ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Η δύσκολη φίλη απο το πανεπιστήμιο


 


Καποτε δουλευα σε μια πολυεθνικη σαν στελεχος για 5 χρονια. Ειχα μια φιλη λοιπον που σπουδασαμε μαζι. Την Μαρια. Η Μαρια δουλευε στην ρεσεψιον ενος μεγαλου ξενοδοχειου στην Αθηνα και καναμε απλα φιλικη παρεα. Ηταν γυναικα ψηλη, με πολυ καλο κορμι... με μια λεξη εντυπωσιακη. Ειναι απο αυτες που σε κανουν να σκεφτεσαι την απορριψη.


Μια μερα λοιπον που πηγαμε για καφε μου ειπε οτι δεν ηταν ευχαριστημενη απο την δουλεια της και εψαχνε για κατι καλυτερο. Της προτεινα να μιλησω στην πολυεθνικη μηπως γινει κατι αφου απο τυπικα προσοντα ηταν μια χαρα. Ετσι λοιπον, μετα απο ενα μηνα ηταν εκει. Σημειωνω εδω οτι η Μαρια ηταν λογοδοσμενη με εναν τυπο και απο οτι ελεγε θα παντρευοντουσαν σε κανα χρονο.


Απο τοτε λοιπον που αυτη ηρθε στο γραφειο περαν του γεγονοτος οτι ολοι οι αντρες επεφταν ξεροι μολις την εβλεπαν, με ζηλευαν που αυτη μιλουσε πολυ με μενα και εβγαινε με μενα κλπ. Ο γκομενος της δουλευε εκτος Αθηνων και ετσι ειχε μια σχετικη ελευθερια.


Περναγε ο καιρος. Τοτε κι εγω ειχα μια σχεση η οποια μετα απο λιγο καιρο εγραψε "τελος" και ημουν πικραμενος. Η Μαρια αρχισε λοιπον να μου λεει οτι κι αυτη δεν περναει καλα και καταλαβαινα οτι δεν θα τον κρατησει πολυ τον τυπο. Αυτη ηταν συνομιλικη μου (εγω ειμαι 35 σημερα) και αυτα εγιναν το 96.


Ηρθαν τα Χριστουγεννα και εγω θα πηγαινα στο χωριο του πατερα μου στο οποίο ομως νοικιαζα ολο το χρονο σπιτι γιατι πατρικο πια δεν υπηρχε. Δεν ειχα παρεα να παω αλλα αυτη μου προτεινε να ερθει μαζι μου και εγω δεν της αρνηθηκα. Δεν θα πηγαινε να δει τον γκομενο. Ελεγε οτι βαριοταν. Εφερε μαζι της και ενα φιλικο της ζευγαρι και περασαμε καλα.


Ενα βραδυ εκει που ξαπλωσα μονος ηρθε και ηθελε κουβεντα και συζηταγαμε τα γκομενικα μας... ξερετε τι εννοω. Ωρα με την ωρα ηρθε και ξαπλωσε διπλα μου και ακουμπουσε πανω μου και εγω ειχα τρελαθει. Αμαν λεω, τι γινεται εδω? Τετοιο μουνι λες να γινει δικο μου? Κι ομως εγινε φιλοι και φιλες. Εκεινο το βραδυ δεν την γαμισα. Απλα, κοιμηθηκαμε μαζι στο κρεβατι μου και το πρωι που ξυπνησα αρχισα και την χαιδευα και της επιανα τις βυζαρες και της χαιδευα το μουνι... την ενιωθα που ειχε μουσκεψει η μουναρα της και μες στον υπνο της ανοιγε τα ποδια της, αλλα τελικα ουτε τοτε με αφησε να την γαμισω γιατι ηταν το αλλο ζευγαρι εκει το οποιο συμπαθουσε πολυ τον γκομενο της (τον αρραβωνιαστικο).

Οταν γυρισαμε λοιπον στην Αθηνα, αυτη δεν ειχε παρει ακομα την αποφαση 100% να τον χωρισει, αλλα συγχρονως τα ειχε και μαζι μου. Ουσιαστικα μονο μαζι μου γιατι εβρισκε συνεχεια αφορμες για να μην πηγαινει να τον βλεπει. αυτο κρατησε περιπου 2 μηνες. τοτε τον χωρισε οριστικα. Κατα την διαρκεια του 2μηνου και μετα οταν ηταν αποκλειστικα δικη μου, πηδιομασταν κανονικα αλλα το κακο ηταν οτι τοτε δεν ειχαμε καπου να πηγαινουμε και το καναμε ολο στο αμαξι μου (ευτυχως ηταν μεγαλο και ανετο) αλλα φευγαμε ολα σχεδον τα πσκ και ετσι τα γαμισια ηταν ωραια και καναμε και ταξιδακια.


Καναμε και σκι (αυτη με εμαθε) και μετα ξεσκι (της το εμαθα εγω). Την εβαζα κατω και της αλλαζα τα φωτα στο πηδημα. Ηταν και ψηλη και ανοιγε τα ποδια της και με τυλιγε σαν χταποδι και με τραβαγε δυνατα μεσα της. ενιωθα την μουναρα της να ανοιγει και τον πουτσο μου να γινεται πετρα μεσα της. Η κοιλια της σφιγγοταν και ετρεμε απο καυλα και οι ρωγες της σκληραιναν καθως το τριχωτο μου στερνο τις χαιδευε... Η αληθεια ηταν οτι τελειωνε δυσκολα, αλλα με το περασμα του χρονου κατορθωσαμε και εναρμονιστηκαμε στο θεμα αυτο. Ειναι το καλυτερο πραγμα να χυνεις μαζι της αλλα εγω το θελω οταν την εχω κανει να χυσει πρωτα αυτη μερικες φορες. Πιστευω πως η καθε γυναικα θελει και μπορει να εχει πολλαπλους οργασμους. Και ειναι στο χερι του αντρα βασικα να τα καταφερει. Με αυτην το καταφερα.


Μια μερα λοιπον που ημασταν στο γραφειο και δεν ειχε πολυ δουλεια ηθελα να παω στην αποθηκη των αρχειων της εταιρειας η οποια ομως ηταν σε αλλο κτιριο απο αυτο που ηταν τα γραφεια. Συγκεκριμενα ηταν στο Μαρουσι στο υπογειο ενος εμπορικου κεντρου στο οποιο στεγαζονται και ραδιοφωνικοι σταθμοι και γενικα εχει πολυ κινηση.

Μου ειπε λοιπον οτι θελει να ερθει κι αυτη για να με βοηθησει να βρω τους φακελλους που ηθελα. Πηραμε την μηχανη μου και σε 10 λεπτα ημασταν στο υπογειο. Διπλα απο εκει ηταν και αλλες αποθηκες, μαγαζια και ενας ραδιοφωνικος σταθμος. Ηταν περιπου 2 το μεσημερι.


Εκει λοιπον που εψαχνα τα ραφια να βρω αυτο που ηθελα, η Μαρια ξαφνικα εσβησε τα φωτα και ειχε κλειδωσει την πορτα. Τα φωτα τα εσβησε γιατι απο οτι ξερετε στα εμπορικα κεντρα ολα ειναι γυαλινα. Με τραβηξε πισω απο κατι χαρτοκιβωτια και εκατσε πανω σε ενα και μου ειπε "Ελα, θελω να με γαμισεις τωρα!". Ευκαρια δεν εχασα. τον εβγαλα εξω και αυτη συγχρονως εβγαλε το παντελονι της και εμεινε με το ασπρο στρινγκακι της που εβλεπα οτι ειχε γινει μουσκεμα απο τα υγρα της.


Μπηκα κατευθειαν μεσα της και με τυλιξε δυνατα με τα ποδια της και ρουφαγε τα χειλια της με ταδικα μου. "Σου αρεσει μοωρο μου?" μου λεει. "Ναι, καυλα μου... με τρελαινεις, θα σε παρω δυνατα και γρηγορα" της ειπα. και αρχισα να την κοπαναω με πουτσο μεσα της και αρχιδια να κοπανανε την "αρχιδοχορευτρα" (προκειται για το σημειο μεταξυ μουνιου και κολοτρυπιδας). Εχυσα μεσα της με δυναμη, χτυπησε ο πουτσος μου την μητρα της και ουρλιαξε απο καυλα και πονο...


Υστερα ντυθηκαμε, πηραμε τους φακελους και φυγαμε. Καθως περνουσαμε διπλα απο τον ραδιοφωνικο σταθμο ενας αντρας και μια γυναικα μας κοιτουσαν χαμογελωντας. Σιγουρα μας ακουσαν και καταλαβαν, αλλα δεν μας ενοιαζε.

Αυτη ηταν η μικρη μου ιστορια.

Αυριο θα βαλω και αλλη.

ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΣΕΞ

 Ο Πάνος και η Μαίρη ένιωθαν, αυτό το Σαββατόβραδο, μεγάλη ανία. Ήταν χρόνια παντρεμένοι κι είχαν κάνει τα πάντα μαζί. Τον τελευταίο καιρό, η Μαίρη ήταν μελαγχολική κι απέφευγε την επαφή με τον Πάνο.

 

Εκείνο το βράδυ, αποφάσισαν να βγουν και να πάνε σ' ένα καινούργιο κέντρο, που τους είχαν συστήσει, για φαγητό και χορό. Μπαίνοντας στο κέντρο, διάβασαν πάνω απ' την είσοδο μια επιγραφή που έλεγε: "ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΣΑΣ".

 

 Γέλασαν. Η Μαίρη είπε: «Για να δούμε. Κέφι σερβίρουν, αν το ζητήσεις;»

 

«Πού ξέρεις;», απάντησε ο Γιώργος, «Μπορεί το μενού να ‘χει κάτι που σου φτιάχνει το κέφι.» Και προχώρησαν και κάθισαν σ' ένα απόμερο τραπέζι.

