ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Η ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ ΜΕ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕ


 Παντα ειχα λοιπον την καψα να γαμησω γυναικα η οποια θα ηταν χοντρη. Μην με ρωτησετε γιατι διοτι δεν ξερω να απαντησω. Ειναι το βιτσιο μου τελικα. Αλλοι γουσταρουν τις αδυνατες,αλλοι γουσταρουν τις μαυρες,αλλοι θελουν μεγαλα βυζια κ.λ.π.Εγω πλεον γουσταρω τις παχιες. Ενα Σαββατο μεσημερακι καθομουνα στο μαγαζι μου (πουλαω γυναικεια εσωρουχα)και τακτοποιουσα κατι λογαριασμους. Ξαφνικα μπαινει μεσα μια κοπελα γυρω στα 30 (στην ηλικια μου) η οποια ηταν πολυ χοντρη στο σωμα αλλα πολυ γλυκια στο προσωπο.Παντα ευγενικος με τους πελατες μου την ρωταω με τι τροπο θα μπορουσα να την βοηθησω και μου απαντησε πως εψαχνε για νυχτκο.Της δειχνω το ραφι με αυτο που την ενδιεφερε και αρχισε να κοιταει.

 
Να μη τα πολυλογω βρηκε κατι ζητησε να το δοκιμασει της εδειξα που να παει και μου περναει απο το μυαλο σαν αστραπη να παω να την παρω ματι. Με τα πολλα πηγαινω διπλα στο δοκιμαστηριο δηθεν οτι κανω δουλεια και επειδη η πορτα εχει κενο εβλεπα ανετα τι γινοτανε μεσα. Αντικρισα λοιπον, αφου ειχε μεινει με τα εσωρουχα κατι πελωριες βυζαρες,μια κοιλια που διπλωνε απο το παχος,και μια απιστευτα μεγαλη κωλαρα που χαιροσουν να την χαιδευεις.Ειχα θολωσει αλλα παραλληλα ειχα κατακαυλωσει κιολας και χωρις δευτερη κουβεντα βγαζω τον πουτσο μου εξω απο το τζιν και αρχιζω να τον παιζω.

Εκεινη με ειδε και ανοιγει την πορτα και μου λεει,δεν ερχεσαι καλυτερα μεσα να σου τον παιξω εγω γιατι λογω του παχους μου δεν με γαμαει κανεις και εχω να δω ψωλη πολυ καιρο.... Δεν εχασα βεβαια ευκαιρια και μπαινω μεσα και εκεινη σκυβει και μου παιρνει το καυλι μου μεσα στο στομα της.Μου τον ρουφαγε με τοση καυλα και με τοση ευχαριστηση ενω παραλληλα ετριβε το μουνακι της και λογω του οτι ειχε καιρο να πηδηχτει εχυσε με το καυλι μου μεσα στο στομα της.Εγω ειχα γινει τουρκος και της ζητησα να ανοιξει τα ποδια της για να γλειψω την υγρη μουναρα της που με το ζορι την διεκρινα λογω παχους.

Δεν με εμποδισε ομως αυτο και της ανοιγω τα ποδια και ξεκιναω ενα τρελο παιχνιδι με την γλωσσα μου....Πιπιλαω την κλειτοριδα της και γαμαω την μουναρα της με την γλωσσα μου και εναλλαξ,αυτη βογκουσε απο καυλα και μου πιεζε το κεφαλι μεσα στα σκελια της φωναζοντας μου ποσο καιρο ειχε να νιωσει γλωσσα πανω στο μουνι της και οτι ηθελα να ξαναχυσει.......Της λεω οχι δεν θα χυσεις ακομα και τη σηκωνω ετσι ωστε να μου στησει την πελωρια κωλαρα της...Δεν αργησε βεβαια να το κανει και οπως ηταν στημενη ανοιγω με τα χερια μου τα κωλομαγουλα της και αρχισα να ρουφαω με μανια την κωλοτρυπιδα της...Το καυλι μου ειχε κοκκινισει και κοντευε να σπασει ενω εκεινη με παρακαλουσε να την γαμησω για να με χυσει... Δεν αντεξα βεβαια αλλο και οπως ηταν στημενη στα 4 της καρφωνω την ψωλη μου και αρχιζω να την γαμαω δυνατα και συνεχεια...Ουρλιαξε απο καυλα με το γαμησι που της εκανα και την τρυπα της την ενιωθα καυτη.......

Δεν αντεξα βεβαια αλλο και βγαζω εξω απο την τρυπα της το καυλι μου της το ακουμπαω πανω στα κωλομερια και αρχιζω να την χυνω στην πλατη μετα μανιας..... Τα χυσια μου απλωθηκανε σε ολη της την πλατη και οι σφυγμοι μου δεν ξερω και εγω ποσοι ειχαν παει....... Κατακοκκινη και αυτη μου ειπε πως ειχε να νιωσει τετοια καυλα περιπου δυο χρονια.... Βεβαια σε καμια περιπτωση δεν της εφτασε μονο αυτο και αρχισε παλι να μου χαιδευει τον πουτσο μου τριβωντας παραλληλα τις ρωγες τις που μου τις εδωσε στο στομα και τις ενιωσα πετρινες απο την καυλα...Ημουν ετοιμος να της ζητησω κωλο οταν ακουσα καποιον να μπαινει στο μαγαζι και ανεβηκα επανω......... Υπαρχει ομως και συνεχεια

Όταν λείπει το αφεντικό


 Είμαι η Πένυ, 29 ετών, εμφανίσιμη, κόκκινα μαλλιά βαμμένα και μέχρι την πλάτη. Εργάζομαι σε μια εταιρεία, το αφεντικό μου έχει έναν γιο τον Νίκο, 26 ετών, κούκλος, ανεπτυγμένος, γενικά είναι άντρακλας, καστανά μαλλιά κοντά, ατημέλητο καρφάκι, και αρκετά ώριμος για την ηλικία του. Από την πρώτη στιγμή που τον είδα μου άρεσε και σε εκείνον άρεσα γιατί άρχισε να με φλερτάρει, αλλά πάνω από όλα είμαι ευπρεπής και δεν θα έκανα τίποτα με τον γιο του αφεντικού μου. Ο Νίκος όμως δεν έπαιρνε όχι για απάντηση.


Ο πατέρας του έπρεπε να ταξιδέψει και τον άφησε στην θέση του, εκει έγινε ότι έγινε, συνήθως τον έβλεπα με σπορ ρούχα έτσι όταν ήρθε το πρωι με γκρι παντελόνι, και πουκάμισο μαύρο με γραβάτα, ερεθίστηκα πραγματικά, ήταν σεξυ, με κάλεσε στο γραφείο του, και άρχισε να με φλερτάρει πάλι, εγώ ελαφρώς υποχωρημένη, παραδόθηκα, όλα πάνω του με τραβούσαν, το άρωμα του, ο ιδρώτας του.



Γονάτισα παραδομένη στην ηδονή, εκείνος στηρίχτηκε στο γραφείο, και έβγαλε τον πούτσο του από την τρύπα του φερμουάρ,ήταν τόσο ωραίος, πρησμένος, χοντροκομμένος τον έγλυψα κοιτώντας τον Ηρακλή στα μάτια, ο οποίος είχε το βλέμμα του θριαμβευτή, χαλάρωσε την γραβάτα του καθώς εγώ του έπαιρνα πίπα, σαν μικρή πόρνη γραμματέας ήταν καυλωτικό σαν σκέψη.

Tο χέρι του έπιασε τα μαλλιά μου και βίαια άρχισε να μου καρφώνει το στόμα, ο ουρανίσκος μου υιοθέτησε γρήγορα την γεύση του πουτσοκεφαλού του, με σήκωσε και εγώ κατέβασα την φούστα μου ενω μου ζήτησε επίσης να βγάλω τα στήθη μου έξω απο το πουκάμισο.

Προσπαθούσαμε να γδυθούμε όσο το δυνατόν λιγότερο για λόγους ασφαλείας, έτσι εγώ με κατεβασμένα φούστα και τα βυζιά μου έξω ετοιμάστηκα για πούτσο.
“Προφυλακτικό έχεις;” ρώτησα, εκείνος είπε “Δεν θα χρειαστεί” και έβαλε τα δαχτυλά του στον κώλο μου, απίστευτη αίσθηση, το μουνάκι μου υγράνθηκε απότα δαχτυλά του στον κώλο μου, και χωρίς προειδοποίηση με κάρφωσε, στηριγμένη στο γραφείο, πονέσε πολυ, δεν είχα ξαναδώσει κώλο ποτέ.

Τα χέρια του πασπάτευαν τα βυζιά μου με δύναμη ενω με έσκιζε απο πίσω και εγω ήθελα να φωνάξω αλλα κρατιόμουν. Κάποια στιγμή δυνάμωσε τον γαμήσι…δεν αντεξα…”Αχ σταμάτα” είπα έτοιμη να κλάψω…εκείνος δεν σταμάτησε, αντίθετα γέλασε και δυνάμωσε το γαμήσι του…”Θα πάρεις αύξηση” είπε καθώς τελείωνε μέσα μου…όλη μέρα δεν μπορούσα να καθίσω σε καρέκλα αλλα δεν μετάνιωσα….

Η Στέλλα η στενή


 Λοιπόν η Στέλλα ήταν τότε πριν 2 χρόνια 19 συνομήλικη δλδ! 1. 70 49 κιλά αδύνατη πολύ. σχεδόν ανύπαρκτο στήθος . . . με τεράστια ρώγα όμως! ! πρόκες κανονικές. . Ξανθιά με πολύ πολύ όμορφα μάτια & αυτή! τέλεια μακριά πόδια & γυμνασμένη κοιλιά . . με μικρό κωλαράκι . . αν & γαμηθήκαμε πολλές φορές τότε θα διαλέξω μια φορά στο σπίτι της . . οι γονείς έλειπαν & εμείς βρήκαμε ευκαιρία να μείνουμε μαζί. . απ την αρχή κατάλαβα πως με περίμενε έτοιμη γιατί όταν μου άνοιξε είχε βγει από το μπάνιο & δεν φορούσε εσώρουχο κάτω από την διαφανή σχεδόν άσπρη φόρμα & το άσπρο μπλουζάκι της έδειχνε τις ρώγες της καθαρά . .


