ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Μια παράξενη αγγελία


 Το πρώτο πράγμα που διαβάζω όταν αγοράζω εφημερίδα είναι οι μικρές της αγγελίες. Στο παρελθόν απάνταγα σχεδόν σε όλες όσες ζητούσαν άντρα με πείρα στον έρωτα που να τα κάνει όλα και ομολογώ πως δεν ήταν λίγες οι φορές που μετά από σύντομη αλληλογραφία έκλεινα με την ενδιαφερόμενη ραντεβού που κατά κανόνα κατέληγε σε άγριο ατελείωτο γαμήσι. Μάλιστα μια απ\' αυτές, την Άννα, την είχα ερωτευθεί κι αν δεν μ\' έπιανε να πηδάω μια από τις φίλες της τότε πιθανότατα σήμερα να την είχα παντρευτεί.

Κάθε μια απ\' αυτές τις αγγελίες είχε και τη δική της ιδιαιτερότητα. Άλλες μου ζητάγανε να τις γαμάω κλασικά, από μπροστά, άλλες τον ήθελαν από τον κώλο και φυσικά δεν έλειπαν και τα σχετικά τσιμπούκια που έκαναν τον πούτσο μου να αδειάζει ολόκληρο το φορτίο του από το παχύρρευστο ψωλόχυμα στα στοματάκια τους. Σ\' ένα από τα τελευταία τεύχη το βλέμμα μου έπεσε σε μια αγγελία που μου έκανε αρκετή εντύπωση.

”Νέα δεκαοχτώ ετών ζητάει κύριο, έμπειρο να τη φέρει σε οργασμό μόνο με τη γλώσσα του”.
Στην αρχή δίστασα. Σκέφτηκα πως θα ήταν κανένα ηλίθιο πλάσμα που δεν γνώριζε πως ένας έμπειρος άντρας πέρα από τη γλώσσα του έχει κι ένα εκπαιδευμένο πούτσο που μπορεί να την κάνει να πετάξει στον ουρανό από κάβλα.

Από εκείνη τη στιγμή η αγγελία αυτή μου έγινε έμμονη ιδέα. Στο τέλος αποφάσισα ν\' απαντήσω. Στο κάτω κάτω σκέφτηκα τι έχω να χάσω; Το πολύ πολύ να μου παρουσιαστεί κανένα μαλακισμένο. Θα τη στείλω από \'κει που ήρθε.

Είχαν περάσει δέκα περίπου μέρες, είχα ξεχάσει την αγγελία, όταν ένα απόγευμα χτύπησε το τηλέφωνο. Απάντησα. Ήταν εκείνη. Τη λέγανε Νάντια. Πιάσαμε κουβέντα. Από την πρώτη στιγμή τα βρήκαμε. Άρχισα να τη ρωτάω διάφορα. Για το πού εργάζεται, πώς διασκεδάζει και ότι άλλο μπορεί να κάνει δύο ανθρώπους γνωριστούν μέσα από μια τηλεφωνική γραμμή. Σύντομα η κουβέντα μας ήρθε και στην αγγελία. Της εξήγησα πως με παραξένεψε το ότι ζήταγε έναν άντρα να κάνει έρωτα μόνο με το στόμα.

Στιγμές σιωπής. Άκουγα την ανάσα της βαθιά και γρήγορη. Μου εξήγησε. Ήταν αρραβωνιασμένη μ\' ένα νέο οποίος ήταν φαντάρος. Ήταν παρθένα και αυτό ο αρραβωνιαστικός της το ήξερε. “Όπως καταλαβαίνεις”, μου είπε, “δεν τολμώ να κάνω έρωτα. Θα το καταλάβει αμέσως και θα με εγκαταλείψει. Έχω τρελαθεί στη μαλακία. Όμως δεν αντέχω άλλο. Έχω την ανάγκη να χωθώ στην αγκαλιά ενός άντρα. Να αισθανθώ μπράτσα του να με σφίγγουν. Την ανάσα του να χαϊδεύει το κορμί μου και τα δάχτυλα του να παίζουν με τις ευαίσθητες μου περιοχές και να γεμίζουν το σώμα μου με ρίγη. Καταλαβαίνεις;”

Κατάλαβα τα προβλήματά της και υποσχέθηκα ότι θα σεβαστώ την επιθυμία της να παραμείνει παρθένα. Κλείσαμε ραντεβού για την επομένη το απόγευμα. Πέρασα ένα εικοσιτετράωρο με το μυαλό μου να είναι γεμάτο από την Νάντια. Έκανα διάφορες εικόνες. Από τις χειρότερες μέχρι και τις ωραιότερες. Και επιτέλους η ώρα του ραντεβού έφτασε. Καθόμουν στο κεντρικό ζαχαροπλαστείο που είχαμε κλείσει το ραντεβού και κοιτούσα με αγωνία δεξιά κι αριστερά. Κάθε γυναίκα που πέρναγε έκανε την καρδιά μου να χτυπάει παράξενα. Κοίταξα το ρολόι μου. Απογοητεύτηκα. Είχαν περάσει είκοσι ολόκληρα λεπτά και η Νάντια δεν είχε εμφανιστεί. Έψαχνα με το βλέμμα μου να βρω το γκαρσόνι. Να πληρώσω και να φύγω. Ξαφνικά, μπροστά μου στάθηκε μια κοπέλα. Με κοίταξε ερευνητικά. “O κύριος Φώτης;” με ρώτησε. Τινάχτηκα από την πολυθρόνα. “Η Νάντια;” ρώτησα. Κούνησε το κεφάλι της καταφατικά. Την προσκάλεσα να καθίσει. Άρχισε ν\' απολογείται για την καθυστέρηση που είχε αλλά εγώ δεν άκουγα τίποτα. Την κοιτούσα σαν ηλίθιος που έβλεπε πρώτη φορά στη ζωή του γυναίκα. Ήταν πανέμορφη. Ψηλή και αδύνατη. Φορούσε ένα κοντό φόρεμα που τύλιγε το κορμί της αποκαλύπτοντας με κάθε λεπτομέρεια όλες της τις καμπύλες. Τα στήθη της αρκετά μεγάλα πίεζαν το ύφασμα λες και ήθελαν να δραπετεύσουν ενώ φαίνονταν ολοκάθαρα οι δύο κύκλοι που σχημάτιζαν οι ρώγες της. Σταύρωσε ανέμελα τα πόδια της. Το φόρεμα της ανασηκώθηκε αποκαλύπτοντας σχεδόν ολόκληρη την επιφάνεια από τα σφιχτά καλογυμνασμένα της μπούτια. Ρίγησα. Αυτό το πλάσμα, σκέφτηκα, θέλω να το πάρω σήμερα.

Ένιωσα τον πούτσο μου να τινάζεται και να πιέζει το παντελόνι μου. Τ\' αρχίδια μου άρχισαν να διαμαρτύρονται μέσα στη φυλακή τους. Έψαχνα απεγνωσμένα μια καλή δικαιολογία για να την παρασύρω στο διαμέρισμα μου. Φοβόμουν πως αν μέναμε ακόμη λίγη ώρα μαζί υπήρχε κίνδυνος να κάνω το παντελόνι μου χάλια από το ψωλόχυμα που ήταν έτοιμο να τιναχτεί από τη στενή τρυπούλα του πούτσου μου.

“Τι θα πάρεις;” τη ρώτησα. “\'Όχι, τίποτα”, μου απάντησε ταραγμένη. “Δηλαδή θα \'θελα έναν καφέ, αλλά όχι εδώ μη μας δει κανένας γνωστός”. Η μικρή είχε πέσει μόνη της στην παγίδα. “Έλα πάμε”, της είπα. “Εδώ πιο κάτω ξέρω έναν ήσυχο μέρος. Δεν πρόκειται να μας δει κανένας”. Σηκωθήκαμε. Σ\' ένα τέταρτο φτάσαμε στην πολυκατοικία που μένω. Με κοίταξε μ\' ένα πονηρό βλέμμα. Δεν είπε λέξη. Μ\' ακολούθησε. Μπήκαμε στο διαμέρισμά μου. Κλείδωσα την πόρτα και έπεσα σαν πεινασμένος πάνω της.

”Όχι, όχι έτσι. Έπειτα κάναμε μια συμφωνία. Μόνο με τη γλώσσα. Νομίζω ότι τα είπαμε”.

Αναστέναξα απογοητευμένος. Πώς είναι δυνατόν να \'χω απέναντί μου ένα τόσο υπέροχο πλάσμα και να μην μπορώ να χώσω το καβλί μου στο βάθος της μουνότρυπάς της. Συμφώνησα. “Εντάξει, εντάξει. Μόνο με τη γλώσσα”. Αναστέναξε ανακουφισμένη.
Η Νάντια μ\' έσπρωξε απαλά και μ\' ανάγκασε να καθίσω στον καναπέ. Στη συνέχεια στάθηκε στο κέντρο του σαλονιού και με αργές κινήσεις κατέβασε τις ράντες του φορέματός της.
Το λεπτό ύφασμα γλίστρησε και έπεσε στο πάτωμα. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή. Τα στήθη της τινάχτηκαν προς το μέρος μου. Δύο oλoστρόγγυλα στητά στήθη με δύο πανέμορφες σκληρές ρώγες στην κορυφή τους.

Το βλέμμα μου κατέβηκε αργά διασχίζοντας το κορμί της. Σταμάτησα στο μικροσκοπικό λακκάκι του αφαλού της. Ρίγησα. Ένα καστανόξανθο χνουδάκι ξεκινούσε από τον αφαλό της και χάνονταν κάτω από το μικροσκοπικό λευκό της κιλοτάκι. Έκανα μια κίνηση να την πλησιάσω.

Μ\' ένα αυστηρό νόημα με σταμάτησε. Έπιασε με τα δύο της χέρια τις άκρες του εσωρούχου της και αργά, βασανιστικά άρχισε να το κατεβάζει. Τα βυζιά της κρέμονταν προκλητικά. Ξαφνικά, λες και αυτό που έκανε ήταν ντροπή έστρεψε το σώμα της. Έβλεπα την πλάτη της, ολόισια και βελούδινη. Το κιλοτάκι της είχε κατέβει τόσο όσο να διακρίνω τη χαράδρα ανάμεσα στα κωλομάγουλά της. Ένιωσα τον πούτσο μου να υποφέρει. Τον έπιασα με το χέρι μου. Είχα καβλώσει υπερβολικά. Τώρα το κιλοτάκι της είχε φτάσει μέχρι τα γόνατά της. Έσκυψε και σήκωσε ένα της πόδι. Ανάμεσα στη χαράδρα του κώλου της διέκρινα τα μουνόχειλά της που κρέμονταν προκλητικά. Δεν άντεξα. Σηκώθηκα και την άρπαξα βίαια.
Την ξάπλωσα στο πάτωμα και γέμισα την παλάμη μου με το καυτό μουσκεμένο της μουνάκι. Αισθανόμουν τα μουνόχειλά της και την κλειτορίδα της να σπαρταράνε μέσα στο χέρι μου. Βύθισα ένα μου δάχτυλο μέσα της. Παρακαλούσα να μου έλεγε ψέματα ότι ήταν παρθένα. Το δάχτυλό μου βρήκε αντίσταση πάνω στο λεπτό δερματάκι που κάλυπτε με επιμέλεια την είσοδό της. Ήταν πράγματι παρθένα.

