ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Δύο φίλες στο κρεβάτι

Την εμπειρία που θα σας διηγηθώ την έζησα πριν ένα μήνα κατά την διάρκεια των διακοπών με την φίλη μου την Μελίνα. Όλα ξεκίνησαν αρχές του καλοκαιριού όταν χώρισα με τον Χρήστο. Η κολλητή μου για να μου φτιάξει την διάθεση μου πρότεινε να πάμε για λίγες ημέρες στη Ρόδο.
Η Ρόδος ήταν το αγαπημένο μου νησί από την εποχή της πενταήμερης που είχαμε πάει πριν πολλά χρόνια με το λύκειο. Πράγματι, όταν φτάσαμε στο νησί άρχισαν να ξυπνούν όλες οι όμορφες αναμνήσεις από τα παλιά. Η διάθεση μου άλλαξε προς το καλύτερο και αποφάσισα με την βοήθεια της φίλης μου να κάνω ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή μου.
Οι πρώτες ημέρες ήταν υπέροχες, βρισκόμασταν από το πρωί ως αργά το απόγευμα στην παραλία και τα βράδια διασκεδάζαμε στα όμορφα μπαράκια του νησιού. Ένα απόγευμα λοιπόν όταν επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο και ζαλισμένες από τις μπύρες που μας κέρασαν στο beach bar, βρεθήκαμε χωρίς να το σκεφτούμε γυμνές κάτω από την ντουζιέρα.Την εμπειρία που θα σας διηγηθώ την έζησα πριν ένα μήνα κατά την διάρκεια των διακοπών με την φίλη μου την Μελίνα. Όλα ξεκίνησαν αρχές του καλοκαιριού όταν χώρισα με τον Χρήστο. Η κολλητή μου για να μου φτιάξει την διάθεση μου πρότεινε να πάμε για λίγες ημέρες στη Ρόδο.
Η Ρόδος ήταν το αγαπημένο μου νησί από την εποχή της πενταήμερης που είχαμε πάει πριν πολλά χρόνια με το λύκειο. Πράγματι, όταν φτάσαμε στο νησί άρχισαν να ξυπνούν όλες οι όμορφες αναμνήσεις από τα παλιά. Η διάθεση μου άλλαξε προς το καλύτερο και αποφάσισα με την βοήθεια της φίλης μου να κάνω ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή μου.
Οι πρώτες ημέρες ήταν υπέροχες, βρισκόμασταν από το πρωί ως αργά το απόγευμα στην παραλία και τα βράδια διασκεδάζαμε στα όμορφα μπαράκια του νησιού. Ένα απόγευμα λοιπόν όταν επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο και ζαλισμένες από τις μπύρες που μας κέρασαν στο beach bar, βρεθήκαμε χωρίς να το σκεφτούμε γυμνές κάτω από την ντουζιέρα.
Η Μελίνα ξεκίνησε ένα παιχνίδι με πειράγματα και χειρονομίες. Το ένα έφερε το άλλο και τα αθώα πειράγματα της φίλης μου μετατράπηκαν σύντομα σε ερωτικά χάδια. Εγώ στην αρχή συμμετείχα αλλά κάποια στιγμή συνειδητοποίησα τι πάει να γίνει και σταμάτησα. Φόρεσα γρήγορα ένα μπουρνούζι και πήγα και έκατσα στο κρεβάτι.
Δεν ξέρω πιο συναίσθημα ήταν αυτό που με έκανε να διστάσω, ίσως ήταν γιατί αισθάνθηκα για πρώτη φορά ερωτική επιθυμία για άλλη γυναίκα, ίσως ο φόβος του άγνωστου. Δεν ξέρω. Όταν όμως σε λίγο ένιωσα το άγγιγμα του κορμιού της στο δικό μου, όλες μου οι αναστολές εξαφανίστηκαν. Το βλέμμα της μου έδωσε να καταλάβω πόσο πολύ με ποθούσε και πόσο ανάγκη είχα να αφεθώ στην αγκαλιά της.
Τα καυτά χείλη της ενώθηκαν με τα δικά μου. Φιληθήκαμε με πάθος, η γλώσσα της χώθηκε στο στόμα μου. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι μια γυναίκα μπορεί να με φιλήσει έτσι. Το χέρι της βρέθηκε ανάμεσα στα πόδια μου. Αυτό με έκανε να καυλώσω απίστευτα, το μόνο που ήθελα ήταν να το νιώσω μέσα μου. Πρώτα έχωσε το δάχτυλό της και άρχισε να γαμάει το μουνάκι μου. Έπειτα μου ψιθύρισε με λάγνα φωνή.
– «θέλω να σε γλείψω».
Μου άνοιξε τα πόδια και με τη γλώσσα της άρχισε να παίζει με την κλειτορίδα μου, ενώ παράλληλα γαμούσε με τα δάχτυλά το καυτό μουνί μου. Η καύλα μου ήταν τεράστια. Έκλεισα τα μάτια απολαμβάνοντας την υπέροχη στιγμή. Όλο μου το κορμί συγκλονίστηκε από αλλεπάλληλα κύματα καύλας και ερωτικού πάθους. Παραληρώντας της ζήτησα να αλλάξουμε στάση για να της ανταποδώσω την ευχαρίστηση που μου πρόσφερε. Γλείφαμε σε στάση 69 η μια την άλλη για αρκετή ώρα μέχρι που εξουθενωμένες κάναμε διάλειμμα.
Η Μελίνα σηκώθηκε και έφερε από την κουζίνα ένα μεγάλο αγγούρι.
– «Τρελάθηκες, τι έχεις στο μυαλό σου» της είπα.
Εκείνη χαμογέλασε και μου έκλεισε το μάτι πονηρά. Λάδωσε το αγγούρι για να γλιστράει και το βύθισε στο μουνί μου. Το απολαμβάναμε πότε η μια και πότε η άλλη και κάποιες στιγμές και οι δυο ταυτόχρονα, βλέπεις ήταν αρκετά μεγάλο για μπορεί να μας ικανοποιήσει και τις δυο. Αγαπημένη μου στάση ήταν αυτή που ήμασταν στα τέσσερα γυρισμένες κώλο με κώλο και σπρώχναμε το αγγούρι που ήταν ανάμεσα μας να βυθιστεί στις καυλωμένες μουνάρες μας. Τέτοιο γαμήσι δεν είχα νιώσει ποτέ έως τώρα.
Ένα βράδυ την ώρα που απολάμβανα το άγριο γαμήσι, ένιωσα το αγγούρι να βυθίζεται στο κώλο μου. Βόγκηξα καυλωμένη και γυρίζοντας είδα τη Μελίνα να προσπαθεί να με πάρει από πίσω.
– «Ααααχχχ… μη σε παρακαλώ πονάω».
Η Μελίνα αντίθετα συνέχισε με περισσότερο πάθος.
– «Ναι… ναι… τρελαίνομε αχχ… τι καύλα αχχ… πήδα με… πονάω αλλά είναι τόσο ωραία».
– «Μμμμ… ήξερα ότι θα σου αρέσει».
Έχυσα εκείνο το βράδυ άπειρες φορές. Δεν μου πρόσφερε τόση καύλα κανένας άνδρας έως τώρα. Απόλαυσα με την φίλη μου το πιο υπέροχο καλοκαίρι της ζωής μου. Την έβαλα να μου υποσχεθεί ότι αυτό θα είναι το μεγάλο μυστικό της φιλίας μας.

Πρωϊνό γαμήσι

Ήταν το επόμενο πρωί, μετά μια ξέφρενη νύχτα. Ήμασταν και οι δύο με τρομερό πονοκέφαλο από το γερό χθεσινό μεθύσι, γιαυτό και αποφασίσαμε να έχουμε μια εντελώς χαλαρή μέρα και να μην κάνουμε τίποτα. Να περάσουμε όμορφα την ημέρα μας όμως, βλέποντας ταινίες. Εγώ φορούσα ένα λουλουδάτο μίνι νυχτικό και δεν φορούσα καθόλου εσώρουχα. Εκείνος φορούσε μόνο ένα σφιχτό μποξεράκι. Καθίσαμε μαζί στον καναπέ. Είχε βάλει τα πόδια του ψηλά και εγώ καθόμουν στη μέση, γέρνοντας το σώμα μου και ακουμπώντας επάνω στο μπράτσο του καναπέ. Παρόλο που η ταινία στο βίντεο άρχισε, κατάλαβα ότι δεν θα την βλέπαμε όλη..
Σιγά-σιγά άρχισε να χαϊδεύει τα χέρια μου και μετά προχώρησε στην κορυφή του στήθους μου. Η αναπνοή μου έβγαινε βαριά και από όσο εγώ μπορούσα να αισθανθώ τον εαυτό μου, κατάλαβα πως είχα αρχίσει να υγραίνομαι. Η αναπνοή μου άρχισε να μετατρέπεται σε ένα χαμηλό βογγητό και δεν ήθελα να τον σταματήσει. Μου φίλησε τον λαιμό μου απαλά και πήγε την γλώσσα του κάτω από το σαγόνι μου που ήξερε ότι μου άρεσε. Τον κοίταξα βαθειά στα μάτια, με την ελπίδα πως θα καταλάβει τι σκεπτόμουν και να μου το κάνει. Το μόνο που ήθελα και το ήξερε, ήταν να μου τρίψει το υγρό μουνί μου.
Τα χέρια του τράβηξαν και κατέβασαν τις τιράντες του νυχτικού μου και φάνηκαν τα τεράστια στητά στήθη μου με τον ροζ κύκλο γύρω από τις ρόγες. Η γλώσσα του έγλειφε τα αυτιά μου και το λαιμό μου. Τώρα με είχε σπρώξει και με έβαλε μπρούμυτα στον καναπέ.
-Μην σταματήσεις, φώναξα.
Έτσι όπως ήμουν σχεδόν μπρούμυτα, μπορούσα να αισθανθώ το καβλί του και το βάρος του επάνω στην πλάτη μου και η κίνηση του άρχισε να γίνεται πιο έντονη. Τα χέρια του γλίστρυσαν κάτω από τα πόδια μου, η αναπνοή μου όλο και πιο βαριά όπως πλησίαζε στο υγρό μουνί μου.
-Είσαι ο καλλίτερος γαμιάς μου, του είπα.
Όπως με έγλυφε στο μουνί μου, του χάϊδευα τα μαλλιά και την πλάτη. Τον ένοιωθα να έχει ανατριχιάσει από ηδονή όταν κατάλαβε πόσο υγρή με είχε κάνει. Έβαλε δύο δάχτυλα μέσα μου και άρχισε να τρίβει την κλειτορίδα μου με το άλλο του χέρι, ενώ η γλώσσα του μου έγλειφε τις όρθιες θηλές μου. Σκεπτόμουν εκείνη την ώρα ότι ίσως αυτή ήταν η καλλίτερη στιγμή σεξ που είχα στη ζωή μου. Η κλειτορίδα μου έκαιγε και ήμουν σε έκσταση, ενώ ο κόλπος μου κατέβαζε όλο και περισσότερα υγρά.
Σηκώθηκα από τον καναπέ, πήρα μία βαθειά αναπνοή, ηρέμησα για ένα δευτερόλεπτο και μετά γονάτισα στο πάτωμα. Έβαλα το κεφάλι μου ανάμεσα στα σκέλια του και τον πίεσα για να τα ανοίξει περισσότερο. Μόλις βρήκα την στάση που ήθελα, πήρα το καβλί του στο στόμα μου. Ήταν κόκκινο γιατί τόση ώρα τριβόταν στο μποξεράκι του και είχε λίγο πρηστεί. Ήθελα να τον ανακουφίσω όσο τίποτε άλλο στον κόσμο.
Πιπίλαγα το πρησμένο καβλί του σιγά σιγά στην αρχή και απαλά, ενώ τα χέρια μου είχαν πιάσει τα σκληρά αρχίδια του και τα έτριβα. Αυτός μούγκριζε, αλλά αυτό δεν με εμπόδισε να βρω τον ρυθμό μου και πάω όλο και πιο γρήγορα μέχρι να τον βάλω πολύ βαθειά στο στόμα μου.
Με σήκωσε και ενώ ξάπλωσε ανάσκελα στον καναπέ, με έβαλε να καθήσω επάνω του και μου τον κάρφωσε όλον βαθειά μέσα στο μουνί μου. Για ένα λεπτό δεν μπορούσα να αναπνεύσω και η ένταση ήταν τόσο έντονη, αλλά δεν ήταν αρκετή και ακριβώς αυτό που θέλαμε και οι δύο για τώρα. Έβαλε τα χέρια του γύρω από τους γοφούς μου και όπως με κρατούσε σφιχτά με χτύπαγε επάνω στο καβλί του. Μουγκρίζαμε και οι δύο και δεν ακουγόταν τίποτε άλλο εκτός από τον ήχο που έκανε το καβλί του όταν μπαινόβγαινε στο μουσκεμένο μουνί μου.
Έχει κάνει το σώμα μου σαν τόξο όπως με τραβάει κοντά του και μου γλείφει τις θηλές μου και μετά με κάνει να γέρνω προς τα πίσω για να μπαίνει μέσα μου με δύναμη. Καταλαβαίνω ότι θέλω να χύσω, όμως αντιστεκόμουν στον πειρασμό και δεν ήθελα να τελειώσω. Όταν ξαφνικά, νιώθω δύο δάχτυλα νω τρίβουν την κλειτορίδα μου. Δεν μπορούσα πια να κρατηθώ.. Τον άρπαξα και τον κόλλησα επάνω μου ενώ εκείνος μου έκανε όσο πιο άγριο σεξ μπορούσε για να με ξεκαβλώσει. Τα νύχια μου έμπαιναν στο δέρμα του την ώρα που έχυνα. Ήμουν σε έκσταση όταν τελείωνα.

