ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Φωφώ είμαστε παντρεμένοι περίπου 12

Με τη γυναίκα μου τη Φωφώ είμαστε παντρεμένοι περίπου 12 χρόνια, συνομήλικοι ετών 38 σήμερα. Έχουμε τρία παιδάκια και ζούμε τη βαρετή καθημερινότητα όσον αφορά τη σχέση μεταξύ μας. Η Φωφώ είναι μια γυναίκα σχετικά κοντή, χυμώδης και αρκετά εργασιομανής. Στο κρεβάτι δεν τα πολυβρίσκουμε τελευταία, θα έλεγα οτι η σεξουαλική μας σχέση πάει από το κακό στο χειρότερο. Γενικά δεν είναι και πολύ του sex, δεν κάνει πολλά πράγματα στο κρεβάτι, δεν έχει φλόγα. Θα έλεγα οτι πηδιέται επειδή πρέπει, επειδή απλά της το ζητάω. Φυσικά αυτό έχει απωθήσει και εμένα αρκετά, οπότε βρίσκω καταφύγιο σε τσόντες, φωτογραφίες από το internet κτλ. Στο sex κάνει τα απολύτως τυπικά. Ανοίγει τα ποδαράκια της, τρίβεται λίγο πάνω μου, δέχεται λίγο γλύψιμο χωρίς ανταπόδωση και γενικώς... απέχει. Απέχει από το πάθος, από τον οργασμό από την καύλα γενικώς. Και το δείχνει και στην καθημερινότητά της με το ντύσιμό της, τη διαρκή ενασχόληση μόνο με τα παιδιά κτλ. Φανταστείτε ότι έχει ξυρισμένο μουνάκι για λόγους καθαριότητας και μόνο. Δεν της αρέσουν οι τρίχες, έτσι έβαλε και εμένα να..ξυριστώ. Κάποια στιγμή προσπάθησα να βάλω να δούμε τσόντα (μέσω internet) μαζί, μόνοι μας. Ξενέρωσε. Αηδίασε. Περίμενα να καυλώσει λίγο βλέποντας τόσους πούτσους μεγάλους και τόσα μουνάκια... μάταια. Τότε άρχισε μια περίεργη ιστορία, προσπαθώντας εγώ να την βάλω στο ρόλο της πρωταγωνίστριας. Να την βάλω να φανταστεί πως θα ήταν να γαμούσαν αυτήν εκεί.. Την είδα για πρώτη φορά να χαϊδεύει ντροπαλά το μουνί της και να κοκκινίζουν τα μαγουλάκια της. Προσπάθησα να βαφτίσω τον πρωταγωνιστή με το ονόμα κάποιου, οποιουδήποτε γνωστού μας, και τσουπ! η καύλα εξαφανίστηκε. 

Το σκηνικό επαναλήφθηκε το επόμενο βράδυ χωρίς τσόντα αυτή τη φορά και με δικά μου δάχτυλα. Όλα πήγαιναν καλά, άρχισε πλέον να μου περιγράφει τον "εραστή" της. Ψηλό, αθλητικό, μαυρισμένο και... με μεγάλα προσόντα. Δεν της το έκοψα, απλά άρχισαν να μου μπαίνουν ωραίες σκέψεις. Ήθελα πλέον να δω τη γυναίκα μου να γαμιέται με κάποιον άλλο, και αν δεν μπορούσα να βλέπω στην τελική δεν πείραζε. Απλά καύλωνα με την ιδέα ότι επιτέλους κάποιος θα την ξέσκιζε, θα της τον έβαζε στο στόμα ακόμα και με το ζόρι, και όχι, δεν θα την γαμούσε τρυφερά, θα την ξέσκιζε άγρια. 

