ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Παρτούζα της γυναίκας μου μπροστά στα μάτια μου


 Μια μέρα, πήραμε ένα τηλεφώνημα απ’ τη μικρότερη αδελφή της ότι θα μας επισκεφτεί με 2 φίλους της. Ο ένας εξ αυτών ήταν τ’ αγόρι της τον οποίο τον ήξερα. Ήταν ο Νίκος. Ο άλλος, άγνωστος σε μένα, ήταν ο Βασίλης. Η γυναίκα μου τους γνώριζε πολύ καλά και τους 2, αφού κάθε καλοκαίρι πηγαίνει για διακοπές 2-3 μήνες στο νησί της.


Τις 2 πρώτες μέρες, έβλεπα πολύ περιποίηση της γυναίκας μου στο Βασίλη και πολλά γυναικεία ναζάκια. Αυτό μ’ έκανε να θυμηθώ κάποιες υπόνοιες που είχα ότι η γυναίκα μου δεν ήταν ιδιαίτερα φρόνιμη τα καλοκαίρια στο νησί της.


Το μεσημέρι της 2ης μέρας, πηγαίνοντας απ’ το σαλόνι στη τουαλέτα, βλέπω περνώντας έξω απ’ τη πόρτα της κουζίνας, τη γυναίκα μου σκυμμένη μπροστά στο φούρνο, η φούστα σηκωμένη και να φαίνεται όλος ο κώλος της. Ο Βασίλης από πίσω της να της τον χουφτώνει και με τα 2 του χέρια. Εκείνη την ώρα κατάλαβα ότι όλες οι υποψίες μου ήταν σωστές κι ο Βασίλης ήταν αυτός που την γαμούσε στο νησί. Προχώρησα γρήγορα χωρίς να με δουν και πήγα στη τουαλέτα. Δεν μπορούσα να βγάλω απ’ το μυαλό μου τη σκηνή που είχα δει.


Ήμουνα αναστατωμένος μ’ αυτό που συνέβη αλλά αποφάσισα να μην κάνω ακόμα θέμα μέχρι να σκεφτώ τι θα κάνω.


Η μέρα πέρασε και προσπαθούσα να αντιληφθώ κι άλλες τέτοιες φάσεις αλλά δεν είδα τίποτα. Το βράδυ πήγαμε για ένα ποτό και οι 5 κι εκτός απ’ την γενική ευθυμία, δεν είδα κάτι άλλο. Γυρίσαμε σπίτι και τους είπα ότι ήμουν ψόφιος στη κούραση και θα πήγαινα για ύπνο.


Οι 2 άντρες κοιμόντουσαν στο σαλόνι κι η αδελφή της γυναίκας μου στο δωμάτιο των παιδιών.


Αφού λοιπόν ξαπλώσαμε όλοι, εγώ έκανα τον κοιμισμένο. Μετά από 15 λεπτά μου λέει η γυναίκα μου ότι περάσαμε ωραία στο μπαρ αλλά εγώ δεν απάντησα κάνοντας ότι κοιμάμαι. Με ξαναρωτάει μετά από 5 λεπτά αν μου άρεσε και δεν απάντησα. Την ακούω και σηκώνεται απ’ το κρεβάτι μας και να βγαίνει απ’ το δωμάτιο.


Περιμένω κάνοντας τον κοιμισμένο και μετά από 2 λεπτά ξανάρχεται και κοιτάζει απ’ τη πόρτα κι όπως ήταν σκοτεινά, δεν είδε ότι εγώ είχα μισάνοιχτα τα μάτια μου. Αφού λοιπόν βεβαιώθηκε ότι κοιμάμαι, ξαναφεύγει.


Αφήνω να περάσουν λίγα λεπτά και σηκώνομαι. Το σπίτι σκοτεινό εκτός απ’ το φως της τηλεόρασης που ήταν στο σαλόνι. Με μεγάλη προφύλαξη σπρώχνω την πόρτα 5-6 εκ. για να μπορώ να κοιτάξω μέσα. Αυτό που είδα θα μου μείνει αξέχαστο. Η γυναίκα μου, με το νυχτικό της μαζεμένο στη μέση και τα βυζιά της έξω, γονατισμένη μπροστά στο Νίκο και το Βασίλη που καθόταν στον καναπέ, έκανε εναλλάξ τσιμπούκι στον ένα ενώ έπαιζε την πούτσα του άλλου και με το άλλο χέρι έτριβε το μουνί της. Την έβλεπα να γλείφει τις ψωλές τους προσπαθώντας να τις πάρει όσο πιο βαθιά μπορούσε ενώ βογκητά καύλας ακουγόντουσαν απ’ όλους.


Μετά από λίγα λεπτά σηκώνονται για να ξαπλώσουν στο στρώμα που είχαμε στρώσει κάτω για να κοιμηθούν. Τότε είδα τα καυλιά των 2 αντρών που γαμούσαν τη γυναίκα μου. Ο Νίκος είχε ένα κανονικό πούτσο αλλά του Βασίλη ήταν ο μεγαλύτερος που είχα δει. Πρέπει να ήταν πάνω από 22 εκ. και πάρα πολύ χοντρός.


Ο Βασίλης ξαπλώνει κάτω κι η γυναίκα μου ανεβαίνει πάνω του και καρφώνει το μουνί της πάνω στην ψωλάρα του ενώ ο Νίκος ήταν όρθιος μπροστά της και την τσιμπούκωνε. Η γυναίκα μου ήταν σε έκσταση και βογκητά καύλας έβγαιναν απ’ το στόμα της.


Ανεβοκατέβαινε πολύ γρήγορα πάνω στο πούτσο του Βασίλη ενώ ρουφούσε τον πούτσο του Νίκου. Τον έβγαζε και τον έτριβε στο πρόσωπό της, του έγλειφε τ’ αρχίδια και τον ξανά έχωνε στο στόμα της ρουφώντας τον όλο μέχρι τη βάση του. Όλη αυτή την ώρα οι 2 άντρες δεν είχαν σταματήσει να της μιλάνε λέγοντάς της διάφορα, τα οποία αντί να την ενοχλήσουν, φαινόταν ν’ ανεβάζουν την καύλα της στα ύψη. Σε κάποια στιγμή της λέει ο Νίκος να την κάνουν σάντουιτς σαν καλή ξεκωλιάρα που είναι και βγαίνοντας απ’ το στόμα της πηγαίνει πίσω της.