 

 Μόλις κάθισαν, τους πλησίασε το γκαρσόνι, ένας ψηλός και σφριγηλός νέος όλο ζωντάνια, για να πάρει παραγγελία. Καθώς παράγγελναν, η Μαίρη περιεργάσθηκε μ’ ενδιαφέρον το νέο άντρα. Ήταν πολύ ελκυστικός, φαινόταν δεμένος και αθλητικός και σίγουρα θα είχε επιτυχίες στις γυναίκες. "Νά κάποιος να σου φτιάξει το κέφι", αναλογίστηκε, "Αν απόψε, μετά το φαγητό, γύριζα στο σπίτι μ' αυτόν τον παίδαρο, αντί για τον Πάνο, μόνο άκεφη δεν θα ‘μουν σίγουρα. Κοίταξέ τον πόσο ωραίο παλικάρι είναι. Σαν αρχαίος θεός του πολέμου". Όταν ο νεαρός ξανάλθε να τους σερβίρει κι έσκυψε πάνω απ' τη Μαίρη, η αναπνοή του χάιδεψε το γυμνό ώμο της κι αυτή αισθάνθηκε ένα περίεργο κύμα ανατριχίλας να διατρέχει το κορμί της. Ο άντρας της διαισθάνθηκε την ταραχή της και, παρατηρώντας το νεαρό, είδε τα μάτια του να καρφώνονται από πάνω στο ανοιχτό ντεκολτέ της. Όταν αυτός απομακρύνθηκε κι άρχισαν να τρώνε, ο Πάνος σχολίασε πειρακτικά:

«Σ' ερέθισε ο νεαρός; Να στον προσφέρω γι' απόψε;»


«Αχ, μακάρι να γινόταν», απάντησε προκλητικά η Μαίρη, «Δες τον πόσο ωραίος και αγέρωχος είναι. Σαν θεός του πολέμου.»


Οπότε, εκείνος πειράχτηκε και συνέχισε αμίλητος το φαγητό του.


Όταν τέλειωσαν, σηκώθηκαν να χορέψουν. Όσο χόρευαν, ο Πάνος παρατηρούσε τη γυναίκα του να στριφογυρνά το κεφάλι και να παρακολουθεί όλες τις κινήσεις του νεαρού σερβιτόρου, μέσα στην αίθουσα. Το βλέμμα της είχε κολλήσει πάνω στο νέο άντρα, σαν να ‘ταν μαγνήτης.


Γύρισαν στο τραπέζι κι ο Πάνος προσπάθησε να την ευθυμήσει με αστειάκια, αλλά αυτή χάζευε απαθής και θλιμμένη. Τη λυπήθηκε. Σκέφτηκε πως είναι πραγματικά αδικία, αυτός να ‘χει τη γκαρσονιέρα του και να μπορεί οποτεδήποτε να διασκεδάζει με όποια γυναίκα τον τραβάει, και η γυναίκα του να είναι καταδικασμένη σε μια υποτονική μονογαμία που είχε στερέψει τις ορμές της.


Παρατηρώντας τη να χαζεύει άκεφα, τη φαντάσθηκε γυμνή στην αγκαλιά του στιβαρού σερβιτόρου κι ερεθίστηκε. Αλήθεια, θα θελε πραγματικά απόψε να δει τη Μαίρη γυμνή στην αγκαλιά ενός ξένου άντρα; Θα ήταν και γι' αυτόν μια ποικιλία και - πού ξέρεις; - ίσως ξαναζωντάνευε το ενδιαφέρον του γι' αυτήν.


Σηκώθηκε, δήθεν πως πάει στην τουαλέτα, και επιστρέφοντας σταμάτησε το νεαρό και κάτι κουβέντιασε μαζί του στα όρθια.


Γυρνώντας πίσω, η γυναίκα του τον ρώτησε με περιέργεια:


«Παρήγγειλες τίποτα στο σερβιτόρο;»


«Ναι», απάντησε ο Πάνος, «Σου παρήγγειλα τον ίδιο. Είναι όλος δικός σου γι' απόψε!»


«Με δουλεύεις;» ρώτησε εκείνη.


«Κάθε άλλο», συνέχισε αυτός, «Ρώτησα το νεαρό, αν θα ήθελε να περάσει τη νύχτα μαζί σου κι αν μπορεί να πάρει άδεια και να φύγει. Του είπα πως θα του δώσω διπλά όσα θα έβγαζε απόψε και δέχτηκε. Σε λίγο, θα είναι κοντά μας.»


Η απορημένη γυναίκα ταράχτηκε. Η χειρονομία του άντρα της την είχε ξαφνιάσει. Ούτε που μπορούσε να τον φαντασθεί ν’ αντιδρά έτσι μοντέρνα. Η ιδέα τής άρεσε πολύ, αλλά ο πουριτανισμός της τη συγκράτησε.


«Ασε τις τρέλες», είπε στον Πάνο, «Αυτό δεν γίνεται. Δεν μπορώ ξαφνικά να ξαπλώσω μ' έναν άγνωστο, ούτε να σε πικράνω.»


«Σαχλαμάρες», της απάντησε εκείνος, «Αφού κατάλαβα πως τον κάνεις πολύ κέφι. Περιπέτεια μιας νύχτας θα ‘ναι, δεν θα γίνει εραστής σου. Και, να σου πω την αλήθεια, μ' ερεθίζει και μένα η ιδέα. Εξάλλου, τώρα πια έκλεισα συμφωνία και σε λίγο θα ‘ναι στο τραπέζι μας».


Η Μαίρη έμεινε άφωνη. Αισθάνθηκε τη θηλυκότητά της να διεγείρεται και τις ρόγες της να φουσκώνουν. Και πριν καλά-καλά συνειδητοποιήσει την εξέλιξη, ο νεαρός σερβιτόρος, ντυμένος μ' ένα στενό παντελόνι κι ένα σπορτίβ μπλουζάκι, τους πλησίασε.


«Κυρία μου, με λένε Αρη και είμαι στη διάθεσή σας. Είστε πολύ όμορφη», είπε στη Μαίρη και κάθισε δίπλα της.


«Χαίρω πολύ», απάντησε αμήχανα η Μαίρη κι αισθάνθηκε το σφιχτό μπούτι του άγνωστου άντρα να πιέζει το γλουτό της και να την ανατριχιάζει.


Ο Πάνος, παριστάνοντας τον αδιάφορο και το μοντέρνο, σερβίρισε ποτό και στους τρεις και σχολίασε αστειευόμενος προς τη γυναίκα του:


«Τι σύμπτωση! Τον θεό του πολέμου δεν ζήτησες; Νατος λοιπόν ο Αρης, όλος δικός σου!», και στρεφόμενος προς το νέο φίλο τους, πρόσθεσε: «Αντε, εις υγείαν του φίλου μας που θα μουρνταρέψει απόψε τη γυναίκα μου. Μόνο, όπως είπαμε: Όχι πρωτοβουλίες. Εγώ θα παραγγέλνω κι εσύ θα εκτελείς. Σύμφωνοι;»


«Σύμφωνοι», απάντησε ο νεαρός, ενώ η Μαίρη παρακολουθούσε απορημένη τους δυο άντρες να τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους και να κλείνουν συμφωνία κυριολεκτικά πάνω στο κορμί της...


«Λοιπόν», συμπλήρωσε ο Πάνος προς το νεαρό, «Ας αρχίσουμε. Βάλε το χέρι σου κάτω απ' το φουστάνι της και χάιδεψέ της απαλά τα πόδια».


Η Μαίρη, που δεν φανταζόταν ότι θ' άρχιζαν απ' το κέντρο, ντράπηκε και τα ‘χασε. Μέχρι να καλοσκεφτεί τι της συμβαίνει, αισθάνθηκε το χέρι του Αρη να της τρίβει απαλά τη γάμπα και ν' ανεβαίνει αργόσυρτα προς τα πάνω. Αναστατώθηκε. Το αντρικό χέρι ταξίδευε τελετουργικά πάνω στην επιδερμίδα της και την ανατρίχιασε. Της χάιδεψε για λίγο το γόνατο και μετά προχώρησε πιο μέσα, προς το μπούτι της. Την έτριψε αρκετή ώρα και μετά, βάζοντας το χέρι του ανάμεσα στα μπούτια της της τα 'σφιξε δυνατά, αναστατώνοντάς την.


Σε λίγο, ένιωσε το χέρι του νεαρού άντρα να προχωρεί ανάμεσα στα σκέλια της και να παίζει με το τριχωτό του μουνιού της, που ξεχείλιζε απ’ το κιλοτάκι. Νιώθοντας το χέρι τού άγνωστου άντρα να βρίσκεται τόσο κοντά στο μουνί της, ερεθίστηκε υπερβολικά κι αισθάνθηκε τον κόλπο της να πλημμυρίζει από υγρά και τις ρόγες της να φουσκώνουν. Την ώρα που ο Αρης σήκωνε την άκρη της κιλότας της, για να βάλει το δάχτυλό του στο μουνί της, ο Πάνος τους έκοψε και είπε: «Παιδιά, αρκετά. Τι λέτε; Πηγαίνουμε;»


Πράγματι, βγήκαν απ' το κέντρο και μπήκαν στο αυτοκίνητο. Η Μαίρη κάθισε κανονικά, δίπλα στον άντρα της που οδηγούσε, και ο Αρης ακριβώς πίσω της. Ξαφνικά, μέσα στα σκοτεινά, ο Πάνος είπε στον Αρη:


«Τι λες, νεαρέ; Δεν της φιλάς λίγο το λαιμό, να τη ζεστάνεις;»


Εκείνος έσκυψε μπροστά και, αφού πέρασε τα χέρια του μπροστά και την κόλλησε στην πλάτη του καθίσματος, χουφτώνοντάς την απ' τα βυζιά, πλησίασε το πρόσωπό του στο γυμνό της σβέρκο κι άρχισε να τον δαγκώνει ελαφρά. Η Μαίρη, νιώθοντας τα δόντια του αρσενικού να ξύνουν το σβέρκο της και τους ώμους της και τη ζεστή ανάσα του να της καίει το λαιμό, τεντώθηκε απ' την καύλα. Αυτός, γλείφοντας ηδονικά το λαιμό της και ανεβαίνοντας αργά- αργά προς το αυτί της, βύθισε τη γλώσσα του μέσα στο εσωτερικό του αυτιού της και την έπαιξε γύρω-γύρω.


