ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Όλγα, η ψυχή της παρέας


 Όταν μιλάμε για την Όλγα, μιλάμε για ΤΟ παιδί! Μακρύ κατσαρό μαλλί, ψηλό, λυγερό κορμί, με μεγάλο στητό στήθος και υπέροχα καστανά μάπα. Την γνώρισα στο σπίτι του φίλου μου του Μάνου, στο πάρτυ που έκανε για τα γενέθλια του. Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή, την έβλεπα όμως που έκανε παιχνίδι με τον κολλητό μου και έτσι πήγα πάσο. Αργότερα πάντως που την είδα να τριγυρνάει μόνη της και να κολλάει σε διάφορες παρέες, δεν έχασα την ευκαιρία και την πλεύρισα.

Λίγη ώρα μετά, χορεύαμε μαζί και ανταλλάζαμε συχνά φιλάκια στα κλεφτά. Της πρότεινα να φύγουμε μαζί αλλά αρνήθηκε. Μου έδωσε ωστόσο το τηλέφωνό της για να την πάρω την επομένη. Αργά το βράδυ, είπε, και δεν έκανε πίσω όσο και αν επέμενα. Δίπλωσα το χαρτάκι, το έβαλα στο πορτοφόλι μου και τη συνόδεψα στην έξοδο.

Το επόμενο βράδυ, ακριβώς την ώρα που μου είχε πει, της τηλεφώνησα. Aκoύστηκε πολύ ευδιάθετη και με κάλεσε να πάω σπίτι της. Ήμουν ήδη έτοιμος, για παν ενδεχόμενο που λένε, και έφυγα φουριόζος ξεχνώντας να κλειδώσω την πόρτα, αλλά λίγο με ένοιαζε εκείνη τη στιγμή. Μέχρι να φτάσω στο διαμέρισμά της, η στύση μου είχε σκληρύνει, μου είχε γίνει κάγκελο και με πονούσε. Τακτοποίησα το καυλί μου στο καβάλο του παντελονιού μου, φρόντισα πάντως το φούσκωμα να φαίνεται όσο περισσότερο γινόταν.

Μου άνοιξε σχεδόν μισόγυμνη και με κοίταξε κατευθείαν στα σκέλια. Ένα πονηρό χαμόγελο απλώθηκε στο πρόσωπο της και αρπάζοντας με από τον καρπό με τράβηξε στο εσωτερικό του σπιτιού της. Έκλεισε την πόρτα πίσω μας και κόλλησε πάνω μου. Πέρασε τα χέρια της στο λαιμό μου και ένωσε τα χείλη της στα δικά μου. Ρούφηξα τη γλώσσα της στο στόμα μου και την έσφιξα στην αγκαλιά μου. Πίεσε τα βυζόμπαλά της στο στήθος μου και xoύφτωσα δυνατά τα πεταχτά της κωλομάγουλα. Πισωπατώντας φτάσαμε στον καναπέ και εκεί σπρώχνοντας με απαλά με ανάγκασε να καθίσω. Γονάτισε μπροστά μου και ξεκούμπωσε το παvτελόvι μου. Τράβηξε έξω το καυλί μου και το έπαιξε αργά στα δάχτυλα της. Έσκυψε και τίναξε τη γλώσσα της στην κορυφή της βαλάνου. Σκάλισε την τρυπούλα μου για λίγο και κατόπιν γλίστρησε προς τα κάτω.

Έγλειψε το χώρισμα των αρχιδιών μου και στη συνέχεια τα πιπίλησε με βουλιμία. Ορθάνοιξε τα χείλη της και έχωσε με τη μία το πρησμένο μου πουτσοκέφαλo στο λαρύγγι της. Μου έκανε μια απίθανη πίπα και εγώ τίναζα απλώς τη λεκάνη μου προς τα πάνω, βογκώντας σιγανά. Μουγκρίζοντας από την καύλα, τραβήχτηκε και ανασηκώθηκε. Έβγαλε την κιλότα της και πέρασε τα πόδια της πάνω από το μισoκαθισμένο κορμί μου. Χαμήλωσε το σώμα της αργά και βούτηξε την ψωλή μου που σπαρταρούσε από τον πόθο. Έτριψε την άκρη του καυλιού μου στα παχιά της μουνόχειλα και το έσπρωξε αργά στα βάθη του υγρού της κόλπου. Με χέρια που έτρεμαν την απάλλαξα από το σουτιέν και άρπαξα τις σφιχτές της βυζάρες στις παλάμες μου. Τις πίεσα στο πλάι, οι φουσκωμένες της ρώγες πετάχτηκαν προς τα έξω. Τις βύζαξα λαίμαργα και βύθισα τα δόντια μου στην αφράτη της σάρκα. Άφησε ένα βαθύ αναστεναγμό και έσφιξε τα τοιχώματα του κόλπου της γύρω από τον χοντρό κορμό του πούτσου μου. Κόλλησε το στόμα της στο δικό μου και δάγκωσε άγρια τα χείλη μου. Πασπάτεψα τα κωλομέρια της και πίεσα το μεσαίο μου δάχτυλο στο σφικτήρα του πισινού της. Της έβαλα κωλoδάχτυλο και εκείνη άρχισε να κουνιέται σαν τρελή πάνω μου. Χύσαμε μαζί λίγα δευτερόλεπτα αργότερα και αν πω απλώς ότι αισθανόμουν υπέροχα θα ήταν τουλάχιστον λίγο. Ήμουν τόσο εvθoυσιασμένoς, όχι μόνο από το σεξ με την Όλγα αλλά γενικότερα με την γνωριμία μου μαζί της, που δεν κρατιόμουν να το φωνάξω σε όλο τον κόσμο. Φυσικά ο πρώτος που σκέφτηκα να το μοιραστώ ήταν ο Μάνος. Τον επισκέφτηκα την αμέσως επόμενη μέρα και του είπα τα πάντα για την καιvoύρια μου κατάκτηση. Το μόνο που ξέχασα να του πω ήταν το όνομα της και αυτό γιατί και ο ίδιος είχε μια ανάλογη περίπτωση να μου διηγηθεί. Ήταν μια γκομενίτσα από τη δουλειά του με την οποία έκανε παιχνίδι από καιρό και ήταν τελειωμένη δουλειά. Ήταν στο πάρτυ που ολοκληρώθηκε η φάση.

Όταν έφυγε όλος ο κόσμος εκείνη επέστρεψε και πέρασε ανεπανάληπτες στιγμές αχαλίνωτου σεξ. Μιλούσε για τα τσιμπούκια που του έκανε και εγώ θυμόμουν την Όλγα. Ήταν η πρώτη φορά που άκουγα τα γαμησιάτικα άλλων και δεν ζήλευα. Μόνο όταν μου διηγήθηκε πως της ξέσκισε το κωλαράκι από την πρώτη κιόλας φορά, ψιλoπειράχτηκα επειδή εγώ δεν είχα την ίδια τύχη με την Όλγα. Δεν το είχα επιδιώξει, για να είμαι ειλικρινής, εξάλλου μου έφτανε το τρυφερό ζεστό της μουνάκι και δε σκεφτόμουν τίποτα άλλο εκείνη τη στιγμή.Ήμασταν επομένως χαρούμενοι και οι δυο και έπρεπε να το γλεντήσουμε δεόντως. Πήγαμε και πλακωθήκαμε στα ξύδια και γίναμε ντέφι στο μεθύσι. Εκεί ήταν που αποφασίσαμε να κανονίσουμε να βγούμε και οι τέσσερις μαζί να γνωριστούμε και να διασκεδάσουμε παρέα.

