ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Το στοίχημα


 Με την Άννα γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια. Από τον καιρό που πηγαίναμε σχολείο. Σπουδάσαμε και στο ίδιο πανεπιστήμιο και μάλιστα τότε υπήρξαμε και ζευγάρι για περίπου δυο χρόνια. Και τώρα τα έφερε έτσι η τύχη που οι εταιρείες που δουλεύουμε συνεργάζονται. Κάνουμε και παρέα, αλλά τον τελευταίο καιρό λόγω του ότι έχει ένα δεσμό, δεν πολυσυναντιώμαστε. Περισσότερο μιλούμε στο τηλέφωνο σε ώρες εργασίες και σχεδόν πάντα για δουλειά. Βέβαια δυο φορές βρεθήκαμε και βγάλαμε τα μάτια μας απλά για να θυμηθούμε λιγάκι τα παλιά, αλλά τίποτε παραπάνω. Η Άννα είναι μια πολύ ωραία γυναίκα με υπέροχο σώμα, και πολύ θερμή στο κρεβάτι. Όταν ήμασταν μαζί κάναμε καταπληκτικό σεξ, αλλά σαν άνθρωποι διαφέραμε πάρα πολύ, οπότε το διαλύσαμε. Μεγάλο της ατού οι «πίπες» που έκανε. Τρέλαιναν τον οποιονδήποτε. Της άρεσε πολύ να παίρνει πίπες και ήταν ικανή να σε τσιμπουκώνει όλο το βράδυ χωρίς να κάνετε τίποτε άλλο.


Μια μέρα δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα στη δουλειά. Οι κωδικοί σε μια παραγγελία που είχε κάνει η εταιρεία που εργάζομαι από την εταιρεία της Άννας ήταν λανθασμένοι με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα σε πελάτες που περίμεναν το εμπόρευμα. Οι τηλεφωνικές γραμμές πήραν «φωτιά» καθώς εμείς λέγαμε ότι το λάθος ήταν της άλλης εταιρείας ενώ οι άλλοι έριχναν σε μας την ευθύνη. Με την Άννα μιλήσαμε και ο καθένας μας έριχνε στην εταιρεία του άλλου το φταίξιμο. Η συζήτηση έγινε αρκετά έντονη, σε σημείο που η κατάσταση πήγε να ξεφύγει από τον έλεγχο. Δεν ξέρω πως μου ήρθε εκείνη τη στιγμή και της είπα: «Είμαι σίγουρος ότι εσείς κάνετε το λάθος. Μάλιστα βάζω και στοίχημα γι’ αυτό». «Τι βάζεις;», με ρώτησε. Και χωρίς να πολυσκεφτώ της είπα: «Θα μου πάρεις πίπα όλο το βράδυ». «Μμμμ, καλό μου ακούγεται» ήταν η απάντησή της. «Αν όμως χάσεις, τι θα κάνεις;» με ρώτησε; «Ότι θέλεις» της απάντησα χωρίς κανένα δισταγμό. Από κείνη τη στιγμή, άρχισε ένας προσωπικός πια αγώνας για να βρούμε ποιος έκανε το λάθος. Οι ώρες περνούσαν και αποτέλεσμα κανένα. Το βραδάκι, καθώς πλησίαζε η ώρα για να σχολάσουμε, με παίρνει τηλέφωνο η Άννα για να μου πει ότι οι προσπάθειες μας θα συνεχίζονταν και την επόμενη μέρα και ότι το στοίχημα ισχύει. Μάλιστα μου είπε και ποιο θα ήταν το τίμημα σε περίπτωση που η δικιά μου εταιρεία είχε κάνει λάθος. «Μου φαίνεται πως είναι καιρός πια να μάθεις να υπακούς στις εντολές μιας κυρίας» γύρισε και μου είπε και αμέσως κατάλαβα που το πήγαινε. Η τάση που είχε μερικές φορές να θέλει να «επιβάλλεται» πάνω στους άντρες. Δεν τρόμαξα όμως και της είπα ότι όσα συμφωνήσαμε ισχύουν.

Την άλλη μέρα και ενώ ακόμη έψαχνα να βρω το λάθος, μου τηλεφώνησε λίγο πριν το μεσημέρι. Η φωνή της δεν είχε την αυτοπεποίθηση που συνήθως τη διέκρινε. «Γιάννη, ξέρεις τελικά είχες δίκαιο. Βρήκαμε το λάθος και αυτό οφείλεται σε ένα μπέρδεμα που έγινε στην αποθήκη. Η δικιά σας παραγγελία στάλθηκε αλλού». Μου μιλούσε σιγανά λες και περίμενε να ακούσει να πανηγυρίζω. Εκείνο απλά που της είπα ήταν ότι το βράδυ κατά τις 8 τη περίμενα στο σπίτι μου. Και της έκλεισα το τηλέφωνο.

Πράγματι, λίγο πριν τις 8, η Άννα χτυπούσε το κουδούνι μου. Ήμουν όμως στο μπάνιο και βγήκα με μια πετσέτα στη μέση μου και της άνοιξα. «Περίμενε να τελειώσω», της είπα, «εσύ κάτσε όπου θες κι έρχομαι». Η Άννα ήταν κάπως μαζεμένη. Ίσως να ήταν σίγουρη ότι θα κέρδιζε το στοίχημα και θα με «ταπείνωνε» όπως μου είχε πει. Μόλις τελείωσα πήγα στο σαλόνι και τη βρήκα να κάθεται στον καναπέ. Έκατσα κι εγώ απέναντί της σε μια πολυθρόνα λύνοντας την πετσέτα από τη μέση μου, ώστε να δει τον «κύριο» που όφειλε λόγω στοιχήματος να «υπηρετήσει». Ατάραχος με τα πόδια ανοικτά στην πολυθρόνα της είπα να έρθει κοντά μου.

«Έλα εδώ κούκλα μου, έλα και θα ξεπληρώσεις το χρέος σου» της είπα και έπιασα με το χέρι μου τον π…. Είχε αρχίσει να «παίρνει τα πάνω του», καθώς περίμενα πως και πώς να νιώσω τη ζεστασιά του στόματός της πάνω του.

Η Άννα χωρίς να πει κουβέντα, ήρθε γονατιστή και κρατήθηκε από τα γόνατά μου.

Με κοιτούσε στα μάτια. Σήκωσα τον μισοσηκωμένο π… μου λίγο πιο ψηλά και τον

κούνησα, ακριβώς μπροστά στο πρόσωπό της

«Έλα, σκύψε να του δώσεις το φιλάκι, που του χρωστάς καύλα μου. Ένα μεγάλο φιλάκι μέχρι το λαρύγγι σου όπως το έχεις ξανακάνει».

Έριξε το βλέμμα της πάνω του κι έσκυψε να τον φιλήσει. Ακούμπησε τα χείλη της πολύ απαλά στην άκρη και το φίλησε τρυφερά. «Ωραία κούκλα μου. Ρούφηξε τον τώρα, για να μου δείξεις πόσο αγαπάς το καβλί μου». Η Άννα ήταν αρκετά υπάκουη στα ερωτικά μας παιχνίδια κι αφού το είχε πάρει απόφαση να με πιπώσει απόψε, ήμουν σίγουρος πως θα το απολαμβάναμε. Σίγουρα αυτή η πίπα θα ήταν πολύ διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη μέχρι τώρα. Η όλη διαδικασία άρχισε να γίνεται τρομερά ερεθιστική. Με το ένα της χέρι, χουφτώσει το καβλί μου, σαν να ήθελε να νιώθει το αίμα που κυλούσε πιο έντονα και ταυτόχρονα τον ρουφούσε δυνατά με αργές κινήσεις και πάντοτε κοιτώντας με στα μάτια. Λες και ήθελε να έβλεπε πως παραδιδόμουνα στα παιχνίδια της γλώσσας της. Αυτό το σκηνικό συνεχίστηκε για λίγα λεπτά ακόμα. Το στόμα της με αργές κινήσεις «φυλάκιζε» όλο τον π… και μετά τον άφηνε απότομα ελεύθερο. Με την γλώσσα της τον έγλυφε σε όλο του το μήκος ενώ που και που μπούκωνε και τα @@ μου. «Πεθύμησα το στοματάκι σου» της είπα και η Άννα μούγκρισε σιγανά, σημάδι κάβλας, που μου έδειχνε πως ήταν έτοιμη να συνεχίσει μέχρι να τελειώσω. Την χάιδεψα με το έξω μέρος των χεριών στα μάγουλα και πέρασα τα δάκτυλά μου πάνω από τους κροτάφους της κι ανάμεσα στα μαλλιά της. Προχώρησα τις άκρες των δακτύλων μου χαμηλά, πίσω από τ’ αυτιά της, με τις παλάμες μου τώρα ν’ ακουμπούν στους κροτάφους της. Την χούφτωσα απ’ το κεφάλι.

«Ως τώρα σε άφησα να παίζεις μικρή» της είπα. «Ώρα να σου γ… λιγάκι το στόμα» και σηκώθηκα όρθιος, κρατώντας την απ’ το κεφάλι συνεχώς. Άνοιξε αργά τα χείλη της, κοιτώντας με στα μάτια. Τον έχωσα στο στόμα της, που προχώρησε χωρίς αντίσταση. Μπαινόβγαινα αργά και σταδιακά της τον έχωνα και πιο βαθειά. Ήθελα πολύ να την μπουκώσω έτσι όπως με κοιτούσε γονατιστή. Χανόνταν όλος μέσα στο στόμα της και εκείνη με απίστευτη ευκολία τον δεχόταν μέσα της. Έβγαλα τον π… μου από το στόμα της και άραξα πάλι στον καναπέ με τα χέρια πίσω από το κεφάλι μου.

«Σειρά σου κάβλα μου, να γ… το στοματάκι σου στον π… σαν καλή πουτάνα που είσαι. Θέλω να σε ακούσω να μου λες, τι θέλεις να μου κάνεις. Έλα πες το και μη ντρέπεσαι» της είπα. «Μ’ έχεις καυλώσει μανάρι και κοντεύω να χύσω, αλλά πρώτα θα ρουφήξω όλο το καβλί σου που τόσο έχω πεθυμήσει. Και μόλις χύσεις μέσα μου και μόνο τότε θα τελειώσω κι εγώ». Ήταν η πρώτη κουβέντα που είπε όλη αυτή την ώρα. Και η έξαψη φαινόταν καθαρά στο πρόσωπό της. Όση ώρα της γ… το στόμα, η Αννούλα έπαιζε με το μ… της και μάλλον από την ηδονή, έφτασε γρήγορα λίγο πριν τον οργασμό. «Έλα τώρα πουτανάκι και με τις καύλες που έχεις, είμαι σίγουρος πως θα ρουφήξεις κάθε πόντο από τον π… μου. Πάρε βαθειά ανάσα κι άρχισε να

κατεβαίνεις όπως μόνο εσύ ξέρεις».

