ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Η καυλιάρα 45άρα


 Διαβάζοντας τις ιστορίες αποφάσισα να γράψω και μια εμπειρία που είχα πριν ένα χρόνο με μια μεγαλύτερη μου. Είμαι είκοσι τεσσάρων χρονών και εκείνη σαράντα πέντε χρονών μελαχρινή με μακρύ μαλλί, υπέροχο σώμα και τέλεια κωλάρα. Ο χρόνος πάνω της ήταν πολύ επιεικής το σώμα της θα το ζήλευε και μια εικοσάρα. Όταν πήγα να την χαιρετήσω μου έκανε ένα δώρο επειδή θα τελείωνα την σχολή μου… μια φαντασίωση μου έγινε πραγματικότητα...


Για να μην τα πολυλογώ όλα ξεκίνησαν όταν ήμουν φοιτητής στην Θεσσαλονίκη. Εκείνη ήταν μια οικογενειακή μας φίλη. Έμενε πολλά χρόνια στην ίδια πολυκατοικία και από μικρός μου άρεσε να την παίρνω μάτι. Όταν έπαιζα στην πυλωτή της πολυκατοικίας και εκείνη έμενε στο ισόγειο, όταν έκανε μπάνιο ανέβαινα σε ένα τοιχάκι και την έβλεπα όταν ντυνόταν…

Μια μέρα που είχα έρθει από την Θεσσαλονίκη η μητέρα μου με έπρηζε να πάω να δω συγγενείς και φίλους να με δουν. Η Μαρία (τυχαίο όνομα για να κρατήσω μια ανωνυμία) παραπονέθηκε στην μάνα μου ότι έχει καιρό να με δει και όποτε μπορώ να πάω από το σπίτι τις και τέτοια… Είχε μετακομίσει τα τελευταία τρία χρόνια. Δεν έχασα χρόνο και πήγα μόνος, αφού το σχεδίασα έτσι να δουλεύει η μητέρα μου.

Όταν έφτασα και μου άνοιξε, ήταν πολύ καλύτερη από ότι την θυμόμουν. Είχε μεγάλα στητά βυζιά, έναν υπέροχο κώλο και φυσικά ένα μελαχρινό μακρύ μαλλί. Με υποδέχτηκε με ένα χαμόγελο με τα υπέροχα σαρκώδη χείλη! Αχ...

Μετά από κανένα δεκάλεπτο συζητήσεων για την σχολή μου και ότι σε λίγο τελειώνω (εγώ τελείωνα μέσα μου), η συζήτηση πήγε στα χρόνια που έπαιζα στην πυλωτή.. εκεί μου είπε:

-    «Ακόμα θυμάμαι που ανέβαινες σε εκείνο τον τοίχο για να με δεις να αλλάζω…»

Εγώ είχα κοκκινίσει και δεν ήξερα τι να πω αλλά εκείνη συνέχισε και μου είπε ότι χρόνια το ήξερε αλλά της άρεσε που την έβλεπαν. Σαν ζωντοχήρα έβλεπε ότι ήταν ποθητή. Εγώ της είπα:

-    «Συγνώμη γι’ αυτά, αγοράκι ήμουν και… Πάντως είσαι ποθητή…»

Εννοείται πως έτρεμα καθώς τα έλεγα… Τότε έγινε μια φαντασίωση μου πραγματικότητα… Μου είπε:

-    «Έλεγα να κάνω μπάνιο μετά. Αν θες μπορώ να κάνω τώρα και να με δεις…»

Το μόνο που έκανα ήταν να κουνήσω το κεφάλι μου. Με έπιασε από το χέρι και μου είπε:

-    «Ότι και να έχεις κάνει με τα κοριτσάκια δεν μετράνε. Τώρα θα γίνεις άντρας!»

Με πήρε στο δωμάτιο, με έριξε στο κρεβάτι και μετά άνοιξε την ντουλάπα και έβγαλε μια κάμερα. Την έστησε και πάτησε το rec. Τότε πραγματικά τα είδα όλα…!

Έβγαλε την μπλούζα της κι από μέσα δεν φορούσε σουτιέν. Άρχισε να τα γλύφει τα στήθη της… Μετά αφού γδύθηκε (αλλά άφησε το στρινγκ), γδύθηκα κι εγώ και μου έκανε μια πίπα, άλλο πράγμα…! Μετά πήρα πρωτοβουλία και την πήρα στα τέσσερα. Μαγική στιγμή! Μια τέλεια κωλάρα! Μου έλεγε:

-    «Βάρα με, ξέσκισε με καριόλη! Θέλω να με χύσεις στο πρόσωπο μου. Γάμα με...»

Δεν άντεξα πάνω από επτά λεπτά και τελείωσα στο πρόσωπο της. Μετά βλέπαμε να δούμε αυτά που είχε γράψει η κάμερα και ανάβαμε και το ξανακάναμε. Στο τελευταίο γαμήσι (το έκτο), φόρεσε μια στολή καμαριέρας που είχε από τις απόκριες και έσκυψε μπροστά μου για να καθαρίσει…

Εγώ σηκώθηκα και της έπιανα τον κώλο. Μετά την διέταξα να μου πάρει μια πίπα. Γονάτισε και υπάκουσε. Μετά την έπιασα από το μαλλί και μπήκα από πίσω όπως εκείνη ήθελε… άγρια και γρήγορα.

Μετά από είκοσι λεπτά από πίσω, έφερε ένα μικρό φίλο της, ένα δονητή… έκατσε στα τέσσερα, εγώ έμπαινα από πίσω κι εκείνη με τον φίλο της από μπροστά. Τελείωσα μέσα στο στόμα της… μέχρι να φύγω από το μέρος μου έχασα πέντε κιλά σε δεκαπέντε μέρες…

Το παρθενικό μου γαμήσι


 Πολλά κορίτσια από την παρέα μου έχουν γράψει ιστορίες στο site σας και με έπεισαν να γράψω κι εγώ μία. Δεν έχω καμία εμπειρία από παρτούζες ή λεσβιακά... ούτε έχω γαμηθεί με τον αδελφό ή τον ξάδελφο μου. Θα ήθελα όμως να μοιραστώ μαζί σας το παρθενικό μου γαμήσι.

Ήταν πριν τέσσερα χρόνια, ακριβώς στο τέλος του δευτέρου έτους στο πανεπιστήμιο. Οι περισσότερες από τις φίλες μου είχαν κιόλας πηδηχτεί και είχα αρχίσει να είμαι κι εγώ περίεργη γιατί γίνεται ολόκληρο θέμα!


Κάποιες από αυτές μου έλεγαν πόσο μαγική ήταν η πρώτη τους φορά ενώ κάποιες άλλες έλεγαν ότι πόνεσαν πραγματικά πάρα πολύ κι απογοητεύτηκαν. Εγώ είχα ένα μικρό και στενό μουνάκι, ή τουλάχιστον έτσι πίστευα από τις συγκρίσεις που κάναμε με τις φίλες μου.

Η σκέψη ότι ο πρώτος μου εραστής μπορεί να είχε πολύ μεγάλο πούτσο είχε περάσει από το μυαλό μου και με είχε κάπως ανησυχήσει. Το μόνο για το οποίο ήμουν σίγουρη ήταν ότι δεn θα μου ήταν δύσκολο να βρω κάποιον που να ήθελε να με ξεπαρθενιάσει.

Είμαι πραγματικά όμορφη και ελκυστική με μια εξωτική ομορφιά. Ο μπαμπάς μου είναι Έλληνας αλλά η μαμά μου είναι Ελβετίδα οπότε συνδυάζω τις ομορφιές του βορρά και του νότου. Μελαχρινή με πράσινα μάτια που χαϊδεύουν μακριές βλεφαρίδες, κομψή μύτη και αισθησιακά χείλη. Μαύρα, μεταξένια μαλλιά που έφταναν λίγο κάτω από τους ώμους. Αν και κοντούλα, έχω μακριά πόδια κι ένα στητό και σφιχτό κωλαράκι. Οι αναλογίες μου είναι πραγματικά τέλειες.

Λοιπόν, ήθελα να χάσω την παρθενιά μου αλλά όχι να την ξεφορτωθώ με κανέναν μαλάκα που θα με πήδαγε και μετά θα το έβγαζε βούκινο. Υποθέτω πως σε όλες τι σχολές υπάρχει ο άτυπος διαγωνισμός μεταξύ αντρών ποιος θα πηδήξει τις περισσότερες. Έτσι αποφάσισα να μην ανοίξω τα πόδια μου σε κάποιον που θα ήθελε να με γαμήσει για να κερδίσει πόντους.

Υπήρχε ένα παιδί, ένα χρόνο μεγαλύτερο από μένα που πραγματικά μου άρεσε. Ήταν από αυτούς τους τύπους που όλοι τους συμπαθούν. Ήξερα ότι δεν είχε σχέση αλλά είχα επίσης ακούσει ότι υπήρχαν τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις τις οποίες πήδαγε κάθε τόσο.

Δεν ήταν από αυτούς που έψαχναν γκόμενα για να γαμήσουν... Δεν του έλειπαν ούτε έψαχνε για επιβεβαίωση. Κι ότι ξέρω το έμαθα τυχαία από μια κουβέντα που άκουσα μεταξύ δύο κοριτσιών. Τότε άρχισα κι εγώ να σκέφτομαι με ποιον τρόπο θα μπορούσα κι εγώ να μπω στον κύκλο των ερωμένων του.

Όπως ξαναείπα τον έβρισκα πάντα γοητευτικό. Πριν λίγους μήνες με είχε δει να στέκομαι μόνη μου μες στη βροχή στη στάση περιμένοντας το λεωφορείο. Προσφέρθηκε να πάει σπίτι του παρόλο που οι διαδρομές μας ήταν τελείως αντίθετες.

Αφού μιλήσαμε αρκετά και μετά από προσπάθεια, άρχισα να σκέφτομαι ότι είχα πια το πάνω χέρι και φερόμουν πια πολύ αισθησιακά. Σκέφτηκα πως μάλλον ήταν ιδανικός για να με ξεπαρθενιάσει.