Αισθάνθηκα απογοήτευση. Για μερικά δευτερόλεπτα έμεινα ακίνητος. Δεν ήξερα πώς ν\' αντιδράσω. Από την αμηχανία μ\' έβγαλε η Νάντια. Με ξάπλωσε στο πάτωμα και καβάλησε το κεφάλι μου. Έβλεπα το μουνάκι της να χαμηλώνει και να πλησιάζει το στόμα μου. Τα μουνόχειλά της χάιδεψαν τα χείλη μου. Τίναξα τη γλώσσα μου προς το μέρος της. Τα μουνόχειλά της παραμερίστηκαν και η γλώσσα μου χώθηκε μέσα της. Βογκούσε και αναστέναζε. Με το ένα μου χέρι άρχισα να τρίβω την κλειτορίδα της ενώ το άλλο μου χέρι χάιδευε την πίσω τη είσοδο. Έκανε σαν τρελή από την κάβλα που της προσέφερα. Άδειαζε όσο μουνόχυμα έκρυβε στα σωθικά της μέσα στο στόμα μου. Το κατάπινα με ευχαρίστηση. Ξαφνικά η Νάντια κατέβασε με δύναμη το σώμα της προς το μέρος μου. Το μουνί της γέμισε το στόμα μου. Άρχισε να ουρλιάζει.

”Γλείψε μου το μουνάκι. Γάμησε το με τη γλώσσα σου. Βάλε μου κωλοδάχτυλο. Με τρελαίνεις. Τι γλειφομούνι είναι αυτό που μου κάνεις. Χύνω, τελειώνω, αδειάζω όλο μου το υγρό στο στόμα σου”.

Έχυνε ασταμάτητα. Ήταν τόσο έντονος ο οργασμός της που έπεσε στο πάτωμα ανίκανη ν\' αντιδράσει. Έκανα σαν τρελός. Κατέβασα το παντελόνι μου και μπήκα ανάμεσα στα μπούτια της. Έσπρωξα το καβλί μου στο βάθος της μουνότρυπάς της. Ένιωσα μια μικρή αντίσταση. Έσπρωξα απαλά. Η Νάντια ούρλιαξε από πόνο ενώ τα νύχια των χεριών της χώθηκαν στην πλάτη μου. Είχε γίνει γυναίκα. Τη γαμούσα πότε βίαια και πότε τρυφερά. Ένιωσα το κορμί μου να τραντάζεται. Τ αρχίδια μου τίναξαν το ψωλόχυμα μου που γέμισε ολόκληρο το σπήλαιο της μουνότρυπάς της. Την ίδια στιγμή έχυνε και η Νάντια. Ήταν το πρώτο της χύσιμο μ\' έναν πούτσο μέσα της.

Έχουν περάσει τρεις μήνες. Η Νάντια είναι έγκυος. Περιμένει το δικό μας παιδί. Τον άλλο μήνα παντρευόμαστε. Την αγαπάω υπερβολικά. Το ίδιο κι εκείνη. Όσο για τις αγγελίες; Τις διαβάζω αλλά πλέον δεν απαντώ. Ας πάρουν σειρά άλλοι…

Ένα ζεστό μπάνιο


 Τι ταλαιπωρία και αυτή σήμερα! Από το πρωί που ξύπνησα όλα μου πήγαν στραβά. Βγαίνοντας από την πολυκατοικία μου, εκεί στο πλατύσκαλο, παραπάτησα και μου έσπασε το τακούνι. Επέστρεψα λοιπόν στο δωμάτιο μου να αλλάξω παπούτσια και ανακάλυψα ότι δεν ταίριαζαν με το φόρεμα. Έτσι άλλαξα και τα υπόλοιπα ρούχα μου, μαζί με την τσάντα φυσικά. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να χάσω το λεωφορείο και αναγκάστηκα να πάρω ταξί.


Η κυκλοφορία όμως ήταν τέτοια και η ζέστη τόσο αφόρητη που όχι μόνο άργησα να φτάσω στην εργασία μου, αλλά ήμουν μούσκεμα στον ιδρώτα και ένιωθα απίστευτα άσχημα. Πίστευα ακόμα, αν και το αποσμητικό μου έκανε καλά τη δουλειά του, ότι βρωμοκοπούσα πάτο κορφή. Τουλάχιστον αυτή την αίσθηση είχα εγώ. Ακολούθησε το σχετικό κατσάδιασμα από τον προϊστάμενο μου και άρχισα να δουλεύω φανερά εκνευρισμένη.

Αλλά και η συνέχεια της ημέρας ήταν εξίσου στραβή. Δεν έχει νόημα να τα αναφέρω όλα, ένα προς ένα. Συνοπτικά μπορώ μόνο να πω ότι κουράστηκα όσιο ποτέ στη ζωή μου, χωρίς μάλιστα να έχω τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Εν ολίγοις ήταν η χειρότερη μέρα που θα μπορούσε να υπάρξει, αν συμπεριλάβουμε επιπλέον και την συμπεριφορά του Τάκη που κάθε άλλο παρά καλή ήταν απέναντι μου.

Φεύγοντας το απογευματάκι ήμουν ένα ψυχικό ράκος και για να συμπληρωθούν τα παραπάνω, ήρθε καπάκι η ουρά στη στάση και το άγριο στριμωξίδι στο λεωφορείο. Η κίνηση ήταν το κάτι άλλο και πηγαίναμε με βήμα σημειωτόν. Μπορεί τα παράθυρα να ήταν ανοικτά, η ζέστη όμως όσο πήγαινε γινόταν όλο και μεγαλύτερη. Σε συνδυασμό με την ιδρωτίλα και τις λοιπές άσχημες μυρωδιές των συνταξιδιωτών μου, έπαθα μια μικρή σκοτοδίνη και λίγο έλειψε να χάσω τις αισθήσεις μου. Θα λιποθυμούσα και θα σωριαζόμουν κάτω στα αλήθεια, αν δεν με συγκρατούσαν τα κορμιά των γύρων μου. Έφτασα με χίλια ζόρια στη στάση που κατεβαίνω, αποβιβάστηκα ένας Θεός ξέρει πως και όταν μπήκα στο διαμέρισμα μου τα νεύρα μου ήταν σμπαραλιασμένα και η ίδια ένα κουρέλι.


Έβγαλα πρώτα τα παπούτσια μου και έτριψα τα πόδια μου που με πονούσαν. Μετά γδύθηκα και έβαλα τα ρούχα μου στα άπλυτα για το πλυντήριο του Σαββατοκύριακου όπως συνηθίζω πάντα. Στη συνέχεια, ετοίμασα ένα παγωμένο χυμό να δροσιστώ και άναψα το θερμοσίφωνο να απαλείψω τη βρώμα από το κορμί μου και να χαλαρώσω όσο γινόταν περισσότερο. Ένα ζεστό μπάνιο είναι πάντα το καλύτερο φάρμακο για μένα σε τέτοιες περιπτώσεις. Ξεφύλλισα και ένα περιοδικό αλλά θυμήθηκα τον Τάκη και τον απότομο τρόπο που μου συμπεριφέρεται τον τελευταίο καιρό και όπως ήταν φυσικό τσαντίστηκα. Πέταξα το περιοδικό και πήγα στο μπάνιο να δοκιμάσω το νερό. Ήταν στην κατάλληλη θερμοκρασία και γέμισα την μπανιέρα. Έριξα αφρόλουτρο, έβγαλα το μπουρνούζι μου και το κρέμασα. Χώθηκα στο ζεστό νερό και ξάπλωσα να μουλιάσω και να ηρεμήσω. Έκλεισα τα μάτια μου και πράγματι ύστερα από λίγο ένιωθα καλύτερα. Κατάφερα έτσι να διώξω κάθε έγνοια από το μυαλό μου και τότε βρήκε να κτυπήσει το τηλέφωνο. Στην αρχή είπα να το αφήσω μέχρι να βαρεθούν και κλείσουν. Επέμενε όμως τόσο πολύ, ώστε με κρύα καρδιά βγήκα από την μπανιέρα, τυλίχτηκα στο μπουρνούζι μου και πήγα να απαντήσω. Ήταν ο Τάκης που ήθελε να μου ζητήσει συγνώμη για την στάση του τον τελευταίο καιρό και να δικαιολογηθεί με τον φόρτο εργασίας. Τον άκουσα και, χωρίς να πω κουβέντα, έκλεισα το ακουστικό. Επέστρεψα στην μπανιέρα και συνέχισα το μπάνιο μου σαν να μην έτρεχε τίποτα. Η ηρεμία μου όμως είχε πάει περίπατο. Στο μυαλό μου στριφογύριζαν τα λόγια του και μια ανησυχία με κατέλαβε. Μπορεί να ήμουν θυμωμένη μαζί του, όσο να \'ναι όμως τον αγαπούσα ακόμα. Και επιπλέον η κούραση έβγαλε στην επιφάνεια την καταπιεσμένη μου σεξουαλικότητα των τριών τελευταίων εβδομάδων, όσο διαρκούσε δηλαδή η ένταση στη σχέση μου με τον Τάκη. Με άλλα λόγια το μουνάκι μου άρχισε να με τρώει. Και τι κάνουμε όλες μας σε αυτές τις περιπτώσεις; ξυνόμαστε! Και εγώ φυσικά δεν αποτελώ εξαίρεση.

Άνοιξα διάπλατα τα πόδια μου και ένιωσα το νερό και οι σαπουνάδες να χαϊδεύουν απαλά τα σκέλια μου. Η φαγούρα έτσι μεγάλωσε και γλίστρησα την παλάμη μου στο επίμαχο σημείο. Πέρασα απαλά τα δάχτυλα μου κατά μήκος της σχισμούλας μου αρχικά και κατόπιν έσφιξα τα μουνόχειλά μου με δύναμη. Αναστέναξα βαθιά και χούφτωσα με το άλλο μου χέρι τα βυζάκια μου. Τα ζούληξα καυλωμένη και έτριψα με πάθος τις ρωγίτσες μου που φούσκωσαν και σκλήρυναν στη στιγμή. Τις τσίμπησα ξαναμμένη και τις πίεσα προς τα μέσα. Ένα σιγανό βογκητό βγήκα από χείλη μου και βούλιαξα βαθύτερα στο νερό. Έβγαλα τα πόδια μου και ακούμπησα στα χείλη της μπανιέρας και άρπαξα το σφουγγάρι. Το πέρασα στη διχάλα του στήθους μου και στη συνέχεια κυκλικά γύρω από τα βυζόμπαλα και τις πρησμένες μου θηλές. Έτριψα με μανία την κλειτορίδα μου και έσπρωξα αργά δυο δάχτυλα στη ζουμερή μου μουνότρυπα.

