ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Γνωριμία και σεξ τρελό από Ιντερνετ


 Είμαι 33 ετών καυλιάρης πουτσαράς και μου αρέσουν τα τρελά και άγρια γαμήσια. Μιλούσα στο ίντερνετ με διάφορα άτομα λέγοντας μαλακίες και περνώντας την ώρα μου.

Μετά από λίγο καιρό μαλακίας, μιλούσα με μια παντρεμένη 36 ετών με την οποία στην αρχή υπήρχε μια φιλική διάθεση και από τους δυο.

Μετά από κάποιες μέρες μου έλεγε ότι είχε προβλήματα με τον άντρα της ο οποίος δεν της έδινε σημασία κι έβλεπε συνεχώς ποδόσφαιρο (καλή η μπάλα ρε παιδιά αλλά γαμάτε που και που) και ότι είχαν να κάνουν σεξ (τουλάχιστον αυτή) 5 μήνες! Μου έλεγε πως δεν αντέχει άλλο και σκέφτεται να τον απατήσει μιας και συναισθηματικά επίσης ήταν χάλια τα πράγματα, εντελώς κρύα.

Τελικά αποφασίσαμε να βρεθούμε και να δώσουμε ραντεβού. Έτσι κι έγινε..

Όταν βρεθήκαμε βλέπω μπροστά μου μια γυναίκα λίγο τρακαρισμένη αλλά πολύ... πολύ καύλα. Καστανόξανθη, με θεϊκό κορμί. Η φάτσα της ήταν καλή... όχι σούπερ αλλά καλή. Το σώμα της δε.. σκέτη φωτιά. Είπα μέσα μου: «καλά τον αρχιμαλάκα δεν γαμάει αυτή τη γυναίκα;».

Μέσα σε μια ώρα λοιπόν εκεί που τρώγαμε σε ένα εστιατόριο, αρχίζει να μου χαϊδεύει το πόδι.. Μου λέει:

-    Θέλω να νιώσω την πούτσα σου να μου ξεσκίζει τη μήτρα! Δεν αντέχω άλλο…

Την παίρνω και φεύγουμε για το σπίτι μου. Μέσα σε δευτερόλεπτα ξεντυθήκαμε. Ούτε προκαταρκτικά ούτε τίποτα.

-    Μπες μέσα μου γρήγορα! Μου φώναξε. Θέλω να με σκίσεις!

Το μουνί της ήταν μούσκεμα. Αρχίζω να τη γαμάω αργά-αργά... αυτή φωνάζει:

-    Ξέσκισέ με γρήγορα και δυνατά ρε μαλάκα! Ξεπάτωσέ με.

Ε, αυτό ήταν! Την πιάνω από το μαλλί και της αρχίζω ένα τρελό γαμήσι χτυπώντας της μπάτσες και τραβώντας της τα μαλλιά.

-    Έτσι παλιάρχιδο! Φώναζε. Γάμησέ με ρε πούστη... καριόλη!!!

Της είχα ξεσκίσει το μουνί εντελώς μιλάμε! Μετά από 10 λεπτά βίας και σεξ, έχυνε.. και έχυνε... και έχυνε.. και φώναζε...

-    Ναι καύλα… ναι καύλα… έτσι παλιόπουστα! Ξέσκισέ με!!!

Εγώ είχα χαζέψει. Δεν το πίστευα αυτό που συνέβαινε. Μέχρι που την έπιασα από το μαλλί δυνατά και ούρλιαζε.. της είπα:

-    Σκάσε καριόλα γαμώ το μουνί σου γαμώ!

Και της βάζω το χοντρό καυλί μου μέσα στο στόμα της και της το γαμάω δυνατά. Την έχυσα μετά από λίγο και τα ήπιε όλα. Αυτό ήταν γαμήσι! Γρήγορο, δυνατό πρόστυχο, με λίγο ξύλο... κορυφή η γυναίκα!

Μετά απ' αυτό έφυγε, με ευχαρίστησε για την ηδονή και εξαφανίστηκε χωρίς τηλέφωνα, χωρίς τίποτα. Δεν ήθελε καμία επαφή.

Αξέχαστη εμπειρία.

Πρωτόγνωρη ερωτική εμπειρία


 Κάτι που ίσως είναι δική μου ιδιαιτερότητα με οδήγησε να ζήσω μια πρωτόγνωρη ερωτική εμπειρία, για την οποία αποφάσισα τελικά να σας γράψω. Όταν λοιπόν πριν αρκετά χρόνια οι συμμαθήτριες µου ανακάλυπταν τις ερωτικές τους περιοχές και μιλούσαν µε υπερηφάνεια αλλά και αμηχανία για το πόσο ευχαριστιόντουσαν µε το να χαϊδεύουν το τρυφερό µουνάκι τους και τις άγουρες θηλές των βυζιών τους, εγώ ήδη είχα ανακαλύψει µία ακόμα τρυπούλα που µ έκανε να νιώθω σαν ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.


Βέβαια δεν λέω, και το δικό μου μoυνάκι αντιδρούσε σε κάθε άγγιγμα των δακτύλων μου κάνοντας την ευαίσθητη κλειτορίδα μου να φουσκώνει. Αλλά ο φόβος και κυρίως η άγνοια για τον παρθενικό υμένα με ανάγκασαν ν ανακαλύψω άλλες περιοχές ευχαρίστησης. Κι όταν για πρώτη φορά ένα μου δάχτυλο ακούμπησε την πίσω μου τρυπούλα, αισθάνθηκα τόση ηδονή που από εκείνη τη στιγμή δεν σταμάτησα ν αναζητώ αυτή την ευχαρίστηση. Δειλά δειλά το δάχτυλό μου άρχισε να πιέζει τη στενή μου κωλοτρυπίδα και θυμάμαι ακόμα και σήμερα την πρώτη φορά που η άκρη του δακτύλου μου μπήκε, έστω και λίγο μέσα της. Ο ερεθισμός ήταν πρωτόγνωρος και σε συνδυασμό με το τρίψιμο της κλειτορίδας μου, ένιωσα τον πιο δυνατό οργασμό που είχα μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Σιγά σιγά και πάντα φοβούμενη μήπως κάνω καμιά ζημιά στον εαυτό μου, το δάχτυλό μου έφθανε μέχρι το τέρμα του ευαίσθητου καναλιού μου κάνοντας το κορμάκι μου να σπαρταράει από ηδονή. Στη συνέχεια ανακάλυψα πως η κωλοτρυπίδα μου δεχόταν μ ευχαρίστηση διάφορα μακρόστενα αντικείμενα. Στην αρχή κάποιο μικροσκοπικό καρότο, ένα αδύνατο μακρύ αγγούρι κι ότι είχε το σχήμα και το μέγεθος ενός πούτσου. Μου έκανε εντύπωση πόσο ελαστική είναι η ανθρώπινη πίσω τρυπούλα και με πόση άνεση ανοίγει για να δεχθεί αντικείμενα που από την πρώτη ματιά φαίνεται αδύνατον.

Αρκετά μετά ανακάλυψα τους δονητές. Αγόρασα ένα μακρύ λεπτό δονητή που τον γλιστρούσα στο βάθος της κωλοτρυπίδας μου και τον άφηνα μέσα αρκετές ώρες να γεμίσει το κορμί μου κύματα ηδονής. Μερικές φορές μάλιστα με έβρισκε το ξημέρωμα με τον δονητή χωμένο στο μακρόστενο κανάλι μου. Όσο περνούσε ο καιρός, το κορμί αλλά και το μυαλό μου αναζητούσαν με λαχτάρα το αντρικό σώμα. Και μόνο στη θέα ενός γυμνού αντρικού κορμιού, ακόμα και σε διαφημίσεις, το σώμα μου έπαιρνε φωτιά και το μουνάκι μου ζεμάταγε από κάβλα. Και κατά την προσφιλή μου συνήθεια έτρεχα στο δωμάτιό μου και έσβηνα τη δίψα μου βάζοντας τον δονητή στην πίσω μου τρυπούλα. Οι πρώτες μου σχέσεις με αγόρια ατύχησαν. Αυτά μετά από δύο τρία ραντεβού μου ζητούσαν μουνί. Εγώ πρότεινα κώλο. Με κοιτούσαν έκπληκτα και το βαζαν στα πόδια. Μάλιστα διέδιδαν, αριστερά και δεξιά ότι είμαι ανώμαλη και πουτανάκι που χει χορτάσει το γαμήσι από μπροστά και τώρα ζητάει να πλουτίσει τις εμπειρίες της και από πίσω.

Αυτό μου το πρόβλημα το εμπιστεύθηκα στον Χάρη, ένα αγόρι που θεωρούσα τον καλύτερό μου φίλο και που ποτέ, αν και ο ίδιος μου το χε ζητήσει, δεν τον είχα δει ερωτικά. Μου υποσχέθηκε ότι θα το συζητούσε μ έναν φίλο του γυναικολόγο για να δούμε τι θα κάναμε.
Πράγματι μετά από λίγες μέρες με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να πάμε μαζί στο σπίτι του γιατρού για να δούμε αυτή μου την ιδιαιτερότητα. Στην αρχή δίστασα, αλλά όταν μου υποσχέθηκε ότι θα ήταν κι αυτός μαζί μου δέχθηκα.

Την επόμενη μέρα φθάσαμε στο σπίτι του Νάσου, ενός σοβαρού άντρα γύρω, στα σαράντα. Γνωριστήκαμε, ήπιαμε ένα ποτό και μου ζήτησε να περάσω στο διπλανό δωμάτιο να μ εξετάσει. Ο Χάρης μου κλεισε το μάτι για να μου δώσει κουράγιο. Πήρα μια βαθιά ανάσα και τον ακολούθησα. Έμεινα αμήχανη όταν βρέθηκα στην κρεβατοκάμαρά του.

«Ξέρεις», μου είπε ο Νάσος. «Το ιατρείο μου είναι στο κέντρο της πόλης. Εδώ είναι μόνο το σπίτι μου. Ο Χάρης επέμενε εδώ για να αισθάνεσαι πιο άνετα».

Έδειξα κατανόηση. Μου είπε να ξαπλώσω στο κρεβάτι μπρούμυτα και να κατεβάσω το κιλοτάκι μου. Υπάκουσα με αρκετή ταραχή. Ο Νάσος έπεσε δίπλα μου και πιάνovrας τα κωλομάγouλά μου τ άνοιξε.

«Μάλιστα», είπε με σοβαρό ύφος. «Ο Χάρης μου εξήγησε την υπερβολική τάση που έχεις να αυνανίζεσαι από τον πρωκτό. Φαίνεται ολοκάθαρα. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι το σοβαρό. Βέβαια οι μύες της εισόδου σου έχουν χαλαρώσει αρκετά με αποτέλεσμα να χαθεί η ελαστικότητα, αλλά θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.Εχε μου εμπιστοσύνη. Δεν πρόκειται να πονέσεις».

Σηκώθηκε και άνοιξε ένα συρτάρι. Επέστρεψε πλάι μου. Ένιωσα το άγγιγμα ενός αντικειμένου ν ακουμπάει στο κέντρο της τρύπας μου. Κατάλαβε την ταραχή μου.

«Μην φοβάσαι. Είναι ένας απλός δονητής. Θέλω να δω με πόση ευκολία μπαίνει μέσα σου».

Ηρέμησα και άφησα το σώμα μου να χαλαρώσει. Αισθάνθηκα το δονητή να γλιστράει μέσα στο κωλαράκι μου. Είχε μπει αρκετά μέσα μου όταν ο Νάσος πιάνοντας το τηλεκοντρόλ άνοιγε την τηλεόραση. Έθεσε σε λειτουργία το βίντεο. Η οθόνη γέμισε από άντρες και γυναίκες που έκαναν, έρωτα.

«Δεν είναι τίποτα», μου εξήγησε ο Νάσος. «Για να διαπιστώσω τη θεραπεία που πρέπει να κάνεις πρέπει να ερεθιστείς».