Καθώς της έγλειφε και της δάγκωνε τα αυτιά κι εκείνη αισθανόταν να 'χει και πάλι φουντώσει πολύ, αισθάνθηκε το χέρι του να εισχωρεί μέσα στο μπούστο της και να της τσιμπάει τις ρόγες. Μια ανυπομονησία την κυρίευσε, πότε να φτάσουν στο σπίτι, για ν' απολαύσει με κάθε τρόπο τον παίδαρο που της έκανε δώρο ο άντρας της απόψε. Η αποφασιστικότητα και το πάθος, που την κρατούσε ο νεαρός μέσα στο αυτοκίνητο, υποσχόταν μεγάλες απολαύσεις για όταν σε λίγο θα την κρατούσε γυμνή στο κρεβάτι.


Μόλις έφτασαν στο σπίτι, κατευθύνθηκαν και οι τρεις στην κρεβατοκάμαρα κι ο Πάνος ζήτησε απ’ τον Αρη να γυμνωθεί τελείως. Εκείνος γδύθηκε κι αποκάλυψε στην εκστατική γυναίκα ένα, θεϊκό πραγματικά, σφριγηλό κορμί κι ένα τεράστιο μακρύ πέος. Τότε, ο Πάνος πήρε τη Μαίρη απ' το χέρι, την έβαλε να γονατίσει μπροστά στο γυμνό άντρα και της ζήτησε να του τον πάρει τσιμπούκι. Αυτή, απλώνοντας το χέρι της και πιάνοντας το γυμνό πούτσο, ένιωσε τη σκληράδα του κι ερεθίστηκε πολύ. Τον έχωσε βιαστικά μέσα στο στόμα της κι άρχισε να τον ρουφάει σφιχτά. Αισθάνθηκε τον ερεθισμένο άντρα να πλημμυρίζει από καύλα και το μουνί της να πλημμυρίζει από υγρά.


Καθώς αυτός καύλωνε πολύ και η Μαίρη έκανε επί ώρα με όρεξη το πιο απίθανο τσιμπούκι που είχε κάνει ποτέ, ήρθε ο Πάνος και την αποτράβηξε, βάζοντάς την να καθίσει στο κρεβάτι.


«Έλα», είπε στον Αρη, «Ξεκούμπωσέ της το φόρεμα, να παίξεις όσο θέλεις με τα στήθια της». Ο καυλωμένος άντρας την πλησίασε, ξεκούμπωσε βιαστικά το φόρεμά της, έλυσε το σουτιέν και πέταξε έξω τα δυο χυμώδη λευκά βυζιά της, με τις ολοστρόγγυλες φουσκωτές ρόγες.


Τα χάιδεψε τρυφερά και σιγά-σιγά άρχισε να τα σφίγγει δυνατά. Η φουντωμένη γυναίκα ερεθίστηκε. Το αρσενικό ζώο την πονούσε κι αυτή ευχαριστιόταν. Αφησε μια παρατεταμένη κραυγή πόνου κι εκείνος, τότε, έβγαλε τη γλώσσα του και της έγλειψε τα βυζιά απαλά και στοργικά. Κάποιες στιγμές ρουφούσε επίμονα τη ρόγα της, μέσα στο στόμα του, όπως ρουφάει το μωρό την πιπίλα, κι εκείνη του χάιδευε τρυφερά τα μαλλιά.


Αλλά παρενέβη ο Πάνος και ζήτησε απ' το νεαρό να της γλύψει τα πόδια. Ο Αρης υπάκουσε κι, αφού τράβηξε το φόρεμά της και την άφησε μόνο με την κιλότα, έσκυψε κι άρχισε να πιπιλάει με μακριές διαδρομές τα μπούτια της απ’ το γόνατο μέχρι το τρίγωνο της αμαρτίας, ενώ τα χέρια του της χάιδευαν σφιχτά τις γάμπες. Όταν το στόμα του κι η καυτή αναπνοή του πλησίασαν στο αιδοίο της, η Μαίρη ανατρίχιασε και ψιθύρισε στον Πάνο: «Πες του να μου γλείψει το μουνί, σε παρακαλώ. Πες του, μη με βασανίζεις».


Ο άντρας της όμως, με απάθεια και σαδισμό, τη διέταξε να γυρίσει μπρούμυτα πάνω στο κρεβάτι κι έδωσε εντολή στον επιβήτορα της γυναίκας του να της βγάλει το βρακί και να της φιλήσει τον κώλο και την πλάτη. Ο Αρης, κατεβάζοντας την κιλότα της κι αποκαλύπτοντας τον ωραιότατο πισινό της, αισθάνθηκε το καυλί του να τσιτώνει μέχρι να σπάσει. Αρχισε να της χαϊδεύει τον κώλο και να της τον φιλάει, σκαλίζοντας πού και πού την κωλοτρυπίδα της με τη γλώσσα του, ενώ τα χέρια του έσφιγγαν και έτριβαν δυνατά τα τροφαντά της μπούτια. Μετά, αφού έγλειψε κυκλικά και απαλά τα κωλομέρια της, έβαλε τη γλώσσα του στη μέση της κι άρχισε να τη σέρνει αργά προς τα πάνω, διαγράφοντας τη σπονδυλική της στήλη.


Ταυτόχρονα, ο άντρας της τής ψιθύριζε:


«Αχ! Πόσο καυλώνω, να βλέπω τη γλώσσα του γαμιά σου να σέρνεται αργά πάνω στην πλάτη σου και να γεύεται τη σάρκα σου. Την αισθάνεσαι;»


«Ναι, την αισθάνομαι», απάντησε εκείνη, «Έχω ανατριχιάσει ολόκληρη».


Ώσπου ο Αρης, γαργαλώντας με τη γλώσσα του τη ράχη της, έφτασε πάνω-πάνω κι άρχισε να της γλείφει και να της δαγκώνει τους ώμους, ενώ είχε πέσει ολόκληρος επάνω της και ο πούτσος του τριβόταν με δύναμη ανάμεσα στα κωλομέρια της και τα χέρια του χούφτωναν με δύναμη τα βυζιά της. Νιώθοντας η Μαίρη το πεινασμένο αρσενικό να την έχει ακινητοποιήσει και να τη δαγκώνει με βουλιμία, σα' να θέλει να την κατασπαράξει, και το σκληρό του πέος να χαϊδεύει τη σχισμή του κώλου της, ερεθίστηκε πάλι πολύ και ούρλιαζε όλο καύλα.


Οπότε, μπήκε ξαφνικά στη μέση ο Πάνος και, χωρίζοντάς τους, άρπαξε τη γυναίκα του, τη γύρισε ανάσκελα και ανοίγοντάς της τα πόδια, έδωσε εντολή στον Αρη να σκύψει και να της πιπιλίσει το μουνί. Καθώς η γλώσσα του νέου άντρα άγγιξε την κλειτορίδα και τα μουνόχειλά της, η Μαίρη εκτινάχθηκε απ' την ηδονή κι άφησε άναρθρες κραυγές ικανοποίησης. Αισθάνθηκε την πυρωμένη γλώσσα να εισχωρεί ανάμεσα στα χείλη του αιδοίου της και να βυθίζεται μέσα στον κόλπο της και λιγώθηκε τελείως.


«Αχ!», βόγκηξε, «Τι γλυκός, που είσαι. Χώσε μου τη μυτερή σου γλώσσα. Γλείψ' το το μουνί μου. Θέλω να με γαμήσεις με κάθε τρόπο απόψε, να μου κάνεις όλα τα ερωτικά κόλπα που ξέρεις». Και η παιχνιδιάρα γλώσσα, μυτερή σαν πούτσα εφήβου, συνέχισε για ώρα τα παιχνίδια με την κλειτορίδα και τα μουνόχειλα τής μεθυσμένης από καύλα γυναίκας, ώσπου αυτή άρχισε να του ζητάει εναγωνίως να τη γαμήσει ολοκληρωτικά.


Τότε, ο Πάνος αποτράβηξε το νεαρό σαδιστικά και του ζήτησε να σταθεί όρθιος, μακριά από τη γυναίκα του, και να παίξει την ψωλή του. Πράγματι, ο Αρης απομακρύνθηκε και, κοιτάζοντας τη γυμνή γυναίκα που περίμενε ολόγυμνη πάνω στο κρεβάτι, άρχισε ν' αυνανίζεται. Βλέποντας η Μαίρη το γυμνό άντρα να την κοιτάζει από μακριά με λαιμαργία και να παίζει μανιωδώς τον τεντωμένο του πούτσο μέσα-έξω, φούντωσε κι άνοιξε τελείως τα σκέλια της, δείχνοντάς του το φουσκωμένο μουνί της και προκαλώντας τον να τη γαμήσει. Αυτός όμως, αν και αισθανόταν σαν πύραυλος που τον είχαν ήδη πυροδοτήσει και ήταν έτοιμος να ορμήσει επάνω της και να την ξεσκίσει, κρατιόταν με το ζόρι, περιμένοντας το σύνθημα του άντρα της. Αλλά εκείνος, αφού τους είχε πυρώσει και τους δυο, διασκέδαζε σαδιστικά, κρατώντας τους σε απόσταση βολής μεταξύ τους. Δεν βιαζόταν καθόλου, αλλ' αντίθετα, το απολάμβανε και το φουμάριζε.