Άρχισα να τα μπαινοβγάζω ορμητικά μέσα μου και να σκαλίζω επιδέξια τα υγρά τοιχώματα του κόλπου μου. Η καύλα μου ανέβηκε στα ύψη και δεν αρκούσαν πλέον τα δάχτυλα, όσο και αν τα ανοιγόκλεινα σπασμωδικά μέσα μου. Έφερα λοιπόν το σφουγγάρι στα σκέλια μου και το έτριψα στο μουνάκι μου. Τα μουνόχειλά μου ερεθίστηκαν τόσο που δεν άντεχαν άλλο. Το έμπηξα τότε στην πεινασμένη μου τρυπούλα και το στούμπωσα στον κόλπο μου. Άρχισα μάλιστα να σπρώχνω τη λεκάνη μου ψηλά και να πασπατεύω τα βυζάκια μου σαν λυσσασμένη. Περιττό να πω ότι είχα έναν από τους συγκλονιστικότερους οργασμούς της ζωής μου, των τελευταίων μηνών έστω. Έκλεισα τα πόδια μου σφιχτά, γύρισα στο πλάι και δάγκωσα δυνατά το δάχτυλο μου για να μην ουρλιάξω από την καύλα. Έχυσα σαν τρελή και όταν μετά από λίγο έβγαλα το σφουγγάρι από το μουνάκι μου, το έφερα στο πρόσωπο μου και το πάτησα με όλη μου τη δύναμη να στάξει το μουνόχυμα στα χείλη μου. Το λούστηκα κανονικά και το απόλαυσα δεόντως. Μάζεψα τις σταγόνες των κολπικών υγρών με τη γλώσσα μου και τις εξαφάνισα στο λαρύγγι μου.

Το αποτέλεσμα ήταν να με ξαναπιάσει το κάψιμο ανάμεσα στα σκέλια μου. Δε λέω το είχα ευχαριστηθεί μέχρι τώρα, η απλή όμως επανάληψη των ίδιων ακριβώς πραγμάτων, έστω και με διαφορετική σειρά, καταντούσε τουλάχιστον βαρετή, για να μην πω ότι δεν θα είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα, όσον αφορά την ένταση. Όφειλα επομένως να κάνω κάτι διαφορετικό, κάτι καινούριο. Το καλύτερο βεβαίως θα ήταν να υπήρχε ένας άντρας για να βγάλω τα μάτια μου. Τέτοια ώρα όμως, τέτοια λόγια! Η ουσία ήταν ότι παρέμενα μόνη μου και έπρεπε να βασιστώ στις δικές μου δυνάμεις. Έριξα το βλέμμα μου γύρω και είδα τη ντουζιέρα. Θυμήθηκα ότι δεν είχα πάει ακόμα να αγοράσω καινούριο τηλέφωνο με μεταλλικό σωληνάκι και έτσι ήμουν ακόμα με το πλαστικό που είχα βάλει πρόχειρα. Ευτυχώς που δεν το είχα κάνει!

Άνοιξα το ντους και έπιασα το τηλέφωνο. Περιέλουσα το κορμί μου με το χλιαρό πλέον νερό, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο χώρισμα του στήθους μου και τις μυτερές μου ρώγες μου που φούσκωσαν αμέσως. Το κατέβασα αργά στην κοιλιά μου και άφησα το νερό να πνίξει κυριολεκτικά τον αφαλό μου με όλη του την ορμή. Δυνατές συσπάσεις στον κόλπο μου με έκαναν να αρχίσω να τρέμω σύγκορμη. Άνοιξα τότε τα πόδια μου σε πλήρη έκταση και έβαλα το τηλέφωνο του ντους, ανεστραμμένο, ανάμεσα τους. Οι δέσμες του νερού κατέβρεξαν τα φουσκωμένα μου μουνόχειλα και σιγά-σιγά άρχισαν να γεμίζουν τον κόλπο μου. Τύφλα να έχει ο μεγαλύτερος και σφριγηλότερος πούτσος του κόσμου! Ρίγη ηδονής διέτρεξαν την σπονδυλική μου στήλη και βούτηξα ξαναμμένη τα βυζάκια μου. Τα ζούληξα με ανανεωμένη λύσσα και τσίμπησα άγρια τις καυλωμένες ρωγίτσες μου. Έκλεισα σφιχτά τα πόδια μου και στρίμωξα τη ντουζιέρα ανάμεσα τους. Η ηδονή μου τινάχτηκε στα ύψη και έφτασα στα πρόθυρα του παροξυσμού. Ξανάνοιξα τα μπούτια μου και πέρασα το σωληνάκι ανάμεσα τους. Άρχισα να το τρίβω στο μουνάκι μου με παλινδρομικές κινήσεις, κουνώντας αναλόγως και τη λεκάνη μου, όπως έχω δει να κάνουν οι στριπτιζούδες στην τηλεόραση με τα ρούχα που βγάζουν ένα-ένα πριν τα πετάξουν στο φιλοθεάμων κοινό. Έτσι έχυσα ξανά, με μεγαλύτερη ορμή και αφού ξέπλυνα τον κόλπο μου από το μουνόχυμα, κατέβρεξα όλο το σώμα και βγήκα από την μπανιέρα.

Σκουπίστηκα επιμελώς και ξάπλωσα ολόγυμνη στο κρεβάτι μου. Κοιμήθηκα σαν πουλάκι και όταν ξύπνησα μετά από δύο ώρες, ένιωθα ξεκούραστη, ανάλαφρη και ανανεωμένη. Σηκώθηκα και φόρεσα καθαρά εσώρουχα. Ετοιμαζόμουν να διαλέξω φόρεμα όταν άκουσα το κλειδί να γυρίζει στην πόρτα του διαμερίσματος μου. Κατάλαβα ότι ήταν ο Τάκης, ήταν ο μόνος που είχε κλειδιά, και βιάστηκα να βουτήξω το πρώτο φουστάνι που βρήκα μπροστά μου. Δεν πρόλαβα όμως να το βάλω και μπήκε φουριόζος στην κρεβατοκάμαρα μου. Βλέποντας με μισόγυμνη, με άρπαξε στα δυνατά του μπράτσα και με φίλησε με απαράμιλλο πάθος. Ο πόθος ξύπνησε μέσα μου και τον άφησα να με ρίξει στο κρεβάτι, έσκισε άγρια τα εσώρουχα μου και με γάμησε βίαια και μοναδικά. Ήταν όντως το καλύτερο μας γαμήσι μέχρι το αμέσως επόμενο που ήταν αργό και τρυφερό. Ακολούθησαν οι εξηγήσεις και έτσι λύθηκε κάθε παρεξήγηση μεταξύ μας. Σφραγίσαμε την εντυπωσιακή μας επανένωση με μία ακόμα δόση αχαλίνωτου σεξ πριν κοιμηθούμε αγκαλιασμένοι σφικτά ολόκληρο το βράδυ εκείνο, όπως και όλες τις επόμενες βραδιές, αφού πλέον μετακόμισε σπίτι μου και δεν χωρίζουμε παρά μόνο τις ώρες της δουλειάς.

Με τον κολλητό μου στο εξωχικό


 Γειά σας είμαι ο Αλέξης και είμαι 20 χρονών. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη το καλοκαίρι που μας πέρασε. Είμαι σχετικά ωραίο παιδί ψηλός με αθλητικό σώμα. Το καλοκαίρι λοιπόν είχαμε κανονίσει με την παρέα μου-εγώ και άλλα 4 αγόρια- να πάμε για τριήμερο να μείνουμε στο εξωχικό του ενός από τους φίλους μου που ήταν έξω από την πόλη σε μικρό σχετικά ύψωμα. Φτάσαμε λοιπόν την Παρασκευή το πρωί εγώ, ο Δημήτρης, ο Μιχάλης, ο Στέλιος, κι ο Άρης. Όλοι είμασταν σχετικά ωραίοι με αρκετή επιτυχία στα κορίτσια. Κατακαλόκαιρο και όπως καταλαβαίνετε η ζέστη αφόρητη έτσι κυκλοφορούσαμεμες στο σπίτι μόνο με τα σόρτς , παίζαμε όλη μέρα τάβλι,ποδοσφαιράκι βλέπαμε τηλεόραση χαζεύαμε κτλ και το βράδυ κοιμόμασταν όλοι μαζί σε τρία κρεβάτια που τα είχαμε ενώσει.

Την πρώτη μέρα το απόγευμα κατεβήκαμε για μπάνιο στη παραλία που ήταν περίπου 20 λεπτά δρόμος με τα πόδια. Αφού παίξαμε άφθονα με τα κύματα και γελάσαμε αρκετά γυρίσαμε κατά τις 7,30 στο σπίτι. Πρώτος για μπάνιο μπήκε ο Στέλιος και μετά ο Δημήτρης. Εν τω μεταξύ ο Άρης έπαιζε κιθάρα κι εγώ με τον Μιχάλη τραγουδούσαμε.Αφού οι δύο πρώτοι βγήκαν κι ετοιμάστηκαν έφυγαν με το μηχανάκι για να πάνε στο σουπερ μάρκετ να αγοράσουν υλικά για να φτιάξουμε κρέπες γιατι πεινούσαμε αρκετά. ¨Μετά μπήκα εγώ για μπάνιο και ύστερα από μένα ο Μιχάλης. Ο Μιχάλης έχει πολύ ωραίο σώμα γυμνασμένο και είναι πολύ ωραίος γενικά. Καθώς ο Μιχάλης έκανε μπάνιο άκουσα το κινητό μου να χτυπάει, αφού το έψαξα αρκετά συνειδητοποίησα ότι χτυπούσε μέσα από το μπάνιο. Το είχα ξεχάσει μέσα. Αμέσως ακούστηκε η φωνή του Μιχάλη.

«Ρε Αλέξη το κινητό σου»

«Ναι το ακούω, το ξέχασα μέσα ο ηλήθιος»

«Άντε άνοιξε να το πάρεις.» είπε

Για μια στιγμή κόλλησα γιατί δεν είχε κουρτίνα η μπανιέρα αλλά την επόμενη στιγμή άνοιξα την πόρτα.

 

 

 

Το θέαμα που αντίκρυσα με ερέθισε αφάνταστα. Ο Μιχάλης είχε αγαλματένιο κορμί. Όταν μπήκα ήταν γυρισμένη η πλάτη του. Το βλέμμα μου καρφώθηκε στο θεσπέσιο σφιχτό κωλαράκι του. Εκείνη τη στιγμή ζήλεψα το νερό που το αγκάλιαζε. Πρώτη φορά τον έβλεπα γυμνό αν και χρόνια φίλοι.. Έπιασα το κινητό μου που είχε σταματήσει πια να χτυπάει.

