ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Σεξ στα βράχια με δύο αγνώστους


Στην ηλικία των 42 ετών μου πίστευα ότι είχα ζήσει τα πάντα στον ερωτικό τομέα. Προφανώς έκανα λάθος, γιατί αυτό που μου συνέβη φέτος το καλοκαίρι ήταν εντελώς νέο, απρόσμενο, πολύ προχωρημένο και επικίνδυνο. Χωρισμένη εδώ και 6 χρόνια, χωρίς παιδιά και υποχρεώσεις, φρόντισα να διατηρήσω την εμφάνισή μου σε ένα πολύ καλό επίπεδο για την ηλικία μου. Παρά αυτό το γεγονός όμως, δεν είχα και πολλούς ή καλούς εραστές από τότε που χώρισα.


Όσο ήμουν παντρεμένη το σεξ ήταν βαρετό και προβλέψιμο. Έτσι είχα πολλά ερωτικά απωθημένα. Γενικά πιστεύω ότι είμαι μια ερωτική γυναίκα, απλά ποτέ δεν κατάφερα να εκφραστώ μέχρι αυτό το καλοκαίρι. Όλες μου τις ορμές τις εκτόνωνα στο γυμναστήριο και σε μοναχικές ερωτικές φαντασιώσεις που απολάμβανα μόνη μου στο κρεβάτι ή στην μπανιέρα.

Εξ αιτίας του καθημερινού γυμναστηρίου έχω πολύ καλό σώμα. Είμαι μέτριου αναστήματος, γυμνασμένη αλλά όχι πολύ λεπτή και έχω ξανθά σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους. Το ιδανικό βάρος για το ύψος μου (1,63) είναι γύρω στα 53 κιλά, όμως εγώ είμαι 58 κιλά. Τα 5 παραπάνω κιλά τα έχω στο στήθος και τους γλουτούς. Αν και ποτέ δεν μου άρεσε που είχα μεγάλο στήθος και πισινό, οι λίγοι εραστές μου, μου έλεγαν ότι ήμουν πολύ σέξι για αυτό το λόγο. Ειδικά το στήθος μου έχει μέγεθος πεπονιού και είναι αρκετά στητό για το μέγεθός του.

Τέλος πάντων, το καλοκαίρι περνούσε κι εγώ ήμουν μόνη και χωρίς άντρα και σεξ. Έτσι, εκείνο το Κυριακάτικο πρωινό του Αυγούστου, αποφάσισα να πηδηχτώ με κάποιον οπωσδήποτε. Δεν με πολύ-ένοιαζε με ποιον. Μόνο να ευχαριστηθώ σεξ. Τελικά βέβαια, πήρα πολύ περισσότερα από όσα περίμενα, αλλά δεν το έχω μετανιώσει. Σκέφτηκα λοιπόν που και πως θα μπορούσα να βρω εύκολα κάποιον να με πηδήξει. Ντρεπόμουν να βρω κάποιον στην τύχη και να του πω «Θες να με πηδήξεις;» Θυμήθηκα τότε κάτι που μου είχε πει μια φίλη μου για ένα μέρος στα @@@@@@@@@ που πήγαιναν και έκαναν γυμνισμό όσοι έψαχναν για σεξ και γίνονταν εκεί όργια. Μου είχε πει ότι εκεί πήγαιναν ζευγαράκια επιδειξίες, ματάκηδες, γκέι, κλπ. Ήταν στο δεύτερο @@@@@@@@@@ και παρά το ότι φοβόμουν που θα πήγαινα εκεί μόνη μου, είχα μεγάλη ανάγκη από σεξ και έτσι το αποφάσισα.

Σε μια ώρα πάρκαρα το αμάξι μου και περπάτησα το μονοπάτι μέχρι τη θάλασσα. Σύντομα άρχισα να βλέπω αρκετούς γυμνούς άντρες κάθε ηλικίας ανάμεσα στα βράχια δίπλα στη θάλασσα. Είδα και ένα νεαρό ζευγάρι σε κάποιο σημείο, αλλά γυναίκα μόνη της πουθενά. Τότε σκέφτηκα να τα παρατήσω και να γυρίσω στο αμάξι γιατί φοβήθηκα, όμως βρήκα τελικά το κουράγιο να συνεχίσω το μονοπάτι μέχρι τη θάλασσα.

Φτάνοντας λίγα μέτρα από το νερό, αμέσως τράβηξα την προσοχή μερικών ανδρών. Σίγουρα θα σκέφτηκαν «Τι θέλει εδώ μια όμορφη γυναίκα μόνη της; Δεν ξέρει ότι εδώ έρχονται όλοι για σεξ;» Κοίταξα τριγύρω και είδα ένα μέρος τέρμα αριστερά που ήταν εντελώς πριβέ καθώς είχε ψηλούς βράχους στις τρεις πλευρές και στην άλλη πλευρά ήταν η θάλασσα. Σκέφτηκα ότι ήταν ιδανικό για μένα καθώς ντρεπόμουν να είμαι γυμνή και να με βλέπουν όλοι αυτοί οι άντρες. Άλλωστε ήθελα σεξ, οπότε έπρεπε να πάω κάπου πριβέ.

Έστρωσα την πετσέτα μου σε έναν επίπεδο βράχο, πήρα μια βαθιά ανάσα και έβγαλα όλα μου τα ρούχα και το μαγιό μένοντας ολόγυμνη. Ευτυχώς που τα βράχια με προστάτευαν και δεν μπορούσε να με δει κανείς. Είχα δοκιμάσει το γυμνισμό παλιά αλλά ήμουν με τον πρώην άντρα μου και σε έρημη παραλία. Τώρα ήταν διαφορετικά. Ήμουν μόνη, γυμνή, σε ένα μέρος που ήταν γνωστό στέκι για σεξ, όργια και ματάκηδες, και ήμουν περιτριγυρισμένη από γυμνούς άγνωστους άντρες. Αισθανόμουν πολύ ευάλωτη. Πάντως ξάπλωσα στην πετσέτα μου και διάβαζα ένα περιοδικό περιμένοντας να δω τι θα γινόταν. Δεν μπορεί, τόσοι άντρες με είχαν δει να έρχομαι και να πηγαίνω πίσω από τα βράχια. Κάποιος θα ερχόταν να μου την πέσει.

Πράγματι, δεν χρειάστηκε να περιμένω πάνω από δέκα λεπτά και είδα έναν άντρα να κολυμπάει μπροστά μου και να βγαίνει από το νερό. Ήρθε και στάθηκε όρθιος από πάνω μου και είπε «καλημέρα». Κατέβασα το περιοδικό που διάβαζα και τον κοίταξα. Ήταν ένα όμορφο ψηλό και μελαχρινό αγόρι γύρω στα 28 με 30. Πολύ μικρότερος από εμένα. Δεν ξέρω αν ήμουν τόσο πεινασμένη για σεξ ή ήταν όντως έτσι, αλλά έτσι όπως στεκόταν γυμνός από πάνω μου και το νερό έσταζε πάνω από το γυμνασμένο άτριχο κορμί του και κυρίως από το μακρύ του πέος που κρεμόταν από πάνω μου, νόμιζα ότι ήταν αρχαίος Θεός. Ήταν ακριβώς αυτό που φαντασιωνόμουν τόσο καιρό.

«Είμαι ο Δημήτρης» μου είπε. «Κατερίνα» του απάντησα. «Δεν σε έχω ξαναδεί εδώ» συνέχισε. «Όχι πρώτη φορά έρχομαι» του είπα. «Να κάτσω μαζί σου να γνωριστούμε;» Με ρώτησε. «Ναι, γιατί όχι». Άλλο που δεν ήθελα. Το έπαιζα και λίγο δύσκολη να μη φανεί πόσο ήθελα να κάτσει μαζί μου. Τότε όμως μου είπε «Πάω να φέρω τα τσιγάρα μου και δυο μπύρες κι έρχομαι». Έφυγε λοιπόν και εγώ σκεφτόμουν πόσο τυχερή ήμουν γιατί ήταν κούκλος και μικρός. Δεν είχα όμως ιδέα για το τι θα γινόταν μετά.
Μόλις έφυγε ο Δημήτρης, εμφανίζεται πάνω από τα βράχια ένας άλλος γυμνός άντρας που με είχε δει να έρχομαι. Αυτός ήταν μεγαλύτερός μου, γύρω στα 48 με 50, αλλά το ίδιο όμορφος με το Δημήτρη. Είχε ένα στιλ σαν τον Σον Κόννερι στα νιάτα του.

Μου έπιασε και αυτός την κουβέντα, μου είπε πως τον έλεγαν Κώστα και άρχισε να μου κάνει προσωπικά κομπλιμέντα για το πόσο όμορφο σώμα είχα και τι όμορφο στήθος είχα κλπ. Κατάλαβα ότι μόλις του έδινα λίγο θάρρος θα με πήδαγε. Αυτό ήθελα άλλωστε. Σκέφτηκα όμως ότι σε λίγο θα εμφανιζόταν πάλι το Δημήτρης. Τότε λοιπόν γύρισε ο Δημήτρης με δύο μπύρες στο χέρι. Μόλις είδε τον Κώστα ξαπλωμένο δίπλα μου γυμνό, νευρίασε λίγο. Το ίδιο και ο Κώστας. Ο Δημήτρης, προσπαθώντας να κρύψει τη δυσαρέσκειά του μου είπε «Δεν ήξερα ότι είχες παρέα. Θα είχα φέρει κι άλλη μπύρα» και μου έδωσε ένα μπουκάλι μπύρα. Εγώ του είπα «Όχι, τώρα τον γνώρισα και τον Κώστα. Θα μοιραστώ μαζί του την μπύρα μου».

Ο Κώστας χάρηκε που το άκουσε αυτό, ενώ ο Δημήτρης μούτρωσε. Ήπια μια γουλιά μπύρα για να πάρω κουράγιο και την έδωσα στον Κώστα για να πιεί κι αυτός. Δεν είχα κάνει ποτέ μου έρωτα με δύο άντρες ταυτόχρονα και ήταν μια από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις μου. Τώρα είχα την ευκαιρία να την πραγματοποιήσω. Πίναμε λοιπόν την μπύρα μας και αισθανόμουν μια αμηχανία από τους δύο άντρες. Σκεφτόμουν πώς θα έσπαγα τον πάγο. Είχα τότε μια ιδέα. Είπα λοιπόν «Ποιος θέλει να με αλείψει αντηλιακό;» Φυσικά και οι δύο είπαν «Εγώ!». Τότε κι εγώ για να τους δώσω να καταλάβουν τι ήθελα, τους είπα «Μην μαλώνετε παιδιά. Μπορείτε να με αλείψετε και οι δυο μαζί».

Με κοίταξαν καλά-καλά μην πιστεύοντας τα αυτιά τους. Τους είπα λοιπόν να ανοίξουν τα χέρια τους και τους έδωσα λάδι. Αμέσως είχα τα χέρια τους πάνω στα βυζιά μου. Είχαν πιάσει ο κάθε ένας από ένα και το χάιδευαν. Αμέσως οι ρόδες μου αντέδρασαν και σηκώθηκαν και σκλήρυναν. Οι δύο άντρες το πρόσεξαν και άρχισαν να τις χαϊδεύουν έντονα με τα δάχτυλά τους. Αυτό έστειλε ρίγη σε όλο μου το σώμα. Ένας αναστεναγμός ηδονής βγήκε άθελα από το στόμα μου και τους ενθάρρυνε να γίνουν πιο τολμηροί.

Πρώτος ο Κώστας κατέβηκε χαμηλότερα και αφού χάιδεψε τα ανοιχτά και λυγισμένα μπούτια μου, άρχισε να μου χαϊδεύει απαλά το ξυρισμένο μου μουνάκι. Άνοιξα περισσότερο τα πόδια μου για να του δώσω να καταλάβει ότι ήθελα να προχωρήσει. «Σου αρέσει αυτό μωρό μου;» μου είπε και με κοίταξε στα μάτια. «Ναι, πολύ» του απάντησα. Τότε αυτός έσκυψε και άρχισε να με φυλάει παθιασμένα χώνοντας τη γλώσσα του στο στόμα μου. Μετά, μου φίλησε το λαιμό και κατέβηκε στο στήθος μου αρχίζοντας να πιπιλάει την όρθια και σκληρή ρόγα μου.

Γύρισα και κοίταξα τον Δημήτρη που έπαιζε με το άλλο στήθος μου. Ανασήκωσα λίγο το κεφάλι μου και τον φίλησα κι αυτόν ερωτικά ρουφώντας τη γλώσσα του μέσα στο στόμα μου. Πρόσεξα τότε ότι το πουλί του ήταν όρθιο και σκληρό. Ήταν πραγματικά πολύ μεγάλο και σκούρο από την ηλιοθεραπεία. Δεν κρατήθηκα. Άπλωσα το χέρι μου, το έπιασα και άρχισα να το παίζω. Παράλληλα κοίταξα στην άλλη πλευρά και είδα ότι και το πουλί του Κώστα ήταν σε πλήρη στύση. Το έπιασα λοιπόν και αυτό με το άλλο χέρι και τους τα έπαιζα ταυτόχρονα. Παράλληλα, πότε ο ένας, πότε ο άλλος μου χάιδευαν το μουνάκι χώνοντας τα δάχτυλά τους ανάμεσα στα μουσκεμένα χείλια του αλλά και βαθιά μέσα του. Κουνούσα τη λεκάνη μου προς όλες τις κατευθύνσεις για περισσότερη ηδονή και έχωνα τη γλώσσα μου πότε στο στόμα του ενός και πότε στου άλλου. Ήξερα ότι πλέον δεν υπήρχε γυρισμός. Ήταν αργά για να αλλάξω γνώμη.

Τότε όμως άρχισα να ανησυχώ μήπως έρθει και κανένας άλλος και θελήσει να συμμετέχει. Δεν ήξερα αν τα βογκητά μου ακούγονταν ή αν κάποιος είχε δει τους δύο άντρες να έρχονται προς το μέρος μου και αναρωτιόταν τι κάνανε μαζί μου. Το είπα στους δυο άντρες αλλά αυτοί με καθησυχάσανε ότι κανείς δεν θα ερχόταν και συνέχισαν αυτό που έκαναν. Σε λίγα λεπτά, δεν άντεχα άλλο να μου αυνανίζουν το μουνάκι μου και είχα ένα δυνατό οργασμό σπαρταρώντας σαν το ψάρι στα χέρια του Κώστα και του Δημήτρη.

Δεν είχα καλά-καλά συνέλθει από τον οργασμό όταν είδα τον Δημήτρη να γονατίζει δίπλα μου και να μου λέει να του κάνω στοματικό έρωτα. Η αντίδρασή μου ήταν αρνητική. Είπα «Όχι εδώ ρε παιδιά. Θα μας πάρουν είδηση. Πάμε σε κανένα ξενοδοχείο να μην μας βλέπουν». Ο Δημήτρης τότε μου είπε «Θα πάμε και σε ξενοδοχείο μετά. Έλα μωρό μου, πάρε το στο στόμα σου να χύσω κι εγώ. Εσύ έχυσες, εγώ να μην χύσω; Άλλωστε μην ανησυχείς δεν θα μας δει κανείς» Και λέγοντας αυτά, έφερε τα γόνατά του αριστερά και δεξιά από το κεφάλι μου και μου έχωσε το μακρύ και χοντρό του πέος στο στόμα.

Άρχισε λοιπόν να κουνάει τη λεκάνη του πάνω κάτω κάνοντας έρωτα στο στόμα μου. Εγώ του άρπαξα με τα χέρια μου τον πισινό και τον έσπρωχνα προς τα κάτω δίνοντας ρυθμό. Κάποια στιγμή λοιπόν μπήκε τόσο βαθειά στο λαιμό μου που πήγα να πνιγώ και μου ήρθε εμετός. Τότε άρχισα να τον σπρώχνω προς τα πάνω αντί για προς τα κάτω. Ο Κώστας είχε κατέβει και μου έκανε στοματικό βάζοντάς μου δάχτυλο. Μετά μου σήκωσε τα πόδια και τη λεκάνη στον αέρα και με έγλειψε και από πίσω βάζοντάς μου και εκεί δάχτυλο. Φυσικά δεν έβλεπα τίποτε γιατί είχα τον Δημήτρη από πάνω μου και το όργανό τους στο στόμα μου. Αισθάνθηκα όμως το πέος του Κώστα να μπαίνει μέσα μου αργά και να με γεμίζει. Σεξ χωρίς προφύλαξη με αγνώστους, σκέφτηκα. Η μάνα μου με είχε προειδοποιήσει να μην το κάνω αλλά τώρα πια ήταν αργά.

