ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Πως γάμησα την κοπέλα του γείτονα μου

Ήταν ένα συνηθισμένο πρωινό Τετάρτης, είχα αργήσει για τη δουλειά, ως συνήθως… και έβγαινα από το σπίτι τρέχοντας. Μπροστά στην είσοδο ήταν σταματημένο ένα φορτηγό και ένα νεαρό ζευγάρι μαζί με τον μεταφορέα ξεφόρτωναν κούτες. Το παλικάρι κλασικός γυμνασμένος με τατουάζ, όχι πολύ ψηλός και η κοπελίτσα αδύνατη με ωραίο σωματάκι, όχι και πολύ όμορφη στο πρόσωπο από ότι πρόλαβα να δω. Δεν έκατσα όμως να δω περισσότερα γιατί ήδη ήμουν αρκετά αργοπορημένος και ο φόβος της καμπάνας ήταν μεγάλος.
Το βράδυ επιστρέφοντας από τη δουλειά βλέπω στην πόρτα της πολυκατοικίας την κοπέλα. Συστηθήκαμε τυπικά (την έλεγαν Ελένη και το αγόρι της Σταύρο), τους καλωσόρισα στην πολυκατοικία και έμαθα ότι είναι φοιτητές και νοίκιασαν το διπλανό διαμέρισμα από το δικό μου. Όση ώρα μου μίλαγε βέβαια, εγώ την παρατηρούσα από πάνω μέχρι κάτω. Ήταν ένα κορίτσι 20 χρονών, με καστανόξανθα μαλλιά μέχρι τους ώμους ανοιχτόχρωμο δέρμα και μαύρα μάτια.  Στο πρόσωπο δεν έλεγε τίποτα, μπορώ να πω ότι την έλεγες και άσχημη. Το κορμί της αδύνατο με μικρό στητό στήθος και αρκετά πεταχτό κωλαράκι όμως. Την καληνύχτισα και μπήκε ο καθένας στο διαμέρισμά του.
Είχα ξεχάσει τελείως την ύπαρξη των νέων γειτόνων μέχρι που συνέβη το απρόοπτο. Εκεί που έβλεπα τηλεόραση μέχρι να με πάρει ο ύπνος ακούω από το διπλανό διαμέρισμα το  κρεβάτι να τρίζει ρυθμικά χτυπώντας μάλιστα και τον τοίχο και φυσικά τα γνωστά βογκητά που συνοδεύουν έναν δυνατό οργασμό. Η μαλακία που τράβηξα δε μπόρεσε να με ηρεμήσει. Όλο το υπόλοιπο βράδυ σκεφτόμουνα την Ελένη στα τέσσερα, να γαμιέται από μουνί και κώλο και να χύνει ασταμάτητα. Για τα γούστα μου το κοριτσάκι ήταν χάλια αλλά έπρεπε να το γαμήσω γιατί κατάφερε να με καυλώσει ανεπανόρθωτα.
Την άλλη μέρα αποφάσισα να χτυπήσω την πόρτα της και να κόψω κίνηση. Περίμενα μέχρι να δω το Σταύρο να φεύγει και χτύπησα το κουδούνι με την καύλα μου να έχει ήδη χτυπήσει κόκκινο. Μου άνοιξε η Ελένη κρατώντας στα χέρια ένα βιβλίο. Φόραγε ένα ζευγάρι στρογγυλά γυαλιά τα οποία μάλλον την έκαναν πιο άσχημη και ένα λευκό νυχτικό στο οποίο διαγράφονταν οι τεράστιες ρώγες της .
–     Καλημέρα, της είπα. Τελείωσε ο καφές και σκέφτηκα ότι θα ήταν μια καλή ευκαιρία να γνωρίσω τους νέους γείτονες πίνοντας τον μαζί τους.
Με έβαλε να κάτσω στο σαλόνι, μου έφερε μια κούπα καφέ και έκατσε δίπλα μου. Μιλάγαμε στην αρχή για άσχετα πράγματα, μετά το γύρισα στις σχέσεις και μου είπε ότι με το Σταύρο είναι 5 χρόνια και είναι ο μόνος άντρας που έχει πάει. Εκεί ήταν η κατάλληλη στιγμή για μένα.
–     Ξέρεις… είσαι φωτιά στο κρεβάτι πιστεύω.
–     Και εσύ πως το ξέρεις;
–     Να, εχτές το βράδυ που το κάνατε σας άκουγα και έχυσα κι εγώ.
Εκείνη τη στιγμή έμεινε κάγκελο και τότε την άρπαξα και τη φίλησα στο στόμα. Στην αρχή έκανε να τραβηχτεί, μετά όμως την ένιωσα να ανταποκρίνεται. Φιλιόμασταν για μερικά λεπτά ώσπου κάποια στιγμή με πήρε από το χέρι και οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα. Γδυθήκαμε, ξαπλώσαμε δίπλα-δίπλα και φιλιόμασταν ενώ αυτή μου έπαιζε αργά τον πούτσο και εγώ χάιδευα το τριχωτό μουνάκι της.
–     Έλα, μου λέει, σε θέλω μέσα μου.
Της άνοιξα τα πόδια μπήκα μέσα στο μουνί της που έσταζε σα βρύση και ξεκίνησα να την καρφώνω άγρια.
–     Έτσι γαμιά μου, θέλω πούτσο η καργιόλα μη σταματάς να με γαμάς, θα χύσω μη σταματάς, χύνω η πουτάνα!
Νιώθοντας το μουνάκι της να συσπάται και να με γεμίζει υγρά δεν άντεξα και με δύο τρία δυνατά καρφώματα άδειασα τα αρχίδια μου μέσα της. Μείναμε έτσι μερικά δευτερόλεπτα και μετά έφυγα βιαστικά για να μην πέσω πάνω στο Σταύρο.  Από τότε με κάθε ευκαιρία γαμιόμαστε, μάλιστα πρόσφατα την κατάφερα να μου δώσει και το παρθένο κωλαράκι της το οποίο της το άνοιξα σα χωνί.

Τέτοια κωλάρα δεν πρέπει να την χαίρεται μόνο ένας

Δεν έφτανε το κατακαλόκαιρο που αγριεύει τα κορμιά και κάνει την σεξουαλική επιθυμία πρόστυχη και ανάλαφρη συνάμα, δεν αρκούσε ο οδυνηρός και έντονος χωρισμός μας, η Νανά επιπλέον επέμενε να μου εξομολογηθεί τις εμπειρίες της με τις παρτούζες πριν και μετά την πολύχρονη σχέση μας.
Σε ένα από τα τελευταία γαμήσια μας, σε μια ερημική παραλία, η παραλίγο σύζυγος και συνεταίρος, μου εξιστόρησε πως ένα βράδυ όταν ήταν 24 χρονών, φοιτήτρια στην Κρήτη, κατέληξε να παρτουζώνεται μετά από οινοποσία, στο διαμέρισμα της με δυο άγριο-γκόμενους. Ταυτόχρονα ενώ μου περιέγραφε την ερωτική της περιπέτεια, έπαιζε και πιτσίλαγε με σάλιο τον πούτσο μου, που είχε γίνει σα μελιτζάνα από την καύλα που μου χάριζε η απροκάλυπτη πουτανιά της. Νόμιζα ότι την γνώριζα, αλλά τελικά δεν ήταν έτσι.
Σχεδόν σαδιστικά μου αφηγήθηκε το πως κανονίστηκε η παρτούζα με έναν εραστή της και το φίλο του, ενώ αυτή διατηρούσε και σταθερή σχέση με έναν άλλο κακομοίρη.
Ο γαμιάς της ο “παράνομος” πρέπει να είχε “σφυρίξει” στο φίλο του τι “σούφρα” είχε η καργιόλα μου, γιατί το ενδιαφέρον των γαμιάδων, όπως μου είπε με περηφάνια, στράφηκε αμέσως στην κωλάρα της. Ο δικός της σε ρόλο σκηνοθέτη της άνοιξε αρχικά την τρύπα με μια σφήνα ενώ ο φίλος του είχε κάνει το στόμα της βεντούζα πάνω στον πούτσο του.
Καθώς την πίπωνα, πεσμένη στα τέσσερα στη ζεστή άμμο έβαλα δύο δάχτυλα στον κώλο της που δεν έφερε καμία αντίσταση. Άρχισα να τον πελεκάω καθώς στο μυαλό μου σχηματιζόταν καθαρά η εικόνα της βρώμικης παρτούζας που μου περιέγραφε. Φανταζόμουν τους τύπους να την έχουν εγκλωβίσει ανάμεσα στα καυλιά τους, να την λούζουν με κοσμητικά επίθετα και να την φτύνουν στο στόμα και το πρόσωπο όπως γούσταρε όταν καύλωνε πολύ.
Τη Νανά την είχα ερωτευτεί με ένα βρώμικο, σχεδόν πορνογραφικό τρόπο από την αρχή της σχέσης μας. Το πρώτο βράδυ που πηδηχτήκαμε είχε ξεκαβαλήσει το μουνάκι της από το καβλί μου γιατί δεν την έβρισκε και άρχισε να γουστάρει μόνο όταν μόνη της έβαλε τον πούτσο μου μέσα στο κωλαράκι της.
Βέβαια πλέον δεν θα μπορούσες να το αποκαλέσεις έτσι. Όχι μετά από αυτά που έκανα στην σούφρα της τα εφτά χρόνια που ήταν υπό την κατοχή μου. Την είχα ξεφτιλίσει κανονικά και όσο πιο πολύ τσαλαβούταγα στον ανώμαλο κόσμο των ερωτικών φαντασιώσεων τόσο περισσότερο γούσταρε αυτή.
Ο κώλος της είχε εκπαιδευτεί βέβαια πριν από εμένα από την ίδια και άλλους σίγουρα αρκετούς που τον είχαν χαρεί. Θυμάμαι ακόμα όταν αυνανίζομαι τις βρώμικες περιγραφές της εκείνη την μέρα στην παραλία που επιβεβαίωναν αυτό το γεγονός με τον πλέον παραστατικό τρόπο.
Μου είπε… “ο νέος έπαθε ότι είχες πάθει κι εσύ την πρώτη φορά, γαμούσε κώλο και δεν το είχε καταλάβει, νόμιζε ότι γαμάει μουνάκι υγρό, έτσι είναι το κωλί μο, σα μουνί είναι…” έλεγε ξαναμμένη.
Πήρα το θάρρος και έχωσα τον πούτσο μου στην τρύπα της. Με κάποια έκπληξη διαπίστωσα ότι ήταν ορθάνοιχτη και χαλαρή σαν να την είχε ανοίξει κάποιος πολύ πρόσφατα.
– Τι έγινε μωρό μου; Τη ρώτησα. Τον γλεντάς τον κώλο σου τώρα που είμαστε χώρια;
– Αν το γλεντάω λέει; Τράβα ρώτα στην πιάτσα αυτούς που τον γλεντάν αγόρι μου, να πιείτε και κανένα καφεδάκι μαζί να τα πείτε…
απάντησε σαρκαστικά. Της άνοιγα αργά και ηδονικά την σούφρα, ξέροντας ότι πλέον δεν είμαι ο μόνος που έχει πρόσβαση στον πάτο της και ότι ενδεχομένως άνθρωποι που γνώριζα, στο ευρύτερο περιβάλλον μας, να ανακάλυπταν πλέον τα ένοχα μυστικά και βίτσια της Νανάς. “Χαλάλι της” σκέφτηκα, τέτοια κωλάρα δεν πρέπει να την χαίρεται μόνο ένας.
Ήταν κάτι που μου είχε πει η ίδια παλιότερα, ένα βραδύ όταν μιλάγαμε πρόστυχα για παρτούζες την ώρα που την ξεκώλιαζα συνοδεία δονητή. Ήθελε διπλό πούτσο το καργιολάκι και ήταν σχεδόν από την αρχή που το εξομολογήθηκε. Συγκεκριμένα φαντασιωνόταν να είμαστε σε κάποια άλλη πόλη, σε διακοπές, να έχουμε φτιαχτεί με αλκοόλ και χασίσι και μετά, μαζί με έναν άγνωστο να την πάρουμε παρτούζα. Για εμένα, όπως μου έταζε πάντα , θα κρατούσε το μουνάκι της ως υποτιθέμενη ένδειξη πίστης και στον άλλο θα έδινε τον κώλο της. Βέβαια εγώ ήξερα ότι στην πραγματικότητα ο κώλος μόνο της χάριζε οργασμό.
Αυτό το μοτίβο από εκείνη την στιγμή στοίχειωσε την σεξουαλική σχέση μας και έκτοτε ποτέ δεν απουσίασε η φαντασίωση της παρτούζας με άλλον άνδρα από το κρεβάτι μας. Ήταν σχεδόν σαν μια ψυχαναγκαστική εμμονή που έπαιρνα σάρκα με τη μορφή δονητών και πρωκτικών σφηνών που απαιτούσε να έχει στον κώλο της σχεδόν κάθε φορά που την έπαιρνα.
Εκείνη την μέρα στην παραλία, συνειδητοποίησα ότι αυτό που μου είχε περιγράψει σαν φαντασίωση είχε γίνει στην πραγματικότητα όταν αυτή ήταν φοιτήτρια και ένας θεός ξέρει πόσες άλλες φορές. Ένιωσα μαλάκας γιατί είχα ενοχές που της έβαζα ιδέες, ενώ αυτή, κρυφά από εμένα, ήταν μια έμπειρη παρτουζιάρα. Και τι βρωμιάρα παρτουζιάρα!
Μου είπε πως το βράδυ της φοιτητικής παρτούζας την πήραν μόνο πίπα κώλο, χωρίς προφυλακτικά και πως της τον έδιναν στο στόμα εναλλάξ και την έκαναν ρολόι. Της άρεσε η δυναμική μου είπε του να έχει ένα πούτσο στον κώλο και έναν στο στόμα γιατί ο ένας την έσπρωχνε πάνω στον άλλο.
Συνέχισα να ανοίγω τον άπιστο κώλο της με ένα παράξενο συνονθύλευμα συναισθημάτων να με καταλαμβάνει με κάθε σκίρτημα και κάθε υγρό ήχου του αφύσικου έρωτα μας.
Ένιωθα θυμωμένος, αρχικά, σχεδόν οργισμένος με το ψέμα που με φλόμωνε τόσα χρόνια. Από την άλλη όμως μέσα μου ξυπνούσε μια παράξενη ηδονοβλεπτική ζήλια που με ερέθιζε πρωτόγνωρα. Ένιωσα να χάνω και την τελευταία αναστολή μου για την παρτούζα και συνέλαβα τον εαυτό μου να σκέφτεται ότι έπρεπε οπωσδήποτε να μοιραστώ τον κώλο της πρώην μου, με κάποιον άλλο, κατά προτίμηση μεγάλο πούτσο. Ήθελα από κάποιο αρρωστημένο βίτσιο, που είχε φυτρώσει στο μυαλό και τον δυο μας, να δω ζωντανά μπροστά μου τον κώλο της να ανοίγει σαν τριαντάφυλλο από ξένο πούτσο. Η πίσω τρύπα της να ανήκει στην κυριολεξία σε άλλο γαμιά. Εγώ θα επιφορτιζόμουν με το καθήκον να προετοιμάσω το πουτανάκι μου. Να του σαλιώσω καλά το κωλαράκι και να το ανοίξω με τη μεγάλη τάπα, μέχρι να μπει ο καλεσμένος μας με άνεση μέσα. Μετά θα είχα το γενικό πρόσταγμα του ξεκωλιάσματος.
Αυτό ήθελε η πουτάνα μου; Αυτό θα γινόταν σκέφτηκα και βγήκα από την τρύπα της απότομα με αποτέλεσμα η σούφρα της να κάνει μερικούς βίαιους σπασμούς. Για μερικά δευτερόλεπτα θαύμασα την τρύπα της που μια έχασκε ορθάνοιχτη και μια έκλεινε σαν να είχε αυτονομηθεί από το υπόλοιπο σώμα. Ύστερα, μην αντέχοντας άλλο, έχυσα άγρια μέσα στο στόμα της και εκείνη πρόθυμα καθάρισε το καυλί μου. Ρούφαγε τον πούτσο με λαιμαργία, θαρρείς και η γεύση της αλμύρας και του πρωκτικού οργασμού που αναδυόταν από τη βάλανο και τις πρησμένες φλεβίτσες του να την ερέθιζαν περισσότερο. Μετά από κάποια ώρα βρώμικου πεοθυλασμού κάτω από τον καυτό ήλιο και κάμποσο φραστικό παιχνίδι, φύγαμε από την παραλία, ανανεώνοντας το ερωτικό μας ραντεβού για την επόμενη.
Είχα αποφασίσει να το πάω μέχρι τέρμα με τη Νανά. Έπρεπε τώρα που η σχέση μας είχε ουσιαστικά λήξει να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τουλάχιστον την κοινή μας φαντασίωση. Σκεφτόμουν πως όταν θα πήγαινα να την δω την επόμενη, να την προκαλούσα να καλέσει κάποιον από τους γαμιάδες της για να την δω επιτέλους ζωντανά να γαμιέται πίπα-κώλο με έναν άλλον πουτσαρά να ανοίγει την σούφρα της. Βίζιτα κανονική δηλαδή με πρωταγωνίστρια το μικροκαμωμένο κρυφό πουτανάκι μου, που τρελαινόταν στην ιδέα. Τι τσόντα είχα πλάι μου τόσα χρόνια και δεν το ήξερα;… σκέφτηκα.