Τηλεφώνησα στην Όλγα νωρίς το επόμενο πρωί και δέχτηκε την πρόσκληση να βγούμε με τον φίλο μου και τη δικιά του. Όταν όμως συνομίλησα αργότερα με το Μάνο μου απάντησε ότι η γκόμενα του δεν μπορούσε εκείνο το βράδυ. Κανόνισα λοιπόν να συναντηθούμε για να επισκεφτούμε την Όλγα και μετά να πάμε κάπου οι τρεις μας. Πέρασε λοιπόν από το διαμέρισμα μου αργά το απόγευμα και ξεκινήσαμε μαζί για το σπίτι όπου είχα περάσει μοναδικές στιγμές της προάλλες.

Όταν όμως μπήκαμε μέσα μας περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Η γκόμενα που είχε γαμηθεί με τον φίλο
μου τη μέρα του πάρτυ και από τον κώλο ακόμα αν θυμάστε και η Όλγα ήταν το ίδιο και το αυτό πρόσωπο. Μόνο που εκείνη παρέμενε ψύχραιμη και χαμογελούσε γλυκά και προκλητικά και στους δυο μας. Αφού δόθηκαν οι σχετικές εξηγήσεις έπεσε μια βαριά σιωπή καθαρής αμηχανίας από τη μεριά μας, που την έσπασε η Όλγα «Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα σας;» είπε σε μαλακό τόνο με τη βαθιά αισθησιακή φωνή της. « Ήσασταν τόσο ενθουσιασμένοι που τα φτιάξατε μαζί μου χωριστά και κολλάτε τώρα που μάθατε ότι τα έχω και με τους δύο ταυτόχρονα. Δύο λύσεις μένουν επομένως, ή συνεχίζουμε μια χαρά όπως ήμασταν ή μπορούμε να τη βρίσκουμε και οι τρεις μαζί και να περνάμε ακόμα καλύτερα ... »

Τα λόγια της έπεσαν σαν κεραυνός εν αιθρία. Πριν καλά - καλά τελειώσει, εκεί που καθόμασταν βουβοί με σκυμμένα κεφάλια ανασαλέψαμε στις θέσεις μας και την κοιτάξαμε κατάματα. Ήταν πιο όμορφη από ποτέ και φαινόταν φανερά ερεθισμένη, επόμενο ήταν να καυλώσουμε και εμείς με τη σειρά μας και να πεταχτούμε πάνω. Την αρπάξαμε τη βάλαμε στη μέση, την αγκαλιάσαμε σφιχτά και τριφτήκαμε πάνω της. Όχι μόνο δεν τα έχασε, αλλά τα έδωσε όλα φιλώντας και χαϊδεύοντας μας παντού. Εγώ κόλλησα πίσω της, είχα απωθημένο βλέπετε με τον κωλαράκι της και πίεσα τη σκληρή μου στύση στα σφιχτά της κωλομάγουλα.

Της παραμέρισα τα μαλλιά και πιπίλησα το λοβό του λαιμού της. Η Όλγα τούρλωσε τον πισινό της προς το μέρος μου και άρχισε να μου κωλοτρίβεται αισθησιακά, ενώ ταυτόχρονα έχωσε το ένα μπούτι ανάμεσα στα σκέλια του Μάνου και το πίεσε στα γεvvητικά του όργανα, όσο εκείνος της πασπάτευε τα βυζόμπαλα, τη φιλούσε άγρια και έγλειψε με μεγάλη μανία το λαιμουδάκι της. Η επόμενη κίνηση από τη μεριά μας ήταν να αρχίσουμε να τη γδύνουμε, φυσικά. Δεν καθόταν όμως έτσι σαν κούτσουρο να κάνουμε εμείς όλη τη δουλειά. Όχι μόνο βοηθούσε το έργο μας όσο μπορούσε περισσότερο αλλά μας έγδυνε και αυτή με τη σειρά της. Σύvτoμα βρεθήκαμε και οι τρεις ολοτσίτσιδoι. Γλίστρησε τότε απαλά στα γόνατα και βούτηξε τα καυλιά μας, ένα στο κάθε χέρι. Άρχισε να τα παίζει αργά και μόλις τα ένιωσε ντούρα στις παλάμες της τα έτριψε στα μάγουλα της δυνατά, μουγκρίζοντας καυλωμένη.
Άνοιξε διάπλατα τα παχιά της χείλη και κάρφωσε πρώτα το πουτσοκέφαλο του Μάνου στο λαρύγγι της. Μπορεί να μην είχε σταματήσει να με μαλακίζει, ομολογώ πάντως ότι ένιωσα ένα μικρό τσίμπημα ζήλιας. Δεν πρόλαβα όμως να ζηλέψω για τα καλά, γιατί άφησε το φίλο μου και πήρε το δικό μου στο στόμα της. Πηγαινοερχόταν από τον ένα στον άλλον για λίγο και στο φινάλε στρίμωξε και τα δύο ματζαφλάρια στο λαρύγγι της. Μόλις κατάλαβε ότι κοντεύαμε να χύσουμε, τα έβγαλε έξω και τα έπαιξε δυνατά μέχρι που την περιλούσαμε ολόκληρη με το καυτό μας σπέρμα. Τα χύσια έτρεχαν από τα μαλλιά της και κυλούσαν στα μάγουλά της. Εκείνη άρπαζε χοντρές σταγόνες ψωλοχύματος με τη γλώσσα της και τις κατάπινε με βουλιμία, μoυγκρίζoντας σαν ανήμερο θεριό, ενώ έτριβε τις ψωλές μας στις πρησμένες της ρώγες.

Στη συνέχεια σηκώθηκε, στάθηκε στα πόδια της και τραβώντας μας από τους πούτσους, μας οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα της. Πέσαμε και οι τρεις στο μεγάλο κρεβάτι και γίναμε ένα κουβάρι την πασπατέψαμε και τη φιλήσαμε παντού και μετά ξαπλώσαμε δεξιά και αριστερά της. Boυτήξαμε από ένα βυζόμπαλο το γλείψαμε και το πιπιλήσαμε μέχρι τελικής πτώσεως. Οι ρώγες της φούσκωσαν, σκλήραναν και έγιναν σαν πέτρες. Τις δαγκώσαμε τρυφερά και τις πιέσαμε με τους αντίχειρες μας προς τα μέσα. Η Όλγα έκανε σαν τρελή. Χτυπιόταν πάνω στο στρώμα και πίεζε τα κεφάλια μας στο στήθος της με όλη της τη δύναμη. Γλιστρήσαμε χαμηλότερα και δώσαμε μια μικρή μάχη ποιος θα της πρωτοκάνει γλειφομούνι.

