ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

με-δυο-γαμιάδες

 Είναι 100% αληθινή ιστορία. Πριν ένα μήνα γνωρίστηκα με ένα αγόρι από το ίντερνετ. Μου ζήτησε τον αριθμό μου κι εγώ τον έδωσα. Μετά αρχίσαμε να μιλάμε μέσα από τα μηνύματα. Αυτός σπούδαζε στην Ξάνθη στην σχολή αστυφυλάκων κι εγώ σπούδαζα στην Αθήνα αλλά έμεναν οι γονείς μου στην Ξάνθη. Είχα κλείσει εισιτήρια για την Ξάνθη και είχα πει στον Χρήστο όταν έρθω να βρεθούμε. Μου είπε τα πάντα γι’ αυτόν αλλά δεν με είχε δει ούτε τον είχα δει ποτέ. Αρχίσαμε να κάνουμε σεξ από το κινητό. Με έκανε να χύσω είκοσι φορές εκείνο το βράδυ! Με καύλωνε πολύ η ιδέα ότι κάνω σεξ με έναν που δεν ξέρω.

Ήρθε η μέρα που ήρθα στην Ξάνθη. Εκείνη την μέρα δεν είχα κάρτα κι αυτός μου έστελνε μηνύματα κι εγώ δεν απαντούσα. Την επόμενη μέρα βάζω κάρτα και του στέλνω. Αποφασίσαμε επειδή είχε μια μέρα άδεια και δεν προλάβαινε να πάει στην Κρήτη να μείνει στην Ξάνθη σε ένα ξενοδοχείο.

Εκείνη την μέρα πήρα στο ξενοδοχείο. Ήπιαμε ένα καφέ στο μπαρ του ξενοδοχείου. Μετά ανεβήκαμε στο δωμάτιο του. Είχα καυλώσει πολύ. Το στρινγκ μου είχε γεμίσει μετά υγρά μου. Αυτός το κατάλαβε με έριξε στο κρεβάτι και με φιλούσε με πάθος. Μου δάγκωνε το λαιμό και τα αφτιά. Είχα καυλώσει πολύ.

Με μια κίνηση με άφησε γυμνή. Οι ρώγες μου είχα σηκωθεί και είχαν σκληρύνει πολύ. Μου έγλυφε τα μεγάλα βυζάκια μου. Έλεγε πως πρέπει να γίνω μοντέλο. Άρχισε να δαγκώνει τη μία ρώγα και με το ένα χεράκι να μου χαϊδεύει το μουνάκι μου. Αυτό ηδονή άρχισα να αναστενάζω.

Άφησε την ρώγα μου και πήρε την άλλη στα μεγάλα χέρια του. Με έγλυφε σαν τρελός και με δάγκωνε με όλη του την δύναμη. Πονούσα αλλά δεν ήθελα να σταματήσει επειδή μου άρεσε αυτό που κάνει. Με το άλλο του χέρι άρχισε να μου βάζει δάχτυλο. Μετά πέντε μαζί. Ήταν υπέροχη αίσθηση. Τα δάχτυλα του είχαν γεμίσει με τα υγρά μου.

Μου τα έδινε να τα γλύψω. Τα έβαζα όλα μαζί μέσα στο στόμα μου. Το εργαλείο του είχε σκληρύνει και μεγαλώσει πολύ. Το τρόμπαρα με το ένα μου χέρι. Ακουμπούσα στα αρχίδια του και ερεθιζόμουν περισσότερο. Του είπα να σηκωθεί.

Αυτός αμέσως σηκώθηκε του κατέβασα σιγά - σιγά το παντελόνι. Άρχισα να τον παίρνω σιγά - σιγά μέσα στο στόμα μου. Τον ερέθισε πολύ αυτό που τον έκανα. Η γλώσσα μου πήγαινε πάνω κάτω στο μεγάλο και χοντρό του εργαλείο. Η γλώσσα μου είχε πάει και στα αρχίδια του τα δάγκωνα με πάθος!

Του είπα ότι θέλω να μου γαμήσει το στόμα. Αυτός άρχισε με αργές κινήσεις να μου το γαμάει. Άρχισε η ένταση να ανεβαίνει. Όλο και πιο γρήγορα. Μέχρι που μου λέει:

-    «Χύνω μωρή τσούλα. Πιες τα όλα. Κατάπιε τα μωρή πουτάνα

Και τότε ένιωσα όλα του τα υγρά μέσα μου. Είχε πολύ ωραία γεύση. Μετά ήταν η σειρά μου να ικανοποιηθώ. Μου είπε να κάτσω σε ένα τραπέζι. Έκατσα και έσκυψε το κεφάλι του. Ένιωσα την ανάσα του πάνω στο μουνί μου. Με μια απότομη κίνηση άρχισε να με γλύφει. Η γλώσσα του έγλυφε την κλειτορίδα μου άρχισα να φωνάζω από ευχαρίστηση. Είχε μια μανία να μου γλύφει το μουνί ώρες.

Άρχισε να με γαμάει με την γλώσσα του. Δεν άντεχα άλλο. Του είπα να με γαμήσει. Αλλά αυτός συνέχισε να με γλύφει. Τον ικέτευσα να με γαμήσει αλλά τίποτα αυτός συνέχισε το δικό του. Ούρλιαζα από ηδονή και ευχαριστήσει αλλά τίποτα. Γυρνάει και μου λέει

-    «Θέλεις να σε γαμήσω μωρή πουτάνα

-    «Ναι, θέλω!»

Γυρνάει και μου λέει:

-    «Τότε φώναξε ότι θέλω να με γαμήσεις άγρια!»

Το έκανα. Φώναξα δυνατά ότι θέλω να με γαμήσει. Με μια απότομη κίνηση άρχισε να με γαμάει πονούσα πολύ. Με γαμούσε μία άγρια και μία γρήγορα. Δεν μπορούσα να του μαντέψω την επόμενη κίνηση του. Δεν ήθελα να σταματήσει άσχετα που πόναγα και ούρλιαζα. Έδεσα τα πόδια μου στην μέση του. Το έμπαινε ολόκληρος μέσα μου. Σε μια στιγμή του λέω:

-    «Χύνω γαμιά μου, χύνω. Αχ, ναι ναι!!! Ναι, ναι! Αααααααααχχχ! Ναι, μην σταματάς. Ααααααχ! Ναι!!!»

-    «Χύσε μωρή τσούλα, χύσε. Σε γαμάω μωρή καριόλα. Πάρτον όλο μέσα σου και χύσε!»

Άρχισε να ουρλιάζει κι αυτός. Έχυνε ταυτόχρονα με μένα αλλά εγώ δεν το είχα καταλάβει. Ξαφνικά χτυπάει η πόρτα και αυτός την ανοίγει. Ήταν ο θεός ο κολλητός του. Που με ήθελε δικιά του. Ο Χρήστος γυρνάει και με βάζει στα τέσσερα, έρχεται από πίσω μου και αρχίσει να μου γλύφει την κωλοτρυπίδα μου. Μου βάζει και δυο δάχτυλα και ανάμεσα από τα χείλη μου βγαίνει ένας αναστεναγμός. Μου λέει ο Χρήστος:

-    «Μωρή σκύλα πονάς;»

Εγώ δεν απαντάω. Με τραβάει από τα μαλλιά και μου ξαναρωτάει πιο αγριεμένος:

-    «Μωρή καριόλα, πονάς;»

Εγώ δεν απαντάω και ξαφνικά από το θυμό του μου βάζει το καυλί του μέσα και αρχίσει να με γαμάει άγρια.

-    «Να μάθεις να απαντάς όταν σου ρωτάνε κάτι πουτανάκι μου!»

Εγώ ούρλιαζα από πόνο και ηδονή. Δεν με είχε ξαναξεσκίσει κανένας έτσι. Ήμουν σίγουρη ότι τρέχει αίμα από την κωλοτρυπίδα μου. Σε μια φάση βλέπω τον κολλητό του να είναι μπροστά μου γυμνός και να παίζει το καυλί του. Του είπα να βάλει μπροστά από μένα μια καρέκλα και να κάτσει. Αυτός με άκουσε και έκατσε.

Άρχισα να παίρνω το πρησμένο του καυλί στο στόμα του. Πραγματικά ήταν υπέροχο. Ήταν χοντρό και είχε σκληρύνει αφάνταστα. Είχα καυλώσει με την ίδια. Ήμουν έτοιμη να χύσω. Αυτός με γαμούσε το στόμα και ο Χρήστος τον κώλο μου. Ήταν υπέροχη αίσθηση. Ταυτόχρονα αδειάζουν ο ένας στον κώλο μου και ο άλλος στο στόμα μου.
Ο Χρήστος είχε τελειώσει. Σηκώνεται και λέει στο κολλητό του:

-    «Έλα τώρα να την γαμήσεις εσύ την παλιο-πόρνη!»

Μετά ο Θανάσης με έβαλε να κάτσω πάνω του όπως καθόταν αυτός στην καρέκλα. Με μια απότομη κίνηση μπαίνει ολόκληρος μέσα μου. Ακούστηκε ένα: «Ααααχ!» ευχαρίστησης και ηδονής.

Με γαμούσε αφάνταστα καλά. Δεν το περίμενα… Με γαμούσε όλο και πιο γρήγορα. Σε μια φάση σηκώνεται και με καρφώνει στον τοίχο. Με γαμούσε με όλο του την δύναμη. Πονούσα πολύ. Δεν ήθελα να σταματήσει ποτέ αυτή η στιγμή. Άρχισα να χύνω πάνω στο καυλί του. Αυτό τον ερέθισε πολύ. Εγώ να φωνάζω αχ και αχ. Αυτός να φωνάζει:

-    «Πάρτον μωρή μουνάρα όλο μέσα σου. Να δεις τι θα πει άντρας κανονικός!»

