ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Η απέναντι βίλα από το σπίτι μου στο Ασσουάν


 Με ενοχλεί αφάνταστα που ο υπολογιστής δεν έχει αραβικά πλήκτρα. Βέβαια θα μπορούσα επίσης να παραπονεθώ για αιγυπτιακά, αλλά κάνω κράτει. Θέλεις να διαβάζεις τις ιστορίες μου καθώς τις συντάσσω και αναρωτιέσαι καμιά φορά γιατί ο επεξεργαστής κειμένου, βγάζει λάθος ορισμένες λέξεις. Σήμερα θα σου μιλήσω για τον Δέκιμο Ιούνιο Ιουβενάλιο. Ναι αγαπημένε μου! Ξέρω ότι γνωρίζεις για αυτόν. Αλλά δεν γνωρίζεις τα πάντα. Παραφράζω λοιπόν για να εντοπίσεις μια λανθασμένη ιδέα σου.


Νοῦς ὑγιὴς ἐν σώματι ὑγιεῖ! Σωστά; Το έχεις ακούσει πολλές φορές. Κι όμως αυτή η ρήση δεν ανήκει στους Έλληνες αλλά στον Ρωμαίο αυτό σατυρικό ποιητή. Mens sana in corpore sano είπε κάποτε λοιπόν συγκρίνοντας τη ζωή του Ηρακλή με του Σαρδανάπαλου. Επίσης είπε...

Panem et circenses, πετάγεσαι κατευθείαν. Ναι! Άρτος και θεάματα. Λίγο ψωμί και πολλές ανοιχτές παραστάσεις στην αρένα για να ξεχάσουν τα πλήθη την εξαθλίωση που ζούσαν. Όμως το αγαπημένο μου ρητό είναι: Quis custodiet ipsos custodes; Ξέρω! Ποιος θα φυλάξει τους φύλακες; Και με το χρόνο η παράφραση είναι ποιος παρατηρεί αυτούς που παρατηρούν και δεν παρατίθεται για τον πρωτογενή αυθεντικό σκοπό της φράσης. Ήξερες εσύ ότι ο Ιουβενάλιος την έγραψε στα Σατυρικά του ως αναφορά για τη διασφάλιση της συζυγικής πιστότητας από μέρους του άντρα προς γυναίκα. Τι εννοώ; Ο άντρας αναφέρεται για το ποιος θα φυλάξει τους φύλακες που έβαλα στη γυναίκα μου, αν η ίδια έχει ήδη αποφασίσει να πράξει κάτι με τους φύλακες!

Τώρα καταλαβαίνεις!

Ήμουν στο Ασσουάν. Στην πόλη μου! Ναι γράφεται με δύο σίγμα και όχι ένα. Ήταν νύχτα και ατένιζα την απέναντι βίλα. Ο σύζυγος φοβόταν μήπως η έμορφη γυναίκα του παραστρατίσει. Είχε νοικιάσει προσωπικό ασφαλείας. Την καταπίεζε και την είχε κλεισμένη σε ένα αλαβάστρινο κλουβί. Φυσικά και την είχα δει! Όταν κολυμπούσε στην πισίνα, χάζευα και χάιδευα με τα μάτια μου το σώμα της. Μαύρα σπαστά μαλλιά και μαύρα μάτια. Μελαχρινό αραβικό λείο δέρμα, απίστευτη καμάρα στις πατουσίτσες, μπουτάκια, γάμπες, γοφοί! Και στήθος μέτριο, σφιχτό και στητό. Αχ πόσο ήθελα να τη γλείψω, να τη δαγκώσω, να τη φιλήσω...

