ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ


 Τα γενέθλια είναι μια μέρα ξεχωριστή για τον καθένα μας !!!

 
Tα δικά μου πλησίαζαν και το μωρό μου η Ρανία είχε ήδη κάνει παράδοση να μου κάνει κάποια έκπληξη αυτή την ημερα,οπως και εγώ στα δικά της .
 
Φέτος ήταν ημέρα Πέμπτη και δεν βόλευε πολύ για να κανονίσουμε κάτι με κάποιο φιλικό ζευγάρι. Η Ρανία όμως πάντα κάτι θα κανόνιζε για να είναι και αυτά τα γενέθλια αξέχαστα.!!! Το πρωί της Πέμπτης ξύπνησα όλο κέφι και με μια πούτσα κάγκελο μόλις άνοιξα τα μάτια μου το χέρι μου πήγε ασυναίσθητα στο καυλί μου που ήταν σκληρό σαν πέτρα!!!
 
Πολλές φορές μου συμβαίνει αυτό τα πρωινά αλλά τόσο έντονο όχι, άρχισα να χαϊδεύω το καυλί μου και να το χουφτώνω μέσα από τα σκεπάσματα, ρίγη ηδονής με διαπέρασαν μαζί με το γλυκό μούδιασμα από το ξύπνημα. Η Ράνια είχε ήδη σηκωθεί και είχε ετοιμάσει τα παιδία να πάνε σχολείο, ήμουνα μόνος στην κρεβατοκάμαρα και την άκουσα που μιλούσε στο τηλεφωνο.Αρχισα να παίζω τον πούτσο μου τον είχα πιάσει σφιχτά με το ένα χέρι και με το άλλο χάιδευα τα σφιγμένα μου αρχίδια που και αυτά συμμετείχαν στην καύλα μου.
 
 Είχα ξεφύγει τελείως μέσα στην γλυκεία φαντασίωση που έφτιαχνα στο μυαλό μου,τι θα μου ετοίμαζε άραγε? Η πούτσα μου είχε πεταχτεί έξω από το σλιπάκι μου και την έπαιζα με μανία.
 
 Κατέβασα το σλιπάκι μου να μη με ενοχλεί και συνέχισα μα τον παίζω!!! ναι αυτή η στιγμή είναι δικιά μου και θέλω να χύσω όσο ποιο έντονα μπορώ!!! Δεν ξέρω μετά από πόση ώρα είδα την πόρτα να ανοίγει η Ράνια με το νεγκλιζέ της και αυτή από τον ύπνο με κατάλαβε ότι τον παίζω!!! Κάθετε στην άκρη του κρεβατιού και χώνει χωρίς να μου πει κουβέντα το χέρι της κάτω από το παπλωμα,μωρο μου λέει τι παλούκι είναι αυτό? ποτέ πρόλαβες να ξυπνήσεις έτσι? Χωρίς άλλη κουβέντα με ξεσκεπάζει και μου λέει "παιξτον θέλω να σε βλέπω να μαλακίζεσαι με τρελαίνει"!!! Αρχισα να τον παίζω πάλι με μανία και αυτή να με φτιάχνει δείχνοντας μου από απέναντι το μουνάκι της!! Η καριόλα πόσο καλά ξέρει να με παίζει!!! όταν είδε ότι ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να εκραγεί γονατισε πανω στο κρεβάτι και τον πήρε στο στόμα της!!! μμμμμ δεν πιστεύω ότι υπάρχει ποιο γλυκό και καυλωτικο πράγμα να ξυπνάει κανείς έτσι !!!

Κάνει φοβερή πίπα τον παίρνει σχεδόν όλο στο στόμα της και μετά τον βγάζει σιγά ρουφώντας το κεφαλάκι μου!!!Έπαιξε τα αρχίδια μου με τη γλώσσα της και κατέβηκε ποιο χαμηλά στην κωλοτρυπίδα μου...αχ τι καύλα!!! άρχισε να μου την γλύφει να τη σαλιώνει και να μου την πηδάει με τη γλώσσα της.!!! Έλειωνα από καύλα μου έπαιζε τον πούτσο και μου γαμούσε το κωλαράκι με τη γλώσσα και μόνο σαν εικόνα με τρέλαινε!!!

Αρχισε πάλι να ανεβαίνει ποιο ψηλά να μου τον γλύφει πάλι στο πουτσοκεφαλο μου και μετά όλο μέσα στο στόμα!!! Τον έβαζε βαθιά και εκείνη τη στιγμή ένιωσα να μου βάζει δυο δάκτυλα στην σαλιωμένη κωλοτρυπίδα μου και να τα κουνάει!!! Αυτό ήταν...Δεν άντεξα άλλο άρχισα να χύνω σαν τρελός μέσα στα καυτά χειλάκια της!!! Μου τα πήρε όλα δεν άφησε τίποτα να πάει χαμένο με τρέλανε σπαρταρούσα στο κρεβάτι σαν να με είχε χτυπήσει ρεύμα!! Μου λέει σήκω και ντύσου τα υπόλοιπα το βράδυ δεν θα σε έχω γυμνό εδώ όλη μέρα γιατί δεν θα κάνουμε τίποτα σήμερα... Ευχαριστημένος και καλοχυμενος ντύθηκα και βγήκα να πάω στο γραφείο είχα κάτι δουλείες να τελειώσω . Το μεσημεράκι με πήρε τηλέφωνο η Ράνια και μου λέει μωρό μου επειδή είναι καθημερινοί σήμερα και δεν είναι κανείς διαθέσιμος για ποτάκια και ξενύχτια λέω να κάνουμε τη γιορτή το Σάββατο ,και απόψε να βγούμε για ένα ποτάκι δυο μας. Οκ της λέω μωρό μου χαλαρά ας γίνει έτσι λέω και κλείσαμε. Μετά από λίγο χτύπησε το κινητό μου ήταν ο Σπύρος με τη Νίνα ένα πολύ φιλικό μας ζευγάρι και καλά παιδία που ήξεραν ότι έχω γενέθλια(τα είχαμε γιορτάσει μαζί πέρσι) χεχε!! και πήραν να μου ευχηθούν.

Τους είπα να πιούμε ένα ποτάκι μαζί το βραδάκι και τα παιδία δέχτηκαν. Μου λέει ο Σπύρος αν είναι να περάσουμε τα μισά από την περσινή γιορτή κερνάμε εμείς τα ποτά!!! Είπαμε να τηλεφωνηθούμε το βραδάκι να τους πούμε που θα βρεθουμε. Γυρισα σπίτι κατά τις 9 η Ράνια είχε κανονίσει τα παιδία είχε κάνει το πανάκι της και ήταν με το μπουρνουζακι της έτοιμη να ντυθεί. Πάω να κάνω και εγώ ένα πανάκι και φεύγουμε της λεω, οκ μωρό μου και εγώ ετοιμάζομαι!!! Βγήκα με το μπουρνούζι μου στάζοντας και τη βλέπω με το καινούργιο μουστάκι της το στριγακι το δερμάτινο και τις ζαρτιέρες με μαύρες διχτυωτές κάλτσες!!! Ένοιωσα το καυλί μου να ξυπνάει χέζε το κατάλαβε και μου λέει ντύσου γρήγορα γιατί δεν θα πάμε πουθενά στο τέλος!!

Έβαλε ένα μικρό δερμάτινο φουστακι και από πάνω ένα μαύρο σχεδόν διάφανο μαύρο μπλουζάκι. Βγαίνοντας της είπα για τα παιδία ότι θα έρθουν για ποτό μαζί μας και πολύ χάρηκε μου λέει "άντε πάλι από το τίποτα κανόνισες και παρέα απόψε" Πήγαμε για φαγητό πρώτα τα δυο μας σε ένα πολύ ωραίο εστιατόριο στη Βουλιαγμένη με κεράκια και πολύ άψογη ατμόσφαιρα, Ήπιαμε ένα μπουκάλι καλό κρασί και μου ευχήθηκε να είμαι πάντα έτσι και πάντα καυλωμένος!!!

Περάσαμε πολύ όμορφα κα ξεκινήσαμε να πάμε στο μαγαζί που είχαμε πει να βρεθούμε με το Σπύρο και τη Νίνα. Στο αμάξι μέσα είχα βάλει το χέρι μου κάτω από το φουστακι της και τις χάιδευα το μουνάκι πάνω από το μικροσκοπικό strigaki της. Με εμπόδιζε όμως να κάνω αυτό που ήθελα και με μια κίνηση το τραβάω απότομα και μου μένει στο χέρι!!! Καύλωσα που θα είχα το πουτανακι μου ξεβράκωτο στο μαγαζί απόψε!!! Φτάσαμε στον Αλιμο εκεί ήταν το μαγαζί ,τα παιδία μας πήραν στο κινητό ήταν στο δρόμο από Πειραιά είχε κίνηση. Μπήκαμε μέσα Πέμπτη βράδυ χλωμό το μαγαζί κάποιες παρέες σκόρπιες αλλά όχι πολλά πράγματα. Δεν μας χάλασε καθόλου άλλωστε το ξέραμε ότι κάπως έτσι θα ήταν . Μου λέει η Ράνια που θα καθίσουμε? Στο bar της λέω με την ωραία κοκκινομάλλα!!! Μμμμ καριολη μου λέει την είδες ε? πρόλαβες? Ηταν ένα παιδί τρελά να σε κάνει μόνο να το χαζεύεις ψηλή με κοντοκουρεμένο μαλί κατακόκκινο ένα μπουστάκι θάνατος και μια φουστιτσα που κόλαζε και άγιο. Καθίσαμε και ήρθε να μας πάρει παραγγελία, Της λέω, απόψε έχω γενέθλια και είχα σκοπό να πιω κανένα ποτάκι αλλά τώρα που σε είδα φέρε μωρό μου ένα μπουκάλι και βλέπουμε!!!