Ο Κώστας λοιπόν μπαινόβγαινε μέσα στο μουνάκι μου ενώ ο Δημήτρης μου πήδαγε το στόμα. Που και που έβγαζε το «αγγούρι» του από το στόμα μου και το έτριβε σε όλο μου το πρόσωπο. Μάλλον τον έφτιαχνε η θέα του τεράστιου πούτσου του πάνω στο πρόσωπό μου. Κάποια στιγμή έσπρωξε και τα δύο του αρχίδια μέσα στο στόμα μου και με έβαλε να τα πιπιλήσω ενώ έπαιζε την πούτσα τους πάνω από τη μύτη μου. Είχα μια υπέροχη θέα και ήξερα ότι δεν θα κρατιόμουν πολύ ακόμα μέχρι να ξανατελειώσω. Ήταν και τα λόγια που μου έλεγε που με έφτιαχναν. «Σου αρέσει να τρως τα αρχίδια μου μωρή πουτάνα; Σου αρέσει να σου γαμάω το στόμα; Ήρθες εδώ στα βράχια να γαμηθείς με δύο άγνωστους μωρή; Θα σε κάνουμε να χορτάσεις πούτσα για να μάθεις».

Κατάλαβα ότι θα τελείωνε σύντομα ο Δημήτρης γιατί την έχωσε μέσα στο στόμα μου και άρχισε να μου το γαμάει πολύ γρήγορα και τα μεγάλα αρχίδια του χτυπούσαν με δύναμη στο σαγόνι μου με κάθε του σπρώξιμο. Κι εγώ όμως δεν θα κρατούσα πολύ και βογκούσα δυνατά γιατί ο Κώστας κουνούσε όλο και πιο γρήγορα την πούτσα του μέσα στο μουνί μου. Κάποια στιγμή έβγαλε ο Δημήτρης μια αρκετά δυνατή φωνή «Πάρ’τα μωρή πουτάνα!» και τραβώντας την πούτσα του από το στόμα μου με έχυσε σε όλο μου το πρόσωπο από τα μαλλιά, τα μάτια, τη μύτη, τα μάγουλα, το στόμα και το σαγόνι μέχρι το λαιμό. Πρέπει να είχε πολύ καιρό να χύσει γιατί τόσο πολύ σπέρμα δεν είχα ξαναδεί. Ίσως να μπορούσες να γεμίσεις και ένα ποτήρι με όλο αυτό το σπέρμα.

Δεν μπορούσα να δω σχεδόν τίποτα γιατί τα μάτια μου ήταν καλυμμένα με σπέρμα. Μπόρεσα να δω τον Δημήτρη να αποτραβιέται δίπλα μου και να κοιτάζει τον Κώστα που ξάπλωσε πάνω μου και άρχισε να με φιλάει στο στόμα. Αυτό το βρήκα πολύ προχωρημένο και σκέφτηκα ότι ο Κώστας πρέπει να ήταν πολύ ερεθισμένος για να με φιλάει έτσι καλυμμένη όπως ήμουν από το ζεστό σπέρμα μου Δημήτρη. Προφανώς γευόταν το σπέρμα του άλλου άντρα μέσα από το στόμα και τα χείλια μου και αυτό του άρεσε. Αμέσως μετά επιβεβαιώθηκε αυτό αφού τον είδα να μου γλείφει το σαγόνι και τα μάγουλα που ήταν καλυμμένα από το σπέρμα του άλλου. Αυτό με ερέθισε τόσο που άρχισα να χύνω και πάλι με δυνατούς σπασμούς με το πέος του να με γαμάει σαν έμβολο.

Τότε συνέβη κάτι που με σοκάρισε και με φόβισε λίγο εκείνη τη στιγμή. Άκουσα μια φωνή να λέει «Έτσι μπράβο. Γάμα τη την ξεκωλιάρα. Σκίσε της τη μουνάρα». Κατάλαβα ότι η φωνή που άκουσα δεν ερχόταν από το Δημήτρη που ήταν ξαπλωμένος δίπλα μου, αλλά από λίγα μέτρα πιο πέρα. Ανασήκωσα το κεφάλι μου να δω ποιος το είπε αλλά τα μάτια μου ήταν καλυμμένα από σπέρμα και δεν μπορούσα να δω. Με το ένα μου χέρι σκούπισα λίγο τα μάτια μου και είδα έναν τύπο, γυμνό, χοντρό, γύρω στα 55 να στέκεται 3 μέτρα πιο πέρα και να παίζει το πουλί του κοιτάζοντάς με.

Αμέσως φοβήθηκα και πήγα να σηκωθώ. Ο Κώστας όμως με κράτησε κάτω και μου είπε «Κάτσε να χύσω κι εγώ μωρό μου. Μη φοβάσαι. Άσε το μαλάκα να σε βλέπει να γαμιέσαι και να βαράει μαλακία». Εγώ φοβισμένη του είπα «Όχι, δεν κάνει. Κι αν έρθει προς τα εδώ να πάρει μέρος; Δεν θέλω». Η απάντηση του Κώστα με καθησύχασε «Δεν θα έρθει. Μη φοβάσαι. Δεν θα τον αφήσω. Άσε τον να βλέπει μόνο και να χύσει». Έτσι ηρέμησα και άφησα τον Κώστα να μη γαμήσει λίγο ακόμα. Όση ώρα με γαμούσε κοίταζα τον χοντρό ματάκια που έπαιζε την πούτσα του κοιτώντας με και άκουγα τα πρόστυχα λόγια που έλεγε για μένα.

Έλεγε ας πούμε «Έτσι μπράβο. Γάμα της το μουνάκι της καριόλας που ήρθε εδώ να πηδηχτεί σαν σκύλα με άγνωστους και να τη χύσουνε στη μάπα. Είναι μεγάλη ψώλα και θέλει πολλούς πούτσους ταυτόχρονα». Ο χοντρός λοιπόν, σε λίγα λεπτά έχυσε μπροστά μου και είδα το σπέρμα του να πέφτει πάνω στα ζεστά βράχια ενώ ο Κώστα έχυσε κι αυτός μετά από λίγο πάνω στα βυζιά μου τραβώντας το πουλί του από μέσα μου την τελευταία στιγμή.

Όταν τελειώσαμε εγώ φοβόμουν μήπως ο χοντρός ή κάποιος άλλος ήθελε κι αυτός μερίδιο. Άσε που ντρεπόμουν και τους δύο άντρες που με είχαν πηδήξει χωρίς να με γνωρίζουν. Οπότε, σκούπισα όπως όπως το σπέρμα από πάνω μου και τους είπα ότι έπρεπε να φύγω. Ο Δημήτρης και ο Κώστας όμως με παρακάλεσαν να συνεχίσουμε γιατί δεν με είχαν χορτάσει. Μου ζήτησαν να πάμε οι τρεις μας σε κάποιο ξενοδοχείο και να γαμηθούμε για ώρες.

Το ήθελα όμως αποφάσισα να μην το κάνω γιατί είχα πάρει αυτό που ήθελα και με το παραπάνω. Είχα τελειώσει δύο φορές και με είχαν χύσει δύο άντρες αν δεν μετρήσουμε τον χοντρό που με πήρε μάτι. Οπότε τους είπα ψέματα ότι θα με έβλεπαν συχνά σε αυτό το μέρος δίνοντάς τους ελπίδα και πήρα το μονοπάτι για το αμάξι μου. Όταν έφτασα σπίτι δεν πίστευα αυτό που είχα κάνει. Μου φαινόταν σαν όνειρο, σαν φαντασίωση. Είχε όμως συμβεί. Και ήταν επικίνδυνο αλλά ταυτόχρονα και πολύ μα πάρα πολύ ερεθιστικό. Δεν ξέρω αν θα το ξανάκανα, αλλά χαίρομαι που το έκανα μία φορά.
 DeletePublished by argymeleni 17 days ago  503

Η άπιστη φοιτήτρια

Γεια σας,ειμαι η Αθηνα,19 χρονων,και ειμαι φοιτιτρια. Η ιστορια που θα σας δοιηγηθω ειναι αληθινη,και αν και δε ξερω για ποιο λογο την κοινοποιω,ειναι ο,τι συναρπαστικοτερο εχω ζησει μεχρι σημερα.. Αρχικα,λιγα λογια για εμενα..Ειμαι 1,60 και 47 κιλα,μελαχρινη με μαυρα ματια,με καλοστημενο μικρο στηθος και(απο ο,τι μ λενε δλδ) πολυ ομορφο πεταχτο ποπο…:)



Προσφατα χωρισα με τον Μιχαλη,με τον οποιο περνουσα πολυ καλα στον ερωτικο τομεα,και γενικως ενιωθα πολυ ικανοποιημενη,δε χρειαζοταν να κοιταξω αλλου..! Ισως να μην εκανα ποτε απιστια, αλλα στην ιστορια που θα σας αφηγηθω,μου ηταν πραγματικα αδυνατο..! Δουλευω σε ενα καφε/κλαμπ ως σερβιτορα,και οπως καταλαβαινετε ερχομαι..»αντιμετωπη» με πολλα αρσενικα βλεμματα πανω μου..ειμαι και σχετικως προκλητικα ντυμενη, οποτε το πραμα για αυτους γινεται πιο..λιανο!

Ενα σαββατο βραδυ που δουλευα λοιπον,περνουσα πολυ καλα,ειχα πιει καπως παραπανω,και ετυχε να βρεθει στο μαγαζι,ενα πολυ ωραιο παιδι,24 χρονων,ψηλος και γεροδεμενος,ο οποιος συχνα πυκνα φροντιζε να δειχνει τον θαυμασμο του για μενα..! Ειχε ερθει αρκετες φορες στο μαγαζι,μου μιλουσε σε καθε ευκαιρια,αλλα και εγω σε καθε ευκαιρια τον απεφευγα,λογω της σχεσης μου και του οτι ημουν ικανοποιημενη οπως σας ελεγα.. Απλως αναγνωριζα ως τοτε οτι ειναι πολυ ωραιο παιδι!! Ειχα καταλαβει πολυ καλα πως με γουσταρει,αλλα ειχα φροντισει να εχω τις καταλληλες αποστασεις!

Εκεινο το βραδυ λοιπον,και μετα απο εναν σχετικα μικρο καυγα με τον Μιχαλη,το αγορι μου,και ενω ειχα χαλαρωσει και περνουσα καλα στο μαγαζι..τσουπ! Ο Γιαννης..!Φυσικα δν ειχε αλλαξει η σταση μου..δν ηθελα κατι καινουριο..ημουν απλως λιγο τσαντισμενη με το αγορι μου..εγω πηγαινα τα ποτα στους πελατες,και παρατηρουσα πως ειχε κολλησει το βλεμμα του πανω μου..! δε με φοβισε,δεν ενιωσα αβολα,ημουν πολυ χαλαρη και ευδιαθετη,και ειπα να…γελασουμε λιγο αποψε :P αρχισα να τον κοιταζω και εγω λιγο,και του χαμογελουσα..!

δεν περασαν 2 λεπτα και ξαφνικα βρισκεται διπλα μου με το ποτο του..η μουσικη δε μας αφηνε να ακουσουμε ο ενας τον αλλο..προσπαθησε να μ πει κατι στο αυτι,αλλα τον απεφυγα ευγενικα αλλα με χαριτωμενια..! Επεμεινε..κανοντας μια αποτομη κινηση,πλησιασε πολυ κοντα μου και μ ειπε ψυθιριστα στο αυτι…»σημερα εισαι καυλα…! «Σαστισα λιγο,ηταν αποτομο και τον κοιταξα εμφανως ενοχλημενη.. Δεν εδειχνε να καταλαβαινει ομως..!

Μου ζητησε να παμε λιγο στις τουαλετες να μου πει κατι..Αρχισα να ανησυχω,ειχα καταλαβει πως αυτος αποψε,κατι ηθελε..του αρνηθηκα φυσικα και συνεχισα τη δουλεια μ..Πραγματι ομως,εκεινη τη νυχτα ημουν μια κουκλιτσα..:P φορουσα ενα μαυρο,αρκετα κοντο φορεμα με ψηλες κοκκινες γοβες λουστρινι..Για την επομενη μιση ωρα,δε με ενοχλησε..

Μεχρι τη στιγμη που με ειδε να μιλαω στο κινητο με το αγορι μ..!Καυγαδιζαμε λιγο,και δε ξερω αν το καταλαβε εκεινος,παντως δν πηρε στιγμη τα ματια του απο πανω μου,οσο μιλουσα,και γελουσε πολυ πονηρα..Το αγορι μου ζηλευε,και προσπαθουσα να τον ηρεμησω..Κοιταξα για λιγο τον Γιαννη,και ενιωσα πολυ παραξενα..! Κλεισαμε με το αγορι μ…οχι με τον καλυτερο τροπο ! με τσιτωσε παλι,αλλα ειχα υποσχεθει απο νωρις στον εαυτο μου οτι δε θα αφησω κανεναν να μου χαλασει τη διαθεση..

Μετα απο 10 λεπτα,πηγα στην τουαλετα να ριξω λιγο νερο στο προσωπο μου και να φρεσκαριστω λιγο..Ειχα πιει αρκετα,αλλα ευτυχως ηξερα πολυ καλα τι μου γινοταν,και το ελεγχα..απλως ειχα ευφορια και με εκανε να ξεχναω τον καυγα μου με το αγορι μ.. Με ξαναπηρε τηλ..και δε το σηκωσα..Παλι θα μαλωναμε,παλι σε κακο θα εβγαινε αυτη η ιστορια..το αφησα απλως να χτυπαει..Και Ξαφνικα…ακουω μια φωνη απο πισω μου…»Δε θα του το σηκωσεις Αθηνουλα..;;;;»!!Τα εχασα..!!

Ο Γιαννης βρεθηκε στην τουαλετα απο το πουθενα..δν καταλαβα τιποτα!Ειχε καταλαβει οτι με παιρνει το αγορι μ..του απαντησα..»Εχεις προβλημα εσυ;;;»Ειχα αρχισει να νευριαζω με την περιπτωση του..γινοταν σχεδον ενοχλητικος!Μου απαντησε»Ισα ιδα,δε θελω να μας ενοχλει..!»Και επιτοπου,οπως εγω φτιαχνομουν στον καθρεφτη,ηρθε απο πισω μου και προσπαθησε να με φιλησει στο λαιμο..!

Τραβηχτηκα αμεσως,αν και οταν με φιλουν στο λαιμο,πραγματικα παραλυω!Τρομαξα,αυτη τη φορα ξεπερασε τα επιτρεπτα ορια κατα πολυ..εκεινος με ξαναπιασε..και αυτη τη φορα δεν ηταν ευκολο να τον αποφυγω..οχι οτι με κρατουσε δυνατα και με πονουσε,απλως ηταν τεραστιος μπροστα μου,και μια απλη αγκαλια του εφτανε για να με ακινητοποιησει..!!Με φιλουσε στο λαιμο και μου ψιθυριζε»Ξερω πολυ καλα πως το θες και εσυ…!

«Ειχα ανατριχιασει ολοκληρη..!Ξεχασα τα παντα σε μια στιγμη..με ειχε κερδισει,δε ξερω πως,δε ξερω γιατι τοσο ευκολα..αλλα δεν καταφερα να βγαλω λεξη..Με φιλουσε τοσο τρυφερα στο λαιμο και πισω απο το αυτι..!!Ο Μιχαλης επαιρνε παλι τηλεφωνο..!!Εκει ειναι που επανηλθα,και προσπαθησα να τον αποφυγω.. Με επιασε σφιχτα αυτη τη φορα..μου ειπε»Αστο..!Αποψε εισαι δικη μου..!»Του απαντησα»Οχι,σταματα τωρα,θα φωναξω!!!»Σαν να μη με ακουσε καν..με γυρισε και κολλησε πισω μου ενω ξεκινησε παλι να με φιλα..ειχε κολλησει πανω μου!!

Ενιωθα κατι πολυ σκληρο στον ποπο μου..ημουν σιγουρη απο καιρο πως ηταν προικισμενος..Αλλα πολυ πολυ κακως εκανα εκεινη τη σκεψη..ηταν η λαθος στιγμη!Ειχε ηδη αρχισει να με γλειφει στο λαιμο..η κατασταση ξεφευγε,και εγω αντι να προσπαθω να το αποφυγω ολο αυτο,ειχα τοσο πολυ ερεθιστει,που ειχα αρχισει τα πρωτα μουγκριτα και τα πρωτα ααχ..για μια στιγμη ενιωσα πως δε μπορω να το αποφυγω ολο αυτο..και το κυριοτερο ηταν..πως ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ..!!

