ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Την γνώρισα στο μετρό


 Μια μέρα καθώς πήρα το μετρό από την πλατεία Αττικής για να πάω στην Δάφνη είδα να κάθετε σε μια θέση μια γυναικάρα γύρω στα 45. Ήταν πληθωρική και χυμώδης γυναίκα, ξανθιά με μεγάλα εκφραστικά γαλανά μάτια και φορούσε μια πουκαμίσα άσπρη άνετη απάνω της, που από το ντεκολτέ ξεχώριζαν δυό υπέροχα στήθια. Όπως ήμουν όρθιος απέναντι της και σχεδόν από πάνω της την έβλεπα συνέχεια και την έτρωγα με τα μάτια μου, ιδίως τις υπέροχες βυζάρες της. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησε και αυτή ότι την κοιτάζω και άρχισε και αυτή να με κοιτάζει και να με παρατηρεί. Μετά από λίγη ώρα σκάζοντας ένα χαμόγελο της έδωσα να καταλάβει ότι την γουστάρω. Χαμογέλασε κάπως και αυτή ώσπου μετά από αρκετά βλέμματα που ανταλλάξαμε, φάνηκε ότι τα θέλει.


Όταν κοντεύαμε στο Σύνταγμα μου έκανε ένα μορφασμό κλείνοντας τα μάτια της και γέρνοντας ελαφρά το κεφάλι της, σαν να μου έλεγε ότι θα κατεβεί εδώ. Μετακινήθηκα πρός την πόρτα και την είδα και αυτή να σηκώνετε. Μόλις βγήκαμε από το βαγόνι την πλησίασα και της πρότεινα αν είχε χρόνο να πάμε για καφέ. Συμφώνησε με την προϋπόθεση ότι αν μπορέσει να αναβάλει ένα ραντεβού με μια φίλη της. Όταν βγήκαμε από τον σταθμό έκανε ένα τηλεφώνημα και μετά από λίγο μου είπε «Ok, το ακύρωσα» καθίσαμε σε μια καφετερία στο Σύνταγμα. Μου είπε ότι είναι παντρεμένη και εχει δυο αγόρια 17 και 20 χρονών αντίστοιχα. Μου άνοιξε την καρδιά της και μεταξύ των άλλων μου είπε ότι ο άνδρας της όχι μόνο την παραμελούσε αλλά και την απατούσε. Έτσι λοιπόν αν και είναι η πρώτη φορά που της συμβαίνει αυτό, πήρε την απόφαση όταν κοιταζόμαστε. Μετά από αρκετή ώρα ώσπου να την φέρω στα νερά μου, της ζήτησα να πάμε σε κάποιο ξενοδοχείο. Η ώρα είχε πάει 11:30. Κοίταξε το ρολόϊ της και συμφώνησε μόνο που έπρεπε στις 1:30 να είναι σπίτι της.

Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου την αγκάλιασα με πάθος και την έπνιξα στα φιλιά βγάζοντας σιγά-σιγά την πουκαμίσα και μετά το σουτιέν της αποκαλύπτοντας τις υπέροχες βιζάρες της. Την φίλαγα και της έγλυφα τις ορθωμένες της ρόγες σαν τρελός. Έβγαλα κι εγώ το πουκάμισο και μετά από λίγα τριψίματα και φίλια έβγαλα και το παντελόνι. Την έριξα στο κρεβάτι και αφού της ξεκούμπωσα το τζιν της το έβγαλα. Έπεσα από πάνω της και συνεχίσαμε να φιλιόμαστε. Την φίλαγα και την έγλυφα παντού σε όλο της το σώμα μέχρι που έφθασα κοντά στο μουνάκι όταν αυτή σπαράζοντας από καύλα φώναζε χύνωωωωω! χύνωωωωωωωωω! χύνωωωωωωωωωωω!!!! Παραμέρισα το κυλοτακι της και άρχισα τα της γλύφω τα μουνοχειλα και να της παίζω την κλειτορίδα με την γλώσσα, όταν της ήλθε ο δεύτερος οργασμό και μια ποσότητα υγρών ακόμη, συμπλήρωσε την άλλη. Της τράβηξα την κυλόττα και της την έβγαλα και ένα υπέροχο καλοξυρισμένο μουνάκι μου έκλινε το μάτι για να το ρουφήξω. Της άνοιξα τα ποδιά διάπλατα και με τα δάχτυλα, της άνοιξα τα μουνοχειλα και βεντουζάρισα το στόμα μου αρχίζοντας να την ρουφάω. Αυτή αναστέναζε από καύλα και ένας νέος οργασμός άφησε το στίγμα του στο στόμα μου. Συνέχισα να την γλύφω, να χώνω την γλώσσα μου μεσα της και να της ρουφάω την κλειτορίδα, ενώ αυτή κραύγαζε από καύλα και ηδονή. Την ρώτησα:
-Τι σου κάνω τώρα καύλα μου;
-Μου γλύφεις το μουνάκι μου και με κάνεις να λιώνωωωω.
-Είμαι ο νέος σου γαμιάς; Την ρώτησα
-Ναι πουτσαρά μου. Εσύ θα γαμάς το μουνάκι μου όποτε θέλεις!!!!!!!!
Όσο λέγαμε αυτά εγώ την έγλυφα και της το ρούφαγα με λύσσα και αυτή συνέχεια ερχόταν σε οργασμούς, ώσπου μου λέει:
-Έλα ψωλαρα μου να με πάρεις. Έλα να γαμήσεις με την ψωλάρα σου.

Ανέβηκα από πάνω της και της έπαιζα το πουτσοκαίφαλο στα μουνοχειλα ώσπου με έπιασε από τους γοφούς και με τράβηξε απάνω της και τον έφαγε.

-Έλα άντρα μου γαμαμεεεεεεε. Σκίσε μεεεεεεεεεεεεε. Σκίσε το μουνί μουυυυυυυυυυυυυ.
Μπήκε το καυλί μου στο στενό μουνάκι της και άρχισα να την γαμάω με λύσσα. Όταν κόντευα να χύσω την ρώτησα:
-Μουναρα μου να σου χύσω μέσα;
-Ναι γαμιά μουυυυυυυυ. Έλα να χύσουμε μαζί να καουμεεεεεεεεεεε
-Σου χύνω μουνάρα μουυυυυυυυυυυυ. Της είπα
-Κι΄ εγωωωωωωω. Κι΄ εγωωωωω χυνωωωωωωωω

Όταν μου φύγανε όλα, έπεσα από πάνω της και φιλιόμαστε σαν τρελοί ενώ αυτή με έσφιγγε στην αγκαλιά της. Πήγαμε κάναμε ένα ντούζ και γυρίσαμε στο κρεβάτι. Ανάψαμε ένα τσιγάρο και αυτή χαϊδεύοντας το καυλί μου, άρχισε να μου λέει ότι ο άνδρας της έχει χρόνια να τις κάνει τέτοιον έρωτα. Είχε αρχίσει να ξεχνάει το γλυφομούνι. Έβαλα κι εγώ το χέρι μου και της το χάιδευα. Η ώρα περνούσε και αυτή δεν έλεγε να σηκωθεί. Όταν κατάλαβε ότι μου σηκώθηκε ήλθε και κάθισε απάνω μου και καρφώθηκε στο καυλί μου. Τον είχε πάρει όλο μεσα της και έγειρε μπροστά για να της γλύψω τα βυζιά.