Έμεινα ακίνητη να κοιτάω τα γαμήσια που διαδραματίζονταν οθόνη, ενώ ο Νάσος συνέχισε να βυθίζει τον δονητή στο βάθος του κώλου μου. Όσο κι αν αισθανόμουν περίεργα ήταν αδύνατον να μην ερεθιστώ. Αισθάνθηκα το μουνάκι μου να μουσκεύει από τις πρώτες σταγόνες των ερωτικών μου υγρών. Τα στήθη μου φούσκωσαν και οι ρώγες μου πρήστηκαν. Προσπαθούσα να μην δείξω τον ερεθισμό μου αλλά ήταν αδύνατον. Με την άκρη του δονητή ν αγγίζει πλέον τον πάτο του κώλου μου και καβλωμένες ψωλές να μπαινοβγαίνουν σε ορθάνοιχτα μουσκεμένα μουνιά στην οθόνη της τηλεόρασης, έκαναν το κορμί μου να σπαρταράει από ηδονή. Προσπάθησα να πνίξω κάποια βογκητά που έφθαναν μέχρι το στόμα μου. Το σώμα μου μηχανικά άρχισε να κουνιέται και το μoυνάκι μου να τρίβεται πάνω στο στρώμα. Ξαφνικά ο Νάσος άρχισε να βγάζει σιγά σιγά τον δονητή. Ένιωσα απογοήτευση. Ήμουν τόσο ερεθισμένη που δεν θα μπορούσα να συγκρατήσω τον οργασμό µου. Έστρεψα το πρόσωπό µου στο πλάι και είδα έκπληκτη τον Νάσο να χει κατεβάσει το παντελόνι του και να κρατάει τον ορθωμένο του πούτσο.

Έπεσε πάνω µου. Ένιωσα τον πούτσο του να τρίβεται πάνω στα κωλοµάγουλά µου. Άνοιξα τα πόδια µου. Το κοντάρι του χώθηκε ανάμεσα στα κωλοµέρια µου και χάθηκε στην χαράδρα τους. Άρπαξε το καβλi του και χωρίς μεγάλη δυσκολία το κάρφωσε μέσα στην κωλοτρυπίδα µου. Ένιωσα υπέροχα. Ήταν η πρώτη φορά που η ορθάνοιχτη τρύπα του κώλου µου δεχόταν ένα αντρικό παλούκι. Ένα κάψιμο πληµµύρισε ολόκληρη την περιοχή µου. Η λεκάνη µου σηκώθηκε σε µια προσπάθεια να πάρω μέσα µου όσο περισσότερο τµήµα του πούτσου του γινόταν. Κόντευα να φθάσω στο όριό µου όταν µε µια απότομη κίνηση ο Νάσος βρέθηκε ανάσκελα µε µένα από πάνω του και τον πούτσο του να ξεσκίζει την κωλάρα µου. Αντίκρισα όρθιο τον Χάρη, oλόγυµνo µε το κοντάρι του ορθωμένο και τα µάτια του καρφωμένα στην κωλοτρυπίδα µου που δεχόταν τα ανελέητα χτυπήματα της ψωλής του Νάσου. Έπεσε πάνω µου. Ήθελα ν αντιδράσω. Ήθελα να τον σταματήσω, να του φωνάξω ότι είμαι παρθένα. Όμως η κάβλα που ένιωθα έκανε το μυαλό µου να μουδιάσει και το µόνο που ακουγόταν ήταν τα βογκητά μου.


Το πoυτσoκέφαλo του Χάρη παραμέρισε τα µουσκεµένα µουνόχειλά µου και γλίστρησε μέσα στην καυτή µουνότρυπά µου. Έκλεισα τα µάτια. Επιτέλους θα γινόμουν γυναίκα. Στάθηκα τυχερή. Τη στιγμή που ο πούτσος του Νάσου µου χάριζε έναν έντονο οργασμό, ακριβώς εκείνη τη στιγμή το πoυτσoκέφαλο του Χάρη έσχιζε τον παρθενικό µου υμένα. Ένιωσα ένα τσούξιμο που σε συνδυασμό µε την κορύφωση του οργασμού µου µ έκανε να νιώσω υπέροχα. Ταυτόχρονα το σπέρμα του Νάσου σαν ριπή γέμισε τον κώλο µου. Δεν άργησε να χύσει κι ο Χάρης. Γινόµouν για πρώτη φορά γυναίκα και από τις δύο µου τρυπούλες µε τον ομορφότερο τρόπο. Για δύο μήνες περίπου συνέχισα να κάνω έρωτα πότε µε τον Χάρη και πότε µε τον Νάσο. Κάποιες στιγμές που επιθυμούσα να γεμίσω και τις δύο µου τρυπούλες µε καυτές ψωλές βρισκόμαστε και οι τρεις. Όσο για τον Νάσο; Πολιτικός μηχανικός είναι και όχι γuναικoλόγoς αλλά γνωρίζει το γυναικείο κορμί τέλεια.

Πρωτόγνωρη ερωτική εμπειρία


  Κάτι που ίσως είναι δική μου ιδιαιτερότητα με οδήγησε να ζήσω μια πρωτόγνωρη ερωτική εμπειρία, για την οποία αποφάσισα τελικά να σας γράψω. Όταν λοιπόν πριν αρκετά χρόνια οι συμμαθήτριες µου ανακάλυπταν τις ερωτικές τους περιοχές και μιλούσαν µε υπερηφάνεια αλλά και αμηχανία για το πόσο ευχαριστιόντουσαν µε το να χαϊδεύουν το τρυφερό µουνάκι τους και τις άγουρες θηλές των βυζιών τους, εγώ ήδη είχα ανακαλύψει µία ακόμα τρυπούλα που µ έκανε να νιώθω σαν ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.


Βέβαια δεν λέω, και το δικό μου μoυνάκι αντιδρούσε σε κάθε άγγιγμα των δακτύλων μου κάνοντας την ευαίσθητη κλειτορίδα μου να φουσκώνει. Αλλά ο φόβος και κυρίως η άγνοια για τον παρθενικό υμένα με ανάγκασαν ν ανακαλύψω άλλες περιοχές ευχαρίστησης. Κι όταν για πρώτη φορά ένα μου δάχτυλο ακούμπησε την πίσω μου τρυπούλα, αισθάνθηκα τόση ηδονή που από εκείνη τη στιγμή δεν σταμάτησα ν αναζητώ αυτή την ευχαρίστηση. Δειλά δειλά το δάχτυλό μου άρχισε να πιέζει τη στενή μου κωλοτρυπίδα και θυμάμαι ακόμα και σήμερα την πρώτη φορά που η άκρη του δακτύλου μου μπήκε, έστω και λίγο μέσα της. Ο ερεθισμός ήταν πρωτόγνωρος και σε συνδυασμό με το τρίψιμο της κλειτορίδας μου, ένιωσα τον πιο δυνατό οργασμό που είχα μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Σιγά σιγά και πάντα φοβούμενη μήπως κάνω καμιά ζημιά στον εαυτό μου, το δάχτυλό μου έφθανε μέχρι το τέρμα του ευαίσθητου καναλιού μου κάνοντας το κορμάκι μου να σπαρταράει από ηδονή. Στη συνέχεια ανακάλυψα πως η κωλοτρυπίδα μου δεχόταν μ ευχαρίστηση διάφορα μακρόστενα αντικείμενα. Στην αρχή κάποιο μικροσκοπικό καρότο, ένα αδύνατο μακρύ αγγούρι κι ότι είχε το σχήμα και το μέγεθος ενός πούτσου. Μου έκανε εντύπωση πόσο ελαστική είναι η ανθρώπινη πίσω τρυπούλα και με πόση άνεση ανοίγει για να δεχθεί αντικείμενα που από την πρώτη ματιά φαίνεται αδύνατον.

Αρκετά μετά ανακάλυψα τους δονητές. Αγόρασα ένα μακρύ λεπτό δονητή που τον γλιστρούσα στο βάθος της κωλοτρυπίδας μου και τον άφηνα μέσα αρκετές ώρες να γεμίσει το κορμί μου κύματα ηδονής. Μερικές φορές μάλιστα με έβρισκε το ξημέρωμα με τον δονητή χωμένο στο μακρόστενο κανάλι μου. Όσο περνούσε ο καιρός, το κορμί αλλά και το μυαλό μου αναζητούσαν με λαχτάρα το αντρικό σώμα. Και μόνο στη θέα ενός γυμνού αντρικού κορμιού, ακόμα και σε διαφημίσεις, το σώμα μου έπαιρνε φωτιά και το μουνάκι μου ζεμάταγε από κάβλα. Και κατά την προσφιλή μου συνήθεια έτρεχα στο δωμάτιό μου και έσβηνα τη δίψα μου βάζοντας τον δονητή στην πίσω μου τρυπούλα. Οι πρώτες μου σχέσεις με αγόρια ατύχησαν. Αυτά μετά από δύο τρία ραντεβού μου ζητούσαν μουνί. Εγώ πρότεινα κώλο. Με κοιτούσαν έκπληκτα και το βαζαν στα πόδια. Μάλιστα διέδιδαν, αριστερά και δεξιά ότι είμαι ανώμαλη και πουτανάκι που χει χορτάσει το γαμήσι από μπροστά και τώρα ζητάει να πλουτίσει τις εμπειρίες της και από πίσω.

Αυτό μου το πρόβλημα το εμπιστεύθηκα στον Χάρη, ένα αγόρι που θεωρούσα τον καλύτερό μου φίλο και που ποτέ, αν και ο ίδιος μου το χε ζητήσει, δεν τον είχα δει ερωτικά. Μου υποσχέθηκε ότι θα το συζητούσε μ έναν φίλο του γυναικολόγο για να δούμε τι θα κάναμε.
Πράγματι μετά από λίγες μέρες με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να πάμε μαζί στο σπίτι του γιατρού για να δούμε αυτή μου την ιδιαιτερότητα. Στην αρχή δίστασα, αλλά όταν μου υποσχέθηκε ότι θα ήταν κι αυτός μαζί μου δέχθηκα.

Την επόμενη μέρα φθάσαμε στο σπίτι του Νάσου, ενός σοβαρού άντρα γύρω, στα σαράντα. Γνωριστήκαμε, ήπιαμε ένα ποτό και μου ζήτησε να περάσω στο διπλανό δωμάτιο να μ εξετάσει. Ο Χάρης μου κλεισε το μάτι για να μου δώσει κουράγιο. Πήρα μια βαθιά ανάσα και τον ακολούθησα. Έμεινα αμήχανη όταν βρέθηκα στην κρεβατοκάμαρά του.

«Ξέρεις», μου είπε ο Νάσος. «Το ιατρείο μου είναι στο κέντρο της πόλης. Εδώ είναι μόνο το σπίτι μου. Ο Χάρης επέμενε εδώ για να αισθάνεσαι πιο άνετα».

Έδειξα κατανόηση. Μου είπε να ξαπλώσω στο κρεβάτι μπρούμυτα και να κατεβάσω το κιλοτάκι μου. Υπάκουσα με αρκετή ταραχή. Ο Νάσος έπεσε δίπλα μου και πιάνovrας τα κωλομάγouλά μου τ άνοιξε.

«Μάλιστα», είπε με σοβαρό ύφος. «Ο Χάρης μου εξήγησε την υπερβολική τάση που έχεις να αυνανίζεσαι από τον πρωκτό. Φαίνεται ολοκάθαρα. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι το σοβαρό. Βέβαια οι μύες της εισόδου σου έχουν χαλαρώσει αρκετά με αποτέλεσμα να χαθεί η ελαστικότητα, αλλά θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.Εχε μου εμπιστοσύνη. Δεν πρόκειται να πονέσεις».

Σηκώθηκε και άνοιξε ένα συρτάρι. Επέστρεψε πλάι μου. Ένιωσα το άγγιγμα ενός αντικειμένου ν ακουμπάει στο κέντρο της τρύπας μου. Κατάλαβε την ταραχή μου.

«Μην φοβάσαι. Είναι ένας απλός δονητής. Θέλω να δω με πόση ευκολία μπαίνει μέσα σου».

Ηρέμησα και άφησα το σώμα μου να χαλαρώσει. Αισθάνθηκα το δονητή να γλιστράει μέσα στο κωλαράκι μου. Είχε μπει αρκετά μέσα μου όταν ο Νάσος πιάνοντας το τηλεκοντρόλ άνοιγε την τηλεόραση. Έθεσε σε λειτουργία το βίντεο. Η οθόνη γέμισε από άντρες και γυναίκες που έκαναν, έρωτα.

«Δεν είναι τίποτα», μου εξήγησε ο Νάσος. «Για να διαπιστώσω τη θεραπεία που πρέπει να κάνεις πρέπει να ερεθιστείς».

