ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Κέρατο στον φίλο


 Ο κολλητός μου, Πάνος, τα έχει εδώ και 6 μήνες με την κολλητή της Νίκης την Φαίδρα , το κονε έγινε από εμένα. (ο σωστός ο φίλος δρα ως εκεί και όχι τα υπόλοιπα που θα διαβάσεις!!!!)


Πριν μια εβδομάδα η Φαίδρα ήρθε από την Θεσσαλονίκη όπου σπουδάζει δ. Ε. Για ένα σεμινάριο και επί της ευκαιρίας να βρεθεί και με το μωρό της. Ο Πάνος όμως είχε αποφασίσει να πατήσει στη σχολή και μου ανέθεσε να πάω να την πάρω από το αεροδρόμιο και να της κάνω παρέα μέχρι το μεσημέρι που θα τελείωνε και θα πηγαίναμε για μπάνιο σε γνωστό μπαρ.
Ψιλοβαριομουνα αλλά δεν είχα επιλογή.

Συναντιόμαστε - φορούσε ένα άσπρο φανελάκι χωρίς σουτιέν και ένα τζιν. Υπο άλλες συνθήκες δεν θα καρφωνόμουνα αλλά λίγο η αγαμία μου, λίγο το μαύρισμα της. . . . -καλώς ήρθες ρε καύλα της λέω για προσπαθώντας να το παίξω άνετος. . . Πάμε για καφέ τώρα! Μου λέει και μετά πάμε λίγο να πάρω ένα μαγιό γιατί δεν έχω φέρει μαζί μου.

μετά τον καφέ, κατα την διάρκεια του οποίου δεν μπορούσα ούτε εγώ ούτε οι κάφροι του διπλανού τραπεζιού να πάρουν τα μάτια από το στήθος της μπήκαμε σε ένα μαγαζί και άρχισε να δοκιμάζει μικροσκοπικά μπικίνι κάποια στιγμή με φωνάζει από τα δοκιμαστήρια-έλα ρε βλάκα να δεις λίγο αν μου πάει τι ντρέπεσαι!

Μέσα από την χαραμάδα της κουρτίνας πρόλαβα να την δω γυμνή στο κωλαράκι της αχνοφαινοταν το άσπρο σημάδι από το στρινγκάκι της και καύλωσα με την
Μια. Εκείνη τη στιγμή γυρνάει και με κοιτάει που την κοιτάω-τελείωνε της λέω βαρέθηκα και φεύγω πίσω στο ταμείο. Ήθελα να την πάρω εκείνη τη στιγμή, μέσα στο δοκιμαστήριο.

μετά από μια ώρα βρισκόμαστε με τον Πάνο, με το που τον βλέπει τον φιλάει και του δαγκώνει τα χείλη κοιτώντας εμένα-μου έλειψες μωράκι μου, του λέει. Με εκνεύριζε που ήταν τόσο αναφτρα δεν ήθελα να μπω σε αυτό το τριπακι αλλά με καύλωνε αυτή η παρανομία.

Μπορείς απόψε να βγεις μ όλες τις τσούλες της γης...

-εμείς πάμε σπίτι έλα να μας πάρεις σε μια ώρα λέει και φεύγουνε.

Ήμουν σίγουρος ότι θα πήγαιναν να γαμηθούν και ζήλευα απίστευτα. Γύρισα σπίτι και άρχισα να σκέφτομαι διάφορα πήρα τηλέφωνο την Νίκη να ξεχαστώ αλλά όσο μου έλεγε προστυχόλογα η Νίκη τόσο φαντασιωνομουν να γαμάω την Φαίδρα μέσα στο σπίτι του κολλητού μου σε όλες τις στάσεις και μετά σκεφτόμουν να τις παίρνω και τις δυο με την Νίκη και μετά μόνες τους να γλείφονται και να χαϊδεύονται τον έπαιξα μέχρι να χύσω. Εντάξει, σκέφτηκα ηρέμησε ρε μαλάκα γκόμενα του κολλητού σου και κολλητή της γκόμενας σου. . . Δε λέει. .

Στο μπαράκι είχε πολύ ζέστη και πολύ κόσμο . Ο Πάνος πήγε να φέρει ποτά ενώ αυτή είχε ήδη προλάβει να βουτήξει. Ερχόταν από την θάλασσα υγρή το σώμα της τόσο αισθησιακό με κάτι κοιλιακούς κόλαση το μαγιό ήταν σχεδόν διάφανο και φαινόταν η λεπτή γραμμή που είχε αφήσει στο ξυρισμένο μουνάκι της. -που είναι ο Πάνος ρωτάει άντε βαλε μου λίγο λάδι. Οκ της λέω και αρχίζω να την αλείφω αμήχανα και άτσαλα –χαλάρωσε μου λέει.

Κοίταζα το τουρλωτό κωλαρακι της ενώ όταν γύρισε μπροστά έβγαλε το πάνω και εμφανίστηκαν τα στητά βυζάκια της. . καύλα. Ο πούτσος μου άρχισε να σηκώνεται και αυτή το κατάλαβε-γιατί δεν βουτάς και εσύ μου λέει πονηρά. έλα θα βουτήξουμε μαζί μη φοβάσαι.