Καύλες 3 το πρωί !

Ήταν τρεις το πρωί όταν ξύπνησα από τον φίλο μου τον Αλέξη φιλώντας το λαιμό μου.
-Γιατί είναι αυτό? Ρώτησα με ελαφρώς κομμένη την ανάσα, ενώ το μουνί μου ήταν ήδη καυτό και μου άρεσε όταν μου φίλησε το λαιμό μου.
-Ξύπνησα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ και …μου φίλησε ξανά τον λαιμό και ένιωσα ότι οι σηκωμάρες του ήταν ανεξέλεγκτες. Είχε ζυγώσει κοντά μου και με έσπρωχνε και με πίεζε με το φουσκωμένο του εργαλείο.
-Μου σηκώθηκε, μου είπε και μου έδειξε στο σλιπάκι του
Τράβηξε το νυχτικό μου πάνω από το κεφάλι μου και έμεινα ολόγυμνη, ακριβώς σαν κι αυτόν. Άρχισε να φιλάει το σώμα μου, να γλύφει τις ρόγες μου ρουφώντας τις βαθιά μέσα στο στόμα του, μετά να φιλάει το κάτω μέρος του στήθους μου και γλείφοντας την κοιλιά μου έφτασε μέχρι το υγρό μου σημείο.
Έβαλε ένα δάχτυλο μέσα, το στριφογύρισε και μετά το έβαλε σαν γλυφιτζούρι στο στόμα του, το έγλυψε και μετά ρούφηξε την κλειτορίδα μου.
-Ωωω μωρό μου.. μην σταματάς, ψιθύρισα και εκείνος συνέχισε ευχαριστημένος που με κάβλωνε.
Επέστρεψε στο πρόσωπό μου και με φίλησε αναγκάζοντας τη γλώσσα μου να μείνει στο στόμα μου ώστε να μπορώ να νιώσω την γεύση του.
– Μπορώ να σε γαμήσω τώρα; με ρώτησε.
Χωρίς καν να του απαντήσω, τον φίλησα παθητικά και τον τράβηξα κοντά μου. Ένιωσα τον πούτσο του πολύ σκληρό να μπαίνει μέσα μου. Άφησε έναν αναστεναγμό που με κάβλωσε ακόμα περισσότερο και χωρίς να περάσει πολύ ώρα, αιστάνθηκα τα υγρά του να πετάγονται καυτά μέσα μου σαν συντριβάνι. Μόλις έχυσε κατέρευσε δίπλα μου και απλώς άκουγα την ανάσα του βαριά.
-Ήταν όμορφα, του είπα. Πάω να φρεσκαριστώ τώρα λίγο.
Πήγα στο μπάνιο και έριξα λίγο νερό στο πρόσωπό μου να δροσιστώ. Όταν βγήκα έξω, με περίμενε ακουμπισμένος στην πόρτα. Με τράβηξε έξω από το μπάνιο και με έσπρωξε στον τοίχο. Μπήκε στα γρήγορα μέσα μου ενώ είμασταν όρθιοι, κάτι που ποτέ δεν το είχε κάνει μέχρι τώρα και ένιωσα τόσο όμορφα όπως ποτέ στην κρεβατοκάμαρα.
-Είσαι τόσο σέξυ γαμιόλα μου.., μου ψιθύρισε στο αυτί μου.
Αφού σφυροκόπησε άγρια το μουνί μου με πονούσε. Αλλά αυτός ο πόνος ήταν γλυκός και μου άρεσε. Μου σήκωσε τα πόδια μου και τα τύλιξε γύρω από την μέση του και με χτύπαγε στον τοίχο όπως μπαινόβγαινε σκληρά και γρήγορα.
-Ωχ, χύνω… φώναζε ο Αλέξης και αφού μου σφυροκόπησε και πάλι το μουνί μου, το γέμισε για δεύτερη φορά με χύσια.
Ξαπλώσαμε και οι δυό αποκαμωμένοι στο πάτωμα και βαριανασαίναμε. Ο Αλέξης έβαλε τα δύο του δάχτυλα στο υγρό από τα τόσα χύσια μουνί μου και αποκοιμηθήκαμε γυμνοί στο πάτωμα..

