ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Ο ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ ΣΤΗ ΣΥΡΟ


 Γενικά δεν είμαι ο τύπος του κοριτσιού που ψάχνεται μέσα στο ίντερνετ,αν και δεν μου αρέσει στη ζωή μου να αποκλείω τίποτα, απ' ότι καταλάβατε. Απλά όταν ένας άντρας πάει με πολλές γυναίκες γίνεται κατευθείαν μάγκας, ενώ μια γυναίκα πουτάνα. Αυτό προσπαθώ να αντιστρέψω σε όλη μου τη ζωή. Και παρ' ότι με λένε ξέκωλο, εγώ το διασκεδάζω αφάνταστα.

 
 Μη σας πρήζω, όμως, με τέτοιες αμπελοφιλοσοφίες. Βασικά σκέφτηκα να σας γράψω μια άλλη μου εμπειρία και σχετικά πρόσφατη. Το καλοκαίρι που μας πέρασε είχα πάει σε ένα νησί, συγκεκριμένα στη Σύρο, μαζί με μια κολλητή μου (την Εύη που σας είπα παραπάνω). Η Εύη είναι μοντέλο και γενικά έχω τα τυχερά μου όταν βγαίνουμε έξω μαζί. Αν και εγώ δεν είμαι και άσχημη. Γενικά, όλη τη μέρα την περνάγαμε στις παραλίες. Εννοείται ότι μου αρέσει να κάνω μπάνιο topless, αν και αυτό που με τρελαίνει είναι εντελώς γυμνή.
 
 Ήμασταν στη Γαλησσά για μπάνιο και κατά τις 6 πήγαμε για ένα ποτό σε ένα από τα μπαράκια που είχε εκεί γύρω. Καθίσαμε στην μπάρα και φορούσαμε μόνο τα μπικίνι μας. Καθώς πίναμε το ποτό μας, μας πλησιάζουν 2 παιδιά και μας πιάνουν την κουβέντα. Ήταν και τα 2 γαμώ τα μανάρια. Ο Μάρκος, όμως, ήταν το κάτι άλλο. Τέλειο πρόσωπο, σχεδόν αγγέλου, καστανό μαλλί ίσιο μέχρι τους ώμους, μάτια στο καφέ ανοιχτό και ένα σώμα τέλειο. Στο στομάχι του είχε κανονικά τετραγωνάκια. Είχα δει και άλλες φορές, αλλά αυτό ήταν αποκάλυψη. Πάντως το πιο τέλειο σημείο που πρόσεξα ήταν ο κώλος του. Από τους πιο τέλειους που είχα δει. Μου ερχόταν να τον χουφτώσω, αλλά το έπαιξα κυρία. Μιλάγαμε για ώρα και κανονίσαμε να βρεθούμε το βράδυ για ποτό στην Ερμούπολη. Τα παιδιά πήγανε και κάτσανε στο τραπέζι τους, που καθόταν και ένα άλλο παιδί με μια κοπέλα. Μετά από κάποια λεπτά ήθελα να πάω στην τουαλέτα. Σηκώνομαι και πάω προς το μπάνιο. Μόλις βγαίνω, βλέπω μπρος μου τον Μάρκο. -Να που συναντιόμαστε ξανά, μου λέει.
-Καλά, θα τα πούμε και το βράδυ φαντάζομαι, του απαντώ.
-Είσαι πολύ όμορφη....το ξέρεις;
-Μου το έχουν γενικά ξαναπεί.

Και ξαφνικά με πιάνει από τους ώμους και με φιλάει. Μου κόπηκε η ανάσα. Δεν έμεινα βέβαια άπραγη και εγώ. Συνέχισα να τον φιλάω με πάθος. Σιγά, σιγά ένιωθα ότι με μετακινούσε. Και πράγματι κατευθυνόμασταν προς μια αποθήκη δίπλα από τις τουαλέτες. Ανοίγει την πόρτα. Μέσα ήταν κούτες άδειες από μπουκάλια. Με βάζει να κάτσω πάνω σε ένα κουτί και αρχίζει να με φιλάει σε όλο το σώμα, μέχρι που κατέληξε στο κάτω μέρος του μπικίνι. Λύνει τα κορδόνια και εμφανίζεται μπροστά του πιάτο το μουνάκι μου.

-Σου αρέσει να το ξυρίζεις βλέπω....μου αρέσει πολύ....

Και αρχίζει ένα γλυφομούνι ανεπανάληπτο. Έγλειφε την κλειτορίδα μου με τη γλώσσα του τόσο γρήγορα, ενώ χωνόταν απότομα μέσα στο μουνάκι μου, και αυτό με τρέλαινε. Εγώ κρατιόμουνα για να μην αρχίσω να βογκάω και δάγκωνα τα χείλη μου με όλη μου τη δύναμη. Τα χέρια του είχαν αρπάξει του γλουτούς μου και τους πίεζαν. Ξαφνικά το ένα χέρι του ελευθερώνεται και η γλώσσα του απομακρύνεται από το μουνάκι μου. Και εκείνη την ώρα νιώθω ένα δάχτυλο να τρίβεται πάνω στην τρυπούλα μου και έξαφνα να μπαίνει μέσα. Σιγά σιγά βάζει και το δεύτερο και προσπαθεί να ανοίξει τον κόλπο μου. Καταφέρνει μετά από λίγο να βάλει και το τρίτο. Εκεί άρχισα να νιώθω τέλεια. Με γαμούσε με τα χέρια του και εγώ τρελαινόμουν. Το τέταρτο δάχτυλο δεν ήταν και τόσο δύσκολο πλέον να το δεχτώ. Με λίγη προσπάθεια το έχωσε και αυτό και μετά γέμισα τελείως. Μη σας τα πολυλογώ, σε λίγα λεπτά, τα υγρά μου άρχισαν να τρέχουν στα δάχτυλά του. Εγώ μην μπορώντας πια να κρατηθώ του ζητάω να μου κλείσει το στόμα . Το άλλο χέρι του, μου σφραγίζει το στόμα και εγώ αρχίζω να μουγκρίζω, ενώ αυτός μπαινόβγαζε με δύναμη, τα τέσσερα δάχτυλά του. Μόλις τέλειωσα, έβγαλε το χέρι του, με φίλησε και γυρνάει και μου λέει.

-Το βράδυ τα υπόλοιπα....για να ξέρεις τι σε περιμένει μωρή γαμιόλα.....

Παρ' ότι με έβρισε, δεν νοιάστηκα καθόλου. Ήταν ότι πιο τέλειο είχα νιώσει μέχρι τότε στη Σύρο. Γύρισα στο τραπέζι και τα είπα όλα στην Εύη, η οποία βέβαια είχε καταλάβει τι γινόταν, γιατί τον είχε δει να σηκώνετε από το τραπέζι του. Μου έδωσε και την ευχή της, γιατί αυτής της άρεσε πιο πολύ ο Παναγιώτης, ο οποίος ήταν πιο Baby Face. Ο δικός μου ήταν αξύριστος και γενικά το απόλυτο αρσενικό.

Το βράδυ ετοιμαστήκαμε και εγώ φόρεσα ότι πιο ξέκωλο ρούχο είχα φέρει μαζί μου. Συγκεκριμένα φόρεσα ένα φόρεμα σούπερ μίνι με ένα ντεκολτέ ως τον αφαλό σχεδόν και ανοιχτή πλάτη ως τον κώλο. Εννοείται ότι δεν φόρεσα ούτε σουτιέν ούτε κιλοτάκι. Πέδιλο με τακούνι ψηλό και όλα τα ρέστα. Ντύθηκα σαν να ήμουν έτοιμη να γαμηθώ, όπου και αν βρισκόμουν.

Συναντήσαμε τα παιδιά σε ένα μπαράκι
-κλαμπ στο πρώην Ρόδον (αν θυμάμαι καλά Τυρκουάζ λεγόταν). Ο Μάρκος ήταν ντυμένος τέλεια. Μου ήρθε να λιποθυμήσω όταν τον είδα, όλο το κλαμπ γύρισε να τον δει. Μη σας τα πολυλογώ ήπια σαν νεροφίδα, άλλα όχι τόσο για να ξεχάσω τι θέλω να κάνω εκείνη τη νύχτα, αν και τους έκανα να νομίζουν ότι ήμουν στουπί. Ο Μάρκος προσφέρθηκε να με πάει στο ξενοδοχείο με την Harley του. Και βέβαια εγώ σιγά μην δεν δεχόμουνα. Ανεβαίνουμε και την ώρα που οδηγούσε, του ψιθυρίζω στο αυτί του.
-Πάμε κατευθείαν σπίτι σου....όχι στο δικό μου ....

Δεν κοίταξε πίσω καθόλου. Επιταχύνει και σε λίγο κατεβαίνω και βρίσκομαι σε ένα νεοκλασικό πίσω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου (αν δεν κάνω λάθος) που ήταν χτισμένο πάνω σε ένα γκρεμό. Μπαίνουμε μέσα και η θέα από σαλόνι μου κόβει την ανάσα. Με ανεβάζει στον πάνω όροφο και με πετάει στο κρεβάτι του. Πίσω από το κρεβάτι τζαμαρία, που έβλεπε όλο το πέλαγος κάτω. Γδύνεται σιγά
-σιγά και εκεί παθαίνω το δεύτερο σοκ. Μια πούτσα τέλεια όπως και το σώμα του. Τριχωτή, όπως με τρελαίνει, χοντρή και μέσα στη ρυτίδα. Ψάχνει να βρει προφυλακτικό στο συρτάρι.
-Μην τολμήσεις να βγάλεις προφυλακτικό, Μάρκο. Αυτή την πούτσα θέλω να την νιώσω τελείως φυσικά μέσα μου.

Μου χαμογελά και την πιάνει και αρχίζει να την παίζει.
-Θα την φας όλη πουτανίτσα.....σε έκοψα τι ψωλαρπάχτρα είσαι....

Μου άρεσε να μου μιλάει βρώμικα. Βγάζω το φόρεμα και μένω εντελώς γυμνή μπροστά του. Πλησιάζω στον πούτσο του και τον παίρνω στα χέρια μου. Αρχίζω να τον γλύφω με μανία και να τον ρουφάω. Τα χέρια μου πίεζαν τον κώλο του, ενώ τα δικά του είχαν πιάσει το κεφάλι μου και το πίεζαν.
-Θα τον πιεις όλον πουτάνα μου. Θα σε γαμήσω από ότι γαμημένη τρύπα έχεις. Θα σε χύσω όσες φόρες αντέξεις καριόλα.

Εγώ ρούφαγα με δύναμη, ενώ με τη γλώσσα μου να παίζω, μέσα στο στόμα μου τον κορμό του.
-Φτάνει μωρή....δεν θα χύσω και κατ' ευθείαν....

Και με σπρώχνει πάνω στο κρεβάτι. Μου πιάνει τα πόδια και τα ανοίγει διάπλατα και τα βάζει στους ώμους του. Μπαίνει μέσα στο μουνί μου και εγώ αρχίζω να ουρλιάζω. Με πήδαγε τόσο δυνατά, που μετά από λίγο άρχισα να πονάω. Μου γάμαγε τα μουνόχειλα. Το κεφάλι του πούτσου του μου έσχιζε τον κόλπο. Δεν άντεχα άλλο, αλλά πάλι με τρέλαινε όλη αυτή η ένταση.
-Πάρτα μωρή, να φωνάζει συνέχεια.