Ο Μιχαλης επαιρνε παλι τηλεφωνο..Δε γινοταν να μη το σηκωσω..Ειπα στον Γιαννη..»Σε παρακαλω μη βγαλεις αχνα..ασε με να μιλησω..!» Το σηκωσα,ο Μιχαλης ηταν εξω φρενων που δεν ειχα απαντησει στις προηγουμενες κλησεις..προσπαθουσα να τον ηρεμησω και να του πω πως ολο αυτο που κανει ειναι βλακεια και δε χρειαζεται να ανησυχει…Και ξαφνικα…

Σηκωνω το βλεμμα μου,και βλεπω τον Γιαννη να εχει ξεκουμπωσει το παντελονι του…!Εμεινα αναυδη..!Κατεβασε το μποξερακι του και πεταχτηκε με δυναμη σκληρος και καυλωμενος ο πουτσος του..ηταν πραγματικα ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ..τουλαχιστον 22 ποντους και πολυ χοντρος…Δεν ειχα ξαναδει ποτε κατι τοσο μεγαλο.!! Αρχισε να με πλησιασει…Εκλεισα γρηγορα το τηλεφωνο στον Μιχαλη,λεγοντας πως με φωναζουν στο μαγαζι και οτι εχω δουλεια..!!

Δεην ηξερα πως να αντιδρασω…!Ηρθε διπλα μου και με φιλησε στο στομα..Ο σκληρος πουτσος του ακουμπησε στο φορεμα μου και αφησε μερικα υγρα…με λερωσε!!Δε μπορουσα να πω λεξη..ειχα καταλαβει μεσα μου οτι δε θα το αποφυγω..και ειχα σκοπο να το απολαυσω πολυ!!!

Με εσπρωξε λιγο να γονατισω και βρεθηκα μπροστα στο μεγαλο καυλι του…Αμεσως ανοιξα το στομα μου να τον βαλω μεσα..ηταν τοσο χοντρος που γεμιζε το στοματακι μου..Ηταν τοσο απολαυστικος!! Ηθελα να τον νιωσω ολοκληρο μεσα μου..Ηθελα να με κανει να νιωσω μεγαλο πουτανακι..Να μου γαμησει το στοματακι μου και να χυσει παντου…! Ηταν υπεροχη η αισθηση..δεν ηθελα να σταματησω να τον τσιμπουκωνω..προσπαθουσα να τον βαζω καθε φορα και πιο πολυ μεσα στο στομα μου..!!

Το μουνακι μ ηταν τοσο υγρο..ενιωθα πως και μονο με το αγγιγμα του θα εχυνα αμεσως.!!Μουγκριζα απο ηδονη καθως τον επαιρνα στο στομα μου..!Δε θα μεναμε εκει ομως..με σηκωσε πανω,και αφου μου εδωσε ενα παθιασμενο γλωσσοφιλο,με γυρισε παλι και μου ανεβασε το φορεμα..Πεταχτηκε το κοκκινο στρινγακι μου και το ομορφο κωλαρακι μου και τον εκανε τρελο…!!Χωρις να χανουμε καθολου χρονο,μου κατεβασε και το στρινγκακι και αρχισε να χαιδευει με τον πουτσο του το μουνακι μ…!!Ο Μιχαλης ξαναεπαιρνε τηλ..!!!

Ηταν αδυνατο να το σηκωσω..ειχα παραλυσει ολοκληρη!Ουτε ο Γιαννης εδωσε σημασια και αμεσως εχωσε το τεραστιο καυλι του μεσα στο μουνακι μ…!Εβγαλα μια κραυγη ηδονης!!Ηταν ο,τι καλυτερο που ειχε τυχει ποτε..Με επαιρνε δυνατα με τον χοντρο πουτσο του και με χτυπουσε στο κωλαρακι μ…τα ειχε καταφερει!!! Ενιωθα πουτανακι του..ετοιμη να κανω ο,τι μου ζητησει!Εχυσα αμεσως..γεμισα τον πουτσο του με υγρα μου και αυτος δε σταματησε καθολου..!!με εσκιζε…αλλα δε μπορουσα να το σταματησω ολο αυτο..ημουν τοσο καυλωμενη που απλως εκανα ο,τι μ ελεγε..Με γυρισε και με πηρε στα χερια του..Με ανεβοκατεβαζε πανω στον τεραστιο πουτσο του..

Τον ενιωσα ολο μεσα μου!!Ηταν τοσο φοβερο..!!Ουρλιαζα απο την καυλα..ηθελα να κλαψω απο την ηδονη..Ο Μιχαλης επαιρνε παλι..Για πολυ λιγο το ακουσα.!! Δε το σηκωσα παλι,προτιμησα να καρφωνομαι δυνατα πανω στο καυλι του Γιαννη και να τον εκλιπαρω να συνεχισει να με σκιζει…!!με αφησε κατω…με γοονατισε παλι..! Ειχα χυσει 3 φορες μεσα σε 15 λεπτα..! Δεν ηξερα που βρισκομουν..ηθελα απλα τον Γιαννη και τον τεραστιο πουτσο του..Δε με ενοιαζε τιποτα αλλο…τιποτα απολυτως!!

Με χτυπουσε στο προσωπο με τον μεγαλο πουτσο του και εγω του εγλειφα με ικανοποιηση τα μεγαλα αρχιδια του..Τα ρουφουσα με τοση καυλα..!!!ηξερα πως ειχε ερθει η ωρα να με γεμισει με το καυτο του σπερμα..ηθελα τοσο πολυ!!! Το τηλεφωνο δεν αργησε να χτυπησει παλι…προσπαθησα να το σηκωσω απλα και μονο για να βρισω τον Μιχαλη!!!το κρατουσα στο χερι μου κοιτωντας την κληση και ο γιαννης εβαζε στο στοματακι μου το μεγαλο του καυλι..!!Ακομα και τωρα που το περιγραφω,μου φαινεται αποστευτο αυτο που εκανα..αλλα εκεινη τη στιγμη ηταν τοσο καυλα..!!

Μου γαμουσε το στομα και εγω σηκωσα το τηλεφωνο..για λιγα δευτερολεπτα δε μιλησα…ημουν μπουκωμενη τοσο πολυ που θα καρφωνομουν αμεσως..Ο Γιαννης θελησε να μν κανει φασαρια..Μιλησα στον Μιχαλη…»Αγαπη μου τι εχεις παθει…Σου λεω εχω δουλεια!»Ουτε που προσεξα τι μ ειπε..εβλεπα τον Γιαννη να παιζει δυνατα τον μεγαλο του πουτσο μπροστα στο προσωπο μου και ανυπομονουσα να με γεμισει σπερμα..!Πηγα να πω κατι στον Μιχαλη..και εκεινος μου γεμισε το στομα αμεσως…!

Προσπαθησα να μη μουγκρισω…ολο αυτο που ζουσα με καυλωνε αφανταστα..!!τον εβγαλε απο το στομα μου και τον επιασα με το χερι μου,κοιτωντας στα ματια τον Γιαννη..!»Μωρο μου πρεπει να κλεισω..σαγαπω πολυ!»Στο σαγαπω..ο γιαννης αρχισε να με χυνει με μανια και εγω σχεδον καρφωθηκα…!Εκλεισα το τηλεφωνο γρηγορα και πηρα ολα τα καυτ υγρα του στο προσωπακι μ…!!

Ηταν εντυπωσιακο..ηταν τοσο πολλα…με λερωσε παντου..ετρεμε απο την καυλα..συνεχιζα να τον παιζω δυνατα μπροστα μου και εκεινος δε σταματουσε να με πυροοβολει με το καυτο του σπερμα!!αναστεναζα απο την καυλα!!! Τον εβαλα στο στομα μου..ηθελα και την τελευταια του σταγονα…! Ειχα γεμισει παντου χυσια..τα μαλλια μου,τα μαγουλα μου,το στομα μου,τα χειλη μου..ηταν αξεχαστο..!! Πλυθηκα οσο πιο καλα μπορουσα…Ο γιαννης κουμπωθηκε…με φιλησε στον ωμο και εξαφανιστηκε…εμεινα να κοιτιεμαι στον καθρεφτη για να καθαρισω το σπερμα του απο πανω μου..και παραλληλα να σκεφτομαι τι εκανα μολις…..!

Διψασμένη στο τρένο

Ερωτικές Ιστορίες - xxxstory -Sex Stories - Θα έχετε φυσικά ακούσει την κλασική αντρική έκφραση ότι όλα τα μουνιά είναι ίδια. Μερικοί αδαείς άντρες κοιτούν απορημένοι στο άκουσμα αυτής τη πρότασης γιατί γι αυτούς ένα μουνί δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια τρύπα ανάμεσα στα μπούτια μιας γυναίκας.

Και γι αυτούς τι διαφορά μπορεί να έχει μια τρύπα από μία άλλη τρύπα; Καμία. Υπάρχουν βέβαια και οι περισσότερο ειδικοί. Αυτοί που μπορούν να σου αναφέρουν διαφορές στο χρώμα, το μέγεθος της κλειτορίδας και των χειλιών καθώς και τη στενότητα της μουνότρυπας.Πάλι καλά που δεν είναι όπως οι προηγούμενοι που βάζουν όλα τα μουνιά στο ίδιο τσουβάλι. Και τέλος υπάρχουν και οι έμπειροι. Οι εκλεκτικοί. Αυτοί που μπορούν να σου μιλήσουν με τις ώρες για τις διαφορές μιας γυναικείας τρυπούλας.

Το άρωμα της, τη γεύση των υγρών της, την ευαισθησία της κλειτορίδας της κι ένα σωρό μικρολεπτομέρειες που όμως κάνουν τη διαφορά. Για να πω την αλήθεια, εγώ εκτός από το δικό μου μουνάκι δεν έχω δει άλλο. Έτσι δεν έχω γνώμη αλλά και διάθεση ν ασχοληθώ μ αυτό το θέμα. Εκείνο όμως που εδώ και αρκετό καιρό με προβληματίζει είναι τα αντρικά γεννητικά όργανα.

Όπως ακριβώς τα μουνάκια έτσι και οι ψωλές δεν είναι ίδιες μεταξύ τους. Στην αρχή μέτραγα κι εγώ τις διαφορές επιφανειακά. Πόσο μήκος έχει ένας πούτσος, αν είναι παχύς ή λεπτός και φυσικά αν είναι σκληρός ή μαλακός. Για να πω την αλήθεια ποτέ δεν είχα κάνει ομαδικό έρωτα κι έτσι μέχρι σήμερα δεν είχα τη δυνατότητα να βάλω δύο καβλιά το να δίπλα στ άλλο και ν αρχίσω τις συγκρίσεις. Πάντα βαθμολογούσα τον πoύτσο του εκάστοτε εραστή μου μ αυτούς των πρώην γαμιάδων μου. Τελευταία όμως είχα αυτή την επιθυμία. Να κρατήσω στα χέρια μου δύο πούτσους την ίδια στιγμή και ν αρχίσω τις συγκρίσεις. Μάλιστα το ενδιαφέρον μου φούντωσε όταν διάβασα στο site σας ότι τα ψωλοχύματα έχουν τελείως διαφορετική γεύση μεταξύ τους.

Και καλά το ψωλόχυμα του αγοριού μου μπορούσα ανά πάσα στιγμή να το γευθώ. Του παιρνα ένα τσιμπούκι και γέμιζα το στόμα μου με το παχύρρευστο υγρό του. Άντε όμως να θυμηθείς τι γεύση είχαν τα χύσια των προηγούμενων. Όποτε έκανα τέτοιες σκέψεις αισθανόμουν το σώμα μου να ξυπνάει. Ήταν εμφανές ότι αυτό το παιχνίδι των \"γεύσεων’’ με αναστάτωνε. Αποφάσισα λοιπόν να το παίξω σε πρώτη ευκαιρία έστω και για μία και μοναδική φορά. Και η ευκαιρία αυτή μου δόθηκε πριν μία εβδομάδα Ο Τάκης, το παιδί που εδώ κι ένα χρόνο έχω δεσμό και που όπως πάνε τα πράγματα θα επισημοποιηθεί, εργάζεται σαν δάσκαλος σ ένα δημοτικό σχολείο της Λάρισας.
Εγώ μένω με τους γονείς μου στο Βόλο. Έτσι κάθε Παρασκευή απόγευμα παίρνω το τρένο και πηγαίνω να τον βρω. Περνάμε μαζί το Σαββατοκύριακο και Δευτέρα πρωί είμαι πίσω στο Βόλο. Έτσι κι αυτή την Παρασκευή βρέθηκα πάνω στο τρένο με προορισμό τη Λάρισα. Ήμουν σ ένα κουπέ και προσπαθούσα να λύσω ένα σταυρόλεξο για να περάσει η ώρα. Ξαφνικά άνοιξε η πόρτα και μπήκαν στο μικροσκοπικό δωματιάκι τρεις νεαροί. Γέλια, φωνές, φασαρία που µ έκαναν να ενοχληθώ. Κάθισαν κι οι τρεις απέναντί µου ενώ εγώ συνέχισα να λύνω το σταυρόλεξο. Δεν τους έδωσα σημασία, ούτε καν σήκωσα τα µάτια µου από το περιοδικό αλλά ήμουν σίγουρη πως τα µάτια τους ήταν καρφωμένα πάνω µου. Ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπό µου. Ήταν κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι έκαναν αυτό το τόσο αντρικό σπορ. Μ έγδυναν µε τα µάτια τους. Με τη φαντασία µου προσπάθησα να πάω στη θέση τους. Αναρωτήθηκα πώς µε φανταζόταν ο καθένας τους. Πώς αλήθεια “έβλεπε” το στήθος µου, τα μπούτια µου και κυρίως το µουνάκι µου. Ο καθένας και διαφορετικά.

Την ίδια στιγμή στο μυαλό µου ήρθε η δική του ερωτική περιοχή. Αναρωτήθηκα πώς να ήταν οι ψωλές τους, τ αρχίδια τους και τέλος το ψωλόχυµά τους. Ένα ρίγος διαπέρασε το κορμί µου. Ασυναίσθητα τα μπούτια µου άνοιξαν. Με την άκρη του ματιού µου τους είδα να σκουντάει ο ένας τον άλλον. Ήμουν βέβαιη πως το λευκό µου κιλοτάκι ήταν ορατό από τη θέση που βρίσκονταν. Έπειτα η φούστα µου όχι µόνο ήταν κοντή αλλά έτσι όπως κάθισα απρόσεχτα είχε ανασηκωθεί αρκετά.

Ακούμπησα το περιοδικό στο κάθισμα κι έκλεισα τα µάτια. Στο μυαλό µου σχημάτισα την εικόνα τους όπως εγώ την ήθελα. Τρεις νεανικές ψωλές καθισμένες απέναντί µου ν απειλούν το µουνάκι µου. Και µόνο σ αυτή τη σκέψη αισθάνθηκα ένα ρυάκι από τους χυμούς µου να διασχίζει αργά, βασανιστικά την τρυπούλα µου.

”Θέλετε βοήθεια”; Άνοιξα τα µάτια. Κοίταξα απορηµένη.
“Θέλετε βοήθεια στο σταυρόλεξο;” ξαναρώτησε ένας από τους νεαρούς. “Μπορώ να έχω το περιοδικό;”
Χωρίς ν απαντήσω έπιασα το περιοδικό και το πρότεινα προς το µέρος του. Το μολύβι που ήταν ανάμεσα στις σελίδες του κύλησε στο πάτωμα. Γονάτισε και το σήκωσε. Η άκρη του μολυβιού ακούμπησε στο πόδι µου. Ξεκινώντας από χαμηλά διέσχισε όλο το μήκος του και κατέληξε να τρίβει τα μπούτια µου. Ήμουν έτοιμη να του δώσω ένα δυνατό χαστούκι για το θράσος του, αλλά το κορμί µου είχε μουδιάσει. Τα δάχτυλά του άρχισαν να χαϊδεύουν τα μπούτια µου και να καταλήγουν στο υγραμένο µου κιλοτάκι. Βαριανάσαινα.

Ήθελα σαν τρελή να γαµηθώ και µε τους τρεις αυτούς θρασείς νεαρούς. Το μυαλό µου πήγε στον Τάκη. Πάγωσα. Δεν τον είχα απατήσει ποτέ και δεν είχα σκοπό να το κάνω. Κι όμως. Το κορμί µου λαχταρούσε αυτά τα τρία νεανικά πλάσματα.

Τώρα τα χέρια του είχαν ανασηκώσει το μπλουζάκι µου και τα δάχτυλά του πίεζαν µε δύναμη τις ορθωμένες µου ρώγες. Βογκούσα από κάβλα. Ήμουν έτοιμη να πετάξω από πάνω µου τα ελάχιστα ρούχα που φορούσα και να προσφέρω τις τρυπούλες µου σ αυτά τα άγουρα παιδιά. Συγκρατήθηκα. Βρήκα τη δύναμη να βγάλω τα χέρια του από τα στήθη µου. Με κοίταξε παραπονεμένα.

