ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Η φίλη μου ήταν καύλα


Είμαι η Ναταλία και αποφάσισα να σας στείλω τη δική μου ιστορία που συνέβη πρόσφατα.Εδώ και 5 χρόνια κάνω κολλητή παρέα με τη Μαριάννα, η οποία είναι μια πανέμορφη ξανθιά κοπέλα με τέλειο σώμα. Κι εγώ όμως δεν είμαι άσχημη, είμαι μελαχρινή, 1.74 και αθλητικό σώμα. Με τη Μαριάννα μας συνέδεε πάντα μια πολύ δυνατή σχέση,εμπιστευόμασταν η μια την άλλη και γενικά περνούσαμε πάντα ωραία όταν ήμασταν μαζί. Κατά καιρούς πειραζόμασταν και πετούσαμε διάφορα σεξουαλικά υποννοούμενα,όμως πριν λίγες μέρες αυτό που έγινε δεν το φανταζόμουν ότι θα μπορούσε να γίνει ποτέ.


Η Μαριάννα μόλις είχε χωρίσει με αυτόν τον γελοίο τύπο που τα είχε και δε της φερόταν καθόλου καλά. Ήταν 11 το βράδυ όταν άκουσα το κουδούνι του σπιτιού μου να χτυπάει και ήταν εκείνη,όπως διαπίστωσα. Της άνοιξα,μπήκε μέσα πέφτοντας στην αγκαλιά μου κλαίγοντας. Δε ξέρω κι εγώ πόση ώρα ήμασταν έτσι. Κάποια στιγμή την οδήγησα προς το καναπέ και τη ρώτησα τι συμβαίνει.Μου είπε ότι χώρισε και ότι δεν ήταν καθόλου καλά,ένιωθε ότι είχε επενδύσει σε έναν άνθρωπο που δεν άξιζε. Εγώ της σκούπισα τα μάτια και της μιλούσα για να τη κάνω να ξεχαστεί (με σκότωνε να τη βλέπω έτσι).

Ήμασταν αγκαλιά στο καναπέ για αρκετή ώρα και κάποια στιγμή χτύπησε το κινητό μου και πήγα να το σηκώσω. Όταν γύρισα τη βρήκα να με περιμένει και άρχισε να μου λέει ότι μόνο εγώ τη νοιάζομαι,ότι μ’αγαπάει και δε θέλει να με χάσει και ότι είμαι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή της. Εγώ πάλι τη πλησίασα και την αγκάλιασα και εκείνη γύρισε και μου ψιθύρισε στο αυτί «Θέλω να κάνουμε έρωτα.Σε θέλω.» ,εγώ τη κοίταξα απορημένη,αλλά πριν καλά καλά καταλάβω τι γινόταν,εκείνη γύρισε και με φίλησε. Ασυναίσθητα την φίλησα κι εγώ.


Άρχισα να τη γδύνω και να τη χαϊδεύω απαλά.Ανέβηκα απο πάνω της και άρχισα να τη φιλάω και να τη γλείφω.Οι ρόγες της ήταν τόσο καυλωμένες που με καύλωσαν και μένα,άρχισα να γδύνομαι κι εγώ…Ήμασταν γυμνές πάνω στο καναπέ και φιλιόμασταν. «Θέλω να σου γλείψω το μουνάκι μωρό μου.» μου είπε. Άρχισε να με γλείφει τόσο ωραία που δε μπορούσα να σταματήσω να φωνάζω.
«Μαριάννα θα χύσω!!!» της φώναζα Εκείνη συνέχιζε να με γλείφει, μέχρι που έχυσα.

Στη συνέχεια,μου έβαλε δυο δάχτυλα μέσα μου και άρχισε να γαμάει το μουνί μου. Δεν ήθελα να σταματήσει.
«Θέλω να σε γαμάω έτσι κάθε μέρα.» μου είπε και γύρισε και με φίλησε, ενώ συνέχιζε να μου βάζει δάχτυλο.
«Αααχχχ Μαριάννα είσαι πολύ καλή,συνέχισε μωρό μου.» της φώναζα στη κυριολεξία. Έπαιζε τόσο όμορφα το μουνί μου που έχυσα και πάλι.Μετά την έβαλα να ξαπλώσει και άρχισα να της γλείφω κι εγώ το λαιμό,το στήθος και μετά το μουνί της…ήταν τόσο υγρό και την έγλειφα με μανία.
«Αχ Ναταλία,αχ μωράκι μου.» βογκούσε