Με ξέσκισε ο πιτσιρικάς

Είμαι τριάντα οκτώ χρονών κοκκινομάλλα, που παντρεύτηκαν στα είκοσι έξι επειδή ήμουν έγκυος και δυστυχώς έχω πλέον παγιδευτεί σε έναν γάμο χωρις σεξ. Διατηρώ τον εαυτό μου σε καλή κατάσταση εμφανισιακά. Προπόνηση σχεδόν κάθε μέρα στο γυμναστήριο και έχω καταφέρει το στήθος μου να είναι ακόμα σκληρό και όρθιο και το μουνί μου να είναι πάντα ζεστό και υγρό και έτοιμο για τρελλά γαμήσια, αλλά δεν το βρίσκω αυτό στο γάμο μου.
Παρατηρώ τους άνδρες όταν βρίσκομαι κάπου ή όταν απλά περπατάω στο δρόμο, ότι κοιτάζουν σαν πεινασμένοι τα τεράστια στήθη μου και τον φουσκωτό μου κώλο. Τώρα τελευταία έχω αρχίσει και ντύνομαι πιο προκλητικά και το απολαμβάνω.. Ιδιαίτερα τους πιο ηλικιωμένους που είναι και πιο λιγούρηδες. Άρχισα και φοράω κοντά μπλουζάκια, μίνι φούστες και σφιχτά κολάν για να διαγράφονται τα μπούτια μου και ο ωραίος μου κώλος. Βλέποντας τους άντρες να με κοιτάζουν και να ξερογλύφονται, με κάνει να καβλώνω και να υγραίνω. Δεδομένου ότι δεν δουλεύω και μένω συνέχεια στο σπίτι έχω δικό μου πολύ ελεύθερο χρόνο για εμένα.
Η δουλειά του συζύγου μου είναι αντιπρόσωπος σε μεγάλη εταιρεία και για αυτό ταξιδεύει αρκετά και επειδή δεν έχομε οικονομικό πρόβλημα, ο γιός μας είναι εσώκλειστος σε κολλέγιο. Ακόμα και όταν έρχεται ο άνδρας μου από τα ταξίδια του με πρήζει και αντί να κάθεται μαζί μου στο σπίτι, εκείνος φαίνεται ότι το μόνο που θέλει είναι να παίζει γκολφ με τους φίλους του. Άρα λοιπόν είμαι πάντα μόνη μου ήτε είναι στο σπίτι ήτε λείπει στα ταξίδια του. Η ερωτική μου διάθεση δεν ικανοποιείται ποτέ.Τώρα λοιπόν, είχε μόλις φύγει για ένα από τα ταξίδια του και εγώ έβλεπα ένα σήριαλ στην τηλεόραση. Είχε μια πολύ καυτή ερωτική σκηνή που με κάβλωσε και έκανε και πάλι υγρό το μουνί μου. Έτσι, πήγα στο μπάνιο, το αγαπημένο μου μέρος που μπορούσα να κάνω το μουνί μου ευτυχισμένο. Πήρα τους δονητές μου, γέμισα την μπανιέρα με νερό και έριξα μπόλικο αφρόλουτρο και αντί να ανάψω το φως, σκέφτηκα να βάλω αρωματικά κεριά όταν συνειδητοποίησα ότι τα κεριά μου είχαν τελειώσει. Για να μην χαλάσω την καλή μου διάθεση, έβαλα μία λάμπα στην άκρη της μπανιέρας με μια πετσέτα από πάνω. Όταν πήγα να μπω στην μπανιέρα, χτύπησα τη λάμπα με το πόδι μου και όχι μόνο έσπασε, αλλά έπεσε και μέσα στην μπανιέρα.
Ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος σαν έκρηξη, το νερό άρχισε να πετάγεται στον αέρα και στη συνέχεια ηρέμησαν όλα και κατάλαβα το ραδιόφωνο δεν έπαιζε και όταν δοκίμασα να ανάψω τα φώτα, είδα ότι δεν άναβαν. Κατάλαβα ότι κάτι είχε γίνει με το ηλεκτρικό αλλά επειδή είμαι άσχετη σκέφτηκα να φωνάξω τον γείτονα μου που έμενε στο απέναντι σπίτι. Πήρα τηλέφωνο και το σήκωσε ο εικοσάχρονος γιος τους ο οποίος ήταν στο σπίτι για διακοπές γιατί σπούδαζε έξω. Μου είπε η μαμά και ο μπαμπάς του ήταν σε διακοπές για μερικές εβδομάδες και με ρώτησε αν μπορούσε να με βοηθήσει, οπότε του είπα τι συνέβη και είπε ότι πιθανότατα ήταν ο κεντρικός διακόπτης . Μου είπε ότι ήταν στην πισίνα τους και αν θα με πείραζε να ερχόταν στο σπίτι μου με το μαγιό του. Εμένα αυτό ήταν το τελευταίο που με ενδιέφερε το τι θα φορούσε, γιατί καιγόμουν να μου διορθώσει το πρόβλημα.Άρπαξα μια πετσέτα και την τύλιξα γύρω μου και όταν άνοιξα την πόρτα για να τον δω, έπαθα πλάκα. Αυτός έμοιαζε με αρχαίο Έλληνα Θεό έτσι όπως τον είδα να στέκεται εκεί, σχεδόν γυμνός από την πισίνα. Είχα πολύ καιρό να τον δω και για μια στιγμή αιφνιδιάστηκα που είδα πόσο όμορφος άνδρας είχε γίνει. Ήμουν σε μια τέτοια κατάσταση εκείνη την ώρα που τον είδα, που το μουνί μου άρχισε να υγραίνει και έσφιγγα τα πόδια μου για να τα κρατήσω κλειστά και να συγκρατήσω το τρέξιμο κάτω στα πόδια μου.
Είπε ότι θαβγάλει τη λάμπα έξω από την μπανιέρα πριν κλείσει το διακόπτη και έτρεξε στο μπάνιο, αφήνοντας με μόνη μου να θέλω απεγνωσμένα να αγγίξω το μουνί μου βλέποντας τον να τρέχει και τους μυς από τα πόδια του να είναι υγροί και ιδρωμένοι. Γύρισε πίσω με ένα αστείο χαμόγελο στο πρόσωπό του, και θυμήθηκα ότι είχα αφήσει τους δονητές μου στο χείλος της μπανιέρας και αυτό με κάβλωσε και άλλο. Τον ακολούθησα στο δωμάτιο που είχα το πλυντήριο και είχαμε το κουτί με τον διακόπτη και του έδειξα από που κλείνει ο γενικός, αλλά μου έπεσε η πετσέτα που είχα τυλίξει στο σώμα μου. Το πρόσωπο του φωτίστηκε από έκπληξη και φάνηκε ότι το θέαμα που έβλεπε του άρεσε.
Είδα ότι τα χαρακτηριστικά του είχαν σκληρύνει και με μια γρήγορη ματιά στον καβάλο του, είδα ότι του είχε σηκωθεί και προσπαθούσε να το καλύψει. Με είδε ότι είχα καρφωθεί και χωρίς να πει ούτε μια λέξη, έριξε κάτω την βερμούδα του, αφήνοντας τα μάτια μου να πανηγυρίζουν για το πιο όμορφο καβλί που είδα ποτέ και κατάλαβε ότι αυτή τη στιγμή το μόνο που ήθελα, ήταν αυτό το καβλί και έδινα τα πάντα για αυτό. Χωρίς να χάσει χρόνο, ήρθε πολύ κοντά μου, έβαλε το χέρι του ανάμεσα στα πόδια μου αρπάζοντας το μουνί μου, ενώ την ίδια στιγμή εγώ έβαζα το χέρι μου που έτρεμε και χούφτωνα αυτό το υπέροχο καβλί του και στη συνέχεια αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Αισθανόμουν ότι έκαιγα ολόκληρη και κάθε κομμάτι του εαυτού μου ούρλιαζε για τον πούτσο του για να με γαμήσει όσο το δυνατόν το συντομότερο.
Είχε βάλει δύο δάχτυλα στο μουνί μου τώρα και όταν έβγαλε τη γλώσσα του έξω από το στόμα μου, μου είπε πάντα του άρεσα και ότι εμένα σκεπτόταν όταν μαλακιζότανε από τότε που ήταν δώδεκα χρονών και τώρα επιτέλους μπορούσε να με γαμήσει. Με σήκωσε στα χέρια του σαν να ήμουν ένα φτερό και αρχίσαμε ξανά να φιλιόμαστε, ενώ με πήγαινε στον καναπέ στο σαλόνι, αλλά εγώ ήμουν τόσο καβλωμένη που θα προτιμούσα να με γαμήσει εκεί, επάνω στο πλυτήριο. Με έβαλε κάτω στον καναπέ και εγώ αμέσως άρπαξα το καυτό καβλί του και το οδήγησα στο μουνί μου που τον περίμενε τόση ώρα και ούρλιαξα την ώρα που κάρφωσε με μιας όλο το καβλί του μέσα μου.
Ήμουν στον έβδομο ουρανό με το καβλί του χωμένο όλο μέσα μου και τύλιξα τα πόδια μου γύρω του, ενώ τον παρακάλεσα να με γαμήσει σκληρά. Εκείνος, δεν μπορούσε να κρατήσει τα πόδια μου τυλιγμένα γύρω του με την ορμή που έμπαινε μέσα μου και με σφυροκοπούσε. Μούγκριζα σαν πορνοστάρ σε τσόντα.. Ο άνδρας μου δεν είχε ούτε μία φορά μπει τόσο βαθιά μου όπως ο πιτσιρικάς τώρα. Κάθε κομμάτι του εαυτού μου είχε πάρει φωτιά καθώς σφυροκοπούσε το μουνί μου και μου έλεγε ότι ξέρω να γαμιέμαι ενώ ταυτόχρονα μου άνοιγε όσο μπορούσε τα πόδια και τσιμπούσε τα κωλομέρια μου.
Βρισκόμουν σε μία κατάσταση που δεν είχα ξαναβρεθεί. Ο πούτσος του ήταν μεγαλύτερος από του άντρα μου και γέμιζε το μουνί μου μέχρι μέσα και με την κίνηση όπως σερνόταν μέσα μου, άγγιζε το κάθε μέρος του καυτού μουνιού μου. Έχυσα ενώ αυτός συνέχισε να μπαινοβγαίνει χωρίς να χάνω ούτε μία από τις κινήσεις του όπως με χτύπαγε ο πούτσος του και με ανέβαζε στα ύψη. Δεν ξέρω πόση ώρα με γάμαγε ή πόσες φορές έχυσα. Όταν τελικά μπόρεσα να κινηθώ, ένιωσα το καβλί του να πρήζεται μέσα μουνί μου και στη συνέχεια μου το γέμισε με τα ψωλοχύματα του. Ήρθε σαν τη μάνικα της πυροσβεστικής μέσα στο μουνί μου που έκαιγε έχυνε ασταμάτητα. Εγώ έχυσα και πάλι και στη συνέχεια, μόλις τελειώσαμε, κατέρρευσα στον καναπέ και είμασταν και οι δύο σε μία κατάσταση ευφορίας που ποτέ δεν είχα ξαναγνωρίσει ποτέ πριν. Τα υγρά μας ήταν τόσα πολλά, που τα ένιωθα να τρέχουν μέχρι την τρύπα του κώλου μου. Με κοίταξε με απορία στα μάτια του και μου είπε ότι έκανα φοβερό γαμήσι και ποτέ δεν είχε φανταστεί ότι θα είμουν τόσο καβλιάρα και ότι θα ήθελε να περνάει όλη την ώρα του μαζί μου κάνοντας το μουνί μου ευτυχισμένο.
Καθώς μου μιλούσε, αιστάνθηκα το καβλί του να γίνεται και πάλι σκληρό και να του σηκώνεται και όταν είδε το βλέμμα στο πρόσωπό μου, μου είπε ότι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι αυτό που ονειρευόταν τραβώντας μαλακία έγινε πραγματικότητα. Τον ρώτησα αν πραγματικά είχε φαντασιώσεις με εμένα στα δώδεκα του και μου είπε ότι την πρώτη φορά που έγινε, ήταν όταν ήμουν στο σπίτι τους με ένα μπικίνι και εκείνος πήγε στο μπάνιο και στάθηκε στο παράθυρο βλέποντας με και τράβηξε μαλακία τρεις φορές. Μου είπε ότι ήθελε να με γαμήσει και στο κρεβάτι μου και έτσι πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα μου.
Όπως ανεβαίναμε τις σκάλες, μου άγγιζε τον κώλο και το μουνί μου και με ξανακάβλωσε. Όταν φτάσαμε, με έσπρωξε κάτω, μπήκε ανάμεσα στα πόδια μου και βύθισε την καυτή του γλώσσα στο υγρό μουνί μου. Σε λίγο μια καυτή λάβα έτρεξε από το μουνί μου και χωρίς να το καταλάβω, έχυσα φωνάζοντας ενώ εκείνος συνέχιζε να με γλύφει. Το σεντόνι μου τώρα είχε έναν τεράστιο λεκέ και τον σκέπασα με μία μπλέ κουβέρτα. Ήταν σε ένα σεξουαλικό παροξυσμό και όπως είχα χύσει και ήταν μπουκωμένος με τα χύσια μου με φίλησε και τα έριξε στο στόμα μου. Ήταν τόσο καυτά που ξανάχυσα νιώθοντας τα υγρά μου.
Το κάναμε τέσσερις φορές στην κρεβατοκάμαρα μου και στο τέλος μου έβαλε το καβλί του στο χέρι μου και μου είπε να το βάλω μόνη μου στο μουνί μου. Μόλις είχα βάλει το κεφάλι του πούτσου του στο καυτό μουνί μου, μου το έσπρωξε όλο μέσα, έτριβε τα αρχίδια του επάνω στο μουνί μου και άρχισε να λέει:
-Έλα γαμιόλα μου, γάμα τον πούτσο μου με το καβλιάρικο μουνάκι σου, δείξε μου πόσο γουστάρεις το καβλί μου μικρή μου πόρνη.
Άρχισε να χαστουκίζει τον κώλο μου ταυτόχρονα εγώ έπιανα τα αρχίδια του και προσπαθούσα να γαμηθώ όσο πιο σκληρά μπορούσα που αν εκείνη την ώρα με ρωτούσες το όνομα μου δεν θα μπορούσα να σου απαντήσω. Ολόκληρο το σώμα μου ήταν στην φωτιά σαν να μην υπήρξε πριν και όλη την ώρα γαμιόμασταν σαν δύο τρελά ζώα. Μου έλεγε συνέχεια ότι τον τρελλαίνει το μουνί μου και ότι τώρα πια ήταν δικό του και του ανήκει. Τότε και εγώ του είπα ότι το τρελλό μουνάκι μου θα είναι πάντα έτοιμο να μου το γαμήσει και όταν του το είπα, το μουνί μου εξερράγη σαν βόμβα. Δεν είχα ποτέ τόσο ισχυρό οργασμό στη ζωή μου. Τα χύσια μου χυνόντουσαν έξω από το μουνί μου σαν ένα φράγμα που είχε σπάσει, και εκείνος με κάρφωνε με το καβλί του όσο πιο σκληρά μπορούσε και γέμισε το μουνί μου με το ζεστό ψωλόχυμα του, κάνοντας με να ουρλιάζω και πάλι.

Η Adriana Chechik ποζάρει ολόγυμνη !

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Swingers και πρωτάρηδες

Υπόθεση: Ένα ζευγάρι πρωτάρηδων πηγαίνει σε ένα πάρτι για swingers. Ο κόσμος πολύς και τα συναισθήματα ανάμικτα. Ζήλια, πόθος, πάθος, καύλες… κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει…
Η ιστορία:

Ηλιοκαμένη, δέρμα αψεγάδιαστο, μέση δαχτυλίδι. Τα στήθη… Αχ, εκείνα τα στήθη! Στητά, προκλητικά, βελούδινα. Με έντονα ροζ θηλές και ρώγες χυδαία προκλητικές. Το πυρακτωμένο βλέμμα μου ταξίδεψε προς τα κάτω. Ανάμεσα στα καλλίγραμμα πόδια, εντόπισα ένα ξυρισμένο μουνάκι. Θυμόμουν την όμορφη σιλουέτα της Αλίκης, από την πρώτη και τελευταία φορά που την είχα δει γυμνή, εκείνο το καλοκαίρι στην παραλία, κάτω από το φεγγαρόφωτο.

Ήταν και τότε αφάνταστα σεξουαλική! Μα εκείνη η κοπέλα των δεκαοκτώ καλοκαιριών, είχε ωριμάσει υπέροχα. Χωρίς να έχει την ψεύτικη και συχνά ψυχρή τελειότητα του φωτομοντέλου, η Αλίκη απέπνεε έναν απαράμιλλο αισθησιασμό. Είχε εξελιχθεί σε μια γυναίκα - εισιτήριο για την κόλαση! Συνέχισα να την κοιτάζω σαν υπνωτισμένος, ώσπου με συνέφερε η φωνή της.

-    «Θα περάσεις μέσα ή θα συνεχίσεις να κοιτάς σαν χάνος; Μήπως να χτυπήσουμε και το κουδούνι του γείτονα να πάρει κι αυτός λίγο μάτι;»

Μπήκα στο ηλιόλουστο διαμέρισμα βουβός. Αυτή η κοπέλα είχε έναν μοναδικό τρόπο να με αιφνιδιάζει. Το παντελόνι μου έμοιαζε ξαφνικά με φυλακή. Με κάλεσε με ένα νεύμα να την ακολουθήσω στην κρεβατοκάμαρα. Ακόμη δεν είχα καταφέρει να αρθρώσω λέξη. Μπροστά στο κρεβάτι, την πλησίασα από πίσω και προσπάθησα να την αγκαλιάσω. Τα χέρια μου έτρεμαν καθώς, οι παλάμες μου ηλεκτρίστηκαν στην επαφή με το δροσερό δέρμα στο ύψος της μέσης. Το αριστερό μου χέρι γλίστρησε προς τα πάνω με τον αντίχειρα να καίγεται στο άγγιγμα της καμπύλης του στήθους, ενώ τα χείλη μου εναπόθεταν το πρώτο φιλί στη ρίζα του λαιμού, σχεδόν με τη διστακτική ευλάβεια, που φιλάμε εικόνες στα εξωκκλήσια.

-    «Με τρελαίνεις…», ψιθύρισα νιώθοντας αμέσως ηλίθιος.

Πόσο βαρετά κλισέ μπορεί να ακούγεται ένας άντρας ώρες - ώρες; Απότομα απομακρύνθηκε από κοντά μου, λικνίστηκε για λίγες στιγμές στις αχτίδες του ήλιου που χάιδευαν το γυμνό κορμί και μου έκανε να νόημα να μείνω ακίνητος.

-    «Δεν θα με ξαναγγίξεις, παρά μόνο αν είσαι τυχερός απόψε και στο επιτρέψουν τα παιχνίδια και οι κλήροι που ετοιμάζει ο φίλος ο Αλέκος!»

Έμεινα με ανοιχτό το στόμα. Το αίμα μου κόχλαζε κι αυτή έπαιζε μαζί μου το χειρότερο παιχνίδι.

-    «Θες να με παλαβώσεις;»

Η φωνή μου ακούστηκε ξένη, τρεμάμενη, αβέβαιη. Μέσα σε δευτερόλεπτα είχα γίνει ένας άλλος Λεωνίδας. Υποχείριο στην γοητεία αυτής της σειρήνας. Τα χέρια της πίεσαν τα στήθη της, τα δάχτυλά της τσίμπησαν ελαφρά τις ρώγες της, καθώς ξάπλωνε στο κρεβάτι. Άνοιξε τα πόδια και κατέβασε το αριστερό χέρι. Χάιδεψε τα ροζ μουνόχειλα. Βύθισε ένα δάχτυλο στη σχισμή. Αργά… Το ίδιο αργά το τράβηξε και το έφερε στα χείλη της, έγλειψε το μουσκεμένο δάχτυλο, με τα μάτια της καρφωμένα στα δικά μου. Ωωω.. Με το άλλο χέρι, έβγαλε έναν δονητή από το συρτάρι του κομοδίνου. Όταν μίλησε ακούστηκε σίγουρη για τον εαυτό της. Σίγουρη σαν λεοπάρδαλη, που έχει παγιδεύσει την αντιλόπη στα σαγόνια της.