Παίρνοντας υγρά απ’ το μουνί της, αρχίζει να της τρίβει τη κωλοτρυπίδα ενώ η γυναίκα μου πέφτει μπροστά για να του δώσει ευκολότερη πρόσβαση στον κώλο της. Αφού έπαιξε για λίγο με τον κώλο της, βάζοντας μέσα 2 δάχτυλα για να την ανοίξει και να την ετοιμάσει, ακουμπάει τον πούτσο του στην κωλοτρυπίδα της, έτοιμος να της τον χώσει. Ο Βασίλης μένει ακίνητος για να τον διευκολύνει ενώ απ’ το στόμα της γυναίκας μου έβγαιναν βογκητά πόνου όπως άνοιγε η κωλοτρυπίδα της.


Μετά από 2 λεπτά, ο πούτσος του Νίκου είχε μπει μέσα της κι αυτός άρχισε να κουνιέται με αργές κινήσεις στην αρχή μέχρι ν’ ανοίξει ο κώλος της γυναίκας μου και να μπορεί να την ξεκωλιάζει πιο άνετα. Μόλις άρχισε να κινείται πιο γρήγορα, η γυναίκα μου άρχισε να βογκάει από καύλα. Μετά από 2 λεπτά, οι κινήσεις τους ήταν πολύ δυνατές όπως την γαμούσαν κι οι 2 μαζί και πέφτοντας πάνω στο στήθος του Βασίλη άρχισε να χύνει.


Μόλις το αντιλήφθηκαν οι 2 γαμιάδες της, άρχισαν να τη γαμάνε με δύναμη ενώ αυτή έχυνε σ’ ένα φοβερό σε ένταση οργασμό. Εκείνη την ώρα της λέει ο Νίκος:


– Θα χύσω στη κωλάρα σου μωρή ψώλα! Θα σου γεμίσω την κωλοτρυπίδα με τα χύσια μου…


κι αρχίζει να σπρώχνει τον πούτσο του μέσα στον κώλο της γυναίκας μου με μεγάλη δύναμη. Μετά από 5-6 κινήσεις μένει ακίνητος, έχοντας όλο το πούτσο του βαθιά μέσα της κι αρχίζει να χύνει ενώ ακούω για πρώτη φορά τη γυναίκα μου να μιλάει και να του λέει:


– Ναι! Χύσε μέσα στο κώλο μου! Ξέσκισέ με! Δώσε μου όλα τα χύσια σου μέσα στη κωλάρα μου και μ’ αυτές τις λέξεις χύνει ξανά.


Αφού τελειώνει ο Νίκος, τον βγάζει απ’ τον κώλο της, της τον βάζει στο στόμα κι αρχίζει να του τον καθαρίζει. Την ώρα εκείνη σηκώνεται από κάτω ο Βασίλης και πηγαίνει πίσω της. Τη στήνει στα 4 κι όπως ήταν στημένη, άρχισε να της τον τρίβει ανάμεσα στα κώλο και μετά ακουμπά το πουτσοκέφαλο του στην ανοιχτή κωλοτρυπίδα της.


Αρχίζει και σπρώχνει την ψωλάρα του και μετά από λίγη προσπάθεια έχει βάλει όλο τον πούτσο του μέσα στον κώλο της. Εγώ βλέπω όλο αυτό το καυλί να χάνεται στο κώλο της γυναίκας μου κι απορώ πως τον χώρεσε. Αυτό όμως δεν φαίνεται να την απασχολεί, γιατί μετά από μερικά σπρωξίματα αρχίζει και κινείται αυτή προς τα πίσω για να τον φάει πιο βαθιά. Ο Βασίλης αρχίζει κι επιταχύνει τον ρυθμό του βάζοντας και βγάζοντας όλο σχεδόν το πούτσο του απ’ το κώλο της ενώ η γυναίκα μου συνεχίζει να τσιμπουκώνει τον Νίκο κι έχει κατεβάσει το ένα χέρι της ανάμεσα στα πόδια της και τρίβει το μουνί της. Μετά από πολύ ώρα, η γυναίκα μου αρχίζει να χύνει ξανά ενώ την ακολουθεί κι ο Βασίλης, ο οποίος της τον καρφώνει τέρμα μέσα στο κώλο της και της τον γεμίζει με τα χύσια του.


Αφού τελειώνει, τον βγάζει κι έρχεται κι αυτός μπροστά της και της τον δίνει στο στόμα για να του τον καθαρίσει, κάτι το οποίο η γυναίκα μου κάνει με μεγάλη όρεξη. Γυρνάω αθόρυβα στο κρεβάτι μου και μετά από 10 λεπτά έρχεται κι η γυναίκα μου.


Την επομένη την έβλεπα ότι δεν μπορούσε να καθίσει άνετα απ’ το ξεκώλιασμα που της είχαν κάνει και καθόταν συνεχώς στο πλάι αλλά δεν έδειξε να την στεναχωρεί ιδιαίτερα.


Apo thn Fantasiosi sto Real

 Μωρό μου θέλω να δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο ;

-Σαν τι ;

-κάτι που έχω στο μυαλό μου αρκετό καιρό τώρα

-Έλα……….πες μου

-Θέλω να κάνουμε ερωτά μαζί ……..με άλλον άντρα

-Τι………;

-θέλω να σε βλέπω να κάνεις έρωτα με άλλον άντρα……ορίστε στο είπα !!

-Παρτούζα με την γυναίκα σου ;………αυτό εννοείς ;


-Κάτι τέτοιο …….ξέρεις είναι στο μυαλό μου συνέχεια ….

-Δεν το πιστεύω ότι μου ζητάς τέτοιο πράγμα………….

-Με αγαπάς Ρένα ;


-Μην τα μπερδεύεις άλλο αυτό και άλλο να μου ζητάς να κάνουμε παρτούζα

-Είναι ωραίο να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα ειδικά στον ερωτά

-Δεν το πιστεύω ….έχω μείνει έκπληκτη ………..

-Θέλω να δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο ………θέλω να ανανεωθούμε ………….

-Αυτό δεν είναι ανανέωση ……..θα το διαλύσουμε εκτός αν αυτό μου ζητάς ……….θέλεις να χωρίσουμε ;

-Όχι βέβαια απλά θέλω να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό …..αν δε μας βγει το σταματάμε

-Που να το πω και να με πιστεύουνε ………!!!!!!