Είχα τελειώσει. Αυτός με έβαλε στην καρέκλα και άρχισε να μου γαμάει τον κώλο. ειλικρινά ήταν πολύ καλός στο γαμήσει και πολύ ωραίος. Εγώ φώναζα από πόνο και ηδονή και αυτός χτυπούσε με δύναμη τα κωλομάγουλα μου. Αυτό με καύλωνε ακόμα περισσότερο κι αυτός το ήξερε. Άρχισε να μου παίζει τα βυζιά και ταυτόχρονα με γαμούσε.

Σε μια φάση νιώθω έναν πόνο που με έκανε να δακρύσω. Όταν κατάλαβα τι μου γίνεται είχα καυλώσει… ήταν ο Χρήστος και ο Κώστας και μου το έχωναν από την ίδια τρύπα. Πονούσα και έκλαιγα από πόνο αλλά μου άρεσε αυτό. Μετά από δέκα λεπτά γαμήσι έχυσα και από τον κώλο και με έβαλαν να πάρω τα καυλιά τους μέσα στο στόμα μου ταυτόχρονα.

Μου άρεσε η ιδέα και το έκανα. Μετά από λίγα λεπτά έχυσαν ο ένας πάνω στα βυζιά μου και ο άλλος στο πρόσωπο μου. Ο Θανάσης μου έκανε ένα γλυφομούνι για να καταπιεί τα υγρά μου. Δεν άργησα πολύ, μετά από λίγο τελείωσα κι εγώ.

Ήταν πολύ καλή εμπειρία. Μετά από λίγο καιρό τα έφτιαξα με τον Θανάση. Ειλικρινά σας μιλάω γαμάει τέλεια.

οι-δύο-κολλητές

 Σαν παιδί κι εγώ και μάλιστα αγοράκι, είχα παρατηρήσει από μικρή ηλικία ότι οι μεγαλύτερες γυναίκες είχαν πολλά προτερήματα σε σχέση με τις συνομήλικες μου. Συγκεκριμένα μου άρεσε μια φίλη της μητέρας μου (η Ελένη) με μεγάλο κώλο μεγάλα βυζιά και πόδια πάντα περιποιημένα. Θυμάμαι μια φορά που έτυχε να είμαστε μόνο εγώ κι αυτή στο σπίτι της, πήγα από πίσω της την ώρα που έπλενε πιάτα, και για να το παίξω δήθεν σε εκείνη μεγάλος και δυνατός, προσπάθησα να την σηκώσω στον αέρα. Την ώρα όμως που τη σήκωνα και ακούμπησε ο κώλος της την πούτσα μου, σε κλάσματα δευτερολέπτου μου είχε γίνει πέτρα. Κι επειδή φορούσε μια μακριά φούστα αισθάνθηκα την πούτσα μου να χώνεται στα κωλομάγουλα της.

Εκείνη την ώρα που αισθάνθηκε τον πούτσο μου αναφώνησε:

-    «Καλέ τι είναι αυτό το πράμα;»

Και αφήνοντας την γύρισε και κοίταξε το παντελόνι μου που πλέον θύμιζε μακέτα αντίσκηνου παρά σορτσάκι (ήμουν αρκετά ανεπτυγμένος για την ηλικία μου).
Της απάντησα:

-    «Αυτό!», δείχνοντας της με νεύμα τον πούτσο μου.

Εκείνη αποσβολωμένη τον κοίταζε και ψέλλισε:

-    «Τι κοντάρι είναι αυτό Νίκο μου; Και δεν σου φαινότανε…»

Το αποκορύφωμα ήταν όταν είδα την επιθυμία της να το αγγίξει να δει αν είναι αληθινό αυτό που έβλεπε να τεντώνεται μέσα από το παντελόνι ενός δεκαεπτάχρονου αγοριού. Δεν άργησα να νιώσω την παλάμη της να τον ακουμπάει και μετά να αρχίσει να μου τον μαλάζει, και σιγά - σιγά να μου τον παίζει.

Όμως δεν σταμάτησε εκεί και σε ανύποπτο χρόνο μου κατεβάζει απότομα το σορτσάκι και είδε τον πούτσο μου σε πλήρη στύση να την κοιτάζει. Κι ενώ πήγαινε να γονατίσει μπροστά μου, ο ήχος της πόρτας έσκασε σαν γκιλοτίνα και με τη μία το πέος μου έπεσε, ενώ εκείνη άρχισε ταραγμένη να ξαναπλένει πιάτα.

Μπήκε ο άντρας της και μας έκοψε στο καλύτερο ο μαλάκας. Δεν πτοήθηκα όμως κι επειδή η κατασκευή του σπιτιού ήταν έτσι που βοηθούσε στο μπανιστήρι, κι επειδή εκείνη ήταν ψιλοαπόμακρη και φρόντιζε πάντα να βρισκόμαστε σε κόσμο, αποφάσισα να την παίρνω μάτι γυμνή όσο έκανε μπάνιο. «Τουλάχιστον», έλεγα, «από το τίποτα κάτι είναι κι αυτό...»

Την πρώτη φορά το ευχαριστήθηκα αρκετά αλλά δυστυχώς την δεύτερη με έπιασε ο άντρας της κι εκείνη "υποχρεώθηκε" να το παίξει θιγμένη και αυστηρή αφού ούτως ή άλλως ήταν έτσι και ο χαρακτήρας της. Και στη σκέψη ότι πριν λίγες μέρες ήταν έτοιμη να μου πάρει τσιμπούκι και σε συνδυασμό με κάποια ταμπού που είχε, δεν της ήρθε και τόσο δύσκολο να μπει στο πετσί του ρόλου. Έπρεπε να παίξει για να καλύψει τυχόν ενοχές.

Αλλά κατάφερα και το έσωσα αφού η έναρξη του καπνίσματος μου σε συνδυασμό με την παράξενη κατασκευή του σπιτιού και την ικανότητα μου να εφευρίσκω δικαιολογίες αμέσως, και ειδικά όταν την είχα άσχημα, με βοήθησαν και την σκαπούλαρα.

Μετά από λίγο καιρό χώρισε με τον άντρα της, τσακώθηκε και με την μητέρα μου κι από τότε έχασα τα ίχνη της.

Με τον καιρό μεγάλωνα και καθότι λάτρης της υγιεινής ζωής, έτρωγα αρκετές ώρες στο γυμναστήριο κι έφτιαχνα σώμα για να γίνομαι πιο ποθητός στις γυναίκες. Και απ' αυτό που μου επιφύλασσε η μοίρα μου είχα απόλυτο δίκιο.

Ένα αυγουστιάτικο πρωινό, έλειπαν όλοι από το σπίτι κι εγώ κοιμόμουν (λόγω της τότε εξαντλητικής νυχτερινής δουλειάς μου), όταν ξαφνικά με ξύπνησε ο ήχος από το κουδούνι της πόρτας. Σηκώθηκα φορώντας μόνο το κολλητό μου μποξεράκι και πήγα να ανοίξω έτοιμος να μπινελικώσω το άτομο που με διέκοψε από τον ύπνο, και που τις περισσότερες φορές ήταν η διπλανή που ήθελε τη μητέρα μου για διάφορους ασήμαντους λόγους.

Έμεινα έκπληκτος όταν είδα τη Ελένη να με κοιτάει όλο χαρά και να ορμάει επάνω μου και να με φιλάει λέγοντας συνέχεια πόσο μεγάλωσα και πως τώρα πια έγινα ολόκληρος άντρας. Από τη χαρά μου που την ξαναείδα, δεν πρόσεξα τη φίλη που είχε φέρει μαζί της, την Άννα, μια ξανθιά πενηντάρα νταρντανογυναίκα με πλούσιο μπούστο και περιποιημένα πόδια επίσης.

Καθίσαμε στο σαλόνι και αφού τις κέρασα καφέ, άρχισε η Ελένη να με ρωτάει πως είναι η μητέρα μου τα αδέρφια μου κι άλλα τέτοια διάφορα που συνηθίζουν να ρωτάνε οι γυναίκες όταν έχουν να δουν καιρό κάποιον.

Καθώς μιλούσα με την Ελένη πρόσεξα ότι η Άννα πρόσεχε περισσότερο τον πούτσο μου (που φαινόταν έντονα αφού όπως είπα φόραγα κολλητό μποξεράκι) παρά εμένα και την Ελένη που μιλούσαμε.

Αφού έβλεπα ότι δεν έχει διάθεση να μπει στην κουβέντα και τα μάτια της δεν ξεκόλλαγαν από τον πούτσο μου, τους ζήτησα ευγενικά να με περιμένουν και πετάχτηκα μέχρι το δωμάτιο της μάνας μου να δω αν μου είχε σιδερώσει κανένα σορτσάκι να βάλω.

Επειδή όμως είμαι και αρκετά περίεργος ήθελα να ακούσω τι λένε πάση θυσία, και σε αυτό με βοήθησε μια συσκευή που χρησιμοποιούμε για να ακούμε τα μωρά ένα είδος γουόκι τόκι, (μας είχε αφήσει η ξαδέρφη μου το μωράκι της και ξέχασε να το πάρει). Πριν φύγω από το σαλόνι με τρόπο το ενεργοποίησα και το άφησα κοντά τους.

Αυτά που άκουσα μου έδιωξαν την επιθυμία να ψάχνω να βάλω σορτσάκι.
Ο διάλογος πήγαινε ως εξής:

Ελένη: «Πώς σου φάνηκε ο μικρός;»

Άννα: «Μικρός; Αυτός αν σε βάλει κάτω θα τα ξεχάσεις όλα!»

Ελένη: «Γιατί εμένα με βαρέθηκες;»

Άννα: «Όχι φυσικά μωράκι μου, αλλά εκτός από το μουνάκι σου θέλω και καμιά ψωλή πότε - πότε…»

Ελένη: «Δηλαδή θες να πάρουμε τον μικρό;»

Άννα: «Από την ώρα που είδα τον πούτσο του αυτό σκέφτομαι...»