Είδα το σύζυγο να φεύγει με τον οδηγό του, ενώ φορούσε επίσημο κοστούμι. Τρία λεπτά αργότερα είχα βρεθεί έξω από την καγκελόπορτα της. Κάμερες, φύλακες, νεκρά σημεία. Ο τοίχος δεν ήταν εμπόδιο στα επιδέξια δάχτυλα μου και στη δυναμική αλτικότητα. Πέρασα σαν φάντασμα την αυλή χρησιμοποιώντας μια γάτα σαν κάλυψη για τον ανιχνευτή κίνησης. Σκαρφάλωσα από μπαλκόνι σε μπαλκόνι και βρέθηκα στη μπαλκονόπορτα του μπουντουάρ της. Χαμογέλασα στον εαυτό μου όταν άκουσα κίνηση στην αυλή από τους φρουρούς και από το διαπεραστικό νιαούρισμα της γάτας. Η τζαμόπορτα ήταν μισάνοιχτη λόγω της ζέστης και γρήγορα βρέθηκα στο δωμάτιο. Αθόρυβα περπάτησα έως την πόρτα και έστησα αυτί. Λίγο αργότερα τα ελαφριά τακούνια της πλησίασαν προς το μέρος μου. Πήγα και ξάπλωσα στο κρεβάτι με τον ουρανό που καλυπτόταν από αραχνοΰφαντο τούλι. Εκείνη μπήκε στο δωμάτιο και άνοιξε το φως, ενώ έκλεισε την πόρτα πίσω της. Ρύθμισε τον κλιματισμό και πήγε να κλείσει το τζάμι και τη σκούρα γκρι γρίλια. Στη συνέχεια κάθισε μπροστά από τον καθρέφτη ματαιοδοξίας και άρχισε να ξεβάφεται. Επιτέλους το βλέμμα της έπιασε μια ανεπαίσθητη κίνηση στο κρεβάτι και στράφηκε σαστισμένη.

Μέσα από τα τούλια ξεπρόβαλα μπουσουλώντας στα τέσσερα. Ο δείκτης το αριστερού μου χεριού της έκανε νόημα να σωπάσει, ενώ τα μάτια μου κοίταγαν ίσια στα δικά της. Τα χέρια μου ακούμπησαν στο πάτωμα και γρήγορα έφερα τα πόδια μου από πάνω κάνοντας μια περιστροφική κίνηση για να τη μαγέψω με την ευλυγισία μου. Στη συνέχεια βρέθηκα δίπλα της, της έπιασα το πιγούνι και τη φίλησα απαλά στα χείλη. Αναστέναξε σιγανά.

- Ήρθες, δήλωσε παρά ρώτησε.

- Στο είπα ότι θα έρθω! Πόσο χρόνο έχουμε;

- Μέχρι το πρωί.

Τα χέρια μου αφαίρεσαν το φόρεμα της και διέτρεξαν το σώμα της. Για πέμπτη φορά στη ζωή μου σκέφτηκα πικρόχολα γιατί να μην έχω πούτσα για να γαμήσω αυτό το θεσπέσιο σώμα, αλλά γρήγορα έδιωξα τη σκέψη μακριά. Η γλώσσα μου θα γλιστρούσε μέσα της σαν εκπαιδευμένο φίδι και τα δάχτυλα μου θα την ανέβαζαν στα επουράνια. Στο άψε-σβήσε το φως είχε κλείσει, τα ρούχα μας ήταν στο πάτωμα κι εμείς είχαμε χωθεί στο κρεβάτι. Το στόμα μου εξερευνούσε το σώμα της και δοκίμαζε τη σάρκα της. Το μωράκι μου άρχισε να τελειώνει πριν καν την ακουμπήσω χαμηλά. Αχ πόσο καυλωμένη ήταν και πόσο εξαίσιο το άρωμα που εξέπεμπε! Μπήκα ανάμεσα στα πόδια της και κόλλησα το σώμα μου πάνω της. Πέρασα τα χέρια μου πίσω από την πλάτης για να την φέρω όσο πιο κοντά μου γινόταν. Τα βυζιά μας συγκρούστηκαν και πιέστηκαν απολαυστικά. Οι σκληρές ρόγες μας τρυπούσαν εκατέρωθεν το δέρμα. Τα μουνάκια μας ανταμώθηκαν και άρχισαν να τρίβονται ευχάριστα. Οι γλώσσες μας χόρευαν στα στόματά μας. Που και που πνίγαμε μικρά βογκητά και αναστεναγμούς.