Είχε μείνει άναυδη η γυναίκα μου ,ήθελα να της το ζητήσω αλλά δίσταζα μέχρι που της το είπα ,μπορεί να κάνω και λάθος αν θα πετύχει κάτι τέτοιο η θα χωρίσουμε μετά από ένα τέτοιο εγχείρημα

Την αγαπάω είμαστε πέντε χρόνια παντρεμένοι και συνεχίζω να την ποθώ ,πάντα ψάχναμε τρόπους να χαρούμε τον έρωτα είχαμε δοκιμάσει πολλά και διάφορα “καλούδια”,το αγαπημένο καινούργιο μας παιχνίδι είναι ο XXL δονητής με αυτό την έκανα να απογειώνεται και μαζί με αυτήν και εγώ

Το τελευταίο διάστημα το ερωτικό παιχνίδι έχει χοντρύνει ,αρχίσαμε να μιλάμε πρόστυχα μεταξύ μας καθώς την γαμούσα με τον δονητή ,εκεί σκέφτηκα ότι αφού την γαμάω με αυτό το τεράστιο πράγμα πόσο ποιο ηδονικό θα ήταν να την ξεσκίζει μια ακόμα αληθινή πούτσα ;

Έπρεπε να ξεπεράσω την οποία ζήλια με διακατείχε ,να ξεπεράσω τα όρια μου στον έρωτα και να την δω να την γαμάνε γονατισμένη μπροστά μου ,διακινδύνευα την σχέση μας γιατί είναι διαφορετικά να το φαντάζεσαι από το να το ζεις

Περάσαν δυο μήνες από τότε που της το είπα, η Ρένα από εκείνη την στιγμή είχε αλλάξει,είμαι σίγουρος ότι την είχε ερεθίσει η ιδέα μου αλλά έπρεπε να ξεπεράσει τα δικά της όρια.

Τα ξεπέρασε μια νύχτα που γαμιόμαστε σε ένα ξενοδοχείο ,το κάναμε συχνά αυτό για να ανανεωνόμαστε ,αυτή ήταν πεσμένη στα τέσσερα και εγώ καθιστός της έχωνα στο κώλο της τον δονητή ενώ με τσιμπούκωνε το μωρό μου,

με τα μισόκλειστα μάτια μου έβλεπα τον τεράστιο καθρέφτη απέναντι μου να καθρεφτίζει την γλυκιά μου να κουνάει το σώμα της,να έχει πιάσει τα καπούλια της με τα δυο χέρια και να μπήγει τα νύχια της μέσα στο αφράτο κορμάκι της καθώς με ρούφαγε ,πόσο με έφτιαχνε αυτή η γυναίκα …….την έχυσα δεν τον έβγαλε έξω τον κράτησε μέσα στο στόμα της ,είχα σηκωθεί από την καρέκλα για να σπρώξω και άλλο της τον είχα φτάσει μέχρι τα αρχίδια όταν τελείωσα ………

Σηκώθηκε μου μίλαγε με το σπέρμα μου στο στόμα δεν τα είχε καταπιεί όλα

-Θα το κανονίσεις αγάπη μου αυτό ;

-Ποιο;

-Ξέρεις εσύ” έβαλε τα δάχτυλα της μέσα στο στόμα πήρε λίγο σπέρμα και μου το έβαλε στα χείλια ,μου το έστρωνε κατά μήκος,σηκώθηκα και την φίλησα έβαλα την γλώσσα μου και έπαιρνα το σπέρμα μου από το στόμα της ………το κοριτσάκι μου με κάτι τέτοια με έφτιαχνε ,δεν μπορούσα να αρνηθώ άλλωστε και εγώ το ήθελα πολύ ,βέβαια δεν ήξερα την αντίδραση μου μετά από αυτό αλλά ήμουνα αποφασισμένος να το δοκιμάσουμε………………….

Από την επόμενη κιόλας μέρα έβαλα αγγελία στο internet ,ήθελα να διαλέξω κάτι που θα ταίριαζε στην φαντασίωση μου

Μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα τον κατάλληλο άντρα που θα γαμούσε την γυναίκα μου ,από την φωτογραφία που είδα πληρούσε όλα τα προσόντα ,ήταν ψηλός και γεροδεμένος το χαρακτηριστικό του ήταν βεβαία η μεγάλη του πούτσα λίγο ποιο μικρή από το μέγεθος του δονητή αλλά αρκετή για να ικανοποίηση την πουτάνα μου και μαζί με αυτήν και εμένα .

Κλείσαμε ραντεβού σε ξενοδοχείο εκεί θα γινόταν ,τα είχα κανονίσει όλα ,της το είπα αφού όλα ήταν έτοιμα ,την διαβεβαίωσα ότι αν ένιωθε άσχημα θα το σταματάγαμε αμέσως ,ανυπομονούσα για το ραντεβού πήρα την Ρένα τον αγαπημένο μας δονητή και πήγαμε στο ξενοδοχείο

Η γνωριμία έγινε στο lobby ,είχα πιει τρία ποτά από την αγωνιά μου ενώ η Ρένα ήταν ήρεμη δεν μιλάγαμε

Ο τύπος ήρθε ακριβώς στις 8 τον έλεγαν Γιάννη ήταν γύρω στα τριάντα με γυμνασμένο σώμα ,έκατσε μαζί μας υπήρχε μια αμηχανία από εμάς αλλά ο Γιάννης ήταν ευδιάθετος τύπος και έτσι χαλαρώσαμε λίγο ,κανονίσαμε τα διαδικαστικά ,ήθελε τα χρήματα μπροστά ,κανονίσαμε να του τα έδινα στο δωμάτιο ,αυτός ήπιε ένα δεύτερο ποτό με κοίταξε με ένα απροσδιόριστο βλέμμα και μου είπε:.

-Αν θέλεις να γαμήσω και εσένα χρεώνεται παραπάνω

-Όχι δεν θέλω” του απάντησα αυτό δεν το είχα σκεφτεί ,ποτέ μου δεν είχα πάει με άντρα και ούτε θα το έκανα τώρα

-Ωραίο το γυναικάκι σου φίλε” το είπε και με χτύπησε φιλικά στην πλάτη ,η Ρένα δεν μίλαγε καθόλου το ίδιο και εγώ………..

Η συμφωνία ήταν να ανεβούμε πρώτα εμείς να παραγγείλουμε αλκοόλ να κάναμε μπάνιο και να τον περιμένουμε

Η Ρένα έκανε μπάνιο ,έμεινε μόνο με τα εσώρουχα εγώ παρέμεινα ντυμένος δεν ήξερα πως θα γινόταν ,μου συμβαίνει πρώτη φορά ,έκατσα στην πολυθρόνα και άρχισα να πίνω ,η γυναίκα μου έβλεπε από το τζάμι την φωτισμένη Αθήνα καπνίζοντας ασταμάτητα ,σίγουρα είχε άγχος εγώ είχα ακόμα περισσότερο περιμένοντας να έρθει αυτός ο πουτσαράς να την γαμήσει μπροστά μου

Και ήρθε ,του άνοιξε η Ρένα ,της έπιασε τον κώλο με αυτό το γεροδεμένο χέρι εγώ σφίχτηκα,είχε μεγάλη άνεση, πήγε στο μπάνιο και βγήκε γυμνός η γυναίκα μου γούρλωσε τα μάτια δεν είχε δει φωτογραφία του μου.

