ενθουσιάστηκαν, ενώ εγώ ψιλοκόλλησα  και είπα ότι ήμουν κουρασμένη. Δεν είχε σημασία. Ξεκίνησαν αμέσως να με γλύφουν και να με χαϊδεύουν και οι δύο. Η Μαίρη μου χάιδευε το κορμί και η Λένα είχε χώσει την γλώσσα της στο μουνί μου.
Αυτό ήταν πάλι. Είκοσι δευτερόλεπτα αντιστάθηκα, ενώ το μουνάκι μου είχε αρχίσει να υγραίνεται πάλι. Με την άκρη του ματιού μου κοίταγα τον Στέφανο, που όπως φαίνεται είχε αρχίσει να καυλώνει από το θέαμα, όπως και ο Τζιμης. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήμουν εγώ εκεί. Δεν είχα ξανακάνει ποτέ κάτι τέτοιο. Είχα απέναντι μου δύο γυμνούς παίδαρους και δύο πανέμόρφες γυναίκες πάνω στο κορμί μου. Άρχισα να γλύφω και να χουφτώνω κι εγώ, ενώ ο Στέφανος έπιανε το πούτσο του σφιχτά και γέλαγε τρία μέτρα πιο μακριά.. Εκείνη την στιγμή ο Τζίμης σηκώθηκε και ήρθε προς το μέρος μας. Ο Στέφανος έκανε το ίδιο. Του είπα να μου χώσει τον πούτσο του αλλά αυτός την έχωσε στην Λένα και ο Τζίμης στην Μαίρη, ενώ και οι Λένα και η Μαίρη έγλυφαν την κλειτορίδα μου με πάθος. Ε, δεν άργησα να ξαναχύσω. Έβλεπα τον υπέροχο πούτσο του Στέφανου ΜΟΥ, να ξεσκίζει το μουνί μιας άλλης και ένοιωθα περήφανη. Ενώ στο μουνί μου ρίγη ηδονής απλώνονταν. Τελείωσα πάλι. Αφού μετά από λίγη ώρα, κουρασμένη πια όλοι, τελειώσαμε σηκωθήκαμε να φύγουμε, γιατί είχε αρχίσει να πέφτει ο ήλιος.
Όταν γυρίσαμε στο ξενοδοχείο, δεν συζητήσαμε για αυτά που έγιναν, αλλά αφού κάναμε ντους και φάγαμε στο εστιατόρια, γυρίσαμε στο δωμάτιο μας και ξανακάναμε sex πιο παθιασμένα με τον Στέφανο.
Το επόμενο πρωί αποχαιρετιστήκαμε με τα παιδιά γιατί έφευγαν για Θεσσαλονίκη ξανά όπου και έμεναν.
Σήμερα μετά από έξι χρόνια και αφού έχουμε παντρευτεί πια με τον Στέφανο, ακόμα καμιά φορά θυμόμαστε αυτό που είχε γίνει τότε και γελάμε αλλά και χαιρόμαστε που το ζήσαμε κιόλας, γιατί άναψε το πάθος μας από εκείνη την μέρα μέχρι και σήμερα, πιο πολύ. Χαιρόμαστε το sex πιο ελεύθερα και άνετα και παθιασμένα. Δεν έχει ξαναγίνει από τότε κάτι τέτοιο και είχαμε συμφωνήσει να μην το επιδιώξουμε ξανά, αλλά μέσα μας ξέρουμε ότι αν μας δοθεί η ευκαιρία να βάλουμε και ένα τρίτο στα καυτά ερωτικά μας παιχνίδια ξανά, θα το κάνουμε.

το-τρίο-της-ελληνοαμερικάνας

Καλοκαιράκι και είμαι στο σπίτι του κολλητού μου του Πάνου για να δούμε μπάλα. Με τον Πάνο είμαστε κολλητοί από το γυμνάσιο μέχρι σήμερα που κοντεύουμε τα τριάντα. Έχουμε περάσει μαζί τα πάντα. Ξενύχτια, μεθύσια, διακοπές, γκομενιλίκια, τα πάντα. Εγώ είμαι ο Νίκος.

 
Ο Πάνος είναι παντρεμένος εδώ και ένα χρόνο με την Αντζέλικα, μία ελληνοαμερικάνα με την οποία είχε σχέση 2 χρόνια πριν παντρευτούν.

 
Αραχτοί λοιπόν στο σαλόνι τους έχουμε απλωθεί στις πολυθρόνες και βλέπουμε μπάλα και πίνουμε μπύρες. Τελειώνει ο αγώνας, τον οποίο ελάχιστα έχουμε δεί, αφού πιο πολύ μιλάμε και κάνουμε χαβαλέ, και γι’ αυτό τον λόγω τον μαγνητοσκοπεί ο Πάνος για να τον δει αργότερα (αφού είναι μεγάλος ποδοσφαιρόφιλος) και ενώ έχουμε πιει καμιά 15αρια μπύρες, η κουβέντα καταλήγει να θυμόμαστε τα παλιά.

 
Σε αυτό το σημείο γυρνάει στο σπίτι η Αντζέλικα, η οποία είχε πάει για ποτό με μία φίλη της. Η Αντζέλικα είναι Ελληνοαμερικάνα. Γεννήθηκε Ελλάδα αλλά στα 12 της μετακόμισαν στο Σαν Ντιέγκο οι γονείς της λόγω δουλειάς και έζησαν μέχρι που έκλεισε τα 21. Πάρα πολύ ωραία γυναίκα, μελαχρινή, κοντούλα σχετικά, με γυμνασμένο σώμα, πολύ σφιχτό και τουρλωτό κωλαράκι και πλούσιο βυζάκι που τους έχει βάλει και λίγο σιλικόνη. Κάθεται λίγο μαζί μας και μετά από κάνα πεντάλεπτο μας λέει «Πάω για ύπνο, συγνώμη που δεν θα σας κάνω παρέα άλλο αλλά το πρωί έχω μία δουλειά νωρίς» και φεύγει.

 
Εμείς συνεχίζουμε την κουβέντα ενώ ο Πάνος κάνει ζάπινγκ στα δορυφορικά και πέφτει πάνω σε μία τσόντα. Του λέω τότε:

 
- Θυμάσαι μαλάκα πιτσιρικάδες που ψάχναμε να βρούμε κάνα τσοντοπεριοδικό να τον παίξουμε; - Θυμάμαι ρε, μου λέει, και θυμάμαι και στο σινεμά που είχαμε πάει όλη η παρέα να δούμε τσόντα, χαχχαχα. Έχουμε περάσει καλά, λέω.

 
- Έχουμε περάσει καλά, λέω.

 
-Ναι ρε σύ, ωραία χρόνια τότε, θυμάσαι στις πρώτες μας διακοπές, που πέρναμε μάτι τις γερμανίδες στις ντουζιέρες στο κάμπιγκ και τραβάγαμε μαλακία πίσω από την μάντρα;

 
-Χαχαχαχαχα.

 
Σε αυτό το σημείο ο Πάνος λέει αφήνει την τσόντα να παίζει και λέει «Κάτσε να δούμε λίγο να περάσει η ώρα».

 
Του λέω «Άσε γιατί έχω και κάνα μήνα να γαμήσω και είμαι μέσα στις καύλες».

 
Γελάει και μου λέει «Κι εγώ μία εβδομάδα ρε μαλάκα έχω τρελαθεί».

 
Η τσόντα δείχνει δύο ξανθιές, κλασσικές πορνοστάρ με σιλικονάτα τα πάντα, να παίρνουν τσιμπούκι από έναν τυχερό. Λέω του Πάνου «Μαλάκα καλές και οι ευρωπαίες αλλά οι αμερικάνες πρέπει να τα κάνουν όλα στο κρεβάτι. Τυχερός είσαι, πρέπει να περνάς καλά».

 
Με κοιτάει λίγο λοξά και μου λέει. «Δεν πρόλαβα να σου το πώ αλλά τον προηγούμενο μήνα που πήγαμε Σαν Ντιέγκο με την Αντζέλικα γάμησα την κολλητή της»

 
- Έλα ρε μαλάκα! Πώς έγινε; Το ξέρει η Αντζέλικα;;;

 
- Χεχε, αυτή μου ζήτησε να κάνουμε τρίο. Η κολλητή της κλασσική ξανθούλα αμερικάνα, με τσιμπουκόχειλα και κωλάρα, τα κάναμε όλα στο γαμήσι πάνω. Τις γάμησα και τις δύο και γαμήθηκαν και μεταξύ τους. Και μάλιστα σχεδόν κάθε μέρα και τις 15 μέρες που κάτσαμε εκεί!

 
- Έλα ρε μαλάκα! Καλά σου ξηγήθηκε η δικιά σου! Καύλα πρέπει να ήταν η φάση!

 
- Καύλα ήταν φυσικά! Βέβαια στην αρχή κόλλησα γιατί δεν ήξερα μήπως υπήρχε πρόβλημα μετά, αλλά όλα πήγαν καλά.

 
- Τις γάμησες και κώλο; ρώτησα.

 
- Εννοείτε! Σου λέω άγρια γαμήσια.

 
- Ρε σταμάτα γιατί καύλωσα τώρα με αυτά που μου λές.

 
- Να το παίξεις στο μπάνιο μου λέει αρκεί να μην λερώσεις και γελάει.

 
Εδώ βάζουμε τα γέλια και τον ρωτάω «Αν σου ζήταγε ρε μαλάκα να γαμηθείτε όμως με έναν άλλο άντρα τι θα έκανες»;

 
- Ε αφού το κάναμε με την κολλητή της θα τις έκανα την χάρη, λέει και βάζει τα γέλια.

 
- Καλά, δεν παίζει, λέω

 
Η τσόντα έχει αλλάξει σκηνή τώρα και καθόμαστε και βλέπουμε λίγο. Δείχνει 2 άντρες, έναν λευκό και έναν άντρα να έχουν ξαπλωμένη μπρούμυτα μία πιτσιρίκα με τουρλωτό κώλο σε ένα κρεβάτι του μασάζ. Ο λευκός είναι από πίσω της και της γαμάει το μουνάκι, όπου και εστιάζει η κάμερα, ενώ ο μάυρος της δίνει την πούτσα στο στόμα από μπροστά.

 
- Κωλάρα έχει η πιτσιρίκα, λέω, θα τον φάει καλά από τους τύπους.

 
- Ναι ρε σύ, τώρα καύλωσα κι εγώ ρε μαλάκα, μου λέει ο Πάνος.

 
- Πως και δεν έχουμε γαμήσει τόσα χρόνια ρε μαλάκα καμιά γκόμενα παρέα, τον ρωτάω.

 
- Δεν ξέρω, μου λέει, έπρεπε. Πάντως αν είχαμε αυτή την πιτσιρίκα εδώ θα την ξεσκίζαμε και οι δύο μου λέει.

 
- Από όλες τις τρύπες, απαντάω.

 
Κοιτάμε λίγο ακόμη, ενώ η κάμερα έχει εστιάσει στον λευκό που τις σκίζει το μουνί και στο τουρλωμένο κώλο της. Την γυρνάει ανάσκελα τώρα, με την κάμερα εστιασμένη πάνω στο μουνάκι της, που είναι ξυρισμένο εντελώς και τέλειο, και έχει ένα μικρό τατουάζ πεταλουδίτσα λίγο πιο πάνω από την σχισμή της.

 
- Τέλειο μουνάκι, λέω.

 
- Ρε μαλάκα δεν θα το πιστέψεις, λέει ο Πάνος, ένα παρόμοιο τατουάζ έχει και η Αντζέλικα στο ίδιο σημείο περίπου.