Της έβαλα τρια δάχτυλα μέσα στο μουνάκι της. Τα έβγαζα και τα έβαζα με τέτοιο τρόπο που φώναζε σαν τρελή και με παρακαλούσε να συνεχίσω .Έχυσε και άρχισα να τη γλείφω. Έπειτα με γύρισε και αρχίσαμε να κάνουμε τη στάση 69,την έγλειφα και με έγλειφε…πόση καύλα!
Έχυσα πάνω στο πρόσωπό της κι εκείνη στο δικό μου. Στο τέλος αγκαλιαστήκαμε και εκείνη μου είπε..
«Θέλω να είμαστε μαζί και να το κάνουμε αυτό κάθε μέρα,θέλω μόνο εγώ να σε καυλώνω και να σε πηδάω.» Εγώ τη κοίταξα και τη φίλησα.Απο τότε είμαστε μαζί και περνάμε τέλεια.Καλύτερα απ’ότι έχουμε περάσει με τον οποιονδήποτε άνδρα

Πρωϊνό γαμήσι


Ήταν το επόμενο πρωί, μετά μια ξέφρενη νύχτα. Ήμασταν και οι δύο με τρομερό πονοκέφαλο από το γερό χθεσινό μεθύσι, γιαυτό και αποφασίσαμε να έχουμε μια εντελώς χαλαρή μέρα και να μην κάνουμε τίποτα. Να περάσουμε όμορφα την ημέρα μας όμως, βλέποντας ταινίες. Εγώ φορούσα ένα λουλουδάτο μίνι νυχτικό και δεν φορούσα καθόλου εσώρουχα. Εκείνος φορούσε μόνο ένα σφιχτό μποξεράκι. Καθίσαμε μαζί στον καναπέ. Είχε βάλει τα πόδια του ψηλά και εγώ καθόμουν στη μέση, γέρνοντας το σώμα μου και ακουμπώντας επάνω στο μπράτσο του καναπέ. Παρόλο που η ταινία στο βίντεο άρχισε, κατάλαβα ότι δεν θα την βλέπαμε όλη..

Σιγά-σιγά άρχισε να χαϊδεύει τα χέρια μου και μετά προχώρησε στην κορυφή του στήθους μου. Η αναπνοή μου έβγαινε βαριά και από όσο εγώ μπορούσα να αισθανθώ τον εαυτό μου, κατάλαβα πως είχα αρχίσει να υγραίνομαι. Η αναπνοή μου άρχισε να μετατρέπεται σε ένα χαμηλό βογγητό και δεν ήθελα να τον σταματήσει. Μου φίλησε τον λαιμό μου απαλά και πήγε την γλώσσα του κάτω από το σαγόνι μου που ήξερε ότι μου άρεσε. Τον κοίταξα βαθειά στα μάτια, με την ελπίδα πως θα καταλάβει τι σκεπτόμουν και να μου το κάνει. Το μόνο που ήθελα και το ήξερε, ήταν να μου τρίψει το υγρό μουνί μου.

Τα χέρια του τράβηξαν και κατέβασαν τις τιράντες του νυχτικού μου και φάνηκαν τα τεράστια στητά στήθη μου με τον ροζ κύκλο γύρω από τις ρόγες. Η γλώσσα του έγλειφε τα αυτιά μου και το λαιμό μου. Τώρα με είχε σπρώξει και με έβαλε μπρούμυτα στον καναπέ.

-Μην σταματήσεις, φώναξα.

Έτσι όπως ήμουν σχεδόν μπρούμυτα, μπορούσα να αισθανθώ το καβλί του και το βάρος του επάνω στην πλάτη μου και η κίνηση του άρχισε να γίνεται πιο έντονη. Τα χέρια του γλίστρυσαν κάτω από τα πόδια μου, η αναπνοή μου όλο και πιο βαριά όπως πλησίαζε στο υγρό μουνί μου.

-Είσαι ο καλλίτερος γαμιάς μου, του είπα.

Όπως με έγλυφε στο μουνί μου, του χάϊδευα τα μαλλιά και την πλάτη. Τον ένοιωθα να έχει ανατριχιάσει από ηδονή όταν κατάλαβε πόσο υγρή με είχε κάνει. Έβαλε δύο δάχτυλα μέσα μου και άρχισε να τρίβει την κλειτορίδα μου με το άλλο του χέρι, ενώ η γλώσσα του μου έγλειφε τις όρθιες θηλές μου. Σκεπτόμουν εκείνη την ώρα ότι ίσως αυτή ήταν η καλλίτερη στιγμή σεξ που είχα στη ζωή μου. Η κλειτορίδα μου έκαιγε και ήμουν σε έκσταση, ενώ ο κόλπος μου κατέβαζε όλο και περισσότερα υγρά.

