ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Πρωινές καύλες


 Στα δικά μου τώρα... Κάθε πρωί ο Μάκης μου ξυπνάει καυλωμένος.

Συνήθως του αρκούν μερικά φιλάκια και λίγα χάδια για να ηρεμήσει, το προχθεσινό πρωί όμως έμελλε να είναι διαφορετικό.

Μόλις είχα ανοίξει τα μάτια μου κι η θέα του σηκωμένου πούτσου του κάτω απ' το μποξεράκι του δε μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση πλέον.
Τον φίλησα κι ακούμπησα το κεφάλι μου στο στήθος του, τρίβοντας όπως κάθε πρωί το πρόσωπό μου στις τρίχες του, κάτι που με τρελαίνει. Σηκώθηκα να φτιάξω καφέ και σε λίγο τον άκουσα να έρχεται κι αυτός προς την κουζίνα.

Ήρθε από πίσω μου, με αγκάλιασε και κόλλησε το κορμί του πάνω στο δικό μου. Όταν ένιωσα τον πούτσο του να πιέζει τη μέση μου, γύρισα και του χαμογέλασα πονηρά. Εκείνος φιλούσε το λαιμό και το σβέρκο μου και σήκωσε το κόκκινο σατέν νυχτικό που φορούσα μέχρι τη μέση μου, χαϊδεύοντας τα κωλομέρια μου πάνω απ' το μαύρο στρινγκ μου.

Έγειρα λίγο το κορμί μου προς το μέρος του κι ένιωσα τον πούτσο του να σκληραίνει ακόμα περισσότερο. Χωρίς να τον κοιτάω, έβαλα το χέρι μου μέσα στο μποξεράκι του και τον χούφτωσα με την παλάμη μου, τρομπάροντάς τον αργά. Του τον έβγαλα έξω κι εκείνος άρχισε να τον τρίβει πάνω στα μπούτια μου, ενώ είχε περάσει τα χέρια του μέσα απ' το νυχτικό μου και χούφτωνε τα βυζιά μου.

Γονάτισε μπροστά μου κι αφού παραμέρισε λίγο το στρινγκ μου άρχισε να μου γλείφει το μουνάκι και να μου βάζει δάχτυλο, ενώ εγώ ήμουν ακουμπισμένη στον πάγκο της κουζίνας. Όταν είδε πως είχα φτιαχτεί για τα καλά, μ' έβαλε να καθίσω σε μια καρέκλα και στάθηκε όρθιος ακριβώς μπροστά μου, τρίβοντας τον πούτσο του στα μάγουλά μου. Του έγλειφα την ψωλή χαϊδεύοντας τα τριχωτά του αρχίδια κι όταν άρχισα να τον παίρνω στο στόμα μου με κοιτούσε μουγκρίζοντας, με άρπαξε απ' τα μαλλιά και μου έσπρωχνε το κεφάλι όλο και πιο γρήγορα. Με πήρε στα χέρια του και μ' έβαλε να καθίσω πάνω στο τραπέζι της κουζίνας, με την πλάτη μου ακουμπισμένη στον τοίχο.

Μπήκε μέσα μου κι άρχισε να με γαμάει με κινήσεις που όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και πιο γρήγορες και δυνατές. Κοίταξα λοξά κι απ' το παράθυρο είδα μια γειτόνισσα να απλώνει ρούχα.
Αδιαφορώντας για το αν εκείνη μας έβλεπε ή μας άκουγε, αγκάλιασα πιο σφιχτά το Μάκη μου, ενώ η ανάσα μου γινόταν όλο και πιο βαριά. Λίγο αργότερα αλλάξαμε στάση κι εγώ στεκόμουν όρθια μπροστά στο τραπέζι, με το ένα μου πόδι στερεωμένο στην καρέκλα και τα χέρια μου ακουμπισμένα στον τοίχο, ενώ ο Μάκης ήταν πίσω μου, γαμώντας το μουνάκι μου ασταμάτητα, μ' ένα ρυθμό πιο ξέφρενο από ποτέ.

Έβαλα το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια μου και του έτριβα τα αρχίδια καθώς εκείνος συνέχιζε να με γαμάει, χουφτώνοντας πότε τα κωλομέρια και πότε τα βυζάκια μου. Μ' ένα μακρόσυρτο «αχ» βγήκε από μέσα του κι άρχισε να χύνει πάνω στα μπούτια και τον κώλο μου.

Η μέρα μου είχε ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο...

Σεξ και εργασία


 Γνωριστήκαμε με την Κ. πριν από περίπου 4 χρόνια στην εργασία μας. Δουλεύαμε για μια μεγάλη εταιρεία με αρκετό προσωπικο. Αλλά η Κ. ξεχώριζε μέσα σε όλους τους άλλους. Από την πρώτη στιγμή μου έκαναν εντύπωση τα απίστευτα μάτια της. Στη συνέχεια βέβαια ανακάλυψα και άλλα πράγματα επάνω της όπως το πλούσιο στήθος της με τις ρόγες να τρυπάνε τα μπλουζάκια της όταν καύλωναν και τον φοβερό της κώλο με τη σχισμή να ξεκινάει από ψηλά και τα κωλομέρια της να διαγράφονται υπέροχα στα εφαρμοστά παντελόνια που φορούσε.



Σύντομα δημιουργήθηκε μία έλξη μεταξύ μας η οποία εξελίχθηκε σε ερωτική πριν καν το καταλάβουμε. Πολλές φορές με το που την έβλεπα καύλωνα αμέσως χωρίς καν να το προσπαθήσει η ίδια. Και στο διάστημα αυτό κάναμε μαζί απίστευτα πράγματα όσο και τρελά. Το κάναμε παντου όπου θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος. Στο σπίτι, στο δρόμο, μέσω internet ή τηλεφωνικά. Είχαμε κάνει μαζί τα πάντα ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε.

Μέχρι την ημέρα που έγινε κάτι που δε το περιμέναμε αλλα από τη καύλα μας δε μπορούσαμε να το σταματήσουμε. Ήταν 3 το απόγευμα και η Κ. μόλις είχε έρθει για δουλειά. Την είδα να μπαίνει από μακρυά και αμέσως ο πούτσος μου άρχισε να σκληραίνει. Όλον αυτό το καιρό είχαμε αναπτύξει έναν ιδιαίτερο τρόπο επικοινωνίας. Ξέραμε και οι δύο πότε είμασταν καυλωμένοι και βρίσκαμε πάντα τρόπους να το δείχνουμε ό ένας στον άλλο.

Έτσι και τη μέρα αυτή βρεθήκαμε….. τυχαία στην κουζίνα. Της έδωσα ένα καυτό φιλί ενώ η Κ. οδηγούσε τα χέρια μου στον κώλο της. Της τον χούφτωσα άγρια ενώ αυτή κατέβασε λίγο τη μπλούζα της και η μία ρόγα της πετάχτηκε έξω. Ήταν σκληρή και κατακόκκινη από τη καύλα. Της τη δάγκωσα για λίγο ενώ η Κ. έτριβε τον πούτσο μου με το χέρι της. Είχαμε καυλώσει και οι δύο απίστευτα. Αλλά έπρεπε να γυρίσουμε στο γραφείο μας. Όμως είμασταν τόσο καυλωμένοι που σύντομα ξαναβρεθήκαμε στη κουζίνα οι δυο μας. Όλον αυτό το καιρό γούσταραμε να δείχνουμε ο ένας στον άλλο πόσο καυλωμένοι είμαστε. Αρκετές φορές είχα παίξει τον πούτσο μου στην τουαλέτα και της έδειχνα φωτογραφίες από τη στιγμή που έχυνα για αυτήν. Το ίδιο έκανε και αυτή για μένα. Πηγαινε στη τουαλέτα και έπαιζε το μουνί της για μένα. Και μετά μου το έδειχνε γεμάτο από τα χύσια της.

Στην κουζίνα που βρεθήκαμε για δεύτερη φορά ήμουν τόσο καυλωμένος που της είπα να καθήσει στην πόρτα και να κοιτάζει μήπως μπει κανείς μέσα. Ανοίγω τότε το φερμουάρ από το παντελόνι μου και πετάω τότε τον πούτσο μου έξω. Ήταν πέτρα και κατακόκκινος από την καύλα. Ήθελα να τον παίξω μπροστά της και να αδειάσω τα αρχίδια μου από τα χύσια.