Ελένη: «Και πως λες να του το φέρουμε;»

Άννα: «Αυτό τ' αφήνω σε σένα. Τον ξέρεις περισσότερο καιρό κι αν ισχύει αυτό που μου είχες πει, μπορεί να σε έχει απωθημένο!»

Ελένη: «Δεν ξέρω ρε μωρό μου, πάει καιρός από τότε...»

Άννα: «Ωραία! Ας κάνουμε μια προσπάθεια κι αν δεν πετύχει του λέμε να μείνει μεταξύ μας...»

Θεώρησα ότι είχα ακούσει αρκετά και άρχισα να κατευθύνομαι προς το σαλόνι σκεφτόμενος αυτά που λέγανε. «Είναι δυνατόν;», λέω από μέσα μου. «Η Ελένη με ένα παιδί και τώρα να την βρίσκει με γυναίκες;». Αλλά επειδή η Ελένη λειτουργούσε και μέσα στον γάμο της σαν καταπιεσμένη, θεώρησα ότι αυτό ήταν ένα ξέσπασμα γι' αυτήν αφού που μέχρι πρότινος νόμιζε ότι στερείται πολλά.

Φτάνω στο σαλόνι και κάθομαι πάλι μαζί τους να συνεχίσουμε την κουβέντα, όταν σε μια στιγμή με ρώτησε η Ελένη αν θα αργήσει η μητέρα μου. Τότε της είπα πως αν ήθελε να τη δει, θα έπρεπε να περιμένει μέχρι τη Δευτέρα αφού είχε πάει στο εξοχικό της θείας μου για Σαββατοκύριακο μαζί με τα αδέρφια μου.

Γύρισε με τρόπο και κοίταξε τη Άννα με λάγνο χαμόγελο. Ξαφνικά η Άννα έτσι όπως μιλούσαμε, έρχεται και κάθεται αρκετά δίπλα μου με το πρόσχημα ότι της άρεσε η κουβέντα μας, αλλά δεν μας άκουγε καλά και ήθελε να έρθει πιο κοντά.

Ολοένα η συζήτηση γυρνούσε, ώσπου σε κάποια στιγμή ήρθε το θέμα του σεξ ενός άντρα με μεγαλύτερη γυναίκα. Ξαφνικά η Άννα άπλωσε το ολόγυμνο πόδι της και ζήτησε από τη Ελένη να της κάνει λίγο μασάζ επειδή ένιωθε πολύ κουρασμένη. Τότε η Ελένη άρχισε να της τρίβει το πόδι τόσο απαλά και τόσο τρυφερά, που άρχισα να νιώθω τον πούτσο μου να γεμίζει αίμα.

Έτσι όπως της έτριβε τη γάμπα η Ελένη, η Άννα σπρώχνει την πατούσα της κάτω από την φούστα της Ελένης κι άρχισε να τρίβει το μουνί της. Καύλωσα τρομερά όταν είδα την Ελένη να ξαπλώνει πίσω και τη Άννα να της λέει ότι το μουνάκι της ήταν πολύ υγρό. Ξαφνικά τραβάει το πόδι της από το μουνί της Ελένης κι αρχίζει να χαϊδεύει τον πούτσο μου πάνω από το μποξεράκι με την πατούσα της.

Τότε η Άννα διέταξε τη Ελένη να κάτσει και να κοιτάει τον πούτσο μου καθώς μου τον έτριβε με το πόδι της, ρωτώντας την αν τον θέλει στο στόμα της. Εκείνη έγνεψε καταφατικά και η Άννα πιάνοντας το μποξεράκι με το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού της, μου κατέβασε το μποξεράκι και αφού έβαλε τον πούτσο μου ανάμεσα στα δάχτυλα των θεϊκών ποδιών της, είπε στην Ελένη να γονατίσει και μου πάρει πίπα. Το θέαμα ήταν απλά τέλειο.

Δεν φαντάζεστε τι καύλα ένιωσα βλέποντας το παιδικό μου απωθημένο ανάμεσα στα πόδια μου σταδιακά να εξαφανίζει τον πούτσο μέσα στο στόμα της, και αντί να τον παίρνει με τα χέρια της, να της τον δίνει με το πόδι η μουνάρα φίλη της.

Σε χρόνο μηδέν τραβάει η Άννα το πόδι της κι αφού έβαλε τον πούτσο μου στο στόμα της, έπιασε το κεφάλι της Ελένης και το έσπρωξε στο μουνάκι της. Καύλωσα τόσο βλέποντας όλο αυτό το παιχνίδι κυριαρχίας, που έχυσα την Άννα μέσα στο στόμα χωρίς να το καταλάβω. Αυτή όμως αντί να αντιδράσει, τα κατάπιε και συνέχισε την πίπα… αφού από την έκσταση και το θέαμα ο πούτσος μου ήταν ακόμα όρθιος και έτοιμος να χύσει, όχι μία, όχι δύο, αλλά πολλές φορές.

Επειδή δεν ρίσκαρα όμως το επόμενο "φορτίο" μου να εκσφενδονιστεί σε κανένα καναπέ. Τις πήρα και πήγαμε στο κρεβάτι μου. Εκεί ξάπλωσε με τη μία η Ελένη ανάσκελα και η Άννα ανάμεσα στα πόδια της και της έκανε γλυφομούνι. Εγώ τις πλησίασα και άρχισα να γλύφω τις πατούσες της Ελένης σαν τρελός.

Έτσι όπως την έλιωνε με τη γλώσσα της η Άννα, ανέβηκα επάνω, ένωσα τα πόδια της Ελένης, και βάζοντας τον πούτσο ανάμεσα στις καμάρες της, άρχισα να της γαμάω τα πόδια. Άλλη μια στιγμή που δεν άντεξα και της τα έχυσα. Τότε τα τράβηξε, τα έβαλε στο στόμα της και κοιτώντας με, με έκφυλο βλέμμα, δεν άφησε σταγόνα επάνω. Και πάλι από την καύλα που ένιωθα ο πούτσος μου δεν έπεφτε με τίποτα… και αφού κατέβηκα, πήγα πίσω από τη Άννα κι άρχισα να τη γαμάω με λύσσα και ταυτόχρονα να γλύφω τα πόδια της Ελένης.

Μετά από λίγο αλλάξαμε στάση κι ενώ γαμούσα την Ελένη, έγλυφα τα πόδια της Άννας. Σε μια στιγμή ακούω την Ελένη να με παρακαλάει να την γαμήσω από τον κώλο. Χωρίς δεύτερη σκέψη γονάτισα, της έγλυψα την κωλοτρυπίδα, και αφού σιγουρεύτηκα ότι έχει υγρανθεί καλά, την έβαλα ανάσκελα και άρχισα να την γαμάω. Τότε σηκώθηκε όρθια η Άννα και χωρίς να μιλήσει, έβαλε την πατούσα της στο στόμα της Ελένης.

Ακαριαία έχυσα για τρίτη φορά και τραβήχτηκα. Τότε η Άννα χωρίς να βγάλει το πόδι της από το στόμα της Ελένης, πήρε στάση 69 περίπου, κι άρχισε να γλύφει μία τον κώλο της Ελένης και μία τον πούτσο μου ώστε να μην χάσει σταγόνα από το σπέρμα μου.

Εκεί πήγα να το ψιλοχάσω αλλά η Ελένη με τη Άννα μου τον κράτησαν όρθιο αφού το εναλλάξ τσιμπούκι σε συνδυασμό με το κωλοδάχτυλο που έβαζε η μία στην άλλη δεν μου άφησαν περιθώρια για το αντίθετο..

Αλλάξαμε στάση και άρχισα να γαμάω από τον κώλο την Άννα. Έτσι όπως την γαμούσα όμως και η Ελένη μας έβλεπε παίζοντας το μουνάκι της, αρπάζει η Άννα το ποδαράκι της κι αρχίζει να της γλύφει τα δάχτυλα… και όπως ήταν φυσικό πάλι έχυσα επιτόπου, και αυτή τη φορά ήρθε η Ελένη να μου τα σκουπίσει όπως είχε κάνει πριν η Άννα.

Αφού κάτσαμε να κάνουμε ένα τσιγάρο κι έτσι όπως τις είχα αγκαλιά και τις δύο, καταφέρνουν μετά από κανένα μισάωρο με τις πατουσίτσες και τα λεσβιακά παιχνιδάκια τους να μου τον σηκώσουν άλλη μια φορά. Σηκώθηκα όλο χαρά και αφού τους έκανα τα μουνιά μπλε από τον πούτσο, γονάτισαν μπροστά μου όπως οι πιστοί στην εκκλησία έτοιμες να τις χύσω στη μάπα…

Αφού τις έχυσα και τα κατάπιαν όλα οι σκύλες, ξαπλώσαμε κι από το ξεθέωμα ξυπνήσαμε απόγευμα. Ήπιαμε καφέ να συνέλθουμε και μετά από λίγη ώρα έφυγαν (αφού ανταλλάξαμε κινητά) για να γυρίσει η Άννα στον άντρα της και η Ελένη να κάνει κάτι δουλειές που είχε.

Από τότε βρεθήκαμε πολλές φορές αλλά λίγες ήταν μαζί μας και η Άννα. Μετά από ένα χρόνο έμαθα ότι χωρίσανε οριστικά επειδή η Άννα άρχισε να γίνεται ιδιότροπη και να ζητάει πολλά από τη Ελένη.

Η σχέση μου με την Ελένη κράτησε δύο ολόκληρα χρόνια έληξε όμως επειδή όπως γνωρίζουμε όλοι ότι κάτι που είναι κρυφό και ειδικά οι σχέσεις σπάνια έχουν μέλλον. Δεν πειράζει όμως, το μουνάκι της το γεύτηκα και με το παραπάνω, και μαζί της κάλυψα πολλές φαντασιώσεις μου και ευτυχώς, επειδή η μία από αυτή παραλίγο να μείνει απωθημένο…

η-πωλήτρια


 Καλησπέρα παιδιά. Μια μέρα το καλοκαίρι πήγα να αγοράσω μαγιό. Ήταν περίπου οκτώ και ήταν μέσα μόνο μια πωλήτρια...