Ήθελα να το κάνω αυτό, αλλά όταν το πρότεινα με πήρε με τις φωνές. Ούτε για πλάκα. "Εγώ δεν είμαι πουτάνα, λάθος γυναίκα πήρες, έπρεπε να ντρέπεσαι" κτλ. Πλήρης άρνηση. Εγώ όμως είχα άλλα σχέδια. Πολλές φορές που ήξερα ότι λόγω καλοκαιρινής ζέστης φοράει μόνο ένα πολύ κοντό νυχτικάκι τα βράδια, έφερνα κρυφά φίλους τους οποίους δεν περίμενε. Τι να κρύψει εκείνο το νυχτυκάκι. Και όμως. Πήγαινε κατευθείαν και άλλαζε και μου κατέβαινε με τζιν. Φυσικά οι φίλοι μου δεν ήξεραν για το σκοπό που είχα, αλλά μάτι όσο μπορούσαν παίρνανε. Απλά ποτέ δεν μπόρεσε αυτό να πάει παραπέρα. Εγώ καύλωνα στην ιδέα όλο και περισσότερο, έτσι όταν πηγαίναμε οι δυο μας θάλασσα, αν έπαιρνα χαμπάρι ότι κάποιοι βρίσκονται με μάσκες κάτω από το νερό, ακόμα και 18ρηδες να ήταν, της τραβούσα το μαγιό δήθεν παίζοντας και αποκάλυπτα στα έκπληκτα μάτια τους το ξυρισμένο μουνάκι της γυναίκας μου.. Κατά λάθος βρε... 

Κάποιο ΣΚ βρεθήκαμε σε ξενοδοχείο στη Χαλκιδική για θάλασσα. Ωραίο ξενοδοχείο με μικρή πισίνα και μπόλικο κόσμο. Ήμασταν αραχτοί στις ξαπλώστρες γύρω από την πισίνα και πίναμε τον πρωινό μας καφέ. Δίπλα μας ήταν δύο ξένοι, Σέρβοι μάλλον, από 35 έως 40 χρονών τους έκανα. Ο ένας, αυτός που ξάπλωνε στην πλευρά της γυναίκας μου, ήταν αρκετά αθλητικός και το μαγιό του έδειχνε να κρύβει πολύ μεγάλα πράγματα. Η Φωφώ το πρόσεξε λέγοντας μου κρυφά "Δες αυτόν. Δες το μαγιό του." και χαμογελώντας του τύπου κουβέντα να γίνεται. Όταν η Φωφώ βούτηξε, εγώ έπιασα κουβέντα μαζί τους και μόνο τότε τους άκουσα να μιλάνε σπαστά αγγλικά. Παντρεμένοι, αλλά οι γυναίκες τους με τα παιδιά κατέβηκαν θάλασσα. Αυτοί προτίμησαν να την πέσουν στο ξενοδοχείο. Τότε έγινε το ωραίο! Μου ζήτησε ο "μεγάλος" αν έχουμε κάποιο χάρτη ή κάποιο βιβλιαράκι με τα αξιοθέατα. Μα φυσικά και δεν έχουμε! Ποιος τα χρειάζεται αυτά στη Χαλκιδική!? Ωστόσο εκέινη την ώρα βγήκε η Φωφώ από την πισίνα και της είπα ευγενικά αν μπορεί να πάει στο δωμάτιο μας, να δει στα πράγματα μου για το χάρτη, γιατί ήμουν σίγουρος ότι είχα έναν!!! Με το που ξεκίνησε, ζήτησα από τον "μεγάλο"¨να πάει μαζί της να τη βοηθήσει αν θέλει. Μου απάντησε ευγενικά "βεβαίως" και σηκώθηκε. Φώναξα τη Φωφώ να τον περιμένει να πάνε μαζί. Αθώα, γύρισε και πήρε μια πετσέτα και τυλίχτηκε και ξεκίνησαν μαζί. Κάνανε και μια χειραψία γνωριμίας, εγώ το όνομά του ποτέ δεν το ρώτησα... Μόλις απομακρύνθηκαν 10 μέτρα είπα στον άλλο να πάει να του πει στα Σέρβικα να τη γαμήσει! Σοκαρίστηκε και άρχισε τα "No, no". Του είπα ότι το θέλω πολύ, γέλασε και του φώναξε κάτι. Αυτός γύρισε, με κοίταξε και χαμογέλασε! 

Θα μπορούσα να πάω να δω, να τη δω επιτέλους να γαμιέται αλλά δεν το έκανα. Την άφησα με την ελπίδα να το ευχαριστηθεί. Περίμενα αρκετή ώρα, πάνω από μία, να γυρίσει κάποιος από τους δύο, έιτε αυτός είτε η Φωφώ. Τελικά γύρισε αυτός, κουρασμένος και γυαλίζοντας από τον ιδρώτα. Με χτύπησε απαλά στην πλάτη και μου είπε ότι η γυναίκα μου ήταν απίστευτη στο κρεβάτι. Τον ευχαρίστησα και πήγα να τη βρω. Όταν έφτασα στο δωμάτιο και μπήκα μέσα, την είδα να είναι αναψοκοκκινισμένη και γυμνή πάνω στο κρεβάτι, λουσμένη στον ιδρώτα και στα χύσια, κόκκινη στα μπούτια και στο μουνάκι της. Α, και να φοράει τα κοντά ροζ καλτσάκια της. Ήθελα να παίξω λίγο, και το έπαιξα σοκαρισμένος. "Τι έγινε, γιατί είσαι γυμνή, δεν πιστεύω να σε πείραξε αυτός" και τέτοια. 

