ερωτικές ιστορίες

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Οι ιστορίες ΔΕΝ είναι δικές μας...είναι απλά μια προσπάθεια να μαζέψουμε όσο γίνετε πιό πολλές ελληνικές ιστορίες μαζεμένες..Περιμένω ανυπόμονα τα σχόλιά σας... Καλή και... καυτή ανάγνωση..

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ


 Θα σας πώ τι μου συμβαίνει από πέρσι το καλοκαίρι και συνεχίζετε μέχρι και τώρα!! Με λένε Ντίνα και στην Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζα , τα Χριστούγεννα γνώρισα τον γκόμενο της κολλητής της αδερφής μου που ήταν από τα μέρη μου από την Δράμα, και οι δύο φίλες καθώς είχαν και μέρες να τα πούνε μας άφησαν μόνους εμάς και έτσι είχαμε όλοι την ώρα να γνωριστούμε καλύτερα. Μου άρεσε πολύ σαν άντρας και μου έκανε και πολλά κομπλιμέντα αλλά τίποτα παραπάνω παρόλο που κατάλαβα ότι και αυτός γουστάρει από τον τρόπο που με κοιτούσε.


Είχε καλοκαιριάσει και είχα τελειώσει την εξεταστική και πήγα Δράμα να περάσω λίγο καιρό με τους δικούς μου. Μια βραδιά βγήκα με μια φίλη μου για ποτό. Είχα καιρό χωρίς άντρα και αυτό και μόνο ήταν ένας λόγος για να πάω και εγώ να το ρίξω λίγο έξω. Εκεί συνάντησα τον Κώστα το παιδί που σας έλεγα πιο πάνω. Γίναμε μια παρέα και περνούσαμε ωραία ενώ ήρθαν και άλλοι κι γίναμε πολλοί! Αυτός αφού μου είπε πως είναι ακόμα με την κοπελιά του άρχισε να μου κάνει ανελέητο καμάκι και με τρέλαινε αλλά και εγώ να πω την αλήθεια ανταποκρινόμουν!

Είχαμε γίνει και οι δύο χάλια και λίγο ακόμα θα το κάναμε στο μαγαζί. Δεν άντεχα άλλο και του πρότεινα να φύγουμε αφού πρώτα ενημέρωσα την φίλη μου την οποία πήραμε μαζί μας και την αφήσαμε στο σπίτι της. Σε λίγο είχαμε μείνει οι δύο μας στο αυτοκίνητο και ψάχναμε μέρος να γαμηθούμε. Με το που σταματήσαμε άρχισε να με φιλάει ενώ το χέρι του βρισκόταν κάτω από την μίνι φουστίτσα μου και άρχισε να μου τρίβει το μουνάκι μου. Η ιδέα και μόνο τι γινόταν με άναβε και το μουνάκι μου ήταν κιόλας υγρό και ένιωθα μεγάλη ευχαρίστηση. Σε λίγο άνοιξε το παντελόνι του και έβγαλε έξω το πουλί του και άρχισε να το παίζει ενώ έπιασε το χέρι μου και μου το έδωσε να το παίζω εγώ. Σε λίγο με πήρε και πήγαμε στα πίσω καθίσματα να αρχίσει το μεγάλο γλέντι. Εκεί μου σήκωσε το μίνι με έβαλε πάνω στα πόδια του και αφού μου παραμέρισε λίγο το κιλοτάκι κάρφωσε το πούλι του στο μουνάκι μου !!! Γαμιόμασταν αρκετή ώρα έτσι και μετά με γύρισε ανάσκελα!! Ήταν τέλειος έκανε πολύ καλό σεξ.
Μετά με έβαλε να του κάνω πίπα και εκεί που βαρούσα με όλη μου την «τέχνη» ξαφνικά πετάχτηκαν τα χίσια του μέσα στο στόμα μου (πρώτη μου φορά) και εγώ έκανα να τραβηχτώ προς τα πίσω γεμίζοντας το πρόσωπο και τα μαλλιά, κάτι που το βρήκαμε και οι δύο πολύ αστείο, ενώ για πρώτη μου φορά γεύτηκα σπέρμα (έχουμε δοκιμάσει και καλύτερες γεύσεις!) μετά ήταν η σειρά μου να απολαύσω ένα τέλειο γλείψιμο! Μετά ξεκουραστήκαμε για λίγο ξαπλωμένοι γυμνοί στα πίσω καθίσματα και το κάναμε ακόμα μια φορά φύγαμε.

Να σας πω την αλήθεια μου ήταν το πρώτο μου που από την πρώτη ΄νύχτα πηδιέμαι με κάποιον. Από τότε λοιπόν κάθε σ/κ κανονίζουμε να ανεβαίνουμε μαζί στην Δράμα και περνάμε πολύ καλά! Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στην Θεσσαλονίκη ζούμε σαν ξένοι!! Να σας πω ότι στην αδερφή μου δεν τόλμησα να το πω αυτό που γίνετε εδώ και ένα χρόνο.

Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ


 Με τον ξάδερφο μου είχαμε μεγαλώσει μαζί από το χωρίο. Ποτέ δεν είχαμε τις πιο κολλητές σχέσεις αλλά τίποτα το παραπάνω. Τελικά φύγαμε από το χωριό και ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του. Μετά από αυτό οι σχέσεις μας είχαν χαθεί τελείως και βλεπόμασταν κάπου κάπου τα καλοκαίρια στο χωριό.


Όλα αυτά μέχρι τον περασμένα Σεπτέμβριο που ο Μάκης λόγο δουλείας ήρθε και αυτός θεσ/νίκη και μιας και ήταν μόνος του κάναμε μαζί παρέα. Τελικά δεν μείναμε μόνο εκεί το προχωρήσαμε! Ότι με γουστάρει, όπως σχεδόν κάθε νορμάλ πρώτος ξάδερφος την ξαδέρφη του, το είχα καταλάβει! Να σας πω την αλήθεια είναι πολύ ωραίο παιδί. Σίγα σιγά οι σχέσεις μας άρχισαν να γίνονται πολύ στενές αλλά δεν νόμιζα να καταλήξουμέ εδώ.

Συζητούσαμε μια μέρα όταν μου αποκάλυψε ότι κάπως σαν εμένα είναι η γυναίκα των ονείρων του κάτι το οποίο με κολάκευε πάρα πολύ! Από τότε κάτι έκανε μέσα μου αλλά δεν τολμούσα να το ομολογήσω ούτε στον εαυτό μου και δεν θα έκανα ποτέ την κίνηση για κάτι παραπάνω. Μια μέρα λοιπόν μου είπε ότι κάποια κοπέλα στην δουλεία του άρχισε να δείχνει ενδιαφέρον κάτι που με έκανε να ζηλέψω πάρα πολύ. Το έδειχνα με όλη μου την δύναμη ότι με πείραζε αυτό. Βγήκαμε το βράδυ για ποτάκι και όλοι νύχτα τον ρωτούσα για αυτήν και πόσο έχουν προχωρήσει σε βαθμό που με κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. Ξεκινήσαμε να φύγουμε αλλά περνώντας από ένα μέρος όπου αράζουν συνήθως τα ζευγαράκια και όλο νόημα του λέω --- εδώ θα έρχεσαι με την άλλη και θα περνάτε σούπερ και πρώτου να τελειώσω την φράση μου έστριψε το αυτοκίνητο προς το εκεί και σταμάτησε.
Χωρίς να μου πει τίποτα έσκυψε προς το μέρος μου και πήγε να με φιλήσει στην αρχή τα έχασα αλλά όπως είπα και εγώ γούσταρα και χωρίς πολλά πολλά αρχίσαμε τα φίλια ενώ με το χέρι του άρχισε να μου τρίβει το μουνάκι μου έξω από το τζιν, σε λίγο πέταξε έξω τον πούτσο του και άρχισε να τον παίζει και με έπιασε και με πήγε τα κεφάλι μου προς τα εκεί. Δεν ξέρω πως έγινε αλλά βρέθηκα με ένα πούτσο στο στόμα μου να κάνω πίπα κάτι που μου φαινόταν εξωφρενικό αλλά στην ιδέα και μόνο τι θα ακολουθούσε με έκανε να κάνω το καλύτερο δυνατό, ώσπου σε λίγο ένιωσα να πετάγεται το σπέρμα του καυτό στο στόμα μου! Μετά πήγαμε πίσω όπου κάναμε έρωτα πολλές φορές (το πουλάκι μου είναι πολύ γρήγορος ) με κορυφαία στιγμή την φορά που έχυσε στο κωλαράκι μου! Μετά του έκανα μια τελευταία πίπα και φύγαμε! Ήταν υπέροχα! Πήγαμε σπίτι και κοιμηθήκαμε αγκαλιά ενώ εκεί μου έκανε για πρώτη φορά στοματικό έρωτα. Από τότε περνάμε υπέροχα μαζί και δεν σκοπεύουμε να το σταματήσουμε. Μάλιστα κανονίζουμε ακόμα και οι επισκέψεις στο χωρίο δήθεν τυχαία να είναι κοινές. Εκεί μάλιστα έλαβε χώρα μια από τις πιο τρελές μας φάσεις μας. Πριν από μερικές μέρες ήταν ένα πολύ ζεστό βράδυ ήμασταν στο χωρίο και καθόμασταν όλοι μαζί στο μπαλκόνι όταν οι γονείς μας έφυγαν και εμείς μείναμε να τα πούμε λιγάκι. Έτσι και έγινε τα λέγαμε για ώρα όταν είδα ότι τα φώτα μέσα στο σπίτι του έσβησαν τότε τον πλησίασα και χωρίς να χάσω χρόνο τον έβγαλα έξω και άρχισα να του τον παίζω.

Με ερέθιζε πολύ αυτή η κατάσταση ενώ με το άλλο χέρι μου άρχισα να παίζω με το μουνάκι μου! Είχαμε φτιαχτεί και οι δυο για τα καλά! Η ώρα είχε περάσει για τα καλά και αφού είδα ότι δεν κινείται τίποτα με μια αστραπιαία κίνηση έβγαλα το κιλοτάκι μου και τον καβαλίκεψα έτσι όπως καθόταν στην καρέκλα. Σε λίγο με έσπρωξε προς τα πίσω και από την πούτσα του πετάχτηκε το σπέρμα του με πολύ δύναμη και έπεσε πάνω μας.

Σαν καλή νοικοκυρά δεν άφησα τίποτα να μας λερώσει!

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ


 Επιτέλους αρχίσανε για μένα οι διακοπές μου, και πριν λίγες μέρες έφτασα στο χωριό, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Πρέβεζα! Φέτος για μένα θα ήτανε λίγο δύσκολα γιατί πριν λίγο χάλασε ο αρραβώνας μου λόγω εγωισμού και βλακείας! αλλά εγώ δεν είχα σκοπό να χειροτερέψει η ψυχική μου κατάσταση! Με το που έφτασα στο χωριό όλοι μου φερότανε πολύ καλά γιατί λίγο πολύ ξέρανε, και οι μέρες περνάγανε πολύ καλά, μπάνια ,club , βόλτες, και καλή ζωή. Πριν δυο μέρες έφτασε και η ξαδέρφη της μάνας μου! 40 χρόνων γυναικάρα από την Αθήνα, ανύπαντρη και φοβερή μουναρα! Δουλεύει νοσοκόμα σε ιδιωτικό νοσοκομείο και είναι φοβερός χαρακτήρας σκέτη γλύκα! από πιτσιρίκι αμέτρητες φορές τράβηξα εξαιτίας της μαλακία όταν γυρνάγαμε από τα μπάνια γιατί το σώμα της με έκανε πάντα έξαλλο!


Μόλις με είδε η θείτσα μου με πλάκωσε στα φιλιά και στις αγκαλιές όπως πάντα, τι κάνει το αγόρι μου και , πως είσαι, αχ σκέτος κούκλος έγινες και τις συνηθισμένες της γλύκες! Το βραδάκι την είχαμε αράξει στο μπαλκόνι απολαμβάνοντας το ράδιο και κρασάκι και μιλάγαμε για τον αρραβώνα μου που χάλασε! Με ρωτούσε γιατί και πως μπορούσε να γίνει, και πως δεν είναι καλό να είναι ένα παιδί 25 χρόνων χωρίς γκόμενα. Έδειχνε πολύ ενδιαφέρον! Θεια μη στεναχωριέσαι την λέω τώρα δεν χάνω καμία ευκαιρία, να που μόνο όλοι εδώ ακόμα δουλεύουν και δεν έχω για παρέα τα πρωινά για μπάνιο και το βραδάκι για club! -Αμα δεν ντρέπεσαι να βγαίνεις με μια ηλικιωμένη μου λέει θα σου κάνω εγώ παρέα! -Τι λες της λέω που είσαι ηλικιωμένη, εσύ, κάνεις κάθε δεκαοχταρα βίδες με το σώμα σου! και μετά είσαι και πανέμορφη γυναίκα, απορώ πως δεν παντρεύτηκες, πάντως εγώ τέτοια γυναίκα δεν θα την άφηνα!!! Της άρεσαν τα γλυκόλογα και έδειχνε χαρούμενη, ήξερε πολύ καλά ότι είναι μουναρα!!! Πέρασαν δυο μέρες που πηγαίναμε μαζί για μπάνιο σε γνωστό μέρος έξω από την Πρέβεζα, και περνάγαμε πολύ καλά μαζί! Μέχρι που και τρέλες στο νερό κάναμε σαν παιδάκια, και πάνω στα παιχνιδάκια την χούφτωνα που και που κατά λάθος, πράγμα που έδειχνε να της αρέσει!

Πριν δυο μέρες , μετά το μπάνιο δεν μπόρεσα να κοιμηθώ και είπα να πάω δίπλα στο σπίτι της θείας μου να δούμε καμία ταινία να περάσει η ώρα! Αλλά κλειστές οι πόρτες πήγα από την βεράντα προς τα πίσω υπνοδωμάτια και τι αντίκρισα? Η θείτσα μου ξαπλωμένη στο κρεβάτι γυμνή και να μαλακίζεται σαν μανιασμένη, έτριβε την κλειτορίδα της και ανάσαινε βαριά, εγώ κρυμμένος πίσω από το πατζούρι χάζευα και ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να σπάσει! Τώρα έχωνε μανιασμένη τα δάχτυλα στο μουνί της και έδειχνε να φτάνει σε οργασμό, Ακούγονταν τα βογκητά της και το μαυρισμένο σώμα της τινάζονταν! Έφυγα σιγά σιγά αναστατωμένος και κάπως αμήχανος από τα όσα είδα! Αλλά τώρα ήξερα πως αυτήν την γυναίκα θέλω να την πηδήξω αλλά πως?
Το επόμενο πρωί την ρώτησα αν έχει όρεξη να πάμε το βράδυ για μπάνιο γιατί είχα καιρό να πάω βράδυ παραλία που έχει και πιο πολύ ησυχία! Καλή ιδέα μου λέει , όλη την μέρα εγώ την περνούσα με να το κυκλοφοράω μόνο με το σορτσάκι μου μπροστά της, να την αγγίζω τυχαία τον πισινό και να την κάνω να καυλώνει!