”Ξέρεις”, του ψιθύρισα, “θα το θελα πολύ αλλά δεν μπορώ. Καταλαβαίνεις”. Ο νεαρός έπεσε βαρύς στο κάθισμα του. Κάτι µουρµούρισε. Και οι τρεις νεαροί βαριανάσαιναν και τα πρόσωπά τους είχαν γίνει κατακόκκινα από την κάβλα. Τους λυπήθηκα, όπως λυπήθηκα και τον εαυτό µσυ γιατί έχανα την ευκαιρία να πραγματοποιήσω την πιο τρελή µου φαντασίωση. Πήρα µια βαθιά ανάσα προσπαθώντας να ηρεμήσω. Έσκυψα να μαζέψω το περιοδικό.

Το βλέμμα µου έπεσε ανάμεσα στα πόδια τους. Είχαν και οι τρεις υπερβολικό φούσκωμα. Δεν άντεξα άλλο να υποφέρω. Γονάτισα και άρχισα να τους κατεβάζω τα φερμουάρ από τα παντελόνια τους. Με κοιτούσαν ακίνητοι. Έβγαλα τις ψωλές τους έξω. Τις κοιτούσα αχόρταγα. Είχα απέναντί µου τρία καβλωµένα παλούκια.

Πλησίασα το πρόσωπό µου στο πρώτο. Το άγγιξα και το μύρισα. Ήταν υπέροχο.
Μακρύ, λεπτό γεμάτο από φλεβίτσες µ ένα πουτσοκέφαλο κατακόκκινο που έτρεμε σε κάθε µου άγγιγμα. Τ αρχίδια του σκληρά σαν δύο μεγάλα αυγά τρεµόπαιζαν μέσα στο σακουλάκι τους. Έγλειψα μερικές φορές το πουτσοκέφαλο του και πλησίασα τον δεύτερο.

Ένα κοντόχοντρο παλούκι που ήμουν σίγουρη πως θα έκανε οποιαδήποτε µουνότρυπα να υποφέρει από το πάχος του. Στην άκρη του ένα τεράστιο πουτσοκέφαλο σαν μανιτάρι σπαρταρούσε σε κάθε άγγιγμα της γλώσσας µου, ενώ τ αρχίδια του είχαν μαζευτεί και χαθεί κάτω από τη βάση της ψωλής του. Άφησα για λίγο κι αυτόν τον πούτσο και ασχολήθηκα µε τον τρίτο και τελευταίο.

Ήταν ένα υπέροχο δηµιούργηµα της φύσης. Ένα κοντάρι τεράστιο που όμοιο του δεν είχα ξαναδεί. Δεν χόρταινα να το γλείφω και να το τραγανίζω απαλά µε τα δόντια µου. Ο νεαρός βογκούσε και τίναζε το κορμί του προς το μέρος μου.Πλέον δεν μπορούσαμε να κάνουμε πίσω. Είχαμε καβλώσει και οι τέσσερις υπερβολικά. Έγλειφα μία μία τις ψωλές τους ξεκινώντας από τη βάση τους και καταλήγοντας μέχρι την άκρη του πουτσοκέφαλου τους, προσπαθώντας με τη γλώσσα μου ν ανοίξω τις μικροσκοπικές τους τρυπούλες. Κάθε τόσο βύθιζα τα καβλιά τους στο στόμα μου και τύλιγα τα χείλη μου σφιχτά γύρω από το κοντάρι τους κάνοντάς τους να τρέμουν και να oυρλιάζoυν από κάβλα. Δεν παρέλειπα φυσικά να ρουφήξω ένα ένα τ αρχίδια τους χαρίζοντας τους κύματα ηδονής. Τα χείλη μου είχαν γεμίσει από σάλια, προερωτικά υγρά και μικρές μπουκλίτσες από τις πουτσότριχές τους. Κάθε τόσο με την παλάμη μου τα καθάριζα και συνέχιζα να τους κάνω τσιμπούκια που σίγουρα ούτε στα όνειρά τους δεν είχαν φανταστεί. Το τέλος πλησίαζε όπως πλησίαζε και το τέλος του ταξιδιού. Ένας υπάλληλος φώναξε στους επιβάτες να ετοιμάζονται γιατί το τρένο έμπαινε στη Λάρισα. Ενέτεινα τις προσπάθειές μου. Το αποτέλεσμα ήρθε σύvτoμα. Μία μία ψωλή άδειαζε το σπέρμα της μέσα στο καυτό μου στόμα. Δεν χόρταινα να ρουφάω και να καταπίνω το ζεστό πλούσιο ψωλόχυμα τους. Το στομάχι μου γέμισε από το παχύρρευστο υγρό τους. Το τρένο σταμάτησε απότομα. Άρπαξα το σακβουαγιάζ μου και πετάχτηκα έξω από το κουπέ αφήνοντας τους τρεις νεαρούς να προσπαθούν να ντυθούν. Κατέβηκα και με το βλέμμα έψαχνα τον Τάκη. Ήταν εκεί. Με περίμενε όπως πάντα με λαχτάρα. Έπεσα στην αγκαλιά του. Τα χείλη μας ενώθηκαν σ  ένα καυτό ερωτικό φιλί. Με κοίταξε παράξενα.

“Τι έφαγες;”, με ρώτησε. “Το στόμα σου κολλάει”. Δεν απάντησα. Με τη γλώσσα μου μάζεψα και τις τελευταίες σταγόνες από το υπέροχο κοκτέιλ.

Γυμναστικές επιδείξεις


Ερωτικές Ιστορίες - xxxstory -Sex Stories - Στο διαμέρισμα απέναντι μου μένουν δύο νεαροί φοιτητές. Είναι κι οι δύο ωραία παιδιά αλλά δεν ήξερα με ποιον τρόπο να τους πλησιάσω, να πιάσω φιλία μαζί τους κι ότι ήθελε προκύψει. Τους βλέπω όμως συχνά να στέκονται πίσω από τις μισάνοιχτες κουρτίνες και να με παρακολουθούν. Μερικές φορές κάθονται στο μπαλκονάκι που βλέπει στον ακάλυπτο χώρο ανάμεσα στις δύο πολυκατοικίες, να κοιτάνε προς το δικό μου διαμέρισμα και να συζητούν χαμηλόφωνα γελώντας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που γδύθηκα και πήγα να κάνω μπάνιο παρόλο που δεν το είχα ανάγκη μόνο και μόνο για να τους ανάψω. Και από τις αντιδράσεις τους καταλάβαινα ότι τα κατάφερνα. Το ίδιο έκανα και χτες το απόγευμα. Ήταν αραχτοί στο μπαλκόνι και έπιναν τα καφεδάκια τους, όταν σηκώθηκα, στάθηκα μπροστά στο ανοιχτό παράθυρο και άρχισα να βγάζω αργά ένα ένα τα ρούχα μου. Πρώτα έβγαλα τη μικροσκοπική φουστίτσα μου και την άφησα να πέσει στα πόδια μου στο πάτωμα. Ύστερα τράβηξα το μπλουζάκι μου πάνω από το κεφάλι μου και τίναξα τα μαλλιά μου αδιάφορα, πετώντας το ρούχο δίπλα στο κρεβάτι. Ξεκούμπωσα το σουτιέν και το έριξα με μια αεράτη, ανάλαφρη κίνηση του χεριού επίσης στο κρεβάτι. Κατέβασα αργά την κιλοτίτσα μου και την άφησα να κυλίσει μέχρι τους αστραγάλους κουνώντας προκλητικά το κωλαράκι μου. Σήκωσα πρώτα το ένα πόδι και μετά το άλλο για να μείνει στο τέλος μόνη της στο πάτωμα. Έσκυψα βαθιά, κρατώντας τεντωμένα ανοιχτά τα πόδια μου σαν να έκανα γυμναστική και μάζεψα το εσώρουχο και τη φούστα από κάτω. Τα άφησα κι αυτά στο κρεβάτι και προχώρησα μέχρι το μπάνιο.

Όταν επέστρεψα έριξα μια κλεφτή ματιά προς το μέρος των παιδιών και φαντάζεστε την απογοήτευσή μου που δεν τους είδα εκεί. Η επίδειξη που έκανα προηγουμένως δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Ετοιμαζόμουν να ντυθώ όταν πρόσεξα ότι δεν είχαν μαζέψει τους καφέδες τους.

Η έκπληξη μου ήταν μεγαλύτερη επειδή δεν τους είχαν πιει. Τότε τους είδα κρυμμένους πίσω από την κουρτίνα να κοιτάνε προς το μέρος μου. Έστρεψα το πρόσωπό μου προς την άλλη μεριά για να κρύψω το χαμόγελο που σχηματίστηκε στα χείλη μου. Γιατί όχι μόνο πέτυχα το σκοπό μου, να τους κάνω δηλαδή να με προσέξουν αλλά και ακόμα περισσότερο. Έτρεξαν στο δωμάτιο τους, γδύθηκαν και περίμεναν την επιστροφή μου με τις ψωλές τους στο χέρι, έτοιμοι να βαρέσουν μαλακία για πάρτη μου. Έπρεπε λοιπόν να βάλω τα δυνατά μου για να μην τους απογοητεύσω.

Χωρίς να κοιτάξω προς το μέρος τους, στάθηκα μπροστά στην ορθάνοιχτη μπαλκονόπορτα, άνοιξα τα πόδια μου σε διάσταση, σήκωσα τα χέρια ψηλά και τέντωσα την ατελείωτη κορμάρα μου, γέρνοντας το κεφάλι μου ελαφρά προς τα πίσω. Τα βυζάκια μου πετάχτηκαν στητά προς τα έξω κι οι καφετιές ρωγίτσες μου άρχισαν να σκληραίνουν στην ιδέα και μόνο ότι δύο παίδαροι με κοιτάνε και ίσως μάλιστα έχουν αρχίσει να τον παίζουν για χάρη μου. Έγειρα το σώμα μου κι άλλο προς τα πίσω, προβάλλοντας τη λεκάνη μου, για να τους δείξω τις μαύρες μουνότριχες που στεφανώνουν το τρυφερό μουνάκι μου. Για μια στιγμή μπήκα στον πειρασμό να βάλω τα δαχτυλάκια μου και να ξεχωρίσω τα παχιά μουνόχειλα προσφέροντας τους έτσι, τη ροδαλή μουνότρυπά μου. Δεν το έκανα όμως, αν και είχα σκοπό να το κάνω σύντομα. Την επόμενη φορά ίσως, ανάλογα πως θα εξελίσσονταν τα πράγματα εκείνο το απόγευμα. Ίσιωσα το κορμί μου κι άρχισα να κάνω ένα είδος τζόκιν, να πηδάω δηλαδή επί τόπου. Τα βυζάκια μου χοροπηδούσαν και έριξα μια κλεφτή ματιά προς το παράθυρό τους. Τους είδα να λαχανιάζουν ιδρωμένοι και τα χέρια τους να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα πάνω στα καβλιά τους. Κρίμα που οι κουρτίνες με εμπόδιζαν να δω καθαρά τη μαλακία που τραβούσαν. Εξάλλου για μένα το έκαναν, ψέματα; Και τι δεν θα δινα να δω τους πούτσους τους καβλωμένους και τα χέρια τους να τραβάνε το πετσάκι και να αποκαλύπτουν τα πουτσοκέφαλα, φουσκωμένα από την κάβλα. Iκανοπoιημένη με όσα είχα πετύχει ως εκείνη τη στιγμή, άρχισα σιγά σιγά να στρέφω το σώμα μου. Έτσι σε λίγα δευτερόλεπτα τους γύρισα την πλάτη, αφήνοντας τους να χαρούν τα στρογγυλά μου κωλομάγουλα που είχαν στήσει τρελό χορό για πάρτη τους. Ήμουν σίγουρη ότι τώρα θα αφήνιαζαν και θα μαλάκιζαν τις ψωλές τους σαν τρελοί.

Αλλά κι εγώ δεν πήγαινα πίσω. Κάτι η γυμναστική, κάτι η ιδέα ότι κάποιοι μ έβλεπαν και μαλακίζονταν άναψα για τα καλά. Με τα πηδήματα τρίβονταν τα μπούτια μου μεταξύ τους, το ίδιο και τα μουνόχειλά μου. Η κλειτορίδα μου ερεθίστηκε τόσο, ώστε το μουνάκι μου μούσκεψε από τα υγρά που άρχισαν να γεμίζουν τον κόλπο μου. Σταμάτησα τα χοροπηδητά και τέντωσα ορθάνοιχτα τα πόδια μου. Έφερα τα χέρια μου στη μέση και άρχισα να στρέφω το πάνω μέρος του κορμιού μου δεξιά κι αριστερά, φροντίζοντας να στρίβω τόσο, ώστε να βλέπουν τα βυζάκια μου σε προφίλ Μπορούσαν άραγε να δουν και πόσο ερεθισμένες ήταν οι ρώγες μου; Αχ! μακάρι να ήμουν σε θέση να τους βλέπω και εγώ! Φοβόμουν όμως μήπως τα χάσουν και κλείσουν το παράθυρο.

Ύστερα άρχισα να κάνω βαθιές επικύψεις, τουρλώνοντας το κωλαράκι μου προς τη μεριά τους. Στην αρχή ακουμπούσα το ένα χέρι μου στα δάχτυλα των ποδιών μου και μετά το άλλο. Στη σuvέχεια και τα δύο χέρια σε κάθε πόδι. Έτσι ο κώλος μου πήγαινε μια από δω και μια από κει, τα κωλομέρια μου ταλαντευόταν ανάλογα και με το βαθύ σκύψιμο που ακολουθούσε αποκαλύπτονταν σε όλο της το μεγαλείο η σφιχτή λαχταριστή κωλοτρυπίδα μου. Άλλαξα ταχτική και μένοντας πάντα σκυμμένη, πήγαινα από το ένα πόδι στο άλλο. Όπως είχα το κεφάλι ανάμεσα στα πόδια μου τους κοίταξα. Οι τύποι είχαν ξεψαρώσει και είχαν τραβήξει την κουρτίνα, χωρίς να τους νοιάζει πια αν φαίνονται ή όχι. Πέρασα τη γλώσσα μου πάνω από τα στεγνά μου χείλη.

Ήταν η κατάλληλη στιγμή ν αλλάξω στάση. Έκανα μερικά πους απς τουρλώνοντας για μια ακόμη φορά το κωλαράκι μου προς τη μεριά τους και μετά ξάπλωσα ανάσκελα.. Σήκωσα ψηλά τα πόδια μου και τ άνοιξα σε πλήρη διάσταση. Μετά τα έκλεισα σταυρώνοντας τα μπούτια μου μεταξύ τους. Με αυτό τον τρόπο το μoυνάκι μου ανοιγόκλεινε, αποκαλύπτοντας τη ροδαλή μου μouνότρυπα για να καλυφθεί λίγα δευτερόλεπτα αργότερα. Οι μάγκες τότε σηκώθηκαν κρατώντας σφιχτά τα καβλιά τους στα χέρια τους. Το ένα ήταν ροδαλό και το άλλο πιο σκούρο, αλλά και τα δύο ήταν στητά και σκληρά, καβλωμένα σαν μανιτάρια, τινάζονταν προς το μέρος μου.

Είχαν καρφώσει το βλέμμα τους στο βρεγμένο μου μουνάκι και κουνούσαν τη λεκάνη τους μπρος πίσω σαν να με γαμούσαν. Ήταν τέτοια η ένταση της στιγμής, ώστε για πρώτη φορά και από τόση απόσταση, ένιωσα πραγματικά το ένα καβλί να τρυπάει τα μουνόχειλα μου και να χώνεται στον κόλπο μου και το άλλο, το πιο λεπτό, να καρφώνεται βαθιά στο κωλαράκι μου και να ξεσκίζει τη στενή κωλοτρυπίδα μου.

Δεν άντεχα άλλο! Ύγρανα ξανά τα χείλη μου με τη μυτερή μου γλωσσίτσα, γιατί είχαν στεγνώσει και πάλι από την πολύ κάβλα. Τα γόνατά μου λύγισαν και ακούμπησα τις πατούσες μου στο πάτωμα. Τα δάχτυλά μου κινήθηκαν μόνα τους και έφτασαν στο μουνάκι μου. Χάιδεψαν απαλά τις μαύρες μουνότριχες και άνοιξαν τα μουνόχειλά μου διάπλατα. Έτριψα την κλειτορίδα μου που είχε γίνει σκληρή σαν ξύλο, και μετά έχωσα το μεσαίο δάχτυλο στη υγρή καυτή μουνότρυπα. Ανασήκωσα τη λεκάνη μου για να με βλέπουν καλύτερα καθώς γαμούσα το μουνάκι μου με το ίδιο το δάχτυλό μου. Έγλειψα το μεσαίο δάχτυλο του άλλου μου χεριού και το έφερα κάτω από τη μέση μου.