Το σώμα του ήταν γεμάτο μυς χωρίς ούτε ίχνος τρίχας ,ακόμα και στα αρχίδια του ήταν τελείως άτριχα,με αυτό όμως που αιφνιδιάστηκε ήταν ο πούτσος του που κρεμόταν τεράστιος ανάμεσα στα ποδιά ,

Την κοίταξα να δω της αντιδράσεις της είχαμε συνεννοηθεί ότι εάν ήθελε θα το σταματάγαμε αμέσως ,δεν την είδα να κάνει κάτι τέτοιο……….

Ο Γιάννης έκατσε στο κρεβάτι και περίμενε

-Έλα μωρό μου που θα βρεις τέτοια πούτσα”της είπε ,η Ρένα πήγε όρθια κοντά του είχε βάλει τα χεριά της στην μέση αυτός της χάιδεψε τα μακριά της πόδια με τα βρωμόχερα του ενώ αυτή δεν μπορούσε να ξεκολλήσει τα μάτια της από το παπαρι του, δίσταζε …….μια απειροελάχιστη προσμονή και ελπίδα που είχα ότι θα γύριζε και θα μου έκανε νόημα να το σταματήσουμε έσβησε ….αλλά “άναψα”εγώ όταν την είδα να σκύβει ανάμεσα στα πόδια του ενώ ο Γιάννης της άπλωσε τα μαύρα της μαλλιά πάνω στα μπούτια του ,άρχισε να τον γλύφει ,δεν μπορούσα να δω καλά όπως ήμουν καθισμένος ο καριόλης με κατάλαβε και σήκωσε τα μαλλιά της από το πλάι για να έχω πλήρη εικόνα ,ήπια το ποτό με την μια ,την έβλεπα να έχει ανοίξει το στόμα της τόσο πολύ για να χωρέσει μέσα της τον είχε πιάσει με τα δυο της χέρια και του ρούφαγε το κατακόκκινο πουτσοκέφαλο ενώ αυτός της έτριβε την πλάτη ,η διάθεση μου εκείνη την στιγμή έκανε κύκλους πάνω από το δωμάτιο ,μια τους έβλεπε και ζήλευε και μια καύλωνε ,ήθελα και άλλο ποτό,ήπια ακούγοντας της βαθιές ανάσες του Γιάννη ανακατεμένο με τον ήχο που έκαναν τα χείλη της πάνω στο XXL παπαρι γιατί η γυναίκα μου τον ρούφαγε σαν τρελή , γδύθηκα και άρχισα να παίζω το καυλί μου στην πολυθρόνα βλέποντας αυτήν την σκηνή

Η Ρένα τον ρούφαγε με λύσσα είχε καυλώσει την άκουγα να πνίγει τα αγκομαχητό της με “αυτό” το στο στόμα της ,αυτός είχε γύρει το κεφάλι του πίσω ,τις έδινε και οδηγίες…..

-έτσι γλειφτώ μου πουτανίτσα”

Για αυτό δεν είχαμε συνεννοηθεί αλλά μου άρεσε που το άκουγα το ίδιο και της γυναικάς μου

-Σου αρέσει που την τσιμπουκώνω την πουτανίτσα σου ε;”

Σηκώθηκε όρθιος και πήγε από πίσω της έτσι όπως ήταν γονατιστή

-Θα στο γαμήσω αυτό το κωλαράκι μουνίτσα ε ; πες ,πες μου

-Γάμα την, βαλτής το στο κώλο της ,του το είπα φωναχτά ,απάνταγα εγώ αντί της γυναίκας μου ,το στοματάκι της σταμάτησε να τον ρουφάει αυτή έφερε τα δάχτυλα της και άρχισε να τα γλύφει καθώς γύρισε και με κοίταξε μου χαμογέλασε έβγαζε την γλώσσα της έξω και γλυφόταν το πουτανάκι μου.

Ο Γιάννης την χτύπησε στα καπούλια για να σκύψει της άνοιξε με τα στιβαρά του χέρια το κωλαράκι της και μαζί με αυτό και τα μουνόχειλα της

-Πες κώλο η μουνί ……….ε;” Δεν απάντησα …..ούτε και η γυναικά μου αλλά ήξερε ήταν επαγγελματίας εκτός από την οικειότητα που είχε μαζί μας

-Πρώτη φορά είναι ε; ……………..λοιπόν φιλαράκο θα σε φτιάξω σκυψε και γλείφτης την κωλοτρυπίδα σάλιωσε της καλά για να την ξεσκίσω …….ε; τι λες ;

Τον άκουγα ,η μπάσα φωνή του ήταν σαν να με διατάζει ,ωραία ιδέα σκέφτηκα.

Έπεσα στα γόνατα και έφερα το πρόσωπο μου στον ανοιχτό της κώλο ,τον κράταγε έτσι ο Γιάννης έβαλα την γλωσσά μου μέσα στην τρυπούλα της και άρχισα να την γλύφω η Ρένα πετάχτηκε ανατρίχιασε βέβαια την είχα γαμήσει και εγώ από τον κώλο πολλές φορές ,συνήθως τον δονητή τον είχα για το μουνάκι της, έβαλα τα δάχτυλα μου στον κόλπο της που ήταν μούσκεμα έπαιρνα τα υγρά της και μαζί με τα σάλια μου την προετοίμαζα ,της έκανα την τρυπούλα της ανοιχτή μπορούσα να βάζω και τα δυο δάχτυλά μου μέσα αλλά μέχρι να φτάσει το πάχος της πούτσας του ήθελε πολύ ακόμα θα συνέχιζα όμως με τράβηξε ο Γιάννης

-Φτάνει το άλλα θα τα κάνω εγώ …………..

Ο Γιάννης ήταν έτοιμος πήγε από πίσω της γονάτισε λίγο με έβαλε από το πλάι να της κρατάω ανοιχτά τα κωλομαγουλα της και της το έχωσε σιγά σιγά.

