ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Το μυστικό της μπαργούμαν


 Μόλις γύρισα από ένα ξέφρενο πανηγύρι στο Λευκό Πύργο και θελω να πω ενα μεγαλο μπραβο στον παικταρά μας το Δελλα και στα υπολοιπα παιδια που μας εφεραν στον τελικο. . .


Έχω πάρα πολύ καιρό που διαβάζω τις διάφορες ιστορίες των φίλων και αποφάσισα να στείλω και εγώ τη δικιά μου. . .


Πάνε λίγοι μήνες από το πιό τρελλό μου γαμίσι. . .

Το κορίτσι μου έλειπε Αθήνα για δουλειές και εγώ αποφάσισα να βγώ μόνος μου. . . Έκανα μπανάκι, μπόλικη str8 και gel στο μαλλί, μαύρο παντελόνι, μαύρο πουκάμισο. . .
Παίρνω τη μηχανή και ξεκινάω για ένα ποτό σε γνωστό κλαμπ της Θεσσαλονίκης. . .
Ε, μπαίνω μέσα και κάθομαι στο μπαρ. . . Η barwoman αρκετα εμφανίσιμη, γύρω στο 1, 70, πεταχτό κωλαράκι αρκετά μεγάλα βυζιά που ματαια προσπαθούσε το μπουστάκι της να τα κρατήσει. . .

Πιάσαμε κουβέντα και δος του να κερνάει, δός του να κερνάω, γίναμε κ οι 2 μας πίτα
(. . . έτσι νόμιζα τοουλάχιστον. . . )
να μη σας τα πολυλογώ, την λέγανε Σια(απ'το Σοφια) και δουλευε μόνο για το χαρτζιλικι. . .

Κατα τις 6 το πρωι και χωρις να εχει ειπωθει τιποτα πονηρό μεταξύ μας κλείνοντας το κλαμπ, προσφέρομαι να την πάω σπίτι της. . .
Εγω να καβαλάω τη μηχανή και αλλού να πατάω κι αλλού να βρίσκομαι κι αυτή μια να τσιριζει σα βλαμμένο και μια να πέφτει επάνω μου. . .

Φτάνουμε στην οδό που μου είπε και προσφέρεται να μου κανει καφέ να ξελαμπικάρω λιγάκι. .
ανεβαίνω. . .
Καλό το σπιτάκι της αν και πολύ φοιτιτικό. . . η αλήθεια είναι πως το διπλό κρεββάτι έκανε λίγο μπαμ. . .

Με την κλασσική πρόφαση του:"σε πειράζει να βάλω κάτι πιο άνετο μου έρχεται με ένα κατακόκκινο νυχτικάκι. . .
Καθόμαστε στον καναπέ και αρχίζει να σηκώνει δήθεν τυχαία το νυχτικάκι. . .
Για καφέ ούτε λόγος! ! ! όπα λέω εδώ είμαστε. . .

Αρχίζουμε να ψιλοχαμουρευομαστε και να κατευθυνόμαστε προς το διπλό κρεββάτι. . .
Ημουν τρεομερά ζαλισμένος. . .
μου λέει περίμενε λίγο και πάει στο μπάνιο. . .
δεν ξέρω πόση ώρα έκανε, αλλά το ποτο είχε αρχίσειι να με ψιλοκοιμίζει και παρά τις μάταιες προσπάθειες μου τον ψιλοπήρα. . .
Όταν ξύπνησα την είδα να στέκεται απο πάνω μου. . .
Πήγα να την αγκαλιάσω τίποτα. . .

Η ρουφιάνα με είχε δέσει με ροζ χειροπέδες στις ακρες του κρεββατιού. . . Χέρια πόδια σε πλήρη διαταση και δεμμένα. . .
Πριν προλάβω να αντιδράσω ήρθε απο πάνω μου καιάρχισε να με φιλάει. . .

Κατέβαινε προς τα κάτω, έγλυφε τις ρώγες μου, τις δάγκωνε, τις έτριβε. . . Ο πουτσος μου σιγά σιγά αρχισε να σηκώνεται. . .
Κατεβαίνει κι άλλο η ρουφιάνα. . . παίζει με τον αφαλό μου και περιμένω να αρχίσει να τσιμπουκώνει. . .
προσπερνάει τον όρθιο πια πουτσο μου και δαγκώνει το μέσα μέρος των ποδιών μου. . .
-Ρουφα τον μωρη πουτάνα της λέω
Με κοιτάει. . . σηκώνεται και μου ρίχνει ένα μπάτσο. . .
Τα'παιξα αλλα είχα ήδη καυλώσει πολύ. . .
Έρχεται και στέκεται πάνω από το πρόσωπό μου. . .

Βάζει το μουνί της πάνω από το στόμα μου και προσπαθώ να βάλω γλώσσα μέσα. . . αυτη σηκωνόταν ψηλά κάθε φορά μου πλησίαζα. . .
Το να είναι απο πάνω μου, να μας χωρίζει το τιποτα και να μην την εχω κόντευε να με τρελλάνει. . .
άρχισε να τρίβει το μουνί της στο στηθος μου και αν μαλακίζεται. . . πλησίαζε τα βυζιά της στο στομα μου και τα ξαναπαιρνε. . .

Ειχα τρελλαθει. . .
Δεν ειχε βγάλει μιλιά όλη την ώρα και η πουτσα μου είχε γίνει κατακόκινη. . .
κατεβαίνει προς τα κάτω και σας μιλάω ειλικρινά. . . δεν έκανε τίποτα παραπάνω απ'το να σηκώσει λίγο τη μέση μου και αν βάλει το δάχτυλό της στην κωλοτρυπίδα μου. . . Και τα χύσια μου άρχισαν να λουζουν το πρόσωπό της. . .
-Χυνω μωρη καριολα της έλεγα τίποτα αυτη. . .

Και τότε ήταν που αποφάσισε να με λύσει. . .
Μόλις ελευθερώθηκα με πιανει η μικρη και μου αρχιζει μια πιπα ονειρο. . . τον επαιρνε όλο μέσα και δεν είναι και μικρός, ούτε λεπτός. . . έκανε το τσιμπούκι με πολύ μεγάλη μαεστριά και ο πουτσος μου ντουρος παλι γυρευε να την ξεσκισει την σκροφα. . .

Πάω να την ξαπλώσω και αντιστέκεται. . . Τι γινεται ρε μαλακα λεω στον εαυτό μου. . .
Την αρπάζω και την βαζω στο κρεββατι ανασκελα. . . με τα χερια μου να κρατανε τα δικα της και τα ποδια μου να πατουν τα ποδια της αρχιζω να προσπαθω να μπω μεσα της. . . Ηταν τρομερά στενη. . . Αυτη να φωναζει δε θελω και να χτυπιεται και γω να προσπαθω να της τον χωσω. . .

Σε μια φαση με τσατισε τοσο πολύ η πουτάνα που χωρις αλλες προσπαθειες άρχισα να πιεζω και να πιεζω. . . όχι μαλακα, αλλά όσο πιο δυνατα μπορουσα. . .
Τσιριζε το τσουλί η πουτσα μου πονουσε αλλά πια είχε μπει ο μισος μέσα. . . άρχισα να την γαμαω και χαλάρωσε παραδομενη στην καυλα της. . . άρχισα να επιταχυνω ρυθμο και με μια κινηση της τον χωνω μεσα. . . Εκει ηταν που τα ειδα ολα. . . το εμπειρο πουτανακι κατα τη γνώμη μου ηταν παρθενο. . . Ακουγεται ενα ανατριχιαστικο καρατς και αυτη αρχιζει να κλαιει. . . Με παρακαλουσε να σταματησω, είχε γεμίσιε αιματα. . .
δεν καταλαβαινα τιποτα. . .
-Ετσι μωρη πουτανα. . . Μας το παιζες αφεντρα αλλά το μουνακι σου χαρα δεν ειχε δει. . .
Αρχίζω να την πηδαω αγρια να σπρωχνω μόλη μου τη δυναμη και όταν κατάλαβα πως κοντευω να τελειωσω την αρπάζω απο τη μεση και τη γυριζω μπρουμητα. . .
η κωλοτρυπιδα της ηταν μεσα στα αιματα και φτυνοντας 2 φορες πανω της της τον χωνω με τη μια. . .

Ουρλιαζε αυτη, χτυπιοταν, Με παρακαλουσε να σταματησω. . .
Το πουτανακι, η κατα φαντασιαν αφεντρα ειχε γινει μια τρυπα για μενα που επρεπε αν τη γαμισω. . . Εφτασα στο τελος και της λεω. . . Παρτα μωρη καριολα του κερατα. . . παρτα να δεις τι θα πει γαμισι. . . και χυνω μεσα της. . . όταν σταματησα πια να κουνιέμαι αντιλίφθηκα πως αυτη συνεχιζε αν κουνιεται μεσα εξω πανω στον πουτσο μου. . . ειχε παραδοθει στην καυλα. . .

Την σηκωνω και την βαζω να γκυψει τον πουτσο που την ξεπαρθενεψε. . . το εκανε χωρις δευτερη κουβεντα. . . τον εγλυψε, τον καθαρισε και μετα απο 10' χαμουρεματος τον ξαναεστησε. . . Η συνεχεια ηταν να παμε για μπανιο και αν γαμηθουμε αλλη μια φορα εκει. . .

Σαν ευχαριστω της εκανα ενα γλυφομουνι που γεμισε το στομα μου πανω απο 5 φορες με τα χυσια της. . .
Αυτο ηταν το πιο τρελλο και γεματο εκπλήξεις γαμίσι μου. . .
Θα σας πω τι εγινε όταν γυρισε η κοπελιά μου άλλη φορα. . .

Η σκηνοθεσία της Ζωής


 Όπως είχα αφήσει να διαφανεί από την προηγούμενη ιστορία, η γυναίκα μου η Ζωή είναι αυτή που παίρνει τις περισσότερες πρωτοβουλίες στην ερωτική μας ζωή. Αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ έχω παθητικό ρόλο, απλά είμαι σχετικά πιο μαζεμένος και δεν τολμώ να κάνω το πρώτο βήμα σε καινούργια πράγματα.


Όταν είχα πρωτογνωρίσει τη Ζωή, μου είχε παίξει ένα από τα κλασσικά παιγνιδάκια της. Μου είχε πει ότι είχε σχέση ταυτόχρονα με εμένα και με μια φίλη της, την οποία είχα γνωρίσει αρχικά ως την καλύτερη φίλη της. Μου είχε πει επίσης ότι αυτή η σχέση δεν επηρεάζει τη δικιά μας, ότι είναι κάτι διαφορετικό . . . και άλλα τέτοια και ότι εγώ δεν πρέπει να αισθάνομαι ζήλια απέναντί της.