Η Ρανία δίπλα μου άκουγε γελώντας η κοκκινομάλλα κόμπλαρε λίγο με κοίταξε και μου λέει χρόνια πολλά λοιπόν όμορφε είμαι η Ξένια και απόψε θα φροντίσω να περάσετε καλά στο μαγαζί!! Δεν ήθελα και πολύ να πιάσουμε κουβέντα δουλεία πολύ δεν είχε, Ποτήρι της βγάλαμε και ήρθαν και τα παιδία τα δικά μας!!! Ο Σπύρος αγκάλιασε τη Ράνια και της έδωσε ένα φιλί στο στόμα και η Νίνα έπεσε πάνω μου να μου πει τα χρόνια πολλά με ένα καυτό φιλί ακόμα!!! Η κοπέλα από το bar μας κοιτούσε με περιέργεια για αυτή την άνεση που είχαμε!!! Τη φουκαριάρα ακόμα δεν είχε δει τίποτα!!! Ένα ποτό είχαμε πιει!!! Η Νίνα μου έδωσε τότε το δωράκι που είχε πάει μόνη της να μου πάρει ένα πολύ όμορφο βοχερακι που στο μέρος που άνοιγε είχε μια κοπέλα γυμνη!!Το έβγαλε και το άνοιξε πάνω στο bar η Ξένια το άρπαξε και το έκανε σημαία και άρχισε το πανηγύρι!!!

Η Ξένια η κοπελιά του bar αρχικά μας έπαιζε σαν πελάτες γιατί δεν είχε και τίποτα να κάνει καλύτερο και επειδή είδε και το μπουκάλι που πήραμε είπε να βγάλει άκρη να περάσει και η βράδια της ευχάριστα αλλά εδώ είχε υπολογίσει λάθος!!! Κατά τις 3 το πρωί η Ξένια χόρευε πάνω στην μπάρα μαζί με την Ρανια το "ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ"!!! Ο Σπύρος από κάτω βάραγε παλαμάκια και έπαιρνε μάτι τα μωρά να χορεύουν τσιφτετελι,η Ρανια δεν φορούσε τίποτα από κάτω (της το είχα σκίσει πριν στο αμάξι),εγώ είχα χώσει το χέρι μου κάτω από το φουστακι της Νινας και είχα κάνει το μουνάκι της να στάζει φορούσε ένα χρυσό strigaki και με παρακάλεσε να μη το σκίσω είναι Δώρο και το ήθελε!!! Μου υποσχέθηκε ότι θα το βγάλει μόνη της και έτσι έγινε, με μια κίνηση την ώρα που τελείωνε το κομμάτι και κατέβαιναν οι κοπέλες από τη bara η Νινα το έβγαλε και μου το έδωσε στο χέρι!!!

Η Ξένια που την είδε την βλέπω να λέει κάτι με τη Ράνια και μετά να βγάζει κοιτώντας με στα μάτια με μια κίνηση και το δικό της!!! Είχαμε ξεφύγει τελείως μα τελείως!!! Ευτυχώς το μαγαζί ήταν δικό μας, ότι κόσμος υπήρχε είχε φύγει και μάλλον μας περιμένανε για να κλείσουν!!!

Μας κουνούσε το κόκκινο strigaki της και είχε και αυτή ξεσελώσει!!! Πλησιάζω το μωρό μου και της λέω θέλω να πάρουμε μαζί μας το μωρό από το bar μαζί με τα παιδία και να σας πάω κάπου? Μου λέει η Ρανία τη νόμιζες ότι κάνω τόση ώρα? Τ ο μωρό με ρώτησε τη παίζει και το έχω στην καύλα!!!! Ο Σπύρος και η Νινα γούσταραν πολύ να πάμε όλοι μαζί να ξεσκιστούμε η καύλα μας είχε φτάσει στο ζενίθ!!! Αλλη μια σειρά σφινακια από το κατάστημα και η μουσική τέλος!!! Βλέπω την Ξένια να μιλάει με τη Ρανια και κάτι να λένε κοιτώντας συνωμοτικά προς το μέρος μου!! Έρχεται αποφασισμένη με βουτάει και μου δίνει ένα φιλί στο στόμα με γλώσσα χουφτώνοντας ταυτόχρονα και τον πούτσο μου!!! Το μωρό σου μου λέει μου είπε αν θέλω να είμαι το Δώρο σου για απόψε και με έχει κωλώσει φοβερά η ιδέα πως σου φαίνετε?

Φύγαμε όλοι μαζί της λέω σε περιμένουμε στο αυτοκίνητο ελα. Βγαινουμε έξω και ήμασταν σε μεγάλα κέφια όλοι με ρωτούσαν που θα πάμε... Το ξενοδοχείο ήταν απόμερο και ειδικό για τέτοια κόλπα η Ρανια το ήξερε άλλωστε πολλές φορές είχαμε πάει πάλι εκεί και οι δυο μας και με παρεα!!!Πηρα την βενετσιάνικη σουίτα ένα μεγάλο δωμάτιο με μεγάλο στρογγυλό μπάνιο για τέσσερα άτομα και υδρομασάζ. Ο Σπύρος και η Νινα ήταν παρά πολύ καυλωμένοι για να αντέξουν άλλο και με το που μπήκαμε στο δωμάτιο τον πέταξε πάνω στο κρεβάτι και άρχισε να του παίρνει μία πολύ δυνατή πίπα.

Η πούτσα του είχε γίνει πέτρα έτοιμη να εκραγεί!!!! Εγώ με την Ξένια και την Ράνια γεμίσαμε την μεγάλη μπανιέρα απέναντι τους γδυθήκαμε και μπήκαμε και οι τρεις μέσα απολαμβάνοντας το θέαμα που μας πρόσφεραν τα παιδία από το κρεβάτι απέναντι μας.

Η Νινα είχε γδυθεί και είχε γυρίσει ανάποδα τώρα και ο Σπύρος της έγλυφε το μουνάκι της. Εγώ στη μέση σαν εορταζων μου είχαν ανοίξει τα ποδιά τα μωρά και με έγλυφαν και τα δυο μαζί με είχαν τρελάνει!!!!

Η Ξένια είχε αναλάβει το καυλί μου και Η Ρανια τα αρχίδια μου τι καύλα είναι να σε γλύφουν μαζί δυο όμορφα μωρά!!! Τραβάω την Ξένια από το καυλί μου την ανεβάζω δίπλα μου στην εσοχή της μπανιέρας και χώνω τη γλώσσα μου στο μουνάκι της να κάνω μια πρώτη εξερεύνηση. Αρχίζω να τη γλύφω και να της ρουφάω την κλειτορίδα της σαν τρελός ενώ η Ρανια μου έγλυφε τον πούτσο. Τα παιδία δίπλα μας έβλεπαν και φώναζαν από καύλα την είχε τη Νινα στα τέσσερα ο Σπύρος και τη γαμούσε με πρόσωπο προς εμάς. Η Ρανια τότε αφήνει προς στιγμή την πούτσα μου και πάει στη φίλη της που γαμιόταν ξαπλώνει μπροστά της πιάνει το κεφάλι και τη βάζει να της γλύφει το μουνάκι της που ήταν μουσκεμα!!!Το θέαμα ήταν απίθανο το τρίο ήταν πολύ καυλωτικο η Ξένια βλέποντας τους άρχισε να με χύνει στο στόμα και να χτυπιέται, μόλις άρχισαν οι σπασμοί της σηκώνομαι τη γυρνάω προς τους άλλους να είναι κοντά και να βλέπει και της καρφώνω το καυλί μου πισωκολητα και εγώ!!!! Δεν ξέρω πόσες φορές μου το έχυσε πάντως οι φωνές της ακούγονταν σίγουρα μέχρι το διάδρομο.

Ο Σπύρος τώρα είχε αλλάξει στάση και είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι και από πάνω του είχε κάτσει και πηδιόταν με λυσσά η Ρανια και η Νινα του έγλυφε τα αρχίδια και έπαιζε με το μουνάκι της. Έσπρωξα την Ξένια ποιο κοντά της και την είδα ότι δεν είχε πρόβλημα να πέσει με τα μούτρα στο μουνάκι της Νινας και νάτο γλύφει με μανία όσο εγώ της πηδούσα το δικό της,η σκηνή ήταν υπέροχη και οι πέντε ήμασταν σε απόλυτη καύλα!!!! Η Νινα φώναζε τώρα πόσο όμορφα τη γλύφει το πουτανακι και ξαφνικά φεύγει σηκώνετε πάει στην τσάντα της και βγάζει ένα δονητή χοντρό με αρχίδια και ζώνη για να τον φοράει στη μέση!!!!

Τη βλέπω με έμπειρες κινήσεις να τον φοράει και έρχεται κοντά μου γλυψτον καριολη μου λεει,γλειψε τον πούτσο μου με αυτόν πηδάω τον φίλο σου!! Μου τον έβαλε στο στόμα και η Ρανια που είχε γυρίσει καρεκλατο πάνω στον Σπύρο ήρθε να τη γλύψουμε μαζί !!! Αφησα την Ξένια λίγο και σηκώθηκα όρθιος πάνω στο κρεβάτι τσιμπουκωνοντας τη γυναίκα μου που χοροπήδαγε πάνω στο καυλί του Σπύρου!! Η Νινα είχε βάλει την Ξένια να τη γλύφει και την βλέπω να την γυρνάει στα τεσερα και να της χώνει όλο το μεγάλο καυλί που είχε φορέσει στη μέση της στο μουνάκι της!!! Νόμιζα ότι θα χύσω δεν άντεχα άλλη καύλα αλλά η Ρανια με επανέφερε στην ταξη,μου λέει νομίζεις ότι δεν θα με πηδήξεις καριολη αποψε?Και με τη μια κατεβαίνει από το Σπύρο και ξαπλώνει με τα ποδιά ψηλά σαν κατάρτια να της τον χώσω!!! Έχω πέσει από πάνω της και τρομπάρω το καταχυμενο μουνί της με την πούτσα μου και βλέπω δίπλα τον Σπύρο να τσιμπουκωνει την Ξένια που την πηδούσε η γυναίκα ου με το strap on σε λίγο άλλαξαν και πήγε ο Σπύρος πίσω της και η Νινα της τον έδινε στο στόμα να δοκιμάσει τα υγρά της!!!! Ένοιωσα όπως ήμουν από πάνω από τη Ράνια κάτι να μου πειράζει την κωλοτρυπίδα μου!!!Ηταν η Νινα με τη θήκη γλώσσα της είχε την μικρή και έγλυφε την πούτσα της και αυτή είχε έρθει και μου έγλυφε την κωλοτρυπίδα μου !!!

