ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Σκίζοντας γκόμενα με τα αδέλφια μου


 Πριν δυόμισι χρόνια είχαμε πάει διακοπές με τους γονείς μου και τα τρία μεγάλα αδέλφια μου όλα αγόρια. Ο μεγαλύτερος είκοσι πέντε κι εγώ ο πιο μικρός. Εκεί ήταν και κάποιοι οικογενειακοί και παλιοί φίλοι που καθόλου δε γούσταρε κανένας, αλλά μας πρήξανε.

Πήγαμε τελικά το καλοκαίρι όλοι μαζί, μένοντας στο ίδιο σπίτι και οι δύο οικογένειες!

Θυμάμαι ότι είχανε και τρία παιδιά αυτοί οι φίλοι και η μεγαλύτερη κόρη ήταν δέκα οκτώ. Την τελευταία φορά που την είχα δει ήτανε πολύ μικρούλα και μου είχε μείνει στο μυαλό ως ένα άχαρο κοριτσάκι. Όταν την ξαναείδα όμως, με τις βυζάρες και το στρογγυλό κωλαράκι, ε τότε έμεινα! Την γούσταρα τρελά. Είχε γίνει πλέον γυναίκα.

Αυτό το πουτανάκι όμως κουνιότανε και στον άλλο αδελφό μου, (19 χρονών) και γενικά μας κόλαζε και τους τέσσσερις. Δεν ντρεπότανε δήθεν να βγαίνει τυλιγμένη με την πετσέτα από το μπάνιο ή να κυκλοφορεί με ένα απλό φανελάκι χωρίς σουτιέν από μέσα και το μποξεράκι της από κάτω.

Για να μην τα πολυλογώ μια μέρα αποφασίσαμε με τα αδέλφια μου να πάμε μόνοι μας για μπάνιο και οι γονείς της μας ζητήσανε να την πάρουμε μαζί μας γιατί με τα μικρά της αδελφάκια θα βαριότανε. Φύγανε λοιπόν όλοι οι άλλοι για την παραλία, μείναμε και εγώ με τους αδελφούς και την κοπελιά σπίτι για να φύγουμε πιο μετά. Και σκάει μύτη το τσουλάκι με το μαγιό, με τις βυζάρες έτοιμες να πεταχτούν απέξω και το κωλαράκι να σπαρταράει στο μαγιό. Προσπάθησα να ηρεμήσω τον πούτσο μου αλλά που αυτός. Της ζήτησα λοιπόν να με φιλήσει (μετά θα έκανα όλα τα υπόλοιπα.) Αυτή το έπαιζε δύσκολη. Τότε ο μεγαλύτερος από τα αδέλφια μου της λέει:

-    «Έλα ρε! Τον έπρηξες τον άνθρωπο. Σε κοιτάει και καυλώνει κι εσύ του αρνείσαι ένα φιλάκι;»

Αυτή ψηνότανε και τέλος πάντων αφού ρίξαμε κάτι άγρια γλωσσόφιλα της λύνω το κορδονάκι από το πάνω μαγιό. Έμεινα με το θέαμα που είχαν οι βυζάρες της! Τεράστιες, στρογγυλές, να ανεβοκατεβαίνουν καθώς ανέπνεε, οι ρώγες της σκληρές και κόκκινες, μεγαλύτερο και καλύτερο από στήθος εικοσάρας.

Άρχισα να γλύφω και να πιπιλάω, να βάζω το κεφάλι μου και νιώθω τον πούτσο μου να σηκώνεται. Ο αδελφός μου μπαίνει μέσα και κάνει:

-    «Ε, ρε παρτάκια, την θες όλη δικιά σου;»

Αυτή δε γούσταρε αλλά εγώ ήμουν τόσο τρελά καυλωμένος που δεν άντεξα, κατέβασα το μαγιό και της έβαλα την ψωλή στο στόμα. Ο αδελφός μου πήρε κι αυτός σειρά και άρχισε το γλυφομούνι. Στο καπάκι έρχονται και οι άλλοι δυο και δεν ήθελαν πολύ, ο ένας την πήρε από τον κώλο και ο άλλος την έβαλε να του τον παίζει.

Αυτό έγινε για λίγο και στο τέλος τη χύσαμε, στα μαλλιά, στο λαιμό, στις βυζάρες της, στο κωλαράκι της, παντού. Μετά εγώ και ο αδελφός μου που την έγλυφε είπαμε ότι θέλουμε και εμείς λίγο κωλαράκι και ότι έπρεπε να τσιμπουκώσει τους άλλους δυο. Αυτή άρχισε να ουρλιάζει λέγοντας ότι δεν μπορούσε δυο μαζί αλλά εμείς είχαμε καυλώσει απίστευτα.

-    «Δεν θα μας πεις εσύ μωρή καριόλα από που θα σε γαμήσουμε και πόσοι κιόλας! Εσύ είσαι απλώς μια πουτάνα που μας ικανοποιεί»

Καλά εκεί έπεσε η φωνή αλλά κατά βάθος την έβρισκε. Της βάλαμε λοιπόν, (με κάποια δυσκολία) και οι δυο τις πούτσες στον κώλο, (μόνο τα πουτσοκέφαλα χωρέσανε) ενώ οι άλλοι δύο της χώνανε τις πούτσες τους στο στόμα. Αυτή προσπαθούσε να τις γλύψει και τις δυο ενώ εμείς της λέγαμε:

-    «Ντροπή σου μωρή γαμιόλα, να σε παίρνει ένα ολόκληρο σόι!» 

Τελικά αφού ξανάχυσαν τα αδέλφια μου πάνω της την αφήσαμε λίγο κάτω να ηρεμήσει.
Μετά από πέντε λεπτά όμως θέλαμε κι άλλο γι' αυτό την βάλαμε να ανοίξει με τα χέρια της το μουνάκι της και φτύσαμε μέσα με δύναμη. Κατεβήκαμε στην κουζίνα και πήραμε κουτάλια, πήγαμε στο μπάνιο βρήκαμε χτένες και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς και της τα χώσαμε μέσα στο στενό της μουνάκι. Ύστερα φτύσαμε μέσα με όλη μας τη δύναμη. Τελικά αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι άλλο. Της κλείσαμε τα μάτια και αποφασίσαμε με κλήρο ποιος θα τη γαμήσει.
Την προκαλέσαμε να βρει ποιος το έκανε. Αν έβρισκε λάθος θα συνεχίζαμε να την γαμάμε αλύπητα.

Ο κλήρος έπεσε σε μένα και αφού έχωσα τα δάχτυλα μου στο μουνάκι της και έγλυψα τα χύσια της (της έδωσα κι αυτής να γλύψει λίγο) ξεκίνησα να την σκίζω κυριολεκτικά. Της τον έχωσα όλο μέσα και κουνιόμουνα με βία μέσα της! Τελικά τελειώσαμε μαζί και ήταν μια μοναδική αίσθηση. Τα αδέλφια μου μας μπανίζανε και τραβάγανε αλύπητη μαλακία (σε κάποια φάση νομίζω ότι ο μεγαλύτερος τον έπαιξε σε έναν αλλά δεν πρόσεχα γιατί έσκιζα την καυλίτσα) Αυτή ούρλιαζε:

-    «Σκίσε με, σκίσε με! Μην με λυπάσαι την πουτάνα!»

Εμείς φωνάζαμε όλοι για να μην καταλάβει:

-    «Μόνο για να τρως πούτσες είσαι. Μόνο για να σου την χώνουν. Μόνο στο γαμήσι είσαι καλή. Την επόμενη φορά θα φέρουμε όλη την παρέα να σε πάρουμε ομαδικά, έξω στο μπαλκόνι να μάθουν όλοι τη καριόλα είσαι!»

-    «Ναι, ναι, το αξίζω. Αχ, η ψωλάρα σου με τρελαίνει!»

Δεν κατάφερε να βρει ποιος ήμουνα και τελικά συνεχίσαμε τα τσιμπούκια, να της γλύφουμε το σώμα (γεμάτο χύσια) και τις βυζάρες αλλά ήμασταν πτώματα όλοι για να συνεχίσουμε το γαμήσι.

Ήταν τέλεια εμπειρία. Χύσαμε τέσσερις-πέντε φορές όλοι και αυτή ήρθε σε πολλαπλούς οργασμούς. Τελικά πήγαμε όλοι να πλυθούμε. Με τα αδέλφια μου δεν το συζήτησα ποτέ. Όσο για την μικρή, δεν την έχω ξαναδεί αλλά πολύ θα ήθελα να ξαναπεράσουμε τόσο καλά.

Ένιωθα λίγο αμήχανα για τα αδέλφια μου αλλά τι σκατά, λίγες ήταν οι φορές που τραβήξαμε ομαδική μαλακία ή που τις μετράγαμε;

Ήταν τόσο ωραία εμπειρία. Αργότερα την θυμόμουν και καύλωνα και μόνο στην σκέψη.

O Εκβιασμός της Βίκυς

 

Εργάζομαι σε ένα γραφείο, όπου φυσικά υπάρχουν άντρες και γυναίκες. Κάποιες από αυτές, είναι ωραία κομμάτια, και δε νομίζω ότι θα έλεγε κάποιος όχι στο να πέσει κανα πουτσίδι.

Η ιστορία που θα σας περιγράψω (και δεν σας λέω αν είναι αλήθεια ή όχι) έχει να κάνει με την Βίκυ, μια νέα συνάδελφο, που ήρθε στην ομάδα μας πριν περίπου 6 μήνες. Η Βίκυ, έχει ύψος 1,70, και δεν πρέπει να είναι παραπάνω από 55 κιλά (κάτι που με καυλώνει). Μάλιστα η συγκεκριμένη είναι milf, με 2 παιδιά.


Από σώμα είναι πολύ αδύνατη, με καλό κωλαράκι, και μικρό στητό βυζάκι. Μάλιστα, συνηθίζει να φοράει μπλουζάκια και πουκάμισα με χαμηλό ντεκολτέ. Πολλές φορές έπιανα τον εαυτό μου να χαζεύει τα βυζάκια, και να προσπαθώ να δώ αν θα φανεί η άκρη της ρόγας στο σουτιέν.

Είχα προσπαθήσει σε διάφορες εταιρικές εκδηλώσεις να δώ αν γαμιέτε ή όχι, αλλά μάλλον ήταν στο όχι! Θα πρέπει εδώ να τονίσω ότι το αφεντικό μας, δεν την γούσταρε (του την φορτώσανε σαν πρόσληψη) και έτσι την είχε πάντα στην μπούκα. Πρόσφατα έκανε μια χοντρή μαλακία, που ίσως να τις στοίχιζε και την δουλεία της. Για καλή της (και κακή της) τύχη, μπορούσα να το καλύψω.

Όταν η Βίκυ το κατάλαβε αυτό μου ζήτησε να την βοηθήσω, αλλά δεν ψηνόμουν να το κάνω, μέχρι που είπε ότι «είμαι απελπισμένη, ότι θες, μόνο βοήθαμε σε παρακαλώ να μην το μάθουν». Ε, και εγώ αποφάσισα να βοηθήσω, με αντάλλαγμα φυσικά.

Την επόμενη εβδομάδα ήταν η βδομάδα που προχώρησα τον εκβιασμό μου!
Βίκυ, μου χρωστάς της είπα.
Σάστισε, και μετά μου είπε βέβαια. Για το υπόλοιπο της ημέρας δεν τις είπα τίποτα, μέχρι που φτάναμε στο τέλος της ημέρας. Όταν είχαμε μείνει μόνοι μας, την φώναξα, Βίκυ, για έλα.
Πες μου, ήρθε η ώρα να ξεπληρώσεις. Ξεροκατάπιε, και είπε ναι, πες μου.

Γδύσου,, της είπα, και έμεινε Μαλάκας.
Όχι μου φώναξε. Σκασμός, γιατί αλλιώς θα μαθευτεί η μαλακία σου. Εσύ δεν μου είπες ότι θες? Δεν μίλησε, πέρασε περίπου μισό λεπτό και άρχισε να ξεκουμπώνει το πουκάμισο της. Καύλωσα αμέσως!
Η πουτάνα, είχε πλάκα κοιλιακούς, αν και μάνα με 2 παιδιά! Φόραγε ένα ωραίο λευκό σουτιέν, το οποίο δεν το χρειαζόταν καθώς τα βυζάκια της ήταν μικρά και στητά.