Αφού τους άφησε αρκετά να βλέπονται γεμάτοι βουλιμία και να ζουν με την προσδοκία της ολοκληρωτικής επαφής τους, αναπάντεχα, σε στιγμή που δεν το περίμεναν, έδωσε επιτέλους το σύνθημα, λέγοντας προς τον Αρη:


«Τώρα είσαι ελεύθερος. Μπορείς να της κάνεις ό,τι γουστάρεις. Είναι όλη δική σου».



Η Μαίρη ανατρίχιασε. Είδε το ολόγυμνο αντρικό κορμί με το τεντωμένο πέος να ‘ρχεται με φόρα κατά πάνω της κι άνοιξε τελείως τα πόδια της. Αυτός, μ’ έναν πήδο, έπεσε πάνω της με όλο του το βάρος και βύθισε με μιας το τεράστιο καυλί του μέσα στον κόλπο της. Εκείνη, νιώθοντας το νεανικό αντρικό όργανο να εισχωρεί βαθιά μέσα στα σπλάχνα της, ούρλιαξε από τον πόνο και την ηδονή, τύλιξε τα μπράτσα της γύρω του και του φώναξε: «Πλάκωσέ με, πηδηχταρά μου. Γάμα με. Χώσου όσο πιο βαθιά μπορείς μέσα μου».


Ο Αρης πέρασε τα χέρια του κάτω από τα μπράτσα της και, κολλώντας την επάνω του, έχωσε τον πούτσο του ως το τέρμα, όσο πιο μέσα μπορούσε. Ενώ η γαμημένη γυναίκα, τύλιγε τα πόδια της γύρω απ’ τον κώλο του, λες και ήθελε να τον πιέσει προς τα κάτω για να χωθεί ακόμα πιο πολύ μέσα της. Ο Πάνος, βλέποντας τη γυναίκα του να επιζητεί το βαθύ γαμήσι, ανέβηκε στο κρεβάτι και ξάπλωσε με τα ρούχα πάνω στο γυμνό άντρα, προσθέτοντας και το δικό του βάρος, οπότε η ηδονή των δυο σφιχταγκαλιασμένων εραστών αποκορυφώθηκε.


Έτσι, για πολλή ώρα, η Μαίρη έπαιρνε μέσα της το χοντρό πούτσο με όλο το βάρος των δυο αντρικών κορμιών, ο Αρης αισθανόταν να κάνει το πιο βαθύ γαμήσι της ζωής του και είχε χώσει το κεφάλι του στα βυζιά της, δαγκώνοντάς τα με μανία, κι ο Πάνος φίλαγε απανωτά το πρόσωπο και τα χείλη της γυναίκας του, φωνάζοντάς της:


«Πάρ' τον, μωρή καριόλα. Ξεσκίσου. Δώσ' τα όλα. Να δούμε, θα αισθάνεσαι τώρα ανία;»


«Αχ, άντρα μου», του απαντούσε εκείνη, «Σ' ευχαριστώ. Είναι καταπληκτικός ο γαμιάς που μου βρήκες. Θέλω να με γαμάει όλη νύχτα. Αυτό το γαμήσι θα μου μείνει αξέχαστο».


Κι ενώ ο Πάνος χαμογελούσε ικανοποιημένος, η Μαίρη αγκάλιασε το λαχανιασμένο πρόσωπο του Αρη που ξεφυσούσε επάνω της, του φίλησε με πάθος τα χείλη και του φώναξε: «Πήδα με, άντρακλα. Σου ανήκω απόψε. Τέτοιο πούτσο δεν έχω γευτεί ποτέ μου. Μου 'χεις ξετινάξει τα σπλάχνα. Διάλυσέ με».


Τότε, ο Αρης καύλωσε πολύ, τίναξε το κορμί του προς τα κάτω και βύθισε τον πούτσο του μέχρι την καρδιά της καυλωμένης γυναίκας, που άρχισε να τρέμει υστερικά απ' τον οργασμό και να φωνάζει μονότονα:


«Αχ, χύνω, χύνω, χύνω, χύνω...». Και καθώς τέλειωνε γεμάτη ηδονή, συμπλήρωσε: «Με ξέσκισες, παλιόπαιδο. Με διέλυσες».


Την ίδια στιγμή, ο νεαρός άντρας εκσπερμάτωνε μουγκρίζοντας μέσα στο μουνί της κι ο άντρας της έχυνε κι αυτός, ερεθισμένος, μέσα στο παντελόνι του.


Ενώ ο Πάνος πήγε στο μπάνιο για να πλυθεί, η Μαίρη άρπαξε το υγρό καυλί του Αρη και ήπιε μανιωδώς όλα του τα χύσια που είχαν περισσέψει. Μέχρι που ξανακαύλωσαν και κόλλησαν και πάλι τα κορμιά τους, συνεχίζοντας το ορμητικό τους γαμήσι.


Όταν γύρισε στο δωμάτιο ο άντρας της, βρήκε τον εραστή της γυναίκας του να της χώνει το καυλί του περιοδικά, μια στο μουνί της και μία στην κωλοτρυπίδα της, και να της έχει διαλύσει κυριολεκτικά τις τρύπες. Η Μαίρη έχυνε και ξανακαύλωνε συνεχώς, ενώ ο νεαρός επιβήτορας που την πηδούσε μπαινόβγαινε στα σωθικά της ασταμάτητα σαν ταχεία ατμομηχανή.


Προς το πρωί, αποκοιμήθηκαν κι οι τρεις αποκαμωμένοι και ήρεμοι. Το απόγευμα της Κυριακής, όταν ξύπνησαν, η Μαίρη που αισθανόταν να ‘χουν ξυπνήσει μέσα της τα ένστικτα του θηλυκού, τους πήρε από ένα γλυκό τσιμπούκι, τους καύλωσε και τους έβαλε να τη γαμούν από λίγο, πότε ο ένας και πότε ο άλλος. Όταν ερεθίστηκε πολύ, ίππευσε τον Αρη, κάθισε πάνω στο όρθιο καυλί του και, χοροπηδώντας με το καυλί του μέσα της, ηδονίστηκε και ξανάχυσε μ' όλη της την όρεξη και τη δύναμη.


Έτσι, το Σαββατοκύριακο της Μαίρης, αντί για ανιαρό, εξελίχθηκε σε πρωτοφανές σεξουαλικό γλέντι, που της έμεινε αξέχαστο. Ευχαρίστησε τον άντρα της για την πρωτοβουλία του και συμφώνησαν να το επαναλαμβάνουν πότε-πότε, για ν' ανανεώνεται και να αναζωογονείται κι η δική τους συζυγική-σεξουαλική ζωή.


ΔΥΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ


 


Εδώ και πολύ καιρό διαβάζω τις ιστορίες που βγάζεις από το site σου και αποφάσισα να σου γράψω και εγώ. Η ιστορία που θα σου διηγηθώ είναι αληθινή και συνέβη πριν από περίπου δυό χρόνια όταν ακόμα ήμουν φοιτητής. Ένας φίλος μου, ο Γιάννης με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει "έλα ρε, τι θα γίνει θα βγούμε κανένα βράδυ έξω? Έχω πήξει από το διάβασμα" Του απάντησα ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα αλλά έτσι μπακούριδες που ήμασταν που να πηγαίναμε. Και μου απαντάει: "Μη σε νοιάζει έχω κανονίσει με δύο γκομενάκια Α,Α!, αλλά πρέπει να πάρεις τη Mercedes του πατέρα σου για να κάνουμε φιγούρα, εντάξει?" και του απαντάω "εντάξει ρε φίλε ό,τι πεις" Πράγματι λοιπόν κατά τις 9.30 το βράδυ συναντιόμαστε με τον Γιάννη και μου λέει "πάμε να τις πάρουμε τις κοπέλες από το σπίτι τους στου Ζωγράφου"


Ε, ρε παιδιά τα γκομενάκια είχαν ετοιμαστει και μας περίμεναν ένα στενό πιο πέρα από το σπίτι τους. Ήταν η Μαίρη και η Λιλή, όταν τις είδα χτύπησα κόκκινο. Μπήκαν μεσα στο αυτοκίνητο και πήγαμε στο Καβούρι εκεί που είναι κάτι μπαράκια για ποτάκια. Ήταν όμως και οι δυό τρομερά μουνάκια. Με το που τις έβλεπες έχυνες κυριολεκτικά.


Η Μαίρη φορούσε ένα ξοβιζο φορεματάκι κόκκινο με ψιλοτάκουνες μπότες, ήταν ψιλή με καστανά μάτια και σαρκώδη χείλια. Η Λιλή ήταν κυριολεκτικά η αποθέωση. Φορούσε ένα μαύρο μίνι με σκίσιμο από το οποίο φαίνονταν το επίσης μαύρο στρινγκ της, ένα πουκαμισάκι λευκό από το οποίο φαίνονταν τα στήθια της μιας και ήταν διάφανο ουσιαστικά.


Οι ρόγες της πετάγονταν και διαγράφονταν στο πουκάμισό της. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν πως η Λιλή αν και είχε μεγάλο στήθος εντούτοις δεν φορούσε σουτιέν και τα βυζιά της ηταν στητά. Η γκόμενα πρέπει να είχε κάνει πολύ γυμναστική. Είχε καταγάλανα μάτια και ξανθό σχεδόν λευκό μαλλί και φορούσε γόβες στιλέτο. Άκρως πουτανιάρα.