Μετά από λίγα λεπτά, αφού τα μουνόχειλά μου είχαν κοκκινίσει, με γυρίζει ανάποδα και μου πιέζει το καυλί του στον κώλο μου.
-Μη Μάρκο....χρησιμοποίησε ένα λιπαντικό πρώτα.
-Δεν είπες ότι το θέλεις φυσικά;

Φτύνει τον πούτσο του και αρχίζει να προσπαθεί να μου τον χώσει από πίσω. Ο πόνος γίνεται αβάσταχτος, αν και οι κινήσεις του ήταν προσεκτικές. Εγώ να τσιρίζω.
-Πονάω, μαλάκα, αχχχχχχχχχχχχ....δεν αντέχω.....αχχχχχχχχχχχ
-Έτσι μωρή πάρτα μέσα στον κώλο σου.....θα σου ξεσκίσω τον κώλο....όπως τα σκυλιά.....θα σε γαμήσω μωρή σκύλα.. Παρ' ότι ένιωθα ανώμαλη....το βρίσιμο με έφτιαχνε, αλλά δεν το έλεγα. Μετά από λίγα σκαμπίλια στα κωλομέρια, ο κώλος μου είχε ανοίξει και ο Μάρκος γαμούσε το κώλο μου με μεγάλη ευκολία και ένταση. Με είχε πιάσει από τη μέση και με έκανε ότι ήθελε. Αφού μου άνοιξε τον κώλο για τα καλά, βγαίνει και ξαπλώνει στο κρεβάτι και με προστάζει να ανέβω πάνω του. Ανεβαίνω και εκεί ήταν το τελειότερο. Ο Μάρκος να με πηδάει και από το παράθυρο να βλέπω το πέλαγος από κάτω μου. Χοροπήδαγα σαν μικρό παιδί. Είχα τα χέρια μου στο τριχωτό, γυμνασμένο στέρνο του και αυτός μου ζούλαγε το στήθος. Θα μπορούσα να πηδιέμαι εκεί για μέρες.

-Έχεις και γαμώ τα βυζιά, μου ψιθύριζε καθώς εγώ χοροπήδαγα πάνω στο καυλί του. Θέλω να γαμήσω τα βυζιά σου....
-Σε λίγο μωρό μου.....
-Τώρα είπα μωρή καριόλα. Και με πιάνει από τους γλουτούς και με βγάζει από τον πούτσο του και με πετάει πίσω. Με καβαλάει και φτάνει τη χοντρή του πούτσα στη σχισμή ανάμεσα στα στήθη μου. Τα πιάνω από τις άκρες και τα πιέζω για να κλείσουν ο χοντρό καυλί του. Αρχίζει να γαμάει τα στήθη μου γρήγορα.

-Αυτό είναι ισπανικό....τέλειο ναιιιιι......χύνω μανάρα μου .....βάλτη τώρα στο στόμα σου.

Δεν πρόλαβα να αντιδράσω. Μου την έχωσε τόσο βαθιά στο λαρύγγι, που κατάπια όλα τα παχύρρευστα σπέρματα του. Βγάζει την πούτσα του από το στόμα μου και εκεί που νόμιζα ότι τέλειωσε, την παίζει λίγο και έρχεται το δεύτερο κύμα πάνω στο πρόσωπο μου. Τα χύσια του ήταν σχεδόν λευκά και τόσο ρευστά που ήταν σαν ζελέ πάνω στο πρόσωπό μου. Δεν είχα δει τέτοια χύσια ξανά. Τρελάθηκα. Αφού γαμηθήκαμε μετά και στο μπάνιο του.....κοιμηθήκαμε γυμνοί σε αυτό το τέλειο κρεβάτι. Περιττό να σας πω ότι με αυτό το κελεπούρι γαμήθηκα ανελέητα όλο το καλοκαίρι στη Σύρο....και αντί να κάτσω μια βδομάδα, όπως είχα αρχικά σχεδιάσει, κάθισα 1 μήνα. Ένα σας λέω....ο κώλος μου πόναγε τις 2 πρώτες βδομάδες του Σεπτεμβρίου.

ΔΥΟ ΖΕΥΓΑΡΙΑ


 Επειδή είμαι αναγνώστης της και παρ' όλο που είναι φανερό ότι οι περισσότερες ιστορίες είναι εντελώς έως αρκετά φανταστικές, θεωρώ ότι μάλλον έχω την υποχρέωση να μεταφέρω στους υπόλοιπους αναγνώστες σας την δικιά μου εμπειρία.

 
 Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι πέρα για πέρα αληθινή.
 
Είμαι στην ηλικία των 48 ετών, παντρεμένος, καλοδιατηρημένος, που έχω όμως δεσμό και με μία παντρεμένη επίσης, ένα χρόνο μεγαλύτερή μου. Η σχέση αυτή έχει ιστορία περίπου είκοσι χρόνια, προϋπήρχε του γάμου μου και απλώς συνεχίστηκε.
 
 Οι επαφές μας πλέον είναι αρκετά αραιές, αλλά όποτε συμβαίνει έχουν ιδιαίτερο πάθος. Παλαιά ξεκινούσαμε, βλέποντας κάποια ταινία που έφερνα, στο video και αφού ερεθιζόμαστε, συνεχίζαμε μόνοι μας. Με τον καιρό και με αφορμή αυτά που βλέπαμε, αρχίσαμε να φανταζόμαστε διάφορες καταστάσεις που με τον καιρό μας έγιναν απαραίτητες. Αρχισε να αποδέχεται την ύπαρξη και άλλης γυναίκας στα συμπλέγματά μας και όχι μόνο αυτό αλλά να ερεθίζεται και να χύνει με την ιδέα ότι κάνει έρωτα με άλλη γυναίκα. Ενώ είναι ιδιαίτερα ντροπαλή όταν ερεθίζεται αλλάζει εντελώς η ιδιοσυγκρασία της. Εκμεταλλεύτηκα αυτή της την ιδιότητα και την έβαλα να ποζάρει και τράβηξα ασπρόμαυρες φωτογραφίες, που μόνος μου εμφάνισα, είτε μόνη της να τραβάει μαλακία με έναν πλαστικό άσπρο δονητή, είτε μαζί της σε διάφορες στάσεις. Όταν ερεθίζεται κλείνει τα μάτια και είναι ικανή να κάνει ό,τι της ζητήσεις. Κάνει φοβερά τσιμπούκια και μερικές φορές τα κατεβάζει όλα. Μόνο από τον κώλο δεν της αρέσει να την πηδάω. Το επόμενο φυσικό στάδιο ήταν να βάλουμε άλλο ζευγάρι στις φαντασιώσεις μας έναν άνδρα ή άλλη γυναίκα. Κάποια ημέρα την έβαλα από το τηλέφωνο να μου περιγράφει πως φανταζόταν μια τέτοια συνάντηση και ταυτόχρονα να τραβάει μαλακία την ώρα που μου περιέγραφε την φαντασίωσή της. Έψαχνα να βρω τρόπο ακίνδυνα να πραγματοποιήσω αυτή την φαντασίωσή μας. Κάποια ημέρα μου ανέφερε κάτι για μια πωλήτρια που γνώρισε σε κατάστημα εσωρούχων με την οποία γίνανε με τον καιρό απλές φίλες. Αυτή ήταν στην ίδια περίπου ηλικία χωρισμένη με μεγάλο παιδί που δεν έμενε μαζί της και με γκόμενο.

Κάποια ημέρα της ανοίχτηκε και της μίλησε για τον φίλο της. Της είπε ότι ήταν 55 ετών και αρκετά πλούσιος και sex maniac! Στην αρχή της γνωριμίας τους κάνανε κάθε ημέρα sex μέχρι και δύο-τρεις φορές. Ήταν όμως βίαιος, μέχρι και ελαφρό ξύλο έριχνε όταν βρισκόταν σε παροξυσμό. Αυτή είχε πάθει εξάρτηση από αυτόν και ανεχόταν ό,τι και αν της έκανε. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα έφερνε και κάποιο φίλο του και την έπαιρναν παρτούζα. Η δικιά μου της αποκάλυψε την σχέση μας και αυτή μάλιστα μας κάλεσε στο σπίτι της να γνωριστούμε. Η φίλη μου στην αρχή αρνήθηκε και παρέκαμψε το θέμα για το μέλλον.

Το θεώρησα καλή ευκαιρία να ζήσουμε τις φαντασιώσεις μας και την πίεσα να ξαναφέρει το θέμα της συνάντησης. Το αποτέλεσμα ήταν αφού το συζήτησε με τον φίλο της να κανονιστεί ένα απόγευμα συνάντηση στο σπίτι της. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ ήμουν πολύ επιφυλακτικός γιατί δεν ήξερα κανέναν από τους δύο και φυσικά δεν ήξερα πως μπορούσε να εξελιχθεί η πρώτη αυτή συνάντηση. Και οι δύο μας όταν χτυπούσαμε το κουδούνι είχαμε κάποιο τρακ. Μας δέχθηκε πολύ φιλικά και όταν κάθισα στον καναπέ μου δόθηκε η ευκαιρία να την παρατηρήσω καλύτερα.

Είχε συμπαθητικό πρόσωπο με φιλήδονα χείλη αλλά ήταν πολύ καλοσχηματισμένη με πλούσιο στήθος, στενή μέση και εξαιρετικά καλοσχηματισμένα οπίσθια. Ο φίλος της ήταν γεμάτος, χωρίς να είναι παχύς και παρ' όλο που ήταν φιλικός φερόταν μάλλον απότομα στην φίλη του. Εντύπωση μου έκανε η επιβολή που είχε επάνω της. Ήταν φανερό ότι και η δικιά μου φίλη του άρεσε γιατί είχε καρφωθεί επάνω της. Πέρασε περίπου μία ώρα με αδιάφορη συζήτηση που όμως δεν μπορούσε να καλύψει την ένταση που υπήρχε ανάμεσά μας. Σε κάποια στιγμή αμηχανίας αυτός πρότεινε να βάλουμε μία ταινία στο video.

Δεν είχαμε καμία αμφιβολία για το περιεχόμενο και με ένα μόνο μικρό φως ανοικτό άρχισε η προβολή. Βρισκόμασταν σε δύο καναπέδες καθισμένοι σαν ζευγάρια και για ένα περίπου τέταρτο παρακολουθούσαμε σκληρό πορνό. Ενώ έπαιζε το video κάποια στιγμή με προσταγή που δεν σήκωνε αντίρρηση είπε στην άλλη "δεν παίρνεις την φίλη σου να πας μέσα?" και αυτή αφού ζήτησε στην φίλη μου να την ακολουθήσει, έμεινα μόνος μου με τον άλλο. Χωρίς περιστροφές αμέσως με ρώτησε αν "θα το κάνουμε". Μάλλον μουδιασμένα του είπα ότι δεν είχα αντίρρηση αλλά θα προχωρούσαμε σιγά-σιγά. Από την δική μου πλευρά είμαι σύμφωνος και μου αρέσει πολύ η δικιά σου, μου είπε. Εσύ θα μου πεις πως και πότε θα προχωρήσουμε αλλά η δικιά μου θα κάνει ό,τι της πω και αν σου αρέσει κάτι ζήτα το και να δεις ότι δεν θα σου αρνηθεί τίποτα, την έχω στρώσει για τα καλά, μου είπε σχεδόν με καμάρι.

Δεν ήξερε ότι είχα μάθει τις παρτούζες που είχε κάνει με τους φίλους του και μου είπε ότι μία φορά την πηδήξανε τρεις μαζί. Εκεί πήρα θάρρος και του είπα ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά και για τους δύο και καλό θα ήταν να ξεκινήσουμε χωριστά και όταν θα έκρινα ότι ήτα κατάλληλο το κλίμα θα του έκανα σήμα. Συνέχισα λέγοντας ότι της φίλης μου θα της άρεσε να μας πάρει τσιμπούκι ταυτόχρονα και μετά να την πηδήξουμε ταυτόχρονα. Ο άλλος ενθουσιάστηκε και μου δήλωσε ότι θα περάσουμε καλά και θα τους πετάξουμε τα μάτια έξω. Εκεί πήρα το θάρρος και του ζήτησα εάν μπορούσε να σπρώξει κάποια στιγμή την δικιά του και να ασχοληθεί με την άλλη ώστε να χαζέψουμε και λίγο λεσβιακό.