Κόλλησε! Βούρκωσε και πήγε να μου απολογηθεί. Την πήρα αγκαλιά και της τα είπα όλα. Ζήτησα λεπτομέρειες και μου είπε ότι ήταν ότι πιο τρελό έχει κάνει στη ζωής της. Με το που μπήκαν μέσα αυτός κατέβασε το μαγιό του, την έπιασε και την οδήγησε με το στόμα πάνω στον πούτσο του. Άρχισε να της γαμάει το στόμα με μανία, μέχρι που έχυσε μέσα της. Μετά την ξεγύμνωσε, την πέταξε πάνω στο κρεβάτι, και άρχισε να της τρώει το μουνί και τις ρώγες. Εκεί έχυσε η Φωφώ πρώτη φορά τουλάχιστον μετά από 10 χρόνια. Της τον έχωσε βαθιά μέσα της και τη γαμούσε με βία. Της άλλαζε στάσεις διαρκώς και την κάρφωνε σε βάθη που εγώ ξέρω δεν θα φτάσω ποτέ. Χύσανε ξανά και οι δύο, κάνανε μαζί μπάνιο παρακαλώ, όπου μέσα στο ντουζ η Φωφώ από μόνης της του ξαναέκανε τσιμπούκι. Μετά βγήκαν έξω, και της ζήτησε να ντυθεί απλά. Με φουστίτσα, μπλουζάκι με τιράντα, τα ροζ καλτσάκια που είδε στο πάτωμα και αθλητικό παπουτσάκι. Ο "μεγάλος" γαμιάς της της έκανε και παιχνίδια! Την ξαναξέντυσε αργά εκτός από τα καλτσάκια με τα οποία είπε ότι είχε φετίχ, και άρχισε να της κάνει πισωκολλητό. Της τον έβαλε ακόμα και στην τρυπούλα του κώλου! Τη γάμησε από παντού με ένα πούτσο όπως μου είπε η Φωφώ τουλάχιστον 25-30 εκατοστά, χοντρό και με φλέβες παντού. Έχυσε μου είπε μεσα στο κωλαράκι της, τη φίλησε τρελά για κανά 5λεπτο και την κάλεσε για βραδυνό ποτό! 

Περιττό να σας πω ότι είχα λιώσει στην καύλα. Οι τρυπούλες της ήταν ανοιγμένες διάπλατα και κατα κόκκινες! Τα χύσια τους μυρίζανε σε όλο το δωμάτιο. Τη γάμησε 3 φορές ένας ξένος, και μάλλον την κάλεσε και για συνέχεια. Τη γυναίκα μου κάποιος την ευχαριστήθηκε όπως ποτέ εγώ. Το βραδυνό δεν έγινε γιατί οι γυναίκες τους δεν βγήκανε, τους συναντήσαμε όμως κάτω στο bar, όπου ο γαμιάς της την τσίμπησε κρυφά και διακριτικά μια στην κοιλίτσα και μια στο κωλαράκι. Πάντως αν ξαναγινόταν θα ήθελα να είμαι μπροστά και να βλέπω, δεν θα με πείραζε να μην συμμετέχω, αλλά θα έπρεπε να δω οπωσδήποτε το γαμήσι που μου περιέγραψε η γυναίκα μου.