Αλλά δεν έγινε ακριβώς αυτό. Μόλις η Κ. είδε τον καυλωμένο πούτσο μου έφυγε από την πόρτα και ήρθε κατευθείαν επάνω μου. Μου τον έπιασε και τον οδήγησε στο στόμα της κατευθείαν. Στη θέα του στημένου κώλου της όπως είχε σκύψει μπροστά στον πούτσο μου καύλωσα ακόμη περισσότερο. Οι φλέβες κόντευαν να σπάσουν και τα αρχίδια μου να εκραγούν από τα χύσια που κουβαλούσαν. Μου τον έγλειφε ενώ ταυτόχρονα έπαιζε τα αρχίδια μου με το χέρι της. Και όσο πιο επικίνδυνο ήταν να μας πιάσουν τόσο πιο πολύ καυλώναμε. Σύντομα έχυσα μέσα στο στόμα της και κατάπιε κάθε σταγόνα από τα καυτά μου χύσια. Και με ένα βλέμμα που θα καύλωνε τον οποιοδήποτε έκοψε λίγο χαρτί και σκούπισε τα χειλια της από τα χύσια που γλίστρησαν από το στόμα της. Αμέσως μετά γυρίσαμε στο γραφείο μας αλλά κανείς από τους δυο μας δεν είχε χορτάσει.

Ήθελα να την κάνω να χύσει όπως έχυσα εγώ. Της έστελνα μηνύματα όλη την ώρα που την καύλωναν ακόμα περισσότερο. Μετά από λίγο πήγα και κάθησα κοντά στο γραφείο της. Είχα σχολάσει και ετοιμαζόμουν να φύγω. Τότε εκεί που καθόμασταν της είπα να κατεβάσει το παντελόνι κάτω από το γραφείο της και να τρίψει το μουνί της. Το έκανε χωρίς κανέναν δισταγμό. Από δίπλα της που καθόμουν έβλεπα το μουνάκι της να γυαλίζει από τα χύσια της. Το έτριψε με τα δαχτυλά της και σύντομα έβαλε 2 δάχτυλα μέσα του. Τα έβγαλε και όπως ήταν μούσκεμα από τα χύσια της τα έβαλε κρυφά στο στόμα μου. Τα χύσια της είναι τόσο γλυκα και καυτά. Τα έγλυψα λαίμαργα ενώ το χέρι μου έτριβε τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι μου.

Και πάλι όμως η καύλα που νιώθαμε δε μπορούσε να σβήσει. Πήγα στο ψυγείο που είχα αφήσει μία μπανάνα για την επόμενη μέρα. Την ξεφλούδισα και πήγα και έκατσα δίπλα της. Της την έδωσα κρυφά και είπα στην Κ. να την ακουμπήσει στο μουνόχειλά της για να τη φάω με τα χύσια της επάνω. Αφου κατέβασε το παντελόνι της, την ακούμπησε στη γραμμή που έκαναν τα μουνοχειλά της. Τότε της είπα ότι θέλω να τη βάλει όλη μέσα και να μου τη δώσει. Δεν ήξερε πως να το κάνει αυτό στο γραφείο και πήγε στην τουαλέτα. Σύντομα ήρθε με τη μπανάνα στο χέρι η οποία είχε σχεδόν λιώσε μέσα στο καυτό μουνί της. Την έφαγα όλη νιώθοντας ότι αυτό που είχα στη γλώσσα μου ήταν τα χύσια της.

Μετά από αυτό βγήκαμε στο μπαλκόνι για ένα τσιγάρο. Δε θα έφευγα αν δεν την έκανα να χύσει με κάποιο τρόπο. Καθήσαμε σε ένα σημείο που δε φαινόμασταν και φιληθήκαμε με απίστευτο πάθος. Το χέρι μου γλύστρησε στο παντελόνι της και ένιωσα την κάψα του μουνιού της. Ήταν τόσο μούσκεμα που το χύσια της είχαν ποτήσει το παντελόνι μέχρι έξω. Της έτριβα το μουνί δυνατά πιέζοντας τα δάχτυλά μου στη γραμμή ανάμεσα στα μουνόχειλά της. Και βάζοντας ακόμη περισσότερη δύναμη όταν βρισκόταν στην καυλωμένη τρύπα της. Ακουγα την Κ. να βογγάει από καύλα και καύλωσα ξανά τρελά. Το μουνί της ήταν τόσο μουσκεμά που ένιωθα τα χύσια της να πλυμμηρίζουν τα δάχτυλά μου. Σύντομα ένιωσα το κορμί της να τρέμει την ώρα που έχυνε. Φιληθήκαμε άλλη μια φορά και γυρίσαμε στο γραφείο μας.

Από εκείνη τη μέρα βρεθήκαμε αρκετές φορές και γαμηθήκαμε με κάθε τρόπο που μπορεί να φανταστεί κάποιος ή κάποια. Όμως σίγουρα αυτή η μέρα στο γραφείο όπου η καύλα μας ξεπέρασε κάθε όριο είναι από αυτές τις φορές που δε ξεχνιούνται με τίποτα

ΤΕΛΕΙΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ


 Το ήξερα ότι μαζί της δεν μπορούσα να είμαι τίποτα λιγότερο από τον πραγματικό μου εαυτό Δεν ήθελε τίποτα λιγότερο. Το απαιτούσε , το ζητούσε με όλη της την δύναμη .Και μου έδειχνε ότι θα το άντεχε. Είναι ίσως η μόνη που θα με άντεχε έτσι. . Δεν τολμούσα να πιστέψω ότι το εννοούσε πραγματικά. Ότι μαζί της θα μπορούσα να κάνω πραγματικότητα τις φαντασιώσεις που γυρνούσαν στο μυαλό μου τα τελευταία χρόνια.


Όλα όσα πόθησα αλλά για τις πολλές ήταν ακραία , ανεπίτρεπτα , απαγορευμένα. Αλλά να την !!!...Κάθεται δίπλα μου και με κοιτάζει στα μάτια και χαμογελάει. Με προκαλεί . Μου λεει να την δοκιμάσω....αν τολμάω βέβαια ......

Βλέπω το σώμα της έτσι όπως ξαπλώνει πάνω στο κρεβάτι του ξενοδοχείου .Φοράει μια μαύρη φούστα πάνω από τα γόνατα η οποία έχει ανασηκωθεί και φαίνεται η δαντελένια άκρη από τις μαύρες της κάλτσες. Εχει ξαπλώσει στο πλάι και στηρίζει το μωρουδίστικο κεφαλάκι της πάνω στο χέρι της. Και με κοιτάζει και με κοιτάζουν τα στήθια της , οι ρώγες φαίνονται πεντακάθαρα κάτω από το λευκό της πουκάμισο . Το ξέρω , το νιώθω ότι με θέλει να την πάρω. Με θέλει να την πάρω όπως θέλω εγώ αλλά πρώτα θα πρέπει να να της γαμήσω το μυαλό. Να της δείξω ότι αυτό το μπορώ , ότι θα έχω τη δύναμη να τολμήσω , να απαιτήσω , να πάρω ,σαν άντρας , έτσι όπως τον θέλει αυτή τον άντρα.

Με κοιτάζει και με προκαλεί «Μπορείς εάν το θέλεις πολύ!»
.Αυτό ήταν..! Αφού το θέλεις σκύλα θα το έχεις!....Θα το έχεις και δεν με νιάζει αν το αντέχεις . Σηκώνομαι ξαφνικά και πηγαίνω απέναντι από το κρεβάτι .Την κοιτάζω στα μάτια.. Δείξτο μου...» με κοφτή φωνή --Ανοιξε τα πόδια σου και δείξτο μου»
«Να σου δείξω τι?» με ρωτάει παιχνιδιάρικα αν και φαίνεται οτί ο τόνος της φωνής μου της άρεσε.
 Αυτό που έχεις κάτω από τη φούστα σου ....άνοιξε τα πόδια σου και δείξτο μου ΤΩΡΑ!...
.Ανασηκώνεται χαμογελώντας , κάθεται στην πλάτη του κρεβατιού και ανοίγει σιγά σιγά τα πόδια της ..Κι άλλο..ανοιξέ τα κι άλλο..» με κοφτή φωνή ... Κάνε στην άκρη το κυλοτάκι σου και δείξε μου τι έχεις ΚΑΙ κάτω από αυτό...
Τα μάτια μου πάντα καρφωμένα στα μάτια της .Δεν τα χαμηλώνω και έχουν αρχίσει να φαίνονται τα πρώτα ίχνη της παράδοσης της καθώς με το ένα της χέρι έχει κάνει στην άκρη το κυλοτάκι της

Κάθεται απέναντι μου με τα πόδια ανοιχτά δείχνοντας μου το μουνί της το οποίο αρνούμαι πεισματικά να δω. Νιώθει πλέον εκτεθειμένη , ευάλωτη και αυτό φαίνεται να την ερεθιζει πάρα πολύ .