 
- Τυχερούλης είσαι, στο έχω πει! του απαντάω.

 
Ο Πάνος σηκώνεται και λέει ότι πάει να κατουρήσει και να φέρει 2 μπύρες ακόμη. Μού λέει «Μην τον παίξεις μαλάκα όσο θα είμαι τουαλέτα και λερώσεις την πολυθρόνα» και βάζουμε τα γέλια. Η αλήθεια είναι ότι μου έχει σηκωθεί πάρα πολύ με το γκομενάκι που βλέπω. Σε αυτό το σημείο έρχεται ο αράπης στο μουνί της και χώνει τον μεγάλο πούτσο του ενώ κάνει ένα κοντινό στο πρόσωπο της πιτσιρίκας που βογγάει... και μένω κάγκελο.

 
Η πιτσιρίκα είναι η ...Αντζέλικα. Χωρίς αμφιβολία είναι αυτή, αλλά δεν είναι δυνατόν, σίγουρα όμως αυτή είναι αν και αρκετά χρόνια πριν, πιο μικρή και με πιο μακριά μαλλιά. Επιστρέφει ο Πάνος στο σαλόνι και μπαίνοντας μου λέει:

 
- Μαλάκα πρέπει να βρούμε ένα τέτοιο γκομενάκι να το γαμήσουμε παρέα, το χρωστάμε στα παλιά.

 
- Πάνο, λέω εγώ, σε παρακαλώ κοίτα λίγο την οθόνη.

 
Κοιτάει, η κάμερα έχει φύγει πάλι από το πρόσωπο και έχει πάει στην πουτσάρα του μαύρου που γαμάει το μουνάκι.

 
- Ωραίο ξέσκισμα, έτσι θα την σκίζαμε κι εμείς. Εσύ από το μουνί κι εγώ θα την τσιμπούκωνα.

 
- Μαλάκα περίμενε του λέω! Κοίτα λίγο!

 
Με λοξοκοιτάει και γυρνάει στην οθόνη πάλι. Σε αυτό το σημείο η κάμερα πάει πάλι στο πρόσωπο και την δείχνει να τσιμπουκώνει τον λευκό που έχει πάει μπροστά της, και ο Πάνος μου λέει «Ρε μαλάκα, μοιάζει με την γυναίκα μου αυτή. Ρε μαλάκα, τι στο πούτσο, η Αντζέλικα είναι! Η Αντζέλικα ρε μαλάκα. Αυτή είναι. Τι έγινε τώρα!;».

 
- Κι εγώ αυτό νομίζω ρε, κλείσε την τηλεόραση, του λέω.

 
- Τρελός είσαι; Κάτσε να σιγουρευτούμε ότι είναι αυτή.

 
- Ρε μαλάκα κάτσε δες εσύ, αν είναι η γυναίκα σου δεν πρέπει να το δούμε μαζί...

 
- Ναι εδώ την βλέπει όλη η γη αν όντως είναι αυτή, εσύ θα με πείραξεις, απαντά.

 
Η τσόντα συνεχίζεται για λίγη ώρα και την ξεσκίζουν και οι δύο με δύναμη, ενώ δεν θα πω ψέματα, έχω καυλώσει με το θέαμα της Αντζέλικας να γαμιέται έτσι. Αφού τελειώνει μετά από λίγο, μου λέει ο Πάνος «Ρε συ, δεν ξέρω τι να πω, η Αντζέλικα ήταν σίγουρα, αλλά δεν μου έχει πει ποτέ ότι έχει παίξει σε τσόντα όσο ήταν στην Αμερική η καριόλα».

 
- Λογικό είναι, απαντάω, τι μπορούσε να σου πει;

 
- Δεν ξέρω ρε μαλάκα, ας το έλεγε να το ήξερα, δεν θα με πείραζε.

 
- Δεν θα σε πείραζε;

 
- Ναι ρε Νίκο. Γιατί εμείς τι είμαστε αθώα περιστέρια;

 
- Όχι, απατάω.

 
Τελοσπάντων, κάπου εκεί τελείωσε η κουβέντα και μετά από λίγο την έκανα και γύρισα σπίτι μου. Δεν μπορούσα να σταματήσω να σκέφτομαι το μουνάκι και το κωλαράκι της Αντζέλικα. Έλεγα στον εαυτό μου να σταματήσει να το κάνει γιατί ήταν η γυναίκα του Πάνου, αλλά δεν μπορούσα.

 
Το επόμενο πρωί με παίρνει τηλέφωνο ο Πάνος και μου λέει: «Νίκο, το βράδυ έλα από το σπίτι κατά τις 9. Επειδή το είδαμε παρέα χτες, θέλω να έρθεις σαν μάρτυρας», αφού αρνήθηκα αρχικά, επέμενε και τελικά δέχτηκα. Σκεφτόμουν ότι δεν είχα καμία όρεξη να πάω και να τους δω να τσακώνονται, κι εγώ να είμαι μάρτυρας, σε μία άβολη κατάσταση.

 
Κατά τις 9 λοιπόν πάω στο σπίτι τους και αφού χτυπάω το κουδούνι, μου ανοίγει η Αντζέλικα η οποία φορούσε μόνο το μαγιό της από πάνω, ένα λευκό σουτιενάκι μικροσκοπικό, σχεδόν δεν κάλυπτε τίποτα, και ένα στενό λευκό σορτσάκι από το οποίο φαινόταν το κωλαράκι της σαν να μην φόραγε τίποτα. Βλέπω και τον Πάνο μέσα να φοράει μόνο ένα μποξεράκι και να με χαιρετάει. Χαιρετάω και σκέφτομαι «Ωραία δεν τους βλέπω τσακωμένους τουλάχιστον».

 
Η Αντζέλικα πάει στο μπάνιο για λίγο και ρωτάω τον Πάνο χαμηλόφωνα «Ρε μαλάκα, με τα εσώρουχα με υποδεχτήκατε άντε ντυθείτε, νοιώθω άβολα». «Σιγά ρε», μου λέει, «Καλοκαίρι είναι, άραξε, αν θες βγάλε το πουκάμισο κι εσύ». «Καλά λέω θα το βγάλω γιατί ζεσταίνομαι και για να νοιώσω πιο άνετα» και κάθομαι στον καναπέ.

 
Έρχεται και η Αντζέλικα και κάθεται στον καναπέ δίπλα στον Πάνο και ενώ μιλάμε για αρκετή ώρα και ήδη έχουμε πιει από δύο τεκίλες, σκέφτομαι ότι δεν πρόκειται να τις πει τίποτα τελικά, ευτυχώς. Η τεκίλα και η ζέστη σε συνδυασμό με τις βυζάρες και την κωλάρα της Αντζέλικα με έχει φουντώσει και ιδρώνω. Ο Πάνος με βλέπει ότι έχω ιδρώσει και λέει στην Αντζέλικα. Ρε μωρό ζέστη έχει σήμερα, κοίτα τον Νίκο έχει γίνει μούσκεμα. Ας βγάλουμε κανένα ρούχο και χαζογελάει.

 
Η Αντζέλικα τον στραβοκοιτάζει κι εγώ του λέω «Έλα ρε ξεκόλλα, καλά είμαι». Ο Νίκος όμως με μία γρήγορη κίνηση τραβάει το σουτιενάκι της Αντζέλικα και τις το βγάζει και λέει «Ουπς».

 
«Είσαι πολύ μαλάκας ρε Πάνο», του λέει η Αντζέλικα, ενώ προσπαθεί να το πάρει από τα χέρια του. Εγώ πάω να του πω να το δώσει, αλλά δεν λέω τίποτα γιατί ο Πάνος απαντά «Μαλάκας; Καλά θα το δούμε αυτό και βάζει το σουτιενάκι στην τσέπη του. Εγώ δεν το κρύβω, έχω καρφωθεί στις βυζάρες της, προσπαθώ να το παίξω αδιάφορος όμως.

 
«Καλά είσαι μαλάκας σίγουρα» του λέει πάλι η Αντζέλικα και ο Πάνος τις λέει «Σήκω και κάτσε στον άλλο καναπέ και μην με ξαναπεις μαλάκα», δήθεν θιγμένος. Η Αντζέλικα σηκώνεται τότε και έρχεται και κάθεται δίπλα μου ημίγυμνη όπως ήταν ενώ λέει στον Πάνο «Ρε μπροστά στον κολλητό σου γίνεσαι μαλάκας στο ξαναλέω, εγώ θα κάτσω έτσι, εσύ όμως είσαι μαλάκας».

 
Σηκώνεται τότε ο Πάνος και βάζει τρεις τεκίλες ακόμη, ενώ γυρνάει και μου λέει «Μαλάκα χτες το γκολ που χάσαμε μετά το ημίχρονο κάτσε να το δεις» και βάζει ένα dvd. Κάθεται και μετά από λιγάκι ακούμε όμως από την τηλεόραση χαμηλά βογκητά και γυρνάμε να δούμε. Εδώ έμεινα παγοκολώνα. Το ίδιο πρέπει να έπαθε και η Αντζέλικα. Ο Πάνος έχει βάλει την τσόντα με την Αντζέλικα που είδαμε χτες, να την γαμάει ο αράπης και ο λευκός. Γυρνάω να κοιτάξω την Αντζέλικα και την βλέπω να έχει κοκκαλώσει με ένα πραγματικά έντρομο βλέμμα. Καταλαβαίνω ότι όταν τελείωσε η μπάλα πρέπει να συνέχισε να γράφει το dvd και έγραψε τις τσόντες που είδαμε. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως που το πάει.

 
Η Αντζέλικα με τρεμάμενη φωνή λέει «Πάνο τι έβαλες; Είναι και ο Νίκος εδώ, λάθος έκανες».

 
Ο Πάνος γυρνάει την κοιτάει και λέει «Δεν έκανα λάθος».

 
Για λιγάκι χωρίς να μιλάμε, έχουμε μείνει να κοιτάμε την Αντζέλικα στην τηλεόραση να την ξεσκίζουν, ενώ την νιώθω δίπλα μου να ανασαίνει κοφτά, σαν να φοβάται τι θα ακούσει. Έχω καυλώσει, νοιώθω άβολα όμως και περιμένω να δω τι θα γίνει.

 
Δείχνει την σκηνή τώρα που της χώνει την τεράστια πούτσα ο μαύρος από πίσω και βλέπω με την άκρη του ματιού μου την Αντζέλικα να δαγκώνεται. Ο πάνος τότε λέει «Ωραία τσόντα ε παιδιά, δεν συμφωνείτε;» Η Αντζέλικα δεν μιλάει, ενώ εγώ λέω «εεεεε, ναι».

 
«Συγνώμη ρε παιδιά αλλά θα τον βγάλω έξω να τον παίξω» λέει «Ενώ η Αντζέλικα τον κοιτάει χωρίς να μιλάει με το βλέμμα χαμηλωμένο. Εγώ τότε του λέω «Ρε Πάνο, να φύγω ρε μαλάκα» και απαντά «Γιατί ρε δεν είπες ότι είναι ωραία τσόντα; Χτες δεν έλεγες ότι θα ήθελες να γαμήσεις ένα μουνάκι σαν κι αυτό άγρια;». «Εεεεε, ναι», λέω και γυρνάει στην Αντζέλικα που κυριολεκτικά έχει παγώσει, δεν βγάζει κιχ τόση ώρα και τις λέει «Ο Νίκος καύλωσε χτες πολύ και είπε ότι αν είχε μπροστά του αυτό το μουνάκι θα το ξέσκιζε, έχει κι ένα μήνα να γαμήσει, θα τις έριχνε πραγματικά τρελό ξέσκισμα, κρίμα δεν είναι να μην το έκανε, τι λες».