Μαλακία από Λίνα και Κάτια

Είμαι ο Γιάννης ,29 χρονών και τα έχω με τη Λίνα,επίσης 29.Η Λίνα έχει μια κολλητή,την Κάτια,η οποία μάλιστα παντρεύτηκε πρόσφατα.Η Λίνα και η Κάτια εκτός από κολλητές φίλες εργάζονται και στην ίδια δουλειά.Η Κάτια,αν και πρόσφατα παντρεμένη,έχει αρκετά προβλήματα με τον άντρα της και όταν βγαίνουν με τη Λίνα μόνες τους της τα λέει.
Ένα από αυτά που λέει η Κάτια στη Λίνα είναι ότι έχει πρόβλημα στο σεξ με τον άντρα της.Ειδικά μια μέρα,είπε ότι ο άντρας της δεν την ικανοποιεί αρκετά,ότι έχει μικρό πούτσο και μάλιστα ρώτησει τη Λίνα πώς τα πάει μαζί μου σαυτό το θέμα και αν αντιμετωπίζει και η Λίνα το ίδιο θέμα.Ρώτησε δηλαδή τη Λίνα αν και εγώ τον έχω μικρό.Η Λίνα γέλασε και είπε 'ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει στο Γιάννη'.Τότε η Κάτια το άκουσε και είπε 'αχ,τι θα κάνω πια,δεν ευχαριστιέμαι το σεξ μαζί του,δεν με ικανοποιεί το μέγεθος του άντρα μου'.
Εγώ με τη Λίνα κάνουμε κάθε μέρα παθιασμένο σεξ και καυλώνει πολύ ο ένας με τον άλλον.Η Λίνα έχει ωραία βυζιά και αφράτη κωλάρα που με καυλώνουν φοβερά.Αυτή μου λέει ότι εκτός από πολύ ωραίο σώμα,έχω τεράστιο καυλί.Όταν μου είπε αυτά που της είπε η Κάτια,της είπα για πλάκα,'μάλλον πρέπει να το κάνουμε μπροστά στην Κάτια από κοντά για να δει πώς γίνεται το σωστό γαμήσι'.Εκείνη τσαντίστηκε και είπε 'μην λες βλακείες.δεν θα αφήσω άλλη να δει από κοντά τον πούτσο σου'.
Ένα πρωί,η Λίνα είχε πει στην Κάτια να περάσει απτο σπίτι για να πάνε μαζί στη δουλειά.Εγώ είχα σηκωθεί τρομερά καυλωμένος και συνέχεια χούφτωνα τη Λίνα και της έλεγα πόσο θέλω να την ξεσκίσω.Η Λίνα έλεγε ότι δεν προλαβαίνουμε αφού η Κάτια θα ερχόταν σε λίγο απτο σπίτι.Άνοιξε την πόρτα του σπιτιού και ήταν έτοιμη να πάρει το ασανσέρ για να κατέβει να συναντήσει από κάτω την Κάτια.Ξέχασα να πω ότι με τη Λίνα μένουμε στο ρετιρέ πολυκατοικίας και στον ίδιο όροφο δεν υπάρχει άλλο διαμέρισμα,είναι σαν σοφίτα δηλαδη.
Λίγο πριν μπει στο ασανσέρ της λέω 'ωραία,γλείψτον μου έστω μια στα γρηγορα'.Μου λέει τότε 'α ρε πουτσαρά τι μου έχεις κάνει.εντάξει,θα στον παίξω μια στα γρήγορα'.Κλείνει την πόρτα του ασανσέρ και μπαίνει μέσα γρήγορα.Δεν έκλεισε καλά την πόρτα του σπιτιού όμως και την άφησε μισάνοιχτη.
Μπαίνει μέσα και εγώ τα βγάζω όλα και μένω μόνο με το κάτω εσώρουχο.Η Λίνα βλέπει πόσο καυλωμένος είμαι αφού η ψωλή μου είχε βγει έξω.'Α ρε καυλιάρη,με έχει τρελάνει ο τεράστιος πούτσος σου',μου είπε.Όταν μου κατεβάζει το εσώρουχο μου αρπάζει τον πούτσο και αρχίζει να τον γλείφει καυλιάρικα.Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα.Βλέπουμε την Κάτια με κάποιους φάκελους στα χέρια της.Με το που μας βλεπει,τα χάνει,της πέφτουν όλα τα χαρτιά κάτω.