Αφου έτσι το θέλεις έτσι θα το έχεις....... σκέφτομαι
-Το μεσαίο σου δάχτυλο ....πάνω στην κλειτορίδα σου...ακούμπισέ την ,ΜΟΝΟ ακούμπησε την....μην διανοηθείς να την χαιδέψεις Ενας αναστεναγμός ξεφεύγει από το στόμα της καθώς αγγίζει την κλειτορίδα της , ξέρω ότι θέλει να την χαιδέψει....με κοιτάζει στα μάτια και με το βλέμμα της ξαφνιασμένο , σουφρώνει τα χειλάκια της όλο ηδονή , περιμένει τι θα της ζητήσω μετα...

-Με μία κίνηση , όλο...ΟΛΟ το δαχτυλό σου μέσα στο μουνί σου....βάλτο ΤΩΡΑ!..
Ακόμη δεν έχω δεί το μουνάκι της αλλά ξέρω οτί είναι μουσκεμα από τα υγρά της. Μια κραυγή μικρή φεύγει από το στόμα της και κλείνει τα μάτια της καθώς βυθίζει το δάχτυλο της μέσα της ....βογγάει σιγανά .

Aνασηκώνομαι από την πολυθρόνα βαδίζοντας προς το μέρος της κοιτάζωντάς την πάντοτε στα μάτια. Ανεβαίνω στο κρεβάτι και γονατίζω δίπλα της...της ψυθιρίζω

-Μήπως θέλεις να το γευτείς μικρή μου?....
- Μμμμμμμ....Ναι...ναι...θέλω να το γευτώ..άσε με σε παρακαλώ να το γευτώ.....
-Ανοιξε τα μάτια σου.....κοίταξε με....και γλύψτο....γλύψτο καλά....αλλά κοίτα με....ΚΟΙΤΑ ΜΕ!
Με κοιτάζει στα μάτια , παραδομένη και γλύφει το δάχτυλο της με μια λαχτάρα σα να είναι νέκταρ
Θέλεις κι άλλο μωρό μου?....πες μου αν θέλεις κι άλλο
μμμμμμμμμμμμ.......ναι.....κι άλλο....κι άλλο...σε παρακαλώ......
ΔΥΟ δάχτυλα , με μία κίνηση , βάλτα βαθιά μέσα σου.....και τα δύο μαζί ΤΩΡΑ...χώστα σκύλα! Ααααααααααχχχχ.........ναιιιιιιι....ναι γαμώτο.....νααααααι... μέσα μου...είναι μέσα μου μαρέσει΄΄΄θέλω κι άλλο....κι άλλο......»

Γάμα το μουνάκι σου για μένα πουτανίτσα....γάμα το....εδώ μπροστά μου... για μένα..,
....Δείξε μου πόσο πουτάνα είσαι.. Δείξε μου πόσο καυλώνεις που είσαι μπροστά μου με τα πόδια ανοιχτά και μαλακίζεσαι...χωρίς ντροπή....
Δεν πίστευα ότι τα έλεγα αυτά , δεν πίστευα ότι μπορούσα να αφήσω τον εαυτό μου τόσο ελεύθερο αλλά η σκύλα με είχε τρελάνει. Την έβλεπα να γαμάει το μουνί της και να σουφρώνει τα χειλάκια της με απίστευτη ηδονή...δεν πίστευα ότι πριν από λίγο καθοτανε δίπλα μου και απλά μιλούσαμε ενώ τώρα αυτή η ίδια έχει ορθάνοιχτα τα πόδια της και μαλακίζεται μπροστα μου βογγώντας .δείχνοντας έτοιμη να παραδοθεί εντελώς από στιγμή σε στιγμή .

Σηκώνομαι όρθιος μπροστά της και ξεκουμπώνω το τζιν μου με δυό κινήσεις......βγάζω τον πούτσο μου έξω μπροστά στο πρόσωπό της. Έχω τρελαθεί που την βλέπω έτσι αλλά προσπαθώ να κρατηθώ. Το νιώθω ότι μόνο που την βλέπω μπορεί να με κάνει να χύσω..αλλά θέλω κι άλλο.... Πρέπει να κρατηθώ...να πάρω...ότι περισότερο μπορώ να πάρω απόψε......

Σηκώνει το βλέμμα της και με βλέπει από πάνω της να τον κρατάω ....
ααααααχχχχχχχ....δώστον μου....σε παρακαλώ..δώστον μου στο στόμα μου...

-Θέλεις να σου γαμήσω το στόμα σκύλα?...θέλεις να τον ΄χωσω όλον μέσα στο στόμα σου?.»
-Ναι....ναι...σε παρακαλώ....γάμα μου το πρόσωπο.......είναι δικό σου να το σκίσεις.....γάμα μου το στόμα.....χώστον όλον μέσα....ΟΛΟΝ...ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΟΛΟΝ..»

Της πιανω τα μαλλιά και τραβάω το κεφάλι της προς το μέρος μου....καθως ανοιγει το στόμα της βγαζει έναν στεναγμό πόνου και καύλας......πριν προλάβει να πάρει ανάσα έχω χώσει τον πούτσο μου μέσα της. Κρατάω το κεφάλι της και αρχίζω να τον χώνω βαθιά , πιο βαθιά με κάθε σπρώξιμο ,νιώθω το λαρυγγι της καθως το χαλαρώνει για να μπορέσει να με πάρει όλον μέσα της

-Σ αρεσει πουτάνα που σου γαμάω το στόμα ...σαρέσει που στο γαμάω Σα να είναι το μουνί σου....
Ενα βαθύ βογγητό ηδονής βγαίνει από μέσα της......
-Χαίδευε την κλειτορίδα σου...χαιδεύε την...δείξε μου πόσο σαρεσει που σου γαμάω το πρόσωπο..δείξτο μου πουτάνα.....δείξτο μου!!! -ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ............... βογγάει βαθιά καθώς χαιδεύει την κλειτορίδα της πιο δυνατά,,πιο γρήγορα .....
-Αααααααχχχχχχχ......θα με κάνεις να χύσω έτσι ...μου λέει καθώς τραβάω για μια στιγμή τον πούτσο μου έξω ώστε να μπορέσει να ανασάνει....και ξανά με μία κίνηση τον χώνω πάλι βαθιά μέσα στο λαρύγι της....
-Χάιδευε την ...έτσι βρωμιάρα...χαιδευέ την...θέλω να χύσεις καθώς σου γαμάω το στόμα...να σε νιώσω να χύνεις μόνη σου...
-Μμμμμμαααααααααχχχ....ανοίγει διάπλατα το στόμα σε μια απεγνωσμένη κίνηση να πάρει αέρα...ενώ με το χέρι της με σπρώχνει να μπω πιο βαθιά μέσα στο στόμα της

Τραβιέμαι μια στιγμή πίσω μόνο και μόνο για να μπορέσω να χαλαρώσω . Δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο...με είχε τρελάνει .......Είχε μια έκφραση στο πρόσωπο...είχε φύγει...ήταν αλλού....την έβλεπα ότι δεν ήθελε πολύ για να χύσει...χάιδευε την κλειτορίδα της μανιασμένα...

-Σε παρακαλώ..δώστον μου....δώστον μου πάλι ..θα χύσω...τώρα....ααααααχχχχχχχχ........θέλω να χύσω με το πούτσο σου στο στόμαμου......
Την έβλεπα ότι ήταν έτοιμη...έτοιμη....της αρπάζω τα μαλλιά δυνατά...βογγάει από το πόνο .
Ααααααααααααχχχχχχχ....τώρααα..
αρχιζει να χύνει....δυνατά...ενώ την ΙΔΙΑ στιγμή τον χώνω βαθιά στο λαρύγγι της
ΜΜΜΜΜγκχχχχχχχ.........νιώθω τους σπασμούς της πάνω στον πουτσο μου....και την κρατάω εκεί.δυνατά....να χύνει ενώ δεν μπορεί να ανασάνει......
Βογγάει σα ζώο , δεν μπορεί να ξεφυ΄γει...και όλο της το σώμα συγκλονίζεται από σπασμούς....