Σηκώθηκα από τον καναπέ, πήρα μία βαθειά αναπνοή, ηρέμησα για ένα δευτερόλεπτο και μετά γονάτισα στο πάτωμα. Έβαλα το κεφάλι μου ανάμεσα στα σκέλια του και τον πίεσα για να τα ανοίξει περισσότερο. Μόλις βρήκα την στάση που ήθελα, πήρα το καβλί του στο στόμα μου. Ήταν κόκκινο γιατί τόση ώρα τριβόταν στο μποξεράκι του και είχε λίγο πρηστεί. Ήθελα να τον ανακουφίσω όσο τίποτε άλλο στον κόσμο.

Πιπίλαγα το πρησμένο καβλί του σιγά σιγά στην αρχή και απαλά, ενώ τα χέρια μου είχαν πιάσει τα σκληρά αρχίδια του και τα έτριβα. Αυτός μούγκριζε, αλλά αυτό δεν με εμπόδισε να βρω τον ρυθμό μου και πάω όλο και πιο γρήγορα μέχρι να τον βάλω πολύ βαθειά στο στόμα μου.

Με σήκωσε και ενώ ξάπλωσε ανάσκελα στον καναπέ, με έβαλε να καθήσω επάνω του και μου τον κάρφωσε όλον βαθειά μέσα στο μουνί μου. Για ένα λεπτό δεν μπορούσα να αναπνεύσω και η ένταση ήταν τόσο έντονη, αλλά δεν ήταν αρκετή και ακριβώς αυτό που θέλαμε και οι δύο για τώρα. Έβαλε τα χέρια του γύρω από τους γοφούς μου και όπως με κρατούσε σφιχτά με χτύπαγε επάνω στο καβλί του. Μουγκρίζαμε και οι δύο και δεν ακουγόταν τίποτε άλλο εκτός από τον ήχο που έκανε το καβλί του όταν μπαινόβγαινε στο μουσκεμένο μουνί μου.

Έχει κάνει το σώμα μου σαν τόξο όπως με τραβάει κοντά του και μου γλείφει τις θηλές μου και μετά με κάνει να γέρνω προς τα πίσω για να μπαίνει μέσα μου με δύναμη. Καταλαβαίνω ότι θέλω να χύσω, όμως αντιστεκόμουν στον πειρασμό και δεν ήθελα να τελειώσω. Όταν ξαφνικά, νιώθω δύο δάχτυλα νω τρίβουν την κλειτορίδα μου. Δεν μπορούσα πια να κρατηθώ.. Τον άρπαξα και τον κόλλησα επάνω μου ενώ εκείνος μου έκανε όσο πιο άγριο σεξ μπορούσε για να με ξεκαβλώσει. Τα νύχια μου έμπαιναν στο δέρμα του την ώρα που έχυνα. Ήμουν σε έκσταση όταν τελείωνα.

Έκανε ζέστη και εγώ είχα ιδρώσει πολύ. Έκαιγα ολόκληρη με το μουνί μου να στάζει. Μου ήταν πολύ δύσκολο να τον κρατήσω και άλλο μέσα μου και για να τον καβλώσω περισσότερο έβαλα το πρόσωπο του ανάμεσα στα στήθη μου και τον έπνιξα με την ροδαλή σάρκα μου. Αιστάνθηκα το σώμα του να σταματάει να κουνιέται με τον γνωστό μας ρυθμό και με μιας να τον βάζει όλον μέσα. Σφίχτηκα και άλλο επάνω του και έχυσε βαθειά μέσα μου..

Μας πήρε πάνω από ένα λεπτό να ανασάνουμε και πάνω από δέκα λεπτά να συνέλθουμε. Θα το πω ακόμη μια φορά, ότι το αγουροξυπνημένο γαμήσι είναι το καλλίτερο..

Δυο κολλητές στην Σαντορίνη


Με λένε Έφη, είμαι 25 χρονών και η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη το προηγούμενο καλοκαίρι. Τον Ιούλιο είχα συμπληρώσει τρεις μήνες στην νέα μου δουλειά ως πωλήτρια σε ένα γνωστό καταστήματα με γυναικεία μόδα. Από τις συναδέλφους η πιο φιλική προς εμένα ήταν η Στεφανία, ευγενική, έξυπνη και φυσικά ιδιαίτερα όμορφη όπως είμαστε όλες οι πωλήτριες μιας και και η πολιτική της εταιρίας μας θέλει όλες ψηλές με καλλίγραμμο σώμα και όμορφο πρόσωπο. Η Στεφανια είναι 1,80 ξανθιά με υπέροχα μακριά πόδια. Εγώ μελαχρινή αδύνατη στο ίδιο ύψος με αθλητικό κορμί.