Η ιστορία αυτή μου είχε δημιουργήσει φοβερή αμηχανία. Δεν ήξερα τι έπρεπε να σκεφτώ. Η ερωτική μας ζωή ήταν πραγματικά καταπληκτική και την απολάμβανα φοβερά. Η Ζωή κατά διαστήματα με καύλωνε φοβερά με διάφορες λεσβιακές ιστορίες που μου διηγιόταν και κατά κάποιο τρόπο η παράλληλη σχέση της με μια γυναίκα ήταν το πιπέρι στο έτσι ή αλλιώς νόστιμο ερωτικό γεύμα μας. Μου κράταγε άλλωστε μόνιμα ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθούμε όλοι μαζί στο κρεβάτι, πράγμα το οποίο κυριολεκτικά με τρέλαινε. Ωστόσο μου δημιουργούσε ένα συναίσθημα ζήλιας και ανασφάλειας, καθώς φοβόμουν ότι εγώ θα είμαι η περιστασιακή της σχέση και η φίλη της η μόνιμη.

Μετά από λίγους μήνες σχέσης και όταν ήρθε το καλοκαίρι βρέθηκα σε μια δύσκολη κατάσταση. Η Ζωή αποφάσισε να πάει διακοπές με τη φίλη της για λίγες μέρες, ενώ κανόνισε μαζί μου να πάει αργότερα σε κάποιο νησί. Τα πράγματα είχαν μπλεχτεί. Στην προοπτική ότι θα πήγαινε με τη φίλη της διακοπές, μου είχε εκτοξεύσει το μέγεθος της ζήλιας σε ανυπόφορα μεγέθη. Έκανα θέμα και της είπα ότι κάτι στραβό γίνεται τώρα μεταξύ μας. Τότε αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι η όλη ιστορία ήταν ένα ψέμα, το οποίο μου το είπε για να με καυλώσει. Φυσικά τα πράγματα δεν είναι ποτέ τόσο απλά, όσο ενδεχομένως φαίνονται ή όσο θέλουμε να πιστεύουμε. Η Ζωή είχε μια ισχυρή λεσβιακή φαντασίωση και την εξέφρασε με αυτόν τον τρόπο.

Δεν επανήλθα στο θέμα, γιατί ήταν σχετικά δύσκολη η συζήτηση. Υπήρχε μια αμηχανία τουλάχιστον από τη μεριά μου. Δεν μου είχε αρέσει ότι μου είχε πει αυτό το ψέμα, ωστόσο μου άρεσε το γεγονός ότι η Ζωή είχε μια τέτοια φαντασίωση.

Μετά από πολύ καιρό, δίχως να έχουμε κάνει καμία συζήτηση επί του θέματος και αφού είχαμε πια παντρευτεί, η Ζωή μου επανέφερε το θέμα και μάλιστα με τρόπο ανοιχτό. Αυτή τη φορά δεν αφορούσε φυσικά το παραμύθι με τη φίλη της, αλλά μια καινούργια φίλη της από την δουλειά, τη Δήμητρα, η οποία ήταν μια φοβερή γκομενάρα. Μου είπε ότι οι δυό τους τα είχαν συζητήσει ήδη και δεν έμενε παρά να συμφωνήσω και εγώ. Πραγματικά είχα πέσει από τα σύννεφα. Δεν μπορούσα να καταλάβω πως είναι δυνατό να συζητιούνται τέτοια πράγματα ανοιχτά. Την προηγούμενη φορά που μου είχε συμβεί κάτι τέτοιο είχε έρθει από μόνο του δίχως κανένα σχεδιασμό και είχα την εντύπωση ότι έτσι συμβαίνουν τα πράγματα, αυθόρμητα και δίχως να έχεις πρώτα κουβεντιάσει. Η κουβέντα βέβαια μεταξύ εμού και της Ζωής έγινε στο κρεβάτι και πυροδότησε ένα φλογερό και άγριο γαμήσι, στο οποίο ανταλλάσσαμε ερωτικές φαντασιώσεις γύρω από τη συμμετοχή της Δήμητρας στο κρεβάτι μας. Στη συζήτηση που ακολούθησε του άγριου πηδήματος, συμφώνησα και εγώ να οργανώσουμε το τρίο με τη Δήμητρα.

Τις επόμενες 2-3 μέρες δεν έγινε άλλη συζήτηση. Βρισκόμουν σε στάση αναμονής και δεν τολμούσα να ρωτήσω τι κανόνισε με τη Δήμητρα. Η ιστορία με είχε ιντριγκάρει τρελά και ανυπομονούσα για την συνέχεια.

Η συνέχεια δεν άργησε να έρθει. Την ίδια εβδομάδα την Παρασκευή το απόγευμα επιστρέφοντας από τη δουλειά, (η Ζωή γύρναγε συνήθως δύο ώρες νωρίτερα από εμένα) βρήκα στο σπίτι ένα σημείωμα με ένα μικρό ζωγραφισμένο χάρτη. Το σημείωμα έλεγε ότι η γυναίκα μου είχε πάει στο εξοχικό της Δήμητρας, ότι δεν μπορούσαν να με περιμένουν και θα άρχιζαν χωρίς εμένα και ότι έπρεπε να πάω κοντά τους όσο πιο γρήγορα μπορώ. Στο τέλος έλεγε με γράμματα που δεν ήταν της γυναίκας μου και υπέθετα ότι ανήκαν στη Δήμητρα: «ΥΓ: Μια διπλή πίπα θα σου έπεφτε άσχημα;». Ο ζωγραφισμένος χάρτης έδειχνε το ακριβές σημείο, στο οποίο βρισκόταν το εξοχικό της Δήμητρας στην Ανάβυσσο. Ήμουν σε τρελή κατάσταση από την καύλα και σκεφτόμουν ότι είναι κρίμα να μην μπορώ να πετάξω μέχρι εκεί. Έτρεξα και έκανα ένα γρήγορο μπάνιο.

Φόρεσα ότι πιο καλό κολακευτικό για την εμφάνισή μου και έτρεξα στο αυτοκίνητο. Η γνωστή κίνηση της Παρασκευής με είχε κυριολεκτικά διαλύσει. Σκεφτόμουν τι θα γίνεται την ίδια στιγμή μεταξύ της Ζωής και της Δήμητρας. Ήμουν τρελός από επιθυμία, αλλά το μποτιλιάρισμα δεν με άφηνε να κουνηθώ. Αφού έκανα ένα κάρο μαλακίες στο δρόμο, πέρασα με κόκκινο, καβάλησα πεζοδρόμια, έκανα σφήνες, βρέθηκα πια στην ανοιχτή παραλιακή λεωφόρο και τελικά έφτασα στην Ανάβυσσο. Το σχεδιάγραμμα ήταν αρκετά ακριβές. Βρήκα το σπίτι εύκολα. Μπήκα από την ανοιχτή αυλόπορτα και μόλις πλησίασα στο σπίτι, ανέβηκα στο μπαλκόνι από την εξωτερική σκάλα δίχως να γνωρίζω, που είναι η κύρια είσοδος. Από το μπαλκόνι μπορούσα να ακούσω, δεν μπορούσα όμως να δω γιατί όλες οι πόρτες ήταν κλειστές.

Έκατσα λοιπόν για να ανασυντάξω τις δυνάμεις μου και να απολαύσω τα ακούσματα. Aκουγα ελαφρούς αναστεναγμούς ηδονής δίχως να μπορώ να ξεχωρίσω αν επρόκειτο για τη Ζωή ή τη Δήμητρα. Το γεγονός αυτό ότι οι δύο γυναίκες γινόντουσαν στη φαντασία μου ένα και ότι σε λίγα δεύτερα θα μπορούσα να βρίσκομαι ανάμεσά τους και να απολαμβάνω τα κόλπα τους ήταν ένα συναίσθημα δυναμίτης. Η πούτσα μου κόντευε να σπάσει το φερμουάρ του παντελονιού μου. Νόμιζα ότι θα χύσω πριν με αγγίξουν. Η σκηνοθεσία του όλου παιγνιδιού, που πίστευα πως ήταν έργα της γυναίκας μου ήταν πραγματικά τέλεια. Σε αυτό το επίπεδο η Ζωή είναι κυριολεκτικά άριστη. Τύφλα να  χει ο Αλμοδοβάρ. Εδώ μπορεί από το τίποτα και με τα ψέματα να σου φτιάξει ερωτικό σκηνικό. Τώρα που είχε και βοηθό τη Δήμητρα πραγματικά αρίστευε. Νιώθω πραγματικά τυχερός που την παντρεύτηκα. Ένιωθα τεράστια καύλα για τη γυναίκα μου και τεράστιο πόθο να την κατακτήσω ξανά και ξανά, ενώ η παρουσία της Δήμητρα την οποία φυσικά ήθελα να πηδήξω με έκανε να αισθάνομαι ο ωραιότερος και γοητευτικότερος άντρας του κόσμου. Με άλλα λόγια ο μεγαλύτερος γαμιάς.

Στο μπαλκόνι άντεξα να κάθομαι περίπου 5 με 10 λεπτά. Μετά έκανα ένα γύρο του σπιτιού και βρήκα την κεντρική είσοδο. Χτύπησα το κουδούνι. Aκουσα βήματα και η Δήμητρα γυμνή μου άνοιξε την πόρτα, με καλωσόρισε, μου έκλεισε πονηρά το μάτι, μου κούνησε το δάκτυλο να την ακολουθήσω και πήγαμε προς το σαλόνι. Εκεί η γυναίκα μου με περίμενε όρθια και φυσικά γυμνή. Μου έριξε ένα φιλί στο στόμα και έκατσε στον καναπέ, πάνω στον οποίο ήταν αραδιασμένοι τρεις δονητές, ο ένας με ζώνη, μια  δύο πετσέτες και κάτι κρέμες. Στο κέντρο του σαλονιού ήταν ένα στρώμα με τα σεντόνια ανάκατα, όπου προφανώς είχαν γίνει αυτά που άκουγα από το μπαλκόνι.