Αφού ήπιαμε τα ποτά μας στο Καβούρι και η ώρα περνούσε συζητώντας περί ανέμων και υδάτων, λέει ο Γιάννης να πάμε στο εξοχικό του θείου μου στο Λαγονήσι να καθήσουμε εκεί και να επισκεφτούμε και τα μπαράκια της περιοχής που λόγω καλοκαιρινής περιόδου ήταν πήχτρα από κόσμο. Όλοι συμφωνήσαμε και έτσι καταλήξαμε εκεί. Σ'όλο το δρόμο και όταν ήμασταν στο Καβούρι η Λιλή με κάρφωνε κανονικά και φρόντιζε να κάνει κινήσεις που έδειχναν ότι ήταν αγάμητη για πολύ καιρό και έψαχνε να βρεί πουτσο να φάει. Εγώ από την άλλη τα πρόσεξα όλα αυτά και είπα από μέσα μου "που θα μου πας θα σε ξεσκίσω καργιολίτσα".

Φτάνοντας στο Λαγονήσι περνάμε από το σπίτι του θείου και οι γκόμενες πήγαν να φρεσκαριστούν. Ο Γιάννης γυρνάει και μου λέει "ξέρω ότι η Λιλή σε κάνει κέφι όπως κάνει η Μαίρη εμένα, γι'αυτό και πρότεινα να έρθουμε εδώ για να πηδήξουμε αγρίως και με την άνεσή μας, μιας και ο θείος σου λείπει". Στο μεταξύ η Λιλή από βλακεία δική μας άκουσε τον Γιάννη και βγαίνοντας από την τουαλέτα μας λέει "γουστάρετε κολπάκια και θέλετε να μας αποπλανήσετε αγόρια?" Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να ακούσω τέτοιο πράγμα και ψιλοκομπλάρισα. Αμέσως όμως στροφάρισα και της ανταπαντάω "Γιατί μη μου πεις ότι δεν θέλεις"


Αυτό ήταν, με κοιταξε με ένα πουτανίστικο βλέμα και μου λέει "ό,τι γουστάρεις μωρό μου θα κάνουμε απόψε" και μου χουφτώνει τον πούτσο που από την κάβλα κόντευε να εκραγεί. Ο δε Γιάννης αφού πέρασε το πρώτο σοκ μπήκε στο νόημα, η Μαίρη που ακουσε τα λεγόμενά μας είχε σταθεί όρθια και στέκοντας με την πλάτη της στον τοίχο είχε αρχίσει να τρίβεται και ήταν φανερό πως ήταν και αυτή στο κόλπο, οπότε γυρναει και λεει στον Γιάννη "πάμε μέσα να τη βρούμε μαζί και άσε τα παιδιά να κάνουν το κέφι τους". Ο Γιάννης την ακολουθησε οπότε στο σαλόνι μείναμε εγώ και η Λιλή.


Σκυβει μου πιάνει τον πούτσο και ξεκινάει μια πίπα…Τι ήταν αυτό, τον έπερνε βαθειά στο στόμα της έγλειφε αργα το πουτσοκέφαλο και μετά με τη σειρά της πιπλούσε τα αρχίδια μου. Σε κάποια στιγμή δεν αντέχω και μου έρχεται να χύσω. Χύνω μεσα στο στόμα της και στα μάγουλά της και την πλημμυρίζω κυριολεκτικά. Αυτή στράγγιξε το σπέρμα μου και συνέχισε να παίρνει τσιμπούκι μέχρι που ξανακάβλωσα. Τώρα για να ξαναχύσω έπρεπε να την πηδήξω για αρκετή ώρα…


Γυρναει και μου λέει "τώρα αγόρι μου που στον έστησα θέλω να μου ξεσκίσεις το κωλαράκι μου". Αμέσως τουρλώνει τον κώλο της και σαλιώνει την κωλοτριπίδα της. Εγω της τον βάζω και σιγά σιγά αρχίζω να μπαίνω στην κωλάρα της που είχε ανοίξει διάπλατα. Η αίσθηση ήταν φοβερή. Καθώς την κωλογαμούσα άρχισε να φωνάζει ό,τι λογής προστιχόλογα μπορεί κανείς να φανταστεί "πήδα με γαμιά μου, σκίσε μου τον κώλο, χύσε μέσα μου να νιώσω τα καυτά υγρά σου, πάστρεψέ μου το κωλάκι μου". Καθώς την πηδούσα σαν σκύλα τα στήθια της πήγαιναν μπρος - πίσω και βογγούσε κυριολεκτικά. Σε κάποια στιγμή αποφασίζω να αλλάξω στάση και την γυρνάω πλάγια και ξεκινάω να της τον βάζω στο μουνί της που στο μεταξύ είχε γίνει μούσκεμα σε σημείο που τα υγρά της έτρεχαν από τα μπούτια της. Το πιο καβλωτικό στην όλη υπόθεση ήταν ότι πήρε με τα χέρια της τον πούτσο μου και τον έβαζε μόνη της μέσα της. Εν τω μεταξύ ανάσαινε βαριά και σε κάποια στιγμή είχε ανάψει τόσο πολύ που άρχισε να φωνάζει τόσο που φοβήθηκα πως θα δίναμε στόχο και στους άλλους ενοίκους της πολυκατοικίας στο Λαγονήσι. Ύστερα από το γαμήσι αυτό μου έρχεται να χύσω για δεύτερη φορά και αυτή τη φορά χύνω στα βυζιά της με υπέροχη ισπανική πίπα.


Έκτοτε με τη Λιλή συναντηθήκαμε αρκετές φορές στου Ζωγράφου και το τι έγινε μπορείτε να το φανταστείτε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια…

Στρώθηκα στη δουλειά


  Γεια σας! Είμαι η Λίνα, 24 ετών και είμαι φυσιοθεραπεύτρια. Το καλοκαίρι είχα δει πως ζητούσαν εποχιακό προσωπικό για το σπα ενός υπερπολυτελούς ξενοδοχείου της Χαλκιδικής. Και να που βρίσκομαι μπροστά στον διευθυντή…


Μόλις τον είδα το χαμόγελο μου πάγωσε. Στο μυαλό μου ήρθε η σκηνή του χθεσινού άγριου καβγά. Ήταν ο ηλίθιος που μου πήρε το ταξί… ένας άντρας ψηλός μελαχρινός γυμνασμένος που υπό άλλες συνθήκες μονό να τον έβριζα τόσο χοντρά δε θα σκεφτόμουν.


Έσπασε την αμηχανία λέγοντας κοφτά να ξεκινήσουμε την συνέντευξη. Και έτσι έγινε, μετά από 20 λεπτά είχαμε τελειώσει κ λόγω έλλειψης μεγάλης προϋπηρεσίας μου ζήτησε να με δοκιμάσει πρώτα…έτσι κι έγινε….


Ήρθε μετά από μισή ώρα στην αίθουσα μασάζ έτοιμος για τη δοκιμή. Του είπα να βγάλει τα ρούχα του στο παραβάν και να βάλει την λευκή πετσέτα γύρω από τη μέση του, υπάκουσε κ σε λίγο ήταν ξαπλωμένος μπρούμυτα μπροστά μου. Παρά την αμηχανία μου του έκανα επίδειξη των ικανοτήτων μου κάνοντας του δυνατό κ αισθησιακό μασάζ. Μόλις γύρισε από μπροστά ήταν ήδη έτοιμος για δράση κ την πιο εξονυχιστική δοκιμή που θα μπορούσε να μου κάνει. Γυρνώντας από την άλλη για να τον αφήσω ν α ηρεμήσει, ξαφνιάστηκα όταν τον ένιωσα πίσω μου να με αγγίζει προκλητικά, προσπάθησα να τον σταματήσω αλλα δεν μπορούσα, με φίλησε παθιασμένα κ εγώ ανταποκρίθηκα χωρίς δεύτερη σκέψη.. Ξαφνικά μου πέταξε την ρόμπα και μου έβγαλε τη μπλούζα. δε φορούσα σουτιέν και οι ρώγες μου πετάχτηκαν καυλωμένες. Μου χούφτωσε τα βυζιά με δύναμη και τα ρούφησε με πάθος.. Ένιωσα να λιώνω από καύλα και να χύνω σχεδόν ασταμάτητα.


 


Του έβγαλα την πετσέτα και πήρα τον τεράστιο πουτσό του στο στόμα μου… Τον έβαζα όλο μέσα ενώ μου τραβούσε τα μαλλιά και βογκούσε από ηδονή…Ξαφνικά με ακινητοποίησε, με πέταξε στον πάγκο και μπήκε μέσα μου με όση δύναμη είχε. Φώναζα από πόνο και καύλα ενώ εκείνος έδειχνε να το ευχαριστιέται… Μπαινόβγαινε αργά και στη συνεχεία γρήγορα, ενώ χάιδευε την κλειτορίδα μου με τον αντιχείρα του.. Δεν αργήσαμε να χύσουμε μαζί μέσα σε βογκητά ηδονής.. Όμως ήταν ανεξάντλητος… Άρχισε να μου βάζει δάχτυλα στην κωλοτρυπιδα και δεν άργησε να με στήσει στα 4 και να με πάρει από πίσω ενώ χάιδευα ποτέ τα βυζιά μου και ποτέ το υγρό μουνάκι μου, αναστεναζοντας….Τελειώσαμε και έχυσε στο στήθος μου… Ήταν το καλύτερο γαμησι της ζωής μου….


Πήρα τη δουλειά κι από τότε συχνά ερχόταν για δοκιμές ο διευθυντής… Λογικά θα ξανανέβω το καλοκαίρι για «δουλειά».