-Δώστο μου...δώστο μου καριόλα......είναι δικό μου όλο..!!...δώστο μου!!!!!!!!!!!!
-ΜΜΜΜΜΜΜγγγγγκχχχχχχ...........ααααααααα...χύνει ασταμάτητα από κάτω μου...νιώθω τους σπασμούς της επάνω μου...δυνατά ,,,,,,
Χαλραρώνω το σφίξιμο.και τραβιέμαι έξω από το στόμα της ., με μία κίνηση πέφτει το πλαι...αποδυναμωμένη...ενώ ακόμη το σώμα της έχει σπασμους από τον οργασμό της..παίρνει βαθιές ανάσες προσπαθώντας να συνέλθει

-Νομίζεις ότι τελιώσαμε ?.. Νομίζεις ότι αυτό ήταν. .τη ρωτάω με κοφτή φωνή ενώ γυρίζει να με κοιτάξει και στα μάτια της είναι ζωγραφισμένη η απορία , η ηδονή , η παράδοση

«Ξέρεις τι θέλω τώρα..?...Θέλεις να μάθεις τι θέλω?...
Σουφρώνει τα χείλια της πάλι , αυτήν την έκφραση που δεν θα ξεχάσω ποτέ , , τόσο θηλυκά αλλά και τόσο πουτανίστικα, με κοιτάζει στα μάτια .....πάθος , τρέλα ..όλα μαζί .......μέσα στα μάτια της

-Ότι θέλεις .....ότι θέλεις...ανασαίνει βαριά ¨¨πάρτο...μη σε νιάζει τίποτα.....πάρτο....όπως θέλεις......κάνε με ότι θέλεις....χρησιμοποιήσε με ..για την καύλα σου....για σένα μόνο..ακούς?...μόνο για σένα

Αυτό δεν το είχα ξανακούσει ποτέ.....ένιωσα την καρδιά μου να στέλνει το αίμα δυνατά σε όλο μου το σώμα.....όχι μόνο στο πούτσο μου...αλλά παντού..παντού!!
Γύρνα...και πέσε .στα τέσσερα...τώρα...γρήγορα...........
Θα την πάρω την πουτάνα...θα την πάρω ακριβώς όπως το θέλω.,. Δε με νοιάζει αν θα το αντέξει...
Έχει ξαπλώσει στα τέσσερα .τα χέρια της ανοιχτά, το κεφάλι της χαμηλωμένο κάτω στο κρεβάτι....

Σήκωσε την φούστα σου ....και κατέβασε το κιλοτάκι σου μόνο μέχρι τη μέση ..ΜΟΝΟ μέχρι τη μέση.....Δε θέλω να δώ καν το μουνί σου....μόνο την κολοτρυπίδα σου θέλω να βλέπω

Ναι.........εδώ ..δική σου....είναι δική σου...πάρτην.....σκίστην....ότι θέλεις καθώς κατεβάζει το κυλοτάκι της και με τα δυό της χέρια ανοίγει τα κωλομέρια της δείχνοντας μου την μικρή ροζ τρυπούλα της.
Το πρόσωπο σου...να το βλέπω...γύρνα από δω..να το βλέπω καθως σε γαμάω....κοίτα με....κοίτα με σκύλα

Πάρε με....πάρε με τώρα....μη σταματήσεις όσο κι αν ουρλιάξω.....ότι και να σου πώ μην σταματήσεις να..ααααααααααααααΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΜΕ ΣΚΙΖΕΙΣ!!!!!!!!!...........
Με μια κίνηση...μια σπρωξιά...χώνω τον πούτσο μέσα στο κώλο της βαθιά...με όλη μου τη λύσα..όλη μου την δύναμη...
...Πάρτον...πάρτον όλοοοοοοοοοοοον

Συνεχιζα να σπρώχνω δυνατά...δεν με ένοιαζε ο πόνος μου...δεν με ένοιαζε ο πόνος της , έβλεπα το πρόσωπο της ..την έκφραση πόνου και καύλας και ο πούτσος μου γινόταν ακόμη πιο σκληρός..

Δεν θα σταματήσω σκύλα...δεν θα σταματήσω αν δεν χτυπήσω με τα αρχίδια μου το μουνί σου...........
Ανοιξε το στόμα της...σε μια κραυγή τρέλας
θα χύσω...τώρα..θα τελιώσω πάλι ...τώρα... τωρα. ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ.,,ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.....ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ....ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧ......ΜΗ ΣΤΑΜ...............
.ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ ..............



Την ένιωθα από κάτω μου να σφαδάζει από την ηδονή , το έβλεπα στο πρόσωπο της , τα χείλια της , απίστευτο.......
Δεν άντεχα άλλο....ήταν αδύνατον να κρατηθώ έστω για ένα δευτερόλεπτο....ένιωθα το σπέρμα μου από μόνο του να φουσκώνει σαν ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί
ΠΕΣ ΜΟΥ...ΤΩΡΑ....ΠΕΣ ΜΟΥ
ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΧΥΣΩ...ΠΕΣ ΜΟΥ...ΓΑΜΩ ΤΗ ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΥ ..ΠΕΣ ΜΟΥ
Με καρφώνει μέσα στα μάτια τρελλή από την ηδονή...
Οπου θέλεις....σε παρακαλώ..όπου θέλεις εσυ....μόνο δώστο μου....δώστο μου....είναι δικό μου....δώστο μου σε παρακαλω..τώρα...το θέλω...ΤΩΡΑ!!
Ηταν αδύνατον να κάνω οτιδήποτε άλλο εκτός από το να νιώσω το σπέρμα μου να τινάζεται βαθιά μέσα της.....

... Τωραωωωωωωχχχχχ...ΤΩΡΑΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ...ΤΩΡΑΑΑ

Με το ένα της το χέρι με τραβάει πιο βαθιά μέσα της, πιο βαθιά , ήταν απίστευτο αυτό που ένιωθα,
Αδειαζα όλη μου την ύπαρξη μέσα της , βαθια μέσα της και εξαφανιζόμουν , γινόμουν ένα μαζί της και εκείνη με τραβούσε μέσα της βαθιά , με ήθελε . με άντεχε και ήθελε κι άλλο...κι άλλο...να με καταπιεί ολόκληρο...

..Τέλειωνα ασταμάτητα...είχε οργασμό όλο μου το σώμα ..το μυαλό μου κόντευε να εκραγεί...νόμιζα ότι δεν θα τελείωνε ποτέ ..μια στιγμή που έμοιαζε να είναι για παντα...
.δεν ξέρω πόσο κράτησε...είχε σταματήσει ο χρόνος

Πως είδα τη γυναίκα μου να ξενοπηδιέται (1ο μέρος) Γράφτηκε από: vivisakis


 Είμαι ο Σάκης και η γυναίκα μου η Βιβή. Εγώ 47 χρονών, ψηλός, αθλητικό σωματότυπο. Η Βιβή 40 χρονών, 1.68, ξανθιά, με κορμί 20αρας από τα πολλά γυμναστήρια. Είχα φαντασίωση και καύλωνα πολύ να την έβλεπα να ξενοπηδιέται. Τελικά πραγματοποιήθηκε.

Είμαι ο Σάκης και η γυναίκα μου η Βιβή. Εγώ 47 χρονών, ψηλός, αθλητικό σωματότυπο. Η Βιβή 40 χρονών, 1.68, ξανθιά, με κορμί 20αρας από τα πολλά γυμναστήρια. Είχα φαντασίωση και καύλωνα πολύ να την έβλεπα να ξενοπηδιέται. Τελικά πραγματοποιήθηκε.

Ήμασταν διακοπές, σε ένα κλαμπ νυχτερινό, αργά κατά τις 3. Φορούσε κάτι σα φόρεμα, όλα απ' έξω τα είχε χωρίς σουτιέν και στρινγκ κορδόνι. Το είδα από το ξενοδοχείο. Πίναμε τα ποτά μας όταν άρχισε να έρχεται στο κέφι με 2-3 σφηνάκια από το μπάρμαν. Άρχισε να μου κωλοτρίβεται, γυρνάει και μου λέει...

- θέλω να με πηδήξεις εδώ.

Λοιπόν αφού μου κωλοτριβόταν και ήμασταν στο μπαρ, της βάζω δάχτυλο. Μούσκεμα το μουνάκι. Της λέω...