-    «Κλείσατε;», ρωτάω.

-    «Ναι. Εγώ μόνο ήθελα να δοκιμάσω ένα μαγιό», μου λέει.

-    «Κι εγώ πέντε λεπτά μόνο θα κάνω. Ένα μαγιό θέλω να πάρω».

-    «Ωραία!», μου λέει.

Μου βγάζει να δοκιμάσω καμιά δεκαριά.

-    «Πάρε ένα και δοκίμασε πάνω από το εσώρουχο κι έρχομαι. Πάω να δοκιμάσω ένα κι εγώ. Δεν μπορώ να βρω εύκολα…»

-    «Γιατί;»

-    «Έχω σκούρες ρώγες και άμα βραχεί φαίνεται…»

Μπαίνω μέσα, δοκιμάζω ένα και βγαίνω. Τη φωνάζω και η πουτάνα έρχεται με το μαγιό. Πράγματι οι ρώγες της φαίνονταν πάνω από το μαγιό. Έρχεται να δει αν είναι καλό και βάζει το χέρι της από μέσα για να δει αν είναι φαρδύ. Ακουμπάει όμως πάνω από το βρακί τον πούτσο μου και ψιλοκαυλώνω. Το καταλαβαίνει και χαμογελάει.

-    «Θα το πάρω..», λέω και ξαναμπαίνω μέσα να το βγάλω.

Είχα καυλώσει και φαινόταν πλέον. Αυτή ξέροντας ότι φοράω βρακί από κάτω μπαίνει ανενόχλητη μέσα αλλά εγώ τον είχα βγάλει έξω για να τον βολέψω και να μην με ενοχλούν οι τρίχες. Μπαίνει μέσα και τον βλέπει…

-    «Συγνώμη…», μου λέει.

-    «Δεν πειράζει, έλα!», της απαντάω.

Μου δίνει ένα άλλο μαγιό και το βάζω αλλά πλέον φαινόταν ότι καύλωσα.

-    «Να δω αν είναι καλό ή θα σου φτάσει απέναντι!», μου λέει.

-    «Βάλτο χέρι σου μέσα και θα δούμε…»

Το βάζει κανονικά πάνω απ’ το μποξεράκι αλλά της το πιάνω και το κρατάω πάνω στον πούτσο μου. Τραβιέται αλλά την συγκρατώ και βγάζω το μαγιό και το μποξεράκι. Σκύβει και μου κάνει ένα απίστευτο τσιμπούκι και χύνω πολύ γρήγορα αλλά ξανακαυλώνω αμέσως.

Της βγάζω το σουτιέν και βγαίνουν κάτι βυζάρες…! Κατεβάζει μόνη της το μπικίνι και βλέπω ένα μουνάκι ελαφρώς τριχωτό. Πάω να της το χώσω και μου λέει «όχι» και γυρνάει και βλέπω τον καλύτερο κώλο που έχω δει ποτέ! Της τον ανοίγω με δύο δάχτυλα και γλύφω την τρυπάρα της. (Ωπ μισό λεπτό έχυσα και μόνο που τα γράφω) (Επέστρεψα) Της τον χώνω μέσα και ξαναχύνω μετά από πέντε λεπτά. Μετά λέει:

-    «Τώρα θέλω να με ξεσκίσεις και να χύνω μέχρι αύριο!»

Τη γυρνάω παθιασμένος και πάω να της τον χώσω μέσα. Με σταματάει και μου βάζει καπότα καθώς μου τον γλύφει. Πηδιόμαστε ανελέητα και χύνουμε ταυτόχρονα αλλά ξανακαυλώνουμε και μου λέει:

-    «Τώρα θέλω να προκαλέσεις πόνο…»

Της τραβάω τις τρίχες από το μουνί και τις ρώγες. Της δαγκώνω τα βυζιά και την χαστουκίζω στον κώλο. Μου φωνάζει:

-    «Θέλω παρτούζα…»

Παίρνω τηλέφωνο δυο φίλους μου και σε τριάντα λεπτά ήρθανε και την γαμήσαμε από κάθε τρύπα που είχε. Την έχυσα στα βυζιά αλλά ήθελε κι άλλο. Αλλάξαμε θέσεις και κάναμε σαν να την βιάζαμε. Πιο πολύ την δέρναμε παρά την γαμούσαμε.

Οι άλλοι δύο την έχυσαν στο μουνί και στον κώλο αλλά εγώ δεν ξαναέχυσα. Μετά πήρε ένα μπουκάλι κόκα κόλα και άρχισε να το βάζει μόνη της στο μουνί της. Μετά φύγαμε όλοι μαζί γιατί είχε ματώσει στα βυζιά, στην κοιλιά και στα μουνόχειλα.

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

παρτούζα-με-την-συνάδελφο-και-τον-άντρα-της

 Εργάζομαι σε μια ξένη εταιρία. Είμαι αρκετά εμφανίσιμος και γενικά αρέσω στις γυναίκες. Μία από τις καλές γκόμενες της δουλειάς ήταν και μια παντρεμένη, η Ράνια. Μιλούσαμε αρκετά συχνά και είχα την εντύπωση ότι με ψιλογουστάρει. Πολλές φορές όταν έμπαινα στο γραφείο της έβρισκα μια πρόφαση να πάω κοντά και να θαυμάσω στεκόμενος πλάι της το στριγκάκι της το οποίο έβγαινε μερικές φορές έξω από το παντελόνι καθώς καθόταν. Το κωλαράκι της ήταν καλοσχηματισμένο. Το γεγονός ότι ήταν παντρεμένη με παιδιά δεν φαινόταν να την εμποδίζει να φλερτάρει. Της έστελνα και κανένα τολμηρό mail που και που. Μια μέρα μου έστειλε και εκείνη ένα βιντεάκι όπου ένα αρσενικό άλογο με μια τεράστια πούτσα πηδούσε μια φοράδα. Κάβλωσα όταν μου έστειλε. ‘Το ξέρεις ότι η μυρωδιά είναι σημαντική ? με ρώτησε αργότερα. «Πρώτα την μυρίζει το αρσενικό και μετά…». «Μετά τι ?» ρώτησα. «Μετά …αυτό που είδες» μου είπε γελαστή. Ένιωσα να με γαργαλάει το πουλί μου. «Πιάνει και στους ανθρώπους» της είπα. Γέλασε και δεν απάντησε αλλά εγώ κατάλαβα ότι η γκόμενα γούσταρε παιχνίδι. Με τον καιρό αποκτήσαμε ακόμα μεγαλύτερη οικειότητα μεταξύ μας και μου είχε περάσει από το μυαλό η ιδέα να της τα «ρίξω» καθώς και η ίδια είχε αρχίσει να γίνεται όλο και πιο τολμηρή.


 


 


 


 


Μια μέρα μετά από μια επαγγελματική συγκέντρωση όπου ήταν μαζί και οι σύζυγοι, ο άντρας της μου πρότεινε να με πάνε σπίτι αυτοί γνωρίζοντας ότι δεν ήμουν με αυτοκίνητο εκεί. Είχα μιλήσει και με αυτόν αρκετή ώρα στη συγκέντρωση και μου είχε φανεί πολύ συμπαθητικός. Δέχτηκα λοιπόν και κατεβήκαμε οι 3 μας με το ασανσέρ. Εκείνο το βράδυ η Ράνια φορούσε μια φουστίτσα αρκετά κοντή και φυσικά το γεγονός δεν είχε περάσει απαρατήρητο από τους συναδέλφους αφού είχαμε συνηθίσει στο γραφείο να την βλέπουμε με παντελόνι.. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο. Ο άντρας της κάθησε στο πίσω κάθισμα και μου πρότεινε να κάτσω εγώ στον κάθισμα του συνοδηγού. Αυτό μου φάνηκε αρχικά λίγο παράξενο αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία. Την ώρα όμως που έμπαινε η Ράνια στο αμάξι, στην θέση του οδηγού, είδα το φουστάνι της να σηκώνεται ψηλά, πάνω από τη μέση του μπουτιού της, χωρίς να κάνει κάποια προσπάθεια να καλυφθεί. Αναστατώθηκα με την θέα. Γύριζα που και που και κοιτούσα τα πόδια της μουνάρας με τρόπο. Κοιτούσα μήπως και πάρω μάτι  το κυλοτάκι της. «Φέτος έχω μαυρίσει αρκετά» είπε σε κάποια στιγμή η Ράνια. «…σε όλο το σώμα» συμπλήρωσε ο άντρας της. «Ειδικά τα πόδια μου έχουν μαυρίσει πολύ» ξαναείπε η Ράνια. Δαγκώθηκα γιατί φοβήθηκα ότι έγινα αντιληπτός. «Δείξε του τα καλύτερα» συμπλήρωσε άλλη μια φορά αυτός. Ξαφνικά η Ράνια έστριψε και σταμάτησε το αυτοκίνητο σε ένα παράδρομο. Μέχρι να καταλάβω τι γίνεται την βλέπω και σηκώνει την φούστα της εντελώς μέχρι επάνω ώσπου μου αποκάλυψε εντελώς το κυλοτάκι της. Τα έχασα. «Σου αρέσουν ?» με ρώτησε. Τα είχα χαμένα. «Ναι» είπα με το ζόρι. Τότε αυτή έβαλε το χέρι της επάνω στο πόδι μου και  πλησίασε το πρόσωπό της στο δικό μου. Μέχρι να συνειδητοποιήσω τι γινόταν, άρχισε να με φιλάει. Ένιωσα έκπληκτος και αμήχανα. Μου τα έριχνε μέσα στο αμάξι της, με τον άντρα της να κοιτάει στο πίσω κάθισμα ! Το χέρι της άρχισε να μου χαιδεύει τον πούτσο πάνω από το παντελόνι. Ξεπερνώντας το αρχικό σοκ σιγά σιγά, έβαλα κι εγώ το χέρι μου επάνω στα πόδια της. Άρχισα να της τα χαϊδεύω. Έπειτα τα ανέβασα ψηλά μέχρι το μουνί της. Έπιασα το απαλό κυλοτάκι της και άρχισα να της το χαϊδεύω  ενώ η πουτάνα άνοιξε τα πόδια της να με διευκολύνει. Έπειτα ανέβασα  το χέρι μου και έπιασα τα βυζιά της γκόμενας μέσα από τη μπλούζα. Οι ρώγες της είχαν σκληρύνει. Ο πούτσος μου είχε σηκωθεί. Συνεχίσαμε να φιλιόμαστε και να χαιδεύουμε ο ένας τον άλλο. Σε μια στιγμή πήρε το μάτι μου τον άντρα της στο πίσω κάθισμα να έχει βγάλει έξω τον πούτσο του και να τον παίζει. Αισθάνθηκα πάλι λίγο περίεργα αλλά το ξεπέρασα αμέσως. Δεν με ένοιαζε που κοιτούσε. Μάλιστα το γεγονός αυτό είχε αρχίσει να με καβλώνει ακόμα περισσότερο.  «Θέλω να σε γλύψω» μου είπε αυτή. Έπιασε το φερμουάρ μου και άνοιξε το παντελόνι μου. Τον έπιασε και μου τον έβγαλε έξω. Έπειτα έσκυψε και άρχισε να μου παίρνει τσιμπούκι κανονικά. Κοίταξα γύρω μήπως μας βλέπει κανείς. Μόνο ο άντρας της κοιτούσε και τον έπαιζε. «Πάμε κάπου να την πηδήξεις με την ησυχία σου» είπε ξαφνικά αυτός.