Η είσοδός μου είχε δημιουργήσει μια σχετική αμηχανία. Προφανώς δεν ήμουν τόσο χαλαρός και αυτό φαινόταν. Η Ζωή πήρε αμέσως την πρωτοβουλία και μου είπε ότι αν δεν έχω αντίρρηση να συνεχίσουν αυτά που κάνανε και να συμμετάσχω όταν αισθανθώ ότι θέλω. Στο μεταξύ θα μπορούσα να απολαμβάνω το θέαμα. Η Δήμητρα ήρθε προς το μέρος μου, μου άγγιξε ελαφρά τον φουσκωμένο πούτσο και αμέσως έπεσε στο στρώμα στη μέση του σαλονιού, αγκαλιάζοντας τη Ζωή. Aρχισαν αμέσως τα φιλιά και γρήγορα η Δήμητρα άρχισε να γλύφει τις ρόγες της Ζωής. Απίστευτο θέαμα. Η Ζωή προσπαθούσε να βάλει κωλοδάχτυλο στη Δήμητρα. Γρήγορα άλλαξαν στάση και άρχισαν ένα τρελό αμοιβαίο γλυφομούνι. Γυναίκες να κάνουν 69 είναι το πιο ωραίο θέαμα που μπορεί να δει άντρας στη ζωή του. Δεν κράτησε όμως για πολύ. Η Ζωή έμοιαζε κάπως αγριεμένη. Σηκώθηκε. Έπιασε ένα δονητή με ζώνη και τον φόρεσε. Το strapon κρεμόταν ανάμεσα στα πόδια της σε ένα πρωτόγνωρο θέαμα. Γύρισε στη Δήμητρα, την ξάπλωσε με τα πόδια ανοιχτά και λίγο λίγο με επιδέξιες κινήσεις της τον έχωσε στο μουνί. Βρισκόμουν μπροστά σε μια απίστευτη σκηνή. Η γυναίκα μου γαμούσε μια άλλη γυναίκα. Το έκανε σαν άντρας. Εδώ μου γεννήθηκε η κρυφή επιθυμία να το δοκιμάσω και εγώ. Αλλά δεν τόλμησα να πω τίποτα.

Το γαμήσι τους γινόταν ολοένα και πιο έντονο και γρήγορο. Η Δήμητρα έσκουζε κανονικά και ζητούσε κι άλλο. Ήταν μια στιγμή, που δεν μπορούσα να περιμένω άλλο. Με βιαστικές κινήσεις κατέβασα το παντελόνι μου, πέταξα το πουκάμισο και όρμησα. Το μουνί της Δήμητρα ήταν ανοιχτό και το ήθελα. Παραμέρισα τη γυναίκα μου, η οποία ευγενικά μου παραχώρησε τη θέση της και όρμησα σαν άγριο θηρίο. Ήταν αδύνατο να συγκρατηθώ για πολύ. Γαμούσα τη φίλη της μπροστά στα μάτια της γυναίκας μου. Η Ζωή επιδοκίμαζε με προστυχόλογα τις κινήσεις μου και η Δήμητρα βογκούσε. Το σκηνικό ήταν τέλειο. Έχυσα αμέσως με σπασμούς σε όλο μου το σώμα. Απίθανος οργασμός. Aγγιζε το τέλειο. Οι δύο γυναίκες φάνηκε να το απολαμβάνουν. Δεν ενοχλήθηκαν από τη μικρή μου διάρκεια. Χαμογελούσαν και οι δύο και αντάλλασσαν εκφράσεις επιδοκιμασίας για την ικανότητά τους να κάνουν τους άντρες να τελειώνουν. Δεν πρόφτασα να ξεκουραστώ δύο λεπτά και όπως βρισκόμουν ξαπλωμένος έπεσαν και οι δύο πάνω μου να με φάνε. Aρχισαν να με γλύφουν παντού, για να καταλήξουν γρήγορα στη πούτσα μου, η οποία σηκώθηκε αμέσως. Θεϊκό πράγμα. Όπως ήμουν ξαπλωμένος δεν μπορούσα να βλέπω πια το είχε στο στόμα της. Μια η μία και μια η άλλη. Τα χέρια τους μαλάκιζαν την πούτσα μου και οι γλώσσες την έγλυφαν.

Η Ζωή δεν είχε βγάλει το strapon από τη μέση της. Σηκώθηκε και πήγε πίσω από τη Δήμητρα. Την έγλυψε για λίγο και άρχισε να τη γαμάει από πίσω, ενώ αυτή συνέχιζε να παίζει με την ψωλή μου μέσα στο στόμα της. Θα την ξεσκίσουμε σήμερα τη Δήμητρα σκέφτηκα μέσα μου. Η Ζωή συνέχισε να λέει διάφορα προστυχόλογα, ενθαρρύνοντάς με να πω και εγώ. Έχοντας το ΟΚ της Ζωής άρχισα και εγώ να λέω διάφορα στη Δήμητρα και να παροτρύνω τη γυναίκα μου να τη γαμάει δυνατά. Της πρότεινα μάλιστα να την πάρουμε παρτούζα. Η Δήμητρα μη θέλοντας και πολύ σηκώθηκε και έκατσε με το μουνί της πάνω στην πούτσα μου, ενώ η Ζωή ήρθε πίσω της και άρχισε να της χώνει στον κώλο το strapon. Μετά από λίγο με τη Ζωή αλλάξαμε στάση και τρύπα. Τώρα εγώ γαμούσα τον στενό κώλο της Δήμητρας, η οποία φώναζε κυριολεκτικά σα δαρμένο σκυλί. Παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιούσαμε κρέμες, τα απανωτά γαμήσια στον κώλο της πρέπει να την είχαν τσούξει αρκετά. Το απολάμβανε όμως και αυτό φάνηκε από τον τρελό οργασμό τον οποίο απόλαυσε μετά από λίγο.

Είχε έρθει η ώρα για τη γυναίκα μου. Ήθελα να τη γαμήσω με τον καλύτερο τρόπο. Όπως δεν την είχα γαμήσει ποτέ. Η Δήμητρα ήταν ξαπλωμένη και μας κοιτούσε και εγώ με αποφασιστικές κινήσεις έβαλα τη Ζωή στα τέσσερα και άρχισα να τη γαμάω με όλη μου τη δύναμη. Πάνω που ήμουν έτοιμος να χύσω η Ζωή τραβήχτηκε λίγο και με έκοψε. Μου είπε να μη βιάζομαι να χύσω, γιατί έχει εκείνη προτεραιότητα. Στη σχέση μας είναι η αλήθεια πάντα φροντίζαμε να χύνει πρώτα εκείνη και μετά εγώ ή να χύνουμε ταυτόχρονα. Μου είπε πως έχει μια καλύτερη ιδέα. Να τη γλύψουμε και οι δύο μαζί. Εγώ τον κώλο και η Δήμητρα το μουνί. Η επιθυμία της έγινε αμέσως πράξη. Όπως ήταν στα τέσσερα, εγώ ανέβηκα από πάνω της, έκατσα ελαφρά στην πλάτη της και άρχισα της γλύφω τον κώλο ενώ η Δήμητρα από κάτω της έγλυφε το μουνί. Οι γλώσσες μας αναμειγνύονταν για λίγο και μαζί αναμειγνύονταν τα υγρά της γυναίκας μου. Σε ένα δύο λεπτά η Ζωή έχυσε, φωνάζοντας και βρίζοντας. Το κορμί της συνταρασσόταν από κύματα ηδονής. Στην πλάτη της τα κύματα ήταν πολύ φανερά και τα αισθανόμουν έντονα. Μετά την πρώτη της κορύφωση και όπως ήταν ξαπλωμένη στο στρώμα, πήγα πίσω της και τη πήδηξα ξανά. Ξέρω πολύ καλά ότι όταν έχει χύσει είναι πολύ ευαίσθητο το μουνί της και κάθε κίνηση είναι δυνατό να της προκαλέσει νέο οργασμό. Παρά το γεγονός ότι με παρακαλούσε να σταματήσω γιατί δεν αντέχει τόση καύλα, εγώ συνέχιζα να τη γαμάω, μέχρι που έχυσε ξανά. Και τότε έσκυψα και της έγλυψα το μουνί. Σπαρταρούσε και μου έδινε κλωτσιές, αλλά εγώ συνέχιζα, μέχρι που κουράστηκα από την αντίσταση που πρόβαλε.

Και οι δύο γυναίκες φαίνονταν διαλυμένες. Αυτό μου ανέβαζε το αντρικό μου εγώ. Ένιωθα τεράστια υπερηφάνεια έτσι όπως τις έβλεπα πεθαμένες πάνω στο κρεβάτι. Όρμησα για λίγο στη Δήμητρα και άρχισα να της γλύφω το μουνί, ενώ ορισμένες ξώφαλτσες πήγαιναν και στον κώλο. Δεν ήθελα να την αφήσω παραπονεμένη. Το μουνί της άλλωστε και κυρίως ο κώλος της ήταν πολύ θελκτικοί.

Ωστόσο είχα λογαριάσει χωρίς τον ξενοδόχο. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση ξενοδόχος και σκηνοθέτης ήταν η Ζωή. Όπως ήμουν στα τέσσερα και έγλυφα τη Δήμητρα ήρθε από πίσω μου, μου τράβηξε προς τα πίσω την πούτσα και άρχισε να μου τη γλύφει. Πονούσα από την αφύσικη θέση της πούτσας μου και αντιδρούσα ελαφρά. Έτσι γρήγορα την άφησε και άρχισε να γλύφει τον κώλο με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και ρυθμούς. Aλλοτε ακουμπούσε ελαφρά τη γλώσσα της γύρω γύρω στη κωλοτρυπίδα μου και άλλοτε μου τον άνοιγε όσο μπορούσε και την έχωνε όσο πιο βαθιά γινόταν. Ήταν η σειρά μου να βογκήξω. Aφησα το γλυφομούνι στη Δήμητρα και απολάμβανα το γλείψιμο του κώλου από τη Δήμητρα. Η Ζωή ζήτησε από τη Δήμητρα να μου πάρει τσιμπούκι. Εκείνη γλίστρησε από κάτω μου και τον έχωσε στο στόμα της. Ήταν η καλύτερη μου στιγμή. Η μία μου έγλυφε τον κώλο και η άλλη με τσιμπούκωνε. Τέτοια καύλα δεν περιγράφεται. Ήμουν εκστασιασμένος. Από την υπερβολική καύλα δεν μπορούσα να χύσω. Όταν όμως η Ζωή έβγαλε λίγο τη γλώσσα της από τον κώλο μου και την αντικατάστησε με ένα δάκτυλο δεν άντεξα. Τα έριξα όλα στο στόμα της Δήμητρας, η οποία φάνηκε για μια στιγμή να πνίγεται, γεγονός που εκτίναξε την καύλα μου στα ύψη. Μετά πέσαμε όλοι μαζί στο στρώμα και εγώ τουλάχιστον ξεράθηκα στον ύπνο. Δεν ξέρω αν και αυτές με ακολούθησαν στην αγκαλιά του Μορφέα. Ξέρω όμως ότι ήταν ο πιο γλυκός ύπνος που έχω κάνει ποτέ. Δεν θυμάμαι τι ονειρεύτηκα. Θυμάμαι μόνο τη γλύκα.

Το σκηνικό αυτό συνεχίστηκε και την επομένη μέχρι την Κυριακή το πρωί που θα έρχονταν κάτι φίλοι της Δήμητρας και φυσικά έπρεπε να σταματήσουμε. Aλλωστε ήμασταν ξεθεωμένοι.

