ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Με-δύο-πιπινάκια

Ήταν δευτέρα πρωί μετά από μια κυριακάτικη κραιπάλη χτυπάει το κουδούνι κατά τις 9 το πρωί. Ήταν η Μαρία και η ¶ρτεμις 2 φίλες τις αδερφής μου. Μπορούμε λένε να κάτσουμε μέχρι τις 2 να μπούμε στο internet έχουμε ρωτήσει την Νάντια (αδερφή μου).


Μόλις είδα τα μωρά (18 ετών) το μποξερακι μου κόντεψε να σκιστεί από την καύλα. Καθίστε λέω. Πάω στο δωμάτιο μου και ξαπλώνω να κοιμηθώ να ηρεμήσω από το θέαμα που αντίκρισα προινιατικα. Δεν περνάνε 10 λεπτά και έρχεται μέσα η ¶ρτεμις και με ρωτάει αν έχω κανένα ποτό. Πολύ δεν ξεπεταχτήκατε της λέω? Πρωινιατικα ποτό θα πιείτε? Φτιαχτε ένα καφέ.

Τότε έρχεται και κάθετε πάνω μου και μου λέει. . Έλα μωρέ Νικολάκη γιατί είσαι ξενέρωτος? Εντωμεταξύ φόραγε μια φορμουλα τόσο λεπτή που όταν κάθισε πάνω μου ο πούτσος μου εφάρμοσε τέλεια ανάμεσα στο κωλαρακι της. Τι κάνεις τώρα τις λέω? Και πριν προλάβω να τελειώσω σπρώχνει με το χέρι της την πόρτα να κλείσει και σκύβει και μου δίνει ένα γλοσοφιλο που με έκανε να αναστενάξω από την καύλα. Με φίλαγε για κάνα 10λεπτο ενώ εγώ είχα χουφτώσει για τα καλά το κωλαρακι του και έτριβα το μουνάκι του πάνω από την φόρμα.

Κοίταξε να δεις τις λέω εγώ δεν είμαι πιτσιρίκι. εγώ θα σε βάλω κάτω και θα σε σκίσω αν συνεχίσεις. Σταμάτησε για λίγο με κοιτάει με ένα πρόστυχο βλέμμα και με μια απότομη κίνηση βγάζει το μπουστακι του πιάνοντας τα χέρια μου και βάζοντας τα πάνω στα λευκά μεγάλα και στρογγυλά βυζάκια της. Το κορίτσι ήταν τρέλα στην κυριολεξία αν και να πω την αλήθεια εγώ την Μαρία είχα βάλει στο μάτι αλλά δεν τολμούσα να κάνω κίνηση(αυτή 18 και γω 27). Όπως καθόταν πάνω μου βάζω το χέρι μου από κάτω και το άλλο στον σβέρκο της την σηκώνω και την γυρνάω ανάσκελα στο κρεβάτι. Βγάζω το μποξερακι μου και όπως ήταν ανάσκελα πάω από πάνω τις και της δίνω το καυλί στο στόμα. Έπαιζε τόσο ωραία με την γλώσσα τις που θα την ζήλευε και η καλύτερη πουτάνα. ενώ όσο με έγλυφε είχε κατεβάσει και την φορμουλα της. ήταν η ποιο ωραία πίπα που μου είχαν κάνει.

Ήθελα να βγω να την σκίσω και δεν έλεγε να με αφήσει είχε χουφτώσει τα κωλομέρια μου και με έσπρωχνε με δύναμη μέσα στο στόμα της. ήταν σκέτη τρέλα αυτό το αγγελικό προσωπάκι με τα κόκκινα μαλλάκια και τα σαρκώδη χειλάκια να έχει την ψωλαρα μου στο στόμα της. ενώ λοιπόν είχα αφεθεί στα χειλάκια του μωρού ακούω την Μαρία να φωνάζει έχω από το δωμάτιο. ¶ρτεμις τι κάνεις? Τρελάθηκα γιατί αν έμπαινε και μας έβλεπε θα γινόμουνα ρόμπα στην αδερφή μου αν έλεγε τίποτα. Τότε η ¶ρτεμις βγάζει για λίγο την ψωλή μου από το στοματάκι της και τις λέει(έλα να δεις). Όλα για όλα Νίκο λέω μέσα μου.

Μπαίνει μέσα και η Μαρία και αντικρίζοντας το θέαμα γούρλωσε τα καταπράσινα ματάκια της. Μαρακι της λέω αν θες κάτσε να βλέπεις. Αν θες πάλι μπορείς να έρθεις και σι στην παρέα μεταξύ μας θα μείνει. ενώ όσο τις μίλαγα κοίταγε την ¶ρτεμη που είχε πάρει την ψωλή στο στόμα και αφού ξεροκάταπιε μου λέει με τρεμάμενη φωνή(και γω τι να κάνω τώρα? )γδύσου τις λέω. βγάζει το τζιν μπουφανακι της βγάζει το μπλουζάκι της και μένει με το εφαρμοστό τζιν παντελονάκι τις και τα βυζάκια της (τι βυζάκια δηλ που τέτοια βυζιά θα τα ζήλευε και η πετρουλακη). Χωρίς να χάσω χρόνο τα χουφτώνω με το ένα χέρι (αφού με το άλλο στηριζόμουνα).