Ο συνάδελφος Σ και η τελευταία μέρα της παρθενιάς του


 Στην δουλειά που δουλεύω έχω έναν συνάδελφο τον Σ ο οποίος όταν πρώτο ήρθε δεν ήξερε τίποτα από το αντικείμενο. Ήταν λοιπόν μαθητής μου και τώρα έχουν περάσει 10 χρόνια και είναι πολύ καλός στην δουλεία του. Είναι όμως από επαρχία και γενικά είναι πολύ ντροπαλός, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει σχέση με κοπέλα. Μάλιστα δεν είχε ποτέ σχέση, είναι 39 χρονών και φυσικά δεν έχει και ερωτικές σχέσεις. Δεν ξέρω βέβαια το παιδί, μήπως και ξεδίνει σε κανένα οίκο ανοχής, μπουρδέλα δηλαδή η αυνανίζεται μόνος του.

 

Η γυναίκα μου όταν τη γνώρισα, είχε έρθει στη δουλειά μας, λίγο μετά από τον Σ και στην αρχή ο Σ μου είχε πει ότι την γουστάρει. Εγώ τότε είχα άλλη σχέση με την οποία μετά από λίγο καιρό χώρισα και εκεί που δεν το περίμενα βρέθηκα να έχω σχέση με την γυναίκα μου την Ξ, που όμως ο Σ γούσταρε. Στην αρχή το κρατάγαμε κρυφό από την εργασία μας και τους συναδέλφους και πιο ειδικά στον Σ τον οποίο συμπαθούσα και δεν ήθελα να στεναχωρήσω. Αναγκάστηκα όμως να του το πω γιατί αργά η γρήγορα θα το μάθαινε. Έτσι και έγινε. Μόλις το έμαθε μου κρατούσε μούτρα και ήταν πολύ τυπικός μόνο στα της δουλειάς, αλλά μετά από αλλεπάλληλες κουβέντες με συγχώρησε. Άλλωστε κάποια στιγμή που κινδύνευσε να τον απολύσουν, εγώ ήμουν αυτός που τον έσωσε. Ήξερα όμως πως την γυναίκα μου την γούσταρε και πάντα θα του άρεσε. Η Ξ είχε μάθει για το ενδιαφέρον του Σ αλλά δεν της άρεσε. Τον συμπαθούσε όμως πολύ γιατί ήταν καλό παιδί και ντροπαλός.

Για να μην τα πολυλογώ λοιπόν, κάποια στιγμή είχαμε πει με την γυναίκα μου να τον καλέσουμε στο σπίτι μας για φαγητό, μετά από τόσα χρόνια που γνωριζόμασταν. Τον καλέσαμε λοιπόν μια Παρασκευή βράδυ μετά τη δουλειά. Εγώ εκείνη την ημέρα όμως είχα καθυστερήσει σε ένα εξωτερικό ραντεβού και ο Σ πήγε με την Ξ, μετά τη δουλειά στο σπίτι μας. (Αυτά που θα σας περιγράψω που έγιναν πριν φτάσω στο σπίτι, μου τα περιέγραψε η γυναίκα μου και από το σημείο που έφτασα και μετά, είναι περιγραφή δική μου)

Στο αυτοκίνητο λοιπόν, τον ρωτάει η γυναίκα μου

-          Σ τι γίνεται; Καμία κοπελίτσα;

-          Τίποτα βρε Ξ, ποια θα γυρίσει να κοιτάξει εμένα, είμαι ντροπαλός και δεν έχω θάρρος, να ακόμα κι εσύ προτίμησες τον Γ που είναι ψηλός, γεροδεμένος, ωραίο παιδί…. Δεν συγκρίνομαι εγώ.

-          Δεν είναι έτσι Σ μου, του είπε η Ξ, μια γυναίκα δεν κοιτάει μόνο την ομορφιά αλλά το σύνολο. Δηλαδή, του λέει, δεν έχεις κάνει ποτέ σχέση;

-          Ποτέ, της απαντάει, δεν έτυχε ποτέ με καμία. Πάντα μου άρεσαν διάφορες, όπως κι εσύ, αλλά δεν μου καθόταν με καμία να κάνω σχέση.

-          Και καλά, τόσο καιρό βρε συ Σ, συγνώμη που γίνομαι αδιάκριτη, αλλά….. σεξουαλικώς πως την βγάζεις.

Κοκκίνησε ο Σ μόλις του έκανε αυτή την ερώτηση αλλά της είπε…

-          Τώρα αυτά Ξ μου δεν λέγονται αλλά μπορείς να φανταστείς.

-          Φαντάζομαι του λέει, πάντως πρέπει να κάνουμε κάτι γι’ αυτό.

Ο Σ δεν πολύ κατάλαβε τι του είπε η γυναίκα μου και τι εννοούσε γιατί πολύ πιθανόν να νόμιζε ότι εννοούσε να του βρει καμιά κοπέλα. Και έτσι έφτασαν στο σπίτι. Μπήκαν μέσα και αφού η γυναίκα μου του είπε να βολευτεί σαν στο σπίτι του όπου θέλει, ο Σ έκατσε στον καναπέ, μέχρι η γυναίκα μου να αφήσει τα πράγματά της.

-          Σ μου βολέψου, γιατί θα σε αφήσω για λίγο μόνος σου να πάω να κάνω ένα ντουζάκι και θα έρθω, δεν θα αργήσω.

-          Εντάξει, της απάντησε, με την ησυχία σου.

Η γυναίκα μου όμως είχε άλλους σκοπούς. Αν και δεν της πολύ άρεσε ο Σ και μόνο στην ιδέα ότι ο Σ δεν έχει πάει με κανονική κοπέλα, ποτέ, την είχε ανάψει. Σκεφτόταν πόσο πολύ σπέρμα θα έβγαζε ο Σ, αν του καθόταν, πόσες φορές θα την έχυνε και γενικά θα ήταν σαν δασκάλα. Έτσι λοιπόν αφού έκανε το ντουζάκι της, φόρεσε το μπουρνούζι της το οποίο όμως δεν έδεσε μπροστά με αποτέλεσμα από μέσα να ξεχωρίζουν τα βυζιά της και το μουνάκι της που είχε φροντίσει να είναι φρεσκοξυρισμένο. Βγήκε από το μπάνιο και κατευθύνθηκε προς τον Σ ο οποίος είχε ανοίξει την τηλεόραση και του είπε,

-          Σ είσαι εντάξει; Τι να σου προσφέρω;

Εκείνος ακόμα δεν την είχε δει και μόλις γύρισε…

-          Εεεεεε, τι…..να…..εεε…..μήπως ξέχασες να κουμπωθείς μπροστά;

-          Τι; Τον ρώτησε και καλά η Ξ, εεε…..αααα, για το μπουρνούζι λες; Όχι βρε Σ μου το ξέρω ότι είναι ανοιχτό….εσύ δικός μας άνθρωπος είσαι!!! Μήπως δεν σου αρέσει αυτό που βλέπεις;

-          Τι λες τώρα, της λέει, βγάλτο και ολόκληρο, εννοείται πως μου αρέσει, αλλά, μην έρθει ο Γ και παρεξηγηθεί.

-          Μην ανησυχείς, ο Γ δεν έχει πρόβλημα με αυτά, έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο την σχέση μας. Λοιπόν; Να σου προσφέρω κάτι;

Και τον πλησίασε, ακούμπησε το πόδι της όπως καθόταν πάνω στο δικό του και τον έβαλε να της το χαϊδέψει.

-          Σου αρέσει η επιδερμίδα μου;

-          Πολύ, της είπε ενώ είχε κοκκινήσει.

Τον έπιασε από τα χέρια και τον σήκωσε και του έσκυψε το κεφάλι να μπει ανάμεσα στα βυζιά της. Εκείνος με λαχτάρα άρχισε να της τα πιάνει και να τα πιπιλάει και να ρουφάει τις ρόγες της. Ξάπλωσε η γυναίκα μου στον καναπέ και τον έβαλε να της γλύψει το ξυρισμένο της και μοσχομυρωδάτο μουνί της. Εκείνος με πολύ πάθος και λαχτάρα της έγλυφε το μουνί και τα υγρά της γυναίκας μου που ήδη είχαν βγει, βρισκόντουσαν μέσα και γύρω από το στόμα του Σ….

-          Σου αρέσει που με γλύφεις Σ…κο μου; Σου αρέσει η γεύση από το μουνί μου;

-          Πολύυυυ, της έλεγε, δεν σε χορταίνω, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι σε γλύφω…

-          Που να δεις αγόρι μου σε λίγο τι άλλο θα σου κάνω και θα μου κάνεις.

Και τον σηκώνει αμέσως, του βγάζει τραβώντας το παντελόνι μαζί με το εσώρουχο και με μιας αρπάζει την χοντρή του πούτσα στο στόμα της και αρχίζει να τον τσιμπουκώνει. Εκείνος έβγαζε βογγητά ευχαρίστησης….

-          Μμμμμμμμ, Ναιαιαιαιαιαι, πάρτον όλον στον στόμα σου Ξ…κι μου, Μμμμμμ, Οοοοοοοχ!!!! Ναιαιαιαιαι, ρούφα τον όλον. Σου γαμάω το στόμα

-          Τι χοντρόπουτσα είναι αυτή αγορίνα μου…. Που τον έκρυβες τέτοιο πούτσο τόσο καιρό. Και του Γ είναι χοντρή και μεγάλη αλλά η δική σου είναι ακόμα πιο χοντρή.

Θέλω να με γαμήσεις και να μου ανοίξεις τον μουνί μου.

Πέταξε το μπουρνούζι της και τον έβαλε να κάτσει και ανέβηκε επάνω του. Με μια κίνηση του τον πιάνει και τον χώνει στο μουνί της και έκατσε επάνω του μέχρι να μπει μέσα μέσα. Του πήρε τα χέρια και τον έβαλε να της πιάνει τα κωλομάγουλα ώστε να την βοηθάει να ανεβοκατεβαίνει στο καυλί του.