Τη Δήμητρα την συναντήσαμε άλλη τρεις φορές στην ίδια φάση κάθε φορά μετά από δύο Σαββατοκύριακα. Στο μεταξύ το καθημερινό σεξ ήταν καταπληκτικό. Ωστόσο τα πράγματα την τρίτη και τελευταία φορά δεν ήταν σαν την πρώτη. Κυρίως η Ζωή δεν ήταν πια τόσο ένθερμη. Το συζητήσαμε δυο μας και είπαμε ότι περάσαμε καλά, ήταν μια ωραία εμπειρία, αλλά εφόσον σκοπεύαμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας μαζί, να κάνουμε παιδιά κλπ. , δεν θα ήταν καλό να έχουμε μόνιμα τέτοιες επαφές. Οι ιδέες αυτές ήταν της Ζωής και εγώ συμφώνησα ότι ήταν λογικές και σωστές. Συμφωνήσαμε επίσης ότι θα μπορούσε στο μέλλον να επαναληφθεί, αλλά με κάποιο άλλο άτομο. Εγώ όμως έβαλα βέτο στην περίπτωση το τρίτο άτομο να είναι άντρας. Είμαι μάλλον πολύ ζηλιάρης για να αντέξω να μοιράζομαι μια τέτοια φοβερή γυναίκα με άλλον άντρα.

Η αλήθεια είναι ότι έκτοτε δεν είχαμε άλλη τέτοια ιστορία. Ίσως όμως να γίνει κάτι στο μέλλον. Aλλωστε κατά διαστήματα δοκιμάζουμε νέα πράγματα, όπως αυτά που περιέγραψα στην πρόσφατη ιστορία με το στοίχημα στον αγώνα με την Πορτογαλία. Μια και το αναφέρω συγχαρητήρια στην Εθνική μας.

Από εκείνη την ιστορία έλαβα αρκετά email. Μπορεί να συμβεί το ίδιο και τώρα. Αυτό που έχω να πω για όποιον ενδιαφέρεται να ακούσει μια άποψη για αυτές τις ιστορίες, που περιέχουν πράγματα που η κοινωνία τα θεωρεί ανώμαλα, είναι τα εξής:

Όποιος έχει μια μόνιμη μακροχρόνια σχέση και θέλει να κάνει τέτοιες ιστορίες πρέπει να ξέρει δεν είναι εύκολα. Παιδιά άλλο φαντασίωση και άλλο πράξη. Η φαντασίωση είναι εύκολο πράγμα δίχως κόστος. Στην πράξη υπάρχουν ψυχικές ισορροπίες, οι οποίες μπορεί να διαλυθούν. Θέλει μεγάλη προσοχή. Πολλοί μου έγραφαν ότι έχω φοβερή γυναίκα και ότι οι δικές τους γυναίκες δεν κάνουν τέτοια πράγματα. Εγώ τη γυναίκα μου την έχω βασίλισσα. Την προσέχω περισσότερο και από τα μάτια μου. Πρώτα οι δικές της επιθυμίες και μετά οι δικές μου στα περισσότερα πράγματα. Τις κάνω διαρκώς κοπλιμέντα για το πόσο όμορφη και πόσο σέξι είναι. Και δεν είναι λόγια. Για μένα είναι η καλύτερη του κόσμου. Την εμπιστεύομαι τυφλά και φροντίζω διαρκώς να της τονώνω την εκτίμηση, που μου έχει. Της δείχνω διαρκώς ότι αυτή είναι για μένα ότι καλύτερο έχω. Το ίδιο κάνει και εκείνη. Όχι ότι δεν τσακωνόμαστε. Φυσικά και αυτό συμβαίνει. Αλλά πάντα υπάρχει ειλικρίνεια και καλή διάθεση. Και μετά τον καυγά όλα λύνονται με προσπάθεια να κατανοήσεις γιατί το έκανε ο άλλος αυτό που σε εκνεύρισε.

Η ζωή είναι μεγάλη και έχει τεράστιες δυσκολίες. Θέλει αγώνα για να πάρεις αυτό που σου ανήκει. Όταν όμως δώσεις πολλά σε έναν άνθρωπο, σε μια γυναίκα στην περίπτωσή μου, και τα δώσεις με ειλικρίνεια και δίχως να περιμένεις άμεσες ανταμοιβές να ξέρεις ότι θα πάρεις πίσω στο δεκαπλάσιο.

Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν αυτό. Αρκεί να σπάσουν λίγο τον χαζό εγωισμό τους και θα κάνουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους πιο ευτυχισμένους. ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΣ.

Ο παίδαρος απο την διπλανή εταιρία


 Έπεσα τυχαία στο site σας σήμερα κι ομολογώ ότι καταερεθίστηκα από τις ιστορίες των φίλων. Έτσι αποφάσισα να μοιραστώ κι εγώ μαζί σας μια άκρως καβλωτική για μένα εμπειρία...


Δουλεύω σε μια εταιρεία γενικών επισκευών σαν υπεύθυνη πωλήσεων και στην ίδια περιοχή υπάρχουν πολλά αντίστοιχα συνεργεία. Από την πρώτη στιγμή που έπιασα
δουλειά εδώ πρόσεξα αμέσως έναν καβλιάρη παίδαρο που δουλεύει στο διπλανό από εμάς μαγαζί. Τον γούσταρα τρελά, φανταζόμουν να γίνονται διάφορα μεταξύ μας και
πίστευα ότι κι εγώ δεν του ήμουν αδιάφορη, παρόλα αυτά δεν το πολυπίστευα αυτό που έγινε πριν από κανένα μήνα !!!!!

Ήταν απόγευμα, είχαν σχολάσει σχεδόν όλοι, κάποιοι έλειπαν σε δουλειές κι εγώ είχα μείνει μόνη στην εταιρεία. Κάποια στιγμή βλέπω το μωρό από δίπλα να έρχεται με κάτι παγωτά στο χέρι, να με κεράσει για να με δροσίσει όπως είπε... Φορούσε ένα στενό μακό
μπλουζάκι κι ένα τζιν παντελόνι, μουτζουρωμένα από τη δουλειά του (είναι μηχανικός) και διαγράφονταν οι πλατάρες του και τα γραμμωμένα του μπράτσα.

Πήρα το παγωτό μου (πύραυλο φυσικά!!!!!) και του είπα να καθίσει για να τα φάμε παρέα. Ξεκινήσαμε μια χαλαρή κουβεντούλα που γρήγορα κατέληξε σε ανταλλαγή διαφόρων υποννοουμένων και άρχισα να δουλεύω στο μυαλό μου πώς θα γίνει να τον φάω εδώ και τώρα !!! Οι σκέψεις μου πρέπει να απεικονίζονταν στον τρόπο που έγλυφα τον πύραυλο γιατί σε μια φάση τον πέτυχα να έχει κολλήσει τα μάτια του στα χείλη μου που είχαν τυλιχτεί γύρω από την άσπρη κρέμα και ρούφαγαν ηδονικά...

Σκέφτηκα ή τώρα ή ποτέ, τουλάχιστον να βρω την ευκαιρία να τον φιλήσω και τα υπόλοιπα τα κανονίζουμε άλλη στιγμή.. Ειλικρινά δεν είχα σκεφτεί ότι η φαντασίωσή μου να με πηδήξει εκεί μέσα θα γινόταν πραγματικότητα!!!

Σηκώθηκα και του είπα πως πάω στην κουζίνα να μας βάλω νεράκια... Πέρασα από δίπλα του και φρόντισα εντελώς τυχαία να τρίψω το μπούτι μου στον ώμο του μέσα από το λεπτό φορεματάκι που φορούσα. Ένιωσα να ανατριχιάζω, του έριξα μια ματιά και προχώρησα προς την κουζίνα. Είχα πάρει τα ποτήρια με το νερό κι ετοιμαζόμουν να γυρίσω όταν τον είδα να μπαίνει μέσα και πριν προλάβω να το καταλάβω, μου είχε πάρει τα ποτήρια απ' τα χέρια, τα είχε ακουμπήσει στον πάγκο και η γλώσσα του είχε χωθεί ήδη στο στόμα μου ενώ τα χέρια του μου έσφιγγαν τον κώλο..
"Το θέλεις μωρή πουτανίτσα,ε?" μου ψιθύρισε στο αυτί καθώς το χέρι του χωνόταν κάτω απ'το φουστανάκι μου...
«Τι κάνεις παιδάκι μου» του λέω, «αν έρθει κανείς θα γίνουμε ρόμπες!!!!!» και προσπάθησα να του σπρώξω το χέρι, όχι πολύ αποφασιστικά είναι η αλήθεια!!! «Αφού
με γουστάρεις κι εσύ μωρό μου» μου λέει τρυφερά στο αυτί ενώ το χέρι του έχει ήδη παραμερίσει το στρινγκάκι μου και τα χοντρά του δάχτυλα χαιδεύουν έντοντα τα πρησμένα μου μουνόχειλα...

Οι αντιστάσεις μου είχαν ήδη καμφθεί, «δεν πάει να γαμηθεί» σκέφτομαι, «αφού θα πηδηχτούμε που θα πηδηχτούμε, μην χάνω χρόνο με γελοίες τσιριμόνιες» ακουμπάω στον πάγκο πίσω μου κι ανοίγω τα πόδια μου ελαφρά για να διευκολύνω τα δάχτυλά του να βρουν τον δρόμο τους στην κατακαβλωμένη μου τρυπούλα. Έψαξα να βρω τα χείλη του που εκτελούσαν υγρές καβλιάρικες διαδρομές στον λαιμό μου και όταν το όμορφο προσωπάκι του ήρθε μπροστά στο δικό μου, πέρασα την γλώσσα μου από πάνω τους απαλά, υγρά, διερευνητικά..

Το στόμα του μισάνοιξε και η γλωσσίτσα μου βρήκε τον δρόμο της μες στην ζεστή κοιλότητα κι αγκάλιασε την δική του.. Δεν ήξερα σε ποια απόλαυση να επικεντρωθώ περισσότερο, στο ζουμερό καβλιάρικο γλωσσόφιλο ή στα δύο δαχτυλάκια που είχαν χωθεί επιτακτικά στο μουνί μου και το εξερευνούσαν κυκλικά... Ή στο φούσκωμα στο τζιν του που το ένιωθα να τεντώνει επικίνδυνα πάνω στην κοιλίτσα μου και τον λυπήθηκα τον καημένο, έπρεπε να τον απαλλάξω από το μαρτύριο αυτό...