Παίζαμε πολύ ώρα στον καναπέ . . ανέβαινε επάνω μου & χούφτωνε τον πούτσο μου . . αργότερα δεν άντεξα να το καθυστερούμε πολύ ώρα αφού & καλά δεν θέλαμε να καταλήξουμε στο κρεβάτι τόσο νωρίς μα δεν γινόταν . . την πήρα την πήγα στο κρεβάτι των δικών της. έβγαλα την φόρμα της & είδα το μουνάκι της να λάμπει . . έσπρωξε το κεφάλι μου προς τα κει & με έκλεισε σφιχτά στα μπούτια της . . μου άρεσε να μου δίνει ρυθμό & να μου λέει που ήθελε. . την έγλυφα γρήγορα τώρα & έσπρωχνα μέσα της την γλώσσα μου & έλιωνε. . κατέβαζε τα υγρά της & μου έλεγε να την γευτώ . . . . Εν τω μεταξύ είχα γδυθεί & το καυλί μου ήταν όρθιο & έτοιμο να την ξεσκίσει μα ήθελα να παίξει μαζί του πρώτα όπως της άρεσε. . γι αυτό με μια κίνηση ανέβηκα εγώ πάνω της & γύρισα σε 69με τράβηξε λίγο πίσω για να βολέψει τον πούτσο μου ακριβώς κάθετα πάνω από το στόμα της & τότε μπουκωμένη με μουγκρητά σχεδόν μου έλεγε να ξεκινήσω να της γαμάω το στόμα. . & αυτό έκανα . . άρχιζα να ανεβοκατεβάζω τη λεκάνη μου & αυτή με κατάπινε . . . βαθιά στο λαρύγγι της . . σχεδόν τα αρχίδια μου χτυπούσαν στο σαγόνι της . . όταν πνιγόταν με έσπρωχνε από την κοιλιά & ένιωθα να της πετάγονταν τα μάτια έξω . . εν τω μεταξύ εγώ την έγλυφα & της έβαζα δάχτυλα τώρα & στις δυο τρύπες της . . . δεν μπορούσε να κάνει τπτ . . ήταν γεμάτη παντού . . . . την γύρισα τότε & την έστησα στα 4 μου άρεσε πολύ να γαμάω την Στέλλα στα 4 . . να χωράω στις παλάμες μου αυτά τα 2 μικρά κωλομέρια να τα ανοίγω & να φτάνω με τον αντίχειρα μου στην σούφρα της . . την τράβαγα εύκολα έτσι όπως καθόταν βαθιά ως την ρίζα της ψωλής μου . . ούρλιαζε μου λεγε πως την έσκιζα & να μην τολμήσω να σταματήσω . . . . τις έριχνα χαστούκια στα κολομαγουλα & την τράβαγα από τα μαλλιά κοντά μου . . . την γύρισα σήκωσα & τα δυο πόδια της ψηλά & χώθηκα στη μουναρα της . . . .

Εκαιγε . . . ήταν στενή έτσι & ένιωθα τον πούτσο μου σαν καράβι . . ήταν αδύνατη . . λες 7 θα την γαμούσες & θα σπαγε . . μου άρεσε πολύ . . . έγλυφα τις γάμπες της & της κρατούσα ψηλά τα πόδια . . έβλεπα τον πούτσο μου να μπαίνει στη στενή σχισμή της που τραβιόταν . . . τον έβγαλα έσπρωξα τα πόδια της προς τα πίσω & ακούμπησα τον πούτσο μου στην κωλοτρυπίδα της . . . . την είχα σαλιώσει την είχα υγράνει με τα χυσια της. . είχε ήδη πάρει τα δάχτυλα μου στην τρύπα της μα ακόμα ήταν σφιγμένη . . όσο χαλάρωνε έμπαινα & λίγο περισσότερο . . εμένα ώσπου να κινηθεί & να με πάρει κι άλλο από μόνη της . . & σιγά σιγά συνήθιζε . . & σε αυτήν στάση της άρεσε ακόμα παραπάνω . . . της άνοιξα τα πόδια την κράταγα από τους αστράγαλους . . έβλεπα το μουνάκι της ανοιγμένο μπροστά μου & το παπαρι μου ήδη χωμένο ως τη μέση στην κολοτρυπα της να φουσκώνει & να βυθίζεται όμως & άλλο μέσα της . . . Ξεκίνησα να την τρομπερνω & εκείνη με δεχόταν μέσα της . . καύλα . . σε λίγο μόνο αυτό ένιωθε & την έσκιζα τώρα εγώ . . πονούσα μάλλον περισσότερο όμως ήταν τέλεια . . . .

Ήμουν έτοιμος να χύσω . . . τον έβγαλα & τον χτύπαγα πάνω στο μουνί της . . στα χείλια της που είχαν φουσκώσει . . . . ρουφούσα τις ρωγάρες τις μαύρες σχεδόν. . & με έβαλε στην αγαπημένη της στάση για να χύσω . . . ήθελε να ξαπλώνω να πηγαίνει αυτή ανάμεσα στα πόδια μου . . να την κοιτάω & αυτή να έχει τα μάτια της σε μενα . . έπιανε τη έτοιμη να εκραγεί ψωλή μου & την μαλάκισε όχι πολύ γρήγορα μα πολύ σφιχτά . . & έγλυφε τα αρχίδια μου . . ήθελε λέει να νιώθει τα χυσια μου να ανεβαίνουν . . δυνάμωνε το ρυθμό που μου τον έπαιζε & όταν τιναζόμουν & έχυνα . . ερχόταν & τα παιρνε στο πρόσωπο στο στόμα στα βυζιά της & μετά συνέχιζε έτσι ώσπου να αδειάσω. .

Ξαπλωμένος . . πόσες φορές έπρεπε να καθαρίσουμε τους τοίχους μετά & όλα τα αλλά γύρω δεν θυμάμαι! ! ! ! ! :)
Γεια χαρά

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΠΙΕΡΙΑ


 Με λένε Κατερίνα και είμαι 21 χρονών. Το περασμένο καλοκαίρι είχαμε πάει διακοπές με την οικογένεια μου σε κάποιο παραλιακό μέρος της Πιερίας, θα καθόμασταν μια εβδομάδα και νοικιάσαμε ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο που μένανε γκροuπ από Τσεχία (άσχετο). Κάθε πρωί κατά της 12 κατέβαινα στην παραλία για μπάνιο, συνήθως μόνη, γιατί ο μπαμπάς και η μαμά κοιμότανε και ξυπνούσαν αργά.

 
 Την 1 μέρα καθώς έκανα ηλιοθεραπεία στην παράλια ήρθε και έκατσε δίπλα μου ένας άντρας γύρω στα 35 καστανός περίπου 180 με σχετικά ωραίο σώμα, δεν έδωσα πολύ σημασία και συνέχισα να διαβάζω το περιοδικό μου. Σε κάποια στιγμή ήρθε το παιδί από την καφετέρια που ήταν στην πλαζ και μου έφερε ένα χυμό, μου είπε ότι το κερνούσε ο κύριος δίπλα μου και έφυγε,
 
 Τα έχασα με έπιασε αμηχανία και χαμογέλασα δείχνοντας ότι δέχομαι το κέρασμα του. Σε 5 λεπτά ήρθε και έκατσε δίπλα μου και άρχισε να μου μιλάει. -μόνη στην παράλια; Πως και δεν σου την πέσανε ακόμα ;Μου λέει χαμογελώντας
 -ε! Όχι και να μου την πέσουνε !! Του απαντάω και εγώ.
 
Με τα πολλά γνωριστήκαμε, ήταν 36 χρονών από Θεσσαλονίκη και έκανε διακοπές μόνος του Συζητήσαμε αρκετή ώρα και χωρίς να το καταλάβω είχε πάει 3 :00 σηκώθηκα να φύγω και μου είπε ότι το βράδυ θα είναι στο κλαμπ ,Τοu είπα οκ !! Ίσως να έρθω αλλά δεν είμαι σίγουρη Το βράδυ βγήκαμε με τους γονείς μου έξω για φαΐ, εγώ σηκώθηκα και τους είπα ότι θα πάω στο κλαμπ και έφυγα εκεί ήταν ο Νίκος πολύ όμορφα ντυμένος και έπινε το ποτό του, πήγα κοντά του και αρχίσαμε να μιλάμε, Μύριζε τέλεια η μυρωδιά του με καύλωσε αμέσως, αρχίσαμε να χορεύουμε (φορούσα ένα ολόσωμο τζιν) άρχισε να τρίβετε επάνω μου και κατάλαβα ότι είχε καυλώσει τρελά, γύρισα και τον κοίταξα χαμογελώντας και το κατάλαβε ότι μου άρεσε αυτό που έκανε τότε πήρε θάρρος και άρχισε να με χαϊδεύει πιο πολύ. -πάμε καμία βόλτα ;Μου λέει
-πάμε!!. . .

Βρεθήκαμε έξω από το κλαμπ αγκαλιά, περπατώντας φτάσαμε έξω από το ξενοδοχείο που έμενε, ανεβήκαμε επάνω και καθίσαμε στο κρεβάτι

-έχεις πολύ ωραίο σώμα και είσαι πολύ όμορφα ντυμένη σήμερα
-και εσύ είσαι πολύ ωραίος
-με καυλώνεις τρελά
-το βλέπω !!! Το καυλί του φαινότανε καθαρά κάτω από το τζιν του.

Αρχισε να με φιλάει και να χαϊδεύει το στήθος μου, εγώ του έβγαλα τον πούτσο του και άρχισα να του τον γλύφω, Ξάπλωσε πίσω και απολάμβανε το τσιμπούκι που του έκανα, σε λίγο σηκώθηκε με ξάπλωσε στο κρεβάτι και άρχισε να μου γλύφει το μουνάκι μου που ήταν ήδη μούσκεμα, έκλεισα τα μάτια και απολάμβανα το τέλειο γλιφομουνι που μου έκανε, μου ρουφούσε την κλειτορίδα και ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα από την καύλα.