Βρήκαμε πάντως τη χρυσή λύση: Της σηκώσαμε ψηλά τα πόδια και εγώ ρούφηξα τους γλυκούς χυμούς του μουνιού της ενώ ο Mάνος, σαν παλιός γνώριμος, κάρφωσε τη γλώσσα του στην κωλοτρυπίδα της. Μετά από λίγο αλλάξαμε θέση και εκείνος έγλειψε τα παχιά της μουνόχειλα και εγώ την σφιχτή τρυπούλα του πισινού της. Η γκόμενα έχυσε δυο φορές και πετάχτηκε πάνω. Έσπρωξε το Μάνο ανάσκελα στο στρώμα και σκαρφάλωσε πάνω του. Έτριψε το μoυνάκι της στο χοντρό κορμό της ψωλάρας του και με κάλεσε να σταθώ όρθιος μπροστά της. Μου έκανε τσιμπούκι ενώ ταυτόχρονα βύθιζε το κοντάρι του φίλου μου στον υγρό της κόλπο. Τίναζα τη λεκάνη μου μπρος πίσω σαν τρελός και έσπρωχνα το καυλί μου στα βάθη του λάρυγγα της. Μόλις το αισθάνθηκε αρκετά σκληρό για τη δουλειά που το προόριζε, τράβηξε τα χείλη της από το εργαλείο μου και έγειρε το σώμα της μπροστά. Πίεσε τις βυζάρες της στο στήθος του Μάνου και τούρλωσε τον πισινό της προς τα πάνω.

Κατάλαβα τι ζητούσε, ήταν το ίδιο που ήθελα και εγώ περισσότερο από όλα, όπως το κατάλαβε επίσης και ο φίλος μου. Xoύφτωσε τα αφράτα της κωλομάγουλα και τα ορθάνοιξε. Η κωλοτρυπίδα της έχασκε διάπλατη και δεν κρατιόμουν με τίποτα. Στάθηκα πίσω της και πίεσα το φουσκωμένο από την πολύ καύλα πουτσοκέφαλό μου στη χαράδρα του κώλου της. Το έτριψε δυνατά και κατόπιν έσπρωξα με όλη μου την ορμή και το κάρφωσα στα βάθη του ζεστού της πάτου. Μπαινοβγήκα για λίγο αργά πίσω της, όμως ξαφνικά μια πρωτόγνωρη μανία με κατέλαβε και άρχισα να τη γαμάω σαν τρελός. 'Evιωθα και τον πούτσο του φίλου μου να κονταροχτυπιέται με το δικό μου μέσα στα σπλάχνα της και αυτό με τρέλαινε περισσότερο.

Η Όλγα άρχισε να φωνάζει ότι την πονούσα και να κάνω πιο σιγά, αλλά πού εγώ! Η ίδια μανία με εμένα έπιασε και τον Μάνο που άρχισε να σπρώχνει το καυλί του όλο και πιο δυνατά προς τα πάνω και να της τρυπάει τη μήτρα. Το κορμάκι της άρχισε να τρέμει από την ηδονή και σταγόνες ιδρώτα εμφανίστηκαν στο μέτωπο και στο πάνω της χείλος. Όσο για μας, ήμασταν μούσκεμα στον ιδρώτα και μόλις χύσαμε ορμητικά στις δυο της τρυπούλες πέσαμε ανάσκελα, ο ένας δίπλα στον άλλον και ανασαίναμε βαριά.

Η Όλγα όμως δεν είχε σκοπό να μας αφήσει στιγμή να ξαποστάσουμε. Ρίχτηκε με τα μούτρα αμέσως πάνω στα ταλαίπωρα καυλιά μας και άρχισε να τα φιλάει και να τα γλείφει και να χώνει κάθε τόσο και από ένα στο στόμα της. Δεν πέρασαν λίγα λεπτά και η στύση μας ήταν αυτή που έπρεπε για τη συνέχεια. Την άρπαξα τότε και την έβαλα κάτω. Ο Μάνος πρόλαβε και έσπρωξε το μαρκούτσι του στο λαρύγγι της. Της σήκωσα ψηλά τα πόδια, τα στερέωσα στους ώμους μου και έμπηξα με βία την ψωλή μου στο μουσκεμένο της μουνάκι. Εκείνη μούγκρισε άγρια, έτσι μπουκωμένη που ήταν τίναζε τη λεκάνη της ψηλά και κάρφωσε τα δόντια της στην πούτσα του φίλου μου. Εκείνος βόγκηξε δυνατά και τραβήχτηκε. Με σκούντησε και αμέσως κατέβασα τα πόδια της και έγειρα στο πλάι. Άρχισα να τη γαμάω έτσι πλαγιαστά και αφήσαμε χώρο και στον Μάνο που ξάπλωσε πίσω της και έτριψε το καυλί του στη βαθιά χαράδρα του πισινού της. Όταν πια δεν κρατιόταν άλλο, εκείνη τούρλωσε ελαφρά το κωλαράκι της και παρά την άβολη στάση κατάφερε να στριμώξει το εργαλείο του στη σφιχτή της κωλοτρυπίδα.

Μετά από λίγο στριφογυρίσαμε και βρέθηκα εγώ από κάτω με τους άλλους δύο από πάνω μου. Ύστερα ξαναστροβιλιστήκαμε και ήρθε ο Μάνος από κάτω, και ούτε κατ' εξής. Σε κάποιο από τα στριφογυρίσματα μας αυτά, δεν είμαι σε θέση να σας πω ποιος ήταν πάνω και ποιος κάτω, χύσαμε όλοι μαζί και ήταν όντως μοναδική η εμπειρία. Από εκείνο το βράδυ κολλήσαμε για τα καλά και δεν ξεκολλούσαμε παρά μόνο όταν ένας από τους δυο μας, εγώ ή ο Μάνος, είχε κάποια δουλειά, αλλά και τότε πάλι, φροντίζαμε να μην αφήσουμε ποτέ την Όλγα παραπονεμένη.

Εμπειρία με την κοπελιά μου


 Ήθελα να σου αφηγηθώ την ιστορία μου όπως πολλοί έχουν κάνει.. Λοιπόν ήμασταν εγώ και η Νίκη στο σπίτι μου και βλέπαμε βίντεο όμως περιείχε η ταινία και πρόστυχες σκηνές.. Έτσι ώστε να μην σας τα πολυλογώ αρχίζαμε να γδυνόμαστε με μανία.. Μέχρι που καταλήξαμε να είμαστε αυτή από κάτω και εγώ από πάνω να τις σκίζω το μουνάκι τις που είχε γίνει μούσκεμα από την καύλα.. Κατέβηκα πιο κάτω και άρχισα να τις το γλείφω για να ηρεμήσει.. Καθώς ταυτόχρονα τις έβαζα δάχτυλο από πίσω.. Και πονούσε..