- πάω τουαλέτα και έρχομαι.

- Οκ αγάπη μου θα σε περιμένω εδώ.

Εν τω μεταξύ, χαμός, πάτα με να σε πατώ στην τουαλέτα. Περιμένω κανένα πεντάλεπτο, μπαίνω τελειώνω και θυμάμαι να πάω να πάρω τσιγάρα. Της στέλνω μήνυμα ότι πάω για τσιγάρα και όπως περνάω κοντά από το μπαρ τη βλέπω να μιλάει με ένα τύπο γύρω στα 25 με 30 χρόνων, γυμνασμένο. Από πριν τον έβλεπα να την καρφώνει και την έπαιζε μπάλα.

Πέρασαν περίπου 20 λεπτά της στέλνω μήνυμα ότι έρχομαι. Τη βλέπω ότι το διαβάζει, κάτι του λέει και φεύγει αυτός. Την πλησιάζω, μου δίνει γλωσσόφιλο και πιάνει τον πούτσο μου. Πίνουμε αλλά 2 σφηνάκια, είμαστε πλέον στο σημείο για εκμετάλλευση .Μου λέει ότι θα πάει τουαλέτα.

- Οκ... της λέω, σε περιμένω...

και καθώς απομακρύνεται βλέπω να περνάει κολλητά με τον κώλο της για να ακουμπήσει τον πούτσο από τον τύπο (που μιλούσε πριν), σα να έκανε έλεγχο το μέγεθος του και του κάνει νόημα να την ακολουθήσει. Σκέπτομαι ρε την πουτάνα πως τους κάνει τους άντρες. Ξαφνικά μέσα στη ζάλη που είχα από τα ποτά συνειδητοποιώ το νόημα που του έκανε. Αφού απομακρύνεται η Βιβή από αυτόν (φαντάζομαι πόσα χουφτώματα έφαγε μέχρι την τουαλέτα) βλέπω και τον τύπο να την ακολουθεί ζαλισμένος από τα μάγια που του έκανε (τον καύλωσε). Η φαντασία μου άρχισε να οργιάζει, ανάμεικτα συναισθήματα διαπερνούν το μυαλό μου, από τη μια η ζήλια και από την άλλη, που υπερτέρησε κιόλας, η φαντασίωση που είχα. Να δω την γυναίκα μου να ξενοπηδιέται.

Από το μπαρ που καθόμασταν είχα οπτική επαφή με την τουαλέτα και τον βλέπω αντί να πάει στις αντρικές πάει στις γυναικείες. Τα μάτια μου καρφωμένα εκεί να κόψω κίνηση. Μετά από πέντε λεπτά βγαίνει αυτός και πάει προς την έξοδο του μαγαζιού θα έλεγα λίγο βιαστικά. Τι να έγινε αναρωτιέμαι. Γυρνώ να πάρω το ποτό μου και βλέπω μήνυμα από τη Βιβή:

- Αγάπη μου θα πάω λίγο στο δωμάτιο στο ξενοδοχείο.

- Γιατί;... της απαντώ.

- Ζαλίστηκα από τα ποτά και θα πάω να τα βγάλω και να φρεσκαριστώ λιγάκι, μου λέει.

- Έρχομαι κι εγώ, της λέω, να σε βοηθήσω, να σου δώσω και το κλειδί.

- Όχι, κάθισε εκεί να μη μας πιάσουν τη θέση. Στο κάτω κάτω δεν είναι κάτι σοβαρό, κανένα εικοσάλεπτο και θα είμαι πίσω στην αγκαλιά σου. Θα πω στη ρεσεψιόν να μου ανοίξουν (το ξενοδοχείο ήταν σε κοντινή απόσταση).

Κάτι δεν μου κάθεται καλά σκέφτομαι και αποφασίζω να την ακολουθήσω. ΔΔίνω ένα εικοσάευρω στο μπάρμαν και του λέω κράτα την θέση θα γυρίσω σε λίγο. Βγαίνω έξω σιγά, προσεκτικά και τη βλέπω να πηγαίνει στο πάρκινγκ. Όπως είχε λίγο φως την βλέπω συναντιέται με τον τύπο από μέσα και τα λένε. Ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου αυτός και παίρνει μια πετσέτα μεγάλη παραλίας. Ρίχνουν μια ματιά τριγύρω και άρχισαν να εξαφανίζονται στο σκοτάδι προς την παραλία.

Τους ακολουθώ με προσοχή να μη με δουν αλλά και να μη δώσω στόχο σε περαστικούς. Έτσι και αλλιώς το πήρα απόφαση ότι θα γίνω κερατάς, να μην γίνω και ρεζίλι σε αγνώστους. Τους ακούω, χασκογελούσαν χαμηλά και ακολουθώ τον ήχο ώσπου σταμάτησαν και άρχισαν οι αναστεναγμοί της γυναίκας μου. Ευτυχώς είχα φτάσει κοντά ώστε να διακρίνω τη φωνή της μέσα στο σκοτάδι. Δεν θα δω τίποτα σκέφτομαι και άκουγα μόνο.

- Αχ... μ... ναι, ναι αγόρι μου, ετσι.

Κρύβομαι πίσω από ένα θάμνο και τον βλέπω να της χουφτώνει κωλομέρια, βυζιά και να τη φυλάει στο λαιμό με πάθος. Αυτή του χούφτωνε την πούτσα και την έτριβε πάνω από τη βερμούδα. Μετά έβαλε το χέρι της από μέσα και τον μάλαζε ώσπου, γονατίζει του κατεβάζει την βερμούδα και πετάγεται ένα θηρίο. Έπαθα πλάκα! Αμάν... λέω θα την ξεσκίσει την πουτάνα μου. Τον πιάνει από τα κωλομέρια και βυθίζει τον πούτσο του στο στόμα της να γευτεί τα υγρά της καύλας, αλλά και να περιεργαστεί το μυαλό της το μέγεθος.

- Μ... αγόρι μου που ήσουν τόσο καιρό;...

την ακούω να λέει και την έβλεπα πως του έπαιρνε μέσα όλο το εργαλείο. Πιάνει τον πούτσο με το ένα χέρι και τον παίζει. Νιώθει τις φλέβες να πρήζονται και να σκληραίνει και η γλώσσα της να πιπιλίζει το πουτσοκέφαλο γύρω γύρω. Το άλλο χέρι παίζει με τα αρχίδια του. Της πιάνει το κεφάλι ο γαμιάς της και αρχίζει να γαμάει το στόμα της γρήγορα.

- Αχ καύλα, ρούφα καργιόλα και μη σταματάς.

Την ακούω πνίγεται τα σάλια της που μαζί με τα προσπερματικά υγρά γίνονται ένα και στάζουν στα βυζιά της.

- Γουστάρεις πουτσαρά μου;

Εγώ αποροφημένος με το θέαμα πιάνω τον εαυτό μου να έχω την πούτσα μου έξω και να την παίζω. Η καύλα μου έπιασε κόκκινο.

- Αχ... έτσι πουτάνα μου, πάρ' τα...

και τον βλέπω να τη χύνει στο πρόσωπο. Αυτή με την γλώσσα απ' έξω να ζητάει το σπέρμα του. Αφού της γέμισε με χυσια το πρόσωπο, του τον παίρνει και ρουφάει και τα τελευταία που έχουν μείνει μέσα και απ' έξω από την πούτσα του. Άντε λέω τελείωσε με το μικρό και πάω να φύγω. Αλλά προς έκπληξη μου τη βλέπω να σκουπίζεται, βγάζει το φόρεμα, μένει με το στρινγκ και ξαπλώνει σε μια ξαπλώστρα. Ανοίγει τα πόδια της και μπαίνει ανάμεσα τους ο γαμιάς της. Αρχίζει να της φιλάει το μουνί πάνω από το στρινγκ. Βγάζει ήχους καύλας και του λέει:

- Έλα λοιπόν, φάε με, γλείψε με...

Αυτός με μια κίνηση της σκίζει το στρινγκ, απελευθερώνεται το μουνάκι της και βυθίζει τη γλώσσα του μέσα της.

- Αχ ναι... είσαι τέλειος, μ... έτσι, εκεί... ναι, έτσι...

και του πιάνει το κεφάλι του και το σπρώχνει να πάει πιο βαθειά η γλώσσα του μέσα της.

- Καυλιάρη μου έτσι, ρούφα μου τη μουνάρα... χύνω, ναι, η πουτάνα σου σε χύνω, ναι...