«Ποιος ήταν» με ρώτησε με γυρισμένη την πλάτη

«Η αδερφή μου» απάντησα δήθεν αδιάφορα αλλά το μάτι μου δεν ξεκολλούσε από το σφιχτό κωλαράκι του. Άρχισε να το τρίβει με το σφουγγάρι. Τότε ήταν που καύλωσα αφάνταστα. Η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει σαν τρελή. Έκανα να φύγω για να μην καρφωθώ. Αλλά..

«Περίμενε ρε να σου πω…» είπε και γύρισε μπροστά. Τότε μου κόπηκε η ανάσα. Εκτός από θεικό κορμί είχε και θεικό πούτσο. Μακρύςμε λίγες τρίχες περιποιημένος με το πουτσοκέφαλο να ξεχωρίζει και δύο μεγάλα αρχίδια από κάτω. Η καύλα μου είχε ξεπεράσει τα όρια. Φαινόταν πια. Φορούσα μόνο ένα μαύρο κολλητό μποξεράκι κι έτσι δεν υπήρχε περίπτωση να μην το παρατήρήσει..

«Καύλωσες ρε;»μου είπε γελώντας.

Για μια στιγμή κόλλησα αλλά ειπα να το παίξω άνετος.

«Απότι βλέπεις» είπα πιάνοντας τον πούτσο μου πάνω από το μποξεράκι.

«Μμ. Μεγάλη την έχεις φιλε. Τόσα χρόνια φίλοι και δεν τις έχουμε μετρήσει ποτέ.»

Είπε κι έκλεισε τη βρύση του ντούς.

Εγώ τα είχα παίξει αλλά δεντο έδειχνα. Βγήκε έξω από τη μπανιέρα ολόγυμνος και ήρθε κοντά μου στάζοντας ολόκληρος.

«Θα μου τη μετρήσεις εσυ;» με ρώτησε και έπιασε το χέρι μου και το έβαλε πάνω στο υγρό αλλά σφιχτό στήθος του κι άρχισε να το κατεβάζει προς τα κάτω. Ότάν έφτασε στον πούτσο του είχε ήδη σηκωθεί. Πλησίασε και με φίλησε στο στομα με κλέιστά στα μάτια. Το φιλί του με μέθυσε. Τα χείλη του ήταν σκληρά αλλά γλυκά ένω τα λίγα γένια του που με γαργαλούσαν με καύλωναν περισσότερο. Οι γλώσσες μας άρχισαν να παίζουν. Του χούφτωσα τα αρχίδια ενώ ο πούτσος μου είχε βγεί έξω από το μποξεράκι. Άρχισε να μου τον χουφτώνει. Αφού μάλαξα τα αρχίδια του καλα του τον έπιασα κι άρχισα να του τον παίζω. Έκανε κι έκέινος το ίδιο. Με το άλλο χέρι χούφτωνα το θεσπέσιο κωλαράκι του. Έσκυψα και του έγλυψα τις ρώγες καθώς αναστέναζε βαθιά κατέβαινα πιο κάτω φιλώντας το υγρό κορμί του μέχρι που έφτασα στον πούτσαρο του.

Θα ήταν τουλάχτιστον 18 εκατοστά. Τον πήρα όλο μες στο στόμα μου. Ήταν η πρώτη πίπα που έπαιρνα και μου άρεσε πολύ. Του ρουφούσα το πουτσοκέφαλο και του χούφτωνα τα μπαλάκια καθώς βογκούσε. Πιέζοντας το κωλαράκι του τον έφερνα προς το μέρος μου και τον έπαιρνα όλο και πιο βαθιά. Σηκώθηκα και τον φίλησα, οι πούτσες μας άρχισαν να τρίβονται.. Μου την έπιασε και άρχισε να μου την παιζει γρήγορα. Το ίδιο έκανα κι έγω μέχρι που χύσαμε ο ένας στην κοιλιά του άλλου. Πλυθήκαμε, σκουπιστήκαμε του φόρεσα ένα κολλητό μποξεράκι, του χόυφτωσα τελευταία φορά τον πούτσο δίνοντας του κι ένα πεταχτό φιλί και βγήκαμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Από τότε είναι όλα καλα και αυτό δεν επηρέασε τη φιλία μας αντιθέτως ήρθαμε πιο κοντα. Όποτε βρίσκουμε ευκαιρία τις παίζουμε μαζί και κάνουμε πλάκα. Είναι τέλεια! 

Σαββάτο βράδυ Θεσσαλονίκη


 Όπως κάθε Σάββατο έτσι και εκείνο είχα πάει στο μωρό μου...εκείνος ήταν στη δουλειά και εγώ ως σαν καλή Πηνελόπη τον περίμενα σπίτι(του)! Βαρετό θα έλεγε κανείς να κάθομαι σπίτι μόνη χωρίς να έχω να κάνω κάτι...


Σκέφτηκα λοιπόν να περιποιηθώ λίγο τον εαυτό μου έτσι ώστε όταν έρθει ο κωστας να είμαι έτοιμη για οτιδήποτε είχε κατά νου!
Γύρω στις 12 το μεσημέρι ξεκίνησα το ξύρισμα το αφρόλουτρο και τα σχετικά.
Γύρω στις 2 ήμουν έτοιμη φρεσκοξυρισμένη παντού και με μυρωδιά αφρόλουτρου που αναστατώνει και νεκρό..

Ξάπλωσα λίγο και τον περίμενα! Γύρω στις 4 γύρισε κουρασμένος και το μόνο που ήθελε μου πε ήταν να κάνει ένα μπάνιο και να ξαπλώσει λίγο!
Μπήκε για μπάνιο λοιπόν και εγώ άρχισα να ψάχνω να φορέσω κάτι για να πάω για καφέ με τη φίλη μου τη Δήμητρα μιας και το μωρό θα κοιμόταν! Ο καιρός λιγάκι χαζός ούτε κρύο ούτε ζέστη χωρίς να ξέρω τι να φορέσω...κάτι χοντρό σκάω, κάτι λεπτό κρυώνω! Η απόφαση τελικά ένα τζιν και ένα μπλουζάκι με ανοιχτό το μπούστο!

Μέχρι να βγει από το μπάνιο ο κωστας εγώ είχα ετοιμαστεί και μιλούσα στο τηλέφωνο με τη Δήμητρα να κανονίσουμε που θα βρεθούμε!
Κλείνω το τηλέφωνο και βλέπω τον Κώστα να βγαίνει μέσα στα νερά με την πετσέτα στη μέση!
-μωρό φεύγω πάω για καφέ με τη Δήμητρα εσύ πέσε κοιμήσου
-μην αργήσεις πολύ, λίγο να χαλαρώσω θέλω όχι να κοιμηθώ ως το βράδυ
-οκ κατά τις 7 θα είμαι πίσω

Ξεκίνησα να πάω για καφέ....με τη Δήμητρα είχα καιρό να βρεθώ και με τη συζήτηση άργησα να γυρίσω σπίτι...πήγα κατά τις 8 παρά, ο κωστας ακόμη κοιμόταν η πετσέτα είχε μπλεχτεί ανάμεσα στα πόδια του μαζί με την κουβέρτα και διέκρινα το κωλαρακι του!

Δε θέλω και πολύ η αλήθεια να ανάψω! Δε προφταίνω να πάω κοντά του, χτυπάει το κινητό του! Ξυπνάει και το σηκώνει! Ήταν ο φίλος του ο Δημήτρης να κανονίσουν να πάμε για κανένα ποτό...
-οκ ρε μαλάκα τα λέμε ποιο αργά να συνεννοηθώ και με τη Χριστίνα και θα σε ξανά πάρω
-Χριστίνα λέμε με το Δημήτρη και την Αλέκα να πάμε απόψε στο Ροδον
-μμμ πάμε οκ κανένα πρόβλημα
-άντε ετοιμάσου να πάμε από τα παιδιά να κάτσουμε λίγο να τους δούμε κιόλας
(ο Δημήτρης με την Αλέκα μένουν στην Καλαμαριά) Δεν έκανα ντους γιατί είχα κάνει το μεσημέρι οπότε άρχισα πάλι να ψάχνω τι να φορέσω...πριν από λίγο καιρό αγόρασα ένα ροζ φόρεμα ασύμμετρο ραντακι με ένα ίδιο μπολερό από πάνω με άνοιγμα στο ντεκολτέ και ιδιαίτερα στενό! Άλλαξα μόνο εσώρουχα γιατί με αυτό το φόρεμα απαιτείται στρινγκ..
δεν άργησα πολύ να ετοιμαστώ.. Έπιασα και το μακρύ μαλλί μου κότσο αλλά γυριστό και το μαλλί πάνω έπεφτε σαν κάκτος...

Δεν προλάβαινα να πάω κομμωτήριο είχαν ήδη κλείσει...
9 και κάτι ήμασταν έτοιμη...δε χόρταινε να με βλέπει το μωρό μου και το μακιγιάζ απαλό στις αποχρώσεις του ροζ κανονική barbie

Πωπω μωράκι απόψε είσαι πολύ όμορφη να σε φάω θέλω...ήξερα μέσα μου ότι μονάχα την κίνηση να κάνω πως σκύβω να πάρω(δήθεν) κάτι δε γλιτώνω από τα χέρια του...

Μπορούσαμε να ξεκλέψουμε μισή ώρα...πήγαμε στο σαλόνι... Κατέβασε το παντελόνι του και έκατσε στον καναπέ...σήκωσα λίγο το φόρεμα αν και στενό το έφτασα λίγο ποιο πάνω από την κοιλιά δε φιλιόμασταν μη τυχόν και μου χαλάσει το μακιγιάζ...

Έκανα λίγο στο πλάι το στρίνγκ και έκατσα πάνω του!
Με τον Κώστα αυτές οι εξάρσεις πάντα είναι σαν την πρώτη φορά.
Άρχισα να τον γαμάω με βιαστικές κινήσεις και τον ένιωθα έτοιμο να εκραγεί...
Μωρό μου παρτον λίγο στο στόμα έλα δε θα χαλάσει το μακιγιάζ...βάζεις μετά λίγο κραγιόν...

Δε μπορώ να αντισταθώ και ιδιαίτερα στο μωρό μου τέτοιες στιγμές...κατεβαίνω και κάθομαι δίπλα του...τον πήρα στο στόμα και τον έγλυφα όσο ποιο δυνατά μπορούσα.. Με είχε πιάσει λύσσα η μισή ώρα είχε φτάσει στα 40 λεπτά περίπου..
Μωρό μου θέλω να σε χύσω μου λέει αλλά η καύλα μου δε με αφήνει...

Τον καβάλησα πάλι και για πρώτη φορά τον άφησα να χύσει μέσα μου για να μην λερωθούμε....εκείνη τη στιγμή μου άρεσε γιατί μέχρι τέλους τον είχα μέσα και χωρίς προφυλακτικό που δε το απολαμβάνω και πολύ...