Το κατάλυαvε και με μια κίνηση ήρθε επάνω μου και κάρφωσε το τεράστιο καυλί του στο μουνάκι μου, με γαμούσε τρελά έχυσα δυο φορές, με σήκωσε και με έβαλε να κάτσω στα τέσσερα και με ξανά κάρφωσε με δύναμη.

Με γαμούσε δυνατά και με βαρούσε σφαλιάρες στα κολομαγουλα, σε λίγο την έβγαλε και ένοιωσα στην πλάτη μου τα καυτά χισια του, του έκανα πάλι ένα τσιμπούκι και ξαπλώσαμε πεθαμένοι από την κούραση Με τον Νίκο το κάναμε άλλες δυο φορές από τότε τηλεφωνιόμαστε συχνά και τα λέμε

ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΝΥΧΤΑ


 Είμαι η Στέλλα 24 χρονών 1,68 ύψος λεπτοκαμωμένη 60 κιλά με μαύρα μαλλιά μέχρι τη μέση. Καστανά μάτια και μεγάλο πεταχτό στήθος . Με τον Τάκη συζούσαμε 10 μήνες κάναμε απίθανο φανταστικό έρωτα σχεδόν κάθε μέρα σε όλες τις στάσεις, είχαμε εξαντλήσει όλο το ρεπερτόριο, μιλούσαμε τελείως ανοιχτά και ελεύθερα . έλεγε ο ένας στον άλλο τι τον ευχαριστούσε η ήθελε να κάνει πράξη να του κάνουν για να νοιώσει μεγαλύτερη καύλα και ηδονή , συχνά συζητούσαμε και για τις φαντασιώσεις μας , είχαμε αποφασίσει και συμφωνήσει μόλις μας δινόταν η ευκαιρία να κάνουμε ομαδικό έρωτα.


Ο Τάκης ήταν ο τέλειος άντρας , καλογυμνασμένο κορμί, ψηλός 1,85 27 χρονών 80 κιλά με απίστευτη δύναμη φιλήδονα χείλη κατάμαυρα μεγάλα μάτια, κανονικά πυκνά μαλλιά και ατέλειωτα χέρια που όταν με αγκάλιαζε και με έσφιγγε στη αγκαλιά τον και άρχιζε να με αγγίζει με τα μακριά του δάχτυλα και να με φιλάει σε όλο μου το σώμα έκανε το μουνί μου να καίγεται και να υγραίνετε.
Τον Ιούλιο ο Τάκης με ρώτησε αν συμφωνούσα να πάμε διακοπές με άλλα δυο φιλικά μας ζευγάρια, τον Κώστα με τη Τασία ,και το Νίκο με τη Μαίρη με τα οποία κάναμε συχνή παρέα και είχαμε πάει και εκδρομές. Δέχτηκα χωρίς αντίρρηση χωρίς να περάσει από το μυαλό) μου σαν πιθανότητα ότι επρόκειτο να γίνει..... Ο Κώστας συμπαθητικός τύπος με ωραίο παιδικό πρόσωπο και λεπτα χαρακτηριστικά, κανονικό ανάστημα και κανονικα κιλά, η Τασία πολύ ωραία κοπέλα με φυσικά ξανθά μαλλιά ,φωτεινό χαμόγελο πράσινα μάτια με λίγα παραπάνω κιλά, αλλά πλούσιες καμπύλες και στητά βυζάκια.

Ο Νίκος , πολύ όμορφος με καταπληκτικό γυμνασμένο σώμα , που του άρεσε να δείχνει φορώντας στενά ανοιχτά μπλουζάκια που τόνιζαν το ανοιχτό τριχωτό στέρνο και τις ανοιχτές του πλάτες ,γύρω στο 1,70 ύψος και κανονικό βάρος .η Μαίρη περίπου 1,65 κανονική με πολύ αθλητικό κορμί, καλοσχηματισμένο στήθος καστανόξανθη με μεγάλα μάτια και σωστά μοιρασμένες καμπύλες.

To σπίτι που κλείσαμε στο νησί ήταν κάπως ερημικό πάνω σε ύψωμα με ανοιχτό ορίζοντα και πολύ κοντά στη θάλασσα, με 3 μεγάλα δωμάτια και ένα μικρό κήπο. οι πρώτες μέρες πέρασαν με ατέλειωτες ώρες μπάνιο ηλιοθεραπεία και έρωτα, η εξοχή και η ξεκούραση μας ξύπνησαν τις αισθήσεις και με τον Τάκη σε μεγάλες φόρμες γαμιόμαστε συνέχεια Ο άντρας μου ήθελε να έχει πάντοτε τη πρωτοβουλία, άρχιζε να με φιλάει στο λαιμό να με αγκαλιάζει να μου ψιθυρίζει προστυχόλογα που ήξερε ότι με άναβαν, να παίρνει μια ρόγα μου στο στόμα του να τη πιπιλάει και να τη γλείφει , και με το χέρι του να τρίβει το μουνί και τη κλειτορίδα μου μέχρι να αρχίσουν οι σπασμοί της καύλας μου και να πάρω τον πούτσο του στο στόμα μου και να αρχίσω να τον ρουφώ με ξέφρενο ρυθμό, να τον δαγκώνω να τον πιπιλάω μέχρι να φτάσει στο βάθος του λαιμού μου και να γρατζουνίζω τη πλάτη του.

όταν ο Τάκης μου έφτανε κοντά στο οργασμό , με έριχνε στο κρεβάτι και με τη καυτή του γλώσσα ξεκινούσε και πάλι να μου γλείφει τις αναμμένες ρόγες να ακουμπάει το κεφάλι του πούτσου του πάνω στα χείλη του μουνιού και στη κλειτορίδα μου και να μου χαρίζει κύματα ερεθισμού να με κάνει να, ουρλιάζω και να του φωνάζω να με γλείψει και να μου γαμήσει με το πούτσο του το μουνί το κώλο και το στόμα. Ο Τάκης μου αναμμένος άφηνε τα βυζιά μου και άρχιζε να με τη γλώσσα του να ανάβει τη επιδερμίδα μου χαμηλώνοντας τo κεφάλι του μέχρι που έφτανε στη κλειτορίδα μου και άρχιζε να τη γλείφει ασταμάτητα κάνοντας με να αρχίσω να χύνω στο στόμα του τους χυμούς μου βογκώντας από τη μοναδική απόλαυση του οργασμού μου ,

μόλις έβλεπε ότι έχυσα αμέσως χωρίς να με αφήσει να πάρω ανάσα κάρφωνε με δύναμη τον πούτσο του στο μουσκεμένο μου μουνί και άρχιζε να με γαμάει αλύπητα δυνατά φωνάζοντας « θα σε ξεσκίσω καριόλα, θα σου ανοίξω στα δυο το μουνί, πουτάνα ξεφωνημένη ,όλα τα ζουμιά μου δικά σου, θα σε πεθάνω στο γαμήσι δεν θα σου αφήσω τρύπα για τρύπα ξεβούλωτη , θα χύσω στο στόμα σου και θα τα ρουφήξεις όλα και θα μου στραγγίξεις το καυλί με τη γλώσσα σου»

εγώ παραδομένη στον ίλιγγο της ηδονής τον παρότρυνα « και άλλο γαμιά μου μη σταματάς ,γάμα με πιο σκληρά ,κάνε με να ξαναχύσω στη πούτσα σου που είναι μόνο δική μου δώστα όλα παίδαρε μου είμαι η πουτάνα σου που θέλει να τη γαμάς όσο όποτε και από όπως εσύ θέλεις.» Περιττό να σας πω ότι δεν ακουγόταν μόνο οι δικές φωνές αλλά και ο Κώστας με τη Τασία και ο Νίκος με τη Μαίρη δεν έχαναν την ευκαιρία να ξεσχιστούνε και να μας προσφέρουν τη ακουστική απόλαυση να καυλώνουμε και εμείς ιδίως με το ερεθιστικό παραλήρημα της Μαίρης και τις κραυγές της όταν πηδιότανε με τον Νίκο.

To τέταρτο βράδυ, πήγαμε όλοι μαζί για φαγητό και μετά αφού είχαμε πιει αρκετά καταλήξαμε σε ένα ξενυχτάδικο αρχίσαμε να χορεύουμε μεταξύ μας και να λέμε σεξουαλικά υπονοούμενα και πειράγματα για το τι θα κάναμε μετά όταν γυρίζαμε στο σπίτι.

Σε κάποια στιγμή που χόρευα με τον Νίκο ένοιωσα το χέρι του στο κώλο μου τη καυτή του ανάσα στο αυτί μου και τον άκουσα να μου σιγοψιθυρίζει ότι τον έχω καυλώσει μέχρι τρέλας και θέλει να με πηδήσει, τα έχασα, αλλά την ίδια στιγμή μου ήρθε η ιδέα μήπως είχε φτάσει η ώρα να πραγματοποιήσουμε με τον Τάκη τη φαντασίωση που τόσες φορές είχαμε συζητήσει.. Χωρίς να χάσω τη ψυχραιμία μου τον ρώτησα τι θα έλεγε η Μαίρη αν έπαιρνε είδηση κάτι τέτοιο ,για να πέσω από τα σύννεφα, όταν άκουσα ότι το έχουν συζητήσει και ότι η Μαίρη του είχε εξομολογηθεί όταν μας είχε ακούσει που κάναμε έρωτα με τον Τάκη, και ότι αν συμφωνούσε, θα ήθελε να μας προτείνουν να κάνουμε ομαδικό έρωτα .

Γυρίζοντας να δω που είναι ο Τάκης τον είδα να είναι σφιχταγκαλιασμένος με τη Μαίρη και να φιλιούνται παθιασμένα .Τους πλησίασα και διέκρινα στο ημίφως το καυλωμένο πούτσο του και για να βεβαιωθώ τον έπιασα με το χέρι μου, η Μαίρη άπλωσε το χέρι της και το άφησε πάνω στο στήθος μου χαμογελώντας προκλητικά βγάζοντας και γλείφοντας με νόημα τα χείλη της ,ανταπέδωσα το χάδι κατ το χαμόγελο χωρίς να πω λέξη και τράβηξα τον Τάκη πιο πέρα, τον ρώτησα τι γίνεται και τελείως φυσικά με μεγάλη άνεση μου είπε ότι« απόψε δεν πρέπει να χάσουμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε ότι έχουμε ονειρευτεί»Συμφώνησα χωρίς αντίρρηση και πήγα στον Νίκο, τον αγκάλιασα και τον φίλησα παθιασμένα στο στόμα . Ο Κώστας με την Τασία χόρευαν και όπως είπαν μετά δεν είχαν καταλάβει τι έγινε. Μετά από λίγο φύγαμε, στο αυτοκίνητο είμαστε κάπως στενάχωρα στο πίσω κάθισμα η Τασία ήταν ανάμεσα σε μένα και το Νίκο ,ο Τάκης οδηγούσε και δίπλα του ήταν η Μαίρη και ο Κάστας.