Από τις ορθωμένες τις ρόγες φαινόταν ότι το κόλπο είχε πιάσει! την ρώτησα άμα θέλει να δούμε καμία ταινία, συμφώνησε και της έβαλα ένα ερωτικό θρίλερ, στη μέση του έργου μου λέει: Αχ βλακείες έργο ούτε τσόντα δεν είναι ούτε θρίλερ δεν είναι, Σηκώθηκε και μετά από λίγο επέστρεψε με ένα βίντεο στο χέρι! Μόλις έβαλε μπρος το βίντεο τα έπαιξα μου έβαλε να δω τσόντα!!!!!!! Μα της λέω, ααααα μι μου κάνεις τώρα τον ντροπαλό αφού και εσύ δεν βλέπεις μου λέει, άμα δούμε θα δούμε, δεν πιστεύω να μη σε αρέσει! Από την θείτσα μου και από την τσόντα ο πούτσος μου σημείωνε αντίσκηνο στο σορτσάκι και οι θείτσα το κατάλαβε! Εγώ είχα να γαμήσω κάμποσο καιρό και τα αρχίδια μου άρχισαν να πονάνε!! Κάπως δεν αισθανόμουνα καλά. Θα πάω να ξαπλώσω της λέω γιατί δεν αισθάνομαι και πολύ καλά δεν ξέρω! Τι έχεις μου λέει πονάς πουθενά και λέγοντας αυτό είχε καρφωθεί στο ορθωμένο μου πούτσο! Πήγα να πω κάτι αλλά είχε σηκωθεί και μου χάιδευε έξω από το παντελόνι τον πούτσο: --άμα πονάς θα σου κάνω εγώ θεραπεία μου λέει, όλα τα συμπτώματα οφείλονται σε αγαμία μου λέει και μου κατέβασε το παντελόνι! ΟΟΟΟ μου λέει εδώ έχουμε μεγάλο πρόβλημα, πρέπει να αρχίσω αμέσως με κάθισε στην πολυθρόνα και άρχισε να μου τον τρομπερνει , να μου φιλάει το στήθος την κοιλιά και να κατεβαίνει όλο πιο χαμηλά, όταν έφτασε στα αρχίδια μου μου λέει εδώ είναι το πρόβλημα, είναι πολύ γεμάτα πρέπει να σου τα αδειάσω, και παίρνει τα μπαλάκια μου στο στόμα συνεχίζοντας να μου τρομπερνει τον πούτσο! Εγώ τα είχα χάσει δεν ήξερα τι μου γίνετε, είχα σκοπό να την γαμήσω αλλά δεν περίμενα ποτέ να πιάσει τι κόλπο! Δεν μου έμεινε καιρός για σκέψεις και παραδόθηκα στο τρυφερό της τσιμπούκι! Αργά τον έπαιρνε στο στόμα και τον βύθιζε ως το λάρυγγα της, συνεχίζοντας το μασάζ στα αρχίδια μου, δεν άντεξα ούτε λεπτό και τα χυσια μου άρχισαν να πετάγονται στο στόμα της, χωρίς να αλλάξει ούτε για δευτερόλεπτο ρυθμό συνέχιζε να με τσιμπουκώνει! ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ Χύνω δεν αντεχοοοο!!!! Με είχε ξεζουμίσει με φανταστικό, και πολύ έμπειρο τρόπο. είχα τον καλύτερο οργασμό της ζωής μου!

Ενώ είχα χύσει συνέχιζε να με τσιμπουκώνει και να μου παιδεύει τα μπαλάκια. Τον έβγαζε από το στόμα και μου βαρούσε ρυθμικά και αλύπητα μαλακία! Κόλλησε τα χείλι της στα δικά μου και η γλώσσα της στριφογύριζε ψάχνοντας την δικιά μου. Της τράβηξα την μπλούζα και το σουτιέν και επιτέλους μπορούσα να γευτώ τις σφιχτές και ορθωμένες της ρόγες: ΑΑΑΧΧ ναι , έβγαζε βογκητά και έδειχνε κάπως σαν να ήτανε σε άλλο κόσμο, τώρα είχα χώσει το χέρι μου μέσα στο σορτσάκι της και της έτριβα το μουνί που ήταν μούσκεμα. Το έβγαλε μόνη της και αντίκρισα το τέλειο της σώμα ολόκληρο και γυμνό μπροστά μου! Κλείδωσε την εξώπορτα και με οδήγησε χωρίς λέξη στην κρεβατοκάμαρα! Πέσαμε καθώς φιλιόμασταν πάνω στο κρεβάτι και πασπατευόμασταν τρελά, Η θείτσα μου δεν άφηνε τον πούτσο μου από το στόμα της, λες και ήταν μανιασμένη τσιμπουκλου! Πέσαμε σε στάση 69 και τώρα και εγώ μπορούσα να γευτώ επιτέλους του μουνί της, μόλις άγγιξε η γλώσσα μου την κλειτορίδα της έβγαλε ένα:ΜΜΜΜΜΧΧΧΧΧ Σαν μουγκρητό αλλά πολύ καυλιάρικο και βραχνό! Της έχωνα την γλώσσα βαθιά και δάγκωνα τα μουνοχειλα της, εκείνη τινάζονταν και καύλωνε αφάνταστα, τώρα να γλείφεις την θεία σου και εκείνη να χτυπιέται από την καύλα για μένα ήτανε εξάρι στο λόττο, τώρα με τα δάχτυλα μου της γαμούσα το μουνάκι, και εκείνη έδειχνε να μην αντέχει για πολύ και έτσι συνέχιζα να την γαμάω με τη γλώσσα μου! Με την παλάμη μου έτριβα τα κωλομέρια της και έτσι το μουνάκι της άνοιγε και από την κωλοτρυπίδα της κατάλαβα ότι είχε σπασμούς: οοουυυυυυυ αααααααααουυυυυυυυυ, τώρα πιο έντονα έβγαζε ήχους ηδονής και το στόμα μου γέμισε με τα χυσια της, δεν ούρλιαξε μόνο με έσφιξε που πήγε να μου κόψει την ανάσα! Πήγα να τραβήξω τον πούτσο μου από το στόμα της αλλά δεν με άφησε: Έλα αγόρι μου γάμα με στο στόμα θέλω να πιω τα χυσια σου! Δεν ήθελα παραπάνω η εντονοτητα της στιγμής έφτανε για να ξαναχύσω! Λαχανιασμένος έπεσα δίπλα τις και αγκαλιαστήκαμε, δεν θέλω μου λέει να νιώθεις άσχημα μου λέει δεν έγινε τίποτα το κακό, δυο καυλωμένοι άνθρωποι κάνανε έρωτα, και αρχίσαμε να φιλιόμαστε! Εμένα μου λέει Αλέξανδρε μου αρέσουν πολύ τα τσιμπούκια δεν μπορώ άμα δω ωραίο πούτσο σαν τον δικό σου τον θέλω στο στόμα μου! Τα έπαιξα καλά κατάλαβα οι θείτσα έχει φετίχ τα τσιμπούκια! την γύρισα με την πλάτη προς τα εμένα και άρχισα να της φιλάω τη ραχοκοκαλιά, ακούγονταν πάλι τα βογκητά της : μμμμμμχχχχχχχχχ, ανασήκωσα το πόδι της και σιγά σιγά βύθισα τον πούτσο μου μέσα της; ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τινάχτηκε, σιγά μου λέει έχω καιρό να γαμηθώ και είμαι λίγο στενή ακόμα. και αλήθεια για την ηλικία της είχε φοβερά στενό μουνάκι! Μετά από κάνα πεντάλεπτο τρυφερού γαμησιού την γύρισα στα τέσσερα, και ανέβασα λίγο την ένταση, τα αρχίδια μου έπεφταν βαριά πάνω στα μουνοχειλα της, και τώρα δυνάμωνε και οι φωνή της, τα απαλά βογκητά ήταν παρελθόν τώρα τα έδινε όλα; ΑΑΑΑΑΑΑ ναι γάμα με θέλω να χυσοοοοοοο γαμαααααα! την γύρισα πήρα τις ρόγες της στο στόμα μου και τις δάγκωνα εκείνη είχε τυλίξει τα πόδια της γύρω από τι μέση μου, και με τις φτέρνες της με έσπρωχνε μέσα της δυνατά τώρα με πολύ γλήγορο ρυθμό! άρχισε να τρέμει και τα μάτια της τα είχε κλειστά με δύναμη και το πρόσωπο της πήρε μια μορφή καύλας που δεν είχα ξαναδεί! Αυτή ήταν η προειδοποίηση ότι έφτανε ο οργασμός της: ΑΧΧΥΝΩΩΩ! Έτρεμε ολόκληρη ένιωθα τους σπασμούς της και τον πούτσο μου να τον πλημμυρίζει μουνοχυμα! Έλα χύσε μέσα στο μουνί μου έλα αγόρι μου έλα, της ζήτησα να στηθεί στα τέσσερα, της τον ξανακάρφωσα βάζοντας της και κολοδαχτιλο, δεν αντέδρασε και με άφησε να την γαμάω με σκληρές καρφωτές κινήσεις: έλα χύσε με δεν αντέχω αλλοοοοοοο έλα αγόρι μουυυυυυ , Αυτά τα λόγια και το γεγονός ότι το μουνάκι της είναι απίθανο, με ανάγκασαν να αδειάσω μεγάλη ποσότητα σπέρματος μέσα της: ναι χύσε με γέμισε με τα ζουμιά σου! έπεσα πάνω τις λαχανιασμένος ! Κοιμηθήκαμε δίπλα δίπλα ως το βραδάκι! Το βραδάκι μου λέει: Είπαμε θα πάμε για μπάνιο! ή θα το αναβάλουμε γιατί έγινε αυτό που ήθελες? λες να μη κατάλαβα ότι σε καύλωνα, αλλά εσύ εμένα με είχες καυλώσει παραπάνω! Βάλαμε τα μαγιό και πήγαμε, δεν είχε πολύ κόσμο και η θάλασσα ήτανε υπέροχη μόνο που είχαμε πάει πιο μακριά για να μη μας δούνε γνωστοί! οι παραλία είχε 5 η 6 ζευγαράκια που μάλλον σκόπευαν το ίδιο όπως και εμείς να κάνουν έρωτα στην θάλασσα και στην αμμουδιά! Η θεία μου τα είχε βγάλει και έκανε ηλιοθεραπεία, είχα πάρει την κάμερα μου και την τράβηξα δεν ενοχλήθηκε, μου πόζαρε κιόλας !
Κατά τις 7 οι ώρα είχαμε μείνει μόνοι, και καταλάβαινα τον πούτσο μου πάλι να σηκώνετε, Ευανθία ( Το Όνομα τις θείας) Χρειάζομαι πάλι πρώτες βοήθειες, Έπεσε πάνω μου φιληθήκαμε, και χωρίς να χάσει χρόνο τον πήρε στο στόμα της. Με τσιμπουκονε για πολύ ώρα όπως δεν μου έχει ξανακάνει τσιμπούκι καμία!!! Μετά καβάλησε τον πούτσο μου και γαμιόταν τρυφερά πάνω μου, Τα βαριά βιζομπαλα της δεν τα άφησα λεπτό από τα χέρια μου, βύθισε τα νύχια της στο στήθος μου και κατάλαβα ότι έχυνε! μόλις συνήρθε τον πήρε πάλι στο στόμα της, και κυριολεκτικά με γαμούσε με τα χείλι της! Χαϊδεύοντας τα αρχίδια μου έντονα μου χάρισε άλλο ένα φοβερό οργασμό! έχουμε άλλες δυο εβδομάδες άδεια χωρίς να μας ενοχλήσει άλλος συγγενής, για να δούμε τι άλλο καλό θα μας τύχει?

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

ΟΡΓΙΟ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ


 Έχω ένα φίλο που γουστάρει να δει την γυναίκα του να κάνει σεξ με άλλους και το είχαμε συζητήσει αλλά δεν ήξερε πως να της το πει και αν το έπαιρνε στραβά , την αγαπούσε, αυτός ο φίλος λεγόταν Τάκης και η γυναίκα του Ειρήνη εγώ Σπύρος . Του προτείνω την ιδέα να έρθω με κάτι φιλαράκια σπίτι του να βάλω ένα φίλο στα κρυφά να της την πέσει να κόψουμε αντιδράσεις . Την σκεφτήκαμε πολύ αυτήν την εκδοχή, μάλιστα με ρώτησε αν ξέρω καλά αυτό που θα του πω και πως δεν θα συνεχίσει κάτι κρυφά από μένα με την γυναίκα του. Του είπα θα τον γνωρίσεις, μετά από σκέψη μου λέει σκέφτηκα το έχεις θα φέρεις αύριο τρεις φίλους στο σπίτι για να πιούμε ποτά, η Ειρήνη δεν το αντέχει καθόλου άρα με το ποτό με διάφορες καταστάσεις μπορεί να γίνει το σκηνικό. Οκ του λέω και το κανονίζω, φτάνουμε με δύο φίλους τον Αλέξη και το Χρήστο. (και οι τρεις 20 χρόνων , ο Τάκης 32 και η Ειρήνη 34, 1.65 μελαχρινή μακρύ μαλλί με πεταχτό κώλο και μεγάλα βυζιά).