Μετά από κάποιες μέρες δίναμε και οι δύο εξετάσεις. Ένα μάθημα για το οποίο είχα πολύ άγχος αλλά εκείνος με είχε ενθαρρύνει και με είχε κάνει να πιστέψω ότι θα τα πάω καλά. Κι έτσι έγινε. Κατά σύμπτωση όμως εκείνη τη μέρα ο Γιώργος επιλέχθηκε ως ο καλύτερος φοιτητής για την υποτροφία. Φυσικά ήμασταν και οι δυο πολύ χαρούμενοι.

Ήμουν ξανά στη στάση όταν εκείνος πέρασε και μου πρότεινε να πάω μια βόλτα μαζί του. Του είπα πως ήθελα πολύ να τον κεράσω και να πάμε για φαγητό ή ότι ήθελε, απλά για να τον βοηθήσω για το θάρρος που μου έδωσε. Θα ήταν σαν ένας μικρός εορτασμός για τις νίκες μας. Δέχτηκε και κανονίσαμε για το ερχόμενο Σάββατο. Χάρηκα τόσο πολύ!

Την επόμενη μέρα στη σχολή ήρθε και με έπιασε ευγενικά από το χέρι και με πήρε να καθίσω μαζί του στο καφέ της σχολής. Καθόμουν κι εγώ στην παρέα του με όλα τα δημοφιλή παιδιά! Ήταν και η κολλητή του εκεί.

Είχα ακούσει πως κάποτε πηδιόντουσαν κιόλας αλλά τα χαλάσανε και μου φαινόταν παράξενο που ήταν τόσο καλοί φίλοι. Ήταν μια συμπαθητική ξανθιά που μάλιστα ήταν και πρόεδρος του τμήματός της οπότε ήταν κι αυτή αρκετά δημοφιλής και το απολάμβανε! Ωστόσο ήταν γλυκιά και καθόλου ψωνισμένη.

Το μεσημέρι, μετά τη σχολή όπως περίμενα πάλι στη στάση πέρασε με το αυτοκίνητο της και με ρώτησε αν ήθελα να πάμε μια βόλτα. Φυσικά δέχτηκα... Όσο ήμασταν στο δρόμο μου είπε πως ο φίλος της ήταν πραγματικά ενθουσιασμένος που θα βγαίναμε το Σάββατο, ότι με έβρισκε πολύ ωραία και ότι έχω τα ωραιότερα πόδια της σχολής.

«Να σε ρωτήσω κάτι; Εσείς όντως κάποτε είχατε σχέση;»

«Ναι, είχαμε. Αλλά δεν τράβαγε. Ήμασταν φίλοι από πριν και είδαμε ότι δεν μας ταίριαζε η αλλαγή που κάναμε στη σχέση μας. τσακωνόμασταν πολύ κι έτσι αποφασίσαμε να είμαστε πάλι κολλητοί. ωστόσο κάτι κέρδισα από αυτό. Η πρώτη μου φορά ήταν με κάποιον που αγαπούσα πραγματικά.»

Είχε πάει με πολλούς από τότε αλλά εκείνος ήταν ο καλύτερος. Όχι επειδή είχε το καλύτερο σώμα... αλλά επειδή έκανε το καλύτερο γλυφομούνι!

-    «Έχεις ολοκληρώσει;», με ρώτησε.

-    «Όχι».

-    «Τότε το Σάββατο θα ζήσεις τη μεγάλη σου νύχτα!»

Τώρα ήθελα ακόμη περισσότερο να συμβεί αυτό.

-    «Να φοράς μια κοντή φούστα για να φαίνονται τα πόδια σου και ένα κοντό πουκάμισο για να φαίνεται η μέση σου. Του αρέσουν οι μικροκαμωμένες! Αν θες ένα πραγματικά ωραίο μέρος για να το κάνετε μπορείτε να έρθετε σπίτι μου μιας και θα λείπουν οι γονείς μου…»

-    «Θα νιώθω παράξενα σπίτι σου...»

Γέλασε και είπε:

-    «Δεν θα είναι η πρώτη φορά που του κανονίζω ραντεβού! Αυτός ξεπαρθένιασε και τις τρεις κολλητές μου και μάλιστα στο κρεβάτι μου!»

Άρα μαζί με αυτήν είχα ήδη μάθει για τις τέσσερις ερωμένες του. Σίγουρα ήταν όμορφος και συμπαθητικός κι αν ήθελε θα μπορούσε να έχει κι άλλες αλλά εκείνος, λέει, ένιωθε τυχερός που μπορούσε να κάνει σεξ με τέσσερα όμορφα κορίτσια με τέλειο σώμα και δεν ήθελε να κοιτάξει αλλού. Ήθελε να πηγαίνει με κορίτσια που ένιωθε ένα δέσιμο. Η φίλη του με διαβεβαίωσε ότι θα μπορούσα κι εγώ να γίνω μία από αυτές.

Βγήκαμε, λοιπόν, για φαγητό και περάσαμε τέλεια μετά παίζοντας ηλεκτρονικά! Μετά από αυτά σκεφτόμουνα να του πω ότι η φίλη του μας είχε καλέσει σπίτι της.

-    «Είσαι σίγουρη;»

-    «Απόλυτα!»

Δεκαπέντε λεπτά αργότερα ήμασταν στο δωμάτιο της φίλης του κι αποχωριζόμουν με αργές κινήσεις το πουκάμισό μου. Το στήθος μου είναι όμορφο και καλοσχηματισμένο. Μου άρεσε να τον βλέπω να το κοιτάζει. Μετά από λίγο άρχισε να πιπιλάει τις ρώγες μου και να τις δαγκώνει απαλά. Μου άρεσε πάρα πολύ.

Με φίλησε σε όλο το σώμα, στην κοιλιά κι άρχισε να τραβάει το εσώρουχό μου. Είχε μπροστά του το μουνάκι μου. Το κοίταξε και μου είπε ότι ήταν πανέμορφο πριν βυθίσει τη γλώσσα του μέσα στην τρυπούλα μου.

Ύστερα γδύθηκε κι αυτός κι έτσι είδα πόσο μυώδης ήταν. Είδα για πρώτη φορά μπροστά μου έναν καυλωμένο πούτσο. Δεν είχα κανένα μέτρο σύγκρισης αλλά το σχήμα του μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν ήταν μεγάλος σε σχέση με τους πούτσους που δέχτηκα μέσα μου αργότερα.

Πήρα το πουτσοκέφαλό του στο στόμα μου κι άρχισα να το γλύφω. Σιγά - σιγά τον είχα όλο στο στόμα μου, τον ένιωθα στο λαιμό μου. Μετά από λίγα λεπτά ένιωσα τις σταγόνες του σπέρματός του να κυλάνε μέσα μου για πρώτη φορά. Απόλαυσα τόσο πολύ αυτή τη στιγμή! Κατάπινα τα χύσια του με ευχαρίστηση.

Ύστερα με έπιασε απαλά από τα χέρια για να με σηκώσει και με ξάπλωσε ξανά στο κρεβάτι. Έγλειψε το μουνί μου και το έκανε πραγματικά μούσκεμα. Τον είδα να σηκώνεται και να φέρνει τον καυλωμένο του πούτσο μέσα στην τρύπα μου. Τον ένιωσα πρώτα να τρίβεται πάνω μου και το κεφαλάκι του να μπαίνει αργά μέσα μου. Ένιωσα έναν στιγμιαίο πόνο αλλά μετά η υπόλοιπη διείσδυση ήταν πολύ πιο απολαυστική κι ανώδυνη.

Έμεινε μέσα μου ακίνητος κι άρχισε να με φιλάει με πάρα πολύ πάθος και για ώρα. Άρχισε σιγά - σιγά να κουνιέται και να γαμάει γλυκά το μουνάκι μου. Έχυσα δύο φορές πάνω στο καυλί του κι ύστερα άφησε κι αυτός το καυτό του χύσι μέσα στο μουνί μου. Στιγμιαία σκέφτηκα ότι έπαιρνα αντισυλληπτικά μόνο για δύο εβδομάδες και ήλπιζα να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Χαλαρώσαμε κι εκείνος με αγκάλιασε ενώ ήταν ακόμη μέσα μου και τα πόδια μου ήταν τυλιγμένα γύρω του. Ήταν λίγο πιο ψηλός από μένα αλλά πραγματικά με υπέροχο γυμνασμένο σώμα. Με έπιασε από τη μέση και με έφερε πάνω του. Με έβαλε να κάτσω πάνω στον πούτσο του. Τον καβάλησα και με γάμησε ξανά πιο έντονα και δυνατά από πριν.

Με έπιανε από τη μέση και με κάρφωνε πάνω του. Με έστησε στα τέσσερα και μπήκε στο μουνί μου από πίσω και λίγο πριν τελειώσουμε ήρθε ξανά εκείνος από πάνω μου. Με χειριζόταν τέλεια. Έπαιρνε τα πόδια μου και τα έβαζε στους ώμους του ή τα έσπρωχνε πάνω στο στήθος μου. Γονάτιζε για να βλέπουμε και οι δύο το καυλί του να μπαινοβγαίνει μέσα μου. Δεν ξέρω πόσες φορές είχα οργασμό...

Δυο ώρες αργότερα, ευχαριστήσαμε την οικοδέσποινά μας για τη φιλοξενία και ο Γιώργος με πήγε σπίτι. Ήταν η αρχή ενός χρόνου με συχνό σεξ μαζί του. Ακόμα βρισκόμαστε για να γαμηθούμε αλλά μας είναι αρκετά δύσκολο να συμπέσουν οι χρόνοι μας από τότε που αποφοιτήσαμε. Ωστόσο η μια φορά το μήνα που γαμιόμαστε είναι τέλεια πάντα.

Φυσικά εκείνον το χρόνο που το κάναμε συχνά δεν ήμουν η μόνη που πήδαγε. Δεν είχε παρατήσει και τις τέσσερις ερωμένες του αλλά κι εγώ είχα τους παρτενέρ μου, οι οποίοι ήταν όλοι μεγαλύτεροι και όχι από τη σχολή μας. Δεν είχα σκοπό να πηδηχτώ με κανέναν από αυτούς που ήθελαν να ανεβάσουν το σκορ τους.