Έπρεπε να το βλέπω σαν παιχνίδι γιατί ήταν ο μόνος τρόπος να δεχτώ αυτό τον ηδονικό εξευτελισμό ,η Ρένα φώναζε πρέπει να την πόνεσε αλλά καθόταν, πόναγε και αυτός τον έβγαλε έξω πήρε λίγο κρέμα και την έχυσε πάνω στην κωλοτρυπίδα της έβαλε και πάνω στην καπότα και ξανά προσπάθησε να της τον χώσει ,αυτή την φορά τα κατάφερε τον είχε βάλει μέχρι την μέση η Ρένα κραύγαζε κάθε φορά που της το έχωνε ποιο βαθιά αλλά της άρεσε μου έπιασε την πούτσα την ήθελε στο στόμα της

Τώρα θα έπαιρνα και εγώ μέρος με είχε προσκαλέσει το μωρό μου είχε μεγάλες καύλες ,της τον έδωσα στο στοματάκι της και άρχισε να ρουφάει μια πούτσα από το στόμα και μια τεράστια από το κωλαράκι της ,ο τύπος την κάρφωνε με δύναμη κουνιόταν όλη και φρέναρε πάνω στο δικό μου παπαρι, είχε απογειωθεί τελείως η πουτανίτσα μου έβαλε το χέρι και έτριβε το μουνί της ,ευτυχώς που είχα φέρει και τον δονητή ,της τον έδωσα τον πήρε με χαρά και τον έβαλε στο μουνί της με κοίταζε είχε δακρύσει από την καύλα της ,ότι τρύπα είχε στο σώμα της την γαμούσαμε μέσα σε μια ιδιότυπη παρτούζα δυο άντρες και ένας δονητής στην υπηρεσία της

-Τώρα θα σε φτιάξω ξεκωλιάρα …..σου αρέσει …..ε;

-Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ…….ααααααααααααααααααααα

Σταμάτησε να με ρουφάει και ακούμπησε με τους αγκώνες στο χαλί εγώ έκατσα από πάνω της και συνέχιζα να της παίζω της είχα ακουμπήσει τα αρχίδια μου στα μαλλιά της …..

Ο Γιάννης άρχισε να βογκάει ήταν έτοιμος να χύσει τον έβγαλε από τον κώλο της και πήγε από μπροστά της ενώ εγώ πήγα από πίσω της να συνεχίσω το πισωκολλητό,η γυναίκα μου του έβγαλε με τα λεπτά της δαχτυλάκια την καπότα

τον έπαιζε δυνατά μπροστά της μέχρι να χύσει ,

της γέμισε το πρόσωπο σπέρμα το δεχόταν μέσα σε απόλυτη ευχαρίστηση ,το πρόσωπο της ήταν γεμάτο με φρέσκο σπέρμα που της έσταζε πάνω στα μάγουλα της ,από της βλεφαρίδες ,στα χείλη της αλλά δεν είχε χορτάσει γιατί τον ξανά έχωσε στο στόμα ….

-Σου αρέσει φιλαράκο την ξεκωλιάρα την πουτάνα σου ,εγώ συνέχιζα να την γαμάω από πίσω μέχρι να τελειώσω και εγώ πάνω στον ξεσκισμένο κώλο της

Η Ρένα έπεσε ανάσκελα στο πάτωμα από την κούραση άνοιξε τα χεριά της και γέλαγε ,το πρόσωπο της είχε ακόμα σπέρμα με κοίταξε καθώς ανακατεύει τα καστανά της μαλλιά

-Σου άρεσε μωρό μου όπως …….με γάμησε ;

-Πολύ αγάπη μου ……..

Σηκώθηκε και άναψε τσιγάρο της έβαλα ένα ποτό ,ήρθε και έκατσε πάνω μου ,σκούπισε το πρόσωπο της με τα χέρια της ,προσφέρθηκα να πάω να της φέρω κάτι να σκουπιστεί αλλά αρνήθηκε

-Τα θέλω πάνω μου γλυκέ μου

-Σου άρεσε τόσο πολύ ;

-Όσο ποτέ άλλοτε μωρό μου…….”μου έδωσε ένα φιλί το στόμα της μύριζε σπέρμα ,φιλιόμαστε συνέχεια ,ο Γιάννης είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι και κάπνιζε

-Θέλω και άλλο αγάπη μου ………πες του …θέλω να με γαμήσει και άλλο

-είναι αρκετά νομίζω για πρώτη φορά”

-Θέλω και άλλο “ μου το είπε ενώ με χάιδευε στα αρχίδια μου, γέλαγε είχε απελευθερωθεί δεν υπήρχε ντροπή γιαυτό που έγινε μόνο ηδονή και δεν μπορούσα να της αρνηθώ ,αν και είχα ένα φόβο ότι μετά θα ήθελε να την γαμάνε συνέχεια

Του ζήτησα να την ξανά γαμήσει ήθελε και αλλά λεφτά για δεύτερο γύρο

έβγαλα λεφτά και του τα έδωσα ,συνέχισε να πίνει το ποτό του μετά από λίγο σηκώθηκε και πήγε στην πολυθρόνα που καθόταν η Ρένα

-Είναι γλυκιά η πούτσα καριόλα μου ……θα σε ξαναγαμήσω με πλήρωσε ο αντρούλης σου για να σε ξεσκίσω

Το έλεγε για να το ακούσουμε μας έφτιαχνε και τους δυο ,με το τεράστιο καυλί του της έτριβε το πρόσωπο της ενώ ήταν ακόμα καθισμένη πάνω μου ,

η Ρένα έτριβε τις ρόγες του στήθους της από την ηδονή .ο τύπος άρχισε πάλι να την τσιμπουκώνει σε αυτήν την στάση τον έχωνε μέσα της και έσπρωχνε και έμενα μαζί,έκανε ώρα να τον σηκώσει………το μωρό μου έγλυφε την τεράστια πούτσα του ,είχε αφοσιωθεί πλήρως ,

ήθελα να την γαμήσω έτσι που κουνιότανε πάνω μου ,όταν μπήκα μέσα της άρχισε να μου χαϊδεύει τα αρχίδια με έγδερνε με τα νύχια ενώ ο Γιάννης της έδινε βαθιά στο στόμα της το πληρωμένο από έμενα τσιμπούκι

Αλλάξαμε στάση με δίκη μου προτροπή ήθελα να την νιώσω και την ώρα που θα της γαμάει το πανέμορφο και ζουμερό της κωλαράκι για δεύτερη φορά, έκατσα ανάσκελα και από πάνω μου ξάπλωσε η Ρένα της τον έβαλα στο μουνάκι της το στενό της μουνί αυτό ήταν δικό μου δεν θα τον άφηνα να την γαμήσει εκεί

Ο Γιάννης της τον κάρφωσε από πίσω ,η γυναίκα μου κολυμπούσε γυμνή σε θάλασσες ηδονής ,μόνο που το “κολύμπι ήθελε και συγχρονισμό κινήσεων ,όταν αυτός έμπαινε μέσα της αυτή σπρωχνόταν πάνω μου από την πίεση εκεί της έμπαινε η πούτσα μου μέσα της,τα μάτια της ήταν κλειστά και αγκομαχούσε όταν της έχωνε αυτήν την τεράστια πούτσα η Ρένα είχε συνεχείς οργασμούς ,με φίλαγε και μου δάγκωνε τα χείλια μου είχε κολλήσει στο στήθος μου οι ρόγες της με τρύπαγαν τα μαλακά της βυζάκια με πίεζαν στο στήθος ,αγκομαχούσε μέσα στο αυτί μου…….τα κορμιά μας γλίστραγαν από τον ιδρώτα