-Μανάρι μου με εχει τρελάνει ο πούτσο σου, μου είπε ενώ λικνιζόταν απάνω μου.
-Σου αρέσει πολύ; Την ρώτησα
-Ναι γαμιά μου τον θέλω συνέχεια μεσα μουυυυυυυυυ

Κατάλαβα τότε να συσπάτε το μουνάκι της και τα υγρά της για μια φορά ακόμη να καίνε το καυλί μου. Μόλις έχυσε και πριν προλάβω να χύσω κι΄ εγώ σηκώθηκε και μου τον πήρε όλο στο στόμα. Δεν πρόλαβε όμως να τον γλύψει για πολύ, κι΄ εγώ της τα έδωσα όλα. Όταν τελείωσα σηκώθηκε γρήγορα-γρήγορα και πήγε να πλυθεί.
Η ώρα εντωμεταξύ είχε πάει 1:10. ντυθήκαμε στα γρήγορα και την έβαλα σε ένα ΤΑΧΙ για να πάει σύντομα στο σπίτι της που θα σχόλαγε από το σχολείο ο γιος της.

Έκτοτε εδώ και δυο χρόνια έχουμε μόνιμη εξωσυζυγική σχέση και περνάμε οι δυό μας υπέροχα. Είναι η μόνη γυναίκα με την οποία ζω τον απόλυτο έρωτα όπως και αυτή αισθάνεται και λέει το ίδιο.

Με το κορίτσι του αδερφού


 Με λένε Δημήτρη 20 ετών και και με την κοπέλα του αδερφού μου είχαμε πολύ καλές σχέσεις έως πάρα πολύ καλές μπορώ να πω. Βγαίναμε συνέχεια ή για ταινίες στο σινεμά ή σε club και το πουτανάκι φορούσε πάντα ξέκωλα και μίνι και φοράει μόνο string.


Έχει μικρά βυζιά αλλά πολύ στητά και ύψος κάπου στο 1.75. Αυτό το καλοκαίρι είχαμε πάει διακοπές και έκανε μπάνιο topless και με ένα string μαγιό από κάτω. Δεν είχα δώσει και μεγάλη σημασία αν και καύλωνα συνέχεια.

Οι διακοπές κύλησαν ήρεμα μέχρι να έρθουμε Αθήνα. Μια μέρα γυρνώντας από προπόνηση στο μπάσκετ μου είπαν αν θέλω να πάμε για ταινία και φυσικά εγω δέχτηκα. Μέσα στην αίθουσα καλοκαιρινές μέρες δεν είχε και πολύ κόσμο και είπαμε να κάτσουμε όπου θέλουμε διαλέγοντας θέσεις πίσω δεξιά στην αίθουσα και η Χ έκατσε ανάμεσά μας. Ξεκινάει το έργο και σε κάποια στιγμή έδειχνε ένα ζευγάρι να γαμιούνται και εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα κάτι στο πόδι μου και έτσι όπως κοιταώ βλέπω το χέρι της να αρχίζει να χαιδεύει τον πούτσο μου και έτσι όπως φορούσα και φόρμα (αφού πήγα κατευθείαν από προπόνηση) δεν ήταν και δύσκολο να βάλει το χέρι της μέσα από την φόρμα.