Και την διατάζω να βγάλει και το παντελονάκι τις. Με κλειστά μάτια και κατεβάζει το παντελονάκι του καυτό κιλοτακι του. όσο η ¶ρτεμις μου είχε κάνει την ψωλή κάγκελο από το γλείψιμο εγώ έπαιξα με το μουνάκι της Μαρίας που είχε γίνει μούσκεμα από την καύλα . (δεν το χω ξανακάνει αυτό μου λέει)θες να με γλύψει και σι τις λέω? Δεν το χω ξανακάνει μου λέει και δεν ξέρω αν θα σου αρέσει. Κάντο όσο ποιο τρυφερά μπορείς τις λέω. Σηκώνομε ξαπλώνω ανάσκελα βάζω τις ¶ρτεμις να κάτσει με το κωλαρακι τις πάνω στο στόμα μου και αρχίζει να με γλύφει η Μαρία βασανιστικά από τα πόδια μέχρι να φτάσει στο καυλί μου κόντεψα να μείνω από καρδιά. Δεν το πίστευα αυτό που γινότανε. Κάθε τόσο ανασήκωνα λίγο την ¶ρτεμις για να μπορώ να βλέπω την Μαρία στημένη στα τέσσερα να γλύφει το καυλί μου και τα βυζάκια της να φαίνονται διπλάσια όπως ήταν κρεμασμένα και τριβόντουσαν πάνω στα μπούτια μου.

Δεν άντεχα άλλο ήθελα να γαμήσω το κωλαρακι τις Μαρίας που από καιρό είχα βάλει στο μάτι. Έτσι λοιπόν σηκώνομε όπως ήταν στα τέσσερα πάω από πίσω τις και αρχίζω να τις γλύφω το μουνάκι και το κωλαρακι. Την είχα γεμίσει σάλια. ενώ η ¶ρτεμις τις χάιδευε τα μαλλιά με το ένα χέρι και με το άλλο την πλάτη και η Μαρία είχε σφιχτεί με τα χεράκια της τα σεντόνια και δάγκωνε τα χειλάκια της από την καύλα. Πως θέλετε να σας πάρω μωρά μου τις ρωτάω.

Τρυφερά η θέλετε άγριες καταστάσεις? Αν ήθελα τρυφερά θα πήγαινα με το αγόρι μου απαντάει Aρτεμις ενώ η Μαρία δεν απάντησε. Κατάλαβα λέω. Και με μια κινήσει καρφώνω το πούτσο μου στο μουνάκι τις Μαρίας τόσο δυνατά που της κόπηκε η ανάσα από τον πόνο. Έτσι θες πουτανακι τις λέω τραβώντας τις τα μαλλιά? ήταν τόσο ντροπαλή που με τρέλαινε. την γαμούσα με δύναμη από πίσω ενώ με το άλλο χέρι τις χτύπαγα το κωλαρακι. Φώναξε μωρό μου μην ντρέπεσαι τις λέω. Πονάω σταμάτα μου έλεγε με λυγμούς.

Σκάσε τσουλάκι. ενώ η ¶ρτεμις με κοίταγε στα μάτια με απορία. Δεν με είχε ξαναδεί έτσι και ήταν και η πρώτη φορά που θα έκανε σκληρό σεχ. έλα από πίσω και γλύψε μου τα κωλομέρια της λέω τώρα. όπως ήταν στα 4 η Μαρία την βάζω τελείως μπρούμυτα και εφαρμόζω το καυλί μου μέσα βάζοντας την να κουνιέται όπως και έκανε. ενώ η ¶ρτεμις μου είχε γεμίσει τα κωλομέρια με σάλια. Σε κάποια στιγμή νιώθω την γλώσσα της να γαργαλάει την κωλοτρυπίδα μου. είχα ανατριχιάσει ολόκληρος είχα μείνει ακίνητος και απολάμβανα.

Δεν άντεχα άλλο θα έχυνα μέσα στη Μαρία. σηκώνομε όρθιος και τις βάζω να με γλύψουν και οι 2 μέχρι που έφτασα στο αμήν και καρφώνω το καυλί μου στο στόμα της Μαρίας γεμίζοντας το με σπέρμα(πάντα ήθελα να το κάνω)ενώ όσο κατάπινε με κοίταγε στα μάτια. Καυλαααααα. ¶ρτεμις της λέω εσύ έμεινες παραπονεμένη .

Δεν πειράζει μου λέει δεν θα χαθούμε. ενώ η Μαρία είχε ξαπλώσει κοιτώντας το ταβάνι σαν να είχε μετανιώσει γι αυτό που έγινε μου λέει η ¶ρτεμις να βγούμε το βράδυ. 

μοιράστηκε-την-γυναίκα-του-με-τους-φίλους

Όταν γνώρισα τον άντρα μου ήμουν 18 χρονών και παρθένα! Εκείνος 13 χρόνια μεγαλύτερός μου ήξερε... πολλά! Στην αρχή της σχέσης μας ήμουν πολύ δειλή και ντροπαλή αλλά αγαπούσα τον άντρα μου και... μάθαινα γρήγορα.

Ο πρώτος χρόνος της σχέσης μας κύλισε με την εκπάιδευσή μου στο γαμήσι και στα τσιμπούκια. Τίποτα όμως απ' αυτά δεν έδειχνε ότι έχει κάποια ιδιαίτερα βίτσια! Σιγά - σιγά άρχισε την μύησή μου στον κόσμο της... άλλης ηδονής. Μου αγόρασε δονητές και αφού με μεθούσε με έμαθε να τους χρησιμοποιώ και να ξεσκίζω το μουνάκι μου μπροστά του.

Με τον καιρό πρόσθεσε και άλλα... φρούτα: Μπανάνες, αγγούρια, καρότα! Του άρεσει να ξαπλώνω στο κρεββάτι και να μαλακίζομαι με όλα αυτά και αυτός να παρακολουθεί και να τραβάει φωτογραφίες ή video! Κι έτσι σιγά σιγά με έμαθε να γαμιέμαι και από τον κώλο!
Του αρέσει να με ξεκολιάζει πρώτα με τους δονητές και έπειτα με τον πούτσο του! Του αρέσει να μου δίνει μπάτσες στα κωλομάγουλα και στα βυζιά μου. Του αρέσει επίσης να χώνει το μπουκάλι με το κρασί στο μουνί μου, να το αδειάζει εκεί και μετά να το πίνει! Η αλήθεια είναι πως με όλα αυτά δεν χρειάστηκε ποτέ να προσποιηθώ οργασμό αφού κάθε φορά με κάνει και χύνω ασταμάτητα! Πάντα όμως τα παιχνίδια αυτά γίνονταν παρουσία του.