μπήκαμε αρκετά βαθιά-ξέρεις τι μου αρέσει , μου λέει με ναζι, σε αυτό το μαγιό? ότι βγαίνει εύκολα.
Παραμερίζει το λεπτό ύφασμα αποκαλύπτοντας τα ζουμερά μουνοχειλα της απλώνω το χέρι μου και ακουμπάω το μουνάκι της με τα ακροδάχτυλα μου αυτή με κοιτάζει μέσα στα μάτια και χαμογελάει με ειρωνεία. Απλώνει και αυτή το χέρι της και σχεδόν αγγίζει τον σκληρό πούτσο μου- φαιδραααα, ερμηηη άντε ρε ελάτε έξω φωνάζει ο Πάνος.

Το βράδυ συμφωνήσαμε να έρθουν για ταινία σπίτι μου. Πεινούσαμε και έτσι ο φιλότιμος πάντα Πάνος πήγε να πάρει μακντοναλντς-θα έρθω πίσω σε 10 λεπτά να είστε ήσυχα παιδάκια λέει γελώντας. Η πόρτα κλείνει και τα βλέμματα μας συναντιούνται-θες τίποτα να πιεις τη ρωτάω χωρίς να περιμένω απάντηση και
φεύγω στην κουζίνα. Με ακολουθεί. -γιατί με αποφεύγεις με ρωτάει. -δεν ήθελα να γίνει αυτό αλλά σε κοιτούσα και με καύλωσες τόσο και δεν. . . άρχισε να με φιλάει με πάθος δεν άντεξα της σήκωσα την φούστα ανακαλύπτοντας ότι δεν φοράει κυλοτακι αρχίζω και της βάζω δάχτυλο ήταν αρκετά στενή αλλά πολύ υγρή. αυτή αρχίζει και αναστενάζει στο αυτί μου καυλώνοντας με ακόμα πιο πολύ. Την βάζω
πάνω στον πάγκο της κουζίνας και ακουμπάω το καυτό μουνάκι της με το κεφάλι του πούτσου μου με κοιτάει συναινετικά και της τον χώνω βαθιά χουφτώνοντας την
Παντού προσπαθώντας να την χορτάσω. . . Με σταματάει και γυρνάει κοιτώντας προς τον νιπτήρα μπαίνω σιγά σιγά από πίσω και αρχίζω να την γαμάω πιο έντονα-πιο γρήγορα μου λέει και συνεχίζω με περισσότερη ορμή νοιώθω ότι θα χύσω. . .
Ακούμε το ασανσέρ να φτάνει στον όροφο και τα κλειδιά στην πόρτα βγαίνω από μέσα της και αυτή φεύγει στο σαλόνι ενώ εγώ τρέχω στην τουαλέτα.

-που είναι ο Ερμής ρωτάει ο Πάνος -μιλάει με τη Νίκη στο τηλέφωνο νομίζω η’ είναι τουαλέτα απαντάει η Φαίδρα απόλυτα ήρεμη.

Στη τουαλέτα δεν χρειάστηκε να τον χαϊδέψω δυο με τρεις φορές και έχυσα εμφανίστηκα στο σαλόνι με ένα πονηρό χαμόγελο που δεν μπορούσα να κρύψω

-τι έπαθες ρε-τίποτα μιλούσα με τη Νίκη στο τηλέφωνο έρχεται την άλλη εβδομάδα-άντε ρε μαλάκα να δει λίγη χαρά ο πούτσος σου λέει ο Πάνος. . . . Που
Να ξερε. . .

ΣΕ ΔΥΠΛΟ ΤΑΜΠΛΟ


 Εκείνη τη μέρα πήγαινα να συναντήσω τη γυναίκα μου στο μπαρ ενός ξενοδοχείου.

Μπροστά μου στο δρόμο περπατούσε μια κοπέλα με παλτό, δικτυωτό καλσόν και ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Μου τράβηξε αμέσως την προσοχή και παρ' όλο που δεν μπορούσα να δω το πρόσωπό της, τα πόδια της ήταν τόσο καλλίγραμμα, που σκέφτηκα να την ακολουθήσω.

Την είδα να μπαίνει στο ίδιο ξενοδοχείο όπου πήγαινα κι εγώ.
Δε θα μπορούσα να βρω την ευκαιρία να την πλησιάσω γιατί θα ήταν και η γυναίκα μου εκεί.
Αλλωστε είμαι ήδη σαράντα χρόνων και δεν είναι σωστό να κυνηγάω τις γυναίκες στο δρόμο.

Η γυναίκα μου είναι τριάντα χρόνων, ψηλή και λεπτή, με μικρά στήθια.
Είναι πολύ σέξι θηλυκό και φοράει πάντα στενές και κοντές φούστες, που ανάβουν τους άντρες γύρω της.

Κάποτε ήμουν πολύ περήφανος γι' αυτήν, αλλά πριν λίγο καιρό τα πράγματα άλλαξαν.
Πριν 18 μήνες περίπου κατάφερα να πείσω την Αλέκα να με παντρευτεί, παρ' όλο που ήξερα ότι δεν ήταν και τόσο φρόνιμη, αλλά πίστευα ότι μετά το γάμο θα έστρωνε.

Η Αλέκα είναι απίθανη στο κρεβάτι και τον πρώτο καιρό όλα πήγαιναν υπέροχα από σεξουαλική άπουψη.
Μετά τους πρώτους μήνες όμως, η στάση της άλλαξε και πριν λίγο καιρό έμαθα το λόγο αυτής της αλλαγής.