Ο Ιούνιος ήταν ένας δύσκολος μήνας για εμένα μιας και είχα μόλις χωρίσει από το αγόρι μου όταν ανακάλυψα ότι τα είχε φτιάξει με μια συνάδελφο του στην εταιρία που δούλευε. Το συναίσθημα της απορρίψεις μου είχε ρίξει την ψυχολογία και η διάθεση μου ήταν σε κακά χάλια. Η μόνη που μου συμπαραστάθηκε ήταν η Στεφανια, άλλωστε δεν είχα άλλες φίλες μιας και δεν ήμουν πολλούς μήνες στην Αθήνα από την Πάτρα που είναι το πατρικό μου. Μετά την δουλειά μας άρεσε να βγαίνουμε με την Στεφανια για καφέ η ποτό, η παρέα της είχε ευεργετική επιδράσει στην αλλαγή προς το θετικό του ηθικού μου. Το Αύγουστο θα περνάμε και οι δυο άδεια και δέχθηκα πολύ ευχάριστα την πρόταση της να πάμε μαζί διακοπές στην Σαντορίνη. θα περνάγαμε 10 ημέρες σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά του Αιγαίου.

Το ταξίδι μας ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις με το πλοίο της γραμμής φτάσαμε στο Αθηνιό και από εκεί καταλήξαμε στα Φηρά όπου είχαμε κλείσει δωμάτιο. Το νησί εκπληκτικό, η θέα της καλντέρας σου κόβει κυριολεκτικά την ανάσα. Οι πρώτες τρεις μέρες πέρασαν υπέροχα με μπάνιο σε κάποια όμορφη παραλία και τα βράδια να διασκεδάζουμε στα καταπληκτικά μπαράκια των Φηρών. Ένα απόγευμα ενώ απολαμβάναμε το ποτό μας βλέποντα το υπέροχο ηλιοβασίλεμα στην Οία, η Στεφανια μου εξομολογήθηκε ότι δεν με έβλεπε μόνο φιλικά αλλά ότι έτρεφε και άλλα συναισθήματα για έμενα, όταν αφελέστατα την ρώτησα τι εννοούσε μου είπε ότι με βλέπει ερωτικά και ότι πιστεύει ότι υπάρχει μια ιδιαίτερη χημεία μεταξύ μας. Ήταν κάτι που δεν περίμενα να ακούσω, η πρώτη μου αντίδραση ήταν αρνητική της εξήγησα ότι εγώ δεν την έβλεπα έτσι και ότι είμαι straight. Άμεσος ζωγραφίστηκε η απογοήτευση στο πρόσωπο της, και η βραδιά μας χάλασε.

Αποφασίσαμε να πάμε νωρίτερα στο ξενοδοχείο μιας και το κλίμα μεταξύ μας βάρυνε πολύ. Όταν φτάσαμε στο δωμάτιο εγώ άλλαξα και βγήκα στο μπαλκόνι για να καπνίσω ένα τσιγάρο. Όταν μπήκα στο δωμάτιο ανακάλυψα ότι η Στεφανια δεν είχε βγει από από το μπάνιο που είχε κλειστεί για πάνω από μισή ώρα. Πλησίασα στην πόρτα του μπάνιου και την άκουσα να κλαίει. Ένιωσα άμεσος τύψεις και μπήκα στο μπάνιο για να της ζητήσω συγγνώμη. Την είδα να κάθεται στην άκρη της μπανιέρας και να κλαίει με κατεβασμένο το κεφάλι, την πλησίασα κάθισα δίπλα της και αγκαλιάζοντας την, της είπα.

«Μην κλαις, δεν ήθελα να σε πικράνω. Το ξέρεις ότι είσαι η καλύτερη μου φίλη.»