Η Κάτια λέει στη Λίνα 'συγγνώμη,ήρθα πάνω απλά να σου αφήσω κάποια χαρτιά και μπήκα μέσα επειδή βρήκα την πόρτα μισάνοιχτη.φεύγω αμέσως'.Τότε είπε το απίστευτο η Λίνα: 'κάτσε Κάτια,αφού είδες αυτά που είδες περίμενε να τελειώσω τον πουτσαρά μου και φεύγουμε μαζί κάτω.έτσι και αλλιώς σου'χα πει πόσο μεγάλος είναι ο Γιάννης'.
Δεν το πίστευα!!Η Λίνα ξαναγονατίζει,μου ξαναπιάνει τότε τον πούτσο και αρχίζει να μου τον παίζει και να τον γλείφει με τα δύο χέρια.Η Κάτια ντρεπόταν και προσπαθούσε να κοιτάει αλλού,αν και εγώ την έβλεπα που έριχνε κλεφτές ματιές στον πούτσο μου,αφού φαινόταν ότι δεν είχε ξαναδεί τόσο μεγάλο καυλί.Εγώ καύλωνα που με τσιμπούκωνε και μου την έπαιζε η Λίνα μπροστά στην Κάτια.
Μετά από λίγο λέει η Λίνα στην Κάτια 'βλέπεις τι σου είχα πει?ότι ο Γιάννης είναι ακριβώς το αντίθετο από τον άντρα σου?ακόμα και με τα δυο μου χέρια δεν μπορώ να πιάσω καλά την πουτσάρα του'.
'Το βλέπω',λέει η Κάτια που άρχισε να καρφώνει τα μάτια της πάνω μας και να βλέπει πόσο μεγάλη πούτσα έχω.
Μετά από λίγο έγινε το καλύτερο.Λέει η Λίνα 'πωπω κουράστηκα,δεν μπορώ να κουνήσω το αριστερό μου χέρι.τι πούτσο έχεις καυλιάρη μου!!!!!Φιλενάδα δεν έρχεσαι να βάλεις ένα χεράκι?'
Δεν το πίστευα.Η Λίνα μόλις είχε πει στην Κάτια να έρθει να τη βοηθήσει για να με τελειώσουν.Η Κάτια δίστασε στην αρχή αλλά τελικά πλησίασε.Είχα καυλώσει φοβερά.Δύο χέρια έπιαναν την πούτσα μου,ένα της Λίνας που ήταν γονατιστή και ένα της Κάτιας που ήταν όρθια δίπλα μου.Η Κάτια είπε 'πωπω,δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλη και τόσο χοντρή πούτσα'.Εγώ καύλωσα πολύ όταν το άκουσα αυτό και η Λίνα είπε 'δεν στο είχα πει?ο Γιάννης μου είναι μεγάλος πουτσαράς.'
Μου την παίζανε και οι δύο πολύ μανιωδώς.Μετά από λίγο η Λίνα κουράστηκε και είπε ότι δεν μπορεί να κουνήσει τα χέρια της.'Με τέτοια πούτσα,πώς να μην κουραστώ?',είπε.'Λοιπόν Κάτια ανάλαβε εσύ τώρα,παίξτον πούτσο του Γιάννη μου μέχρι να τα βγάλει όλα στο πρόσωπό μου.'
'Μετά χαράς',λέει η Κάτια.Είχε πάρει θάρρος τώρα η Κάτια.Με το ένα της χέρι προσπαθούσε να παίξει τον πούτσο μου και με το άλλο χούφτωνε τον κώλο μου και έριχνε και κανένα χαστουκάκι.
'Πω ρε Γιάννη τι πουτσαράς είσαι,ούτε να στον πιάσω δεν μπορώ καλά,μακάρι και ο άντρας μου να είχε τέτοιο παλαμάρι',λέει η Κάτια.
'Έλα καυλιάρη μου ρίξε μου όλα τα χύσια στο πρόσωπο',είπε η Λίνα.
Μετά από λίγο η καύλα μου δεν πήγαινε άλλο.Η Κάτια μου τον έπαιζε και η Λίνα ετοιμαζόταν να πάρει όλα τα χύσια μου στο πρόσωπο της.
'Αααααααααχχχχχχχχ,χυυυυυυυυυυυυυυυύνωωωωωωωωωωωω',λέω.
Καθώς η Κάτια μου τον παίζει,τα χύσια μου γεμίζουν το πρόσωπο και τα μαλλιά της Λίνας.
'Ετσι καυλιάρη μου,χύσε με την πουτάνα σου',λέει η Λίνα.
Όταν τα έβγαλα όλα η Κάτια είχε μείνει με ανοιχτό το στόμα.'Α ρε τυχερή Λίνα,μακάρι να είχα κάποιον σαν τον Γιάννη,με τέτοιο πουτσο τεραστιο.',είπε.
'Για μια φορά καλά είναι Κάτια,μην το παρακάνουμε.Αυτός ο πούτσος είναι μόνο δικός μου',είπε η Λίνα.
Μετά από αυτό ντυθήκανε και φύγανε μαζί.Μακάρι να έχει συνέχεια όλο αυτό......