Γλίστρησα την παλάμη μου πάνω στα τρυφερά κωλoμέρια και μετά έτριψα με το σαλιωμένο δάχτυλο τον σφιγκτήρα στη χαράδρα ανάμεσά τους. Μ έναν υγρό θόρυβο το έχωσα στην κωλoτρυπίδα μου. Αφού οι παίδαροι ήταν τόσο μακριά γέμιζα τις δύο τρυπούλες του κορμιού μου με ότι είχα στη διάθεσή μου. Άρχισα να κουνάω τα δάχτυλα όλο και πιο γρήγορα, μέσα έξω, με τα μάτια μου καρφωμένα πάνω του. Ήθελα να τους βλέπω όση ώρα θα συνεχίζαμε να μαλακιζόμαστε και οι τρεις μαζί. Η γλώσσα μου έγλειψε επίμονα τα χείλη μου σαν να έκανα τσιμπούκι. Κανά δυο φορές έκανα και τις αντίστοιχες με όλο μου το κεφάλι. Τους έπιασε κάτι σαν αμόκ, μανία, κάτι τέτοιο. Κρατούσαν στο ένα χέρι τ αρχίδια τους και με το άλλο πήγαιναν το ταλαίπωρο πετσάκι που τώρα είχε ξεχειλώσει, πάνω κάτω με ξέφρενο ρυθμό.

Τα μάτια τους ήταν γουρλωμένα κι από τα ορθάνοιχτα στόματά τους έβγαιναν αφροί. Ήταν και οι δύο μούσκεμα στον ιδρώτα που έτρεχε ποτάμι από τα κορμιά τους. Λίγο ακόμα και θα έχυναν. Και εγώ όμως δεν πήγαινα πίσω. Οι μυς του κόλπου μου άρχισαν να συσπώvται και σύντομα οι σπασμοί αυτοί θα μεταδίδονταν σε όλο μου το κορμί. Τίναζα τη λεκάνη μου με μανία προς τα πάνω κι έχωνα και τα δύο μου δάχτυλα όλο και πιο βαθιά στις δύο ερωτικές τρυπούλες μου. Ήθελα να έχω και άλλα χέρια για να πασπατέψω, να τρίψω και να ζουλήξω με δύναμη τα βυζάκια μου που παραπονεμένα κάβλωναν μοναχούλια τους χωρίς να βρεθεί μια γλώσσα να τα γλείψει ή έστω ένα δάχτυλο να τα χαϊδέψει και να τα παρηγορήσει.

Ευτυχώς διαθέτω μεγάλη φαντασία! Έγειρα πίσω το κεφάλι μου και έκλεισα τα μάτια μου. Αμέσως δύο δυνατές αντρικές παλάμες χούφτωσαν τα βυζόμπαλά μου και μια ζεστή υγρή γλώσσα έγλειψε με επιδεξιότητα τις σκούρες ρωγίτσες μου. Το μεσαίο δάχτυλο του αριστερού μου χεριού, εκείνο που ήταν χωμένο στο μουνάκι μου, μετατράπηκε σε μια μαυριδερή πούτσα που προσπαθούσε να τρυπήσει τη μήτρα μου. Ήταν χοντρή και σφριγηλή και κόντευε να διαρρήξει τα τοιχώματα του κόλπου μου. Το άλλο δάχτυλο μεταμορφώθηκε σε μια λεπτή, μακριά, ροδόχρωμη ψωλή που παραβίαζε τη σφιχτή κωλοτρυπίδα μου.

Σχεδόν τις ένιωσα να ακουμπάνε μεταξύ τους μέσα στη σάρκα μου. Ήταν τόσο έντονη και αληθινή η αίσθηση των δύο καβλιών που με γαμούσαν ... τι λέω με ξέσκιζαν πρέπει να πω ... που σύντομα το μουνόχυμα ξεχύθηκε άφθονο στα σπλάχνα μου. Άφησα ένα δυνατό ουρλιαχτό να βγει από το στόμα μου, όταν ο κόλπος μου πλημμύρισε και τα υγρά κύλισαν από τα μουνόχειλα και μούσκεψαν τα μπουτάκια μου και έβρεξαν το χαλί στο πάτωμα. Άρπαξα όση ποσότητα μουνοχύματος μπορούσα και πασάλειψα τις μουνότριπες και την κλειτορίδα μου. Άφησα τον κώλο μου να ακουμπήσει στο δάπεδο και ανασήκωσα το κεφάλι μου.

Τους κοίταξα κατάματα, ανασαίνοντας βαριά, με τα χείλη μου μισάνοιχτα και τα μάτια μου θολά και είμαι σίγουρη ότι το βλέμμα μου ήταν σαν τρελής, έτσι όπως είχε συγκλονιστεί το κορμάκι μου. Οι τύποι δεν είχαν τελειώσει ακόμα. Μόλις όμως είδαν την άγρια έκφραση στο πρόσωπο μου, κούνησαν τα χέρια τους δυο τρεις φορές δυνατά και μετά κράτησαν σφιχτά τα καβλιά τους.

Δύο σιντριβάνια καυτού παχύρρευστου σπέρματος ξεχύθηκαν ταυτόχρονα και από τις δύο ψωλές. Άνοιξα τα χείλη μου σαν να προσπαθούσα να αρπάξω στο στόμα μου τα ψωλοχύματα. Αυτό τους τρέλανε και άρχισαν να ξανατραβάνε τα πουλιά τους. Συνέχισαν να μαλάζουν τους πούτσους τους για κάμποση ώρα, ακόμα και όταν δεν είχε μείνει σταγόνα σπέρματος να βγει από μέσα τους. Όταν επιτέλους σταμάτησαν, έπεσαν χαλαρωμένα, αλλά ήταν ακόμα χοντρά. Με λίγη προσπάθεια, ένα μικρό γλείψιμο για παράδειγμα, θα ήταν έτοιμα ξανά για δράση.

Το επόμενο πρωί με πήραν τηλέφωνο, δεν μου είπαν πώς το βρήκαν, είπαν όμως ότι ήθελαν να με γνωρίσουν από κοντά. Κανονίσαμε για σήμερα το βράδυ. ’Οταν με ρώτησαν με ποιον από τους δύο ήθελα να βρεθούμε, απάντησα αμέσως, χωρίς καν να το σκεφτώ: Και με τους δύο φυσικά!

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Η ΚΑΥΤΗ ΞΑΔΕΡΦΗ

Γεια χαρά, με λένε Γιωργο και θα σας διηγηθω μια ιστορία που μου συνεβη πριν λιγες μερες. Έχω μια ξαδερφη που με καυλωνε από μικρο (ειμαι 31 και παντρεμενος με μια πολύ ομορφη γυναικα που την λατρευω και η ξαδερφη είναι 25).

Εχουμε εξοχικο στην Χαλκιδικη και πηγαίνουμε εκει σχεδον κάθε σαββατοκυριακο. Το σπίτι είναι τεράστιο και σχεδον ποτέ δεν είμαστε μόνοι μας (με την γυναικα μου). Ετσι και αυτήν την φορά ήμασταν 10 άτομα όλοι συγγενείς. Μέσα σε αυτά φυσικά και η ξαδερφούλα. Από το σαββατο το απόγευμα με είχε φτιάξει το πουτανακι με το προκλητικό του ντύσιμο και με τον τρόπο που με κοιτούσε (καταλαβαίνετε , αν θέλει να σε τρελάνει μια γυναικα δεν είναι δύσκολο). Όλα κυλούσαν ήσυχα αλλά ο πούτσος μου ήταν στα χαι του (ετσι το λέμε με την γυναικα μου όταν έχει κάποιος από τους δυο μας καύλες και είμαστε με κόσμο, είναι το συνθηματικό μας). Ξέχασα να σας πω ότι είχα να γαμήσω πάνω από μήνα γιατί έκανε η γυναικα μου μια θεραπεία και δεν έκανε, μας το είχε απαγορέψει ο γιατρός της. Καταλαβαίνετε ότι το βράδυ δεν έγινε τίποτα ούτε με την γυναικα μου αλλά ούτε με την ξαδερφη. Μόλις έπεσα για ύπνο άρχισα να σκέφτομαι με ποιον τρόπο να βρεθούμε μόνοι με την ξαδερφη την άλλη μέρα για να την γαμήσω, κάτι που φάνηκε πως το ήθελε και αυτή. Μ` αυτές τις σκέψεις αποκοιμήθηκα.

Την άλλη μέρα ξύπνησα πρωί και την ώρα που έπινα το φραπεδακι μου στην βεράντα την βλέπω να έρχεται και παθαίνω ..φορούσε ένα νυχτικακι που χωρίς υπερβολές χωρίς να σκύψει φαινόταν το στρινγκακι της. Εγώ πάλι στα χαι μου. Μα είναι δυνατόν.

Μου λέει καλημέρα και γελάει γιατί κόντεψαν να μου βγουν τα μάτια. Μου λέει ηρέμησε και θα στα δείξω όλα. Αυτό ήταν, με ήθελε και έπρεπε να βάλω μπροστά το σχέδιο που σκεφτόμουν όλο το βράδυ.
Πριν προλάβω να της πω τίποτα έρχεται η γυναικα μου και ο θειος μου (ο αδερφός της μάνας μου και πατέρας της ξαδέρφης).

Πέρασε έτσι το πρωί και ήρθε η ώρα για την θάλασσα. Πήγαμε και εκεί πήρα την πρώτη δόση. Μπήκαμε στην θάλασσα και εγώ εξαφανίστηκα για να μην κάνω τίποτα και καταλάβουν οι υπόλοιποι. Εκεί που κολυμπούσα (ανάμεσα σε κάτι βράχια ) ακούω το όνομα μου και γυρνάω. Τι να δω ήταν η ξαδέρφη μου που ερχόταν από πίσω μου. Όταν ήρθε κοντά δεν είπε τίποτα και μου έπιασε αμέσως τον πούτσο. Τρελάθηκα. ¶ρχισε να μου τον παίζει κατεβάζοντας το μαγιό μου. Όταν κόντευα να χύσω μπαίνει κάτω από το νερό και μου κάνει ένα υποβρύχιο τσιμπούκι,( πρώτη φορά μου το έκαναν υποβρύχιο και σε όσους δεν το έχουν δοκιμάσει σας εύχομαι να το δοκιμάσετε σύντομα ). Μετά από λίγα δευτερόλεπτα χύνω στο στόμα της και αμέσως με φιλάει στο στόμα και γεμίζει το στόμα μου χύσια!!! Το πουτανάκι δεν τα ήπιε και μου έδωσε να τα δοκιμάσω λέγοντας μου: στο σπίτι είναι η σειρά σου δίνοντας μου υπόσχεση για αργότερα.

Το μεσημέρι μετά το μεσημεριανό μας φαγητό και το πολύ ποτό όλοι πήγαν για ύπνο. Εγώ είπα ότι θα πάω για καφέ στην καφετερία και για καλή μου τύχη δεν ήθελε να έρθει κανείς μαζί μου. Παίρνω το αυτοκίνητο και φεύγω. Δύο στενά πιο πάνω το αφήνω και γυρνάω στο σπίτι με τα πόδια. Όλα ήσυχα. Μπαίνω στο δωμάτιο της ξαδέρφης που με περίμενε φορώντας μόνο ένα τάνγκα. Ήταν η μόνη που είχε καταλάβει το ψέμα μου.

Έτσι όπως ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι ορμάω ανάμεσα στα πόδια της και σκίζοντας το μικροσκοπικό της κιλοτάκι αρχίζω να την γλείφω (είναι το δυνατό μου σημείο και η γυναίκα μου, μου λέει ότι στο γλείψιμο είμαι παγκόσμιος πρωταθλητής με διαφορά από τον δεύτερο ) το μουνάκι της είχε γίνει μούσκεμα και σειρά είχε η κωλοτρυπίδα της. Με το που την ακουμπάω την γλώσσα μου εκεί τρελάθηκε δεν με έχουν ξαναγλύψει ποτέ εκεί μου λέει, δεν έχω αφήσει κανέναν να με ακουμπήσει εκεί. Είναι παρθένο το πουτανάκι από πίσω σκέφτηκα εδώ είμαστε. Όντως η κωλοτρυπίδα της ήταν πολύ σφιχτή. Μετά γυρνάω σε στάση 69 και ενώ την έγλειφα μια τον κώλο της και μια το μουνάκι της βάζω και τον πούτσο μου στο στόμα της και αρχίζει ένα τρελό γλείψιμο. Την νιώθω να χύνει και της πετάω τα χύσια μου όλα στο λαρύγγι της. Εγώ όμως μαζεύω όσα υγρά της μπορώ και γυρνάω και την φιλάω!!! Τα έπαιξε γιατί δεν περίμενε κάτι τέτοιο. Σου το χρωστούσα της λέω και αρχίσαμε να γελάμε.

Έλα όμως που ο πούτσος μου δεν έλεγε να πέσει και μόλις τον είδε έρχεται και κάθετε επάνω μου. Μπήκε με την μια μέσα μια και η μουνάρα της ήταν μούσκεμα. Όπως ήταν από πάνω μου με μια κίνηση την γυρνάω στο πλάι και αρχίζω να της τον καρφώνω δυνατά. Μετά την στήνω στα τέσσερα και αρχίζω να της βάζω κωλοδάχτυλο. Πήγε να διαμαρτυρηθεί αλλά μου λέει : μετά από ένα τόσο τέλειο γλείψιμο βάλε μου και δάχτυλο αλλά σιγά μην με πονέσεις . Όπως την γαμούσα την μουνάρα τον βγάζω και την ακούω να λέει : βάλτο πάλι μέσα και την λέω πως ήρθε η ώρα να νιώσει την απόλυτη ηδονή αυτή κατάλαβε αλλά ήξερε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα και ήμουν αποφασισμένος και έτσι περίμενε με αγωνία.

¶ρχισα να τον τρίβω στην κωλοτρυπίδα της και να τον σπρώχνω σιγά σιγά μέχρι που μπήκε μέσα ο μισός περίπου και σταμάτησα μέχρι που την ένιωσα να χαλαρώνει και της τον κάρφωσα με μια απότομη κίνηση. Η ξαδερφούλα μούγκρισε από τον πόνο αλλά εγώ συνέχισα και μετά από λίγο άρχισε να βογκάει από ηδονή και να λέει : ναι έτσι σκίσε την κωλάρα μου, είμαι όλη δικιά σου, κανείς δεν με έχει γαμήσι ποτέ τόσο τέλεια κ.λ.π. . Σ`αυτό το διάστημα έπαιζα με την μουνάρα της και την ένιωσα να χύνει στα χέρια μου δύο φορές και εγώ έβαλα τα δάχτυλα μου στο στοματάκι της και τα έγλειφε. Σε λίγο έχυσα και εγώ πάνω στην κωλοτρυπίδα της και συνέχισα να την γαμάω τον κώλο μέχρι που μου ξαναήρθε και την έχυσα στο προσωπάκι της.

Αυτή εξουθενωμένη νόμιζε πως τελειώσαμε αλλά εγώ ήθελα κάτι ακόμα που μου αρέσει πολύ και ήμουν σίγουρος ότι δεν της το είχε κάνει κανείς. Την ξαπλώνω ανάσκελα και αρχίζω να της βάζω τα δάχτυλα μου ένα-ένα. Μόλις της έβαλα τέσσερα άρχισε να ζορίζεται, την χαλάρωσα ακόμα λίγο και μετά της έβαλα και το πέμπτο και σιγά-σιγά όλο τον καρπό μου μέχρι που έχυσε. Μετά της έδωσα το χέρι και μου το έγλειψε όλο μέχρι τον καρπό. Αυτό ήταν το καλύτερο γαμήσι που μου έκαναν ποτέ μου λέει, καλοπερνάει η γυναικούλα σου.

Δεν της το είπα αλλά και για μένα ήταν το καλύτερο γαμήσι της ζωής μου. Υποσχεθήκαμε να δώσουμε συνέχεια και περιμένουμε την πρώτη μας ευκαιρία !!!!!

Δραμινή ώριμη milf

"Την Α. τη γνώρισα μέσα από κοινές παρέες. Σεξυ, ευάλωτη λόγω χωρισμού, σε ηλικία 48 οπότε και διψασμένη για έρωτα.Εγώ ένα άντρας μεγαλύτερός της αλλά με δυνατή σεξουαλική ζωή. Βγαίναμε συχνά και παρατηρούσα ότι η ίδια άρχισε να με ερωτεύεται δυνατά. Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να την απολαύσω σεξουαλικά. Η ίδια όμως ήταν τον μεγάλων λόγων και του έρωτα. Οπότε πήγαινα με τα νερά της.