«Με κανένα δεν περνάω πιο όμορφα, παρά μόνο με εσένα»

«Σε παρακαλώ σήκωσε το κεφάλι σου, δεν αντέχω να σε βλέπω να κλαις»

Η Στεφανια με κοίταξε στα μάτια τα πρόσωπα μας βρέθηκαν πολύ κοντά και μου έδωσε ένα τρυφερό φιλί στα χείλη. Ένιωσα να ηλεκτρίζομε ολόκληρη, έκλεισα τα μάτια και την φίλησα σφίγγοντας την στην αγκαλιά μου. Το ένα φιλί διαδέχονταν το άλλο, έπαψα να σκέφτομαι οτιδήποτε και απολάμβανα την στιγμή. Με πήρε από το χέρι και με οδήγησε στο κρεβάτι, η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή. Πέταξε την πετσέτα που ήταν τυλιγμένη αποκαλύπτοντας το υπέροχο κορμί της. Με βοήθησε να γδυθώ και βρεθήκαμε γυμνές πάνω στο κρεβάτι. Άρχισε να με φιλά στο λαιμό μετά κατέβηκε στα στήθη όπου η γλώσσα της έπαιξε παιχνιδιάρικα με την ερεθισμένες ρόγες. Ακολούθησε η κοιλιά και τελικά βρέθηκε ανάμεσα στα πόδια μου. Η γλώσσα της άρχισε να γλύφει λαίμαργα το μουνάκι μου, κάνοντας με να σφαδάζω από καύλα.

«Ααααχχχ! Στεφανία με τρελαίνεις!»

Σε λίγο ένας απίστευτος οργασμός συντάραξε το κορμί μου. Πριν προλάβω να πάρω ανάσα βρεθήκαμε σε στάση 69. Το υγρό μουνί της βρέθηκε δίπλα στο πρόσωπο μου και χωρίς δεύτερη σκέψη άρχισα να το γλύφω ανταποδίδοντας την ευχαρίστηση που πρόσφερε εκείνη σ’ έμενα. Δεν ξέρω ποσες ώρες γλείφαμε η μια την άλλη, ξέρω όμως τόσους οργασμούς μαζί δεν είχα νιώσει ποτέ πριν. Το ξημέρωμα μας βρήκε αποκαμωμένες με τα γυμνά κορμιά μας κολλημένα μαζί. Φιλώντας την τρυφερά της είπα.

«Αν ήξερα πόσο όμορφα είναι με γυναίκα θα το είχα κάνει από καιρό»

«Και εσύ γλείφεις απίστευτα» μου είπε.

Η νέα ήμερα είχε ξεκινήσει υπέροχα, παρ ότι μας έλειπε ο ύπνος ξεκινήσαμε το μεσημέρι για μπάνιο στην Περίσσα. Μέσα στην θάλασσα δεν έχανε ευκαιρία να με χαϊδεύει ενώ εγώ γελώντας την απέφευγα για να μην μας βλέπουν οι άλλη. Ένιωθα πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Το βραδάκι αποφασίσαμε να μην βγούμε για ποτό για να απολαύσουμε τον έρωτα μας στο κρεβάτι. Μετά από λίγη ώρα περιπτύξεων η Στεφανια μου είπε.

«Σου έχω μια έκπληξη, δεν ήθελα να στο δείξω χθες για να μην σου έρθει πολύ για πρώτο βράδυ»

Έβγαλε από την βαλίτσα της ένα δονητή με λουριά και μου τον έδειξε.

«Αυτά γιατί είναι» την ρώτησα δείχνοντας τα λουριά.

«Είναι για να δένεται στην μέση»

«Wow! να το δοκιμάσουμε» είπα ενθουσιασμένοι.

Η στεφανια το έδεσε στην μέση της σφιχτά και μετά με έστησε στα τέσσερα. Άλειψε με λάδι τον δονητή και τον έσπρωξε στο μουνί μου. Στην αρχή δυσκολεύτηκα να τον χωνέψω αλλα σε λίγο βρισκόταν ολόκληρος μέσα μου. Αργά αρχικά και πιο δυνατά στην συνέχεια άρχισε να με καρφώνει.

«Καύλα μου! τη γαμήσι είναι αυτό!» είπα βογκώντας από ηδονή.

«Σου αρέσει;»

«Είναι φανταστικό! ξέσκισε με!»

Με πήρε σε πολλές στάσεις κάνοντας με να τελειώσω άπειρες φορές. Η θέα του ιδρωμένου της κορμιού και η ενέργεια που έβγαλε πηδώντας με δεν την είχα ξαναζήσει με κανένα άνδρα πριν. Αλλάξαμε αργότερα ρόλους και φόρεσα και εγώ το Strap-on για να ξεσκίσω το μουνάκι της. Η αγαπημένη μου στάση ήταν όταν την είχα ανάσκελα, είχα περάσει το πόδια της στους ώμους μου και την κάρφωνα βυθίζονταν βαθύτερα τον δονητή μέσα της κάνοντας την να ουρλιάζει από καύλα.