ΜΑΡΙΑ - ΕΛΕΝΗ

Η Μαρία είναι πάρα μα πάρα πολύ όμορφη. Έχει μεγάλα γκρι μάτια, καστανόξανθα μαλλιά, μέτριο ύψος και τέλειο πεταχτό κωλαράκι και μεγάλα βυζιά. Είναι πολύ αγαπητή σε όλους τους γνωστούς της. Τώρα σπουδάζει κάτι που ακόμα δεν μπορώ να το πω γιατί είναι δύσκολο αλλά έχει κάτι να κάνει με ψυχολογία.

Μια μέρα λοιπόν μου είπε ότι θα φέρει μια φίλη της στο σπίτι γιατί βαριόντουσαν να πάνε για καφέ εκείνη την ημέρα. Μου είπε επίσης ότι η φίλη της είχε κόλλημα με τους ξένους όπως Γάλλους, Βρετανούς, Ισπανούς και εάν έχετε διαβάσει την ιστορία μου γεννήθηκα στην M. Βρετανία, τέσσερα μου είπε ότι θα φάει ένα κόλλημα και θα με ρωτάει διάφορα στα σίγουρα.

Εγώ σκέφτηκα ότι θα έχει ενδιαφέρον κάτι τέτοιο. Ήρθε λοιπόν η Μαρία με την φίλη της την Ελένη. Εγώ καθόμουν αραχτός στον καναπέ με το μποξεράκι μου. Όπως μου είπε η Μαρία μόλις συστηθήκαμε αμέσως άρχισε να με ρωτάει για διάφορα για το μέρος που μεγάλωσα και τέτοια. Μετά από λίγο όμως άρχισε τις ερωτήσεις για μένα όπως εάν έχω σχέση και τα λοιπά και τα λοιπά. Εγώ απαντούσα κανονικά και κάναμε μια πολύ ωραία συζήτηση ώσπου πήγε στην τουαλέτα. Η Μαρία ήρθε δίπλα μου με ένα χαμόγελο μέχρι τα αφτιά. 

- «Καλά μιλάμε δεν το περίμενα αυτό!»

- «Ποιο;» ρώτησα εγώ.

- «Σε γουστάρει τρελά!», μου λέει. «Φαίνεται από χιλιόμετρα». 

- «Σοβαρά;» λέω εγώ. «Δεν λέω, ωραία κοπέλα είναι...»

- «Ναι είναι και τόσο λεσβία…», μου λέει η Μαρία.

Εγώ κάγκελο όπως είναι φυσικό! Πως κατάλαβε ότι με γούσταρε ενώ είναι λεσβία δηλαδή έλεος!

- «Είσαι σίγουρη ότι με γουστάρει;» την ξαναρώτησα.

- «E, τι τώρα, μπρίκια κολλάμε;»

- «Για μια στιγμή. Εάν είναι λεσβία και την έφερες εδώ....»

- «E, ναι. Ήρθαμε για να το κάνουμε. Σε πειράζει;»

Το μποξεράκι κόντεψε να σκιστεί από την απότομη καύλα που με έπιασε. Ήταν λες και είχα πάθει κάτι και δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα άλλο από της δυο τους να το κάνουν. 

- «Ήρθα κι εγώ!» είπε η Ελένη.

- «Ωραία! Του είπα γιατί ήρθαμε εδώ», είπε η Μαρία.

Η Ελένη πήρε ένα απειλητικό ύφος σαν να λέει: «Είσαι τρελή!». Η Μαρία όμως απλά πήγε εκεί και άρχισε να την φιλάει. Η μία χούφτωνε την άλλη στο στήθος στον κώλο. Εγώ να κάθομαι να βλέπω και να περιμένω. Περίμενα εάν θέλουν και μένα ή απλά το κάνουν για να με ξεφτιλίσουν ή κάτι τέτοιο. Έρχεται η Μαρία σιγά-σιγά προς το μέρος μου και με ξαπλώνει κάτω. Αρχίζουμε και φιλιόμαστε. Η Ελένη άρχισε να γδύνεται. Καθόταν και μας κοιτούσε και έπαιζε με το μουνάκι της. Η Μαρία σηκώθηκε και την έβαλε από πάνω μου. 