Με τρέλανε στην καύλα και όταν κατάλαβε ότι τα δυο δάκτυλα που μου είχε βάλει δεν έφταναν άφησε τη μικρή και γύρισε με το μεγάλο καυλί της και μου λέει τώρα μωρό θα σε κάνω σάντουιτς να σε δω να χύνεις από όλες τις μεριές και ξέρω πόσο σ αρέσει!!!! μου τον κάρφωσε αργά αλλά με σταθερό τέμπο μέχρι ν μου τον βάλει όλο!!! ενώ η Ρανια άρχισε να χύνει και να φωνάζει η Ξένια σπαρταρούσε δίπλα ο Σπύρος της είχε καρφώσει το καυλί του στο κλαράκι της και φώναζε από πόνο και καύλα μαζί!!! Ένοιωσα ένα ποτάμι από καύλα να με τρελαίνει χάθηκα άρχισα να χύνω με τον κώλο με τον πούτσο με όλα τα όργανα που έχουν αισθητήρα καύλας. Είναι τέλεια καύλα να έχω τον κώλο μου ανοικτό με ένα τέτοιο καυλί και τον πούτσο μου σφηνωμένο μέσα στο καυτό μουνάκι της γυναίκας μου. Έχυσα τόσο έντονα που για λίγο είχα χάσει τον χρόνο και δεν καταλάβαινα τη γινόταν!!! Έμεινα στο κρεβάτι να βρω την αναπνοή μου και έβλεπα τη Νίνα με το καυλί της ήθελε να μας πάρει όλους!!! Είχαν βάλει την Ξένια με το Σπύρο την κάνανε και αυτή σάντουιτς!!!

Η Ξένια από κάτω την είχε καθίσει στο μεγάλο πλαστικό καυλί της και ο Σπύρος της όργωνε το κλαράκι με γρήγορες κινήσεις και είχε χάσει τον χρόνο και αυτη!! Αρχισε να χύνει ο Σπύρος φωνάζοντας από καύλα τον έβαλε από τον κώλο της Ξένιας και της γέμισε τα κωλομέρια με τα χρυσία του!!! Αποκαμωμένη έπεσε στο πάτωμα προσπαθώντας να βρει την ανάσα της!!! Είχε ξημερώσει σχεδόν και είχαμε λειώσει από την καύλα και την ένταση της φάσης Μπήκαμε όλοι μέσα στο υδρομασάζ να πλυθούμε από τα χρυσία που είχαν κόλληση πάνω στα κορμιά μας και η Ξένια μας έλεγε πόσο της άρεσε και ούτε που μπορούσε να φανταστεί μέχρι πριν λίγες ώρες ότι μπορεί να ένοιωθε τόση ηδονή και να κάνει τέτοια πράγματα με τους πελάτες της!! Ντυθήκαμε αποκαμωμένοι ο Σπύρος και η Νινα κανόνισαν να μη πάνε για δουλεία δήλωσαν άρρωστοι αλλά άξιζε τον κόπο!!! Φύγαμε με πολλά φίλια και χρόνια πολλά σε μένα και με την παράκληση να μη περιμένουμε πάλι του χρόνου στα γενέθλια μου να το ξανακάνουμε!!!!

Πήγαμε την Ξένια σπίτι της και αλλάξαμε τηλεφωνά να τα ξαναπούμε, αυτό είναι σίγουρο της υποσχεθήκαμε και πήραμε το δρόμο της επιστροφής στο σπίτι μας!! Ήταν 10 το πρωί και ο κόσμος κυκλοφορούσε αγχωμένος στο δρόμο για να κάνει τις δουλείες του και εγώ σκεφτόμουνα τι όμορφα μεγαλώνω!!!

Μόλις είχα κλείσει τα 36 μου έχω ακόμα χρόνια να δω και να κάνω αλλά άραγε? θα δούμε...

Η ανυπόμονη γραμματέας


 Εδώ και ένα χρόνο δουλεύω σε μια μεγάλη εταιρεία, και ως διευθυντικό στέλεχος δικαιούμαι να έχω και μια γραμματέα.


Η Λίνα (έχω αλλάξει τα ονόματα για ευνόητους λόγους) ήταν μια συμπαθητική κοπελίτσα 24 χρονών, μικροκαμωμένη με ωραία καστανόξανθα μαλλιά, λεπτή με ένα μεγαλούτσικο για τα κυβικά της και πεταχτό κωλαράκι.

Από την πρώτη κιόλας μέρα παρατήρησα ότι με κοίταγε λίγο περίεργα. Δεν έδωσα σημασία και συνέχισα να συνεργάζομαι μαζί της με καθαρά επαγγελματικό τρόπο. Σιγά σιγά αρχίσαμε να ανταλλάσσουμε mail με άσχετο με τη δουλειά περιεχόμενο. Άρχισαν τα πειράγματα, τα αστειάκια, μέχρι που φτάσαμε στο σημείο να ανταλλάσσουμε mail με σεξουαλικά υπονοούμενα. Ένα απόγευμα, που είχαμε μείνει οι δυο μας στον όροφο, μπήκε μέσα και μου είπε. Τι άλλο μπορώ να κάνω για σας κ. Διευθυντά πριν φύγω? Της απάντησα «τίποτα που να αφορά τη δουλειά»... και ξαναγύρισα στα χαρτιά μου.

Νόμισα πως έφυγε, όταν ξαφνικά ένοιωσα το χέρι της να πιάνει τον πούτσο μου. Η Λίνα είχε πέσει στα γόνατα, είχε μπει κάτω από το γραφείο και έπιανε τον πούτσο μου. Δεν χρειάζεται να σας πω ότι καύλωσα σε χρόνο μηδέν. Τον έβγαλα έξω και την άφησα να το περιποιηθεί. Τον ρούφαγε με μανία... τον έπαιρνε βαθιά μέσα στο στοματάκι της.... πνιγόταν... τον έγλυφε... χάιδευε τα αρχίδια μου.... μέχρι που την σταμάτησα. Την τράβηξα επάνω. Τώρα στεκόταν όρθια μπροστά μου. Τη γύρισα από πίσω και με μια κίνηση την έκανα να σκύψει πάνω στο γραφείο.
Τώρα έβλεπα το κολαράκι της τουρλωμένο μπροστά μου. Της σήκωσα σιγά, σιγά τη φούστα. Φορούσε ζαρτιέρες και ένα στρινγκ που ήταν μούσκεμα. Παραμέρισα το στρινγκ και καρφώθηκα μέσα στο υγρό μουνάκι της. Η Λίνα έβγαλε μια κραυγή πόνου και καύλας. Την έπιασα από τους γοφούς και άρχισα να τη γαμάω δυνατά. Αυτή φώναζε: «έτσι... έτσι... ναααι.... σκίστε με κ. Διευθυντά μου».... ενώ εγώ της έσκιζα το μουνάκι. Σταμάτησα. Την έβαλα να ξαπλώσει ανάσκελα πάνω στο γραφείο. Άνοιξε τα πόδια τα οποία τώρα ακουμπούσαν σχεδόν στους ώμους της. Ξαναμπήκα στο ανοιγμένο μουνί της με δύναμη. Ήταν απίστευτη η καύλα.... την ξέσκιζα με μανία.

Κάποια στιγμή βγήκα από το μουνάκι της. Τα υγρά της έτρεχα στην κωλοτρυπίδα της. Την έγλυψα.... της έβαλα κι άλλα υγρά και ακούμπησα επάνω τον πούτσο μου. Αυτή άρχισε να βογκάει και μόνο με την ιδέα οτι θα της ξέσκιζε ο πούτσος μου τον κώλο. Άρχισα να τον σπρώχνω σιγά, σιγά... λίγο, λίγο μέχρι που το κεφάλι μπήκε μέσα.

Η ξεκωλιάρα είχε αρκετά ανοιχτό κώλο... άρχισα να τη γαμάω αργά, αργά και σε λίγο πιο γρήγορα... πιο γρήγορα. Τα βυζιά της πήγαιναν και ερχόντουσαν... τα κρατούσα και την ξέσκιζα... βόγκαγε.... φώναζε.... δάκρυζε από καύλα και πόνο.... ένοιωσα πως η ώρα που θα έχυνα δεν ήταν μακριά. Την έβαλα πάλι στα γόνατα. Πήγα από πάνω της. Την έπιασα το πρόσωπο από τα μάγουλα. Της άνοιξα το στόμα και έβαλα τον πούτσο μου ακριβώς από πάνω.

Άρχισα να της γαμάω ελαφρά το στόμα. Δεν θα μπήκα πάνω από 3-4 φορές και άρχισα να χύνω ποτάμια σπέρματος. Η Λίνα προσπαθούσε να τα καταπιεί όλα. Όσα έφυγαν έξω από το στόμα τα έσπρωξα στο τέλος με τον πούτσο μου. Σταμάτησα όταν τα είχε καταπιεί όλα. Από τότε το επαναλάβαμε 2-3 φορές, μέχρι που η Λίνα πήγε σε άλλο τμήμα.

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Με την γυναίκα μου στην παραλία


 Γεια σας, με λένε Γιάννη και τη γυναίκα μου Δέσποινα. Είμαστε 50 χρόνων και οι δυο. Εμφανισιακά είμαστε με λίγα κιλά παραπάνω αλλά η γυναίκα μου έχει μεγάλα βυζιά και κώλο. Από σεξ δεν τα πάμε και τόσο καλά τα τελευταία 2 χρόνια και σε αυτό ευθύνομαι εγώ, με τη δυσκολία στη στύση μου και το γρήγορο τελείωμα μου.