Ήξερε ότι πήγαινα με άλλους και το μόνο που μου είπε ήταν να παίρνω προφυλάξεις. Κι έτσι έκανα. Μόνο αυτός και οι δύο κολλητοί του αδελφού μου με πήδαγαν χωρίς προφυλακτικό. Ο αδελφός μου φυσικά χαιρόταν που το έκανα με τους φίλους του κι όχι με κανέναν μαλάκα.

Εκδρομή με το νονό μου


 Σας έχω πει ότι με γαμάει ο νονός μου εδώ και ένα χρόνο, όμως φοβάται πολύ ο γλυκός μου και έτσι γίνεται αραιά και με μεγάλες προφυλάξεις. Μια μέρα πήγα σπίτι του να πάρω κάτι και άκουσα ότι θα πήγαινε για δυο μέρες στην Σύρο για δουλειά.

Αμέσως πετάχτηκα μπροστά σε όλους και του είπα:

-    «Νονέ μου θα με πάρεις παρέα σου να δω την Σύρο;»

Φυσικά όλοι συμφώνησαν ξέροντας την αδυναμία που του έχω από μωρό και έτσι έφτασε η μέρα που θα φεύγαμε. Είμαστε λοιπόν πρωί στον Πειραιά κι αυτός μου λέει:
«Σου έχω ένα δωράκι μωρό μου…» Μπαίνουμε στο πλοίο, καμπίνα πρώτη θέση και του ορμάω.

-    «Σιγά…», μου λέει και με σπρώχνει πίσω μαλακά. «Σήμερα θα κάνεις ότι σου πω εγώ!»

Και βγάζει από την τσάντα του ένα δονητή απίθανο.

-    «Πάρτο, γδύσου και δείξε μου μωρό μου τι θέλεις…»

Τα πέταξα με την μία όλα και ξάπλωσα. Το μουνάκι μου ήταν ήδη μούσκεμα. Γυρίζω το κουμπί στην δόνηση και αρχίζω να τρίβω την κλειτορίδα μου. Αυτός έχει γδυθεί και έχει αράξει με την πουτσάρα του στο χέρι να μαλακίζεται αργά..

Τότε αρχίζω να του λέω:

-    «Σου αρέσει το μουνάκι μου;»

Και ανοίγω σιγά - σιγά τα μουνόχειλα να βλέπει ο καύλας μου. Μόλις πάω να βάλω το κεφάλι της ψεύτικης πούτσας στο μουνί μου, μου φύγανε απίστευτες ποσότητες υγρών. Άρχισα να τρέμω και να χάνομαι…

Αμέσως έρχεται και μου χύνει τα μουτράκια μου ο κακός νονός μου. Εγώ τρελάθηκα τελείως! Πετάω τον δονητή και τον αρχίζω στην πίπα. Σε λίγο του έχει γίνει τεράστιος και τότε του είπα:

-    «Θα με γαμήσεις μόνο από τον κώλο και θα χύσεις μέσα μου!»

Δεν τον άφησα καθόλου.. ανέβηκα αμέσως από πάνω του και καρφώθηκα με την μία. Πόνεσα αλλά ήταν τόση η καύλα μου να τον πάρω που δεν λογάριασα τίποτα. Άρχισα να κουνιέμαι, σιγά στην αρχή και μετά όλο και πιο γρήγορα.

Μου έσκιζε το κωλαράκι μου πολλή ώρα και εγώ του φώναζα:

-    «Πιο δυνατά!!!»

Ξαφνικά με σταμάτησε και άρχισε να με ανεβοκατεβάζει σιγά λέγοντας μου:

-    «Είσαι η μουνάρα μου, το αστέρι μου, το μωρό μου!»

Κι εγώ του φώναζα:

-    «Σκίσε με νονέ μου, γαμιά μου! Μόνο για σένα είναι ο κώλος μου. Μόνο εσύ θα τον γαμάς που μου έβαλες λαδάκι στο κωλαράκι μου και μου έδωσες και το πρώτο φιλί…»

Μόλις άκουσε αυτά, άρχισε να χύνει απίστευτα! Τον ένιωθα να σπαρταράει μέσα στο κωλαράκι μου. Εγώ έχυνα συνέχεια αλλά όταν το ένιωσα αυτό, άρχισα να βλέπω αστράκια και να βυθίζομαι στην απόλυτη καύλα.

Το μουνί μου το ένιωσα σα να κατουρήθηκα και εγώ έτρεμα σαν ψάρι έξω από το νερό. Μου πήρε πέντε λεπτά να βρω ανάσα και φώλιασα στην αγκαλιά του ξέπνοη σαν λιπόθυμη.

Η συνέχεια στο επόμενο…

Μια περίπλοκη σχέση


 Η σχέση μου με τη Μαριάννα ξεκίνησε το 1992, κράτησε επτά χρόνια και ήταν τόσο θυελλώδης όσο επέβαλλε η -αντίστροφη, σε σχέση με τα συνηθισμένα- διαφορά ηλικίας των πέντε...

ετών που μας χώριζαν. Εγώ στα δεκαεννέα και στα πρώτα μου ερωτικά βήματα, εκείνη ήδη στα εικοσιτέσσερα και στο τέλος μιας μακροχρόνιας αλλά με άδοξο τέλος, σχέσης. Ήδη από τον πρώτο καιρό είχε διαφανεί η απεγνωσμένη της προσπάθεια να κρατήσει έναν άντρα κοντά της με κάθε μέσο και τρόπο, ακόμα και παραχωρώντας του το δικαίωμα να έχει παράλληλες σχέσεις, πολλές φορές μάλιστα προκαλώντας το η ίδια, ακόμα και με τις ίδιες της τις φίλες.

Ήταν χειμώνας του 1996 και η σχέση μας περνούσε για δεύτερη φορά μια από αυτές τις φάσεις όπου η Μαριάννα έβαζε ένα τρίτο πρόσωπο να πάρει τη θέση της στο κρεβάτι μας. Η Εύα, γειτόνισσα και φίλη της Μαριάννας, μια γυναίκα στα τριανταοτκώ της, με εκπληκτικά όμορφο πρόσωπο με δύο καταγάλανα σαν τη θάλασσα μάτια, έναν αδιάφορο σύζυγο και τρία παιδιά, οι γέννες των οποίων είχαν αφήσει, μαζί με την ηλικία της και παρά την καθημερινή άσκηση, ορατά τα σημάδια τους στο κορμί της. Με την Εύα είχα μιλήσει φευγαλέα μια-δυο φορές αλλά από την πρώτη στιγμή δύο πράγματα καρφώθηκαν στο μυαλό μου. Το άρωμά που φορούσε και το ντύσιμό της, classy και sexy μαζί. Δεν μπορούσα να υποτάξω την επιθυμία μου να εξερευνήσω κάθε πτυχή από το σώμα της και κυρίως να νιώσω το πως θα γαμιόταν αυτή η εκπληκτική γυναίκα. Δεν χρειάστηκε καν να πω στη Μαριάννα το πόσο μου άρεσε η Εύα. Το είχε δει και το χρησιμοποιούσε βάζοντας η ίδια σε λέξεις τις φαντασιώσεις μου όσες φορές βρεθήκαμε στο κρεβάτι τις επόμενες μέρες. Χωρίς να μου πει τίποτα, είχε προετοιμάσει το έδαφος ώστε ήδη στο ραντεβού μας το βράδυ του Σαββάτου να την έχω στη διάθεσή μου…

Βρεθήκαμε στο σπίτι της Μαριάννας στην Πειραϊκή στις οκτώ, όπως κάθε Σαββατόβραδο. Είκοσι λεπτά αργότερα κτύπησε το κουδούνι. Στην πόρτα στεκόταν η Εύα. Δεν είχα ιδέα πως θα ερχόταν και αρχικά σκέφτηκα πως μάλλον θα μας χάλαγε τη βραδιά... Με καλησπέρισε και μπήκε. Το πρόσωπό της φωτιζόταν από ένα αινιγματικό χαμόγελο. Φορούσε ένα μαύρο μακρύ παλτό πάνω στον οποίο έπεφταν τα μακριά βαμμένα ξανθά μαλλιά της. Το βλέμμα μου κινήθηκε προς τα κάτω και συνάντησε τα πόδια της που τα αγκάλιαζε ένα μαύρο καλσόν με μια ελαφριά γυαλάδα για να καταλήξει στις μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες της πάνω στις οποίες ισορροπούσε επιδέξια με τον αέρα της σιγουριάς που μόνο μια έμπειρη γυναίκα με επίγνωση της ομορφιάς της μπορεί να έχει. Έβγαλε το παλτό αποκαλύπτοντας ένα κοντό, στενό μαύρο φόρεμα που διέγραφε το σχετικά μικρό στήθος της και τις πανέμορφες καμπύλες της σε όλο τους το μεγαλείο.

Καθίσαμε στο σαλόνι με ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί και αρχίσαμε να συζητάμε... για τον Παναθηναϊκό. Ο σύζυγος της Εύας, φανατικός του Τριφυλλιού, είχε φύγει εκτός Ελλάδας ακολουθώντας την ομάδα στις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, αφήνοντας της το πεδίο ελεύθερο. Η ώρα περνούσε, η συζήτηση ερχόταν σε θέματα πολύ πιο προσωπικά και η ατμόσφαιρα άρχιζε να βαραίνει. Λίγο τα χαμηλά φώτα, λίγο η μουσική, λίγο το κρασί, λίγο η θέα προς το συννεφιασμένο νυχτερινό Σαρωνικό, όλα συνέτειναν προς ένα σημείο. Έπρεπε κάτι να γίνει, εδώ και τώρα! Έπρεπε να πάω στο κρεβάτι, με τη Μαριάννα φυσικά, αλλά με το μυαλό καρφωμένο στη μορφή της Εύας που όλη αυτή την ώρα καθόταν απέναντί μου και μου χάριζε μερικές από τις πιο ωραίες εικόνες που μπορούν να εντυπωθούν στο μυαλό ενός άντρα. Αν αυτό δεν γινόταν σύντομα θα έπρεπε να καταφύγω στην τουαλέτα και σε μια καλή μαλακία για να μπορέσω να αντέξω την ψυχική -κυρίως- πίεση του να βρίσκεσαι μόνος ανάμεσα σε δύο καυλωμένες γυναίκες και να πρέπει να κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια...