- «Ήρεμα αγοράκι μου, δεν έχω πάει ποτέ με άντρα», μου είπε.

- «Πω ρε γλέντια που θα κάνουμε!», λέω. 

Και μόνο που σκεφτόμουν ότι δεν την είχε ακουμπήσει άντρας με τρέλαινε. Λες και ήταν παρθένα. Την χούφτωνα στο μεγάλο καυλιάρικο κώλο που μου θύμιζε λατινο-αμερικάνικο και έγλυφα τα βυζιά της. Άρχισε και αυτή με την σειρά της να βογκάει. Η Μαρία από πίσω άρχισε να της γλύφει το μουνάκι και η Ελένη δάγκωνε τα χείλια της. Δεν άντεξα πολύ να είμαι από κάτω για αυτό την σήκωσα όρθια, σηκώθηκα κι εγώ και ξάπλωσα κάτω την Μαρία σχεδόν με το ζόρι. Η Μαρία άλλο που δεν ήθελε (είναι λίγο βιτσιόζα). Έβαλα την Ελένη να της κάνει γλυφομούνι μαζί μου.

Δεν το λέω για πλάκα αλλά κάνω φοβερό γλυφομούνι. Φανταστείτε μια λεσβία κι έναν άντρα που έχει κάνει άπειρες φορές στοματικό σε γυναίκες να γλύφουν το ίδιο μουνάκι την ίδια στιγμή. Η Μαρία είχε κιόλας οργασμό μέσα σε πέντε λεπτάκια. Να έχει πιάσει με τα χέρια της τα κεφάλια μας και να μας σκουντάει να μπούνε οι γλώσσες μας μέσα στο μουνάκι της. Όπως και κάναμε και αμέσως άρχισε να τσιρίζει από καύλα. Το να κάνω γλυφομούνιμαζί με μια άλλη γυναίκα πρέπει να είναι από τα καλύτερα πράματα που έχω κάνει στο σεξ. Γλύφαμε και οι δύο σαν λυσσασμένοι. 

Ήρθε η σειρά της Ελένης και κάθισε στον καναπέ με το ένα πόδι σηκωμένο ψηλά. Ήρθε από δίπλα μου η Μαρία με φίλησε και μου χαμογέλασε. Άρχισε πρώτα αυτή να γλύφει την φίλη της ενώ εγώ κοιτούσα για λίγο. Μετά άρχισα κι εγώ. Εκεί η Ελένη τα έχασε. Έκανα ακριβώς τα ίδια που έκανα και στην Μαρία και έγινε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ακόμα δεν ξεκινήσαμε και είχε οργασμό. Εγώ ένιωθα εκείνη την στιγμή ότι είμαι βασιλιάς. Καθίσαμε έτσι για περίπου ένα τέταρτο ώσπου ήρθε η δική μου ώρα. 

Με ξαπλώσανε κάτω και η ψωλή μου έγινε μάρμαρο με τη μία. Η Μαρία μπορεί να μην ήξερε από γλυφομούνι τότε αλλά ήξερε από καλές πίπες. Άρχισε να βάζει όλο τον πούτσο μου μέσα στο στόμα της. Όλα τα 17 εκατοστά πούτσας που έχω να είναι μέσα στο στόμα της και αυτή να πηγαίνει πάνω κάτω. 

Η Ελένη σαν καλή αρχάρια κοιτούσε ενώ έκανε την δουλειά της. Σε λίγο άρχισε και αυτή τα πρώτα της τσιμπούκια. Τα δικά της ήταν πιο αργά, πιο προσεκτικά και λιγότερο καλά από την Μαρία. Μετά άρχισαν και οι δυο μαζί να μου παίρνουν πίπα από τα δεξιά η Μαρία και από αριστερά η Ελένη. Πότε έγλυφε η μία τα αρχίδια μου πότε έγλυφε η άλλη το κεφαλάκι. Εγώ ήμουν στο έβδομο όνειρο... Δεν ένιωθα τίποτα άλλο από ένα απίστευτα ωραίο γαργαλητό στον εγκέφαλο. Δεν θυμόμουν καν που ήμουν. 