Ένιωσα να με καίει...αφού το κραγιόν είχε ήδη χαθεί τον φίλησα τον δάγκωσα στα χείλη και πήγα στο μπάνιο να καθαριστώ έστω και λίγο...στο δρόμο όλη την ώρα μου λεγε ότι όταν γυρίσουμε σπίτι θα συνεχίσουμε διότι δεν το απόλαυσε και δε το χόρτασε..

Η καυλιάρα μάνα της κοπελιάς του


 Γεια σας παίδες αυτή η φάση έγινε πριν πολλά χρόνια ήμουν τότε 19χ. Ακόμα δεν είχα κάνει εγχείρηση στο εργαλείο μου τότε ήμουν στους (34ποντους) και φυσικά δεν είχα σηκωμαρες όπως σήμερα τότε όταν καύλωνα απλά σκλήρυνε.


Εκείνη την εποχή τα είχα με μια κοπελιά φυσικά την είχε καταβρει με το εργαλείο μου, όποτε γούσταρε γαμήσι με ξάπλωνε και γαμιόταν σαν πουτάνα δεν το χόρταινε, είχε και δυο φίλες καλές και τις ξέσκιζα και αυτές πολύ καλές φίλες ήταν γιατί όταν μαθεύτηκε τι παιζόταν τα τσούγκρισαν.

Αυτά δεν μας ενδιαφέρουν αυτή η κοπέλα που ξέσκιζα τότε είχε μια μάνα φωτιά, η δουλειά έγινε καλοκαίρι ψάχναμε μέρος να πάμε για διακοπές και λόγω αφραγκιας είπαμε να πάμε στο παραθαλάσσιο που είχαν, πήγαμε λοιπόν μόνοι μας, μπανακια μάσα βόλτες και φυσικά ατελείωτα ξεσκίσματα η πιτσιρίκα μου ήταν και πολύ μωρό 1, 70, 19 ετών και αυτή τότε ξανθιά με μαλλί κοντό με κάτι βυζάκια σαν πεπόνια!

Τους γονείς της δεν τους είχα πολύ δει και δεν είχα προσέξει ποτέ την μάνα της, ένα σάββατο ήρθαν για διήμερο (ήταν η πρώτη μου φορά που γάμησα μεγαλύτερη μου) εγώ είχα πάει να πάρω φρέσκο ψωμί, στο γυρισμό βλέπω ένα αυτοκίνητο εγώ κατευθείαν ξενέρωσα λέω τώρα στάνταρ θα είναι οι γονείς της και θα μείνουμε μπουκάλα δυο μέρες όμως που να ήξερα τι μου ερχόταν, ανοίγω την πόρτα και βλέπω το μπαμπά της χαιρετηθήκαμε και μου λέει κανόνισε θα πάμε για ψάρεμα το βράδυ, εγώ δεν ξέρω από αυτά και ούτε αρέσουν, δεν πειράζει μου λέει θα πάω με την κόρη μου, και πάμε προς το μπαλκόνι εκεί βλέπω την γυναίκα που μ έκανε να αγαπήσω τις ώριμες γυναίκες ήταν ένα θαύμα, γύρω στο 1, 80 με κατάξανθο μαλλί με κάτι γαλάζια μάτια να σε κοιτάνε και να χύνεις, τα χείλια της τέλεια για πίπες και όσο κατέβαινα γινόταν καλύτερο δυο υπέροχες βυζαρες σαν καρπούζια και στητά η δε κωλαρα της τέντα και να προεξέχει και τελείωνε με δυο υπέροχα πόδια γυμνασμένα στο φουλ!!

Είπα τα γνωστά και όταν έδωσε το χέρι για χειραψία κόντεψα να χύσω, δεν έκατσα πολλή πήγα στο μπάνιο και ξαλάφρωσα λίγο, αφού βγήκα ετοιμαστήκαμε για θάλασσα, ανυπομονούσα να την δω με μαγιό,

Όταν φτάσαμε στην παραλία την είδα να βγάζει το φορεματάκι που φορούσε, θυμάμαι οι περισσότεροι γύρω μας την χάζευαν, εγώ τότε φορούσα μια βερμούδα αρκετά μακριά και φαρδιά αυτή με είδε και μου είπε δεν θα βγάλεις την βερμούδα να κάνεις μπάνιο, φυσικά η κόρη της την είπε κάτι και δεν επέμενε.

Μπήκαμε μέσα εγώ με την κόρη παίζαμε αλλά το μάτι μου συνέχεια στην μάνα, σε κάποια φάση η κόρη βαρέθηκε και βγήκε τότε η μάνα της ήρθε κοντά μου και άρχισε να με ρωτάει πως τα πάμε και διάφορα τέτοια, εγώ την μιλούσα και που και που έριχνα καμία μάτια στις βυζαρες της σε κάποια φάση με πήρε χαμπάρι και μου λέει αν ξέρω καλό κολύμπι φυσικά την απάντησα αφού πήγαινα και κολυμβητήριο τότε μου λέει πάμε προς τα μέσα και ξεκινήσαμε, εγώ πήγαινα σιγά για να την χαζεύω κιόλας σε κάποια φάση ήμασταν αρκετά μέσα, ψιλομακρια απ όλους Τότε μου λέει μην νομίζεις πως δεν σε κατάλαβα πως με κοιτάς εγώ κόλλησα, μου λέει σε είδα πως κοιτάς τις βυζαρες μου θες να τις πιάσεις χωρίς να χάσω χρόνο έβαλα τα χέρια μου στις βυζαρες της και τα ψιλοχουφτωσα τότε μου λέει τώρα πρέπει και γω να χουφτώσω κάτι αν και ξέρω πως η θάλασσα σας το κάνει σαν σκουληκάκι, τότε εγώ γέλασα αυτή απόρησε την λέω πιαστο και φαντάσου πως είναι στα καλά του, και βάζει το χέρι της έμεινε παγωτό μου λέει πρέπει να το δω αυτό τώρα κατάλαβα γιατί η κόρη μου έφτιαχνε μέρες να στρώσει το περπάτημα της, πάμε έξω για να μην μας πάρουν χαμπάρι!!

Βγήκε έξω πρώτα αυτή εγώ περίμενα την κόρη της να μου φέρει πετσέτα γιατί αλλιώς όλοι θα έβλεπαν το εργαλείο μου, κάτσαμε λίγο μετά πήγαμε σπίτι φάγαμε ενώ με την μάνα κοιταζόμασταν στα κλεφτά, βράδιασε και μπαμπάς και κόρη ξεκίνησαν για ψάρεμα η μάνα έτριβε τα χέρια της, εγώ αραχτος στο μπαλκόνι με λίγο κρασί, φύγανε και έρχεται η μάνα και μου λέει τώρα είσαι δικός μου εγώ κόλλησα με παίρνει από το χέρι και με πάει στην κρεβατοκάμαρα μου βγάζει την φόρμα και βλέπει αυτό που σκεφτόταν όλοι μέρα το εργαλείο μου μόνο που βγήκε από κει σκλήρυνε

Με έβαλε να κάτσω και έπεσε στα γόνατα με κοίταξε με τα υπέροχα γαλάζια μάτια της και μου φίλησε το εργαλείο, τότε άρχισε το καλύτερο τσιμπούκι της ζωής μου από την καύλα μου δεν άντεξα και έχυσα αμέσως αυτή μου λέει μην στεναχωριέσαι είναι φυσικό και σηκώνετε και αρχίζει να βγάζει τα ρούχα της έμεινα κάγκελο είχα μια γυναίκα μπροστά μου που δεν ήξερες τι να πρωτοπιάσεις αυτή ξαναέπιασε το εργαλείο μου και άρχισε να το τσιμπουκωνει το είχε γεμίσει σάλια σε κάποια φάση ανέβηκε στο κρεβάτι και σήκωσε το εργαλείο μου και άρχισε να γαμιέται σιγά σιγά, εγώ είχα τις βυζαρες τις και τα έγλυφα τα χούφτωνα σαν τρελός, αυτή όσο πήγαινε και γαμιόταν πιο γρήγορα και έβριζε και τσίριζε σε κάποια φάση άρχισα να χουφτώνω την κωλαρα της τότε μου λέει θέλω να μου ξεσκίσεις την κωλοτρυπίδα μου.

Σηκώνετε μαζί και εγώ, αυτή ξαπλώνει και εγώ όρθιος στο κρεβάτι με το εργαλείο να κρέμεται, το πιάνει και αρχίζει να το γεμίζει με σάλια και μου λέει σιγά σιγά να μπω, γυρίζει την κωλαρα της και την σηκώνει λίγο εγώ φτύνω την τρύπα της και την γεμίζω με σάλια, και αρχίζω τη γεώτρηση αυτή δαγκωνόταν, αφού μπήκα αρκετά τότε έμεινα ακίνητος και την άφησα να γαμηθεί όπως γουστάρει, σε κάποια φάση την πιάνω τα κωλομέρια και αρχίζω να πηγαίνω σαν τρελός, αυτή έβριζε και δάγκωνε ότι έβρισκε, ήμουν έτοιμος την γύρισα και την έδωσα τα χυσια μου στις βυζαρες της, αυτή χτυπιόταν σαν ψάρι, ξάπλωσα και άρχισε να μου καθαρίζει το εργαλείο, εκείνο το βράδυ την ξέσκισα κανα δυο φορές ακόμα οι άλλοι ήρθαν κατά της 8 το πρωί, εμείς κοιμόμασταν του καλού καιρού ξυπνήσαμε ήπιαμε καφεδάκι μαζί και μπαμπάς και κόρη πήγαν να ξαπλώσουν!!

Από τότε γαμούσα πιο πολύ την μάνα από την κόρη, ώσπου χώρισα αλλά και μετά ξέσκιζα την μάνα ευτυχώς την είχα όσο ήμουν φαντάρος μετά χαθήκαμε, ελπίζω να την ξαναδώ κάποια μέρα!

Ερωτικές διακοπές


 Είμαι ο Αλέξανδρος 38 χρόνων παντρεμένος εδώ και επτά χρόνια με την Βάλια 34 χρονών. Η εμφάνιση μας θεωρώ πως είναι αρκετά ελκυστική εκείνη είναι καστανόξανθη με πράσινά μάτια ύψος 1.68 και 67 κιλά με πιασίματα στα κατάλληλα σημεία και πραγματικά δύο υπέροχα σάρκινα βουνά, ένα φανταστικό ζευγάρι βύζους, που με τρελαίνουν και τα έχω χύσει άπειρες φορές και έχω μαλακιστεί επάνω τους. Εγώ είμαι ένας καστανός, καλοδιατηρημένος άντρας, γύρω στο 1.82 και 85 κιλά με κανονικό σώμα, που το ταλαιπωρώ κατά διαστήματα στο γυμναστήριο.