Σαν καλή ψώλα, δεν χρειάστηκε να της πω για το παντελόνι, και αμέσως άρχισε να το ξεκουμπώνει. Σε λίγο ήταν πλέον με το λευκό το στριγκάκι της, και πλέον μπορούσα να δω το τατουάζ πάνω από το κωλαράκι της (Πουτάνα, ξύλο και πουτσο που θα φας).
Έλα κοντά μου, της είπα, και φυσικά ήρθε. Ήταν φανερά σοκαρισμένη, και αναστατωμένη, και με τρεμάμενη φωνή μου λέει, εντάξει?, είναι αρκετά?
Όχι μωρό μου, και τότε σηκώθηκα και κατέβασα το παντελόνι μου. Εκεί ήταν που κατάλαβε ότι θα πέσει πούτσος!

Της έσπρωξα το κεφάλι κάτω και άρχισε να μου τον γλύφει. Εκεί ήταν και που της ξεκούμπωσα και το σουτιέν. Αφού μου τον έγλυψε και τον σάλιωσε καλά, την έβαλα να βγάλει το στριγκάκι της, και την έφερα να κάτσει πάνω μου (εγώ σε καρέκλα). Το μουνάκι της στενό, και όχι ιδιαίτερα υγρό. Έκατσε, και δεν την άφησα να ανεβοκατέβει, γιατί ήθελα να γλύψω τα βυζάκια της. Υπέροχα, όλο στο στόμα, και τρελό δάγκωμα στην άκρη τους, σε βαθμό που βόγκηξε από τον πόνο.

Μετά από αυτό, την άφησα να ανεβοκατεβαίνει στην πούτσα μου, όπου μετά από λίγο έγινε υγρό το μουνάκι της.
Σου αρέσει Βίκυ έ? Το πρόσωπο της έλεγε όχι, αλλά το μουνάκι της ναι!
Αφού την γάμησα ξαπλωμένη στο γραφείο, κατάλαβα ότι θα χύσω, και έτσι της είπα, γύρνα, και αμέσως της τον κάρφωσα στο κώλο! Ααααχ, ήταν η κραυγή της, και φυσικά δεν σταμάτησα να τη γαμάω μέχρι που άδειασα τα καυτά μου χύσια στο κωλαράκι της.

Η βίζιτα ήταν η θεία μου (Μέρος 2ο)


 Η ωρα της αναμονής δεν κυλούσε με ανησυχία όπως θα περίμενα,αλλα μάλλον με χαλαρότητα και έντονο ερεθισμό. Το μόνο μικρό μου άγχος, ηταν το κατα ποσο θα ήταν διακριτική η πρόσβαση της βίζιτας στο διαμέρισμα, αν μας πάρουν χαμπάρι απο την πολυκατοικία ή αν θα τη δει κανείς να ανεβαίνει.


«Αλήθεια πως αναγνωρίζει κανείς ένα call girl αν το συναντήσει στο δρομο ?» αναρωτήθηκα.

Καθιστός στον καναπέ του καθιστικού του διαμερίσματος υπό τον διακριτικό ήχο του κλιματιστικού, συνέχιζα τις φαντασιώσεις μου κανοντας υποθέσεις για το πως θα ήταν η ώριμη κυρία της οποίας το κορμί θα απολάμβανα.Το οργανο μου ηταν σε μεγάλες πιένες.

Ειχα αποφασίσει να παραμείνω με το μποξεράκι χωρίς παντελόνι και έτσι να υποδεχθώ την Ράνια, απελευθερομένος επιτέλους απο καθωςπρεπισμό που δεν θεωρούσα οτι ταίριαζε με την περίσταση – την πληρωνα για την γαμήσω και θα την περίμενα με το κοντάρι όρθιο και ετοιμοπόλεμο.

Ετσι καθώς καθόμουν και με τον ιδιόρυθμο τρόπο που λειτουργεί καμμιά φορά το ανθρωπινο μυαλό σε στιγμές φόρτισης, μου πέρασε αστραπίαια ( αλλα αισθητά ) η σκέψη :
“Φαντάσου λέει η βίζιτα να είναι η θεία Μαίρη”

Η σκέψη οσο αστραπίαια ήρθε αλλο τοσο γρήγορα έφυγε, οταν ο αλλος μου εαυτός με επανέφερε στην πραγματικότητα, επισημαίνοντας μου οτι απόψε θα πραγματοποιούσα μια φαντασίωση μου, το σεξ με 40άρα και θα έπρεπε να το απολαύσω οσο το δυνατόν περισσοτερο. “Mόλις μπει η γκόμενα θα της χουφτώσω κατευθείαν τον κώλο” “ Θα γόυσταρα να την χύσω στη μούρη.Θα το δεχθεί ?” “Ακάποτο τσιμπούκι παιζει αραγε?”

Ο ήχος του κινητού διέκοψε το τραίνο των σκέψεων μου.

- Η κοπέλα είναι απο κάτω θα της ανοίξεις σε παρακαλώ? με ρώτησε η παιχνιδιάρικη φωνή της τηλεφωνήτριας.
- Σε ευχαριστω κούκλα.
- Καλά να περάσεις.

Ολα τα υπόλοιπα έγιναν σε απροσδιοριστο χρόνο.Ετρεξα στο θυροτηλέφωνο, ετρεξα με εντονο καρδιοχτύπι να ανοιξω την εξωπορτα, παρακολουθούσα τη φωτεινή ένδειξη του ασανσερ που εδειχνε οτι ανεβαίνει,η πόρτα άνοιξε…. και βρεθηκα στο καθιστικό ορθιος απέναντι απο την θεία Μαίρη.

Τα παντα ειχαν παγωσει και γύριζαν γύρω μου.Δεν ήξερα αν αυτό που ζούσα ήταν πραγματικοτητα ή αν πρωταγωνιστουσα σε ταινία με αντικείμενο τις σεξουαλικές μου φαντασιώσεις.

Η Μαίρη έκρυψε επιδέξια ενα φευγαλέο ξάφνιασμα που έδειξε να εχει αρχικά και έμεινε ορθια να με κοιτάζει με ενα βλέμμα επιδοκιμασίας μαζι με ενα απροσδιόριστα προκλητικό χαμόγελο.

- Πάντα χαίρεσαι όταν με βλέπεις αγορίνα μου! είπε με τα ματια
καρφωμένα στο φουσκωμένο μποξεράκι μου.
-……………..( είχα καταπιεί τη γλώσσα μου )

Φορούσε ενα ολόσωμο καλοκαιρινο κόκκινο φόρεμα αρκετά πανω απο το γόνατο, εκείνα τα πέδιλα με τις διαφανείς μπριτέλες και τα δάκτυλα των περιποιημένων ποδιών της με νύχια σε εντονο κόκκινο χρώμα.

- Μου επιτρέπεις βέβαια να καθίσω! συνέχισε και καθησε χαριζοντας μου ενα ακόμα απο τα υπέροχα σταυροπόδια της – αυτά που με εκαναν τουρμπο.

Το φορεμα ειχε ανασηκωθεί και πανω απο το ηλιοκαμμενο μπουτι της φαινόταν η μαυρη γραμμή απο το κυλοτάκι.

- Τι θα γίνει δεν θα μιλήσεις? με κοιταζε στα μάτια
- Δεν ξερω τι και αν πρεπει να πω.. ψέλλισα

Εβγαλε απο την τσαντα της ενα slimline και τό άναψε με την περίσσεια αυτοπεποιήθηση που εχει συνηθως αυτός ο τύπος των γυναικών.

-Χα..χα, μα μην κάθεσαι εκει, ελα εδω δίπλα μου για αυτό δεν με έφερες εδω?

Χτυπησε με το κατω μέρος της παλάμης της τη θεση διπλα της στον καναπέ. Χωρις δεύτερη σκεψη πήγα και κόλλησα το σωμα μου δίπλα της περιμένοντας απο εκείνη την επόμενη κίνηση. Εσκυψε και πλησιασε το στομα της στο αυτί μου ψυθιριζοντας :

- H θεία πουτάνα και ο ανηψιός πουτανιάρης. Ενδιαφέρον ακούγεται!

Ταυτόχρονα σχεδόν πέρασε το χερι της πανω απο το μποξεράκι και με αποφασιστικότητα μου χούφτωσε τον πούτσο.

- Νομίζω ότι έτσι είναι αρκετά καλύτερα…..ειναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα μεταξύ μας.

Με ανυπομονησία πέρασα το ένα χερι μου στο πλαι της προς την πλάτη αρχικά και κατεβαίνα προς τα κατω προς τους γλουτούς. Με το αλλο χάιδεψα τον λαιμό της προπαθωντας να κατεβάσω την μπριτέλα του φορέματος της.

-Καλύτερα απο τι εννοείς?

Τα εμπειρα δακτυλα της μου ανέβαζαν το T-shirt αφηνοντας με ημίγυμνο και έτοιμο να εκραγώ απο καύλα.

-Εννοώ οτι είναι προτιμότερο να με «πάρεις» ως πουτάνα, παρα να έρχεσαι σπιτι μου και μου ασπρίζεις τα εσώρουχα και τα καλσόν με το υπέροχο χύσι σου, καυλιάρικο αγοράκι μου.
-Ωστε.. ώστε έιχες καταλάβει ?

Ειχα ανέβει επανω της και φιλούσα με παθος και έγλυφα ολο το τμημα του κορμιού της απο τον λαιμο μεχρι τα tanlines του επάνω μέρους του στηθους.Το φόρεμα είχε κατέβει ως την μέση και το Bra ανοιξε αφήνοντας τα μπαλκονάτα στήθη της ακριβώς σε αποσταση αναπνοής απο την γλώσσα μου.

-Ναι τεκναρα μου, και κολακευόμουν ιδιαίτερα οταν συνηδειτοποιούσα οτι με παίρνεις μάτι.Εξάλλου αυτη είναι η δουλειά μου. Θελω όμως το σπέρμα σου να το νιώσω και επάνω μου και μέσα μου.

Με μανία ρούφηξα την μία ρωγα ή οποία σκλήρυνε σχεδόν αμέσως και στην συνέχεια κατευθύνθηκα για να ρουφήξω και την επόμενη γλύφοντας το ενδιάμεσο «έδαφος». Ταυτόχρονα ένιωσα τα δακτυλά της να μου αγκαλιάζουν το περήφανο δόρι, και τοτε άκουσα και την ανάσα της να γίνεσται πιο αργή και πιο βαριά.

(…συνεχίζεται…)

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Κρυφό γαμήσι


 Ήρθε από πίσω μου, ενώ ήμουν αποσχολημένη και τακτοποιούσα κάποια πράγματα στο γραφείο μου. Τύλιξε τα χέρια του γύρω από τη μέση μου και μου ψιθύρισε στο αυτί μου:


-Σε θέλω..

Το σώμα μου αντέδρασε αμέσως. Το στήθος μου πρήστηκε, μια ζέστη με διαπέρασε και η αναπνοή μου έγινε πιο γρήγορη. Η καρδιά μου χτυπούσε άγρια όταν άρχισε να δαγκώνει και να γλύφει το αυτί μου, δίνοντας μου χρόνο για να αντιδράσω στην πρόταση του. Έχοντας ακόμα τα χέρια του γύρω από την μέση μου, γύρισα και τον κοίταξα βαθιά στα μάτια και έβαλα και τα δικά μου χέρια γύρω από το λαιμό του και μετά ακολούθησαν τα χείλη μου στο ίδιο σημείο.

-Πάρε με λοιπόν.. του είπα με κομμένη την ανάσα.

Με φίλησε με πάθος, μετακινώντας γρήγορα την γλώσσα του μέσα και έξω από το στόμα μου με λαχτάρα, ενώ έσπρωχνε το σώμα μου κόντρα στο γραφείο. Τώρα που με είχε πλησιάσει περισσότερο, μπορούσα να αισθανθώ τον σηκωμένο πούτσο του και καταλάβαινα πως ήθελε την ζεστασιά του μουνιού μου. Έβαλε το ένα του χέρι κάτω από τα ρούχα μου και όπως ήταν κρύο ανατρίχιασα από το άγγιγμα του. Άρχισε να αγγίζει το στήθος μου με το παγωμένο χέρι του, ενώ με το άλλο μου έβγαλε το πουκάμισό μου και αφού το πέταξε μακριά μου ξεκούμπωσε το σουτιέν μου. Στα μάτια του είχε φωτιά όταν έσκυψε και πήρε το στήθος μου στο στόμα του και άρχισε το πιπίλισμα. Έσκυψα το κεφάλι μου πίσω από την ευχαρίστηση και βόγγηξα. Ο ήχος από το βογγητό μου τον έφερε πίσω στην πραγματικότητα και ενώ γύρισα το κεφάλι μου προς το μέρος του, συνέχισε να με φιλάει στο στόμα. Όπως κατέβηκε και φίλησε το λαιμό μου, μου ψιθύρισε στο αυτί μου:

-Γιατί είμαστε ακόμα ντυμένοι?