-    «Το μόνο που θέλω από σένα, είναι να με βοηθήσεις να διαλέξω τα ρούχα που θα φορέσω, Λεωνίδα μου. Μπορώ να γίνω μεγάλη πουτάνα αν χρειαστεί, αλλά σήμερα δεν είμαι δική σου πουτάνα. Είμαι μια πουτάνα του πάρτι που θα με πας. Στην ντουλάπα δεξιά, θα βρεις φορέματα και φούστες. Στο δεύτερο συρτάρι πίσω σου, έχει μπλουζάκια. Στο πρώτο από πάνω, έχει εσώρουχα. Διάλεξε…»

Θηλυκό τέρας. Με παρατηρούσε όσο ανακάτευα τα ρούχα και τα εσώρουχά της και μαλακιζόταν. Της γύρισα την πλάτη για να μη την βλέπω. Την άκουγα όμως. Να βαριανασαίνει, να λαχανιάζει, ο ήχος του δονητή σούβλιζε τα αφτιά μου. Ένιωσα πάλι εκείνον τον πόνο στ’ αρχίδια μου.

Προσπάθησα να συγκεντρωθώ στην επιλογή. Πουτάνα ένιωθε; Πουτάνα θα την έντυνα. Έβγαλα από την ντουλάπα μια μίνι φούστα, κόκκινη. Εκείνη απολάμβανε τον δονητή «Μμμμμμμμ… Αααααχ…». Διάλεξα ένα κατάλληλο μπλουζάκι που εντόπισα, αμάνικο, μαύρο, μεταξένιο στην αφή, χωρίς βαθύ ντεκολτέ, αλλά ημιδιαφανές. Τράβηξα από το άλλο συρτάρι ένα άσπρο στρινγκ. Το σουτιέν το άφησα. Πήρα όμως ένα ευάερο κόκκινο δικτυωτό καλσόν. Τα πέταξα πάνω στο κρεβάτι, ακριβώς τη στιγμή που η Αλίκη αφηνόταν στον οργασμό, με μια φωνή που με τρέλανε. Όχι «χύνω», όχι «τελειώνω».

-    «Εεεεερχοοοοομαι! Αααα! Αααα! Ααααααααα!»

Η φωνή έσβησε. Άνοιξε τα μάτια και με κοίταξε σαν να μη συνέβαινε τίποτα. Λες και ήμασταν θεατές σε διαφορετικό έργο.

-    «Θα με περιμένεις στο σαλόνι; Ντύνομαι κι έρχομαι…»

Βγήκα. Σωριάστηκα στον καναπέ και έπαιρνα βαθιές ανάσες για να συνέλθω. Μέσα μου έβραζα. Σκύλα! Καριόλα! Ανάφτρα του κερατά! Λατρεία μου. Θεά μου. Με κυρίεψαν για λίγο οι τύψεις. Σκέφτηκα τη γυναίκα μου. Βρήκα το ουίσκι και κατέβασα τρεις - τέσσερις γουλιές κατευθείαν απ’ το μπουκάλι. «Ε, όχι Αλίκη μου. Όχι, κυρία μου. Δεν θα με κάνεις εσύ ότι θέλεις. Θα μείνω ψύχραιμος από δω και πέρα. Δεν θα σου επιτρέψω να με αιφνιδιάσεις ξανά…». Τα έλεγα από μέσα μου, αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν με έπειθαν οι συλλογισμοί μου. Βγήκε από την κρεβατοκάμαρα σαν θεατρίνα που ξεπροβάλει στη σκηνή. Έκανε μια στροφή για να τη θαυμάσω.

-    «Πώς με βρίσκεις;»

Ήταν υπέροχη, προκλητική, εκθαμβωτική, απαστράπτουσα. Και το πιο χυδαίο κουρέλι, επάνω της θα αποκτούσε αυτοκρατορική αίγλη!

-    «Για πουτάνα μια χαρά είσαι!», της πέταξα ελπίζοντας να την πληγώσω.

Πιο πολύ πληγώθηκα εγώ, βλέποντας το βλέμμα της να σκοτεινιάζει για δευτερόλεπτα, πριν ξαναβρεί αμέσως την αυτοκυριαρχία της. Η λεοπάρδαλη ήταν έτοιμη να δαγκώσει ξανά.

-    «Θύμωσες Λεωνίδα μου;», ρώτησε ναζιάρικα. «Θα σου περάσει γιαβρί μου. Και που ξέρεις; Μπορεί να είσαι τυχερός και να κληρωθείς να κλειστείς στην ντουλάπα μαζί μου αργότερα. Χα, χα! Και ως τότε θα αναρωτιέσαι αν θα σ’ αφήσω να κάνεις τίποτα εκεί μέσα. Πάμε;»

Μακάρι να μπορούσα να σας πω ότι είχα φανεί ετοιμόλογος, ότι της απάντησα κάτι έξυπνο, όπως οι ζεν πρεμιέ στα έργα του Χόλιγουντ! Μπα… Δεν κατέβαζε τίποτα η γκλάβα μου.

-    «Πάμε…», είπα μόνο!

Ένας Θεός ξέρει πως φτάσαμε στο καινούργιο σπίτι του Αλέκου στη Χαλκιδική, χωρίς να τη σκοτώσω. Σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, ενώ οδηγούσα, με πείραζε, με τσιγκλούσε, γελούσε με τον εκνευρισμό μου, έπαιζε με τον πόθο μου. Μερικές φορές με χάιδευε τρυφερά, με τα ακροδάχτυλα, στο σβέρκο. Μου σηκώνονταν οι τρίχες μιλάμε! Και όχι μόνο. Μια φορά μου χούφτωσε τον ορθωμένο πούτσο πάνω από το παντελόνι, την ώρα που προσπερνούσαμε μια νταλίκα!

-    «Θες να σκοτωθούμε;», ούρλιαξα!

Δεν έδωσε σημασία.

-    «Τι θα κάνεις μ’ αυτό το παλούκι σήμερα κακό αγόρι;»

-    «Θα στο καρφώσω στον κώλο με την πρώτη ευκαιρία!», της είπα.

-    «Μη βάζεις στοίχημα, μη βάζεις στοίχημα…», απάντησε γελώντας, σχεδόν τραγουδιστά.

Ο Αλέκος μας υποδέχτηκε στον κήπο. Το σπίτι ήταν πανέμορφο, πάνω σε έναν λοφίσκο, με θέα το πέλαγος. Κάποιοι είχαν ήδη φτάσει πριν από εμάς. Γνώριζα τον Γιώργο και τη Δέσποινα, παλιούς συμμαθητές, που τα είχαν από το λύκειο και τελικά παντρεύτηκαν. Για το Γιώργο θα σας πω μόνο, ότι είναι μελαχρινός και στο στρατό ήταν ΟΥΚάς (Ομάδες Υποβρυχίων Καταστροφών). Η Δέσποινα καθηγήτρια γαλλικών σε φροντιστήριο, είναι ψηλή, λυγερή, με άσπρο δέρμα και συμπαθητικές φακίδες στο πρόσωπο. Φυσική κοκκινομάλλα. Μόλις με είδαν έσπευσαν να με προϋπαντήσουν και να γνωρίσουν την Αλίκη.

-    «Κι εσείς εδώ παιδιά;», τους είπα ανταλλάσσοντας σταυρωτά φιλιά.

-    «Είπαμε να το τολμήσουμε…», είπε γελαστά και λίγο αμήχανα η Δέσποινα. «Ο Αλέκος μας έπεισε μετά από πολύ προσπάθεια. Εμένα δηλαδή, γιατί ο Γιώργος άλλο που δεν ήθελε! Ψιλοτρέμω. Δεν έχω ξαναβρεθεί ποτέ σε τέτοια φάση…»

Ούτε ο Γιώργος, αλλά αυτός είχε μπει κιόλας στο "πνεύμα". Ήδη ζαχάρωνε την Αλίκη. Έγιναν οι συστάσεις και τα παιδιά φέρθηκαν πολύ διακριτικά, όσον αφορά το γεγονός ότι δεν με συνόδευε η γυναίκα μου. Ο Αλέκος μας γνώρισε στους υπόλοιπους που είχαν έρθει ως εκείνη την ώρα. Ο Πέτρος, ήταν ένας μάλλον κοινών χαρακτηριστικών μελαχρινός τύπος 27 ετών, συνοδός μιας παλιάς φίλης του Αλέκου, της καστανόξανθης 40άρας Γεωργίας. Καλή η τεκνατζού. Με τα πιασίματά της βέβαια, αλλά ιδιαίτερα συμπαθής. Η Νίκη και ο Δημήτρης, φαίνονταν πιο "ξεψαρωμένοι" από τους υπόλοιπους.

Εκείνη ήταν μελαχρινή, 28 ή 29 ετών την έκοβα, με πληθωρικό στήθος. Φορούσε ένα προκλητικό λεπτό, μαύρο μάξι φόρεμα, με σκίσιμο μέχρι ψηλά στο γοφό. Εκείνος, ψηλός και ξανθός, στο ύψος και στα χρώματά μου, φαινόταν αθλητικός τύπος. Σίγουρα πιο γεροδεμένος από μένα. Όπως μάθαμε αργότερα, ήταν πεπειραμένοι swingers και είχαν συμμετάσχει σε αρκετά όργια παλιότερα, σε ανταλλαγές συντρόφων, σε τρίγωνα, τετράγωνα, κ.λ.π. Φυσικά ήταν εκεί και η αδερφή του Αλέκου, η Ρίτα! Το άγαλμα. Το πλάσμα των πλασμάτων. Κι όμως, ακόμη κι εκείνη τη στιγμή που θαύμαζα τη Ρίτα, το μυαλό μου σκάρωνε σενάρια με πρωταγωνίστρια την Αλίκη!

Πιάσαμε ψιλή κουβέντα, περί ανέμων και υδάτων στον κήπο. Ανακατωθήκαμε για να γνωριστούμε, ενώ σιγά - σιγά κατέφθαναν και οι υπόλοιποι. Ο Αλέκος είχε κάνει καλές επιλογές προσκεκλημένος. Εγώ και ένας ακόμη, ήμασταν οι μόνοι με λίγα κιλάκια παραπάνω (χωρίς να είμαστε χοντροί, κάθε άλλο!), ενώ όλες οι γυναίκες ήταν θεές, η κάθε μία με τον τρόπο της, είτε με την εμφάνιση, είτε με τη συμπεριφορά τους. Σε τέτοιες φάσεις άλλωστε, δεν ψάχνεις για τέλειες γυναίκες και τέλειους άντρες. Ψάχνεις για μυαλά με φαντασία και ερωτισμό.

Πάντως, υπήρχε γενικά μια αμηχανία στην ατμόσφαιρα, αν έκρινε κανείς από τα μπουκάλια διαφόρων αλκοολούχων ποτών, που άδειαζαν με γεωμετρική πρόοδο. Υπήρχαν αρκετοί πρωτάρηδες παρομοίων καταστάσεων. Από μια άποψη κι εγώ πρωτάρης ήμουν. Είχα λάβει στο παρελθόν μέρος σε παρτούζες, αλλά ποτέ σε ένα τέτοιο εγκεφαλικό ερωτικό μαρτύριο, όπως αυτό είχε ετοιμάσει για μας ο Αλέκος. Αυτό σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή και ακόμη δεν είχα δει τίποτα… Κάθε τόσο, το βλέμμα μου έψαχνε την Αλίκη, που έδειχνε πολύ άνετη. Νομίζω όμως, πως τα χαριεντίσματα της με τον έναν και τον άλλο, γίνονταν πιο τολμηρά όταν καταλάβαινε ότι την κοιτούσα.

Κάποια στιγμή, που ο Αλέκος είχε βάλει μπλουζ να παίζει και χορεύαμε όλοι (όχι με τους/τις συνοδούς μας), είδα την Αλίκη να τρίβεται σχεδόν επάνω στον καβαλιέρο της. Ήταν ο Τάκης, που είχε έρθει μετά από εμάς με τη γυναίκα του. Παλιός φίλος και γνωστός της Αλίκης. Φαινόταν ντροπαλός και ίδρωνε από αμηχανία, καθώς υπό το βλέμμα της γυναίκας του της Αλεξάνδρας, η Αλίκη είχε χυθεί κυριολεκτικά επάνω του, τρίβοντας τα στήθη της στο στέρνο του στο ρυθμό του τραγουδιού.