και αυτός ρουφούσε τα ζουμιά της και μάλαζε τα βυζιά της. Σηκώνεται αυτός, στρώνει την πετσέτα κάτω στην άμμο και βλέπω την πούτσα του κάγκελο και πάλι. Την πιάνει και την ξαπλώνει στην πετσέτα. Ανοίγει τα πόδια της η Βιβή και με τη μια μπαίνει μέσα της.

- Αχ... αλήτη, σιγά, θα σκίσεις το μουνάκι μου.

- Αυτό θέλω, λέει ο γαμιάς, θα σε κάνω τη μεγαλύτερη παντρεμένη πουτάνα, την καριόλα που ζητάει μεγάλα καυλιά.

- Ναι... κάνε με ότι θες, είμαι δική σου, έλα, έτσι, πήδα με καργιόλη άντρα, τι πούτσα τρώω η καργιόλα, στη μήτρα μου φτάνει αχ...

Βγαίνει από μέσα της, τη γυρίζει στα τέσσερα και η Βιβή τουρλώνει τον κώλο της περιμένοντας το γαμιά να σκίσει ότι τρύπα θέλει. Είναι παραδομένη στην πούτσα, τη ζάλισε, τη μάγεψε. Της φτύνει την κωλοτρυπίδα, παίρνει χυσια από το μουνί της με το δάχτυλο, της ανοίγει σιγά σιγά την τρύπα και γελάει πρόστυχα, καυλιάρικα.

Βάζει προφυλακτικό και σιγά σιγά αρχίζει να καρφώνει τον πούτσο του στην κωλοτρυπίδα της Βιβής.

- Αχ... σιγά, δεν είμαι ανοιχτή, ο κερατάς άντρας μου την έχει μικρή!

- Τώρα θα ανοίξεις για τα καλά πουτάνα να με θυμάσαι.

- Αχ... καργιόλη, όλη μου την έβαλες...

- Όχι, τώρα θα τη νοιώσεις όλη...

και με μια κίνηση της τον καρφώνει όλο και αρχίζει να την εμβολίζει μέσα έξω. Η τρύπα πλέον έχει χαλαρώσει, ακούγεται πως τερματίζει την πούτσα του ακουμπώντας τα κωλομέρια της πουτάνας μου. Κάποια στιγμή, έχοντας γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα από πάνω μέχρι κάτω, αρχίζει να καταλαβαίνει ότι έρχεται το τέλος. Βγαίνει από τον κώλο της γυναίκας μου, τη βάζει ξανά, αυτή τη φορά στα γόνατα, πετάει γρήγορα την καπότα από την πούτσα του και αρχίζει να τρομπάρει.

Η γυναίκα μου βλέποντας να τη σημαδεύει στο πρόσωπο βγάζει έξω τη γλώσσα της και μερικά δευτερόλεπτα μετά το πουτσοκέφαλο του γαμιά της, το οποίο έχει τουμπανιάσει, ξεκινάει να ξερνάει σπέρμα.

- Γαμιόλα Βιβή, πάρ' τα όλα πουτανάρα...

και η πούτσα του εκτοξεύει τη μία βολή μετά την άλλη. Η πρώτη υπερκαλύπτει το πρόσωπό της, η δεύτερη ασπρίζει κυριολεκτικά τη γλώσσα της με τη γυναίκα μου να τα πηγαίνει κατευθείαν κάτω και η τρίτη μεγάλη του χυσιά σκάει με φορά στις σιλικονάτες βυζάρες της.

Κάπου εκεί ο πούτσος του γαμιά της ξεθυμαίνει και αρχίζει να ξερνάει τα τελευταία χύσια, τα οποία η γυναίκα μου δεν αφήνει να πάνε χαμένα ρουφώντας του το πουτσοκέφαλο μέχρι να σταματήσει. Κάπου εκεί παρατήρησα ότι στην ένταση της στιγμής είχα χύσει κι εγώ. Εκεί που βάζει το φόρεμα της, σκουπίζεται και πιάνει κότσο τα μαλλιά της, την κοπανάω πίσω στο κλαμπ. Μετά από δέκα λεπτά έρχεται πολύ ανανεωμένη και μου λέει συγγνώμη για την αναμονή. Μου σκάει γλωσσόφιλο και γεύτηκα τα χυσια τους.

Πληρωμή υπηρεσιών σε είδος Γράφτηκε από: tzela


 Τους μισώ όλους. Στέκονται εκεί μιλώντας μεταξύ τους, για δουλειά ούτε λόγος και το μόνο που κάνουν είναι να κοιτάζουν το στήθος μου.

Τους μισώ όλους. Στέκονται εκεί μιλώντας μεταξύ τους, για δουλειά ούτε λόγος και το μόνο που κάνουν είναι να κοιτάζουν το στήθος μου.
 
«Γεια», είπα, χαιρετώντας στην πύλη.
 
«Η κυρία Σ;», ρώτησε ο Κάρολος.
 
«Ναι», λέω καθώς πήγαιναν όλοι στην πίσω αυλή.
 
«Γαμημένοι όλοι τους», σκέφτηκα από μέσα μου καθώς τους κοίταζα από το παράθυρο του δεύτερου ορόφου μου. Χτυπάει το τηλέφωνό μου και είναι η Κάλια, η αδερφή μου.
 
«Γεια», απαντώ.
 
«Πήρα να δω τι κάνεις. Πως είσαι;» ρωτάει η Κάλια.
 
«Δε χρειάζεται να τηλεφωνείς συνέχεια», αναστέναξα. «Με άφησε, δε με πλήγωσε».
 
«Εντάξει, είμαι εδώ αν χρειαστείς κάτι», είπε η Κάλια.
 
«Χρειάζομαι να έρθετε να διώξετε αυτούς τους εγκληματίες», είπα καθώς κοίταξα τους εργάτες.
 
«Είναι άνθρωποι, όχι εγκληματίες», είπε η Κάλια.
 
«Εσύ τι θα έλεγες, βλέπεις το καλό σε όλους», είπα.
 
«Δε σου έχουν κάνει τίποτα, μέχρι να σου κάνουν, να είσαι ευγενική», παρακάλεσε η Κάλια. «Για μένα;».
 
«Για σένα, σίγουρα...», έγνεψα καταφατικά.
 
Κατέβηκα κάτω για να τους βλέπω καλύτερα. Δεν ήθελα να σπαταλούν τα χρήματά μου με το να στέκονται τριγύρω και να μην κάνουν δουλειά.
 
«Έχουμε σχεδόν τελειώσει, πρέπει να καθαρίσουμε την πισίνα και να βεβαιωθούμε ότι όλα λειτουργούν σωστά καθώς και όλα τα χημικά...», είπε ο Κάρολος όταν με συνάντησε στο αίθριο.
 
«Ωραία, χρεώστε τη συνηθισμένη κάρτα», είπα, μη θέλοντας να τον ακούσω να μου εξηγεί τη δουλειά του.
 
Ήθελα απλώς να φύγουν και οι τρεις.
 
«Αυτό είναι το θέμα κυρία Σ», είπε ο Κάρολος. «Το αφεντικό μου είπε ότι απορρίφθηκε».
 
«Λάθος, δε μπορεί να απορριφθεί...», είπα κουνώντας το κεφάλι μου. «Πες του να ξαναδοκιμάσει».
 
«Έχει ξαναδοκιμάσει», είπε ο Κάρολος καθώς χτύπησε το τηλέφωνό του.
 
«Ορίστε...», είπε ο Κάρολος καθώς προσπαθούσε να μου δώσει το τηλέφωνό του.
 
«Θα τον καλέσω εγώ...», είπα, προσπαθώντας να μην αγγίξω τίποτα που είχε αγγίξει ο Κάρολος.
 
«Ιάσων, τι είναι αυτό που απορρίφθηκε η κάρτα μου;» ρώτησα και χαμογέλασα.
 
Ο Ιάσων ήταν το αφεντικό τους. Κάναμε δουλειές μαζί του για τόσο καιρό που ήξερα ότι μπορούσε να το λύσει αυτό.
 
«Κλαίρη, ο Τάσος μου είπε ότι σου έκοψε όλες τις πιστωτικές σου κάρτες».
 
Βυθίστηκα στην καρέκλα μου. «Δε μπορεί», είπα κουνώντας το κεφάλι μου. «Ήθελε απλώς διαζύγιο. Του το έδωσα και...».
 