έλεια παρτούζα με την Αννα και τον Αρη

Η Άννα βγήκε από το μπάνιο τυλιγμένη με μια ροζ πετσέτα . Αγνοώντας μας, ξάπλωσε με χάρη στον καναπέ ανάβοντας ένα τσιγάρο και απολάμβανε το ποτό της, βλέποντας μια τσόντα στη τηλεόραση, που είχα βάλει εγώ. .
Σηκώθηκα και πήγα στο μπάνιο ενώ Άρης μιλούσε ακόμα έξω, στο μπαλκόνι. Ακουγόταν συνεπαρμένος, σαν να κανόνιζε κάτι συναρπαστικό. Όταν βγήκα από το μπάνιο, φορώντας ένα μπουρνούζι, αντικρίζω την Άννα ξαπλωμένη στον καναπέ με ορθάνοιχτα τα πόδια της και τον Άρη, γυμνό, πεσμένο στα τέσσερα, να έχει βάλει το κεφάλι του ανάμεσα στα σκέλια της και με τη γλώσσα του να ανιχνεύει και να απολαμβάνει το ξυρισμένο δροσερό μουνάκι της, ρουφώντας με λαιμαργία όλα τα υγρά της καύλας της που έβγαζε. Αναστεναγμοί και βογκητά σκορπίζονταν στο δωμάτιο ενώ η ίδια χάιδευε, σαλιώνοντας το δάχτυλό της, τις πεταγμένες έξω σκληρές ρώγες της .
Mε κοίταξε, με ένα βλέμμα όλο κάβλα, και έσπευσε να με καλέσει, παραμιλώντας από την ένταση και την κάβλα της . . ..
«Έλα γαμιά μου ,έλα Πρίαμέ μου (με τρελαίνει που συνηθίζει να με αποκαλεί έτσι) , κοίτα τι κάνω για σένα , μόνο για σένα , το θέαμα που θες θα στο προσφέρω, ΟΛΑ όσα θες θα στα προσφέρω, είμαι καυλωμένη, τόσο τόσο πολύ , νοιώθω αληθινή γυναίκα απόψε και θα τα κάνω όλα ,έλα, μην αργείς, και πάρε με, σκίσε με, καίγομαι σου λέω, λειώνω ,θέλω όσο τίποτα άλλο να με γαμήσεις ,να νοιώσω την ψωλάρα σου μέσα μου, έλα» .
Ο Άρης σηκώθηκε να πάει και αυτός με τη σειρά του στο μπάνιο, λέγοντας ότι σήμερα θα τα κάνουμε όλα, ότι μας έχει για αργότερα μια έκπληξη, και ότι κανείς μας δεν θα ξεχάσει αυτή τη νύχτα, θα πάμε βόλτα, όλοι μαζί, στους ουρανούς της ηδονής .
Ξάπλωσα απέναντι από το μωρό μου, και ρουφώντας γουλιά γουλιά το ποτό μου, πέταξα το μπουρνούζι και άρχισα να χαϊδεύω τον ημισκληρο πούτσο μου και τα μαλακά αρχίδια μου .Η Άννα, απέναντι μου , μου έριξε μια πονηρή ματιά και γλείφοντας τα χείλη της άρχισε και αυτή να χαϊδεύει αργά, επιφανειακά το μουνάκι της και τα στητά βυζάκια της .
Η πούτσα μου άρχισε να μεγαλώνει ,να σκληραίνει και τα αρχίδια μου να σφίγγουν, μαλακιζόμουνα πολύ ωραία βλέποντάς την απέναντι μου να παίζει με τη μουνάρα της και να χώνει το δάκτυλό της μέσα, ακουμπώντας την κλειτορίδα της και βγάζοντας αναστεναγμούς και απαλά βογκητά ηδονής .
Δεν άργησε κι ο Άρης να ξεπροβάλει ολόγυμνος με την μεγάλη του πούτσα σε πλήρη ανάπτυξη. Ήρθε και κάθισε δίπλα μου κάνοντας νόημα στην Άννα να καθίσει ανάμεσά μας. Άλλο που δεν ήθελε η μικρούλα μου. Με μια ωραία κίνηση των χεριών της χουφτώνει τα δυο καυλιά και αρχίζει να τα χαϊδεύει παλμικά και να σκύβει και να τα γλύφει και να τα φυλάει μπουκώνοντας το στόμα της εναλλάξ με τις όρθιες καυλωμένες πούτσες μας. Στη συνέχεια σηκώνεται, έρχεται από μπροστά, και γονατισμένη στα τέσσερα αρχίζει το γλείψιμο από τα αρχίδια μέχρι τα κεφάλια των καυλιών μας . Η καύλα μου είχε φθάσει πάλι στα ύψη ο πούτσος μου ήταν τόσο καυλωμένος που με έτσουζε.
Σηκώνομαι αφήνοντας την να τσιμπουκώνεται με το πούτσο το Άρη και πάω από πίσω της. Άρχισα να χαϊδεύω τα κωλομέρια της, κοιτάζοντας αυτό το ωραίο κωλαράκι και την τρυπούλα της, που καθώς άνοιγα τα κωλομέρια της φανερώθηκε σε απόσταση αναπνοής .
Άρχισα να φιλώ πρώτα τα κωλομάγουλα και σιγά σιγά προχωρούσα προς την κωλοτρυπίδα. Στην αρχή έκανα κυκλικές κινήσεις γύρω γύρω και μετά μέσα στην τρυπούλα . Η Άννα τούρλωσε τον κώλο της όσο μπορούσε και κρατώντας το πούτσο του Άρη στα χέρια της αναστέναζε από καύλα . Της άνοιξα τελείως τα κωλομέρια χώνοντας τη γλώσσα όσο γινόταν πιο βαθιά . Η Άννα κουνούσε τον κώλο της φωνάζοντας δυνατά αχ ναι, μ αρέσει. μ αρέσειιιι.
Της έβαλα βαζελίνη και αφού έκανα λίγο μασάζ στην τρυπούλα της έβαλα σιγά σιγά το δάχτυλο μέσα . Στην αρχή αντέδρασε και σφίχτηκε λίγο καθώς ένοιωσε ολόκληρο το δάχτυλο μέσα της να της ανοίγει τη στενή κωλοτρυπίδα της , σιγά -σιγά όμως χαλάρωσε και αφέθηκε στην αίσθηση που ένοιωθε καθώς το δάχτυλο μου μπαινόβγαινε αργά -αργά στον κώλο της, προετοιμάζοντας το έδαφος για τον πούτσο μου . Βλέποντας το δάχτυλο μου να χάνεται στην τρυπούλα της ο πούτσος μου δεν άντεχε άλλο . Ήθελε να χωθεί μέσα . Τον ακούμπησα στην κωλοτρυπίδα και άρχισα να τη χαϊδεύω με το πουτσοκέφαλο και μετά να το πιέζω ελαφρά χαϊδεύοντας τα κωλομέρια της .
Όταν κατάλαβα ότι χαλάρωσε αρκετά έσπρωξα τον πούτσο και η κωλοτρυπίδα της άρχισε να ανοίγει και να μπαίνει μέσα το πουτσοκεφαλο.
–ααααααααααααααααχχχχχχχ . ποναειιιιιιιιιιιιιιιιι.πιο σιγά .
Προσπάθησε να φύγει μπροστά αλλά την είχα πιάσει σφιχτά από τη μέση με τα χέρια μου ενώ μπροστά της ήταν ο Άρης που της είχε βάλει τη ψωλάρα του στο στόμα της και έτσι το μόνο που κατάφερε ήταν να χωθεί ο πούτσος μου απότομα μέχρι τη μέση και να μπουκωθεί πιο βαθιά με το πούτσο του Άρη.
– Αααααχχχ .με σχιζειιιιιι. . .βγάλτον. . . . .όχι. . . . . . μην τον βγάλεις. . . . .αχ. . . βάλτον μέσα ! πιο βαθιά ! πονάω ! μ αρέσει γαμιάμουουυυυ!!!!!!! .
Η στενή κωλοτρυπίδα της έσφιγγε τον πούτσο μου δυνατά και παραλίγο να χύσω . Έσκυψα μπροστά και τη φίλησα στο λαιμό χουφτώνοντας με το ένα χέρι το στήθος της
-Αααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχ
– με ξεσκισεεεεε.ααααααααχχχχχχ . Ααααααχχχχχ. Ο κώλος μουυυυυ
Εγώ είχα καρφώσει τον πούτσο μου βαθιά στον κώλο της και την έσφιγγα δυνατά. Η σκέψη ότι ο πούτσος μου ξέσκιζε το παρθένο κωλαράκι της με είχε καυλώσει πολύ. . είχα κολλήσει τα χείλη μου στο λαιμό και το χέρι μου έπαιζε με το στήθος της και κάθε τόσο έσπρωχνα τον πούτσο μου να καρφωθεί πιο βαθιά στο κωλαράκι της . Η Άννα συνέχισε να βογκάει αλλά μετά από λίγο που άρχισα να τον σπρώχνω πιο συχνά τέντωσε τον κώλο της προς το μέρος μου.
-το συνήθισες μωρό μου ?
-λίγο . . Ψιθύρισε , είναι τεράστιος μέσα μου, καυλώνω ,πονάω αλλά μ αρέσει πολύ, χώστο κι άλλο πουτσαρά μου ,κι άλλο πιο βαθιάαααααχαχαχ.
Άρχισα σιγά σιγά να τον βγάζω λίγο και να τον ξαναβάζω με αργό ρυθμό. Η Άννα άρχισε σταδιακά να το απολαμβάνει . Έτσι τον έβγαζα όλο και πιο πολύ και τον ξανάχωνα μέσα αυξάνοντας και τον ρυθμό. Τώρα η Άννα βογκούσε από ηδονή καθώς ένοιωθε τον πούτσο μου να μπαινοβγαίνει στο κωλαράκι της . Εγώ όμως δεν άντεξα άλλο και καρφώνοντας τον με δύναμη στον κώλο της έχυσα μέσα της . Η Άννα, νοιώθοντας το σπέρμα μου να πετάγεται βαθιά μέσα στον κώλο της, ανοιγόκλεινε την κωλοτρυπίδα της στέλνοντας με στον έβδομο ουρανό . Βγήκα από μέσα της και πήγα πιο πίσω κοιτάζοντας την ανοιχτή κωλοτρυπίδα της που μόλις είχα ξεπαρθενιάσει.
Άλλαξα θέση και ξάπλωσα στον καναπέ απογειωμένος . Αμέσως, τρελαμένος από κάβλα, πίσω της πήρε θέση ο Άρης,
Άνοιξε τα κωλομέρια της και κοίταξε την κωλοτρυπίδα της . Είχε ανοίξει αρκετά . Στη θέση της τρυπούλας που ούτε φαινόταν, τώρα υπήρχε ένα άνοιγμα ίσα με το μικρό δάχτυλο. Έχωσε σιγά σιγά τον πούτσο του μέσα. Η Άννα χαλάρωσε και τούρλωσε πάλι τον κώλο της ,ενώ εκείνος το έσπρωχνε όλο και πιο βαθιά. Βογκούσε από την ηδονή που της χάριζε ο πούτσος του καθώς μπαινόβγαινε στον κώλο της. . Έβλεπα τον κώλο της να καταπίνει ολόκληρο τον πούτσο του και το μουνί της να στάζει. Η Άννα , καυλωμένη πολύ, έβαλε το χέρι της στο μουνί της και το χάιδευε, ενώ ο Άρης, καταλαβαίνοντας ότι η καβλίτσα δεν άντεχε άλλο ,την κάρφωνε και τη γαμούσε με γρήγορο ρυθμό. Η Άννα, έχοντας πλέον ξεφύγει, και νοιώθοντας τον πούτσο του να μπαινοβγαίνει γρήγορα στον κώλο της, έτριβε με δύναμη το μουνί της, βογκώντας δυνατά.