Ξεκούμπωσα την ζώνη του και το παντελόνι του άρχισε να γλιστράει κάτω. Έβγαλε το πουκάμισό του, το έριξε στον καναπέ και μου έκλεισε το μάτι. Ενώ κοίταζα το μποξεράκι του, ξεκούμπωσα το παντελόνι μου και ανάσανα με ανακούφιση γιατί ήταν πολύ στενό για να τονίζει τους μεγάλους γοφούς μου. Τον είδα να με παρατηρεί και να είναι απόλυτα γοητευμένος από το σώμα μου. Τώρα, φορούσα μόνο τα κόκκινα εσώρουχα μου που ήταν από λεπτή και διάφανη δαντέλα. Με έσπρωξε πάλι και με την καθοδήγηση του, κάθισα επάνω στο γραφείο και εκείνος τύλιξε τα πόδια μου γύρω του. Τράβηξα το μποξεράκι του και όταν του το έβγαλα είδα ότι η στύση του ήταν τόσο όμορφη που το μόνο που μπορούσα να το κάνω, ήταν.. να προσκυνήσω..

Τον μετακίνησα στο πλάι και άλλαξα θέσεις. Του είπα να ακουμπήσει στο γραφείο και έβγαλα το εσώρουχό μου. Όταν το είχα κάνει, εκείνος άρχισε να χαϊδεύει τον πούτσο του που τον είχε έξω για μένα. Του έπιασα τα χέρια και τον σταμάτησαν να το κάνει και έπεσα αμέσως κάτω στα γόνατά μου.

Άρχισα με το γλείψιμο πάνω και κάτω στο μακρύ και λεπτό πούτσο του. Η αντίδραση του ήταν έντονη. Όπως τον είχα στο στόμα μου, μπορούσα να αισθανθώ πως σε κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε, η στήση του ήταν και πιο έντονη και ο πούτσος γινόταν όλο και πιο σκληρός, αν και δεν είμαι σίγουρη πως αυτό ήταν δυνατό να γίνει, γιατί ήταν ήδη τεράστιος . Τον άρπαξα με το χέρι μου και άρχισα χαϊδεύοντας τον να του τον παίζω. Κάνοντας αυτό, άρχισα να του τον πιπιλάω στην κορυφή, στο κεφάλι και να κάνω εναλλαγή μεταξύ γρήγορου και αργού γλυψίματος, κάνοντας τον να με ικετεύει να μην σταματήσω. Σε λίγα λεπτά, όταν ήταν έτοιμος να χύσει, του τον στριφογυρίσα στο στόμα μου, κάθισα στο γραφείο και τον ανάγκασα τον βάλει στον κόλπο μου που έσταζε και δεν μπορούσε να περιμένει άλλο.

Ξέροντας ότι αυτό ήταν το φόρτε του, άρχισε να πιέζει τον εαυτό του για να κρατήσει λίγο περισσότερο για να με ευχαριστήσει και εμένα. Έμπαινε βαθιά μέσα μου και μετά τραβιόταν έντονα έξω, κάνοντάς με να φωνάζω το όνομά του, σιγά στην αρχή, μετά να ουρλιάζω, μετά πιο γρήγορα, πιο σκληρά και μετά, ω ναι! Με όλη του τη δύναμη έχυσε μέσα μου, τα υγρά του τα αισθάνθηκα ζεστά και υπέροχα μέσα στο μουνί μου και με την τελική του ώθηση εγώ κορυφώθηκα από κάβλα και ήθελα να χύσω μαζί του. Αυτή η καινούργια υγρασία ήταν τόσο ζεστή για μένα που με τρέλλανε.. Ξαπλώσαμε στο χαλί του γραφείου μου και έχυσα μέχρι που ούρλιαζα για έλεος και να μην βγει ποτέ από μέσα μου.

Μετά από μερικές στιγμές που η ανάσα μου είχε αρχίσει να γίνεται καλλίτερη, ανέβηκα σιγά-σιγά επάνω του. Τον φιλούσα στο στήθος, στο στομάχι του, και φυσώντας τον απαλά, ο κρύος αέρας επάνω στον πούτσο του τον έκανε να εξακολουθεί να έχει σκληρό και σηκωμένο πούτσο. Τότε εγώ όπως ήμουν ανεβασμένη επάνω του, ανασηκώθηκα και τον κάρφωσα πολύ αργά όλον μέσα μου. Αυτό το αίσθημα του σηκωμένου και σκληρού πούτσου του μέσα μου με έκανε και έγινα άγρια. Προσπάθησα να κρατήσω το πάθος μου σε αργές κινήσεις, αλλά ένιωσα τόσο κοντά στην κορύφωση και στον οργασμό, που πάλι τον οδήγησα με τον τρόπο μου να κάνει ορισμένες από τις κινήσεις που ήξερε πως ήταν καθοριστικές για μένα αυτή τη στιγμή.

Εγώ απλά έγειρα προς τα πίσω, σχηματίζοντας αψίδα με την πλάτη μου και βάζοντας τα χέρια μου πάνω από το κεφάλι μου και πίσω στον λαιμό μου, δίνοντάς του μια πλήρη εικόνα από το στήθος μου και την κοιλιά μου. Αυτός κρατούσε κόντρα και με δύο – τρία πηδήματα επάνω του, έχυσα ξανά.

Είμασταν και οι δυο μας ξαπλωμένοι μαζί στο πάτωμα του γραφείου βαριανασαίνοντας και αναστενάζοντας, απλά κρατώντας ο ένας τον άλλον αγκαλιά μέχρι που αποκοιμηθήκαμε, γυμνοί, πνιγμένοι στο άρωμα του έρωτα, που τον ζούσαμε μόνο στο γραφείο και πάντα κλεφτά..

Τα τυχερά του σούπερ μάρκετ

 

Με λένε Χρήστο,είμαι 28,1.92 ύψος,καστανός και κανονικά κιλά.Τα περιστατικά ξεκίνησαν πριν από δυο εβδομάδες περίπου και εντός της βδομάδας που πέρασε απογειώθηκαν…. Την προηγούμενη τρίτη είχα πάει σε γειτονικό σούπερ μάρκετ για τα απαραίτητα ψώνια αφού μένω μόνος. Καθώς περιτρυγύριζα και έβαζα τα ψώνια στο καρότσι είδα μια καμπυλάτη γυναίκα.1.65 ήταν περίπου,ξανθιά βυζαρού και κωλαρού κοντά στα 40,μπορεί και λίγο παραπάνω. Τρελλή μιλφάρα,προσεγμένη όσο δε πήγαινε.Με τα πεδιλάκια της,νυχάκια βαμμένα. Φόραγε ένα φορεματάκι εφαρμοστό και το στρινγκάκι της διαγραφόταν… Είχα σαστίσει. Περπάταγα αργά για να χαζεύω την κωλάρα της.

Κάποια στιγμή ανταμώσανε τα μάτια μας αλλά έκανε την κινέζα και κοίταζε αλλού. Με είχε καβλώσει όσο δε πήγαινε. Ήθελα να τη σκίσω. Πήγα σκοπίμως πίσω της στο ταμείο και εκεί άρχισε να τρουλώνει το κώλο της.. Θα έχουμε κάνα ατύχημα λέω…
Έφυγα προς το αμάξι και πήγα σπίτι. Μετά από 2 μέρες την είδα πάλι στο σούπερ μάρκετ.Το ντύσιμο της ανάλογο…Πρέπει να κινηθώ,σκέφτομαι.
Πάλι περιφερόμουν και κάποια στιγμή τη βλέπω που έψαχνε κάτι στα ράφια με τα καθαριστικά.
-»…. Πάρτε.Καθαρίζει όπως κανένα»της λέω.
-»Λες;το…. παίρνω συνήθως.»Απαντάει σοβαρή.
-»ε δοκιμάστε κάτι καινούριο….»της λέω μεταξύ πονηρού και σοβαρού.
-»Γιατί όχι???…»λέει όλο γελάκια
-»Χρήστος,Χάρηκα»Της είπα.
-»Παρομοίως,Στέλλα»Απαντάει γελαστή.
Προχωρήσαμε προς το ταμείο και μου έλεγε διάφορα.Κατάλαβα ότι ψήνεται για κατάσταση όταν μου είπε ότι λείπουν τα παιδιά της από το σπίτι και καθόση ώρα μιλάγαμε κοίταζα τα βυζιά της και αυτή τα πρόβαλε περίφανα.

Σκοπίμως κάνω να πάρω προφυλακτικά και παίρνω μια 6αδα.
-»Ορεξάτος είσαι βλέπω»λέει και γελάει.
-»ό,τι μπορώ κάνω…»της λέω.
Πήγαμε στο ταμείο,πήρα κατάλληλη θέση και χάζευα τις βυζάρες της όσο πέρναγε τα πράγματα από το ταμείο.Είχα καβλώσει και το κατάλαβε και μάλλον της άρεσε και συνέχισε ακόμα πιο επιδεικτικά.
Αφού πληρώσαμε τη ρώτησα που μένει και της πρότεινα να τη πάω με το αμάξι εφόσον ήταν με τα πόδια από ότι έμαθα.Μπήκαμε στο αμάξι και ξεκίνησαμε.

-»Διακοπές δεν έχει φέτος?»τη ρώτησα
-»Θα φύγω στις 10 του μήνα να πάω στα παιδιά στη Λήμνο,εσύ?»μου είπε
-»Μέχρι τώρα τίποτα δεν έχω κανονίσει.Θα δω»της απάντησα.
-»Μάλιστα!»απάντησε.
Όσο οδηγούσε χάζευα διακριτικά τις μπουτάρες και τις βυζάρες της, αλλά μάλλον το κατάλαβε και τα τόνιζε και αυτή διακριτικά.Είχα καβλώσει τέρμα και προσπαθούσα να κρατηθώ.
Φτάσαμε σπίτι της,μια τυπική μονοκατοικία και ξεφόρτωσε τα πράγματα.Έρχεται στο παράθυρο μου προστάζει τα στήθη της,κυριολεκτικά
-»έλα να κεράσω ένα καφέ για το ευχαριστώ!!»

Ξεκίνησα να σκέφτομαι διάφορα για τα επόμενα κλάσματα του δευτερολέπτου ….
-»Ναι,γιατί όχι.Περίμενε μόνο να παρκάρω το αμάξι.»απάντησα.
-»Βάλε το μέσα,στο πάρκινγκ.»
Παρκάρω και μπαίνουμε μέσα.Το σπίτι ήταν εντυπωσιακό,ωραία διακοσμημένο με γωνιακούς καναπέδες,τραπεζάκια,βιτρίνες.
Βάζει τα πράματα στο ψυγείο και καθόμουν στον πάγκο της κουζίνας.Εκεί με τρέλλανε.Τι στηνόταν στα 4,τι έσκυβε…Αφού τελείωσε προχώρησε προς την καφετιέρα.
-»Τι να σου φτιάξω?»ρώτησε.
-»Αν δεν είναι κόπος,θέλω έναν καπουτσίνο φρέντο περιποιημένο»της είπα.
-»Α ωραία,θα φτιάξω και σαντιγύ.»απάντησε με νάζι και υποννοούμενο

Έκανε τα μαγικά της εκεί πέρα και της λέω
-»Η τουαλέτα?που είναι?»
-»Μισό να πάω να δω αν είναι όλα εντάξει.Έχω μια στίβα άπλυτα,και δεν μ’αρέσει να τα βλέπουν.»απάντησε
Πάει μέσα για λίγο.Και επιστρέφει. Παρατηρώ ότι η πουτάνα έχει βγάλει το σουτιέν της…. Εδώ είμαστε.ήμουν σίγουρος ότι θα τη πήδαγα. Απλά έπρεπε να πάω τουαλέτα να σκεφτώ κάτι καλό να της πώ,αν και ήμουν σίγουρος ότι θα με «βοηθούσε» ή ότι θα μου το έλεγε εκείνη.
Πάω και βλέπω μια λεκάνη με ένα μαύρο διάφανο στρινγκάκι κορδόνι με κρίκους και το σουτιέν της.Εδώ είμαστε λέω.Κάνω την ανάγκη μου και γυρνάω σκεπτόμενος το στρινγκάκι που είδα.
-»Αυτό το στρινγκάκι που φοράς δέν είναι κορδόνι?»τη ρώτησα
-»Πως δεν είναι,είναι και το αγαπημένο μου!!»απάντησε.Εκεί λέω πάμε,φουλ επίθεση.
-»Για να το ελέγξω.»Της είπα.