 
Εγώ κόλλησα και σκεφτόμουν, «ώρα να πηγαίνω ενώ έντρομη η Αντζέλικα ψέλλισε «Ε, ναι κρίμα». «Γύρνα τότε και πάρει την ψωλή του Νίκου στο στόμα σου γιατί θα σε γαμήσουμε 10 φορές πιο δυνατά από αυτούς στην τσόντα». Η Αντζέλικα γύρισε και με κοίταξε με φανερά κόκκινα μάγουλα από ντροπή, αλλά πρόσεξα ότι οι ρώγες της είχαν πεταχτεί εντελώς, και μου άρπαξε το πούτσο πάνω από την βερμούδα μου. Εκεί οι σκέψεις μου σταμάτησαν εντελώς και πήρε τον έλεγχο η καύλα μου. Έβγαλα την βερμούδα και το εσώρουχο μου στα γρήγορα και η Αντζέλικα έπεσε στα τέσσερα και άρπαξε τον πούτσο μου στο στόμα της.

 
Ξεκίνησε να μου κάνει ένα υπέροχο τσιμπούκι, παίζοντας το πουτσοκεφαλό μου με την γλωσσίτσα της, ενώ ο Πάνος ήρθε από πίσω της και της έσκισε με πολλή δύναμη το σορτσάκι. Με την άκρη του ματιού μου είδα την κωλάρα της να στέκεται μπροστά στο όρθιο καυλί του Πάνου, και τον Πάνο να τις δίνει μικρά χαστουκάκια στον κώλο και να της λέει «Γουστάρεις το γαμήσι, το ήξερα, τώρα θα δεις όμως τι σημαίνει γαμήσι χωρίς έλεος».

 
Η Αντζέλικα φανερά αρχίζει να χαλαρώνει και δείχνει ότι γουστάρει με την φάση, αλλά σε αυτό το σημείο ο Πάνος που είχε βγει από το σαλόνι, γυρνάει με ένα μεγάλο δονητή και της τον χώνει στο μουνί. Τις λέει «Όλες οι τρύπες σου θα ξεσκιστούν σήμερα».

 
Μετά μου λέει να σηκωθώ και έρχεται και παίρνει την θέση μου, ενώ μου λέει «Γαμησέ την όπως θες, αρκεί να είναι δυνατά μαλάκα». Η Αντζέλικα με κοιτάει με την άκρη του ματιού της σχεδόν ικετευτικά, γιατί τόση ώρα ο Πάνος της γάμαγε το μουνί με τον δονήτη με ένταση και το έχει κάνει να τρέχουν τα υγρά από την καύλα της παντού. Εγώ πάω πίσω της και θαυμάζω την τέλεια κωλάρα, τέτοια κωλάρα δεν είχα ξαναγαμήσει είναι αλήθεια ενώ αρχίζω να ρίχνω μικρά χαστουκάκια στα κωλομάγουλα και να παίζω με την κωλοτρυπίδα της με το σαλιωμένο μου δάκτυλο. Σε λιγάκι το έχω χώσει όλο μέσα στην τρύπα της και της ξεσκίζω το κωλαράκι ενώ έχω χώσει άλλα δύο δακτυλάκια στο μουνί της και το γαμάω δυνατά με αυτά.

 
Ο Πάνος της έχει πιάσει τα μαλλιά και σπρώχνει το κεφάλι της στον πούτσο του γρήγορα. Σε λίγα λεπτά σηκώνεται, τραβάει την Αντζέλικα με δύναμη και την βάζει στο πάτωμα στα τέσσερα, ενώ την ρωτάει «Θες να σε γαμήσουμε κι άλλο; Θες να γεμίσουμε ψωλή κάθε σου τρύπα; Ο Νίκος θέλει να γαμήσει το κώλο σου. Θες;» «Ναι λέει αυτή, ναι». «Ωραία, θα αρχίσω εγώ με την κωλάρα σου και μετά θα την ξεσκίσει και ο Νίκος» λέει και πάει στο κώλο της και αρχίζει να χώνει την πούτσα του σιγά σιγά στην αρχή αλλά γρήγορα άρχισε να την γαμάει πολύ δυνατά. Η Αντζέλικα είχε αρχίσει να βογγάει από ώρα και τώρα τα βογγητά γίνονταν πιο βαριά, δεν ξέρω αν ήταν πόνος ή απόλαυση ή και τα δύο.

 
Εγώ τότε που ήθελα να την ξεσκίσω της λέω «Αντζέλικα, είσαι πουτανάκι καλό, τυχερός ο φίλος μου, αλλά σήμερα θα σε κάνουμε την δική μας πουτάνα και δεν θα φέρεις αντίρρηση» και φαίνεται ότι τα λόγια μου την κάναν να νιώσει λίγο ντροπή πάλι γιατί χαμήλωσε το βλέμμα της. Ο Πάνος με άκουσε και τραβήχτηκε από τον κώλο της και μου είπε να χώσω την πούτσα μου. Εγώ την έχωσα γρήγορα και η Αντζέλικα βόγγηξε, από πόνο αυτή την φορά είμαι σίγουρος, γιατί η πούτσα αν και δεν είναι μεγάλη ιδιαίτερα σε μήκος είναι πολύ χοντρή, υπερβολικά χοντρή θα έλεγα, κάτι που πάντα ευχαριστούσε τις γυναίκες. Άρχισα να την γαμάω με δύναμη κι εγώ ενώ ο Πάνος πήρε τον δόνητη και την έβαλε να παίρνει πίπα από τον δονητή ενώ αυτός τις έριχνε σκαμπίλια με τον πούτσο του.

 
Σε λίγη ώρα την είχαμε χύσει και οι δύο και είχε μείνει στο πάτωμα με τα χύσια μας πάνω της, τα δικά μου στον κώλο της, του πάνου στο πρόσωπο της. Τότε ο Πάνος της πέταξε τον δονητή και της είπε «Γαμήσου τώρα με τον δονητή για να μας ξανακαυλώσεις, και αν δεν το καταφέρεις να μα καυλώσεις σε δέκα λεπτά, θα φωνάξω την υπόλοιπη παρέα να σε γαμήσει αυτή. Γιατί σήμερα δεν γλιτώνεις.

 
Έτσι η Αντζέλικα πήρε τον δονητή και άρχισε να τον χώνει με δύναμη στο μουνί της, ενώ έπαιζε με τις βυζάρες. Εγώ τις κοίταγα και μετά από λίγο ξανακαύλωσα αρκετά, πλησίασα και άρχισα να τις πιπιλάω και τους δίνω μικρά δαγκωματάκια και σκαμπιλάκια. Στην συνέχεια την ξάπλωσα ανάσκελα και έχωσα τον χοντρό πούτσο μου ανάμεσα στις βυζάρε και άρχισε να μου τραβάει βυζομαλακία, ενώ ο Πάνος που κι αυτός είχε ξανακαυλώσει, πήρε τον δονητή τον έχωσε στο μουνί της και ήρθε και αυτό στο κεφάλι και έδωσε το πούτσο του στο στόμα της.

 
Συνεχίσαμε για αρκετή ώρα να την γαμάμε με διάφορους τρόπους μέχρι που είχε εξαντληθεί και αυτή και εμείς, και μείναμε άλλος στο καναπέ και άλλος στην πολυθρόνα αποκοιμισμένοι.

 
Μετά από λίγες μέρες, αφού μετά το γαμήσι που τις ρίξαμε δεν είπε κουβέντα στον Πάνο, ο Πάνος τις είπε ότι δεν τον πείραξε αρχικά που είχε παίξει σε τσόντα, αλλά που δεν του είχε πει τίποτα, την ρώτησε αν την ενόχλησε το ξέσκισμα που τις κάναμε ή τις άρεσε. Του είπε ότι της άρεσε και συμφωνήσαν να το ξανακάνουμε σε 1 μήνα, όταν θα ερχόταν η κολλητή της από το San Diego στην Ελλάδα.

παρτουζίτσα-από-το-πουθενά


Καλοκαίρι 2009 και βρισκόμαστε με την γυναίκα μου την Λίνα διακοπές σε νησάκι στο Αιγαίο. Εγώ είμαι ο Νίκος και τότε ήμουν 31 και η Λίνα 30. Εγώ είμαι αρκετά εμφανίσιμος αλλά η Λίνα πραγματικά είναι μουνάρα. 1.70 με μακρύ ίσιο μαύρο μαλλί και κορμί σφιχτό με πλούσιες καμπύλες, με δυνατό σημείο το κωλαράκι της που είναι ...βραζιλιάνικο.

 
Φορτώνουμε το τζιπάκι ένα πρωινό όπως κάθε μέρα και πάμε στην ερημική παραλία που μας έχουν προτείνει. Αφού περπατάμε κάνα τέταρτο μέχρι να φτάσουμε από εκεί που παρκάραμε, βλέπουμε ότι στην παραλία υπάρχει άλλο ένα ζευγάρι στην μία άκρη και ένας μοναχικός στην μέση. Ξέχασα να πω ότι στην παραλία αυτή κάνουν γυμνισμό, έτσι κι εμείς αφού φτάσαμε τσιτσιδωθήκαμε.

 
Ο τύπος μόλις αράξαμε κατάλαβα ότι έριχνε συνεχώς ματιές στην Λίνα, δεν ήταν και μακριά περίπου 10 μέτρα και τον έβλεπα. Αφού του έριξα μερικές άγριες ματιές μάλλον το κατάλαβε και γύρισε από την άλλη.

 
Βάλαμε λαδάκι για τον ήλιο παντού, και εγώ έκανα μία βουτιά. Μετά από κάνα 20λεπτο βγαίνω και βλέπω την τύπο απροκάλυπτα να κοιτάει την Λίνα και να χαϊδεύει τον πούτσο του, η οποία, χωρίς να το έχει πάρει χαμπάρι, έχει ξαπλώσει πλάγια και του προσφέρει άπλετη θέα την κωλάρα της και την ξυρισμένη μουνάρα της στον μαλάκα.

 
Βγαίνω, την πλησιάζω, της μιλάω και καταλαβαίνω ότι την έχει πάρει ο ύπνος, αφού την ξυπνάω απαλά, της λέω «μαζέψου λίγο γιατί ο η πούτσα του μαλάκα από δίπλα κοντεύει να φτάσει εδώ, σε παίρνει μάτι και την χαϊδεύει τόση ώρα». Η Λίνα, γυρνάει τότε, τον κοιτάει και μου λέει «Μμμμ, τι με ξυπνάς μωρέ, μμμμ, μεγάλη την έχει ε;» και γελάει. Την λοξοκοιτάω και αφού ξαπλώνει τότε μπρούμυτα, την γεμίζω με λαδάκι πάλι σε όλο το κορμί, αν και ήταν νωρίς ακόμη και ο ήλιος χαμηλά, παίρνω το ψαροντούφεκο μου και τα σύνεργα και βουτάω αφού έριξα μία δύο άγριες ματιές στον τύπο πάλι.

 
Βρήκα μία μεγάλη σπηλιά η οποία είχε ψάρια και έκανα αρκετή ώρα να βγω έξω, πρέπει να πέρασαν 2,5 ώρες σχεδόν. Βγαίνοντας, βλέπω ότι το ζευγαράκι και ο μαλάκας έχουν φύγει από την παραλία και είμαστε μόνοι. Πάω στην Λίνα, η οποία πάλι κοιμόταν, την ξυπνάω απαλά και τις λέω να βάλει λάδι γιατί θα καεί.