Πήρε βαθιά ανάσα και ξεκίνησε να καταπίνει το καβλί μου. Το κατέβαζε

πόντο πόντο και άνοιγε διάπλατα το στόμα της κάθε που έπαιρνε λίγο περισσότερο

μέσα της. Καθώς το ρουφούσε όλο και βαθύτερα, έβλεπα τα μάτια της να «πετάγονται» από την προσπάθεια που κατέβαλε για να καταφέρει να τον πάρει όλον μέσα. Την έπιασα από τα μαλλιά και τράβηξα το κεφάλι της προς τα πίσω. Την ελευθέρωσα από τον π… μου και σηκώθηκα όρθιος.

«Πως σου φάνηκε πουτανάκι, γουστάρεις;» της είπα με άγριο ύφος. «Ναι, αγορίνα μου, θέλω να μου σκίσεις το στόμα με τον π… σου και να χύσεις μέσα στο στόμα μου» απάντησε και πλησίασε και πάλι το πρόσωπό της στον π… μου. Προχώρησε προς το μέρος μου με το στόμα ανοικτό. Χωρίς να το κλίσει, ακούμπησε το κεφαλάκι του και τότε απότομα τον πήρε όλο μέσα. Τον κράτησε εκεί λίγη ώρα, μέχρι που δε μπορούσε ν’ ανασάνει και τότε το πέταξε έξω από το στόμα της. Στάθηκε λίγο και το κοίταξε και μετά με κοίταξε στα μάτια. Έφτυσε, όσο σάλιο είχε μαζέψει στο στόμα της από το γλείψιμο, πάνω στο καβλί μου και μετά το χούφτωσε με το ένα χέρι. Ταυτόχρονα, άρχισε πάλι το ρούφηγμα. Γρήγορα και με δύναμη, συνέχισε το έργο της για αρκετά λεπτά. Προς το τέλος ρουφούσε με τόσο πάθος, που σχεδόν πονούσε ο

π… μου. Τότε δεν άντεξα άλλο και χωρίς να πω κουβέντα έχυσα. Η Άννα ένιωσε

μια έκρηξη από χύσια μέσα στο μπουκωμένο στόμα της και τα κατάπιε όλα. Δεν άφησε ούτε σταγόνα να πέσει έξω!

Όταν καθάρισε για τα καλά τον π… μου και είχε πλέον χαλαρώσει, έπειτα από

την εκτόνωση, τον έβγαλε αργά από το στόμα της. Καθισμένη από ώρα στα γόνατα,

δεν σηκώθηκε, έγειρε πίσω κι ακούμπησε της παλάμες της στο πάτωμα.

«Σου άρεσε μωρό μου;», μου είπε κι έσκασε ένα χαμόγελο. «Μου άρεσε που ξεπλήρωσες το χρέος σου» της απάντησα. «Θα έρθει κάποια στιγμή που εγώ θα κερδίσω το στοίχημα και τότε αλοίμονό σου» μου είπε και πήγε στην τουαλέτα. Άκουγα το ντους να τρέχει και μετά από λίγο βγήκε εντελώς γυμνή. Μου έκελισε το μάτι και πήγε στο δωμάτιό μου. Την άλλη μέρα το πρωί με δυσκολία σηκωθήκαμε και οι δύο για να πάμε στις δουλειές μας…

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΩ


 

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΩ

Ενα σαββατο μεσημερι φορεσα σκουρες καλτσες με μαυρη δαντελα, μια κοντη καφε φουστα με ενα μικρο σκισιμο στο αριστερο ποδι που οταν καθομαι φαινεται η δαντελα απο την καλτσα, ενα ασορτι σπορ ταγιερακι απο πανω, μια μαυρη στενη μπλουζα και φυσικα τα γυαλια του ηλιου μου.
 
 Αποφασισα να παρω ενα λεωφορειο μακρυα απο την περιοχη μου. ετσι πηγα με το αμαξι μου στον πειραια. σε ολη την διαδρομη ενιωθα πολυ ερεθισμενη λογο του οτι δεν φορουσα το εσωρουχο μου και λογο του το τι πηγαινα να κανω αφησα καπου το αμαξι για να μπω σε ενα λεωφορειο στην πλατεια καραισκακη. μπηκα σε ενα λεωφορειο που δεν ειχε κοσμο και τελικα βρηκα το ''θυμα'' μου. δεν εχει απεναντι του κανεναν και καθοταν και μονος του. ηταν γυρω στα 45 λιγο φαλακρος και φορουσε γυαλια ηλιου οποτε θα μπορουσε να με παρατηρει ανετα. με το που μπηκα αρχισε να με κοιταει και φανταζομαι θα του αρεσε που καθησα απεναντι του.
 
 Ενω εγω κοιταγα αμεριμνα μπροστα τον εβλεπα μεσα απο τα γυαλια μου να κοιταει συνεχως προς το μερος μου. καπου καπου αλλαζα θεση στα ποδια μου για να τον τρελανω. με ερεθιζε πολυ το ολο παιχνιδι και το απολαμβανα αρκετα. μετα απο δεκα λεπτα ηρθε και καθησε διπλα μου λεγοντας μου οτι καπου με ξερει και για να μην τα πολυλογω αφου μιλησαμε μεχρι το τερμα της διαδρομης μου εδωσε το τηλεφωνο του για να το παρω τηλεφωνο. Δεν τον πηρα τηλεφωνο για κανα-δυο μερες . ενα μεσημερι δεν ηξερα τι να κανω και τον πηρα τηλεφωνο. τον ελεγαν αριστειδη , εμενε καπου στον κολωνο και ηταν δημοσιος υπαλληλος και ανυπαντρος . μετα απο αυτην την μερα του τηλεφωνησα 5-6 φορες ακομα. πολλες φορες οι συζητησεις μας γυρναγαν γυρω απο τος σεξ και μου ελεγε για το ποσο τον ειχα τρελανει εκεινη την μερα στο λεωφορειο, μια φορα μαλιστα (χωρις να το το καταλαβει) χαιδευα το μουνακι μου μεχρι που εχυσα. την τελευταια φορα μου ειχε προτεινει οταν δεν ειχα τι να κανω να παω σπιτι του για να πιουμε κανα ποτο. μια τεταρτη λοιπον που ο αντρας μου θα πηγαινε με φιλους του στο γηπεδο (και θα γυρναγε γυρω στις 12 το βραδυ) το αποφασισα. τον πηρα τηλεφωνο και του ειπα οτι βαριομουνα και οτι θα εμενα μονη μου. αυτος μου προτεινε να παω εκει. στην αρχη εκανα οτι το σκεφτομουνα αλλα τελικα του ειπα οτι θα παω.

Ειπα στον αντρα μου οτι θα πηγαινα σινεμα με την φιλη μου την μαρθα και οτι και εγω θα γυρναγα πισω πριν τις 12

Φορεσα λοιπον μια κοντη δερματινη ασπρη φουστα και ενα κοκκινο δερματινο σακακι και κραγιον ασσορτι με το σακακι μου και χαιρετησα τον αντρα μου ο οποιος μου ευχηθηκε μαλιστα και καλη διασκεδαση. σε ολη την διαδρομη σκεφτομουνα διαφορα ερεθιστικα πραγματα μιας και ο μονος λογος που πηγαινα ηταν το να πηδηχτω. θα ηταν καλυτερα απο το να κατσω στο σπιτι και να δω τηλεοραση.

Οταν με ειδε ο αριστειδης ενθουσιαστηκε (πρεπει να καταλαβε και αυτος το σκοπο της επισκεψης μου) . Με επιασε απο την μεση και με οδηγησε στο σαλονι του σπιτιου. ειχε χαμηλο φωτισμο και επαιζε απαλη μουσικη. εγω καθισα στον καναπε και μου προσφερε ενα ποτο. στην αρχη καθοταν στην διπλα πολυθρονα. μετα απο λιγο καθησε διπλα μου. στην συζητηση με ακουμπουσε στα ποδια . στην αρχη δειλα αλλα οσο περναγε η ωρα και ειδε οτι εγω αντιδρουσα θετικα αρχισε στην κυριολεξια να μου χουφτωνει τα ποδια. πρεπει να ειχε ερεθιστει παρα πολυ. (εδω ειχα ερεθιστει εγω).

Σε καποια στιγμη πηγα προς το στερεοφωνικο για να επιλεξω μουσικη. αφου βρηκα ενα ρυθμικο ξενο τραγουδι (το sex bom) aρχισα να κουναω περα δωθε τους γοφους μου στο ρυθμο του τραγουδιου. αυτος με πλησιασε εβαλε τα δυο του χερια στη μεση μου και εγω συνεχισα να λικνειζομαι πιο εντονα μεχρι που κολησε το σωμα του στην πλατη μου και στο κωλαρακι μου.

Αφησε την μεση μου και αρχισε να μου χαιδευει το στηθος, το κωλαρακι , τα μπουτια μου, περασε τα χερια του κατω απο την φουστα μου και αρχισε να με εξερευνει ενω βαριανασενε και μου φιλουσε το στηθος. Και εγω με την σειρα μου τον χαιδευα αναμεσα στα ποδια. Μεχρι να τελειωσει το τραγουδι ειμασταν στο να χαιδευει ο ενας τον αλλον. Πραγματικα αρχιζα να διασκεδαζω.

Με το τελος του τραγουδιου με οδηγησε στην κρεβατοκαμαρα. Εκει αναψε ενα κοκκινο διακριτικο φωτακι. Το κοκκινο φως, ενας αγνωστος αντρας, μια κρεβατοκαμαρα που πρωτη φορα εβλεπα, ο λογος που ειχα ερθει πραγματικα ενοιωθα σαν πουτανα. Εβγαλα την φουστα μου και το ασπρο στρινγκ και εμεινα μονο με τις ασπρες καλτσες απο κατω. απο πανω εβγαλα μονο το σακακι και εμεινα με το σουτιεν. ειναι το πιο σεξυ σουτιεν που εχω. (Ειναι μαυρο δαντελοτο και κρυβει μονο το μισο στηθος η ρογες μου δηλαδη φαινονται καθαρα. ωσπου να βγαλω εγω τα ρουχα μου αυτος ειχε μεινει γυμνος.

Εγω επεσα στα γονατα και αυτος καθισε στο κρεβατι . ειχε πραγματικα εναν οχι πολυ μεγαλο αλλα πολυ χοντρο εργαλειο. αυτο θα με βοηθουσε να του το παρω ολο μεσα στο στομα μου. ετσι οπως ημουν στα γονατα χαιδεψα το μουνακι μου και χωρις πολυ κοπο αρχισα να χυνω. ενω κουνουσα τους γοφους μου μπρος πισω αρχισα να του τον ρουφαω μεχρι την βαση. και αυτος με τα δυο του χερια στο κεφαλι μου αρχισε να μου κουναει το κεφαλι μου προς πισω. αρχισε να με αντιμετωπηζει σαν πουτανα και αυτο ηταν που μου αρεσε.