Σηκώνει το φορεματάκι της και μου τρουλώνει το κώλο της.Ήταν πολύ καλύτερος από ότι φαινόταν κάτω από το φόρεμα. Τον χαϊδεύω,πάω πάνω από το μουνάκι της και την νιώθω μούσκεμα. Χαϊδεύω και τις βυζάρες της πάνω από το φόρεμα και ήταν τούμπανες. Σφιχτές,μεγάλες και με ρόγα απίστευτη. Κανονική σε μέγεθος και τέρμα σκληρή. Της βγάζω το φόρεμα και της γλύφω το λαιμό,ξεκινάει να βαριαναστενάζει και να δαγκώνεται.
-»Γύρνα.»Της είπα.
-»Όοοοοοοοοοοχχχχχχχχιιιιιιιιι…..»μου είπε περιπεκτικά καθώς τριβόταν πάνω μου.
Ε δεν ήθελα και πολύ..Τη γυρνάω απότομα και ξεκινάμε τα γλωσσόφιλα ενώ χούφτωνα τη κωλάρα της και ό,τι άλλο έβρισκα. Ομολογώ ότι η αίσθηση της κωλάρας της όσο την χούφτωνα γινόταν όλο και καλύτερη. Της σκίζω το στρινγκ,πράγμα που την κάβλωσε από ότι κατάλαβα από την κραυγή έκπληξης που ξεφώνισε και την βάζω να κάτσει στο τραπέζι. Της βάζω δάχτυλο στο μουνί της πού ήταν μούσκεμα και έκαιγε.

-»θες να δεις αν είμαι καβλωμένη?»μου λέει
-»όχι να σε προετοιμάσω κι άλλο για το σκίσιμο θέλω.»της είπα και ξεκινάω να της γλύφω τις ρόγες.Τι αίσθηση…Προχώρησα προς τα κάτω και πήγα στο φρεσκοξυρισμένο της μουνάκι..Την έγλυφα και έτρεμε.
-»Σήκω!!Πάμε στο καναπέ!!»μου είπε.
Ανάβει το κλιματιστικό,με ξαπλώνει και με γδύνει.Γονατίζει,μου φτύνει το πούτσο και ξεκινάει να με τσιμπουκώνει με λύσσα.Έκανε σα τρελλή.Της έπαιρνα τα χέρια για να με τσιμπουκώνει μόνο με στόμα και κάβλωνε και άλλο.Της πίεζα το κεφάλι,πνιγόταν,τραβιόταν μου έφτυνε το πούτσο πάλι και συνέχιζε πιο άγρια ενώ με κοίταζε στα μάτια.Δεν άντεχα ήθελα να ξεδώσω.
-»Μη κουνιέσαι»της είπα.Της πιάνω το κεφάλι και αρχίζω να της γαμάω το στόμα κυριολεκτικά.Πήγαινε να τραβηχτεί και δεν την άφηνα.Την είδα να δακρύζει και συνέχισα για λίγο ακόμα.Τραβήχτηκε,είχε πνιγεί,έβηχε.
-»Έλα για 69!»της είπα.Εκτελούσε χωρίς να μιλάει.μόνο βόγγαγε.Το να χαζεύω τη κωλάρα της,να την γλύφω και να σπαρταράει από κάβλα ενώ με τσιμπούκωνε ήταν άλλη αίσθηση.Της έβαζα δάχτηλα και λύσαγε.Όποτε της έριχνα παλαμιές στη κωλάρα δαγκονόταν και έσταζε κι’άλλο το μουνάκι της.Με έβαλε σε σκέψεις το γεγονός ότι όποτε χάιδευα τη σούφρα της πάγωνε.Σταμάταγε,δεν έκανε τίποτα.

Δεν άντεχα άλλο,πλησίαζα.
-»Σήκω!θέλω να σε χύσω στο πρόσωπο και να σε βλέπω!!»της είπα και απλά υπάκουγε.
Γονάτισε και μου έγλυφε τα αρχίδια.
-»Δώστα μου όλα παντού!Κάνε με τη τελευταία πουτάνα!!»Μου έλεγε και τρελλαινόμουν.
-»Σε χύνω καριόλα!!ΣΕ χύνω!!»φώναζα.Την τράβαγα από τα μαλλιά και την έχυνα στο πρόσωπο.Έβγαλα πολύ πράμα.Τα μάζεψε όλα με το δάχτυλο της και τα κατάπιε ότι δεν πήγε μέσα στο στόμα της.
-»Μμμμμμμμ…Νόστιμα ήταν!!Έχουμε και συνέχεια όμως…»Μου είπε.
-»Έτσι θα σε αφήσω πουτάνα μου?»Της είπα.
-»Κάβλωσε με κι άλλο!Βρίζε με!!»Μου είπε.
Αυτό ήταν.Τη τράβηξα από τα μαλλιά να την σηκώσω , κατάλαβα τα γούσταρε τα άγρια,τη φίλαγα και ξανάρχισα να βάζω δάχτυλο στο μουνί της.Κάποια στιγμή ξεκινάω και για το κώλο της.
-¨Μη,όχι εκεί…Είμαι πολύ στενή και δεν έχω δοκιμάσει τίποτα!»μου είπε.
Άστραψα!!Αυτό ήταν.Είχαμε μεγάλο στόχο για τη βραδυά!! Όσο και αν μου έπεσε που την έχυσα,αμέσως κάβλωσα πάλι. Πιάνει τις καπότες από το κομοδίνο και μου φοράει μια,τη πετάω στο κρεβάτι και της ανοίγω τα πόδια. Της χάιδευα το μουνί με το πούτσο μου και την έβλεπα να τρέμει.

-»Γάμησε με!!Σκίστο μου!!Μη με ταλαιπωρείς άλλο τη γαμιόλα!!»έλεγε.
ξεκίνησα…λίγο αργα,σταμάτησα να πάρω καλή θέση για να δίνω με δύναμη και ξεκίνησα.
-»Αχχχ…Αχχχ..Αχχχ…Γάμε με!!!πιο δυνατά!!!Μη σταματάς!!!»φώναζε.
Ήμουν μια στο λαιμό και τα χείλια της και μια στις ρόγες της!!Είχε γίνει μούσκεμα από τον ιδρώτα.Σταμάτησα λίγο για να βάλω τα πόδια της κάτω από τα χέρια μου για να της ανοίγω το μουνί πιο βαθιά.
-»Όχι έτσι,πονάει»είπε….Τι ήθελε και το έλεγε….Έδωσα και άλλη πίεση.
-»Μου έσκισες το μουνί!!!Με ξεφτύλισες τη γαμιόλα!!!Γάμε με!!Σκίστο μου!!Σκίστο μου!!!Σε χύνω!!Σε χύνω!!»Φώναζε και νιώθω τα υγρά της στα πόδια μου.
-»Πουτάνα μου…ήθελες να με προκαλέσεις ε??»Της το λέω και την φτύνω στο πρόσωπο.Τρελλένεται.έχυνε κι άλλο.
-»Σήκω…στα 4!!»της είπα.
Παίρνει θέση και χαϊδεύει το μουνί της.Το σαλιώνει αν και ήταν ήδη μούσκεμα.Αυτό το ωραίο στενό μουνάκι με τα μικρά μουνόχειλα είχε πλέον ανοίξει για τα καλά.Ξεκινάω ενώ την είχα στα 4.Της τράβαγα τα μαλλιά,την βάραγα στο κώλο.Η πουτάνα οριόταν.

-»Αχχχ…Αχχχ…τι γαμήσι είναι αυτό γαμιά μου?Άκου το κρεβάτι!!Γάμα με!!!έλεγε και το μουνί της έχυνε…Σαλιώνω τα δάχτυλα μου ενώ την γάμαγα και κάποια στιγμή σταματάω και αρχίζω να της χαϊδεύω τη σούφρα.
-»όχι εκεί σου είπα!!!»φώναζε.Απλά τη χάιδευα μέχρι να το συνηθίσει,ξαναρχίζω και ξαφνικά της καρφώνω 2 δάχτυλα στο κώλο…
-»Με διάλυσες γαμιόλη!!»φώναζε…Δεν έπρεπε να με βρίσει…νευρίασα.Τη πηδάω ακόμα πιο δυνατά και τα δάχτυλα μου ήταν για κάνα δύο λεπτά στη σούφρα της να την ανοίξω.σταματάω και βγαίνω από μέσα της…
-»Γιατί σταμάτησες?τι έγινε?»Με ρώτησε..Η σούφρα της είχε χαλαρώσει πολύ.ήταν πλέον ό,τι έπρεπε.Την κάρφωσα..
-»ααααααααααχχχχχχχχχχχχχχ………με έσκισες ,με έσκισες!!!»Χτυπιόταν,κοπάναγε το στρώμα,το μαξιλάρι,σχεδόν έκλαιγε.
Ξεκινάω να τη πηδάω από το κώλο και βογγάει…
-»Ααααχχχχχχχ….τι έχανα η γαμιόλα??Τι γαμήσι είναι από κώλο???γάμησε με πιο δυνατά!!σκίσε μου το πάτο!!»
δεν άντεξα πολύ ακόμα.
-»Γύρνα!»

Έρχεται μπροστά μου και για πότε έβγαλε τη καπότα και ξεκίνησε να με τσιμπουκώνει για να τη χύσω ούτε που το πήρα πρέφα.Με ρούφηξε!!!Την έχυσα στο στόμα και τα κατάπιε όλα!!!
-»Ευχαριστήθηκα γαμήσι,σήμερα…»Μου είπε
-»Εγώ να δείς,αλλά δεν τελείωσε»Της είπα και χαμογέλασε.
-»Θέλω να με ξεκωλιάζεις!!!θέλω να με κάνεις τη πιο ξεφτιλισμένη πουτάνα!!»είπε και πήγαμε για μπάνιο,χαλαρώσαμε και συνεχίσαμε με παρόμοια γαμήσια μέχρι το ξημέρωμα.την επόμενη μέρα που ξαναπήγα να τη γαμήσω δε μπορούσε να περπατήσει…γιατί άραγε???
Τέτοια γαμήσια συνεχίζονται μέχρι και σήμερα και θα συνεχίζονται καμπόσες μέρες ακόμα.Μου δήλωσε ότι με περιμένει και μια έκπληξη πριν φύγει ή μόλις γυρίσει από διακοπές.
Τη περιμένω πως και πως.

Η φίλη μου ήταν καύλα






 Είμαι η Ναταλία και αποφάσισα να σας στείλω τη δική μου ιστορία που συνέβη πρόσφατα.Εδώ και 5 χρόνια κάνω κολλητή παρέα με τη Μαριάννα, η οποία είναι μια πανέμορφη ξανθιά κοπέλα με τέλειο σώμα. Κι εγώ όμως δεν είμαι άσχημη, είμαι μελαχρινή, 1.74 και αθλητικό σώμα. Με τη Μαριάννα μας συνέδεε πάντα μια πολύ δυνατή σχέση,εμπιστευόμασταν η μια την άλλη και γενικά περνούσαμε πάντα ωραία όταν ήμασταν μαζί. Κατά καιρούς πειραζόμασταν και πετούσαμε διάφορα σεξουαλικά υποννοούμενα,όμως πριν λίγες μέρες αυτό που έγινε δεν το φανταζόμουν ότι θα μπορούσε να γίνει ποτέ.


Η Μαριάννα μόλις είχε χωρίσει με αυτόν τον γελοίο τύπο που τα είχε και δε της φερόταν καθόλου καλά. Ήταν 11 το βράδυ όταν άκουσα το κουδούνι του σπιτιού μου να χτυπάει και ήταν εκείνη,όπως διαπίστωσα. Της άνοιξα,μπήκε μέσα πέφτοντας στην αγκαλιά μου κλαίγοντας. Δε ξέρω κι εγώ πόση ώρα ήμασταν έτσι. Κάποια στιγμή την οδήγησα προς το καναπέ και τη ρώτησα τι συμβαίνει.Μου είπε ότι χώρισε και ότι δεν ήταν καθόλου καλά,ένιωθε ότι είχε επενδύσει σε έναν άνθρωπο που δεν άξιζε. Εγώ της σκούπισα τα μάτια και της μιλούσα για να τη κάνω να ξεχαστεί (με σκότωνε να τη βλέπω έτσι).

Ήμασταν αγκαλιά στο καναπέ για αρκετή ώρα και κάποια στιγμή χτύπησε το κινητό μου και πήγα να το σηκώσω. Όταν γύρισα τη βρήκα να με περιμένει και άρχισε να μου λέει ότι μόνο εγώ τη νοιάζομαι,ότι μ’αγαπάει και δε θέλει να με χάσει και ότι είμαι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή της. Εγώ πάλι τη πλησίασα και την αγκάλιασα και εκείνη γύρισε και μου ψιθύρισε στο αυτί «Θέλω να κάνουμε έρωτα.Σε θέλω.» ,εγώ τη κοίταξα απορημένη,αλλά πριν καλά καλά καταλάβω τι γινόταν,εκείνη γύρισε και με φίλησε. Ασυναίσθητα την φίλησα κι εγώ.