Χωρίς δισταγμό με διαβεβαίωσε ότι ασυζητητί αυτό θα γίνει και να το αφήσω επάνω του! Τον προειδοποίησα μόνο να μην επιχειρήσει να την πάρει από τον κώλο και συμφωνώντας μου είπε πως εγώ είχα το οκ, καθώς σχεδόν πάντα την έπαιρνε και από πίσω. Εκείνη την στιγμή μπήκαν στο δωμάτιο οι γυναίκες. Η άλλη φορούσε ένα τολμηρό μαύρο baby-doll με ζαρτιέρες, χωρίς σουτιέν και μικροσκοπικό σλιπάκι. Η δικιά μου είχε μείνει με τα ρούχα της. Καθίσαμε στην αρχική μας θέση και βλέπαμε την ταινία. Παρατήρησα ότι η δικιά μου είχε βγάλει το σουτιέν. Μετά από λίγα λεπτά παρατήρησα ότι αυτός είχε ξεκουμπώσει το παντελόνι του και η άλλη το έπαιζε με το χέρι της ενώ έβλεπε την ταινία. Εγώ ξεκούμπωσα δύο τρία κουμπιά από το πουκάμισο της, έβαλα χέρι και έπαιζα με το γυμνό της στήθος ενώ το άλλο μου χέρι χώθηκε ανάμεσα στα πόδια της. Δεν δυσκολεύτηκα να αντιληφθώ ότι είχε αφαιρέσει ότι φόραγε από κάτω και ήταν ήδη υγρή. Η διπλανή μας παρέα είχε αλλάξει στάση.

Αυτή γονάτισε μπροστά του με την πλάτη στην τηλεόραση και είχε όλον τον πούτσο του στο στόμα της. Στραφήκαμε προς αυτούς αδιαφορώντας για την ταινία και προκάλεσα την δικιά μου να την μιμηθεί. Χωρίς να κατέβει έσκυψε και αφού τον έβγαλα από την φυλακή του τον πήρε όλον στο στόμα ενώ εγώ ξεκούμπωσα όλο το πουκάμισό της και έπαιζα με το στήθος της. Κάποια στιγμή την έσπρωξα πίσω και έχωσα το χέρι μου βαθιά ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να παίζω με το υγρό και μισάνοικτο μουνί της κάτω από την σηκωμένη φούστα της. Όταν είδα ότι έγειρε πίσω με ανοικτό το πουκάμισο, γυμνό το στήθος της να σπρώχνει το μουνί της μπροστά κόντρα στο χέρι μου, το κεφάλι γυρισμένο προς τα πάνω με κλειστά τα μάτια και να δαγκώνει και να γλύφει τα χείλη της, ήξερα ότι είχε έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Σηκώθηκα όρθιος, γρήγορες κινήσεις έμεινα γυμνός από την μέση και κάτω, ανέβηκα πάνω στον καναπέ από την πλευρά να βλέπω το άλλο ζευγάρι και έσπρωξα τον πούτσο μου στο στόμα της. Όταν επιχείρησε να τον πιάσει με τα χέρια της, την απέτρεψα. Προσπαθούσε (με κλειστά πάντοτε μάτια) να βάλει όσο μπορούσε περισσότερο στο στόμα της ενώ εγώ με το ένα χέρι έπαιζα με τις θηλές της και με το άλλο έπαιζα το πούτσο μου στο πρόσωπό της και λίγο στο στόμα της. Χωρίς να σταματήσουν οι άλλοι είχαν γυρίσει προς το μέρος μας και μας κοίταζαν. Τότε έκανα σήμα στον άλλο να πλησιάσει. Ο πούτσος του άλλου ήταν ελάχιστα μεγαλύτερος αν όχι το ίδιο μέγεθος με τον δικό μου αλλά σαφώς παχύτερος και σκουρότερος. Έβγαλε και εκείνος το παντελόνι του και γυμνός από την μέση και κάτω πλησίασε αντικριστά μου.

Πριν προλάβει να κάνει οτιδήποτε του είπα ότι και οι δύο έχουμε μία πουτάνα που της αρέσουν οι πούτσοι και θα ήθελε να μας πάρει και τους δύο τσιμπούκι. Ένα μουγκρητό βγήκε από το μισάνοικτο στόμα της φίλης μου που είχε ακόμα κλειστά τα μάτια της. Με άγρια χαρά ο άλλος την βουτάει απότομα από τα μαλλιά και βαστώντας τον πούτσο του με το άλλο χέρι άρχισε να της δίνει πουτσοσκάμπιλα και να παίζει με το πούτσο του σε όλο το πρόσωπό της, βρίζοντάς την πόρνη, ξεσκισμένη, καργιόλα που της αρέσουν οι πούτσοι κλπ., κάτι που γνώριζα καλά πόσο της άρεσαν. Τα έκανε όλα όμως τόσο βίαια, που φοβήθηκα ότι θα αντιδρούσε. Αντί όμως για αυτό που φοβόμουν αυτή προσπαθούσε να τον πάρει στο στόμα της. Η άλλη στεκόταν ανάμεσά μας διστάζοντας να ασχοληθεί μαζί μου περιμένοντας την έγκριση από τον φίλο της. Τον ακούμπησα και του έκανα νόημα να της πει να κάνει αυτό που είχαμε συμφωνήσει προηγουμένως. Αμέσως μπήκε στο νόημα και σπρώχνοντας το κεφάλι της κάτω υποχρεώνοντας την να γονατίσει, της είπε ότι επειδή κάνει κέφι να πηδήξει το καινούργιο μουνί, θέλει να το γλείψει καλά και να του το καθαρίσει με την γλώσσα της για πάρτι του! Αυτή που δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη, τα έχασε, και τον κοίταγε χωρίς να δείχνει να έχει καταλάβει τι της είχε ζητήσει.

Τότε αυτός με άγρια φωνή την πρόσταξε ότι θέλει να την δει να γλύφει το μουνί της φίλης μου. Με κλειστά μάτια πάντοτε η δικιά μου, σήκωσε τον κώλο της βοηθώντας την άλλη να σηκώσει την φούστα ώσπου φάνηκε γυμνή από την μέση και κάτω και με το χέρι της έσπρωξε το κεφάλι της άλλης πάνω της. Βλέποντας την να βάζει την γλώσσα της ανάμεσα στα μουνόχειλα και να της γλύφει το μουνί, ερεθίστηκα τόσο που μπήκα και εγώ στο παιχνίδι. Η δικιά είχε επιτέλους δύο πούτσους να παίζει τώρα και πότε έβαζε τον ένα στο στόμα της και πότε τον άλλο με μουγκρητά ηδονής ρίχνοντας που και που μια ματιά στην άλλη που φιλότιμα δούλευε την γλώσσα της ανάμεσα στα πόδια της. Ήξερα ότι η δικιά μου δεν θα άντεχε για πολύ και θα ερχόταν, αλλά με πρόλαβε ο άλλος που είπε ότι πλέον ήθελε να πηδήξει το καινούργιο μουνί και χωρίς να ρωτήσει ή να ζητήσει έστω την άδεια, έσπρωξε την δικιά του μακριά και χώθηκε ανάμεσα στα πόδια της. Βαστώντας τον πρησμένο πούτσο του με το χέρι του απευθύνθηκε στην φίλη μου και αφού έπαιξε λίγο με το στήθος της είπε ότι τώρα θα της έδινε το γαμήσι που σαν πουτάνα ήθελε, θα της ξέσκιζε το μουνί και θα έχυνε στην μήτρα της. Εκείνο που με ξάφνιασε είναι ότι αυτή με όλα αυτά με παράτησε, έσπρωξε το κεφάλι της πίσω, μέσα από τα κλειστά της χείλη έφυγε ένα καταφατικό μουγκρητό αποδοχής και με τα δύο της χέρια άρχισε να ζουλάει τις θηλές του στήθους της. Ο άλλος χωρίς καθυστέρηση, χώθηκε με μια κίνηση όλος μέσα και μετά άρχισε να την πηδάει με πολύ γρήγορες και βίαιες κινήσεις μέσα έξω σαν να ήθελε να δείρει ή να κάνει σε κάποιον κακό χωρίς βέβαια σταματήσει να βρίζει. Εκείνο που με έκανε να τα χάσω, γιατί όλα είχαν γίνει τόσο γρήγορα, ήταν ότι ενώ ήταν φανερό ότι κόντευε να χύσει, άρχισε τα σκαμπίλια, στην αρχή στους μηρούς της και τελικά την πιάνει με το ένα χέρι από τον λαιμό και με το άλλο να της δίνει δύο τρία, ευτυχώς μέτρια, χαστούκια στο πρόσωπό της. Αμέσως μετά χώθηκε με βία μια τελευταία φορά, χύνοντας βαθιά μέσα της και λέγοντάς της, «πάρτα όλα πουτάνα». Ήταν φανερό ότι και οι δύο είχαν ευχαριστηθεί από την έκφραση της ικανοποίησης που διέκρινα στο πρόσωπό τους.

Δεν κρύβω ότι ένα αίσθημα ζήλιας με κυρίευσε. Η όλη σκηνή που παρακολούθησα βάστηξε λιγότερο από δέκα λεπτά και με είχε ερεθίσει πολύ. Γύρισα προς την άλλη που είχε χώσει το χέρι της ανάμεσα στα σκέλη της, ερεθισμένη προφανώς και αυτή από το θέαμα. Πριν καν προλάβω να σηκωθώ από την θέση μου και να πάω προς αυτήν, άκουσα τον άλλο να της λέει «έλα γλύκα να μου τον γλύψεις καθαρό». Αυτή αμέσως υπάκουα βρέθηκε γονατισμένη ανάμεσα στα πόδια του και πήρε στο στόμα της τον πεσμένο πούτσο του γλύφοντάς τον από τα χύσια και των δύο. Προφανώς είχα χάσει τον έλεγχο του παιγνιδιού. Όπως αυτή όμως ήταν γονατισμένη ανάμεσα στα πόδια του με τουρλωμένα τα οπίσθια, τον έχωσα από πίσω μέσα στο μουνί της και άρχισα να την πηδάω. Έκπληκτος είδα την δικιά μου που καθόταν ανέμελα με το ένα πόδι πάνω στον καναπέ χαζεύοντας μας, να βάζει ένα δάκτυλο μέσα της και ακολούθως να γλύφει προκλητικά την σταγόνα από τα χύσια που κρεμόταν από το δάκτυλό της και να το επαναλαμβάνει δύο τρεις φορές. Ενώ συνέχιζα να πηδώ, την πιάνω από τα μαλλιά και έσπρωξα το κεφάλι της από τον πούτσο του άλλου προς στο μουνί της φίλης μου και άρχισε για δεύτερη φορά να της κάνει γλυφομούνι ενώ συνέχιζα να την πηδάω.

Ο άλλος αδιαμαρτύρητα χάζευε και έπαιζε τον μισοσηκωμένο πούτσο του όταν μου πρότεινε να την πηδήξω και από τον κώλο γιατί της άρεσε. Βγήκα και αφού με το δάκτυλό μου ύγρανα την μικρή της τρύπα, με λίγη δυσκολία κατόρθωσα σιγά σιγά να μπω όλος μέσα της. Προφανώς της άρεσε πολύ, γιατί προς στιγμή τραβήχτηκε από το μουνί που έγλυφε και άρχισε να μουγκρίζει από ηδονή, έβαλε το ένα χέρι της χαμηλά και άρχιζε να μαλακίζεται ενώ της πήδαγα τον κώλο. Δεν γινόταν να κρατηθώ άλλο και με έναν τελευταίο σπασμό έχυσα μέσα. Όταν τραβήχτηκα σκούπισα τον πούτσο μου στα κωλομέρια της και στην πλάτη της. Ο άλλος που είχε ερεθιστεί πάλι τράβηξε πάνω του την φίλη του και την έβαλε να καθίσει πάνω του χώνοντας και ένα δάκτυλο στον κώλο της εκεί που προηγουμένως είχα χύσει. Ενώ αυτός συνέχισε να την πηδάει, εμείς σηκωθήκαμε, ντυθήκαμε, τους χαιρετίσαμε και φύγαμε. Αυτή μόνο γύρισε και μου έδωσε ένα φιλί με γλώσσα στο στόμα, χάιδεψε τον πούτσο μου πάνω από τα ρούχα μου και μου ψιθύρισε ένα ευχαριστώ στο αυτί μου (ενώ πηδιόταν ακόμα). Κλείνοντας την πόρτα ο άλλος φώναξε να κανονίσουμε να συναντηθούμε πάλι. Στον δρόμο της επιστροφής, ζήτησα από την φίλη μου την γνώμη της και τα αισθήματά της για το οργιαστικό απόγευμα.