 


 


 


 


Η Ράνια έβαλε μπροστά και οδήγησε μέχρι ένα ξενοδοχείο από τα πολλά που βρισκόντουσαν στην περιοχή. Κατεβήκαμε και μπήκαμε μέσα. Ο ρεσεψιονίστ, μας κοίταξε καλά, καλά.  Προφανώς κατάλαβε ότι πάμε για παρτούζα. Μπήκαμε στο ασανσέρ. Η Ράνια κόλησε επάνω μου και άρχισε να με φιλάει ενώ το χέρι της χάιδευε τον πούτσο μου. Η πουτάνα δεν κρατιόταν να γαμηθεί. Μπήκαμε μέσα στο δωμάτιο. Η Ράνια πήγε να κάνει ντους. Ο άντρας της κι εγώ καθήσαμε κάπως αμήχανα στις 2 άκρες του κρεβατιού μιλώντας γενικά κι αόριστα, ενώ αυτός άναψε την TV και έψαξε τις τσόντες. Σταμάτησε σε μία παρτούζα. Τέσσερεις άντρες γαμούσαν μια γκόμενα. Η Ράνια βγήκε από το μπάνιο με μια πετσέτα τυλιγμένη γύρω της. Ήρθε και κάθησε ανάμεσά μας στο κρεβάτι, ενώ το μάτι της καρφώθηκε αμέσως στη παρτούζα. «Θα την ξεσκίσω» σκέφτηκα. Έβαλα το χέρι μου κάτω από την πετσέτα της και έπιασα το μουνί της. Τα μουνόχειλά της ήταν απαλά σαν βελούδο. Ξυρισμένη με λίγες τριχούλες πάνω από το μουνί της. Τότε αυτή μου άνοιξε ξανά το παντελόνι και μου έπιασε ξανά τον πούτσο. Είδα τον άντρα της να σηκώνεται και να γδύνεται. Το ίδιο έκανα κι εγώ. Κάθησα γυμνός δίπλα της και ενώ παρακολουθούσαμε την τσόντα η Ράνια άρχισε να μου τον παίζει και να μου χαΪδεύει τα αρχίδια ενώ εγώ χάιδευα το μουνάκι της. Ο πούτσος μου είχε γίνει σκληρός σαν πέτρα. Ο άντρας της την χάιδευε κι αυτός από την άλλη μεριά. «Σου αρέσει η ταινία ?» τη ρώτησε κάποια στιγμή που η γκόμενα στο βίντεο πηδιόταν άγρια από τον κώλο και το μουνί ταυτόχρονα. «Ναι, πολύ» του είπε και άρχισε να φιλάει εμένα κάνοντας τρελά παιχνίδια με τη γλώσσα της. Δεν κρατιόμουν να την πηδήξω την ξεκωλιάρα. Σηκώθηκα και της τράβηξα την πετσέτα, την γύρισα από πίσω, στα τέσσερα και άρχισα εκεί μπροστά στον άντρα της να την γαμάω. «Ναι έτσι μπράβο» είπε αυτός. Προφανώς γούσταρε να την βλέπει να γαμιέται μπροστά του με άλλον. Όσο την γαμούσα, αυτή του έγλυφε τα αρχίδια και με το χέρι της «τρόμπαρε» τον πούτσο του. Το γεγονός να με κοιτάει ο άντρας της σε απόσταση αναπνοής να την γαμάω με κάβλωνε όλο και περισσότερο.  «Έτσι, έτσι» φώναζε αυτή.  Έβγαζα το καβλί μου από το μουνί της και το «έπαιζα» επάνω στα μουνόχειλά της να το βλέπει ο άντρας της. Η πουτάνα αναστέναζε όσο της τον έχωνα στο μουνί. Χτυπούσα πάνω στα κωλομέρια της με δύναμη. Μου είχε γεμίσει υγρά τον πούτσο. Κάποια στιγμή άρχισε βογγάει δυνατά και κατάλαβα ότι έχυνε. Δεν μπορούσα να κρατηθώ και ετοιμαζόμουν να χύσω κι εγώ. «Ναι χύσε με, χύσε με» φώναζε. Προτίμησα να τα ρίξω επάνω της αντί να χύσω μέσα στο μουνί της. Ήθελα να την κάνω μούσκεμα την καριόλα. Τραβήχτηκα και άρχισα να τινάζω τον πούτσο μου επάνω της. Έριχνα τα χύσια μου επάνω στην κωλάρα της.  Όσο την έχυνα  αυτή έτριβε το μουνί της, πασαλείβοντας το με το χύσι μου. Αφού άδειασα επάνω της, χτύπησα και το καβλί μου μερικές φορές επάνω στα κωλομέρια της. Το είχα απωθημένο να την γαμήσω. Πολύ το είχα ευχαριστηθεί !  Αφού πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα εκστασιασμού, ξάπλωσα πλάι της ενώ αυτή είχε μείνει με τον κώλο τουρλωμένο στα τέσσερα να γλύφει τον πούτσο του άντρα της. Αφού παρακολούθησε λοιπόν το γαμήσι της γυναίκας του, ο άντρας της σηκώθηκε με τον πούτσο καβλωμένο και πήγε από πίσω της. Την έπιασε από τα κωλομέρια που ήταν πασαλειμένα με τα χύσια μου και άρχισε να την γαμάει μέχρι που τον είδα να τραβιέται και να χύνει κι αυτός επάνω στην κωλάρα της.


 


 


 


 


Περάσαμε λίγη ώρα συζητώντας και κατόπιν το σκηνικό είχε και συνέχεια. Κάποια στιγμή αφού χαϊδεύτηκαν οι 2 τους λίγο, αυτή πήγε και κάθησε πάνω στο καβλί του. Την ώρα που είχε ανέβει πάνω στο καβλί του εγώ ακροβολίστηκα από πίσω της για να παίρνω μάτι την φάση. Πρώτη φορά έβλεπα μουνί να γαμιέται live από τόσο κοντινή απόσταση. Έβλεπα την φοβερή κωλάρα της να ανοίγει και το καβλί μου  σηκώθηκε ξανά. Άρχισα να τον παίζω. «Έλα να την γαμήσεις κι εσύ» είπε ο άντρας της σε μια στιγμή. Έφτασε λοιπόν κι η ώρα της παρτούζας. Κι αναρωτιόμουν αν πηδιέται κι από τον κώλο η γκόμενα. Σηκώθηκα και παίζοντάς τον πήγα και γονάτισα πίσω της. Άρχισα να της τρίβω την κωλοτρυπίδα. Της άρεσε. Τι πουτάνα σκέφτηκα ! Μετά της κάρφωσα τον πούτσο μου στον κώλο. Χώθηκε μέσα της χαλαρά. Δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να μπεί. Ήταν πολύ καλά προπονημένος. Όταν είδα ότι της έμπαινε εύκολα, τον έσπρωξα βαθιά μέχρι τέλους. Άρχισα να την καρφώνω μανιωδώς και να βγάζω για άλλη μια φορά τα απωθημένα πολλών μηνών. Ήταν πολύ καβλωμένη. Φώναζε και το ευχαριστιόταν παρόλο που μπορεί και να πόνεσε μερικές φορές από τη μανία μου να την σκίσω. Δεν είχα φανταστεί ποτέ στην δουλειά ότι μια παντρεμένη γκόμενα σαν κι αυτή μπορούσε να είναι τόσο ξεκωλιάρα. Κι όσο καταλάβαινα ότι είναι καβλωμένη τόσο πιο δυνατά την γαμούσα. Στο τέλος έχυσα μέσα της.  Ο πούτσος μου την ώρα που έχυνα είχε γίνει πέτρα εντελώς. Βογγούσε. Το ευχαριστήθηκα. Τραβήχτηκα με τον πούτσο μου να είναι ακόμα σκληρός από την πολύ κάβλα ενώ είδα τα χύσια μου να κυλάνε από την κωλότρυπά στο μουνί της και επάνω στα αρχίδια του άντρα της και το σεντόνι. Η Ράνια συνέχισε να γαμάει από επάνω τον άντρα της μέχρι που στο τέλος έχυσε κι αυτός μέσα στο μουνί της. Την ώρα που τραβήχτηκε, είδα να τρέχουν τα χύσια του από μέσα. Κωλότρυπα και μουνί, ήταν μούσκεμα. Φοβερό θέαμα!