Αααααχχχ. Ναιιιιιιι. Αααααααχχχχ. Ααααααααααααχχχχχχ. Χυνωωωωω . Χυυυννωωωωωωωωωωωωωωωωωω. Ααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
Νιώθοντάς την να χύνει, ο Άρης δεν άντεξε άλλο. Χώθηκε μέσα της με δύναμη και έχυνε και αυτός μαζί της, γεμίζοντας τον κώλο της με τα υγρά του.
Η Άννα ηρέμησε και έμεινε ακίνητη με τα μάτια κλειστά και τον πούτσο του Άρη καρφωμένο στον κώλο της . Το χέρι που χάιδευε το μουνί της είχε γίνει μούσκεμα . Μόλις είχε ξεπαρθενιαστεί από πίσω και είχαμε χύσει και δυο μέσα στον κώλο της . Αυτό το κωλοξέσκισμα την έκανε να χύσει σαν σκύλα . Ο Άρης βγήκε προσεχτικά από μέσα της, κι εκείνη έπεσε στον καναπέ με τα πόδια ανοιχτά και τον κώλο λίγο σηκωμένο . Δεν βολευόταν εύκολα. Ο κώλος της πονούσε και δεν ένοιωθε άνετα. Της βάλαμε βαζελίνη για να μαλακώσει ,και πήγαμε και οι τρεις στο μεγάλο κρεβάτι , όπου ξαπλώσαμε έχοντας την Άννα ανάμεσα μας.
Δεν ξέρω πόση ώρα κοιμηθήκαμε . Μας ξύπνησε το κουδούνι της πόρτας . Θα πάω εγώ να ανοίξω, είπε ο Άρης.
Σας είπα ότι σας έχω μια έκπληξη, συνέχισε. Ο πούτσος μου είχε πάλι σηκωθεί και ήταν στριμωγμένος με το κωλομέρι της Άννας. Τον ελευθέρωσα και κόλλησα πάνω της. Έτσι όπως ήταν με τον κώλο προς εμένα, της έπιασα το στήθος της και χάιδεψα λίγο τις ρώγες . Η Άννα έσπρωξε απαλά τον κώλο της και ο πούτσος μου έγινε ένα με τα κωλομέρια της .
Έμοιαζε να κοιμάται, αλλά οι ρώγες της ήταν σκληρές και. Το χέρι μου κατέβηκε προς τα κάτω και όταν έφτασε στο μουνί της διαπίστωσα ότι ήταν πάλι μούσκεμα. Είχε κοιμηθεί ανάμεσα σε δυο άντρες για πρώτη φορά και αυτό την είχε απίστευτα ερεθίσει. Χάιδεψα την κλειτορίδα της και σκίρτησε απότομα. Σε λίγο έπαίζα με τις τρύπες της ,ενώ είχα χώσει το ένα δάχτυλο στον κώλο της και το άλλο στο μουνί της. Τότε στην πόρτα εμφανίστηκε ο Άρης, κρατώντας από το χέρι μια καστανόξανθη ,ψηλή 40ραντάρα με σαρκώδη χείλη ,μακριά πόδια και ένα σούπερ μίνι , με μεγάλα χυμώδη βυζιά.
Η γκόμενα που έφερε ο Άρης (Εύα, όπως μας τη σύστησε) , με φίλησε στο στόμα, αλλά την προσοχή της τράβηξε η μισοκοιμισμένη αλλά ερεθισμένη από τα χάδια μου Άννα.
Γονάτισε στο κάτω μέρος του κρεβατιού και πιάνοντας τα πόδια της Άννας απαλά, την τράβηξε κοντά της, σε σημείο που το μουνί της έφθασε στο στόμα της ,κι αμέσως άρχισε να την γλείφει με αργές κινήσεις, φανερώνοντας τη μεγάλη εκπαιδευμένη γλώσσα της , ενώ με τα χέρια της θώπευε τα μπούτια της καβλίτσας μου. Για μια στιγμή η Άννα ανασηκώθηκε ξαφνιασμένη, αλλά αμέσως μετά αφέθηκε στα χάδια και τη γλώσσα της Εύας, δείχνοντας να τα δέχεται με ευχαρίστηση. Εγώ και ο Άρης τις βλέπαμε γεμάτοι ερωτική ζήλια και επιθυμία.
Ο Άρης έσκυψε προς το μέρος μου και μου είπε:
«Πρίαμε καμάρωσε, απόλαυσε θέαμα, και σε λίγο θα απολαύσεις το γαμήσι της ζωής σου! Αυτή, (έδειξε την Εύα), με έκανε σκλάβο της και με ξεπέταξε, μπορώ και κάνω τα πάντα μαζί της, είναι ψωλαχπάχτρα έμπειρη, ξέρει να γαμιέται και να γαμάει».
Προς το παρόν πάντως η Εύα έδειχνε να έχει μάτια μόνο για τη μικρή ερωμένη μου. Η Άννα, από την πλευρά της, σπαρταρούσε και είχε παραδοθεί στο γλυφομούνι της Εύας, που της ρούφαγε με λαχτάρα όσα υγρά έβγαζε το καυλωμένο μουνάκι της.
Ποτέ δεν είχα υπάρξει τόσο καυλωμένη. Δεν ήξερα πια τι μου συνέβαινε. . .ένιωθα μόνο εκείνη τη γλώσσα να με γλύφει, στο μουνάκι, και να με αναστατώνει. . .να απολαμβάνει τις συσπάσεις μου και να ρουφάει τα υγρά μου. . .δεν άντεχα. . .ένιωθα το κορμί μου όλο να συσπάται. . . . .οι ρώγες μου, πιο σκληρές από ποτέ, με πονούσαν από την ένταση και την κάβλα. . . . .το μουνάκι μου ήταν κάθιδρο και έκαιγε και έτρεμε. . . . . . η κωλοτρυπίδα μου έκαιγε και αυτή. . .δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. . .ο εραστής μου, ο Πρίαμος, μαζί με τον άγνωστο νεαρό, με είχαν πριν από λίγο ξεπαρθενιάσει από πίσω. . .!
πόνος, μα και ηδονή. . .δεν ήξερα ότι ένα ξεκώλιασμα μπορεί να είναι τόσο. . .οδυνηρά ωραίο!! . . κι ας πονούσα ακόμα. . .έκαιγα. . . . .η γλώσσα στις ρώγες μου με έγλυφε, επιδέξια και ασταμάτητα. . .αυτή η γυναίκα θα με καταπιεί ολόκληρη, σκέφτηκα. . . . .χαλάρωσα λίγο το κορμί μου, αναστενάζοντας ηδονικά. . . . .εκείνη, λες και το ένιωσε, μου έσπρωξε μαλακά τα πόδια, ανοίγοντάς τα ακόμα πιο πολύ, και έχωσε το κεφάλι της ανάμεσα στα σκέλια μου. . . . .τώρα όλη της η γλώσσα είχε χωθεί μέσα στο καυτό μου μουνάκι. . . . .με έγλυφε και με γαμούσε με τη γλώσσα. . .η διέγερση που είχα ήταν πρωτοφανής. . . . .μέχρι και τα μαλλιά μου έσταζαν θαρρείς από κάβλα και ηδονή. . . . οι ρώγες μου δε. . . . .πονούσαν. . .είχαν μεγαλώσει, και θαρρείς και τινάζονταν να βγουν από το κορμί μου. . .
Ξαφνικά, σαν να ήταν συνεννοημένοι (-μπορεί και να ήταν!-), ένιωσα τον Πρίαμο να σκύβει πάνω μου και να παίρνει στο στόμα του την αριστερή μου ρώγα, ενώ συγχρόνως ο Άρης έπαιρνε στο στόμα του τη δεξιά. . . . ένιωσα ένα καυτό ρίγος να με διαπερνάει. . . . .όχι, δεν άντεχα άλλο, δεν. . . . . . άρχισα να παραμιλάω. . . . . . δεν ήξερα πια τι έλεγα, ήμουν τόσο καυλωμένη. . .οι δυο άνδρες πιπιλούσαν με απίστευτη δεξιοτεχνία ο καθένας από μία ρώγα μου και μου τις δάγκωναν ελαφριά, ενώ η Εύα, αισθανόμενη τα κύματα ρίγους που με διαπερνούσαν, με γαμούσε με τη γλώσσα της, έχοντας χωθεί ολόκληρη μέσα στο υγρό μου μουνάκι. . .δεν άντεχα. . . . .πονούσα από την κάβλα και την ηδονή. . .ένιωσα τις κόρες των ματιών μου να θολώνουνε από την κάβλα. . . . .οι ρώγες μου κόντευαν να βγάλουν γάλα, καθώς τις ρουφούσαν οι δύο άνδρες με μανία. . .ένιωσα τις συσπάσεις να έρχονται, να έρχονται. . . . .η Εύα έχωσε τη γλώσσα της βαθιά, πολύ βαθιά, και έμεινε εκεί, καρφώνοντάς με με τη γλώσσα. . .καθώς χανόμουνα μέσα σε έναν απίστευτο οργασμό, άνοιξα το στόμα μου για να φωνάξω, όμως δεν πρόλαβα, γιατί ο Πρίαμος έχωσε την ψωλή του στο λαρύγγι μου, και με πότισε με τα χύσια του. . . . .χύσαμε οι τρεις μαζί, εγώ στο στόμα της Εύας, ο Άρης με τον πούτσο του στο στήθος μου, γεμίζοντας τη ρώγα και τη θηλή μου με τα υγρά του, και ο Πρίαμος στο λαρύγγι μου. . . . .τον ρούφηξα όλον, τον στράγγιξα με ευχαρίστηση. . . . . . στράγγιξα και τον Άρη, γλύφοντας ο,τι είχε απομείνει πάνω στον πούτσο του, και φίλησα την Εύα στο στόμα, (πρώτη φορά φιλούσα γυναίκα στο στόμα, αλλά μου ήρθε αυθόρμητα !) ευχαριστώντας την για την ηδονή που μόλις μου χάρισε. . . . .
Η Εύα όμως ήταν ακόμα καυλωμένη, και η μόνη που δεν είχε χύσει ακόμα. . .αλλά εγώ ήμουνα πια εξαντλημένη. . . . .ψιθύρισα στον Πρίαμο ότι η Εύα με έγλυψε τόσο καλά, είναι κρίμα να μη χύσει, με είχε καυλώσει πολύ. . .εκείνος με κοίταξε με νόημα. . μου είπε να τους καυλώσω όλους για να τη γαμήσει. . .όμως εγώ δεν άντεχα άλλο. . .το μουνάκι μου (και η κωλοτρυπίδα μου, από πριν) έκαιγαν από το γαμήσι. . . . .και ένιωθα μια γλυκιά κούραση. . .έγειρα στο πλάι και για λίγο πρέπει να με πήρε ο ύπνος. . .