Παντρευτήκαμε από έρωτα και καθώς πριν την Βάλια είχα μία αρκετά έντονη σεξουαλική ζωή, χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις, προσπάθησα να μυήσω και την γυναίκα μου σε αυτό, χωρίς να τα καταφέρω. Σαφώς και την έκανα να απαλλαχθεί από πολλά ταμπού που είχε, την έμαθα να τονίζει τις βυζάρες της με τον τρόπο που ντύνεται και να μην ντρέπεται για τα προσόντα της, την έμαθα να φοράει αποκλειστικά πρόστυχα και καυλιάρικα εσώρουχα, τα οποία της αγόραζα εγώ στην αρχή, την έκανα να μιλάει πρόστυχα στο σεξ, να καταπίνει τα χύσια μου και που και που, αν σταθώ τυχερός, απολαμβάνω το κωλαράκι της.

Αυτό που δεν κατάφερα να κάνω, είναι να την πείσω να βρεθούμε ερωτικά με άλλους ανθρώπους. Της έκανα αμέτρητες συζητήσεις, της εξήγησα πόσο με καυλώνει, της πρότεινα όλους τους δυνατούς συνδυασμούς, αλλά είναι ανένδοτη. Είμαι γενικά προοδευτικό μυαλό και πολύ θα γούσταρα να δω την γυναίκα μου να χύνει στο στόμα μίας άλλης γυναίκας ή να την γαμάει στα τέσσερα κάποιος και εκείνη να με κάνει να χύνω στο στόμα της, αλλά αυτά τα πράγματα για την Βάλια είναι αδιανόητα και ανωμαλίες. Το μόνο που έχω καταφέρει, είναι να την κάνω να δέχεται τα χάδια μου σε δημόσιους χώρους και να βλέπω καυλωμένα βλέμματα. Πολύ ευχαρίστως θα την πήδαγα μπροστά σε άλλους, καθώς μου αρέσει πολύ να μας παίρνουν μάτι, όπως και να παίρνω κι εγώ μάτι άλλα ζευγάρια.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, αποφασίσαμε να περάσουμε λίγες 7-8 ημέρες σε κάποιο νησί περίπου στα μέσα Ιουλίου. Νοικιάσαμε ένα ωραίο διαμέρισμα σε ένα συγκρότημα με παραδοσιακά σπιτάκια, με δική του αυλή στο πίσω μέρος και ξεκινήσαμε. Μας υποδέχτηκαν ένα φιλικό ζευγάρι ο Νίκος και η Νατάσσα γύρω στα 35-40 οι ηλικίες τους. Ο Νίκος ήταν γυμναστής στο γυμνάσιο του νησιού. Πολύ εμφανίσιμοι και οι δύο, η Νατάσσα είχε ένα φοβερά έκφυλο πρόσωπο και μια πραγματικά υπέροχη κωλάρα, που ευχαρίστως θα έσκιζα και ο Νίκος ήταν ένας άντρας με καλοσχηματισμένο κορμί, λόγω επαγγέλματος. Με το που τους είδα η πρώτη μου σκέψη ήταν πόσο θα γούσταρα να παρτουζονόμασταν και οι τέσσερεις ή να τους έβλεπα να γαμιούνται. Λόγω του ότι τα δωμάτια είχαν λίγο κόσμο, λόγω της περιόδου με τα παιδιά, ξεκινήσαμε να κάνουμε καλή παρέα και από το πρώτο βράδυ βγήκαμε μαζί σε ταβερνούλα του νησιού. Ο Νίκος ήταν ο τύπος του αρπακτικού και έτρωγε με τα μάτια του την Βάλια και καρφωνόταν στην υπέροχη χαράδρα από τις βυζάρες της. Εγώ πάλι φρόντιζα να χαϊδεύω τη γυναικά μου, όσο το δυνατόν απροκάλυπτα, μου επέτρεπε μπροστά τους και τρελαινόμουν όταν έβλεπα τις χοντρές ρόγες της να διαγράφονται. Το δεύτερο βράδυ μας στο νησί πήγαμε με τα παιδία σε μπαράκι. Εκεί η γυναίκα μου και ύστερα από μερικά ποτά χόρευε αισθησιακά πάνω μου κι εγώ είχα βρει την ευκαιρία να της χαϊδεύω το κώλο και καθώς η βραδιά κυλούσε, έγινα πιο τολμηρός και της σήκωσα λίγο το φόρεμα, κάνοντας τον Νίκο να καρφωθεί στο κωλομέρι της γυναίκας μου, που το έσφιγγε το χέρι μου και στο στρινγκ της που φάνηκε. Είχα τρελαθεί από καύλα αλλά γρήγορα η γυναίκα μου, μου τράβηξε το χέρι.

Γυρίζοντας στο δωμάτιο μας την έστησα στο τοίχο και την γάμησα σαν πουτάνα, με το φόρεμα σηκωμένο ψηλά και το στρινγκ της στην άκρη. Την έπαιρνα στα όρθια είχα πετάξει έξω τα βυζιά της και τα πιπίλαγα. «Έτσι πηδά με καυλιάρη μου», έλεγε εκείνη κι εγώ με κατεβασμένο το παντελόνι μέχρι τα γόνατα και ανοιχτό το πουκάμισο μου, της έδινα στεγνά το καυλί μου βαθειά μέσα στην μουνάρα της. Την πήδαγα δίπλα στο παράθυρο, όταν το μάτι μου διέκρινε τον Νίκο στην κεντρική αυλή του συγκροτήματος, να καπνίζει. Το παράθυρο μας ήταν ανοιχτό, αλλά η κουρτίνα τραβηγμένη. Οι σκιές μας ωστόσο φαινόντουσαν από έξω, καθώς το φως στο δωμάτιο ήταν αναμμένο.

Αποφάσισα να του δώσω θέαμα. Βγήκα από μέσα της και την γονάτισα μπροστά μου, με την πλάτη της προς το παράθυρο κι εγώ όρθιος.

- Ρούφα με βαθειά ψώλα παρ’ τον μέσα στο γαμημένο σου στόμα της είπα.

Άρχισε ένα υπέροχο τσιμπούκι κι εγώ τράβηξα την κουρτίνα. Πλέον φαινόμασταν καθαρά. Ο Νίκος μας κοιτούσε και έκανε να φύγει, αλλά με μία κίνηση του χεριού μου τον σταμάτησα

- Έτσι ξεκωλιάρα γλύφε με, ρούφα με, φάε το καυλί μου, της έλεγα.

Ξεφορτώθηκα το παντελόνι μου και με το σλιπάκι μου της έδεσα τα μάτια. Την σήκωσα και την γύρισα προς το παράθυρο και της έβγαλα το φόρεμα. Την άφησα μόνο με το μπορντό, πρόστυχο στρινγκ της και τα ψηλοτάκουνα πέδιλά της. Την έκανα να ακουμπήσει στο πρεβάζι του παραθύρου και εγώ από πίσω της, της χάιδευα τις βυζάρες της. Το χέρι μου κατέβηκε ανάμεσα στα πόδια της και χώθηκε στην υγρή μουνάρα της και μετά της το έδωσα να το γλύψει. Ο Νίκος είχε τρελαθεί, χάιδευε την ψωλή του πάνω από το παντελόνι και μας κοιτούσε. Την έπιασα από τα καπούλια και χώθηκα μέσα της πισωκολλητά. Εκείνη ακούμπησε τα χέρια της δεξιά και αριστερά από το παράθυρο και τούρλωσε την κωλάρα της. Την έσκιζα με γρήγορες ψωλιές και οι βυζάρες της κουνιόντουσαν πάνω κάτω ρυθμικά. Της χτύπαγα τα κωλομέρια και βόγγαγε καυλωμένη.

-Χύνω καύλα μου, την άκουσα να λέει και ένοιωσα τα υγρά της να μουσκεύουν τον πούτσο μου.

-Πάρ’ τα και από μένα γαμιόλα μου, της είπα και άδειασα τα αρχίδια μου μέσα της.

Την γύρισα και την φίλησα στο στόμα με πάθος, ενώ το χέρι μου έφερε προσεκτικά την κουρτίνα στην αρχική της θέση.

Πέσαμε στο κρεβάτι και τράβηξε το σλιπ μου από τα μάτια της.

- Θεότρελος είσαι; μου είπε, γαμηθήκαμε μπροστά στο παράθυρο;

- Έλα ρε μωρό μου, της απάντησα, καταρχήν ήταν τραβηγμένη η κουρτίνα και μετά το ξενοδοχείο είναι σχεδόν άδειο, ποιος να μας δει;

Χαμογέλασε και μου είπε, «τέλος πάντων, ας έχει χάρη το ποτό, που σε αφήνω και μου τα κάνεις αυτά».

Την άλλη μέρα το πρωί βγήκα με τον καφέ μου στην κεντρική αυλή. Το σπίτι του Νίκου και της Νατάσσας ήταν μέσα στο συγκρότημα, αλλά ήταν κανονικό σπίτι. Έπινε το καφέ του στην βεράντα τους και το χαιρέτησα. Μου έκανε νόημα ότι κατεβαίνει.

- Καλημέρα, μου είπε.

- Καλημέρα, του απάντησα, ελπίζω να σου άρεσε το θέαμα χθες.

- Έπαθα πλάκα, μου απάντησε, με καύλωσαν τρελά οι βυζάρες της.

Το είπε πολύ αυθόρμητα και κόμπιασε σκεφτόμενος ότι ίσως παραφέρθηκε.

- Μίλα ελεύθερα, τον παρότρυνα.

- Αλέξανδρε, θέλω πολύ να γαμήσω την γυναίκα σου, μου είπε.

Γέλασα και του απάντησα, ότι κι εγώ θα γούσταρα πολύ να την γαμήσει και ακόμα καλύτερα να την πάρουμε μαζί, αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν, γιατί δεν πρόκειται να το δεχτεί ποτέ εκείνη.

- Μπορείς όμως να κάνεις κάτι, για να μου ανταποδώσεις το χθεσινό, του είπα.

- Τι πράγμα, με ρώτησε.

Του εξήγησα ότι με καυλώνει πολύ και η δικιά του γυναίκα και πολλή θα έκανα κέφι να τους δω να γαμιούνται και ιδανικά να την παίρναμε μαζί.

- Μπορώ να το κανονίσω να μας πάρεις μάτι, μου απάντησε, όσο για την παρτούζα δεν μπορώ να στο υποσχεθώ, είναι κάτι που έχουμε συζητήσει, αλλά δεν ξέρω αν στην πράξη θα δεχτεί.

Τον έπιασα από τον ώμο και του είπα ότι δεν πιέζω τίποτα και καταλαβαίνω.

Τις επόμενες ημέρες και τον Νίκο πήρα μάτι να γαμάει την Νατάσσα και την πήραμε παρτούζα, αλλά αυτά θα σας τα πω σε επόμενη ιστορία μου.

Αφιερωμένο στον κουμπάρο


 ο ερχόμενο Σεπτέμβριο θα στεφανώσω την κολλητή μου. Με κάλεσε λοιπόν στην Θεσ/νικη για να περάσουμε λίγες μέρες όλοι μαζί μιας και μένει με τον Γιάννη τον μελλοντικό κουμπάρο.