 


 


 



 


Να μην τα πολυλογώ κάθε λίγο και λιγάκι η Ράνια και ο άντρας της με καλούσαν σε κάποιο ξενοδοχείο να γαμιόμαστε. Όσες φορές όμως και να την έχω γαμήσει ακόμα δεν χόρτασα . 

ρεβεγιόν-με-παρτούζα-στην-πάτρα

 Θα σου πω ένα σκηνικό που έγινε την ημέρα των Χριστουγέννων φέτος. Η τύπισσα τη Παρασκευή το πρωί μου λέει «καβλα μου τη Κυριακή θα κάνουμε ρεβεγιόν στο εξοχικό, φέρε και φίλους σου, οκ?» «μέσα» της λέω. Μένει κέντρο Πάτρα απλά έχει σπίτι, συγνώμη γαμηστρόνα και το εξοχικό. την ίδια στιγμή αρχίζω να βρίσκω φίλους με τη δικαιολογία ένας ξάδερφος κάνει πάρτυ εκεί μη φέρετε κοπέλες παίζουν πολλά μουνιά.

 

Τελικά κατάφερα να μαζευτούμε  9 άτομα συνολικά. Φτάνουμε με τη παρέα κατά τις 1 το βράδυ και μου λένε «ρε μαλάκα εδώ είναι νέκρα!!» «άραξε σε λίγο θα γίνει της πουτάνας» απαντάω. Φτάνουμε στη πόρτα, ανοιχτά μπαίνουμε μέσα, τίποτα. Όπως μπήκαμε όλοι έρχονται οι καυλιάρες με τις στρινγκάρες και με τις βυζάρες τους και μας αρπάζουν 2-2 για να ξεκινήσει το παρτούζωμα. Ήπιαμε 2-3 ποτά και μετά αρχίζουν να μας τσιμπουκώνουν , εγώ είχα τη δικιά μου και κάποια στιγμή τη γυρνάω και της γλύφω τη ξυρισμένη  μουνάρα που ήταν μούσκεμα.

 

Εκεί που την είχαμε καταβρεί ένας φίλος πάει να πηδήξει τη μια και του λέει «τι? Δε θα γλύψεις το μουνάκι μου» από την άλλη άκρη του σαλονιού ακούγεται η απίστευτη απάντηση από μια άλλη που πίπωνε άλλους 2 «μωρή έχεις 10 καυλιά και θες και γλείψιμο?» οπότε ο τύπος πάει από πίσω και τη ξεκινάει.

«Γάμαμε τη καριόλα, πιο δυνατά σκίσε με» η τύπισσα σε λίγο έκλαιγε από τη κάβλα και τους οργασμούς. Εγώ ήρεμος ξεκίνησα να πηδάω τη δικιά μου «σου αρέσει πουτάνα?» «αυτό είναι καβλι όχι σα του άντρα μου».

 


Έχυναν ατελείωτα όλες οι σκύλες. Έκανα πρώτος τη κίνηση και ξεκίνησα να πηδάω τη κωλάρα της τύπισσας «έχεις απίστευτη σούφρα σκύλα» «έτσι θέλω να τη πηδάς τη κωλάρα μου». Μια από τις καριόλες που ήταν εκεί είχε παρθένα σούφρα ,οπότε 2 άλλες είχαν την απίστευτη ιδέα να βάλει 1 ψωλή στο μουνί της και μια στη κωλάρα της. Τη γαμάγανε με απίστευτη δύναμη! η γκόμενα σπαρτάραγε από πόνο και τα είχε δει όλα. μετά από κάνα τέταρτο τελείωσα ( το κρασί κάνει καλή  δουλειά) στο στόμα και στις βυζάρες της καριόλας, τα άλειβε πάνω στις βυζάρες τις και γούσταρε πολύ.

 

Άραξα για κάνα δεκάλεπτο και μετά αρχίζω να παίζω με το μουνάκι και τα βυζιά μιας άλλης. Είχε απίστευτα μεγάλες ρόγες και η μουνάρα της ήταν απίστευτα υγρή και στενή, δεν άντεξα άλλο και άρχισα να τη γαμάω με λύσσα, φώναζε από τη κάβλα και το πόνο. Δε κατάλαβα τίποτα και συνέχισα με περισσότερη δύναμη στη κωλάρα της όπου και τελείωσα. Δοκίμασα και τις άλλες και ομολογώ ότι ήταν αξιόλογες στο γαμήσι. Δεν αντέξαμε άλλο και κατά τις 4 κοιμηθήκαμε.

 

Το top συμβάν ήταν το πρωινό, ξυπνήσαμε ήπιαμε καφέ περιγράφαμε τη «παρτουζα των Χριστουγέννων» και πριν φύγουμε «σας έχουμε ένα τελευταίο δώρο» λένε οι καυλιάρες.

 

Ένα ομαδικό πίπωμα ,ήταν απόλυτη αρρώστια 5 απίστευτες μουνάρες γονατιστές να κάνουν πίπες με όλη τους τη τέχνη σε 9 ψωλές και να τρίβουν τα μουνάκια τους! Μετά από λίγο τελειώσαμε όλοι στα πρόσωπά τους και στις βυζάρες τους, τα άλειφαν πάνω τους και τα καταπίνανε με απίστευτη άνεση! Ήταν απόλυτη κάβλα! «Σας περιμένουμε και για πρωτοχρονιά έτσι?».

 

Περιμένω πως και πως το Σάββατο το βράδυ για τη παρτούζα της χρονιάς!!

Ενα-τρίο-θεϊκό

 Εκείνο το βράδυ λοιπόν η δουλειά με είχε κρατήσει μέχρι πολύ αργά στο γραφείο μαζί με τους δυο συνεταίρους μου. Ενημέρωσα κι εγώ τη γυναίκα μου οτι θα αργήσω πολύ (το τελευταίο διάστημα μια καινούργια δουλειά με κρατάει πολλές ώρες στο γραφείο κι έτσι δεν υπήρχε πρόβλημα) και συνέχισα τη δουλειά έως τη μία μετά τα μεσάνυχτα.


 

Αφού τελειώσαμε με τα φιλαράκια όλα αυτά που μας κρατούσαν στο γραφείο πρότεινα διασκέδαση. Αρχικά είπαμε για Πάρνηθα στο καζίνο, αλλά επειδή βαριόμουν να οδηγήσω αποφασίσαμε για Ρωμαίο.


 

Πήγαμε λοιπόν κι οι τρεις καθίσαμε σε ένα τραπέζι και παρακολουθήσαμε το πρόγραμμα που παρεμπιπτόντως υστερεί κατά πολύ σε σχέση με τις άλλες χρονιές. Κάποια στιγμή διαπίστωσα οτι απέναντι μας καθόταν ενα ζευγάρι. Εκείνος γύρω στα 45 κι εκείνη κάπου 30. Πολύ όμορφη. Χυμώδης, ξανθιά, με υπέροχα πόδια, σηκωνόταν συνεχώς στην πίστα και χόρευε αναστατώνοντας κυριολεκτικά τη νύχτα μου.


 

Λίγο το ποτό, λίγο η ώρα λίγοι οι? ορέξεις μου, με έκαναν και ξεπέρασα τις όποιες ανησυχίες είχα για το γεγονός ότι συνοδευόταν και άρχισα να πετάω αραιά και που λουλουδάκια προς τη μεριά της. Αρχικά δεν έδωσε σημασία, μετά από μερικά γαρίφαλα όμως άρχισε να ανταποδίδει.


 

Τα βλέμματα μας άρχισαν να γίνονται όλο και περισσότερο ζεστά μέχρι που καταλήξαμε σε ένα παρατεταμένο κάρφωμα γεμάτο νόημα και υπονοούμενα. Κάποια στιγμή άρχισε να κάνει μια «επίθεση πάθους» στον δικό της με τρελά γλωσόφυλα που συνοδεύονταν παράλληλα με εξαιρετικά πρόστυχες ματιές προς την πλευρά μου.


 

Η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει γρήγορα και οι ματιές μου άρχισαν να γίνονται επιθετικές? πολύ επιθετικές. Της ψιθύρισα από μακριά «Σε θέλω» κι εκείνη δάγκωσε τα χείλια της πονηρά. Δεν απάντησε τίποτα . Καταλαβαίνεται βέβαια πως για να μην γίνουμε και ρόμπα στο μαγαζί όλα αυτά γίνονταν με προσοχή.


 

Από εδώ αρχίζει η ιστορία όμως να χοντραίνει.


 

Κάποια στιγμή η ομορφη αυτή γυναίκα που με είχε κάνει να βγάζω ατμούς από τα αυτιά σκύβει και μιλάει στο αυτί του άντρα της. Εκείνος γύρισε προς τη μεριά μου και με κοίταξε διερευνητικά. Ωχ, λέω πέσαμε σε σουρωμένη που κοκορεύεται στον άντρα της για τις κατακτήσεις της. Περιττό να σας πω πως εκείνη τη στιγμή μου μυρίστηκε άγριος καυγάς.


 

Αντι αυτού όμως ο τύπος φώναξε το γκαρσόνι και δείχνοντας με κάτι του ζήτησε. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα το γκαρσόνι ήταν δίπλα μου και με? κούφενε. «Οι φίλοι σας από εκείνο το τραπέζι ρωτάνε αν θέλετε να καθίσετε μαζί τους» μου είπε ο τύπος κι εγώ έχασα τη μιλιά μου.