Δεν ήταν όμως φαίνεται γραπτό μου να ξεκουραστώ εκείνο το βράδυ. . . . .ξύπνησα, μετά από λίγο. . .η Εύα είχε γείρει και τριβόταν πάνω μου, χαϊδεύοντας απαλά μια το μουνάκι μου, μια τους γοφούς μου και πότε πότε, απαλά, το ξεσκισμένο μου κωλαράκι. . .οι κινήσεις της έγιναν πιο δυνατές, καθώς ο Άρης χώθηκε πίσω της και της τον κάρφωσε πισωκολλητά. . . . .ο δε Πρίαμος κοιτούσε το θέαμα και τον έπαιζε. . .με είδε που τον κοίταξα, με καβάλησε, και άρχισε να μου πειράζει τις ρώγες με τα δάχτυλά του. . . . . «σταμάτα. . .δεν αντέχω άλλο. . . . .» τον παρακάλεσα. . . . .εκείνος όμως άρχισε να μαλάζει τις ρώγες μου πιο δυνατά, ξέροντας καλά πόσο με καυλώνει αυτό. . . . . «ξεσκίστηκα. . . . .τι είναι αυτό σήμερα. . .μη. . .με καυλώνεις. . . . .με καυλώνεις πάλι», τον μάλωσα, αλλά δεν μου έδωσε σημασία. . .
Μου έσπρωξε την πούτσα και τα αρχίδια του στο πρόσωπό μου. . . «έλα πουτανίτσα μου εσύ, όταν με βλέπεις να τα παίζω μόνος μου καυλώνεις. . .θες να μου τα πάρεις ε? πάρτα λοιπόν κάβλα. . . . » φώναξε, και συνέχισε «παρτα όλα, όπως ξέρεις, πουτανίτσα μου εσύ, παρτουζιάρα μου, γλυψαρχίδω μου». . . . . . «πάρτου τα αρχίδια» μου φώναξε και ο Άρης, που γαμούσε με λύσσα την ¨Εύα, καυλώνοντας ακόμη περισσότερο βλέποντας τα αρχίδια και την ψωλή του Πρίαμου να τρίβονται στο πρόσωπό μου. . .Είχα πλέον καυλώσει και δεν ήθελα δεύτερη παρότρυνση. . .άρχισα να γλύφω τον Πρίαμο, κάτι που τόσο μ αρέσει. .
Του έγλυφα μια το ένα αρχίδι, μια το άλλο, μια τον πούτσο του, που είχε γίνει απίστευτα σκληρός. . .ένιωθα τον πούτσο του να σκληραίνει και να σκληραίνει. . .είχε μεγαλώσει τόσο πολύ, που άνοιγα το στόμα μου διάπλατα για να τον γλύψω. . . . .ο Άρης είχε πλέον ξεφύγει βλέποντας το θέαμα, ενώ η Εύα βογκούσε και απολάμβανε την ψωλή και το γαμήσι του Άρη, χαϊδεύοντας μου όμως με τα δάχτυλά της το μουνάκι μου. . .νιώθοντας τον Πρίαμο έτοιμο να χύσει πάλι στο στόμα μου, τον έβγαλα προσεχτικά, και του ψιθύρισα ότι. . .η Εύα μου χάρισε μια διαφορετική εμπειρία, και ότι θέλω να την «ανταμείψει». . .Πρέπει να καύλωσε πάρα πολύ με τα λόγια μου αυτά. . .η Εύα, λες και κατάλαβε κάτι, μου έχωσε το μεσαίο της δάχτυλο στο μουνάκι. . .αμέσως το έβγαλε και το έβαλε λίγο μέσα στην κωλοτρυπίδα μου. . . . .δεν πρόλαβε όμως να συνεχίσει, γιατί, ενώ ο Άρης τη γαμούσε πισωκολλητά, χαρίζοντάς της ένα ατέλειωτο σε διάρκεια γαμήσι, ο Πρίαμος της έχωσε από πίσω την τεράστια πούτσα του. . .εκείνη έβγαλε μια κραυγή πόνου και ηδονής, και την ένιωθα να σπαρταράει ολόκληρη. .
Εβλεπα και άκουγα και ένιωθα από πολύ κοντά, και είχα καυλώσει και εγώ πολύ. . .όπως ήταν σκυμμένη πάνω μου, και ενώ είχε μέσα της δύο πούτσους να τη γαμάνε, κοίταξα τον Άρη, και τον Πρίαμο. . .ανασηκώθηκα, τεντώθηκα, και ακούμπησα, εξερευνητικά στην αρχή, τις ρώγες της. . .Δεν ήταν τόσο πεταγμένες όσο οι δικές μου, και ήταν λίγο μικρότερες, όμως ήταν ερεθισμένες. . . . .ήταν η πρώτη φορά που έπιανα γυναικεία ρώγα (πέρα από τη δική μου) και η αίσθηση ήταν περίεργη. . .και εκείνης όμως φάνηκε πως της άρεσε. . .ο Άρης και ο Πρίαμος είχαν πλέον περάσει σε άλλη διάσταση, όπως και η Εύα, που φώναζε και βογκούσε και γαμιόταν δυνατά. . .δεν άργησε να χύσει ουρλιάζοντας, με τις δυο ψωλές να τη γαμάνε και τα χάδια μου στις ρώγες της. . .ο οργασμός της κράτησε ώρα πολύ. . .αμέσως μετά, ο Άρης βγήκε από μέσα της και της τον έχωσε στο στόμα, όπου και έχυσε και αυτός. . .εγώ έσκυψα και τη χάιδεψα απαλά στην πλάτη, εκστασιασμένη από το όλο θέαμα.
Έγειρε δίπλα μου ικανοποιημένη, και ξαφνικά ένιωσα να νυστάζω, μια υπέροχη, γλυκιά κούραση κατέκλυσε το κορμί μου, και έκανα να γείρω και εγώ. . .εκείνη με έπιασε απαλά και ακούμπησε το κεφάλι μου στο στήθος της. . έγειρα κουρασμένη σε αυτό το πρωτόγνωρο. . .μαξιλάρι. . .ένιωσα όμως τη ματιά του Πρίαμου πάνω μου. . . . .ήξερα πως τον ερέθιζε πολύ το θέαμα, και ξέρω πως με είχε δει πριν να χαϊδεύω και να παίζω τα στήθη της Εύας. . .Τον κοίταξα και τον είδα να χαϊδεύει απαλά τον καυλωμένο πούτσο του. . .και κατάλαβα πως η βραδιά ακόμα δεν είχε τελειώσει. . .
Βλέποντας την Εύα εξαντλημένη, έκανα να πλησιάσω τον Πρίαμο, που στεκόταν παράμερα με τον πούτσο του ολόρθο, τόσο όρθιο που θαρρείς και θα τρυπούσε την κοιλιά του. . .όμως δεν πρόλαβα. . .ο Άρης που μόλις είχε χύσει στο στόμα της Εύας. . .μου έδειξε τον μαλακό του πούτσο και τα αρχίδια του, και με παρακάλεσε να τον στραγγίξω και να τα γλύψω λίγο, γιατί ήταν τόσο έντονη η κάβλα του απόψε που ήταν ακόμα πρησμένα. . .από τον τρόπο που με κοίταζε όταν έγλυφα τον Πρίαμο, κατάλαβα ότι ήθελε να πάρει και αυτός τη δόση του. . . . .ανασηκώθηκα, γονάτισα ανάμεσα στα πόδια του και άρχισα να τον χαϊδεύω και να τον γλύφω. . σκυμμένη πάνω στον Άρη, ένιωθα το βλέμμα του Πρίαμου, αν και δεν τον έβλεπα, και ήξερα πως ο πούτσος του κόντευε να εκραγεί. . .
Ακουσα ένα σύρσιμο στα σεντόνια πίσω μου. τινάχτηκα αμέσως. . .δεν θα άντεχα να με ξαναπάρει από τον κώλο, όχι πάλι. . . «μη. . . . .δεν αντέχω πάλι. . . . .με ξεπαρθένιασες και με γάμησες πολύ σήμερα. . . . .όχι άλλο από πίσω. . . . .μη. . . . .» και έκανα να γυρίσω, όμως ο Πρίαμος, αγνοώντας την ικεσία μου, μου άνοιξε τα κωλομέρια και τον έχωσε μέσα μου με δύναμη. . . . . «μηηηηηηηηηηηηηη» του φώναξα, ξέροντας πια ότι δεν θα με ακούσει. . . . .ο πούτσος του χώθηκε μέσα μου με περισσότερη ευκολία από πριν. . .όμως αυτή τη φορά ο Πρίαμος ήταν ασυγκράτητος. . . «πουτανίτσα μου εσύ. . .σ αρέσει λοιπόν να γαμιέσαι ε? ήθελες να με πεθάνεις από την κάβλα, έτσι δεν είναι?
Τόση ώρα με καίει η ψωλή μου πάλι, μουνάκι μου εσύ. . . . .σ αρέσει να σε γαμάω πολλές φορές, πάντα σ άρεσε. . .πάρτα τώρα. . .αν αντέχεις» Ήταν τρομερά καυλωμένος και παραμιλούσε και βογκούσε τρελαμένος πια. . . . .ο Άρης είχε σκύψει και μου έγλυφε το μουνάκι και η Εύα με κρατούσε και με φιλούσε όπου έβρισκε. . .στο στήθος, στο στόμα. . .η κάβλα όλων , αλλά κυρίως του Πρίαμου, ήταν μεταδοτική. . .άρχισα να νιώθω ένα ρίγος να με διαπερνάει. . . . . « ωχ. . . . .θα χυσ. . . . » άρχισα να μουρμουρίζω. . . . .Ο Πρίαμος δεν περίμενε λεπτό πια. . .Βγήκε από πίσω μου, με έσπρωξε ανάσκελα, κάτω, και τον κάρφωσε στο μουνάκι μου, βαθιά, βογκώντας όπως δεν τον είχα ξανακούσει ποτέ. . . . .χύσαμε μαζί, ταυτόχρονα, ενώ ο Άρης έγλυφε τώρα το μουνάκι της Εύας. . . . .πρέπει να ξανάχυσαν και εκείνοι, αλλά δεν θυμάμαι πια τίποτα, γιατί το καταγαμημένο μου μουνάκι έχυνε ασταμάτητα, με τον Πρίαμο να συσπάται και να χύνει και να χύνει και να χύνει μέσα του. .
Αγκαλιαστήκαμε όλοι και μας πήρε ο ύπνος. . .
Ξύπνησα, πολύ μετά, στην αγκαλιά του εραστή μου, του Πρίαμου. . . . .η Εύα και ο Άρης πρέπει να είχαν φύγει. . .ανακάθισα στο κρεβάτι, και αμέσως τραβήχτηκα, γιατί το κωλαράκι μου πονούσε πολύ. . . «ωχ. . .» έκανα ασυναίσθητα. . . . .Ο Πρίαμος με πήρε αγκαλιά, και άρχισε να με φιλάει παντού, λέγοντάς μου πως του χάρισα την πιο καβλωτική βραδιά της ζωής του, πως τον τρέλανα, πως ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως συνέβη όλο αυτό. . . . .ούτε εγώ θα το πίστευα, αν δεν ήμουν γεμάτη μελανιές, και αν δεν πονούσα τόσο πολύ, σε σημείο να μην μπορώ να κάτσω άνετα. . .κάθισα στο πλάι, και εκείνος έσκυψε και άρχισε να μου φιλάει το κωλαράκι τρυφερά. . .Δεν πιστεύω να. . . . .σκέφτηκα. . . . .
Έριξα μια ματιά. . . . .ω ναι. . . . . . . «μμμ. . . . . . μα τι ώρα είναι?» τον ρώτησα σιγανά. . . . .
Με κοίταξε πονηρά και παιχνιδιάρικα « Ξημέρωσε. . . . .είναι ώρα να πιεις το γαλατάκι σου, καβλίτσα. . .»

ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ της Κέλλυς 38 ετών:

Είμαι η Κέλλυ και η ιστορία που θα σας διηγηθώ ξεκίνησε πριν ένα μήνα. Με την άφιξη μου στην Αθήνα, μιας και ζούμε με τον σύζυγο μου μόνιμα πια στην Ελβετία. Πολλοί μας χαρακτηρίζουν αταίριαστο ζευγάρι μιας και ο σύζυγος μου αγγίζει τα ογδόντα ενώ εγώ είμαι μια 38χρόνη χυμώδης και γεμάτη πάθος για την ζωή γυναίκα. Ήρθα μόνη από την Ελβετία αφού ο σύζυγος μου λόγο προβλημάτων υγείας δεν μπορεί να ταξιδεύσει. Ήρθα για να διευθετήσω οικονομικής φύσεως θέματα αφού ο υιός του άντρα μου, που διαχειρίζεται την μεγάλη περιουσία της οικογένειας έχει βάλει περιορισμούς στα έξοδα μου.
Ο σύζυγος μου, μου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και δεν έφερε αντίρρηση να ελέγχω εγώ τους λογαριασμούς στην Ελβετία. Εμπόδιο για αυτό είναι ο γιος του. Εγώ όμως γιατί παντρεύτηκα ένα άντρα με τόση μεγάλη διαφορά ηλικίας αν δεν μπορώ να ωφεληθώ από την μεγάλη του περιουσία. Τέλος πάντων κανονίστηκε μια συνάντηση στα γραφεία της εταιρίας για να βρεθεί μια λύση που θα ικανοποιεί και τις δυο πλευρές.
Η πρόταση που μου έκαναν τόσο ο υιός όσο και ο λογιστής της εταιρίας δεν μου άρεσε καθόλου και τους απείλησα ότι θα πείσω τον σύζυγο μου να παραδώσει σε εμένα τα ινία του ομίλου. Την άλλη ημέρα με πήρε η γραμματέας και με ενημέρωσε για μια νέα συνάντηση σε ένα κοσμικό ρεστοράν σε μια προσπάθεια να γίνει η συνάντηση σε πιο καλό κλίμα.
Έφτασα στο ρεστοράν αλλά στο τραπέζι που κρατήθηκε κάθισα μόνη. Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα από το να στήνουν μια κυρία σε ένα ραντεβού. Όταν προσπάθησα να ανάψω ένα τσιγάρο εκνευρισμένη, κάποιος μου πρόσφερε ευγενικά την φωτιά του. Ήταν ένας νεαρός και πολύ όμορφος άνδρας που μου συστήθηκε ως δικηγόρος της εταιρίας και μιας που έτυχε κάτι απρόοπτο και δεν μπορούσε να έρθει ο υιός θα αναλάμβανε αυτός να διαπραγματευτεί μαζί μου.
Κώστας είναι το όνομα του και με κέρδισε από την αρχή με την ευγένεια και τους τρόπους του. Η βραδιά κυλούσε εξαιρετικά. Συμφώνησε μαζί μου ότι θα πρέπει να γίνει αυτό που ζήτησα από την αρχή και ότι θα φροντίσει να διευθετηθεί άμεσα το ζήτημα. Αυτό με χαροποίησε ιδιαίτερα και έτσι αποφάσισα να απολαύσω την υπόλοιπη βραδιά με την παρέα ενός γοητευτικού άνδρα. Η ώρα δεν κατάλαβα πως πέρασε έτσι όταν προσφέρθηκε να με συνοδεύσει στο ξενοδοχείο δέχθηκα αμέσως.
Όταν φτάσαμε του πρότεινα να ανεβεί για ένα ποτό. Στη ρεσεψιόν μας ενημέρωσαν ότι χρειάστηκε να μου αλλάξουν σουίτα εξαιτίας κάποιου προβλήματος, έχουν όμως φροντίσει να μεταφερθούν όλα τα πράγματα μου στην καινούργια. Αυτό δεν θα μας χαλούσε την βραδιά σε λίγο βρεθήκαμε μόνοι στην σουίτα. Όταν πήγα να του προσφέρω το ποτό με άρπαξε στα δυνατά του μπράτσα και μου έδωσε ένα φιλί γεμάτο πάθος που με παρέλυσε. Πριν προλάβω να συνέλθω με σήκωσε στα δυνατά του χέρια και με οδήγησε στο μεγάλο διπλό κρεβάτι.
Άρχισα να του ξεκουμπώνω το πουκάμισο, του έλυσα την ζώνη και όλο λαχτάρα έβγαλα έξω τον ανδρισμό του. Είναι ιδιαίτερα προικισμένος και χωρίς να διστάσω αρχίζω να τον γλείφω και να του περνώ πίπ@, το στόμα μου γέμισε με το χοντρό του πούτσ…. Σε λίγα λεπτά ήμασταν γυμνοί, αυτός να γλείφει το μουν... και την κλειτορίδα μου ενώ εγώ να προσπαθώ να του κατασπαράξω τον πούτσ… Μου αρέσει το άγριο στοματικό να τον παίρνω όσο πιο βαθιά μπορώ. Μετά από λίγα λεπτά δεν άντεξε και τέλειωσε γεμίζοντας το στόμα μου με το ζεστό σπέρμα του…
Λίγα λεπτά ανάπαυλας και το γαμ… συνεχίζεται, αυτή την φορά έχει ξαπλώσει ανάσκελα και εγώ καβάλα πάνω του καρφώνομαι στον πούτσ… του. Η χοντρή ψωλ… του ξεσκίζει το μουν… μου αλλά εγώ έχω παραδοθεί σε μια κ@ύλ@ που δεν θέλω να τελειώσει…
Τα δάχτυλα του παίζουν με την πίσω τρύπα μου προετοιμάζοντας με για το τι θα ακολουθήσει. Με γυρνάει στο πλάι και με μια βίαιη κίνηση σπρώχνει τον πούτσ… του στον κώλ… μου. Με αρπάζει από τα μαλλιά και αρχίζει να με γ@μ@ει άγρια από πίσω. Αν και υποφέρω από τον πόνο η κ@ύλ@ είναι τόσο μεγάλη που του ζητάω να το κάνει ακόμα πιο δυνατά. Τα βογκητά μου φανερώνουν πόσο πολύ μου αρέσει…. Μετά από λίγο, τελείωσε στην πλάτη μου με τα καυτά υγρά του…
Την άλλη ημέρα ξύπνησα στο δωμάτιο μόνη, η προηγούμενη βραδιά ήταν μια από τις καλύτερες της ζωής μου. Έπαιρνα το πρωινό μου όταν κάποιος ξαφνικά ρίχνει ένα φάκελο κάτω από την πόρτα. Σπεύδω να δω ποιος είναι αλλά έχει εξαφανιστεί.
Όταν ανοίγω το φάκελο χάνω τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου. Έχει φωτογραφίες με τις ερωτικές στιγμές μου από το προηγούμενο βράδυ. Σε λίγο χτυπά το τηλέφωνο μια άγνωστη φωνή με προειδοποιεί ότι αν δεν θέλω οι φωτογραφίες να φτάσουν στον άνδρα μου να γυρίσω τώρα πίσω στην Ελβετία. Ξέρουν ότι δεν είμαι πιστή σύζυγος αλλά τώρα έχουν και αποδείξεις…
Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο άρχισα να ετοιμάζω τις βαλίτσες μου, τελικά σκέφτηκα ότι καλό θα είναι να περιορίσω λίγο τα ακριβά γούστα μου έτσι όπως μου την έφεραν….

Το αναπάντεχο τρίο και η πίσω πόρτα της γυναίκας μου

Με λένε Γ και είμαι παντρεμένος με την Ξ. Είμαστε μαζί ανεπίσημα 7 χρόνια, αλλά επίσημα παντρεμένοι 3 χρόνια. Η Ξ είναι είναι 1,68 σγουρομάλλα καστανόξανθη, με πάααρα πολύ ωραίες καμπύλες και στήθη. Το καλύτερο σημείο πάνω της είναι ο κώλος της ο οποίος θυμίζει Λάτιν γκόμενα, π.χ. JenniferLopez.



Σεξουαλικά, πριν παντρευτούμε είχαμε ζήσει πολλές ωραίες στιγμές, απίθανες μπορώ να πω, καθώς ήμασταν στην αρχή και στα μέλια. Γουστάραμε τρελά ο ένας τον άλλο και είχαμε καταφέρει να βγάλουμε ο ένας στον άλλο πράγματα πάνω στο σεξ, που δεν ξέραμε ότι μας άρεσαν.

Πέρασαν τα χρόνια, ετοιμάζαμε τον γάμο μας και παράλληλα ετοιμάζαμε και το σπίτι μας και άρχισαν σιγά σιγά όλα αυτά να μειώνονται. Μέχρι που φτάσαμε στο σήμερα και το σεξ μας έχει καταντήσει να γίνεται 1 φορά τον μήνα….. και αν.

Εγώ συνεχίζω να την θέλω όσο την ήθελα αλλά εκείνη έχει μια άρνηση που ενώ μου λέει ότι της αρέσω και με θέλει για κάποιο λόγο δεν έχει όρεξη που δεν μπορεί να προσδιορίσει τον λόγο. Εγώ πιστεύω πως με έχει κάπως συνηθίσει και γι’ αυτό δεν μου κάθετε εύκολα. Επειδή λοιπόν πολλές φορές ανάβω και έχω σηκομάρες αλλά η γυναίκα μου δεν με ικανοποιεί, αυνανίζομαι δημιουργώντας με το μυαλό μου φανταστικές ιστορίες με την γυναίκα μου ή θυμούμενος παλιές μας καλές πιπεράτες στιγμές.

Εδώ είναι που ξεκινάει και το παρακάτω της ιστορίας. Πολλές φορές αυνανιζόμενος έχω πιάσει τον εαυτό μου να φαντάζομαι ότι πηδάω την Ξ μαζί με άλλον άντρα και αυτό με καυλώνει και χύνω με απίστευτη ένταση. Ξέρω όμως πως η γυναίκα μου αν και στο σεξ μπορεί να γίνει η μεγαλύτερη πουτάνα, σε τέτοιες σκέψεις είναι πολύ συντηρητική. Οπότε το είχα βγάλει από το μυαλό μου. Αν και θυμάμαι πως στις καλές μας, πριν το γάμο στιγμές, όταν μιλάγαμε πρόστυχα, όταν της έλεγα την ώρα που την γαμούσα “ φαντάσου ξεκωλάκι μου τώρα που σε γαμάω να πίπωνες και έναν ακόμα” ή “τι καύλα που είσαι θα ήθελα να σε παίρνω παρτούζα”, κάθε φορά τρελαινόταν και έχυνε, ασταμάτητα.

Έτσι μου καρφώθηκε η ιδέα, αλλά χωρίς να πιστεύω ότι θα γινόταν ποτέ τίποτα. Κάποια μέρα λοιπόν, από αυτές της μιας φοράς το μήνα που έλεγα παραπάνω, που τελικά η Ξ ήρθε σε ερωτική διάθεση, άρχισα να της μιλάω πρόστυχα και να της αναφέρω ότι “θα σε πάρω παρτούζα μήπως και σου αρέσει και αρχίσεις να είσαι η γυναίκα που γνώρισα”. Και τότε άρχισε να γαμιέται ακόμα πιο έντονα και να τελειώνει αναπάντεχα γρήγορα.

Όταν τελειώσαμε και καθόμασταν, πλέον ξαπλωμένοι στο κρεββάτι αγκαλιά και χαϊδεύαμε ακόμα ο ένας τον άλλο για να ριλαξάρουμε, μου λέει:

–          Μωρό μου γιατί όταν με γαμάς και μου μιλάς πρόστυχα αναφέρεις ότι θέλεις να με πάρεις παρτούζα με κάποιον άλλο; Θα μπορούσες να με μοιραστείς με άλλο άντρα;

Και της απαντάω:

–          Κοίτα να δεις, επειδή έχω απηυδίσει με το να μη μου κάθεσαι, να μην μπορώ να σε χαρώ και να το κάνουμε μια φορά τον μήνα, ΝΑΙ, θα σε μοιραζόμουνα για να σου ανεβάσω την όρεξη μιας και βλέπω ότι όταν το αναφέρω, κυρίως όταν γαμιόμαστε, οι εντάσεις σου ανεβαίνουν.