Μετα μου ειπε ειπε η σειρα μου μωρο μου και με εβαλε στο κρεβατι στα τεσερα. ηρθε πισω μου και αρχισε να με γλυφει. το προσωπο του πρεπει να ειχε γεμισει υγρα μιας και ενοιωθα πολυ μουσκεμα ενω συχρονος με τα σαλια του ακουγα το στομα του πραγματικα να πλατσουριζει στο καλοξυρισμενο μουνακι μου. ενοιωθα υγρα μεχρι τα μπουτια μου. ενω αυτος ποτε με σαλιωνε ποτε με εγλυφε και ποτε με εβαζε δακτυλα. ειχα πραγματικα τοσο πολυ χαλαρωσει απο τοσα υγρα που τα δακτυλα του γλυστρουσαν τοσο απαλα στο μουνακι μου σαν να βαζεις το δακτυλο σου σε γιαουρτι. μετα απο λιγο ενω εγω συνεχιζα να ειμαι στα τεσσερα με γυρισε απο την αλλη πλευρα του κρεβατιου για να βλεπω σε ενα καθρεπτη που ειχε στην κρεβατοκαμαρα. και χωρις προειδοποιηση με μια αποτομη κινηση μου τον εχωσε βαθια μεσα μου και αρχισε να μου τον βαζει μεσα εξω με αποτομες κινησεις στο χαλαρωμενο μου μουνακι. οσο εγω εβλεπα στο καθρεπτη εμενα γυμνη και εναν αλλο αντρα που δεν ειναι ο συζυγος μου να με πηδαει λες και ειμαι καμια πορνη τοσο καυλωνα και κουνιομουνα και εγω μπρος πισω και δεν μπορουσα να ελεξω τον ευατο μου και να αναστεναζω αγαρμπα και να του μιλαω μονο με προστυχολογα προστυχα (σκισε με αγορι μου, γαμαμε την πουτανα, ολο-ολο μεσα) και επιφωνηματα οπως γουαου, ολαλα οταν εκανε καμια ατσαλη κινηση. δεν αντεξα και εχυσα για δευτερη φορα πιο εντονα αυτη τη φορα.

Μολις τελειωσα εγω γυρισα και του το πηρα ξανα στο στομα μου για να τελειωσει μεσα μου για να κανω και εγω οτι κανουν οι γυναικες που παιζουν σε τσοντες αλλα και γιατι πραγματικα σαν τετοια ενοιωθα εκεινη την ωρα με ολα αυτα που ειχαν γινει. οταν εκεινος αρχιζε να χυνει εγω ενοιωθα τα υγρα του να ταλαντευονται στα χειλια μου και να πλυμηριζουν το στομα μου. τον εσφιγγα με τα χειλη μου οση ωρα εχυνε και στο τελος του τον στεγνωσα τελειως (τα υγρα του τελικα ειχαν πιο ωραια γευση απο του αντρα μου)

Η ωρα ειχε παει 11 και επρεπε να φυγω . του ειπα οτι οταν ξαναβαρεθω θα του ξανατηλεφωνησω (μιας και δεν εχει το τηλεφωνο μου)

Το βραδυ ο αντρας μου με ρωτησε πως ηταν το εργο και εγω του ειπα οτι ηταν θαυμασιο και ευχαριστως θα το ξαναεβλεπα.

Μακαρι να παει καλα η ομαδα του για να πηγαινει πιο συχνα στο γηπεδο και εγω να παω....σινεμα

Με την γυναίκα του αφεντικού


 Η Μ. ερχόταν συχνά στο σπίτι μου για καφέ, έκανε παρέα με τη γυναίκα μου. Εμένα όμως με καύλωνε απλά και μόνο η παρουσία της. Φορούσε πάντα κοντή φούστα και μπλουζίτσες με βαθιά ντεκολτέ που αποκάλυπταν το πλούσιο της στήθος. Εγώ προσπαθούσα να συγκρατήσω την καύλα μου και πήγαινα στην κουζίνα και έριχνα νερό στο πρόσωπό μου. Η Μ. λοιπόν, καθότι «γάτα» το καταλάβαινε. Πριν τρεις μήνες μας επισκέφτηκε ένα απόγευμα φορώντας μια μαύρη φουστίτσα με σχίσιμο στο πλάι και ένα κόκκινο διαφανές μπλουζάκι. Διέκρινα τις μισοκαβλωμένες τις ρόγες να πετάγονται έξω από το σουτιέν της και είχα καυλώσει τρομερά. Η γυναίκα μου πήγε να φτιάξει καφέ και μείναμε οι δυο μας στο σαλόνι. Κουβεντιάζαμε για κάτι άσχετα ενώ το βλέμμα μου ήταν καρφωμένο πάνω στα στήθια της.


Η Μ. πρόσεξε το φούσκωμα στο παντελόνι μου και μου χαμογέλασε πονηρά. Άνοιξε τα πόδια της και μου φανέρωσε το ξυρισμένο της μουνάκι, μιας και δεν φορούσε σλιπάκι. Και με ένα πρόστυχο ύφος γύρισε και μου είπε «Π. δεν θα πας τώρα να ρίξεις νερό στο προσωπό σου;». Τά ‘χασα αλλά μας πρόλαβε η γυναίκα μου, που έφερνε τους καφέδες.

Την επόμενη εγώ πήρα άδεια από τη δουλεία και ήμουνα μόνος στο σπίτι. Η Μ. φαίνεται ότι το ‘μαθε από τον άντρα της και πέρασε από το σπίτι να δει πως τα πάω, ξέροντας ότι η γυναίκα μου είναι στη δουλειά. Άνοιξα την πόρτα, την καλωσόρισα, και της πρότεινα να φτιάξω καφέ. Αυτή δέχτηκε και έκατσε στον καναπέ. Εγώ από την κουζίνα έριχνα κλεφτές ματιές πάνω στα γυμνά της πόδια ενώ αυτή έβλεπε τηλεόραση. Έτοιμος το καφεδάκι της λέω και κάθισα δίπλα της. Μιλούσαμε για άσχετα θέματα και καταλήξαμε στα εσώρουχα. Εγώ της είπα πως μ’ αρέσουν τα μαύρα δαντελωτά εσώρουχα. «Θες να σου δείξω το δικό μου;», μου λέει.

Για δεύτερη φορά μέσα σ’ ένα 24ωρο τά ’χασα. Αυτή με μια κίνηση σηκώνεται πάνω, ανεβάζει τη φούστα της και σκύβει μπροστά μου. Ξαφνικά το μουνάκι που πάντα ονειρευόμουνα το είχα μπροστά μου. Δε φορούσε εσώρουχα. Γυρνάει και μου λέει: «εμένα μ’ αρέσει να μη φοράω εσώρουχα και γονατίζει στα πόδια μου. Με γρήγορες κινήσεις μου κατεβάζει το παντελόνι και το μποξεράκι και μου γλύφει τα αρχίδια. Γονατιστή μπροστά στον καναπέ μου έριξε το γλείψιμο της ζωής μου. «Γάμησέ μου την μούνα μου, σκίσε μου την κωλάρα», μου έλεγε συνεχώς στο αφτί. «Έλα γρήγορα και θα έρθει η γυναίκα σου» και ακουμπά τα χέρια της στον καναπέ, μου ανοίγει τα πόδια και μου κουνάει το κωλαράκι της. Έρχομαι από πίσω της και χώνω το καυλί ου στο μουνί της. Τη γαμούσα με δύναμη και αυτή φώναζε: «Σκίσε με αγορίνα μου, πέταξέ μου τα μάτια έξω καυλίαρη μου» και κάτι τέτοια. Συνέχιζα να γαμάω με δύναμη όταν κάποια στιγμή της λέω: «Μωρή βρώμα δεν σε γαμά ο άντρας σου;». Για να πάρω την απάντηση «όχι, έχει γκόμενα την γραμματέα του». «Και συ μωρή τι κάνεις;» την ξαναρωτώ βάζοντας όλο το καυλί μου μέσα της. «Του τα φοράω με όποιον βρω», μου απάντησε, βάζοντας συγχρόνως ένα δάκτυλό της στον κώλο της. «Γουστάρεις και από πίσω;», την ρώτησα για να ακούσω «γάμησε μου τον κώλο, αγόρι μου». Βγάζω το καυλί μου από το μουνί της και το βάζω στην κωλοτρυπίδα της. Ήταν αρκετά μεγάλη, αφού το πουτανάκι γαμιέται από δω και από κει. Αν και της το έβαλα δυνατά και απότομα αυτή δεν έδειχνε να πονάει καθόλου. Την γαμούσα με δύναμη κα της κρατούσα τα μεγάλα της βυζιά που πήγαιναν πάνω - κάτω. Αυτή με το χέρι της έπαιζε το μουνί της. «Χυνωωωωωωω, χύνωωω γαμιά μου», μου λέει και άρχισε να σπαρταράει σαν το ψάρι έξω από το νερό. Μετά γονατίζει μποστά μου και παίρνει το καυλί στο στόμα της. Τελείωσα και μου τα ρούφηξε όλα, δεν άφησε σταγόνα για δείγμα. «Γουστάρησες μωρό μου;», της είπα και εκείνη όπως ήταν γονατισμένη με το καυλί μου στο στόμα της κούνησε καταφατικά το κεφάλι της και μούγκρισε. Φεύγοντας γύρισε και μου είπε: «Από δω και πέρα έτσι θα αποζημιώνεσαι αν ο μαλάκας ο άντρας μου σου σπάει τα’ αρχίδια στη δουλειά». Και πράγματι συνήθως μου τα σπάει κάθε μέρα και ‘γω βρήκα τον τρόπο εδώ και τρεις μήνες και αποζημιώνομαι.
Τυχερός εργαζόμενος

Πως με έκανε φιλενάδα της...


 Με λένε Μάριο και είμαι 24 ετών,εδώ και κάποια χρόνια κατάλαβα ότι είχα αλλάξει πεποιθήσεις όσον αφορά τον ερωτικό μου τομέα.Βέβαια για να σας δώσω να καταλαβετε..πήγαινα και με γυναίκες κανονικά μέχρι να μου τύχει το συμβάν που θα σας διηγηθώ.Τα τελευταία χρόνια έχω γνωρίσει και κάνω πολυ παρέα με μια κοπέλα,την Αγγελική να την πούμε..γενικότερα με την κοπέλα αυτή αρχίσαμε να τα πάμε πολύ καλά...βέβαια όχι ως κάτι παραπάνω από φίλοι και μόνο.


Για να μην σας τα πολυλογώ με την φίλη μου (έχει την ίδια ηλικία με εμένα) βγαίνουμε αρκετά και γενικότερα περνούσαμε αρκετές ώρες μαζί...ώσπού κάποια στιγμή (στην αρχή δεν ήξερα αν θα μου έβγαινε σε καλό..) μέσα από μια κουβέντα που είχαμε γενικότερα για  τις σχέσεις..τις αποκάλυψα ότι είχα αλλάξει τις προτιμήσεις μου στο ερωτικό κομμάτι και από str8....ήμουνα...bi.Δεν μπορώ να πω ότι ξαφνιάστικε ιδιαίτερα..γενικώς είναι ελεύθερο άτομο η φίλη μου και θα το δείτε σίγουρα πιο κάτω.