Έχυσα μέσα στο μουνί της πολύ γρήγορα η καύλα μου ήταν απίθανη ο Γιάννης συνέχιζε να την καρφοκωλιάζει με δύναμη ενώ της χτύπαγε με σκαμπίλια τα κωλομαγουλα

-Φιλαράκο τέτοια όμορφη κολάρα δεν έχω ξαναγαμήσει

-Γάμα την την πουτάνα μου σκιστή.”του φώναζα ,ήθελα να την χύσει

Κράτησε ώρα αυτό το γαμήσι η Ρένα είχε κολλήσει πάνω μου λαχανιάζοντας βαριά

Ήταν έτοιμος να χύσει το κατάλαβα από τα μουγκρητά του έκανε σαν κτήνος τελείωσε μέσα στο κώλο της με τα δυνατά του τινάγματα κόλλαγαν την γυναίκα μου πάνω στο σώμα μου με δύναμη,η γυναίκα μου έβγαλε τα χέρια του από την μέση της ,δεν τον ήθελε άλλο ,το παιχνίδι μαζί του είχε τελειώσει όπως όταν τελείωνε και το γαμήσι με τον δονητή τον αφήναμε στην άκρη και χανόμαστε με τις σκέψεις μας ο ένας στην αγκαλιά του αλλού έτσι και τώρα ,ο Γιάννης το κατάλαβε έριξε ένα σκαμπίλι στο κώλο της σηκώθηκε για να ντυθεί

Είμαστε ξαπλωμένη για αρκετή ώρα ο καθένας βυθισμένος στης σκέψεις του ,ο γαμιάς έφυγε και μας άφησε έτσι ξαπλωμένους στο χαλι στην μέση του δωματίου

είμαστε ικανοποιημένοι και εγώ και η γυναίκα μου καθόμαστε και κοιτάζαμε το ταβάνι χωρίς να μιλάμε ,δεν ήξερα πως θα είμαστε μετά από αυτό που έγινε ήξερα ότι ήταν κάτι πολύ ερεθιστικό η Ρένα γύρισε και μου είπε

-Είχες δικό μωρό μου αυτό θα μου μείνει αξέχαστο

-ήσουν πολύ ερωτική σήμερα τα έδωσες όλα

-και εσύ είσαι φοβερός τύπος ,μόνο που σε κάποια στιγμή νόμιζα ότι ήθελες και εσύ από αυτό το τεράστιο πράγμα

-όχι αυτό ήταν αποκλειστικά δικό σου γιαυτό πλήρωσα για να σε γαμήσει

-με πόνεσε ο μαλάκας πολύ ,η ιδέα ότι με γαμάει με έκανε να χύσω τόσες φορές

-Λέω να μην το ξαναπροσπαθήσουμε κάτι τέτοιο μας φτάνει αυτό για αρκετό καιρό

-μμμμμμμμμμ….τελικά είμαστε ανώμαλοι που μπήκαμε σε τέτοια παιχνίδια ;

-Ρένα ο ερωτάς δεν μπορεί να είναι ανώμαλος το μυαλό σε κάνει ανώμαλο”

-δεν ξέρω…..ίσως.. έγιναν όλα τόσο γρήγορα που θα χρειαστεί αρκετό καιρό να το συνειδητοποιήσω ……ήτανε κάτι πάνω από κάθε φαντασίωση …

Φαντασίωση ,ναι όλα για αυτήν έγιναν,εγώ την πραγματοποίησα ,της γυναικάς μου ξεκίναγε τώρα ……και έπρεπε να την σπρώξω δυνατά για να αρχίσει να “τρέχει”στο μπερδεμένο μυαλό της

-Ανώμαλη γυναίκα ….να σε παρτουζώνουν μαζί με τον άντρα σου

-.μμμμμμμμμ…………

-Να σε γαμάνε γονατιστή από τον κώλο και από το στόμα σαν πουτάνα !!

-Ναι…….ναι ………………..ναιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!

-Να σου γλείφει ο άντρας σου την τρυπούλα για να σε ξεκωλιάσει ένας πληρωμένος γαμιάς ……….να γεμίζει με σπέρμα τα βαμμένα σου χειλάκια

-αχχχ…Ανώμαλε………..

Μου το είπε ανέβηκε από πάνω μου με το πρόσωπο της προς την πούτσα μου

άρχισα να της γλείφω το μουνάκι της και να βάζω τα δάχτυλο μου στην τρυπούλα της ενώ η Ρένα ξεκίνησε ένα ξέφρενο τσιμπούκι

 



μου το άνοιξε ωραία ο μεγάλος πουτσος του νεαρού

 Είμαι η Στελλα 46 χρονων παντρευτηκα πριν εικοσι χρονια ,απο μικρη εχω ενα βιτσιο στην παρτουζα οπου δυο οι περισσοτεροι ανδρες με περιποιουνται και ικανοποιουν τις αχορταγες ερωτικες μου επιθυμιες δεν υπαρχει μεγαλυτερη καυλα για μενα οταν τουλαχιστον δυο μεγαλες πουτσες μπαινοβγαινουν μεσα μου.Με τον ανδρα μου τα πηγαιναμε καλα καναμε σεξ αλλα μετα απο ενα χρονο γαμου αρχισα να βαριεμαι το σεξ μαζι του και του ειπα οτι 8α η8ελα και δευτερο ανδρα στο κρεββατι ισως και τριτο στην αρχη ηταν αρνητικος αλλα οταν καταλαβε οτι μπορει να με χασει τελειως συμφωνησε βαζοντας μου καποιους ορους οταν μου αρεσε καποιος και η8ελα να πηδηχτω μαζι του επρεπε να του το πω και στην συναντηση να ηταν και αυτος μαζι μου, στο πηδημα 8α ηταν και αυτος παρων και κατα δικη του προτιμηση ειτε θα συμμετειχε η μονο θα με παρακολου8ουσε να πηδιεμαι με τον αλλον.Οπως μου ειπε μετα απο καιρο τον καυλωνε η σκεψη του να με βλεπει να γαμιεμαι σαν πουτανα απο καποιον τριτο.Και σε μενα μου αρεσει να με πηδανε δυο τρεις μεγαλες πουτσες και κοιταζοντας τον στα ματια να του δινω να καταλαβαινει ποσο καυλωμενη ειμαι που γαμιεμαι μπροστα του με ξενες πουτσες

Μετα απο ενα χρονο περιπου απο την συμφωνια


μερικες φορες πηδηχτηκα και πηδιεμαι εκανα και κανω παρτουζα χωρις να μαθει τιποτα και αλλες φορες ηταν και ειναι παρων για να μην καταλαβει οτι το κανω χωρις να το ξερει.