Έμεινα ακίνητη να κοιτάω τα γαμήσια που διαδραματίζονταν οθόνη, ενώ ο Νάσος συνέχισε να βυθίζει τον δονητή στο βάθος του κώλου μου. Όσο κι αν αισθανόμουν περίεργα ήταν αδύνατον να μην ερεθιστώ. Αισθάνθηκα το μουνάκι μου να μουσκεύει από τις πρώτες σταγόνες των ερωτικών μου υγρών. Τα στήθη μου φούσκωσαν και οι ρώγες μου πρήστηκαν. Προσπαθούσα να μην δείξω τον ερεθισμό μου αλλά ήταν αδύνατον. Με την άκρη του δονητή ν αγγίζει πλέον τον πάτο του κώλου μου και καβλωμένες ψωλές να μπαινοβγαίνουν σε ορθάνοιχτα μουσκεμένα μουνιά στην οθόνη της τηλεόρασης, έκαναν το κορμί μου να σπαρταράει από ηδονή. Προσπάθησα να πνίξω κάποια βογκητά που έφθαναν μέχρι το στόμα μου. Το σώμα μου μηχανικά άρχισε να κουνιέται και το μoυνάκι μου να τρίβεται πάνω στο στρώμα. Ξαφνικά ο Νάσος άρχισε να βγάζει σιγά σιγά τον δονητή. Ένιωσα απογοήτευση. Ήμουν τόσο ερεθισμένη που δεν θα μπορούσα να συγκρατήσω τον οργασμό µου. Έστρεψα το πρόσωπό µου στο πλάι και είδα έκπληκτη τον Νάσο να χει κατεβάσει το παντελόνι του και να κρατάει τον ορθωμένο του πούτσο.

Έπεσε πάνω µου. Ένιωσα τον πούτσο του να τρίβεται πάνω στα κωλοµάγουλά µου. Άνοιξα τα πόδια µου. Το κοντάρι του χώθηκε ανάμεσα στα κωλοµέρια µου και χάθηκε στην χαράδρα τους. Άρπαξε το καβλi του και χωρίς μεγάλη δυσκολία το κάρφωσε μέσα στην κωλοτρυπίδα µου. Ένιωσα υπέροχα. Ήταν η πρώτη φορά που η ορθάνοιχτη τρύπα του κώλου µου δεχόταν ένα αντρικό παλούκι. Ένα κάψιμο πληµµύρισε ολόκληρη την περιοχή µου. Η λεκάνη µου σηκώθηκε σε µια προσπάθεια να πάρω μέσα µου όσο περισσότερο τµήµα του πούτσου του γινόταν. Κόντευα να φθάσω στο όριό µου όταν µε µια απότομη κίνηση ο Νάσος βρέθηκε ανάσκελα µε µένα από πάνω του και τον πούτσο του να ξεσκίζει την κωλάρα µου. Αντίκρισα όρθιο τον Χάρη, oλόγυµνo µε το κοντάρι του ορθωμένο και τα µάτια του καρφωμένα στην κωλοτρυπίδα µου που δεχόταν τα ανελέητα χτυπήματα της ψωλής του Νάσου. Έπεσε πάνω µου. Ήθελα ν αντιδράσω. Ήθελα να τον σταματήσω, να του φωνάξω ότι είμαι παρθένα. Όμως η κάβλα που ένιωθα έκανε το μυαλό µου να μουδιάσει και το µόνο που ακουγόταν ήταν τα βογκητά μου.

Το πoυτσoκέφαλo του Χάρη παραμέρισε τα µουσκεµένα µουνόχειλά µου και γλίστρησε μέσα στην καυτή µουνότρυπά µου. Έκλεισα τα µάτια. Επιτέλους θα γινόμουν γυναίκα. Στάθηκα τυχερή. Τη στιγμή που ο πούτσος του Νάσου µου χάριζε έναν έντονο οργασμό, ακριβώς εκείνη τη στιγμή το πoυτσoκέφαλο του Χάρη έσχιζε τον παρθενικό µου υμένα. Ένιωσα ένα τσούξιμο που σε συνδυασμό µε την κορύφωση του οργασμού µου µ έκανε να νιώσω υπέροχα. Ταυτόχρονα το σπέρμα του Νάσου σαν ριπή γέμισε τον κώλο µου. Δεν άργησε να χύσει κι ο Χάρης. Γινόµouν για πρώτη φορά γυναίκα και από τις δύο µου τρυπούλες µε τον ομορφότερο τρόπο. Για δύο μήνες περίπου συνέχισα να κάνω έρωτα πότε µε τον Χάρη και πότε µε τον Νάσο. Κάποιες στιγμές που επιθυμούσα να γεμίσω και τις δύο µου τρυπούλες µε καυτές ψωλές βρισκόμαστε και οι τρεις. Όσο για τον Νάσο; Πολιτικός μηχανικός είναι και όχι γuναικoλόγoς αλλά γνωρίζει το γυναικείο κορμί τέλεια.

Η θεια επιστρέφει Αθήνα έτοιμη για όλα


 Να όμως που αυτό συνέβη το σαββατοκύριακο του καύσωνα που μας πέρασε. Θα πρέπει να πω σε αυτό το σημείο ότι έχω γνωριστεί με ένα φιλαράκι που μου έγραψε από το ιντερνετ και αφού τα λέγαμε κάμποσο καιρό ηλεκτρονικά συναντηθήκαμε κιόλας ήπιαμε καφεδάκι και του είχα υποσχεθεί ότι όταν κατεβεί η θεια μου Αθήνα δεν θα τον ξεχάσω άλλωστε οι παρτουζες είναι η αδυναμία μου αλλά και της ξεκωλιάρας της θειας μου.


Πραγματικά την Παρασκευή κατέφτασε η θεια στην Αθήνα μιλήσαμε και είπαμε να συναντηθούμε το Σάββατο. Μίλησα και με το φιλαράκι από το ιντερνετ και του είπα τα ευχάριστα. Μου πρότεινε να πάμε για μπανακι Πόρτο Ράφτη και μετά σε ένα μικρό διαμέρισμα που νοικιάζει εκεί κοντά. Ρώτησα και τη θεια και ήταν σύμφωνη(όχι πως είχα αμφιβολία). Το Σάββατο το πρωί περάσαμε από το σπίτι της στην Καλλιθέα και την πήραμε με το αυτοκίνητο και ξεκινήσαμε για Πόρτο-Ράφτη. Έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις στο δρόμο. Φυσικά ούτε κουβέντα για το πως γνωριστήκαμε με το φιλαράκο της είπα απλά ότι ήμασταν φίλοι από το στρατό.

Ο δε μάγκας τα είχε παίξει με τη θεια. Η καριόλα παρά τα 48 της χρόνια ήταν μουναρα. Φόραγε ένα λευκό μαγιό οι βυζαρες της ξεχείλιζαν από το μπικίνι και οι καφετιές ρόγες της διαγραφόταν. είχε μαυρίσει κιόλας φόραγε ένα λεπτό πάρει και η κωλαρα της διαγραφόταν τέλεια. Την παίρναμε μάτι από το καθρέφτη όπως καθόταν στο πίσω κάθισμα και ο φιλαράκος μου κόντευε να μας πετάξει έξω από το δρόμο κανα δυο φορές. Στο Πόρτο Ράφτη σταματήσαμε σε μια ωραία παραλία με λίγο κόσμο κάναμε το μπανακι μας και ξαπλώσαμε μετά στην παραλία. Καθώς είχε βραχεί το μαγιό της όλα φαινόντουσαν από μέσα. Οι χοντρές ρόγες της η λεπτή γραμμή από τρίχες στη μουναρα της σκέτη καύλα ήτανε.

Ευτυχώς φορούσα μαγιό βερμούδα και έκρυβα λίγο την καύλα μου σε αντίθεση με το φίλο μου που φορούσε κλασικό μαύρο αθλητικό μαγιό και η πούτσα του κόντευε να βγει έξω από το λάστιχο. Ακολούθησε ψαράκι και μπυριτσες σε παραλιακό κεντράκι και μετά ο φίλος μου πρότεινε το σπίτι του για παγωμένο φραπέ. Φυσικά δεν υπήρχαν αντιρρήσεις και σε δέκα λεπτά ήμασταν εκεί.
Το σπίτι είχε μόνο ένα μικρό σαλονάκι και μια κρεβατοκάμαρα και ένα μπανακι.
Μπήκαμε μέσα και η θεια ρώτησε αν μπορεί να κάνει ένα γρήγορο ντουζακι. Ο φίλος μου της έδειξε το μπάνιο και λίγο αργότερα ακούσαμε το νερό να τρέχει.
-Λοιπόν του λέω πάω να μπω μαζί της να την καυλώσω ξάπλωσε εσύ και σε λίγο θα έρθουμε. Πραγματικά ξεγυμνώθηκα και χώθηκα μαζί της κάτω από το νερό
-καύλα μου της μουρμούρισα χουφτώνοντας τις βυζαρες της μου έλειψες
Τ α χέρια μου κατέβηκαν στο μουνί της και το ένα μου δάχτυλο χώθηκε μέσα. Άρχισε να βογκάει και να με φιλάει παθιασμένα.
-Τι έκανες μωρό μου τόσο καιρό στην Ξάνθη σε πήδαγε ο χαλβάς ο άντρας σου τη ρώτησα.
-Το δικό σου καυλί ήθελα ψωλαρα μου μου απάντησε.

Έλα πάμε μέσα γιατί το φιλαράκι μου δεν μπορεί να κρατηθεί μας περιμένει.
Ο μάγκας γυμνός στο κρεβάτι με την ψωλή του να φτάνει μέχρι τον αφαλό από την καύλα και μας περίμενε.

Η θεια έσκυψε στα τέσσερα και άρχισε να το τσιμπουκωνει λαίμαργα. Άρπαζε όλο το καυλί του το έφτυνε και το έπαιρνε όλο μέσα στο στόμα της μέχρι τη βάση. Τους κοίταγα παίζοντας το καυλί μου άλλωστε το μάτι με τρελαίνει. Της είχε πιάσει το κεφάλι και της γάμαγε το στόμα ενώ εκείνη έτριβε με λύσσα την υγραμένη μουναρα της. Ένας ανεμιστήρας οροφής προσπαθούσε να μας δροσίσει μάταια όμως πρέπει να είχε 40 βαθμούς και ο ιδρώτας μας έσταζε ποτάμι. Δεν κρατιόμουνα άλλο τους πλησίασα και κάρφωσα την ψωλή μου με τη μια στην μουσκεμένη μουναρα της. Την κράταγα γερά από τα πλούσια κωλομέρια της και την ξέσκιζα πισωκολλητα.

-Γλείψε μου την ψωλαρα καριόλα πάρτη όλη μέσα στο γαμημένο στόμα σου
βόγκαγε ο φιλαράκος μου κρατώντας της γερά το κεφάλι. Δεν ξέρω αν το έχετε νοιώσει ποτέ αλλά η ζέστη φέρνει απίστευτη καύλα η ψωλή σου δεν πέφτει με τίποτα. Σε λίγο αλλάξαμε θέσεις τώρα τσιμπουκωνε εμένα και ο φίλος μου έκανε πινέλο με την ψωλή του στην κωλοτρυπίδα της. άρχισε να της το καρφώνει σιγά σιγά
και η θεια βόγκαγε από πόνο και από καύλα. Ρούφαγε με μανία την ψωλα μου και είχε ένα καυλί στην κωλαρα της

-Έτσι καριόλα να σε βλέπω να ξεσκίζεσαι με δυο ψωλαραδες της είπα. Τα χυσια μου έκαιγαν τα αρχίδια και σε λίγο καυτές ριπές σπέρματος έλουζαν τη μάπα της κατάπινε όσα μπορούσε και τα υπόλοιπα της τα πασάλειβα στο πρόσωπο. Ξάπλωσα λαχανιασμένος και ο φίλος μου συνέχισε να την πηδάει. Απόλυτη καύλα μια καριόλα με πασαλειμμένη μάπα από χυσια στα τέσσερα να ξεσκίζεται από το κώλο. Δεν άργησε ο Στάθης-έτσι έλεγαν το φίλο μου-να της φέρει τα ψωλοχυματα του στα κωλομέρια της βρίζοντας την .

Ξαπλώσαμε και οι τρεις και κάναμε τσιγάρο. Ο Στάθης έφερε παγωμένα νερά από την κουζίνα και μας πήρε για λίγο ο ύπνος. Ξυπνήσαμε από την αφόρητη ζέστη που μας είχε καυλώσει ξανά. Την βάλαμε στη μέση ξαπλωμένη στο πλάι και ο Στάθης άρχισε να της γλείφει τη μουναρα της και εγώ την κωλοτρυπίδα της . Της γαμάγαμε και τις δυο τρύπες με τις γλώσσες μας. βόγκαγε η πουτάνα και μας παρακάλαγε να την γαμήσουμε ταυτόχρονα αλλά εμείς συνεχίσαμε το γλυκό μαρτύριο όσο πιο περίτεχνα μπορούσαμε Το μουνί της έσταζε από υγρά και τα έπαιρνα και μούσκευα την κωλοτρυπίδα της. Σε λίγο ξάπλωσα ανάσκελα και η θεια ανέβηκε από πάνω μου έτσι ώστε να βλέπω την πλάτη της και χώθηκα σχετικά εύκολα στη ανοιχτή από το γαμήσι του Στάθη κωλοτρυπίδα της. Ο Στάθης άνοιξε τα πόδια της και της τον κάρφωσε βαθιά στη μουναρα της και αρχίσαμε να την πηδάμε αργά στην αρχή.