Κάποτε τοποθέτησε την κάμερα σε στρατηγικό σημείο της κρεββατοκάμαρας και την έβαλε να γράφει... Με πήρε τηλέφωνο από τη δουλειά, μου είπε να γδυθώ και μου έδινε οδηγίες από το τηλέφωνο πως να μαλακιστώ και με τι! Το βράδυ που ήρθε σπίτι έβαλε την κασσέτα να τη δει και με έβαλε να επαναλάβω live την παράσταση. Έπαιζε τον πούτσο του όσο μαλάκιζόμουν και με έχυσε ολόκληρη! Από τότε με αιφνιδιάζει πολύ συχνά με .. ερωτικά τηλεφωνήματα και έχει πάντα την κασσέτα για να βλέπει αν ακολούθησα πιστά τις οδηγίες του.

Σιγά σιγά στα ερωτικά μας βοηθήματα πρόσθεσε χειροπέδες και μαστίγια και καβλώνει τρελά να με βάζει να αυτομαστιγώνομαι και να με βρίζει. "Μαλακίσου πουτάνα" μου λέει "και θα σε ξεκωλιάσω". "Είσαι ξεκωλιάρα, γαμημένη σκύλα!" "Είμαι" φωνάζω εγώ. "Χτύπα το ξεσκισμένο μουνί σου πόρνη" μου λεει και γω υπακούω! Του αρέσει να με δένει με τις χειροπέδες και να με γαμάει με τους δονητές χωρίς να μ' αφήνει να χύσω... μέχρι να τον παρακαλέσω να χώσει τον πούτσο του σε κάποια απ' τις τρύπες μου και να με ξεσκίσει.
Τίποτα όμως απ' όλα αυτά δεν με είχε προετοιμάσει για αυτό που συνέβη προχθές το βράδυ.

Συνηθίζει μερικές Κυριακές να καλεί τρεις φίλους του στο σπίτι για ποδόσφαιρο και τέτοια! Εγώ τότε αφού τους φτιάχνω μεζεδάκια, φεύγω και πάω κανα δυο ώρες για καφέ και βόλτα με φίλες μου. Συνήθως όταν γυρίζω έχουν τελειώσει τα ματς και ή παίζουν τάβλι ή έχουν ήδη φύγει. Προχθές όμως... Γύρισα σπίτι και τους βρήκα να παρακολουθούν κάποια από τις μεσημεριανές κασσέτες! Είχαν βγάλει και οι τέσσερις τους πούτσους τους και τους έπαιζαν. Μπήκα στο σπίτι και έπαθα σοκ! Εκείνη την στιγμή η κασσέτα με έδειχνε με ένα μεγάλο αγγούρι στο μουνί μου και έναν δονητή στον κώλο μου να φωνάζω: "Γαμιέμαι η καργιόλα, μαλακίζομαι η πουτάνα"!

Έμεινα ακίνητη στην είσοδο και δεν ήξερα τι να κάνω! Ο δικός μου μόλις με είδε μου έκανε νόημα να πάω κοντά του! Πλησίασα σοκαρισμένη ακόμα και προσπάθησα να μιλήσω αλλά κανένας ήχος δεν βγήκε από το λαρύγγι μου! "Γλυκιά μου" μου είπε "το ματς ήταν σούπα και είπαμε να διασκεδάσουμε λίγο...". Έμεινα ακίνητη μπροστά του μη ξέροντας τι να πω ή τι να κάνω! Αυτός όμως ήξερε! Σηκώθηκε όρθιος και με έσπρωξε να γονατίσω μπροστά από τον ορθωμένο πούτσο του! "Πάρτον" μου είπε με βραχνή φωνή! "Σε παρακαλώ... όχι" ψέλλισα και ένα δυνατό χαστούκι προσγειώθηκε στο μαγουλό μου! "Είσαι η πουτάνα μου και θα κάνεις ότι σου λέω" απάντησε με άγρια φωνή! Οι άλλοι τρεις ατάραχοι συνέχισαν να πάιζουν τους πούτσους τους! Δάκρυα ξέφυγαν από τα μάτια μου αλλά έκανα αυτό που μου ζήτησε.

Κάθισε στην πολυθρόνα, έπεσα στα τέσσερα στο χαλί και άρχισα να του ρουφάω τον πούτσο. "Έτσι μπράβο" μου είπε."Γδύστε τη" είπε στους άλλους! Ένας από τους φίλους του ήρθε πίσω μου και μου κατέβασε τη φούστα, το καλσόν και το σλιπάκι! Τον κοίταξα με ικετευτικό βλέμα και με τον κώλο μου γυμνό πλέον και τουρλωμένο! "Θα σε ξεσκίσουμε σκρόφα" απάντησε στην ικεσία μου και έσπρωξε τον πούτσο του πιο βαθιά στο λαρύγγι μου!

Ταυτόχρονα αυτός που με έγδυσε γονάτισε πίσω μου και με μια απότομη κίνηση σφήνωσε τον πούτσο του στον κώλο μου, χωρίς βαζελίνη, χωρίς προκαταρκτικά... Τα μάτια που πετάχτηκαν έξω από τον πόνο και βόγκηξα, αλλά ο άντρας μου μου έσπρωξε τον πούτσο στο στόμα κι άλλο! Εκείνη τη στιγμή ένοιωσα το κορμί μου να τρέμει και κατάλαβα πως παρόλη τη ντροπή μου και τον εξευτελισμό μου... ΕΧΥΝΑ! Ο άντρας μου το κατάλαβε και άρχισε να με βρίζει: "Χύνεις καργιόλα, ε; Ξεκωλιάζεσαι και χύνεις μωρή;" Τράβηξε τον πούτσο του από το στόμα μου και σηκώθηκε από την πολυθρόνα! Σε λίγο το μαστίγιο έπεφτε στην πλάτη μου και με τιμωρούσε επειδή έχυνα!