Μου είπε ότι ξαφνιάστηκε το πόσο πολύ της άρεσε, αλλά δεν ήταν σίγουρη ότι ήθελε να το επαναλάβει. Μου δήλωσε ότι για μία φορά ήταν αρκετό και δεν θα μπορούσε πάλι να ανεχθεί την βιαιότητα του άλλου. Η φίλη της, της είχε εκμυστηρευτεί, ότι η συμπεριφορά του την είχε κουράσει και αυτήν. Αντιθέτως της άρεσε η πρώτη της φορά με άλλη γυναίκα, αλλά θα δεν πιστεύει ότι θα το έκανε ποτέ μόνη της χωρίς εμένα μαζί της. Εγώ αντιπρότεινα τότε να κανονίσουμε μία συνάντηση χωρίς τον άλλον την επόμενη φορά.

Συμφώνησε και μου ζήτησε μάλιστα να της αγοράσω ένα strap-on, γιατί θέλει να βάλει την άλλη να την πηδάει ενώ θα μου παίρνει τσιμπούκι ή να πηδάω την άλλη από τον κώλο αφού μου αρέσει.

Μ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ


 Λοιπόν εγώ το παραδέχομαι πως είμαι βιτσιόζα. Έχω μια ακατανίκητη μανία να βλέπω άντρες να μαλακίζονται. Ακόμα κι αυτή τη στιγμή που σας γράφω φαντάζομαι όλους τους άντρες που διαβάζουν την ιστορία μου με το ποντίκη στο ένα χέρι και την σκληρή πούτσα τους στο άλλο. και τι δεν θα 'δινα να είμαι από μια γωνία να τους παρακολουθώ. Δεν ξέρω πότε ακριβώς άρχισε να με κυριεύει αυτό το βίτσιο μου.

 
 Φαντάζομαι πως είναι από τον καιρό που ήμουν πιτσιρίκα και ζούσα τις πρώτες μου σεξουαλικές εμπειρίες. Επειδή φοβόμουν αφάνταστα την εγκυμοσύνη παρόλο που είχα πολλούς γκόμενους δεν άφηνα κανέναν να τελειώσει μέσα στο μουνάκι μου. Η συμφωνία μας ήταν να με γαμήσουν όσο θέλουν, όπως θέλουν αλλά να χύσουν το σπέρμα τους έξω.
 
 Βέβαια έπαιρνα από τότε αντισυλληπτικά αλλά οι φιλενάδες μου, μου είχαν πει πως το χάπι δεν είναι είναι ασφαλές 100%, αλλά έχει μια μικρή πιθανότητα αποτυχίας γύρω στο 2 - 3% κι αυτό το ελάχιστο ποσοστό εγώ δεν το διακινδύνευα με τίποτα.
 
 Με εξέπληττε κάθε φορά ο τρόπος που φούσκωνε το καυλί τους και η δύναμη έβγαινε το σπέρμα τους. Έτσι και πετύχαινα κάποιον που έβγαζε πολύ σπέρμα τον ήθελα κάθε φορά να χύνει πάνω σε διαφορετικό σημείο του κορμιού μου. Θυμάμαι πως όταν ήμουν 18 χρόνων, μου είχαν ανέβει στον εγκέφαλο οι ορμόνες μου τόσο πολύ που όποιον άντρα έβλεπα ήθελα να τον γδύσω και να τον βάλω να τραβήξει μαλακία μπροστά μου.

Μια φορά μάλιστα έτυχε να βρω στον δρόμο έναν παίδαρο και τον τράβηξα πίσω από κάτι καφάσια και πάνω στην πιο κρίσιμη στιγμή μας τσάκωσε ένας αστυφύλακας και μέχρι να του αποδείξω πως δεν ήμουν πόρνη, αλλά απλώς αχόρταγη είδα κι έπαθα.

Από τότε έμαθα να είμαι πολύ πιο προσεκτική. Και βέβαια πέρασαν από τότε μερίκοι μήνες.

Προχτές το βράδυ είχα βγει με την φιλενάδα μου την Τζένη. Η Τζένη είναι το αντίθετο από μένα στην εμφάνιση. Εγώ είμαι λεπτή και ντελικάτη, ενώ εκείνη είναι γυναικάρα με τα όλα της. Πλούσια στήθη, μακριά πόδια, στητό κώλο, μελαχρινή, με κορμί όχι ακριβώς φωτομοντέλου αλλά με τις στρογγυλάδες και τα πιασίματα της.

Κορμί για κρεβάτι δηλαδή, και μάλιστα της αρέσει να το επιδεικνύει κυκλοφορώντας πάντα με κοντές στενές φούστες και βαθιά ντεκολτέ ή μισοκουμπωμένα πουκάμισα.

Πήγαμε που λέτε σε μια καφετέρια, καθίσαμε, κουτσομπολέψαμε και γυρίσαμε στο σπίτι της να δούμε μια καταπληκτική ταινία που είχε στην τηλεόραση μετά τις ειδήσεις των 12.00. Εκεί που είχαμε αράξει στον καναπέ και πίναμε το ποτό μας περιμένοντας να τελειώσουν οι διαφημίσεις, ακούμε την πόρτα ν' ανοίγει και φασαρία στο χολ. Σηκωθήκαμε να δούμε τι συμβαίνει.

Ο αδελφός της ο Νίκος είχε βγει με τέσσερις φίλους του, ήπιε παραπάνω, δηλαδή τι παραπάνω, τ' άντερα του είχε πιει, έγινε λιώμα και οι άλλοι τον έφεραν σηκωτό. Τον πήγαμε στο δωμάτιο του, τον γδύσαμε όπως - όπως και τον βάλαμε κρεβάτι του. Η Τζένη για να ευχαριστήσει τους φίλους του αδελφού της που τον έφεραν σώο και αβλαβή, τους κάλεσε για ένα ποτό. Καθίσαμε όλοι μαζί σαλόνι με τα ποτά μας και μόλις τέλειωσαν οι διαφημίσεις ακούσαμε θυμωμένοι την εκφωνήτρια να λέει πως η ταινία δεν θα παιχτεί για τεχνικούς λόγους και θα πρόβαλόταν μια παλιά που την είχαμε δει άλλες δυο φορές. Αρχίσαμε όλοι μαζί να λέμε για τα χάλια της τηλεόρασης και πως δεν αξίζει πια να βλέπεις τίποτα εκτός από βίντεο και ένας από τα παιδά είπε να δούμε μια ταινία που είχε ο Νίκος στο δωμάτιο του. Πήγε και έφερε την ταινία από τον κομοδίνο του Νίκου. Η Τζένη δεν είχε δει τι ταινία θα βλέπαμε ούτε κι εγώ βέβαια.

Τελικά πρόκειται για μια ταινία γερμανική, χωρίς υπότιτλους αλλά αυτά που έδειχνε δεν χρειάζονταν επεξήγηση. Ήταν σκληρό πορνό πρώτης ποιότητας Δεν ξέρω γιατί ο φίλος του Νίκου πρότεινε να τη δούμε, για να κάνει πλάκα μαζί μας περιμέοντας να βρεθούμε σε δύσκολη θέση ή ήθελε να μας καυλώσεί? Πάντως κατάφεοε το δεύτερο. Ακουγα όλους τους φίλους του Νίκου να κάνουν σχόλια για τη μουνάρα της μιας ή τα ωραία τσιμπούκια που έκανε η άλλη κι εγώ είχα προσηλωθεί στην οθόνη περιμένοντας ανυπόμονα τη στιγμή που οι πρωταγωνιστές θα τραβούσαν τις ψωλές τους από το στομα της μιας και το μουνί της άλλης και θα έχυναν το πηχτό άσπρο σπέρμα τους. Δυστυχώς όμως μετά από πολλά αχ, και βαχ, ο ένας μόνο απ' τους πρωταγωνιστές κατάφερε να βγάλει μερικές σταγόνες σπέρματος.Ακούστηκαν απ' όλους μας επιφωνήματα αποδοκιμασίας και μάλιστα ένας από τα παιδιά είπε. «Σιγά τον γαμιά, ενώ τα καταφέρνω πολύ καλύτερα.

Η Τζένη που δεν ήθελε και πολύ για να φουντώσει γυρίζει και του λέει. Αντε λοιπόν τι κάθεσαι? Βγάλτον έξω να τον δούμε, η Ανετα ψοφάει να βλέπει άντρες να μαλακίζνται. Εγώ έπαθα το σοκ της ζωής μου. Πώς τολμούσε να πει το μυστικό μου σε ανθρώπους που δεν είχα ξαναδεί στη ζωή μου.Από τη μια σκεφτόμουν να σηκωθώ και να φύγω βροντώντας πίσω μου την πόρτα, αλλά από την άλλη σκεφτόμουνα ότι δεν θα ξανάβρισκα την ευκαιρία να δω τέσσερις παιδαράδες να μαλακίζονται μπροστά μου.

Ο Γιαννής έτσι τον έλεγαν τον τύπο, έριξε μια ματιά σε μένα και μετά γυρίζοντας στην Τζένης της είπε: «Εντάξει αλλά θέλωνα με βοηθήσεις κι εσύ. Δεν είμαι και ρομπότ». Η Τζένη σηκώθηκε από τον καναπέ, τράβηξε την μπλούζα της και φάνηκαν τα πλούσια βυζιά της που τα έσφιγγε ένα sexy δαντελένιο σουτιέν. Με μια κίνηση ξεκούμπωσε το μπροστινό κούμπωμα του σουτιέν της και τα βυζιά της κουνήθηκαν προκλητικά. Τα χουφτωσε στις παλάμες της και ανασηκώνοντας του είπε: «σ' αρέσουν, σ' εμπνέει να χύσεις πάνω τους,·». Ο Γιάννης είχε ήδη κατεβάσει το φερμουάρ του και κρατούσε στο χέρι του το καυλί του που μεγάλωνε όλο και περισσότερο. Η Τζένη μου έριξε μια ματιά όλο νόημα κι εγώ βιάστηκα ν' ακολουθήσω το παράδειγμα της. Τα δικά μου βυζιά βέβαια δεν ήταν τόσο μεγάλα όπως τα δικά της, αλλά ήταν στητά και σφιχτά με κάτι ρώγες που έβγαζαν μάτι.

Ο Γιάννης με το ένα του χέρι είχε χουφτώσει τα βυζιά της Τζένης και τον έβλεπα που καιγόταν από επιθυμία να πιάσει και τα δικά μου. «Έλα κοντά μου να σε βοηθήσω παιδί μου», του είπα και απλώνοντας την παλάμη μου έκλεισα τα δάχτυλα μου γύρω από το χοντρό καυλί του. Χρόνια πείρας και άπειρες μαλακίες μ' έχουν κάνει σαΐνι στον τομέα αυτό, κι έτσι ξέρω ακριβώς πώς να χουφτώσω μια ψωλή, πώς να την χαϊδέψω, πώς να την κουνήσω, και με τι ρυθμό. Με το ένα μου χέρι λοιπόν τύλιξα το καυλί του που έκαιγε στην παλάμη μου, και με το άλλο μου χέρι χούφτωσα τ' αρχίδια του ζυγίζοντας τα ανάμεσα στα δάχτυλα μου.