Ως τότε δεν είχε γίνει τίποτα μεταξύ μας και ούτε το είχα καν σκεφτεί.
Όλα άρχισαν μια μέρα καθώς πήγα να μπω στο νετ από τον υπολογιστή του.
Τότε διαπίστωσα πολλές επισκέψεις του στην σελίδα σας.

Άρχισα να διαβάζω ιστορίες και πραγματικά έπαθα πλάκα. Αναρωτιόμουν αν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά στον κόσμο. Τα παιδιά πήγαιναν ταυτόχρονα και στις δουλειές τους και μια και η Ιωάννα είναι γιατρός είχε πολύ περίεργα ωράρια και κάποιες φορές μέναμε μόνοι μας με τον Γιάννη μιας και αυτός δούλευε πάντα πρωί.

Καθόμασταν όλοι μαζί ένα απόγευμα όταν η Ιωάννα έφυγε για να πάει στην κουζίνα τότε γυρίζει και μου λέει
- Διαβάζεις πορνο ιστορίες?
Και χωρίς να του απαντήσω.

- Εγώ είμαι φαν μου λέει και δεν χρειάζεται να το μάθει η Ιωάννα μου λέει νόημα καθώς πλησίαζε αυτή.
Από τότε το βλέμμα του άλλαξε και με κοίταζε κάπως περίεργα.

Την επόμενη η Ιωάννα ήταν βράδυ στην δουλειά της. Ήταν Παρασκευή βράδυ και η Ιωάννα μας παρότρυνε να βγούμε έξω για κανένα ποτάκι και τέτοια. Τελικά βγήκαμε. Περνούσε η ώρα όταν η συζήτηση την έφτασε στην σελίδα σας δήθεν τυχαία. Εγώ το έφαγα και αρχίσαμε να μιλάμε.

Εγώ δεν μπορούσα με τίποτα να δεχθώ πως τα όσα διάβασα εκεί ήταν αλήθεια. Μιας και μέχρι τότε στην ζωή μου δεν μου είχε συμβεί τίποτα το συγκλονιστικό κάτι το οποίο του το είπα, ενώ αυτός επιμένει ότι όλα μπορούν να συμβούν αρκεί να είμαστε έτοιμοι για να πιάσουμε την ευκαιρία.

Γυρίσαμε σπίτι και μου είπε αν ήθελα να κάτσουμε να διαβάσουμε καμιά ιστορία στο νετ. Αλλάξαμε και κάτσαμε στο νετ και κατευθείαν μπήκε στην σελίδα σας. Σε λίγο μπροστά μας μια σελίδα με περιπέτεια μια κουμπάρας με τον κουμπάρο. Την άνοιξε. Αρχίσαμε να διαβάζουμε.

Ξαφνικά νιώθω το χέρι του στο πόδι μου. Πάγωσα και πετάχτηκα πάνω. δεν ήμουν έτοιμη για κάτι τέτοιο. και πήγα στον καναπέ και έκατσα. Κλείνει το PC και πάει προς το δωμάτιο του και μου λέει - να ξέρεις ότι έτσι δεν πρόκειται τίποτα συγκλονιστικό να συμβεί την ζωή σου και φεύγει. Πήγα μέσα και εγώ να ξαπλώσω και ήμουν πολύ ταραγμένη. Δεν κατάλαβα πως με πήρε ο ύπνος. Εκεί που κοιμόμουν νιώθω κάποιον να κάθεται στο κρεβάτι μου και χωρίς καθυστέρηση άρχισε να χαϊδεύει τα πόδια μου κάτω από το νυχτικάκι μου και με γρήγορη κίνηση έφτασε στο μουνάκι μου. Από τον φόβο μου μου κόπηκαν τα πόδια μου δεν μπορούσα να κουνηθώ ενώ αυτός συνέχισε να χαϊδεύει το μουνάκι μου. Το ξέρω ότι θέλεις μου λέει .

Τελικά κατάφερα και τον έδιωξα και τον έβρισα άσχημα. Σκέφτηκα να το πω στην Ιωάννα αλλά κώλωσα να της χαλάσω το σπίτι αν και ήξερα ότι η Ιωάννα τον είχε κερατώσει. Δεν ξέρω πως αλλά λίγο οι ιστορίες του site λίγο η εξύψωση της γυναικείας ματαιοδοξίας από τον κουμπάρο άρχισα να μην αποκλείω τον ενδεχόμενο να γίνει κάτι μεταξύ μας. Αλλά το τρελό ήταν ότι μετά το συμβάν ο Γιάννης σταμάτησε κάθε προσπάθεια να με πλησιάσει και πάλι. Πέρασαν δυο μέρες και τίποτα ενώ εμένα άρχισε με τρελαίνει.

Περίμενα να λείπει η Ιωάννα στην δουλειά για δω αν θα κάνει κάτι. Τίποτα . Οπότε έπρεπε να κινηθώ εγώ. Το προκαλώ να διαβάσουμε ιστορίες στο νετ και εκεί που καθόμαστε στο p/c πριν καν το ανοίξει με κοιτάει και αρχίζει να μου χαϊδεύει το μπούτι. Τι πρέπει να κάνω τώρα του λέω για να γίνει συγκλονιστική η ζωή μου του λέω. Μου πιάνει το χέρι μου και μου το βάζει πάνω στα όργανά του όπου ο πούτσος του άρχισε να σκληραίνει.
Σε λίγο αρχίσαμε να φιλιόμαστε και το χέρι του έτριβε το μουνί μου. Μου κατέβασε το τιραντάκι και μου άνοιξε το σουτιέν και σε λίγο άρχισε να φιλάει τα στήθος μου. Με πήρε από το χέρι και με πήγε προς τον καναπέ.
Με έβαλε να ξαπλώσω και άρχισε να με φιλάει. Το νυχτικάκι μου τώρα ήταν στην μέση μου μόνο αφού μου είχε βγάλει και το εσώρουχο μου.

Άνοιξε τα πόδια μου και όπως ήταν μονό με το φανελάκι του . Μιας και τα είχε βγάλει όλα. Έπιασε τον πούτσο του και τον έβαλε στο μουνάκι μου. Άρχισε να με πηδάει και να με φιλάει με ένα καταπληκτικό ρυθμό που με τρέλαινε. Σε λίγο τον άκουσα να ανασαίνει γρήγορα και αφού με κάρφωσε μια τελευταία φορά με δύναμη έβγαλε τον πούτσο του και τον έπιασε με το χέρι του.
Είχε τελειώσει.
Έφυγε και πήγε προς την τουαλέτα.

Μετά πήγα στο δωμάτιο και μέχρι που ήρθε η Ιωάννα δεν ξαναμιλήσαμε.
Σε δύο μέρες θα έφευγα. Παραμονή της μέρας που θα έφευγα αποφασίζουμε όλοι μαζί να πάμε για ποτό. Φοράω μια μακριά φούστα και είμαι έτοιμη. Σε κάποια στιγμή που ήρθαμε διπλά μου ψιθυρίζει - είσαι αστέρι .

Εμείς ήμασταν έτοιμοι ενώ η Ιωάννα φτιαχνόταν ακόμα μιας και πάντα αργούσε. Τότε πετάγεται ο Γιάννης και της λέει
-Ιωάννα εμείς θα κατεβούμε στο αυτοκίνητο γιατί αλλιώς εσύ δεν τελειώνεις ποτέ και με τραβάει να κατέβουμε.
Το σπίτι έχει ασανσέρ που οδηγεί στο γκαράζ του αυ/του. Με το που μπαίνουμε στο ασανσέρ αρχίζει να με φιλάει και βάζει το χέρι του κάτω από την φούστα μου στο μουνί μου. Με το φτάνουμε στο γκαράζ στο υπόγειο με βάζει να σκύψω και αν ακουμπήσω το καπό.

Αυτός είχε βγάλει τον πούτσο του και προσπαθούσε να τον βάλει στο μουνάκι μου από πίσω. Ήταν πολύ δύσκολο και με πονούσε πολύ μιας και δεν πρόλαβε καν να υγρανθεί απεναντίας με τον πούτσο του που ήταν μέσα στα υγρά. Με λίγη προσπάθεια τελικά κατάφερε να τον βάλει μέσα και εγώ ούρλιαξα από τον πόνο. Άρχισε να με γαμάει όταν η Ιωάννα κάλεσε πάνω το ασανσέρ για να κατέβει.

Σε κάποια φάση βγήκε αλλά μπήκε ξανά και γρήγορα. Τελικά όλα μπορούν να σου συμβούν.. Εγώ να με έχει ο κουμπάρος στημένη στο καπό του αυτοκινήτου με σηκωμένη την φούστα μου χωρίς να έχω βγάλει το κυλοτάκι μου και να γαμάει το μουνάκι μου από πίσω και η κουμπάρα να κατεβαίνει με το ασανσέρ. Πόσο συγκλονιστική μπορεί να γίνει η ζωή?

Τραβήχτηκε πριν τελειώσει μια και η Ιωάννα είχε σχεδόν κατέβει. Ίσια που προλάβαμε να μαζευτούμε. Με το που μπήκαμε στο αυτοκίνητο για να φύγουμε και χαλάρωσα ένοιωθα το μουνάκι μου να πλημμυρίζει πραγματικά ενώ ένοιωθα σαν να ήταν ακόμα μέσα μου.

Το παιχνίδι με τα emails


 Όπως θα καταλάβετε και από αυτή την ιστορία μου, μου αρέσει να μπλέκομαι…. Είναι κάτι που τελικά το κατάλαβα μέσα από τις διάφορες εμπειρίες μου. Είχαμε ξεκινήσει στην εταιρία άλλη μια δραστηριότητα η οποία βασιζόταν σε εξωτερικούς συνεργάτες. Μεταξύ των συνεργατών ήταν η Μαίρη και ο Αλέξης, αντρόγυνο 4-5 χρόνια παντρεμένοι. Όταν τους έβλεπε κανείς, διέκρινε στην συμπεριφορά τους, ένα ζευγάρι δεμένο, αν και ολοφάνερα στερημένο από εμπειρίες, δε μιλώ για σεξουαλικές, αλλά γενικότερα εμπειρίες ζωής.