Από τη δύσκολη θέση με έβγαλε η ίδια η Μαριάννα:

-    «Απόψε μωρό μου σου έχω μια έκπληξη…» είπε και κοίταξε συνωμοτικά την Εύα.

Εκείνη δεν περίμενε τίποτε περισσότερο. Σηκώθηκε αργά, ήρθε κοντά μου, έσκυψε και μου ψιθύρισε:

-    «Θα είμαι στην κρεβατοκάμαρα...» και απομακρύνθηκε.

Κοίταξα τη Μαριάννα. Είχε μια λύπη το βλέμμα της αλλά την έκρυβε καλά κάτω από ένα ζορισμένο γέλιο.

-    «Πήγαινε», μου είπε. «Ξέρω πόσο τη θέλεις και σου το κανόνισα. Της το συζήτησα στην αρχή της εβδομάδας και της άρεσε η ιδέα. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει ξαναπάει με άντρα δεκαπέντε χρόνια μικρότερό της και είναι έτοιμη να τα δώσει όλα. Εγώ θα καθίσω εδώ να δω τηλεόραση. Σας παρακαλώ μόνο λίγο ήσυχα, ε; Εγώ θα είμαι εδώ μόνη μου με το μουνί στο χέρι. Μη με ξεσηκώσετε περισσότερο...».

Σκέφτηκα ότι δεν έχω ξαναβρεθεί σε τρίο και με θράσος της πρότεινα να έρθει μέσα, μαζί μας.

-    «Δεν θα τα βγάλεις πέρα με δύο γυναίκες σαν κι εμάς ταυτόχρονα…» μου απάντησε χαμογελώντας αυτάρεσκα και μου έκανε νόημα να φύγω.

Η Εύα ήταν μισοξαπλωμένη στο κρεβάτι έχοντας βγάλει και πετάξει το φόρεμά της σε μια πολυθρόνα που υπήρχε στο δωμάτιο. Φορούσε μαύρα δαντελωτά εσώρουχα, τις γόβες της και ένα ζευγάρι ζαρτιέρες τις οποίες διόρθωνε βιαστικά τη στιγμή που έμπαινα στην κρεβατοκάμαρα. Βάλαμε και οι δύο τα γέλια και η όποια αμηχανία υπήρχε στον αέρα εξαφανίστηκε σαν να γνωριζόμασταν χρόνια. Δεν έβγαλα τα ρούχα μου. Κάθισα δίπλα της, την αγκάλιασα και τη φίλησα. Αναστέναξε. Το άρωμά της πλημμύρισε πάλι τον αέρα αλλά αυτή τη φορά μπορούσα να το μυρίσω πάνω στο στήθος της, στο λαιμό της και στην κοιλιά της. Το χέρι μου κινήθηκε προς το στρινγκάκι της, την ίδια στιγμή που με τα χείλη μου έψαχνα τις ρώγες της που διαγράφονταν σκληρές και μεγάλες σε αντίθεση με το λίγο χαλαρωμένο αλλά απίστευτα ερωτικό στήθος της κάτω από τη δαντέλα του σουτιέν της. Το μουνάκι της έκαιγε και τα υγρά της είχαν μουσκέψει το εσωτερικό των μηρών της. Κάτω εκεί, η ίδια μεθυστική μυρωδιά, το ίδιο άρωμα... Έπρεπε να το γευτώ.

Παραμέρισα το στρινγκάκι της και άρχισα αργά-αργά να τη φιλάω αριστερά και δεξιά από τα μουνόχειλά της, δοκιμάζοντας με τη γλώσσα μου τη γεύση της. Με τα δάχτυλά μου άνοιγα όσο μπορούσα το μουνάκι της και ένιωθα τη ζέστη του στο πρόσωπό μου. Η κλειτορίδα της, σκληρή και ροδαλή εξείχε αυθάδικα ανάμεσα στα χείλη της. Την πήρα απαλά στο στόμα μου και την ένοιωσα να τρέμει πάνω στη γλώσσα μου. Αναστέναξε πάλι. Μου ζήτησε να γυρίσουμε σε 69.

-    «Θέλω μια σκληρή ψωλάρα στο στόμα μου» είπε.

Ξάπλωσα ανάσκελα στο κρεβάτι και εκείνη ήρθε πάνω μου χαρίζοντάς μου το θέαμα της κωλάρας της και των μουσκεμένων της μουνόχειλων μπροστά στο πρόσωπό μου. Μείναμε στην ίδια στάση ούτε κι εγώ ξέρω πόση ώρα. Το μουνί της έσταζε από καύλα και εγώ ρουφούσα αχόρταγα τα μουνόχειλά της, γευόμουν τους χυμούς της και εξερευνούσα με τη γλώσσα μου τη σφιχτή και πεντακάθαρη κωλοτρυπίδα της που στο μεταξύ είχε αρχίσει να υγραίνεται και να χαλαρώνει. Ταυτόχρονα, η πίπα που μου έπαιρνε ήταν υγρή και βαθιά. Αισθανόμουν τα χείλη της υγρά και ζεστά να αγκαλιάζουν αργά τον πούτσο μου και μετά, όλο και πιο βαθιά, να ακουμπάω στο λαρύγγι της. Την άκουγα να πνίγεται για λίγο αλλά κάθε φορά που αποτραβιόταν, η ψωλή μου έβγαινε πιο υγρή από πριν και τα αδύνατα χέρια της με τα μακριά δάχτυλα μου χάριζαν ένα αργό, απολαυστικό μασάζ στη βάση της χωρίς να αφήνει το κεφάλι να βγει από το στόμα της.

Ένιωσα τα πόδια μου να μουδιάζουν μέχρι τις άκρες των δαχτύλων μου και όλο μου το σώμα να ανατριχιάζει. Σφίχτηκα όσο μπορούσα για να κρατηθώ και να μην τελειώσω. Ήταν αδύνατον. Αισθάνθηκα όλη τη διαδρομή του καυτού και υγρού σπέρματος μέσα στον πούτσο μου και το ένιωσα να εκτοξεύεται με δυνατούς σπασμούς μέσα στο στόμα της Εύας η οποία χωρίς να αλλάξει στάση χαλάρωσε και έμεινε ακίνητη. Αφού μάζεψε μέχρι και την τελευταία σταγόνα μέσα στο στόμα της, σηκώθηκε αργά, γύρισε προς το μέρος μου και έμεινε γονατιστή πάνω στο κρεβάτι. Έφερε τα δάκτυλά της μπροστά στο στόμα της και ανοίγοντάς το αργά, άφησε τα καυτά χύσια να τρέξουν έξω και να κυλήσουν στο λαιμό και στο στήθος της μουσκεύοντας τη δαντέλα από το σουτιέν της που το φορούσε ακόμα. Με τα δάκτυλά της πήρε όση ποσότητα είχε απομείνει στη γλώσσα της και τα έφερε στο μουνάκι της που ήταν ήδη υγρό από την καύλα και το ατελείωτο γλυφομούνι που είχε προηγηθεί. Άλειψε με το σπέρμα την κλειτορίδα της και έχωσε δύο δάκτυλα βαθιά μέσα της. Δε μιλούσαμε...

Μέσα στην ησυχία ακούσαμε ομιλίες από το σαλόνι. Δεν ήταν η τηλεόραση. Η μία φωνή ήταν της Μαριάννας. Αν και μίλαγε χαμηλόφωνα, ακουγόταν αρκετά καθαρά να εξιστορεί σε κάποιον το σκηνικό που είχε στήσει εκείνη τη βραδιά και να περιγράφει τα όσα φανταζόταν πως γίνονταν εκείνη τη στιγμή μέσα στην κρεβατοκάμαρα.

-    «Κι εσύ εδώ μοναχούλι σου θα μείνεις; Τις καύλες τις δικές σου δεν τις υπολογίζει κανένας;» ακούστηκε η δεύτερη φωνή.

Πάγωσα. Η φωνή που παρηγορούσε τη Μαριάννα ήταν όχι μόνο γνωστή αλλά και κάτι αντίστοιχο είχα ακούσει και εγώ περίπου ενάμιση χρόνο νωρίτερα από το ίδιο πρόσωπο όταν με πήρε από το χέρι και φύγαμε από το μπαρ των βορείων προαστίων και τη βαρετή μας παρέα για να πάμε να γαμηθούμε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου σε μια ερημική τοποθεσία της Πεντέλης, κοντά στη σπηλιά του Νταβέλη και τα αρχαία λατομεία μαρμάρου. Ήταν η φωνή της Νικολέτας...

Η Νικολέτα ήταν ένα έκφυλο πιπίνι στα δεκαεννιά της χρόνια και εξαδέλφη της Μαριάννας. Εμφανισιακά δεν είχε τίποτα το σπουδαίο εκτός από το απίστευτα σφικτό μετεφηβικό της σώμα, αυτό που οι Αμερικάνοι τόσο εύστοχα ονομάζουν little bouncy rubber ball! Ήταν μικροκαμωμένη αλλά με πολύ καλές αναλογίες και το μεγάλο της προσόν ήταν ότι δεν έλεγε «όχι» ποτέ και δεν δίσταζε να δοκιμάσει το οτιδήποτε. Μπορούσε να γαμηθεί οπουδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο, αρκεί να της εξιτάριζε τη φαντασία και να μην το είχε ξανακάνει.

Λίγους μήνες μετά από εκείνο το νυχτερινό γαμήσι στην Πεντέλη εγώ έφυγα για να υπηρετήσω τη θητεία μου, οπότε και άρχισα να λαμβάνω επιστολές από τη Μαριάννα, μέσα στις οποίες έβρισκα γυμνές φωτογραφίες της Νικολέτας, τραβηγμένες από την ίδια τη Μαριάννα στο σπίτι της (ακόμα και στο μπαλκόνι του σπιτιού), με την ιδιόχειρη προτροπή της Νικολέτας γραμμένη στο πίσω μέρος να τις δείξω σε όσους περισσότερους από τους συνυπηρετούντες μου μπορώ.