Οι γονείς της Αλέκας μένουν 200 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και εκείνη πήγαινε να τους δει σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο. Εγώ δεν πήγαινα ποτέ γιατί μου φαινόταν πολύ βαρετό, αλλά εκείνη τη φορά αποφάσισα να πάω μαζί της.

Ένα μεσημέρι πήγαμε στην καφετέρια της περιοχής και εκεί η Αλέκα με άφησε μόνο μου και μίλαγε με τους παλιούς της φίλους και ειδικά με έναν αγριωπό τύπο.

Μετά από λίγα λεπτά η Αλέκα εξαφανίστηκε στην τουαλέτα. Επειδή είχε περάσει αρκετή ώρα και δεν είχε γυρίσει ακόμα, έστειλα μια κοπέλα να δει τι είχε γίνει.

Η κοπέλα γύρισε και μου είπε ότι η γυναίκα μου δεν ήταν στην τουαλέτα.
Βγήκα έξω και άρχισα να ψάχνω όταν είδα ένα φορτηγάκι παρκαρισμένο έξω, πίσω από την καφετέρια.

Οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν.

¶νοιξα την πόρτα του αυτοκινήτου και τους είδα.
Η Αλέκα ήταν γυμνή και γονατιστή κι ο τύπος την κρατούσε από τον πισινό και μπαινόβγαινε μέσα της με ορμή.

'Οταν συνειδητοποίησα ότι στεκόμουν εκεί και τους κοιτούσα δεν ενοχλήθηκαν καθόλου.

Η Αλέκα δε σταμάτησε να γλιστράει πάνω στο ορθωμένο πέος του άντρα και θα πρέπει να τους έπιασα στο πιο καλό, γιατί σε λίγο εκείνος άρχισε να βογκάει και να τεντώνεται, αρπάζοντας την από τους γοφούς, ενώ εκείνη άφησε μια κραυγή και έγειρε πάνω του.

Έκλεισα την πόρτα κι έφυγα, γιατί δεν ήθελα να γίνει σκηνή και να το μάθει όλος ο κόσμος.
Αργότερα η Αλέκα μου τα είπε όλα.

Μου είπε ότι αγαπούσε αυτόν τον άντρα πολλά χρόνια, αλλά εκείνος κάποτε την άφησε για μια άλλη κι εκείνη νια να τον εκδικηθεί παντρεύτηκε εμένα.

Μου είπε ακόμα ότι της αρέσουν οι σκληροί άντρες και ειδικά όταν είναι και λίγο βρόμικοι.
Μου είπε ακόμα ότι κάθε φορά που κάναμε έρωτα φανταζόταν ότι ήταν αυτός που την είχε στην αγκαλιά του.

Ας γυρίσουμε όμως σε κείνη τη μέρα στο μπαρ του ξενοδοχείου.

Όταν μπήκα, βρήκα τη γυναίκα μου να κάθεται στο μπαρ και να φλερτάρει με τους γύρω της, ως συνήθως.
Διασχίσαμε την αίθουσα για να πάμε να καθίσουμε σ' ένα τραπέζι.

Εκείνη την στιγμή εμφανίστηκε η γυναίκα που είχα δει στο δρόμο.
Περνώντας από δίπλα μου με σκούντησε λίγο, μου ζήτησε συγνώμη και μας έπιασε την κουβέντα.

Ήταν μεγαλύτερη απ' ότι είχα φανταστεί, περίπου στην ηλικία μου, αλλά ήταν πολύ ελκυστική, με μεγάλα καστανά μάτια και τεράστια προκλητικά στήθη.

Καλέσαμε την άγνωστη να καθίσει στο τραπέζι μας μια και δεν υπήρχε άλλο, αν και η Αλέκα έδειχνε κάπως δυσαρεστημένη απ' όλα αυτά.

Εκείνο το βράδυ φύγαμε χωρίς ν' ανταλλάξουμε ονόματα, αλλά δεν μπορούσα να βγάλω από το μυαλό μου αυτήν τη γυναίκα.

Όταν φτάσαμε σπίτι, η Αλέκα άρχισε να κάνει κάποια ειρωνικά σχόλια για τον τρόπο που κοίταζα την άγνωστη και ότι τάχα της έκανα καμάκι.

Εκείνο το βράδυ η γυναίκα μου είχε μεγαλύτερη όρεξη απ' ό,τι συνήθως.
Μόλις πέσαμε στο κρεβάη ανέβηκε πάνω μου σε στάση 69, με τα χείλη του μουνιού της μόλις λίγους πόντους απ' το στόμα μου.

Δεν μίλησα, παρ' όλο που ένιωθα το πέος μου να σκληραίνει μόλις ακούμπησε τα χείλια της πάνω του.

Δεν μπόρεσα να μην ανταποκριθώ όταν το στόμα της σφίχτηκε οτο καβλί μου και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει, ενώ τα χέρια της χάιδευαν απαλά τα μπαλάκια μου.

Με ρουφούσε και η άκρη του εργαλείου μου έφτανε μέχρι το λαιμό της, διεγείροντας όλες τις αισθήσεις μου.
Τα χέρια μου έσφιξαν τα στήθη της κι εκείνη τη σηγμή φανταζόμουν ότι κρατούσα τα πλούσια στήθη της γυναίκας που είχαμε συναντήσει στο μπαρ.