Φτάνουμε φορούσε μια φούστα πολύ κοντή όχι κολλητή, αρχίσαμε να πίνουμε αυτή μετά το δεύτερο ποτό είπε πως δεν θα πιει άλλο γιατί θα μεθύσει. Τότε της είπαμε έστω ένα ακόμα για μας , μας έκανε το χατίρι. μετά είπαμε να παίξουμε θάρρος η αλήθεια χαμηλώσαμε την μουσική και ζητήσαμε να φέρει ποτάκι η Ειρήνη , προσφέρθηκα να πάω να την βοηθήσω στην κουζίνα της είπα πως λερώθηκε από πίσω όταν κρατούσε τα ποτήρια και μου είπε να την καθαρίσω. Της έπιασα το κώλο (πάνω από την φούστα) αλλά δεν της τον τίναζα τον χούφτωνα. Αυτή το κατάλαβε και μου είπε ..πρέπει να καθάρισε τώρα πάμε . Εγώ άρχισα ήδη να καυλώνω. Όπως και αυτή μετά το χούφτωμα αλλά κρατούσε ακόμα χαρακτήρα. Επειτα ξεκινήσαμε το παιχνίδι στην αρχή γενικές ερωτήσεις γιατί όλοι λέγαν αλήθεια και όχι θάρρος και μετά πέρασε ο Τάκης σε ερωτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου για το πια στάση μας αρέσει και εμείς την θέσαμε και σε αυτούς. Μετά είπε ο Τάκης στην Ειρήνη που είπε θάρρος να πιει 6 σφινακια συνεχόμενα. Στην αρχή αρνήθηκε αλλά μετά τις πιέσεις τα ήπιε, καθόταν μετά πολύ άνετα φαινόταν το κόκκινο στρινγκ της , καθόμουν απέναντι της και το έβλεπα. Ο Τάκης είπε θάρρος και τότε η Μαρία είπε να πάει στον γείτονα τον χασάπη να ζητήσει βαζελίνη η ώρα ήταν 3 το πρωί και δεν έχον και τις καλύτερες σχέσεις με τον γείτονα της διπλανής πόρτας παρόλα αυτά ο Τάκης γέλασε κάτι ήξερε (όπως μας εξήγησε μετά ήξερε πως έλειπε ταξίδι και ήταν εκεί η καινούρια του γκόμενα αλλά το έπαιζε ανίδεος) χτυπά και ανοίγει η Χρύσα (φίλη του χασάπη) έντρομη και έτοιμη να βάλει τις φωνές εμείς κοιτάγαμε από την χαραμάδα της πόρτας πρώτη κοίταγε η Ειρήνη σκυμμένη πολύ ώστε φαινόταν το στρινγκ της, εμείς κοιτούσαμε από πιο ψηλά αλλά όλοι μας ακουμπούσαμε τους πούτσους πάνω στις Ειρήνη τυχαία δήθεν αυτή δεν είχε δώσει σημασία. Ο Τάκης της λέει σορρυ για την ενόχληση αλλά χρειάζομαι βαζελίνη εκείνη ξαφνιάζετε και του λέει 3 η ώρα τη να την κάνεις; έχεις καύλες και θες να γαμήσεις την Ειρήνη από το κώλο . Θα σου φέρω υπό έναν όρο θα σου αλείψω την πούτσα με την βαζελίνη και του κατεβάζει τα παντελόνια και τον πιπωνει. Τα χάσαμε όλοι κοιτούσαμε, η Ειρήνη δεν έκανε κίνηση είχε κοκαλώσει πηγαίνω από πίσω της και της σηκώνω την φούστα και της μετατοπίζω το στρινγκ αυτή δεν αντιδρά έρχονται και οι άλλοι και της χουφτώνουν τον κώλο. Της βγάζουμε το στρινγκ, της βάζουμε δάχτυλα στο μουνί και στον κώλο.
Αυτή δεν είχε γυρίσει να κοιτάξει πίσω σαν να μην γινόταν τίποτα μόνο αναστέναζε μόλις της χώναμε δάχτυλο. Τότε σηκώνετε χύνει την Χρύσα ο Τάκης και ντύνετε να έρθει , τότε σηκώνετε η Ειρήνη και λέει έρχεται ο Τάκης μαζευτείτε παίρνω το στρινγκ από κάτω και καθόμαστε όλοι στον καναπέ σαν να μην είχαμε πάρει χαμπάρι τίποτα. Ερχεται ο Τάκης και μας δείχνει την βαζελίνη και λέει την έφερα και γελά , βλέπει πως δεν υπάρχει καμία αντίδραση από την Ειρήνη και νομίζει ότι δεν είδε τι έγινε. Είπαμε να συνεχίσουμε , από εκεί που ήμουν έβλεπα καθαρά το μουνάκι της Ειρήνης. Λέω θάρρος και μου λένε βγάλε το μποξερακι σου στο μέσα δωμάτιο και φέρτο. έγινε. Μετά λέμε στην Ειρήνη στον Τάκη που είπε αλήθεια τι έκανε και γλίτωσε από τον χασάπη; εμείς του κάνουμε νόημα ότι είχε δει η Ειρήνη. Το καταλαβαίνει και της λέει ότι έγινε και ότι την ξάφνιασε. Εκεί έγινε μια διένεξη ανάμεσα τους και η Ειρήνη τα πήρε με τον Τάκη. Της λέει μετά ο Τάκης όταν είπε αυτή θάρρος φέρε έναν δονητή σου και πάρτου πίπα. Το έφερε τον πιπωνε , όλοι τα χαμε παίξει.

Είπαμε όλη αλήθεια μετά και μας ρώταγε για φαντασιώσεις και αυτή πήρε θάρρος και τις λέμε να κάνει στριπτίζ έως τα εσώρουχα ξέροντας ότι της είχαμε βγάλει το στρινγκ αυτή λέει με μια προϋπόθεση ο Τάκης δεν θάναι μπροστά είμαι νευριασμένη μαζί του να πάει στην Ειρήνη . Ο Τάκης σηκώνεται και μου λέει στο αυτί ...μέχρι τα εσώρουχα όχι τίποτα παραπάνω εγώ πάω μέχρι το περίπτερο έχω κλειδιά να ξέρεις..... Βγάζει τότε την μπλούζα και είναι με το σουτιέν και βγάζει και τη φούστα και είναι μόνο με το σουτιέν έρχεται και στήνετε στο κομοδίνο και σηκώνομαι και την πλησιάζω , ήξερα ότι ο Τάκης δεν έφυγε αλλά κρυφοκοίταζε. Κατεβάζω το παντελόνι μου και πετάγεται έξω το θηρίο και αφού την φιλάω στο στόμα και της το χώνω απευθείας στον κώλο και την γαμάω σηκώνονται οι άλλοι και γδύνονται. Αυτή τους πιάνει τα καυλιά και το ένα το παίζει και το άλλο το πιπωνει. Είμαι έτοιμος να χύσω όπως σχεδόν όλοι μας, κάθεται κάτω και την χύνουμε όλοι , σπρώχνει τον Χρήστο στον καναπέ και τον καβαλάει, ο Αλέξης την παίρνει από πίσω και εμένα πίπα . Μας λέει πως θα έρθει ο Τάκης πρέπει να ντυθούμε και μόλις ντυθήκαμε μπήκε ο Τάκης

ΣΧΕΣΗ ΜΙΑΣ ΝΥΧΤΑΣ


 Με λένε "Γιώργο" και δουλεύω μπάρμαν σε ένα κλαμπάκι σε μία επαρχιακή πόλη κοντά στην Αθήνα. Σε τέτοιες πόλεις οι μπάρμαν και οι σερβιτόροι έχουν την μεγαλύτερη πέραση...Anyway...


Ένα βράδυ φτάνω στο μαγαζί που δούλευα, όχι και με μεγάλη όρεξη για δουλειά μόλις ανοίξαμε ήρθανε οι κλασσικές μας παρεές. Στη μία απο αυτές υπήρχε και ένα καινούργιο μέλος. H "Τζένη" ήταν 19 χρονών με αρκετά καλό σώμα, μελαχροινή και με 2 πεταχτά δοντάκια σκέτη καύλα. Αφού μας συστήσανε και άρχισα το παραμύθι, είχαμε καυλώσει και οι δύο πάρα πολύ αλλά άρχισε να γεμίζει το μαγαζι και ξενέρωσα. Κατά την διάρκεια της νύχτας είχε καρφώσει τα μάτια της απάνω μου αλλά και εγώ κάθε φορα που έβγαινα απο το μπάρ για να πάω δήθεν τουαλέττα πήγαινα κοντά της, της έγλυφα το λαιμό και έπαιζα λίγο με τη μουνάρα της. Εκείνη έτριβε τις βύζάρες της απάνω μου,είχε καβλώσει αφάνταστα. Σε σημείο που τρέχανε τα υγρά της απο το σκαμπό... Κατα τις 6 το πρωί που έσπαγε η δουλεία προσφέρθηκα να την συνοδέψω μέχρι την πιάτσα των ταξί. Λίγο πριν φτάσουμε γυρίζει και μου λέει: Μπορείς να ταίσεις το μουνάκι μου; Πείνασε με τα χάδια σου....

Την αρπάζω απο το χέρι και στρίβουμε σε ένα στενάκι. Την κολλάω στον τοίχο και χώνω τη γλώσσα μου μέχρι το λαρρύγγι της ενώ ταυτόχρονα της ξεκουμπώνω το πουκάμισο. Γονατίζω και παραμερίζοντας το stringάκι βάζω τη γλώσσα μου στο φρεσκοξυρισμένο της μουνάκι. Χαμήλωσε λίγο τη μέση της για να μου δώσει μεγαλύτερο πεδίο και συνεχίζω να την γαμάω με την γλώσσα μου ενώ με το ένα της χέρι μαλακίζει το μουνάκι της. «Γαμιόλη άντρα πιές τα χύσια μου να σε μάθω να με έχεις όλη νύχτα καυλωμένη» είπε και τρέμοντας αρχίσανε να τρέχουνε τα ζουμιά της. «Χύνω ρε μαλάκα χύνωωωωωωωωωωωωωωωω» φώναξε ενώ μετα βίας κρατιότανε όρθια.
"Τώρα θα σε ξεμουνιάσω μωρη πουτάνα" της είπα "αλλά ρούφα το καβλί μου πρώτα, πάρτο στο στόμα τώρα". Ρούφαγε και δάγκωνε με πεταχτά της δοντάκια το πουτσοκέφαλο μου. "Σήκω μωρή καριόλα τώρα να στο καρφώσω μέχρι τη μήτρα". Την γυρίζω να κοιτάει το τοίχο και σπρώχνω το καβλί μου στο μουνάκι της. "Γουστάρω να με γαμάς σαν σκύλα ρε παλιομαλάκα " φώναξε" και άρχισα να της τρυπάω με μανία το μουνάκι που έσταζε απο την καύλα. Έβλεπα την κωλοτρυπίδα της που έκανε συσπάσεις καθώς έχυνε για μία ακόμη φορα, μουσκεύοντας το καβλί μου. Τότε βρήκα την ευκαιρία να της ανοίξω τον κώλο. Μόλις ακούμπησα το κατακόκκινο κεφάλι πάνω στην τρυπούλα της, έκανε μια κίνηση να φύγει. "Θα πονέσω;" και ξανασκύβει ανοίγοντας τον κώλο της όσο πιο πολύ μπορούσε. " Όχι μωράκι μου " είπα και καθώς το καβλί μου ήταν μούσκεμα το κάρφωσα σιγά σιγά μέχρι τέρμα. Όυρλιαζε σαν σκυλί ενώ μου φάνηκε οτί είδα καναδυό κουρτίνες να κουνιούνται στα γύρω μπαλκόνια (Είχε ξημερώσει βλέπετε....). Συνέχισα να της ανοίγω την κωλοτρυπίδα παρόλο τον πόνο που ένοιωθα. Βγήκα απο μέσα της και η τρυπούλα της είχε ανοίξει και φαινόταν τεράστια. "Έλα τωρα να πιείς τα δικά μου τα χύσια τσούλα ελα " γονάτισε και τρομπάριζε το καβλί μου έχοντας το κεφάλι δαγκωμένο με τα πεταχτά της δοντάκια.... Δέν άργησα πολυ να χύσω πασαλείβοντάς την παντού. Όσα προλάβαινε τα κατάπινε φωνάζοντας " Χύσε με, χύσε με, χύσε με....!!!! "Ρούφα τα μωρή μαλακισμένη της είπα και πασάλειβα με το καβλί μου τα χύσια σε όλο της πρόσωπο.

Σηκώθηκε, ντύθηκε και τελίκα κοιμήθηκε σπίτι μου γιατί μετά απο τόση ώρα είχε κλείσει και το μπάρ.

ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ


 Στις 9:45 την είδα να σκάει μύτη με την οικογένεια της. (16 είναι αυτή και εγώ 18) μετά από πολύ ώρα ηλιοθεραπείας αποφάσισε να μπει στη θάλασσα. Εγώ είχα μπει 2-3 λεπτά νωρίτερα και ετοιμαζόμουν με την μάσκα να μαζέψω κοχύλια. Καθώς κολυμπούσα την είδα ξαφνικά μπροστά μου. Κάθισα και χάζευα το καλόγυμνασμένο κωλαρακι και τα στητά της βυζάκια. Αυτή με κατάλαβε και με μια απότομη κίνηση κατέβασε το κόκκινο μαγιό της αποκαλύπτοντας το εντελώς ξυρισμένο μουνί της και τον κώλο της. όλα αυτά καθώς κολυμπούσε.


Σηκώνομαι από αυτή την ευχάριστη έκπληξη και την ρωτάω αν αυτό το κάνει σε όλους. Ερχεται κοντά μου και πιάνοντας τα αρχίδια μου, λέει "όχι αλλά για πάρτη σου έχω τραβήξει αρκετές μαλακίες". χωρίς δεύτερη σκέψη της πιάνω το ένα βυζί και της λέω σε 5' να πει στους δικούς της πως πάει μια βόλτα στα βράχια. Βγαίνω και παίρνω τις καπότες που έχω στο πορτοφόλι μου για κάτι τέτοιες στιγμές και πηγαίνω στα βράχια.

Σε λίγο ήταν εκεί, γεμάτο καύλες απ' ότι κατάλαβα από τις σκληρές της ρόγες που διαγράφονταν στο εφαρμοστό μαγιό της. Αφού δεν υπήρχε κανείς γύρω μας ξαπλώνω και αυτή έρχεται από πάνω μου.
Βάζει την γλώσσα της στο στόμα μου και σιγά σιγά βρέθηκε να μου παίρνει μια τρελή πίπα. Την έβλεπα να προσπαθεί να βάλει όλο το καυλί μου στο στόμα της ρουφώντας το και γλύφοντας το πουτσοκεφαλο μου. Εγώ πότε της έπιανα τα βυζιά και πότε το μουνί της. Αφού έχυσα στο στόμα και στο πρόσωπο της, πίνοντας μερικά , την πίεσα να συνεχίσει να με πιπωνει μέχρι να μου ξανακαβλωσει. Η παλιοπουτανα συνέχισε μέχρι που τον ξανάκανε τουρμπο..... της λέω σειρά μου και την γυρνάω ανάσκελα. Βάζω τα μπούτια της στους ωμούς μου και κάνω γλυφομουνι στο στενό της μουνάκι. Της έχωνα με μανία την γλώσσα μου όσο πιο βαθιά μπορούσα σε γρήγορους ρυθμούς. Μου λέει να σταματήσω γιατί ήθελε να κατουρήσει αλλά εγώ συνέχιζα. αχχχ αχχχχ αχχχχχχχ φώναζε και τα χυσια της γέμισαν το πρόσωπο μου. Είχε νιώσει τι σημαίνει γυναικείος οργασμός.