Η συνεργασία κυλούσε ομαλά, μιλάγαμε καθημερινά με όλους σχεδόν ώσπου ξεκίνησε ένα παιχνιδάκι με τη Μαίρη πολύ περίεργο. Της έδωσα το mail μου για να επικοινωνούμε καλύτερα…. Ένα πρωί, άνοιξα το mail μου και είδα ένα μήνυμα από την Μαίρη… Είχε μόνο καλημέρα στο θέμα και στο κυρίως θέμα έγραφε.. «δεν είναι όνειρο…..» και ένα συνημμένο αρχείο. Το άνοιξα, ήταν μια από τις εξωτικές παραλίες που όλοι έχουμε δει…. Πολύ φοβερή όντως… Το σκέφτηκα λίγο και εκείνη τη στιγμή, αποφάσισα να απαντήσω λίγο προκλητικά, ξέροντας σχεδόν τι απάντηση θα έπαιρνα! Ωραία τα όνειρα, αλλά δυστυχώς μόνο όνειρα…. Εγώ στα όνειρα μου, κάνω πράγματα που δεν μπορώ να κάνω στην πραγματικότητα, αλλά δυστυχώς το πρωί όλα χάνονται…. Η απάντηση έφτασε σε λίγα λεπτά, ήταν αυτή που περίμενα…. Τι όνειρα κάνεις μου λέει….

Το παιχνίδι άρχισε! Δεν μπορώ να σου πω, εξάλλου είναι μόνο όνειρα και τα όνειρα την μέρα δε φαίνονται… (τι είπα ε?) συμπληρώνοντας, πως πρέπει να φύγω, γιατί έχω ένα ραντεβού. Τίποτα δεν είχα, αλλά όπως θα καταλάβατε το έκανα για να δω αντιδράσεις, για να δω μέχρι που μπορούσα να παίξω το παιχνίδι μου… και το έστειλα… Δε πέρασε ούτε λεπτό και ένα νέο mail είχε έρθει…. Με ρώταγε να της πω, πες μου λέει και από μένα ότι θες! Μαγική προσφορά! Δεν απάντησα. Ήρθε και δεύτερο mail, δεν θα μου πεις??????? Φυσικά δεν απάντησα! Μετά από λίγα λεπτά χτύπησε το κινητό μου, ήταν η Μαίρη. Δεν θα μου πεις μου λέει? Μαίρη, της απαντώ, τι να σου πω τώρα, άστο ρε παιδί μου μια μαλακία είπα!!! Το ήξερα πως θα επέμενε να της πω… όπως και έκανε με ναζιάρικο ύφος…. Το παιχνίδι εξελισσόταν κανονικά! Θα σου πως αύριο λέω και κλείσαμε….
Άρχισα να φαντάζομαι διάφορα παιχνίδια με την Μαίρη, είναι μια φυσική ξανθιά, όχι πολύ ψηλή με κάτι βυζάρες, που και νεκρό ανασταίνουν, αλλά αυτό που θα πρόσεχε πάνω της μέχρι και καλόγερος, ήταν τα χείλια της… μεγάλα και αισθησιακή, με καύλωνε η σκέψη για το πώς θα ένιωθε η ψωλή μου εκεί ανάμεσα…. Το καυλί μου έγινε πύραυλος, αναγκάστηκα να δω μια από τις τσόντες που είχα κατεβάσει για να ξαλαφρώσω…. Το πρωί όταν πήγα στο γραφείο, αμέσως κοίταξα το mail μου… είχε ήδη στείλει 2 μηνύματα… τα άνοιξα και τα δύο με παρακαλούσαν να τις πω! Της απάντησα. Να της λέω, ονειρευόμουνα να ήμασταν οι δύο μας εκεί και να ήμασταν ξαπλωμένοι σε αυτή την παραλία και να κάναμε ηλιοθεραπεία. Αλλά να μην ήταν κανένας άλλος…, Γιατί κανένας ρώτησε… Μα γιατί δε θέλω να φοράμε τα ρούχα μας!!! Πέρασα στη επίθεση… τώρα, η που θα μου καθόταν, ή που θα παρεξηγιόταν! Τι είναι αυτά που λες μου λέει… Το έχασα το παιχνίδι σκέφτηκα…

Όμως το ενώ σκεφτόμουν τι να απαντήσω μπας και σωθώ, μου ήρθε ένα νέο mail. Πρώτη φορά μου λέει, τόσα χρόνια παντρεμένη θα ήθελα να ήμουν εκεί με έναν άλλον!! Το καυλί μου πετάχτηκε, ήταν θέμα μόνο χρόνου… Της είπα πως έχω μια δουλεία στο γραφείο της κοντά, και θα μπορούσα να περάσω να τα πούμε λίγο! Φυσικά μου απάντησε…. Όταν μου άνοιξε την πόρτα, την είχε λούση κρύος ιδρώτας όπως και μένα δηλαδή! Ξέραμε και οι δύο γιατί πήγα εκεί… Στην αρχή, η κουβέντα ήταν περί ανέμων και υδάτων.. καμία αναφορά στο «θέμα» που είχαμε ανοίξει… Μετά από ώρα, αποφάσισα να φύγω, καθώς πραγματικά έτρεμα από την αγωνία μου… Παντρεμένη βλέπετε. Έφτασα μέχρι την πόρτα, η Μαίρη με ακλουθούσε, ξαφνικά γύρισα και τα πρόσωπα μας ήρθα κοντά… την έπιασα αγκαλιά και την φίλησα στο στόμα… Τα χειλάκια της ήταν ένα όνειρο… Ζουμερά και άκρως ερωτικά. Φιλιόμασταν για αρκετή ώρα, τα χέρια μου της έκαναν ένα απαλό μασάζ στην πλάτη μέχρι που έφτασαν στο κωλαράκι της. Την ένιωσα να ανατριχιάζει, το ίδιο φυσικά και εγώ. Δεν αντέδρασε, η γλώσσα της όμως, καρφώθηκε ακόμα βαθειά στο στόμα μου. Τα χείλη μας είχαν μουδιάσει από τα φιλία, τα χέρια μου εξερευνούσαν την πλάτη της και το κωλαράκι της.. άρχισα να κατεβαίνω στο λαιμό της. Με τα δυο της χέρια, με χάιδευε τα μαλλιά. Ένοιωθα υπέροχα… έφτασα στα βυζιά της, και με απαλές κινήσεις, της τα ελευθέρωσα από το φανταστικό σουτιέν που φόραγε (δε μου αποκάλυψε ποτέ από πού το αγόρασε,)

Ρουφούσα τις ρώγες της απαλά, η γλώσσα μου είχε αναλάβει πλέον.. Την έσπρωξα σε ένα τραπέζι συνεδριάσεων που υπήρχε στο γραφείο. Της έβγαλα την μπλούζα και συνέχισα να της γλύφω το στήθος, ενώ τα χέρια μου χάιδευαν τα πόδια της, μέχρι ψηλά στο μουνάκι της. Της το χάιδευα πάνω από το εσώρουχο απαλά και βασανιστικά… την ένοιωθα να σπρώχνει απαλά τη λεκάνη της προς το χέρι μου… Της έλυσα το κατακόκκινο στρινγκ της… ελευθερώθηκε το μουνάκι της… σαν φανατικός του γλειψίματος, έσκυψα και άρχισα να το γλύφω απαλά… Απαλά. Όπως μαλακίζεται μια γυναίκα… άρχισε να βογκάει μωρό μου τι κάνεις εκεί μου είπε… δεν απάντησα τίποτα. Συνέχισα να την γλύφω με πάθος και αυτή να βογκάει και να μου δροσίζει το στόμα με τα υγρά της.

Σηκώθηκα και ο πούτσος μου βρέθηκε μπροστά στο μουνάκι της.. τον έπιασα και απαλά της τον έβαλα μέσα… ήταν στενό, αλλά πολύ ζουμερό… δεν έκανα βίαιες κινήσεις, αλλά αργά της το έβαλα μέχρι τη ρίζα του. Τα νύχια της, μου γρατζούναγαν την πλάτη.. αυτό με έφτιαχνε πολύ. Άρχισα να κουνιέμαι ρυθμικά και η Μαίρη βογκούσε ενώ δεν άφησε στιγμή τα χείλια μου που τα ένιωθα πλέον μουδιασμένα. Το μουνί της ήταν ότι ποιο υγρό έχω δει μέχρι σήμερα. Κυριολεκτικά έσταζε και με έφτιαχνε… Τα αρχίδια μου είχαν γίνει μούσκεμα. Συνέχιζα να μπαινοβγαίνω αργά μέσα της, μέχρι τον πάτο της και αυτή φρόντιζε να μου γεμίζει το καυλί με υπέροχα χύσια… Την ξάπλωσα στο τραπέζι και συνέχισα να την παίρνω έχοντας τα πόδια της στους ώμους μου τώρα. Την ένιωθα να χύνει, είχε γίνει κατακόκκινη. Τραβήχτηκα απότομα και πήρα το μουνάκι της στο στόμα μου… ούρλιαξε από καύλα.. τι κάνεις εκεί μου φώναζε… μωρό μου της λέω, σε κάνω να χύνεις… θέλω τα υγρά σου όλα της λέω…

Αφού ηρέμησε κάπως, σηκώθηκε, ενώ όλη αυτή την ώρα την χάιδευα απαλά περιμένοντας να συνέλθει… σηκώθηκε και γονάτισε μπροστά μου. Άρχισε να με τσιμπουκώνει με αυτά τα φοβερά χείλια… κόντεψα να χύσω πολλές φορές, αλλά το καταλάβαινε και σταματούσε…. Με ξάπλωσε και ανέβηκε πάνω μου… το καυλί μου πρόθυμα έφτασε μέχρι τον πάτο της… κουνιόταν απαλά και ρυθμικά… αυτό, μου έκανε τα αρχίδια μου να γεμίζουν σπέρμα έτοιμο να εκτοξευθεί… Εγώ ρούφαγα τα βυζιά της και πότε πότε της χάιδευα τον κώλο… δεν έχω κάνει έρωτα μου είπε έτσι… έχω ανάψει μου λέει και ξαφνικά, αρχίζει να χύνει… είναι το ποιο καυλωτικό να κάνεις μια γυναίκα να χύνει έτσι όπως η Μαίρη, με σπασμούς… Ένιωθα πως δεν άντεχα άλλο, την έστησα στα τέσσερα και την μπήκα από πίσω της, ενώ της χάιδευα πότε τον κώλο, την πλάτη και τα μαλλιά… βογκούσε πνιχτά… Επιτάχυνα λίγο και τα αρχίδια μου χτυπούσαν τα κωλομέρια της. Κατάλαβε πως έφτανα… τραβήχτηκε και γύρισε προς το μέρος μου…

Θέλω να χύσεις στο μουνί μου, μου είπε… θέλω να το κάνεις γιατί έτσι θα έχουμε κάνει ολοκληρωμένα έρωτα…

Ανέβηκα πάνω της… άρχισα να μπαινοβγαίνω αργά παρά την καύλα μου και σε λίγο άρχισα να χύνω… δεν είχα χύσει ποτέ τόσο δυνατά… Το μουνί της πλημμύρισε με τα χύσια μου ενώ η Μαίρη χαμογελούσε από ευχαρίστηση… Μείναμε για λίγο έτσι χαϊδεύοντας ο ένας τον άλλον… την έπιασαν οι ενοχές για τον άντρα της… το ίδιο και μένα.. όμως οι μέρες που ακολούθησαν, έβαλαν τις αναστολές μας στην άκρη…

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...