ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Αναπάντεχη παρτούζα με την κοπέλα μου στο νησί Γράφτηκε από: bazsav


 Καλησπέρα στην παρέα. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ έγινε πέρυσι το καλοκαίρι σε νησί των Δωδεκανήσων και είναι αληθινή. Ας πούμε ότι είμαι ο Β. Είμαι 1.70 και 66 κιλά, με καλό γυμνασμένο σώμα, μου αρέσει να γυμνάζομαι και να παίζω ποδόσφαιρο και είμαι 26.

 
Η κοπέλα μου είχε πάει σε αυτό το νησί ώστε να δουλέψει για 3 μήνες. Και οι 2 είμαστε από την ίδια επαρχιακή πόλη. Η κοπέλα μου ας την πούμε Δ είναι 24 χρόνων και είναι αρκετά εμφανίσιμη, 1.68 και 55 κιλά, με πολύ καλό σώμα μιας και γυμνάζεται και προσέχει πολύ. Με σκουλαρίκι στην κοιλιά, βυζάκι μέτριο αλλά πολύ εντυπωσιακό και στητό και ένα κώλο κόλαση μιας και γυμνάζει πολύ αυτή την περιοχή. Είχε πάει να δουλέψει σε νυχτερινοί μαγαζί ως pr.
 
Γενικά ντύνεται σέξι έως και προκλητικά μιας και της αρέσει να τραβάει αντρικά βλέμματα. Με τα φορεματάκια της, συνήθως με ανοιχτό ντεκολτέ και ανοιχτή πλάτη και πάντα στρινγκάκι και πολλές φορές δε φορούσε και τίποτα. Λοιπόν εγώ ήμουν στην επαρχία και δούλευα και αυτή πήγε στο νησί. Και είχα κανονίσει να πάρω άδεια και να πήγαινα μέσα Αυγούστου για λίγες ημέρες εκεί ώστε να τη δω αλλά να κάνω και τις διακοπές μου συγχρόνως. Εκεί η κοπέλα μου έτυχε και βρήκε ένα παιδί ας πούμε τον Π που ήταν μαζί στη σχολή και τον γνώριζε. Έτσι είχε κάποιο άτομο να πάει για μπάνιο η για ένα καφέ και να κάνουν παρέα στον ελεύθερο της χρόνο.
 
Ο καιρός πέρασε σχετικά γρήγορα μιλώντας στο τηλέφωνο, μέσω βιντεοκλήσης και επειδή είχαμε και οι δυο να κάνουμε σεξ πολύ καιρό, πολλές φορές κάναμε sexting και στέλναμε και σέξι φώτο. Ειδικά αυτή γιατί ήθελε να με έχει μέσα στην καύλα. Κάποιες από τη φώτο ήταν από το μαγαζί που δούλευε όπου φορούσε μίνι φορέματα, με εντυπωσιακό ντεκολτέ ανοιχτή πλάτη και γόβες ή στενές παντελόνες με κορμάκια και σε όλες ήταν πολύ καύλα. Σε άλλες ήταν στην παραλία και έκανε τόπλες αν και το έκανε πολύ σπάνια και με ξάφνιασε κιόλας γιατί τότε είχε πάει μαζί με το φίλο της από τη σχολή για μπάνιο και σε άλλες έπαιρνε πόζες στην παραλία γυμνόστηθη και την φωτογράφιζε εκείνος. Μου είχε πει απλά ότι είχαν πάει σε μια παραλία που ήταν ανάμεικτη και γυμνιστές και μη. Και είπαν να πάνε να κάνουν. Η δικιά μου έκανε μόνο τόπλες όπως μου είπε και αυτός στην αρχή με μαγιό και μετά το έβγαλε. Η αλήθεια είναι ότι με πείραξε και ζήλεψα λιγάκι, αλλά με καθησύχασε γιατί ήμασταν μαζί αρκετό καιρό και δε μου είχε δώσει ποτέ κάποιο δικαίωμα.
 
Έτσι έφτασε ο καιρός και πήγα στο νησί. Μόλις έφτασα έτρεξε κατευθείαν στην αγκαλιά μου και φιληθήκαμε με πολύ καύλα και πάθος. Οι πρώτες 2 μέρες πέρασαν ήρεμα με μπάνιο το πρωί αρκετό σεξ και το βράδυ πήγαινε για δουλειά και πήγαινα κι εγώ να πιω το ποτάκι μου και να περάσει η βραδιά. Την τρίτη ημέρα με γνώρισε τον φίλο της και πήγαμε όλοι μαζί για ένα καφεδάκι. Ήταν εντάξει παιδί, 1.75, κανονικό σώμα και λίγο γυμνασμένος μιας και γυμνάζονταν αλλά όχι φανατικά. Αρκετά ομιλητικός και ευγενικός. Έτσι κανονίσαμε να πάμε την επόμενη ημέρα για μπάνιο και πρότεινα να πάμε σε εκείνη την παραλία που μου είχε στείλει τις φώτο η κοπέλα μου και συμφώνησαν αμέσως.
 
Έτσι έφτασε το επόμενο πρωί, ξυπνήσαμε μέσα στην καύλα, κάναμε ένα πρωινό σεξ, κάναμε ντουζάκι, φάγαμε πρωινό και πήγαμε στην παραλία όπου βρήκαμε τον Π εκεί. Καθίσαμε στο μέρος των γυμνιστών και στην αρχή κάναμε με τα μαγιό μας. Εγώ με τον Π παίζαμε ρακέτες και η κοπέλα μου έβγαλε το πάνω μέρος και το κάτω από το μαγιό και έμεινε γυμνή. Εμείς μόλις την είδαμε μείναμε λίγο κόκκαλο και οι δυο και απλά τη χαζεύαμε. Ήταν πολύ εντυπωσιακή. Είχε πάρει αρκετά σοκολατί χρώμα και ήταν σκέτη καύλα. Εμείς μόλις συνήλθαμε δεν μιλήσαμε απλά συνεχίσαμε να παίζουμε ρακέτες. Μετά από λίγο είπαμε να πάμε για βουτιά αλλά πρώτα βγάλαμε κι εμείς τα μαγιό μας και βουτήξαμε. Εγώ έκατσα λίγο παραπάνω μέσα στη θάλασσα αλλά ο Π βγήκε πιο νωρίς μιας και δε λατρεύει και πολύ το κολύμπι. Τότε πήγε και έκατσε δίπλα στην κοπέλα μου. Είδα ότι κάτι έλεγαν και μετά του ζήτησε να τις βάλει λάδι στην πλάτη και στα πόδια.
 
Εκείνος πήρε το λάδι και άρχισε να της το αλείφει αργά αργά και μετά έβαλε και στα πόδια. Η κοπέλα μου είχε ανοίξει λίγο το πόδια της ώστε να μπορεί να βάλει και ανάμεσα λάδι. Εκείνος καθώς της έβαζε είδα ότι είχε καυλώσει και κρεμόταν ένα αρκετά μεγάλο εργαλείο. Συνέχισε και της έβαλε και στον κώλο της αστειευόμενος ότι πρέπει να μαυρίσουν κι αυτά. Η κοπέλα μου κάθισε χωρίς κανένα πρόβλημα να της βάζει λάδι και να τη χουφτώνει. Εγώ κοιτούσα από τη θάλασσα και η αλήθεια είναι ότι στην αρχή με πείραξε πολύ αλλά μετά άρχισε να με καυλώνει το θέαμα. Τον έπαιζα λίγο μέσα στην θάλασσα και μετά από λίγο βγήκα έξω. Ο Π πήρε μια πετσέτα και έβαλε πάνω στον πούτσο του για να κρύψει την καύλα του. Πήγα κι εγώ εκεί, έκατσα μαζί τους και συζητούσαμε. Γύρισε η κοπέλα μου ώστε να κάνει και από την άλλη μεριά και άρχισε και έβαζε λαδάκι στα βυζιά της και κοντά στο μουνάκι της. Είχαμε καυλώσει αρκετά. Τελικά η δικιά μου αποδείχτηκε ότι γούσταρε και την έφτιαχνε να καυλώνει τον κόσμο και να στρέφονται όλα τα αντρικά βλέμματα πάνω της.
 
Μετά από καμιά ώρα φύγαμε και πήγαμε εκεί που μέναμε. Άρπαξα τη δικιά μου, την έβγαλα στο μπαλκόνι μιας και είχε αρχίσει να νυχτώνει και τη γαμούσα δυνατά. Της έφευγαν μερικά βογκητά γιατί δε μπορούσε να κρατηθεί από την καύλα και έχυνε συνέχεια μιας και γούσταρε πολύ να κάνει σεξ σε χώρο όπου μπορεί να μας έβλεπαν. Μόλις έφτασε η στιγμή να τελειώσω γονάτισε και μου τα κατάπιε όλα. Κάναμε ένα μπάνιο και ετοιμαστήκαμε να πάμε για ένα ποτό μιας και δε δούλευε εκείνο το βράδυ και θα ερχόταν και ο Π.
 