Γεια σας, με λένε Γιάννη και τη γυναίκα μου Δέσποινα. Είμαστε 50 χρόνων και οι δυο. Εμφανισιακά είμαστε με λίγα κιλά παραπάνω αλλά η γυναίκα μου έχει μεγάλα βυζιά και κώλο. Από σεξ δεν τα πάμε και τόσο καλά τα τελευταία 2 χρόνια και σε αυτό ευθύνομαι εγώ, με τη δυσκολία στη στύση μου και το γρήγορο τελείωμα μου. Παρά την ηλικία της, η γυναίκα μου θέλει συχνά σεξ, πράγμα που εμένα με δυσκολεύει αφάνταστα, μου παραπονιέται συχνά για της καύλες της και τα θέλω της.

Η ιστορία που θα σας πω έγινε πριν από 6 μήνες σε ένα νησί κοντά στην Αθήνα. Είχαμε πάει για τριήμερο και για ξεκούραση γιατί και οι δυο είχαμε κούραση λόγω παιδιών και δουλειάς. Μόλις φτάσαμε στο ξενοδοχείο αφήσαμε τα πράγματα μας και πήγαμε σε μια απομονωμένη παραλία, γιατί και η γυναίκα μου είχε και λίγο κόμπλεξ με τα παραπανίσια κιλά της. Στην παραλία ήμασταν εμείς στη μία άκρη και στην άλλη ένας πιτσιρικάς γύρω στα 20 που ψάρευε. Η γυναίκα μου έβγαλε το πάνω μέρος του μαγιό της και άφησε ελεύθερα τα μεγάλα και πεσμένα στήθη της. Μπήκαμε στην θάλασσα για κανένα 10λεπτο και μετά βγήκαμε και φάγαμε ένα σάντουιτς.
 
Η γυναίκα μου λοιπόν μου λέει χαμηλόφωνα πως ο πιτσιρικάς την παίρνει μάτι συνέχεια και μου πέταξε για πρώτη φορά ότι την καυλώνει αφάνταστα. Εγώ την κοίταζα σα χαζός γιατί δεν μου έχει ξαναμιλήσει έτσι και έμεινα με τα στόμα ανοιχτό. Μου λέει λοιπών… «αφού εσύ δεν τα καταφέρνεις να με ικανοποιήσεις, θα ήθελα πολύ να πάω με τον πιτσιρίκο, να νιώσω κι εγώ γυναίκα μετά από πολύ καιρό». Μου πήρε λίγη ώρα να το συνειδητοποιήσω αυτό που άκουσα και καταφατικά της λέω «εντάξει, αφού το θέλεις τόσο πολύ να το κάνεις».
 
Σκέφτηκα μέσα μου πως είναι πολύ εγωιστικό να της αρνηθώ αφού εγώ δεν τα κατάφερνα και τόσο καλά. Λοιπών σηκώνεται και κατευθύνεται προς το μικρό, κάθεται δίπλα του και μιλάνε για κανένα μισάωρο. Εμένα μου είχε φτάσει η αγωνία στα ύψη, δεν ήξερα πως θα εξελιχθεί. Μετά από λίγο με φωνάζει να πάω κοντά τους και μου λέει πως θα περιμένουν να σουρουπώσει για να μην έχουμε απρόσμενες αφίξεις στην παραλία. Αυτό που μου συνέβη ήταν πραγματικά πρωτόγνωρο για εμένα μίας και μετά από 25 χρόνια γάμου δεν μου είχε ξανασυμβεί. Εκεί που καθόμασταν και μιλούσαμε μέχρι να περάσει η ώρα, σηκώνεται ο μικρός παίρνει από χέρι την γυναίκα μου και πάνε μέσα στη θάλασσα. Τα συναισθήματα μου ήταν ανάμικτα, είχα και ζήλια αλλά και πόθο να τη δω σε έκταση να τελειώνει.
 
Καθώς κολυμπούσαν τον αγκαλιάζει και φιλιούνται στο στόμα. Τρελάθηκα από καύλα, έβλεπα τη γυναίκα μου να φιλιέται με έναν άνθρωπο μικρότερο και από το γιο μας. Βγήκαν μετά από 10 λεπτά και η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι, τα μάτια της γυναίκας μου βγάζανε σπίθες. Σκύβει και μου λέει στο αυτί πως θα τον λιώσει το μικρό. Εμένα μου σηκώθηκε μετά από πολύ καιρό και χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Η ώρα πέρασε βασανιστικά για όλους μας. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί δεν το κρύβω στο πίσω μέρος του μυαλού μου μου άρεσε πολύ και περίμενα πως και πως να το δω.
 
Ο μικρός κατεβάζει το μαγιό της γυναίκας μου και χάνεται το κεφάλι του μέσα στα μπούτια της. Το ύφος και τις ανάσες της γυναίκας μου δε μπορώ να τα περιγράψω, δεν την έχω δει ποτέ έτσι. Με κοίταζε στα μάτια και είχε οργασμούς. Δεν άντεξα, τον έβγαλα έξω και τελείωσα κι εγώ. Πρέπει να την τελείωσε τρεις τέσσερις φορές. Άρχισα να τρελαίνομαι κι εγώ και… όταν μάλιστα έσκυψε και του τον πήρε στο στόμα, τι να σας πω ρε παιδιά ξανατελείωσα χωρίς να τον ακουμπήσω. Του έκανε ένα τσιμπούκι απίστευτο, μέχρι που μικρός τελείωσε στο στόμα της.
 
Απίστευτο αλλά είχα απογειωθεί. Η γυναίκα μου δε σταμάτησε να τον τσιμπουκώνει μέχρι που τον έκανε πάλι τεράστιο. Ανεβαίνει επάνω του και τον χώνει όλον μέσα της. Μετά από λίγο την ακούω να φωνάζει και τα υγρά της να ρέουν ασύστολα. είχε παραδοθεί τελείως. Τη σηκώνει, τη στήνει στα τέσσερα, της βάζει λίγο από τα υγρά του στην κωλοτρυπίδα και αρχίζει να τη σφυροκοπά. Ανατρίχιασα ολόκληρος όταν έβλεπα να παίρνει τη γυναίκα μου έτσι. Μετά από πέντε λεπτά γαμήσι από κώλο μου λέει η γυναίκα μου να πάω μπροστά της για να με τελειώσει.
 
Μου κάνει το καλύτερο τσιμπούκι που μου έχει κάνει ως τώρα με αποτέλεσμα να τελειώσω εγώ στο στόμα της και ο μικρός στην σούφρα της. Ξαπλώσαμε να ηρεμήσουμε για λίγο, ευχαριστήσαμε το μικρό και φύγαμε. Δεν το έχουμε ξανακάνει ποτέ από τότε. Το συζητάμε πολλές φορές ως το καλύτερο γαμήσι που έχουμε κάνει.
 
Η ιστορία μου είναι αληθινή όσο και να σας φαίνεται απίστευτο. Δεν ξέρω αν σας άρεσε, περιμένω σχόλια.

Πως είδα τη γυναίκα μου να ξενοπηδιέται


 Είμαι ο Σάκης και η γυναίκα μου η Βιβή. Εγώ 47 χρονών, ψηλός, αθλητικό σωματότυπο. Η Βιβή 40 χρονών, 1.68, ξανθιά, με κορμί 20αρας από τα πολλά γυμναστήρια. Είχα φαντασίωση και καύλωνα πολύ να την έβλεπα να ξενοπηδιέται. Τελικά πραγματοποιήθηκε.

Είμαι ο Σάκης και η γυναίκα μου η Βιβή. Εγώ 47 χρονών, ψηλός, αθλητικό σωματότυπο. Η Βιβή 40 χρονών, 1.68, ξανθιά, με κορμί 20αρας από τα πολλά γυμναστήρια. Είχα φαντασίωση και καύλωνα πολύ να την έβλεπα να ξενοπηδιέται. Τελικά πραγματοποιήθηκε.

Ήμασταν διακοπές, σε ένα κλαμπ νυχτερινό, αργά κατά τις 3. Φορούσε κάτι σα φόρεμα, όλα απ' έξω τα είχε χωρίς σουτιέν και στρινγκ κορδόνι. Το είδα από το ξενοδοχείο. Πίναμε τα ποτά μας όταν άρχισε να έρχεται στο κέφι με 2-3 σφηνάκια από το μπάρμαν. Άρχισε να μου κωλοτρίβεται, γυρνάει και μου λέει...

- θέλω να με πηδήξεις εδώ.

Λοιπόν αφού μου κωλοτριβόταν και ήμασταν στο μπαρ, της βάζω δάχτυλο. Μούσκεμα το μουνάκι. Της λέω...

- πάω τουαλέτα και έρχομαι.

- Οκ αγάπη μου θα σε περιμένω εδώ.

Εν τω μεταξύ, χαμός, πάτα με να σε πατώ στην τουαλέτα. Περιμένω κανένα πεντάλεπτο, μπαίνω τελειώνω και θυμάμαι να πάω να πάρω τσιγάρα. Της στέλνω μήνυμα ότι πάω για τσιγάρα και όπως περνάω κοντά από το μπαρ τη βλέπω να μιλάει με ένα τύπο γύρω στα 25 με 30 χρόνων, γυμνασμένο. Από πριν τον έβλεπα να την καρφώνει και την έπαιζε μπάλα.

Πέρασαν περίπου 20 λεπτά της στέλνω μήνυμα ότι έρχομαι. Τη βλέπω ότι το διαβάζει, κάτι του λέει και φεύγει αυτός. Την πλησιάζω, μου δίνει γλωσσόφιλο και πιάνει τον πούτσο μου. Πίνουμε αλλά 2 σφηνάκια, είμαστε πλέον στο σημείο για εκμετάλλευση .Μου λέει ότι θα πάει τουαλέτα.

- Οκ... της λέω, σε περιμένω...