Πρίν από καιρό η Αγγελική έκανε σχέση με ένα παιδί..είχαμε γνωριστεί και από κοντά..αλλά δεν είχαμε αναπτύξει και πολλές επαφές μπορώ να πω.Η Αγγελική βέβαια είχε κρατήσει στο μυαλό της ότι εγώ δεν είχα και πολλές εμπειρίες με άτομα του ίδιου φύλου..οπότε όταν σε μια συζήτηση που είχε με το αγόρι της κατάλαβε ότι δεν θα είχε πρόβλημα το αγόρι της να γαμήσει ένα άτομο του ίδιου φύλου του το πρότεινε σαν ιδέα.Βέβαια η Αγγελική δεν θα έκανε τίποτα εκτός του αγοριού της όπως και η ίδια  ήθελε.Οπότε μετά από ακόμα κάποιες συζητήσεις που είχε η φίλη μου με το αγόρι της τον έψησε και...το κανόνισε για να μου κάνει έκπληξη!!(Τα έμαθα αργότερα φυσικά εγώ αυτά).

Οπότε ένα βράδυ πρόσφατα..έχοντας βγεί νωρίτερα με την Αγγελική για καφέ..μετά όπως γυρνούσαμε...μου λέει: "Πάμε από τον Γιάννη (το αγόρι της να πούμε για παράδειγμα)..μας περιμένει να αράξουμε" Εγώ δεν είχα καμία αντίρρηση και όπως καταλαβαίνετε σε λίγη ώρα είμασταν στο σπίτι του αγοριού της...να πούμε εδώ ότι είναι μικρότερος 22 ετών.Καθόμαστε λοιπόν και παρακολουθούσαμε τηλεόραση...ήπιαμε και λίγο ποτό... και μετά από ώρα φεύγει ο Γιάννης να πάει τουαλέτα...και μένω εγώ με την Αγγελική..περνώντας κάποια λεπτά μου λέει η Αγγελική: "Μα που πήγε ο Γιάννης;" και φεύγει και η φίλη μου μέσα για να δει....μένοντας εγώ μόνος μέσα χωρίς να έχω καταλάβει τι ακριβώς παιζόταν εκείνη την ώρα στο μέσα δωμάτοο...Όταν λοιπόν περνάνε λίγα λεπτά πάλι...ακούω την φίλη μου...να μου φωνάζει: "Μπορείς να μας βοηθήσεις λίγο;" και φυσικά της απαντάω: "Ναι!"...πηγαίνοντας προς τα μέσα χωρίς να ξέρω τι θα συναντούσα....και μπαίνω στο δωμάτιο του αγοριού της...

Κομπλάρω αμέσως...γιατί τους βλέπω και τους δύο ολόγυμνους μπροστά μου...την φίλη μου και το αγόρι της...και αρχίζουμε και κοιταζόμαστε ο ένας με τον άλλο....ώσπου πετάγεται η Αγγελική και μου λέει: "Άντε...για βγάλε και εσύ τα περιτά σου ρούχα"...και έρχεται πρός το μέρος μου και με βοηθάει να αρχίσω να γδύνομαι...όπως και έγινε.Μέσα σε λίγα λεπτά ήμουνα και εγώ γυμνός μπροστά τους...για να με βοήθήσει η κολλητή μου...με πιάνει από το χέρι και πάμε μπροστά στο αγόρι της...και μου λέει: "Γονάτισε μαζί μου..." όντως γονατίζουμε μπροστά του...την κοιτάω και χωρίς να χάσει λεπτό αρπάζει με το χέρι της το καυλί του αγορίού της και αρχίζει να τσιμπουκώνει μπροστά μου...ένιωθα αμήχανα....Μολίς το καυλί του Γιάννη είχε αρχίσει και γινόταν πέτρα και πραγματικά μεγάλο ...το αφήνει και γυρίζει σε εμένα και μου κάνει..."Έλα τώρα κάνε ότι και εγώ...."

Την κοιτάω και όντως απλώνω το χέρι μου και πιάνω το καυλί του Γιάννη...και αρχίζω να του το παίζω..σταθέρα και λίγο αργά,πάω πιό κοντά και ανοίγω το στόμα μου,βγάζω την γλώσσα μου και αρχίζω να τον γλείφω...Ακούγοντας και τα μουγκριτά του..καταλάβαινα ότι του άρεσε οπότε άρχισα να το γλείφω χωρίς να κομπλάρω. και το έβαζα μέσα στο στόμα μου..οπότε το καταλαβαίνει και η Αγγελική και μόλις σηκώνεται από δίπλα μου...έρχεται από πίσω μου και μου σπρώχνει το κεφάλι μέχρι που μπήκε όλη η ψωλή του φίλου της στο στόμα μου...δεν μπορούσα να ανασάνω..κόντευα να πνιγώ...είχα δακρύσει και ήμουνα μπουκωμένος με την πούτσα του αγοριού της στο στόμα μου μέσα...Μετά από λίγο φεύγει η Αγγελική και παεί και κάθεται στον καναπέ...ανοίγει τα πόδια της...και την βλέπω με την άκρη του ματιού μου όπως ήμουνα με το καυλί του φίλου της στο στόμα να χαιδεύει το μουνί της....άρχισα να νιώθω και εγώ την καύλα της φάσης....και ο Γιάννης είχε καυλώσει τόσο πολύ που μου γαμούσε το στόμα σε κάποια φάση..με μπούκωνε  μέχρι το λαρύγγι μου σχεδόν όταν ακούω την Αγγελική να λέει στον Γιάννη....: "Στήσε τον μπροστά μου..." και όντως με αρπάζει κατευθείαν ο Γιάννης και με στήνει όρθιο και μου ανοίγει τα πόδια μπροστά στην Αγγελική...μόλις με στήνει νιώθω το πουτσοκέφαλο του να πιέζει την κωλοτρυπίδα μου....και ξαφνικά να μπαίνει μέσα μου....

Καυλωμένη και η Αγγελική από το θέαμα συνέχιζε να παίζει το μουνί της μπροστά μου πλέον..και ο Γιάννης να μου βάζει το καυλί του στον  στημένο κώλο....οπότε του κάνει η Αγγελική..."Θέλω να σε δώ να τον κάνεις φιλενάδα μου"....Σταματάει λίγο ο Γιάννης και της λέει: "Είσαι σίγουρη;" βλέποντάς την να κουνάει καταφατικά το κεφάλι της....και ξαφνικά νιώθω απλά ένα χτύπημα και να πέρνει φόρα μέσα-έξω ο Γιάννης.....με κάρφωνε στην κυριολεξία με την ψωλάρα του που την ένιωθα μεγάλη.....ένιωθα να ανοίγω στα δύο,έβγαινε με φόρα-έμπαινε με δύναμη και συνέχεια πιό γρήγορα.....και τον ακούω να λέει: "Θα γίνεις γυναικάκι τώρα...."μόλις τον ακούει η Αγγελική μούγρκριζε παίζοντας το μουνί της μπροστά μου...και πέρνει περισσότερη φόρα που τρανταζόμουνα τόσο πολύ και σκύβω μπροστά και βλέπω  την Αγγελική να μου λέει....:"Κοίτα το μουνι μου φιλενάδα γιατι σε λίγο τέτοιο θα έχεις και εσύ....."....εκεί πραγματικά δεν ήξερα και από αυτά που άκουγα αλλά και από το γαμήσι που έτρωγα...το καυλί του με ξέσκιζε μπροστά  στην κολλητή μου και την έβλεπα να καυλώνει και καύλωνα και εγώ... με έκανε φιλενάδα της....Με έσκιζε σαν πουτάνα και δεν άντεξα και ούρλιαζα από την καύλα νόμιζα ότι όντως είχα μουνί σε κάποια φάση..με είχε συνεπάρει το όλο σκηνικό...ένιωθα ότι ήμουνα όντως γυναικάκι....με τον κώλο μου να είναι μουνί πλέον... η φίλη μου γελούσε κιόλας και έλεγε και στον Γιάννη... "Ανοιξέ της το ψωλαρά μου..κάνε την μουνάρα.." και άλλα τέτοια εκείνη την ώρα που άλλα τα άκουγα και άλλα δεν μπορύσα να τα ακούσω έτσι όπως αισθανόμουνα εκείνη την ώρα.Και μόλις τραβιέται ο Γιάννης έξω...του κάνει η Αγγελική....: "Η φιλενάδα μου στο στόμα...." και μου πετάει το ψωλόχυμα του στο στόμα όλο... μου έλουζε το στόμα με το σπέρμα του..και η Αγγελική να λέει "Πιές....τα".....και όντως τα έπινα όλα είχα ανοίξει το στόμα μου και όπως με έχυνε τα κατάπινα....πραγματικά με έκανε να είμαι φιλενάδα της...μόλις ο Γιάννης με έχυσε και τελείωσε..με κοίταζε με χαμόγελο η Αγγελική!!

Αργότερα και όταν ο Γιαννης είχε τελειώσει με εμένα.. πήγε η κολλητή μου μπροστά του και όπως με είχε βάλει πρίν εμένα στα γόνατα...έπεσε μπροστά του και με φώναξε.. "Τώρα δες πως ήσουνα εσύ πρίν.." μου είπε και όπως ήμουνα ξαπλωμένος γυρνάω το κεφάλι μου και την βλέπω όπως και εμένα πρίν στα γόνατα να τσιμπουκώνει την ψωλάρα του Γιάννη...Αμέσως μετά μόλις το καυλί του ήταν πέτρα από την καύλα..της γάμησε το στόμα μέχρι που την έβλεπα να δακρύζει...μπροστά του όπως τον τσιμπούκωνε....

Φτάνοντας σε απόλυτη καύλα την σταματάει...την πιάνει και την και στήνει μπροστά μου όπως και εμένα στην Αγγελική πρίν....και όντως όπως την στήνει...βλέπω την Αγγελική να μου λέει "Έτσι ήσουνα και εσύ πρίν μωρή.." και μόλις το λέει την καρφώνει στην κωλοτρυπίδα της....και άρχιζε να ουρλιάζει σαν τρελή όπως εγώ πρίν...πήρε φόρα ο Γιάννης και την ξεκώλιασε πραγματικά....την κάρφωνε με τέτοια ένταση όπως έμενα πρίν....την έβλεπα να ουρλιάζει και να χτυπιέται όπως εγώ....Όπως τον έπαιζα και εγώ δεν μπόρεσα να κρατηθώ άλλο και έχυσα.....καθώς και η Αγγελική δεν άντεξε και γονάτισε....από το γαμήσι που έτρωγε και αυτή...Ο Γιάννης μόλις βγήκε από την ξεκωλιασμένη πλέον κωλοτρυπίδα της...άνοιξε το στόμα της και την έλουσε και αυτήν στο χύσι.....το οποίο ήπιε και ι ίδια....μόλις τελείωσε ο Γιάννης ...γυρνάει η Αγγελική και μου κάνει.. "Τώρα είμαστε φιλενάδες κανονικές.." και χαμογελούσε..