Η κοπέλα μου έκανε μπάνιο, ξυρίστηκε παντού, έβαλε μάσκες, βάφτηκε, έβαλε ένα ροζ έντονο κραγιόν και φόρεσε ένα σούπερ μίνι φόρεμα κολλητό λεοπάρ, χωρίς σουτιέν, από το οποίο φαινόταν λίγο το πλαϊνό μέρος του στήθους. Δε φόρεσε στρινγκάκι και όλη η πλάτη μέχρι χαμηλά τον κώλο ήταν έξω. Φόρεσε και γόβες μαύρες και ήταν σκέτο πουτανάκι. Μόλις την είδα καύλωσα κατευθείαν και της είπα ότι είναι πολύ μουνάρα απόψε και ότι θα μαζέψει όλα τα βλέμματα πάνω της. Αυτή χαμογέλασε και μου είπε δεν πειράζει ας με κοιτάνε όλοι και να με γδύνουν με τα μάτια τους ώστε να δεις τη μουνάρα κοπέλα έχεις και τη τυχερός είσαι. Της έδωσα ένα φιλί και πήγαμε σε ένα γνωστό παραλιακό κλαμπάκι που μάζευε αρκετό κόσμο. Εκεί βρήκαμε τον Π. Χαιρετηθήκαμε και είπε στη Δ ότι είναι πολύ εντυπωσιακή και αυτή του είπε ευχαριστώ πολύ και του έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο.
 
Έτσι μπήκαμε μέσα στο μαγαζί, καθίσαμε στο μπαρ και παραγγείλαμε ένα μπουκάλι βότκα να πιούμε. Αρχίσαμε να κατεβάζουμε το ένα ποτό μετά το άλλο. Ο μπάρμαν μας κέρασε και 2 γύρες σφηνάκια και εγώ με τον Π είχαμε κάνει καλό κεφάλι. Η κοπέλα μου είχε ψιλομεθύσει. Και οι τρεις είχαμε ωραία διάθεση, χορεύαμε και ειδικά η κοπέλα μου χόρευε μπροστά μας και λίκνιζε το κορμί της. Παρατήρησα όλους του τύπους που ήταν σχετικά κοντά μας να την τρώνε με τα μάτια. Η κοπέλα μου το αντιλήφθηκε και πρέπει να καύλωσε γιατί άρχισε να λικνίζει πιο πολύ το κορμί της στο ρυθμό της μουσικής, χόρευε μαζί μου και μου τριβόταν. Κάποια στιγμή πήγε τουαλέτα και είδα πως ένας τύπος από το διπλανό τραπέζι που την κοιτούσε την ακολούθησε αλλά δεν έδωσα σημασία. Μετά από 10 λεπτά που γύρισε μου είπε ότι ένας τύπος την έπιασε έξω από το μπάνιο της είπε ότι είναι πολύ καύλα και ότι έχει καυλώσει όλο το μαγαζί μαζί της, τη χούφτωσε και πήγε να την φιλήσει αλλά αυτή τον χαστούκισε.
 
Εμένα με πείραξε και ζήλεψα αλλά χάρηκα για την αντιμετώπιση της. Την φίλησα και της είπα πως είναι μόνο δικιά μου. Η νύχτα κύλισε με μπόλικο ποτό, χορό και χουφτώματα. Τα ξημερώματα αποφασίσαμε να φύγουμε και να πάμε να κοιμηθούμε. Εμάς το δωμάτιο ήταν πολύ κοντά από εκεί που ήμασταν ενώ το δωμάτιο του Π Ήταν αρκετά μακριά και επειδή ήταν αρκετά ζαλισμένος η δικιά μου πρότεινε να έρθει να κοιμηθεί μαζί μας και συμφωνήσαμε και οι 3. Όταν φτάσαμε θυμηθήκαμε πως το δωμάτιο έχει μόνο ένα διπλό κρεβάτι και έτσι έπρεπε να κοιμηθούμε και οι 3 στο ίδιο κρεβάτι. Η δικιά μου φόρεσε ένα baby doll που ίσα ίσα που κάλυπτε τον κώλο και τα στήθη της και από κάτω δε φορούσε τίποτα μιας και είχε βγει χωρίς εσώρουχα έξω και λόγω του ποτού και της ζαλάδας δεν έβαλε κάποιο εσώρουχο. Εμείς μείναμε με τα μποξεράκια και ξαπλώσαμε. Εγώ στη μια άκρη ο Π στην άλλη και η δικιά μου στη μέση.
 
Η δικιά μου γύρισε κώλο προς εμένα και την πήρα αγκαλιά και είπαμε καληνύχτα στον Π. Εγώ όμως και η δικιά μου ήμασταν πολύ καυλωμένοι και είχαμε ορεξούλες. Εκεί στα κρυφά, μιας και τον Π τον πήρε ο ύπνος κατευθείαν, αρχίσαμε κάποια φιλάκια, κάποια χουφτώματα, έβαλα λίγο δάχτυλο, μου τον έπαιξε λίγο, της τον έβαλα και λίγο μέσα στο μουνάκι της αλλά σταματήσαμε για να μην ακουστούμε και πέσαμε για ύπνο. Μετά από λίγες ώρες ξύπνησα γιατί κάτι άκουσα. Άνοιξα τα μάτια μου και είδα ότι η δικιά μου είχε γυρίσει τον κώλο της προς τον Π και αυτός της γαμούσε το μουνάκι σιγά σιγά, ενώ η δικιά μου κοιμόταν και δεν είχε καταλάβει τίποτα. Είπα στον Π τι κανείς ρε;… και μου λέει αδερφέ συγνώμη αλλά μου τούρλωσε τον κώλο η δικιά σου, καύλωσα, άρχισα να της βάζω δάχτυλο και μετά δεν άντεξα και άρχισα να τη γαμάω. Η δικιά μου όμως δεν καταλάβαινε τίποτα.
 
Σκέφτηκα πως είτε κάθομαι και τσακώνομαι για όλο αυτό, είτε το προχωράω και όπου βγει. Βγάζω το μποξεράκι μου και άρχισα να γλείφω τις ρώγες της δικιάς μου και πήγα να της βάλω τον πούτσο μου στο στόμα. Τότε ξύπνησε, μας κοιτάει και μας είπε:
 
- Τι κάνετε ρε, πάτε καλά; Δεν ντρέπεστε να με γαμάτε ενώ κοιμάμαι;
 
Ο Π συνεχίζει να τη γαμάει και άρχισαν να της φεύγουν και μερικά βογκητά. Της είπα:
 
- Ηρέμησε και άσε να το ζήσουμε και οι 3 μας αυτό.
 
Τότε άρχισε να κουνάει τον κώλο της, να γαμιέται μόνη της και πήρε και τον πούτσο μου στο στόμα της. Άρχισε ένα τρελό γαμήσι. Την πήραμε από παντού, της ανοίξαμε όλες τις τρύπες, τη χύσαμε στο στόμα, τα κατάπιε όλα όσα μπόρεσε και μετά πέσαμε ξεροί για ύπνο μιας και χύσαμε και οι 3. Το πρωί που ξύπνησα βρήκα τη δικιά μου να πιπώνει τον Π και μετά να τη στήνει στα 4 και να τη γαμάει. Τους κοιτούσα και έπαιζα τον πούτσο μου μέχρι που πήγα και την έχυσα στο πρόσωπο. Ο Π συνέχισε να την γαμάει, την πήρε και την πήγε στο μπαλκόνι γυμνή και τη γαμούσε στη 1 το μεσημέρι. Η δικιά μου καυλωμένη έχυνε και βογκούσε. Σίγουρα την άκουσαν όλοι και αρκετοί θα την είδαν αλλά δεν την ένοιαζε καθόλου. Εγώ πήρα το κινητό μου και τραβούσα βίντεο. Μετά από λίγη ώρα τη γονάτισε και την έχυσε στο στόμα. Ο Π είπε ότι τα πέρασε πολύ ωραία και ντύθηκε ώστε να φύγει και να πάει στο δωμάτιο του. Με χαιρέτησε μιας και ήταν η τελευταία μου μέρα στο νησί και δε θα τον έβλεπα άλλη φορά… εκεί στο νησί τουλάχιστον. Η δικιά μου ήρθε στο κρεβάτι, ξάπλωσε δίπλα μου και μου είπε ότι ήταν φανταστικό αυτό που έγινε, της άρεσε πολύ και πως τότε που είχαν πάει στην παραλία γυμνιστών με τον Π ήταν η πρώτη φορά που είχε δει την πούτσα του και πως είχε ψιλοκαυλώσει με το θέαμα. Για αυτό μου έστειλε φώτο που έκανε τόπλες και σκεφτόταν πως θα ήταν να τη γαμάει κάποιος με τέτοια πούτσα αλλά έμεινε μόνο στη φαντασίωση της όσο καιρό ήταν μόνη στο νησί. Της είπα πως τελικά έμαθε πως είναι να τη γαμάει μια τέτοια πούτσα και μου λέει…
 
- ναι και ήταν πολύ ωραία. Ελπίζω να το ξαναζήσω είτε με τον Π είτε με κάποιον άλλο αν το θες κι εσύ.
 
Δε χρειάστηκε να απαντήσω, της έβαλα το χέρι της στην πούτσα μου η οποία είχε καυλώσει και άρχισε να μου κάνει ένα τσιμπούκι φοβερό. Την έχυσα και ετοιμαστήκαμε για μπανάκι. Η υπόλοιπη μέρα πέρασε ήρεμα με μπάνιο φαγητό και ένα τελευταίο γαμήσι πριν φύγω.
 