Ευτυχώς που φορούσα ακόμα τη μπλούζα μου! Αυτό όμως δεν κράτησε πολύ! Σε λίγο ο τύπος που μου γαμούσε τον κώλο έχυσε και τραβήχτηκε! Τότε οι άλλοι δύο που ενδιάμεσα είχαν γδυθεί με έγδυσαν ολόκληρη και άρχισαν να με παίρνουν στο μουνί και στον κώλο εναλλάξ! Εγώ έχυνα ασταμάτητα και ο εξευτελισμός μου δεν είχε όρια! Τους πήρα και τους τέσσερις στο στόμα μέχρι που έχυσαν και μόλις τους ξανασηκώθηκε με γάμησαν όλοι μαζί! Δύο στο στόμα μου, ένας στο μουνί και ένας στον κώλο! Δεν ήξερα ποιός μου βούλωνε ποια τρύπα!

Ύστερα μου έδεσαν τα μάτια, με γαμούσαν με τη σειρά και ήθελαν να μαντέψω τίνος πούτσα είχα μέσα μου! Όταν έκανα λάθος με μαστίγωναν, με έφτυναν και με κλωτσούσαν! Όλη αυτή την ώρα ο άντρας μου τους παρότρυνε:"Γαμήστε τη την καργίολα, ξεσκίστε τη, ξεκωλιάστε τη, δόστε της το μουνί στο χέρι της πουτάνας!" "Πάρτα μωρή σκρόφα" έλεγε σε μένα! Τα δάκρυα μου έτρεχαν ασταμάτητα όπως και τα χύσια μου! Μου έχωσαν στο μουνί και στον κώλο τα πάντα! Δονητές, μπανάνα, μελιτζάνα, αγγούρι, κερία, πούρα, μπουκάλια μέχρι και τα τακούνια από τις γόβες μου! Ο πόνος ήταν αφόρητος όπως και η ηδονή μου!

Και όλη αυτή την ώρα η κάμερα έγραφε τα πάντα! Μόλις σταματήσει να πονάει ο κώλος μου θα πω στον άντρα μου να ξανακαλέσει τα παιδιά... και για μεζέ θα τους σερβίρω τον ευατό μου!