-Ξεσκίστε με ψωλαραδες μου γαμήστε με να μην μπορώ να περπατήσω φώναξε κάποια στιγμή.

Οι κινήσεις μας έγιναν πιο άγριες συντονίστηκα κι εγώ στο ρυθμό του Στάθη που την ξέσκιζε στην κυριολεξία. ήμασταν και οι τρεις μούσκεμα στο ιδρώτα λες και είχαμε μόλις βγει από το μπάνιο. Στο δωμάτιο κυριαρχούσε μια μυρωδιά από αντρικό ιδρώτα μουνιλα και χυσια άκρως καυλωτικη. Τα αρχίδια του Στάθη χτυπάγανε με τα δικά μου καθώς της γαμούσαμε κώλο και μουνί. Η θεια είχε πιαστεί γερά από την πλάτη του φίλου μου και εγώ τη κράταγα από τους γοφούς. Σε λίγο δεν άντεξα και έχυσα μέσα στο κώλο της. Ο Στάθη όμως άντεχε ακόμα και αναγκάστηκα αφού ήμουνα από κάτω τους περίμενα να τελειώσουν. Σε λίγο τα χυσια του πετάχτηκαν στην κοιλιά της

-Πάρε το ψωλοχυμα μου καριόλα να το θυμάσαι τον άκουσα να βογκάει.
αφού συνήλθαμε από το απίστευτο αυτό γαμήσι κάναμε ένα ντουζακι και κοιμηθήκαμε. Το βραδάκι βγήκαμε πάλι για φαγητό και όταν γυρίσαμε την πήραμε στα όρθια μέσα στο μικρό σαλονάκι χωρίς να γδυθούμε με κατεβασμένα παντελόνια και σλιπάκια εμείς και της είχαμε σηκώσει ψηλά το φουστάνι και είχαμε κάνει κομμάτια το στρινγκάκι της.
γυρίσαμε Αθήνα την Κυριακή και το απόγευμα της ίδιας μέρας η θεια επέστρεψε Ξάνθη έχοντας φάει ένα γερο ξέσκισμα.

ΣΕΞ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


 Η φίλη μου Άνδρια 36 ετών κι εγώ 35 πηγαίνουμε τακτικά σε απομονωμένες παραλίες της Αττικής για γυμνισμό. Εκείνη την ημέρα είχαμε επιλέξει μια καταπληκτική κοντά στο Λουτράκι. Πρέπει να σημειώσω ότι με την Άνδρια δεν είχαμε ερωτική σχέση παρ' ότι στο παρελθόν υπήρχε μια φλόγα από μέρους μου.


Το πρωί η παραλία είχε λίγο κόσμο, μετά το μεσημέρι όμως ήμασταν πλέον μόνοι μας. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ερωτική και έτσι πήρα το θάρρος κι έκανα εγώ την πρώτη κίνηση.

Όπως ήμασταν ξαπλωμένοι γυμνοί στην παραλία γύρισα, την αγκάλιασα κι τη φίλησα στο στόμα. Εκείνη στην αρχή ξαφνιάστηκε αλλά δεν τραβήχτηκε. Άρχισα πολύ γλυκά να της δαγκώνω τα χείλια, να παίζει η γλώσσα μου με τη γλώσσα της. Της έγλυφα του λοβούς των αυτιών της χαϊδεύοντας τα μαλλιά της. Με τη γλώσσα μου ρουφούσα στο λαιμό της κάτω από το πηγούνι της.
Άρχιζε να βαριανασαίνει χωρίς να αρθρώνει λέξη. Της σήκωσα τα χέρια και έγλυφα και φιλούσα κάτω από τις μασχάλες της, ενώ ο πούτσος μου είχε αρχίσει πλέον να δείχνει τις προθέσεις τις δικές μου και τις δικές του... Πότε δάγκωνα και πότε πιπίλαγα τις ρόγες της. Το στήθος της είναι εφηβικό αλλά έχει κάτι ρόγες που έβγαζαν μάτι. Σάλιωνα τη μια και τσίμπαγα την άλλη. Τα πρώτα της βογκητά ακούστηκαν και τότε σκέφτηκα να κάνουμε ένα διαλειμματάκι.

Την πήρα στην αγκαλιά μου και πλησιάσαμε στη θάλασσα. Άρχισα να της ρίχνω νερό στην κοιλιά και στο μουνάκι της. Να αναφέρω ότι η Άνδρια δεν πρέπει να το έχει ξυρίσει ποτέ, είναι όμως φυσική ξανθιά κι έτσι δεν με πείραζε καθόλου.

Τότε ήταν που η Άνδρια έκανε κι εκείνη την πρώτη κίνηση. Έβρεχε το χέρι της στο νερό και μου χάδευε το πουλί καλμάροντας κάπως την καύλα μου. Σκέφτηκα να γίνω λίγο πιο βίαιος αν και καταλάβαινα ότι παρά τα λεγόμενά της και την ηλικία της δεν είχε και τόσο μεγάλη εμπειρία. Της σήκωσα ψηλά τα πόδια κι άρχισα να τη χαϊδεύω και να την φιλάω στις πατούσες, πίσω από τα γόνατα και όλο και πιο ψηλά στα μπούτια χουφτώνοντας πλέον δυνατά και τα κωλομέρια της. Πλησίαζα με τη γλώσσα μου προς το μουνί της που έτρεχαν τα υγρά της αλλά ποτέ δεν έφτανα φουντώνοντας την καύλα της. Είχε αρχίσει πλέον να χάνει το έλεγχο. Άρχισε να χαϊδεύεται μόνη της στο στήθος και βογκούσε βαριά δαγκώνοντας τα χείλη της. Τη γυρίζω στα τέσσερα και σκύβω από πίσω της.

Με το ένα χέρι της τραβούσα απαλά τις μουνότριχές της και με το άλλο έχωνα τα σαλιωμένο δάχτυλό μου στη μουνότρυπά της. Η καύλα μας ήταν απίστευτη αλλά ο δρόμος χωρίς επιστροφή. Το ένα δάχτυλο έγιναν δύο και μετά τρία. Εκεί μου είπε να σταματήσω γιατί δεν μπορούσε άλλο από τον πόνο. Ωραία της είπε τότε πρέπει να συνεχίσουμε αλλού... Τη ρώτησα αν ανήκει στις three hole women (πως να το μεταφράσει κανείς). Εκείνη δεν έδειξε να καταλαβαίνει παρότι γνωρίζει άπταιστα αγγλικά. Τότε πέρασα το δάκτυλο από το μουνί στην κωλοτρυπίδα της.

Εκείνη σταμάτησε τα βογκητά και γύρισε τρομαγμένη το πρόσωπό της προς το δικό. Όχι μου είπε, δεν το έχω ξανακάνει και δεν θα μου άρεσε. Δεν της έδωσα καμία σημασία και συνέχισα με τη γλώσσα μου πλέον καθώς τα χέρια μου είχαν ακινητοποιήσει τα δικά της. Έμοιαζε πλέον με βιασμό αλλά δεν ήταν γιατί πολύ γρήγορά άρχισε να το απολαμβάνει πάλι. Αντί να βάλω κι άλλο δάχτυλο φόρεσα ένα προφυλακτικό κι της ζήτησα να μου πάρει πίπα. Αυτό ήξερε να το κάνει και μάλιστα πολύ καλά. Της εξήγησα ότι δεν πρέπει να μου δείξει τώρα όλη της την τέχνη με το προφυλακτικό, αλλά αργότερα που ο πούτσος μου θα ήταν γυμνός. Τώρα ήθελα απλά να τον λιπάνει καλά.

Όταν της τον έχωνα στην κωλοτρυπίδα ήμουν πολύ προσεκτικός. Σιγά σιγά όμως γινόμουν όλο και πιο βίαιος καθώς την έσκιζα στα δύο. Η καύλα της ήταν φανερά πρωτόγνωρη και με παρακαλούσε να μη σταματήσω. Το έκανα μόνο όταν έχυσε. Εγώ με το ζόρι κρατιόμουν ήξερα όμως ότι έπρεπε να χύσω στο στόμα της. Έβγαλα το προφυλακτικό και γυρίζοντάς την πριν καταλάβει τη ήθελα να κάνω τον χώνω στο στόμα της. Τώρα έπρεπε να ευχαριστήσει κι εμένα και μου έκανε την πίπα της ζωής μου. Μπαινόβγαινα με δύναμη πλέον στο στόμα της ενώ της χάιδευα τρυφερά τα μαλλιά. Έμπαινα πολύ βαθιά, ενώ η γλώσσα της έπαιζε με το πουλί μου και τα δάχτυλά της χάιδευαν τα αρχίδια μου. Το σπέρμα άρχιζε να γεμίζει τη γλώσσα της και τότε με τράβηξε έξω για να συνεχίζει να πιτσιλάει το πρόσωπό της και το στήθος της.

Τον ξαναπήρε στο στόμα της και ρουφούσε και τις τελευταίες σταγόνες, δαγκώνοντας το πουτσοκέφαλό μου.

Περιττό να σας πω ότι από τότε γαμιώμαστε πλέον τακτικά στις παραλίες της Αττικής...

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ


 Πάντα πίστευα ότι οι ιστορίες σεξ ήταν παραμύθια που της βγάζαν κάποιοι από το μυαλό τους. Ολα αυτά όμως μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι. Είχαμε πάει διακοπές στην Χαλκιδική με τους κουμπάρους μας. Είμαστε μια παρέα πολύ αγαπημένη. Ο Ιωσήφ και η Ρένα είναι πολύ ανοιχτά μυαλά. Πάντα κάνουμε πλάκα με σεξουαλικά υπονοούμενα, μερικές φορές και πολύ χοντρά, αλλά πάντα μέχρι εκεί. Στις διακοπές περνούσαμε φανταστικά. Μέναμε σε ένα χλιδάτο ξενοδοχείο, όπου φυσικά είχαμε απαιτήσει να μας βάλουν σε διπλανά δωμάτια. Ενα βράδυ, όπου είχαμε πια χωρίσει για να πάμε για ύπνο, ένιωθα την κάβλα να με πλυμμηρίζει. Η γυναίκα μου, η Ιωάννα ήταν το ίδιο ορεξάτη. Το πρόβλημα είναι ένα όμως. Παρόλο που η Ιωάννα είναι μια πολύ σέξυ γυναίκα, έχει πολλά ταμπού στον έρωτα. Τσιμπούκι μου κάνει όσο συχνά έχω γενέθλια. Αυτή η κατάσταση για έναν άντρα σαν και έμένα είναι πραγματική κουραστική. Εκείνο το βράδυ όμως ήμουν αποφασισμένος να απαιτήσω κάτι που πολλές φορές μου είχε αρνηθεί. Θα την γαμούσα από τον κώλο. Ασυναίσθητα τα δάκτυλα μου κινήθηκαν προς την κωλοτρυπίδα της. Αμέσως κατάλαβε τις προθέσεις μου και τραβήχτηκε κάπως απότομα. Ήταν κάτι που με εξόργισε. Πως απαιτούσε να της είμαι πιστός, όταν δεν μου τα δίνει όλα; Ετσι αντί να πηδηχτούμε αρχίσαμε να καβγαδίζουμε. Κλείσαμε τα φώτα και νευριασμένοι και οι δύο γυρίσαμε πλευρό. Μετά από λίγο κατάλαβα πως την είχε πάρει ο ύπνος. Τα νεύρα μου όμως μαζί με την καύλα μου που καλά κρατούσε, δεν με αφήναν να κοιμηθώ. Βγήκα στην βεράντα για τσιγάρο έτσι όπως ήμουν χωρίς να φορέσω τίποτα. Το λιγότερο που με ένοιαζε ήταν μην με δει κανένας μαλάκας 03:00 το βράδυ γυμνό. Καθώς σκεφτόμουν την ατυχία μου, βλέπω τον Ιωσήφ να βγαίνει στην δίπλα βεράντα. "Τι έγινε ρε;" μου λέει χαμηλόφωνα. Τίποτα, μουρμουρίζω, και περνάω δίπλα στην μεριά του. "Και γιατί μαλώνατε πριν;". Δεν είχα καταλάβει ότι μπορεί να ακουστήκαμε. "Τι να σου λέω τώρα ρε." Εκείνη την ώρα βγαίνει και η Ρένα στη βεράντα. "Τι έγινε ρε μωρά. Γιατί δεν κοιμάστε;" Μόλις συνειδητοποιεί ότι είμαι ολόγυμνος βάζει τα γέλια. "Έλα μέσα να μας πεις τι συμβαίνει". Παραδόξως δεν αισθάνθηκα ντροπή. Εκείνη την ώρα ήθελα να τα πω σε κάποιον να ξεθυμάνω. Ποτέ δεν θα πίστευα ότι θα τους έλεγα τι πραγματικά συνέβη. Η Ρένα ήταν δίπλα μου, φορώντας μόνο τα εσώρουχα της και με κοίταζε με πραγματική κατανόηση. Ο κουμπάρος έβαζε κάτι να πιει. Εγώ είχα ξαπλώσει στο κρεββάτι τους και απλά χάζευα το ταβάνι. "Ελα μου λέει θα τα βρείτε πάλι. Aλλωστε και εγώ με τον δικό μου καβγαδίζουμε για το ίδιο θέμα". "Και τι έχετε εσείς να μαλώσετε στο σεξ; Στο κρεββάτι είσαι πραγματική φωτιά από ότι ξέρω". Εκείνη την ώρα συνειδητοποίησα την μαλακία που έκανα. Σαν να της είπα ότι ο κολλητός μου, μου περιγράφει πόσο καλή είναι στο γαμήσι. "Ωστε έτσι. Σου λέει τα κατωρθοματά του ο κύριος. Κάθεται και στα διηγείται όλα." Ο κουμπάρος είχε ψιλοσαστίσει. Κάνω να την πιάσω να της πω πως δεν είναι έτσι. Και εκείνη για να μας πικάρει μου αρπάζει τον πούτσο. "Και εσύ καβλώνεις όταν σου λέω πως γαμιέμαι; Φαντάζεσαι πως με γαμάς και εσύ;" Είχα σαστίσει. Και το χειρότερο ήταν πως είχα καβλώσει αφάνταστα. Αυτό ήταν κάτι που δεν κρυβόταν.