Έτσι κύλησαν οι επόμενες ημέρες στην Σαντορίνη με μπάνιο την ημέρα και αχαλίνωτο σεξ τις νύχτες. Όταν τελείωσαν οι διακοπές μας αποφασίσαμε να συζήσουμε μαζί στο διαμέρισμα που νοίκιαζα, όπου βρισκόμαστε μέχρι σήμερα ζώντας ευτυχισμένες τον έρωτα μας.

Πως ξενογαμήθηκα στις διακοπές

Η ιστορία που σας γράφω είναι πέρα για πέρα αληθινή και συνέβη τον προηγούμενο μήνα στις διακοπές με τον άντρα μου. Με λένε Ελενη ειμαι 32 ετών 1.62 55 κιλά,παντρεμένη με τον Γιάννη 38 ετών.Εγω εργάζομαι σε μια εταιρία και ο Γιάννης σε μία άλλη. Ζούμε στην αθήνα ο Γιάννης απο πάντα εγώ εδώ και 10 χρόνια καθώς είμαι απο επαρχία.

Φέτος λόγο εργασίας πήραμε και οι δυο μας νωρίς την άδεια του καλοκαιριού και αποφασίσαμε να πάμε σε ένα νησί των κυκλάδων για λίγες μέρες. Ψάχναμε στο ίντερνετ για ένα δωμάτιο για οικονομία και βρήκαμε ένα καλό σε καλή τιμή και έτσι το κλείσαμε. Ψτάσαμε στο νησί και αμέσως πήγαμε στο σπίτι όπου μας περίμενε ο σπιτονοικοκύρης ένας ωραίος άντρας γύρω στα 40 ψηλός μελαχρίνος Νίκο τον λέγανε,μας καλωσόρισε μας έδειξε το σπίτι και έφυγε μετά.


Το νησί,το σπίτι, η ατμόσφαιρα γενικά ήταν πολύ ωραία πράγμα που μας άρεσε και τους δυό και η διάθεση μας ήταν ερωτικά στο κόκκινο.. Ξέχασα να σας πω πως η ερωτική μας ζωή είναι πολύ καλή όλα τα χρόνια και έχουμε κάνει πολλά πράγματα μαζί με τόν Γιάννη,έχουμε βάλει και άλλες γυναίκες στο κρεβάτι μας,άντρα δεν έχει τύχει ποτέ όχι πώς δεν θα ήθελα απλά δεν έτυχε.Οι μέρες στο νησί περνούσανε πολύ καλά και γρήγορα μπάνια,καφέδες,ποτά,βόλτες όλα καλά…

Ένα άπογευμα έφυγα απο το δωμάτιο να πάω για τσιγάρα και εκεί πέτυχα τον Νίκο έμενε λίγο πιο δίπλα απο εμάς,πιάσαμε την κουβέντα για κανένα τέταρτο με κοιτούσε συνέχεια στα μάτια και μου χαμογελούσε με φλέρταρε κατα κάποιο τρόπο μπορώ να πω και φεύγοντας με κάλεσε με τον άντρα μου να πιούμε καμιά μπίρα στο σπίτι του το βράδυ και του ειπα θα δούμε,γύρισα είπα στόν Γιάννη για το Νίκο που μας κάλεσε και λέει ας πάμε. Έτσι πήγαμε κατά τις 10 σπίτι του και κάτσαμε στην βεράντα και αρχίσαμε να πίνουμε μπίρες,εγώ φορούσα ένα κοντό σόρτς και ο Νίκος συνέχεια με κοιτούσε πονηρά,με έφτιαχνε πολύ αυτό να με κοιτάει ένας άλλος άντρας μπροστά στόν άντρα μου αλλά τι να κάνω?

Πέρασε η ώρα και φύγαμε για το δωμάτιο μας εκεί κάναμε ένα ντούζ και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι. Ήμουν πολύ καβλωμένη στη σκέψη του Νίκου όπως με κοιτούσε και ήθελα να γαμηθώ έτσι άρχισα να πιάνω τον πούτσο του Γιάννη και να τον φιλάω,αμέσως του έβγαλα έξω τον πούτσο και άρχισα να κάνω πίπα… μου λέει ο Γιάννης
-τι έπαθες μωρό μου πολλές καύλες απόψε έχεις….
-έχω του λέω πολλές ……
βγάλαμε τα ρούχα μας και ανέβηκα από πάνω του αμέσως,ήθελα άμεσα να γαμηθώ…έτσι πως ήμουν από πάνω του μου λέει..