Τρίο-με-την-εγκυμονούσα-γυναίκα-του


Τη Λάουρα την παντρεύτηκα ένα Σάββατο βράδυ πριν από 2 χρόνια, μετά από «σφοδρό» δεσμό μόλις 6 μηνών...Είχε την αθωότητα των 18χρονων στο βλέμμα της, παρ ότι είχε κλείσει τα 22...
Το σώμα της πάντα μου δημιουργούσε ένταση, και οι ερωτικές μας επαφές, ήταν καθημερινές...Τα ίδια συναισθήματα, προκαλούσε και στους γύρω μας και δεν ήταν λίγες οι φορές, που «τσάκωνα» φίλους μας, άντρες και γυναίκες, να την κοιτούν με πόθο...
Αυτό, με «ξεσήκωνε» ακόμα περισσότερο, γιατί, βλέπετε, κατά κάποιο τρόπο, πάντα είχα στο αίμα μου τον ματάκια...Πλην όμως «ελαχίστων περιπτώσεων», που κατόρθωνα τη Λάουρα, να προσφέρει θέαμα στους επισκέπτες μας, με σηκωμένα φουστάκια και ανοιχτά μπουτάκια, για να βλέπουμε το καυλωμένο τους βλέμμα και να «παίρνουμε δουλειά» μετά, για τις ερωτικές μας στιγμές, του τύπου, την ώρα που πηδιόμασταν, «τον είδες πως κοιτούσε μέσα , το μουνί μου ?», δεν είχα κατορθώσει κάτι το ιδιαίτερο, να γίνει πραγματικότητα...
Τώρα , στα 24 της, πριν 7 μήνες, έμεινε έγκυος...Και , Ω ! του Θαύματος !, οι «ορέξεις» της, χτύπησαν ταβάνι... Δεν σταματήσαμε ούτε στιγμή να κάνουμε προσεχτικά έρωτα...
Ειδικά γύρω στους 4 μήνες της εγκυμοσύνης της, ήταν μονίμως καυλωμένη, φτιάχνοντας και λέγοντάς μου συνεχώς ερωτικές ιστορίες στο κρεβάτι με άλλους και με άλλες, θέλοντας ίσως η ίδια να επιβεβαιωθεί, ότι μετράει ακόμα σα γυναίκα...
Τώρα εγώ, έχω κι έναν καλό μου φίλο, τον Τάκη, επαγγελματία φωτογράφο, που είχαμε συνηθίσει να μοιραζόμαστε τις «γυναίκες» της ζωής μας τα τελευταία 15 χρόνια, και ο οποίος, πάντα ψιλόβαζε χέρι στη Λάουρα, όποτε έβρισκε την ευκαιρία, χωρίς εγώ να του το χαλάω, ελπίζοντας ότι θα κατόρθωνε να την ρίξει κάποια μέρα στο κρεβάτι, μπροστά μου...
Έτσι, πριν 10 περίπου μέρες, την ώρα που η γυναικούλα μου βρισκόταν δίπλα μου στο κρεβάτι κι εγώ της χάιδευα τη πλατούλα, την ώρα που η ίδια χάιδευε το μουνάκι της, της το «έριξα»...
«Το κορμάκι σου, με τη καινούργια σου κοιλίτσα, έχει γίνει πιο ερωτικό από ποτέ» της είπα...«Με φτιάχνει όσο τίποτε άλλο στο κόσμο...Είναι κρίμα να μη κρατήσουμε αυτή τη στιγμή για πάντα»...«Και γω το θέλω» μου απάντησε, «αλλά πως θα γίνει αυτό ?»...«Τι θα λεγες να φωνάζαμε τον Τάκη, να σε φωτογράφιζε ?» ρώτησα...«Μα είσαι τρελός ? Θα με δει ο φίλος σου γυμνή ?»...είπε, αλλά τα μάτια της μισόκλεισαν κι έσπρωξε το κωλαράκι της, στο πούτσο μου...
Της τον ακούμπησα προσεχτικά στα μουνόχειλα, και τα νοιωσα μουσκεμένα...Άρχισα να της τον βάζω, λέγοντάς της, «Τον έχω δει πως σε κοιτάζει όλο αυτό τον καιρό... Ειδικά τώρα που είσαι έγκυος... Φαντάζεσαι να βρίσκεσαι απέναντί του , ολόγυμνη, και να τραβάει φωτογραφίες , στην αρχή απ τα βυζάκια σου, και μετά τη κοιλίτσα σου, με ορθάνοιχτο το μουνί σου ?» είπα, σπρώχνοντας τον πούτσο μου, όσο πιο βαθιά γινόταν...«Και θα του χει σηκωθεί, και θα θέλει να μου τα γλύψει όλα , και μετά να μου τον βάλει ! », είπε με λιγωμένη φωνή κι άρχισε να χύνει σα να μην είχε ξαναχύσει ποτέ μέχρι τότε...
Μείναμε στο κρεβάτι για λίγο...«Το εννοούσες αυτό που μου πες, η ήταν φαντασίωσή σου ?» με ρώτησε, με μια κρυμμένη αγωνία στη φωνή...«Θα μ άρεσε να σ έβλεπα με ανοιχτά μπούτια μπροστά του μωρό μου» της είπα...«Και όχι μόνον σ αυτόν...Όλοι θέλω να σε βλέπουνε γυμνή και να τον παίζουνε...»«Ναι...Αλλά μέχρι εκεί...Να μου βγάλει φωτογραφίες και να τον καυλώσω, για να χουμε μετά να «παίζουμε»...
Φοβάμαι και ντρέπομαι έτσι που είμαι τώρα...Δε θέλω να με γαμήσει κανείς άλλος εκτός από σένα...» μου είπε, αλλά ένοιωσα πως εννοούσε ακριβώς το αντίθετο...
«Θα τον φωνάξω την Τετάρτη το βράδυ, που δεν δουλεύει τα απόγευμα» της είπα, και μου κανε εντύπωση η ταχύτητα που συμφώνησε...
Πήρα το Τάκη, του τα πα, και ξετρελάθηκε...
Την Τετάρτη, η Λάουρα , όλη μέρα έκανε σα να την είχε τσιμπήσει σφίγγα !!
Έκανε μπάνιο από νωρίς και φόρεσε ένα φαρδύ κοντό φορεματάκι με τιραντάκια, χωρίς να βάλει τίποτε από μέσα...
Ο Τάκης έφτασε γύρω στις 6 τα απόγευμα...Έβλεπα τη πούτσα του κάτω απ το παντελόνι, να είναι πιο μεγάλη απ τον «τρίποδα» της φωτογραφικής του μηχανής !!
Βάλαμε από ένα ποτό, και η κουβέντα περιστράφηκε γύρω απ το πόσο ωραίο και θελκτικό γίνεται το γυναικείο σώμα, όταν η γυναίκα μένει έγκυος...
Η Λάουρα είχε κολλήσει επάνω μου στον καναπέ...
«Τι λέτε λοιπόν παιδιά...Να ξεκινήσω να βγάζω φωτογραφίες ?» είπε με αβέβαιη φωνή ο Τάκης...
Η Λάουρα κόλλησε πιο πολύ επάνω μου, ψιθυρίζοντας στ αυτί μου «φοβάμαι ! φοβάμαι ! σου λέω ...Ας τ αφήσουμε καλλίτερα...» κοιτάζοντάς με μ ένα βλέμμα που έλεγε «επέμεινε σε παρακαλώ...»
«Σήκω αγαπούλα μου» είπα αδιαφορώντας εγώ...Έβγαλα το μπλουζάκι μου κι έμεινα γυμνός απ τη μέση και πάνω, για να μην αισθάνεται άβολα...Ο Τάκης έβγαλε κι αυτός το δικό του...
Η Λάουρα, σηκώθηκε τρέμοντας...Της τράβηξα κατευθείαν κάτω το φόρεμα...
Ο Τάκης, μ ένα λιγωμένο βλέμμα, μας είπε «αδιάφορα»...«Πάμε πρώτα στο μπάνιο, να της ξυρίσεις το μουνάκι, γιατί πιστεύω πως θα δείχνει πολύ ωραιότερο έτσι»...

Έστησε τη μηχανή απέναντι απ τη μπανιέρα και μεις μπήκαμε μέσα...Άπλωσα τον αφρό στο μουνάκι της και άρχισα να το ξυρίζω...Μετά από 10 λεπτά, με τον Τάκη να έχει μείνει μόνο με το σλιπάκι του και να βγάζει ατελείωτες φωτογραφίες, κοντινές και μακρινές, της το έκανα σα μικρού κοριτσιού...
Βγήκαμε απ τη μπανιέρα και η Λάουρα έριξε επάνω της ένα ριγέ πουκάμισο, που ίσα που κάλυπτε το μουνάκι της, κρατώντας το σφιχτά κλειστό μπροστά της...
«Ντρέπομαι πολύ...» μου είπε«Ναι, αλλά καυλώνεις ...» της ψιθύρισα...
Πήγαμε στη κουζίνα, με τον Τάκη να μεταφέρει εκεί τα σύνεργα...«Σήκωσε τα χεράκια σου ψηλά» της είπε, πιάνοντάς της συγχρόνως το πουκάμισο, και ανοίγοντάς το, κάνοντας τα βυζάκια της να πεταχτούνε έξω !Τα χέρια του περάσανε φευγαλέα από πάνω τους, κάνοντάς την να ανατριχιάσει...