και καθώς απομακρύνεται βλέπω να περνάει κολλητά με τον κώλο της για να ακουμπήσει τον πούτσο από τον τύπο (που μιλούσε πριν), σα να έκανε έλεγχο το μέγεθος του και του κάνει νόημα να την ακολουθήσει. Σκέπτομαι ρε την πουτάνα πως τους κάνει τους άντρες. Ξαφνικά μέσα στη ζάλη που είχα από τα ποτά συνειδητοποιώ το νόημα που του έκανε. Αφού απομακρύνεται η Βιβή από αυτόν (φαντάζομαι πόσα χουφτώματα έφαγε μέχρι την τουαλέτα) βλέπω και τον τύπο να την ακολουθεί ζαλισμένος από τα μάγια που του έκανε (τον καύλωσε). Η φαντασία μου άρχισε να οργιάζει, ανάμεικτα συναισθήματα διαπερνούν το μυαλό μου, από τη μια η ζήλια και από την άλλη, που υπερτέρησε κιόλας, η φαντασίωση που είχα. Να δω την γυναίκα μου να ξενοπηδιέται.

Από το μπαρ που καθόμασταν είχα οπτική επαφή με την τουαλέτα και τον βλέπω αντί να πάει στις αντρικές πάει στις γυναικείες. Τα μάτια μου καρφωμένα εκεί να κόψω κίνηση. Μετά από πέντε λεπτά βγαίνει αυτός και πάει προς την έξοδο του μαγαζιού θα έλεγα λίγο βιαστικά. Τι να έγινε αναρωτιέμαι. Γυρνώ να πάρω το ποτό μου και βλέπω μήνυμα από τη Βιβή:

- Αγάπη μου θα πάω λίγο στο δωμάτιο στο ξενοδοχείο.

- Γιατί;... της απαντώ.

- Ζαλίστηκα από τα ποτά και θα πάω να τα βγάλω και να φρεσκαριστώ λιγάκι, μου λέει.

- Έρχομαι κι εγώ, της λέω, να σε βοηθήσω, να σου δώσω και το κλειδί.

- Όχι, κάθισε εκεί να μη μας πιάσουν τη θέση. Στο κάτω κάτω δεν είναι κάτι σοβαρό, κανένα εικοσάλεπτο και θα είμαι πίσω στην αγκαλιά σου. Θα πω στη ρεσεψιόν να μου ανοίξουν (το ξενοδοχείο ήταν σε κοντινή απόσταση).

Κάτι δεν μου κάθεται καλά σκέφτομαι και αποφασίζω να την ακολουθήσω. ΔΔίνω ένα εικοσάευρω στο μπάρμαν και του λέω κράτα την θέση θα γυρίσω σε λίγο. Βγαίνω έξω σιγά, προσεκτικά και τη βλέπω να πηγαίνει στο πάρκινγκ. Όπως είχε λίγο φως την βλέπω συναντιέται με τον τύπο από μέσα και τα λένε. Ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου αυτός και παίρνει μια πετσέτα μεγάλη παραλίας. Ρίχνουν μια ματιά τριγύρω και άρχισαν να εξαφανίζονται στο σκοτάδι προς την παραλία.

Τους ακολουθώ με προσοχή να μη με δουν αλλά και να μη δώσω στόχο σε περαστικούς. Έτσι και αλλιώς το πήρα απόφαση ότι θα γίνω κερατάς, να μην γίνω και ρεζίλι σε αγνώστους. Τους ακούω, χασκογελούσαν χαμηλά και ακολουθώ τον ήχο ώσπου σταμάτησαν και άρχισαν οι αναστεναγμοί της γυναίκας μου. Ευτυχώς είχα φτάσει κοντά ώστε να διακρίνω τη φωνή της μέσα στο σκοτάδι. Δεν θα δω τίποτα σκέφτομαι και άκουγα μόνο.

- Αχ... μ... ναι, ναι αγόρι μου, ετσι.

Κρύβομαι πίσω από ένα θάμνο και τον βλέπω να της χουφτώνει κωλομέρια, βυζιά και να τη φυλάει στο λαιμό με πάθος. Αυτή του χούφτωνε την πούτσα και την έτριβε πάνω από τη βερμούδα. Μετά έβαλε το χέρι της από μέσα και τον μάλαζε ώσπου, γονατίζει του κατεβάζει την βερμούδα και πετάγεται ένα θηρίο. Έπαθα πλάκα! Αμάν... λέω θα την ξεσκίσει την πουτάνα μου. Τον πιάνει από τα κωλομέρια και βυθίζει τον πούτσο του στο στόμα της να γευτεί τα υγρά της καύλας, αλλά και να περιεργαστεί το μυαλό της το μέγεθος.

- Μ... αγόρι μου που ήσουν τόσο καιρό;...

την ακούω να λέει και την έβλεπα πως του έπαιρνε μέσα όλο το εργαλείο. Πιάνει τον πούτσο με το ένα χέρι και τον παίζει. Νιώθει τις φλέβες να πρήζονται και να σκληραίνει και η γλώσσα της να πιπιλίζει το πουτσοκέφαλο γύρω γύρω. Το άλλο χέρι παίζει με τα αρχίδια του. Της πιάνει το κεφάλι ο γαμιάς της και αρχίζει να γαμάει το στόμα της γρήγορα.

- Αχ καύλα, ρούφα καργιόλα και μη σταματάς.

Την ακούω πνίγεται τα σάλια της που μαζί με τα προσπερματικά υγρά γίνονται ένα και στάζουν στα βυζιά της.

- Γουστάρεις πουτσαρά μου;

Εγώ αποροφημένος με το θέαμα πιάνω τον εαυτό μου να έχω την πούτσα μου έξω και να την παίζω. Η καύλα μου έπιασε κόκκινο.

- Αχ... έτσι πουτάνα μου, πάρ' τα...

και τον βλέπω να τη χύνει στο πρόσωπο. Αυτή με την γλώσσα απ' έξω να ζητάει το σπέρμα του. Αφού της γέμισε με χυσια το πρόσωπο, του τον παίρνει και ρουφάει και τα τελευταία που έχουν μείνει μέσα και απ' έξω από την πούτσα του. Άντε λέω τελείωσε με το μικρό και πάω να φύγω. Αλλά προς έκπληξη μου τη βλέπω να σκουπίζεται, βγάζει το φόρεμα, μένει με το στρινγκ και ξαπλώνει σε μια ξαπλώστρα. Ανοίγει τα πόδια της και μπαίνει ανάμεσα τους ο γαμιάς της. Αρχίζει να της φιλάει το μουνί πάνω από το στρινγκ. Βγάζει ήχους καύλας και του λέει:

- Έλα λοιπόν, φάε με, γλείψε με...

Αυτός με μια κίνηση της σκίζει το στρινγκ, απελευθερώνεται το μουνάκι της και βυθίζει τη γλώσσα του μέσα της.

- Αχ ναι... είσαι τέλειος, μ... έτσι, εκεί... ναι, έτσι...

και του πιάνει το κεφάλι του και το σπρώχνει να πάει πιο βαθειά η γλώσσα του μέσα της.

- Καυλιάρη μου έτσι, ρούφα μου τη μουνάρα... χύνω, ναι, η πουτάνα σου σε χύνω, ναι...

και αυτός ρουφούσε τα ζουμιά της και μάλαζε τα βυζιά της. Σηκώνεται αυτός, στρώνει την πετσέτα κάτω στην άμμο και βλέπω την πούτσα του κάγκελο και πάλι. Την πιάνει και την ξαπλώνει στην πετσέτα. Ανοίγει τα πόδια της η Βιβή και με τη μια μπαίνει μέσα της.

- Αχ... αλήτη, σιγά, θα σκίσεις το μουνάκι μου.

- Αυτό θέλω, λέει ο γαμιάς, θα σε κάνω τη μεγαλύτερη παντρεμένη πουτάνα, την καριόλα που ζητάει μεγάλα καυλιά.

- Ναι... κάνε με ότι θες, είμαι δική σου, έλα, έτσι, πήδα με καργιόλη άντρα, τι πούτσα τρώω η καργιόλα, στη μήτρα μου φτάνει αχ...

Βγαίνει από μέσα της, τη γυρίζει στα τέσσερα και η Βιβή τουρλώνει τον κώλο της περιμένοντας το γαμιά να σκίσει ότι τρύπα θέλει. Είναι παραδομένη στην πούτσα, τη ζάλισε, τη μάγεψε. Της φτύνει την κωλοτρυπίδα, παίρνει χυσια από το μουνί της με το δάχτυλο, της ανοίγει σιγά σιγά την τρύπα και γελάει πρόστυχα, καυλιάρικα.

Βάζει προφυλακτικό και σιγά σιγά αρχίζει να καρφώνει τον πούτσο του στην κωλοτρυπίδα της Βιβής.

- Αχ... σιγά, δεν είμαι ανοιχτή, ο κερατάς άντρας μου την έχει μικρή!

- Τώρα θα ανοίξεις για τα καλά πουτάνα να με θυμάσαι.

- Αχ... καργιόλη, όλη μου την έβαλες...

- Όχι, τώρα θα τη νοιώσεις όλη...

και με μια κίνηση της τον καρφώνει όλο και αρχίζει να την εμβολίζει μέσα έξω. Η τρύπα πλέον έχει χαλαρώσει, ακούγεται πως τερματίζει την πούτσα του ακουμπώντας τα κωλομέρια της πουτάνας μου. Κάποια στιγμή, έχοντας γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα από πάνω μέχρι κάτω, αρχίζει να καταλαβαίνει ότι έρχεται το τέλος. Βγαίνει από τον κώλο της γυναίκας μου, τη βάζει ξανά, αυτή τη φορά στα γόνατα, πετάει γρήγορα την καπότα από την πούτσα του και αρχίζει να τρομπάρει.

Η γυναίκα μου βλέποντας να τη σημαδεύει στο πρόσωπο βγάζει έξω τη γλώσσα της και μερικά δευτερόλεπτα μετά το πουτσοκέφαλο του γαμιά της, το οποίο έχει τουμπανιάσει, ξεκινάει να ξερνάει σπέρμα.