-          Ναι, χοντροπουτσαρά μου, πάρε με την πουτάνα, σκίσε μου το μουνί μου!!! Αχ,Αχ,Αχ,Αχ, Ναιαιαιαι, Ναι, Ναι, Ναι Σ μου, γάμησέ με δυνατά, πιάσε μου τον κώλο, χοροπήδα με πάνω σου πουτσαρά μου!!!

-          Θέλω να χύσω, της είπε, μόλις σε 2 λεπτά που ανέβηκε επάνω του

και αμέσως κατέβηκε η γυναίκα μου από το καυλί του και του τον πήρε στο στόμα, ενώ εκείνος ξεκίνησε να χύνει ακατάπαυστα μέσα στο στόμα της. Τα υγρά του ήταν πααααρα πολλά και παχύρευστα και η γυναίκα μου δεν τα χωρούσε στο στόμα της και της έπεσαν και κάποια πάνω στον Σ. Κατάπιε αυτά που είχε στο στόμα της αφού πρώτα του τα έδειχνε και μετά άρχισε να του καθαρίζει το πουτσοκέφαλο και τα αρχίδια, με όσα είχαν πέσει επάνω του. Του ρουφούσε τα αρχίδια και την πούτσα σαν να μην είχε ξαναγλύψει άλλον πριν, με πολύ λαχτάρα, αφού την είχε ανάψει τόσο πολύ το γεγονός ότι ο Σ ήταν γενικά παρθένος.

-          Δεν τελειώσαμε εδώ Σ…κο μου, του είπε, έχουμε και συνέχεια.

Και κάθισε στα τέσσερα η Ξ και τον έβαλε να της γαμήσει ξανά το μουνί της. Τον έβαλε ταυτόχρονα να της πιάνει με το ένα χέρι τα βυζιά και με το άλλο να της τραβάει τα μαλλιά, ενώ εκείνη έπαιζε με την κλειτορίδα της.

-          Αχ, ναι, ναι, τράβα μου τα μαλλιά είμαι η σκύλα σου, σκίσε μου το μουνί, τράβα μου τις ρόγες, πήδα με χοντρόπουτσε, γάμα με δυνατά.

-          Ναι πουτανάκι, της είπε καθώς άρχισε να ξεθαρρεύει με τις βρισιές, ναι καργιόλα μου σε γαμάω και σε σκίζω από το μουνί σου….

Και δεν περάσανε αλλά 5 λεπτά και την έχυσε στην πλάτη και τα κωλομέρια.

-          Πόσες φορές θα με χύσεις αγόρι μου; Μου αρέσει να με χύνουν παντού, μα κυρίως μου αρέσει να τα καταπίνω, άλλη φορά να προλάβεις να μου τα δώσεις στο στόμα μου.

-          Εντάξει, δεν θα ξαναγίνει, στο υπόσχομαι, της είπε,

Και εκείνη τα σκούπιζε με τα χέρια της και τα έγλυφε και τα κατάπινε.

-          Συνεχίζουμε; Του είπε

-          Εννοείται είπε εκείνος,

Τον έβαλε να κάτσει ξανά στον καναπέ και εκείνη πήγε με πλάτη να κάτσει πάνω του, μόνο που αυτή τη φορά δεν τον έβαλε στο μουνί της αλλά στον κώλο της.

-          Θα μου πηδήξεις την κωλοτρυπίδα τώρα, του είπε, και εκεί μπορείς να χύσεις μέσα της.

-          Δεν το πιστεύω, έλεγε ο Σ, δεν το πιστεύω αυτό που μου συμβαίνει σήμερα, ήταν η τυχερή μου μέρα, θα σε ξεκωλιάσω με τον χοντρό μου πούτσο, θα σου πηδήξω τον ωραίο σου τουρλωτό κώλο.

-          Πήδα με πουτσαρά μου, του είπε και χώθηκε όλος μέσα της

-          Ααααααχ, με πόνεσε, αλλά μου άρεσε, Ναι, ναι, ναι, ναι, πήδα με, πήδα με, γάμα μου την κωλοτρυπίδα μου, σκίσε μου τον κώλο με την χοντρόπουτσά σου, ναι, ναι, αααααχ,ααααχ,ααααχ,αααααχ, ναι, ναι, ναι, ναιαιαιαιαιαι

Έπειτα σηκώθηκε και του στήθηκε στα τέσσερα στο πάτωμα, και εκείνος της τον έχωσε στον κώλο όρθιος. Του ζήτησε να της πατήσει το κεφάλι με το πόδι του για να αισθάνεται πιο πολύ πουτάνα…

-          Πάτα μου το κεφάλι με το πόδι σου και πήδα την κωλοτρυπίδα μου άγρια, όσο πιο άγρια και βίαια μπορείς, έτσι μου το κάνει και ο Γ. Πήδα με ψωλαρά μου.

-          Ναι μωρή πουτάνα, και άρχισε να την πατάει και να την ξεκωλιάζει με δύναμη.

Αυτή τη φορά, αφού προηγουμένως είχε ήδη χύσει 2 φορές, κράτησε παραπάνω και αυτό χαροποιούσε την γυναίκα μου που της άρεσε να γαμιέται από τον κώλο για ώρα.

-          Έτσι πουτσαρά μου, σε λίγο θα έρθει και ο Γ και θα με πηδάτε μαζί, θα κάνουμε παρτούζα.

-          Χύνωωωω, της είπε

Και τελείωσε μέσα στον κώλο της. Εκείνη τα άφησε να πέσουν πάνω στην πούτσα του αφού τον έβαλε να κάτσει και άρχισε να τα γλύφει και να τα πίνει. Του τον καθάρισε καλά και αφού δεν άφησε ούτε σταγόνα, τον έστειλε να πλυθεί. Αφού πλύθηκε ο Σ ξαναντύθηκε νομίζοντας ότι η τυχερή του μέρα είχε τελειώσει εκεί. Η γυναίκα μου αφού ξαναέκανε και εκείνη ένα μπάνιο, φόρεσε μια φόρμα και κάθισαν στον καναπέ περιμένοντάς με να γυρίσω. Όση ώρα καθόντουσαν η Ξ του τον είχε βγάλει έξω και του τον έπαιζε και τον έγλυφε, της είχε κάνει εντύπωση με το πόσο χοντρός ήταν ο πούτσος του και δεν τον χότρτενε.

Σε λίγο έφτασα κι εγώ. Δεν είχα φανταστεί, ούτε μου πέρναγε από το μυαλό ότι η γυναίκα μου θα ήθελε να την γαμήσει ο Σ, γιατί ποτέ ειδικά τον τελευταίο καιρό που είχαν αλλάξει όλα στο σεξ μεταξύ μας και ήμασταν πιο απελευθερωμένοι, δεν μου είχε πει κάτι. Ούτε όταν συζητάγαμε να τον καλέσουμε στο σπίτι, όπως έχουμε κάνει με άλλους, μου εξέφρασε την επιθυμία της να την γαμήσει.

Μπήκα τέλος πάντων, με υποδέχτηκε η Ξ δίνοντάς μου ένα γλωσσόφιλο, ο Σ είχε γίνει κατά κόκκινος καθώς μπήκα, αλλά αμέσως κατάλαβα τι είχε προηγηθεί. Το στόμα της γυναίκας μου ακόμα μύριζε φρέσκο χύσι. Χωρίς να καθυστερήσω είπα..

-          Τι έγινε πουλάκια μου; Μάλλον γαμηθήκατε να με περιμένετε εεε;;; Καλά δεν μπορούσατε να περιμένετε να έρθω;;

Ρε συ Σ, έχασα το θέαμα να πηδάς την Ξ; Ελπίζω να μην σας έχει φύγει η όρεξη για έναν δεύτερο γύρο;

Ο Σ ξεθάρρεψε αμέσως…

-          Εγώ είμαι μέσα, εννοείται.

-          Και τι νομίζεται ότι εγώ θα αρνηθώ να τον φάω από δυο πουτσαράδες όπως εσείς.

Και με μιάς κατέβασε την φόρμα της και το εσώρουχό της μέχρι τα γόνατα, κατέβασε το παντελόνι του Σ και τον έβαλε να κάτσει στον καναπέ για να του τον γλύφει και μου τούρλωσε επιδεικτικά τον κώλο της. Η τρύπα της ήταν ήδη ανοιχτή, από το προηγούμενο προφανώς γαμήσι επομένως τον είχε ήδη αρπάξει από τον κώλο της.

-          Η κωλοτρυπίδα σου είναι ανοιγμένη, ξεκωλιάρα μου, ο Σ σου γάμησε ότι είχες και δεν είχες εεε;;; Θα συνεχίσω το άνοιγμα λοιπόν.

-          Ναι με πήδηξε καλά με την χοντρόπουτσά του, κοίτα, βλέπεις την χοντρή που την έχει….κοίτα πως του την παίρνω στο στόμα μου; Βλέπεις; έτσι μου πήδαγε κα την κωλοτρυπίδα όσο έλειπες. Με ξεκώλιαζε ο φίλος μας ο Σ.

-          Καλά σου έκανε πουτανίτσα μου, αφού έχουμε πει, με τέτοιο κώλο που έχεις θα πρέπει να τον τρώς και δεν μπορώ να τον στερήσω κι από άλλους που τον λιγουρεύονται. Ο κώλος σου είναι για πολλές πούτσες.