Το σώμα της έτρεμε πάνω στο δικό μου και ξεκίνησα ένα λάγνο μονοπάτι με φιλιά από το στόμα της προς το κέντρο της. Με το που τα χείλη φίλησαν το μουνάκι της, έβαλε ένα μαξιλάρι στο πρόσωπό της και άρχισε να τελειώνει. Η γλώσσα μου χώθηκε μέσα της όσο πιο βαθιά γινόταν και χτύπαγε τα τοιχώματα του κόλπου της. Η λεκάνη της ανεβοκατέβαινε. Ο κόλπος της κατακλυζόταν με τα υγρά της. Γονάτισα και την έπιασα από το πίσω μέρος της λεκάνης, φέρνοντας τα πόδια της στους ώμους μου και το σώμα της σε ευθεία γραμμή με τη γλώσσα μου. Στη συνέχεια τη σκλήρυνα και άρχισα να τη γαμάω. Ευτυχώς που το μαξιλάρι έπνιγε τις κραυγές της. Για περίπου δεκαπέντε λεπτά την είχα σε αυτή τη στάση, μέχρι που το σώμα της, τρέμοντας ολόκληρο, τεντώθηκε και άρχισε να τραντάζεται δυνατά. Στη συνέχεια η ίδια αρχίσει να δονείται ξέφρενα προς όλες τις κατευθύνσεις και μόνο εγώ τη συγκρατούσα. Αφού έχυσε μια απίστευτη ποσότητα στο στόμα μου, τα πόδια της λύγισαν και η ίδια έπεσε εξαντλημένη, ανακουφισμένη και με απίστευτα γρήγορη αναπνοή. Το στόμα μου κόλλησε στο αριστερό στήθος και ένιωσα τους χτύπους της καρδιάς της.

- Σε ευχαριστώ, μουρμούρισε ενώ ακόμα το σώμα της έκανε σπασμούς.

Η ερωτική μου διάθεση ήταν τεράστια. Ναι! Είχα τελειώσει και η ίδια απλά γαμώντας τη με τη γλώσσα μου, αλλά ήθελα κάτι πιο δυνατό. Την άφησα εξαντλημένη να αποκοιμηθεί και μάζεψα τα ρούχα μου από το πάτωμα. Φόρεσα τις μαύρες μπότες και βγήκα από το δωμάτιο της. Σαν αιλουροειδές που κυνηγάει οσμίστηκα τον αέρα. Σε ένα λεπτό είχα βρεθεί στο δωμάτιο με τα μόνιτορ από τις κάμερες. Οι δυο φρουροί που ήταν εκεί σάστισαν, γιατί είδαν μια γυναίκα γυμνή μπροστά τους. Δεν πρόλαβαν να πουν όμως ή να κάνουν τίποτα. Τους πλησίασα και χούφτωσα τις ψωλές πάνω από τα παντελόνια.

- Ο αφέντης σας στέλνει ένα δώρο για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε, είπα.

Ένα λεπτό αργότερα οι πούτσες τους ήταν μέσα μου. Με γάμησαν κι οι δύο από μουνί και κώλο, γρήγορα και δυνατά, χωρίς να καταλάβουν πως είχα μπει στο οίκημα. Όμως παρόλη την ορμή τους, δεν είχα καταφέρει να κορυφώσω.

- Από το Χασάν πέρασες; με ρώτησε ο ένας.

- Θα πάω τώρα…

του είπα και έφυγα να βρω τον τρίτο και τελευταίο φρουρό, ο οποίος κινούνταν περιμετρικά. Βγήκα από το σπίτι και τον είδα να μιλάει στο μικρό ασύρματο. Καθώς πλησίαζα γυμνή, εκείνος πέταξε την πούτσα του έξω. Σήκωσα το πόδι μου στον ώμο του και πιάνοντας το καυλί του το έχωσα μέσα μου. Κατόπιν στράφηκα προς την κάμερα και έκλεισα πονηρά το μάτι. Ο τρίτος φρουρός αν και έχυσε γρήγορα, κατάφερε να μου δώσει τον οργασμό που επιζητούσα. Καθώς τα μάτια μου κοίταζαν προς την κάμερα, σκούρυναν και ήταν σα να έβλεπα τους άλλους δύο να παίζουν τις ψωλές τους στο θέαμα. Με το που η ηδονή με συνάντησε και ο κόλπος μου συσπώνταν, ο Χασάν δεν άντεξε και με γέμισε κι αυτός με τα χύσια του.