 
Μου απαντάει ναζιάρικα «Αφού μου έβαλες μωρό μου εσύ πριν λίγο παντού και με έκαψες...». Σκέφτομαι, ότι πρέπει να κοιμάται πολύ ώρα, το πριν λίγο ήταν πριν δυόμιση ώρες και τις λέω «Λίνα, είμαι μέσα πάνω από δύο ώρες ίσως και τρεις, δεν έχεις βάλει λάδι καθόλου;» «Μωρό μου, μην με πειράζεις» μου απαντά «πριν λίγο δεν μου άλειψες το κορμί με λαδάκι; Δεν μου έβαλες τα δακτυλάκια σου στο μουνάκι μου ατακτούλη;»

 
Πάγωσα. Σκέφτηκα τι έγινε τώρα; Όνειρο έβλεπε; «Λίνα, λέω, εγώ είμαι μέσα στην θάλασσα δυόμιση ώρες σίγουρα, δεν σου έβαλα λάδι, τι λες;» Τότε κοκάλωσε και η Λίνα, γυρνάει με κοιτάει και λέει «Νίκο, κρύο το αστείο, πριν περίπου μισή ώρα ήμουν ξαπλωμένη, ήρθες πίσω μου, μου έβαλες λάδι σε όλη την πλάτη, άρχισες να χαϊδεύεις το κωλαράκι μου και τις τρυπούλες μου, έβαλες λαδάκι και στις δύο τρυπούλες μου, κάτι που μου άρεσε, και αφού είδα με την άκρη του ματιού μου όπως ήμουν ξαπλωμένη ότι είχαν φύγει όλοι από την παραλία, έκλεισα τα μάτια, έμεινα σκεπασμένη με το καπέλο και απόλαυσα τα υπέροχα δακτυλάκια σου και στις δύο τρυπούλες μου. Μου έδωσες έναν φανταστικό οργασμό! Καιρό είχες να παίξεις τόσο καλά το μουνάκι μου και το κωλαράκι μου, η θάλασσα σου άνοιξε την όρεξη φαίνεται. Με ξέσκισες με τόση ένταση, αλλά είχε και πολύ γλύκα».

 
Κοκάλωσα κυριολεκτικά τώρα. Μετά από μισό λεπτό που άρχισα να χωνεύω τι μου είπε ξαναλέω, «Λίνα, είμαι μέσα στην θάλασσα κοντά τρεις ώρες, αν δεν κάνεις πλάκα, αυτό που συνέβη είναι ότι ο τύπος ήρθε και σου έβαλε τα βρωμόχερα του στον κώλο σου! Και εσύ δεν κατάλαβες τίποτα. Και το απόλαυσες κιόλας!! Σχεδόν σε βίασε δηλαδή, κι εσύ κοιμόσουν;»

 
Αφού το σκέφτεται 2 λεπτά μου λέει «Νίκο, νόμιζα ότι ήσουν εσύ. Και... πραγματικά το απόλαυσα. Ήταν φανταστικό! Μην το πάρεις στραβά. Πες πως δεν έγινε ή πες πως το έκανες εσύ». «Τρελάθηκες;», απάντησα, «Δηλαδή αν ερχόταν σε μένα μία γκόμενα και με τσιμπούκωνε ...χωρίς να το καταλάβω ότι είναι άλλη, θα σου άρεσε; Τι λες τώρα;»

 
«Ναι μωρό μου, δεν θα με πείραζε, σταμάτα σε παρακαλώ». «Καλά, τότε θα το έχω υπόψη μου λέω, αλλά μην το ξεχάσεις κι εσύ αυτό που είπες τώρα» και σταμάτησε το θέμα εκεί. Εμένα βέβαια με τριβέλιζε μέσα στο κεφάλι, λίγο ζήλια, λίγο καύλωνα, γιατί από εκείνη την ημέρα η Λίνα με είχε τρελάνει στο κρεβάτι.

 
Μεταξύ μας είχαμε κάνει κάποιες φορές κουβέντα πως θα ήταν με ένα τρίτο πρόσωπο, άντρα ή γυναίκα, αλλά ποτέ δεν το είχαμε προχωρήσει πέρα από την φαντασίωση ή την κουβέντα.

 
Έλα όμως που όλα γυρνάνε τούμπα. Μετά από μία εβδομάδα περίπου, ακόμη στο ίδιο νησί, έχουμε πάει στο beach bar του κάμπινγκ που μέναμε. Σε κάποια φάση, αφού έχουμε πιει 3-4 μπύρες και είμαστε cool, περιμένουμε στο bar να παραγγείλουμε. Μπροστά μου είναι η Λίνα. Αφού έχει αρκετό κόσμο, γυρνάω και χαζεύω προς την θάλασσα και ασυναίσθητα χαϊδεύω το κωλαράκι της. Μετά από μισό λεπτό χαϊδέματος περίπου, γυρνάω και βλέπω ότι δεν υπάρχει Λινά αλλά μία άλλη γκομενίτσα! Της λέω «Συγνώμη νόμιζα ότι ήσουν η γυναίκα μου....» και μου απαντάει «Έχω δει την γυναίκα σου έχει ωραίο κωλαράκι και αυτή αλλά το δικό μου δεν είναι καλύτερο;». Δεν ξέρω τι μου γύρισε στο κεφάλι και της απαντάω «Πρέπει να τα δω δίπλα δίπλα για να κρίνω...» και μου λέει «Σε μία ώρα στο τελευταίο ντους στα γυναικεία. Ελάτε και οι δύο και θα κρίνεις» και φεύγει!

 
Αμέσως μου σηκώθηκε! Η γκομενίτσα ήταν λίγο πιο κοντή από την Λίνα, με μέτριο βυζάκι, αλλά πολύ ωραίο και σφιχτό κωλαράκι, όπως ήδη είχα διαπιστώσει.

 
Παίρνω τις μπύρες και πάω στο τραπέζι μας όπου λέω στην Λίνα ότι κατα λάθος χούφτωνα τον κώλο μιας άλλης στο μπαρ. Στην αρχή δεν με πίστεψε και μετά με ρώτησε «Μωρό μου ήταν καλύτερος από τον δικό μου;» κι εγώ για να την πειράξω λέω «Μπορεί, δεν κατάλαβα καλά, πρέπει να τον ξαναπιάσω» και γελάω. Δεν της είπα τίποτα για το ραντεβού γιατί στο μυαλό μου κατέβηκε ιδέα. Να την πάω στα ντους χωρίς αν τις πω τίποτα, να αρχίσουμε τα παιχνίδια και ξαφνικά να εμφανιστεί η γκομενίτσα, που δεν ήξερα ούτε το όνομα της. Κι έτσι έκανα.

 
Αφού είμαστε στο τελευταίο ντους, έχουμε ήδη ξεγυμνωθεί, το νεράκι τρέχει πάνω μας και χαϊδευόμαστε παντού ψιθυρίζω στο αυτί της Λίνας «Σου άρεσε τις το δακτυλάκι αυτού στην παραλία;». «Ναι» μου απαντάει βογκώντας και την ρωτάω «Αν σου είχε βάλει και την μεγάλη του πούτσα θα σου άρεσε;». «Ναι, θα μου άρεσε να με σκίσει! Και θα μου άρεσε να με σκίσετε και οι δύο! Καυλώνω πολύ Νίκο». Τις λέω τότε «Κι εμένα θα μου άρεσε όμως να γαμήσω δύο μουνάκια μαζί». «Κι εμένα» μου απαντάει. Τις λέω «Καυλώνω να σκέφτομαι το κωλαράκι σου δίπλα σε ένα άλλο σφιχτό και στρογγυλό». Εκεί μου απαντάει «Γιατί μωρό μου δεν μου γνώρισες αυτή που χούφτωνες στο μπαρ; Θα μπορούσαμε να σου δώσουμε και οι δύο τα μουνάκια μας αν ήθελε».

 
Τρελάθηκα! Ούτε να τα είχα σχεδιάσει όλα αυτά! Σε αυτό το σημείο ανοίγει η πόρτα από τα ντους και μπαίνει γρήγορα η γκομενίτσα, η οποία πιάνει αμέσως την Λίνα από την μέση και την χαϊδεύει στο μουνάκι ενώ μου κλείνει το μάτι. Η Λίνα αμέσως ανταποκρίθηκε, αν και με κοίταξε με έκπληξη, και γύρισε προς την μεριά της γκομένίτσας. Της λέει «Είμαι η Λίνα, εσύ;» και της πιάνει το κωλαράκι. «Μπέτυ, χάρηκα» και πιάνει το και αυτή το κωλαράκι της Λίνας. Εγώ για λίγο έκατσα και τις χάζευα να χαϊδεύονται  ενώ το καυλί μου είχε γίνει κατακόκκινο από την καύλα μου.

 
Πλησίασα και χούφτωσα και τους δύο κώλους και είπα «Μμ, δύσκολο να αποφασίσω πιο είναι πιο ωραίο, πρέπει να τα γαμήσω και τα δύο για να μάθω» και άρχισα να συμμετέχω στο παιχνίδι τους. Μετά από λίγο η Λίνα κατέβηκε στον πούτσο μου και άρχισε να τον γλύφει με μανία ενώ εγώ έπαιζα με το μουνάκι της Μπέτυς και την άκουγα να βογγάει σιγά σιγά. Σε λιγάκι η Λίνα σηκώθηκε και μου ψιθύρισε «Εμένα με έχεις γαμήσει με ξέρεις, γάμησε και την Μπέτυ για να δούμε... Αλλά.... πρώτα θέλω να παίξω εγώ μαζί της».

 
Εκεί άρχισαν ένα τρελό λεσβιακό παιχνίδι, με χουφτώματα, γλειψίματα και χάδια παντού και κατάληξαν με την Μπέτυ να γλύφει την Λίνα και να της χώνει δακτυλάκια, ενώ η Λίνα ψιθύρισε «Τελειώνω....».

 
Τότε η Μπέτυ γύρισε στην μεριά μου, τούρλωσε το κωλαράκι της και μου είπε «γάμησε με!». Εγώ έβαλα λίγο δακτυλάκι στο μουνάκι της που ήταν μούσκεμα και το έπαιξα και μετά κάρφωσα τον πούτσο μου δυνατά. Την γάμησα για αρκετή ώρα αλλά τελικά έχυσα, δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο από την πολύ καύλα. Σε εκείνο το σημείο η Λίνα έσκυψε και άρχισε να γλύφει το μουνάκι της και να της βάζει δακτυλάκια μέχρι που τελείωσε.

 
Αφού κάναμε ένα ντουζάκι και οι τρεις κλείσαμε ραντεβού και για το δωμάτιο που είχε νοικιάσει η Μπέτυ στην Χώρα για το βράδυ. Και τι έγινε εκεί είναι μία άλλη ιστορία...

Η-λεσβία-με-παγίδεψε-σε-όργιο


Δεν είμαι λεσβία. Ποτέ μου δεν είχα ούτε έχω ερωτευτεί γυναίκα. Όμως μετά από μια περίοδο αγαμίας σκέφτηκα ότι δεν θα ήταν άσχημα να δοκίμαζα μια σεξουαλική εμπειρία. Με τους άντρες δεν είχα και ποτέ πρόβλημα. Είμαι χωρίς αμφιβολία από τις γυναίκες που γυρίζει να κοιτάξει κανείς. Το στήθος μου είναι μεγάλο και στητό - χωρίς σιλικόνη παρακαλώ- και το σώμα μου καλογυμνασμένο. Έτσι έκανα μια σύντομη σχέση με τη Μπία η οποία κατέληξε σε πολύ άγρια παιχνίδια.