- Γαμιόλα Βιβή, πάρ' τα όλα πουτανάρα...

και η πούτσα του εκτοξεύει τη μία βολή μετά την άλλη. Η πρώτη υπερκαλύπτει το πρόσωπό της, η δεύτερη ασπρίζει κυριολεκτικά τη γλώσσα της με τη γυναίκα μου να τα πηγαίνει κατευθείαν κάτω και η τρίτη μεγάλη του χυσιά σκάει με φορά στις σιλικονάτες βυζάρες της.

Κάπου εκεί ο πούτσος του γαμιά της ξεθυμαίνει και αρχίζει να ξερνάει τα τελευταία χύσια, τα οποία η γυναίκα μου δεν αφήνει να πάνε χαμένα ρουφώντας του το πουτσοκέφαλο μέχρι να σταματήσει. Κάπου εκεί παρατήρησα ότι στην ένταση της στιγμής είχα χύσει κι εγώ. Εκεί που βάζει το φόρεμα της, σκουπίζεται και πιάνει κότσο τα μαλλιά της, την κοπανάω πίσω στο κλαμπ. Μετά από δέκα λεπτά έρχεται πολύ ανανεωμένη και μου λέει συγγνώμη για την αναμονή. Μου σκάει γλωσσόφιλο και γεύτηκα τα χυσια τους.

Εγω και η Καθηγήτρια Γράφτηκε από: Bigger_22cmm


 Καλησπέρα σας με λένε Κώστα και η ιστορία που θα σας διηγηθώ ειναι πέρα για πέρα αληθινή.

Καλησπέρα σας με λένε Κώστα και η ιστορία που θα σας διηγηθώ ειναι πέρα για πέρα αληθινή.

Ζω σε μεγάλη επαρχιακή πόλη και από τα από μικρός είχα μια τεράστια κλήση στο γυναικείο φύλο, δε μπορώ χωρίς γυναίκα και κάνω τα πάντα για να έχω κάποια δίπλα μου ερωτικά. Είμαι 32 χρόνων, καστανόξανθος, κανονικό σώμα, με πολύ μεγάλα προσόντα. Κάποια περίοδο μιλούσα μέσω social media με μια καθηγήτρια που είχα βάλει στο μάτι και είχα σκάσει να πάω μαζί της. Με αυτά και με εκείνα την έπεισα να βρεθούμε στο σπίτι της. Η σκέψη μου ήταν τόσο έντονη για το τι θα αντικρίσω που καύλωνα πολύ στην ιδέα να την πηδάω.

Ήρθε η ώρα και κατά τη 1 το βράδυ, καθότι δεν ήθελε να δώσει στόχο στην πολυκατοικία της, έφτασα σπίτι. Χτύπησα το κουδούνι, ανοίγει η πόρτα και βλέπω ένα χέρι με μαύρο γάντι μέχρι τον αγκώνα να μου λέει έλα μέσα. Η πούτσα μου πέτρα. Φορούσε ένα στρινγκ μαύρο και μάσκα ενώ το στήθος της ήταν γυμνό. Δυο ρώγες καυλωμένες, έτοιμες να τις πιπιλίσω. Δεν πρόλαβα να τη δω καλά καλά, ανέβηκε επάνω μου, με φιλούσε με πάθος και μου ψιθύρισε στο αυτί "πάμε μέσα, σου έχω έκπληξη". Προχωρήσαμε μέσα στο δωμάτιο το οποίο είχε χαμηλό φωτισμό, κεράκια και αρώματα που σε καυλώνουν θέλεις δε θες.

Άρχισε να με γδύνει, να με φιλάει στο λαιμό και να κατεβαίνει. Καθώς έχει πέσει στα γόνατα μου κατεβάζει το παντελόνι μαζί με το εσώρουχο και πετάγεται έξω η πούτσα μου. Τη βλέπω που γουρλώνει τα μάτια και μου λέει:

- Τι πούτσα ειναι αυτή μωρό μου;... τη θέλω!

- Παρ' τη μωρό μου, δικιά σου ειναι να την κάνεις ότι θέλεις.

Ξεκίνησε να τον γλείφει απαλά, να γεύεται πόντο πόντο την πούτσα μου. Ήξερε να γλείφει πολύ καλά από το κεφάλι μέχρι τα αρχιδια μου και με τρέλαινε. Τον έπαιρνε μέσα όσο μπορούσε, της πηδούσα το λαιμό και τις άρεσε πολύ, δεν ήθελε να τον αφήσει. Την πιάνω από τα μαλλιά, την ξαπλώνω ανάσκελα, βάζω τις πατούσες της στο στήθος μου τα πόδια λυγισμένα και μπαίνω απαλά στο υγρό μουνάκι της που στάζει και καίει από καύλα. Νιώθω τα μουνόχειλα της να ανοίγουν απαλά και τρελαίνομαι. Προχωράω μέσα της, φτάνω μέχρι τη μήτρα και ξεκινάω να τη χτυπάω απαλά. Ακούω την ανάσα της και θέλω να μην την αφήσω να αγάμητη από πουθενά. Συνεχίζω ανεβάζοντας ρυθμό καθώς βλέπω την καύλα στα μάτια της και η τις ρώγες της πέτρα.

Την πηδάω πλέον δυνατά και ασταμάτητα. Το μουνάκι της τρέχει υγρά. Βγαίνω γρήγορα, της γλείφω το μουνάκι και καταπίνω ότι υγρό έχει καθώς βογκάει. Της γλείφω τις τρυπούλες με πάθος και μου φωνάζει "μη σταματάς γαμιά μου". Μετά από αρκετή ώρα χύνει στο στόμα μου και τα κατάπια όλα. Ήταν τόσο καυτά και νόστιμα που δεν ήθελα να τελειώσει όλο αυτό.

Την αρπάζω και τη στήνω στα τέσσερα. Τρίβω το πουτσοκέφαλο μου στα μουνόχειλα της και στην κωλοτρυπίδα της και γλιστρώ απότομα μέσα στο μουνάκι της. Την κρατάω από τα καπούλια μπροστά στον καθρέπτη και την καρφώνω δυνατά. Η πούτσα μου έτοιμη να σπάσει αλλά συνεχίζω καθώς με βλέπει από τον καθρέπτη πως την καρφώνω δυνατά και της βάζω τον αντίχειρα μου μέσα στην κωλοτρυπίδα. Χύνει και ξανά χύνει από καύλα πάνω στον πούτσο μου.

Καθώς ετοιμάζομαι κι εγώ να τελειώσω, τον βγάζω έξω, βγάζω την καπότα και γονατίζει και τον πάρει στο στόμα της. Χαϊδεύει και γλείφει τα αρχιδια μου και μου λέει "χύσε με, τα θέλω στο στόμα μου όλα". Τον παίζει και τον ακουμπάει στη γλώσσα ανεβάζοντας το ρυθμό. Σε λίγο νιώθω ότι έρχεται αυτό που αναζητάει. Χύνω μωρό μου της φωνάζω και τελειώνω στο στόμα της. Από τις λίγες φορές που έχυσα τόσο πολύ αλλά και αυτή τα κατάπιε όλα, δεν άφησε σταγόνα. Ήταν από τις πιο όμορφες εμπειρίες.

Υ.Γ. Με την καθηγήτρια συναντηθήκαμε κι άλλες φορές και κάναμε τα πάντα από παντού και οι δυο. Στην συνέχεια θα σας τα γράψω.

Θάλασσα ήλιος και καύλα : Ερωτικές Ιστορίες STRAIGHT


 Μόλις φτάνει το κορμί μου πάνω του νιώθω πόσο καυλωμένος ήταν. Πριν προλάβω να αντιδράσω, με πιάνει από τον λαιμό και με φιλάει με πολύ πάθος. Τον πιάνω από τον σβέρκο και πλέον η γλώσσα του παλεύει με την δική μου και οι ανάσες μας έχουν γίνει ένα.

Έτος 2006. Ήμουν κατασκήνωση. Η συγκεκριμένη, φιλοξενούσε και άτομα από Ρωσία, Ουκρανία, Κύπρο. Ένα πρωί στην τραπεζαρία, μου έφυγε ο δίσκος με το φαγητό από τα χέρια και όλοι με κορόιδεψαν. Εκείνος όμως ήρθε να με βοηθήσει. Τότε τον γνώρισα. Ένα αγοράκι από την Ουκρανία, με ξανθά μαλλιά και καταγάλανα μάτια. Κάναμε παρέα όλο το καλοκαίρι. Μου έπιασε το χέρι. Ακόμη θυμάμαι πόσο κοκκινίσαμε και οι δύο. Μια μέρα πριν φύγει, βρήκα στην παραλία μια πέτρα σε σχήμα καρδιάς. Του την έδωσα. Με δάκρυα μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο και έφυγε. Πίστευα πως δεν θα τον ξαναδώ ποτέ.
 