Άρχισα να τη γδύνω και να τη χαϊδεύω απαλά.Ανέβηκα απο πάνω της και άρχισα να τη φιλάω και να τη γλείφω.Οι ρόγες της ήταν τόσο καυλωμένες που με καύλωσαν και μένα,άρχισα να γδύνομαι κι εγώ…Ήμασταν γυμνές πάνω στο καναπέ και φιλιόμασταν. «Θέλω να σου γλείψω το μουνάκι μωρό μου.» μου είπε. Άρχισε να με γλείφει τόσο ωραία που δε μπορούσα να σταματήσω να φωνάζω.
«Μαριάννα θα χύσω!!!» της φώναζα Εκείνη συνέχιζε να με γλείφει, μέχρι που έχυσα.

Στη συνέχεια,μου έβαλε δυο δάχτυλα μέσα μου και άρχισε να γαμάει το μουνί μου. Δεν ήθελα να σταματήσει.
«Θέλω να σε γαμάω έτσι κάθε μέρα.» μου είπε και γύρισε και με φίλησε, ενώ συνέχιζε να μου βάζει δάχτυλο.
«Αααχχχ Μαριάννα είσαι πολύ καλή,συνέχισε μωρό μου.» της φώναζα στη κυριολεξία. Έπαιζε τόσο όμορφα το μουνί μου που έχυσα και πάλι.Μετά την έβαλα να ξαπλώσει και άρχισα να της γλείφω κι εγώ το λαιμό,το στήθος και μετά το μουνί της…ήταν τόσο υγρό και την έγλειφα με μανία.
«Αχ Ναταλία,αχ μωράκι μου.» βογκούσε

Της έβαλα τρια δάχτυλα μέσα στο μουνάκι της. Τα έβγαζα και τα έβαζα με τέτοιο τρόπο που φώναζε σαν τρελή και με παρακαλούσε να συνεχίσω .Έχυσε και άρχισα να τη γλείφω. Έπειτα με γύρισε και αρχίσαμε να κάνουμε τη στάση 69,την έγλειφα και με έγλειφε…πόση καύλα!
Έχυσα πάνω στο πρόσωπό της κι εκείνη στο δικό μου. Στο τέλος αγκαλιαστήκαμε και εκείνη μου είπε..
«Θέλω να είμαστε μαζί και να το κάνουμε αυτό κάθε μέρα,θέλω μόνο εγώ να σε καυλώνω και να σε πηδάω.» Εγώ τη κοίταξα και τη φίλησα.Απο τότε είμαστε μαζί και περνάμε τέλεια.Καλύτερα απ’ότι έχουμε περάσει με τον οποιονδήποτε άνδρα.

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Όταν λείπει το αφεντικό


 Είμαι η Πένυ, 29 ετών, εμφανίσιμη, κόκκινα μαλλιά βαμμένα και μέχρι την πλάτη. Εργάζομαι σε μια εταιρεία, το αφεντικό μου έχει έναν γιο τον Νίκο, 26 ετών, κούκλος, ανεπτυγμένος, γενικά είναι άντρακλας, καστανά μαλλιά κοντά, ατημέλητο καρφάκι, και αρκετά ώριμος για την ηλικία του. Από την πρώτη στιγμή που τον είδα μου άρεσε και σε εκείνον άρεσα γιατί άρχισε να με φλερτάρει, αλλά πάνω από όλα είμαι ευπρεπής και δεν θα έκανα τίποτα με τον γιο του αφεντικού μου. Ο Νίκος όμως δεν έπαιρνε όχι για απάντηση.


Ο πατέρας του έπρεπε να ταξιδέψει και τον άφησε στην θέση του, εκει έγινε ότι έγινε, συνήθως τον έβλεπα με σπορ ρούχα έτσι όταν ήρθε το πρωι με γκρι παντελόνι, και πουκάμισο μαύρο με γραβάτα, ερεθίστηκα πραγματικά, ήταν σεξυ, με κάλεσε στο γραφείο του, και άρχισε να με φλερτάρει πάλι, εγώ ελαφρώς υποχωρημένη, παραδόθηκα, όλα πάνω του με τραβούσαν, το άρωμα του, ο ιδρώτας του.



Γονάτισα παραδομένη στην ηδονή, εκείνος στηρίχτηκε στο γραφείο, και έβγαλε τον πούτσο του από την τρύπα του φερμουάρ,ήταν τόσο ωραίος, πρησμένος, χοντροκομμένος τον έγλυψα κοιτώντας τον Ηρακλή στα μάτια, ο οποίος είχε το βλέμμα του θριαμβευτή, χαλάρωσε την γραβάτα του καθώς εγώ του έπαιρνα πίπα, σαν μικρή πόρνη γραμματέας ήταν καυλωτικό σαν σκέψη.

Tο χέρι του έπιασε τα μαλλιά μου και βίαια άρχισε να μου καρφώνει το στόμα, ο ουρανίσκος μου υιοθέτησε γρήγορα την γεύση του πουτσοκεφαλού του, με σήκωσε και εγώ κατέβασα την φούστα μου ενω μου ζήτησε επίσης να βγάλω τα στήθη μου έξω απο το πουκάμισο.

Προσπαθούσαμε να γδυθούμε όσο το δυνατόν λιγότερο για λόγους ασφαλείας, έτσι εγώ με κατεβασμένα φούστα και τα βυζιά μου έξω ετοιμάστηκα για πούτσο.
“Προφυλακτικό έχεις;” ρώτησα, εκείνος είπε “Δεν θα χρειαστεί” και έβαλε τα δαχτυλά του στον κώλο μου, απίστευτη αίσθηση, το μουνάκι μου υγράνθηκε απότα δαχτυλά του στον κώλο μου, και χωρίς προειδοποίηση με κάρφωσε, στηριγμένη στο γραφείο, πονέσε πολυ, δεν είχα ξαναδώσει κώλο ποτέ.

Τα χέρια του πασπάτευαν τα βυζιά μου με δύναμη ενω με έσκιζε απο πίσω και εγω ήθελα να φωνάξω αλλα κρατιόμουν. Κάποια στιγμή δυνάμωσε τον γαμήσι…δεν αντεξα…”Αχ σταμάτα” είπα έτοιμη να κλάψω…εκείνος δεν σταμάτησε, αντίθετα γέλασε και δυνάμωσε το γαμήσι του…”Θα πάρεις αύξηση” είπε καθώς τελείωνε μέσα μου…όλη μέρα δεν μπορούσα να καθίσω σε καρέκλα αλλα δεν μετάνιωσα….

Τρελό γαμήσι στο νησί

 

Με λένε Μαρίνα και είχα πάει φέτος στην Σαντορίνη για διακοπές. Εκείνο το απόγευμα θυμάμαι, κάθισα στο τραπέζι του μικρού Ελληνικού στυλ καφέ και παρακολουθούσα τον κόσμο να περνάει. Είχα εδώ πάνω από μια εβδομάδα και τώρα μπορούσα να πω ότι άρχισα να αισθάνομαι τον εαυτό μου να χαλαρώνει σιγά σιγά κάθε μέρα από το στρες της Αθήνας. Η αλλαγή του σκηνικού ήταν θαυμάσια και ένιωθα ότι είχα ανανεωθεί. Τα μάτια μου πήγαν στον σερβιτόρο πίσω από το μπαρ. Ήταν υπέροχος και παρόλο που ποτέ δεν τον άφησα να το καταλάβει, η ωραία κορμοστασιά του ήταν το κέντρο των φαντασιώσεων μου από τότε που έφτασα και αυτός ήταν ο λόγος που σύχνάζα στο συγκεκριμένο καφέ κάθε μέρα αφότου είχα έρθει στην Σαντορίνη

Ακόμη και η παραλία ήταν φανταστική, με πολλά απομονωμένα μέρη, όπου μπορούσα να κάνω ηλιοθεραπεία χωρίς το σουτιέν από το μπικίνι μου ή ακόμα και γυμνή. Είμαι αρκετά παχουλή και με όλες τις κοκαλιάρες που ήταν σαν μοντέλα εκεί στην παραλία, ήξερα ότι ορισμένοι με κοίταζαν λίγο περίεργα και ειδικά εκείνες, που βρισκόμουν ανάμεσά του. Έτσι καθόμουν πάντα μόνη μου χωρίς να ψάχνομαι για γνωριμίες. Ο σερβιτόρος με έβγαλε από αυτές τις σκέψεις μου, όταν ήρθε και με ρώτησε αν θα ήθελα ένα ακόμα καφέ. Μου χαμογέλασε και τα σκούρα καστανά μάτια του στένευαν και με κοίταζαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Πίστεψα ότι εκείνος αναζητούσε κάτι παραπάνω από την εμφάνιση μου, αλλά αμέσως απέρριψα τη σκέψη μου και την θεώρησα σαν μια καθαρή φαντασία χαμογελώντας στον εαυτό μου.



-Ναι παρακαλώ, θα ήθελα πολύ και ένα άλλο καφέ, του είπα κοιτάζοντας τα γεροδεμένα πόδια του, μαντεύοντας και το υπόλοιπο σχήμα του σώματός του κάτω από το στενό λευκό στενό μπλουζάκι και το λευκό τζιν του.

Τελειώνοντας τον καφέ μου, σηκώθηκα απρόθυμα να φύγω, ψάχνοντας για το πορτοφόλι μου για να πληρώσω το λογαριασμό. Καθώς γύρισε να φύγω ο σερβιτόρος με σταμάτησε.

-Τελειώνω και εγώ τώρα, μου είπε και μου χαμογέλασε, μπορώ να σας συνοδεύσω στο ξενοδοχείο σας? υπάρχουν ορισμένες περιοχές για να δείτε γύρω εδώ που δεν τις γνωρίζετε, θα ήθελα να τις σας δείξω, θα ήταν κρίμα για σας να μην τις δείτε.

Μου κόπηκε η αναπνοή μου, αλλά δεν δίστασα.

-Αυτό θα ήταν υπέροχο, σας ευχαριστώ που μπορώ να έχω ένα τοπικό ξεναγό, εδώ είναι επικίνδυνο να χαθεί κανείς, του είπα και αρχίσαμε και οι δυό τα γέλια.

Μου είπε ότι το όνομά του ήταν Άρης και γελούσαμε και μιλούσαμε καθώς περπατούσαμε στα δρομάκια. Ο Άρης είχε δίκιο, υπήρχαν πολλά ενδιαφέροντα μέρη που δεν είχα δει και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τα έβλεπα αν ο ίδιος δεν μου τα έδειχνε. Καθώς το απόγευμα προχωρούσε, αισθάνθηκα ότι θα πρέπει τουλάχιστον να τον πάω να τσιμπήσουμε κάτι στην επιστροφή από την ξενάγηση, γιατί ήταν ήδη κουρασμένος από την δουλειά του και έτρεχε τώρα μαζί μου για να μου δείξει τις ομορφιές του νησιού του. Όταν του το πρότεινα, δέχτηκε με ενθουσιασμό.

Φάγαμε σε ένα μικρό εστιατόριο, αλλά η ρετσίνα πήγε κατευθείαν στο κεφάλι μου και συνήθως αυτό με κάνει να γίνομαι πολύ καυλιάρα και να ξεχνάω τα κιλά μου και τα πάντα. Το πρόσωπό του ήταν κοντά στο δικό μου καθώς μιλούσαμε και χάϊδεψε για λίγο με τα χέρια του τα μαλλιά μου. Αισθανόμουν την κιλότα μου να γίνεται πιο υγρή, καθώς τα χείλη από το μουνί μου είχαν συσπάσεις. Μετακινήθηκα λίγο στην καρέκλα μου για να μου ανακουφίσει λίγο αυτή την αίσθηση. Όταν όμως ένιωσα το χέρι του στο πόδι μου, πετάχτηκα επάνω. Ο Άρης όμως δεν πτοήθηκε, γλίστρησε το χέρι του κάτω από το τραπέζι και το έβαλε ανάμεσα στα πλούσια μπούτια μου, τραβώντας στην άκρη την κιλότα μου και άφησε να τρέχουν τα δάχτυλά του πάνω και κάτω στην υγρή σχισμή μου που χώριζε ελαφρά τα χείλη και να μου τρίβει την κλειτορίδα μου που είχε σκληρύνει.

Το σώμα μου έτρεμε στην ευχαρίστηση και τα μάτια του Αρη ήταν στα στήθη μου. Έβλεπε το σώμα μου να τρέμει και να συσπάται και την φωνή μου να έχει γίνει ένα βογγητό, μέχρι που έχασα κάθε έλεγχο στο σώμα μου, παραλύοντας από μια απίστευτη αίσθηση της σεξουαλικότητας του. Τα δάχτυλά του γλίστρησαν τώρα πιο μέσα και μπήκαν στις αρχές του ζουμερού μουνιού μου ενώ μου έγλυφε απαλά το αυτί μου και μου ψιθύριζε πόσο πολύ με λαχταρούσε για το όμορφο και αφράτο σώμα μου και πόσο θα ήθελε να ευχαριστήσει και εμένα αλλά και τον εαυτό του απόψε που ήμασταν εκεί.