Aλλωστε ο πούτσος μου είναι πραγματικά μεγάλος. Δεν ξέρω τι ήταν αυτό που είχε κάνει τον Ιωσήφ να τα χάσει. Η σκηνή αυτή ή το γεγονός ότι η Ρένα είχε καρφώσει το βλέμμα της στο καυλί μου. Δεν άντεχα άλλο. Της χουφτώνω τον κώλο και τα παίζω όλα για όλα. Εκείνη την στιγμή δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Σηκώνει το βλέμμα κοιτάζοντας τον άντρα της και του λέει. "Αυτός δεν ήθελες πάντα; Να με δεις να με ξεσκίζει κάποιος άλλος; Κάτσε και θα δεις πως τα ξεζουμίζω τα χοντρά καβλιά". Και σκύβει παίρνοντας μέσα στο υπέροχο στόμα της όσον από τον πούτσο μου μπορούσε να χωρέσει. Μου έκανε ένα αφηνιασμένο τσιμπούκι. Η οργή της σιγά σιγά γινόταν πραγματική κάβλα. Τώρα πια δεν ήθελε να εκδικηθεί κανέναν. Ήθελα να με νιώσει μέσα της. Γυρνάει σε στάση 69 χωρίς να αφήσει το καυλί μου από το στόμα της και μου σερβίρει το υπέροχο μουνάκι της. Το παιχνίδι είχε χοντρύνει. Αρχίζω να την γλείφω περίτεχνα και την ακούω να βγάζει γουργουρητά ευχαρίστησης. "Ελα μωρό μου και εσύ" λέει στον Ιωσήφ ανασηκώνοντας λίγο το κεφάλι της. Αυτός πλησιάζει και της προτάσει τον πούτσο του. Τον κατάπιε με την μία ενώ μου τον έπαιζε ταυτόχρονα. Είχε τον έλεγχο. Τα είχαμε χάσει και οι δύο. Σε κάποια στιγμή μας παρατάει και πέφτει ανάσκελα στο κρεββάτι.

"Θέλω να με γαμήσεις ψωλαρά μου" μου λέει και παραμερίζει τον άντρα της. Ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να εκραγεί. Ημουν έτοιμος να την ξεσκίσω. Με κινηματογραφική ταχύτητα πέρασαν από το μυαλό μου όλες εκείνες οι φαντασιώσεις που είχα. Δεν το κρύβω πως αυτή η γυναίκα με κάβλωνε. Πολλές φορές την είχα πάρει στην φαντασία μου. Πως να το πεις όμως αυτό στον κολλητό σου; "Απόψε κάνω εγώ κουμάντα μωρή πουτάνα" της λέω και πριν το καταλάβει την έχω γυρίσει βίαια στα τέσσερα. Θα έπαιρνα αυτό που ζητούσα. Ακουμπάω τον πουτσοκέφαλό μου στην κωλοτρυπίδα της. Κάνει να τραβηχτεί. Την αρπάζω από τα κωλομέρια και την ακινητοποιώ. Αρχίζω με μεγάλη δυσκολία να της τον καρφώνω ενώ αυτή παρακαλάει τον άντρα της να με κάνει να σταματήσω. Ήταν απίστευτη η δυσκολία. Ο κώλος της ήταν παρθένος και δεν έμπαινε με τίποτα. Την νιώθω να δακρύζει και αντί να σταματήσω της τον καρφώνω πραγματικά βίαια. Βγάζει ένα ουρλιαχτό πόνο. Εκείνη την ώρα ο Ιωσήφ μαλακιζόταν σαν τρελλός. "Σκίσε την πουτάνα" μου φωνάζει. Η Ρένα είχε παραδοθεί. Το καυλί μου την τρυπώσε με μανία. Είχε πάψει να αντιστέκεται. Την ένιωθα πως συντόνιζε τις κινήσεις της και άρχισε αυτή να δίνει τον ρυθμό.

Ο άντρας της δεν άντεχε άλλο. Πήγε μπροστά της και της τον έδωσε στο στόμα. Στην δεύτερη ρουφηξιά άρχισε να της τον αδειάζει. Ενιωθα το αίμα μου να κυκλοφορεί με απίστευτη ταχύτητα στο κεφάλι μου. Η γυναίκα μου κοιμόταν δίπλα και εγώ γαμούσα με λύσσα μία άλλη γυναίκα. "Γάμα με, γάμα με πουτσαρά μου" έλεγε με λυγμούς, ενώ τα χύσια του κουμπάρου μου έσταζαν από το στόμα της. Δεν θα άντεχα άλλο. Την σπρώχνω απότομα και της λέω. "Τώρα θα σε γαμήσω από το στόμα ξεκωλιάρα". Υπάκουη έρχεται και σκύβει μπροστά μου. Τέτοιο τσιμπούκι ούτε επαγγελματίας δεν κάνει. Η γεύση της κωλοτρυπίδας της πάνω στο καβλί μου την είχε τρελλάνει. "Κοίτα να τα πιεις όλα βρώμα" της λέω. Την έφτιαχναν οι βρισιές. Η γυναίκα αυτή ήταν δυναμίτης. Aρχισα να χύνω και νόμιζα ότι δεν θα σταματούσα ποτέ. Μου τον ρούφαγε δυνατά λες και ήθελε να τον στραγγήξει. Δεν άφησε ούτε σταγόνα. Ήμουν κατάκοπος. Εκείνο το βράδυ δεν άντεξα άλλο γύρο. Είχαμε ένα μικρό μυστικό πια μεταξύ μας. Μέχρι και τώρα που τα γράφω καβλώνω.

Η Εύη η καυλιάρα !


 Σκέφτηκα λοιπόν ότι είναι κακό να είμαι αχάριστος και έτσι αποφάσισα και εγώ να γράψω μια αληθινή δική μου εμπειρία ,κάτι που μου συνέβη πριν 6 χρόνια στην Γερμανία ,εκείνη την εποχή λοιπόν είχα δεσμό με μια κοπέλα την Εύη εγώ ήμουν 30 180 αρκετά γεροδεμένος ,αρρενωπός με ομολογουμένως πλούσια προσόντα και αυτή 21 ετων ξανθιά ψηλή με ένα καταπληκτικό σώμα όχι το σώμα του μοντέλου αλλά με πλούσια πιασίματα τορνευτό κωλαρακι στητό στήθος κανονικό και με ένα περπάτημα και χάρη που σε καύλωνε αμέσως μόλις την έβλεπες ,παρέλειψα να πω ότι της αρέσει παρά πολλή το γαμήσι σε σημείο που γαμηθεί η όχι το βράδυ για να κοιμηθεί θα πρέπει να χαϊδέψει το μουνάκι της .


Λοιπόν και οι δύο μας έχουμε καιρό να γαμηθούμε και τα τελευταία βράδια που τα λέγαμε η κουβέντα μας από μόνη τις πήγαινε στα περασμένα αναπολώντας παλιές ερωτικές στιγμές και κάθε φορά και εγώ αλλά και αυτή το κάναμε μόνοι μας ,όποτε αποφάσισα να πάω εκεί να περάσουμε καλά για μια βδομάδα, αυτή πέταξε από τη χαρά της μόλις τις το είπα και μου υποσχέθηκε και μια έκπληξη.

Έφτασε λοιπόν η ώρα να βρεθούμε στο σπίτι της ,δεν προλάβαμε καλά , καλά να μπούμε μέσα μόλις που πρόλαβα να αφήσω τα πράγματα μου με πιάνει κάπως απότομα και με πετάει στο κρεβάτι αμέσως μου έβγαλε το παντελόνι σκύβοντας απαλά αρχίζει να μου κάνει ένα τσιμπούκι τέτοιο που μόνο αυτή ξέρει να κάνει ,εγώ εκείνη τι στιγμή ένοιωσα κάπως άβολα αλλά σύντομα (συντονίσθηκα που λένε) και άρχισε να με καυλώνει πολύ αυτή η φάση, την έβλεπα είχε αρχίσει να τα δίνη όλα, τα χείλη της απαλά αλλά και με μεγάλη μαεστρία είχαν αρχίσει να σφίγγουν το καυλί μου και να ανεβοκατεβαίνουν από το μεγάλο πουτσοκεφαλο μου προς τη βάση του μαλακού μέχρι εκείνη τη στιγμή πούτσου μου και ταυτόχρονα να ρουφάνε περιμένοντας το πηχτό χύση μου ,ταυτόχρονα τα χέρια της είχαν αρχίσει να με χαϊδεύουν παντού και στριφογυρίζοντας λίγο το σώμα της βρεθήκαμε να κάνουμε 69 .

Η γλώσσα της άρχισε μετά τον πούτσο μου που είχε γίνει τεράστιος να γλείφει και τα αρχίδια μου ,μμμμμμμμμ τέτοια καύλα είχα καιρό να νιώσω έβλεπα το μουνάκι της να συσπάται ,η γλώσσα μου έκανε καλή δουλεία είχε χωθεί στο εφηβικό ξυρισμένο μουνάκι της νιώθοντας το να κατεβάζει παρά πολλά υγρά ,ήμουνα παρά πολύ καυλωμένος ,με καύλωνε όλη αυτί η φάση βλέποντας το μουνάκι τις καυλωμένο να συσπάται , από τα βογκητά της κατάλαβα ότι την έβρισκε κατάλαβα ότι ήθελε να τα δώσει όλα εκείνο το βράδυ .

Μμμμμμ ναι καυλιάρη μου ,ναιιιιιιι ελααααα ,τρελανεμε αποψεεεεεε κανεμε να τρελαθώ από καύλα ,αφήνοντας το μουνάκι της άρχισα να φιλάω αλλά και να σαλιώνω πιο πολύ την κωλοτρυπίδα της αυτή τη ροζ αλλά σύγχρονος μαγευτική τρυπούλα της που σκάφτοντας τη ότι τη γαμάω είχα τραβήξει του κόσμου τις μαλακίες ενώ με τα δάχτυλα μου προσπαθούσα σιγά σιγά να χαλαρώσω τη σφιχτή σούφρα της πράγμα που τα κατάφερα μετά από λίγο και άρχισα να βάζω δάχτυλα και στο μουνάκι της αλλά και στο κωλαρακι της , ήταν η πρώτη φορά που με άφηνε να κάνω κάτι τέτοιο δηλαδή να της βάλω κωλοδαχτιλο ,αμέσως το μυαλό μου πήγε στην έκπληξη που ήθελε να μου κάνει ,ναι επιτέλους όπως πάμε θα με άφηνε να την γαμήσω από το κώλο μια κολάρα που τι βλέπεις σπάνια σε γυναίκα ,με όχι μόνο τις τέλειες αναλογίες αλλά και είναι και πολύ προκλητικός .