Ήταν βαριά, γεμάτα σπέρμα που κόχλαζε έτοιμο να εκτιναχτεί σαν λάβα ηφαιστείου. Ο Γιάννης έγειρε πίσω το κεφάλι του και αφέθηκε στην ηδονή που του πρόσφερα βγάζοντας κάθε τόσο μικρούς αναστεναγμούς. Οι άλλοι τρεις μόλις είδαν την περίπτωση του Γιάννη βιάστηκαν να κατεβάσουν τα παντελόνια τους. Η Τζένη γονάτισε για να φτάσει καλύτερα τα καυλιά τους που στέκονταν όρθια και καυλωμένα πήοε ένα στο στόμα της και τραβούσε μαλακία στο ! άλλο. Όσο για μένα μια και είχα δυο χεράκια γιατί να μην χουφτώσω και άλλη μια ψωλή εκτός από αυτή του Γιάννη; Μέσα στο δωμάτιο ακούγονταν τώρα αναστεναγμοί και βογκητά και σκέφτηκα πως σε λίγα λεπτά όλες αυτές οι χοντρές ψωλές θ' άρχιζαν να χύνουν τα υγρά τους πάνω στα βυζιά μας. Τι ήταν να το σκεφτώ αυτό.

Μ' έπιασε τέτοια καύλα που το μουνί μου έτσουζε και έπρεπε οπωσδήποτε να κάνω κάτι. Αφησα τις ψωλές που κρατούσα, τ' αγόρια συνέχισαν το έργο μου αμέσως κι εγώ σηκώνοντας την φούστα μου ψηλά, έσπρωξα γρήγορα τον καβάλο της κιλότας μου στο πλάι και έχωσα με λαχτάρα δυο δάχτυλα στο μουνάκι μου.

Πω, πώ, καλέ αυτό ήταν μούσκεμα. Η παλάμη μου γέμισε μουνόχυμα. Αλλά και η Τζένη δεν άντεχε άλλο. Ξάπλωσε στον καναπέ, ο ένας από τους παίδαρους την καβάλησε και έχωσε με βιασύνη τον καυλωμένο πούτσο του στο μουνί της, ενώ ο άλλος πήγε πάνω απ' το κεφάλι της και έσπρωξε το πουτσοκέφαλό του ανάμεσα στα χείλη της. Αρχισαν να κουνιούνται και οι δυο ρυθμικά πάνω στην ξαπλωμένη κορμάρα της γαμώντας την ο ένας από το στόμα και ο άλλος από το μουνί της.

Εκείνη τη στιγμή, σχεδόν ταυτόχρονα και ενώ εγώ έτριβα δυνατά την κλειτορίδα μου πλησιάζοντας στον οργασμό, είδα δυο άσπρους πίδακες να ξεπετιούνται απο τις ψωλές του Γιάννη και του φίλου τα και να πέφτουν με καυτές σταγόνες πάνω στα βυζιά μου. Αυτό ήταν και η χαριστική βολή μου. Αρχισα να χύνω με δυνατούς σπασμούς. Με το ένα μου χέρι συνέχιζα να γαμάω την μουνάρα μου που ανοιγόκλεινε καθώς ο οργασμός μου συνεχιζόταν. Και συνέβη το εξής απίστευτο. Πάνω που άρχισα να ηρεμώ κάπως, γύρισα και είδα την Τζένη που φώναξε εκείνη την ώρα πως χύνει.

Οι δυο παιδαράδες τραβήχτηκαν από πάνω της και έχυσαν πάνω στο κορμί της τα χύσια τους. Μόλις τους είδα να χύνουν πάνω στην Τζένη ένας δεύτερος οργασμός με ταρακούνησε και το μουνάκι μου άρχισε πάλι να ανοιγοκλείνει πάνω που είχε καλμάρει κάπως και μόλις άρχισε να εξασθενίζει και ο δεύτερος οργάσμός μου, ήρθε στη μύτη μου η έντονη μυρωδιά απ' όλα αυτά τα χύσια και τότε άρχισα πάλι να ξαναχύνω ακόμα πιο δυνατά απ' τις άλλες φορές.

Αυτό θα πει φαίνεται πολλαπλός οργασμός. Ήταν η πιο καταπληκτική εμπειρία που έχω ζήσει μέχρι σήμερα. Αφού να σκεφτείτε πως τώρα που σας το γράφω τρέμω από καύλα μόνο που ξαναθυμάμαι αυτές τις στιγμές. Και το αστείο είναι πως εκείνο το βράδυ δεν γαμήθηκα από κανέναν.

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ


 Με λένε Στέφανο και είμαι 23 ετών. Ο κολλητός μου είναι ο Γιώργος και έχουμε άλλον ένα φίλο το Ντίνο, όλοι ίδια ηλικία. Ένα βράδυ λοιπόν βγήκαμε οι τρεις μας και ύστερα από μερικά ποτά πιάσαμε συζήτηση για μεγάλες γυναίκες. Ο Γιώργος επέμενε πως όλες οι γυναίκες άνω των 45 αν τους δινόταν η ευκαιρία θα πήγαιναν με κάποιο πολύ μικρότερό τους ακόμα κι αν αυτός ήταν στην ηλικία ή ακόμα και φίλος του γιου τους. Εγώ ναι μεν έλεγα ότι θα το έκαναν κάποιες αλλά στην πλειονότητά τους δεν θα το έκαναν πράξη γιατί σε αυτή την ηλικία σκέφτονται πιο ώριμα και πιο λογικά και μάλιστα από αυτές που γνωρίζουμε σίγουρα δεν θα το έκανε καμιά.

 
 Τότε η Γιώργος με προκάλεσε να βάλουμε στοίχημα λέγοντας πως θα το έκανε ακόμα και η μάνα μου αν της δινόταν η ευκαιρία. Εγώ το πήρα στην πλάκα αλλά εκείνος το εννοούσε, είπε πως θα της ριχνόταν και αν αποτύγχανε θα μου έδινε 300Ευρω, αν τα κατάφερνε θα του έδινα 100. Σίγουρος για τον ακέραιο χαρακτήρα της μάνας μου αλλά και για τα 300Ευρω συμφώνησα.
 
 Πριν συνεχίσω όμως να σας περιγράψω και την εξωτερική εμφάνιση της μητέρας μου. Είναι 48 ετών με μαύρο μαλλί ως τον ώμο γύρω στο 1.65ύψος όχι πάνω από 65κιλά και με πλούσιο στήθος, γενικά παρά την ηλικία της παραμένει μια αρκετά ωραία γυναίκα. Λίγες μέρες μετά και ενώ ο μεγαλύτερος αδερφός μου ήταν σε διακοπές ο πατέρας μου θα έλειπε ένα βράδυ εκτός χωριού για τη δουλειά του. Είχε φτάσει πλέον η κατάλληλη ευκαιρία για να κερδίσω το στοίχημα. Ώσπου εκείνη η ημέρα ήρθε. Αργά το απόγευμα ήρθαν σπίτι οι φίλοι μου, κλεισμένοι στο δωμάτιο μου και με δυνατή μουσική, για να μην ακουγόμαστε έξω, μελετούσαμε τις τελευταίες λεπτομέρειες του σχεδίου. Ετοιμαστήκαμε να φύγουμε για νυχτερινή υποτίθεται έξοδο λέγοντας στη μάνα μου ότι εγώ και ο Ντίνος θα κατεβαίναμε στην πόλη και ο Γιώργος θα πήγαινε στην κοπέλα του στο διπλανό χωριό. Στην πραγματικότητα πήγαμε στην καφετερία του χωριού αφού προηγουμένως ο Γιώργος είχε αφήσει το κινητό του σε κάποιο σημείο του σαλονιού. Μετά από 20 περίπου λεπτά ο Γιώργος πήρε το κινητό μου και έκανε κλήση στο δικό του (με απόκρυψη βέβαια). Το σήκωσε η μάνα μου λέγοντας πως το τηλέφωνό του βρισκόταν εκεί και ο Γιώργος είπε πως θα περάσει να το πάρει.

Το σχέδιο είχε πια μπει στην τελική του ευθεία και ήδη ένιωθα τα 300Ευρώ στην τσέπη μου. Φύγαμε από το μαγαζί με το Γιώργο ενώ ο Ντίνος είχε μείνει πίσω. Φτάσαμε σπίτι κ εγώ όσο πιο αθόρυβα μπορούσα απ το μπαλκόνι μπήκα στο σπίτι απ το παράθυρο του δωματίου μου που είχα αφήσει πριν ανοιχτό ενώ η μάνα μου την ίδια στιγμή άνοιγε τον Γιώργο που χτυπούσε το κουδούνι. Πλησίασα στην πόρτα του δωματίου για να ακούσω καθαρά την απόρριψη του φίλου μου από την μάνα μου. Ο Γιώργος από την αρχή έκανε γερό μπάσιμο. Αρχισε να λέει πως ξέχασε επίτηδες το κινητό και ότι από καιρό έψαχνε την ευκαιρία να μείνει μόνος μαζί της. Η μάνα μου του απάντησε πως εκτός του ότι είναι παντρεμένη και δεν έχει απατήσει ποτέ τον πατέρα μου, ο γιος της δηλαδή εγώ είναι φίλος μαζί του από μικρά παιδιά. Μάλιστα θυμάμαι τον ρώτησε πώς γίνεται ένα ωραίο παιδί σ αυτή την ηλικία που έχει σχέση με μια συνομήλική του να θέλει μια γυναίκα στην ηλικία της μάνας μου. Τότε ο Γιώργος είπε πως από μικρός ένιωθε ερωτευμένος και γοητευμένος μαζί της, ότι η μάνα μου έπιανε μεγάλο μέρος στις ερωτικές του φαντασιώσεις και πως υπήρξε ο λόγος για αρκετούς εφηβικούς αυνανισμούς του. Συνέχισε λέγοντας ότι εφόσον έλειπαν ο πατέρας μου και ο αδερφός μου και εγώ θα αργούσα πολύ να γυρίσω ήταν ίσως η μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Και ενώ εγώ περίμενα ν ακούσω τον ήχο απ το χαστούκι στο μάγουλο του Γιώργου κυριάρχησε η απόλυτη σιωπή και λίγα δευτερόλεπτα μετά άκουσα την πόρτα της κρεβατοκάμαρας των γονιών μου να κλείνει.

Έμεινα λίγο στο δωμάτιο και αρχικά σκέφτηκα να φύγω άλλα μετά είπα πως θα ήταν καλύτερα να το δω με τα ίδια μου τα μάτια αν γίνει κάτι. Με σιγανά βήματα κατευθύνθηκα στην κρεβατοκάμαρα και έβαλα το μάτι μου στην κλειδαρότρυπα (η πόρτα είναι σε παράλληλη θέση με το κρεβάτι κ έτσι είχα μια γενική άποψη του δωματίου).

Το θέαμα φυσικά δεν ήταν αυτό που ήθελα, η μάνα μου γονατιστή και φορώντας ένα μαύρο σουτιέν κ ένα μαύρο κυλλοτάκι έπαιρνε πίπα στον Γιώργο ο οποίος είχε ήδη μείνει γυμνός και σιγά σιγά της έβγαζε το σουτιέν παίζοντας παράλληλα με τις ρώγες της. Αφού τον έγλειψε αρκετά, ο Γιώργος ξάπλωσε στο κρεβάτι και η μάνα μου βγάζοντας πρώτα την κυλλότα της ανέβηκε στον πούτσο του κι άρχισε να χοροπηδάει πάνω του σαν τρελή. Δεν ήξερα αν πρέπει να μείνω ή να φύγω γιατί το αρχικό σοκ είχε ακολουθήσει ένας ξαφνικός ερεθισμός.