Λίγη ώρα αργότερα βρισκόμουν στο μπάνιο μου ξεπλένοντας τις αντρικές μυρωδιές. Πλέον ήξερα ότι το επόμενο βράδυ θα γαμούσα την όμορφη παντρεμένη με δονητές και στράπον και πως θα με γαμούσε κι αυτή, χωρίς να νοιαστώ για τους φύλακες..

Λεσβιακά Παιχνίδια


 Η Ράνια πολύ άνετη μετά από δύο τρεις κουβέντες αναγνωριστικές πλησιάζει τη Ντόρα και τη φιλάει απαλά στα χείλη ενώ τα χέρια της αγγίζουν σιγά σιγά το ζουμερό κορμί της.


- Απόψε θα σου κάνω έρωτα μωρό μου…

της λέει, και της δίνει ένα γλωσσόφιλο. Οι πούτσες μας σχεδόν έτοιμες να σκίσουν τα παντελόνια. Γυρίζει, μας κοιτάει και μας λέει:

- Καυλιάρηδες καθίστε και απολαύστε μας, θέλουμε να δούμε πόσο σας καυλώνουμε.

Ξέροντας τι θα επακολουθήσει, λέω στον Πάνο:

- Φίλε ετοιμάσου για την πιο ερεθιστική ώρα της ζωής σου.

Αράζουμε στις δύο πολυθρόνες και τις βλέπουμε.

- Αφέσου μωρό μου, της λέει η Ράνια, απλά χαλάρωσε και ακολούθησε με.

Την έχει ξαπλώσει στο κρεβάτι και τη φιλά με πάθος στο στόμα με γλώσσα. Έχουμε καυλώσει, βγάζουμε τα ρούχα μας και έχουμε μείνει γυμνοί πιάνοντας τον πούτσο μας. Αργά, αισθησιακά, της βγάζει τη μπλούζα και πετάγονται οι βυζάρες της Ντόρας.

- Μ… θα έχουμε ειδική περιποίηση εδώ, της λέει.

Συνεχίζει πιο κάτω, της βγάζει τη φούστα και μένει με τη μαύρη κιλότα και τις ζαρτιέρες.

- Μωρό μου έλα να μου βγάλεις τα ρούχα, μου λέει, δε θέλω να χάσω ούτε λεπτό από την καυλιάρα.

Αμέσως πάω από πίσω της, της βγάζω τη μπλούζα και τη φούστα και μένει και η Ράνια με τα εσώρουχα. Ήδη αγκαλιά σφιχτά οι δύο τους στο κρεβάτι, τα κορμιά τους ενωμένα να φιλιούνται με πάθος και να αγγίζει η μία την άλλη. Έχουμε τρελαθεί στην καύλα μετά βίας κρατιόμαστε.

- Δεν αντέχω, μου λέει ο Πάνος, θα ορμήσω!

- Όχι, τώρα αρχίζει το καλό, του λέω, κάνε υπομονή.

Έχει περάσει κάνα 10λεπτο με φιλιά καυτά και αγγίγματα, ήδη έχει αρχίσει να βογκά η Ράνια, κι εγώ να της λέω «σε καβλωνει το μωρό μου;».

- Πολύ, είναι τέλειο.

- Το περίμενες τόσο καυλωτικό;

- Όχι, είναι απίστευτο, τρελαίνομαι… να φωνάζει.

Της βγάζει το σουτιέν η Ρένα και έχει στο στόμα της τις δύο καυλωμένες ρώγες και αρχίζει το πιπίλισμα και να τις ρούφα με μανία

- Καύλα είσαι μωρό, της λέει, με καυλώνεις πολύ!