Μόλις με είδε ότι την κοιτούσα, μου χαμογέλασε προκλητικά, πήρε το χέρι του Τάκη και το έβαλε στο κωλομέρι της. Η φούστα της ανασηκώθηκε, αφήνοντας το λευκό στρινγκ να φανεί, για όσους πρόσεχαν. Ο Τάκης είχε πάθει πλάκα. Τη χούφτωσε δυνατά. Αν σας έλεγα ότι δεν ένιωσα τσιμπήματα ζήλιας, θα έλεγα ψέματα. Ξαφνικά η μουσική σταμάτησε και ακούστηκε η φωνή του Αλέκου.

-    «Δεν περνάμε μέσα σιγά -σιγά; Οι κλήροι είναι έτοιμοι και είναι ώρα να παίξουμε παιδάκια. Για περάστε, για περάστε!»

Το σαλόνι, ήταν τεράστιο, αλλά ο Αλέκος είχε φροντίσει να τοποθετήσει έτσι τα έπιπλα, ώστε να έρθουμε πιο κοντά. Δύο αντικριστοί μεγάλοι καναπέδες, ένα ανάκλιντρο και τρεις πολυθρόνες, σχημάτιζαν ένα τετράγωνο, με χώρο περίπου δέκα τετραγωνικών μέτρων ανάμεσα, που ήταν στρωμένος με μια ελαφριά μοκέτα και λίγα μαξιλάρια. Το κοντινό play room, ένα ξεχωριστό δωμάτιο, είχε διαμορφωθεί σε κρεβατοκάμαρα για τις ανάγκες τις βραδιάς. Ιδανικό σκηνικό.

Συνολικά ήμασταν 14 άτομα. Επτά ζευγάρια. Δύο από ζευγάρια, ήταν παντρεμένα, ο Γιώργος με τη Δέσποινα κι ο Τάκης με την Αλεξάνδρα. Καθίσαμε, κάθε άντρας με τη συνοδό του δίπλα. Εγώ ήμουν στον έναν καναπέ, με την Αλίκη δεξιά μου και τη Δέσποινα αριστερά μου, με τον Γιώργο ακριβώς δίπλα της. Η Αλίκη, παραδόξως, μου χαμογέλασε γλυκά και στριμώχτηκε στην αγκαλιά μου. Ο Αλέκος ήταν έτοιμος να τραβήξει τον πρώτο κλήρο. Βουβή αμηχανία…

-    «Λοιπόν, να ξεκινήσουμε από κυρία, ή από κύριο;» αναρωτήθηκε φωναχτά ο Αλέκος.

Χάχανα ακούστηκαν. Νευρικά γελάκια.

-    «Από γυναίκα, από γυναίκα!», φώναξε ένας.

-    «Άντρα! Άντρα! Άντρα!», ακούστηκαν γυναικείες φωνές, μαζί και της Αλίκης.

-    «Ας είμαστε ιππότες φίλοι μου…», τους διέκοψε όλους ο Αλέκος. «Ας ξεκινήσουμε με αντρικό στριπτίζ προς τέρψιν των κοριτσιών μας».

Πήγε με ένα βάζο στην αδερφή του.

-    «Ρίτα, βάλε το χέρι σου μέσα και τράβα ένα χαρτάκι…»

Η Ρίτα χαμογέλασε και τράβηξε ένα χαρτί. Το άνοιξε και μας κοίταξε όλους έναν - έναν πριν μιλήσει με παιχνιδιάρικο ύφος.

-    «Η μουσική θα παίξει…»

Παύση.

-    «Τρία τραγούδια…»

Παύση.

-    «Για τον…»

Παύση. Όλοι και κυρίως όλες, κρέμονταν από τα χείλη της…

-    «Γιώργοοο!»

Γέλια, φωνές, χειροκροτήματα. Ο Γιώργος, δίπλα στη Δέσποινα κοκαλωμένος και κατακόκκινος.

-    «Εεεε. Ρε παιδιά. Δεν γίνεται να ξεκινήσει κοπέλα;»

-    «Σήκω βρε και μη ντρέπεσαι!», φώναξε η τεκνατζού η 40άρα.

-    «Δείξε μας την κορμάρα σου αγορίνα μου!», φώναξε κάποια.

-    «Σήκω γιατί θα μας λιντσάρουν!», τον προέτρεψε κατακόκκινη, δήθεν τολμηρή, με προσποιητή όμως άνεση, η γυναίκα του η Δέσποινα. «Άλλωστε εσύ ήσουν αυτός που καιγόταν να έρθουμε. Εμπρός! Στο καθήκον!»

Ο Γιώργος σηκώθηκε, ενώ η μουσική είχε ξεκινήσει. Δεν θυμάμαι τι έπαιζε. Ο Γιώργος, προχώρησε στο κέντρο και -αν και ερασιτέχνης- άρχισε να χορεύει αξιοπρεπώς κοιτώντας τον απέναντι τοίχο με κατακόκκινο πρόσωπο. Πολύ πλάκα! Οι κοπέλες τον συνόδευαν και τον ενθάρρυναν με παλαμάκια και επιφωνήματα. Ο Γιώργος ξεκούμπωσε το πουκάμισό του, το έβγαλε με σχετικά γρήγορες κινήσεις και το πέταξε στη γυναίκα του, που τον παρακολουθούσε χαμογελώντας.

Γύρισα να κοιτάξω τη Δέσποινα. Το βλέμμα της έπαιζε κάθε τόσο στις υπόλοιπες γυναίκες της παρέας. Τις περιεργαζόταν, όπως αυτές είχαν καρφώσει αχόρταγα τα μάτια τους στον άντρα της περιμένοντας να τον δουν όπως τον γέννησε η μάνα του. Εντωμεταξύ, ο Γιώργος είχε πετάξει τα παπούτσια του (δεν φορούσε κάλτσες) και έβγαζε το παντελόνι. Λίγο έλλειψε να χάσει την ισορροπία του, αλλά τελικά γελώντας κι αυτός νευρικά, κατάφερε να σταθεί όρθιος. Το φούσκωμα στο σλιπάκι του, μαρτυρούσε ότι είχε καυλώσει από τα βλέμματα των γυναικών που τον παρακολουθούσαν να κάνει στριπτίζ σαν κοινό gο-gο boy μπροστά στα μάτια της ίδιας του της γυναίκας.

Πήρε μια βαθιά ανάσα και το κατέβασε, αφήνοντας ελεύθερο ένα.. θηριάκι, ακόμη πιο αξιοπρεπές από τον χορό του. Πρέπει να ήταν γύρω στους 14-15 πόντους κοντά στον μέσο όρο των αντρών και προς τα πάνω. Αυτό που εντυπωσίασε πιο πολύ τις κοπέλες όμως, είναι ότι είχε ξυρισμένα τα αρχίδια. Ο Γιώργος φάνηκε να παίρνει θάρρος από τα επιφωνήματά τους, καθώς έκανε τον γύρο του τετραγώνου χορεύοντας, μπροστά από κάθε κοπέλα ξεχωριστά.

-    «Κρατάτε με γιατί θα του γλείψω τ’ αρχίδια!», φώναζε η 40άρα διασκεδάζοντας με το σφίξιμο της Δέσποινας.

Ο Αλέκος προσπαθούσε να ακουστεί πάνω από τα γέλια της παρέας:

-    «Αυτό δεν το επιτρέπουν οι κανονισμοί Γεωργία! Χα, χα, χα!»

Η Δέσποινα προσπάθησε να κρύψει την αμηχανία της, συμμετέχοντας στα γέλια και δίνοντας ένα δυνατό χαστούκι στον κώλο του άντρα της, καθώς περνούσε από μπροστά της.

-    «Χα, χα, χα! Δέσποινα, κάνεις ζαβολιές, αλλά θα το παραβλέψω για μια φορά μόνο γιατί είναι άντρας σου…», την πείραξε ο Αλέκος.

Το μάτι μου πήρε την Ρίτα να τρίβει το μουνί της πάνω από την παντελόνα που φορούσε, αφοσιωμένη με ξελιγωμένο βλέμμα στον πούτσο και στα αρχίδια του Γιώργου. Την ίδια ώρα, η Αλίκη είχε βάλει σκοπό να μας τρελάνει όλους και ακόμη περισσότερο τον Γιώργο. Την ώρα που ο.. στριπτιζέζ περνούσε από μπροστά της, έγειρε πίσω και άνοιξε τα πόδια, αφήνοντας σε κοινή θέα το στρινγκάκι που είχε στριμωχτεί ανάμεσα στα ήδη μουσκεμένα μουνόχειλα της. Για τα λίγα δευτερόλεπτα που κράτησε αυτή η κίνηση, όλοι την κοιτούσαν σαν μαγεμένοι, ακόμη και οι γυναίκες.

Δεν είδα την αντίδραση της Δέσποινας. Ο δε Γιώργος κόντεψε να χύσει, αφού καθώς η Αλίκη άνοιγε τα πόδια, τον κοιτούσε κατευθείαν στα μάτια, ζυγίζοντας τον πόθο που προκαλούσε. Πέρασε τη γλώσσα ηδονικά πάνω από τα χείλη της και έκλεισε τα πόδια. Ο Γιώργος είχε μείνει ακίνητος μπροστά της, σφίγγοντας την ψωλή του με το δεξί του χέρι και χρειάστηκαν εκ νέου φωνές από τις υπόλοιπες κοπέλες, για να ολοκληρώσει τον κύκλο, καθώς τελείωνε, το δεύτερο τραγούδι. Η Αλίκη όμως δεν είχε τελειώσει! Τα καυλιάρικα πυρά της, στράφηκαν σ’ εμένα, που καύλωσα αφάνταστα, νιώθοντας στο αφτί μου την Αλίκη να μου ψιθυρίζει:

-    «Συμφωνώ με τη Γεωργία απέναντι. Θέλω κι εγώ να του γλείψω τ’ αρχίδια. Μου αρέσει που είναι ξυρισμένα. Θέλω να ρουφήξω τον πούτσο του στο στόμα μου και να τον καταπιώ. Θέλω να πέσω στα τέσσερα και να μου ξεσκίσει ο Γιώργος τον κώλο με τα αρχίδια του να χτυπάνε στα κωλομέρια μου! Και θέλω εσύ να βλέπεις…»

Ζαλίστηκα… Από την ανάσα της μέσα στο αφτί μου, από την ψιθυριστή φωνή της, από το άρωμα της. Πόσο μάλλον από αυτά που μου έλεγε… Το τραγούδι είχε τελειώσει και ο Γιώργος πήγε να πάρει τα ρούχα του, αλλά τον πρόλαβε ο Αλέκος.

-    «Α! Α! Α! Ξέχασες τι είπαμε; Γυμνός μέχρι το πρωί!»

Με την πούτσα να δείχνει τον ουρανό πάντα, ο Γιώργος πήγε και κάθισε δίπλα στη γυναίκα του, που τον χάιδεψε απαλά στο εσωτερικό του μηρού και τον φίλησε, για να δείξει την άνεσή της. Τι το ‘θελε; Ο Γιώργος δεν άντεξε άλλο. Έβγαλε μια κραυγή και τα χύσια του εκτινάχθηκαν χωρίς να προλάβει να προειδοποιήσει! Είδα μια ριπή, να φτάνει σχεδόν απέναντι και να προσγειώνεται μπροστά στα πόδια της Ρίτας! Η δεύτερη πετάχτηκε ψηλά και προσγειώθηκε στα μαλλιά της Δέσποινας και όπως έγερνε αποκαμωμένος ο Γιώργος, δύο ακόμη έντονοι σπασμοί, προκάλεσαν ισάριθμους λεκέδες στο μπλουζάκι της γυναίκας του. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί αν δεν ήταν η Δέσποινα ανάμεσα, θα είχαν έρθει επάνω μου. Σε όλη τη διάρκεια των.. βολών του Γιώργου, άντρες και γυναίκες τον επευφημούσαν.

-    «Μπράβο! Άξιος! Εύγε!»

Γέλια, χειροκροτήματα. Άκουσα τον Γιώργο να λέει στη Δέσποινα:

-    «Αγάπη μου, ρεζίλι έγινα!» 


Προς τιμήν της, η Δέσποινα δεν διαμαρτυρήθηκε για τους λεκέδες στην μπλούζα. Αντίθετα, τον καθησύχασε.

-    «Όχι άντρακλα μου εσύ! Ήσουν υπέροχος!»

Ο Αλέκος πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων για μια ακόμη φορά.