Ελπίζω να σας άρεσε. Αν θέλετε να μάθετε άλλες ιστορίες μου πείτε μου.

Ερωτευμένος με την πρώην πεθερά μου (2ο μέρος) STRAIGHT


 Μετά από εκείνη τη βραδιά με τη Νίτσα είμαστε σε σχέση! Περνάμε όμορφα και είναι και ενός μηνός έγκυος. Παρασκευή πρωί μου στέλνει μήνυμα. Μωρό μου θέλω να έρθεις σήμερα να περάσουμε το Σαββατοκύριακο μαζί. Της απαντάω πως κι εγώ το θέλω και πως το απόγευμα στις 18:00 θα είμαι εκεί.


Γύρω στις πέντε της στέλνω μήνυμα να δω τι κάνει.

"Η μουνάρα μου είναι μούσκεμα και σε περιμένει να την ξεσκίσεις άντρα μου..." μου απαντάει.

Με έχει καυλώσει και ξεκινάω για το σπίτι. Φτάνω, μου ανοίγει και τα χάνω. Στέκεται μπροστά μου με ένα διάφανο μαύρο νυχτικό που δεν αφήνει τίποτα κρυφό. Μαύρο σουτιέν να κρατάει τα βυζόμπαλα της (νούμερο 5) και μαύρο κορδόνι που έχει μπει μέσα στη μεγάλη κωλάρα της. Το όλο σύνολο το ολοκλήρωναν μαύρες κάλτσες με ζαρτιέρες και μαύρα πέδιλα ψηλοτάκουνα. Κάθισα στον καναπέ, άναψα τσιγάρο και μου έβαλε ποτό. Κάθισε δίπλα μου σταυροπόδι και οι μπουτάρες της μου έβγαλαν τα μάτια. Με φίλησε απαλά με λίγη γλώσσα. Το χέρι της με τα βαμμένα κόκκινα νύχια της μου έπιανε τον πούτσο πάνω από το τζιν.

- Θέλω να με πάρεις εδώ στον καναπέ...

είπε και μου έβγαλε τον πούτσο έξω. Αφού μου τον έπαιξε για λίγο τον έβαλε όλο στο στόμα της και άρχισε το τσιμπούκι.

- Μωρό μου ο πούτσος σου είναι γλυκός είπε και τον σάλιωσε μέχρι τα αρχίδια.

Τις βγάζω το νυχτικό και το σουτιέν και τις γλείφω τις τεράστιες ρώγες.

- Δεν αντέχω άλλο...

είπε, βγάζει το string και μένω μαλάκας. Έχει ξυρίσει το μουνί της όλο. Με καβαλάει και με γαμάει στην κυριολεξία. Μια γυναικάρα 53 χρονών χύνει ασταμάτητα και με φιλάει. Τη σηκώνω στα χέρια και της καρφώνω τη μήτρα. Φτάνει η ώρα να χύσω, τα ρίχνω όλα μέσα της και πέφτουμε στον καναπέ. Μου παίζει την πούτσα κι εγώ παίζω με την κωλοτρυπίδα της.

- Μωρό μου, μου λέει, τον κώλο θα μου τον σκίσεις το βράδυ.

Αφού ξεκαυλώσαμε, μαγείρεψε η Νίτσα και φάγαμε. Εγώ άραξα στον καναπέ κι εκείνη έπλενε τα πιάτα. Βλέποντας την κωλάρα της καθώς έσκυβε στο νεροχύτη καύλωσα. Ήθελα να την πηδήξω πάλι. Σηκώθηκα, πήγα πίσω της και την αγκάλιασα. Γύρισε και με φίλησε στο στόμα.

- Αγόρι μου δεν κρατιέσαι... μου είπε.

Τη γυρίζω, την ανεβάζω στον πάγκο και της σηκώνω τα πόδια. Φοράει κάτι πλατφόρμες που ταιριάζουν απόλυτα με τα κατακόκκινα νύχια των ποδιών της. Αρχίζω και της γλείφω το μουνί της που στάζει από καύλα. Σιγά σιγά της παίζω την κωλοτρυπίδα και της βάζω δάχτυλο.

- Αχ... ναι αγόρι μου, έτσι. Γάμησε μου την κωλάρα. Πάμε στο κρεβάτι γαμιά μου...

Την ακολουθώ καυλωμένος καθώς περπατάει πάνω στις πλατφόρμες. Την ξαπλώνω ανάσκελα και τις λέω πως θα την ξεκωλιάσω. Βγάζω το μποξεράκι και την καρφώνω ασάλιωτα. Βογκούσε αλλά της άρεσε.

- Πονάω... μου είπε, πιο σιγά.

- Πουτάνα θα σου ματώσω τη σούφρα. Θα σε γκαστρώσω και από τον κώλο καργιόλα.

- Σκίσε με την κωλόγρια την πουτάνα...

Σε λίγο έχυσα στον πάτο της και μόλις βγήκα ο πούτσος μου ήταν κόκκινος. Τη μάτωσα τη σούφρα της. Έγειρε στην αγκαλιά μου και με φιλούσε. Εκείνη την ώρα τη ρωτάω τι θα κάνει με την εγκυμοσύνη.

- Το θέλω, μου λέει και θα το ρισκάρω να το κρατήσω παρά την ηλικία μου.

Της είπα πως είμαι ερωτευμένος μαζί της και θέλω να την παντρευτώ. Με κοίταξε στα μάτια και δάκρυσε.

- Κι εγώ θέλω να σε παντρευτώ, να μένουμε μαζί και να με γαμάς κάθε μέρα.

Μου ρουφάει τον πούτσο και χύνω στο στόμα της. Τα καταπίνει και αναστενάζει. Κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Το επόμενο πρωί ξυπνάω και βλέπω τη Νίτσα να μου γλείφει το καυλί.

- Σε ξύπνησα μωράκι μου;

- Καύλα μου κάθε μέρα έτσι θέλω να με ξυπνάς.

Τη σηκώνω επάνω και αρχίζω τα της γλείφω τις βυζάρες της.

- Έτσι άντρα μου, πιες το γαλατάκι από τη Νίτσα σου. Γυρίζει και μου τουρλώνει τον κώλο. Έλα σκίσε μου τον πάτο!

Της το βάζω εύκολα καθώς είναι ανοιχτός ο πάτος της από το βράδυ. Παίζει το μουνί της και χύνει. Μετά από ένα εικοσάλεπτο σφυροκόπημα τη χύνω μέσα στον κώλο. Σηκώνεται, μου φιλάει και μου καθαρίζει τον πούτσο και πηγαίνει στο μπάνιο. Είναι η γυναίκα της ζωής μου η Νίτσα.

Στο επόμενο θα σας πω για το γάμο.

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Πάνος και Μαίρη:οι ερωτικές μας ιστορίες


 Γειά σας. Με λένε Πάνο. Γνωρίζοντας πως υπάρχει τρόπος για να μοιραστεί κάποιος τις εμπειρίες και τα ερωτικά μυστικά του, έψαξα λίγο και βρήκα αυτή την ιστοσελίδα, για να μοιραστώ και εγώ τις δικές μας με τη γυναίκα μου. Πριν ξεκινήσω να σας περιγράφω τις δικές μας ιστορίες, θα χρειαστεί να αναλυθώ(όσο συντομότερα μπορώ)στα περί του ποιόντος μας, έτσι ώστε να σας βάλω καλύτερα στο κλίμα.


 

Σε ότι αφορά εμένα, είμαι μάλλον κλασσικός 40άρης, όχι πολύ ψηλός, γυμνασμένος κατά το παρελθόν, αλλά πλέον με μικρή κοιλίτσα. Στο ντύσιμο, η προτίμησή μου δεν είναι ιδιαίτερη και απαιτητική. Απλό, καθημερινό, και ανάλογο της κάθε εποχής. Οι γονείς μου, συντηρητικοί στις προτιμήσεις τους. Μόνο στο σεξ υπήρξε μία διαφορά, όταν η μάνα μου”κεράτωσε”μία και μοναδική φορά τον πατέρα μου, ανοίγοντας τα πόδια της και απολαμβάνοντας το σπέρμα ενός πολύ παλιού οικογενειακού φίλου, ο οποίος τότε τη γούσταρε. Μία μέρα τους έκανα”τσακωτούς”τυχαία, ακούγοντας αναστεναγμούς και κοιτώντας από την κλειδαρότρυπα. Αλλά αυτό θα το διηγηθώ κάποια άλλη φορά.