Της τρίβει με το άλλο χέρι την υγρή μουνάρα η οποία ήδη στάζει. Μετά από λίγο κατεβαίνει πιο κάτω και έχει στο στόμα της τη μουνάρα της. Της έβγαλε τη κιλότα με το στόμα - μέσα στα υγρά- και τη δίνει στον Πάνο λέγοντας του «θα τη χρειαστείς».

- Εδώ θέλω να χύσεις όσο θα πλακομουνιάζω την καυλιάρα σου.

Τρελάθηκε ο Πάνος!

- Δεν αντέχω άλλο ρε φίλε, τι καύλα είναι αυτή;

Πράγματι την παίρνει, τη μυρίζει και τη βάζει πάνω στο πρησμένο καυλί του. Αρχίζει το γλειφομούνι το μωρό μου όπως ξέρει να κάνει και την έχει μισή ώρα με τα πόδια ανοιχτά. Έχει βγάλει κι αυτή την κιλότα της και μου την έχει δώσει.

- Πάρ’ τη κι εσύ μωρό μου να έχεις να χύσεις.

Αφού της έχει ρουφήξει την κλειτορίδα και τα μουνόχειλα στο στόμα και της έχει βάλει όλο το χέρι μέσα, πρέπει να έχει χύσει πάνω από 5-6 φορές η Ντόρα, ανεβαίνει πάνω της και αρχίζουν τα πλακομούνια. Την πήδαγε δυνατά. Οι υγρές μουνάρες τους ακούγονταν να χτυπάνε η μία την άλλη. Έχυναν ασταμάτητα και οι δύο τους, ενώ εμείς τις βρίζαμε… καργιόλες, πουτάνες, έτσι ξεμουνιαστείτε, βγάλετε όλα τα καυτά μουνοχύματα σας.

Ο Πάνος είχε χύσει ήδη δύο φορές πάνω στην κιλότα της Ντόρας κι εγώ μια. Είχε περάσει μια ώρα παιχνιδιού και σταμάτησαν ιδρωμένες και οι δύο και αποκαμωμένες.

- Δεν αντέχω άλλο… είπε η Ντόρα.

- Έχεις δίκιο, της είπε η Ράνια, διψάσαμε.

- Ελάτε καυλιάρηδες μας, είπε η Ράνια, δώστε μας χύσια να ξεδιψάσουμε.

Τρελάθηκε ο Πάνος, καύλωσε στο άκουσμα και άρχισε να τον παίζει δυνατά. Ήξερα το παιχνίδι της Ρένας και το περίμενα ότι θα έκανε κάτι τέτοιο. Έχυσε ξανά ότι είχε στη κιλότα και σηκώθηκε να πάει προς το κρεβάτι. Τότε του λέει η Ράνια:

- Τα δικά σου θέλω να δοκιμάσω καυλιάρη, και του λέει, δώσε μου το χυμένο κιλοτάκι της καυλιάρας σου.

Τρελάθηκε ο Πάνος, πηγαίνει κοντά της και του λέει «δώσ’ το μου στο στόμα». Το βάζει στο στόμα της και γλείφει τα χύσια του Πάνου ενώ του έπιανε το καυλί.

Σηκώνομαι και πάω στη Ντόρα.

- Έλα μωρό, πιες και εσύ τα δικά μου να ξεδιψάσεις.

Έκανε ακριβώς το ίδιο και η Ντόρα...


Επιτέλους σπίτι


 Μετά από μια δύσκολη σεζόν επιτέλους γύρισα στην Αθήνα. Η δουλειά δυστυχώς δεν τελειώνει ποτέ αλλά αυτό ξέρω ότι δε σε ενοχλεί, βέβαια ακόμα και να μην σου άρεσε δε θα το έλεγες. Κανονίζουμε να περάσουμε κάποιες μέρες σπίτι σου αφού έχω πολύ καιρό να σε δω. Φτάνω νωρίς το απόγευμα με τα πράγματα της δουλειάς. Μου ανοίγεις ακριβώς όπως μου αρέσει να είσαι μέσα στο σπίτι, ένα φανελάκι λευκό ριχτό και το μαύρο σου εσώρουχο. Χαμογελάς μου δίνεις τον καφέ μου και προχωράω προς το γραφείο μου.