Εγώ την κοιτούσα επίμονα ενώ αυτή συνέχιζε να κοιτάει την ταινία αδιάφορη και εκείνη τη στιγμή πρόσεξα το άλλο χέρι της που ήταν μέσα από το παντελόνι του αδερφού μου που δεν έπρεπε να είχε καταλάβει για μένα γιατι η Χ μου είχε εξομολογηθεί ότι το είχαν κάνει κιόλας μέσα στην αίθουσα μια άλλη φορά οπότε αυτό για τον αδερφό μου δεν έπρεπε να ήταν τίποτα.
Σε κανένα 5λεπτό η ταινία τελείωσε και εγώ έμεινα με έναν καυλωμένο πούτσο και έτσι όπως φορούσα και την φόρμα ήταν φως φανάρι αλλά ευτυχώς που δεν είχε πολύ κόσμο. Οι μέρες περνούσαν ήσυχα ώσπου ήρθε μια παρακευή βράδυ με μία βαλίτσα και μας είπε ότι θα μείνει για σαβ/κο σπίτι.
Ο αδερφός μου όμως το Σάββατο βράδυ είχε συμβούλιο με συνεταίρους από την δουλειά του και έτσι αφού έφυγε μείναμε μόνοι μας. Από το απόγευμα είχαμε πάει στο video club και είχαμε νοικιάσει αρκετές ταινίες για να περάσει η ώρα. Αφού ξεκινάμε να βλέπουμε τις ταινίες στην πρώτη είχε μια φάση με γυμνούς ανθρώπους να γαμιούνται και εκείνη την στιγμή άρχισε να χαιδεύει την ψωλή μου.
Εμένα μου ήρθε στο μυαλό η φάση όταν είχαμε πάει για ταινία και αφού με μια απότομη κίνηση την σταμάτησα την ρώτησα γιατί το κάνει αυτό αφού είναι με τον αδερφό μου 6 χρόνια τώρα και θα πήγαιναν για γάμο. Μου απαντάει ότι πολύ καιρό με γουστάρει και ότι έστω θέλει να το κάνει μαζί μου πριν παντρευτεί τον αδερφό μου, εγώ έμεινα κόκαλο και μου δίνει ένα γλωσσόφιλο και σιγά – σιγά αρχίζει να με ξεντύνει αποκαλύπτοντας μια ψωλή καυλωμένη που με ελαφριές κινήσεις άρχιζε να την ξεζουμίζει βαζοντάς την όλη μέσα στο στόμα της και μετά από κανένα δεκάλεπτο δεν άντεξα και έχυσα στο πρόσωπό της και τα κατάπιε όλα η πουτάνα.
Ήταν η δική μου σειρά να την ξεντήσω και αφού είδα ένα φρεσκοξυρισμένο μουνάκι, της έκανα ένα τρομερό γλυφομούνι που η Χ αντέδρασε με σπασμούς στην συνέχεια της είπα αφού ήθελε να με γαμήσει ας το έκανε επιτέλους και έκατσε πάνω στην πούτσα μου αναστενάζοντας συνέχεια. Ύστερα από πολύ ώρα τρελού γαμησιού ξαπλώσαμε έτσι όπως ήμασταν γυμνοί και κάναμε ένα τσιγάρο.

Μετά από αρκετή ώρα συνεχίσαμε ώσπου δεν αντέχαμε άλλο πήγαμε κάναμε ένα μπάνιο και ξαπλώμένοι έτσι όπως ήμασταν βάλαμε την ταινία να δούμε αλλά ύστερα από τέτοιο γαμήσι τι ταινία να δεις και πέσαμε πτώματα να κοιμηθούμε. Το πρωί είδα το αδερφό μου που είχε έρθει, να φιλιέται με την Χ που πιστεύω ότι δεν του έχει πει τίποτα γιατί τον αγαπάει πολύ και αφού πήγαιναν για γάμο δεν θα ήθελε με τίποτα να χωρίσουν για αυτό.

Ξέσκισμα στο γραφείο


  κατεβάζουμε το φερμουάρ και αμέσως η Ρ. πιάνει δουλειά κοινώς την φωνητική κι εγώ τον αφήνω να ασχοληθεί με το μουνάκι μου. Κι ενώ μου το έχει γεμίσει σάλια με ύφος αφέντη διατάζει την Ρ. να συνεχίσει αυτή να μου το γλύφει.


Χωρίς να μπορεί να αντισταθεί στην εντολή του, η Ρ. έρχεται συνεχίζει το γλείψιμο και παράλληλα μου βάζει ένα-ένα τα δάχτυλα της μέσα μου ενώ ο Κ. της γαμάει το μουνί.

Η αίσθηση ήταν απίστευτη ένοιωθα το κορμί μου να εκρήγνυται κι η δική μου ικανοποίηση κορυφωνόταν αποφάσισα να ικανοποιήσω και τους άλλους. Αλλάζω θέση με την φίλη μου και αρχίσω να γεύομαι τους χυμούς του μουνιού της ενώ παράλληλα ο Κ. της γαμάει το στόμα.