Ερεθίστηκα τόσο πολύ μ' αυτή τη σκέψη που κόντευα να φτάσω σε οργασμό, αλλά η Αλέκα σταμάτησε να με γλείφει κι εγώ την κοίταξα απορημένος.

Τότε εκείνη σηκώθηκε, γονάτησε πάνω στο κρεβάτι με τα πόδια ορθάνοιχτα και μου ζήτησε να μπω μέσα της.

—Το ξέρω ότι σ' αρέσει αυτή η στάση, μου είπε προκλητικά.
Πήγα από πίσω της και γλίστρησα το πέος μου μέσα στην υγρή τρύπα της.

Την ώρα που κάναμε έρωτα εκείνη μου φώναζε «Πιο βαθιά, πιο βαθιά. Έλα! Πιο γρήγορα!»

Κι εγώ είχα μπει τόσο βαθιά της, που τα μπαλάκια μου ακουμπούσαν στον πισινό της.
Την έπιασα από τους γοφούς και την τράβηξα πάνω μου, ενώ εκείνη ακριβώς τη στιγμή άρχισα να χύνω το καυτό σπέρμα μου μέσα της.

—Λοιπόν, δεν είμαι πολύ καλύτερη από εκείνη; με ρώτησε.
Δεν μπορούσα να πιστέψω στ" αυτιά μου.
Η Αλέκα ζήλευε! Εκείνο το βράδυ με έγλειφε και κάναμε έρωτα μέχρι που με πήρε ο ύπνος από την εξάντληση!

Την επόμενη μέρα, παρά τα όσα είχαν συμβεί, η άγνωστη γυναίκα τριγυρνούσε συνεχώς στη σκέψη μου.
Ξαναπήγα μόνος μου στο μπαρ του ξενοδοχείου με την ελπίδα να τη συναντήσω.

Η καρδιά μου χοροπήδησε από χαρά όταν την είδα να μπαίνει από την πόρτα του ξενοδοχείου.
Ήρθε κατευθείαν και κάθισε στο τραπέζι μου και μου είπε ότι είχε έρθει με την ελπίδα να με συναντήσει μόνο μου.

Το όνομα της ήταν Τζένη και χωρίζοντας εκείνο το βράδυ κανονίσαμε να συναντηθούμε την άλλη μέρα σε ένα άλλο ξενοδοχείο.

Είπα στην Αλέκα ότι θα έλειπα για δουλειές, η Τζένη βρήκε μια δικαιολογία για τον άντρα της κι έτσι περάσαμε τη νύχτα μαζί.

Τι νύχτα ήταν αυτή!
Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο η Τζένη μου έδωσε ένα θερμό φιλί και αμέσως αρχίσαμε να βγάζουμε τα ρούχα μας.

Την παρατηρούσα καθώς γδυνόταν και είδα ότι για την ηλικία της είχε πολύ αισθησιακό σώμα.
Ξάπλωσα δίπλα της και καθώς εκείνη τύλιξε τα πόδια της γύρω μου, μπορούσα να νιώσω το απαλό δέρμα της που ακουμπούσε πάνω στο σκληρό πέος μου, που είχε ήδη αρχίσει ν' ανυπομονεί.

Χάιδευα τα κάτασπρα μπούτια της και όταν το χέρι μου έφτασε ανάμεσα τους αισθάνθηκα πόσο υγρό ήταν το μουνάκι της.
Εκείνη άρχισε να με φιλάει στο στήθος και στο στομάχι και σε λίγα λεπτά βρισκόταν από κάτω μου με τα τεράστια στήθη της γύρω από το πέος μου.

Με κοίταξε διστακτικά και τότε κατάλαβα.
Ήθελε να το κάνουμε σε ισπανικό στιλ.

Ήταν κάτι που μου άρεσε πολύ, αλλά τα στήθη της Αλέκας ήταν τόσο μικρά που δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να το κάνω μαζί της.

Τα τεράστια, πλούσια στήθη της Τζένης με τις μεγάλες και σκληρές ρώγες ήταν τέλεια για κάτι τέτοιο.
Έβαλα το πέος μου ανάμεσα τους κι εκείνη τα έσφιξε με τα χέρια της για να αγκαλιάσουν καλά το σκληρό όργανο μου, Σε λίγα μόνο λεπτά αισθάνθηκα ότι ήθελα να τελειώσω.

—Σε πειράζει αν τελειώσω έτσι; τη ρώτησα.
—Αυτό θέλω κι εγώ,.αναστέναξε εκείνη.

Ο ρυθμός μου έγινε πιο γρήγορος, ενώ η Τζένη έγλειφε τα χείλη της και μπορούσα να νιώσω όλους τους μυς του κορμιού της που ήταν σε ένταση. Ανοιξε τα πόδια της και ταυτόχρονα τα νύχια της χώθηκαν μέσα στη σάρκα μου.

—Χύνω. Έλα σε παρακαλώ! ούρλιαξε.
Το σπέρμα μου ξεχύθηκε στα βυζιά, το λαιμό και στο πρόσωπο της, ενώ εκείνη έτριβε μανιασμένα την κλειτορίδα της.

Εκείνη την νύχτα δεν κοιμηθήκαμε καθόλου.
Η Τζένη είναι πολύ έμπειρη γυναίκα και ξέρει πώς να με ικανοποιήσει.