«Γουστάρω να ξέρω ότι ένα ολόκληρο τάγμα πεζικού στα σύνορα θα βαράει μαλακία για πάρτη μου» έγραφε.

Σε μία από αυτές τις φωτογραφίες η Νικολέτα με τη Μαριάννα αντάλλασσαν ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο ενώ το χέρι της Νικολέτας φαινόταν να μπαίνει ύποπτα κάτω από το μπουστάκι της Μαριάννας...

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Η γερμανίδα , διψασμένη , γειτόνισσα


 Με λένε Τάσο είμαι 19 χρόνων . Μελαχρινός 1. 85 70 κ καστανά μάτια.


Μια μέρα οι γειτόνισσα μου η γερμανίδα η Τζάστιν έτσι την λέγανε χτύπησε το κουδούνι μου. Ήταν βράδυ κατά τις 22:00 εγώ κοιμόμουν διότι αύριο νωρίς το πρωί έπρεπε να πάω στην δουλειά; ξέχασα να σας πω πως είναι 25 η Τζάστιν είναι ξανθιά 1. 76 65 κ γαλάζια μάτια λεπτή, και μένει μόνη τις.

Ανοίγω την πόρτα και βλέπω την Τζάστιν με νυχτικό που να φαίνεται το κόκκινο στρινγκ και το κόκκινο σουτιέν τις. Σκέφτηκα τι θέλει αυτή τώρα έτσι να την γαμήσω η τίποτα άλλο, με λέει για σου Τάσο την λέω για σου Τζάστιν (στα γερμανικά φυσικά) με λένε μπορείς να με βοηθήσεις? την λέω αν μπορώ φυσικά, με λέει έσβησα τα φώτα του σπιτιού μου μπορείς να ανέβεις πάνω στην ταράτσα για να ανοίξεις τον διακόπτη μπορεί να έπεσε
έχει γίνει πολλές φορές. Της λέω καλά πάω πάνω στην ταράτσα κάνω την δουλειά τελειώνω , ανάβουν τα φώτα . Και με λέει πως μπορώ να σε ευχαριστήσω την λέω αν με κεράσεις έναν καφέ, ευχαρίστως με λέει.
Μπαίνουμε μέσα στο σαλόνι τις κάθομαι εγώ και αυτή πάει να φτιάξει καφέ εγώ πάντα είχα στο μυαλό μου αλλά να κάνουμε έρωτα φυσικά. Έρχεται αυτή με τους καφέδες και αρχίζει η κουβέντα.

-Τζάστιν τόσα χρόνια που είμαι γείτονας σου δεν σε είδα ποτέ να έχεις κάποιον δεσμό γιατί δεν έχεις?

-ξέρω εγώ δεν έτυχε η ίσως εγώ δεν προσπάθησα για κάτι. εγώ προσπαθούσα
να πάω τις συζήτηση στο σεξουαλικό.

-είσαι παρθένα φαντάζομαι έτσι?
-τι σε νοιάζει εσένα!

Νευρίασε η Τζάστιν και είπα από μέσα μου τι μαλακία ρώτησες στα καλά καθούμενα ρε Τάσο.

Με του μου λέει

-Τάσο εσύ είσαι?
την λέω εγώ
-τι να είμαι?
-παρθένος?

-όχι δεν είμαι!

-δηλαδή είσαι έμπειρος ?
-ναι -αρκετά άλλωστε όλες αυτό με λένε το έχω αποδείξει σε πολλές.
-μπορείς να το αποδείξεις και σε εμένα?
-τιιιιιιιιιιιιιι? ? ? ? ? ? ? ? ?
-αυτό που άκουσες? έχω πολλά χρόνια να κάνω έρωτα!

Βγάζει το νυχτικό τις και έρχεται και με φιλάει στο στόμα εγώ την χούφτωνα στον κώλο στα βυζιά στο μουνί μετά με βγάζει το παντελόνι και με παίρνει μια 5 λεπτή φοβερή πίπα. Με τις βγάζω το στρινγκ και την γαμάω από τον μουνί ούρλιαζε η πουτάνα, με έλεγε αχ ναι σκίσε με και άλλο πιο πολύ και αλλά τέτοια. εγώ μετά την πήρα από πίσω εδώ να δεις πως πονούσε η σκύλα στο τέλος νόμιζα πως θα καταλήξει σε κανένα νοσοκομείο με άρεσε πολύ από πίσω να την γαμάω και δεν σταμάτησα και συνέχισα για περίπου 30 λεπτά αυτή ήταν έτοιμη να λιποθυμήσει αλλά δεν έλεγε τίποτα αντίθετα με έλεγε συνέχισε, εγώ φυσικά συνέχισα, μετά όταν έβγαλα την πούτσα μου από τον κώλο τις κάνει ένα "αχ" μετά την κάνω ένα ισπανικό αφού είχε ωραία και μεγάλα βυζιά μετά την ξέσκισα από το στόμα πάλι η πουτάνα ήξερε να γλύφει καλά λες και το είχε επάγγελμα μετά τις πήρα πάλι από μουνί την γάμησα φώναζε πάλι αυτή αλλά εγώ. . . . . , με πήρε
πάλι ένα φοβερό τσιμπούκι και στο τέλος έχυσα 10 τόνους χυσια πάνω της και αυτή τα έπινε.

μετά πήγαμε πλυθήκαμε στο μπάνιο και κοιμηθήκαμε μαζί στο δωμάτιο της.

Ξύπνησα και ήταν 11:00 το πρωί άργησα στην δουλειά που έπρεπε να πάω στις 7:00. πήρα τηλέφωνο και έκανα τον άρρωστο:

Και φυσικά συνεχίσαμε. . . . . . .

Ο ΖΩΗΣ ΚΑΙ Η ΩΡΙΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ


 Με την συγγνώμη μου το δηλαδή που σου είπα αύριο-μεθαύριο και τελικά όχι, μην με πεις και ψεματάρη, αλλά αρρώστησα μωρέ, τι να κάνω, αφήνω ανοιχτό το μπουκάμισο να φαίνεται το γουνάκι να καυλώνει ο κόσμος, κυρίως θηλυκά άγρια που νιαουρίζουνε σαν αγριοκάτσικα, και κρύωσα...


Είχαμε μείνει το λοιπόν στο ότι η μπιμπε με είχε αναστατώσει με την προοπτική να βγάλουμε χρήμα με τον κωλοσπιρουτήρα τον αδερφό του αφεντικού της. Νοικιάζει το λοιπόν η ξαδερφω μια καμπάνα σ ένα ξενοδοχιάκι και ήθελε ιστορίες. Θα σας πω όμως άλλη φορά γιατί δεν μου άρεσε. Σήμερα, πονάει και το κεφάλι μου, αλλά θα σας πω για μια τρελή που είχα γνωρίσει.

Ήμουν λοιπόν και ρούφαγα την καφεδιά μου φορώντας σούπερ σέξι γυαλί σε ένα γνωστό καφενείου του νησιού να'ουμ, το LIBRO DORO (μερικοί βλάχοι το γράφουν LIBRO D ORO, σχολείο δεν πήγαν να μάθουν ότι στα ιταλικά δεν έχει περισπωμένη ???). Σκάει ξαφνικά μιτόγκα ένα κουκλάκι, ξανθό, μαύρο φρύδι, ένα χαμόγελο πολύ μυτερό αν με πιάνεις μωρέ μάτια μου, αλλά έδειχνε να κουβαλά πολύ χρήμα να'ουμ. Είπα, δικιά μου, θα την κολιμβισω στα βαθιά με τον Ζώη αγκαλιά. Η αλήθεια ήταν πως ήταν λίγο σαν ξεπλυμένο λιοντάρι από πλυντήριο, φορούσε ένα γυαλί κι ήταν σαν μύγα να'ουμ, είπα κι εγώ να κάνω την μυγοσκοτώστρα... Φορούσε ένα μαύρο κολλητό πανταλόνι με κάτι φλουριά σαν καδένες στα ακροπριτσωλα πολύ μπιχλιμπιδατο, περπατούσε και κουδούναε ρε συ! Από πίσω, το κωλέτο διέγραφε ανάγλυφο σαν καλώδιο το τανγκαρίνι της... Δεν ήταν γκόμενα με πολύ μαλλί -ήταν σαν μαλλί με λίγη γκόμενα.. Πολύ φρεκεμές ρε φιλαρα, με πιάνεις, σωστά?

Περπατούσε από μπροστά η πασαρέλα και της λέω, κάτι σου έπεσε, μου λέει τι, το βλέφαρο της λέω. Με κοιτά καλά καλά. Φορούσα κάτι σούπερ παντόφλες, αρέσουν στις γκόμενες...... Ακουμπώ την μια στην καρέκλα και την σπρώχνω προς αυτή, της λέω κάτσε. Μαγνητισμένη η λακέρδα κάθισε. Το μάτι της μαύρο βαθύ, ήταν ασορτί με το φρύδι. Της λέω πως σε λένε, μου λέει YIOYIO. Κατάπια το καλαμάκι μου μασούλαα, της λέω δεν άκουσα, κερί στ αυτή? Μου λέει YIOYIO. Ποια αγία ειν'αυτή, ρωτώ, μου λέει Ιωάννα στα γαλέζικα. Τα πάω αυτά μεταξύ μας ε? Γαλέζικα μιλούσε, κανα πιάνο να έπαιζε και να χόρευε μπαλέτο σε κανα μαγαζί, άρχοντας θα ήμουν!