 

«Ρε παιδιά σας πειράζει να πεταχτώ μέχρι το απέναντι τραπέζι για ενα ποτάκι; Είδα κάτι ξαδέρφια της γυναίκας μου και πάω να πω ένα γειά» είπα στην παρέα μου στην οποία δεν ήθελα να δώσω δικαιώματα.


 

Όκ μου είπαν, πήρα το ποτάκι μου και διστακτικός για να είμαι ειλικρινής πήγα προς τα εκεί. Εκείνη τη στιγμή θα πρέπει να ήμουν πολύ κόκκινος από την κάψα και την ντροπή μου αλλά όταν το κάτω κεφάλι αποφασίζει όλα είναι δυνατά.


 

Γειά και ευχαριστώ για την πρόσκληση τους είπα χαιρετώντας τους. «Κάθισε όμορφε» μου απάντησε η κυρία που μετά τις συστάσεις μου είπε πως την έλεγαν Κατερίνα και τον σύζυγο Αντώνη (ονόματα έχουν αλλαχθεί).


 

Ξεκινήσαμε μια συζήτηση περί ανέμων και υδάτων, με τι ασχολείστε, πως κι από εδώ και τέτοιες μαλακίες. Η Κατερίνα με κοίταζε συνέχεια στα μάτια και ο Αντώνης εξαιρετικά χαλαρός μιλούσε λες και ήμασταν κολλητοί από το στρατό.


 

Η νύχτα προχωρούσε και ποτάκια στα ποτάκια η κατάσταση είχε γίνει εκρηκτική. Εγώ δε, δεν μπορούσα να καταλάβω τι γίνετε. Μέχρι που άρχισαν τα τσιφτετέλια και η Κατερίνα χωρίς να μου πεί τίποτα με τράβηξε στην πίστα. Ο χορός μαζί της ήταν η χαριστική βολή. Τριβόταν συνέχεια πάνω μου και όσο ένιωθε ότι σκλήραινα γινόταν όλο και πιο «πισετική». Σκύβει στο αυτί μου και με τη γλώσσα της κυριολεκτικά να μου το γλύφει μου λέει «Έχεις κάνει ποτέ τρίο με ζευγάρι;» Σάστισα αλλά ευτυχώς που έχω κι εγω τις εμπεριίες μου και της απάντησα καταφατικά. «Ο Αντώνης γουστάρει να με βλέπει να γαμιέμαι με νεώτερους άντρες και σήμερα του είπα οτι γουσταρω την παρέα σου στο κρεβάτι μας».


 

Όπως καταλάβατε όλα πλέον ήταν ξεκάθαρα. Κατεβαίνοντας καθίσαμε στο τραπέζι μας και τα αίματα πήραν φωτιά. Εκείνη έβγαλε τη γόβα της και κόλλησε την πατούσα της στο πετρωμένο εργαλείο μου που αν είχε στόμα θα εκλιπαρούσε να λυτρωθεί. Παράλληλα με το δικό μου χούφτωμα φύλαγε με πάθος τον άνδρα της προκαλώντας μου ρίγη καύλας.


 

Ο Αντώνης ζήτησε το λογαριασμό και με μια μοναδική χαλαρότητα μου είπε «Κωστάκη τι έγινε τα κανονίσατε με το Κατερινάκι; Έχουμε μια υπέροχη συλλογή γραμματοσήμων θα τη δεις;» Αφού σκάσαμε στα γέλια και οι τρείς εγώ πήρα τη σκυτάλη και απάντησα «Θέλω πολύ να τη δω αλλά και να σας βοηθήσω να την?κολλήσετε».


 

Αφού πήγα στην αρχική μου παρέα λέγοντας κάτι χαζες δικαιολογίες, τους χαιρέτισα και φύγαμε .


 

Η Κατερίνα προθυμοποιήθηκε να έρθει μαζί στο αυτοκίνητο μου για να μην χαθώ και ο Αντωνης έφυγε με το δικό τους.


 

Όπως οδηγούσα η Κατερίνα άρχισε να χουφτώνει άγρια τον πούτσο μου και να μου λέει διάφορα για το πόσο ερεθισμένη ήταν. Σιγά σιγά κατέβασε το φερμουάρ και με μαεστρία μοναδική τον εξαφάνισε όλο μέσα στο καυτό στόμα της. Εκεί διαπίστωσα πόσο καλός οδηγός είμαι.


 

Αφού με είχε τρελάνει στο γλύψιμο μου είπε προστακτικά σταμάτησε κάπου δεξιά θέλω να με γαμήσεις τώρα. Εγω μηχανικά σαν τυφλός που έβρισκε το φως του έκανα δεξιά σε ένα σκοτεινό σημείο της Κηφισίας και με ένα σάλτο βρέθηκα πάνω της. Με σύντομες κινήσεις σήκωσα τη φούστα της και αφού παραμέρισα το μικροσκοπικό στρινγκ της μπήκα μέσα σε έναν καυτό και υγρο παράδεισο.


 

Οι φωνές της με τρέλεναν όλο και περισσότερο και η κραυγή της που μου ζηταγε να μπω πιο βαθιά με υπνώτιζε. Όπως ηταν φυσικό δεν άρχισα να τελειώσω. Εκείνη ασθαμαίνοντας μου ζήτησε να μείνω μέσα της λίγο ακόμη. Αφού έβγαλα το προφυλακτικό με στράγγιξε κυριολεκτικά και συνεχίσαμε το δρόμο μας.


 

Λίγα λεπτά αργότερα φθάσαμε στο σπίτι τους κάπου στην Ερυθραία. Ο Αντώνης είχε ανάψει κεριά και φορούσε ενα μπουρνουζι. «Αργήσατε ρε παιδιά τι έγινε χαθήκατε» μας είπε με ενα πονηροτατο ύφος κι εκείνη ριχνωντας μου ενα βαθυ γλωσόφυλλο απάντησε «Να ο Κωστάκης δεν ξέρει καλά τους δρόμους».


 

Αν θες να κάνεις ενα ντουσάκι θα σου δείξει η Κατερίνα μου είπε ο Αντωνάκης που φίλησε τη γυναίκα του με πάθος.


 

Εκείνη με πήρε από το χέρι και με οδήγησε σε ενα τεράστιο μπάνιο. Μπήκαμε και οι δύο μαζί στο ντους όπου με όμορφες και καυλωτικές κινήσεις με έπλυνε εκείνη. Βγήκαμε μαζί και πήγαμε στην κραβατοκάρα όπου ο Αντωνης είχε βάλει μια τσοντα που όπως έιδα ήδη τον είχε ανεβάσει.


 

«Θα με βοηθήσεις να τιθασεύσουμε αυτό το κτήνος ρε φίλε;» μου είπε γελώντας ο Αντώνης αρπάζοντας το στηθος της Κατερίνας που είχε κάτι υπέροχες ροζ πεταχτές ρόγες. «Μετά χαράς» του απάντησα και έριξα τη γλώσσα μου με μανία κι εγω στην άλλη ρογα της χαιδευοντας παράλληλα με τον Αντωνη το καλοξυρισμένο καυτό μουνάκι της. Αυτή με πνιχτούς αναστεναγμούς μου ζήτησε να την γλύψω σε όλο της το κορμί και χωρίς να χάσω χρόνο έχωσα τη γλώσσα μου βαθιά μέσα στις τρυπούλες της που ήταν μοναδικά γλυκές και ερεθισμένες. Εκείνη κουνιόταν ρυθμικά πάνω στη γλώσσα μου και μου ζητούσε να τη γλύψω ασταμάτητα. Σταμάτησα να την γλύφω μόνο όταν ο Αντώνης μου είπε πως είναι σειρά του να φαει «γλυκό» Εγω ανέβηκα ξανά στις ρώγες της μα εκείνη ήθελε να μου χαρίσει ένα ακόμη υπέροχο τσιμπούκι.


 

Η γλώσσα της με έκανε να παραμιλώ ενω σύντομα ήρθε και ο Αντωνης. Με το στομα της γεμάτο απο δυο καυλωμένα εργαλεία έμοιαζε λες και είχε όλον τον κόσμο στο στόμα της.


 


Συντομα όμως η κατασταση θα γινονταν πιο ομορφη. Μας έβγαλε απο το στόμα και κοιτοντας κιαι τους δυο στα μάτια μας είπε με μια φωνή που από μόνη της σε κάνει να χύσεις. «Θέλω να γινετε οι γαμιάδες μου? θέλω να με ανοίξετε».


 

Εγω ξάπλωσα στο κρεβάτι κι εκείνη ήρθε και ξαπλωσε απο πάνω μου. Με αργές κινήσεις το καυλί μου βρισκόταν πάλι μέσα της αυτη τη φορά στον σφιχτό και καυτό κολαράκο της. Ακολούθησε από πάνω της ο Αντωνης που ανέλαβε να γεμισει το υπέροχο μουνάκι της που έτρεχε σαν αχόρταγο ηφαίστειο χαρίζοντας μας μια ηδονική λάβα.


 

Πότε πνιχτά και πότε δυνατά η Κατερίνα βόγκαγε μέσα σε ένα υπέροχο παραλήρημα. Αλλάξαμε πολλές στάσεις και μου χάρισε αρκετές φορές τον κολαράκο της που ηταν θεϊκός.


 

Το πρώτο χύσιμο της το χαρίσαμε ταυτόχρονα εγω και ο Αντωνης. Δεν αφησε σταγόνα να παει χαμένη και με μοναδική μαεστρία φρόντισε να μας κρατήσει και τους δυο σκληρούς και όρθιους για ολόκληρη τη νύχτα.

Της-μάθανε-τα-κόλπα

 Η ιστορία μου ξεκινά όταν ο άντρας μου έλειπε για δουλειές στο εξωτερικό και είπαμε με την Β.να βγούμε για φαγητό... μαζί μας κάλεσα και δυο φίλους μας γνωστούς μας… τον Δημήτρη και τον Κώστα..