Ξαφνικά, τράβηξε το χέρι του μακριά και έφερε τα δάχτυλά του στο στόμα του. Έγλειψε τα δάχτυλα του, ρουφώντας τις άκρες και απολαμβάνοντας τη γεύση μου με τα μάτια του καρφωμένα στα δικά μου. Η αναπνοή μου τώρα ήταν σαν βρυχηθμός και έγινα κυριολεκτικά κουρέλι ενώ οι ρόγες μου είχαν σκληρύνει σαν πέτρα και η κλειτορίδα μου πηδούσε ανεξέλεγκτα. Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα καβλώσει τόσο πολύ. Ο Άρης σηκώθηκε και πήρε το χέρι μου.

-Έλα μαζί μου, μουρμούρισε ήσυχα και σαν ρομπότ εγώ τον ακολούθησα πρόθυμα.

Με έβγαλε από την πίσω πόρτα του εστιατορίου και μπήκαμε σε μια ήσυχη εσωτερική αυλή. Οι ήχοι από ομιλίες και γέλια ακουγόντουσαν τώρα μακρινοί για εμάς όπως με τράβαγε σε ένα σκοτεινό τμήμα του κήπου. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο επείγουσα ήταν η ανάγκη μου για αυτόν.. Όρμησε επάνω μου και το στόμα του έγινε δικό μου, έτσι όπως ήταν ανοιχτό και ζεστό και ήθελε να εξερευνήσει με τη γλώσσα του το στόμα μου.

Με έσπρωξε σε ένα μαντρότοιχο και πλέον φαινόντουσαν μόνο οι σκιές μας. Τα χείλη του έτρωγαν τα δικά μου και τα χέρια του μάλαζαν τα πλούσια στήθη μου τραβώντας επάνω την βαμβακερή μπλούζα μου, έτσι ώστε τα τεράστια βυζιά μου ήταν πια στη διάθεση του. Πήρε τον κάθε μαστό χωριστά στα χέρια του και άρχισε το ζύμωμα και τη συμπίεση, το πιπίλισμα στην κάθε θηλή χωριστά στο στόμα του, το γλείψιμο και όλα αυτά με ένα τίναγμα στη γλώσσα του πίσω μπρος μέχρι που αισθανόμουν την κάθε θηλή μου να έχει μετατραπεί σε μία ξεχωριστή κλειτορίδα.

Ο Άρης βογγούσε απαλά και τον άκουγα με ευχαρίστηση καθώς πίεζε σκληρά το σώμα του επάνω στο δικό μου, ένιωθα το καβλί του να έχει διογκωθεί, πιέζοντας σκληρά τη μαλακή άσπρη σάρκα μου και την κοιλιά μου. Με το ένα χέρι στο τεράστιο στήθος μου, το άλλο γλίστρησε κάτω στο μουνί μου και έβαλε δύο δάχτυλα κατευθείαν στη ζεστή τρύπα μου. Εγώ φώναζα σιγανά αλλά το στόμα του ακινητοποιούσε το δικό μου και δεν ακουγόταν ο ήχος μου, τα δάχτυλά του δεν σταματούσαν την δουλειά τους και όπως εγώ έχυνα τους χυμούς από το μέλι μου, έσταζαν επάνω του και ολόκληρο το χέρι του έγινε μούσκεμα. Έβαλε την παλάμη του πάνω στην κλειτορίδα μου, ενώ το δάχτυλό του μου γαμούσε το μουνί μου κανονικά. Τα πόδια μου τρέμανε καθώς έχυνα ξανά και στηριζόμουν επάνω σε αυτό το πανέμορφο χέρι φωνάζοντας πια ξεδιάντροπα ότι πιο χυδαίο μου ερχόταν στο μυαλό.

Τώρα πια δεν μπορούσα να συγκρατήσω τον εαυτό μου καθώς ένιωθα τον οργασμό μου να αυξάνεται και έσπρωξα το κεφάλι του Άρη ανάμεσα στα στήθη μου. Το στόμα και η γλώσσα του να τρέχει σε όλο το ευαίσθητο δέρμα μου καθώς εκείνος με λεηλατούσε ασταμάτητα με τα δάχτυλά του. Το βογγητό μου έγινε πιο δυνατό, αλλά κανένας μας δεν νοιαζόταν πια.

-Καβλιάρη μου, γάμα με, ωχ, γάμα με παίδαρε μου, φώναζα ανάμεσα στους πολλαπλους οργασμούς μου. Τα μπούτια μου έτρεμαν και έκανα σπασμωδικές κινήσεις, απολαμβάνοντας το χέρι του με μια βιασύνη που δεν περιγράφεται. Το στόμα του κλειστό και πάλι πάνω από το δικό μου δάγκωνε την γλώσσα μου και με άφηνε να στροβιλίζομαι στις αισθήσεις εκείνης της στιγμής.

Όταν ήρθα στα συγκαλά μου, ο Άρης με βοήθησε να φιάξω τα ρούχα μου και πήγαμε προς την πίσω πόρτα.

-Που πάμε? τον ρώτησε διστακτικά.

-Ο τόπος μου έχει ακόμα πολλά τοπικά έθιμα για να σου δείξω απόψε, μου είπε.

Σταθήκαμε και ενώ εγώ ήμουν ακίνητη, έτριψε τον πούτσο του που ήταν σκληρός σαν σίδερο επάνω στα μπούτια μου.

-Ωχχχ, μουρμούρισα και χαμογέλασα περιμένοντας την συνέχεια, γιατί πολύ με ξανακάβλωσε η ιδέα να βάλω αυτόν τον σκληρό πούτσο στο στόμα μου και στο μουνί μου και τον ακολούθησα έξω από την αυλή με απερίγραπτη προθυμία

Μια διαφορετική ερωτική ιστορία

 

Χαίρετε. Η δική μου ιστορία συνέβη πριν λίγα χρόνια και είναι 100% αληθινή. Αφορά εμένα και την τότε πρώην μου. Τότε ήμασταν 20 χρονών. Τόσον καιρό διαβάζω ιστορίες άλλων, εκ των όποιων ελάχιστες πιστεύω είναι αληθινές. Εγώ θα περιγράψω την δική μου όσο πιο αληθινά μπορώ, και εύχομαι να βρείτε κομμάτια του εαυτού σας και των εμπειριών σας μέσα σε αυτήν. Το ενδιαφέρον στην ιστορία μου είναι ότι περιέχει συναισθήματα, ανδρεναλίνη, αίσθηση του απαγορευμένου, αίσθηση του γνώριμου της πρώην. Έτσι είμαστε κι εμείς γεμάτοι επικίνδυνες αντιθέσεις άλλωστε…

Με την Κ ήμασταν μαζί από το τέλος του Λυκείου περίπου. Ήμασταν στην ιδία σχολή και μέναμε στα πατρικά μας. Τα είχαμε για 2 χρονιά αρχικά. Και ήταν ο πρώτος μεγάλος έρωτας και για τους δυο μας. Έχουν περάσει χρόνια, αλλά ακόμη θυμάμαι πόσο βαθιά συναισθήματα είχα για εκείνη όταν ήμασταν μαζί, και εκείνη ένιωθε το ίδιο. Ήμασταν τρυφεροί, αθεράπευτα ρομαντικοί και λιώναμε ο ένας για τον άλλον. Συν τοις άλλοις ήταν μια νορμάλ σχέση, χωρίς συχνούς καβγάδες, όλα ήταν μάλλον ιδανικά.



Να μας περιγράψω. Εγώ είμαι 1,80, πάντα γύρω στα 75-80 κιλά, μελαχρινός, όχι μυώδης μεν, με λίγη κοιλίτσα μεν, αλλά αρκετά επιβλητικός ας πούμε. Ποτέ δεν ήμουν Ο κούκλος, έχω παρατηρήσει ότι αρχικά αρέσω λίγο στις κοπέλες και επιλέγουν να κάνουν κάτι μαζί μου κυρίως λόγω χαρακτήρα.
Η Κ ήταν γύρω στο 1,70, και φαντάζομαι κάπου 65 κιλά. Ήταν σχετικά αφράτη δηλαδή. Ήταν μελαχρινή, με ένα απίστευτα όμορφο πρόσωπο, με πολύ σαρκώδη χείλη, μα κυρίως το πρόσωπο της ήταν το ιδανικό μεσογειακό πρότυπο, ίσως με λίγο παραπάνω μαγουλάκια, τα οποία της προσέδιδαν μια παραπάνω γλύκα. Όταν χαμογελούσε σχημάτιζε υπέροχα λακκάκια. Το στήθος της ήταν αρκετά μεγάλο, δεν χωρούσε στην παλάμη μου εύκολα, ενώ ήταν και αρκετά στητό, σχεδόν τέλειο θα έλεγα. Είχε λίγη κοιλίτσα ενώ και ο κώλος της δεν ήταν τόσο ιδιαίτερος. Για μένα όμως ήταν το τέλειο. Αν με εννοείτε, της έλεγα πάντα ότι στάζει καύλα. Συνήθως οι γκομενάρες σου βγάζουν κάτι απρόσιτο, ενώ εκείνη είχε τόσο ωραία και σέξι χαρακτηριστικά σε ένα όχι και τόσο εντυπωσιακό πακέτο, κάτι που την έκανε προσιτή και πολύ θηλυκή.

Από την αρχή της σχέσης μας ήμασταν πολύ ερωτευμένοι. Για την Κ ήμουν ο πρώτος της, αν και από την πρώτη φορά που κάναμε κάτι σεξουαλικό (όχι σεξ) λόγω της άνεσης, μα κυρίως νομίζω εκ φύσεως, ήταν πολύ ταλαντούχα στα σεξουαλικά. Επί 1,5 χρόνο δεν είχαμε κάνει σεξ, και να φανταστείτε μου αρκούσε. Είχε τόση όρεξη να μάθει, σκιζόταν για μένα, με ικανοποιούσε με οποιονδήποτε τρόπο υπάρχει. Η χημεία μας λοιπόν και εκεί ήταν απίστευτη. Όταν το κάναμε πρώτη φορά δεν μου φάνηκε κάτι ιδιαίτερο, ούτε κι εκείνης τόσο, και γενικά θα την θυμάμαι πάντα για όλα τα υπόλοιπα πιο πολύ.

Στάδια στα 2 χρόνια, είχα αρχίσει να βαριέμαι. Μετά από κάνα 2μηνο προσπαθειών, την χώρισα για αυτόν τον λόγο, χωρίς να μαλώσουμε ή κάτι τέτοιο. Στενοχωρήθηκε πολύ, ωστόσο δεν το έδειξε και τόσο. Είναι αλήθεια ότι τότε ούτε κι εγώ είχα συνειδητοποιήσει ότι δεν ήμασταν πια μαζί. Και αμέσως έκανα κάτι με κάποια άλλη που με πολιορκούσε καιρό. Και μετά με μια δεύτερη, όλα αυτά σε διάστημα 2 μηνών.

Και κάπου εδώ μπαίνουμε στην ιστορία μας. Κάπου στους 2 μήνες μετά τον χωρισμό μας, και αφού βλεπόμασταν κάθε μέρα στην σχολή, με παίρνει τηλ. το βράδυ. Να δει τι κάνω. Μιλήσαμε τελείως νορμάλ, όμως εμένα εκείνη η κουβέντα μου την θύμισε και ομολογώ ότι καύλωσα απίστευτα. Ένιωσα να την θέλω πολύ. Και επειδή την ήξερα, κάτι μέσα μου ένιωσε ότι κι εκείνη σκεφτόταν το ίδιο…
Την άλλη μέρα την είδα στην σχολή. Μου στέλνει ένα μήνυμα να την συναντήσω στις τουαλέτες. Το μυαλό μου πήγε εκεί που φαντάζεστε. Μου σηκώθηκε αμέσως, και στις τουαλέτες πήγα μάλλον με αυτόν τον σκοπό. Με είδε ερεθισμένο και δάγκωσε τα χείλη της. Δεν είπε τίποτα. Με ήθελε λέει για κάτι σημειώσεις. Δεν πρόσεχα λέξη, και αιφνιδιαστικά πήγα να της βγάλω την μπλούζα. Πρόλαβα είδα λίγο το στήθος της, μα με απώθησε αμέσως. »Δεν θέλω κάτι τέτοιο, εμείς έχουμε τελειώσει» μου είπε. Μα καταλάβαινα ότι δεν το εννοούσε. Φανταστείτε τον ηλεκτρισμό δυο ανθρώπων που βλέπονται κάθε μέρα, το πάθος τους που καίει και να υποκρίνονται ότι θέλουν κάτι άλλο. Ζήτησα συγγνώμη και την αγκάλιασα σφιχτά.