Προσπάθησα να ανοίξω το φερμουάρ του αλλά από την κάβλα ήταν, από την αμηχανία, από το άγχος μην μας κάνουν τσακωτούς, δεν μπορούσα με τίποτα να απελευθερώσω το καβλί του που το ένιωθα να πάλλεται και να ασφυκτιά !! Ευτυχώς μας έβγαλε και τους 2 από το μαρτύριό μας, με το ελεύθερο χέρι του άνοιξε το παντελόνι του και κατέβασε το σλιπάκι του λίγο από μπροστά, τόσο όσο χρειαζόταν για να ξεπεταχτεί από μέσα στητός, σκληρός, γυαλιστερός και κατακαβλωμένος ο χοντρός του πούτσος....

Γουάου, ο τύπος ήταν προικισμένος κι εκεί κάτω τελικά, το καβλί του ήταν πολύ μεγαλύτερο απ’ό,τι περίμενα , γύρω στους 19-20 πόντους στο μήκος και χοντρό σαν παλούκι... Τύλιξα το χέρι μου γύρω του κι άρχισα να τον μαλακίζω, «μωρό μου τι ψωλάρα είναι αυτή που έχεις» θαύμασα φωναχτά κι έσκυψα το κεφάλι μου, δεν έβλεπα την ώρα να την πάρω στο στόμα μου, τρελαίνομαι να γλύφω χοντρά, γυαλιστερά καβλιά κι αυτό μπροστά μου ήταν ό,τι καλύτερο είχα δει τους τελευταίους μήνες... Ακούμπησα την γλώσσα μου στο κόκκινο πουτσοκέφαλο κι έγλυψα παίρνοντας την γεύση του μέσα στο στόμα μου να την περιεργαστώ όπως κάνουν οι ειδήμονες του κρασιού, το αποτέλεσμα ήταν άκρως ενθουσιαστικό θα έλεγα, ένα πεντακάθαρο καβλί με τα πρώτα νόστιμα υγράκια να έχουν νοτίσει την τρυπούλα του, τα έπαιρνα με την γλώσσα μου και τα απολάμβανα μέχρι που το στέγνωσα τελείως. «Φατον καβλόμουνο» βρυχήθηκε ο ιδιοκτήτης του αλλά εγώ είχα σκοπό να τον βασανίσω λίγο ακόμη..

Του κατέβασα το παντελόνι και το σλιπάκι μέχρι τα γόνατα και ω, τι χαρά, μπροστά μου αποκαλύφθηκαν 2 στρογγυλά, βαριά από το πλούσιο ψωλόχυμα που ετοίμαζαν και ξυρισμένα αρχίδια... Μόνο στις τσόντες είχα δει άντρα με ξυρισμένα αρχίδια και πάντα ήθελα να γλύψω 2 τέτοια, «Ψωλαρά μου, ξυρίζεις τα μπαλάκια σου για να φχαριστιέσαι γλύψιμο ε?» του είπα και άνοιξα το στόμα μου για να βάλω ένα από τα δίδυμα μέσα, το ρουφηξα απαλά και το έπαιξα μέσα στο στόμα μου ενώ χάιδευα και ζούπαγα το άλλο με το χέρι μου ... Το μωρό είχε καβλώσει απίστευτα, η βαριά του πούτσα ταλαντευόταν πάνω στη μύτη μου καθώς με τους γοφούς του έσπρωχνε τα αρχίδια του στο στόμα μου σαν να ήθελε να τα καταπιώ, έβγαλα τη γλώσσα μου έξω και την πέρασα από πάνω τους σαν πινέλο, τα έγλυψα και τα ύγρανα καλά ενώ τον κοιτούσα στα μάτια που πετούσαν φλόγες απ’την κάβλα..

Η γλώσσα μου ανέβηκε πιο ψηλά, κατά μήκος της πουτσάρας του που είχε γίνει σκληρή σαν σίδερο, την έγλυψα κι αυτήν όλη σαν το παγωτό που έγλυφα προηγουμένως μόνο που αυτό το «παγωτό» με ξετρέλαινε πολύ περισσότερο. Το μουνάκι μου με έκαιγε από την κάβλα, με το δεξί μου χέρι άνοιξα τα μουνόχειλά μου και χάιδεψα την εξογκωμένη μου κλειτορίδα ενώ με το αριστερό χούφτωσα σταθερά την ψωλή από την βάση της, έφτυσα με μπόλικο σάλιο το πουτσοκέφαλο και φερμάρισα τα χείλη μου γύρω του... Είχε έρθει η στιγμή για το τσιμπούκι που ονειρευόμουν τόσο καιρό να πάρω, ρούφηξα το καβλί μου αργά αργά μέσα στο στόμα μου, γέμισα τον λαιμό μου μέχρι σημείου πνιγμού κι όμως δεν έλεγε να μπει όλο μέσα.. ήθελα να τον φάω αυτόν τον πούτσο, ρούφαγα κι έγλυφα με την γλώσσα μου ταυτόχρονα κι απολάμβανα τους βρυχηθμούς της κάβλας του παίδαρου που με τάιζε με αυτήν την υπέροχη πούτσα.

«Φα’τον όλο καριόλα» μουρμούριζε, «τι τσιμπουκλού είσαι εσύ μουνάρα μου», «πίπωσε τον καλά, έτσι, πουτάνα θα σε πνίξω στο ψωλόχυμα» κι άλλα τέτοια ωραία, άκρως υβριστικά κι άκρως καβλωτικά που εμένα τουλάχιστον με ξετρελαίνουν γι’αυτό έβαζα τα δυνατά μου, τον τσιμπούκωνα με όλη μου τη δύναμη, τα σάλια μου τρέχανε από τις άκρες του στόματός μου καθώς ρούφαγα την πούτσα και μουσκεύανε τα αρχίδια του, μου είχε πιάσει το κεφάλι και μου γαμούσε κανονικά το στόμα, είχα ξεφύγει από την κάβλα και ήθελα να τον στραγγίξω από την άσπρη του κρεμούλα, τον έπιασα απ΄τα σφιχτά του κωλομέρια κι έσπρωχνα κι άλλο το παλούκι του στο λαιμό μου... « Φα’τα μωρή πουτανάρα, ρούφα τα χύσια μου όλα καριόλα ξεσκισμένη, ΧΥΥΥΥΝΝΩΩΩΩΩ» και ο λαιμός μου γέμισε από καυτό χύσι, πρώτο κύμα που κόντεψε να με πνίξει αλλά πρόλαβα να το καταπιώ πριν έρθει το δεύτερο που ρούφηξα με λαιμαργία, ήταν πηχτό και πικάντικο, ήθελα κι άλλο και το μωρό μου έχυσε μια τελευταία ριπή γενναίας δόσης στις αμυγδαλές μου πριν βγουν οι τελευταίες σταγόνες που μάζεψα ευλαβικά από το υπέροχο πουτσοκέφαλό του....

Με σήκωσε όρθια και με μια απότομη κίνηση με έβαλε να καθίσω στον πάγκο της κουζίνας από πίσω μου. Το καβλί του λες και δεν έιχε χύσει πριν από δευτερόλεπτα στεκόταν ολόρθο και καμαρωτό ξανά, έτοιμο για λυτρωτικά γαμήσια. «Μαλάκα μου, τι κελεπούρι μου λαχε» σκέφτηκα, «τι πρίαπος είναι αυτός, αυτή η ψωλάρα είναι ικανή να γαμάει για ώρες». Από τις σκεψεις μου με έβγαλε το ξεκούμπωμα του φερμουάρ του φορέματός μου, για πότε βρέθηκαν τα τιραντάκια μου στην μέση μου και οι βυζάρες μου στο στόμα του, ούτε που κατάλαβα.

Μου είχε ανοίξει τα πόδια εντελώς, τα τακούνια μου ακουμπούσαν στον πάγκο, το μουνί μου ήταν ορθάνοιχτο και το στρινγκάκι μου είχε εξαφανιστεί μέσα στα μουνόχειλά μου.. Τα βυζια μου τα έιχε βγάλει από τις θήκες του σουτιέν και βύζαινε με μανία τις καβλωμένες μου ρόγες... Οφείλω να πω εδώ ότι έχω ωραία μεγάλα βυζιά με μεγάλες ελαφρώς καφετί ρόγες που τρελαίνουν όλες τους άντρες που έχουν την τύχη να τις δουν... και να τις ρουφήξουν....

Όσο για το μουνί μου... το ξυρίζω σχολαστικά, έχω απαλά παχιά μουνόχειλα που τρελαίνεται να πιπιλάει ο άντρας μου (ναι είμαι παντρεμένη, άλλο θέμα άυτό) και
μια κλειτορίδα υπερευαίσθητη που ψοφάει για χαδάκια και φιλάκια... Το μωρό μου κατέβηκε προς τα κάτω αφού είχε μουλιάσει τις ρόγες μου από το πιπίλισμα και το
δάγκωμα κι έχωσε το κεφαλάκι του ανάμεσα στα ορθάνοιχτα πόδια μου.. Πω πω τι κάβλα να τον βλέπω από πάνω, ακουμπισμένη στους αγκώνες μου, να βγάζει την γλωσσάρα του και να γλύφει το βρακάκι μου, να το μυρίζει, να το δαγκώνει...

Επιτέλους με το χεράκι του το παραμέρισε και η μουνάρα μου ήταν πια στην διάθεση
της λαίμαργης γλώσσας του, τι γλώσσα ήταν αυτή πραγματικά, με έγλυφε από την αρχή της σχισμής μου χαμηλά προς τον κώλο, περνούσε μέσα από τα πρησμένα μου μουνόχειλα και ανέβαινε μέχρι την κλειτορίδα μου, την οποία ακουμπούσε μόλις στα πεταχτά και μετά ξανάρχιζε την ίδια διαδρομή.. «Πώς το γλύφεις έτσι το μουνί καβλιάρη μου» του ψιθύριζα βραχνά, «τι κάβλα είσαι εσύ», «φα’το όλο μωρό μου, πιες τα ζουμιά μου, τι πλημμύρα είναι αυτή Παναγίτσα μου».

Πραγματικά ένιωθα να χύνω ασταμάτητα και όλα τα υγράκια μου κατέληγαν στο διψασμένο του στόμα, τα έπινε και συνέχιζε να γλύφει, τα ρούφαγε κι έμπηγε τη γλώσσα του βαθιά στην καυτή μου τρύπα μαζεύοντας κι άλλα, είχαμε ξεχαστεί τελείως πια κι ο χώρος είχε γεμίσει από τον θόρυβο του γλυψίματός του και τα δικά μου βογγητά . Σε
κάποια φάση σήκωσε τα πόδια μου ψηλά κι έφερε τον κώλο μου ανοιχτό διάπλατα στην άκρη του πάγκου, έχωσε τη γλώσσα του στην άκρη της σούφρας μου κι άρχισε να την
σπρώχνει μέσα σταθερά ανοίγοντας τα κωλομέρια μου με τα χέρια του τόσο έντονα που νόμιζα ότι θα τα ξεσκίσει...