Χωρίς να χάσω χρόνο σηκώνω τα ποδιά της πιο ψηλά στους ωμούς μου και μπαίνω όλος μέσα της. Τα βογκητά της ξεπαρθενιας από πούτσα κράτησαν για λίγο ώσπου το στενό μουνί της να συνηθίσει το μέγεθος του πούτσου μου. Με εκλιπαρούσε να την γαμάω όσο πιο γρήγορα μπορούσα και έτσι έκανα. μετά από κάνα δεκάλεπτο της είπα να σηκωθεί και να στηθεί στα τέσσερα ανοίγοντας τα ποδιά της μέχρι να βλέπω καλά το ξεχαρβαλωμένο πια μουνί της. Της το ξανακαρφωνω βίαια ως τον πάτο του μουνιού της χωρίς να βγάλει μιλιά. η μικρή ήταν τόσο καυλωμένη που μπορούσα να την γαμάω ως το πρωί χωρίς καμία αντίσταση. αυτό σκέφτηκα και είπα να γαμήσω κι εγώ για πρώτη φορά ένα ωραίο και καλοσφιγμενο κωλαρακι. Αυτή είναι η ευκαιρία μου σκέφτηκα από μέσα μου και θα φάει το καυλί μου είτε το θέλει είτε όχι. της λέω να τουρλώσει το κωλαρακι της και την ρώτησα αν τον έχει φάει από πίσω. Αυτή εκτελώντας την διαταγή μου, μου απάντησε με κόφτη ανάσα πως είχε τραβήξει μόνο μαλακίες στο μουνί της. Ακούγοντας τα όλα αυτά με καύλωσε περισσότερο γιατί μπροστά μου είχα ένα παρθένο κώλο που με φώναζε να το εξερευνήσω.

Βγάζω την πούτσα από το μουνί της και της γλύφω την κωλοτρυπίδα. Είχε στενέψει τόσο πολύ που φοβήθηκα πως δεν θα της μπει ποτέ. Σαλιώνω δυο δάκτυλα και της τα βάζω με προσοχή. Γυρνάει τότε η Μαρία και μου φωνάζει" καλά πόσο μαλάκας είσαι? ποιος σου είπε να προχωρήσεις τόσο πολύ?" Νευρίασα τόσο πολύ που την πιάνω από τα μαλλιά και της χτυπάω το κεφάλι στην αμμουδιά λέγοντας της "σκάσε μωρή καριόλα και κοιτά να το απολαύσεις" της ρίχνω 5-6 κωλοσκαμπιλα μέχρι να ηρεμήσει από τα νεύρα και να χαλαρώσει τα κωλομέρια της. Κρατώντας της ακόμα τα μαλλιά βάζω το άλλο χέρι μου χαμηλά στη μέση της και με τα ποδιά μου της "κλειδώνω" κατά κάποιο τρόπο τα δικά της. Ετσι όπως ήμασταν και οι δυο στα τέσσερα της ανοίγω πανηγυρικά και για πάντα την πίσω πόρτα. Ο κώλος της ήταν πραγματικά τόσο σφιχτός που ούρλιαζε από τον πόνο. φώναζε και έκλεγε αλλά έχω συνέχισα να την γαμάω αλύπητα. κατά κάποιον τρόπο ήταν σα να τη βίασα. Στο τέλος αφού είδε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα πια, της άρεσε και μου ζήτησε να την γαμάω μέχρι να την χύσω μέσα της. (όχι που δεν θα της άρεσε)λίγο πριν την χύσω έχυσε εκείνη για δεύτερη φορά. όταν τελειώσαμε μου είπε πως παρ'ολο που ξέφυγα από τα όρια ήταν ότι καλύτερο της είχε συμβεί και πως ήθελε να συνεχίσουμε.

Ανταλλάξαμε τηλ. και έφυγα. στην μανά της είπε πως ήπιε καφέ με ένα παλιό της φίλο που συνάντησε. φυσικά κάθε βδομάδα θυμόμαστε εκείνες τις ώρες..........;)

Η ΚΑΡΕΝ ΚΑΙ Η ΤΖΙΝΑ


 Το καλοκαίρι του 2000 όπως πάντα πήγαμε στο νησί για διακοπές στο εξοχικό μας, εκεί μάθαμε ότι θα ερχόταν ο θειος μου , ο αδερφός του πατέρα μου, από την Γερμανία με την γυναίκα του, είχα χρόνια να τον δω ενώ την γυναίκα του δεν την είχα δει ποτέ. Οταν έφτασαν τους επισκεφτήκαμε στο εξοχικό τους που ήταν κοντά μας αλλά δεν είχαμε οπτική επαφή σε αυτό. Οταν είδα την γυναίκα του, κόκαλο!! Μα τι μουνί ήταν αυτό, Ψηλή με ξανθά μαλλιά γαλανά μάτια και ικανοποιητικά βυζιά, μαζί τους ήταν και μια κοκκινομάλλα η αδερφή της θειας μου, με την οποία έφαγα γερο φλας μόλις την είδα. Και οι δυο είχαν μάθει λίγα ελληνικά ικανά όμως για καλή επικοινωνία.


Έβαλα τα χίλια ψηστηρια και τον πατέρα μου να μείνω στού θειου. Η γυναίκα του θειου μου, η Καρεν ήταν γύρω στα 29, ενώ η αδερφή της η Τζίνα γύρω στα 23. εγώ τότε ήμουν 17. Αν και ήταν αδερφές δεν έμοιαζαν καθόλου ακόμα και στο χαρακτήρα η Κάρεν ήταν πιο κλειστή, ενώ η Τζίνα ανοιγόταν εύκολα σε όλους ενώ φαινόταν να είναι και πολύ ξεκωλο γιατί είχε αρκετά προκλητική εμφάνιση. αφού έφυγαν οι γονείς μου, ξεκινήσαμε να τακτοποιήσουμε το σπίτι, εγώ τελικά θα κοιμόμουν στον καναπέ , και η Τζίνα στον ξενώνα.

Η υπόλοιπη μέρα κύλησε φυσιολογικά και κατά τα μεσάνυχτα πέσαμε να κοιμηθούμε. ότι είχα αρχίσει να ψιλοκοιμαμε άκουσα έναν ήχο και ξύπνησα, ήταν η Τζίνα που σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα φορώντας για πυτζάμα ένα μεγάλο Τ-Shirt που της έφτανε μέχρι το μπούτι, καθώς άναψε το φως του διαδρόμου έκανε αμήχανα μια κίνηση για να ξύσει το μπούτι της και φάνηκε ένα μέρος από το κοκκινοτρίχα μουνί της, σκέτη καύλα. Εγώ φυσικά έκανα πως κοιμόμουν, αφού βγήκε από την τουαλέτα πήγε στον ξενώνα και άναψε το φως. ενώ η πόρτα δεν είχε κλείσει καλά το φως ερχόταν στο σαλόνι καθώς σηκώθηκα να δω αν θέλει τίποτα.

Την είδα να διαβάζει ένα βιβλίο που το στήριζε στα γόνατα της πάνω στο κρεβάτι, με την στάση που είχε φαινόταν ολοκάθαρα το μουνί της , χωρίς όμως να δείχνει ότι ενοχλείται, μου πρότεινε να μπω μέσα στο δωμάτιο και να συζητήσουμε για να περάσει η ώρα, εγώ κάθισα στο κάτω μέρος του κρεβατιού και είχα μπροστά μου ορθάνοικτα τα ποδιά της Τζίνας, και το μουνί της που μου ερχόταν να το φάω, όμως συγκρατήθηκα και έτσι η κουβέντα κύλησε για θέματα όπως οι δουλειές το σχολείο και οι διακοπές.
Το επόμενο πρωί όταν σηκώθηκα, οι γυναίκες ήταν στην βεράντα για πρωινό σηκώθηκα και εγώ και πήγα εκεί , ο θειος είχε πάει για ψάρεμα με ένα φίλο του, η Τζίνα φόραγε την ίδια μπλούζα με το βράδυ πάλι χωρίς εσώρουχα, εμένα βέβαια δεν με ενοχλούσε καθόλου, μάλιστα καθόταν και στο μπαντου απέναντι, και έτσι όπως καθόταν είχα απευθείας οπτική επαφή με το μουνί της, βέβαια δεν καθόταν πρόστυχα αλλά το μπλουζάκι ήταν πολύ κοντό!! Η Καρεν φορούσε μια μπλούζα πολύ ανοικτή κυρίως από της μασχάλες και κάθε φορά που σήκωνε το χέρι της έβλεπα το δαντελωτό σουτιέν της . Mετα από καμία ώρα σηκωθήκαμε από την βεράντα για ντυθούμε για την παραλία, ήμασταν αρκετά τυχεροί, γιατί κοντά μας είχε μια παραλία που όπως εξήγησα στην Καρεν ήταν μικρή και απόμερη και πιθανότατα να ήμασταν μόνοι μας.

Ύστερα από λίγο είδα την Τζίνα να έχει φορέσει ένα μπουστακι που ίσα ίσα έκρυβε τις ρώγες της και ένα ταγκα, έπαθα μεγάλη πλάκα, η Καρεν φορούσε ένα πολύ σέξι ραντακι και ένα αρκετά κοντό σορτσάκι. Περάσαμε από το σπίτι μου αλλά δεν βρήκαμε κανέναν και πήγαμε μόνοι μας στην παραλία. τελικά είχα δίκιο δεν υπήρχε ψυχή. Η Καρεν έβγαλε το ραντακι και έμεινε με το μαγιό της.

Η Τζίνα έμεινε ολόγυμνη για να κάνει ηλιοθεραπεία, εγώ είχα μείνει στην παραλία να κοιτάζω την ολόγυμνη μουναρα της και ο πούτσος μου είχε κηρύξει επανάσταση. τελικά μην αντέχοντας άλλο μπήκα στην θάλασσα για να επαφερω στην τάξη τον πούτσο μου. αφού ξαλάφρωσα λίγο, βγήκα έξω αφού η θάλασσα ήταν κρύα. τότε η Τζίνα με κάλεσε να της βάλω αντηλιακό. αφού την πλησίασα την έριξα αντηλιακό στην πλάτη, και άρχισα να το απλώνω σε όλη την πλάτη της, η ίδια εκείνη τη στιγμή ένιωθα να παίζει με το μουνί της, μου έπιασε το χέρι και το έφερε στα πλευρά της ζητώντας και εκεί αντηλιακό, εγώ άθελα μου της ακούμπαγα και το βυζί πράγμα που με καύλωνε πάρα πολύ.

Έπειτα γύρισε ανάσκελα όπου παρατήρησα ότι το μουνί της ήταν μούσκεμα από τα υγρά της. εκεί άρχισε να πασαλείβεται μόνη της από μπροστά. ήταν μια πολύ ερεθιστική εικόνα και είχα καυλώσει αφάνταστα. Ύστερα από κάνα μισάωρο η καρεν βούτηξε στην θάλασσα, εγώ παρέμεινα με την Τζίνα και λέγαμε διάφορα ενώ παράλληλα προσπαθούσα να κρύψω την καύλα μου από την θεά ενός ολόγυμνου καταπληκτικού κορμιού. όταν γυρίσαμε σπίτι είχε γυρίσει ο θειος μου και οι γυναίκες μπήκαν να κάνουν ντους και να στρώσουν το τραπέζι.

Ο θειος με ρώτησε πως τα περάσαμε και του είπα ότι ήταν ωραία. αυτός ήταν χαρούμενος διότι είχε πολύ καλή ψαριά και μάλιστα θα έκανε και βραδινό ψάρεμα με τον φίλο του. Μου πρότεινε να πάω αλλά το αρνήθηκα λέγοντας ότι δεν μου αρέσει. Στο μεταξύ εμφανίσθηκε η Καρεν φορώντας ένα πολύ όμορφο αλλά και τελείως διαφανές μπλε φόρεμα που φαινόντουσαν τα κόκκινα εσώρουχα της. Και να σου η Τζίνα με ένα μπλουζάκι με τον τουιτυ που ίσα κάλυπτε το μουνάκι της. αφού φάγαμε ο θειος έφυγε για ψάρεμα και θα γυρνούσε το επόμενη βράδυ. Το απόγευμα μείναμε σπίτι και ήμασταν κάτω στο κήπο ενώ το βραδάκι είπαμε να βγούμε. όταν γυρίσαμε καθίσαμε να δούμε καμία ταινία στην τηλεόραση , είχε μια κοινωνική ταινία αλλά μου έκανε εντύπωση ότι η Τζίνα ενώ έβλεπε την ταινία χάιδευε το μουνάκι της.

Την πήρε τελικά ο ύπνος στον καναπέ και χέρι της άφηνε ακάλυπτο το ξυρισμένο μουνάκι της που το λειγουρευα. τελικά δεν άντεξα στον πειρασμό και την πλησίασα, ενώ κοιμόταν στον καναπέ της σήκωσα το φόρεμα ώστε να βλέπω το μουνί της έριξα τις ράντες από τους ωμούς της ώστε να βλέπω τις ρώγες της και άρχισα να τραβάω μαλακία μπροστά της, αδιαφορώντας αν αυτή ξύπναγε. από μια απροσεξία μου τα 'σκάγια' την πήραν στο μπούτι και φοβήθηκα μην καταλάβει τίποτα. τελικά δεν συνέβη τίποτα και το πρωί ήταν όλα ήρεμα. το πρωί λοιπόν δεν πήγαμε για μπάνιο γιατί είχαμε δουλειές στο σπίτι. εγώ ανέλαβα να καθαρίσω τον κήπο. καθώς τελείωσα κατά το μεσημέρι πήγα να κάνω Κανά ντους. όπως ήμουνα στο μπάνιο πίσω από την κουρτίνα του ντους, κατάλαβα ότι κάποιος μπήκε.

Ηταν η Τζίνα... τότε αποφάσισα να κάνω το πρώτο βήμα. Γυμνός όπως ήμουν και με τον πούτσο στα ουράνια τραβάω την κουρτίνα και πηγαίνω στο καθρέπτη. Η Τζίνα αφού μου χαμογέλασε πονηρά μου χούφτωσε τον κώλο και έφυγε. αυτό ήταν είπα , και πλέον ήμουν αποφασισμένος να την πηδήξω εντός εικοσιτετραώρου...Η ευκαιρία δεν άργησε να έρθει. Το βραδάκι αφού βγήκαμε έξω σε μια ταβέρνα γυρίσαμε σπίτι. Ο Θειος μου είχε τις καύλες του και άρχισε να γδύνει την Καρεν πριν καν φτάσουμε σπίτι. όταν φτάσαμε αυτοί αποσύρθηκαν στο δωμάτιο τους και άρχισαν να το κάνουν τόσο μανιασμένα που ακουγόταν σε όλο το σπίτι.