Η Αλέκα αηό την άλλη μεριά έχει καταλάβει ότι βλεπόμαστε και κάνει ό,τι μπορεί για να μου αποδείξει άτι είναι καλύτερη στο κρεβάτι από την Τζένη.

Ετσι, η σεξουαλική ζωή μου έχει γίνει πραγματικά συναρπαστική.
Μερικές φορές μάλιστα δυσκολεύομαι να ικανοποιώ και τις δυο τους.

Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό, γιατί έχω μια νεαρή και σέξι σύζυγο και μια ώριμη και έμπειρη ερωμένη

Βιασμός στο δάσος του Σέιχ Σου


 Είχα βγει με 3 φίλες μου και πήγαμε σ ένα γνωστό μας club καθίσαμε στο μπαρ και αρχίσαμε τα ποτά και τα σφηνακια όμως ήπιαμε πολύ και άρχισα να ζαλίζομαι είπα στα κορίτσια πως δεν νιώθω καλά και θέλω να πάω σπίτι, αυτές όμως μου παν πως περνάμε καλά και να κάτσουμε λίγο ακόμα, ακούγοντας μας 3 φίλοι που καθόταν δίπλα στο μπαρ προθυμοποιήθηκαν να με παν σπίτι, γιατί είπαν πως είναι επικίνδυνο να πάρω ταξί.


Χωρίς να το πολυσκεφτώ δέχτηκα και δεν πήγε στο κακό το μυαλό μου μιας που ήταν τρεις. Μπήκαμε στ αμάξι τους και ξεκινήσαμε, όμως πήραν άλλο δρόμο και όταν παραπονέθηκα ότι πάνε λάθος μου είπαν ότι δεν μπορώ να πάω έτσι σπίτι και πρέπει να μου δώσουν να πιω ένα καφέ για να συνέρθω, μη μπορώντας να κάνω κι αλλιώς συμφώνησα.

Σταμάτησαν όμως πάνω στο δασός (σειχ-σου) άρχισαν να με χαϊδεύουν και να σκίζουν τα ρούχα μου άρχισα να φωνάζω και να κλαίω για να σταματήσουν και τότε αυτοί είπαν πως πρέπει να πληρώσω που θα με παν σπίτι, συνέχισα να τσιρίζω τότε ο ένας μου άνοιξε το στόμα με το ζόρι και ο άλλος μου ρίξε από ένα μπουκάλι μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ο τρίτος έβγαλε ένα μαχαίρι και άρχισε να το ακουμπάει στις ρώγες μου μετά στο μουνάκι μου το αίμα μου πάγωσε άρχισα να τους ικετεύω να μ αφήσουν τότε αυτοί μου παν ότι αν τους πάρω όλους μια πίπα δεν θα με πειράξουν, έσκυψα κατευθείαν και άρχισα να τους γλύφω και αυτοί με τραβούσαν απ τα μαλλιά να τους παίρνω όλο και πιο βαθιά με το ζόρι έπαιρνα ανάσα κόντευαν να με πνίξουν αλλά δεν γινόταν κι αλλιώς ήταν ο μόνος τρόπος για να φύγω.

μετά από λίγο με ξάπλωσαν κάτω και άρχισαν να μπαίνουν εναλλάξ στο μουνάκι μου μια ο ένας μια ο άλλος, δεν ήξερα ποίος έμπαινε τι γίνετε.

Με σηκώνει ξαφνικά ο ένας με βάζει πάνω στον φίλο του και έρχεται κι άλλος και μπαίνει από πίσω μου αυτός με τραβάει απ τα μαλλιά και μου τον βάζει μέσα στο στόμα, με γαμούσαν από όλες τις τρυπούλες μου με είχαν ξεσκίσει οι αλήτες. σηκώνετε ο χοντρός απ το στόμα μου και πάει στο αμάξι παίρνει το χωνί τις βενζίνης και μου το βάζει στο στόμα και αρχίζουν και χύνουν όλοι εκεί μέσα .

Κόντεψα να πνιγώ αλλά ευτυχώς εκεί το μαρτύριο μου τελείωσε με παράτησαν εκεί χωρίς ρούχα και φύγανε

Παρτούζα με τους Ισπανούς


 Τον Αύγουστο είχαμε κλείσει μαζί με ένα ζευγάρι φίλων μας από την Ιταλία μια βίλα σε ένα πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Κρήτη. Το συγκρότημα αυτό είχε μια κεντρική πισίνα με pool bar εστιατόριο.


Ενώ έχει περάσει μια εβδομάδα των διακοπών μας στις βίλες, ένα βράδυ πριν την αναχώρηση των φίλων μας στο Τορίνο, το ξενοδοχείο είχε οργανώσει για τους πελάτες του μια ελληνική βραδιά με τα παραδοσιακά εδέσματα. Δεν μπορούσαμε να μείνουμε εκτός! Θέλαμε να απολαύσουμε την τελευταία μας βραδιά στην Χερσόνησο, στην ήρεμη πολυτέλεια του ξενοδοχείου, χωρίς να τρέχουμε στα τουριστικά σοκάκια της περιοχής που σε κάθε πέντε μέτρα σε πλάκωνε στο στήθος ένα διαφορετικό άκουσμα των μουσικών επιλογών των dj’s για όλες τις ηλικίες (που κατά μέσω όρο δεν ξεπερνούσε τα “sweet sixteen”… οκ, το πολύ “sweet eighteen”!) των πιτσιρικάδων.