Στο μεταξύ το ζευγάρι είχε αλλάξει στάση και τώρα η μάνα μου ήταν ανάσκελα με τα πόδια ψηλά και ο Γιώργος από πάνω της την γαμούσε με μανία, στη συνέχεια έβαλε τον πούτσο του ανάμεσα στα βυζιά της και αυτή με τα δυο της χέρια έπιανε τα βυζιά της και έκλεινε τον πούτσο του, ήταν θέμα δευτερολέπτων να χύσει όπως και έγινε, έχυσε στο πρόσωπό της που έγινε κάτασπρο απ τα χύσια ενώ αυτή τα μάζευε με τα δάχτυλα απ το πρόσωπό της και τα έβαζε στο στόμα της. Επιτέλους τέλειωσε, είπα από μέσα μου, και γύρισα στο δωμάτιο μου περιμένοντας ν ακούσω να βγαίνουν και να πηγαίνουν στο μπάνιο, άλλα θόρυβο δεν άκουσα. Ωχ μάλλον θα χουμε και δεύτερο γύρο σκέφτηκα, και είχα δίκιο.

Με προσοχή πάλι πήγα στην κλειδαρότρυπα, ο Γιώργος είχε ξαπλώσει ανάσκελα ενώ η μάνα μου που είχε σκουπίσει το πρόσωπό της του έπαιρνε πάλι πίπα. Αυτή τι φορά η πίπα ήταν πιο αργή και μάλιστα τον έβαζε όλο στο στόμα της και τον κρατούσε μέσα για αρκετή ώρα ενώ αυτός έβαζε τα δάχτυλα του στον κώλο της. Με το που ο πούτσος του ήταν πάλι έτοιμος αυτή σηκώθηκε και έκατσε πάλι πάνω του αυτή τη φορά ανάποδα (δηλαδή ενώ αυτός ήταν ξαπλωμένος έβλεπε την πλάτη της). Ανεβοκατέβαινε πάνω-κάτω τρίβοντας παράλληλα της ρώγες της ώσπου ο Γιώργος με μια απότομη κίνηση την γύρισε στα τέσσερα και τον έχωσε στον κώλο της. Η μάνα μου ούρλιαξε άλλα του είπε να συνεχίσει και αυτός άρχισε να της γαμάει τον κώλο έχοντας τα χέρια του στη μέση της.

Ντρέπομαι που το λέω άλλα και μένα μου είχε σηκωθεί και έβαζα το χέρι μου στον πούτσο μου.

Πώς να μη μου σηκωθεί όμως όταν εκτός του ότι έβλεπα, άκουγα και τα βογκητά και τα λόγια της όπως ξέσκισε με αγόρι μου, σκίσε με την πουτάνα και τι καύλες έχω η γυναίκα, που δονούσαν το σπίτι.

Την έριξε μπρούμυτα και αυτός από πάνω της την κάρφωνε ενώ αυτή συνέχιζε να βογκάει πιάνοντας το σεντόνι απ τον πόνο και την καύλα μέχρι που αυτός έχυσε στην πλάτη της. Στη συνέχεια πήρε το χέρι της πασάλειψε την πλάτη με τα χύσια και ξάπλωσε πάνω της φιλώντας την στο μάγουλο. Την άκουσα να λέει πως ήταν πολύ ωραίο άλλα δεν επρόκειτο να επαναληφθεί γιατί αγαπάει τον πατέρα μου και δεν ήθελε να θέσει σε κίνδυνο της φιλία μου με το Γιώργο. Εγώ, που σημειωτέον είχα τελειώσει μες το παντελόνι μου, γύρισα στο δωμάτιο μου ενώ αυτοί πήγαν στο μπάνιο. Όταν άκουσα το νερό να τρέχει άλλαξα εσώρουχο και βγήκα απ το παράθυρο πηγαίνοντας λίγο παρακάτω όπου θα περίμενα το Γιώργο.

Λίγο αργότερα βγήκε κι αυτός και με ρώτησε αν τα είδα όλα. Αμίλητος έβγαλα και του έδωσα τα 100Ευρω και τραβήξαμε για την καφετερία. Εκεί μας περίμενε ο Ντίνος που ρώτησε τι έγινε. Ο Γιώργος αμέσως απάντησε πως τελευταία στιγμή ακυρώσαμε το στοίχημα και απλώς μπήκε και πήρε το κινητό του και πως τόση ώρα καθόμασταν και τα λέγαμε οι δυο μας έξω απ το σπίτι μου.

Γύρισα σπίτι, η μάνα μου κοιμόταν ενώ εμένα δε μ έπαιρνε ο ύπνος. Σκεφτόμουν τα γεγονότα της ημέρας, ότι εγώ ήμουν ο υπεύθυνος που απάτησε τον πατέρα μου, εγώ και το ηλίθιο στοίχημα μας, από την άλλη όμως είπα πως ότι έκανε ήταν δική της επιλογή, μπορούσε να τον απορρίψει αλλά δεν το έκανε, και στην τελική το γούσταρε αυτό που έκανε και ότι ίσως ήταν και απωθημένο της κάποια στιγμή να πάει μ ένα νέο άντρα, εξάλλου αυτό θα την ανανέωνε και θα δυνάμωνε τη σχέση της με τον πατέρα μου. Γι αυτό καλύτερα που πήγε με τον φίλο μου παρά με κάποιον άλλο που θα το έλεγε παντού και θα μας έκανε βούκινο στο χωριό.

Το πρωί που σηκώθηκα είδα τη μάνα μου αρκετά ευδιάθετη, πήγα στο σπίτι του Γιώργου, τον ευχαρίστησα που δεν το είπε στο Ντίνο κι αυτός μου υποσχέθηκε πως δεν πρόκειται να το πει σε κανέναν και ότι δεν θα επαναληφθεί ποτέ. Γυρνώντας πάλι σπίτι έψαχνα να βρω πιο τελικά ήταν το χειρότερο, τα λεφτά που έχασα? Το ότι η μάνα μου κεράτωσε τον πατέρα μου? Το ότι πηδήχτηκε με τον κολλητό μου ή μήπως το ότι καύλωσα και έχυσα βλέποντας τη μάνα μου να πηδιέται? Το θετικό είναι ότι έμαθα πως οι μεγάλες γυναίκες γουστάρουν τους μικρότερους και φρόντισα να το εκμεταλλευτώ. Συγνώμη αν σας κούρασα άλλα πιστεύω να άξιζε τον κόπο.

Η ΚΑΥΛΙΤΣΑ ΣΤΗ ΣΑΜΟ


 Γεια σας. Στέλνω αυτή την ιστορία, γιατί θέλω να αναφερθώ στη μεγαλύτερη καυλίτσα που έχω γνωρίσει στη ζωή μου... μέχρι τώρα βέβαια.

 
Πριν ένα χρόνο και κάτι, υπηρετούσα τη στρατιωτική μου θητεία στη Σάμο. Εκεί, γνώρισα ένα εκπληκτικό μωρό, τρελό για σέξ. Το όνομα της είναι Ιωάννα , και μου έχει μείνει αξέχαστη!! Ξανθιά, με εκπληκτικά γαλαζοπράσινα μάτια, 1.75 περίπου ύψος και υπέροχο σώμα, αρκετά γυμνασμένο.. Πριν την γνωρίσω, είχα ακούσει μερικούς από την Μονάδα, να μιλάνε για αυτή με τα καλύτερα λόγια. Τόσο για την εμφάνιση της, όσο και για τις άλλες χάρες της. Την είχα δει αρκετές φορές κι εγώ στις εξόδους μου, αλλά ποτέ δεν της είχα μιλήσει.
 
 Κάποια μέρα, δε θυμάμαι πως ακριβώς, πιάσαμε συζήτηση σε μία καφετέρια της περιοχής και ανταλλάξαμε κινητά. Μου έκανε εντύπωση το πόσο εύκολα δέχθηκε να μου δώσει τον αριθμό της. Επικοινωνήσαμε κάποιες φορές και βρεθήκαμε για καφέ και καταλάβαινα, πως δε θα αργούσε η στιγμή που θα πηδήξω αυτό το μωρό.. Ήταν αρκετά παιχνιδιάρα, με ναζιάρικο ύφος συνεχώς και σιγά - σιγά, καταλήξαμε να έχουμε σχεδόν δεσμό. Ένα βράδυ, είχα εξασφαλίσει διανυκτέρευση από την μονάδα και νοίκιασα ένα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο.
 
 Κανονίσαμε να βγούμε έξω για ποτό και με τα πολλά, είχε πιει τόσο που είχε ζαλιστεί. Καταλήξαμε στο δωμάτιο που είχα νοικιάσει κι εκεί, μου είπε: "Μωράκι μου, θέλω να το κάνουμε...Θέλω τρελό γαμήσι από εσένα"!! Πραγματικά, καύλωσα όσο ποτέ! Αρχισε να γδύνεται και τρελάθηκα με το υπέροχο σώμα της...Αλλά πιο πολύ, με το τελείως ξυρισμένο μουνάκι της!! Την έριξα στο κρεβάτι και άρχισα να την γλύφω παντού, με μανία...το μουνάκι της ήταν τόσο ζεστό και υγρό...άρχισε να να βαριανασαίνει και να μιλάει τόσο καυλιάρικα.. "Ναι, ναι, πήδηξε με, σκίσε με, θέλω να γίνω η σκλάβα σου.." κι άλλα τέτοια Της έλεγα πως είναι μία υπέροχη καυλίτσα και αυτό της άρεσε πάρα πολύ! Ημουν από πάνω της, με τα πόδια της στους ώμους μου και ρίχναμε τέτοιο πήδημα, που γινόταν κυριολεκτικά χαμός.. Το στήθος της δεν ήταν πολύ μεγάλο, αλλά οι ρώγες της είχαν πεταχτεί εντελώς.. Κάποια στιγμή, μου είπε πως ζαλίστηκε με τα πόδια επάνω και αλλάξαμε θέση.. Ανέβηκε πάνω μου και εκεί, τα έχασα πραγματικά!! Κουνιόταν σε θεότρελο ρυθμό και νόμιζα πως θα σπάσει ο πούτσος μου. . Δε χόρταινε για πήδημα και μου έλεγε συνεχώς: "Θέλω να με γαμάς κάθε μέρα.. κι εσύ κι όλο το στρατόπεδο..." Ημουν έτοιμος να χύσω, αλλά με μεγάλη προσπάθεια κρατήθηκα..

Μετά από αρκετή ώρα, την πετάω μπρούμυτα και αρχίζω να τη γαμάω πισοκολλητά. Ηταν η στάση που της άρσε περισσότερο, από ό,τι μου είπε.. Την γαμούσα με δύναμη και ταυτόχρονα, τις έριχνα σφαλιάρες στον κώλο της. Στον υπέροχο κώλο της, που δε με άφησε ποτέ να τον πηδήξω όμως... Αυτό, είναι και το μόνο παράπονο που έχω.. Αυτή, ήταν η πρώτη φορά που την πήδηξα. Από τότε, ακολούθησαν κι άλλες φορές, που θα τις αναφέρω σε άλλες ιστορίες.. Μετά την απόλυση μου από τον στρατό, έχουμε χάσει επαφή..

Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΜΟΥ


 Η ιστορία που θα σας διηγηθώ έχει θέμα την Μαρία και το τι έγινε γενικότερα .Πριν κανά δυο χρόνια ο κολλητός μου τα έφτιαξε με μια κοπελιά την Μαρία , να αναφέρω ότι με τον κολλητό μου κάνουμε παρέα από πολύ παλιά σχεδόν από την πρώτη γυμνασίου . Η Μαρία ήταν πολύ μαζεμένη και καθώς δεν ήμασταν και τα καλύτερα παιδία ήταν και λίγο επιφυλακτική γενικότερα στην αρχή , ήταν από της κοπέλες που σου έβγαζε μια γλυκύτητα πάντα καθώς είχε αυτό που λεμε babyface .

 
 Κατά τα άλλα ήταν και γυναικάρα ώμος είχε γύρο στο 1.75 ύψος όσο και εγώ δηλαδή κοκινοξανθα μαλλιά παραπάνω από το κανονικό στήθι ωραίο κολαρακι και απίστευτα ποδιά τα οποία ήταν πολύ ψιλά και καλοκαμωμένα . Σε λίγες μέρες ο κολλητός μου θα έφευγε φαντάρος και μου ζήτησε να την προσέχω και να του λεω τι παίζεται πράγμα που έτσι και αλλιώς δεν μπορούσα να πω όχι . Μετά τις περίεργες στιγμές στο σταθμό πήγα την Μαρία σπίτι της και μετά σκεφτόμουν πως θα μπορέσω να κάνω αυτό που μου ζήτησε ο κολλητός μου αφού την ήθελα πολύ και εγώ .
 