Κι ενώ η ένταση κορυφώνεται ο Κ. έρχεται και μου καρφώνει την ψωλή του στο τρυφερό μου κωλαράκι κι ενώ πονάω από την ηδονή του καρφώματος νοιώθω την κωλοτρυπίδα μου να γεμίζει από τα ζεστά χύσια του Κ. και ακούγοντας τον να φωνάζει «χύνω» έχυσα κι εγώ.

Από εκείνο το ζεστό απόγευμα του Μαΐου δεν έχουμε ξαναβρεθεί (αν και θα το ήθελα) αλλά τα πονηρά βλέμματα και γελάκια δίνουν και παίρνουν αναρωτώμενοι οι υπόλοιποι συνάδελφοι τον λόγο.

Η ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ


 Είμαι 23 και σε λίγο καιρό θα αρραβωνιαστώ τον άνθρωπο που στα 19 μου με ξεπαρθενιασε. Όπως καταλαβαίνετε δεν είχα σχέσεις στην ζωή μου. Ο Γιώργος είναι πολύ καλό παιδί και μου φέρεται άψογα. Και σε συνδυασμό πως τα τελευταία 4,5 χρόνια ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του, ποτέ δεν τον απάτησα, και ας σπούδαζα 3,5 χρόνια στην διπλανή πόλη, που κανένας δεν με έλεγχε.


Πριν λίγους μήνες που τελείωσα τις σπουδές μου και γύρισα μόνιμα πια στην πόλη μου, άρχισα να σκέφτομαι πως να είναι άραγε το γαμήσι με άλλον άντρα. άρχισα να μετανιώνω για ευκαιρίες που είχα αφήσει να πάνε χαμένες. Έπρεπε πάση θυσία να γαμηθώ με κάποιον άλλο πριν αρραβωνιαστώ. Αλλιώς θα με έτρωγε πάντα η περιέργεια, και μιας και έχω μεγαλώσει με αρχές, ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο μετά που θα αρραβωνιαζόμουν. Η ευκαιρία δεν άργησε να έρθει...

Πριν 3 μήνες, κάποιος έχοντας με μπερδέψει με κάποια άλλη, άρχισε να στέλνει μηνύματα στο κινητό μου. Αρχικά νόμιζα πως κάποιος μου κάνει φάρσες και δεν έδινα σημασία. Αλλά σιγά σιγά άρχισα να είμαι περίεργη και έτσι αποκτήσαμε μια συνομιλία μέσω μηνυμάτων σε καθημερινή βάση. Ο Αντώνης, έτσι τον λένε, πήρε το θάρρος και ήρθε στο σπίτι μου να με γνωρίσει μια μέρα που έλειπαν οι γονείς μου. Όταν τον είδα δεν πίστευα στα μάτια μου. Ήταν ένας θεογκομενος 1,90 καστανόξανθος με πράσινα μάτια, γύρω στα 100 κιλα. Καμία σχέση με τον Γιώργο μου! Βέβαια ούτε εγώ είμαι αυτό που θα έλεγε κάποιος θεογκομενα, και έτσι στην ιδέα πως θα μπορούσε να με γαμήσει κάποιος σαν τον Αντώνη, με τρέλαινε! ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν το είχα φανταστεί. Την ίδια μέρα, δεν έγινε τίποτα. λίγο μετά που έφυγε όμως, μου έστειλε μήνυμα και μου είπε πως με γουστάρει, και θέλει να κάνουμε τρελλιτσες! μου είχε πει πως έχει γκόμενα, και εγώ του είχα πει για τον Γιώργο μου, αλλά αυτό δεν θα έμπαινε εμπόδιο στο να ξεσκιστούμε. έτσι κλείσαμε ραντεβού για μετά από τρεις μέρες. Το μόνο που μου ζήτησε, Ήταν να ξυρίσω το μουνάκι μου γιατί λέει καύλωνε έτσι. Η μεγάλη μέρα έφτασε! εγώ με ξυρισμένο το μουνάκι μου ένιωθα πολύ καυλωμένη, και ανυπομονούσα...