Στη διαδρομή σκεφτόμουν τι έπρεπε να κάνουμε με την Τασία και τον Κώστα μόλις φτάναμε στο σπίτι, και σε κάποια στιγμή χωρίς να το καταλάβω έβαλα το χέρι μου στον γυμνό ώμο της Τασίας , που αμέσως αναστέναξε και μου έπιασε σφιχτά το χέρι μισοκλείνοντας τα μάτια, χωρίς να χάσω χρόνο, άρχισα να τρίβω απαλά με το ένα χέρι μου τον ώμο της και το λαιμό της και με το άλλο απαλά το στήθος της, η Τασία δεν άργησε να ανταποδώσει ,με πλησίασε έγειρε πάνω μου και με τη γλώσσα της άρχισε να μου γλείφει το αυτί. και να τινάζεται κάθε λίγο και λιγάκι.. Ο Νίκος από την άλλη πλευρά είχε περάσει το χέρι του κάτω από το φόρεμα μου και άγγιζε το αναμμένο υγρό μουνάκι μου προσπαθώντας να βάλει μέσα μου το δάχτυλο του. Σε ένα απότομο φρενάρισμα πήγα λίγο πιο μπροστά και είδα το ένα χέρι της Μαίρης να μαλάζει το πούτσο του Τάκη με το άλλο να έχει ξεκουμπώσει το παντελόνι του Κώστα και έχει βγάλει έξω τον πούτσο του. Κανένας μας δεν μιλούσε μέχρι που φτάσαμε στο σπίτι, τη σιωπή έσπασε η Μαίρη που μας κάλεσε όλους για ένα ποτό στο δωμάτιο τους που ήταν και το μεγαλύτερο, πήγαμε μετά από λίγο αφού λόγω της ζέστης έπρεπε να αλλάξουμε και να κάνουμε μπάνιο.

Αρχίσαμε να πίνουμε παγωμένη μπίρα μέχρι τη στιγμή που πήρα εγώ τη πρωτοβουλία και έβγαλα το διάφανο νυχτικό μου μένοντας μόνο με το σλιπάκι μου και άρχισα να λικνίζομαι προκλητικά μπροστά στο Νίκο, σχεδόν αμέσως με ακολούθησαν η Μαίρη και η Τασία που δεν φορούσαν τίποτε κάτω από το νυχτικό τους, ο Νίκος μόλις έβγαλα το νυχτικό μου με πλησίασε και άρχισε να με φιλάει παθιασμένα στο στόμα και στη συνέχεια στο λαιμό και στις καυλωμένες σκληρές μου ρόγες έσκυψε και ξεκίνησε να με πιπιλάει με τέχνη στη κοιλιά και πιο χαμηλά ,δεν άργησε να φτάσει στη κλειτορίδα μου και να αρχίσει να τη ρουφάει να τη και να τη δαγκώνει χαρίζοντας μου απίστευτη καύλα ,ιδίως και όταν προσπάθησε με ένα δάχτυλο να ανοίξει τη κωλοτρυπίδα μου, αυτό με τρέλανε με έφτασε στα όρια του οργασμού .

η καυτή του γλώσσα δεν σταματούσε με τίποτα με πέταξε στο κρεβάτι και ξεκίνησε να γλείφει τα χείλη του μουνιού και να χώνει τη γλώσσα του βαθιά στο βάθος του κόλπου μου ,σπαρταρούσα από τα ηδονικά κύματα που με συγκλόνιζαν' και μάταια του ζητούσα να σταματήσει γιατί δεν άντεχα και θα έχυνα, αυτός ασυγκράτητος με μαστίγωνε και με γαμούσε υπέροχα με τη γλώσσα του δεν μπόρεσα να κρατηθώ άλλο και άρχισα να χύνω ασυγκράτητα πάνω στη γλώσσα του ξεφωνίζοντας μουγκρίζοντας ασυναρτησίες Όταν σε λίγο συνήλθα και άνοιξα τα μάτια μου είδα δίπλα μου τα Τάκη να γαμάει παθιασμένα τη Μαίρη ,να σφυροκοπάει με το πούτσο του το μουνί της ,να μπαινοβγαίνει με ρυθμό να τη ξεσχίζει αλύπητα και κάθε τόσο να σταματάει για να γλείψει το μουνί και το κώλο της και πάλι από την αρχή ,η Μαίρη να έχει τρελαθεί και να μουγκρίζει σαν πληγωμένο ζώο.

Ο Κώστας πιο πέρα είχε στήσει τη Τασία στα τέσσερα την έπαιρνε από το κώλο με το ένα του χέρι έτριβε τη κλειτορίδα της ενώ το άλλο της γαμούσε το μουνάκι. Η καύλα μας είχε χτυπήσει κόκκινο ζήτησα από τον Νίκο να ξαπλώσει ανάσκελα ,πλησίασα πάνω του και έβαλα τον καυλωμένο πούτσο του μέσα στο διψασμένο μουνί μου και άρχισα να χορεύω μανιασμένα πάνω στο καυλί του με όση δύναμη είχα και να φωνάζω « σκίσε με καυλιάρη μου με το κοντάρι σου άνοιξε μου τη μήτρα γάμησε με όσο αντέχεις γαμιά μου πιο σκληρά κάρφωσε μου της πουτάνας, δώσε μου αγορίνα μου όλη τη καύλα σου γέμισε το μουνί μου με τους χυμούς σου. ,γάμησε με όπως γαμάς τη πουτάνα σου τη Μαίρη » ο Νίκος τα είχε χάσει δεν περίμενε τέτοιο γαμήσι, ,μου είχε χουφτώσει τα βυζιά και είχε διπλώσει τα πόδια του πίσω στη πλάτη μου για να με κρατάει και να μπαίνει ο πούτσος του όσο γινόταν πιο μέσα στο μουνί μου, σε κάποια στιγμή ο Τάκης με καυλωμένο το παλαμάρι του και το πλησίασε στο στόμα μου δεν έχασα στιγμή το άρπαξα και ξεκίνησα να του κάνω τσιμπούκι με τον τρόπο που ήξερα ότι τον απογείωνε, δεν πέρασαν παρά λίγα λεπτά και είδα και τον Κώστα να έρχεται κοντά μας να πηγαίνει πίσω από τη πλάτη μου και να αρχίζει να γλείφει τη τρύπα του κώλου μου , τρελάθηκε , ποτέ μου δεν είχα φανταστεί να με γαμάνε από όλες μου τις τρύπες 3 πουτσαράδες , με συγκλόνισε απίστευτη καύλα ,και με βραχνή φωνή ζήτησα από τον Κώστα να μου γαμήσει το κώλο, έσκυψα μπροστά ο κώλος τεντώθηκε προς τα πίσω και αμέσως ένοιωσα το πουτσοκεφαλο του να ανοίγει τη κωλοτρυπίδα μου και να μπαίνει αργά μέσα μου, νέα κύματα καύλας με συγκλόνισαν και με έκαναν να σπαρταρώ και να παραμιλώ έχοντας χάσει κάθε έλεγχο ,η άμοιρη δεν ήξερα τι με περίμενε ακόμη μέχρι που είδα να πλησιάζουν στο πλάι μου η Μαίρη και τη Τασία να πλησιάζουν και η κάθε μία να βάζει στο στόμα της ένα βυζί μου και να αρχίζουν να γλείφουν να δαγκώνουν με λύσσα τις ρόγες μου, αυτό ήταν η χαριστική μου βολή, άρχισα να χύνω ασυγκράτητα να χύνω και να μη σταματώ μέχρι που έπεσα λιπόθυμη πάνω στο Νίκο πλημμυρισμένη από τα ζουμιά του Τάκη , και του Κώστα .

Η ιστορία δεν τελειώνει εδώ ,αρχίσαμε από εκείνο το βράδυ σαν λυσσασμένες να γαμιόμαστε και μόνες μας οι τρεις γυναίκες και αυτή ήταν η αίτια που μας παράτησαν οι σύντροφοί μας μόλις τελείωσαν οι διακοπές , τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή σημασία έχει ότι είμαστε ευτυχισμένες ζούμε μαζί οι τρεις μας χωρίς μίση και αντιπαλότητες και απολαμβάνουμε τον έρωτα που μόνο μια γυναίκα μπορεί να προσφέρει σε μια άλλη.

ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ


 Το παρακάτω δεν είναι φαντασίωση αλλά πραγματική εμπειρία. Είμαι 30 χρόνων. Είναι καιρός που βρέθηκα να μιλάω στο IRC με ένα ζευγάρι τον Κώστα και την Ελένη. Αφού ανταλλάξαμε φαντασιώσεις αποφασίσαμε να συναντηθούμε για ένα ποτό, έτσι και έγινε.....το προηγούμενο Σαββατοβραδο και μετά πήγαμε σπίτι τους. Εκεί ο Κώστας έβαλε μια τσόντα ενώ η Ελένη έφερε ένα βαλιτσάκι. Η Ελένη έφερε τα ποτά και έβαλε απαλή μουσική στο Cd.Με πλησίασε αμέσως και άρχισε να με χαϊδεύει και να με φιλάει τρυφερά στο λαιμό ψιθυρίζοντας στο αυτί μου ότι μόνο με την ιδέα είχε μουσκέψει το βρακάκι της. Μου είπε ότι της άρεσε να την βλέπουν να κάνει έρωτα και να κάνει ΠΑΡΑΞΕΝΑ πράγματα με τους εραστές της. Όταν την ρώτησα τι εννοούσε με τα παράξενα πράγματα μου είπε με ένα μυστηριώδες χαμόγελο «θα δεις , θα σου αρέσουν.....»