Όταν μου έλεγε να σταματήσω εγώ συνέχιζα.. Και την καύλωνε περισσότερο... Όταν την είχα σκίσει και είχε τους αλλεπάλληλους οργασμούς και χαλαρώσαμε.. Και ήταν στην αγκαλιά μου .. Μου είπε ότι είχε κάνει κάποιες φαντασιώσεις που την καύλωναν.. Και πραγματικά όταν έπιασα το μουνάκι τις ήταν υγρό και μόνο που μου τα έλεγε.. Μου είπε προστακτικά.. Ότι θέλει να τις κάνουμε τώρα! Και είπα καλά... Μου είπε να ξαπλώσω και να μην αντιδράσω σε όσα θα μου κάνει..
Έτσι και έκανα..

Ξάπλωσα και μου είπε να ανοίξω τα πόδια.. Aρχισε με μανία να μου γλύφει να αρχίδια και τον πούτσο μου είχε γίνει πάλι πέτρα από την καύλα.. Σιγά σιγά όμως ένιωθα την γλώσσα τις να φτάνει στην τρυπούλα μου .. Και πήγα να την πω να σταματήσει όμως μόλις πήγα να τις το πω νιώθω το δάχτυλο τις να βυθίζεται μέσα.. Ένιωσα ένα ρίγος να διαπερνά το κορμί μου .. Μου άνοιξε τα πόδια και την είπα να σταματήσει αλλά είπε "εδώ τώρα εγώ διατάζω".. Τρελάθηκα γιατί δεν την είχα συνηθίσει σε τέτοιο ρόλο.. Συνέχισε να μου το βάζει με δύναμη και εγώ να πονάω...

Της άρεσε πολύ το θέαμα.. Ταυτόχρονα μου έκανε πίπα.. Είχα ζαλιστεί από την ηδονή.. Όταν κατάλαβε ότι πήγα να τελειώσω μου το έχωσε με δύναμη και εγώ έχυνα σαν τρελός μέσα στο στόμα τις... Τα κατάπιε όλα και μου τον έγλυψε.. Καθώς έγλυψε και την τρυπούλα μου για να ηρεμήσει λέει.. Ήταν μια εμπειρία που ήταν πρωτόγνωρη για μενα και έγινε πρόσφατα.. Το ε-μειλ μου ας δημοσιευτεί.. Και περιμένω ε-μαιλ από όλες όσες θέλουν να στείλουν για σχόλια ,ερωτήσεις, η.. Και νέες εμπειρίες..! Για σας.. Και σας ευχαριστώ που αφιερώσατε το χρόνο σας για να διαβάσετε την εμπειρία μου..

Τρελό γαμήσι στο νησί


 Με λένε Μαρίνα και είχα πάει φέτος στην Σαντορίνη για διακοπές. Εκείνο το απόγευμα θυμάμαι, κάθισα στο τραπέζι του μικρού Ελληνικού στυλ καφέ και παρακολουθούσα τον κόσμο να περνάει. Είχα εδώ πάνω από μια εβδομάδα και τώρα μπορούσα να πω ότι άρχισα να αισθάνομαι τον εαυτό μου να χαλαρώνει σιγά σιγά κάθε μέρα από το στρες της Αθήνας. Η αλλαγή του σκηνικού ήταν θαυμάσια και ένιωθα ότι είχα ανανεωθεί. Τα μάτια μου πήγαν στον σερβιτόρο πίσω από το μπαρ. Ήταν υπέροχος και παρόλο που ποτέ δεν τον άφησα να το καταλάβει, η ωραία κορμοστασιά του ήταν το κέντρο των φαντασιώσεων μου από τότε που έφτασα και αυτός ήταν ο λόγος που σύχνάζα στο συγκεκριμένο καφέ κάθε μέρα αφότου είχα έρθει στην Σαντορίνη


Ακόμη και η παραλία ήταν φανταστική, με πολλά απομονωμένα μέρη, όπου μπορούσα να κάνω ηλιοθεραπεία χωρίς το σουτιέν από το μπικίνι μου ή ακόμα και γυμνή. Είμαι αρκετά παχουλή και με όλες τις κοκαλιάρες που ήταν σαν μοντέλα εκεί στην παραλία, ήξερα ότι ορισμένοι με κοίταζαν λίγο περίεργα και ειδικά εκείνες, που βρισκόμουν ανάμεσά του. Έτσι καθόμουν πάντα μόνη μου χωρίς να ψάχνομαι για γνωριμίες. Ο σερβιτόρος με έβγαλε από αυτές τις σκέψεις μου, όταν ήρθε και με ρώτησε αν θα ήθελα ένα ακόμα καφέ. Μου χαμογέλασε και τα σκούρα καστανά μάτια του στένευαν και με κοίταζαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Πίστεψα ότι εκείνος αναζητούσε κάτι παραπάνω από την εμφάνιση μου, αλλά αμέσως απέρριψα τη σκέψη μου και την θεώρησα σαν μια καθαρή φαντασία χαμογελώντας στον εαυτό μου.



-Ναι παρακαλώ, θα ήθελα πολύ και ένα άλλο καφέ, του είπα κοιτάζοντας τα γεροδεμένα πόδια του, μαντεύοντας και το υπόλοιπο σχήμα του σώματός του κάτω από το στενό λευκό στενό μπλουζάκι και το λευκό τζιν του.

Τελειώνοντας τον καφέ μου, σηκώθηκα απρόθυμα να φύγω, ψάχνοντας για το πορτοφόλι μου για να πληρώσω το λογαριασμό. Καθώς γύρισε να φύγω ο σερβιτόρος με σταμάτησε.

-Τελειώνω και εγώ τώρα, μου είπε και μου χαμογέλασε, μπορώ να σας συνοδεύσω στο ξενοδοχείο σας? υπάρχουν ορισμένες περιοχές για να δείτε γύρω εδώ που δεν τις γνωρίζετε, θα ήθελα να τις σας δείξω, θα ήταν κρίμα για σας να μην τις δείτε.

Μου κόπηκε η αναπνοή μου, αλλά δεν δίστασα.

-Αυτό θα ήταν υπέροχο, σας ευχαριστώ που μπορώ να έχω ένα τοπικό ξεναγό, εδώ είναι επικίνδυνο να χαθεί κανείς, του είπα και αρχίσαμε και οι δυό τα γέλια.

Μου είπε ότι το όνομά του ήταν Άρης και γελούσαμε και μιλούσαμε καθώς περπατούσαμε στα δρομάκια. Ο Άρης είχε δίκιο, υπήρχαν πολλά ενδιαφέροντα μέρη που δεν είχα δει και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τα έβλεπα αν ο ίδιος δεν μου τα έδειχνε. Καθώς το απόγευμα προχωρούσε, αισθάνθηκα ότι θα πρέπει τουλάχιστον να τον πάω να τσιμπήσουμε κάτι στην επιστροφή από την ξενάγηση, γιατί ήταν ήδη κουρασμένος από την δουλειά του και έτρεχε τώρα μαζί μου για να μου δείξει τις ομορφιές του νησιού του. Όταν του το πρότεινα, δέχτηκε με ενθουσιασμό.