Της μιλούσα για έρωτα και έβλεπα να με ερωτεύεται παράφορα. Εγώ ήμουν ήδη σε μια σχέση αλλά σεξουαλικά δεν καλυπτόμουν απόλυτα. Άλλωστε έχω τη καύλα μέσα μου.
Κάποια στιγμή ήρθαμε αρκετά κοντά. Αυτό ήταν. Το καλοδιατηρημένο της κορμί ήταν στα χέρια μου. Γρήγορα με ξενέρωσε γιατί στο σεξ ήταν σαν άβγαλτη. Όμως λόγω του πόθου της τη διαχειρίστικα όπως ήθελα.
Μέσα στο αμάξι μου, έκανε σαν να ήταν πρώτη της φορά, πίπα. Στο μικρό της στοματάκι πήρε τον πελώριο πούτσο μου και αμέσως άρχισε να τον ρουφάει. Τα μικρά βυζιά της ήταν μέσα στις χούφτες μου. Ρουφούσε δυνατά το καυλί μου ενώ της έχωνα δαχτυλό. Ήταν τόσο καυλωμένη που με μιας σήκωσε το φόρεμα και έκατσε στον πούτσο μου δίχως προφύλαξη. Άρχισα να τη γαμάω και να ουρλιάζει μέχρι που έχυσε. Έτρεμε από καύλα. Όπως ήταν μέσα μου με τα υγρά της να τρέχουν από το ξεσκισμένο της μουνί, την έχυσα μέσα της. Ήταν τόσο υπάκουη. Αυτό με έκανε να θέλω να την παίξω μιας και δε με απασχολούσαι το συναισθηματικό, όσο το σεξ μαζί της.
Σύντομα ξαναβρεθήκαμε. Πήγαμε σπίτι της. Εκεί αμέσως την ξάπλωσα στη κρεβατοκάμαρα της και ζήτησα να πάρει πάλι τη ψωλή στο στόμα της. Δεν αρνήθηκε και άρχισε να με πιπώνει. Ήθελα να τη χύσω και να πιει τα καυτά χύσια μου. Αρνήθηκε αλλά της μπούκωσα το στόμα και αμέσως δέχτηκε μια καλή ποσότητα. Ήταν τόσο καυλωμένη που αμέσως μετά παρακαλούσε να τη γαμήσω. Σε λίγο το καυλί μου ήταν μέσα της.
Της άνοιξα τα πόδια και άρχισα να τη γαμάω δυνατά, ούρλιαζε από καύλα. Το ξυρισμένο μουνάκι της έχυνε ασταμάτητα. Βγήκα από το μουνί της και την έχυσα παντού! Το απόλαυσε.
Συζητώντας με ένα φίλο της σεξουαλικές ορέξεις της κατά τα άλλα σεμνής κυρίας, του ζήτησα να τη γαμήσουμε μαζί στις προσεχές ημέρες που θα πηγαίναμε στο παραθαλάσσιο εξοχικό της.
Με τον φίλο συννενοήθηκα να έρθει βόλτα σε ανύποτπο χρόνο ώστε να την ξεσκίσουμε παρέα. Δυστυχώς ο φίλος δε μπόρεσε να έρθει, ενώ κρατούσα το κορμί της συνέχεια καυλωμένο για να έχει διάθεση. Όταν της το πρότεινα ήταν αρνητική. Ήθελε να ανήκει σε εμένα. Εγώ πάλι ήθελα να ικανοποθώ τις καύλες μου. Αφού δε βόλεψε το τριο, τη ξέντυσα στη κουζίνα και την πήρα δυνατά στα τέσσερα. Η καλοσχηματισμένη κωλάρα της έγινε κατακόκκίνη από τις φάπες. Φώναζε σαν πουτάνα. Το μουνί της έχυνε ασταμάτητα. Όπως ήταν στα 4 της έβαλα και κωλοδάχτυλο. Της άρεσε. Έχυσε δυνατά. Αμέσως κι εγώ μέσα της, γεμίζοντας το μουνί της με καυτό χύσι.
Από εκεί και πέρα πολλές φορές παρθήκαμε και το έπαιζα ερωτευμένος μαζί της. Πλέον δε βλεπόμαστε αλλά πιστεύω πως έχω τον τρόπο μου να της ξεσηκώσω τη καύλα της.
Αυτά από την ώριμη milf Δραμινή κυρία Α."

Η 40αρα milf

Γεια σας. Ονομαζομαι Κωστας και η ιστορια που θα σας διηγηθω συνεβη περυσι το καλοκαιρι.
Στα 33 μου χρονια λοιπον ελευθερος και ωραιος που λενε μια ασχετη μερα ξεκινησα να συνομιλω με μια ομορφη γυναικα στο feisbook τη Μαριελενα.Ηταν μια γυναικα 40 χρονων με πολυ ωραιο κορμι στο 1,75 περιπου καστανοξανθη με υπεροχα ποδια που φροντιζε στις φωτογραφιες να τα επιδεικνυει.

Στην αρχη μιλουσαμε πολυ γενικα και αοριστα. Μου ειπε οτι ηταν χωρισμενη απο ενα γαμο που ειχε κανει στα 20 της και ειχε και εναν γιο 18 χρονων.Απο τη συνομιλια μας που κρατησε αρκετες μερες μου εδειχνε οτι γουσταρε που μιλουσε μαζι μου κ απολαμβανε το φλερτ που της εκανα. Ανταλλαξαμε τηλεφωνα και ειπαμε μια μερα να κανονισουμε να παμε για καφε κ να γνωριστουμε απο κοντα.
Ενα Σαββατο πρωι λοιπον με παιρνει στο τηλεφωνο και μου λεει αντι να πιουμε καφε σε μια καφετερεια αν ηθελα να πηγαιναμε για μπανιο στη θαλασσα. Χωρις να το σκεφτω καθολου δεχτηκα αμεσως. Κανονισαμε λοιπον να παω με το αμαξι να την παρω οχι απο το σπιτι της αλλα απο ενα σημειο που θα με περιμενε. Μολις σχολασα απο τη δουλεια πηγα σπιτι αλλαξα και ξεκινησα να τη συναντησω. Εφτασα στο προκαθορισμενο σημειο και ειδα τη Μαριελενα να με περιμενει εξω απο το αυτοκινητο της. Ηρθε και μπηκε στο αμαξι μου. Χαιρετηθηκαμε καπως αμηχανα και ξεκινησαμε για την παραλια. Στη διαδρομη μιλουσαμε για διαφορα πραγματα κ ετσι η αμηχανια εφυγε κ αποκτησαμε ανεση μεταξυ μας.Φτασαμε στην παραλια και αραξαμε σε δυο ξαπλωστρες. Η ζεστη ομως ειχε βαρεσει κοκκινο με αποτελεσμα να γδυθουμε κ να πεσουμε στο νερο. Την ωρα που εβγαζε τα ρουχα της κ εμενε με το μαγιο της ειδα τι υπεροχο κορμι ειχε κ φουντωσε ο ποθος μεσα μου. Αφου κολυμπησαμε για καμποσα λεπτα κανοντας χαβαλε μεταξυ μας κανω την κινηση κ την πιανω απ τη μεση της κ την κολλαω πανω μου. Χωρις να πει λεξη οπως ειμασταν στο νερο τυλιξε τα ποδια της γυρω απ τη μεση μου. Αυτο ηταν.... Αρχισαμε να δινουμε κατι παθιασμενα γλωσσοφιλα που φανερωναν ποσο καβλωμενοι ειμασταν ο ενας για τον αλλον. Ο πουτσος μου ειχε σκληρινει πολυ και οπως ηταν κολλημενη πανω μου αρχισε να τριβεται. Ηθελα να βγαλω το καβλι μου να της παραμερισω το μαγιο και να την παρω εκει στα ορθια μες στο νερο.
-Οχι εδω μωρο μου.... μου ψυθιρισε στο αυτι. Εδω εχει κοσμο.
-Δεν αντεχω μουνακι μου της απαντω... Εδω και καιρο θελω να σε κανω δικη μου.
Βαζει το χερι της μεσα απ το μαγιο μου πιανει το χοντρο μου καβλι και αρχιζει να το μαλακιζει με αργες κινησεις. Αν και μες στο νερο εχω παρει φωτια και το μονο που θελω ειναι να την πηδηξω. Βαζω το χερι μου πισω στον κωλο της κ νιωθω καθως γλιστραει το δαχτυλο μου στο μουνακι της ποσο υγρο εχει γινει απ την καβλα. Τελικα σταματησαμε για να μη γινουμε θεαμα στον κοσμο και κολυμπησαμε λιγο ακομα για να ηρεμησουμε απ την καβλα βγηκαμε εξω και ξαπλωσαμε για να στεγνωσουμε.Οση ωρα ειμασταν εκει μιλουσαμε μονο για σεξ και τιποτα αλλο, τοση καβλα ειχαμε πανω μας.
Η ωρα ομως περασε και αποφασισαμε να φυγουμε. Μπηκαμε στο αμαξι κ ξεκινησα. Δεν ηθελα να αποχωριστουμε ετσι ομως και εστριψα το αυτοκινητο σε ενα χωματενιο δρομακι που οδηγουσε σε μια ερημη περιοχη γεματη πευκα. Η Μαριελενα καταλαβε για ποιο λογο εστριψα εκει αλλα δεν σχολιασε τιποτα. Εκει στα δεντρα λοιπον παρκαρα το αμαξι πισω απο κατι ψηλους θαμνους ωστε να μη φαινομαστε απο κανεναν.
Με το που εσβησα τη μηχανη χωρις λογια και δισταγμους πεφτουμε ο ενας πανω στον αλλον και ξεκιναμε τα γλωσσοφιλα ενω ταυτοχρονα πεταμε απο πανω μας οτι φορουσαμε και μενουμε εντελως γυμνοι. τρελαινομαστε στα φιλια ενω το χερι μου εχει κατεβει στο μουνακι της κ της το παιζω και αυτη εχει πιασει το κονταρι μου και το μαλακιζει.Με το στομα μου αρχιζω να ρουφαω τις ρωγες της ενω το δαχτυλο μου το βυθιζω ολο μεσα στο μουνακι της κανοντας την να μαλακιζει την πουτσα μουπιο εντονα και να βγαζει αναστεναγμους καβλας.
Δεν αντεχω αλλο, πρεπει να την πηδηξω επειγοντως γιατι η πουτσα μου θα εκραγει. Της προτεινω να παμε στο πισω καθισμα που ειναι σχετικα πιο ανετα. Ετσι λοιπον καταληγουμε στο πισω καθισμα αυτη ανασκελα και γω απο πανω της.
-Ελα μωρο μου ακουω να μου λεει.... Παρε με!!!
Σκυβω και φτυνω πανω στο μουνι της. Φερνω το καβλι μου και αρχιζω να πιεζω για να μπω μεσα της. Το μουνακι της στενο και το καβλι μου χοντρο δυσκολευεται να μπει.Βυθιζεται σιγα σιγα μεσα της ενω βγαζει μια φωνη πονου και καβλας μαζι. Εγω συνεχιζω τη διεισδηση μεχρι που το καβλι μου εφαρμοζει τελεια μεσα στο καυτο μουνακι της. Με τυλιγει με τα ποδια της γυρω απ τη μεση μου κ αρχιζω να μπαινοβγαινω αργα αργα και σταθερα μεσα της. Νιωθω την υγρασια του μουνιου της να γινεται ολο και πιο εντονη και συνεχιζω το αργο και σταθερο καρφωμα του καυτου μουνιου της. Στην τοση ησυχια που επικρατει μονο οι οι αναστεναγμοι μας ακουγονται. Το μουνακι της εχει πλεον ανοιξει και την καρφωνω πολυ πιο ανετα τωρα. Ετσι λοιπον επιταχυνω τις κινησεις μου πιο δυνατα και πιο γρηγορα τωρα. Η στενοτητα του αυτοκινητου δεν μας επιτρεπει να αλλαξουμε σταση και μενουμε κολλημενοι ο ενας πανω στον αλλον και οι αργες διεισδυσεις εχουν μετατραπει σε ενα ξεφρενο και δυνατο γαμησι χωρις ανασα μεχρι που νιωθω τα μπουτια της να με σφιγγουν γυρω απ τη μεση μου.
Καταλαβαινω οτι θα χυσει πλεον η γκομενα την αγκαλιαζω σφιχτα και καθως δυναμωνω και αλλο το ανελεητο καρφωμα της μητρας της της λεω με πνιχτη φωνη....
-Μωρο μου εκφρασου ελευθερα....
Τοτε αυτοματως με αγκαλιαζει σφιχτα γυρω απ το λαιμο μου και φωναζει ...
-Μωροοοοοοοο μουυυυυυ χυνωωωωωωωωωωωωωωωωω....
ενω αισθανομαι μεσα στο μουνι της να ανατιναζονται καυτα ζουμια να μου μουσκευουν τον πουτσο και να τρεχουν πανω στο καθισμα του αυτοκινητου.
Απο αυτη και μονο την αισθηση βγαινω απ το μουνι της και οπως το καβλι μου σταζει και γυαλιζει απ τα υγρα της το πιανει και μετα δυο της χερια και το μαλακιζει δυνατα και γρηγορα... Δεν αργω πολυ.... Το καυτο μου σπερμα πεταγεται αποτομα πανω στο κορμι της και σκορπιζεται σε μεγαλη ποσοτητα στην κοιλια της και στο στηθος της ενω τα βογγητα μας σχιζουν την ησυχια του δασους.
Επεσα ξεπνοος πανω της και της εδωσα ενα βαθυ φιλι στο στομα.
Μολις ηρεμησαμε και ντυθηκαμε χωρις να πουμε κατι αλλο την πηγα στο σημειο που ειχε παρκαρει για να παρει το αμαξι της... Μεχρι να φτασουμε μου ειπε οτι περασε τελεια και ηταν μια συγκλονιστηκη καβλα αυτη που εζησε μαζι μου που θα επαναλαμβανοταν παλι. Στο τελος κατεβαινοντας μου εδωσε ενα γλωσσοφιλο κ εφυγε με την υποσχεση να εχουμε καλυτερη συνεχεια....

Ιδιωτική Παραλία

Γεια σας είμαι λίνα και θα σας διηγηθώ μια περιπετειουλα που είχα τον Ιούνιο με το αγόρι μου τον Δημήτρη έχουμε ένα χρόνο κοντά σχέση περνάμε τελεία μαζί σε όλους τους τομείς είμαστε ένα ζευγάρι χωρίς ταμπού και μας αρέσει να ζούμε την κάθε στιγμή.

Μπήκε το καλοκαιράκι και αρχίσαμε τα μπάνια ο Δημήτρης είχε ανακαλύψει ένα μικρό κολπίσκο στην Αρτέμιδα πολύ prive beach πηγαίνουμε από πέρυσι εκεί ο Δημήτρης έχει χόμπι το ψάρεμα έχει ένα μικρό φουσκωτό και έτσι βρήκε την παραλία κατεβαίνεις και με τα πόδια αλλά είναι τόσο κρυμμένη που αν δεν την ξέρεις δεν την βλέπεις είναι τελεία κάνουμε τον γυμνισμό μας τα παιχνίδια μας έρχονται φίλοι μας κατασκηνώνουμε από παρασκευή και φεύγαμε την Κυριακή.



Ήρθε η παρασκευή ετοιμαστήκαμε μαζέψαμε τα πράγματα μας και φύγαμε θα πηγαίναμε μονοί μας τελεία !!!
Φτάσαμε κατεβάσαμε τα πράγματα μας από το φουσκωτό έκανε μια ζεστή ανυπόφορη στάζαμε και δυο μας στήσαμε την σκηνή και όλο μας τον εξοπλισμό
Φόραγα ένα λευκό παρεο και μαγιό string τα έβγαλα και μπήκα στη θάλασσα να δροσιστώ βούτηξε και ο Δημήτρης αρχίσαμε τα παιχνίδια μας τα πειράγματα μας ήμουν πολύ καυλωμένη όλο αυτό γυμνή να κάνω μπάνιο με καύλωνε πολύ το ίδιο και τον Δημήτρη που φαίνονταν συνεχώς .