 

Σε ότι αφορά τη γυναίκα μου τη Μαίρη, είναι μία επίσης 40άρα. Μαλλιά μακριά σχεδόν μέχρι την πλάτη, καστανά και βαμμένα με ξανθές ανταύγειες. Μέτριο ύψος, με κάποια περιττά κιλά που δεν της ασχημαίνουν το κορμί. Μεγάλα ωραία στήθια, συγκρατημένη κυτταρίτιδα, στρουμπουλούτσικα οπίσθια, με μία απίστευτα τρυφερή επιδερμίδα και χέρια που με ένα άγγιγμα και χάδι σε αναστατώνουν. Μία γυναίκα που τα κάνει όλα, για όσους γουστάρουν τρελά τις ιστορίες με”γεματούλες”. Οι γονείς της δεν έχουν καμία σχέση με τους δικούς μου. Πιο”ανοιχτά”μυαλά, άνθρωποι που έχουν ζήσει αρκετά εκτός σπιτιού, κυρίως λόγω επαγγέλματος του πεθερού μου(συνταξιούχος πια). Το εμφανέστατο χαρακτηριστικό τους, είναι η αθυροστομία. Φυσικά, μέσα σε λογικά πλαίσια, κατάλληλες συνθήκες και περιστάσεις. Στο σπίτι, μόνοι με τον έφηβο γιο μας(15 χρόνων), ή με συγγενείς, είναι να τους ακούει κάποιος και να βάζει και τα γέλια με τον τρόπο που τα λένε.

 

Πέρα από αυτά, η ίδια η πεθερά μου έμαθε στη Μαίρη από την εφηβεία της, να νιώθει όσο πιο άνετα μπορεί, όταν βρίσκεται στο σπίτι. Αυτό σημαίνει πως, η Μαίρη σχεδόν ποτέ της δεν φόρεσε εσώρουχα και δεν ντύθηκε”βαριά”ακόμη και τον Χειμώνα. Σε μεταξύ μας συζητήσεις με τα πεθερικά μου, η Μαίρη μου έχει αποκαλύψει αρκετά, αν όχι όλα, από τα όργια που έκανε ως φοιτήτρια. Ακόμη και όταν είμαστε στο σπίτι τους, αν κάποιος συγγενής(συνήθως θειάδες), ή κανένας”κολλητός”του πεθερού μου, που έχει τύχει να”σκάσει μύτη”, δεν την εμπόδισαν να ντυθεί πολύ προκλητικά. Όλοι τους έχουν συνηθίσει πια. Χωρίς να αναφέρω για την αδερφή της την Καίτη, μία πραγματική milfάρα, χρόνια χωρισμένη και επίσης με έναν γιό ηλικιακά κοντά με τον δικό μας, η οποία μένει στην ίδια πόλη και μόλις 10 λεπτά με αυτοκίνητο, από το σπίτι των πεθερικών μου. Και την οποία, φυσικά, έχω επίσης πηδήξει. Μόλις καταλάβατε πως με τα πεθερικά και την κουνιάδα μου δεν μένουμε κοντά. Εμείς και οι δικοί μου στην πρωτεύουσα, και εκείνοι λίγο πιο έξω.

 

Αν απορείτε πως ταίριαξαν οι δύο οικογένειες, θα σας απαντήσω πως οι δικοί μου χρειάζονταν μία τεράστια αλλαγή σε κάποιες”απαρχαιωμένες”(σχήμα λόγου)συνήθειές τους, απλά έπρεπε να βρεθεί μία αφορμή για  να το καταλάβουν.

 

Έτσι λοιπόν, στην ίδια πόλη, η κουνιάδα μου διατηρεί εδώ και χρόνια ένα μαγαζί. Για προφανείς λόγους, δεν θα αποκαλύψω τι προϊόντα εμπορεύεται και πουλάει. Πριν από λίγο καιρό, ένας νεαρός Ινδός, ο Αλί, περνούσε τακτικά από το στενό δρομάκι όπου βρίσκεται το μαγαζί της, καθαρίζοντας τις βιτρίνες όποιου του το ζητούσε. Ένα ωραίο παλληκάρι, τότε γύρω στα 25, πολλά χρόνια μόνος του στην Ελλάδα και ανύπαντρος. Για ένα χρονικό διάστημα, περνούσε τόσο τακτικά που γνωρίστηκε πια με την κουνιάδα μου. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που κάποια βράδια αφότου είχε κλείσει πλέον το μαγαζί και είχε σβήσει τα φώτα, του τηλεφωνούσε στο κινητό μόνο και μόνο για να πάει να την πηδήξει στα γρήγορα, πριν φύγει για το σπίτι. Όπως επίσης, μάθαινα από τη Μαίρη πως κάποιες φορές πήγαινε και η πεθερά μου για να την βοηθήσει στο κλείσιμο, και έβρισκε και εκείνη την ευκαιρία για ένα πισωκολλητό μαζί του. Ο Αλί λοιπόν, εδώ και χρόνια, όχι απλώς ευχαριστιέται μουνί και κώλο, αλλά χύνει και μέσα. Και όλα αυτά, εις γνώσιν και του πεθερού μου.

 

Κάπως έτσι, ξεκίνησε και η περίπτωση του Αλί με τη Μαίρη και εμένα. Ένα Σαββατοκύριακο του Καλοκαιριού βρεθήκαμε στο σπίτι, για διήμερο διάλειμμα από μία κουραστική εργασιακή εβδομάδα. Ο γιος μας προτίμησε να παραμείνει στην Αθήνα, και να μείνει με τον εδώ παππού και τη γιαγιά του. Με τη Μαίρη, φορτώσαμε 1-2 αλλαξιές ρούχα και μερικά απαραίτητα, και το ίδιο βράδυ(Παρασκευή), είμασταν εκεί. Φτάνοντας, εκτός από την Καίτη και τον Αλί, βρίσκουμε στο σπίτι και μία θεία των κοριτσιών, η οποία έμενε παραδίπλα. Καθισμένοι στην μπροστινή βεράντα με χαμηλό φωτισμό και τέντες κατεβασμένες, και τα λέγανε με τα πεθερικά μου όσο μας περίμεναν.

 

Ο ανιψιός μας είχε άδεια να πάει με τους φίλους του στη βραδινή προβολή μιας κινηματογραφικής κωμωδίας, και μετά θα γυρνούσε στο σπίτι. Η Καίτη φορούσε μόνο μία άσπρη δαντελένια κιλότα, και μία άσπρη κοντομάνικη πουκαμίσα με λυμένα τα κουμπιά, και τα πλούσια στήθια της να φαίνονται ξεκάθαρα από μέσα. Τα κατάξανθα μαλλιά της τα είχε μαζέψει κοτσίδα. Ο Αλί και ο πεθερός μου ήταν μόνο με ένα μποξεράκι, και η πεθερά μου με μία κοντή ανάλαφρη νυχτικιά.

 

Αφού καλησπερίσαμε, φιλήθηκα στο στόμα με την κουνιάδα και την πεθερά, αλλάξαμε και εμείς και καθίσαμε μαζί τους για να πούμε τα νέα μας αμφότεροι. Η Μαίρη φόρεσε μία παλιά πολύ φαρδιά κοντομάνικη μπλούζα, η οποία αποκαλύπτει αρκετά τα στήθια της, είτε μέσα από τα μανίκια, είτε μπροστά στο λαιμό. Από κάτω, απλά με την μαύρη, επίσης δαντελωτή κιλότα. Μόλις γνωριστήκαμε και με τον Αλί, η Μαίρη κάθισε δίπλα του και εγώ δίπλα στην Καίτη, την οποία άρχισα να χαϊδεύω ανάμεσα στα μπούτια. Η Μαίρη έχωσε το χέρι της μέσα από το μποξεράκι του Αλί και του έπαιζε απαλά το καβλί, όσο εκείνος της χούφτωνε τα στήθια.

 

Η θεία που καθόταν μαζί μας, κάποια στιγμή έκανε να σηκωθεί για να πάει για ύπνο. Την αποχαιρετήσαμε και συνεχίσαμε για λίγο ακόμα την κουβέντα μας. Με τον Αλί είχαμε ήδη καβλώσει αρκετά. Η πεθερά μου ρώτησε τη Μαίρη πως της φαινόταν το εργαλείο του Ινδού, και εκείνη της απάντησε πως φαινόταν υπέροχος. Έτσι, δεν κρατήθηκε για πολύ ακόμα, και τον πήρε στο δωμάτιό μας για πήδημα. Το παράθυρο του δωματίου”βλέπει”στη βεράντα, κι έτσι το πήδημα θα ήταν απολαυστικό για μένα να το βλέπω. Η Μαίρη ξάπλωσε ανάσκελα, σήκωσε λίγο τη λεκάνη της, και άνοιξε αρκετά τα μπούτια της για να μπει εύκολα μέσα της ο Αλί. Η Καίτη ήρθα και στάθηκε για λίγο δίπλα μου, μένοντας εντελώς γυμνή. Τα πεθερικά μου είχαν παραμείνει στο τραπέζι και μιλούσαν χαμηλόφωνα.

 

Μόλις ο Αλί μπήκε μέσα της, η Μαίρη ανατρίχιασε τόσο πολύ από το μέγεθος, που αναστέναξε βαθιά και παθιασμένα. Άρχισε να κουνιέται μέσα της αργά. Η Μαίρη έγειρε το κεφάλι της λίγο πίσω, έκλεισε τα μάτια και άφηνε απαλούς αναστεναγμούς ψιθυρίζοντάς του συνεχώς για το καβλί του που τρέλαινε τόσο γλυκά τον κόλπο της. Στηρίχτηκε στα χέρια του και της το έχωνε αργά και ηδονικά. Η Καίτη μου ψιθύρισε στο αυτί αν γούσταρα αυτό που έβλεπα, και μου έπαιζε απαλά το δικό μου. Μόλις κατάφερα να της γνέψω, με τράβηξε λίγο πίσω, ήρθε μπροστά μου και λίκνισε τον κώλο της για να ακουμπήσει το καβλί μου. Με παρότρυνε να γλιστρήσω μέσα της όσο έβλεπα τη Μαίρη να πηδιέται τόσο ηδονικά.