Από εκείνη την ημέρα η Αγγελική με φωνάζει φιλεναδά της και πλέον θέλει να πηγαίνουμε μαζί και για ψώνια ακόμα στα γυναικεία θέλει να την ακολουθώ...και όπως μου είπε από εκείνη την ημέρα...θέλει να με κανεί την καλύτερη μουνάρα!!

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Ενα αλλιώτικο τρίο

 Προχτές ήμουν μόνος στο σπίτι και περίμενα την κοπελιά μου. Είχα αράξει στο κρεβάτι και είχα βάλει μια ταινιούλα στο βίντεο, όταν άκουσα την πόρτα ν ανοίγει.

Δεν ήταν μόνη, είχε έρθει και η φίλη της η Σουζυ μαζί.


Σε λίγο μπαίνει στο δωμάτιο , μωράκι μου ήρθα, μου λέει, έχει έρθει και η Σουζυ μαζί μου και κατευθείαν αρχίζει να με φιλάει και να μου χαϊδεύει τον πούτσο. Της δίνω ένα γλωσσοφιλο και αρχίζω να της χαϊδεύω το στήθος. Η Μαίρη είναι πολύ ωραία γκόμενα, 25 χρόνων μελαχρινή με απίθανες καμπύλες και μονίμως καυλωμένη!

Ενώ την φιλούσα, είχα βάλει το χέρι μου μέσα από το μπλουζάκι της και έπαιζα με τις ρόγες της. είχε καυλώσει πολύ όπως και γω άλλωστε. Σε κάποια φάση μου κατεβάζει τη φόρμα και αρχίζει να παίρνει τον πούτσο μου στο στόμα της. Εκείνη τη στιγμή μπήκε και η Σουζυ στο δωμάτιο.- Γεια σας μωρά, βλέπω δεν χάνετε ώρα! Και αμέσως αρχίζει να με φιλάει. Η Σουζυ είναι μια εντυπωσιακή μελαχρινή με υπέροχο πρόσωπο , απίθανο στήθος και ένα τέλειο πούτσο! αμέσως βάζω το χέρι μου κάτω από τη φούστα της και αρχίζω να της χαϊδεύω τον πούτσο , γρήγορα καύλωσε ενώ είχε χώσει τη γλώσσα της στο στόμα μου. Η Μαίρη, που εν τω μεταξύ είχε μείνει μόνο με τις ζαρτιέρες μου έκανε ένα απίθανο τσιμπούκι και ταυτόχρονα έπαιζε με το μουνάκι της.

Σε κάποια φάση η Σουζυ βγάζει τη μικροσκοπική φουστιτσα που φορούσε και μου δίνει τον πούτσο της στο στόμα. Άρχισα να ρουφάω το καυλί της με μανία, ενώ κόντευα να χύσω από το τσιμπούκι που μου έκανε η Μαίρη. Ξαφνικά, άρχισε να παίζει με την τρύπα μου, δεν άντεξα άλλο και έχυσα μες το στόμα της. Ενώ συνέχιζα να ρουφάω τον πούτσο της Σουζυς, η Μαίρη κολλάει το στόμα της στο δικό της δίνοντας της να γευτεί τα χυσια μου. Σε λίγο έχυσε και η Σουζυ μέσα στο στόμα μου, τα ήπια όλα. Με καυλώνει αφάνταστα να παίρνω πίπα απ αυτή τη θεογκομενα, που αν τη δεις στο δρόμο ούτε που σου περνάει από το μυαλό ότι είναι τραβεστί.

Μετά απ αυτό, η Μαίρη στήθηκε στα τέσσερα κ εγώ που δεν είχα αργήσει να ξανακαβλωσω από το τσιμπούκι που έπαιρνα στη Σουζυ πήγα από πίσω της. Η Σουζυ είχε ξαπλώσει ανάσκελα μπροστά από τη Μαίρη και αυτή σκύβοντας πήρε το πεσμένο καυλί της στο στόμα της. εγώ τη γαμούσα πισωκολλητα και της έβαζα δάχτυλο στο κωλαρακι της. Όταν κατάλαβα ότι ήταν έτοιμη, βγήκα από το μουνάκι της που έσταζε από καύλα και άρχισα να της τον χώνω στον κώλο. Αχ μωρό μου ναι, σκίσε με, μου είπε όλο καύλα και εγώ άρχισα να τη γαμάω πιο δυνατά, ώσπου φωνάζοντας από καύλα άρχισε να χύνει. Έπεσε εξαντλημένη στο κρεβάτι.
Εγώ ξάπλωσα ανάσκελα και η Σουζυ ήρθε από πάνω μου.- Έλα καύλα μου να σου ανοίξω το κωλαρακι, μου είπε ανασηκώνοντας και ανοίγοντας μου τα πόδια. Αφού μου έβαλε βαζελίνη στην τρύπα μου, ένιωσα τον πούτσο της να μπαίνει μέσα μου. Η καύλα μου ήταν απίστευτη!! είχα αυτή τη θεογκομενα από πάνω μου να με γαμάει! Είχε κατεβάσει το μαύρο δαντελωτό σουτιέν της κάτω από τα βυζιά της και κουνούσε τη λεκάνη της μπρος πίσω, ανοίγοντας με στα δυο. έπαιζα τον πούτσο μου σαν τρελός, δεν ήξερα που βρισκόμουν. Πολύ γρήγορα έχυσα ενώ η Σουζυ συνέχιζε να με πηδάει. Η Μαίρη που είχε καυλώσει βλέποντας με να γαμιέμαι με την τραβεστί φίλη της έπαιζε με το μουνάκι της.

Αλλάξαμε στάση, γύρισα μπρούμυτα σηκώνοντας τον κώλο μου μπροστά από τη Σουζυ και έβαλα το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της Μαίρης γλύφοντας το ξυρισμένο μουνάκι της. Η Σουζυ ξαναμπήκε μέσα μου και άρχισε να με γαμάει με πολύ δύναμη. Το μουνί της Μαίρης ήταν μούσκεμα από τα υγρά της και εγώ μια της έγλυφα την κλειτορίδα, μια της γάμαγα την τρυπούλα με τη γλώσσα μου. Απολάμβανα το γαμήσι που μου έκανε η Σουζυ, ένιωθα τόσο γεμάτος ο πούτσος της με άνοιγε κανονικά. Το καυλί μου είχε σηκωθεί και πάλι από την καύλα της όλης φάσης. Σε λίγο άκουσα τη Σουζυ να βογκάει και ένιωσα ένα καυτό κύμα σπέρματος να πλημμυρίζει τον κώλο μου, Σχεδόν αμέσως τελείωσε και η Μαίρη από το γλειφομουνι που της έκανα.

Όμως το τέλος δεν είχε έρθει ακόμα. Μπήκα στο πλημμυρισμένο της μουνί και άρχισα να την γαμάω. Έχυνε συνεχόμενα φωνάζοντας από καύλα, βγήκα από μέσα της και την άφησα στα χέρια, η μάλλον στη γλώσσα της Σουζυ. Σε λίγο αυτή ξανακαβλωσε και άρχισε να τη γαμάει. εγώ τραβούσα μαλακία βλέποντας την κοπελιά μου ανάσκελα κάτω από την τραβεστί φίλη της να γαμιέται μαζί της. Η καύλα μου από το όλο σκηνικό ήταν φοβερή. Τράβηξα τη Σουζυ και ανασηκώνοντας της τη λεκάνη μπήκα μέσα της. Τώρα την ξέσκιζα εγώ ενώ αυτή φώναζε από καύλα και τραβούσε μαλακία. Η Μαίρη είχε βάλει ένα τεράστιο δονητή στο μουνί της και γαμιόταν με τρελό ρυθμό. γρήγορα χύσαμε όλοι μαζί.

Πως με έκανε φιλενάδα της..


 Με λένε Μάριο και είμαι 24 ετών,εδώ και κάποια χρόνια κατάλαβα ότι είχα αλλάξει πεποιθήσεις όσον αφορά τον ερωτικό μου τομέα.Βέβαια για να σας δώσω να καταλαβετε..πήγαινα και με γυναίκες κανονικά μέχρι να μου τύχει το συμβάν που θα σας διηγηθώ.Τα τελευταία χρόνια έχω γνωρίσει και κάνω πολυ παρέα με μια κοπέλα,την Αγγελική να την πούμε..γενικότερα με την κοπέλα αυτή αρχίσαμε να τα πάμε πολύ καλά...βέβαια όχι ως κάτι παραπάνω από φίλοι και μόνο.


Για να μην σας τα πολυλογώ με την φίλη μου (έχει την ίδια ηλικία με εμένα) βγαίνουμε αρκετά και γενικότερα περνούσαμε αρκετές ώρες μαζί...ώσπού κάποια στιγμή (στην αρχή δεν ήξερα αν θα μου έβγαινε σε καλό..) μέσα από μια κουβέντα που είχαμε γενικότερα για  τις σχέσεις..τις αποκάλυψα ότι είχα αλλάξει τις προτιμήσεις μου στο ερωτικό κομμάτι και από str8....ήμουνα...bi.Δεν μπορώ να πω ότι ξαφνιάστικε ιδιαίτερα..γενικώς είναι ελεύθερο άτομο η φίλη μου και θα το δείτε σίγουρα πιο κάτω.

Πρίν από καιρό η Αγγελική έκανε σχέση με ένα παιδί..είχαμε γνωριστεί και από κοντά..αλλά δεν είχαμε αναπτύξει και πολλές επαφές μπορώ να πω.Η Αγγελική βέβαια είχε κρατήσει στο μυαλό της ότι εγώ δεν είχα και πολλές εμπειρίες με άτομα του ίδιου φύλου..οπότε όταν σε μια συζήτηση που είχε με το αγόρι της κατάλαβε ότι δεν θα είχε πρόβλημα το αγόρι της να γαμήσει ένα άτομο του ίδιου φύλου του το πρότεινε σαν ιδέα.Βέβαια η Αγγελική δεν θα έκανε τίποτα εκτός του αγοριού της όπως και η ίδια  ήθελε.Οπότε μετά από ακόμα κάποιες συζητήσεις που είχε η φίλη μου με το αγόρι της τον έψησε και...το κανόνισε για να μου κάνει έκπληξη!!(Τα έμαθα αργότερα φυσικά εγώ αυτά).