-τον είδες τον Νίκο πως κοιτούσε τα μπουτάκια σου και τα βυζάκια σου μωρό μου? Σίγουρα σε γουστάρει θα ήθελε πολυ να σε πέρναμε παρτούζα σπίτι του…..
-ναι μωρό μου τον είδα του λέω και καύλωνα πολύ,ήθελα να με γαμούσατε μαζί….
- γουστάρεις μωρό μου να σε πάρουμε μαζί ε?
-γουστάρω του λέω αλλά πίο πολύ θα ήθελα να γαμηθώ μόνη μου μαζί του…..
-θα το κανονίσουμε λέει πρίν φύγουμε θα πάς μόνη σου να τον πληρώσεις και πήδα τον..

Eκείνο το βράδυ πέρασα πολύ καλά σκεφτόμουν το Νίκο και αυτά που λέγαμε με τον άντρα μου… Μέτα απο δύο μέρες έφτασε η ώρα να φύγουμε και μου λέει ο Γιάννης
-θα πάς αγάπη μου να πληρώσεις μόνη σου??
- δέν ξέρω λέω εγώ..
-πήγενε μου λέει και άν γουστάρεις πήδα τον άν όχι πλήρωσε και φύγε…..

έτσι αποφάσισα να παω ήμουν πολύ καυλωμένη αλλά γούσταρα πολύ να πάω,έτσι έκανα ένα μπάνιο έβαλα ένα στριγκάκι καλό γιατί πίστευα κατά βάθος ότι θα μου το βγάλει ο Νίκος και ένα super mini… έτσι ξεκίνησα απόγευμα κατά τις 7 να πάω να πληρώσω. Η καρδιά μου χτύπαγε σαν τρελή και το μουνάκι μου στην ιδέα του Νίκου έσταζε..
φτάνω τελικά χτυπάω το κουδούνι ανοίγει και μου λέει
-καλησπέρα πώς και μόνη σου εδώ?
-ήρθα να σε πληρώσω δυστηχώς θα φύγουμε αύριο πρωί-πρωί του λέω
-έλα μέσα να σε κεράσω κάτι μου λέει αφού φεύγετε αύριο.. άναψα ακόμα πιο πολύ όταν μπήκα σπίτι του κάτσαμε στον καναπέ δίπλα δίπλα και αρχίσαμε να λέμε διάφορα,ο Νίκος κοιτούσε τα μπούτια μου συνέχεια και τις ρώγες μου που είχαν κατα καυλώσει…. μου λέει -ο άντρας σου που είναι? Που σε αφήνει μόνη τέτοια γυναίκα? -έκατσε σπίτι να ετοιμάσει τα πράγματα και ήρθα εγώ εδώ να σε πληρώσω και να σε χαιρετίσω κιόλας περάσαμε καλά αυτες τις μέρες εδώ…
-Έλα λίγο στην πίσω βεράντα να σου δείξω την θέα δεν σας την έδειξα την άλλη φορά μου λέει. -πάμε του λέω…… σηκωθήκαμε και πήγαμε πίσω και μου έδειχνε την θέα κάποια στιγμή έτσι πως η ήταν απο πίσω μου βάζει το χέρι του στον κόλο μου και αρχίζει να με χαιδεύει και να φιλάει στο λαιμό …..τρελάθηκα απο την καύλα δεν μπορούσα να πω τίποτα απλά καθόμουνα…

-είσαι σκέτη καύλα,σε γουστάρω πολύ μωρό μου μου λέει…. γύρισα αμέσων και αρχίσαμε να φιλιόμαστε στο στόμα,με ξαπλώνει στο κρεβάτι και κατέβασε τις τιράντες και άρχισε να γλύφει τις ρώγες μου καθώς μου χάιδευε το μουνάκι που κόντευα να χύσω….
-γουστάρεις μωρό μου ε?σε κατάλαβα ότι θέλεις ξένη πούτσα απο μακριά φωνάζεις..
- γουστάρω του λέω καθώς του έβγαζα το παντελόνι και άρχιζα να κάνω πίπα..
- έτσι μωρό μου γλύψε την πούτσα μου…έτσι θα σε χαιρετίσω εγω πουτάνα μου λέει έγω είχα τρελαθεί που είχα άλλη πούτσα στο στόμα μου γύρισα ανάποδα και κάνεμε την 69 και τον έχυσα….μετά με σήκωσε τον αέρα με κρατούσε και με γαμούσε δυνατά,με κοιτούσε στα μάτια συνέχεια…ήμουν σε άλλη διάσταση εκείνη την ώρα…