«Δε με αφορά, πλήρωσε τα παιδιά μου αλλιώς αδειάζουν τις τσάντες και αφήνουν την πισίνα ως έχει», είπε ο Ιάσων και μετά έκλεισε το τηλέφωνο.
 
Πήγα έξω και προς τον Κάρολο. Τα άλλα δύο παιδιά είχαν σταματήσει να δουλεύουν. Αμέτρητες μεγάλες μαύρες τσάντες ήταν ακουμπισμένες κάτω.
 
«Είπε...» άρχισα να λέω, ελπίζοντας ότι ο Ιάσων δεν τους είχε καλέσει ακόμα.
 
«Ξέρω τι είπε...», είπε ο Κάρολος. "Έχεις τα λεφτά;".
 
«Όχι, όχι ακόμα, αλλά έχω ένα...».
 
«Αδειάστε τα», είπε ο Κάρολος. «Συγγνώμη Κλαίρη, αλλά οι εντολές είναι εντολές».
 
«Περίμενε!» Φώναξα. «Επιτρέψτε μου να τηλεφωνήσω στον πρώην σύζυγό μου και να το ξεκαθαρίσω, δώστε μου λίγα λεπτά»... παρακάλεσα.
 
«Τάσο τι στο διάολο γίνεται;»... ρώτησα καθώς ο πρώην σύζυγός μου σήκωνε το τηλέφωνο.
 
«Υποθέτω ότι οι άνθρωποι του γκαζόν ήρθαν λίγο πριν το πάρτι σου», είπε ο Τάσος.
 
«Ναι, είναι εδώ και δε μπορώ να τους πληρώσω», είπα κοιτάζοντας έξω από τη γυάλινη πόρτα προς το αίθριο, σε αυτούς που απλώς στέκονταν εκεί και μιλούσαν μεταξύ τους.
 
«Είπες ότι ήθελες το σπίτι και τα αυτοκίνητα, δεν είπες τίποτα για τη συντήρηση του καθενός. Ήθελες το σπίτι με το μεγάλο γκαζόν, με τα δέντρα και τα λουλούδια, καθώς και τη μεγάλη πισίνα. Τώρα την έχεις, είναι όλα δικά σου!" φώναξε ο πρώην μου στην τηλεφωνική γραμμή.
 
«Μα τα χαρτιά...», είπα καθώς έγνεψα στα παιδιά έξω.
 
«Τίποτα στα χαρτιά δε λέει ότι κρατάω τις κάρτες μου στο όνομά σου ή ότι μπορείς να τις χρησιμοποιείς. Εγώ δουλεύω και τα πληρώνω», είπε ο Τάσος. «Αν δεν ήσουν τέτοια σκύλα, μάλλον θα είχα μείνει».
 
«Γαμιέσαι!» είπα καθώς έκλεισα το τηλέφωνο. «Βαρέθηκα να με αποκαλούν όλοι σκύλα, δεν έφταιγα εγώ που ήταν πολύ χαζοί για να καταλάβουν ή πολύ αδύναμοι για να ακούσουν την αλήθεια».
 
Ο Τάσος θα έπρεπε να ήταν συνεργάτης στην εταιρεία που δούλευε, αλλά ήταν πολύ δειλός και του φώναζα. Μετά ήθελε διαζύγιο γιατί του φώναξα μπροστά σε έναν από τους πελάτες του. Χρειαζόμασταν ένα μεγαλύτερο μέρος αλλά που να ζητήσει προαγωγή ή αύξηση. Δεν ήμουν σαν την Κάλια. Δεν πίστευα ότι μια γυναίκα έπρεπε να δουλεύει. Ήταν δουλειά του άνδρα να τα παρέχει όλα.
 
«Μου στέλνει νέα κάρτα...», είπα καθώς έβγαινα. «Πες στο αφεντικό σου ότι όταν έρθει, θα τον εξοφλήσω», είπα χαμογελώντας.
 
«Ο Ιάσων είπε ότι δε φεύγουμε από εδώ χωρίς πληρωμή, είπε ο Κάρολος.
 
«Θεέ μου», σκέφτηκα.
 
«Κοίτα, μπορώ να πάω να κάνω το σπίτι του γείτονά σου και να επιστρέψω σε τρεις ώρες, αν έχεις την πληρωμή τότε είμαστε εντάξει, αλλά αν όχι, τότε πρέπει να ακολουθήσω τις εντολές».
 
«Δε θα τους το πεις, έτσι;... παρακάλεσα.
 
Δεν ήθελα οι γείτονές μου να ξέρουν ότι δε μπορούσα να αντέξω οικονομικά χωρίς τον Τάσο.
 
«Αν δε ρωτήσουν, δεν είναι δική τους δουλειά...», είπε ο Κάρολος.
 
Έκανε νόημα στα άλλα παιδιά να τον ακολουθήσουν. Είχα τρεις ώρες για να βρω λύση. Η πισίνα φαινόταν φρικτή. Είχε περάσει αρκετός καιρός από τότε που καθαρίστηκε. Υπήρχαν φύλλα και σκουπίδια μέσα. Προσπάθησα να σηκώσω μια από τις σακούλες για να δω αν μπορώ να τη μεταφέρω στα σκουπίδια, αλλά θα χωρούσε μόνο μία ή δύο σακούλες ακόμα κι αν το έκανα. Έπρεπε να βρώ λύση! Πήρα τηλέφωνο την αδελφή μου.
 
«Κάλια!» Είπα καθώς ήξερα ότι η αδερφή μου θα με βοηθούσε.
 
«Πόσο;» ρώτησε η Κάλια.
 
Της είπα ξανά το ποσό και σώπασε.
 
«Σου είπα ότι η αυλή ήταν πολύ μεγάλη, δεν τα χρειαζόσουν όλα αυτά», είπε η Κάλια.
 
«Μπορείς να με βοηθήσεις;" Ρώτησα.
 
«Δεν έχω ούτε τα μισά από αυτά στην τράπεζα», είπε η Κάλια.
 
Η αδερφή μου ήταν ανύπαντρη μητέρα τριών παιδιών, ο σύζυγός της πέθανε και μετά βίας τα έβγαζε πέρα.
 
«Καταλαβαίνω...», έγνεψα καταφατικά.
 
«Λυπάμαι Κλαίρη», είπε η Κάλια. «Αν υπήρχε κάτι άλλο, θα το έκανα, αλλά…».
 
«Μην απολογείσαι... ξέρω», είπα.
 
Δεν επρόκειτο να χρεοκοπήσω την αδερφή μου. Μπορεί να είμαι σκύλα, δεν ήμουν αδίστακτη όμως. Είχαν περάσει τρεις ώρες και δεν είχα τίποτα. Θα έρχονταν από λεπτό σε λεπτό. «Όχι...», είπα καθώς κοίταξα το τηλέφωνό μου, ήταν το catering. Το άφησα να πάει στον τηλεφωνητή. Φαίνεται ότι η κάρτα μου είχε απορριφθεί και προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί μου. "Γαμώτο!" Φώναξα. «θα το ακυρώσω», ανασήκωσα τους ώμους μου. Πριν αρχίσω να παίρνω τηλέφωνα για να ακυρώσω, με κάλεσε η Λίτσα, η γειτόνισσα μου.
 
«Μόλις είπα σε όλους στη γειτονιά να έρθουν στο πάρτι, αυτό θα ενισχύσει τις πωλήσεις σου», είπε η Λίτσα. «Ξέρω πόσο χρειάζεται για να κάνεις καλή εντύπωση». Η σκύλα ήξερε, Θα της το είπε κάποιος από αυτούς τους εργάτες. «Ευχαριστώ, αλλά...».
 
«Δε σκέφτεσαι να ακυρώσεις έτσι;... το πρώτο σου πάρτι χωρίς τον Τάσο, πες μου ότι δεν το ακυρώνεις. Μόλις πήρα τηλέφωνο την Πέγκυ...», είπε η Λίτσα.
 
Η Πέγκυ ήταν η κουτσομπόλα της γειτονιάς. Αν το είπε στην Πέγκυ, δεν υπήρχε περίπτωση να το ακυρώσω. «Όχι ρε πούστη μου...» είπα καθώς είδα τον Κάρολο και το προσωπικό του να έρχονται από τη γωνία. «Πρέπει να φύγω», είπα κλείνοντας το τηλέφωνο.
 