Οπότε ένα βράδυ πρόσφατα..έχοντας βγεί νωρίτερα με την Αγγελική για καφέ..μετά όπως γυρνούσαμε...μου λέει: "Πάμε από τον Γιάννη (το αγόρι της να πούμε για παράδειγμα)..μας περιμένει να αράξουμε" Εγώ δεν είχα καμία αντίρρηση και όπως καταλαβαίνετε σε λίγη ώρα είμασταν στο σπίτι του αγοριού της...να πούμε εδώ ότι είναι μικρότερος 22 ετών.Καθόμαστε λοιπόν και παρακολουθούσαμε τηλεόραση...ήπιαμε και λίγο ποτό... και μετά από ώρα φεύγει ο Γιάννης να πάει τουαλέτα...και μένω εγώ με την Αγγελική..περνώντας κάποια λεπτά μου λέει η Αγγελική: "Μα που πήγε ο Γιάννης;" και φεύγει και η φίλη μου μέσα για να δει....μένοντας εγώ μόνος μέσα χωρίς να έχω καταλάβει τι ακριβώς παιζόταν εκείνη την ώρα στο μέσα δωμάτοο...Όταν λοιπόν περνάνε λίγα λεπτά πάλι...ακούω την φίλη μου...να μου φωνάζει: "Μπορείς να μας βοηθήσεις λίγο;" και φυσικά της απαντάω: "Ναι!"...πηγαίνοντας προς τα μέσα χωρίς να ξέρω τι θα συναντούσα....και μπαίνω στο δωμάτιο του αγοριού της...

Κομπλάρω αμέσως...γιατί τους βλέπω και τους δύο ολόγυμνους μπροστά μου...την φίλη μου και το αγόρι της...και αρχίζουμε και κοιταζόμαστε ο ένας με τον άλλο....ώσπου πετάγεται η Αγγελική και μου λέει: "Άντε...για βγάλε και εσύ τα περιτά σου ρούχα"...και έρχεται πρός το μέρος μου και με βοηθάει να αρχίσω να γδύνομαι...όπως και έγινε.Μέσα σε λίγα λεπτά ήμουνα και εγώ γυμνός μπροστά τους...για να με βοήθήσει η κολλητή μου...με πιάνει από το χέρι και πάμε μπροστά στο αγόρι της...και μου λέει: "Γονάτισε μαζί μου..." όντως γονατίζουμε μπροστά του...την κοιτάω και χωρίς να χάσει λεπτό αρπάζει με το χέρι της το καυλί του αγορίού της και αρχίζει να τσιμπουκώνει μπροστά μου...ένιωθα αμήχανα....Μολίς το καυλί του Γιάννη είχε αρχίσει και γινόταν πέτρα και πραγματικά μεγάλο ...το αφήνει και γυρίζει σε εμένα και μου κάνει..."Έλα τώρα κάνε ότι και εγώ...."

Την κοιτάω και όντως απλώνω το χέρι μου και πιάνω το καυλί του Γιάννη...και αρχίζω να του το παίζω..σταθέρα και λίγο αργά,πάω πιό κοντά και ανοίγω το στόμα μου,βγάζω την γλώσσα μου και αρχίζω να τον γλείφω...Ακούγοντας και τα μουγκριτά του..καταλάβαινα ότι του άρεσε οπότε άρχισα να το γλείφω χωρίς να κομπλάρω. και το έβαζα μέσα στο στόμα μου..οπότε το καταλαβαίνει και η Αγγελική και μόλις σηκώνεται από δίπλα μου...έρχεται από πίσω μου και μου σπρώχνει το κεφάλι μέχρι που μπήκε όλη η ψωλή του φίλου της στο στόμα μου...δεν μπορούσα να ανασάνω..κόντευα να πνιγώ...είχα δακρύσει και ήμουνα μπουκωμένος με την πούτσα του αγοριού της στο στόμα μου μέσα...Μετά από λίγο φεύγει η Αγγελική και παεί και κάθεται στον καναπέ...ανοίγει τα πόδια της...και την βλέπω με την άκρη του ματιού μου όπως ήμουνα με το καυλί του φίλου της στο στόμα να χαιδεύει το μουνί της....άρχισα να νιώθω και εγώ την καύλα της φάσης....και ο Γιάννης είχε καυλώσει τόσο πολύ που μου γαμούσε το στόμα σε κάποια φάση..με μπούκωνε  μέχρι το λαρύγγι μου σχεδόν όταν ακούω την Αγγελική να λέει στον Γιάννη....: "Στήσε τον μπροστά μου..." και όντως με αρπάζει κατευθείαν ο Γιάννης και με στήνει όρθιο και μου ανοίγει τα πόδια μπροστά στην Αγγελική...μόλις με στήνει νιώθω το πουτσοκέφαλο του να πιέζει την κωλοτρυπίδα μου....και ξαφνικά να μπαίνει μέσα μου....

Καυλωμένη και η Αγγελική από το θέαμα συνέχιζε να παίζει το μουνί της μπροστά μου πλέον..και ο Γιάννης να μου βάζει το καυλί του στον  στημένο κώλο....οπότε του κάνει η Αγγελική..."Θέλω να σε δώ να τον κάνεις φιλενάδα μου"....Σταματάει λίγο ο Γιάννης και της λέει: "Είσαι σίγουρη;" βλέποντάς την να κουνάει καταφατικά το κεφάλι της....και ξαφνικά νιώθω απλά ένα χτύπημα και να πέρνει φόρα μέσα-έξω ο Γιάννης.....με κάρφωνε στην κυριολεξία με την ψωλάρα του που την ένιωθα μεγάλη.....ένιωθα να ανοίγω στα δύο,έβγαινε με φόρα-έμπαινε με δύναμη και συνέχεια πιό γρήγορα.....και τον ακούω να λέει: "Θα γίνεις γυναικάκι τώρα...."μόλις τον ακούει η Αγγελική μούγρκριζε παίζοντας το μουνί της μπροστά μου...και πέρνει περισσότερη φόρα που τρανταζόμουνα τόσο πολύ και σκύβω μπροστά και βλέπω  την Αγγελική να μου λέει....:"Κοίτα το μουνι μου φιλενάδα γιατι σε λίγο τέτοιο θα έχεις και εσύ....."....εκεί πραγματικά δεν ήξερα και από αυτά που άκουγα αλλά και από το γαμήσι που έτρωγα...το καυλί του με ξέσκιζε μπροστά  στην κολλητή μου και την έβλεπα να καυλώνει και καύλωνα και εγώ... με έκανε φιλενάδα της....Με έσκιζε σαν πουτάνα και δεν άντεξα και ούρλιαζα από την καύλα νόμιζα ότι όντως είχα μουνί σε κάποια φάση..με είχε συνεπάρει το όλο σκηνικό...ένιωθα ότι ήμουνα όντως γυναικάκι....με τον κώλο μου να είναι μουνί πλέον... η φίλη μου γελούσε κιόλας και έλεγε και στον Γιάννη... "Ανοιξέ της το ψωλαρά μου..κάνε την μουνάρα.." και άλλα τέτοια εκείνη την ώρα που άλλα τα άκουγα και άλλα δεν μπορύσα να τα ακούσω έτσι όπως αισθανόμουνα εκείνη την ώρα.Και μόλις τραβιέται ο Γιάννης έξω...του κάνει η Αγγελική....: "Η φιλενάδα μου στο στόμα...." και μου πετάει το ψωλόχυμα του στο στόμα όλο... μου έλουζε το στόμα με το σπέρμα του..και η Αγγελική να λέει "Πιές....τα".....και όντως τα έπινα όλα είχα ανοίξει το στόμα μου και όπως με έχυνε τα κατάπινα....πραγματικά με έκανε να είμαι φιλενάδα της...μόλις ο Γιάννης με έχυσε και τελείωσε..με κοίταζε με χαμόγελο η Αγγελική!!

Αργότερα και όταν ο Γιαννης είχε τελειώσει με εμένα.. πήγε η κολλητή μου μπροστά του και όπως με είχε βάλει πρίν εμένα στα γόνατα...έπεσε μπροστά του και με φώναξε.. "Τώρα δες πως ήσουνα εσύ πρίν.." μου είπε και όπως ήμουνα ξαπλωμένος γυρνάω το κεφάλι μου και την βλέπω όπως και εμένα πρίν στα γόνατα να τσιμπουκώνει την ψωλάρα του Γιάννη...Αμέσως μετά μόλις το καυλί του ήταν πέτρα από την καύλα..της γάμησε το στόμα μέχρι που την έβλεπα να δακρύζει...μπροστά του όπως τον τσιμπούκωνε....

Φτάνοντας σε απόλυτη καύλα την σταματάει...την πιάνει και την και στήνει μπροστά μου όπως και εμένα στην Αγγελική πρίν....και όντως όπως την στήνει...βλέπω την Αγγελική να μου λέει "Έτσι ήσουνα και εσύ πρίν μωρή.." και μόλις το λέει την καρφώνει στην κωλοτρυπίδα της....και άρχιζε να ουρλιάζει σαν τρελή όπως εγώ πρίν...πήρε φόρα ο Γιάννης και την ξεκώλιασε πραγματικά....την κάρφωνε με τέτοια ένταση όπως έμενα πρίν....την έβλεπα να ουρλιάζει και να χτυπιέται όπως εγώ....Όπως τον έπαιζα και εγώ δεν μπόρεσα να κρατηθώ άλλο και έχυσα.....καθώς και η Αγγελική δεν άντεξε και γονάτισε....από το γαμήσι που έτρωγε και αυτή...Ο Γιάννης μόλις βγήκε από την ξεκωλιασμένη πλέον κωλοτρυπίδα της...άνοιξε το στόμα της και την έλουσε και αυτήν στο χύσι.....το οποίο ήπιε και ι ίδια....μόλις τελείωσε ο Γιάννης ...γυρνάει η Αγγελική και μου κάνει.. "Τώρα είμαστε φιλενάδες κανονικές.." και χαμογελούσε..

Από εκείνη την ημέρα η Αγγελική με φωνάζει φιλεναδά της και πλέον θέλει να πηγαίνουμε μαζί και για ψώνια ακόμα στα γυναικεία θέλει να την ακολουθώ...και όπως μου είπε από εκείνη την ημέρα...θέλει να με κανεί την καλύτερη μουνάρα!!

Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Η πενηντάρα είχε τον τρόπο της


 Έπρεπε να επισκεφθώ μια δικηγόρο εκτός Αθηνών για κάποια κληρονομικά και σχεδίαζα να ξεκινήσω πολύ πρωί, να πάω και στο σπίτι της γιαγιάς μου η οποία δεν ήταν και στα καλύτερα της μετά τον πρόσφατο τότε χαμό του παππού, να έτρωγα και το απόγευμα να πήγαινα στο γραφείο και επιστροφή στην Αθήνα αυθημερόν.


Πράγματι έφτασα σπίτι της γιαγιάς σχετικά νωρίς, την πήγα στο νεκροταφείο ν ανάψουμε από ένα κεράκι, γυρίσαμε σπίτι όπου λέγαμε τα νέα μας κι αφού έφαγα ξάπλωσα για μία ωρίτσα να ξεκουραστώ. Τελικά σηκώθηκα μετά από 2.5 ώρες έκανα ένα μπάνιο, φόρτωσα στο αυτοκίνητο κάτι ζαρζαβατικά που είχε μαζέψει η γιαγιά από το μπαξέ της, τη χαιρέτησα κι έφυγα.