Εγώ και η Τζίνα είπαμε να μείνουμε λίγο στην βεράντα, ανάψαμε ένα φως και εκείνη πήρε ένα βιβλίο να διαβάζει, φορούσε πάλι εκείνη τη μπλούζα με τον τουιτυ και είχε τα ποδιά ορθάνοιχτα, τώρα πλέον έβλεπα ολοκάθαρα τα δυο υπέροχα μουνοχειλα της, η ίδια τα χάιδευε αμήχανα, καθώς διάβαζε το βιβλίο, αδιαφορώντας αν εγώ είχα ανάψει. εκεί τελικά είπα να εκδηλωθώ, έπεσα στα τέσσερα μπροστά της και άρχισα να γλείφω τα μουνοχυλα της, έχωσα την γλώσσα μου στην τρυπίτσα της, η ίδια ταράχτηκε, άρχιζε να κλειδωζεται πάνω κάτω , σίγουρα δεν το περίμενε αλλά της άρεσε πάρα πολύ, εγώ συνέχισα να την γλύφω με μανία σε όλη την περιοχή του μουνιού της, η ίδια έδειχνε να το απολαμβάνει ενώ χτυπιόταν από ηδονή . Αφού της έβγαλα την μπλούζα της έχωσα μέσα στο μουνί της το δάχτυλο μου και άρχισα να το τρίβω με δύναμη, μου έλεγε να σταματήσω αλλά εγώ συνέχιζα αφού καταλάβαινα ότι της άρεσε, έπειτα σηκώθηκε και άρχιζε να κατεβάζει το παντελόνι μου, με μιας γονάτισε και μου έπιασε τον πούτσο μου άρχισε να τον παίζει μέσα στις παλάμες της, την πουτάνα ήξερε και σε άναβε στο λεπτό, πήρε τον πούτσο μου και τον έχωσε μέσα στο στόμα της, ήταν το καλύτερο τσιμπούκι που μου είχαν κάνει, καμία σχέση με τις άλλες, αυτή ήταν για σεμινάρια στο τσιμπούκι, δεν τα κατάφερα και παρ' όλες τις υπεράνθρωπες προσπάθειες τελικά άρχισα να χύνω μέσα στο στόμα της, αυτή άρχισε να ρουφάει κάθε σταγόνα από το χύσι μου μέχρι να με στραγγίξει αφού τελείωσα από το στόμα της,

Την στήριξα στα κάγκελα και άρχισα να την παίρνω από το κώλο, ευτυχώς που το σπίτι ήταν απομονωμένο, γιατί από τα ξεφωνητά της θα μας έκραζε όλη η γειτονιά. έπειτα την γύρισα ανάσκελα και πήγα να ολοκληρώσω ότι είχα αρχίσει να την πάρω και από μπροστά. έτσι πήρα τον πούτσο μου και της τον κάρφωσα με δύναμη μέχρι τα βάθη του μουνιού της, η ίδια άρχισε να ουρλιάζει και να χτυπιέται, έπειτα της έμπηγα τα δάχτυλα μου για να της ρουφήξω τα υγρά που είχε βγάλει . έκανα λοιπόν και εγώ το καθήκον μου και της ρούφηξα όλα τα υγρά της, μετά από αυτό κάναμε μαζί ντους και πέσαμε να κοιμηθούμε, φροντίζοντας όμως ώστε να βάλω και το ξυπνητήρι για να σηκωθώ πρώτος από όλους...

Ύστερα από αυτό τίποτα δεν ήταν όπως πριν και το χειρότερο ήταν πως είχα αρχίσει να την ερωτεύομαι, σε όλο το σκηνικό, ο θειος μου δεν είχε καταλάβει τίποτα από εκείνη την μέρα γιατί γάμαγε την γυναίκα του και δεν άκουγε τίποτα. το επόμενο πρωί η καρεν είχε δουλειές στο σπίτι και πήγα μόνο με την Τζίνα για μπάνιο, εκεί τελικά μόνο μπάνιο δεν κάναμε αφού απαλλαχτήκαμε από τα μαγιό μας κάναμε έρωτα όλο το πρωί, μέχρι που μεσημέριασε για τα καλά, τότε μπήκαμε στη θάλασσα να ξεπλυθούμε και από τα χυσια και φύγαμε. από εκείνο το καλοκαίρι οι σχέση μας είναι κάτι παραπάνω από συμπεθεριστικη... πάω συχνά στη Γερμανία δήθεν για να βλέπω τον θειο μου, ενώ έρχονται και αυτοί τα καλοκαίρια. μάλιστα φέτος το καλοκαίρι ο θειος μου είπε ότι πιθανόν να χρειαζόταν κάποιον για το γραφείο του στη Γερμανία στον χειμώνα εγώ δουλειές δεν έχω οπότε λέτε..

Η ΚΑΥΛΙΑΡΑ ΣΟΦΙΑ


 Αλλά το μεγάλο μου ενδιαφέρον το ξύπνησε η καλύτερη φίλη της αδερφής μου η Σοφία, 19 ετών και σκέτη αφορμή! Ξέρει καλά τι θέλει και άμα βάλει σκοπό το καταφέρνει. Τώρα με τις ζέστες πηγαίναμε συχνά για μπάνια και έτσι γνωρίσθηκα καλά με την Σοφία που έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον για μένα! Σιγά σιγά και μέρα με την μέρα το έβαλα σκοπό να το γαμήσω, η μάλλον έτσι που με καύλωνε με τα υπονοούμενα :να την ξεσκίσω!


Πριν πέντε μέρες ενώ η δικοί μου λείπανε για σαββατοκύριακο στην γιαγιά μου εγώ κανόνισα να βρεθούμε με τη Σοφία στο σπίτι μας! Κατά τις 5 το απόγευμα έφτασε το πουλάκι μου! ντυμένο καυλιάρικα με ένα στενό τζιν και ένα μακό T shirt και χωρίς σουτιέν! έδειχνε λίγο νευρική και κάπως ντροπαλή γιατί ήξερε τι την περιμένει, κάτσαμε στο δωμάτιο μου και μιλάγαμε για διάφορες βλακείες μέχρι που σε μια στιγμή, πήρα όλο το θάρρος και την φίλησα! , ανταπέδωσε αμέσως και οι γλώσσες μας δένανε κόμπο, φιλιόμασταν και τριβόμασταν μέχρι που είχα τρελαθεί από καύλα και άρχισα να την ξεντύνω, Μόλις την ξέντυσα πήρα την ψηφιακή κάμερα και άρχισα να τραβάω φωτογραφίες από αυτό το καυλιάρικο πουτανακι, που έδειχνε να του αρέσει να ποζάρει, είχα κανονίσει και τη βιντεοκάμερα στο ράφι για να τραβήξω μια προσωπική τσαντούλα!!!!!!!!!!!!!! Δεν άργησε πολύ και η Σοφία έμεινε με την πούτσα μου στο στόμα ρουφώντας και γλύφοντας την σαν πουτάνα, φαινότανε ότι είχε φάει κάμποσες πούτσες έτσι που έγλυφε, τον έπαιρνε χωρίς δυσκολία όλον μέσα στο στόμα της και τον πιπίλιζε σαν πουτάνα του δρόμου, δεν άντεξα πολύ και το σπέρμα μου πετάχτηκε στον λάρυγγα της, ούτε που την ενδιέφερε, σαν πορνοσταρ ήπιε μέχρι και την τελευταία σταγόνα!
Την έστησα στα τέσσερα και άρχισα να τις γλύφω το μουνάκι, ήτανε ποτάμι από κάτω, και έβγαζε μουγκρητά και ακατανόητες κουβέντες: ΜΜΜΜΧΧΧ ναι πουτσαρα μου νεεεε γλύψε με την πουταααανααααα ααααχχχ γλύφε με καριολη! Εκεί τα πήρα εμένα καριολη? Θα σε μάθω εγώ σκέφτηκα , κα άρχισα να τις βάζω κολοδαχτυλο! Ναιεεεε πούστη αντραααα ναι γάμα με από τον κώλο ναι εκεί χοοοοστο!!!!

Το πουτανακι ήτανε δουλεμένο από παντού ούτε διαμαρτυρίες, αντιθέτως τον ήθελε!!! Σιγά σιγα της τον έχωσα στο μουνάκι και την γαμούσα παθιασμένα και καρφωτά: Ναιεεεε πούστη μου πήδα με την πουυυυτανααααααα! Τα είχα παίξει 19χρόνων, και ήξερε να πηδηχτεί και καλύτερα από τις 25 και 30αρες που είχα ξεσκίσει εκεί στην Πάτρα! Καθώς την γαμούσα οι κάμερες δούλευαν στο φουλ. καλά που δεν είχε καταλάβει την βιντεοκάμερα!!!! Δεν άντεξε πολύ και έτσι στα τέσσερα έχυσε και πλημμύρισε τον πούτσο και τα αρχίδια μου: νεεεε πουυυυστι με έκανες να χυσοοοοο αχ ναι ναι ναι χυυυυυυνοοοοοο! Ούρλιαζε και τιναζότανε καθώς οι σπασμοί την είχανε φτάσει στα ύψη της καύλας!!!!

Τον έβγαλα από το μουνί της και της έδωσα για δεύτερη φορά να γευτεί τα καυτά μου χυσια, που τώρα έβγαινε τεράστια ποσότητα, και αυτό έδειχνε να την ενθουσιάζει! Μόλις συνήρθαμε γυρνάει και μου λέει: καλά, τη ποσότητα χυσια ήτανε αυτή, θα με έπνιγες! και μου έσκασε ένα τρυφερό φιλί στον πουτσοκεφαλο!

Μείναμε για πολύ ώρα αγκαλιασμένοι έτσι στο κρεβάτι! Παραγγείλαμε μια πίτσα και μόλις τελείωσε το γεύμα, και μετά από ένα αφράτο ντουζ, πήγαμε για δεύτερο γύρο στο κρεβάτι μου! Μόλις κάθισε στο κρεβάτι εξαφάνισε τον πούτσο μου στο στόμα της, έγλυφε και ρούφαγε ενώ πατούσε και τσίμπαγε τα αρχίδια μου! Τώρα κυριαρχούσε μόνο μια σκέψη μέσα μου: Το Κωλαράκι της! Της ζήτησα να ξαπλώσει και άρχισα να της γλύφω απαλά και με πολύ σάλιο την ροδέλα που σιγά σιγά χαλάρωνε: νεεε γλύψε μου τον κολοααααααααα, ναι Γιάννη έλα γάμα με στο κώλο!!! αυτό ήταν το σινιάλο και χωρίς να χάσω χρόνο της τον κάρφωσα ως την ρίζα στο έντερο, το μόνο που άκουσα ήτανε ένα : ΑΑΑΑΑΑΑ ναι πήδα με πούστη, γάμα μου τον κώλο! φαινότανε ότι η κοπέλα τις είχε καλά δουλεμένες όλες τις τρυπούλες, η σούφρα της ήτανε σφικτή αλλά μου άφηνε περιθώριο να την γαμάω άνετα, και μετά τρελάθηκα, είχε τέτοιο αυτοκοντρολ στο σώμα της που επίτηδες μου στένευε το τούνελ, και όταν ήθελε τον χαλάρωνε: έλα γαμιαααα μου θα σε φτιάξω εγώ να χύσεις περισσότερο κρέμα από πριν!

Το πουτανακι με είχε φτιάξει κανονικά τώρα, την γαμούσα αλύπητα ενώ εκείνη γύρισε και καβάλησε με το κωλαράκι της τον πούτσο μου, τώρα αυτή με γαμούσε και ο πούτσος μου άρχισε να τσούζει: τώρα εεεελαααα γαμιά μου χυυυυυνοοοοο αχ ναι ναι ναι αααααααα! και άρχισε να αυξάνει το ρυθμό ενώ η κωλοτρυπίδα της έπνιγε τον πούτσο μου με σπασμούς οργασμού!

Καθώς πιπίλιζα τις ρόγες της, και μη σταματώντας εκείνη το καβαλητο ένιωθα τα αρχίδια μου να τσούζουν, και το σπέρμα να θέλει να πεταχτεί στο έντερο της! και έτσι έγινε, λίγα δευτερόλεπτα μετά, μια τεραστία ποσότητα σπέρματος άδειασε μέσα στο έντερο της: έλα γαμιά γέμισε με έλα έλα!! Καθώς έχυνα με φιλούσε με τέτοιο πάθος, που μου κόπηκε η ανάσα! Έμεινε μέχρι τις 10 το βράδυ ,αλλά έπρεπε να επιστρέψει σπίτι! Τι να σας πω ρε παιδιά, τώρα με τη Σοφία τα έχουμε φτιάξει! Αν μου φέρνετε πάντα όπως τώρα, δεν θα την αφήσω να φύγει με τίποτα, γιατί? Καμία άλλη γυναίκα δεν κατάφερε να μου βγάλει τόσο ψολοχυμα από τα αρχίδια, και μετά την βρίσκω να πηδιέμαι μαζί της! Σεξουαλικά και ανθρώπινα ταιριάζουμε τέλεια! Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους, και να περνάτε πάντα καλά!!

Η ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟΥ ΚΟΥΝΙΑΔΑ


 Από πολλές συζητήσεις με κολλητούς και φίλους, είχα μάθει ότι η Αννούλα είχε μανία να τσιμπουκώνει πούτσους! δεν περίμενα ποτέ να τσιμπουκώσει εμένα! Η Αννούλα είναι 30 χρόνων ανύπαντρη, και νηπιαγωγός εδώ στα Γιάννενα, δεν είναι ούτε πολύ όμορφη ούτε άσχημη, αλλά με το πουτανίστικο της βλέμμα σε κάνει να θέλεις να την πηδήξεις!