Της πιάνω την κουβέντα. Με τι ασχολείσαι ? Μου λέει, δουλεύει καμιά φορά για τον πατέρα της, έχει ένα εργοστάσιο με στολές για τον στρατό και ζώνες και φούντες και πυρηνικά. Ωραία της λέω. Τώρα δεν κατάλαβα ακόμα αν είναι φούντα η καλή σαν του Γιώργη του γερμανού με τα λουκάνικα τα βρώμικα η αυτό το πράγμα που βάζουν σε κανα πουλόβερ. Φορούσε κάτι σκουλαρίκια ματζαφλάρια όρθια, ντιόρε γράφανε νομίζω πάνω και κρέμονταν από τ αυτιά της. Πολύ εκκρεμές, πολύ σικάτο να'ουμ. Της λέω, είσαι πολύ αστέρι, θες να πάμε στο αστεροσκοπείο να σου δείξω που πρέπει να είσαι κανονικά? Ναι λέει. Την πήγα σπίτι μου.

Την καθίζω σε μια ξύλινη καρέκλα με ψάθα, λίγο φθαρμένη, της γαργάλευε τα μπούτια λίγο. Άρχιζε να σφίγγεται λίγο. Μου χώνει ένα χαϊδευτικό χαστούκι, μου λέει Σωτιρακη...της λέω, μωρή σαμιαμίδι, αν με ξαναχαστουκοχορτάσεις, θα σου σκίσω το γουνακι. Κάβλωσε και έπεσε πάνω μου. Με φιλούσε παθιασμένα κι ένοιωθα τις ρόγες της να γκαβλονουν σκληρά.. Ο Ζώης ξύπνησε, άρχισε ν αναρριχάται το φίδι, μύρισε μουνί ο καριολης!

Την πιάνω, ήταν και μικροκαμωμένη η τσουράπω, την γραπώνω που λες και την πετώ στο αχυρόστρωμα. Μου λέει, έχω συνηθίσει να με κερατώνουν οι άνδρες, ξέρω ότι είναι στην φύση τους. Τι με νοιάζει μωρή της λέω και την χλιμιτζουριάζω. Παίρνω φορά, πάω να πηδήσω στο στρώμα πάνω, φωνάζω βαβουρααααα, και σκάω πάνω της. Της πιάνω το μπουτάκι της, κι αρχίζω να την γλύφω...η γλώσσα μου ανεβοκατέβαινε στα μπουτόνια της, έφτανε στο κλαπατζίμπαλο της, της ακούμπαγα χαϊδευτικά την κλειτουριθρα, ξανακατέβαινα. Σε θέλω μέσα μου, σκάσε τις έλεγα. Σε θέλω μέσα μου, ααα της λέω δεν θα τα πάμε καλά.....αρχίζω να της γλύφω το στήθος της, αυτή μούγκριζε.. Σαν έναν φίλο μου, τον Μήτσο, όταν τρώει μουγκρίζει σαν βισσονας!

Τέλος πάντων, βγαίνει ο Ζώης έξω, ιιιιι κάνει, κι αρχίζει να τον γλύφει. Της λέω, μμμμ μουναρα....όλον πάρτον μέσα, μου λέει δεν μπορώ, δεν χωράει, ε, έτσι που ήταν πως να χωρέσει? Τέλος πάντων, την βάζω κάτω κι άρχισα να την ξεσκίζω. Όταν έχασα την παρθενιά μου με ένα κοτόπουλο του πατέρα μου, ήταν πιο καλά, αυτή ήταν πολύ απεριποίητη. Είχε γουνακι με αγκάθια, ξέρεις, δεν είναι ωραίο, ο Ζώης προτιμά τις ξυρισμένες. Αφού ξαλάφρωσα πάνω της πήγα μέσα να κατουρήσω. Όταν γύρισα, έκλαιγε. Τι έχεις, μου λέει δεν περίμενα να σε ερωτευτώ, αλλά έτσι όπως με ξέσκισες μου άρεσε. Της λέω τι, σαν γουρούνι στο σακί με πήρες? Κοκκίνισε. Την έδιωξα μετά.

Το απόγευμα όμως το είχα μετανιώσει. Γιατί την έδιωξα? Με τόσο χρήμα, θα έπρεπε να την κρατήσω... Είχα πάρει το κουνητό της, οπότε της έστειλα μήνυμα: είδα στον ύπνο μου ότι σε γαμούσα, και ξαφνικά βγήκε ο Ζώης από το στόμα σου- είσαι καλά?

Που το λέτε μάγκες, ακόμα περιμένω μήνυμα.

ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΙ


 Με λένε Μαρίνα και είμαι δεκαεννιά χρονών. Είμαι ψηλή, αδύνατη, με καλό σώμα, όμως εκείνο που τρελαίνει τους άντρες είναι το παιδικό μου πρόσωπο και τα αθώα βλέμματα που τους ρίχνω κάτω απ τα γυαλάκια μου. Έχασα την παρθενιά μου μόλις πέρσι κι έτσι δεν έχω μεγάλη εμπειρία στο σεξ, έχω όμως μια φαντασία που καλπάζει και διάθεση να δοκιμάζω συνεχώς καινούρια πράγματα. Το σεξ με το αγόρι μου όμως (που ήταν και ο πρώτος μου) είχε καταντήσει ρουτίνα κι έτσι σκεφτόμουν να τον χωρίσω.

 

Είχα γνωρίσει ένα παιδί πέντε χρόνια μεγαλύτερο από μένα, το Μάκη. Είναι ψηλός, γυμνασμένος, με κοντά μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Με είχε κερδίσει από τις πρώτες μέρες της γνωριμίας μας και δεν ήταν λίγες οι φορές που τον σκεφτόμουν κι αυνανιζόμουν. Επειδή όμως τον έβλεπα πολύ δειλό και ντροπαλό, σκέφτηκα να κάνω εγώ το πρώτο βήμα και να προσπαθήσω να τον αποπλανήσω. Του ζήτησα να βγούμε για ποτό και δέχτηκε.

 

 Φόρεσα ένα κοντό μαύρο φόρεμα με άνοιγμα στο στήθος, δικτυωτό καλσόν και τις αγαπημένες μου γόβες. Από μέσα ένα μαύρο δαντελωτό κιλοτάκι και σουτιέν. Πήγαμε σ ένα κλαμπ κι αρχίσαμε να πίνουμε. Δεν το σηκώνω και πολύ κι έτσι σε λίγο είχα αρχίσει να κάνω κεφάλι. Κουνούσα το κορμί μου στο ρυθμό της μουσικής και παρατήρησα ότι ο Μάκης δεν έλεγε να ξεκολλήσει το βλέμμα του απ το στήθος και τα πόδια μου. Τον πλησίασα κι άρχισα να του κάνω ναζάκια, χαϊδεύοντάς τον τρυφερά κι αγγίζοντας το κορμί μου στο δικό του. Όταν άρχισα να τρίβω τον κώλο μου ανάμεσα στα πόδια του, ένιωσα τον πούτσο του να φουσκώνει κάτω απ το παντελόνι του και γύρισα και του χαμογέλασα. Τον αγκάλιασα και τα βυζάκια μου ακούμπησαν στο στήθος του. Φιληθήκαμε και συνέχισα να χορεύω χαμογελώντας. «Θέλω να σε γαμήσω » μου ψιθύρισε κάποια στιγμή. Χαμογέλασα αθώα και του έκανα νόημα να φύγουμε. Μπήκαμε στο αμάξι του κι άρχισε να οδηγάει. Το φόρεμά μου είχε σηκωθεί ψηλά κι ο Μάκης κάθε φορά που άλλαζε ταχύτητα ακουμπούσε όσο πιο διακριτικά μπορούσε τα μπούτια μου. Στο πρώτο κόκκινο φανάρι που μας έπιασε άπλωσα το χέρι μου και το ακούμπησα στο εξόγκωμα του παντελονιού του. Του ξεκούμπωσα το φερμουάρ κι έβαλα το χέρι μου μέσα στο εσώρουχό του, χουφτώνοντας το σκληρό του όργανο. Το έβγαλα έξω κι ήταν τόσο μεγάλο που εκείνη τη στιγμή φοβήθηκα ότι δε θα χωρούσε στο μουνάκι μου. ¶ρχισα να τρομπάρω τον πούτσο του, ενώ εκείνος προσπαθούσε να συνεχίσει να οδηγάει χωρίς να τρακάρουμε πουθενά. Φτάσαμε σπίτι του κι ανεβήκαμε πάνω. Πριν προλάβει να ξεκλειδώσει είχα ξαναπιάσει τον πούτσο του και τον τρόμπαρα. Έπεσα στα γόνατα κι άρχισα να γλείφω την ψωλή του, χαϊδεύοντας με τα ακροδάχτυλά μου τα τριχωτά του αρχίδια. ¶νοιξα τα χείλη μου και πήρα στο στόμα μου τον πούτσο του, που φούσκωνε όλο και περισσότερο. Με τράβηξε απ τα μαλλιά και με σήκωσε πάνω. Μπήκαμε σπίτι του κι άρχισε να με χουφτώνει, βάζοντας τα χέρια του κάτω απ το φόρεμά μου. Μου το έβγαλε και συνέχισε να με χαϊδεύει σε όλο μου το σώμα. Ξεκούμπωσε το σουτιέν μου και το άφησε να πέσει στο πάτωμα. Πλησίασε το πρόσωπό του στο στήθος μου κι άρχισε να μου γλείφει τα βυζιά, παίρνοντας μια μια τις ρώγες μου στο στόμα του.