Ο άλλος λόγος (που ξέραμε μόνο εμείς) ήταν να ικανοποιήσουμε την περιέργεια μας αν θα εμφανιστεί αυτός και αυτή…
Ήταν ένα ζευγάρι Ισπανών (όπως μάθαμε στο τέλος την τελευταίας βραδιάς), περίπου στην ηλικία μας. Όλα έγινε πολύ τυχαία και απρόσμενα. Κάθε πρωί ερχόμασταν στην μεγάλη πισίνα (εγώ για να κάνω την πρωινή μου βουτιά, ο Λ. να απολαύσει το πρώτο του καφέ και τσιγάρο. Όπως σηκώθηκα από τον ψάθινο καναπέ για να «διορθώσω» το μικροσκοπικό μου μπικίνι (δώρο του Λ. πριν ξεκινήσουν οι πρώτες μας κοινές καλοκαιρινές διακοπές) και να αφεθώ στο δροσερό νερό της πισίνας, αισθάνθηκα ξαφνικά δύο ζευγάρια μάτια να εστιάζουν πάνω στο σώμα μου. Ήταν τα μάτια του ζευγαριού. Από εκείνο το πρωινό η σκέψη μας οργίαζε. Η ανταλλαγή βλεμμάτων ήταν συνεχή για τις υπόλοιπες μέρες.

Εκείνο το βράδυ λοιπόν ήρθαν και εκείνοι στο δείπνο. Καθόμασταν σε θέσεις με 2 τραπέζι απόσταση και τους είχαμε πλάτη. Εγώ φορούσα ένα κοντό φόρεμα και χωρίς εσώρουχο. Ήμασταν πολύ αναμμένοι. Όταν τελούσαμε το φαγητό μας πήραμε το υπόλοιπο κρασί και πήγαμε στους ψάθινους καναπέδες μαζί με το φιλικό μας ζευγάρι το μικρό παιδί τους και το υπόλοιπο κρασί. Σε λίγο ήρθαν και οι Ισπανοί και κάθισαν στο διπλανό καναπέ. Θέλαμε πάρα πολύ να φύγουν οι φίλοι μας για ύπνο.

Ενώ περνούσε η ώρα και οι φίλοι μας δεν έφευγαν ανταλλάζαμε και οι τέσσερεις ματιές. Η υπομονή όλων μας είχε εξαντληθεί. Ο Λ. μου είπε να ανοίξω για λίγο τα πόδια μου με τρόπο να μην καταλάβουν οι φίλοι μας και το ζευγάρι να ερεθιστεί. Το έκανα και από τότε οι ματιές μας ήταν πολύ τολμηρές. Σε λίγο οι φίλοι μας ήθελαν να πάνε για ύπνο. Εμείς τους είπαμε ότι θα πιούμε και λιγάκι ακόμη. Έφυγαν και εμείς παραγγείλαμε ένα ακόμη μπουκάλι λευκό κρασί.

Ο Λ. σήκωσε το ποτήρι και έκανε νεύμα «γεια μας» προς εμένα και μετά προς το ζευγάρι. Εκείνοι ανταπέδωσαν, αλλά ο άντρας είχε σχεδόν άδειο ποτήρι και το ήπιε με μια γουλιά.
«θέλετε να δοκιμάσετε από το δικό μας;» ρώτησε ο Λ.
«Ευχαριστώ» είπε ο Ισπανός «Έχετε ωραία κρασιά στην Ελλάδα και πιστεύω ότι ξέρεις να διαλέγεις»
Είχαν έρθει πια στο τραπέζι μας.
Η κοπέλα φόραγε ένα μαύρο φόρεμα πολύ ωραίο. Ήταν ψιλόλιγνη μελαχρινή με μαύρα μάτια ωραίο πρόσωπο και στυλ αριστοκρατικό. Ο νεαρός επίσης ψιλόλιγνος με στιλάτο παντελόνι και πουκάμισο.
Η κοπέλα άνοιξε τα πόδια της, δήθεν τυχαία και άφησε να δούμε το μουνάκι της. Την κοίταξα στα μάτια και ήθελα να τη φιλήσω. Άνοιξα και εγώ τα πόδια μου. Οι ψωλές των αντρών είχαν φουσκώσει μέσα από τα παντελόνια τους.

«Πολύ ζεστή βραδιά» είπε ο Λ. «Θα ήθελα να κάνω μια βουτιά
«Είναι αργά και δεν επιτρέπεται» είπε η κοπέλα.
«Μπορούμε να συνεχίσουμε το ποτό σε μια από τις πισίνες στις βίλες μας» είπε ο Ισπανός «Μας αρέσει πολύ η παρέα σας»
«Καλύτερα στη βίλα σας, στη δικιά μας ίσως ενοχλούμε το ζευγάρι των φίλων μας και παιδί»
Πληρώσαμε και ετοιμαστήκαμε να φύγουμε.
Λίγο πριν φτάσουμε στη βίλα τους το βλέμμα μου ήρθε σε επαφή με το βλέμμα της κοπέλας. Σάλιωσα τα χείλη μου και πήγα το στόμα μου κοντά στο δικό της. Δεν θυμάμαι πως αλλά σε μερικά δευτερόλεπτα αισθανόμουν τα χέρια της παντού στο κορμί μου και εμένα να μη χορταίνω φιλιά. Σταματήσαμε και μπήκαμε στη βίλα.