Η γλώσσα του είχε μπει πια για τα καλά μέσα στον κώλο μου και προσπαθούσε να στρίψει στην στενή μου τρύπα όταν έβαλε τον ένα του αντίχειρα μέσα στο μουνί μου κι άρχισε να γαργαλάει το τοίχωμα του μουνιού μου προσπαθώντας να βρεί το G. Γρήγορα ακολούθησε και ό άλλος αντίχειρας κι είχα πια την μουνάρα μου γεμάτη από τα χοντρα του δάχτυλα και την γλώσσα του να γαμάει τρυφερά την κωλότρυπά μου ..

Περιττό να περιγράψω πόσο απίστευτα καβλωμένη ήμουν, δεν ήθελα να τελειώσει αυτό που κάνει αλλά ήθελα και την ψωλάρα του μέσα στο μουνί μου, ήθελα να με πηδήξει
σαν σκύλα, να με σουβλίσει με την πουτσάρα του .. όλα αυτά του τα έλεγα φυσικά διανθισμένα με βογγητά και παρακαλετά αλλά αυτός ο πούστης είχε άλλα σχέδια.... Η
γλώσσα του αποσύρθηκε από την στενή μου τρύπα αφήνοντάς την μουσκεμένη κι έτοιμη για τα δυο δάχτυλα που μου έχωσε εκεί μέσα με δύναμη... « Θα σε σκίσω καριόλα, ξεσκισμένη βρώμα» βρυχήθηκε πριν ριχτεί στο ξετρελαμένο μου μουνί να το φάει, ρούφαγε, έγλυφε, δάγκωνε, πιπίλαγε, κατάπινε και παράλληλα μπαινόβγαζε με μανία τα δάχτυλά του στον κώλο μου που είχε συνηθίσει ήδη, είχε ανοίξει και δεχόταν το γαμήσι με απίστευτη προθυμία, άνοιξα τα πόδια μου κι άλλο, χούφτωσα το κεφάλι του και το κόλλησα στην κλειτορίδα μου « ρούφα το κουμπάκι μου πούστη» τον διέταξα, «πίπωσε την κλειτορίδα μου σαν να είναι πούτσος και γάμησε και το μουνί μου με το άλλο σου χέρι».

Τι υποτακτικό παιδί, τα έκανε όλα όπως του είπα και στιγμές αργότερα του έχυνα στο στόμα απίστευτες ποσότητες άσπρων δροσερών υγρών, που τις κατάπινε με μανία ενώ τα δάχτυλά του νόμιζα ότι θα τρυπήσουν τους πάτους από τις δυο τρυπούλες μου και θα συναντηθούν στην κοιλιά μου !!!!!

Εννοείται ότι μετά από αυτά με γάμησε κιόλας, με ξέσκισε για την ακρίβεια κι εννοείται ότι από τότε έχουμε παράνομη σχέση και πεταγόμαστε όποτε μπορούμε σε διάφορα σημεία για τρελλά γαμήσια αλλά αυτό θα σας το διηγηθώ κάποια άλλη στιγμή γιατί μας πήρε η ώρα....

ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΙ


 Με λένε Μαρίνα και είμαι δεκαεννιά χρονών. Είμαι ψηλή, αδύνατη, με καλό σώμα, όμως εκείνο που τρελαίνει τους άντρες είναι το παιδικό μου πρόσωπο και τα αθώα βλέμματα που τους ρίχνω κάτω απ τα γυαλάκια μου. Έχασα την παρθενιά μου μόλις πέρσι κι έτσι δεν έχω μεγάλη εμπειρία στο σεξ, έχω όμως μια φαντασία που καλπάζει και διάθεση να δοκιμάζω συνεχώς καινούρια πράγματα. Το σεξ με το αγόρι μου όμως (που ήταν και ο πρώτος μου) είχε καταντήσει ρουτίνα κι έτσι σκεφτόμουν να τον χωρίσω.

 
Είχα γνωρίσει ένα παιδί πέντε χρόνια μεγαλύτερο από μένα, το Μάκη. Είναι ψηλός, γυμνασμένος, με κοντά μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Με είχε κερδίσει από τις πρώτες μέρες της γνωριμίας μας και δεν ήταν λίγες οι φορές που τον σκεφτόμουν κι αυνανιζόμουν. Επειδή όμως τον έβλεπα πολύ δειλό και ντροπαλό, σκέφτηκα να κάνω εγώ το πρώτο βήμα και να προσπαθήσω να τον αποπλανήσω. Του ζήτησα να βγούμε για ποτό και δέχτηκε.
 
 Φόρεσα ένα κοντό μαύρο φόρεμα με άνοιγμα στο στήθος, δικτυωτό καλσόν και τις αγαπημένες μου γόβες. Από μέσα ένα μαύρο δαντελωτό κιλοτάκι και σουτιέν. Πήγαμε σ ένα κλαμπ κι αρχίσαμε να πίνουμε. Δεν το σηκώνω και πολύ κι έτσι σε λίγο είχα αρχίσει να κάνω κεφάλι. Κουνούσα το κορμί μου στο ρυθμό της μουσικής και παρατήρησα ότι ο Μάκης δεν έλεγε να ξεκολλήσει το βλέμμα του απ το στήθος και τα πόδια μου. Τον πλησίασα κι άρχισα να του κάνω ναζάκια, χαϊδεύοντάς τον τρυφερά κι αγγίζοντας το κορμί μου στο δικό του. Όταν άρχισα να τρίβω τον κώλο μου ανάμεσα στα πόδια του, ένιωσα τον πούτσο του να φουσκώνει κάτω απ το παντελόνι του και γύρισα και του χαμογέλασα. Τον αγκάλιασα και τα βυζάκια μου ακούμπησαν στο στήθος του. Φιληθήκαμε και συνέχισα να χορεύω χαμογελώντας. «Θέλω να σε γαμήσω » μου ψιθύρισε κάποια στιγμή. Χαμογέλασα αθώα και του έκανα νόημα να φύγουμε. Μπήκαμε στο αμάξι του κι άρχισε να οδηγάει. Το φόρεμά μου είχε σηκωθεί ψηλά κι ο Μάκης κάθε φορά που άλλαζε ταχύτητα ακουμπούσε όσο πιο διακριτικά μπορούσε τα μπούτια μου. Στο πρώτο κόκκινο φανάρι που μας έπιασε άπλωσα το χέρι μου και το ακούμπησα στο εξόγκωμα του παντελονιού του. Του ξεκούμπωσα το φερμουάρ κι έβαλα το χέρι μου μέσα στο εσώρουχό του, χουφτώνοντας το σκληρό του όργανο. Το έβγαλα έξω κι ήταν τόσο μεγάλο που εκείνη τη στιγμή φοβήθηκα ότι δε θα χωρούσε στο μουνάκι μου. ¶ρχισα να τρομπάρω τον πούτσο του, ενώ εκείνος προσπαθούσε να συνεχίσει να οδηγάει χωρίς να τρακάρουμε πουθενά. Φτάσαμε σπίτι του κι ανεβήκαμε πάνω. Πριν προλάβει να ξεκλειδώσει είχα ξαναπιάσει τον πούτσο του και τον τρόμπαρα. Έπεσα στα γόνατα κι άρχισα να γλείφω την ψωλή του, χαϊδεύοντας με τα ακροδάχτυλά μου τα τριχωτά του αρχίδια. ¶νοιξα τα χείλη μου και πήρα στο στόμα μου τον πούτσο του, που φούσκωνε όλο και περισσότερο. Με τράβηξε απ τα μαλλιά και με σήκωσε πάνω. Μπήκαμε σπίτι του κι άρχισε να με χουφτώνει, βάζοντας τα χέρια του κάτω απ το φόρεμά μου. Μου το έβγαλε και συνέχισε να με χαϊδεύει σε όλο μου το σώμα. Ξεκούμπωσε το σουτιέν μου και το άφησε να πέσει στο πάτωμα. Πλησίασε το πρόσωπό του στο στήθος μου κι άρχισε να μου γλείφει τα βυζιά, παίρνοντας μια μια τις ρώγες μου στο στόμα του.

Με έβαλε να καθίσω στον καναπέ του σαλονιού και μου έβγαλε το καλσόν και το κιλοτάκι μου. Έσκυψε χαμηλά μπροστά μου, φιλούσε τις πατούσες και τα πόδια μου και μου έγλειφε τα δάχτυλα των ποδιών. Ήξερε τι να κάνει για να με τρελάνει, καθώς ανέβαινε με πολύ αργές κινήσεις. Έγλειφε και φιλούσε τις γάμπες και τα μπούτια μου χουφτώνοντας τα βυζιά μου, μέχρι που έφτασε ανάμεσα στα πόδια μου, στο υγρό μουνί μου. Μόλις ακούμπησε τη γλώσσα του εκεί τρελάθηκα, κι όταν άρχισε να γλείφει την τρυπούλα μου και να μου βάζει δάχτυλο πήγα να λιποθυμήσω. Με έβαλε να ξαπλώσω ανάσκελα και χίμηξε πάνω μου. Μου άνοιξε διάπλατα τα μπούτια κι έχωσε με προσοχή τον πούτσο του στο σφιχτό μουνάκι μου. ¶ρχισε να με γαμάει, στην αρχή τρυφερά, κι όσο περνούσε η ώρα πιο γρήγορα και πιο δυνατά. Πονούσα, αλλά μου άρεσε. Βογκούσα κι από μέσα μου παρακαλούσα να μην τελειώσει ποτέ. Εκείνος χούφτωνε τα βυζιά μου και μου έγλειφε τις ρώγες, γαμώντας με όλο και πιο δυνατά. Λίγο αργότερα βγήκε από μέσα μου, κάθισε στον καναπέ και μου ζήτησε να τον καβαλήσω.

Ήταν η πρώτη φορά που το έκανα κι έτσι άρχισα να κάθομαι με προσοχή πάνω στον σκληρό του πούτσο, μέχρι που τα κωλομέρια μου ακούμπησαν τα αρχίδια του. Κουνούσα τη λεκάνη μου πάνω κάτω αργά αργά, απολαμβάνοντας κάθε εκατοστό του να μπαινοβγαίνει στο μουνί μου. Με έριξε στο πάτωμα και μ έβαλε να στηθώ στα τέσσερα. Γονάτισε πίσω μου κι άρχισε να χουφτώνει τον κώλο μου, γλείφοντας πάλι το μουνί μου.