Κάθομαι να δουλέψω στον φορητό υπολογιστή. Σου κάνω νόημα και αμέσως γονατίζεις μπροστά μου, βγάζεις το τζιν μου και το στρινγκ μου, τοποθετείσαι ανάμεσα στα πόδια μου και μου δίνεις φιλιά στα χείλη, νιώθω το βλέμμα σου πάνω μου και γυρνάω να σε κοιτάξω.

- Σου είπα να με κοιτάξεις;

- Όχι Κυρία… απαντάς και πριν προλάβεις να χαμηλώσεις τα μάτια σου σε χαστουκίζω.

- Συνέχισε.

- Μάλιστα Κυρία

Συνεχίζω τη δουλειά μου αλλά η γλώσσα σου κάνει πολύ καλά την δουλειά της. Δε θέλω να σου δείξω πόσο κοντά είμαι στο να τελειώσω, μετά από κάνα μισάωρο σε σταματάω.

- Πήγαινε να φτιάξεις κάτι να φάμε!

- Μάλιστα…

Καθώς φεύγεις σε κοιτάω από πίσω και θέλω απλά να σε πηδήξω από τα νεύρα μου που με έφερες τόσο κοντά στο να στα δώσω όλα αλλά κρατιέμαι. Σήμερα το παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό για εσένα. Περιμένω να περάσει η ώρα και να τελειώσω όσο γίνεται με τις υποχρεώσεις μου και σηκώνομαι να πάω στο δωμάτιο μου. Σε βλέπω στην κουζίνα που ετοιμάζεις το φαΐ αλλά δε με καταλαβαίνεις. Φοράω το στραπ και τη φόρμα μου και έρχομαι πίσω σου με το σκοινί μου. Το περνάω απότομα από τον λαιμό σου και σε τραβώ κοντά μου.

- Μη σου καεί το φαΐ!

- Μάλιστα…

Δένω τα πόδια σου σε απόσταση μεταξύ τους και πάνω στα συρτάρια. Είσαι καθηλωμένη εκεί.

- Αν τραβήξεις τα πόδια σου θα ανοίξει το συρτάρι και τότε θα σταματήσω οτιδήποτε κάνω και απλά θα σε αφήσω εδώ. Κατανοητό;

Κουνάς το κεφάλι σου για να μου δείξεις ότι κατάλαβες και συνεχίζεις πάνω από τη φωτιά τη δουλειά σου. Κάθομαι στην καρέκλα για λίγο και σε κοιτάζω, δεν τολμάς να γυρίσεις το κεφάλι σου, χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι τόσο υπακοή και ας είναι οι πρώτες σου φορές. Ωστόσο θέλω κατά βάθος να κάνεις τη μαλάκια για να μπορέσω να σε βασανίσω και να σου μαυρίσω τον κώλο. Βγάζω το Μπέμπη από την τσέπη μου, είναι το πιο μικρό μαστιγιάκι που έχω βρει αλλά με 12 δερμάτινες ουρές, το λατρεύω γιατί μπορεί να κρυφτεί παντού και να πονέσει αρκετά. Κατεβάζω απότομα τις ουρές του στον κώλο σου και τινάζεσαι παίρνοντας μια βαθιά ανάσα. Με καυλώνει να σε ακούω αλλά ακόμα κρατιέσαι. Μετράω 12 χτυπήματα και σταματάω, επιτέλους κοκκίνισες! Βλέπω τα σημάδια που έχουν σχηματιστεί πάνω στο λευκό σου δέρμα. Έρχομαι πίσω σου γονατίζω και ανοίγω τον κώλο σου και αρχίζω να σε γλείφω. Σε πηδάω με τη γλώσσα μου μέχρι που νιώθω τα πόδια σου να τρέμουν, ήσουν ήδη μούσκεμα από πριν. Σηκώνομαι και μπαίνω αργά μέσα στο μουνάκι σου, τουρλώνεσαι και κουνιέσαι στο ρυθμό μου. Σταματάω και σε κοιτάζω.