 

Ο Αλί κράτησε τον ίδιο ρυθμό για όσο πηδούσε τη Μαίρη, μέχρι που κάποια στιγμή φαίνεται πως συγχρονιστήκαμε και οι τέσσερίς μας τόσο τέλεια, ώστε να χύσουμε. Τη στιγμή που είδα τη Μαίρη να γέρνει εντελώς πίσω το κεφάλι της και να ρουφάει τον αέρα μέσα από τα δόντια της, κατάλαβα πως ο Αλί έχυνε μέσα της και έχυνε και εκείνη. Τότε ακριβώς ήρθε και η δική μας σειρά. Η Καίτη είχε τελειώσει μόλις λίγα δευτερόλεπτα πριν από εμένα, και το ένιωσα. Τερμάτισα το καβλί μου ως τη μήτρα της, την τράβηξα να κολλήσει πάνω μου, και τίναξα το σπέρμα μου μέσα της.

 

Μόλις καταφέραμε να βρούμε τις ανάσες μας, τραβήχτηκα και πήγα να καθίσω στο τραπέζι για να ανάψω τσιγάρο και να πιω την υπόλοιπη κόκα κόλα μου. Παραμείναμε καθισμένοι δίπλα-δίπλα με την Καίτη, περιμένοντας και τους άλλους. Λίγο αργότερα, η Καίτη θα έπρεπε να σουλουπωθεί και να ξεκινήσει για το σπίτι της, να περιμένει τον ανιψιό που σε λίγο θα γυρνούσε. Ο Αλί θα έμενε σε εμάς για το βράδυ, και θα έφευγε πάλι νωρίς το πρωί.

Πως ξεπαρθένιασα την Δ.


 Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι 100% αληθινή και συνέβη πριν δυόμισι περίπου χρόνια, τον Οκτώβρη του 2006. Εγώ ήμουν τότε είκοσι τεσσάρων χρονών, είμαι ψηλός, μελαχρινός, εμφανίσιμος με αρκετές ερωτικές εμπειρίες.

Εκείνο το διάστημα είχα βαρεθεί τα συνεχόμενα ξενύχτια, το καμάκι και τις επιπόλαιες σχέσεις και έψαχνα ένα καλό κοριτσάκι για να "αράξω" λίγο.

Ένας καλός μου φίλος ένα βράδυ του Οκτώβρη λοιπόν κανόνισε να βγούμε έξω, εγώ, αυτός, η κοπέλα του και η κολλητή της, την οποία και προόριζε για μένα. Στην αρχή δεν ήθελα να βγούμε έτσι γιατί το θεωρούσα προξενιό, τελικά όμως δέχτηκα. Το κοριτσάκι που μου "προξενέψανε" ήταν η Δ. φοιτήτρια από χωριό, είκοσι χρονών και πολύ σεμνή και συμμαζεμένη, αλλά αρκετά όμορφη και γλυκιά, γύρω στο 1.60-1.65 περίπου 60 κιλά, μελαχρινή με πολύ γλυκό προσωπάκι.

Με το που την είδα μου άρεσε και άρχισα να την φλερτάρω, με αποτέλεσμα το πρώτο βράδυ που βγήκαμε οι τέσσερις μας, να ρίξουμε κάτι παθιασμένα γλωσσόφιλα και να κανονίσουμε να βγούμε την επόμενη μέρα οι δυο μας. Τελικά για να μην τα πολυλογώ με από μια εβδομάδα που βγαίναμε και απλά ψιλο-χαμουρευόμασταν, καταλήξαμε ένα βράδυ μετά από έντονη νυχτερινή διασκέδαση στο σπίτι της για να το κάνουμε. Εμένα δεν μου περνούσε καθόλου από το μυαλό το ενδεχόμενο ότι η Δ. ήταν παρθένα, γιατί ήταν αρκετά όμορφη, είκοσι χρονών και επί δύο χρόνια ζούσε φοιτητική ζωή μακριά από το χωριουδάκι της.

Στο ζουμί τώρα: Με το που μπήκαμε στο σπίτι της, την ξάπλωσα στο κρεβάτι με τα ρούχα και άρχισα να την φιλάω και με αργές κινήσεις να την γδύνω. Αυτή η καθότανε σαν αγγούρι και με κοιτούσε με ένα ύφος άγνοιας. Εκεί κατάλαβα ότι το κοριτσάκι ήταν άβγαλτο αλλά που να καταλάβω ότι ήταν και παρθένα! Αφού της είχα βγάλει τις μπότες της, την φούστα και το μπλουζάκι της και είχε μείνει με το σουτιέν, το στρινγκ και το καλσόν της, που ήταν όλα σε σέξι μαύρο χρώμα και εγώ είχα μείνει με το εφαρμοστό μποξεράκι μου, την φιλούσα και της έγλυφα το λαιμό ενώ ταυτόχρονα όπως ξάπλωνα από πάνω της και αυτή ήταν με ανοιχτά τα πόδια, πίεζα τον απίστευτα καυλωμένο πούτσο μου, στο μουνάκι της, στη συνέχεια έγλυψα το μουνάκι της, που ήταν ξυρισμένο και τέλειο.

Με το που ακούμπησα τον πούτσο μου στο μουνάκι της και ήμουν έτοιμος να της το βάλω, με κοίταξε μέσα στα μάτια με ένα βλέμμα περιέργειας, ασχετοσύνης, αγωνίας, δεν ξέρω πως αλλιώς να το χαρακτηρίσω, αλλά δεν μου είπε ότι ήταν παρθένα. Καθώς με αργές κινήσεις μπρος-πίσω κατάφερα να το βάλω μέσα της το πολύ τρεις πόντους (από τους 18 συνολικά πόντους, που είναι ο πούτσος μου), συνειδητοποίησα το πόσο υπερβολικά στενό ήταν το μουνάκι της.

Είχα καυλώσει υπερβολικά, δεν άντεχα άλλο… μια βδομάδα βγαίναμε και χαμουρευόμασταν. Εκείνο το βράδυ επί αρκετή ώρα ασχολούμασταν με προκαταρτικά κτλ. το μουνάκι της ήταν σούπερ στενό και υγρό και της είχα βάλει μόνο το πουτσοκέφαλο μέσα! Δεν έμπαινε πιο μέσα! Ήθελα επειγόντως να της βάλω ολόκληρο μέσα της και να αρχίσω να την γαμάω όσο πιο δυνατά μπορούσα! Εκείνη τη στιγμή χωρίς να σκεφτώ τίποτα άλλο και εντελώς ξαφνικά, ενώ μέχρι εκείνη την ώρα προσπαθούσα με απαλές κινήσεις να μπω μέσα της, ξαφνικά με όσο δύναμη είχα της το κάρφωσα με μια απότομη κίνηση μέσα της!

Η Δ. λάλησε! Χοροπήδηξε από τον πόνο της! Τραβήχτηκε όσο πιο πίσω μπορούσε και με μορφασμό πόνου στο πρόσωπο της, μου είπε:

-    "Μωρό μου σε θέλω, αλλά πονάω υπερβολικά, δεν μπορώ να συνεχίσω"!

Εκεί κατάλαβα ότι ήταν παρθένα, ότι δηλαδή μόλις την είχα ξεπαρθενιάσει! Είχα τρελαθεί, γιατί ήμουν τέρμα καυλωμένος επί μια ώρα με την μικρή στο κρεβάτι και απλά της το έβαλα για ένα δευτερόλεπτο και το έβγαλα!!! Η Δ. αφού άλλαξε το σεντόνι που είχε λερωθεί λίγο από το αίμα που βγήκε από το μουνάκι της, ξάπλωσε δίπλα μου και μου είπε:

-    "Συγγνώμη που σε ξενέρωσα, αλλά ήταν τρομερός ο πόνος δεν μπορούσα".

Εγώ ήμουν ακόμα πιο πολύ καυλωμένος από πριν, ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να σκάσει και όπως ξάπλωνα γυμνός δίπλα της, της είπα:

-    "Γιατί δεν μου είπες ότι είσαι παρθένα; Η πρώτη φορά πονάει, είναι φυσιολογικό. Εφόσον θέλεις να κάνουμε έρωτα θα τον αντέξεις αυτόν τον πόνο που θα είναι μόνο στην αρχή, με το που ανοίξει το μουνάκι σου, μετά θα είναι όλα καλά!"

Η μικρή μετά από λίγο, όπως ήταν ξαπλωμένη άνοιξε τα πόδια της και μου είπε:

-    "Έλα"!

Πλέον χωρίς καθόλου προκαταρτικά και μαλακίες, της το έχωσα με δυο-τρεις απότομες κινήσεις ολόκληρο μέσα της και άρχισα να την γαμάω σαν να ήταν ξεσκισμένη και όχι παρθένα! Την γαμούσα με δύναμη και της έλεγα:

-    "Θα στο ξεσκίσω το μουνάκι σου! Θα στο ανοίξω για τα καλά!"