Φάγαμε σε ένα μικρό εστιατόριο, αλλά η ρετσίνα πήγε κατευθείαν στο κεφάλι μου και συνήθως αυτό με κάνει να γίνομαι πολύ καυλιάρα και να ξεχνάω τα κιλά μου και τα πάντα. Το πρόσωπό του ήταν κοντά στο δικό μου καθώς μιλούσαμε και χάϊδεψε για λίγο με τα χέρια του τα μαλλιά μου. Αισθανόμουν την κιλότα μου να γίνεται πιο υγρή, καθώς τα χείλη από το μουνί μου είχαν συσπάσεις. Μετακινήθηκα λίγο στην καρέκλα μου για να μου ανακουφίσει λίγο αυτή την αίσθηση. Όταν όμως ένιωσα το χέρι του στο πόδι μου, πετάχτηκα επάνω. Ο Άρης όμως δεν πτοήθηκε, γλίστρησε το χέρι του κάτω από το τραπέζι και το έβαλε ανάμεσα στα πλούσια μπούτια μου, τραβώντας στην άκρη την κιλότα μου και άφησε να τρέχουν τα δάχτυλά του πάνω και κάτω στην υγρή σχισμή μου που χώριζε ελαφρά τα χείλη και να μου τρίβει την κλειτορίδα μου που είχε σκληρύνει.

Το σώμα μου έτρεμε στην ευχαρίστηση και τα μάτια του Αρη ήταν στα στήθη μου. Έβλεπε το σώμα μου να τρέμει και να συσπάται και την φωνή μου να έχει γίνει ένα βογγητό, μέχρι που έχασα κάθε έλεγχο στο σώμα μου, παραλύοντας από μια απίστευτη αίσθηση της σεξουαλικότητας του. Τα δάχτυλά του γλίστρησαν τώρα πιο μέσα και μπήκαν στις αρχές του ζουμερού μουνιού μου ενώ μου έγλυφε απαλά το αυτί μου και μου ψιθύριζε πόσο πολύ με λαχταρούσε για το όμορφο και αφράτο σώμα μου και πόσο θα ήθελε να ευχαριστήσει και εμένα αλλά και τον εαυτό του απόψε που ήμασταν εκεί.

Ξαφνικά, τράβηξε το χέρι του μακριά και έφερε τα δάχτυλά του στο στόμα του. Έγλειψε τα δάχτυλα του, ρουφώντας τις άκρες και απολαμβάνοντας τη γεύση μου με τα μάτια του καρφωμένα στα δικά μου. Η αναπνοή μου τώρα ήταν σαν βρυχηθμός και έγινα κυριολεκτικά κουρέλι ενώ οι ρόγες μου είχαν σκληρύνει σαν πέτρα και η κλειτορίδα μου πηδούσε ανεξέλεγκτα. Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα καβλώσει τόσο πολύ. Ο Άρης σηκώθηκε και πήρε το χέρι μου.

-Έλα μαζί μου, μουρμούρισε ήσυχα και σαν ρομπότ εγώ τον ακολούθησα πρόθυμα.

Με έβγαλε από την πίσω πόρτα του εστιατορίου και μπήκαμε σε μια ήσυχη εσωτερική αυλή. Οι ήχοι από ομιλίες και γέλια ακουγόντουσαν τώρα μακρινοί για εμάς όπως με τράβαγε σε ένα σκοτεινό τμήμα του κήπου. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο επείγουσα ήταν η ανάγκη μου για αυτόν.. Όρμησε επάνω μου και το στόμα του έγινε δικό μου, έτσι όπως ήταν ανοιχτό και ζεστό και ήθελε να εξερευνήσει με τη γλώσσα του το στόμα μου.

Με έσπρωξε σε ένα μαντρότοιχο και πλέον φαινόντουσαν μόνο οι σκιές μας. Τα χείλη του έτρωγαν τα δικά μου και τα χέρια του μάλαζαν τα πλούσια στήθη μου τραβώντας επάνω την βαμβακερή μπλούζα μου, έτσι ώστε τα τεράστια βυζιά μου ήταν πια στη διάθεση του. Πήρε τον κάθε μαστό χωριστά στα χέρια του και άρχισε το ζύμωμα και τη συμπίεση, το πιπίλισμα στην κάθε θηλή χωριστά στο στόμα του, το γλείψιμο και όλα αυτά με ένα τίναγμα στη γλώσσα του πίσω μπρος μέχρι που αισθανόμουν την κάθε θηλή μου να έχει μετατραπεί σε μία ξεχωριστή κλειτορίδα.

Ο Άρης βογγούσε απαλά και τον άκουγα με ευχαρίστηση καθώς πίεζε σκληρά το σώμα του επάνω στο δικό μου, ένιωθα το καβλί του να έχει διογκωθεί, πιέζοντας σκληρά τη μαλακή άσπρη σάρκα μου και την κοιλιά μου. Με το ένα χέρι στο τεράστιο στήθος μου, το άλλο γλίστρησε κάτω στο μουνί μου και έβαλε δύο δάχτυλα κατευθείαν στη ζεστή τρύπα μου. Εγώ φώναζα σιγανά αλλά το στόμα του ακινητοποιούσε το δικό μου και δεν ακουγόταν ο ήχος μου, τα δάχτυλά του δεν σταματούσαν την δουλειά τους και όπως εγώ έχυνα τους χυμούς από το μέλι μου, έσταζαν επάνω του και ολόκληρο το χέρι του έγινε μούσκεμα. Έβαλε την παλάμη του πάνω στην κλειτορίδα μου, ενώ το δάχτυλό του μου γαμούσε το μουνί μου κανονικά. Τα πόδια μου τρέμανε καθώς έχυνα ξανά και στηριζόμουν επάνω σε αυτό το πανέμορφο χέρι φωνάζοντας πια ξεδιάντροπα ότι πιο χυδαίο μου ερχόταν στο μυαλό.

Τώρα πια δεν μπορούσα να συγκρατήσω τον εαυτό μου καθώς ένιωθα τον οργασμό μου να αυξάνεται και έσπρωξα το κεφάλι του Άρη ανάμεσα στα στήθη μου. Το στόμα και η γλώσσα του να τρέχει σε όλο το ευαίσθητο δέρμα μου καθώς εκείνος με λεηλατούσε ασταμάτητα με τα δάχτυλά του. Το βογγητό μου έγινε πιο δυνατό, αλλά κανένας μας δεν νοιαζόταν πια.

-Καβλιάρη μου, γάμα με, ωχ, γάμα με παίδαρε μου, φώναζα ανάμεσα στους πολλαπλους οργασμούς μου. Τα μπούτια μου έτρεμαν και έκανα σπασμωδικές κινήσεις, απολαμβάνοντας το χέρι του με μια βιασύνη που δεν περιγράφεται. Το στόμα του κλειστό και πάλι πάνω από το δικό μου δάγκωνε την γλώσσα μου και με άφηνε να στροβιλίζομαι στις αισθήσεις εκείνης της στιγμής.

Όταν ήρθα στα συγκαλά μου, ο Άρης με βοήθησε να φιάξω τα ρούχα μου και πήγαμε προς την πίσω πόρτα.