 Για το Σάββατο που ερχόταν είχαμε κανονίσει να παμε μπουζούκια καμία 10 άτομα και έτσι ρώτησα την Μαρία αν ήθελε να έρθει μαζί μου και είπε το ναι λες και το περίμενε . Έτσι το βράδυ του Σαββάτου πριν παμε στο μαγαζί πήγα να την πάρω με το αμάξι από το σπίτι της όταν ήρθε δεν την καλοπροσεξα γιατί φορούσε παλτό από πάνω , όταν φτάσαμε στο μαγαζί φτάσαμε πρώτη από την παρέα πριν κάτσουμε έβγαλε το παλτό της και με έστειλε γενικός φορούσε ένα φόρεμα υπορβολικα κοντό ξοπλατο και με μια τρύπα στα βυζιά της που σε κόλαζε και άναβε την φαντασία σου . Ημουν σε πολύ μειονεκτικοί θέση και ένιωθα άβολα αλλά ήρθε έκατσε δίπλα μου και ότι είναι δυνατόν να με καυλώσει η πουτάνα , πήγαινε δήθεν να περι το νερο και επιανε το μπουτι μου ακουμποθσε συνέχεια τα βυζιά της επάνω μου και τέτοια . Τα είχα χάση αλλά ακόμα δεν είχα δει τίποτα κατά την διάρκεια της νύχτας και μετά από μερικά ποτά άρχισε να τρίβετε πιο έντονα και ακόμα χειρότερα να κοιτάζει που και που δεξιά αριστερά έτσι την πήρα και φύγαμε .

Την άλλη μέρα το πρωί πήρα τηλέφωνο τον κολλητό μου και του είπα τι παίζεται και αντί όπως περίμενα να τα πάρει στο κρανίο μου είπε δεν πειράζει είχε καταλάβει τι πουτάνα ήταν εδώ και καιρό και ότι θα την χωρίσει . Είχα να ακούσω νέα της καμία βδομάδα αφού απότι μου είπε και ο κολλητός μου τα χάλασαν με την Μαρία ώσπου με πίρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν μπορεί να περάσει για καφέ από το σπίτι εγώ δεκτικά και σε κάνα μισάωρο έφτασε σπίτι μου . Όταν ήρθε έμεινα κάγκελο γιατί ήταν πραγματικά μουναρος φορούσε ένα μαύρο κολάν και μια μπλουζίτσα κολλητή επίσης που άφηνε τα βυζιά της να διαγράφονται υπέροχα .

Αρχίσαμε να συζητάμε και να μου λεει πως τα χάλασαν αλλά δεν την χαλάει κιόλας και τέτοια χέρι που πέταξε το θεϊκό λέγοντας :άσε που όσο καιρό τον περίμενα ήμουν πιστή και έχω να γαμηθώ Κανά δίμηνο ) γύρισα την κοίταξα και έμεινα κάγκελο κοιτιόμασταν καμία 5-6 δευτερόλεπτα μέχρι που με το ένα της χέρι μου έπιασε τον πούτσο και άρχισε να με φιλάει . Δεν μπορούσα να αντισταθώ και έτσι άρχισα και εγώ να ανταποκρίνομαι.

Έβαλα το χέρι μου κάτω από την μπλούζα της και διαπίστωσα ότι δεν φορούσε σουτιέν οι ρόγες της είχαν γίνει πύραυλος οπός και ο πούτσος μου , της έγλυφα τον λαιμό και μετά κατέβηκα στα στήθι της δεν χόρταινα να τα γλύφω και να τα τρίβω ενώ αυτή είχε ακουμπήσει πίσω το κεφάλι της και το απολάμβανε , μετά άρχισα να κατεβαίνω πιο χαμηλά στην κοιλιά της εκεί με σταμάτησε και μου είπε να παω στην κρεβατοκάμαρα και να την περιμένω να παει τουαλέτα . Έτσι και εγώ πήγα γδύθηκα και την περίμενα , λίγο μετά μπήκε από την πόρτα και φορώντας μόνο ένα κομμάτι ύφασμα που μπορείς με δυσκολία να το πεις στρινκ ήρθε και ξάπλωσε δίπλα μου , στην θέα της δεν μπορούσα να κρατηθώ και άρχισα να γλύφω και να τρίβω τα στήθι της ενώ με το ένα μου χέρι έτριβα το μουνάκι της που είχε γίνει μούσκεμα .

Είχε αρχίσει να ανασαίνει πιο βαριά καθώς άρχισα να κατεβαίνω πιο χαμηλά στην κοιλιά της στα υπέροχα μπούτια της , της έβγαλα το βρακάκι της και άρχισα να γλύφω το ξυρισμένο και υγραμένο μουνάκι της ενώ αυτή έτριβε τις ρόγες της και αναστέναζε , το μουνάκι της ήταν πολύ ζεστό έκαιγε και αυτό με καύλωνε ακόμα περισσότερο . Στην συνεχεία σηκώθηκε με έβαλε να ξαπλώσω και με μετά από μια μακρινή διαδρομή η γλώσσα της έφτασε στον πούτσο μου που άρχισε να τον γλυφή από την κορυφή μέχρι την ρίζα με αργές κινήσεις ενώ μου χάιδευε και τα αρχίδια , δεν άντεξα πολύ στον γρήγορο ρυθμό και στα χάδια και την γέμισα με τα υγρά μου το στόμα και λίγο στο στήθος .

Για να με κάνει να συνέρθω γρήγορα ανέβηκε επάνω μου και άρχισε να τρίβει το μουνάκι της επάνω στον πούτσο μου χωρίς να τον βάλει μέσα της η αίσθηση ήταν τέλια γιατί το μουνάκι της ήταν υγρό και πολύ ζεστό αλλά και παραπολυ καλά ξυρισμένο . Μόλις συνήρθα έβαλε τον πούτσο μου μέσα της και άρχισε να χτυπιέται επάνω του σαν τρελή φωνάζοντας διάφορα όπως < ξεκαυλοσεμε την πουτάνα σκίσε μου το μουνί και τέτοια> . Είχαμε καυλώσει υπερβολικά και οι δυο και πηδιόμασταν σαν τρελοί με είχε τυλίξει με τα μακριά ποδιά της και προσπαθούσε να μπει όσο πιο βαθιά μπορούσε ενώ είχε τελειώσει ήδη μια φορά πανό στον πούτσο μου . Εκεί που κόντευα να τελειώσω την έπιασα και την έβαλα στα 4 μπήκα με δύναμη στο μουνί της και άρχισα να την γαμάω πολύ γρήγορα και δυνατά , ενώ της ζουλούσα τα στήθι και έτριβα τις ρόγες της , η ένταση είχε πιάσει κόκκινο και η καύλα ήταν διάχυτη φωνάζαμε βρίζαμε ήταν γαματα και μέσα σε ένα παραλήρημα καύλας και υγρών τελειώσαμε ξεθεωμένοι και καυλωμένη .

Ξαφνικά σηκώθηκε και άρχισε να ντύνεται και όταν την ρώτησα που παει μου είπε πως αυτό ήταν κάτι που ήθελε να κάνει καιρό και πως καλό είναι ο κολλητός μου να μην μάθει τίποτα και τελείωσε με ένα θα μπορούσα να αγαπήσω και έφυγε . Ποτέ δεν το κατάλαβα αλλά από την στιγμή που δεν μαθεύτηκε τίποτα τέλος καλά όλα καλά .

ΜΕ ΤΟ ΞΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ


 Ο ξάδερφός με τον οποίο μεγαλώσαμε μαζί στο χωριό και μένουμε τώρα Αθήνα είναι αστυνομικός και κάνουμε αρκετή παρέα!  Εκείνη τη μέρα έλειπε η κοπελιά του και τον πήρα τηλ να πάμε για κάνα ποτό μετά την δουλεία του. Συνεννοηθήκαμε να περάσει να με πάρει από το σπίτι μου και αφού πάμε σπίτι να αλλάξει να πάμε έξω. Φτάσαμε στο σπίτι και πήγε να αλλάξει αλλά τον είδα που ήταν πολύ κουρασμένος και πρότεινα να μην βγούμε αλλά να κάτσουμε μέσα κάτι το οποίο και έγινε.

 
Καθόμασταν στον καναπέ κα μιλούσαμε όταν τα μάτια μου έπεσαν σε ένα ζευγάρι χειροπέδες που είχε αφήσει διπλά από τον καναπέ. Με το ξάδερφο (Γιάννη ας πούμε) έχουμε πολύ καλές σχέσεις και τα λέμε όλα και ακόμα μιλάμε πολύ ελεύθερα μεταξύ μας για όλα. Aρχισα να τον πειράζω για τις χειροπέδες και για το πώς τις χρησιμοποιεί με την γκόμενα του και άλλα τέτοια τι κάνουν? Τότε λοιπόν μου είπε πως έχει κάτι σπέσιαλ και αφού πήγε μέσα στο δωμάτιο έφερε κάτι άλλες με ένα ροζ γουνάκι τριγύρω που τις είχε πάρει! από ένα περιοδικό! Με αυτές έχω γαμήσει μου λέει με τις δουλείας ποτέ είναι πολύ βρόμικες.
  Καθόμασταν και πίναμε ενώ λέγαμε διάφορα και εγώ είχα τις χειροπέδες στα χέρια μου και τις έπαιζα. Είχαμε πιει αρκετά όταν με ρώτησε αν έχω βάλει ποτέ χειροπέδες κάτι που δεν είχα κάνει. Δεν πρέπει να παίζεις με τέτοια μου λέει γιατί μπορεί να σε δέσει κανείς και μετά να σε εκμεταλλευτεί μου λέει όλο νόημα και μου βάζει την χειροπέδες στο ένα χέρι και μου λέει θα με άφηνες να σε δέσω στον καναπέ(στο στήριγμα- μπράτσο) δέχτηκα χωρίς να σκεφτώ κάτι άλλο. Τώρα μου λέει μπορώ να σε κάνω ότι θέλω για αυτό σου έλεγα να προσέχεις. Σαν τι μπορείς να με κάνεις δλδ του λέω πάνω στο χαβαλέ.

Να ότι θέλω να σε φιλήσω π.χ να σε χουφτώσω και ακόμα ακόμα να σε πηδήξω. Μου φαινόταν όλα πολύ αστεία και τότε του λέω (είπα ότι λέγαμε τα πάντα μεταξύ μας) αν αρχίσεις να με φιλάς άρχισε από κάτω γιατί το έχω ξυρίσει και με τρώει και αν θες να χουφτώσεις ελεύθερα όσο για το πήδημα πρόσεξε του λέω μην με ! πονέσεις! Τότε με κοιτάει και μου λέει θέλείς να το χοντρύνουμε λίγο και έτσι όπως ήμουν δεμένη και πλαγιασμένη στον καναπέ έκατσε από πίσω και άρχισε να με χαϊδεύει στον κώλο μου πάνω από το τζιν! Ξαφνιάστηκα και είδα πως το πράγμα άρχισε να χοντραίνει και αυτός συνέχισε σε λίγο έβαλε το χέρι του από μπροστά προς το φερμουάρ και άρχισε να μου ανοίγει το παντελόνι.

Ήθελα να δω που θα φτάσει έπεσα στα γόνατα μπροστά στον καναπέ και αφού μου έβγαλε όλα άρχισε να μου γλείφει το μουνάκι. Μου άρεσε πολύ αλλά του είπα να σταματήσει ( ενώ μέσα μου παρακαλούσα να μην το κάνει) κάτι που έκανε και συνέχισε το γλείψιμο μέχρι που άρχισα να βογκάω από καύλα και να κατεβάζω υγρά τα οποία και ρουφούσε. Βρισκόμουν δεμένη με χειροπέδες και ο ξάδερφος μου έγλειφε το μουνί.