Με τα λόγια της μου άναψε την περιέργεια και το ενδιαφέρον και μου έκανε τον πούτσο μου να σπρώχνει το παντελόνι μου....Ο Κώστας παρακολουθούσε όλη τη σκηνή με ενδιαφέρον αλλά σιωπηλός . Εκείνη με έβαλε να ξαπλώσω στο πάτωμα και έπεσε απάνω μου και άρχισε να τρίβεται πάνω στο σώμα μου. Ήμασταν ακόμη ντυμένοι με τα ρούχα μας αλλά αυτό δεν την εμπόδιζε να έχει τυλιχθεί σαν φίδι στο κορμί μου. Ένιωθα τις ρόγες από τα βυζιά της να με αγκυλώνουν σαν καρφιά ,η γλώσσα της δεν σταματούσε να μπαίνει οπουδήποτε έφτανε στο στόμα μου, στα αυτιά μου, στις μασχάλες μου ....δεν σταμάταγε να με δαγκώνει με μικρές αλλά΄ δυνατές δαγκωνιές . Είχα αρχίσει να καυλώνω παρά την αμηχανία που ένοιωθα από την παρουσία του Κώστα στην όλη φάση. Προσπάθησα να την αγκαλιάσω να την γυρίσω από κάτω μου αλλά δεν με άφησε να το τελειώσω.....''όχι ακόμη'' μου φώναξε ''συγκεντρώσου και απόλαυσε την στιγμή'' μου είπε. Πράγματι ήταν κάτι το διαφορετικό....είμαστε συνηθισμένοι να είμαστε εμείς οι άνδρες που παίρνουμε πρωτοβουλία στον έρωτα ,και αυτή η ξεχωριστή κατάσταση με το να έχει πάρει η Ελένη την απόλυτη πρωτοβουλία με έκανε να μουδιάζω ,να ανατριχιάζω, να μου δίνει ένα άλλο είδος ευχαρίστηση που δεν την ήξερα μέχρι εκείνη τη στιγμή. Συνέχισα το παιχνίδι της για να δω τι ήθελε από εμένα . Με ξάπλωσε ανάσκελα μου άνοιξε τα πόδια και μπήκε ανάμεσα τους και κρατώντας τα χέρια μου ψηλά πάνω από το κεφάλι με τα δύο της χέρια έφερε την λεκάνη της πάνω στην δική μου κόλλησε επάνω μου και με κλειστά τα δικά της πόδια άρχισε να κινείται πάνω κάτω σαν να ήταν εκείνη που μου έκανε έρωτα και όλα αυτά με τα ρούχα μας . Προσπάθησα να ξεντυθώ, αλλά δεν με άφησε ξεκίνησε να το κάνει εκείνη .Με πολύκαυλιάρικο στυλ τα πέταξε όλα και έμεινε με το μικρό της στρινγκ να καλύπτει ελάχιστα από το υπέροχο τελικά κορμί της ,ένα μουνί ξυρισμένο που ελάχιστα καλυπτόταν από το μικρό ύφασμα του στρινγκ και ένα κώλο όνειρο ,πεταχτό όλο πρόκληση. Σίγουρα έδειχνε πιο όμορφη έτσι . Με την άκρη του ματιού μου βλέπω και τον Κώστα να πετάει τα ρούχα του και να κάθεται ξανά στον καναπέ με τον πούτσο του σε ενέργεια ,σάλιωσε τα δάκτυλα του και άρχισε να τον χαϊδεύει σιγά-σιγά ,από τα αρχίδια του μέχρι το πουτσοκέφαλο του , Η Ελένη τον παρότρυνε να συνεχίσει γιατί καύλωνε να βλέπει άνδρες να χαϊδεύονται. «Έλα μανάρι μου χάιδεψε τον σήκωσε τον κάντο σκληρό και εσύ» του φώναζε. Φαίνεται ότι για τον δικό μου ήταν σίγουρη ότι ήταν στα ουράνια..... Πράγματι είχε ένα πολύ καλό εργαλείο και σε μήκος και σε χόντρος. Κατάλαβε ότι τον κοιτούσα και με ρώτησε αν μου αρέσει η φάση γιατί αυτός πολύ τον έφτιαχνε ηόλη κατάσταση. Είχαμε μιλήσει στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ για τις φαντασιώσεις μας αλλά δεν περίμενα ότι μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα .

Φυσικά δεν μου είχαν πει για την ενέργεια που έκρυβε η όμορφη Ελένη . Του απάντησα ότι και εγώ έχω ανάψει πολύ ....αλλά δεν ήξερα που θα καταλήξουμε γιατί ήμουν ανυπόμονος να χωθώ σε κάθε τρύπα της Ελένης και να την κάνω να ουρλιάξει από την καύλα. Μου είπε να μην είμαι ανυπόμονος ,όλη την ε βδομάδα το σχεδίαζαν και καυλώνουν και οι δύο τους πολύ με όλα τα προκαταρκτικά...ότι ήμουν φιλοξενούμενος τους και θα έπρεπε να με προσέξουν και να με ικανοποιήσουν. Τότε και οι δυο σηκώθηκαν και άρχισαν να με γδύνουν , δεν με άφησαν να το κάνω μόνος μου .Η Ελένη ανέλαβε να μου βγάλει το σλιπάκι και ο πούτσος μου πετάχτηκε επιτέλους έξω .....ένα ΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!! Ακούστηκε και από τους δύο και ένα αινιγματικό χαμόγελο καρφώθηκε στα χείλια τους ανταλλάσσοντας μια ματιά.

Είναι καλός και σκληρός ήδη από ότι βλέπω λέει ο Κώστας . «Με ότι του έκανε η Ελένη του λέω είναι φυσικό .....μα και ο δικός σου έγινε τεράστιος του ανταποδίδω εγώ. Η Ελένη εξαφανίστηκε για δυο λεπτά και επιστρέφει σε λίγο με τρία μαντίλια και μου ζήτησε μια χάρη «Επειδή είσαι ζωηρό παιδί θέλω να σου δέσω τα χέρια στο κρεβάτι και να σου δέσω λίγο τα μάτια» μου λέει ...Δέχτηκα γιατί η ερωτική φόρτιση ήταν τόσο διάχυτη στο δωμάτιο που δεν θα μπορούσα να αρνηθώ. Πάντως ήταν για μένα η πρώτη φορά που κατέληγα δεμένος. Μου δένει τα μάτια στα δυο άκρα από το κρεβάτι και τα μάτια . Εγώ παραπονέθηκα ότι δεν θα έβλεπα το υπέροχο σώματακι της και εκείνη μου εξήγησε ότι θα κρατούσε λίγο γιατί και αυτή κέφαρε να βλέπει την καύλα μου στα μάτια μου. Σε λίγο την ένοιωσα κοντά μου και με κάτι υγρό και χλιαρό άρχισε να περνά το σώμα μου ,ήταν κάποιο αρωματικό λάδι γιατί μια γλυκιά μυρωδιά πλημμύρισε το δωμάτιο.

Ξεκίνησε από τα χείλη το λαιμό το στήθος και κατέβαινε αργά αργά προς την κοιλιά μου . Κατέβηκε στα αρχίδια μου και με απαλές κινήσεις τα άλειψε το ίδιο έκανε και με το πούτσο μου που είχε γίνει πέτρα . Κατέβηκε στα μπούτια μου μέχρι τις πατούσες μου Αφού τέλειωσε Ένιωσα το κορμί της να ξαπλώνει πάνω μου και να αρχίζει το ατελείωτο τρίψιμο ...Παλάβωσα προσπάθησα να λυθώ αδύνατο..... Ήταν κάτι το φοβερό ,οι αισθήσεις μου δεν υπήρχαν ......μόνο η αίσθηση της επαφής που την ένιωθες με τα μήλα των δακτύλων του άλλου ίσα-ίσα να ακουμπούν το δέρμα σου ,μόνο τα νύχια σαν μικρά ξυράφια να σε ερεθίζουν να σε κάνουν να ανατριχιάζεις στο έπακρο, να μη ξέρεις ποιο θα είναι το επόμενο τετραγωνικό εκατοστό του δέρματος σου που θα υποστεί αυτό το τόσο ερεθιστικό παιχνίδι την επόμενη στιγμή......η μυρωδιά της έντασης ....του σάλιου...του άλλου σώματος που σε αγγίζει ,ανακατεμένου με την μυρωδιά του έρωτα ήταν για μένα κάτι το πρωτόγνωρο. Δεν ξέρω πόση ώρα είχε περάσει εμένα μου φάνηκε αιώνας ένας αιώνας τρέλας. Μια γλώσσα ανέβαινε αργά από την ρίζα του πούτσου μου στο κεφάλι , δύο καυτά χείλια έκλεισαν γύρω από το πουτσοκέφαλο μου,μια γλώσσα προσπαθούσε να τον κάνει υγρό ,ένα λαρύγγι τουρουφούσε τον αέρα, κάποια δάκτυλα χάιδευαν τα αρχίδια μου που είχαν πρηστεί και με πονούσαν. Για ένα πράγμα ήμουν σίγουρος ότι τα χέρια που με χάιδευαν ήταν τέσσερα και όχι δύο.....ο Κώστας και η Ελένη είχαν αφιερωθεί σε μένα μάλλον τα κορμιά τους έπαιζαν μαζί μου ανατριχιαστικά ωραία. Είχα φτάσει σε σημείο παροξυσμού τους παρακαλούσα ότι δεν μπορούσα άλλο .Με έλυσαν κάποια στιγμή και νόμιζα ότι όλα τελείωσαν αλλά λάθος με γύρισαν μπρούμυτα ,δεν ήξερα αν ήθελα να συνεχίσουν ή να σταματήσουν ,ήξερα μόνο ότι ήταν κάτι το πρωτόγνωρο . Η γλώσσα κάποιου κατέβαινε την ραχοκοκαλιά μου ,έφτασε στην ρίζα από τα κωλομέρια μου και προχωρούσε προς τα κάτω ψάχνοντας μάλλον την τρυπούλα μου ,όταν την βρήκε άρχιζε κυκλικά να παίζει μαζί της . Τρελάθηκα δεν το είχα ξαναπάθει....ανακάλυψα ξαφνικά ότι όλο το σώμα μου είχε γίνει μια ερωτική χορδή που παλλόταν ...... Και οι δύο τους αμίλητοι έπαιζαν με το σώμα μου.....στα χείλη μου ακούμπησε κάτι σκληρό ....κάτι κρύο .....κάτι στρογγυλό .....λείο προσπάθησα να καταλάβω τι ήταν και τότε κατάλαβα ότι ήταν ένας μεγάλος πλαστικός πούτσος με κεφάλι σαν του πούτσου μου, ήταν τόση η καύλα μου που άρχισα να τον γλύφω να τον ρουφάω όπως έκαναν λίγο πριν στο πουτσοκέφαλο μου οι άλλοι . Δεν με ενδιέφερε τίποτα ήθελα να το γλύψω και το έκανα. Αυτός που έσπρωχνε το πλαστικό πούτσο αυτό στο στόμα μου ,που τον τραβούσε και δοκίμαζε αν θα τον ψάξω με λυπήθηκε και μου έλυσε τα μάτια . Μπροστά μου ήταν ένας πούτσος χρώματος ροζ δεμένος στη μέση της Έλενας ήταν ένα Strap-on που φορούσε η Ελένη ένα βρακάκι με δύο πούτσους έναν εσωτερικό που είχε χώσει στο μουνί της και ένα τεράστιο που από τα σάλια μου γυάλιζε μπροστά μου......της ζήτησα να τον βάλω στο στόμα μου αλλά αρνήθηκε .Μου λέει τώρα που τον σάλιωσες καλά και τον έκανες σκληρό θέλω να τον δώσω στον Κώστα που τόση ώρα περίμενε το μερίδιο του. Τα χέρια του γυάλιζαν άλλα καλά είχα καταλάβει ότι και τα δικά του χέρια συμμετείχαν στην ανατριχίλα μου.