Το καλοκαιρι εβαλα στο ματι εναν νεαρο 20χρονο τον Νικο ψηλο περιπου 1.85 με αθλητικο σωμα που μενει στο διπλανο διαμερισμα.Οι γονεις του ελειπαν διακοπες

Εβγαινε αρκετες φορες στο μπαλκονι φορωντας μονο ενα σορτσακι εβλεπα το ωραιο σωμα που ειχε και το σορτσακι που φουσκωνε μπροστα.Εγω δεν ηθελα να χασω την ευκαιρια φορωντας ενα λεπτο μπλουζακι με βαθυ ντεκολτε χωρις σουτιεν και ενα καυτο σορτς για να φαινονται τα μπουτια μου και η κωλαρα μου του ανοιγα κουβεντα λεγοντας του οτι κανει πολυ ζεστη σημερα τι ωραιο γυμνασμενο σωμα εχει και τετοια.

Εψαχνα να βρω την δικαιολογια να τον βαλω στο σπιτι.

Μιλησα στον Δημητρη τον ανδρα μου του ειπα οτι μου αρεσε ο νεαρος διπλακαι μου ειπε προχωρησε αν τον γουσταρεις.

Το πρωινό του Σαββάτου λοιπόν ελειπε ο Δημητρης να παει σε ενα φιλο του να τον βοηθησει σε κατι φορεσα μια λευκη λεπτη ση θρου ρομπα ξεκουμπωτη χωρις σουτιεν και με ενα κοκκινο στρινγκακι και γύρω στις εντεκα περιπου βγηκα στο μπαλκονι και περιμενα τον Νικο να βγει στο μπαλκονι,μετα απο λιγο βγηκε φορωντας μονο το σορτσακι του ειπα καλημερα Νικο τι κανεις κοιταξε προς την μερια μου τον ειδα να γουρλωνει τα ματια του προφανως απο αυτο που εβλεπε πιασαμε την κουβεντα του ειπα οτι χρειαζομαι την βοηθεια του γιατι λειπει ο ανδρας μου να μετακινησουμε λιγο τον καναπε να κα8αρισω και μετα να το βαλουμε στην θεση του

Ευχαριστηση μου ειπε κυρια Στελλα.Σε ενα λεπτο ανοιγα την πορτα να μπει μεσα

περνα μεσα του ειπα καθισε να φτιαξω καφε να πιουμε και μετα τον καναπε

Το βλεμμα του ηταν καρφωμενο πανω μου και με ετρωγε με τα ματια

Ναι μου λεει σας περιμενω.Του λεω Νικο δεν ειναι αναγκη να μου μιλας στον πληθυντικο

Ακουμπωντας το καφε μπροστα του στο τραπεζι εσκυψα οσο μπορουσα για να φανουν τα βυζια μου οσο το δυνατο περισσοτερο Τον ειδα να καρφωνεται στα βυζια Ευχαριστω Στελλα μου λεει.Να καθησω διπλα σου να μιλαμε του ειπα

Καθισα διπλα του κολλητα ωστε το μπουτι μου να ακουμπαει το δικο του.

Αρχισαμε να μιλαμε για διαφορα αν ειχε γκομενα πως παει η σχολη του και τετοια

Μου ειπε οτι η γκομενα του τον αφησε ενα λεπτο του λεω σηκωθηκα να παω τα φλυτζανια στην κουζινα αν και 8α μπορουσα να τα αφησω εκει επιτηδες το εκανα εσκυψα μπροστα του για να παρω τα φλυτζανια αλλα περισσοτερο για να δει τον κωλο μου μεσα απο τη ρομπα σε αποσταση αναπνοης.

Γυρισα κα8ησα παλι κολλητα διπλα του με μαζεμενη τη ρομπα ως επανω του λεω ακουμπωντας το χερι μου πανω στο ποδι του εσενα σε αφησε η γκομενα εγω δεν ειμαι ικανοποιημενη με τον ανδρα μου στο κρεββατι εχω αναγκη απο κατι αλλο πιο δυνατο ειμαι αχορταγη και ανικανοποιητη γυναικα συνεχισα λεγοντας του Νικο εισαι πολυ ωραιο παιδι με ωραιο σωμα και αυτος απαντησε και συ Στελλα εισαι ωραια γυναικα με ωραιο κωλο και βυζια με καυλωνεις αφανταστα και εισαι η γυναικα που η8ελα παντa . Περιττο να πω το μουνι μου μουσκεψε στιγμιαια.

Αμεσως αρχισα να τον φιλαω στο στομα ταυτοχρονα να χαιδευω τον πουτσο του πανω

απο το σορτς κατεβαζα συνεχεια υγρα.Αυτος με φιλουσε χαιδευε τα μπουτια μου και αρχισε να χαιδευει το μουνι μου εξω απο το μουσκεμενο κυλοτακι,Ο πουτσος του αμεσως εγινε σκληρος σαν πετρα.

Απο το χαιδεμα καταλαβα οτι ειχε μεγαλο και χοντρο καυλι το μουνι μου πηρε φωτια

Με μια γρηγορη κινηση μου εβγαλε τη ρομπα σηκωθηκα ορθια και μου κατεβασε την κυλοτα που επεσε μεχρι τους αστραγαλους και με μια επιδεξια κινηση την πεταξα με το ποδι μακρια .Μα μου ειπε ο κυριος Δημητρης αν ερθει.Μην αγχωνεσαι δεν προκειται να ερθει πριν τις 6 το απογευμα .Σηκω ορθιος ειπα και γονατισα μπροστα του.

Ξκουμπωσα το σορτσακι του το κατεβασα κατω και πεταχτηκε εξω μια πουτσα τεραστια και υπερβολικα χοντρη σχεδον διπλασια απο του ανδρα μου με μεγαλα βαρια αρχιδια να κρεμονται.

Ετσι τις θελω τις πουτσες που με σκιζουν.