Μόλις συνήλθα (μετά από κανένα πεντάλεπτο) είπα στον εαυτό μου ότι είναι λίγη ώρα για κανονικό γαμήσι. Έβαλα την Μαρία στα τέσσερα κι άρχισα να την παίρνω από πίσω. Η Ελένη από μπροστά να έχει ανοίξει για άλλη μια φορά τα πόδια της και να της κάνει γλυφομούνι η φίλη της. Εγώ είχα παρασυρθεί και γαμούσα σαν θεριό την Μαρία. Αυτή βογκούσε όλο και περισσότερο ενώ δεν σταματούσε πότε το γλυφομούνι

Πρέπει να ήμασταν έτσι για περίπου ένα τέταρτο όταν ένιωσα ότι θα έχυνα και μόνο από το θέαμα των δυο τους να γλύφονται. Σταμάτησα για λίγο και η Μαρία είπε:

- «Έλα μωράκι μου, ήρθε η ώρα να δεις γιατί είμαι στρέιτ».

Η Ελένη διστακτική κάθισε κι αυτή στα τέσσερα και περίμενε να μπω μέσα της. Τούρλωσε το κωλαράκι της όσο μπορούσε. Η Μαρία δεν κάθισε μπροστά για γλυφομούνι. Ήρθε κι άνοιξε τα κωλομέρια της Ελένης. Για εμένα αυτό ήταν απλά τέλειο. Είχα δει άπειρες τσόντες να κάθεται μια γυναίκα και να βλέπει από τόσο κοντά να γαμιέται μια άλλη. Επιτέλους θα το έκανα και εγώ. Έβαλα σιγά-σιγά τον πούτσο μου μέσα στην Ελένη και με μαλακές κινήσεις άρχισα να την γαμάω. Ακόμα και με τους δονητές που έβαζε δεν ήταν αρκετά ανοιχτή για το πάχος της πούτσας μου. Εγώ συνέχισα να την γαμάω απαλά-απαλά ενώ η Μαρία είχε κολλήσει το πρόσωπο της στον κώλο της Ελένης και με κοιτούσε με ένα καυλιάρικο ύφος που δεν μπόρεσα να κρατηθώ. Άρχισα με πολύ γρήγορους ρυθμούς να γαμάω την Ελένη. Αμέσως ήρθε και το βογκητό της από την καύλα της. 

Η Μαρία της βαρούσε τα κωλομέρια ενώ εγώ δεν σταματούσα να την γαμάω. Ήταν λίγο άβολα αλλά πάνω απ’ όλα ήταν σκέτη απόλαυση. Συνέχισα να την γαμάω μέχρι που δεν άντεχα άλλο: έπρεπε να χύσω. Βγάζω τον πούτσο μου απ’ έξω και η Μαρία με περίμενε με ανοιχτό το στόμα της. Προς μεγάλη έκπληξη μου ήρθε και η Ελένη από δίπλα περιμένοντας να χύσω. Εγώ άρχισα την μαλακία και έχυσα στα προσωπάκια τους. Το τι έκρηξη έγινε δεν μπορώ να σας την περιγράψω. Πάντως ακόμα το θυμάμαι και ανατριχιάζω. Αφού καθαρίστηκαν με φιλάκια και γλυψίματα, καθίσαμε όλοι μαζί στον καναπέ. Εγώ εξουθενωμένος δεν μπορούσα να κουνηθώ και πολύ. Η Μαρία μου έφερε λίγο νερό όπως το έχω συνήθεια μετά το σεξ και το έχυσα πάνω στην Ελένη. Αμέσως καύλωσαν οι ρώγες της και άρχισα να πίνω από το κορμί της όλο το νερό που της έριξα. 

Δεύτερος γύρος μέσα σε λίγα λεπτά.

Το ξανακάναμε πολλές φορές αυτό ώσπου δεν μας έδινε την συγκίνηση που θέλαμε και γι’ αυτό χωρίσαμε. Με την Μαρία ακόμα πατάμε τρέλα γαμήσια και παρτούζες πότε με κανέναν φίλο μου πότε με κάποια φίλη της. Το καλό είναι ότι όλοι το λένε σε όλους ότι είμαστε φοβερό δίδυμο και μας την πέφτουν όλοι και όλες. 

A, ναι! Και μετά από μερικές μέρες από τις διακοπές μου κέρδισα στο καζίνο 73 χιλιάδες και δεν δουλεύω. Μόνο γαμήσια...

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...