Ο πούτσος του ήδη έσταζε μικρές σταγονίτσες διαφανείς.......Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι τα όρια μεταξύ αρσενικού και θηλυκού δεν υπήρχαν....ο ερωτικός παροξυσμός των φίλων μου είχαν εξαφανίσει τα ταμπού που όλοι κουβαλάμε πάνω μας, μαζί μας. Τους έβλεπα σαν δυο κορμιά που αποζητούσαν την απόλυτη ηδονή ....τον έρωτα χωρίς περιορισμούς. Ζήτησα να μου λύσουν τα χέρια αλλά δεν με άκουσαν η Ελένη έχοντας στο στόμα της τον πούτσο του Κώστα τον ρουφούσε μέχρι ρίζας. Με τα δύο της δάκτυλα μέσα σε ένα κουτάκι βαζελίνης έπαιρνε και περιποιόταν την κωλοτρυπίδα του φίλου μου που βογκούσε από καύλα. Ηταν ένα φοβερό καυλωτικό θέαμα .....ένιωσα και εγώ την ανάγκη να τον γλύψω τον πούτσο του....να νοιώσω όπως ένοιωθε η Ελένη....τι ένιωθε ο Κώστας το είχα ζήσει ....αυτό που ένιωθε όμως η Ελένη πώς να ήταν ...ποια η γεύση και η μυρωδιά του πούτσου του Κώστα; Τον έβαλε στην πολυθρόνα του άνοιξε τα μπούτια του είπε να τα σηκώσει ψηλά όπως τόσες φορές είχε κάνει εκείνη και ακουμπώντας το κεφάλι του πλαστικού της πούτσου στην κωλοτρυπίδα του Κώστα άρχισε να σπρώχνει φωνάζοντας στο Κώστα να παίρνει βαθιές ανάσες. Σιγά-Σιγά ο πούτσος εξαφανιζόταν μέσα του . Ένας μορφασμός πόνου ανάμικτης με καύλας είχε σκεπάσει το πρόσωπο του Κώστα. Ποιος ξέρει αν το είχε ξαναδοκιμάσει.....Η Ελένη έσπρωχνε μπροστά ΄-πίσω όλο και πιο γρήγορα ,σίγουρα εκείνη τη στιγμή ένιωθε ένα αρσενικό που προσπαθούσε να ικανοποιήσει το ταίρι του.....την καύλα της την έβλεπες στο πρόσωπο της .....όταν ο Κώστας είχε πάρει μέσα του όλο εκείνο το πούτσο τότε και αυτή ένιωθε ο εσωτερικός πούτσος να φτάνει στην μήτρα της. Δεν ξέρω πόση ώρα γαμιόντουσαν και έπαιρνα μάτι .....δεν μπορούσα ούτε και να χαϊδευτώ γιατί με είχαν αφήσει δεμένο....... Κάποια στιγμή που κατάλαβε ότι ο Κώστας έφτανε να χύσει έβγαλε τον πούτσο της και του λέει «Τώρα στον προετοίμασα εγώ μπορείς να γευτείς και αληθινό πουτσοκέφαλο...» Τον οδήγησε πάνω μου και τον έβαλε να καθίσει πάνω στον δικό μου πούτσο που κοιτούσε το ταβάνι τόση ώρα ......Άνοιξε τα κωλομέρια του και άγγιξε την κωλοτρυπίδα του στο πουτσοκέφαλο μου......μην κουνιέσαι μου είπε άστο να το κάνω εγώ .......Το πουτσοκέφαλο μου άρχισε σιγά-σιγά να ανοίγει την τρύπα του φίλου μου και να γλιστράει μέσα του φτάνοντας την καύλα μας στα ουράνια..... Είχε καθίσει κοιτώντας το πρόσωπο μου και ακουμπούσε τα χέρια του στα γόνατα μου και κατέβαινε σιγά-σιγά μέχρι να τον ρουφήξει όλον. Ο πούτσος του τεράστιος μπροστά μου στους δέκα πόντους να πάλλεται πάνω κάτω ,ήταν φοβερό θέαμα ειλικρινά δεν είχα πάρει άλλον άντρα μέχρι τώρα και δεν ήξερα πως ήταν, αρκετές γυναίκες είχαν γευτεί την πούτσα μου και εγώ είχα μοιραστεί μαζί τους την καύλα του να κάνεις έρωτα με την κωλοτρυπίδα τους αλλά δεν είχα εμπειρία άλλη σαν αυτή. Τέντωσα το λαιμό μου για να αρπάξω το πουτσοκέφαλο του Κώστα που με παρακαλούσε μπροστά μου και εκείνος τέντωσε την λεκάνη του μπροστά για να φτάσω...κατάφερα και τον άρπαξα .....έκλεισα τα χείλια μου γύρω από το μεγάλο πουτσοκέφαλο....ένιωσα παράξενα είχε γεύση λίγο ξινή ,ζεματούσε , παλλόταν ήταν υγρός , δεν είχα ξαναπάρει πούτσα στο στόμα μου ,ένιωθα ότι ένιωθαν όλα αυτά τα στόματα που είχαν πάρει τον πούτσο μου ....αλήθεια που τέλειωνε το αρσενικό και που άρχιζε το θηλυκό; «Απ !!!! μας φωνάζει η Ελένη δεν κατάλαβα θα την βρείτε μεταξύ σας ;;;;; θέλω και εγώ το μερίδιο μου» Έρχεται καβαλάει εμένα γυρίζει πλάτη στο Κώστα ανοίγει τα κωλομέρια της βάζει τον Κώστα να της τον γλείψει λίγο και βοηθώντας με τα χέρια της η αθεόφοβη ΄χώνει το παλούκι του Κώστα στην κωλοτρυπίδα της σιγά σιγά μέχρι που το παίρνει όλο εκείνο το παλούκι μέσα της προσφέροντας σε μένα την ορθάνοικτη μουνάρα της και μου λέει «Τώρα είναι η ώρα σου γλύψε την καλά σε παρακαλώ»

Έχωσα το κεφάλι μου ανάμεσα στα μπούτια της άρπαξα τα μουνόχειλα βρηκα το δρόμο .....άρπαξα την κλειτορίδα της και άρχιζα να την πιπιλάω όπως έκανα λίγο πριν με τον πούτσο του Κώστα ,άλλωστε δεν διέφερε τίποτα ήθελα και εγώ να χαρίσω λίγο ηδονή στους φίλους μου Ο Κώστας βογκούσε από την καύλα ,με τον πούτσο μου να του γεμίζει τον κώλο και το πούτσο του να ψάχνει τον πάτο από τον κώλο της Ελένης. Εγώ να έχω παλαβώσει από την καύλα ,να νοιώθω το πουτσοκέφαλο μου να μπαινοβγαίνει στην κωλοτρυπίδα του Κώστα ,έτοιμο να εκραγεί και το στόμα μου να ρουφάει τα Χύσια της Ελένης που ουρλιάζοντας «Χύνωωωωωωωωωωωω» καθόταν με ορμή πάνω στο πούτσο του Κώστα μέχρι να νοιώσει τα αρχίδια του να χτυπούν την κωλοτρυπίδα της

Αυτό ήταν το σήμα .....ένα καυτό ποτάμι από το σπέρμα μου εκτινάχτηκε από τα αρχίδια μου και γέμισαν τον κώλο του Κώστα που νιώθοντας τα καυτά μου Χύσια βαθιά στον κώλο του ,με ένα ουρλιαχτό λιονταριού γεμίζει με την σειρά του τον κώλο της αγαπημένης μας Ελένης που δεν ξεκολλούσε την κωλοτρυπίδα της από το πούτσο του Κώστα. Κάποια στιγμή πέσαμε και οι τρεις αγκαλιασμένοι εξουθενωμένοι ΄μα ευχαριστημένοι όσο τίποτε άλλο.

Ευχαριστώ τους φίλους μου που χάρισαν τόση ηδονή που δεν είχα ζήσει μέχρι σήμερα, ελπίζω να διαβάσουν αυτό το ερωτικό μήνυμα που τους αξίζει

Η απόλυτη καύλα με δύο μωρά


 Είχα πάει στην δουλειά μου μια Παρασκευή (εγώ αρχίζω να δουλεύω κατά τις 20:00) και κάπως πιο αργά, κατά τις 23:30 μπήκε μια οικογένεια μέσα για να φάει. Ήταν ο πατέρας με την σύζυγο του και τις δυο τους κόρες. Οι κόρες του ήταν δύο δίδυμες, γύρω στα 19 με 20. Ήταν δύο απίστευτα καυλιάρικα μωρά. Ξανθά και τα δύο, με υπέροχα σώματα και πολύ όμορφα πρόσωπα.