Και αυτή συνέχεια μου έλεγε:

-    "Πονάω! Σκίστο μου! Πονάω! Σκίστο μου!"

Η Δ. μέχρι πριν πέντε λεπτά ήταν παρθένα και δεν μπορούσα να της το βάλω και πλέον, έβαζα και έβγαζα ολόκληρο τον πούτσο μου με δύναμη μέσα της, πονούσε αλλά φώναζε:

-    "Σκίστο μου! Σκίστο μου!", μέχρι το πρωί!

Την έχυσα πέντε φορές εκείνη το βράδυ!
Μετά από εκείνο το βράδυ και για τρεις μήνες με την Δ. ήμασταν κανονικά ζευγάρι και γαμιόμασταν κάθε μέρα... μέχρι που την βαρέθηκα και την χώρισα!

Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ


 Αφού είχαν τελειώσει οι διακοπές του καλοκαιριού, κανονίσαμε ένα σαββ/κο εγώ, η αδερφή μου η Μαρία, η κολλητή της η Αναστασία και ο κολλητός μου ο Θανάσης να περάσουμε ένα τετραήμερο στο εξοχικό μας. Την κολλητή της αδερφής μου δεν τη γνωρίζαμε γιατί την είχε γνωρίσει στην επαρχία όπου και σπούδαζε, οπότε με το Θανάση μας είχε φάει η περιέργεια να δούμε περί τίνος πρόκειται. Το μόνο που ξέραμε ήταν ότι ήταν 26. Αφού φτάσαμε οι τρεις μας στο εξοχικό μεσημεράκι και τακτοποιηθήκαμε και περιμέναμε να έρθει το απόγευμα όπου και θα παραλαμβάναμε την Αναστασία από τα κτελ. Τελικά όταν άνοιξε η πόρτα κατέβηκε ένα ξανθό ξεκωλο, μέτριου αναστήματος, με μαλλί βαμμένο πλατινε, ενώ φορούσε ένα χαμηλοκαβαλο ξεβαμμένο τζιν που τόνιζε υπέροχα τον απίστευτο κώλο της. Η κορυφαία στιγμή βέβαια ήταν όταν έσκυψε να αφήσει τις βαλίτσες τις και φάνηκε από μέσα το λεοπαρδαλε στρινγκακι της. Γυρνάω στο Θανάση και του λέω «πισωκινητη η γκόμενα!» και έσκασε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Παρόλα όμως τα αρχικά αισιόδοξα μηνύματα που μας έδειξε με την εμφάνιση της και παρόλο που είχαμε μείνει να θαυμάζουμε την κωλαρα της στη θάλασσα, κατά τα άλλα δε φαινόταν να δείχνει κανένα ίχνος ενδιαφέροντος για μας. Κλεινόταν με τις ώρες στο δωμάτιο με την αδερφή μου και χαζογελούσαν χωρίς να μας δίνουν σημασία. Ακόμα και τις ώρες που ήμασταν όλοι μαζί η Αναστασία ήταν ήπιων τόνων και σε καμία περίπτωση η εμφάνιση της δεν κολλούσε με το χαρακτήρα της. Μου είχε κάνει εντύπωση ότι δε με κοιτούσε καν στα μάτια όταν μου μιλούσε!


Έτσι κύλησαν οι μέρες μέχρι το μοιραίο βράδυ. είχαμε βγει σε ένα κλαμπακι και τα είχαμε ψιλοπιει. εγώ και ο Θανάσης κολλάγαμε σε κάτι γκόμενες δίπλα μας και η κατάσταση προχωρούσε. Το μυαλό μου βέβαια ήταν πάντα στην Αναστασία, η οποία μου φάνηκε ότι έριχνε κλεφτές ματιές προς το μέρος μας. Σε κάποια φάση ήρθαν κάτι τύποι και πήγαν να πιάσουν κουβέντα στη Μαρία και την Αναστασία, οπότε αφού ζητήσαμε το λόγο και πήγε να γίνει παρεξήγηση, ήρθαν οι μπράβοι για να μη γίνει φασαρία και μας ζήτησαν να φύγουμε. Η Αναστασία είχε πιει λίγο παραπάνω και με κρατούσε από τη μέση για να βγει έξω, ενώ η αδερφή μου γκρίνιαζε μπροστά ότι τους κάναμε ρεζίλι κλπ κλπ. Φτάνοντας στο σπίτι κάτσαμε στον καναπέ στο σαλόνι. Η Αναστασία ήρθε και έκατσε ακριβώς δίπλα μου και διακριτικά είχα περάσει το χέρι μου και της χάιδευα τη μέση, ενώ αυτή μάλλον το ευχαριστιόταν. αφού ακούσαμε τη γκρίνια της αδερφής μου, είπε πως νυστάζει και την έκανε για ύπνο, οπότε μείναμε εγώ, ο Θανάσης και η Αναστασία, η οποία είχε ξαπλώσει στον καναπέ και ακουμπούσε το κεφάλι της τα πόδια μου.
Καθώς της χάιδευα τα μαλλιά, κατέβαζα το χέρι μου αργά προς το στήθος της και μέσα από το μπλουζάκι που φορούσε. Άρχισαν σιγά σιγά να διαγράφονται οι ρώγες τις αφού δε φορούσε σουτιέν, ενώ η συζήτηση μεταξύ μας συνεχιζόταν χωρίς να συμβαίνει τίποτα. Σε κάποια φάση την έκανε ο Θανάσης για τουαλέτα έχοντας ψυλλιαστεί ότι κάτι παίζεται. Μόλις έφυγε κατέβασα το χέρι μου στα βυζιά της και έβγαλε μια κραυγή όλο καβλα! Αρχίσαμε να φιλιόμαστε όλο πάθος, ενώ είχα περάσει το άλλο χέρι μου κάτω από τη φουστίτσα της και έχοντας παραμερiσει το στρινγκακι της έβαλα δυο δάχτυλα μέσα στο καλοξυρισμένο μουνάκι της. Τότε ήταν που ακούσαμε την πόρτα της τουαλέτας. ήταν ο Θανάσης, οπότε σταματήσαμε απότομα και σηκώθηκε η Αναστασία να πάει και αυτή τουαλέτα. Είπα λοιπόν του Θανάση τι έγινε και του ζήτησα μόλις γυρίσει η Αναστασία να την κάνει και αυτός για ύπνο για να αφήσει το πεδίο ελεύθερο. Έτσι και έγινε. Η αδερφή μου κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο με την Αναστασία, ο Θανάσης στο σαλόνι και εγώ στο διπλό κρεβάτι στο άλλο υπνοδωμάτιο.

Αφού μας καληνύχτισε ο Θανάσης, η Αναστασία πήγε να φύγει και αυτή για ύπνο άλλα την τράβηξα στο δωμάτιο μου και έκλεισα την πόρτα. Ξεκούμπωσα το παντελόνι μου που τόση ώρα με έσφιγγε απίστευτα και αμέσως μου το τράβηξε μαζί με το μποξερακι μου και άρχισε να γλύφει τον πούτσο μου που ήταν έτοιμος να εκραγεί! Της φώναξα ότι έχυνα άλλα αυτή συνέχισε πιο μανιασμένα να μου κάνει ένα καταπληκτικό τσιμπούκι. αφού τελείωσα στο στόμα της και τα κατάπιε όλα ήρθε η σειρά μου να τη γδύσω. Της έβγαλα το μπλουζάκι και πετάχτηκαν έξω τα βυζάκια της που ήταν κανονικά σε μέγεθος άλλα οι ρώγες της ήταν απίστευτα πεταχτές. Άρχισα να τις γλείφω και να τις δαγκώνω και αυτή μουρμούριζε ότι δεν άντεχε άλλο. αφού την απάλλαξα και από τη φουστιτσα της, έμεινε με το στρινγκακι και επιτέλους μπορούσα να ξεσκίσω αυτή την υπέροχη κωλαρα που τόσες μέρες είχα βάλει στο μάτι. αφού παραμέρισα το στρινγκακι της, έπαιξα με τον πούτσο μου στα πρησμένα μουνοχειλα της που είχαν πλημμυρίσει από υγρά. Τελικά δεν άντεξε άλλο, μου έπιασε τον πούτσο και αφού έβγαλε μια κραυγή ανακούφισης και καύλας τον βύθισε στο μουνάκι της που ήταν όσο πρέπει στενό και πολύ υγρό. άρχισε να με καβαλάει σα σκύλα με το ένα χέρι της να τρίβει το μουνάκι της και το άλλο να τσιμπάει τις ρώγες της. Ένιωθα απίστευτη καβλα και από λεπτό σε λεπτό θα έχυνα πάλι. Πήγα να τραβηχτώ άλλα δε με άφησε και μόλις της είπα ότι έχυνα ένιωσα το μουνί της να συσπάται και να στραγγίζει τον πούτσο μου που έχυσε βαθιά μέσα της. ήταν απίστευτο συναίσθημα. αφού κάναμε από ένα τσιγάρο αμίλητοι γύρισε και μου έδωσε ένα ηδονικοτατο γλωσσοφιλο που ξαναξυπνησε τον πούτσο μου και αυτή το κατάλαβε, αφού έσκασε ένα πονηρό χαμόγελο. Τότε την γύρισα στα τέσσερα και έμπηξα τον πούτσο μου για άλλη μια φορά βαθιά μέσα της, στην αρχή τη γαμούσα με αργό ρυθμό που ολοένα και τον αύξανα, ενώ αυτή άρχισε να βογκάει όλο και πιο έντονα. Ένιωθα τα αρχίδια μου να ακουμπάνε το καλοξυρισμένο μουνάκι της και αυτό με καύλωνε απίστευτα. Ταυτόχρονα είχα βυθίσει και ένα δάχτυλο στο κωλαρακι της και της άρεσε πολύ μιας και άρχισε να μου μιλάει πρόστυχα ότι ήθελε να την ξεσκίσω από όλες τις τρυπούλες της και άλλα τέτοια..... Δεν άντεξα άλλο και πάνω που ήμουν έτοιμος να χύσω τη γύρισα ανάσκελα και τελείωσα πάνω στα βυζιά της. ήταν τόσο καυλωμένη που έπιανε τα χυσια μου και χάιδευε το μουνάκι της.....μετά από κανα μισάωρο έφυγε και πήγε να κοιμηθεί στης αδερφής μου για να μην καταλάβει κανείς τίποτα. μετά από 2 μέρες φύγαμε άλλα ήρθε πάλι να με δει στην Αθήνα και τότε έγιναν όργια...