-Που πάμε? τον ρώτησε διστακτικά.

-Ο τόπος μου έχει ακόμα πολλά τοπικά έθιμα για να σου δείξω απόψε, μου είπε.

Σταθήκαμε και ενώ εγώ ήμουν ακίνητη, έτριψε τον πούτσο του που ήταν σκληρός σαν σίδερο επάνω στα μπούτια μου.

-Ωχχχ, μουρμούρισα και χαμογέλασα περιμένοντας την συνέχεια, γιατί πολύ με ξανακάβλωσε η ιδέα να βάλω αυτόν τον σκληρό πούτσο στο στόμα μου και στο μουνί μου και τον ακολούθησα έξω από την αυλή με απερίγραπτη προθυμία

ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ


 Πριν κάμποσες ημέρες είχαμε πάει με τις 2 κολλητές μου στη Ζάκυνθο για ένα σ/κ! Μέναμε όλες μαζί και από το πρώτο μόλις βράδυ είπαμε να πάμε σε κανενα κλαμπάκι ή μπαράκι. Ό,τι προέκειπται! Τελικά πήγαμε σ'ένα από τα πολλά μπαράκια. Εγώ είχα ''φτιαχτεί'' από πριν μιας και φορούσα μια πολύ κοντή φούστα, ένα άσπρο μπλουζάκι που διέγραφε τις ρώγες μου...κ καθόλου εσώρουχα! ! Κάποια στιγμή λοιπόν καθώς σηκώθηκαμε εγώ κ οι φίλες μου στην μπάρα να χορέψουμε- και αφού είχαμε πιει τα σφηνάκια που μας κερνούσε η διπλανή παρέα-....τα αγόρια -μάλλον- βάρεσαν κόκκινο!!


Μετά από λίγη ώρα και αφού είχαμε πλέον γνωριστεί με τα παιδιά,ο Νίκος μου πρότεινε να πάμε σπίτι του. Εγώ δέχτηκα και αφού μετά από μια εξαντλητική διαδρομή με φαντασιώσεις (δικές μου!) πήγαμε σπίτι του μου έβαλε ένα ποτό και μουσικούλα. Αρχισε να με φιλάει και μου έβγαλε το μπλουζάκι. Αρχισε τότε να μου γλύφει τα βυζόμπαλά μου, να τα δαγκώνει μαλακά και να τα χαϊδεύει σαν μωρά! Οι ρώγες μου είχαν ήδη σκληρήνει αρκετά και είχα ερεθιστεί!

Του είπα πως ήταν σειρά μου κ του έπιασα απ'έξω από το παντελόνι του τον πούτσο του.Τον χάϊδεψα για λίγο κ μετά αφού έβγαλε το παντελόνι του τον έχωσα στο στόμα μου. Τον έπαιζα με τη γλώσσα μου πέρα δώθε,τον έγλυφα και τον δάγκωνα. Εκείνη τη στιγμή δεν άντεξε και έχυσε!

Εκείνος έπιασε το υγρό μουνάκι μου, βάζωντας το χέρι του κάτω από τη φούστα!Μου έβγαλε γρήγορα τη φούστα και άρχισε να γλύφει το μουνάκι μου ενώ εγώ είχα ήδη χύσει. Αφού τα ήπιε όλα άρχισε να χώνει τον πούτσο του βαθιά! Εγώ φώναζα από ηδονή αλλα και για να τον καυλώσω πιο πολυ! Για αρκετή ώρα είχε τον πούτσο του στο μουνάκι μου ώσπου έχυσε! ! Μετά με έστησε σε στάση 69 και άρχισε να γλύφει τα κωλομέρια και την κωλοτρυπίδα μου.

Αρχισε να τον χώνει στον κώλο μου ενώ εγώ έσκουζα και αυτό τον έφτιαχνε πιο πολυ!! Αφού χύσαμε και οι δύο κοιμηθήκαμε κ....αυτό συνεχίστηκε για όλο το σ/κ!!

Με την λογίστρια στο μαγαζί


 θα ηθελα να σας διηγηθω μια ερωτικη περιπετεια που ειχα με την λογιστρια του μαγαζιου που δουλευω,μεσα στον χειμωνα μου πας περασε. Με λενε Νικο,ειμαι 22 ετων και δουλευω σε βενζιναδικο… γενικα η ερωτικη μου ζωη δεν ηταν και καμια απιστευτη περιπετεια,2 σχεσεις ειχα κ τιποτε παραπανω… ομως αυτο που μου συνεβει,ηταν κυριολεκτικα εξωπραγματικο.



Ηταν λοιπον ενα συνηθησμενο μεσημερι του Ιανουαριου, το αφεντικο με τον αλλο υπαλληλο ειχαν φυγει για διανομη πετρελαιου θερμανσης και εγω κρατουσα το μαγαζι… χαλαρα πραγματα και λιγη δουλιτσα. Οπως και πολλες αλλες μερες λοιπον,ηρθε η λογιστρια μας,η κυρια Ελενη για να κανει την καθιερωμενη δουλεια της.

Η κυρια Ελενη ηταν γενικα μια αρκετα εμφανισιμη γυναικα…αρκετα ψηλη και ομορφες και διακριτικες καμπυλες.Ξεχωριζαν ομως 2 πραγματα πανω της…το πανεμορφο προσωπο της και ο εντυπωσιακοτατος και πληθωρικος κωλος της. Γενικα παντα μου αρεσε αυτη η γυναικα,και εδω πρεπει να σας ομολογησω οτι ειχα τραβηξει μαλακια,ενω φανταζομουν να μου κανει πιπα.

Αφου χαιρετιομαστε λοιπον,βγαζει το μπουφαν της και ξεκιναει την δουλεια στον υπολογιστη. Ειχαμε πιασει την κουβεντα για την σχολη μου(λογιστικη παρεπιπτοντως) και λεγαμε γενικα διαφορα. Σε μια φαση ερχεται ενα αυτοκινητο, παω εξω,βαζω βενζινη και γυριζοντας..μπαινω μεσα και βλεπω την κυρια Ελενη να εχει σκυψει για να ξεκωλισει τα χαρτια απο τον εκτυπωτη. Σαστισα…ο πανεμορφος κωλος της ηταν μπροστα μου,ενω μεσα απο το παντελονι της, διεκρινα ενα στενο δαντελοτο μπραζιλ να διαγραφει τα κωλομερια της.Καβλωσα αμεσως και ξεκινησα να τον τριβω πανω απο το παντελονι.

Σε μια φαση κοιταζω εξω μηπως ερθει κανενας πελατης,και μολις γυρησα το κεφαλι μου,ειχε σηκωθει και με κοιτουσε στον πουτσο με γουρλωμενα ματια. Κατευθειαν γυρησα πλατη και της ειπα:
-Με συγχωρειτε κυρια Ελενη..δεν θα επαναληφθει
-(1-2 δευτερολεπτα παυσης)Καλα βρε Νικο μου δεν πειραζει…αντρας εισαι και εχεις ορμες.
-Οχι αληθεια…χιλια συγνωμη…
-Ολα καλα
Και καθησε παλι στον υπολογιστη.
Αφου τελειωσε μου ζητησε να ερθω μαζι της εξω για να της βαλω βενζινη.