Η Μπία είναι πιο ψηλή από μένα και θα έλεγα εξίσου όμορφη αν και δεν είναι πολύ γλυκιά στο πρόσωπο. Δυσκολευόταν με τους άντρες και είχε φάει αρκετές χυλόπιττες. Έτσι σύντομα ανακάλυψε τη φύση της. Αντίθετα για μένα τα πράγματα ήταν εύκολα καθώς το αρμονικό πρόσωπο και τα τσιμουκόχειλα αποτελούν σταθερό ατού και το ήξερα. Πάντως δεν μετάνιωσα.

Ο τρόπος που σε γλείφει μια γυναίκα είναι μοναδικός. Ρουφούσε όπως έπρεπε τις ρώγες μου και μου έκανε το πιο τρυφερό γλειφομούνι…Πού και πού εγώ βρισκόμουν με κανένα αρσενικό. Στην αρχή αυτό δεν την πείραζε. Σταδιακά όμως μου έλεγε ότι την ταπεινώνω. Φυσικά εγώ δεν σταματούσα γιατί είχα συνειδητοποιήσει πόσο με ήθελε η Μπία. Και στην τελική όσο περισσότερο σεξ έκανα τόσο το καλύτερο. Η Μπία άρχισε στο κρεβάτι μας να γίνεται όλο και πιο αυταρχική.

Στην αρχή νόμιζα ότι το έκανε για να συναγωνιστεί τα αρσενικά αφού της έλεγα με λεπτομέρειες τι μου έκαναν. Η υποταγή με διέγειρε. Η Μπία πήρε το μήνυμα. Κατέληξα σκλάβα της. Την υπάκουα σε όλα. Ήμουν εκείνη την περίοδο δικιά της και έκοψα τις απιστίες.

 Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ήθελε να με μοιραστεί. Μια Παρασκευή μου ανακοίνωσε ότι θα πηγαίναμε σε ένα πάρτυ στο εξοχικό ενός φίλου της. Μου διάλεξε τα ρούχα και με διέταξε να μη φοράω σουτιέν. Ενθουσιάστηκα γιατί υπολόγισα ότι μετά θα κάναμε τρελό σεξ. Βαμμένη, φτιαγμένη με δωδεκάποντα και με αρκετά βαθύ ντεκολτέ, διαγράφονταν οι ρώγες μου. Ήμουν σκέτη κάβλα. Η Μπία είχε ντυθεί πιο κλασσικά. Στο πάρτυ όλοι μας κοιτούσαν.

 Χορεύαμε προκλητικά και το ξέραμε. Η Μπία μου τσιμπούσε τις ρώγες και με χούφτωνε δημοσίως. Φανερά καυλωμένη μου πρότεινε να την ακολουθήσω ένα δωμάτιο στον πάνω όροφο. Την ακολούθησα σαν υπνωτισμένη. Μου έσκασε ένα δυνατό γλωσσόφιλο και με πήγε στο κρεββάτι. Έβγαλε από την τσάντα της ένα μαντήλι και μου έδεσε τα μάτια. Θέλω να σου γλείψω το μουνάκι στα τυφλά μου είπε. Υπάκουα το φόρεσα και αφέθηκα στο γλειφομούνι της.

 Ήμουν σχεδόν έτοιμη να τελειώσω όταν άκουσα ένα τρίξιμο στην πόρτα και βήματα. Σας την ετοίμασα είπε κοφτά. Είναι δική σας για όλο το βράδυ. Δεν έβλεπα αλλά ένιωσα χέρια πάνω στο σώμα μου. Όχι ούρλιαξα . Δεν μου το είχες πει. Σκάσε πουτάνα άκουσα μια σκληρή φωνή. Αν θες μπορείς να φύγεις αλλά θα απογοητεύσεις τη Μπία που σε παρουσίασε ως το καλύτερο σκλαβάκι. Είσαι το δώρο μας και θα σε ξεσκίσουμε για τα καλά.

Δάκρυα τρέξαν από τα μάτια μου αλλά τους υποσχέθηκα να υπακούσω. Μου έβγαλαν το μαντήλι και βρέθηκα αντιμέτωπη και υγρή με πέντε άντρες. Τράβηξαν το φόρεμα και άρχισαν να γλείφουν τις ρώγες μου, να με χουφτώνουν και να με δαγκώνουν. Η Μπία γονατιστή και γυμνή είχε ήδη αρχίσει τις πίπες. Τρεις ψωλές συνωστίστηκαν μπροστά στο στόμα μου. Άντε καργιόλα μου φώναξαν . Δείξε μας, αν θυμάσαι τα τσιμπούκια. Και βέβαια θυμόμουν.

Με μεγάλη μαεστρία έβαζα στο στόμα μου τα αρχίδια τους και έγλειφα τις ψωλάρες τους απ ό την βάση ως το πουτσοκέφαλο. Σε λίγο είχα γίνει σάντουιτς. Τα βυζιά μου πότε πήγαιναν πάνω κάτω, πότε μου τα πιπιλούσαν. Ένας πούτσος στο στενό μουνάκι μου και ένας στον κώλο μου ήταν αρκετοί για να με κάνουν να ουρλιάζω. Είχα καιρό να γαμηθώ χωρίς ντίλντο ή στραπ- ον. Ο Κώστας ο φίλος της Μπίας μου βούλωσε το στόμα με την πούτσα του.

Η Μπία τον φιλούσε και σε λίγο πήρε τον κώλο της ενώ εγώ είχα στο στόμα μου τα βυζιά της. Όταν έχυσαν όλοι με έβαλαν στο μπάνιο και με καθάρισαν . Από κάτω το πάρτυ δεν συνεχιζόταν. Άλλοι καλεσμένοι έφυγαν, άλλοι ανέβηκαν πάνω να δουν το γαμήσι, κι άλλοι πήγαν σε άλλα δωμάτια όπου ξέσκιζαν άλλες κοπέλες. Καθαρούλα και ήρεμη έκανα να ντυθώ όμως με σταμάτησαν. Όχι τόσο γρήγορα Έλενα. Δεν αποφασίζεις εσύ πότε θα φύγεις. Στο κάτω κάτω υπάρχουν και άλλοι που θέλουν να σε γαμήσουν σ’ αυτό το σπίτι.

 Γυμνή τους ακολούθησα στο σαλόνι. Με πέταξαν στο τραπέζι και η Μπία ανέβηκε πάνω μου. Άρχισε να με φιλά και να ρίχνει πανω μου σαμπανιες. Μπηκε στο δωμάτιο ο Γιώργος. Η Μπία ήξερε ότι για καιρό ήμουν καταβάθος ερωτευμένη μαζί του αλλά αντιστεκόμουν στο φλέρτ του γιατί μου έβγαζε αντιπάθεια και ρίχναμε τρελούς καβγάδες. Τώρα θα δεις πως είναι και το γαμήσι με τον εχθρό, μου είπε . Με γάμησε πολύ άγρια.

Με πήρε απ΄το μουνί και μετά με έβαλε να γυρίσω για να πάρει και τον κώλο μου. Σύντομα χώρισα με τη Μπία και τα έφτιαξα μαζί του. Αν και είναι πολύ κτητικός και βίαιος δεν τον αλλάζω. Καλή κοπέλα η Μπία αλλά η υποταγή στην πούτσα είναι ασύγκριτα πιο ηδονική.

Αναπάντεχο


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΕ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΗ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 40 ΚΑΛΟΣΤΕΚΟΥΜΕΝΟ.ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΛΛΑ.ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕ .ΣΑΒΒΑΣ ΜΑΡΙΑ.ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΙΟΚΕΙΟΤΗΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΥΧΝΑ.ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΨΕΙ Κ ΤΟ ΤΖΑΚΙ Κ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ.ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΦΑΓΑΜΕ Κ ΗΠΙΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ    ...

Ε ΠΕΡΑΣΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ Κ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΙΧΑΝ ΧΩΡΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΚ .ΦΥΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΑ ΜΑΖΕΥΑΝΕ..ΣΥΜΑΖΕΥΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ.Η ΜΑΡΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ Κ ΦΟΡΕΣΕ ΕΝΑ ΚΟΛΑΝ ΜΑΥΡΟ.ΕΔΩΣΕ Κ ΣΤΗΝ ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ.ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΠΙΝΑΜΕ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΡΜΠΟ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΣΑΝΕ Κ ΑΥΤΕΣ Κ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ.Ε ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΛΕΕΙ Η ΜΑΡΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ   ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ..ΑΜΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ Κ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ..ΟΧΙ ΟΧΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΝΟ ΠΡΟΒΛΕΜ.Η ΩΡΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ 3 Κ ΜΕΙΣ ΧΑΖΟΛΟΓΟΥΣΑΜΕ..Ο ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΗΝ ΓΥΝ ΤΟΥ Κ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΙΛΑ..ΜΙΣΟΖΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΕΜΕΙΣ ΧΑΜΟΥΡΕΥΟΜΑΣΤΑΝ.ΛΕΕΙ Η ΜΑΡΙΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΤΟΥΖΑΚΙ..ΠΑΩ Κ ΕΓΩ ΛΕΕΙ Η ΣΤΕΛΛΑ .ΑΜΑΝ..ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ Κ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΡΩΣΙΔΕΣ ΚΛΠ.ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΜΕ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΤΥΛΙΓΜΕΝΕΣ Κ  ΕΡΧΟΝΤΕ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ..ΑΜΑΝ ΚΑΥΛΑ.ΛΕΩ ΤΗΝ ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ.ΜΠΑ ΜΕ ΑΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕ ΕΔΩ.Η ΜΑΡΙΑ ΓΛΩΣΟΦΙΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ.ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΝΠΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 2 ΜΕΤΡΑ.ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΧΕΙΣ ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΑΝΤΑ Η ΜΑΡΙΑ Κ ΕΡΧΕΤΑΙ Κ ΜΕ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟ ΦΙΛΙ...ΕΠΑΘΑ ΕΜΕΙΝΑ.ΑΑΑΑ ΛΕΕΙ Η ΣΤ Κ ΠΑΕΙ Κ ΑΥΤΗ ΦΙΛΑΕΙ ΤΟΝ ΑΒΒΑ.Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΟΥΚΙ.ΠΑΜΕ ΛΕΕΙ Ο Σ ΤΗΝ ΣΤ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙΞΩ ΚΑΤΙ.Κ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΩ ΟΡΟΦΟ.ΗΡΘΕ Η ΜΑΡΙΑ Κ ΜΕ ΛΕΕΙ ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΕ Η ΜΕΡΑ ΤΕΤΟΙΑ Κ  ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΡΟΥΦΟΥΣΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΕ Κ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΩΜΑ ΜΕ ΚΑΜΟΥΛΕΣ ΜΙΚΡΑ ΒΥΖΑΚΙΑ Κ ΜΕΓΑΛΟΥΤΣΙΚΟ ΚΩΛΟ.ΠΑΜΕ ΜΕ ΛΕΕΙ Κ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΠΛΑΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΟΤΟΥ Κ ΤΗΣ ΕΞΑΨΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΥΛΩΣΕΙ ΦΟΒΕΡΑ.ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Κ ΚΟΛΗΣΕ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΗΣ.ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΛΕΣ Κ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΓΘΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΥΣΑ ΧΑΙΔΕΥΑ.ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΕΜΕΙΝΑ   ΕΣΤΑΖΕ  ΕΤΡΕΧΕ ΤΟΣΟ ΥΓΡΗ ΗΤΑΝ..ΑΧΧΧΧ ΕΚΑΝΕ Κ ΕΣΚΥΨΕ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΕΞΩ ΛΚ ΤΟΝ ΕΓΛΥΨΕ..ΓΜΤ ΤΟΤΕ ΦΩΝΑΞΑΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ  Ε ΕΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ?

ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΡΕ ΓΜΤ..

ΠΗΓΑΜΕ ΜΕΣΑ Κ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΡΤΗΝ ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ...ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΗ Κ ΝΤΡΟΠΑΛΗ.ΚΑΤΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΝΑΠΕ Κ ΧΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΑΝ.ΛΕΩ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΠΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ??ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΜΑΡΙΑ Κ ΣΚΥΒΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΝΕΙ...ΠΩΠΩ ΚΑΥΛΑ...ΜΕΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΥΜΝΟΙ Κ ΠΙΠΩΝΑΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ  ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ.ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Κ ΕΠΕΣΕ Η ΣΤΕΛΛΑ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ.ΕΣΚΥΨΕ Κ ΤΗΝ ΦΙΛΗΣΕ Κ ΤΗΣ ΧΑΙΔΕΥΕ ΤΑ ΒΥΖΙΑ.ΕΕΕΕ ΤΟΥ ΛΕΩ  ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??ΠΡΟΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ Η ΜΑΡΙΑ Κ ΜΕ ΦΙΛΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.ΠΕΤΑΓΕΤΕ Ο ΣΑΒΒΑΣ Κ ΜΕ ΛΕΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΦΙΛΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΛΛΑ??ΠΡΟΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ Η ΣΤΕΛΛΑ ΜΕ ΦΙΛΗΣΕ ΜΕ ΕΙΠΕ ΣΑΓΑΠΩ Κ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΝΑΙ...ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΠΩΠΩ ΦΑΙΝΟΤΑΝ Η ΜΟΥΝΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗ..ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΟΡΟΦΟ..Ε ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΟΝΟΙ Κ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ.ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΑΜΗΣΑ.ΕΓΛΥΨΑ ΤΗΝ ΜΟΥΝΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΣΤΑΖΕ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΤΗΣ ΕΓΛΥΨΑ ΤΟΝ ΞΚΩΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ.Κ ΕΧΥΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ.ΠΕΡΑΣΑΝ 10 ΛΕΠΤΑ Κ ΑΥΤΟΙ ΤΙΠΟΤΑ..Ε ΠΗΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΕΠΑΝΩ ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Κ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ Κ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑΣ ΜΟΥ.ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝΕ.ΛΕΕΙ Ο Σ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝΕ ΑΥΤΟ.ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΧΥΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ.ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΠΕ Η ΣΤΕΛΛΑ Κ ΜΕ ΑΓΚΛΑΙΑΣΕ.ΣΕ ΑΡΕΣΕ ΤΗΣ ΕΙΠΑ..ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΕΙΠΕ.ΤΗΝ ΦΙΛΗΣΑ Κ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΠΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ...ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΑ ΜΟΥΝΟΧΕΙΛΑ ΠΡΗΣΜΕΝΑ..Η ΜΑΡΙΑ ΕΣΚΥΨΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ Κ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ Ε Κ Ο ΑΤΙΜΟΣ Ο ΣΑΒΒΑΣ Κ ΑΥΤΟΣ ΕΓΛΥΦΕ  ΤΙ??ΤΟΝ ΚΩΛΑΡΑΚΟ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ.. ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ.Η ΣΤΕΛΛΑ ΕΖΧΕΙ ΜΙΚΡΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΟΜΟΡΦΟ Κ ΜΙΚΡΗ ΜΑΥΡΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΕΝΩ Η ΜΑΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΩΛΑΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΥΡΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΑ.Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ Κ ΛΙΓΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΕΝΩ Η Μ  ΟΛΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΜΕΝΑ.ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΤΗΣ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΑ 4 Κ ΤΙΣ ΓΑΜΟΥΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ.ΧΥΣΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ..ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΦΑΣΗ.Ε ΜΕΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΠΑΝΙΟ Κ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.Η ΣΤΕΛΛΑ ΜΕ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ..ΞΥΠΝΗΣΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 10 ΧΤΕΣ Κ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ Κ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ.ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΟ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΕΡΩΤΙΚΑ Κ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΧΥΜΑ.Ο Σ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΤΑΓΚΟ ΣΕ ΣΙΝΤΙ Κ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΣΤΕΛΛΑ Κ ΧΟΡΕΘΑΝΕ.ΜΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑ.ΤΗΝ ΧΟΥΦΤΩΝΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ Κ ΤΗΝ ΦΙΛΟΥΣΕ ...ΠΟΛΥ ΚΑΥΛΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΕΤΣΙ ΠΟΤΕ   ΕΒΓΑΖΕ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΛΛΟΝ.Η ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΞΑΙΡΙΑ ΕΣΚΥΨΕ Κ ΜΕ ΠΙΠΩΝΕ...ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΜΕ ΕΙΠΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΕΜΑΤΟ.ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΕΙΠΑ ΘΑ ΧΥΣΩ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΕΣΚΥΨΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Κ ΜΕ ΕΓΛΥΦΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ..ΑΠΠΑΠΑΠΑ ΤΡΕΛΑ..ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ Κ ΜΟΥΓΚΡΙΣΕ  ΓΛΙΣΤΡΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΣΑ..Α ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Κ ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ ΧΤΕΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕ ΨΥΘΥΡΙΣΕ..ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΕΙΧΕ ΣΚΥΨΕΙ ΤΗΝ ΣΤΕΛΛΑ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ Κ ΤΗΝ ΓΑΜΟΥΣΕ ΕΚΕΙ.ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΠΡΑΤΣΟ Κ ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΧΩΣΑ...ΠΛΑΤΣ ΠΛΟΥΤΣ Η ΚΩΛΑΡΑ ΤΗΣ...Η ΣΤΕΛΛΑ ΔΙΠΛΑ ΒΟΓΓΟΥΣΕ ΑΠ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΑΜΗΣΙ..ΕΕ ΤΗΝ ΕΒΓΑΚΛΑ Κ ΤΗΝ ΣΤΡΙΜΩΞΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ..ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ..ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΚΑΥΛΑ...ΟΤΑΝ ΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΑΩ ΑΠ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΟΥΡΛΙΑΖΕ...Ε ΣΙΓΑ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ..ΜΑΡΕΣΕ ΤΟΣΟ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ...ΤΡΕΛΑ....ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ Κ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ Ε ΤΟΤΕ ΕΧΥΣΑ ΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΟΛΑ..Ο ΣΑΒΒΑΣ ΑΡΓΟΥΣΕ...ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗ Κ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΕΡΧΟΥΝ ΕΧΥΣΕ Κ ΑΥΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΟΥ...ΕΧΥΝΕ Κ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ ΓΥΝ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ..

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

δυο-μαύροι-ξέσκισαν-την-κοπέλα-μου


Γεια σας! Θέλω να σας εξιστορήσω την περιπέτεια της κοπέλας μου που είναι άκρως καυλωτική! Την περασμένη Παρασκευή η κοπέλα μου Τζούλια είχε κάνει το πρώτο της γαμήσι με μαύρο.

Περιττό να σας πω ότι όλη την εβδομάδα που μας πέρασε την πόναγε το μουνί της και δεν μπορούσε καλά-καλά να κατουρήσει.

Εχτές Σάββατο είχαμε κλείσει ραντεβού για να γαμηθεί ξανά με μαύρο στο σπίτι της κυρίας που ασχολείται με αυτού του είδους το "σπορ". Το σπίτι αυτό είναι μια μονοκατοικία με τεράστιο χώρο και πολλά δωμάτια και με καθρέφτες που μπορείς να βλέπεις.

Μπορώ να πω ότι μου άρεσε να βλέπω την Τζούλια να γαμιέται με μαύρο. Ίσως γιατί υπάρχει αυτή η αντίθεση χρώματος. Ξανθιά άσπρη, χυμώδης κορμάρα, με μεγάλα βυζιά και ροζ ρώγες, να γίνεται ένα με το μαύρο μυώδες κορμί. Όλη την εβδομάδα δεν κάναμε έρωτα γιατί πόναγε, αλλά ευτυχώς κατά την Πέμπτη άρχισε να της περνάει.

Περιττό να σας πω ότι παρότι την πόναγε το μουνί της και ο κώλος της, με ρώταγε συνέχεια αν θα πάμε το Σάββατο στο σπίτι της κυρίας για να γαμηθεί. Η εν λόγω κυρία μας περίμενε το Σάββατο βράδυ ενώ μου είχε πει στο τηλέφωνο ότι η Τζούλια είχε γίνει ανάρπαστη στους μαύρους γαμιάδες δείχνοντας τους την φωτογραφία της.

Μόλις φτάσαμε στην μονοκατοικία, η Τζούλια φόραγε ένα μίνι, ψηλά τακούνια και εφαρμοστό μπλουζάκι που τόνιζε τα βυζιά της. Ήταν ολοφάνερο ότι ήθελε να προκαλέσει. Την έβλεπα ότι δεν βαστιόταν. Στο σαλόνι υπήρχαν κάποιοι μαύροι από την προηγούμενη φορά και περίμεναν κάποιες άλλες γυναίκες για να της γαμήσουν. Απ' ότι έμαθα οι πιο πολλές ήταν κάπως μεγάλες. Βλέποντας την Τζούλια είχαν γουρλώσει τα μάτια τους…!

Η Τζούλια έκατσε στον καναπέ, έβαλε το ένα πόδι πάνω απ' το άλλο και πήρε ένα ποτό που της πρόσφερε η κυρία. Συζητήσαμε για λίγη ώρα ενώ η Τζούλια παίρνοντας δεύτερο ποτό, ήταν φανερό πως είχε φτιαχτεί λίγο. Κάτι ψιθύρισε στο αυτί της κυρίας που είχε το σπίτι, δεν μου είπε τίποτα και σηκώθηκε και πήγε στο δωμάτιο.

Η κυρία κάτι είπε στο αυτί ενός μαύρου που καθόταν στο σαλόνι και εκείνος σηκώθηκε και πήγε κι αυτός στο δωμάτιο. Σηκώθηκα και πήγα στο χολ έξω από το δωμάτιο που είχε τον καθρέφτη και έκατσα για να δω. Πριν προλάβω να κάτσω στην καρέκλα, είδα την Τζούλια ολόγυμνη ξαπλωμένη στο υπέρδιπλο κρεβάτι να χαϊδεύει ναζιάρικα τα βυζιά της. Ο μαύρος γδύθηκε και ξάπλωσε επάνω στην Τζούλια αγκαλιάζοντας την, ρουφώντας και γλύφοντας τα βυζιά της. Αυτή άρχισε να αναστενάζει και του κατέβασε το κεφάλι του στο ξυρισμένο ροζ μουνί της.

Ο μαύρος άρχισε να την γλύφει με μανία, ενώ αυτή έχοντας ακουμπήσει τα πόδια της στην μυώδη πλάτη του, έλεγε στα Ρώσικα:

-    "Γάμησε με! Το θέλω πολύ".

Στο μεταξύ η κυρία μου έφερε να δω τις αιματολογικές εξετάσεις του μαύρου σε περίπτωση που την έχυνε μέσα.