«Κάτσε στο τραπέζι και άνοιξε τα μπούτια σου...» της είπε...Η Λάουρα ανέβηκε και τα άνοιξε , δίνοντάς μας ένα υπέροχο θέαμα...
«Ξάπλωσε ανάσκελα, και άνοιξε τα πόδια σου» της είπε ο Τάκης...
Άρχισε να βγάζει τη μια φωτογραφία μετά την άλλη...
Η Λάουρα είχε παγώσει, αν και την ένοιωθα ν ανοίγει τα μπούτια της όλο και πιο πολύ, χωρίς να της το ζητήσει κανείς...«Παίξε με το μουνάκι σου» έδωσε εντολή ο Τάκης, ξεθαρρεύοντας με τις αντιδράσεις της Λάουρας, που λειτουργούσε πια σαν υπνωτισμένη...

Πλησίασε την κάμερα πολύ κοντά, ακούμπησε τον τηλεφακό στο μουνί και πιάνοντάς τον με το δεξί του χέρι, άρχισε να τον στριφογυρίζει επάνω του...Η Λάουρα βόγκηξε και άνοιξε τελείως τα πόδια της, κρατώντας σηκωμένα τα γόνατά της...
Της τον έσπρωξε μέσα και της τον έχωσε όσο βαθιά γινόταν, ενώ το αριστερό του χέρι της χούφτωσε το βυζί...
Γδύθηκα τελείως, και πήγα δίπλα στο κεφάλι της...Της τον έδωσα στο στόμα, που ήταν διάπλατα ανοιχτό...Τον ρούφηξε λες και ήθελε να τον φάει...
Ο Τάκης, άφησε τη μηχανή, την τράβηξε στην άκρη του τραπεζιού και άρχισε να της γλύφει τη κωλοτρυπίδα, έχοντας χώσει 3 δάχτυλα μες το μουνί της...Της την έγλυψε για τρία-τέσσερα λεπτά, και μετά ανασηκώθηκε...
Όπως ήταν ξαπλωμένη έξω έξω στο τραπέζι, ο πούτσος του έφτανε ακριβώς στο ύψος της κωλοτρυπίδας της...Χωρίς να βγάλει τα δάχτυλά του απ το μουνί, της τον ακούμπησε και της τον έβαλε μέσα...Η Λάουρα πήγε να σηκωθεί, αλλά ο Τάκης την πίεσε κάτω απ τη κοιλιά κι εγώ απ τα βυζιά...Έβγαλε ένα δυνατό ΟΧΙ !!!, όπως της έσπασε το κώλο !!!

Ο Τάκης είχε γείρει επάνω της και με τον πούτσο του μέσα της, της έγλυφε το γεμάτο στήθος της, ενώ τα χέρια του της χάιδευαν την τεράστια κοιλιά της...Τα πόδια της, είχαν κλείσει τώρα γύρω απ τη μέση του όσο γινόταν και τον τραβούσαν επάνω της...
Δεν άντεξα... Τα χύσια μου, μου φύγαν με δύναμη μέσα στο στόμα της...Μου τον είχε βουτήξει με το χέρι της, και κρατώντας τον σφιχτά, μου τον έπαιζε μέσα στο στόμα της, και, ενώ ποτέ άλλοτε δεν το χε ξανακάνει, τα κατάπινε όλα, προσπαθώντας να μη της ξεφύγει σταγόνα !!!


Ο Τάκης, βλέποντας την εικόνα, τον έβγαλε κι άρχισε να την χύνει στη κοιλιά...
Του τον έπαιζε με το ελεύθερό της χέρι και τον σκούπιζε παντού στην κοιλίτσα της...Έχυσε συγχρόνως και η ίδια, ουρλιάζοντας τόσο δυνατά, που φοβήθηκα ότι θα μας διώξουν απ το σπίτι...Η Λάουρα έμεινε ακίνητη, σαν να θελε να κρατήσει όσο γινόταν περισσότερο τη στιγμή, σχεδόν αναίσθητη και καταχυμένη παντού...Με τα χέρια της, πασαλειβόταν με χύσια που τα βαζε στο στόμα της και τα γλυφε...
Σήμερα ο Τάκης, έχει υποσχεθεί να φέρει και την γυναίκα του σπίτι, για να παίξουμε χαρτιά, και απ το πρωί, η Λάουρα διαλέγει εσώρουχα, αν και της λέω ότι δεν χρειάζονται...

Με-την-φίλη-της-και-τον-άντρα-της

Είμαι η Μαριαλένα, 22 ετών και θέλω να σας εξομολογηθώ κάτι. Πριν το κάνω αυτό θα σας περιγράψω τι με ώθησε να κάνω αυτή την εξομολόγηση.

Πριν από ένα μήνα περίπου ήμουν καλεσμένη μιας φίλης μου, στο εξοχικό της στην Σύρο. Δεν είχα κανονίσει κάτι άλλο για διακοπές οπότε ήταν πολύ καλή ιδέα να πάω. Η φίλη μου η Πέπη που με κάλεσε είναι 27 χρονών και είναι παντρεμένη με τον Σταύρο. Είναι ταιριαστό ζευγάρι, γιατί και oι δυο τους είναι όμορφα παιδιά.

Πήγα λοιπόν στην Ερμούπολη και μόλις έφτασα με το καράβι, με περιμένανε και οι δυο τους με το αυτοκίνητο και πήγαμε στο πατρικό της σπίτι που ήταν ψηλά στην παλιά πόλη. Τον Σταύρο δεν τον είχα γνωρίσει, τον έβλεπα για πρώτη φορά τότε. Δεν σας κρύβω ότι μου άρεσε.

Ανεβήκαμε λοιπόν στο σπίτι της Πέπης, που παρεμπιπτόντως ήταν ένα υπέροχο μικρό σπιτάκι με μια τεραστία όμως βεράντα που έβλεπε το πέλαγος. Το σπίτι είχε 2 μόνο δωμάτια, ένα σαλόνι και μια κρεβατοκάμαρα. Εγώ σκέφτηκα μάλλον θα κοιμηθούν οι δυο τους στο δωμάτιο και εγώ στο σαλόνι.