(Γενικα το μαγαζι εχει χαλια ορατοτητα και κανενας δεν μπορει να δει ευκολα τι συμβαινει στην πλατεια,ποσ μαλλον μεσα)
Ξεκινησα λοιπον για το φουλαρισμα,κατεβαινει κατω και ερχεται διπλα μου.
-Λοιπον… εχεις καποια σχεση τωρα?
-Οχι,βαρεθηκα… θελω λιγη ησυχια.
-Ησυχια το λες εσυ να με παιρνεις ματι??
-Συγνωμη κυρια Ελενη,δεν ηθελα να σε προσβαλω

Ερχεται πιο κοντα μου και μου λεει
-Τι χρωμα φορουσα??
-Οριστε?
-Πες το..θελω να το ακουσω… τι χρωμα φορουσα?
-Ασπρο κυρια Ελενη…….
Και εκει μου χουφτωνει τον πουτσο πανω απο το παντελονι….
Παγωσα… ειχα καβλωσει τοσο εκεινη τη στιγμη,αλλα ημουν και τοσο μπερδεμενος… δεν ηξερα τι να κανω.
-Εχεις νιωσει ποτε το χαδι μιας ωριμης γυναικας.?
-Ο…ο…οχι κυρια Ελενη(και με ετριβε ολο και πιο δυνατα.
-Μολις βαλεις βενζινη ελα μεσα να σε «πληρωσω» (με ενα πονηρο υφος)

Τελειωνω κακην κακως και παω μεσα….με περιμενε πισω απο τον παγκο( ο παγκος φτανει περιπου στο 1.60-1.65,οποτε απο το στηθος μου και κατω δεν εβλεπε κανεις τιποτα).Πηγα λοιπον μαζι της και εκατσα σε σημειο για να βλεπω πανοραμικα το μαγαζι εξω.Αυτη ξεκινησε να μου τριβει παλι τον πουτσο.
-Σου αρεσε αυτο που ειδες πριν?
-Ναι πολυ…ομως δεν ειναι σωστο.
-Εισαι 22 και ειμαι 49,και θα μου πεις εσυ τι ειναι σωστο(και μου κατεβαζει αποτομα το φερμουαρ)
Ο πουτσος μου ηταν ετοιμος να εκραγει,οταν κατεβασε το μποξερακι μου,αυτος πεταχτηκε σαν να ηταν φυλακισμενος που ζητουσε ελευθερια. Ηταν ζεστος και σκληρος ετοιμος να σπασει.
-Χμμμ….ωραιο καβλι εχεις για την ηλικια σου(δεν μπορουσα να βγαλω αχνα)

Μου τον πιανει απαλα με το ενα χερι και αρχισε να μου τον χαιδευει αργα και βασανιστηκα. Το παιξιμο της γινοταν ολο και πιο γρηγορο…ομως ηταν παντα σταθερο και ρυθμικο. Εγω ειχα πιαστει πισω απο τα ντουλαπια,δεν ηξερα τι να κανω… ημουν στον 7ο ουρανο. Αρχισε να μου τον παιζει και με τα δυο χερια,αρκετα γρηγορα.. παντα ομως τον κρατουσε πολυ δυνατα στα χερια της….Δεν αντεξα…ημουν ετοιμος να χυσω….αυτη το καταλαβε,εσκυψε μπροστα μου,ανοιξε το στομα της και εβγαλε εξω διαπλατα την γλωσσα της, σημαδευοντας τον πουτσο μου στο στομα της.

Σε μερικα δευτερολεπτα ειχα «αδειασει τις μανικες μου». Οι πρωτες τρεις «ρουκετες» ζεστου και πιχτου σπερματος χτυπησαν δυνατα τον ουρανισκο της,ενω αυτη σε καθε μια εκανε σαν να την χτυπουσε ενα ελαφρυ ρευμα ηλεκτρισμου. Οι υπολοιπες τρεχανε μεσα στο λαρυγγι της. Εβαλε λιγο το κεφαλακι στο στομα της,το ρουφηξε και το καθαρισε απο τα περισευματα,ενω καταπινε τα χυσια μου.

Σηκωθηκε πανω,φρεσκαριστηκε και μου ειπε:
-Αυτο θα ειναι το μυστικο μας.
-Δεν προκειται να πω σε κανενα τιποτα.
Πηρε την τσαντα της και φευγοντας,κοντοσταθηκε στην πορτα και μου λεει:
-Σε ευχαριστω.
-Μα για ποιο πραγμα??
-Που με εκανες να νιωσω,οχι απλα μια γυναικα…αλλα μια πωθητη γυναικα.
-Μα ειστε κυρια Ελενη..ειστε μαι πανεμορφη ωριμη γυναικα….και χαιρομαι που σας κανω να νιωθετε καλα…ομως ζητω συγμωνη αν σας προσβαλα.
-Δεν με προσβαλες κοιταζοντας το βρακι μου,ηταν απολυτως λογικο να κοιταξεις…εισαι αντρας,οχι καμια αδελφη.
-(Χασκογελαω)Ναι…εχετε δικιο(λεω διστακτικα)
-Φυλαξε μου λιγο απο αυτο το ζεστο γαλατακι που μου εδωσες πριν…..μπορει να το ξαναζητησω αργοτερα.
-Ξερετε πολυ καλα που ειμαι και πως να με βρειτε….
Με κοιταξε διαπεραστικα με ενα βλεμα ολο υποσχεσεις και εφυγε…

Να επισημανω μερικα πραγματα
1-Απο την στιγμη που μπηκα στο μαγαζι και μου τραβηξε μαλακια, μεχρι και που εχυσα,δεν περασαν πανω απο 7-8 λεπτα (και απλα το λεω αυτο σε περιπτωση που μου πειτε οτι τοση ωρα δεν ειχε ερθει πελατης).
2-Η ιστορια ειναι ακρως μα ακρως αληθινη, εδω και αρκετο καιρο εψαχνα μαι σελιδα να την διηγηθω, και απλα δεν εβρισκα, μεχρι τωρα.
3-Καποιες παροποιες φασεις επαναληφθηκαν μεσα στο χειμωνα, με αποκορυφωμα ενα απιστευτο τσιμπουκι που μου ειχε παρει μεσα στο αυτοκινητο της σε ενα παρκινγκ ενω εβρεχε. Δυστηχως ομως ποτε δεν καταφερα να κανω σεξ μαζι της, καθως πριν 2μιση μηνες γυρησε ο γιος της απο φανταριλικι και την θελει συνεχεια διπλα του…ευελπιστω να γινει κατι καλο στο μελλωv..
Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας…ελπιζω να σας αρεσε η περιγραφη μου :)

Το όνειρό της πραγματοποιείτε


 Τον πρώτο μήνα των σπουδών μου γνώρισα την Έλενα και την Ρούλα κολλήσαμε σαν παρέα ως τρελοκόριτσα που ήμασταν.