Ο Σ είχε αφεθεί στο γλύψιμο και το τσιμπούκι που του έκανε η Ξ,  η οποία μετά από αρκετή ώρα που την γαμούσαμε σε αυτή την στάση, έκατσε πάνω στον Σ και έχωσε τον πούτσο του στον κώλο της…

-          Θέλω και τις δυο πούτσες στον κώλο μου, είπε και μου έκανε νεύμα να της τον βάλω και εγώ στον κώλο. Δεν είναι μόνο για πολλές πούτσες ο κώλος μου, είπε, αλλά και για πολλές πούτσες ταυτόχρονα, γι’ αυτό παλουκώστε με και οι δύο.

Όντως έτσι έγινε, ενώ του Σ είχε ήδη μπει μέσα στον πάτο της, άρχισα να της τον χώνω κι εγώ μέχρι που με το Σ συντονιστήκαμε και τους μπαινοβγάζαμε ταυτόχρονα μέσα έξω και χωνόντουσαν και των δυο μας τα καυλιά στην κωλοτρυπίδα της. Εκείνη έσκουζε από καύλα και έχυνε από το μουνί της ακατάπαυστα.

-          Ναιαιαιαιαιαιαιαι, Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!! Πηδήξτε με πουτσαράδες μου, ξεφτιλίστε μου την σούφρα….είμαι πουτάνα, είμαι πουτάνα, είμαι κωλοαρπάχτρα,

Με πηδάτε μαζί με τον Σ, σου αρέσει που με πηδάς και το βλέπεις ταυτόχρονα;;;

-          Ναι μωρή καργιόλα, πάρε τις πούτσες μας στην γαμημένη την κωλάρα σου, κωλοαρπάχτρα. Είσαι η μεγαλύτερη καργιόλα γυναίκα που ξέρω, έχεις γίνει πουτάνα και μου αρέσει…. Θα σε ξεκωλιάζω συνέχεια ξεκωλιάρα.

Και συνεχίζαμε να της ξεσκίζουμε και να της ανοίγομε τον πισινό και εκείνη βρισκόταν σε έκσταση.

-          Θα χύσωωωω, είπε ο Σ

-          Στο στόμα της, του απάντησα,

Και βγήκαμε αμέσως, τον πήρε με τη μία η Ξ και άρχισε να της γεμίζει το στόμα με το σπέρμα του που ήταν πολύ πηχτό. Εγώ της το έβαλα στο μουνί της και άρχισε σε λίγο να χύνει και η γυναίκα μου. Έπαιζα με τις τρύπες της και πότε την γαμούσα από τον κώλο, πότε από το μουνί της.

-          Ναι καύλα άντρα μου, ξεμούνιασέ με και ξεκώλιασέ με την καργιόλα…

Κοίτα με πως πίνω τα χύσια του Σ και του καθαρίζω τον πούτσο με το στόμα μου!!! Πήδα με και χύσε με στην κωλοτρυπίδα μου γαμιά μου!!!!

-          Γλύψε του και τα αρχίδια να σε βλέπω, της είπα,

Και της έχωσα τη μούρη της στα αρχίδια του Σ που είχαν κυλίσει υγρά και πασαλειβόταν στη μούρη της. Το πρόσωπό της είχε γεμίσει χύσια και συνέχιζα να την πηδάω και να της τρίβω τη μούρη στην πούτσα και στα αρχίδια του Σ.

-          Θα χύσω πάλι, φώναξε ο Σ

-          Πάλι;;;; του είπε η Ξ

Και του τον έπιασε και άρχισε να του τον παίζει ρυθμικά και γρήγορα προς το πρόσωπό της μέχρι που την έκανε μαντάρα στη μούρη. Τα χύσια του Σ έτρεχαν και κυλούσαν πάνω στα μάτια της στο μέτωπο, στα μάγουλα, στο στόμα, στο λαιμό, έχυνε ακατάπαυστά. Ο τύπος ήταν κινητή ΕΥΔΑΠ. Βγήκα και εγώ και από την καύλα αντί να την χύσω στον κώλο της που μου ζήτησε, της τα έριξα κι εγώ στο πρόσωπο και σε λίγο δεν μπορούσαν να ξεχωρίσουνε τα χαρακτηριστικά της. Την της είχαμε κάνει τη μούρη λούτσα από τα χύσια μας. Τα έπιανε με τα χέρια της και τα έβαζε λαίμαργα στο στόμα της και τα κατάπινε, αφού η κατάποση σπέρματος ήταν ένα από τα ατού της. Είχε ξαπλώσει στο πάτωμα γυμνή από τα γόνατα και επάνω, μιας και η φόρμα ήταν ακόμα μέχρι εκεί και με το ένα της χέρι έτριβε την κλειτορίδα της και έχυνε και με το άλλο έπαιρνε τα χύσια μας από την μούρη της και τα έβαζε στο στόμα για να τα καταπιεί. Ήταν καύλα να την βλέπεις να το κάνει αυτό. Ο Σ πήγε το χοντρό καυλί του στο στόμα της για να του το καθαρίσει.

-          Καθάρισέ με παλιό πουτανίτσα, έχουν μείνει κάτι σταγόνες

Και εκείνη πήρε την πούτσα του και έσπρωχνε τα υγρά που είχαν απομείνει στην μούρη της με το καυλί του Σ στο στόμα της και του τον ρουφούσε. Αν και χοντρός ο πούτσος του ήταν κοντά στους 17 πόντους και έτσι τον έχωνε μέχρι τον λάρυγγά της η γυναίκα μου.

Μόλις του τον καθάρισε, άρχισε να καθαρίζει και τον δικό μου και μέχρι ο Σ να βγει από το μπάνιο που πήγε να κάνει μου ζήτησε να κάτσω ανάσκελα στον καναπέ και να σηκώσω τα πόδια μου ψηλά για να μου γλείψει την κωλοτρυπίδα. Ήταν τέτοια η κάβλα της που δεν σταματούσε να μου γλύφει τον κώλο και να χώνει την γλώσσα της μέσα έξω με μανία. Ήξερα πως αυτό της άρεσε. Ταυτόχρονα με το χέρι της μου τραβούσε μαλακία και η αλήθεια είναι πως ο συνδυασμός να σου γλύφουν τον κώλο και να στον παίζουν είναι πολύ ερεθιστικό.

-          Σου αρέσει μωράκι μου που μου γλύφεις την κωλοτρυπίδα και μου τον παίζεις;;;

-          Ναι, πολύ!!!Μμμμμμμμμμ!!! Θα στον λιώσω στο γλύψιμο τον κώλο σου μωρό μου!!!!

Και άρχισα να τελειώνω και αμέσως τον έβαλε στο στόμα της και τα ήπιε για ακόμα μια φορά όλα.

Ο Σ είχε ήδη βγει και μετά πήγαμε για μπάνιο με την γυναίκα μου. Αφού πλυθήκαμε και ντυθήκαμε, παραγγείλαμε σουβλάκια. Η Ξ έγλυφε το τζατζίκι λες και ήταν σπέρμα.

-          Ωραία θα ήταν να δοκίμαζα ένα σουβλάκι με χύσια αντί για τζατζίκι.

Είχε πλέον ξεφύγει η κατάστασή της για το πόσο λαχταρούσε σπέρμα στο στόμα της. Έτσι έπιασε τον Σ και του είπε.

-          Θα σου κάνω ότι και στο Γ πριν, για να τελειώσεις γρήγορα πάνω στο σουβλάκι μου.

Και έτσι του κατέβασε το παντελόνι του σήκωσε τα πόδια και άρχισε να του γλύφει την κωλοτρυπίδα και να του τραβάει ταυτόχρονα μαλακία. Δεν άντεξε και πολύ ο Σ…

-          Χύνω, είπε

Και αμέσως έπιασα εγώ το σουβλάκι και η Ξ καθοδηγούσε την πούτσα του ώστε να πέσουν τα χύσια πάνω χωρίς να περισσέψει σταγόνα. Του τον έγλυψε, και του τον καθάρισε με μια μπουκιά ψωμί και το έφαγε. Στην συνέχεια πήρε το σουβλάκι και άρχισε να το τρώει με λεμαργία.

-          Μμμμμμμμμ!!!!το πιο νόστιμο σουβλάκι!!!! Γ όταν παραγγέλνουμε θα μου παίρνεις χωρίς σως και τζατζίκι και θα ρίχνουμε χυσάκια.

-          Εντάξει καύλα μου, της είπα,

Και συνέχιζε να το καταβροχθίζει. Έτσι πέρασε η Παρασκευή βράδυ με τον Σ να έχει ζήσει την καλύτερη εμπειρία της ζωή του και εμάς να έχουμε περάσει μια ακόμα φορά ηδονικά. Πέσαμε να κοιμηθούμε, αφού ο Σ είχε φύγει λέγοντας ότι θα του μείνει αξέχαστη η αποψινή βραδιά και μας ευχαρίστησε. Στο κρεββάτι η Ξ, μου έλεγε, πόσο πολύ ωραία ήταν και ότι τελικά δεν χρειάζεται ό άλλος να είναι κούκλος για να κάνεις σεξ. Συμφώνησα, εν μέρει.

-          Ναι έτσι είναι όπως κι όταν γάμησα και μετά γαμήσαμε μαζί την φίλη σου την Σ που είναι λίγο παχουλούλα. Ήταν πολύ ηδονικά. Αλήθεια πως ήταν που τον έφαγες στον κώλο με δύο πούτσες;

-          ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!! Δεν σας χόρτενα και τους δύο. Ήθελα να με πηδάτε ασταμάτητα, δεν σου κρύβω πως όταν ο Σ είπε ότι θα έχυνε, ξενέρωσα, γιατί μου άρεσε όπως με ξεκωλιάζατε εκείνη την στιγμή, όπως μου γαμούσατε την κωλοτρυπίδα μου. Πραγματικά την αισθανόμουν την τρύπα μου τόσο γεμάτη και μπουκωμένη που με τρέλαινε στην καύλα.

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...