Και μου λέει:

–          Η αλήθεια είναι ότι τώρα που το συζητάμε όντως ξανά άναψα, αν και ξέρεις ότι εμένα δεν μου αρέσουν αυτά. Τι είμαι καμιά πουτάνα; Πουτάνα γίνομαι μόνο για εσένα όταν με γαμάς.

–          Ναι, της λέω, αλλά κάθε πότε. Εγώ θέλω να σε γαμάω τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα, μην σου πω ότι θα μπορούσα να σε γαμάω και κάθε μέρα αλλά ξέρω ότι δεν πρόκειται να γίνει.

–          Ο.Κ. Γ, μου απαντάει, βρες κάποιον και θα κάτσω να με γαμήσετε αφού δεν σε πειράζει, να δεις τι γλύκα, όταν μετά θα το μετανιώσεις.

Ήξερα όμως ότι αυτό δεν το έλεγε επειδή το πίστευε αλλά επειδή είχε νευριάσει.

Και καθώς περνούσαν οι μέρες και η μήνες και φυσικά δεν υπήρχε καμία αλλαγή σχετικά με το κάθε πότε το κάναμε, μια μέρα που ήμασταν πάλι σε ερωτική διάθεση, Κυριακή πρωί και γαμιόμασταν στο κρεββάτι μας, άρχισα πάλι να της λέω

–          Σε γαμάω πουτάνα μου ξεκωλιάρα μου

και αφού την βάζω να μου κάνει τσιμπούκι, της έχωνα τα 2 μου δάχτυλα στην κωλοτρυπίδα της και της έλεγα,

–          γλύψε μου τον πούτσο τσουλάκι και τα δάχτυλα στο κώλο σου φαντάσου πως είναι ο πούτσος του Ν και σε πηδάει (ο Ν είναι ένα γειτονόπουλο 25 χρονών που μένει 2 διαμερίσματα κάτω από το δικό μας και μου έχει αναφέρει πολλές φορές η γυναίκα μου για το πόσο ωραίο παιδί είναι).

και τότε η Ξ έβγαλε ένα μακρόσυρτο βογκητό που δεν το είχα ξανά ακούσει

–          ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ – ΝΑΙ!!! Σκίσε μου τον κώλο, γάμησέ τον μου

–          ΝΑΙ θέλω τον Ν να με γαμήσετε και να με χύσετε μαζί και να τα πιώ όλα, να μην αφήσω ούτε σταγόνα….

Εκεί λοιπόν που γινόντουσαν όλα αυτά, Ντριν, χτυπάει το κουδούνι και μας κόβει. Της λέω

–          τι κάνουμε τώρα….

–          πήγαινε να δει ποιος είναι, μου λέει και κάνε γρήγορα για να συνεχίσουμε.

Βάζω γρήγορα μια φόρμα, χωρίς εσώρουχο και μια φανέλα, αν και ο πούτσος μου ήταν σαν κοντάρι…. και πήγα να ανοίξω…… και ποιος ήταν;;; Ο Ν που συζητάγαμε την ώρα που γαμιόμασταν. Μας είχε φέρει ένα χαλί που είχε πάρει ο αέρας το προηγούμενο βράδυ και είχε πέσει στο μπαλκόνι του. Στιγμιαία μου πέρασαν από το μυαλό πολλές πονηρές σκέψεις, χωρίς όμως να μπορώ να του πω στα καλά του καθουμένου “θες να έρθεις μέσα να γαμήσουμε την γυναίκα μου;” Όταν του άνοιξα όμως, είδε το σηκωμένο μου καυλί, μέσα από την φόρμα και μου λέει ο Ν,

–          ωχ ρε συ Γ, σε διέκοψα από κάτι σίγουρα καλό, συγνώμη ρε συ… χίλια συγνώμη.

Τότε ακούγετε η φωνή της Ξ,

–          Γ ποιος είναι;

–          ο Ν και έφερε το χαλί κτλ, και τότε η Ξ λέει,

–          ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ, φωναχτά, είναι ο Ν;

–          Ναι, της απαντάω.

–          Και γιατί δεν του λες να έρθετε μέσα;

Τότε ο Ν γούρλωσε τα μάτια και μου λέει,

–          τι είπε; Να έρθω μέσα ενώ σας διέκοψα;

–           Ναι του λέω, έλα αν θες να “Περάσουμε Καλά” Και του έκλεισα το μάτι.

Τότε ο Ν, επεξεργάστηκε γρήγορα τα δεδομένα και λέει,

–          κοίτα… αν είναι να “βοηθήσω” έρχομαι!!!

Μπαίνουμε λοιπόν μαζί στο δωμάτιο και τότε η Ξ σάστισε, ήταν για πρώτη φορά γυμνή μπροστά σε έναν άλλο άντρα αλλά ταυτόχρονα και μπροστά στον άνδρα της. Τότε γυρίζει και μου λέει:

–          Η φαντασίωσή σου τώρα θα γίνει πραγματικότητα. Έλα εδώ Ν να του δείξω πως γαμιέμαι σε παρτούζα.

Του κατεβάζει την φόρμα, ο Ν έχει γουρλώσει τα μάτια του, και του βγάζει την ψωλή έξω, η οποία ήταν ήδη καυλωμένη. Αμέσως γυρίζει η Ξ στα 4, αυτή πάνω στο κρεββάτι και αυτός όρθιος και αρχίζει να του χαϊδεύει τα αρχίδια και να τον βάζει σιγά σιγά και ανοίγοντας όλο της το στόμα, μέσα και να με κοιτάει με ένα ύφος λάγνο και πρόστυχο. Η καύλα μου είχε ξεπεράσει κάθε σημείο. Έβλεπα την γυναίκα μου γυμνή στο κρεββάτι μας με τουρλωμένο τον κώλο της να τσιμπουκώνει τον Ν και να το κάνει σαν τέλεια πουτάνα. Τον σάλιωνε, του ρουφούσε πότε τα αρχίδια και πότε τον πούτσο με μανία, πότε του τον έπαιζε με πάθος και γρήγορα και μονολογούσε λέγοντας,

–          τη πούτσα είναι αυτή αγόρι μου, θα σου την φάω ολόκληρη, πουτσαρά μου, γάμα μου το στόμα.

Γυρνάει τότε και μου λέει;

–          Τι κάθεσαι, δεν θα έρθεις κι εσύ να μου πηδήξεις την κωλοτρυπίδα μου; Έλα να κάνεις την φαντασία σου πραγματικότητα!!!

Με μιας ανέβηκα στο κρεββάτι και άρχισα να της γλύφω την κωλοτρυπίδα με μανία και τότε γύρισε και αυτή τον Ν και του είπε

–          γύρνα και εσύ, θέλω να σου γλύψω τον κώλο.

Και άρχισε να χώνει με μανία την γλώσσα της στην κωλοτρυπίδα του Ν και να την μπαινοβγάζει, ενώ παράλληλα του τον έπαιζε με το χέρι της.

Στην συνέχεια τον ανέβασε στο κρεββάτι και τον έβαλε να κάτσει ανάσκελα με τα πόδια ανοιχτά και όρθια για να μπορεί να του γλύφει πότε την πούτσα, πότε τα αρχίδια και πότε την κωλοτρυπίδα του, ενώ η Ξ ήταν στα 4 και είχα αρχίσει να της πηδάω τον κώλο με ένταση και άγρια. Την είχα πιάσει από τα μαλλιά και της τα τραβούσα, ενώ της έχωνα την μούρη της πότε στον πούτσο και τα αρχίδια του Ν και πότε στο κώλο του και της μιλούσα πρόστυχα:

–          Έεεεετσι, γλύψε του μωρή καργιόλα τον κώλο του, ρούφα του τα αρχίδια τσουλάκι.

Έτσι πουτανάκι, σου αρέσει που σε γαμάμε και οι 2; Πες μου ξεκωλιάρα μου; Σου έχω κάνει την σούφρα σου να τρέμει από την καύλα. Σου πηδάω τον κώλο και πιπώνεις τον Ν… λέγε σκρόφα μου… σου αρέσει;;; Πες μου, σου αρέσει να σε ξεκωλιάζω; Από εδώ και στο εξής θα ξεσκίζω την κωλάρα σου και θα την γεμίζω με τον πούτσο μου και θα βάζω και άλλους να στον πηδάνε τον γαμημένο τον κώλο σου!!!