Αμέσως με το που έκατσαν το βλέμμα μου καρφώθηκε πάνω στα δύο μωρά που είχαν καθίσει απέναντί μου ακριβώς. Παρατήρησα όμως ότι καθ όλη τη διάρκεια που έπαιζα πιάνο εκείνη την βραδιά, τα δύο μωράκια με κοιτούσαν συνεχώς, μίλαγαν η μία στο αυτί της άλλης και χαμογελούσαν σαν να σχολίαζαν κάτι για μένα. Εγώ δεν μπορούσα να βγάλω το βλέμμα μου από πάνω τους και σίγουρα το είχαν καταλάβει αυτό. Όπως σας είπα και προηγουμένως συχνά έρχομαι κοντά με τους πελάτες. Όταν αρχίζει και τους πιάνει το κρασί, έρχονται κοντά μου και αρχίζουν μα μου παραγγέλνουν τραγούδια και να τραγουδάνε μαζί μου. Έτσι έγινε και τότε. Μεταξύ άλλων που με πλησίασαν για παραγγελία ήταν και η οικογένεια με τα υπέροχα καυλιάρικα μωράκια. Αφού ήρθε πρώτα ο πατέρας τους για να του πω ένα τραγούδι, ήρθε και μια από τις δύο καυλίτσες, δήθεν για να παραγγείλει ένα τραγούδι. Όταν με πλησίασε εντελώς αριστοτεχνικά μου άφησε στο χέρι ένα σημείωμα. Συγκράτησα πολύ τον εαυτό μου να μην το διαβάσω εκείνη την στιγμή και καρφωθούμε. Παρόλο που δεν ήξερα τι έλεγε, ήμουν σίγουρος ότι θα είχε τουλάχιστον ένα τηλέφωνο. Μετά από 30 βασανιστικά λεπτά, έκανα διάλειμμα και πήγα στην τουαλέτα να διαβάσω το σημείωμα. Ήταν πέρα από τις προσδοκίες μου. Έλεγε:

«Γιάννα � Μαρία, συνάντηση αύριο στις 2 το μεσημέρι απ� έξω από το εστιατόριο»

Μόλις βγήκα ξανά για να παίξω, η οικογένεια είχε φύγει. Δεν μου είχε ξανατύχει κάτι τέτοιο, αλλά αποφάσισα να πάω στην συνάντηση. Την επόμενη μέρα, περνάω με τη μηχανή από το μαγαζί και είδα τα δύο μωρά να με περιμένουν απ� έξω. Χαιρετιόμαστε, τους συστήθηκα, και μου είπαν να πάμε μέχρι το σπίτι τους με το αυτοκίνητό τους. Έτσι και έγινε.

Μένανε μόνες τους σε ένα τεσσάρι στο Μαρούσι. Με το που μπήκαμε σπίτι, καθίσαμε σε ένα τεράστιο καναπέ και μιλάγαμε για διάφορα. Ξαφνικά λέει η μία (σημ.: ποτέ δεν έμαθα ποια ήταν η Γιάννα και ποια η Μαρία. Μοιάζανε απίστευτα). «Δεν ήρθαμε εδώ για κουβέντα!». Και αρχίζει να βγάζει τα ρούχα της. Σε χρόνο dt έμεινε μόνο με το κυλοτάκι. Τα βυζιά της ήταν τέλεια.

Όχι πολύ μεγάλα, αλλά πολύ στητά. Οι ρώγες της κοίταζαν αυθάδικα το ταβάνι έτσι καυλωμένες και σκληρές που ήταν. «Δεν είναι τέλεια;» Με ρώτησε η άλλη. Εγώ αντί να απαντήσω, πλησίασα τα βυζιά της αδελφής της και άρχισα να τα χαϊδεύω. Είχαν φοβερή αίσθηση. Της δάγκωνα ελαφρά τις ρωγάρες και της έγλυφα γύρω � γύρω από τις θηλές και το μωράκι βογκούσε. Ένιωθα τον πούτσο μου να φουσκώνει. Με μια ομολογουμένως επιδέξια κίνηση της έβγαλα το στριγκάκι. Αποκαλύφθηκε ένα υπέροχο ξυρισμένο μουνάκι, με μια γραμμούλα από ξανθές τριχούλες.

Με το που το έβλεπες σου ερχότανε να το φας. Το ακούμπησα με το δάκτυλό μου και συνειδητοποίησα ότι ήταν μέσα στα υγρά. Έπαιξα λίγο με το δάκτυλό μου το μουνάκι της με αποτέλεσμα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα, το μωράκι να αρχίζει να βογκάει πάλι από την καύλα. Δίπλα, η αδελφή της είχε ήδη γδυθεί εντελώς και ήρθε και έκατσε δίπλα μας. Έβαλε το χέρι της πάνω από το τζιν μου για να πιάσει το φουσκωμένο μου καυλί. Εγώ κόντευα να σκίσω το εσώρουχό μου από την καύλα. Δεν μου είχε ξανατύχει να είμαι με δύο γυναίκες ταυτόχρονα � πόσο μάλλον με δύο δίδυμες. Σηκώθηκα και γδύθηκα και εγώ εντελώς. Το καυλί μου πετάχτηκε μπροστά και έμεινε να κοιτάει και αυτό το ταβάνι. Με ρίξανε στον καναπέ και γονάτισαν μπροστά μου και οι δύο. Τότε άρχισαν να μου γλύφουν τον πούτσο με πολύ πάθος.

Μια τον είχε όλο στο στόμα της η μία, μία το έδινε στην άλλη για να το βάλει αυτή στο σόμα της. Ήταν εκπληκτικό διπλό τσιμπούκι. Καύλωνα ακόμα πιο πολύ με την θέα αυτών των εκπληκτικών καυλιάρικων κορμιών που είχα μπροστά μου. Ακόμα και γυμνές ήταν ολόιδιες. Το μοναδικό σημείο που μπορούσες να τις ξεχωρίσεις ήταν ότι η μία το είχε εντελώς ξυρισμένο το μουνάκι της, ενώ η άλλη είχε αφήσει και μια γραμμούλα όπως σας είπα.

Συνέχιζαν λοιπόν την τέλεια πίπα τους. Στην συνέχεια βάλανε το καυλί στην μέση και το γλύφανε ταυτόχρονα. Από κάτω και οι δυο τους χαϊδεύανε τα μουνάκια τους. Βογκούσα με και οι τρεις. Σηκώθηκα ξαφνικά για να μην χύσω και τις έβαλα να κάτσουν δίπλα δίπλα, με τα πόδια σηκωμένα και τα μουνάκια τους μπροστά στο πρόσωπό μου. Τους άρχισα τότε ένα φοβερό γλυφομούνι. Είχαν λαχταριστά μουνάκια, περιποιημένα γεμάτα χυμούς.

Μ� αρέσει πολύ να κάνω γλυφομούνι και για αυτό τις τρέλαινα τις πιτσιρίκες. Σε κάθε φιλί που τους έδινα μουγκρίζανε από την καύλα. Την ώρα που έγλυφα την μια, έπαιζα με το δάκτυλό μου με το μουνάκι της άλλης και τούμπαλιν. Ένιωθα τα μουνάκια τους να σπαρταράνε από καύλα και να γεμίζουν πολλά υγρά. Σε κάποια στιγμή αρχίσανε να φωνάζουν σχεδόν ταυτόχρονα και να μου ζητάνε να τις γαμήσω. Δεν τις χάλασα το χατίρι. Στην στάση που τις έγλυφα, πλησίασα πρώτα την μία, ήρθα από πάνω της, ακούμπησα το πρησμένο από καύλα πουτσοκέφαλο πάνω στα υγρά μουνόχειλα και άφησα τον εαυτό μου με το βάρος μου να πέσω πάνω της και να βυθιστώ μέσα στο τέλειο μουνάκι.

Τρελάθηκα. Μπήκα μέχρι τον πάτο της. Ήταν τόσο υγρή και καυλωμένη, που μπήκα χωρίς κανένα πρόβλημα. Το γκομενάκι σχεδόν δάκρυσε από την καύλα. Άρχισε να φωνάζει «Σκίσε με γαμιά μου, σκίσε με». Την γάμαγα για μερικά λεπτά όταν μου είπε η αδελφή της «Εμένα δε μου το χώσεις;» «Μα βεβαίως» της λέω. Και πήγα ακριβώς δίπλα της και της τον έχωσα όπως ακριβώς είχα κάνει και πριν από λίγο με την άλλη. Μετά από μια-δυο αλλαγές, με βάλανε να ξαπλώσω ανάσκελα. Με τα βίας κρατιόμουνα να μην χύσω.

Ήρθε τότε η μία και κάθισε πάνω στο σκληρό μου και πασαλειμμένο από τα υγρά των μουνιών τους πούτσο. Τι καύλα ήταν αυτή. Η αδελφή της παράλληλα κάθισε πάνω στο πρόσωπό μου και έφερε την μουνάρα της την τέλεια πάνω ακριβώς από το πρόσωπό μου για να την γλύψω. Βογκάγαμε και οι τρεις από καύλα. Σε κάποια στιγμή λέω «Μωρά μου δεν μπορώ, θέλω να χύσω».

Τότε σηκωνόμαστε και αυτή με το τελείως ξυρισμένο μουνί μου λέει «Γαμιά, βάλε το καυλί σου στον κώλο μου και χύσε μέσα σε παρακαλώ». Δεν μπορούσα να αρνηθώ σε μια τέτοια πρόταση. Η γκόμενα έκαστε στα τέσσερα, τούρλωσε τον κώλο της και με περίμενε. Εγώ πήγα πίσω της και της ακούμπησα το καυλί μου. Ήταν τόσο πασαλειμμένο από τα υγρά τους που δεν χρειάστηκε να βάλω σάλιο ή κάτι άλλο για λίπανση. Το καυλί μου έμπαινε σιγά � σιγά μέσα στον σφικτό κώλο.