Η ώρα ήταν τρεις ο Δημήτρης μου λέει βιαστικά πάω για ψάρεμα ετοιμάστηκε πηρέ το φουσκωτό και έφυγε ξάπλωσα και τον έβλεπα όλο πιο πολύ να απομακρύνεται μέχρι που τον έχασα έκανα ηλιοθεραπεία όπως ήμουν καυλωμένη και άλειφα το λαδί πάνω μου όλο και πιο πολύ καύλωνα άνοιξα τα πόδια μου διάπλατα έκλεισα τα μάτια μου είχα βάλει τα ακουστικά και άκουγα μουσική και έπαιζα το απαλό μουνακι μου ο ήλιος έκαιγε και το κορμί μου έβγαζε φλόγες φανταζόμουν ότι κάποιος με έπαιρνε μάτι όλο και κάποιος ψαραντουφεκας πέρνα από εδω ότι ήταν εδω Δημήτρης και πηδάνε με ένα άλλον άντρα και έχυνα αμέσως με τον Δημήτρη όλο λέγαμε να κάνουμε διάφορα σχήματα αλλά μέναμε εκεί δεν είχαμε τολμήσει σε κάποια φάση με πηρέ ο ύπνος νιώθω ένα χάιδεμα στο χέρι μου και φαντάστηκα ότι γύρισε ανοίγω τα μάτια μου και τι να δω βλέπω τον κολλητό μας φίλο τον Κώστα σηκώνομαι επάνω τυλίγω την πετσέτα γύρω μου αλαφιασμένη μου λέει ηρέμησε νόμιζα ότι έπαθες κάτι σου φώναζα από μακριά σε έπαιρνα στο κινητό και δεν απαντούσες ούτε εσύ ούτε και Δημήτρης και τόλμησα να έρθω κοντά συγγνώμη δεν γινόταν αλλιώς ,μου είπε ο Δημήτρης να έρθω για ψάρεμα στις 3:30 και ήρθα αλλά δεν πειράζει φεύγω όχι καλέ κάτσε δεν πειράζει φέρε τα πράγματα σου (ο Κώστας είναι κολλητός μας φίλος πολύ καλό παιδί και παίδαρος και η αλήθεια είναι αυτός που ήταν στις φαντασιώσεις μας με τον Δημήτρη) η Νένα που είναι είπα στον Δημήτρη έχει γάμο θα έρθει αύριο το πρωί πήγα στην σκηνή έβαλα το μαγιό μου string παρακαλώ δεν είχα πάρει τίποτα άλλο μαζί μου και δεν είχα πάρει καθόλου επάνω μονό μια μπλούζα ένα σορτς και το πάρεο το φόρεσα και βγήκα είχε ήδη πέσει μέσα στην θάλασσα πήρα τον Δημήτρη τηλέφωνο δεν σήκωνε το πιο συνηθισμένο το πιο γρήγορα να γυρίσει είναι ένα τρίωρο έκατσα στην πετσέτα μου έβραζα από την ζεστή το παρεο κολλούσε επάνω μου το έβγαλα το τύλιξα γύρω από το στήθος μου όσο μπορούσα να το καλύψω μου έκανε νόημα να του πετάξω την μάσκα του πήρα και την δίκια μου και πήγαμε να χαζέψουμε τον βυθό το πάρεο μου μόλις μπήκα στο νερό έγινε διάφανο σαν μην το φόραγα έκανα μια βουτιά για να τον φτάσω κοντά του και έφυγε από πάνω μου βούτηξε και μου το έπιασε μου λέει με ειρωνικό ύφος το χρειάζεσαι αυτό του λέω όχι αφού τώρα τα έχεις δει όλα αυτό μας πείραξε με μια κίνηση το πέταξε έξω φορέσαμε τις μάσκες και ξεκινήσαμε τις βόλτες με ακολούθησε από πίσω ήξερα ότι με χάζευε όλο βουταγε από κάτω μου έβλεπα το καβλι του έτοιμο να εκραγεί από το μαγιό βγήκα έξω πρώτη φόρεσα το παρεο γύρω στο στήθος μου ότι μπορούσα να καλύψω με κοιταγε επίμονα στο στήθος μου και το string μου είχαν γίνει διαφάνεια και φαινόντουσαν όλα και το στήθος μου και το μουνακι μου καθαρά τον είχα καυλώσει απίστευτα ήθελα να τον φάω και από το βλέμμα του και αυτός το ίδιο μου λέει από τι βλέπω ο Δημήτρης θα αργήσει να γυρίσει πάω να ξαπλώσω και εγώ στην σκηνή να σε αφήσω στη ησυχία σου να συνεχίσεις αυτό που έκανες κατάλαβα ότι με είδε που αυνανιζόμουν κοκκίνισα μου λέει σταματά καλέ δεν έγινε τίποτα το μονό που μπορώ να σου πω είσαι τελεία και πήγε για ύπνο έβγαλα το παρεο μου έβαλα λαδί και ξάπλωσα δεν περασε πολύ ώρα ξανά έξω μου λέει πολύ ζεστή δεν αντέχετε με τίποτα γύρισα μπρούμυτα να μην έχω το στήθος μου στην κοινή του θεά βούτηξε μέσα στην θάλασσα και ξαναβγήκε μου λέει να σου βάλω λαδί φυσικά ξεκίνησε ένα τέλειο μασάζ σε όλη μου την πλάτη αφέθηκα στα χεριά του έλιωσα μπορώ να πω όλο ανασηκωνόμουν και κοίταζα πίσω στην θάλασσα μήπως ερχόταν ο Δημήτρης μου λέει τι κοιτάς καλέ θα αργήσει σίγουρα σιγά μην γυρίσει νωρίς αυτή ήταν και η αλήθεια του έδωσα θαρρος να ανέβει επάνω μου για καλύτερα να κατεβει στα ποδια μου και αρχισε το ψιλοχουφτομα με δικια μου συγκαταθεση πιο ψηλα σε παρακαλω ανάμεσα στα ποδια μου ανασήκωνα το κωλο μου να περνά ανάμεσα τα χεριά του χαμηλά στην κοιλιά μου μπορώ να πω ότι έχυνα από καβλα με μια κίνηση γυρνάω καλύπτω με τα χεριά μου το στήθος μου του λέω θέλω και μπροστά στους ώμους και στα χεριά άμα μπορείς φυσικά μου απαντά μου κατεβάζει τα χεριά μου αμέσως αρχισε να χαϊδεύει το στήθος μου σφιχτά να αναστενάζει να έχει κοκκινίσει μου λέει δεν αντέχω άλλο δεν μπορώ και συνέχιζε να με χαϊδεύει όλο πιο γρήγορα και έβαζε της άκρες των δάκτυλων του μέσα από το μαγιό μου καύλωσα πολύ και σήκωσα το χέρι μου και του χάιδευα πάνω από το μαγιό του τον πουτσο του που ήταν τεράστιος εκεί αναστέναζα πιο γρήγορα από αυτόν με μια κίνηση μου χώνει τα δάκτυλα του μέσα μου έχυνα και βογκούσα δυνατά το καβλι του είχε βγει όλο από το μαγιό του το κατεβάζω το πιάνω και τον βάζω στο στόμα μου και το παίρνω όλο με λυσσά μέσα μου με την τέταρτη φορά δεν πρόλαβα και με γέμισε με τα καυτά χυσια του σκύβει μου βγάζει το string μου και οι δυο γυμνοί πέφτουμε στην θάλασσα τα κορμιά μας έκαιγαν ήμασταν αγκαλιά και μου λέει να είσαι σίγουρη ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο θα περάσουμε τελεία θα δεις είχα πολλές ενοχές αλλά και περισσότερες καύλες χάιδευα τον πουτσό του και αυτος το μουνακι μου κολυμπήσαμε μέσα βαθειά και όλο σκεπτόμουν αυτό που μου είπε τον ρωτώ τι εννοούσε και μου είπε την ατάκα του Δημήτρη ζήσε την κάθε σου στιγμή με πιάνει από το χέρι και κολυμπήσαμε προς τα έξω έκατσα μπρούμυτα στα ρηχά ήρθε από πάνω μου και τριβόταν ο πουτσός του ήταν τεράστιος και σκληρός έσπρωχνε πιεστικά το μουνι μου ανασήκωσα το κωλαράκι μου έκατσα στα τέσσερα και του είπα τώρα θέλω να με σκίσεις μπήκε πολύ αγρία μέσα μου που ούρλιαξα από ηδονή και του φώναζα να με ξεσκίσει όλο πιο δυνατά πάνω στην καυλά του μου λέει ο Δημήτρης μου είπε θέλω να γυρίσω και να το έχεις ξεσκίσει το μωρό μου εκεί κάπου σταμάτησα αλλά με βούτηξε από τα μαλλιά και με γαμούσε ακόμα πιο αγρία με γύρισε απότομα να κοιτάζω προς την θάλασσα έβλεπα να έχει φτάσει κοντά το φουσκωτό του Δημήτρη τραβήχτηκα εμπρός να φύγω και με μια κίνηση με παίρνει αγκαλιά κάθεται κάτω και με βάζει από πάνω του και με γάμαει όλο πιο δυνατά μέχρι που έφτασε ο Δημήτρης ήρθε από πάνω μου το κοίταζα με ένα ύφος στενοχωρημένο μου λέει έλα μωρό μου δώστα όλα σκίσε τον όπως μου έλεγες στις φαντασιώσεις σου έλα καυλα γαμησε τον και με χάιδευε το στήθος μου με σηκώνει με βάζει στα τέσσερα έρχεται από πίσω μου και ξεκίνα να με πηδαει Κώστας ήρθε μπροστά μου και μου έτριβε στην μούρη μου το καυτό καυλι μου φωνάζει ο Δημήτρης παρτον μωρό όλο μέσα στο στόμα σου του το άρπαξα στο στόμα μου και του τον έγλυφα όπως πριν όλο μέσα στο στόμα μου ήταν καυλα με γαμούσαν δυο άντρες έχυνα συνεχεία τους ζήτησα να με πάρουν και δυο μαζί ο Δημήτρης μπήκε από πίσω μου και Κώστας στο μουνακι μου και εναλλάξ με είχαν ξεσκίσει έτρεμα ολόκληρη από την ηδονή σηκώθηκαν και τέλειωσαν παντού πάνω μου γέμισα καυτά χυσια σε όλο το κορμί μου εκεί μου τέλειωσαν όλες οι δυνάμεις μου με αποτελειώσαν δεν είχα τα κουράγια να μπω στην θάλασσα να πλυθώ με πηρέ αγάλια ο Δημήτρης και με έβαλε μέσα ξαπλώσαμε και τρεις με είχαν ανάμεσα τους έδωσα από ένα καυτό φιλί ο Δημήτρης μωρό τελεία είσαι καυλα μεγάλη λέει Κώστας και ήταν μονό η αρχή δεν μπορούσα να φανταστώ τι θα ακολουθούσε με τα από ώρα σηκωθήκαμε πήγαμε στην σκηνή ετοίμασε ο Δημήτρης το ντους και κάναμε μπάνιο και τρεις μας με σαπούνιζαν και δυο του με είχαν βάλει ανάμεσα τους και με έτριβαν τα καβλία τους ήταν σηκωμένα ξανά σκύβω και παίρνω στο στόμα μου το καβλι του Κώστα που ήταν συνεχώς όρθιο μπορώ να πω !!!! ο Δημήτρης χαϊδεύει το ξεσκισμένο μουνακι μου τα βάζω και τα δυο μπροστά μου και τους έγλυφα συνεχώς ήταν τελεία δεν μπορούσα να καταλάβω με είχε πιάσει μια λυσσά είχα γίνει μια αχόρταγη γυναίκα.

Πήγαμε στην σκηνή είχε αρχίζει να ο ήλιος να πέφτει πήγε ο Κώστα και έφερε φαγητό και μπύρες φάγαμε και άρχισα να λέω στον Δημήτρη πως με περιποιήθηκε ο φίλος του το πρωί είχαμε καυλώσει όλοι μας είμαστε αγκαλιά και πίναμε έχουμε αρχίσει να νυστάζουμε μια κούραση της ημέρας μια το ποτό και ώρα ήταν ακόμα 10 ήμασταν λιώμα με πηρέ ο ύπνος στην αγκαλιά τους σε μια φάση ξυπνώ και είμαι στην σκηνή ανάμεσα τους έκανε πολύ ζεστή βγήκα έξω τελεία μονό το φως του φεγγαριού φώτιζε έβγαλα το μπλουζάκι μου και το σορτς μου και βούτηξα στην θάλασσα να δροσιστώ και αναπολούσα αυτά που μου είχαν συμβεί έκλεινα τα μάτια και έβλεπα όλες τις εικόνες από το πρωί και καύλωνα πολύ μπορώ να πω μόλις χάιδεψα το μουνακι μου με διαπέρασε ένα ρίγος ηδονής σε όλο το κορμί μου και έβγαλα μια βάρια ανάσα ακούω ένα θόρυβο ανοίγω τα μάτια μου βλέπω να βγαίνει ο Κώστας από την σκηνή έρχεται κοντά μου βγάζει το σορτς του και βουτήξει και αυτος έρχεται διπλά μου πολύ ζεστή μωρό έχει και μου χαϊδεύει το πρόσωπο μου τον ρωτώ η Νένα θα έρθει αύριο μου απαντά ναι γνωρίζει κάτι όχι φυσικά αλλά θα περάσουμε τελεία είχα αρχίσει να τον χαϊδεύω φιλιόμαστε πολύ παθιάρικα και του έλεγα δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που γίνεται ούτε στα πιο τρελά όνειρα μου απαντάει το ίδιο έχω τόσες καβλες για σένα που δεν λέγονται ξέρεις πόσες φόρες σε έχω φανταστεί να σε πήδαω στις φαντασιώσεις μας και της δίκες μου και της Νένας πάντα σας έβαζα μέσα αλλά η Νένα είναι λίγο συντηρητική δείχνει πολύ πουτανι σε όλα τις αλλά με εσάς κολαγε αρχίζει να με φίλαει πολύ αγρία με γυρναει ανάσκελα ανοίγω τα ποδια μου και όπως ήμασταν μέσα στο νερό προσπαθεί να με γαμησει τραβιόμουν όλο προς τα έξω και όλο προσπαθούσε να μπει μέσα μου με λυσσά ακουμπώ την πλάτη μου στα ρηχά μπαίνει μέσα με δύναμη ούρλιαξα γαντζώθηκα πάνω του και ξεκίνησε να με γαμαει ασταμάτητα το μουνι μου είχε πάρει φωτιά έχωνε τα δάκτυλα στο στόμα μου στον κολο μου με είχε πεθάνει μου λέει μωρό σε ξεσκίζω φώναζα γόμησε με γαμαμε μου λέει φώναξε καριολα να σηκωθεί ο Δημήτρης φώναξε πιο δυνατά με σηκώνει με πάει μέσα στην σκηνή με βάζει στα τέσσερα πάνω από τον Δημήτρη ο και αρχίζει να με γαμαει ξανά μου βάζει το κεφάλι μου πάνω στον πουτσο του κατεβάζω το μποξεράκι και χώνω το καβλι του μέσα στόμα μου ξυπναει λεει μωρο μου τι εγινε λεει ο κωστας φιλε το γυναικακι σου δεν χορταινετε και ξεκινανε να με σκιζουν και οι δυο με γυριζε και με γαμουσε ο δημητρης και εγλυφα τον κωστα λεει κωστας θελω τις σκισω το κολαρακι τις το μικρο με προθυμια του δινει το λαδακι μου αλοιφει το κολαρακι μου γυρναω ανεβαίνω πάνω του και κάθομαι και έρχεται και ο Δημήτρης μπροστά μου και μου δίνει το καβλι του τον πιπωννω γρήγορα με χύνει αμέσως μέσα στο στόμα πρώτη φορά τα κατάπια όλο δεν του άφησα ούτε σταγόνα ο Κώστας συνεχίζει να με γαμαει από πίσω πολλή δυνατά έχω μουδιάσει όλη φώναζα δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου τελειώνει μέσα μου σπάραζα ολόκληρη ποναγε όλο το κορμί αλλά καυλα ήταν απίστευτη η χαρά μου ήτα απερίγραπτη βουτήξαμε στην θάλασσα και πήγαμε για ύπνο.