–          Ναι γαμιά μου, μου αρέσει. Πήδα με μη σταματάς να μου ξεσκίζεις τον κώλο… βάλε όλον σου τον πούτσο μέσα στην κωλάρα μου και ξευτίλισέ με πηδηχταρά μου…. Από εδώ και στο εξής θα σε αφήνω να με παίρνεις πάντα από τον κώλο μου, ξεκώλιασέ μου την κωλοτρυπίδα πουτσαρά μου!!!Και εσύ Ν όταν είναι να χύσεις, τα θέλω όλα στο στόμα μου.
Τότε αλλάξαμε στάση, κάθισε με τον μουνί της επάνω στην πούτσα του Ν και ανεβοκατέβενε με ρυθμό μέσα σε έκσταση και εγώ συνέχιζα να της πηδάω τον κώλο. Την είχαμε κάνει Σαντουιτς. Την είχα πραγματικά ξεκωλιάσει και ο πούτσος μου ήταν πιο πέτρα από ποτέ. Και μόνο που έβλεπα την Ξ πάνω στον Ν να γαμιέται σαν γνήσια πουτάνα και εγώ να της πηδάω τον αγαπημένο μου κώλο της, η κάβλα ήταν απίστευτη. Ξαναλλάξαμε στάση και κάθισε η Ξ πλάγια ενώ τσιμπούκωνε τον Ν και εγώ φυσικά…. εκεί στον κώλο της, έβαζα και έβγαζα την πούτσα μου πολύ γρήγορα και της τον έφτανα τόσο βαθιά, μέχρι τα αρχίδια μου να ακουμπάνε την κωλοτρυπίδα της. Ξανακάθετε στα 4 και τότε έρχεται ο Ν από πίσω και συνέχιζε να την ξεκωλιάζει και κάθισα και εγώ στα 4 για να μου γλύψει την δική μου κωλοτρυπίδα, ενώ μου τον έπαιζε και τον τραβούσε με τα χέρια της, γιατί ήξερα ότι αυτό την ανάβει απίστευτα. Ο Ν είχε εκστασιαστεί με τον κώλο της γυναίκας μου και έλεγε:
–          Πωω ρε φίλε, τι κωλάρα είναι αυτή; Τι Κωλοτρυπίδα, Καργιώλα σε ξεκώλιασε ο άντρα σου, τώρα θα σε ξεκωλιάσω και εγώ. Γ σου πηδάω την γυναίκα και γουστάρει. Σου αρέσει μωρή καργιώλα να τον παίρνεις απ΄τον κώλο εεε;
και την ξάπλωσε μπρούμητα και της τον έχωνε με μανία και εκείνη βογκούσε και γαμιόταν σαν σκύλα
–          ΝΑΙΑΙΑΙΑΙ, ΑΧ,ΑΧ,ΑΧ,ΑΧ…ΑΑΑΑΑΧ, ΝΑΙΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ, πήδαμε, πήδαμε, πήδαμε, σκίστε μου τον κώλοοοοοοο, ΑΧ,ΑΧ,ΑΑΑΧ, ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ….
Τότε ο Ν έφτασε στο αποκορύφωμα και όπως η Ξ ήταν μπρούμητα την γύρισε ανάσκελα και έχωσε την πούτσα του όλη μέχρι το λάρυγγα της και την έχυνε ακατάπαυστα.
Η γυναίκα μου σαν γνήσια πουτάνα τα κράτησε όλα στο στόμα της, μου τα έδειχνε επιδεικτικά και μετά τα κατάπιε μέχρι την τελευταία σταγόνα και μετά καθάρισε το πουτσοκέφαλο του Ν γλύφοντάς το και βάζοντας του κωλοδάχτυλο ώσπου τον έκανε να την χύσει δεύτερη φορά αμέσως. Τα κατάπιε ξανά και αυτή τη φορά και μετά του είπε να ξανά κάτσει ανάσκελα στο κρεββάτι για να του τον γλύφει μέχρι εγώ να τελειώσω μέσα στον κώλο της.
Ξανά έκατσε η Ξ στα 4 και άρχισα να της σκίζω την κωλοτρυπίδα της 2η φορά και να της το χώνω με βία πλέον, της έριχνα και σφαλιάρες στα κωλομέρια και εκείνη είχε φτάσει σε άπειρους οργασμούς. Της πήδαγα τον κώλο με τόση βία που πραγματικά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι η γυναίκα μου είναι τόσο κωλοαρπάχτρα
–          Έτσι μωρή καργιώλα, θα τον τρως κάθε μέρα. Θα σου πηδάω τον κώλο όπου σε βρίσκω. Θα σε ξεφτιλίζω όποτε θέλω και όπως θέλω. Γούσταρες τελικά να κάνεις παρτούζες και το έκρυβες εεε;
–          Ναι! Είμαι παρτουζιάρα κάβλα άντρα μου, είμαι μια πουτάνα και γουστάρω να τρώω πούτσους από τον κώλο μου. Πήδα τον, μη σταματάς να μου τον γαμάς, ο κώλος μου είναι για πολλά γαμήσια, πήδα με ρε μαλάκα, ΝΑΙ, πήδα με ψωλαρά μου….
Μέχρι του την έχυσα στον κώλο της και πραγματικά έχυνα και έτρεμα από την κάβλα. Εκείνη τότε γύρισε να με γλύψει και να με καθαρίσει και η μυρωδιά του κώλου της πάνω στο καβλί μου την έκανε να ξανατελειώσει παίζοντας μόνη της με τα δάχτυλα το μουνάκι της. Και μετά είδα αυτό που δεν περίμενα να δω.
Έσκυψε και άφησε όλα μου τα χύσια να κυλίσουν πάνω στον πούτσο του Ν και μετά άρχισε να τα γλύφει και να τα καταπίνει, μέχρι που δεν έμεινε τίποτα.
Κάτσαμε κάμποση ώρα στο κρεββάτι οι 3 μας και όλη την ώρα μας χάιδευε και μας έγλυφε. Η Κάβλα της ήταν ασταμάτητη, μέχρι που σηκώθηκα να πάω να για ένα ντουζάκι.
Όταν γύρισα ο Ν την ξαναπηδούσε από τον κώλο, τόσο της άρεσε από την πίσω τρύπα. Μάλιστα την έβλεπα να του λέει να μην κινείται εκείνος για να πηγαίνει εκείνη μπρος πίσω και να της χώνεται ολόκληρος μέσα της. Η Ξ πλέον είχε μετατραπεί σε γυναίκα που πλέον θα έδινε τον κώλο της παρακαλώντας να την γαμήσεις από εκεί. Την έχυσε για ακόμα μια φορά και εκείνη ξανά κατάπιε κάθε του σταγόνα. Ήξερα πως από εκείνη τη στιγμή όλα θα ήταν διαφορετικά. Θα μπορούσα να την γαμάω κάθε μέρα και φυσικά ο κώλος της θα μου δινότανε πολύ εύκολα για πήδημα. Ένιωθα ότι η γυναίκα μου ήταν σαν ένα άγριο άλογο που δεν σε αφήνει στην αρχή να το ιππεύσεις αλλά μόλις το ζέψεις σου δίνεται ολοκληρωτικά. Ε Ναι λοιπόν, της είχα ζέψει τον κώλο και τώρα θα μου τον δίνει πάντα.
Μόλις ο Ν έφυγε και η Ξ έκανε ένα ανανεωτικό ντους κάτσαμε και συζητήσαμε όλα αυτά που έγιναν, σχολιάζοντας την κάθε λεπτομέρεια και γελάγαμε…γενικά περνούσαμε, μετά από πολύ καιρό, ωραία. Με ρώτησε αν και εμένα μου αρέσει κάποια που θα ήθελε να γαμήσουμε μαζί. Της είπα καταρχήν ότι γουστάρω όλες τις φίλες της και τις έχω φανταστεί, αλλά πιο πολύ την φίλη της την Α που είναι σαν μοντέλο.  Μου είπε να της περιγράψω τι θέλω να τους κάνω.
–          Φυσικά δεν θα με χάλαγε ούτε η Χ, ούτε η Σ, ούτε η Μ και της είπα ότι και αλλαγή συντρόφων θα μπορούσαμε να κάνουμε με τις φίλες της και τους άντρες τους. Την Σ συγκεκριμένα θέλω να της ξεφτιλίσω τον κώλο. Την Χ θέλω να την τσιμπουκώσω και να την χύσω στη μάπα, την Μ να την πηδήξω και από μπροστά και από πίσω και να την χύσω στα βυζιά της και φυσικά την Α…. της Α θέλω να της κάνω τα πάντα. Θέλω να της ρουφήξω το μουνί και τα υγρά της, να της χώνω την γλώσσα μου στην κωλοτρυπίδα της να της γαμήσω το μουνί και τον κώλο αλλά με εσένα μαζί.
Εκεί μου εκμυστηρεύτηκε κάτι που δεν το περίμενα ποτέ ότι θα το άκουγα από την γυναίκα μου.
Στην πενταήμερη του σχολείου, μου είπε, με την Α μένανε στο ίδιο δωμάτιο και μετά από ξενύχτι με πολύ πιοτό όταν γυρίσανε κάνανε λεσβιακό σεξ και τους είχε αρέσει. Την επόμενη μάλιστα μέρα το συζητάγανε όταν έπιναν καφέ και ενώ ξεκίνησαν να λένε τι μαλακία κάνανε, μετά καταλήξανε ότι ήταν απίστευτα ωραία και να το ξαναέκαναν κάποια στιγμή, αλλά χωρίς να είναι μεθυσμένες για να το απολαύσουν περισσότερο. Αλλά τελικά δεν έκατσε ποτέ, γιατί δεν είναι Λεσβίες και πως αυτό ήταν το μυστικό τους και ότι το ήξερα πλέον και εγώ.
Της είπα πως πρέπει να την καλέσει για καφέ και να αρχίσει να της θυμίζει την ιστορία ώστε να προετοιμάσει το έδαφος και δέχτηκε.
Φυσικά και έγινε αυτό, βρεθήκαμε τα 3 μας, αλλά θα σας τα διηγηθώ μια άλλη φορά.

Πως γαμήθηκα με αράπη που γαμάει σε τσόντες!!!

γαμήθηκα με αράπη που γαμάει σε τσόντες
Είμαι η Φώφη και θέλω να σας πω την ερωτική μου ιστορία. Όλα ξεκίνησαν πριν από 4 χρόνια όταν μετακόμισα στην Νέα Υόρκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η εταιρεία στην οποία εργαζόμουν στην Αθήνα άνοιξε υποκατάστημα εκεί και μου πρότειναν να αναλάβω θέσω βοηθού διευθυντού. Φυσικά και δέχτηκα αφού τα λεφτά ήταν τριπλάσια από αυτά που έπαιρνα εδώ. Τα αγγλικά μου είναι τέλεια και πλέον μετά τον χωρισμό μου με τον γκόμενο τίποτε δεν με κρατούσε στην Αθήνα.
Μόλις έφτασα στην Νέα Υόρκη με το αεροπλάνο το πρώτο πράγμα που έπρεπε να βρω ήταν που θα μένω.  Η εταιρεία μου κάλυπτε για 1 μήνα τα έξοδα διαμονής όμως μετά έπρεπε να βρω δικό μου διαμέρισμα. Έτσι άρχισα να ψάχνω σε μεσιτικά γραφεία να δω τι υπάρχει. Η τιμές ήταν απλησίαστες αφού για κάτι τρώγλες ζητούσαν 1000 δολάρια. Έπρεπε να βρω συγκάτοικο. Σε ένα ραντεβού για να δούμε ένα διαμέρισμα ο μεσίτης μου “γέμισε” το μάτι. Ήταν μαύρος με γυμνασμένο σώμα και από το φούσκωμα στο παντελόνι θεώρησα ότι είχε μεγάλο καυλί. Είχα δει κάτι τσόντες παλιά όπου οι μαύροι είχαν τεράστιες ψωλές και γαμούσαν της λευκές πόρνες ξεσκίζοντας της και μου είχε μείνει από τότε ότι οι μαύροι είναι ψωλαράδες. Είπα να δω τι κρύβει στο παντελόνι του ο αράπης και του έκανα καμάκι. Пολύ γρήγορα βρεθήκαμε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου όπου η τεράστια μαύρη ψωλή του διαπέρασε την ξυρισμένη μουνάρα μου και την γέμισε ολόκληρη. Τι τεράστια μαύρη πούτσα είναι αυτή; – Θεέ μου τέτοια πούτσα έβλεπα για πρώτη φορά. Ο μαύρος με γαμούσε με μανία αφού έπαθε πλάκα που πέτυχε τέτοιο σφιχτό μουνάκι, σίγουρα θα είχε συνηθίσει να γαμάει κάτι πατσαβούρες με τεράστια μουνιά που χώνεις το πόδι σου μέσα και τώρα που με πέτυχε είπε να με ξεσκίσει. Αφού έχυσε δυο φορές την πρώτη στο μουνί μου και την δεύτερη με πασάλειψε στο πρόσωπο μου ζήτησε κώλο. – Ε, όχι φίλε μου, κώλο σε τέτοια πούτσα δεν δίνω. Κώλο θα δώσω σε αυτόν που θα παντρευτώ και όχι σε σένα με αυτό το μπουρί 30 πόντους που θα μου κάνει την κλάνα σαν μπουρί σόμπας. Τον τσιμπούκωσα ακόμη μια φορά και αφού έχυσε για 3 φορά σε 2 ώρες στο στόμα μου κάλεσα ταξί και πήγα σπίτι. Εκεί με περίμενε μια φίλη μου με την οποία είχαμε κανονίσει να πάμε για καφέ. Μόλις της είπα για το γαμήσι με τον μαύρο έμεινε άφωνη. Και η φίλη μου θέλει να γαμηθεί με τον μαύρο. – Σε γάμησε μαύρος με 30 πόντους πούτσα; Απίστευτο!!! – Τέτοια πούτσα για πρώτη φορά βλέπω γλυκιά μου και ήθελα να δω πως είναι. Αν γουστάρεις και εσύ κατάσταση πες μου να σε κανονίσω. Ο γαμιάς γαμάει πολύ και αντέχει, εμένα με έχυσε 3 φορές σε διάστημα 2 ωρών. Αξίζει η εμπειρία και γαμιέσαι χωρίς λεφτά. Χωρίς να το πολυσκεφτεί η φίλη μου είπε το ναι και σε μισή ωρίτσα ήμασταν στο δωμάτιο του γαμιά μας. Αφού ήπιαμε 2-3 ποτάκια για να χαλαρώσουμε ο μαύρος έβγαλε την τεράστια πούτσα του και την έδωσε στην φίλη μου να την γλείψει. Εκείνη έλεγε όλο оh mу gоd και διάφορες τέτοιες μαλακίες όμως μάγκωσε την μαύρη ψωλή και την έβαλε στο στόμα της μέχρι της αμυγδαλές. Ο μαύρος καύλωσε και αφού της έπιασε το κεφάλι με τα δυο του χέρια άρχισε να της γαμάει το στόμα. Φαινότανε ότι είχε εμπειρία από τσόντες αφού όπως μας διηγήθηκε πριν χρόνια είχε παίξει σε ταινίες για ενήλικες και είχε γαμήσει αρκετές γνωστές πόρνο ηθοποιούς. Φαντάσου τύχη. Να πετύχουμε μαύρο που έχει παίξει σε επαγγελματικές τσόντες και να μας γαμάει και εμάς. Το αφεντικό μου θέλει τον μουνί μου Το ξέρω ότι και το αφεντικό μου θέλει να με γαμήσι αφού με ζαχαρώνει κάθε τρεις και λίγο οπότε λέω να δοκιμάσω και την δική του ψωλή. Φυσικά με το αζημίωτο αφού μια αυξησούλα στον μισθό πάντα είναι καλοδεχούμενη. Σε επόμενη ιστορία θα σας πω τι έγινε …φιλάκια.

ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ:Eίδα τη ΓΥΝΑΙΚΑ μου να Γαμιέτα

ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ:Eίδα τη ΓΥΝΑΙΚΑ μου να Γαμιέται απροκάλυπτα ΜΠΡΟΣΤΑ μου.
Όλα κυλούσαν ήρεμα το τριήμερο των διακοπών μας στο Λουτράκι.
Στο σπίτι που μας πρόσφερε ο φίλος μας ο Χάρης τίποτα δεν έδειχνε τι θα επακολουθούσε και πόσο θα μας άρεσε. Μόλις φτάσαμε με την Στέλλα-έτσι λένε την γυναίκα μου, μια όμορφη 45αρα ψηλή με ωραίο κορμί ,αλλά ήσυχη σε ό,τι αφορά το σεξ-δεν πήγε μέχρι σήμερα με άλλον ποτέ- μας υποδέχτηκε ο Χάρης και μας έδειξε το σπίτι που θα μέναμΑφού ταχτοποιήσαμε τα πράγματα μας, αποφασίσαμε να πάμε για μπάνιο όπως είχαμε συμφωνήσει η Στέλλα φόρεσε το μπικίνι της και ξεκινήσαμε με το αμάξι του Χάρη για την πλησιέστερη παραλία. Μετά από λίγο φτάσαμε στην παραλία και πήγαμε στο καφέ και νοικιάσαμε και μια ομπρέλα και η Στέλλα άπλωσε το κορμί της εκεί.
Σηκώθηκα και έπεσα στην θάλασσα πήγα αρκετά βαθιά αλλά είχα οπτικό πεδίο προς την ακτή, όπου είδα τον Χάρη να βάζει αντηλιακό στην πλάτη της Στέλλας και από ότι μπόρεσα να δω από εκεί η Στέλλα είχε ξελύσει και το κορδονάκι από το σουτιέν του μαγιό…. ένιωσα μια περίεργη αίσθηση και ο μικρός πούτσο μου σηκώθηκε αμέσως και έχυσα εκεί μέσα στο νερό φαντασιώμενος ότι την γαμαι εκεί στην ξαπλώστρα μπροστά σε όλο τον κόσμο.
Μόλις τελείωσε το αντηλιακό σηκώθηκε η γυναίκα μου και έπεσαν μαζί στην θάλασσα, ήρθαν κοντά μου και δεν είπαμε τίποτα γι αυτό το θέμα… μόλις βγήκαμε και κάτσαμε στο καφέ εγώ και ο Χάρης και η Στέλλα δίπλα μας στην ξαπλώστρα για ηλιοθεραπεία, χτύπησε το κινητό του Χάρη και μιλούσε ζήτησε ευγενικά συγνώμη και απομακρύνθηκε για να μιλήσει, τότε βρήκα την ευκαιρία και πήγα δίπλα στην γυναίκα μου και της είπα ότι είχα καυλώσει δήθεν από τα μάτια των ανδρών στην παραλία και της είπα ότι έχυσα σκεφτόμενος ότι την γαμαι  κάποιος άλλος άνδρας και ότι την έβλεπα να το κάνει εκεί μπροστά σε όλο τον κόσμο χωρίς να με νοιάζει, χαμογέλασε και είπε…. όλο μαλακίες λες και γύρισε πλευρό, με το χέρι μου της ακούμπησα την πλάτη και της είπα λύστο αυτό να μαυρίσεις ,άλλωστε τι το φοράς ,άσε να δει και τίποτα ο ανδρικός πληθυσμός…. και της το τράβηξα δίνοντας το στο χέρι της.
Οι ώρες περνούσαν και το μεσημεράκι φύγαμε για το σπίτι…. μόλις φτάσαμε και χαιρετίσαμε τον Χάρη η Στέλλα έβαλε τραπέζι και μετά πήγα για μπάνιο και ακολούθησε η γυναίκα μου, ξαπλώνοντας στο κρεβάτι και φορώντας ένα διάφανο κοντό με τιραντάκια νεγκλιζέ της είπα : ότι καύλωσα όταν την είδα στην ξαπλώστρα και έχυσα και την σκεφτόμουν να γαμιεται με τον Χάρη και να λιώνει από την καύλα … χαμογέλασε και της είπα είδες μέσα από το μαγιό του μια ψωλ… που έχει σχεδόν 20 πόντους φαίνεται ….πω πω και να σε γαμ… με αυτή τι καυλ… θα έχεις…. τι λες μωρέ….. άρρωστος και ανώμαλος είσαι και γύρισε πλευρό να κοιμηθεί. Εγώ δεν ηρέμησα σκεφτόμουνα ότι κάτι έπρεπε να κάνω….. αλλά τι….
Το απόγευμα μας κάλεσε στο κινητό ο Χάρης και πρότεινε να πάμε το βράδυ σε μπαράκι να διασκεδάσουμε …αμέσως σκέφτηκα να η λύση, θα την μεθύσω και μετά όλα θα πάνε ρολόι.
Η ώρα περνούσε και ετοιμαζόμασταν για το μπαράκι η Στέλλα φόρεσε ένα κοραλλί στράπλες φόρεμα με τα ανάλογα εσώρουχα δυστυχώς και ξεκινήσαμε. Από νωρίς πήγαμε να τσιμπήσουμε κάτι και το βραδάκι βρεθήκαμε στο μπαρ , το οποίο είχε και υπαίθριο χώρο ,έτσι αρχίσαμε το ποτό. Η Στέλλα έπινε βότκα και εγώ κρασί, όμως έτσι που την κοίταζα είχα κ@υλώσει ,άρχισε να λικνίζει το κορμί της και χόρευε με τον Χάρη και τα ποτηράκια έπαιρναν και έδεναν. Εγώ έκανα ότι έπινα και άδειαζα στο γκαζόν το ποτό μου και να τα σφηνάκια και να το ποτό η Στέλλα άρχισε να ζαλίζεται και να μεθάει -είχα αρχίσει να φτιάχνω το σχέδιο μου-έκανα κι εγώ τον μεθυσμένο και όλα θα ήταν όπως τα φαντάστηκα.
Της ψιθύρισα στο αυτί ότι είναι κ@υλ@ ότι όλοι την κοιτάνε και την γδύνουν με τα μάτια τους και ειδικά ο Χάρης που είναι κ@υλωμένος μαζί της και συνεχίσαμε την διασκέδαση μέχρι τα ξημερώματα.
Η Στέλλα ήταν χάλια, πριν φύγουμε την πήγα στην τουαλέτα και της έβγαλα το σουτιέν δήθεν για να πάρει αέρα και τα μικρά στητά βυζάκια της έκαναν την παρουσία τους μέσα από το φόρεμα με κυρίαρχες τις ρώγες της . Ο Χάρης μόλις την είδε της είπε; Έτσι να είσαι πιο άνετη και τα ωραία δεν πρέπει να κρύβονται. Φαντάστηκα ότι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση…. μετά από λίγο και οι τρείς φύγαμε από το μπαράκι, δεν μπορούσε η Στέλλα να περπατήσει και εγώ δήθεν μεθυσμένος ο Χάρης έφερε το αμάξι του για να μας πάει σπίτι.
Η Στέλλα κάθισε μπροστά δίπλα του, εγώ πίσω έκανα ότι κοιμόμουνα από την ζάλη του ποτού και Χάρης την χούφτωνε και εκείνη ανταποκρινόταν. Μόλις φτάσαμε και μπήκαμε σπίτι, η Στέλλα δεν μπορούσε να προχωρήσει και ο Χάρης την πήρε αγκαλιά και την έβαλε μέσα , μπήκα και εγώ και έβγαζα τα ρούχα μου.
Ο Χάρης την έγδυσε τελείως και την έβαλε στο κρεβάτι, τότε η Στέλλα τον αγκάλιασε και άρχισε να τον φυλάει στο στόμα, εγώ ξάπλωσα στον καναπέ απέναντι δήθεν νυσταγμένος ,απλά για να βλέπω απέναντι μου ,όλο αυτό που είχα σχεδιάσει.
Ο Χάρης με κοίταξε εγώ έκανα ότι κοιμόμουν γυμνός απέναντι τους και αμέσως γδύθηκε ,τότε μέσα στο ημίφως είδα την ψωλά… του ένα τεράστιο όργανο περίπου 20 πόντους να πάλλεται ενώπιων της Στέλλας, που τον αγκάλιασε ξανά και άρχισε να τον φυλάει.
Η Στέλλα με τα χέρια της έπιασε τον πούτσ… του Χάρη και τον χάιδευε με γουρλωμένα μάτια από το θέαμα και εκείνος της τον ακούμπησε στα χείλη, η γυναίκα μου που σιχαινόταν τις πούτσ… στο στόμα της τώρα είχε μέσα στο στόμα της μια 20ποντη ψωλή και την ρουφαγε ασταμάτητα ,τότε ο Χάρης της τον έβγαλε από το στόμα και άρχισε να την φυλαει σε όλο το κορμί της από το στόμα μέχρι το μουν… της που έσταζε από κ@υλ@.
Εκείνη που σε όλα τα γλειψίματα δεν αντιδρούσε γιατί δεν καύλωνε άνοιξε τα πόδια της και κρατούσε το κεφάλι του Χάρη ανάμεσα στα πόδια της….. εκείνος άφησε το μουν… της και καθώς ήταν έτοιμος να της τον χώσει γύρισε προς το μέρος μου και όταν με είδε του έκανα με το χέρι μου οκ προχώρα και με χαμόγελο του έδειξα να προχωρήσει, τότε εκείνος της τον έχωνε σιγά-σιγά και με ήρεμες κινήσεις την γαμ… μπροστά μου.
Η Στέλλα από την μεγάλη καύλα που ένιωθε φώναζε δυνατά-σπάνια φώναζε μέχρι εκείνη την ώρα στο σεξ-και γαμ… τρελά. Τότε σηκώθηκα από τον καναπέ και ξάπλωσα δίπλα της πιάνοντας της το χέρι και ψιθυρίζοντας στο αυτί επιτέλους σε βλέπω να λάμπεις και να το χαίρεσαι, άσε τον εαυτόν σου να τα απολαύσει ,κάνε ότι δεν έχεις κάνει ποτέ μέχρι σήμερα, αν θέλεις να μην σε κοιτάζω πες το μου και θα φύγω… δεν μου απάντησε παρά έσφιξε τα πόδια της γύρω από το σώμα του Χάρη και απολάμβανε την ψωλη του που την ξέσκιζε.
Δεν σταματούσε να απολαμβάνει το πήδημα και ο Χάρης την έχυσ… έξω του είπε μέσα θέλω να το νιώσω,ευτυχώς δεν έμεινε έγκυος, παίρνει χάπια από τότε-και μετά από ένα τρελό δίωρο γαμ… από το μουν… του είπα: από πίσω είναι παρθένα δικιά σου Χάρη. Εκείνος είπε ότι αυτό θέλει προετοιμασία και ότι θα γίνει άλλη φορά με τα απαραίτητα. Η Στέλλα χορτασμένη γύρισε πλευρό να κοιμηθεί γυμνή και με τα ζουμιά πάνω της .Ο Χάρης ξάπλωσε δίπλα της και εγώ στον καναπέ.
Το πρωί με το πρώτο φως του ήλιου η Στέλλα κατάλαβε τι είχε γίνει και με κοίταζε με απορία, δίπλα της κοιμόταν ο Χάρης ολόγυμνος, της είπα κατάλαβες τι έγινε το βράδυ…. δεν μου απάντησε και τότε σηκώθηκα πήγα δίπλα της και της είπα: έκανες αυτό που έπρεπε χωρίς φραγμούς και εγώ σε έβλεπα από εκεί και σε καμάρωνα..με κοίταγες ρώτησε ναι απάντησα…. και ήμουν καλή ρώτησε ναι της είπα…. τότε κοίτα τώρα να δεις τι θα κάνω..και αμέσως δίνοντας μου ένα φιλί στα χείλη και λέγοντας μου ευχαριστώ με έκανες να νιώσω όμορφα.
Αλλά τώρα έχει και συνέχεια μου είπε, της είπα κάνε ό,τι θέλεις και με μιας σηκώνεται και κάθεται στα πόδια του Χάρη πιάνοντας και παίζοντας την πούτσ… του πότε με τα χέρια και πότε ανάμεσα στα βυζιά της και χύνοντας στο πρόσωπο της, άρχισε να τον γλύφει πίνοντας κάθε σταγόνα και όταν πια καύλ… πολύ κάθισε πάνω στην ψωλάρ… του και γαμ… το τι έγινε δεν περιγράφεται μια άλλη Στέλλα, στην συνέχεια σηκώθηκε πήρε από το χέρι τον Χάρη και ήρθαν μπροστά μου, ακούμπησε τα χέρια της στους ώμους μου και ζητούσε πισωκολλητ… από τον Χάρη ενώ φιλούσε εμένα και με το χέρι της έπαιζε το πουτσ… μου, στην συνέχεια ξάπλωσε με το κεφάλι της στα πόδια μου.
Θέλω να με κοιτάς στα μάτια την ώρα που γαμ…, εγώ τώρα είμαι η πρωταγωνίστρια και να με θαυμάζεις , αυτό δεν ήθελες καιρό… απόλαυσε το κερατά μου , κοίτα τι σου κάνω, σε κερατώνω μπροστά σου, σε ταπεινώνω εδώ ,δεν είμαι πια η πιστή γυναικούλα σου, εσύ μου βρήκες τον γαμ… απόλαυσε με ναι της έλεγα σε θαυμάζω και σε ευχαριστώ που καβλων… για εμένα…μου άρεσαν όσα άκουγα, όσα μου έλεγε και αυτό συνεχίζεται μέχρι σήμερα.
Την πήρε και από πίσω ο Χάρης για πρώτη φορά, μερικές φορές την παίρνουμε και οι δύο και έτσι περνάμε και οι τρεις καλά μέχρι σήμερα…ε.

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...