Το μωρό ούρλιαξε από καύλα. «Τέλεια γαμιά μου είναι, τέλεια». Μπήκα όλα μέσα της. Την πόνεσα λίγο, αλλά δεν είχε πρόβλημα. Μπήκα και βγήκα μέσα στον κώλο της πέντε � έξι φορές. Δεν άντεχα άλλο. Της τον έχωσα όσο πιο βαθιά γινότανε και άρχισα να χύνω. Ήταν η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΥΛΑ. Πρέπει να έχυσα περισσότερο από κάθε φορά στην ζωή μου. Μόλις βγήκα έξω τα υγρά μου τρέχανε από τον κώλο της. Ήταν υπέροχο γαμήσι.

Μετά από όλα αυτά, περιμέναμε λίγο να συνέλθουμε, ντυθήκαμε και αποχαιρετιστήκαμε. Δεν με πήγανε στο μαγαζί να πάρω τη μηχανή που είχα αφήσει, πήγα με ταξί. Αλλά καθόλου δε μου κακοφάνηκε. Μου ζήτησαν να μην τις επισκεφτώ εγώ και ότι όταν είναι θα ξαναπεράσουν αυτές να με βρουν.

Μετά από εκείνη την μέρα δυστυχώς δεν έχουν ξαναπεράσει από το μαγαζί. Ελπίζω κάποια μέρα αν ξαναρθούν για μπορέσω να ξαναζήσω την ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΥΛΑ που ένιωσα

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΕΙΑ




 

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΕΙΑ

Πάντα με ερέθιζε η ιδέα,πως θα ήταν αν κάποιος αλλός πηδούσε την γκομενά μου.Το είχαμε συζητήσει και μου είχε πει ότι και αυτήν την ερέθιζε ιδέα,αλλά από την ιδέα στην πράξη ήταν πολύ μακριά...Εώς ότου αποφάσισα να κάνω ένα βήμα μπροστά.Πλησίαζαν τα 22α γενέθλια της και σκέφτηκα να της κάνω ένα δωράκι.Βρήκα μια αγγελία,από αυτες που κυκλοφορούν κατά χιλιάδες,που έλεγε για κάποιον που ικανοποιεί φαντασιώσεις ζευγαριών.Μου φάνηκε πολύ καλό και πηρά το θάρρος και τηλεφώνησα.Ήταν πολύ ειλικρινής μαζί μου.Μου είπε ότι είναι 39 χρονών και ότι μπορεί να θέλω κάποιον νεότερο.Όμως ένας ώριμος άντρας ήταν πάντα η φαντασιωσή της και έτσι το κανονίσαμε για τη μέρα των γενεθλίων της.Τον προειδοποίησα όμως και γω ότι δεν της είχα πει τίποτα και μπορεί να χάλαγε η φάση και ότι όπως και να'ταν θα είχε αναστολές.Περίμενα μέχρι εκείνη τη μέρα για να της το πω.Η κουβέντα εξελίχθηκε κάπως έτσι:

-Σου έχω ένα δωράκι.
-Τι μου πήρες ;
-Θα έρθει κάποιος άγνωστος εδώ σε λίγο να σε πηδήξει.
-Μμμμ.....Μ'αρέσει....Θα κάνεις τον άγνωστο ;
-Αλήθεια σου λέω,το κανόνισα.
-Δεν το πιστεύω!!Πλάκα μου κάνεις!!
-Λοιπόν φόρα τις ζαρτιέρες και τα ψηλοτακουνά σου και περίμενε εδώ.Εγώ πάω στο σαλόνι να περιμένω.Όπου να'ναι θα'ρθει.Αν δε θες πες το τώρα!

και βγήκα από το δωμάτιο.Από μέσα άκουσα:δεν το πιστεύω,δεν το πιστεύω!Αλλά δεν βγήκε να μου πει όχι.Η χάρα μου ήταν μεγάλη!Τα είχα καταφέρει.

Σε λίγο ήρθε.Ήταν ψηλός και εύσωμος με γκριζα μαλλιά.Αρκετά γοητευτικός οφείλω να ομολογήσω.Συστηθήκαμε και μου ζήτησε να κάνει ένα ντουζ πριν από όλα.Του έφερα ένα μπουρνούζι και αυτός γδύθηκε μπροστά μου και μπήκε για μπάνιο.Είχε προσόντα!Η αλήθεια είναι ότι ούτε σε τσόντες δεν είχα δει τέτοιο πράγμα,εκτός από μερικές φορές!!Τώρα είχα αρχίσει να έχω αμφιβολίες εγώ.Πήγα στο δωμάτιο.Ήταν τυλιγμένη στο σεντόνι.

-Το θέλεις ; Τη ρωτάω.
-Δεν ξέρω.Εσύ το κανόνισες.Εσύ,θες να με πηδήξει;Πως είναι;
Δεν απάντησα.Πηγά έξω.Σε λίγο βγήκε.Τον οδήγησα στο δωμάτιο και κάθισα από έξω."
-δε θα έρθεις μέσα ;με ρωτάει αυτός
-Θα δούμε.Μη τη φέρω σε δύσκολη θέση.

Προσπαθούσα να ακούσω έξω από την πόρτα.Τους άκουγα να μιλάνε αλλά δεν καταλάβαινα.Ξαφνικά οι ομιλίες σταμάτησαν.Δεν μπορούσα αλλό!Άνοιξα λίγο την πόρτα.Αυτός καθόταν στην καρέκλα του γραφείου και είχε ανοίξει το μπουρνούζι,ένω αυτή είχε γονατίσει ανάμεσα στα πόδια του και του έγλυφε την τεράστια πούτσα.Ειχε κάνει όπως της είπα:φορούσε τις ζαρτιέρες της και τα ψηλοτάκουνα που με ερεθίζουν.Ο τύπος φαινόταν να το ευχαριστιέται.Έλεγε συνέχεια:

-Μπράβο μικρό μου!Κάβλωσέ με και θα σου δείξω τι θα πει άγριο γαμήσι.
Αυτή τον έγλυφε όλο και πιο ερεθισμένα.Καποιά στιγμή σταματάει και βαριανασαίνοντας του λέει:
-Δείξε μου!Πήδα με άγρια!Είσαι τεράστιος!Το θέλω πολύ!

Δεν το περίμενα!Είχα μείνει με το στόμα ανοικτό!Την πιάνει απο τα μαλλιά και με μια κίνηση την βάζει στο πάτωμα στα τέσσερα και πάει πίσω της.Μεχρι να βάλει το προφυλακτικό,αυτή έτριβε το μουνάκι της πάνω του όλο προσμονή!Τελικά της τον ακουμπάει και τον σπρώχνει μέσα της.Αυτή γούρλωσε τα ματιά της και άνοιξε το στόμα της σαν να ήταν έτοιμη να ουρλιάξει ,αλλά το μόνο που είπε ήταν:"Βάλ΄τον όλο!Ξέσκισε με!".Έκλεισα την πόρτα.Για λίγη ώρα άκουγα μόνο τις φωνές της και τους ήχους από πολύ άγριο πήδημα!Την ξέσκιζε στ'αλήθεια!Κάποια στιγμή τους άκουσα και πάνω στην πόρτα!Ξαφνικά σταμάτησαν.Και τότε ήρθε η μεγαλύτερη έκπληξη για μένα αν και ακολούθησαν και άλλες!!!Μου φωνάζει αυτός από μέσα:

-Φίλε!Φέρνεις λίγο τη βαζελίνη.

Έμεινα!Ποτέ δεν το είχαμε κάνει από πίσω!Πήγα και έφερα.Μπήκα στο δωμάτιο.Ήταν ξαπλωμένη στο κρεβατι μπρούμυτα και με κοιτούσε χωρίς να μιλάει. Έβαλε βαζελίνη στα δακτυλά του και άρχισε να τρίβει το κωλαράκι της.Αυτή Άρχισε να αναστενάζει.

-Θα σε πονέσω λίγο μικρό μου. Της λέει.
-Δεν με πειράζει.Είμαι η δούλα σου.Κάνε με ότι θέλεις πουτσαρά μου.

Ακούμπησε τον πούτσο του και τον έσπρωξε μέσα της αργά. Αυτή δάγκωσε το μαξιλάρι.Μόνο λίγο κατάφερε να τον βάλει πριν αρχίσει να ουρλιάζει.Άρχισε να τη γαμάει.Της άρεσε όμως!Άνοιγε όλο και πιο πολύ το κωλαράκι της.Αυτός βαριανάσαινε.Άρχισε να τον παρακαλάει!"Χύσε με!Χύσε τη δούλα σου!"
Σε κάποια στιγμή αυτός τον βγαζει έξω και βγαζει το προφυλακτικό.
-Έλα μικρό μου. της λέει.Ικανοποίησε με!

Έμενα ποτέ δε μου είχε πάρει πίπα για να τελειώσω.Δεν ήθελε να χύσω μέσα στο στομα της.Ομως σηκώνεται και μου λέει.
-Σ'αρέσε να με βλέπεις μωρό μου;Σ'αρέσε να με βλέπεις έτσι με τις ζαρτιέρες μου και τα τακούνια να με ξεσκιζεί αυτός ο ξένος με την ψωλάρα του;Σ'αρέσε;Εγώ ξετρελάθηκα!!!Κοίτα πως θα ικανοποιήσω τώρα τον αφέντη μου!"
και αμεσώς βάζει τον πούτσο του στο στόμα της και αρχίζει να τον γλύφει και να του χαϊδευει τα αρχίδια.Με έκπληξη τον είδα να χύνει μέσα στο στόμα της και αυτή να τα ρουφάει με λαγνεία!!!

Βάλαμε να πιούμε ένα ποτό.Αυτός ήταν άνετος,εγώ σε αμηχανία και αυτή,σαν σε νιρβάνα,δε μιλούσε καθόλου.Σε καμιά ωρίτσα ,αφού τσιμπήσαμε και κάτι,της λέει:
-Τι έχεις μικρό μου και δε μιλάς;Μήπως θέλεις και άλλο και ντρέπεσαι να το πεις;
και χωρίς άλλη κουβέντα την πήρε από το χέρι,την πήγε στο δωμάτιο και την πήδηξε άγρια και ασταμάτητα για τουλάχιστον τρία τέταρτα

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...