-    "Η γκόμενα είναι πολύ μουνάρα. Απίθανο μωρό! Την είδε ο άντρας μου και θέλει κι αυτός να την γαμήσει αλλά του το απαγόρεψα" μου είπε η κυρία.

Ο άντρας της ίσα με 75 χρόνων.

-    Τι να κάνει τώρα αυτός μπροστά στο "Τέρας" τον μαύρο; Της απάντησα.

Στο μεταξύ ο μαύρος της πιπίλαγε ακόμα την μουνάρα που είχε γίνει μέσα στα υγρά και ταυτόχρονα την έπαιζε με τα δάχτυλα του. Η Τζούλια έβγαζε βογκητά και μουρμούραγε στα Ρώσικα. Ο μαύρος της άνοιξε τα πόδια και έβαζε σιγά-σιγά την χοντρή του πούτσα στο μουνί της, ενώ της μάλαζε τα βυζιά. Αυτή άρχισε να πονάει και φώναζε ώσπου σιγά-σιγά μπήκε όλη μέσα. Της έβαλε τα πόδια της στην πλάτη του και άρχισε να της τρομπάρει το μουνί σιγά-σιγά βγαίνοντας υγρά από την τρύπα της και στάζοντας επάνω στο μαξιλάρι που ήταν κάτω από την μέση της Τζούλιας.

Εκείνη είχε αρχίσει να τρελαίνεται ενώ αυτός έβγαζε βογκητά πιπιλώντας τα δάχτυλα του ποδιού της.
Ξαφνικά, άνοιξε μια πίσω πόρτα και μπήκε ένας ψηλός εύσωμος μαύρος! Έμεινα
κατάπληκτος! Η κυρία που ήταν δίπλα μου με καθησύχασε λέγοντας μου ότι η Τζούλια το ζήτησε!

Ο μαύρος άντρας γδύθηκε και άφησε να φανεί το σκληρό μακρύ του παπάρι που είχε γίνει σαν σίδερο. Ξάπλωσε και άρχισε να την φιλάει στο στόμα αλλά εκείνη έβγαζε ψιλές κραυγές από ηδονή. Τα χέρια του παίζανε τις μεγάλες με ροζ πλατιές ρώγες βυζάρες και έτσι όπως ήταν πάνω από το κεφάλι της, της έχωσε το μακρύ παπάρι του στο στόμα της. Αυτή κόντευε να πνιγεί κι άρχισε να βήχει, αλλά μετά το πήρε όλο στο στόμα και το ρούφαγε με μανία, ενώ ο άλλος μαύρος συνέχιζε να της γαμάει την υγρή μουνάρα.

Για μια στιγμή, ο μαύρος ξεσφήνωσε την πούτσα του από το μουνί της και εκείνη σαν χαμένη στο διάστημα, παραμίλαγε με τα μάτια μισάνοικτα. Ο εύσωμος μαύρος ξάπλωσε, την σήκωσε αγκαλιά και την έβαλε να καθίσει στον χοντρό του πούτσο με των πισινό τουρλωμένο στον άλλο γαμιά, που άρχισε να της γλύφει με μανία την κωλοτρυπίδα και μπαινοβγάζοντας τα δυο του δάκτυλα. Αυτή άρχισε να βογκάει, ενώ από παντού άκουγες αναστεναγμούς. Τα μεγάλα της βυζιά είχαν γίνει πιπίλα για τον εύσωμο μαύρο που την γαμούσε με μανία, ενώ ο άλλος της έβαζε σιγά-σιγά το παπάρι του στον κώλο της.

Μια κραυγή έβγαλε η Τζούλια, αλλά εκείνος την γράπωσε από τον λαιμό μπαινοβγάζοντας την χοντρή του πούτσα στον κώλο της και φυσώντας πάνω της, έχοντας γραπώσει γερά τα άσπρα της κωλομέρια. Ήδη είχαν αρχίσει να βγαίνουν από παντού υγρά, ενώ η κυρία μου έφερε τις αιματολογικές εξετάσεις του δεύτερου λες και περίμενα τον έλεγχο!

Με βαναυσότητα γαμούσαν την μουνάρα της και την κωλοτρυπίδα της ώσπου για μια στιγμή, έφυγαν τα σπέρματα του εύσωμου μαύρου μέσα στον κόλπο της τρέχοντας επάνω στα μπούτια του, ενώ η Τζούλια φώναζε στα Ρώσικα:

-    "Ναιαιαιαι, όλα μέσα... χύνωωωωωωω".

Ενώ μετά από λίγα λεπτά, χύσια πλημμύρισαν την κωλοτρυπίδα της. Ροζ σπέρμα προφανώς από λίγο αίμα. Ξεσφήνωσαν τις πούτσες τους και ξάπλωσαν και οι τρεις κατάκοποι με χύσια επάνω τους και στο κρεβάτι

Ήδη έχουμε συνεννοηθεί για άλλο γαμήσι μέσα στην εβδομάδα. Ίσως με πιο πολλούς. Η κυρία με το σπίτι, μου είπε πως η Τζούλια της εκμυστηρεύτηκε πως θέλει να πηγαίνει μόνη της όποτε νιώθει την ανάγκη!

πως-απάτησα-τον-άντρα-μου



Η ιστορία είναι αληθινή και συνέβη προχθές την Τετάρτη. Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως τα πράγματα. Με λένε Χριστίνα, είμαι 33 ετών και είμαι παντρεμένη εδώ και 9 χρόνια και έχουμε 2 παιδιά, ένα αγόρι 8 ετών και ένα κορίτσι 5.

Δουλεύω σαν γυμνάστρια σε ένα μεγάλο γυμναστήριο της Αττικής και οι πολυάριθμοι πελάτες έρχονται αποκλειστικά και μόνο για εμένα, καθότι είμαι πανέμορφη, με μεγάλο στήθος και τέλειο πεταχτό κωλαράκι που όλοι στο γυμναστήριο θα λάτρευαν να ξεσκίσουν.

Την Τετάρτη λοιπόν, ξεκίνησα για τη δουλειά μου φορώντας μια προκλητική μίνι φούστα και από πάνω ένα μπλουζάκι που ίσα-ίσα κάλυπτε το στήθος μου. Μόλις με είδε ο άντρας μου έτσι, μου φώναξε:
• Που πας μωρή πουτάνα έτσι;; Πάλι να τσιμπουκώσεις τα μαλακισμένα που μαζεύετε;
Ρίχνοντας μου μια σφαλιάρα και σκίζοντας μου το μπλουζάκι…
• Πρώτα θα τσιμπουκώσεις εμένα και μετά τα μαλακισμένα σου!
Και ξεκούμπωσε το τζην του προσφέροντας μου την πούτσα του στο στόμα μου!

Μου τον κάρφωσε με μανία στο στόμα μου και μου έσπρωχνε το κεφάλι προς τα μέσα για να μου τον βάλει πιο βαθιά…
• Άσε με να το κάνω όπως ξέρω εγώ…
Του είπα, και αμέσως άρχισα να του παίζω μαλακία και να του γλύφω το κεφάλι. Ύστερα του έβαλα όλο τον πούτσο μέσα στο στόμα μου και μετά πετάχτηκαν τα χύσια του μέσα μου.. που τα κατάπια…

• Τώρα πάω να τσιμπουκώσω και τους μαλάκες μου...
Του είπα ενώ άλλαζα μπλούζα.

Μόλις φτάνω στο γυμναστήριο, πάω αμέσως στα αποδυτήρια των ανδρών που ήταν 6 εκείνη τη στιγμή μέσα, και τους λέω:
• Επειδή ξέρω ότι θέλετε να με γαμήσετε, τώρα είναι η ευκαιρία σας...
Και αμέσως σηκώθηκαν όλοι και τυλίχτηκαν γύρω μου…

Σε άλλους έπιασα αμέσως το καυλί ενώ οι άλλοι γύρω, μου χούφτωναν τον κώλο και μου έγλυφαν το στήθος και τα τέλεια μπούτια μου…
• Ελάτε αγοράκια… για γαμήστε τη δασκαλίτσα σας!
Και με πέταξαν στα τέσσερα.

Ήρθε ένας στον κώλο και ένας στο στόμα, ενώ άλλοι δυο μου έγλυφαν εναλλάξ το ξυρισμένο μουνάκι μου, και στους άλλους δυο έπαιζα μαλακία..
Ο πρώτος μου γάμαγε απαλά τον κώλο ενώ στη συνέχεια, άρχισε να με γαμάει με μανία και να μου τον χώνει όλο μέσα, ενώ εγώ τσιμπούκωνα ρυθμικά τον δεύτερο και έπαιζα μαλακία στους άλλους δυο τη στιγμή που οι υπόλοιποι δυο μου έγλυφαν ταυτόχρονα το μουνάκι…

Είχα φτάσει σε πλήρη οργασμό και τους έχυσα, ενώ οι άλλοι με έχυσαν σε λίγο… σε στόμα και κώλο..

Στη συνέχεια οι άντρες άλλαξαν θέσεις, και επαναλήφθηκε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Μετά πάλι τα ίδια… [αλλαγή, τσιμπούκι, πισωκολλητό κλπ]

Μετά εγώ στα γόνατα να τους τσιμπουκώνω όλους μαζί και να με χύνουν για 3η φορά στο στόμα και το στήθος.

Το βράδυ που πήγα σπίτι, ο άντρας μου με περίμενε γυμνός στο δωμάτιο, ενώ μου είχε αγοράσει μια στολή νοσοκόμας.
Όταν τη φόρεσα, με πήδηξε από παντού.. πιο άγρια από όσο με πήδηξαν και οι 6 μαζί!!!

το-δικό-μας-τρίο

Χρόνια προσπαθούσα να πείσω την γυναίκα μου -Βάσω το όνομα της- να δεχτεί άλλο ένα άτομο στο κρεβάτι μας, είτε γυναίκα, είτε, κυρίως, άνδρα.
Και ενώ στις φαντασιώσεις και στις συζητήσεις μας γύρω από το σεξ, αυτό γινόταν πραγματικότητα και λειτουργούσε και διεγερτικά όταν κάναμε έρωτα, ούτε κουβέντα δεν σήκωνε, όταν την πίεζα να προχωρήσουμε και παραπέρα, γιατί πίστευε ότι αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να συμβούν στ’ αλήθεια.
Από την άλλη, και όσο περνούσε ο καιρός, εμένα μου είχε γίνει έμμονη ιδέα, να την δω να πηδιέται μπροστά μου με κάποιον άλλον ή να τις κάνουμε έρωτα μαζί.

Τότε σκέφτηκα ότι το πράγμα θέλει υπομονή και συγκεκριμένη τακτική. Με τον Πέτρο είχαμε γνωριστεί μέσω του internet. Ήξερε τι ήθελα αλλά και το πρόβλημα και έτσι δεν είχαμε συναντηθεί ποτέ, μέχρι που κάποια μέρα του ζήτησα να βρεθούμε να τα πούμε.

Ο Πέτρος είναι ένας πολύ καλοβαλμένος άνδρας, με καλό σώμα και χαμηλών τόνων και κατάλαβα αμέσως ότι είναι από τους τύπους που αρέσουν στη Βάσω. Του εξήγησα το σχέδιο μου. Θα της τον παρουσίαζα σαν φίλο μου, θα κάναμε λίγο παρέα στην αρχή, που όσο περνούσε ο καιρός θα γινόταν πιο συχνή.