-    «Δέσποινα και Γιώργο μην κοκκινίζετε. Πολλοί θα βρεθούν στην ίδια και χειρότερη κατάσταση μέχρι να τελειώσει αυτό το πάρτι. Χα, χα, χα! Ώρα όμως για το.. γυναικείο πρόγραμμα. Γιώργο, έχεις κουράγιο να τραβήξεις κλήρο;»

Ο Γιώργος ανασηκώθηκε και νιώθοντας άσχημα που ήταν ο μόνος γυμνός ανάμεσα σε 13 ντυμένους, προσπαθώντας να κρύψει όπως - όπως κάπως τα επίμαχα σημεία, κάθισε σταυροπόδι και έσκυψε απλώνοντας το χέρι στο δεύτερο βάζο που κρατούσε τώρα ο Αλέκος. Τράβηξε χαρτί, το άνοιξε και με αστραφτερό βλέμμα, δίχως χρονοτριβή, φώναξε:

-    «Ρίτα!»

Σχεδόν πετάχτηκα όρθιος για να χειροκροτήσω μαζί με τους υπόλοιπους. Το θέαμα που ονειρευόμουν από την εφηβεία μου, θα το απολάμβανα σε ηλικία 32 ετών. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Τότε ένιωσα τη ζήλια της Αλίκης από την αντίδρασή μου, σαν γροθιά στα πλευρά μου. Για την ακρίβεια μου είχε ρίξει αγκωνιά. Εντάξει δεν με σκότωσε κιόλας, αλλά την έφαγα απρόσμενα και μου κόπηκε η ανάσα για λίγο. Την κοίταξα και της έστειλα ένα πεταχτό φιλάκι, ενώ εκείνη σούφρωσε τα χείλια παίρνοντας σνομπ υφάκι, πολύ ταιριαστό στο μπέιμπι μουτράκι της. Θεέ μου πόσο την ήθελα!

Έστω κι έτσι όμως, η προσοχή μου στράφηκε πολύ γρήγορα, εκ νέου στη Ρίτα. Η αδερφή του οικοδεσπότη μας σηκώθηκε. χαμογέλασε, έκανε μια θεατρινίστικη υπόκλιση προκαλώντας νέα γέλια, πειράγματα, φιλοφρονήσεις και χειροκροτήματα και προχώρησε προς το κέντρο του σαλονιού, με πολύ περισσότερο θάρρος απ’ ότι ο Γιώργος νωρίτερα. Ούτε αυτή όμως κοιτούσε κανέναν στα μάτια προς το παρόν. Τίναξε πίσω με μια κινηματογραφική κίνηση τα ξανθά μακριά μαλλιά της και έκανε νόημα στον αδερφό της να ξεκινήσει τη μουσική…

Η πρώτη μας φορά σε Swingers Club

Σάββατο βράδυ και με την γυναίκα συζητούσαμε να βγούμε για ένα ποτάκι όπως κάναμε κάθε Σάββατο. Είχαμε πάει σε πολλά club όλα αυτά τα χρόνια και ψάχναμε για κάτι καινούριο. Σε σοβαρού και αστείου πετάω την ιδέα να πάμε σε ένα swingers club, δεν είχαμε πάει ποτέ αλλά είχα ακούσει ότι έχει ανοίξει πρόσφατα κοντά μας ένα από αυτά.  Η ιδέα να πάμε σε ένα από αυτά τα κλαμπ της άρεσε πολύ όπως βέβαια και σε εμένα αλλά με έβαλε να της υποσχεθώ πως θα πιούμε μόνο το ποτό μας και δεν θα ενδώσουμε. Έτσι αποφασίσαμε να πάμε σε αυτό.
 
Φτάσαμε, μπήκαμε μέσα και στην είσοδο πληρώσαμε 20 ευρώ σαν ζευγάρι και μας εξήγησαν τους κανόνες αφού τους είπαμε πως πάμε για πρώτη φορά. Κάτσαμε σ’ έναν από τους άνετους καναπέδες στο βάθος της αίθουσας κι από την αρχή δεχτήκαμε τα έντονα ερωτικά βλέμματα ενός ζευγαριού που καθόταν στην γωνία του μπαρ, γύρω στα 30. Η γυναίκα φορούσε μαύρο κολάν με λευκό πουκάμισο, είχε ωραίο σώμα, μαύρα μαλλιά, ωραίο πρόσωπο κι ο άντρας ήταν ψηλός με γυμνασμένο κορμί.
Μέχρι τις δώδεκα το μαγαζί είχε κοντά στα δέκα άτομα. Μετά από 15 λεπτά είχε έρθει κάποιος να μας μιλήσει, μας έδηξε το τραπέζι που καθόταν με μια γυναίκα και μας ρώτησε αν θέλαμε να πάμε στο τραπέζι τους. Κατευθείαν έφυγε διακριτικά όταν του είπαμε ότι θα πιούμε πρώτα ένα ποτό να χαλαρώσουμε.
Γρήγορα έκαναν την εμφάνισή τους και άλλα ζευγάρια, με ώριμες κυρίες έτοιμες να ξεσελώσουν. Επίσης μπήκε και μια παρέα με 4 ξέκολλα, γύρω στα 25-30 με προκλητικά φορέματα με ανοίγματα μέχρι τον κώλο. Εγώ είχα ήδη αρχίσει να φουντώνω.
Παραγγείλαμε και άλλα ποτά και το μαγαζί σιγά σιγά άρχισε να γεμίζει. Ακριβώς μπροστά μας χόρευε μια ξανθιά με λευκό φορεματάκι, άσπρο στρινγκ η οποία φιλιότανε συνεχώς με τον παρτενέρ της, έμοιαζε με τουρίστρια. Η μουσική είχε ανέβει και ταίριαζε πολύ σε ένα τέτοιου κλαμπ. Παράλληλα κάποιες κοπέλες του μαγαζιού χόρευαν topless πάνω σε ένα βάθρο ενώ ένα ζευγάρι γύρω στα πενήντα, κάθονταν σε έναν καναπέ φορώντας ελάχιστα ρούχα.
Φύγαμε από το τραπέζι μας και πήγαμε στο μπαρ μπας και ανέβει και σε εμάς το κέφι. Σχεδόν αμέσως το ζευγάρι που μας είχε σταμπάρει από την αρχή ήρθαν και μας συστήθηκαν, Μαρία και Κώστας μας είπαν. Ο Κώστας κάθησε δίπλα στην γυναίκα μου και πιάσανε κουβέντα. Δεν πρόσεχα τι λέγανε γιατί εγώ μιλούσα με την δικιά του και από αυτά που με ψιθύριζε στο αφτί με είχε καυλώσει. Ήταν έμπειρη σε αυτές τις καταστάσεις και μου έκανε να νιώσω άνετα. Με καύλωσε τόσο πολύ που ήθελα να την πάρω εδώ και τώρα και να της πετάξω τα μάτια έξω. Έριξα μια ματιά στην γυναίκα μου να δω αν με προσέχει για να αρχίσω να την χουφτώνω και είδα το χέρι του Κώστα να κατεβαίνει και να χαϊδεύει τα μπούτια της ενώ εκείνη έδειχνε να διασκεδάζει.
Της μιλούσε συνέχεια στο αφτί και αυτή τον άκουγε με προσοχή με ένα συνεχή χαμόγελο. Εγώ παράγγειλα και 3 πότο για να χαλαρώσω περισσότερο κι εκείνη την στιγμή τους είδα να σηκώνονται πιασμένοι χέρι χέρι και να κατεβαίνουν στο υπόγείο. Ρώτησα την Μαρία τι υπάρχει στο υπόγειο κι εκείνη μου ‘πε πως θα πάμε και εμείς σε λίγο και θα το δω μόνος μου. Την άρπαξα και την φίλησα, ανταποκρίθηκε αμέσως με γλωσσόφιλο και με το χέρι της χάιδεψε το εξόγκωμα του παντελονιού μου. Τα δικά μου χέρια αγκάλιασαν τα άπαιχτα κωλομέρια που από ώρα ήθελα να πιάσω. Το χέρι μου μπήκε μέσα στο κολάν της όπου ανακάλυψα πως δεν φορούσε εσώρουχο και το δάχτυλο μου χώθηκε γρήγορα στο υγρό μουνάκι της.
Με σταμάτησε και μου ζήτησε να πάμε στο υπόγειο για να δούμε και τι κάνουν οι σύντροφοι μας. Κατεβήκαμε στο υπόγειο και το πρώτο που είδα ήταν ένας φαρδύς διαδρομές με καναπέδες που ημίγυμνα ζευγάρια χαμουρεύονταν ατελείωτα. Η Μαρία έδειχνε να βιάζεται, με τράβηξε από το χέρι και κατευθυνθήκαμε σε ένα δωμάτιο. Εκεί υπήρχαν δύο άντρες που είχαν κάνει σάντουιτς μια ξανθιά με κοντό μαλλί και μεγάλα βυζιά καθώς και μια κυρία με μαύρα δερμάτινα που τσιμπούκωνε 2 μεσήλικους κυρίους.
Ήθελα να καθίσω και να τους χαζέψω αλλά πάλι άρχισε να με τραβάει και μπήκαμε σε ένα άλλο δωμάτιο. Ήμουν σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα βρω την γυναίκα μου να χαμουρεύεται με τον άντρα της αλλά αυτό που είδα δεν το περίμενα. Η γυναίκα μου στα 4 να τσιμπουκώνει τον Κώστα και από πίσω της ένας μαύρος με τεράστια ψωλή να της ξεσκίζει το μουνί της.
Όταν μπήκαμε η γυναίκα μου σταμάτησε το τσιμπούκι και μου χαμογέλασε. Τότε η Μαρία έβγαλε τη δική μου πούτσα λέγοντας μου αυτοί την έχουν ξεσκίσει και πως πρέπει να κάνω κι εγώ το ίδιο σε εκείνη. Εγώ σχεδόν στα πρόθυρα να χύσω της το έχωσα στο στόμα όσο πιο βαθιά μπορούσα κοιτώντας την γυναίκα μου.
Ο Κώστας τη γύρισε ανάσκελα και άρχισε να τη γαμάει ενώ ο μαύρος είχα σταθεί δίπλα της και έχυσε το πρόσωπο της. Ο Κώστας έβγαλε το πούτσα του και έχυσε πάνω στα βυζιά της γυναίκας μου. Εν το μεταξύ στο δωμάτιο είχαν έρθει και άλλα τρία άτομα που την έπαιζαν, ενώ έτσι όπως ήταν ξαπλωμένη η γυναίκα μου με τα χύσια στο πρόσωπο και στα βυζιά της, τους έγνεψε να έρθουν κι αυτοί.

Τα μυστικά που δένουν τα πολύ ερωτευμένα ζευγάρια

Τι είναι τελικά αυτό που ξεχωρίζει ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, ένα ζευγάρι που ο ένας έχει φτιαχτεί για τον άλλο, ένα ζευγάρι που έχει προοπτικές για να αντέξει μέσα στο χρόνο;
Μην είναι οι πολλές δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης; Μην είναι οι κομπασμοί και οι δηλώσεις ''εμείς δεν θα χωρίσουμε ποτέ'';

1. Τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια, δεν χωρίζουν για ψύλλου πήδημα!
Αν στην πρώτη δυσκολία λέτε αντίο, αν ξυπνάτε στραβά και λέτε δεν ρίχνουμε κι ένα χωρισμό σήμερα, η σχέση σας δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αγαπησιάρικη. Τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια δεν καταφεύγουν ποτέ σε τέτοιες μεθόδους εκφοβισμού ή απλά με τον τρόπο αυτό πιστεύετε πως θα αποφύγετε τη ρουτίνα στη σχέση, προσοχή: την ιστορία με τον βοσκό με τα πρόβατα και το λύκο!
Κάποια στιγμή ο χωρισμός δεν θα διαρκέσει μια μερούλα αλλά θα είναι οριστικός. Αν μάλιστα εσύ συνηθίζεις να τον χωρίζεις, μην ξεχνάς πως σύντομα θα βαρεθεί ακόμα κι αυτό το παθιάρικο σεξ της επανασύνδεσης.
 
2. Τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια κάνουν μαζί διακοπές/ ολιγοήμερες ή για περισσότερες μέρες.
Τον παρακαλάς να πάτε ένα ρημαδιασμένο τριήμερο στα χιόνια με κουπόνι από deal site και επιμένει πως δεν έχει χρόνο. Λες θα είναι πολυάσχολος ας κανονίσουμε καλοκαιρινές διακοπές. Έλα όμως που το καλοκαίρι θέλει να κάνει ''ζωάρα'' με τους κολλητούς από Μύκονο- Πάρο- Σκιάθο, που ούτε ο ρεπόρτερ Τσίλι να ήταν σε... ρεπορτάζ. Βέβαια, για εσάς τα δυο, χρόνια τώρα δεν υπάρχει ποτέ χρόνος για διακοπές. Άσε που δεν του βγαίνουν και τα χρήματα.
Τα αγαπημένα ζευγάρια πάντα έχουν χρόνο για διακοπές, ξεκούραση, έξοδο, ακόμα κι αν πνίγονται στη δουλειά, ακόμα κι αν δεν τους περισσεύουν λεφτά (το κάμπινγκ να είναι καλά). Και μην αναρωτιέσαι τι προσφέρουν τάχα οι έξοδοι και οι διακοπές: αναμνήσεις- κοινές, αγαπησιάρικες αναμνήσεις.

3. Τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια τα πάνε μια χαρά με τις δεσμεύσεις!
Κάθε άνθρωπος μπροστά σε μια αλλαγή στην ζωή του – είτε αυτό λέγεται '' κάνω σχέση, παντρεύομαι, συγκατοικώ, αρραβωνιάζομαι, κάνω παιδιά- παθαίνει ένα πρώτο σοκ. Ένας άνθρωπος που έχει βρει το άλλο του μισό (όπως είπε πρόσφατα και ο Νίνο) ξεπερνά το σοκ γρήγορα.
Αντίθετα, έχουμε δει πολλές φορές κορίτσια που δεν ξέρουν αν θέλουν να είναι σε σχέση γιατί τάχα θέλουν να δώσουν έμφαση στην καριέρα τους, αγόρια που παθαίνουν αλλεργία όταν τους μιλάς για συγκατοίκηση και γάμο (αλλά μπορεί να παντρευτούν στον ένα μήνα την επόμενη από εσένα), ζευγάρια που είναι μαζί γιατί βολεύονται έτσι μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο. Μην γελιέσαι. Ζούμε τη ζωή ετούτη μια φορά και καλό είναι το άτομο που το έχουμε δίπλα μας να το θέλουμε πολύ και να θέλουμε να κάνουμε τα πάντα μαζί του.

4. Τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια δεν ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες ακόμα και πάνω στο μεγαλύτερο καυγά.
Ακόμα και ο Ρομέος με την Ιουλιέτα, ένα καυγαδάκι θα το είχαν κάνει. Δεν υπάρχει ζευγάρι που να μην τσακώνεται, λιγότερο ή περισσότερο. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως πάνω στον καυγά, θα επιτρέψετε να ειπωθούν πράγματα που δεν ξεχνιούνται εύκολα. Όσο καλύτερη επικοινωνία έχετε ως ζευγάρι, τόσο πιο δύσκολα θα πείτε κουβέντες που δεν πρέπει, επάνω στον καυγά.

Τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια:
-Λένε Σ' αγαπώ συχνά και το εννοούν
- Χαίρονται με την ευτυχία των γύρω τους.
- Δεν χρειάζεται να κάνουν μόστρα τον έρωτα τους.
-Θυμούνται ακριβώς την μέρα που γνωρίστηκαν και μπορούν να διηγηθούν την ιστορία αγάπης τους- κάνοντάς την ενδιαφέρουσα, ακόμα κι αν είναι ό,τι πιο βαρετό έχεις ακούσει.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Ελλάδα,Διακοπές και το καλύτερο σεξ!

Πριν δυο εβδομάδες κατέβηκα με τις ερωμένες μου για άδεια στην Ελλάδα και η Αθήνα και η Άρτα πάλι αναστέναξε από τα φοβερά γαμήσια μας! Εδώ και καιρό γαμάω και την ξαδέρφη μου ενώ συζώ με την ανιψιά μου στην Γερμανία.
Όλη αυτή η φάση είναι κρυφή και δόξα το θεό δεν μας πήρε ακόμα χαμπάρι κανένας.
Το πρώτο βράδυ κιόλας ήξερε το Λενάκι μου ότι πρέπει να με αφήσει για να περιποιηθώ την ξαδέρφη μου που μετά τον χωρισμό από τον άντρα της, με περιμένει όπως, όπως για να την ικανοποιήσω! Μόλις μείναμε μόνοι στο σαλόνι την τράβηξα κοντά μου και φιλιόμασταν για πολύ ώρα, μέχρι που μου έβγαλε τον πούτσο έξω και μου λέει:
-    Αυτή είναι το γιατρικό μου πούστη άντρα! Με έκανες αμαρτωλή πουτάνα!
Και χωρίς να χάσει χρόνο τον ρούφαγε!
Είχα να την γαμήσω τρεις μήνες από την τελευταία της επίσκεψη στην Γερμανία, και έδειχνε τελειωμένη από καύλα!
-    Γουστάρεις πούστη άντρα ε; θέλεις να σε τσιμπουκώνω σαν πουτάνα!
Αυτό ήτανε! Δεν άντεξα και τα χύσια μου πετάχτηκαν στο λαιμό της με οργή!
-    Ααααχχχ ναι! Και τώρα γλύψε με πούστη! Γλύφε το μουνί τις πουτάνας σου ξαδέρφης!
Τι να πω; Σκέτος δυναμίτης η γυναίκα! Το ίδιο και η κόρη της. Η μόνη διαφορά: 17 χρόνια!!!!!! Αλλά ξέρει να γαμιέται και συγχρονιζόμαστε τέλεια, και στο κρεβάτι και καθημερινά! Άρχισα να την ξεντύνω και να της τρίβω τα βυζόμπαλα, που από τα μπάνια δείχνανε σαν μετάξι…
-    Ναι γαμιά μου! Πιπίλισε μου τις ρώγες!
Υπάκουσα. Με το χέρι μου να τρίβει την κλειτορίδα της, ρούφαγα λαίμαργα τα βαριά βυζόμπαλα της! Μετά την γονάτισα και κάρφωσα την γλώσσα μου στο μουνί της! Συνηθισμένη αίσθηση. Χτυπιόταν σαν σκύλα ενώ τα μπούτια της είχαν πλημμυρίσει όπως πάντα από τα υγρά της!
-    Με έφτιαξες καριόλη! Πούστη! Έλα τώρα, βάλτον στο μουνί έλα!
Δεν της χάλασα χατίρι και ο πούτσος μου άνετα γλίστρησε μέσα!
-    Ααααααιιιιιιιιιιι!!! Πούστη με γαμάααας σαν σκύλααα!
Η γυναίκα έσβηνε. Δεν έφτανε η κούραση του ταξιδιού, είχα και να σβήνω υποχρέωση όλο το βράδυ! Καβάλησε τον πούτσο μου, στηρίζοντας με τα χέρια τις στο στήθος μου. Τώρα έδινε το ρυθμό. Στην αρχή σιγά, και μετά σαν μανιασμένη μέχρι, που το πρόσωπο της αγρίεψε και κατάλαβα ότι έχυνε.
-    ΑΑΑΑΑΧ!!! Πούστη με τελείωσεεεεες! χύυυυυνω η πουτάνα! Χύυυυυνωωωωωω!
Έπεσε με βαριά ανάσα πάνω μου και με φίλησε!
-    Έλα, χύσε με στον κώλο. Έλα άντρα μου!
Πήρα υγρά από το μουνί της τα πασάλειψα στον κώλο της και με λίγη δυσκολία μπήκα.
-    Με σκίζεις πούστηηηηηη! Με τελειώνεις!
Μετά από λίγες κινήσεις κατάλαβα ότι τελείωνα, καταπληκτικά όπως πάντα, όταν πηδιέμαι με την Ειρήνη! Της γέμισα το έντερο με χύσια ώσπου έχυσα, και έπεσα πτώμα στο καναπέ!
Έσκυψε με φίλησε! Δεν πέρασε πολύ ώρα και ο πούτσος μου βρέθηκε πάλι στο στόμα της, καμαρωτός και σκληρός σαν πέτρα. Συνέχισε ξέφρενο γαμήσι, δεν αφήσαμε στάση. Καταλήξαμε στην μπανιέρα να της τον έχω καρφωμένο και το ντους, να μας πιτσιλίζει για δροσιά.
-    Αχχχχ πούστη άντρα! Τελειώνωωωωω!!!!
Έχυσε δυο φορές μέσα στη μπανιέρα και εγώ άδειασα μέσα στο μουνί της!!!!!! Πήγαμε για ένα τσιγάρο στο μπαλκόνι (όπου όλα άρχισαν κάποτε), και μετά έπεσα πτώμα για ύπνο!
Κατά το μεσημέρι ξύπνησα από ένα ζεστό και συνηθισμένο αίσθημα στον πούτσο μου. Το Λενάκι ήθελε την δόση της (από το μάτι που μας είχε πάρει είχε καύλες)! Με τσιμπούκωνε με το γνωστό τρόπο που ξέρει πως που αρέσει. Τον έπαιρνε βαθιά και σφιχτά στο στόμα ενώ ταυτοχρόνως χάιδευε σκληρά τα αρχίδια μου.
-    Αυτό δεν θέλεις άντρα μου; Θα σε κάνω εγώ τώρα. Μου λέει.
Και συνέχιζε να με τσιμπουκώνει. Την γύρισα σε στάση 69 και πασπάτευα όλες τις τρύπες της. Όταν άνοιξε αρκετά ο σούφρος της, της ξέσκισα σαν λυσσασμένος το κωλαράκι.
-    Αντραααα μουυυυ! Ααααχχχ! Ναι! Πάρε με! Πήδα το γυναικάκι σουυυυ! Αχχχχ!
Τόσο καιρό που τα έχουμε έχει γίνει αστέρι στο κρεβάτι! Και το καλύτερο: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΜΠΟΥ, όλες η τρύπες στη ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ! Έχυσε δυνατά φωνάζοντας το όνομα μου όπως πάντα όταν τελειώνει! Τον πήρε ανάμεσα στα στήθια της, και εγώ έχυσα με ένα φοβερό ισπανικό στα μούτρα της!
Οι μέρες πέρναγαν όπως πάντα, μια να γαμάω την ξαδερφούλα μου, μια την ανιψιά μου! Την ξαδέρφη μου ειδικά την περιποιήθηκα πιο έντονα γιατί την έχω μόνο τρεις μήνες το χρόνο! Και όπως ξέρετε τις γουστάρω και τις δυο! Της ξαδέρφης μου τον κώλο τον ξεσκίσαμε για πολλές ώρες αλλά μέχρι σήμερα δεν κατάφερε να χύσει από τον κώλο. Που θα πάει όμως θα το καταφέρουμε και αυτό!! Για να σας πω την αλήθεια, αυτό που θα μου άρεσε πολύ θα ήτανε να τις γαμήσω και τις δυο ταυτόχρονα, πράμα που όμως φαίνεται αδύνατον (και το καταλαβαίνω)! Το καλύτερο γαμήσι αυτού του καλοκαιριού το έκανα όμως με την ξαδέρφη μου στην παραλία της Πρέβεζας μεσάνυχτα! Πήγαμε για νυχτερινό μπάνιο σε μια έρημη παραλία, και μόνο μπάνιο δεν κάναμε!
Αμέσως με πλάκωσε στα τσιμπούκια, (πάντα φροντίζουνε και οι δυο να με τσιμπουκώνουν στην εντέλεια ξέρουν το φετίχ μου)! Η ξαδέρφη μου όμως το κάνει βασανιστήριο κρατώντας με για πολύ ώρα σε κύμα ηδονής μέχρι να με αφήσει να αδειάσω όπου γουστάρω!
Για ευχαριστώ εκείνο το βράδυ την ξέσκισα μέχρι τα χαράματα γεμίζοντας τις τρύπες της με το καυτό μου σπέρμα! Της κάρφωνα το κώλο αλύπητα ενώ εκείνη ούρλιαζε:
-    Πούστη με σκίζεις!
Η καυλιάρικη φωνή και η πείρα όταν γαμιόμαστε, με κάνει πάντα έξαλλο και την κάνω να πεθαίνει από καύλα και ηδονή! Τα χύσια της γεμίζουν τα μπούτια της. Δεν έχω ξαναδεί γυναίκα να χύνει έτσι! Και αυτά τα βυζόμπαλα της είναι σαν μιας δεκαεξάρας!
Της Μπούκωσα τη σούφρα και μετά την έχυνα σαν πουτάνα στα στήθια και στα μούτρα. Είναι ωραίο πράμα να μπορείς να ζεις τις φαντασιώσεις σου ελεύθερα. Με τις Γερμανίδες που πηδούσα ποτέ δεν ένιωσα τέτοια ευχαρίστηση! Σαν την Ελληνίδα δεν υπάρχει στο κρεβάτι, κακά τα ψέματα!
Μια βραδιά πήγαμε με την ξαδέρφη μου ξανά στο ξενοδοχείο που της έσκισα για πρώτη φορά τη σούφρα, και εκεί έγινε το σώσε! Άφησε τον εαυτό της ελεύθερο. Με κάθε οργασμό ούρλιαζε:
-    Ναι γαμιάααα μουυυυ! Πουτάνα είμαιιιι! Πήδα με!
Με έφερε σε τέτοια καύλα που δεν την γαμούσα πια, την βίαζα! Στημένη στα τέσσερα ο πούτσος μου σφυροκόπαγε στο έντερο της, ενώ εκείνη έτριβε την κλειτορίδα της! Κάθισε πάνω μου και πηδιότανε από τον κώλο καρφώνοντας τη γλώσσα της στο στόμα μου!
Εκείνο το βράδυ μου χάρισε και άλλη μια εμπειρία που την είχαμε ξανακάνει! Με άδειασε τσιμπουκώνοντας, με ένα δάχτυλο της στο κώλο μου να πασπατεύει τον προστάτη μου! Αυτό με έκανε έξαλλο. Να την βρίζω από καύλα:
-    Ναι πουτανάκι ρούφα! Ρούφα τσούλα να πιεις τις κρέμες μου!
Όπως πάντα δεν άφησε σταγόνα. Αντί να βάλω κάνα κιλό στην άδεια, γύρισα με χαμένα κιλά αλλά ευτυχισμένος και με τον πούτσο μου να τσούζει από το καθημερινό γαμήσι!