Γεια σας είμαι λίνα και θα σας διηγηθώ μια περιπετειουλα  που είχα τον Ιούνιο με το αγόρι μου τον Δημήτρη έχουμε ένα χρόνο κοντά σχέση περνάμε τελεία μαζί σε όλους τους τομείς είμαστε ένα ζευγάρι χωρίς ταμπού και μας αρέσει να ζούμε την κάθε στιγμή.
Μπήκε το καλοκαιράκι και αρχίσαμε τα μπάνια ο Δημήτρης είχε ανακαλύψει ένα μικρό κολπίσκο στην Αρτέμιδα πολύ prive beach πηγαίνουμε από πέρυσι εκεί ο Δημήτρης έχει χόμπι το ψάρεμα έχει ένα μικρό φουσκωτό και έτσι βρήκε την παραλία κατεβαίνεις και με τα πόδια αλλά είναι τόσο κρυμμένη που αν δεν την ξέρεις δεν την βλέπεις είναι τελεία κάνουμε τον γυμνισμό μας τα παιχνίδια μας έρχονται  φίλοι μας κατασκηνώνουμε από παρασκευή και φεύγαμε την Κυριακή.
Ήρθε η παρασκευή ετοιμαστήκαμε μαζέψαμε τα πράγματα μας και φύγαμε θα πηγαίναμε μονοί μας τελεία !!!
Φτάσαμε κατεβάσαμε τα πράγματα μας από το φουσκωτό έκανε μια ζεστή ανυπόφορη στάζαμε και δυο μας  στήσαμε την σκηνή και όλο μας τον εξοπλισμό
Φόραγα ένα λευκό παρεο και μαγιό string τα έβγαλα και μπήκα στη θάλασσα να δροσιστώ βούτηξε και ο Δημήτρης αρχίσαμε τα παιχνίδια μας τα πειράγματα μας ήμουν πολύ καυλωμένη όλο αυτό γυμνή να κάνω μπάνιο με καύλωνε πολύ το ίδιο και τον Δημήτρη που φαίνονταν συνεχώς .
Η ώρα ήταν τρεις ο Δημήτρης μου λέει βιαστικά  πάω για ψάρεμα  ετοιμάστηκε πηρέ το φουσκωτό και έφυγε ξάπλωσα  και τον έβλεπα όλο πιο πολύ να απομακρύνεται μέχρι που τον έχασα έκανα ηλιοθεραπεία όπως ήμουν καυλωμένη και άλειφα το λαδί πάνω μου όλο και πιο πολύ καύλωνα άνοιξα τα πόδια μου διάπλατα έκλεισα τα μάτια μου είχα βάλει τα ακουστικά και άκουγα μουσική και έπαιζα το απαλό μουνακι μου ο ήλιος έκαιγε και το κορμί μου έβγαζε φλόγες φανταζόμουν ότι κάποιος με έπαιρνε μάτι όλο  και κάποιος ψαραντουφεκας πέρνα από εδω ότι ήταν εδω Δημήτρης και πηδάνε με ένα άλλον άντρα και έχυνα αμέσως με τον Δημήτρη όλο λέγαμε να κάνουμε διάφορα σχήματα αλλά μέναμε εκεί δεν είχαμε τολμήσει σε κάποια φάση με πηρέ ο ύπνος νιώθω ένα χάιδεμα στο χέρι μου και φαντάστηκα ότι γύρισε ανοίγω τα μάτια μου και τι να δω βλέπω τον κολλητό μας φίλο τον Κώστα σηκώνομαι επάνω τυλίγω την πετσέτα γύρω μου αλαφιασμένη μου λέει ηρέμησε νόμιζα ότι έπαθες κάτι σου φώναζα από μακριά σε έπαιρνα στο κινητό και δεν απαντούσες ούτε εσύ ούτε και Δημήτρης και τόλμησα να έρθω κοντά συγγνώμη δεν γινόταν αλλιώς ,μου είπε ο Δημήτρης να έρθω για ψάρεμα στις 3:30 και ήρθα αλλά δεν πειράζει φεύγω όχι καλέ κάτσε δεν  πειράζει φέρε τα πράγματα σου (ο Κώστας είναι κολλητός μας φίλος πολύ καλό παιδί και παίδαρος και η αλήθεια είναι αυτός που ήταν στις φαντασιώσεις μας με τον Δημήτρη) η Νένα που είναι είπα στον Δημήτρη έχει γάμο θα έρθει αύριο το πρωί πήγα στην σκηνή έβαλα το μαγιό μου string παρακαλώ δεν είχα πάρει τίποτα άλλο μαζί μου και δεν είχα πάρει καθόλου επάνω μονό μια μπλούζα ένα σορτς και το πάρεο το φόρεσα και βγήκα είχε ήδη πέσει μέσα στην θάλασσα πήρα τον Δημήτρη τηλέφωνο δεν σήκωνε το πιο συνηθισμένο το πιο γρήγορα να γυρίσει είναι ένα τρίωρο έκατσα στην πετσέτα μου έβραζα από την ζεστή το παρεο κολλούσε επάνω μου το έβγαλα το τύλιξα γύρω από το στήθος μου όσο μπορούσα να το καλύψω μου   έκανε νόημα να του πετάξω την μάσκα του πήρα και την δίκια μου και πήγαμε να χαζέψουμε τον βυθό το πάρεο μου μόλις μπήκα στο νερό έγινε διάφανο σαν μην το φόραγα έκανα μια βουτιά για να τον φτάσω κοντά του και έφυγε από πάνω μου βούτηξε και μου το έπιασε μου λέει με ειρωνικό ύφος το χρειάζεσαι αυτό του λέω όχι αφού τώρα τα έχεις δει όλα αυτό μας πείραξε με μια κίνηση το πέταξε έξω φορέσαμε τις μάσκες και ξεκινήσαμε τις βόλτες με ακολούθησε από πίσω ήξερα ότι με χάζευε όλο βουταγε από κάτω μου έβλεπα το καβλι του έτοιμο να εκραγεί από το μαγιό βγήκα έξω  πρώτη φόρεσα το παρεο  γύρω στο στήθος μου ότι μπορούσα να καλύψω με κοιταγε επίμονα στο στήθος μου και το string μου είχαν γίνει διαφάνεια και φαινόντουσαν όλα και το στήθος μου και το μουνακι μου καθαρά τον είχα καυλώσει απίστευτα ήθελα να τον φάω και από το βλέμμα του και αυτός το ίδιο μου λέει από τι βλέπω ο Δημήτρης θα αργήσει να γυρίσει πάω να ξαπλώσω και εγώ στην σκηνή  να σε αφήσω στη ησυχία σου να συνεχίσεις αυτό που έκανες κατάλαβα ότι με είδε που αυνανιζόμουν κοκκίνισα μου λέει σταματά καλέ δεν έγινε τίποτα το μονό που μπορώ να σου πω είσαι τελεία και πήγε για ύπνο έβγαλα το παρεο μου έβαλα λαδί και ξάπλωσα δεν περασε πολύ ώρα ξανά έξω μου λέει πολύ ζεστή δεν αντέχετε με τίποτα γύρισα  μπρούμυτα να μην έχω το στήθος μου στην κοινή του θεά βούτηξε μέσα στην θάλασσα και ξαναβγήκε  μου λέει να σου βάλω λαδί φυσικά ξεκίνησε ένα τέλειο μασάζ σε όλη μου  την πλάτη αφέθηκα στα χεριά του έλιωσα μπορώ να πω όλο ανασηκωνόμουν και κοίταζα πίσω στην θάλασσα μήπως ερχόταν ο Δημήτρης μου λέει τι κοιτάς καλέ θα αργήσει σίγουρα σιγά μην γυρίσει νωρίς αυτή ήταν και η αλήθεια του έδωσα θαρρος να ανέβει επάνω μου για καλύτερα  να κατεβει στα ποδια μου και αρχισε το ψιλοχουφτομα με δικια μου συγκαταθεση πιο ψηλα σε παρακαλω ανάμεσα στα ποδια μου ανασήκωνα το κωλο μου να περνά ανάμεσα τα χεριά του χαμηλά στην κοιλιά μου μπορώ να πω ότι έχυνα από καβλα με μια κίνηση γυρνάω καλύπτω με τα χεριά μου το στήθος μου του λέω θέλω και μπροστά στους ώμους και στα χεριά άμα μπορείς φυσικά μου απαντά μου κατεβάζει τα χεριά μου αμέσως αρχισε να χαϊδεύει το στήθος μου σφιχτά να αναστενάζει να έχει κοκκινίσει μου λέει δεν αντέχω άλλο δεν μπορώ και συνέχιζε να με χαϊδεύει όλο πιο γρήγορα και έβαζε της άκρες των δάκτυλων του μέσα από το μαγιό μου καύλωσα πολύ και σήκωσα το χέρι μου και  του χάιδευα πάνω από το μαγιό του τον πουτσο του που ήταν τεράστιος εκεί αναστέναζα πιο γρήγορα από αυτόν με μια κίνηση μου χώνει τα δάκτυλα του μέσα μου έχυνα και βογκούσα δυνατά το καβλι του είχε βγει όλο από το μαγιό του το κατεβάζω  το πιάνω και τον βάζω στο στόμα μου και το παίρνω όλο με λυσσά μέσα μου με την τέταρτη φορά δεν πρόλαβα και με γέμισε με τα καυτά χυσια του  σκύβει μου  βγάζει το string μου και οι δυο γυμνοί πέφτουμε στην θάλασσα τα κορμιά μας έκαιγαν ήμασταν αγκαλιά και μου λέει να είσαι σίγουρη ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο θα περάσουμε τελεία θα δεις είχα πολλές ενοχές αλλά και περισσότερες καύλες χάιδευα τον πουτσό του και αυτος το μουνακι μου κολυμπήσαμε μέσα βαθειά και όλο σκεπτόμουν αυτό που μου είπε τον ρωτώ τι εννοούσε και μου είπε την  ατάκα του Δημήτρη ζήσε την κάθε σου στιγμή με πιάνει από το χέρι και κολυμπήσαμε προς τα έξω έκατσα μπρούμυτα  στα ρηχά ήρθε από πάνω μου και τριβόταν ο πουτσός του ήταν τεράστιος και σκληρός έσπρωχνε πιεστικά το μουνι μου  ανασήκωσα το κωλαράκι μου έκατσα στα τέσσερα και του είπα τώρα θέλω να με σκίσεις μπήκε πολύ αγρία μέσα μου που ούρλιαξα από ηδονή και του φώναζα να με ξεσκίσει όλο πιο δυνατά πάνω στην καυλά του μου λέει ο Δημήτρης μου είπε θέλω να γυρίσω και να το έχεις  ξεσκίσει το μωρό μου εκεί κάπου σταμάτησα αλλά με  βούτηξε από τα μαλλιά και με γαμούσε ακόμα πιο αγρία με γύρισε απότομα να κοιτάζω προς την θάλασσα έβλεπα να έχει φτάσει κοντά το φουσκωτό του Δημήτρη τραβήχτηκα εμπρός να φύγω  και με μια κίνηση με παίρνει αγκαλιά κάθεται κάτω και με βάζει από πάνω του και με γάμαει όλο πιο δυνατά μέχρι που έφτασε ο Δημήτρης ήρθε από πάνω μου το κοίταζα με ένα ύφος στενοχωρημένο μου λέει έλα μωρό μου  δώστα όλα σκίσε τον  όπως μου έλεγες στις φαντασιώσεις σου έλα καυλα γαμησε τον και με χάιδευε το στήθος μου με σηκώνει με βάζει στα τέσσερα έρχεται από πίσω μου και ξεκίνα να με πηδαει  Κώστας ήρθε μπροστά μου και μου έτριβε στην μούρη μου το καυτό καυλι μου φωνάζει ο Δημήτρης παρτον μωρό όλο μέσα στο στόμα σου  του το άρπαξα στο στόμα μου και του τον έγλυφα όπως πριν όλο μέσα στο στόμα μου ήταν καυλα με γαμούσαν δυο άντρες έχυνα συνεχεία τους ζήτησα να με πάρουν και δυο μαζί ο Δημήτρης μπήκε από πίσω μου και Κώστας στο μουνακι μου και εναλλάξ με είχαν ξεσκίσει έτρεμα ολόκληρη από την ηδονή σηκώθηκαν και τέλειωσαν παντού πάνω μου γέμισα καυτά χυσια σε όλο το κορμί μου εκεί μου τέλειωσαν όλες οι δυνάμεις μου με αποτελειώσαν δεν είχα τα κουράγια να μπω στην θάλασσα να πλυθώ με πηρέ αγάλια ο Δημήτρης και με έβαλε μέσα ξαπλώσαμε και τρεις με είχαν ανάμεσα τους έδωσα από ένα καυτό φιλί ο Δημήτρης μωρό τελεία είσαι καυλα μεγάλη λέει Κώστας και ήταν μονό η αρχή δεν μπορούσα να φανταστώ τι θα ακολουθούσε με τα από ώρα σηκωθήκαμε πήγαμε στην σκηνή ετοίμασε ο Δημήτρης το ντους και κάναμε μπάνιο και τρεις μας  με σαπούνιζαν και δυο του με είχαν βάλει ανάμεσα τους και με έτριβαν τα καβλία τους ήταν σηκωμένα ξανά σκύβω και παίρνω στο στόμα μου το καβλι του Κώστα που ήταν συνεχώς όρθιο μπορώ να πω !!!! ο Δημήτρης χαϊδεύει το ξεσκισμένο μουνακι μου τα βάζω και τα δυο μπροστά μου και τους έγλυφα συνεχώς ήταν τελεία δεν μπορούσα να καταλάβω με είχε πιάσει μια λυσσά είχα γίνει μια  αχόρταγη γυναίκα
Πήγαμε στην σκηνή είχε αρχίζει να ο ήλιος να πέφτει  πήγε ο Κώστα και έφερε φαγητό και μπύρες φάγαμε και άρχισα να λέω στον Δημήτρη πως με περιποιήθηκε ο φίλος του το πρωί είχαμε καυλώσει όλοι μας είμαστε αγκαλιά και πίναμε έχουμε αρχίσει να νυστάζουμε μια κούραση της ημέρας μια το ποτό και ώρα ήταν ακόμα 10 ήμασταν λιώμα με πηρέ ο ύπνος στην αγκαλιά τους σε μια φάση ξυπνώ και είμαι στην σκηνή ανάμεσα τους έκανε πολύ ζεστή βγήκα έξω τελεία μονό το φως του φεγγαριού φώτιζε έβγαλα το μπλουζάκι μου και το σορτς μου και βούτηξα στην θάλασσα να δροσιστώ και αναπολούσα αυτά που μου είχαν συμβεί έκλεινα τα μάτια και έβλεπα όλες τις εικόνες από το πρωί και καύλωνα πολύ μπορώ να πω μόλις χάιδεψα  το μουνακι μου με διαπέρασε ένα ρίγος ηδονής σε όλο το κορμί μου και έβγαλα μια βάρια ανάσα ακούω ένα θόρυβο ανοίγω τα μάτια μου βλέπω να βγαίνει ο Κώστας από την σκηνή έρχεται κοντά μου βγάζει το σορτς του και βουτήξει και αυτος έρχεται διπλά μου πολύ ζεστή μωρό έχει και μου χαϊδεύει το πρόσωπο μου τον ρωτώ η Νένα θα έρθει αύριο μου απαντά ναι γνωρίζει κάτι όχι φυσικά αλλά θα περάσουμε τελεία είχα αρχίσει να τον χαϊδεύω φιλιόμαστε πολύ παθιάρικα και του έλεγα δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που γίνεται ούτε στα πιο τρελά όνειρα μου απαντάει το ίδιο έχω τόσες καβλες για σένα που δεν λέγονται ξέρεις πόσες φόρες σε έχω φανταστεί να σε πήδαω στις φαντασιώσεις μας και της δίκες μου και της Νένας πάντα σας έβαζα μέσα αλλά η Νένα είναι λίγο συντηρητική δείχνει πολύ πουτανι σε όλα τις αλλά με εσάς κολαγε  αρχίζει να με φίλαει πολύ αγρία με γυρναει ανάσκελα  ανοίγω τα ποδια μου  και όπως ήμασταν μέσα στο νερό προσπαθεί να με γαμησει τραβιόμουν όλο προς τα έξω και όλο  προσπαθούσε να μπει μέσα μου με λυσσά ακουμπώ την  πλάτη μου στα ρηχά μπαίνει μέσα με δύναμη ούρλιαξα γαντζώθηκα πάνω του και ξεκίνησε να με γαμαει ασταμάτητα το μουνι μου είχε πάρει φωτιά έχωνε τα δάκτυλα στο στόμα μου στον κολο μου με είχε πεθάνει μου λέει μωρό σε ξεσκίζω φώναζα γόμησε με γαμαμε μου λέει φώναξε καριολα να σηκωθεί ο Δημήτρης φώναξε πιο δυνατά με σηκώνει με πάει μέσα στην σκηνή με βάζει στα τέσσερα πάνω από τον Δημήτρη ο και αρχίζει να με γαμαει ξανά μου βάζει το κεφάλι μου πάνω στον πουτσο του κατεβάζω το μποξεράκι και χώνω το καβλι του μέσα στόμα μου  ξυπναει λεει μωρο μου τι εγινε λεει ο κωστας φιλε το γυναικακι σου δεν χορταινετε και ξεκινανε να με σκιζουν και οι δυο με γυριζε και με γαμουσε ο δημητρης και εγλυφα τον κωστα λεει κωστας  θελω τις σκισω το κολαρακι τις το μικρο με προθυμια του δινει το λαδακι μου αλοιφει το κολαρακι μου γυρναω ανεβαίνω πάνω του και κάθομαι και έρχεται και ο Δημήτρης μπροστά μου και μου δίνει το καβλι του τον πιπωννω γρήγορα  με χύνει αμέσως μέσα στο στόμα πρώτη φορά τα κατάπια όλο δεν του άφησα ούτε σταγόνα ο Κώστας συνεχίζει να με γαμαει από πίσω πολλή δυνατά  έχω μουδιάσει όλη φώναζα δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου  τελειώνει μέσα μου σπάραζα ολόκληρη ποναγε  όλο το κορμί αλλά καυλα ήταν απίστευτη η χαρά μου ήτα απερίγραπτη βουτήξαμε στην θάλασσα και πήγαμε για ύπνο.

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...