Έτσι και έγινε. Όπως σωστά είχα προβλέψει, ο Πέτρος άρεσε στη Βάσω και έφτασε στιγμή που βρισκόμασταν σχεδόν καθημερινά, χωρίς όμως εκείνη να έχει καταλάβει που πήγαινε το πράγμα. Άρχισα να τους αφήνω και μόνους τους, ο δε Πέτρος άρχισε τα "αθώα" φλερτ, πράγμα που ήξερα ότι της αρέσει.

Σκόπιμα είπα στον Πέτρο να χαθεί για ένα διάστημα, πράγμα που έκανε τη Βάσω να με ρωτάει επίμονα αν συμβαίνει κάτι. Τότε άρπαξα την ευκαιρία και της είπα ότι του άρεσε πολύ, ότι μου εκμυστηρεύτηκε ότι ήθελε να κάνει έρωτα μαζί της και ότι απομακρύνθηκε για να μην δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση μας. Στην κουβέντα που ακολούθησε τα κατάλαβε όλα. Ήταν πια έτοιμη, αν και αγχωμένη...

Ο Πέτρος έφτασε στο σπίτι κατά τις 9 το βράδυ και μπαίνοντας έδωσε στη Βάσω ένα φιλί στο στόμα. Την είδα να τρέμει ελαφρώς. Ήπιαμε ένα ποτό να φύγει η αμηχανία.

- Στο σαλόνι ή στην κρεβατοκάμαρα; Ρώτησα.

Η Βάσω ήρθε και κούρνιασε στην αγκαλιά μου. Φορούσε μια πολύ κοντή φούστα με ένα στριγκάκι από κάτω. Της έβγαλα το μπλουζάκι της και άρχισα, ανοίγοντας τα πόδια της να της χαϊδεύω τα μπούτια. Στο μεταξύ ο Πέτρος έβγαλε τα ρούχα του. Ο πούτσος του ήταν ήδη σηκωμένος. Πλησίασε, γονάτισε και άρχισε να της γλύφει το μουνί. Της άρεσε τρελά.

Έβγαλα και εγώ τα ρούχα μου, πλησίασα και της έχωσα τον πούτσο μου στο στόμα, όσο πιο βαθιά γινόταν. Δεν άργησε να χύσει. Το γλέντι μόλις άρχιζε...

- Πάμε στο κρεβάτι. Είπε.

Άφησα στον Πέτρο την πρωτοβουλία. Την έστησε στα τέσσερα και συνέχιζε να της γλύφει πότε το μουνί, και πότε την κωλοτρυπίδα της. Έτρεμε από καύλα.

- Γάμα με… γάμα με… γάμα με όσο θες! Γάμα με απ’ όπου θες‼! Φώναξε κάποια στιγμή.

Τη γάμησε τρελά και από τον κώλο και από το μουνί. Έχυνε ασταμάτητα… δεν χόρταινα να τους βλέπω… επιτέλους η φαντασίωση μου γινόταν πραγματικότητα!

Εκείνο, το πρώτο μας βράδυ, γαμήθηκε και με τους δυο μας σε διάφορους συνδυασμούς και από τον κώλο και από το μουνί. Μας έγλυψε τα αρχίδια και τους πούτσους απίθανα! Μας έβαλε κωλοδάχτυλο όπως μόνο εκείνη ξέρει, και έχυνε… έχυνε χωρίς σταματημό.

Η σχέση των τριών μας συνεχίζεται χωρίς προβλήματα και θέλω να πιστεύω, ότι αυτό θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα καιρό.

Η-γυναίκα-μου-τον-περιποιήθηκε


Αν και είμαστε παντρεμένοι 14 χρόνια δεν έχουμε πλήξει καθόλου ερωτικά. Όλο και κάτι βρίσκουμε για να εμπλουτίσουμε την ερωτική μας ζωή. Εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιούμε και το internet όπου βρίσκουμε ζευγάρια ή και μοναχικά άτομα και παίζουμε μέσα από το γυαλί.

Από πέρυσι αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε πως θα ήταν να παίξουμε και ζωντανά. Προσπαθήσαμε από αγγελίες να βρούμε κάτι αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Οπότε είπαμε ότι θα προσπαθήσουμε το καλοκαίρι στις διακοπές.

Τις διακοπές τις περνάμε στο νησί της Μαρίας όπου η κύρια παρέα μας είναι ένα ζευγάρι που μένει στο νησί αλλά ο άνδρας έρχεται τακτικά στην Αθήνα για δουλειές του μαγαζιού του. Ο Γιώργος είναι ενδιαφέρον τύπος και δεν κρύβει ότι του αρέσει η Μαρία. Στις συζητήσεις όλο και ανταλλάσσουμε πειράγματα με την γυναίκα του τον Γιώργο και τη Μαρία, αλλά μέχρι εκεί.
Μικρή κοινωνία, γνωστοί ,οπότε δύσκολο να ανοιχθείς.

Ένα βράδυ που ήμασταν μόνοι με την Μαρία και είχαμε πιει μερικά ποτά παραπάνω μου είπε:
- Πως θα ήταν να κάναμε μια τριάδα με τον Γιώργο; Της απάντησα:
- Είσαι τρελή;;; Αυτό δεν γίνεται.

Από τότε δεν ξαναμίλησε για το θέμα σε όλες τις διακοπές. Βέβαια πήγαμε οι δυο μας δυο ολιγοήμερες διακοπές μακριά από το χωριό της αλλά δεν μας έτυχε τίποτα.

Τον Αύγουστο γυρίσαμε πιο νωρίς στην Αθήνα και αφήσαμε τα παιδιά στα πεθερικά. Δυο μέρες μετά χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν ο Γιώργος που μας είπε ότι θα ερχόταν για μια μέρα στην Αθήνα και θα έμενε ένα βράδυ, οπότε θα έμενε στο σπίτι τώρα που έλειπαν τα παιδιά.

Όταν ρώτησα τη Μαρία που θα τον πάμε το βράδυ, μου είπε:
- Άσε να κάτσουμε σπίτι και αν θέλουμε αργά πάμε κανένα μπαράκι.

Την άλλη μέρα γύρισα νωρίς στο σπίτι αφού έκανα τα απαραίτητα ψώνια. Η Μαρία άργησε και γύρισε κατά τις πέντε και μου είπε ότι πήγε για ψώνια μετά τη δουλειά. Βαστούσε 2 -3 τσάντες. Δεν έδωσα σημασία και αρχίσαμε να κάνουμε κάποιες ετοιμασίες κρασί στο ψυγείο, κόψιμο τυριά κλπ.

Ο Γιώργος ήρθε κατά τις 9. Έδειχνε κουρασμένος γιατί έπρεπε να τελειώσει τα πάντα σε μια μέρα. Έκανε ένα μπάνιο και καθίσαμε στη βεράντα να φάμε. Είχε ωραίο φεγγάρι και γρήγορα έφυγαν 2 μπουκάλια κρασί. Η Μαρία φορούσε ένα άσπρο παντελόνι με το στρινγκ να ξεχωρίζει ενώ όταν έσκυβε φαινόταν ξεκάθαρα. Δεν μας έκανε εντύπωση γιατί ξέραμε ότι η Μαρία φοράει στρινγκ συνέχεια το καλοκαίρι.

Αυτή τη βραδιά όμως δεν έκανε καμία προσπάθεια να το κρύψει.. αντίθετα έσκυβε συνέχει για να φαίνεται.

Σε κάποια στιγμή μας ρώτησε αν μας αρέσει το βρακί της. Εμείς μείναμε έκπληκτοι και απαντήσαμε «ναι…» μουδιασμένα.
- Ε, τότε θα σας δείξω αυτά που αγόρασα σήμερα! Μας είπε.
Εμείς είπαμε «εντάξει».
- Θα περάσουμε μέσα και θα κλείσουμε τις κουρτίνες, και θα ανάψουμε το κλιματισμό γιατί θέλω να σας χορέψω.

Μπήκαμε μέσα και η Μαρία έβαλε στο CD να παίζει jazz. Ανάψαμε τον κλιματισμό βάλαμε ποτό και περιμέναμε.

Ξαφνικά μπήκε η Μαρία... μείναμε άφωνοι!

Φορούσε ένα κόκκινο δικτυωτό φανελάκι και ένα τιγρέ στρινγκ. Κλείνει τα φώτα και αρχίζει να χορεύει αργά.
- Εσείς θα κάτσετε στο καναπέ και δεν θα κάνετε τίποτα. Μας είπε.
Εγώ είχα τρελαθεί! Ο Γιώργος είχε πάθει την πλάκα του…! Δεν ξέραμε τι να κάνουμε…

Σε λίγο εξαφανίζεται και εμφανίζεται με ένα κίτρινο στρινγκ με άνοιγμα μπροστά, με κορδέλες. Και μας λέει:
- Καλά… δεν ζεσταίνεστε; Βγάλτε τα ρούχα σας.
Τι να κάνουμε..; Μείναμε με τα μπόξερ. Οπότε η Μαρία βγάζει το φανελάκι και έρχεται και κάθεται ανάμεσα μας με το ποτό της, και μας χουφτώνει και τους δυο και αρχίζει να μας τους παίζει.
Δεν μπορώ να πω ότι αισθανόμασταν άνετα.

Ξαφνικά, σκύβει και αρχίζει να μου παίρνει πίπα ενώ με το χέρι της τραβάει το χέρι του Γιώργου στα βυζιά. Ξαφνικά σηκώνεται και πάει και βάζει τον κώλο της μέσα στη μούρη του Γιώργου, ενώ εμένα με σηκώνει όρθιο και συνεχίζει την πίπα. Ο Γιώργος άρχισε να την γλύφει. Δεν άντεξα και την έχυσα στη μούρη και στα βυζιά. Αυτή άρχισε να τα αλείφει πάνω της.

Ξαφνικά σταμάτησε και μου είπε να φέρω τη μηχανή και έρχεται σε λίγο. Γύρισε και έφερε ένα σεντόνι και το άπλωσε κάτω και ξάπλωσε. Μου λέει:
- Εσύ τώρα θα κάτσεις στον καναπέ και θα βλέπεις. Και θα τραβήξεις φωτογραφία.
Φωνάζει το Γιώργο και όπως ήταν ξαπλωμένη, βάζει την πούτσα του στο στόμα της, ενώ εμφανίζει ένα δονητάκι και αρχίζει να παίζει με το μουνί της. Ο Γιώργος είχε τρελαθεί! Έχωνε την πούτσα μέσα στο στόμα της. Εγώ άρχιζα να τον παίζω. Πήγα να μπω και εγώ στο παιχνίδι αλλά με έδιωξε..
- Μόνο θα βλέπεις και θα τον παίζεις! Μου είπε.

Δεν άργησαν να χύσουν. Ο Γιώργος έχυσε στην κοιλιά της. Εγώ τράβηξα μερικές φωτογραφίες.
Σηκωθήκαμε και αφού πήγαμε οι άνδρες το μπάνιο όπου κάναμε ντους, βγήκαμε στην βεράντα όπου συνεχίσαμε το ποτό . Η Μαρία ρώτησε αν μας άρεσε και μας είπε ότι καλά θα ήταν να ήμασταν τετράδα.

Ο Γιώργος υποσχέθηκε να πείσει τη γυναίκα του για το καλοκαίρι.

Κατά τις 3 πήγαμε για ύπνο οπότε η Μαρία μου λέει:
- Θέλω να με γλύψεις και να με γαμήσεις χυμένη… γι\' αυτό δεν πλύθηκα…
Αυτό ήταν! Ρίξαμε ένα από τα καλύτερα πηδήματα μέχρι το πρωί που ξύπνησε ο Γιώργος για να προλάβει το αεροπλάνο.

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...