Μην αντέχοντας άλλο την έβαλα να κάθετε στα τέσσερα με όσο μπορούσε ανοιχτά τα ποδιά της ,το μουνάκι της ήταν πλέον έτοιμο να πάρει μέσα το καυλί μου που από την καύλα που είχα ,οι φλέβες του είχαν πεταχτεί και φαίνονταν πολύ χοντρές ,επιτέλους έφτασε η ώρα και το καυλί μου έμπαινε σιγά σιγά μέσα τις .

Η Εύη άφησε ένα μακρόσυρτο βογκητό ααααααααχχχχχχχ ναι μωρό μου πόσο περίμενα αυτή τι στιγμή θέλω να με σκίσεις να με ταπεινώσεις ,θέλω να με κανείς έρμαιο του πούτσου σου απόψε κανεμε ότι θες γαμιά μου ,ένα πράγμα που τις άρεσε πάντα ήταν να της κάνω ήταν το turbo,δηλαδή να την έχω όπως τώρα στα τέσσερα και να τη γαμάω παρά πολύ δυνατά και όσο μπορώ πιο γρήγορα, όταν τις το κάνω τρελαίνεται ,δεν ξέρει τι κάνει ,τι λέει, γενικά χάνετε στη καύλα της και αφήνετε ,αρχίζοντας λοιπόν σιγά σιγά άρχισα, όλο και ποιο γρήγορα .

Η Εύη από την καύλα τις άρχισε να κλαίει από καύλα ναιιιιιι μωρό μου ναιιιιιιιιιιι παρεμεεεεεεεεε ρε πούστη κάντο ποιο δηναταααααα ναιιιιιιιιιιιιιι .

Αυτό ήταν η Εύη δεν ήξερε τι έκανε είχε αφεθεί εντελώς όσο πιο δυνατά έσπρωχνα τον πούτσο μου στο μουνί τις τόσο και αυτή έσπρωχνε το μουνί τις πάνω μου μμμμμμ ναι καύλα μου φώναζα και εγώ βλέποντας την κωλοτρυπίδα της ορθάνοιχτη να με περιμένει τις ανοίγω διάπλατα τα κολομαγουλα και την σταθεροποιώ περιττό να σας πω ότι ο πούτσος μου κόντευε να εκραγεί από την καύλα που ένιωθα .και ακουμπάω το πουτσοκεφαλο μου απαλα στην κωλοτρυπίδα της μμμμμμμμμμμ ναιιιιιιιιιιιι επιτελους τη γαμαω στην αρχη ο κολος τις ηταν πολύ σφιχτός και πονούσε τρομερά , αααααχχχχχχχχ πωναωωωωω μωρό μου με σκιζειςςςς ελα δεν αντεχωωωω βγες έλα γάμα ξανά το μουνάκι μου ,δεν με λυπάσαι όσο και αν επέμενε αυτή εγώ ήθελα να τις σκίσω το κωλαρακι της .

Έλα μωρό μου χαλάρωσε τις έλεγα ,έλα καύλα μου έλα να νιώσεις τι θα πει γαμήσι να νοιώσεις άλλη καύλα πρωτόγνωρη ,σιγά και αφού είχε χαλάρωση αρκετά ο πόνος μετετραπικε σε ατελείωτη καύλα μμμμμ ναι ρε πούστη άντρα το καταφερεςςςς γαμιοληηηηηη ναιιιιιιιιι ,ελααα πιο γρήγορα τώρα πω πω τι καύλα νιώθω ,τη έχανα η μαλακό τόσο καιροοοοοο ναι μωρό μου σκίσε μου τη κολάρα μου ναι πάρε με γέμισε μου τις τρύπες πούτσο , βρισκόταν σε παροξυσμό από τη πολλή καύλα ήταν υπέροχα μμμμμμμ ναι καύλα μου της λέω ,η Εύη από την πολύ καύλα είχε βάλει τόσες δυνατές κραυγές που μάλλον μας άκουγαν και τα δίπλα σε αυτή διαμερίσματα ,ναι μωρό μου βαλε και στο μουνάκι μου κάτι θέλω να γευτώ δύο πούτσους βαθιά μέσα μου ,τότε βλέποντας ένα κερί αρκετά μεγάλο θα έλεγα της το έχωσα στο μουνί της και άρχισα να τι γαμάω με αυτό ταυτόχρονα έχοντας το καυλί μου στον κώλο της.

Ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία η Εύη δεν ξαναειχε ζήσει κάτι παρόμοιο από τη μια να την γαμάω δυνατά από το κώλο της και παράλληλα σαν δεύτερος πούτσος να της σκίζω το μουνάκι της μμμμμμμ ναιιιιιιιι ρε γαμιά μουυυυυυυυ γαμαμεεεεεεεε σκισεμεεεεεεεεεεεε κοντευοοοο ναιιιι χυνωωωωωωω ναιιιιι τη καυλααααα ,τότε τραβήχτηκα και τον ξαναέβαλε μέσα στο στομα της και άρχισε να τρομπάρει ναι να ρουφάει ταυτόχρονα , ο πούτσος μου καυλωμένος όπως ήταν έφτανε μέσα βαθιά στο λαιμό τις , ναιιιιιιιιι άρχισα να βογγαωωωωωω ναι μωρό μου χινοοοοοοοοοοοο τις έπιασα το κεφάλι και τις το γαμούσα όπως ήθελα εγώ ναι τι καύλα ήταν αυτηηηηηη πω πω εγώ έχυνα στο στοματης και η Εύη βάζοντας δάχτυλο στο μουνάκι της και το κερι αυτή τη φορα στο κολαρακι της ξανάχυνε και χύναμε ταυτοχρονααααα μμμμμμμμμ καταπληκτική εμπειρία .φυσικά μέχρι να φύγω από εκεί κάναμε και αλλά πράγματα ,αλλά ότι και να κάνω πάντα απο τοτε και περα ήθελε να της γαμάω και το κώλο της ,φυσικά είχε χαλαρώσει και το απολαμβάναμε κάθε φορά.

Για μένα αυτή ήταν από τις πιο καλές εμπειρίες

Ατελείωτοι οργασμοί


 Θέλω το μουνάκι σου. Γουστάρω να στο γαμάω. Σου αρέσει; Ε; Σου αρέσει μωρή πουτάνα; Σου αρέσει να γαμιέσαι σα πουτάνα; Πονάς; Πόνα πιο πολύ!». Ίσως μια άλλη ώρα μια άλλη στιγμή να της μοιάζανε πολύ χυδαία, πολύ πρόστυχα, ή να ξενέρωνε.

Όμως τώρα, εδώ, αυτή τη στιγμή έκαναν το κόλπο της να υγραίνεται, ένιωθε το πούτσος του δυνατό να την πονάει. Της άρεσε αυτός ο πρωτόγνωρος πόνος. Συνήθως τον απέφευγε. Δεν ήθελε να την πονάνε. Ούτε οι δαγκωνιές ούτε οι ξυλιές την ερέθιζαν. Μια ζωή πολύ συμβατική με μικρά ευαίσθητα πάθη. Χωρίς μεγάλες εντάσεις και απότομες στάσεις. Χωρίς ιδιαίτερες αναταράξεις.

Μια βαθιά ερεθιστική κραυγή βγήκε πάλι από τα σωθικά της, χωρίς να μπορεί να την ελέγξει. Η ξυλιά του την πόνεσε και την ερέθισε συνάμα. Ένιωθε να είναι η τσούλα του και της άρεσε. Έπιασε τους γλουτούς του, τον τράβηξε με δύναμη μέσα της. Τον κοίταξε πρόστυχα, ερεθισμένα... -    «Γάμησε με πιο άγρια!!!»

Ένιωθε τον κόλπο της έτοιμο να εκραγεί. Τα υγρά της, την πλημμύρισαν. Ένιωθε τον πούτσο του να την σκίζει τόσο γλυκά και άγρια. Γρήγορα, αργά, σταθερά, αριστερά, δεξιά. Μερικές φορές έμπαινε μέσα και κουνιόταν ολόκληρος πάνω της. Ο πούτσος του έτριβε καυλωτικά το τράχηλο της, η κλειτορίδα της τριβόταν έντονα από την κίνηση του. Ερεθίζονταν, πρηζόταν, άνοιγε κι άλλο. Τον ήθελε, συνεχώς… το μυαλό της σταμάταγε, χανότανε. Πάει η έμπνευση της, δεν ήξερε τι άλλο να ζητήσει. Μόνο:

-    «Σκίστο μου! Γάμα το μουνί μου! Είμαι η πουτάνα σου! ναι!!!»

-    «Είσαι μωρή καριόλα! Είσαι πολύ καύλα…!!!»

Και όλο και πιο δυνατά έμπαινε μέσα της.

Έσφιγγε το στήθος της, το δάγκωνε μερικές φορές. Πιο πολύ την κράταγε δαγκωμένη από το λαιμό, σα να την ακινητοποιούσε. Την έκανε όλη δική του. Έπιανε σφιχτά τα κωλομέρια της και τα τράβαγε… την πόναγε. Σταμάτησαν για λίγο… την γύρισε στα τέσσερα. Ξίνισε λιγάκι. Πήγε να ξεκαυλώσει. Αυτή η στάση την πονούσε και δε της άρεσε ποτέ. Εδώ όμως δεν είχε επιλογή, δε της δόθηκε η ευκαιρία να σκεφτεί.

Γύρισε… μια-δυο δυνατές ξυλιές την ερέθισαν πάλι. Ένιωσε τον πούτσο του να την καρφώνει, να την σκίζει κυριολεκτικά. Παραξενεύτηκε αλλά σύντομα το ξέχασε και αφέθηκε. Δεν πόναγε άσχημα, αλλά ερεθιστικά, ήθελε τώρα να πονέσει. Της έπιασε τα μαλλιά, τα τράβηξε, την πόνεσε. Ερεθίστηκε κι άλλο. Τόσα χρόνια φαντασιωνόταν να την πηδάνε στα τέσσερα αλλά ποτέ δεν το ευχαριστήθηκε.

Ένιωσε να καυλώνει πιο πολύ… έβγαινε από μέσα της η πιο αναμενόμενη φαντασίωση. Ούτε κατάλαβε πως φώναζε τόσο δυνατά, πως τον έβριζε και του ζήταγε να την γαμάει πιο δυνατά.

Δε μπορούσε να κρατηθεί πια, άρχισε να καίγεται… ο πούτσος του την ταρακουνούσε… άρχισε να το μουνί της να χύνει. Ένας ατελείωτος οργασμός, μια πρωτόγνωρη εμπειρία, όλα μαζεμένα στο μυαλό της να μπερδεύονται και ταυτόχρονα να λύνονται. Μια έκσταση, μια σκοτοδίνη υπέροχη, η απόλυτη ηδονή διαπερνούσε και τάραζε κάθε κύτταρο της.

Δεν άντεχε άλλο… αφού τελείωσε τον σταμάτησε, γύρισε τον κοίταξε πρόστυχα, και έπιασε με τα απαλά της χέρια τον πούτσο του. Σπάνια το είχε κάνει και αυτό στην αρχή μόνο για τον ερεθισμό. Γονάτισε μπροστά του, και τον πήρε στο στόμα της. Ένιωσε τη γεύση του. Δε περίμενε ότι θα της αρέσει τόσο! Μύριζε τόσο ωραία, το απολάμβανε κάθε χιλιοστό του, που έβαζε στο στόμα της.

Τον ένιωθε να τελειώνει… άρχισε να τον παίζει γρήγορα ρουφώντας τον με μανία. Θα έκανε ότι δεν είχε ξανακάνει ποτέ, και ίσως να είναι και η τελευταία φορά. Αυτό σκέφτηκε. Άφησε το σπέρμα του να πέσει στο πρόσωπο της, στο στόμα της, στη γλώσσα της. Το δοκίμασε, της άρεσε…

Σκουπίστηκε και χαλάρωσε στην αγκαλιά του. Ένα χάδι στα μαλλιά της, στο γυμνό κορμί της, την χαλάρωσε, την κοίμισε. Τα όνειρα πλημμύρισαν τον τόπο όπως αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά του…

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Επικίνδυνα Παιχνίδια


 Τα νεύρα μου είχαν γίνει σμπαράλια. Όλα άρχισαν από την στιγμή που ο άντρας μου αποφάσισε να βάλει αγγελία, σε μια εφημερίδα δωρεάν αγγελιών, για να πουλήσει το παλιό αυτοκίνητο. Θα μου πείτε κακό είναι αυτό; Καθόλου αν δεν μπερδευόταν το τηλέφωνο μας με το τηλέφωνο μιας άλλης αγγελίας!