Αν δεν γίνεις η πουτάνα μου, δεν μπορώ να σ’ αγαπήσω

Το ταξί την άφησε σε μια σκοτεινή πλευρά της πόλης. Σε μια διεύθυνση που δεν είχε ξαναπάει ποτέ. Η κοπέλα χώθηκε στο στενό σοκάκι και συνέχισε να βαδίζει προς το βάθος.
Πάνω στην άσφαλτο τα τακούνια της έκαναν ένα ξερό θόρυβο που έμοιαζε με λόξυγκα πουλιού. Προσπέρασε μερικά σπίτια με κόκκινο φωτάκι στο κατώφλι τους και έφτασε στο χαμόσπιτο με τον κίτρινο γλόμπο, το γυμνό. Κάποιος είχε σπάσει το κανονικό, φαίνεται, και ο υπεύθυνος άλλαξε όπως όπως τη λάμπα.
Αυτός της είχε εξηγήσει: «Στο τελευταίο σπίτι του δρόμου, αυτό με το κίτρινο φως, εκεί θα σε περιμένω. Και να θυμάσαι αυτό που είπαμε».
Άνοιξε την καγκελόπορτα και χώθηκε στην αυλή. Τριγύρω κάτι ντενεκέδες από λάδι και φέτα ήταν γεμάτοι γεράνια και φτέρες. Τα πεζούλια ασβεστωμένα, φεγγοβολούσαν στο μισοσκόταδο. Χτύπησε με το δάχτυλο το τζαμάκι και το μούτρο της τσατσάς εμφανίστηκε μισακό πίσω από το καγκελάκι.
Κοιτάχτηκαν για μια στιγμή. Η τσατσά ήταν μιλημένη.
Την έμπασε μέσα και έκλεισε μαλακά την πόρτα πίσω της.
Τον βρήκε στο βορινό δωμάτιο, ξάπλα στο κρεβάτι. Φορούσε ένα μάλλινο παντελόνι από κάτω κι από πάνω ήταν γυμνός. Δίπλα του, στο κομοδίνο, ήταν σερβιρισμένος ένας δίσκος με ουίσκι και δυο ποτήρια. Της έγνεψε να πλησιάσει και της γέμισε ένα ποτήρι με πάγο και αλκοόλ. Της το έδωσε και μετά ήπιε από το δικό του μια γενναία γουλιά. Τόσην ώρα δεν είχαν ανταλλάξει ούτε λέξη.
Άρχισε να γδύνεται ενώ εκείνος την κοιτούσε σαν να προσπαθούσε να απομνημονεύσει και την παραμικρή κίνησή της. Πέταξε τις νάυλον κάλτσες και τα εσώρουχά της στο πάτωμα, το κόκκινο φουστάνι στην καρέκλα. Ένα κολιέ με χάντρες που φορούσε στο λαιμό το άφησε να πέσει δίπλα του, στο σεντόνι.
Ξάπλωσε δίπλα του και έμεινε ακίνητη. Εκείνος έσκυψε πάνω της κι άρχισε να την φιλάει άγρια, πότε στο λαιμό πότε στους ώμους και πότε στο στόμα. Με τα χέρια του της έφραζε το λαιμό σα να ήθελε να την πνίξει. Της άνοιξε τα πόδια με βία, κάνοντας το δέρμα της να τσιρίξει κάτω από την απότομη επαφή με τα γόνατά του. Το μαξιλάρι τής βρώμαγε χρήση και απλυσιά. Τα μαλλιά του έπεφταν στο πρόσωπό της και την γαργαλούσαν. Ο λαιμός της ανάμεσα στις παλάμες του έκαιγε από το σφίξιμο και την αγωνία.
Έβγαλε τη γλώσσα και του έγλυψε την καφετιά ελιά στο δεξί μάγουλο. Μετά φίλησε το ίδιο σημείο και μουρμούρισε κάτι στο αυτί του. Εκείνος σταμάτησε ό, τι έκανε και την κοίταξε όλο απορία. Ανασηκώθηκε για μια στιγμή από πάνω της και μετά σήκωσε το χέρι και της άστραψε ένα δυνατό χαστούκι. Το ίχνος της παλάμης του ζωγραφίστηκε στο μάγουλό της. Το δαχτυλίδι του της έσκισε το κάτω χείλος, αφήνοντας ένα λεπτεπίλεπτο κόκκινο σαλάκι να κυλήσει ως το σαγόνι της.
«Ή φέρσου σαν σωστή πουτάνα ή τσακίσου και φύγε από δω», σφύριξε μέσα στο αυτί της καθώς ξανάπιανε δουλειά πάνω της. «Συμφωνήσαμε να γίνει εδώ μέσα, προσαρμόσου και παίξε το ρόλο σου αλλιώς έξω με περιμένουν άλλες δέκα να τις γαμήσω».
Η συμφωνία ήταν αυτή και της το είχε ξηγηθεί από την αρχή. Πηδούσε μόνο πουτάνες. Εδώ και αρκετό καιρό μόνο αυτές τον έφτιαχναν. Αν τον ήθελε τόσο πολύ, θα έπρεπε να γίνει και να δείχνει η πουτάνα του. Άλλος τρόπος δεν υπήρχε. Με το μπουρδέλο τα είχε κανονίσει προ πολλού. Ήξεραν για την πιτσιρίκα που είχε ερωτευτεί τον καλύτερό τους πελάτη, χατίρι δεν θα του χάλαγαν ποτέ.
Τον κοίταξε που ήταν σκυμμένος πάνω της και αγκομαχούσε. Τον ήθελε όσο ποτέ. Ήταν ερωτευμένη μαζί του. Αυτός κατάλαβε το βλέμμα της και την έφτυσε στα μούτρα. Εκείνη έκλεισε τα μάτια και τον αγκάλιασε ακόμα πιο σφιχτά.
Αυτός συνέχισε να αγκομαχάει πάνω της με κλειστά μάτια. Δυνατά, σα να ήθελε να το σπάσει το κορμί της.
«Αγάπη μου», ψιθύρισε στο αυτί του όταν τον ένιωσε να κοντεύει μέσα της.
Στο άκουσμα της λέξης εκείνος κόπηκε. Την άρπαξε ξανά απ’ το λαιμό και με το άλλο χέρι την άρχισε στα χαστούκια. Την έδερνε αλύπητα, ουρλιάζοντας με κάτι που θύμιζε απελπισία ή και μίσος. Μπορεί και τίποτε από τα δυο. Εκείνη πάλευε να γλιτώσει, μια τον έγδερνε με τα νύχια της και μια τον έσπρωχνε με τις μπουνιές της.
Όταν είδε το πρόσωπό της που μπλάβιασε κάτω από τη λαβή του χαλάρωσε τα δάχτυλα κι έπεσε ξέπνοος δίπλα της. Ένιωσε το κορμί της να τρέμει στο πλάι του. Στις άκρες των χειλιών του έπηζε λίγο σάλιο. Στα χέρια του είχε αίματα από την ανοιγμένη μύτη και τις γρατζουνιές της. Στο μέτωπό του γυάλιζε ιδρώτας. Έπεσε δίπλα της κι έκρυψε το πρόσωπο στις παλάμες του.
«Γιατί μου το’ κανες αυτό;», μουρμούρισε έτοιμος να ξεσπάσει σε ένα δυνατό κλάμα. «Τι στο διάολο ζητάς από μένα πια; Τι θέλεις; Αφού στο είπα, αν δε γίνεις η πουτάνα μου, το ξέρεις πως δε μπορώ να σε πηδήξω… Γιατί, γιατί με σφάζεις;…».

Σεξ στο γραφείο

Αυτή η εμπειρία μου είναι μια από τις λίγες που θυμάμαι τόσο καλά αφού ήταν αρκετά πρωτόγνωρη για μένα.
Είχα πιάσει δουλειά σε ένα από τα μεγάλα σούπερ μαρκετ της Αθήνας. Η δουλειά που έκανα ήταν απλά να μεταφέρω πράγματα από την αποθήκη στα ράφια όπου υπήρχε έλλειψη. Μια μέρα με κάλεσε στον γραφείο της η προϊσταμένη μου (ένα ξανθό μουνί άλλο πράγμα) χωρίς λόγο όμως. Όταν μπήκα στο γραφείο της με κοίταξε με ένα πονηρό βλέμμα όπου με έκανε να παγώσω. Μπαίνω μέσα λίγο φοβισμένος! 
- Κάθισε μου κάνει μη στέκεσαι όρθιος 2 μέτρα άντρας 
- Κάθομαι εγώ χωρίς να βγάλω μιλιά. Το μόνο που έκανα ήταν να κοιτάω τα τεράστια στήθη της τα οποία ξεπηδούσαν μέσα από το στενό ντεκολτέ που φορούσε. 
Με είχε καταλάβει από την αρχή αλλά έκανε πως δεν καταλάβαινε και με άφηνε στις φαντασιώσεις μου. Κάποια στιγμή σηκώθηκε, έκλεισε το στόρι, κλείδωσε τη πόρτα και άρχισε να περπατά προς το μέρος μου. Τότε πλέον κατάλαβα τι ζήταγε. Έσκυψε σιγά σιγά και χαϊδεύοντας έφτασε από το κεφάλι μου στον πούτσο μου που ήταν ήδη καυλωμένος. Μου ανοίγει το παντελόνι και τον βγάζει έξω. 
- Πω πω μου λέει τη πούτσα είναι αυτή, μου λέει, αρχίζοντας να μου κάνει την πιο ωραία πίπα που μου έχουν κάνει ποτέ. Η ηδονή ήταν ατέλείωτη. Σε κάποια φάση σηκωνόμαστε όρθιοι και της βγάζω το φόρεμα, το σουτιέν και το string που φόραγε και αρχίζω να τη γλείφω από το λαιμό μέχρι την πανέμορφη κλειτορίδα της που είχε αρχίσει ήδη να υγραίνεται. Είχαμε καυλώσει και οι δύο υπερβολικά. 
Ξαπλώνει πάνω στο τεράστιο γραφείο της οπότε ανεβαίνω από πάνω και αρχίζω σιγά σιγά να της τον βάζω στο μουνάκι της κάτι που την έκανε να βγάζει φωνές απέραντης ηδονής. Για να μην τελειώσουμε έτσι της ζήτησα να γυρίσει και να σταθεί στα γόνατα όπως και έγινε. Μόλις άρχισα να τον χώνω στη κωλοτρυπίδα της ένιωθα πως θα τελειώσω εκεί. Η καύλα ήταν απέραντη. Αφού τη γάμησα και από τον κώλο και μετά πάλι στο μουνάκι της μέχρι να χύσει ξάπλωσα στον καναπέ και μου έκανε μια καταπληκτική πίπα μέχρι που έχυσα πάνω στο γλυκό μουτράκι της. 
Αυτή η ιστορία γινόταν σχεδόν κάθε μέρα επί 2 βδομάδες. ήταν κάτι που άρεσε και στους 2. Αργότερα αυτή βρήκε άλλο υπάλληλο και εμένα με άφησε με τις αναμνήσεις. Εγώ όμως δεν κάθισα να σκάσω. Γάμαγα μια άλλη υπάλληλο εξίσου όμορφη στις τουαλέτες!

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...