Μια μέρα που η γυναίκα μου έλειπε στο χωριό στους γονείς της το βραδάκι χτύπησε το κουδούνι, ανοίγω και βλέπω την κουνιάδα μου, πως από εδώ την λέω; να βαριόμουνα και ήθελα να σε ρωτήσω αν μπορείς να μου γράψεις κάτι δισκάκια με καινούρια τραγούδια! Πήγαμε στο δωμάτιο που είχα τον υπολογιστή, ενώ εκείνη με ζάλιζε με ερωτήσεις: Δημήτρη καμία τσόντα DVD έχεις; Ναι τις λέω τι γουστάρεις; Να, κάνα σκληρό γαμήσι θα μου άρεσε! Επειδή ήξερα τι τρελό είναι δεν έδωσα σημασία! την έβαλα να δει κάτι τσόντες και μου λέει με ένα καυλιάρικο ύφος: Δημήτρη όταν σου παίρνουν πίπα τι ζητάς από μια γυναίκα; ¶σε ρε ¶ννα λέω, όλο μαλακίες είσαι ! Όχι αλήθεια θέλω να ξέρω! Γιατί θέλω να βελτιώσω την τεχνική μου! Καλά, την λέω μια ζωή μπούρδες λες! Από τις τσόντες που παίζανε στον υπολογιστή όμως ο πούτσος μου κάπως έλεγε να βγει από το σορτσάκι! Η ¶ννα το είχε καταλάβει και μου λέει: "τώρα" εσένα ένα τσιμπούκι θα σου ήτανε ότι πρέπει! Ναι την λέω αλλά ποίος να μου το κάνει; ( είχα καυλώσει και από τις μαλακίες που έλεγε με είχε φτιάξει, ήθελα να χύσω οπωσδήποτε)! Ήρθε κοντά μου και άρχισε να μου τρίβει πάνω από το σορτς τα αρχίδια: ΜΜΜΧΧΧΧ γεμάτα φαίνονται να σου τα αδειάσω, και μετά θα μου πεις αν ήτανε καλό το τσιμπούκι! Κατέβασα το σορτσάκι και κάθισα στη καρέκλα, ο πούτσος μου χτύπαγε στην κοιλιά μου! Γονάτισε μπροστά μου έβγαλε το πουκάμισο , και άρχισε να μου γλύφει τα αρχίδια: Τώρα θα σου μάθω εγώ τι θα πει τσιμπούκι! Μου ρούφαγε τα μπαλάκια ενώ ταυτόχρονα κρατούσε τον πούτσο μου σφιχτά και τον πάταγε: Σε αρέσει εεε, είδες καυλιάρη είδες! Και άρχισε να τρομπερνει αργά τον πούτσο μου πάνω κάτω πολύ αργά! ΑΑΑΑΑ γλύφε πουτάνα γλύφε!!!! Όχι θα σε κάνω να φωνάζεις ρε καριολή, θα χύνεις και θα φωνάζεις το όνομα μου !!!! Τον πήρε στο στόμα και τον εξαφάνισε ως το λαρύγγι της, έτρεμαν τα πόδια μου, τέτοιο τσιμπούκι δεν μου είχε κάνει ούτε η γυναίκα μου, που είναι τέλεια στα τσιμπούκια! έγλυφε το πουτσοκεφαλο μου και έλεγε: πουτσαρα μου έλα γάμα μου το στόμα! Τι σκοπό είχε η πουτάνα; Τι είχε πάθει; στην αρχή είχα τύψεις αλλά μόλις τον έγλυψε έμεινε μόνο ατελείωτη καύλα!!
Βγαλτα την λέω να σε πηδήξω! ΟΟΟΟΧι αγόρι μου πρώτα θα σου πιω τα ζουμιά και μετά βλέπουμε! Και την λέω τσόντα δεν θέλεις; Σηκώνομε και βγάζω την βιντεοκάμερα και την στήνω! Τι κάνεις λέει ; άμα την δει κανείς; Την άναψα και τις έχωσα τον πούτσο πάλι στο στόμα! Συνέχισε σαν πουτάνα να μου γλύφει τον πουτσοκεφαλο, ενώ μα τα δυο τις χέρια μου έκανε μασάζ στα αρχίδια, δεν άντεξα και έχυσα μέσα στο στόμα της! Σβήσε μου λέει την κάμερα αν δει κανένας την κασέτα θα έχουμε προβλήματα! Την πιάνω την φιλάω και την ρίχνω στο κρεβάτι και της ξαναμπουκωνο το στόμα με το καυλί μου, παίρνω την κάμερα από το τραπέζι και τραβάω το ωραίο θέαμα. μχχχχμχχχχ έγλυφε και έκανε σαν καυλωμένη πουτάνα: ήθελες να με τσιμπουκονεις τώρα γλύφε πουτάνα γλύφε μι σε ξεσκίσω τον κώλο παλιοτσουλα! Της άρεσε αυτό και τώρα σαν μανιασμένη ρούφαγε!

Εβαλα την κάμερα στο τραπέζι κανόνισα το ζουμ και άρχισα να την γλύφω, μόλις ακούμπησα την κλειτορίδα της έχυσε φωνάζοντας: Ααααααααχχχχ μμμμχχχχχχχ χυυυυυνοοοοοο καριολη χύνω! δεν είχε τελειώσει το χύσιμο πήρα τον πούτσο μου και της τον κάρφωσα στο μουνί: ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ πεθαίνω καριολη πεθεεεενοοοοο! Τα τοιχώματα του μουνιού της έκλεισαν σφιχτά γύρο μου! Αρχισα να σπρώχνω με σιγανό ρυθμό, την κοίταζα στα μάτια και η γλώσσα μου μια πήγαινε στα χείλη της μια στις ρόγες! Καριοοοολιιιι με σκίζεις αααααααχχχχχχ! Το κορμί της άρχισε να τρέμει και άδειασε για μια φορά ακόμα τα ζουμιά του πάνω στον πούτσο μου! Το βλέμμα της ήταν θολό όταν γονάτισα στις βιζαρες της και άδειασα το σπέρμα μου στα μούτρα τις γαμιοντας τα βιζομπαλα της! Ανοιξε το στόμα και προσπαθούσε να πιει τις βολές!

Με έσκισες καριολι, έτσι σκίζεις και την αδερφή μου; Οχι την λέω και της βάζω κολοδαχτιλο1 άμα θέλεις να δεις πως γαμάω την αδερφή ξάπλωσε και σήκωνε τα πόδια! Της έγλυψα την ροδέλα και σιγά της τον έβαλα στον πάτο: Μιιιιι ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πεθαίνω καριολη θα με σκίσεις Μηηηηηηη! Σκάσε πουτάνα, σκάσε γιατί θα σου δώσω το έντερο στο χέρι!!!! Κράτησα τον πούτσο μου στον κώλο τις καρφωμένο και περίμενα να συνέρθει, μετά από λίγο άρχισε να δίνει ρυθμό. Ναι εκεί , έτσι, αααααχ Ναι πήδα ρε μαλάκα σκίσε μου τη σούφρα! έχωσα τα δάχτυλα μου στο μουνί τις και άρχισα σαν μανιασμένος να της μπουκώνω τις τρύπες! Πουυυυστηηηηη με εσκισεεεες αααααχ καριοοοοολι Αααααααα, πεεεεεθεεεενο.

Από του σπασμούς τις κατάλαβα ότι χύνει, τότε αμόλησα και εγώ το ψολοχυμα μου στο κώλο της! Κοιμηθήκαμε μαζί, και το πρωί συνεχίσαμε το τρελό γαμήσι! έτσι περάσαμε μέχρι που γύρισε η γυναίκα μου!

Από το γαμήσι στο κώλο το πουτανακι, για εβδομάδες θα κάθετε και θα με σκέφτεται!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟ ΣΤΟ ΑΝΣΑΝΣΕΡ


 Εργαζομαι εδω και 2 χρονια σε μια δημοσια υπηρεσια...ειμαι αρραβωνιασμενος...και μεχρι.... και πριν 2 μηνες ημουν απολυτα πιστος αλλα.... λοιπον....με μια συναδελφο,είναι ξανθιά με πολύ μεγάλα βυζιά αλλά κυρίως αυτό που με καυλώνει είναι ότι έχει ένα φοβερό κώλο.


Λοιπον βγαιναμε μαζι για δουλειες τις υπηρεσιας,μετα απο καποιο διαστημα,καποια στιγμη όπως έμπαινε στο αυτοκίνητο παρατήρησα ότι φορούσε τέλειες γόβες (φετίχ μου)και διχτυωτό καλσόν. . . Μου μπήκαν κάτι ψιλές σκέψεις στο μυαλό αλλά δεν έδωσα σημασία μιας και ειχε και σχεση. Ώσπου μια μέρα δεν μπορώ να θυμηθώ καν πως,καταλήξαμε να συζητάμε για τα ερωτικά μας για πρώτη φορά ,τι μας αρέσει,πως τα πάμε με τις σχεσεις μας,ξαφνικά άρχισα να νοιώθω άβολα,να ερεθίζομαι,της το είπα ότι καλύτερο θα ήταν να σταματήσουμε την κουβέντα,με ρώτησε γιατί,και της απάντησα ειλικρινά ότι είχα ερεθιστεί και ένοιωθα άβολα,νομίζω ότι χάρηκε μ αυτό που άκουσε!! Μια μερα λοιπον...στο ασανσερ...εχει κολλησει πανω μου...ειχε κοσμο στο ασανσερ...η πουστα μου εχει χωθει αναμεσα στα κωλομερια της...αυτο ηταν...με το που κατεβαινουν ολοι..δεν ξερω πως το εκανα αυτο...παταω το στοπ,πριν φτασουμε στον πεμπτο !!! Η πλάτη της ακουμπά στο στέρνο μου,τα χείλη μου κολλημένα στον λαιμό της .Μουνάρα μου,τώρα θα σε σκίσω όπως πολλές φορές το έχω φανταστεί της λέω λαχανιασμένος και καυλωμενος από την λαχτάρα για να την γαμήσω.Ναι..Γάμα με την πουτανα σου ακούω και αυτό με καυλώνει ακόμα περισσότερο.Σκίσε με!! Γρήγορα,μην σταματάς γαμαμε με Ακούς ?,γαμαμε με επιτέλους,δεν αντέχωωωωωωωωω Ο πούτσος μου έχει αγγίξει τα μουνόχειλα της και την νοιώθω να σπαρταρά,το ίδιο και εγώ.Παίζω μαζί της,τρίβω τον καυλωμένο πούτσο μου πάνω τους και μπαίνω ίσα ίσα,αργά,σιγά,απαλά,ίσα ίσα το κεφάλι και ξανά έξω .

Τι κάνεις ? Σε παρακαλώ μην με βασανίζεις Γάμα με σαν σκύλα Σε παρακαλώ Η καύλα μου έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν αντέχω ούτε και εγώ άλλο. Με μια κίνηση μπαίνω βαθιά μέσα της.Τα υγρά της έχουν πλημμυρίσει τον κόλπο της. Το μουνί της καίει. Κινούμαι γρήγορα και βίαια μέσα της.Οι ανάσες μας κοφτές πλέον.Το χέρι μου στο στήθος της και το άλλο στο στόμα της να το σαλιώνει,να το γλείφει.Την ακούω να μουγκρίζει μέσα στην καύλα της. Αχχχχχχχ,Ναι,καριολη μου πιο δυνατά,πιο βαθιά Έτσι,συνέχισε,μην σταματάς.Έχω παραδοθεί πλέον,δεν αντέχω άλλο . Την γυρνάω και πιάνοντάς της το κεφάλι την αναγκάζω να σκύψει.Ο πούτσος λίγα εκατοστά από το στόμα της.Τον πιάνει και τον οδηγεί προς την λύτρωση.Τον γλείφει,τον καταπίνει ολόκληρο.Οι κινήσεις της έχουν γίνει σπασμωδικές.Το βλέπω στα μάτια της.το έχει ζήσει,το έχει βιώσει,το έχει ευχαριστηθεί. Και για μένα ήταν μοναδική εμπειρία. Την ήθελα αυτή την γυναίκα και την είχα. Τελείωσα μεσα στο στομα της,και με τα μάτια της κολλημένα πάνω μου. Απο τοτε η σχεση μας..πηρε φωτια...μεχρι και σημερα..γαμιομαστε παντου...τουαλετα,αμαξι,γραφειο.

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΙ ΒΑΝΑ


 Κόντευε κιόλας έξι το απόγευμα αλλά η Βάνα ακόμη δεν είχε ξυπνήσει. Ίσως να έφταιγαν τα τζιτζίκια με τις μονότονες, νανουριστικές μελωδίες τους, ίσως το δροσερό αεράκι που δεν την άφηναν να αποδράσει από την γλυκιά αιχμαλωσία του ύπνου. Ίσως όμως απλός δεν υπήρχε κάποιος να την ξυπνήσει με την φασαρία του, γιατί σ' αυτό το εξοχικό σπίτι ήταν ολομόναχη. Εδώ και μια εβδομάδα η Βάνα ζούσε μόνη της στο σπίτι, αφού οι γονείς της και η αδερφή της γύρισαν στην Αθήνα, να ξαναδουλέψουν την βιοτεχνία, μιας και τα πράγματα φέτος δεν πήγαν καθόλου καλά. Η Βάνα όμως, αδιάφορη τελείως για τις πιζάμες και τα εσώρουχα, δεν ασχολιόταν με την "έτοιμη δουλεία", του πατέρα της, αλλά προτίμησε να αφιερωθεί στην φωτογραφία. Είχε σχεδόν τελειώσει την σχολή και στο μυαλό της γύριζαν χίλιες δύο ιδέες. Σκέφτηκε λοιπόν ότι μια - δυο εβδομάδες απομόνωσης θα την έκαναν τελικά να αποφασίσει τι θέλει από την ζωή της. Ξαπλωμένη ανάσκελα στο διπλό κρεβάτι στην μεγάλη κρεβατοκάμαρα, η Βάνα ήταν ένα υπέροχο θέαμα. Παραδομένη στην δροσιά που έφερνε το απογευματινό βοριαδάκι είχε ανοίξει διάπλατα τα πόδια της . Το μόνο που φορούσε ήταν ένα ολόλευκο βαμβακερό σλιπάκι, που αγκάλιαζε όλες τις πτυχές του σώματός. Τα χέρια τα έχει πάνω στα πλούσια στήθη της, σαν να τα έκρυβε από κάποιο αδιάκριτο μάτι, όμως μέσα από τα δάκτυλα φαινόταν οι μικρές, καλοσχηματισμένες ρόγες της. Το ηλιοκαμένο σώμα της Βάνας έκανε όμορφη αντίθεση με το εσώρουχό, σαν να υποδήλωνε ότι είναι κάτι άχρηστο.


Μια ξαφνική αναστάτωση από τα σπουργίτια που έκαναν χορό στο μπαλκόνι έκανε το κορίτσι να ξυπνήσει και να τεντωθεί. Η Βάνα άνοιξε τα μάτια της και για λίγο παρέμεινε ακίνητη. Τα χέρια της άρχισαν να χαϊδεύουν το δέρμα της. Οι σκέψεις τις πρέπει να γύριζαν σ' ένα από τα αγόρια που είχε γιατί η αναπνοή της επιταχύνθηκε και στο βρακάκι ανάμεσα στα πόδια εμφανίσθηκε μια υγρή γραμμούλα. Αργά, σαν να μην ήταν σίγουρη, κατέβασε λίγο το σλιπάκι της, και μετά, φέρνοντας τα γόνατα στη κοιλιά, το έβγαλε τελείως.