Πήγαμε στην πισίνα. Ο Λ. γδύθηκε και βούτηξε. Το ίδιο και ο Ισπανός. Σε λίγο βγήκαν. Εμείς είχαμε γδυθεί και φιλιόμασταν σε μια ξαπλώστρα. Η κοπέλα μου άνοιξε τα πόδια και έγλυφε το μουνί μου. Είχε υπέροχο κωλαράκι γυμνασμένο σώμα και στητό στήθος. Δεν χόρταινα να τη χουφτώνω. Οι άντρες μας βλέπανε και οι ψωλές τους είχαν πάρει φωτιά. Κοιταχτήκαν μεταξύ τους και ρίξανε πονηρές ματιές με μισά χαμόγελα προς το μέρος μας με συνοδεία ήχους «μμμ……». Είχα ανάψει απίστευτα! Εν τω μεταξύ έλιωνα από την ηδονή που μου προσέφερε η ερωτική μου φίλη… με έγλειφε με ένα τρόπο λες και είχε μπει στο μυαλό μου και εκτελούσε τις εντολές που τις έστειλε ο καυλωμένος εγκέφαλος μου. Πολλές φορές όταν φαντασιωνόμαστε με τον Λ. για το πώς θα ήταν η εμπειρία μας με μια κοπέλα, νόμιζα ότι θα ήταν πολύ διαφορετικό από τον τρόπο πως το κάνει ένας άνδρας, αλλά αυτό ξεπερνούσε κάθε προσδοκία!

Πήρα στα χέρια μου το κεφάλι της κοπέλας και την φίλησα βαθιά και παθιασμένα για την πρωτόγνωρη μου απόλαυση που μου προσέφερε… ακούστηκε ένα ακόμα «μμμ….» από την μεριά των ανδρών και ένας ήχος ηδονής από την Ισπανίδα. Τότε την ξάπλωσα εγώ στην ξαπλώστρα και έσκυψα στα φουσκωμένα και ωραία σαν ένα ώριμο τριαντάφυλλο χείλη της. Έκλεισε τα μάτια της και αφέθηκε… έσταζε όλο το μουνί της ενώ την έγλειφα όπως ιδανικά ήθελα να με γλείψει κάποιος(/ια;) Έσπασε την μέση της προς τα πάνω και τεντώθηκε προς τα πάνω σχεδόν παρακαλώντας με σιωπηλά να μη σταματήσω και η γλώσσα μου να διεισδύσει ποιο βαθιά μέσα της.
Η θερμοκρασία της ατμόσφαιρας ανέβηκε απότομα…

Με γρήγορες ματιές που έριξα στους άνδρες, είδα και τους δυο με τις σχεδόν υπερμέγεθες ψωλές τους να παίζουν, αλλά απαλά και ηδονικά, σχεδόν υπομονετικά και βασανιστικά, προσμένοντας μια συνέχεια που θα παίξουμε και τέσσερις μας…
Πρώτα παρατήρησα την ψωλή του Λ. – ήξερα πόσο είχε καυλώσει – η ψωλή του ακουμπούσε τον αφαλό. Αμέσως σκέφτηκα ότι το πρώτο πράγμα που θέλει να του πάρουμε πίπα και οι δυο μας, ή μία να του γλείφει και να του ρουφάει τα αρμίδια, ενώ η άλλη να γλείφει απαλά σαν το γλειφιτζούρι την ψωλή του. Είχε ορθάνοιχτο το στόμα του, τα μάτια του έλαμπαν πονηρά και η ανάσα του έβγαινε βαριά…

Ο Ισπανός… στις φαντασιώσεις που συνήθως είχαμε με τον Λ., δεν μπορούσα να φανταστώ για το πώς θα ήταν η αντίδραση όταν θα έβλεπα μια άλλη ψωλή διαθέσιμή για μένα… θα τρόμαζα; Θα καύλωνα; Θα απογοητευόμουν;
Το μόνο πράγμα που θυμάμαι ότι μούγκρισα σαν γάτα την περίοδο που γαμιέται όταν είδα την ψωλή του Ισπανού. Ήταν μεγάλη, είχε γεμίσει αίμα και το κεφάλι της λαμπίριζε από το πρόωρο σπέρμα που έβγαζε. Στεκόταν δίπλα στον Λ., και ήταν σε τόση αρμονία με την ψωλή του, που μαζί με την κοπέλα κοιταχτήκαμε και χαμογελάσαμε συνωμοτικά.
Δεν άργησε….

Τους πλησιάσαμε αδίστακτα, και η κάθε μια φίλησε «την δικιά της». Ξαφνικά σταματήσαμε και αρχίσαμε να φιλιόμαστε γονατιστές μεταξύ μας μπροστά στις φουσκωμένες ψωλές των ανδρών μας. Τα χέρια τους άρχισαν να μας χαϊδεύουν παντού στα σώματα μας, και αισθανθήκαμε τις ψωλές στα πρόσωπα μας σαν να παραπονιούνται… αμέσως ανταποκριθήκαμε… αρχίσαμε να γλύφουμε τις ψωλές και οι δυο ταυτόχρονα αλλά μια μια – για να αυξήσουμε την ένταση, και κάθε φορά που ο ένας κόντευε να τελειώσει ξεκινάγαμε να γλείφουμε και να χαϊδεύουμε την άλλη ψωλή… τι να περιγράψω…