Όμως προς μεγάλη μου έκπληξη μου λέει η Πέπη «Δεν πιστεύω να σε πειράζει να κοιμηθούμε και οι τρεις στο δωμάτιο; Αλλωστε έχει 3 κρεβάτια, 1 διπλό και 1 μονό». Λόγω και της φιλοξενίας δεν μπορούσα να αρνηθώ αν και δε με πείραζε. Η μέρα πέρασε γρήγορα και μετά από μια βόλτα στην Ερμούπολη για φαγητό πήγαμε να πέσουμε. Πήγα και έπεσα εγώ πρώτη στο κρεβάτι και μετά ήρθαν και έπεσαν οι δυο τους.

Αυτό που μου προξένησε έκπληξη ήταν ότι η Πέπη φορούσε μόνο ένα κυλοτάκι και ο Σταύρος ένα κολλητό μποξεράκι που φαίνονταν τα πάντα κάτω από αυτό. Αλλά αυτό που μου κέντρισε πιο πολύ την προσοχή ήταν τα βυζιά της Πέπης. Κλείσαμε φώτα, είπαμε καληνύχτα κλπ κλπ αλλά εγώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ με τίποτα. Σκεφτόμουνα την εικόνα που είδα και ερεθιζόμουνα.

Σκεφτόμουνα το καυλί του Σταύρου που είχα δει αλλά κυρίως τα ολοστρόγγυλα στητά βυζιά της φίλης μου. Ποτέ πριν στην ζωή μου δεν είχα νιώσει έτσι με την θέα του κορμιού μιας γυναίκας. Μετά κοιμήθηκα ερεθισμένη. Την επόμενη μέρα, μετά τα μπάνια, τις βόλτες και τα φαγητά επιστρέψαμε πάλι σπίτι. Μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να χαλαρώσω να φύγουν και τα αλάτια.

Εκεί που σαπουνιζόμουνα, ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ολόγυμνη η Πέπη και κλείνει την πόρτα πίσω της. «Μωρό μου δεν σε πειράζει να μοιραστούμε το μπάνιο» μου λέει. Εγώ τι να πω! Από τη μια ντρεπόμουνα από την άλλη ένιωθα το μουνάκι μου να ερεθίζεται. Ήμουν έκπληκτη με τον εαυτό μου, που ερεθιζόμουν με μια γυναίκα… Ποτέ δεν είχα κάνει κάτι με γυναίκα παλαιότερα. Μπαίνει που λέτε η Πέπη μέσα στην μπανιέρα. Η Πέπη έχει υπέροχο κορμί. Εκτός από τα τέλεια βυζιά που έχει, έχει και ένα υπέροχο ξυρισμένο μουνάκι και ολοστρόγγυλο κώλο. Πραγματικά σώμα για γαμήσι. Εγώ μπορεί να είχα μείνει κόκαλο με αυτά που συμβαίνανε αλλά η Πέπη προφανώς είχε σκοπό!

Μου λέει «Μαριαλένα μωρό μου τώρα είσαι δικιά μου!» Εγώ καθόμουνα σαστισμένη. Έρχεται δίπλα μου και με αγκαλιάζει. Ένιωθα το κορμί της πάνω μου και ανατρίχιαζα. Το μουνάκι μου άρχισε να υγραίνεται. Τα χέρια της άρχισαν να ταξιδεύουν σε όλο το σώμα μου. Παρεμπιπτόντως και εγώ δεν έχω άσκημο σώμα! Ένιωθα τα χέρια της πάνω στα βυζιά μου και στον κώλο μου και καύλωνα περισσότερο. Πλέον δεν με απασχολούσε το γεγονός ότι καύλωνα με μια γυναίκα. Προσπαθούσα να απολαύσω αυτό που γινόταν.

Η Πέπη συνέχισε το μασάζ στο σώμα μου. Τότε το χέρι της πήγε πάνω στο - εξίσου με αυτής καλά ξυρισμένο - μουνάκι μου. «Μωράκι το μουνάκι σου είναι πλημμύρα!» είπε. Και τότε λύγισε τα πόδια κι χαμήλωσε κάτω και έφερε το στόμα της πάνω από το μουνί μου.

Έβγαλε την γλώσσα της και την ακούμπησε κατευθείαν πάνω στην φουσκωμένη από καύλα κλειτορίδα μου. Ήταν σαν να με τίναζε ρεύμα! Εκπληκτική αίσθηση. Με τα δύο της χέρια, άνοιξε τα μουνόχειλα μου και έβαλε την γλώσσα της μέσα στο μουνάκι μου που ήταν ζεστό και υγρό. Δεν είχα ξανανιώσει τόσο ωραίο γλυφομούνι. Είχα παραδοθεί ολοκληρωτικά σε αυτήν. Με έγλυφε συνεχώς και με μανία ενώ με το ένα της χέρι έβαζε το ένα της δάκτυλο βαθιά μέσα στον κώλο μου. Κόντευα να τρελαθώ από την καύλα. Ήθελα να φωνάξω αλλά δεν ήξερα που ήταν ο Σταύρος. Τότε ένιωσα να με κατακλύζει ένας πολύ δυνατός οργασμός.

Έχυνα δυνατά με αποτέλεσμα υγρά μέσα από το μουνάκι μου να τρέξουν πάνω στα μπούτια μου. Είχα μείνει αποσβολωμένη. Δεν πίστευα ότι μπορούσα με μια γυναίκα να νιώσω έτσι. Κάναμε ένα γρήγορο μπάνιο και πήγαμε στο σαλόνι. Προφανώς ο Σταύρος ήξερε τι μου ετοίμαζε η Πέπη. Εγώ από την στιγμή που έγινε το σκηνικό του μπάνιου, είπα ότι δεν θα έχω αναστολές ότι και αν γίνει στην συνέχεια. Και προφανώς τη συνέχεια την αντιλαμβάνεστε.