Ευτυχώς είχα φτάσει το πρωί αρκετά πιο νωρίς απ ότι υπολόγιζα κι έτσι εμφανίστηκα στο ραντεβού με τη δικηγόρο μόλις με μισή ώρα καθυστέρηση. Μπήκα στο γραφείο της και είδα μία γυναίκα γύρω στα 50 με ύψος που δεν ξεπερνούσε το 1.60 και αρκετά γεματούλα. Φορούσε έναν παλιομοδίτικο σκελετό γυαλιών, το πρόσωπο της ήταν μάλλον ξινισμένο και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι θα τ ακούσω για την καθυστέρηση.

Συστηθήκαμε, της ζήτησα συγγνώμη για το στήσιμο κι εκείνη δεν έχασε το χρόνο και πέταξε το καρφί της \"Είμαι εδώ τέτοια ώρα επειδή εκτιμούσα τον παππού σας σαν άνθρωπο και θέλησα να κάνω μία διευκόλυνση, θέλετε κάτι να πιείτε; Έχω ετοιμάσει γαλλικό καφέ\". Δεν θα τα πάμε καθόλου καλά με τη στρίντζω σκέφτηκα αλλά δέχτηκα την προσφορά της για τον καφέ.

Aρχισε να μου λέει τα δικά της, εγώ ίσα ίσα που πρόσεχα ώσπου κάποια στιγμή χρειάστηκε να τυπώσει κάποιο έγγραφο για να υπογράψω. Είχε αφήσει όμως μία στοίβα από φακέλους πάνω στον εκτυπωτή με αποτέλεσμα το χαρτί να μη μπορεί να βγει και να μαγκώσει.
-Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει μονίμως το ίδιο πράγμα, απορώ που το έχω το μυαλό μου, που να βρούμε τέτοια ώρα τεχνικό!
-Δεν είναι τίποτα, έχει μασήσει το χαρτί, θα το βγάλουμε και ξανατυπώνετε το έγγραφο.
-Συμβολαιογράφος είμαι νεαρέ μου, δε μπορώ να μουτζουρωθώ έτσι στα καλά καθούμενα.
-Θα το βγάλω εγώ το χαρτί, δεν είναι τίποτα.
-Είστε σίγουρος ότι μπορείτε;
-Αλλάζω και λάμπες στο σπίτι κι αν δω καμία κατσαρίδα τη σκοτώνω.
-Εξυπνάδες, ορίστε προσπαθήστε.

Aνοιξα το καπάκι του εκτυπωτή, τράβηξα έξω το χαρτί και πήγα στον υπολογιστή για να της δείξω πως ακυρώνουμε την εκτύπωση γιατί ήμουν σίγουρος ότι δεν είχε ιδέα. Εκεί με περίμενε μία έκπληξη. Κάνοντας minimize όλα τα παράθυρα, είδα ότι στο desktop της υπήρχαν ένα σωρό βιντεάκια με τσόντες.

\"Τώρα θα δεις μωρή καριόλα τι χουνέρι θα σου κάνω\" σκέφτηκα κι ανοίγω το παράθυρο με τις εκτυπώσεις. Τη φωνάζω δίπλα μου για να της δείξω τι πρέπει να κάνει και αντί να ακυρώσω την εκτύπωση ανοίγω ένα από τα βιντεάκια. Κοκκίνισε ολόκληρη από ντροπή, άρχισε να φωνάζει \"κλείστο κλείστο\", μου άρπαξε το ποντίκι αλλά από την ταραχή της δε μπορούσε να το κλείσει με τίποτα.

Το έκλεισα και πήγα να καθίσω ξανά στη θέση μου, κοίταζα κάποια χαρτιά ενώ εκείνη είχε πάει στην τουαλέτα. Όταν βγήκε είχε συνέλθει και ήρθε και κάθισε στη δεύτερη καρέκλα που ήταν από την έξω μεριά του γραφείου της. -Με συγχωρείς για την αντίδραση μου.
-Δεν πειράζει, όλοι έχουμε τις άσχημες στιγμές μας.
-Μα τι γνώμη θα σχημάτισες για μένα με αυτά που είδες.
-Έχω δει κι εγώ τέτοια βιντεάκια δεν το θεωρώ κακό.
-Ναι μα είναι αλλιώς, εσύ θα έχεις την κοπέλα σου, αυτά δε θα τα χρειάζεσαι.
-Κι εσείς θα έχετε το σύζυγο σας, δεν αλλάζει κάτι.
-Δεν είμαι παντρεμένη.
-... -Ξέρω θα σου φανεί παράξενο αλλά παραμέλησα πολύ τον εαυτό μου, ζούσα και σ ένα αρκετά καταπιεστικό περιβάλλον, το γραφείο αυτό ήταν του πατέρα μου και ήμουν συνέχεια δίπλα του στη δουλειά, τα χρόνια πέρασαν κι έμεινα στο ράφι.
-Κι όμως θα μπορούσατε να βρείτε κάποιο σύντροφο.
-Φοβάμαι πως έχω χάσει τη σεξουαλικότητα μου.
-Αν βλέπετε τέτοια βιντεάκια δε νομίζω ότι έχετε χάσει τίποτα.

Σηκώθηκε και νόμισα πως θα πάει πίσω στο γραφείο της να συνεχίσουμε. Πήγε κάθισε στην πολυθρόνα της και με φώναξε για να της δείξω αυτό που έμεινε στη μέση με τον εκτυπωτή. Είχε βάλει ένα βιντεάκι να παίζει ενώ παρατήρησα ότι τα μάτια της ήταν κι ελαφρώς βουρκωμένα.
-Δηλαδή εσένα αυτό σου αρέσει;
-Σε όλους τους άντρες αρέσει αυτό είπα και ένιωσα το χέρι της πάνω στον πούτσο μου. Aρχισε να μου τον χαϊδεύει πάνω από το παντελόνι το οποίο και ξεκούμπωνε σιγά σιγά.

Τον έβγαλε έξω κι άρχισε να τον ρουφάει με απίστευτη μανία. Aνοιξε ένα συρτάρι κι έβγαλε από εκεί ένα προφυλακτικό. Αφού το άνοιξε μου το φόρεσε ενώ συνέχισε να μου παίρνει πίπα καθώς το ξετύλιγε. Πήγαμε στο δωμάτιο υποδοχής, έτρεξε στο μπάνιο να φέρει μια πετσέτα, την έστρωσε στο δερμάτινο καναπέ και ξάπλωσα ανάσκελα. Τα βυζιά της ήταν τεράστια και το μουνάκι της με λίγες τρίχες κι αρκετά δουλεμένο. Κάθισε επάνω μου και κατάλαβα ότι ήξερε πολύ καλά τι κάνει.

Της δάγκωνα τις ρώγες και αναστέναζε, έβγαζε στην αρχή πνιχτές κραυγές οι οποίες στη συνέχεια γινόταν ολοένα και πιο δυνατές. Δεν άργησε να χύσει, σηκώθηκε και μου έβγαλε το προφυλακτικό. Aρχισε να τον γλείφει ξανά και να τον βάζει ανάμεσα στα βυζιά της. Εγώ απολάμβανα μία πραγματικά πολύ καλή πίπα που ούτε φανταζόμουν ότι θα έκανε μία γυναίκα της ηλικίας της. Δεν είχα άλλωστε και κάποια άλλη εμπειρία με μεγαλύτερη γυναίκα.

Η γλώσσα της έκανε πραγματικά θαύματα. Όταν κατάλαβε ότι κοντεύω να χύσω άρχισε να τον τρίβει πιο έντονα ανάμεσα στα βυζιά της εκεί όπου τινάχτηκε και το σπέρμα μου.
-Είχα καιρό να το κάνω αυτό, μου είπε
-Το κάνεις πάντως πολύ καλά.
-Είπα ότι δεν παντρεύτηκα όχι ότι έμεινα και παρθένα, άσε που βοηθάν και τα βιντεάκια.

Γελάσαμε και οι δύο και ντυθήκαμε για να συνεχίσουμε με τα συμβόλαια. Όσες φορές ξαναβρέθηκα στην πόλη της συναντηθήκαμε και περάσαμε ακόμη καλύτερα.

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ


 Με λένε Στέφανο και είμαι 23 ετών. Ο κολλητός μου είναι ο Γιώργος και έχουμε άλλον ένα φίλο το Ντίνο, όλοι ίδια ηλικία. Ένα βράδυ λοιπόν βγήκαμε οι τρεις μας και ύστερα από μερικά ποτά πιάσαμε συζήτηση για μεγάλες γυναίκες. Ο Γιώργος επέμενε πως όλες οι γυναίκες άνω των 45 αν τους δινόταν η ευκαιρία θα πήγαιναν με κάποιο πολύ μικρότερό τους ακόμα κι αν αυτός ήταν στην ηλικία ή ακόμα και φίλος του γιου τους. Εγώ ναι μεν έλεγα ότι θα το έκαναν κάποιες αλλά στην πλειονότητά τους δεν θα το έκαναν πράξη γιατί σε αυτή την ηλικία σκέφτονται πιο ώριμα και πιο λογικά και μάλιστα από αυτές που γνωρίζουμε σίγουρα δεν θα το έκανε καμιά.

 
 Τότε η Γιώργος με προκάλεσε να βάλουμε στοίχημα λέγοντας πως θα το έκανε ακόμα και η μάνα μου αν της δινόταν η ευκαιρία. Εγώ το πήρα στην πλάκα αλλά εκείνος το εννοούσε, είπε πως θα της ριχνόταν και αν αποτύγχανε θα μου έδινε 300Ευρω, αν τα κατάφερνε θα του έδινα 100. Σίγουρος για τον ακέραιο χαρακτήρα της μάνας μου αλλά και για τα 300Ευρω συμφώνησα.
 
 Πριν συνεχίσω όμως να σας περιγράψω και την εξωτερική εμφάνιση της μητέρας μου. Είναι 48 ετών με μαύρο μαλλί ως τον ώμο γύρω στο 1.65ύψος όχι πάνω από 65κιλά και με πλούσιο στήθος, γενικά παρά την ηλικία της παραμένει μια αρκετά ωραία γυναίκα. Λίγες μέρες μετά και ενώ ο μεγαλύτερος αδερφός μου ήταν σε διακοπές ο πατέρας μου θα έλειπε ένα βράδυ εκτός χωριού για τη δουλειά του. Είχε φτάσει πλέον η κατάλληλη ευκαιρία για να κερδίσω το στοίχημα. Ώσπου εκείνη η ημέρα ήρθε. Αργά το απόγευμα ήρθαν σπίτι οι φίλοι μου, κλεισμένοι στο δωμάτιο μου και με δυνατή μουσική, για να μην ακουγόμαστε έξω, μελετούσαμε τις τελευταίες λεπτομέρειες του σχεδίου. Ετοιμαστήκαμε να φύγουμε για νυχτερινή υποτίθεται έξοδο λέγοντας στη μάνα μου ότι εγώ και ο Ντίνος θα κατεβαίναμε στην πόλη και ο Γιώργος θα πήγαινε στην κοπέλα του στο διπλανό χωριό. Στην πραγματικότητα πήγαμε στην καφετερία του χωριού αφού προηγουμένως ο Γιώργος είχε αφήσει το κινητό του σε κάποιο σημείο του σαλονιού. Μετά από 20 περίπου λεπτά ο Γιώργος πήρε το κινητό μου και έκανε κλήση στο δικό του (με απόκρυψη βέβαια). Το σήκωσε η μάνα μου λέγοντας πως το τηλέφωνό του βρισκόταν εκεί και ο Γιώργος είπε πως θα περάσει να το πάρει.