Με έβαλε να καθίσω στον καναπέ του σαλονιού και μου έβγαλε το καλσόν και το κιλοτάκι μου. Έσκυψε χαμηλά μπροστά μου, φιλούσε τις πατούσες και τα πόδια μου και μου έγλειφε τα δάχτυλα των ποδιών. Ήξερε τι να κάνει για να με τρελάνει, καθώς ανέβαινε με πολύ αργές κινήσεις. Έγλειφε και φιλούσε τις γάμπες και τα μπούτια μου χουφτώνοντας τα βυζιά μου, μέχρι που έφτασε ανάμεσα στα πόδια μου, στο υγρό μουνί μου. Μόλις ακούμπησε τη γλώσσα του εκεί τρελάθηκα, κι όταν άρχισε να γλείφει την τρυπούλα μου και να μου βάζει δάχτυλο πήγα να λιποθυμήσω. Με έβαλε να ξαπλώσω ανάσκελα και χίμηξε πάνω μου. Μου άνοιξε διάπλατα τα μπούτια κι έχωσε με προσοχή τον πούτσο του στο σφιχτό μουνάκι μου. ¶ρχισε να με γαμάει, στην αρχή τρυφερά, κι όσο περνούσε η ώρα πιο γρήγορα και πιο δυνατά. Πονούσα, αλλά μου άρεσε. Βογκούσα κι από μέσα μου παρακαλούσα να μην τελειώσει ποτέ. Εκείνος χούφτωνε τα βυζιά μου και μου έγλειφε τις ρώγες, γαμώντας με όλο και πιο δυνατά. Λίγο αργότερα βγήκε από μέσα μου, κάθισε στον καναπέ και μου ζήτησε να τον καβαλήσω.


Ήταν η πρώτη φορά που το έκανα κι έτσι άρχισα να κάθομαι με προσοχή πάνω στον σκληρό του πούτσο, μέχρι που τα κωλομέρια μου ακούμπησαν τα αρχίδια του. Κουνούσα τη λεκάνη μου πάνω κάτω αργά αργά, απολαμβάνοντας κάθε εκατοστό του να μπαινοβγαίνει στο μουνί μου. Με έριξε στο πάτωμα και μ έβαλε να στηθώ στα τέσσερα. Γονάτισε πίσω μου κι άρχισε να χουφτώνει τον κώλο μου, γλείφοντας πάλι το μουνί μου.


Με γάμησε πισωκολλητά με τέτοια λύσσα και βία που κόντεψα να λιποθυμήσω. Με τράβηξε με δύναμη απ τα μαλλιά και πλησίασε το κεφάλι του στο δικό μου. «Σ αρέσει να τον παίρνεις πουτάνα, ε;» μου ψιθύρισε. «Ναι » ούρλιαξα. «Μη σταματάς Γάμα με κι άλλο μωρό μου » του είπα. Έβαλε το μεσαίο του δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα μου και τότε άρχισα να χύνω σαν τρελή. Ήθελα να νιώσω τον πούτσο του στον κώλο μου, όμως ήμουν εξουθενωμένη και δεν άντεχα άλλο. «Χύσε μωρό μου » ψιθύρισα. Βγήκε από μέσα μου κι άρχισε να τρομπάρει τον πούτσο του πίσω μου μέχρι που έχυσε πάνω στον κώλο μου.


Το καυτό του σπέρμα άρχισε να κυλάει πάνω στα κωλομέρια και τα μπούτια μου και το μόνο που σκεφτόμουν πια ήταν η επόμενη συνάντησή μας


Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΕΙΑ


 Πάντα με ερέθιζε η ιδέα,πως θα ήταν αν κάποιος αλλός πηδούσε την γκομενά μου.Το είχαμε συζητήσει και μου είχε πει ότι και αυτήν την ερέθιζε ιδέα,αλλά από την ιδέα στην πράξη ήταν πολύ μακριά...Εώς ότου αποφάσισα να κάνω ένα βήμα μπροστά.Πλησίαζαν τα 22α γενέθλια της και σκέφτηκα να της κάνω ένα δωράκι.Βρήκα μια αγγελία,από αυτες που κυκλοφορούν κατά χιλιάδες,που έλεγε για κάποιον που ικανοποιεί φαντασιώσεις ζευγαριών.Μου φάνηκε πολύ καλό και πηρά το θάρρος και τηλεφώνησα.Ήταν πολύ ειλικρινής μαζί μου.Μου είπε ότι είναι 39 χρονών και ότι μπορεί να θέλω κάποιον νεότερο.Όμως ένας ώριμος άντρας ήταν πάντα η φαντασιωσή της και έτσι το κανονίσαμε για τη μέρα των γενεθλίων της.Τον προειδοποίησα όμως και γω ότι δεν της είχα πει τίποτα και μπορεί να χάλαγε η φάση και ότι όπως και να'ταν θα είχε αναστολές.Περίμενα μέχρι εκείνη τη μέρα για να της το πω.Η κουβέντα εξελίχθηκε κάπως έτσι:

-Σου έχω ένα δωράκι.
-Τι μου πήρες ;
-Θα έρθει κάποιος άγνωστος εδώ σε λίγο να σε πηδήξει.
-Μμμμ.....Μ'αρέσει....Θα κάνεις τον άγνωστο ;
-Αλήθεια σου λέω,το κανόνισα.
-Δεν το πιστεύω!!Πλάκα μου κάνεις!!
-Λοιπόν φόρα τις ζαρτιέρες και τα ψηλοτακουνά σου και περίμενε εδώ.Εγώ πάω στο σαλόνι να περιμένω.Όπου να'ναι θα'ρθει.Αν δε θες πες το τώρα!

και βγήκα από το δωμάτιο.Από μέσα άκουσα:δεν το πιστεύω,δεν το πιστεύω!Αλλά δεν βγήκε να μου πει όχι.Η χάρα μου ήταν μεγάλη!Τα είχα καταφέρει.

Σε λίγο ήρθε.Ήταν ψηλός και εύσωμος με γκριζα μαλλιά.Αρκετά γοητευτικός οφείλω να ομολογήσω.Συστηθήκαμε και μου ζήτησε να κάνει ένα ντουζ πριν από όλα.Του έφερα ένα μπουρνούζι και αυτός γδύθηκε μπροστά μου και μπήκε για μπάνιο.Είχε προσόντα!Η αλήθεια είναι ότι ούτε σε τσόντες δεν είχα δει τέτοιο πράγμα,εκτός από μερικές φορές!!Τώρα είχα αρχίσει να έχω αμφιβολίες εγώ.Πήγα στο δωμάτιο.Ήταν τυλιγμένη στο σεντόνι.

-Το θέλεις ; Τη ρωτάω.
-Δεν ξέρω.Εσύ το κανόνισες.Εσύ,θες να με πηδήξει;Πως είναι;
Δεν απάντησα.Πηγά έξω.Σε λίγο βγήκε.Τον οδήγησα στο δωμάτιο και κάθισα από έξω."
-δε θα έρθεις μέσα ;με ρωτάει αυτός
-Θα δούμε.Μη τη φέρω σε δύσκολη θέση.

Προσπαθούσα να ακούσω έξω από την πόρτα.Τους άκουγα να μιλάνε αλλά δεν καταλάβαινα.Ξαφνικά οι ομιλίες σταμάτησαν.Δεν μπορούσα αλλό!Άνοιξα λίγο την πόρτα.Αυτός καθόταν στην καρέκλα του γραφείου και είχε ανοίξει το μπουρνούζι,ένω αυτή είχε γονατίσει ανάμεσα στα πόδια του και του έγλυφε την τεράστια πούτσα.Ειχε κάνει όπως της είπα:φορούσε τις ζαρτιέρες της και τα ψηλοτάκουνα που με ερεθίζουν.Ο τύπος φαινόταν να το ευχαριστιέται.Έλεγε συνέχεια:

-Μπράβο μικρό μου!Κάβλωσέ με και θα σου δείξω τι θα πει άγριο γαμήσι.
Αυτή τον έγλυφε όλο και πιο ερεθισμένα.Καποιά στιγμή σταματάει και βαριανασαίνοντας του λέει:
-Δείξε μου!Πήδα με άγρια!Είσαι τεράστιος!Το θέλω πολύ!

Δεν το περίμενα!Είχα μείνει με το στόμα ανοικτό!Την πιάνει απο τα μαλλιά και με μια κίνηση την βάζει στο πάτωμα στα τέσσερα και πάει πίσω της.Μεχρι να βάλει το προφυλακτικό,αυτή έτριβε το μουνάκι της πάνω του όλο προσμονή!Τελικά της τον ακουμπάει και τον σπρώχνει μέσα της.Αυτή γούρλωσε τα ματιά της και άνοιξε το στόμα της σαν να ήταν έτοιμη να ουρλιάξει ,αλλά το μόνο που είπε ήταν:"Βάλ΄τον όλο!Ξέσκισε με!".Έκλεισα την πόρτα.Για λίγη ώρα άκουγα μόνο τις φωνές της και τους ήχους από πολύ άγριο πήδημα!Την ξέσκιζε στ'αλήθεια!Κάποια στιγμή τους άκουσα και πάνω στην πόρτα!Ξαφνικά σταμάτησαν.Και τότε ήρθε η μεγαλύτερη έκπληξη για μένα αν και ακολούθησαν και άλλες!!!Μου φωνάζει αυτός από μέσα:

-Φίλε!Φέρνεις λίγο τη βαζελίνη.

Έμεινα!Ποτέ δεν το είχαμε κάνει από πίσω!Πήγα και έφερα.Μπήκα στο δωμάτιο.Ήταν ξαπλωμένη στο κρεβατι μπρούμυτα και με κοιτούσε χωρίς να μιλάει. Έβαλε βαζελίνη στα δακτυλά του και άρχισε να τρίβει το κωλαράκι της.Αυτή Άρχισε να αναστενάζει.

-Θα σε πονέσω λίγο μικρό μου. Της λέει.
-Δεν με πειράζει.Είμαι η δούλα σου.Κάνε με ότι θέλεις πουτσαρά μου.

Ακούμπησε τον πούτσο του και τον έσπρωξε μέσα της αργά. Αυτή δάγκωσε το μαξιλάρι.Μόνο λίγο κατάφερε να τον βάλει πριν αρχίσει να ουρλιάζει.Άρχισε να τη γαμάει.Της άρεσε όμως!Άνοιγε όλο και πιο πολύ το κωλαράκι της.Αυτός βαριανάσαινε.Άρχισε να τον παρακαλάει!"Χύσε με!Χύσε τη δούλα σου!"
Σε κάποια στιγμή αυτός τον βγαζει έξω και βγαζει το προφυλακτικό.
-Έλα μικρό μου. της λέει.Ικανοποίησε με!