Ειχα τετοια πουτσα διπλα μου τοσο καιρο και δεν την εχω φαει ακομα ειπα

Την πηρα στο στομα σαν ξελιγωμενη απο την πεινα.Τι πουτσα ηταν αυτη πολυ χοντρη με μικρο κεφαλι μου ξεχυλωσε το στομα.Ελα πουτσαρα μου γαμα μου το στομα με το τεραστιο καυλι σου .Δεν χορταινα αυτο το τεραστιο καυλι ποτε το μαλακιζα με το δυο χερια και εγλυφα το κεφαλι ποτε τον επαιρνα ολον στο στομα η οσο μπορουσα να παρω και ποτε εγλυφα τα μεγαλα γεματα με σπερμα αρχιδια.

Κατεβαζα συνεχεια υγρα εφτασαν μεχρι τα μπουτια μου.

Του λεω παμε μεσα στην κρεββατοκαμαρα να ειμαστε ανετα

Με καυλωσε πιο πολυ οτι θα με γαμουσε ξενος πουτσος στο κρεββατι που πηδιεμαι

με τον ανδρα μου.

Οταν πηγαμε στην κρεββατοκαμαρα αρχισε να με φυλαει να δαγκωνει απαλα τις ρογες μου να μου τις γλειφει και να χαιδευει το μουνι μου

Επεσα στο κρεββατι ανασκελα και αρχισε να μου κανει τρομερο γλειφομουνι εχυνα συνεχεια μου εγλειφε την κλειτοριδα ενω ταυτοχρονα επαιζε χρησιμοποιοντας τα δακτυλα με το μουνι και την κωλοτρυπιδα μου.

Του φωναξα απο την καυλα βαλτον μεσα,παρε με,σκισε με γαμια μου

Θελω να με γαμησεις,8ελω να με κανεις να νοιωσω σαν την χειροτερη πουτανα,θελω να κτυπας με το τεραστιο καυλι σου ολο μου το σωμα

Μου σηκωνει τα ποδια τα βαζει στους ωμους του αισ8ανομαι το καυλι του στα μουνοχειλα

Ελα ψωλαρα μου βαλτον μεσα.Μου τον εβαλε αργα πεθανα απο ηδονη αισ8αν8ηκα το μουνι μου να τεντωνει να ανοιγει ειχα καιρο να φαω τετοιο μεγαλο χοντρο πουτσο ελα βαλτον ολον μεχρι τον πατο

μου τον εβαλε ολον αρχισε να με γαμαει δυνατα και γρηγορα μου ελεγε δυνατα ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΚΕΡΑΤΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ κτυπαγε την μητρα μου,ΝΑΙ ΓΑΜΙΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΓΑΜΙΕΜΑΙ ΜΕ ΞΕΝΟ ΠΟΥΤΣΟ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ

Αρχισα να φωναζω απο ηδονη και καυλα ΓΑΜΑ ΜΕ ΣΚΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΤΥΠΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑΙ ΧΥΝΩ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΚΑΡΙΟΛΗ ανασηκωνω την λεκανη μου για να μπει πιο πολυ μεσα και να κεντραρω την μητρα μου με τον πουτσο του οπως με γαμαει τα μεγαλα αρχιδια του κτυπανε τον κωλο μου ο χοντρος πουτσος εχει πνιγει απο τα υγρα μου ειμαι ετοιμη να χυσω καταλαβαινω οτι και αυτος ειναι ετοιμος

ΧΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΕΛΑ ΝΑ ΧΥΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ αισ8ανομαι το σπερμα να εκτοξευεται μεσα στη μητρα μου ΧΥΝΩΩΩ ΧΥΝΩΩΩ ΓΑΜΙΑ ΜΟΥ ΨΩΛΑΡΑ ΜΟΥ

ΧΥΝΩΩΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑ ΞΕΚΟΛΙΑΡΑ χυσαμε μαζι

Μειναμε στο κρεββατι να ξεκουραστουμε και να ηρεμησουμε ομως ακομα δεν ειχα χορτασει

Το καυλι του παρεμενε μισοσηκωμενο

Μετα απο ενα τεταρτο αρχισα να του τον χαιδευω.Αρχισα να του τον γλυφω απ το κεφαλι ως την ριζα και μετα τσιμπουκι του σηκωθηκε πολυ γρηγορα μου λεει ελα γαμιολα μου να σε παρω πισωκολλητο κατσε στα τεσσερα

του λεω θα καθισω στα τεσσερα αλλα θελω να νοιωσω αυτο τον πουτσο στον κωλο μου

για μια στιγμη δεν πιστεψε αυτο που ακουσε του το ξαναειπα ανοιξα το συρταρι του κομοδινου ειχα βαζελινη τον την εδωσα βαλε στην κωλοτρυπιδα μου και στον πουτσο σου και βαλτον μεσα το εκανε γρηγορα του λεω κρατα τα κωλομερια μου ανοιχτα για να φανει καλα η κωλοτρυπιδα μου και βαλτον μεσα σιγα σιγα

μου εβαλε σχεδον τον μισο και αρχισε να με πηδαει ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΒΑΛΤΟΝ ΟΛΟ ΤΩΡΑ επαιζα με την κλειτοριδα μου ενω μου εσκιζε τον κωλο και τα αρχιδια μου κτυπουσαν το μουνι

καυλωσα αφανταστα επιανε τα βυζια μου οταν ο πουτσος ηταν ολος μεσα στον κωλο μου

του φωναζα ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΥΛΙ ΣΟΥ ΞΕΣΚΙΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΣΟΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΠΑΕΙ

Καποια στιγμη μου λεει θα χυσω του λεω ΔΩΣΤΟΝ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΧΑΜΕΝΗ τον βγαζει απο τον κωλο μου και μου τον φερνει στο ανοιγμενο στομα μου περιμενοντας το ψωλοχυμα η πρωτη ριπη χτυπησε στο λαρυγγι μου εκλεισα το στομα και καταπια το ψωλοχυμα,την δευτερη ριπη στα χειλια κα στην μυτη τον ξαναπαιρνω στο στομα

και αρχιζω να αρμεγω το τεραστιο καυλι για να αδειασω τα αρχιδια απο το σπερμα μαζεψα τα υπολοιπα απο το προσωπο μου με τα δακτυλα και τα εγλυψα ολα.

Ηρ8ε και με φιλησε παθιαρικα στο στομα

Εισαι μεγαλο καυλομουνο μου λεει θελω πολυ να το ξανακανουμε

Και εσυ εισαι καυλιαρης ψωλαρας τετοια ψωλη δεν την αφηνω θα ερχεσαι καθε φορα που θα ειμαι μονη του λεω 8α το ξανακανουμε πολυ συντομα με την πρωτη ευκαιρια με ρωταει ο κυριος Δημητρης;Δεν χρειαζεται να μαθει τιποτα θα ειναι μυστικο μας το λεω και αν εχεις δυο τρεις φιλους σαν και σενα θελω να σας παρω ολους μαζι


Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...