Πήγαμε μια βόλτα με το αμάξι του και τελικά καταλήξαμε σε μια ερημική παραλία. Έσβησε την μηχανή και τύλιξε το χέρι του γύρω από τον λαιμό μου. άρχισε να με φυλάει στο στόμα με πόθο και έβαζε την γλώσσα του βαθιά μέσα στο στόμα μου. άρχισα να πνίγομαι και να καυλώνω. Δεν με είχαν ποτέ φιλήσει με τόσο πόθο.

Πήρα το θάρρος και άρχισα να τον χαϊδεύω, ενώ γρήγορα έλυσα την ζώνη του παντελονιού του και έχωσα το χεράκι μου μέσα στο σλιπ του. είχε καυλώσει πολύ, και η πούτσα του Ήταν έτοιμη να εκραγεί. εγώ δεν είχα πιάσει ποτέ τόσο χοντρό πούτσο και μου φαίνονταν σαν ονειρο! Του Γιώργου μου είναι λεπτή και γύρω στους 13 πόντους. Δεν άργησα να καταλάβω πως εκτός από πολύ χοντρή Ήταν και τεράστια! γύρω στους 20 πόντους!

Του χούφτωνα τα αρχίδια και του την έπαιζα ρυθμικά, ενώ αυτός μου έγλυφε τα μεγάλα βυζάκια μου και δάγκωνε τις ρώγες μου. Όταν πλησίασε το χέρι του στο παντελόνι μου, παραλίγο να χύσω από την καύλα... Δεν με είχε ακουμπήσει άλλος άντρας στο μουνάκι μου. Ήταν υγρό και καυτό και έτρεχαν τα ζουμιά μου στα μπούτια μου!

-πόσο με καυλώνει το μουνάκι σου ξυρισμένο! Μου είπε και εγώ πέθανα από καύλα όταν το χέρι του άρχισε να μου το χαϊδεύει.
Μου έβαλε το ένα δάκτυλο του μέσα στην τρυπούλα μου απότομα και το κούνησε βίαια για μερικά λεπτά μέσα έξω.
αυτό Ήταν...

Άφησα την ψωλή του και άρχισα να γδύνομαι τελείως... Ήθελα να με γαμήσει αμέσως. Γδυθήκαμε τελείως και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. άρχισε να μου κατεβάζει το κεφάλι μου προς την πούτσα του που Ήταν όρθια για να του πάρω πίπα...
άρχισα να την γλύφω και να την ρουφάω με πόθο. Του ρουφούσα τα αρχίδια και τον ένιωθα να σπαρταράει... όταν άρχισα ταυτόχρονα με το χέρι μου να του την παίζω, με τράβηξε πάνω...

Δεν ήθελε να χύσει ακόμη. Με ξάπλωσε στο κάθισμα του συνοδηγού και μου άνοιξε τα πόδια . έβαλε το κεφάλι του στο μουνάκι μου και άρχισε να μου κάνει γλυφομουνι... εγώ τα έχασα... Δεν είχα ξανανιώσει τόσο όμορφα. Ο Γιώργος μου ποτέ δεν με ευχαριστούσε με τα γλυφομουνια που μου έκανε. Αντίθετα με πονούσε γιατί μου δάγκωνε τα μουνοχειλα μου και δεν με έγλυφε. Ο Αντώνης όμως Ήταν πολύ αρχιμάστορας! Με το δάκτυλο του μου έτριβε την κλειτορίδα μου και μου έγλυφε γλυκά την τρυπούλα μου, χώνοντας την γλώσσα του μέσα μου σαν μικρή ψωλή. Τα ζουμιά μου έτρεχαν ως τα μπούτια μου και το κάθισμα είχε αρχίσει να βρέχεται.