-τι ρε πουτάνα ήρθες να ξενογαμηθείς παντρεμένη γυναίκα ο άντρας σου το ξέρει?
-το ξέρει του λέω…αυτός με έστειλε για να με γαμήσεις…..
-ωραίος ο άντρας σου δεν έχει κολλήματα,έτσι και εγώ είμαι καριολάκι μου λέει.. με έβαλε στο κρεβάτι στα 4 και άρχισε να μου γλύφει τον κόλο μου καθώς έτριβε το μουνάκι μου….δεν άντεξα τον έχυσα δεύτερη φορά στο στόμα του….
-σου ετοιμάζω τον κόλο να σε γαμήσω μωρό μου τέτοιο μωρό θα τον φάει και απο τον κόλο μου λέει…
-σιγά σιγά όμως δεν γαμιέμαι συχνά απο τον κόλο του λέω…. μου τον έβαλε, βασικά με πόνεσε λίγο αλλά μετά εντάξει…με γαμούσε στον κόλο και έτριβε το μουνάκι μου…μετά απο 5 λεπτά περίπου στον κόλο μου με σήκωσε,ξάπλωσε στο κρεβάτι και ανέβηκα πάνω του άρχισα να κουνιέμαι πάνω του,με κοιτούσε στα μάτια συνέχεια και με έβριζε συνέχεια χαλάλι του όμως δεν με πείραζε καθόλου…

-τι ωραία παντρεμένη γυναίκα είσαι μου λέει?? τι πουτάνα γυναίκα είσαι? Για αυτό δεν παντρεύμομαι εγώ είστε όλες πουτάνες έτσι έρχοντε συνέχεια εδώ παντρεμένες να τις γαμάω…
- έτσι να γαμάς και εμένα μωρό μου σαν τις αλλες παντρεμένες του λέω….
-θα σε σκίσω πουτάνα να με θυμάσαι για πάντα να έρθεις και με τον άντρα σου εδώ να σε πάρουμε παρτούζα…
-με τα πολλά και τα λίγα τον έχυσα και τρίτη φορά…ξαφνικά με σήκωσε και με έβαλε στα γόνατα και άρχιζε να παίζει μαλακία,κατάλαβα ότι ήθελε να χύσει..
-έλα μωρό μου να σε χύσω..έλα στο πρόσωπο θέλουν όλες οι παντρεμένες να τις χύνω… μου τα πέταξε όλα στο πρόσωπο ήταν πολύ καυτά και αρκετή ποσότητα…..αυτό ήταν λέω…………… ξαπλώσαμε στο κραβάτι για λίγο ώσπου έκανα ένα ντούζ ντύθηκα και πήγα να φύγω.. τον φίλησα στο στόμα ερωτικά και τον χαιρέτισα πιάνοντας τον πούτσο του και του λέω…..

-πέρασα πολύ καλά στο νησί σας και ιδιαίτερα σήμερα…..
-να μας ξανάρθεις λέει τώρα που γνωριστίκαμε μην χαθούμε……. έφυγα σιγά σιγά πήγα στο δωμάτιο μας εκεί περίμενε ο άντρας μου ξαπλωμένος,μόλις με βλέπει χαμογελάει και μου λέει? Τί έγινε αγάπη μου? Ανέβηκα πάνω του τον φιλάω στο στόμα και του λέω…
-γαμήθηκα μωρό μου,ξενο γαμήθηκα……. ένιωσα αμέσως τον πούτσο του άντρα μου να σηκώνεται απότομα….
-έλα να σου κάνω μία πίπα του λέω.. εδώ κάνω άλλους πίπα τον άντρα μου δέν θα κάνω?? του έβγαλα τον πούτσο και άρχισα να γλύφω…..
-έλα καύλα μου να σε γαμήσω και να μου λές τι έκανες ακριβώς μου λέει…. άρχισα να τα περιγράφω όλα όσα έγιναν…. και καύλωνε πολύ – καυλώνεις άντρα μου που έγινε πουτάνα η γυναίκα σου? -πολύ καυλώνω μωρό μου…με τρελένεις….
-θα το ξανά κάνουμε αγάπη μου τότε….θέλω να σε καβλώνω συνέχεια…. έτσι πέρασε και η τελευταία νύχτα και φύγαμε.

Πέρασα πολύ καλά σε αυτές τις διακοπές και πιστεύω πως θα έχει και συνέχεια αυτό το πράγμα,έχουμε ανενεωθεί πάρα πολύ μετά απο τις διακοπές μας τον άντρα μου. Τον αγαπώ πάρα πολύ και αυτός με αγαπάει πολύ αλλά πιστεύω ότι λίγο ανανέωση κάνει πολύ καλό………

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...