«Αδειάστε τα», είπε ο Κάρολος, κουνώντας το κεφάλι του καθώς έβγαινα από το σπίτι.
 
«Περίμενε!» Φώναξα καθώς μάζευαν ήδη μια από τις τσάντες.
 
«Έχεις τα λεφτά; Αν όχι σταμάτα να σπαταλάς το χρόνο μας», είπε ο μοναδικός λευκός άνδρας.
 
«Πρέπει να υπάρχει άλλος τρόπος... σωστά;» παρακάλεσα προσπαθώντας να τους κάνω να σταματήσουν ελπίζοντας να καθαρίσω την πισίνα μου και να μεταφέρω τις σακούλες μέχρι να φτάσει το φαγητό εδώ.
 
«Μετρητά ή κώλο...» είπε ένας από τους μαύρους που ήταν μαζί.
 
«Τι;» είπα. Δε μπορούσα να πιστέψω αυτό που μόλις είχε πει.
 
«Είναι απλό κυρία, μας δίνεις κώλο ή μας πληρώνεις σε μετρητά», είπε ο λευκός άνδρας.
 
«Σίντ, Βίκτωρα, ηρεμήστε», είπε ο Κάρολος. «Μπορεί να πληρώσει, σωστά;»
 
«Σωστά», έγνεψα καταφατικά. «Έχω μερικά χρυσά κολιέ και μερικά...».
 
«Κοσμήματα... τι μας μας πέρασες;» είπε ο Βίκτωρας. «Νομίζει ότι είμαστε παιδάκια, έτσι δεν είναι;»
 
«Βίκτωρα ηρέμησε», είπε ο Κάρολος. «Δεν πληρωνόμαστε έτσι», είπε ο Κάρολος κουνώντας το κεφάλι.
 
«Όπως είπαμε, μετρητά ή κώλο. Κάποιοι από τους γείτονές σας τον δίνουν εύκολα», είπε ο Σίντ.
 
«Ειδικά αυτό το Βαθύ λαρύγγι...», γέλασε ο Βίκτωρας καθώς οι άλλοι χειροκροτούσαν.
 
«Η Πέγκυ;» Ρώτησα.
 
«Πηδάμε αλλά δε λέμε», είπε ο Σίντ. «Αν σε γαμούσαμε, θα ήθελες να το πούμε σε όλους;».
 
«Αδειάστε τις σακούλες, πρέπει να κουρέψουμε άλλα δύο γκαζόν πριν σκοτεινιάσει», είπε ο Κάρολος κουνώντας το κεφάλι του.
 
«Ωραία, μόνο ένας από εσάς, όμως», είπα. Δε μπορούσα να πιστέψω ότι το είχα πει δυνατά, αλλά ήμουν απελπισμένη.
 
«Και οι τρεις ή όχι, έτσι Κάρολε;» ρώτησε ο Σίντ.
 
«Αυτή είναι η συμφωνία», έγνεψε καταφατικά ο Κάρολος.
 
Δε μπορούσα να τους αφήσω να το κάνουν. Κοίταξα και είδα ότι είχα μόνο δύο ώρες πριν έρθει το catering και μετά άλλη μιάμιση ώρα πριν ξεκινήσει το πάρτι. Η πισίνα μου ήταν ένα χάος, ο χώρος έπρεπε να καθαριστεί και τα έπιπλα της βεράντας ήταν χάλια.
 
«Σύμφωνοι!» Φώναξα. «Αλλά όχι έξω, δε θέλω να το μάθει κανείς».
 
Μπήκα μέσα. Αυτοί ακριβώς πίσω μου. «Λοιπόν πώς γίνεται αυτό...» άρχισα να λέω πριν ένας από αυτούς με γονατίσει στο πάτωμα.
 
«Αυτό δεν το έκανα ούτε με τον πρώην σύζυγό μου...», είπα, κουνώντας το κεφάλι μου καθώς ο Σιντ μου έφερε το καυλί του στο πρόσωπό.
 
"Σκάσε..." είπε πιάνοντας το πίσω μέρος του κεφαλιού μου και βάζοντας τον καυλί του στο στόμα μου. Ένιωσα το καυλί του στο στόμα μου και μετά ένα χέρι άρπαξε τον κώλο μου και σήκωσε το φουστανάκι μου.
 
"Γαμώτο" Φώναξα καθώς μου καρφώθηκε ένα καυλί. Ευτυχώς, δεν ήταν στον κώλο μου. Ένιωθα ότι θα με χώριζε στη μέση. Κοίταξα πίσω και βλέπω το Βίκτωρα να με γαμάει δυνατά. Ποιος φαντάζονταν ότι ένας χοντρός τύπος είχε τόσο χοντρό καυλί; Ήταν άσχημος, αλλά το καυλί του έκανε θαύματα μέσα μου.
 
«Έτσι σκύλα!» είπε ο Σιντ, πιάνοντας το κεφάλι μου και άρχισε να γαμάει το στόμα μου. Δεν το ήξερε κανείς, αλλά μικρή ήμουν μεγάλη τσιμπουκλού και ένα από τα παρατσούκλια μου τότε ήταν "βελούδινο στόμα". Μπορούσα να κάνω έναν άντρα να χύσει σε δευτερόλεπτα. Ήταν ώρα να κάνω τα μαγικά μου. Ξεκίνησα πρώτα με το Σιντ. Άρχισα να ανταποκρίνομαι κάνοντας τα δικά μου.
 
«Αυτό είναι», είπε ο Σιντ, χαμογελώντας. «Γουστάρει, κοίτα την».
 
Δεν το γούσταρα. Ήθελα να τελειώσει. Άρχισα να σπρώχνω πίσω στο χοντρό πούτσο του Βίκτωρα. Ενώ ήταν παχύ, ήταν πολύ πιο κοντό από αυτό του Τάσου και μπορούσα εύκολα να το κουμαντάρω.
 
«Ας της βουλώσουμε όλες τις τρύπες», είπε ο Βίκτωρας καθώς με σήκωσε και γλίστρησε από κάτω μου.
 
Τότε ήταν που ο ήσυχος μέχρι εκείνη την ώρα Κάρολος ήρθε πίσω μου.
 
«Όχι, όχι από εκεί», είπα καθώς ακούμπησε το καυλί του στον κώλο μου.
 
Ούρλιαξα καθώς έσπρωξε το καυλί του στον κώλο μου. Είχαν περάσει χρόνια από τότε που είχα τρεις πούτσες μέσα μου. Τελευταία φορά δε μπορούσα να περπατήσω για μέρες. Με γαμούσαν εναλλάξ. Ευτυχώς κανένας τούς δεν είχε μεγάλη πούτσα ούτε μεγάλη αντοχή. Μετά από μια ώρα με είχαν χύσει όλοι και είχαν βγει για δουλειά.
 
Ανέβηκα πάνω, ξέπλυνα τα χύσια τους από τις τρύπες μου, το πρόσωπο και τα βυζιά μου. Κατέβηκα ντυμένη για την περίσταση. Το φορτηγό του catering έφτασε. Ήταν πολύ πιο επαγγελματίες. Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να υπογράψω ένα χαρτί που έλεγε ότι θα τους πλήρωνα στο τέλος της εβδομάδας, κάτι που ήταν εφικτό αν η νύχτα πήγαινε καλά. Έστησαν τα τραπέζια αφού τα παιδιά τελείωσαν το χώρο της πισίνας.
 
Όλα φαίνονταν υπέροχα. Έβγαλα την τσάντα του μακιγιάζ μου. Είδα τα παιδιά να μαζεύουν βαλίτσες και τους έγνεψα. «Ευχαριστώ, παιδιά», και χαμογέλασα.
 
«Την ίδια ώρα, την επόμενη εβδομάδα;» ρώτησε ο Κάρολος.
 
«Ναι...», χαμογέλασα καθώς είδα μερικές γυναίκες του catering να κοιτάζουν τα κραγιόν.
 
"Ίδια πληρωμή;" ρώτησε ο Σιντ.
 
«Όχι, σίγουρα όχι», είπα κουνώντας το κεφάλι μου. «Κάρολε μια στιγμή. Γύρνα στις εννιά, μόνο εσύ...» του ψιθύρισα και του έκλεισα το μάτι φέυγοντας καθώς άρχισαν να φαίνονται κάποιοι από τους καλεσμένους μου.
 
«Καλώς ήλθατε...», είπα δυνατά καθώς μαζεύονταν οι καλεσμένοι μου.

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...