Ναι… σωστά ακούσατε. Οι βλάκες της εφημερίδας ή ο δαίμων του τυπογραφείου όπως λένε αυτοί τις κοτσάνες που κάνουν, έβαλαν το τηλέφωνο μας σε μια ροζ αγγελία…

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Την ημέρα λοιπόν που περιμέναμε να δημοσιευτεί η αγγελία για το αυτοκίνητο άρχισαν να μας παίρνουν διάφορα ύποπτα τηλεφωνήματα. Αρχικά νομίζαμε ότι κάποιος είχε πάρει λάθος αριθμό… Μετά όταν κάποιος ξαναπήρε τηλέφωνο και ζήτησε να του στείλουμε μια άγρια κοπέλα αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι κάποιος μας έκανε φάρσα… Όταν όμως τα τηλεφωνήματα άρχισαν να πληθαίνουν και δεν σταματούσαν ούτε το βράδυ καταλάβαμε ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε… Έτσι όταν την άλλη μέρα το πρωί αγοράσαμε την εφημερίδα και κοιτάξαμε για τις αγγελίες είδαμε ότι στην αγγελία μας υπήρχε άλλος αριθμός τηλεφώνου. Και κοιτώντας πιο προσεχτικά και τις άλλες αγγελίες είδαμε και το χειρότερο… Το τηλέφωνο μας είχε δημοσιευτεί σε άλλη αγγελία. Θα μου πείτε ότι αυτό δεν είναι και τόσο κακό… Δεν είναι και τόσο κακό φυσικά εκτός αν η αγγελία λέει:

«Πραγματοποιήστε όλες τις φαντασιώσεις σας. ’γρια καλλονή έρχεται στον χώρο σας για να κάνει πραγματικότητα κάθε φαντασίωση σας. Απόλυτη εχεμύθεια. Τηλέφωνο επικοινωνίας …»

Ναι σωστά καταλάβατε. Το τηλέφωνο επικοινωνίας ήταν το τηλέφωνο του σπιτιού μας. Φυσικά επικοινωνήσαμε αμέσως με την εφημερίδα που μετά από χίλια συγνώμη μας υποσχέθηκαν ότι το λάθος θα διορθωνόταν στην επόμενη έκδοση της εφημερίδας. Αλλά το κακό είχε γίνει… Διάφοροι άντρες έπαιρναν τηλέφωνο όλη την ημέρα και ζητούσαν την άγρια καλλονή…

Το τηλέφωνο χτυπούσε για ακόμα μια φορά. Το σήκωσα ελπίζοντας αυτή την φορά να ήθελαν εμένα και όχι κάποια γυναίκα για ραντεβού.
«Παρακαλώ» είπα προσπαθώντας να είμαι ήρεμη.
«Ναι… Παρακαλώ θα ήθελα να κλείσω ένα ραντεβού…» άκουσα από την άλλη άκρη της γραμμής.

“Γαμώτο όχι πάλι!” σκέφτηκα και πήγα να επαναλάβω την φράση που έλεγα όλη μέρα: “Λάθος κάνετε κύριε…” αλλά πριν προλάβω να πω οτιδήποτε αυτός με πρόλαβε… «Πρώτα να σας πω τι ακριβώς θέλω για να μου πείτε αν γίνεται…» είπε.

«Μάλιστα…» είπα εγώ απορώντας και η ίδια γιατί δεν τον ξεφορτωνόμουνα αμέσως.

«Λοιπόν… Θα ήθελα να έρθει μια όμορφη κοπέλα, και μόλις φυσικά την εγκρίνω να με δέσει με χειροπέδες στο κρεβάτι και να μου κάνει άγριο σεξ… Θέλω κάτι άγριο χωρίς όμως να φτάσουμε σε ακρότητες… Γίνετε αυτό;»

«Να σας δέσει;» ρώτησα σαν χαζή.

«Ναι… είναι μια φαντασίωση που έχω εδώ και καιρό… Δεν με νοιάζει πόσο θα κοστίσει…» είπε.

«Και για πότε το θέλετε;» ρώτησα χωρίς να το σκεφτώ.

«Για αύριο το απόγευμα στις 6 αν γίνετε. Λέγομαι Ανδρέας Κ… και η διεύθυνση μου είναι…»

Σημείωσα την διεύθυνση χωρίς να σκεφτώ ότι δεν την χρειαζόμουνα…

«Και κάτι άλλο… χειροπέδες και ότι άλλο χρειαστεί το έχω εγώ… η κοπέλα δεν χρειάζεται να φέρει τίποτα μαζί της…» είπε αυτός.

«Εντάξει κύριε… Αύριο στις 8 θα έρθει κάποια κοπέλα στο σπίτι σας» είπα με ύφος επαγγελματία…

Έκλεισα το τηλέφωνο αναστατωμένη. Αυτός ο άντρας μόλις μου είχε ζητήσει μια κοπέλα για να πραγματοποιήσει μια από τις πιο έντονες φαντασιώσεις μου… Μια φαντασίωση που είχα από μικρή αλλά δεν τολμούσα να πραγματοποιήσω…

Από εκείνη την στιγμή δεν μπόρεσα να ηρεμίσω. Ήταν σαν να άκουγα συνέχεια την φωνή του άντρα να μου περιγράφει την φαντασίωση του… την φαντασίωση μου…

Την άλλη μέρα από την ώρα που ξύπνησα μια ιδέα άρχισε να με βασανίζει. Μια ιδέα που δεν μπορούσα να βγάλω από το μυαλό μου με τίποτα…

Το τηλέφωνο διέκοψε τις σκέψεις μου. Το σήκωσα αφηρημένη.

«Παρακαλώ;» είπα.

«Έλα Μαιρούλα…» άκουσα να μου λέει ο άντρας μου.

«Έλα…» είπα.

«Σήμερα θα αργήσω να γυρίσω. Θα βγω με έναν παλιό φίλο για να συζητήσουμε για μια συνεργασία. Τον κάλεσα και στο σπίτι για να του κάνουμε το τραπέζι μεθαύριο. Κοίτα να ετοιμάσεις κάτι…» είπε.

«Εντάξει… Τι ώρα θα γυρίσεις;»

«Μάλλον μετά τις 12. Μη με περιμένεις… Πέσε μόνη σου για ύπνο…»

«ΟΚ… Φιλάκια» είπα και έκλεισα το τηλέφωνο.

Κοίταξα το ρολόι. Ήταν σχεδόν 7 η ώρα. Χωρίς να το σκεφτώ μπήκα και έκανα ένα μπάνιο και μετά έβαλα τα πιο σέξι μαύρα εσώρουχα που είχα και ένα εφαρμοστό μαύρο φουστάνι…

Στις 8 η ώρα χτυπούσα το κουδούνι του διαμερίσματος που μου είχε πει την προηγούμενη μέρα στο τηλέφωνο.

“Θεέ μου… τι κάνω εδώ;” σκέφτηκα περιμένοντας να μου ανοίξει και γύρισα για να φύγω συνειδητοποιώντας τι πήγαινα να κάνω. Εκείνη την στιγμή όμως η πόρτα άνοιξε και είδα έναν γοητευτικό άντρα να με κοιτάει.

«Ο κύριος Ανδρέας Κ…;» ρώτησα καταλαβαίνοντας ότι τώρα ήταν αργά για να φύγω.

«Ο ίδιος… εσείς είστε η κοπέλα από την αγγελία;» ρώτησε αυτός.

«Μάλιστα… να περάσω;»

«Φυσικά…» είπε αυτός κοιτώντας με, με θαυμασμό.

Πέρασα μέσα και με οδήγησε προς την κρεβατοκάμαρα. Τα πατζούρια ήταν κλειστά και το δωμάτιο φωτιζόταν από ένα πορτατίφ. Είδα ένα μεγάλο σιδερένιο κρεβάτι και δυο ζευγάρια χειροπέδες στο κομοδίνο. Δίπλα στις χειροπέδες πρόσεξα δύο κουτάκια με προφυλακτικά.

Τον είδα να με κοιτάει συνέχεια και κατάλαβα ότι είχε έρθει η ώρα να δράσω…

«Ξάπλωσε» είπα με σταθερή φωνή και αυτός υπάκουσε. Εγώ πήρα το ένα ζευγάρι χειροπέδες και το πέρασα στο χέρι του και έπιασα την άλλη μεριά στο σίδερο του κρεβατιού. Έκανα το ίδιο με το άλλο ζευγάρι έχοντας τον τώρα δεμένο εκεί… ακινητοποιημένο…

Μετά άρχισα να τον γδύνω… Πρώτα το παντελόνι… μετά το μποξεράκι…

Πρόσεξα ότι η πούτσα του είχε αρχίσει να καυλώνει. Με μια κίνηση έσκισα το μπλουζάκι του καταλαβαίνοντας ότι δεν μπορούσα να του το βγάλω αλλιώς έτσι δεμένο που τον είχα.

Μετά άρχισα να γδύνομαι και εγώ. Έβγαλα το φουστάνι και μένοντας μόνο με τα εσώρουχα ανέβηκα πάνω του καβαλώντας τον και άρχισα να τον χαϊδεύω και να τον φιλάω στο στήθος. Έγλειφα το στήθος του… τις ρόγες του… κατεβαίνοντας προς τα κάτω… Έφτασα στα αρχίδια του και άρχισα να τα γλύφω και αυτά… να τα πιπιλάω ένα ένα… Τον άκουσα να βογκάει και κατάλαβα ότι του άρεσε. Τότε σηκώθηκα και έβγαλα το σουτιέν μου και μετά το κιλοτάκι.

«Έλα… δείξε μου το μουνάκι σου καύλα μου…» τον άκουσα να μου λέει με βραχνή φωνή. Εγώ καβαλώντας τον με το μουνάκι μου προς το πρόσωπο του και το κεφάλι μου προς τον πούτσο του άνοιξα τα πόδια μου μπροστά στα μάτια του δείχνοντας του το μουνάκι μου. Βάζοντας το χέρι μου το άνοιξα με τα δάχτυλά μου για να το δει καλύτερα ακούγοντας τον να βγάζει ένα βογκητό και βλέποντας την πούτσα του εντελώς καυλωμένη. Απλώνοντας το χέρι μου έπιασα απαλά την πούτσα του χαϊδεύοντας την, ακούγοντας τον να βογκάει πιο δυνατά. Τότε εγώ κάθισα πάνω στο στήθος του τρίβοντας το μουνάκι μου πάνω του και βάζοντας το δάχτυλο μου στο στόμα το σάλιωσα και άρχισα να αγγίζω απαλά το κεφαλάκι της πούτσας του. Μετά γλύφοντας πάλι το δάχτυλο ανασηκώθηκα λιγάκι και μπροστά στα μάτια του άρχισα να χαϊδεύω το μουνάκι μου… να το τρίβω… ενώ σκύβοντας μπροστά άρχισα να γλύφω το κεφαλάκι της πούτσας του. Βγάζοντας το δάχτυλο από το μουνάκι μου το κατεύθυνα σιγά σιγά προς την κωλοτρυπίδα και άρχισα να το πιέζω μέσα γλύφοντας συνέχεια την πούτσα του. Βγάζοντας ένα βογκητό άρχισα να χώνω το δάχτυλο μέχρι που το έβαλα όλο μέσα ενώ ταυτόχρονα έβαζα την πούτσα του πιο βαθιά στο στόμα μου. ’ρχισα να την βάζω και να την βγάζω από το στόμα μου στον ίδιο ρυθμό με το δάχτυλο όλο και πιο γρήγορα ακούγοντας τον να βογκάει όλο και πιο δυνατά…

Τέτοια καύλα είχα χρόνια να νιώσω. Ήθελα να νιώσω αυτή την πούτσα μέσα μου… Σηκώθηκα και παίρνοντας το προφυλακτικό από το κομοδίνο του το φόρεσα. Μετά γυρίζοντας προς το μέρος του κάθισα πάνω στην καυλωμένη πούτσα του και άρχισα να κινούμε πάνω κάτω όλο και πιο γρήγορα… όλο και πιο δυνατά ενώ βογκούσαμε και οι δύο δυνατά μέχρι που χύσαμε…

«Λοιπόν; Είσαστε ευχαριστημένος;» ρώτησα βγάζοντας του τις χειροπέδες.