Αφού ξεκινήσαμε για φαί, τα αγόρια μας πρότειναν να πάμε στα μπουζούκια.... δεν είχαμε αντίρρηση και βρεθήκαμε όλοι μαζί να χορεύουμε στην πίστα γνωστού κέντρου....



Πέρασε η ώρα και είπαμε να φύγουμε… τότε τους πρότεινα να πάμε σπίτι μου να φτιάξω κρεπούλες..... μπήκαμε στο αυτοκίνητο και φτάσαμε στο σπίτι μου. Η Β. και τα παιδιά, κάθισαν στο σαλόνι κι εγώ πήγα για τις κρέπες.

Η Β. φορούσε μια κοντή φουστίτσα όπου είχε βγάλει τα μάτια του Δημήτρη και του Κώστα.. κι έτσι, η συζήτηση δεν άργησε να πάει εκεί... εγώ καθόμουν τώρα στην πολυθρόνα και οι τρεις τους απέναντι στον καναπέ..


Τότε είπα...

• Βρε Δημήτρη, όλο τα πόδια της Β. κοιτάς…! Αμαν!.

• Εεεε, τι να κάνω; Λέει… αφού μου αρέσουν....

• Πιάστα τότε! Λέω εγώ....

Η Β. κοκκίνισε.... αλλά ο Δημήτρης το έκανε... άρχισε να την χαϊδεύει πάνω από το γόνατο...

Η Β. αντέδρασε και του πήρε το χέρι... εγώ τότε της είπα ότι δεν είναι σωστό και πρέπει να μην λέει όχι στους άντρες...


• Σωστά! Λέει τότε ο Κώστας και της δαγκώνει το μάγουλο...

Την πλησιάζω κι εγώ και την φιλάω στο στόμα απαλά…

• Μη ρε παιδιά! Σταματήστε! Δε θέλω… λέει η Β.

Ο Δημήτρης την είχε ρίξει στο καναπέ.. εγώ την φιλούσα στο στόμα, ενώ ο Κώστας την έγλυφε στο λαιμό...


Προσπαθούσε να αντιδράσει και πήγε να φωνάξει πάλι... αλλά μόλις ο Δημήτρης έβαλε το χέρι του κάτω από την φουστίτσα της, έβγαλε μια κραυγούλα όλο καύλα...

• Α! Έτσι ε; Σου αρέσει τελικά;;;;

• Όχι! Όχι! Μηηηη! Συνέχισε να λέει η Β.

• Έλα μωρό μου, έλα… θα περάσουμε καλά... της λέμε όλοι μαζί...

Ο Κώστας της έβγαζε τη μπλούζα ενώ ο Δημήτρης της έσκιζε το καλτσόν... εγώ ξεντύθηκα μόνη μου και άρχισα να ξεντύνω και τους άντρες...


Τότε ο Κώστας πήγε μπροστά στην Β. και έβαλε τον πούτσο του στο στόμα της.... Αντέδρασε αλλά... μόλις άρχισε να της γλύφει ο Δημήτρης το μουνάκι της, άνοιξε το στόμα της σιγά-σιγά, ενώ έβγαζε μικρές κραυγούλες....

• Σταματήστε ρε παιδιά! Κάνει τότε η Β. Δεν το έχω ξανακάνει! Λέει και κατεβάζει το κεφάλι της...


Πάω τότε δίπλα της και δίνοντας φιλάκια, μια στο μάγουλο της και μια στον πούτσο του Κώστα που ήταν μπροστά της.... λέω:

• Μην ανησυχείς… όλα θα γίνουν τέλεια... συνεχίστε παιδιά! Θα της τα μάθουμε όλα σήμερα… απαλά...

Τα παιδιά είχαν ενθουσιαστεί...‼!

• Παρθένα.… μμμ..…. φώναζαν.


Με την βοήθεια μου, έβαζα τον πούτσο του Κώστα στο στόμα της.... ο Δημήτρης συνέχιζε να την γλύφει στο μουνάκι της, ενώ πλέον άρχισε να στάζει και οι κραυγές έγιναν πιο πολλές...

Οι άντρες σηκώθηκαν και, πιάνοντας την από τα μαλλιά την έβαλαν στα γόνατα και την έβαλαν να τους γλύφει μια τον έναν και μια τον άλλον....


Πήγα κι εγώ να γλύψω, αλλά Δημήτρης μου έδωσε ένα χαστούκι και μου είπε να κάτσω στην άκρη...

• Πρώτα έχει σειρά το παρθενάκι.... έλα… γλύψε μας! Έλα! Θα τα πιεις όλα και μετά θα τα γευτείς… έλα μωρό… γλύφε.....

Και πετώντας την κάτω, έβαλε ο ένας τον πούτσο του στα βυζιά της και ο άλλος στο στόμα της και άρχισαν να την χύνουν παντού… ενώ η Β. είχε κλείσει το στόμα και τα μάτια της....


Τότε, διέταξαν εμένα να τους τσιμπουκώσω όπως κι έκανα. Είχα καυλώσει πολύ.... η Β. είχε μείνει άφωνη...!

Τότε πήγα και την χάιδεψα απαλά… ήρθαν και τα παιδιά.... την γλύφαμε όλοι μαζί... είχε καυλώσει φανερά.... είχε ζαλιστεί από την καύλα... ο ένας την φιλούσε, ο άλλος της έγλυφε το μουνί, κι εγώ την χάιδευα...


Άρχισε να φωνάζει πλέον...

• Ναι! Αααααχ! Κραυγές πολλές.... Σας θέλω! Ακούστηκε να λέει...

• Αλήθεια ;;;; Ρωτάνε τα παιδιά. Τι θέλεις;; Εεε;; Πες μας... σκίσιμο;;; Ε;; Πες… έλα, παρακάλα μας...

• Θέλω να με..... πήγε να πει, αλλά ντράπηκε.

• Τι;;; Ε;;; Πες το καυλιάρα! Ε;;; Τι θέλεις παρθενάκι;;; Ε; Τσουλίτσα είσαι κι εσύ.... σαν όλες... θα σε γαμήσουμε τώρα. Θέλεις;;;; Ε;;; Πες!

• Ναι… έβγαλε μια κραυγούλα. Ίσα-ίσα που ακούστηκε...


Ο Δημήτρης τότε, πήγε από πάνω της και της σήκωσε απαλά τα πόδια της... η Β. κοιτούσε με βλέμμα απλανές... ο Δημήτρης τότε, με μια κίνηση ακούμπησε τον πούτσο στο μουνάκι της... και άρχισε να τον σπρώχνει σιγά...

• Μμμμ… στενό... αλλά καυλωμένο....τέλειο!

Και με μια κίνηση, τον βάζει μέσα της και άρχισε σιγά-σιγά και μετά όλο και πιο γρήγορα να την πηδάει...


• Έτσι‼! Έλαααα! Ρούφα τον παρθενάκι ...

Η Β. μούγκριζε πλέον δυνατά...

• Ναι! Ναι! Ετσι! Ααααααααααααχ! Ααααααααααχ! Ναι! Ναι! Κι άλλο‼! Ναιιιιιιιιιιι‼!

Έλεγε διάφορα ώσπου ο Κώστας πήγε κι έχωσε τον πούτσο στο στόμα της... τότε, μούγκριζε όλο και πιο δυνατά κι έχυνε συνεχώς...


Την έχυσαν σχεδόν αμέσως και οι δυο πάνω στην κοιλιά της.... είχα καυλώσει κι εγώ πολύ.... ενώ η Β. άρχισε να λέει!

• Θέλω κι άλλο… Κι άλλο…. με ένα νάζι, που καύλωνε κι εμένα....

• Σειρά μου! Λέει ο Κώστας.

Ενώ εγώ κοίταξα τον Δημήτρη, ο όποιος ήρθε και μου λέει:

• Εσύ γύρνα!

Και γυρίζοντας με στα τέσσερα, ήθελε να μου σκίσει το κωλαράκι μου...


Ο Κώστας είχε κάτσει ανάσκελα. Η Β. πήγε πάνω του… ο Κώστας, πιάνοντας τον πούτσο του τον έχωσε μέσα της....

Η Β. άρχισε να κουνιέται λίγο και να λέει διάφορα....

• Μμμμμ…. Ναι… σε καβαλάω! Ναι! Ναι!

Κι όλο και πιο πολύ άρχισε να χοροπηδάει πάνω του..

Εμένα με έσκιζε από πίσω ο Δημήτρης, και σε τέτοια στάση, που να τους βλέπω τους άλλους να πηδιούνται μπροστά μου...


Η Β. πλέον χοροπηδούσε και φώναζε:

• Ναι! Ναι! Αχ! Ααχχ! Ααααχ! Πολύ… πολύ… πολύ….‼!

Τα είχε χαμένα! Έλεγε διάφορα ξεκάρφωτα....

• Σε σκίζω καριόλα! Σε ιππεύωωωωω‼! Φώναζε ο Κώστας.

• Ναι! Ναι! Σε ρουφάω! Έλεγε η Β. μέσα στη καύλα της...


Ώσπου λίγο προτού χύσει, άρχισε να ουρλιάζει κυριολεκτικά!

• Ναιιιιιιιιιι! Ναιιι! Ναιιιιιιιι! Αααααααααχ! Αααααχ! Αααααααααααχ! Σκισε με‼! Ναι εμένα! Ναι εμέναααααααααα! Ναι! Αααααααααααααχ!

• Χύνω κι εγώωωω! Λέει ο Κώστας…

Και βγάζει τον πούτσο του και της το βάζει στο στόμα της Β. όπου πήγανε όλα τα χύσια του...

Βλέποντας κι εγώ με τον Δημήτρη αυτά, δεν αργήσαμε να χύσουμε κι εμείς...

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...