Ο ερεθισμός της μεγάλωνε από στιγμή σε στιγμή. Τα χέρια της εξερευνούσαν τρυφερά τα στήθη και το υπόλοιπο σώμα, σαν να μην ήταν δικά της χέρια, αλλά κάποιου άλλου. Η Βάνα άνοιξε τα πόδια της και τα δάκτυλά γλίστρησαν απαλά ανάμεσά τους, αγγίζοντας ελαφρά τις υγρές τριχούλες. Μια γαργαλιστική αίσθηση κυρίευσε το σώμα της καθώς αυτή συνέχιζε να χαϊδεύει γύρο από το απόκρυφο σημείο της και μετά με βελούδινο άγγιγμα ακούμπησε την κλειτορίδα. Με τρυφερές κινήσεις το κορίτσι διερευνούσε την ευαίσθητη σχισμούλα, μισοεισάγοντας τα δάκτυλα στο κόλπο της. Ο οργασμός δεν άργησε να έρθει. 1/4λα μέσα της σφίχτηκαν, μια αίσθηση σαν από ηλεκτρικό ρεύμα διαπέρασε το σώμα της και από το στόμα της βγήκε άθελα μια κραυγή απόλαυσης. Ανήμπορη να κινηθεί η Βάνα παρέμεινε για αρκετή ώρα έτσι, με τα πόδια ανοικτά και τα χέρια της να χαϊδεύουν τα στήθη της. Ο ήλιος κοντεύει να δύσει όταν η Βάνα θυμήθηκε ότι δεν είχε ποτίσει τα λουλούδια στον κήπο. Ντυμένη πρόχειρα σε ένα ανάλαφρο φουστανάκι άρπαξε το λάστιχο και άρχισε να μοιράζει νερό στα διάφορα φυτά πού υπήρχαν στο κτήμα. Ανυπομονώντας να τελειώσει είχε απορροφηθεί τόσο από την δουλεία της που δεν πρόσεξε έναν νεαρό που πλησίασε το φράχτη και την κοιτούσε.
- Μήπως νοικιάζεται διαμερίσματα?, ρώτησε ο νεαρός. "Νοικιάζουμε? Και βέβαια όχι" σκέφτηκε η κοπέλα. Πάντα αντιπαθούσε αυτούς τους γλοιώδεις ενοικιαστές με τις γκρινιάρες γυναίκες τους και τα ανυπόφορα παιδιά τους. Εξάλλου το σπίτι δεν ήταν διαμορφωμένο κατάλληλα αλλά και η ίδια θα έφευγε σε τρεις - τέσσερις ημέρες. Έχοντας έτοιμη την απάντηση η Βάνα στράφηκε προς το μέρος του νεαρού. Μόλις όμως τον αντίκρισε ξέχασε αμέσως τις σκέψεις τις. Μπροστά της στεκόταν ένας καλογυμνασμένος νέος, ψηλός με γαλανά μάτια, σωστός Απόλλωνας. Δεν έμοιαζε ούτε με τους γλοιώδεις παραθεριστές αλλά ούτε με εγωιστικά "καμάκια" της παραλίας. Η καρδιά της Βάνας άρχισε να χτυπάει δυνατά. -Έχουμε ένα δωμάτιο, αλλά εγώ φεύγω την Δευτέρα, είπε στο αγόρι. - Δεν με πειράζει, το θέλω για Σαββατοκύριακο. Ξέρεις, ήρθα να δουλέψω στο μαγαζί του θείου μου, αλλά αυτού του ήρθε να πάει για τριήμερο στην Θεσσαλονίκη και έτσι έμεινα χωρίς καν σπίτι.

Ήταν ίσως η γοητεία του νεαρού, ίσως έφταιγε ότι είχαν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που χώρισε με το αγόρι της, αλλά πριν καλά να το σκεφτεί η Βάνα του πρότεινε να μείνει στο μικρό δωματιάκι στην σοφίτα. "Μόνο πέντε χιλιάδες την μέρα", είπε. Το αγόρι κατενθουσιάστηκε. -Είχα αρχίσει να απελπίζομαι. Με τέτοιες τιμές που νοικιάζουν εδώ πέρα δεν θα άντεχα ούτε δύο μέρες. Με λένε Μανόλη, εσένα? -Βάνα. Έλα να σου δείξω το δωμάτιό σου. Μόλις τακτοποιηθείς κατέβα κάτω για βραδινό.

Αφού οδήγησε τον Μανόλη η Βάνα κατέβηκε στο δωμάτιό της και άρχισε να σκέφτεται πώς να κάνει το παιδί να πέσει στην αγκαλιά της. Ο Μανόλης ήταν σίγουρο ότι δεν θα προσπαθήσει να την πλησιάσει, γιατί δεν θα διακινδύνευε να χάσει το σπίτι νυχτιάτικα. Έτσι έπρεπε να κάνει κάτι αυτή. 'Έμπειρη πλέον σ' αυτά τα θέματα η Βάνα άρχισε να προετοιμάζει την επίθεσή της. Μετά το μπάνιο, φόρεσε στο γυμνό της σώμα μόνο ένα φορεματάκι, τόσο εφαρμοστό που δεν χρειαζόταν και πολύ φαντασία για να μαντέψεις τι έκρυβε. Μετά πήγε στην κουζίνα και άρχισε να προετοιμάζει βραδινό, περιμένοντας το αγόρι να κατέβει. "Είμαστε μόνοι μας στο σπίτι, έτσι δεν είναι?", είπε ο Μανόλης μπαίνοντας στην κουζίνα. "Ναι", του απάντησε η Βάνα. "Οι γονείς μου φύγανε δέκα μέρες τώρα. Έλα, κάτσε, το φαγητό είναι έτοιμο. Ωραίο δεν είναι?". Το βραδινό ήταν όντως ωραίο, και η βραδιά κυλούσε με κουβεντούλα και αστειάκια. Τα μάτια του Μανόλη δεν σταματούσαν να καρφώνουν τα φοβερά στήθη της Βάνας, με τις ρόγες τις να φαίνονται ξεκάθαρα μέσα από το φόρεμα. Ήταν ολοφάνερο ότι το κορίτσι δεν φορούσε τυπωτέ από κάτω γιατί το στενό φορεματάκι θα το φανέρωνε αμέσως. Η έμπειρη Βάνα κατάλαβε ότι το ψάρι έχει πιαστεί για τα καλά και όλα ήταν απλός θέμα χρόνου. Απ΄ αυτό που ήθελε τους χώριζε μόνο ένα πρόσχημα, μια λεπτή γραμμή, που όμως αυτή δεν τολμούσε να ξεπεράσει. Τα πράγματα ήρθαν μόνα τους. "Ξέρεις, στο κρεβάτι της σοφίτας δεν υπάρχει μαξιλάρι", είπε σε κάποια στιγμή ο Μανόλης. "Έχουμε ένα στο δωμάτιο μου, αλλά είναι στην πάνω ντουλάπα. Πάρε την σκάλα απ΄ την βεράντα και έλα μαζί μου", του απάντησε η Βάνα. "Τι σκάλα είναι αυτή?", ρώτησε ειρωνικά ο Μανόλης φέρνοντας ένα παλιό, ξύλινο κατασκεύασμα, "θα πέσεις!" -Εσύ θα με βοηθήσεις!

Τα παιδιά έστησαν την σκάλα κοντά στην μεγάλη ντουλάπα. Η Βάνα ανέβηκε για να κατεβάσει το μαξιλάρι και ο Μανόλης έπιασε την σκάλα. Το πρόσωπό του τώρα ήταν εκεί που τελείωνε το φουστάνι της. Ανήμπορος να αντισταθεί στο πειρασμό, κοίταξε προς τα πάνω, και στα μάτια του ανοίχτηκε η πιο όμορφη θέα που έχει δει ποτέ. Τα ανοικτά για να στηρίζεται πόδια της Βάνας αποκάλυπταν ένα καταπληκτικό μουνάκι, μιας και δεν υπήρχε κανένα εσώρουχο να το οχυρώσει. Συγκλονισμένος ο Μανόλης άφησε για λίγο τη σκάλα, η οποία διαλύθηκε φέρνοντας το κορίτσι με το μαξιλάρι στην αγκαλιά του. Ερεθισμένος όπως ήταν, ο Μανόλης άρχισε να σφίγγει και να χαϊδεύει την Βάνα, η οποία, προς μεγάλη του έκπληξη, του ανταπέδιδε θερμά. Τα χέρια του αγοριού εξερευνούσαν τις υπέροχες καμπύλες της Βάνας και τα στοματά τους είχαν κολλήσει σε ένα ατελείωτο φιλί. Ο Μανόλης δάγκωνε ελαφρά τα στήθη της ενώ με τα χέρια τη χάιδευε σε όλο της το σώμα. Ξαφνικά η Βάνα σηκώθηκε και αφού έδωσε το χέρι στο παιδί, τον οδήγησε στο κρεβάτι της. Το στενό φορεματάκι βγήκε μέσε σε ένα δευτερόλεπτο αποκαλύπτοντας τα αριστουργηματικά προσόντα της. Αφαιρούμενα από δύο άτομα, τα ρούχα του Μανόλη έκαναν ελάχιστα παραπάνω χρόνο. Τα παιδιά, ολόγυμνα, σταμάτησαν για λίγο, κοιτώντας ο ένας τον άλλον και μετά αγκαλιάστηκαν παραδομένη στην μοναδική αίσθηση επαφής των σωμάτων τους. Ο Μανόλης ένιωθε τις σκληρές ρόγες του κοριτσιού να γαργαλάνε ερεθιστικά το δέρμα του και τα κοφτερά νύχια της να του γρατζουνούν τρυφερά την πλάτη. Τα παιδιά αντάλλαζαν κουβεντούλες απόλαυσης και τρυφερότητας και τα χείλι του ενός φιλούσαν αδιάκοπα τα χείλη του άλλου. Το αγόρι ξάπλωσε ανάσκελα τη Βάνα, έβαλε τα χέρια της κάτω από το μαξιλάρι και άνοιξε τα πόδια της μέχρι που οι αστράγαλοί της να βγουν έξω από το κρεβάτι. Το κορίτσι δεν είχε καταλάβει τις προθέσεις του, παρ' όλα' αυτά δεν αντιδρούσε, περιμένοντας να δει τι θα κάνει. Ο Μανόλης μπήκε ανάμεσα στα πόδια της, και με τα χέρια να ακουμπούν στο σεντόνι άρχισε να προχωράει προς τα πάνω, σκύβοντας όλο και πιο πολύ. 1/4ταν έφτασε στα ερεθισμένα βυζάκια της, άρχισε να τα χαϊδεύει με τα χείλι του με απαλές, κυκλικές κινήσεις. Μετά, άγγιξε ανεπαίσθητα τις σκληρές, από το ερεθισμό, ρόγες της. Ο Μανόλης εξερευνούσε με τη γλώσσα διαδοχικά μια το ένα μια το άλλο τα στήθια της κοπέλας, που σπαρταρούσε από απόλαυση, και το σκληρό του πέος ίσα-ίσα που ακουμπούσε στο φλεγόμενο μουνάκι της, ανάβοντας μέσα της την επιθυμία να το αρπάξει και να το χώσει βαθιά μέσα της. Ο Μανόλης όμως δεν την άφηνε, και συνέχιζε να περιεργάζεται τα κοκκινισμένα από διέγερση βυζιά της. Κάποια στιγμή τα άφησε και άρχισε να προχωράει προς τα κάτω, φιλώντας την στην κοιλιά. 1/4ταν έφτασε στο αριστερό πόδι της δεν σταμάτησε, αλλά προχώρησε παρακάτω, σκεπάζοντας με φίλια το σφριγηλό μπουτάκι της.

Με τα δύο χέρια έφερε τα πόδια της κοντά το ένα στο άλλο ενώ η γλώσσα του έκανε τρελά σχέδια πάνω στους μηρούς της. Περνώντας στην τελική υγρή επίθεση ο Μανόλης πέρασε τις παλάμες του κάτω από τα γόνατα της Βάνας, σήκωσε τα μαζεμένα πόδια της μέχρι αυτά να έρθουν κάθετα στο σώμα της και μετά άρχισε να τα ανοίγει σιγά - σιγά προς τα πλάγια, χαμηλώνοντας συνέχεια το κεφάλι του και γλύφοντας ασταμάτητα στην εσωτερική επιφάνεια των μηρών της. Τα βογκητά ηδονής της Βάνας ακουγόταν όλο και πιο δυνατά, όσο προχωρούσε ο Μανόλης, μέχρι που μια κραυγή ξέφυγε από τα χείλη της, τη στιγμή που η ζεστή γλώσσα ακούμπησε το υγρή, αναμμένη κλειτορίδα της. Το αγόρι έγλυφε ασταμάτητα μια τα μικρά χείλη, μια τη είσοδο του κόλπου, εισάγοντας που και που τη γλώσσα του μέσα σ' αυτό και μια τη κλειτορίδα. Η Βάνα ένιωθε ότι το κάθε άγγιγμα την έφερνε πιο κοντά στην έκρηξη. Η αποκορύφωση ήταν συγκλονιστική. Δεν ελέγχοντας πια το εαυτό της η Βάνα φώναζε και σπαρταρούσε καθώς το μουνάκι της συγκλονιζόταν από ένα πρωτοφανή οργασμό. Αφού συνήρθε λίγο, η Βάνα πήρε αυτή τη πρωτοβουλία. Έβαλε τον Μανόλη να ξαπλώσει. Ήθελε να ανταποδώσει την απόλαυση που την έδωσε, αλλά επειδή δεν είχε ξανακάνει στοματικό έρωτα, ήταν διστακτική. Αφού άνοιξε λίγο τα πόδια του συντρόφου της, έσκυψε πάνω από το πέος του, στηριζόμενη στους αγκώνες και τα γόνατα. Αργά με το δεξί της χέρι τράβηξε το δέρμα που το κάλυπτε και μετά το πήρε στο στόμα της. Μια πρωτόγνωρη αίσθηση πλημμύρισε την Βάνα, καθώς η γλώσσα της ερχόταν σε επαφή με το τρυφερό δέρμα του πέους και την έκανε να ξαφνιαστεί με την υπέροχη γεύση που είχε. Με ρυθμικές κινήσεις το κορίτσι έγλυφε το όργανο του αγοριού, παραδίδοντάς των στην άπειρη ευχαρίστηση. Τα χείλη της το έσφιγγαν με δύναμη και με την άκρη της γλώσσας της το πίεζε ανάλαφρα κάτω από το κεφαλάκι του.