Καλοκαίρι 2017. Δουλεύω ως ομαδάρχισσα σε μια οργάνωση που φέρνει από το εξωτερικό Ρώσους, Ουκρανούς και Βούλγαρους ώστε να γνωρίσουν την Ελλάδα με διάφορες εκδρομές. Εκείνη την ημέρα μας είχε πει η αρχηγός να μην κοιμηθούμε νωρίς γιατί το γκρουπ (κολυμβητές) θα ερχόταν 1-2 το βράδυ. Φτάνουν. Βγαίνουμε έξω να τους βοηθήσουμε με τις βαλίτσες τους. Παίρνω μια βαλίτσα, πάω να πάρω δεύτερη, όμως κάποιος δεν την αφήνει. Σηκώνω το βλέμμα μου ενοχλημένη. Ήταν εκείνος. Ο αθώος παιδικός μου έρωτας είχε μεταμορφωθεί σε άντρα. Ψηλός, τουλάχιστον 1.85, γυμνασμένος, ξανθά μαλλιά. Τα μάτια του ολόιδια, καταγάλανα, όμως το βλέμμα του είχε αλλάξει, ήταν πιο σκληρό. Μούδιασα. Αφήσαμε ταυτόχρονα σχεδόν τα πράγματα και αγκαλιαστήκαμε. Δεν ανταλλάξαμε ούτε μια κουβέντα. Πάρα μόνο γελούσαμε. Μέχρι που φτάσαμε στο δωμάτιο του. Είχε μάθει από τη μητέρα του άπταιστα ελληνικά όμως είχε μια προσφορά που συχνά τον πείραζα για αυτό. Με κάρφωνε με βλέμμα πονηρό, υποσχόμενο κάποια τιμωρία. Βγάζω τη ζακέτα που φορούσα και τότε αντιλήφθηκε πως δεν είμαι το κοριτσάκι που θυμόταν. Ήμουν πια γυναίκα με μεγάλο στήθος, σαρκώδη χείλη και έναν αρκετά καλοσχηματισμένο κώλο. Αντιλαμβάνομαι ότι έχει καυλώσει με το θέαμα. Δεν ανέφερα κάτι όμως το χαμόγελο μου δεν κρυβόταν.
 
Προσπαθήσαμε να χωρέσουμε μέσα σε 2 ώρες τα νέα μας αλλά δε γινόταν. Κατά τις 3 τον καληνυχτίζω με ένα φιλί στο μάγουλο και πηγαίνω στο δωμάτιο μου. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή αλλά ένιωθα μια κάψα. Με αγγίζω και ήμουν υγρή. Εκεί αντιλήφθηκα πως κάτι καλό θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες.
 
Ξυπνάω το πρωί και κατεβαίνω για πρωινό. Ήταν ήδη κάτω. Δε με χαιρετάει, δε με κοιτάει. Παίρνω ο,τι χρειάζομαι από το μπουφέ και κάθομαι σε άλλο τραπέζι. Μέχρι και που έφυγα δε μου μίλησε. Ήμουν ήδη λίγο εκνευρισμένη. Ανεβαίνω στο δωμάτιο και ετοιμάζομαι για την πισίνα. Βάζω ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό που με κολάκευε πολύ και το μπούστο επιδείκνυε τόσο την ποσότητα όσο και για την ποιότητα του. Βάζω τα γυαλιά και τυλίγω ένα γαλάζιο παρεό. Κατεβαίνω στην πισίνα αλλά δεν ήταν εκεί. Παίζω με τα παιδάκια και τα επιβλέπω. Βγαίνουν να πάνε για μπάνιο και βρίσκω την ευκαιρία να βουτήξω στη θάλασσα που απείχε λίγα μέτρα από το ξενοδοχείο. Ήταν εκεί. Έπιασα τον εαυτό μου να δαγκώνω τα χείλη μου με το θέαμα του. Ξαπλωμένος στην ξαπλώστρα, το κορμί του με ελαφριά γράμμωση και σταγόνες της θάλασσας, ξανθά βρεγμένα μαλλιά και ένα μπλε μαγιό που δε μπορούσε να κρύψει εντελώς τα προσόντα του από το ανθρώπινο μάτι. Κάνω πως δεν τον βλέπω και κάθομαι 2, ξαπλώστρες μακρυά του. Απλώνω την πετσέτα που είχα και αφήνω την τσάντα που είχα πάρει. Πάω με γυμνά πόδια στη θάλασσα τάχα να νιώσω τη θερμοκρασία και κάνω κάθισμα ώστε να ακουμπήσω τα χέρια μου. Διακρίνω πως το βλέμμα του είναι πάνω μου. Βγάζω το παρεό και τα γυαλιά, τα βάζω στην τσάντα και μπαίνω στη θάλασσα. Άπλωνα λίγο νερό πάνω μου, στα χέρια μου, στον λαιμό μου που κατέληγαν στο στήθος μου. Κάνω ένα μακροβούτι και ευχαριστιέμαι την πολυαγαπημένη θάλασσα. Βγαίνω πιο ρηχά, ξεχνάω ότι βρίσκεται εκεί και ξαπλώνω ανάσκελα κλείνοντας τα μάτια και απολαμβάνοντας τον ήλιο που ζεσταίνει την πάνω πλευρά του κορμιού μου.
 
Κάποια στιγμή νιώθω ένα μικρό κυματάκι. Ανοίγω τα μάτια μου και τον βλέπω λίγα μέτρα μακρυά μου προσπαθώντας να με τρομάξει. Δεν του δίνω σημασία και ξανακλείνω τα μάτια μου. Πλησιάζει.
 
- Θέλεις παρέα;
 
- Θα προτιμούσα όχι, αλλά αφού ήρθες...
 
Κάνει μια βουτιά, περνάει από κάτω μου και βγαίνει το πρόσωπο του κοντά στο κορμί μου, στο στήθος μου. Ήδη ένιωθα να ζεσταίνομαι και δεν έφταιγε ο ήλιος.
 
- Σαν πολύ μεγάλο στόμα δεν έχεις για κοριτσάκι;
 
- Έγινες και άντρας. Με συγχωρείς το είχα ξέχασα προς στιγμήν (χαμογελάω με κλειστά τα μάτια)
 
Επικρατούν κάποια δευτερόλεπτα σιωπής. Μισοανοίγω τα μάτια μου, δεν είναι δίπλα μου. Είναι πίσω από το κεφάλι μου. Με πιάνει, μου βάζει τα πόδια στο νερό και τραβάει το σώμα μου πάνω του με κατεύθυνση στα ανοιχτά της θάλασσας. Μόλις φτάνει το κορμί μου πάνω του νιώθω πόσο καυλωμένος ήταν. Πριν προλάβω να αντιδράσω, με πιάνει από το λαιμό και με φιλάει με πολύ πάθος. Τον πιάνω από τον σβέρκο και πλέον η γλώσσα του παλεύει με την δική μου και οι ανάσες μας έχουν γίνει ένα. Λύνει με το άλλο του χέρι το μαγιό και πλέον το στήθος μου είναι γυμνό και γυαλίζει από το νερό. Αρχίζει να με χουφτώνει δυνατά και να προσπαθεί να χωρέσει το στήθος μου στην παλάμη του. Μου τραβάει τις ρώγες και τις χαϊδεύει. Κατεβάζει το χέρι του στο μουνί μου. Νιώθει πόσο υγρή έχω γίνει. Σταματάει το φιλί.
 
- Γιατί είσαι έτσι καργιόλα;...
 
και μου δίνει ένα απαλό χαστούκι. Τα έχασα. Δεν περίμενα να με πει έτσι. Καύλωσα ακόμη περισσότερο. Αρχίζω να βγάζω μικρά βογκητά από την ηδονή. Μου σκάει ένα χαστούκι λίγο πιο δυνατό για να σκάσω. Γελάω.
 
- Με ένα χάδι νομίζεις πως θα με κάνεις να σταματήσω;
 
Το βλέμμα του σκοτεινιάζει. Μου βάζει δύο δάχτυλα στο στόμα, βαθιά θέλοντας να με πνίξει. Μόλις είδε ότι εγώ τα ρουφούσα με απόλαυση έβαλε και τρίτο. Βγάζει την πούτσα του από το μαγιό, παραμερίζει το μαγιό μου, και μπαίνει βασανιστικά στο μουνί μου. Έμπαινε σιγά σιγά και με κοιτούσε όσο του έγλειφα και ρουφούσα τα δάχτυλα του. Βγάζει το χέρι του από το στόμα μου και αρχίζει να παίζει με πάθος το μουνί μου όσο παράλληλα έμπαινε με περισσότερη δύναμη και βία. Με καυλωμένη και επιβλητική φωνή μου λέει:
 
- Χύσε με. Δε θα είναι η τελευταία φορά στο υπόσχομαι.
 
Δεν μπορώ να κρατηθώ. Πλέον ο ρυθμός της ανάσας μου γίνεται πιο γρήγορος, αρχίζω να κουνιέμαι μόνη μου πάνω του προσπαθώντας να φτάσω όσο πιο βαθιά μπορώ. Καταλαβαίνει ότι είμαι κοντά. Βάζει το χέρι του στο στόμα μου και φέρνει το αυτί του πιο κοντά. Σπαρταράει το κορμί μου και νιώθω να γίνεται έκρηξη. Χύνω στην πούτσα του έντονα. Μόλις τελειώνω βγαίνει, την παίζει και τελειώνει στη θάλασσα. Με αγκαλιάζει για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να ηρεμήσει. Μετά το βλέμμα του γίνεται πιο σκληρό.
 
- Θα σου μάθω ποια είναι η θέση σου. Αρκεί να το θελήσεις και φυσικά να το ζητήσεις..
 
Κάνει κίνηση να φύγει, γυρνάει, με κοιτάει στα μάτια και συμπληρώνει... "στα γόνατα".
 

Παραλία με την αρραβωνιαστικιά μου Ερωτικές Ιστορίες STRAIGHT


 Καλοκαίρι, τετάρτη μεσημέρι και η Αθήνα είχε πάρει φωτιά από την κάψα. Ξεκίνησα λοιπόν μαζί με τη Βίκυ για αναζήτηση δροσιάς σε κάποια παραλία κοντινή.