Μέχρι τότε είχα κάποιες φαντασιώσεις για λεσβιακό και φυσικά σάντουιτς με 2 άντρες αλλά ποτέ δεν το κυνήγησα. . . Ένα καλό βράδυ. . . Ξημέρωμα μάλλον ήταν μετά από μερικά ποτά, σφηνακια και πολύ κέφι είπαμε να πάμε σπίτι μου να την πέσουμε εκεί, καταλάβατε τώρα κοριτσίστικα πράγματα και έτσι κάναμε.

Σπίτι μου πιάσαμε κουβέντα για γαμήσια και διάφορα αλλά γούστα που θα θέλαμε να κάνουμε μέχρι που άνοιξα το στοματάκι μου και είπα πως θα ήθελα να με γαμήσουν 2 γυναίκες και ακόμη καλύτερα να υπήρχαν μετά στο παιχνίδι και 2 άντρες. Αντάλλαξαν ματιές κάπως ύποπτες αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία. Σηκώθηκα να μπω για ένα ντους και τις άφησα να χαζογελάνε.

Όταν βγήκα από το μπάνιο η Έλενα έλειπε και η Ρούλα ήταν γυμνή στο κρεβάτι, δεν μου έκανε εντύπωση γιατί τις είχα και με είχαν δει πολλές φορές γυμνή όμως όταν την ρώτησα που είναι η Έλενα μου χαμογέλασε γεμάτη λαγνεία πως δεν θα αργούσε να γυρίσει και μου έκανε νόημα να πάω προς το μέρος της όπως και έκανα. Ανασηκώθηκε στα γόνατα της και όπως στεκόμουν όρθια μου έβγαλε την πετσέτα.

είχα μείνει, δεν ήξερα τι να κάνω ενώ οι ρώγες μου είχαν πεταχτεί και ένιωθα το αποτριχωμένο μουνάκι μου να μουσκεύει. Άρχισε να μου λέει πως από την πρώτη φορά που είδε το στήθος μου(6 νούμερο φοράω)ήθελε να μου δαγκώσει τις ρώγες και να τρίψει πάνω τους το μουνί της. είχα τρελαθεί από την καύλα, απλά υπάκουα σε ότι μου έλεγε. Μου πιπιλούσε τις ρώγες και χούφτωνε δυνατά όπως αποκαλούσε τις βυζαρες μου ενώ μου έλεγε πως η Έλενα θα έρθει να με ξεσκίσει από όλες τις τρύπες μου όχι μόνο με την γλώσσα και τα δάχτυλα αλλά και με κάτι άλλο που θα μου άρεσε πολύ.
Άνοιξε τα μικρά μουνοχειλακια μου και με την άκρη της γλώσσας της έπαιζε την πρησμένη κλειτορίδα μου κι ενώ την παρακαλούσα να γαμήσει το μουνί μου, αυτή μου χτυπούσε ελαφρά τις σκληρές ρώγες και λέγοντας μου πως αυτό το μουνί θέλει καλό γαμήσι και θα μου το έδιναν σήμερα. . ήθελα να χύσω αλλά δεν με άφηνε να βάλω ούτε το χέρι μου, αντίθετα κάθισε πάνω στο πρόσωπο μου απότομα λέγοντας μου <<γάμησε το μουνί μου με την γλώσσα σου, βαλτην όλη μέσα γαμιολα παρθένα και κατάπιε τα όλα όπως τα καταπίνεις όταν τσιμπουκωνεις>> τρελάθηκα όταν για πρώτη φορά στην ζωή μου έγλειφα μουνί και τα υγρά της ήταν γλυκά τόσο γλυκά που είχα βάλει όλη την γλώσσα μου και ήθελα κι άλλο να την γαμήσω. Κουνιόταν σαν σκύλα και τσιμπούσε τις ρώγες μου πολύ δυνατά λέγοντας μου τι καλά την γαμάω και πως θα με χύσει στις βυζαρες μου όπου ξαφνικά νιώθω κάτι να πιέζει την παρ8ενικη κωλοτρυπίδα. .

Πριν προλάβω να καταλάβω τι νιω8ω αλλά και τι μου γίνεται η Ρούλα γέμισε το στόμα και τα βυζιά μου με τα χυσια της και 2 φιγούρες ξεπρόβαλαν μπροστά μου ήταν τα φιλαράκια της Έλενας με τις πούτσες τους παρατεταμένες και η Έλενα χωμένη ανάμεσα στα πόδια μου να προσπαθεί να σαλιώσει την κωλοτρυπα μου με την γλώσσα της.

Δεν μου είπαν κουβέντα παρά με γύρισαν στα τέσσερα ο Μάκης ήρθε μπροστά μου και άρχισα να τον τσιμπουκωνω ενώ ο Νίκος με την Έλενα προετοίμαζαν τον κώλο μου και η Ρούλα χτυπούσε τα κωλομαγουλα μου δυνατά. Έλεγα να με γαμήσουν από όπου θέλουν αρκεί να με ξέσκιζαν γιατί δεν άντεχα άλλο από την καύλα ήθελα να λιποθυμήσω. Ο Νίκος κάρφωσε το μουνί μου πολύ δυνατά ενώ το στόμα μου γέμιζε από την ψωλή του Μάκη και δίπλα μου τα κορίτσια με στάση 69 να γαμιούνται.

Έχυσα σε κλάσματα δευτερόλεπτου αλλά ο Νίκος είχε ήδη χάσει ένα δάχτυλο στην στενή τρυπούλα του κώλου μου κάνοντας με να νιώθω πόνο και ηδονή μαζί. όμως δεν με άφησαν έτσι οι φίλες μου. . . Η Έλενα η8ελε να χύσει στην γλώσσα μου όσο ο Νίκος 8α γαμούσε την Ρούλα πλέον και ο Μάκης έβαζε λαδάκι να μου ανοίξει τον κώλο για τα καλά. Ένιωσα έναν δυνατό πόνο όταν μπήκε το πουτσοκεφαλο του μέσα αλλά ήταν τόσο γλυκός μετά από λίγο που φώναζα να μην σταματήσει και να μου τον καρφώσει όλο χώνοντας όσα δάχτυλα μπορούσα στο καυτό μουνί της Έλενας κάνοντας την να χύσει και να μου φωνάζει την μεγάλη γαμιολα είμαι και πως ο κώλος μου θέλει γαμήσι από όλους τους σήμερα όπως και έγινε. μετά το χύσιμο των αντρών στο στόμα μου οι φίλες μου φρόντισαν να τους ξανασηκώσουν και να γαμήσουν ταυτόχρονα κώλο και μουνί δικό μου ενώ εγώ είχα χα8ει μέσα σε δυο μουνιά.

Με ξέσκισαν όλοι τους από παντού και παρόλο τον πόνο έκανα τα πιο πολλά χυσίματα της ζωής μου, όπως και οι γαμιολες άλλωστε εκείνο το βράδυ και από τότε βρισκόμαστε πολύ συχνά μόνο που τώρα έμαθα να τις γαμάω και εγώ από παντού. . . μέχρι να τελειώσουμε τις σπουδές πολλά γαμήσια με περιμένουν μαζί τους. .

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...