- Σου είπα να κουνηθείς; Δεν έχεις τελειώσει ακόμα την δουλειά σου…

- Είναι σχεδόν έτοιμο Κυρία… κι αυτό κι εγώ.

Χαμογελάω, σε λύνω, σβήνω το μάτι και σε ανεβάζω στον πάγκο της κουζίνας

- Τότε ας τελειώνουμε για να μπορέσουμε να φάμε. Πέρνα τα πόδια σου γύρω μου!

Το κάνεις αμέσως, σε πιάνω από το λαιμό, μπαίνω δυνατά μέσα σου και αρχίζω να σε γαμάω γρήγορα και δυνατά.

- Δωσ' τα μου σκλαβάκι, χύσε δυνατά για την Κυρία σου.

Και αμέσως σπας, αρχίζεις να φωνάζεις και να τρέμεις ολόκληρη καθώς σε καρφώνω για τελευταία φορά και χαστουκίσω δυνατά την κλειτορίδα σου.

Βγαίνω και σου δίνω ένα φιλί στο μουνάκι σου που ακόμα στάζει από την καύλα. Νιώθω τους σπασμούς σου στα χείλη μου, η γλώσσα μου κατεβαίνει προς την τρύπα σου και αρχίζω να μαζεύω τα υγρά σου. Το σώμα σου αρχίζει να τρέμει και πάλι, η τρύπα σου σφίγγει, σταματώ και σε ξαπλώνω στο τραπέζι μπρούμυτα. Η ανάσα σου έχει σχεδόν κοπεί, γιατί ξέρεις τι έρχεται. Μπαίνω με την μία στον υγρό μου παράδεισο και μένω ακίνητη μόλις ακούω τον αναστεναγμό απόλαυσης που βγαίνει από τα χείλη σου. Αρχίζω να παίζω με το κωλαράκι σου, αμέσως μόλις το νιώθεις ανοίγεις τα μάγουλα σου με τα χέρια σου, με περίμενες, είσαι έτοιμη και έχεις κάνει αρκετή προπόνηση όσο έλειπα.

Παίρνω από τον πάγκο τον μικρό δονητή που σου είχα πάρει και τον περνάω από την κλειτορίδα μου, τον βάζω μέσα μου μια, δύο φορές και κατευθείαν τον ακουμπάω στην τρύπα σου, και αρχίζω να σπρώχνω. Ανοίγεις εύκολα και με δέχεσαι ενώ πλέον δεν ελέγχεις τους σπασμούς σου, το κορμί σου, τη φωνή σου.

- Σας παρακαλώ, πιο γρήγορα, δεν αντέχω άλλο, δε μπορώ να πάρω ανάσα.

Κανονικά θα έπρεπε να σε αφήσω έτσι και να σταματήσω, αλλά μου έχεις λείψει ολόκληρη. Μπαίνω μέσα και σε παίρνω δυνατά με το στραπ στο μουνάκι σου και με τον δονητή στην τρύπα του κατακόκκινου κώλου σου πλέον. Συνεχίζω όλο και πιο γρήγορα καθώς σε κρατάω από το λαιμό όπως είσαι μπρούμυτα.

- Κυρία, τελειώνω. Χύνω, δε μπορώ, σας παρακαλώ μη σταματήσετε…

- Καν' το, κάνε με να τελειώσω μαζί σου μικρό μου. Δώσε μου αυτό που μου ανήκει!

Το σώμα σου συσπάται, μια κραυγή βγαίνει από τα βάθη της ψυχής σου που με κάνει να σπάω μαζί σου και σωριάζεσαι στο τραπέζι. Τα γόνατα μου λυγίζουν και πέφτω στο πάτωμα καθώς σε τραβάω στην αγκαλιά μου. Καθόμαστε για λίγο να βρούμε τις ανάσες μας, σηκώνω το κεφάλι σου να με κοιτάξεις και αμέσως μου ζητάς συγνώμη που δεν κρατήθηκες.

- Δεν πειράζει, σιγά σιγά θα μάθεις να το ελέγχεις και αυτό. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Σήκω να σερβίρεις τώρα γιατί έχουμε συνέχεια κι εγώ πεινάω!

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...