Στο τέλος των μαθημάτων μας, μεσημέρι, μου μίλησε ξανά, με δική της πρωτοβουλία. ‘Γυρνάμε μαζί?’ Όντως μέναμε κοντά και δέχτηκα. Στον δρόμο μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων και κάποια στιγμή μου λέει: ‘Θα λείπουν οι γονείς μου και η γιαγιά μου, θα γυρίσουν αργότερα. Θέλεις να ανεβείς πάνω?» Θυμάμαι ξεκάθαρα, δεν είπε τον λόγο. Χαμογέλασα πονηρά, τόσο ώστε να πει ‘Δεν θα κάνουμε όμως κάτι, είμαστε ώριμοι για κάτι τέτοιο’. Συμφώνησα. Ένιωθα τον κίνδυνο μέσα μου. Ήξερα ότι ήθελε, αλλά εννοείται είχαμε αμφιβολίες. Ήξερα και ήξερε ότι είχαμε άλλη. Και όμως να που συνέβαινε όλο αυτό, και μέσα μου καιγόμουν.

Ανέβηκα σπίτι της, για δεύτερη φορά στην ζωή μου, καθώς πάντα σπίτι της κάποιος θα ήταν. Καθίσαμε στο δωμάτιο της, και πάλι λέγαμε περί ανεμών και υδάτων. Κάποια στιγμή τεντώθηκε πολύ έντονα και μου είπε ‘Είμαι πολύ κουρασμένη’ με πολύ νάζι και με κοίταξε βαθιά στα μάτια. Μπροστά μου πέρασε αμέσως η σκηνή να της κάνω μασάζ, το σώμα της να γυαλίζει και να αφήνεται στα χέρια μου. Ηλεκτρίστηκα ξανά και η κάρδια μου χτυπούσε απίστευτα. ‘Αν θέλεις μπορώ να σου κάνω λίγο μασάζ να χαλαρώσεις.’. Το είπα. ‘Ναι, αλλά δεν θα κάνουμε κάτι οκ?’ ‘Τα είπαμε αυτά’ είπα εγώ.

Ξάπλωσε μπρούμυτα και ξεκίνησα μασάζ πάνω από την μπλούζα. Εννοείται ότι ήδη ήμουν ερεθισμένος, φορούσα και φόρμα νομίζω, αλλά δεν παίρνω και όρκο. Αφέθηκε στα χέρια μου. Σε κάποια φάση της ανέβασα την μπλούζα για να έχω ελεύθερη πρόσβαση στην απαλή πλάτη της. Δεν είπε τίποτα. Συνέχισα το αργό μασάζ και μέσα μου έβραζα. Κι αν δεν θέλει και απλά παίζει? Σαν υπνωτισμένος συνέχισα. Και λίγο αργότερα ξεκούμπωσα το σουτιέν της. Πάλι δεν είπε τίποτα. Άρχισα να της κάνω μασάζ στο στήθος από τα πλάγια, ενώ κατέβαινα στα λακκάκια του κώλου της μέχρι και τα κωλομέρια της. Ήταν τόσο σέξι όλο αυτό… Και πλέον καταλάβαινα ότι όλα είχαν δρομολογηθεί, αφού δεν είχε αντισταθεί καθόλου. Μονό γουργούριζε σαν γατούλα.

Ξαφνικά γύρισε από την άλλη, χωρίς να κουμπώσει το σουτιέν της. Με κοίταξε πολύ βαθιά και σηκώθηκε. Το σουτιέν της έπεσε κάτω και θαύμασα το υπέροχο στήθος της. Κατέβασε την μπλούζα και μου είπε αινιγματικά ‘Πάω στην τουαλέτα’. Δεν ήξερα από πού μου ήρθε. Ένιωσα χάλια. Πίστεψα πως την έφερα σε δύσκολη θέση και ότι θα την πλήγωνα. Στο μπάνιο όμως περάσε κάναμε 2λεπτο και άκουσα συνεχόμενη βρύση. ‘Τι στο καλό?’ σκέφτηκα. Ενώ φοβόμουν μην είχα κάνει μαλακία, άρχισα να σκάφτομαι άλλα. Λογικά έκανε μπάνιο. Για ποιο λόγο? Μετά σκέφτηκα ότι μπορεί να ξυριζόταν. Ε εντάξει, αυτά τα λεπτά ήταν απίστευτα βασανιστικά… Συνολικά έκανε κάνα 10λεπτο-τεταρτο. Ρώτησα κάναμε 2 φόρες και μου είπε ‘Έρχομαι’.

Εγώ εντωμεταξύ, έκανα κάτι μάλλον άσχημο: Πήρα το κινητό της και κοίταξα τα μηνύματα. Οι υποψίες μου ότι με κάποιον είχε κάνει κάτι επιβεβαιώθηκαν. Είχε πάει μίνι ταξίδι σε άλλη πόλη της Ελλάδας σε κάτι φίλους της και είχε μηνύματα από έναν π.χ. Νίκος-Λάρισα (τυχαία ονόματα). Η απόσταση ήταν τέτοια που προφανώς δεν ήταν για σχέση. Όμως ο κίνδυνος και η κάψα μέσα μου πολλαπλασιάστηκαν. ‘Τι έκανε το κορίτσι μου με αυτόν? Πόσο το προχώρησαν?’ Και μόνο στην ιδέα ότι την είχε πηδήξει ή ακόμη και αγγίξει κάποιος άλλος, τρελαινόμουν.

Φανταστείτε με λοιπόν ερεθισμένο, μπερδεμένο, με την αίσθηση του κίνδυνου και του μυστήριου να κτυπάει κόκκινο μέσα μου… Ένα απίστευτο κράμα συναισθημάτων, μια στιγμή μοναδική…

Και τότε ανοίγει η πόρτα. Και εμφανίστηκε μπροστά μου βαμμένη έντονα, φορώντας μονό ένα πονηρό χαμόγελο. Η καύλα ήταν ζωγραφισμένη στο βλέμμα της, οι ρώγες της ήταν ερεθισμένες, και το μουνάκι της φρεσκοξυρισμένο. Για μένα, ήταν ένας άγγελος με πολύ βρώμικο μυαλό. Ένας άγγελος που άλλες στιγμές διάλεγε να είναι το πιο γλυκό και καλό πλάσμα του κόσμου, και άλλοτε διάλεγε να είναι ένα πρόστυχο πουτανάκι. Και τώρα μπροστά μου, ήταν και τα δυο. Ένα γλυκό, αθώο παιδικό προσωπάκι, όμως ολόγυμνο με ένα κολασμένο σώμα και ένα λάγνο βλέμμα.

Είχα κοκαλώσει, δεν θυμάμαι καν τι έκανα. Θυμάμαι μόνο που ήρθε κοντά μου, με έβαλε στην καρέκλα του γραφείου, μου έδωσε ένα βαθύ γλωσσόφιλο και γονάτισε μπροστά μου ξεκουμπώνοντας το παντελόνι μου. Δεν την είχα καν αγγίξει ακόμη. Δεν είχαμε μιλήσει ακόμη. Απλά επικοινωνούσαμε πνευματικά και σωματικά όσο ποτέ.

Ξεκίνησε μια βαθιά και υγρή πίπα. Είχε πεινασμένο ύφος. Είχε 2 μήνες να γευτεί τον πούτσο μου. Τον έγλειφε με τόση όρεξη… »Μου έλειψες» ήταν το πρώτο πράγμα που είπε κοιτάζοντας με στα μάτια, με τον πούτσο μου στο στόμα της. Και η αίσθηση για μένα ήταν ονειρική. Πάνω απ’όλα ήταν μια αίσθηση γνώριμη. Μια αίσθηση που είχαμε καιρό να νιώσω, μια αίσθηση που στα αλλά κορίτσια που είχα κάνει κάτι δεν γινόταν να ζήσω. Με την Κ ήταν πάντα διαφορετικά. Το κάθε της άγγιγμα, το κάθε της γλείψιμο ήταν μαγικό. Τα χεριά της ήταν λες και φτιαχτήκαν για μένα. Ήταν ολόκληρη για μένα. Ήταν δική μου.

Επί 1,5 χρόνο κάναμε τα προκαταρκτικά. Γιατί λάτρευα την πίπα της Κ, είχε μάθει να το κάνει τελεία. Πάντα χρησιμοποιούσε πολύ σάλιο και μου τον έπαιζε έντονα. Όταν μου έπαιρνε πίπα, άλλες φόρες μου τον έπαιζε παράλληλα, άλλες φόρες είχε τα χέρια της πίσω και αφοσιωνόταν στο κεφαλάκι μου. Το αγαπημένο μου ήταν όταν έγλειφε τα αρχίδια μου και μου τον έπαιζε. Αυτό έκανε και τώρα. Η άνεση μαζί μου την έκανε σκέτο τσουλάκι. Έχωνε το πρόσωπο της μέσα στα αρχίδιαα μου, με έγλειφε δυνατά, ενώ παράλληλα μου τον έπαιζε αργά αλλά έντονα. Κάνα 2 φόρες κατάφερε και τον πήρε όλο μέσα της. Δεν το άντεχε τόσο, έβηξε και λίγο. ‘Αγόρι μου’ με έλεγε και με έκανε Θεό εκείνη την στιγμή. Ένιωθα Θεός τότε. Κάποια στιγμή κάπως ξύπνησα και πήγα να χαϊδέψω το μουνάκι της. Αρχικά δεν με άφησε. ‘Θέλω να σε τελειώσω πρώτα μωρό μου’. Κι εγώ όμως δεν άντεχα, ήθελα την γεύση της, την μυρωδιά της. Επέμεινα και την χάιδεψα. Ήταν μούσκεμα το μωρό μου. Αναστέναξε και συνέχισε με ορμή. Σταδιακά η γλυκύτητα έφυγε.

Άρχισε να γίνεται πιο έντονη και γρήγορη. Σηκώθηκε όρθια και με σήκωσε κι εμένα όρθιο. »Γάμησε μου το στοματάκι» Το έκανα, ήταν ένα συχνό μας παιχνίδι. Την τρέλαινε απλά, αν και στην αρχή κάπως ξεπερνούσα τα όρια. Σταματά για να πάρει ανάσα. Νιώθει πλήρως υποταγμένη και το διαβάζω στο βλέμμα της. Εγώ πάλι νιώθω ότι εγώ είμαι υποταγμένος σε ότι κι αν μου κάνει ή μου πει να κάνω. Σηκώθηκε ξανά. Άρχισε να μου τον παίζει με τα δυο χέρια. Αυτή η αίσθηση με τρελαίνει. Το ένα χέρι ακουμπήσει στην βάση του πούτσου μου, το άλλο από πάνω και σαν σύνολο είναι το τέλειο. Θέλει να με τελειώσει. Αρχίζω να γλείφω το στήθος της. Η μυρωδιά της είναι τελεία. Της λέω θα χύσω. »όχι έτσι» μου λέει. Αν και το περίμενα, η επαφή μου επί 2 μήνες με ξενέρωτες κοπέλες με είχε κάνει να το ξεχάσω. Γονάτισε μπροστά μου και άρχισε να με γλείφει, με το δεξί χέρι να μου τον παίζει, ενώ με το αριστερό μου χάιδευε τα αρχίδια. Κάποτε της είχαμε πει ότι αυτό είναι το πιο τέλειο που μπορεί να μου κάνει. Το πιο πλήρες. Και να τώρα που με ξεζούμιζε κυριολεκτικά. Έχυσα τόσο δυνατά… Και κατάπιε και την τελευταία σταγόνα με λαιμαργία, δίχως να με βγάλει στιγμή από το στόμα της. Ξέρω, σε πολλές κοπέλες δεν αρέσει, δεν είναι καν απαραίτητο νομίζω εγώ. Όμως ο έρωτας μας αλλά και η πουτανιά της, την έκαναν να το λατρεύει…

Εντάξει, τότε δεν θυμάμαι και την παραμικρή λεπτομέρεια, μόλις είχα χύσει και ήμουν απλά σε άλλο κόσμο. Καθίσαμε στην καρεκλά και κάθισε στα πόδια μου χαϊδεύοντας μου τον πούτσο με τρυφερότητα. Χαμογέλασα και ξεκίνησα να την φιλάω. Ανταλλάξαμε λαίμαργα φιλιά ενώ άρχισα να την χουφτώνω παντού. Ήρθε η σειρά μου να της ανταποδώσω. Το είχε καταλάβει. »Τι κάνουμε???» με ρωτάει και γελάμε. Την ξάπλωσα στο κρεβάτι και άρχισα να την γλείφω και να την φιλάω παντού. Έβαζα την γλώσσα μου πίσω από τα γόνατα της, έγλειφα τα μπουτάκια της, χάιδευα τις πατούσες της. Αφιέρωσα ώρα στο απίστευτο στήθος της, ενώ πάντα μου άρεζε να δαγκώνω την κοιλίτσα της. Δεν άντεχε πολλά, ενώ ήθελα να την κάνω να με παρακαλέσει να την γλείψω. Δεν με παρακαλέσε, αλλά πίεσε έντονα το κεφάλι μου προς τα εκεί. Είχε αγριέψει κάπως. Πάντα λάτρευα να την γλείφω, η γεύση της ήταν τέλεια και γενικά είμαι της άποψης ότι στο κρεβάτι πρέπει να είμαστε »εργατική τάξη», να μην σιχαινόμαστε τίποτα και να βγάζουμε όλο μας το πάθος.