Με γάμησε πισωκολλητά με τέτοια λύσσα και βία που κόντεψα να λιποθυμήσω. Με τράβηξε με δύναμη απ τα μαλλιά και πλησίασε το κεφάλι του στο δικό μου. «Σ αρέσει να τον παίρνεις πουτάνα, ε;» μου ψιθύρισε. «Ναι » ούρλιαξα. «Μη σταματάς Γάμα με κι άλλο μωρό μου » του είπα. Έβαλε το μεσαίο του δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα μου και τότε άρχισα να χύνω σαν τρελή. Ήθελα να νιώσω τον πούτσο του στον κώλο μου, όμως ήμουν εξουθενωμένη και δεν άντεχα άλλο. «Χύσε μωρό μου » ψιθύρισα. Βγήκε από μέσα μου κι άρχισε να τρομπάρει τον πούτσο του πίσω μου μέχρι που έχυσε πάνω στον κώλο μου.

Το καυτό του σπέρμα άρχισε να κυλάει πάνω στα κωλομέρια και τα μπούτια μου και το μόνο που σκεφτόμουν πια ήταν η επόμενη συνάντησή μας

Από τότε βρισκόμαστε συχνά και κάθε φορά είναι καλύτερη απ την προηγούμενη. Θα ήθελα, αν είναι δυνατόν, να ξεκινήσω ένα παιχνιδάκι από αυτό το site.

Ας μου στέλνουν οι αναγνώστες mail με τις φαντασιώσεις τους κι εγώ θα τις πραγματοποιώ και θα τις διηγούμαι. Να είστε καλά κι ευχαριστώ για τη φιλοξενία!

Στο νυκτερινό κέντρο


 Ένα βράδυ σαν όλα τα αλλά που βγαίναμε με την παρέα πήγαμε και πάλι στο συνηθισμένο μας μπαράκι. Εκείνο το βράδυ είχαμε καθίσει προς το βάθος και έτσι είχαμε οπτική γωνία για όλους όσοι έμπαιναν μέσα.


Μια παρέα με τρία κορίτσια  γυναικάρες γύρω στα 25 μόνες κάθισαν στο τραπέζι απέναντι, μια από αυτές με ένα μαύρο κοντό φορεματάκι see-through με καύλωσα από την πρώτη στιγμή. Την βλέπω με βλέπει και πάει λέγοντας , ήπιαμε τα ποτά μας η παρέα και όταν άρχισε η μουσική να παίζει δυνατά και ο κόσμος να χορεύει αυτή ανέβηκε στο τραπέζι και άρχισε να κουνά το κορμί της τόσο προκλητικά που κόντευα να χύσω...............

Μετά από λίγα λεπτά την βλέπω να κάνει νόημα με τα μάτια της και εν συνεχεία να πήγανε προς την τουαλέτα την ακολουθώ χωρίς να χάνω χρόνο ,,,,,,,,, την βλωπω να χαϊδεύει το μουνί της και το στήθος της , την πλησιάζω και χωρίς να χάνω χρόνο της λέω « τι κάνει ένα τόσο όμορφο κορίτσι μόνο στην τουαλέτα » A και εκεινη άπαντα περιμένω ένα τεράστιο πούτσο να σκίσει το μουνί μου, και με μια κίνηση σκύβει , μου κατεβάσει τον παντελόνι και τον βάζει στο στόμα!!!!!

Μια καύλα !!! πρώτη φορά βλέπω τόσο μεγάλο πούτσο ( 23 cm μήκος   6 cm πλάτος) μου λείοι καιρός να μου σκίσει και το κωλαράκι, συνεχίζει την πίπα μέχρι που άρχισε να υγραίνει το μουνί της την ανεβάζω στον νεροχύτη και αρχίζω να τις γλύφω την κλειτορίδα αρχίζει να φωνάζει όποτε σταματάω, ανοίγω το πορτοφόλι και βγάζω ένα προφυλακτικό  ασφάλεια βλέπετε - το παίρνει και το πετά, θέλω να σε νιώθω όλο δικό μου λέει και με μια κίνηση αρχίζει ξανά το τσιμπούκι, την σταματάω και με μια κίνηση της τον χώνω στο υγρό μουνί της   θα σε σκίσω πουτάνισα της λέω , αυτό θέλω και εγώ , και αρχίζει να ουρλιάζει, αφού ο τεράστιος πούτσος μου της καρφώθηκε στο στενό μουνί της. την πηδάω για δέκα λεπτά όποτε μου λέει τον θέλω στο κώλο , κατεβαίνει από τον νεροχύτη γυρνάει από πίσω σκύβει κρατά με δύναμη στον πάγκο και μου λέει « πάρε φορά πουτσαρά μου και χώσε μου τον στον κώλο  και το έκανα ήταν τόσο στενός που έκανα 3 λεπτά να τον χώσω τεράστιος που ήταν , συνεχίζω να την πηδώ για κανένα 5 λεπτό μέχρι που νιώθω το πούτσο μου να θέλει να χύσει , συνέχισε να με γαμάς μέχρι τελειώσεις μέσα μου λέει, αλλά αυτό δεν έγινε τον βγάζω έξω τον ακουμπώ σα χείλη της και της και αρχίζω να χύνω ...........................

Με παίρνει στο στόμα της και μου καθαρίζει τον πούτσο ανεβαίνει στο πάγκο και λέει πάμε για δεύτερο γύρο !!!!!!! Εκείνη την στιγμή μιαίνουν μέσα οι φίλες της και την βλέπουν γυμνή και ένα πρόσωπο γεμάτα χρυσία,»

έφαγες καλά μωρή » την ρωτάνε A και αυτή τους άπαντα με χαμόγελο , που να το δείτε θα τρομάξετε μια από αυτές έρχεται προς το μέρος μου και λέει στην παρέα μας έχουμε όρους και πρέπει να πάρεις και τις τρεις, και με μια κίνηση βγάζει τα ρούχα της και μένει με ένα άσπρο στρινγκ.

Θέλω να δω τον μεγάλο σου πούτσο όπως λέει και η φίλη μου και μου βγάζει το σλιπάκι,

Οοοοοοοοοο έχει δίκαιο θα με πάρεις και εμένα........................

Η τρίτη φίλη μου έδωσε ραντεβού στο διαμέρισμα της ........

Αυτό θα το γράψω μια άλλη φορά

Ο καλός Σαμαρείτης και η άβγαλτη


 Την διαβάζω ανελλιπώς κάθε μέρα....για σε όλους και όλες!!! Ελπίζω να σας καυλώσω με την ιστορία μου...είναι πέρα για πέρα αληθινή....


Με λένε Γιώργο είμαι 40 ετών καστανός με ωραίο σώμα ..με πλάτες ανοικτές πράσινα μάτια..... Χωρισμένος εδώ και 5 μήνες... Ταξιδεύω σε όλη την Ελλάδα σχεδόν λόγω δουλειάς μου!! Διαβάζω μια ιστορία εδώ μέσα από μια κοπέλα αν και δεν περίμενα απάντηση... της εστειλα μειλ..Αν πάλι απαντούσε ήξερα πως θα είχα την δυνατότητα να την δω σχεδόν όπου και να είναι... Ήταν μια πολύ καυλωτικη ιστορία... Περιγράφοντας πως έπρεπε να γαμηθεί με άλλων για να δη πως ήταν πριν αρραβωνιαστεί, μιας και είχε πάει μόνο με το αγόρι την που θα γινόταν αρραβωνιαστικός της σε λίγο καιρό....

Αποφάσισα να της στείλω μήνυμα. μετά από μερικές μέρες και ακριβώς στης 5-5-04Με μεγάλη χαρά είδα ότι έλαβα ένα μαιλ από αυτήν, που μου εξηγούσε πως ήταν πολύ κοντά μου, και πως έπρεπε να το σκεφτεί πριν το κάνει!!!! αυτό το μαιλ μου έστειλε.......

Εγώ μενω ...........είμαι 24. ύψος 1.74, 70 κιλά, Καστανή, Με καστανά μάτια, Με μεγάλο σχετικά στήθος, Οφείλω να ομολογήσω πως βρίσκομαι σε δίλημμα, Δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο ποτέ, αλλά η ιδέα με ερεθίζει! Πρέπει όμως να το σκεφτώ λίγο πριν το κάνω...
Συμφωνείς?

Γουστάρω πάντως πολύ μια δυναμική εμπειρία το ίδιο πολύ όσο εσύ.
Θα το σκεφτώ πριν το τολμήσω...
Θα σου ξαναστείλω σύντομα ε-μαιλ .........

αμέσως της ξαναστέλνω πίσω ε-μαιλ, και της έλεγα διάφορα για να την πίσω γράφοντας είχα ερεθιστεί πολύ... Μιλούσαμε εκεί για λίγο, μέχρι που ανταλλάξαμε Username στο msn. εκεί μιλάγαμε άμεσα πλέον. μέχρι που ανταλλάξαμε τηλ . την πήρα τηλ. και μου έδωσε την εντύπωση ότι την επόμενη το βράδυ θα βρισκόμαστε ...

Την σκεπτόμουν και καύλωνα πολύ...την επόμενη το πρωί μου έστειλε ένα sms που μου έλεγε πως δεν μπορεί να το κάνει (το μετάνιωσε) και τέτοια, και πως εκείνη την στιγμή ήταν με το αγόρι της και έπιναν καφέ, και ένιωθε ενοχές!!!!

ξαναστέλνω ένα sms. 6 μηνυμάτων (μεγάλο) λέγοντας της ότι να βρεθούμε μόνο για σεξ, και αν θέλει να έχει διπλή ζωή μαζί μου και να βρισκόμαστε οποτε θέλει μόνο για σεξ, χωρίς δεσμεύσεις και αλλά.... μόνο να περνάμε καλά....

Το μεσημεράκι και έχοντας την εντύπωση πως δεν θα την δω ποτέ, και τσάμπα οι καύλες που ονειρευόμουν και τα γαμήσια, μου στενή μην, που μου έλεγε ότι το ξανασκέφτηκε, και μου είπε την ώρα και το μέρος που θα βρισκόμαστε .... 10+30 βράδυ...

Την περίμενα με αγωνία να έρθει σε ένα παρκινγκ της εθνικής... Έρχεται...

ήταν ένα πολύ όμορφο μωρό. 24 ετών. Φόραγε ένα τζινακι και μια μπλούζα... ήταν ψηλή κανονική στο βάρος, καστανή με μαλλιά μέχρι τους ώμους, γελαστό προσωπάκι, και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το στήθος της!!!! μεγάλο και τέντωνε μέσα από την μπλούζα της .... Νόμιζες πως ήθελε να της σκίσουν . Μπαίνει στο αυτοκίνητο μου, την φιλάω στα γρήγορα και ξεκινάω, ρωτώντας την αν ήξερε κανα ερημικό μέρος.... Μου λέει ότι δεν ξέρει και ψάχνοντας βρήκαμε ένα μέρος δίπλα στην θάλασσα.....