Έμενα ποτέ δε μου είχε πάρει πίπα για να τελειώσω.Δεν ήθελε να χύσω μέσα στο στομα της.Ομως σηκώνεται και μου λέει.
-Σ'αρέσε να με βλέπεις μωρό μου;Σ'αρέσε να με βλέπεις έτσι με τις ζαρτιέρες μου και τα τακούνια να με ξεσκιζεί αυτός ο ξένος με την ψωλάρα του;Σ'αρέσε;Εγώ ξετρελάθηκα!!!Κοίτα πως θα ικανοποιήσω τώρα τον αφέντη μου!"
και αμεσώς βάζει τον πούτσο του στο στόμα της και αρχίζει να τον γλύφει και να του χαϊδευει τα αρχίδια.Με έκπληξη τον είδα να χύνει μέσα στο στόμα της και αυτή να τα ρουφάει με λαγνεία!!!

Βάλαμε να πιούμε ένα ποτό.Αυτός ήταν άνετος,εγώ σε αμηχανία και αυτή,σαν σε νιρβάνα,δε μιλούσε καθόλου.Σε καμιά ωρίτσα ,αφού τσιμπήσαμε και κάτι,της λέει:
-Τι έχεις μικρό μου και δε μιλάς;Μήπως θέλεις και άλλο και ντρέπεσαι να το πεις;
και χωρίς άλλη κουβέντα την πήρε από το χέρι,την πήγε στο δωμάτιο και την πήδηξε άγρια και ασταμάτητα για τουλάχιστον τρία τέταρτα

Η δύσκολη φίλη απο το πανεπιστήμιο


 Καποτε δουλευα σε μια πολυεθνικη σαν στελεχος για 5 χρονια. Ειχα μια φιλη λοιπον που σπουδασαμε μαζι. Την Μαρια. Η Μαρια δουλευε στην ρεσεψιον ενος μεγαλου ξενοδοχειου στην Αθηνα και καναμε απλα φιλικη παρεα. Ηταν γυναικα ψηλη, με πολυ καλο κορμι... με μια λεξη εντυπωσιακη. Ειναι απο αυτες που σε κανουν να σκεφτεσαι την απορριψη.


Μια μερα λοιπον που πηγαμε για καφε μου ειπε οτι δεν ηταν ευχαριστημενη απο την δουλεια της και εψαχνε για κατι καλυτερο. Της προτεινα να μιλησω στην πολυεθνικη μηπως γινει κατι αφου απο τυπικα προσοντα ηταν μια χαρα. Ετσι λοιπον, μετα απο ενα μηνα ηταν εκει. Σημειωνω εδω οτι η Μαρια ηταν λογοδοσμενη με εναν τυπο και απο οτι ελεγε θα παντρευοντουσαν σε κανα χρονο.


Απο τοτε λοιπον που αυτη ηρθε στο γραφειο περαν του γεγονοτος οτι ολοι οι αντρες επεφταν ξεροι μολις την εβλεπαν, με ζηλευαν που αυτη μιλουσε πολυ με μενα και εβγαινε με μενα κλπ. Ο γκομενος της δουλευε εκτος Αθηνων και ετσι ειχε μια σχετικη ελευθερια.


Περναγε ο καιρος. Τοτε κι εγω ειχα μια σχεση η οποια μετα απο λιγο καιρο εγραψε "τελος" και ημουν πικραμενος. Η Μαρια αρχισε λοιπον να μου λεει οτι κι αυτη δεν περναει καλα και καταλαβαινα οτι δεν θα τον κρατησει πολυ τον τυπο. Αυτη ηταν συνομιλικη μου (εγω ειμαι 35 σημερα) και αυτα εγιναν το 96.


Ηρθαν τα Χριστουγεννα και εγω θα πηγαινα στο χωριο του πατερα μου στο οποίο ομως νοικιαζα ολο το χρονο σπιτι γιατι πατρικο πια δεν υπηρχε. Δεν ειχα παρεα να παω αλλα αυτη μου προτεινε να ερθει μαζι μου και εγω δεν της αρνηθηκα. Δεν θα πηγαινε να δει τον γκομενο. Ελεγε οτι βαριοταν. Εφερε μαζι της και ενα φιλικο της ζευγαρι και περασαμε καλα.


Ενα βραδυ εκει που ξαπλωσα μονος ηρθε και ηθελε κουβεντα και συζηταγαμε τα γκομενικα μας... ξερετε τι εννοω. Ωρα με την ωρα ηρθε και ξαπλωσε διπλα μου και ακουμπουσε πανω μου και εγω ειχα τρελαθει. Αμαν λεω, τι γινεται εδω? Τετοιο μουνι λες να γινει δικο μου? Κι ομως εγινε φιλοι και φιλες. Εκεινο το βραδυ δεν την γαμισα. Απλα, κοιμηθηκαμε μαζι στο κρεβατι μου και το πρωι που ξυπνησα αρχισα και την χαιδευα και της επιανα τις βυζαρες και της χαιδευα το μουνι... την ενιωθα που ειχε μουσκεψει η μουναρα της και μες στον υπνο της ανοιγε τα ποδια της, αλλα τελικα ουτε τοτε με αφησε να την γαμισω γιατι ηταν το αλλο ζευγαρι εκει το οποιο συμπαθουσε πολυ τον γκομενο της (τον αρραβωνιαστικο).

Οταν γυρισαμε λοιπον στην Αθηνα, αυτη δεν ειχε παρει ακομα την αποφαση 100% να τον χωρισει, αλλα συγχρονως τα ειχε και μαζι μου. Ουσιαστικα μονο μαζι μου γιατι εβρισκε συνεχεια αφορμες για να μην πηγαινει να τον βλεπει. αυτο κρατησε περιπου 2 μηνες. τοτε τον χωρισε οριστικα. Κατα την διαρκεια του 2μηνου και μετα οταν ηταν αποκλειστικα δικη μου, πηδιομασταν κανονικα αλλα το κακο ηταν οτι τοτε δεν ειχαμε καπου να πηγαινουμε και το καναμε ολο στο αμαξι μου (ευτυχως ηταν μεγαλο και ανετο) αλλα φευγαμε ολα σχεδον τα πσκ και ετσι τα γαμισια ηταν ωραια και καναμε και ταξιδακια.


Καναμε και σκι (αυτη με εμαθε) και μετα ξεσκι (της το εμαθα εγω). Την εβαζα κατω και της αλλαζα τα φωτα στο πηδημα. Ηταν και ψηλη και ανοιγε τα ποδια της και με τυλιγε σαν χταποδι και με τραβαγε δυνατα μεσα της. ενιωθα την μουναρα της να ανοιγει και τον πουτσο μου να γινεται πετρα μεσα της. Η κοιλια της σφιγγοταν και ετρεμε απο καυλα και οι ρωγες της σκληραιναν καθως το τριχωτο μου στερνο τις χαιδευε... Η αληθεια ηταν οτι τελειωνε δυσκολα, αλλα με το περασμα του χρονου κατορθωσαμε και εναρμονιστηκαμε στο θεμα αυτο. Ειναι το καλυτερο πραγμα να χυνεις μαζι της αλλα εγω το θελω οταν την εχω κανει να χυσει πρωτα αυτη μερικες φορες. Πιστευω πως η καθε γυναικα θελει και μπορει να εχει πολλαπλους οργασμους. Και ειναι στο χερι του αντρα βασικα να τα καταφερει. Με αυτην το καταφερα.


Μια μερα λοιπον που ημασταν στο γραφειο και δεν ειχε πολυ δουλεια ηθελα να παω στην αποθηκη των αρχειων της εταιρειας η οποια ομως ηταν σε αλλο κτιριο απο αυτο που ηταν τα γραφεια. Συγκεκριμενα ηταν στο Μαρουσι στο υπογειο ενος εμπορικου κεντρου στο οποιο στεγαζονται και ραδιοφωνικοι σταθμοι και γενικα εχει πολυ κινηση.

Μου ειπε λοιπον οτι θελει να ερθει κι αυτη για να με βοηθησει να βρω τους φακελλους που ηθελα. Πηραμε την μηχανη μου και σε 10 λεπτα ημασταν στο υπογειο. Διπλα απο εκει ηταν και αλλες αποθηκες, μαγαζια και ενας ραδιοφωνικος σταθμος. Ηταν περιπου 2 το μεσημερι.


Εκει λοιπον που εψαχνα τα ραφια να βρω αυτο που ηθελα, η Μαρια ξαφνικα εσβησε τα φωτα και ειχε κλειδωσει την πορτα. Τα φωτα τα εσβησε γιατι απο οτι ξερετε στα εμπορικα κεντρα ολα ειναι γυαλινα. Με τραβηξε πισω απο κατι χαρτοκιβωτια και εκατσε πανω σε ενα και μου ειπε "Ελα, θελω να με γαμισεις τωρα!". Ευκαρια δεν εχασα. τον εβγαλα εξω και αυτη συγχρονως εβγαλε το παντελονι της και εμεινε με το ασπρο στρινγκακι της που εβλεπα οτι ειχε γινει μουσκεμα απο τα υγρα της.


Μπηκα κατευθειαν μεσα της και με τυλιξε δυνατα με τα ποδια της και ρουφαγε τα χειλια της με ταδικα μου. "Σου αρεσει μοωρο μου?" μου λεει. "Ναι, καυλα μου... με τρελαινεις, θα σε παρω δυνατα και γρηγορα" της ειπα. και αρχισα να την κοπαναω με πουτσο μεσα της και αρχιδια να κοπανανε την "αρχιδοχορευτρα" (προκειται για το σημειο μεταξυ μουνιου και κολοτρυπιδας). Εχυσα μεσα της με δυναμη, χτυπησε ο πουτσος μου την μητρα της και ουρλιαξε απο καυλα και πονο...


Υστερα ντυθηκαμε, πηραμε τους φακελους και φυγαμε. Καθως περνουσαμε διπλα απο τον ραδιοφωνικο σταθμο ενας αντρας και μια γυναικα μας κοιτουσαν χαμογελωντας. Σιγουρα μας ακουσαν και καταλαβαν, αλλα δεν μας ενοιαζε.

Αυτη ηταν η μικρη μου ιστορια.

Αυριο θα βαλω και αλλη.

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...