Ξεκίνησα γλείφοντας την γύρω γύρω, για να την βασανίσω. Τρελάθηκε και άρχισαν τα πρώτα βογγητά. Ξαφνικά έχωσα όλη την γλώσσα μου στην τρυπούλα της. Από τα πράγματα που δεν σε φέρνουν άμεσα σε οργασμό, αυτό ήταν το αγαπημένο της. Ούρλιαξε. Ναι πάντα φώναζε πολύ στο σεξ. Δεν με ένοιαζε τίποτα, ήθελα να την λιώσω. Στριφογύρισα την γλώσσα μου για ώρα και την γάμησα με την γλώσσα μου. Έπειτα συνέχισα στην κλειτορίδα της. Μου άρεζε πολύ να την φιλάω και να περνάω τα υγρά χείλη μου από πάνω της, σαν να είναι στόμα. Και το λατρεύει. Δεν είναι μόνο γλείψιμο το στοματικό, είναι πρώτα πάθος και φαντασία. Της »δάγκωνα» με τα χείλη μου την κλειτορίδα και την τραβούσα προς τα πάνω. Ενώ την έγλειφα, της έβαλα 2 δάχτυλα. Κι άλλο ουρλιαχτό. Κι αλλά υγρά. Και ο πούτσος μου πάλι κάγκελο. Σκόπευα να την τελειώσω, ούτε είχα καν σκεφτεί το σεξ ακόμη. Και επέλεξα να την τελειώσω με το χεριά μου. Σηκώθηκα λοιπόν και ξάπλωσα διπλά της, ενώ με το δεξί μου χέρι άρχισα να της παίζω το μουνάκι. »Θέλω να τον πάρω στο στόμα μου» φωνάζει. Δεν έφερα αντίρρηση. Ήξερα ότι την καύλωνε πολύ το να με γλείφει την ώρα που την περιποιούμαι. Άρχισα να της το παίζω δυνατά και εκείνη με έγλειφε μανιασμένα…

Η μέχρι τώρα περιποίηση της είχε διαρκέσει τουλάχιστον ένα 20λεπτο με μισάωρο. Και ανατριχιάζω ακόμη και τώρα, όταν θυμάμαι που μου είπε τότε: »Σταματά να μου το παίζεις. Είμαι έτοιμη να τελειώσω, και θέλω να τελειώσω με τον πούτσο σου. Γάμησε με τώρα. Γαμησέ με δυνατά όμως». Πως δεν το είχα σκεφτεί νωρίτερα? Τι πιο τέλειο από το να την φέρω στο αμήν με τα προκαταρκτικά και να την τελειώσω με σεξ? Η προσταγή της όμως κάπως με ξύπνησε και με νευρίασε. Δεν θα έχει αυτή το πάνω χέρι. Θυμάμαι τότε ανέκτησα τον έλεγχο, αφού είχα συνέλθει από τον πρώτο οργασμό μου. Είναι φανερό ότι η κοπέλα δεν θέλει γλύκες τώρα, θέλει πούτσο. Αμέσως έβαλα τα χέρια μου κάτω από τα γόνατα της, σήκωσα τα πόδια της ψηλά και την κάρφωσα χωρίς προφυλακτικό. Ποτέ δεν το είχαμε κάνει χωρίς προφυλακτικό, πάντοτε ήμασταν φοβητσιάρηδες. Όποτε φανταστείτε πως νιώσαμε τότε. Η αδρεναλίνη στα ύψη. Και ούρλιαξε όπως ποτέ. Δεν είμαι και μικρός άλλωστε, περίπου 19 εκ..

Η αίσθηση χωρίς το προφυλακτικό τελικά δεν συγκρίνεται με τίποτα. Το μουνάκι της ήταν μούσκεμα, και ένιωθα κάθε πόντο του να σφίγγει τον πούτσο μου τόσο ζεστά. Δεν θυμάμαι να έχω νιώσει ποτέ καλύτερα στην ζωή μου. Σήκωσα τα πόδια της όσο πιο ψηλά μπορούσα, για να είναι η διείσδυση εντονότερη. Έτρεμε το γλυκό μου. Το πρόσωπο της τώρα ήταν λιωμένο, είχε ένα βλέμμα απόγνωσης από την καύλα. Άρχισα να την σφυροκοπώ. Ανελέητα. Ενώ στην αρχή την φιλούσα, τώρα σταμάτησα και αφοσιώθηκα στο γαμήσι μας. Δεν σταμάτησα δευτερόλεπτο για περίπου 5 λεπτά. Άρχισε να φωνάζει και να χτυπιέται. Και όταν κάποια στιγμή άρχισε να παίζει και την κλειτορίδα της, καταλάβαινα ότι είχε έρθει η στιγμή. Μπορεί να μην ήμουν εγώ που έχυνα τότε, αλλά καταλάβαινα ότι εκείνος ήταν μάλλον ο πιο έντονος οργασμός που είχε ποτέ. ‘Χύνω» άρχισε να φωνάζει. Και τότε έβαλα κι άλλη δύναμη, ήθελα να την πεθάνω απλά. Και άρχισε να ουρλιάζει δυνατά, να το παίζει με μανιασμένα και εγώ να την γαμάω όπως ποτέ άλλοτε. Θεωρώ γενικά ψέματα αυτά που λένε ειδικά σε τέτοιες ερωτικές ιστορίες ότι είδα τα χύσια της ή ότι ένιωσα το μουνί της να σφίγγεται. Εγώ δεν καταλάβαινα κάτι τέτοιο. Την ένιωσα όμως να τρέμει και λίγο μετά καταλάβαινα ότι το μουνάκι της κάπως στέγνωσε, όπως έκανε πάντα μετά από τους οργασμούς της.

Με σταμάτησε, δεν άντεχε άλλο. Βαριανάσαινε. »Μωρό μου ήταν τέλειο» είπε. Κι εγώ στεκόμουν από πάνω της με τον πούτσο μου σίδερο. Μόλις ξαναβρήκε λίγο τα λογικά της, βασικά μόλις τον ξαναείδε, άρχισε πάλι να με πιπώνει λαίμαργα. Έτσι όπως ήταν ανάσκελα μου λέει »Γάμησε μου τα βυζάκια». Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από 2 βυζάκια μεγάλα, φυσικά άρα και ελαστικά να τυλίγουν υπέροχα τον πούτσο σου. Και ανάμεσα τους αυτό το πεινασμένο προσωπάκι να μην χορταίνει. ‘Ευχαριστώ μωρό μου, θα σε κάνω καλά τώρα. Μείνε ακίνητος». Με ξάπλωσε, και κάθισε επάνω στον πούτσο μου στην στάση του βάτραχου. Εγώ δεν έκανα τίποτα, εκείνη χοροπηδούσε επάνω μου στην πιο έντονη σε θέμα διείσδυσης στάση που υπάρχει με την γυναίκα από πάνω. Κόντεψα να χύσω και την κατέβασα. Αμέσως τον πήρε στα χεριά της με σκοπό να με τελειώσει. »Περίμενε λίγο» της είπα. Την σταμάτησα γιατί θα τέλειωνα και ήθελα κι άλλο γαμήσι. Τότε έκανε το απίστευτο: με χτύπησε όχι πολύ δυνατά στο θώρακα μου, σαν σφαλιάρα και είπε »Γιατί δεν με γαμάς τότε? Τρελάθηκα.

Την έπιασα απαλά από το λαιμό και της είπα »Έχεις πάρει πολύ αέρα» και τότε με κοίταξε αθώα, υποτάχτηκε. »Θέλω να βάλεις τακούνια και να πας στο μπάνιο να σε δω να χαϊδεύεσαι» της είπα. Αμέσως πήγε στην παπουτσοθήκη, έβαλε τις μαύρες τις γόβες. Την ακλούθησα στο μπάνιο και για λίγα λεπτά κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον να χαϊδευόμαστε. Μετά την τράβηξα, την κόλλησα στο νιπτήρα και άρχισα να την παίρνω από πίσω. Όχι πρωκτικά, αλλά από πίσω. Μπορεί να μην είχε τον τέλειο κώλο, ωστόσο τούρλωνε το κωλαράκι της όπως καμία άλλη, και είχα κοπέλα με πολύ στητό κωλαράκι. Και την γαμούσα δυνατά και σταθερά, φώναζε, έτρωγε τα σκαμπίλια στο κωλαράκι της. Συχνά την έπιανα από το στόμα και της τραβούσα το κεφάλι προς τα πίσω, ή της τραβούσα τα μαλλιά. Ξέρετε τώρα γράφω αυτήν την ιστορία και φέρνω στο μυαλό μου την εικόνα της να είναι στημένη στα τέσσερα στο μπάνιο και έχω ερεθιστεί απίστευτα. Τέλος πάντων, μετά από αρκετό γαμήσι, γύρισε και με τελειώσε με τα χεριά της, ενώ ήμασταν όρθιοι και κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον. Μπορώ να πω ότι σχεδόν πόνεσα τότε…

Το αμέσως μετά δεν το πολυθυμάμαι. Νομίζω ήμασταν απλά αποσβολωμένοι και καθόμασταν χωρίς να μιλάμε. Και μετά πάλι σε κάποια φάση, γυμνοί στο κρεβάτι της, αρχίζει να με χαϊδεύει. Δεν με χάλασε μπορώ να πω, μάλλον άντεχα κι άλλο. Το πουτανάκι μου όμως σίγουρα ήθελε κι άλλο. Και τότε ακουστήκαν κλειδιά. Μπήκε μέσα ο μπαμπάς της!!! Ευτυχώς ήμασταν στο δωμάτιο της. Εντάξει, εγώ είχα αγχωθεί τέρμα, ήμουν ολόγυμνος και τι θα έλεγα? »Γεια σας, πηδούσα την κόρη σας, φεύγω τώρα». Εκείνη με άφησε έτσι για να μην κάνω φασαρία, έβαλε ένα φορεματάκι (θυμάμαι της είπα »’Καλά έτσι θα εμφανιστείς στον μπαμπά σου? Θα θέλει να σε βάλει κάτω»). Βγήκε τα είπανε λίγο και εκείνη ξαναμπήκε. Εγώ σκεφτόμουν πως στο διάολο θα φύγω από κει μέσα. Και εκείνη τι έκανε??? Αντί να μου πει κάτι, γονάτισε και άρχισε να με γλείφει!!! Ε αν είναι δυνατόν. Τελικά την σταμάτησα και μου είπε το έκανε για πλάκα για να δει πως θα αντιδράσω. Εν τέλει την ώρα που εκείνος ήταν στην κουζίνα κατάφερα να τρέξω γρήγορα και έφυγα.

Αυτή ήταν η καλύτερη μου ερωτική εμπειρία μέχρι σήμερα. Με την συγκεκριμένη κοπέλα τότε τα ξαναφτιάξαμε, για να χωρίσουμε μάλλον άδοξα λίγο αργότερα. Βεβαία και μετά που χωρίσαμε πηδηχτήκαμε μερικές φόρες ακόμη, αλλά χωρίς να τα ξαναφτιάξουμε.

Η συγκεκριμένη ιστορία με την συγκεκριμένη κοπέλα νομίζω διαφέρει από τις άλλες ιστορίες που έχετε διαβάσει, γιατί εδώ περά περιγραφώ μια κατάσταση δυο ανθρώπων ερωτευμένων, με τα λάθη τους και τις ανθρώπινες αδυναμίες τους. Το ότι ήμασταν ερωτευμένοι μας απάλλαξε από ταμπού. Μα το διαφορετικό εδώ είναι ότι δεν μιλάω για την Θεια μου, ή κάποια παντελώς άγνωστη που μας σύνέδεε μόνο η καύλα. Εμείς ήμασταν ερωτευμένοι και καυλωμένοι μαζί. Και να θυμάστε δεν υπάρχει πιο ωραίος συνδυασμός…


Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...