Το σχέδιο είχε πια μπει στην τελική του ευθεία και ήδη ένιωθα τα 300Ευρώ στην τσέπη μου. Φύγαμε από το μαγαζί με το Γιώργο ενώ ο Ντίνος είχε μείνει πίσω. Φτάσαμε σπίτι κ εγώ όσο πιο αθόρυβα μπορούσα απ το μπαλκόνι μπήκα στο σπίτι απ το παράθυρο του δωματίου μου που είχα αφήσει πριν ανοιχτό ενώ η μάνα μου την ίδια στιγμή άνοιγε τον Γιώργο που χτυπούσε το κουδούνι. Πλησίασα στην πόρτα του δωματίου για να ακούσω καθαρά την απόρριψη του φίλου μου από την μάνα μου. Ο Γιώργος από την αρχή έκανε γερό μπάσιμο. Αρχισε να λέει πως ξέχασε επίτηδες το κινητό και ότι από καιρό έψαχνε την ευκαιρία να μείνει μόνος μαζί της. Η μάνα μου του απάντησε πως εκτός του ότι είναι παντρεμένη και δεν έχει απατήσει ποτέ τον πατέρα μου, ο γιος της δηλαδή εγώ είναι φίλος μαζί του από μικρά παιδιά. Μάλιστα θυμάμαι τον ρώτησε πώς γίνεται ένα ωραίο παιδί σ αυτή την ηλικία που έχει σχέση με μια συνομήλική του να θέλει μια γυναίκα στην ηλικία της μάνας μου. Τότε ο Γιώργος είπε πως από μικρός ένιωθε ερωτευμένος και γοητευμένος μαζί της, ότι η μάνα μου έπιανε μεγάλο μέρος στις ερωτικές του φαντασιώσεις και πως υπήρξε ο λόγος για αρκετούς εφηβικούς αυνανισμούς του. Συνέχισε λέγοντας ότι εφόσον έλειπαν ο πατέρας μου και ο αδερφός μου και εγώ θα αργούσα πολύ να γυρίσω ήταν ίσως η μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Και ενώ εγώ περίμενα ν ακούσω τον ήχο απ το χαστούκι στο μάγουλο του Γιώργου κυριάρχησε η απόλυτη σιωπή και λίγα δευτερόλεπτα μετά άκουσα την πόρτα της κρεβατοκάμαρας των γονιών μου να κλείνει.

Έμεινα λίγο στο δωμάτιο και αρχικά σκέφτηκα να φύγω άλλα μετά είπα πως θα ήταν καλύτερα να το δω με τα ίδια μου τα μάτια αν γίνει κάτι. Με σιγανά βήματα κατευθύνθηκα στην κρεβατοκάμαρα και έβαλα το μάτι μου στην κλειδαρότρυπα (η πόρτα είναι σε παράλληλη θέση με το κρεβάτι κ έτσι είχα μια γενική άποψη του δωματίου).

Το θέαμα φυσικά δεν ήταν αυτό που ήθελα, η μάνα μου γονατιστή και φορώντας ένα μαύρο σουτιέν κ ένα μαύρο κυλλοτάκι έπαιρνε πίπα στον Γιώργο ο οποίος είχε ήδη μείνει γυμνός και σιγά σιγά της έβγαζε το σουτιέν παίζοντας παράλληλα με τις ρώγες της. Αφού τον έγλειψε αρκετά, ο Γιώργος ξάπλωσε στο κρεβάτι και η μάνα μου βγάζοντας πρώτα την κυλλότα της ανέβηκε στον πούτσο του κι άρχισε να χοροπηδάει πάνω του σαν τρελή. Δεν ήξερα αν πρέπει να μείνω ή να φύγω γιατί το αρχικό σοκ είχε ακολουθήσει ένας ξαφνικός ερεθισμός.

Στο μεταξύ το ζευγάρι είχε αλλάξει στάση και τώρα η μάνα μου ήταν ανάσκελα με τα πόδια ψηλά και ο Γιώργος από πάνω της την γαμούσε με μανία, στη συνέχεια έβαλε τον πούτσο του ανάμεσα στα βυζιά της και αυτή με τα δυο της χέρια έπιανε τα βυζιά της και έκλεινε τον πούτσο του, ήταν θέμα δευτερολέπτων να χύσει όπως και έγινε, έχυσε στο πρόσωπό της που έγινε κάτασπρο απ τα χύσια ενώ αυτή τα μάζευε με τα δάχτυλα απ το πρόσωπό της και τα έβαζε στο στόμα της. Επιτέλους τέλειωσε, είπα από μέσα μου, και γύρισα στο δωμάτιο μου περιμένοντας ν ακούσω να βγαίνουν και να πηγαίνουν στο μπάνιο, άλλα θόρυβο δεν άκουσα. Ωχ μάλλον θα χουμε και δεύτερο γύρο σκέφτηκα, και είχα δίκιο.

Με προσοχή πάλι πήγα στην κλειδαρότρυπα, ο Γιώργος είχε ξαπλώσει ανάσκελα ενώ η μάνα μου που είχε σκουπίσει το πρόσωπό της του έπαιρνε πάλι πίπα. Αυτή τι φορά η πίπα ήταν πιο αργή και μάλιστα τον έβαζε όλο στο στόμα της και τον κρατούσε μέσα για αρκετή ώρα ενώ αυτός έβαζε τα δάχτυλα του στον κώλο της. Με το που ο πούτσος του ήταν πάλι έτοιμος αυτή σηκώθηκε και έκατσε πάλι πάνω του αυτή τη φορά ανάποδα (δηλαδή ενώ αυτός ήταν ξαπλωμένος έβλεπε την πλάτη της). Ανεβοκατέβαινε πάνω-κάτω τρίβοντας παράλληλα της ρώγες της ώσπου ο Γιώργος με μια απότομη κίνηση την γύρισε στα τέσσερα και τον έχωσε στον κώλο της. Η μάνα μου ούρλιαξε άλλα του είπε να συνεχίσει και αυτός άρχισε να της γαμάει τον κώλο έχοντας τα χέρια του στη μέση της.

Ντρέπομαι που το λέω άλλα και μένα μου είχε σηκωθεί και έβαζα το χέρι μου στον πούτσο μου.

Πώς να μη μου σηκωθεί όμως όταν εκτός του ότι έβλεπα, άκουγα και τα βογκητά και τα λόγια της όπως ξέσκισε με αγόρι μου, σκίσε με την πουτάνα και τι καύλες έχω η γυναίκα, που δονούσαν το σπίτι.

Την έριξε μπρούμυτα και αυτός από πάνω της την κάρφωνε ενώ αυτή συνέχιζε να βογκάει πιάνοντας το σεντόνι απ τον πόνο και την καύλα μέχρι που αυτός έχυσε στην πλάτη της. Στη συνέχεια πήρε το χέρι της πασάλειψε την πλάτη με τα χύσια και ξάπλωσε πάνω της φιλώντας την στο μάγουλο. Την άκουσα να λέει πως ήταν πολύ ωραίο άλλα δεν επρόκειτο να επαναληφθεί γιατί αγαπάει τον πατέρα μου και δεν ήθελε να θέσει σε κίνδυνο της φιλία μου με το Γιώργο. Εγώ, που σημειωτέον είχα τελειώσει μες το παντελόνι μου, γύρισα στο δωμάτιο μου ενώ αυτοί πήγαν στο μπάνιο. Όταν άκουσα το νερό να τρέχει άλλαξα εσώρουχο και βγήκα απ το παράθυρο πηγαίνοντας λίγο παρακάτω όπου θα περίμενα το Γιώργο.

Λίγο αργότερα βγήκε κι αυτός και με ρώτησε αν τα είδα όλα. Αμίλητος έβγαλα και του έδωσα τα 100Ευρω και τραβήξαμε για την καφετερία. Εκεί μας περίμενε ο Ντίνος που ρώτησε τι έγινε. Ο Γιώργος αμέσως απάντησε πως τελευταία στιγμή ακυρώσαμε το στοίχημα και απλώς μπήκε και πήρε το κινητό του και πως τόση ώρα καθόμασταν και τα λέγαμε οι δυο μας έξω απ το σπίτι μου.

Γύρισα σπίτι, η μάνα μου κοιμόταν ενώ εμένα δε μ έπαιρνε ο ύπνος. Σκεφτόμουν τα γεγονότα της ημέρας, ότι εγώ ήμουν ο υπεύθυνος που απάτησε τον πατέρα μου, εγώ και το ηλίθιο στοίχημα μας, από την άλλη όμως είπα πως ότι έκανε ήταν δική της επιλογή, μπορούσε να τον απορρίψει αλλά δεν το έκανε, και στην τελική το γούσταρε αυτό που έκανε και ότι ίσως ήταν και απωθημένο της κάποια στιγμή να πάει μ ένα νέο άντρα, εξάλλου αυτό θα την ανανέωνε και θα δυνάμωνε τη σχέση της με τον πατέρα μου. Γι αυτό καλύτερα που πήγε με τον φίλο μου παρά με κάποιον άλλο που θα το έλεγε παντού και θα μας έκανε βούκινο στο χωριό.

Το πρωί που σηκώθηκα είδα τη μάνα μου αρκετά ευδιάθετη, πήγα στο σπίτι του Γιώργου, τον ευχαρίστησα που δεν το είπε στο Ντίνο κι αυτός μου υποσχέθηκε πως δεν πρόκειται να το πει σε κανέναν και ότι δεν θα επαναληφθεί ποτέ. Γυρνώντας πάλι σπίτι έψαχνα να βρω πιο τελικά ήταν το χειρότερο, τα λεφτά που έχασα? Το ότι η μάνα μου κεράτωσε τον πατέρα μου? Το ότι πηδήχτηκε με τον κολλητό μου ή μήπως το ότι καύλωσα και έχυσα βλέποντας τη μάνα μου να πηδιέται? Το θετικό είναι ότι έμαθα πως οι μεγάλες γυναίκες γουστάρουν τους μικρότερους και φρόντισα να το εκμεταλλευτώ. Συγνώμη αν σας κούρασα άλλα πιστεύω να άξιζε τον κόπο.

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...