-αααχχχ...ναι μωρό μου... έτσι.... Γλύψε με γαμιά μου....! Έσκουζα και του πίεζα το κεφάλι του στο μουνάκι μου.
Τραβήχτηκε και ξάπλωσε πάνω μου στο κάθισμα του συνοδηγού. ένιωθα την ψωλαρα του σηκωμένη να τρίβεται στην κοιλιά μου.
- άνοιξε τα ποδαράκια σου μωρό μου... Μου είπε θέλω να στο βάλω....
-έλα... Δεν αντέχω άλλο... Γάμησε με ψωλαρα μου... Σε θέλω... Χώστην μου του λέω παρακαλώντας τον και άνοιξα διάπλατα τα πόδια μου.

Με το ένα χέρι του μου άνοιγε την τρυπούλα μου και με το άλλο προσπαθούσε να την βάλει μέσα.... Με μια απότομη κίνηση και αφού την έτριψε λίγο στην κλειτορίδα μου, μου την κάρφωσε στο μουνάκι μου.
-αχχχχ.... Με πονάς... Πρόλαβα να ψελλίσω. Η τεράστια ψωλή του με πονούσε. Ήταν σαν να με ξεπαρθενιαζαν ξανά.
- τι στενό μουνάκι που έχεις καυλιάρα μου... Αχ... πόσο μου αρέσει η τρυπούλα σου... Θα σε ανοίξω μωρή... Αχ...
άρχισε να μπαινοβγαίνει γρήγορα μέσα μου.... εγώ τύλιξα τα πόδια μου γύρω από την πλάτη του και τον έσπρωχνα μέσα μου.
- σκέτη καύλα είσαι πουτανακι μου... Έσκουζε. Αχ... Δεν αντέχω άλλο... Μου είπε
Και άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου πιο βίαια.
- σου αρέσει? Ε...? Πες μου πως σου αρέσει... Μου έλεγε.

εγώ είχα τρελαθεί από την καύλα μου. Ο πόνος είχε υποχωρήσει και είχε αρχίσει να μου αρέσει πολύ! ενώ το ευχαριστιόμουν πιο πολύ από ότι με τον Γιώργο μου. είχα ξεφύγει τελείως. Τον έγλυφα και τον ρουφούσα παντού. Στον λαιμό, στους ώμους....
- μου αρέσει... πολύ... έλα.. Πιο γρήγορα... Πόνεσε με...
άρχισε να με πηδάει μανιασμένος...

Η χοντρή και τεράστια ψωλαρα του μου ξέσκιζε το στενό μουνάκι μου

Τον ένιωθα να τρέμει και να κρατιέται με το ζόρι να μην χύσει. ήθελε να απολαύσει το στενό μουνάκι μου όσο πιο πολύ μπορούσε.

-αχ... Χύνω μωρό μου... Παρτα μωρή.. Παρτα... άρχισε να φωνάζει και εκτόξευσε τα καυτά χυσια του μέσα στο μουνί μου.
όταν ένιωσα τα χυσια του να κυλάν μέσα μου, άρχισα να χύνω και εγώ ταυτόχρονα.
-αχ... χύνω και εγώ... Τι ψωλαρας είσαι εσύ μωρό μου... Αχ... Φώναζα και είχα έναν από τους πιο έντονους οργασμούς μου.
Μείναμε για λίγο αγκαλιασμένοι με την ψωλή του να μικραίνει μέσα στο μουνάκι μου.
- σου άρεσε μωρό? Μου είπε...
- πολύ... Του απάντησα. Δεν έχω ξανανιώσει τόσο όμορφα...
- το μουνάκι σου με τρέλανε... Μου απάντησε και με φίλησε γλυκά.
από τότε έχουμε βρεθεί αρκετές φορές....

Τώρα τελευταία όμως που έμαθε πως δεν το έχω κάνει ποτέ από τον κώλο μου δεν χάνει ευκαιρία να με καλοπιάνει για να μου τον ξεπαρθενιασει.

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...