Ο Μανόλης όμως δεν έμεινε παθητικός και πήρε και πάλι τα ινία στα χέρια του. Ξάπλωσε τη Βάνα με το πισινάκι της στο μαξιλάρι και τους αστραγάλους της να ακουμπάνε στις δύο άκρες του κρεβατιού. Μετά, στηριζόμενος στα τέσσερα, άρχισε να προχωράει μέχρι που το πρόσωπό του να ήταν εκεί που ήταν το δροσερό μουνάκι της και το μακρύ πέος του να κρέμεται ακριβώς πάνω από το στόμα της. Μαθημένη, η Βάνα δεν περίμενε και το πήρε πρώτη στο στόμα της. Αυτός ολοκλήρωσε το 69 αγγίζοντας με τα χείλι του τα καυτά χείλι του μουνιού της. Η γλώσσα του Μανόλη άρχισε πάλι το τρελό χορό της, μα αυτή τη φορά βοηθούσαν και τα δάκτυλά του, που άνοιγαν διάπλατα την είσοδο του κόλπου της και έμπαιναν εναλλάξ με τη γλώσσα του στα καυτά βάθη του. Τα δύο παιδιά συνέχιζαν το έργο τους, ο καθένας από την πλευρά του, μέχρι που η Βάνα δεν μπορούσε να υπερνικήσει τη επιθυμία της να νιώσει το σκληρό καυλί του Μανόλη μέσα της. Ο Μανόλης από τη πλευρά του δεν άντεχε άλλο, αφού το υπερερεθισμένο πέος του άρχισε να τον πονάει. Η Βάνα απελευθερώθηκε, ξάπλωσε κανονικά στο κρεβάτι και έφερε ψηλά τα πόδια της, με τα γόνατα να ακουμπούν τα ζουμερά βυζιά της. Το αγόρι πλησίασε πολύ κοντά και με μια απαλή κίνηση εισήγαγε το πυρωμένο πέος του βαθιά στο υγρό και ζεστό μουνάκι της, νιώθοντας μια σφιχτή, υγρή φυλακή να αιχμαλωτίζει την πονεμένη προεξοχή του. Για λίγα λεπτά όλα είχαν παραδοθεί στην ρυθμικότητα της κίνησης. Τα βογκητά και των δύο αναμείχτηκαν και οι κινήσεις του Μανόλη μεταδιδόταν σε όλο το σώμα του κοριτσιού, κάνοντας τα στήθη της να πάλλονται στο ρυθμό. Ξαφνικά, η Βάνα σφίχτηκε ολόκληρη, και τα νύχια της καρφώθηκαν στην πλάτή του Μανόλη. Ένας δεύτερος οργασμός, ισάξιος του πρώτου ερχόταν να την κατακλύσει. Η Βάνα έχει χάσει το έλεγχο του εαυτού της, παρμένη από μια ανεπανάληπτη απόλαυση. Μια δυνατή κραυγή ακούστηκε σε όλο το σπίτι, όμως δεν η κραυγή αυτή δεν ήταν μόνο της Βάνας. Μαζί φώναζε και ο Μανόλης, ο οποίος εκσπερμάτωνε στο καυτό μουνί του κοριτσιού. Για λίγα δευτερόλεπτα τα παιδιά δεν αποχωριζόντουσαν επιθυμώντας να παρατείνουν την απόλαυση, αλλά οι δυνάμεις τους άφηναν και αυτοί, αγκαλιασμένοι τρυφερά, κοιμήθηκαν ολόγυμνοι, χωρίς κανένα σκέπασμα.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΣΕΞ

 

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΣΕΞ

Πριν δυο εβδομάδες κατέβηκα με τις ερωμένες μου για άδεια στην Ελλάδα και η Αθήνα και η ¶ρτα πάλι αναστέναξε από τα φοβερά γαμήσια μας! Οπως σας είχα γράψει εδώ και καιρό γαμάω και την ξαδέρφη μου ενώ συζώ με την ανιψιά μου στην Γερμανία, όλη αυτή η φάση είναι κρυφή και δόξα το θεό δεν μας πήρε ακόμα χαμπάρι κανένας.

Το πρώτο βράδυ κιόλας ήξερε το Λενάκι μου ότι πρέπει να με αφήσει για να περιποιηθώ την ξαδέρφη μου που μετά τον χωρισμό από τον άντρα της, με περιμένει όπως όπως για να την ικανοποιήσω! Μόλις μείναμε μόνοι στο σαλόνι την τράβηξα κοντά μου και φιλιόμασταν για πολύ ώρα, μέχρι που μου έβγαλε τον πούτσο έξω και μου λέει: αυτή είναι το γιατρικό μου πούστη άντρα, με έκανες αμαρτωλή πουτάνα, και χωρίς να χάσει χρόνο τον ρούφαγε! είχα να την γαμήσω τρεις μήνες από την τελευταία της επίσκεψη στην Γερμανία, και έδειχνε τελειωμένη από καύλα! Γουστάρεις πούστη άντρα ε, θέλεις να σε τσιμπουκωνω σαν πουτάνα! αυτό ήτανε δεν άντεξα και τα χυσια μου πετάχτηκαν στο λαιμό της με οργή! ΑΧΧΧ ναι και τώρα γλύψε με πούστη, γλύφε το μουνί τις πουτάνας σου ξαδέρφης! τι να πω σκέτος δυναμίτης η γυναίκα, το ίδιο και η κόρη της, η μόνη διαφορά : 17 χρόνια !!!!!! Αλλά ξέρει να γαμιέται και συγχρονιζόμαστε τέλεια, και στο κρεβάτι και καθημερινά! ¶ρχισα να την ξεντύνω και να της τρίβω τα βυζομπαλα, που από τα μπάνια δείχνανε σαν μετάξι: Ναι γαμιά μου πιπίλισε μου τις ρόγες! υπάκουσα, με το χέρι μου να τρίβει την κλειτορίδα της, ρούφαγα λαίμαργα τα βαριά βιζομπαλα της! μετά την γονάτισα και κάρφωσα την γλώσσα μου στο μουνί της! συνηθισμένη αίσθηση, χτυπιόταν σαν σκύλα ενώ τα μπούτια της είχαν πλημμυρίσει όπως πάντα από τα υγρά της! Με έφτιαξες καριολι, πούστη, έλα τώρα βαλτον στο μουνί έλα! δεν της χάλασα χατίρι και ο πούτσος μου άνετα γλίστρησε μέσα! ΑΑΑΑΑΑΥΥΥΥΥ, πούστη με γαμαααας σαν σκυλααα! η γυναίκα έσβηνε, δεν έφτανε η κούραση του ταξιδιού, είχα και να σβήνω υποχρέωση όλο το βράδυ! Καβάλησε τον πούτσο μου, στηρίζοντας με τα χέρια τις στο στήθος μου τώρα έδινε το ρυθμό στην αρχή σιγά, και μετά σαν μανιασμένη μέχρι, που το πρόσωπο της αγρίεψε και κατάλαβα ότι έχυνε. ΑΑΑΑΑχ πούστη με τελιοσεεεεες, χυυυυυνο η πουτάνα χυυυυυνοο!
Έπεσε με βαριά ανάσα πάνω μου και με φίλησε! έλα χύσε με στον κώλο έλα άντρα μου! πήρα υγρά από το μουνί της τα πασάλειψα στον κώλο της και με λίγη δυσκολία μπήκα: Με σκίζεις πουστιιιιιιι, με τελειώνεις! Μετά από λίγες κινήσεις κατάλαβα ότι τελείωνα καταπληκτικά όπως πάντα όταν πηδιέμαι με την Ειρήνη! Της γέμισα το έντερο με χυσια ώσπου έχυσα, και έπεσα πτώμα στο καναπέ! έσκυψε με φίλησε! Δεν πέρασε πολύ ώρα και ο πούτσος μου βρέθηκε πάλι στο στόμα της, καμαρωτός και σκληρός σαν πέτρα, συνέχισε ξέφρενο γαμήσι, δεν αφήσαμε στάση. καταλήξαμε στην μπανιέρα να της τον έχω καρφωμένο και το ντουζ να μας πιτσιλίζει για δροσιά : Αχχχχ πούστη άντρα τελιοοοονο, έχυσε δυο φορές μέσα στη μπανιέρα και εγώ άδειασα μέσα στο μουνί της!!!!!! Πήγαμε για ένα τσιγάρο στο μπαλκόνι( όπου όλα άρχισαν κάποτε), και μετά έπεσα πτώμα για ύπνο!

Κατά το μεσημέρι ξύπνησα από ένα ζεστό και συνηθισμένο αίσθημα στον πούτσο μου, το Λενάκι ήθελε την δόση της ( από το μάτι που μας είχε πάρει είχε καύλες)! Με τσιμπούκωνε με το γνωστό τρόπο που ξέρει πως που αρέσει, τον έπαιρνε βαθιά και σφιχτά στο στόμα ενώ ταυτοχρόνως χάιδευε σκληρά τα αρχίδια μου: αυτό δεν θέλεις άντρα μου, θα σε κάνω εγώ τώρα μου λέει, και συνέχιζε να με τσιμπουκώνει , την γύρισα σε στάση 69 και πασπάτευα όλες τις τρύπες της. όταν άνοιξε αρκετά ο σουφρος της, την ξέσκισα σαν λυσσασμένος το κωλαρακι: Αντραααα μουυυυ, ααααχχχ ναι παρε με , πήδα το γυναικάκι σουυυυ αχχχχ! τόσο καιρό που τα έχουμε έχει γίνει αστέρι στο κρεβάτι! Και το καλύτερο: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΜΠΟΥ, όλες η τρύπες στη ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ! έχυσε δυνατά φωνάζοντας το όνομα μου όπως πάντα όταν τελειώνει ! Τον πήρε ανάμεσα στα στήθια της, και εγώ έχυσα με ένα φοβερό ισπανικό στα μούτρα της! Οι μέρες πέρναγαν όπως πάντα, μια να γαμάω την ξαδερφούλα μου, μια την ανιψιά μου! Την ξαδέρφη μου ειδικά την περιποιήθηκα πιο έντονα γιατί την έχω μόνο τρεις μήνες το χρόνο! και όπως ξέρετε τις γουστάρω και τις δυο! Της ξαδέρφης μου τον κώλο τον εξασκήσαμε για πολλές ώρες αλλά μέχρι σήμερα δεν κατάφερε να χύσει από τον κώλο, που θα πάει όμως θα το καταφέρουμε και αυτό!! Για να σας πω την αλήθεια, αυτό που θα μου άρεσε πολύ θα ήτανε να τις γαμήσω και τις δυο ταυτόχρονες, πράμα που όμως φαίνεται αδύνατον (και το καταλαβαίνω)! Το καλύτερο γαμήσι αυτού του καλοκαιριού το έκανα όμως με την ξαδέρφη μου στην παραλία της Πρέβεζας μεσάνυχτα! Πήγαμε για νυχτερινό μπάνιο σε μια έρημη παράλια, και μόνο μπάνιο δεν κάναμε!

Αμέσως με πλάκωσε στα τσιμπούκια, (πάντα φροντίζουνε και οι δυο να με τσιμπουκωνουν στην εντέλεια ξέρουν το φετίχ μου)! Η ξαδέρφη μου όμως το κάνει βασανιστήριο κρατώντας με για πολύ ώρα σε κύμα ηδονής μέχρι να με αφήσει να αδειάσω όπου γουστάρω!

Για ευχαριστώ εκείνο το βράδυ την ξέσκισα μέχρι τα χαράματα γεμίζοντας τις τρύπες της με το καυτό μου σπέρμα! Της κάρφωνα το κώλο αλύπητα ενώ εκείνη ούρλιαζε: πούστη με σκίζεις! η καυλιαρικη φωνή και η πείρα όταν γαμιόμαστε, με κάνει πάντα έξαλλο και την κάνω να πεθαίνει από καύλα και ηδονή! Τα χυσια της γεμίζουν τα μπούτια της, δεν έχω ξαναδεί γυναίκα να χύνει έτσι! και αυτά τα βυζομπαλα της είναι σαν μιας δεκαεξάρας!

Της Μπούκωσα τη σούφρα και μετά την έχυνα σαν πουτάνα στα στήθια και στα μούτρα, είναι ωραίο πράμα να μπορείς να ζεις τις φαντασιώσεις σου ελευθέρα, Με τις γερμανίδες που πηδούσα ποτέ δεν ένοιωσα τέτοια ευχαρίστηση! Σαν την Ελληνίδα δεν υπάρχει στο κρεβάτι, κακά τα ψέματα! Μια βραδιά πήγαμε με τι ξαδέρφη μου ξανά στο ξενοδοχείο που της έσκισα για πρώτη φορά τη σούφρα, και εκεί έγινε το σώσε, άφησε τον εαυτό της ελεύθερο, με κάθε οργασμό ούρλιαζε: ναι γαμιαααα μουυυυ, πουτάνα ιμεεεεε πήδα με! Με έφερε σε τέτοια καύλα που δεν την γαμούσα πια, την βίαζα, στημένη στα τέσσερα ο πούτσος μου σφυροκόπαγε στο έντερο της, ενώ εκείνη έτριβε την κλειτορίδα της! Κάθισε πάνω μου και πηδιότανε από τον κώλο καρφώνοντας τι γλώσσα της στο στόμα μου! εκείνο το βράδυ μου χάρισε και άλλη μια εμπειρία που την είχαμε ξανακάνει! με άδειασε τσιμπουκονοντας, με ένα δάχτυλο της στο κώλο μου να πασπατεύει τον προστάτη μου! αυτό με έκανε έξαλλο να την βρίζω από καύλα: ναι πουτανακι ρούφα, ρούφα τσούλα να πιεις τις κρέμες μου! όπως πάντα δεν άφησε σταγόνα, αντί να βάλω κάνα κιλό στην άδεια γύρισα με χαμένα κιλά αλλά ευτυχισμένος και με τον πούτσο μου να τσούζει από το καθημερινό γαμήσι! Για να καταλάβετε τι με κάνει να τις γουστάρω και τις δυο, σας στέλνω και κάτι φωτογραφίες από το φετινό μας καλοκαίρι, και θα με καταλάβετε!!!!!!!!! Εύχομαι να τις δημοσιεύσεις είναι κάμποσες!!!!!

Χαιρετισμούς από την Γερμανία!!!



Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο λογιστής μας και η βοηθός του

 Όταν η εταιρία μετακόμισε στο καινούριο κτίριο ήμουν όλο νεύρα. Κάθε μέρα έμπαίνα στο γραφείο μου μουτρωμένος. Τι χάλια ήταν αυτά, λες και ...