Η ΠΙΟ ΚΑΥΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ


 Το σχέδιο ήταν απλό: φαγητό σε κάποιο εστιατόριο και μετά ποτό με φίλους. Τον πρώτο χρόνο της σχέσης μας αυτός ήταν άλλωστε και ο τρόπος με τον οποίο διασκεδάζαμε με τον Πάρη. Τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από χαλαρά. Χωρίς να έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου για την εξέλιξη της βραδιάς, σκεφτόμουν αν θα ήταν καλύτερο να βάλω παντελόνι ή φούστα, κάτω φυσικά από την οποία όταν βγαίνω μαζί του δεν φοράω ποτέ εσώρουχο. Πέρασα το κλασικό εικοσάλεπτο μέσα στο ροζ δωμάτιό μου κοιτάζοντάς με στον ολόσωμο καθρέφτη της ντουλάπας και τελικά το αποφάσισα: έβαλα φούστα, φρέσκαρα το juicy lip gloss μου, μερικές σταγόνες Sicily κι έξω από την πόρτα. Εκείνος ήταν ήδη εκεί παίζοντας με την κόρνα. Μόλις με είδε γυάλισε το μάτι του. Το είδα. Ενα «γεια» ήταν μόνο η αφορμή για να ξαναβάλει μπροστά το αυτοκίνητο μετά από είκοσι λεπτά. Το κάναμε. Κάθισμα οδηγού ελαφρώς πεσμένο πίσω κι εγώ πάνω του. Η ιδέα και μόνο ότι ήμασταν κάτω από το σπίτι μου και ανά πάσα στιγμή θα μας έβλεπε κάποιος, με ερέθιζε ακόμα πιο πολύ. Παύση.

 
Επόμενη στάση: εστιατόριο. Ηταν κύριος. Ακολούθησε κατά γράμμα όλο το savoir vivre, που λέει ότι το φαγητό πρέπει να έχει αρχή-μέση-τέλος. Και το τέλος, στην προκειμένη περίπτωση, θα ήταν πιο γλυκό και από το σουφλέ σοκολάτας με παγωτό βανίλια που του αρέσει να τρώει. Δεν σταμάτησα στιγμή να παίζω μαζί του. Κάτω από το τραπέζι τον πείραζα με το πόδι μου. Επινα τη μαργαρίτα μου γλείφοντας προκλητικά το αλάτι κι έβαζα παγάκια στο στόμα μου δείχνοντάς του ξεκάθαρα τι θα ακολουθούσε αργότερα. Και το αργότερα ήρθε. Στις κοινές τουαλέτες του εστιατορίου. Για ακόμα μία φορά κάναμε σεξ. Ηταν γρήγορο και παθιασμένο. Για μια στιγμή ένιωσα ότι γύριζα την Απιστη, μονάχα που εγώ ήμουν πιστή σε αυτόν. Τυφλά. Στο δρόμο για το αυτοκίνητο, μου έπιασε το χέρι. Του το ανέβασα για να μου πιάσει το στήθος. «Τι κάνεις;» μου είπε γελώντας πονηρά. Του έδειξα τον απέναντι τοίχο. Του περάσαμε ένα χέρι σοβάτισμα. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο. Κατεύθυνσή μας, το κλαμπ. Δεν μπορώ να πω, ήταν φρόνιμος... μέχρι το πάρκινγκ. Του έβαλα το κεφάλι ανάμεσα στα πόδια μου. Κάτι μουρμούρισε. Δεν τον άκουσα. Οι φίλοι μας περίμεναν, αλλά όσο και αν ήθελαν να μας δουν, ο Πάρης κι εγώ είχαμε άλλα σχέδια. Είναι πολύ kinky να κάνεις σεξ και να ακούς το μπάσο των ντεσιμπέλ να βαράει την πόρτα.

Το φινάλε δόθηκε στο γνωστό μας «στέκι», σε ένα βουνό με ωραία θέα. Και ο καλύτερος τρόπος για να την απολαύσεις είναι πάνω στο παρμπρίζ. Καλοκαιράκι ήταν, ιδρώναμε, μας άκουσε όλη η περιοχή, ωραία ήταν. Αναμενόμενο φυσικά να μην μπορεί να οδηγήσει. Το διασκέδαζα απίστευτα να τον βλέπω εξουθενωμένο. Με άφησε σπίτι μου, αφού εκείνος δεν άντεχε να με ακολουθήσει στο σπίτι, κι εγώ -ως καλό κορίτσι- τον αποχαιρέτησα με ένα good morning φιλί.

ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΣΤΟ ΓΚΟΜΕΝΟ ΜΟΥ


 Αυτές τις μέρες όμως είχαμε κάπως εύκολο πρόγραμμα κι έτσι κανονίσαμε να κοιμηθούμε μαζί χθες το βράδυ. Είχαμε καιρό να το κάνουμε και οι δυο μας περιμέναμε πώς και πώς το βράδυ. Όλη την ημέρα ανταλλάσσαμε πρόστυχα μηνύματα, και δεν ξέρω για εκείνον, αλλά εμένα με ερέθισαν πολύ.

 
Το απόγευμα έκανα ένα μπάνιο και ξύρισα το μουνάκι μου για να τον ευχαριστήσω περισσότερο. Σκέφτηκα ότι ύστερα από τόσο καιρό θα έπρεπε να του κάνω και μια μικρή έκπληξη.Έτσι, πήγα και ψώνισα ζαρτιέρες κι ένα καινούριο σετ μαύρα εσώρουχα και δικτυωτές κάλτσες. Φόρεσα μια μαύρη φούστα μέχρι το γόνατο, μαύρο μπλουζάκι, και τα καινούρια μου εσώρουχα. Ήταν η πρώτη φορά που φορούσα ζαρτιέρες, όμως αισθανόμουν πολύ όμορφα, σκεπτόμενη το ότι θα του άρεσε πολύ. Ήρθε ακριβώς στην ώρα του κι ήταν ασυγκράτητος, αφού πριν ακόμα κλείσω την πόρτα με είχε αγκαλιάσει και με φιλούσε. Πέρασε τα χέρια του γύρω απ’ τη μέση μου και με έσφιξε πάνω του, ψιθυρίζοντας στο αυτάκι μου ότι του είχα λείψει πολύ. Αυτό ήταν ολοφάνερο, αφού ο πούτσος του είχε κιόλας σκληρύνει κάτω απ’ το παντελόνι του και πιεζόταν πάνω στο στομάχι μου. Όταν έβαλε το χέρι του κάτω απ’ τη φούστα μου και κατάλαβε ότι φορούσα ζαρτιέρες, με κοίταξε και μου χαμογέλασε πονηρά. Χούφτωνε τα κωλομέρια μου πάνω απ’ το στρινγκ μου και δε χόρταινε να νιώθει με τα δάχτυλά του τις δικτυωτές μου κάλτσες και τις ζαρτιέρες μου.

Μου έβγαλε τη φούστα και το μπλουζάκι και δε χόρταινε να με κοιτάει με τα καινούρια μου μαύρα εσώρουχα. Πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα και ξαπλώσαμε. Του έβγαλα την μπλούζα και τον φιλούσα στο λαιμό και το στήθος, κατεβαίνοντας με αργές κινήσεις προς τα κάτω. Όταν του έβγαλα το παντελόνι και του έπιασα τον πούτσο, νομίζω πως ήταν σκληρότερος από κάθε άλλη φορά. Τον πήρα στο στόμα μου και τον ρουφούσα σα λυσσασμένη. Μου είχε λείψει πολύ κι ήμουν χαρούμενη που οι αγορές μου είχαν πιάσει τόπο. Ο Μάκης μου έβγαλε το σουτιέν και μου έγλειφε τις ρώγες, τρίβοντας το μουνάκι μου πάνω απ’ το κιλοτάκι μου.