Κάποιοι άνδρες νομίζουν ότι το να κάνει μια γυναίκα πίπα είναι μόνο για να του προσφέρει ηδονή… ιδέα δεν έχουν για το τι λένε… η απόλαυση που νιώθεις γλείφοντας την είναι σαν να επεκτείνεται ο οργασμός σου σε μικρότερη κλίμακα και απλά κορυφώνεται όταν ο άνδρας τελειώνει… μέσα στο στόμα σου, στο στήθος, στην πλάτη…
Έπεισα και τις δυο ψωλές με τα χέρια μου και τις έβαλα στο στόμα μου… τις έγλειφα, τις χάιδευα στα μάγουλα μου, στο στήθος, τις έπαιζα γρήγορα με τα χέρια μου, τις έγλειφα ξανά… δεν μπορούσα να τις χορτάσω! Μέχρι που τις παρέδωσα στα έμπειρα χέρια τις Ισπανίδας… ενώ ανέλαβε η κοπέλα τους άνδρες, την χάιδευα από πίσω, έπιανα τα στήθη της, τον ποπό της, άρχισα να της γλείφω την πλάτη, κατέβηκα κάτω, τις άνοιξα τα πόδια και ξανάρχισα να την φιλάω εκεί… τρελάθηκε… άρχισε να φωνάζει και μανιασμένα να πιάνει τις ψωλές. Ήταν η στιγμή να αλλάξει το σκηνικό.

Ο ισπανός έμεινε μπροστά με την κοπέλα να του παίρνει πίπα, και ο Λ. ήρθε από πίσω και με πήρε.
Ευχόμουν αυτή η νύχτα να μη ξημέρωνε ποτέ… η χημεία μεταξύ μας ήταν απερίγραπτη.
Ο Λ. με έπαιρνε με ζωώδη μανία και γρήγορα σαν κομπρεσέρ. Έχυνα σαν ποτάμι. Ενώ φώναζα από κάβλα ήρθε ο Ισπανός και μου την έβαλε στο στόμα. Έπαιρνα δύο ψωλές! Έχυσα με απίστευτη κάβλα. Η ψωλή του Ισπανού είχε γίνει πολύ σκληρή.
Ενώ ο Λ με γαμούσε, η Ισπανίδα του έγλυφε την πλάτη. Μετά από λίγο ο Λ έβγαλε την ψωλή του από του μουνί μου έβαλε την ισπανίδα στα τέσσερα. Εγώ κάθισα πάνω στην ψωλή του Ισπανού. Ήταν ένα πολύ άγριο και ζωώδες ένστικτο που έβγαινε και από τους τέσσερεις. Οι άντρες διαγωνιζόταν για την ταχύτητα τους.

Σε λίγο γύρισα την πλάτη στον Ισπανό και ξάπλωσα πάνω του. Με τρέλαινε να αισθάνομαι την ψωλή του και να βλέπω τον Λ να ξεσαλώνει. Σε κάποια στιγμή φώναξα από κάβλα. Ο Λ ήρθε σε μας μαζί με την Ισπανίδα. Ο Λ έβαλε την ψωλή του στο μουνί μου. Χώρεσαν και οι δύο, αλλά πόναγα. Η κάβλα ήταν μοναδική. Η μόνιμη φαντασίωση μου γινόταν πραγματικότητα. Περίμενα αυτές τις στιγμές πολύ καιρό. Έχυσα σχεδόν λιπόθυμη. Ο Ισπανός έβγαλε την ψωλή του και προσπάθησε να την βάλει στο κωλαράκι μου. Ήθελα πάρα πολύ να γαμηθώ ταυτόχρονα στο μουνάκι και στο κωλαράκι, αλλά τον σταμάτησα γιατί φοβήθηκα τον πόνο.
Προσφέρθηκε τότε η Ισπανίδα να δώσει το κωλαράκι της στην κάβλα του νεαρού. Το πρόσωπό της γέμισε ερωτική προστυχιά. Ανεβοκατέβαινε στο καυλί σιγά και ρυθμικά.

Ήταν μετά η σειρά της να απολαύσει δύο ψωλές μαζί. Ο Λ της τον έβαλε στο μουνί της. Φώναζε από κάβλα. Εγώ είχα εξαντληθεί αλλά ήθελα και άλλο. Καύλωνα να γλύφω τα βυζιά της κοπέλας. Σε λίγο ήρθε ο Ισπανός και έπαιξε την ψωλή του πάνω μας. Μας έχυσε και τις δύο στα στήθη. Μετά ο Λ άφησε την Ισπανίδα και έβαλε την ψωλή του στο κωλαράκι μου. Είχα καυλώσει και δεν πόναγα. Η Ισπανίδα έγλυφε το μουνί μου. Ήταν απίστευτος οργασμός. Εξαντλημένη δέχτηκα να μοιραστώ τα χύσια του Λ με την κοπέλα.

Είχαμε όλοι εξαντληθεί, αλλά ήμασταν πολύ καυλωμένοι για να σταματήσουμε. Μετά από ένα ποτό ξεκινήσαμε πάλι.
Φύγαμε από τη βίλα τους μετά από αρκετές ώρες πολύ εξαντλημένοι και εκστασιασμένοι. Είχαμε δώσει ραντεβού την άλλη μέρα ο μεσημέρι στη δικιά μας βίλα, αφού αποχωριζόμασταν τους Ιταλούς φίλους μας

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...