Σταματάω το αυτοκίνητο, την τραβάω προς το μέρος μου και αρχίζουμε τα γλωσοφιλα... Της έβαζα βαθιά στο στόμα την γλώσσα μου και εκείνη το ίδιο.... έβαλα το χέρι κάτω από την μπλούζα της και έπιασα τα βυζιά της!!!!

Το καυλί μου αμέσως πήρε φωτιά!!
Η Βάσω όπως την έλεγαν...αναστέναζε όλο καύλα υποσχόμενη μια πολύ καυλωτικη
βραδιά με πολύ ξέσκισμα !!!!!! Την τράβηξα το σουτιέν της και πετάχτηκε η ρώγα της έξω. είχε μεγάλη και καυλωμένη ρώγα!!! Βάζω την ρώγα της στο στόμα μου και την έγλυφα ενώ η Βάσω είχε βουτήξει τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι που είχε γίνει τεράστιος, και εγώ το μουνάκι της !!!!

Της βγάζω την μπλούζα της ξεκουμπώνω το σουτιέν και 2 υπέροχα βυζάκια πετάχτηκαν όλο καύλα μπροστά μου τα έπαιζα με τα χέρια μου γυρίζω τα καθίσματα πίσω και αρχίζω να γδύνομαι...
Βλέπω την Βασουλα δίπλα μου να τα πετάει και αυτή!!!! Μένει με το στρινγκάκι...χώνω το δάχτυλο μου μες το καυτό μουνί της... ήταν ξυρισμένο εντελώς και το στρινγκ την μούσκεμα από τη καύλα.....το κορμί της μύριζε όλο καύλα... Το καυλί μου είχε πάρει φωτιά...

Την τραβάω πάνω μου και αμέσως έσκυψε και τον πήρε στο στόμα της... Εξαφανίστηκε όλος μέσα της τον έπαιρνε με λύσσα τόσο που ένιωθα να είναι μέσα στο λαρύγγι της, έτρεμα από καύλα...νόμισα πως θα μου φύγουν.....κρατήθηκα. , ήθελα να χύσω μέσα στην μουναρα της!!!

Την τραβάω λέγοντας της να ξαπλώσει πάνω στο κάθισμα του συνοδηγού... έχωσα τον καυλί μου μέσα την, ένας αναστεναγμός έφυγε και από των δύο τα στόματα.. Έπιασα πάτο αμέσως της γαμούσα την μήτρα πλέον, γαμαμε ψωλάρα μου ξέσκισε με !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γάμα το μουνί μουυυυυυυυυυυ γαμιέμαι η γυναίκα φωναζεεεεεεεεεεεε...

Μετά της λέω μουναρα μου γλύψε μου τα βυζιά μουυυυυυ με καυλώνει πολύ.... Που
Θες να σε χύσω πουτανακι μουυυυυυυυυυυυυυ ???????? Στην κοιλιά μου μου λεειιιιιιιιιιι αλλά εκεί που το έλεγε δεν άντεξα και της τα πέταξα μέσα στο μουνακιιιιιιιιιιιιιιιι έχυνα χωρίς σταματιμοοοοοοο αλλά η καύλα καυλααααααααα

Έμεινα μέσα της χωρίς να βγω έξω!!! Ένιωσα τον πούτσο μου να ξαναγίνετε σκληρός και μεγάλος..... Το κατάλαβε και με κοιτάζει λέγοντας μου

Παλιιιιιιιι????? αμέσως?????

Ναι μουναρα μου με καυλώνεις και άρχισα να μπενοβγενωωωωω άνοιξε τα πόδια της καλά για να με πάρει όλον μέσα της, είχε καυλώσει πολύ από όλη την φάση.... Το μουνί της έτρεχε από τα χυσια μας τα βυζιά της κουνιόταν πάνω κάτω..

Ήταν τελειαααα μια στιγμή αρχίζει να μου φωναζιιιιιιι χύνω πουτσαρά μουυυυυυ γάμησε με βαθιά και γριγορααααααα αχχχχχχχχχχχχχχ ναι παρταααααααααααααα σε Χυνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο , αυτομάτως μου ήρθε και μενα ένοιωσα τα αρχίδια μου γεμάτα σπέρμα και με πονούσαν από την καύλα, και άρχισα να της τα πεταωωωωωωωωωωωωωωωω........ Ξαναχύνω καύλα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ παρτα πουτανακι μουυυυυυυυυυυ και άρχισα να αδειάζω μες το καυτό της μουνί!!!!!!!!!! Αχ τέλειο είναι μου λέει το πουτανακι μου !!!!! Ναι μωρό μου.... Με καυλώνεις πολυυυυυυ δεν ξέρω τι είχα πάθει εκείνη τι βραδιά αλλά ήταν όλα τόσο καυλωτικααααααα ..... είχα μείνει πάλι μέσα της και μιλαγαμεεεεε δεν θα το πιστέψετε παιδιά αλλά λίγο με νοιάζει!!! Εκείνη ξέρει και είμαι σίγουρος πως θα διαβάζει την ιστορία και θα καυλώνει πολύ!!!! Με άγγιξε στης ρώγες μου!!!!!

Αυτόματα μου ξανασικοθικεεεεεε τι πάλι μου λέει η Βασουλα??? Δεν το πιστεύω....... Μωρό μου απόψε θα σε καταγαμισω, θα φας όσο γαμήσι δεν έφαγες όλα τα χρόνια
Σου!!! Με καυλώνεις πάλι μωρό μου!!! Και ξανάρχισα.! Δεν ξέρω αλλά το μουνί της μου έσφιγγε τον πούτσο μου λες και τον ρουφαγεεε ήταν υπέροχη σε πολύ λίγο χρόνο ξανάχυσα μέσα της !!!!!! Βγήκα , είμαστε πολύ ιδρωμένοι από το γαμήσι, ανάψαμε τσιγάρο απολαμβάνοντας την στιγμή..... ήταν αυτό που λέμε.... Μετά από ένα καλό γαμήσι, το τσιγάρο είναι απόλαυση!!!!!!

Ξαπλωμένοι στα καθίσματα και χαϊδεύοντας ο ένας τον άλλον. Έχωσα δύο δάχτυλα
μέσα της... Σήκωσε το κεφάλι της προς τα πάνω ενώ άφησε ένα μουρμουρητό όλο
καύλα!!!!! πάλι ερεθίστηκα !!!! Τώρα θα μου πείτε !!! Αμάν ρε φίλε μηχανή είσαι..... Δεν
ξέρω βρε παιδιά αλλά δεν μου είχε ξανασυμβεί ποτέ αυτό...

Της λέω πάμε στο πίσω κάθισμα τώρα!!!!! πάμε πίσω μου παίρνει μια πίπα το ίδιο καυτή όπως την πρώτη... Και όταν ήμουν σε πλήρη στύση... Σηκώθηκα και της τον έχωσα μέχρι τον πάτο της!!! Αχχχχχχχ με πονάει αλλά καυλωνοοοοοοοο ναι καυλιάρη μου με ξεμουνιασες σημερααααααα τι γαμήσι είναι αυτό που μου κάνεις?? Ανοιγε πολύ τα πόδια της τον ήθελε όλο μέσα!!!!!

Πόρτο πουτανακι, είναι όλο δικό σου!!! Σε γαμάει έτσι το αγόρι σου????
Όχι είναι μικρός ο πούτσος του.... Γαμισεμεεεεεε με τη καυλαρα σου!!!!! Με τρελαίνεις ψωλάρα μου!!!!

Βάζω το δάχτυλο μου από κάτω και αρχίζω να της χαϊδεύω την κωλοτρυπα ,,, σου αρέσει πουτανακι αυτό που σου κανωωωωωωωωωω????

Ναι με καυλώνει αλλά δεν θέλω να με γαμήσεις από εκεί!!!!! Την βγάζω έξω από το αυτοκίνητο... Είχαμε ιδρώσει πολυυυυυυ έσκυψε στο κρατώντας το κάθισμα με ανοιχτή την πόρτα. Και την τον έχωσα στα όρθια μέσα στο μουνάκι της που τώρα έρεψαν τα χυσια πάνω στα μπούτια της μέχρι τους αστράγαλους..... ήταν πολύ καυλιάρα .... Φώναζε αλλά δεν με ένοιαζε, δεν υπήρχε ψυχή εκεί, αντιθέτως με καύλωνε πάρα πολύ!!!!!!!

Χάιδευα την κολοτρυπα της και προσπάθησα να της χώσω δάχτυλο μέσα....

Μηηηηηη δεν θελωωωωωωωωω σταμάτα δεν θελωωωωωωωω...
Την σήκωσα και την έβαλα πάνω στο καπό του αυτοκινήτου.... ήταν τρομερή, υπέροχη!! Το φως από το φεγγάρι έπεφτε πάνω της και είχε τέλειο σώμα.... με τα πόδια ανοιχτά και τα βυζιά της να κουνάνε πάνω κάτω!!! Δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ αυτή η στιγμή!!!!!

Έβλεπα την μουναρα της ξυρισμένη μπροστά μου, και τον πούτσο μου να χώνετε όλος μέσα της!!!!! Τα αρχίδια μου χτύπαγαν την κολοτρυπα της και αναστέναζε όλο καύλα...... χύνω παλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι φώναξε.... Το πουτανακι και εγωωωωωωωωωωωωωωω τον καρφώνω μέσα της βαθιαααααα και αρχίζω να εκτοξεύω σπέρμα σε μεγάλες ποσότητες.

καυλιάρη μου με ξέσκισες σημερααααααααααααααααααααα πω πω γαμήσι που εφαγαααααααααααααααα με πονάνε τα πόδια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.. αλλά το ευχαριστήθηκα πολύ... αυτό είναι γαμήσι αγόρι μου!!!!........

Βγήκα και το μουνί της πέταξε σπέρμα από μέσα... Την είχα γεμίσει στην κυριολεξιαααααα μέχρι το στομάχι της έφτασαν!!!!!!!!!

Καπνίσαμε ένα τσιγάρο ακόμα και φύγαμε να την πάω στο αυτοκίνητο της....... από εκείνη την μέρα δεν ξαναβρεθήκαμε... Δεν ξέρω τι θα γίνει ... θα σας ενημερώσω ... Βασουλα ξέρω πως θα διαβάσεις την ιστορία μας, να είσαι πάντα καλά ήσουν απίθανη!!!!!

Τέτοια καύλα δεν είχα ξανανιώσει!!!!!!!
Αν κάποια θέλει να ζήσουμε μαζί μια ανάλογη εμπειρία....
Μπορεί να στείλει ε-μαιλ..... Τρελαίνομαι για τέτοιες εμπειρίες!!!!!

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...