Έλυσε τις ζαρτιέρες μου, μου το έβγαλε κι ύστερα τις έδεσε ξανά. Κατάλαβα ότι τον είχαν τρελάνει κι ήθελε να τις φοράω όταν θα το κάναμε. Φίλησε το ξυρισμένο μουνάκι μου κι άρχισε να το γλείφει. Είχα πολύ καιρό να πάω μαζί του κι έτσι δεν άργησα να γίνω μούσκεμα, καθώς η γλώσσα του έπαιζε ανάμεσα στα πόδια μου. Πλησίασε στο πρόσωπό μου κι άρχισε να τρίβει τον πούτσο του στα μάγουλα και το στόμα μου, αφήνοντάς με να τον γλείψω. Σε πολύ λίγο κατέβηκε προς τα κάτω και τον έτριβε πάνω στις ζαρτιέρες και τις κάλτσες μου.

Τον έχωσε στο μουσκεμένο μουνάκι μου κι άρχισε να με γαμάει. Δεν ξέρω αν ήταν επειδή είχαμε καιρό να το κάνουμε, πάντως ήταν καλύτερο από κάθε άλλη φορά. Κι όταν ξάπλωσε ανάσκελα και μου ζήτησε να τον καβαλήσω, το έκανα με τέτοια μανία που δεν μπορούσε ούτε κι εκείνος να πιστέψει. Κουνούσα τη λεκάνη μου πάνω – κάτω όσο πιο γρήγορα μπορούσα, αφήνοντας τον πούτσο του να μπαινοβγαίνει μέσα μου με δύναμη.

Εκείνος χούφτωνε τα βυζιά μου και με έβριζε, ξέροντας ότι αυτό με φτιάχνει περισσότερο. Κι όταν του γύρισα την πλάτη με έπιασε απ’ τη μέση και με έσπρωχνε πάνω του, μην μπορώντας να σταματήσει να πιάνει τα μπούτια μου και να νιώθει τις ζαρτιέρες μου. Με έβαλε να ξαπλώσω ανάσκελα κι έγλειφε πάλι το μουνάκι μου για ώρα. Είχε περάσει τις παλάμες του κάτω απ’ τα κωλομέρια μου και τα πίεζε με δύναμη, καθώς η γλώσσα του μπαινόβγαινε στη μουσκεμένη τρυπούλα μου. Μου ζήτησε να στηθώ στα τέσσερα και το έκανα πρόθυμα.

Μου άνοιξε τα πόδια και συνέχισε να μου γλείφει το μουνάκι. Όταν ανέβηκε λίγο προς τα πάνω κι έφτασε στο κωλαράκι μου, πήγα να τρελαθώ. Χρησιμοποιούσε τη γλώσσα και τα δάχτυλά του με τέτοιο τρόπο που κόντεψα να χύσω επιτόπου. Μπήκε μέσα μου κι άρχισε να με γαμάει πισωκολλητά, χωρίς να σταματήσει ούτε λεπτό να παίζει και με τον κώλο μου.

Πότε έτριβε το μουνάκι μου και πότε μου έβαζε κωλοδάχτυλο, ενώ εγώ έπιανα τα τριχωτά του αρχίδια και τα πίεζα μέσα στην παλάμη μου καθώς με γαμούσε. Χύσαμε σχεδόν ταυτόχρονα κι εκείνος τίναξε το καυτό του σπέρμα πάνω στα κωλομέρια, τα μπούτια μου και τις ζαρτιέρες που τόσο πολύ του είχαν αρέσει.

Καθάρισα την ψωλή του από κάθε ίχνος σπέρματος με τη γλώσσα μου κι ύστερα ξαπλώσαμε.

ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ COURIER


 Πριν περίπου ένα μήνα, εν μέσω εξεταστικής περιόδου, είχε τόσο διάβασμα που τηλεφώνησε στη μάνα της και της είπε να της στείλει φαγητά με κάποιο κουριερ γιατί δεν είχε χρόνο να μαγειρεύει και δεν πολυγουσταρε να τρώει και από έξω. έτσι η μανά της, της είπε ότι σε τρεις-τέσσερις μέρες θα στείλει κάποια φαγητά με κουριερ ώστε να τη διευκολύνει.


Οι μέρες πέρασαν και έτσι και πράγματι μετά από τρία πρωινά, γύρω στις 11 χτύπησε το κουδούνι της δέσποινας. η φίλη μου εξαντλημένη από το πολύ διάβασμα και έχοντας τα καλοριφέρ και τη θερμάστρα στο φουλ (τότε με τα κρύα ήταν) ταράχτηκε από τον γλυκό ύπνο της. νιώθοντας όμως την ανάγκη να προλάβει το κουδούνι και μη σκεφτόμενη τι φορούσε(!) έτρεξε να ανοίξει την πόρτα...

Το παλικάρι που στεκόταν στην πόρτα από την εταιρεία κουριερ τα έχασε μόλις την είδε. το άσπρο τιραντε φανελάκι της και το γαλάζιο στρινγκ που φορούσε η δέσποινα άφηναν ελάχιστα στη φαντασία...
μόλις το συνειδητοποίησε...κόμπλαρε " καλημέρα...συγνώμη για την εμφάνιση αλλά κοιμόμουν" δικαιολογήθηκε
" δεν πειράζει..." απάντησε ο τύπος...άλλο που δεν ήθελε.

Η δέσποινα άρχισε να απολαμβάνει αυτό το σόου που έδινε στον νεαρό. πήρε το πακέτο και το πήγε στην κουζίνα φροντίζοντας να κουνήσει τον κώλο της καθώς περπατούσε λίγο παραπάνω από το κανονικό. δεν τον έβλεπε αλλά ένιωθε τα μάτια του καρφωμένα πάνω της και αυτό της πρόσφερε απίστευτη ηδονή.

" Πρέπει να υπογράψετε σε αυτό το χαρτί" της είπε καθώς εκείνη ερχόταν.
πήρε το στυλό, ακούμπησε το χαρτί πάνω σε ένα τραπεζάκι στο χωλ και έσκυψε για να το υπογράψει. καθώς έσκυβε όμως το τιραντε μπλουζάκι της χαλάρωσε και έτσι τα βυζάκια της ξεπρόβαλλαν προς τέρψη του νεαρού ο οποίος προφανώς τα είχε "παίξει'.
παίζοντας την ανήξερη η δέσποινα συνέχισε να κοιτάει το χαρτί δίνοντας χρόνο στο παιδί να πάρει τη "δόση" του ενώ ήδη τα πρώτα υγρά άρχισαν να τρέχουν από το μουνάκι της...

Ηθελε να τον πηδήξει τρελά...να κάτσει πάνω στην ψωλή του και ναχοροπηδηξει...έσταζε καύλα...τον βασάνιζε όμως και αυτό την καύλωνε ακόμα πιο πολύ το παλικάρι θέλοντας να κερδίσει χρόνο της ζήτησε ένα ποτήρι νερό. αυτή τον προσκάλεσε μέσα και πήγε να του το φέρει. βρήκε πάλι την ευκαιρία και του χαρίσει την υπέροχη θέα του καλλίγραμμου και πεταχτού κώλου της...

Κωλαρακι από τα λίγα όμως...ακόμα και εγώ που είμαι φίλος δηλαδή...ονειρεύομαι να το ξεσκίσω...
την ώρα που του φερε το νερό, χτύπησε και το τηλέφωνο.
με μια κίνηση η δέσποινα σήκωσε το ακουστικό από το χαμηλό τραπεζάκι όπου είχε τη συσκευή...

Η κίνηση αυτή όμως ήταν ότι πρέπει για να τουρλώσει μπροστά στον ξένο τον κώλο της.
αυτός έχοντας καταγκαυλωσει και έχοντας φτάσει στο αμήν δεν άντεξε.
σκύβει στα γόνατα και αρχίζει να γλύφει τον κώλο της φίλης μου και το μουνάκι της πάνω από το στρινγκ...αυτή το απολάμβανε και δεν τον εμπόδισε ενώ δεν σταμάτησε στιγμή να μιλάει με τη μανά της στην άλλη γραμμή!

Μάλιστα κουνούσε κυκλικά τον κώλο της για να νιώσει καλύτεραa την γλώσσα του καυλωμένου νεαρού. αυτός λυσσασμένος από την καύλα την έγλειφε μανιασμένα ενώ παράλληλα ρουφούσε το μεθυστικό άρωμα γυναίκας που εξέπεμπε το καλοξυρισμένο όπως διέκρινε μουνάκι της.

Με το που έκλεισε το τηλ αποφάσισε ότι είχε παρατραβήξει το πράγμα και ζήτησε από το νεαρό να φύγει αλλιώς θα φωνάξει την αστυνομία...
αυτός σαστισμένος για αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια...ψελλίζοντας κάτι μισολογα άνοιξε την πόρτα και έφυγε...

Νιώθοντας πιο ισχυρή και ικανοποιημένη από τον εγωισμό της η δέσποινα άναψε ένα τσιγάρο με το χαμόγελο της αλαζονικής επιτυχίας ζωγραφισμένο στο πρόσωπο

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...