«Ναι… είσαι καλή στο κρεβάτι αλλά… δεν ήσουν και πολύ άγρια…» είπε αυτός.

«Συγνώμη αν σας απογοήτευσα κύριε…», είπα συνειδητοποιώντας ότι είχε δίκιο, «καλύτερα να πηγαίνω…»

«Όχι μη φεύγεις ακόμα…» είπε αυτός και με έπιασε από τον καρπό τραβώντας με.

«Αφήστε με… τι θέλετε;» φώναξα εγώ.

«Σκάσε… θα κάνεις ότι σου πω» είπε αγριεμένος.

«Μάλιστα» είπα εγώ φοβισμένη από την αντίδραση του. Με τράβηξε απότομα από το χέρι και μου έβαλε τις χειροπέδες, που ήταν ακόμα πιασμένες στο σίδερο του κρεβατιού, στο αριστερό χέρι. Το άλλο το άφησε ελεύθερο…

«Λοιπόν… αφού δεν μπόρεσες να γίνεις η αφέντρα μου θα γίνεις η σκλάβα μου…» είπε αυταρχικά.

«Μα…» πήγα να πω και αυτός μου έδωσε ένα χαστούκι.

«Σκασμός! Θα μιλάς μόνο όταν σου δίνω την άδεια και θα κάνεις ότι σου λέω» είπε αγριεμένος.

«Μάλιστα…» ψιθύρισα.

«Τι είπες; Δεν σε άκουσα!» είπε αυτός σηκώνοντας το χέρι του έτοιμος να μου δώσει και άλλο χαστούκι.

«Μάλιστα…» είπα δυνατά.

«Από εδώ και πέρα θα με λες Κύριε ή Αφέντη μου!» φώναξε αυτός.

«Μάλιστα Κύριε» είπα τρομαγμένη.

«Λοιπόν κούκλα μου… ’νοιξε τώρα τα πόδια σου όσο μπορείς…» είπε και εγώ υπάκουσα.

«Ωραία…», συνέχισε αυτός, «τώρα βάλε το χέρι σου στο μουνί σου και μαλακίσου…»

«Μα… δεν μπορώ να το κάνω αυτό…» είπα δειλά.

«Τι είπες;» είπε αυτός και μου έδωσε ένα δυνατό χαστούκι, «Λοιπόν; Θα το κάνεις τώρα ή να φέρω και την ζώνη;» συνέχισε.

«Θα το κάνω…» είπα εγώ κλαίγοντας.

«Δεν άκουσα καλά… τι είπες;»

«Θα το κάνω Αφέντη μου…» είπα εγώ και έβαλα το χέρι μου στο μουνάκι μου κλαίγοντας.

«Σταμάτα τις κλάψες και άρχισε να μαλακίζεσαι» είπε αυτός και εγώ υπάκουσα κοντεύοντας να πεθάνω από την ντροπή… Έβαλα το δάχτυλο μου μέσα στο μουνάκι μου και άρχισα να το τρίβω όπως είχα ξανακάνει τόσες φορές μόνη μου. Το μουνί μου ήταν υγρό από πριν και γρήγορα άρχισε να ερεθίζεται. Εγώ όμως παρόλο που ένοιωθα την καύλα να με κυριεύει παρακαλούσα μέσα μου να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Ένοιωθα ότι εξευτελιζόμουν μπροστά στα μάτια ενός άγνωστου που με παρακολουθούσε να τρίβω το μουνάκι μου άγρια… ταυτόχρονα όμως αυτό με καύλωνε ακόμα περισσότερο…

«Φτάνει… σταμάτα τώρα…» μου είπε ξαφνικά.

«Όχι ακόμα… θα χύσω σε λίγο…» βόγκηξα νιώθοντας ότι από στιγμή σε στιγμή θα έχυνα.

«Είπα σταμάτα!» φώναξε αυτός.

«Μάλιστα Κύριε…» είπα βγάζοντας το χέρι μου από το μουνί μου.

«Δεν είσαι εδώ για να χύσεις… Μια πουτάνα είσαι… η πουτάνα μου…» είπε αυτός άγρια.

«Μάλιστα Κύριε» είπα.

«Τι είσαι είπαμε;» ρώτησε αυτός.

«Είμαι μια πουτάνα» ψιθύρισα.

«Πιο δυνατά», φώναξε αυτός, «Τι είσαι;»

«Είμαι η πουτάνα σου» φώναξα.

«Σου; Σου επέτρεψα εγώ να μου μιλάς στον ενικό;» είπε αγριεμένος και με πλησίασε με απειλητικό ύφος. Με μια απότομη κίνηση με γύρισε μπρούμυτα και πριν προλάβω να καταλάβω τι γινότανε ένιωσα την παλάμη του να πέφτει με δύναμη στο κωλαράκι μου. Έβγαλα μια στριγκλιά πόνου και αμέσως ένοιωσα άλλη μια δυνατή ξυλιά στο κωλαράκι μου.

«Μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη» φώναξα δακρύζοντας από πόνο.

«Τι είπαμε ότι είσαι;» φώναξε αυτός δίνοντας μου άλλη μια.

«Είμαι η πουτάνα σας αφέντη μου» είπα βογκώντας και τον ένοιωσα να σταματάει τις ξυλιές.

«Ωραία… Κάτσε τώρα στα τέσσερα…» είπε και εγώ υπάκουσα. Αυτός ήρθε από πίσω μου και ένοιωσα την πούτσα του να ακουμπάει στο μουνάκι μου και σιγά σιγά να ανεβαίνει προς τα πάνω. Στην αρχή δεν καταλάβαινα τι πήγαινε να κάνει αλλά σε λίγο, όταν ένοιωσα την πούτσα του να ακουμπάει στην κωλοτρυπίδα μου, κατάλαβα τι ετοιμαζόταν να κάνει.

«Όχιιιιιιιιιι» φώναξα τρομοκρατημένη και πήγα να τραβηχτώ αλλά αυτός με ακινητοποίησε και με μια απότομη κίνηση έχωσε την άκρη της πούτσας του στην κωλοτρυπίδα μου κάνοντας με να βγάλω μια κραυγή πόνου. Καταλαβαίνοντας ότι τώρα πια δεν μπορούσα να ξεφύγω άρχισα να προσπαθώ να χαλαρώσω ενώ αυτός με μια ακόμα κίνηση χώθηκε ακόμα πιο βαθιά μέσα μου. Χωρίς να νοιαστεί καθόλου για τις κραυγές μου έχωσε με μια κίνηση ολόκληρη την πούτσα του μέσα μου και άρχισε σιγά σιγά να κινείται.

Τότε ήταν που συνειδητοποίησα ότι ο πόνος είχε αρχίσει να ελαττώνεται και την θέση του έπαιρνε μια απίστευτη καύλα. Τώρα τον ένοιωθα να κινείτε όλο και πιο γρήγορα… όλο και πιο δυνατά… καυλώνοντας με όλο και περισσότερο. Δεν θυμάμαι πόση ώρα συνεχίστηκε αυτό μέχρι που άρχισα να χύνω πιο δυνατά από κάθε άλλη φορά στην ζωή μου.

Κοιτάχτηκα για τελευταία φορά στον καθρέφτη και κατευθύνθηκα προς το σαλόνι που με περίμεναν ο άντρας μου και ο φίλος του.

«Έλα επιτέλους βρε Μαίρη… έλα να σου γνωρίσω τον Ανδρέα…» είπε ο Κώστας μόλις μπήκα στο δωμάτιο.

«Συγνώμη που άργησα» είπα χαμογελώντας και κοίταξα προς το μέρος το Ανδρέα για να τον χαιρετίσω. Και τότε ήταν που έπαθα το σοκ της ζωής μου!

Απέναντι μου με κοίταγε, άναυδος και αυτός, ο άντρας που είχα γνωρίσει πριν δυο μέρες… Και όχι απλώς είχα γνωρίσει… είχα κάνει και άγριο σεξ μαζί του…

«Χάρηκα για την γνωριμία... » είπε αυτός χαμογελώντας αμήχανα.

«Και εγώ το ίδιο» είπα προσπαθώντας να κρατήσω την ψυχραιμία μου.

Όταν μετά το φαΐ έφυγαν και οι δύο, για να πάνε με μια σημαντική συνάντηση με έναν πελάτη, ένοιωσα μια τεράστια ανακούφιση. Μάζεψα τα πιάτα και μετά μπήκα στην μπανιέρα για να χαλαρώσω και να σκεφτώ τι θα έκανα από εδώ και μπρος. Έβλεπα ολόκληρη την ζωή μου να καταστρέφετε για μια τρέλα… Τι θα γινόταν αν ο Ανδρέας τα έλεγε όλα στον άντρα μου;

Τις σκέψεις μου διέκοψε το χτύπημα του κουδουνιού. Βγήκα από την μπανιέρα και αφού τυλίχτηκα με μια πετσέτα έτρεξα να ανοίξω την πόρτα σίγουρη ότι θα ήταν ο Κώστας που είχε ξεχάσει για μια ακόμη φορά τα κλειδιά του. ’λλωστε ποιος άλλος μπορούσε να ήταν τέτοια ώρα;

Ανοίγοντας την πόρτα χωρίς καν να ρωτήσω ποιος ήταν έπαθα το δεύτερο σοκ… Αντί για τον άντρα μου είδα τον Ανδρέα να με κοιτάει από πάνω μέχρι κάτω χαμογελώντας. Συνειδητοποίησα ότι ήμουν σχεδόν γυμνή μπροστά του… Ένοιωσα τα νερά να τρέχουν στα πόδια μου και έσφιξα αμήχανα την πετσέτα γύρω μου.

«Σου έχω πει πόσο όμορφη είσαι;» μου είπε μπαίνοντας μέσα.

«Τι κάνεις εδώ; Τρελάθηκες;» ρώτησα σχεδόν ουρλιάζοντας…

«Προχτές έφυγες ξαφνικά και ξέχασες να πάρεις αυτά…» μου είπε δίνοντας μου ένα μάτσο από ευρώ.

«Δεν χρειάζεται… κράτα τα…» είπα νευριασμένη.

«Από πότε οι πουτάνες δεν δέχονται χρήματα;» ρώτησε αυτός ειρωνικά.

«Δεν είμαι πουτάνα!» είπα άγρια.

«Για μένα είσαι πάντα η πουτάνα μου…» είπε αυτός και με αγκάλιασε βίαια.

«Όχι… σταμάτα… θα έρθει ο Κώστας…» είπα προσπαθώντας να του ξεφύγω.

«Μην φοβάσαι… θα αργήσει να γυρίσει…» μου είπε γυρνώντας με, με μια κίνηση, και ρίχνοντας με μπρούμυτα στην πλάτη του καναπέ. Με ακινητοποίησε εκεί σηκώνοντας την πετσέτα μέχρι την μέση μου ενώ με το άλλο του χέρι ξεκούμπωνε το παντελόνι του…

«Σταμάτα!» φώναξα προσπαθώντας να ξεφύγω αλλά αυτός μου άνοιξε με μια κίνηση τα πόδια και χώθηκε απότομα ολόκληρος μέσα μου… Βγάζοντας μια κραυγή τον ένοιωσα να κινείται μέσα μου δυνατά…

Δεν είμαι σίγουρη για πόση ώρα με γάμαγε έτσι… Για το μόνο που είμαι σίγουρη είναι για την καύλα που είχα αρχίσει να νιώθω από τις πρώτες κιόλας κινήσεις του μέχρι που χύσαμε και οι δύο βογκώντας δυνατά.

«Που είναι ο Κώστας;» τον ρώτησα όταν συνήλθαμε και κάτσαμε στον καναπέ.

«Όπου ήταν και προχτές που σου είπε ότι θα βγαίναμε μαζί…» είπε αυτός χαμογελώντας μου πονηρά. Τότε μόνο θυμήθηκα ότι την ημέρα που είχα πάει να τον συναντήσω ο Κώστας υποτίθεται ότι ήταν μαζί του…

«Έχει γκόμενα;» ρώτησα ξαφνιασμένη.

«Φυσικά… αλλά αυτό μας βολεύει μωρό μου… θα μπορούμε να συναντιόμαστε άνετα όταν αυτός ξενοπηδάει…» είπε και με αγκάλιασε. Αυτή την φορά δεν αντιστάθηκα καθόλου.

“Γιατί όχι;” σκέφτηκα και αφέθηκα στην αγκαλιά του

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...