Τον παρακάλεσα να με λύσει για να το απολάυσω και εγώ. Με έλυσε και αφού μου τα έβγαλε όλα κάναμε σεξ πάνω στο καναπέ για πολύ ώρα μέχρι που έχυσε και με γέμισε χύσια!!

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΜΟΥ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ


 Πηγα φοιτητρια στην αθηνα και εκει εμενα με την θεια Μαιρη. Παντρεμενη με τον αδερφο του πατερα μου. Χωρισμενοι ομως γι’ αυτο και η θεια ηταν μονη αφου ο θειος με την κορουλα τους εμενε στην κυπρο. Η θεια μια 45 αρα αλλο πραμα δουλευε σε μια εταιρεια δημοσκοπησεων. Πηγαινε στην εταιρεια και εκει ερχονταν πελατες για συνεντευξη.

 
 Στην Αθηνα πηγα 17 χρονων και στην αρχη ημουνα πολυ κλειστος τυπος. Λιγου φιλους μονο στην σχολη και δεν εβγαινα καθολου. Και καθε βραδυ μετα που γυριζε η θεια απο την δουλεια καθομασταν και τα λεγαμε.
 
Σιγα σιγα αρχισε να μου μηλα ποιο ελευθερα και οτι επρεπε να βρω κανενα αγορακι. Ενα βραδυ δεν αντεξε και αρχισε να φωναζει, με υποχρεωσε να ποιο μαζι της κρασακι και μου ελεγε απο αυριο θα γινεις γυναικα. Σημερα το βραδυ θα σε κτενισω, θα σου ξυρισω τα ποδια και θα σου βρω ρουχα καλα, γυναικεια οχι αυτες τις μαλακιες που εχεις εσυ.
 
Μετα τα ποτακια μας με πηγε στο μπανιο να μου ξυρισει τα ποδια. Στην διαδικασια πανω και αφου απο την μεση και κατω ημουν τελειος γυμνη οποτε περνουσε το χερι τη απο το μουνακι μου με αγγιζε τυχαια. Μολις τελειωσαμε το μπικινι αρχισε να με πλενει πλεων δεν ηξερα τι γινετε μου χαιδευε το μουνακι και εγω βογκουσα, πρωτη φορα αγγιζε αλλος το μουνακι μου. Ημουνα παρθενα.
  Αφου με χαιδεψε για κανενα πενταλεπτο αρχισανε να τρεχουν τα υγρα μου, και αποτομα σε μια στιγμη σκυβει και βαζει την γλωσσα της μεσα μου, εχυσα σε ελαχιστα δευτερολεπτα. Τοτε σηκωθηκε και με αφησε να κανω μπανιο. Ντρεπομουνα δεν ηξερα πως να την αντικρισω, ηθελα να παω στο δωματιο μου να κρυφτω.

Οταν πηγα στο δωματιο η θεια καθοτανε στο κρεβατι και με περιμενε, μολις μπηκα μεσα αρχισε να με σκουπιζει και να μου λεει οτι πριν χασω την παρθενια μου επρεπε να με προετοιμασει μια γυναικα. Αρχισε να μου γλυφει το αυτι και σιγα σιγα με εβαλε προυμυτα στο κρεβατι. Δεν ηξερα αν δεν αντιδρουσα γιατι μου αρεσε η γιατι ντρεπομουν αλλα ενιωθα ωραια.

Αρχισε να με γλυφει σε ολο μου το σωμα και να με λεει μωρακι της. Σιγα σιγα αρχισε να μου βαζει δακτυλο στο κωλαρακι πονουσα αλλα δεν ελεγα τιποτα, καταφερε με την γλωσσα της και την μαεστρια της να μου βαζει 2 δακτυλα μεσα και εγω αναστεναζα. Με σηκωσε στα τεσσερα και ηταν ακριβος απο πισω μου ετριβε το μουνακι και μου εβαζε δακτυλο. Ειχα χαλαρωσει πολυ και χωρις να το καταλαβω μου εβαλε στο μουνι ενα αντικειμενο, πονεσα πολυ πηγα να τραβηχτω αλλα μολις ενιωσα την απουσια του επεστρεψα πισω.

Ηταν τοσο ωραια. Αρχισε τοτε να μπαινοβγαινει στο μουνακι μου . Ποτε με εγλυφε ποτε μου εβαζε δακτυλο στο κωλαρακι και ποτε στο μουνακι.

Ηταν η πρωτη εμπειρια μου δεν θα την ξεχασω ποτε.

Από τότε με την θεια το κάναμε αρκετά συχνά, ήμουν όμως ακόμα παρθένα. Και απο αγόρι, αστα να πάνε. Μια μέρα η θεία μου ζήτησε να πάω μαζί της στην δουλειά γιατί θα έλειπε η γραμματέας και θα ήθελε βοήθεια. Πήγαμε λοιπόν στο γραφείο το οποίο είχε ένα χολ με ένα τραπεζάκι για γραφείο και δυο καναπέδες για την αναμονή. Μέσα είχε μια κουζίνα και άλλο ένα δωμάτιο το οποίο ήταν κλειδωμένο. .

Η θεία απάντησε στο κινητό και μου είπε ότι έρχεται κάποιος κύριος και να τον στείλω στο δωματιάκι. Μετά από 10 λεπτά έρχεται ένας κύριος ,χαιρετά και του λεω να περάσει. Μετά από λίγο η θεία μου βγαίνει έξω και μου λεει να πάω κάτι στον κύριο, ήταν ένα προφυλακτικό, ξαφνιάστηκα αλλά μου είπε ήταν για την έρευνα, και ότι αυτή θα του έφτιαχνε καφέ. Μπαίνω μέσα και αντί γραφείο αντίκρισα ένα κρεβάτι. Δίνω το προφυλακτικό στο κύριο και πήγα να φύγω, αλλά με αρπάξει από το χέρι και με ρίχνει στο κρεβάτι.

Πάγωσα δεν ήξερα τι να κάνω. Κάτσε κάτω πουτανάκι μου λεει που μου κάνεις την ντροπαλή 50 χιλιάρικα έδωσα για σένα. Με αστραπιαίες κινήσεις με γδύνει και αρχίζει να μου γλύφει το στήθος. Προσπαθούσα να ξεφύγω, μα ήταν αδύνατον, είμαι αδύνατη και μικροκαμωμένη. Σε λίγο σηκώνεται και πιάνοντας με από τα μαλλιά με διατάζει να του φορέσω προφυλακτικό. Αφού τα κατάφερα και με την δική του βοήθεια άρχισε να μπαίνει μέσα μου. Αρχισα να κλαιω, δεν φαντάστηκα έτσι την πρώτη μου φορά...

Μερικά λεπτά αργότερα μάλλον τέλειωσε και αφού ντύθηκε έφυγε. Αφού έπλυνα τα μάτια μου από τα δάκρυα Αρχισα να ντύνομε μα πριν προλάβω να ντυθώ μπήκαν μέσα 2 παιδιά γύρο στα 20, ανατρίχιασα δεν ήξερα τι να κάνω, να το βάλω στα πόδια ή να μείνω. Και τι θα γινόταν; Πριν από μερικά λεπτά έχασα την παρθενιά μου, τώρα μπροστά μου δύο παιδιά στην ηλικία μου, τι θα γινόταν άραγε; Ο ένας από αυτούς με πλησίασε και μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα, είσε και γαμώ τα μουνιά μου λεει χαλάλι αυτά που δώσαμε.

Σιγά σιγά αρχίζουν να με ξεντύνουν, με ένα τρόπο τόσο καλό που άρχισε να μου αρέσει, μου έβγαζαν τα ρούχα σιγά σιγά και με φιλούσαν σε όλα τα σημεία του σόματος μου, άρχισα να ερεθίζομε και ταυτόχρονα να αναρωτιέμαι αν με έβλεπε η θεία. Όταν έμεινα τελείως γυμνή βγάλανε τα ρούχα από την μέση και κάτω και κάτω και μείνανε να με κοιτάνε σαν αποχαβλομένοι, είπανε κάτι μεταξύ τους, το οποίο και δεν κατάλαβα και ήρθανε κοντά μου.

Με βάζουνε να γονατίσω και στάθηκαν μπροστά μου προτάσσοντας μου τις πούτσες τους, πήγα να σηκωθώ αλλά ο Νίκος, ο νταγλαράς με την μεγάλη πούτσα (πρέπει να ήτανε τουλάχιστον 22 εκατοστά) με έπιασε από τα μαλλιά και με έσπρωξε στην πούτσα του, αντέδρασα δεν ήθελα, η αν θέλατε φοβόμουνα. Σε λίγα δευτερόλεπτα μπήκε η θεία Μαίρη και ήρθε κοντά μου, «μη φοβάσαι αγαπούλα μου, όλα θα πάνε καλά...».

Τότε ήταν που όλες μου οι αναστολές πήγαν περίπατο. Αρχισα να γλύφω με την γλώσσα μου το κεφάλι του Νίκου, νόμιζα ότι δεν θα την χωρούσε στο στόμα μου, αλλά η θεία Μαίρη έκανε πάλι το θαύμα της, έπιασε το κεφάλι μου και με οδήγησε, μου έδειχνε πως να παίρνω τσιμπούκι, στην συνέχεια ο άλλος πρόταξε και αυτός την πούτσα του μπροστά μου, πλέων είχα χαθεί την έβαλα και αυτήν στο στόμα μου, μια τον ένα, μια τον άλλο και κάποτε και τους δύο, έκανα την πρώτη πίπα της ζωής μου και ήτανε και διπλή.

Ενώ συνέχιζα να παίρνω τον Κώστα με την μικρή πούτσα ο Νίκος άρχισε να μου χαϊδεύει το μουνάκι και σε λίγο άρχισε να μου βάζει κωλοδάκτυλο, ο άλλος προσπάθησε να τραβηχτεί από το στόμα μου αλλά ασυναίσθητα δεν τον άφηνα, είχα μπει πλέον στο παιχνίδι, έπαιρνα πιπά σε δύο άγνωστους με το ζόρι και χωρίς να το θέλω το απολάμβανα., εν το μεταξύ η θεία είχε βγει, αφού πλέον δούλευα σαν πεπειραμένη πόρνη δεν είχε θέση εκεί. Απότομα και χωρίς να το καταλάβω ένοιωσα τα υγρά τους στο στόμα μου, έχυσε ο ένας και σε δευτερόλεπτα ο άλλος.

Ήμουνα ζαλισμένη, αρχίσανε και οι δύο να μου τρίβουνε το μουνάκι και ένιωσα την μια από τις δύο ψωλές στο μουνάκι μου. Ήταν πραγματικά πολύ μεγάλη και πονούσα, είχα συνηθίσει από τους δονητές της θείας τους μεγάλους πούτσους αλλά αυτός ήτανε πολύ βίαιος. Ενώ το μουνάκι μου άρχισε να τρέχει υγρά ο άλλος άρχισε να μου βάζει δάκτυλο και να μου γλύφει το κωλαράκι, μάλλον ξέρανε ότι είμαι πρωτάρα, αφού συνεννοηθήκανε ο ένας από τους δύο, με έβαλε από πάνω και με γαμούσε, ενώ ο άλλος άρχισε να μπαίνει στο κωλαράκι μου, αν και μπορούσε να χαρακτηριστεί βιασμός μου άρεσε πολύ, με γαμούσανε και με βρίζανε, πουτάνα, παλιοπουτάνα, μουνάρα, σκύλα, ήταν τα λόγια τους, δεν καταλάμβανα τίποτα, απλά το χαιρόμουνα.

Όταν φτάσανε στο τέλος βγήκανε έξω από τις τρύπες μου, βγάλανε τα προφυλακτικά και αφού την παίξανε για λίγο αρχίσανε να χύνουν στην κοιλιά μου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...