Καλοκαίρι, τετάρτη μεσημέρι και η Αθήνα είχε πάρει φωτιά από την κάψα. Ξεκίνησα λοιπόν μαζί με τη Βίκυ για αναζήτηση δροσιάς σε κάποια παραλία κοντινή. Η Βίκυ φόρεσε το μαγιό της και ετοίμασε κάτι πρόχειρο μιας και εκεί που θα πηγαίναμε ήταν μια καβάτζα μετά το Λουτράκι στην οποία πήγαιναν πολύ λίγοι. Ήθελε αρκετό ποδαρόδρομο και λόγω της ημέρας ελπίζαμε ότι δε θα 'ναι κανείς. Όταν λοιπόν φτάσαμε κατά το απόγευμα, ο κόλπος ήταν σχεδόν άδειος και οι λίγοι που ήταν εκεί μαζεύανε τα πράγματα τους. Πρότεινα λοιπόν στη Βίκυ να κάνουμε γυμνοί μπάνιο.αλλά φοβόταν μήπως έρθει κανείς. Έτσι λοιπόν, χωρίς να την πιέσω, πέταξα τα ρούχα μου και βούτηξα στο νερό. Ακολούθησε η Βίκυ φορώντας το μαγιό της χωρίς ιδιαίτερη διάθεση για γυμνισμό, αλλά με ιδιαίτερη διάθεση για τρελίτσες, καθώς την κόλλησα πάνω μου και άρχισα να την αγγίζω παντού. Ανταποκρίθηκε πολύ γρήγορα και καταλαβαίνοντας πόσο καυλωμένος ήμουν άρχισε να μου παίζει την πούτσα κάτω από το νερό.

Της έβαλα δάχτυλο στη μουνάρα και τη γαμούσα με πολύ γρήγορο ρυθμό. Ήταν τόσο πολύ καυλωμενη που χτυπιόταν πάνω μου σαν να τη χτυπούσε ρεύμα. Δεν άργησε να φωνάξει χύνω και να αρχίσει να σπαρταράει. Της έβαλα δάχτυλο και στην κωλοτρυπίδα που ήταν πολύ δουλεμένη καθώς απολάμβανε περισσότερο από κάθε άλλη το σεξ από πίσω. Εκείνη τη στιγμή λοιπόν πρόσεξα ένα ζευγάρι που είχε έρθει στην παραλία και με το θέαμα που προσφέραμε είχαν αρχίσει να παίζουν μεταξύ τους. Η Βίκυ ντράπηκε τόσο πολύ που αν την άφηνα θα έφευγε κολυμπώντας προς τα βαθιά. Εγώ ήμουν πολύ καυλωμένος από τη μια και με μια φοβερά χαβαλεδιάρικη διάθεση από την άλλη.

Το ζευγάρι έξω ήταν σίγουρα στα σαράντα, ο τύπος λίγο παχουλούτσικος, περίπου στο στυλ το δικό μου, 1.85 με καμιά 100 κιλά και η γυναίκα του μια ψιλονταρντάνα αλλά χωρίς περιττά κιλά. Εγώ τότε 35 και η Βίκυ 30, με τέλειο σώμα και ένα κώλο που δεν υπάρχει. Όπως καταλαβαίνετε το να βγω με την πούτσα κάγκελο έξω ήταν ένα θέμα  Τότε λοιπόν ο Μάκης πέταξε το μαγιό το και άρχισε να μπαίνει στη θάλασσα. Η πούτσα του ήταν σχεδόν καυλωμενη και η Βίκυ κοίταζε σαν υπνωτισμένη. Τη ρώτησα αν θα τον ήθελε και αυτόν στο κωλαράκι της. Με κοίταξε γεμάτη ντροπή αλλά και καύλα για το γεγονός ότι είχε χύσει και μάλιστα επεισοδιακά μπροστά τους και μου είπε ότι θα γούσταρε σαν τρελή να την ξεσκίσω μαζί με άλλον έναν πούτσο. Σαν τις φαντασιώσεις που περιγράφαμε στο κρεβάτι μας ο ένας στον άλλο. Ο Μάκης πέρασε κολυμπώντας πιο μακριά από μας προς τα μέσα και τότε εμείς βγήκαμε δειλά δειλά προς στα έξω παρατηρώντας την Ελένη (έτσι την έλεγαν την γυναίκα) η οποία κοίταζε με ένα πουτανιάρικο βλέμμα και κατακόκκινη από την καύλα μιας και ο Μάκης την άφησε στη μέση.

Ξαπλώσαμε στις πετσέτες και άρχισα να βάζω το χέρι της Βίκυς πάνω στον πούτσο μου που κόντευε να ανατιναχτεί. Αυτή άρχισε πολύ διακριτικά να μου τον παίζει. Ο Μάκης που βγήκε έξω εκείνη την ώρα, πήρε χαμπάρι τη φάση και λες και ήμασταν συνεννοημένοι έκανε το ίδιο στην Ελένη. Άρχισαν λοιπόν να παίζουν και σε λίγο το παιχνίδι χόντρυνε καθώς άρχισε να τσιμπουκώνει την Ελένη και να της χώνει τα δάχτυλα στη μουνάρα της κοιτώντας πότε πότε στη μεριά μας και κουνώντας το κεφάλι. Τα βλέμματα μας συναντιόντουσαν. Όλα έδειχναν ότι τη βρίσκαμε ο ένας κοιτώντας τον άλλο. Εγώ τσιμπούκωνα πλέον με τη σειρά μου τη Βίκυ παίζοντας με το μουνάκι της και ένοιωθα τόσα πολλά υγρά που δεν είχα ξανανιώσει ποτέ. Τη σήκωσα στα τέσσερα και άρχισα να τη γαμάω χωρίς αύριο. Ήθελα να της δώσω τη μήτρα στο χέρι, να την ξεφτιλίσω στο γαμήσι. Ο Μάκης έκανε ακριβώς το ίδιο λίγα μέτρα πιο πέρα. Είχα τρελαθεί, δεν είχα επαφή με τον τόπο και το χρόνο. Η Βίκυ έχυνε και ούρλιαζε από καύλα. Ο Μάκης τελείωνε μέσα στην Ελένη που ούρλιαζε χύνοντας με τη σειρά της.

Σταματήσαμε για λίγα λεπτά .Τότε ήρθε ο Μάκης και μας κάλεσε να πάμε στην παρέα τους να πιούμε ένα αναψυκτικό όπως είπε. Εμείς δε ρωτήσαμε καν ο ένας τον άλλον, σηκωθήκαμε ταυτόχρονα με τη γυναίκα μου και κάτσαμε παρέα. Σε λίγο το κλίμα έγινε πιο θερμό μιας και ούτε αυτοί είχαν παρόμοια εμπειρία αλλά επίσης και αυτοί μοιραζόντουσαν ίδιες φαντασιώσεις στο σεξ με εμάς. Όλα έδειχναν ότι η συνέχεια θα ήταν τουλάχιστον ενδιαφέρουσα. Ξεκίνησε λοιπόν η Βίκυ που προσποιούμενη ότι πιάστηκε ζήτησε λίγο μασάζ. Ο Μάκης σχεδόν πήδηξε πάνω της με ένα δικό μου νεύμα. Το ίδιο έκανα κι εγώ στην Ελένη και άρχισα να γίνομαι πιο τολμηρός. Η Ελένη έχυνε χωρίς καν να εχω μπει μέσα της χωρίς να εχω ακουμπήσει κάποιο από τα επίμαχα της σημεία. Μετά από λίγο άρχισα να αγγίζω το μουνάκι της και γυρνώντας βλέπω τη γυναίκα μου να τσιμπουκώνει το Μάκη. Ζήλια, καύλα, θυμός, τρέλα, άρχισαν να με κυριεύουν. Έβλεπα τη γυναίκα μου να βάζει τον πούτσο ενός ξένου στο στόμα της.

Τότε έπιασα την Ελένη, τη γύρισα προς στον άντρα της και άρχισα να την καρφώνω. Ούρλιαζε, φώναζε "πόσο χοντρή ειναι η πούτσα σου" και ότι της γεμίζει τη μήτρα. Ο Μάκης με τη Βίκυ είχαν σχεδόν σταματήσει και κοίταζαν σαν υπνωτισμένοι. Σάλιωσα το δάχτυλο μου και άρχισα να γαμάω την στενή σουφρα της Ελένης που με ευχαρίστηση διαπίστωσα ότι ήταν αδούλευτη. Έσκυψα λοιπόν και άρχισα να τη γλείφω βάζοντας γλώσσα στην κωλοτρυπίδα της και δάχτυλα ταυτόχρονα. Η Ελένη είχε τρελαθεί, γούσταρε σα σκύλα το ιδιότυπο γαμήσι που της έκανα. Φώναξα του Μάκη ότι θα την ξεκωλώσω και ότι θα της πάρω την παρθενιά. Εκείνος μου είπε γάμα τη την πουτανα ενώ αυτός γαμούσε τον κώλο της Βίκυς και έβαζε όλα τα δάχτυλα στο μουνί της. Έβαλα λοιπόν κι εγώ μπόλικο λαδάκι και όταν άνοιξα με τα δάχτυλα όσο περισσότερο μπορούσα την κωλότρυπα της κάρφωσα την πούτσα μου τέρμα μέσα της κλειδώνοντας με μια λαβή το κορμί της για να μην φύγει.

Πρέπει να ακουστήκαμε στην Κόρινθο το ουρλιαχτό. Έκλαιγε από τον πόνο και φώναζε στον άντρα της "μου έσκισε τον κώλο μαλάκα". Εγώ μέσα της πλέον αλλά ακίνητος. Άρχισα να κουνιεμαι σιγά σιγά, ένοιωθα ότι ο κώλος της θα μου λιώσει τον πούτσο και ότι οι φωνές θα μας βάλουν σε μπελάδες. Άλλαξε λίγο, ένοιωθα την καύλα που είχε αυτή η γυναίκα. Γαμιόταν πάνω στον πούτσο μου και φώναζε του άντρα της ότι θα τη στείλω για ράψιμο, ότι έχει ανοίξει όλη και ότι δεν θα μπορεί να κάτσει αύριο. Έπαιζε το μουνί της ταυτόχρονα και έχυνε. Κάποια στιγμή δεν άντεξα και άρχισα να χύνω μέσα στην κωλάρα της.

Τα παιδιά είχαν τελειώσει κι αυτά, δεν ξέρω πότε. Τότε έβγαλα τον πούτσο μου γεμάτο χυσια και αίματα από τον κώλο της Ελενίτσας. Ο Μάκης πρότεινε να πάμε στο σπίτι τους που ήταν λίγο πάνω από την παραλία. Μαζέψαμε τα λίγα πράγματα μας και ξεκινήσαμε...

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...