Πήγαμε στο διπλό κρεβάτι και πέσαμε και οι τρεις. Τότε ο Σταύρος άρχισε να με γδύνει – τι να με γδύνει δηλαδή, μόνο τα εσώρουχα φορούσα. Έμεινα εντελώς γυμνή και αμέσως γδύθηκαν και αυτοί. Ο Σταύρος όπως σας είπα είχα ωραίο σώμα αλλά και ένα ωραίο καυλί. Βλέποντας και τα δύο γυμνά σώματα άρχισα πάλι να ερεθίζομαι. Με βάλανε ανάσκελα και άρχισαν αν γλύφουν όλο μου το σώμα ταυτόχρονα. Με γλύφανε από πάνω μέχρι κάτω.

Περιττό να σας πω ότι το μουνάκι μου είχε πάλι πλημμυρίσει από υγρά. Η Πέπη μου έγλυφε τα βυζιά και ο Σταύρος το μουνάκι μου. Εγώ με το ένα χέρι είχα πιάσει το καυλί του Σταύρου και το έπαιζα και με το άλλο χάιδευα το μουνάκι της Πέπης. Είχα καυλώσει πολύ αλλά το ίδιο ένιωθα και για τους άλλους δύο. Το καυλί του Σταύρου είχε ήδη γίνει σκληρό και το μουνί της Πέπης πολύ υγρό. Τότε με σηκώσανε και την θέση μου πήρε ο Σταύρος. Ξάπλωσε ανάσκελα και πήγα εγώ από πάνω του και άρχισα να του παίρνω τσιμπούκι.

Μ' άρεσε πολύ το καυλί του Σταύρου – δεν ήταν πολύ μεγάλο, κανονικό μέγεθος. Το έγλυφα με πολύ πάθος και φαίνεται ότι του άρεσε γιατί βογκούσε κάθε φορά που τύλιγα τα χείλια μου στο ζεστό κατακόκκινο πουτσοκέφαλο και το ρουφούσα. Όπως είχα κάτσει έτσι στα τέσσερα, είχα τουρλώσει τον κώλο μου και το μουνάκι μου μπροστά από την Πέπη, που όση ώρα μας έβλεπε έτριβε το μουνάκι της και βογκούσε και αυτή. Τότε η Πέπη ήρθε και κόλλησε το στόμα της πάνω στο ανοικτό μου μουνάκι και έχωσε την γλώσσα της πολύ βαθιά μέσα μου.

Εγώ από την πολύ καύλα έγλυφα ακόμα πιο έντονα τον πούτσο του Σταύρου που είχε γίνει κατακόκκινος. Πίεζα τον κώλο μου προς το στόμα της Πέπης για να μπει ακόμα πιο βαθιά η γλώσσα της μέσα μου. Ο Σταύρος τότε σηκώθηκε, ήρθε από πίσω μου και ακούμπησε το πουτσοκέφαλό του πάνω στα πρησμένα από την καύλα μουνόχειλα. «Χώσ’ το της αγόρι μου» λέει η Πέπη και εγώ παρακαλούσα από μέσα μου να το κάνει γρήγορα. Τότε μπαίνει μέσα μου με απόλυτη ευκολία γιατί ήταν πολύ υγρό το μουνάκι μου. Φοβερή καύλα.

Ο πούτσος του μπαινόβγαινε μέσα μου και με τρέλαινε. Ο Σταύρος είχε πιάσει τα κωλομέρια μου με τα χέρια του και με έσπρωχνε προς τον πούτσο του και κάθε φορά ο πούτσος έμπαινε πιο βαθιά μέσα μου κα με έσκιζε. Η Πέπη μας έβλεπε και έπαιζε το μουνάκι της. Ο Σταύρος φαινόταν έτοιμος να χύσει Δεν μπορούσε να κρατηθεί άλλο. Έφερα το καυλί του πάνω από τα σώματά μας και άρχισε να αδειάζει τα χύσια του πάνω μας. Ήταν πολλά και ζεστά, αλλά αυτό δεν μας πείραζε. Μου αρέσει να χύνει ο άντρας πάνω μου, νιώθω την καύλα του. Ο Σταύρος μπορεί να έχυσε αλλά η Πέπη δεν είχε χύσει ακόμα. Ούτε εγώ άλλωστε.

Με έβαλε να καθίσω αντίθετα με αυτήν, πέρασε τα πόδια της ανάμεσα από τα δικά μου και ήρθε και κόλλησε το μουνάκι της στο δικό μου για να κάνουμε το τέλειο πλακομούνι. Όταν ακούμπησε το μουνάκι της πάνω στο δικό μου τα έχασα. Δεν περίμενα να νιώσω τόση μεγάλη καύλα. Ένιωθα το πολύ ζεστό και υγρό της μουνάκι να τρίβεται με το δικό μου και τρελαινόμουνα. Οι κλειτορίδες μας είχαν φουσκώσει από την καύλα και τρίβονταν και αυτές μεταξύ τους. Νιώθαμε και οι δύο ότι η μεγάλη στιγμή πλησιάζει. Σφιχτήκαμε να κολλήσουν όσο το δυνατόν πιο πολύ τα μουνάκια μας και σχεδόν ταυτόχρονα χύσαμε. Κουνιόμασταν σαν τρελές την ώρα που χύναμε, ανακατεύοντας τα υγρά μας που τρέχανε πάνω στο στρώμα.

Ήταν το τελειότερο χύσιμο που είχα κάνει μέχρι εκείνη τη στιγμή στη ζωή μου.

Οι υπόλοιπες μέρες πέρασαν ακριβώς όπως εκείνη. Οι διακοπές αυτές με κάνανε να καταλάβω και να μπορώ πλέον να το παραδεχτώ ότι μου αρέσουν και οι γυναίκες. Το ίδιο ίσως και λίγο πιο πολύ από τους άντρες.

Μου αρέσει πολύ τα καυλιά και να με γαμάνε, αλλά τρελαίνομαι για μουνάκια καυτά και υγρά. Τελικά το ομολογώ, είμαι μια bisexual.

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...